Pol podučavao Zupca, Grin i Stivenson ispali smešni

Na listi Top 10 poteza NBA lige Kris Pol se dva puta našao u ulozi učitelja, a Ivica Zubac je bio učenik.

Izvor: B92

Sreda, 11.04.2018.

15:03

Pol podučavao Zupca, Grin i Stivenson ispali smešni
Getty images

Nikome nije lako kada se nađe licem u lice sa jednim od najboljih plejmejkera na svetu na oba kraja parketa, a naročito ne visokim igračima.

To je najbolje na svojoj koži osetio Zubac jer su se dva sjajna driblinga Pola nad hrvatskim internacionalcem našla na desetom i prvom mestu Top 10 liste.

Pol je prvo krosoverom stvorio sebi prostor da šutne i pogodi trojku preko centra Lejkersa, a najbolji potez večeri je bio kada mu je loptu proturio kroz noge i onda otišao na lagano polaganje do obruča.

Lens Stivenson je na devetom mestu liste ispao pomalo smešan. Blokirao je Hauarda u kontri i počeo prerano da slavi svoj potez. Za to vreme je loptu pokupio Majkl Kid-Gilkrist i zakucao.

Na listi su i zakucavanja rukija Džejsona Tejtuma, te verovatno MVP igrača regularnog dela sezone Džejmsa Hardena, Frenk Kaminski je pogodio sa pola terena, ali je jedan od najzanimljivijih poteza izveo Donovan Mičel.

Fintirao je najboljeg defanzivca prošle godine Drejmonda Grina, a Grin je posle kontakta sa Rudijem Goberom pokušao da "flopuje" i iznudi faul. Grin je ostao na zemlji na Mičel je prodorom do koša završio na drugom mestu Top 10 liste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: