Braun pregovara sa Pistonsima

Izvor: B92, AP

Utorak, 12.07.2005.

12:25

Default images

Dosadašnji trener Detroit Pistonsa, Leri Braun, mogao bi da ostane na tom mestu i sledeće sezone, uprkos brojnim najavama o povlačenju. Braun bi trebalo u sredu da se sastane sa prvim čovekom Pistonsa, Džoom Dumarsom, i na tom sastanku raspravi planove o budućnosti u Detroitu.

Leri Braun imao je velikog uspeha sa ekipom Pistonsa, koja je doduše pre njegovog dolaska igrala finale Istočne konferencije koje je glatko izgubila od Nju Džersija. Braun je odveo Pistonse do dva velika finala NBA lige, od kojih je jedno dobio, drugo izgubio.

Leri Braun ima dosta zdravstvenih problema i, kako sam kaže, jedino će zdravlje odlučiti da li će nastaviti trenersku karijeru. Legendarni kouč već odavno je ušao u sedmu deceniju života i nedavno je izjavio da neće trenirati ni jedan NBA tim osim Pistonsa.

Mediji su spekulisali o njegovom odlasku u Klivlend gde je navodno trebalo da bude glavni menadžer. Američki mediji takođe spekulišu da najveće šanse za trenersku poziciju u Detroitu u sledećoj sezoni osim Brauna ima bivši trener Minesote, Flip Sonders.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

9 h

Podeli: