Nova vest
Košarka 129

12.4.2024.

13:47

Lesor se ponovo oglasio o Zvezdi

Trojica bivših ili sadašnjih košarkaša Partizana javno se oglasilo na društvenim mrežama gde su osudili nastup Zvezde protiv Efesa (100:55), a među njima je bio i Matijas Lesor.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Francuski centar je otišao korak dalje od Dalasa Mura i Kevina Pantera već sa prvom objavom u kojoj je istakao da je Zvezda varala, kao i da će joj se to višestruko vratiti. Doduše, daleko eksplicitnijim rečnikom.

Na njegovu izjavu je reagovao italijanski novinar Marko Paljarićo, kojem nije jasno zašto je Partizan mislio da može da se osloni na Zvezdu.

"Ne želim da verujem da su ovi tipovi mislili da će već eliminisana Zvezda moći da se nadmeće sa timom koji je igrao svoj meč sezone", napisao je Paljarićo, na šta mu je Lesor odgovorio:

"Naša utakmica protiv Albe je bila u istom kontkstu. Poslednji tim u ligi, bez svojih najboljih igrača koji su povređeni, bez ičega za šta bi igrali, a mi igramo za prva četiri mesta, a oni su pokušali da se bore i da odigraju sa ponosom."

Ni Italijan nije ostao bez odgovora, ali Lesor (za sada) posle nove replike jeste.

"Misliš na istu Albu koja je izgubila 45 razlike od Fenerbahčea pre dve nedelje ili 45 protiv Makabija pre mesec dana? Ako Partizan nekoga treba da krivi što nije u plej-inu, onda su to oni sami. Kada stavite svoju sudbinu u tuđe ruke, to je retko kada dobra ideja", dodao je Paljarićo.

Podeli:

Komentari 129

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 129

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Pao Gugl

Gugl je pogođen prekidom rada, na svetskom nivou, i to utiče na hiljade korisnika.

B92

17:38

9 h

Novo Sport Video Menu