Nova vest
Košarka 52

23.5.2024.

10:05

Slučaj "Jaramaz": "Lepo skretanje pažnje"

Brat Ognjena Jaramaza, Nemanja, oglasio se povodom priča o tome da je košarkaš Partizana navodno tužio klub zbog lošeg tretmana na treninzima.

Autor: Milan Tomić

Milan Tomić
Milan Tomić
David Damjanović/Starsport

Takođe, pojavila se i informacija da se Ognjen i zbog problema sa isplatom zarada obratio udruženju evroligaških igrača, nakon čega je i nesporazum bio rešen.

Ovim povodom se na "Linkedinu" javio i Nemanja, koji je i sam nekada nosio dres Partizana.

"Prvo, Ognjen ništa nije prevideo tj. ‘pomislio’, drugo odakle ‘cure’ informacije (ne) znam, ali lepo skretanje pažnje, etiketiranje i targetiranje pred kraj sezone. Sledeće je verovatno da može, ali neće da igra", napisao je Nemanja Jaramaz.

Potom je stariji brat Jaramaz odgovorio i na komentar jednog od korisnika koji je govorio o učinku Ognjena Jaramaza u Partizanu ove sezone.

"O mnogim stvarima ne mogu i ne želim da diskutujem, ali o košarci mogu, a povrh svega i te kako želim da diskutujem. Međutim, Molim vas da mi pokažete razumevanje, ove bih završio jer nisu sve stvari baš za javnost. Poštujem vaše mišljenje, ali se ne slažem sa njim naravno. Ne smatram da je (Ognjen) uopšte imao dovoljno partija na osnovu kojih može da se sudi, pogotovo što je po profilu više pozicija va nego jedan i što je igrač ritma, a za ritam su neophodni minuti. Samo je na pet utakmica u Evroligi odigrao 20 minuta i to na poziciji koja mu nije prirodna, a na četiri od tih pet utakmica je bio dvocifren. Peta je Makabi, kada je defanzivno preokrenuo -24, ali da kažemo da je bio jednocifren. Bolje pitanje je da li Partizan ima luksuz da plaća mog brata za način kako je bio korišćen, ali opet, to nema veze sa Ognjenom", istakao je Nemanja Jaramaz.

Ognjenu Jaramazu je ovo drugi mandat u Partizanu, a ove sezone je na 22 meča u Evroligi u proseku beležio 3,2 poena i 1,5 asistencija.

Podeli:

Komentari 52

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 52

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu