Petak, 23.01.2015.

09:51

Poznati starteri, Kari novi 'Kralj'

NBA liga objavila je spisak startera za predstojeći Ol-Star meč koji će se održati 15. februara u Njujorku, a najviše glasova navijača dobio je Stef Kari.

Izvor: NL

Poznati starteri, Kari novi 'Kralj' IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

Rade Futog

pre 9 godina

(Mihajlo, 23. januar 2015 20:35)
KD i RW trose lopte jer u OKC nemaju sa kim da igraju. Ostali igraci tima su obican prosek, napadacki ispod prosecni. Da su Kari i Tompson u OKC, umesto gore pomenutih, bili bi u rangu File, mozda Minesote. Odlaskom Hardena, OKC je izgubila veliku opciju u napadu i sigurno nikad ovakvi nece titulu uzeti. Nadam se da dolaskom Vejtersa dobijaju kvalitetnog igraca i dovoljnu sirinu u napadu, te sansu da udju u realnu borbu za titulu. LBJ je bez konkurencije igrac danasnjice i uz MJ najbolji kog sam gledao. Ali KD je najbolji napadac kog sam ikad gledao i igrac koji najlakse moze da dodje do 40+ poena, cak lakse od MJ-a ili Kobija iz najboljih dana. I ti njega poredis sa Karijem.
Sto se tice potcenjenih igraca, tu je Rasel bez premca. Mediji ga ne vole, navijaci takodje, smatraju ga siledzijom, koji zakucava manijacki loptu u kos, jako ruzno, a decku je po brojkama i kvalitetu igre jedino LBJ konkurencija za MVP-ja. Rasel nije bolji plejmejker od Parkera, Ronda, Pola, mozda Karija, ali je za klasu bolji kosarkas od svih.

nba expert

pre 9 godina

zapad:kari,harden,kavaj,entoni dejvis,kazins istok:vol,batler,melo,lebron,pau gasol ili vucevic nije katastrofa izbor ima propusta ali ako se uzme da all stat egzibicija nzm kako je npr lauri atraktivniji igrac od dzona vola(brajanskalabrini, 23. januar 2015 13:58)
kavaj umesto kda? si ti lud? kavaj je dobar igrac ali ne super star to sto je jedno finale odigrao bolje nego ostali matorci I uzeo mvp ... po meni nije ni top 10 igraca a za 20 mogli bi da diskutujemo...

Mihajlo

pre 9 godina

Ja ovde pricam o nba ligi a ne o svetskom prvenstvu,ko je gledao Karija ove sezone zna o cemu govorim,Durent je vrhunski suter,verovatno i bolji od Dzordana ali ume da sili taj sut,to zna svako ko je gledao oklahomu,uz to desava mu se da u seriji gubi lopte,da ima problema da kontrolise loptu,zbog toga je daleko on od Dzordana i Brajanta.Kari u napadu zna sve dok je u odbrani dosta tanak,ali apsolutno ima potencijal da ga jednog dana porede s ovom dvojicom,ja mislim cak da ce od Brajanta biti i bolji igrac,treba samo da pocne da osvaja titule sa golden stejtom.Nemoj pogresno d me shvatis i Vestbruk i Durent su vrhunski igraci ali mnogo lopti trose,nekad imam utisak da niko sem njih dvojice ne sme da sutne u oklahomi.

merchant9988

pre 9 godina

@rvp predpostavljam da si napisao da je justin biber angazovao navijace zato sto je iz kanade, ali to nije tacno . On bi pre za jeremy lina angazovao jer on navija za la, a jedino je Drake mogao da angazuje posto je on delom njihov vlasnik

76er

pre 9 godina

Esp, P. Gasol najbolji PF u zadnjih deset godina, evo ne verujem. Aj da i previdimo Garneta i Timija (tu si debelo, debelo pogresio) sta je sa Dirkom genije?! Ili si zaboravio da je i on PF? Pokri se usima, ne moze Gasol nikada biti bolji od voe trojice.

luka

pre 9 godina

dva španca centra starteri na all staru, francuzi imaju 5 nba centara, a mi se lozimo da ćemo uzeti zlato na ep sa raduljicom i bobijem. mislim, niko ne bi bio srećniji od mene, ali budimo realni...

sony

pre 9 godina

Bilo kako bilo, iako narodna masa glasa ko ce ucestvovsti, Duranta i Vejda ne staviti u startnu petorku pokazuje da je ovaj cirkus od utakmice izgubio svaki smisao. Vucevic zasluzuje drugu petorku, zato sto se u all star utakmici biraju LEGENDE lige i imena, a ne ko je najbolji u dosadasnjem delu sezone!!! Voleo bih da Lenard zapusi usta svima sa jos jednim prstenom ove sezone da vide kakav je apsurd NE zvati MVP-a finala.

BB 13

pre 9 godina

Ne znam sta vam nije jasno, nema nikakvog principa na osnovu koga se glasa, jednostavno je, narod daje pare, narod bira ko ce igrati, koga briga sto je neko bolji igrac od nekog drugog, igrace onaj kojeg narod vise voli u tom trenutku... Pustite se tih prica ko je trebao, a ko nije trebao da igra, znaju oni savrseno dobro sta rade...

Dude Perfect

pre 9 godina

Durant srlja ka košu???Videli smo Karija na svetskom prvenstvu kako je razigravao igrače kad nije ništa mogao da ubode a Durentova igra nije vidjena još od ere jednog Jordana!!!

Esp

pre 9 godina

Chicago-San Antonio.
Secam kada je jos mladi P.Gasol igrao za Memfis protiv San Antonia i tada kao i danas pravio smesnim velikog fundamentala,americku PF ikonu.Uvek sam tvrdio da je Gasol u najboljim danima bio bolji,pismeniji kosarkas i od Garneta i od Dankana,znam da ce se retki sloziti jer ova dvojica su mnogo popularniji u NBA od spanca,ali za mene nema sumnje P.Gasol je najbolji PF u zadnjih 10god u NBA.On jeste imao padove u igri s vremena na vreme,ali za razliku od ostalih on je posle zavrsetka NBA igrao za Spaniju i dominirao.

mihajlo

pre 9 godina

Neću pokušati da te ubedim da je Kari bolji od Vestbruka samo ću ti reći zbog čega mislim da je Kari talentovaniji košarkaš.Vestbruk ima najbolje fizikalije u nba ligi ali je jako košarkaški ograničen,posmatraj Vestbruka i Durenta kad im stane šut kako srljaju,toga u jako maloj meri ima kod Karija,on uspeva i da razigra ekipu i ubaci svojih 20 poena po meču,ne sili,nije sebičan,prepoznaje kad viši igrač ostane na nižem i obrnuto,dok kod Vestbruka većina akcija se svodi na njegov prodor,šut,mnogo više je Kari timski igrač i eto videćeš oklahoma neće uzeti titulu dok god su Vestbruk i Durent zajedno u ekipi,mnogo divljaju.

Melo

pre 9 godina

Mozda ce nekima zvucati smijesno, ali meni Rasel Vestbruk ima tu glad za pobjedom i dominacijom, kao nekada veliki MJ. Koliko god da je ponekad divalj, mene odusevljava ta njegova zelja za pobjedom, da bude najbolji.

Korlic

pre 9 godina

Gledam ove top 10 poteze od svih 10 startera i jedino Steph Curry ima samo suteve za top 10, a svi ostali imaju asistencije, ukradene lopte, blokade, skokove, zakucavanja. Precenjen igrac i klasican suter. Plejmejker, a nema nijednu asistenciju u top 10. Zauzima mesto RW-u, koji je daleko bolji igrac od njega. Pozz

дурантула окц

pre 9 godina

@pazi zvezda gazi " Izgleda je NBA ostao bez velikih legendi kad su braća Gasol i Lauri starteri. Setite se samo da su nekad bili u postavi u isto vreme Džordan, Magic, Bird, Olajdzuvon, Barkli, Meloun, D. Robinson, Juing, Stokton, Pipen itd. pa mi posle neko kaže da tad nije bila jača košarka"
Ne slažem se ni najmanje, ovo nisu najbolje ekipe konferencija. Zapad: Kari, harden, KD MVP, dejvis, Kazins. Istok: vol, batler, LeBron, gasol, horford. To su po meni najbolji timovi, možda može i bolje, ali sam siguran da bi i jedni i drugi ravnopravno igrali sa ol star ekipama od pre 20 godina

mihajlo

pre 9 godina

Ako Dankan nije jedno od najvećih imena nba lige ja ne znam ko jeste,svaka čast Brajantu,uz Džordana je najbolji igrač koga sam ja gledao,ali ako je on tu s obzirom na njegove povrede i formu onda to zaslužuju i ostala četvorica koje sam nabrojao,Parker je najpotcenjeniji igrač u nba,on je najbolji plej lige što pokazuje u svakom plejofu,ima nekoliko titula,to da je postigao neki Amerikanac,recimo Kari oni bi ga proglasili za novog Džordana.Kari je strašan igrač,dugo se nije pojavio američki igrač sa takvom košarkaškom inteligencijom,ima ogroman potencijal ali za sada Parker je najbolji plej lige što će i pokazati u plejofu.

Rade Futog

pre 9 godina

Uz sav respekt ka Stefu Kariju, ne moze me niko ubediti da je on bolji kosarkas od Rasela Vestbruka, a kamo li za all star mec gde se atraktivnost prvenstveno trazi.

brajanskalabrini

pre 9 godina

zapad:kari,harden,kavaj,entoni dejvis,kazins
istok:vol,batler,melo,lebron,pau gasol ili vucevic
nije katastrofa izbor ima propusta ali ako se uzme da all stat egzibicija nzm kako je npr lauri atraktivniji igrac od dzona vola

Poštar

pre 9 godina

Kao uvijek kada se biraju all star igrači puno kritika, igrači koji igraju iste pozicije na parketu, nerealnosti u brojevim glasova i sl. Ali istina na istoku osim walla i lebrona ima petnaestak igrača koji su podjednaki i mogu pokriti ostale pozicije i koji god je od njih izabran ne bi bilo nezasluženo.
S druge strane realno zapad bi trebao biti curry, harden, durant, davis, gasol sve ostalo je glupost. Cousins je nekako premalo glasova pobrao, s druge strane duncan neočekivano puno. Zapad puuuuno jači. Nikoga od vodeće momčadi istoka atalnte ni blizu petorci.

internationale

pre 9 godina

Brajant ispada Harden upada. Od prosle godine je uvedeno pravilo da se glasa za dva niska i tri visoka igraca usled nedostatka kvalitetnih centara. Obilo im se o glavu i tako zapad cine tri bukvalno visoka igraca. Harden je naravno zasluzio vise od Brajanta ali bih ja vise voleo Kleja Tomsona. E sada neko je reko da je američka repka otisla sa petim sastavom na svetsko. Da da moze da se kaze da na krilu nisu imali kvalitetnog igraca i da su falili Durant,Entoni i Lebron ali na ostalim pozicijama su bili ubedljivo najbolji americki igraci u Nba. Kari najbolji plej, Iring jedan od najboljih pet plejeva, Harden i Tomson najbolji bekovi lige, Dejvis i Kauzns najbolji centri lige. Mislim dA bi nam lakse bilo da je Durantula igrao.

Zigzag

pre 9 godina

Sta je cudno oko izbora Lowrya?pa covjek igra fenomenalno ove sezone,pogledajte highlightse protiv la clipersa,sam ih je pobijedio....

Patrick Ewing

pre 9 godina

Time što nije starter ove godine na All Satru najviše je izgubio Kyrie Irving., jer je u ugovoru mao klauzulu za tzv super max sledeći ugovor. Ugovor kaže da mora biti mvp ili 2 puta starter na All Staru da bi mogao potpisati spuer max novi ugovor, 30% veći od sadašnjeg ugovora, umesto toga on može potpisati 'samo' 25% veći max ugovor

Fiki

pre 9 godina

Marcin Gortat je dobio jedno 50 000 glasa vise od KD....KOMEDIJA!!U kom svetu je on bolji igrac od KD koji je trenutno uz Lebrona najbolji igrac danasnice.....Po meni obe petorke su smejurija,nema Hardena koji je uz Stepha glavni kandidat za MVP!!!STRASNO

niko

pre 9 godina

@dax

Da si stvarno gledao nikse kad su igrali video bi da niko sem mela i ne može da pogodi. Tako da je opravdano lopta kod njega dok je u igri

bunduru

pre 9 godina

@Mihajlo
Dankan,Parker,Djinobili,Novicki veca imena od Brajanta? Daj uozbilji se malo, znam da ljudi ovde ne vole Kobija ali ovo vec postaje smesno. Jos si ga stavio u isti kos sa Melom koji je jedva play off video.

Dragan

pre 9 godina

Kakav Karmelo Entoni, smesno majke mi! A za Duranta, necu da komentarisem. Bolji je od svih ovih na zapadu! Grifin radio na masi i na skoku ceo zivot i to se isplatilo, Ameri to vole iako mu je kosarkaska inteligencija na nivou muve!

veljko

pre 9 godina

@ mihajlo neki miks ta dva i dodatna dva, osecaja ko je stvarno najbolji ili iz neke privrzenosti (patriotski pristup, stil igre, pojava, karakter). poslednji pristup je najlosiji. ljudi vole zvezde, ali deo ljudi gleda i statistiku. oba pristupa su validna i istovremeno imaju slabosti. mana za biranje po imenima je moguca losa forma i sezona, dok statistika ima dva nedostatka. prvi, nba je zahtevan, putuje se, igra se cesto i iskusni igraci se cesto racionalno trose, treneri ih cuvaju i sl, pa statistika ne odgovara onoj iz plejofa. drugi je da ekipe igraju po 4 meca sa timovima iz divizije, po 3 odn. 4 sa jos 10 timova iz konferencije i po 2 sa timovima iz druge konferencije. igraci istoka imaju vecu sansu za dobru statistiku, usled losije konkurencije. po meni, najbolje je napraviti miks statistike i licnog osecaja :)

Okej

pre 9 godina

Durent nije u prvoj petorci jer nije odigrao ni pola utakmica svoje ekipe, Kobi je najveca zvezda lige i zato je tu ispred Hardena iako je Harden zasluzio to igrama. Na istoku jedino je malo osporavan Lauri iako je napad Toronta najbolji na istoku, uprkos tome sto je njihova prva opcija u napadu, DeRozan bio dosta dugo povredjen. Po meni, Tig i Lauri su podjednako zasluzili to mesto, samo sto je ovaj dobio vise glasova jer je podrzan od strane par poznatijih ljudi.

d

pre 9 godina

pffff... ovo je bas mali broj glasova. sa 700 000 glasova ulazis u prvu petorku na olstaru kao "front court"?! sa 1 500 000 glasova mozes da radis sta hoces? daj da se napravi neka kampanja sledece godine, da trolujemo olstar.
istok: bogdanovic, teletovic, vucevic, mirotic, gortat
zapad: udrih, lin, nurkic, gober, mekgi
kad je bal, nek je maskenbal

phil

pre 9 godina

ne znam ko je zasluzio all-star ako nije lowry,fantastican defanzivac,skoro sam vuce toronto(posebno dok nije bilo derozana).ove godine je evoluirao u superstara,da ste ga malo vise gledali ove sezone ne bi ga toliko pljuvali...decko je sasvim zasluzeno tu gde jeste,sta sad treba da dodje neko drugi na racun stare slave a ljudi koji cele sezone ginu i bore se da gledaju onako

Mika Guster iz Ritopeka

pre 9 godina

Koja glupost!!! Ne može LIN da bude ispred Mikaila Juniora ninakojoj listi na ovom svetu, makar se glasalo u Japanu odakle ovaj Kinez i dolazi!!!

Ako Mikailo ne bude medju 12 na zapadu a Brendon medju 12 na Istoku, nemoj da se zacude u NBA ako im neki teroristi iz Ritopeka zapale halu veche pred pocetak ALL Stara !!!

Pazi Zvezda gazi

pre 9 godina

Izgleda je NBA ostao bez velikih legendi kad su braća Gasol i Lauri starteri. Setite se samo da su nekad bili u postavi u isto vreme Džordan, Magic, Bird, Olajdzuvon, Barkli, Meloun, D. Robinson, Juing, Stokton, Pipen itd. pa mi posle neko kaže da tad nije bila jača košarka... Danas ima dosta dobrih mladih igrača ali je realno liga na trećini po kvalitetu od tadašnje. A polako se dostiže i prognoza da neće Lebron stići Džordana po reputaciji. Možete li da zamislite da Stef Kari bude ispred Džordana u glasanju? A titule i da ne poredimo. Presto ostaje netaknut do neke sledeće generacije. P. S. Mislim da All Star ubrzano gubi nekadašnju slavu. Ja se poslednjih godina ozbiljno dosadjujem dok gledam. Imam utisak da je pomenuta generacija igrala sa mnogo više vatre i rivaliteta, a da će sada igrači više voditi računa ko će kakav selfi da postavi na Twitter i ko će više lajkova da dobije nego ko će da pobedi. Naravno, rezultat 155:146 ne gine kao i takmičenje anonimusa u zakucavanju. NBA mora ozbiljno da poradi na vraćanju slave ovom događaju.

Aleksej

pre 9 godina

Gledajte samo koliko je mocna ex-yu masinerija.. Vucevic 9. a Mirotic 14. po broju glasova publike na istoku. Nadam se da ce treneri odabrati Vucevica u preostalih 7 igraca, ako je ko zasluzio ove sezone zasluzio je on!

mihajlo

pre 9 godina

Nije mi jasno na osnovu čega se ovde glasa,da li najbolji igrači u sezoni treba da igraju all star ili najveća imena u nba ligi,najpopularniji igrači.Ako je ovo drugo,onda mi nije jasno kako nema mesta za Dankana,Parkera,Djinobilija,Novickog a ima za Karmela i Brajanta,valjda zato što nisu Amerikanci.Ako je prvi kriterijum pri odabiru igrača onda je Kazins možda i mvp lige,on,Harden,Kari i Dejvis igraju za klasu iznad ostalih.Cudno mi i da nema Monte Elisa.

mihajlo

pre 9 godina

Nije mi jasno na osnovu čega se ovde glasa,da li najbolji igrači u sezoni treba da igraju all star ili najveća imena u nba ligi,najpopularniji igrači.Ako je ovo drugo,onda mi nije jasno kako nema mesta za Dankana,Parkera,Djinobilija,Novickog a ima za Karmela i Brajanta,valjda zato što nisu Amerikanci.Ako je prvi kriterijum pri odabiru igrača onda je Kazins možda i mvp lige,on,Harden,Kari i Dejvis igraju za klasu iznad ostalih.Cudno mi i da nema Monte Elisa.

a jesi i ti muzicar?

pre 9 godina

Entoni precenjen? mozda ima samo lezerniji pristup utakmicama, sto je ok, igra u njujorku, ali je entoni jedan od najkompletnijih igraca, kad hoce da igra odbranu, malo je igraca koje ne moze da zaustavi...iz ove perspektive gledano, dobro je sto nije potpisao za cikago, jer bi prelako osvojili, a to niko ne zeli da vidi :-)

grujantula

pre 9 godina

Čuj ovog, Harden ispred Karija. To koliko Harden i Hauard dominiraju videlo se u direktom okršaju GS i Hjustona, laganih 20 razlike je bilo već u prvom poluvremenu. Da ne spominjem da je Harden većinu poena dao kad je sve bilo rešeno. Ne kažem da nije dobar igrač, ali trenutno nije bolji od Karija.

\o/

pre 9 godina

(rvp, 23. januar 2015 09:59)
ne lupaj druze, Lauri kida ove sezone i zasluzio je Ol star, Melo i Kobi su Ol star igraci i kad nemaju najbolju sezonu...
Kad bi se gledalo tako sto ti gledas onda bi Korver trebao da bude starter jer ove sezone ima za nijandu bolje procente suta cak i od Karija, ali Ol Star je egzibiciona utakmica sa ciljem da se zabave igraci i naravno publika koja ce doneti profit...
Nema sumnje da nas ocekuje jos jedno lepo Ol Star vece uz magicne poteze Karija, Vola, Lebrona i ostalih.
pozdrav svim ljubiteljima NBA lige!

sasa

pre 9 godina

Nema Bosa i Vejda? Vucevic je prosle nedelje BUKVALNO zakucao Po Gasola u kos, eto koliko ovaj od brace treba da je u startnoj petorci... A Lauri? Gledao sam par meceva Toronta; pa za njega je Derozan izmislio kosarku, a mozda cak i Lu Vilijams koji grije klupu :-D

twister

pre 9 godina

Stef Kari, Kobi Brajant, Entoni Dejvis, Mark Gasol, Blejk Grifin

pa ko ce ovde igrati 3, ko 4 a ko 5 zivo me zanima? jeste da je All-Star zabava ali staviti Dejvisa na trojku je teska glupost

dax

pre 9 godina

Karmelo je uzasno precenjen...Gledao sam Njujork par puta...Igra se zasniva na tome da samo on moze i sme da sutira...I onda od 50 suta da 20-ak poena...

дурантула окц

pre 9 godina

Zašto je Griffin uljez? Jedan od najatraktivnijih u nba i jedini je sa
23ppg, 7.5 rpg i 4 apg (možda i 5,nisam siguran). Treba samo KD i harden umesto gasola i brajanta (u ovoj prvoj postavi ne postoji krilo). I batler ili možda neko drugi umesto lauria

Yaya Toure

pre 9 godina

Kobe izvesno nece nastupati (verujem na veliku zalost velikog broja ljubitelja Nba),na njegovo mesto upada (iako nisam njegov ljubitelj,ZASLUZENO !!! ,Harden )
Klupa zapada ce biti jezivo jaka.
Ipak se najvise radujem utakmici rukija i sofmora iz USA,protiv rukija i sofmora ostatka sveta,barem cu imati ekipu za koju cu svim srcem navijati(naravno ostaak sveta)
Pozdrav...

velikipoznavalac

pre 9 godina

Stvarno mi nije jasno sta lauri radi u prvoj petorci. Oduvek se zna da All Star igraju oni igrači koji su legende pa makar tada ne bili u dobroj formi (kao brajant npr.)! Laurijevo mesto je trebalo da pripadne Vejdu po meni.

IRONemke

pre 9 godina

OK, sve sve ali nemogu da shvatim kome Harden nije bolji od ovog Karija?! Brada (nadimak Hardena) ima odlican sut, skok, asistenciju, IQ, cak mu je i vertical ocena visoka... Dominira sa Hauardom, igrac za pozeleti, i sad ce da propusti manifestaciju... Svasta.

velikipoznavalac

pre 9 godina

Stvarno mi nije jasno sta lauri radi u prvoj petorci. Oduvek se zna da All Star igraju oni igrači koji su legende pa makar tada ne bili u dobroj formi (kao brajant npr.)! Laurijevo mesto je trebalo da pripadne Vejdu po meni.

twister

pre 9 godina

Stef Kari, Kobi Brajant, Entoni Dejvis, Mark Gasol, Blejk Grifin

pa ko ce ovde igrati 3, ko 4 a ko 5 zivo me zanima? jeste da je All-Star zabava ali staviti Dejvisa na trojku je teska glupost

Yaya Toure

pre 9 godina

Kobe izvesno nece nastupati (verujem na veliku zalost velikog broja ljubitelja Nba),na njegovo mesto upada (iako nisam njegov ljubitelj,ZASLUZENO !!! ,Harden )
Klupa zapada ce biti jezivo jaka.
Ipak se najvise radujem utakmici rukija i sofmora iz USA,protiv rukija i sofmora ostatka sveta,barem cu imati ekipu za koju cu svim srcem navijati(naravno ostaak sveta)
Pozdrav...

Mika Guster iz Ritopeka

pre 9 godina

Koja glupost!!! Ne može LIN da bude ispred Mikaila Juniora ninakojoj listi na ovom svetu, makar se glasalo u Japanu odakle ovaj Kinez i dolazi!!!

Ako Mikailo ne bude medju 12 na zapadu a Brendon medju 12 na Istoku, nemoj da se zacude u NBA ako im neki teroristi iz Ritopeka zapale halu veche pred pocetak ALL Stara !!!

дурантула окц

pre 9 godina

Zašto je Griffin uljez? Jedan od najatraktivnijih u nba i jedini je sa
23ppg, 7.5 rpg i 4 apg (možda i 5,nisam siguran). Treba samo KD i harden umesto gasola i brajanta (u ovoj prvoj postavi ne postoji krilo). I batler ili možda neko drugi umesto lauria

Fiki

pre 9 godina

Marcin Gortat je dobio jedno 50 000 glasa vise od KD....KOMEDIJA!!U kom svetu je on bolji igrac od KD koji je trenutno uz Lebrona najbolji igrac danasnice.....Po meni obe petorke su smejurija,nema Hardena koji je uz Stepha glavni kandidat za MVP!!!STRASNO

\o/

pre 9 godina

(rvp, 23. januar 2015 09:59)
ne lupaj druze, Lauri kida ove sezone i zasluzio je Ol star, Melo i Kobi su Ol star igraci i kad nemaju najbolju sezonu...
Kad bi se gledalo tako sto ti gledas onda bi Korver trebao da bude starter jer ove sezone ima za nijandu bolje procente suta cak i od Karija, ali Ol Star je egzibiciona utakmica sa ciljem da se zabave igraci i naravno publika koja ce doneti profit...
Nema sumnje da nas ocekuje jos jedno lepo Ol Star vece uz magicne poteze Karija, Vola, Lebrona i ostalih.
pozdrav svim ljubiteljima NBA lige!

Melo

pre 9 godina

Mozda ce nekima zvucati smijesno, ali meni Rasel Vestbruk ima tu glad za pobjedom i dominacijom, kao nekada veliki MJ. Koliko god da je ponekad divalj, mene odusevljava ta njegova zelja za pobjedom, da bude najbolji.

d

pre 9 godina

pffff... ovo je bas mali broj glasova. sa 700 000 glasova ulazis u prvu petorku na olstaru kao "front court"?! sa 1 500 000 glasova mozes da radis sta hoces? daj da se napravi neka kampanja sledece godine, da trolujemo olstar.
istok: bogdanovic, teletovic, vucevic, mirotic, gortat
zapad: udrih, lin, nurkic, gober, mekgi
kad je bal, nek je maskenbal

dax

pre 9 godina

Karmelo je uzasno precenjen...Gledao sam Njujork par puta...Igra se zasniva na tome da samo on moze i sme da sutira...I onda od 50 suta da 20-ak poena...

mihajlo

pre 9 godina

Neću pokušati da te ubedim da je Kari bolji od Vestbruka samo ću ti reći zbog čega mislim da je Kari talentovaniji košarkaš.Vestbruk ima najbolje fizikalije u nba ligi ali je jako košarkaški ograničen,posmatraj Vestbruka i Durenta kad im stane šut kako srljaju,toga u jako maloj meri ima kod Karija,on uspeva i da razigra ekipu i ubaci svojih 20 poena po meču,ne sili,nije sebičan,prepoznaje kad viši igrač ostane na nižem i obrnuto,dok kod Vestbruka većina akcija se svodi na njegov prodor,šut,mnogo više je Kari timski igrač i eto videćeš oklahoma neće uzeti titulu dok god su Vestbruk i Durent zajedno u ekipi,mnogo divljaju.

Dragan

pre 9 godina

Kakav Karmelo Entoni, smesno majke mi! A za Duranta, necu da komentarisem. Bolji je od svih ovih na zapadu! Grifin radio na masi i na skoku ceo zivot i to se isplatilo, Ameri to vole iako mu je kosarkaska inteligencija na nivou muve!

mihajlo

pre 9 godina

Nije mi jasno na osnovu čega se ovde glasa,da li najbolji igrači u sezoni treba da igraju all star ili najveća imena u nba ligi,najpopularniji igrači.Ako je ovo drugo,onda mi nije jasno kako nema mesta za Dankana,Parkera,Djinobilija,Novickog a ima za Karmela i Brajanta,valjda zato što nisu Amerikanci.Ako je prvi kriterijum pri odabiru igrača onda je Kazins možda i mvp lige,on,Harden,Kari i Dejvis igraju za klasu iznad ostalih.Cudno mi i da nema Monte Elisa.

a jesi i ti muzicar?

pre 9 godina

Entoni precenjen? mozda ima samo lezerniji pristup utakmicama, sto je ok, igra u njujorku, ali je entoni jedan od najkompletnijih igraca, kad hoce da igra odbranu, malo je igraca koje ne moze da zaustavi...iz ove perspektive gledano, dobro je sto nije potpisao za cikago, jer bi prelako osvojili, a to niko ne zeli da vidi :-)

internationale

pre 9 godina

Brajant ispada Harden upada. Od prosle godine je uvedeno pravilo da se glasa za dva niska i tri visoka igraca usled nedostatka kvalitetnih centara. Obilo im se o glavu i tako zapad cine tri bukvalno visoka igraca. Harden je naravno zasluzio vise od Brajanta ali bih ja vise voleo Kleja Tomsona. E sada neko je reko da je američka repka otisla sa petim sastavom na svetsko. Da da moze da se kaze da na krilu nisu imali kvalitetnog igraca i da su falili Durant,Entoni i Lebron ali na ostalim pozicijama su bili ubedljivo najbolji americki igraci u Nba. Kari najbolji plej, Iring jedan od najboljih pet plejeva, Harden i Tomson najbolji bekovi lige, Dejvis i Kauzns najbolji centri lige. Mislim dA bi nam lakse bilo da je Durantula igrao.

Aleksej

pre 9 godina

Gledajte samo koliko je mocna ex-yu masinerija.. Vucevic 9. a Mirotic 14. po broju glasova publike na istoku. Nadam se da ce treneri odabrati Vucevica u preostalih 7 igraca, ako je ko zasluzio ove sezone zasluzio je on!

Patrick Ewing

pre 9 godina

Time što nije starter ove godine na All Satru najviše je izgubio Kyrie Irving., jer je u ugovoru mao klauzulu za tzv super max sledeći ugovor. Ugovor kaže da mora biti mvp ili 2 puta starter na All Staru da bi mogao potpisati spuer max novi ugovor, 30% veći od sadašnjeg ugovora, umesto toga on može potpisati 'samo' 25% veći max ugovor

mihajlo

pre 9 godina

Ako Dankan nije jedno od najvećih imena nba lige ja ne znam ko jeste,svaka čast Brajantu,uz Džordana je najbolji igrač koga sam ja gledao,ali ako je on tu s obzirom na njegove povrede i formu onda to zaslužuju i ostala četvorica koje sam nabrojao,Parker je najpotcenjeniji igrač u nba,on je najbolji plej lige što pokazuje u svakom plejofu,ima nekoliko titula,to da je postigao neki Amerikanac,recimo Kari oni bi ga proglasili za novog Džordana.Kari je strašan igrač,dugo se nije pojavio američki igrač sa takvom košarkaškom inteligencijom,ima ogroman potencijal ali za sada Parker je najbolji plej lige što će i pokazati u plejofu.

luka

pre 9 godina

dva španca centra starteri na all staru, francuzi imaju 5 nba centara, a mi se lozimo da ćemo uzeti zlato na ep sa raduljicom i bobijem. mislim, niko ne bi bio srećniji od mene, ali budimo realni...

sasa

pre 9 godina

Nema Bosa i Vejda? Vucevic je prosle nedelje BUKVALNO zakucao Po Gasola u kos, eto koliko ovaj od brace treba da je u startnoj petorci... A Lauri? Gledao sam par meceva Toronta; pa za njega je Derozan izmislio kosarku, a mozda cak i Lu Vilijams koji grije klupu :-D

Pazi Zvezda gazi

pre 9 godina

Izgleda je NBA ostao bez velikih legendi kad su braća Gasol i Lauri starteri. Setite se samo da su nekad bili u postavi u isto vreme Džordan, Magic, Bird, Olajdzuvon, Barkli, Meloun, D. Robinson, Juing, Stokton, Pipen itd. pa mi posle neko kaže da tad nije bila jača košarka... Danas ima dosta dobrih mladih igrača ali je realno liga na trećini po kvalitetu od tadašnje. A polako se dostiže i prognoza da neće Lebron stići Džordana po reputaciji. Možete li da zamislite da Stef Kari bude ispred Džordana u glasanju? A titule i da ne poredimo. Presto ostaje netaknut do neke sledeće generacije. P. S. Mislim da All Star ubrzano gubi nekadašnju slavu. Ja se poslednjih godina ozbiljno dosadjujem dok gledam. Imam utisak da je pomenuta generacija igrala sa mnogo više vatre i rivaliteta, a da će sada igrači više voditi računa ko će kakav selfi da postavi na Twitter i ko će više lajkova da dobije nego ko će da pobedi. Naravno, rezultat 155:146 ne gine kao i takmičenje anonimusa u zakucavanju. NBA mora ozbiljno da poradi na vraćanju slave ovom događaju.

bunduru

pre 9 godina

@Mihajlo
Dankan,Parker,Djinobili,Novicki veca imena od Brajanta? Daj uozbilji se malo, znam da ljudi ovde ne vole Kobija ali ovo vec postaje smesno. Jos si ga stavio u isti kos sa Melom koji je jedva play off video.

Zigzag

pre 9 godina

Sta je cudno oko izbora Lowrya?pa covjek igra fenomenalno ove sezone,pogledajte highlightse protiv la clipersa,sam ih je pobijedio....

sony

pre 9 godina

Bilo kako bilo, iako narodna masa glasa ko ce ucestvovsti, Duranta i Vejda ne staviti u startnu petorku pokazuje da je ovaj cirkus od utakmice izgubio svaki smisao. Vucevic zasluzuje drugu petorku, zato sto se u all star utakmici biraju LEGENDE lige i imena, a ne ko je najbolji u dosadasnjem delu sezone!!! Voleo bih da Lenard zapusi usta svima sa jos jednim prstenom ove sezone da vide kakav je apsurd NE zvati MVP-a finala.

phil

pre 9 godina

ne znam ko je zasluzio all-star ako nije lowry,fantastican defanzivac,skoro sam vuce toronto(posebno dok nije bilo derozana).ove godine je evoluirao u superstara,da ste ga malo vise gledali ove sezone ne bi ga toliko pljuvali...decko je sasvim zasluzeno tu gde jeste,sta sad treba da dodje neko drugi na racun stare slave a ljudi koji cele sezone ginu i bore se da gledaju onako

niko

pre 9 godina

@dax

Da si stvarno gledao nikse kad su igrali video bi da niko sem mela i ne može da pogodi. Tako da je opravdano lopta kod njega dok je u igri

дурантула окц

pre 9 godina

@pazi zvezda gazi " Izgleda je NBA ostao bez velikih legendi kad su braća Gasol i Lauri starteri. Setite se samo da su nekad bili u postavi u isto vreme Džordan, Magic, Bird, Olajdzuvon, Barkli, Meloun, D. Robinson, Juing, Stokton, Pipen itd. pa mi posle neko kaže da tad nije bila jača košarka"
Ne slažem se ni najmanje, ovo nisu najbolje ekipe konferencija. Zapad: Kari, harden, KD MVP, dejvis, Kazins. Istok: vol, batler, LeBron, gasol, horford. To su po meni najbolji timovi, možda može i bolje, ali sam siguran da bi i jedni i drugi ravnopravno igrali sa ol star ekipama od pre 20 godina

grujantula

pre 9 godina

Čuj ovog, Harden ispred Karija. To koliko Harden i Hauard dominiraju videlo se u direktom okršaju GS i Hjustona, laganih 20 razlike je bilo već u prvom poluvremenu. Da ne spominjem da je Harden većinu poena dao kad je sve bilo rešeno. Ne kažem da nije dobar igrač, ali trenutno nije bolji od Karija.

Okej

pre 9 godina

Durent nije u prvoj petorci jer nije odigrao ni pola utakmica svoje ekipe, Kobi je najveca zvezda lige i zato je tu ispred Hardena iako je Harden zasluzio to igrama. Na istoku jedino je malo osporavan Lauri iako je napad Toronta najbolji na istoku, uprkos tome sto je njihova prva opcija u napadu, DeRozan bio dosta dugo povredjen. Po meni, Tig i Lauri su podjednako zasluzili to mesto, samo sto je ovaj dobio vise glasova jer je podrzan od strane par poznatijih ljudi.

mihajlo

pre 9 godina

Nije mi jasno na osnovu čega se ovde glasa,da li najbolji igrači u sezoni treba da igraju all star ili najveća imena u nba ligi,najpopularniji igrači.Ako je ovo drugo,onda mi nije jasno kako nema mesta za Dankana,Parkera,Djinobilija,Novickog a ima za Karmela i Brajanta,valjda zato što nisu Amerikanci.Ako je prvi kriterijum pri odabiru igrača onda je Kazins možda i mvp lige,on,Harden,Kari i Dejvis igraju za klasu iznad ostalih.Cudno mi i da nema Monte Elisa.

Poštar

pre 9 godina

Kao uvijek kada se biraju all star igrači puno kritika, igrači koji igraju iste pozicije na parketu, nerealnosti u brojevim glasova i sl. Ali istina na istoku osim walla i lebrona ima petnaestak igrača koji su podjednaki i mogu pokriti ostale pozicije i koji god je od njih izabran ne bi bilo nezasluženo.
S druge strane realno zapad bi trebao biti curry, harden, durant, davis, gasol sve ostalo je glupost. Cousins je nekako premalo glasova pobrao, s druge strane duncan neočekivano puno. Zapad puuuuno jači. Nikoga od vodeće momčadi istoka atalnte ni blizu petorci.

Rade Futog

pre 9 godina

Uz sav respekt ka Stefu Kariju, ne moze me niko ubediti da je on bolji kosarkas od Rasela Vestbruka, a kamo li za all star mec gde se atraktivnost prvenstveno trazi.

Esp

pre 9 godina

Chicago-San Antonio.
Secam kada je jos mladi P.Gasol igrao za Memfis protiv San Antonia i tada kao i danas pravio smesnim velikog fundamentala,americku PF ikonu.Uvek sam tvrdio da je Gasol u najboljim danima bio bolji,pismeniji kosarkas i od Garneta i od Dankana,znam da ce se retki sloziti jer ova dvojica su mnogo popularniji u NBA od spanca,ali za mene nema sumnje P.Gasol je najbolji PF u zadnjih 10god u NBA.On jeste imao padove u igri s vremena na vreme,ali za razliku od ostalih on je posle zavrsetka NBA igrao za Spaniju i dominirao.

Dude Perfect

pre 9 godina

Durant srlja ka košu???Videli smo Karija na svetskom prvenstvu kako je razigravao igrače kad nije ništa mogao da ubode a Durentova igra nije vidjena još od ere jednog Jordana!!!

76er

pre 9 godina

Esp, P. Gasol najbolji PF u zadnjih deset godina, evo ne verujem. Aj da i previdimo Garneta i Timija (tu si debelo, debelo pogresio) sta je sa Dirkom genije?! Ili si zaboravio da je i on PF? Pokri se usima, ne moze Gasol nikada biti bolji od voe trojice.

IRONemke

pre 9 godina

OK, sve sve ali nemogu da shvatim kome Harden nije bolji od ovog Karija?! Brada (nadimak Hardena) ima odlican sut, skok, asistenciju, IQ, cak mu je i vertical ocena visoka... Dominira sa Hauardom, igrac za pozeleti, i sad ce da propusti manifestaciju... Svasta.

BB 13

pre 9 godina

Ne znam sta vam nije jasno, nema nikakvog principa na osnovu koga se glasa, jednostavno je, narod daje pare, narod bira ko ce igrati, koga briga sto je neko bolji igrac od nekog drugog, igrace onaj kojeg narod vise voli u tom trenutku... Pustite se tih prica ko je trebao, a ko nije trebao da igra, znaju oni savrseno dobro sta rade...

nba expert

pre 9 godina

zapad:kari,harden,kavaj,entoni dejvis,kazins istok:vol,batler,melo,lebron,pau gasol ili vucevic nije katastrofa izbor ima propusta ali ako se uzme da all stat egzibicija nzm kako je npr lauri atraktivniji igrac od dzona vola(brajanskalabrini, 23. januar 2015 13:58)
kavaj umesto kda? si ti lud? kavaj je dobar igrac ali ne super star to sto je jedno finale odigrao bolje nego ostali matorci I uzeo mvp ... po meni nije ni top 10 igraca a za 20 mogli bi da diskutujemo...

veljko

pre 9 godina

@ mihajlo neki miks ta dva i dodatna dva, osecaja ko je stvarno najbolji ili iz neke privrzenosti (patriotski pristup, stil igre, pojava, karakter). poslednji pristup je najlosiji. ljudi vole zvezde, ali deo ljudi gleda i statistiku. oba pristupa su validna i istovremeno imaju slabosti. mana za biranje po imenima je moguca losa forma i sezona, dok statistika ima dva nedostatka. prvi, nba je zahtevan, putuje se, igra se cesto i iskusni igraci se cesto racionalno trose, treneri ih cuvaju i sl, pa statistika ne odgovara onoj iz plejofa. drugi je da ekipe igraju po 4 meca sa timovima iz divizije, po 3 odn. 4 sa jos 10 timova iz konferencije i po 2 sa timovima iz druge konferencije. igraci istoka imaju vecu sansu za dobru statistiku, usled losije konkurencije. po meni, najbolje je napraviti miks statistike i licnog osecaja :)

Korlic

pre 9 godina

Gledam ove top 10 poteze od svih 10 startera i jedino Steph Curry ima samo suteve za top 10, a svi ostali imaju asistencije, ukradene lopte, blokade, skokove, zakucavanja. Precenjen igrac i klasican suter. Plejmejker, a nema nijednu asistenciju u top 10. Zauzima mesto RW-u, koji je daleko bolji igrac od njega. Pozz

Mihajlo

pre 9 godina

Ja ovde pricam o nba ligi a ne o svetskom prvenstvu,ko je gledao Karija ove sezone zna o cemu govorim,Durent je vrhunski suter,verovatno i bolji od Dzordana ali ume da sili taj sut,to zna svako ko je gledao oklahomu,uz to desava mu se da u seriji gubi lopte,da ima problema da kontrolise loptu,zbog toga je daleko on od Dzordana i Brajanta.Kari u napadu zna sve dok je u odbrani dosta tanak,ali apsolutno ima potencijal da ga jednog dana porede s ovom dvojicom,ja mislim cak da ce od Brajanta biti i bolji igrac,treba samo da pocne da osvaja titule sa golden stejtom.Nemoj pogresno d me shvatis i Vestbruk i Durent su vrhunski igraci ali mnogo lopti trose,nekad imam utisak da niko sem njih dvojice ne sme da sutne u oklahomi.

merchant9988

pre 9 godina

@rvp predpostavljam da si napisao da je justin biber angazovao navijace zato sto je iz kanade, ali to nije tacno . On bi pre za jeremy lina angazovao jer on navija za la, a jedino je Drake mogao da angazuje posto je on delom njihov vlasnik

Rade Futog

pre 9 godina

(Mihajlo, 23. januar 2015 20:35)
KD i RW trose lopte jer u OKC nemaju sa kim da igraju. Ostali igraci tima su obican prosek, napadacki ispod prosecni. Da su Kari i Tompson u OKC, umesto gore pomenutih, bili bi u rangu File, mozda Minesote. Odlaskom Hardena, OKC je izgubila veliku opciju u napadu i sigurno nikad ovakvi nece titulu uzeti. Nadam se da dolaskom Vejtersa dobijaju kvalitetnog igraca i dovoljnu sirinu u napadu, te sansu da udju u realnu borbu za titulu. LBJ je bez konkurencije igrac danasnjice i uz MJ najbolji kog sam gledao. Ali KD je najbolji napadac kog sam ikad gledao i igrac koji najlakse moze da dodje do 40+ poena, cak lakse od MJ-a ili Kobija iz najboljih dana. I ti njega poredis sa Karijem.
Sto se tice potcenjenih igraca, tu je Rasel bez premca. Mediji ga ne vole, navijaci takodje, smatraju ga siledzijom, koji zakucava manijacki loptu u kos, jako ruzno, a decku je po brojkama i kvalitetu igre jedino LBJ konkurencija za MVP-ja. Rasel nije bolji plejmejker od Parkera, Ronda, Pola, mozda Karija, ali je za klasu bolji kosarkas od svih.

brajanskalabrini

pre 9 godina

zapad:kari,harden,kavaj,entoni dejvis,kazins
istok:vol,batler,melo,lebron,pau gasol ili vucevic
nije katastrofa izbor ima propusta ali ako se uzme da all stat egzibicija nzm kako je npr lauri atraktivniji igrac od dzona vola

IRONemke

pre 9 godina

OK, sve sve ali nemogu da shvatim kome Harden nije bolji od ovog Karija?! Brada (nadimak Hardena) ima odlican sut, skok, asistenciju, IQ, cak mu je i vertical ocena visoka... Dominira sa Hauardom, igrac za pozeleti, i sad ce da propusti manifestaciju... Svasta.

velikipoznavalac

pre 9 godina

Stvarno mi nije jasno sta lauri radi u prvoj petorci. Oduvek se zna da All Star igraju oni igrači koji su legende pa makar tada ne bili u dobroj formi (kao brajant npr.)! Laurijevo mesto je trebalo da pripadne Vejdu po meni.

sasa

pre 9 godina

Nema Bosa i Vejda? Vucevic je prosle nedelje BUKVALNO zakucao Po Gasola u kos, eto koliko ovaj od brace treba da je u startnoj petorci... A Lauri? Gledao sam par meceva Toronta; pa za njega je Derozan izmislio kosarku, a mozda cak i Lu Vilijams koji grije klupu :-D

Rade Futog

pre 9 godina

Uz sav respekt ka Stefu Kariju, ne moze me niko ubediti da je on bolji kosarkas od Rasela Vestbruka, a kamo li za all star mec gde se atraktivnost prvenstveno trazi.

Korlic

pre 9 godina

Gledam ove top 10 poteze od svih 10 startera i jedino Steph Curry ima samo suteve za top 10, a svi ostali imaju asistencije, ukradene lopte, blokade, skokove, zakucavanja. Precenjen igrac i klasican suter. Plejmejker, a nema nijednu asistenciju u top 10. Zauzima mesto RW-u, koji je daleko bolji igrac od njega. Pozz

dax

pre 9 godina

Karmelo je uzasno precenjen...Gledao sam Njujork par puta...Igra se zasniva na tome da samo on moze i sme da sutira...I onda od 50 suta da 20-ak poena...

дурантула окц

pre 9 godina

Zašto je Griffin uljez? Jedan od najatraktivnijih u nba i jedini je sa
23ppg, 7.5 rpg i 4 apg (možda i 5,nisam siguran). Treba samo KD i harden umesto gasola i brajanta (u ovoj prvoj postavi ne postoji krilo). I batler ili možda neko drugi umesto lauria

Pazi Zvezda gazi

pre 9 godina

Izgleda je NBA ostao bez velikih legendi kad su braća Gasol i Lauri starteri. Setite se samo da su nekad bili u postavi u isto vreme Džordan, Magic, Bird, Olajdzuvon, Barkli, Meloun, D. Robinson, Juing, Stokton, Pipen itd. pa mi posle neko kaže da tad nije bila jača košarka... Danas ima dosta dobrih mladih igrača ali je realno liga na trećini po kvalitetu od tadašnje. A polako se dostiže i prognoza da neće Lebron stići Džordana po reputaciji. Možete li da zamislite da Stef Kari bude ispred Džordana u glasanju? A titule i da ne poredimo. Presto ostaje netaknut do neke sledeće generacije. P. S. Mislim da All Star ubrzano gubi nekadašnju slavu. Ja se poslednjih godina ozbiljno dosadjujem dok gledam. Imam utisak da je pomenuta generacija igrala sa mnogo više vatre i rivaliteta, a da će sada igrači više voditi računa ko će kakav selfi da postavi na Twitter i ko će više lajkova da dobije nego ko će da pobedi. Naravno, rezultat 155:146 ne gine kao i takmičenje anonimusa u zakucavanju. NBA mora ozbiljno da poradi na vraćanju slave ovom događaju.

a jesi i ti muzicar?

pre 9 godina

Entoni precenjen? mozda ima samo lezerniji pristup utakmicama, sto je ok, igra u njujorku, ali je entoni jedan od najkompletnijih igraca, kad hoce da igra odbranu, malo je igraca koje ne moze da zaustavi...iz ove perspektive gledano, dobro je sto nije potpisao za cikago, jer bi prelako osvojili, a to niko ne zeli da vidi :-)

Mika Guster iz Ritopeka

pre 9 godina

Koja glupost!!! Ne može LIN da bude ispred Mikaila Juniora ninakojoj listi na ovom svetu, makar se glasalo u Japanu odakle ovaj Kinez i dolazi!!!

Ako Mikailo ne bude medju 12 na zapadu a Brendon medju 12 na Istoku, nemoj da se zacude u NBA ako im neki teroristi iz Ritopeka zapale halu veche pred pocetak ALL Stara !!!

Esp

pre 9 godina

Chicago-San Antonio.
Secam kada je jos mladi P.Gasol igrao za Memfis protiv San Antonia i tada kao i danas pravio smesnim velikog fundamentala,americku PF ikonu.Uvek sam tvrdio da je Gasol u najboljim danima bio bolji,pismeniji kosarkas i od Garneta i od Dankana,znam da ce se retki sloziti jer ova dvojica su mnogo popularniji u NBA od spanca,ali za mene nema sumnje P.Gasol je najbolji PF u zadnjih 10god u NBA.On jeste imao padove u igri s vremena na vreme,ali za razliku od ostalih on je posle zavrsetka NBA igrao za Spaniju i dominirao.

mihajlo

pre 9 godina

Nije mi jasno na osnovu čega se ovde glasa,da li najbolji igrači u sezoni treba da igraju all star ili najveća imena u nba ligi,najpopularniji igrači.Ako je ovo drugo,onda mi nije jasno kako nema mesta za Dankana,Parkera,Djinobilija,Novickog a ima za Karmela i Brajanta,valjda zato što nisu Amerikanci.Ako je prvi kriterijum pri odabiru igrača onda je Kazins možda i mvp lige,on,Harden,Kari i Dejvis igraju za klasu iznad ostalih.Cudno mi i da nema Monte Elisa.

Dragan

pre 9 godina

Kakav Karmelo Entoni, smesno majke mi! A za Duranta, necu da komentarisem. Bolji je od svih ovih na zapadu! Grifin radio na masi i na skoku ceo zivot i to se isplatilo, Ameri to vole iako mu je kosarkaska inteligencija na nivou muve!

mihajlo

pre 9 godina

Nije mi jasno na osnovu čega se ovde glasa,da li najbolji igrači u sezoni treba da igraju all star ili najveća imena u nba ligi,najpopularniji igrači.Ako je ovo drugo,onda mi nije jasno kako nema mesta za Dankana,Parkera,Djinobilija,Novickog a ima za Karmela i Brajanta,valjda zato što nisu Amerikanci.Ako je prvi kriterijum pri odabiru igrača onda je Kazins možda i mvp lige,on,Harden,Kari i Dejvis igraju za klasu iznad ostalih.Cudno mi i da nema Monte Elisa.

internationale

pre 9 godina

Brajant ispada Harden upada. Od prosle godine je uvedeno pravilo da se glasa za dva niska i tri visoka igraca usled nedostatka kvalitetnih centara. Obilo im se o glavu i tako zapad cine tri bukvalno visoka igraca. Harden je naravno zasluzio vise od Brajanta ali bih ja vise voleo Kleja Tomsona. E sada neko je reko da je američka repka otisla sa petim sastavom na svetsko. Da da moze da se kaze da na krilu nisu imali kvalitetnog igraca i da su falili Durant,Entoni i Lebron ali na ostalim pozicijama su bili ubedljivo najbolji americki igraci u Nba. Kari najbolji plej, Iring jedan od najboljih pet plejeva, Harden i Tomson najbolji bekovi lige, Dejvis i Kauzns najbolji centri lige. Mislim dA bi nam lakse bilo da je Durantula igrao.

grujantula

pre 9 godina

Čuj ovog, Harden ispred Karija. To koliko Harden i Hauard dominiraju videlo se u direktom okršaju GS i Hjustona, laganih 20 razlike je bilo već u prvom poluvremenu. Da ne spominjem da je Harden većinu poena dao kad je sve bilo rešeno. Ne kažem da nije dobar igrač, ali trenutno nije bolji od Karija.

Fiki

pre 9 godina

Marcin Gortat je dobio jedno 50 000 glasa vise od KD....KOMEDIJA!!U kom svetu je on bolji igrac od KD koji je trenutno uz Lebrona najbolji igrac danasnice.....Po meni obe petorke su smejurija,nema Hardena koji je uz Stepha glavni kandidat za MVP!!!STRASNO

Dude Perfect

pre 9 godina

Durant srlja ka košu???Videli smo Karija na svetskom prvenstvu kako je razigravao igrače kad nije ništa mogao da ubode a Durentova igra nije vidjena još od ere jednog Jordana!!!

twister

pre 9 godina

Stef Kari, Kobi Brajant, Entoni Dejvis, Mark Gasol, Blejk Grifin

pa ko ce ovde igrati 3, ko 4 a ko 5 zivo me zanima? jeste da je All-Star zabava ali staviti Dejvisa na trojku je teska glupost

\o/

pre 9 godina

(rvp, 23. januar 2015 09:59)
ne lupaj druze, Lauri kida ove sezone i zasluzio je Ol star, Melo i Kobi su Ol star igraci i kad nemaju najbolju sezonu...
Kad bi se gledalo tako sto ti gledas onda bi Korver trebao da bude starter jer ove sezone ima za nijandu bolje procente suta cak i od Karija, ali Ol Star je egzibiciona utakmica sa ciljem da se zabave igraci i naravno publika koja ce doneti profit...
Nema sumnje da nas ocekuje jos jedno lepo Ol Star vece uz magicne poteze Karija, Vola, Lebrona i ostalih.
pozdrav svim ljubiteljima NBA lige!

brajanskalabrini

pre 9 godina

zapad:kari,harden,kavaj,entoni dejvis,kazins
istok:vol,batler,melo,lebron,pau gasol ili vucevic
nije katastrofa izbor ima propusta ali ako se uzme da all stat egzibicija nzm kako je npr lauri atraktivniji igrac od dzona vola

дурантула окц

pre 9 godina

@pazi zvezda gazi " Izgleda je NBA ostao bez velikih legendi kad su braća Gasol i Lauri starteri. Setite se samo da su nekad bili u postavi u isto vreme Džordan, Magic, Bird, Olajdzuvon, Barkli, Meloun, D. Robinson, Juing, Stokton, Pipen itd. pa mi posle neko kaže da tad nije bila jača košarka"
Ne slažem se ni najmanje, ovo nisu najbolje ekipe konferencija. Zapad: Kari, harden, KD MVP, dejvis, Kazins. Istok: vol, batler, LeBron, gasol, horford. To su po meni najbolji timovi, možda može i bolje, ali sam siguran da bi i jedni i drugi ravnopravno igrali sa ol star ekipama od pre 20 godina

mihajlo

pre 9 godina

Neću pokušati da te ubedim da je Kari bolji od Vestbruka samo ću ti reći zbog čega mislim da je Kari talentovaniji košarkaš.Vestbruk ima najbolje fizikalije u nba ligi ali je jako košarkaški ograničen,posmatraj Vestbruka i Durenta kad im stane šut kako srljaju,toga u jako maloj meri ima kod Karija,on uspeva i da razigra ekipu i ubaci svojih 20 poena po meču,ne sili,nije sebičan,prepoznaje kad viši igrač ostane na nižem i obrnuto,dok kod Vestbruka većina akcija se svodi na njegov prodor,šut,mnogo više je Kari timski igrač i eto videćeš oklahoma neće uzeti titulu dok god su Vestbruk i Durent zajedno u ekipi,mnogo divljaju.

sony

pre 9 godina

Bilo kako bilo, iako narodna masa glasa ko ce ucestvovsti, Duranta i Vejda ne staviti u startnu petorku pokazuje da je ovaj cirkus od utakmice izgubio svaki smisao. Vucevic zasluzuje drugu petorku, zato sto se u all star utakmici biraju LEGENDE lige i imena, a ne ko je najbolji u dosadasnjem delu sezone!!! Voleo bih da Lenard zapusi usta svima sa jos jednim prstenom ove sezone da vide kakav je apsurd NE zvati MVP-a finala.

Yaya Toure

pre 9 godina

Kobe izvesno nece nastupati (verujem na veliku zalost velikog broja ljubitelja Nba),na njegovo mesto upada (iako nisam njegov ljubitelj,ZASLUZENO !!! ,Harden )
Klupa zapada ce biti jezivo jaka.
Ipak se najvise radujem utakmici rukija i sofmora iz USA,protiv rukija i sofmora ostatka sveta,barem cu imati ekipu za koju cu svim srcem navijati(naravno ostaak sveta)
Pozdrav...

bunduru

pre 9 godina

@Mihajlo
Dankan,Parker,Djinobili,Novicki veca imena od Brajanta? Daj uozbilji se malo, znam da ljudi ovde ne vole Kobija ali ovo vec postaje smesno. Jos si ga stavio u isti kos sa Melom koji je jedva play off video.

luka

pre 9 godina

dva španca centra starteri na all staru, francuzi imaju 5 nba centara, a mi se lozimo da ćemo uzeti zlato na ep sa raduljicom i bobijem. mislim, niko ne bi bio srećniji od mene, ali budimo realni...

Rade Futog

pre 9 godina

(Mihajlo, 23. januar 2015 20:35)
KD i RW trose lopte jer u OKC nemaju sa kim da igraju. Ostali igraci tima su obican prosek, napadacki ispod prosecni. Da su Kari i Tompson u OKC, umesto gore pomenutih, bili bi u rangu File, mozda Minesote. Odlaskom Hardena, OKC je izgubila veliku opciju u napadu i sigurno nikad ovakvi nece titulu uzeti. Nadam se da dolaskom Vejtersa dobijaju kvalitetnog igraca i dovoljnu sirinu u napadu, te sansu da udju u realnu borbu za titulu. LBJ je bez konkurencije igrac danasnjice i uz MJ najbolji kog sam gledao. Ali KD je najbolji napadac kog sam ikad gledao i igrac koji najlakse moze da dodje do 40+ poena, cak lakse od MJ-a ili Kobija iz najboljih dana. I ti njega poredis sa Karijem.
Sto se tice potcenjenih igraca, tu je Rasel bez premca. Mediji ga ne vole, navijaci takodje, smatraju ga siledzijom, koji zakucava manijacki loptu u kos, jako ruzno, a decku je po brojkama i kvalitetu igre jedino LBJ konkurencija za MVP-ja. Rasel nije bolji plejmejker od Parkera, Ronda, Pola, mozda Karija, ali je za klasu bolji kosarkas od svih.

Patrick Ewing

pre 9 godina

Time što nije starter ove godine na All Satru najviše je izgubio Kyrie Irving., jer je u ugovoru mao klauzulu za tzv super max sledeći ugovor. Ugovor kaže da mora biti mvp ili 2 puta starter na All Staru da bi mogao potpisati spuer max novi ugovor, 30% veći od sadašnjeg ugovora, umesto toga on može potpisati 'samo' 25% veći max ugovor

Melo

pre 9 godina

Mozda ce nekima zvucati smijesno, ali meni Rasel Vestbruk ima tu glad za pobjedom i dominacijom, kao nekada veliki MJ. Koliko god da je ponekad divalj, mene odusevljava ta njegova zelja za pobjedom, da bude najbolji.

76er

pre 9 godina

Esp, P. Gasol najbolji PF u zadnjih deset godina, evo ne verujem. Aj da i previdimo Garneta i Timija (tu si debelo, debelo pogresio) sta je sa Dirkom genije?! Ili si zaboravio da je i on PF? Pokri se usima, ne moze Gasol nikada biti bolji od voe trojice.

Mihajlo

pre 9 godina

Ja ovde pricam o nba ligi a ne o svetskom prvenstvu,ko je gledao Karija ove sezone zna o cemu govorim,Durent je vrhunski suter,verovatno i bolji od Dzordana ali ume da sili taj sut,to zna svako ko je gledao oklahomu,uz to desava mu se da u seriji gubi lopte,da ima problema da kontrolise loptu,zbog toga je daleko on od Dzordana i Brajanta.Kari u napadu zna sve dok je u odbrani dosta tanak,ali apsolutno ima potencijal da ga jednog dana porede s ovom dvojicom,ja mislim cak da ce od Brajanta biti i bolji igrac,treba samo da pocne da osvaja titule sa golden stejtom.Nemoj pogresno d me shvatis i Vestbruk i Durent su vrhunski igraci ali mnogo lopti trose,nekad imam utisak da niko sem njih dvojice ne sme da sutne u oklahomi.

Poštar

pre 9 godina

Kao uvijek kada se biraju all star igrači puno kritika, igrači koji igraju iste pozicije na parketu, nerealnosti u brojevim glasova i sl. Ali istina na istoku osim walla i lebrona ima petnaestak igrača koji su podjednaki i mogu pokriti ostale pozicije i koji god je od njih izabran ne bi bilo nezasluženo.
S druge strane realno zapad bi trebao biti curry, harden, durant, davis, gasol sve ostalo je glupost. Cousins je nekako premalo glasova pobrao, s druge strane duncan neočekivano puno. Zapad puuuuno jači. Nikoga od vodeće momčadi istoka atalnte ni blizu petorci.

mihajlo

pre 9 godina

Ako Dankan nije jedno od najvećih imena nba lige ja ne znam ko jeste,svaka čast Brajantu,uz Džordana je najbolji igrač koga sam ja gledao,ali ako je on tu s obzirom na njegove povrede i formu onda to zaslužuju i ostala četvorica koje sam nabrojao,Parker je najpotcenjeniji igrač u nba,on je najbolji plej lige što pokazuje u svakom plejofu,ima nekoliko titula,to da je postigao neki Amerikanac,recimo Kari oni bi ga proglasili za novog Džordana.Kari je strašan igrač,dugo se nije pojavio američki igrač sa takvom košarkaškom inteligencijom,ima ogroman potencijal ali za sada Parker je najbolji plej lige što će i pokazati u plejofu.

Aleksej

pre 9 godina

Gledajte samo koliko je mocna ex-yu masinerija.. Vucevic 9. a Mirotic 14. po broju glasova publike na istoku. Nadam se da ce treneri odabrati Vucevica u preostalih 7 igraca, ako je ko zasluzio ove sezone zasluzio je on!

d

pre 9 godina

pffff... ovo je bas mali broj glasova. sa 700 000 glasova ulazis u prvu petorku na olstaru kao "front court"?! sa 1 500 000 glasova mozes da radis sta hoces? daj da se napravi neka kampanja sledece godine, da trolujemo olstar.
istok: bogdanovic, teletovic, vucevic, mirotic, gortat
zapad: udrih, lin, nurkic, gober, mekgi
kad je bal, nek je maskenbal

phil

pre 9 godina

ne znam ko je zasluzio all-star ako nije lowry,fantastican defanzivac,skoro sam vuce toronto(posebno dok nije bilo derozana).ove godine je evoluirao u superstara,da ste ga malo vise gledali ove sezone ne bi ga toliko pljuvali...decko je sasvim zasluzeno tu gde jeste,sta sad treba da dodje neko drugi na racun stare slave a ljudi koji cele sezone ginu i bore se da gledaju onako

Zigzag

pre 9 godina

Sta je cudno oko izbora Lowrya?pa covjek igra fenomenalno ove sezone,pogledajte highlightse protiv la clipersa,sam ih je pobijedio....

veljko

pre 9 godina

@ mihajlo neki miks ta dva i dodatna dva, osecaja ko je stvarno najbolji ili iz neke privrzenosti (patriotski pristup, stil igre, pojava, karakter). poslednji pristup je najlosiji. ljudi vole zvezde, ali deo ljudi gleda i statistiku. oba pristupa su validna i istovremeno imaju slabosti. mana za biranje po imenima je moguca losa forma i sezona, dok statistika ima dva nedostatka. prvi, nba je zahtevan, putuje se, igra se cesto i iskusni igraci se cesto racionalno trose, treneri ih cuvaju i sl, pa statistika ne odgovara onoj iz plejofa. drugi je da ekipe igraju po 4 meca sa timovima iz divizije, po 3 odn. 4 sa jos 10 timova iz konferencije i po 2 sa timovima iz druge konferencije. igraci istoka imaju vecu sansu za dobru statistiku, usled losije konkurencije. po meni, najbolje je napraviti miks statistike i licnog osecaja :)

nba expert

pre 9 godina

zapad:kari,harden,kavaj,entoni dejvis,kazins istok:vol,batler,melo,lebron,pau gasol ili vucevic nije katastrofa izbor ima propusta ali ako se uzme da all stat egzibicija nzm kako je npr lauri atraktivniji igrac od dzona vola(brajanskalabrini, 23. januar 2015 13:58)
kavaj umesto kda? si ti lud? kavaj je dobar igrac ali ne super star to sto je jedno finale odigrao bolje nego ostali matorci I uzeo mvp ... po meni nije ni top 10 igraca a za 20 mogli bi da diskutujemo...

Okej

pre 9 godina

Durent nije u prvoj petorci jer nije odigrao ni pola utakmica svoje ekipe, Kobi je najveca zvezda lige i zato je tu ispred Hardena iako je Harden zasluzio to igrama. Na istoku jedino je malo osporavan Lauri iako je napad Toronta najbolji na istoku, uprkos tome sto je njihova prva opcija u napadu, DeRozan bio dosta dugo povredjen. Po meni, Tig i Lauri su podjednako zasluzili to mesto, samo sto je ovaj dobio vise glasova jer je podrzan od strane par poznatijih ljudi.

niko

pre 9 godina

@dax

Da si stvarno gledao nikse kad su igrali video bi da niko sem mela i ne može da pogodi. Tako da je opravdano lopta kod njega dok je u igri

BB 13

pre 9 godina

Ne znam sta vam nije jasno, nema nikakvog principa na osnovu koga se glasa, jednostavno je, narod daje pare, narod bira ko ce igrati, koga briga sto je neko bolji igrac od nekog drugog, igrace onaj kojeg narod vise voli u tom trenutku... Pustite se tih prica ko je trebao, a ko nije trebao da igra, znaju oni savrseno dobro sta rade...

merchant9988

pre 9 godina

@rvp predpostavljam da si napisao da je justin biber angazovao navijace zato sto je iz kanade, ali to nije tacno . On bi pre za jeremy lina angazovao jer on navija za la, a jedino je Drake mogao da angazuje posto je on delom njihov vlasnik