Petak, 26.12.2014.

07:58

Majami pozdravio i pobedio LeBrona

LeBron Džejms vratio se u Majami prvi put otkako je napustio Hit i doživeo poraz sa svojim Klivlend Kavalirsima 101:91.

Izvor: AK

Majami pozdravio i pobedio LeBrona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

32 Komentari

Sortiraj po:

Penny

pre 9 godina

Miki27

Ne znam da li si slusao Wade-ove izjave posle poraza u finalu,kako je sam rekao da nije bilo atmosfere u timu kao sto je bio slucaj ranijih godina i da se izgubila zelja i glad za pobedom.To je sam Flesh izjavio.
Kada je Lebron u I utakmici finala napustio igru posle grceva,Majami je imao Spurse,ali od tog trenutka niko nije pokazao volje da se pobede Spursi.
Ja obozavam igru i stil Wade,ali kad igra lose ne mogu se uvek okriviti kolena,i opravdanje traziti u povredama.Naravno da je covek imao gomilu operacija i ramena i kolena,ali pravi borci nikada ne kukaju,vec stisnu zube kad je tesko.
Wade je odigrao finale ko devojcica,a sta god bio uzrok nema veze sa kolenima.

nikks

pre 9 godina

Ja nisam pokusavao da pljujem po LeBronu. Kako da pljujem po coveku koji mi je omiljeni igrac i koji je mom omiljenom timu doneo 4 uzastopna finala i 2 prstena?!?!
Takodje, nisam mislio da Wade ima vise pobeda od LeBrona u H2H nego da je u poslednjim godinama pre velike trojke Wade igrao bolje od LeBrona. Kako ste uspeli da se popalite kada vidite da nije uopste bio "strucan" komentar nego vise navijacki.

pekinjo

pre 9 godina

@nikks
Tvoj komentar je dobio najvise pluseva, a nije tacno sto si napisao, znaci ljudima nije bitno je li istina ili laz, samo da je protiv Lebrona.

@miki27
Lebron sinoc nije igrao punom parom, osim ako mislis da je sutiranje trojki sa 10 metara planski organizovana igra. Majami se muci ove godine, a Lebron je uzeo 2 titule sa njima uz 4 finala,najbolji period zivota, vidi se da voli Vejda ko brata, prvi put se vratio u Majami, dobio ovacije, i bio bi dzukac da je 48 minuta izgarao i lomio po terenu po svaku cenu. Inace najgoru odbranu igraju Kobijevi Lejkersi sa 109 primljenih poena u proseku

Memfis

pre 9 godina

Kaže Jeremija James opet sjajan, a on šutirao bacanja ko Milutinov, a i razbi ga Deng, u odbrani mu nije mogao ništa. Dečko samo pogleda statistiku vidi preko 50% šuta iz igre i kaže sjajan je bez obzira da li je njegova ekipa dobila ili izgubila. Što se tiče Lova mnogi su pisali kako je najbolja 4ka lige ?!?!?! Idemo redom Obrva, Aldridž, Grifin, Dankan, Nowicki, Milsap, Boš, Rendolf, Gasol i Ibaka, svi oni su bolji. Kad se samo setim koliko je plakao da bude na all-staru i kakvu je kampanju Minesota pokrenula, žalosno stvarno. Sa ovim rosterom Klivlend će možda ući u finale, ali neće uzeti ni jedan prsten

kinez

pre 9 godina

jedva cekate da pljujete po Lebronu pa cak i u partijama u kojima ima 30 poena 56% procenat suta i 8 asistenica. ocigledno imate neki iskrivljeni sistem vrednosti kada vam je los Lebron koji je timski igrac, igrac obozavan od strane saigraca, trenera(sto svojih, sto suparnickih ekipa-Popovic), covek bez mrlje u proslosti koji pomaze sakom i kapom svoj Akron i drugare iz detinjstva, covek koji je imao mozda najiskrenija prijateljska u svetu sporta(sa Vejdom i Ilgauskasom) a sa druge strane brajant vam je legenda...covek koji je kroz celu karijeru omalovazavao sve i jednog saigraca pa i one bolje od njega(Onila) i jednog legendu Howarda, koji ih je obojicu oterao, koji je omalovazavao i terao trenere, coveka koji je optuzen za silovanje...dovoljno govori o vama ovo gore napisano i kakvi ste ljudi.

Miki27

pre 9 godina

Mene je odusevilo sinoc kakvu odbranu igraju Kavsi a posebno King! Pokidao je... Razumijem da Lav ne igra odbranu jer ne umije, ne moze ali neko za koga svi pricaju da cuva od 1 do 5 i da je najbolji u tom segmentu to je razumijem... Gledam ga sinoc kako se Deng seta pored njega, zavrsava akcije od sale a da se ne lazemo, Deng je solidan igrac ali sut mu nikad nije bila jaca strana! Najvise u odbrani se trudi Irving, vidi se zalaganje i zelja da napreduje u tom segmentu igre mada bice potrebno mnogo truda i rada... Sta reci za Vejda osim da ga je milina gledati kad ovako igra i samo povrede su nas uskratili da gledamo njegove sjajne partije! Bljesne koliko mu koljena dozvoljavaju ali to je od danas do sutra, nikad ne zna covjek kako se osjeca! Za ovog lika koji kaze da je gledao finale i kako je Vejd trckarao, samo bih pitao jel zna kako je igrati povrijedjen? Ako nisi znao Vejd ima ogromnih problema sa koljenom jer je kao mlad uradio pogresan tretman i sad ispasta... Reci za Vejda da se ne trudi i da igra bez srca je glupost! Ko to kaze, taj nije pratio Vejda i ne zna ko je Flash

dw

pre 9 godina

Majami mi je mnogo gotivniji bez Lebrona.

Naravno da je kad su imali rezervirano finale lige,a ostatak istoka je služio kao sparing partner.Sad je sve opet otvoreno,i ostale momčadi se imaju čemu nadati.

Damir

pre 9 godina

Love me nikako nije oduševio. Kao da je beskrvan,otimaju mu lopte ispred nosa. Koliko je ko ozbiljan - vidjet ćemo u play-offu. Nikako Cleveland tu nije na petom mjestu. Ove je sve uvertira.

Penny

pre 9 godina

Kao navijacu Majamija zao mi je sto je Lebron otisao,ali smatram da je za to najvise kriv upravo Wade inace moj omiljeni igrac posle Penny Hardaway-a.
U pley-offu protiv Spursa nigde ga nije bilo.Gledao sam skoro snimak 3.utakmice koja je igrana na Floridi gde Wade-a mrzi da trci,prosto je igrao bezvoljno kao da je prijateljska utakmica,a ne finale.On je izgubio to finale.Zato je Lebron i otisao jer to vise nije bio onaj tim koji je igrao atomsku odbranu i setao se do finala.Lebron je zazeleo da promeni sredinu,i u tom momentu je delovalo da je izabrao najbolje,ali ispostavlja se da je otisao u tim koji tesko moze da savlada Majami,kamoli Chicago.Cleveland je napravio katastrofalnu gresku dovodjenjem K.Love.Oni sad nemaju hrabrosti za novi trejd vec pokusavaju da nauce Love-a i Tompsona da igraju odbranu,a to je nemoguca misija,jer su obojica nepismeni igraci pod obrucem.Sa druge strane Cleveland ima startnog centra Varezao-a koji je solidan kosarkas,nikako neko ko bi trebao da igra prvog centra u nekoj ozbiljnoj ekipi koja pretenduje ka prstenu.Nemaju klupu,nemaju 6-og igraca koji bi bio konstantan sa nekih 15p uz solidan sut.Najveca rupa im je K.Love.Da su doveli Pekovica(daju Tompsona i Beneta) umesto njega i zadrzali Viginsa koji bi tad imao vise motivacije i imao da uci od nekoga,sto nije slucaj u Minesoti,sad bi to bio opasan tim.Malo je u NBA onih koji shvataju da je recimo B.Diawo bolji kosarkas od K.Love.Ali marketing je cudo.

zzz

pre 9 godina

(nikks, 26. decembar 2014 09:48)

http://www.basketball-reference.com/play-index/h2h_finder.cgi?request=1&p1=jamesle01&p2=wadedw01

Pogresno, LeBron uspesniji u medjusobnim duelima, kako u odnosu ppbeda i poraza, tako i statisticki.

stefan

pre 9 godina

Majami je ozbiljnija ekipa od Klivlenda. Sve zavisi od kolena Dvejna Vejda. Klivlend zavisi potpuno od Lebrona. Lav i Irving nisu nikad igrali plejof, pa ce Lebrom morati da pravi nenormalne brojke.
Na Istoku najozbiljnije izgledaju Atlanta, Cikago, Toronto i Majami, tek onda Klivlend.
Bilo koja ekipa da osvoji Zapad je jaca od pobednika Istoka.

Jeremija

pre 9 godina

@nikks Kao i po običaju uvek se nađe neko ko će da širi neistine. Vejd je završio meč sa 31 poenom (12-28 iz igre) i 5 asistencija, dok je Lebron na kraju imao 30 poena (9-16 iz igre) i 8 asistencija. Ne vidim kako si iz ovoga mogao izvući zaključak da je Vejd bio bolji, osim ako si gledao samo prvih 15 minuta meča? Ako si gledao prenos, na početku je bila prikazana uporedna statistika njih dvojice u međusobnom duelu i naravno da je Lebron uspešniji, tako da ne vidim potrebu da se stvari izmišljaju kada je takve podatke lako proveriti na netu.
Kao što je neko već pomenuo, glavni uzrok Klivlendovog poraza je loš skok. Majami ih je nadskakao i pod hitno se mora dovesti neki solidan centar koji će pre svega kidati u odbrani. Za napad će se oni lako snaći. Kevin Lav mora da pojača ishranu, čovek izgleda kao da se upravo vratio sa hodočašća:)

zzz

pre 9 godina

Njihov najbolji duel inace: http://www.basketball-reference.com/boxscores/200604010CLE.html

Gledao sam tu utakmicu vise puta, ima da se nadje snimak u solidnom kvalitetu.

zzz

pre 9 godina

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10675560_857854554271843_3169295921649148558_n.jpg?oh=c34ad72d99cf1ca311f1ac0a58f36b2a&oe=55306D2B&__gda__=1430726391_1ecdd00e8f8564af8941a59f9fb9d344

Slika veceri ;lol:

drvobradi

pre 9 godina

Zaboravi covek kakav strasan igrac je bio Vejd pre povreda. BTW jedan od razloga zasto mi nedostaje NBA 90tih je i ova budalastina sa tehnickim za gestikulacije posle zakucavanja ili blokada.

plavi

pre 9 godina

KO je gledao nije mu moglo promaci da je ovo bila vise prijateljska tekma' dzejms uopste nije zapinjao osim u trecoj cetvrtini sto SE derao na saigrace. Wejd pokidao prvo pokuvreme Deng im doneo pobedu. Love ocajan nije mogo nista da ubaci plus u skoku je bio ocaj, kupili su mu lopte laganice. Po meni ka si nemaju sanse za prsten madaa videcemo ;-)

drvobradi

pre 9 godina

Zaboravi covek kakav strasan igrac je bio Vejd pre povreda. BTW jedan od razloga zasto mi nedostaje NBA 90tih je i ova budalastina sa tehnickim za gestikulacije posle zakucavanja ili blokada.

plavi

pre 9 godina

KO je gledao nije mu moglo promaci da je ovo bila vise prijateljska tekma' dzejms uopste nije zapinjao osim u trecoj cetvrtini sto SE derao na saigrace. Wejd pokidao prvo pokuvreme Deng im doneo pobedu. Love ocajan nije mogo nista da ubaci plus u skoku je bio ocaj, kupili su mu lopte laganice. Po meni ka si nemaju sanse za prsten madaa videcemo ;-)

Jeremija

pre 9 godina

@nikks Kao i po običaju uvek se nađe neko ko će da širi neistine. Vejd je završio meč sa 31 poenom (12-28 iz igre) i 5 asistencija, dok je Lebron na kraju imao 30 poena (9-16 iz igre) i 8 asistencija. Ne vidim kako si iz ovoga mogao izvući zaključak da je Vejd bio bolji, osim ako si gledao samo prvih 15 minuta meča? Ako si gledao prenos, na početku je bila prikazana uporedna statistika njih dvojice u međusobnom duelu i naravno da je Lebron uspešniji, tako da ne vidim potrebu da se stvari izmišljaju kada je takve podatke lako proveriti na netu.
Kao što je neko već pomenuo, glavni uzrok Klivlendovog poraza je loš skok. Majami ih je nadskakao i pod hitno se mora dovesti neki solidan centar koji će pre svega kidati u odbrani. Za napad će se oni lako snaći. Kevin Lav mora da pojača ishranu, čovek izgleda kao da se upravo vratio sa hodočašća:)

stefan

pre 9 godina

Majami je ozbiljnija ekipa od Klivlenda. Sve zavisi od kolena Dvejna Vejda. Klivlend zavisi potpuno od Lebrona. Lav i Irving nisu nikad igrali plejof, pa ce Lebrom morati da pravi nenormalne brojke.
Na Istoku najozbiljnije izgledaju Atlanta, Cikago, Toronto i Majami, tek onda Klivlend.
Bilo koja ekipa da osvoji Zapad je jaca od pobednika Istoka.

Penny

pre 9 godina

Kao navijacu Majamija zao mi je sto je Lebron otisao,ali smatram da je za to najvise kriv upravo Wade inace moj omiljeni igrac posle Penny Hardaway-a.
U pley-offu protiv Spursa nigde ga nije bilo.Gledao sam skoro snimak 3.utakmice koja je igrana na Floridi gde Wade-a mrzi da trci,prosto je igrao bezvoljno kao da je prijateljska utakmica,a ne finale.On je izgubio to finale.Zato je Lebron i otisao jer to vise nije bio onaj tim koji je igrao atomsku odbranu i setao se do finala.Lebron je zazeleo da promeni sredinu,i u tom momentu je delovalo da je izabrao najbolje,ali ispostavlja se da je otisao u tim koji tesko moze da savlada Majami,kamoli Chicago.Cleveland je napravio katastrofalnu gresku dovodjenjem K.Love.Oni sad nemaju hrabrosti za novi trejd vec pokusavaju da nauce Love-a i Tompsona da igraju odbranu,a to je nemoguca misija,jer su obojica nepismeni igraci pod obrucem.Sa druge strane Cleveland ima startnog centra Varezao-a koji je solidan kosarkas,nikako neko ko bi trebao da igra prvog centra u nekoj ozbiljnoj ekipi koja pretenduje ka prstenu.Nemaju klupu,nemaju 6-og igraca koji bi bio konstantan sa nekih 15p uz solidan sut.Najveca rupa im je K.Love.Da su doveli Pekovica(daju Tompsona i Beneta) umesto njega i zadrzali Viginsa koji bi tad imao vise motivacije i imao da uci od nekoga,sto nije slucaj u Minesoti,sad bi to bio opasan tim.Malo je u NBA onih koji shvataju da je recimo B.Diawo bolji kosarkas od K.Love.Ali marketing je cudo.

zzz

pre 9 godina

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10675560_857854554271843_3169295921649148558_n.jpg?oh=c34ad72d99cf1ca311f1ac0a58f36b2a&oe=55306D2B&__gda__=1430726391_1ecdd00e8f8564af8941a59f9fb9d344

Slika veceri ;lol:

kinez

pre 9 godina

jedva cekate da pljujete po Lebronu pa cak i u partijama u kojima ima 30 poena 56% procenat suta i 8 asistenica. ocigledno imate neki iskrivljeni sistem vrednosti kada vam je los Lebron koji je timski igrac, igrac obozavan od strane saigraca, trenera(sto svojih, sto suparnickih ekipa-Popovic), covek bez mrlje u proslosti koji pomaze sakom i kapom svoj Akron i drugare iz detinjstva, covek koji je imao mozda najiskrenija prijateljska u svetu sporta(sa Vejdom i Ilgauskasom) a sa druge strane brajant vam je legenda...covek koji je kroz celu karijeru omalovazavao sve i jednog saigraca pa i one bolje od njega(Onila) i jednog legendu Howarda, koji ih je obojicu oterao, koji je omalovazavao i terao trenere, coveka koji je optuzen za silovanje...dovoljno govori o vama ovo gore napisano i kakvi ste ljudi.

Miki27

pre 9 godina

Mene je odusevilo sinoc kakvu odbranu igraju Kavsi a posebno King! Pokidao je... Razumijem da Lav ne igra odbranu jer ne umije, ne moze ali neko za koga svi pricaju da cuva od 1 do 5 i da je najbolji u tom segmentu to je razumijem... Gledam ga sinoc kako se Deng seta pored njega, zavrsava akcije od sale a da se ne lazemo, Deng je solidan igrac ali sut mu nikad nije bila jaca strana! Najvise u odbrani se trudi Irving, vidi se zalaganje i zelja da napreduje u tom segmentu igre mada bice potrebno mnogo truda i rada... Sta reci za Vejda osim da ga je milina gledati kad ovako igra i samo povrede su nas uskratili da gledamo njegove sjajne partije! Bljesne koliko mu koljena dozvoljavaju ali to je od danas do sutra, nikad ne zna covjek kako se osjeca! Za ovog lika koji kaze da je gledao finale i kako je Vejd trckarao, samo bih pitao jel zna kako je igrati povrijedjen? Ako nisi znao Vejd ima ogromnih problema sa koljenom jer je kao mlad uradio pogresan tretman i sad ispasta... Reci za Vejda da se ne trudi i da igra bez srca je glupost! Ko to kaze, taj nije pratio Vejda i ne zna ko je Flash

zzz

pre 9 godina

Njihov najbolji duel inace: http://www.basketball-reference.com/boxscores/200604010CLE.html

Gledao sam tu utakmicu vise puta, ima da se nadje snimak u solidnom kvalitetu.

zzz

pre 9 godina

(nikks, 26. decembar 2014 09:48)

http://www.basketball-reference.com/play-index/h2h_finder.cgi?request=1&p1=jamesle01&p2=wadedw01

Pogresno, LeBron uspesniji u medjusobnim duelima, kako u odnosu ppbeda i poraza, tako i statisticki.

pekinjo

pre 9 godina

@nikks
Tvoj komentar je dobio najvise pluseva, a nije tacno sto si napisao, znaci ljudima nije bitno je li istina ili laz, samo da je protiv Lebrona.

@miki27
Lebron sinoc nije igrao punom parom, osim ako mislis da je sutiranje trojki sa 10 metara planski organizovana igra. Majami se muci ove godine, a Lebron je uzeo 2 titule sa njima uz 4 finala,najbolji period zivota, vidi se da voli Vejda ko brata, prvi put se vratio u Majami, dobio ovacije, i bio bi dzukac da je 48 minuta izgarao i lomio po terenu po svaku cenu. Inace najgoru odbranu igraju Kobijevi Lejkersi sa 109 primljenih poena u proseku

Damir

pre 9 godina

Love me nikako nije oduševio. Kao da je beskrvan,otimaju mu lopte ispred nosa. Koliko je ko ozbiljan - vidjet ćemo u play-offu. Nikako Cleveland tu nije na petom mjestu. Ove je sve uvertira.

dw

pre 9 godina

Majami mi je mnogo gotivniji bez Lebrona.

Naravno da je kad su imali rezervirano finale lige,a ostatak istoka je služio kao sparing partner.Sad je sve opet otvoreno,i ostale momčadi se imaju čemu nadati.

Memfis

pre 9 godina

Kaže Jeremija James opet sjajan, a on šutirao bacanja ko Milutinov, a i razbi ga Deng, u odbrani mu nije mogao ništa. Dečko samo pogleda statistiku vidi preko 50% šuta iz igre i kaže sjajan je bez obzira da li je njegova ekipa dobila ili izgubila. Što se tiče Lova mnogi su pisali kako je najbolja 4ka lige ?!?!?! Idemo redom Obrva, Aldridž, Grifin, Dankan, Nowicki, Milsap, Boš, Rendolf, Gasol i Ibaka, svi oni su bolji. Kad se samo setim koliko je plakao da bude na all-staru i kakvu je kampanju Minesota pokrenula, žalosno stvarno. Sa ovim rosterom Klivlend će možda ući u finale, ali neće uzeti ni jedan prsten

nikks

pre 9 godina

Ja nisam pokusavao da pljujem po LeBronu. Kako da pljujem po coveku koji mi je omiljeni igrac i koji je mom omiljenom timu doneo 4 uzastopna finala i 2 prstena?!?!
Takodje, nisam mislio da Wade ima vise pobeda od LeBrona u H2H nego da je u poslednjim godinama pre velike trojke Wade igrao bolje od LeBrona. Kako ste uspeli da se popalite kada vidite da nije uopste bio "strucan" komentar nego vise navijacki.

Penny

pre 9 godina

Miki27

Ne znam da li si slusao Wade-ove izjave posle poraza u finalu,kako je sam rekao da nije bilo atmosfere u timu kao sto je bio slucaj ranijih godina i da se izgubila zelja i glad za pobedom.To je sam Flesh izjavio.
Kada je Lebron u I utakmici finala napustio igru posle grceva,Majami je imao Spurse,ali od tog trenutka niko nije pokazao volje da se pobede Spursi.
Ja obozavam igru i stil Wade,ali kad igra lose ne mogu se uvek okriviti kolena,i opravdanje traziti u povredama.Naravno da je covek imao gomilu operacija i ramena i kolena,ali pravi borci nikada ne kukaju,vec stisnu zube kad je tesko.
Wade je odigrao finale ko devojcica,a sta god bio uzrok nema veze sa kolenima.

Jeremija

pre 9 godina

@nikks Kao i po običaju uvek se nađe neko ko će da širi neistine. Vejd je završio meč sa 31 poenom (12-28 iz igre) i 5 asistencija, dok je Lebron na kraju imao 30 poena (9-16 iz igre) i 8 asistencija. Ne vidim kako si iz ovoga mogao izvući zaključak da je Vejd bio bolji, osim ako si gledao samo prvih 15 minuta meča? Ako si gledao prenos, na početku je bila prikazana uporedna statistika njih dvojice u međusobnom duelu i naravno da je Lebron uspešniji, tako da ne vidim potrebu da se stvari izmišljaju kada je takve podatke lako proveriti na netu.
Kao što je neko već pomenuo, glavni uzrok Klivlendovog poraza je loš skok. Majami ih je nadskakao i pod hitno se mora dovesti neki solidan centar koji će pre svega kidati u odbrani. Za napad će se oni lako snaći. Kevin Lav mora da pojača ishranu, čovek izgleda kao da se upravo vratio sa hodočašća:)

stefan

pre 9 godina

Majami je ozbiljnija ekipa od Klivlenda. Sve zavisi od kolena Dvejna Vejda. Klivlend zavisi potpuno od Lebrona. Lav i Irving nisu nikad igrali plejof, pa ce Lebrom morati da pravi nenormalne brojke.
Na Istoku najozbiljnije izgledaju Atlanta, Cikago, Toronto i Majami, tek onda Klivlend.
Bilo koja ekipa da osvoji Zapad je jaca od pobednika Istoka.

kinez

pre 9 godina

jedva cekate da pljujete po Lebronu pa cak i u partijama u kojima ima 30 poena 56% procenat suta i 8 asistenica. ocigledno imate neki iskrivljeni sistem vrednosti kada vam je los Lebron koji je timski igrac, igrac obozavan od strane saigraca, trenera(sto svojih, sto suparnickih ekipa-Popovic), covek bez mrlje u proslosti koji pomaze sakom i kapom svoj Akron i drugare iz detinjstva, covek koji je imao mozda najiskrenija prijateljska u svetu sporta(sa Vejdom i Ilgauskasom) a sa druge strane brajant vam je legenda...covek koji je kroz celu karijeru omalovazavao sve i jednog saigraca pa i one bolje od njega(Onila) i jednog legendu Howarda, koji ih je obojicu oterao, koji je omalovazavao i terao trenere, coveka koji je optuzen za silovanje...dovoljno govori o vama ovo gore napisano i kakvi ste ljudi.

Memfis

pre 9 godina

Kaže Jeremija James opet sjajan, a on šutirao bacanja ko Milutinov, a i razbi ga Deng, u odbrani mu nije mogao ništa. Dečko samo pogleda statistiku vidi preko 50% šuta iz igre i kaže sjajan je bez obzira da li je njegova ekipa dobila ili izgubila. Što se tiče Lova mnogi su pisali kako je najbolja 4ka lige ?!?!?! Idemo redom Obrva, Aldridž, Grifin, Dankan, Nowicki, Milsap, Boš, Rendolf, Gasol i Ibaka, svi oni su bolji. Kad se samo setim koliko je plakao da bude na all-staru i kakvu je kampanju Minesota pokrenula, žalosno stvarno. Sa ovim rosterom Klivlend će možda ući u finale, ali neće uzeti ni jedan prsten

Penny

pre 9 godina

Kao navijacu Majamija zao mi je sto je Lebron otisao,ali smatram da je za to najvise kriv upravo Wade inace moj omiljeni igrac posle Penny Hardaway-a.
U pley-offu protiv Spursa nigde ga nije bilo.Gledao sam skoro snimak 3.utakmice koja je igrana na Floridi gde Wade-a mrzi da trci,prosto je igrao bezvoljno kao da je prijateljska utakmica,a ne finale.On je izgubio to finale.Zato je Lebron i otisao jer to vise nije bio onaj tim koji je igrao atomsku odbranu i setao se do finala.Lebron je zazeleo da promeni sredinu,i u tom momentu je delovalo da je izabrao najbolje,ali ispostavlja se da je otisao u tim koji tesko moze da savlada Majami,kamoli Chicago.Cleveland je napravio katastrofalnu gresku dovodjenjem K.Love.Oni sad nemaju hrabrosti za novi trejd vec pokusavaju da nauce Love-a i Tompsona da igraju odbranu,a to je nemoguca misija,jer su obojica nepismeni igraci pod obrucem.Sa druge strane Cleveland ima startnog centra Varezao-a koji je solidan kosarkas,nikako neko ko bi trebao da igra prvog centra u nekoj ozbiljnoj ekipi koja pretenduje ka prstenu.Nemaju klupu,nemaju 6-og igraca koji bi bio konstantan sa nekih 15p uz solidan sut.Najveca rupa im je K.Love.Da su doveli Pekovica(daju Tompsona i Beneta) umesto njega i zadrzali Viginsa koji bi tad imao vise motivacije i imao da uci od nekoga,sto nije slucaj u Minesoti,sad bi to bio opasan tim.Malo je u NBA onih koji shvataju da je recimo B.Diawo bolji kosarkas od K.Love.Ali marketing je cudo.

pekinjo

pre 9 godina

@nikks
Tvoj komentar je dobio najvise pluseva, a nije tacno sto si napisao, znaci ljudima nije bitno je li istina ili laz, samo da je protiv Lebrona.

@miki27
Lebron sinoc nije igrao punom parom, osim ako mislis da je sutiranje trojki sa 10 metara planski organizovana igra. Majami se muci ove godine, a Lebron je uzeo 2 titule sa njima uz 4 finala,najbolji period zivota, vidi se da voli Vejda ko brata, prvi put se vratio u Majami, dobio ovacije, i bio bi dzukac da je 48 minuta izgarao i lomio po terenu po svaku cenu. Inace najgoru odbranu igraju Kobijevi Lejkersi sa 109 primljenih poena u proseku

Miki27

pre 9 godina

Mene je odusevilo sinoc kakvu odbranu igraju Kavsi a posebno King! Pokidao je... Razumijem da Lav ne igra odbranu jer ne umije, ne moze ali neko za koga svi pricaju da cuva od 1 do 5 i da je najbolji u tom segmentu to je razumijem... Gledam ga sinoc kako se Deng seta pored njega, zavrsava akcije od sale a da se ne lazemo, Deng je solidan igrac ali sut mu nikad nije bila jaca strana! Najvise u odbrani se trudi Irving, vidi se zalaganje i zelja da napreduje u tom segmentu igre mada bice potrebno mnogo truda i rada... Sta reci za Vejda osim da ga je milina gledati kad ovako igra i samo povrede su nas uskratili da gledamo njegove sjajne partije! Bljesne koliko mu koljena dozvoljavaju ali to je od danas do sutra, nikad ne zna covjek kako se osjeca! Za ovog lika koji kaze da je gledao finale i kako je Vejd trckarao, samo bih pitao jel zna kako je igrati povrijedjen? Ako nisi znao Vejd ima ogromnih problema sa koljenom jer je kao mlad uradio pogresan tretman i sad ispasta... Reci za Vejda da se ne trudi i da igra bez srca je glupost! Ko to kaze, taj nije pratio Vejda i ne zna ko je Flash

zzz

pre 9 godina

(nikks, 26. decembar 2014 09:48)

http://www.basketball-reference.com/play-index/h2h_finder.cgi?request=1&p1=jamesle01&p2=wadedw01

Pogresno, LeBron uspesniji u medjusobnim duelima, kako u odnosu ppbeda i poraza, tako i statisticki.

plavi

pre 9 godina

KO je gledao nije mu moglo promaci da je ovo bila vise prijateljska tekma' dzejms uopste nije zapinjao osim u trecoj cetvrtini sto SE derao na saigrace. Wejd pokidao prvo pokuvreme Deng im doneo pobedu. Love ocajan nije mogo nista da ubaci plus u skoku je bio ocaj, kupili su mu lopte laganice. Po meni ka si nemaju sanse za prsten madaa videcemo ;-)

drvobradi

pre 9 godina

Zaboravi covek kakav strasan igrac je bio Vejd pre povreda. BTW jedan od razloga zasto mi nedostaje NBA 90tih je i ova budalastina sa tehnickim za gestikulacije posle zakucavanja ili blokada.

zzz

pre 9 godina

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10675560_857854554271843_3169295921649148558_n.jpg?oh=c34ad72d99cf1ca311f1ac0a58f36b2a&oe=55306D2B&__gda__=1430726391_1ecdd00e8f8564af8941a59f9fb9d344

Slika veceri ;lol:

Damir

pre 9 godina

Love me nikako nije oduševio. Kao da je beskrvan,otimaju mu lopte ispred nosa. Koliko je ko ozbiljan - vidjet ćemo u play-offu. Nikako Cleveland tu nije na petom mjestu. Ove je sve uvertira.

dw

pre 9 godina

Majami mi je mnogo gotivniji bez Lebrona.

Naravno da je kad su imali rezervirano finale lige,a ostatak istoka je služio kao sparing partner.Sad je sve opet otvoreno,i ostale momčadi se imaju čemu nadati.

nikks

pre 9 godina

Ja nisam pokusavao da pljujem po LeBronu. Kako da pljujem po coveku koji mi je omiljeni igrac i koji je mom omiljenom timu doneo 4 uzastopna finala i 2 prstena?!?!
Takodje, nisam mislio da Wade ima vise pobeda od LeBrona u H2H nego da je u poslednjim godinama pre velike trojke Wade igrao bolje od LeBrona. Kako ste uspeli da se popalite kada vidite da nije uopste bio "strucan" komentar nego vise navijacki.

zzz

pre 9 godina

Njihov najbolji duel inace: http://www.basketball-reference.com/boxscores/200604010CLE.html

Gledao sam tu utakmicu vise puta, ima da se nadje snimak u solidnom kvalitetu.

Penny

pre 9 godina

Miki27

Ne znam da li si slusao Wade-ove izjave posle poraza u finalu,kako je sam rekao da nije bilo atmosfere u timu kao sto je bio slucaj ranijih godina i da se izgubila zelja i glad za pobedom.To je sam Flesh izjavio.
Kada je Lebron u I utakmici finala napustio igru posle grceva,Majami je imao Spurse,ali od tog trenutka niko nije pokazao volje da se pobede Spursi.
Ja obozavam igru i stil Wade,ali kad igra lose ne mogu se uvek okriviti kolena,i opravdanje traziti u povredama.Naravno da je covek imao gomilu operacija i ramena i kolena,ali pravi borci nikada ne kukaju,vec stisnu zube kad je tesko.
Wade je odigrao finale ko devojcica,a sta god bio uzrok nema veze sa kolenima.