Petak, 21.11.2014.

22:14

Vilijamsovih 17 rekordnih pasova

Plejmejker Crvene zvezde Markus Vilijams oborio je sa 17 uspešnih dodavanja novi rekord Evrolige po broju asistencija u jednom meču.

Izvor:

Vilijamsovih 17 rekordnih pasova IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

pera

pre 9 godina

Odličan igrač. Pokazao da zna, a onda... I mene interesuje šta mu je Ataman rekao, a on klimao glavom. Čak ga je i Radonjić zamenio na kraju. Nije mi jasno da, ako je veliki igrač (a veliki jeste) napravi toliko gluposti na kraju kada se utakmica lomi. Koliko je on doprineo asistenciama, još više je on glavni krivac za poraz. Njegove gluposti ili nešto drugo nisu mogli nadoknaditi ni odlični Mitrović i Kalinić. I dosta veličan tih asistencija. Pa ne bi bilo dobre asistencije, ako se drugi igrač ne ume postaviti ili ući gde treba. Zašto nema nijednog naslova za Mitrovića i Kalinića. Na kriaju su oni držali Zvezdu, a Vilijams je sve to razgradio. Ponavljam, odličan igrač, ma fenomenalan, ali...

Zuki

pre 9 godina

Kupujem njegov dres posle ovoga večeras. Čovek igra za tim a ne za sebe, 8 poena i 17 asistencija, neke su bile i za NBA špice.
Kakav Mekejleb, kakvi bakrači, nije Vilijamsu ni do kolena...
(Nolan, 21. novembar 2014 22:32)

Bo je Partizan doveo na poen do finala EL pa mu ne ispisasmo ovolike hvalospeve ko vi ovom luzeru posle izgubljene utakmice protiv raspalog Galatasaraja, smesnog kosarkaskog kluba. Vidim Smitov dres ne skidas? Pateticno.

cpbuja

pre 9 godina

Ne bih se složio da je ubedljivo najbolji stranac koji je igrao kod nas. Navijam za Zvezdu da se razumemo ali po meni tu je mrtva trka izmedju Boa i njega, Kinsey takodje sjajan igrač, da Partizan nije kuburio sa povredama prošle godine,siguran sam da bi izborio plasman u četvrt finale. Bo recimo ima neverovatan ulaz i solidan šut njegova je itekako zasluga što je Partizan igrao Final4. Marcus ima svoje kvalitete, ako u ovakvim utakmicama postane Match winner biće najbolji jer tada će verujem Zvezda moći u Top 8 možda čak i final 4,još malo mu fali ali videćemo.

cpbuja

pre 9 godina

Ne mogu da se pomirim sa tim da je promašio bacanje, nerezonski isforsirao poslednji napad u produžetku i napravio faul kad smo imali +3 nakon koga je bilo dodatno bacanje za izjednacenje ali videlo se da umor uzima svoje, mnogo minuta na parketu i teško je tada igrati dobru odbranu. Samo da je na jednom od ova tri izostavio grešku mi bismo sad slavili,trebao je bolje da odreaguje i sad bi bio MVP. Plače mi se od muke breee :'(
S

Hoces iskreno ?

pre 9 godina

NAJBOLJI TAMNOPUTI KOSARKAS KOJI JE IGRAO U SRBIJI, SVAKA CAST MAJSTORE!!!!!!!
(ZATO STO JE NAJBOLJI, 21. novembar 2014 22:46)
--------------------------------------------------

Ako pratis kosarku poslednjih godinu dana,onda je tako.

The_Thinker

pre 9 godina

Da pogadja sve i asistira kao sto asistira igrao bi u Netsima... Decko razigrava ekipu, izmislja koseve, ume da pogodi, strasan igrac. Nije savrsen, ni ne ocekujte da bude.

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Malo pre gledam na rts1 sportski dnevnik,citiram grubo : "Vilijams je imao 8 poena,jednu datu trojku iz 8* pokusaja i 17 asistencija". Njegov ucinak je spomenuo kao ocajan a covek bio motor ekipe veceras! Ko sve danas misli da poznaje materiju,to je strasno!

biamconero95

pre 9 godina

Bas me zanima sta mu je ono Ataman rekao na pauzu kad je Willy klimnuo glavom?! Tako sam se iznervirao i kad je Nelsonu protiv Cibone Raznatovic nesto pricao na poluvremenu, a kraj je bio isti, na zalost :( bice sve super, napred Zvezdo, tebe volim ja!

djole kg

pre 9 godina

vidim komentare svakakve,treba malo dublje analizirati igru sto je vill masio te ja znas sta jos,zar niko nevidi da svaki napad cekaju na njega dal za sut ili asistenciju,pa mislite da su protivnici pali s'duda pa nemaju pojma.ima tu sve i svasta...treba jos koji igrac te klase bar jos 1 na 4ci.will je majstorcina,bas bi voleo da vidim zvezdu jednu tekmu bez njega u el.

Werp690

pre 9 godina

Marcus Wiliams je odlican plejmejker! Uz Mekejleba najbolji koji je igrao na ovim prostorima...Stvarno uzivam u svakom njegovom pasu,a sa vecerasnjeg meca izdvajam pas od zemlju za zakucavanje Kalinica! Predivno! Iskreno bih voleo kada bi mogli da ga zadrzimo jos barem jednu sezonu! Oooo Marcus Wilijams!!!

konto

pre 9 godina

@Radonja odlazi

Imaš li ti obraza? Košarkaškog znanja svakako nemaš! Radonja je pre svega sjajno postavio utakmicu, to bi i slep video, mislim da nisi slep već samo zloban! A treba biti i čovek pa priznao da si pogrešio, ti očigledno nisi ni to. Ja sam npr. kritikovao Đorđevića oko izbora igrača za SP ali posle sam mogao samo da mu skinem kapu i izvinim se. Ovu utakmicu smo izgubili zbog ludačke sreće koju je Erceg imao kada je pogodio jednom rukom sa pola terena (a naši propustili da naprave faul mada im je bilo sugerisano od strane trenera) ali i zbog po nas katastrofalnog suđenja! Umesto da promeniš nick ti si sramno tvrdoglav, budi čovek i priznaj grešku!

MS

pre 9 godina

Zašto napadate čoveka za promašene šuteve? Pa nema niko više od njega hrabrosti da preuzme odgovornost. Asistirao je 17 puta! To je u najmanju ruku 34 poena! Prethodnih sezona nismo imali toliko asistencija kad se spoje dve utakmice.
I nema smisla napadati i kriviti Radonjića. Da Erceg nije pogodio onu trojku, sad bismo svi čitali komentare "Bravo Radonja!".
Budite realni, imamo skor 3-3, igrali smo dva produžetka protiv Galate u sred Turske, 8-0 ABA. Sezona je odlično počela.

goran

pre 9 godina

Kakvi smo mi ljudi pa to je strasno kad pobedimo onda je MW zver kad zvekne par trojki a kad mu ne ide sut onda divlja.
17 asistencija je oko 40 poena ko je igrao kosarku zna koliko je to puno celo I poluvreme.
A istina je takva da ce on trositi lopte nekad pogadjati nekad ne ali ce uvek
imati gomilu asistencija i na svakoj utakmici bukvalno ih izmislja i daje takve lopte da je to nemoguce ni predviditi ni promasiti.
Mnogo je bolji od Nelsona koga sam isto gotivio zato sto mnogo bolje razigrava ekipu. Pogledajte samo Bobija i Luku pored njega i sve Vam je jasno.
Bravo Markuse samo napred odavno boljeg pleja nismo imali.

banja luka

pre 9 godina

Maestro, dirigent Zvezdinog kosarkaskog orkestra, imamo odlican tim ove sezone a ova utakmica je pokazala, i ocajnog trenera. Djenki hvala na svemu, dati mu ultimatum ako ne krene vec od sledece utakmice da igra bolje, rastanak je neminovan. Vilijamsa nije isao sut, ali je sve nadoknadio asistencijama i sigurnom kontrolom lopte, fantastican je.

crni_redstar

pre 9 godina

ujedno i tragicar,ali ovo je carolija kako zvezda igra.bitno je da prodjemo u top 16 fortuuna nam je okretala ledja do sad. mitrovic ,kalinic,bobi i markus su fenomenalni.

RubyRed

pre 9 godina

Sve je to u redu, ali kada izgubiš to nema nikakve veze pa sve da je imao i 40 asistencija.
On je naš najbolji igrač bez svake sumnje, ali je sramota da igrač na toj poziciji šutira 3/16 (1/9 trojku).
Žao mi je zbog Kalinića, našeg kapitena Luke i majstora Bobija što smo ovo izgubili posle 2 produžetka.
Blažič nevidljiv večeras, a sada nema nikakve sumnje da Dženkins nema mesta u ovoj ekipi.

eto

pre 9 godina

ali je promasio poslednjih 5-6 suteva... da je pogodio bar jedan, dobili bi. kontam da je bila jaka odbrana na njega, ali eto, gorak ukus nakon nesrecnog poraza.

vasilije

pre 9 godina

Svaka mu čast na rekordu, ali je realno na kraju ispao meč luzer. Najviše je šuteva uzeo u ekipi, a imao je iz igre samo 3/16, u odbrani takođe nije briljirao i na kraju je ponovo on rešavao u bitnim momentima kao i prethodne 2 utakmice. Mi u neizvesnim završnicama za sada 0/3, doduše i malo nesrećno.

zvezdash

pre 9 godina

Kakva utakmica,kakva borba ! Svaka cast i hvala akterima na ovakvoj predstavi.Ne znam za ostale,ali sam ponosan i pored poraza.
Hvala Vilijamsu,hvala nasoj mladosti.
Zvezda moja je velika,velika !

KUM

pre 9 godina

Prosto neverovatno da uz ovakvu partiju Vilijamsa,Bobija,Mitra i Kaline mi na kraju izgubimo.
Presudila je nenormalna trojka Ercega (baksuz jedan da ga vidim da li ce opet biti "povređen" ) ja sve mislim da je on sve samo ne Srbin kako je bio napaljen ,i sudije,stvarno su smešne faulove sudile,ali faul koji je odlučio utakmicu jeste pri 104-102 kada Ercegu ispada pod obručem,Bobije je hvata i uzima čistu loptu a sudije ladno sviraju faul
U ime Oca i Sina i Svetoga duha
Amin +

Nedajte se momci!
Kuću i Neptunas u Areni i to je to !

Gajetano

pre 9 godina

Vilijams je profesor kosarke, ali danas je pored fenomenalnih asistencija bio i tragicna figura meca. Svaki put kad je sutem pokusao da odluci mec, promasio je. Da ne govorim o promasenom slobodnom bacanju na 12s do kraja regularnog dela koje je Zvezdu skupo, preskupo kostalo u ovom mecu.

Sve ce se ovo vratiti kada bude najvaznije, u Top 16 ili Final Four. Nema brige!

sinke

pre 9 godina

Mogu ovi kvazi navijaci Zvezde da pricaju sta hoce,ali i ja bi isto postupio kao Radonjic i branio bi zadnji napad....Glatasaraj je imao puno srece,Erceg je sutirao iz ocaja preko ruke,odbrana se odlicno bila pozicionirala.Ali kad te oce,onda te oce,a Ercegu je na ovoj utakmici sve polazilo za rukom!

Radonja odlazi

pre 9 godina

Vil je nevjerovatan igrač,šteta što nema precizniji šut,kako god postao je dio istorije EL sa ovim impozantnim rekordom.Čudi me da nije imao koncentraciju kod ona 2 slobodna bacanja,da ih je pogodio bilo bi +4 i mislim da bi sve dileme bile otklonjene,ali kako god on ima kredit jer bez njega ova ekipa ne bi bila to što jeste.Ipak je Radonjić oteo pobjedu Zvezdi u ovom meču neshvatljivom odlukom da se kocka,a košarka je sport nije lutrija,rezonski se rade neke stvari,kada izgubiš rezonski niko nema pravo riječ da ti kaže,ali ovako izgubiti je apsurd nad apsurdima,pa ovo bi ekipa bez trenera privela kraju.Ipak kako god podrška cijeloj ekipi i stručnom štabu.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Bog kosarke, koji je i pravio faul nad Arslanom ali sudije nisu svirale. Zlo kakva kradja!!!! Otpustiti Djenku i produziti ugovor sa Markusom!

RF81

pre 9 godina

Dzaba mu i da je 27 ! Kad god se lomi utakmica on baci ciglu od tablu i uprska sve ono sto napravi do tada ! Bobi je glavni igrac i od njega sve zavisi !

zoom

pre 9 godina

Svaka cast za razigravanje....ima osecaj i voli da proigra igraca. Vecers ga nije isao sut i na kraju je malo zabrljao sa napravljenim faulom i promasenim bacanjem...i to je kosarka!!!!Arojo je sutnuo 3 od 13 za tri pa je posle pogodio dve ili tri za redom....jeste klasicno divljanje ali i to je kosarka.....luda kuca!!!!

danilo

pre 9 godina

Napisao sam pre mesec dana da je ovaj čovek daleko najbolji stranac koji je igrao u predgradju a za legendu Nelsona je izmislio košarku.
Večeras je držao čas košarke, a i više od toga:čas iz magije igre!
Njegova igra ne daje prostora za bilo šta sem pohvale, pa na njima i ostajem.

Nolan

pre 9 godina

Kupujem njegov dres posle ovoga večeras. Čovek igra za tim a ne za sebe, 8 poena i 17 asistencija, neke su bile i za NBA špice.
Kakav Mekejleb, kakvi bakrači, nije Vilijamsu ni do kolena...

realno

pre 9 godina

svaka cast!!ali pokazuje igru na najvecem nivou samo kada zvezda vodi,ukoliko gubi,ili se lomi rezultat neverovatno koliko je losh,da sve dobro sto cini i odusevljava,upropasti!jednostavno ne umije da igra pod pritiskom,mnogo je tada losh!

DmasteRNo1

pre 9 godina

Da nije solirao bez potrebe kad to nije trebalo da radi, već upisao još koju asistenciju (+ ono promašeno bacanje pred kraj regularnog dela), Zvezda bi verovatno pobedila. Ovako, koliko ume da bude koristan, toliko ume i da upropasti igru.

zoom

pre 9 godina

Svaka cast za razigravanje....ima osecaj i voli da proigra igraca. Vecers ga nije isao sut i na kraju je malo zabrljao sa napravljenim faulom i promasenim bacanjem...i to je kosarka!!!!Arojo je sutnuo 3 od 13 za tri pa je posle pogodio dve ili tri za redom....jeste klasicno divljanje ali i to je kosarka.....luda kuca!!!!

goran

pre 9 godina

Kakvi smo mi ljudi pa to je strasno kad pobedimo onda je MW zver kad zvekne par trojki a kad mu ne ide sut onda divlja.
17 asistencija je oko 40 poena ko je igrao kosarku zna koliko je to puno celo I poluvreme.
A istina je takva da ce on trositi lopte nekad pogadjati nekad ne ali ce uvek
imati gomilu asistencija i na svakoj utakmici bukvalno ih izmislja i daje takve lopte da je to nemoguce ni predviditi ni promasiti.
Mnogo je bolji od Nelsona koga sam isto gotivio zato sto mnogo bolje razigrava ekipu. Pogledajte samo Bobija i Luku pored njega i sve Vam je jasno.
Bravo Markuse samo napred odavno boljeg pleja nismo imali.

MS

pre 9 godina

Zašto napadate čoveka za promašene šuteve? Pa nema niko više od njega hrabrosti da preuzme odgovornost. Asistirao je 17 puta! To je u najmanju ruku 34 poena! Prethodnih sezona nismo imali toliko asistencija kad se spoje dve utakmice.
I nema smisla napadati i kriviti Radonjića. Da Erceg nije pogodio onu trojku, sad bismo svi čitali komentare "Bravo Radonja!".
Budite realni, imamo skor 3-3, igrali smo dva produžetka protiv Galate u sred Turske, 8-0 ABA. Sezona je odlično počela.

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Malo pre gledam na rts1 sportski dnevnik,citiram grubo : "Vilijams je imao 8 poena,jednu datu trojku iz 8* pokusaja i 17 asistencija". Njegov ucinak je spomenuo kao ocajan a covek bio motor ekipe veceras! Ko sve danas misli da poznaje materiju,to je strasno!

konto

pre 9 godina

@Radonja odlazi

Imaš li ti obraza? Košarkaškog znanja svakako nemaš! Radonja je pre svega sjajno postavio utakmicu, to bi i slep video, mislim da nisi slep već samo zloban! A treba biti i čovek pa priznao da si pogrešio, ti očigledno nisi ni to. Ja sam npr. kritikovao Đorđevića oko izbora igrača za SP ali posle sam mogao samo da mu skinem kapu i izvinim se. Ovu utakmicu smo izgubili zbog ludačke sreće koju je Erceg imao kada je pogodio jednom rukom sa pola terena (a naši propustili da naprave faul mada im je bilo sugerisano od strane trenera) ali i zbog po nas katastrofalnog suđenja! Umesto da promeniš nick ti si sramno tvrdoglav, budi čovek i priznaj grešku!

banja luka

pre 9 godina

Maestro, dirigent Zvezdinog kosarkaskog orkestra, imamo odlican tim ove sezone a ova utakmica je pokazala, i ocajnog trenera. Djenki hvala na svemu, dati mu ultimatum ako ne krene vec od sledece utakmice da igra bolje, rastanak je neminovan. Vilijamsa nije isao sut, ali je sve nadoknadio asistencijama i sigurnom kontrolom lopte, fantastican je.

KUM

pre 9 godina

Prosto neverovatno da uz ovakvu partiju Vilijamsa,Bobija,Mitra i Kaline mi na kraju izgubimo.
Presudila je nenormalna trojka Ercega (baksuz jedan da ga vidim da li ce opet biti "povređen" ) ja sve mislim da je on sve samo ne Srbin kako je bio napaljen ,i sudije,stvarno su smešne faulove sudile,ali faul koji je odlučio utakmicu jeste pri 104-102 kada Ercegu ispada pod obručem,Bobije je hvata i uzima čistu loptu a sudije ladno sviraju faul
U ime Oca i Sina i Svetoga duha
Amin +

Nedajte se momci!
Kuću i Neptunas u Areni i to je to !

Radonja odlazi

pre 9 godina

Vil je nevjerovatan igrač,šteta što nema precizniji šut,kako god postao je dio istorije EL sa ovim impozantnim rekordom.Čudi me da nije imao koncentraciju kod ona 2 slobodna bacanja,da ih je pogodio bilo bi +4 i mislim da bi sve dileme bile otklonjene,ali kako god on ima kredit jer bez njega ova ekipa ne bi bila to što jeste.Ipak je Radonjić oteo pobjedu Zvezdi u ovom meču neshvatljivom odlukom da se kocka,a košarka je sport nije lutrija,rezonski se rade neke stvari,kada izgubiš rezonski niko nema pravo riječ da ti kaže,ali ovako izgubiti je apsurd nad apsurdima,pa ovo bi ekipa bez trenera privela kraju.Ipak kako god podrška cijeloj ekipi i stručnom štabu.

Gajetano

pre 9 godina

Vilijams je profesor kosarke, ali danas je pored fenomenalnih asistencija bio i tragicna figura meca. Svaki put kad je sutem pokusao da odluci mec, promasio je. Da ne govorim o promasenom slobodnom bacanju na 12s do kraja regularnog dela koje je Zvezdu skupo, preskupo kostalo u ovom mecu.

Sve ce se ovo vratiti kada bude najvaznije, u Top 16 ili Final Four. Nema brige!

biamconero95

pre 9 godina

Bas me zanima sta mu je ono Ataman rekao na pauzu kad je Willy klimnuo glavom?! Tako sam se iznervirao i kad je Nelsonu protiv Cibone Raznatovic nesto pricao na poluvremenu, a kraj je bio isti, na zalost :( bice sve super, napred Zvezdo, tebe volim ja!

Novosadjanin.

pre 9 godina

Bog kosarke, koji je i pravio faul nad Arslanom ali sudije nisu svirale. Zlo kakva kradja!!!! Otpustiti Djenku i produziti ugovor sa Markusom!

djole kg

pre 9 godina

vidim komentare svakakve,treba malo dublje analizirati igru sto je vill masio te ja znas sta jos,zar niko nevidi da svaki napad cekaju na njega dal za sut ili asistenciju,pa mislite da su protivnici pali s'duda pa nemaju pojma.ima tu sve i svasta...treba jos koji igrac te klase bar jos 1 na 4ci.will je majstorcina,bas bi voleo da vidim zvezdu jednu tekmu bez njega u el.

danilo

pre 9 godina

Napisao sam pre mesec dana da je ovaj čovek daleko najbolji stranac koji je igrao u predgradju a za legendu Nelsona je izmislio košarku.
Večeras je držao čas košarke, a i više od toga:čas iz magije igre!
Njegova igra ne daje prostora za bilo šta sem pohvale, pa na njima i ostajem.

Nolan

pre 9 godina

Kupujem njegov dres posle ovoga večeras. Čovek igra za tim a ne za sebe, 8 poena i 17 asistencija, neke su bile i za NBA špice.
Kakav Mekejleb, kakvi bakrači, nije Vilijamsu ni do kolena...

sinke

pre 9 godina

Mogu ovi kvazi navijaci Zvezde da pricaju sta hoce,ali i ja bi isto postupio kao Radonjic i branio bi zadnji napad....Glatasaraj je imao puno srece,Erceg je sutirao iz ocaja preko ruke,odbrana se odlicno bila pozicionirala.Ali kad te oce,onda te oce,a Ercegu je na ovoj utakmici sve polazilo za rukom!

vasilije

pre 9 godina

Svaka mu čast na rekordu, ali je realno na kraju ispao meč luzer. Najviše je šuteva uzeo u ekipi, a imao je iz igre samo 3/16, u odbrani takođe nije briljirao i na kraju je ponovo on rešavao u bitnim momentima kao i prethodne 2 utakmice. Mi u neizvesnim završnicama za sada 0/3, doduše i malo nesrećno.

crni_redstar

pre 9 godina

ujedno i tragicar,ali ovo je carolija kako zvezda igra.bitno je da prodjemo u top 16 fortuuna nam je okretala ledja do sad. mitrovic ,kalinic,bobi i markus su fenomenalni.

zvezdash

pre 9 godina

Kakva utakmica,kakva borba ! Svaka cast i hvala akterima na ovakvoj predstavi.Ne znam za ostale,ali sam ponosan i pored poraza.
Hvala Vilijamsu,hvala nasoj mladosti.
Zvezda moja je velika,velika !

Werp690

pre 9 godina

Marcus Wiliams je odlican plejmejker! Uz Mekejleba najbolji koji je igrao na ovim prostorima...Stvarno uzivam u svakom njegovom pasu,a sa vecerasnjeg meca izdvajam pas od zemlju za zakucavanje Kalinica! Predivno! Iskreno bih voleo kada bi mogli da ga zadrzimo jos barem jednu sezonu! Oooo Marcus Wilijams!!!

RF81

pre 9 godina

Dzaba mu i da je 27 ! Kad god se lomi utakmica on baci ciglu od tablu i uprska sve ono sto napravi do tada ! Bobi je glavni igrac i od njega sve zavisi !

The_Thinker

pre 9 godina

Da pogadja sve i asistira kao sto asistira igrao bi u Netsima... Decko razigrava ekipu, izmislja koseve, ume da pogodi, strasan igrac. Nije savrsen, ni ne ocekujte da bude.

DmasteRNo1

pre 9 godina

Da nije solirao bez potrebe kad to nije trebalo da radi, već upisao još koju asistenciju (+ ono promašeno bacanje pred kraj regularnog dela), Zvezda bi verovatno pobedila. Ovako, koliko ume da bude koristan, toliko ume i da upropasti igru.

realno

pre 9 godina

svaka cast!!ali pokazuje igru na najvecem nivou samo kada zvezda vodi,ukoliko gubi,ili se lomi rezultat neverovatno koliko je losh,da sve dobro sto cini i odusevljava,upropasti!jednostavno ne umije da igra pod pritiskom,mnogo je tada losh!

eto

pre 9 godina

ali je promasio poslednjih 5-6 suteva... da je pogodio bar jedan, dobili bi. kontam da je bila jaka odbrana na njega, ali eto, gorak ukus nakon nesrecnog poraza.

RubyRed

pre 9 godina

Sve je to u redu, ali kada izgubiš to nema nikakve veze pa sve da je imao i 40 asistencija.
On je naš najbolji igrač bez svake sumnje, ali je sramota da igrač na toj poziciji šutira 3/16 (1/9 trojku).
Žao mi je zbog Kalinića, našeg kapitena Luke i majstora Bobija što smo ovo izgubili posle 2 produžetka.
Blažič nevidljiv večeras, a sada nema nikakve sumnje da Dženkins nema mesta u ovoj ekipi.

Hoces iskreno ?

pre 9 godina

NAJBOLJI TAMNOPUTI KOSARKAS KOJI JE IGRAO U SRBIJI, SVAKA CAST MAJSTORE!!!!!!!
(ZATO STO JE NAJBOLJI, 21. novembar 2014 22:46)
--------------------------------------------------

Ako pratis kosarku poslednjih godinu dana,onda je tako.

cpbuja

pre 9 godina

Ne mogu da se pomirim sa tim da je promašio bacanje, nerezonski isforsirao poslednji napad u produžetku i napravio faul kad smo imali +3 nakon koga je bilo dodatno bacanje za izjednacenje ali videlo se da umor uzima svoje, mnogo minuta na parketu i teško je tada igrati dobru odbranu. Samo da je na jednom od ova tri izostavio grešku mi bismo sad slavili,trebao je bolje da odreaguje i sad bi bio MVP. Plače mi se od muke breee :'(
S

Zuki

pre 9 godina

Kupujem njegov dres posle ovoga večeras. Čovek igra za tim a ne za sebe, 8 poena i 17 asistencija, neke su bile i za NBA špice.
Kakav Mekejleb, kakvi bakrači, nije Vilijamsu ni do kolena...
(Nolan, 21. novembar 2014 22:32)

Bo je Partizan doveo na poen do finala EL pa mu ne ispisasmo ovolike hvalospeve ko vi ovom luzeru posle izgubljene utakmice protiv raspalog Galatasaraja, smesnog kosarkaskog kluba. Vidim Smitov dres ne skidas? Pateticno.

cpbuja

pre 9 godina

Ne bih se složio da je ubedljivo najbolji stranac koji je igrao kod nas. Navijam za Zvezdu da se razumemo ali po meni tu je mrtva trka izmedju Boa i njega, Kinsey takodje sjajan igrač, da Partizan nije kuburio sa povredama prošle godine,siguran sam da bi izborio plasman u četvrt finale. Bo recimo ima neverovatan ulaz i solidan šut njegova je itekako zasluga što je Partizan igrao Final4. Marcus ima svoje kvalitete, ako u ovakvim utakmicama postane Match winner biće najbolji jer tada će verujem Zvezda moći u Top 8 možda čak i final 4,još malo mu fali ali videćemo.

pera

pre 9 godina

Odličan igrač. Pokazao da zna, a onda... I mene interesuje šta mu je Ataman rekao, a on klimao glavom. Čak ga je i Radonjić zamenio na kraju. Nije mi jasno da, ako je veliki igrač (a veliki jeste) napravi toliko gluposti na kraju kada se utakmica lomi. Koliko je on doprineo asistenciama, još više je on glavni krivac za poraz. Njegove gluposti ili nešto drugo nisu mogli nadoknaditi ni odlični Mitrović i Kalinić. I dosta veličan tih asistencija. Pa ne bi bilo dobre asistencije, ako se drugi igrač ne ume postaviti ili ući gde treba. Zašto nema nijednog naslova za Mitrovića i Kalinića. Na kriaju su oni držali Zvezdu, a Vilijams je sve to razgradio. Ponavljam, odličan igrač, ma fenomenalan, ali...

RF81

pre 9 godina

Dzaba mu i da je 27 ! Kad god se lomi utakmica on baci ciglu od tablu i uprska sve ono sto napravi do tada ! Bobi je glavni igrac i od njega sve zavisi !

realno

pre 9 godina

svaka cast!!ali pokazuje igru na najvecem nivou samo kada zvezda vodi,ukoliko gubi,ili se lomi rezultat neverovatno koliko je losh,da sve dobro sto cini i odusevljava,upropasti!jednostavno ne umije da igra pod pritiskom,mnogo je tada losh!

Radonja odlazi

pre 9 godina

Vil je nevjerovatan igrač,šteta što nema precizniji šut,kako god postao je dio istorije EL sa ovim impozantnim rekordom.Čudi me da nije imao koncentraciju kod ona 2 slobodna bacanja,da ih je pogodio bilo bi +4 i mislim da bi sve dileme bile otklonjene,ali kako god on ima kredit jer bez njega ova ekipa ne bi bila to što jeste.Ipak je Radonjić oteo pobjedu Zvezdi u ovom meču neshvatljivom odlukom da se kocka,a košarka je sport nije lutrija,rezonski se rade neke stvari,kada izgubiš rezonski niko nema pravo riječ da ti kaže,ali ovako izgubiti je apsurd nad apsurdima,pa ovo bi ekipa bez trenera privela kraju.Ipak kako god podrška cijeloj ekipi i stručnom štabu.

DmasteRNo1

pre 9 godina

Da nije solirao bez potrebe kad to nije trebalo da radi, već upisao još koju asistenciju (+ ono promašeno bacanje pred kraj regularnog dela), Zvezda bi verovatno pobedila. Ovako, koliko ume da bude koristan, toliko ume i da upropasti igru.

Zuki

pre 9 godina

Kupujem njegov dres posle ovoga večeras. Čovek igra za tim a ne za sebe, 8 poena i 17 asistencija, neke su bile i za NBA špice.
Kakav Mekejleb, kakvi bakrači, nije Vilijamsu ni do kolena...
(Nolan, 21. novembar 2014 22:32)

Bo je Partizan doveo na poen do finala EL pa mu ne ispisasmo ovolike hvalospeve ko vi ovom luzeru posle izgubljene utakmice protiv raspalog Galatasaraja, smesnog kosarkaskog kluba. Vidim Smitov dres ne skidas? Pateticno.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Bog kosarke, koji je i pravio faul nad Arslanom ali sudije nisu svirale. Zlo kakva kradja!!!! Otpustiti Djenku i produziti ugovor sa Markusom!

RubyRed

pre 9 godina

Sve je to u redu, ali kada izgubiš to nema nikakve veze pa sve da je imao i 40 asistencija.
On je naš najbolji igrač bez svake sumnje, ali je sramota da igrač na toj poziciji šutira 3/16 (1/9 trojku).
Žao mi je zbog Kalinića, našeg kapitena Luke i majstora Bobija što smo ovo izgubili posle 2 produžetka.
Blažič nevidljiv večeras, a sada nema nikakve sumnje da Dženkins nema mesta u ovoj ekipi.

vasilije

pre 9 godina

Svaka mu čast na rekordu, ali je realno na kraju ispao meč luzer. Najviše je šuteva uzeo u ekipi, a imao je iz igre samo 3/16, u odbrani takođe nije briljirao i na kraju je ponovo on rešavao u bitnim momentima kao i prethodne 2 utakmice. Mi u neizvesnim završnicama za sada 0/3, doduše i malo nesrećno.

eto

pre 9 godina

ali je promasio poslednjih 5-6 suteva... da je pogodio bar jedan, dobili bi. kontam da je bila jaka odbrana na njega, ali eto, gorak ukus nakon nesrecnog poraza.

Nolan

pre 9 godina

Kupujem njegov dres posle ovoga večeras. Čovek igra za tim a ne za sebe, 8 poena i 17 asistencija, neke su bile i za NBA špice.
Kakav Mekejleb, kakvi bakrači, nije Vilijamsu ni do kolena...

banja luka

pre 9 godina

Maestro, dirigent Zvezdinog kosarkaskog orkestra, imamo odlican tim ove sezone a ova utakmica je pokazala, i ocajnog trenera. Djenki hvala na svemu, dati mu ultimatum ako ne krene vec od sledece utakmice da igra bolje, rastanak je neminovan. Vilijamsa nije isao sut, ali je sve nadoknadio asistencijama i sigurnom kontrolom lopte, fantastican je.

konto

pre 9 godina

@Radonja odlazi

Imaš li ti obraza? Košarkaškog znanja svakako nemaš! Radonja je pre svega sjajno postavio utakmicu, to bi i slep video, mislim da nisi slep već samo zloban! A treba biti i čovek pa priznao da si pogrešio, ti očigledno nisi ni to. Ja sam npr. kritikovao Đorđevića oko izbora igrača za SP ali posle sam mogao samo da mu skinem kapu i izvinim se. Ovu utakmicu smo izgubili zbog ludačke sreće koju je Erceg imao kada je pogodio jednom rukom sa pola terena (a naši propustili da naprave faul mada im je bilo sugerisano od strane trenera) ali i zbog po nas katastrofalnog suđenja! Umesto da promeniš nick ti si sramno tvrdoglav, budi čovek i priznaj grešku!

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Malo pre gledam na rts1 sportski dnevnik,citiram grubo : "Vilijams je imao 8 poena,jednu datu trojku iz 8* pokusaja i 17 asistencija". Njegov ucinak je spomenuo kao ocajan a covek bio motor ekipe veceras! Ko sve danas misli da poznaje materiju,to je strasno!

Hoces iskreno ?

pre 9 godina

NAJBOLJI TAMNOPUTI KOSARKAS KOJI JE IGRAO U SRBIJI, SVAKA CAST MAJSTORE!!!!!!!
(ZATO STO JE NAJBOLJI, 21. novembar 2014 22:46)
--------------------------------------------------

Ako pratis kosarku poslednjih godinu dana,onda je tako.

biamconero95

pre 9 godina

Bas me zanima sta mu je ono Ataman rekao na pauzu kad je Willy klimnuo glavom?! Tako sam se iznervirao i kad je Nelsonu protiv Cibone Raznatovic nesto pricao na poluvremenu, a kraj je bio isti, na zalost :( bice sve super, napred Zvezdo, tebe volim ja!

pera

pre 9 godina

Odličan igrač. Pokazao da zna, a onda... I mene interesuje šta mu je Ataman rekao, a on klimao glavom. Čak ga je i Radonjić zamenio na kraju. Nije mi jasno da, ako je veliki igrač (a veliki jeste) napravi toliko gluposti na kraju kada se utakmica lomi. Koliko je on doprineo asistenciama, još više je on glavni krivac za poraz. Njegove gluposti ili nešto drugo nisu mogli nadoknaditi ni odlični Mitrović i Kalinić. I dosta veličan tih asistencija. Pa ne bi bilo dobre asistencije, ako se drugi igrač ne ume postaviti ili ući gde treba. Zašto nema nijednog naslova za Mitrovića i Kalinića. Na kriaju su oni držali Zvezdu, a Vilijams je sve to razgradio. Ponavljam, odličan igrač, ma fenomenalan, ali...

MS

pre 9 godina

Zašto napadate čoveka za promašene šuteve? Pa nema niko više od njega hrabrosti da preuzme odgovornost. Asistirao je 17 puta! To je u najmanju ruku 34 poena! Prethodnih sezona nismo imali toliko asistencija kad se spoje dve utakmice.
I nema smisla napadati i kriviti Radonjića. Da Erceg nije pogodio onu trojku, sad bismo svi čitali komentare "Bravo Radonja!".
Budite realni, imamo skor 3-3, igrali smo dva produžetka protiv Galate u sred Turske, 8-0 ABA. Sezona je odlično počela.

sinke

pre 9 godina

Mogu ovi kvazi navijaci Zvezde da pricaju sta hoce,ali i ja bi isto postupio kao Radonjic i branio bi zadnji napad....Glatasaraj je imao puno srece,Erceg je sutirao iz ocaja preko ruke,odbrana se odlicno bila pozicionirala.Ali kad te oce,onda te oce,a Ercegu je na ovoj utakmici sve polazilo za rukom!

KUM

pre 9 godina

Prosto neverovatno da uz ovakvu partiju Vilijamsa,Bobija,Mitra i Kaline mi na kraju izgubimo.
Presudila je nenormalna trojka Ercega (baksuz jedan da ga vidim da li ce opet biti "povređen" ) ja sve mislim da je on sve samo ne Srbin kako je bio napaljen ,i sudije,stvarno su smešne faulove sudile,ali faul koji je odlučio utakmicu jeste pri 104-102 kada Ercegu ispada pod obručem,Bobije je hvata i uzima čistu loptu a sudije ladno sviraju faul
U ime Oca i Sina i Svetoga duha
Amin +

Nedajte se momci!
Kuću i Neptunas u Areni i to je to !

danilo

pre 9 godina

Napisao sam pre mesec dana da je ovaj čovek daleko najbolji stranac koji je igrao u predgradju a za legendu Nelsona je izmislio košarku.
Večeras je držao čas košarke, a i više od toga:čas iz magije igre!
Njegova igra ne daje prostora za bilo šta sem pohvale, pa na njima i ostajem.

cpbuja

pre 9 godina

Ne bih se složio da je ubedljivo najbolji stranac koji je igrao kod nas. Navijam za Zvezdu da se razumemo ali po meni tu je mrtva trka izmedju Boa i njega, Kinsey takodje sjajan igrač, da Partizan nije kuburio sa povredama prošle godine,siguran sam da bi izborio plasman u četvrt finale. Bo recimo ima neverovatan ulaz i solidan šut njegova je itekako zasluga što je Partizan igrao Final4. Marcus ima svoje kvalitete, ako u ovakvim utakmicama postane Match winner biće najbolji jer tada će verujem Zvezda moći u Top 8 možda čak i final 4,još malo mu fali ali videćemo.

crni_redstar

pre 9 godina

ujedno i tragicar,ali ovo je carolija kako zvezda igra.bitno je da prodjemo u top 16 fortuuna nam je okretala ledja do sad. mitrovic ,kalinic,bobi i markus su fenomenalni.

zvezdash

pre 9 godina

Kakva utakmica,kakva borba ! Svaka cast i hvala akterima na ovakvoj predstavi.Ne znam za ostale,ali sam ponosan i pored poraza.
Hvala Vilijamsu,hvala nasoj mladosti.
Zvezda moja je velika,velika !

goran

pre 9 godina

Kakvi smo mi ljudi pa to je strasno kad pobedimo onda je MW zver kad zvekne par trojki a kad mu ne ide sut onda divlja.
17 asistencija je oko 40 poena ko je igrao kosarku zna koliko je to puno celo I poluvreme.
A istina je takva da ce on trositi lopte nekad pogadjati nekad ne ali ce uvek
imati gomilu asistencija i na svakoj utakmici bukvalno ih izmislja i daje takve lopte da je to nemoguce ni predviditi ni promasiti.
Mnogo je bolji od Nelsona koga sam isto gotivio zato sto mnogo bolje razigrava ekipu. Pogledajte samo Bobija i Luku pored njega i sve Vam je jasno.
Bravo Markuse samo napred odavno boljeg pleja nismo imali.

Gajetano

pre 9 godina

Vilijams je profesor kosarke, ali danas je pored fenomenalnih asistencija bio i tragicna figura meca. Svaki put kad je sutem pokusao da odluci mec, promasio je. Da ne govorim o promasenom slobodnom bacanju na 12s do kraja regularnog dela koje je Zvezdu skupo, preskupo kostalo u ovom mecu.

Sve ce se ovo vratiti kada bude najvaznije, u Top 16 ili Final Four. Nema brige!

zoom

pre 9 godina

Svaka cast za razigravanje....ima osecaj i voli da proigra igraca. Vecers ga nije isao sut i na kraju je malo zabrljao sa napravljenim faulom i promasenim bacanjem...i to je kosarka!!!!Arojo je sutnuo 3 od 13 za tri pa je posle pogodio dve ili tri za redom....jeste klasicno divljanje ali i to je kosarka.....luda kuca!!!!

djole kg

pre 9 godina

vidim komentare svakakve,treba malo dublje analizirati igru sto je vill masio te ja znas sta jos,zar niko nevidi da svaki napad cekaju na njega dal za sut ili asistenciju,pa mislite da su protivnici pali s'duda pa nemaju pojma.ima tu sve i svasta...treba jos koji igrac te klase bar jos 1 na 4ci.will je majstorcina,bas bi voleo da vidim zvezdu jednu tekmu bez njega u el.

The_Thinker

pre 9 godina

Da pogadja sve i asistira kao sto asistira igrao bi u Netsima... Decko razigrava ekipu, izmislja koseve, ume da pogodi, strasan igrac. Nije savrsen, ni ne ocekujte da bude.

Werp690

pre 9 godina

Marcus Wiliams je odlican plejmejker! Uz Mekejleba najbolji koji je igrao na ovim prostorima...Stvarno uzivam u svakom njegovom pasu,a sa vecerasnjeg meca izdvajam pas od zemlju za zakucavanje Kalinica! Predivno! Iskreno bih voleo kada bi mogli da ga zadrzimo jos barem jednu sezonu! Oooo Marcus Wilijams!!!

cpbuja

pre 9 godina

Ne mogu da se pomirim sa tim da je promašio bacanje, nerezonski isforsirao poslednji napad u produžetku i napravio faul kad smo imali +3 nakon koga je bilo dodatno bacanje za izjednacenje ali videlo se da umor uzima svoje, mnogo minuta na parketu i teško je tada igrati dobru odbranu. Samo da je na jednom od ova tri izostavio grešku mi bismo sad slavili,trebao je bolje da odreaguje i sad bi bio MVP. Plače mi se od muke breee :'(
S