Četvrtak, 20.11.2014.

19:53

Neptunas preživeo strašnog Ertela

Košarkaši Neptunasa pobedili su Laboral Kuču na svom terenu 80:79 i u šestom kolu D grupe Evrolige i sada imaju skor 3-3.

Izvor: SO

Neptunas preživeo strašnog Ertela IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Tuta

pre 9 godina

Cigani sta se sekirate,procicete u top 16 sigurno.Zasluzili ste da prodjete,jedino ako nesto debelo ne za.....e.Mada posto vas vodi Dejo sve je moguce pa i da puknete.Imate sad lepu sansu da dobijete raspali Galatasaraj koji je ceo izranjavan povredama i ako to dobijete prolazite u TOP 16.Ako puknete kojim slucajem sve je moguce,ne zaboravite da su ipak dve Spanske ekipe kod vas i lose igraju za sad ali ako ih krene mogu da vas klepe u Areni.Ako sada ne udjete u TOP 16 Bog zna kad ce te?

A sada protiv velikana iz Moldavije !

pre 9 godina

Vidi se da ste od skoro poceli da pratite basket ..nije neptunas ili kako vec jak vec je grupa presmesno losa i lagana ..dva spanca raspala..galata puca po savovima ..olim jedino samo pristojna ekipa ..imate srece vise nego pameti…. (miki, 20. novembar 2014 20:31)

Mudro zboriš i odlično primećuješ ! Kada se samo setim kakve ste Vi protivnike imali ( naročito prve tri - četiri godine u EL , ONO KADA STE UKUPNO IMALI 1 -2 POBEDE ) !!
Tada su beše u EL igrali najbolji timovi iz NBA !? Ej , NBA timovi !! Kada se setim meča KKP - Lejkersi ili protiv Čikaga !! Tada je VAMA bilo jako , jako teško pobediti bilo koga …. baš kao i danas !

Kum

pre 9 godina

Za kuma,i za ovog što stalno spominje Igokeju,jedno pitanje: da li stvarno mislite da klub za koji navijate,nije privatni Čovičev klub? Na stranu tzv.uspesi na početku ove sezone. Zanima me odgovor da ili ne. Ako je ne,navedite neki razumni argument. Hvala.
(Čovke Limeni, 20. novembar 2014 21:53)

A sta to tebe briga? Tebe izjede muka, covece. Kojim se ti nebitnim stvarima bavis, sve u zelji da nekako ublazis tu svoju muku, a ispadas jednostavno jadan.

To je Zvezda, ma ko sedeo na celu, i koja god da je "adresa". A da li stvarno mislis da ja imam Covicu nesto da prebacim zbog vodjenja kluba? Nama je milina, i ako ti smeta, ili si i suvise mlad da shvatis, onda nemoj da gledas i pratis. Jednostavno.

Wllaxy

pre 9 godina

Vidi se da ste od skoro poceli da pratite basket ..nije neptunas ili kako vec jak vec je grupa presmesno losa i lagana ..dva spanca raspala..galata puca po savovima ..olim jedino samo pristojna ekipa ..imate srece vise nego pameti..
(miki, 20. novembar 2014 20:31)

Hahahaha, reče neko čiji tim u cipiripi kupu u grupi sa strašnim krasnim oktobrom, asesoftom, banvitom i sličnim ekipama ima skor 1-5! Mogli ste da prođete bolje samo da ste dobili za protivnika trećeplasirane timove Malte ili Gibraltara i ti pričaš da je neko imao sreću! Verovatno smo imali sreću i u ABA ligi pa imamo 8-0 za razliku od nekih...

Wllaxy

pre 9 godina

da da nije kosarka za nas..kaze covek koji nema titulu 16godina
(DarkoP.F.C., 20. novembar 2014 20:47)

Izvini, košarka jeste za vas ali razmišljanje već nije za tebe...

Čovke Limeni

pre 9 godina

Za kuma,i za ovog što stalno spominje Igokeju,jedno pitanje: da li stvarno mislite da klub za koji navijate,nije privatni Čovičev klub? Na stranu tzv.uspesi na početku ove sezone. Zanima me odgovor da ili ne. Ako je ne,navedite neki razumni argument. Hvala.

Ноле

pre 9 godina

Куп Кермита жапца ! Ахахахаха.Ово ми се свиђа скроз.Ја сам то звао куп Екрема Јеврића.Ал ово је боље.

l'alchimiste

pre 9 godina

kakva tekma...Litvanci vodili 16razlike...Kuca igrala skoro celo drugo poluvreme bez Vujacica i onog Gruzijca??...Francuz Hertel 7 trojki za redom na kraju 30+ p...panj Iverson promasuje 8 sl.bacanja za redom...Litvanac na 20sec do kraja iz ubacivanja lopte iz auta pogadja svoj obruc...na kraju Kuca imala sut za pobedu ali lopta izlazi iz kosa...koja ludnica.ludnica...

Bagzi

pre 9 godina

hahhahaha sprdnja od grupe
(kkp, 20. novembar 2014 20:26)
Napisa covek i osta ziv! Onaj Q..c Krasni ili Asescufta su zemlja a Neptunas, Kuca i Valensija su sprdnja. Mada za cuftu je veliki mag rekao da je po snazi tu negde kao Majami( naravno proslosezonski ) i to je aksiom.
Ej bre druze imate 1-5 u grupi sa jednim jedinim timom nivoa kupa Milke Canic( Lietuvas) ostali su nivo Euro celendz ili kako vec i nasao si da pises o kvalitetu Zvezdine grupe grupe.

ARSEN

pre 9 godina

Evo pojašnjenja statusa-modela po kom funkcioniše klub KK Crvena Zvezda Telekom - za grobare i delije...Ne mora se biti pravnik da bi se ovo shvatilo....Obavezno pročitajte pa komentarišite...
http://redstarbelgrade.info/rsb/feljton/6321-istina-o-kkcz-genijalnost-projekta-spasa-i-stalni-hod-po-ivici-ambisa.html

cz

pre 9 godina

a grobari se smejali neptunasu, a ovi bi ih samleli sa 20ak razlike i to s pola gasa, cisto da se zna da to sto ste gledali evroligu ne znaci da se razumete u kosarku, a katastrofa je da je za tih 13 god niste nista naucili, treba da vas je sramota da se ne javljate vise ni na jednu vest vezanu za kosarku ... nek vas onaj vas jos uvek ubedjuje da ste intitucija

inace ova pobeda ide zvezdi na ruku, kao i poraz valensije jer pobedom protiv neptunasa idemo na 2 pobede vise od njih i samo cudo moze da spreci zvezdu da ne ode u top 16, a s 2 pobede smo 100% tamo ... samo hrabro sutra!

Arsen

pre 9 godina

Ako izgubimo u bg od neptunasa,u gostima od valensije sa vecom razlikom od pobjede u bg onda i ne zasluzujemo prolaz..Valensija ce da napravi brejk u Vitoriji,pustice ih Kaha 100%..Valensija do kraja ide do 5 pobjeda tako da je odlucujuci mec sa Neptunasom u bg

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

U ovoj ludackoj grupi covek vise ne zna ni za koga da navija. Jedino sto nam sigurno ne bi odgovaralo je da je Valensija veceras napravila iznenadjenje, ali hvala Bogu nije. Ovako, meni je ipak drago sto je Neptunas pobedio. Prvo, Laboral ima laksi raspored do kraja i gotovo je izvesno da ce ubrati vise bodova od Neptunasa, pa nam odgovara da na ovom gostovanju "padnu". Drugo, Neptunas sam potpuno zgotivio, jer su do sad na svom terenu sve cetiri tekme igrali na jednu loptu, a pobedili tri - a izgubili samo od OLY i to u produzetku! Sve ovo sa verovatno najmanjim budzetom u EL.

Batko

pre 9 godina

eurocelendz grupa
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 20. novembar 2014 20:23)

Pa ti muko, ne da gledas Zvezdu, nego gledaš i tekme u našoj grupi ?! Brate, pa ti si stvarno prso`

kris

pre 9 godina

Moram priznati da sam puno pogrešio misleći da ovi nikoga sem nas neće pobediti.Mada s obzirom da sada svima gostuju čak je i dobro što su pobedili Laboral,nego da je bilo obrnuto.Više me brine što "braća" zvana od milja Oly puštaju Valensiju,bar tako deluje u ovom trenutku.

biocko..kv

pre 9 godina

odg. rezultati vecerasnjim utakmica! znaci ako pobedimo neptunas imamo dve utakmice fakticki vise,od laborala takodje dve a ako izgubimo od valensije manje od 13 poena isto tako dve! 99% prolazimo grupu i kako stoje stvari bicemo ili 2 ili 3!

Orelik - komadant sa planete Lietvus

pre 9 godina

Bravo za Litvance! Realno, da ce Zvezda imati minimum 6 pobeda u ovoj grupi. Ovi grobari(Lucic i Bertrans) ce ispasti!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

cekaj zar nisu grobarinjosi rekli da je ovaj neptunas krs tim,zar se nisu smejali kad smo izgubili tamo u litvaniji,a vidi sad taj Neptunas ima isto pobeda kao i oni prosle sezone,i jos 4 utakmice do kraja...e moji grobarinjosi,nije kosarka za vas...

ST25

pre 9 godina

pa dobro, Valensija otpala, Neptunas ima jos jednu kuci sa Galatom, i tri gostovanja, ako ih mi dobijemo tesko ce imati vise od jedne pobede do kraja, a sada je i Kaha u losoj poziciji jer kuci igra sa Olimpijakosom i Valensijom,a gostuju nama i Galati, i oni ce tesko do pete pobede, tako da ako dobijemo obe kuci, sigurno smo 3. u grupi, a videcemo sta ce biti sutra sa Galatom i sa Olimpijakosom koji ce pretposlednje kolo igrati rastereceno. U svakom slucaju ako ne prodjemo dalje, nismo ni zasluzili onda, luda grupa skroz, idemo Zvezda

Marko

pre 9 godina

Da li ću jednom da doživim da neki rezultat ide na ruku Zvezdi? Neverovatno da pored toliko dobrih igara i rezultata Zvezda dolazi na isti skor sa Neptunasom ukoliko izgubi od Galatasaraja. Koliko je ova grupa jaka dovoljno govori da su na poslednja dva mesta dve španske ekipe! Zvezda će pakleno težak zadatak da ima jer Valensija ima fantastičan tim i trenutno vodi 10 protiv Olimpijakosa! Zvezda ima samo jednu pobedu više a ide Valensiji i Oly-u u goste i onda ima biti ili ne biti utakmicu protiv Neptunasa koji može i Majami da pobedi kad ga krene šut. Da je Kaha dobila već bio bilo sve gotovo a ovako... Da Zvezda ima samo 5% sreće koju ima partizan svake godine imala bi mnogo bolje rezultate od njih. Eeej partizan je za celu sezonu imao 3 pobede i prošao grupu a kako stoje stvari Zvezdi opet neće biti dovoljne ni 4! Pa ne mogu da verujem. Opet se potvrđuje da je Zvezda u ubedljivo najtežoj grupi za prolaz!
(nema pravde, 20. novembar 2014 20:11)
Na cemu si ti burazeru?

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

U ovoj ludackoj grupi ne zna covek vise ni za koga da navija, jer Neptunas koga su svi otpisivali na pocetku, ovom pobedom dolazi veoma blizu top16. Ipak, Laboral Kuca ima malo laksi raspored do kraja od njih, pa mi je drago da su oni izgubili. Ono sto je sigurno je da mi je laknulo kad je Bjelica promasio u Pireju jer bi se iznenadnom pobedom Valensije u gostima stvari znatno zakomplikovale. Ovako, samo treba da gledamo sebe, naciljamo formu za sledeci cetvrtak i Neptunas, a od ostalih ako pobedimo jos neku - odlicno!

Sabre

pre 9 godina

Strava. Ovi kvare svima planove, ne samo nama. Zeznuti su skroz, nema sta, fenomenalni suteri. Ceracemo se svi u ovoj grupi (sem Olimpijakosa) do kraja, bice dobro.

Nenad

pre 9 godina

Ovaj rezultat odgovara Zvezdi, iako vidim da ima komentara da bi bilo bolje da je pobedila Kuča. Ako Zvezda ne može na svom terenu da dobije Neptunas makar sa 3 razlike (nevezano za rezultat sutrašnje utakmice protiv Galatasaraja) onda nema potrebe da se analizira da li neki drugi rezultati "idu na ruku" Zvezdi (a poraz Valensije od Olimpijakosa je jedan od tih).
Da je Neptunas izgubio mislim da bi glavni krivac bio trener (iako deluje simpatično) jer on nije trazio time-out nakon što su se njegovi igrači bukvalno pogubili u poslednjoj četvrtini i ispustili prednost od 12 poena, pa čak ni na +1 kada su imali posed a videlo se koliko su nervozni pa su "uspeli" da iz auta pogode svoj obruč i poklone Kuči vođstvo. U nekoliko situacija trener je "urlao" na svoje igrače ali ne verujem da im je to koristilo :)

nema pravde

pre 9 godina

Da li ću jednom da doživim da neki rezultat ide na ruku Zvezdi? Neverovatno da pored toliko dobrih igara i rezultata Zvezda dolazi na isti skor sa Neptunasom ukoliko izgubi od Galatasaraja. Koliko je ova grupa jaka dovoljno govori da su na poslednja dva mesta dve španske ekipe! Zvezda će pakleno težak zadatak da ima jer Valensija ima fantastičan tim i trenutno vodi 10 protiv Olimpijakosa! Zvezda ima samo jednu pobedu više a ide Valensiji i Oly-u u goste i onda ima biti ili ne biti utakmicu protiv Neptunasa koji može i Majami da pobedi kad ga krene šut. Da je Kaha dobila već bio bilo sve gotovo a ovako... Da Zvezda ima samo 5% sreće koju ima partizan svake godine imala bi mnogo bolje rezultate od njih. Eeej partizan je za celu sezonu imao 3 pobede i prošao grupu a kako stoje stvari Zvezdi opet neće biti dovoljne ni 4! Pa ne mogu da verujem. Opet se potvrđuje da je Zvezda u ubedljivo najtežoj grupi za prolaz!

drmr

pre 9 godina

Pobedom protiv Galate, koja će biti jako teška, i Neptunasa koji je skroz drugačija ekipa na gostovanju, mi završavamo na drugoj poziciji.

Kum

pre 9 godina

I u Beogradu će Neptunas da pobedi Čovićev privatni klub. Biće gusto,ali će pobediti...
(Čovke Limeni, 20. novembar 2014 20:23)

Sto bi ti to bilo lepo, kad vec nemas nista drugo da slavis. :)

Radonja odlazi

pre 9 godina

Ovi Litvanci su luda ekipa,vode 18 pa za dlaku da poklone pobjedu zbog nevjerovatnih gluposti na kraju,srećom Huertel za veliko čudo promaši.Sjajna vijest je da je ipak na kraju Valensija izgubila,bolje reći sudije su je pokrale za 2 čista faula na Nedoviću.Ovakvi rezultati nam dozvoljavaju da bez pritiska odigramo sutra pa šta bude,ni poraz neće biti propast,jer Neptunas je van svoje dvorane zaista izgubljen u prostoru i vremenu.

košarkaški znalci

pre 9 godina

Gde su sad oni 'stručnjaci' koji su tvrdili da Neptunas neće pobediti nokog osima Zvezde? Namučiše Oly, pala Valensija, Laboral, verovatno pada i Galata. Jedni od njih su Jakovljević i Grba.

jel pratite Igokejci?

pre 9 godina

I u Beogradu će Neptunas da pobedi Čovićev privatni klub. Biće gusto,ali će pobediti... (Čovke Limeni, 20. novembar 2014 20:23)

Ooo pa vi ste još živi? Imaš vest o tome da imate skor 1:5 u Kupu Kermita žapca pa komentariši tamo. A kad pričaš o Evroligašu Zvezdi koja ima skor 8:0 i ABA i 3:2 u Evroligi onda ustani i nakloni se.

boda tajson dozivotna

pre 9 godina

@nema pravde
grupa nije jaka nego ujednacena
a laboral je za dva meseca vec otpustio tri igraca i trenera, jako ozbiljna ekipa

DedaMiloje

pre 9 godina

Koja prevara od igraca ovaj Bertans, upropastio Laboral veceras, sve je u nasim rukama kod kuce, Valensija izgubi, sto je dobro za nas, ali bolje da je Laboral dobio ovo.

miki

pre 9 godina

Vidi se da ste od skoro poceli da pratite basket ..nije neptunas ili kako vec jak vec je grupa presmesno losa i lagana ..dva spanca raspala..galata puca po savovima ..olim jedino samo pristojna ekipa ..imate srece vise nego pameti..

konto

pre 9 godina

Au, ala je zakomplikovao grupu ovaj Neptunas :-) Svaka im čast, mislim da imaju možda i najmanji budžet u EL ali igraju srcem momci. U svakom slučaju biće zanimljivo!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

cekaj zar nisu grobarinjosi rekli da je ovaj neptunas krs tim,zar se nisu smejali kad smo izgubili tamo u litvaniji,a vidi sad taj Neptunas ima isto pobeda kao i oni prosle sezone,i jos 4 utakmice do kraja...e moji grobarinjosi,nije kosarka za vas...

drmr

pre 9 godina

Pobedom protiv Galate, koja će biti jako teška, i Neptunasa koji je skroz drugačija ekipa na gostovanju, mi završavamo na drugoj poziciji.

košarkaški znalci

pre 9 godina

Gde su sad oni 'stručnjaci' koji su tvrdili da Neptunas neće pobediti nokog osima Zvezde? Namučiše Oly, pala Valensija, Laboral, verovatno pada i Galata. Jedni od njih su Jakovljević i Grba.

konto

pre 9 godina

Au, ala je zakomplikovao grupu ovaj Neptunas :-) Svaka im čast, mislim da imaju možda i najmanji budžet u EL ali igraju srcem momci. U svakom slučaju biće zanimljivo!

Sabre

pre 9 godina

Strava. Ovi kvare svima planove, ne samo nama. Zeznuti su skroz, nema sta, fenomenalni suteri. Ceracemo se svi u ovoj grupi (sem Olimpijakosa) do kraja, bice dobro.

Marko

pre 9 godina

Da li ću jednom da doživim da neki rezultat ide na ruku Zvezdi? Neverovatno da pored toliko dobrih igara i rezultata Zvezda dolazi na isti skor sa Neptunasom ukoliko izgubi od Galatasaraja. Koliko je ova grupa jaka dovoljno govori da su na poslednja dva mesta dve španske ekipe! Zvezda će pakleno težak zadatak da ima jer Valensija ima fantastičan tim i trenutno vodi 10 protiv Olimpijakosa! Zvezda ima samo jednu pobedu više a ide Valensiji i Oly-u u goste i onda ima biti ili ne biti utakmicu protiv Neptunasa koji može i Majami da pobedi kad ga krene šut. Da je Kaha dobila već bio bilo sve gotovo a ovako... Da Zvezda ima samo 5% sreće koju ima partizan svake godine imala bi mnogo bolje rezultate od njih. Eeej partizan je za celu sezonu imao 3 pobede i prošao grupu a kako stoje stvari Zvezdi opet neće biti dovoljne ni 4! Pa ne mogu da verujem. Opet se potvrđuje da je Zvezda u ubedljivo najtežoj grupi za prolaz!
(nema pravde, 20. novembar 2014 20:11)
Na cemu si ti burazeru?

kris

pre 9 godina

Moram priznati da sam puno pogrešio misleći da ovi nikoga sem nas neće pobediti.Mada s obzirom da sada svima gostuju čak je i dobro što su pobedili Laboral,nego da je bilo obrnuto.Više me brine što "braća" zvana od milja Oly puštaju Valensiju,bar tako deluje u ovom trenutku.

Kum

pre 9 godina

I u Beogradu će Neptunas da pobedi Čovićev privatni klub. Biće gusto,ali će pobediti...
(Čovke Limeni, 20. novembar 2014 20:23)

Sto bi ti to bilo lepo, kad vec nemas nista drugo da slavis. :)

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

U ovoj ludackoj grupi covek vise ne zna ni za koga da navija. Jedino sto nam sigurno ne bi odgovaralo je da je Valensija veceras napravila iznenadjenje, ali hvala Bogu nije. Ovako, meni je ipak drago sto je Neptunas pobedio. Prvo, Laboral ima laksi raspored do kraja i gotovo je izvesno da ce ubrati vise bodova od Neptunasa, pa nam odgovara da na ovom gostovanju "padnu". Drugo, Neptunas sam potpuno zgotivio, jer su do sad na svom terenu sve cetiri tekme igrali na jednu loptu, a pobedili tri - a izgubili samo od OLY i to u produzetku! Sve ovo sa verovatno najmanjim budzetom u EL.

Bagzi

pre 9 godina

hahhahaha sprdnja od grupe
(kkp, 20. novembar 2014 20:26)
Napisa covek i osta ziv! Onaj Q..c Krasni ili Asescufta su zemlja a Neptunas, Kuca i Valensija su sprdnja. Mada za cuftu je veliki mag rekao da je po snazi tu negde kao Majami( naravno proslosezonski ) i to je aksiom.
Ej bre druze imate 1-5 u grupi sa jednim jedinim timom nivoa kupa Milke Canic( Lietuvas) ostali su nivo Euro celendz ili kako vec i nasao si da pises o kvalitetu Zvezdine grupe grupe.

l'alchimiste

pre 9 godina

kakva tekma...Litvanci vodili 16razlike...Kuca igrala skoro celo drugo poluvreme bez Vujacica i onog Gruzijca??...Francuz Hertel 7 trojki za redom na kraju 30+ p...panj Iverson promasuje 8 sl.bacanja za redom...Litvanac na 20sec do kraja iz ubacivanja lopte iz auta pogadja svoj obruc...na kraju Kuca imala sut za pobedu ali lopta izlazi iz kosa...koja ludnica.ludnica...

jel pratite Igokejci?

pre 9 godina

I u Beogradu će Neptunas da pobedi Čovićev privatni klub. Biće gusto,ali će pobediti... (Čovke Limeni, 20. novembar 2014 20:23)

Ooo pa vi ste još živi? Imaš vest o tome da imate skor 1:5 u Kupu Kermita žapca pa komentariši tamo. A kad pričaš o Evroligašu Zvezdi koja ima skor 8:0 i ABA i 3:2 u Evroligi onda ustani i nakloni se.

Orelik - komadant sa planete Lietvus

pre 9 godina

Bravo za Litvance! Realno, da ce Zvezda imati minimum 6 pobeda u ovoj grupi. Ovi grobari(Lucic i Bertrans) ce ispasti!

cz

pre 9 godina

a grobari se smejali neptunasu, a ovi bi ih samleli sa 20ak razlike i to s pola gasa, cisto da se zna da to sto ste gledali evroligu ne znaci da se razumete u kosarku, a katastrofa je da je za tih 13 god niste nista naucili, treba da vas je sramota da se ne javljate vise ni na jednu vest vezanu za kosarku ... nek vas onaj vas jos uvek ubedjuje da ste intitucija

inace ova pobeda ide zvezdi na ruku, kao i poraz valensije jer pobedom protiv neptunasa idemo na 2 pobede vise od njih i samo cudo moze da spreci zvezdu da ne ode u top 16, a s 2 pobede smo 100% tamo ... samo hrabro sutra!

Wllaxy

pre 9 godina

Vidi se da ste od skoro poceli da pratite basket ..nije neptunas ili kako vec jak vec je grupa presmesno losa i lagana ..dva spanca raspala..galata puca po savovima ..olim jedino samo pristojna ekipa ..imate srece vise nego pameti..
(miki, 20. novembar 2014 20:31)

Hahahaha, reče neko čiji tim u cipiripi kupu u grupi sa strašnim krasnim oktobrom, asesoftom, banvitom i sličnim ekipama ima skor 1-5! Mogli ste da prođete bolje samo da ste dobili za protivnika trećeplasirane timove Malte ili Gibraltara i ti pričaš da je neko imao sreću! Verovatno smo imali sreću i u ABA ligi pa imamo 8-0 za razliku od nekih...

ST25

pre 9 godina

pa dobro, Valensija otpala, Neptunas ima jos jednu kuci sa Galatom, i tri gostovanja, ako ih mi dobijemo tesko ce imati vise od jedne pobede do kraja, a sada je i Kaha u losoj poziciji jer kuci igra sa Olimpijakosom i Valensijom,a gostuju nama i Galati, i oni ce tesko do pete pobede, tako da ako dobijemo obe kuci, sigurno smo 3. u grupi, a videcemo sta ce biti sutra sa Galatom i sa Olimpijakosom koji ce pretposlednje kolo igrati rastereceno. U svakom slucaju ako ne prodjemo dalje, nismo ni zasluzili onda, luda grupa skroz, idemo Zvezda

nema pravde

pre 9 godina

Da li ću jednom da doživim da neki rezultat ide na ruku Zvezdi? Neverovatno da pored toliko dobrih igara i rezultata Zvezda dolazi na isti skor sa Neptunasom ukoliko izgubi od Galatasaraja. Koliko je ova grupa jaka dovoljno govori da su na poslednja dva mesta dve španske ekipe! Zvezda će pakleno težak zadatak da ima jer Valensija ima fantastičan tim i trenutno vodi 10 protiv Olimpijakosa! Zvezda ima samo jednu pobedu više a ide Valensiji i Oly-u u goste i onda ima biti ili ne biti utakmicu protiv Neptunasa koji može i Majami da pobedi kad ga krene šut. Da je Kaha dobila već bio bilo sve gotovo a ovako... Da Zvezda ima samo 5% sreće koju ima partizan svake godine imala bi mnogo bolje rezultate od njih. Eeej partizan je za celu sezonu imao 3 pobede i prošao grupu a kako stoje stvari Zvezdi opet neće biti dovoljne ni 4! Pa ne mogu da verujem. Opet se potvrđuje da je Zvezda u ubedljivo najtežoj grupi za prolaz!

biocko..kv

pre 9 godina

odg. rezultati vecerasnjim utakmica! znaci ako pobedimo neptunas imamo dve utakmice fakticki vise,od laborala takodje dve a ako izgubimo od valensije manje od 13 poena isto tako dve! 99% prolazimo grupu i kako stoje stvari bicemo ili 2 ili 3!

DedaMiloje

pre 9 godina

Koja prevara od igraca ovaj Bertans, upropastio Laboral veceras, sve je u nasim rukama kod kuce, Valensija izgubi, sto je dobro za nas, ali bolje da je Laboral dobio ovo.

Radonja odlazi

pre 9 godina

Ovi Litvanci su luda ekipa,vode 18 pa za dlaku da poklone pobjedu zbog nevjerovatnih gluposti na kraju,srećom Huertel za veliko čudo promaši.Sjajna vijest je da je ipak na kraju Valensija izgubila,bolje reći sudije su je pokrale za 2 čista faula na Nedoviću.Ovakvi rezultati nam dozvoljavaju da bez pritiska odigramo sutra pa šta bude,ni poraz neće biti propast,jer Neptunas je van svoje dvorane zaista izgubljen u prostoru i vremenu.

Kum

pre 9 godina

Za kuma,i za ovog što stalno spominje Igokeju,jedno pitanje: da li stvarno mislite da klub za koji navijate,nije privatni Čovičev klub? Na stranu tzv.uspesi na početku ove sezone. Zanima me odgovor da ili ne. Ako je ne,navedite neki razumni argument. Hvala.
(Čovke Limeni, 20. novembar 2014 21:53)

A sta to tebe briga? Tebe izjede muka, covece. Kojim se ti nebitnim stvarima bavis, sve u zelji da nekako ublazis tu svoju muku, a ispadas jednostavno jadan.

To je Zvezda, ma ko sedeo na celu, i koja god da je "adresa". A da li stvarno mislis da ja imam Covicu nesto da prebacim zbog vodjenja kluba? Nama je milina, i ako ti smeta, ili si i suvise mlad da shvatis, onda nemoj da gledas i pratis. Jednostavno.

A sada protiv velikana iz Moldavije !

pre 9 godina

Vidi se da ste od skoro poceli da pratite basket ..nije neptunas ili kako vec jak vec je grupa presmesno losa i lagana ..dva spanca raspala..galata puca po savovima ..olim jedino samo pristojna ekipa ..imate srece vise nego pameti…. (miki, 20. novembar 2014 20:31)

Mudro zboriš i odlično primećuješ ! Kada se samo setim kakve ste Vi protivnike imali ( naročito prve tri - četiri godine u EL , ONO KADA STE UKUPNO IMALI 1 -2 POBEDE ) !!
Tada su beše u EL igrali najbolji timovi iz NBA !? Ej , NBA timovi !! Kada se setim meča KKP - Lejkersi ili protiv Čikaga !! Tada je VAMA bilo jako , jako teško pobediti bilo koga …. baš kao i danas !

Nenad

pre 9 godina

Ovaj rezultat odgovara Zvezdi, iako vidim da ima komentara da bi bilo bolje da je pobedila Kuča. Ako Zvezda ne može na svom terenu da dobije Neptunas makar sa 3 razlike (nevezano za rezultat sutrašnje utakmice protiv Galatasaraja) onda nema potrebe da se analizira da li neki drugi rezultati "idu na ruku" Zvezdi (a poraz Valensije od Olimpijakosa je jedan od tih).
Da je Neptunas izgubio mislim da bi glavni krivac bio trener (iako deluje simpatično) jer on nije trazio time-out nakon što su se njegovi igrači bukvalno pogubili u poslednjoj četvrtini i ispustili prednost od 12 poena, pa čak ni na +1 kada su imali posed a videlo se koliko su nervozni pa su "uspeli" da iz auta pogode svoj obruč i poklone Kuči vođstvo. U nekoliko situacija trener je "urlao" na svoje igrače ali ne verujem da im je to koristilo :)

Wllaxy

pre 9 godina

da da nije kosarka za nas..kaze covek koji nema titulu 16godina
(DarkoP.F.C., 20. novembar 2014 20:47)

Izvini, košarka jeste za vas ali razmišljanje već nije za tebe...

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

U ovoj ludackoj grupi ne zna covek vise ni za koga da navija, jer Neptunas koga su svi otpisivali na pocetku, ovom pobedom dolazi veoma blizu top16. Ipak, Laboral Kuca ima malo laksi raspored do kraja od njih, pa mi je drago da su oni izgubili. Ono sto je sigurno je da mi je laknulo kad je Bjelica promasio u Pireju jer bi se iznenadnom pobedom Valensije u gostima stvari znatno zakomplikovale. Ovako, samo treba da gledamo sebe, naciljamo formu za sledeci cetvrtak i Neptunas, a od ostalih ako pobedimo jos neku - odlicno!

Batko

pre 9 godina

eurocelendz grupa
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 20. novembar 2014 20:23)

Pa ti muko, ne da gledas Zvezdu, nego gledaš i tekme u našoj grupi ?! Brate, pa ti si stvarno prso`

Ноле

pre 9 godina

Куп Кермита жапца ! Ахахахаха.Ово ми се свиђа скроз.Ја сам то звао куп Екрема Јеврића.Ал ово је боље.

ARSEN

pre 9 godina

Evo pojašnjenja statusa-modela po kom funkcioniše klub KK Crvena Zvezda Telekom - za grobare i delije...Ne mora se biti pravnik da bi se ovo shvatilo....Obavezno pročitajte pa komentarišite...
http://redstarbelgrade.info/rsb/feljton/6321-istina-o-kkcz-genijalnost-projekta-spasa-i-stalni-hod-po-ivici-ambisa.html

Tuta

pre 9 godina

Cigani sta se sekirate,procicete u top 16 sigurno.Zasluzili ste da prodjete,jedino ako nesto debelo ne za.....e.Mada posto vas vodi Dejo sve je moguce pa i da puknete.Imate sad lepu sansu da dobijete raspali Galatasaraj koji je ceo izranjavan povredama i ako to dobijete prolazite u TOP 16.Ako puknete kojim slucajem sve je moguce,ne zaboravite da su ipak dve Spanske ekipe kod vas i lose igraju za sad ali ako ih krene mogu da vas klepe u Areni.Ako sada ne udjete u TOP 16 Bog zna kad ce te?

Arsen

pre 9 godina

Ako izgubimo u bg od neptunasa,u gostima od valensije sa vecom razlikom od pobjede u bg onda i ne zasluzujemo prolaz..Valensija ce da napravi brejk u Vitoriji,pustice ih Kaha 100%..Valensija do kraja ide do 5 pobjeda tako da je odlucujuci mec sa Neptunasom u bg

boda tajson dozivotna

pre 9 godina

@nema pravde
grupa nije jaka nego ujednacena
a laboral je za dva meseca vec otpustio tri igraca i trenera, jako ozbiljna ekipa

Čovke Limeni

pre 9 godina

Za kuma,i za ovog što stalno spominje Igokeju,jedno pitanje: da li stvarno mislite da klub za koji navijate,nije privatni Čovičev klub? Na stranu tzv.uspesi na početku ove sezone. Zanima me odgovor da ili ne. Ako je ne,navedite neki razumni argument. Hvala.

miki

pre 9 godina

Vidi se da ste od skoro poceli da pratite basket ..nije neptunas ili kako vec jak vec je grupa presmesno losa i lagana ..dva spanca raspala..galata puca po savovima ..olim jedino samo pristojna ekipa ..imate srece vise nego pameti..

nema pravde

pre 9 godina

Da li ću jednom da doživim da neki rezultat ide na ruku Zvezdi? Neverovatno da pored toliko dobrih igara i rezultata Zvezda dolazi na isti skor sa Neptunasom ukoliko izgubi od Galatasaraja. Koliko je ova grupa jaka dovoljno govori da su na poslednja dva mesta dve španske ekipe! Zvezda će pakleno težak zadatak da ima jer Valensija ima fantastičan tim i trenutno vodi 10 protiv Olimpijakosa! Zvezda ima samo jednu pobedu više a ide Valensiji i Oly-u u goste i onda ima biti ili ne biti utakmicu protiv Neptunasa koji može i Majami da pobedi kad ga krene šut. Da je Kaha dobila već bio bilo sve gotovo a ovako... Da Zvezda ima samo 5% sreće koju ima partizan svake godine imala bi mnogo bolje rezultate od njih. Eeej partizan je za celu sezonu imao 3 pobede i prošao grupu a kako stoje stvari Zvezdi opet neće biti dovoljne ni 4! Pa ne mogu da verujem. Opet se potvrđuje da je Zvezda u ubedljivo najtežoj grupi za prolaz!

miki

pre 9 godina

Vidi se da ste od skoro poceli da pratite basket ..nije neptunas ili kako vec jak vec je grupa presmesno losa i lagana ..dva spanca raspala..galata puca po savovima ..olim jedino samo pristojna ekipa ..imate srece vise nego pameti..

Arsen

pre 9 godina

Ako izgubimo u bg od neptunasa,u gostima od valensije sa vecom razlikom od pobjede u bg onda i ne zasluzujemo prolaz..Valensija ce da napravi brejk u Vitoriji,pustice ih Kaha 100%..Valensija do kraja ide do 5 pobjeda tako da je odlucujuci mec sa Neptunasom u bg

Marko

pre 9 godina

Da li ću jednom da doživim da neki rezultat ide na ruku Zvezdi? Neverovatno da pored toliko dobrih igara i rezultata Zvezda dolazi na isti skor sa Neptunasom ukoliko izgubi od Galatasaraja. Koliko je ova grupa jaka dovoljno govori da su na poslednja dva mesta dve španske ekipe! Zvezda će pakleno težak zadatak da ima jer Valensija ima fantastičan tim i trenutno vodi 10 protiv Olimpijakosa! Zvezda ima samo jednu pobedu više a ide Valensiji i Oly-u u goste i onda ima biti ili ne biti utakmicu protiv Neptunasa koji može i Majami da pobedi kad ga krene šut. Da je Kaha dobila već bio bilo sve gotovo a ovako... Da Zvezda ima samo 5% sreće koju ima partizan svake godine imala bi mnogo bolje rezultate od njih. Eeej partizan je za celu sezonu imao 3 pobede i prošao grupu a kako stoje stvari Zvezdi opet neće biti dovoljne ni 4! Pa ne mogu da verujem. Opet se potvrđuje da je Zvezda u ubedljivo najtežoj grupi za prolaz!
(nema pravde, 20. novembar 2014 20:11)
Na cemu si ti burazeru?

boda tajson dozivotna

pre 9 godina

@nema pravde
grupa nije jaka nego ujednacena
a laboral je za dva meseca vec otpustio tri igraca i trenera, jako ozbiljna ekipa

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

cekaj zar nisu grobarinjosi rekli da je ovaj neptunas krs tim,zar se nisu smejali kad smo izgubili tamo u litvaniji,a vidi sad taj Neptunas ima isto pobeda kao i oni prosle sezone,i jos 4 utakmice do kraja...e moji grobarinjosi,nije kosarka za vas...

Čovke Limeni

pre 9 godina

Za kuma,i za ovog što stalno spominje Igokeju,jedno pitanje: da li stvarno mislite da klub za koji navijate,nije privatni Čovičev klub? Na stranu tzv.uspesi na početku ove sezone. Zanima me odgovor da ili ne. Ako je ne,navedite neki razumni argument. Hvala.

Tuta

pre 9 godina

Cigani sta se sekirate,procicete u top 16 sigurno.Zasluzili ste da prodjete,jedino ako nesto debelo ne za.....e.Mada posto vas vodi Dejo sve je moguce pa i da puknete.Imate sad lepu sansu da dobijete raspali Galatasaraj koji je ceo izranjavan povredama i ako to dobijete prolazite u TOP 16.Ako puknete kojim slucajem sve je moguce,ne zaboravite da su ipak dve Spanske ekipe kod vas i lose igraju za sad ali ako ih krene mogu da vas klepe u Areni.Ako sada ne udjete u TOP 16 Bog zna kad ce te?

kris

pre 9 godina

Moram priznati da sam puno pogrešio misleći da ovi nikoga sem nas neće pobediti.Mada s obzirom da sada svima gostuju čak je i dobro što su pobedili Laboral,nego da je bilo obrnuto.Više me brine što "braća" zvana od milja Oly puštaju Valensiju,bar tako deluje u ovom trenutku.

Bagzi

pre 9 godina

hahhahaha sprdnja od grupe
(kkp, 20. novembar 2014 20:26)
Napisa covek i osta ziv! Onaj Q..c Krasni ili Asescufta su zemlja a Neptunas, Kuca i Valensija su sprdnja. Mada za cuftu je veliki mag rekao da je po snazi tu negde kao Majami( naravno proslosezonski ) i to je aksiom.
Ej bre druze imate 1-5 u grupi sa jednim jedinim timom nivoa kupa Milke Canic( Lietuvas) ostali su nivo Euro celendz ili kako vec i nasao si da pises o kvalitetu Zvezdine grupe grupe.

Kum

pre 9 godina

Za kuma,i za ovog što stalno spominje Igokeju,jedno pitanje: da li stvarno mislite da klub za koji navijate,nije privatni Čovičev klub? Na stranu tzv.uspesi na početku ove sezone. Zanima me odgovor da ili ne. Ako je ne,navedite neki razumni argument. Hvala.
(Čovke Limeni, 20. novembar 2014 21:53)

A sta to tebe briga? Tebe izjede muka, covece. Kojim se ti nebitnim stvarima bavis, sve u zelji da nekako ublazis tu svoju muku, a ispadas jednostavno jadan.

To je Zvezda, ma ko sedeo na celu, i koja god da je "adresa". A da li stvarno mislis da ja imam Covicu nesto da prebacim zbog vodjenja kluba? Nama je milina, i ako ti smeta, ili si i suvise mlad da shvatis, onda nemoj da gledas i pratis. Jednostavno.

košarkaški znalci

pre 9 godina

Gde su sad oni 'stručnjaci' koji su tvrdili da Neptunas neće pobediti nokog osima Zvezde? Namučiše Oly, pala Valensija, Laboral, verovatno pada i Galata. Jedni od njih su Jakovljević i Grba.

drmr

pre 9 godina

Pobedom protiv Galate, koja će biti jako teška, i Neptunasa koji je skroz drugačija ekipa na gostovanju, mi završavamo na drugoj poziciji.

DedaMiloje

pre 9 godina

Koja prevara od igraca ovaj Bertans, upropastio Laboral veceras, sve je u nasim rukama kod kuce, Valensija izgubi, sto je dobro za nas, ali bolje da je Laboral dobio ovo.

Orelik - komadant sa planete Lietvus

pre 9 godina

Bravo za Litvance! Realno, da ce Zvezda imati minimum 6 pobeda u ovoj grupi. Ovi grobari(Lucic i Bertrans) ce ispasti!

Wllaxy

pre 9 godina

Vidi se da ste od skoro poceli da pratite basket ..nije neptunas ili kako vec jak vec je grupa presmesno losa i lagana ..dva spanca raspala..galata puca po savovima ..olim jedino samo pristojna ekipa ..imate srece vise nego pameti..
(miki, 20. novembar 2014 20:31)

Hahahaha, reče neko čiji tim u cipiripi kupu u grupi sa strašnim krasnim oktobrom, asesoftom, banvitom i sličnim ekipama ima skor 1-5! Mogli ste da prođete bolje samo da ste dobili za protivnika trećeplasirane timove Malte ili Gibraltara i ti pričaš da je neko imao sreću! Verovatno smo imali sreću i u ABA ligi pa imamo 8-0 za razliku od nekih...

cz

pre 9 godina

a grobari se smejali neptunasu, a ovi bi ih samleli sa 20ak razlike i to s pola gasa, cisto da se zna da to sto ste gledali evroligu ne znaci da se razumete u kosarku, a katastrofa je da je za tih 13 god niste nista naucili, treba da vas je sramota da se ne javljate vise ni na jednu vest vezanu za kosarku ... nek vas onaj vas jos uvek ubedjuje da ste intitucija

inace ova pobeda ide zvezdi na ruku, kao i poraz valensije jer pobedom protiv neptunasa idemo na 2 pobede vise od njih i samo cudo moze da spreci zvezdu da ne ode u top 16, a s 2 pobede smo 100% tamo ... samo hrabro sutra!

Batko

pre 9 godina

eurocelendz grupa
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 20. novembar 2014 20:23)

Pa ti muko, ne da gledas Zvezdu, nego gledaš i tekme u našoj grupi ?! Brate, pa ti si stvarno prso`

konto

pre 9 godina

Au, ala je zakomplikovao grupu ovaj Neptunas :-) Svaka im čast, mislim da imaju možda i najmanji budžet u EL ali igraju srcem momci. U svakom slučaju biće zanimljivo!

Kum

pre 9 godina

I u Beogradu će Neptunas da pobedi Čovićev privatni klub. Biće gusto,ali će pobediti...
(Čovke Limeni, 20. novembar 2014 20:23)

Sto bi ti to bilo lepo, kad vec nemas nista drugo da slavis. :)

Wllaxy

pre 9 godina

da da nije kosarka za nas..kaze covek koji nema titulu 16godina
(DarkoP.F.C., 20. novembar 2014 20:47)

Izvini, košarka jeste za vas ali razmišljanje već nije za tebe...

A sada protiv velikana iz Moldavije !

pre 9 godina

Vidi se da ste od skoro poceli da pratite basket ..nije neptunas ili kako vec jak vec je grupa presmesno losa i lagana ..dva spanca raspala..galata puca po savovima ..olim jedino samo pristojna ekipa ..imate srece vise nego pameti…. (miki, 20. novembar 2014 20:31)

Mudro zboriš i odlično primećuješ ! Kada se samo setim kakve ste Vi protivnike imali ( naročito prve tri - četiri godine u EL , ONO KADA STE UKUPNO IMALI 1 -2 POBEDE ) !!
Tada su beše u EL igrali najbolji timovi iz NBA !? Ej , NBA timovi !! Kada se setim meča KKP - Lejkersi ili protiv Čikaga !! Tada je VAMA bilo jako , jako teško pobediti bilo koga …. baš kao i danas !

jel pratite Igokejci?

pre 9 godina

I u Beogradu će Neptunas da pobedi Čovićev privatni klub. Biće gusto,ali će pobediti... (Čovke Limeni, 20. novembar 2014 20:23)

Ooo pa vi ste još živi? Imaš vest o tome da imate skor 1:5 u Kupu Kermita žapca pa komentariši tamo. A kad pričaš o Evroligašu Zvezdi koja ima skor 8:0 i ABA i 3:2 u Evroligi onda ustani i nakloni se.

ARSEN

pre 9 godina

Evo pojašnjenja statusa-modela po kom funkcioniše klub KK Crvena Zvezda Telekom - za grobare i delije...Ne mora se biti pravnik da bi se ovo shvatilo....Obavezno pročitajte pa komentarišite...
http://redstarbelgrade.info/rsb/feljton/6321-istina-o-kkcz-genijalnost-projekta-spasa-i-stalni-hod-po-ivici-ambisa.html

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

U ovoj ludackoj grupi ne zna covek vise ni za koga da navija, jer Neptunas koga su svi otpisivali na pocetku, ovom pobedom dolazi veoma blizu top16. Ipak, Laboral Kuca ima malo laksi raspored do kraja od njih, pa mi je drago da su oni izgubili. Ono sto je sigurno je da mi je laknulo kad je Bjelica promasio u Pireju jer bi se iznenadnom pobedom Valensije u gostima stvari znatno zakomplikovale. Ovako, samo treba da gledamo sebe, naciljamo formu za sledeci cetvrtak i Neptunas, a od ostalih ako pobedimo jos neku - odlicno!

prekoOkeanskeDelije

pre 9 godina

U ovoj ludackoj grupi covek vise ne zna ni za koga da navija. Jedino sto nam sigurno ne bi odgovaralo je da je Valensija veceras napravila iznenadjenje, ali hvala Bogu nije. Ovako, meni je ipak drago sto je Neptunas pobedio. Prvo, Laboral ima laksi raspored do kraja i gotovo je izvesno da ce ubrati vise bodova od Neptunasa, pa nam odgovara da na ovom gostovanju "padnu". Drugo, Neptunas sam potpuno zgotivio, jer su do sad na svom terenu sve cetiri tekme igrali na jednu loptu, a pobedili tri - a izgubili samo od OLY i to u produzetku! Sve ovo sa verovatno najmanjim budzetom u EL.

Ноле

pre 9 godina

Куп Кермита жапца ! Ахахахаха.Ово ми се свиђа скроз.Ја сам то звао куп Екрема Јеврића.Ал ово је боље.

Sabre

pre 9 godina

Strava. Ovi kvare svima planove, ne samo nama. Zeznuti su skroz, nema sta, fenomenalni suteri. Ceracemo se svi u ovoj grupi (sem Olimpijakosa) do kraja, bice dobro.

Nenad

pre 9 godina

Ovaj rezultat odgovara Zvezdi, iako vidim da ima komentara da bi bilo bolje da je pobedila Kuča. Ako Zvezda ne može na svom terenu da dobije Neptunas makar sa 3 razlike (nevezano za rezultat sutrašnje utakmice protiv Galatasaraja) onda nema potrebe da se analizira da li neki drugi rezultati "idu na ruku" Zvezdi (a poraz Valensije od Olimpijakosa je jedan od tih).
Da je Neptunas izgubio mislim da bi glavni krivac bio trener (iako deluje simpatično) jer on nije trazio time-out nakon što su se njegovi igrači bukvalno pogubili u poslednjoj četvrtini i ispustili prednost od 12 poena, pa čak ni na +1 kada su imali posed a videlo se koliko su nervozni pa su "uspeli" da iz auta pogode svoj obruč i poklone Kuči vođstvo. U nekoliko situacija trener je "urlao" na svoje igrače ali ne verujem da im je to koristilo :)

ST25

pre 9 godina

pa dobro, Valensija otpala, Neptunas ima jos jednu kuci sa Galatom, i tri gostovanja, ako ih mi dobijemo tesko ce imati vise od jedne pobede do kraja, a sada je i Kaha u losoj poziciji jer kuci igra sa Olimpijakosom i Valensijom,a gostuju nama i Galati, i oni ce tesko do pete pobede, tako da ako dobijemo obe kuci, sigurno smo 3. u grupi, a videcemo sta ce biti sutra sa Galatom i sa Olimpijakosom koji ce pretposlednje kolo igrati rastereceno. U svakom slucaju ako ne prodjemo dalje, nismo ni zasluzili onda, luda grupa skroz, idemo Zvezda

Radonja odlazi

pre 9 godina

Ovi Litvanci su luda ekipa,vode 18 pa za dlaku da poklone pobjedu zbog nevjerovatnih gluposti na kraju,srećom Huertel za veliko čudo promaši.Sjajna vijest je da je ipak na kraju Valensija izgubila,bolje reći sudije su je pokrale za 2 čista faula na Nedoviću.Ovakvi rezultati nam dozvoljavaju da bez pritiska odigramo sutra pa šta bude,ni poraz neće biti propast,jer Neptunas je van svoje dvorane zaista izgubljen u prostoru i vremenu.

biocko..kv

pre 9 godina

odg. rezultati vecerasnjim utakmica! znaci ako pobedimo neptunas imamo dve utakmice fakticki vise,od laborala takodje dve a ako izgubimo od valensije manje od 13 poena isto tako dve! 99% prolazimo grupu i kako stoje stvari bicemo ili 2 ili 3!

l'alchimiste

pre 9 godina

kakva tekma...Litvanci vodili 16razlike...Kuca igrala skoro celo drugo poluvreme bez Vujacica i onog Gruzijca??...Francuz Hertel 7 trojki za redom na kraju 30+ p...panj Iverson promasuje 8 sl.bacanja za redom...Litvanac na 20sec do kraja iz ubacivanja lopte iz auta pogadja svoj obruc...na kraju Kuca imala sut za pobedu ali lopta izlazi iz kosa...koja ludnica.ludnica...