Subota, 08.11.2014.

13:13

Sportando: Partizan zove Krafta

Kako prenosi košarkaški portal Sportando, Partizan NIS poslao je ponudu američkom plejmejkeru Aronu Kraftu.

Izvor: B92

Sportando: Partizan zove Krafta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Beogradjanin

pre 9 godina

@ Bora Ostrašćenost zamagljuje suštinu stvari. Olako donosiš zaključke. Potcenjivački govoriš sa visine o svim zvezdinim navijačima. A vidiš, ja košarku pratim od 1969. I laskam sebi da je razumem. Da, navijam za zvezdu ali sam igrao u kadetima partizana sa, zamisli, Duletom i Čovićem! Treba li da pomenem da sam pratio NBA ligu kad je igrao Dr. J! Dakle, razumem ponešto, ipak...Poredjenje igrača, ovako kako ti radiš, ne uzima u obzir tip pleja koji je timu potreban. Nelson je bio kompletniji igrač ali Vilijams bolje asistira Bobiju na kome se, nažalost, zasniva većina zvezdinih napada. Znači, za zvezdu je bolji, pogotovo zato što je Nelson bio lošiji šuter. Imaš mnogo primera koji ovo potvrdjuju. Npr. Lafajet...A tu su i menadžeri koji su, takodje, različitih sposobnorti. Sve u svemu, manje potcenjivanja a više razmišljanja.

uLtrAs

pre 9 godina

Eno ga lud je da dodje za dve pogacice i pirosku dnevno i da ga guru davi kad mu se prohte nego bolje se vi vratite u realnost i spremite se na vecerasnje Mzetovanje.

Vasilije

pre 9 godina

Ovakve ja plejeve najviše volim dobra kontrola lopte, malo izgubljenih lopti više igra za tim nego za sebe (sličan Stefanu Markoviću) njihova korist se ne moze videti kroz indeks korisnosti

dj_bakica

pre 9 godina

Partizanovac sam i svidja mi se kako decko igra, ali od njegovog dolaska nema nista. Imate i na sajtu Santa Cruise Worriors-a izbacen ceo roster za ovu godinu i ovaj mali je potpisao za njih.
Ovo je vrv bila maska za dovodjenje nekog drugog pleja uskoro

pan

pre 9 godina

jel su partizani videli sliku? ovaj kosarkas je beo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros, 8. novembar 2014 16:32)

"partizani" ne biraju igrače na osnovu boje kože ili veroispovesti ili nacionalnosti.
Zato i jesu šampioni.

Aco

pre 9 godina

Tako je Dule , nemoj da razvijaš Aranitovića i srpsku decu, razigravaj strance.A onda traži pare od države Srbije.Česi, Crnogorci , Letonci , Francuzi, Slovenci , koga ti uopšte treniraš i u čiju korist radiš?

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Tako je Dule , nemoj da razvijaš Aranitovića i srpsku decu, razigravaj strance.A onda traži pare od države Srbije.Česi, Crnogorci , Letonci , Francuzi, Slovenci , koga ti uopšte treniraš i u čiju korist radiš?
(Aco, 08. novembar 2014 17:25)

Bitno je da vi razigravate mladu nadu Srpske košarke Williamsa,kao i Blažiča i Zirbesa.Jenkins već stiče drževljanstvo.E aj tišina crveni

bora

pre 9 godina

Beogradjanine,naravno da ne ruši.Tepić je u Panatinaikos otišao kao jedan od najperspektivnijh mladih igrača Evrope i reprezentativac Srbije.To što je kasnije zastao u razvoju,šira je tema.
Ima i ono drugo,što ti dobro znaš.U Željkovoj eri,prelazak igrača Partizana u Pao (velike pare za igrače,a sitne za Pao),bila je svojevrsna pomoć Željka voljenom klubu (kapa dole!)!Ovo sa dva američka 'tezgaroša' nema veze,već je samo pitanje kvaliteta!
No rekoh,gubim vreme.Ne razumete vi to!!

Mirko

pre 9 godina

Borben mali, nekako mi liči za Partizan. Istina, i ja mislim da bi bilo bolje da nađu nekog našeg mlađeg igrača, pa da ga ispeku, kad ionako od ove sezone nema ništa. Iduće godine bi već mogli nešto i da urade sa njim a i kasnije ga prodaju dobro.

milan26

pre 9 godina

Dobar je igrac, pravi defanzivac! Ali mislim da nama ne treba ovakav ti igraca, jer Partizan i nije tako los u odbrani, bar to mogu da odigraju! U napadu smo ocajni, i zato bi trebalo da dovedemo nekog crnca da razigrava i vodi tim! Svi ti plejmejkeri su i dobri suteri!

bora

pre 9 godina

Pitanje za Pantere.Kada dva američka crnca 'tezgare' po Evropi,pa posle par godina jedan od njih potpiše za CZT a drugi za Panatinaikos,ko je tu kvalitetniji igrač? Vilijams ili Nelson?
No vi to jednostavno ne razumete.Vaše poznavanje ove igre,još je u povoju!!

Sigmund

pre 9 godina

Hahaha komedija sa ovim Samarkom ( samrokom). Verovatno mu licno Aron tweetnuo cifru koju smo mu ponudili. Uopste me nece iznenaditi da ga na kraju kupi Covic.

Dobar izbor cveca

pre 9 godina

Odakle pare bre,jel drzava ponovo ulece s novcima?
(Dule mi volimo karanfile...08.novembar)
Ne moras da histerises,objasnicu ti.
Prvo drzava ne moze da leti.
Drugo nisu novci nego novac.
Sto se tice novca,video sam da su novac dali licno,Vucic,Vesic,Mali i Covic.
I to druze moj,pozamasna suma.Taman koliko kostaju i FMP-ovci.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Dečko je dimna za pravo pojačanje koje se čuva u tajnosti.Mada se sve više priča da će to biti Pulen ili Bajks.Sutra bi trebalo da potpiše i Pavlović po poslednjim informacijama.Biće to sve ok za Partizan

Stella

pre 9 godina

Potpuno suprotan tip igraca treba Partizanu. Ovih defanzivaca koji vola ne mogu da ubodu ima za izvoz, a fali igrac koji pokrece igru. Kad se prevede lopta, vi se mucite jer ne znate sta cete s njom. Treba vam asistent koji ima solidan sut.

Dule Pančevo

pre 9 godina

Šta će nam plej koji nije dobar u napadu, pa i Tepić je dobar u odbrani al zato u napadu očajan, ne može ni obruč da pogodi. Sad da dodje neki plej koji nije neki napadač i šuter i organizator napada, to i nije neko pojačanje. Al ajde, valjda uprava Partizana zna šta radi. Partizanu bi najviše legao jedan Tomas Ertel, al to su pusti snovi. :-)

uslo u krv i dovidjenja

pre 9 godina

Kkp ukoliko potpiše ovog igrača i zvanično može javno da se.odrekne trofeja i EL sledeće godine...gomila defanzivce,a golobradi Slovenac i potrošeni Macvan ne mogu da budu tas na vagi kad dodju odlučujuće utakmice.
Poznavajući politiku dovidjenja igrača u kkp,siguran sam da gorepomenuti nije prva,a ni jedina opcija jer je aktuelni učesnik evrokupa navikao da bude igrački najjači u regionu(izuzev godine kad je učešće u Aba uzeo Makabi)...suma sumarum:Bogdanović,Milutinović Macvan,Kuzeoglu,Muric+plej i još jedan pod košem dovode do proste računice da je dovedeno 7igrača i da priče o krizi i besparici ne piju vodu.

Wllaxy

pre 9 godina

...a neko dovodi u novembru pleja na poziciji crnca koji je beo?!!
(G5, 8. novembar 2014 14:00)

A play je pozicija crnca? Izvinjavam se svima ali Stockton koji je najbolji asistent svih vremena u NBA to sigurno nije znao inace ne bi igrao tako dobro! A verujem ni da Teo ne bi bio najbolji play na ovom svetskom prvenstvu pored svih onih crnaca...

Woodchuck

pre 9 godina

650 000e po sezoni ugovor
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (samrok sila SLUsamrok, 8. novembar 2014 13:52)

Tebi opet aman promenili terapiju...

galis

pre 9 godina

Ako vec nemamo moranje osvajanja svih trofeja, nadjite naseg pleja za klub i reprezentaciju. Kreativnog, koji potezima privlaci publiku. Ljudi, u srpskim ligama (ko malo prati zna) ima strasnih plejeva koji nazalost nikada nece dobiti pravu sansu u Partizanu i Zvezdi, znamo i zbog cega... Uzeti nekoliko crnaca za instant uspeh je tragikomedija koja se sada obija o glavu i repki i klubovima.

corto

pre 9 godina

Dobar igrač. Mada moram da priznam da sam pomalo iznenađen. Mislio sam da Partizan želi pleja koji dobro organizuje napad. Partizan je solidan u odbrani ali su u napadu veoma loši. Jednostavno fali im igrač koji zna dobro da postavi napad. Mislim da sa Kraftom neće mnogo napredovati u napadu.

milke

pre 9 godina

Ne kazem da Kraft nije kvalitetan igrac,naprotiv.Medjutim,nama treba plej sa dobrim sutem za 3 i malo boljim "ulazom".
Kraft je odlican odbrambeni igrac,ali je kratak u napadu.Dakle,ne poseduje bas neki arsenal u napadu.Partizanu je potreban igrac koji moze da daje 15+p prosecno uz 4,5 asistencije.

Pedja

pre 9 godina

A verovatno bi dosao da igra za dzabe posto mu je cast da igra za takvu instituciju. Stalno kuka Vujosevic kako nema para, ali svake godine neko iz NBA dodje u Partizan. Tamo igraju za pare, ali ovde igraju iz ljubavi. Vujosevic je najveci licemer. Ne znam dokle cete vise da pisete njegove izjave kojima pokusava da nas obmane.

Miloš

pre 9 godina

Tepic je "dvojka" (po novinarima) bez iole pristojnog suta koja citavu seniorsku karijeru na poziciji pleja...znaci on je plej.
E sad, on vam je tipican primer koliko sjajne igre u mladjim kategorijama ne znace mnogo. Verujem ja, dobar je decko, lepo vaspitan, pametan...ali ne mora da znaci da je za vrhunsku kosarku

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Vredan igrac,bas kakav odgovara Partizanu.Sa njim i oporavljenim Milosavljevicem u petorci,bicemo mnogo agresivni ! Jos kada bi imali srece da navatamo jednog centra iskusnog,a da Salica posaljemo negde na kaljenje.

КавајМВП

pre 9 godina

То је то. Ако дође, вредело га је чекати. И обавезно на две год!

Нама не треба играч плеј са 20 поена, него са одбраном и асистенцијама. Увек смо разигравали друге позиције. Сетите се Ејсија Лоуа, код нас ништа, јер је дивљак и игра на поене, а онда у Олимпијакосу био први пик.
Што ово пишем. Синоћ сте видели шта се деси са тимом коме је плеј главни поентер. Затворе Вилијамса и Звезде нема. Прочитан је о сада ће њега чувати. Боби без плеја је ништа, а остали играчи нису капацитет да преузму на себе. Није Радоња крив, него је куповано само да се пише и прича. И опет Звезда неће ништа урадити а ми ћемо бити страаашан тим. Живи били па видели. Молим Бога да дође овај дечко!

Micko

pre 9 godina

Ovo je ono sto treba Partizanu, solidan organizator igre i odlican igrac u odbrani sto se vidi po ovom snimku. Jos kad se Gagi oporavi, Pavlovic dodje bice mnogo mnogo bolje od trenutne situacije. Czvt ispada u grupi u EL, odlaze Vilijams i Zirbes(ima minutazu kao da nema jednu ruku) i tu opet nastaje raspsodija a Partizan se dize kao i uvek. Dupla kruna je realnost a limenkama ostaviti kup kao i svake godine da bi im bila uspesna sezona.

VuleNS

pre 9 godina

Meni izgleda kao duletov tip igrača daje sve od sebe u odbrani i gine za tim, voleo bih da dođe zamislite njega i Gagija kao bekove, to je košmar svake ekipe takvi odbrambeni igrači.

КавајМВП

pre 9 godina

То је то. Ако дође, вредело га је чекати. И обавезно на две год!

Нама не треба играч плеј са 20 поена, него са одбраном и асистенцијама. Увек смо разигравали друге позиције. Сетите се Ејсија Лоуа, код нас ништа, јер је дивљак и игра на поене, а онда у Олимпијакосу био први пик.
Што ово пишем. Синоћ сте видели шта се деси са тимом коме је плеј главни поентер. Затворе Вилијамса и Звезде нема. Прочитан је о сада ће њега чувати. Боби без плеја је ништа, а остали играчи нису капацитет да преузму на себе. Није Радоња крив, него је куповано само да се пише и прича. И опет Звезда неће ништа урадити а ми ћемо бити страаашан тим. Живи били па видели. Молим Бога да дође овај дечко!

Woodchuck

pre 9 godina

650 000e po sezoni ugovor
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (samrok sila SLUsamrok, 8. novembar 2014 13:52)

Tebi opet aman promenili terapiju...

corto

pre 9 godina

Dobar igrač. Mada moram da priznam da sam pomalo iznenađen. Mislio sam da Partizan želi pleja koji dobro organizuje napad. Partizan je solidan u odbrani ali su u napadu veoma loši. Jednostavno fali im igrač koji zna dobro da postavi napad. Mislim da sa Kraftom neće mnogo napredovati u napadu.

Micko

pre 9 godina

Ovo je ono sto treba Partizanu, solidan organizator igre i odlican igrac u odbrani sto se vidi po ovom snimku. Jos kad se Gagi oporavi, Pavlovic dodje bice mnogo mnogo bolje od trenutne situacije. Czvt ispada u grupi u EL, odlaze Vilijams i Zirbes(ima minutazu kao da nema jednu ruku) i tu opet nastaje raspsodija a Partizan se dize kao i uvek. Dupla kruna je realnost a limenkama ostaviti kup kao i svake godine da bi im bila uspesna sezona.

Miloš

pre 9 godina

Tepic je "dvojka" (po novinarima) bez iole pristojnog suta koja citavu seniorsku karijeru na poziciji pleja...znaci on je plej.
E sad, on vam je tipican primer koliko sjajne igre u mladjim kategorijama ne znace mnogo. Verujem ja, dobar je decko, lepo vaspitan, pametan...ali ne mora da znaci da je za vrhunsku kosarku

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Dečko je dimna za pravo pojačanje koje se čuva u tajnosti.Mada se sve više priča da će to biti Pulen ili Bajks.Sutra bi trebalo da potpiše i Pavlović po poslednjim informacijama.Biće to sve ok za Partizan

VuleNS

pre 9 godina

Meni izgleda kao duletov tip igrača daje sve od sebe u odbrani i gine za tim, voleo bih da dođe zamislite njega i Gagija kao bekove, to je košmar svake ekipe takvi odbrambeni igrači.

Pedja

pre 9 godina

A verovatno bi dosao da igra za dzabe posto mu je cast da igra za takvu instituciju. Stalno kuka Vujosevic kako nema para, ali svake godine neko iz NBA dodje u Partizan. Tamo igraju za pare, ali ovde igraju iz ljubavi. Vujosevic je najveci licemer. Ne znam dokle cete vise da pisete njegove izjave kojima pokusava da nas obmane.

Wllaxy

pre 9 godina

...a neko dovodi u novembru pleja na poziciji crnca koji je beo?!!
(G5, 8. novembar 2014 14:00)

A play je pozicija crnca? Izvinjavam se svima ali Stockton koji je najbolji asistent svih vremena u NBA to sigurno nije znao inace ne bi igrao tako dobro! A verujem ni da Teo ne bi bio najbolji play na ovom svetskom prvenstvu pored svih onih crnaca...

bora

pre 9 godina

Pitanje za Pantere.Kada dva američka crnca 'tezgare' po Evropi,pa posle par godina jedan od njih potpiše za CZT a drugi za Panatinaikos,ko je tu kvalitetniji igrač? Vilijams ili Nelson?
No vi to jednostavno ne razumete.Vaše poznavanje ove igre,još je u povoju!!

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Vredan igrac,bas kakav odgovara Partizanu.Sa njim i oporavljenim Milosavljevicem u petorci,bicemo mnogo agresivni ! Jos kada bi imali srece da navatamo jednog centra iskusnog,a da Salica posaljemo negde na kaljenje.

galis

pre 9 godina

Ako vec nemamo moranje osvajanja svih trofeja, nadjite naseg pleja za klub i reprezentaciju. Kreativnog, koji potezima privlaci publiku. Ljudi, u srpskim ligama (ko malo prati zna) ima strasnih plejeva koji nazalost nikada nece dobiti pravu sansu u Partizanu i Zvezdi, znamo i zbog cega... Uzeti nekoliko crnaca za instant uspeh je tragikomedija koja se sada obija o glavu i repki i klubovima.

milke

pre 9 godina

Ne kazem da Kraft nije kvalitetan igrac,naprotiv.Medjutim,nama treba plej sa dobrim sutem za 3 i malo boljim "ulazom".
Kraft je odlican odbrambeni igrac,ali je kratak u napadu.Dakle,ne poseduje bas neki arsenal u napadu.Partizanu je potreban igrac koji moze da daje 15+p prosecno uz 4,5 asistencije.

Dobar izbor cveca

pre 9 godina

Odakle pare bre,jel drzava ponovo ulece s novcima?
(Dule mi volimo karanfile...08.novembar)
Ne moras da histerises,objasnicu ti.
Prvo drzava ne moze da leti.
Drugo nisu novci nego novac.
Sto se tice novca,video sam da su novac dali licno,Vucic,Vesic,Mali i Covic.
I to druze moj,pozamasna suma.Taman koliko kostaju i FMP-ovci.

Stella

pre 9 godina

Potpuno suprotan tip igraca treba Partizanu. Ovih defanzivaca koji vola ne mogu da ubodu ima za izvoz, a fali igrac koji pokrece igru. Kad se prevede lopta, vi se mucite jer ne znate sta cete s njom. Treba vam asistent koji ima solidan sut.

pan

pre 9 godina

jel su partizani videli sliku? ovaj kosarkas je beo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros, 8. novembar 2014 16:32)

"partizani" ne biraju igrače na osnovu boje kože ili veroispovesti ili nacionalnosti.
Zato i jesu šampioni.

uslo u krv i dovidjenja

pre 9 godina

Kkp ukoliko potpiše ovog igrača i zvanično može javno da se.odrekne trofeja i EL sledeće godine...gomila defanzivce,a golobradi Slovenac i potrošeni Macvan ne mogu da budu tas na vagi kad dodju odlučujuće utakmice.
Poznavajući politiku dovidjenja igrača u kkp,siguran sam da gorepomenuti nije prva,a ni jedina opcija jer je aktuelni učesnik evrokupa navikao da bude igrački najjači u regionu(izuzev godine kad je učešće u Aba uzeo Makabi)...suma sumarum:Bogdanović,Milutinović Macvan,Kuzeoglu,Muric+plej i još jedan pod košem dovode do proste računice da je dovedeno 7igrača i da priče o krizi i besparici ne piju vodu.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Tako je Dule , nemoj da razvijaš Aranitovića i srpsku decu, razigravaj strance.A onda traži pare od države Srbije.Česi, Crnogorci , Letonci , Francuzi, Slovenci , koga ti uopšte treniraš i u čiju korist radiš?
(Aco, 08. novembar 2014 17:25)

Bitno je da vi razigravate mladu nadu Srpske košarke Williamsa,kao i Blažiča i Zirbesa.Jenkins već stiče drževljanstvo.E aj tišina crveni

Dule Pančevo

pre 9 godina

Šta će nam plej koji nije dobar u napadu, pa i Tepić je dobar u odbrani al zato u napadu očajan, ne može ni obruč da pogodi. Sad da dodje neki plej koji nije neki napadač i šuter i organizator napada, to i nije neko pojačanje. Al ajde, valjda uprava Partizana zna šta radi. Partizanu bi najviše legao jedan Tomas Ertel, al to su pusti snovi. :-)

milan26

pre 9 godina

Dobar je igrac, pravi defanzivac! Ali mislim da nama ne treba ovakav ti igraca, jer Partizan i nije tako los u odbrani, bar to mogu da odigraju! U napadu smo ocajni, i zato bi trebalo da dovedemo nekog crnca da razigrava i vodi tim! Svi ti plejmejkeri su i dobri suteri!

Sigmund

pre 9 godina

Hahaha komedija sa ovim Samarkom ( samrokom). Verovatno mu licno Aron tweetnuo cifru koju smo mu ponudili. Uopste me nece iznenaditi da ga na kraju kupi Covic.

bora

pre 9 godina

Beogradjanine,naravno da ne ruši.Tepić je u Panatinaikos otišao kao jedan od najperspektivnijh mladih igrača Evrope i reprezentativac Srbije.To što je kasnije zastao u razvoju,šira je tema.
Ima i ono drugo,što ti dobro znaš.U Željkovoj eri,prelazak igrača Partizana u Pao (velike pare za igrače,a sitne za Pao),bila je svojevrsna pomoć Željka voljenom klubu (kapa dole!)!Ovo sa dva američka 'tezgaroša' nema veze,već je samo pitanje kvaliteta!
No rekoh,gubim vreme.Ne razumete vi to!!

Aco

pre 9 godina

Tako je Dule , nemoj da razvijaš Aranitovića i srpsku decu, razigravaj strance.A onda traži pare od države Srbije.Česi, Crnogorci , Letonci , Francuzi, Slovenci , koga ti uopšte treniraš i u čiju korist radiš?

Mirko

pre 9 godina

Borben mali, nekako mi liči za Partizan. Istina, i ja mislim da bi bilo bolje da nađu nekog našeg mlađeg igrača, pa da ga ispeku, kad ionako od ove sezone nema ništa. Iduće godine bi već mogli nešto i da urade sa njim a i kasnije ga prodaju dobro.

dj_bakica

pre 9 godina

Partizanovac sam i svidja mi se kako decko igra, ali od njegovog dolaska nema nista. Imate i na sajtu Santa Cruise Worriors-a izbacen ceo roster za ovu godinu i ovaj mali je potpisao za njih.
Ovo je vrv bila maska za dovodjenje nekog drugog pleja uskoro

Vasilije

pre 9 godina

Ovakve ja plejeve najviše volim dobra kontrola lopte, malo izgubljenih lopti više igra za tim nego za sebe (sličan Stefanu Markoviću) njihova korist se ne moze videti kroz indeks korisnosti

uLtrAs

pre 9 godina

Eno ga lud je da dodje za dve pogacice i pirosku dnevno i da ga guru davi kad mu se prohte nego bolje se vi vratite u realnost i spremite se na vecerasnje Mzetovanje.

Beogradjanin

pre 9 godina

@ Bora Ostrašćenost zamagljuje suštinu stvari. Olako donosiš zaključke. Potcenjivački govoriš sa visine o svim zvezdinim navijačima. A vidiš, ja košarku pratim od 1969. I laskam sebi da je razumem. Da, navijam za zvezdu ali sam igrao u kadetima partizana sa, zamisli, Duletom i Čovićem! Treba li da pomenem da sam pratio NBA ligu kad je igrao Dr. J! Dakle, razumem ponešto, ipak...Poredjenje igrača, ovako kako ti radiš, ne uzima u obzir tip pleja koji je timu potreban. Nelson je bio kompletniji igrač ali Vilijams bolje asistira Bobiju na kome se, nažalost, zasniva većina zvezdinih napada. Znači, za zvezdu je bolji, pogotovo zato što je Nelson bio lošiji šuter. Imaš mnogo primera koji ovo potvrdjuju. Npr. Lafajet...A tu su i menadžeri koji su, takodje, različitih sposobnorti. Sve u svemu, manje potcenjivanja a više razmišljanja.

КавајМВП

pre 9 godina

То је то. Ако дође, вредело га је чекати. И обавезно на две год!

Нама не треба играч плеј са 20 поена, него са одбраном и асистенцијама. Увек смо разигравали друге позиције. Сетите се Ејсија Лоуа, код нас ништа, јер је дивљак и игра на поене, а онда у Олимпијакосу био први пик.
Што ово пишем. Синоћ сте видели шта се деси са тимом коме је плеј главни поентер. Затворе Вилијамса и Звезде нема. Прочитан је о сада ће њега чувати. Боби без плеја је ништа, а остали играчи нису капацитет да преузму на себе. Није Радоња крив, него је куповано само да се пише и прича. И опет Звезда неће ништа урадити а ми ћемо бити страаашан тим. Живи били па видели. Молим Бога да дође овај дечко!

Micko

pre 9 godina

Ovo je ono sto treba Partizanu, solidan organizator igre i odlican igrac u odbrani sto se vidi po ovom snimku. Jos kad se Gagi oporavi, Pavlovic dodje bice mnogo mnogo bolje od trenutne situacije. Czvt ispada u grupi u EL, odlaze Vilijams i Zirbes(ima minutazu kao da nema jednu ruku) i tu opet nastaje raspsodija a Partizan se dize kao i uvek. Dupla kruna je realnost a limenkama ostaviti kup kao i svake godine da bi im bila uspesna sezona.

Pedja

pre 9 godina

A verovatno bi dosao da igra za dzabe posto mu je cast da igra za takvu instituciju. Stalno kuka Vujosevic kako nema para, ali svake godine neko iz NBA dodje u Partizan. Tamo igraju za pare, ali ovde igraju iz ljubavi. Vujosevic je najveci licemer. Ne znam dokle cete vise da pisete njegove izjave kojima pokusava da nas obmane.

uslo u krv i dovidjenja

pre 9 godina

Kkp ukoliko potpiše ovog igrača i zvanično može javno da se.odrekne trofeja i EL sledeće godine...gomila defanzivce,a golobradi Slovenac i potrošeni Macvan ne mogu da budu tas na vagi kad dodju odlučujuće utakmice.
Poznavajući politiku dovidjenja igrača u kkp,siguran sam da gorepomenuti nije prva,a ni jedina opcija jer je aktuelni učesnik evrokupa navikao da bude igrački najjači u regionu(izuzev godine kad je učešće u Aba uzeo Makabi)...suma sumarum:Bogdanović,Milutinović Macvan,Kuzeoglu,Muric+plej i još jedan pod košem dovode do proste računice da je dovedeno 7igrača i da priče o krizi i besparici ne piju vodu.

bora

pre 9 godina

Pitanje za Pantere.Kada dva američka crnca 'tezgare' po Evropi,pa posle par godina jedan od njih potpiše za CZT a drugi za Panatinaikos,ko je tu kvalitetniji igrač? Vilijams ili Nelson?
No vi to jednostavno ne razumete.Vaše poznavanje ove igre,još je u povoju!!

Aco

pre 9 godina

Tako je Dule , nemoj da razvijaš Aranitovića i srpsku decu, razigravaj strance.A onda traži pare od države Srbije.Česi, Crnogorci , Letonci , Francuzi, Slovenci , koga ti uopšte treniraš i u čiju korist radiš?

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Dečko je dimna za pravo pojačanje koje se čuva u tajnosti.Mada se sve više priča da će to biti Pulen ili Bajks.Sutra bi trebalo da potpiše i Pavlović po poslednjim informacijama.Biće to sve ok za Partizan

galis

pre 9 godina

Ako vec nemamo moranje osvajanja svih trofeja, nadjite naseg pleja za klub i reprezentaciju. Kreativnog, koji potezima privlaci publiku. Ljudi, u srpskim ligama (ko malo prati zna) ima strasnih plejeva koji nazalost nikada nece dobiti pravu sansu u Partizanu i Zvezdi, znamo i zbog cega... Uzeti nekoliko crnaca za instant uspeh je tragikomedija koja se sada obija o glavu i repki i klubovima.

Woodchuck

pre 9 godina

650 000e po sezoni ugovor
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (samrok sila SLUsamrok, 8. novembar 2014 13:52)

Tebi opet aman promenili terapiju...

Dobar izbor cveca

pre 9 godina

Odakle pare bre,jel drzava ponovo ulece s novcima?
(Dule mi volimo karanfile...08.novembar)
Ne moras da histerises,objasnicu ti.
Prvo drzava ne moze da leti.
Drugo nisu novci nego novac.
Sto se tice novca,video sam da su novac dali licno,Vucic,Vesic,Mali i Covic.
I to druze moj,pozamasna suma.Taman koliko kostaju i FMP-ovci.

VuleNS

pre 9 godina

Meni izgleda kao duletov tip igrača daje sve od sebe u odbrani i gine za tim, voleo bih da dođe zamislite njega i Gagija kao bekove, to je košmar svake ekipe takvi odbrambeni igrači.

Mirko

pre 9 godina

Borben mali, nekako mi liči za Partizan. Istina, i ja mislim da bi bilo bolje da nađu nekog našeg mlađeg igrača, pa da ga ispeku, kad ionako od ove sezone nema ništa. Iduće godine bi već mogli nešto i da urade sa njim a i kasnije ga prodaju dobro.

J.D.Aleksandar

pre 9 godina

Vredan igrac,bas kakav odgovara Partizanu.Sa njim i oporavljenim Milosavljevicem u petorci,bicemo mnogo agresivni ! Jos kada bi imali srece da navatamo jednog centra iskusnog,a da Salica posaljemo negde na kaljenje.

Wllaxy

pre 9 godina

...a neko dovodi u novembru pleja na poziciji crnca koji je beo?!!
(G5, 8. novembar 2014 14:00)

A play je pozicija crnca? Izvinjavam se svima ali Stockton koji je najbolji asistent svih vremena u NBA to sigurno nije znao inace ne bi igrao tako dobro! A verujem ni da Teo ne bi bio najbolji play na ovom svetskom prvenstvu pored svih onih crnaca...

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Tako je Dule , nemoj da razvijaš Aranitovića i srpsku decu, razigravaj strance.A onda traži pare od države Srbije.Česi, Crnogorci , Letonci , Francuzi, Slovenci , koga ti uopšte treniraš i u čiju korist radiš?
(Aco, 08. novembar 2014 17:25)

Bitno je da vi razigravate mladu nadu Srpske košarke Williamsa,kao i Blažiča i Zirbesa.Jenkins već stiče drževljanstvo.E aj tišina crveni

Sigmund

pre 9 godina

Hahaha komedija sa ovim Samarkom ( samrokom). Verovatno mu licno Aron tweetnuo cifru koju smo mu ponudili. Uopste me nece iznenaditi da ga na kraju kupi Covic.

corto

pre 9 godina

Dobar igrač. Mada moram da priznam da sam pomalo iznenađen. Mislio sam da Partizan želi pleja koji dobro organizuje napad. Partizan je solidan u odbrani ali su u napadu veoma loši. Jednostavno fali im igrač koji zna dobro da postavi napad. Mislim da sa Kraftom neće mnogo napredovati u napadu.

milke

pre 9 godina

Ne kazem da Kraft nije kvalitetan igrac,naprotiv.Medjutim,nama treba plej sa dobrim sutem za 3 i malo boljim "ulazom".
Kraft je odlican odbrambeni igrac,ali je kratak u napadu.Dakle,ne poseduje bas neki arsenal u napadu.Partizanu je potreban igrac koji moze da daje 15+p prosecno uz 4,5 asistencije.

pan

pre 9 godina

jel su partizani videli sliku? ovaj kosarkas je beo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros, 8. novembar 2014 16:32)

"partizani" ne biraju igrače na osnovu boje kože ili veroispovesti ili nacionalnosti.
Zato i jesu šampioni.

uLtrAs

pre 9 godina

Eno ga lud je da dodje za dve pogacice i pirosku dnevno i da ga guru davi kad mu se prohte nego bolje se vi vratite u realnost i spremite se na vecerasnje Mzetovanje.

Miloš

pre 9 godina

Tepic je "dvojka" (po novinarima) bez iole pristojnog suta koja citavu seniorsku karijeru na poziciji pleja...znaci on je plej.
E sad, on vam je tipican primer koliko sjajne igre u mladjim kategorijama ne znace mnogo. Verujem ja, dobar je decko, lepo vaspitan, pametan...ali ne mora da znaci da je za vrhunsku kosarku

milan26

pre 9 godina

Dobar je igrac, pravi defanzivac! Ali mislim da nama ne treba ovakav ti igraca, jer Partizan i nije tako los u odbrani, bar to mogu da odigraju! U napadu smo ocajni, i zato bi trebalo da dovedemo nekog crnca da razigrava i vodi tim! Svi ti plejmejkeri su i dobri suteri!

Dule Pančevo

pre 9 godina

Šta će nam plej koji nije dobar u napadu, pa i Tepić je dobar u odbrani al zato u napadu očajan, ne može ni obruč da pogodi. Sad da dodje neki plej koji nije neki napadač i šuter i organizator napada, to i nije neko pojačanje. Al ajde, valjda uprava Partizana zna šta radi. Partizanu bi najviše legao jedan Tomas Ertel, al to su pusti snovi. :-)

bora

pre 9 godina

Beogradjanine,naravno da ne ruši.Tepić je u Panatinaikos otišao kao jedan od najperspektivnijh mladih igrača Evrope i reprezentativac Srbije.To što je kasnije zastao u razvoju,šira je tema.
Ima i ono drugo,što ti dobro znaš.U Željkovoj eri,prelazak igrača Partizana u Pao (velike pare za igrače,a sitne za Pao),bila je svojevrsna pomoć Željka voljenom klubu (kapa dole!)!Ovo sa dva američka 'tezgaroša' nema veze,već je samo pitanje kvaliteta!
No rekoh,gubim vreme.Ne razumete vi to!!

Stella

pre 9 godina

Potpuno suprotan tip igraca treba Partizanu. Ovih defanzivaca koji vola ne mogu da ubodu ima za izvoz, a fali igrac koji pokrece igru. Kad se prevede lopta, vi se mucite jer ne znate sta cete s njom. Treba vam asistent koji ima solidan sut.

Vasilije

pre 9 godina

Ovakve ja plejeve najviše volim dobra kontrola lopte, malo izgubljenih lopti više igra za tim nego za sebe (sličan Stefanu Markoviću) njihova korist se ne moze videti kroz indeks korisnosti

dj_bakica

pre 9 godina

Partizanovac sam i svidja mi se kako decko igra, ali od njegovog dolaska nema nista. Imate i na sajtu Santa Cruise Worriors-a izbacen ceo roster za ovu godinu i ovaj mali je potpisao za njih.
Ovo je vrv bila maska za dovodjenje nekog drugog pleja uskoro

Beogradjanin

pre 9 godina

@ Bora Ostrašćenost zamagljuje suštinu stvari. Olako donosiš zaključke. Potcenjivački govoriš sa visine o svim zvezdinim navijačima. A vidiš, ja košarku pratim od 1969. I laskam sebi da je razumem. Da, navijam za zvezdu ali sam igrao u kadetima partizana sa, zamisli, Duletom i Čovićem! Treba li da pomenem da sam pratio NBA ligu kad je igrao Dr. J! Dakle, razumem ponešto, ipak...Poredjenje igrača, ovako kako ti radiš, ne uzima u obzir tip pleja koji je timu potreban. Nelson je bio kompletniji igrač ali Vilijams bolje asistira Bobiju na kome se, nažalost, zasniva većina zvezdinih napada. Znači, za zvezdu je bolji, pogotovo zato što je Nelson bio lošiji šuter. Imaš mnogo primera koji ovo potvrdjuju. Npr. Lafajet...A tu su i menadžeri koji su, takodje, različitih sposobnorti. Sve u svemu, manje potcenjivanja a više razmišljanja.