Ponedeljak, 13.10.2014.

14:46

DV: Nemamo obavezu da izborimo EL

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je Lijetuvos Ritas favorit u predstojećem meču u prvom kolu Evrokupa.

Izvor: B92

DV: Nemamo obavezu da izborimo EL IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

125 Komentari

Sortiraj po:

Miki

pre 9 godina

Sa ovom ekipom Partizan i nema neku perspektivu...

Skor u ABA ligi 6-7 ili 7-6 u prvom delu...
sto znaci vec oprastanje uod Play-off-a...

U EuroCup-u par pobeda kuci je maksimum...

Srbin

pre 9 godina

Podrska Partizanu, Duletu i igracima! Partizan u inat svima... Crtu podvlacimo na kraju sezone! Za sve se navija, Partizan se voli!

kako boli kad se zvezda voli

pre 9 godina

ne znam za partizan, ali ako radonjić ostane moramo da se pojačamo sa bar još jednim igračem na poziciji ministra sporta i jedna petica iz poreske uprave

Delija

pre 9 godina

Ako je Dule toliko veliki trener zasto nije nesto napravio u inostranstvu, to sto je on uradio sa Partizanom svaki drugi bi isto to uradio zato sto nije imao ozbiljnog kokurenta u nasoj i ABA ligi i pritom imao uvek 3-4 vrhunska igraca koj su imali vrhunske plate za nase uslove

Info

pre 9 godina

Za sve ostrascene navijace komsija, koji Eurokup sada nazivaju cipiripi, a do pre nekoliko meseci su isti pratili i velicali, informacija da ce meceve Partizana (kojeg tako strastveno prate) prenositi Arena Sport.

Delija

pre 9 godina

Neće Bartolomeu doveka da vlada Euroligom,a neće ni SNS doveka da uništava Partizan.
(sašo, 13. oktobar 2014 20:49)
Hhaha SNS unstava Partizan, ne mogu da verujem da si toliki licemer, vas unistavaj ljudi koj vode klub toliko godina u Evropi ste igrali toliko titula osvojenih pa desu vam pare nije vam SNS kriv sto ste dovodili igrace za astronomske cifre

partizan

pre 9 godina

Mi igramo evroligu
Mi imamo mlad I perspektivan tim
Mi imamo marketing
Mi placamo nase igrace
Mi placamo porez
Mi imamo milionsku armiju navijaca
Mi imamo buducnost i joj se radujem
ZVEZDA!!!!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bojan, 13. oktobar 2014 21:40)



ali MI smo sampioni ! ;)

Milun

pre 9 godina

Vi igrate evroligu (jer je Cibona odustala)
Vi imate mlad I perspektivan tim (jer se Radnički raspao a država finansira privatni klub)
Vi imate marketing (tačno imate Čovića i malog od palube)
Mi placamo Čovićeve igrace
Vi ne plaćate porez
Vi nemate milionsku armiju navijaca (iako je mnoge Čović preveslao, ipak je Partizan najgledaniji)
Vi imate imate buducnost i joj se radujem
FMP!!!!!!!
(Bojan, 13. oktobar 2014 21:40)

Bojan

pre 9 godina

Mi igramo evroligu
Mi imamo mlad I perspektivan tim
Mi imamo marketing
Mi placamo nase igrace
Mi placamo porez
Mi imamo milionsku armiju navijaca
Mi imamo buducnost i joj se radujem
ZVEZDA!!!!!!!

Vita

pre 9 godina

Dule izdrži.. Svaki pravi grobar je uz ekipu i kad nam država i Evropa podapinju nogu! Doće ponovo naših 10minuta! Svim srcem uz KK Partizan

veliki strumf

pre 9 godina

A prihod od parfema Parni valjak, napeavljenog od telesnih tecnosti Bogdana, Zoa, Tepare, Gagare, Sase Ilica, Stojketa...? To nista?

nisam lopov

pre 9 godina

(petarczv, 13. oktobar 2014 18:46)
Petre, ne drmaj koševe, ne pljuj tuđe trenere, ne gađaj policiju mokraćom u kesi i vrati pehar jedinom prvaku Srbije.

NS

pre 9 godina

Zasto bi im Telekom dao novce,a ovaj ih napada?Ako Danilovic i ostali pronadju nekog sponzora,ovaj im preti,kritikuje,napada itd.Ogadio je ljudima kosarku.

petarczv

pre 9 godina

Ko je Partizan i sta je uradio u kosarci, svi znaju! Zato uzivajte u vasoj kosarci. Mada, kada Zvezda igra, i nije neko uzivanje. Da se ne lazemo. :-)
(Partizanovac, 13. oktobar 2014 18:07)

Ma da uzivanje je kad se za celu utakmicu ubaci 50p i to vecina sa slobodnih bacanja. Kada se promasuje celi obruc i kada se stipaju sudije...xaxaxaxa

Grba

pre 9 godina

Grobar sam otkad znam za sebe a imam 35 godina. Svaka čast Duletu za fenomenalne rezultate ali mene brine jedna stvar. 15 godina redovno učestvujemo u evro ligi, a nemamo generalnog sponzora i nemamo ni dinara u kasi. Nešto tu debelo smrdi. U evro ligi je Pionir uvek bio pun. Igrači su iz našeg kluba odlazili u najveće evropske klubove. Pored svega toga-para nema. Gde su pare?

Cile

pre 9 godina

Dule, ja sam Partizanovac od detinjstva ali mi je stvarno dosta tvog kmečanja! Toliko godina u EL, toliko dobrih igrača smo imali i odlično prodali posle jedne ili dve sezone, a para nema!!! Znači, ili ne znate sa parama, ili neko tu deeebelo muva. I u jednom i u drugom slučaju to je loše za Partizan. Zato, hvala ti na svemu ali vreme je da dodju neki drugi koji će znati kako da vode i vrate klub u život.

Partizanovac

pre 9 godina

Ko je Partizan i sta je uradio u kosarci, svi znaju! Zato uzivajte u vasoj kosarci. Mada, kada Zvezda igra, i nije neko uzivanje. Da se ne lazemo. :-)

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 9 godina

13 godina smo sampioni i 13 godina igramo evroligu. Ako jedne godine ne budemo bili sampioni nece biti smak sveta. Puna podrska Duletu i momcima. Svi u Pionir! Mozda je i doslo vreme da se i drugi malo raduju. Zadrzali smo svoje ime i svoj grb i ako bi mnogi volelei da nije tako...

kvazitrener

pre 9 godina

Smejte se svi, ali kad se vrate povredjeni Milosavljevic i Milutinovic i udju u formu, i dovedemo jednu kvalitetnu cetvorku, jos ako nam u toku sezone dodje i Pavlovic ovo postaje najbolji tim u ABA ligi. Jedino me brine pozicija broj 1, gde nam sada Tepic igra ponajvise, ja nemam snage to da gledam, a onaj Dalo jeste talentovan ali u glavi je izgleda malo labav mora mnogo da uci.

Dragan BL

pre 9 godina

Nece ni Zvezda ni Partizan moci da se izbore sa uslovima za ulazak u EL.
Za 2-3 godine ima da bude kao Champions League u fudbalu, samo za bogate. Ako neko udje, to ce biti u nekoj predfazi.
Imas pare - nemas pare!!!

nishlija

pre 9 godina

Neverovatno da oni ciji je klub unisten i zadužen 15 miliona eu pričaju kako treba da se radi u Partizanu?? Kakva je to drskost, da čovek ostane zapanjen?@@@ znaci bilo ko da postavi komentar ovde a da nije hvaljenje KK Partizan , klub za koji navija je zamrznut......paranoja

GBK

pre 9 godina

Koliko je evra i dinara KK Partizan platio za tehnicke i jos koje greske D.Vujosevica? Evo vec na pocetku je krenulo sa 2000 evra i....nikom nista, on je nedodirljiv. Sta uopste tu rade Danilovic i Todoric?? Samo ikebana!!!

Nikola

pre 9 godina

Bezite od Partizana vi sto ga mrzite, ostavite ga nama sto ga volimo. Partizan nece nestati, sad je tesko i treba pregurati ovo, a onda ponovo biti jak. Ja sam tu i kad se stizalo do F4 i sad, sezonska je u dzepu, KK Partizan u srcu. I ne zaboravite, mi smo šampioni, a vi ko ste?

Borky

pre 9 godina

Sta ti je "srce sampiona" cim nema najbolji tim predaje se. Pa ja sam mislio da ti od kamena napravis igraca?! Napravis al ako taj kamen kostan milionce. Sad se sami pokazuje da si uvijek imao najbilje mlade igrace i najveci budzet. Slab si ti trener a i covjek. Partizanu sad sledi 20god. onoga svega sto je Zvezda trpila 13.

343

pre 9 godina

Neverovatno da oni ciji je klub unisten i zadužen 15 miliona eu pričaju kako treba da se radi u Partizanu?? Kakva je to drskost, da čovek ostane zapanjen?

Dule & kosarkaski instruktori

pre 9 godina

Ala su se Pantera pomamili....
Bolje bi im bilo da provere tempetaturu u zamrzivacu...da im se klub slucajno ne odmrzne!!

Labud

pre 9 godina

To je ispravan stav. Hvala Danilovicu za sve, ali on je odgovoran da nam objasni mnoge stvari. Ako ne voli javnost sto se bavi javnim poslom.

Dubinsky

pre 9 godina

Ko je kriv za katastrofu u Partizanu je jasno, svi oni koji na jedan ili drugi način vode klub! Dakle, naša Uprava i svi drugi koji su povezani direktno ili indirektno sa njom. Godinama su sedeli i čekali sa ispruženom rukom, dramčili od države… ništa nisu uradili u vidu marketinga. U takvoj državi je teško da se izboriš za svoj deo kolača, ali načina ima. Ako ovi u KKP ne znaju način, ili su nasposobni, a biće da je i jedno i drugo, onda bolje da pokupe prnji i dozvole nekome ko zna i želi da se bori za klub! Ovako, doživećemo sudbinu prave Crvene zvezde, iste one koja je i dalje zamrznuta.

TORBICA JOVE DRAGAN

pre 9 godina

kakav spinmajstor ej realni su dva poraza i odmah skida svoju odgovornost,a ovi koji i njega gledaju kao u boga sve ovo upijaju i veruju mu svaku rec i veruju da je stvarno tako.Pa da realno je bilo i da vas Krka dobije sa budzetom prosecnog evroligasa jel da demagogu nekulturni!!

Kalcokera

pre 9 godina

kakav neprofesijonalizam....kakva nesportska izjava izgubicemo obe...hahaha a gde je tu cojstvo i junastvo i sportski duh..
pa sam si kriv prosle godine nijedan mahac peskirom nije igrao iscrpljivao si samo prvu petorku da bi dosao do titule(uz pomoc sudije)
KME KME

Bodibond

pre 9 godina

Casovi ljubavi, institucija, Dule magija ...
Ajde sad neka Dule napravi svojim madjionicarskim trikovima asove za titulu ahahahahahahaha...
Sve polako izlazi na videlo, sve se vraca sve se placa, doso djavo po svoje.
Zato sto ste vi,
verovali slepo,
da ste najbolji,
lagao vas neko...
Lepo sam reko, one godine od 98-me pa do danas naplaticemo vas sa kamatom od 110%.

Kezman

pre 9 godina

Koliko je ovo tuzno...Za nas jedini spas sezone je povratak Sase Pavlovica, decko je bio za klasu iznad cele lige prosle godine, ako se to ostvari podici mu spomenik ispred Pionira, ako se on ne vrati, ja iskreno ne vidim kako cemo moci da udjemo medju 4...

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

Ostaje nam jedino da cekamo da na vlast dodje neko ko je sa juga redovno bodrio Partizan,da promenimo ime u KK Partizan Diva ili KK Partizan Telekom i da sve dugove ko gumicom obrisemo,da dobijemo silne pare od javnih i drzavnih preduzeca,da nam u upravi bude brat prvog coveka drzave,da uticemo da se raskinu sponzorstva sa nasim najvecim rivalom.Onda ce se Dule baviti samo kosarkom,zadrzacemo sve najbolje igrace i dovesti koga zelimo i bicemo bas bahati.

Jagr68

pre 9 godina

Hvala Danilovicu i Todoricu sto su klub doveli do prosjackog stapa. Gde su pare? Poslati finansijsku policiju hitno! Toliko igraca prodatih poslednjih godina, a klub bez para, sponzora, u cijim dzepovima je zavrsio?

Ko je ovde ko?

pre 9 godina

Izjave trenera i pomoćnog trenera po tematici izgledaju kao da su ih dali predsednik kluba i trener. Šta onda u partizanu predstavlja Danilović?

mile

pre 9 godina

zrtvovati evrokup svakako,jer nam nista ne znace bodovi,i ako se sledece godine uopste i plasiramo u EL,a realnost nam je sa ovim timom 6 mesto u ABA!! Od bezbradice i Salica nikad nece biti igraci,to je svima jasno!! Pokusati uigrati ekipu i zadrzati kostur za sledecu sezonu ABA,i napasti cetvrto mesto,sa iskusnijim timom za god.dana!!

lily alen

pre 9 godina

I kao i svaki put Partizan se do Nove godine nekako sklopi i onda porazbija sve što mu stane na put.Trenutno izgleda raspalo ali ne bi me čudilo da od Nove godine bude glavni favorit za trofeje
(Luke Babbitt gravedigger, 13. oktobar 2014 13:54)
Sto se raspalo tesko se sastavi.

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Svak mu cast evo ja mu odajem priznanje ali stvarno kako zna da ispere mozak,da lepo prica,tuzno da i najverniji navijaci partizana ima da poveruju kako je dobro ako uopste i opstanu ali meni je drago da propadate jer ste se smejali Zvezdi a ista sudbina i vas uskoro ceka samo polako!
Najveci demagog o cijem znanju svedoci rad u Rusiji(CSK-a) ali ne grobari mu slepo veruju i verovace kako je za sve kriva Zvezda i Covic a ustvari pokrali sve jer se mora platiti skoro 350 000e plate vujosevicu,danilovicevo lumpovanje po kafanama,popravke dzipova i cega jos a za igrace koga briga ali bitno je ipak da je to sve do Zvezde!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

hmmm,ma nije ovo alibi uopste,ma kakvi...i nije ovo ona klasicna prica:kad se desi poraz sve intergalakticke sile su se urotile protiv daviteljske mentalne institucije,a kad se bilo ko pobedi to je zasluga samo maga demagoga i uspeh ravan osvajanju 6 zlatnih medalja na OI...Al najjace mi je kad ovako preklinje i moli drzavu da Telekom produzi ugovor s njegovim privatnim klubicem,hahahhaha...MA NA KOLENA PRED JEDINOM INSTITUCIJOM SRPSKOG SPORTA,PRED SVETINJOM-CRVENOOOMMM ZVEZDOOMM!!!!

uslo u krv i dovidjenja

pre 9 godina

Ubedice Veliki mag i poznati spin majstor svoje slepe sledbenike,da on i ekipa ne zasluzuju kritike,da treba da ih glorifikujete pored katastrofalnih izdanja u prva 3 kola Aba lige,sa "renomiranim" rivalima koji bi na evro sceni sluzili za popravljanje kos razlike.Renome KKP je u obavezi da proba da obezbedi EL,iako sam daleko od ljubitelja ove jugoslovenske tvorevine,najvise bih voleo njih uz tim za koji navijam da gledam u EL...Nije kriva drzava,Telekom,premijer niti veciti rival sto ste vi u Srbiji toboze jedini koji niste placeni,pa svu odgovornost skidate sa Vasih ramena i perete ruke od stanja u klubu za koji ste jedino Vi odgovorni.Gde je novac od unosnih transfera,ulaznica tokom godina ucesca u EL,sponzora,menadzera koji je sve sto je dobro morao prvo u KKP da dovede jer je njihov trener "ekspert" za pravljenje igraca za nacionalnu selekciju,gde su na kraju i ko ti igraci koje je gorepomenuti napravio za reprezentaciju Srbije???????
Ne srozavajte se vise u ocima celokupne javnosti i Vasih "navijaca",pustite klub sposobnijima,Vase je vreme prosle,a nije da nije bilo za sve Vas unosno!

KKP

pre 9 godina

Svak mu cast evo ja mu odajem priznanje ali stvarno kako zna da ispere mozak,da lepo prica,tuzno da i najverniji navijaci partizana ima da poveruju kako je dobro ako uopste i opstanu ali meni je drago da propadate jer ste se smejali Zvezdi a ista sudbina i vas uskoro ceka samo polako!Najveci demagog o cijem znanju svedoci rad u Rusiji(CSK-a) ali ne grobari mu slepo veruju i verovace kako je za sve kriva Zvezda i Covic a ustvari pokrali sve jer se mora platiti skoro 350 000e plate vujosevicu,danilovicevo lumpovanje po kafanama,popravke dzipova i cega jos a za igrace koga briga ali bitno je ipak da je to sve do Zvezde!
(samrok sila SLUsamrok, 13. oktobar 2014 15:15) samo polako,samo polako,samo polako,samo polako,samo polako,samo polako,samo polako,samo polako....i tako vec evo pola veka....

Parter B

pre 9 godina

Možda sam u Vršcu držao vrata, a možda ne. Možda imamo para, možda ne. Možda platimo porez, možda ne. Možda nas Zvezda odvali sa 40 razlike, možda sa 30.

Realan komentar

pre 9 godina

Znalo se kad je Partizan izgubio od Cedevite i kad je posle mnogo sezona ostao bez Evrolige da će se ceo 'dobar sistem' srušiti kao kula od karata. Odjednom, malo koji stranac se nudi Partizanu da igra Evroligu kako bi se prodao, pa brže bolje utekoše i - Bogdan, Leo, Berta, Pavlović, Musli. Nema interesa, nema ljubavi i to je realnost...
Partizan je imao neke dobre prodaje igrače i gde su te pare završile niko ne zna, a zamislite tu nesposobnost rukovdstva koji ni posle F4 nisu mogli da nađu sponzora? Sve ovo miriše na dugogodišnju staganaciju KKP.

aca_bg

pre 9 godina

Nema u ovome nista strasno.Bolje napraviti pauzu jednu ili dve sezone nego zavrsiti u kanalu kao komsije sa Malog Kalemegdana. Krivo mi je samo sto ovakve stvari treba da saopstava neko drugi a ne DV. Ima neko ko sebe zove 'poslovnim direktorom' i ko za to (valjda) prima platu. Taj neko se vec dve godine krije iza Duletovih ledja. Ono sto mene zanima je koliko duplih ugovora je bilo sa igracima (po ugledu na Lakovica)?Gde je otisao novac? Gde je novac od Zoa i Bogdana? Bez odgovora na ovakva pitanja, kanal ce biti sve dublji dok ne postanemo KK Partizan Diva.

makarije

pre 9 godina

za tebe svi favoriti ove godine i i ABAligi,a tek u EUROCUP, da vidimo sada koliko je veliki trener DV,kada se nema,a dok jd drzava gurala,onda si bio "EL GRANDE" Dusko Vujosevic......a sada krece kuknjava,KME,KME......

divac

pre 9 godina

Svak mu cast evo ja mu odajem priznanje ali stvarno kako zna da ispere mozak,da lepo prica,tuzno da i najverniji navijaci partizana ima da poveruju kako je dobro ako uopste i opstanu ali meni je drago da propadate jer ste se smejali Zvezdi a ista sudbina i vas uskoro ceka samo polako!
Najveci demagog o cijem znanju svedoci rad u Rusiji(CSK-a) ali ne grobari mu slepo veruju i verovace kako je za sve kriva Zvezda i Covic a ustvari pokrali sve jer se mora platiti skoro 350 000e plate vujosevicu,danilovicevo lumpovanje po kafanama,popravke dzipova i cega jos a za igrace koga briga ali bitno je ipak da je to sve do Zvezde!
(samrok sila SLUsamrok, 13. oktobar 2014 15:15)
niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove!!

Movado

pre 9 godina

Nisam protiv Partizana, naprotiv voleo bih da se izbace menadzeri i ova krvopija iz kluba. Znam da ga navijaci (ja nisam navikac Partizana) dizu u nebesa, ali covek je takvu lovu od Partizana uzeo, da njegovi unuci nece morati nista da rade. Kad nastane problem poput ovog onda zadnjih 14 godina se ne racuna, pare od igraca, trofeja, evrope... su nestale a ako drzava ne pomogne uvek propadaju. Isto je sa ostalim timovima, a nikad se nece ugasiti ni jedan jer previse miliona godisnje zaradjuju raznim politicarima, kriminalcima, menadzerima... Da ne gledate svoj licni interes sport bi nam mnogo jak, posto je suprotno naravno da propadamo u svakom smislu i to godinama unazad. Djubrad jedna svi zajedno, cak i bivsi asovi koji udju u klub ( iako puni love) ulaze da zarade lovu a ne da pomognu klubu. Svako pametan bezi sto dalje od nadih klubova i zemlje, a tome ste vi svi na funkcijama donprineli ( kako na sportskim tako i na politickim)

Panter B

pre 9 godina

Komentari pantera I teranje Duleta I uprave iz kluba su jasan znak da se I dalje boje I znaju sta ih ceka na kraju ove sezone. Sigurno je mnogo propusta u radu te uprave, ali kad vidim kako ih ovi koji I nema klub a zive u zabudi da navijaju za CZ teraju......

mare

pre 9 godina

Pa zar jedna velicina od trenera moze da izjavi da ce izgubiti naredne 2 utakmice?! Svi znamo da ces dovesti jos 2 igraca samo da iskukas jos malo... Klasican manipulator, svaki dan neka izjava ali ne bi toliko kukao da nije Zvezda jaka...PREJAKA a to ga najvise boli.

trajce

pre 9 godina

cak i da je ovo samo prebacivanje pritiska na protivnika za mene je licno sramota da nako ko sebe naziva institucijom izgubi od Olimpije. ja sam mislio da ste vi fabrika talenata.. ocigledno nisi toliki doktor kada nemas dovoljno para da preotmes sve talentovane igrace iz Srbije i pokupujes Lovrenja,Bertansa,Kinzija itd..

Bruka

pre 9 godina

Ako nemate nikakve obaveze i planirate poraze, pa mozda razmislite i o ostavkama. Mozda ima neko sposobniji da nadje novac za pojacanja, dosta kukanja i zapomaganja. Pratim partizan od 70-tih i ovakav krs tim nismo nikad imali. Toliko godina igrali EL i dosli do prosjackog stapa, pa gde nestadose pare, Dule moj.

BarryFerguson

pre 9 godina

Zakljucak je da mi generalno u svim sverama nemamo menadzerskog znanja, gledamo usko i od danas do sutra. To nije pitanje novca. Tako je u svim sferama drustva,zaglavljeni negde u procepu izmedju bandita, komunizma i kapitalizma.

Aleksandar

pre 9 godina

Za razliku od vas ja ne likujem vašim problemima ali grobari zapitajte se gde su pare i zašto vam je klub u haosu.....ili i dalje sledite velikog vam vođu..

stanko

pre 9 godina

Evo ga! Krenuo je sa izvlačenjem i alibijma! Svaka pobede će biti "neviđeno veliki uspeh hrabrog Partizana" a svaki poraz - " mali budžet. nismo mogli bolje sa ovim timom, država, koferi, svetska zavera....". Ti si Vujoševiću kriv za svaku slabost ovog tima. Ti i niko drugi. Ti si selektovao ovakav tim. Nemoj da se vadiš na budžet. Krka ima manji budžet od vas pa vas je pobedila usred Beograda!

stanko

pre 9 godina

Evo ga! Krenuo je sa izvlačenjem i alibijma! Svaka pobede će biti "neviđeno veliki uspeh hrabrog Partizana" a svaki poraz - " mali budžet. nismo mogli bolje sa ovim timom, država, koferi, svetska zavera....". Ti si Vujoševiću kriv za svaku slabost ovog tima. Ti i niko drugi. Ti si selektovao ovakav tim. Nemoj da se vadiš na budžet. Krka ima manji budžet od vas pa vas je pobedila usred Beograda!

Bruka

pre 9 godina

Ako nemate nikakve obaveze i planirate poraze, pa mozda razmislite i o ostavkama. Mozda ima neko sposobniji da nadje novac za pojacanja, dosta kukanja i zapomaganja. Pratim partizan od 70-tih i ovakav krs tim nismo nikad imali. Toliko godina igrali EL i dosli do prosjackog stapa, pa gde nestadose pare, Dule moj.

Realan komentar

pre 9 godina

Znalo se kad je Partizan izgubio od Cedevite i kad je posle mnogo sezona ostao bez Evrolige da će se ceo 'dobar sistem' srušiti kao kula od karata. Odjednom, malo koji stranac se nudi Partizanu da igra Evroligu kako bi se prodao, pa brže bolje utekoše i - Bogdan, Leo, Berta, Pavlović, Musli. Nema interesa, nema ljubavi i to je realnost...
Partizan je imao neke dobre prodaje igrače i gde su te pare završile niko ne zna, a zamislite tu nesposobnost rukovdstva koji ni posle F4 nisu mogli da nađu sponzora? Sve ovo miriše na dugogodišnju staganaciju KKP.

Parter B

pre 9 godina

Možda sam u Vršcu držao vrata, a možda ne. Možda imamo para, možda ne. Možda platimo porez, možda ne. Možda nas Zvezda odvali sa 40 razlike, možda sa 30.

Aleksandar

pre 9 godina

Za razliku od vas ja ne likujem vašim problemima ali grobari zapitajte se gde su pare i zašto vam je klub u haosu.....ili i dalje sledite velikog vam vođu..

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Svak mu cast evo ja mu odajem priznanje ali stvarno kako zna da ispere mozak,da lepo prica,tuzno da i najverniji navijaci partizana ima da poveruju kako je dobro ako uopste i opstanu ali meni je drago da propadate jer ste se smejali Zvezdi a ista sudbina i vas uskoro ceka samo polako!
Najveci demagog o cijem znanju svedoci rad u Rusiji(CSK-a) ali ne grobari mu slepo veruju i verovace kako je za sve kriva Zvezda i Covic a ustvari pokrali sve jer se mora platiti skoro 350 000e plate vujosevicu,danilovicevo lumpovanje po kafanama,popravke dzipova i cega jos a za igrace koga briga ali bitno je ipak da je to sve do Zvezde!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

hmmm,ma nije ovo alibi uopste,ma kakvi...i nije ovo ona klasicna prica:kad se desi poraz sve intergalakticke sile su se urotile protiv daviteljske mentalne institucije,a kad se bilo ko pobedi to je zasluga samo maga demagoga i uspeh ravan osvajanju 6 zlatnih medalja na OI...Al najjace mi je kad ovako preklinje i moli drzavu da Telekom produzi ugovor s njegovim privatnim klubicem,hahahhaha...MA NA KOLENA PRED JEDINOM INSTITUCIJOM SRPSKOG SPORTA,PRED SVETINJOM-CRVENOOOMMM ZVEZDOOMM!!!!

GBK

pre 9 godina

Koliko je evra i dinara KK Partizan platio za tehnicke i jos koje greske D.Vujosevica? Evo vec na pocetku je krenulo sa 2000 evra i....nikom nista, on je nedodirljiv. Sta uopste tu rade Danilovic i Todoric?? Samo ikebana!!!

BarryFerguson

pre 9 godina

Zakljucak je da mi generalno u svim sverama nemamo menadzerskog znanja, gledamo usko i od danas do sutra. To nije pitanje novca. Tako je u svim sferama drustva,zaglavljeni negde u procepu izmedju bandita, komunizma i kapitalizma.

trajce

pre 9 godina

cak i da je ovo samo prebacivanje pritiska na protivnika za mene je licno sramota da nako ko sebe naziva institucijom izgubi od Olimpije. ja sam mislio da ste vi fabrika talenata.. ocigledno nisi toliki doktor kada nemas dovoljno para da preotmes sve talentovane igrace iz Srbije i pokupujes Lovrenja,Bertansa,Kinzija itd..

makarije

pre 9 godina

za tebe svi favoriti ove godine i i ABAligi,a tek u EUROCUP, da vidimo sada koliko je veliki trener DV,kada se nema,a dok jd drzava gurala,onda si bio "EL GRANDE" Dusko Vujosevic......a sada krece kuknjava,KME,KME......

Labud

pre 9 godina

To je ispravan stav. Hvala Danilovicu za sve, ali on je odgovoran da nam objasni mnoge stvari. Ako ne voli javnost sto se bavi javnim poslom.

uslo u krv i dovidjenja

pre 9 godina

Ubedice Veliki mag i poznati spin majstor svoje slepe sledbenike,da on i ekipa ne zasluzuju kritike,da treba da ih glorifikujete pored katastrofalnih izdanja u prva 3 kola Aba lige,sa "renomiranim" rivalima koji bi na evro sceni sluzili za popravljanje kos razlike.Renome KKP je u obavezi da proba da obezbedi EL,iako sam daleko od ljubitelja ove jugoslovenske tvorevine,najvise bih voleo njih uz tim za koji navijam da gledam u EL...Nije kriva drzava,Telekom,premijer niti veciti rival sto ste vi u Srbiji toboze jedini koji niste placeni,pa svu odgovornost skidate sa Vasih ramena i perete ruke od stanja u klubu za koji ste jedino Vi odgovorni.Gde je novac od unosnih transfera,ulaznica tokom godina ucesca u EL,sponzora,menadzera koji je sve sto je dobro morao prvo u KKP da dovede jer je njihov trener "ekspert" za pravljenje igraca za nacionalnu selekciju,gde su na kraju i ko ti igraci koje je gorepomenuti napravio za reprezentaciju Srbije???????
Ne srozavajte se vise u ocima celokupne javnosti i Vasih "navijaca",pustite klub sposobnijima,Vase je vreme prosle,a nije da nije bilo za sve Vas unosno!

Grba

pre 9 godina

Grobar sam otkad znam za sebe a imam 35 godina. Svaka čast Duletu za fenomenalne rezultate ali mene brine jedna stvar. 15 godina redovno učestvujemo u evro ligi, a nemamo generalnog sponzora i nemamo ni dinara u kasi. Nešto tu debelo smrdi. U evro ligi je Pionir uvek bio pun. Igrači su iz našeg kluba odlazili u najveće evropske klubove. Pored svega toga-para nema. Gde su pare?

NS

pre 9 godina

Zasto bi im Telekom dao novce,a ovaj ih napada?Ako Danilovic i ostali pronadju nekog sponzora,ovaj im preti,kritikuje,napada itd.Ogadio je ljudima kosarku.

petarczv

pre 9 godina

Ko je Partizan i sta je uradio u kosarci, svi znaju! Zato uzivajte u vasoj kosarci. Mada, kada Zvezda igra, i nije neko uzivanje. Da se ne lazemo. :-)
(Partizanovac, 13. oktobar 2014 18:07)

Ma da uzivanje je kad se za celu utakmicu ubaci 50p i to vecina sa slobodnih bacanja. Kada se promasuje celi obruc i kada se stipaju sudije...xaxaxaxa

Jagr68

pre 9 godina

Hvala Danilovicu i Todoricu sto su klub doveli do prosjackog stapa. Gde su pare? Poslati finansijsku policiju hitno! Toliko igraca prodatih poslednjih godina, a klub bez para, sponzora, u cijim dzepovima je zavrsio?

Borky

pre 9 godina

Sta ti je "srce sampiona" cim nema najbolji tim predaje se. Pa ja sam mislio da ti od kamena napravis igraca?! Napravis al ako taj kamen kostan milionce. Sad se sami pokazuje da si uvijek imao najbilje mlade igrace i najveci budzet. Slab si ti trener a i covjek. Partizanu sad sledi 20god. onoga svega sto je Zvezda trpila 13.

mare

pre 9 godina

Pa zar jedna velicina od trenera moze da izjavi da ce izgubiti naredne 2 utakmice?! Svi znamo da ces dovesti jos 2 igraca samo da iskukas jos malo... Klasican manipulator, svaki dan neka izjava ali ne bi toliko kukao da nije Zvezda jaka...PREJAKA a to ga najvise boli.

Kalcokera

pre 9 godina

kakav neprofesijonalizam....kakva nesportska izjava izgubicemo obe...hahaha a gde je tu cojstvo i junastvo i sportski duh..
pa sam si kriv prosle godine nijedan mahac peskirom nije igrao iscrpljivao si samo prvu petorku da bi dosao do titule(uz pomoc sudije)
KME KME

Kezman

pre 9 godina

Koliko je ovo tuzno...Za nas jedini spas sezone je povratak Sase Pavlovica, decko je bio za klasu iznad cele lige prosle godine, ako se to ostvari podici mu spomenik ispred Pionira, ako se on ne vrati, ja iskreno ne vidim kako cemo moci da udjemo medju 4...

nisam lopov

pre 9 godina

(petarczv, 13. oktobar 2014 18:46)
Petre, ne drmaj koševe, ne pljuj tuđe trenere, ne gađaj policiju mokraćom u kesi i vrati pehar jedinom prvaku Srbije.

Cile

pre 9 godina

Dule, ja sam Partizanovac od detinjstva ali mi je stvarno dosta tvog kmečanja! Toliko godina u EL, toliko dobrih igrača smo imali i odlično prodali posle jedne ili dve sezone, a para nema!!! Znači, ili ne znate sa parama, ili neko tu deeebelo muva. I u jednom i u drugom slučaju to je loše za Partizan. Zato, hvala ti na svemu ali vreme je da dodju neki drugi koji će znati kako da vode i vrate klub u život.

lily alen

pre 9 godina

I kao i svaki put Partizan se do Nove godine nekako sklopi i onda porazbija sve što mu stane na put.Trenutno izgleda raspalo ali ne bi me čudilo da od Nove godine bude glavni favorit za trofeje
(Luke Babbitt gravedigger, 13. oktobar 2014 13:54)
Sto se raspalo tesko se sastavi.

Dubinsky

pre 9 godina

Ko je kriv za katastrofu u Partizanu je jasno, svi oni koji na jedan ili drugi način vode klub! Dakle, naša Uprava i svi drugi koji su povezani direktno ili indirektno sa njom. Godinama su sedeli i čekali sa ispruženom rukom, dramčili od države… ništa nisu uradili u vidu marketinga. U takvoj državi je teško da se izboriš za svoj deo kolača, ali načina ima. Ako ovi u KKP ne znaju način, ili su nasposobni, a biće da je i jedno i drugo, onda bolje da pokupe prnji i dozvole nekome ko zna i želi da se bori za klub! Ovako, doživećemo sudbinu prave Crvene zvezde, iste one koja je i dalje zamrznuta.

Nikola

pre 9 godina

Bezite od Partizana vi sto ga mrzite, ostavite ga nama sto ga volimo. Partizan nece nestati, sad je tesko i treba pregurati ovo, a onda ponovo biti jak. Ja sam tu i kad se stizalo do F4 i sad, sezonska je u dzepu, KK Partizan u srcu. I ne zaboravite, mi smo šampioni, a vi ko ste?

Bodibond

pre 9 godina

Casovi ljubavi, institucija, Dule magija ...
Ajde sad neka Dule napravi svojim madjionicarskim trikovima asove za titulu ahahahahahahaha...
Sve polako izlazi na videlo, sve se vraca sve se placa, doso djavo po svoje.
Zato sto ste vi,
verovali slepo,
da ste najbolji,
lagao vas neko...
Lepo sam reko, one godine od 98-me pa do danas naplaticemo vas sa kamatom od 110%.

343

pre 9 godina

Neverovatno da oni ciji je klub unisten i zadužen 15 miliona eu pričaju kako treba da se radi u Partizanu?? Kakva je to drskost, da čovek ostane zapanjen?

Ko je ovde ko?

pre 9 godina

Izjave trenera i pomoćnog trenera po tematici izgledaju kao da su ih dali predsednik kluba i trener. Šta onda u partizanu predstavlja Danilović?

TORBICA JOVE DRAGAN

pre 9 godina

kakav spinmajstor ej realni su dva poraza i odmah skida svoju odgovornost,a ovi koji i njega gledaju kao u boga sve ovo upijaju i veruju mu svaku rec i veruju da je stvarno tako.Pa da realno je bilo i da vas Krka dobije sa budzetom prosecnog evroligasa jel da demagogu nekulturni!!

Movado

pre 9 godina

Nisam protiv Partizana, naprotiv voleo bih da se izbace menadzeri i ova krvopija iz kluba. Znam da ga navijaci (ja nisam navikac Partizana) dizu u nebesa, ali covek je takvu lovu od Partizana uzeo, da njegovi unuci nece morati nista da rade. Kad nastane problem poput ovog onda zadnjih 14 godina se ne racuna, pare od igraca, trofeja, evrope... su nestale a ako drzava ne pomogne uvek propadaju. Isto je sa ostalim timovima, a nikad se nece ugasiti ni jedan jer previse miliona godisnje zaradjuju raznim politicarima, kriminalcima, menadzerima... Da ne gledate svoj licni interes sport bi nam mnogo jak, posto je suprotno naravno da propadamo u svakom smislu i to godinama unazad. Djubrad jedna svi zajedno, cak i bivsi asovi koji udju u klub ( iako puni love) ulaze da zarade lovu a ne da pomognu klubu. Svako pametan bezi sto dalje od nadih klubova i zemlje, a tome ste vi svi na funkcijama donprineli ( kako na sportskim tako i na politickim)

aca_bg

pre 9 godina

Nema u ovome nista strasno.Bolje napraviti pauzu jednu ili dve sezone nego zavrsiti u kanalu kao komsije sa Malog Kalemegdana. Krivo mi je samo sto ovakve stvari treba da saopstava neko drugi a ne DV. Ima neko ko sebe zove 'poslovnim direktorom' i ko za to (valjda) prima platu. Taj neko se vec dve godine krije iza Duletovih ledja. Ono sto mene zanima je koliko duplih ugovora je bilo sa igracima (po ugledu na Lakovica)?Gde je otisao novac? Gde je novac od Zoa i Bogdana? Bez odgovora na ovakva pitanja, kanal ce biti sve dublji dok ne postanemo KK Partizan Diva.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 9 godina

13 godina smo sampioni i 13 godina igramo evroligu. Ako jedne godine ne budemo bili sampioni nece biti smak sveta. Puna podrska Duletu i momcima. Svi u Pionir! Mozda je i doslo vreme da se i drugi malo raduju. Zadrzali smo svoje ime i svoj grb i ako bi mnogi volelei da nije tako...

veliki strumf

pre 9 godina

A prihod od parfema Parni valjak, napeavljenog od telesnih tecnosti Bogdana, Zoa, Tepare, Gagare, Sase Ilica, Stojketa...? To nista?

mile

pre 9 godina

zrtvovati evrokup svakako,jer nam nista ne znace bodovi,i ako se sledece godine uopste i plasiramo u EL,a realnost nam je sa ovim timom 6 mesto u ABA!! Od bezbradice i Salica nikad nece biti igraci,to je svima jasno!! Pokusati uigrati ekipu i zadrzati kostur za sledecu sezonu ABA,i napasti cetvrto mesto,sa iskusnijim timom za god.dana!!

Dule & kosarkaski instruktori

pre 9 godina

Ala su se Pantera pomamili....
Bolje bi im bilo da provere tempetaturu u zamrzivacu...da im se klub slucajno ne odmrzne!!

Vita

pre 9 godina

Dule izdrži.. Svaki pravi grobar je uz ekipu i kad nam država i Evropa podapinju nogu! Doće ponovo naših 10minuta! Svim srcem uz KK Partizan

Bojan

pre 9 godina

Mi igramo evroligu
Mi imamo mlad I perspektivan tim
Mi imamo marketing
Mi placamo nase igrace
Mi placamo porez
Mi imamo milionsku armiju navijaca
Mi imamo buducnost i joj se radujem
ZVEZDA!!!!!!!

Panter B

pre 9 godina

Komentari pantera I teranje Duleta I uprave iz kluba su jasan znak da se I dalje boje I znaju sta ih ceka na kraju ove sezone. Sigurno je mnogo propusta u radu te uprave, ali kad vidim kako ih ovi koji I nema klub a zive u zabudi da navijaju za CZ teraju......

nishlija

pre 9 godina

Neverovatno da oni ciji je klub unisten i zadužen 15 miliona eu pričaju kako treba da se radi u Partizanu?? Kakva je to drskost, da čovek ostane zapanjen?@@@ znaci bilo ko da postavi komentar ovde a da nije hvaljenje KK Partizan , klub za koji navija je zamrznut......paranoja

Dragan BL

pre 9 godina

Nece ni Zvezda ni Partizan moci da se izbore sa uslovima za ulazak u EL.
Za 2-3 godine ima da bude kao Champions League u fudbalu, samo za bogate. Ako neko udje, to ce biti u nekoj predfazi.
Imas pare - nemas pare!!!

Partizanovac

pre 9 godina

Ko je Partizan i sta je uradio u kosarci, svi znaju! Zato uzivajte u vasoj kosarci. Mada, kada Zvezda igra, i nije neko uzivanje. Da se ne lazemo. :-)

partizan

pre 9 godina

Mi igramo evroligu
Mi imamo mlad I perspektivan tim
Mi imamo marketing
Mi placamo nase igrace
Mi placamo porez
Mi imamo milionsku armiju navijaca
Mi imamo buducnost i joj se radujem
ZVEZDA!!!!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bojan, 13. oktobar 2014 21:40)



ali MI smo sampioni ! ;)

divac

pre 9 godina

Svak mu cast evo ja mu odajem priznanje ali stvarno kako zna da ispere mozak,da lepo prica,tuzno da i najverniji navijaci partizana ima da poveruju kako je dobro ako uopste i opstanu ali meni je drago da propadate jer ste se smejali Zvezdi a ista sudbina i vas uskoro ceka samo polako!
Najveci demagog o cijem znanju svedoci rad u Rusiji(CSK-a) ali ne grobari mu slepo veruju i verovace kako je za sve kriva Zvezda i Covic a ustvari pokrali sve jer se mora platiti skoro 350 000e plate vujosevicu,danilovicevo lumpovanje po kafanama,popravke dzipova i cega jos a za igrace koga briga ali bitno je ipak da je to sve do Zvezde!
(samrok sila SLUsamrok, 13. oktobar 2014 15:15)
niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove!!

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

Ostaje nam jedino da cekamo da na vlast dodje neko ko je sa juga redovno bodrio Partizan,da promenimo ime u KK Partizan Diva ili KK Partizan Telekom i da sve dugove ko gumicom obrisemo,da dobijemo silne pare od javnih i drzavnih preduzeca,da nam u upravi bude brat prvog coveka drzave,da uticemo da se raskinu sponzorstva sa nasim najvecim rivalom.Onda ce se Dule baviti samo kosarkom,zadrzacemo sve najbolje igrace i dovesti koga zelimo i bicemo bas bahati.

Milun

pre 9 godina

Vi igrate evroligu (jer je Cibona odustala)
Vi imate mlad I perspektivan tim (jer se Radnički raspao a država finansira privatni klub)
Vi imate marketing (tačno imate Čovića i malog od palube)
Mi placamo Čovićeve igrace
Vi ne plaćate porez
Vi nemate milionsku armiju navijaca (iako je mnoge Čović preveslao, ipak je Partizan najgledaniji)
Vi imate imate buducnost i joj se radujem
FMP!!!!!!!
(Bojan, 13. oktobar 2014 21:40)

KKP

pre 9 godina

Svak mu cast evo ja mu odajem priznanje ali stvarno kako zna da ispere mozak,da lepo prica,tuzno da i najverniji navijaci partizana ima da poveruju kako je dobro ako uopste i opstanu ali meni je drago da propadate jer ste se smejali Zvezdi a ista sudbina i vas uskoro ceka samo polako!Najveci demagog o cijem znanju svedoci rad u Rusiji(CSK-a) ali ne grobari mu slepo veruju i verovace kako je za sve kriva Zvezda i Covic a ustvari pokrali sve jer se mora platiti skoro 350 000e plate vujosevicu,danilovicevo lumpovanje po kafanama,popravke dzipova i cega jos a za igrace koga briga ali bitno je ipak da je to sve do Zvezde!
(samrok sila SLUsamrok, 13. oktobar 2014 15:15) samo polako,samo polako,samo polako,samo polako,samo polako,samo polako,samo polako,samo polako....i tako vec evo pola veka....

kvazitrener

pre 9 godina

Smejte se svi, ali kad se vrate povredjeni Milosavljevic i Milutinovic i udju u formu, i dovedemo jednu kvalitetnu cetvorku, jos ako nam u toku sezone dodje i Pavlovic ovo postaje najbolji tim u ABA ligi. Jedino me brine pozicija broj 1, gde nam sada Tepic igra ponajvise, ja nemam snage to da gledam, a onaj Dalo jeste talentovan ali u glavi je izgleda malo labav mora mnogo da uci.

Delija

pre 9 godina

Ako je Dule toliko veliki trener zasto nije nesto napravio u inostranstvu, to sto je on uradio sa Partizanom svaki drugi bi isto to uradio zato sto nije imao ozbiljnog kokurenta u nasoj i ABA ligi i pritom imao uvek 3-4 vrhunska igraca koj su imali vrhunske plate za nase uslove

Delija

pre 9 godina

Neće Bartolomeu doveka da vlada Euroligom,a neće ni SNS doveka da uništava Partizan.
(sašo, 13. oktobar 2014 20:49)
Hhaha SNS unstava Partizan, ne mogu da verujem da si toliki licemer, vas unistavaj ljudi koj vode klub toliko godina u Evropi ste igrali toliko titula osvojenih pa desu vam pare nije vam SNS kriv sto ste dovodili igrace za astronomske cifre

Info

pre 9 godina

Za sve ostrascene navijace komsija, koji Eurokup sada nazivaju cipiripi, a do pre nekoliko meseci su isti pratili i velicali, informacija da ce meceve Partizana (kojeg tako strastveno prate) prenositi Arena Sport.

kako boli kad se zvezda voli

pre 9 godina

ne znam za partizan, ali ako radonjić ostane moramo da se pojačamo sa bar još jednim igračem na poziciji ministra sporta i jedna petica iz poreske uprave

Srbin

pre 9 godina

Podrska Partizanu, Duletu i igracima! Partizan u inat svima... Crtu podvlacimo na kraju sezone! Za sve se navija, Partizan se voli!

Miki

pre 9 godina

Sa ovom ekipom Partizan i nema neku perspektivu...

Skor u ABA ligi 6-7 ili 7-6 u prvom delu...
sto znaci vec oprastanje uod Play-off-a...

U EuroCup-u par pobeda kuci je maksimum...

stanko

pre 9 godina

Evo ga! Krenuo je sa izvlačenjem i alibijma! Svaka pobede će biti "neviđeno veliki uspeh hrabrog Partizana" a svaki poraz - " mali budžet. nismo mogli bolje sa ovim timom, država, koferi, svetska zavera....". Ti si Vujoševiću kriv za svaku slabost ovog tima. Ti i niko drugi. Ti si selektovao ovakav tim. Nemoj da se vadiš na budžet. Krka ima manji budžet od vas pa vas je pobedila usred Beograda!

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Svak mu cast evo ja mu odajem priznanje ali stvarno kako zna da ispere mozak,da lepo prica,tuzno da i najverniji navijaci partizana ima da poveruju kako je dobro ako uopste i opstanu ali meni je drago da propadate jer ste se smejali Zvezdi a ista sudbina i vas uskoro ceka samo polako!
Najveci demagog o cijem znanju svedoci rad u Rusiji(CSK-a) ali ne grobari mu slepo veruju i verovace kako je za sve kriva Zvezda i Covic a ustvari pokrali sve jer se mora platiti skoro 350 000e plate vujosevicu,danilovicevo lumpovanje po kafanama,popravke dzipova i cega jos a za igrace koga briga ali bitno je ipak da je to sve do Zvezde!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

hmmm,ma nije ovo alibi uopste,ma kakvi...i nije ovo ona klasicna prica:kad se desi poraz sve intergalakticke sile su se urotile protiv daviteljske mentalne institucije,a kad se bilo ko pobedi to je zasluga samo maga demagoga i uspeh ravan osvajanju 6 zlatnih medalja na OI...Al najjace mi je kad ovako preklinje i moli drzavu da Telekom produzi ugovor s njegovim privatnim klubicem,hahahhaha...MA NA KOLENA PRED JEDINOM INSTITUCIJOM SRPSKOG SPORTA,PRED SVETINJOM-CRVENOOOMMM ZVEZDOOMM!!!!

Parter B

pre 9 godina

Možda sam u Vršcu držao vrata, a možda ne. Možda imamo para, možda ne. Možda platimo porez, možda ne. Možda nas Zvezda odvali sa 40 razlike, možda sa 30.

343

pre 9 godina

Neverovatno da oni ciji je klub unisten i zadužen 15 miliona eu pričaju kako treba da se radi u Partizanu?? Kakva je to drskost, da čovek ostane zapanjen?

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

Ostaje nam jedino da cekamo da na vlast dodje neko ko je sa juga redovno bodrio Partizan,da promenimo ime u KK Partizan Diva ili KK Partizan Telekom i da sve dugove ko gumicom obrisemo,da dobijemo silne pare od javnih i drzavnih preduzeca,da nam u upravi bude brat prvog coveka drzave,da uticemo da se raskinu sponzorstva sa nasim najvecim rivalom.Onda ce se Dule baviti samo kosarkom,zadrzacemo sve najbolje igrace i dovesti koga zelimo i bicemo bas bahati.

Nikola

pre 9 godina

Bezite od Partizana vi sto ga mrzite, ostavite ga nama sto ga volimo. Partizan nece nestati, sad je tesko i treba pregurati ovo, a onda ponovo biti jak. Ja sam tu i kad se stizalo do F4 i sad, sezonska je u dzepu, KK Partizan u srcu. I ne zaboravite, mi smo šampioni, a vi ko ste?

Vita

pre 9 godina

Dule izdrži.. Svaki pravi grobar je uz ekipu i kad nam država i Evropa podapinju nogu! Doće ponovo naših 10minuta! Svim srcem uz KK Partizan

Partizanovac

pre 9 godina

Ko je Partizan i sta je uradio u kosarci, svi znaju! Zato uzivajte u vasoj kosarci. Mada, kada Zvezda igra, i nije neko uzivanje. Da se ne lazemo. :-)

nisam lopov

pre 9 godina

(petarczv, 13. oktobar 2014 18:46)
Petre, ne drmaj koševe, ne pljuj tuđe trenere, ne gađaj policiju mokraćom u kesi i vrati pehar jedinom prvaku Srbije.

Dule & kosarkaski instruktori

pre 9 godina

Ala su se Pantera pomamili....
Bolje bi im bilo da provere tempetaturu u zamrzivacu...da im se klub slucajno ne odmrzne!!

kvazitrener

pre 9 godina

Smejte se svi, ali kad se vrate povredjeni Milosavljevic i Milutinovic i udju u formu, i dovedemo jednu kvalitetnu cetvorku, jos ako nam u toku sezone dodje i Pavlovic ovo postaje najbolji tim u ABA ligi. Jedino me brine pozicija broj 1, gde nam sada Tepic igra ponajvise, ja nemam snage to da gledam, a onaj Dalo jeste talentovan ali u glavi je izgleda malo labav mora mnogo da uci.

Panter B

pre 9 godina

Komentari pantera I teranje Duleta I uprave iz kluba su jasan znak da se I dalje boje I znaju sta ih ceka na kraju ove sezone. Sigurno je mnogo propusta u radu te uprave, ali kad vidim kako ih ovi koji I nema klub a zive u zabudi da navijaju za CZ teraju......

Realan komentar

pre 9 godina

Znalo se kad je Partizan izgubio od Cedevite i kad je posle mnogo sezona ostao bez Evrolige da će se ceo 'dobar sistem' srušiti kao kula od karata. Odjednom, malo koji stranac se nudi Partizanu da igra Evroligu kako bi se prodao, pa brže bolje utekoše i - Bogdan, Leo, Berta, Pavlović, Musli. Nema interesa, nema ljubavi i to je realnost...
Partizan je imao neke dobre prodaje igrače i gde su te pare završile niko ne zna, a zamislite tu nesposobnost rukovdstva koji ni posle F4 nisu mogli da nađu sponzora? Sve ovo miriše na dugogodišnju staganaciju KKP.

Bruka

pre 9 godina

Ako nemate nikakve obaveze i planirate poraze, pa mozda razmislite i o ostavkama. Mozda ima neko sposobniji da nadje novac za pojacanja, dosta kukanja i zapomaganja. Pratim partizan od 70-tih i ovakav krs tim nismo nikad imali. Toliko godina igrali EL i dosli do prosjackog stapa, pa gde nestadose pare, Dule moj.

Ziveo Partizan i majka Srbija!

pre 9 godina

13 godina smo sampioni i 13 godina igramo evroligu. Ako jedne godine ne budemo bili sampioni nece biti smak sveta. Puna podrska Duletu i momcima. Svi u Pionir! Mozda je i doslo vreme da se i drugi malo raduju. Zadrzali smo svoje ime i svoj grb i ako bi mnogi volelei da nije tako...

Aleksandar

pre 9 godina

Za razliku od vas ja ne likujem vašim problemima ali grobari zapitajte se gde su pare i zašto vam je klub u haosu.....ili i dalje sledite velikog vam vođu..

divac

pre 9 godina

Svak mu cast evo ja mu odajem priznanje ali stvarno kako zna da ispere mozak,da lepo prica,tuzno da i najverniji navijaci partizana ima da poveruju kako je dobro ako uopste i opstanu ali meni je drago da propadate jer ste se smejali Zvezdi a ista sudbina i vas uskoro ceka samo polako!
Najveci demagog o cijem znanju svedoci rad u Rusiji(CSK-a) ali ne grobari mu slepo veruju i verovace kako je za sve kriva Zvezda i Covic a ustvari pokrali sve jer se mora platiti skoro 350 000e plate vujosevicu,danilovicevo lumpovanje po kafanama,popravke dzipova i cega jos a za igrace koga briga ali bitno je ipak da je to sve do Zvezde!
(samrok sila SLUsamrok, 13. oktobar 2014 15:15)
niko ne može da zabrani fmp-u kako će da se zove!!

Milun

pre 9 godina

Vi igrate evroligu (jer je Cibona odustala)
Vi imate mlad I perspektivan tim (jer se Radnički raspao a država finansira privatni klub)
Vi imate marketing (tačno imate Čovića i malog od palube)
Mi placamo Čovićeve igrace
Vi ne plaćate porez
Vi nemate milionsku armiju navijaca (iako je mnoge Čović preveslao, ipak je Partizan najgledaniji)
Vi imate imate buducnost i joj se radujem
FMP!!!!!!!
(Bojan, 13. oktobar 2014 21:40)

KKP

pre 9 godina

Svak mu cast evo ja mu odajem priznanje ali stvarno kako zna da ispere mozak,da lepo prica,tuzno da i najverniji navijaci partizana ima da poveruju kako je dobro ako uopste i opstanu ali meni je drago da propadate jer ste se smejali Zvezdi a ista sudbina i vas uskoro ceka samo polako!Najveci demagog o cijem znanju svedoci rad u Rusiji(CSK-a) ali ne grobari mu slepo veruju i verovace kako je za sve kriva Zvezda i Covic a ustvari pokrali sve jer se mora platiti skoro 350 000e plate vujosevicu,danilovicevo lumpovanje po kafanama,popravke dzipova i cega jos a za igrace koga briga ali bitno je ipak da je to sve do Zvezde!
(samrok sila SLUsamrok, 13. oktobar 2014 15:15) samo polako,samo polako,samo polako,samo polako,samo polako,samo polako,samo polako,samo polako....i tako vec evo pola veka....

nishlija

pre 9 godina

Neverovatno da oni ciji je klub unisten i zadužen 15 miliona eu pričaju kako treba da se radi u Partizanu?? Kakva je to drskost, da čovek ostane zapanjen?@@@ znaci bilo ko da postavi komentar ovde a da nije hvaljenje KK Partizan , klub za koji navija je zamrznut......paranoja

partizan

pre 9 godina

Mi igramo evroligu
Mi imamo mlad I perspektivan tim
Mi imamo marketing
Mi placamo nase igrace
Mi placamo porez
Mi imamo milionsku armiju navijaca
Mi imamo buducnost i joj se radujem
ZVEZDA!!!!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bojan, 13. oktobar 2014 21:40)



ali MI smo sampioni ! ;)

lily alen

pre 9 godina

I kao i svaki put Partizan se do Nove godine nekako sklopi i onda porazbija sve što mu stane na put.Trenutno izgleda raspalo ali ne bi me čudilo da od Nove godine bude glavni favorit za trofeje
(Luke Babbitt gravedigger, 13. oktobar 2014 13:54)
Sto se raspalo tesko se sastavi.

makarije

pre 9 godina

za tebe svi favoriti ove godine i i ABAligi,a tek u EUROCUP, da vidimo sada koliko je veliki trener DV,kada se nema,a dok jd drzava gurala,onda si bio "EL GRANDE" Dusko Vujosevic......a sada krece kuknjava,KME,KME......

Borky

pre 9 godina

Sta ti je "srce sampiona" cim nema najbolji tim predaje se. Pa ja sam mislio da ti od kamena napravis igraca?! Napravis al ako taj kamen kostan milionce. Sad se sami pokazuje da si uvijek imao najbilje mlade igrace i najveci budzet. Slab si ti trener a i covjek. Partizanu sad sledi 20god. onoga svega sto je Zvezda trpila 13.

petarczv

pre 9 godina

Ko je Partizan i sta je uradio u kosarci, svi znaju! Zato uzivajte u vasoj kosarci. Mada, kada Zvezda igra, i nije neko uzivanje. Da se ne lazemo. :-)
(Partizanovac, 13. oktobar 2014 18:07)

Ma da uzivanje je kad se za celu utakmicu ubaci 50p i to vecina sa slobodnih bacanja. Kada se promasuje celi obruc i kada se stipaju sudije...xaxaxaxa

uslo u krv i dovidjenja

pre 9 godina

Ubedice Veliki mag i poznati spin majstor svoje slepe sledbenike,da on i ekipa ne zasluzuju kritike,da treba da ih glorifikujete pored katastrofalnih izdanja u prva 3 kola Aba lige,sa "renomiranim" rivalima koji bi na evro sceni sluzili za popravljanje kos razlike.Renome KKP je u obavezi da proba da obezbedi EL,iako sam daleko od ljubitelja ove jugoslovenske tvorevine,najvise bih voleo njih uz tim za koji navijam da gledam u EL...Nije kriva drzava,Telekom,premijer niti veciti rival sto ste vi u Srbiji toboze jedini koji niste placeni,pa svu odgovornost skidate sa Vasih ramena i perete ruke od stanja u klubu za koji ste jedino Vi odgovorni.Gde je novac od unosnih transfera,ulaznica tokom godina ucesca u EL,sponzora,menadzera koji je sve sto je dobro morao prvo u KKP da dovede jer je njihov trener "ekspert" za pravljenje igraca za nacionalnu selekciju,gde su na kraju i ko ti igraci koje je gorepomenuti napravio za reprezentaciju Srbije???????
Ne srozavajte se vise u ocima celokupne javnosti i Vasih "navijaca",pustite klub sposobnijima,Vase je vreme prosle,a nije da nije bilo za sve Vas unosno!

trajce

pre 9 godina

cak i da je ovo samo prebacivanje pritiska na protivnika za mene je licno sramota da nako ko sebe naziva institucijom izgubi od Olimpije. ja sam mislio da ste vi fabrika talenata.. ocigledno nisi toliki doktor kada nemas dovoljno para da preotmes sve talentovane igrace iz Srbije i pokupujes Lovrenja,Bertansa,Kinzija itd..

Kalcokera

pre 9 godina

kakav neprofesijonalizam....kakva nesportska izjava izgubicemo obe...hahaha a gde je tu cojstvo i junastvo i sportski duh..
pa sam si kriv prosle godine nijedan mahac peskirom nije igrao iscrpljivao si samo prvu petorku da bi dosao do titule(uz pomoc sudije)
KME KME

Bojan

pre 9 godina

Mi igramo evroligu
Mi imamo mlad I perspektivan tim
Mi imamo marketing
Mi placamo nase igrace
Mi placamo porez
Mi imamo milionsku armiju navijaca
Mi imamo buducnost i joj se radujem
ZVEZDA!!!!!!!

NS

pre 9 godina

Zasto bi im Telekom dao novce,a ovaj ih napada?Ako Danilovic i ostali pronadju nekog sponzora,ovaj im preti,kritikuje,napada itd.Ogadio je ljudima kosarku.

Dubinsky

pre 9 godina

Ko je kriv za katastrofu u Partizanu je jasno, svi oni koji na jedan ili drugi način vode klub! Dakle, naša Uprava i svi drugi koji su povezani direktno ili indirektno sa njom. Godinama su sedeli i čekali sa ispruženom rukom, dramčili od države… ništa nisu uradili u vidu marketinga. U takvoj državi je teško da se izboriš za svoj deo kolača, ali načina ima. Ako ovi u KKP ne znaju način, ili su nasposobni, a biće da je i jedno i drugo, onda bolje da pokupe prnji i dozvole nekome ko zna i želi da se bori za klub! Ovako, doživećemo sudbinu prave Crvene zvezde, iste one koja je i dalje zamrznuta.

aca_bg

pre 9 godina

Nema u ovome nista strasno.Bolje napraviti pauzu jednu ili dve sezone nego zavrsiti u kanalu kao komsije sa Malog Kalemegdana. Krivo mi je samo sto ovakve stvari treba da saopstava neko drugi a ne DV. Ima neko ko sebe zove 'poslovnim direktorom' i ko za to (valjda) prima platu. Taj neko se vec dve godine krije iza Duletovih ledja. Ono sto mene zanima je koliko duplih ugovora je bilo sa igracima (po ugledu na Lakovica)?Gde je otisao novac? Gde je novac od Zoa i Bogdana? Bez odgovora na ovakva pitanja, kanal ce biti sve dublji dok ne postanemo KK Partizan Diva.

Bodibond

pre 9 godina

Casovi ljubavi, institucija, Dule magija ...
Ajde sad neka Dule napravi svojim madjionicarskim trikovima asove za titulu ahahahahahahaha...
Sve polako izlazi na videlo, sve se vraca sve se placa, doso djavo po svoje.
Zato sto ste vi,
verovali slepo,
da ste najbolji,
lagao vas neko...
Lepo sam reko, one godine od 98-me pa do danas naplaticemo vas sa kamatom od 110%.

Cile

pre 9 godina

Dule, ja sam Partizanovac od detinjstva ali mi je stvarno dosta tvog kmečanja! Toliko godina u EL, toliko dobrih igrača smo imali i odlično prodali posle jedne ili dve sezone, a para nema!!! Znači, ili ne znate sa parama, ili neko tu deeebelo muva. I u jednom i u drugom slučaju to je loše za Partizan. Zato, hvala ti na svemu ali vreme je da dodju neki drugi koji će znati kako da vode i vrate klub u život.

mare

pre 9 godina

Pa zar jedna velicina od trenera moze da izjavi da ce izgubiti naredne 2 utakmice?! Svi znamo da ces dovesti jos 2 igraca samo da iskukas jos malo... Klasican manipulator, svaki dan neka izjava ali ne bi toliko kukao da nije Zvezda jaka...PREJAKA a to ga najvise boli.

Dragan BL

pre 9 godina

Nece ni Zvezda ni Partizan moci da se izbore sa uslovima za ulazak u EL.
Za 2-3 godine ima da bude kao Champions League u fudbalu, samo za bogate. Ako neko udje, to ce biti u nekoj predfazi.
Imas pare - nemas pare!!!

Kezman

pre 9 godina

Koliko je ovo tuzno...Za nas jedini spas sezone je povratak Sase Pavlovica, decko je bio za klasu iznad cele lige prosle godine, ako se to ostvari podici mu spomenik ispred Pionira, ako se on ne vrati, ja iskreno ne vidim kako cemo moci da udjemo medju 4...

GBK

pre 9 godina

Koliko je evra i dinara KK Partizan platio za tehnicke i jos koje greske D.Vujosevica? Evo vec na pocetku je krenulo sa 2000 evra i....nikom nista, on je nedodirljiv. Sta uopste tu rade Danilovic i Todoric?? Samo ikebana!!!

veliki strumf

pre 9 godina

A prihod od parfema Parni valjak, napeavljenog od telesnih tecnosti Bogdana, Zoa, Tepare, Gagare, Sase Ilica, Stojketa...? To nista?

Jagr68

pre 9 godina

Hvala Danilovicu i Todoricu sto su klub doveli do prosjackog stapa. Gde su pare? Poslati finansijsku policiju hitno! Toliko igraca prodatih poslednjih godina, a klub bez para, sponzora, u cijim dzepovima je zavrsio?

TORBICA JOVE DRAGAN

pre 9 godina

kakav spinmajstor ej realni su dva poraza i odmah skida svoju odgovornost,a ovi koji i njega gledaju kao u boga sve ovo upijaju i veruju mu svaku rec i veruju da je stvarno tako.Pa da realno je bilo i da vas Krka dobije sa budzetom prosecnog evroligasa jel da demagogu nekulturni!!

Labud

pre 9 godina

To je ispravan stav. Hvala Danilovicu za sve, ali on je odgovoran da nam objasni mnoge stvari. Ako ne voli javnost sto se bavi javnim poslom.

mile

pre 9 godina

zrtvovati evrokup svakako,jer nam nista ne znace bodovi,i ako se sledece godine uopste i plasiramo u EL,a realnost nam je sa ovim timom 6 mesto u ABA!! Od bezbradice i Salica nikad nece biti igraci,to je svima jasno!! Pokusati uigrati ekipu i zadrzati kostur za sledecu sezonu ABA,i napasti cetvrto mesto,sa iskusnijim timom za god.dana!!

kako boli kad se zvezda voli

pre 9 godina

ne znam za partizan, ali ako radonjić ostane moramo da se pojačamo sa bar još jednim igračem na poziciji ministra sporta i jedna petica iz poreske uprave

Movado

pre 9 godina

Nisam protiv Partizana, naprotiv voleo bih da se izbace menadzeri i ova krvopija iz kluba. Znam da ga navijaci (ja nisam navikac Partizana) dizu u nebesa, ali covek je takvu lovu od Partizana uzeo, da njegovi unuci nece morati nista da rade. Kad nastane problem poput ovog onda zadnjih 14 godina se ne racuna, pare od igraca, trofeja, evrope... su nestale a ako drzava ne pomogne uvek propadaju. Isto je sa ostalim timovima, a nikad se nece ugasiti ni jedan jer previse miliona godisnje zaradjuju raznim politicarima, kriminalcima, menadzerima... Da ne gledate svoj licni interes sport bi nam mnogo jak, posto je suprotno naravno da propadamo u svakom smislu i to godinama unazad. Djubrad jedna svi zajedno, cak i bivsi asovi koji udju u klub ( iako puni love) ulaze da zarade lovu a ne da pomognu klubu. Svako pametan bezi sto dalje od nadih klubova i zemlje, a tome ste vi svi na funkcijama donprineli ( kako na sportskim tako i na politickim)

Grba

pre 9 godina

Grobar sam otkad znam za sebe a imam 35 godina. Svaka čast Duletu za fenomenalne rezultate ali mene brine jedna stvar. 15 godina redovno učestvujemo u evro ligi, a nemamo generalnog sponzora i nemamo ni dinara u kasi. Nešto tu debelo smrdi. U evro ligi je Pionir uvek bio pun. Igrači su iz našeg kluba odlazili u najveće evropske klubove. Pored svega toga-para nema. Gde su pare?

Info

pre 9 godina

Za sve ostrascene navijace komsija, koji Eurokup sada nazivaju cipiripi, a do pre nekoliko meseci su isti pratili i velicali, informacija da ce meceve Partizana (kojeg tako strastveno prate) prenositi Arena Sport.

BarryFerguson

pre 9 godina

Zakljucak je da mi generalno u svim sverama nemamo menadzerskog znanja, gledamo usko i od danas do sutra. To nije pitanje novca. Tako je u svim sferama drustva,zaglavljeni negde u procepu izmedju bandita, komunizma i kapitalizma.

Srbin

pre 9 godina

Podrska Partizanu, Duletu i igracima! Partizan u inat svima... Crtu podvlacimo na kraju sezone! Za sve se navija, Partizan se voli!

Delija

pre 9 godina

Neće Bartolomeu doveka da vlada Euroligom,a neće ni SNS doveka da uništava Partizan.
(sašo, 13. oktobar 2014 20:49)
Hhaha SNS unstava Partizan, ne mogu da verujem da si toliki licemer, vas unistavaj ljudi koj vode klub toliko godina u Evropi ste igrali toliko titula osvojenih pa desu vam pare nije vam SNS kriv sto ste dovodili igrace za astronomske cifre

Delija

pre 9 godina

Ako je Dule toliko veliki trener zasto nije nesto napravio u inostranstvu, to sto je on uradio sa Partizanom svaki drugi bi isto to uradio zato sto nije imao ozbiljnog kokurenta u nasoj i ABA ligi i pritom imao uvek 3-4 vrhunska igraca koj su imali vrhunske plate za nase uslove

Ko je ovde ko?

pre 9 godina

Izjave trenera i pomoćnog trenera po tematici izgledaju kao da su ih dali predsednik kluba i trener. Šta onda u partizanu predstavlja Danilović?

Miki

pre 9 godina

Sa ovom ekipom Partizan i nema neku perspektivu...

Skor u ABA ligi 6-7 ili 7-6 u prvom delu...
sto znaci vec oprastanje uod Play-off-a...

U EuroCup-u par pobeda kuci je maksimum...