Ponedeljak, 01.09.2014.

11:24

Falkao na pozajmici u Junajtedu!

Radamel Falkao karijeru će nastaviti u Mančester Junajtedu, koji će ga pozajmiti do kraja sezone od Monaka.

Izvor: AK

Falkao na pozajmici u Junajtedu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

171 Komentari

Sortiraj po:

IronMan

pre 9 godina

"Liverpool nije igrao LS par godina ali dobrim investiranjem ( pre svega u Suareza ) je se vratio, dakle napornim radom, ali MU zeli da se vrati u LS tako sto ce prosuti hrpu novca na pojacanja..." (AK47, 01. septembar 2014 23:33) Ako si već napisao ovakav komentar, onda shvataš u čemu je veličina Junajteda?! Poslednje 2 dekade nisu "prosipali hrpu love", pa su opet osvojili 2 LŠ, igrali u još par finala, bezbroj titula u PL, FA kupova itd. pre svega zahvaljujući najvećem strategu SAFu i fudbalskoj filozofiji! Iako nisam pristalica abnormalnih transfera, teško je očekivati od bilo kog trenera da adekvatno zameni Fergusona i nastavi rad sa ovom "poluamaterskom" ekipom (Jang, Smoling, Kerik, Flečer, Kleverli, Velbek...), tako da su skupa pojačanja, adekvatna reakcija na odlazak najvećeg trenera u istoriji fudbala. Šta bude biće, ali jedno je sigurno - pre će Junajted do nove titule, nego Liverpul!

Zlatan_Ibrahimovic

pre 9 godina

Navijaci Liverpula najveci smaraci ubedljivo, svi su ko jedan, isprani mozgovi. A tek onaj njihov Slipi Dzerard koji nikada nije niti ce osvojiti Premijer...

Vlada

pre 9 godina

Cudno mi je da Van Gal nije doveo mladog Stefan de Vrij-a u Man U. Decko ima potencijala da bude jedan od najboljih stopera. I jednog iskusnijeg matorijeg koj bi vise bio stacionaran i pomagao timu samopouzdanjem i pravovremenim intervencijama.

Mr.Dule

pre 9 godina

Mozda je kupovina dobra ali ne lici mi na MU da se ovoliko isprsi za dva igraca a i plate su mi sumanute.Drugo ne vidim racunicu Monaka koji je pazario Falkaa za isti novac za koji ga prodaje a nije igrao proslu sezonu.Licno kada bih birao centarfora pre bih se odlucio za Ibru koji je standardno dobar svake sezone a i deluje mi robusnije za PL.

mare

pre 9 godina

Postujem Van Gaala ali dovesti Falkaa a imas 3. najbolji napad na svetu je ocajan potez. Odbrana uzas (Burnley se poigrava sa njima), vezu ne bih ni da komentarisem, jedino Di Marija vredi nesto... Po mom skromnom misljenju, Utd nece uzeti titulu bar 5 godina.

Djordje B

pre 9 godina

Upravo mi je Falkaov menadzer cuveni Zorz Mendes poznatijinkao super-agent(drzi murinja, c.ronalda, nanija, andersona, deka...) poslao SMS u kome mi je napisao doslovce: "Djordje, something goes wrong with Radamel's medical. There is a big chance to deal turn down. :(". Dakle jos se nista ne zna. Ostalo je jos samo 5 minuta posto je Utd trazio dodatnih sat vremena kao i Arsenal jer Velbekov transfer zavisi od Radamelovog. Potpuno ludilo!

karager

pre 9 godina

Koliki su kompleksasi ovi junajtedovci. Pricamo o verovatno losijoj transfer politici od prvih galaktikosa, falkao je igrac koji je dosta star i sklon povredama iz razloga sto je vise puta dozivljavao slicnu. Drugo kad je to liverpul dovodio skuplje igrace od junajteda(osim u slucaju kerola) nikad u zivotu, ove godine su doveli igrace sa parama od suareza a mancester nista nije zaradio proteklih godina, od ronalda nista znacajno. Vi tu nabrajate titule..

ManUtd

pre 9 godina

Imam osecaj da se ovi Liverpulovci vise brinu za Junajted nego za Liverpul...
Normalno, kad 10 godina nisu imali za koga da navijaju...
a ovaj pekmez AK47 najgori...:-!

Werewolf

pre 9 godina

Mančester Junajted je tada imao tri igrača u startnoj postavi, Vest Hem dva, svi ostali po jednog. Najbolji igrač je bio igrač Junajteda tada samo Bobi a danas Ser Bobi Čarlton. Ser Mat Bezbi, Ser Bobi Čarlton, Ser Aleks Ferguson.
Mislim da ta titula definiše Instituciju.

O titulama,globalnoj popularnosti, sponzorima i novcu je izlišno pričati.

Sportski pozdrav
(ČarltonStajlsKoneli66, 1. septembar 2014 14:23)

Ti si se decko nalupao ko otvoren prozor. Tada je najbolji igrac Engleske i kapiten bio Ser Bobi Mur, igrac Vest Hema. Mur je i clan najboljih 11 20-og veka.
A ta titula(titula Ser) definise snishodljivost prema Junajtedu zbog njihove delom tragicne istorije i Minhena... Od tada, ko god od osoblja Junajteda ostvari neki veci rezultat odmah se utrkuju da mu daju titulu Sera jer oni i dalje potenciraju pricu o tom Minhenu.
Do ove godine, kada je Karlo Anceloti osvojio 3. titulu sampiona Evrope, jedini trener koji je osvajao 3 puta najjace Evropsko takmicenje je bio Bob Pejzli, trener Liverpula iz 70-ih godina proslog veka.
Met Bazbi je bio jednom sampion Evrope, Ferguson 2. puta. Oni su Serovi, a Bob Pejzli koji je bio sampion Evrope isto puta koliko ova dvojca zajedno nije.
Eto ti relevantnosti titule Sera(i, ocigledno, jako pravicnih i jasno vidljivih merila za dobijanje iste) koja toliko definise tu tvoju instituciju po imenu Mancester Junajted.
Obican pozeraj.

AK47

pre 9 godina

United 62 trofeja, Liverpool 59.aaa?Prospi mi još jedan "argument",najljubaznije te molim.
(mrmot, 1. septembar 2014 22:23)

Ovo sto cu sada reci nije nikakav argument vec sama cinjenica. Ja za liverpool navijam svim srcem svaki prelazni rok cekam sa nestrpljenjem, da li ce nam otici naj igraci, ko novi ce doci za duplo manje pare od Di Marie. A gde je tu kod vas neizvestnost ? reci mi molim te ? Liverpool nije igrao LS par godina ali dobrim investiranjem ( pre svega u Suareza ) je se vratio, dakle napornim radom, ali MU zeli da se vrati u LS tako sto ce prosuti hrpu novca na pojacanja ? Izvini molim te ali ja nikada ne mogu simpatisati takav klub. A da ne pricam o Gerarrdu i njegovom rodjaku koji je nesrecno preminuo, i kako je ostao veran klubu, kada pomislim na to uvek znam da navijam na pravi klub, jer to su iskrene emocije... YNWA

brufen od 400

pre 9 godina

Stručnjaci,svi vi molite Boga po forumima već nedeljama unazad da jedan takav igrač potpiše za klubove za koje navijate-Liverpul,Arsenal,Siti,i kad bi se to desilo onda biste pisali a pa kako je to titula u najavi,a kad igrač potpiše za Junajted onda je mator,povređen,preplaćen,nisu normalni.Licemeraj na kvadrat.

Her Zivota

pre 9 godina

Gledajuci vesti sa ovog sajta Falkao nije hteo iz Monaka, pa je presao u Juventus, pre neki dan je presao u Real Madrid a danas je postao igrac M Uniteda, zanimljivo ! Sme li neko da se kladi da ce u prvih nekoliko utakmica koje bude odigrao zaraditi nezgodan udarac od kojeg ce pauzirati najmanje mesec dana ?? I da zbog ovolike plate ocekujem Runijevo prenemaganje i njegovo povezivanje sa Realom, Barcelonom, Celzijem ili PSG-om, onda naravno produzenje ugovora uz dosta vecu platu i izjave tipa ''Ostajem do kraja karijere, Nikad nisam razmisljao o odlasku, M United najveci klub na svetu '' i slicno !

oliver nedeljkovic

pre 9 godina

ahahahahahahah


jos kazes, odbio sve te klubove i dosao u instituciju Junajted?????

od Vengera ne bi dobio vise od 210000(11 miliona),Real mu je nudio 250000(13 miliona godisnju platu) a on potpisao za "instituciju" za godisnju platu od 23 miliona evra,cak 10 vise od onoga sto je nudio Real Madrid
Inace da je presao u RM verovatno bi mu bio san da igra za RM,kao sto mu je bio san i u Monaku a pre toga u Atletiku(u Portu nije bio san jer nije primao veliku lovu) i sad ce mu biti u Mancesteru

Sad ce Runi da se naljuti jer on prima samo 300000 a Tigre 46 hiljada funti vise

pa to i jeste san,najveci ugovor ikada,"lupi" cifru i Junajted kaze "da"

Covek koji je jos rovit od povrede,ima 29 godina,potpisao za godisnju platu od 23 miliona evra,taj Glejzer stvarno nije normalan,ali stvarno

milan

pre 9 godina

Nema nista od njega, razlog tome je sto ima da ga tuku kao nikad u zivotu.

Druga stvar, covek je sklon povredama kao Van Persi koji svaku 2,3 utakmicu pauzira po 2,3 utakmice.

Treca stvar, on ih je odrao ali odrao. Za te pare mogli su odbranu da unaprede a ne one rupe da im igraju.

Cetvrta stvar , opet nece nista da urade. Zivi bili pa videli.

Van Gal , covek veze nema. Od kada znam za njega on veze nije imao. Malo mu se posrecilo na prvenstvu i to je to.

Van Gal, mancesterov najveci promasaj ikada. Covek je potrosio milione ali milione i opet nista nece uraditi.

Inace mnogo volim mancester ali medjutim.............

institucija

pre 9 godina

Ako hoces da pricas o evropskim fudbalskim institucijama i gigantima onada stvari stoje ovako

ovo ti je GOAT tabela(greatest of all time) klubova u Evropi,racunaji se svi evropski trofeji u sprezi sa domacim

1.Real Madrid
2.Milan
3.Bayern Munich
4.Liverpool
5.Barcelona
6.Ajax
7.Internazionale
8.Benfica
9.Porto
10.Man utd
11.Juventus
12.Borrusia Dortmund
13.Feyenoord
14.Chelsea
15.Olimpique de Marseille


od Engleza Notingem,Aston Vila,Arsenal i Totenhem su u top 30

ako gledas po zemljama
Real M, Bajernm, Liverpul, Milan,Ajax, Marsej, Benfika,Seltik, to su najvece "institucije",C Zvezda,Steaua,Olimpijakos,Spartak Moskva...itd

ja

pre 9 godina

nije bitno sto ove godine ne igra Ligu Sampiona, bitno je da on igra u jednom Mancester Junajtedu...a vi sto komentarisete i glumite huligane engleskih ekipa ustvari vikendom gledate Cuku, Vozd, Ofku, Indjiju, Srem, Jakovo, Palic, Moravac i ostale ekipe sto imaju po 120 navijaca.

mrmot

pre 9 godina

Najtrofejniji Ostrvski tim ili ne, aaa ???
(AK47, 1. septembar 2014 21:41)

United 62 trofeja, Liverpool 59.aaa?Prospi mi još jedan "argument",najljubaznije te molim.

danguba

pre 9 godina

Falkao + DiMaria = Berbatov + Veron. Mozda grijesim, ali na prvu mi tako izgleda. Preplaceni, vec u zrelim/poznim igrackim godinama, skloni povredama, bez iskustva igranja u PL... Dakle, trebace im barem pola sezone za uigravanje..., a u odbrani i dalje ostaje supljina. Sa svim ovim pojacanjima, postaju ozbiljan kandidat za 4. poziciju...

suvisno

pre 9 godina

Kako da budem ljubomoran na klub koji trosi para vise nego real a 20 godina se hvali time kako su sami stvarali uspehe i igrace :/ Malo dostojanstva molim..
(karager, 1. septembar 2014 17:21)

U periodu od 1990-2012 Liverpul je potrosio 11% vise novca na kupovinu igraca od Junajteda. Suvisno je govoriti o tome ko je koliko trofeja osvojio u istom periodu.
(eeee, 1. septembar 2014 19:36)

Mislis da je Junajted od 1967-1993 trosio manje od Liverpula? Kad vec pricate o parama onda obuhvatite i period pre titula, ali ko je onda navijao za Junajted.

davna vremena

pre 9 godina

Maradona-Barsa Falkao-Junajted

"Izotimao" ih je Pibe za lovu, isto je uradio i Tigre

346000 funti nedeljno-438 000 evra nedeljno
...koja smejurija,posle se neko pita sto ovakav igrac nije dosao u Arsenal(koji moze da realizuje ovakav transfer)

Venger mu ne bi ponudio vise od 220000 mesecno(cak je i Van Persi pobegao u Manccester zbog 30.000 vise mesecno)
Sve u svemu, Glejzer je dao ono sto Florentino Perez nije hteo,dolazak Falkaa u RM bi verovatno nagovestilo razdor u ekipi,s obzirom da bi imao veca primanja od C.Ronalda
Umesto da dovedu 5 igraca odbrane(ovi sto su dosli, uopste ne racunam kao iole ozbiljne igrace) i golmana,oni doveli di Mariju i Tigrea,uvek se znalo da je odbrana ta koja donosi titule

ODBRANA:cak su i velike ekipe koje su igrale na gol vise imale uvek jaku odbranu i barem vrlo dobrog golmana

Ako je gledati ocene Junajteda
Napad 10
Sredina 3
Odbrana 2
Golman 2

Na kraju nece vise od 6. mesta

AK47

pre 9 godina

@karager luzerpulovac malo ljubomora a? kad ti za sezonu-dve odu vidara, evra, ferdinand, skols, gigs, flecer (zbog bolesti), nani, onda moras da kupujes jer je to bila okosnica tima. ubacili su vilsona, bleketa, dzejmsa i jos ponekog iz skole ali ne mozes ovoliki broj igraca nadomestiti iz skole za 1 sezonu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mick, 1. septembar 2014 19:35)

Prava steta za vas sto tu vise nije Fergi, sjajan trener, upravo se secam utakmica sa Atletic Bilbaom :/ ... YNWA

Consumer

pre 9 godina

mnogo gotivim njegove fudbalske kvalitete, ali je napravio jako lose poteze u mozda najvaznije dve godine svoje karijere. prodao se za pare. i to za 20-30% vise nego sto bi primao negde gde bi postao legenda. steta

skebo

pre 9 godina

Nema Lige šampiona a Falkao izabere pozajmicu u Junajted pre Sitija i Arsenala.Da se zna ko je najveći klub u Engleskoj.
(Devil, 1. septembar 2014 11:33)

Falkao nikada nije ni igrao Ligu sampiona. Uvek je birao timove koji se bore za LE. A cim njegov tim obezbedi LS, on ode.

Jovan

pre 9 godina

Falkao odbio Real,Siti i Arsenal i prešao u Mančester Junajted koji ne igra LŠ.Institucija.
(Cantona, 1. septembar 2014 11:53)

I prosle godine tako odbio PSG, Real, Celzi i Siti, otisao u Monako koji nije igrao u evropi. Covek jednostavno ne voli Ligu sampiona.

Speedy

pre 9 godina

volim i pratim United od 98 godine.Zaljubio sam se u politiku kluba koju je vodio Fergi! Voleo sam instikt ubice koji je imao United, atmosferu u klubu, zar sa kojim su igrali igraci! United je imao legende koje su odrasle u klubu: Skoks, Gigs, Bekam, Kin, braca Nevil. Odjednom nestade taj United...Nije bitno koliko su para dali uvek smo imali novac.Poenta je promena politike! Kakav Di Maria, Falkao i razni sminkeri...Kakav Van Gal.Nikada nisu kupovali gotove igrace nego si ih stvarali! Najveca je greska sto su oterali Mojesa.On je trener stvaralac i trebalo ga je istrpiti, pa makar i 5 sezona!

Малац

pre 9 godina

Ако овај тренер не мрдне своје дупе са столице током читаве утакмице,
џаба све па таман да у тиму има 11 најбољих на свету.
Треба то мотивисати, бити стално активан поред линије, а не ко да је пензионер у парку на клупи на свежем ваздуху, чита новине и чека да прође време до ТВ дневника.

Vladimir

pre 9 godina

Klub iz predgrađa će se ove godine boriti za ulazak u LE sa Svonsijem i Totenhemom.
Nije to strašno. Strašno je što će proći pola godine - godina, da se naviknu na 352, taman kad to nauče, LVG će fasovati otkaz, a onda ponovno vraćanje na staro i ode još neko vreme...
Svakako, Šo, Erera, Blind, Persi, Mata... više nisu oni stari, a neki od navedenih nikada ni neće biti igrači za velike stvari.
Jedinstvo je Liverpul 90ih.

nikola

pre 9 godina

ovo je kao da gradis kucu a prvo gradis krov bez temelja.... sa onakvom odbranom sa flecerom na sredini terena sa young-om na krilu sa persijem koji je totalno van forme.... pa ljudi su potrosili 200miliona evra alooooooo 200miliona evra a nijednog ozbiljnog defanzivca nisu doveli.... nego im glavni u odbrani evans koji komotno moze da igra u JSL i to kao rezerva.... navijac sam partizana i smatram da uzasno igramo... ali taj isti partizan bi imao barem 3 stopostotne sanse....

Devil

pre 9 godina

Falkao mi deluje kao neka devojcica ima one sirovine od stopera u premijer liga da ga odvale od batina.
(Pinki, 1. septembar 2014 18:47)

Sirovine od štopera u premier ligi a?Se sećaš kako je Radomir strpo Čelziju tri komada zatvorenih očiju?

Zlatan_Ibrahimovic

pre 9 godina

Falkao ima platu 430k evra NEDELJNO. Skandal. Pazite, u NBA jos uvek imaju vece plate, ali i manji rooster, tj. imaju 12 igraca npr, u fudbalu 28, plus akademija, ovo-ono.. Nece se na ovome zaustaviti. Ibrahimovic je bio prvi fudbaler sa platom od 10 miliona, nekoliko godina kasnije dva i po puta toliko. Ludnica.

u sve se meša:-)

pre 9 godina

Šta će im Di Maria i Falkao kad su za 20.000.000 ? doveli Markovića koji će potencionalno biti jedan od boljih igrača za par godina.

igor

pre 9 godina

dobra vest za united ali cisto sumnjam da falcao moze nesto promenit city je uigran, celsi je jak kao beton, i ove sezone ce sigurno uzet titulu ili city ili celsi a mozda i sledece,tako da man utd tek za tri godine moze ne cemu da se nada a do tad ce van persi da ima 32 falcao 31 godinu tako i tad ce bit tesko pozz

da da da

pre 9 godina

346000 funti nedeljno

to je 18 miliona funti godisnja plata ili po danasnjem kursu 22.800.000 evra
skoro 23 miliona...svaka cast ,al ih je izotimao i treba kad imaju

Para vrti gde burgija nece,koliko ja mislim ovo je jaci ugovor od CR7 i Mesija ili se varam???zna li neko???

Vlada

pre 9 godina

Sto se tice Mojesa i price kako bi i on sa ovom ekipom napravio nesto, verovatno stoji sve to. Ali razlika je u tome sto njemu niko ne bi dosao od ovih igraca, dok Van Gal ima ozbiljne rezultate i svi igraci bi da rade sa njim. Zato je dobio manje-vise neogranicen budzet. :)

mick

pre 9 godina

@karager luzerpulovac malo ljubomora a? kad ti za sezonu-dve odu vidara, evra, ferdinand, skols, gigs, flecer (zbog bolesti), nani, onda moras da kupujes jer je to bila okosnica tima. ubacili su vilsona, bleketa, dzejmsa i jos ponekog iz skole ali ne mozes ovoliki broj igraca nadomestiti iz skole za 1 sezonu...

eeee

pre 9 godina

Kako da budem ljubomoran na klub koji trosi para vise nego real a 20 godina se hvali time kako su sami stvarali uspehe i igrace :/ Malo dostojanstva molim..
(karager, 1. septembar 2014 17:21)

U periodu od 1990-2012 Liverpul je potrosio 11% vise novca na kupovinu igraca od Junajteda. Suvisno je govoriti o tome ko je koliko trofeja osvojio u istom periodu.

Milos

pre 9 godina

Kako da budem ljubomoran na klub koji trosi para vise nego real a 20 godina se hvali time kako su sami stvarali uspehe i igrace :/ Malo dostojanstva molim..
(karager, 1. septembar 2014 17:21)

Liverpul je potrošio 120 miliona funti u ovom prelaznom roku.Ko ih je sprečavao da dovedu Falkaa i Di Mariu na startu prelaznog roka?

Ljuba Moljac

pre 9 godina

I vise nego smesne su vam te price o institucijama u danasnje vreme gde se gleda samo novac,jel mislite da svi ovi silni igraci idu u kinu,ameriku,indiju zato sto ce tamo igrati u intitucijama pa nece bas da je tako,falkao bez sumnje vrhunski napadac ali je i rizik jer je imao tesku povredu iz koje se jos vraca i kockanje je dati mu platu 250-300 soma sto on verovatno zahteva,drugi nisu hteli junajted mu je dao i to je razlog njegovog dolaska uz naravno sto je junajted veliki klub.

cerupanje

pre 9 godina

Eto radosti za decurliju u Srbiji, i opet oni o velicini, Junajted mu je platio ono sto ni Real nije hteo, a vi se zamislite zasto.

Bane, mrmot, Milos, IVORY...

pre 9 godina

Kako da budem ljubomoran na klub koji trosi para vise nego real a 20 godina se hvali time kako su sami stvarali uspehe i igrace :/ Malo dostojanstva molim..
(karager, 1. septembar 2014 17:21)

Liverpul je potrošio 120 miliona funti u ovom prelaznom roku.Ko ih je sprečavao da dovedu Falkaa i Di Mariu na startu prelaznog roka?
(Milos, 1. septembar 2014 18:16)

Junajted nikoga nije prodao a potrosio je 200 mil funti, Liverpul je prvo prodao da bi mogao da trosi i sta ce im Di Marija po toj ceni, a tek Falkao.

karager

pre 9 godina

Kako da budem ljubomoran na klub koji trosi para vise nego real a 20 godina se hvali time kako su sami stvarali uspehe i igrace :/ Malo dostojanstva molim..

d

pre 9 godina

zaboravili ste da su doveli i dejlija blinda. tako je igrao jos samo dragan okuka, kada je postava U-21 srbije imala tri leva beka u startnoj postavi na evropskom prvenstvu (i naravno ispala od ukrajine)

bavarac

pre 9 godina

Ovom Falkau izgleda stavrno nesto fali,opet hoce da ne igra ligu šampiona,stavrno ga ne razumem,umesto da ode u neki klub koji igra LŠ,on uvek izabere neki drugi klub..

dax

pre 9 godina

Sve sve alu Mancester nije smeo da se odrekne Nemanje ni po koju cenu bar jos godinu dve.Nije sto je nas ali odbrana im u najmanju ruku deluje komicno i nesigueno da je to strasno....Pozdravljam dolazak Falkaa jer obozavam ludu premijer ligu.

mrmot

pre 9 godina

@mrmot

Falkao ce da propadne kao i ceo junajted, bolje bi mu bilo da je otisao u siti tamo se bar igra fudbal. Sto se tice ove prijave za Liverpul, pukli ste 4 0 od mk donsa baki, ee majko sta ovde nije jasno?
(karager, 1. septembar 2014 15:57)

Si mi ljubomoran zbog Falkaa i Di Marie a?Sanjaj da će institucija da propadne.:***

Nikki

pre 9 godina

Osvoji ligu evrope sa Portom koji treba da igra ligu sampiona sledece godine a on predje u Atletiko sa kojim opet osvoji ligu evrope. Taman kada treba sa njima da zaigra ligu sampiona on ide u Monako. Sada opet ista prica, Monako u CL a on predje u Man.Utd. Hoce li ovaj covek ikada igrati ligu sampiona?

brufen od 400

pre 9 godina

Svonsi, Sanderlend, Barnli = 2 osvojena boda
Sautempton, M. Siti, Totenhem = 6 osvojenih bodova

Placi ;)
(dupli_kantar, 1. septembar 2014 15:12)

Ma osvojili ste titulu sa tih 6 bodova...al juče malo.;)

Aleksandar

pre 9 godina

Jedan podsetnik za one koji pišu kako je odbio silne velike klubove koji igraju LŠ i potpisao za Mančester jer je Mančester, jel'te, institucija: taj isti igrač je pre godinu dana odbio sve te iste klubove da bi potpisao za MONAKO koji jedva stadion od 20000 mesta može da popuni. Toliko o njegovoj relevantnosti.

shazam

pre 9 godina

Cicarito ce u Real, verovatno isto na ovu foru pozajmica sa dogovorom o kupovini naredne sezone. Falkao i RvP sa svojim hronicnim povredama kolena bi trebalo da pokriju devetku...valjda nece biti povredjeni u isto vreme, inace eto opet Velbeka :p Sto se stopera tice, naravno da treba vremena da se to uigra, bar nekoliko meseci - novi trener, totalno nov sistem. Roho ce igrati stopera, a vrlo moguce da ce biti doveden i De Jong koji isto moze tu da igra, i koji svojim iskustvom zajedno za razumevanjem koje vec ima sa Van Galom moze da pomogne mladjim kolegama u odbrani da shvate sta i kako. U principu naravno da bi bilo bolje da se dovode vrhunski stoperi, ali timovi koji takve vec imaju jednostavno ne zele da prodaju. Da je to tako lako, ne bi u prebogatom Sitiju Demikelis igrao stopera, niti u Barsi Maskerano, itd. Eto Luiz, covek koji je cak i u defanzivno losem Brazilu delovao kao rupa, je otisao za ciglo 50 miliona. Liverpul se kao konacno pojacao na mestu stopera, a opet su dali 25 miliona na Lovrena koji je van Hrvatske odigrao 2 sezone preko 20 utakmica u ligi, od toga jednu u Premijer Ligi. Da su mogli da daju i 50 umesto da dovode Markovica za jos 25 mil. kao 5. krilo u ekipi, sigurno da bi to i uradili. Ali jednostavno nema, nije to tek tako, nije ovo igrica.

Mjau

pre 9 godina

Junajted?
Ne znam sta ovde da napisem...
(Novski, 1. septembar 2014 15:03)

Tradicija, ovo ono. Vidi se po komentarima.
Kad neko drugi plaća igrača 100 hiljada funti nedeljno, to je destrukcija fudbala. Kad Junajted Runiju ponudi triput veću platu iako je prethodno tražio transfer, to se zove institucija. A kad Runi pristane, onda je on lojalan igrač koji voli klub i poštuje tradiciju.
Nema licemernijeg kluba od Mančestera. A vidim da ćute na izjavu Di Marije da nije želeo iz Reala...

Miki27

pre 9 godina

A sto se ljudi brinu za odbranu? Gledajte vi klub za koji navijate, manite se Utd... Prije par nedelja, nece niko u Snubcester! Propala je to ekipa, tu idu trecerazredni igraci kad ono odjednom Di Marija, Blind, Falkao? Stvarno ocajni igraci... Nisu date pare Mojesu? Bile su na raspolaganju ali kad pokusas da dovedes Svajnstajgera i Fabregasa a tad su bile druge okolnosti oko dovodjenja tih igraca i onda bacis nekoliko miliona vise nego sto je trebalo na covjeka kojeg si ti trenirao pa jos otjeras kapitena... Za VG dosta igraca hoce da igra iako meni delije kao tezak covjek i polako, uklopice se to sve... Mozda ne jos par kola ali ubijedjen sam na kraju da ce izboriti LS ako ne i nesto vise! Ajmo VG prodaj Kleverlija, Andersona i Welbeka, dosta su se provlacili u Utd

Novski

pre 9 godina

Dakle,Mancester Junajted je institucija,to stoji,to su i Liverpool,Real,Barsa,Bajern,Ajaks,Celsi,Inter,Milan,Juventus.
E sad da li je ta institucija uspela da pobedi Real u dovodjenju Falkaa?Prosudite sami(da ga je Real hteo,kupio bi ga).Decko je igrac odlican, s tim sto ga povrede ubise.Dobra strana je u tome sto nece biti tuce u spicu jer Van Gall ima autoritet barem nad Persijem.Ko je dobio ovim transferom?
Real,jer dobija Cicarita koji je za osrednju platu jedan od najjacih Dzokera u svetu fudbala i nema frku da sedi na klupi.Monako ,koji se otarasio igraca koji zaradjuje Milion evra mesecno,a tesko je povredjivan i operisan.
Junajted?
Ne znam sta ovde da napisem...

karager

pre 9 godina

@mrmot

Falkao ce da propadne kao i ceo junajted, bolje bi mu bilo da je otisao u siti tamo se bar igra fudbal. Sto se tice ove prijave za Liverpul, pukli ste 4 0 od mk donsa baki, ee majko sta ovde nije jasno?

dupli_kantar

pre 9 godina

ne vredi.. tesko od babe devojka YNWA
(spicko, 1. septembar 2014 12:37)

Lalana i Lambert ili Di Maria i Falkao?Plači.
(mrmot, 1. septembar 2014 14:21)

Svonsi, Sanderlend, Barnli = 2 osvojena boda
Sautempton, M. Siti, Totenhem = 6 osvojenih bodova

Placi ;)

Zezus

pre 9 godina

Sve su to extra igrači ali prosto ne mogu da razumem, ko će im igrati u odbrani. Mislim da im je odbrana dno, onaj Evans, ljudi, pa taj ne može da igra ni za onaj McDons što ih je odvalio.

Ljubisa livac

pre 9 godina

A odbrana rupa do rupe. Nakad su bili ozbiljan klub, ne mogu da verujem da ovako lose rade. Gomilaju igrace u navali dok je jasno da im je odbrana ispod proseka.

b

pre 9 godina

utd uzima falcao-a, a wenger putuje u rim da sudi dobrotvorni mec... a sanogo startuje ?! sto bi rekao andjus da ovo sve nije tuzno, bilo bi pomalo i smesno...

b.

pre 9 godina

Pomoci ce u borbi za opstanak. A ovi sto su zapenili kako je izabrao MU iako ne igra LS nisu svesni da je to zato sto niko normalan nije hteo da da te pare za igraca sa istrosenim kolenima koji je prespavao proslu sezonu. Pa Monako je jedva docekao da ga se otarasi. Pozajmica, transfer, sta god samo ga vodite! A o njegovoj plati necu ni da govorim. Svedoci smo totalnog urusavanja nekada velikog engleskog kluba...

ČarltonStajlsKoneli66

pre 9 godina

Kome nije jasno da je Mančester Junajted najveći klub u engleskoj i ponajveći u Evropi sada bi trebalo da bude.

Mančester Junajted je Institucija ali ne lažna i samozvana već istinska, sazdana od činjenica i doprinosa engleskom i svetskom fudbalu.

Iako je u Gordom Albionu fudbala izmišljen, oni su bili tek jednom prvaci sveta, 1966., kao domaćini.

Mančester Junajted je tada imao tri igrača u startnoj postavi, Vest Hem dva, svi ostali po jednog. Najbolji igrač je bio igrač Junajteda tada samo Bobi a danas Ser Bobi Čarlton. Ser Mat Bezbi, Ser Bobi Čarlton, Ser Aleks Ferguson.
Mislim da ta titula definiše Instituciju.

O titulama,globalnoj popularnosti, sponzorima i novcu je izlišno pričati.

Sportski pozdrav

vlada

pre 9 godina

Nikako da Falcao ode tamo gde mu je mesto - Chelsea!
Tamo bi kidao i bio najbolji golgeter evrope ovako će da se mrcvari u Junajtedu i da propadne.

Mad4Red

pre 9 godina

Ocigledno da su pogresili sto su otpustili Vidica i Ferdinanda, nema veze nisu morali u paru da igraju ali drugacije je kad imas nekog iskusnog u zadnjoj liniji, i ova formacija 3-5-2 ne pije vodu!!! ManUtd mora da igra 4-4-2 ili 4-2-3-1 da sa zadnja dva vezna igra, bekove pod hitno da ima, plus Jang i Valensija da pomazu a iza napadaca Runi!!! Znaci De Jong i Herera zadnji vezni, jedan bek Blind drugi Rojo, stoperi Evans Smoling, to bi bila lepa ekipica, steta sto nisu mogli da dovedu Humelsa iz Borusije, stoper doktor na terenu!!! Napravice Van Gal nestoo polako samo!!!

Milos

pre 9 godina

Bilo bi dobro kad bi na pozajmici i ostalo, puno para za matorog igraca… ove sezone moze da posluzi posebno ako je istina ono za Van Persija.

nadaZR

pre 9 godina

u odbrani je jedino dobar jones koji ce da igra sa blindom i macos rojo njima je sada potreban jedan defanzivni vezni jer flecher je panj

Vestak

pre 9 godina

Pa dobro bre vise! Do kad ce nekima biti dozvoljeno ovakvo trosenje a neke izvacivati iz lige sampiona zbog tehnicke greske?
200mil a jedva da su prodali nekoga, pa Chelsea je potrosio 15mil vise nego sto je zaradio od prodaje a kakav tim ima.

Dyne-o-Myte

pre 9 godina

Kasno je za krpljenja. Sada treba kupovati i stopere pa se nanovo uigravati, premijer liga to ne prasta. Mislim da je Junajtedu, pored superjakih Celsija, Sitija, Liverpula i Arsenala, peto mesto premija ove godine, ali iskreno sumnjam da mogu i toliko.

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby



Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby

Holy Smoke

pre 9 godina

Da se razumemo, nije on izabrao MU samo zato sto je institucija, vec zbog ko zna kolikih para! Kontam da je Real odustao od njega a sledeci ko je mogao da ponudi dobre pare je MU. I bolje bi im bilo da su doveli nekog mladog i perspektivnog napadaca za manje para, a da su ostalu sumu novca doveli nekog dobrog odbranbenog igraca. Npr ja bih to uradio, a gledao bi da dovedem Humelsa.

mrmot

pre 9 godina

Baš je sramota što nisu potpisali Rikija Lamberta i Adama Lalanu zato što ne igraju u Ligi šampiona.Ovako moraju da se zadovolje sa Falkaom i Di Mariom.

Shone

pre 9 godina

nije hteo u real jer je broj 9 zauzet. a u mufc ce ga dobiti odmah cak i ako je zauzet. verujte bolesnici su ti danasnji fudbaleri. :D sve u svemu dobar transfer.

red devil from '93

pre 9 godina

jbt kad procitas imena najezis se...glory,glory man united...inace navijac sam jtunajteda od '93...tada su se probijali talentovani aleksovi klinci gigs,skols,sarp,braca nevil,bekam a zvezde bili hjuz,kantona,ins,smajhel...svidja mi se tim ove sezone iako je puno novih samo van gal me malo uznemirava ali ok valjda treba vreme da sve to proradi kako treba...pozdrav svim iskrenim ljubiteljima sporta i sportskog navijanja...

Mateja

pre 9 godina

Kakav pacijent ovaj Falkao, bolje da je ostao u Monaku i da igra LS, nego sto je dosao u Junajted kome skripi u odbrani i ne mogu da se odbrane cim ih neko jace napadne.

DjavoCrveni

pre 9 godina

Kmečanje Skauzera, Arsenalovaca, Madridista i ostalih ne neprocenjivo.
Oni se kao "brinu" što Junajted dovodi Falkaa a "treba im odbrana".

Kiselo je grožđe.

MSI

pre 9 godina

sve je ovo vec suvisno,samo di maria,blind i jedan stoper(benatia,nastasic,vermalen)su trebali ovo je vec preterivanje...al valjda je van gal veci strucnjak od svih nas koji ovde sastavljamo ekipu united-u...

mick

pre 9 godina

falkao doveden 6m funti pozajmica a ne moraju ni da ga kupe kasnije ako nece... dzabe igrac. jos defanzivni srednji i eventualno jos neko u odbrani pa jos kad se oporave svi posle reprezentativne pauze...

Boki

pre 9 godina

Obavezno da igraju sa najmanje 3 napadaca! Falkao, Van Persi, Runi, Velbek, Cicarito... Bilo ko od njih da sedi na klupi je steta! Go go MU!!!

idemoo

pre 9 godina

Ste provalili nesto? Falkao pobegao iz Atletika cim su usli u LS, a evo sad pobegao isto tako iz Monaka kada su usli u LS. Sem Porta covek nikad nije igrao LS, slucajnost ili ?

IVORY

pre 9 godina

Pa napad je najbolja odbrana.No,Hernandez otišao u Real,Velbek će u Arsenal/Totenhem,Van Persi ide na operaciju i ostao im samo Runi.Potpuno logičan potez.

Kad porastem bicu trener

pre 9 godina

Van Gal igra na onu izvikanu " napad je najbolja odbrana"....Znaci Falkao igra desnog beka...!?
P.S.. Pravice Vidica od blata...

eeee

pre 9 godina

Za ljubitelje statistike...

Za poslednjih 5 sezona pod Aleksom Fergusonom Junajted je na dovodjenje igraca potrosio ukupno 183 miliona funti (za taj novac dovedeno je ukupno 27 igraca, od cega je 12 bilo "standardno u rotaciji"), a od prodaje zaradio ~125 miliona. U istom periodu osvojeno je 9 trofeja. Zakljucak donesite sami.

Djordje P

pre 9 godina

Danas je 1. sept, a ne 1. april ;-) No, takav kalibar igraca bi i mogao da predje u neki bolji klub! Steta za njega da ostane u Monaku.

Ratko

pre 9 godina

Ha ha kako neozbiljan klub sa smesnim trenerom. U zadnjim minutima dovode Mariju i Falkao i dok se uigraju prodje pola sezone, prsli kada su videli koliko su Celsi, City a i Liverpol ispred njih sa igrackim kadrom. Zakasnili su za ovu sezonu i jos nisu nasli prave stopere, nije mi jasno zasto Nastasica ne uzmu kako su slepi neverovatno. Guraj lovu da pokaze Van Gal koliki je strucnjak a probajte i sa Ronaldom pozajmicu.

Miki27

pre 9 godina

Imperija uzvraca udarac... Konacno da i Utd bude aktivan i da dovodi prave igrace! Radamel Falkao u Utd... Kako to dobro zvuci! Ocekujte jos u toku dana, ovo nije sve... Vidal ili De Jong a mozda i neki stoper uz potvrdu Blinda i El Tigrea

Beker

pre 9 godina

Brrrravoooo EL Tigre, dobro dosao u instituciju.GG MU

Bravo I za upravu sa ovim potezom.Jos da u sledecem zimskom prelaznom roku dodje Vidal, a sledeceg leta Rojs sa Humelsom u paketu za Nanija I lovu I to je to.

Black Sabbath

pre 9 godina

Odlicno, ovo itekako ima smisla, Chicharito otisao, RvP na operaciju i ko zna do kada odsutan, Welbeck je.....WElbeck, Rooney nije vise tolika pretnja kao sto je nekada bio. Tako da je ovo odlican potez, jos samo dva igraca, u odbrani i sredini i savrseni prelazni rok.

Milos

pre 9 godina

Jedinstvo mali prigradski klub kažu-zapravo najveći klub u Engleskoj.Jedinstvo propalo i bez para kažu-potrošili 150 miliona funti u ovom prelaznom roku.Jedinstvo bez LŠ nikog neće potpisati kažu-čitajte ovo,Falkao,Di Maria,Erera,Roho,Blind,Šo...a i to nije sve.

ars

pre 9 godina

ma kakva liga sampiona, pare i samo pare! Covek hteo u siti za vecu lovu ali kad je to propalo daj drugu najvredniju stvar. Siguran sam da ce imati platu oko milion godisnje!

Imay

pre 9 godina

Jedinstvu je najveću nesreću na duže staze doneo Mojs (i Ferguson), ne svojim trenerskim neuspehom, nego nerealnim ugovorima sa prosečnim Matom i Runijem!
MU mora da igra engleski fudbal (sa malim korekcijama), a to nikad neće moći sa Van Galom. Sve u svemu najbolji menadžer postaće najgori direktor u istoriji...

Milos

pre 9 godina

Jedinstvo mali prigradski klub kažu-zapravo najveći klub u Engleskoj.Jedinstvo propalo i bez para kažu-potrošili 150 miliona funti u ovom prelaznom roku.Jedinstvo bez LŠ nikog neće potpisati kažu-čitajte ovo,Falkao,Di Maria,Erera,Roho,Blind,Šo...a i to nije sve.

MSI

pre 9 godina

sve je ovo vec suvisno,samo di maria,blind i jedan stoper(benatia,nastasic,vermalen)su trebali ovo je vec preterivanje...al valjda je van gal veci strucnjak od svih nas koji ovde sastavljamo ekipu united-u...

Nikki

pre 9 godina

Osvoji ligu evrope sa Portom koji treba da igra ligu sampiona sledece godine a on predje u Atletiko sa kojim opet osvoji ligu evrope. Taman kada treba sa njima da zaigra ligu sampiona on ide u Monako. Sada opet ista prica, Monako u CL a on predje u Man.Utd. Hoce li ovaj covek ikada igrati ligu sampiona?

Mateja

pre 9 godina

Kakav pacijent ovaj Falkao, bolje da je ostao u Monaku i da igra LS, nego sto je dosao u Junajted kome skripi u odbrani i ne mogu da se odbrane cim ih neko jace napadne.

ČarltonStajlsKoneli66

pre 9 godina

Kome nije jasno da je Mančester Junajted najveći klub u engleskoj i ponajveći u Evropi sada bi trebalo da bude.

Mančester Junajted je Institucija ali ne lažna i samozvana već istinska, sazdana od činjenica i doprinosa engleskom i svetskom fudbalu.

Iako je u Gordom Albionu fudbala izmišljen, oni su bili tek jednom prvaci sveta, 1966., kao domaćini.

Mančester Junajted je tada imao tri igrača u startnoj postavi, Vest Hem dva, svi ostali po jednog. Najbolji igrač je bio igrač Junajteda tada samo Bobi a danas Ser Bobi Čarlton. Ser Mat Bezbi, Ser Bobi Čarlton, Ser Aleks Ferguson.
Mislim da ta titula definiše Instituciju.

O titulama,globalnoj popularnosti, sponzorima i novcu je izlišno pričati.

Sportski pozdrav

Djordje P

pre 9 godina

Danas je 1. sept, a ne 1. april ;-) No, takav kalibar igraca bi i mogao da predje u neki bolji klub! Steta za njega da ostane u Monaku.

Miki27

pre 9 godina

Imperija uzvraca udarac... Konacno da i Utd bude aktivan i da dovodi prave igrace! Radamel Falkao u Utd... Kako to dobro zvuci! Ocekujte jos u toku dana, ovo nije sve... Vidal ili De Jong a mozda i neki stoper uz potvrdu Blinda i El Tigrea

mrmot

pre 9 godina

Baš je sramota što nisu potpisali Rikija Lamberta i Adama Lalanu zato što ne igraju u Ligi šampiona.Ovako moraju da se zadovolje sa Falkaom i Di Mariom.

Ratko

pre 9 godina

Ha ha kako neozbiljan klub sa smesnim trenerom. U zadnjim minutima dovode Mariju i Falkao i dok se uigraju prodje pola sezone, prsli kada su videli koliko su Celsi, City a i Liverpol ispred njih sa igrackim kadrom. Zakasnili su za ovu sezonu i jos nisu nasli prave stopere, nije mi jasno zasto Nastasica ne uzmu kako su slepi neverovatno. Guraj lovu da pokaze Van Gal koliki je strucnjak a probajte i sa Ronaldom pozajmicu.

Black Sabbath

pre 9 godina

Odlicno, ovo itekako ima smisla, Chicharito otisao, RvP na operaciju i ko zna do kada odsutan, Welbeck je.....WElbeck, Rooney nije vise tolika pretnja kao sto je nekada bio. Tako da je ovo odlican potez, jos samo dva igraca, u odbrani i sredini i savrseni prelazni rok.

Aleksandar

pre 9 godina

Jedan podsetnik za one koji pišu kako je odbio silne velike klubove koji igraju LŠ i potpisao za Mančester jer je Mančester, jel'te, institucija: taj isti igrač je pre godinu dana odbio sve te iste klubove da bi potpisao za MONAKO koji jedva stadion od 20000 mesta može da popuni. Toliko o njegovoj relevantnosti.

dax

pre 9 godina

Sve sve alu Mancester nije smeo da se odrekne Nemanje ni po koju cenu bar jos godinu dve.Nije sto je nas ali odbrana im u najmanju ruku deluje komicno i nesigueno da je to strasno....Pozdravljam dolazak Falkaa jer obozavam ludu premijer ligu.

mrmot

pre 9 godina

@mrmot

Falkao ce da propadne kao i ceo junajted, bolje bi mu bilo da je otisao u siti tamo se bar igra fudbal. Sto se tice ove prijave za Liverpul, pukli ste 4 0 od mk donsa baki, ee majko sta ovde nije jasno?
(karager, 1. septembar 2014 15:57)

Si mi ljubomoran zbog Falkaa i Di Marie a?Sanjaj da će institucija da propadne.:***

brufen od 400

pre 9 godina

Svonsi, Sanderlend, Barnli = 2 osvojena boda
Sautempton, M. Siti, Totenhem = 6 osvojenih bodova

Placi ;)
(dupli_kantar, 1. septembar 2014 15:12)

Ma osvojili ste titulu sa tih 6 bodova...al juče malo.;)

Zezus

pre 9 godina

Sve su to extra igrači ali prosto ne mogu da razumem, ko će im igrati u odbrani. Mislim da im je odbrana dno, onaj Evans, ljudi, pa taj ne može da igra ni za onaj McDons što ih je odvalio.

Jovan

pre 9 godina

Falkao odbio Real,Siti i Arsenal i prešao u Mančester Junajted koji ne igra LŠ.Institucija.
(Cantona, 1. septembar 2014 11:53)

I prosle godine tako odbio PSG, Real, Celzi i Siti, otisao u Monako koji nije igrao u evropi. Covek jednostavno ne voli Ligu sampiona.

eeee

pre 9 godina

Za ljubitelje statistike...

Za poslednjih 5 sezona pod Aleksom Fergusonom Junajted je na dovodjenje igraca potrosio ukupno 183 miliona funti (za taj novac dovedeno je ukupno 27 igraca, od cega je 12 bilo "standardno u rotaciji"), a od prodaje zaradio ~125 miliona. U istom periodu osvojeno je 9 trofeja. Zakljucak donesite sami.

red devil from '93

pre 9 godina

jbt kad procitas imena najezis se...glory,glory man united...inace navijac sam jtunajteda od '93...tada su se probijali talentovani aleksovi klinci gigs,skols,sarp,braca nevil,bekam a zvezde bili hjuz,kantona,ins,smajhel...svidja mi se tim ove sezone iako je puno novih samo van gal me malo uznemirava ali ok valjda treba vreme da sve to proradi kako treba...pozdrav svim iskrenim ljubiteljima sporta i sportskog navijanja...

bavarac

pre 9 godina

Ovom Falkau izgleda stavrno nesto fali,opet hoce da ne igra ligu šampiona,stavrno ga ne razumem,umesto da ode u neki klub koji igra LŠ,on uvek izabere neki drugi klub..

skebo

pre 9 godina

Nema Lige šampiona a Falkao izabere pozajmicu u Junajted pre Sitija i Arsenala.Da se zna ko je najveći klub u Engleskoj.
(Devil, 1. septembar 2014 11:33)

Falkao nikada nije ni igrao Ligu sampiona. Uvek je birao timove koji se bore za LE. A cim njegov tim obezbedi LS, on ode.

IVORY

pre 9 godina

Pa napad je najbolja odbrana.No,Hernandez otišao u Real,Velbek će u Arsenal/Totenhem,Van Persi ide na operaciju i ostao im samo Runi.Potpuno logičan potez.

b.

pre 9 godina

Pomoci ce u borbi za opstanak. A ovi sto su zapenili kako je izabrao MU iako ne igra LS nisu svesni da je to zato sto niko normalan nije hteo da da te pare za igraca sa istrosenim kolenima koji je prespavao proslu sezonu. Pa Monako je jedva docekao da ga se otarasi. Pozajmica, transfer, sta god samo ga vodite! A o njegovoj plati necu ni da govorim. Svedoci smo totalnog urusavanja nekada velikog engleskog kluba...

dupli_kantar

pre 9 godina

ne vredi.. tesko od babe devojka YNWA
(spicko, 1. septembar 2014 12:37)

Lalana i Lambert ili Di Maria i Falkao?Plači.
(mrmot, 1. septembar 2014 14:21)

Svonsi, Sanderlend, Barnli = 2 osvojena boda
Sautempton, M. Siti, Totenhem = 6 osvojenih bodova

Placi ;)

oliver nedeljkovic

pre 9 godina

ahahahahahahah


jos kazes, odbio sve te klubove i dosao u instituciju Junajted?????

od Vengera ne bi dobio vise od 210000(11 miliona),Real mu je nudio 250000(13 miliona godisnju platu) a on potpisao za "instituciju" za godisnju platu od 23 miliona evra,cak 10 vise od onoga sto je nudio Real Madrid
Inace da je presao u RM verovatno bi mu bio san da igra za RM,kao sto mu je bio san i u Monaku a pre toga u Atletiku(u Portu nije bio san jer nije primao veliku lovu) i sad ce mu biti u Mancesteru

Sad ce Runi da se naljuti jer on prima samo 300000 a Tigre 46 hiljada funti vise

pa to i jeste san,najveci ugovor ikada,"lupi" cifru i Junajted kaze "da"

Covek koji je jos rovit od povrede,ima 29 godina,potpisao za godisnju platu od 23 miliona evra,taj Glejzer stvarno nije normalan,ali stvarno

b

pre 9 godina

utd uzima falcao-a, a wenger putuje u rim da sudi dobrotvorni mec... a sanogo startuje ?! sto bi rekao andjus da ovo sve nije tuzno, bilo bi pomalo i smesno...

ja

pre 9 godina

nije bitno sto ove godine ne igra Ligu Sampiona, bitno je da on igra u jednom Mancester Junajtedu...a vi sto komentarisete i glumite huligane engleskih ekipa ustvari vikendom gledate Cuku, Vozd, Ofku, Indjiju, Srem, Jakovo, Palic, Moravac i ostale ekipe sto imaju po 120 navijaca.

Devil

pre 9 godina

Falkao mi deluje kao neka devojcica ima one sirovine od stopera u premijer liga da ga odvale od batina.
(Pinki, 1. septembar 2014 18:47)

Sirovine od štopera u premier ligi a?Se sećaš kako je Radomir strpo Čelziju tri komada zatvorenih očiju?

Her Zivota

pre 9 godina

Gledajuci vesti sa ovog sajta Falkao nije hteo iz Monaka, pa je presao u Juventus, pre neki dan je presao u Real Madrid a danas je postao igrac M Uniteda, zanimljivo ! Sme li neko da se kladi da ce u prvih nekoliko utakmica koje bude odigrao zaraditi nezgodan udarac od kojeg ce pauzirati najmanje mesec dana ?? I da zbog ovolike plate ocekujem Runijevo prenemaganje i njegovo povezivanje sa Realom, Barcelonom, Celzijem ili PSG-om, onda naravno produzenje ugovora uz dosta vecu platu i izjave tipa ''Ostajem do kraja karijere, Nikad nisam razmisljao o odlasku, M United najveci klub na svetu '' i slicno !

Miki27

pre 9 godina

A sto se ljudi brinu za odbranu? Gledajte vi klub za koji navijate, manite se Utd... Prije par nedelja, nece niko u Snubcester! Propala je to ekipa, tu idu trecerazredni igraci kad ono odjednom Di Marija, Blind, Falkao? Stvarno ocajni igraci... Nisu date pare Mojesu? Bile su na raspolaganju ali kad pokusas da dovedes Svajnstajgera i Fabregasa a tad su bile druge okolnosti oko dovodjenja tih igraca i onda bacis nekoliko miliona vise nego sto je trebalo na covjeka kojeg si ti trenirao pa jos otjeras kapitena... Za VG dosta igraca hoce da igra iako meni delije kao tezak covjek i polako, uklopice se to sve... Mozda ne jos par kola ali ubijedjen sam na kraju da ce izboriti LS ako ne i nesto vise! Ajmo VG prodaj Kleverlija, Andersona i Welbeka, dosta su se provlacili u Utd

Milos

pre 9 godina

Kako da budem ljubomoran na klub koji trosi para vise nego real a 20 godina se hvali time kako su sami stvarali uspehe i igrace :/ Malo dostojanstva molim..
(karager, 1. septembar 2014 17:21)

Liverpul je potrošio 120 miliona funti u ovom prelaznom roku.Ko ih je sprečavao da dovedu Falkaa i Di Mariu na startu prelaznog roka?

Beker

pre 9 godina

Brrrravoooo EL Tigre, dobro dosao u instituciju.GG MU

Bravo I za upravu sa ovim potezom.Jos da u sledecem zimskom prelaznom roku dodje Vidal, a sledeceg leta Rojs sa Humelsom u paketu za Nanija I lovu I to je to.

idemoo

pre 9 godina

Ste provalili nesto? Falkao pobegao iz Atletika cim su usli u LS, a evo sad pobegao isto tako iz Monaka kada su usli u LS. Sem Porta covek nikad nije igrao LS, slucajnost ili ?

nadaZR

pre 9 godina

u odbrani je jedino dobar jones koji ce da igra sa blindom i macos rojo njima je sada potreban jedan defanzivni vezni jer flecher je panj

Kad porastem bicu trener

pre 9 godina

Van Gal igra na onu izvikanu " napad je najbolja odbrana"....Znaci Falkao igra desnog beka...!?
P.S.. Pravice Vidica od blata...

Vestak

pre 9 godina

Pa dobro bre vise! Do kad ce nekima biti dozvoljeno ovakvo trosenje a neke izvacivati iz lige sampiona zbog tehnicke greske?
200mil a jedva da su prodali nekoga, pa Chelsea je potrosio 15mil vise nego sto je zaradio od prodaje a kakav tim ima.

Mjau

pre 9 godina

Junajted?
Ne znam sta ovde da napisem...
(Novski, 1. septembar 2014 15:03)

Tradicija, ovo ono. Vidi se po komentarima.
Kad neko drugi plaća igrača 100 hiljada funti nedeljno, to je destrukcija fudbala. Kad Junajted Runiju ponudi triput veću platu iako je prethodno tražio transfer, to se zove institucija. A kad Runi pristane, onda je on lojalan igrač koji voli klub i poštuje tradiciju.
Nema licemernijeg kluba od Mančestera. A vidim da ćute na izjavu Di Marije da nije želeo iz Reala...

shazam

pre 9 godina

Cicarito ce u Real, verovatno isto na ovu foru pozajmica sa dogovorom o kupovini naredne sezone. Falkao i RvP sa svojim hronicnim povredama kolena bi trebalo da pokriju devetku...valjda nece biti povredjeni u isto vreme, inace eto opet Velbeka :p Sto se stopera tice, naravno da treba vremena da se to uigra, bar nekoliko meseci - novi trener, totalno nov sistem. Roho ce igrati stopera, a vrlo moguce da ce biti doveden i De Jong koji isto moze tu da igra, i koji svojim iskustvom zajedno za razumevanjem koje vec ima sa Van Galom moze da pomogne mladjim kolegama u odbrani da shvate sta i kako. U principu naravno da bi bilo bolje da se dovode vrhunski stoperi, ali timovi koji takve vec imaju jednostavno ne zele da prodaju. Da je to tako lako, ne bi u prebogatom Sitiju Demikelis igrao stopera, niti u Barsi Maskerano, itd. Eto Luiz, covek koji je cak i u defanzivno losem Brazilu delovao kao rupa, je otisao za ciglo 50 miliona. Liverpul se kao konacno pojacao na mestu stopera, a opet su dali 25 miliona na Lovrena koji je van Hrvatske odigrao 2 sezone preko 20 utakmica u ligi, od toga jednu u Premijer Ligi. Da su mogli da daju i 50 umesto da dovode Markovica za jos 25 mil. kao 5. krilo u ekipi, sigurno da bi to i uradili. Ali jednostavno nema, nije to tek tako, nije ovo igrica.

Mad4Red

pre 9 godina

Ocigledno da su pogresili sto su otpustili Vidica i Ferdinanda, nema veze nisu morali u paru da igraju ali drugacije je kad imas nekog iskusnog u zadnjoj liniji, i ova formacija 3-5-2 ne pije vodu!!! ManUtd mora da igra 4-4-2 ili 4-2-3-1 da sa zadnja dva vezna igra, bekove pod hitno da ima, plus Jang i Valensija da pomazu a iza napadaca Runi!!! Znaci De Jong i Herera zadnji vezni, jedan bek Blind drugi Rojo, stoperi Evans Smoling, to bi bila lepa ekipica, steta sto nisu mogli da dovedu Humelsa iz Borusije, stoper doktor na terenu!!! Napravice Van Gal nestoo polako samo!!!

Novski

pre 9 godina

Dakle,Mancester Junajted je institucija,to stoji,to su i Liverpool,Real,Barsa,Bajern,Ajaks,Celsi,Inter,Milan,Juventus.
E sad da li je ta institucija uspela da pobedi Real u dovodjenju Falkaa?Prosudite sami(da ga je Real hteo,kupio bi ga).Decko je igrac odlican, s tim sto ga povrede ubise.Dobra strana je u tome sto nece biti tuce u spicu jer Van Gall ima autoritet barem nad Persijem.Ko je dobio ovim transferom?
Real,jer dobija Cicarita koji je za osrednju platu jedan od najjacih Dzokera u svetu fudbala i nema frku da sedi na klupi.Monako ,koji se otarasio igraca koji zaradjuje Milion evra mesecno,a tesko je povredjivan i operisan.
Junajted?
Ne znam sta ovde da napisem...

Holy Smoke

pre 9 godina

Da se razumemo, nije on izabrao MU samo zato sto je institucija, vec zbog ko zna kolikih para! Kontam da je Real odustao od njega a sledeci ko je mogao da ponudi dobre pare je MU. I bolje bi im bilo da su doveli nekog mladog i perspektivnog napadaca za manje para, a da su ostalu sumu novca doveli nekog dobrog odbranbenog igraca. Npr ja bih to uradio, a gledao bi da dovedem Humelsa.

Ljubisa livac

pre 9 godina

A odbrana rupa do rupe. Nakad su bili ozbiljan klub, ne mogu da verujem da ovako lose rade. Gomilaju igrace u navali dok je jasno da im je odbrana ispod proseka.

Consumer

pre 9 godina

mnogo gotivim njegove fudbalske kvalitete, ali je napravio jako lose poteze u mozda najvaznije dve godine svoje karijere. prodao se za pare. i to za 20-30% vise nego sto bi primao negde gde bi postao legenda. steta

DjavoCrveni

pre 9 godina

Kmečanje Skauzera, Arsenalovaca, Madridista i ostalih ne neprocenjivo.
Oni se kao "brinu" što Junajted dovodi Falkaa a "treba im odbrana".

Kiselo je grožđe.

Shone

pre 9 godina

nije hteo u real jer je broj 9 zauzet. a u mufc ce ga dobiti odmah cak i ako je zauzet. verujte bolesnici su ti danasnji fudbaleri. :D sve u svemu dobar transfer.

d

pre 9 godina

zaboravili ste da su doveli i dejlija blinda. tako je igrao jos samo dragan okuka, kada je postava U-21 srbije imala tri leva beka u startnoj postavi na evropskom prvenstvu (i naravno ispala od ukrajine)

ManUtd

pre 9 godina

Imam osecaj da se ovi Liverpulovci vise brinu za Junajted nego za Liverpul...
Normalno, kad 10 godina nisu imali za koga da navijaju...
a ovaj pekmez AK47 najgori...:-!

Zlatan_Ibrahimovic

pre 9 godina

Falkao ima platu 430k evra NEDELJNO. Skandal. Pazite, u NBA jos uvek imaju vece plate, ali i manji rooster, tj. imaju 12 igraca npr, u fudbalu 28, plus akademija, ovo-ono.. Nece se na ovome zaustaviti. Ibrahimovic je bio prvi fudbaler sa platom od 10 miliona, nekoliko godina kasnije dva i po puta toliko. Ludnica.

Speedy

pre 9 godina

volim i pratim United od 98 godine.Zaljubio sam se u politiku kluba koju je vodio Fergi! Voleo sam instikt ubice koji je imao United, atmosferu u klubu, zar sa kojim su igrali igraci! United je imao legende koje su odrasle u klubu: Skoks, Gigs, Bekam, Kin, braca Nevil. Odjednom nestade taj United...Nije bitno koliko su para dali uvek smo imali novac.Poenta je promena politike! Kakav Di Maria, Falkao i razni sminkeri...Kakav Van Gal.Nikada nisu kupovali gotove igrace nego si ih stvarali! Najveca je greska sto su oterali Mojesa.On je trener stvaralac i trebalo ga je istrpiti, pa makar i 5 sezona!

Imay

pre 9 godina

Jedinstvu je najveću nesreću na duže staze doneo Mojs (i Ferguson), ne svojim trenerskim neuspehom, nego nerealnim ugovorima sa prosečnim Matom i Runijem!
MU mora da igra engleski fudbal (sa malim korekcijama), a to nikad neće moći sa Van Galom. Sve u svemu najbolji menadžer postaće najgori direktor u istoriji...

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby



Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby

ars

pre 9 godina

ma kakva liga sampiona, pare i samo pare! Covek hteo u siti za vecu lovu ali kad je to propalo daj drugu najvredniju stvar. Siguran sam da ce imati platu oko milion godisnje!

mrmot

pre 9 godina

Najtrofejniji Ostrvski tim ili ne, aaa ???
(AK47, 1. septembar 2014 21:41)

United 62 trofeja, Liverpool 59.aaa?Prospi mi još jedan "argument",najljubaznije te molim.

Werewolf

pre 9 godina

Mančester Junajted je tada imao tri igrača u startnoj postavi, Vest Hem dva, svi ostali po jednog. Najbolji igrač je bio igrač Junajteda tada samo Bobi a danas Ser Bobi Čarlton. Ser Mat Bezbi, Ser Bobi Čarlton, Ser Aleks Ferguson.
Mislim da ta titula definiše Instituciju.

O titulama,globalnoj popularnosti, sponzorima i novcu je izlišno pričati.

Sportski pozdrav
(ČarltonStajlsKoneli66, 1. septembar 2014 14:23)

Ti si se decko nalupao ko otvoren prozor. Tada je najbolji igrac Engleske i kapiten bio Ser Bobi Mur, igrac Vest Hema. Mur je i clan najboljih 11 20-og veka.
A ta titula(titula Ser) definise snishodljivost prema Junajtedu zbog njihove delom tragicne istorije i Minhena... Od tada, ko god od osoblja Junajteda ostvari neki veci rezultat odmah se utrkuju da mu daju titulu Sera jer oni i dalje potenciraju pricu o tom Minhenu.
Do ove godine, kada je Karlo Anceloti osvojio 3. titulu sampiona Evrope, jedini trener koji je osvajao 3 puta najjace Evropsko takmicenje je bio Bob Pejzli, trener Liverpula iz 70-ih godina proslog veka.
Met Bazbi je bio jednom sampion Evrope, Ferguson 2. puta. Oni su Serovi, a Bob Pejzli koji je bio sampion Evrope isto puta koliko ova dvojca zajedno nije.
Eto ti relevantnosti titule Sera(i, ocigledno, jako pravicnih i jasno vidljivih merila za dobijanje iste) koja toliko definise tu tvoju instituciju po imenu Mancester Junajted.
Obican pozeraj.

mick

pre 9 godina

falkao doveden 6m funti pozajmica a ne moraju ni da ga kupe kasnije ako nece... dzabe igrac. jos defanzivni srednji i eventualno jos neko u odbrani pa jos kad se oporave svi posle reprezentativne pauze...

Dyne-o-Myte

pre 9 godina

Kasno je za krpljenja. Sada treba kupovati i stopere pa se nanovo uigravati, premijer liga to ne prasta. Mislim da je Junajtedu, pored superjakih Celsija, Sitija, Liverpula i Arsenala, peto mesto premija ove godine, ali iskreno sumnjam da mogu i toliko.

mare

pre 9 godina

Postujem Van Gaala ali dovesti Falkaa a imas 3. najbolji napad na svetu je ocajan potez. Odbrana uzas (Burnley se poigrava sa njima), vezu ne bih ni da komentarisem, jedino Di Marija vredi nesto... Po mom skromnom misljenju, Utd nece uzeti titulu bar 5 godina.

da da da

pre 9 godina

346000 funti nedeljno

to je 18 miliona funti godisnja plata ili po danasnjem kursu 22.800.000 evra
skoro 23 miliona...svaka cast ,al ih je izotimao i treba kad imaju

Para vrti gde burgija nece,koliko ja mislim ovo je jaci ugovor od CR7 i Mesija ili se varam???zna li neko???

nikola

pre 9 godina

ovo je kao da gradis kucu a prvo gradis krov bez temelja.... sa onakvom odbranom sa flecerom na sredini terena sa young-om na krilu sa persijem koji je totalno van forme.... pa ljudi su potrosili 200miliona evra alooooooo 200miliona evra a nijednog ozbiljnog defanzivca nisu doveli.... nego im glavni u odbrani evans koji komotno moze da igra u JSL i to kao rezerva.... navijac sam partizana i smatram da uzasno igramo... ali taj isti partizan bi imao barem 3 stopostotne sanse....

Малац

pre 9 godina

Ако овај тренер не мрдне своје дупе са столице током читаве утакмице,
џаба све па таман да у тиму има 11 најбољих на свету.
Треба то мотивисати, бити стално активан поред линије, а не ко да је пензионер у парку на клупи на свежем ваздуху, чита новине и чека да прође време до ТВ дневника.

Vladimir

pre 9 godina

Klub iz predgrađa će se ove godine boriti za ulazak u LE sa Svonsijem i Totenhemom.
Nije to strašno. Strašno je što će proći pola godine - godina, da se naviknu na 352, taman kad to nauče, LVG će fasovati otkaz, a onda ponovno vraćanje na staro i ode još neko vreme...
Svakako, Šo, Erera, Blind, Persi, Mata... više nisu oni stari, a neki od navedenih nikada ni neće biti igrači za velike stvari.
Jedinstvo je Liverpul 90ih.

davna vremena

pre 9 godina

Maradona-Barsa Falkao-Junajted

"Izotimao" ih je Pibe za lovu, isto je uradio i Tigre

346000 funti nedeljno-438 000 evra nedeljno
...koja smejurija,posle se neko pita sto ovakav igrac nije dosao u Arsenal(koji moze da realizuje ovakav transfer)

Venger mu ne bi ponudio vise od 220000 mesecno(cak je i Van Persi pobegao u Manccester zbog 30.000 vise mesecno)
Sve u svemu, Glejzer je dao ono sto Florentino Perez nije hteo,dolazak Falkaa u RM bi verovatno nagovestilo razdor u ekipi,s obzirom da bi imao veca primanja od C.Ronalda
Umesto da dovedu 5 igraca odbrane(ovi sto su dosli, uopste ne racunam kao iole ozbiljne igrace) i golmana,oni doveli di Mariju i Tigrea,uvek se znalo da je odbrana ta koja donosi titule

ODBRANA:cak su i velike ekipe koje su igrale na gol vise imale uvek jaku odbranu i barem vrlo dobrog golmana

Ako je gledati ocene Junajteda
Napad 10
Sredina 3
Odbrana 2
Golman 2

Na kraju nece vise od 6. mesta

suvisno

pre 9 godina

Kako da budem ljubomoran na klub koji trosi para vise nego real a 20 godina se hvali time kako su sami stvarali uspehe i igrace :/ Malo dostojanstva molim..
(karager, 1. septembar 2014 17:21)

U periodu od 1990-2012 Liverpul je potrosio 11% vise novca na kupovinu igraca od Junajteda. Suvisno je govoriti o tome ko je koliko trofeja osvojio u istom periodu.
(eeee, 1. septembar 2014 19:36)

Mislis da je Junajted od 1967-1993 trosio manje od Liverpula? Kad vec pricate o parama onda obuhvatite i period pre titula, ali ko je onda navijao za Junajted.

Vlada

pre 9 godina

Cudno mi je da Van Gal nije doveo mladog Stefan de Vrij-a u Man U. Decko ima potencijala da bude jedan od najboljih stopera. I jednog iskusnijeg matorijeg koj bi vise bio stacionaran i pomagao timu samopouzdanjem i pravovremenim intervencijama.

karager

pre 9 godina

Kako da budem ljubomoran na klub koji trosi para vise nego real a 20 godina se hvali time kako su sami stvarali uspehe i igrace :/ Malo dostojanstva molim..

Mr.Dule

pre 9 godina

Mozda je kupovina dobra ali ne lici mi na MU da se ovoliko isprsi za dva igraca a i plate su mi sumanute.Drugo ne vidim racunicu Monaka koji je pazario Falkaa za isti novac za koji ga prodaje a nije igrao proslu sezonu.Licno kada bih birao centarfora pre bih se odlucio za Ibru koji je standardno dobar svake sezone a i deluje mi robusnije za PL.

Zlatan_Ibrahimovic

pre 9 godina

Navijaci Liverpula najveci smaraci ubedljivo, svi su ko jedan, isprani mozgovi. A tek onaj njihov Slipi Dzerard koji nikada nije niti ce osvojiti Premijer...

brufen od 400

pre 9 godina

Stručnjaci,svi vi molite Boga po forumima već nedeljama unazad da jedan takav igrač potpiše za klubove za koje navijate-Liverpul,Arsenal,Siti,i kad bi se to desilo onda biste pisali a pa kako je to titula u najavi,a kad igrač potpiše za Junajted onda je mator,povređen,preplaćen,nisu normalni.Licemeraj na kvadrat.

vlada

pre 9 godina

Nikako da Falcao ode tamo gde mu je mesto - Chelsea!
Tamo bi kidao i bio najbolji golgeter evrope ovako će da se mrcvari u Junajtedu i da propadne.

karager

pre 9 godina

@mrmot

Falkao ce da propadne kao i ceo junajted, bolje bi mu bilo da je otisao u siti tamo se bar igra fudbal. Sto se tice ove prijave za Liverpul, pukli ste 4 0 od mk donsa baki, ee majko sta ovde nije jasno?

institucija

pre 9 godina

Ako hoces da pricas o evropskim fudbalskim institucijama i gigantima onada stvari stoje ovako

ovo ti je GOAT tabela(greatest of all time) klubova u Evropi,racunaji se svi evropski trofeji u sprezi sa domacim

1.Real Madrid
2.Milan
3.Bayern Munich
4.Liverpool
5.Barcelona
6.Ajax
7.Internazionale
8.Benfica
9.Porto
10.Man utd
11.Juventus
12.Borrusia Dortmund
13.Feyenoord
14.Chelsea
15.Olimpique de Marseille


od Engleza Notingem,Aston Vila,Arsenal i Totenhem su u top 30

ako gledas po zemljama
Real M, Bajernm, Liverpul, Milan,Ajax, Marsej, Benfika,Seltik, to su najvece "institucije",C Zvezda,Steaua,Olimpijakos,Spartak Moskva...itd

Bane, mrmot, Milos, IVORY...

pre 9 godina

Kako da budem ljubomoran na klub koji trosi para vise nego real a 20 godina se hvali time kako su sami stvarali uspehe i igrace :/ Malo dostojanstva molim..
(karager, 1. septembar 2014 17:21)

Liverpul je potrošio 120 miliona funti u ovom prelaznom roku.Ko ih je sprečavao da dovedu Falkaa i Di Mariu na startu prelaznog roka?
(Milos, 1. septembar 2014 18:16)

Junajted nikoga nije prodao a potrosio je 200 mil funti, Liverpul je prvo prodao da bi mogao da trosi i sta ce im Di Marija po toj ceni, a tek Falkao.

eeee

pre 9 godina

Kako da budem ljubomoran na klub koji trosi para vise nego real a 20 godina se hvali time kako su sami stvarali uspehe i igrace :/ Malo dostojanstva molim..
(karager, 1. septembar 2014 17:21)

U periodu od 1990-2012 Liverpul je potrosio 11% vise novca na kupovinu igraca od Junajteda. Suvisno je govoriti o tome ko je koliko trofeja osvojio u istom periodu.

milan

pre 9 godina

Nema nista od njega, razlog tome je sto ima da ga tuku kao nikad u zivotu.

Druga stvar, covek je sklon povredama kao Van Persi koji svaku 2,3 utakmicu pauzira po 2,3 utakmice.

Treca stvar, on ih je odrao ali odrao. Za te pare mogli su odbranu da unaprede a ne one rupe da im igraju.

Cetvrta stvar , opet nece nista da urade. Zivi bili pa videli.

Van Gal , covek veze nema. Od kada znam za njega on veze nije imao. Malo mu se posrecilo na prvenstvu i to je to.

Van Gal, mancesterov najveci promasaj ikada. Covek je potrosio milione ali milione i opet nista nece uraditi.

Inace mnogo volim mancester ali medjutim.............

Djordje B

pre 9 godina

Upravo mi je Falkaov menadzer cuveni Zorz Mendes poznatijinkao super-agent(drzi murinja, c.ronalda, nanija, andersona, deka...) poslao SMS u kome mi je napisao doslovce: "Djordje, something goes wrong with Radamel's medical. There is a big chance to deal turn down. :(". Dakle jos se nista ne zna. Ostalo je jos samo 5 minuta posto je Utd trazio dodatnih sat vremena kao i Arsenal jer Velbekov transfer zavisi od Radamelovog. Potpuno ludilo!

Ljuba Moljac

pre 9 godina

I vise nego smesne su vam te price o institucijama u danasnje vreme gde se gleda samo novac,jel mislite da svi ovi silni igraci idu u kinu,ameriku,indiju zato sto ce tamo igrati u intitucijama pa nece bas da je tako,falkao bez sumnje vrhunski napadac ali je i rizik jer je imao tesku povredu iz koje se jos vraca i kockanje je dati mu platu 250-300 soma sto on verovatno zahteva,drugi nisu hteli junajted mu je dao i to je razlog njegovog dolaska uz naravno sto je junajted veliki klub.

cerupanje

pre 9 godina

Eto radosti za decurliju u Srbiji, i opet oni o velicini, Junajted mu je platio ono sto ni Real nije hteo, a vi se zamislite zasto.

AK47

pre 9 godina

United 62 trofeja, Liverpool 59.aaa?Prospi mi još jedan "argument",najljubaznije te molim.
(mrmot, 1. septembar 2014 22:23)

Ovo sto cu sada reci nije nikakav argument vec sama cinjenica. Ja za liverpool navijam svim srcem svaki prelazni rok cekam sa nestrpljenjem, da li ce nam otici naj igraci, ko novi ce doci za duplo manje pare od Di Marie. A gde je tu kod vas neizvestnost ? reci mi molim te ? Liverpool nije igrao LS par godina ali dobrim investiranjem ( pre svega u Suareza ) je se vratio, dakle napornim radom, ali MU zeli da se vrati u LS tako sto ce prosuti hrpu novca na pojacanja ? Izvini molim te ali ja nikada ne mogu simpatisati takav klub. A da ne pricam o Gerarrdu i njegovom rodjaku koji je nesrecno preminuo, i kako je ostao veran klubu, kada pomislim na to uvek znam da navijam na pravi klub, jer to su iskrene emocije... YNWA

u sve se meša:-)

pre 9 godina

Šta će im Di Maria i Falkao kad su za 20.000.000 ? doveli Markovića koji će potencionalno biti jedan od boljih igrača za par godina.

mick

pre 9 godina

@karager luzerpulovac malo ljubomora a? kad ti za sezonu-dve odu vidara, evra, ferdinand, skols, gigs, flecer (zbog bolesti), nani, onda moras da kupujes jer je to bila okosnica tima. ubacili su vilsona, bleketa, dzejmsa i jos ponekog iz skole ali ne mozes ovoliki broj igraca nadomestiti iz skole za 1 sezonu...

karager

pre 9 godina

Koliki su kompleksasi ovi junajtedovci. Pricamo o verovatno losijoj transfer politici od prvih galaktikosa, falkao je igrac koji je dosta star i sklon povredama iz razloga sto je vise puta dozivljavao slicnu. Drugo kad je to liverpul dovodio skuplje igrace od junajteda(osim u slucaju kerola) nikad u zivotu, ove godine su doveli igrace sa parama od suareza a mancester nista nije zaradio proteklih godina, od ronalda nista znacajno. Vi tu nabrajate titule..

Vlada

pre 9 godina

Sto se tice Mojesa i price kako bi i on sa ovom ekipom napravio nesto, verovatno stoji sve to. Ali razlika je u tome sto njemu niko ne bi dosao od ovih igraca, dok Van Gal ima ozbiljne rezultate i svi igraci bi da rade sa njim. Zato je dobio manje-vise neogranicen budzet. :)

Milos

pre 9 godina

Bilo bi dobro kad bi na pozajmici i ostalo, puno para za matorog igraca… ove sezone moze da posluzi posebno ako je istina ono za Van Persija.

AK47

pre 9 godina

@karager luzerpulovac malo ljubomora a? kad ti za sezonu-dve odu vidara, evra, ferdinand, skols, gigs, flecer (zbog bolesti), nani, onda moras da kupujes jer je to bila okosnica tima. ubacili su vilsona, bleketa, dzejmsa i jos ponekog iz skole ali ne mozes ovoliki broj igraca nadomestiti iz skole za 1 sezonu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mick, 1. septembar 2014 19:35)

Prava steta za vas sto tu vise nije Fergi, sjajan trener, upravo se secam utakmica sa Atletic Bilbaom :/ ... YNWA

igor

pre 9 godina

dobra vest za united ali cisto sumnjam da falcao moze nesto promenit city je uigran, celsi je jak kao beton, i ove sezone ce sigurno uzet titulu ili city ili celsi a mozda i sledece,tako da man utd tek za tri godine moze ne cemu da se nada a do tad ce van persi da ima 32 falcao 31 godinu tako i tad ce bit tesko pozz

danguba

pre 9 godina

Falkao + DiMaria = Berbatov + Veron. Mozda grijesim, ali na prvu mi tako izgleda. Preplaceni, vec u zrelim/poznim igrackim godinama, skloni povredama, bez iskustva igranja u PL... Dakle, trebace im barem pola sezone za uigravanje..., a u odbrani i dalje ostaje supljina. Sa svim ovim pojacanjima, postaju ozbiljan kandidat za 4. poziciju...

Boki

pre 9 godina

Obavezno da igraju sa najmanje 3 napadaca! Falkao, Van Persi, Runi, Velbek, Cicarito... Bilo ko od njih da sedi na klupi je steta! Go go MU!!!

IronMan

pre 9 godina

"Liverpool nije igrao LS par godina ali dobrim investiranjem ( pre svega u Suareza ) je se vratio, dakle napornim radom, ali MU zeli da se vrati u LS tako sto ce prosuti hrpu novca na pojacanja..." (AK47, 01. septembar 2014 23:33) Ako si već napisao ovakav komentar, onda shvataš u čemu je veličina Junajteda?! Poslednje 2 dekade nisu "prosipali hrpu love", pa su opet osvojili 2 LŠ, igrali u još par finala, bezbroj titula u PL, FA kupova itd. pre svega zahvaljujući najvećem strategu SAFu i fudbalskoj filozofiji! Iako nisam pristalica abnormalnih transfera, teško je očekivati od bilo kog trenera da adekvatno zameni Fergusona i nastavi rad sa ovom "poluamaterskom" ekipom (Jang, Smoling, Kerik, Flečer, Kleverli, Velbek...), tako da su skupa pojačanja, adekvatna reakcija na odlazak najvećeg trenera u istoriji fudbala. Šta bude biće, ali jedno je sigurno - pre će Junajted do nove titule, nego Liverpul!

Milos

pre 9 godina

Jedinstvo mali prigradski klub kažu-zapravo najveći klub u Engleskoj.Jedinstvo propalo i bez para kažu-potrošili 150 miliona funti u ovom prelaznom roku.Jedinstvo bez LŠ nikog neće potpisati kažu-čitajte ovo,Falkao,Di Maria,Erera,Roho,Blind,Šo...a i to nije sve.

vlada

pre 9 godina

Nikako da Falcao ode tamo gde mu je mesto - Chelsea!
Tamo bi kidao i bio najbolji golgeter evrope ovako će da se mrcvari u Junajtedu i da propadne.

Imay

pre 9 godina

Jedinstvu je najveću nesreću na duže staze doneo Mojs (i Ferguson), ne svojim trenerskim neuspehom, nego nerealnim ugovorima sa prosečnim Matom i Runijem!
MU mora da igra engleski fudbal (sa malim korekcijama), a to nikad neće moći sa Van Galom. Sve u svemu najbolji menadžer postaće najgori direktor u istoriji...

Mateja

pre 9 godina

Kakav pacijent ovaj Falkao, bolje da je ostao u Monaku i da igra LS, nego sto je dosao u Junajted kome skripi u odbrani i ne mogu da se odbrane cim ih neko jace napadne.

karager

pre 9 godina

Kako da budem ljubomoran na klub koji trosi para vise nego real a 20 godina se hvali time kako su sami stvarali uspehe i igrace :/ Malo dostojanstva molim..

ČarltonStajlsKoneli66

pre 9 godina

Kome nije jasno da je Mančester Junajted najveći klub u engleskoj i ponajveći u Evropi sada bi trebalo da bude.

Mančester Junajted je Institucija ali ne lažna i samozvana već istinska, sazdana od činjenica i doprinosa engleskom i svetskom fudbalu.

Iako je u Gordom Albionu fudbala izmišljen, oni su bili tek jednom prvaci sveta, 1966., kao domaćini.

Mančester Junajted je tada imao tri igrača u startnoj postavi, Vest Hem dva, svi ostali po jednog. Najbolji igrač je bio igrač Junajteda tada samo Bobi a danas Ser Bobi Čarlton. Ser Mat Bezbi, Ser Bobi Čarlton, Ser Aleks Ferguson.
Mislim da ta titula definiše Instituciju.

O titulama,globalnoj popularnosti, sponzorima i novcu je izlišno pričati.

Sportski pozdrav

ars

pre 9 godina

ma kakva liga sampiona, pare i samo pare! Covek hteo u siti za vecu lovu ali kad je to propalo daj drugu najvredniju stvar. Siguran sam da ce imati platu oko milion godisnje!

Ratko

pre 9 godina

Ha ha kako neozbiljan klub sa smesnim trenerom. U zadnjim minutima dovode Mariju i Falkao i dok se uigraju prodje pola sezone, prsli kada su videli koliko su Celsi, City a i Liverpol ispred njih sa igrackim kadrom. Zakasnili su za ovu sezonu i jos nisu nasli prave stopere, nije mi jasno zasto Nastasica ne uzmu kako su slepi neverovatno. Guraj lovu da pokaze Van Gal koliki je strucnjak a probajte i sa Ronaldom pozajmicu.

Djordje P

pre 9 godina

Danas je 1. sept, a ne 1. april ;-) No, takav kalibar igraca bi i mogao da predje u neki bolji klub! Steta za njega da ostane u Monaku.

Beker

pre 9 godina

Brrrravoooo EL Tigre, dobro dosao u instituciju.GG MU

Bravo I za upravu sa ovim potezom.Jos da u sledecem zimskom prelaznom roku dodje Vidal, a sledeceg leta Rojs sa Humelsom u paketu za Nanija I lovu I to je to.

karager

pre 9 godina

@mrmot

Falkao ce da propadne kao i ceo junajted, bolje bi mu bilo da je otisao u siti tamo se bar igra fudbal. Sto se tice ove prijave za Liverpul, pukli ste 4 0 od mk donsa baki, ee majko sta ovde nije jasno?

b.

pre 9 godina

Pomoci ce u borbi za opstanak. A ovi sto su zapenili kako je izabrao MU iako ne igra LS nisu svesni da je to zato sto niko normalan nije hteo da da te pare za igraca sa istrosenim kolenima koji je prespavao proslu sezonu. Pa Monako je jedva docekao da ga se otarasi. Pozajmica, transfer, sta god samo ga vodite! A o njegovoj plati necu ni da govorim. Svedoci smo totalnog urusavanja nekada velikog engleskog kluba...

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby

Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby



Brondby Brondby Brondby


Brondby Brondby Brondby

Vestak

pre 9 godina

Pa dobro bre vise! Do kad ce nekima biti dozvoljeno ovakvo trosenje a neke izvacivati iz lige sampiona zbog tehnicke greske?
200mil a jedva da su prodali nekoga, pa Chelsea je potrosio 15mil vise nego sto je zaradio od prodaje a kakav tim ima.

mrmot

pre 9 godina

@mrmot

Falkao ce da propadne kao i ceo junajted, bolje bi mu bilo da je otisao u siti tamo se bar igra fudbal. Sto se tice ove prijave za Liverpul, pukli ste 4 0 od mk donsa baki, ee majko sta ovde nije jasno?
(karager, 1. septembar 2014 15:57)

Si mi ljubomoran zbog Falkaa i Di Marie a?Sanjaj da će institucija da propadne.:***

danguba

pre 9 godina

Falkao + DiMaria = Berbatov + Veron. Mozda grijesim, ali na prvu mi tako izgleda. Preplaceni, vec u zrelim/poznim igrackim godinama, skloni povredama, bez iskustva igranja u PL... Dakle, trebace im barem pola sezone za uigravanje..., a u odbrani i dalje ostaje supljina. Sa svim ovim pojacanjima, postaju ozbiljan kandidat za 4. poziciju...

Mjau

pre 9 godina

Junajted?
Ne znam sta ovde da napisem...
(Novski, 1. septembar 2014 15:03)

Tradicija, ovo ono. Vidi se po komentarima.
Kad neko drugi plaća igrača 100 hiljada funti nedeljno, to je destrukcija fudbala. Kad Junajted Runiju ponudi triput veću platu iako je prethodno tražio transfer, to se zove institucija. A kad Runi pristane, onda je on lojalan igrač koji voli klub i poštuje tradiciju.
Nema licemernijeg kluba od Mančestera. A vidim da ćute na izjavu Di Marije da nije želeo iz Reala...

Black Sabbath

pre 9 godina

Odlicno, ovo itekako ima smisla, Chicharito otisao, RvP na operaciju i ko zna do kada odsutan, Welbeck je.....WElbeck, Rooney nije vise tolika pretnja kao sto je nekada bio. Tako da je ovo odlican potez, jos samo dva igraca, u odbrani i sredini i savrseni prelazni rok.

AK47

pre 9 godina

United 62 trofeja, Liverpool 59.aaa?Prospi mi još jedan "argument",najljubaznije te molim.
(mrmot, 1. septembar 2014 22:23)

Ovo sto cu sada reci nije nikakav argument vec sama cinjenica. Ja za liverpool navijam svim srcem svaki prelazni rok cekam sa nestrpljenjem, da li ce nam otici naj igraci, ko novi ce doci za duplo manje pare od Di Marie. A gde je tu kod vas neizvestnost ? reci mi molim te ? Liverpool nije igrao LS par godina ali dobrim investiranjem ( pre svega u Suareza ) je se vratio, dakle napornim radom, ali MU zeli da se vrati u LS tako sto ce prosuti hrpu novca na pojacanja ? Izvini molim te ali ja nikada ne mogu simpatisati takav klub. A da ne pricam o Gerarrdu i njegovom rodjaku koji je nesrecno preminuo, i kako je ostao veran klubu, kada pomislim na to uvek znam da navijam na pravi klub, jer to su iskrene emocije... YNWA

dupli_kantar

pre 9 godina

ne vredi.. tesko od babe devojka YNWA
(spicko, 1. septembar 2014 12:37)

Lalana i Lambert ili Di Maria i Falkao?Plači.
(mrmot, 1. septembar 2014 14:21)

Svonsi, Sanderlend, Barnli = 2 osvojena boda
Sautempton, M. Siti, Totenhem = 6 osvojenih bodova

Placi ;)

institucija

pre 9 godina

Ako hoces da pricas o evropskim fudbalskim institucijama i gigantima onada stvari stoje ovako

ovo ti je GOAT tabela(greatest of all time) klubova u Evropi,racunaji se svi evropski trofeji u sprezi sa domacim

1.Real Madrid
2.Milan
3.Bayern Munich
4.Liverpool
5.Barcelona
6.Ajax
7.Internazionale
8.Benfica
9.Porto
10.Man utd
11.Juventus
12.Borrusia Dortmund
13.Feyenoord
14.Chelsea
15.Olimpique de Marseille


od Engleza Notingem,Aston Vila,Arsenal i Totenhem su u top 30

ako gledas po zemljama
Real M, Bajernm, Liverpul, Milan,Ajax, Marsej, Benfika,Seltik, to su najvece "institucije",C Zvezda,Steaua,Olimpijakos,Spartak Moskva...itd

Miki27

pre 9 godina

Imperija uzvraca udarac... Konacno da i Utd bude aktivan i da dovodi prave igrace! Radamel Falkao u Utd... Kako to dobro zvuci! Ocekujte jos u toku dana, ovo nije sve... Vidal ili De Jong a mozda i neki stoper uz potvrdu Blinda i El Tigrea

mrmot

pre 9 godina

Baš je sramota što nisu potpisali Rikija Lamberta i Adama Lalanu zato što ne igraju u Ligi šampiona.Ovako moraju da se zadovolje sa Falkaom i Di Mariom.

Milos

pre 9 godina

Kako da budem ljubomoran na klub koji trosi para vise nego real a 20 godina se hvali time kako su sami stvarali uspehe i igrace :/ Malo dostojanstva molim..
(karager, 1. septembar 2014 17:21)

Liverpul je potrošio 120 miliona funti u ovom prelaznom roku.Ko ih je sprečavao da dovedu Falkaa i Di Mariu na startu prelaznog roka?

Boki

pre 9 godina

Obavezno da igraju sa najmanje 3 napadaca! Falkao, Van Persi, Runi, Velbek, Cicarito... Bilo ko od njih da sedi na klupi je steta! Go go MU!!!

milan

pre 9 godina

Nema nista od njega, razlog tome je sto ima da ga tuku kao nikad u zivotu.

Druga stvar, covek je sklon povredama kao Van Persi koji svaku 2,3 utakmicu pauzira po 2,3 utakmice.

Treca stvar, on ih je odrao ali odrao. Za te pare mogli su odbranu da unaprede a ne one rupe da im igraju.

Cetvrta stvar , opet nece nista da urade. Zivi bili pa videli.

Van Gal , covek veze nema. Od kada znam za njega on veze nije imao. Malo mu se posrecilo na prvenstvu i to je to.

Van Gal, mancesterov najveci promasaj ikada. Covek je potrosio milione ali milione i opet nista nece uraditi.

Inace mnogo volim mancester ali medjutim.............

karager

pre 9 godina

Koliki su kompleksasi ovi junajtedovci. Pricamo o verovatno losijoj transfer politici od prvih galaktikosa, falkao je igrac koji je dosta star i sklon povredama iz razloga sto je vise puta dozivljavao slicnu. Drugo kad je to liverpul dovodio skuplje igrace od junajteda(osim u slucaju kerola) nikad u zivotu, ove godine su doveli igrace sa parama od suareza a mancester nista nije zaradio proteklih godina, od ronalda nista znacajno. Vi tu nabrajate titule..

davna vremena

pre 9 godina

Maradona-Barsa Falkao-Junajted

"Izotimao" ih je Pibe za lovu, isto je uradio i Tigre

346000 funti nedeljno-438 000 evra nedeljno
...koja smejurija,posle se neko pita sto ovakav igrac nije dosao u Arsenal(koji moze da realizuje ovakav transfer)

Venger mu ne bi ponudio vise od 220000 mesecno(cak je i Van Persi pobegao u Manccester zbog 30.000 vise mesecno)
Sve u svemu, Glejzer je dao ono sto Florentino Perez nije hteo,dolazak Falkaa u RM bi verovatno nagovestilo razdor u ekipi,s obzirom da bi imao veca primanja od C.Ronalda
Umesto da dovedu 5 igraca odbrane(ovi sto su dosli, uopste ne racunam kao iole ozbiljne igrace) i golmana,oni doveli di Mariju i Tigrea,uvek se znalo da je odbrana ta koja donosi titule

ODBRANA:cak su i velike ekipe koje su igrale na gol vise imale uvek jaku odbranu i barem vrlo dobrog golmana

Ako je gledati ocene Junajteda
Napad 10
Sredina 3
Odbrana 2
Golman 2

Na kraju nece vise od 6. mesta

Novski

pre 9 godina

Dakle,Mancester Junajted je institucija,to stoji,to su i Liverpool,Real,Barsa,Bajern,Ajaks,Celsi,Inter,Milan,Juventus.
E sad da li je ta institucija uspela da pobedi Real u dovodjenju Falkaa?Prosudite sami(da ga je Real hteo,kupio bi ga).Decko je igrac odlican, s tim sto ga povrede ubise.Dobra strana je u tome sto nece biti tuce u spicu jer Van Gall ima autoritet barem nad Persijem.Ko je dobio ovim transferom?
Real,jer dobija Cicarita koji je za osrednju platu jedan od najjacih Dzokera u svetu fudbala i nema frku da sedi na klupi.Monako ,koji se otarasio igraca koji zaradjuje Milion evra mesecno,a tesko je povredjivan i operisan.
Junajted?
Ne znam sta ovde da napisem...

brufen od 400

pre 9 godina

Svonsi, Sanderlend, Barnli = 2 osvojena boda
Sautempton, M. Siti, Totenhem = 6 osvojenih bodova

Placi ;)
(dupli_kantar, 1. septembar 2014 15:12)

Ma osvojili ste titulu sa tih 6 bodova...al juče malo.;)

ManUtd

pre 9 godina

Imam osecaj da se ovi Liverpulovci vise brinu za Junajted nego za Liverpul...
Normalno, kad 10 godina nisu imali za koga da navijaju...
a ovaj pekmez AK47 najgori...:-!

Zlatan_Ibrahimovic

pre 9 godina

Navijaci Liverpula najveci smaraci ubedljivo, svi su ko jedan, isprani mozgovi. A tek onaj njihov Slipi Dzerard koji nikada nije niti ce osvojiti Premijer...

Dyne-o-Myte

pre 9 godina

Kasno je za krpljenja. Sada treba kupovati i stopere pa se nanovo uigravati, premijer liga to ne prasta. Mislim da je Junajtedu, pored superjakih Celsija, Sitija, Liverpula i Arsenala, peto mesto premija ove godine, ali iskreno sumnjam da mogu i toliko.

red devil from '93

pre 9 godina

jbt kad procitas imena najezis se...glory,glory man united...inace navijac sam jtunajteda od '93...tada su se probijali talentovani aleksovi klinci gigs,skols,sarp,braca nevil,bekam a zvezde bili hjuz,kantona,ins,smajhel...svidja mi se tim ove sezone iako je puno novih samo van gal me malo uznemirava ali ok valjda treba vreme da sve to proradi kako treba...pozdrav svim iskrenim ljubiteljima sporta i sportskog navijanja...

bavarac

pre 9 godina

Ovom Falkau izgleda stavrno nesto fali,opet hoce da ne igra ligu šampiona,stavrno ga ne razumem,umesto da ode u neki klub koji igra LŠ,on uvek izabere neki drugi klub..

Werewolf

pre 9 godina

Mančester Junajted je tada imao tri igrača u startnoj postavi, Vest Hem dva, svi ostali po jednog. Najbolji igrač je bio igrač Junajteda tada samo Bobi a danas Ser Bobi Čarlton. Ser Mat Bezbi, Ser Bobi Čarlton, Ser Aleks Ferguson.
Mislim da ta titula definiše Instituciju.

O titulama,globalnoj popularnosti, sponzorima i novcu je izlišno pričati.

Sportski pozdrav
(ČarltonStajlsKoneli66, 1. septembar 2014 14:23)

Ti si se decko nalupao ko otvoren prozor. Tada je najbolji igrac Engleske i kapiten bio Ser Bobi Mur, igrac Vest Hema. Mur je i clan najboljih 11 20-og veka.
A ta titula(titula Ser) definise snishodljivost prema Junajtedu zbog njihove delom tragicne istorije i Minhena... Od tada, ko god od osoblja Junajteda ostvari neki veci rezultat odmah se utrkuju da mu daju titulu Sera jer oni i dalje potenciraju pricu o tom Minhenu.
Do ove godine, kada je Karlo Anceloti osvojio 3. titulu sampiona Evrope, jedini trener koji je osvajao 3 puta najjace Evropsko takmicenje je bio Bob Pejzli, trener Liverpula iz 70-ih godina proslog veka.
Met Bazbi je bio jednom sampion Evrope, Ferguson 2. puta. Oni su Serovi, a Bob Pejzli koji je bio sampion Evrope isto puta koliko ova dvojca zajedno nije.
Eto ti relevantnosti titule Sera(i, ocigledno, jako pravicnih i jasno vidljivih merila za dobijanje iste) koja toliko definise tu tvoju instituciju po imenu Mancester Junajted.
Obican pozeraj.

DjavoCrveni

pre 9 godina

Kmečanje Skauzera, Arsenalovaca, Madridista i ostalih ne neprocenjivo.
Oni se kao "brinu" što Junajted dovodi Falkaa a "treba im odbrana".

Kiselo je grožđe.

AK47

pre 9 godina

@karager luzerpulovac malo ljubomora a? kad ti za sezonu-dve odu vidara, evra, ferdinand, skols, gigs, flecer (zbog bolesti), nani, onda moras da kupujes jer je to bila okosnica tima. ubacili su vilsona, bleketa, dzejmsa i jos ponekog iz skole ali ne mozes ovoliki broj igraca nadomestiti iz skole za 1 sezonu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mick, 1. septembar 2014 19:35)

Prava steta za vas sto tu vise nije Fergi, sjajan trener, upravo se secam utakmica sa Atletic Bilbaom :/ ... YNWA

suvisno

pre 9 godina

Kako da budem ljubomoran na klub koji trosi para vise nego real a 20 godina se hvali time kako su sami stvarali uspehe i igrace :/ Malo dostojanstva molim..
(karager, 1. septembar 2014 17:21)

U periodu od 1990-2012 Liverpul je potrosio 11% vise novca na kupovinu igraca od Junajteda. Suvisno je govoriti o tome ko je koliko trofeja osvojio u istom periodu.
(eeee, 1. septembar 2014 19:36)

Mislis da je Junajted od 1967-1993 trosio manje od Liverpula? Kad vec pricate o parama onda obuhvatite i period pre titula, ali ko je onda navijao za Junajted.

mare

pre 9 godina

Postujem Van Gaala ali dovesti Falkaa a imas 3. najbolji napad na svetu je ocajan potez. Odbrana uzas (Burnley se poigrava sa njima), vezu ne bih ni da komentarisem, jedino Di Marija vredi nesto... Po mom skromnom misljenju, Utd nece uzeti titulu bar 5 godina.

Mad4Red

pre 9 godina

Ocigledno da su pogresili sto su otpustili Vidica i Ferdinanda, nema veze nisu morali u paru da igraju ali drugacije je kad imas nekog iskusnog u zadnjoj liniji, i ova formacija 3-5-2 ne pije vodu!!! ManUtd mora da igra 4-4-2 ili 4-2-3-1 da sa zadnja dva vezna igra, bekove pod hitno da ima, plus Jang i Valensija da pomazu a iza napadaca Runi!!! Znaci De Jong i Herera zadnji vezni, jedan bek Blind drugi Rojo, stoperi Evans Smoling, to bi bila lepa ekipica, steta sto nisu mogli da dovedu Humelsa iz Borusije, stoper doktor na terenu!!! Napravice Van Gal nestoo polako samo!!!

u sve se meša:-)

pre 9 godina

Šta će im Di Maria i Falkao kad su za 20.000.000 ? doveli Markovića koji će potencionalno biti jedan od boljih igrača za par godina.

Speedy

pre 9 godina

volim i pratim United od 98 godine.Zaljubio sam se u politiku kluba koju je vodio Fergi! Voleo sam instikt ubice koji je imao United, atmosferu u klubu, zar sa kojim su igrali igraci! United je imao legende koje su odrasle u klubu: Skoks, Gigs, Bekam, Kin, braca Nevil. Odjednom nestade taj United...Nije bitno koliko su para dali uvek smo imali novac.Poenta je promena politike! Kakav Di Maria, Falkao i razni sminkeri...Kakav Van Gal.Nikada nisu kupovali gotove igrace nego si ih stvarali! Najveca je greska sto su oterali Mojesa.On je trener stvaralac i trebalo ga je istrpiti, pa makar i 5 sezona!

Kad porastem bicu trener

pre 9 godina

Van Gal igra na onu izvikanu " napad je najbolja odbrana"....Znaci Falkao igra desnog beka...!?
P.S.. Pravice Vidica od blata...

Vladimir

pre 9 godina

Klub iz predgrađa će se ove godine boriti za ulazak u LE sa Svonsijem i Totenhemom.
Nije to strašno. Strašno je što će proći pola godine - godina, da se naviknu na 352, taman kad to nauče, LVG će fasovati otkaz, a onda ponovno vraćanje na staro i ode još neko vreme...
Svakako, Šo, Erera, Blind, Persi, Mata... više nisu oni stari, a neki od navedenih nikada ni neće biti igrači za velike stvari.
Jedinstvo je Liverpul 90ih.

Miki27

pre 9 godina

A sto se ljudi brinu za odbranu? Gledajte vi klub za koji navijate, manite se Utd... Prije par nedelja, nece niko u Snubcester! Propala je to ekipa, tu idu trecerazredni igraci kad ono odjednom Di Marija, Blind, Falkao? Stvarno ocajni igraci... Nisu date pare Mojesu? Bile su na raspolaganju ali kad pokusas da dovedes Svajnstajgera i Fabregasa a tad su bile druge okolnosti oko dovodjenja tih igraca i onda bacis nekoliko miliona vise nego sto je trebalo na covjeka kojeg si ti trenirao pa jos otjeras kapitena... Za VG dosta igraca hoce da igra iako meni delije kao tezak covjek i polako, uklopice se to sve... Mozda ne jos par kola ali ubijedjen sam na kraju da ce izboriti LS ako ne i nesto vise! Ajmo VG prodaj Kleverlija, Andersona i Welbeka, dosta su se provlacili u Utd

mrmot

pre 9 godina

Najtrofejniji Ostrvski tim ili ne, aaa ???
(AK47, 1. septembar 2014 21:41)

United 62 trofeja, Liverpool 59.aaa?Prospi mi još jedan "argument",najljubaznije te molim.

ja

pre 9 godina

nije bitno sto ove godine ne igra Ligu Sampiona, bitno je da on igra u jednom Mancester Junajtedu...a vi sto komentarisete i glumite huligane engleskih ekipa ustvari vikendom gledate Cuku, Vozd, Ofku, Indjiju, Srem, Jakovo, Palic, Moravac i ostale ekipe sto imaju po 120 navijaca.

Shone

pre 9 godina

nije hteo u real jer je broj 9 zauzet. a u mufc ce ga dobiti odmah cak i ako je zauzet. verujte bolesnici su ti danasnji fudbaleri. :D sve u svemu dobar transfer.

Aleksandar

pre 9 godina

Jedan podsetnik za one koji pišu kako je odbio silne velike klubove koji igraju LŠ i potpisao za Mančester jer je Mančester, jel'te, institucija: taj isti igrač je pre godinu dana odbio sve te iste klubove da bi potpisao za MONAKO koji jedva stadion od 20000 mesta može da popuni. Toliko o njegovoj relevantnosti.

MSI

pre 9 godina

sve je ovo vec suvisno,samo di maria,blind i jedan stoper(benatia,nastasic,vermalen)su trebali ovo je vec preterivanje...al valjda je van gal veci strucnjak od svih nas koji ovde sastavljamo ekipu united-u...

shazam

pre 9 godina

Cicarito ce u Real, verovatno isto na ovu foru pozajmica sa dogovorom o kupovini naredne sezone. Falkao i RvP sa svojim hronicnim povredama kolena bi trebalo da pokriju devetku...valjda nece biti povredjeni u isto vreme, inace eto opet Velbeka :p Sto se stopera tice, naravno da treba vremena da se to uigra, bar nekoliko meseci - novi trener, totalno nov sistem. Roho ce igrati stopera, a vrlo moguce da ce biti doveden i De Jong koji isto moze tu da igra, i koji svojim iskustvom zajedno za razumevanjem koje vec ima sa Van Galom moze da pomogne mladjim kolegama u odbrani da shvate sta i kako. U principu naravno da bi bilo bolje da se dovode vrhunski stoperi, ali timovi koji takve vec imaju jednostavno ne zele da prodaju. Da je to tako lako, ne bi u prebogatom Sitiju Demikelis igrao stopera, niti u Barsi Maskerano, itd. Eto Luiz, covek koji je cak i u defanzivno losem Brazilu delovao kao rupa, je otisao za ciglo 50 miliona. Liverpul se kao konacno pojacao na mestu stopera, a opet su dali 25 miliona na Lovrena koji je van Hrvatske odigrao 2 sezone preko 20 utakmica u ligi, od toga jednu u Premijer Ligi. Da su mogli da daju i 50 umesto da dovode Markovica za jos 25 mil. kao 5. krilo u ekipi, sigurno da bi to i uradili. Ali jednostavno nema, nije to tek tako, nije ovo igrica.

d

pre 9 godina

zaboravili ste da su doveli i dejlija blinda. tako je igrao jos samo dragan okuka, kada je postava U-21 srbije imala tri leva beka u startnoj postavi na evropskom prvenstvu (i naravno ispala od ukrajine)

Bane, mrmot, Milos, IVORY...

pre 9 godina

Kako da budem ljubomoran na klub koji trosi para vise nego real a 20 godina se hvali time kako su sami stvarali uspehe i igrace :/ Malo dostojanstva molim..
(karager, 1. septembar 2014 17:21)

Liverpul je potrošio 120 miliona funti u ovom prelaznom roku.Ko ih je sprečavao da dovedu Falkaa i Di Mariu na startu prelaznog roka?
(Milos, 1. septembar 2014 18:16)

Junajted nikoga nije prodao a potrosio je 200 mil funti, Liverpul je prvo prodao da bi mogao da trosi i sta ce im Di Marija po toj ceni, a tek Falkao.

eeee

pre 9 godina

Kako da budem ljubomoran na klub koji trosi para vise nego real a 20 godina se hvali time kako su sami stvarali uspehe i igrace :/ Malo dostojanstva molim..
(karager, 1. septembar 2014 17:21)

U periodu od 1990-2012 Liverpul je potrosio 11% vise novca na kupovinu igraca od Junajteda. Suvisno je govoriti o tome ko je koliko trofeja osvojio u istom periodu.

oliver nedeljkovic

pre 9 godina

ahahahahahahah


jos kazes, odbio sve te klubove i dosao u instituciju Junajted?????

od Vengera ne bi dobio vise od 210000(11 miliona),Real mu je nudio 250000(13 miliona godisnju platu) a on potpisao za "instituciju" za godisnju platu od 23 miliona evra,cak 10 vise od onoga sto je nudio Real Madrid
Inace da je presao u RM verovatno bi mu bio san da igra za RM,kao sto mu je bio san i u Monaku a pre toga u Atletiku(u Portu nije bio san jer nije primao veliku lovu) i sad ce mu biti u Mancesteru

Sad ce Runi da se naljuti jer on prima samo 300000 a Tigre 46 hiljada funti vise

pa to i jeste san,najveci ugovor ikada,"lupi" cifru i Junajted kaze "da"

Covek koji je jos rovit od povrede,ima 29 godina,potpisao za godisnju platu od 23 miliona evra,taj Glejzer stvarno nije normalan,ali stvarno

brufen od 400

pre 9 godina

Stručnjaci,svi vi molite Boga po forumima već nedeljama unazad da jedan takav igrač potpiše za klubove za koje navijate-Liverpul,Arsenal,Siti,i kad bi se to desilo onda biste pisali a pa kako je to titula u najavi,a kad igrač potpiše za Junajted onda je mator,povređen,preplaćen,nisu normalni.Licemeraj na kvadrat.

eeee

pre 9 godina

Za ljubitelje statistike...

Za poslednjih 5 sezona pod Aleksom Fergusonom Junajted je na dovodjenje igraca potrosio ukupno 183 miliona funti (za taj novac dovedeno je ukupno 27 igraca, od cega je 12 bilo "standardno u rotaciji"), a od prodaje zaradio ~125 miliona. U istom periodu osvojeno je 9 trofeja. Zakljucak donesite sami.

Holy Smoke

pre 9 godina

Da se razumemo, nije on izabrao MU samo zato sto je institucija, vec zbog ko zna kolikih para! Kontam da je Real odustao od njega a sledeci ko je mogao da ponudi dobre pare je MU. I bolje bi im bilo da su doveli nekog mladog i perspektivnog napadaca za manje para, a da su ostalu sumu novca doveli nekog dobrog odbranbenog igraca. Npr ja bih to uradio, a gledao bi da dovedem Humelsa.

cerupanje

pre 9 godina

Eto radosti za decurliju u Srbiji, i opet oni o velicini, Junajted mu je platio ono sto ni Real nije hteo, a vi se zamislite zasto.

Vlada

pre 9 godina

Sto se tice Mojesa i price kako bi i on sa ovom ekipom napravio nesto, verovatno stoji sve to. Ali razlika je u tome sto njemu niko ne bi dosao od ovih igraca, dok Van Gal ima ozbiljne rezultate i svi igraci bi da rade sa njim. Zato je dobio manje-vise neogranicen budzet. :)

Her Zivota

pre 9 godina

Gledajuci vesti sa ovog sajta Falkao nije hteo iz Monaka, pa je presao u Juventus, pre neki dan je presao u Real Madrid a danas je postao igrac M Uniteda, zanimljivo ! Sme li neko da se kladi da ce u prvih nekoliko utakmica koje bude odigrao zaraditi nezgodan udarac od kojeg ce pauzirati najmanje mesec dana ?? I da zbog ovolike plate ocekujem Runijevo prenemaganje i njegovo povezivanje sa Realom, Barcelonom, Celzijem ili PSG-om, onda naravno produzenje ugovora uz dosta vecu platu i izjave tipa ''Ostajem do kraja karijere, Nikad nisam razmisljao o odlasku, M United najveci klub na svetu '' i slicno !

b

pre 9 godina

utd uzima falcao-a, a wenger putuje u rim da sudi dobrotvorni mec... a sanogo startuje ?! sto bi rekao andjus da ovo sve nije tuzno, bilo bi pomalo i smesno...

Zlatan_Ibrahimovic

pre 9 godina

Falkao ima platu 430k evra NEDELJNO. Skandal. Pazite, u NBA jos uvek imaju vece plate, ali i manji rooster, tj. imaju 12 igraca npr, u fudbalu 28, plus akademija, ovo-ono.. Nece se na ovome zaustaviti. Ibrahimovic je bio prvi fudbaler sa platom od 10 miliona, nekoliko godina kasnije dva i po puta toliko. Ludnica.

igor

pre 9 godina

dobra vest za united ali cisto sumnjam da falcao moze nesto promenit city je uigran, celsi je jak kao beton, i ove sezone ce sigurno uzet titulu ili city ili celsi a mozda i sledece,tako da man utd tek za tri godine moze ne cemu da se nada a do tad ce van persi da ima 32 falcao 31 godinu tako i tad ce bit tesko pozz

Малац

pre 9 godina

Ако овај тренер не мрдне своје дупе са столице током читаве утакмице,
џаба све па таман да у тиму има 11 најбољих на свету.
Треба то мотивисати, бити стално активан поред линије, а не ко да је пензионер у парку на клупи на свежем ваздуху, чита новине и чека да прође време до ТВ дневника.

Devil

pre 9 godina

Falkao mi deluje kao neka devojcica ima one sirovine od stopera u premijer liga da ga odvale od batina.
(Pinki, 1. septembar 2014 18:47)

Sirovine od štopera u premier ligi a?Se sećaš kako je Radomir strpo Čelziju tri komada zatvorenih očiju?

Djordje B

pre 9 godina

Upravo mi je Falkaov menadzer cuveni Zorz Mendes poznatijinkao super-agent(drzi murinja, c.ronalda, nanija, andersona, deka...) poslao SMS u kome mi je napisao doslovce: "Djordje, something goes wrong with Radamel's medical. There is a big chance to deal turn down. :(". Dakle jos se nista ne zna. Ostalo je jos samo 5 minuta posto je Utd trazio dodatnih sat vremena kao i Arsenal jer Velbekov transfer zavisi od Radamelovog. Potpuno ludilo!

mick

pre 9 godina

falkao doveden 6m funti pozajmica a ne moraju ni da ga kupe kasnije ako nece... dzabe igrac. jos defanzivni srednji i eventualno jos neko u odbrani pa jos kad se oporave svi posle reprezentativne pauze...

idemoo

pre 9 godina

Ste provalili nesto? Falkao pobegao iz Atletika cim su usli u LS, a evo sad pobegao isto tako iz Monaka kada su usli u LS. Sem Porta covek nikad nije igrao LS, slucajnost ili ?

Zezus

pre 9 godina

Sve su to extra igrači ali prosto ne mogu da razumem, ko će im igrati u odbrani. Mislim da im je odbrana dno, onaj Evans, ljudi, pa taj ne može da igra ni za onaj McDons što ih je odvalio.

mick

pre 9 godina

@karager luzerpulovac malo ljubomora a? kad ti za sezonu-dve odu vidara, evra, ferdinand, skols, gigs, flecer (zbog bolesti), nani, onda moras da kupujes jer je to bila okosnica tima. ubacili su vilsona, bleketa, dzejmsa i jos ponekog iz skole ali ne mozes ovoliki broj igraca nadomestiti iz skole za 1 sezonu...

IronMan

pre 9 godina

"Liverpool nije igrao LS par godina ali dobrim investiranjem ( pre svega u Suareza ) je se vratio, dakle napornim radom, ali MU zeli da se vrati u LS tako sto ce prosuti hrpu novca na pojacanja..." (AK47, 01. septembar 2014 23:33) Ako si već napisao ovakav komentar, onda shvataš u čemu je veličina Junajteda?! Poslednje 2 dekade nisu "prosipali hrpu love", pa su opet osvojili 2 LŠ, igrali u još par finala, bezbroj titula u PL, FA kupova itd. pre svega zahvaljujući najvećem strategu SAFu i fudbalskoj filozofiji! Iako nisam pristalica abnormalnih transfera, teško je očekivati od bilo kog trenera da adekvatno zameni Fergusona i nastavi rad sa ovom "poluamaterskom" ekipom (Jang, Smoling, Kerik, Flečer, Kleverli, Velbek...), tako da su skupa pojačanja, adekvatna reakcija na odlazak najvećeg trenera u istoriji fudbala. Šta bude biće, ali jedno je sigurno - pre će Junajted do nove titule, nego Liverpul!

Milos

pre 9 godina

Bilo bi dobro kad bi na pozajmici i ostalo, puno para za matorog igraca… ove sezone moze da posluzi posebno ako je istina ono za Van Persija.

nadaZR

pre 9 godina

u odbrani je jedino dobar jones koji ce da igra sa blindom i macos rojo njima je sada potreban jedan defanzivni vezni jer flecher je panj

da da da

pre 9 godina

346000 funti nedeljno

to je 18 miliona funti godisnja plata ili po danasnjem kursu 22.800.000 evra
skoro 23 miliona...svaka cast ,al ih je izotimao i treba kad imaju

Para vrti gde burgija nece,koliko ja mislim ovo je jaci ugovor od CR7 i Mesija ili se varam???zna li neko???

Ljubisa livac

pre 9 godina

A odbrana rupa do rupe. Nakad su bili ozbiljan klub, ne mogu da verujem da ovako lose rade. Gomilaju igrace u navali dok je jasno da im je odbrana ispod proseka.

dax

pre 9 godina

Sve sve alu Mancester nije smeo da se odrekne Nemanje ni po koju cenu bar jos godinu dve.Nije sto je nas ali odbrana im u najmanju ruku deluje komicno i nesigueno da je to strasno....Pozdravljam dolazak Falkaa jer obozavam ludu premijer ligu.

Ljuba Moljac

pre 9 godina

I vise nego smesne su vam te price o institucijama u danasnje vreme gde se gleda samo novac,jel mislite da svi ovi silni igraci idu u kinu,ameriku,indiju zato sto ce tamo igrati u intitucijama pa nece bas da je tako,falkao bez sumnje vrhunski napadac ali je i rizik jer je imao tesku povredu iz koje se jos vraca i kockanje je dati mu platu 250-300 soma sto on verovatno zahteva,drugi nisu hteli junajted mu je dao i to je razlog njegovog dolaska uz naravno sto je junajted veliki klub.

Consumer

pre 9 godina

mnogo gotivim njegove fudbalske kvalitete, ali je napravio jako lose poteze u mozda najvaznije dve godine svoje karijere. prodao se za pare. i to za 20-30% vise nego sto bi primao negde gde bi postao legenda. steta

Jovan

pre 9 godina

Falkao odbio Real,Siti i Arsenal i prešao u Mančester Junajted koji ne igra LŠ.Institucija.
(Cantona, 1. septembar 2014 11:53)

I prosle godine tako odbio PSG, Real, Celzi i Siti, otisao u Monako koji nije igrao u evropi. Covek jednostavno ne voli Ligu sampiona.

Mr.Dule

pre 9 godina

Mozda je kupovina dobra ali ne lici mi na MU da se ovoliko isprsi za dva igraca a i plate su mi sumanute.Drugo ne vidim racunicu Monaka koji je pazario Falkaa za isti novac za koji ga prodaje a nije igrao proslu sezonu.Licno kada bih birao centarfora pre bih se odlucio za Ibru koji je standardno dobar svake sezone a i deluje mi robusnije za PL.

IVORY

pre 9 godina

Pa napad je najbolja odbrana.No,Hernandez otišao u Real,Velbek će u Arsenal/Totenhem,Van Persi ide na operaciju i ostao im samo Runi.Potpuno logičan potez.

Nikki

pre 9 godina

Osvoji ligu evrope sa Portom koji treba da igra ligu sampiona sledece godine a on predje u Atletiko sa kojim opet osvoji ligu evrope. Taman kada treba sa njima da zaigra ligu sampiona on ide u Monako. Sada opet ista prica, Monako u CL a on predje u Man.Utd. Hoce li ovaj covek ikada igrati ligu sampiona?

nikola

pre 9 godina

ovo je kao da gradis kucu a prvo gradis krov bez temelja.... sa onakvom odbranom sa flecerom na sredini terena sa young-om na krilu sa persijem koji je totalno van forme.... pa ljudi su potrosili 200miliona evra alooooooo 200miliona evra a nijednog ozbiljnog defanzivca nisu doveli.... nego im glavni u odbrani evans koji komotno moze da igra u JSL i to kao rezerva.... navijac sam partizana i smatram da uzasno igramo... ali taj isti partizan bi imao barem 3 stopostotne sanse....

Vlada

pre 9 godina

Cudno mi je da Van Gal nije doveo mladog Stefan de Vrij-a u Man U. Decko ima potencijala da bude jedan od najboljih stopera. I jednog iskusnijeg matorijeg koj bi vise bio stacionaran i pomagao timu samopouzdanjem i pravovremenim intervencijama.

skebo

pre 9 godina

Nema Lige šampiona a Falkao izabere pozajmicu u Junajted pre Sitija i Arsenala.Da se zna ko je najveći klub u Engleskoj.
(Devil, 1. septembar 2014 11:33)

Falkao nikada nije ni igrao Ligu sampiona. Uvek je birao timove koji se bore za LE. A cim njegov tim obezbedi LS, on ode.