Petak, 15.08.2014.

05:55

Premijer liga: Najava 2014/15

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Premijer liga: Najava 2014/15 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

Liverpool Man

pre 9 godina

Krenuo sam da slusam i jedan gospodin rece da je Liverpul novi Totenhem, ugasih odma. Poznato je da voditelj veliki navijac Junajteda..

Rade Futog

pre 9 godina

Ovo ce biti najzanimljivija sezona u poslednjih 10-ak godina. Dosta izjednacena. MUTD ce sigurno biti jaci nego prosle sezone i ocekujem da ce se sa Liverpulom boriti za 3. mesto. Jeste da je otisao Suarez, ali ce Rodzers opet ukomponovati tim. Najvece sanse za titulu dajem Celziju. Murinjo kupuje samo sto mu treba i na tim pozicijama dovodi vrhunske igrace. Ima najboljih 11, a i klupa je jaka. Potcenjeni Cesk ce cuda napraviti ove sezone, oni konacno imaju vrhunskog centarfora. Problem Celziju moze napraviti samo Arsenal. Ukoliko Venger dovede kvalitetnog i snaznog zadnjeg veznog i ako najbolji igrac PL Remsi, ostane zdrav, bar 70% sezone, titula ce zavrsiti u Severnom Londonu, jer je proslogodisnja povreda Velsanina, izbacila tada prvoplasirani Arsenal iz trke. Siti, koji prvi put nije kupovao vrhunske igrace, dozivece fijasko i nece se plasirati u LS. Everton i Totenhem sa Poketinom ce "odraditi" sezonu i zavrsiti na sigurnom 6. i 7. mestu.

Ian Wright

pre 9 godina

Da, dobar "prilog"... može i ubuduće, naročito dok nema "Sa terena"...
i... donekle ste blizu u pretpostavkama ;-)
ako McGeady, Howard i Lukaku ne naprave "rusvaj", titula (nažalost) ili ostaje u Mančesteru ili ode u Londonu... pa da vidimo kome...
Long live Arsenal, svako dobro!

Vucko

pre 9 godina

Kao navijac Mancestera ocekujem mnogo bolju sezonu i povratak u vrh, nadam se da ce neko pojacanje stici do kraja prelaznog roka, a imam i veliko poverenje u Van Gala. Sto se prognoza tice, Celzi i Siti ce se boriti za titulu, dok ce se Mancester, Arsenal i Liverpul boriti za LS.
Redosled po meni:
1. Celzi
2. Siti
3. Junajted
4. Arsenal
5. Liverpul
6. Totenhem
7. Everton

Sto se borbe za opstanak tice, mislim da najvece sanse za ispadanje imaju ekipe koje su usle u PL ove sezone.

MiLaN

pre 9 godina

Siti do titule,mada voleo bih i Liverpul da osvoji. Celsi i njihov antifudbal nemaju prolaz,voleo bih da ispadnu,ali bice peti-sesti.

acabMatori

pre 9 godina

Koliko vidim, Junajted svima nabio komplekse pa svaki komentar navijaca MUFC ima mnogo minusa. Mozda zato sto su se ovi iz liverpula ponadali ili mozda arsenal koji trofej nece videti jos 100 godina u PL? Junajted, Celzi i odvratni siti su najveci favoriti ove godine. Cetvrti je arsenal, peti liverpul pa totenhem i everton.

Nikola

pre 9 godina

Aman ljudi, "Arsenal nema reseno pitanje nijednog beka!". Pa crni Vladimire kako to da kazes, doveli su coveka zbog koga Sanja greje klupu u reprezentaciji, pa zar to nije resenje!

sale

pre 9 godina

Bravo momci! jako zanimljivo iako se duboko ne slazem sa nekim opservacijama i analizama, vrlo mi je interesantno da cujem vase misljenje.

Ciber viber

pre 9 godina

Svi koji bi fantazi, pridruzite nam se na zvanicnom sajtu barclays premier league :)
Ceo vikend, zakljucno sa ponedeljkom, samo premijer...ne znam jel moze bolje.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (we ain't got no history, 15. avgust 2014 11:57)

I bre bratac, vec smo tamo, samo nije lose da i na b92 bude, navika je cudo :D

Mare Ks

pre 9 godina

Ovakve emisije su prave poslastice za nas ljubitelje premijer lige. Vidi se da momci strucno, nepristrasno i objektivno gledaju na stvari. Navijac sam Liverpula, kome su prosle godine isto tako predvidjali neko 4. mesto, sto je i samom Liverpulu bio cilj. Dokazali su da se u Premier ligi zaista svasta moze zakuvati. Jedno iskliznuce i sve je palo u vodi. Hocu da verujem u ovo sto Rodzers radi. Ove godine je tu i liga sampiona, sto sezonu za njih cini sasvim drugacijom. Mislim da ce od ovih pojacanja standardno biti nadam se ne vise od dva igraca koji se nece snaci i prilagoditi, ali nije poenta u tome, vec ce te nijanse u borbi za vrh odluciti cinjenica koliko ce se dobro prilagoditi ostalih 5,6 novajlija. Veliki pozdrav za dobro potkovane profi novinare.

Neznalica

pre 9 godina

Jedino sa za Čelzi i Siti može sa sigurnošću reći da će sigurno biti u najužem krugu kandidata za titulu. Liverpul će ove godine pokazati da li je prošlogodišnji uspeh bio do jednog genijalnog igrača (Suarez) ili do fantastične postavke igre Rodžersa. Arsenal definitivno nije rešio svoje probleme u odbrani. Našli su pristojne zamene za Sanju i to je sve. Problem sporih centarhalfova ostaje, zadnjeg veznog takođe. Totenhem bi trebao da bude bolji nego prošle godine ako ništa drugo ono zbog dolaska Poketina. Strašan trener. Everton bi trebao da igra ozbiljnu ulogu i ove godine ali LŠ je mislim ipak daleko.

Najsmešniji su mi navijači Junajteda. Oni očekuju titulu samo zato što je došao Van Gal. Sem Andera Herere koji je izvanredan igrač ništa ozbiljno nisu kupili a prošle godine je bilo, kako u odbrani tako i u napadu, rupa koje definitivno nisu zakrpljene. Od njih očekujem da dovedu do kraja prelaznog roka bar još dva vrhunska igrača ili mogu da sanjaju LŠ, o tituli je sa ovim timom besmisleno i govoriti.

Na kraju prognoza: Liverpuli i Čelzi će se boriti za titulu do kraja (očigledno spadam u one koji misle da je Rodžers najbolji menadžer na Ostrvu i da jedini neguje onu modernu igru koju forsiraju Klop, u Borusiji, i Lev u reprezentaciji Nemačke). Siti će biti treći a, ovo je potpuno navijački, Totenhem četvrti ispred Arsenala.

Pukovnik Mortimor

pre 9 godina

Arsenal ce biti prvi negde do kraja januara i onda ce da se povredi Ramzi pa Sancez Wilsher itd . Ko i svake godine .

Sampion mozda bude Celsi ako Tores da bar 15 golova za celu sezonu .

Red Devils

pre 9 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=888394#k13511165

Kakav crni Etihad brate mili! Idi redovno na stadion najvećeg kluba na svetu, idi na Teatar snova! I uživaj! Jedan jedini Manchester United!!! Napred Đavoli do titule!!!

Ivan

pre 9 godina

Ne slazem se sa kandidatima za ispadanje. Nema sanse da se desi da Lester ostane, a ni Palas nije daleko od ispadanja. Pri tom nema veze da to sto je Toni Pulis dobio otkaz. Slazem se sa procenom da je Burnli siguran, ali po meni su ove dve ekipe zajedno sa njimau najvecem problemu. Vila ce ove godine biti bolja nego prethodne.

Nick_Cave

pre 9 godina

Da korigujem komentatore: Kosta, Fabregas, Aguero, Azar, Matic, Silva, Mata, Kagava..su igraci koji su zvezde evropskog fudbala(makar bili u slucaju Kagave recimo), koji su dosli u premier ligu u poslednjih 5 godina, pored pomenutog Ozila. Ocekujem da do kraja prelaznog roka stigne jos neki takav igrac, recimo Kavani ili Humels.
(Slauter, 15. avgust 2014 10:55)


Odakle ti ideja da ce Humels u Premijer Ligu?U koji tim?U mancester koji preplacuje igrace pa za ovog nudi samo 20,i ako vredi sigurno vise nego David Luiz.A za Kavanmija nema pare niko u Engleskoj,mozda da je pocetak prelaznog roka kad se ima kinte pa i moguce ali sad nemoguce.
Neko rece vise Novakovica nego Viskovica.Pa Visko je za ovog retko pristrasnog novinara izmislio sport.Nekima ne vredi crtati...
P.s.Celsi i Arsenal sigurno u prva 4 a za resto videcemo...
Ocekujem i krah Dijega Koste zbog loseg temperamenta,ali mogu i bez njega lagano.

bobika

pre 9 godina

Totenhem je prodao bejla i kupio dosta igraca koji su bili deo prvog tima,posebno vezni red i napad.Liverpul je prodao suareza i doveo dosta igraca jer su imali 6-7 igraca manje na raspolaganju od konkurenata prosle sezone.U prvih 11 jedino sto ce biti promenjeno je odbrana koja je bila jako losa a vezni red je isti ko prosle sezone (markovic,dzan i lalana su na klupi).Staridz u napadu(totenhemu je tu igrao ocajni soldado) i taj skupi napadac koji dolazi jer su zaista poslali ponude.Lambert i Borini ako ostane ce igrati u fa kupu i liga kupu.Ima mnogo razlika izmedju Totenhema prosle sezone i Liverpula sad samo onaj ko ne voli Liverpul ce dati najcrnju prognozu samo zato sto to sto Liverpul radi na prvi pogled lici na Totenhemovu pricu.

krme

pre 9 godina

odlican fazon, odslusao sam skoro do kraja, bolje bi bilo naravno da im se nadje mesto na tv-u, makar i u kasnom nekom terminu al aj... Samo predlazem da se stavlja na yt ovo, meni je jednostavnije za slusanje

Владимир

pre 9 godina

Челси је главни кандидат. Сити после њих.
Ливерпул трећи. Из простог разлога јер је ЛШ за њих ново искуство, а при том не мислим само на играче, већ и на тренера, штаб. За такву авантуру (играње у ЛШ, али и на више фронтова) је потребно много више од теорије. Коју БР поседује, несумњиво.
Сити нема довољно квалитетног тренера, купује се насумично, хемија је чудна (много тешких карактера унутар екипе), нови стартни голман, а ту је и Туре који је премашио 30у годину. Тамнопути не играју (врхунски) фудбал у 4. деценији. напокон, теже је одбранити него освојити нешто.
Челси је "утабан" клуб. Мурињо зна шта купује, иако он више не личи на оног старог- младог. Све мање ризикује, игра зихерашки, дефанзивно и калкулантски. Тим који нема слабу тачку. Али, и тај Мурињо има све дуже жуте минуте у које увлачи остале...
Јединство се бори од 5. до 7. места. Овим редом: Аренал, Тотенхем, Јединство, Евертон. Одлучиваће сваки бод. Мислим да неће до ЛШ.
Немају ни једнок крштеног дефанзивца, средина полуиграчи (осим Мате), једино напад у функцији. Мад и ван Перси пуни 31, више ће бити на трибинама.
Арсенал. Ко и обично.
Биће занимљив Тотенхем с Покетином.

oktan

pre 9 godina

totenhem je pola prvog tima zamenio igracima koji nisu igrali u pl,kod njih je vezni red doziveo drasticne promene i to je najveca greska+vilas boas nije dao adebajoru da igra sto ih je kostalo mozda i 10 bodova.Vezni red liverpula ostaje isti jer dzan i markovic nisu kupljeni da bi bili prvotimci u ovom trenutku,posebno ne markec iako su nasi u zabludi da ce rodzers da stavi njega u prvi tim...markec ce ove sezone ulaziti sa klupe 90% utakmica koje bude igrao.Lalana je dokazan u pl tako da je on dobar potez.Liverpulova odbrana je bila ocajna,posebno bekovi i dolazak morena,mankilja i lovrena je veliko pojacanje za tim.

Dušan

pre 9 godina

Ja sam stvarno ove sezone uveren da Arsenal ima šanse za trofej u PL, nisam siguran da će ga osvojiti, ali sigurno će biti u samom vrhu, i čekati šansu odnosno da neko od konkurenata najviše na ove iz Mančestera i komšije iz Londona da naprave neku grešku u igranju sa ovim "manjim" klubovima.

Deansgate

pre 9 godina

Imam slatku muku... Za 2 nedelje se selim u Manchester na 5 godina... Dobio sam radnu vizu i posao tamo. Radim na tome već godinu dana i isplatilo se hvala bogu... E sad... Gde ići ove sezone? Etihad ili Old Trafford?

we ain't got no history

pre 9 godina

Svi koji bi fantazi, pridruzite nam se na zvanicnom sajtu barclays premier league :)
Ceo vikend, zakljucno sa ponedeljkom, samo premijer...ne znam jel moze bolje.

Ja

pre 9 godina

Potpuno pogresno poredjenje Liverpula i Totenhema. Totenhem kad je prodao Bejla kupio je osam igraca od kojih su 4-5 odmah usli u prvi tim i bili gurnuti u vatru. Vecina njih nisu igrali nikad u Engleskoj i mnogo se ocekivalo od njih, a vecina su preplaceni i promaseni. Dok je Liverpul popunjavao pozicije, odnosno popunjavao klupu. Sada su na svakoj poziciji pokirveni sa 2 igraca. Videcete startnih 11 Liverpula, bice skoro ceo tim od prosle godine, mozda Lovren zauzme mesto Sakou, Can Leivi i mozda Moreno krene odmah u 11. Opet potcenjujete, a ja procenjujem opet idu u Top 3.

ultras inter

pre 9 godina

Super je tekst, samo bih zeleo da se napravi nesto slicno i za Serie A, posto je dobro poznato da je italijanska fudbalska liga oduvek (a i sad je) najpopularnija na ovim prostorima, i da italijanski klubovi ovde imaju veliki broj navijaca... Pozdrav...

Slauter

pre 9 godina

Uprkos svim ocekivanjima, pa i mojim nadanjima :)..milim da ce ova sezona biti mnogo predvidivija nego prosla.

Liverpul je mnogo promesao tim i ne verujem da ce moci onako dobro da igra.
Arsenal nije doveo spica koji bi ih doveo do titule. Sancez im nece mnogo pomoci jer slicne igrace vec imaju (Podolski, Volkot, Cemberlen). Ipak mislim da su sigurni u top3.
Junajted ce sigurno biti bolji nego prosle sezone, ali 3-5-2 u Engleskoj nece proci. Slabost tih krilnih igraca u odbrani ce se osetiti protiv bunker ekipa.
Totenhem bi sa prilagodjenim Lamelom i Eriksenom mogao da bude najzanimljivija ekipa za gledanje, ali ni oni nemaju dovoljno dobrog spica.
Siti nije nista promenio (Fernando/Garsija nije promena). I dalje su najkvalitetniji, ali ce zavisiti od zdravlja Turea i Aguera.
Celzi mi je prvi favorit, sa Fabregasom umesto Lamparda, bekom (Luisom) i stoperom (Zumom) po Murinjovom ukusu te konacno odlicnim spicem, imace manje problema sa bunker ekipama. Dobili su i sigurnost i kreativnost i realizaciju.

Sve u svemu, vidim dominaciju Celzija, pracenog Sitijem i velikom borbom za mesta u ligi sampiona.

AHTUNG DIHTUNG

pre 9 godina

Navijački - Liverpul
Realno - Čelzi

Imaju ogroman broj kvalitetnih igrača, najboljeg trenera, samo još da Košta uđe u formu i biće nezaustavljivi

Slauter

pre 9 godina

Da korigujem komentatore: Kosta, Fabregas, Aguero, Azar, Matic, Silva, Mata, Kagava..su igraci koji su zvezde evropskog fudbala(makar bili u slucaju Kagave recimo), koji su dosli u premier ligu u poslednjih 5 godina, pored pomenutog Ozila. Ocekujem da do kraja prelaznog roka stigne jos neki takav igrac, recimo Kavani ili Humels.

lom

pre 9 godina

Malo vise Novakovica umesto Viskovica i bice mnogo bolja PL. Ustvari mnogo vise Novakovica, Viskovic kada pocne sa onim ko sta misli, ko je sta mislio, sta su osecali i sta osecaju... smori covek.

phil

pre 9 godina

everton ce napraviti cudo ove sezone jaki na svim pozicijama,mladi perspektivni igraci i naravno martinez,da ne igraju ligu evrope usudio bih se da kazem da mogu da napadnu i titulu...manuel pelegrini rece da ce ove sezone 6 klubova da se bori za titulu.ova sezona ce biti definitivno najbolja

Milan

pre 9 godina

Svaka varijanta u kojoj Vladimir Novakovic prica o sportu treba da se pusta svakodnevno.
VRATITE NAM SA TERENA!!!

P.S. Dovedite Edina Avdica, da cujemo sta misli o SP u kosarci :)

brian

pre 9 godina

kao ljubitelj najvaznije sporedne stvari na Svetu, vise se radujem pocetku Premijer lige nego Svetskom Prvenstvu, JSL i svim ostalim desavanjima vezanim za fudbal zajedno ove godine. Uzivanje subotom u 16h moze da pocne :)

brian

pre 9 godina

kao ljubitelj najvaznije sporedne stvari na Svetu, vise se radujem pocetku Premijer lige nego Svetskom Prvenstvu, JSL i svim ostalim desavanjima vezanim za fudbal zajedno ove godine. Uzivanje subotom u 16h moze da pocne :)

Milan

pre 9 godina

Svaka varijanta u kojoj Vladimir Novakovic prica o sportu treba da se pusta svakodnevno.
VRATITE NAM SA TERENA!!!

P.S. Dovedite Edina Avdica, da cujemo sta misli o SP u kosarci :)

Ja

pre 9 godina

Potpuno pogresno poredjenje Liverpula i Totenhema. Totenhem kad je prodao Bejla kupio je osam igraca od kojih su 4-5 odmah usli u prvi tim i bili gurnuti u vatru. Vecina njih nisu igrali nikad u Engleskoj i mnogo se ocekivalo od njih, a vecina su preplaceni i promaseni. Dok je Liverpul popunjavao pozicije, odnosno popunjavao klupu. Sada su na svakoj poziciji pokirveni sa 2 igraca. Videcete startnih 11 Liverpula, bice skoro ceo tim od prosle godine, mozda Lovren zauzme mesto Sakou, Can Leivi i mozda Moreno krene odmah u 11. Opet potcenjujete, a ja procenjujem opet idu u Top 3.

AHTUNG DIHTUNG

pre 9 godina

Navijački - Liverpul
Realno - Čelzi

Imaju ogroman broj kvalitetnih igrača, najboljeg trenera, samo još da Košta uđe u formu i biće nezaustavljivi

phil

pre 9 godina

everton ce napraviti cudo ove sezone jaki na svim pozicijama,mladi perspektivni igraci i naravno martinez,da ne igraju ligu evrope usudio bih se da kazem da mogu da napadnu i titulu...manuel pelegrini rece da ce ove sezone 6 klubova da se bori za titulu.ova sezona ce biti definitivno najbolja

Dušan

pre 9 godina

Ja sam stvarno ove sezone uveren da Arsenal ima šanse za trofej u PL, nisam siguran da će ga osvojiti, ali sigurno će biti u samom vrhu, i čekati šansu odnosno da neko od konkurenata najviše na ove iz Mančestera i komšije iz Londona da naprave neku grešku u igranju sa ovim "manjim" klubovima.

Slauter

pre 9 godina

Da korigujem komentatore: Kosta, Fabregas, Aguero, Azar, Matic, Silva, Mata, Kagava..su igraci koji su zvezde evropskog fudbala(makar bili u slucaju Kagave recimo), koji su dosli u premier ligu u poslednjih 5 godina, pored pomenutog Ozila. Ocekujem da do kraja prelaznog roka stigne jos neki takav igrac, recimo Kavani ili Humels.

Nikola

pre 9 godina

Aman ljudi, "Arsenal nema reseno pitanje nijednog beka!". Pa crni Vladimire kako to da kazes, doveli su coveka zbog koga Sanja greje klupu u reprezentaciji, pa zar to nije resenje!

ultras inter

pre 9 godina

Super je tekst, samo bih zeleo da se napravi nesto slicno i za Serie A, posto je dobro poznato da je italijanska fudbalska liga oduvek (a i sad je) najpopularnija na ovim prostorima, i da italijanski klubovi ovde imaju veliki broj navijaca... Pozdrav...

Liverpool Man

pre 9 godina

Krenuo sam da slusam i jedan gospodin rece da je Liverpul novi Totenhem, ugasih odma. Poznato je da voditelj veliki navijac Junajteda..

lom

pre 9 godina

Malo vise Novakovica umesto Viskovica i bice mnogo bolja PL. Ustvari mnogo vise Novakovica, Viskovic kada pocne sa onim ko sta misli, ko je sta mislio, sta su osecali i sta osecaju... smori covek.

oktan

pre 9 godina

totenhem je pola prvog tima zamenio igracima koji nisu igrali u pl,kod njih je vezni red doziveo drasticne promene i to je najveca greska+vilas boas nije dao adebajoru da igra sto ih je kostalo mozda i 10 bodova.Vezni red liverpula ostaje isti jer dzan i markovic nisu kupljeni da bi bili prvotimci u ovom trenutku,posebno ne markec iako su nasi u zabludi da ce rodzers da stavi njega u prvi tim...markec ce ove sezone ulaziti sa klupe 90% utakmica koje bude igrao.Lalana je dokazan u pl tako da je on dobar potez.Liverpulova odbrana je bila ocajna,posebno bekovi i dolazak morena,mankilja i lovrena je veliko pojacanje za tim.

Deansgate

pre 9 godina

Imam slatku muku... Za 2 nedelje se selim u Manchester na 5 godina... Dobio sam radnu vizu i posao tamo. Radim na tome već godinu dana i isplatilo se hvala bogu... E sad... Gde ići ove sezone? Etihad ili Old Trafford?

krme

pre 9 godina

odlican fazon, odslusao sam skoro do kraja, bolje bi bilo naravno da im se nadje mesto na tv-u, makar i u kasnom nekom terminu al aj... Samo predlazem da se stavlja na yt ovo, meni je jednostavnije za slusanje

we ain't got no history

pre 9 godina

Svi koji bi fantazi, pridruzite nam se na zvanicnom sajtu barclays premier league :)
Ceo vikend, zakljucno sa ponedeljkom, samo premijer...ne znam jel moze bolje.

Pukovnik Mortimor

pre 9 godina

Arsenal ce biti prvi negde do kraja januara i onda ce da se povredi Ramzi pa Sancez Wilsher itd . Ko i svake godine .

Sampion mozda bude Celsi ako Tores da bar 15 golova za celu sezonu .

sale

pre 9 godina

Bravo momci! jako zanimljivo iako se duboko ne slazem sa nekim opservacijama i analizama, vrlo mi je interesantno da cujem vase misljenje.

Neznalica

pre 9 godina

Jedino sa za Čelzi i Siti može sa sigurnošću reći da će sigurno biti u najužem krugu kandidata za titulu. Liverpul će ove godine pokazati da li je prošlogodišnji uspeh bio do jednog genijalnog igrača (Suarez) ili do fantastične postavke igre Rodžersa. Arsenal definitivno nije rešio svoje probleme u odbrani. Našli su pristojne zamene za Sanju i to je sve. Problem sporih centarhalfova ostaje, zadnjeg veznog takođe. Totenhem bi trebao da bude bolji nego prošle godine ako ništa drugo ono zbog dolaska Poketina. Strašan trener. Everton bi trebao da igra ozbiljnu ulogu i ove godine ali LŠ je mislim ipak daleko.

Najsmešniji su mi navijači Junajteda. Oni očekuju titulu samo zato što je došao Van Gal. Sem Andera Herere koji je izvanredan igrač ništa ozbiljno nisu kupili a prošle godine je bilo, kako u odbrani tako i u napadu, rupa koje definitivno nisu zakrpljene. Od njih očekujem da dovedu do kraja prelaznog roka bar još dva vrhunska igrača ili mogu da sanjaju LŠ, o tituli je sa ovim timom besmisleno i govoriti.

Na kraju prognoza: Liverpuli i Čelzi će se boriti za titulu do kraja (očigledno spadam u one koji misle da je Rodžers najbolji menadžer na Ostrvu i da jedini neguje onu modernu igru koju forsiraju Klop, u Borusiji, i Lev u reprezentaciji Nemačke). Siti će biti treći a, ovo je potpuno navijački, Totenhem četvrti ispred Arsenala.

bobika

pre 9 godina

Totenhem je prodao bejla i kupio dosta igraca koji su bili deo prvog tima,posebno vezni red i napad.Liverpul je prodao suareza i doveo dosta igraca jer su imali 6-7 igraca manje na raspolaganju od konkurenata prosle sezone.U prvih 11 jedino sto ce biti promenjeno je odbrana koja je bila jako losa a vezni red je isti ko prosle sezone (markovic,dzan i lalana su na klupi).Staridz u napadu(totenhemu je tu igrao ocajni soldado) i taj skupi napadac koji dolazi jer su zaista poslali ponude.Lambert i Borini ako ostane ce igrati u fa kupu i liga kupu.Ima mnogo razlika izmedju Totenhema prosle sezone i Liverpula sad samo onaj ko ne voli Liverpul ce dati najcrnju prognozu samo zato sto to sto Liverpul radi na prvi pogled lici na Totenhemovu pricu.

Mare Ks

pre 9 godina

Ovakve emisije su prave poslastice za nas ljubitelje premijer lige. Vidi se da momci strucno, nepristrasno i objektivno gledaju na stvari. Navijac sam Liverpula, kome su prosle godine isto tako predvidjali neko 4. mesto, sto je i samom Liverpulu bio cilj. Dokazali su da se u Premier ligi zaista svasta moze zakuvati. Jedno iskliznuce i sve je palo u vodi. Hocu da verujem u ovo sto Rodzers radi. Ove godine je tu i liga sampiona, sto sezonu za njih cini sasvim drugacijom. Mislim da ce od ovih pojacanja standardno biti nadam se ne vise od dva igraca koji se nece snaci i prilagoditi, ali nije poenta u tome, vec ce te nijanse u borbi za vrh odluciti cinjenica koliko ce se dobro prilagoditi ostalih 5,6 novajlija. Veliki pozdrav za dobro potkovane profi novinare.

Nick_Cave

pre 9 godina

Da korigujem komentatore: Kosta, Fabregas, Aguero, Azar, Matic, Silva, Mata, Kagava..su igraci koji su zvezde evropskog fudbala(makar bili u slucaju Kagave recimo), koji su dosli u premier ligu u poslednjih 5 godina, pored pomenutog Ozila. Ocekujem da do kraja prelaznog roka stigne jos neki takav igrac, recimo Kavani ili Humels.
(Slauter, 15. avgust 2014 10:55)


Odakle ti ideja da ce Humels u Premijer Ligu?U koji tim?U mancester koji preplacuje igrace pa za ovog nudi samo 20,i ako vredi sigurno vise nego David Luiz.A za Kavanmija nema pare niko u Engleskoj,mozda da je pocetak prelaznog roka kad se ima kinte pa i moguce ali sad nemoguce.
Neko rece vise Novakovica nego Viskovica.Pa Visko je za ovog retko pristrasnog novinara izmislio sport.Nekima ne vredi crtati...
P.s.Celsi i Arsenal sigurno u prva 4 a za resto videcemo...
Ocekujem i krah Dijega Koste zbog loseg temperamenta,ali mogu i bez njega lagano.

Ciber viber

pre 9 godina

Svi koji bi fantazi, pridruzite nam se na zvanicnom sajtu barclays premier league :)
Ceo vikend, zakljucno sa ponedeljkom, samo premijer...ne znam jel moze bolje.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (we ain't got no history, 15. avgust 2014 11:57)

I bre bratac, vec smo tamo, samo nije lose da i na b92 bude, navika je cudo :D

Slauter

pre 9 godina

Uprkos svim ocekivanjima, pa i mojim nadanjima :)..milim da ce ova sezona biti mnogo predvidivija nego prosla.

Liverpul je mnogo promesao tim i ne verujem da ce moci onako dobro da igra.
Arsenal nije doveo spica koji bi ih doveo do titule. Sancez im nece mnogo pomoci jer slicne igrace vec imaju (Podolski, Volkot, Cemberlen). Ipak mislim da su sigurni u top3.
Junajted ce sigurno biti bolji nego prosle sezone, ali 3-5-2 u Engleskoj nece proci. Slabost tih krilnih igraca u odbrani ce se osetiti protiv bunker ekipa.
Totenhem bi sa prilagodjenim Lamelom i Eriksenom mogao da bude najzanimljivija ekipa za gledanje, ali ni oni nemaju dovoljno dobrog spica.
Siti nije nista promenio (Fernando/Garsija nije promena). I dalje su najkvalitetniji, ali ce zavisiti od zdravlja Turea i Aguera.
Celzi mi je prvi favorit, sa Fabregasom umesto Lamparda, bekom (Luisom) i stoperom (Zumom) po Murinjovom ukusu te konacno odlicnim spicem, imace manje problema sa bunker ekipama. Dobili su i sigurnost i kreativnost i realizaciju.

Sve u svemu, vidim dominaciju Celzija, pracenog Sitijem i velikom borbom za mesta u ligi sampiona.

Vucko

pre 9 godina

Kao navijac Mancestera ocekujem mnogo bolju sezonu i povratak u vrh, nadam se da ce neko pojacanje stici do kraja prelaznog roka, a imam i veliko poverenje u Van Gala. Sto se prognoza tice, Celzi i Siti ce se boriti za titulu, dok ce se Mancester, Arsenal i Liverpul boriti za LS.
Redosled po meni:
1. Celzi
2. Siti
3. Junajted
4. Arsenal
5. Liverpul
6. Totenhem
7. Everton

Sto se borbe za opstanak tice, mislim da najvece sanse za ispadanje imaju ekipe koje su usle u PL ove sezone.

Red Devils

pre 9 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=888394#k13511165

Kakav crni Etihad brate mili! Idi redovno na stadion najvećeg kluba na svetu, idi na Teatar snova! I uživaj! Jedan jedini Manchester United!!! Napred Đavoli do titule!!!

Владимир

pre 9 godina

Челси је главни кандидат. Сити после њих.
Ливерпул трећи. Из простог разлога јер је ЛШ за њих ново искуство, а при том не мислим само на играче, већ и на тренера, штаб. За такву авантуру (играње у ЛШ, али и на више фронтова) је потребно много више од теорије. Коју БР поседује, несумњиво.
Сити нема довољно квалитетног тренера, купује се насумично, хемија је чудна (много тешких карактера унутар екипе), нови стартни голман, а ту је и Туре који је премашио 30у годину. Тамнопути не играју (врхунски) фудбал у 4. деценији. напокон, теже је одбранити него освојити нешто.
Челси је "утабан" клуб. Мурињо зна шта купује, иако он више не личи на оног старог- младог. Све мање ризикује, игра зихерашки, дефанзивно и калкулантски. Тим који нема слабу тачку. Али, и тај Мурињо има све дуже жуте минуте у које увлачи остале...
Јединство се бори од 5. до 7. места. Овим редом: Аренал, Тотенхем, Јединство, Евертон. Одлучиваће сваки бод. Мислим да неће до ЛШ.
Немају ни једнок крштеног дефанзивца, средина полуиграчи (осим Мате), једино напад у функцији. Мад и ван Перси пуни 31, више ће бити на трибинама.
Арсенал. Ко и обично.
Биће занимљив Тотенхем с Покетином.

Ivan

pre 9 godina

Ne slazem se sa kandidatima za ispadanje. Nema sanse da se desi da Lester ostane, a ni Palas nije daleko od ispadanja. Pri tom nema veze da to sto je Toni Pulis dobio otkaz. Slazem se sa procenom da je Burnli siguran, ali po meni su ove dve ekipe zajedno sa njimau najvecem problemu. Vila ce ove godine biti bolja nego prethodne.

acabMatori

pre 9 godina

Koliko vidim, Junajted svima nabio komplekse pa svaki komentar navijaca MUFC ima mnogo minusa. Mozda zato sto su se ovi iz liverpula ponadali ili mozda arsenal koji trofej nece videti jos 100 godina u PL? Junajted, Celzi i odvratni siti su najveci favoriti ove godine. Cetvrti je arsenal, peti liverpul pa totenhem i everton.

Ian Wright

pre 9 godina

Da, dobar "prilog"... može i ubuduće, naročito dok nema "Sa terena"...
i... donekle ste blizu u pretpostavkama ;-)
ako McGeady, Howard i Lukaku ne naprave "rusvaj", titula (nažalost) ili ostaje u Mančesteru ili ode u Londonu... pa da vidimo kome...
Long live Arsenal, svako dobro!

MiLaN

pre 9 godina

Siti do titule,mada voleo bih i Liverpul da osvoji. Celsi i njihov antifudbal nemaju prolaz,voleo bih da ispadnu,ali bice peti-sesti.

Rade Futog

pre 9 godina

Ovo ce biti najzanimljivija sezona u poslednjih 10-ak godina. Dosta izjednacena. MUTD ce sigurno biti jaci nego prosle sezone i ocekujem da ce se sa Liverpulom boriti za 3. mesto. Jeste da je otisao Suarez, ali ce Rodzers opet ukomponovati tim. Najvece sanse za titulu dajem Celziju. Murinjo kupuje samo sto mu treba i na tim pozicijama dovodi vrhunske igrace. Ima najboljih 11, a i klupa je jaka. Potcenjeni Cesk ce cuda napraviti ove sezone, oni konacno imaju vrhunskog centarfora. Problem Celziju moze napraviti samo Arsenal. Ukoliko Venger dovede kvalitetnog i snaznog zadnjeg veznog i ako najbolji igrac PL Remsi, ostane zdrav, bar 70% sezone, titula ce zavrsiti u Severnom Londonu, jer je proslogodisnja povreda Velsanina, izbacila tada prvoplasirani Arsenal iz trke. Siti, koji prvi put nije kupovao vrhunske igrace, dozivece fijasko i nece se plasirati u LS. Everton i Totenhem sa Poketinom ce "odraditi" sezonu i zavrsiti na sigurnom 6. i 7. mestu.

ultras inter

pre 9 godina

Super je tekst, samo bih zeleo da se napravi nesto slicno i za Serie A, posto je dobro poznato da je italijanska fudbalska liga oduvek (a i sad je) najpopularnija na ovim prostorima, i da italijanski klubovi ovde imaju veliki broj navijaca... Pozdrav...

acabMatori

pre 9 godina

Koliko vidim, Junajted svima nabio komplekse pa svaki komentar navijaca MUFC ima mnogo minusa. Mozda zato sto su se ovi iz liverpula ponadali ili mozda arsenal koji trofej nece videti jos 100 godina u PL? Junajted, Celzi i odvratni siti su najveci favoriti ove godine. Cetvrti je arsenal, peti liverpul pa totenhem i everton.

lom

pre 9 godina

Malo vise Novakovica umesto Viskovica i bice mnogo bolja PL. Ustvari mnogo vise Novakovica, Viskovic kada pocne sa onim ko sta misli, ko je sta mislio, sta su osecali i sta osecaju... smori covek.

Neznalica

pre 9 godina

Jedino sa za Čelzi i Siti može sa sigurnošću reći da će sigurno biti u najužem krugu kandidata za titulu. Liverpul će ove godine pokazati da li je prošlogodišnji uspeh bio do jednog genijalnog igrača (Suarez) ili do fantastične postavke igre Rodžersa. Arsenal definitivno nije rešio svoje probleme u odbrani. Našli su pristojne zamene za Sanju i to je sve. Problem sporih centarhalfova ostaje, zadnjeg veznog takođe. Totenhem bi trebao da bude bolji nego prošle godine ako ništa drugo ono zbog dolaska Poketina. Strašan trener. Everton bi trebao da igra ozbiljnu ulogu i ove godine ali LŠ je mislim ipak daleko.

Najsmešniji su mi navijači Junajteda. Oni očekuju titulu samo zato što je došao Van Gal. Sem Andera Herere koji je izvanredan igrač ništa ozbiljno nisu kupili a prošle godine je bilo, kako u odbrani tako i u napadu, rupa koje definitivno nisu zakrpljene. Od njih očekujem da dovedu do kraja prelaznog roka bar još dva vrhunska igrača ili mogu da sanjaju LŠ, o tituli je sa ovim timom besmisleno i govoriti.

Na kraju prognoza: Liverpuli i Čelzi će se boriti za titulu do kraja (očigledno spadam u one koji misle da je Rodžers najbolji menadžer na Ostrvu i da jedini neguje onu modernu igru koju forsiraju Klop, u Borusiji, i Lev u reprezentaciji Nemačke). Siti će biti treći a, ovo je potpuno navijački, Totenhem četvrti ispred Arsenala.

Red Devils

pre 9 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=888394#k13511165

Kakav crni Etihad brate mili! Idi redovno na stadion najvećeg kluba na svetu, idi na Teatar snova! I uživaj! Jedan jedini Manchester United!!! Napred Đavoli do titule!!!

brian

pre 9 godina

kao ljubitelj najvaznije sporedne stvari na Svetu, vise se radujem pocetku Premijer lige nego Svetskom Prvenstvu, JSL i svim ostalim desavanjima vezanim za fudbal zajedno ove godine. Uzivanje subotom u 16h moze da pocne :)

AHTUNG DIHTUNG

pre 9 godina

Navijački - Liverpul
Realno - Čelzi

Imaju ogroman broj kvalitetnih igrača, najboljeg trenera, samo još da Košta uđe u formu i biće nezaustavljivi

Dušan

pre 9 godina

Ja sam stvarno ove sezone uveren da Arsenal ima šanse za trofej u PL, nisam siguran da će ga osvojiti, ali sigurno će biti u samom vrhu, i čekati šansu odnosno da neko od konkurenata najviše na ove iz Mančestera i komšije iz Londona da naprave neku grešku u igranju sa ovim "manjim" klubovima.

Deansgate

pre 9 godina

Imam slatku muku... Za 2 nedelje se selim u Manchester na 5 godina... Dobio sam radnu vizu i posao tamo. Radim na tome već godinu dana i isplatilo se hvala bogu... E sad... Gde ići ove sezone? Etihad ili Old Trafford?

MiLaN

pre 9 godina

Siti do titule,mada voleo bih i Liverpul da osvoji. Celsi i njihov antifudbal nemaju prolaz,voleo bih da ispadnu,ali bice peti-sesti.

Vucko

pre 9 godina

Kao navijac Mancestera ocekujem mnogo bolju sezonu i povratak u vrh, nadam se da ce neko pojacanje stici do kraja prelaznog roka, a imam i veliko poverenje u Van Gala. Sto se prognoza tice, Celzi i Siti ce se boriti za titulu, dok ce se Mancester, Arsenal i Liverpul boriti za LS.
Redosled po meni:
1. Celzi
2. Siti
3. Junajted
4. Arsenal
5. Liverpul
6. Totenhem
7. Everton

Sto se borbe za opstanak tice, mislim da najvece sanse za ispadanje imaju ekipe koje su usle u PL ove sezone.

Ja

pre 9 godina

Potpuno pogresno poredjenje Liverpula i Totenhema. Totenhem kad je prodao Bejla kupio je osam igraca od kojih su 4-5 odmah usli u prvi tim i bili gurnuti u vatru. Vecina njih nisu igrali nikad u Engleskoj i mnogo se ocekivalo od njih, a vecina su preplaceni i promaseni. Dok je Liverpul popunjavao pozicije, odnosno popunjavao klupu. Sada su na svakoj poziciji pokirveni sa 2 igraca. Videcete startnih 11 Liverpula, bice skoro ceo tim od prosle godine, mozda Lovren zauzme mesto Sakou, Can Leivi i mozda Moreno krene odmah u 11. Opet potcenjujete, a ja procenjujem opet idu u Top 3.

Владимир

pre 9 godina

Челси је главни кандидат. Сити после њих.
Ливерпул трећи. Из простог разлога јер је ЛШ за њих ново искуство, а при том не мислим само на играче, већ и на тренера, штаб. За такву авантуру (играње у ЛШ, али и на више фронтова) је потребно много више од теорије. Коју БР поседује, несумњиво.
Сити нема довољно квалитетног тренера, купује се насумично, хемија је чудна (много тешких карактера унутар екипе), нови стартни голман, а ту је и Туре који је премашио 30у годину. Тамнопути не играју (врхунски) фудбал у 4. деценији. напокон, теже је одбранити него освојити нешто.
Челси је "утабан" клуб. Мурињо зна шта купује, иако он више не личи на оног старог- младог. Све мање ризикује, игра зихерашки, дефанзивно и калкулантски. Тим који нема слабу тачку. Али, и тај Мурињо има све дуже жуте минуте у које увлачи остале...
Јединство се бори од 5. до 7. места. Овим редом: Аренал, Тотенхем, Јединство, Евертон. Одлучиваће сваки бод. Мислим да неће до ЛШ.
Немају ни једнок крштеног дефанзивца, средина полуиграчи (осим Мате), једино напад у функцији. Мад и ван Перси пуни 31, више ће бити на трибинама.
Арсенал. Ко и обично.
Биће занимљив Тотенхем с Покетином.

Nick_Cave

pre 9 godina

Da korigujem komentatore: Kosta, Fabregas, Aguero, Azar, Matic, Silva, Mata, Kagava..su igraci koji su zvezde evropskog fudbala(makar bili u slucaju Kagave recimo), koji su dosli u premier ligu u poslednjih 5 godina, pored pomenutog Ozila. Ocekujem da do kraja prelaznog roka stigne jos neki takav igrac, recimo Kavani ili Humels.
(Slauter, 15. avgust 2014 10:55)


Odakle ti ideja da ce Humels u Premijer Ligu?U koji tim?U mancester koji preplacuje igrace pa za ovog nudi samo 20,i ako vredi sigurno vise nego David Luiz.A za Kavanmija nema pare niko u Engleskoj,mozda da je pocetak prelaznog roka kad se ima kinte pa i moguce ali sad nemoguce.
Neko rece vise Novakovica nego Viskovica.Pa Visko je za ovog retko pristrasnog novinara izmislio sport.Nekima ne vredi crtati...
P.s.Celsi i Arsenal sigurno u prva 4 a za resto videcemo...
Ocekujem i krah Dijega Koste zbog loseg temperamenta,ali mogu i bez njega lagano.

Pukovnik Mortimor

pre 9 godina

Arsenal ce biti prvi negde do kraja januara i onda ce da se povredi Ramzi pa Sancez Wilsher itd . Ko i svake godine .

Sampion mozda bude Celsi ako Tores da bar 15 golova za celu sezonu .

Rade Futog

pre 9 godina

Ovo ce biti najzanimljivija sezona u poslednjih 10-ak godina. Dosta izjednacena. MUTD ce sigurno biti jaci nego prosle sezone i ocekujem da ce se sa Liverpulom boriti za 3. mesto. Jeste da je otisao Suarez, ali ce Rodzers opet ukomponovati tim. Najvece sanse za titulu dajem Celziju. Murinjo kupuje samo sto mu treba i na tim pozicijama dovodi vrhunske igrace. Ima najboljih 11, a i klupa je jaka. Potcenjeni Cesk ce cuda napraviti ove sezone, oni konacno imaju vrhunskog centarfora. Problem Celziju moze napraviti samo Arsenal. Ukoliko Venger dovede kvalitetnog i snaznog zadnjeg veznog i ako najbolji igrac PL Remsi, ostane zdrav, bar 70% sezone, titula ce zavrsiti u Severnom Londonu, jer je proslogodisnja povreda Velsanina, izbacila tada prvoplasirani Arsenal iz trke. Siti, koji prvi put nije kupovao vrhunske igrace, dozivece fijasko i nece se plasirati u LS. Everton i Totenhem sa Poketinom ce "odraditi" sezonu i zavrsiti na sigurnom 6. i 7. mestu.

Liverpool Man

pre 9 godina

Krenuo sam da slusam i jedan gospodin rece da je Liverpul novi Totenhem, ugasih odma. Poznato je da voditelj veliki navijac Junajteda..

phil

pre 9 godina

everton ce napraviti cudo ove sezone jaki na svim pozicijama,mladi perspektivni igraci i naravno martinez,da ne igraju ligu evrope usudio bih se da kazem da mogu da napadnu i titulu...manuel pelegrini rece da ce ove sezone 6 klubova da se bori za titulu.ova sezona ce biti definitivno najbolja

Slauter

pre 9 godina

Da korigujem komentatore: Kosta, Fabregas, Aguero, Azar, Matic, Silva, Mata, Kagava..su igraci koji su zvezde evropskog fudbala(makar bili u slucaju Kagave recimo), koji su dosli u premier ligu u poslednjih 5 godina, pored pomenutog Ozila. Ocekujem da do kraja prelaznog roka stigne jos neki takav igrac, recimo Kavani ili Humels.

Slauter

pre 9 godina

Uprkos svim ocekivanjima, pa i mojim nadanjima :)..milim da ce ova sezona biti mnogo predvidivija nego prosla.

Liverpul je mnogo promesao tim i ne verujem da ce moci onako dobro da igra.
Arsenal nije doveo spica koji bi ih doveo do titule. Sancez im nece mnogo pomoci jer slicne igrace vec imaju (Podolski, Volkot, Cemberlen). Ipak mislim da su sigurni u top3.
Junajted ce sigurno biti bolji nego prosle sezone, ali 3-5-2 u Engleskoj nece proci. Slabost tih krilnih igraca u odbrani ce se osetiti protiv bunker ekipa.
Totenhem bi sa prilagodjenim Lamelom i Eriksenom mogao da bude najzanimljivija ekipa za gledanje, ali ni oni nemaju dovoljno dobrog spica.
Siti nije nista promenio (Fernando/Garsija nije promena). I dalje su najkvalitetniji, ali ce zavisiti od zdravlja Turea i Aguera.
Celzi mi je prvi favorit, sa Fabregasom umesto Lamparda, bekom (Luisom) i stoperom (Zumom) po Murinjovom ukusu te konacno odlicnim spicem, imace manje problema sa bunker ekipama. Dobili su i sigurnost i kreativnost i realizaciju.

Sve u svemu, vidim dominaciju Celzija, pracenog Sitijem i velikom borbom za mesta u ligi sampiona.

Milan

pre 9 godina

Svaka varijanta u kojoj Vladimir Novakovic prica o sportu treba da se pusta svakodnevno.
VRATITE NAM SA TERENA!!!

P.S. Dovedite Edina Avdica, da cujemo sta misli o SP u kosarci :)

Ivan

pre 9 godina

Ne slazem se sa kandidatima za ispadanje. Nema sanse da se desi da Lester ostane, a ni Palas nije daleko od ispadanja. Pri tom nema veze da to sto je Toni Pulis dobio otkaz. Slazem se sa procenom da je Burnli siguran, ali po meni su ove dve ekipe zajedno sa njimau najvecem problemu. Vila ce ove godine biti bolja nego prethodne.

bobika

pre 9 godina

Totenhem je prodao bejla i kupio dosta igraca koji su bili deo prvog tima,posebno vezni red i napad.Liverpul je prodao suareza i doveo dosta igraca jer su imali 6-7 igraca manje na raspolaganju od konkurenata prosle sezone.U prvih 11 jedino sto ce biti promenjeno je odbrana koja je bila jako losa a vezni red je isti ko prosle sezone (markovic,dzan i lalana su na klupi).Staridz u napadu(totenhemu je tu igrao ocajni soldado) i taj skupi napadac koji dolazi jer su zaista poslali ponude.Lambert i Borini ako ostane ce igrati u fa kupu i liga kupu.Ima mnogo razlika izmedju Totenhema prosle sezone i Liverpula sad samo onaj ko ne voli Liverpul ce dati najcrnju prognozu samo zato sto to sto Liverpul radi na prvi pogled lici na Totenhemovu pricu.

Nikola

pre 9 godina

Aman ljudi, "Arsenal nema reseno pitanje nijednog beka!". Pa crni Vladimire kako to da kazes, doveli su coveka zbog koga Sanja greje klupu u reprezentaciji, pa zar to nije resenje!

Mare Ks

pre 9 godina

Ovakve emisije su prave poslastice za nas ljubitelje premijer lige. Vidi se da momci strucno, nepristrasno i objektivno gledaju na stvari. Navijac sam Liverpula, kome su prosle godine isto tako predvidjali neko 4. mesto, sto je i samom Liverpulu bio cilj. Dokazali su da se u Premier ligi zaista svasta moze zakuvati. Jedno iskliznuce i sve je palo u vodi. Hocu da verujem u ovo sto Rodzers radi. Ove godine je tu i liga sampiona, sto sezonu za njih cini sasvim drugacijom. Mislim da ce od ovih pojacanja standardno biti nadam se ne vise od dva igraca koji se nece snaci i prilagoditi, ali nije poenta u tome, vec ce te nijanse u borbi za vrh odluciti cinjenica koliko ce se dobro prilagoditi ostalih 5,6 novajlija. Veliki pozdrav za dobro potkovane profi novinare.

oktan

pre 9 godina

totenhem je pola prvog tima zamenio igracima koji nisu igrali u pl,kod njih je vezni red doziveo drasticne promene i to je najveca greska+vilas boas nije dao adebajoru da igra sto ih je kostalo mozda i 10 bodova.Vezni red liverpula ostaje isti jer dzan i markovic nisu kupljeni da bi bili prvotimci u ovom trenutku,posebno ne markec iako su nasi u zabludi da ce rodzers da stavi njega u prvi tim...markec ce ove sezone ulaziti sa klupe 90% utakmica koje bude igrao.Lalana je dokazan u pl tako da je on dobar potez.Liverpulova odbrana je bila ocajna,posebno bekovi i dolazak morena,mankilja i lovrena je veliko pojacanje za tim.

Ciber viber

pre 9 godina

Svi koji bi fantazi, pridruzite nam se na zvanicnom sajtu barclays premier league :)
Ceo vikend, zakljucno sa ponedeljkom, samo premijer...ne znam jel moze bolje.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (we ain't got no history, 15. avgust 2014 11:57)

I bre bratac, vec smo tamo, samo nije lose da i na b92 bude, navika je cudo :D

Ian Wright

pre 9 godina

Da, dobar "prilog"... može i ubuduće, naročito dok nema "Sa terena"...
i... donekle ste blizu u pretpostavkama ;-)
ako McGeady, Howard i Lukaku ne naprave "rusvaj", titula (nažalost) ili ostaje u Mančesteru ili ode u Londonu... pa da vidimo kome...
Long live Arsenal, svako dobro!

sale

pre 9 godina

Bravo momci! jako zanimljivo iako se duboko ne slazem sa nekim opservacijama i analizama, vrlo mi je interesantno da cujem vase misljenje.

krme

pre 9 godina

odlican fazon, odslusao sam skoro do kraja, bolje bi bilo naravno da im se nadje mesto na tv-u, makar i u kasnom nekom terminu al aj... Samo predlazem da se stavlja na yt ovo, meni je jednostavnije za slusanje

we ain't got no history

pre 9 godina

Svi koji bi fantazi, pridruzite nam se na zvanicnom sajtu barclays premier league :)
Ceo vikend, zakljucno sa ponedeljkom, samo premijer...ne znam jel moze bolje.