Četvrtak, 31.07.2014.

15:50

Dangubić: U Zvezdi zbog Evrolige

Novi košarkaš Crvene zvezde Telekom Nemanja Dangubić rekao je da je izabrao ‘crveno-bele’ jer želi da napreduje.

Izvor: JT

Dangubiæ: U Zvezdi zbog Evrolige IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

137 Komentari

Sortiraj po:

zarubica

pre 9 godina

Milisav je imao poziv Zvezde jos prosle godine i to nije nikakva tajna. Oduvao ih je, ali odmah. Toliko....idem da spavam...
(pablo, 31. jul 2014 21:24)

Ljubi tebe tvoj Milisav tako pametnog i neiskompleksiranog...

07078048 je moj APR broj

pre 9 godina

Neka neko ovom dečku objasni da je odveden na slikanje u klub koji je zamrznut. Nije mi jasno zašto se stide da ga odvedu Železnik.

a ha

pre 9 godina

Nije stvar u tome kakve ambicije ima neki tim, nego da li je u stanju i da ih ispuni, što Zvezda sigurno nije, a to nam dokazuju iz godine u godinu. Ambicije su im uvek najviše moguće, a rezultati žalosni. Tako da Dangubić tamo može uzeti eventualno neki Kup, onako na brzaka, u tri utakmice, i to bi bilo to...
(Undagarin, 31. jul 2014 16:04)

Ma koje ste vi rezultate imali ove godine,svake godine sa sudijama uzimate prvenstvo,igali ste EL decenijama gde su BRE pare i rezultati,zar je najvažnioje prvenstvo da se dobije,ponavljam pod pritiskom, kad ne ide izlaz sa terena,vraćanje ,tuča ....pokrijte se bre ušima,sad vam krivo što dečko koji navija za partizan ide u Zvezdu da igra EL...bedni ste

Aleksis Sanco Panco

pre 9 godina

hahahahahaa. Citam komentare ovih preludih grobara koji pisu kako se nece Dangubic naigrati u Evroligi. Sinovi dragi kod nas ce makar igrati Evroligu.

panter iz predgrađa

pre 9 godina

Kakve uvredljive i provokatorske komentare pustate kada su glodari u pitanju, a kada ja lepo napisem da nije istina da je zvezda ponudila vise Dangubicu, to necete da objavite. Jadni ste, vi ste ubedljivo najjadniji i sluzite samo glodarskim interesima. jebem vas usta pederska, sramota treba da vas bude sramota. Bednici jedni.
(Mikeli, 31. jul 2014 23:35) Ahahahah,koje to nama puko... Frustracije su došle da izražaja... Vidi se po rečniku...

grobar

pre 9 godina

Dangubic presao u kk vecitogubic. Doduse imate jednu regionalnu ligu i nekoliko domacih kupova.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (aca Umc, 31. jul 2014 23:22)

Imaju 2 regionalne lige.

delije knin

pre 9 godina

Uh ne znam da li zvuci kao da se pravda sto je potpisao za Zvezdu,mogu je samo da kaze:dosao sam da dam sve od sebe!!!
To bi bilo dovoljno!!!

Mikeli

pre 9 godina

Kakve uvredljive i provokatorske komentare pustate kada su glodari u pitanju, a kada ja lepo napisem da nije istina da je zvezda ponudila vise Dangubicu, to necete da objavite. Jadni ste, vi ste ubedljivo najjadniji i sluzite samo glodarskim interesima. jebem vas usta pederska, sramota treba da vas bude sramota. Bednici jedni.

rade

pre 9 godina

iskreno, ne svidja mi se trojanski konj u mojoj Zvezdi. Želim fajtere iz srca poput J.Blazica. Mali je dobar, ali ako u srcu ne oseća , daleko ti lepa kuća!!!,

hahaha

pre 9 godina

Covic pravi mocan tim. Mislim da prolazimo grupu lagano. O tituli u Aba i Srbiji ne treba ni diskutovati.
(koala, 31. jul 2014 16:11)

Cuvena "sledeca sezona" je vec krenula :))))

apolo

pre 9 godina

Decko je talentovan i ambiciozan te stoga u ovom trenutku Zvezda je logican izbor. Partizan duguje za porez, ne igra evroligu i nece da stagnira. E sad sto sto je iskompleksiranim grobarima krivo, to je njihova stvar.

savio

pre 9 godina

Steta sto je sve manje igraca koji zele napredak u igri i razvoji od onih koji jure novac! Srecno i nadam se da ces se jednog dana kajati!

Pera Lozac

pre 9 godina

Evo pocela prva faza. Prvaci svega u letnjem periodu. Pre samo par meseci smo ih oducili od kosarke u finalu nase lige, a neko neupucen bi po njihovim komentarima zakljucio da su upravo uzeli prsten u NBA.
Na stranu to sto navijaju za instant klub iz predgradja i prave se ludi kao da ne znaju da im je klub zamrznut. Evo ostalo jos samo par godina do odmrzavanja, al ce da bude veselo kad im Coki bude saopstio da on s tim zamrznutim klubom nema nikakve veze. Ili se mozda nadate da ce ULEB i FIBA da progutaju pricu, pa cete vi opet da budete ona stara Zvezda a da nikom niste duzni? Pitajte u F.K. Crvena Zvezda kako je to kad mislis da si mnogo pametan pa te ovi iz UEFE stave na tvoje mesto. Pa nije vam ULEB SNS pa da radite sta hocete. Boli evropske sportske asocijacije uvo sto vi imate krizu identieta. To je posao za psihijatre, ne bave se oni tim stvarima.

vlada

pre 9 godina

Pozdravljam sto su doveli ovog Dangubića, ali ne znam koji će im moj onaj kalinić! Mislim dobar je on igrač i borben ali u napadu 0 bodovoa a zvezda ima dosta takvih - borbenih a u nabpadu 0 bodova!

Milos

pre 9 godina

.pricaces i sam kako si se proveo kod Radonjica! Inace,veliki stvaralac mnogih igraca, zar ne????
(pablo, 31. jul 2014 19:10)

Ovako izgleda kad neko prica o necemu napamet, bez da se informise. Ajde iskoristi barem internet, i vidi listu igraca koje je Radonjic napravio. Iz Buducnosti su isli u Real, CSKA itd. Neki su sad u reprezentaciji. Ali lakse je lupati gluposti, zar ne? ;)
PS: Radonja nije dobar trener, da se razumemo, ali zna sa mladim igracima.

fancy

pre 9 godina

Pa sta je tu cudno? Sta, u partizan su dolazili iz ljubavi? Ne budite smesni i jedni i drugi, decko razmislja glavom i to je to..Partizan se dugo nece vratiti u EL. Zivi bili pa videli...

sakupljam minuse

pre 9 godina

I ti ces u Maju ili Junu 2015 god da gledas kako Dule dize trofeje i pitaces se zasto sam napravio najvecu gresku u zivotu. Pa ces dobiti poziv za siri spisak reprezentacije, odraditi 7 dana i onda te precrtati a do juce neki tamo Milutinovic, Andric, Aranitovic ce da postanu fenomeni koji ti nisi postao jer si skrenuo desno i otisao na Obrenovacki put umesto u Humsku.

aca

pre 9 godina

Na poziciji 3 Zvezda je dovela dva igrača koja su neiskusna da u EL naprave razliku. Pretpostavljam da Simonović ide,jer ako ostane onda je to bespotrebno gomilanje. Ali u nekoj kombo varijanti,koja je isključivo iznudjena, nikad planirana i ne treba se na nju oslanjati sa Blazicem, Lazicem i Dzenkinsom uz još jednog pleja to je respektabilna spoljna linija. Ali od Kalinica i Dangubica prave igre treba očekivati sledeće godine, kao što se od Jake očekuje da odigra ove godine.

Milos

pre 9 godina

Kao Grobar nemam nista protiv toga da igrac ide kod Covica jer bolje placa,samo koliko je to za njega dobro ne znam.
(nik sloter, 31. jul 2014 18:46)

Jos jedan koji lupa gluposti...

Care, vi ste mu nudili cak 40.000 vise od nas!! :)

Karaburac

pre 9 godina

Evo ja kao grobar necu ni da puknem ni da crknem sto je Danguba grobar otisao u fmp.
Zelim mu da vam uzme puno para a Partizanu titule.

nesalomivi

pre 9 godina

Danguba brate,otisao si jer si u Megi imao 700e mesecno,a u Zvezdi 12000! znaci 400e dnevno! A u Partizanu bi dobio 2 za sezonu,tako da ne zamajavaj narod izjavama kad zna Pancevo za koga navijas!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

decko nije dosao zbog para,partizan je nudio 160 hiljada eura,a kod nas je dosao za 120 hiljada eura po sezoni,zato grobarcici prestani da mlatite slamu s pricom da je dosao zbog para,lazovi jedni!

pablo

pre 9 godina

Momak ti definitivno ne razmisljas glavom. Ili imas lose ljude oko sebe, koji te pogresno vode. Vreme ce pokazati....pricaces i sam kako si se proveo kod Radonjica! Inace,veliki stvaralac mnogih igraca, zar ne????

Kontraš

pre 9 godina

Evo, ja priznajem - krivo mi je!
Rekao sam prijatelju zvezdašu da će to kod koga ode Dangubić biti prevaga za narednu sezonu. I eto, ode kod vas... Da li je pogrešio ili ne, pokazaće vreme, a ja ću za moj Partizan, kakav god tim bude imao, navijati još jače i verovati u nove pobede i titulu!

Darko

pre 9 godina

Covic pravi mocan tim. Mislim da prolazimo grupu lagano. O tituli u Aba i Srbiji ne treba ni diskutovati. (koala, 31. jul 2014 16:11)

O tituli u pripremnom periodu da ne govorimo! Cuvena 1. faza sezone.

wer

pre 9 godina

Zvezda se igrom slucaja dokopala Evrolige...
(mare, 31. jul 2014 16:39)

Vec drugu godinu, secate se prosle i price sa Igokeom?
Kaz zasluze, postovacu...

Milos

pre 9 godina

Zvezda se igrom slucaja dokopala Evrolige, ali prvak Srbije ponovo nece uspeti da bude. Partizan ostaje evropska kosarkaska institucija i svaki mladi kosarkas bi bolje napredovao kod Partizanovih trenera.
(mare, 31. jul 2014 16:39)

Kao Andjusic, Dalo itd? Koga vi bre lazete?? Znas li ti koliko je igraca do sada bilo skartovano kod vas?

Milos

pre 9 godina

Pa ovi glodari ce da crknu i ovako.Jos da znaju da i Dragan Milosavljevic prelazi u Zvezdu!jaaaooooj
(mile, 31. jul 2014 17:32)

Ajde ne lupaj. 1. Covek ide u Albu, i 2. Vraca se na teren krajem godine.

panter iz predgrađa

pre 9 godina

Pa ovi glodari ce da crknu i ovako.Jos da znaju da i Dragan Milosavljevic prelazi u Zvezdu!jaaaooooj
(mile, 31. jul 2014 17:32) Jedino od smeha,možemo da crknemo,kao svake sezone,a kao što je Bogdanović prešao,tako će i Milosavljević...

alava pantercina

pre 9 godina

Tako je breee! Jos samo ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj... i to je to.

Bar da dominiramo u prvoj fazi, kmecacemo kasnije.

sasa

pre 9 godina

Ne, trebao je da ode u Partizan...
Da dobije jednu pl,atu svake godine, trenira 22 sata dnevno, i da ga Dule onako ocinski zadavi...

Oh , ali ce ovo biti sezona za pamcenje....

Ponuda

pre 9 godina

Svi vi koji pljujete po Radonjiću i mislite da možete bolje postavite biografije ja ću lično da ih dostavim Čoviću.
PES, FM, NBA i sve ostale igrice se ne računaju u sportski rad i radno iskustvo te ih nemojte navoditi.

Realno

pre 9 godina

Covic pravi mocan tim. Mislim da prolazimo grupu lagano. O tituli u Aba i Srbiji ne treba ni diskutovati. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (koala, 31. jul 2014 16:11) To vam je standardna priča otprilike svake sezone u ovo vreme. A onda dođu maj i jun,i počne kukanje i zapomaganje... (panter iz predgrađa, 31. jul 2014 16:53)

Kako tebe pucaju kompleksi...auu covece Ako smo mi neralni i preveliki optimisti sta reci i o vama i vasim snovima? smesni ste...

Realno

pre 9 godina

Iskreno je decko rekao. Samo zbog EL. (Danguba grobarcina, 31. jul 2014 16:14)

Tako si u Partizan dolazili samo zbog EL i nicega drugog... A cigane u timu ste ignorisali bas.

broz

pre 9 godina

nek ti je sa srećom i da budeš igrač za repku...navijam za partizan i ne verujem da si, u ovom trenutku, igrač koji pravi razliku...a ako i ti stvarno navijaš za partizan, otišao si pogrešnim putem,samo iz razloga što je sasvim realno da sledeće godine igraš evrokup, koji ti se ne sviđa

Dobri milenko

pre 9 godina

Molim komsije da dostojanstveno podnesu ovaj poraz kao i sve sledece i da ne kukaju ako se vec smatraju institucijom.
(*, 31. jul 2014 16:04)Koje sledece? Mislis sledece sezone?

Kosarkas

pre 9 godina

Kicanovic,Dalipagic,Grbovic,Stevanovic,Nakic,Paspalj,Divac,Djordjevic,Danilovic,Rebraca,Krstic,Velickovic,Pekovic,Bogdanovic,Loncar,Beric,Brkic,Drobnjak...itd.
Evo vam Dangubic komsije.

zlotrov

pre 9 godina

Najjaci su mi ovi sto nabrajaju, ko je igrao za koji klub, pre 10, 20, 30 itd. godina. Pa dokle vise bre, pa ocemo se drzimo istorije ili da gledamo makar malo unapred. Nije sport nesto sto moze da zivi od istorije, stare slave itd. Moramo se okrenemo mladjim generacijama i buducnosti. Inace smo cao!

Voker

pre 9 godina

Samo cu reci broj komentara navijaca Partizana na svim sajtovim govori koliko ih samo boli i nervira prelazak Dangubica u Zvezdu, a ovo njihovo omalovazavanje e to je vec njihova sramota.

maratonac

pre 9 godina

Decko je DELIJA odmah se vidi! Bravo mali, Zvezda ooo....
(IRONemke, 31. jul 2014 16:20)

Vidi se po tome sto kaze da je u Zvezdu dosao zbog EL. Svaka cast.

duh sa sekirom

pre 9 godina

...posto je obostrana praksa da pratimo tudje dvoriste moram da ga priupitam:
...pametan si momak ali zar stvarno mislis da ces napredovati kod Radonjica?

aha

pre 9 godina

Dobices minutazu u skladu s onim sto FMP pruza mladim igracima, 1-2 minuta po utakmici. A onda, na tvoju zalost, posle grupne faze ( dalje ne prolazite iako ste u najlaksoj grupi ) neces igrati ni toliko. Ostaces zauvek veciti talenat ....

Goblin

pre 9 godina

E moj Dangubicu,vreme provedeno u CZT bice u skladu sa tvojim prezimenom,zivi bili pa videli,Muricu cekamo te,ionako si bio nas prvi pik...
(Bobisha, 31. jul 2014 16:17)

Ispade, da nisu dzabe novci.

Đole

pre 9 godina

Moram da kažem da se ne radi ni o kakvoj povredi. Kako mi je objasnio profesor Dragan Radovanović reč je samo o zamoru materijala.
KAKAV BRE ZAMOR MATERIJALA?!?!?! DEČKO IMAŠ 20 GODINA

Ajgor

pre 9 godina

Ko ume, shvatice razlog njegovog dolaska u zvezdu, a to je "Od svih klubova u Srbiji, jedino je Zvezda 100% na drzavnoj grbaci, a zna se ko je drzavnoj grbaci, para tu ne manjka !" Realno, pljuvanja bez...

Milos

pre 9 godina

E moj prijatelju,kome Radonjic bude ucitelj tesko da ce biti nesto vise od obicnog talenta.I nisi za nesto bolje.
(kralj, 31. jul 2014 16:02)

Evo neka pita Micova na primer. Covek bas propao...

Claude G

pre 9 godina

Covic pravi mocan tim. Mislim da prolazimo grupu lagano. O tituli u Aba i Srbiji ne treba ni diskutovati.
(koala, 31. jul 2014 16:11)

Ovakvih komentara je bilo pregst prosle sezone, neverovatno da jos niste nista naucili.

panter iz predgrađa

pre 9 godina

Covic pravi mocan tim. Mislim da prolazimo grupu lagano. O tituli u Aba i Srbiji ne treba ni diskutovati.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (koala, 31. jul 2014 16:11) To vam je standardna priča otprilike svake sezone u ovo vreme. A onda dođu maj i jun,i počne kukanje i zapomaganje...

KK Beobanka prafuzija

pre 9 godina

Navijam za Partizan i želeo sam da vidim ovog momka kod nas u timu.Ipak,Evroliga,stabilniji klub i redovna novčana primanja su sasvim realni i objektivni razlozi da izabere Zvezdu.Sve najbolje mu želim
(Shone, 31. jul 2014 16:19)
@
Evo i Panteri osmislili botove. FMP ce u EL biti poslednji u grupi i izgubice sve utakmice. Neces se decko mnogo afirmisati u FMP-u a sledece godine fuzija ko zna sa kim.

Shone

pre 9 godina

Navijam za Partizan i želeo sam da vidim ovog momka kod nas u timu.Ipak,Evroliga,stabilniji klub i redovna novčana primanja su sasvim realni i objektivni razlozi da izabere Zvezdu.Sve najbolje mu želim

Sabre

pre 9 godina

O falim te boze posten odgovor a ne ucepljivanje na temu "ispunjenja decackog sna" i slicno.. Bravo decko, iskrenost se ceni, ne moras zvezdu da volis, ali moras da gines na terenu..

Babi Papuska

pre 9 godina

Mi Grobari treba da zahvalimo Danilovicu za sve sto se desava u klubu, i da prestanemo da se ponasamo kao drugi da su svi krivi osim nas samih. Marekting je nula, ne mogu da se obezbede sponzori, klub je na ivici egzistencije a nista se ne radi da bi se obezbedilo normalno funkcionisanje. I kao rezultat svega je ovo sto se desava. Doveli smo nekog prosecnog igraca, ma nije ni prosek...dok mnogo veci potencijali idu u komsiluk. Muka mi je vise od Danilovica i Silobada.

Undagarin

pre 9 godina

Nije stvar u tome kakve ambicije ima neki tim, nego da li je u stanju i da ih ispuni, što Zvezda sigurno nije, a to nam dokazuju iz godine u godinu. Ambicije su im uvek najviše moguće, a rezultati žalosni. Tako da Dangubić tamo može uzeti eventualno neki Kup, onako na brzaka, u tri utakmice, i to bi bilo to...

srbin

pre 9 godina

Bravo.A ovi sto prozivaju FMP neka crknu,oni nas ne zanimaju,kao da nepostoje.Nase drustvo je uvek bilo Bayern,Milan,Barcelona u fudbalu,a sada i u kosarci i jedva cekam da se i FK Crvena Zvezda privatizuje i da se vratimo na staze stare slave..

mare

pre 9 godina

Zvezda se igrom slucaja dokopala Evrolige, ali prvak Srbije ponovo nece uspeti da bude. Partizan ostaje evropska kosarkaska institucija i svaki mladi kosarkas bi bolje napredovao kod Partizanovih trenera.

Milos

pre 9 godina

Dobices minutazu u skladu s onim sto FMP pruza mladim igracima, 1-2 minuta po utakmici. A onda, na tvoju zalost, posle grupne faze ( dalje ne prolazite iako ste u najlaksoj grupi ) neces igrati ni toliko. Ostaces zauvek veciti talenat ....
(aha, 31. jul 2014 16:09)

Kao Mitrovic na primer (prva petorka u EL)? Ili kao Dalo itd?

Kako vi lupate i lazete...

Partizan Šampion

pre 9 godina

Covic pravi mocan tim. Mislim da prolazimo grupu lagano. O tituli u Aba i Srbiji ne treba ni diskutovati. (koala, 31. jul 2014 16:11)

Hahaha. Kako vam vise ne dosadi da najavljujete titule , pa ni pripremni period jos nije poceo:-D

Shone

pre 9 godina

Navijam za Partizan i želeo sam da vidim ovog momka kod nas u timu.Ipak,Evroliga,stabilniji klub i redovna novčana primanja su sasvim realni i objektivni razlozi da izabere Zvezdu.Sve najbolje mu želim

Sabre

pre 9 godina

O falim te boze posten odgovor a ne ucepljivanje na temu "ispunjenja decackog sna" i slicno.. Bravo decko, iskrenost se ceni, ne moras zvezdu da volis, ali moras da gines na terenu..

Babi Papuska

pre 9 godina

Mi Grobari treba da zahvalimo Danilovicu za sve sto se desava u klubu, i da prestanemo da se ponasamo kao drugi da su svi krivi osim nas samih. Marekting je nula, ne mogu da se obezbede sponzori, klub je na ivici egzistencije a nista se ne radi da bi se obezbedilo normalno funkcionisanje. I kao rezultat svega je ovo sto se desava. Doveli smo nekog prosecnog igraca, ma nije ni prosek...dok mnogo veci potencijali idu u komsiluk. Muka mi je vise od Danilovica i Silobada.

panter iz predgrađa

pre 9 godina

Covic pravi mocan tim. Mislim da prolazimo grupu lagano. O tituli u Aba i Srbiji ne treba ni diskutovati.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (koala, 31. jul 2014 16:11) To vam je standardna priča otprilike svake sezone u ovo vreme. A onda dođu maj i jun,i počne kukanje i zapomaganje...

Partizan Šampion

pre 9 godina

Covic pravi mocan tim. Mislim da prolazimo grupu lagano. O tituli u Aba i Srbiji ne treba ni diskutovati. (koala, 31. jul 2014 16:11)

Hahaha. Kako vam vise ne dosadi da najavljujete titule , pa ni pripremni period jos nije poceo:-D

Realno

pre 9 godina

Iskreno je decko rekao. Samo zbog EL. (Danguba grobarcina, 31. jul 2014 16:14)

Tako si u Partizan dolazili samo zbog EL i nicega drugog... A cigane u timu ste ignorisali bas.

Darko

pre 9 godina

Covic pravi mocan tim. Mislim da prolazimo grupu lagano. O tituli u Aba i Srbiji ne treba ni diskutovati. (koala, 31. jul 2014 16:11)

O tituli u pripremnom periodu da ne govorimo! Cuvena 1. faza sezone.

Kosarkas

pre 9 godina

Kicanovic,Dalipagic,Grbovic,Stevanovic,Nakic,Paspalj,Divac,Djordjevic,Danilovic,Rebraca,Krstic,Velickovic,Pekovic,Bogdanovic,Loncar,Beric,Brkic,Drobnjak...itd.
Evo vam Dangubic komsije.

duh sa sekirom

pre 9 godina

...posto je obostrana praksa da pratimo tudje dvoriste moram da ga priupitam:
...pametan si momak ali zar stvarno mislis da ces napredovati kod Radonjica?

Claude G

pre 9 godina

Covic pravi mocan tim. Mislim da prolazimo grupu lagano. O tituli u Aba i Srbiji ne treba ni diskutovati.
(koala, 31. jul 2014 16:11)

Ovakvih komentara je bilo pregst prosle sezone, neverovatno da jos niste nista naucili.

Milos

pre 9 godina

Zvezda se igrom slucaja dokopala Evrolige, ali prvak Srbije ponovo nece uspeti da bude. Partizan ostaje evropska kosarkaska institucija i svaki mladi kosarkas bi bolje napredovao kod Partizanovih trenera.
(mare, 31. jul 2014 16:39)

Kao Andjusic, Dalo itd? Koga vi bre lazete?? Znas li ti koliko je igraca do sada bilo skartovano kod vas?

Kontraš

pre 9 godina

Evo, ja priznajem - krivo mi je!
Rekao sam prijatelju zvezdašu da će to kod koga ode Dangubić biti prevaga za narednu sezonu. I eto, ode kod vas... Da li je pogrešio ili ne, pokazaće vreme, a ja ću za moj Partizan, kakav god tim bude imao, navijati još jače i verovati u nove pobede i titulu!

srbin

pre 9 godina

Bravo.A ovi sto prozivaju FMP neka crknu,oni nas ne zanimaju,kao da nepostoje.Nase drustvo je uvek bilo Bayern,Milan,Barcelona u fudbalu,a sada i u kosarci i jedva cekam da se i FK Crvena Zvezda privatizuje i da se vratimo na staze stare slave..

broz

pre 9 godina

nek ti je sa srećom i da budeš igrač za repku...navijam za partizan i ne verujem da si, u ovom trenutku, igrač koji pravi razliku...a ako i ti stvarno navijaš za partizan, otišao si pogrešnim putem,samo iz razloga što je sasvim realno da sledeće godine igraš evrokup, koji ti se ne sviđa

Ajgor

pre 9 godina

Ko ume, shvatice razlog njegovog dolaska u zvezdu, a to je "Od svih klubova u Srbiji, jedino je Zvezda 100% na drzavnoj grbaci, a zna se ko je drzavnoj grbaci, para tu ne manjka !" Realno, pljuvanja bez...

Voker

pre 9 godina

Samo cu reci broj komentara navijaca Partizana na svim sajtovim govori koliko ih samo boli i nervira prelazak Dangubica u Zvezdu, a ovo njihovo omalovazavanje e to je vec njihova sramota.

sasa

pre 9 godina

Ne, trebao je da ode u Partizan...
Da dobije jednu pl,atu svake godine, trenira 22 sata dnevno, i da ga Dule onako ocinski zadavi...

Oh , ali ce ovo biti sezona za pamcenje....

maratonac

pre 9 godina

Decko je DELIJA odmah se vidi! Bravo mali, Zvezda ooo....
(IRONemke, 31. jul 2014 16:20)

Vidi se po tome sto kaze da je u Zvezdu dosao zbog EL. Svaka cast.

aha

pre 9 godina

Dobices minutazu u skladu s onim sto FMP pruza mladim igracima, 1-2 minuta po utakmici. A onda, na tvoju zalost, posle grupne faze ( dalje ne prolazite iako ste u najlaksoj grupi ) neces igrati ni toliko. Ostaces zauvek veciti talenat ....

sakupljam minuse

pre 9 godina

I ti ces u Maju ili Junu 2015 god da gledas kako Dule dize trofeje i pitaces se zasto sam napravio najvecu gresku u zivotu. Pa ces dobiti poziv za siri spisak reprezentacije, odraditi 7 dana i onda te precrtati a do juce neki tamo Milutinovic, Andric, Aranitovic ce da postanu fenomeni koji ti nisi postao jer si skrenuo desno i otisao na Obrenovacki put umesto u Humsku.

pablo

pre 9 godina

Momak ti definitivno ne razmisljas glavom. Ili imas lose ljude oko sebe, koji te pogresno vode. Vreme ce pokazati....pricaces i sam kako si se proveo kod Radonjica! Inace,veliki stvaralac mnogih igraca, zar ne????

fancy

pre 9 godina

Pa sta je tu cudno? Sta, u partizan su dolazili iz ljubavi? Ne budite smesni i jedni i drugi, decko razmislja glavom i to je to..Partizan se dugo nece vratiti u EL. Zivi bili pa videli...

Undagarin

pre 9 godina

Nije stvar u tome kakve ambicije ima neki tim, nego da li je u stanju i da ih ispuni, što Zvezda sigurno nije, a to nam dokazuju iz godine u godinu. Ambicije su im uvek najviše moguće, a rezultati žalosni. Tako da Dangubić tamo može uzeti eventualno neki Kup, onako na brzaka, u tri utakmice, i to bi bilo to...

Milos

pre 9 godina

E moj prijatelju,kome Radonjic bude ucitelj tesko da ce biti nesto vise od obicnog talenta.I nisi za nesto bolje.
(kralj, 31. jul 2014 16:02)

Evo neka pita Micova na primer. Covek bas propao...

Dobri milenko

pre 9 godina

Molim komsije da dostojanstveno podnesu ovaj poraz kao i sve sledece i da ne kukaju ako se vec smatraju institucijom.
(*, 31. jul 2014 16:04)Koje sledece? Mislis sledece sezone?

panter iz predgrađa

pre 9 godina

Pa ovi glodari ce da crknu i ovako.Jos da znaju da i Dragan Milosavljevic prelazi u Zvezdu!jaaaooooj
(mile, 31. jul 2014 17:32) Jedino od smeha,možemo da crknemo,kao svake sezone,a kao što je Bogdanović prešao,tako će i Milosavljević...

hahaha

pre 9 godina

Covic pravi mocan tim. Mislim da prolazimo grupu lagano. O tituli u Aba i Srbiji ne treba ni diskutovati.
(koala, 31. jul 2014 16:11)

Cuvena "sledeca sezona" je vec krenula :))))

Milos

pre 9 godina

Dobices minutazu u skladu s onim sto FMP pruza mladim igracima, 1-2 minuta po utakmici. A onda, na tvoju zalost, posle grupne faze ( dalje ne prolazite iako ste u najlaksoj grupi ) neces igrati ni toliko. Ostaces zauvek veciti talenat ....
(aha, 31. jul 2014 16:09)

Kao Mitrovic na primer (prva petorka u EL)? Ili kao Dalo itd?

Kako vi lupate i lazete...

wer

pre 9 godina

Zvezda se igrom slucaja dokopala Evrolige...
(mare, 31. jul 2014 16:39)

Vec drugu godinu, secate se prosle i price sa Igokeom?
Kaz zasluze, postovacu...

mare

pre 9 godina

Zvezda se igrom slucaja dokopala Evrolige, ali prvak Srbije ponovo nece uspeti da bude. Partizan ostaje evropska kosarkaska institucija i svaki mladi kosarkas bi bolje napredovao kod Partizanovih trenera.

Goblin

pre 9 godina

E moj Dangubicu,vreme provedeno u CZT bice u skladu sa tvojim prezimenom,zivi bili pa videli,Muricu cekamo te,ionako si bio nas prvi pik...
(Bobisha, 31. jul 2014 16:17)

Ispade, da nisu dzabe novci.

alava pantercina

pre 9 godina

Tako je breee! Jos samo ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj... i to je to.

Bar da dominiramo u prvoj fazi, kmecacemo kasnije.

KK Beobanka prafuzija

pre 9 godina

Navijam za Partizan i želeo sam da vidim ovog momka kod nas u timu.Ipak,Evroliga,stabilniji klub i redovna novčana primanja su sasvim realni i objektivni razlozi da izabere Zvezdu.Sve najbolje mu želim
(Shone, 31. jul 2014 16:19)
@
Evo i Panteri osmislili botove. FMP ce u EL biti poslednji u grupi i izgubice sve utakmice. Neces se decko mnogo afirmisati u FMP-u a sledece godine fuzija ko zna sa kim.

Milos

pre 9 godina

Kao Grobar nemam nista protiv toga da igrac ide kod Covica jer bolje placa,samo koliko je to za njega dobro ne znam.
(nik sloter, 31. jul 2014 18:46)

Jos jedan koji lupa gluposti...

Care, vi ste mu nudili cak 40.000 vise od nas!! :)

Mikeli

pre 9 godina

Kakve uvredljive i provokatorske komentare pustate kada su glodari u pitanju, a kada ja lepo napisem da nije istina da je zvezda ponudila vise Dangubicu, to necete da objavite. Jadni ste, vi ste ubedljivo najjadniji i sluzite samo glodarskim interesima. jebem vas usta pederska, sramota treba da vas bude sramota. Bednici jedni.

nesalomivi

pre 9 godina

Danguba brate,otisao si jer si u Megi imao 700e mesecno,a u Zvezdi 12000! znaci 400e dnevno! A u Partizanu bi dobio 2 za sezonu,tako da ne zamajavaj narod izjavama kad zna Pancevo za koga navijas!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

decko nije dosao zbog para,partizan je nudio 160 hiljada eura,a kod nas je dosao za 120 hiljada eura po sezoni,zato grobarcici prestani da mlatite slamu s pricom da je dosao zbog para,lazovi jedni!

Karaburac

pre 9 godina

Evo ja kao grobar necu ni da puknem ni da crknem sto je Danguba grobar otisao u fmp.
Zelim mu da vam uzme puno para a Partizanu titule.

Pera Lozac

pre 9 godina

Evo pocela prva faza. Prvaci svega u letnjem periodu. Pre samo par meseci smo ih oducili od kosarke u finalu nase lige, a neko neupucen bi po njihovim komentarima zakljucio da su upravo uzeli prsten u NBA.
Na stranu to sto navijaju za instant klub iz predgradja i prave se ludi kao da ne znaju da im je klub zamrznut. Evo ostalo jos samo par godina do odmrzavanja, al ce da bude veselo kad im Coki bude saopstio da on s tim zamrznutim klubom nema nikakve veze. Ili se mozda nadate da ce ULEB i FIBA da progutaju pricu, pa cete vi opet da budete ona stara Zvezda a da nikom niste duzni? Pitajte u F.K. Crvena Zvezda kako je to kad mislis da si mnogo pametan pa te ovi iz UEFE stave na tvoje mesto. Pa nije vam ULEB SNS pa da radite sta hocete. Boli evropske sportske asocijacije uvo sto vi imate krizu identieta. To je posao za psihijatre, ne bave se oni tim stvarima.

apolo

pre 9 godina

Decko je talentovan i ambiciozan te stoga u ovom trenutku Zvezda je logican izbor. Partizan duguje za porez, ne igra evroligu i nece da stagnira. E sad sto sto je iskompleksiranim grobarima krivo, to je njihova stvar.

Đole

pre 9 godina

Moram da kažem da se ne radi ni o kakvoj povredi. Kako mi je objasnio profesor Dragan Radovanović reč je samo o zamoru materijala.
KAKAV BRE ZAMOR MATERIJALA?!?!?! DEČKO IMAŠ 20 GODINA

Realno

pre 9 godina

Covic pravi mocan tim. Mislim da prolazimo grupu lagano. O tituli u Aba i Srbiji ne treba ni diskutovati. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (koala, 31. jul 2014 16:11) To vam je standardna priča otprilike svake sezone u ovo vreme. A onda dođu maj i jun,i počne kukanje i zapomaganje... (panter iz predgrađa, 31. jul 2014 16:53)

Kako tebe pucaju kompleksi...auu covece Ako smo mi neralni i preveliki optimisti sta reci i o vama i vasim snovima? smesni ste...

Milos

pre 9 godina

Pa ovi glodari ce da crknu i ovako.Jos da znaju da i Dragan Milosavljevic prelazi u Zvezdu!jaaaooooj
(mile, 31. jul 2014 17:32)

Ajde ne lupaj. 1. Covek ide u Albu, i 2. Vraca se na teren krajem godine.

Ponuda

pre 9 godina

Svi vi koji pljujete po Radonjiću i mislite da možete bolje postavite biografije ja ću lično da ih dostavim Čoviću.
PES, FM, NBA i sve ostale igrice se ne računaju u sportski rad i radno iskustvo te ih nemojte navoditi.

Milos

pre 9 godina

.pricaces i sam kako si se proveo kod Radonjica! Inace,veliki stvaralac mnogih igraca, zar ne????
(pablo, 31. jul 2014 19:10)

Ovako izgleda kad neko prica o necemu napamet, bez da se informise. Ajde iskoristi barem internet, i vidi listu igraca koje je Radonjic napravio. Iz Buducnosti su isli u Real, CSKA itd. Neki su sad u reprezentaciji. Ali lakse je lupati gluposti, zar ne? ;)
PS: Radonja nije dobar trener, da se razumemo, ali zna sa mladim igracima.

aca

pre 9 godina

Na poziciji 3 Zvezda je dovela dva igrača koja su neiskusna da u EL naprave razliku. Pretpostavljam da Simonović ide,jer ako ostane onda je to bespotrebno gomilanje. Ali u nekoj kombo varijanti,koja je isključivo iznudjena, nikad planirana i ne treba se na nju oslanjati sa Blazicem, Lazicem i Dzenkinsom uz još jednog pleja to je respektabilna spoljna linija. Ali od Kalinica i Dangubica prave igre treba očekivati sledeće godine, kao što se od Jake očekuje da odigra ove godine.

savio

pre 9 godina

Steta sto je sve manje igraca koji zele napredak u igri i razvoji od onih koji jure novac! Srecno i nadam se da ces se jednog dana kajati!

zlotrov

pre 9 godina

Najjaci su mi ovi sto nabrajaju, ko je igrao za koji klub, pre 10, 20, 30 itd. godina. Pa dokle vise bre, pa ocemo se drzimo istorije ili da gledamo makar malo unapred. Nije sport nesto sto moze da zivi od istorije, stare slave itd. Moramo se okrenemo mladjim generacijama i buducnosti. Inace smo cao!

rade

pre 9 godina

iskreno, ne svidja mi se trojanski konj u mojoj Zvezdi. Želim fajtere iz srca poput J.Blazica. Mali je dobar, ali ako u srcu ne oseća , daleko ti lepa kuća!!!,

vlada

pre 9 godina

Pozdravljam sto su doveli ovog Dangubića, ali ne znam koji će im moj onaj kalinić! Mislim dobar je on igrač i borben ali u napadu 0 bodovoa a zvezda ima dosta takvih - borbenih a u nabpadu 0 bodova!

Aleksis Sanco Panco

pre 9 godina

hahahahahaa. Citam komentare ovih preludih grobara koji pisu kako se nece Dangubic naigrati u Evroligi. Sinovi dragi kod nas ce makar igrati Evroligu.

panter iz predgrađa

pre 9 godina

Kakve uvredljive i provokatorske komentare pustate kada su glodari u pitanju, a kada ja lepo napisem da nije istina da je zvezda ponudila vise Dangubicu, to necete da objavite. Jadni ste, vi ste ubedljivo najjadniji i sluzite samo glodarskim interesima. jebem vas usta pederska, sramota treba da vas bude sramota. Bednici jedni.
(Mikeli, 31. jul 2014 23:35) Ahahahah,koje to nama puko... Frustracije su došle da izražaja... Vidi se po rečniku...

delije knin

pre 9 godina

Uh ne znam da li zvuci kao da se pravda sto je potpisao za Zvezdu,mogu je samo da kaze:dosao sam da dam sve od sebe!!!
To bi bilo dovoljno!!!

07078048 je moj APR broj

pre 9 godina

Neka neko ovom dečku objasni da je odveden na slikanje u klub koji je zamrznut. Nije mi jasno zašto se stide da ga odvedu Železnik.

grobar

pre 9 godina

Dangubic presao u kk vecitogubic. Doduse imate jednu regionalnu ligu i nekoliko domacih kupova.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (aca Umc, 31. jul 2014 23:22)

Imaju 2 regionalne lige.

a ha

pre 9 godina

Nije stvar u tome kakve ambicije ima neki tim, nego da li je u stanju i da ih ispuni, što Zvezda sigurno nije, a to nam dokazuju iz godine u godinu. Ambicije su im uvek najviše moguće, a rezultati žalosni. Tako da Dangubić tamo može uzeti eventualno neki Kup, onako na brzaka, u tri utakmice, i to bi bilo to...
(Undagarin, 31. jul 2014 16:04)

Ma koje ste vi rezultate imali ove godine,svake godine sa sudijama uzimate prvenstvo,igali ste EL decenijama gde su BRE pare i rezultati,zar je najvažnioje prvenstvo da se dobije,ponavljam pod pritiskom, kad ne ide izlaz sa terena,vraćanje ,tuča ....pokrijte se bre ušima,sad vam krivo što dečko koji navija za partizan ide u Zvezdu da igra EL...bedni ste

zarubica

pre 9 godina

Milisav je imao poziv Zvezde jos prosle godine i to nije nikakva tajna. Oduvao ih je, ali odmah. Toliko....idem da spavam...
(pablo, 31. jul 2014 21:24)

Ljubi tebe tvoj Milisav tako pametnog i neiskompleksiranog...

aha

pre 9 godina

Dobices minutazu u skladu s onim sto FMP pruza mladim igracima, 1-2 minuta po utakmici. A onda, na tvoju zalost, posle grupne faze ( dalje ne prolazite iako ste u najlaksoj grupi ) neces igrati ni toliko. Ostaces zauvek veciti talenat ....

Kosarkas

pre 9 godina

Kicanovic,Dalipagic,Grbovic,Stevanovic,Nakic,Paspalj,Divac,Djordjevic,Danilovic,Rebraca,Krstic,Velickovic,Pekovic,Bogdanovic,Loncar,Beric,Brkic,Drobnjak...itd.
Evo vam Dangubic komsije.

duh sa sekirom

pre 9 godina

...posto je obostrana praksa da pratimo tudje dvoriste moram da ga priupitam:
...pametan si momak ali zar stvarno mislis da ces napredovati kod Radonjica?

Undagarin

pre 9 godina

Nije stvar u tome kakve ambicije ima neki tim, nego da li je u stanju i da ih ispuni, što Zvezda sigurno nije, a to nam dokazuju iz godine u godinu. Ambicije su im uvek najviše moguće, a rezultati žalosni. Tako da Dangubić tamo može uzeti eventualno neki Kup, onako na brzaka, u tri utakmice, i to bi bilo to...

Ajgor

pre 9 godina

Ko ume, shvatice razlog njegovog dolaska u zvezdu, a to je "Od svih klubova u Srbiji, jedino je Zvezda 100% na drzavnoj grbaci, a zna se ko je drzavnoj grbaci, para tu ne manjka !" Realno, pljuvanja bez...

Babi Papuska

pre 9 godina

Mi Grobari treba da zahvalimo Danilovicu za sve sto se desava u klubu, i da prestanemo da se ponasamo kao drugi da su svi krivi osim nas samih. Marekting je nula, ne mogu da se obezbede sponzori, klub je na ivici egzistencije a nista se ne radi da bi se obezbedilo normalno funkcionisanje. I kao rezultat svega je ovo sto se desava. Doveli smo nekog prosecnog igraca, ma nije ni prosek...dok mnogo veci potencijali idu u komsiluk. Muka mi je vise od Danilovica i Silobada.

panter iz predgrađa

pre 9 godina

Covic pravi mocan tim. Mislim da prolazimo grupu lagano. O tituli u Aba i Srbiji ne treba ni diskutovati.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (koala, 31. jul 2014 16:11) To vam je standardna priča otprilike svake sezone u ovo vreme. A onda dođu maj i jun,i počne kukanje i zapomaganje...

sakupljam minuse

pre 9 godina

I ti ces u Maju ili Junu 2015 god da gledas kako Dule dize trofeje i pitaces se zasto sam napravio najvecu gresku u zivotu. Pa ces dobiti poziv za siri spisak reprezentacije, odraditi 7 dana i onda te precrtati a do juce neki tamo Milutinovic, Andric, Aranitovic ce da postanu fenomeni koji ti nisi postao jer si skrenuo desno i otisao na Obrenovacki put umesto u Humsku.

Shone

pre 9 godina

Navijam za Partizan i želeo sam da vidim ovog momka kod nas u timu.Ipak,Evroliga,stabilniji klub i redovna novčana primanja su sasvim realni i objektivni razlozi da izabere Zvezdu.Sve najbolje mu želim

Darko

pre 9 godina

Covic pravi mocan tim. Mislim da prolazimo grupu lagano. O tituli u Aba i Srbiji ne treba ni diskutovati. (koala, 31. jul 2014 16:11)

O tituli u pripremnom periodu da ne govorimo! Cuvena 1. faza sezone.

KK Beobanka prafuzija

pre 9 godina

Navijam za Partizan i želeo sam da vidim ovog momka kod nas u timu.Ipak,Evroliga,stabilniji klub i redovna novčana primanja su sasvim realni i objektivni razlozi da izabere Zvezdu.Sve najbolje mu želim
(Shone, 31. jul 2014 16:19)
@
Evo i Panteri osmislili botove. FMP ce u EL biti poslednji u grupi i izgubice sve utakmice. Neces se decko mnogo afirmisati u FMP-u a sledece godine fuzija ko zna sa kim.

pablo

pre 9 godina

Momak ti definitivno ne razmisljas glavom. Ili imas lose ljude oko sebe, koji te pogresno vode. Vreme ce pokazati....pricaces i sam kako si se proveo kod Radonjica! Inace,veliki stvaralac mnogih igraca, zar ne????

Partizan Šampion

pre 9 godina

Covic pravi mocan tim. Mislim da prolazimo grupu lagano. O tituli u Aba i Srbiji ne treba ni diskutovati. (koala, 31. jul 2014 16:11)

Hahaha. Kako vam vise ne dosadi da najavljujete titule , pa ni pripremni period jos nije poceo:-D

alava pantercina

pre 9 godina

Tako je breee! Jos samo ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj, ovaj, onaj... i to je to.

Bar da dominiramo u prvoj fazi, kmecacemo kasnije.

mare

pre 9 godina

Zvezda se igrom slucaja dokopala Evrolige, ali prvak Srbije ponovo nece uspeti da bude. Partizan ostaje evropska kosarkaska institucija i svaki mladi kosarkas bi bolje napredovao kod Partizanovih trenera.

Milos

pre 9 godina

Zvezda se igrom slucaja dokopala Evrolige, ali prvak Srbije ponovo nece uspeti da bude. Partizan ostaje evropska kosarkaska institucija i svaki mladi kosarkas bi bolje napredovao kod Partizanovih trenera.
(mare, 31. jul 2014 16:39)

Kao Andjusic, Dalo itd? Koga vi bre lazete?? Znas li ti koliko je igraca do sada bilo skartovano kod vas?

srbin

pre 9 godina

Bravo.A ovi sto prozivaju FMP neka crknu,oni nas ne zanimaju,kao da nepostoje.Nase drustvo je uvek bilo Bayern,Milan,Barcelona u fudbalu,a sada i u kosarci i jedva cekam da se i FK Crvena Zvezda privatizuje i da se vratimo na staze stare slave..

Claude G

pre 9 godina

Covic pravi mocan tim. Mislim da prolazimo grupu lagano. O tituli u Aba i Srbiji ne treba ni diskutovati.
(koala, 31. jul 2014 16:11)

Ovakvih komentara je bilo pregst prosle sezone, neverovatno da jos niste nista naucili.

broz

pre 9 godina

nek ti je sa srećom i da budeš igrač za repku...navijam za partizan i ne verujem da si, u ovom trenutku, igrač koji pravi razliku...a ako i ti stvarno navijaš za partizan, otišao si pogrešnim putem,samo iz razloga što je sasvim realno da sledeće godine igraš evrokup, koji ti se ne sviđa

Đole

pre 9 godina

Moram da kažem da se ne radi ni o kakvoj povredi. Kako mi je objasnio profesor Dragan Radovanović reč je samo o zamoru materijala.
KAKAV BRE ZAMOR MATERIJALA?!?!?! DEČKO IMAŠ 20 GODINA

sasa

pre 9 godina

Ne, trebao je da ode u Partizan...
Da dobije jednu pl,atu svake godine, trenira 22 sata dnevno, i da ga Dule onako ocinski zadavi...

Oh , ali ce ovo biti sezona za pamcenje....

Karaburac

pre 9 godina

Evo ja kao grobar necu ni da puknem ni da crknem sto je Danguba grobar otisao u fmp.
Zelim mu da vam uzme puno para a Partizanu titule.

Dobri milenko

pre 9 godina

Molim komsije da dostojanstveno podnesu ovaj poraz kao i sve sledece i da ne kukaju ako se vec smatraju institucijom.
(*, 31. jul 2014 16:04)Koje sledece? Mislis sledece sezone?

savio

pre 9 godina

Steta sto je sve manje igraca koji zele napredak u igri i razvoji od onih koji jure novac! Srecno i nadam se da ces se jednog dana kajati!

nesalomivi

pre 9 godina

Danguba brate,otisao si jer si u Megi imao 700e mesecno,a u Zvezdi 12000! znaci 400e dnevno! A u Partizanu bi dobio 2 za sezonu,tako da ne zamajavaj narod izjavama kad zna Pancevo za koga navijas!

Voker

pre 9 godina

Samo cu reci broj komentara navijaca Partizana na svim sajtovim govori koliko ih samo boli i nervira prelazak Dangubica u Zvezdu, a ovo njihovo omalovazavanje e to je vec njihova sramota.

Realno

pre 9 godina

Iskreno je decko rekao. Samo zbog EL. (Danguba grobarcina, 31. jul 2014 16:14)

Tako si u Partizan dolazili samo zbog EL i nicega drugog... A cigane u timu ste ignorisali bas.

panter iz predgrađa

pre 9 godina

Pa ovi glodari ce da crknu i ovako.Jos da znaju da i Dragan Milosavljevic prelazi u Zvezdu!jaaaooooj
(mile, 31. jul 2014 17:32) Jedino od smeha,možemo da crknemo,kao svake sezone,a kao što je Bogdanović prešao,tako će i Milosavljević...

maratonac

pre 9 godina

Decko je DELIJA odmah se vidi! Bravo mali, Zvezda ooo....
(IRONemke, 31. jul 2014 16:20)

Vidi se po tome sto kaze da je u Zvezdu dosao zbog EL. Svaka cast.

Milos

pre 9 godina

Pa ovi glodari ce da crknu i ovako.Jos da znaju da i Dragan Milosavljevic prelazi u Zvezdu!jaaaooooj
(mile, 31. jul 2014 17:32)

Ajde ne lupaj. 1. Covek ide u Albu, i 2. Vraca se na teren krajem godine.

fancy

pre 9 godina

Pa sta je tu cudno? Sta, u partizan su dolazili iz ljubavi? Ne budite smesni i jedni i drugi, decko razmislja glavom i to je to..Partizan se dugo nece vratiti u EL. Zivi bili pa videli...

Mikeli

pre 9 godina

Kakve uvredljive i provokatorske komentare pustate kada su glodari u pitanju, a kada ja lepo napisem da nije istina da je zvezda ponudila vise Dangubicu, to necete da objavite. Jadni ste, vi ste ubedljivo najjadniji i sluzite samo glodarskim interesima. jebem vas usta pederska, sramota treba da vas bude sramota. Bednici jedni.

hahaha

pre 9 godina

Covic pravi mocan tim. Mislim da prolazimo grupu lagano. O tituli u Aba i Srbiji ne treba ni diskutovati.
(koala, 31. jul 2014 16:11)

Cuvena "sledeca sezona" je vec krenula :))))

Realno

pre 9 godina

Covic pravi mocan tim. Mislim da prolazimo grupu lagano. O tituli u Aba i Srbiji ne treba ni diskutovati. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (koala, 31. jul 2014 16:11) To vam je standardna priča otprilike svake sezone u ovo vreme. A onda dođu maj i jun,i počne kukanje i zapomaganje... (panter iz predgrađa, 31. jul 2014 16:53)

Kako tebe pucaju kompleksi...auu covece Ako smo mi neralni i preveliki optimisti sta reci i o vama i vasim snovima? smesni ste...

Milos

pre 9 godina

Kao Grobar nemam nista protiv toga da igrac ide kod Covica jer bolje placa,samo koliko je to za njega dobro ne znam.
(nik sloter, 31. jul 2014 18:46)

Jos jedan koji lupa gluposti...

Care, vi ste mu nudili cak 40.000 vise od nas!! :)

Pera Lozac

pre 9 godina

Evo pocela prva faza. Prvaci svega u letnjem periodu. Pre samo par meseci smo ih oducili od kosarke u finalu nase lige, a neko neupucen bi po njihovim komentarima zakljucio da su upravo uzeli prsten u NBA.
Na stranu to sto navijaju za instant klub iz predgradja i prave se ludi kao da ne znaju da im je klub zamrznut. Evo ostalo jos samo par godina do odmrzavanja, al ce da bude veselo kad im Coki bude saopstio da on s tim zamrznutim klubom nema nikakve veze. Ili se mozda nadate da ce ULEB i FIBA da progutaju pricu, pa cete vi opet da budete ona stara Zvezda a da nikom niste duzni? Pitajte u F.K. Crvena Zvezda kako je to kad mislis da si mnogo pametan pa te ovi iz UEFE stave na tvoje mesto. Pa nije vam ULEB SNS pa da radite sta hocete. Boli evropske sportske asocijacije uvo sto vi imate krizu identieta. To je posao za psihijatre, ne bave se oni tim stvarima.

Milos

pre 9 godina

Dobices minutazu u skladu s onim sto FMP pruza mladim igracima, 1-2 minuta po utakmici. A onda, na tvoju zalost, posle grupne faze ( dalje ne prolazite iako ste u najlaksoj grupi ) neces igrati ni toliko. Ostaces zauvek veciti talenat ....
(aha, 31. jul 2014 16:09)

Kao Mitrovic na primer (prva petorka u EL)? Ili kao Dalo itd?

Kako vi lupate i lazete...

Goblin

pre 9 godina

E moj Dangubicu,vreme provedeno u CZT bice u skladu sa tvojim prezimenom,zivi bili pa videli,Muricu cekamo te,ionako si bio nas prvi pik...
(Bobisha, 31. jul 2014 16:17)

Ispade, da nisu dzabe novci.

wer

pre 9 godina

Zvezda se igrom slucaja dokopala Evrolige...
(mare, 31. jul 2014 16:39)

Vec drugu godinu, secate se prosle i price sa Igokeom?
Kaz zasluze, postovacu...

apolo

pre 9 godina

Decko je talentovan i ambiciozan te stoga u ovom trenutku Zvezda je logican izbor. Partizan duguje za porez, ne igra evroligu i nece da stagnira. E sad sto sto je iskompleksiranim grobarima krivo, to je njihova stvar.

Sabre

pre 9 godina

O falim te boze posten odgovor a ne ucepljivanje na temu "ispunjenja decackog sna" i slicno.. Bravo decko, iskrenost se ceni, ne moras zvezdu da volis, ali moras da gines na terenu..

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

decko nije dosao zbog para,partizan je nudio 160 hiljada eura,a kod nas je dosao za 120 hiljada eura po sezoni,zato grobarcici prestani da mlatite slamu s pricom da je dosao zbog para,lazovi jedni!

rade

pre 9 godina

iskreno, ne svidja mi se trojanski konj u mojoj Zvezdi. Želim fajtere iz srca poput J.Blazica. Mali je dobar, ali ako u srcu ne oseća , daleko ti lepa kuća!!!,

Milos

pre 9 godina

E moj prijatelju,kome Radonjic bude ucitelj tesko da ce biti nesto vise od obicnog talenta.I nisi za nesto bolje.
(kralj, 31. jul 2014 16:02)

Evo neka pita Micova na primer. Covek bas propao...

Milos

pre 9 godina

.pricaces i sam kako si se proveo kod Radonjica! Inace,veliki stvaralac mnogih igraca, zar ne????
(pablo, 31. jul 2014 19:10)

Ovako izgleda kad neko prica o necemu napamet, bez da se informise. Ajde iskoristi barem internet, i vidi listu igraca koje je Radonjic napravio. Iz Buducnosti su isli u Real, CSKA itd. Neki su sad u reprezentaciji. Ali lakse je lupati gluposti, zar ne? ;)
PS: Radonja nije dobar trener, da se razumemo, ali zna sa mladim igracima.

Kontraš

pre 9 godina

Evo, ja priznajem - krivo mi je!
Rekao sam prijatelju zvezdašu da će to kod koga ode Dangubić biti prevaga za narednu sezonu. I eto, ode kod vas... Da li je pogrešio ili ne, pokazaće vreme, a ja ću za moj Partizan, kakav god tim bude imao, navijati još jače i verovati u nove pobede i titulu!

Ponuda

pre 9 godina

Svi vi koji pljujete po Radonjiću i mislite da možete bolje postavite biografije ja ću lično da ih dostavim Čoviću.
PES, FM, NBA i sve ostale igrice se ne računaju u sportski rad i radno iskustvo te ih nemojte navoditi.

zlotrov

pre 9 godina

Najjaci su mi ovi sto nabrajaju, ko je igrao za koji klub, pre 10, 20, 30 itd. godina. Pa dokle vise bre, pa ocemo se drzimo istorije ili da gledamo makar malo unapred. Nije sport nesto sto moze da zivi od istorije, stare slave itd. Moramo se okrenemo mladjim generacijama i buducnosti. Inace smo cao!

vlada

pre 9 godina

Pozdravljam sto su doveli ovog Dangubića, ali ne znam koji će im moj onaj kalinić! Mislim dobar je on igrač i borben ali u napadu 0 bodovoa a zvezda ima dosta takvih - borbenih a u nabpadu 0 bodova!

Aleksis Sanco Panco

pre 9 godina

hahahahahaa. Citam komentare ovih preludih grobara koji pisu kako se nece Dangubic naigrati u Evroligi. Sinovi dragi kod nas ce makar igrati Evroligu.

a ha

pre 9 godina

Nije stvar u tome kakve ambicije ima neki tim, nego da li je u stanju i da ih ispuni, što Zvezda sigurno nije, a to nam dokazuju iz godine u godinu. Ambicije su im uvek najviše moguće, a rezultati žalosni. Tako da Dangubić tamo može uzeti eventualno neki Kup, onako na brzaka, u tri utakmice, i to bi bilo to...
(Undagarin, 31. jul 2014 16:04)

Ma koje ste vi rezultate imali ove godine,svake godine sa sudijama uzimate prvenstvo,igali ste EL decenijama gde su BRE pare i rezultati,zar je najvažnioje prvenstvo da se dobije,ponavljam pod pritiskom, kad ne ide izlaz sa terena,vraćanje ,tuča ....pokrijte se bre ušima,sad vam krivo što dečko koji navija za partizan ide u Zvezdu da igra EL...bedni ste

panter iz predgrađa

pre 9 godina

Kakve uvredljive i provokatorske komentare pustate kada su glodari u pitanju, a kada ja lepo napisem da nije istina da je zvezda ponudila vise Dangubicu, to necete da objavite. Jadni ste, vi ste ubedljivo najjadniji i sluzite samo glodarskim interesima. jebem vas usta pederska, sramota treba da vas bude sramota. Bednici jedni.
(Mikeli, 31. jul 2014 23:35) Ahahahah,koje to nama puko... Frustracije su došle da izražaja... Vidi se po rečniku...

grobar

pre 9 godina

Dangubic presao u kk vecitogubic. Doduse imate jednu regionalnu ligu i nekoliko domacih kupova.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (aca Umc, 31. jul 2014 23:22)

Imaju 2 regionalne lige.

aca

pre 9 godina

Na poziciji 3 Zvezda je dovela dva igrača koja su neiskusna da u EL naprave razliku. Pretpostavljam da Simonović ide,jer ako ostane onda je to bespotrebno gomilanje. Ali u nekoj kombo varijanti,koja je isključivo iznudjena, nikad planirana i ne treba se na nju oslanjati sa Blazicem, Lazicem i Dzenkinsom uz još jednog pleja to je respektabilna spoljna linija. Ali od Kalinica i Dangubica prave igre treba očekivati sledeće godine, kao što se od Jake očekuje da odigra ove godine.

07078048 je moj APR broj

pre 9 godina

Neka neko ovom dečku objasni da je odveden na slikanje u klub koji je zamrznut. Nije mi jasno zašto se stide da ga odvedu Železnik.

zarubica

pre 9 godina

Milisav je imao poziv Zvezde jos prosle godine i to nije nikakva tajna. Oduvao ih je, ali odmah. Toliko....idem da spavam...
(pablo, 31. jul 2014 21:24)

Ljubi tebe tvoj Milisav tako pametnog i neiskompleksiranog...

delije knin

pre 9 godina

Uh ne znam da li zvuci kao da se pravda sto je potpisao za Zvezdu,mogu je samo da kaze:dosao sam da dam sve od sebe!!!
To bi bilo dovoljno!!!