Sreda, 02.07.2014.

21:43

Zenga kandidat za selektora Srbije

Italijanski trener Valter Zenga izjavio je da pregovara sa Fudbalskim savezom Srbije oko preuzimanja reprezentacije.

Izvor: JT

Zenga kandidat za selektora Srbije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

173 Komentari

Sortiraj po:

Gooran

pre 9 godina

Jos jedne kvalifikacije i jos jedna smehoteka od nase reprezentacije.Kad vec pozivate takve trenere onda vam je bolje da pozovete nase trenere iz lokalnih liga makar ce vas manje kostati a znanje im je isto!

hope

pre 9 godina

Tole opasno navlacis gnev. Kad budete dali jedan cvrst argument zasto Drulovic ne bi ostao selektor onda cu cutati i ako dovedete nekog farana za selektora!

ciganin sam al najlepsi

pre 9 godina

Zasto je Zenga bolji od Lj. Drulovica ? Treba nam neko ko nece praviti nove, velike rezove, temelj je odlicno postavljen.

Бојан Илић

pre 9 godina

Само Антић и пар година одрешене руке!
Створио би врхунску репрезентцију!

Bodibond

pre 9 godina

Doslo vreme da se bezi iz zemlje, neverovatno sta citam svaki dan na vestima... Ovo sa Zengom me nije sokiralo kolko razocaralo pa dal je moguce da nemamo nijednog trenera nego dovodimo Italijana , ja kao delija to kazem iako mi je spomenuti drag. Tamo neki donose odluke a narod ko pita pa uzmite bre postavite Karadzica za selektora i da jednom za svagda zavrsimo sa sportm u ovpj napacenoj zemlji.

Vlada

pre 9 godina

Kad je dosao Pizon odnosno otisao Antic rekao sam da vise nikad necu pratiti reprezentaciju. Prevarim se pa ponekad i odgledam neku utakmicu, ali dolaskom OVOG gledao bih svaku utakmicu i svim srcem navijao za nase protivnike!

Pobednik

pre 9 godina

Mislim da ni Drulovic ni Zenga ne treba da vode reprezentaciju, treba nam selektor sa iskustvom, ako vec hoce stranca, neka se malo potrude da pronadju bolje resenje, a ne verujem da je ovaj Zenga jeftin uopste...

Undagarin

pre 9 godina

Rajevac četvrtfinalista svetskog prvenstva, Drulović prvak Evrope sa omladinicima, Stanojević treči na EP sa omladincima, Liga Šampiona (titulu kod nas ne računam), Đukić finalista EP sa mladom reprezentacijom, Dragoslav Stepanović nekada trener Leverkuzena, Ajntrahta, Atletik Bilbaoa, AEK - a... A nas da trenra Italijan, i to Zenga. Da je Lipi, pa ajde...

vlada

pre 9 godina

hahahaha pa ja ne verujem! pustite drulovica da radi svoj posao. ako je osvojio sa mladima zasto ne bi nas plasirao na prvenstvo? mislim da ce biti greska ako on ne bude trener jer obome sto je pokazao do sada mislim da je sasvim solidno upravljao repkom s obzirom da nije mnogo ni imao vremena.

BG

pre 9 godina

Dovedite Felix Magath-a.
Taj bi bio najbolje resenje.
Njega ni u Nemackoj ne vole, jer insistira na besomucnom radu, redu i disciplini.
Nadimak mu je "Quelix".
Otac mu je Amerikanac, vojnik, a majka Nemica.
Idealan spoj za ove nase manekene.

nekle

pre 9 godina

Ma nece Zenga ovo je fora, najverovatnije Piksi, i bio bi dobar izbor.
Drulovic igra suvise defanzivno i oprezno sa ovom ekipom.
Ima ferari, a vozi ga ko jugo.

Haizenberg

pre 9 godina

Ovo konstantno podcenjivanje Djukica me vec nervira.Ovi iz saveza bi trebali da imaju bar malo postovanja prema onome sto je uradio sa mladom selekcijom.Ako vec hoce stranca nek nas iznenade sa nekom trenerskom velicinom tipa Rehagel a ne nekim ko ima manje iskustva od predhodne dve opcije (Mihe i Djukica).Ja sam i dalje ubedjen da iskusnijeg i boljeg od Antica necemo naci skoro.

Advokat svih Srba

pre 9 godina

Ako se Zenga preuzme nasu selekciu, to ce biti najveca bruka i sramota u nasoj novijoj fudblskoj istoriji.On je nikakav trener, nema uspeha, cak je i Miha bolji "strucnjak" od njega. Ne samo da necemo otici na EP u Francuskoj nego ce ovo biti kraj naseg fudbala i dovodjenja na nivo trecerazrednih selekcija.
(igor, 2. jul 2014 22:32)
Druze,porazima nase reprezentacije od ekipa kao sto su Estonija,Litvanija,Makedonija,Kazahstan ili neresenim rezultatima sa ekipama kao sto su Jermenija,Azerbejdzan.Srbija je vec odavno trecerazredna fudbalska reprezentacija.

veliki zvezdas

pre 9 godina

Koliko god da gotivim ovog coveka,smatram da Srbiju niko drugi ne treba da predvodi osim Srbina.Sta fali Drulovicu?Mislim da on treba da nas vodi kroz kvakifikacije za evropsko.Dajte mu sansu aman.I nemoj neko da mi je spomenuo Panamu sad ;)

Bojan

pre 9 godina

Za nase je samo nemac, sta je Mateus uradio sa Partizanon, sta je Rehagel sa Grckom na euru, kako Klinsman vodi Ameriku, tako i nama treba, samo crvsta ruka i to nemacka i koji ce da se pokupi ako mu se neko mesa u posao, Spanci, Italijani, taj juznjacki mentalitet to nije za nas, takvi samo mogu da se jos pridruze nasim fudbalerima po splavovima.

Derane

pre 9 godina

Pravi se fenomenalna spona Tole-Ramadani-Zenga-Italija... Tole postavlja Zengu, Ramadani sastavlja reprezentaciju, Zenga promovise igrace i preporucuje ih talijanskim klubovima, svako ima svoj procenat i svi zadovoljni...! Mozda preterujem, ali me niko ne moze ubediti da nemamo nekog kvalitetnog trenera ko ce voditi ekipu, nego moramo ovog da zovemo, a koji nije bolji ni od Drulovica...! Definitivna propast!

Jole

pre 9 godina

Sreca vasa sto je platini radi vas prosirio euro sa 16 na 24 mada niste ni sad sigurno jer realno ste iza Portugala,Danske a sa Albanijom ce vam mozda bit i najteze :-)

novi Klemente

pre 9 godina

Nisam siguran, mislim da ne valja, slusao bi taj savez i razne menadzere. Drulovic, ako nije previse mekan, bolje je resenje od ovog strucnjaka.
Plus sto pre treba ubaciti igraca Filipa Kostica koji igra sjajno, 11 golova i 7 asistencija u Groningenu. Ako nastavimo da ga ne pozivamo lako ga mogu pozvati Holandjani i iskoristiti ga ili upropastiti kao Krkica.

igor

pre 9 godina

Ako se Zenga preuzme nasu selekciu, to ce biti najveca bruka i sramota u nasoj novijoj fudblskoj istoriji.On je nikakav trener, nema uspeha, cak je i Miha bolji "strucnjak" od njega. Ne samo da necemo otici na EP u Francuskoj nego ce ovo biti kraj naseg fudbala i dovodjenja na nivo trecerazrednih selekcija.

Komentator

pre 9 godina

Ako vec nameravaju da menjaju Ljubinka, ja bih radije Vahida koji je sad slobodan nakon Alzira. Mada bi bilo zeznuto, od reprezentativaca bi trazio da trce i da prezino dodaju loptu jedan drugom, ne bi im dozvolio da se upoznaju svaki put iznova, a Matic se ne bi pravio k'o da loptu vidi po prvi put. U svakom slucaju i sa Zengom bi bio rad, red i disciplina, a ne okupljanje gomile nekih umisljenih primadona k'o sto je tradicija u nasoj fudbalskoj nazovi reprezentaciji.

takinardi

pre 9 godina

Još 2-3 meseca je ostalo do početka kvalifikacija, a mi još polemišemo o kandidatima, pa su nam posle drugi krivi kad krenemu u startu sa porazima. Kad će taj da se upozna sa reprezentativcima, kad će krenuti sa uigravanjem?
Nećemo mi EURO videti ni posle 16 god., živi bili pa videli, iako će učestvovati po prvi put 24 reprezentacije

kike

pre 9 godina

Ovo sto rade je uzas.U princupu sam ravnodusan kada je izbor selektora u pitanju, jer sam svim srcem navijao da selektor bude Sinisa misleci da ce biti sve suprotno od onoga sto je ispao.Medjutim, prateci Drulovica, upratio sam da je, uzimajuci u obzir kadrovske probleme, pozivao objektivno najbolje igrace u tom momentu.Znaci, nije bilo nekih vratolomija.Sad, ovaj Zenga nije vodio neke jake i ozbiljne ekipe, vec vecinom klubove iz nekih skromnijih fudbalskih zemalja, tako da ne vidim sta on moze ponuditi vise od Ljubinka.Da su uhvatili nekog Svabu, koji je vodio solidne bundesligase, mozda bi i imalo nekog smisla.Ovako, ovo je sulud potez.Pretpostavljam da su ti spiskovi Drulovica na kojim su bili iskljucivo najbolji igraci i glavni razlog sto ce ga otjerati.Ocito Ljubinko ne da da mu se menadjeri mjesaju u rad.

igor

pre 9 godina

Drulovic, Bora Milutinovic, Djukic, Stanoje itd. itd. i vi zovete ovog strucnjaka kome je najjaca referenca u karijeri to sto je osvojio nesto sto se kod nas godinama unazad dodeljuje? Cirkus....

slobinator

pre 9 godina

glupost.iako mi je kao trener zvezde ostao u lepom sećanju ,s obzirom da od tada praktično i nije imao ozbiljniji angažman dovođenje njega na mesto selektoora je obična avantura.no pošto je reprenzetacija odavno postala karadžićevo privatno vlasništvo ,da on radi šta mu se prohte i nikome ne polaže račune,lično me više i nije briga za celokupni domaći fudbal,a i sport uopšte,pošto je on degradiran i kriminalizovan do te mere da je izgubio svaki smisao.

Nebojsa Covic

pre 9 godina

Mi nikad necemo vise igrati nijedno takmicenje, samo kvalifikacije... Kao zvezdas, smatram da bi cak i Marko Nikolic bio bolje resenje,iako je Zenga doneo Zvezdi dosta toga.

Shomi

pre 9 godina

Drulovic nista nije pokazao u ovih 3-4 utakmica sto je vodio reprezentaciju, pa bolje da pruze sansu nekom drugom. Ako nista, Zvezda je pod Zengom igrala vrlo dobro.

Ja bre

pre 9 godina

Falji Ramadani trlja ruke, tamo gde je stao Miha tu nastavlja Zenga! Drulovic nema podrsku fudbalskog podzemlja, previse je posten i povecen radu!

Gojko

pre 9 godina

O moj Boze!! Pa ako ovaj dodje ja ne pratim vise igru nase reprezentacije!! Cime je to drula zasluzio da svaki drugi dan izlazi neko novo ime u vezi za selektora?! Bruka smo!!

Lugano

pre 9 godina

Nadam se da ce pregovori biti neuspesni. Jedini stranac kojeg bih voleo na nasoj klupi je Felix Magath, zato sto je njegov sistem rada poznat, naterao bi nase reprezentativce na trcanje dok im dusa na nos ne izadje.

krajisnik

pre 9 godina

volim zengin rad u zvezdi, ali nisam odusevljen idejom da on vodi tim.Doduse ljubinku ocigledno fali autoritet.Nisam covjeka niti jednom vidio da se ljuti ili galami.Previse lici na dobrog ortaka nego na selektora

Marcelo Bielsa ili nista...

pre 9 godina

Ostavite Drulu...
Kakav bre Zenga, kad se setim one bruke iz Brage 1-1, kad se Zvezda branila sa 11 igraca na 20m od svog gola celu utakmicu...

Bojan

pre 9 godina

Za nase je samo nemac, sta je Mateus uradio sa Partizanon, sta je Rehagel sa Grckom na euru, kako Klinsman vodi Ameriku, tako i nama treba, samo crvsta ruka i to nemacka i koji ce da se pokupi ako mu se neko mesa u posao, Spanci, Italijani, taj juznjacki mentalitet to nije za nas, takvi samo mogu da se jos pridruze nasim fudbalerima po splavovima.

BG

pre 9 godina

Dovedite Felix Magath-a.
Taj bi bio najbolje resenje.
Njega ni u Nemackoj ne vole, jer insistira na besomucnom radu, redu i disciplini.
Nadimak mu je "Quelix".
Otac mu je Amerikanac, vojnik, a majka Nemica.
Idealan spoj za ove nase manekene.

Ja bre

pre 9 godina

Falji Ramadani trlja ruke, tamo gde je stao Miha tu nastavlja Zenga! Drulovic nema podrsku fudbalskog podzemlja, previse je posten i povecen radu!

Undagarin

pre 9 godina

Rajevac četvrtfinalista svetskog prvenstva, Drulović prvak Evrope sa omladinicima, Stanojević treči na EP sa omladincima, Liga Šampiona (titulu kod nas ne računam), Đukić finalista EP sa mladom reprezentacijom, Dragoslav Stepanović nekada trener Leverkuzena, Ajntrahta, Atletik Bilbaoa, AEK - a... A nas da trenra Italijan, i to Zenga. Da je Lipi, pa ajde...

igor

pre 9 godina

Ako se Zenga preuzme nasu selekciu, to ce biti najveca bruka i sramota u nasoj novijoj fudblskoj istoriji.On je nikakav trener, nema uspeha, cak je i Miha bolji "strucnjak" od njega. Ne samo da necemo otici na EP u Francuskoj nego ce ovo biti kraj naseg fudbala i dovodjenja na nivo trecerazrednih selekcija.

takinardi

pre 9 godina

Još 2-3 meseca je ostalo do početka kvalifikacija, a mi još polemišemo o kandidatima, pa su nam posle drugi krivi kad krenemu u startu sa porazima. Kad će taj da se upozna sa reprezentativcima, kad će krenuti sa uigravanjem?
Nećemo mi EURO videti ni posle 16 god., živi bili pa videli, iako će učestvovati po prvi put 24 reprezentacije

Derane

pre 9 godina

Pravi se fenomenalna spona Tole-Ramadani-Zenga-Italija... Tole postavlja Zengu, Ramadani sastavlja reprezentaciju, Zenga promovise igrace i preporucuje ih talijanskim klubovima, svako ima svoj procenat i svi zadovoljni...! Mozda preterujem, ali me niko ne moze ubediti da nemamo nekog kvalitetnog trenera ko ce voditi ekipu, nego moramo ovog da zovemo, a koji nije bolji ni od Drulovica...! Definitivna propast!

nekle

pre 9 godina

Ma nece Zenga ovo je fora, najverovatnije Piksi, i bio bi dobar izbor.
Drulovic igra suvise defanzivno i oprezno sa ovom ekipom.
Ima ferari, a vozi ga ko jugo.

Lugano

pre 9 godina

Nadam se da ce pregovori biti neuspesni. Jedini stranac kojeg bih voleo na nasoj klupi je Felix Magath, zato sto je njegov sistem rada poznat, naterao bi nase reprezentativce na trcanje dok im dusa na nos ne izadje.

Advokat svih Srba

pre 9 godina

Ako se Zenga preuzme nasu selekciu, to ce biti najveca bruka i sramota u nasoj novijoj fudblskoj istoriji.On je nikakav trener, nema uspeha, cak je i Miha bolji "strucnjak" od njega. Ne samo da necemo otici na EP u Francuskoj nego ce ovo biti kraj naseg fudbala i dovodjenja na nivo trecerazrednih selekcija.
(igor, 2. jul 2014 22:32)
Druze,porazima nase reprezentacije od ekipa kao sto su Estonija,Litvanija,Makedonija,Kazahstan ili neresenim rezultatima sa ekipama kao sto su Jermenija,Azerbejdzan.Srbija je vec odavno trecerazredna fudbalska reprezentacija.

Komentator

pre 9 godina

Ako vec nameravaju da menjaju Ljubinka, ja bih radije Vahida koji je sad slobodan nakon Alzira. Mada bi bilo zeznuto, od reprezentativaca bi trazio da trce i da prezino dodaju loptu jedan drugom, ne bi im dozvolio da se upoznaju svaki put iznova, a Matic se ne bi pravio k'o da loptu vidi po prvi put. U svakom slucaju i sa Zengom bi bio rad, red i disciplina, a ne okupljanje gomile nekih umisljenih primadona k'o sto je tradicija u nasoj fudbalskoj nazovi reprezentaciji.

Bodibond

pre 9 godina

Doslo vreme da se bezi iz zemlje, neverovatno sta citam svaki dan na vestima... Ovo sa Zengom me nije sokiralo kolko razocaralo pa dal je moguce da nemamo nijednog trenera nego dovodimo Italijana , ja kao delija to kazem iako mi je spomenuti drag. Tamo neki donose odluke a narod ko pita pa uzmite bre postavite Karadzica za selektora i da jednom za svagda zavrsimo sa sportm u ovpj napacenoj zemlji.

Vlada

pre 9 godina

Kad je dosao Pizon odnosno otisao Antic rekao sam da vise nikad necu pratiti reprezentaciju. Prevarim se pa ponekad i odgledam neku utakmicu, ali dolaskom OVOG gledao bih svaku utakmicu i svim srcem navijao za nase protivnike!

Marcelo Bielsa ili nista...

pre 9 godina

Ostavite Drulu...
Kakav bre Zenga, kad se setim one bruke iz Brage 1-1, kad se Zvezda branila sa 11 igraca na 20m od svog gola celu utakmicu...

Haizenberg

pre 9 godina

Ovo konstantno podcenjivanje Djukica me vec nervira.Ovi iz saveza bi trebali da imaju bar malo postovanja prema onome sto je uradio sa mladom selekcijom.Ako vec hoce stranca nek nas iznenade sa nekom trenerskom velicinom tipa Rehagel a ne nekim ko ima manje iskustva od predhodne dve opcije (Mihe i Djukica).Ja sam i dalje ubedjen da iskusnijeg i boljeg od Antica necemo naci skoro.

veliki zvezdas

pre 9 godina

Koliko god da gotivim ovog coveka,smatram da Srbiju niko drugi ne treba da predvodi osim Srbina.Sta fali Drulovicu?Mislim da on treba da nas vodi kroz kvakifikacije za evropsko.Dajte mu sansu aman.I nemoj neko da mi je spomenuo Panamu sad ;)

kike

pre 9 godina

Ovo sto rade je uzas.U princupu sam ravnodusan kada je izbor selektora u pitanju, jer sam svim srcem navijao da selektor bude Sinisa misleci da ce biti sve suprotno od onoga sto je ispao.Medjutim, prateci Drulovica, upratio sam da je, uzimajuci u obzir kadrovske probleme, pozivao objektivno najbolje igrace u tom momentu.Znaci, nije bilo nekih vratolomija.Sad, ovaj Zenga nije vodio neke jake i ozbiljne ekipe, vec vecinom klubove iz nekih skromnijih fudbalskih zemalja, tako da ne vidim sta on moze ponuditi vise od Ljubinka.Da su uhvatili nekog Svabu, koji je vodio solidne bundesligase, mozda bi i imalo nekog smisla.Ovako, ovo je sulud potez.Pretpostavljam da su ti spiskovi Drulovica na kojim su bili iskljucivo najbolji igraci i glavni razlog sto ce ga otjerati.Ocito Ljubinko ne da da mu se menadjeri mjesaju u rad.

ciganin sam al najlepsi

pre 9 godina

Zasto je Zenga bolji od Lj. Drulovica ? Treba nam neko ko nece praviti nove, velike rezove, temelj je odlicno postavljen.

igor

pre 9 godina

Drulovic, Bora Milutinovic, Djukic, Stanoje itd. itd. i vi zovete ovog strucnjaka kome je najjaca referenca u karijeri to sto je osvojio nesto sto se kod nas godinama unazad dodeljuje? Cirkus....

vlada

pre 9 godina

hahahaha pa ja ne verujem! pustite drulovica da radi svoj posao. ako je osvojio sa mladima zasto ne bi nas plasirao na prvenstvo? mislim da ce biti greska ako on ne bude trener jer obome sto je pokazao do sada mislim da je sasvim solidno upravljao repkom s obzirom da nije mnogo ni imao vremena.

Бојан Илић

pre 9 godina

Само Антић и пар година одрешене руке!
Створио би врхунску репрезентцију!

Pobednik

pre 9 godina

Mislim da ni Drulovic ni Zenga ne treba da vode reprezentaciju, treba nam selektor sa iskustvom, ako vec hoce stranca, neka se malo potrude da pronadju bolje resenje, a ne verujem da je ovaj Zenga jeftin uopste...

hope

pre 9 godina

Tole opasno navlacis gnev. Kad budete dali jedan cvrst argument zasto Drulovic ne bi ostao selektor onda cu cutati i ako dovedete nekog farana za selektora!

krajisnik

pre 9 godina

volim zengin rad u zvezdi, ali nisam odusevljen idejom da on vodi tim.Doduse ljubinku ocigledno fali autoritet.Nisam covjeka niti jednom vidio da se ljuti ili galami.Previse lici na dobrog ortaka nego na selektora

Nebojsa Covic

pre 9 godina

Mi nikad necemo vise igrati nijedno takmicenje, samo kvalifikacije... Kao zvezdas, smatram da bi cak i Marko Nikolic bio bolje resenje,iako je Zenga doneo Zvezdi dosta toga.

slobinator

pre 9 godina

glupost.iako mi je kao trener zvezde ostao u lepom sećanju ,s obzirom da od tada praktično i nije imao ozbiljniji angažman dovođenje njega na mesto selektoora je obična avantura.no pošto je reprenzetacija odavno postala karadžićevo privatno vlasništvo ,da on radi šta mu se prohte i nikome ne polaže račune,lično me više i nije briga za celokupni domaći fudbal,a i sport uopšte,pošto je on degradiran i kriminalizovan do te mere da je izgubio svaki smisao.

Gojko

pre 9 godina

O moj Boze!! Pa ako ovaj dodje ja ne pratim vise igru nase reprezentacije!! Cime je to drula zasluzio da svaki drugi dan izlazi neko novo ime u vezi za selektora?! Bruka smo!!

Jole

pre 9 godina

Sreca vasa sto je platini radi vas prosirio euro sa 16 na 24 mada niste ni sad sigurno jer realno ste iza Portugala,Danske a sa Albanijom ce vam mozda bit i najteze :-)

novi Klemente

pre 9 godina

Nisam siguran, mislim da ne valja, slusao bi taj savez i razne menadzere. Drulovic, ako nije previse mekan, bolje je resenje od ovog strucnjaka.
Plus sto pre treba ubaciti igraca Filipa Kostica koji igra sjajno, 11 golova i 7 asistencija u Groningenu. Ako nastavimo da ga ne pozivamo lako ga mogu pozvati Holandjani i iskoristiti ga ili upropastiti kao Krkica.

Shomi

pre 9 godina

Drulovic nista nije pokazao u ovih 3-4 utakmica sto je vodio reprezentaciju, pa bolje da pruze sansu nekom drugom. Ako nista, Zvezda je pod Zengom igrala vrlo dobro.

Gooran

pre 9 godina

Jos jedne kvalifikacije i jos jedna smehoteka od nase reprezentacije.Kad vec pozivate takve trenere onda vam je bolje da pozovete nase trenere iz lokalnih liga makar ce vas manje kostati a znanje im je isto!

Jole

pre 9 godina

Sreca vasa sto je platini radi vas prosirio euro sa 16 na 24 mada niste ni sad sigurno jer realno ste iza Portugala,Danske a sa Albanijom ce vam mozda bit i najteze :-)

Shomi

pre 9 godina

Drulovic nista nije pokazao u ovih 3-4 utakmica sto je vodio reprezentaciju, pa bolje da pruze sansu nekom drugom. Ako nista, Zvezda je pod Zengom igrala vrlo dobro.

nekle

pre 9 godina

Ma nece Zenga ovo je fora, najverovatnije Piksi, i bio bi dobar izbor.
Drulovic igra suvise defanzivno i oprezno sa ovom ekipom.
Ima ferari, a vozi ga ko jugo.

igor

pre 9 godina

Ako se Zenga preuzme nasu selekciu, to ce biti najveca bruka i sramota u nasoj novijoj fudblskoj istoriji.On je nikakav trener, nema uspeha, cak je i Miha bolji "strucnjak" od njega. Ne samo da necemo otici na EP u Francuskoj nego ce ovo biti kraj naseg fudbala i dovodjenja na nivo trecerazrednih selekcija.

Komentator

pre 9 godina

Ako vec nameravaju da menjaju Ljubinka, ja bih radije Vahida koji je sad slobodan nakon Alzira. Mada bi bilo zeznuto, od reprezentativaca bi trazio da trce i da prezino dodaju loptu jedan drugom, ne bi im dozvolio da se upoznaju svaki put iznova, a Matic se ne bi pravio k'o da loptu vidi po prvi put. U svakom slucaju i sa Zengom bi bio rad, red i disciplina, a ne okupljanje gomile nekih umisljenih primadona k'o sto je tradicija u nasoj fudbalskoj nazovi reprezentaciji.

Bojan

pre 9 godina

Za nase je samo nemac, sta je Mateus uradio sa Partizanon, sta je Rehagel sa Grckom na euru, kako Klinsman vodi Ameriku, tako i nama treba, samo crvsta ruka i to nemacka i koji ce da se pokupi ako mu se neko mesa u posao, Spanci, Italijani, taj juznjacki mentalitet to nije za nas, takvi samo mogu da se jos pridruze nasim fudbalerima po splavovima.

Vlada

pre 9 godina

Kad je dosao Pizon odnosno otisao Antic rekao sam da vise nikad necu pratiti reprezentaciju. Prevarim se pa ponekad i odgledam neku utakmicu, ali dolaskom OVOG gledao bih svaku utakmicu i svim srcem navijao za nase protivnike!

Undagarin

pre 9 godina

Rajevac četvrtfinalista svetskog prvenstva, Drulović prvak Evrope sa omladinicima, Stanojević treči na EP sa omladincima, Liga Šampiona (titulu kod nas ne računam), Đukić finalista EP sa mladom reprezentacijom, Dragoslav Stepanović nekada trener Leverkuzena, Ajntrahta, Atletik Bilbaoa, AEK - a... A nas da trenra Italijan, i to Zenga. Da je Lipi, pa ajde...

BG

pre 9 godina

Dovedite Felix Magath-a.
Taj bi bio najbolje resenje.
Njega ni u Nemackoj ne vole, jer insistira na besomucnom radu, redu i disciplini.
Nadimak mu je "Quelix".
Otac mu je Amerikanac, vojnik, a majka Nemica.
Idealan spoj za ove nase manekene.

Haizenberg

pre 9 godina

Ovo konstantno podcenjivanje Djukica me vec nervira.Ovi iz saveza bi trebali da imaju bar malo postovanja prema onome sto je uradio sa mladom selekcijom.Ako vec hoce stranca nek nas iznenade sa nekom trenerskom velicinom tipa Rehagel a ne nekim ko ima manje iskustva od predhodne dve opcije (Mihe i Djukica).Ja sam i dalje ubedjen da iskusnijeg i boljeg od Antica necemo naci skoro.

Marcelo Bielsa ili nista...

pre 9 godina

Ostavite Drulu...
Kakav bre Zenga, kad se setim one bruke iz Brage 1-1, kad se Zvezda branila sa 11 igraca na 20m od svog gola celu utakmicu...

Bodibond

pre 9 godina

Doslo vreme da se bezi iz zemlje, neverovatno sta citam svaki dan na vestima... Ovo sa Zengom me nije sokiralo kolko razocaralo pa dal je moguce da nemamo nijednog trenera nego dovodimo Italijana , ja kao delija to kazem iako mi je spomenuti drag. Tamo neki donose odluke a narod ko pita pa uzmite bre postavite Karadzica za selektora i da jednom za svagda zavrsimo sa sportm u ovpj napacenoj zemlji.

krajisnik

pre 9 godina

volim zengin rad u zvezdi, ali nisam odusevljen idejom da on vodi tim.Doduse ljubinku ocigledno fali autoritet.Nisam covjeka niti jednom vidio da se ljuti ili galami.Previse lici na dobrog ortaka nego na selektora

Nebojsa Covic

pre 9 godina

Mi nikad necemo vise igrati nijedno takmicenje, samo kvalifikacije... Kao zvezdas, smatram da bi cak i Marko Nikolic bio bolje resenje,iako je Zenga doneo Zvezdi dosta toga.

Ja bre

pre 9 godina

Falji Ramadani trlja ruke, tamo gde je stao Miha tu nastavlja Zenga! Drulovic nema podrsku fudbalskog podzemlja, previse je posten i povecen radu!

vlada

pre 9 godina

hahahaha pa ja ne verujem! pustite drulovica da radi svoj posao. ako je osvojio sa mladima zasto ne bi nas plasirao na prvenstvo? mislim da ce biti greska ako on ne bude trener jer obome sto je pokazao do sada mislim da je sasvim solidno upravljao repkom s obzirom da nije mnogo ni imao vremena.

kike

pre 9 godina

Ovo sto rade je uzas.U princupu sam ravnodusan kada je izbor selektora u pitanju, jer sam svim srcem navijao da selektor bude Sinisa misleci da ce biti sve suprotno od onoga sto je ispao.Medjutim, prateci Drulovica, upratio sam da je, uzimajuci u obzir kadrovske probleme, pozivao objektivno najbolje igrace u tom momentu.Znaci, nije bilo nekih vratolomija.Sad, ovaj Zenga nije vodio neke jake i ozbiljne ekipe, vec vecinom klubove iz nekih skromnijih fudbalskih zemalja, tako da ne vidim sta on moze ponuditi vise od Ljubinka.Da su uhvatili nekog Svabu, koji je vodio solidne bundesligase, mozda bi i imalo nekog smisla.Ovako, ovo je sulud potez.Pretpostavljam da su ti spiskovi Drulovica na kojim su bili iskljucivo najbolji igraci i glavni razlog sto ce ga otjerati.Ocito Ljubinko ne da da mu se menadjeri mjesaju u rad.

veliki zvezdas

pre 9 godina

Koliko god da gotivim ovog coveka,smatram da Srbiju niko drugi ne treba da predvodi osim Srbina.Sta fali Drulovicu?Mislim da on treba da nas vodi kroz kvakifikacije za evropsko.Dajte mu sansu aman.I nemoj neko da mi je spomenuo Panamu sad ;)

igor

pre 9 godina

Drulovic, Bora Milutinovic, Djukic, Stanoje itd. itd. i vi zovete ovog strucnjaka kome je najjaca referenca u karijeri to sto je osvojio nesto sto se kod nas godinama unazad dodeljuje? Cirkus....

Gojko

pre 9 godina

O moj Boze!! Pa ako ovaj dodje ja ne pratim vise igru nase reprezentacije!! Cime je to drula zasluzio da svaki drugi dan izlazi neko novo ime u vezi za selektora?! Bruka smo!!

Бојан Илић

pre 9 godina

Само Антић и пар година одрешене руке!
Створио би врхунску репрезентцију!

Lugano

pre 9 godina

Nadam se da ce pregovori biti neuspesni. Jedini stranac kojeg bih voleo na nasoj klupi je Felix Magath, zato sto je njegov sistem rada poznat, naterao bi nase reprezentativce na trcanje dok im dusa na nos ne izadje.

takinardi

pre 9 godina

Još 2-3 meseca je ostalo do početka kvalifikacija, a mi još polemišemo o kandidatima, pa su nam posle drugi krivi kad krenemu u startu sa porazima. Kad će taj da se upozna sa reprezentativcima, kad će krenuti sa uigravanjem?
Nećemo mi EURO videti ni posle 16 god., živi bili pa videli, iako će učestvovati po prvi put 24 reprezentacije

Advokat svih Srba

pre 9 godina

Ako se Zenga preuzme nasu selekciu, to ce biti najveca bruka i sramota u nasoj novijoj fudblskoj istoriji.On je nikakav trener, nema uspeha, cak je i Miha bolji "strucnjak" od njega. Ne samo da necemo otici na EP u Francuskoj nego ce ovo biti kraj naseg fudbala i dovodjenja na nivo trecerazrednih selekcija.
(igor, 2. jul 2014 22:32)
Druze,porazima nase reprezentacije od ekipa kao sto su Estonija,Litvanija,Makedonija,Kazahstan ili neresenim rezultatima sa ekipama kao sto su Jermenija,Azerbejdzan.Srbija je vec odavno trecerazredna fudbalska reprezentacija.

slobinator

pre 9 godina

glupost.iako mi je kao trener zvezde ostao u lepom sećanju ,s obzirom da od tada praktično i nije imao ozbiljniji angažman dovođenje njega na mesto selektoora je obična avantura.no pošto je reprenzetacija odavno postala karadžićevo privatno vlasništvo ,da on radi šta mu se prohte i nikome ne polaže račune,lično me više i nije briga za celokupni domaći fudbal,a i sport uopšte,pošto je on degradiran i kriminalizovan do te mere da je izgubio svaki smisao.

novi Klemente

pre 9 godina

Nisam siguran, mislim da ne valja, slusao bi taj savez i razne menadzere. Drulovic, ako nije previse mekan, bolje je resenje od ovog strucnjaka.
Plus sto pre treba ubaciti igraca Filipa Kostica koji igra sjajno, 11 golova i 7 asistencija u Groningenu. Ako nastavimo da ga ne pozivamo lako ga mogu pozvati Holandjani i iskoristiti ga ili upropastiti kao Krkica.

Derane

pre 9 godina

Pravi se fenomenalna spona Tole-Ramadani-Zenga-Italija... Tole postavlja Zengu, Ramadani sastavlja reprezentaciju, Zenga promovise igrace i preporucuje ih talijanskim klubovima, svako ima svoj procenat i svi zadovoljni...! Mozda preterujem, ali me niko ne moze ubediti da nemamo nekog kvalitetnog trenera ko ce voditi ekipu, nego moramo ovog da zovemo, a koji nije bolji ni od Drulovica...! Definitivna propast!

hope

pre 9 godina

Tole opasno navlacis gnev. Kad budete dali jedan cvrst argument zasto Drulovic ne bi ostao selektor onda cu cutati i ako dovedete nekog farana za selektora!

Pobednik

pre 9 godina

Mislim da ni Drulovic ni Zenga ne treba da vode reprezentaciju, treba nam selektor sa iskustvom, ako vec hoce stranca, neka se malo potrude da pronadju bolje resenje, a ne verujem da je ovaj Zenga jeftin uopste...

ciganin sam al najlepsi

pre 9 godina

Zasto je Zenga bolji od Lj. Drulovica ? Treba nam neko ko nece praviti nove, velike rezove, temelj je odlicno postavljen.

Gooran

pre 9 godina

Jos jedne kvalifikacije i jos jedna smehoteka od nase reprezentacije.Kad vec pozivate takve trenere onda vam je bolje da pozovete nase trenere iz lokalnih liga makar ce vas manje kostati a znanje im je isto!