Ponedeljak, 16.06.2014.

23:56

DV o sudijama, Vučiću, S. Koreji...

Duško Vujošević rekao je da je presrećan što su njegovi igrači pobedili "jako kvalitetnog rivala", istakavši da su sudije objektivnošću pokazale hrabrost.

Izvor: B92

DV o sudijama, Vuèiæu, S. Koreji... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

131 Komentari

Sortiraj po:

nikola

pre 9 godina

Znači ako Zvezda uzme titulu namestili Vucic, Vucucev brat, Covic, Rusi....
A ako Partizan uzme titulu onda ce da kazu da im nemogu nista ni Vucic ni drzava ni.....
Pa odlučiti se manipulatori ako je namešteno onda je tako ne može i jedno i drugo.Jadni ste i ogadili ste košarku celoj Srbiji
(Sinisa, 17. jun 2014 11:24)

U prvom delu komentara si dao sam sebi odgovor na drugi deo komentara.

Milos

pre 9 godina

Sudija posle prvog meca ide u policijsku stanicu, i podnosi prijavu, jer mu je (i njegovoj porodici) preceno smrcu! To ne objavljujete? Nema komentara?

Nevidjeni pritisci na njih.

Epilog: kradja u drugoj.

helen

pre 9 godina

Neverovatno sta Vujosevic prica.Cim njegov tim, gubi,odmah neko uitice na sudije.Bavi se covek i politikom,on je sramota za srpski sport.

aleksandar

pre 9 godina

Zvezdaši, nova vest:
Bandić rekao da ne podržava Ciboninu odluku da igra Evroligu i ne veruje da će igrati.
Rok im ističe, u petak će se sve znati.
Zvezda će kako stvari stoje, igrati direktno Evroligu. Nek uzmu lopatari pašteta domaću ligu za utehu.
(Nolan, 17. jun 2014 09:31)eh sta se desi kad je neko em glup em prirodno glup

Кад на врби роди грожђе!

pre 9 godina

Каква објективност??? Погледајте снимак поново па реците поштено!

pudlica iz zemuna

pre 9 godina

A Bogdan crkava od smeha dok Dule proziva. Decko ga stvarno voli ko oca. To mi je najjaci utisak sa konferencije. Inace sve sto je rekao stoji. Nisam siguran koliko je to mudro ali mu svaka cast, ima petlju.

живела демагогија

pre 9 godina

Али конструкција да Дачић помаже ФК Ц.З да заиграју у Европи тако што Ангели нуди пенал за Немачку који ће да суди Мажић, од тога нема даље.Дијагноза-shizofrenia.

Borky

pre 9 godina

Jadan si. Sad ti je sve dobro?! Kako sad nema icindenata? Kako sad ne napustas teren ko neka djevojcica? Sad ti je super kad onog balonju niko ne smije cuvati? Ti si ovo finale izgubio kad si pobegao sa terena a ovo je sad sve farsa gdje te Zvezda i sudije pustaju da ne places.

singer

pre 9 godina

Dule majstore, imas slobodu koju si sam osvojio i za koju sam placas cenu. To mediokriteti nikad nece razumeti. Sesir dole! Respekt! Bravo!

Sinisa

pre 9 godina

Znači ako Zvezda uzme titulu namestili Vucic, Vucucev brat, Covic, Rusi....
A ako Partizan uzme titulu onda ce da kazu da im nemogu nista ni Vucic ni drzava ni.....
Pa odlučiti se manipulatori ako je namešteno onda je tako ne može i jedno i drugo.Jadni ste i ogadili ste košarku celoj Srbiji

Danijell

pre 9 godina

Citam komentare, Dusko je jedina prava opozicijia i sl. Pa da li je moguce da ne mogu da procitam clanak iz domaceg sporta, a da se ne provlaci politika? Je li opozicionar, je li hoce da se bavi politikom, pa idi covece u politiku, postedi nas koji sport volimo i pratimo zato sto je sport, a ne zato da bih citao jos jedan politicki blok. Ostaje mi samo citulje da citam, jer jedino jos tamo nema upliva politike.

doktor

pre 9 godina

Ovaj čovek je zreo za ludnicu,nema ni grama logike u njegovim izjavama,o objektivnosti da ne pričam.
Pomislio bi čovek da njega Partizan uopšte i ne interesuje,nego samo šta drugi rade.

dr levo smetalo

pre 9 godina

da, sada kada je sudjeno u korist Partizana sudjenje je objektivno
(milan, 17. jun 2014 09:35)
Sudjenje je ocigledno bilo u korist bubrega Bogdana Bogdanovica, jer mu je oprosten nasilnicki nasrtaj na lakat Branka Lazica.

Neko

pre 9 godina

Pa Dule uvek davao ovakve izjave, i psovao igrače i.....tako već 10 godina. Da ste na jednu utakmicu otišli znali bi... Sada odjednom je to bačeno u prvi plan...razlozi nepoznati. A samo da napomenem da je medijska zvečka kada davi Bogdana, ali kada Lazić raspali Bogdana po leđima...to je skroz normalno. Ne mislim da je Dule naivan, ali nije samo on kriv u celoj ovoj papazjaniji od sporta koji sam nekada voleo :( :(

zili

pre 9 godina

ovaj vojosevic ima problem sa licnim zdravljem, njegov um je bolestan. do pre par godina sam ga gotivio ali u poslednje vreme mi je odvratan.

MRKI

pre 9 godina

Ima tu jedna druga stvar koja smrdi. Moze li ko reci da je Beloševic loš sudija koji je sudio finale lige sampiona Evropska i Svetska prvenstva. Samo u Srbiji je loš sudija. Samo u Srbiji na svaku sudijsku odluku reaguju treneri i cela klupa. Zato je loš Beloševic i ostale sudije što odmah ne sviraju tehničke greške i smire i trenere i klupu. Ovako cirkus se nastavlja.

Al

pre 9 godina

Vujošević je sada zadovoljan suđenjem. Naravno, njegov tim je pobedio. Pritisci, pretnje i povlačenje ekipe sa terena su urodili plodom. Elem, Zvezda će morati da promeni pristup, sa primitivcima se treba obračunati baš na njihov način.

steva

pre 9 godina

Au, pa sada kad ne moze da napada sudije, napada celu drzavu.I da je po povelji UN-mnogo je.
Pre nekako hvalio Vucica kad im je dao pare, a sad....
Ipak ne mogu da shvatim kako se takvom coveku jednom ne moze da stane na put. Svaka cast za strucnost (samo na nasim prostorima), ali ovakve svakodnevne izjave!? Za njega uvek neko mora da bude kriv i kad pobedi i kad izgubi, a da ne pomene Covica, mislim da ne bi mogao mirno da spava, ako uopste i spava mirno.

Luka

pre 9 godina

Idolopoklonstvo koje grobari bez izuzetka gaje prema ovom čoveku prevazilazi čak i ono koje Vučić ima u svojoj stranci. Oba stanja su toliko patološka da se već plašim kako će se sve završiti po ono malo normalnih što je u ovoj zemlji ostalo...

Mix

pre 9 godina

Pročitajte izjave partizanovog trenera i igrača,a potom izjave iz ekipe zvezde. Pametnom dovoljno !
Prosto neko pravi non-stop kaljugu i u njoj uspešno pliva,a neko nikada neće umeti da se snađe u takvoj "sportskoj" atmosferi.

UNITEDOVAC

pre 9 godina

ne znam da li samo to ja primetim.... dusko vuj. hoce da unisti srpsku kosarku...ovo je pocetak sto bogdan nece igrati za reprezentaciju....ubacio je svim igracima partizana u mozak da treba da gledaju na srbe kao protivnike i tako se ponasaju....pored toliko srpskih kosarkasa u partizanu on da kapitensku traku skoroj pridoslici govorim o lovrenju koji je najslicniji duletu tako je sav licemeran i pokvaren to se vidi na terenu

Nolan

pre 9 godina

Zvezdaši, nova vest:
Bandić rekao da ne podržava Ciboninu odluku da igra Evroligu i ne veruje da će igrati.
Rok im ističe, u petak će se sve znati.
Zvezda će kako stvari stoje, igrati direktno Evroligu. Nek uzmu lopatari pašteta domaću ligu za utehu.

Batkov pedijatar

pre 9 godina

Kao grobar i neko ko ide na sve utakmice pitam zasto se ne oglašava Sasa Danilović dok se Partizan krvnički napada svim sredstvima
(Dragan, 17. jun 2014 02:29)

zato sto je postao poltron ljudi na vlasti ,i zato sto se plasi za svoj polozaj,i nema bas puno "onoga" u medjunozju

Djape Knez

pre 9 godina

Jedan komentar je sve objasnio! "Zanimljivo je kada partizan vodi onda nema incidenata a kada gubi!" a ja bi dodao,onda je sudjenje dobro,sve je ok,i drzava i vlada itd!

panter

pre 9 godina

Bogdan za ova dva dana izgubio svo moje postovanje.
(la blejaz, 17. jun 2014 00:11)

I moje isto kolega iz Zeleznika, kako nam je sipao 70 poena za 2 dana :'(

VR74

pre 9 godina

Sada ste zadovoljni suđenjem, kada pobeđujete? Sada je Radonjić trebao da napusti parket na 15 minuta, nezadovoljan suđenjem? Sada je sve u redu, kada se Lovernju ne sudi namerna nad Dženkinsom, kada mu je lomio ruke! Bogdanu se, valjda, sada igra za Srbiju! LICEMERI GROBARSKI!!!

777

pre 9 godina

BB dve utakmice 67 koseva?? Auu..a neki kazu da je amater?? Da li vi znate sta pisete? Ko danas u nasoj ligi da 30 koseva na mecu? Svecom se trazi takva utakmica a BB u dve za redom?? Postujte to a ne pljujte jer smo napokon dobili igracinu. Bravo mali..

Pedja

pre 9 godina

Dule, odmah se učlanjujem u stranku koju osnuješ i imaš moj glas za predsednika ili premijera.
(Upomoć, 17. jun 2014 00:40)
Samo sto broj glasova takvih kao sto si ti nije dovoljan ni za cenzus.

aleksandar

pre 9 godina

kralj,car,imperator,intelektualac.veliki i neprevazidjeni DULE.mislim da treba da se povuce,ali ne zbog naprednih,podguznih,pozadinskih muva,nego zbog svog zdravlja,ali znam da nece.RESPECT treneru

Mister No

pre 9 godina

U Srbiji trenutno nema nikoga koji na glas sme da kaze nesto od Vucicu osim Duleta. Tako da je on jedina prava opozicija u Srbiji. Mozete ga mrzeti zbog njegovih manira ali zbog ovoga zasluzuje sve pohvale

rezime

pre 9 godina

Pa ja ne znam ko moze da bude srecan posle svega sta se desava u nasoj kosarci.Politika,mrznja,vredjanje,tuce na parketu.Pazite,ovo se konstatno ponavlja.I sad neko,navijac,trener,funkcioner,svejedno,stvara od toga pozitivnu sliku misleci da se 'uzdigao' i iz te lose platforme izvukao neku pozitivu za sebe i svoj klub.On misli da je 'predriblao' sve i da je nekakav pobednik u ovoj nasoj bedi.Dok srpska kosarka ne ozdravi,nema pobednika.

Ivan PK

pre 9 godina

Ko si ti da govoris o objektivnoscu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koja, 16. jun 2014 23:58)

Kaze se - Ko si ti da govoris o objektivnosti?

Duško

pre 9 godina

Bilo bi sve u redu i u prvom meću da je Partizan dobijao. Vidite kako sve funkcioniše, sve je idealno kad sudije svaki kontakt sviraju u korist Partizana. Oni koji su igrali košarku, malo se razumeju u nju, znaju šta to znači i koliko je utakmica Partizan dobijao takvim suđenjem. Samo nek Vujošević pobeđuje i imaćemo najbolje prvenstvo, najbolje suđenje, najbolje...

zeljko

pre 9 godina

neverovatno je kako nikad nema primedbi na sudjenje kada pobedjuje samo kada gubi.sudije su ovoga puta svirale sve ali objektivno na stetu zvezde to vidi svako ko se imalo razume u kosarku a mi smo valjda jos uvek zemlja kosarke...kao zvezdas priznajem da je partizan bio bolji ali dosta sa prepucavanjima politikomi ostalim glupostima koji nemaju veze sa kosarkom,pustite ljude da igrau pa neka pobedi bolji

xxx

pre 9 godina

nije ga pustio jer je dule takav tip trenere, on uvek "stiti" igrace (a on sam sta im radi je vec druga prica:), tj nije mu dopustio da eventualno odvali jos neku slicnu glupost. ni ja to nisam provaljivao dok nisam cuo od nekih bivsih igraca partizana (drobnjak, grbovic, kecman...). nesto u smislu "ti si igrac i tvoje je da igras a svadje, rasprave, psovanja, tehnicke i ostale stvari prepusti meni".

SASA

pre 9 godina

Svaki put kad davim nekog, Vucic je kriv...(;-)))....
Oh, nije ni cudo da se Partizan raspada, ovaj covek je od onakvog tima napravio kafanu, pianci koliko hoce, moze mu se...'
Kakva sramota...

nikola

pre 9 godina

Opet 20 razlike.Ako nekoga ne mrzi neka prebroji 20+ pobede Partizana nad zvezdom i fmp zvezdom poslednjih 15 godina.Mislim da ih je u proseku bar jedna po sezoni,a verovatno i vise.

pera

pre 9 godina

Koliko god da je u pravu,ja se plasim ovih njegovih izjava i napadanja svemocnog Vucica.Dule ne razmislja da ovakve izjave mogu imati kontraefekat i da sutra Vucic moze da kaze "e sad ces da vidis,nema vise ni dinar da vidi JSD". Koliko god da ga mrzim,taj Vucic nam je prakticno spasao KK proslog leta i doveo nam dobre sponzore.

301

pre 9 godina

Vujosevic = Leonida, poslednja odbrana postenja i morala u sportu.
Mogu se sa njim o necemu slagati ili ne, ali ne mogu a da mu se ne divim za borbu koju vodi za svoj i moj Partizan.

Jovan

pre 9 godina

Kad pobedis sudjenje ti je super, kad izgubis sudjenje je katastrofalno i tendeciozno. Dok je takvih kreatura u srpskoj kosarci kao sto si ti, crno nam se pise u svakom pogledu.

reprezentativac ccc

pre 9 godina

Pomenuo je on i neku tv i neke novinare kako su neobjektivni. Inače ima jedna pesma grupe Familija koja objašnjava ovo stanje doticne osobe.

ptw

pre 9 godina

ovo je smesno!!! sada sudjenje nije tendenciozno,kada mi pobedjujemo 20 razlike,a bilo je tendeciozno kada smo mi gubili 10 razlike.
da,ovo mi zvuci kao nepristrasna izjava. jadna drzava sa ovakvim covekom u sportu.

fancy

pre 9 godina

Izasli smo da bi se upristojili????? Jel to znaci sve dozvoljeno? Kad se pobedi onda je objektivno? U prevodu upropastena Zvezda! Uspelo je dakle! Svaka cast Dule, tako se sportski bori i navija! Boze ima li te...

GuyFawkes

pre 9 godina

Zamislite Duleta ogrnutog rimskom togom i sa lovorovim vencem na glavi. A pri tom ga u trijumfalnoj paradi voze u dbokolicama. Neprocenjivo...

dejan

pre 9 godina

Hvala ti dule za sve,nisam navijac partizana ali sam gradjanin srbije koji zivi u medijskom mraku,hvala b92,blicu i tebi....vi imate hrabrosti

kalasnjikov

pre 9 godina

Ti si dule puko ko zvecka! Da je Zvezda kojim slucajem preokrenula,bilo bi-sudije podlegle pritisku! Ma i da uzmete titulu,ja sam i dalje uz svoju Zvezdu. Partizan ne mrzim,ali tebe. . . ne znam.. verovatno!!!!

savo

pre 9 godina

Sad je sve ok... Izgleda da se moras pomaci da gnjide pobijede svaku utakmicu bez problema da bi u zemlji sve bilo ok... Sad se stipkajte... E moj Bogdane bices i jesi veliki igrac ali si mali covjek...

znate, niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove .

pre 9 godina

naslov totalno izvučen iz konteksta kao i uvek, prave običnu senzaciju od svake izjave.

s tim što je Dule kao i uvek do sad: u pravu.

sluŠAMROK i Djenka snima nešto spržio ga Bogdan

pre 9 godina

nemam pojma o čemu pišem već godinama, ali napisaću još jedan komentar iako nisam pročitao tekst.

buki

pre 9 godina

Hahahaha, ovaj nije normalan stvarno. Svaka njemu cast za sve sto je uradio u kosarci i za sve igrace koje je napravio, ali ovo sto radi ove godine je stvarno komedija..

AcaPN

pre 9 godina

Kada pobedjuje, tada je sudjenje ok. Al' kada gubi, onda je tendenciozno? Svaki komentar o ovom coveku je suvisan. Cestitke Partizanu i njegovim navijacima na zasluzenoj pobedi, od jednog navijaca Zvezde!

D1V1

pre 9 godina

Ocigledno da poveljom Ujedinjenih nacija Vujosevic ima pravo na svoje misljenje i izjave a ocigledno da poveljom Duska Vujosevica to pravo nema Bogdanovic posto nije dobio dozvolu da objasni svoju prethodu izjavu.

veerghoen

pre 9 godina

Ti si vec za penziju Dusko. Pogubio si kompas. Kao navijac Zvezde, imao sam veliko postovanje za tvoj rad, ali si pomalo skrenuo sa puta vec neko vreme.

D1V1

pre 9 godina

Ocigledno da poveljom Ujedinjenih nacija Vujosevic ima pravo na svoje misljenje i izjave a ocigledno da poveljom Duska Vujosevica to pravo nema Bogdanovic posto nije dobio dozvolu da objasni svoju prethodu izjavu.

301

pre 9 godina

Vujosevic = Leonida, poslednja odbrana postenja i morala u sportu.
Mogu se sa njim o necemu slagati ili ne, ali ne mogu a da mu se ne divim za borbu koju vodi za svoj i moj Partizan.

veerghoen

pre 9 godina

Ti si vec za penziju Dusko. Pogubio si kompas. Kao navijac Zvezde, imao sam veliko postovanje za tvoj rad, ali si pomalo skrenuo sa puta vec neko vreme.

znate, niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove .

pre 9 godina

naslov totalno izvučen iz konteksta kao i uvek, prave običnu senzaciju od svake izjave.

s tim što je Dule kao i uvek do sad: u pravu.

dejan

pre 9 godina

Hvala ti dule za sve,nisam navijac partizana ali sam gradjanin srbije koji zivi u medijskom mraku,hvala b92,blicu i tebi....vi imate hrabrosti

Jovan

pre 9 godina

Kad pobedis sudjenje ti je super, kad izgubis sudjenje je katastrofalno i tendeciozno. Dok je takvih kreatura u srpskoj kosarci kao sto si ti, crno nam se pise u svakom pogledu.

GuyFawkes

pre 9 godina

Zamislite Duleta ogrnutog rimskom togom i sa lovorovim vencem na glavi. A pri tom ga u trijumfalnoj paradi voze u dbokolicama. Neprocenjivo...

Neko

pre 9 godina

Pa Dule uvek davao ovakve izjave, i psovao igrače i.....tako već 10 godina. Da ste na jednu utakmicu otišli znali bi... Sada odjednom je to bačeno u prvi plan...razlozi nepoznati. A samo da napomenem da je medijska zvečka kada davi Bogdana, ali kada Lazić raspali Bogdana po leđima...to je skroz normalno. Ne mislim da je Dule naivan, ali nije samo on kriv u celoj ovoj papazjaniji od sporta koji sam nekada voleo :( :(

sluŠAMROK i Djenka snima nešto spržio ga Bogdan

pre 9 godina

nemam pojma o čemu pišem već godinama, ali napisaću još jedan komentar iako nisam pročitao tekst.

ptw

pre 9 godina

ovo je smesno!!! sada sudjenje nije tendenciozno,kada mi pobedjujemo 20 razlike,a bilo je tendeciozno kada smo mi gubili 10 razlike.
da,ovo mi zvuci kao nepristrasna izjava. jadna drzava sa ovakvim covekom u sportu.

MRKI

pre 9 godina

Ima tu jedna druga stvar koja smrdi. Moze li ko reci da je Beloševic loš sudija koji je sudio finale lige sampiona Evropska i Svetska prvenstva. Samo u Srbiji je loš sudija. Samo u Srbiji na svaku sudijsku odluku reaguju treneri i cela klupa. Zato je loš Beloševic i ostale sudije što odmah ne sviraju tehničke greške i smire i trenere i klupu. Ovako cirkus se nastavlja.

reprezentativac ccc

pre 9 godina

Pomenuo je on i neku tv i neke novinare kako su neobjektivni. Inače ima jedna pesma grupe Familija koja objašnjava ovo stanje doticne osobe.

AcaPN

pre 9 godina

Kada pobedjuje, tada je sudjenje ok. Al' kada gubi, onda je tendenciozno? Svaki komentar o ovom coveku je suvisan. Cestitke Partizanu i njegovim navijacima na zasluzenoj pobedi, od jednog navijaca Zvezde!

singer

pre 9 godina

Dule majstore, imas slobodu koju si sam osvojio i za koju sam placas cenu. To mediokriteti nikad nece razumeti. Sesir dole! Respekt! Bravo!

Al

pre 9 godina

Vujošević je sada zadovoljan suđenjem. Naravno, njegov tim je pobedio. Pritisci, pretnje i povlačenje ekipe sa terena su urodili plodom. Elem, Zvezda će morati da promeni pristup, sa primitivcima se treba obračunati baš na njihov način.

savo

pre 9 godina

Sad je sve ok... Izgleda da se moras pomaci da gnjide pobijede svaku utakmicu bez problema da bi u zemlji sve bilo ok... Sad se stipkajte... E moj Bogdane bices i jesi veliki igrac ali si mali covjek...

Danijell

pre 9 godina

Citam komentare, Dusko je jedina prava opozicijia i sl. Pa da li je moguce da ne mogu da procitam clanak iz domaceg sporta, a da se ne provlaci politika? Je li opozicionar, je li hoce da se bavi politikom, pa idi covece u politiku, postedi nas koji sport volimo i pratimo zato sto je sport, a ne zato da bih citao jos jedan politicki blok. Ostaje mi samo citulje da citam, jer jedino jos tamo nema upliva politike.

777

pre 9 godina

BB dve utakmice 67 koseva?? Auu..a neki kazu da je amater?? Da li vi znate sta pisete? Ko danas u nasoj ligi da 30 koseva na mecu? Svecom se trazi takva utakmica a BB u dve za redom?? Postujte to a ne pljujte jer smo napokon dobili igracinu. Bravo mali..

fancy

pre 9 godina

Izasli smo da bi se upristojili????? Jel to znaci sve dozvoljeno? Kad se pobedi onda je objektivno? U prevodu upropastena Zvezda! Uspelo je dakle! Svaka cast Dule, tako se sportski bori i navija! Boze ima li te...

VR74

pre 9 godina

Sada ste zadovoljni suđenjem, kada pobeđujete? Sada je Radonjić trebao da napusti parket na 15 minuta, nezadovoljan suđenjem? Sada je sve u redu, kada se Lovernju ne sudi namerna nad Dženkinsom, kada mu je lomio ruke! Bogdanu se, valjda, sada igra za Srbiju! LICEMERI GROBARSKI!!!

Mister No

pre 9 godina

U Srbiji trenutno nema nikoga koji na glas sme da kaze nesto od Vucicu osim Duleta. Tako da je on jedina prava opozicija u Srbiji. Mozete ga mrzeti zbog njegovih manira ali zbog ovoga zasluzuje sve pohvale

panter

pre 9 godina

Bogdan za ova dva dana izgubio svo moje postovanje.
(la blejaz, 17. jun 2014 00:11)

I moje isto kolega iz Zeleznika, kako nam je sipao 70 poena za 2 dana :'(

Mix

pre 9 godina

Pročitajte izjave partizanovog trenera i igrača,a potom izjave iz ekipe zvezde. Pametnom dovoljno !
Prosto neko pravi non-stop kaljugu i u njoj uspešno pliva,a neko nikada neće umeti da se snađe u takvoj "sportskoj" atmosferi.

pudlica iz zemuna

pre 9 godina

A Bogdan crkava od smeha dok Dule proziva. Decko ga stvarno voli ko oca. To mi je najjaci utisak sa konferencije. Inace sve sto je rekao stoji. Nisam siguran koliko je to mudro ali mu svaka cast, ima petlju.

Batkov pedijatar

pre 9 godina

Kao grobar i neko ko ide na sve utakmice pitam zasto se ne oglašava Sasa Danilović dok se Partizan krvnički napada svim sredstvima
(Dragan, 17. jun 2014 02:29)

zato sto je postao poltron ljudi na vlasti ,i zato sto se plasi za svoj polozaj,i nema bas puno "onoga" u medjunozju

Luka

pre 9 godina

Idolopoklonstvo koje grobari bez izuzetka gaje prema ovom čoveku prevazilazi čak i ono koje Vučić ima u svojoj stranci. Oba stanja su toliko patološka da se već plašim kako će se sve završiti po ono malo normalnih što je u ovoj zemlji ostalo...

aleksandar

pre 9 godina

kralj,car,imperator,intelektualac.veliki i neprevazidjeni DULE.mislim da treba da se povuce,ali ne zbog naprednih,podguznih,pozadinskih muva,nego zbog svog zdravlja,ali znam da nece.RESPECT treneru

dr levo smetalo

pre 9 godina

da, sada kada je sudjeno u korist Partizana sudjenje je objektivno
(milan, 17. jun 2014 09:35)
Sudjenje je ocigledno bilo u korist bubrega Bogdana Bogdanovica, jer mu je oprosten nasilnicki nasrtaj na lakat Branka Lazica.

kalasnjikov

pre 9 godina

Ti si dule puko ko zvecka! Da je Zvezda kojim slucajem preokrenula,bilo bi-sudije podlegle pritisku! Ma i da uzmete titulu,ja sam i dalje uz svoju Zvezdu. Partizan ne mrzim,ali tebe. . . ne znam.. verovatno!!!!

Pedja

pre 9 godina

Dule, odmah se učlanjujem u stranku koju osnuješ i imaš moj glas za predsednika ili premijera.
(Upomoć, 17. jun 2014 00:40)
Samo sto broj glasova takvih kao sto si ti nije dovoljan ni za cenzus.

UNITEDOVAC

pre 9 godina

ne znam da li samo to ja primetim.... dusko vuj. hoce da unisti srpsku kosarku...ovo je pocetak sto bogdan nece igrati za reprezentaciju....ubacio je svim igracima partizana u mozak da treba da gledaju na srbe kao protivnike i tako se ponasaju....pored toliko srpskih kosarkasa u partizanu on da kapitensku traku skoroj pridoslici govorim o lovrenju koji je najslicniji duletu tako je sav licemeran i pokvaren to se vidi na terenu

Ivan PK

pre 9 godina

Ko si ti da govoris o objektivnoscu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koja, 16. jun 2014 23:58)

Kaze se - Ko si ti da govoris o objektivnosti?

buki

pre 9 godina

Hahahaha, ovaj nije normalan stvarno. Svaka njemu cast za sve sto je uradio u kosarci i za sve igrace koje je napravio, ali ovo sto radi ove godine je stvarno komedija..

Djape Knez

pre 9 godina

Jedan komentar je sve objasnio! "Zanimljivo je kada partizan vodi onda nema incidenata a kada gubi!" a ja bi dodao,onda je sudjenje dobro,sve je ok,i drzava i vlada itd!

Nolan

pre 9 godina

Zvezdaši, nova vest:
Bandić rekao da ne podržava Ciboninu odluku da igra Evroligu i ne veruje da će igrati.
Rok im ističe, u petak će se sve znati.
Zvezda će kako stvari stoje, igrati direktno Evroligu. Nek uzmu lopatari pašteta domaću ligu za utehu.

живела демагогија

pre 9 godina

Али конструкција да Дачић помаже ФК Ц.З да заиграју у Европи тако што Ангели нуди пенал за Немачку који ће да суди Мажић, од тога нема даље.Дијагноза-shizofrenia.

steva

pre 9 godina

Au, pa sada kad ne moze da napada sudije, napada celu drzavu.I da je po povelji UN-mnogo je.
Pre nekako hvalio Vucica kad im je dao pare, a sad....
Ipak ne mogu da shvatim kako se takvom coveku jednom ne moze da stane na put. Svaka cast za strucnost (samo na nasim prostorima), ali ovakve svakodnevne izjave!? Za njega uvek neko mora da bude kriv i kad pobedi i kad izgubi, a da ne pomene Covica, mislim da ne bi mogao mirno da spava, ako uopste i spava mirno.

SASA

pre 9 godina

Svaki put kad davim nekog, Vucic je kriv...(;-)))....
Oh, nije ni cudo da se Partizan raspada, ovaj covek je od onakvog tima napravio kafanu, pianci koliko hoce, moze mu se...'
Kakva sramota...

Duško

pre 9 godina

Bilo bi sve u redu i u prvom meću da je Partizan dobijao. Vidite kako sve funkcioniše, sve je idealno kad sudije svaki kontakt sviraju u korist Partizana. Oni koji su igrali košarku, malo se razumeju u nju, znaju šta to znači i koliko je utakmica Partizan dobijao takvim suđenjem. Samo nek Vujošević pobeđuje i imaćemo najbolje prvenstvo, najbolje suđenje, najbolje...

xxx

pre 9 godina

nije ga pustio jer je dule takav tip trenere, on uvek "stiti" igrace (a on sam sta im radi je vec druga prica:), tj nije mu dopustio da eventualno odvali jos neku slicnu glupost. ni ja to nisam provaljivao dok nisam cuo od nekih bivsih igraca partizana (drobnjak, grbovic, kecman...). nesto u smislu "ti si igrac i tvoje je da igras a svadje, rasprave, psovanja, tehnicke i ostale stvari prepusti meni".

nikola

pre 9 godina

Opet 20 razlike.Ako nekoga ne mrzi neka prebroji 20+ pobede Partizana nad zvezdom i fmp zvezdom poslednjih 15 godina.Mislim da ih je u proseku bar jedna po sezoni,a verovatno i vise.

Sinisa

pre 9 godina

Znači ako Zvezda uzme titulu namestili Vucic, Vucucev brat, Covic, Rusi....
A ako Partizan uzme titulu onda ce da kazu da im nemogu nista ni Vucic ni drzava ni.....
Pa odlučiti se manipulatori ako je namešteno onda je tako ne može i jedno i drugo.Jadni ste i ogadili ste košarku celoj Srbiji

zeljko

pre 9 godina

neverovatno je kako nikad nema primedbi na sudjenje kada pobedjuje samo kada gubi.sudije su ovoga puta svirale sve ali objektivno na stetu zvezde to vidi svako ko se imalo razume u kosarku a mi smo valjda jos uvek zemlja kosarke...kao zvezdas priznajem da je partizan bio bolji ali dosta sa prepucavanjima politikomi ostalim glupostima koji nemaju veze sa kosarkom,pustite ljude da igrau pa neka pobedi bolji

rezime

pre 9 godina

Pa ja ne znam ko moze da bude srecan posle svega sta se desava u nasoj kosarci.Politika,mrznja,vredjanje,tuce na parketu.Pazite,ovo se konstatno ponavlja.I sad neko,navijac,trener,funkcioner,svejedno,stvara od toga pozitivnu sliku misleci da se 'uzdigao' i iz te lose platforme izvukao neku pozitivu za sebe i svoj klub.On misli da je 'predriblao' sve i da je nekakav pobednik u ovoj nasoj bedi.Dok srpska kosarka ne ozdravi,nema pobednika.

doktor

pre 9 godina

Ovaj čovek je zreo za ludnicu,nema ni grama logike u njegovim izjavama,o objektivnosti da ne pričam.
Pomislio bi čovek da njega Partizan uopšte i ne interesuje,nego samo šta drugi rade.

Borky

pre 9 godina

Jadan si. Sad ti je sve dobro?! Kako sad nema icindenata? Kako sad ne napustas teren ko neka djevojcica? Sad ti je super kad onog balonju niko ne smije cuvati? Ti si ovo finale izgubio kad si pobegao sa terena a ovo je sad sve farsa gdje te Zvezda i sudije pustaju da ne places.

pera

pre 9 godina

Koliko god da je u pravu,ja se plasim ovih njegovih izjava i napadanja svemocnog Vucica.Dule ne razmislja da ovakve izjave mogu imati kontraefekat i da sutra Vucic moze da kaze "e sad ces da vidis,nema vise ni dinar da vidi JSD". Koliko god da ga mrzim,taj Vucic nam je prakticno spasao KK proslog leta i doveo nam dobre sponzore.

zili

pre 9 godina

ovaj vojosevic ima problem sa licnim zdravljem, njegov um je bolestan. do pre par godina sam ga gotivio ali u poslednje vreme mi je odvratan.

Кад на врби роди грожђе!

pre 9 godina

Каква објективност??? Погледајте снимак поново па реците поштено!

helen

pre 9 godina

Neverovatno sta Vujosevic prica.Cim njegov tim, gubi,odmah neko uitice na sudije.Bavi se covek i politikom,on je sramota za srpski sport.

aleksandar

pre 9 godina

Zvezdaši, nova vest:
Bandić rekao da ne podržava Ciboninu odluku da igra Evroligu i ne veruje da će igrati.
Rok im ističe, u petak će se sve znati.
Zvezda će kako stvari stoje, igrati direktno Evroligu. Nek uzmu lopatari pašteta domaću ligu za utehu.
(Nolan, 17. jun 2014 09:31)eh sta se desi kad je neko em glup em prirodno glup

Milos

pre 9 godina

Sudija posle prvog meca ide u policijsku stanicu, i podnosi prijavu, jer mu je (i njegovoj porodici) preceno smrcu! To ne objavljujete? Nema komentara?

Nevidjeni pritisci na njih.

Epilog: kradja u drugoj.

nikola

pre 9 godina

Znači ako Zvezda uzme titulu namestili Vucic, Vucucev brat, Covic, Rusi....
A ako Partizan uzme titulu onda ce da kazu da im nemogu nista ni Vucic ni drzava ni.....
Pa odlučiti se manipulatori ako je namešteno onda je tako ne može i jedno i drugo.Jadni ste i ogadili ste košarku celoj Srbiji
(Sinisa, 17. jun 2014 11:24)

U prvom delu komentara si dao sam sebi odgovor na drugi deo komentara.

veerghoen

pre 9 godina

Ti si vec za penziju Dusko. Pogubio si kompas. Kao navijac Zvezde, imao sam veliko postovanje za tvoj rad, ali si pomalo skrenuo sa puta vec neko vreme.

D1V1

pre 9 godina

Ocigledno da poveljom Ujedinjenih nacija Vujosevic ima pravo na svoje misljenje i izjave a ocigledno da poveljom Duska Vujosevica to pravo nema Bogdanovic posto nije dobio dozvolu da objasni svoju prethodu izjavu.

Jovan

pre 9 godina

Kad pobedis sudjenje ti je super, kad izgubis sudjenje je katastrofalno i tendeciozno. Dok je takvih kreatura u srpskoj kosarci kao sto si ti, crno nam se pise u svakom pogledu.

ptw

pre 9 godina

ovo je smesno!!! sada sudjenje nije tendenciozno,kada mi pobedjujemo 20 razlike,a bilo je tendeciozno kada smo mi gubili 10 razlike.
da,ovo mi zvuci kao nepristrasna izjava. jadna drzava sa ovakvim covekom u sportu.

savo

pre 9 godina

Sad je sve ok... Izgleda da se moras pomaci da gnjide pobijede svaku utakmicu bez problema da bi u zemlji sve bilo ok... Sad se stipkajte... E moj Bogdane bices i jesi veliki igrac ali si mali covjek...

reprezentativac ccc

pre 9 godina

Pomenuo je on i neku tv i neke novinare kako su neobjektivni. Inače ima jedna pesma grupe Familija koja objašnjava ovo stanje doticne osobe.

301

pre 9 godina

Vujosevic = Leonida, poslednja odbrana postenja i morala u sportu.
Mogu se sa njim o necemu slagati ili ne, ali ne mogu a da mu se ne divim za borbu koju vodi za svoj i moj Partizan.

fancy

pre 9 godina

Izasli smo da bi se upristojili????? Jel to znaci sve dozvoljeno? Kad se pobedi onda je objektivno? U prevodu upropastena Zvezda! Uspelo je dakle! Svaka cast Dule, tako se sportski bori i navija! Boze ima li te...

kalasnjikov

pre 9 godina

Ti si dule puko ko zvecka! Da je Zvezda kojim slucajem preokrenula,bilo bi-sudije podlegle pritisku! Ma i da uzmete titulu,ja sam i dalje uz svoju Zvezdu. Partizan ne mrzim,ali tebe. . . ne znam.. verovatno!!!!

buki

pre 9 godina

Hahahaha, ovaj nije normalan stvarno. Svaka njemu cast za sve sto je uradio u kosarci i za sve igrace koje je napravio, ali ovo sto radi ove godine je stvarno komedija..

AcaPN

pre 9 godina

Kada pobedjuje, tada je sudjenje ok. Al' kada gubi, onda je tendenciozno? Svaki komentar o ovom coveku je suvisan. Cestitke Partizanu i njegovim navijacima na zasluzenoj pobedi, od jednog navijaca Zvezde!

Nolan

pre 9 godina

Zvezdaši, nova vest:
Bandić rekao da ne podržava Ciboninu odluku da igra Evroligu i ne veruje da će igrati.
Rok im ističe, u petak će se sve znati.
Zvezda će kako stvari stoje, igrati direktno Evroligu. Nek uzmu lopatari pašteta domaću ligu za utehu.

Danijell

pre 9 godina

Citam komentare, Dusko je jedina prava opozicijia i sl. Pa da li je moguce da ne mogu da procitam clanak iz domaceg sporta, a da se ne provlaci politika? Je li opozicionar, je li hoce da se bavi politikom, pa idi covece u politiku, postedi nas koji sport volimo i pratimo zato sto je sport, a ne zato da bih citao jos jedan politicki blok. Ostaje mi samo citulje da citam, jer jedino jos tamo nema upliva politike.

UNITEDOVAC

pre 9 godina

ne znam da li samo to ja primetim.... dusko vuj. hoce da unisti srpsku kosarku...ovo je pocetak sto bogdan nece igrati za reprezentaciju....ubacio je svim igracima partizana u mozak da treba da gledaju na srbe kao protivnike i tako se ponasaju....pored toliko srpskih kosarkasa u partizanu on da kapitensku traku skoroj pridoslici govorim o lovrenju koji je najslicniji duletu tako je sav licemeran i pokvaren to se vidi na terenu

Al

pre 9 godina

Vujošević je sada zadovoljan suđenjem. Naravno, njegov tim je pobedio. Pritisci, pretnje i povlačenje ekipe sa terena su urodili plodom. Elem, Zvezda će morati da promeni pristup, sa primitivcima se treba obračunati baš na njihov način.

dejan

pre 9 godina

Hvala ti dule za sve,nisam navijac partizana ali sam gradjanin srbije koji zivi u medijskom mraku,hvala b92,blicu i tebi....vi imate hrabrosti

Pedja

pre 9 godina

Dule, odmah se učlanjujem u stranku koju osnuješ i imaš moj glas za predsednika ili premijera.
(Upomoć, 17. jun 2014 00:40)
Samo sto broj glasova takvih kao sto si ti nije dovoljan ni za cenzus.

pera

pre 9 godina

Koliko god da je u pravu,ja se plasim ovih njegovih izjava i napadanja svemocnog Vucica.Dule ne razmislja da ovakve izjave mogu imati kontraefekat i da sutra Vucic moze da kaze "e sad ces da vidis,nema vise ni dinar da vidi JSD". Koliko god da ga mrzim,taj Vucic nam je prakticno spasao KK proslog leta i doveo nam dobre sponzore.

SASA

pre 9 godina

Svaki put kad davim nekog, Vucic je kriv...(;-)))....
Oh, nije ni cudo da se Partizan raspada, ovaj covek je od onakvog tima napravio kafanu, pianci koliko hoce, moze mu se...'
Kakva sramota...

steva

pre 9 godina

Au, pa sada kad ne moze da napada sudije, napada celu drzavu.I da je po povelji UN-mnogo je.
Pre nekako hvalio Vucica kad im je dao pare, a sad....
Ipak ne mogu da shvatim kako se takvom coveku jednom ne moze da stane na put. Svaka cast za strucnost (samo na nasim prostorima), ali ovakve svakodnevne izjave!? Za njega uvek neko mora da bude kriv i kad pobedi i kad izgubi, a da ne pomene Covica, mislim da ne bi mogao mirno da spava, ako uopste i spava mirno.

Luka

pre 9 godina

Idolopoklonstvo koje grobari bez izuzetka gaje prema ovom čoveku prevazilazi čak i ono koje Vučić ima u svojoj stranci. Oba stanja su toliko patološka da se već plašim kako će se sve završiti po ono malo normalnih što je u ovoj zemlji ostalo...

живела демагогија

pre 9 godina

Али конструкција да Дачић помаже ФК Ц.З да заиграју у Европи тако што Ангели нуди пенал за Немачку који ће да суди Мажић, од тога нема даље.Дијагноза-shizofrenia.

Sinisa

pre 9 godina

Znači ako Zvezda uzme titulu namestili Vucic, Vucucev brat, Covic, Rusi....
A ako Partizan uzme titulu onda ce da kazu da im nemogu nista ni Vucic ni drzava ni.....
Pa odlučiti se manipulatori ako je namešteno onda je tako ne može i jedno i drugo.Jadni ste i ogadili ste košarku celoj Srbiji

VR74

pre 9 godina

Sada ste zadovoljni suđenjem, kada pobeđujete? Sada je Radonjić trebao da napusti parket na 15 minuta, nezadovoljan suđenjem? Sada je sve u redu, kada se Lovernju ne sudi namerna nad Dženkinsom, kada mu je lomio ruke! Bogdanu se, valjda, sada igra za Srbiju! LICEMERI GROBARSKI!!!

aleksandar

pre 9 godina

kralj,car,imperator,intelektualac.veliki i neprevazidjeni DULE.mislim da treba da se povuce,ali ne zbog naprednih,podguznih,pozadinskih muva,nego zbog svog zdravlja,ali znam da nece.RESPECT treneru

Neko

pre 9 godina

Pa Dule uvek davao ovakve izjave, i psovao igrače i.....tako već 10 godina. Da ste na jednu utakmicu otišli znali bi... Sada odjednom je to bačeno u prvi plan...razlozi nepoznati. A samo da napomenem da je medijska zvečka kada davi Bogdana, ali kada Lazić raspali Bogdana po leđima...to je skroz normalno. Ne mislim da je Dule naivan, ali nije samo on kriv u celoj ovoj papazjaniji od sporta koji sam nekada voleo :( :(

znate, niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove .

pre 9 godina

naslov totalno izvučen iz konteksta kao i uvek, prave običnu senzaciju od svake izjave.

s tim što je Dule kao i uvek do sad: u pravu.

Djape Knez

pre 9 godina

Jedan komentar je sve objasnio! "Zanimljivo je kada partizan vodi onda nema incidenata a kada gubi!" a ja bi dodao,onda je sudjenje dobro,sve je ok,i drzava i vlada itd!

doktor

pre 9 godina

Ovaj čovek je zreo za ludnicu,nema ni grama logike u njegovim izjavama,o objektivnosti da ne pričam.
Pomislio bi čovek da njega Partizan uopšte i ne interesuje,nego samo šta drugi rade.

sluŠAMROK i Djenka snima nešto spržio ga Bogdan

pre 9 godina

nemam pojma o čemu pišem već godinama, ali napisaću još jedan komentar iako nisam pročitao tekst.

zili

pre 9 godina

ovaj vojosevic ima problem sa licnim zdravljem, njegov um je bolestan. do pre par godina sam ga gotivio ali u poslednje vreme mi je odvratan.

GuyFawkes

pre 9 godina

Zamislite Duleta ogrnutog rimskom togom i sa lovorovim vencem na glavi. A pri tom ga u trijumfalnoj paradi voze u dbokolicama. Neprocenjivo...

Mix

pre 9 godina

Pročitajte izjave partizanovog trenera i igrača,a potom izjave iz ekipe zvezde. Pametnom dovoljno !
Prosto neko pravi non-stop kaljugu i u njoj uspešno pliva,a neko nikada neće umeti da se snađe u takvoj "sportskoj" atmosferi.

Batkov pedijatar

pre 9 godina

Kao grobar i neko ko ide na sve utakmice pitam zasto se ne oglašava Sasa Danilović dok se Partizan krvnički napada svim sredstvima
(Dragan, 17. jun 2014 02:29)

zato sto je postao poltron ljudi na vlasti ,i zato sto se plasi za svoj polozaj,i nema bas puno "onoga" u medjunozju

Borky

pre 9 godina

Jadan si. Sad ti je sve dobro?! Kako sad nema icindenata? Kako sad ne napustas teren ko neka djevojcica? Sad ti je super kad onog balonju niko ne smije cuvati? Ti si ovo finale izgubio kad si pobegao sa terena a ovo je sad sve farsa gdje te Zvezda i sudije pustaju da ne places.

helen

pre 9 godina

Neverovatno sta Vujosevic prica.Cim njegov tim, gubi,odmah neko uitice na sudije.Bavi se covek i politikom,on je sramota za srpski sport.

Mister No

pre 9 godina

U Srbiji trenutno nema nikoga koji na glas sme da kaze nesto od Vucicu osim Duleta. Tako da je on jedina prava opozicija u Srbiji. Mozete ga mrzeti zbog njegovih manira ali zbog ovoga zasluzuje sve pohvale

singer

pre 9 godina

Dule majstore, imas slobodu koju si sam osvojio i za koju sam placas cenu. To mediokriteti nikad nece razumeti. Sesir dole! Respekt! Bravo!

Duško

pre 9 godina

Bilo bi sve u redu i u prvom meću da je Partizan dobijao. Vidite kako sve funkcioniše, sve je idealno kad sudije svaki kontakt sviraju u korist Partizana. Oni koji su igrali košarku, malo se razumeju u nju, znaju šta to znači i koliko je utakmica Partizan dobijao takvim suđenjem. Samo nek Vujošević pobeđuje i imaćemo najbolje prvenstvo, najbolje suđenje, najbolje...

panter

pre 9 godina

Bogdan za ova dva dana izgubio svo moje postovanje.
(la blejaz, 17. jun 2014 00:11)

I moje isto kolega iz Zeleznika, kako nam je sipao 70 poena za 2 dana :'(

777

pre 9 godina

BB dve utakmice 67 koseva?? Auu..a neki kazu da je amater?? Da li vi znate sta pisete? Ko danas u nasoj ligi da 30 koseva na mecu? Svecom se trazi takva utakmica a BB u dve za redom?? Postujte to a ne pljujte jer smo napokon dobili igracinu. Bravo mali..

Кад на врби роди грожђе!

pre 9 godina

Каква објективност??? Погледајте снимак поново па реците поштено!

nikola

pre 9 godina

Opet 20 razlike.Ako nekoga ne mrzi neka prebroji 20+ pobede Partizana nad zvezdom i fmp zvezdom poslednjih 15 godina.Mislim da ih je u proseku bar jedna po sezoni,a verovatno i vise.

MRKI

pre 9 godina

Ima tu jedna druga stvar koja smrdi. Moze li ko reci da je Beloševic loš sudija koji je sudio finale lige sampiona Evropska i Svetska prvenstva. Samo u Srbiji je loš sudija. Samo u Srbiji na svaku sudijsku odluku reaguju treneri i cela klupa. Zato je loš Beloševic i ostale sudije što odmah ne sviraju tehničke greške i smire i trenere i klupu. Ovako cirkus se nastavlja.

pudlica iz zemuna

pre 9 godina

A Bogdan crkava od smeha dok Dule proziva. Decko ga stvarno voli ko oca. To mi je najjaci utisak sa konferencije. Inace sve sto je rekao stoji. Nisam siguran koliko je to mudro ali mu svaka cast, ima petlju.

zeljko

pre 9 godina

neverovatno je kako nikad nema primedbi na sudjenje kada pobedjuje samo kada gubi.sudije su ovoga puta svirale sve ali objektivno na stetu zvezde to vidi svako ko se imalo razume u kosarku a mi smo valjda jos uvek zemlja kosarke...kao zvezdas priznajem da je partizan bio bolji ali dosta sa prepucavanjima politikomi ostalim glupostima koji nemaju veze sa kosarkom,pustite ljude da igrau pa neka pobedi bolji

Milos

pre 9 godina

Sudija posle prvog meca ide u policijsku stanicu, i podnosi prijavu, jer mu je (i njegovoj porodici) preceno smrcu! To ne objavljujete? Nema komentara?

Nevidjeni pritisci na njih.

Epilog: kradja u drugoj.

dr levo smetalo

pre 9 godina

da, sada kada je sudjeno u korist Partizana sudjenje je objektivno
(milan, 17. jun 2014 09:35)
Sudjenje je ocigledno bilo u korist bubrega Bogdana Bogdanovica, jer mu je oprosten nasilnicki nasrtaj na lakat Branka Lazica.

xxx

pre 9 godina

nije ga pustio jer je dule takav tip trenere, on uvek "stiti" igrace (a on sam sta im radi je vec druga prica:), tj nije mu dopustio da eventualno odvali jos neku slicnu glupost. ni ja to nisam provaljivao dok nisam cuo od nekih bivsih igraca partizana (drobnjak, grbovic, kecman...). nesto u smislu "ti si igrac i tvoje je da igras a svadje, rasprave, psovanja, tehnicke i ostale stvari prepusti meni".

aleksandar

pre 9 godina

Zvezdaši, nova vest:
Bandić rekao da ne podržava Ciboninu odluku da igra Evroligu i ne veruje da će igrati.
Rok im ističe, u petak će se sve znati.
Zvezda će kako stvari stoje, igrati direktno Evroligu. Nek uzmu lopatari pašteta domaću ligu za utehu.
(Nolan, 17. jun 2014 09:31)eh sta se desi kad je neko em glup em prirodno glup

rezime

pre 9 godina

Pa ja ne znam ko moze da bude srecan posle svega sta se desava u nasoj kosarci.Politika,mrznja,vredjanje,tuce na parketu.Pazite,ovo se konstatno ponavlja.I sad neko,navijac,trener,funkcioner,svejedno,stvara od toga pozitivnu sliku misleci da se 'uzdigao' i iz te lose platforme izvukao neku pozitivu za sebe i svoj klub.On misli da je 'predriblao' sve i da je nekakav pobednik u ovoj nasoj bedi.Dok srpska kosarka ne ozdravi,nema pobednika.

Ivan PK

pre 9 godina

Ko si ti da govoris o objektivnoscu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koja, 16. jun 2014 23:58)

Kaze se - Ko si ti da govoris o objektivnosti?

nikola

pre 9 godina

Znači ako Zvezda uzme titulu namestili Vucic, Vucucev brat, Covic, Rusi....
A ako Partizan uzme titulu onda ce da kazu da im nemogu nista ni Vucic ni drzava ni.....
Pa odlučiti se manipulatori ako je namešteno onda je tako ne može i jedno i drugo.Jadni ste i ogadili ste košarku celoj Srbiji
(Sinisa, 17. jun 2014 11:24)

U prvom delu komentara si dao sam sebi odgovor na drugi deo komentara.