Sreda, 14.05.2014.

16:20

Šardi okrenuo i izbacio Federera

Francuz Žeremi Šardi napravio je veliko iznenađenje u drugom kolu mastersa u Rimu, pošto je posle preokreta savladao Rodžea Federera – 1:6, 6:3, 7:6(8).

Izvor:

Šardi okrenuo i izbacio Federera IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

Patuljasti snaucer

pre 9 godina

Komentar na vest da ga je Mirka pustila u Rim.

Ne brini se, brzo ces kuci
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (patuljasti snaucer, 13. maj 2014 21:57)

Sta je Federerovci, nije pomoglo sto ste lupali minuse, ode Fedex da papucari kod Mirke

Dragance

pre 9 godina

@goran
Ti se, vidim bas proslavi danas sa briljntnim i pismenim komentarom!
Ali sreca tvoja da ti nisam ja dosao tamo ... Znas!

Adnan

pre 9 godina

Haha opet su poceli komentari trebao je otici u penziju, PA COVJEK 15 dana nije odigrao mec , bio je uz porodicu nije mu tenis nikako u glavi bio i vidi se odma kako pauza ostavi traga i da danas nikako nije bio u mecu ,taj covjek je prije 15 dana igrao finale mastersa pobijedio je trenutno najboljeg igraca svijeta Novaka i onda neznalice pricaju o penzionisanju, i nevjerovatano kako cijel stadion navija za Rogera danas nevjerovatno kako ga cijel teniski svijet voli a samo pogledajte malop mec Simon-Nadal kad je Simon u taj brejku drugog seta poslao loptu na liniju Nadal govori sudiji da je aut cijel stadion mu zvizdi, samo se sjetite kako je Novaka na Roland Garosu gadjao loptom u glavu ,kako je prije dva dana skakao kao majmun kad osvoji pojen protiv unistenog Nisikorija i ovo samo pisem radi onih usporedba o Nadalu i Rogeru neki dan jer znam da samo Nadalovi navijaci mogu ovako ruzno pisati o Rogeru a sto je najzalosnije vise ih u Srbiji navija za Nadala nego za Novaka , Novaka koji je olicenje fer pleya koji mi je najdrazi sportista poslje Rogera i blago vama pa ga imate i mozete gledati u Beogradu pozdrav iz Mostara

Jovan

pre 9 godina

@goran

Ja uopste ne znam o cemu ti govoris covece, koji MI VI??? Ja nisam Federerov navijac a pogotovo Nadalov. Pre svega sam Srbin i uvek navijam za Novaka kada igra ali zbog toga necu nipodastavati rezultate i karakter jednog od najvecih igraca u istoriji, i imam izezutno postovanje prema njemu. Igram tenis ceo zivot i svako ko se imalo razume u tenis i bavio se ovim sportom ce ti reci da je Federer najbolji igrac ikada, ukljucujuci i Nadala i Novaka koji su to rekli bezbroj puta. Prvo se zapitaj kakav si ti covek kada tako govoris o nekome samo na osnovu onoga sto vidis preko tva, a ne mozes da docekas da izgubi mec pa da se osetis ispunjenim i srecnim. Niti si ga ikad upoznao niti znas ista o njemu da bi mogao da tvrdis da je los covek. To govori nezadovoljstvo iz tebe jer ne mozes ni blizu da pridjes njegovim uspesima, a ne zdrav razum.
Jeste davao dosta puta prepotentne izjave, ali to sto podnosi poraz na ovaj ili onaj nacin ne znaci da je neko dobar ili los covek. Znaci samo da ima vecu glad za pobedom i perfekcijom zbog cega je i postao to sto jeste. Kamo srece da je Novak fanatik kao Nadal i Federer ne znam gde bi mu bio kraj.

napokon

pre 9 godina

Vjerujem da su se napokon Novakovi navijači danas uvjerili koliko je Rodžer omiljen ljubiteljima tenisa i u vječnom gradu iako im nikad nije podilazio ispisujući poruke na kameri da voli Rim da bi ih pridobio za sebe ,što čini njihov miljenik.Da kojim slučajem na tribinama slučajno zatekao ko ne prati tenis, pomislio bi da je Rodžer domaći teniser.Svaku vijest koja se odnosi na njega ne propuštaju da da se obtruše na njega jer nemaju snage da priznaju da je Rodžer bio,jeste i ostaće najomiljeniji teniser u istporiji ovog sporta

Ana K.

pre 9 godina

@goran
Govoreci ruzno o drugome zapravo kazes sve o sebi. I uopste, zasto spominjati Novaka ili bilo kog igraca kad se vest ne tice nijednog od njih? Kao vatreni Federerov fan primecujem da njegovi navijaci vrlo retko kazu nesto ruzno o drugim teniseima, posebno u rubrikama gde se ti drugi i ne spominju. Nisam sigurna da je to slucaj i sa Novakovim navijacima, nazalost. Elem, cemu omalovazavanja bilo koga i gde je problem ako neko iz Srbije navija za tenisera iz druge zemlje? Znaci li da samo zato sto je Novak iz Srbije, kao i ja, da automatski treba da mi se dopadne i kao teniser, i kao covek, itd.? Ovo su turniri, a ne Dejvis kup pa da se navija za sopstvenu zemlju.

Bojan

pre 9 godina

(goran, 14. maj 2014 19:00)
prvo, dobar covek ne odredjuje neciji karakter na osnovu njegove nacionalnosti.
drugo, izjave nakon pobeda i poraza tesko da mogu da definisu nekoga kao dobrog ili loseg. OK, Federer ume da omasi komentarom nakon meca, s tim da se u nasim medijima njegove izjave izvlace iz kontektsa, ali ipak mislim da ume da bude najiskreniji sa tim izjavama. Tj, rekao bih da ne vidi nekad neke stvari kako treba, ali da prica o njima onako kako ih zaista vidi (iliti, odbija da poveruje da u tenisu ne zavisi vec neko vreme sve od njega, ali to je takmicarska crta i pobednicka), za razliku od Nadala koji je uvek ljigavo slatkoreciv.
No, to moje misljenje ne utice na to da zakljucujem da je Nadal "los covek", a Federer "dobar covek". To mogu da odluce samo oni koji ih znaju licno, a ne ja na osnovu par desetina izjava nakon meca.

BANE

pre 9 godina

Imao je Sardy srecu da se rodzeru nije igralo danas a po govoru tela bilo je primetno da je izasao kao da ga je neko puskom naterao,tacnije samo govor tela je odavalo utisku da mu se ne igra i da posto potom zeli kuci nazad inace nema razlog drugi za ovakvu losu igru danas pogotovo protiv francuza koje je uvek pobedjivao lako.

goran

pre 9 godina

@goran

Ni ja bas ne gotivim Federera posle silnih izjava nakon poraza, ali tim komentarom samo pokazujes koliko si nezreo. To sto Fed nije trenirao verovatno 7,8 dana zbog rodjenja sinova pa je izgubio ovaj mec(za dlaku) i ako je imao mec loptu protiv Sardija koji ne moze mnogo bolje od ovoga sto je pokazao danas, nije bas razlog za izlivanje netrpeljivosti i kompleksa licnog neuspeha prema verovatno najboljem teniseru svih vremena. On ce se vratiti kuci bez ikakvog zala za izgubljenim mecom jer da danas prestane da igra tenis po vecini parametara je najbolji igrac svih vremena. Igra covek tenis zato sto voli sport a i zato sto zaradjuje pare koje ti neces videti za 100 zivota. Nastavi da pljujes sa tastaturice daleko ces dogurati.
(Jovan, 14. maj 2014 17:18)
A kaži ti meni da imaš i sve milijarde ovoga sveta ,dali bi te to činilo boljim čovekom? ajde reću ću ti jednu stvar,u pravu si možda da sam preterao sa komentarom ,ali to je samo peckanje vas Fedex-ovih navijača koji ste toliko ostrašćeni i nematu dušu ,pogotovo kada Novak izgubi od Federera ,onda se raspišete i vredjate čoveka koji predstavlja našu zemlju ,a dižete jednog nadmenog i arogantnog švajcarca koji svojim izjavama (nakon poraza) jednom rečju vređa intelegenciju ,a ja jednostavno ne volim aroganciju i prepotentnost kod vašeg uvaženog švajcarca ,shodno tome sam i napisao onakav komentar !!!

goran

pre 9 godina

@goran

Ja mislim da si ti sa tim sampijonima ispao najsmesniji ovde.
(Filip, 14. maj 2014 17:22)
Nisam ja Batice nepismen, a još manje smešan .... tu reč šampi(j)on sam baš namerno tako napisao, da bih upravo tom rečju opisao vašeg velikana kojem se divite, a koji nema nijednu sportsku i korektnu izjavu, od trenutka kada je počeo profesionalno da se bavi tenisom !!!

VUJKE

pre 9 godina

Pa dobro izgubio je ionako ne bi imao nikakve sanse na ovom turniru,po meni ispravan potez rodzera sto nije hteo da zapinje na ovom turniru iako ga nije nikad osvojio a kamoli da bi imao neke sanse protiv Nadala ili Novaka u finalu.

Op, cvrc, gevezn zajn

pre 9 godina

Danas je Jeremijevdan, a Jeremija se na francuskom kaze Jeremy. Tako da je Jeremy Chardy lepo proslavio svoj imendan po starom (julijanskom) kalendaru...

ivan petrovic crni

pre 9 godina

Roger slabo igra tie-break ove sezone, skor mu je 7-7, ali sve najvaznije je izgubio ( na AO od Nadala u sf, od Novaku u f Indian Wells-a i od Wawrinke u f Monte Carla ). Fizicki je i dalje sjajan, mentalna snaga u opadanju.

Oskar

pre 9 godina

I treba da ispadne sa najlosijeg turnira sezone,ja da sam na njegovom mestu bojkotovao bi ovu sramotu od sljake ,1.prespora 2.lose odrzavana ,ovaj turnir pod hitno izbaciti iz kalendara
(RF, 14. maj 2014 16:51)

Šljaka u Rimu je brža od šljake u Madridu, Monte Karlu i Barseloni ako to nisi znao, i nije loše održavana nego vrijeme tako nalaže.

Meni nije jasno kako je Šardi uspio ono sve da propusti u 3. setu, a još manje mi je jasno kako Federer nije iskoristio onu meč loptu. Čudan neki meč.

Zoran

pre 9 godina

@I treba da ispadne sa najlosijeg turnira sezone,ja da sam na njegovom mestu bojkotovao bi ovu sramotu od sljake ,1.prespora 2.lose odrzavana ,ovaj turnir pod hitno izbaciti iz kalendara
(RF, 14. maj 2014 16:51)

Kakav bre bojkot. Covek opet dobio blizance. Sad mu treba svaki dinar. Znas li ti kako je u danasnje vreme gajiti cetvoro dece?

Evica

pre 9 godina

Federer je odlučio nastupiti u Rimu kada je vidio Đokovića u polufinalu. Samo zato, NEMA drugog razloga. Da je kojim slučajem bio Nadal odma bi otkazao.

atp world tour

pre 9 godina

realno gledano videlo se da rogeru nedostaje jos meceva na sljaci,i da je pauza uticala na igru,inace ne moze se reci ko je vise zasluzio pobedu,da li sardi zbog brejka prednosti ili roger koji je propustio neverovatnu sansu da zavrsi mec,samo je trebalo da ne izlazi na mrezu -_- .takodje neverovatno je sardi servirao,ima je prosek prvog servisa od 201kmh naspram rogerovih 185,drugi servis prosecan 170kmh,tome se cudio i komentator i rekao da sardi bas rizikuje,zato se federer i mucio na njegove servise,inace po meni najzanimljivija cinjenica kod federerovih poraza jeste da je sve meceve izgubio NAKON OSVOJENOG PRVOG SETA(eeej,pa kakva je to mentalna stabilnost kad ti dozvolis protivnuku da stalno preokrece rezulat) i tu se vidi koliko je federer psiholoski slabiji nego prethodnih godina.po meni ovaj poraz ne govori nista,jel da je igrao madrid i zaredjao tamo nekoliko pobeda Sardija bi verovatno dobio 2:0 ,i da ovaj poraz ce samo uticati da se federer otrezni pred rolan garos!!!

Nikola

pre 9 godina

iskreno, ovo je veliko iznenadjenje, sardi po meni jedan od losijih tenisera u top 100.. toliko je ne konstantan, stvarno igrac limitiranih mogucnosti, federer je ovo morao dobiti pogotvo posle prvog seta, ocajan federer, nema izgovora, deca treba da su mu podstrek da bude bolji opusteniji, i jos gore, izgubice jos 600 bodova, branio finale, svakako ovo nije bilo u planu!

Jovan

pre 9 godina

@goran

Ni ja bas ne gotivim Federera posle silnih izjava nakon poraza, ali tim komentarom samo pokazujes koliko si nezreo. To sto Fed nije trenirao verovatno 7,8 dana zbog rodjenja sinova pa je izgubio ovaj mec(za dlaku) i ako je imao mec loptu protiv Sardija koji ne moze mnogo bolje od ovoga sto je pokazao danas, nije bas razlog za izlivanje netrpeljivosti i kompleksa licnog neuspeha prema verovatno najboljem teniseru svih vremena. On ce se vratiti kuci bez ikakvog zala za izgubljenim mecom jer da danas prestane da igra tenis po vecini parametara je najbolji igrac svih vremena. Igra covek tenis zato sto voli sport a i zato sto zaradjuje pare koje ti neces videti za 100 zivota. Nastavi da pljujes sa tastaturice daleko ces dogurati.

krastavčević, orđinale

pre 9 godina

Pa i nije neko iznenađene, ako realno pogledamo! Ovih dana Federer je dobio još jedne blizance, sigurno je bio veoma okupiran sa porođajem supruge Mirke i radosnim događajem. Malo je trenirao, a šljaka je za njega najgora podloga!

Što se tiče ispadanja Kvitove, Cibulkove i Kerber, samo bih bez prepotencije, ali i licemerstva, citirao deo moje prognoze iz januara:
"Slabije igre nego u 2013. prognoziram za Kerber, Kvitovu, Erani,Vinći, Stosur,Cibulkovu, Kuznjecovu, Kirsteu…
(krastavčević, beograd, 12. januar 2014 15:24)"

Double Double = Finito

pre 9 godina

Pustila ga Mirka da sparinguje sa Chardyem. A ishod je normalno ovakav kad igra sa nekim ko nije povredio ruku. Izvukao se Noletu.

goran

pre 9 godina

Buahahaha... kako su mi samo smešni ovi navijači Fed(ex)a... pa gde vam je vaš veliki šampijon, ne može da prodje ni prvo kolo mastersa ? ode prepotenko kući da menja pelene bebama zajedno sa mirkom i da smišlja strategiju za RG kako da ne ispadne već u prvom kolu !!!

ZORICA - CANADA

pre 9 godina

...rece juce Fedex : " Ma pustila me Mirka ...." Misleci pustila ga na celu nedelju....A ono Mirkici trebalo SAMO jedno slobodno poslepodne da uradi svoj prvi posle - porodjajni manikir, pedikir....I to je to....Brzo Rodjo pakuj koferice...zenica i sitna decica te cekaju....PS : Bas sam uzivala u mecu....Bilo je vise nego zanimljivo...Toliko obrta...BRAVO za Chardy-a...

eh

pre 9 godina

Sasvim logicno, Federer je naprecac odlucio da ce igrati u Rimu, i nije bas dosao u najboljoj fizickoj formi.
Nesto slicno se vidi i u Novakovoj igri.

RF

pre 9 godina

I treba da ispadne sa najlosijeg turnira sezone,ja da sam na njegovom mestu bojkotovao bi ovu sramotu od sljake ,1.prespora 2.lose odrzavana ,ovaj turnir pod hitno izbaciti iz kalendara

Dorćolac

pre 9 godina

Dobio je Rodžer dozvolu od Mirke da ide u Rim na turnir sudeći po svojoj izjavi. Na terenu je delovalo obrnuto, kao da ga je naterala da ide mimo sopstvene volje.
Šalu na stranu, Šardi je zaslužio ovu tesnu pobedu. Nime, imao je u trećem setu brejk prednosti. Na svoj servis, suočivši se sa brejk poenom, odservirao je perfektno i zabio poen na suprotnu stranu. Glavni sudija vikne AUT! A bila je čista linija! Izgubio je taj gem. Zatim u tajbrejku trećeg seta, Federer servira za meč, kilavi ritern Šardija, forhend Rodžera daleko, daleko od Šardija na drugu stranu. Volšebno, Šardi jedva stiže i fenomenalnom kratkom dijagonalom iz forhenda pasira. Sve preostale poene je dobio, sve na greške Rodžera. Na kraju, šta reći sem: to je tenis!!!

alejandro

pre 9 godina

Već postaje da mi bude žao Rođe! Do svega ovoga ne bi dolazilo da je se penzionisao godinu ranije! Ali čovek neće pa neće! S toga u memoarima jednog dana će pisati da su mu Rim i Monte Karlo ostali neispunjeni teniski snovi kao turniri Masters serije!

vizar

pre 9 godina

Gledao sam meč. Znajući kako je Šardi namučio Novaka u zadnjem meču, pretpostavljao sam da će isto proći i Rodja nadmeni. Medjutim, Šardi je izbacio nadmenog Rodju i priuštio poslasticu nama koji ne podnosimo male ljude kod vrhunskih sportista. Bravo Šardi! Održao si teniski čas nadobudnom miljeniku korpokratije.

Adnan

pre 9 godina

Roger uopste nije bio mislima u mecu, al svakako treba pohvaliti odlicnu igru Francuza, al nema veze jedva cekam da Nole pokaze onom nekulturnom stvoru Nadalu kako se igra tenis, naravno ako Rafica stigne do finala jer ga cekaju i Marej i Wavrinka .

vizar

pre 9 godina

Gledao sam meč. Znajući kako je Šardi namučio Novaka u zadnjem meču, pretpostavljao sam da će isto proći i Rodja nadmeni. Medjutim, Šardi je izbacio nadmenog Rodju i priuštio poslasticu nama koji ne podnosimo male ljude kod vrhunskih sportista. Bravo Šardi! Održao si teniski čas nadobudnom miljeniku korpokratije.

Double Double = Finito

pre 9 godina

Pustila ga Mirka da sparinguje sa Chardyem. A ishod je normalno ovakav kad igra sa nekim ko nije povredio ruku. Izvukao se Noletu.

Adnan

pre 9 godina

Roger uopste nije bio mislima u mecu, al svakako treba pohvaliti odlicnu igru Francuza, al nema veze jedva cekam da Nole pokaze onom nekulturnom stvoru Nadalu kako se igra tenis, naravno ako Rafica stigne do finala jer ga cekaju i Marej i Wavrinka .

ZORICA - CANADA

pre 9 godina

...rece juce Fedex : " Ma pustila me Mirka ...." Misleci pustila ga na celu nedelju....A ono Mirkici trebalo SAMO jedno slobodno poslepodne da uradi svoj prvi posle - porodjajni manikir, pedikir....I to je to....Brzo Rodjo pakuj koferice...zenica i sitna decica te cekaju....PS : Bas sam uzivala u mecu....Bilo je vise nego zanimljivo...Toliko obrta...BRAVO za Chardy-a...

goran

pre 9 godina

Buahahaha... kako su mi samo smešni ovi navijači Fed(ex)a... pa gde vam je vaš veliki šampijon, ne može da prodje ni prvo kolo mastersa ? ode prepotenko kući da menja pelene bebama zajedno sa mirkom i da smišlja strategiju za RG kako da ne ispadne već u prvom kolu !!!

Dorćolac

pre 9 godina

Dobio je Rodžer dozvolu od Mirke da ide u Rim na turnir sudeći po svojoj izjavi. Na terenu je delovalo obrnuto, kao da ga je naterala da ide mimo sopstvene volje.
Šalu na stranu, Šardi je zaslužio ovu tesnu pobedu. Nime, imao je u trećem setu brejk prednosti. Na svoj servis, suočivši se sa brejk poenom, odservirao je perfektno i zabio poen na suprotnu stranu. Glavni sudija vikne AUT! A bila je čista linija! Izgubio je taj gem. Zatim u tajbrejku trećeg seta, Federer servira za meč, kilavi ritern Šardija, forhend Rodžera daleko, daleko od Šardija na drugu stranu. Volšebno, Šardi jedva stiže i fenomenalnom kratkom dijagonalom iz forhenda pasira. Sve preostale poene je dobio, sve na greške Rodžera. Na kraju, šta reći sem: to je tenis!!!

Zoran

pre 9 godina

@I treba da ispadne sa najlosijeg turnira sezone,ja da sam na njegovom mestu bojkotovao bi ovu sramotu od sljake ,1.prespora 2.lose odrzavana ,ovaj turnir pod hitno izbaciti iz kalendara
(RF, 14. maj 2014 16:51)

Kakav bre bojkot. Covek opet dobio blizance. Sad mu treba svaki dinar. Znas li ti kako je u danasnje vreme gajiti cetvoro dece?

eh

pre 9 godina

Sasvim logicno, Federer je naprecac odlucio da ce igrati u Rimu, i nije bas dosao u najboljoj fizickoj formi.
Nesto slicno se vidi i u Novakovoj igri.

alejandro

pre 9 godina

Već postaje da mi bude žao Rođe! Do svega ovoga ne bi dolazilo da je se penzionisao godinu ranije! Ali čovek neće pa neće! S toga u memoarima jednog dana će pisati da su mu Rim i Monte Karlo ostali neispunjeni teniski snovi kao turniri Masters serije!

Oskar

pre 9 godina

I treba da ispadne sa najlosijeg turnira sezone,ja da sam na njegovom mestu bojkotovao bi ovu sramotu od sljake ,1.prespora 2.lose odrzavana ,ovaj turnir pod hitno izbaciti iz kalendara
(RF, 14. maj 2014 16:51)

Šljaka u Rimu je brža od šljake u Madridu, Monte Karlu i Barseloni ako to nisi znao, i nije loše održavana nego vrijeme tako nalaže.

Meni nije jasno kako je Šardi uspio ono sve da propusti u 3. setu, a još manje mi je jasno kako Federer nije iskoristio onu meč loptu. Čudan neki meč.

Op, cvrc, gevezn zajn

pre 9 godina

Danas je Jeremijevdan, a Jeremija se na francuskom kaze Jeremy. Tako da je Jeremy Chardy lepo proslavio svoj imendan po starom (julijanskom) kalendaru...

Jovan

pre 9 godina

@goran

Ni ja bas ne gotivim Federera posle silnih izjava nakon poraza, ali tim komentarom samo pokazujes koliko si nezreo. To sto Fed nije trenirao verovatno 7,8 dana zbog rodjenja sinova pa je izgubio ovaj mec(za dlaku) i ako je imao mec loptu protiv Sardija koji ne moze mnogo bolje od ovoga sto je pokazao danas, nije bas razlog za izlivanje netrpeljivosti i kompleksa licnog neuspeha prema verovatno najboljem teniseru svih vremena. On ce se vratiti kuci bez ikakvog zala za izgubljenim mecom jer da danas prestane da igra tenis po vecini parametara je najbolji igrac svih vremena. Igra covek tenis zato sto voli sport a i zato sto zaradjuje pare koje ti neces videti za 100 zivota. Nastavi da pljujes sa tastaturice daleko ces dogurati.

ivan petrovic crni

pre 9 godina

Roger slabo igra tie-break ove sezone, skor mu je 7-7, ali sve najvaznije je izgubio ( na AO od Nadala u sf, od Novaku u f Indian Wells-a i od Wawrinke u f Monte Carla ). Fizicki je i dalje sjajan, mentalna snaga u opadanju.

goran

pre 9 godina

@goran

Ni ja bas ne gotivim Federera posle silnih izjava nakon poraza, ali tim komentarom samo pokazujes koliko si nezreo. To sto Fed nije trenirao verovatno 7,8 dana zbog rodjenja sinova pa je izgubio ovaj mec(za dlaku) i ako je imao mec loptu protiv Sardija koji ne moze mnogo bolje od ovoga sto je pokazao danas, nije bas razlog za izlivanje netrpeljivosti i kompleksa licnog neuspeha prema verovatno najboljem teniseru svih vremena. On ce se vratiti kuci bez ikakvog zala za izgubljenim mecom jer da danas prestane da igra tenis po vecini parametara je najbolji igrac svih vremena. Igra covek tenis zato sto voli sport a i zato sto zaradjuje pare koje ti neces videti za 100 zivota. Nastavi da pljujes sa tastaturice daleko ces dogurati.
(Jovan, 14. maj 2014 17:18)
A kaži ti meni da imaš i sve milijarde ovoga sveta ,dali bi te to činilo boljim čovekom? ajde reću ću ti jednu stvar,u pravu si možda da sam preterao sa komentarom ,ali to je samo peckanje vas Fedex-ovih navijača koji ste toliko ostrašćeni i nematu dušu ,pogotovo kada Novak izgubi od Federera ,onda se raspišete i vredjate čoveka koji predstavlja našu zemlju ,a dižete jednog nadmenog i arogantnog švajcarca koji svojim izjavama (nakon poraza) jednom rečju vređa intelegenciju ,a ja jednostavno ne volim aroganciju i prepotentnost kod vašeg uvaženog švajcarca ,shodno tome sam i napisao onakav komentar !!!

RF

pre 9 godina

I treba da ispadne sa najlosijeg turnira sezone,ja da sam na njegovom mestu bojkotovao bi ovu sramotu od sljake ,1.prespora 2.lose odrzavana ,ovaj turnir pod hitno izbaciti iz kalendara

goran

pre 9 godina

@goran

Ja mislim da si ti sa tim sampijonima ispao najsmesniji ovde.
(Filip, 14. maj 2014 17:22)
Nisam ja Batice nepismen, a još manje smešan .... tu reč šampi(j)on sam baš namerno tako napisao, da bih upravo tom rečju opisao vašeg velikana kojem se divite, a koji nema nijednu sportsku i korektnu izjavu, od trenutka kada je počeo profesionalno da se bavi tenisom !!!

krastavčević, orđinale

pre 9 godina

Pa i nije neko iznenađene, ako realno pogledamo! Ovih dana Federer je dobio još jedne blizance, sigurno je bio veoma okupiran sa porođajem supruge Mirke i radosnim događajem. Malo je trenirao, a šljaka je za njega najgora podloga!

Što se tiče ispadanja Kvitove, Cibulkove i Kerber, samo bih bez prepotencije, ali i licemerstva, citirao deo moje prognoze iz januara:
"Slabije igre nego u 2013. prognoziram za Kerber, Kvitovu, Erani,Vinći, Stosur,Cibulkovu, Kuznjecovu, Kirsteu…
(krastavčević, beograd, 12. januar 2014 15:24)"

Adnan

pre 9 godina

Haha opet su poceli komentari trebao je otici u penziju, PA COVJEK 15 dana nije odigrao mec , bio je uz porodicu nije mu tenis nikako u glavi bio i vidi se odma kako pauza ostavi traga i da danas nikako nije bio u mecu ,taj covjek je prije 15 dana igrao finale mastersa pobijedio je trenutno najboljeg igraca svijeta Novaka i onda neznalice pricaju o penzionisanju, i nevjerovatano kako cijel stadion navija za Rogera danas nevjerovatno kako ga cijel teniski svijet voli a samo pogledajte malop mec Simon-Nadal kad je Simon u taj brejku drugog seta poslao loptu na liniju Nadal govori sudiji da je aut cijel stadion mu zvizdi, samo se sjetite kako je Novaka na Roland Garosu gadjao loptom u glavu ,kako je prije dva dana skakao kao majmun kad osvoji pojen protiv unistenog Nisikorija i ovo samo pisem radi onih usporedba o Nadalu i Rogeru neki dan jer znam da samo Nadalovi navijaci mogu ovako ruzno pisati o Rogeru a sto je najzalosnije vise ih u Srbiji navija za Nadala nego za Novaka , Novaka koji je olicenje fer pleya koji mi je najdrazi sportista poslje Rogera i blago vama pa ga imate i mozete gledati u Beogradu pozdrav iz Mostara

atp world tour

pre 9 godina

realno gledano videlo se da rogeru nedostaje jos meceva na sljaci,i da je pauza uticala na igru,inace ne moze se reci ko je vise zasluzio pobedu,da li sardi zbog brejka prednosti ili roger koji je propustio neverovatnu sansu da zavrsi mec,samo je trebalo da ne izlazi na mrezu -_- .takodje neverovatno je sardi servirao,ima je prosek prvog servisa od 201kmh naspram rogerovih 185,drugi servis prosecan 170kmh,tome se cudio i komentator i rekao da sardi bas rizikuje,zato se federer i mucio na njegove servise,inace po meni najzanimljivija cinjenica kod federerovih poraza jeste da je sve meceve izgubio NAKON OSVOJENOG PRVOG SETA(eeej,pa kakva je to mentalna stabilnost kad ti dozvolis protivnuku da stalno preokrece rezulat) i tu se vidi koliko je federer psiholoski slabiji nego prethodnih godina.po meni ovaj poraz ne govori nista,jel da je igrao madrid i zaredjao tamo nekoliko pobeda Sardija bi verovatno dobio 2:0 ,i da ovaj poraz ce samo uticati da se federer otrezni pred rolan garos!!!

Nikola

pre 9 godina

iskreno, ovo je veliko iznenadjenje, sardi po meni jedan od losijih tenisera u top 100.. toliko je ne konstantan, stvarno igrac limitiranih mogucnosti, federer je ovo morao dobiti pogotvo posle prvog seta, ocajan federer, nema izgovora, deca treba da su mu podstrek da bude bolji opusteniji, i jos gore, izgubice jos 600 bodova, branio finale, svakako ovo nije bilo u planu!

Jovan

pre 9 godina

@goran

Ja uopste ne znam o cemu ti govoris covece, koji MI VI??? Ja nisam Federerov navijac a pogotovo Nadalov. Pre svega sam Srbin i uvek navijam za Novaka kada igra ali zbog toga necu nipodastavati rezultate i karakter jednog od najvecih igraca u istoriji, i imam izezutno postovanje prema njemu. Igram tenis ceo zivot i svako ko se imalo razume u tenis i bavio se ovim sportom ce ti reci da je Federer najbolji igrac ikada, ukljucujuci i Nadala i Novaka koji su to rekli bezbroj puta. Prvo se zapitaj kakav si ti covek kada tako govoris o nekome samo na osnovu onoga sto vidis preko tva, a ne mozes da docekas da izgubi mec pa da se osetis ispunjenim i srecnim. Niti si ga ikad upoznao niti znas ista o njemu da bi mogao da tvrdis da je los covek. To govori nezadovoljstvo iz tebe jer ne mozes ni blizu da pridjes njegovim uspesima, a ne zdrav razum.
Jeste davao dosta puta prepotentne izjave, ali to sto podnosi poraz na ovaj ili onaj nacin ne znaci da je neko dobar ili los covek. Znaci samo da ima vecu glad za pobedom i perfekcijom zbog cega je i postao to sto jeste. Kamo srece da je Novak fanatik kao Nadal i Federer ne znam gde bi mu bio kraj.

Evica

pre 9 godina

Federer je odlučio nastupiti u Rimu kada je vidio Đokovića u polufinalu. Samo zato, NEMA drugog razloga. Da je kojim slučajem bio Nadal odma bi otkazao.

Bojan

pre 9 godina

(goran, 14. maj 2014 19:00)
prvo, dobar covek ne odredjuje neciji karakter na osnovu njegove nacionalnosti.
drugo, izjave nakon pobeda i poraza tesko da mogu da definisu nekoga kao dobrog ili loseg. OK, Federer ume da omasi komentarom nakon meca, s tim da se u nasim medijima njegove izjave izvlace iz kontektsa, ali ipak mislim da ume da bude najiskreniji sa tim izjavama. Tj, rekao bih da ne vidi nekad neke stvari kako treba, ali da prica o njima onako kako ih zaista vidi (iliti, odbija da poveruje da u tenisu ne zavisi vec neko vreme sve od njega, ali to je takmicarska crta i pobednicka), za razliku od Nadala koji je uvek ljigavo slatkoreciv.
No, to moje misljenje ne utice na to da zakljucujem da je Nadal "los covek", a Federer "dobar covek". To mogu da odluce samo oni koji ih znaju licno, a ne ja na osnovu par desetina izjava nakon meca.

VUJKE

pre 9 godina

Pa dobro izgubio je ionako ne bi imao nikakve sanse na ovom turniru,po meni ispravan potez rodzera sto nije hteo da zapinje na ovom turniru iako ga nije nikad osvojio a kamoli da bi imao neke sanse protiv Nadala ili Novaka u finalu.

Ana K.

pre 9 godina

@goran
Govoreci ruzno o drugome zapravo kazes sve o sebi. I uopste, zasto spominjati Novaka ili bilo kog igraca kad se vest ne tice nijednog od njih? Kao vatreni Federerov fan primecujem da njegovi navijaci vrlo retko kazu nesto ruzno o drugim teniseima, posebno u rubrikama gde se ti drugi i ne spominju. Nisam sigurna da je to slucaj i sa Novakovim navijacima, nazalost. Elem, cemu omalovazavanja bilo koga i gde je problem ako neko iz Srbije navija za tenisera iz druge zemlje? Znaci li da samo zato sto je Novak iz Srbije, kao i ja, da automatski treba da mi se dopadne i kao teniser, i kao covek, itd.? Ovo su turniri, a ne Dejvis kup pa da se navija za sopstvenu zemlju.

napokon

pre 9 godina

Vjerujem da su se napokon Novakovi navijači danas uvjerili koliko je Rodžer omiljen ljubiteljima tenisa i u vječnom gradu iako im nikad nije podilazio ispisujući poruke na kameri da voli Rim da bi ih pridobio za sebe ,što čini njihov miljenik.Da kojim slučajem na tribinama slučajno zatekao ko ne prati tenis, pomislio bi da je Rodžer domaći teniser.Svaku vijest koja se odnosi na njega ne propuštaju da da se obtruše na njega jer nemaju snage da priznaju da je Rodžer bio,jeste i ostaće najomiljeniji teniser u istporiji ovog sporta

BANE

pre 9 godina

Imao je Sardy srecu da se rodzeru nije igralo danas a po govoru tela bilo je primetno da je izasao kao da ga je neko puskom naterao,tacnije samo govor tela je odavalo utisku da mu se ne igra i da posto potom zeli kuci nazad inace nema razlog drugi za ovakvu losu igru danas pogotovo protiv francuza koje je uvek pobedjivao lako.

Dragance

pre 9 godina

@goran
Ti se, vidim bas proslavi danas sa briljntnim i pismenim komentarom!
Ali sreca tvoja da ti nisam ja dosao tamo ... Znas!

Patuljasti snaucer

pre 9 godina

Komentar na vest da ga je Mirka pustila u Rim.

Ne brini se, brzo ces kuci
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (patuljasti snaucer, 13. maj 2014 21:57)

Sta je Federerovci, nije pomoglo sto ste lupali minuse, ode Fedex da papucari kod Mirke

RF

pre 9 godina

I treba da ispadne sa najlosijeg turnira sezone,ja da sam na njegovom mestu bojkotovao bi ovu sramotu od sljake ,1.prespora 2.lose odrzavana ,ovaj turnir pod hitno izbaciti iz kalendara

goran

pre 9 godina

Buahahaha... kako su mi samo smešni ovi navijači Fed(ex)a... pa gde vam je vaš veliki šampijon, ne može da prodje ni prvo kolo mastersa ? ode prepotenko kući da menja pelene bebama zajedno sa mirkom i da smišlja strategiju za RG kako da ne ispadne već u prvom kolu !!!

vizar

pre 9 godina

Gledao sam meč. Znajući kako je Šardi namučio Novaka u zadnjem meču, pretpostavljao sam da će isto proći i Rodja nadmeni. Medjutim, Šardi je izbacio nadmenog Rodju i priuštio poslasticu nama koji ne podnosimo male ljude kod vrhunskih sportista. Bravo Šardi! Održao si teniski čas nadobudnom miljeniku korpokratije.

alejandro

pre 9 godina

Već postaje da mi bude žao Rođe! Do svega ovoga ne bi dolazilo da je se penzionisao godinu ranije! Ali čovek neće pa neće! S toga u memoarima jednog dana će pisati da su mu Rim i Monte Karlo ostali neispunjeni teniski snovi kao turniri Masters serije!

Evica

pre 9 godina

Federer je odlučio nastupiti u Rimu kada je vidio Đokovića u polufinalu. Samo zato, NEMA drugog razloga. Da je kojim slučajem bio Nadal odma bi otkazao.

Double Double = Finito

pre 9 godina

Pustila ga Mirka da sparinguje sa Chardyem. A ishod je normalno ovakav kad igra sa nekim ko nije povredio ruku. Izvukao se Noletu.

ZORICA - CANADA

pre 9 godina

...rece juce Fedex : " Ma pustila me Mirka ...." Misleci pustila ga na celu nedelju....A ono Mirkici trebalo SAMO jedno slobodno poslepodne da uradi svoj prvi posle - porodjajni manikir, pedikir....I to je to....Brzo Rodjo pakuj koferice...zenica i sitna decica te cekaju....PS : Bas sam uzivala u mecu....Bilo je vise nego zanimljivo...Toliko obrta...BRAVO za Chardy-a...

krastavčević, orđinale

pre 9 godina

Pa i nije neko iznenađene, ako realno pogledamo! Ovih dana Federer je dobio još jedne blizance, sigurno je bio veoma okupiran sa porođajem supruge Mirke i radosnim događajem. Malo je trenirao, a šljaka je za njega najgora podloga!

Što se tiče ispadanja Kvitove, Cibulkove i Kerber, samo bih bez prepotencije, ali i licemerstva, citirao deo moje prognoze iz januara:
"Slabije igre nego u 2013. prognoziram za Kerber, Kvitovu, Erani,Vinći, Stosur,Cibulkovu, Kuznjecovu, Kirsteu…
(krastavčević, beograd, 12. januar 2014 15:24)"

Jovan

pre 9 godina

@goran

Ni ja bas ne gotivim Federera posle silnih izjava nakon poraza, ali tim komentarom samo pokazujes koliko si nezreo. To sto Fed nije trenirao verovatno 7,8 dana zbog rodjenja sinova pa je izgubio ovaj mec(za dlaku) i ako je imao mec loptu protiv Sardija koji ne moze mnogo bolje od ovoga sto je pokazao danas, nije bas razlog za izlivanje netrpeljivosti i kompleksa licnog neuspeha prema verovatno najboljem teniseru svih vremena. On ce se vratiti kuci bez ikakvog zala za izgubljenim mecom jer da danas prestane da igra tenis po vecini parametara je najbolji igrac svih vremena. Igra covek tenis zato sto voli sport a i zato sto zaradjuje pare koje ti neces videti za 100 zivota. Nastavi da pljujes sa tastaturice daleko ces dogurati.

eh

pre 9 godina

Sasvim logicno, Federer je naprecac odlucio da ce igrati u Rimu, i nije bas dosao u najboljoj fizickoj formi.
Nesto slicno se vidi i u Novakovoj igri.

napokon

pre 9 godina

Vjerujem da su se napokon Novakovi navijači danas uvjerili koliko je Rodžer omiljen ljubiteljima tenisa i u vječnom gradu iako im nikad nije podilazio ispisujući poruke na kameri da voli Rim da bi ih pridobio za sebe ,što čini njihov miljenik.Da kojim slučajem na tribinama slučajno zatekao ko ne prati tenis, pomislio bi da je Rodžer domaći teniser.Svaku vijest koja se odnosi na njega ne propuštaju da da se obtruše na njega jer nemaju snage da priznaju da je Rodžer bio,jeste i ostaće najomiljeniji teniser u istporiji ovog sporta

Adnan

pre 9 godina

Roger uopste nije bio mislima u mecu, al svakako treba pohvaliti odlicnu igru Francuza, al nema veze jedva cekam da Nole pokaze onom nekulturnom stvoru Nadalu kako se igra tenis, naravno ako Rafica stigne do finala jer ga cekaju i Marej i Wavrinka .

Ana K.

pre 9 godina

@goran
Govoreci ruzno o drugome zapravo kazes sve o sebi. I uopste, zasto spominjati Novaka ili bilo kog igraca kad se vest ne tice nijednog od njih? Kao vatreni Federerov fan primecujem da njegovi navijaci vrlo retko kazu nesto ruzno o drugim teniseima, posebno u rubrikama gde se ti drugi i ne spominju. Nisam sigurna da je to slucaj i sa Novakovim navijacima, nazalost. Elem, cemu omalovazavanja bilo koga i gde je problem ako neko iz Srbije navija za tenisera iz druge zemlje? Znaci li da samo zato sto je Novak iz Srbije, kao i ja, da automatski treba da mi se dopadne i kao teniser, i kao covek, itd.? Ovo su turniri, a ne Dejvis kup pa da se navija za sopstvenu zemlju.

goran

pre 9 godina

@goran

Ni ja bas ne gotivim Federera posle silnih izjava nakon poraza, ali tim komentarom samo pokazujes koliko si nezreo. To sto Fed nije trenirao verovatno 7,8 dana zbog rodjenja sinova pa je izgubio ovaj mec(za dlaku) i ako je imao mec loptu protiv Sardija koji ne moze mnogo bolje od ovoga sto je pokazao danas, nije bas razlog za izlivanje netrpeljivosti i kompleksa licnog neuspeha prema verovatno najboljem teniseru svih vremena. On ce se vratiti kuci bez ikakvog zala za izgubljenim mecom jer da danas prestane da igra tenis po vecini parametara je najbolji igrac svih vremena. Igra covek tenis zato sto voli sport a i zato sto zaradjuje pare koje ti neces videti za 100 zivota. Nastavi da pljujes sa tastaturice daleko ces dogurati.
(Jovan, 14. maj 2014 17:18)
A kaži ti meni da imaš i sve milijarde ovoga sveta ,dali bi te to činilo boljim čovekom? ajde reću ću ti jednu stvar,u pravu si možda da sam preterao sa komentarom ,ali to je samo peckanje vas Fedex-ovih navijača koji ste toliko ostrašćeni i nematu dušu ,pogotovo kada Novak izgubi od Federera ,onda se raspišete i vredjate čoveka koji predstavlja našu zemlju ,a dižete jednog nadmenog i arogantnog švajcarca koji svojim izjavama (nakon poraza) jednom rečju vređa intelegenciju ,a ja jednostavno ne volim aroganciju i prepotentnost kod vašeg uvaženog švajcarca ,shodno tome sam i napisao onakav komentar !!!

Zoran

pre 9 godina

@I treba da ispadne sa najlosijeg turnira sezone,ja da sam na njegovom mestu bojkotovao bi ovu sramotu od sljake ,1.prespora 2.lose odrzavana ,ovaj turnir pod hitno izbaciti iz kalendara
(RF, 14. maj 2014 16:51)

Kakav bre bojkot. Covek opet dobio blizance. Sad mu treba svaki dinar. Znas li ti kako je u danasnje vreme gajiti cetvoro dece?

goran

pre 9 godina

@goran

Ja mislim da si ti sa tim sampijonima ispao najsmesniji ovde.
(Filip, 14. maj 2014 17:22)
Nisam ja Batice nepismen, a još manje smešan .... tu reč šampi(j)on sam baš namerno tako napisao, da bih upravo tom rečju opisao vašeg velikana kojem se divite, a koji nema nijednu sportsku i korektnu izjavu, od trenutka kada je počeo profesionalno da se bavi tenisom !!!

Jovan

pre 9 godina

@goran

Ja uopste ne znam o cemu ti govoris covece, koji MI VI??? Ja nisam Federerov navijac a pogotovo Nadalov. Pre svega sam Srbin i uvek navijam za Novaka kada igra ali zbog toga necu nipodastavati rezultate i karakter jednog od najvecih igraca u istoriji, i imam izezutno postovanje prema njemu. Igram tenis ceo zivot i svako ko se imalo razume u tenis i bavio se ovim sportom ce ti reci da je Federer najbolji igrac ikada, ukljucujuci i Nadala i Novaka koji su to rekli bezbroj puta. Prvo se zapitaj kakav si ti covek kada tako govoris o nekome samo na osnovu onoga sto vidis preko tva, a ne mozes da docekas da izgubi mec pa da se osetis ispunjenim i srecnim. Niti si ga ikad upoznao niti znas ista o njemu da bi mogao da tvrdis da je los covek. To govori nezadovoljstvo iz tebe jer ne mozes ni blizu da pridjes njegovim uspesima, a ne zdrav razum.
Jeste davao dosta puta prepotentne izjave, ali to sto podnosi poraz na ovaj ili onaj nacin ne znaci da je neko dobar ili los covek. Znaci samo da ima vecu glad za pobedom i perfekcijom zbog cega je i postao to sto jeste. Kamo srece da je Novak fanatik kao Nadal i Federer ne znam gde bi mu bio kraj.

Dorćolac

pre 9 godina

Dobio je Rodžer dozvolu od Mirke da ide u Rim na turnir sudeći po svojoj izjavi. Na terenu je delovalo obrnuto, kao da ga je naterala da ide mimo sopstvene volje.
Šalu na stranu, Šardi je zaslužio ovu tesnu pobedu. Nime, imao je u trećem setu brejk prednosti. Na svoj servis, suočivši se sa brejk poenom, odservirao je perfektno i zabio poen na suprotnu stranu. Glavni sudija vikne AUT! A bila je čista linija! Izgubio je taj gem. Zatim u tajbrejku trećeg seta, Federer servira za meč, kilavi ritern Šardija, forhend Rodžera daleko, daleko od Šardija na drugu stranu. Volšebno, Šardi jedva stiže i fenomenalnom kratkom dijagonalom iz forhenda pasira. Sve preostale poene je dobio, sve na greške Rodžera. Na kraju, šta reći sem: to je tenis!!!

Nikola

pre 9 godina

iskreno, ovo je veliko iznenadjenje, sardi po meni jedan od losijih tenisera u top 100.. toliko je ne konstantan, stvarno igrac limitiranih mogucnosti, federer je ovo morao dobiti pogotvo posle prvog seta, ocajan federer, nema izgovora, deca treba da su mu podstrek da bude bolji opusteniji, i jos gore, izgubice jos 600 bodova, branio finale, svakako ovo nije bilo u planu!

Dragance

pre 9 godina

@goran
Ti se, vidim bas proslavi danas sa briljntnim i pismenim komentarom!
Ali sreca tvoja da ti nisam ja dosao tamo ... Znas!

BANE

pre 9 godina

Imao je Sardy srecu da se rodzeru nije igralo danas a po govoru tela bilo je primetno da je izasao kao da ga je neko puskom naterao,tacnije samo govor tela je odavalo utisku da mu se ne igra i da posto potom zeli kuci nazad inace nema razlog drugi za ovakvu losu igru danas pogotovo protiv francuza koje je uvek pobedjivao lako.

Adnan

pre 9 godina

Haha opet su poceli komentari trebao je otici u penziju, PA COVJEK 15 dana nije odigrao mec , bio je uz porodicu nije mu tenis nikako u glavi bio i vidi se odma kako pauza ostavi traga i da danas nikako nije bio u mecu ,taj covjek je prije 15 dana igrao finale mastersa pobijedio je trenutno najboljeg igraca svijeta Novaka i onda neznalice pricaju o penzionisanju, i nevjerovatano kako cijel stadion navija za Rogera danas nevjerovatno kako ga cijel teniski svijet voli a samo pogledajte malop mec Simon-Nadal kad je Simon u taj brejku drugog seta poslao loptu na liniju Nadal govori sudiji da je aut cijel stadion mu zvizdi, samo se sjetite kako je Novaka na Roland Garosu gadjao loptom u glavu ,kako je prije dva dana skakao kao majmun kad osvoji pojen protiv unistenog Nisikorija i ovo samo pisem radi onih usporedba o Nadalu i Rogeru neki dan jer znam da samo Nadalovi navijaci mogu ovako ruzno pisati o Rogeru a sto je najzalosnije vise ih u Srbiji navija za Nadala nego za Novaka , Novaka koji je olicenje fer pleya koji mi je najdrazi sportista poslje Rogera i blago vama pa ga imate i mozete gledati u Beogradu pozdrav iz Mostara

Oskar

pre 9 godina

I treba da ispadne sa najlosijeg turnira sezone,ja da sam na njegovom mestu bojkotovao bi ovu sramotu od sljake ,1.prespora 2.lose odrzavana ,ovaj turnir pod hitno izbaciti iz kalendara
(RF, 14. maj 2014 16:51)

Šljaka u Rimu je brža od šljake u Madridu, Monte Karlu i Barseloni ako to nisi znao, i nije loše održavana nego vrijeme tako nalaže.

Meni nije jasno kako je Šardi uspio ono sve da propusti u 3. setu, a još manje mi je jasno kako Federer nije iskoristio onu meč loptu. Čudan neki meč.

ivan petrovic crni

pre 9 godina

Roger slabo igra tie-break ove sezone, skor mu je 7-7, ali sve najvaznije je izgubio ( na AO od Nadala u sf, od Novaku u f Indian Wells-a i od Wawrinke u f Monte Carla ). Fizicki je i dalje sjajan, mentalna snaga u opadanju.

VUJKE

pre 9 godina

Pa dobro izgubio je ionako ne bi imao nikakve sanse na ovom turniru,po meni ispravan potez rodzera sto nije hteo da zapinje na ovom turniru iako ga nije nikad osvojio a kamoli da bi imao neke sanse protiv Nadala ili Novaka u finalu.

atp world tour

pre 9 godina

realno gledano videlo se da rogeru nedostaje jos meceva na sljaci,i da je pauza uticala na igru,inace ne moze se reci ko je vise zasluzio pobedu,da li sardi zbog brejka prednosti ili roger koji je propustio neverovatnu sansu da zavrsi mec,samo je trebalo da ne izlazi na mrezu -_- .takodje neverovatno je sardi servirao,ima je prosek prvog servisa od 201kmh naspram rogerovih 185,drugi servis prosecan 170kmh,tome se cudio i komentator i rekao da sardi bas rizikuje,zato se federer i mucio na njegove servise,inace po meni najzanimljivija cinjenica kod federerovih poraza jeste da je sve meceve izgubio NAKON OSVOJENOG PRVOG SETA(eeej,pa kakva je to mentalna stabilnost kad ti dozvolis protivnuku da stalno preokrece rezulat) i tu se vidi koliko je federer psiholoski slabiji nego prethodnih godina.po meni ovaj poraz ne govori nista,jel da je igrao madrid i zaredjao tamo nekoliko pobeda Sardija bi verovatno dobio 2:0 ,i da ovaj poraz ce samo uticati da se federer otrezni pred rolan garos!!!

Bojan

pre 9 godina

(goran, 14. maj 2014 19:00)
prvo, dobar covek ne odredjuje neciji karakter na osnovu njegove nacionalnosti.
drugo, izjave nakon pobeda i poraza tesko da mogu da definisu nekoga kao dobrog ili loseg. OK, Federer ume da omasi komentarom nakon meca, s tim da se u nasim medijima njegove izjave izvlace iz kontektsa, ali ipak mislim da ume da bude najiskreniji sa tim izjavama. Tj, rekao bih da ne vidi nekad neke stvari kako treba, ali da prica o njima onako kako ih zaista vidi (iliti, odbija da poveruje da u tenisu ne zavisi vec neko vreme sve od njega, ali to je takmicarska crta i pobednicka), za razliku od Nadala koji je uvek ljigavo slatkoreciv.
No, to moje misljenje ne utice na to da zakljucujem da je Nadal "los covek", a Federer "dobar covek". To mogu da odluce samo oni koji ih znaju licno, a ne ja na osnovu par desetina izjava nakon meca.

Op, cvrc, gevezn zajn

pre 9 godina

Danas je Jeremijevdan, a Jeremija se na francuskom kaze Jeremy. Tako da je Jeremy Chardy lepo proslavio svoj imendan po starom (julijanskom) kalendaru...

Patuljasti snaucer

pre 9 godina

Komentar na vest da ga je Mirka pustila u Rim.

Ne brini se, brzo ces kuci
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (patuljasti snaucer, 13. maj 2014 21:57)

Sta je Federerovci, nije pomoglo sto ste lupali minuse, ode Fedex da papucari kod Mirke