Sreda, 07.05.2014.

14:07

Zečević: CZ potrebno 2 miliona evra

Generalni sekretar Crvene zvezde Miodrag Zečević rekao je da je klubu potrebno oko dva miliona evra da bi izmirio dugove koji je sputavaju.

Izvor: B92

Zeèeviæ: CZ potrebno 2 miliona evra IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

145 Komentari

Sortiraj po:

lekar

pre 9 godina

Za bolesnu decu nema dovoljno novaca.
A ZA CRVENU ZVEZDU IMA???
(Nis MT, 7. maj 2014 14:43)

Niste mislili na bolesnu decu kad ste dovodili Mateusa, Granta, Vesta, Pavlovica, Kinzija ili su tada sva deca bila zdrava? Malo je reci da je ruzno i neukusno mesati tako osetljivu stvar kao sto su deca (pa jos tesko bolesna) sa mrznjom prema Crvenoj Zvezdi. Inace, licemerje je mana, a ne vrlina i imaj to u vidu kad kad budes pisao ponovo!

fudbal, sta to bese,

pre 9 godina

Igrace je prodavao ko je kako hteo,a sada nema samo 2 mil.Obratite se "vestim" prodavcima da se pipnu za malo djepce i evo veselja????

ja imam bolest kojoj nema leka..

pre 9 godina

Znaci formiranje onog fonda za bolesnu decu ce jos morati da saceka... Jbg, ovo je veci nacionalni interes, dje da se dozvoli da stub srBstva propa'ne...
(Woodchuck, 7. maj 2014 17:50)

Ako su ta 'bolesna deca' mogla da pricekaju kad se kupovao Mateus, Taribo Vest, Grant ili iz NBA Pavlovic i Kinzi mogu da pricekaju jos malo, zar ne?

Бог на небу - Рад на земљи

pre 9 godina

Време је да се реконструише влада Србије, и придода министарство за Црвену звезду и Партизан.

Marijo

pre 9 godina

U Nionu se vode dva postupka protiv Zvezde. Jedan je oko papira sa licencom i jedan je o ferplaju. Da li se moze dogoditi da Zvezda skupi novac i dobije licencu,pa da ih ipak izbace iz evrope zbog krsenja ferpleja?

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

(Povidon, 07. maj 2014 19:56)

Zna se kome treba. Nisam mislio na boraniju kao sto si ti. A i boranije ima vise nego sto treba. U Jugoslaviji je bilo oko 45000 , sad samo u Srbiji 200000...

Povidon

pre 9 godina

Lopovska sportska društva otimaju milione dok se penzionerima i državnim službenicima smanjuju primanja. To ste izabrali dragi moji, šta drugo da vam kažem...(Mrak, 07. maj 2014 16:32

Drzavnim sluzbenicima i treba da smanje! I onda penzinerima povecaju primanja. Sta ti pokusavas da proturis ovde...
(zivcan_neki_lik, 07. maj 2014 18:25)
Ja sam drzavni sluzbenik i radim za 32000 kao konj i po 250-300h. I meni trebaju da smanje platu?

bobi vl

pre 9 godina

ma sad ce oni iz Arene,Kasperi mislim da se zovu,15 maja,protiv OFK-e da dodju u rupu,njih 120358,platice kartu po 185 drahme i eto novca za licencu

ninepi

pre 9 godina

Vuchko bi trebao da zna da smo mi jako osiromasili i da nam je poslednje na pameti da pomazemo tamo nekakve kriminalne strukture. Sve i da su sada posteni, proslost im je jadna.
Ake se drzne da uzima pare iz budzeta, direktno ili indirektno, treba ga kazniti. Zasto bi se Crvena Zvezda razlikovala od bilo koje propale firme u Srbiji? uostalom za CZ ima izlaza, neka bankrotira i neka krene iz amaterskog ranga. Mnoge firme i njihovi zaposleni bi dali sve za jednu makar i takvu mogucnost. Sve je bolje nego ulica. Zato pomozi tim firmama, Zvezda moze i sama. uostalom i treba da bude kaznjena ispracajem u amaterski rang, kad vec nadlezni organi nisu nasli za shodno da kazne njene krimose.

zvezdaš do groba

pre 9 godina

Podrzavam u potpunosti da se Zvezdi daju pare iz budzeta,ja radim kao privatnik a to znaci da samo placam drzavi a nemam od toga nikakve koristi ,bar da neki dinar iz budzeta ode nekome koga volim od rodjenja...ovim budzetskim odlivima iz budzeta samo se protive budzetske jajare zato sto se plase da sutra nece primiti platu za svoje radno vreme od 9 do pola 1 , toliko od mene

Mangup

pre 9 godina

Kako ce ih uefa navuci da plate...pa ce ih izbaciti....cisto da pokaze da ima i vecih mangupa...nije naivan ovaj Zecevic kad je ovako oprezan...

Don Quijote

pre 9 godina

Te pare je vrlo lako naci. Pre svega, mora da se istera uljez iz bespravno useljenog vojnog objekta, da mu se naplate sve zaostale kirije koje tokom 60 godina nije placao, i da se te pare daju Zvezdi da isplati dugove.
A uljeza proterati tamo odakle je dosao.
Najbolja resenja su uvek laka i logicna.

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Lopovska sportska društva otimaju milione dok se penzionerima i državnim službenicima smanjuju primanja. To ste izabrali dragi moji, šta drugo da vam kažem...(Mrak, 07. maj 2014 16:32

Drzavnim sluzbenicima i treba da smanje! I onda penzinerima povecaju primanja. Sta ti pokusavas da proturis ovde...

Katczinsky

pre 9 godina

@E moji Grobari. Svasta sam cuo od vas, ali da uvlacite bolesnu decu u sve ovo... Stvarno neznam sta da vam kazem. Ali stvarno.
(markic, 07. maj 2014 17:37)

barem znamo da neko ne zna ni pravopis a ni gramatiku.

Danubewalker

pre 9 godina

Daj bre,isprsi se drzavo,najvise volim da gledam Zvezdinu evroodiseju u Buljaricama.Nemoj da mi propadne leto zbog nekoliko milki.Nije fer (plej)!

miki

pre 9 godina

Za sta bre 2 miliona!? Sutiranje loptice?! Neka lepo svi ti direktori i fudbaleri plate ako toiko vole fudbal. Sto se mene tice ni jedne pare da se daju kojekakvim lezilebovicima koji bi da drzavni novac potrose na vecere, hotele i skupa kola. Srbija i narocitno Beograd da sto pre prekinu finansiranje klubova i sportista kojima je samo do toga kako da zarade. Novac za sport je namenjen opstem razvoju dece i mladih i eventualnim sampionima a ne kao lak nacin zarade. Nemamo za narodne kuhinje i siromasnu decu koja nemaju ni za knjige a ovi bi 2 miliona. Odrasli su pa neka i odrastu vec jednom.

muamua

pre 9 godina

ovako opet postavljam pitanje ako je moja firma pustila menicu zvezdi ,a menice se naplacuju po nekom redosledu ,a mi smo je medju prvima blokirali da li ce prvo nas namiriti ili ove pare od dva miliona nece ni proci kroz zvezdin racun...vec direktno kome se duguje to je onda rad na crno...

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Primili ste se grobari.A niste procitali da su MC i PSG kaznjeni sa 60 miliona evra.Zasto? Verovatno sto je u tim klubovima sve OK i nema dugova. Onaj Metalsit izbacen iz svih takmicenja.Mozda ocekujete da UEFA kazni Zvezdu za 175 bodova i da ih otera u srpsku ligu ida na miru preteknete Zvezdu u titulama.Sto kaze nas narod Nece da moze.Samo se nadajte kao i uvek.

Woodchuck

pre 9 godina

Znaci formiranje onog fonda za bolesnu decu ce jos morati da saceka... Jbg, ovo je veci nacionalni interes, dje da se dozvoli da stub srBstva propa'ne...

Arkadije

pre 9 godina

Ne treba vam dati ni prebijene pare, ni vama, ni Partizanu, ni Vojvodini, ni jednom fudbalskom klubu. Sami ste krivi ya svoje dugove, a rasadnici ste mržnje, huliganizma, bandi, kriminalaca, reketaša i dilera.

dex

pre 9 godina

Sve, sve, ali kada se grobari sete bolesne dece... Pa platite ljudi porez koji dugujete i kao FK i kao KK, pa da ima i za ti decicu. Takodje, to su isti oni koji su na grbaci naroda izgradili Zemunelo. Tada se nisu setili bolesne dece i penzionera...

tender

pre 9 godina

Treba im dati i to iz drzavnog budzeta.....taman onoliko koliko je potrebno za dobar katanac.
Zvezda je najveca rupa bez dna u celoj drzavi. Cak i paraziti iz drzavne administracije urade nesto korisno za drustvo al ovi iz Velike Rupe kostaju samo sve vise i vise.

Aca

pre 9 godina

Zasta da vam se da pa da znamo da cete uci u LS i vratiti novac u budzet sa kamatom pa da vam se da i da bude koristi od vas a ovako nema svrhe ispadate od Kiprana Azera jace i da ne spominjem netreba da igrate niste profitabilni za drzavu aj zdravo.

Dragan

pre 9 godina

Vucic nam je uvalio Dzajica pa sad neka mu i nadje pare. Bitno je sacuvati a ne prodavati igrace jer sta ce nam licenca bez dobrih igraca.

Mrak

pre 9 godina

Lopovska sportska društva otimaju milione dok se penzionerima i državnim službenicima smanjuju primanja. To ste izabrali dragi moji, šta drugo da vam kažem...

Esad

pre 9 godina

Pa nebi bio problem.
jedno 100 000 Gledaoca na svakoj utakmici, i da se odvoji 300 dinara umesto za pirotehiku cigare,alkohil palice i.t.d. i eto tih 2 mili...

vlada

pre 9 godina

Zašto na Zvezdinim vestima stalno navijači 13.zagorske divizije?Verovatno kompleksi iz mladosti,a nije lepo radovati se tudjoj nesreći!

streberka

pre 9 godina

Meni bi bilo dosta hiljadu, dve evra da platim zaostale racune i "zakrpim" jos poneku rupu.
Da se niste usudili da taknete budzet! Sve smo culi od Vujosevica i Covica onomad ( ne znam ko je bio gori ).
Nekad sam volela Zvezdu ( i isla na utakmice, 80000 gledalaca protiv Bajerna 1979 god. na primer).

Parni valjak

pre 9 godina

Vi ste godinama dobijali licence, jer ste kao izmirivali dugove poslednjeg dana. Iz činjenice da dugujete Bronovickom, jasno je da varate najmanje 6 godina i da je ova drama samo farsa. Ako mu dugujete sada, dugovali ste mu i pre godinu dana i pre 2 godine, ali ste ipak dobijali licencu, a iregistrovali igrače.

Alek

pre 9 godina

Vučić je rekao da nećete dobiti ni dinara, i da će novac biti usmeren za ovu našu bolesnu decu... Ajde da vidimo i to poznato 'njegovo poštenje' i datu reč!?

S.

pre 9 godina

Чекај, колико сам га разумео, два милиона за две седмице (20. мај), да би се остало у игри за лиценцу. Колико још до 30. маја, да би се лиценца добила?

anonimni donator

pre 9 godina

Bez brige sinovi evo je cu da platim ta dva miliona evra, uspesan sam preduzetnik i za mene to i nije neki veliki izdatak, mada bi pre nego li ja te pare trebalo da prikupe Toncev, Cole ili Dzaja na primer i to iz svojih privatnih dzepova, no dobro ako ih nije sramota eto ja cu da platim, a sad za ove licemera sto se toboze toliko brinu za svu tu bolesnu decu, trudnice, drzavni buzet i Vuciceva obecanja da porucim da bi drzava mogla da proda deo svoje imovine, na primer stadion vojske i da bar na neko vreme pomogne svoj toj deci i trudnicama jer i onako sport u Srbiji nije toliko vazan kada je drugi u pitanju zar ne grobari?

Pele

pre 9 godina

Imam sjajnu ideju, ajde da uzmemo iz budzeta pa da vam damo. Ima jos prostora u porodiljskom ja mislim a onaj fond za bolesnu decu neka saceka koju godinu, valjda se znaju prioriteti u ovoj zemlji. Ili da pozajmimo od MMF-a pa ce da vrate nasi unuci, bas nas briga necemo sigurno mi da vracamo(a i da imamo odakle nam).

Vlada

pre 9 godina

Neće država dati novac Zvezdi da plati dugove.
Neko će dati novac poveriocima i ovi će odustati od blokade.
Taman posla da se uzima od sirotinje i daje klubovima.

Draža

pre 9 godina

Ljudi, prekinimo ovu agoniju! Na sve strane se trubi o drastičnim merama, smanjuju se plate, čak i socijalna primanja, a u fudbalu i košarci sve po starom. Neka neko konačno preseče i kaže: Dosta je! Do privatizacije država ne bi trebalo da uplati ni jedan jedini evro bilo kom klubu u Srbiji. Ko ne može da se izdržava, zna se šta treba da radi.

Ozz

pre 9 godina

Sada ce vojska da proda JNA i od toga novca ce drzava Zvezdi uplatiti dio, kako bi se izmirile obaveze i kako bi dobili licencu za UEFA takmicenja. Prosto.

vizura

pre 9 godina

- Vojska prodaje svoj stadion
- Vucic namesta da pare od prodaje idu nama
- "tastatura" izneveruje sto postaju FK Beskucnici
- Lovernj sa 80-90% sigurnosti potvrdjuje da iza svega stoji Covic...

mrki

pre 9 godina

samo toliko ni 500 ih nemoze izvuci. Treba prodati zvezdu za 0,01€ i resiti se parzita u Srpskom sportu. Da ne bude zabune ja navijam za Zvezdu ali ne na nacin da uprava radi sta hoce od tudih para.

MarkoBG

pre 9 godina

Ma ni vama a ni bilo kom nasem klubu ne bih dao ni dinara! Nema vas u Evropi 10 godina, kupujete igrace preko interneta i sta ce vam pare? Da se borite samo za domace prvenstvo?

Saca

pre 9 godina

Ne volim da ijedan sportski klub bude kaznjen, ali posto cutite o kradji 50 mil evra i necete da kazete ko je pokrao tolike pare, e onda odgovarajte, budite kaznjeni, za ovih nekoliko miliona za koje muvate ljude godinama. Nema sanse da vratite dug, da zadrzite igrace i igrate kvalifikacije, morate nekog da prodate, ili po starom obicaju, opet nekog da prevarite.

Zlatko

pre 9 godina

Ajde pustite karte u prodaju za prvu evropsku utakmicu, ne važe sezonske... tako dobijete pare da platite dugove i karte će se iskoristiti pošto ćete dobiti licencu

MaksaBwe

pre 9 godina

Sad je svima jasno zasto u julu smanjuju 10% od plata u javnom sektoru... Treba platiti licencu fk ''Drzavni projekat''i pojacati kk ''Sledecea sezona''...

Djilas

pre 9 godina

Zeko reci ti lepo jel se vi niste javljali celnicima fk rad godinu dana ili jeste i hocete li izmirivati svoje stvarne obaveze ili jes profaktura nije profaktura jes racun nije racun

Legendo, demantuj pesimiste

pre 9 godina

Tebi ne verujem, ti si pesimista, verujem samo Čoviću! Osećam da iz dana u dan u svakom pogledu sve bolje živimo. Nikada nas nije prevario, ni kao pravi a ni kao privremeni organ.

d

pre 9 godina

meni samo 200 000 da resim bukvalno sve egzistencijalne probleme svoje porodice, tj. trenutno probleme vezane za zadovoljavanje osnovnih potreba do 2060.
dakle ko ima 2 miliona, bolje da da meni 10%, a ostalo neka zadrzi, nego da baca u ovaj bezdan zvani fk czv. sto placati fudbalere, koje ionako nece niko da gleda ako to treba da se plati (bude navijaca, ali kada je cena karte do 100 dinara, a ne pada kisa i toplo je, ili jednom godisnje kad se igra evropska utakmica, sto ne opravdava godisnji budzet od nekoliko miliona evra).

Cinik

pre 9 godina

Reseno pitanje, prosvetarima se smanjuju plate za 10% kako bi Crvena z. mogla da odigra jedno ili dva kola predkvalifikacija. Inace, danas im je racun u blokadi za nekih 1,6 miliona evra. Ako zele nekom da plate ta 2 miliona evra koja se spominju, morace da pokriju i taj minus od 1,6 miliona.

StefanBG

pre 9 godina

Da li će država pomoći ili pare idu bolesnoj deci???

Deca umiru zbog par hiljada evra, narod gladuje, a država će sada da isplati 2 000 000 evra kao od šale, pazite šta vam kažem.

Cedo

pre 9 godina

Dajte ljudi vise da odgovaraju oni koji su godinama dug pravili. Nije ovde toliki problem ova 2 min. vec to sto ne postoji jasan plan vracanja mnogo veceg duga o kojem se vise i ne prica a koji je mnogo veca omca oko vrata.

Marko

pre 9 godina

na šta ste spali kad Zeka mora da vas izvlači iz blata. Ako, valjda je skupio ta 2 miliona kad su on i Bjeković vodili Partizan – Vučić vam je obezbedio titulu, a mi ćemo izgleda da vam obezbedimo izlazak na evro scenu.

Dragoslav

pre 9 godina

PA evo neka se Misko nagodi sa Vuckom isto kao sto se Beko nagodio oprastajuci zamrznutoj kosarkaskoj sekciji milion evra,i Srbija srecna.

A sta cemo sa onih 48 miliona

pre 9 godina

Zar vi ne dugujete preko 50 miliona €? Covic, reprogram, ovo-ono, pisi-brisi, puj pike ne vazi, i...pufff pojela maca:-(

ivan

pre 9 godina

od jucerasnjih 3,5 miliona, dosli smo do cifre od 2 miliona i to za samo jedan dan. verujem da ce do 30.maja ispasti da u stvari zvezda potražuje novac od drugih a to znači javno izvinjenje uefa za štetu koju je nanela našem komunističkom državnom projektu.
PS pošto su i zvezda i uefa ženskog roda , nije slučajno mali zakazao za maj paradu ponosa. Dogovor je na vidiku

očigledno

pre 9 godina

unistilo nas je nagomilavanje bespotrebnih fudbalera koji veze sa vezom nemaju,a kostaju papreno i jos im se daju nerealno velike plate...

4444

pre 9 godina

Kvota 1.05 da ce Rad ostati u ligi, a Zvezda igrati Evropu. Manite se fudbala, gledajte kosarku. Imamo i tamo Duleta i Covica, ali stvari koje se rade u fudbalu su sve samo ne fudbal...

infinity

pre 9 godina

ako je to jedini uslov i ako NEMATE taj novac, zasto ne stavite pakete karata za evropske utakmice u pretprodaju? Ja sam svojom racunicom, po pristupacnim cenama karata dosao do cifre od milion evra, a ako racunamo i vasu pohlepnost milion i po bez problema.

dabome

pre 9 godina

Jedva cekam da vidim koliko igraca ce da prodate da bi zaradili ta 2 miliona. Jedino Lazovic vredi nesto , ostali nisu ni za Uzbekistansku ligu.

dex

pre 9 godina

Ovo ipak uvijeno govori da su sanse u najboljem slucaju 50:50. Naravno, sada ide bujica paranoicnih komentara za pare, ali ja verujem da ce Pini Zahavi otkupiti dva ili tri igraca za ta 2 milion i to je to. Ako ne Zahavi, onda neko drugi. Problem je sto nasi igraci nemaju neku vrednost, pa se moze desiti da zbog 2 miliona ostanemo bez Lazovica (vredi vise, ali mora i menadzer nesto zaraditi), Daude i recimo Petkovica...

Zaphod

pre 9 godina

Platicete 2 miliona da bi odigrali 4 utakmice u evropi... I jos putni troskovi do nekog islanda ili azerbejdzana, 15-20.000...

2x pun stadion, 100-150.000, neka nagrada ako je ima, 20-30.000, jos toliko od prava za prenose, na kraju ste dobri oko 200.000, a platili ste deset puta vise...

Boogy- navijac zvezde

pre 9 godina

Tricavih 2 miliona...Sobzirom da zvezda sto godina nije prodala nekog igraca za vise od 2 miliona ovo je prevelikih 2 miliona. Treba uvesti odgovornost za celnike koji vode klub, a ne dodje na celo kluba zaduzi se, podnese ostavku i nikom nista??!! pa nije ni cudo sto duguje svim zivima. Zalosno...

Veliki_Zli_Vuk

pre 9 godina

Platice drzava,sto se brinete. To je samo 8 transplantacija za bolesnu decu. Jeste da je to sad prioritet,ali 8 je zanemarljiv broj...

Штета што нема више Агробанке, то су били ча&

pre 9 godina

Следи чаролија, абрака-буџетсрбије-дабра.

Heroes

pre 9 godina

Nadam se da ce stvarno Vucic i drzava da daju novac, posto i pored prodaje Spajica i Maksimovica za licensu i dalje citamo komentare tastatura grobara kako sve Vucic sredjuje .I onako ce groblje da place....

Ivan ceka titulu

pre 9 godina

Samo 200 000 nas Zvezdasa, od svih onih miliona Zvezdasa koji sirom zemlje i sveta cekaju titulu, bi donacijom od 1000 dinara resili problem i pokazali sta je ljubav i privrzenost klubu!

Erasmus

pre 9 godina

Molim konacno za komentar.
Elem. Glavni reziseri Zvezdinog posrnuca su nedodirljivi. Niko ih nikada nije spomenuo niti prisio etiketu "Rusilac". Nisu odgovarali. Uzivaju u blagodetima bez konsekvenci. Milina im.
Po svemu sudeci, ova dva miliona ce isplatiti poreski obveznici. Konkretno, mom ocu se oduzima procenat od dohotka jer je drzava u beznadju. Ja kao redovan student medicine (do skoro, a danas lekar) ne radim jer drzava nema novca za mlade kadrove (niti sam "partijas"), a i ako me zaposli davace mi mrvice.
Sa druge strane novac poreskih lica ce se trositi za sulude projekte --- od skupocenih automobila, preko odstete za prebijanje u USA sve do posrnulog kluba. Za to ima novca, a za mene da radim nema? Coveku koji kao magistar radi za 50 000 hoces da das 42-43! A Zvezdi 2 miliona!
I to sve zasto ---- da bi Zvezda ispala vec u avgustu! Neobjasnjivo.
PS. prodajte igrace i namirite dug, objekte koje imate, svoja kola ulozite ili neka svaki Delija da SAMO 1 EVRO! 100 dinara. I eto resenja.

krle

pre 9 godina

ne bi me začudilo da se sad pokrene akcija sms za evropsku zvezdu
pa da bratija sa severa pohril sa doprinosima. da izmirimo dugove prethodnih uprava. za stub srpstva za bolji život

gremlin

pre 9 godina

A Nadji za operaciju 300000€,ukljucuju se svi pomazu doniraju,i valjda ce se sakupiti...a za Zvezdu ce se naci neki "anonimni prijatelj kluba"da pomogne...

Глобтротер

pre 9 godina

Сада ће неки приватник да обезбеди 2 милиона, а као противуслугу Супермен и Чова ће му дозволити да преко поштених тендера ојади државу. Само да раја буде задовољна и да се не губе гласачи. И наравно да се то онда зове способна управа која налази паре код приватника.

fuj

pre 9 godina

drzava ce to da plati a za decu i dalje nece biti novca za lecenje u inostranstvu, pa ce zveda opet ispasti u pretkolu kvalifikacija i ostace puna usta politicara o kontroli trosenja drzavnih sredstava.

Alek

pre 9 godina

Vučić je rekao da nećete dobiti ni dinara, i da će novac biti usmeren za ovu našu bolesnu decu... Ajde da vidimo i to poznato 'njegovo poštenje' i datu reč!?

Глобтротер

pre 9 godina

Сада ће неки приватник да обезбеди 2 милиона, а као противуслугу Супермен и Чова ће му дозволити да преко поштених тендера ојади државу. Само да раја буде задовољна и да се не губе гласачи. И наравно да се то онда зове способна управа која налази паре код приватника.

ivan

pre 9 godina

od jucerasnjih 3,5 miliona, dosli smo do cifre od 2 miliona i to za samo jedan dan. verujem da ce do 30.maja ispasti da u stvari zvezda potražuje novac od drugih a to znači javno izvinjenje uefa za štetu koju je nanela našem komunističkom državnom projektu.
PS pošto su i zvezda i uefa ženskog roda , nije slučajno mali zakazao za maj paradu ponosa. Dogovor je na vidiku

StefanBG

pre 9 godina

Da li će država pomoći ili pare idu bolesnoj deci???

Deca umiru zbog par hiljada evra, narod gladuje, a država će sada da isplati 2 000 000 evra kao od šale, pazite šta vam kažem.

d

pre 9 godina

meni samo 200 000 da resim bukvalno sve egzistencijalne probleme svoje porodice, tj. trenutno probleme vezane za zadovoljavanje osnovnih potreba do 2060.
dakle ko ima 2 miliona, bolje da da meni 10%, a ostalo neka zadrzi, nego da baca u ovaj bezdan zvani fk czv. sto placati fudbalere, koje ionako nece niko da gleda ako to treba da se plati (bude navijaca, ali kada je cena karte do 100 dinara, a ne pada kisa i toplo je, ili jednom godisnje kad se igra evropska utakmica, sto ne opravdava godisnji budzet od nekoliko miliona evra).

A sta cemo sa onih 48 miliona

pre 9 godina

Zar vi ne dugujete preko 50 miliona €? Covic, reprogram, ovo-ono, pisi-brisi, puj pike ne vazi, i...pufff pojela maca:-(

krle

pre 9 godina

ne bi me začudilo da se sad pokrene akcija sms za evropsku zvezdu
pa da bratija sa severa pohril sa doprinosima. da izmirimo dugove prethodnih uprava. za stub srpstva za bolji život

Legendo, demantuj pesimiste

pre 9 godina

Tebi ne verujem, ti si pesimista, verujem samo Čoviću! Osećam da iz dana u dan u svakom pogledu sve bolje živimo. Nikada nas nije prevario, ni kao pravi a ni kao privremeni organ.

Штета што нема више Агробанке, то су били ча&

pre 9 godina

Следи чаролија, абрака-буџетсрбије-дабра.

Saca

pre 9 godina

Ne volim da ijedan sportski klub bude kaznjen, ali posto cutite o kradji 50 mil evra i necete da kazete ko je pokrao tolike pare, e onda odgovarajte, budite kaznjeni, za ovih nekoliko miliona za koje muvate ljude godinama. Nema sanse da vratite dug, da zadrzite igrace i igrate kvalifikacije, morate nekog da prodate, ili po starom obicaju, opet nekog da prevarite.

gremlin

pre 9 godina

A Nadji za operaciju 300000€,ukljucuju se svi pomazu doniraju,i valjda ce se sakupiti...a za Zvezdu ce se naci neki "anonimni prijatelj kluba"da pomogne...

Djilas

pre 9 godina

Zeko reci ti lepo jel se vi niste javljali celnicima fk rad godinu dana ili jeste i hocete li izmirivati svoje stvarne obaveze ili jes profaktura nije profaktura jes racun nije racun

Erasmus

pre 9 godina

Molim konacno za komentar.
Elem. Glavni reziseri Zvezdinog posrnuca su nedodirljivi. Niko ih nikada nije spomenuo niti prisio etiketu "Rusilac". Nisu odgovarali. Uzivaju u blagodetima bez konsekvenci. Milina im.
Po svemu sudeci, ova dva miliona ce isplatiti poreski obveznici. Konkretno, mom ocu se oduzima procenat od dohotka jer je drzava u beznadju. Ja kao redovan student medicine (do skoro, a danas lekar) ne radim jer drzava nema novca za mlade kadrove (niti sam "partijas"), a i ako me zaposli davace mi mrvice.
Sa druge strane novac poreskih lica ce se trositi za sulude projekte --- od skupocenih automobila, preko odstete za prebijanje u USA sve do posrnulog kluba. Za to ima novca, a za mene da radim nema? Coveku koji kao magistar radi za 50 000 hoces da das 42-43! A Zvezdi 2 miliona!
I to sve zasto ---- da bi Zvezda ispala vec u avgustu! Neobjasnjivo.
PS. prodajte igrace i namirite dug, objekte koje imate, svoja kola ulozite ili neka svaki Delija da SAMO 1 EVRO! 100 dinara. I eto resenja.

Woodchuck

pre 9 godina

Znaci formiranje onog fonda za bolesnu decu ce jos morati da saceka... Jbg, ovo je veci nacionalni interes, dje da se dozvoli da stub srBstva propa'ne...

Dragoslav

pre 9 godina

PA evo neka se Misko nagodi sa Vuckom isto kao sto se Beko nagodio oprastajuci zamrznutoj kosarkaskoj sekciji milion evra,i Srbija srecna.

Zaphod

pre 9 godina

Platicete 2 miliona da bi odigrali 4 utakmice u evropi... I jos putni troskovi do nekog islanda ili azerbejdzana, 15-20.000...

2x pun stadion, 100-150.000, neka nagrada ako je ima, 20-30.000, jos toliko od prava za prenose, na kraju ste dobri oko 200.000, a platili ste deset puta vise...

Veliki_Zli_Vuk

pre 9 godina

Platice drzava,sto se brinete. To je samo 8 transplantacija za bolesnu decu. Jeste da je to sad prioritet,ali 8 je zanemarljiv broj...

Parni valjak

pre 9 godina

Vi ste godinama dobijali licence, jer ste kao izmirivali dugove poslednjeg dana. Iz činjenice da dugujete Bronovickom, jasno je da varate najmanje 6 godina i da je ova drama samo farsa. Ako mu dugujete sada, dugovali ste mu i pre godinu dana i pre 2 godine, ali ste ipak dobijali licencu, a iregistrovali igrače.

MaksaBwe

pre 9 godina

Sad je svima jasno zasto u julu smanjuju 10% od plata u javnom sektoru... Treba platiti licencu fk ''Drzavni projekat''i pojacati kk ''Sledecea sezona''...

fuj

pre 9 godina

drzava ce to da plati a za decu i dalje nece biti novca za lecenje u inostranstvu, pa ce zveda opet ispasti u pretkolu kvalifikacija i ostace puna usta politicara o kontroli trosenja drzavnih sredstava.

4444

pre 9 godina

Kvota 1.05 da ce Rad ostati u ligi, a Zvezda igrati Evropu. Manite se fudbala, gledajte kosarku. Imamo i tamo Duleta i Covica, ali stvari koje se rade u fudbalu su sve samo ne fudbal...

Arkadije

pre 9 godina

Ne treba vam dati ni prebijene pare, ni vama, ni Partizanu, ni Vojvodini, ni jednom fudbalskom klubu. Sami ste krivi ya svoje dugove, a rasadnici ste mržnje, huliganizma, bandi, kriminalaca, reketaša i dilera.

dabome

pre 9 godina

Jedva cekam da vidim koliko igraca ce da prodate da bi zaradili ta 2 miliona. Jedino Lazovic vredi nesto , ostali nisu ni za Uzbekistansku ligu.

Cinik

pre 9 godina

Reseno pitanje, prosvetarima se smanjuju plate za 10% kako bi Crvena z. mogla da odigra jedno ili dva kola predkvalifikacija. Inace, danas im je racun u blokadi za nekih 1,6 miliona evra. Ako zele nekom da plate ta 2 miliona evra koja se spominju, morace da pokriju i taj minus od 1,6 miliona.

Pele

pre 9 godina

Imam sjajnu ideju, ajde da uzmemo iz budzeta pa da vam damo. Ima jos prostora u porodiljskom ja mislim a onaj fond za bolesnu decu neka saceka koju godinu, valjda se znaju prioriteti u ovoj zemlji. Ili da pozajmimo od MMF-a pa ce da vrate nasi unuci, bas nas briga necemo sigurno mi da vracamo(a i da imamo odakle nam).

očigledno

pre 9 godina

unistilo nas je nagomilavanje bespotrebnih fudbalera koji veze sa vezom nemaju,a kostaju papreno i jos im se daju nerealno velike plate...

Danubewalker

pre 9 godina

Daj bre,isprsi se drzavo,najvise volim da gledam Zvezdinu evroodiseju u Buljaricama.Nemoj da mi propadne leto zbog nekoliko milki.Nije fer (plej)!

Draža

pre 9 godina

Ljudi, prekinimo ovu agoniju! Na sve strane se trubi o drastičnim merama, smanjuju se plate, čak i socijalna primanja, a u fudbalu i košarci sve po starom. Neka neko konačno preseče i kaže: Dosta je! Do privatizacije država ne bi trebalo da uplati ni jedan jedini evro bilo kom klubu u Srbiji. Ko ne može da se izdržava, zna se šta treba da radi.

tender

pre 9 godina

Treba im dati i to iz drzavnog budzeta.....taman onoliko koliko je potrebno za dobar katanac.
Zvezda je najveca rupa bez dna u celoj drzavi. Cak i paraziti iz drzavne administracije urade nesto korisno za drustvo al ovi iz Velike Rupe kostaju samo sve vise i vise.

Boogy- navijac zvezde

pre 9 godina

Tricavih 2 miliona...Sobzirom da zvezda sto godina nije prodala nekog igraca za vise od 2 miliona ovo je prevelikih 2 miliona. Treba uvesti odgovornost za celnike koji vode klub, a ne dodje na celo kluba zaduzi se, podnese ostavku i nikom nista??!! pa nije ni cudo sto duguje svim zivima. Zalosno...

infinity

pre 9 godina

ako je to jedini uslov i ako NEMATE taj novac, zasto ne stavite pakete karata za evropske utakmice u pretprodaju? Ja sam svojom racunicom, po pristupacnim cenama karata dosao do cifre od milion evra, a ako racunamo i vasu pohlepnost milion i po bez problema.

Cedo

pre 9 godina

Dajte ljudi vise da odgovaraju oni koji su godinama dug pravili. Nije ovde toliki problem ova 2 min. vec to sto ne postoji jasan plan vracanja mnogo veceg duga o kojem se vise i ne prica a koji je mnogo veca omca oko vrata.

dex

pre 9 godina

Sve, sve, ali kada se grobari sete bolesne dece... Pa platite ljudi porez koji dugujete i kao FK i kao KK, pa da ima i za ti decicu. Takodje, to su isti oni koji su na grbaci naroda izgradili Zemunelo. Tada se nisu setili bolesne dece i penzionera...

mrki

pre 9 godina

samo toliko ni 500 ih nemoze izvuci. Treba prodati zvezdu za 0,01€ i resiti se parzita u Srpskom sportu. Da ne bude zabune ja navijam za Zvezdu ali ne na nacin da uprava radi sta hoce od tudih para.

MarkoBG

pre 9 godina

Ma ni vama a ni bilo kom nasem klubu ne bih dao ni dinara! Nema vas u Evropi 10 godina, kupujete igrace preko interneta i sta ce vam pare? Da se borite samo za domace prvenstvo?

S.

pre 9 godina

Чекај, колико сам га разумео, два милиона за две седмице (20. мај), да би се остало у игри за лиценцу. Колико још до 30. маја, да би се лиценца добила?

Dragan

pre 9 godina

Vucic nam je uvalio Dzajica pa sad neka mu i nadje pare. Bitno je sacuvati a ne prodavati igrace jer sta ce nam licenca bez dobrih igraca.

streberka

pre 9 godina

Meni bi bilo dosta hiljadu, dve evra da platim zaostale racune i "zakrpim" jos poneku rupu.
Da se niste usudili da taknete budzet! Sve smo culi od Vujosevica i Covica onomad ( ne znam ko je bio gori ).
Nekad sam volela Zvezdu ( i isla na utakmice, 80000 gledalaca protiv Bajerna 1979 god. na primer).

ninepi

pre 9 godina

Vuchko bi trebao da zna da smo mi jako osiromasili i da nam je poslednje na pameti da pomazemo tamo nekakve kriminalne strukture. Sve i da su sada posteni, proslost im je jadna.
Ake se drzne da uzima pare iz budzeta, direktno ili indirektno, treba ga kazniti. Zasto bi se Crvena Zvezda razlikovala od bilo koje propale firme u Srbiji? uostalom za CZ ima izlaza, neka bankrotira i neka krene iz amaterskog ranga. Mnoge firme i njihovi zaposleni bi dali sve za jednu makar i takvu mogucnost. Sve je bolje nego ulica. Zato pomozi tim firmama, Zvezda moze i sama. uostalom i treba da bude kaznjena ispracajem u amaterski rang, kad vec nadlezni organi nisu nasli za shodno da kazne njene krimose.

Mrak

pre 9 godina

Lopovska sportska društva otimaju milione dok se penzionerima i državnim službenicima smanjuju primanja. To ste izabrali dragi moji, šta drugo da vam kažem...

dex

pre 9 godina

Ovo ipak uvijeno govori da su sanse u najboljem slucaju 50:50. Naravno, sada ide bujica paranoicnih komentara za pare, ali ja verujem da ce Pini Zahavi otkupiti dva ili tri igraca za ta 2 milion i to je to. Ako ne Zahavi, onda neko drugi. Problem je sto nasi igraci nemaju neku vrednost, pa se moze desiti da zbog 2 miliona ostanemo bez Lazovica (vredi vise, ali mora i menadzer nesto zaraditi), Daude i recimo Petkovica...

Esad

pre 9 godina

Pa nebi bio problem.
jedno 100 000 Gledaoca na svakoj utakmici, i da se odvoji 300 dinara umesto za pirotehiku cigare,alkohil palice i.t.d. i eto tih 2 mili...

Heroes

pre 9 godina

Nadam se da ce stvarno Vucic i drzava da daju novac, posto i pored prodaje Spajica i Maksimovica za licensu i dalje citamo komentare tastatura grobara kako sve Vucic sredjuje .I onako ce groblje da place....

Ozz

pre 9 godina

Sada ce vojska da proda JNA i od toga novca ce drzava Zvezdi uplatiti dio, kako bi se izmirile obaveze i kako bi dobili licencu za UEFA takmicenja. Prosto.

Ivan ceka titulu

pre 9 godina

Samo 200 000 nas Zvezdasa, od svih onih miliona Zvezdasa koji sirom zemlje i sveta cekaju titulu, bi donacijom od 1000 dinara resili problem i pokazali sta je ljubav i privrzenost klubu!

miki

pre 9 godina

Za sta bre 2 miliona!? Sutiranje loptice?! Neka lepo svi ti direktori i fudbaleri plate ako toiko vole fudbal. Sto se mene tice ni jedne pare da se daju kojekakvim lezilebovicima koji bi da drzavni novac potrose na vecere, hotele i skupa kola. Srbija i narocitno Beograd da sto pre prekinu finansiranje klubova i sportista kojima je samo do toga kako da zarade. Novac za sport je namenjen opstem razvoju dece i mladih i eventualnim sampionima a ne kao lak nacin zarade. Nemamo za narodne kuhinje i siromasnu decu koja nemaju ni za knjige a ovi bi 2 miliona. Odrasli su pa neka i odrastu vec jednom.

Marko

pre 9 godina

na šta ste spali kad Zeka mora da vas izvlači iz blata. Ako, valjda je skupio ta 2 miliona kad su on i Bjeković vodili Partizan – Vučić vam je obezbedio titulu, a mi ćemo izgleda da vam obezbedimo izlazak na evro scenu.

Aca

pre 9 godina

Zasta da vam se da pa da znamo da cete uci u LS i vratiti novac u budzet sa kamatom pa da vam se da i da bude koristi od vas a ovako nema svrhe ispadate od Kiprana Azera jace i da ne spominjem netreba da igrate niste profitabilni za drzavu aj zdravo.

muamua

pre 9 godina

ovako opet postavljam pitanje ako je moja firma pustila menicu zvezdi ,a menice se naplacuju po nekom redosledu ,a mi smo je medju prvima blokirali da li ce prvo nas namiriti ili ove pare od dva miliona nece ni proci kroz zvezdin racun...vec direktno kome se duguje to je onda rad na crno...

Katczinsky

pre 9 godina

@E moji Grobari. Svasta sam cuo od vas, ali da uvlacite bolesnu decu u sve ovo... Stvarno neznam sta da vam kazem. Ali stvarno.
(markic, 07. maj 2014 17:37)

barem znamo da neko ne zna ni pravopis a ni gramatiku.

Mangup

pre 9 godina

Kako ce ih uefa navuci da plate...pa ce ih izbaciti....cisto da pokaze da ima i vecih mangupa...nije naivan ovaj Zecevic kad je ovako oprezan...

Povidon

pre 9 godina

Lopovska sportska društva otimaju milione dok se penzionerima i državnim službenicima smanjuju primanja. To ste izabrali dragi moji, šta drugo da vam kažem...(Mrak, 07. maj 2014 16:32

Drzavnim sluzbenicima i treba da smanje! I onda penzinerima povecaju primanja. Sta ti pokusavas da proturis ovde...
(zivcan_neki_lik, 07. maj 2014 18:25)
Ja sam drzavni sluzbenik i radim za 32000 kao konj i po 250-300h. I meni trebaju da smanje platu?

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Primili ste se grobari.A niste procitali da su MC i PSG kaznjeni sa 60 miliona evra.Zasto? Verovatno sto je u tim klubovima sve OK i nema dugova. Onaj Metalsit izbacen iz svih takmicenja.Mozda ocekujete da UEFA kazni Zvezdu za 175 bodova i da ih otera u srpsku ligu ida na miru preteknete Zvezdu u titulama.Sto kaze nas narod Nece da moze.Samo se nadajte kao i uvek.

vizura

pre 9 godina

- Vojska prodaje svoj stadion
- Vucic namesta da pare od prodaje idu nama
- "tastatura" izneveruje sto postaju FK Beskucnici
- Lovernj sa 80-90% sigurnosti potvrdjuje da iza svega stoji Covic...

anonimni donator

pre 9 godina

Bez brige sinovi evo je cu da platim ta dva miliona evra, uspesan sam preduzetnik i za mene to i nije neki veliki izdatak, mada bi pre nego li ja te pare trebalo da prikupe Toncev, Cole ili Dzaja na primer i to iz svojih privatnih dzepova, no dobro ako ih nije sramota eto ja cu da platim, a sad za ove licemera sto se toboze toliko brinu za svu tu bolesnu decu, trudnice, drzavni buzet i Vuciceva obecanja da porucim da bi drzava mogla da proda deo svoje imovine, na primer stadion vojske i da bar na neko vreme pomogne svoj toj deci i trudnicama jer i onako sport u Srbiji nije toliko vazan kada je drugi u pitanju zar ne grobari?

bobi vl

pre 9 godina

ma sad ce oni iz Arene,Kasperi mislim da se zovu,15 maja,protiv OFK-e da dodju u rupu,njih 120358,platice kartu po 185 drahme i eto novca za licencu

zvezdaš do groba

pre 9 godina

Podrzavam u potpunosti da se Zvezdi daju pare iz budzeta,ja radim kao privatnik a to znaci da samo placam drzavi a nemam od toga nikakve koristi ,bar da neki dinar iz budzeta ode nekome koga volim od rodjenja...ovim budzetskim odlivima iz budzeta samo se protive budzetske jajare zato sto se plase da sutra nece primiti platu za svoje radno vreme od 9 do pola 1 , toliko od mene

Don Quijote

pre 9 godina

Te pare je vrlo lako naci. Pre svega, mora da se istera uljez iz bespravno useljenog vojnog objekta, da mu se naplate sve zaostale kirije koje tokom 60 godina nije placao, i da se te pare daju Zvezdi da isplati dugove.
A uljeza proterati tamo odakle je dosao.
Najbolja resenja su uvek laka i logicna.

vlada

pre 9 godina

Zašto na Zvezdinim vestima stalno navijači 13.zagorske divizije?Verovatno kompleksi iz mladosti,a nije lepo radovati se tudjoj nesreći!

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Lopovska sportska društva otimaju milione dok se penzionerima i državnim službenicima smanjuju primanja. To ste izabrali dragi moji, šta drugo da vam kažem...(Mrak, 07. maj 2014 16:32

Drzavnim sluzbenicima i treba da smanje! I onda penzinerima povecaju primanja. Sta ti pokusavas da proturis ovde...

Marijo

pre 9 godina

U Nionu se vode dva postupka protiv Zvezde. Jedan je oko papira sa licencom i jedan je o ferplaju. Da li se moze dogoditi da Zvezda skupi novac i dobije licencu,pa da ih ipak izbace iz evrope zbog krsenja ferpleja?

Vlada

pre 9 godina

Neće država dati novac Zvezdi da plati dugove.
Neko će dati novac poveriocima i ovi će odustati od blokade.
Taman posla da se uzima od sirotinje i daje klubovima.

Zlatko

pre 9 godina

Ajde pustite karte u prodaju za prvu evropsku utakmicu, ne važe sezonske... tako dobijete pare da platite dugove i karte će se iskoristiti pošto ćete dobiti licencu

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

(Povidon, 07. maj 2014 19:56)

Zna se kome treba. Nisam mislio na boraniju kao sto si ti. A i boranije ima vise nego sto treba. U Jugoslaviji je bilo oko 45000 , sad samo u Srbiji 200000...

Бог на небу - Рад на земљи

pre 9 godina

Време је да се реконструише влада Србије, и придода министарство за Црвену звезду и Партизан.

lekar

pre 9 godina

Za bolesnu decu nema dovoljno novaca.
A ZA CRVENU ZVEZDU IMA???
(Nis MT, 7. maj 2014 14:43)

Niste mislili na bolesnu decu kad ste dovodili Mateusa, Granta, Vesta, Pavlovica, Kinzija ili su tada sva deca bila zdrava? Malo je reci da je ruzno i neukusno mesati tako osetljivu stvar kao sto su deca (pa jos tesko bolesna) sa mrznjom prema Crvenoj Zvezdi. Inace, licemerje je mana, a ne vrlina i imaj to u vidu kad kad budes pisao ponovo!

fudbal, sta to bese,

pre 9 godina

Igrace je prodavao ko je kako hteo,a sada nema samo 2 mil.Obratite se "vestim" prodavcima da se pipnu za malo djepce i evo veselja????

ja imam bolest kojoj nema leka..

pre 9 godina

Znaci formiranje onog fonda za bolesnu decu ce jos morati da saceka... Jbg, ovo je veci nacionalni interes, dje da se dozvoli da stub srBstva propa'ne...
(Woodchuck, 7. maj 2014 17:50)

Ako su ta 'bolesna deca' mogla da pricekaju kad se kupovao Mateus, Taribo Vest, Grant ili iz NBA Pavlovic i Kinzi mogu da pricekaju jos malo, zar ne?

Heroes

pre 9 godina

Nadam se da ce stvarno Vucic i drzava da daju novac, posto i pored prodaje Spajica i Maksimovica za licensu i dalje citamo komentare tastatura grobara kako sve Vucic sredjuje .I onako ce groblje da place....

dex

pre 9 godina

Sve, sve, ali kada se grobari sete bolesne dece... Pa platite ljudi porez koji dugujete i kao FK i kao KK, pa da ima i za ti decicu. Takodje, to su isti oni koji su na grbaci naroda izgradili Zemunelo. Tada se nisu setili bolesne dece i penzionera...

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Primili ste se grobari.A niste procitali da su MC i PSG kaznjeni sa 60 miliona evra.Zasto? Verovatno sto je u tim klubovima sve OK i nema dugova. Onaj Metalsit izbacen iz svih takmicenja.Mozda ocekujete da UEFA kazni Zvezdu za 175 bodova i da ih otera u srpsku ligu ida na miru preteknete Zvezdu u titulama.Sto kaze nas narod Nece da moze.Samo se nadajte kao i uvek.

vizura

pre 9 godina

- Vojska prodaje svoj stadion
- Vucic namesta da pare od prodaje idu nama
- "tastatura" izneveruje sto postaju FK Beskucnici
- Lovernj sa 80-90% sigurnosti potvrdjuje da iza svega stoji Covic...

vlada

pre 9 godina

Zašto na Zvezdinim vestima stalno navijači 13.zagorske divizije?Verovatno kompleksi iz mladosti,a nije lepo radovati se tudjoj nesreći!

anonimni donator

pre 9 godina

Bez brige sinovi evo je cu da platim ta dva miliona evra, uspesan sam preduzetnik i za mene to i nije neki veliki izdatak, mada bi pre nego li ja te pare trebalo da prikupe Toncev, Cole ili Dzaja na primer i to iz svojih privatnih dzepova, no dobro ako ih nije sramota eto ja cu da platim, a sad za ove licemera sto se toboze toliko brinu za svu tu bolesnu decu, trudnice, drzavni buzet i Vuciceva obecanja da porucim da bi drzava mogla da proda deo svoje imovine, na primer stadion vojske i da bar na neko vreme pomogne svoj toj deci i trudnicama jer i onako sport u Srbiji nije toliko vazan kada je drugi u pitanju zar ne grobari?

Ivan ceka titulu

pre 9 godina

Samo 200 000 nas Zvezdasa, od svih onih miliona Zvezdasa koji sirom zemlje i sveta cekaju titulu, bi donacijom od 1000 dinara resili problem i pokazali sta je ljubav i privrzenost klubu!

zvezdaš do groba

pre 9 godina

Podrzavam u potpunosti da se Zvezdi daju pare iz budzeta,ja radim kao privatnik a to znaci da samo placam drzavi a nemam od toga nikakve koristi ,bar da neki dinar iz budzeta ode nekome koga volim od rodjenja...ovim budzetskim odlivima iz budzeta samo se protive budzetske jajare zato sto se plase da sutra nece primiti platu za svoje radno vreme od 9 do pola 1 , toliko od mene

Alek

pre 9 godina

Vučić je rekao da nećete dobiti ni dinara, i da će novac biti usmeren za ovu našu bolesnu decu... Ajde da vidimo i to poznato 'njegovo poštenje' i datu reč!?

ivan

pre 9 godina

od jucerasnjih 3,5 miliona, dosli smo do cifre od 2 miliona i to za samo jedan dan. verujem da ce do 30.maja ispasti da u stvari zvezda potražuje novac od drugih a to znači javno izvinjenje uefa za štetu koju je nanela našem komunističkom državnom projektu.
PS pošto su i zvezda i uefa ženskog roda , nije slučajno mali zakazao za maj paradu ponosa. Dogovor je na vidiku

Marko

pre 9 godina

na šta ste spali kad Zeka mora da vas izvlači iz blata. Ako, valjda je skupio ta 2 miliona kad su on i Bjeković vodili Partizan – Vučić vam je obezbedio titulu, a mi ćemo izgleda da vam obezbedimo izlazak na evro scenu.

Don Quijote

pre 9 godina

Te pare je vrlo lako naci. Pre svega, mora da se istera uljez iz bespravno useljenog vojnog objekta, da mu se naplate sve zaostale kirije koje tokom 60 godina nije placao, i da se te pare daju Zvezdi da isplati dugove.
A uljeza proterati tamo odakle je dosao.
Najbolja resenja su uvek laka i logicna.

Zlatko

pre 9 godina

Ajde pustite karte u prodaju za prvu evropsku utakmicu, ne važe sezonske... tako dobijete pare da platite dugove i karte će se iskoristiti pošto ćete dobiti licencu

Legendo, demantuj pesimiste

pre 9 godina

Tebi ne verujem, ti si pesimista, verujem samo Čoviću! Osećam da iz dana u dan u svakom pogledu sve bolje živimo. Nikada nas nije prevario, ni kao pravi a ni kao privremeni organ.

Ozz

pre 9 godina

Sada ce vojska da proda JNA i od toga novca ce drzava Zvezdi uplatiti dio, kako bi se izmirile obaveze i kako bi dobili licencu za UEFA takmicenja. Prosto.

Vlada

pre 9 godina

Neće država dati novac Zvezdi da plati dugove.
Neko će dati novac poveriocima i ovi će odustati od blokade.
Taman posla da se uzima od sirotinje i daje klubovima.

dex

pre 9 godina

Ovo ipak uvijeno govori da su sanse u najboljem slucaju 50:50. Naravno, sada ide bujica paranoicnih komentara za pare, ali ja verujem da ce Pini Zahavi otkupiti dva ili tri igraca za ta 2 milion i to je to. Ako ne Zahavi, onda neko drugi. Problem je sto nasi igraci nemaju neku vrednost, pa se moze desiti da zbog 2 miliona ostanemo bez Lazovica (vredi vise, ali mora i menadzer nesto zaraditi), Daude i recimo Petkovica...

Глобтротер

pre 9 godina

Сада ће неки приватник да обезбеди 2 милиона, а као противуслугу Супермен и Чова ће му дозволити да преко поштених тендера ојади државу. Само да раја буде задовољна и да се не губе гласачи. И наравно да се то онда зове способна управа која налази паре код приватника.

d

pre 9 godina

meni samo 200 000 da resim bukvalno sve egzistencijalne probleme svoje porodice, tj. trenutno probleme vezane za zadovoljavanje osnovnih potreba do 2060.
dakle ko ima 2 miliona, bolje da da meni 10%, a ostalo neka zadrzi, nego da baca u ovaj bezdan zvani fk czv. sto placati fudbalere, koje ionako nece niko da gleda ako to treba da se plati (bude navijaca, ali kada je cena karte do 100 dinara, a ne pada kisa i toplo je, ili jednom godisnje kad se igra evropska utakmica, sto ne opravdava godisnji budzet od nekoliko miliona evra).

StefanBG

pre 9 godina

Da li će država pomoći ili pare idu bolesnoj deci???

Deca umiru zbog par hiljada evra, narod gladuje, a država će sada da isplati 2 000 000 evra kao od šale, pazite šta vam kažem.

bobi vl

pre 9 godina

ma sad ce oni iz Arene,Kasperi mislim da se zovu,15 maja,protiv OFK-e da dodju u rupu,njih 120358,platice kartu po 185 drahme i eto novca za licencu

A sta cemo sa onih 48 miliona

pre 9 godina

Zar vi ne dugujete preko 50 miliona €? Covic, reprogram, ovo-ono, pisi-brisi, puj pike ne vazi, i...pufff pojela maca:-(

Dragan

pre 9 godina

Vucic nam je uvalio Dzajica pa sad neka mu i nadje pare. Bitno je sacuvati a ne prodavati igrace jer sta ce nam licenca bez dobrih igraca.

Povidon

pre 9 godina

Lopovska sportska društva otimaju milione dok se penzionerima i državnim službenicima smanjuju primanja. To ste izabrali dragi moji, šta drugo da vam kažem...(Mrak, 07. maj 2014 16:32

Drzavnim sluzbenicima i treba da smanje! I onda penzinerima povecaju primanja. Sta ti pokusavas da proturis ovde...
(zivcan_neki_lik, 07. maj 2014 18:25)
Ja sam drzavni sluzbenik i radim za 32000 kao konj i po 250-300h. I meni trebaju da smanje platu?

Cinik

pre 9 godina

Reseno pitanje, prosvetarima se smanjuju plate za 10% kako bi Crvena z. mogla da odigra jedno ili dva kola predkvalifikacija. Inace, danas im je racun u blokadi za nekih 1,6 miliona evra. Ako zele nekom da plate ta 2 miliona evra koja se spominju, morace da pokriju i taj minus od 1,6 miliona.

krle

pre 9 godina

ne bi me začudilo da se sad pokrene akcija sms za evropsku zvezdu
pa da bratija sa severa pohril sa doprinosima. da izmirimo dugove prethodnih uprava. za stub srpstva za bolji život

MaksaBwe

pre 9 godina

Sad je svima jasno zasto u julu smanjuju 10% od plata u javnom sektoru... Treba platiti licencu fk ''Drzavni projekat''i pojacati kk ''Sledecea sezona''...

Woodchuck

pre 9 godina

Znaci formiranje onog fonda za bolesnu decu ce jos morati da saceka... Jbg, ovo je veci nacionalni interes, dje da se dozvoli da stub srBstva propa'ne...

Veliki_Zli_Vuk

pre 9 godina

Platice drzava,sto se brinete. To je samo 8 transplantacija za bolesnu decu. Jeste da je to sad prioritet,ali 8 je zanemarljiv broj...

dabome

pre 9 godina

Jedva cekam da vidim koliko igraca ce da prodate da bi zaradili ta 2 miliona. Jedino Lazovic vredi nesto , ostali nisu ni za Uzbekistansku ligu.

Parni valjak

pre 9 godina

Vi ste godinama dobijali licence, jer ste kao izmirivali dugove poslednjeg dana. Iz činjenice da dugujete Bronovickom, jasno je da varate najmanje 6 godina i da je ova drama samo farsa. Ako mu dugujete sada, dugovali ste mu i pre godinu dana i pre 2 godine, ali ste ipak dobijali licencu, a iregistrovali igrače.

Danubewalker

pre 9 godina

Daj bre,isprsi se drzavo,najvise volim da gledam Zvezdinu evroodiseju u Buljaricama.Nemoj da mi propadne leto zbog nekoliko milki.Nije fer (plej)!

Zaphod

pre 9 godina

Platicete 2 miliona da bi odigrali 4 utakmice u evropi... I jos putni troskovi do nekog islanda ili azerbejdzana, 15-20.000...

2x pun stadion, 100-150.000, neka nagrada ako je ima, 20-30.000, jos toliko od prava za prenose, na kraju ste dobri oko 200.000, a platili ste deset puta vise...

očigledno

pre 9 godina

unistilo nas je nagomilavanje bespotrebnih fudbalera koji veze sa vezom nemaju,a kostaju papreno i jos im se daju nerealno velike plate...

gremlin

pre 9 godina

A Nadji za operaciju 300000€,ukljucuju se svi pomazu doniraju,i valjda ce se sakupiti...a za Zvezdu ce se naci neki "anonimni prijatelj kluba"da pomogne...

fuj

pre 9 godina

drzava ce to da plati a za decu i dalje nece biti novca za lecenje u inostranstvu, pa ce zveda opet ispasti u pretkolu kvalifikacija i ostace puna usta politicara o kontroli trosenja drzavnih sredstava.

Draža

pre 9 godina

Ljudi, prekinimo ovu agoniju! Na sve strane se trubi o drastičnim merama, smanjuju se plate, čak i socijalna primanja, a u fudbalu i košarci sve po starom. Neka neko konačno preseče i kaže: Dosta je! Do privatizacije država ne bi trebalo da uplati ni jedan jedini evro bilo kom klubu u Srbiji. Ko ne može da se izdržava, zna se šta treba da radi.

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Lopovska sportska društva otimaju milione dok se penzionerima i državnim službenicima smanjuju primanja. To ste izabrali dragi moji, šta drugo da vam kažem...(Mrak, 07. maj 2014 16:32

Drzavnim sluzbenicima i treba da smanje! I onda penzinerima povecaju primanja. Sta ti pokusavas da proturis ovde...

Katczinsky

pre 9 godina

@E moji Grobari. Svasta sam cuo od vas, ali da uvlacite bolesnu decu u sve ovo... Stvarno neznam sta da vam kazem. Ali stvarno.
(markic, 07. maj 2014 17:37)

barem znamo da neko ne zna ni pravopis a ni gramatiku.

4444

pre 9 godina

Kvota 1.05 da ce Rad ostati u ligi, a Zvezda igrati Evropu. Manite se fudbala, gledajte kosarku. Imamo i tamo Duleta i Covica, ali stvari koje se rade u fudbalu su sve samo ne fudbal...

ninepi

pre 9 godina

Vuchko bi trebao da zna da smo mi jako osiromasili i da nam je poslednje na pameti da pomazemo tamo nekakve kriminalne strukture. Sve i da su sada posteni, proslost im je jadna.
Ake se drzne da uzima pare iz budzeta, direktno ili indirektno, treba ga kazniti. Zasto bi se Crvena Zvezda razlikovala od bilo koje propale firme u Srbiji? uostalom za CZ ima izlaza, neka bankrotira i neka krene iz amaterskog ranga. Mnoge firme i njihovi zaposleni bi dali sve za jednu makar i takvu mogucnost. Sve je bolje nego ulica. Zato pomozi tim firmama, Zvezda moze i sama. uostalom i treba da bude kaznjena ispracajem u amaterski rang, kad vec nadlezni organi nisu nasli za shodno da kazne njene krimose.

mrki

pre 9 godina

samo toliko ni 500 ih nemoze izvuci. Treba prodati zvezdu za 0,01€ i resiti se parzita u Srpskom sportu. Da ne bude zabune ja navijam za Zvezdu ali ne na nacin da uprava radi sta hoce od tudih para.

Dragoslav

pre 9 godina

PA evo neka se Misko nagodi sa Vuckom isto kao sto se Beko nagodio oprastajuci zamrznutoj kosarkaskoj sekciji milion evra,i Srbija srecna.

infinity

pre 9 godina

ako je to jedini uslov i ako NEMATE taj novac, zasto ne stavite pakete karata za evropske utakmice u pretprodaju? Ja sam svojom racunicom, po pristupacnim cenama karata dosao do cifre od milion evra, a ako racunamo i vasu pohlepnost milion i po bez problema.

Штета што нема више Агробанке, то су били ча&

pre 9 godina

Следи чаролија, абрака-буџетсрбије-дабра.

Saca

pre 9 godina

Ne volim da ijedan sportski klub bude kaznjen, ali posto cutite o kradji 50 mil evra i necete da kazete ko je pokrao tolike pare, e onda odgovarajte, budite kaznjeni, za ovih nekoliko miliona za koje muvate ljude godinama. Nema sanse da vratite dug, da zadrzite igrace i igrate kvalifikacije, morate nekog da prodate, ili po starom obicaju, opet nekog da prevarite.

Pele

pre 9 godina

Imam sjajnu ideju, ajde da uzmemo iz budzeta pa da vam damo. Ima jos prostora u porodiljskom ja mislim a onaj fond za bolesnu decu neka saceka koju godinu, valjda se znaju prioriteti u ovoj zemlji. Ili da pozajmimo od MMF-a pa ce da vrate nasi unuci, bas nas briga necemo sigurno mi da vracamo(a i da imamo odakle nam).

Esad

pre 9 godina

Pa nebi bio problem.
jedno 100 000 Gledaoca na svakoj utakmici, i da se odvoji 300 dinara umesto za pirotehiku cigare,alkohil palice i.t.d. i eto tih 2 mili...

Erasmus

pre 9 godina

Molim konacno za komentar.
Elem. Glavni reziseri Zvezdinog posrnuca su nedodirljivi. Niko ih nikada nije spomenuo niti prisio etiketu "Rusilac". Nisu odgovarali. Uzivaju u blagodetima bez konsekvenci. Milina im.
Po svemu sudeci, ova dva miliona ce isplatiti poreski obveznici. Konkretno, mom ocu se oduzima procenat od dohotka jer je drzava u beznadju. Ja kao redovan student medicine (do skoro, a danas lekar) ne radim jer drzava nema novca za mlade kadrove (niti sam "partijas"), a i ako me zaposli davace mi mrvice.
Sa druge strane novac poreskih lica ce se trositi za sulude projekte --- od skupocenih automobila, preko odstete za prebijanje u USA sve do posrnulog kluba. Za to ima novca, a za mene da radim nema? Coveku koji kao magistar radi za 50 000 hoces da das 42-43! A Zvezdi 2 miliona!
I to sve zasto ---- da bi Zvezda ispala vec u avgustu! Neobjasnjivo.
PS. prodajte igrace i namirite dug, objekte koje imate, svoja kola ulozite ili neka svaki Delija da SAMO 1 EVRO! 100 dinara. I eto resenja.

tender

pre 9 godina

Treba im dati i to iz drzavnog budzeta.....taman onoliko koliko je potrebno za dobar katanac.
Zvezda je najveca rupa bez dna u celoj drzavi. Cak i paraziti iz drzavne administracije urade nesto korisno za drustvo al ovi iz Velike Rupe kostaju samo sve vise i vise.

streberka

pre 9 godina

Meni bi bilo dosta hiljadu, dve evra da platim zaostale racune i "zakrpim" jos poneku rupu.
Da se niste usudili da taknete budzet! Sve smo culi od Vujosevica i Covica onomad ( ne znam ko je bio gori ).
Nekad sam volela Zvezdu ( i isla na utakmice, 80000 gledalaca protiv Bajerna 1979 god. na primer).

Mrak

pre 9 godina

Lopovska sportska društva otimaju milione dok se penzionerima i državnim službenicima smanjuju primanja. To ste izabrali dragi moji, šta drugo da vam kažem...

Djilas

pre 9 godina

Zeko reci ti lepo jel se vi niste javljali celnicima fk rad godinu dana ili jeste i hocete li izmirivati svoje stvarne obaveze ili jes profaktura nije profaktura jes racun nije racun

miki

pre 9 godina

Za sta bre 2 miliona!? Sutiranje loptice?! Neka lepo svi ti direktori i fudbaleri plate ako toiko vole fudbal. Sto se mene tice ni jedne pare da se daju kojekakvim lezilebovicima koji bi da drzavni novac potrose na vecere, hotele i skupa kola. Srbija i narocitno Beograd da sto pre prekinu finansiranje klubova i sportista kojima je samo do toga kako da zarade. Novac za sport je namenjen opstem razvoju dece i mladih i eventualnim sampionima a ne kao lak nacin zarade. Nemamo za narodne kuhinje i siromasnu decu koja nemaju ni za knjige a ovi bi 2 miliona. Odrasli su pa neka i odrastu vec jednom.

Boogy- navijac zvezde

pre 9 godina

Tricavih 2 miliona...Sobzirom da zvezda sto godina nije prodala nekog igraca za vise od 2 miliona ovo je prevelikih 2 miliona. Treba uvesti odgovornost za celnike koji vode klub, a ne dodje na celo kluba zaduzi se, podnese ostavku i nikom nista??!! pa nije ni cudo sto duguje svim zivima. Zalosno...

S.

pre 9 godina

Чекај, колико сам га разумео, два милиона за две седмице (20. мај), да би се остало у игри за лиценцу. Колико још до 30. маја, да би се лиценца добила?

MarkoBG

pre 9 godina

Ma ni vama a ni bilo kom nasem klubu ne bih dao ni dinara! Nema vas u Evropi 10 godina, kupujete igrace preko interneta i sta ce vam pare? Da se borite samo za domace prvenstvo?

Arkadije

pre 9 godina

Ne treba vam dati ni prebijene pare, ni vama, ni Partizanu, ni Vojvodini, ni jednom fudbalskom klubu. Sami ste krivi ya svoje dugove, a rasadnici ste mržnje, huliganizma, bandi, kriminalaca, reketaša i dilera.

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

(Povidon, 07. maj 2014 19:56)

Zna se kome treba. Nisam mislio na boraniju kao sto si ti. A i boranije ima vise nego sto treba. U Jugoslaviji je bilo oko 45000 , sad samo u Srbiji 200000...

Бог на небу - Рад на земљи

pre 9 godina

Време је да се реконструише влада Србије, и придода министарство за Црвену звезду и Партизан.

muamua

pre 9 godina

ovako opet postavljam pitanje ako je moja firma pustila menicu zvezdi ,a menice se naplacuju po nekom redosledu ,a mi smo je medju prvima blokirali da li ce prvo nas namiriti ili ove pare od dva miliona nece ni proci kroz zvezdin racun...vec direktno kome se duguje to je onda rad na crno...

Aca

pre 9 godina

Zasta da vam se da pa da znamo da cete uci u LS i vratiti novac u budzet sa kamatom pa da vam se da i da bude koristi od vas a ovako nema svrhe ispadate od Kiprana Azera jace i da ne spominjem netreba da igrate niste profitabilni za drzavu aj zdravo.

Mangup

pre 9 godina

Kako ce ih uefa navuci da plate...pa ce ih izbaciti....cisto da pokaze da ima i vecih mangupa...nije naivan ovaj Zecevic kad je ovako oprezan...

Cedo

pre 9 godina

Dajte ljudi vise da odgovaraju oni koji su godinama dug pravili. Nije ovde toliki problem ova 2 min. vec to sto ne postoji jasan plan vracanja mnogo veceg duga o kojem se vise i ne prica a koji je mnogo veca omca oko vrata.

ja imam bolest kojoj nema leka..

pre 9 godina

Znaci formiranje onog fonda za bolesnu decu ce jos morati da saceka... Jbg, ovo je veci nacionalni interes, dje da se dozvoli da stub srBstva propa'ne...
(Woodchuck, 7. maj 2014 17:50)

Ako su ta 'bolesna deca' mogla da pricekaju kad se kupovao Mateus, Taribo Vest, Grant ili iz NBA Pavlovic i Kinzi mogu da pricekaju jos malo, zar ne?

lekar

pre 9 godina

Za bolesnu decu nema dovoljno novaca.
A ZA CRVENU ZVEZDU IMA???
(Nis MT, 7. maj 2014 14:43)

Niste mislili na bolesnu decu kad ste dovodili Mateusa, Granta, Vesta, Pavlovica, Kinzija ili su tada sva deca bila zdrava? Malo je reci da je ruzno i neukusno mesati tako osetljivu stvar kao sto su deca (pa jos tesko bolesna) sa mrznjom prema Crvenoj Zvezdi. Inace, licemerje je mana, a ne vrlina i imaj to u vidu kad kad budes pisao ponovo!

Marijo

pre 9 godina

U Nionu se vode dva postupka protiv Zvezde. Jedan je oko papira sa licencom i jedan je o ferplaju. Da li se moze dogoditi da Zvezda skupi novac i dobije licencu,pa da ih ipak izbace iz evrope zbog krsenja ferpleja?

fudbal, sta to bese,

pre 9 godina

Igrace je prodavao ko je kako hteo,a sada nema samo 2 mil.Obratite se "vestim" prodavcima da se pipnu za malo djepce i evo veselja????