Sreda, 30.04.2014.

10:59

Roben: Čelsi i Atletiko negledljivi

Fudbaler Bajerna Arjen Roben rekao je da ga ne zanima ishod drugog polufinala Lige šampiona, između Čelsija i Atletika, jer za njega to nije fudbal.

Izvor: JT

Roben: Èelsi i Atletiko negledljivi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

99 Komentari

Sortiraj po:

Nemanja

pre 9 godina

Rodjače, ja kada te vidim kako daviš po desnoj strani i muljaš loptu pola sata ne gledajući da li ti se neko spolja otvara, e to je negledljivo. Kao da je neko pokvario dzojstik na PS u.
O ovim dosadnim Špancima zaista nemam šta da kažem. Nit sam ih voleo, nit ću ih ikada voleti.

Nije Roben tako los

pre 9 godina

Preterujete sa kritikama na racun Robena! Mozda je on antipatican kao "lik", jeste i prilicno jednolican u igri - ali nema razloga da njega iko optuzuje za tika-taka sistem! Roben je mozda i jedini koji igra brzo i dinamicno, zato je u ranijim sistemima igre bio itekako dobar! Dobro, dribla uvek ulevo - ali ume to, zalepi mu se lopta za nogu, i ako prodje to je cesto pola gola! Hajde da budemo sasvim precizni - Roben je vec godinama, po fudbalskom ucinku, jedan od najboljih napadaca na svetu! Nije to bilo tako davno, fudbalski svet se divio njegovim "bilijarski" tacnim i ubitacnim golovima! U jednom ofanzivnom "Bajernu" Roben ce opet biti vrhunski! Da idem i dalje - nije ni nas Dzajic bio nesto svestran u driblingu, ali jeste bio efikasan i neuhvatljiv. Roben je takodje, makar koliko jednolican, najcesce neuhvatljiv za protivnike - i vi takvog igraca omalovazavate!?

vladimir

pre 9 godina

A vi ste bas gledljivi.Ona jalova igra i bez smisla je bas za pravo ''uzivanje'' zaista.Razmontirao vas Real na sitne komade.Mene bi bilo sramota da bilo sta izjavljujem posle blamaze od sinoc.Smesna izjava.Pa i Celzi i Atletiko bi vas eliminisali.Mogao je Roben makar malo da ima postovanja za ono sto su ove godine ucinila ova dva kluba pogotovo Atletiko koji ima sezonu najbolju u poslednjih 20 godina.

SasaRistic

pre 9 godina

Jos jednom je dokazao da je jadnik. Jadnik na terenu jadnik u zivotu.

Ti jedino sto umes je sut uvek iz istog mesta i ako udje u udje. Ako te neko cuva nema sanse da uradis bilo sta. Toliko o tvom znanju, umecu i vrednosti. NE bih te uzeo za klub da mi te daju dzabe.

Osim toga ko si ti da pricas o kvalitetu drugog polufinala? Svi znamo kakav smoreni i podmukao fudbal igra Bajern. I juce smo se uverili bas kao i pre godinu dana. Prosle godine ste pogibeljnim startovima odmah krenuli na Mesija pa je decko jednostavno odustao od igranja. Zato ste i pobedili a o namestenosti mozemo i da polemisemo. Ove godine ste odmah na startu probali da povredite Ronalda ali Vam to nije poslo za rukom.

Toliko frustracije i nemoci odavno nisam video kod nekog kluba koji se izdaje za vrhunski. Niste Vi nista vise od izvikanog prosecnog kluba u kome uglavnom igraju prosecni igraci koji ne mogu da pariraju ozbioljnije pripremljenoj ekipi. Juce je mogao da Vas pobedi i obican prosecni klub poput Zvede, samo je bilo dovoljno da Vas ne respektuje i da vas drzi pod presingom celu utakmicu. Onda ne mozete da se sastavite a to je i dokaz koliko ste los klub.

pn

pre 9 godina

Ja prezirem tika taku ili kako god se zvala!Bajern je prosle sezone igrao brutalan fudbal(brz,uzbudljiv,cvrst) ovo sto sada igraju nije fudbal to je dosadna,uspavljujuca igra dodavanja!Ove sezone "brutalan" fudbal igraju Real,Atletiko,Liverpul i Borusija(bili bi mnogo bolji da ih povrede nisu osakatile).

Melenci

pre 9 godina

zato ste vi gledljivi!Tisina na stadionu,gledali smo raspad sistema,nemoc,i pad velike ekipe.Gledaj veceras negledljivo mozda shvatis da je i taktika pola pobede.

bayern-novo topovsko meso

pre 9 godina

Hahaha, kakva izjava. Tvoj tim je bio itekako gledljiv, za one koji navijaju protiv Bayerna. Uzivanje od gledljivosti.

Goks

pre 9 godina

Mogao bi gospodin malo postovati druge ekipe, ni sa Atletikom nebi prosao bolje, mocna ekipa bez zvucni imena ali nikom se ne klanja, ekipa za postovanja, voleo bi da osvoje ligu sampiona bez ijednog igraca od 100 miliona €.ATLETIKO BRAVO kupijo sam njihov dres iz postovanja sto se junacki bore.

M@rconi

pre 9 godina

Celzi je negledljiv i zbog njegove igre se smaramo.A ako si gledao real i atletiko ove sezone tri puta onda moras da znas da je taj derbi gledljiviji od onog sinoc.

Saša

pre 9 godina

Kad im je sve bilo dobro, doslo je vreme da prave gluposti:
-Bajern kupi Gvardiolu, za ogromne pare, umesto svog trenera koji je mnogo bolji.
-Barselona kupi Nejmara, i pokvari strukturu ekipe

ULI-TRIPLE,5 (ex Vizemeister)

pre 9 godina

Raspali ste se a povredjen vam je samo Tiago a sta da vam je kao Dortmundu 8 nosilaca igre celu sezonu van stroja? Spremi se za Berlin dr.Klop je obecao da ce napasti dvocifren broj golova! Arogantni komentatori javite se!!!

Miloš

pre 9 godina

Po meni je Roben najveca prevara u vrhunskom fudbalu koja postoji. Decko je igrao za 3 kluba koja su u poslednjih 10 godina u samom vrhu evropskog fudbala i ne znam da li je 10% bitnih utakmica odigrao bar pristojno. Znaci u takvim utakmicama on nestaje. Tj, ne nestaje, jer da nestane bio bi korisniji za svoj tim. Nego ovako davi loptu, pravi jedini dribling koji ima i tako u nedogled. I holandiju je pre par godina on zeznuo u finalnoj (polufinalnoj) utakmici. Celzi je na vreme shvatio da nije za njih pa ga se otarasio vrlo brzo, e sad, sta je trebalo Realu i Bajernu da ga toliko trpe ne znam.

ljiljana

pre 9 godina

Zao mi je Roben, upravo vi sa vasim trenerom igrate negledljiv fudbal, Secam se vas kako ste igrali sa bivsim trenerom, i to je bio fudbal.

kad je rekao

pre 9 godina

nakon što su izgubili 1:0 od reala roben reče : "očekivao sam više od reala"
a ovi kao da su čuli pa im utrpaše 4 komada .
nakon toga roben reče :"Čelsi i Atletiko negledljivi"

Dusko

pre 9 godina

Pazi ti njega. Ha,ha,ha. Ja sam sinoć uživao gledajući kako vas Real školski demolira pa večeras mogu i da te poskšam. Gledaću snuker.

veliki strumf

pre 9 godina

Celsi ili Atletiko osvajaju. Njihovi treneri ce postaviti pametnu taktiku i zatvorice kontre Realu, akad Ronaldo i Bale nemaju prostora nisu ni tako opasni.

c7-5

pre 9 godina

Roben nije odgovorio, da li je fudbal ovo sto igra Bajern? Žalosno je da se takvi profesionalci i toliko placeni OPUSTE posle i teoretskog osvajanja Bundes lige. Od tog trenutka ne mogu da se sastave i nisu ličili na sebe. Ovaj poraz od Reala je samo slag na torti zbog takvog ponasanja a u formu i u "glavi" se posle tesko vraća.

CRO COP

pre 9 godina

dajte neku peticiju da umjesto finala gledamo robena kako ulazi na lijevi sut a cijeli svijet ce pravit iznenadjen..cujte vi njega..pa brate,razbili su vas ovi,doduse,nije da ste tolko slabiji kolko rez govori al razbilo vam prerano osvajanje prvenstva totalno ritam i forma se pokazala prerano natempiranom dok real igra savrseno od dortmundovog triskanja.volio bi da atletico prodje jer od kad znam za sebe navijam za slabije ili manje izvikane,kako god.

Zverogušter

pre 9 godina

e, zbog ovakve izjave mi je i drago što neće videti Lisabon. Ona Bayern-ova mala Barcelona me je juče ostavila bez daha od lepote..

Neplivač

pre 9 godina

Ja još nisam upoznao nekog kom si ti simpatičan za gledanje pa nikom ništa. Fudbal ne bi bio tako zanimljiv da svi igraju lepršavo. Svako može da se nada da će nekada nešto da osvoji, kao npr. Grčka, jedan šut - jedan gol. Sve je to draž fudbala.

...

pre 9 godina

Paćenik,iz ušiju im viri zavist,i sad kao Real pobijedio veliki Bajern i sad tu vise nema šta da se priča oni osvajaju,a da i da ne pričam o izjavi da je negledljiva utakmica,on našao da priča o tome ha!

djshilja

pre 9 godina

Ti onda gledaj Domaćice sa Bosfora ...jer ste baš tako igrali...A Real je potvrdio da je najbolji švapski tim...Borusija Dortmund!!!FRENTE ATLETICO do Madridskog finala!!!

miki

pre 9 godina

E vi ste gledljivi baš ! Držite loptu 80% vremena i ne napravite šansu . Pogotovo ovaj "idem ulevo" genije, druga mu noga služi samo za trčanje!

Alen Iverson

pre 9 godina

A kakav fudbal vi igrate..imate jaci tim i od Celzija i od Atletika.Real vas je preslisao sinoc,taj dosadni Celzi vas je dobio u finalu LS.Fudbal nije samo cist posed lopte,vec i mnogo taktike,srece,umeca,ne mozes daviti loptu bez ideje i ocekivati rezultat,a posle toga prozivati buduceg finalistu.

Aspirin

pre 9 godina

A ovo sto ti igras je fudbal? Pre ce biti da ste pilula za spavanje. Najbolje bi bilo da u finalu igraju Atletiko i Real, oba tima igraju fudbal za razliku od "autobusa" i "tika taka pilule za spavanje"...

Dule

pre 9 godina

Iskreno, ni ono sto ti radis na terenu nije neki fudbal, nego jedno sablonsko ponavljanje istih pokreta na istu stranu i isti sut levom nogom.
Hvala bogu protiv Reala to nije proslo.

Ivan

pre 9 godina

A ne fudbal je ono sto je Bayern prikazao sinoc hahahahahahahhahaha..... ajde bre mojne se blamiras, idi gledaj u sunce ili tako nesto

Bari1991

pre 9 godina

Vise mi ide na zivce ovaj mali,sebicni,iskompleksirani coveculjak!On je nasao nekoga da potcenjuje.Pa u ta dva tima ima bar 10 boljih igraca od njega!

Arsa

pre 9 godina

I ti si nasao da se javljas, vec i deca znaju da samo u levo znas da ides. Juce gledam kako te Modric poklopio pusta te u desno i ti opet u levo pravo u njega

Pera

pre 9 godina

Bitno da je vaše dodavanje ispred protivničkog kaznenog prostora u stilu rukometaša gledljivo, bitno da je vaše dodavanje unazad gledljivo, bitno da je vaše bespotrebno i besmisleno držanje lopte u nogama, ideje bez, gledljivo... To je fudbal, jel? Za 180 minuta ste napravili 3 polušanse, a primili 5 komada lagano.

Ono ponižavanje od sinoć znam da sigurno boli, ali ovakve izjave su potpuno neprimerene i neozbiljne, sramota.

Yeni

pre 9 godina

"Gledao sam prvu utakmicu prosle nedelje i nisam mogao da gledam". Hahahaha, pa kako imas obraza za druge nesto da pricas, Koentrao te je 180 min drzao u dzep. nisi mogao ds mrdnes ... Vrijeme je da Gvardiola ide polako ... od vas je stvorio Barsu 2. Gde se umrtvljuje igra tim pasovima ... a nesto ste za chelsea atletico nasli da pricate...

Nemanja

pre 9 godina

Fer izjava,sve na svom mestu ovaj put. posle prvog meca definitivno mu nije trebala ona izjava "ocekivao sam od reala vise", jer su juce i dobili po tamburi kako su trazili :D p.s. Ronaldo ubedljivo najbolji igraca danasnjice, Bejl se uklopio odlicno.

Cfc

pre 9 godina

mozda su negledljivi ali ce jedan od njih biti u finalu, i verujem da bi i jedni i drugi dobili Bajern. Tika taka je provaljena vreme je da se nadje drugi nacin to je dokazano ove godine, i prosle kada je Barsa deklasirana

moj hobi

pre 9 godina

koji god od ova dva tima prodje navijam za njega, za celzi zbog nasih, a za atletiko zato sto su osvezenje za fudbal, bez obzira na koji nacin igraju, a sledece sezone verovatno nece moci da ponove ovo, jer ce verovatno rasprodati pola tima...

tamo daleko

pre 9 godina

Posle onog od sinoc,pokrij se usima i cuti.Ono sto ste vi igrali sinoc je bilo negledljivo.70% vremena lopta u nogama bez ozbiljnije prilike ili suta na gol.To je bilo gledljivo?!

CRO COP

pre 9 godina

dajte neku peticiju da umjesto finala gledamo robena kako ulazi na lijevi sut a cijeli svijet ce pravit iznenadjen..cujte vi njega..pa brate,razbili su vas ovi,doduse,nije da ste tolko slabiji kolko rez govori al razbilo vam prerano osvajanje prvenstva totalno ritam i forma se pokazala prerano natempiranom dok real igra savrseno od dortmundovog triskanja.volio bi da atletico prodje jer od kad znam za sebe navijam za slabije ili manje izvikane,kako god.

Neplivač

pre 9 godina

Ja još nisam upoznao nekog kom si ti simpatičan za gledanje pa nikom ništa. Fudbal ne bi bio tako zanimljiv da svi igraju lepršavo. Svako može da se nada da će nekada nešto da osvoji, kao npr. Grčka, jedan šut - jedan gol. Sve je to draž fudbala.

tamo daleko

pre 9 godina

Posle onog od sinoc,pokrij se usima i cuti.Ono sto ste vi igrali sinoc je bilo negledljivo.70% vremena lopta u nogama bez ozbiljnije prilike ili suta na gol.To je bilo gledljivo?!

Zverogušter

pre 9 godina

e, zbog ovakve izjave mi je i drago što neće videti Lisabon. Ona Bayern-ova mala Barcelona me je juče ostavila bez daha od lepote..

miki

pre 9 godina

E vi ste gledljivi baš ! Držite loptu 80% vremena i ne napravite šansu . Pogotovo ovaj "idem ulevo" genije, druga mu noga služi samo za trčanje!

...

pre 9 godina

Paćenik,iz ušiju im viri zavist,i sad kao Real pobijedio veliki Bajern i sad tu vise nema šta da se priča oni osvajaju,a da i da ne pričam o izjavi da je negledljiva utakmica,on našao da priča o tome ha!

Yeni

pre 9 godina

"Gledao sam prvu utakmicu prosle nedelje i nisam mogao da gledam". Hahahaha, pa kako imas obraza za druge nesto da pricas, Koentrao te je 180 min drzao u dzep. nisi mogao ds mrdnes ... Vrijeme je da Gvardiola ide polako ... od vas je stvorio Barsu 2. Gde se umrtvljuje igra tim pasovima ... a nesto ste za chelsea atletico nasli da pricate...

ljiljana

pre 9 godina

Zao mi je Roben, upravo vi sa vasim trenerom igrate negledljiv fudbal, Secam se vas kako ste igrali sa bivsim trenerom, i to je bio fudbal.

kad je rekao

pre 9 godina

nakon što su izgubili 1:0 od reala roben reče : "očekivao sam više od reala"
a ovi kao da su čuli pa im utrpaše 4 komada .
nakon toga roben reče :"Čelsi i Atletiko negledljivi"

vladimir

pre 9 godina

A vi ste bas gledljivi.Ona jalova igra i bez smisla je bas za pravo ''uzivanje'' zaista.Razmontirao vas Real na sitne komade.Mene bi bilo sramota da bilo sta izjavljujem posle blamaze od sinoc.Smesna izjava.Pa i Celzi i Atletiko bi vas eliminisali.Mogao je Roben makar malo da ima postovanja za ono sto su ove godine ucinila ova dva kluba pogotovo Atletiko koji ima sezonu najbolju u poslednjih 20 godina.

Dule

pre 9 godina

Iskreno, ni ono sto ti radis na terenu nije neki fudbal, nego jedno sablonsko ponavljanje istih pokreta na istu stranu i isti sut levom nogom.
Hvala bogu protiv Reala to nije proslo.

pn

pre 9 godina

Ja prezirem tika taku ili kako god se zvala!Bajern je prosle sezone igrao brutalan fudbal(brz,uzbudljiv,cvrst) ovo sto sada igraju nije fudbal to je dosadna,uspavljujuca igra dodavanja!Ove sezone "brutalan" fudbal igraju Real,Atletiko,Liverpul i Borusija(bili bi mnogo bolji da ih povrede nisu osakatile).

Alen Iverson

pre 9 godina

A kakav fudbal vi igrate..imate jaci tim i od Celzija i od Atletika.Real vas je preslisao sinoc,taj dosadni Celzi vas je dobio u finalu LS.Fudbal nije samo cist posed lopte,vec i mnogo taktike,srece,umeca,ne mozes daviti loptu bez ideje i ocekivati rezultat,a posle toga prozivati buduceg finalistu.

Saša

pre 9 godina

Kad im je sve bilo dobro, doslo je vreme da prave gluposti:
-Bajern kupi Gvardiolu, za ogromne pare, umesto svog trenera koji je mnogo bolji.
-Barselona kupi Nejmara, i pokvari strukturu ekipe

Melenci

pre 9 godina

zato ste vi gledljivi!Tisina na stadionu,gledali smo raspad sistema,nemoc,i pad velike ekipe.Gledaj veceras negledljivo mozda shvatis da je i taktika pola pobede.

Ivan

pre 9 godina

A ne fudbal je ono sto je Bayern prikazao sinoc hahahahahahahhahaha..... ajde bre mojne se blamiras, idi gledaj u sunce ili tako nesto

ULI-TRIPLE,5 (ex Vizemeister)

pre 9 godina

Raspali ste se a povredjen vam je samo Tiago a sta da vam je kao Dortmundu 8 nosilaca igre celu sezonu van stroja? Spremi se za Berlin dr.Klop je obecao da ce napasti dvocifren broj golova! Arogantni komentatori javite se!!!

Arsa

pre 9 godina

I ti si nasao da se javljas, vec i deca znaju da samo u levo znas da ides. Juce gledam kako te Modric poklopio pusta te u desno i ti opet u levo pravo u njega

djshilja

pre 9 godina

Ti onda gledaj Domaćice sa Bosfora ...jer ste baš tako igrali...A Real je potvrdio da je najbolji švapski tim...Borusija Dortmund!!!FRENTE ATLETICO do Madridskog finala!!!

Pera

pre 9 godina

Bitno da je vaše dodavanje ispred protivničkog kaznenog prostora u stilu rukometaša gledljivo, bitno da je vaše dodavanje unazad gledljivo, bitno da je vaše bespotrebno i besmisleno držanje lopte u nogama, ideje bez, gledljivo... To je fudbal, jel? Za 180 minuta ste napravili 3 polušanse, a primili 5 komada lagano.

Ono ponižavanje od sinoć znam da sigurno boli, ali ovakve izjave su potpuno neprimerene i neozbiljne, sramota.

Bari1991

pre 9 godina

Vise mi ide na zivce ovaj mali,sebicni,iskompleksirani coveculjak!On je nasao nekoga da potcenjuje.Pa u ta dva tima ima bar 10 boljih igraca od njega!

Dusko

pre 9 godina

Pazi ti njega. Ha,ha,ha. Ja sam sinoć uživao gledajući kako vas Real školski demolira pa večeras mogu i da te poskšam. Gledaću snuker.

bayern-novo topovsko meso

pre 9 godina

Hahaha, kakva izjava. Tvoj tim je bio itekako gledljiv, za one koji navijaju protiv Bayerna. Uzivanje od gledljivosti.

Aspirin

pre 9 godina

A ovo sto ti igras je fudbal? Pre ce biti da ste pilula za spavanje. Najbolje bi bilo da u finalu igraju Atletiko i Real, oba tima igraju fudbal za razliku od "autobusa" i "tika taka pilule za spavanje"...

SasaRistic

pre 9 godina

Jos jednom je dokazao da je jadnik. Jadnik na terenu jadnik u zivotu.

Ti jedino sto umes je sut uvek iz istog mesta i ako udje u udje. Ako te neko cuva nema sanse da uradis bilo sta. Toliko o tvom znanju, umecu i vrednosti. NE bih te uzeo za klub da mi te daju dzabe.

Osim toga ko si ti da pricas o kvalitetu drugog polufinala? Svi znamo kakav smoreni i podmukao fudbal igra Bajern. I juce smo se uverili bas kao i pre godinu dana. Prosle godine ste pogibeljnim startovima odmah krenuli na Mesija pa je decko jednostavno odustao od igranja. Zato ste i pobedili a o namestenosti mozemo i da polemisemo. Ove godine ste odmah na startu probali da povredite Ronalda ali Vam to nije poslo za rukom.

Toliko frustracije i nemoci odavno nisam video kod nekog kluba koji se izdaje za vrhunski. Niste Vi nista vise od izvikanog prosecnog kluba u kome uglavnom igraju prosecni igraci koji ne mogu da pariraju ozbioljnije pripremljenoj ekipi. Juce je mogao da Vas pobedi i obican prosecni klub poput Zvede, samo je bilo dovoljno da Vas ne respektuje i da vas drzi pod presingom celu utakmicu. Onda ne mozete da se sastavite a to je i dokaz koliko ste los klub.

M@rconi

pre 9 godina

Celzi je negledljiv i zbog njegove igre se smaramo.A ako si gledao real i atletiko ove sezone tri puta onda moras da znas da je taj derbi gledljiviji od onog sinoc.

Miloš

pre 9 godina

Po meni je Roben najveca prevara u vrhunskom fudbalu koja postoji. Decko je igrao za 3 kluba koja su u poslednjih 10 godina u samom vrhu evropskog fudbala i ne znam da li je 10% bitnih utakmica odigrao bar pristojno. Znaci u takvim utakmicama on nestaje. Tj, ne nestaje, jer da nestane bio bi korisniji za svoj tim. Nego ovako davi loptu, pravi jedini dribling koji ima i tako u nedogled. I holandiju je pre par godina on zeznuo u finalnoj (polufinalnoj) utakmici. Celzi je na vreme shvatio da nije za njih pa ga se otarasio vrlo brzo, e sad, sta je trebalo Realu i Bajernu da ga toliko trpe ne znam.

Goks

pre 9 godina

Mogao bi gospodin malo postovati druge ekipe, ni sa Atletikom nebi prosao bolje, mocna ekipa bez zvucni imena ali nikom se ne klanja, ekipa za postovanja, voleo bi da osvoje ligu sampiona bez ijednog igraca od 100 miliona €.ATLETIKO BRAVO kupijo sam njihov dres iz postovanja sto se junacki bore.

Cfc

pre 9 godina

mozda su negledljivi ali ce jedan od njih biti u finalu, i verujem da bi i jedni i drugi dobili Bajern. Tika taka je provaljena vreme je da se nadje drugi nacin to je dokazano ove godine, i prosle kada je Barsa deklasirana

Nemanja

pre 9 godina

Fer izjava,sve na svom mestu ovaj put. posle prvog meca definitivno mu nije trebala ona izjava "ocekivao sam od reala vise", jer su juce i dobili po tamburi kako su trazili :D p.s. Ronaldo ubedljivo najbolji igraca danasnjice, Bejl se uklopio odlicno.

c7-5

pre 9 godina

Roben nije odgovorio, da li je fudbal ovo sto igra Bajern? Žalosno je da se takvi profesionalci i toliko placeni OPUSTE posle i teoretskog osvajanja Bundes lige. Od tog trenutka ne mogu da se sastave i nisu ličili na sebe. Ovaj poraz od Reala je samo slag na torti zbog takvog ponasanja a u formu i u "glavi" se posle tesko vraća.

veliki strumf

pre 9 godina

Celsi ili Atletiko osvajaju. Njihovi treneri ce postaviti pametnu taktiku i zatvorice kontre Realu, akad Ronaldo i Bale nemaju prostora nisu ni tako opasni.

moj hobi

pre 9 godina

koji god od ova dva tima prodje navijam za njega, za celzi zbog nasih, a za atletiko zato sto su osvezenje za fudbal, bez obzira na koji nacin igraju, a sledece sezone verovatno nece moci da ponove ovo, jer ce verovatno rasprodati pola tima...

Nemanja

pre 9 godina

Rodjače, ja kada te vidim kako daviš po desnoj strani i muljaš loptu pola sata ne gledajući da li ti se neko spolja otvara, e to je negledljivo. Kao da je neko pokvario dzojstik na PS u.
O ovim dosadnim Špancima zaista nemam šta da kažem. Nit sam ih voleo, nit ću ih ikada voleti.

Nije Roben tako los

pre 9 godina

Preterujete sa kritikama na racun Robena! Mozda je on antipatican kao "lik", jeste i prilicno jednolican u igri - ali nema razloga da njega iko optuzuje za tika-taka sistem! Roben je mozda i jedini koji igra brzo i dinamicno, zato je u ranijim sistemima igre bio itekako dobar! Dobro, dribla uvek ulevo - ali ume to, zalepi mu se lopta za nogu, i ako prodje to je cesto pola gola! Hajde da budemo sasvim precizni - Roben je vec godinama, po fudbalskom ucinku, jedan od najboljih napadaca na svetu! Nije to bilo tako davno, fudbalski svet se divio njegovim "bilijarski" tacnim i ubitacnim golovima! U jednom ofanzivnom "Bajernu" Roben ce opet biti vrhunski! Da idem i dalje - nije ni nas Dzajic bio nesto svestran u driblingu, ali jeste bio efikasan i neuhvatljiv. Roben je takodje, makar koliko jednolican, najcesce neuhvatljiv za protivnike - i vi takvog igraca omalovazavate!?

veliki strumf

pre 9 godina

Celsi ili Atletiko osvajaju. Njihovi treneri ce postaviti pametnu taktiku i zatvorice kontre Realu, akad Ronaldo i Bale nemaju prostora nisu ni tako opasni.

Miloš

pre 9 godina

Po meni je Roben najveca prevara u vrhunskom fudbalu koja postoji. Decko je igrao za 3 kluba koja su u poslednjih 10 godina u samom vrhu evropskog fudbala i ne znam da li je 10% bitnih utakmica odigrao bar pristojno. Znaci u takvim utakmicama on nestaje. Tj, ne nestaje, jer da nestane bio bi korisniji za svoj tim. Nego ovako davi loptu, pravi jedini dribling koji ima i tako u nedogled. I holandiju je pre par godina on zeznuo u finalnoj (polufinalnoj) utakmici. Celzi je na vreme shvatio da nije za njih pa ga se otarasio vrlo brzo, e sad, sta je trebalo Realu i Bajernu da ga toliko trpe ne znam.

SasaRistic

pre 9 godina

Jos jednom je dokazao da je jadnik. Jadnik na terenu jadnik u zivotu.

Ti jedino sto umes je sut uvek iz istog mesta i ako udje u udje. Ako te neko cuva nema sanse da uradis bilo sta. Toliko o tvom znanju, umecu i vrednosti. NE bih te uzeo za klub da mi te daju dzabe.

Osim toga ko si ti da pricas o kvalitetu drugog polufinala? Svi znamo kakav smoreni i podmukao fudbal igra Bajern. I juce smo se uverili bas kao i pre godinu dana. Prosle godine ste pogibeljnim startovima odmah krenuli na Mesija pa je decko jednostavno odustao od igranja. Zato ste i pobedili a o namestenosti mozemo i da polemisemo. Ove godine ste odmah na startu probali da povredite Ronalda ali Vam to nije poslo za rukom.

Toliko frustracije i nemoci odavno nisam video kod nekog kluba koji se izdaje za vrhunski. Niste Vi nista vise od izvikanog prosecnog kluba u kome uglavnom igraju prosecni igraci koji ne mogu da pariraju ozbioljnije pripremljenoj ekipi. Juce je mogao da Vas pobedi i obican prosecni klub poput Zvede, samo je bilo dovoljno da Vas ne respektuje i da vas drzi pod presingom celu utakmicu. Onda ne mozete da se sastavite a to je i dokaz koliko ste los klub.

CRO COP

pre 9 godina

dajte neku peticiju da umjesto finala gledamo robena kako ulazi na lijevi sut a cijeli svijet ce pravit iznenadjen..cujte vi njega..pa brate,razbili su vas ovi,doduse,nije da ste tolko slabiji kolko rez govori al razbilo vam prerano osvajanje prvenstva totalno ritam i forma se pokazala prerano natempiranom dok real igra savrseno od dortmundovog triskanja.volio bi da atletico prodje jer od kad znam za sebe navijam za slabije ili manje izvikane,kako god.

...

pre 9 godina

Paćenik,iz ušiju im viri zavist,i sad kao Real pobijedio veliki Bajern i sad tu vise nema šta da se priča oni osvajaju,a da i da ne pričam o izjavi da je negledljiva utakmica,on našao da priča o tome ha!

Goks

pre 9 godina

Mogao bi gospodin malo postovati druge ekipe, ni sa Atletikom nebi prosao bolje, mocna ekipa bez zvucni imena ali nikom se ne klanja, ekipa za postovanja, voleo bi da osvoje ligu sampiona bez ijednog igraca od 100 miliona €.ATLETIKO BRAVO kupijo sam njihov dres iz postovanja sto se junacki bore.

Dule

pre 9 godina

Iskreno, ni ono sto ti radis na terenu nije neki fudbal, nego jedno sablonsko ponavljanje istih pokreta na istu stranu i isti sut levom nogom.
Hvala bogu protiv Reala to nije proslo.

Neplivač

pre 9 godina

Ja još nisam upoznao nekog kom si ti simpatičan za gledanje pa nikom ništa. Fudbal ne bi bio tako zanimljiv da svi igraju lepršavo. Svako može da se nada da će nekada nešto da osvoji, kao npr. Grčka, jedan šut - jedan gol. Sve je to draž fudbala.

M@rconi

pre 9 godina

Celzi je negledljiv i zbog njegove igre se smaramo.A ako si gledao real i atletiko ove sezone tri puta onda moras da znas da je taj derbi gledljiviji od onog sinoc.

Yeni

pre 9 godina

"Gledao sam prvu utakmicu prosle nedelje i nisam mogao da gledam". Hahahaha, pa kako imas obraza za druge nesto da pricas, Koentrao te je 180 min drzao u dzep. nisi mogao ds mrdnes ... Vrijeme je da Gvardiola ide polako ... od vas je stvorio Barsu 2. Gde se umrtvljuje igra tim pasovima ... a nesto ste za chelsea atletico nasli da pricate...

Nemanja

pre 9 godina

Fer izjava,sve na svom mestu ovaj put. posle prvog meca definitivno mu nije trebala ona izjava "ocekivao sam od reala vise", jer su juce i dobili po tamburi kako su trazili :D p.s. Ronaldo ubedljivo najbolji igraca danasnjice, Bejl se uklopio odlicno.

ULI-TRIPLE,5 (ex Vizemeister)

pre 9 godina

Raspali ste se a povredjen vam je samo Tiago a sta da vam je kao Dortmundu 8 nosilaca igre celu sezonu van stroja? Spremi se za Berlin dr.Klop je obecao da ce napasti dvocifren broj golova! Arogantni komentatori javite se!!!

Aspirin

pre 9 godina

A ovo sto ti igras je fudbal? Pre ce biti da ste pilula za spavanje. Najbolje bi bilo da u finalu igraju Atletiko i Real, oba tima igraju fudbal za razliku od "autobusa" i "tika taka pilule za spavanje"...

moj hobi

pre 9 godina

koji god od ova dva tima prodje navijam za njega, za celzi zbog nasih, a za atletiko zato sto su osvezenje za fudbal, bez obzira na koji nacin igraju, a sledece sezone verovatno nece moci da ponove ovo, jer ce verovatno rasprodati pola tima...

Bari1991

pre 9 godina

Vise mi ide na zivce ovaj mali,sebicni,iskompleksirani coveculjak!On je nasao nekoga da potcenjuje.Pa u ta dva tima ima bar 10 boljih igraca od njega!

miki

pre 9 godina

E vi ste gledljivi baš ! Držite loptu 80% vremena i ne napravite šansu . Pogotovo ovaj "idem ulevo" genije, druga mu noga služi samo za trčanje!

Zverogušter

pre 9 godina

e, zbog ovakve izjave mi je i drago što neće videti Lisabon. Ona Bayern-ova mala Barcelona me je juče ostavila bez daha od lepote..

ljiljana

pre 9 godina

Zao mi je Roben, upravo vi sa vasim trenerom igrate negledljiv fudbal, Secam se vas kako ste igrali sa bivsim trenerom, i to je bio fudbal.

Melenci

pre 9 godina

zato ste vi gledljivi!Tisina na stadionu,gledali smo raspad sistema,nemoc,i pad velike ekipe.Gledaj veceras negledljivo mozda shvatis da je i taktika pola pobede.

vladimir

pre 9 godina

A vi ste bas gledljivi.Ona jalova igra i bez smisla je bas za pravo ''uzivanje'' zaista.Razmontirao vas Real na sitne komade.Mene bi bilo sramota da bilo sta izjavljujem posle blamaze od sinoc.Smesna izjava.Pa i Celzi i Atletiko bi vas eliminisali.Mogao je Roben makar malo da ima postovanja za ono sto su ove godine ucinila ova dva kluba pogotovo Atletiko koji ima sezonu najbolju u poslednjih 20 godina.

c7-5

pre 9 godina

Roben nije odgovorio, da li je fudbal ovo sto igra Bajern? Žalosno je da se takvi profesionalci i toliko placeni OPUSTE posle i teoretskog osvajanja Bundes lige. Od tog trenutka ne mogu da se sastave i nisu ličili na sebe. Ovaj poraz od Reala je samo slag na torti zbog takvog ponasanja a u formu i u "glavi" se posle tesko vraća.

Nije Roben tako los

pre 9 godina

Preterujete sa kritikama na racun Robena! Mozda je on antipatican kao "lik", jeste i prilicno jednolican u igri - ali nema razloga da njega iko optuzuje za tika-taka sistem! Roben je mozda i jedini koji igra brzo i dinamicno, zato je u ranijim sistemima igre bio itekako dobar! Dobro, dribla uvek ulevo - ali ume to, zalepi mu se lopta za nogu, i ako prodje to je cesto pola gola! Hajde da budemo sasvim precizni - Roben je vec godinama, po fudbalskom ucinku, jedan od najboljih napadaca na svetu! Nije to bilo tako davno, fudbalski svet se divio njegovim "bilijarski" tacnim i ubitacnim golovima! U jednom ofanzivnom "Bajernu" Roben ce opet biti vrhunski! Da idem i dalje - nije ni nas Dzajic bio nesto svestran u driblingu, ali jeste bio efikasan i neuhvatljiv. Roben je takodje, makar koliko jednolican, najcesce neuhvatljiv za protivnike - i vi takvog igraca omalovazavate!?

Cfc

pre 9 godina

mozda su negledljivi ali ce jedan od njih biti u finalu, i verujem da bi i jedni i drugi dobili Bajern. Tika taka je provaljena vreme je da se nadje drugi nacin to je dokazano ove godine, i prosle kada je Barsa deklasirana

tamo daleko

pre 9 godina

Posle onog od sinoc,pokrij se usima i cuti.Ono sto ste vi igrali sinoc je bilo negledljivo.70% vremena lopta u nogama bez ozbiljnije prilike ili suta na gol.To je bilo gledljivo?!

djshilja

pre 9 godina

Ti onda gledaj Domaćice sa Bosfora ...jer ste baš tako igrali...A Real je potvrdio da je najbolji švapski tim...Borusija Dortmund!!!FRENTE ATLETICO do Madridskog finala!!!

Saša

pre 9 godina

Kad im je sve bilo dobro, doslo je vreme da prave gluposti:
-Bajern kupi Gvardiolu, za ogromne pare, umesto svog trenera koji je mnogo bolji.
-Barselona kupi Nejmara, i pokvari strukturu ekipe

bayern-novo topovsko meso

pre 9 godina

Hahaha, kakva izjava. Tvoj tim je bio itekako gledljiv, za one koji navijaju protiv Bayerna. Uzivanje od gledljivosti.

Pera

pre 9 godina

Bitno da je vaše dodavanje ispred protivničkog kaznenog prostora u stilu rukometaša gledljivo, bitno da je vaše dodavanje unazad gledljivo, bitno da je vaše bespotrebno i besmisleno držanje lopte u nogama, ideje bez, gledljivo... To je fudbal, jel? Za 180 minuta ste napravili 3 polušanse, a primili 5 komada lagano.

Ono ponižavanje od sinoć znam da sigurno boli, ali ovakve izjave su potpuno neprimerene i neozbiljne, sramota.

pn

pre 9 godina

Ja prezirem tika taku ili kako god se zvala!Bajern je prosle sezone igrao brutalan fudbal(brz,uzbudljiv,cvrst) ovo sto sada igraju nije fudbal to je dosadna,uspavljujuca igra dodavanja!Ove sezone "brutalan" fudbal igraju Real,Atletiko,Liverpul i Borusija(bili bi mnogo bolji da ih povrede nisu osakatile).

Nemanja

pre 9 godina

Rodjače, ja kada te vidim kako daviš po desnoj strani i muljaš loptu pola sata ne gledajući da li ti se neko spolja otvara, e to je negledljivo. Kao da je neko pokvario dzojstik na PS u.
O ovim dosadnim Špancima zaista nemam šta da kažem. Nit sam ih voleo, nit ću ih ikada voleti.

Arsa

pre 9 godina

I ti si nasao da se javljas, vec i deca znaju da samo u levo znas da ides. Juce gledam kako te Modric poklopio pusta te u desno i ti opet u levo pravo u njega

Ivan

pre 9 godina

A ne fudbal je ono sto je Bayern prikazao sinoc hahahahahahahhahaha..... ajde bre mojne se blamiras, idi gledaj u sunce ili tako nesto

Alen Iverson

pre 9 godina

A kakav fudbal vi igrate..imate jaci tim i od Celzija i od Atletika.Real vas je preslisao sinoc,taj dosadni Celzi vas je dobio u finalu LS.Fudbal nije samo cist posed lopte,vec i mnogo taktike,srece,umeca,ne mozes daviti loptu bez ideje i ocekivati rezultat,a posle toga prozivati buduceg finalistu.

Dusko

pre 9 godina

Pazi ti njega. Ha,ha,ha. Ja sam sinoć uživao gledajući kako vas Real školski demolira pa večeras mogu i da te poskšam. Gledaću snuker.

kad je rekao

pre 9 godina

nakon što su izgubili 1:0 od reala roben reče : "očekivao sam više od reala"
a ovi kao da su čuli pa im utrpaše 4 komada .
nakon toga roben reče :"Čelsi i Atletiko negledljivi"