Ponedeljak, 28.04.2014.

21:20

Simonović: Ne znam kako da objasnim

Prošlo je nekoliko dana od poraza Crvene zvezde od Cibone i kraja sna o Evroligi, a navijačima crveno-belih i dalje je gorak ukus u ustima.

Izvor: SO

Simonoviæ: Ne znam kako da objasnim IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

92 Komentari

Sortiraj po:

pablo

pre 10 godina

Igrac koji je limitiran,ali po mnogim pitanjima. Mislim da te nema u Zvezdi sledece godine,ako budes tu,to ce biti necija greska. Pricas o Budeveljniku,pa da onom muceniku,nije ispala lopta iz ruke. Sta bi se desilo??? Uniks vas unakazi tamo. Kakav ste karakter pokazali tamo?? Nista. Nula. Katic je zreo da se vrati u Vrsac. Bobi je trebao da bude otkrovenje EL...postao je solidan ABA igrac,nista vise. Tadija....covek stane na tri poena iskosa i tu kampuje,pa ako mu neko da loptu,sutnuce....ovako.Mozda mu je tako rekao Radonjic,ne znam. O Amerima,necu nista reci. Nisam ih video. Sve u svemu.....napravljen tim za tri trofeja,nema tu laganja,sta smo dobili Covicu????

MadMax

pre 10 godina

Simone, uhvati za ruku trenera i put pod noge! Tebe vise ne mogu da gledam!!! Ti nisi za ovu igru! Idi vodi aerobik ali tako nesto!

Gavgalj

pre 10 godina

Kad Simon ili Raden dohvate loptu, sve mislim noge ce da polome. Jedino se za brata Gagulu vise bojim, on kad krene, k'o da ce totalno se upropasti

Milanche

pre 10 godina

Evo ja mogu da ti objasnim. Veze nemate sa kosarkom ni ti ni tvoj najbolji trener ABA lige. A sto se tice derbija zelim vam da rezultat bude 0:0 - toliko ste zasluzili I vi I Partizan, kao I da vam bas niko od gledaoca ne dodje na utakmicu. Pa da razmislite malo I jedni I drugi za koga vi uopste igrate!!

mvp

pre 10 godina

Kad bi otišao Radonjić,Radenović,Lazić i ti to bi nam bila najača pojačanja za (SLEDEĆU SEZONU) muka mi je više od ovoga u zagradi.

Dzon

pre 10 godina

Ma vi ste cista boranija svi sem blazi a gde covek zaluta u zvezdu silb se spasi na vreme jedan od najbolji stranih kosarkasa koja je zvezda odbacila neradi se to tako

shame boner

pre 10 godina

Marko,a da probas rijecima? Covjece,potpuno pogresno ulazis u vecinu utakmica. Ne mozes pogoditi ni ulaz,ni otvoreni sut jer te neko uvjerio da to nije tvoj primarni zadatak,vec obrana-koju igras solidno,ali ne i vrhunski. Prototip igraca kojem sut ide tek ako ekipa ima +15,kada je karneval. Po meni,zauzima dragocjeno mjesto nekom 18-godisnjaku.

emontije

pre 10 godina

Nazalost, Simonovicu ovde je sve jasno.Previse spleta okolnosti da bi bile neprimecene. Mi smo jos prosle godine igrali sramno final four ABA i prvenstvo i jos tada je izgubljena ova sezona zadrzavanjem trenera. Pomislio sam da mu mozda treba vise vremena i da treba biti razuman ali sada vise nema nedoumica, sve vazne utakmice je umalo izgubio ili izgubio - kup Srbije, Budiveljnik kod kuce i na kraju i ovo i to sa timom u kome ne bih menjao gotovo nijednog igraca. Sto se tebe tice, mislim da si ok momak, ali vreme je da odes.

Basketas...

pre 10 godina

Nisam ni ocekivao od tebe odgovor. Pošto me još tuga od poraza nije prošla samo da ti kažem idi iz Zvezde traži svoju sreću na drugom mestu. Kol'ko blejis malo mleka daješ.

joker

pre 10 godina

Nema tu šta da se objašnjava, jednostavno potcenili ste Cibonu koja je odlično odigrala. Šarić i Blesingejm su pogađali šuteve preko ruke sa 8 metara, a mi smo promašivali polaganja. Svaka čast što ste na kraju smogli snage, ali loš faul Blažiča, koji je bio naš najbolji igrač, je odneo svaku nadu. U svakom slučaju sada se treba skoncentrisati na jedini preostali trofej i ukoliko osvojimo i domaću ligu ovo će biti više nego uspešna sezona. Puna podrška igračima, treneru i upravi, NAPRED ZVEZDO!

Gepek

pre 10 godina

Objasni tako, sto ces da odes iz ZVEZDE pod hitno!!! A falio je vetar u ledja koji je partizan sutra dan imao, ali je i pored toga je izgubio!

KV

pre 10 godina

Muka mi je od tnojih izjava.Tvoja lupetanja i pesimizam,su doprineli porazu od cibone.Za primer bi te najurio.Na svi većim utakmicama najgori si,imaš paukovo srce.Ati kapiten,bože me sačuvaj.Zaboravi od tebe je samo Radonjić gori za velike utakmice.

KPJ

pre 10 godina

Zvezda pod hitno mora naći dobrog trenera. Ovaj Radonjić je smešan. U igri se ne vidi nikakva taktika, a utakmice dobijaju samo razigranošću nekog pojedinca. Potreban je dobar vođa, taktičar i psiholog... a to nije Radonjić.

Navijač Crvene Zvezde

pre 10 godina

Nemoj ti nista da objasnjavas kad te molim! Teski si folirant i kao igrac i kao covek! Rodjeni trenerov "covek iz svlacionice" jos dok si igrao u Buducnosti. Zato si i kapiten. Sramota za Zvezdu da ima tako "jaku" licnost za kapitena! Molim da objavite komentar jer nema uvreda vec samo cinjenice su iznesene.

Lima

pre 10 godina

4. Micic; 5. Rebic; 6. Dzenkins; 7. Blazic (kapiten); 8. Lazic; 9. Keselj; 10. Simonovic (ako nema kesa za Amera); 11. Aleksandrov (Jokic); 12. Mitrovic; 13. Milicic (ako je spreman i ako ce da igra za tim); 14. Marjanovic; 15. Tejic

Вињак +18

pre 10 godina

Не знаш да објасниш!?!? Хмм, не чуди, јер не знаш ни да играш баскет. Ограничен си тотално као играч и плус оно што је твоја назови га "специјалност" а то су тројке, ни ту ниси допринео колективу. Надам се да ћеш ускоро добити исписницу, ако је већ могао један Шилб који је за тебе НЕБО. Позз свима, изнесох мишљење.

beograd

pre 10 godina

Pa evo Simonovicu da probam ja da Vam objasnim.Navijam za Zvezdu i gledam je 30 godina vec.Posle 30 godina i svih muka koje smo prosli i koje me nisu pokolebale Vi,tim Zvezde kojem ste kapiten ,Vas slavni strateg Radonjic i gospodin Covic ste uspeli da ubijete volju u meni da gledam kosarkaske utakmice svog kluba.Podsetili ste me na 5 oktobar i na propast velikih nada i ocekivanja.Nekako ,mada jedva,sam presao preko odstranjivanja Rakocevica iz tima ,preko dovodjenja kosarkaskog maga Radonjica,preko postavljanja Vas za kapitena,preko otpustanja Silba,preko dovodjenja Lipovija,preko nerazumnog forsiranja Katica,preko silovanja i maltretiranja nas navijaca u svakoj vaznijoj utakmici ali kako da predjem preko gubitka,mozda najvaznije utakmice u istoriji Crvene Zvezde,na onako sraman nacin.Imali ste mesec dana da se pripremite za utakmicu za koju su i mala deca znala na koji nacin ce Cibona igrati-preko BLESINGEJMA i SARICA.Sutnuli ste 32 trojke.Ne pamtim takav procenat suta,mada pokusavam da se setim.Da ste polovinu tih suteva spustili Marjanovicu,sto su i ona mala deca ocekivala kad u timu imate tako dominantno visokog igraca sa mekom rukom i da je on ...
(CoSa, 28. april 2014 23:47)

ništa brate, da postavimo tebe za trenera, očigledno znaš šta treba.....svi ste vi stručnjaci, a loptu u rukama niste držali, smorili ste više, izgubili su, šta je tu je, igra se dalje, pa bilo je sezona kada je f4 aba lige bila misaona imenica

Worms Armageddon

pre 10 godina

Ja bih se pokrio ušima da sam odigrao kao ti što si odigrao, a pogotovo da sam se ponašao kao ti što si se ponašao u polufinalu. Nadam se da će se od naredne sezone voditi računa ko nosi kapitensku traku u klubu.

Sitchin

pre 10 godina

Bolje da se nije ni oglasavao nas famozni "kapiten"..."Kapiten" cega? Ladje koja je potonula na dno, poraz na F4 ne mogu drugacije da tretiram...dno dna...najvaznija utakmica u sezoni, nekome i u karijeri, a nase balerine dosle na binu da odigraju "Labudovo jezero"...

shone025

pre 10 godina

Igru necu da komentarisem,dovoljni se o tome prica,ali navijaci Zvezde
su se mngo puta pokazali kao pravi. Ovu godinu necu da komentarisem,
sve vec znamo kako smo punili arenu,a secam se,negde 2001 ili 2002,
kad se Zvezda borila za opstanak sa Zdravljem i Lovcenom,da je Pionir
bio pun, a ispred hale ostajalo po 4-5000 ljudi. Ej bre,sad je 2014, narod nema hleba da jede, a ne da dolazi sa svih strana da gleda mec
protiv raspadnute Cibone,kojoj je u sred sezone otislo pola tima, bez
obzira na vaznost utakmice,i opet je bilo 9000 ljudi, sto je za ovakvog protivnika i vise nego dovoljno...

djc

pre 10 godina

Evo ja ću objasniti - ova utakmica je jednostavno "morala" da se izgubi. I to izgleda samo Jaka nije znao unapred s obzirom na količinu emocija koju je iskazao posle poraza... To je profesionalni sport - gubiš, zato što "moraš"...

Nemanja Va

pre 10 godina

Ne zameram nista. Gledao sam utakmicu . . Jbg, idemo dalje !!! Samo mi nije jasno, svi Mi Cigani ocekujemo tu EL, a ne mozemo da se udostojimo i da zajedno sa Nasim klubom tamo i stignemo. Neki bojkot, neke gluposti . Ispali smo smesni, tako nam i treba !!! Napred Zvezdo

Stella

pre 10 godina

A da pokusas da pogodis neki sut spolja ili slucajno spustis loptu na parket, napravis dribling, fintu, prodor (a da nije uz ceonu liniju), kapitenu? A da, zaboravio sam - ne umes! Kad treba da se truca u prazno, tu si prvi. Kad treba da se odigra napad (na odbranu, skok, gradjenje kosa nemam zamerku) nigde te nema!

CoSa

pre 10 godina

Pa evo Simonovicu da probam ja da Vam objasnim.Navijam za Zvezdu i gledam je 30 godina vec.Posle 30 godina i svih muka koje smo prosli i koje me nisu pokolebale Vi,tim Zvezde kojem ste kapiten ,Vas slavni strateg Radonjic i gospodin Covic ste uspeli da ubijete volju u meni da gledam kosarkaske utakmice svog kluba.Podsetili ste me na 5 oktobar i na propast velikih nada i ocekivanja.Nekako ,mada jedva,sam presao preko odstranjivanja Rakocevica iz tima ,preko dovodjenja kosarkaskog maga Radonjica,preko postavljanja Vas za kapitena,preko otpustanja Silba,preko dovodjenja Lipovija,preko nerazumnog forsiranja Katica,preko silovanja i maltretiranja nas navijaca u svakoj vaznijoj utakmici ali kako da predjem preko gubitka,mozda najvaznije utakmice u istoriji Crvene Zvezde,na onako sraman nacin.Imali ste mesec dana da se pripremite za utakmicu za koju su i mala deca znala na koji nacin ce Cibona igrati-preko BLESINGEJMA i SARICA.Sutnuli ste 32 trojke.Ne pamtim takav procenat suta,mada pokusavam da se setim.Da ste polovinu tih suteva spustili Marjanovicu,sto su i ona mala deca ocekivala kad u timu imate tako dominantno visokog igraca sa mekom rukom i da je on trecinu tih lopti iskoristio,sto je ocekivano to bi nam donelo jos 12 poena minimum.I EUroligu.I nastavak uzlazneputanje .I nastavak sna.Ovako sutnuli ste maloumno 32 trojke.sad igrajte sa crnokosom a delije neka dodju na tu utakmicu posto bojkotuju ABA.A Derbi cu verovatno gledati. ali verovatno prvi put bez emocija.

usra.i ste se

pre 10 godina

Cibona je uzela ligu jer ima vodju Sarica koji se baca po terenu, koji je skoncentrisan 100% svih 40 min, koji je podredio svoju igru ekipi, koji peva na glas pesme o svom klubu, koji se popne na vrh tribine da bi slavio sa fanovima, koji je primio platu pre 6-7 meseci... Ostatak ekipe to ne moze da ignorise. Da li mi imamo takvog vodju? Ne mi imamo onog kilavog Nelsona koji ce da me uci kako cu da navijam za njega i njegov ugovor vredan jednog odlicnog stana o kome mogu samo da sanjam. BORBA BRE!!!

Nemanja

pre 10 godina

Nemoj molim te pokušavati ništa da objasniš ni ti ni Radonjić, svima nam je jasno uz želju da što pre odede iz Crvene Zvezde!!!

и васпитање чини шампиона

pre 10 godina

први корак је да избациш то из главе да сте бољи од Цибоне.

nema dana a da ne mislim na tebe

pre 10 godina

Vi ne zivite za kosarku, nego od kosarke, samo vas ugovor zanima. To je objasnjenje. Za kosarku i ono malo navijaca sto im dolazi na utakmice zivi MVP ABA lige

dus dibidus

pre 10 godina

Ако обратите пажњу целе сезоне је Симоновић после победа давао изјаве да ова екипа има "карактер" (јадно ми је што је то долазило од њега највећег плашљивка у екипи), а сад каже подлегли су "притиску".
А чињеница је да смо сваки пут под притиском пуцали у Купу против меге и Радичког, против Будивељника и против Цибоне.

За мене су кривци и тренер и играчи, међутим стварно је срамно да смо шутирали тројке 2/32, не може Радоњић уместо њих да шутира тројке и слободна бацања.
И нек је срамота Симоновића колико је само провоцирао играче Цибоне на крају меча то није понашање капитена, лик је бескористан код нас већ 2 године, он је тај који увек даје поене у небитним утакмицама

konto

pre 10 godina

Veliki sam Zvezdaš, sigurno veći od tebe Simone i moram da te ispravim u jednoj stvari. Ne, niste bolji tim od Cibone, bolji pojedinci da, ali tim nikako. Bio sam i na polufinalu i na finalu (jer sam se zeznuo i kupio karte za finale unapred uveren da ste bolji tim i da ćete proći ali avaj) i imao sam prilike dva puta da gledam najbolji tim a to je zasigurno bila Cibona.

BgHQ

pre 10 godina

Posle bitke svi su generali pametni.Medjutim ima nekoliko detalja koji nam ukazuju da ovo nije toliko neverovatan dogadjaj koliko mi mislimo da jeste.Kao prvo najteze je dobiti vec unapred dobijene utakmice,a mi Srbi smo majstori da potpuno bez razloga sebe precenimo a protivnika podcenimo.Tako nam je u zivotu,pa je tako i u sportu.Drugo,Zvezda je sve vazne utakmice ove sezone odigrala u grcu i poprilicno lose.Iz nekih se situacija izvlacila ali ne moze uvek.Trece,ovaj tim ne poseduje bas kvalitet kao sto vecina misli.Cetvrto,trener nam je realno jedna od slabijih kariaka u timu..Ne bih ovom prilikom elaborirao na tu temu ali ko malo vise prati kosarku,mogao je videti o cemu se radi a svako je primetio da psihicki lose sprema ekipu za vazne utakmice.Peto,Blejk Silb je bio igrac oko koga se sve vrtelo i koji je davao Zvezdi potpuno drugu dimenziju.Bez njega smo izgubili raznovrsnost u napadu i igrali lako citljivo za iole jaceg protivnika.Ukratko igrali smo stereotipsku kosarku.Sto je jos gore nismo za ovakvog igraca doveli nikakvu zamenu a to se odrazavalo na svakoj utakmici.Sve u svemu ovaj poraz i nije preveliko iznenadjenje jer ocigledno nismo jaki koliko se mislilo a najgore je sto je dosao od tima koji je u raspadu.Cibona je u ogromnim problemima i dobije nas lagano u Beogradu.Prst na celo jer su svi mnogo poleteli od N.Covica pa do igraca.

blabla

pre 10 godina

Невезано за текст. У вези са "запрепашћењем". Ми нисмо толико запрепашћени. Да се нашалимо. Не постоји један фудбалски клуб, постоји увек 2 клуба која се такмиче. Црвена звезда и Партизан нису волонтерски фудбалски клубови, они зарађују енормне паре. ))): Запрепашћене је можда то што је на утакмици Партизан - ЦЗ победио клуб "Звонце". хахахаха Како је то могуће да 2 тима играју фудбал, а победи клуб "Звонце"? И цео свет слави победу "Звонцета". хахахаха Па могуће је, ако се клуб "Звонце" налази у режији и управља камером и микрофоном. )))): хахахаха Звонце није ништа зарадило, али зато су кајмак поделили Партизан и ЦЗ. Њима не треба слава, а Звонце може да ужива и даље у преносима утакмица. )))): хахахаха

opal

pre 10 godina

ABA liga nije bitna,kao što je to slučaj sa domaćom ligom.Zato se treba skoncentrisati na domaće takmičenje.Ionako klubovi iz ABA lige nemaju kvalitet za Euroligu.Zvezdi je potreban dobar košarkaš na poziciji broj 3,jer su Siminović i Lazić najslabiji deo tima.Dobro znaju da odigraju u odbrani,ali u napadu su loši.

Fox Molder

pre 10 godina

Navijam za Zvezdu ali meni se place kad te gledam, zalim te koliko nista ne znas. Eto sad sam zaplako ko sve igra u Zvezdi. Fragicevic vise voli da stoji osam metara od kosa nego pod kos, i nikad nece da sutne kad dobije loptu i kad je sam nego debil mora da napravi step back i baci sa osam metara. Ali i pored svega, gledajuci vas protiv Cibone i nekoliko jakih ekipa videlo se da Radonjic je dobar trener za odbranu, ali covek izgleda ne zna da je kosarka igra u kojoj moras da das kos da bi pobedio, ne kos vise nego kos. A on ne zna nijednu akciju da sastavi ekipi da bi ona mogla da da kos, nego sve na silu i uz puno srece.

Savetnik

pre 10 godina

Simonoviću, dosta mi je tvog "popovanja" i ko ti je dao reč. Ti si bre igrač bez sigurnosti, čim se dešava da promašiš ceo obruč, a "trojkaš", zato i ne ide kad treba!? Ćutite i trenirajte, ne procenjujte kome je teže. Ti možeš da promeniš klub za koji igraš a ja ne mogu klub za koji NAVIJAM, to poruči i Nelsonu.

veliki strumf

pre 10 godina

Objasnio je sve tvoj promasaj u zadnjem napadu. Taj promasaj je paradigma tvoje igre citave sezone, koja se moze objasniti jednom recju: SRAMNO!

Janos mester

pre 10 godina

Po tvojoj prici je bolje da si neiskusan i `losiji` kako bi lakse podneo pritisak. Stvarno si kralj! Za velike utakmice ti i ne treba neka spoljna motivacija vec ce je pravi sampion pronaci u sebi. Gomila nas navijaca ima pritisak u zivotu i cesce nego ti pa se borimo da uspemo, radimo nekoliko poslova. Tvoj posao je samo jedan: Da das svoj maksimum na kosarkaskoj utakmici za svoj klub i tebi to ne polazi bas za rukom!

Stri le

pre 10 godina

Pojedine navijace bas briga sto je Zvezdi tesko. Jedino je bitno da je nisu podrzali, ni navijali za nju u najvaznijoj utakmici sezone. Hvala im do neba, hvala im.

Kolumbo ...... .. radoznala

pre 10 godina

Velike ekipe pobedjuju kad je frka.Na nasu zalost mi to nismo,jos.To je razlog zasto sam se i plasio f4 i zasto mi nije svejedno ni za nasu ligu.Mi jesmo najbolja ekipa,ali kad je bitno to ne umemo da pokazemo.Ne znam kakva je situacija ali imam misljenje da nam je sada trebao Rakocevic,ne da igra po 40 minuta,vec da udje kad je frka na 10-15 min.Sa njegovim iskustvom to bi bilo mnogo drugacije.Al'sta bi bilo kad bi bilo...
Vi sad glavu gore i samo napred, poraza ce uvek biti samo je pitanje koliko treba za oporavak.Zvezdasi su uz Vas!

ultrabgd1

pre 10 godina

Glavu gore Mare ! Titula pa ako moze EL kroz kvalifikacije a ako i ne moze, sta je tu je... Bilo je ove sezone neverovatnih trenutaka koje smo cekali skoro 20ak godina i hvala ekipi na tome.

Nole

pre 10 godina

Ti nemas kvalitet za Zvezdu,a kamoli da budes kapiten.Sramota je da se decko dosao iz Slovenije bolje bori od svih vas zajedno.Tvoj prosek u sezoni je pet koseva.Ali bez obzira na sve mislim da bi naprimer Svetislav Pesic uzeo ovu ligu.A,kvalifikacije iziskuju promene i to korenite,a trener i kapiten prvi da odu.Nikad nisam ni cuo ni video da je neko sutirao 30 puta za tri,a samo dvaput pogodio.

Milan

pre 10 godina

Izgleda da treba imati srece da narastes i volje da se nabildas.Eto gotovog kosarkasa sa ugovorom od $ 200 000 godisnje u Srbiji.Koji ste vi mediokriteti na celu sa onima koji blagosiljaju te ugovore.

Heroes

pre 10 godina

Sta pricas Simonovicu? Znate da se borite sa pritiskom.Pa kako smo odigrali protiv Mege u finalu kupa? Ocajno..Protiv Budiveljnika, Ocajno svaku utakmicu pod pritiskom ocaj, Gubite po 15 razlike pa se vracaj...pogledajte vaterpoliste kako se bore sa pritiskom a vix

G

pre 10 godina

Ocigledno da ste u grcu ili nekom strahu, sto je pre svega vas problem.

Usli ste u top 4 Evrokupa, samo 4 poraza u regularnom delu... A kada treba niko da skupi hrabrosti, sem Jake, da odigra bezobraznu odbranu i krene na kos svom snagom.

Sutiranje troji 2/32 je neshvatljivo sve i da niste trenirali danima. Svaki put kada ste pokazali rezervisanost ovako ste prolazili, bilo u dve razlicite utakmice ili u dva poluvremena.

Ako hocete lagane pobede, u skladu sa tolikim brojem igraca u rotaciji, koji imaju neki kvalitet, onda ne mozete da igrate ni protiv koga lagano... Kao da ce oni na svoj kos da sutiraju.

Даглас Квејт

pre 10 godina

Симоне, нема шта да нам објашњаваш. Већ са твојим саиграчима, изађи у среду на паркет и донесите нам нову победу у дербију. Биће лакше и нама и вама.

блабла

pre 10 godina

Невезано за текст. Лако је објаснити. Упростићемо до максимума. Узмимо, на пример, боје на мајцама које се срећу на ТВ. Један гледалац ће да запази само форму, ово је мајца, величина која одговара детету, одраслој особи и сл., има рукаве, нема рукаве итд. Други гледалац ће да размишља о значењу које мајца има. То је горњи део одеће који треба да заштити људско тело од хладноће, од спољнога света итд. да сада не измишљам. А трећи гледалац ће размишљати о томе на шта њега конкретно нека боја мајце асоцира. Некога ће црвена боја да асоцира на љубав, жута на љубомору итд., бела на невиност и чистоту душе, црна на смрт итд. Према томе, није то тако једноставно када се гледа са стране. А да не говорим о повезаности све 3 компоненте у једну целину, па још додате контекст у коме је све то смештено. Добије се права шума свега и свачега. ))):

kalcokera

pre 10 godina

ako ne znas da objasnis ja cu i to sa jednim jedinim pitanjem za ceo strucni stab zvezde.
gledao sam sve utakmice ove godine. kazu da imamo dugacku klupu. zasto se od prve cetvrtine od prvog minuta simonovicu ne igra agresivna kosarka kao protiv cibone poslednja .90 % utakmica je bilo mucenje.
ako nemate snage za 40 min onda ne trenirate dobro a i retko ko igra preko 20 min efektivno

samo pobeda protiv groblja u finalu moze malo da izleci rane isto verovatno razmislja i groblje

aleksa

pre 10 godina

nemas sta ti decko da objasnjavas, pre bi ja objasnjenje hteo da cujem od onoga koji te je postavio za kapitena...nas najgori igrac, a kapiten...ccc

Luka

pre 10 godina

Ponosan si? Na to što ste pokazali da nemate petlju, po ko zna koji put? Sve ste upropastili i bolje da ne dajete nikakve izjave, ako može...

Heroes

pre 10 godina

Sta pricas Simonovicu? Znate da se borite sa pritiskom.Pa kako smo odigrali protiv Mege u finalu kupa? Ocajno..Protiv Budiveljnika, Ocajno svaku utakmicu pod pritiskom ocaj, Gubite po 15 razlike pa se vracaj...pogledajte vaterpoliste kako se bore sa pritiskom a vix

konto

pre 10 godina

Veliki sam Zvezdaš, sigurno veći od tebe Simone i moram da te ispravim u jednoj stvari. Ne, niste bolji tim od Cibone, bolji pojedinci da, ali tim nikako. Bio sam i na polufinalu i na finalu (jer sam se zeznuo i kupio karte za finale unapred uveren da ste bolji tim i da ćete proći ali avaj) i imao sam prilike dva puta da gledam najbolji tim a to je zasigurno bila Cibona.

Nole

pre 10 godina

Ti nemas kvalitet za Zvezdu,a kamoli da budes kapiten.Sramota je da se decko dosao iz Slovenije bolje bori od svih vas zajedno.Tvoj prosek u sezoni je pet koseva.Ali bez obzira na sve mislim da bi naprimer Svetislav Pesic uzeo ovu ligu.A,kvalifikacije iziskuju promene i to korenite,a trener i kapiten prvi da odu.Nikad nisam ni cuo ni video da je neko sutirao 30 puta za tri,a samo dvaput pogodio.

Savetnik

pre 10 godina

Simonoviću, dosta mi je tvog "popovanja" i ko ti je dao reč. Ti si bre igrač bez sigurnosti, čim se dešava da promašiš ceo obruč, a "trojkaš", zato i ne ide kad treba!? Ćutite i trenirajte, ne procenjujte kome je teže. Ti možeš da promeniš klub za koji igraš a ja ne mogu klub za koji NAVIJAM, to poruči i Nelsonu.

CoSa

pre 10 godina

Pa evo Simonovicu da probam ja da Vam objasnim.Navijam za Zvezdu i gledam je 30 godina vec.Posle 30 godina i svih muka koje smo prosli i koje me nisu pokolebale Vi,tim Zvezde kojem ste kapiten ,Vas slavni strateg Radonjic i gospodin Covic ste uspeli da ubijete volju u meni da gledam kosarkaske utakmice svog kluba.Podsetili ste me na 5 oktobar i na propast velikih nada i ocekivanja.Nekako ,mada jedva,sam presao preko odstranjivanja Rakocevica iz tima ,preko dovodjenja kosarkaskog maga Radonjica,preko postavljanja Vas za kapitena,preko otpustanja Silba,preko dovodjenja Lipovija,preko nerazumnog forsiranja Katica,preko silovanja i maltretiranja nas navijaca u svakoj vaznijoj utakmici ali kako da predjem preko gubitka,mozda najvaznije utakmice u istoriji Crvene Zvezde,na onako sraman nacin.Imali ste mesec dana da se pripremite za utakmicu za koju su i mala deca znala na koji nacin ce Cibona igrati-preko BLESINGEJMA i SARICA.Sutnuli ste 32 trojke.Ne pamtim takav procenat suta,mada pokusavam da se setim.Da ste polovinu tih suteva spustili Marjanovicu,sto su i ona mala deca ocekivala kad u timu imate tako dominantno visokog igraca sa mekom rukom i da je on trecinu tih lopti iskoristio,sto je ocekivano to bi nam donelo jos 12 poena minimum.I EUroligu.I nastavak uzlazneputanje .I nastavak sna.Ovako sutnuli ste maloumno 32 trojke.sad igrajte sa crnokosom a delije neka dodju na tu utakmicu posto bojkotuju ABA.A Derbi cu verovatno gledati. ali verovatno prvi put bez emocija.

Stri le

pre 10 godina

Pojedine navijace bas briga sto je Zvezdi tesko. Jedino je bitno da je nisu podrzali, ni navijali za nju u najvaznijoj utakmici sezone. Hvala im do neba, hvala im.

veliki strumf

pre 10 godina

Objasnio je sve tvoj promasaj u zadnjem napadu. Taj promasaj je paradigma tvoje igre citave sezone, koja se moze objasniti jednom recju: SRAMNO!

dus dibidus

pre 10 godina

Ако обратите пажњу целе сезоне је Симоновић после победа давао изјаве да ова екипа има "карактер" (јадно ми је што је то долазило од њега највећег плашљивка у екипи), а сад каже подлегли су "притиску".
А чињеница је да смо сваки пут под притиском пуцали у Купу против меге и Радичког, против Будивељника и против Цибоне.

За мене су кривци и тренер и играчи, међутим стварно је срамно да смо шутирали тројке 2/32, не може Радоњић уместо њих да шутира тројке и слободна бацања.
И нек је срамота Симоновића колико је само провоцирао играче Цибоне на крају меча то није понашање капитена, лик је бескористан код нас већ 2 године, он је тај који увек даје поене у небитним утакмицама

Luka

pre 10 godina

Ponosan si? Na to što ste pokazali da nemate petlju, po ko zna koji put? Sve ste upropastili i bolje da ne dajete nikakve izjave, ako može...

usra.i ste se

pre 10 godina

Cibona je uzela ligu jer ima vodju Sarica koji se baca po terenu, koji je skoncentrisan 100% svih 40 min, koji je podredio svoju igru ekipi, koji peva na glas pesme o svom klubu, koji se popne na vrh tribine da bi slavio sa fanovima, koji je primio platu pre 6-7 meseci... Ostatak ekipe to ne moze da ignorise. Da li mi imamo takvog vodju? Ne mi imamo onog kilavog Nelsona koji ce da me uci kako cu da navijam za njega i njegov ugovor vredan jednog odlicnog stana o kome mogu samo da sanjam. BORBA BRE!!!

Nemanja Va

pre 10 godina

Ne zameram nista. Gledao sam utakmicu . . Jbg, idemo dalje !!! Samo mi nije jasno, svi Mi Cigani ocekujemo tu EL, a ne mozemo da se udostojimo i da zajedno sa Nasim klubom tamo i stignemo. Neki bojkot, neke gluposti . Ispali smo smesni, tako nam i treba !!! Napred Zvezdo

aleksa

pre 10 godina

nemas sta ti decko da objasnjavas, pre bi ja objasnjenje hteo da cujem od onoga koji te je postavio za kapitena...nas najgori igrac, a kapiten...ccc

G

pre 10 godina

Ocigledno da ste u grcu ili nekom strahu, sto je pre svega vas problem.

Usli ste u top 4 Evrokupa, samo 4 poraza u regularnom delu... A kada treba niko da skupi hrabrosti, sem Jake, da odigra bezobraznu odbranu i krene na kos svom snagom.

Sutiranje troji 2/32 je neshvatljivo sve i da niste trenirali danima. Svaki put kada ste pokazali rezervisanost ovako ste prolazili, bilo u dve razlicite utakmice ili u dva poluvremena.

Ako hocete lagane pobede, u skladu sa tolikim brojem igraca u rotaciji, koji imaju neki kvalitet, onda ne mozete da igrate ni protiv koga lagano... Kao da ce oni na svoj kos da sutiraju.

kalcokera

pre 10 godina

ako ne znas da objasnis ja cu i to sa jednim jedinim pitanjem za ceo strucni stab zvezde.
gledao sam sve utakmice ove godine. kazu da imamo dugacku klupu. zasto se od prve cetvrtine od prvog minuta simonovicu ne igra agresivna kosarka kao protiv cibone poslednja .90 % utakmica je bilo mucenje.
ako nemate snage za 40 min onda ne trenirate dobro a i retko ko igra preko 20 min efektivno

samo pobeda protiv groblja u finalu moze malo da izleci rane isto verovatno razmislja i groblje

Milan

pre 10 godina

Izgleda da treba imati srece da narastes i volje da se nabildas.Eto gotovog kosarkasa sa ugovorom od $ 200 000 godisnje u Srbiji.Koji ste vi mediokriteti na celu sa onima koji blagosiljaju te ugovore.

и васпитање чини шампиона

pre 10 godina

први корак је да избациш то из главе да сте бољи од Цибоне.

Даглас Квејт

pre 10 godina

Симоне, нема шта да нам објашњаваш. Већ са твојим саиграчима, изађи у среду на паркет и донесите нам нову победу у дербију. Биће лакше и нама и вама.

BgHQ

pre 10 godina

Posle bitke svi su generali pametni.Medjutim ima nekoliko detalja koji nam ukazuju da ovo nije toliko neverovatan dogadjaj koliko mi mislimo da jeste.Kao prvo najteze je dobiti vec unapred dobijene utakmice,a mi Srbi smo majstori da potpuno bez razloga sebe precenimo a protivnika podcenimo.Tako nam je u zivotu,pa je tako i u sportu.Drugo,Zvezda je sve vazne utakmice ove sezone odigrala u grcu i poprilicno lose.Iz nekih se situacija izvlacila ali ne moze uvek.Trece,ovaj tim ne poseduje bas kvalitet kao sto vecina misli.Cetvrto,trener nam je realno jedna od slabijih kariaka u timu..Ne bih ovom prilikom elaborirao na tu temu ali ko malo vise prati kosarku,mogao je videti o cemu se radi a svako je primetio da psihicki lose sprema ekipu za vazne utakmice.Peto,Blejk Silb je bio igrac oko koga se sve vrtelo i koji je davao Zvezdi potpuno drugu dimenziju.Bez njega smo izgubili raznovrsnost u napadu i igrali lako citljivo za iole jaceg protivnika.Ukratko igrali smo stereotipsku kosarku.Sto je jos gore nismo za ovakvog igraca doveli nikakvu zamenu a to se odrazavalo na svakoj utakmici.Sve u svemu ovaj poraz i nije preveliko iznenadjenje jer ocigledno nismo jaki koliko se mislilo a najgore je sto je dosao od tima koji je u raspadu.Cibona je u ogromnim problemima i dobije nas lagano u Beogradu.Prst na celo jer su svi mnogo poleteli od N.Covica pa do igraca.

Stella

pre 10 godina

A da pokusas da pogodis neki sut spolja ili slucajno spustis loptu na parket, napravis dribling, fintu, prodor (a da nije uz ceonu liniju), kapitenu? A da, zaboravio sam - ne umes! Kad treba da se truca u prazno, tu si prvi. Kad treba da se odigra napad (na odbranu, skok, gradjenje kosa nemam zamerku) nigde te nema!

Kolumbo ...... .. radoznala

pre 10 godina

Velike ekipe pobedjuju kad je frka.Na nasu zalost mi to nismo,jos.To je razlog zasto sam se i plasio f4 i zasto mi nije svejedno ni za nasu ligu.Mi jesmo najbolja ekipa,ali kad je bitno to ne umemo da pokazemo.Ne znam kakva je situacija ali imam misljenje da nam je sada trebao Rakocevic,ne da igra po 40 minuta,vec da udje kad je frka na 10-15 min.Sa njegovim iskustvom to bi bilo mnogo drugacije.Al'sta bi bilo kad bi bilo...
Vi sad glavu gore i samo napred, poraza ce uvek biti samo je pitanje koliko treba za oporavak.Zvezdasi su uz Vas!

Nemanja

pre 10 godina

Nemoj molim te pokušavati ništa da objasniš ni ti ni Radonjić, svima nam je jasno uz želju da što pre odede iz Crvene Zvezde!!!

Fox Molder

pre 10 godina

Navijam za Zvezdu ali meni se place kad te gledam, zalim te koliko nista ne znas. Eto sad sam zaplako ko sve igra u Zvezdi. Fragicevic vise voli da stoji osam metara od kosa nego pod kos, i nikad nece da sutne kad dobije loptu i kad je sam nego debil mora da napravi step back i baci sa osam metara. Ali i pored svega, gledajuci vas protiv Cibone i nekoliko jakih ekipa videlo se da Radonjic je dobar trener za odbranu, ali covek izgleda ne zna da je kosarka igra u kojoj moras da das kos da bi pobedio, ne kos vise nego kos. A on ne zna nijednu akciju da sastavi ekipi da bi ona mogla da da kos, nego sve na silu i uz puno srece.

nema dana a da ne mislim na tebe

pre 10 godina

Vi ne zivite za kosarku, nego od kosarke, samo vas ugovor zanima. To je objasnjenje. Za kosarku i ono malo navijaca sto im dolazi na utakmice zivi MVP ABA lige

Janos mester

pre 10 godina

Po tvojoj prici je bolje da si neiskusan i `losiji` kako bi lakse podneo pritisak. Stvarno si kralj! Za velike utakmice ti i ne treba neka spoljna motivacija vec ce je pravi sampion pronaci u sebi. Gomila nas navijaca ima pritisak u zivotu i cesce nego ti pa se borimo da uspemo, radimo nekoliko poslova. Tvoj posao je samo jedan: Da das svoj maksimum na kosarkaskoj utakmici za svoj klub i tebi to ne polazi bas za rukom!

ultrabgd1

pre 10 godina

Glavu gore Mare ! Titula pa ako moze EL kroz kvalifikacije a ako i ne moze, sta je tu je... Bilo je ove sezone neverovatnih trenutaka koje smo cekali skoro 20ak godina i hvala ekipi na tome.

Sitchin

pre 10 godina

Bolje da se nije ni oglasavao nas famozni "kapiten"..."Kapiten" cega? Ladje koja je potonula na dno, poraz na F4 ne mogu drugacije da tretiram...dno dna...najvaznija utakmica u sezoni, nekome i u karijeri, a nase balerine dosle na binu da odigraju "Labudovo jezero"...

djc

pre 10 godina

Evo ja ću objasniti - ova utakmica je jednostavno "morala" da se izgubi. I to izgleda samo Jaka nije znao unapred s obzirom na količinu emocija koju je iskazao posle poraza... To je profesionalni sport - gubiš, zato što "moraš"...

shame boner

pre 10 godina

Marko,a da probas rijecima? Covjece,potpuno pogresno ulazis u vecinu utakmica. Ne mozes pogoditi ni ulaz,ni otvoreni sut jer te neko uvjerio da to nije tvoj primarni zadatak,vec obrana-koju igras solidno,ali ne i vrhunski. Prototip igraca kojem sut ide tek ako ekipa ima +15,kada je karneval. Po meni,zauzima dragocjeno mjesto nekom 18-godisnjaku.

Basketas...

pre 10 godina

Nisam ni ocekivao od tebe odgovor. Pošto me još tuga od poraza nije prošla samo da ti kažem idi iz Zvezde traži svoju sreću na drugom mestu. Kol'ko blejis malo mleka daješ.

opal

pre 10 godina

ABA liga nije bitna,kao što je to slučaj sa domaćom ligom.Zato se treba skoncentrisati na domaće takmičenje.Ionako klubovi iz ABA lige nemaju kvalitet za Euroligu.Zvezdi je potreban dobar košarkaš na poziciji broj 3,jer su Siminović i Lazić najslabiji deo tima.Dobro znaju da odigraju u odbrani,ali u napadu su loši.

emontije

pre 10 godina

Nazalost, Simonovicu ovde je sve jasno.Previse spleta okolnosti da bi bile neprimecene. Mi smo jos prosle godine igrali sramno final four ABA i prvenstvo i jos tada je izgubljena ova sezona zadrzavanjem trenera. Pomislio sam da mu mozda treba vise vremena i da treba biti razuman ali sada vise nema nedoumica, sve vazne utakmice je umalo izgubio ili izgubio - kup Srbije, Budiveljnik kod kuce i na kraju i ovo i to sa timom u kome ne bih menjao gotovo nijednog igraca. Sto se tebe tice, mislim da si ok momak, ali vreme je da odes.

Navijač Crvene Zvezde

pre 10 godina

Nemoj ti nista da objasnjavas kad te molim! Teski si folirant i kao igrac i kao covek! Rodjeni trenerov "covek iz svlacionice" jos dok si igrao u Buducnosti. Zato si i kapiten. Sramota za Zvezdu da ima tako "jaku" licnost za kapitena! Molim da objavite komentar jer nema uvreda vec samo cinjenice su iznesene.

блабла

pre 10 godina

Невезано за текст. Лако је објаснити. Упростићемо до максимума. Узмимо, на пример, боје на мајцама које се срећу на ТВ. Један гледалац ће да запази само форму, ово је мајца, величина која одговара детету, одраслој особи и сл., има рукаве, нема рукаве итд. Други гледалац ће да размишља о значењу које мајца има. То је горњи део одеће који треба да заштити људско тело од хладноће, од спољнога света итд. да сада не измишљам. А трећи гледалац ће размишљати о томе на шта њега конкретно нека боја мајце асоцира. Некога ће црвена боја да асоцира на љубав, жута на љубомору итд., бела на невиност и чистоту душе, црна на смрт итд. Према томе, није то тако једноставно када се гледа са стране. А да не говорим о повезаности све 3 компоненте у једну целину, па још додате контекст у коме је све то смештено. Добије се права шума свега и свачега. ))):

Gepek

pre 10 godina

Objasni tako, sto ces da odes iz ZVEZDE pod hitno!!! A falio je vetar u ledja koji je partizan sutra dan imao, ali je i pored toga je izgubio!

Вињак +18

pre 10 godina

Не знаш да објасниш!?!? Хмм, не чуди, јер не знаш ни да играш баскет. Ограничен си тотално као играч и плус оно што је твоја назови га "специјалност" а то су тројке, ни ту ниси допринео колективу. Надам се да ћеш ускоро добити исписницу, ако је већ могао један Шилб који је за тебе НЕБО. Позз свима, изнесох мишљење.

KV

pre 10 godina

Muka mi je od tnojih izjava.Tvoja lupetanja i pesimizam,su doprineli porazu od cibone.Za primer bi te najurio.Na svi većim utakmicama najgori si,imaš paukovo srce.Ati kapiten,bože me sačuvaj.Zaboravi od tebe je samo Radonjić gori za velike utakmice.

KPJ

pre 10 godina

Zvezda pod hitno mora naći dobrog trenera. Ovaj Radonjić je smešan. U igri se ne vidi nikakva taktika, a utakmice dobijaju samo razigranošću nekog pojedinca. Potreban je dobar vođa, taktičar i psiholog... a to nije Radonjić.

Dzon

pre 10 godina

Ma vi ste cista boranija svi sem blazi a gde covek zaluta u zvezdu silb se spasi na vreme jedan od najbolji stranih kosarkasa koja je zvezda odbacila neradi se to tako

joker

pre 10 godina

Nema tu šta da se objašnjava, jednostavno potcenili ste Cibonu koja je odlično odigrala. Šarić i Blesingejm su pogađali šuteve preko ruke sa 8 metara, a mi smo promašivali polaganja. Svaka čast što ste na kraju smogli snage, ali loš faul Blažiča, koji je bio naš najbolji igrač, je odneo svaku nadu. U svakom slučaju sada se treba skoncentrisati na jedini preostali trofej i ukoliko osvojimo i domaću ligu ovo će biti više nego uspešna sezona. Puna podrška igračima, treneru i upravi, NAPRED ZVEZDO!

mvp

pre 10 godina

Kad bi otišao Radonjić,Radenović,Lazić i ti to bi nam bila najača pojačanja za (SLEDEĆU SEZONU) muka mi je više od ovoga u zagradi.

Gavgalj

pre 10 godina

Kad Simon ili Raden dohvate loptu, sve mislim noge ce da polome. Jedino se za brata Gagulu vise bojim, on kad krene, k'o da ce totalno se upropasti

Milanche

pre 10 godina

Evo ja mogu da ti objasnim. Veze nemate sa kosarkom ni ti ni tvoj najbolji trener ABA lige. A sto se tice derbija zelim vam da rezultat bude 0:0 - toliko ste zasluzili I vi I Partizan, kao I da vam bas niko od gledaoca ne dodje na utakmicu. Pa da razmislite malo I jedni I drugi za koga vi uopste igrate!!

shone025

pre 10 godina

Igru necu da komentarisem,dovoljni se o tome prica,ali navijaci Zvezde
su se mngo puta pokazali kao pravi. Ovu godinu necu da komentarisem,
sve vec znamo kako smo punili arenu,a secam se,negde 2001 ili 2002,
kad se Zvezda borila za opstanak sa Zdravljem i Lovcenom,da je Pionir
bio pun, a ispred hale ostajalo po 4-5000 ljudi. Ej bre,sad je 2014, narod nema hleba da jede, a ne da dolazi sa svih strana da gleda mec
protiv raspadnute Cibone,kojoj je u sred sezone otislo pola tima, bez
obzira na vaznost utakmice,i opet je bilo 9000 ljudi, sto je za ovakvog protivnika i vise nego dovoljno...

MadMax

pre 10 godina

Simone, uhvati za ruku trenera i put pod noge! Tebe vise ne mogu da gledam!!! Ti nisi za ovu igru! Idi vodi aerobik ali tako nesto!

blabla

pre 10 godina

Невезано за текст. У вези са "запрепашћењем". Ми нисмо толико запрепашћени. Да се нашалимо. Не постоји један фудбалски клуб, постоји увек 2 клуба која се такмиче. Црвена звезда и Партизан нису волонтерски фудбалски клубови, они зарађују енормне паре. ))): Запрепашћене је можда то што је на утакмици Партизан - ЦЗ победио клуб "Звонце". хахахаха Како је то могуће да 2 тима играју фудбал, а победи клуб "Звонце"? И цео свет слави победу "Звонцета". хахахаха Па могуће је, ако се клуб "Звонце" налази у режији и управља камером и микрофоном. )))): хахахаха Звонце није ништа зарадило, али зато су кајмак поделили Партизан и ЦЗ. Њима не треба слава, а Звонце може да ужива и даље у преносима утакмица. )))): хахахаха

Lima

pre 10 godina

4. Micic; 5. Rebic; 6. Dzenkins; 7. Blazic (kapiten); 8. Lazic; 9. Keselj; 10. Simonovic (ako nema kesa za Amera); 11. Aleksandrov (Jokic); 12. Mitrovic; 13. Milicic (ako je spreman i ako ce da igra za tim); 14. Marjanovic; 15. Tejic

Worms Armageddon

pre 10 godina

Ja bih se pokrio ušima da sam odigrao kao ti što si odigrao, a pogotovo da sam se ponašao kao ti što si se ponašao u polufinalu. Nadam se da će se od naredne sezone voditi računa ko nosi kapitensku traku u klubu.

pablo

pre 10 godina

Igrac koji je limitiran,ali po mnogim pitanjima. Mislim da te nema u Zvezdi sledece godine,ako budes tu,to ce biti necija greska. Pricas o Budeveljniku,pa da onom muceniku,nije ispala lopta iz ruke. Sta bi se desilo??? Uniks vas unakazi tamo. Kakav ste karakter pokazali tamo?? Nista. Nula. Katic je zreo da se vrati u Vrsac. Bobi je trebao da bude otkrovenje EL...postao je solidan ABA igrac,nista vise. Tadija....covek stane na tri poena iskosa i tu kampuje,pa ako mu neko da loptu,sutnuce....ovako.Mozda mu je tako rekao Radonjic,ne znam. O Amerima,necu nista reci. Nisam ih video. Sve u svemu.....napravljen tim za tri trofeja,nema tu laganja,sta smo dobili Covicu????

beograd

pre 10 godina

Pa evo Simonovicu da probam ja da Vam objasnim.Navijam za Zvezdu i gledam je 30 godina vec.Posle 30 godina i svih muka koje smo prosli i koje me nisu pokolebale Vi,tim Zvezde kojem ste kapiten ,Vas slavni strateg Radonjic i gospodin Covic ste uspeli da ubijete volju u meni da gledam kosarkaske utakmice svog kluba.Podsetili ste me na 5 oktobar i na propast velikih nada i ocekivanja.Nekako ,mada jedva,sam presao preko odstranjivanja Rakocevica iz tima ,preko dovodjenja kosarkaskog maga Radonjica,preko postavljanja Vas za kapitena,preko otpustanja Silba,preko dovodjenja Lipovija,preko nerazumnog forsiranja Katica,preko silovanja i maltretiranja nas navijaca u svakoj vaznijoj utakmici ali kako da predjem preko gubitka,mozda najvaznije utakmice u istoriji Crvene Zvezde,na onako sraman nacin.Imali ste mesec dana da se pripremite za utakmicu za koju su i mala deca znala na koji nacin ce Cibona igrati-preko BLESINGEJMA i SARICA.Sutnuli ste 32 trojke.Ne pamtim takav procenat suta,mada pokusavam da se setim.Da ste polovinu tih suteva spustili Marjanovicu,sto su i ona mala deca ocekivala kad u timu imate tako dominantno visokog igraca sa mekom rukom i da je on ...
(CoSa, 28. april 2014 23:47)

ništa brate, da postavimo tebe za trenera, očigledno znaš šta treba.....svi ste vi stručnjaci, a loptu u rukama niste držali, smorili ste više, izgubili su, šta je tu je, igra se dalje, pa bilo je sezona kada je f4 aba lige bila misaona imenica

blabla

pre 10 godina

Невезано за текст. У вези са "запрепашћењем". Ми нисмо толико запрепашћени. Да се нашалимо. Не постоји један фудбалски клуб, постоји увек 2 клуба која се такмиче. Црвена звезда и Партизан нису волонтерски фудбалски клубови, они зарађују енормне паре. ))): Запрепашћене је можда то што је на утакмици Партизан - ЦЗ победио клуб "Звонце". хахахаха Како је то могуће да 2 тима играју фудбал, а победи клуб "Звонце"? И цео свет слави победу "Звонцета". хахахаха Па могуће је, ако се клуб "Звонце" налази у режији и управља камером и микрофоном. )))): хахахаха Звонце није ништа зарадило, али зато су кајмак поделили Партизан и ЦЗ. Њима не треба слава, а Звонце може да ужива и даље у преносима утакмица. )))): хахахаха

блабла

pre 10 godina

Невезано за текст. Лако је објаснити. Упростићемо до максимума. Узмимо, на пример, боје на мајцама које се срећу на ТВ. Један гледалац ће да запази само форму, ово је мајца, величина која одговара детету, одраслој особи и сл., има рукаве, нема рукаве итд. Други гледалац ће да размишља о значењу које мајца има. То је горњи део одеће који треба да заштити људско тело од хладноће, од спољнога света итд. да сада не измишљам. А трећи гледалац ће размишљати о томе на шта њега конкретно нека боја мајце асоцира. Некога ће црвена боја да асоцира на љубав, жута на љубомору итд., бела на невиност и чистоту душе, црна на смрт итд. Према томе, није то тако једноставно када се гледа са стране. А да не говорим о повезаности све 3 компоненте у једну целину, па још додате контекст у коме је све то смештено. Добије се права шума свега и свачега. ))):

opal

pre 10 godina

ABA liga nije bitna,kao što je to slučaj sa domaćom ligom.Zato se treba skoncentrisati na domaće takmičenje.Ionako klubovi iz ABA lige nemaju kvalitet za Euroligu.Zvezdi je potreban dobar košarkaš na poziciji broj 3,jer su Siminović i Lazić najslabiji deo tima.Dobro znaju da odigraju u odbrani,ali u napadu su loši.

ultrabgd1

pre 10 godina

Glavu gore Mare ! Titula pa ako moze EL kroz kvalifikacije a ako i ne moze, sta je tu je... Bilo je ove sezone neverovatnih trenutaka koje smo cekali skoro 20ak godina i hvala ekipi na tome.

djc

pre 10 godina

Evo ja ću objasniti - ova utakmica je jednostavno "morala" da se izgubi. I to izgleda samo Jaka nije znao unapred s obzirom na količinu emocija koju je iskazao posle poraza... To je profesionalni sport - gubiš, zato što "moraš"...

Даглас Квејт

pre 10 godina

Симоне, нема шта да нам објашњаваш. Већ са твојим саиграчима, изађи у среду на паркет и донесите нам нову победу у дербију. Биће лакше и нама и вама.

Nole

pre 10 godina

Ti nemas kvalitet za Zvezdu,a kamoli da budes kapiten.Sramota je da se decko dosao iz Slovenije bolje bori od svih vas zajedno.Tvoj prosek u sezoni je pet koseva.Ali bez obzira na sve mislim da bi naprimer Svetislav Pesic uzeo ovu ligu.A,kvalifikacije iziskuju promene i to korenite,a trener i kapiten prvi da odu.Nikad nisam ni cuo ni video da je neko sutirao 30 puta za tri,a samo dvaput pogodio.

Stri le

pre 10 godina

Pojedine navijace bas briga sto je Zvezdi tesko. Jedino je bitno da je nisu podrzali, ni navijali za nju u najvaznijoj utakmici sezone. Hvala im do neba, hvala im.

veliki strumf

pre 10 godina

Objasnio je sve tvoj promasaj u zadnjem napadu. Taj promasaj je paradigma tvoje igre citave sezone, koja se moze objasniti jednom recju: SRAMNO!

Nemanja Va

pre 10 godina

Ne zameram nista. Gledao sam utakmicu . . Jbg, idemo dalje !!! Samo mi nije jasno, svi Mi Cigani ocekujemo tu EL, a ne mozemo da se udostojimo i da zajedno sa Nasim klubom tamo i stignemo. Neki bojkot, neke gluposti . Ispali smo smesni, tako nam i treba !!! Napred Zvezdo

konto

pre 10 godina

Veliki sam Zvezdaš, sigurno veći od tebe Simone i moram da te ispravim u jednoj stvari. Ne, niste bolji tim od Cibone, bolji pojedinci da, ali tim nikako. Bio sam i na polufinalu i na finalu (jer sam se zeznuo i kupio karte za finale unapred uveren da ste bolji tim i da ćete proći ali avaj) i imao sam prilike dva puta da gledam najbolji tim a to je zasigurno bila Cibona.

beograd

pre 10 godina

Pa evo Simonovicu da probam ja da Vam objasnim.Navijam za Zvezdu i gledam je 30 godina vec.Posle 30 godina i svih muka koje smo prosli i koje me nisu pokolebale Vi,tim Zvezde kojem ste kapiten ,Vas slavni strateg Radonjic i gospodin Covic ste uspeli da ubijete volju u meni da gledam kosarkaske utakmice svog kluba.Podsetili ste me na 5 oktobar i na propast velikih nada i ocekivanja.Nekako ,mada jedva,sam presao preko odstranjivanja Rakocevica iz tima ,preko dovodjenja kosarkaskog maga Radonjica,preko postavljanja Vas za kapitena,preko otpustanja Silba,preko dovodjenja Lipovija,preko nerazumnog forsiranja Katica,preko silovanja i maltretiranja nas navijaca u svakoj vaznijoj utakmici ali kako da predjem preko gubitka,mozda najvaznije utakmice u istoriji Crvene Zvezde,na onako sraman nacin.Imali ste mesec dana da se pripremite za utakmicu za koju su i mala deca znala na koji nacin ce Cibona igrati-preko BLESINGEJMA i SARICA.Sutnuli ste 32 trojke.Ne pamtim takav procenat suta,mada pokusavam da se setim.Da ste polovinu tih suteva spustili Marjanovicu,sto su i ona mala deca ocekivala kad u timu imate tako dominantno visokog igraca sa mekom rukom i da je on ...
(CoSa, 28. april 2014 23:47)

ništa brate, da postavimo tebe za trenera, očigledno znaš šta treba.....svi ste vi stručnjaci, a loptu u rukama niste držali, smorili ste više, izgubili su, šta je tu je, igra se dalje, pa bilo je sezona kada je f4 aba lige bila misaona imenica

aleksa

pre 10 godina

nemas sta ti decko da objasnjavas, pre bi ja objasnjenje hteo da cujem od onoga koji te je postavio za kapitena...nas najgori igrac, a kapiten...ccc

Heroes

pre 10 godina

Sta pricas Simonovicu? Znate da se borite sa pritiskom.Pa kako smo odigrali protiv Mege u finalu kupa? Ocajno..Protiv Budiveljnika, Ocajno svaku utakmicu pod pritiskom ocaj, Gubite po 15 razlike pa se vracaj...pogledajte vaterpoliste kako se bore sa pritiskom a vix

Kolumbo ...... .. radoznala

pre 10 godina

Velike ekipe pobedjuju kad je frka.Na nasu zalost mi to nismo,jos.To je razlog zasto sam se i plasio f4 i zasto mi nije svejedno ni za nasu ligu.Mi jesmo najbolja ekipa,ali kad je bitno to ne umemo da pokazemo.Ne znam kakva je situacija ali imam misljenje da nam je sada trebao Rakocevic,ne da igra po 40 minuta,vec da udje kad je frka na 10-15 min.Sa njegovim iskustvom to bi bilo mnogo drugacije.Al'sta bi bilo kad bi bilo...
Vi sad glavu gore i samo napred, poraza ce uvek biti samo je pitanje koliko treba za oporavak.Zvezdasi su uz Vas!

CoSa

pre 10 godina

Pa evo Simonovicu da probam ja da Vam objasnim.Navijam za Zvezdu i gledam je 30 godina vec.Posle 30 godina i svih muka koje smo prosli i koje me nisu pokolebale Vi,tim Zvezde kojem ste kapiten ,Vas slavni strateg Radonjic i gospodin Covic ste uspeli da ubijete volju u meni da gledam kosarkaske utakmice svog kluba.Podsetili ste me na 5 oktobar i na propast velikih nada i ocekivanja.Nekako ,mada jedva,sam presao preko odstranjivanja Rakocevica iz tima ,preko dovodjenja kosarkaskog maga Radonjica,preko postavljanja Vas za kapitena,preko otpustanja Silba,preko dovodjenja Lipovija,preko nerazumnog forsiranja Katica,preko silovanja i maltretiranja nas navijaca u svakoj vaznijoj utakmici ali kako da predjem preko gubitka,mozda najvaznije utakmice u istoriji Crvene Zvezde,na onako sraman nacin.Imali ste mesec dana da se pripremite za utakmicu za koju su i mala deca znala na koji nacin ce Cibona igrati-preko BLESINGEJMA i SARICA.Sutnuli ste 32 trojke.Ne pamtim takav procenat suta,mada pokusavam da se setim.Da ste polovinu tih suteva spustili Marjanovicu,sto su i ona mala deca ocekivala kad u timu imate tako dominantno visokog igraca sa mekom rukom i da je on trecinu tih lopti iskoristio,sto je ocekivano to bi nam donelo jos 12 poena minimum.I EUroligu.I nastavak uzlazneputanje .I nastavak sna.Ovako sutnuli ste maloumno 32 trojke.sad igrajte sa crnokosom a delije neka dodju na tu utakmicu posto bojkotuju ABA.A Derbi cu verovatno gledati. ali verovatno prvi put bez emocija.

nema dana a da ne mislim na tebe

pre 10 godina

Vi ne zivite za kosarku, nego od kosarke, samo vas ugovor zanima. To je objasnjenje. Za kosarku i ono malo navijaca sto im dolazi na utakmice zivi MVP ABA lige

kalcokera

pre 10 godina

ako ne znas da objasnis ja cu i to sa jednim jedinim pitanjem za ceo strucni stab zvezde.
gledao sam sve utakmice ove godine. kazu da imamo dugacku klupu. zasto se od prve cetvrtine od prvog minuta simonovicu ne igra agresivna kosarka kao protiv cibone poslednja .90 % utakmica je bilo mucenje.
ako nemate snage za 40 min onda ne trenirate dobro a i retko ko igra preko 20 min efektivno

samo pobeda protiv groblja u finalu moze malo da izleci rane isto verovatno razmislja i groblje

Savetnik

pre 10 godina

Simonoviću, dosta mi je tvog "popovanja" i ko ti je dao reč. Ti si bre igrač bez sigurnosti, čim se dešava da promašiš ceo obruč, a "trojkaš", zato i ne ide kad treba!? Ćutite i trenirajte, ne procenjujte kome je teže. Ti možeš da promeniš klub za koji igraš a ja ne mogu klub za koji NAVIJAM, to poruči i Nelsonu.

dus dibidus

pre 10 godina

Ако обратите пажњу целе сезоне је Симоновић после победа давао изјаве да ова екипа има "карактер" (јадно ми је што је то долазило од њега највећег плашљивка у екипи), а сад каже подлегли су "притиску".
А чињеница је да смо сваки пут под притиском пуцали у Купу против меге и Радичког, против Будивељника и против Цибоне.

За мене су кривци и тренер и играчи, међутим стварно је срамно да смо шутирали тројке 2/32, не може Радоњић уместо њих да шутира тројке и слободна бацања.
И нек је срамота Симоновића колико је само провоцирао играче Цибоне на крају меча то није понашање капитена, лик је бескористан код нас већ 2 године, он је тај који увек даје поене у небитним утакмицама

Sitchin

pre 10 godina

Bolje da se nije ni oglasavao nas famozni "kapiten"..."Kapiten" cega? Ladje koja je potonula na dno, poraz na F4 ne mogu drugacije da tretiram...dno dna...najvaznija utakmica u sezoni, nekome i u karijeri, a nase balerine dosle na binu da odigraju "Labudovo jezero"...

usra.i ste se

pre 10 godina

Cibona je uzela ligu jer ima vodju Sarica koji se baca po terenu, koji je skoncentrisan 100% svih 40 min, koji je podredio svoju igru ekipi, koji peva na glas pesme o svom klubu, koji se popne na vrh tribine da bi slavio sa fanovima, koji je primio platu pre 6-7 meseci... Ostatak ekipe to ne moze da ignorise. Da li mi imamo takvog vodju? Ne mi imamo onog kilavog Nelsona koji ce da me uci kako cu da navijam za njega i njegov ugovor vredan jednog odlicnog stana o kome mogu samo da sanjam. BORBA BRE!!!

Lima

pre 10 godina

4. Micic; 5. Rebic; 6. Dzenkins; 7. Blazic (kapiten); 8. Lazic; 9. Keselj; 10. Simonovic (ako nema kesa za Amera); 11. Aleksandrov (Jokic); 12. Mitrovic; 13. Milicic (ako je spreman i ako ce da igra za tim); 14. Marjanovic; 15. Tejic

Milan

pre 10 godina

Izgleda da treba imati srece da narastes i volje da se nabildas.Eto gotovog kosarkasa sa ugovorom od $ 200 000 godisnje u Srbiji.Koji ste vi mediokriteti na celu sa onima koji blagosiljaju te ugovore.

и васпитање чини шампиона

pre 10 godina

први корак је да избациш то из главе да сте бољи од Цибоне.

Nemanja

pre 10 godina

Nemoj molim te pokušavati ništa da objasniš ni ti ni Radonjić, svima nam je jasno uz želju da što pre odede iz Crvene Zvezde!!!

Fox Molder

pre 10 godina

Navijam za Zvezdu ali meni se place kad te gledam, zalim te koliko nista ne znas. Eto sad sam zaplako ko sve igra u Zvezdi. Fragicevic vise voli da stoji osam metara od kosa nego pod kos, i nikad nece da sutne kad dobije loptu i kad je sam nego debil mora da napravi step back i baci sa osam metara. Ali i pored svega, gledajuci vas protiv Cibone i nekoliko jakih ekipa videlo se da Radonjic je dobar trener za odbranu, ali covek izgleda ne zna da je kosarka igra u kojoj moras da das kos da bi pobedio, ne kos vise nego kos. A on ne zna nijednu akciju da sastavi ekipi da bi ona mogla da da kos, nego sve na silu i uz puno srece.

Luka

pre 10 godina

Ponosan si? Na to što ste pokazali da nemate petlju, po ko zna koji put? Sve ste upropastili i bolje da ne dajete nikakve izjave, ako može...

Navijač Crvene Zvezde

pre 10 godina

Nemoj ti nista da objasnjavas kad te molim! Teski si folirant i kao igrac i kao covek! Rodjeni trenerov "covek iz svlacionice" jos dok si igrao u Buducnosti. Zato si i kapiten. Sramota za Zvezdu da ima tako "jaku" licnost za kapitena! Molim da objavite komentar jer nema uvreda vec samo cinjenice su iznesene.

joker

pre 10 godina

Nema tu šta da se objašnjava, jednostavno potcenili ste Cibonu koja je odlično odigrala. Šarić i Blesingejm su pogađali šuteve preko ruke sa 8 metara, a mi smo promašivali polaganja. Svaka čast što ste na kraju smogli snage, ali loš faul Blažiča, koji je bio naš najbolji igrač, je odneo svaku nadu. U svakom slučaju sada se treba skoncentrisati na jedini preostali trofej i ukoliko osvojimo i domaću ligu ovo će biti više nego uspešna sezona. Puna podrška igračima, treneru i upravi, NAPRED ZVEZDO!

G

pre 10 godina

Ocigledno da ste u grcu ili nekom strahu, sto je pre svega vas problem.

Usli ste u top 4 Evrokupa, samo 4 poraza u regularnom delu... A kada treba niko da skupi hrabrosti, sem Jake, da odigra bezobraznu odbranu i krene na kos svom snagom.

Sutiranje troji 2/32 je neshvatljivo sve i da niste trenirali danima. Svaki put kada ste pokazali rezervisanost ovako ste prolazili, bilo u dve razlicite utakmice ili u dva poluvremena.

Ako hocete lagane pobede, u skladu sa tolikim brojem igraca u rotaciji, koji imaju neki kvalitet, onda ne mozete da igrate ni protiv koga lagano... Kao da ce oni na svoj kos da sutiraju.

Dzon

pre 10 godina

Ma vi ste cista boranija svi sem blazi a gde covek zaluta u zvezdu silb se spasi na vreme jedan od najbolji stranih kosarkasa koja je zvezda odbacila neradi se to tako

Janos mester

pre 10 godina

Po tvojoj prici je bolje da si neiskusan i `losiji` kako bi lakse podneo pritisak. Stvarno si kralj! Za velike utakmice ti i ne treba neka spoljna motivacija vec ce je pravi sampion pronaci u sebi. Gomila nas navijaca ima pritisak u zivotu i cesce nego ti pa se borimo da uspemo, radimo nekoliko poslova. Tvoj posao je samo jedan: Da das svoj maksimum na kosarkaskoj utakmici za svoj klub i tebi to ne polazi bas za rukom!

Stella

pre 10 godina

A da pokusas da pogodis neki sut spolja ili slucajno spustis loptu na parket, napravis dribling, fintu, prodor (a da nije uz ceonu liniju), kapitenu? A da, zaboravio sam - ne umes! Kad treba da se truca u prazno, tu si prvi. Kad treba da se odigra napad (na odbranu, skok, gradjenje kosa nemam zamerku) nigde te nema!

BgHQ

pre 10 godina

Posle bitke svi su generali pametni.Medjutim ima nekoliko detalja koji nam ukazuju da ovo nije toliko neverovatan dogadjaj koliko mi mislimo da jeste.Kao prvo najteze je dobiti vec unapred dobijene utakmice,a mi Srbi smo majstori da potpuno bez razloga sebe precenimo a protivnika podcenimo.Tako nam je u zivotu,pa je tako i u sportu.Drugo,Zvezda je sve vazne utakmice ove sezone odigrala u grcu i poprilicno lose.Iz nekih se situacija izvlacila ali ne moze uvek.Trece,ovaj tim ne poseduje bas kvalitet kao sto vecina misli.Cetvrto,trener nam je realno jedna od slabijih kariaka u timu..Ne bih ovom prilikom elaborirao na tu temu ali ko malo vise prati kosarku,mogao je videti o cemu se radi a svako je primetio da psihicki lose sprema ekipu za vazne utakmice.Peto,Blejk Silb je bio igrac oko koga se sve vrtelo i koji je davao Zvezdi potpuno drugu dimenziju.Bez njega smo izgubili raznovrsnost u napadu i igrali lako citljivo za iole jaceg protivnika.Ukratko igrali smo stereotipsku kosarku.Sto je jos gore nismo za ovakvog igraca doveli nikakvu zamenu a to se odrazavalo na svakoj utakmici.Sve u svemu ovaj poraz i nije preveliko iznenadjenje jer ocigledno nismo jaki koliko se mislilo a najgore je sto je dosao od tima koji je u raspadu.Cibona je u ogromnim problemima i dobije nas lagano u Beogradu.Prst na celo jer su svi mnogo poleteli od N.Covica pa do igraca.

KV

pre 10 godina

Muka mi je od tnojih izjava.Tvoja lupetanja i pesimizam,su doprineli porazu od cibone.Za primer bi te najurio.Na svi većim utakmicama najgori si,imaš paukovo srce.Ati kapiten,bože me sačuvaj.Zaboravi od tebe je samo Radonjić gori za velike utakmice.

Milanche

pre 10 godina

Evo ja mogu da ti objasnim. Veze nemate sa kosarkom ni ti ni tvoj najbolji trener ABA lige. A sto se tice derbija zelim vam da rezultat bude 0:0 - toliko ste zasluzili I vi I Partizan, kao I da vam bas niko od gledaoca ne dodje na utakmicu. Pa da razmislite malo I jedni I drugi za koga vi uopste igrate!!

mvp

pre 10 godina

Kad bi otišao Radonjić,Radenović,Lazić i ti to bi nam bila najača pojačanja za (SLEDEĆU SEZONU) muka mi je više od ovoga u zagradi.

KPJ

pre 10 godina

Zvezda pod hitno mora naći dobrog trenera. Ovaj Radonjić je smešan. U igri se ne vidi nikakva taktika, a utakmice dobijaju samo razigranošću nekog pojedinca. Potreban je dobar vođa, taktičar i psiholog... a to nije Radonjić.

emontije

pre 10 godina

Nazalost, Simonovicu ovde je sve jasno.Previse spleta okolnosti da bi bile neprimecene. Mi smo jos prosle godine igrali sramno final four ABA i prvenstvo i jos tada je izgubljena ova sezona zadrzavanjem trenera. Pomislio sam da mu mozda treba vise vremena i da treba biti razuman ali sada vise nema nedoumica, sve vazne utakmice je umalo izgubio ili izgubio - kup Srbije, Budiveljnik kod kuce i na kraju i ovo i to sa timom u kome ne bih menjao gotovo nijednog igraca. Sto se tebe tice, mislim da si ok momak, ali vreme je da odes.

Вињак +18

pre 10 godina

Не знаш да објасниш!?!? Хмм, не чуди, јер не знаш ни да играш баскет. Ограничен си тотално као играч и плус оно што је твоја назови га "специјалност" а то су тројке, ни ту ниси допринео колективу. Надам се да ћеш ускоро добити исписницу, ако је већ могао један Шилб који је за тебе НЕБО. Позз свима, изнесох мишљење.

Gepek

pre 10 godina

Objasni tako, sto ces da odes iz ZVEZDE pod hitno!!! A falio je vetar u ledja koji je partizan sutra dan imao, ali je i pored toga je izgubio!

Basketas...

pre 10 godina

Nisam ni ocekivao od tebe odgovor. Pošto me još tuga od poraza nije prošla samo da ti kažem idi iz Zvezde traži svoju sreću na drugom mestu. Kol'ko blejis malo mleka daješ.

Gavgalj

pre 10 godina

Kad Simon ili Raden dohvate loptu, sve mislim noge ce da polome. Jedino se za brata Gagulu vise bojim, on kad krene, k'o da ce totalno se upropasti

MadMax

pre 10 godina

Simone, uhvati za ruku trenera i put pod noge! Tebe vise ne mogu da gledam!!! Ti nisi za ovu igru! Idi vodi aerobik ali tako nesto!

shone025

pre 10 godina

Igru necu da komentarisem,dovoljni se o tome prica,ali navijaci Zvezde
su se mngo puta pokazali kao pravi. Ovu godinu necu da komentarisem,
sve vec znamo kako smo punili arenu,a secam se,negde 2001 ili 2002,
kad se Zvezda borila za opstanak sa Zdravljem i Lovcenom,da je Pionir
bio pun, a ispred hale ostajalo po 4-5000 ljudi. Ej bre,sad je 2014, narod nema hleba da jede, a ne da dolazi sa svih strana da gleda mec
protiv raspadnute Cibone,kojoj je u sred sezone otislo pola tima, bez
obzira na vaznost utakmice,i opet je bilo 9000 ljudi, sto je za ovakvog protivnika i vise nego dovoljno...

Worms Armageddon

pre 10 godina

Ja bih se pokrio ušima da sam odigrao kao ti što si odigrao, a pogotovo da sam se ponašao kao ti što si se ponašao u polufinalu. Nadam se da će se od naredne sezone voditi računa ko nosi kapitensku traku u klubu.

shame boner

pre 10 godina

Marko,a da probas rijecima? Covjece,potpuno pogresno ulazis u vecinu utakmica. Ne mozes pogoditi ni ulaz,ni otvoreni sut jer te neko uvjerio da to nije tvoj primarni zadatak,vec obrana-koju igras solidno,ali ne i vrhunski. Prototip igraca kojem sut ide tek ako ekipa ima +15,kada je karneval. Po meni,zauzima dragocjeno mjesto nekom 18-godisnjaku.

pablo

pre 10 godina

Igrac koji je limitiran,ali po mnogim pitanjima. Mislim da te nema u Zvezdi sledece godine,ako budes tu,to ce biti necija greska. Pricas o Budeveljniku,pa da onom muceniku,nije ispala lopta iz ruke. Sta bi se desilo??? Uniks vas unakazi tamo. Kakav ste karakter pokazali tamo?? Nista. Nula. Katic je zreo da se vrati u Vrsac. Bobi je trebao da bude otkrovenje EL...postao je solidan ABA igrac,nista vise. Tadija....covek stane na tri poena iskosa i tu kampuje,pa ako mu neko da loptu,sutnuce....ovako.Mozda mu je tako rekao Radonjic,ne znam. O Amerima,necu nista reci. Nisam ih video. Sve u svemu.....napravljen tim za tri trofeja,nema tu laganja,sta smo dobili Covicu????