Subota, 19.04.2014.

15:36

Povreda i Rodžer jači od Novaka

Novak Đoković poražen je u polufinalu Mastersa u Monte Karlu od Rodžera Federera sa 7:5, 6:2.

Izvor: B92

Povreda i Rodžer jaèi od Novaka IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

233 Komentari

Sortiraj po:

Swedenonline

pre 10 godina

(Placam porez, 20. april 2014 04:00) pa ko ti je kriv kad nemozes da selis u Monako, sve se bojim da nebi da mozes hahahaha

aleksa

pre 10 godina

Ne mogu da verujem kakve sve komentare citam. Ajde to sto ih citam nego sto imaju uveliko vise pluseva nago minusa. Pa treba da vas je stid vas kojih se ponosite Noletom samo kad on pobedjuje, a kad gubi da ga odbacujete kao neko smece. Razumem ako neko ne navija za Novaka(jedva razumem ako je Srbin u pitanju), mozda Nole svarno i ne valja u svakom smislu, ali najvise mrzim kad je neko tako slabog karaktera. Stidite se bre, pokrijte se usima. Nole puna podrska junace drzi se pa da u maju slavimo dve velike titule ;)

RF

pre 10 godina

Neosporno je da Nadal nikako ne lezi Federeru i to njihov skor pokazuje, mada su skoro sve meceve igrali tvrdo da je Federer malo stabilniji bio u nekim mecevima bio i skor mnogo bolji za njega, ali prosto nekako mentalno skroz lose igra protiv Rafe. Ali da je Federer najbolji ikada to ne treba sporiti, onakav talanet i osecaj za tenis i onakva lakoca, u par poena danas je pokazao nesto sto jednostavno nijedan trener na svetu ne moze da vas nauci, prosto se rodite sa tim. Drugo impresivna je forma i fizicka spremnost Federera, tacno se videlo da je prosle godine malo trenirao i da su ga bolela ledja. Ako Rodzer bude fizicki zdrav i spreman sigurno na Vimbldonu favorit broj 1 , sa onakom igrom na mrezi, ostali nema sta da traze na travi sa njim. Nadal, Djokovic i Marej zajedno nemaju ni u pola znanja i umeca da igraju na mrezi kao Federer. I treba danas posebno pohvaliti bekend Rodzera, Djokovic je striktno forsirao njegov bekend ali tesko je uspevao da ga probije.

nadrealni realista

pre 10 godina

E kakva crna povreda.Ovo sto cu vam ja reci je cista istina.Kako se nije zalio na povredu kada je drao ove nizerazredne tenisere?Tada je bio super,sjajan.A sada,cim je izgubio od rodzera,odmah je povreda...

Nesalomivi-novosadjanin

pre 10 godina

Ne mogu da kazem da se radujem zbog poraza Djoleta, ali mi je drago sto je put Fedexu do titule ipak olaksan. Od njega sada vise jos zavisi samo.

Swiss maestro

pre 10 godina

Bandaz na ledjima ne moze da se vidi a to nije bilo vazno u dva meca u dve nedelje krajem 2013 e pa tako me ne interesuje ni ova povreda,18-16 REALNOST.
Konstatacija:"Kad god je trebalo Novak da uradi nesto veliko nesto se isprecilo"...e pa da se ledja nisu isprecila sad bi bilo 19-15 minimum

Swedenonline

pre 10 godina

Samim tim sto nije dao Walk Over zaradio je vise nego ce ga kostati sanacija povrede, zna nas Srbin da racuna! Jednostavna prenapregnutost od svih kik servi koje je odradio za sljaku, Ultrazvicna terapija i ce bude ko NovAK :)

ŽAE

pre 10 godina

Ruka ga nije bolela kad je imao set loptu,e posto je on sam izgubio set poceo je tako zvani bol i one folirantske face. Dajte malo respekta najboljem ikada! Dobio ga na mozak i savrsenom igrom,a jedan se ovde nasao pametan pa napisao nema pojma. GS-17 ako znas da citas...Mislim da je to dovoljno!
(Sulejman Velicanatveni no1, 19. april 2014 17:44)

Pa stvarno, dokle više glumljenje povrede kad se izgubi set? Daj izgubi jednom k'o čovek ako umeš! A što se tiče prozivanja tate Rodžera - sve si rekao: GS-17.

dovla

pre 10 godina

steta sto novak nije uspeo konacno da izjednaci skor protiv federera. sljaka je bila idealna prilika za to. ubedjen sam da novak ne moze da izgubi od federera na sljaci kada je zdrav. setimo se RG kada je novak lako pobedio federera sa 3-0. ostaje mi nejasno zasto je novak ulazio u ovaj mec i riyikovao tezu povredu pred najvazniji deo sezone i RG. To mi nikako nije jasno.

Zoran

pre 10 godina

Ko prati tenis duže od 10 godina zna da je Federer na pocetku karijere bio dosta impulsivan i da je mnogo puta bacao reket. Možda ga je u Majamiju 2009. prvi put polomio, ali samo zato što je stipsa pa je uvek znao da ga baci tako da ga ne polomi.

ništa čudno

pre 10 godina

Novak se neki dan pohvali da mu je masters u Monte-Carlu jedan od najdražih turnira i da u njemu ima brojnu publiku,međutim današnje polufinale pokaza da je on bio u v e l i k o j zabludi,jer velika većina gledalaca navijala je za Rodžera.To nije nikakvo iznenađenje ,jer već više od 10 godina publika na svakom turniru u najvećem broju navijaju za njega.Pridobio ih je naravno svojim stilom ige i ponašanjem na i van terena ,a ne tamo nekim zabavljačkim uratcima.

Tt

pre 10 godina

Novak puni 27. godina uskoro a vi upravo od 27-e godine šaljete Rogera u penziju. Kao da je juče bio meč u Majamiju kada je Federer slomio reket prvi put u karijeri. Otpisali smo ga a vidi ga danas, 33 godine a kao u najboljim danima. Osvojiće i Monte Carlo i Dejvis kup. Ostaje mu Rim. Volim Novaka i veliki sam fan ali Roger je živa legenda...

Bojan

pre 10 godina

Kako Novaka nije samo sramota da izgubi tako mec? Odakle mu pravo da ne pobedi, kada sam odvojio svoje slobodno vreme da gledam ceo mec, zaleci se na kobajagi povredu ruke? Dokle bre vise? NJegova je obaveza da pobedjuje!!

aardvark

pre 10 godina

Samo u nasoj zemlji i mogu da se ne vole nasi sportisti.Sigurno ce jedan Svajcarac navijati za Noleta protiv Federera.Nole je i izgubio prvi set zbog zgloba.Drug set je bio cista formalnost za Federera koji se radovao kao malo dete kada je pobedio protivnika koji je jedva vracao loptice.To pokazuje kakav je covek.Inace sam fizioterapeut pa znam sta znaci bol u zglobovima,a pogotovo u zglobu rucja.Oporavi se ti nama Nole i da si ziv i zdrav,a svi ovi "veliki Srbi" koji navijaju protiv tebe mogu da se pokriju usima.Toliko.
(CP3, 19. april 2014 17:53)

Neko ko se ponosi Novakom Đokovićem ne bi smeo da ocenjuje kakav je ko čovek. Toliko.

Bakster

pre 10 godina

Rodzer sigurno da ce do kraja karijere osvojiti i Rim kao i dejvis kup i Monte carlo,jednostavno covek je mag ove igre,neprevazidjeni i rodjeni sampion ovog sporta. Takvog igraca retko da cemo prilike da vidimo kad se bude penzionisao. Naravno da su tu Rafa i Novak istom rangu sa njim ali Federer jednostavno njegov tenis je drugaciji.

Darko

pre 10 godina

nadalomrsci jer se nole sada folira? pobegao od vavrinke? ili tiha suspenzija? to su sve vasi izrazi kad pljujete Rafu
(rafa!!!, 19. april 2014 18:06)

Nemoj tako, pa jasno je da kad Novak izgubi, to je splet nesrećnih okolnosti, fantomska povreda ili je prosto namerno izgubio. Nema šanse da su Rodžer i Rafa bolji od njega. Ma ni izbliza... ;D

Krstic

pre 10 godina

Mislim da je Djokovic napravio dva velika kiksa I da je time privukao nmoge svoje navijaci,koji su bili uvek uz njega I proslavljali sve njegove pobede.Prvi kiks je napravio kada je na 20 km.od Novog Sada pomagao gradjanima zbog velikih smetova od snega,a odbio da igra za reprezentagiju Srbije,iako je bila oslabljena neigranje Tipsarevica,i troickog.Drugi kiks je napravio prisustvom na kosarkaskoj utakmici CZ I njegovo navijanje za Zvezdu,sto je u redu,ali sutradan kada je igrao Partizan on nije dosao da glada I da njega pozdrave navijaci.Napominjem da je utakmica Zvezda bila druga kosarkaska liga Evrope a Partizana prva kosarkaska liga Evrope.Mislim da Partizan ipak ima I neke zasluge za njegovu sjajnu karijeru.

Kosovar

pre 10 godina

Novak,
maybe you felt some pain in your arm during the second set, but Federer showed who is your daddy since in the first set. Once and FOREVER...
His Excellency, Roger Federer.

G

pre 10 godina

A publika je bruka i sramota koliko navijaju za Rogera kad pogodi u polje ili kad Novak promasi to su nevidjeni aplauzi i ovacije. (Ratko, 19. april 2014 16:34)

Da, stvarno skandal - tako navijati protiv domaceg igraca.
(nisam ja, ja je, 19. april 2014 18:09)

HAHAHAHHHHAHAHA, skandal, nema šta, pa zar sme neko protiv našeg Đovaka Nacionalea da navija?

Robert

pre 10 godina

Zašto uvek fali realnosti u novinskim člancima, a preovladava pristrasnost?

Kada Federer pobedi Novaka, uvek ide priča o "Novakovoj slabijoj igri" i "igri ispod svog nivoa koju je protivnik iskoristio", a sada počinje i priča o povredama.

Kada Novak pobedi Federera, ide priča o "čišćenju sa terena" i "kako je odmah nametnuo svoju igru, oterao ga iza osnovne linije i ovaj nije imao šanse", i sl.

Bio je i Federer povređen prošle godine, a pre 5-6 sezona na nogama se izborio sa mononukleozom i igrao bez prekida, ali ti faktori se nekako nisu pominjali kada bi gubio od našeg tenisera. Tada je obično postojala samo jedna reč za Novaka (dominacija) i jedna za Rodžera (penzija).

Navijajte, ljudi, za koga god hoćete, ali nemojte u navijačkom slepilu gubiti kontakt sa realnošću.

Smrtnik

pre 10 godina

Gledati u Rodzera u tim godinama kako igra i kako se nosi sa svim igracima iz top 10 je stvarno neverovatno,da ne kazem nesto drugo. Svaka cast ostalim ali jedan je neprevazidjen umetnik,teniski genije carobnjak ove igre a to je svakako Rodzer Federer! Covek i dalje dokazuje da traje i pored silnih rekorda oborenih. A sto je najbitnije i dalje zadaje domace zadatke ostalim teniserima. Samo sto oni nisu u stanju da to isprate i pored pobeda koje ostvare ponekad.!

slavica

pre 10 godina

Najveći peh za sportistu je povreda koja ga stavlja u neravnopravan položaj prema protivniku.Tužno je bilo gledati Noleta kako se mučida da bi oštovao publiku u gradu u kojem živi.Na žalost povrede su sastavni deo sporta.Trebalo je da preda meč ,bez obzira na komentare ,da ne bi rizokovao veću povredu nego što jeste.A zlobnici , stidite se neumesnih komentara. Pitam se da li Nadala pljuju u Španiji I omalovažavaju zato je što je izgubio meč u četvrtfinalu?Naravno da ne !Zlobnici napadaju Novaka kad izgubi meč zbog slabije partije ,ali ovi komentari kad izgubi meč zbog nemogućnosti da igra zbog povrede prevazile svaku meru dobrog ukusa . Srbija definitivno ne zaslužuje takvog sportistu.

da da da

pre 10 godina

ne fali mu Sangaj...osvojio je taj turnir...pogledaj atp ili vikipediju...imas celu statistiku....Madrid mu je 3/8 a Sangaj 1/10(trofej/ucestvovanje)....sutra da se Roland Garros prenese u Beograd sta bi onda racunao da Nadal nije osvojio nijedan Beograd????

nije uvek kako pisu nase novine ili kako se objavi na tv-u...kad bi pratio pogotovo sportsku statistiku shvatio bi koloko ima gresaka

cobra

pre 10 godina

Jedan i jedini kralj za sva vremena jednog dana ovaj sport bez njega nece imati smisla,jednostavno covek je stil i sve ostalo pored njega izgleda tako jeftino

Negativni

pre 10 godina

Mene samo zanima kako to da je Vavrinka bio fenomenalan na AO protiv Nadala u prvom setu (u kojem, po novinarima, Nadal nije bio povredjen) a sada je Novak od samog početka meča bio povredjen? Koliko god da je naš i da ga volimo, malo poštenja i profesionalizma nije na odmet. Svako ko se bar malo razume u tenis video je da Novak ima ozbiljne probleme pri udarcima, isto kao što se videlo na AO već posle dva gema da je Nadal povredjen i da udara kao na lakšem treningu. Ajmo malo da budemo ljudi iako smo Srbi.

...

pre 10 godina

Sramota. Kakvi naslovi. Ljudi kako mozete da kazete da je Federer bolji od Novaka kada Novak sa povredom igra egal sa Federerom. Bez komentara.
(Tamara, 19. april 2014 17:04)
Da a ovaj iga sa 6 godina starijim telom protiv novaka!!!!

cobra

pre 10 godina

Jedan i jedini kralj za sva vremena jednog dana ovaj sport bez njega nece imati smisla,jednostavno covek je stil i sve ostalo pored njega izgleda tako jeftino

nemanja

pre 10 godina

Mec je manje vise nebitan jer je djokovic sa svojom povredom unistio dobru igru federera,necu da ulazim u to da li glumi ili ne,ali kada je u prva 2 kola izgubio 2 gema tada se nije govorilo o povredi vec o surovosti djokovica koji gazi sve.Najaca scena na mecu je bila kada je federer ponovio servis jer djokovic nije bio spreman,poblika ga ometala,ja sam se odusevio,federeru koji servira publika nije smetala,a djokovicu jeste...Kralj nole,i onda on je najveci feir-play igrac,i mentalna gromada...takodje pogledajte na youtube-u kako djokovic place jer ga boli zglob na nozi kada daje intervju,a vi federera nazivate placljivkom i smejete se...Inace mislio sam da djokovic dobija mec,jer je igrom obecavao,ali...pozz svima

Rene

pre 10 godina

Juče sam posle meča sa Lopezom napisao komentar da me brine taj zglob. Mislim da povreda nije nimalo naivna. Ceo turnir je, ako ste pratili statistiku, vrlo sporo servirao,a naročito danas. Prosek prvog servisa je bio 172km/h. Videlo se juče kod FH da zglob pravi probleme, jer je mašio zicere, drop šot je udarao bez osećaja,voleje je dosta tvrdo igrao i što je jako bitno slajs skoro niije igrao tokom celog turnira.
S obzirom da u Madridu brani samo 10 poena, trebao bi da propusti ovaj turnir.Pozdrav svima.

Antidoping kontrola

pre 10 godina

Kada sam videla da Novak ide na Švajcarca u polufinalu, naslutila sam ovakav epilog!
Švajcarcu treba ovaj turnir da bi bio "najbolji teniser svih vremena".
Ko zna koliko je imao ovakvih mečeva tokom karijere!?
Znam da ću dobiti mnogo minusa za ove reči, ali potrebno je stalno potencirati da je ovo mnogo više od igre...
...
Silom prilika, najbolji teniser na svetu je i najbolji glumac među teniserima.
Novaku želim da odmah baci zavoj i zagrli svoju Jelenu i da u zdravlju i sreći sa najmilijima provede Vaskršnje praznike.
Svima, takođe, HRISTOS VASKRSE

objektivni Novakov navijac

pre 10 godina

Neka su ti lake rane - moj junace!Bitka je izgubljena ne i rat!Svi koji su gledali videlo se po tvom licu da nezelis da predas i povuces se iako si igrao sa jednom rukom!Cuvaj se za naredne susrete bice dana za megdana!

Sremac

pre 10 godina

Pa sta reci...
Ravnopravna borba u prvom setu uz par vrhunskih poena,a u drugom mi je zaista bilo zao da gledam Novaka kako se muci sa povredom iako sam strastveni navijac Federera.
Svaka cast samo Noletu sto nije predao mec jer to uvek ostavlja gorak ukus pobede.
Cestitke Rodzeru na plasmanu u finale.
Nije se Svajcarsko finale dogodilo u Australiji ali jeste u Monaku.

brebaki

pre 10 godina

Na 100 evrica dodje 350, 13-a plata u aprilu, hvala ti Rozere, veliki covece!
(cin-cin, 19. april 2014 17:49)

...jos samo da si odigrao...

Nenad

pre 10 godina

Nema veze,niko od nas nije znao da je toliko ozbiljno,Novak to nije potencirao tokom turnira,a i nije se primecivalo u prethodnim mecevima da ima toliko problema kao danas,cak ni najmanjih.Ocigledno je pokusavao to da sakrije,ali sada je isplivalo.Steta,taman dodje na jedan mec da izjednaci skor sa Rogerom i nema srece.Ali,dobro,bice dana za megdana!Najbitnije je da se Novak sada lepo oporavi i odmori do Madrida,imace 2 nedelje,a tamo ce imati lepu sansu da osvoji nove bodove(ispao odmah na startu,u 2.kolu),jer je ovde izgubio nekoliko stotina.Sreca je u toj trci sa Rafom da je i Nadal izgubio nekih 400 bodova porazom od Ferrera.Oporavi se,odmori i pripremi Nole,pa idemo u Madrid,u sred Nadalove Spanije i u grotlo spanske,negostoljubive publike po titulu i po nove bodove u borbi za mesto broj 1!

Milan

pre 10 godina

@(Vragolan, 19. april 2014 17:42)

Ih sto volim takve kao ti. Bez vas bih mnogo teze podnosio ovu krizu. Ovako, dobro me nasmejete i oraspolozite. Da vas nema trebalo bi da vas neko nacrta (Corax na primer...)

nisam ja, ja je

pre 10 godina

A publika je bruka i sramota koliko navijaju za Rogera kad pogodi u polje ili kad Novak promasi to su nevidjeni aplauzi i ovacije. (Ratko, 19. april 2014 16:34)

Da, stvarno skandal - tako navijati protiv domaceg igraca.

Matrix

pre 10 godina

nznm dal je to slucajnost ali na kom god da je beker bio turniru sa novakom on ga nije osvajao...Vajda je bio na prosla 2 ii on ih je osvojio...mhhh BEKER COVEK BAKSUZ....ali eto novak i sa povredom je uspeo da igra egal sa fesererom i ne samo egal da je uzeo 1. set ko zna sta bi bilo,ali.....sad treba novak da stisne jer rafa nije u dobroj formi ii mnogo bodova brani velika je sansa da ce novak biti ponovo br.1 NOVAK No.1!!!!!

Podrška za velikog Novaka iz Nišš

pre 10 godina

Hejteri, obradovaste ste li se i vi malo na veliku subotu ? Vidi se iz aviona da je dečko izašao povređen na teren i da je igrao sa bolom. Juče je teniski sajt TENNIS.COM imao poseban članak o toj povredi, nagovestili su ovako nešto, mislio sam da je preuveličano- al ispade tačno. Povreda je povreda, mnogo prosto, viša sila.. Mari- operacija leđa, Roger- isto leđa prošle godine, Rafa- naravno kolena, Delpo- ručni zglob, nisu ljudi roboti, gladijatorska sezona mora da uzme danak na telu.. Novak je u vrhunskoj formi, beleži fantastične rezultate, nadam se da će biti spreman za Madrid. Od ponedeljka Nadal je taj koji brani gomilu poena na šljaci, Nole mnogo manje, pa se otvara jasna i realna mogućnost za povratak na broj 1.

srbija

pre 10 godina

sramota od federera, da se onako raduje pobedi, sramota. a ni publika ništa bolja nije bila. nadam se da ćeš se brzo oporaviti, napred NOLE!!!!

eksperti

pre 10 godina

@max Najmiliji su mi ovakvi pametnjakovici koji kazu tipovali su na Vavrinku da osvoji MC jer igra strasan tenis. Od januara meseca Vavrinka ne moze da se sastavi, gubi od igraca koji su van prvih 50, potpuno je van forme. Ali vi eksperti ste eto tipovali da ce on da osvoji MC. Covek je imap vise srece nego pameti na ovom turniru, a sutra ce verovatno biti statista protiv Feda, kao i inace.

Mairon

pre 10 godina

Priznanje Novaku sto je ostao na terenu do kraja i nije predao mec, to pokazuje da je pravi sampion. Kao veliki Rafin navijac, zelim Novaku da sto brze sanira povredu.
A svi koji su pisali najgore stvari o Rafi kada je povredjen igrao finale na Slemu, neka se zapitaju da li su fer i pravedni. Ti isti ljudi bi pisali sada takve stvari i o Novaku, da je kojim slucajem on iz neke druge zemlje.

Janko

pre 10 godina

Svaka druga recenica ove vesti sadrzi u sebi kako je Djokovic "ocigledno povredjen", svaka treca kako se "hrabro borio". Kao da se i drugi ne bore i kao da drugi nikad ne igraju povredjeni. Mislim da je to u najmanju ruku preterano i nepotrebno s obzirom na protivnika koji je stajao na drugoj strani mreze, koji odavno ima preko 30 godina, koji se nikad nije zalio na povrede, voleli ga mi ili ne.

Pero

pre 10 godina

Neko reče kako je publika navijala za Federera. Naravno, on i Nadal su Zvezda i Partizan, sve ostalo dođe i prođe - baš kao Obilić (i on je bio prvak Jugoslavije).

vojvodjanin

pre 10 godina

Glavu gore Nole,zaleči povredu i napred...otpusti Bekera,bićeš PRVI do kraja godine! Zlotvori Noleta,pokažite malo razuma,ako ga imate,pa se čujemo brzo da se "prebrojite"

Sulejman Velicanatveni no1

pre 10 godina

Ruka ga nije bolela kad je imao set loptu,e posto je on sam izgubio set poceo je tako zvani bol i one folirantske face. Dajte malo respekta najboljem ikada! Dobio ga na mozak i savrsenom igrom,a jedan se ovde nasao pametan pa napisao nema pojma. GS-17 ako znas da citas...Mislim da je to dovoljno!

Ponos

pre 10 godina

Pa fed je gospodin,ali kada su djovak i nadal u formi i nisu povredjeni nema sta,operuga za cas posla,i on pocne da place.To Djovak idemo daljeeeee

blja,blja...

pre 10 godina

Dogovoreno,da ovaj uzme kao fol masters koji mu hvali,a koji nikad ne bi uzeo pored novaka i nadala ,kao i Davis kup,pametnom dosta...,da je dobio prvi set,pustio bi naredna dva,neću da se nerviram...kao i mareju vimbldon, wavrinka sutra gubi,dogovoreno,unapred,a kad dođe neki bezvezni bazel,đedurina stara mu vraća...

LazarL

pre 10 godina

Man' te se vi toga "povreda, povreda".
Rodja ga je razorio zato sto Rodja bolji igrac i igra bolje.
A Djovaku kao sto znamo, nije bas verovati na recima i na glumi.

kockar

pre 10 godina

BB je nasledio Noletovu povredu od Vajde. Nije BB kriv, vec onaj ko ga je pre toga napinjao da igra svako finale. Ali srecom do Madrida ima 2 nedelje pauze.

Smilica

pre 10 godina

No1E, bitno je zdravlje.
Znamo kako bi Rodja prosao da si bio Zdrav.
Nek Ti je Srecan Vaskrs Tebi i svima na sajtu.
Oporavi se sto pre a pljuvaca je bilo i nazalost ce ih biti.

Pozdrav zaB92 I sve normalne ljude.
HRISTOS VOSKRESE!

Deki

pre 10 godina

Zbog ovakvih, koji Novaka nazivaju manekencicem i njemu slicnih po budalastim komentarima, nam ovako dobro i ide u zivotu.
Novaku brz oporavak i uspesan nastavak sezone.

Beobrad

pre 10 godina

Jadno...!
Cemu tolika radost u pobedi nad povredjenim rivalom...?!
U finalu Indian Velsa, Novak ga je dobio, a bio je realno u losoj formi, sta bi danas bilo da je bio zdrav, jasno je svakom iole poznavaocu tenisa...!
Jedno je ne voleti Djokovica, a nesto drugo realno sagledati stanje stvari...!
Posl. dva gema sa par vinera je Novakova poruka F. sta ga ceka u prvom narednom mecu...!
F. se radovao na kraju i igrao kao da nije ni znao da je N. povredjen, ili je to svajcarska pragmaticnost, gleda se samo konacan ishod, okolnosti(povreda) su nebitne...

bla bla

pre 10 godina

Kisa i Rafa jaci od Novaka, vetar i Rodik jaci od Novaka... prvi set je igrao maximalno, pad je dosao posle 1:1 u drugom i verujem da je u pitanju povreda, ali mora se priznati da je Federer odigrao maestralno 11/11 u prvom setu na mrezi! Pozdrav

danijel

pre 10 godina

Nista strasno. kao rodzerov navihac priznajem da je novak bio povredjen.. ali ne u prvom setu, vec u drugom.
Federer svakako igra dobar tenis.. to nije slucajno ove godine..
Federer je vec dva puta dobio novaka ove godine..

Sasha

pre 10 godina

Rafin sam fan 100%, ali mi je jako zao Novaka i njegove povrede. Novak je bio i ostao lafcina, fer igrac i veliki borac i prosto ne mogu da docekam prave teniske meceve, a to su mecevi Nadal-Djokovic. Nole je sretan jer zaista nije imao mnogo povreda u karijeri, ali i on je covjek i u 27-oj godini je sasvim normalno da bude povreda. Nadam se da ce se uskoro oporaviti.

Христос васкрсе!

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 10 godina

Vujosevic je konacno uspeo da zatruje omladinu mrznjom , da su grobari poceli opasno da mrze Novaka , a sve zbog toga sto je zvezdas.

publika

pre 10 godina

(Gajetano, 19. april 2014 16:57)
Ne razumem sta ti nije jasno za publiku? Pozdravljali su svaki lep potez Rogera, ne znam zasto ne bi, to nema nikakve veze sa Novakovom povredom. Sa druge strane Novak je dobio sto se kaze "stojece ovacije" cini mi se pred pocetak njegovog poslednjeg servis gema, takodje je ispracen lepim aplauzom i na kraju mece. Mislim da je publika danas bila izuzetno korektna.

Tamara

pre 10 godina

Sramota. Kakvi naslovi. Ljudi kako mozete da kazete da je Federer bolji od Novaka kada Novak sa povredom igra egal sa Federerom. Bez komentara.

Srb 1

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da postoje olosi koji jedva cekaju da Novak koji je ponos Srbije izgubi mec, da bi iskalili svoji ljubomoru i zavist.. Evidento je da je imao povredu koja ga je kocila tokom citavog meca. Samo napred Nole i dalje si najbolji!!

dado

pre 10 godina

Ne znam zasto se toliko ljudi "pale" na Djokoviceve poraze, pa se nemalo pise rekapitulacija njegove karijere sa posebnim osvrtom na Novakovu mentalnu snagu/slabost
U pitanju je zapravo bio samo jedan mac, jedan u nizu, jedan dan na poslu..

deniboy

pre 10 godina

Žao mi je Novaka jer je morao igrati povrijeđen,a zanima me kako se sada osjećaju oni koji su likovali na Nadalovu povredu na Aus openu.Uvijek se to može dogoditi i vašem igraču,ne treba biti proklet.

Rade89

pre 10 godina

Djokovic se uplasio Federera pa je zato stavio zavoj, ne verujem da stvarno postoji takav plitak mozak koji moze tako nesto da napise, vidi se da ima problema, samo da mu povreda ne upropasti ostatak sezone. Uz tebe smo Novace!

max

pre 10 godina

Važno da Nole ostane zdrav ne mora da igra čak ni Madrid ni Rim da se spremi za Garros ako je neka povreda,nadamo se da nije..Ja sam tipovao na Wawrinku da će osvojiti Monte Carlo,mada Fed je Fed,Stanislas igra fantastični tenis !!

adem

pre 10 godina

to kako je igrao novak skoro da nema veze sa pobedom federera. starac igra odlicno, i siguran sam da bi pobedio ovako ili onako.
ps. malo me samo cude neke vesti koje su vec racunale kada ce novak biti prvi, kao da mu je babo ostavio sve masterse, 500-tke i GS do kraja karijere.

Vlada

pre 10 godina

znao sam,samo zglob moze da ga zaustavi,steta,uzeo covek 4 mastersa za redom plus masters kup izmedju toga,ali svakoj seriji jednom mora da dodje kraj..nole uz tebe smo,zelimo ti brz oporavak!!!

Mikron

pre 10 godina

Sada razumemo Nadala u finalu Melburna, ili je mozda to samo fol jer je pred sobom imao jaceg Vavrinku, kao sto je sada Novak imao jaceg Federera preko mreze. Mozda bi novinari trebalo malo da smire strasti, kad god prognoziraju kada ce Novak biti na 1. mestu, on kiksne, sada maltene kao da se nije igrao Monte Karlo u odnosu na Nadala.

Nole fan

pre 10 godina

Sada ce da se jave oni koji su samo procitali rezultat i koji ce da se nasladjuju pobedi matorog jodlera.A Novak sa pola desne ruke je mogao da dobije Penzionera.Da je predao mec tek kakvi bi komentari bili. Borio se do kraja koliko moze. Rizikovao. Trebalo bi da propusti Madrid u kome brani 70 poena a Rafa svih 1000.Znaci nista ne gubi. Bio bi pametan potez.Za tri nedelje do Rima da se potpuno oporavi i da tamo i na RG pokaze ko je i sta je

RF81

pre 10 godina

I Rodzer je celu proslu sezonu imao povredu ledja,pa kad ga je Novak dobijao onda je to bila dominacija ! Kako god,Federer bi verovatno dobio mec i da je sa Novakom bilo sve ok ! I dok god bude Rodzer igrao bice najtezi protivnik Djokovicu .Nadalovu igru je procitao ali Rodzerovu jednostavno tesko !

Tenis

pre 10 godina

U prva dva meca na turniru Novak je ukupno proveo jedva sat ipo vremena. Tek je juce imao duzi i zahtevniji mec i nije ni cudo da se vec rovit zglob pogorsao. Izgubio je ali nije smak sveta. Novinari su krivi sto stalno forsiraju pricu o Noletovom povratku na prvo mesto, stalno iznose racunicu ali takvu da se PODRAZUMEVA da Novak sve turnire do RG dobije. Gde trcite pred rudu?Pustite coveka na miru. Igra lep tenis, u dobroj je formi, povredu ce zdravlje Boze zaleciti a sta god u buduce da osvoji dobro je doslo. On je vrhunski sportista i pred njim je jos mnogo uspeha. Svima srecan praznik-HRISTOS VASKRESE!

SRB

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da postoje ovakvi olosi koji jedva cekaju da Nole koji je ponos Srbije izgubi mec, da bi iskalili svoju ljubomoru i zavist. Evidentno je da ima povredu koja ga je kocila kroz citav mec. Samo napred Nole i dalje si najbolji!!

Бојан Илић

pre 10 godina

Beker dosao sa nekog aftera na mec!!!
(sa zurke, 19. april 2014 17:20)

Надуо се као Марадона!:-))

Ћоле, све најбоље, краљ си и без круне!

Dado

pre 10 godina

Samo sam cekao kraj meca pa da komentarisem gdje su oni pametnjakovici sad dedica, dobit ce ga Nole s jednom rukom bla bla pa ljudi ne igra protiv Montanesa nego najveceg svih vremena jos jednom se pokazalo da je Noletu Federer najaci protivnik cak mu je i protiv Mareja teze nego protiv Nadala bit ce ovo zanimljiva sezona Federer,Nole,Wawrinka,Nadal ravnopravni potpuno

Roger Federer

pre 10 godina

Kome se to smesi Monte Karlo konacno :D Rodzer sutra ce imati mnogo tezak mec, Vavrinka igra super ovaj turnir nije izgubio set do sada, ali msm da ce Rodzer sutra ginuti za titulu ! A ako cemo pravo i zasluzuje je .

CP3

pre 10 godina

Samo u nasoj zemlji i mogu da se ne vole nasi sportisti.Sigurno ce jedan Svajcarac navijati za Noleta protiv Federera.Nole je i izgubio prvi set zbog zgloba.Drug set je bio cista formalnost za Federera koji se radovao kao malo dete kada je pobedio protivnika koji je jedva vracao loptice.To pokazuje kakav je covek.Inace sam fizioterapeut pa znam sta znaci bol u zglobovima,a pogotovo u zglobu rucja.Oporavi se ti nama Nole i da si ziv i zdrav,a svi ovi "veliki Srbi" koji navijaju protiv tebe mogu da se pokriju usima.Toliko.

Objektivno

pre 10 godina

Ajde ljudi da se ne varamo.

Opet ista prica. Mentalni kolaps (Pogotovo protiv Federera), kao i uvek kada je pred njemu neki rekord, nesto vazno.

Povreda je cist izgovor. Sve je punom snagom igrao do 5-4 15-40 i onda je prosuo sve sanse koje je imao... i onda posle toga izgubio svoj servis gejm od 40-0 (pet pojena za redom). Opet mentalna blokada je razlog za te katastrofe sto je izveo na terenu.

Posle toga totalna emotivna i duhovna predaja protiv Federera u drugom setu, i to je naj zastrasujuce. Mora da se bori maksimalno posle katastrofe u prvom setu, ali on se kao kesa predao, samarao, nije ni trcao.

Ja sam njegov naj veci navijac ali ovakve stvare se stvarno tesko gledaju.

Dermendziev

pre 10 godina

Ako je vec stvarno tako(mislim na tezinu povrede) mozda nije ni trebalo izaci,a iskreno mislim da nije bas tako.

Kako je tako divno i silovito trcao i udarao do 5:5,pri vodjstvu na servis Federera 40:15,vodjstvu 40:0,to mi nije jasno?!Mislim da treba biti posten do kraja i ne umanjivati Federerovu pobedu.

Onako kako je Novak ocitao lekciju Nadalu u Majamiu,slicno je danas to odradio Federer.

Novakovo je da analizira poraz,pa mozda i saradnju sa Bekerom.

Znam da ce predstavnici teorije zavere reci kako je zacrtano da Federer osvoji ovaj turnir koji mu nedostaje,Novak cestitati Federeru,ali usput ipak reci kako je bio povredjen,mnogi jos jednom reci kako je Novak najbolji u istoriji tenisa...Najmanje ce svakako biti onih koji "ne vide" kako velemajstor igra u tridesetdrugoj.Sta se tu moze,od podneblja se ne moze pobeci(jucerasnjim ispadanjem Nadala,"nije sve bilo gotovo",a da bude ironija veca, Nadal je povecao prednost jos za 220 bodova).

Novaku zelim brz psiholoski oporavak(nikada ga ovakvog razbitog posle meca nisam video),puno zdravlja i ne rizikovati sa povredama kada postoje,godina je duga,grunt(sljaka) tek sto je poceo.

Pozdrav!

Andjela

pre 10 godina

Poslednja tri gena u prvom setu su pokazala "razliku u klasi".
Ps. Treba znati u svakom trenutku izvesti sve vrste udaraca! Nije slučajno Rodzer pobarao sve rekorde u tenisu.

sasha

pre 10 godina

Nemojte vise da smarate pricama o tome kako je Federer mator. Koliko god da je star, Djokovic s njim ne moze da izadje na kraj. Pobedjuje ga i na sljaci, sa 33 godine. Strasno...

hawkeye

pre 10 godina

Odajmo priznanje najvećem u istoriji,Federer to i jest,igrati tako sa 33 godine to je umetnost,a našem Noletu da osvoji RG i još mnogo GSa,on to može i hoće,za nas će uvek da bude najbolji !

Vragolan

pre 10 godina

Ukratko - gledali smo dominaciju najboljeg svih vremena, a verujem da bi isto bilo i da Đoković nije simulirao povredu da bi spasio čast, jednostavno ovakav Federer je predobar za bilo koju verziju Đokovića !
Na kraju, Novak treba da plati Federeru za odrzani cas tenisa !

Ogi

pre 10 godina

Neću komentarisati meč..Federer je pobijedio i to je to, ali ljudi moji što mene nervira Višković to je strašno...ja ne znam ima li iritantnije osobe od njega

Dyne-O-Myte

pre 10 godina

Ali publika,da li je neko primetio koliko navijaju za Federera?! Noletu uopste nisu tapsali...a za onoga vristali!
(sTA TE bRIGa, 19. april 2014 17:13)

Hmmm, baš se pitam zašto li je to tako... ;)

Jasna

pre 10 godina

Nole ne zeli da kazu da se vadi na zglob pa ne trazi medicinsku pomoc jer i sam vidi da ovako ne moze da pobedi. Nije jos kraj meca ali u njegovoj glavi jeste. Imace 2 nedelje da zaleci povredu do Madrida.

Gajetano

pre 10 godina

Dobri nas Novak! Po bandazu, govoru tela, bolnim grimasama, videlo se od samog pocetka da ima velikih problema sa tim zglobom. Pa cak i u takvom stanju mogao je dobiti 1. set. Ruku na srce, na te dve brejk lopte (i sledecu pride) Novak je dao sve od sebe, ali je Rodzer odigrao fantasticno. Posle je samo dokusurio ranjenog rivala, onako surovo kako vec to i treba da se radi.

Meni je fascinantna publika koja je urlala u ekstazi na svaki Federerov poen, kao da je u pitanju korida u kojoj razulareni matador treba da dokrajici bika na samrti. Boze, da li je moguce da nisu videli o cemu se ovde radi? Mislim, svaka cast Rodzeru i tako to, ali meni nije jasno zasto je Novak uopste izasao danas na teren sa ovakvom povredom.

Pozdrav,

legionar

pre 10 godina

Nadam se da ce Nole ponovo biti broj 1,ali moram da konstatujem dovoljno samo prvi set gde Nole nije izgledao da ce predati,da ga je Federer unistio u 10 gemu u gemu kad je branio 2 brejk lopte,izmorio ga je potpuno a pri tom na mrezi je imao 11od11 i extra prvi servis.Rodzer Federer covek koji igra kao da je vrsnjak,nola,nadala,mareja,conge,vavrinke,ej a zamislite sve njih za 6-7 godina,plus porodica trece dete na putu,odakle mu vise ta strast,energija,e zbog svega toga on je za mene najbolji ikad pa makar ne osvojio vise nijednog turnira,pa makar oborili rekorde grem slem titula,nedelja na 1 mestu i sve on je RF no1!Jos jednom,nadam se da ce Nole osvojiti Roland Garos i uskoro da opet bude prvi...

teka

pre 10 godina

Znaci sve je ok i onda samo zbog svoje gluposti izgubi set i naravno se iznervira i odluci da pusti mec samo zbog toga.Kao sad ga boli zglob na ruci a ne moze da trci?
Ma daj molim te.

Srpskabanjaluka

pre 10 godina

Majstor ostaje majstor! navijam za noleta, ali federer je jednostavno princ tenisa. Svakako nas nole mu nazalost nje moze parirati .. uzivancija je gledati federera

joker

pre 10 godina

Bruka i sramota da neko na ovakav način predstavlja majku Srbiju. Treba mu pod hitno oduzeti pasoš jer jedna ozbiljna zemlja ovakvo ponižavanje ne sme da trpi.

Momcilo

pre 10 godina

Drago mi je da je ovaj nas naduvenko izgubio. Ajmo, cekamo mladje talente ovom je odzvonilo, vise mi nije zadovoljstvo da gledam njegove igre...

Бојан Илић

pre 10 godina

Hajmoo Rodzer! Najveci svih vrjemena pobedi tog manekencica
(Sanddzak, 19. april 2014 16:12)

Како сте ви србомрзци грађани Србије смешни, то је страшно...:-)))

Mare

pre 10 godina

Kazu da svaka cigareta smanjuje život za tri dana, ali od 2006. svaki Noletov meč smanjuje život za par dana, posebno neki od 1/4 finala. Ali Nole dobija ovo danas, naravno.

zoran

pre 10 godina

Rodja ce Novaku uzimati meru i sa 60 godina starosti...

Sa druge strane Rafa, cim napuni 18. izvlachi Rodji ushi gde stigne...to je ta "mala" razlika...

Novaku se tresu noge pri samom izgovaranju Rodjinog imena, a ne da igra slobodnije...ceo njegov govor tela ukazuje da se plashi ovog kao zaba zmije...

cacanin

pre 10 godina

Povreda ruke i pored toga 2 set lopte, 40:00 i nece. Na kraju statistika je K.... , Novak ima jedan viner manje ali i 6 gresaka manje.

Damir

pre 10 godina

Toliko o "razvaljivanju". Nole kad bi znao na mreži kao što zna Federer,teško da bi gubio više od meč-dva po sezoni. Ferrer isti. Stvarno su kao riba na suhom u tom dijelu igre,što je prilično čudno za takve igrače. Nisu jedini,doduše,ali ipak. Rafa je nekad samo izlazio na mrežu da se rukuje,a servis je služio da se počne poen - ali je usavršio kasnije i servu i volej da izgledaju sasvim pristojno.

petar.pele

pre 10 godina

Pisem ovo stvarno nema smisla Nole ima povredu i treba da je zaleci bori se svaka cast ali trener BB je stvarno za sad baksuz pa neka govori svak sta zeli ali tako sada izgleda samo !!!! polufinale je za sad max sa njim a sa M. Vajdom skroz druga prica. Nadam se da ce to uskoro da se preokrene ili neka se vrati gospodin trener M.Vajda koji je ipak realno bolji i potrebniji Noletu

Bg

pre 10 godina

Upravo je RF dobio prvi set. Sve i da je Novak iskoristio jednu id dve set lopte tesko da moze dalje sa ovom povredom zgloba. Vidi se po izrazu njegovog lica da nije dobro i verujem da se i on vec pomirio sa porazom ali zbog fer pleja nece predati mec posebno ne RF koji ga je ranije prozivao zbog toga. Cestitam unapred RF a Novaku zelim brz oporavak.

acomurija

pre 10 godina

Čim su mu u publici otac i majka počne da se prenemaže. Ogromnu negativnu energiju mu unose!
Zna se i zašto, ali, bez obzira što je javna ličnost, da se ne mešam u detalje, osim da se zna da nemaju pravo da mu uništavaju karijeru zato što im se buduća snajka ne sviđa...

mada kad Nole igra ništa nije nemoguće

pre 10 godina

Nole je izgubio dosta energije sinoć, kada se na to dodaju i problemi sa zglobom,pobeda izgleda kao nemoguća misija

Jovan

pre 10 godina

Ne moze se optuziti Beker za sve, ali ne moze covek ni da ne primeti da je baksuz. Uvek neki problemi kada je on u lozi. Najiskrenije se nadam da ce Vajda biti na RGu.

mikin

pre 10 godina

1. Sa ovakvom igrom iluzorno je necemu se nadati. Ne treba mu Federer, videli smo juce.
2. Novak je mentalno jak. Pocinjem da sumnjam u to.
3. Kad god je trebao odbraniti neke silne bodove, nije uspevao. Kad je trebao dostici nekakav rekord, izjednaciti se u pobedama sa Federerom, uzeti RG i slicno, nije to uradio.
4. Sa Bekerom na klupi nema cemu da se nada.
5. Sa Bekerom ili bez njega, ali sa ovakvim bojazljivim pristupom igri niko nikada nije profitirao pa nece ni Novak.
6. Umesto da iskoristi Nadalov kiks i smanji razliku, on ce je povecati.
7. Lupajte minuse do mile volje. Bilo bi mi draze da je juce pobedio Lopez a ne danas Federer ... jer mu Novak poklonio prvi set.

doktor

pre 10 godina

Djokovic se raspada ko juniorka.. Ne sumnjam da je povredjen,nema razloga da folira.. On je sebi rekao ili da pobedim u 2 seta ili ako izgubim prvi da se predam

stotijeovotrebalo

pre 10 godina

strasno nekorektan novak danas...prema navijacima, rodzeru pa i sebi samom...zasto je izasao na teren ako ne moze...kao idem pa ako prode prode...a mi kao trebamo patiti s njim, rodzer s druge strane mreze gleda mucenika, beker spusta glavu...kakva losa drama...

bane

pre 10 godina

Jao kakva neborbenost Djokovića. I odkud sad povreda od prošle nedelje kad je razbijao u prva dva kola..
Nažalost, problem je u glavi a ne u ruci. Ponovo gubi bitan meč, pušta Federera da uzme i Monte Karlo jer mu to nedostaje u kolekciji.
Već vidjeno toliko puta..

Ratko

pre 10 godina

Ne moze sa ovakim zglobom da se dobije Roger i to je to. Bice pravo cudo ali pravo cudo ako ga dobije. A publika je bruka i sramota koliko navijaju za Rogera kad pogodi u polje ili kad Novak promasi to su nevidjeni aplauzi i ovacije. Nego sta da se radi ako treba neka i preda ili neka izgura nekako do kraja meca. Ima 2 nedelje pauze da sredi zglob i juris na sledece masterse i RG.

Hero!

pre 10 godina

Nole je nasa dika i ponos. Znao je da ce izgubiti i opet je polucitav izasao na teren. Nije morao. Mogao je predati i to se Rodji ne bi upisalo kao pobeda. Bravo Nole, izdigao si se iznad svih!

milorad

pre 10 godina

Razbio ga Rođa. Profesorski od prvog mometa. Sportista koji nikada ne bi pravio cirkus od tenisa i ne bi radio ovo sto radi Đokovic. Da je povredjen - ne igrao. A ne kao Đokovic, sto vise gubi - vise ga boli. Covek stalno trazi medijsku paznju. Stalno mu treba pozornica...Na kraju su se culi i zvizduci, jer ljudi ne shvataju da neko moze da igra reda radi i da na taj nacin kvari vise nego zasluzenu pobedu protivniika.
Bilo bi mu bolje da se ratosilja Bekera. Ionako ga je uzeo samo zbog medijske paznje i donatora. Cim mu nema Vajde, on ne lici na tenisera iz prvih deset. Jednostavno, Novak Đokovic je teniser sa ocajnim imidzom. Ta neumerenost u ponasanju ponekad nadmasuje njegov tenis.

Vuja neznalica

pre 10 godina

Na Veliku subotu 2014. Novak izjednacuje protiv Rodje u medjusobnim okrsajima, na Uskrs pobedjuje u velikom revansu Vavrinku za poraz na AO, pobedio ga Vavrinka je tad i nikad vise! Vec sledeceg meseca zasluzeno se vraca na mesto koje mu objektivno pripada, voleli ga vi ili ne, Nole, volimo te, hvalati na svemu sto si ucinio za SRBIJU!!!!!

v

pre 10 godina

U raspolozenju sam da nije bitno sta ce biti, I samo zelim da sa Novakom bude sve ok I da ne pogorsa povredu. A opet nekako, ne zelim da izgubi od "specificnog". Napred Nolence, daj sve od sebe.

Andjela

pre 10 godina

Poslednja tri gena u prvom setu su pokazala "razliku u klasi".
Ps. Treba znati u svakom trenutku izvesti sve vrste udaraca! Nije slučajno Rodzer pobarao sve rekorde u tenisu.

Rade89

pre 10 godina

Djokovic se uplasio Federera pa je zato stavio zavoj, ne verujem da stvarno postoji takav plitak mozak koji moze tako nesto da napise, vidi se da ima problema, samo da mu povreda ne upropasti ostatak sezone. Uz tebe smo Novace!

Roger Federer

pre 10 godina

Kome se to smesi Monte Karlo konacno :D Rodzer sutra ce imati mnogo tezak mec, Vavrinka igra super ovaj turnir nije izgubio set do sada, ali msm da ce Rodzer sutra ginuti za titulu ! A ako cemo pravo i zasluzuje je .

bla bla

pre 10 godina

Kisa i Rafa jaci od Novaka, vetar i Rodik jaci od Novaka... prvi set je igrao maximalno, pad je dosao posle 1:1 u drugom i verujem da je u pitanju povreda, ali mora se priznati da je Federer odigrao maestralno 11/11 u prvom setu na mrezi! Pozdrav

v

pre 10 godina

U raspolozenju sam da nije bitno sta ce biti, I samo zelim da sa Novakom bude sve ok I da ne pogorsa povredu. A opet nekako, ne zelim da izgubi od "specificnog". Napred Nolence, daj sve od sebe.

adem

pre 10 godina

to kako je igrao novak skoro da nema veze sa pobedom federera. starac igra odlicno, i siguran sam da bi pobedio ovako ili onako.
ps. malo me samo cude neke vesti koje su vec racunale kada ce novak biti prvi, kao da mu je babo ostavio sve masterse, 500-tke i GS do kraja karijere.

Gajetano

pre 10 godina

Dobri nas Novak! Po bandazu, govoru tela, bolnim grimasama, videlo se od samog pocetka da ima velikih problema sa tim zglobom. Pa cak i u takvom stanju mogao je dobiti 1. set. Ruku na srce, na te dve brejk lopte (i sledecu pride) Novak je dao sve od sebe, ali je Rodzer odigrao fantasticno. Posle je samo dokusurio ranjenog rivala, onako surovo kako vec to i treba da se radi.

Meni je fascinantna publika koja je urlala u ekstazi na svaki Federerov poen, kao da je u pitanju korida u kojoj razulareni matador treba da dokrajici bika na samrti. Boze, da li je moguce da nisu videli o cemu se ovde radi? Mislim, svaka cast Rodzeru i tako to, ali meni nije jasno zasto je Novak uopste izasao danas na teren sa ovakvom povredom.

Pozdrav,

Vlada

pre 10 godina

znao sam,samo zglob moze da ga zaustavi,steta,uzeo covek 4 mastersa za redom plus masters kup izmedju toga,ali svakoj seriji jednom mora da dodje kraj..nole uz tebe smo,zelimo ti brz oporavak!!!

nisam ja, ja je

pre 10 godina

A publika je bruka i sramota koliko navijaju za Rogera kad pogodi u polje ili kad Novak promasi to su nevidjeni aplauzi i ovacije. (Ratko, 19. april 2014 16:34)

Da, stvarno skandal - tako navijati protiv domaceg igraca.

Mairon

pre 10 godina

Priznanje Novaku sto je ostao na terenu do kraja i nije predao mec, to pokazuje da je pravi sampion. Kao veliki Rafin navijac, zelim Novaku da sto brze sanira povredu.
A svi koji su pisali najgore stvari o Rafi kada je povredjen igrao finale na Slemu, neka se zapitaju da li su fer i pravedni. Ti isti ljudi bi pisali sada takve stvari i o Novaku, da je kojim slucajem on iz neke druge zemlje.

Tamara

pre 10 godina

Sramota. Kakvi naslovi. Ljudi kako mozete da kazete da je Federer bolji od Novaka kada Novak sa povredom igra egal sa Federerom. Bez komentara.

...

pre 10 godina

Sramota. Kakvi naslovi. Ljudi kako mozete da kazete da je Federer bolji od Novaka kada Novak sa povredom igra egal sa Federerom. Bez komentara.
(Tamara, 19. april 2014 17:04)
Da a ovaj iga sa 6 godina starijim telom protiv novaka!!!!

Smilica

pre 10 godina

No1E, bitno je zdravlje.
Znamo kako bi Rodja prosao da si bio Zdrav.
Nek Ti je Srecan Vaskrs Tebi i svima na sajtu.
Oporavi se sto pre a pljuvaca je bilo i nazalost ce ih biti.

Pozdrav zaB92 I sve normalne ljude.
HRISTOS VOSKRESE!

sasha

pre 10 godina

Nemojte vise da smarate pricama o tome kako je Federer mator. Koliko god da je star, Djokovic s njim ne moze da izadje na kraj. Pobedjuje ga i na sljaci, sa 33 godine. Strasno...

Mikron

pre 10 godina

Sada razumemo Nadala u finalu Melburna, ili je mozda to samo fol jer je pred sobom imao jaceg Vavrinku, kao sto je sada Novak imao jaceg Federera preko mreze. Mozda bi novinari trebalo malo da smire strasti, kad god prognoziraju kada ce Novak biti na 1. mestu, on kiksne, sada maltene kao da se nije igrao Monte Karlo u odnosu na Nadala.

Podrška za velikog Novaka iz Nišš

pre 10 godina

Hejteri, obradovaste ste li se i vi malo na veliku subotu ? Vidi se iz aviona da je dečko izašao povređen na teren i da je igrao sa bolom. Juče je teniski sajt TENNIS.COM imao poseban članak o toj povredi, nagovestili su ovako nešto, mislio sam da je preuveličano- al ispade tačno. Povreda je povreda, mnogo prosto, viša sila.. Mari- operacija leđa, Roger- isto leđa prošle godine, Rafa- naravno kolena, Delpo- ručni zglob, nisu ljudi roboti, gladijatorska sezona mora da uzme danak na telu.. Novak je u vrhunskoj formi, beleži fantastične rezultate, nadam se da će biti spreman za Madrid. Od ponedeljka Nadal je taj koji brani gomilu poena na šljaci, Nole mnogo manje, pa se otvara jasna i realna mogućnost za povratak na broj 1.

Dyne-O-Myte

pre 10 godina

Ali publika,da li je neko primetio koliko navijaju za Federera?! Noletu uopste nisu tapsali...a za onoga vristali!
(sTA TE bRIGa, 19. april 2014 17:13)

Hmmm, baš se pitam zašto li je to tako... ;)

Robert

pre 10 godina

Zašto uvek fali realnosti u novinskim člancima, a preovladava pristrasnost?

Kada Federer pobedi Novaka, uvek ide priča o "Novakovoj slabijoj igri" i "igri ispod svog nivoa koju je protivnik iskoristio", a sada počinje i priča o povredama.

Kada Novak pobedi Federera, ide priča o "čišćenju sa terena" i "kako je odmah nametnuo svoju igru, oterao ga iza osnovne linije i ovaj nije imao šanse", i sl.

Bio je i Federer povređen prošle godine, a pre 5-6 sezona na nogama se izborio sa mononukleozom i igrao bez prekida, ali ti faktori se nekako nisu pominjali kada bi gubio od našeg tenisera. Tada je obično postojala samo jedna reč za Novaka (dominacija) i jedna za Rodžera (penzija).

Navijajte, ljudi, za koga god hoćete, ali nemojte u navijačkom slepilu gubiti kontakt sa realnošću.

Srpskabanjaluka

pre 10 godina

Majstor ostaje majstor! navijam za noleta, ali federer je jednostavno princ tenisa. Svakako nas nole mu nazalost nje moze parirati .. uzivancija je gledati federera

Hero!

pre 10 godina

Nole je nasa dika i ponos. Znao je da ce izgubiti i opet je polucitav izasao na teren. Nije morao. Mogao je predati i to se Rodji ne bi upisalo kao pobeda. Bravo Nole, izdigao si se iznad svih!

Vuja neznalica

pre 10 godina

Na Veliku subotu 2014. Novak izjednacuje protiv Rodje u medjusobnim okrsajima, na Uskrs pobedjuje u velikom revansu Vavrinku za poraz na AO, pobedio ga Vavrinka je tad i nikad vise! Vec sledeceg meseca zasluzeno se vraca na mesto koje mu objektivno pripada, voleli ga vi ili ne, Nole, volimo te, hvalati na svemu sto si ucinio za SRBIJU!!!!!

RF81

pre 10 godina

I Rodzer je celu proslu sezonu imao povredu ledja,pa kad ga je Novak dobijao onda je to bila dominacija ! Kako god,Federer bi verovatno dobio mec i da je sa Novakom bilo sve ok ! I dok god bude Rodzer igrao bice najtezi protivnik Djokovicu .Nadalovu igru je procitao ali Rodzerovu jednostavno tesko !

Sulejman Velicanatveni no1

pre 10 godina

Ruka ga nije bolela kad je imao set loptu,e posto je on sam izgubio set poceo je tako zvani bol i one folirantske face. Dajte malo respekta najboljem ikada! Dobio ga na mozak i savrsenom igrom,a jedan se ovde nasao pametan pa napisao nema pojma. GS-17 ako znas da citas...Mislim da je to dovoljno!

teka

pre 10 godina

Znaci sve je ok i onda samo zbog svoje gluposti izgubi set i naravno se iznervira i odluci da pusti mec samo zbog toga.Kao sad ga boli zglob na ruci a ne moze da trci?
Ma daj molim te.

Vragolan

pre 10 godina

Ukratko - gledali smo dominaciju najboljeg svih vremena, a verujem da bi isto bilo i da Đoković nije simulirao povredu da bi spasio čast, jednostavno ovakav Federer je predobar za bilo koju verziju Đokovića !
Na kraju, Novak treba da plati Federeru za odrzani cas tenisa !

Bg

pre 10 godina

Upravo je RF dobio prvi set. Sve i da je Novak iskoristio jednu id dve set lopte tesko da moze dalje sa ovom povredom zgloba. Vidi se po izrazu njegovog lica da nije dobro i verujem da se i on vec pomirio sa porazom ali zbog fer pleja nece predati mec posebno ne RF koji ga je ranije prozivao zbog toga. Cestitam unapred RF a Novaku zelim brz oporavak.

Smrtnik

pre 10 godina

Gledati u Rodzera u tim godinama kako igra i kako se nosi sa svim igracima iz top 10 je stvarno neverovatno,da ne kazem nesto drugo. Svaka cast ostalim ali jedan je neprevazidjen umetnik,teniski genije carobnjak ove igre a to je svakako Rodzer Federer! Covek i dalje dokazuje da traje i pored silnih rekorda oborenih. A sto je najbitnije i dalje zadaje domace zadatke ostalim teniserima. Samo sto oni nisu u stanju da to isprate i pored pobeda koje ostvare ponekad.!

Tt

pre 10 godina

Novak puni 27. godina uskoro a vi upravo od 27-e godine šaljete Rogera u penziju. Kao da je juče bio meč u Majamiju kada je Federer slomio reket prvi put u karijeri. Otpisali smo ga a vidi ga danas, 33 godine a kao u najboljim danima. Osvojiće i Monte Carlo i Dejvis kup. Ostaje mu Rim. Volim Novaka i veliki sam fan ali Roger je živa legenda...

Bakster

pre 10 godina

Rodzer sigurno da ce do kraja karijere osvojiti i Rim kao i dejvis kup i Monte carlo,jednostavno covek je mag ove igre,neprevazidjeni i rodjeni sampion ovog sporta. Takvog igraca retko da cemo prilike da vidimo kad se bude penzionisao. Naravno da su tu Rafa i Novak istom rangu sa njim ali Federer jednostavno njegov tenis je drugaciji.

Damir

pre 10 godina

Toliko o "razvaljivanju". Nole kad bi znao na mreži kao što zna Federer,teško da bi gubio više od meč-dva po sezoni. Ferrer isti. Stvarno su kao riba na suhom u tom dijelu igre,što je prilično čudno za takve igrače. Nisu jedini,doduše,ali ipak. Rafa je nekad samo izlazio na mrežu da se rukuje,a servis je služio da se počne poen - ali je usavršio kasnije i servu i volej da izgledaju sasvim pristojno.

bane

pre 10 godina

Jao kakva neborbenost Djokovića. I odkud sad povreda od prošle nedelje kad je razbijao u prva dva kola..
Nažalost, problem je u glavi a ne u ruci. Ponovo gubi bitan meč, pušta Federera da uzme i Monte Karlo jer mu to nedostaje u kolekciji.
Već vidjeno toliko puta..

petar.pele

pre 10 godina

Pisem ovo stvarno nema smisla Nole ima povredu i treba da je zaleci bori se svaka cast ali trener BB je stvarno za sad baksuz pa neka govori svak sta zeli ali tako sada izgleda samo !!!! polufinale je za sad max sa njim a sa M. Vajdom skroz druga prica. Nadam se da ce to uskoro da se preokrene ili neka se vrati gospodin trener M.Vajda koji je ipak realno bolji i potrebniji Noletu

blja,blja...

pre 10 godina

Dogovoreno,da ovaj uzme kao fol masters koji mu hvali,a koji nikad ne bi uzeo pored novaka i nadala ,kao i Davis kup,pametnom dosta...,da je dobio prvi set,pustio bi naredna dva,neću da se nerviram...kao i mareju vimbldon, wavrinka sutra gubi,dogovoreno,unapred,a kad dođe neki bezvezni bazel,đedurina stara mu vraća...

Janko

pre 10 godina

Svaka druga recenica ove vesti sadrzi u sebi kako je Djokovic "ocigledno povredjen", svaka treca kako se "hrabro borio". Kao da se i drugi ne bore i kao da drugi nikad ne igraju povredjeni. Mislim da je to u najmanju ruku preterano i nepotrebno s obzirom na protivnika koji je stajao na drugoj strani mreze, koji odavno ima preko 30 godina, koji se nikad nije zalio na povrede, voleli ga mi ili ne.

CP3

pre 10 godina

Samo u nasoj zemlji i mogu da se ne vole nasi sportisti.Sigurno ce jedan Svajcarac navijati za Noleta protiv Federera.Nole je i izgubio prvi set zbog zgloba.Drug set je bio cista formalnost za Federera koji se radovao kao malo dete kada je pobedio protivnika koji je jedva vracao loptice.To pokazuje kakav je covek.Inace sam fizioterapeut pa znam sta znaci bol u zglobovima,a pogotovo u zglobu rucja.Oporavi se ti nama Nole i da si ziv i zdrav,a svi ovi "veliki Srbi" koji navijaju protiv tebe mogu da se pokriju usima.Toliko.

hawkeye

pre 10 godina

Odajmo priznanje najvećem u istoriji,Federer to i jest,igrati tako sa 33 godine to je umetnost,a našem Noletu da osvoji RG i još mnogo GSa,on to može i hoće,za nas će uvek da bude najbolji !

ŽAE

pre 10 godina

Ruka ga nije bolela kad je imao set loptu,e posto je on sam izgubio set poceo je tako zvani bol i one folirantske face. Dajte malo respekta najboljem ikada! Dobio ga na mozak i savrsenom igrom,a jedan se ovde nasao pametan pa napisao nema pojma. GS-17 ako znas da citas...Mislim da je to dovoljno!
(Sulejman Velicanatveni no1, 19. april 2014 17:44)

Pa stvarno, dokle više glumljenje povrede kad se izgubi set? Daj izgubi jednom k'o čovek ako umeš! A što se tiče prozivanja tate Rodžera - sve si rekao: GS-17.

danijel

pre 10 godina

Nista strasno. kao rodzerov navihac priznajem da je novak bio povredjen.. ali ne u prvom setu, vec u drugom.
Federer svakako igra dobar tenis.. to nije slucajno ove godine..
Federer je vec dva puta dobio novaka ove godine..

G

pre 10 godina

A publika je bruka i sramota koliko navijaju za Rogera kad pogodi u polje ili kad Novak promasi to su nevidjeni aplauzi i ovacije. (Ratko, 19. april 2014 16:34)

Da, stvarno skandal - tako navijati protiv domaceg igraca.
(nisam ja, ja je, 19. april 2014 18:09)

HAHAHAHHHHAHAHA, skandal, nema šta, pa zar sme neko protiv našeg Đovaka Nacionalea da navija?

ništa čudno

pre 10 godina

Novak se neki dan pohvali da mu je masters u Monte-Carlu jedan od najdražih turnira i da u njemu ima brojnu publiku,međutim današnje polufinale pokaza da je on bio u v e l i k o j zabludi,jer velika većina gledalaca navijala je za Rodžera.To nije nikakvo iznenađenje ,jer već više od 10 godina publika na svakom turniru u najvećem broju navijaju za njega.Pridobio ih je naravno svojim stilom ige i ponašanjem na i van terena ,a ne tamo nekim zabavljačkim uratcima.

Beobrad

pre 10 godina

Jadno...!
Cemu tolika radost u pobedi nad povredjenim rivalom...?!
U finalu Indian Velsa, Novak ga je dobio, a bio je realno u losoj formi, sta bi danas bilo da je bio zdrav, jasno je svakom iole poznavaocu tenisa...!
Jedno je ne voleti Djokovica, a nesto drugo realno sagledati stanje stvari...!
Posl. dva gema sa par vinera je Novakova poruka F. sta ga ceka u prvom narednom mecu...!
F. se radovao na kraju i igrao kao da nije ni znao da je N. povredjen, ili je to svajcarska pragmaticnost, gleda se samo konacan ishod, okolnosti(povreda) su nebitne...

mikin

pre 10 godina

1. Sa ovakvom igrom iluzorno je necemu se nadati. Ne treba mu Federer, videli smo juce.
2. Novak je mentalno jak. Pocinjem da sumnjam u to.
3. Kad god je trebao odbraniti neke silne bodove, nije uspevao. Kad je trebao dostici nekakav rekord, izjednaciti se u pobedama sa Federerom, uzeti RG i slicno, nije to uradio.
4. Sa Bekerom na klupi nema cemu da se nada.
5. Sa Bekerom ili bez njega, ali sa ovakvim bojazljivim pristupom igri niko nikada nije profitirao pa nece ni Novak.
6. Umesto da iskoristi Nadalov kiks i smanji razliku, on ce je povecati.
7. Lupajte minuse do mile volje. Bilo bi mi draze da je juce pobedio Lopez a ne danas Federer ... jer mu Novak poklonio prvi set.

milorad

pre 10 godina

Razbio ga Rođa. Profesorski od prvog mometa. Sportista koji nikada ne bi pravio cirkus od tenisa i ne bi radio ovo sto radi Đokovic. Da je povredjen - ne igrao. A ne kao Đokovic, sto vise gubi - vise ga boli. Covek stalno trazi medijsku paznju. Stalno mu treba pozornica...Na kraju su se culi i zvizduci, jer ljudi ne shvataju da neko moze da igra reda radi i da na taj nacin kvari vise nego zasluzenu pobedu protivniika.
Bilo bi mu bolje da se ratosilja Bekera. Ionako ga je uzeo samo zbog medijske paznje i donatora. Cim mu nema Vajde, on ne lici na tenisera iz prvih deset. Jednostavno, Novak Đokovic je teniser sa ocajnim imidzom. Ta neumerenost u ponasanju ponekad nadmasuje njegov tenis.

Deki

pre 10 godina

Zbog ovakvih, koji Novaka nazivaju manekencicem i njemu slicnih po budalastim komentarima, nam ovako dobro i ide u zivotu.
Novaku brz oporavak i uspesan nastavak sezone.

legionar

pre 10 godina

Nadam se da ce Nole ponovo biti broj 1,ali moram da konstatujem dovoljno samo prvi set gde Nole nije izgledao da ce predati,da ga je Federer unistio u 10 gemu u gemu kad je branio 2 brejk lopte,izmorio ga je potpuno a pri tom na mrezi je imao 11od11 i extra prvi servis.Rodzer Federer covek koji igra kao da je vrsnjak,nola,nadala,mareja,conge,vavrinke,ej a zamislite sve njih za 6-7 godina,plus porodica trece dete na putu,odakle mu vise ta strast,energija,e zbog svega toga on je za mene najbolji ikad pa makar ne osvojio vise nijednog turnira,pa makar oborili rekorde grem slem titula,nedelja na 1 mestu i sve on je RF no1!Jos jednom,nadam se da ce Nole osvojiti Roland Garos i uskoro da opet bude prvi...

Darko

pre 10 godina

nadalomrsci jer se nole sada folira? pobegao od vavrinke? ili tiha suspenzija? to su sve vasi izrazi kad pljujete Rafu
(rafa!!!, 19. april 2014 18:06)

Nemoj tako, pa jasno je da kad Novak izgubi, to je splet nesrećnih okolnosti, fantomska povreda ili je prosto namerno izgubio. Nema šanse da su Rodžer i Rafa bolji od njega. Ma ni izbliza... ;D

LazarL

pre 10 godina

Man' te se vi toga "povreda, povreda".
Rodja ga je razorio zato sto Rodja bolji igrac i igra bolje.
A Djovaku kao sto znamo, nije bas verovati na recima i na glumi.

Rene

pre 10 godina

Juče sam posle meča sa Lopezom napisao komentar da me brine taj zglob. Mislim da povreda nije nimalo naivna. Ceo turnir je, ako ste pratili statistiku, vrlo sporo servirao,a naročito danas. Prosek prvog servisa je bio 172km/h. Videlo se juče kod FH da zglob pravi probleme, jer je mašio zicere, drop šot je udarao bez osećaja,voleje je dosta tvrdo igrao i što je jako bitno slajs skoro niije igrao tokom celog turnira.
S obzirom da u Madridu brani samo 10 poena, trebao bi da propusti ovaj turnir.Pozdrav svima.

Tenis

pre 10 godina

U prva dva meca na turniru Novak je ukupno proveo jedva sat ipo vremena. Tek je juce imao duzi i zahtevniji mec i nije ni cudo da se vec rovit zglob pogorsao. Izgubio je ali nije smak sveta. Novinari su krivi sto stalno forsiraju pricu o Noletovom povratku na prvo mesto, stalno iznose racunicu ali takvu da se PODRAZUMEVA da Novak sve turnire do RG dobije. Gde trcite pred rudu?Pustite coveka na miru. Igra lep tenis, u dobroj je formi, povredu ce zdravlje Boze zaleciti a sta god u buduce da osvoji dobro je doslo. On je vrhunski sportista i pred njim je jos mnogo uspeha. Svima srecan praznik-HRISTOS VASKRESE!

cacanin

pre 10 godina

Povreda ruke i pored toga 2 set lopte, 40:00 i nece. Na kraju statistika je K.... , Novak ima jedan viner manje ali i 6 gresaka manje.

Dado

pre 10 godina

Samo sam cekao kraj meca pa da komentarisem gdje su oni pametnjakovici sad dedica, dobit ce ga Nole s jednom rukom bla bla pa ljudi ne igra protiv Montanesa nego najveceg svih vremena jos jednom se pokazalo da je Noletu Federer najaci protivnik cak mu je i protiv Mareja teze nego protiv Nadala bit ce ovo zanimljiva sezona Federer,Nole,Wawrinka,Nadal ravnopravni potpuno

nadrealni realista

pre 10 godina

E kakva crna povreda.Ovo sto cu vam ja reci je cista istina.Kako se nije zalio na povredu kada je drao ove nizerazredne tenisere?Tada je bio super,sjajan.A sada,cim je izgubio od rodzera,odmah je povreda...

cobra

pre 10 godina

Jedan i jedini kralj za sva vremena jednog dana ovaj sport bez njega nece imati smisla,jednostavno covek je stil i sve ostalo pored njega izgleda tako jeftino

Ogi

pre 10 godina

Neću komentarisati meč..Federer je pobijedio i to je to, ali ljudi moji što mene nervira Višković to je strašno...ja ne znam ima li iritantnije osobe od njega

Jovan

pre 10 godina

Ne moze se optuziti Beker za sve, ali ne moze covek ni da ne primeti da je baksuz. Uvek neki problemi kada je on u lozi. Najiskrenije se nadam da ce Vajda biti na RGu.

Objektivno

pre 10 godina

Ajde ljudi da se ne varamo.

Opet ista prica. Mentalni kolaps (Pogotovo protiv Federera), kao i uvek kada je pred njemu neki rekord, nesto vazno.

Povreda je cist izgovor. Sve je punom snagom igrao do 5-4 15-40 i onda je prosuo sve sanse koje je imao... i onda posle toga izgubio svoj servis gejm od 40-0 (pet pojena za redom). Opet mentalna blokada je razlog za te katastrofe sto je izveo na terenu.

Posle toga totalna emotivna i duhovna predaja protiv Federera u drugom setu, i to je naj zastrasujuce. Mora da se bori maksimalno posle katastrofe u prvom setu, ali on se kao kesa predao, samarao, nije ni trcao.

Ja sam njegov naj veci navijac ali ovakve stvare se stvarno tesko gledaju.

Negativni

pre 10 godina

Mene samo zanima kako to da je Vavrinka bio fenomenalan na AO protiv Nadala u prvom setu (u kojem, po novinarima, Nadal nije bio povredjen) a sada je Novak od samog početka meča bio povredjen? Koliko god da je naš i da ga volimo, malo poštenja i profesionalizma nije na odmet. Svako ko se bar malo razume u tenis video je da Novak ima ozbiljne probleme pri udarcima, isto kao što se videlo na AO već posle dva gema da je Nadal povredjen i da udara kao na lakšem treningu. Ajmo malo da budemo ljudi iako smo Srbi.

Kosovar

pre 10 godina

Novak,
maybe you felt some pain in your arm during the second set, but Federer showed who is your daddy since in the first set. Once and FOREVER...
His Excellency, Roger Federer.

aardvark

pre 10 godina

Samo u nasoj zemlji i mogu da se ne vole nasi sportisti.Sigurno ce jedan Svajcarac navijati za Noleta protiv Federera.Nole je i izgubio prvi set zbog zgloba.Drug set je bio cista formalnost za Federera koji se radovao kao malo dete kada je pobedio protivnika koji je jedva vracao loptice.To pokazuje kakav je covek.Inace sam fizioterapeut pa znam sta znaci bol u zglobovima,a pogotovo u zglobu rucja.Oporavi se ti nama Nole i da si ziv i zdrav,a svi ovi "veliki Srbi" koji navijaju protiv tebe mogu da se pokriju usima.Toliko.
(CP3, 19. april 2014 17:53)

Neko ko se ponosi Novakom Đokovićem ne bi smeo da ocenjuje kakav je ko čovek. Toliko.

Swiss maestro

pre 10 godina

Bandaz na ledjima ne moze da se vidi a to nije bilo vazno u dva meca u dve nedelje krajem 2013 e pa tako me ne interesuje ni ova povreda,18-16 REALNOST.
Konstatacija:"Kad god je trebalo Novak da uradi nesto veliko nesto se isprecilo"...e pa da se ledja nisu isprecila sad bi bilo 19-15 minimum

Ponos

pre 10 godina

Pa fed je gospodin,ali kada su djovak i nadal u formi i nisu povredjeni nema sta,operuga za cas posla,i on pocne da place.To Djovak idemo daljeeeee

stotijeovotrebalo

pre 10 godina

strasno nekorektan novak danas...prema navijacima, rodzeru pa i sebi samom...zasto je izasao na teren ako ne moze...kao idem pa ako prode prode...a mi kao trebamo patiti s njim, rodzer s druge strane mreze gleda mucenika, beker spusta glavu...kakva losa drama...

Pero

pre 10 godina

Neko reče kako je publika navijala za Federera. Naravno, on i Nadal su Zvezda i Partizan, sve ostalo dođe i prođe - baš kao Obilić (i on je bio prvak Jugoslavije).

brebaki

pre 10 godina

Na 100 evrica dodje 350, 13-a plata u aprilu, hvala ti Rozere, veliki covece!
(cin-cin, 19. april 2014 17:49)

...jos samo da si odigrao...

vojvodjanin

pre 10 godina

Glavu gore Nole,zaleči povredu i napred...otpusti Bekera,bićeš PRVI do kraja godine! Zlotvori Noleta,pokažite malo razuma,ako ga imate,pa se čujemo brzo da se "prebrojite"

Ratko

pre 10 godina

Ne moze sa ovakim zglobom da se dobije Roger i to je to. Bice pravo cudo ali pravo cudo ako ga dobije. A publika je bruka i sramota koliko navijaju za Rogera kad pogodi u polje ili kad Novak promasi to su nevidjeni aplauzi i ovacije. Nego sta da se radi ako treba neka i preda ili neka izgura nekako do kraja meca. Ima 2 nedelje pauze da sredi zglob i juris na sledece masterse i RG.

publika

pre 10 godina

(Gajetano, 19. april 2014 16:57)
Ne razumem sta ti nije jasno za publiku? Pozdravljali su svaki lep potez Rogera, ne znam zasto ne bi, to nema nikakve veze sa Novakovom povredom. Sa druge strane Novak je dobio sto se kaze "stojece ovacije" cini mi se pred pocetak njegovog poslednjeg servis gema, takodje je ispracen lepim aplauzom i na kraju mece. Mislim da je publika danas bila izuzetno korektna.

SRB

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da postoje ovakvi olosi koji jedva cekaju da Nole koji je ponos Srbije izgubi mec, da bi iskalili svoju ljubomoru i zavist. Evidentno je da ima povredu koja ga je kocila kroz citav mec. Samo napred Nole i dalje si najbolji!!

Dermendziev

pre 10 godina

Ako je vec stvarno tako(mislim na tezinu povrede) mozda nije ni trebalo izaci,a iskreno mislim da nije bas tako.

Kako je tako divno i silovito trcao i udarao do 5:5,pri vodjstvu na servis Federera 40:15,vodjstvu 40:0,to mi nije jasno?!Mislim da treba biti posten do kraja i ne umanjivati Federerovu pobedu.

Onako kako je Novak ocitao lekciju Nadalu u Majamiu,slicno je danas to odradio Federer.

Novakovo je da analizira poraz,pa mozda i saradnju sa Bekerom.

Znam da ce predstavnici teorije zavere reci kako je zacrtano da Federer osvoji ovaj turnir koji mu nedostaje,Novak cestitati Federeru,ali usput ipak reci kako je bio povredjen,mnogi jos jednom reci kako je Novak najbolji u istoriji tenisa...Najmanje ce svakako biti onih koji "ne vide" kako velemajstor igra u tridesetdrugoj.Sta se tu moze,od podneblja se ne moze pobeci(jucerasnjim ispadanjem Nadala,"nije sve bilo gotovo",a da bude ironija veca, Nadal je povecao prednost jos za 220 bodova).

Novaku zelim brz psiholoski oporavak(nikada ga ovakvog razbitog posle meca nisam video),puno zdravlja i ne rizikovati sa povredama kada postoje,godina je duga,grunt(sljaka) tek sto je poceo.

Pozdrav!

zoran

pre 10 godina

Rodja ce Novaku uzimati meru i sa 60 godina starosti...

Sa druge strane Rafa, cim napuni 18. izvlachi Rodji ushi gde stigne...to je ta "mala" razlika...

Novaku se tresu noge pri samom izgovaranju Rodjinog imena, a ne da igra slobodnije...ceo njegov govor tela ukazuje da se plashi ovog kao zaba zmije...

Nole fan

pre 10 godina

Sada ce da se jave oni koji su samo procitali rezultat i koji ce da se nasladjuju pobedi matorog jodlera.A Novak sa pola desne ruke je mogao da dobije Penzionera.Da je predao mec tek kakvi bi komentari bili. Borio se do kraja koliko moze. Rizikovao. Trebalo bi da propusti Madrid u kome brani 70 poena a Rafa svih 1000.Znaci nista ne gubi. Bio bi pametan potez.Za tri nedelje do Rima da se potpuno oporavi i da tamo i na RG pokaze ko je i sta je

Sasha

pre 10 godina

Rafin sam fan 100%, ali mi je jako zao Novaka i njegove povrede. Novak je bio i ostao lafcina, fer igrac i veliki borac i prosto ne mogu da docekam prave teniske meceve, a to su mecevi Nadal-Djokovic. Nole je sretan jer zaista nije imao mnogo povreda u karijeri, ali i on je covjek i u 27-oj godini je sasvim normalno da bude povreda. Nadam se da ce se uskoro oporaviti.

Христос васкрсе!

Srb 1

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da postoje olosi koji jedva cekaju da Novak koji je ponos Srbije izgubi mec, da bi iskalili svoji ljubomoru i zavist.. Evidento je da je imao povredu koja ga je kocila tokom citavog meca. Samo napred Nole i dalje si najbolji!!

Momcilo

pre 10 godina

Drago mi je da je ovaj nas naduvenko izgubio. Ajmo, cekamo mladje talente ovom je odzvonilo, vise mi nije zadovoljstvo da gledam njegove igre...

nemanja

pre 10 godina

Mec je manje vise nebitan jer je djokovic sa svojom povredom unistio dobru igru federera,necu da ulazim u to da li glumi ili ne,ali kada je u prva 2 kola izgubio 2 gema tada se nije govorilo o povredi vec o surovosti djokovica koji gazi sve.Najaca scena na mecu je bila kada je federer ponovio servis jer djokovic nije bio spreman,poblika ga ometala,ja sam se odusevio,federeru koji servira publika nije smetala,a djokovicu jeste...Kralj nole,i onda on je najveci feir-play igrac,i mentalna gromada...takodje pogledajte na youtube-u kako djokovic place jer ga boli zglob na nozi kada daje intervju,a vi federera nazivate placljivkom i smejete se...Inace mislio sam da djokovic dobija mec,jer je igrom obecavao,ali...pozz svima

cobra

pre 10 godina

Jedan i jedini kralj za sva vremena jednog dana ovaj sport bez njega nece imati smisla,jednostavno covek je stil i sve ostalo pored njega izgleda tako jeftino

Krstic

pre 10 godina

Mislim da je Djokovic napravio dva velika kiksa I da je time privukao nmoge svoje navijaci,koji su bili uvek uz njega I proslavljali sve njegove pobede.Prvi kiks je napravio kada je na 20 km.od Novog Sada pomagao gradjanima zbog velikih smetova od snega,a odbio da igra za reprezentagiju Srbije,iako je bila oslabljena neigranje Tipsarevica,i troickog.Drugi kiks je napravio prisustvom na kosarkaskoj utakmici CZ I njegovo navijanje za Zvezdu,sto je u redu,ali sutradan kada je igrao Partizan on nije dosao da glada I da njega pozdrave navijaci.Napominjem da je utakmica Zvezda bila druga kosarkaska liga Evrope a Partizana prva kosarkaska liga Evrope.Mislim da Partizan ipak ima I neke zasluge za njegovu sjajnu karijeru.

Бојан Илић

pre 10 godina

Hajmoo Rodzer! Najveci svih vrjemena pobedi tog manekencica
(Sanddzak, 19. april 2014 16:12)

Како сте ви србомрзци грађани Србије смешни, то је страшно...:-)))

deniboy

pre 10 godina

Žao mi je Novaka jer je morao igrati povrijeđen,a zanima me kako se sada osjećaju oni koji su likovali na Nadalovu povredu na Aus openu.Uvijek se to može dogoditi i vašem igraču,ne treba biti proklet.

max

pre 10 godina

Važno da Nole ostane zdrav ne mora da igra čak ni Madrid ni Rim da se spremi za Garros ako je neka povreda,nadamo se da nije..Ja sam tipovao na Wawrinku da će osvojiti Monte Carlo,mada Fed je Fed,Stanislas igra fantastični tenis !!

joker

pre 10 godina

Bruka i sramota da neko na ovakav način predstavlja majku Srbiju. Treba mu pod hitno oduzeti pasoš jer jedna ozbiljna zemlja ovakvo ponižavanje ne sme da trpi.

acomurija

pre 10 godina

Čim su mu u publici otac i majka počne da se prenemaže. Ogromnu negativnu energiju mu unose!
Zna se i zašto, ali, bez obzira što je javna ličnost, da se ne mešam u detalje, osim da se zna da nemaju pravo da mu uništavaju karijeru zato što im se buduća snajka ne sviđa...

Бојан Илић

pre 10 godina

Beker dosao sa nekog aftera na mec!!!
(sa zurke, 19. april 2014 17:20)

Надуо се као Марадона!:-))

Ћоле, све најбоље, краљ си и без круне!

dado

pre 10 godina

Ne znam zasto se toliko ljudi "pale" na Djokoviceve poraze, pa se nemalo pise rekapitulacija njegove karijere sa posebnim osvrtom na Novakovu mentalnu snagu/slabost
U pitanju je zapravo bio samo jedan mac, jedan u nizu, jedan dan na poslu..

Mare

pre 10 godina

Kazu da svaka cigareta smanjuje život za tri dana, ali od 2006. svaki Noletov meč smanjuje život za par dana, posebno neki od 1/4 finala. Ali Nole dobija ovo danas, naravno.

Bojan

pre 10 godina

Kako Novaka nije samo sramota da izgubi tako mec? Odakle mu pravo da ne pobedi, kada sam odvojio svoje slobodno vreme da gledam ceo mec, zaleci se na kobajagi povredu ruke? Dokle bre vise? NJegova je obaveza da pobedjuje!!

Zoran

pre 10 godina

Ko prati tenis duže od 10 godina zna da je Federer na pocetku karijere bio dosta impulsivan i da je mnogo puta bacao reket. Možda ga je u Majamiju 2009. prvi put polomio, ali samo zato što je stipsa pa je uvek znao da ga baci tako da ga ne polomi.

Matrix

pre 10 godina

nznm dal je to slucajnost ali na kom god da je beker bio turniru sa novakom on ga nije osvajao...Vajda je bio na prosla 2 ii on ih je osvojio...mhhh BEKER COVEK BAKSUZ....ali eto novak i sa povredom je uspeo da igra egal sa fesererom i ne samo egal da je uzeo 1. set ko zna sta bi bilo,ali.....sad treba novak da stisne jer rafa nije u dobroj formi ii mnogo bodova brani velika je sansa da ce novak biti ponovo br.1 NOVAK No.1!!!!!

Nesalomivi-novosadjanin

pre 10 godina

Ne mogu da kazem da se radujem zbog poraza Djoleta, ali mi je drago sto je put Fedexu do titule ipak olaksan. Od njega sada vise jos zavisi samo.

kockar

pre 10 godina

BB je nasledio Noletovu povredu od Vajde. Nije BB kriv, vec onaj ko ga je pre toga napinjao da igra svako finale. Ali srecom do Madrida ima 2 nedelje pauze.

dovla

pre 10 godina

steta sto novak nije uspeo konacno da izjednaci skor protiv federera. sljaka je bila idealna prilika za to. ubedjen sam da novak ne moze da izgubi od federera na sljaci kada je zdrav. setimo se RG kada je novak lako pobedio federera sa 3-0. ostaje mi nejasno zasto je novak ulazio u ovaj mec i riyikovao tezu povredu pred najvazniji deo sezone i RG. To mi nikako nije jasno.

doktor

pre 10 godina

Djokovic se raspada ko juniorka.. Ne sumnjam da je povredjen,nema razloga da folira.. On je sebi rekao ili da pobedim u 2 seta ili ako izgubim prvi da se predam

mada kad Nole igra ništa nije nemoguće

pre 10 godina

Nole je izgubio dosta energije sinoć, kada se na to dodaju i problemi sa zglobom,pobeda izgleda kao nemoguća misija

slavica

pre 10 godina

Najveći peh za sportistu je povreda koja ga stavlja u neravnopravan položaj prema protivniku.Tužno je bilo gledati Noleta kako se mučida da bi oštovao publiku u gradu u kojem živi.Na žalost povrede su sastavni deo sporta.Trebalo je da preda meč ,bez obzira na komentare ,da ne bi rizokovao veću povredu nego što jeste.A zlobnici , stidite se neumesnih komentara. Pitam se da li Nadala pljuju u Španiji I omalovažavaju zato je što je izgubio meč u četvrtfinalu?Naravno da ne !Zlobnici napadaju Novaka kad izgubi meč zbog slabije partije ,ali ovi komentari kad izgubi meč zbog nemogućnosti da igra zbog povrede prevazile svaku meru dobrog ukusa . Srbija definitivno ne zaslužuje takvog sportistu.

Sremac

pre 10 godina

Pa sta reci...
Ravnopravna borba u prvom setu uz par vrhunskih poena,a u drugom mi je zaista bilo zao da gledam Novaka kako se muci sa povredom iako sam strastveni navijac Federera.
Svaka cast samo Noletu sto nije predao mec jer to uvek ostavlja gorak ukus pobede.
Cestitke Rodzeru na plasmanu u finale.
Nije se Svajcarsko finale dogodilo u Australiji ali jeste u Monaku.

Antidoping kontrola

pre 10 godina

Kada sam videla da Novak ide na Švajcarca u polufinalu, naslutila sam ovakav epilog!
Švajcarcu treba ovaj turnir da bi bio "najbolji teniser svih vremena".
Ko zna koliko je imao ovakvih mečeva tokom karijere!?
Znam da ću dobiti mnogo minusa za ove reči, ali potrebno je stalno potencirati da je ovo mnogo više od igre...
...
Silom prilika, najbolji teniser na svetu je i najbolji glumac među teniserima.
Novaku želim da odmah baci zavoj i zagrli svoju Jelenu i da u zdravlju i sreći sa najmilijima provede Vaskršnje praznike.
Svima, takođe, HRISTOS VASKRSE

Jasna

pre 10 godina

Nole ne zeli da kazu da se vadi na zglob pa ne trazi medicinsku pomoc jer i sam vidi da ovako ne moze da pobedi. Nije jos kraj meca ali u njegovoj glavi jeste. Imace 2 nedelje da zaleci povredu do Madrida.

srbija

pre 10 godina

sramota od federera, da se onako raduje pobedi, sramota. a ni publika ništa bolja nije bila. nadam se da ćeš se brzo oporaviti, napred NOLE!!!!

Swedenonline

pre 10 godina

Samim tim sto nije dao Walk Over zaradio je vise nego ce ga kostati sanacija povrede, zna nas Srbin da racuna! Jednostavna prenapregnutost od svih kik servi koje je odradio za sljaku, Ultrazvicna terapija i ce bude ko NovAK :)

RF

pre 10 godina

Neosporno je da Nadal nikako ne lezi Federeru i to njihov skor pokazuje, mada su skoro sve meceve igrali tvrdo da je Federer malo stabilniji bio u nekim mecevima bio i skor mnogo bolji za njega, ali prosto nekako mentalno skroz lose igra protiv Rafe. Ali da je Federer najbolji ikada to ne treba sporiti, onakav talanet i osecaj za tenis i onakva lakoca, u par poena danas je pokazao nesto sto jednostavno nijedan trener na svetu ne moze da vas nauci, prosto se rodite sa tim. Drugo impresivna je forma i fizicka spremnost Federera, tacno se videlo da je prosle godine malo trenirao i da su ga bolela ledja. Ako Rodzer bude fizicki zdrav i spreman sigurno na Vimbldonu favorit broj 1 , sa onakom igrom na mrezi, ostali nema sta da traze na travi sa njim. Nadal, Djokovic i Marej zajedno nemaju ni u pola znanja i umeca da igraju na mrezi kao Federer. I treba danas posebno pohvaliti bekend Rodzera, Djokovic je striktno forsirao njegov bekend ali tesko je uspevao da ga probije.

eksperti

pre 10 godina

@max Najmiliji su mi ovakvi pametnjakovici koji kazu tipovali su na Vavrinku da osvoji MC jer igra strasan tenis. Od januara meseca Vavrinka ne moze da se sastavi, gubi od igraca koji su van prvih 50, potpuno je van forme. Ali vi eksperti ste eto tipovali da ce on da osvoji MC. Covek je imap vise srece nego pameti na ovom turniru, a sutra ce verovatno biti statista protiv Feda, kao i inace.

Nenad

pre 10 godina

Nema veze,niko od nas nije znao da je toliko ozbiljno,Novak to nije potencirao tokom turnira,a i nije se primecivalo u prethodnim mecevima da ima toliko problema kao danas,cak ni najmanjih.Ocigledno je pokusavao to da sakrije,ali sada je isplivalo.Steta,taman dodje na jedan mec da izjednaci skor sa Rogerom i nema srece.Ali,dobro,bice dana za megdana!Najbitnije je da se Novak sada lepo oporavi i odmori do Madrida,imace 2 nedelje,a tamo ce imati lepu sansu da osvoji nove bodove(ispao odmah na startu,u 2.kolu),jer je ovde izgubio nekoliko stotina.Sreca je u toj trci sa Rafom da je i Nadal izgubio nekih 400 bodova porazom od Ferrera.Oporavi se,odmori i pripremi Nole,pa idemo u Madrid,u sred Nadalove Spanije i u grotlo spanske,negostoljubive publike po titulu i po nove bodove u borbi za mesto broj 1!

objektivni Novakov navijac

pre 10 godina

Neka su ti lake rane - moj junace!Bitka je izgubljena ne i rat!Svi koji su gledali videlo se po tvom licu da nezelis da predas i povuces se iako si igrao sa jednom rukom!Cuvaj se za naredne susrete bice dana za megdana!

da da da

pre 10 godina

ne fali mu Sangaj...osvojio je taj turnir...pogledaj atp ili vikipediju...imas celu statistiku....Madrid mu je 3/8 a Sangaj 1/10(trofej/ucestvovanje)....sutra da se Roland Garros prenese u Beograd sta bi onda racunao da Nadal nije osvojio nijedan Beograd????

nije uvek kako pisu nase novine ili kako se objavi na tv-u...kad bi pratio pogotovo sportsku statistiku shvatio bi koloko ima gresaka

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 10 godina

Vujosevic je konacno uspeo da zatruje omladinu mrznjom , da su grobari poceli opasno da mrze Novaka , a sve zbog toga sto je zvezdas.

Milan

pre 10 godina

@(Vragolan, 19. april 2014 17:42)

Ih sto volim takve kao ti. Bez vas bih mnogo teze podnosio ovu krizu. Ovako, dobro me nasmejete i oraspolozite. Da vas nema trebalo bi da vas neko nacrta (Corax na primer...)

aleksa

pre 10 godina

Ne mogu da verujem kakve sve komentare citam. Ajde to sto ih citam nego sto imaju uveliko vise pluseva nago minusa. Pa treba da vas je stid vas kojih se ponosite Noletom samo kad on pobedjuje, a kad gubi da ga odbacujete kao neko smece. Razumem ako neko ne navija za Novaka(jedva razumem ako je Srbin u pitanju), mozda Nole svarno i ne valja u svakom smislu, ali najvise mrzim kad je neko tako slabog karaktera. Stidite se bre, pokrijte se usima. Nole puna podrska junace drzi se pa da u maju slavimo dve velike titule ;)

Swedenonline

pre 10 godina

(Placam porez, 20. april 2014 04:00) pa ko ti je kriv kad nemozes da selis u Monako, sve se bojim da nebi da mozes hahahaha

Vuja neznalica

pre 10 godina

Na Veliku subotu 2014. Novak izjednacuje protiv Rodje u medjusobnim okrsajima, na Uskrs pobedjuje u velikom revansu Vavrinku za poraz na AO, pobedio ga Vavrinka je tad i nikad vise! Vec sledeceg meseca zasluzeno se vraca na mesto koje mu objektivno pripada, voleli ga vi ili ne, Nole, volimo te, hvalati na svemu sto si ucinio za SRBIJU!!!!!

blja,blja...

pre 10 godina

Dogovoreno,da ovaj uzme kao fol masters koji mu hvali,a koji nikad ne bi uzeo pored novaka i nadala ,kao i Davis kup,pametnom dosta...,da je dobio prvi set,pustio bi naredna dva,neću da se nerviram...kao i mareju vimbldon, wavrinka sutra gubi,dogovoreno,unapred,a kad dođe neki bezvezni bazel,đedurina stara mu vraća...

Tamara

pre 10 godina

Sramota. Kakvi naslovi. Ljudi kako mozete da kazete da je Federer bolji od Novaka kada Novak sa povredom igra egal sa Federerom. Bez komentara.

Andjela

pre 10 godina

Poslednja tri gena u prvom setu su pokazala "razliku u klasi".
Ps. Treba znati u svakom trenutku izvesti sve vrste udaraca! Nije slučajno Rodzer pobarao sve rekorde u tenisu.

Rade89

pre 10 godina

Djokovic se uplasio Federera pa je zato stavio zavoj, ne verujem da stvarno postoji takav plitak mozak koji moze tako nesto da napise, vidi se da ima problema, samo da mu povreda ne upropasti ostatak sezone. Uz tebe smo Novace!

Smilica

pre 10 godina

No1E, bitno je zdravlje.
Znamo kako bi Rodja prosao da si bio Zdrav.
Nek Ti je Srecan Vaskrs Tebi i svima na sajtu.
Oporavi se sto pre a pljuvaca je bilo i nazalost ce ih biti.

Pozdrav zaB92 I sve normalne ljude.
HRISTOS VOSKRESE!

Hero!

pre 10 godina

Nole je nasa dika i ponos. Znao je da ce izgubiti i opet je polucitav izasao na teren. Nije morao. Mogao je predati i to se Rodji ne bi upisalo kao pobeda. Bravo Nole, izdigao si se iznad svih!

v

pre 10 godina

U raspolozenju sam da nije bitno sta ce biti, I samo zelim da sa Novakom bude sve ok I da ne pogorsa povredu. A opet nekako, ne zelim da izgubi od "specificnog". Napred Nolence, daj sve od sebe.

Mare

pre 10 godina

Kazu da svaka cigareta smanjuje život za tri dana, ali od 2006. svaki Noletov meč smanjuje život za par dana, posebno neki od 1/4 finala. Ali Nole dobija ovo danas, naravno.

sasha

pre 10 godina

Nemojte vise da smarate pricama o tome kako je Federer mator. Koliko god da je star, Djokovic s njim ne moze da izadje na kraj. Pobedjuje ga i na sljaci, sa 33 godine. Strasno...

adem

pre 10 godina

to kako je igrao novak skoro da nema veze sa pobedom federera. starac igra odlicno, i siguran sam da bi pobedio ovako ili onako.
ps. malo me samo cude neke vesti koje su vec racunale kada ce novak biti prvi, kao da mu je babo ostavio sve masterse, 500-tke i GS do kraja karijere.

CP3

pre 10 godina

Samo u nasoj zemlji i mogu da se ne vole nasi sportisti.Sigurno ce jedan Svajcarac navijati za Noleta protiv Federera.Nole je i izgubio prvi set zbog zgloba.Drug set je bio cista formalnost za Federera koji se radovao kao malo dete kada je pobedio protivnika koji je jedva vracao loptice.To pokazuje kakav je covek.Inace sam fizioterapeut pa znam sta znaci bol u zglobovima,a pogotovo u zglobu rucja.Oporavi se ti nama Nole i da si ziv i zdrav,a svi ovi "veliki Srbi" koji navijaju protiv tebe mogu da se pokriju usima.Toliko.

Vlada

pre 10 godina

znao sam,samo zglob moze da ga zaustavi,steta,uzeo covek 4 mastersa za redom plus masters kup izmedju toga,ali svakoj seriji jednom mora da dodje kraj..nole uz tebe smo,zelimo ti brz oporavak!!!

Gajetano

pre 10 godina

Dobri nas Novak! Po bandazu, govoru tela, bolnim grimasama, videlo se od samog pocetka da ima velikih problema sa tim zglobom. Pa cak i u takvom stanju mogao je dobiti 1. set. Ruku na srce, na te dve brejk lopte (i sledecu pride) Novak je dao sve od sebe, ali je Rodzer odigrao fantasticno. Posle je samo dokusurio ranjenog rivala, onako surovo kako vec to i treba da se radi.

Meni je fascinantna publika koja je urlala u ekstazi na svaki Federerov poen, kao da je u pitanju korida u kojoj razulareni matador treba da dokrajici bika na samrti. Boze, da li je moguce da nisu videli o cemu se ovde radi? Mislim, svaka cast Rodzeru i tako to, ali meni nije jasno zasto je Novak uopste izasao danas na teren sa ovakvom povredom.

Pozdrav,

Roger Federer

pre 10 godina

Kome se to smesi Monte Karlo konacno :D Rodzer sutra ce imati mnogo tezak mec, Vavrinka igra super ovaj turnir nije izgubio set do sada, ali msm da ce Rodzer sutra ginuti za titulu ! A ako cemo pravo i zasluzuje je .

Podrška za velikog Novaka iz Nišš

pre 10 godina

Hejteri, obradovaste ste li se i vi malo na veliku subotu ? Vidi se iz aviona da je dečko izašao povređen na teren i da je igrao sa bolom. Juče je teniski sajt TENNIS.COM imao poseban članak o toj povredi, nagovestili su ovako nešto, mislio sam da je preuveličano- al ispade tačno. Povreda je povreda, mnogo prosto, viša sila.. Mari- operacija leđa, Roger- isto leđa prošle godine, Rafa- naravno kolena, Delpo- ručni zglob, nisu ljudi roboti, gladijatorska sezona mora da uzme danak na telu.. Novak je u vrhunskoj formi, beleži fantastične rezultate, nadam se da će biti spreman za Madrid. Od ponedeljka Nadal je taj koji brani gomilu poena na šljaci, Nole mnogo manje, pa se otvara jasna i realna mogućnost za povratak na broj 1.

Beobrad

pre 10 godina

Jadno...!
Cemu tolika radost u pobedi nad povredjenim rivalom...?!
U finalu Indian Velsa, Novak ga je dobio, a bio je realno u losoj formi, sta bi danas bilo da je bio zdrav, jasno je svakom iole poznavaocu tenisa...!
Jedno je ne voleti Djokovica, a nesto drugo realno sagledati stanje stvari...!
Posl. dva gema sa par vinera je Novakova poruka F. sta ga ceka u prvom narednom mecu...!
F. se radovao na kraju i igrao kao da nije ni znao da je N. povredjen, ili je to svajcarska pragmaticnost, gleda se samo konacan ishod, okolnosti(povreda) su nebitne...

Ponos

pre 10 godina

Pa fed je gospodin,ali kada su djovak i nadal u formi i nisu povredjeni nema sta,operuga za cas posla,i on pocne da place.To Djovak idemo daljeeeee

...

pre 10 godina

Sramota. Kakvi naslovi. Ljudi kako mozete da kazete da je Federer bolji od Novaka kada Novak sa povredom igra egal sa Federerom. Bez komentara.
(Tamara, 19. april 2014 17:04)
Da a ovaj iga sa 6 godina starijim telom protiv novaka!!!!

bane

pre 10 godina

Jao kakva neborbenost Djokovića. I odkud sad povreda od prošle nedelje kad je razbijao u prva dva kola..
Nažalost, problem je u glavi a ne u ruci. Ponovo gubi bitan meč, pušta Federera da uzme i Monte Karlo jer mu to nedostaje u kolekciji.
Već vidjeno toliko puta..

Vragolan

pre 10 godina

Ukratko - gledali smo dominaciju najboljeg svih vremena, a verujem da bi isto bilo i da Đoković nije simulirao povredu da bi spasio čast, jednostavno ovakav Federer je predobar za bilo koju verziju Đokovića !
Na kraju, Novak treba da plati Federeru za odrzani cas tenisa !

bla bla

pre 10 godina

Kisa i Rafa jaci od Novaka, vetar i Rodik jaci od Novaka... prvi set je igrao maximalno, pad je dosao posle 1:1 u drugom i verujem da je u pitanju povreda, ali mora se priznati da je Federer odigrao maestralno 11/11 u prvom setu na mrezi! Pozdrav

mikin

pre 10 godina

1. Sa ovakvom igrom iluzorno je necemu se nadati. Ne treba mu Federer, videli smo juce.
2. Novak je mentalno jak. Pocinjem da sumnjam u to.
3. Kad god je trebao odbraniti neke silne bodove, nije uspevao. Kad je trebao dostici nekakav rekord, izjednaciti se u pobedama sa Federerom, uzeti RG i slicno, nije to uradio.
4. Sa Bekerom na klupi nema cemu da se nada.
5. Sa Bekerom ili bez njega, ali sa ovakvim bojazljivim pristupom igri niko nikada nije profitirao pa nece ni Novak.
6. Umesto da iskoristi Nadalov kiks i smanji razliku, on ce je povecati.
7. Lupajte minuse do mile volje. Bilo bi mi draze da je juce pobedio Lopez a ne danas Federer ... jer mu Novak poklonio prvi set.

Sulejman Velicanatveni no1

pre 10 godina

Ruka ga nije bolela kad je imao set loptu,e posto je on sam izgubio set poceo je tako zvani bol i one folirantske face. Dajte malo respekta najboljem ikada! Dobio ga na mozak i savrsenom igrom,a jedan se ovde nasao pametan pa napisao nema pojma. GS-17 ako znas da citas...Mislim da je to dovoljno!

Srb 1

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da postoje olosi koji jedva cekaju da Novak koji je ponos Srbije izgubi mec, da bi iskalili svoji ljubomoru i zavist.. Evidento je da je imao povredu koja ga je kocila tokom citavog meca. Samo napred Nole i dalje si najbolji!!

Ratko

pre 10 godina

Ne moze sa ovakim zglobom da se dobije Roger i to je to. Bice pravo cudo ali pravo cudo ako ga dobije. A publika je bruka i sramota koliko navijaju za Rogera kad pogodi u polje ili kad Novak promasi to su nevidjeni aplauzi i ovacije. Nego sta da se radi ako treba neka i preda ili neka izgura nekako do kraja meca. Ima 2 nedelje pauze da sredi zglob i juris na sledece masterse i RG.

Mairon

pre 10 godina

Priznanje Novaku sto je ostao na terenu do kraja i nije predao mec, to pokazuje da je pravi sampion. Kao veliki Rafin navijac, zelim Novaku da sto brze sanira povredu.
A svi koji su pisali najgore stvari o Rafi kada je povredjen igrao finale na Slemu, neka se zapitaju da li su fer i pravedni. Ti isti ljudi bi pisali sada takve stvari i o Novaku, da je kojim slucajem on iz neke druge zemlje.

hawkeye

pre 10 godina

Odajmo priznanje najvećem u istoriji,Federer to i jest,igrati tako sa 33 godine to je umetnost,a našem Noletu da osvoji RG i još mnogo GSa,on to može i hoće,za nas će uvek da bude najbolji !

Nole fan

pre 10 godina

Sada ce da se jave oni koji su samo procitali rezultat i koji ce da se nasladjuju pobedi matorog jodlera.A Novak sa pola desne ruke je mogao da dobije Penzionera.Da je predao mec tek kakvi bi komentari bili. Borio se do kraja koliko moze. Rizikovao. Trebalo bi da propusti Madrid u kome brani 70 poena a Rafa svih 1000.Znaci nista ne gubi. Bio bi pametan potez.Za tri nedelje do Rima da se potpuno oporavi i da tamo i na RG pokaze ko je i sta je

petar.pele

pre 10 godina

Pisem ovo stvarno nema smisla Nole ima povredu i treba da je zaleci bori se svaka cast ali trener BB je stvarno za sad baksuz pa neka govori svak sta zeli ali tako sada izgleda samo !!!! polufinale je za sad max sa njim a sa M. Vajdom skroz druga prica. Nadam se da ce to uskoro da se preokrene ili neka se vrati gospodin trener M.Vajda koji je ipak realno bolji i potrebniji Noletu

SRB

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da postoje ovakvi olosi koji jedva cekaju da Nole koji je ponos Srbije izgubi mec, da bi iskalili svoju ljubomoru i zavist. Evidentno je da ima povredu koja ga je kocila kroz citav mec. Samo napred Nole i dalje si najbolji!!

aardvark

pre 10 godina

Samo u nasoj zemlji i mogu da se ne vole nasi sportisti.Sigurno ce jedan Svajcarac navijati za Noleta protiv Federera.Nole je i izgubio prvi set zbog zgloba.Drug set je bio cista formalnost za Federera koji se radovao kao malo dete kada je pobedio protivnika koji je jedva vracao loptice.To pokazuje kakav je covek.Inace sam fizioterapeut pa znam sta znaci bol u zglobovima,a pogotovo u zglobu rucja.Oporavi se ti nama Nole i da si ziv i zdrav,a svi ovi "veliki Srbi" koji navijaju protiv tebe mogu da se pokriju usima.Toliko.
(CP3, 19. april 2014 17:53)

Neko ko se ponosi Novakom Đokovićem ne bi smeo da ocenjuje kakav je ko čovek. Toliko.

cacanin

pre 10 godina

Povreda ruke i pored toga 2 set lopte, 40:00 i nece. Na kraju statistika je K.... , Novak ima jedan viner manje ali i 6 gresaka manje.

vojvodjanin

pre 10 godina

Glavu gore Nole,zaleči povredu i napred...otpusti Bekera,bićeš PRVI do kraja godine! Zlotvori Noleta,pokažite malo razuma,ako ga imate,pa se čujemo brzo da se "prebrojite"

LazarL

pre 10 godina

Man' te se vi toga "povreda, povreda".
Rodja ga je razorio zato sto Rodja bolji igrac i igra bolje.
A Djovaku kao sto znamo, nije bas verovati na recima i na glumi.

Damir

pre 10 godina

Toliko o "razvaljivanju". Nole kad bi znao na mreži kao što zna Federer,teško da bi gubio više od meč-dva po sezoni. Ferrer isti. Stvarno su kao riba na suhom u tom dijelu igre,što je prilično čudno za takve igrače. Nisu jedini,doduše,ali ipak. Rafa je nekad samo izlazio na mrežu da se rukuje,a servis je služio da se počne poen - ali je usavršio kasnije i servu i volej da izgledaju sasvim pristojno.

Momcilo

pre 10 godina

Drago mi je da je ovaj nas naduvenko izgubio. Ajmo, cekamo mladje talente ovom je odzvonilo, vise mi nije zadovoljstvo da gledam njegove igre...

srbija

pre 10 godina

sramota od federera, da se onako raduje pobedi, sramota. a ni publika ništa bolja nije bila. nadam se da ćeš se brzo oporaviti, napred NOLE!!!!

Zoran

pre 10 godina

Ko prati tenis duže od 10 godina zna da je Federer na pocetku karijere bio dosta impulsivan i da je mnogo puta bacao reket. Možda ga je u Majamiju 2009. prvi put polomio, ali samo zato što je stipsa pa je uvek znao da ga baci tako da ga ne polomi.

RF81

pre 10 godina

I Rodzer je celu proslu sezonu imao povredu ledja,pa kad ga je Novak dobijao onda je to bila dominacija ! Kako god,Federer bi verovatno dobio mec i da je sa Novakom bilo sve ok ! I dok god bude Rodzer igrao bice najtezi protivnik Djokovicu .Nadalovu igru je procitao ali Rodzerovu jednostavno tesko !

Kosovar

pre 10 godina

Novak,
maybe you felt some pain in your arm during the second set, but Federer showed who is your daddy since in the first set. Once and FOREVER...
His Excellency, Roger Federer.

teka

pre 10 godina

Znaci sve je ok i onda samo zbog svoje gluposti izgubi set i naravno se iznervira i odluci da pusti mec samo zbog toga.Kao sad ga boli zglob na ruci a ne moze da trci?
Ma daj molim te.

joker

pre 10 godina

Bruka i sramota da neko na ovakav način predstavlja majku Srbiju. Treba mu pod hitno oduzeti pasoš jer jedna ozbiljna zemlja ovakvo ponižavanje ne sme da trpi.

zoran

pre 10 godina

Rodja ce Novaku uzimati meru i sa 60 godina starosti...

Sa druge strane Rafa, cim napuni 18. izvlachi Rodji ushi gde stigne...to je ta "mala" razlika...

Novaku se tresu noge pri samom izgovaranju Rodjinog imena, a ne da igra slobodnije...ceo njegov govor tela ukazuje da se plashi ovog kao zaba zmije...

Бојан Илић

pre 10 godina

Hajmoo Rodzer! Najveci svih vrjemena pobedi tog manekencica
(Sanddzak, 19. april 2014 16:12)

Како сте ви србомрзци грађани Србије смешни, то је страшно...:-)))

Ogi

pre 10 godina

Neću komentarisati meč..Federer je pobijedio i to je to, ali ljudi moji što mene nervira Višković to je strašno...ja ne znam ima li iritantnije osobe od njega

Deki

pre 10 godina

Zbog ovakvih, koji Novaka nazivaju manekencicem i njemu slicnih po budalastim komentarima, nam ovako dobro i ide u zivotu.
Novaku brz oporavak i uspesan nastavak sezone.

nisam ja, ja je

pre 10 godina

A publika je bruka i sramota koliko navijaju za Rogera kad pogodi u polje ili kad Novak promasi to su nevidjeni aplauzi i ovacije. (Ratko, 19. april 2014 16:34)

Da, stvarno skandal - tako navijati protiv domaceg igraca.

dovla

pre 10 godina

steta sto novak nije uspeo konacno da izjednaci skor protiv federera. sljaka je bila idealna prilika za to. ubedjen sam da novak ne moze da izgubi od federera na sljaci kada je zdrav. setimo se RG kada je novak lako pobedio federera sa 3-0. ostaje mi nejasno zasto je novak ulazio u ovaj mec i riyikovao tezu povredu pred najvazniji deo sezone i RG. To mi nikako nije jasno.

milorad

pre 10 godina

Razbio ga Rođa. Profesorski od prvog mometa. Sportista koji nikada ne bi pravio cirkus od tenisa i ne bi radio ovo sto radi Đokovic. Da je povredjen - ne igrao. A ne kao Đokovic, sto vise gubi - vise ga boli. Covek stalno trazi medijsku paznju. Stalno mu treba pozornica...Na kraju su se culi i zvizduci, jer ljudi ne shvataju da neko moze da igra reda radi i da na taj nacin kvari vise nego zasluzenu pobedu protivniika.
Bilo bi mu bolje da se ratosilja Bekera. Ionako ga je uzeo samo zbog medijske paznje i donatora. Cim mu nema Vajde, on ne lici na tenisera iz prvih deset. Jednostavno, Novak Đokovic je teniser sa ocajnim imidzom. Ta neumerenost u ponasanju ponekad nadmasuje njegov tenis.

Bg

pre 10 godina

Upravo je RF dobio prvi set. Sve i da je Novak iskoristio jednu id dve set lopte tesko da moze dalje sa ovom povredom zgloba. Vidi se po izrazu njegovog lica da nije dobro i verujem da se i on vec pomirio sa porazom ali zbog fer pleja nece predati mec posebno ne RF koji ga je ranije prozivao zbog toga. Cestitam unapred RF a Novaku zelim brz oporavak.

cobra

pre 10 godina

Jedan i jedini kralj za sva vremena jednog dana ovaj sport bez njega nece imati smisla,jednostavno covek je stil i sve ostalo pored njega izgleda tako jeftino

Srpskabanjaluka

pre 10 godina

Majstor ostaje majstor! navijam za noleta, ali federer je jednostavno princ tenisa. Svakako nas nole mu nazalost nje moze parirati .. uzivancija je gledati federera

Matrix

pre 10 godina

nznm dal je to slucajnost ali na kom god da je beker bio turniru sa novakom on ga nije osvajao...Vajda je bio na prosla 2 ii on ih je osvojio...mhhh BEKER COVEK BAKSUZ....ali eto novak i sa povredom je uspeo da igra egal sa fesererom i ne samo egal da je uzeo 1. set ko zna sta bi bilo,ali.....sad treba novak da stisne jer rafa nije u dobroj formi ii mnogo bodova brani velika je sansa da ce novak biti ponovo br.1 NOVAK No.1!!!!!

Krstic

pre 10 godina

Mislim da je Djokovic napravio dva velika kiksa I da je time privukao nmoge svoje navijaci,koji su bili uvek uz njega I proslavljali sve njegove pobede.Prvi kiks je napravio kada je na 20 km.od Novog Sada pomagao gradjanima zbog velikih smetova od snega,a odbio da igra za reprezentagiju Srbije,iako je bila oslabljena neigranje Tipsarevica,i troickog.Drugi kiks je napravio prisustvom na kosarkaskoj utakmici CZ I njegovo navijanje za Zvezdu,sto je u redu,ali sutradan kada je igrao Partizan on nije dosao da glada I da njega pozdrave navijaci.Napominjem da je utakmica Zvezda bila druga kosarkaska liga Evrope a Partizana prva kosarkaska liga Evrope.Mislim da Partizan ipak ima I neke zasluge za njegovu sjajnu karijeru.

stotijeovotrebalo

pre 10 godina

strasno nekorektan novak danas...prema navijacima, rodzeru pa i sebi samom...zasto je izasao na teren ako ne moze...kao idem pa ako prode prode...a mi kao trebamo patiti s njim, rodzer s druge strane mreze gleda mucenika, beker spusta glavu...kakva losa drama...

Dyne-O-Myte

pre 10 godina

Ali publika,da li je neko primetio koliko navijaju za Federera?! Noletu uopste nisu tapsali...a za onoga vristali!
(sTA TE bRIGa, 19. april 2014 17:13)

Hmmm, baš se pitam zašto li je to tako... ;)

nadrealni realista

pre 10 godina

E kakva crna povreda.Ovo sto cu vam ja reci je cista istina.Kako se nije zalio na povredu kada je drao ove nizerazredne tenisere?Tada je bio super,sjajan.A sada,cim je izgubio od rodzera,odmah je povreda...

acomurija

pre 10 godina

Čim su mu u publici otac i majka počne da se prenemaže. Ogromnu negativnu energiju mu unose!
Zna se i zašto, ali, bez obzira što je javna ličnost, da se ne mešam u detalje, osim da se zna da nemaju pravo da mu uništavaju karijeru zato što im se buduća snajka ne sviđa...

Mikron

pre 10 godina

Sada razumemo Nadala u finalu Melburna, ili je mozda to samo fol jer je pred sobom imao jaceg Vavrinku, kao sto je sada Novak imao jaceg Federera preko mreze. Mozda bi novinari trebalo malo da smire strasti, kad god prognoziraju kada ce Novak biti na 1. mestu, on kiksne, sada maltene kao da se nije igrao Monte Karlo u odnosu na Nadala.

Antidoping kontrola

pre 10 godina

Kada sam videla da Novak ide na Švajcarca u polufinalu, naslutila sam ovakav epilog!
Švajcarcu treba ovaj turnir da bi bio "najbolji teniser svih vremena".
Ko zna koliko je imao ovakvih mečeva tokom karijere!?
Znam da ću dobiti mnogo minusa za ove reči, ali potrebno je stalno potencirati da je ovo mnogo više od igre...
...
Silom prilika, najbolji teniser na svetu je i najbolji glumac među teniserima.
Novaku želim da odmah baci zavoj i zagrli svoju Jelenu i da u zdravlju i sreći sa najmilijima provede Vaskršnje praznike.
Svima, takođe, HRISTOS VASKRSE

Jovan

pre 10 godina

Ne moze se optuziti Beker za sve, ali ne moze covek ni da ne primeti da je baksuz. Uvek neki problemi kada je on u lozi. Najiskrenije se nadam da ce Vajda biti na RGu.

Objektivno

pre 10 godina

Ajde ljudi da se ne varamo.

Opet ista prica. Mentalni kolaps (Pogotovo protiv Federera), kao i uvek kada je pred njemu neki rekord, nesto vazno.

Povreda je cist izgovor. Sve je punom snagom igrao do 5-4 15-40 i onda je prosuo sve sanse koje je imao... i onda posle toga izgubio svoj servis gejm od 40-0 (pet pojena za redom). Opet mentalna blokada je razlog za te katastrofe sto je izveo na terenu.

Posle toga totalna emotivna i duhovna predaja protiv Federera u drugom setu, i to je naj zastrasujuce. Mora da se bori maksimalno posle katastrofe u prvom setu, ali on se kao kesa predao, samarao, nije ni trcao.

Ja sam njegov naj veci navijac ali ovakve stvare se stvarno tesko gledaju.

Pero

pre 10 godina

Neko reče kako je publika navijala za Federera. Naravno, on i Nadal su Zvezda i Partizan, sve ostalo dođe i prođe - baš kao Obilić (i on je bio prvak Jugoslavije).

Dermendziev

pre 10 godina

Ako je vec stvarno tako(mislim na tezinu povrede) mozda nije ni trebalo izaci,a iskreno mislim da nije bas tako.

Kako je tako divno i silovito trcao i udarao do 5:5,pri vodjstvu na servis Federera 40:15,vodjstvu 40:0,to mi nije jasno?!Mislim da treba biti posten do kraja i ne umanjivati Federerovu pobedu.

Onako kako je Novak ocitao lekciju Nadalu u Majamiu,slicno je danas to odradio Federer.

Novakovo je da analizira poraz,pa mozda i saradnju sa Bekerom.

Znam da ce predstavnici teorije zavere reci kako je zacrtano da Federer osvoji ovaj turnir koji mu nedostaje,Novak cestitati Federeru,ali usput ipak reci kako je bio povredjen,mnogi jos jednom reci kako je Novak najbolji u istoriji tenisa...Najmanje ce svakako biti onih koji "ne vide" kako velemajstor igra u tridesetdrugoj.Sta se tu moze,od podneblja se ne moze pobeci(jucerasnjim ispadanjem Nadala,"nije sve bilo gotovo",a da bude ironija veca, Nadal je povecao prednost jos za 220 bodova).

Novaku zelim brz psiholoski oporavak(nikada ga ovakvog razbitog posle meca nisam video),puno zdravlja i ne rizikovati sa povredama kada postoje,godina je duga,grunt(sljaka) tek sto je poceo.

Pozdrav!

Dado

pre 10 godina

Samo sam cekao kraj meca pa da komentarisem gdje su oni pametnjakovici sad dedica, dobit ce ga Nole s jednom rukom bla bla pa ljudi ne igra protiv Montanesa nego najveceg svih vremena jos jednom se pokazalo da je Noletu Federer najaci protivnik cak mu je i protiv Mareja teze nego protiv Nadala bit ce ovo zanimljiva sezona Federer,Nole,Wawrinka,Nadal ravnopravni potpuno

Swiss maestro

pre 10 godina

Bandaz na ledjima ne moze da se vidi a to nije bilo vazno u dva meca u dve nedelje krajem 2013 e pa tako me ne interesuje ni ova povreda,18-16 REALNOST.
Konstatacija:"Kad god je trebalo Novak da uradi nesto veliko nesto se isprecilo"...e pa da se ledja nisu isprecila sad bi bilo 19-15 minimum

Djenka snima film, grobari statisti ...

pre 10 godina

Vujosevic je konacno uspeo da zatruje omladinu mrznjom , da su grobari poceli opasno da mrze Novaka , a sve zbog toga sto je zvezdas.

danijel

pre 10 godina

Nista strasno. kao rodzerov navihac priznajem da je novak bio povredjen.. ali ne u prvom setu, vec u drugom.
Federer svakako igra dobar tenis.. to nije slucajno ove godine..
Federer je vec dva puta dobio novaka ove godine..

ništa čudno

pre 10 godina

Novak se neki dan pohvali da mu je masters u Monte-Carlu jedan od najdražih turnira i da u njemu ima brojnu publiku,međutim današnje polufinale pokaza da je on bio u v e l i k o j zabludi,jer velika većina gledalaca navijala je za Rodžera.To nije nikakvo iznenađenje ,jer već više od 10 godina publika na svakom turniru u najvećem broju navijaju za njega.Pridobio ih je naravno svojim stilom ige i ponašanjem na i van terena ,a ne tamo nekim zabavljačkim uratcima.

Rene

pre 10 godina

Juče sam posle meča sa Lopezom napisao komentar da me brine taj zglob. Mislim da povreda nije nimalo naivna. Ceo turnir je, ako ste pratili statistiku, vrlo sporo servirao,a naročito danas. Prosek prvog servisa je bio 172km/h. Videlo se juče kod FH da zglob pravi probleme, jer je mašio zicere, drop šot je udarao bez osećaja,voleje je dosta tvrdo igrao i što je jako bitno slajs skoro niije igrao tokom celog turnira.
S obzirom da u Madridu brani samo 10 poena, trebao bi da propusti ovaj turnir.Pozdrav svima.

Darko

pre 10 godina

nadalomrsci jer se nole sada folira? pobegao od vavrinke? ili tiha suspenzija? to su sve vasi izrazi kad pljujete Rafu
(rafa!!!, 19. april 2014 18:06)

Nemoj tako, pa jasno je da kad Novak izgubi, to je splet nesrećnih okolnosti, fantomska povreda ili je prosto namerno izgubio. Nema šanse da su Rodžer i Rafa bolji od njega. Ma ni izbliza... ;D

ŽAE

pre 10 godina

Ruka ga nije bolela kad je imao set loptu,e posto je on sam izgubio set poceo je tako zvani bol i one folirantske face. Dajte malo respekta najboljem ikada! Dobio ga na mozak i savrsenom igrom,a jedan se ovde nasao pametan pa napisao nema pojma. GS-17 ako znas da citas...Mislim da je to dovoljno!
(Sulejman Velicanatveni no1, 19. april 2014 17:44)

Pa stvarno, dokle više glumljenje povrede kad se izgubi set? Daj izgubi jednom k'o čovek ako umeš! A što se tiče prozivanja tate Rodžera - sve si rekao: GS-17.

objektivni Novakov navijac

pre 10 godina

Neka su ti lake rane - moj junace!Bitka je izgubljena ne i rat!Svi koji su gledali videlo se po tvom licu da nezelis da predas i povuces se iako si igrao sa jednom rukom!Cuvaj se za naredne susrete bice dana za megdana!

Negativni

pre 10 godina

Mene samo zanima kako to da je Vavrinka bio fenomenalan na AO protiv Nadala u prvom setu (u kojem, po novinarima, Nadal nije bio povredjen) a sada je Novak od samog početka meča bio povredjen? Koliko god da je naš i da ga volimo, malo poštenja i profesionalizma nije na odmet. Svako ko se bar malo razume u tenis video je da Novak ima ozbiljne probleme pri udarcima, isto kao što se videlo na AO već posle dva gema da je Nadal povredjen i da udara kao na lakšem treningu. Ajmo malo da budemo ljudi iako smo Srbi.

Swedenonline

pre 10 godina

Samim tim sto nije dao Walk Over zaradio je vise nego ce ga kostati sanacija povrede, zna nas Srbin da racuna! Jednostavna prenapregnutost od svih kik servi koje je odradio za sljaku, Ultrazvicna terapija i ce bude ko NovAK :)

deniboy

pre 10 godina

Žao mi je Novaka jer je morao igrati povrijeđen,a zanima me kako se sada osjećaju oni koji su likovali na Nadalovu povredu na Aus openu.Uvijek se to može dogoditi i vašem igraču,ne treba biti proklet.

kockar

pre 10 godina

BB je nasledio Noletovu povredu od Vajde. Nije BB kriv, vec onaj ko ga je pre toga napinjao da igra svako finale. Ali srecom do Madrida ima 2 nedelje pauze.

slavica

pre 10 godina

Najveći peh za sportistu je povreda koja ga stavlja u neravnopravan položaj prema protivniku.Tužno je bilo gledati Noleta kako se mučida da bi oštovao publiku u gradu u kojem živi.Na žalost povrede su sastavni deo sporta.Trebalo je da preda meč ,bez obzira na komentare ,da ne bi rizokovao veću povredu nego što jeste.A zlobnici , stidite se neumesnih komentara. Pitam se da li Nadala pljuju u Španiji I omalovažavaju zato je što je izgubio meč u četvrtfinalu?Naravno da ne !Zlobnici napadaju Novaka kad izgubi meč zbog slabije partije ,ali ovi komentari kad izgubi meč zbog nemogućnosti da igra zbog povrede prevazile svaku meru dobrog ukusa . Srbija definitivno ne zaslužuje takvog sportistu.

Nesalomivi-novosadjanin

pre 10 godina

Ne mogu da kazem da se radujem zbog poraza Djoleta, ali mi je drago sto je put Fedexu do titule ipak olaksan. Od njega sada vise jos zavisi samo.

Sasha

pre 10 godina

Rafin sam fan 100%, ali mi je jako zao Novaka i njegove povrede. Novak je bio i ostao lafcina, fer igrac i veliki borac i prosto ne mogu da docekam prave teniske meceve, a to su mecevi Nadal-Djokovic. Nole je sretan jer zaista nije imao mnogo povreda u karijeri, ali i on je covjek i u 27-oj godini je sasvim normalno da bude povreda. Nadam se da ce se uskoro oporaviti.

Христос васкрсе!

Nenad

pre 10 godina

Nema veze,niko od nas nije znao da je toliko ozbiljno,Novak to nije potencirao tokom turnira,a i nije se primecivalo u prethodnim mecevima da ima toliko problema kao danas,cak ni najmanjih.Ocigledno je pokusavao to da sakrije,ali sada je isplivalo.Steta,taman dodje na jedan mec da izjednaci skor sa Rogerom i nema srece.Ali,dobro,bice dana za megdana!Najbitnije je da se Novak sada lepo oporavi i odmori do Madrida,imace 2 nedelje,a tamo ce imati lepu sansu da osvoji nove bodove(ispao odmah na startu,u 2.kolu),jer je ovde izgubio nekoliko stotina.Sreca je u toj trci sa Rafom da je i Nadal izgubio nekih 400 bodova porazom od Ferrera.Oporavi se,odmori i pripremi Nole,pa idemo u Madrid,u sred Nadalove Spanije i u grotlo spanske,negostoljubive publike po titulu i po nove bodove u borbi za mesto broj 1!

Bojan

pre 10 godina

Kako Novaka nije samo sramota da izgubi tako mec? Odakle mu pravo da ne pobedi, kada sam odvojio svoje slobodno vreme da gledam ceo mec, zaleci se na kobajagi povredu ruke? Dokle bre vise? NJegova je obaveza da pobedjuje!!

Tt

pre 10 godina

Novak puni 27. godina uskoro a vi upravo od 27-e godine šaljete Rogera u penziju. Kao da je juče bio meč u Majamiju kada je Federer slomio reket prvi put u karijeri. Otpisali smo ga a vidi ga danas, 33 godine a kao u najboljim danima. Osvojiće i Monte Carlo i Dejvis kup. Ostaje mu Rim. Volim Novaka i veliki sam fan ali Roger je živa legenda...

doktor

pre 10 godina

Djokovic se raspada ko juniorka.. Ne sumnjam da je povredjen,nema razloga da folira.. On je sebi rekao ili da pobedim u 2 seta ili ako izgubim prvi da se predam

Jasna

pre 10 godina

Nole ne zeli da kazu da se vadi na zglob pa ne trazi medicinsku pomoc jer i sam vidi da ovako ne moze da pobedi. Nije jos kraj meca ali u njegovoj glavi jeste. Imace 2 nedelje da zaleci povredu do Madrida.

nemanja

pre 10 godina

Mec je manje vise nebitan jer je djokovic sa svojom povredom unistio dobru igru federera,necu da ulazim u to da li glumi ili ne,ali kada je u prva 2 kola izgubio 2 gema tada se nije govorilo o povredi vec o surovosti djokovica koji gazi sve.Najaca scena na mecu je bila kada je federer ponovio servis jer djokovic nije bio spreman,poblika ga ometala,ja sam se odusevio,federeru koji servira publika nije smetala,a djokovicu jeste...Kralj nole,i onda on je najveci feir-play igrac,i mentalna gromada...takodje pogledajte na youtube-u kako djokovic place jer ga boli zglob na nozi kada daje intervju,a vi federera nazivate placljivkom i smejete se...Inace mislio sam da djokovic dobija mec,jer je igrom obecavao,ali...pozz svima

Smrtnik

pre 10 godina

Gledati u Rodzera u tim godinama kako igra i kako se nosi sa svim igracima iz top 10 je stvarno neverovatno,da ne kazem nesto drugo. Svaka cast ostalim ali jedan je neprevazidjen umetnik,teniski genije carobnjak ove igre a to je svakako Rodzer Federer! Covek i dalje dokazuje da traje i pored silnih rekorda oborenih. A sto je najbitnije i dalje zadaje domace zadatke ostalim teniserima. Samo sto oni nisu u stanju da to isprate i pored pobeda koje ostvare ponekad.!

Bakster

pre 10 godina

Rodzer sigurno da ce do kraja karijere osvojiti i Rim kao i dejvis kup i Monte carlo,jednostavno covek je mag ove igre,neprevazidjeni i rodjeni sampion ovog sporta. Takvog igraca retko da cemo prilike da vidimo kad se bude penzionisao. Naravno da su tu Rafa i Novak istom rangu sa njim ali Federer jednostavno njegov tenis je drugaciji.

Janko

pre 10 godina

Svaka druga recenica ove vesti sadrzi u sebi kako je Djokovic "ocigledno povredjen", svaka treca kako se "hrabro borio". Kao da se i drugi ne bore i kao da drugi nikad ne igraju povredjeni. Mislim da je to u najmanju ruku preterano i nepotrebno s obzirom na protivnika koji je stajao na drugoj strani mreze, koji odavno ima preko 30 godina, koji se nikad nije zalio na povrede, voleli ga mi ili ne.

Бојан Илић

pre 10 godina

Beker dosao sa nekog aftera na mec!!!
(sa zurke, 19. april 2014 17:20)

Надуо се као Марадона!:-))

Ћоле, све најбоље, краљ си и без круне!

dado

pre 10 godina

Ne znam zasto se toliko ljudi "pale" na Djokoviceve poraze, pa se nemalo pise rekapitulacija njegove karijere sa posebnim osvrtom na Novakovu mentalnu snagu/slabost
U pitanju je zapravo bio samo jedan mac, jedan u nizu, jedan dan na poslu..

G

pre 10 godina

A publika je bruka i sramota koliko navijaju za Rogera kad pogodi u polje ili kad Novak promasi to su nevidjeni aplauzi i ovacije. (Ratko, 19. april 2014 16:34)

Da, stvarno skandal - tako navijati protiv domaceg igraca.
(nisam ja, ja je, 19. april 2014 18:09)

HAHAHAHHHHAHAHA, skandal, nema šta, pa zar sme neko protiv našeg Đovaka Nacionalea da navija?

mada kad Nole igra ništa nije nemoguće

pre 10 godina

Nole je izgubio dosta energije sinoć, kada se na to dodaju i problemi sa zglobom,pobeda izgleda kao nemoguća misija

max

pre 10 godina

Važno da Nole ostane zdrav ne mora da igra čak ni Madrid ni Rim da se spremi za Garros ako je neka povreda,nadamo se da nije..Ja sam tipovao na Wawrinku da će osvojiti Monte Carlo,mada Fed je Fed,Stanislas igra fantastični tenis !!

Tenis

pre 10 godina

U prva dva meca na turniru Novak je ukupno proveo jedva sat ipo vremena. Tek je juce imao duzi i zahtevniji mec i nije ni cudo da se vec rovit zglob pogorsao. Izgubio je ali nije smak sveta. Novinari su krivi sto stalno forsiraju pricu o Noletovom povratku na prvo mesto, stalno iznose racunicu ali takvu da se PODRAZUMEVA da Novak sve turnire do RG dobije. Gde trcite pred rudu?Pustite coveka na miru. Igra lep tenis, u dobroj je formi, povredu ce zdravlje Boze zaleciti a sta god u buduce da osvoji dobro je doslo. On je vrhunski sportista i pred njim je jos mnogo uspeha. Svima srecan praznik-HRISTOS VASKRESE!

Robert

pre 10 godina

Zašto uvek fali realnosti u novinskim člancima, a preovladava pristrasnost?

Kada Federer pobedi Novaka, uvek ide priča o "Novakovoj slabijoj igri" i "igri ispod svog nivoa koju je protivnik iskoristio", a sada počinje i priča o povredama.

Kada Novak pobedi Federera, ide priča o "čišćenju sa terena" i "kako je odmah nametnuo svoju igru, oterao ga iza osnovne linije i ovaj nije imao šanse", i sl.

Bio je i Federer povređen prošle godine, a pre 5-6 sezona na nogama se izborio sa mononukleozom i igrao bez prekida, ali ti faktori se nekako nisu pominjali kada bi gubio od našeg tenisera. Tada je obično postojala samo jedna reč za Novaka (dominacija) i jedna za Rodžera (penzija).

Navijajte, ljudi, za koga god hoćete, ali nemojte u navijačkom slepilu gubiti kontakt sa realnošću.

brebaki

pre 10 godina

Na 100 evrica dodje 350, 13-a plata u aprilu, hvala ti Rozere, veliki covece!
(cin-cin, 19. april 2014 17:49)

...jos samo da si odigrao...

legionar

pre 10 godina

Nadam se da ce Nole ponovo biti broj 1,ali moram da konstatujem dovoljno samo prvi set gde Nole nije izgledao da ce predati,da ga je Federer unistio u 10 gemu u gemu kad je branio 2 brejk lopte,izmorio ga je potpuno a pri tom na mrezi je imao 11od11 i extra prvi servis.Rodzer Federer covek koji igra kao da je vrsnjak,nola,nadala,mareja,conge,vavrinke,ej a zamislite sve njih za 6-7 godina,plus porodica trece dete na putu,odakle mu vise ta strast,energija,e zbog svega toga on je za mene najbolji ikad pa makar ne osvojio vise nijednog turnira,pa makar oborili rekorde grem slem titula,nedelja na 1 mestu i sve on je RF no1!Jos jednom,nadam se da ce Nole osvojiti Roland Garos i uskoro da opet bude prvi...

publika

pre 10 godina

(Gajetano, 19. april 2014 16:57)
Ne razumem sta ti nije jasno za publiku? Pozdravljali su svaki lep potez Rogera, ne znam zasto ne bi, to nema nikakve veze sa Novakovom povredom. Sa druge strane Novak je dobio sto se kaze "stojece ovacije" cini mi se pred pocetak njegovog poslednjeg servis gema, takodje je ispracen lepim aplauzom i na kraju mece. Mislim da je publika danas bila izuzetno korektna.

cobra

pre 10 godina

Jedan i jedini kralj za sva vremena jednog dana ovaj sport bez njega nece imati smisla,jednostavno covek je stil i sve ostalo pored njega izgleda tako jeftino

eksperti

pre 10 godina

@max Najmiliji su mi ovakvi pametnjakovici koji kazu tipovali su na Vavrinku da osvoji MC jer igra strasan tenis. Od januara meseca Vavrinka ne moze da se sastavi, gubi od igraca koji su van prvih 50, potpuno je van forme. Ali vi eksperti ste eto tipovali da ce on da osvoji MC. Covek je imap vise srece nego pameti na ovom turniru, a sutra ce verovatno biti statista protiv Feda, kao i inace.

Milan

pre 10 godina

@(Vragolan, 19. april 2014 17:42)

Ih sto volim takve kao ti. Bez vas bih mnogo teze podnosio ovu krizu. Ovako, dobro me nasmejete i oraspolozite. Da vas nema trebalo bi da vas neko nacrta (Corax na primer...)

RF

pre 10 godina

Neosporno je da Nadal nikako ne lezi Federeru i to njihov skor pokazuje, mada su skoro sve meceve igrali tvrdo da je Federer malo stabilniji bio u nekim mecevima bio i skor mnogo bolji za njega, ali prosto nekako mentalno skroz lose igra protiv Rafe. Ali da je Federer najbolji ikada to ne treba sporiti, onakav talanet i osecaj za tenis i onakva lakoca, u par poena danas je pokazao nesto sto jednostavno nijedan trener na svetu ne moze da vas nauci, prosto se rodite sa tim. Drugo impresivna je forma i fizicka spremnost Federera, tacno se videlo da je prosle godine malo trenirao i da su ga bolela ledja. Ako Rodzer bude fizicki zdrav i spreman sigurno na Vimbldonu favorit broj 1 , sa onakom igrom na mrezi, ostali nema sta da traze na travi sa njim. Nadal, Djokovic i Marej zajedno nemaju ni u pola znanja i umeca da igraju na mrezi kao Federer. I treba danas posebno pohvaliti bekend Rodzera, Djokovic je striktno forsirao njegov bekend ali tesko je uspevao da ga probije.

Sremac

pre 10 godina

Pa sta reci...
Ravnopravna borba u prvom setu uz par vrhunskih poena,a u drugom mi je zaista bilo zao da gledam Novaka kako se muci sa povredom iako sam strastveni navijac Federera.
Svaka cast samo Noletu sto nije predao mec jer to uvek ostavlja gorak ukus pobede.
Cestitke Rodzeru na plasmanu u finale.
Nije se Svajcarsko finale dogodilo u Australiji ali jeste u Monaku.

da da da

pre 10 godina

ne fali mu Sangaj...osvojio je taj turnir...pogledaj atp ili vikipediju...imas celu statistiku....Madrid mu je 3/8 a Sangaj 1/10(trofej/ucestvovanje)....sutra da se Roland Garros prenese u Beograd sta bi onda racunao da Nadal nije osvojio nijedan Beograd????

nije uvek kako pisu nase novine ili kako se objavi na tv-u...kad bi pratio pogotovo sportsku statistiku shvatio bi koloko ima gresaka

aleksa

pre 10 godina

Ne mogu da verujem kakve sve komentare citam. Ajde to sto ih citam nego sto imaju uveliko vise pluseva nago minusa. Pa treba da vas je stid vas kojih se ponosite Noletom samo kad on pobedjuje, a kad gubi da ga odbacujete kao neko smece. Razumem ako neko ne navija za Novaka(jedva razumem ako je Srbin u pitanju), mozda Nole svarno i ne valja u svakom smislu, ali najvise mrzim kad je neko tako slabog karaktera. Stidite se bre, pokrijte se usima. Nole puna podrska junace drzi se pa da u maju slavimo dve velike titule ;)

Swedenonline

pre 10 godina

(Placam porez, 20. april 2014 04:00) pa ko ti je kriv kad nemozes da selis u Monako, sve se bojim da nebi da mozes hahahaha