Sreda, 02.04.2014.

17:54

I Đoković uz Zvezdu u Areni!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković prisustvuje utakmici polufinala Evrokupa Crvena zvezda – Uniks, koju B92 direktno prenosi.

Izvor: B92

I Ðokoviæ uz Zvezdu u Areni! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

124 Komentari

Sortiraj po:

marko czv

pre 10 godina

Ja sam veliki zvezdas I jako sam ponosan na zvezdu zbog sinocnje pobede..takodje uvek sam navijao za partizan u evropskim utakmicama(narocito pamtim ona utakmica protiv njukasla).Mislim da je ova mrznja Vujosevica prema Zvezdi mnogo promenila stvari I da je sve vise mrznje medju nas..to se mora promeniti.pozdrav

pravda za partizan

pre 10 godina

Imaju Mišu Tumbasa, Sandru Partizan, Tadića, Ružića i braću Dodik... dovoljno o kakvom se klubu radi.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zarubica94, 2. april 2014 23:05)

Ne zaboravi Marka Bulata i Zoranu Pavic i histeriju kad im se Troicki pojavio na utakmici..

Guide

pre 10 godina

grobari dali vi imate ovakvog poznatog navijaca
(smederevo, 02. april 2014 21:55)
Imamo puno poznatih navijaca, moj nastavnik srpskog je navijao za Partizan.

milos

pre 10 godina

navijac zvezdin :pa ludi meni se smucilo ovo prepucavanje preko sporta vi grobari i mi cigani treba da shatite da ste prvo SRBI pa posle ostalo geleo bih da svatite smisao sportaJR

lex

pre 10 godina

Navijam za Zvedu. Moj omiljeni kosarkas je Sale Djorsjevic, odrastao sam uz njegove trojke Litvanicma i Hrvatima, mnogo mi je drago sto je preuzeo Srbiju. Vecini mojih drugova uzori su bili Divac, Bodiroga ili Danilovic. Da li je to neka vrednost biti neutralan i ne smeti izreci svoj stav? Da li te zbog toga neko voli, ili zbog tvojih uspeha i karaktera?

Mоје мишљење

pre 10 godina

grobari dali vi imate ovakvog poznatog navijaca
(smederevo, 02. april 2014 21:55)
Имају Виктора Троицког

zarubica94

pre 10 godina

Grobari da li vi imate ovakvog poznatog navijaca?
(smederevo, 02. april 2014 21:55)

Imaju Mišu Tumbasa, Sandru Partizan, Tadića, Ružića i braću Dodik... dovoljno o kakvom se klubu radi.

Daredevil

pre 10 godina

Grobar sam od kada znam za sebe,to što Nole navija za Zvezdu mi ne smeta,to je njegov izbor i to poštujem.
Čestitke na pobedi protiv Kazana i naravno i dalje navijam i podržavam Noleta u svakom njegovom meču koji će odigrati....
Pozdrav svim pravim ljubiteljima sporta....

cccc

pre 10 godina

garantujem da ce Dule Vujosevic sutra da sazove konferenciju za novinare i da ce da popljuje Noleta jer se udruzio protiv Partizana ...a mozda cei da ga moli za pare...hahahha

Darko

pre 10 godina

Ne vidim zasto se pravdas Novace da si gledao i Partizan.
Pravi grobari ti ne zameraju sto navijas za Zvezdu.Ti si nas najbolji predstavnik u svetu i svi pravi Srbi su uz tebe.Stop podelama.

tosho

pre 10 godina

Pa da,grobari i ne procitaju tekst,vec ospu paljbu po coveku zato sto je zamislite,dosao na Zvezdinu utakmicu,a lepo pise da je Novak u Areni bio pre par godina da gleda Partizan u Evroligi.Sta reci?

djiki

pre 10 godina

Ja razumem navijače partizana. Njihov klub godinama igra dobro ima dobar tim i podršku države i vlasti i jedva posle 10 godina napuni arenu. I onda dođe jedan drugi klub koji isto to uradi za mnogo kraće vreme, i Potseti ih kako su sve ove godine bili u zabludi da su moćni i da ih ima više. Pa svako bi imao komplekse

Lokalac

pre 10 godina

Ma Novak sta god da uradi on je za mene nas najomiljeniji i najbolji sportista svih vremena, jedina svetska velicina. Tek dosata mesta iza njega dolaze Divac, Djordjevic, Danilovic, Dzajic, Cavic...
Ljudima je mozda cudno sto on kao igrac individualnog sporta se deklarise. Ja nemam nista protiv toga. Uvek je bio korektan, bio je clan (a cini mi se da je i dalje) TK Partizan, navija za Zvezdu, mislim da je i pravedno, podelio je deo svoje slave i na jedne i na druge.
Pa kad ce da gleda ako ne sad u polufinalu. A gledao je i nas u EL. Jednosstavno je covek iznad svih mizernih prepucavanja. Godinma ispred svog vremena u svakom smislu.

Jedan je Novak

pre 10 godina

Izvinite, gospodo, nije Novak "trenirao u Partizanu" nego je godinama bio registrovani igrač TK Partizan i u njegovom dresu igrao. Nikada nije bio član nijednog drugog teniskog kluba a ispisnicu iz Partizana nikada nije uzeo. Navija za CZ, to je jedno, bio je teniser Partizana, to je drugo, i ja u tome vidim njegovu veličinu. Kad je Partizan igrao EL pre trigodine on je za špansku "Marku" dao veliki intevju i rekao je tada da navija za košarkaše Partizana, pitao je je novinara - hoćete da vam kažem imena košarkaša Partizana...koji su tada gostovali u Španiji. Vi ste sitni mali navijači, Novak je svetska veličina.

milos

pre 10 godina

Navija jos i za Boku Juniors, San Lorenco, Real Madrid, Benfiku, Milan...
(Voracek 93, 2. april 2014 18:09) 
Pa i vi navijate za Milan ? Braca ste sa njima....

despot

pre 10 godina

(Grobar, 2. april 2014 18:34)
Velicina Novaka je u tome sto promovise Srbiju i sve Srpske sportiste. Imao je malo slobodnog vremena i iskoristio ga da pogleda SRPSKI klub koji se bori u medjunarodnom takmicenju. U ovom trenutku nije bitno da li su u pitanju "grobari" ili "cigani' treba kao i Novak da navijamo svi kao jedan za SRPSKI KLUB i da se pronosi ime Srbije preko svih sportova, a da je srece da se i ime Srbije pronosi kao zemlje u kojoj cvetaju red rad i prosperitet i u kojoj svi mogu da zive od svog rada. Iako sam simpatizer Partizana veceras svim srcem navijam za Zvezdu jer je to predstavnik moje zemlje. Kada to budemo svi shvatili, i kad se budemo delili na "grobare" "Cigane" ili ostale, onda ce i ovom narodu krenuti na bolje.

Sasa

pre 10 godina

Kako Djokovic sme da navija za Zvezdu ? Ocekujemo saopstenja
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Humska 1a = Zagrebacka bb, 2. april 2014 18:13)

To sto "ocekujes " saopstenje, govori vise o tebi i tvojoj inteligenciji. Na zazlost ima ih dosta i na onoj drugoj strani.Deco, sta Vi imate od zivota. Na sta se sveo Vas zivot? Hranite se saopstenjima ? Zivite od saopstenja do saopstenja tipkajuci po telefonima i kompkuterima.
Prolece je , izadjite na vazduh, prodisite malo, izbacite negativnu energiju.Posto vidim da vasa "sorta" ne moze da shvati da svako ima pravo na zzivot, politicko opredeljenje, za koga ce da navija , koju vrstu muzike zeli da slusa, ne zelim da ti saljem "poruku" ionako je ne bi shvatio.
Djokovic je najvece ime naseg tenisa ikada i sta je bitno da li je igrao za TK Partizan ili navija za CZ. On je za pravog ljubitelja sporta u nasoj zemlji ikona i doci ce da podrzi svoj klub za koji navija. Zamisli, i ja cu kao veliki partizanovac da gledam utakmicu , jer volim kosarku, pre svega, polufinale bilo kog takmicenja je velika utakmica i veliki uspeh za onog ko je ucesnik i ocekujem dobru utakmicu.
A ti i dalje "cekaj" saopstenje, jer ne umes ni da se radujes uspehu svog tima.

Zoran

pre 10 godina

Ne vidim nista lose u tome sto se Novak deklarise kao Zvezdas i ne samo zbog toga sto sam i ja Zvezdas. Sale Djordjevic je Partizanovac, kao i Vlade Divac, Danilovic i mnogi drugi, i nikada mi nije smetalo sto se deklarisu kao Partizanovci. Za mene su oni srpske sportske legende. Najmanje je bitno za koji su klub igrali. Nikada necu razumeti navijace Partizana ili Zvezde koji navijaju da im komsije izgube u evropskim kupovima. Od malih nogu sam uvek u evropskim kupovima navijao za nase klubove. Protiv Partizana navijam jedino u direktnim duelima sa Zvezdom i u fubalskom prvenstvu Srbije. U Evropi je za mene Partizan isto sto i Zvezda.

GrobaR

pre 10 godina

Dule na konferenciji 48 puta spomenuo Crvenu Zvezdu, a vidim ovde 90% komentara se odnosi na Vujosevica. Znaci ne na to sto Nole dolazi da bodri klub u veoma bitnoj utakmici vec o Vujosevicu. E sad tu se vidi da vas zaoble za kosarku, za Noleta, za Euro kup, itd. vi samo zelite da budete bolji od Partizana.

Petar.S

pre 10 godina

Jeste navijač C.Zvezde ali je prvo trenirao u teniskom klubu Partizan.
Jer Partizan pravi šampione, to najbolje znaju navijači delija...
Znam da istina boli, ali ne možete je izmeniti...
Pozzz i srećno.

Najrealnije

pre 10 godina

Navija jos i za Boku Juniors, San Lorenco, Real Madrid, Benfiku, Milan...
(Voracek 93, 2. april 2014 18:09)
Neka navija u inostranstvu za koga hoce ali bitno da je u svojoj zemlji navijac CRVENE ZVEZDE.

Dule ti li si?

pre 10 godina

e zato ne navijam za njega
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (izvodjac radova, 2. april 2014 18:07)

A mnogo si ga nasekirao.. neće moći čovek da spava zbog toga.

Majki

pre 10 godina

Само нек је нама са срећом вечерас и само храбро, а ви гробари боље гледајте у своје двориште. Маните се ви и звезде и наших утакмица, рекорда, победа и пораза. Хвала Богу играте Европско такмичење редовно па господо дођите подржите ваш клуб и оборите рекорд,а баталите бројање нас цигана. Ништа чудно да ми напунимо Арену, па Црвена Звезда има најбројнију армију навијача, то је бар опште познато.

uz malo srece do finala!

pre 10 godina

Navija jos i za Boku Juniors, San Lorenco, Real Madrid, Benfiku, Milan...
(Voracek 93, 2. april 2014 18:09)

Novak navija za sve klubove ovog sveta osim Partizana!

Realna

pre 10 godina

Djokovic je svojevremeno navijao i za kosarkase Partizana, protiv Makabija u Areni i to u drustvu predsednika Partizana Danilovica. Toliko o njegovoj iskrenoj ljubavi...

Trance

pre 10 godina

e zato ne navijam za njega
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (izvodjac radova, 2. april 2014 18:07)

Znamo da za vi njega ne navijate, prosto vi internet grobari ste takvi bili oduvek, prosto imate kompleks od Zvezdasa.

Grobar

pre 10 godina

Neka je ziv i zdrav Novak! Momak promovise Srbiju na najbolji moguci nacin. Nebitno da li je Grobar ili Cigan. Njegova velicina je tolika da ga ovo deklarisanje ni najmanje ne pogadja u bilo kom smislu. Jedino sto mu zelim je da njegovi ljubimci izgube veceras, a on neka nastavi gde je stao.

Lokos

pre 10 godina

napred uniks, puni fmp! (grobar, 02. april 2014 18:15)

Napred Uniks? Realno Uniks je favorit ali dal ce stvarno pobeda njihova da pomogne vasim frustracijama?Ne verujem.

Delija

pre 10 godina

Bravo Nole Delijo! Prošlu utakmicu sa Buđavim bio je njegov ćale. Glodari na smeta vam kad na vaše utakmice dođu Troicki, Milica Mandić i drugi?

DV, nedipl.dr.dmg.

pre 10 godina

Kako sme Nogak ovako javno da se deklarise, ipak nije pristojno prema celoj naciji koja stoji iza njega? Sto se ne ugleda na neutralnog sampiona ka sto je Milorad Cavic ili predsednika svih gradjana gospodina Tadica!?

vanja

pre 10 godina

Auu svaka čast, jedan od najboljih sportista planete dolazi da navija za Zvezdu. Velika stvar za imidž kluba, veliko hvala Novaku ukoliko se obistini ova vijest.

Zoran

pre 10 godina

Ne vidim nista lose u tome sto se Novak deklarise kao Zvezdas i ne samo zbog toga sto sam i ja Zvezdas. Sale Djordjevic je Partizanovac, kao i Vlade Divac, Danilovic i mnogi drugi, i nikada mi nije smetalo sto se deklarisu kao Partizanovci. Za mene su oni srpske sportske legende. Najmanje je bitno za koji su klub igrali. Nikada necu razumeti navijace Partizana ili Zvezde koji navijaju da im komsije izgube u evropskim kupovima. Od malih nogu sam uvek u evropskim kupovima navijao za nase klubove. Protiv Partizana navijam jedino u direktnim duelima sa Zvezdom i u fubalskom prvenstvu Srbije. U Evropi je za mene Partizan isto sto i Zvezda.

Dule ti li si?

pre 10 godina

e zato ne navijam za njega
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (izvodjac radova, 2. april 2014 18:07)

A mnogo si ga nasekirao.. neće moći čovek da spava zbog toga.

vanja

pre 10 godina

Auu svaka čast, jedan od najboljih sportista planete dolazi da navija za Zvezdu. Velika stvar za imidž kluba, veliko hvala Novaku ukoliko se obistini ova vijest.

Lokos

pre 10 godina

napred uniks, puni fmp! (grobar, 02. april 2014 18:15)

Napred Uniks? Realno Uniks je favorit ali dal ce stvarno pobeda njihova da pomogne vasim frustracijama?Ne verujem.

Darko

pre 10 godina

Ne vidim zasto se pravdas Novace da si gledao i Partizan.
Pravi grobari ti ne zameraju sto navijas za Zvezdu.Ti si nas najbolji predstavnik u svetu i svi pravi Srbi su uz tebe.Stop podelama.

despot

pre 10 godina

(Grobar, 2. april 2014 18:34)
Velicina Novaka je u tome sto promovise Srbiju i sve Srpske sportiste. Imao je malo slobodnog vremena i iskoristio ga da pogleda SRPSKI klub koji se bori u medjunarodnom takmicenju. U ovom trenutku nije bitno da li su u pitanju "grobari" ili "cigani' treba kao i Novak da navijamo svi kao jedan za SRPSKI KLUB i da se pronosi ime Srbije preko svih sportova, a da je srece da se i ime Srbije pronosi kao zemlje u kojoj cvetaju red rad i prosperitet i u kojoj svi mogu da zive od svog rada. Iako sam simpatizer Partizana veceras svim srcem navijam za Zvezdu jer je to predstavnik moje zemlje. Kada to budemo svi shvatili, i kad se budemo delili na "grobare" "Cigane" ili ostale, onda ce i ovom narodu krenuti na bolje.

Daredevil

pre 10 godina

Grobar sam od kada znam za sebe,to što Nole navija za Zvezdu mi ne smeta,to je njegov izbor i to poštujem.
Čestitke na pobedi protiv Kazana i naravno i dalje navijam i podržavam Noleta u svakom njegovom meču koji će odigrati....
Pozdrav svim pravim ljubiteljima sporta....

Trance

pre 10 godina

e zato ne navijam za njega
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (izvodjac radova, 2. april 2014 18:07)

Znamo da za vi njega ne navijate, prosto vi internet grobari ste takvi bili oduvek, prosto imate kompleks od Zvezdasa.

uz malo srece do finala!

pre 10 godina

Navija jos i za Boku Juniors, San Lorenco, Real Madrid, Benfiku, Milan...
(Voracek 93, 2. april 2014 18:09)

Novak navija za sve klubove ovog sveta osim Partizana!

Jedan je Novak

pre 10 godina

Izvinite, gospodo, nije Novak "trenirao u Partizanu" nego je godinama bio registrovani igrač TK Partizan i u njegovom dresu igrao. Nikada nije bio član nijednog drugog teniskog kluba a ispisnicu iz Partizana nikada nije uzeo. Navija za CZ, to je jedno, bio je teniser Partizana, to je drugo, i ja u tome vidim njegovu veličinu. Kad je Partizan igrao EL pre trigodine on je za špansku "Marku" dao veliki intevju i rekao je tada da navija za košarkaše Partizana, pitao je je novinara - hoćete da vam kažem imena košarkaša Partizana...koji su tada gostovali u Španiji. Vi ste sitni mali navijači, Novak je svetska veličina.

tosho

pre 10 godina

Pa da,grobari i ne procitaju tekst,vec ospu paljbu po coveku zato sto je zamislite,dosao na Zvezdinu utakmicu,a lepo pise da je Novak u Areni bio pre par godina da gleda Partizan u Evroligi.Sta reci?

Lokalac

pre 10 godina

Ma Novak sta god da uradi on je za mene nas najomiljeniji i najbolji sportista svih vremena, jedina svetska velicina. Tek dosata mesta iza njega dolaze Divac, Djordjevic, Danilovic, Dzajic, Cavic...
Ljudima je mozda cudno sto on kao igrac individualnog sporta se deklarise. Ja nemam nista protiv toga. Uvek je bio korektan, bio je clan (a cini mi se da je i dalje) TK Partizan, navija za Zvezdu, mislim da je i pravedno, podelio je deo svoje slave i na jedne i na druge.
Pa kad ce da gleda ako ne sad u polufinalu. A gledao je i nas u EL. Jednosstavno je covek iznad svih mizernih prepucavanja. Godinma ispred svog vremena u svakom smislu.

Najrealnije

pre 10 godina

Navija jos i za Boku Juniors, San Lorenco, Real Madrid, Benfiku, Milan...
(Voracek 93, 2. april 2014 18:09)
Neka navija u inostranstvu za koga hoce ali bitno da je u svojoj zemlji navijac CRVENE ZVEZDE.

milos

pre 10 godina

Navija jos i za Boku Juniors, San Lorenco, Real Madrid, Benfiku, Milan...
(Voracek 93, 2. april 2014 18:09) 
Pa i vi navijate za Milan ? Braca ste sa njima....

djiki

pre 10 godina

Ja razumem navijače partizana. Njihov klub godinama igra dobro ima dobar tim i podršku države i vlasti i jedva posle 10 godina napuni arenu. I onda dođe jedan drugi klub koji isto to uradi za mnogo kraće vreme, i Potseti ih kako su sve ove godine bili u zabludi da su moćni i da ih ima više. Pa svako bi imao komplekse

zarubica94

pre 10 godina

Grobari da li vi imate ovakvog poznatog navijaca?
(smederevo, 02. april 2014 21:55)

Imaju Mišu Tumbasa, Sandru Partizan, Tadića, Ružića i braću Dodik... dovoljno o kakvom se klubu radi.

Petar.S

pre 10 godina

Jeste navijač C.Zvezde ali je prvo trenirao u teniskom klubu Partizan.
Jer Partizan pravi šampione, to najbolje znaju navijači delija...
Znam da istina boli, ali ne možete je izmeniti...
Pozzz i srećno.

milos

pre 10 godina

navijac zvezdin :pa ludi meni se smucilo ovo prepucavanje preko sporta vi grobari i mi cigani treba da shatite da ste prvo SRBI pa posle ostalo geleo bih da svatite smisao sportaJR

Majki

pre 10 godina

Само нек је нама са срећом вечерас и само храбро, а ви гробари боље гледајте у своје двориште. Маните се ви и звезде и наших утакмица, рекорда, победа и пораза. Хвала Богу играте Европско такмичење редовно па господо дођите подржите ваш клуб и оборите рекорд,а баталите бројање нас цигана. Ништа чудно да ми напунимо Арену, па Црвена Звезда има најбројнију армију навијача, то је бар опште познато.

cccc

pre 10 godina

garantujem da ce Dule Vujosevic sutra da sazove konferenciju za novinare i da ce da popljuje Noleta jer se udruzio protiv Partizana ...a mozda cei da ga moli za pare...hahahha

Mоје мишљење

pre 10 godina

grobari dali vi imate ovakvog poznatog navijaca
(smederevo, 02. april 2014 21:55)
Имају Виктора Троицког

lex

pre 10 godina

Navijam za Zvedu. Moj omiljeni kosarkas je Sale Djorsjevic, odrastao sam uz njegove trojke Litvanicma i Hrvatima, mnogo mi je drago sto je preuzeo Srbiju. Vecini mojih drugova uzori su bili Divac, Bodiroga ili Danilovic. Da li je to neka vrednost biti neutralan i ne smeti izreci svoj stav? Da li te zbog toga neko voli, ili zbog tvojih uspeha i karaktera?

Delija

pre 10 godina

Bravo Nole Delijo! Prošlu utakmicu sa Buđavim bio je njegov ćale. Glodari na smeta vam kad na vaše utakmice dođu Troicki, Milica Mandić i drugi?

Sasa

pre 10 godina

Kako Djokovic sme da navija za Zvezdu ? Ocekujemo saopstenja
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Humska 1a = Zagrebacka bb, 2. april 2014 18:13)

To sto "ocekujes " saopstenje, govori vise o tebi i tvojoj inteligenciji. Na zazlost ima ih dosta i na onoj drugoj strani.Deco, sta Vi imate od zivota. Na sta se sveo Vas zivot? Hranite se saopstenjima ? Zivite od saopstenja do saopstenja tipkajuci po telefonima i kompkuterima.
Prolece je , izadjite na vazduh, prodisite malo, izbacite negativnu energiju.Posto vidim da vasa "sorta" ne moze da shvati da svako ima pravo na zzivot, politicko opredeljenje, za koga ce da navija , koju vrstu muzike zeli da slusa, ne zelim da ti saljem "poruku" ionako je ne bi shvatio.
Djokovic je najvece ime naseg tenisa ikada i sta je bitno da li je igrao za TK Partizan ili navija za CZ. On je za pravog ljubitelja sporta u nasoj zemlji ikona i doci ce da podrzi svoj klub za koji navija. Zamisli, i ja cu kao veliki partizanovac da gledam utakmicu , jer volim kosarku, pre svega, polufinale bilo kog takmicenja je velika utakmica i veliki uspeh za onog ko je ucesnik i ocekujem dobru utakmicu.
A ti i dalje "cekaj" saopstenje, jer ne umes ni da se radujes uspehu svog tima.

DV, nedipl.dr.dmg.

pre 10 godina

Kako sme Nogak ovako javno da se deklarise, ipak nije pristojno prema celoj naciji koja stoji iza njega? Sto se ne ugleda na neutralnog sampiona ka sto je Milorad Cavic ili predsednika svih gradjana gospodina Tadica!?

Grobar

pre 10 godina

Neka je ziv i zdrav Novak! Momak promovise Srbiju na najbolji moguci nacin. Nebitno da li je Grobar ili Cigan. Njegova velicina je tolika da ga ovo deklarisanje ni najmanje ne pogadja u bilo kom smislu. Jedino sto mu zelim je da njegovi ljubimci izgube veceras, a on neka nastavi gde je stao.

GrobaR

pre 10 godina

Dule na konferenciji 48 puta spomenuo Crvenu Zvezdu, a vidim ovde 90% komentara se odnosi na Vujosevica. Znaci ne na to sto Nole dolazi da bodri klub u veoma bitnoj utakmici vec o Vujosevicu. E sad tu se vidi da vas zaoble za kosarku, za Noleta, za Euro kup, itd. vi samo zelite da budete bolji od Partizana.

Realna

pre 10 godina

Djokovic je svojevremeno navijao i za kosarkase Partizana, protiv Makabija u Areni i to u drustvu predsednika Partizana Danilovica. Toliko o njegovoj iskrenoj ljubavi...

Guide

pre 10 godina

grobari dali vi imate ovakvog poznatog navijaca
(smederevo, 02. april 2014 21:55)
Imamo puno poznatih navijaca, moj nastavnik srpskog je navijao za Partizan.

pravda za partizan

pre 10 godina

Imaju Mišu Tumbasa, Sandru Partizan, Tadića, Ružića i braću Dodik... dovoljno o kakvom se klubu radi.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zarubica94, 2. april 2014 23:05)

Ne zaboravi Marka Bulata i Zoranu Pavic i histeriju kad im se Troicki pojavio na utakmici..

marko czv

pre 10 godina

Ja sam veliki zvezdas I jako sam ponosan na zvezdu zbog sinocnje pobede..takodje uvek sam navijao za partizan u evropskim utakmicama(narocito pamtim ona utakmica protiv njukasla).Mislim da je ova mrznja Vujosevica prema Zvezdi mnogo promenila stvari I da je sve vise mrznje medju nas..to se mora promeniti.pozdrav

Petar.S

pre 10 godina

Jeste navijač C.Zvezde ali je prvo trenirao u teniskom klubu Partizan.
Jer Partizan pravi šampione, to najbolje znaju navijači delija...
Znam da istina boli, ali ne možete je izmeniti...
Pozzz i srećno.

Realna

pre 10 godina

Djokovic je svojevremeno navijao i za kosarkase Partizana, protiv Makabija u Areni i to u drustvu predsednika Partizana Danilovica. Toliko o njegovoj iskrenoj ljubavi...

Grobar

pre 10 godina

Neka je ziv i zdrav Novak! Momak promovise Srbiju na najbolji moguci nacin. Nebitno da li je Grobar ili Cigan. Njegova velicina je tolika da ga ovo deklarisanje ni najmanje ne pogadja u bilo kom smislu. Jedino sto mu zelim je da njegovi ljubimci izgube veceras, a on neka nastavi gde je stao.

DV, nedipl.dr.dmg.

pre 10 godina

Kako sme Nogak ovako javno da se deklarise, ipak nije pristojno prema celoj naciji koja stoji iza njega? Sto se ne ugleda na neutralnog sampiona ka sto je Milorad Cavic ili predsednika svih gradjana gospodina Tadica!?

GrobaR

pre 10 godina

Dule na konferenciji 48 puta spomenuo Crvenu Zvezdu, a vidim ovde 90% komentara se odnosi na Vujosevica. Znaci ne na to sto Nole dolazi da bodri klub u veoma bitnoj utakmici vec o Vujosevicu. E sad tu se vidi da vas zaoble za kosarku, za Noleta, za Euro kup, itd. vi samo zelite da budete bolji od Partizana.

Najrealnije

pre 10 godina

Navija jos i za Boku Juniors, San Lorenco, Real Madrid, Benfiku, Milan...
(Voracek 93, 2. april 2014 18:09)
Neka navija u inostranstvu za koga hoce ali bitno da je u svojoj zemlji navijac CRVENE ZVEZDE.

Trance

pre 10 godina

e zato ne navijam za njega
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (izvodjac radova, 2. april 2014 18:07)

Znamo da za vi njega ne navijate, prosto vi internet grobari ste takvi bili oduvek, prosto imate kompleks od Zvezdasa.

Dule ti li si?

pre 10 godina

e zato ne navijam za njega
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (izvodjac radova, 2. april 2014 18:07)

A mnogo si ga nasekirao.. neće moći čovek da spava zbog toga.

zarubica94

pre 10 godina

Grobari da li vi imate ovakvog poznatog navijaca?
(smederevo, 02. april 2014 21:55)

Imaju Mišu Tumbasa, Sandru Partizan, Tadića, Ružića i braću Dodik... dovoljno o kakvom se klubu radi.

Lokos

pre 10 godina

napred uniks, puni fmp! (grobar, 02. april 2014 18:15)

Napred Uniks? Realno Uniks je favorit ali dal ce stvarno pobeda njihova da pomogne vasim frustracijama?Ne verujem.

vanja

pre 10 godina

Auu svaka čast, jedan od najboljih sportista planete dolazi da navija za Zvezdu. Velika stvar za imidž kluba, veliko hvala Novaku ukoliko se obistini ova vijest.

uz malo srece do finala!

pre 10 godina

Navija jos i za Boku Juniors, San Lorenco, Real Madrid, Benfiku, Milan...
(Voracek 93, 2. april 2014 18:09)

Novak navija za sve klubove ovog sveta osim Partizana!

milos

pre 10 godina

Navija jos i za Boku Juniors, San Lorenco, Real Madrid, Benfiku, Milan...
(Voracek 93, 2. april 2014 18:09) 
Pa i vi navijate za Milan ? Braca ste sa njima....

Mоје мишљење

pre 10 godina

grobari dali vi imate ovakvog poznatog navijaca
(smederevo, 02. april 2014 21:55)
Имају Виктора Троицког

djiki

pre 10 godina

Ja razumem navijače partizana. Njihov klub godinama igra dobro ima dobar tim i podršku države i vlasti i jedva posle 10 godina napuni arenu. I onda dođe jedan drugi klub koji isto to uradi za mnogo kraće vreme, i Potseti ih kako su sve ove godine bili u zabludi da su moćni i da ih ima više. Pa svako bi imao komplekse

Sasa

pre 10 godina

Kako Djokovic sme da navija za Zvezdu ? Ocekujemo saopstenja
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Humska 1a = Zagrebacka bb, 2. april 2014 18:13)

To sto "ocekujes " saopstenje, govori vise o tebi i tvojoj inteligenciji. Na zazlost ima ih dosta i na onoj drugoj strani.Deco, sta Vi imate od zivota. Na sta se sveo Vas zivot? Hranite se saopstenjima ? Zivite od saopstenja do saopstenja tipkajuci po telefonima i kompkuterima.
Prolece je , izadjite na vazduh, prodisite malo, izbacite negativnu energiju.Posto vidim da vasa "sorta" ne moze da shvati da svako ima pravo na zzivot, politicko opredeljenje, za koga ce da navija , koju vrstu muzike zeli da slusa, ne zelim da ti saljem "poruku" ionako je ne bi shvatio.
Djokovic je najvece ime naseg tenisa ikada i sta je bitno da li je igrao za TK Partizan ili navija za CZ. On je za pravog ljubitelja sporta u nasoj zemlji ikona i doci ce da podrzi svoj klub za koji navija. Zamisli, i ja cu kao veliki partizanovac da gledam utakmicu , jer volim kosarku, pre svega, polufinale bilo kog takmicenja je velika utakmica i veliki uspeh za onog ko je ucesnik i ocekujem dobru utakmicu.
A ti i dalje "cekaj" saopstenje, jer ne umes ni da se radujes uspehu svog tima.

cccc

pre 10 godina

garantujem da ce Dule Vujosevic sutra da sazove konferenciju za novinare i da ce da popljuje Noleta jer se udruzio protiv Partizana ...a mozda cei da ga moli za pare...hahahha

Jedan je Novak

pre 10 godina

Izvinite, gospodo, nije Novak "trenirao u Partizanu" nego je godinama bio registrovani igrač TK Partizan i u njegovom dresu igrao. Nikada nije bio član nijednog drugog teniskog kluba a ispisnicu iz Partizana nikada nije uzeo. Navija za CZ, to je jedno, bio je teniser Partizana, to je drugo, i ja u tome vidim njegovu veličinu. Kad je Partizan igrao EL pre trigodine on je za špansku "Marku" dao veliki intevju i rekao je tada da navija za košarkaše Partizana, pitao je je novinara - hoćete da vam kažem imena košarkaša Partizana...koji su tada gostovali u Španiji. Vi ste sitni mali navijači, Novak je svetska veličina.

tosho

pre 10 godina

Pa da,grobari i ne procitaju tekst,vec ospu paljbu po coveku zato sto je zamislite,dosao na Zvezdinu utakmicu,a lepo pise da je Novak u Areni bio pre par godina da gleda Partizan u Evroligi.Sta reci?

Delija

pre 10 godina

Bravo Nole Delijo! Prošlu utakmicu sa Buđavim bio je njegov ćale. Glodari na smeta vam kad na vaše utakmice dođu Troicki, Milica Mandić i drugi?

despot

pre 10 godina

(Grobar, 2. april 2014 18:34)
Velicina Novaka je u tome sto promovise Srbiju i sve Srpske sportiste. Imao je malo slobodnog vremena i iskoristio ga da pogleda SRPSKI klub koji se bori u medjunarodnom takmicenju. U ovom trenutku nije bitno da li su u pitanju "grobari" ili "cigani' treba kao i Novak da navijamo svi kao jedan za SRPSKI KLUB i da se pronosi ime Srbije preko svih sportova, a da je srece da se i ime Srbije pronosi kao zemlje u kojoj cvetaju red rad i prosperitet i u kojoj svi mogu da zive od svog rada. Iako sam simpatizer Partizana veceras svim srcem navijam za Zvezdu jer je to predstavnik moje zemlje. Kada to budemo svi shvatili, i kad se budemo delili na "grobare" "Cigane" ili ostale, onda ce i ovom narodu krenuti na bolje.

Zoran

pre 10 godina

Ne vidim nista lose u tome sto se Novak deklarise kao Zvezdas i ne samo zbog toga sto sam i ja Zvezdas. Sale Djordjevic je Partizanovac, kao i Vlade Divac, Danilovic i mnogi drugi, i nikada mi nije smetalo sto se deklarisu kao Partizanovci. Za mene su oni srpske sportske legende. Najmanje je bitno za koji su klub igrali. Nikada necu razumeti navijace Partizana ili Zvezde koji navijaju da im komsije izgube u evropskim kupovima. Od malih nogu sam uvek u evropskim kupovima navijao za nase klubove. Protiv Partizana navijam jedino u direktnim duelima sa Zvezdom i u fubalskom prvenstvu Srbije. U Evropi je za mene Partizan isto sto i Zvezda.

Majki

pre 10 godina

Само нек је нама са срећом вечерас и само храбро, а ви гробари боље гледајте у своје двориште. Маните се ви и звезде и наших утакмица, рекорда, победа и пораза. Хвала Богу играте Европско такмичење редовно па господо дођите подржите ваш клуб и оборите рекорд,а баталите бројање нас цигана. Ништа чудно да ми напунимо Арену, па Црвена Звезда има најбројнију армију навијача, то је бар опште познато.

Darko

pre 10 godina

Ne vidim zasto se pravdas Novace da si gledao i Partizan.
Pravi grobari ti ne zameraju sto navijas za Zvezdu.Ti si nas najbolji predstavnik u svetu i svi pravi Srbi su uz tebe.Stop podelama.

Daredevil

pre 10 godina

Grobar sam od kada znam za sebe,to što Nole navija za Zvezdu mi ne smeta,to je njegov izbor i to poštujem.
Čestitke na pobedi protiv Kazana i naravno i dalje navijam i podržavam Noleta u svakom njegovom meču koji će odigrati....
Pozdrav svim pravim ljubiteljima sporta....

milos

pre 10 godina

navijac zvezdin :pa ludi meni se smucilo ovo prepucavanje preko sporta vi grobari i mi cigani treba da shatite da ste prvo SRBI pa posle ostalo geleo bih da svatite smisao sportaJR

pravda za partizan

pre 10 godina

Imaju Mišu Tumbasa, Sandru Partizan, Tadića, Ružića i braću Dodik... dovoljno o kakvom se klubu radi.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zarubica94, 2. april 2014 23:05)

Ne zaboravi Marka Bulata i Zoranu Pavic i histeriju kad im se Troicki pojavio na utakmici..

Lokalac

pre 10 godina

Ma Novak sta god da uradi on je za mene nas najomiljeniji i najbolji sportista svih vremena, jedina svetska velicina. Tek dosata mesta iza njega dolaze Divac, Djordjevic, Danilovic, Dzajic, Cavic...
Ljudima je mozda cudno sto on kao igrac individualnog sporta se deklarise. Ja nemam nista protiv toga. Uvek je bio korektan, bio je clan (a cini mi se da je i dalje) TK Partizan, navija za Zvezdu, mislim da je i pravedno, podelio je deo svoje slave i na jedne i na druge.
Pa kad ce da gleda ako ne sad u polufinalu. A gledao je i nas u EL. Jednosstavno je covek iznad svih mizernih prepucavanja. Godinma ispred svog vremena u svakom smislu.

marko czv

pre 10 godina

Ja sam veliki zvezdas I jako sam ponosan na zvezdu zbog sinocnje pobede..takodje uvek sam navijao za partizan u evropskim utakmicama(narocito pamtim ona utakmica protiv njukasla).Mislim da je ova mrznja Vujosevica prema Zvezdi mnogo promenila stvari I da je sve vise mrznje medju nas..to se mora promeniti.pozdrav

lex

pre 10 godina

Navijam za Zvedu. Moj omiljeni kosarkas je Sale Djorsjevic, odrastao sam uz njegove trojke Litvanicma i Hrvatima, mnogo mi je drago sto je preuzeo Srbiju. Vecini mojih drugova uzori su bili Divac, Bodiroga ili Danilovic. Da li je to neka vrednost biti neutralan i ne smeti izreci svoj stav? Da li te zbog toga neko voli, ili zbog tvojih uspeha i karaktera?

Guide

pre 10 godina

grobari dali vi imate ovakvog poznatog navijaca
(smederevo, 02. april 2014 21:55)
Imamo puno poznatih navijaca, moj nastavnik srpskog je navijao za Partizan.