Sreda, 02.04.2014.

16:14

Čović i Vujošević u Utisku nedelje

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović i predsednik JSD Partizan Duško Vujošević prihvatili su poziv za emisiju Utisak nedelje B92.

Izvor: B92

Èoviæ i Vujoševiæ u Utisku nedelje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

189 Komentari

Sortiraj po:

Aleksandar

pre 10 godina

Ovo je nečuveno već godinama. Ja sam poreski obaveznik, pre toga sam bio izbeglica država mi nije ništa dala. E sad jedva sam kupio stan zbog gojeg sam sad dužan i prodajem ga da izmirim porez.I piram jel mi poreski obveznici plaćamo porez da se deli nekim klincima što tamo pikaju loptu da voze kola skuplja od mog stana SRAMOTA.A dotičnoj gospodi bi reko a i vladi da im damo pare al kad prodaju nekog igrača državi pare, to niko ne spominje jedan milion dva tri bre alo vidić košta 35 milona godišnje

maja

pre 10 godina

Nešto mi se čini da nemožemo baš verovati u objektivnu Olju pošto su se skoro njen i sin i otac opisali kao zvezdaši. Trudiće se ona ali...

coach

pre 10 godina

Nadam se da će se ovom emisijom završiti njihov cirkus koji traje godinama. Svi ćemo zbog njih dvojice na kraju zamrzeti košarku.

vlatko

pre 10 godina

Zvezda je Srbija nikad Jugoslavija! (igor, 02. april 2014 21:50)

A sve titule sto imate osvojili ste u Jugoslaviji. U Srbiji je i Hemofarm za vas institucija!!! aaaahahahahahha

pera

pre 10 godina

Ne kontam cemu ovo, mi istinu znamo, tastature su poput zombija i istina do njihovih mozgova ne moze doci. Tako da sve ce ostati isto. Jedino sto moze biti dobro je to sto ce mozda nihov vrhovni vodja spominjati zvezdu manje od 48 puta po konferenciji.
(Mikeli, 2. april 2014 16:58)

Koju istinu znate? Da prava zvezda u stvari nije zamrznuta,a ova za koju navijate nije FMP sa promenjenim imenom?

blinkibil

pre 10 godina

Pa normalno a ne ko slepci da se prepucavate online i preko novina...Dojadilo vise, ja im ne bi ni objavljivao izjave u medijima jer su smorili zesce

cartmanx

pre 10 godina

Ovo ce biti najgledanija emisjna u zadnjih nekoliko godina na svim kanalima u Srbiji!!!S tim sto Covic ima veliko politicko iskustvo mahace kojekakvim pairima-ne kazem ispeglanim..a tu Dule slabije pliva jer je "obican" sportsi radnik..pa se plasim da manje upuceni nece shvatiti sustinu... ali ipak verujem u OLJU!!!

Baklava.

pre 10 godina

Po mom misljenju Dusko Vujosevic ce u ovom duelu vise braniti navijace Zvezde od Nebojse Covica. Samim tim sto ce im napokon (valjda) otvoriti oci kome klicu i za koga navijaju.
Koliko sam so sada mogao da shvatim 99,98 % navijaca Zvezde nije svesno da za dve ipo god od smrznute Zvezde nema nista. A ovo sto sada radi Nebojsa Covic je poslednji ekser u sanduk KK kluba clana sportskog drustva.
Savet.
Navijaci Zvezde dobro slusajte sta Dusko Vujosevic ima da vam kaze.!

Klinacka posla

pre 10 godina

Najvece SD na Balkanu je CRVENA ZVEZDA,koje je ujedno i najtrofejnije.THE END.
(Najrealnije, 2. april 2014 18:43)
JSD Partizan je najvece i najtrofejnije SD na SVETU, odmah posle nas je SD Real. THE END

Mrle

pre 10 godina

Slika tzv. gospodina Čovića 1994god pored Miloševića,2004 pored Djindjića,2014 pored Vučića. Mešetari iz decenije u deceniju nikada neću podržavati takve karikature. DV je svakakav i lud i prek itd. ali nije "licimur" kao gore navedeni e zato mi se gadi ta persona. Da se razumemo kao veliki grobar ne volim Zvezdu ali ni ekipu iz FK.Partizan baš zbog njihove prošlosti, jer ako takvi ljudi plivaju i kroje nam sudbine bez obzira na navijačku pripadnost nama nikada neće biti bolje.

Ширкан

pre 10 godina

Treba postaviti obezbedjenje u studiju :)
(hd, 2. april 2014 17:54)

Треба поставити жичану ограду у студију...

lex speciallis

pre 10 godina

Za jednu jedinu Olju- ne dozvolite da se Covic razmase "ispeglanim paiprima" i politicko-sportskom demagogijom(u ovom slucaju)..DV je sportski radnik Covic veoma iskusan politicar u svim rezimima, ne ocekujem pristrasnost, i znam da je nece biti samo da se sto bolje spremi a od Saranovica nema boljeg u tome...OLja puna podrska ne podlezite politicarima..ja jesam partizanovac ni po babi ni po stricevima..ali bice ovo za Vas teska emsija i molim Vas, uz svo saznanje da TV B92 prenosi utakcive CZV, odradi posao-ne sumnjam, sto bolje-DV je SPORSTKI RADNIK..Nebojsa Covic je politicar svih rezima i odlicno pliva, u svemu, pa zato i pisem ovo, draga Olja ne podlezite svim njegovim mogucim mogucim fiktivnim papirima, samo fer, MOLIM VAS, jer ko je manje upucen u problematiku nece shvatiti i verovace sve iskreno iskusnom politicaru-ne znaci i dobrom!P.S.Ako mi ne objavite komentar nadam se da ce ga OLJA procitati!Pozz redakciji B92 i svaka cast na ideji o suceljavanju posle cega ce nadam se medju ekstremnim navijacima da se skine bar malo neki pritisak pred sve derbije! Veliko hvala i pozzz i jos jednom B92 SVAKA VAM CAST!

Klinacka posla

pre 10 godina

Jugosloveni hahahaha
(markez, 2. april 2014 16:29)
Druze ne znam kome i cemu se smejes. Partizan i Zvezda u osnovani kao YU klubovi, to ne mozes da promenis, takvi smo rodjeni. Vi ste se svojih korena odrekli, mi nasih nismo.

Her Zivota

pre 10 godina

Sta je ovo trebalo treneru strancu u Srbiji, ko zna. Samo je bitno da Danilovica kao predsednika nema nigde, a trener radi sve. Kakav klub, kakvi kadrovi...
(G, 2. april 2014 16:30)
Lepo je to sto znas da je Predrag Danilovic predsednik KK Partizan, e sada jedno zanimljivo pitanje znas li ko je predsednik KK Crvena Zvezda Telekom ? Da li uopste znas kako taj covek izgleda ?

grobar

pre 10 godina

4
Dr Dule je predsednik JSD Partizan, najveceg sportskog drustva na Balkanu, a ovaj drugi je vlasnik malog kluba iz predgradja Bgd-a.
Porediti ta dva kluba je nesto kao Juventus i npr.Askoli u Italiji.
(Stanimir, 2. april 2014 17:51)
Najvece SD na Balkanu je CRVENA ZVEZDA,koje je ujedno i najtrofejnije.THE END.
(Najrealnije, 02. april 2014 18:43)
nemoj da se lozis na andjusa jer su oni tada sabiraLi samo timske sportove, fali vam dobrih pedesetak trofeja da bi nas stigli a o evro titulama da ne pricam od kosarke do saha ;) partizan sampion

bobm

pre 10 godina

Kada pogledam grobrske komentare na prosloj vesti, i price kako Čovic nece prihvatiti, sada da vidim gde su tu tastaturice? Nesto se ucutkali.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koja, 2. april 2014 16:32) pa nije on prihvatio da ide u gladiatorsku arenu da se bori do smrti vec u kulturnu emisiju gde ce samo odgovarati na pitanja i to bez odgovornosti. da sam na oljinom mestu prvo pitanje bi bilo da mi dokaze tvrdnju o dogovoru nje i vujosevica, a onda odmah tuzba.

Mare

pre 10 godina

(djenka snima lovernja, kako dize trofej, 02. april 2014 16:37) jedino sto ce lovernj da digne ove sezone je njegova frizura sa pola kile gela

nesalomljivi7

pre 10 godina

Izuzetno cinicna izjava Covica i za razliku od DV koji je prihvatio duel bez ikakvih uslova Covic opet prica o uslovima i da je ta emisija vec dogovorena sa Oljom? Kada se nesto dogovara uvek neko mora da bude pozvan prvi. Kako mogu da budu pozvani obojica istovremeno?? I sada Covic prica da je VD imao dogovor sa Oljom? Od nijednog dogovora ne može da bude NIŠTA ako obe strane to ne prihvate? Pa o čemu onda priča Čović? Niko nikome ne može da zabrani da pominje nekoga ako za to postoje razlozi a ja se nadam da ce ti razlozi biti razjasnjeni u toku ovog duela. Takodje u poslednja dva istupa Čović DV naziva bolesnikom, pa se to provlači u komentarima navijača po forumima i u poslednjem istupu budalom. Tako Čović, čovek bez zvanične funkcije u Zvezdi daje primer smirivanju zategnutosti izmadju navijača, koja je VEĆA nego kada igramo sa hrvatskim klubovima? Čak su se te negativnosti gotovo izgubile iako je bio rat, ali ove strasti navijača ova dva kluba nisu došle samo do mržnje nego gotovo do linča?

veliki strumf

pre 10 godina

@contradictory Slabo citas, jos slabije razumes. Covic je rekao da je dobio savete da ne razgovara sa budalom, ali je naglasio da treba razgovarati, jer ce u suprotnom budale napraviti budalastinu.

MK

pre 10 godina

Овај Човић је био комуниста, па социјалиста, па демократа, па социјал демократа...(СЦГРС, 2. april 2014 18:29)

Sve je bio nista bio nije

Marko

pre 10 godina

Ajde privatizujte vec jednom ta dva nesrecna fudbalska i kosarkaska kluba da nam ne izvlace pare vise pod maskom kojekakvih sponzorstva javnih preduzeca.

Normalno

pre 10 godina

Za koga navija Olja?
(samo da pitam, 2. april 2014 16:28)
Kao i svaki normalan covek u Srbiji,navija za Zvezdu.Pa otac joj je akademik Matija Beckovic,cuveni Zvezdas,koji je nedavno ispricao,kako je Oljin sin odgovorio na pitanje,ko su najveci izdajnici srpskog roda,Vuk Brankovic i golman Stojkovic.

Goran76

pre 10 godina

Posto verujem da ce Covic poneti sve papire..dokumentaciju ? dokaze..bas me zanima dal ce i doticni iz jsdp poneti isto..mada cisto sumnjam da ima

danass

pre 10 godina

Potpuno razumem motive B92,Olje,i g.Vujosevica,ali nikako al bas nikako ne mogu da razumem odluku g.Covica da u trenutku kad vodimo trku na 100m.puca sebi(nama)u obe noge na otprilike 95metru,odlukom da prihvati ucesce u ovakvoj emisiji.Voleo bi da nisam u pravu ali ubedjen sam da ce nas ovo potpuno izbaciti iz ritma sto je g.Vujosevic trazio i provocirao od pocetka sezone.Onaj ko je rekao da je- Sujeta najskuplja stvar na svetu-bio je u pravu.Dokaz -g.Covic!To o sujeti ima jako lepo objasnjeno kod velemajstora Gorana Petrovica u Opsadi Crkve Svetog Spasa!Ko razume,shvatice!!!

nasasnjicav

pre 10 godina

Ne volim sto pojedinci i mediji generalizuju ovu dvojicu.Dule je tak koji je podizao tenziju,pominjao Zvezdu u losem kontekstu,kukao na drzavu i generalno lozio navijace Partizana i na taj nacin stvarao ovu nepodnosljivu tenziju.Covic kakav god da je-nije se oglasavao sve do pre neki dan kada je na najbezobrazniji i najnizi nacin blacen on i klub....Svejedno voleo bih da se ovo pljuvanje zavrsi i da se ovaj cirkus jednog coveka pretvori u igru na terenu...

Struki

pre 10 godina

Ocekujem kao u "Beloj ladji"kad je Sojic svog protivkandidata uporno zvao"gospodin sa moju levu stranu",ha,ha,ha. Salu na stranu,ali ta emisija nista nece doprineti spustanju "tenzija",NAPROTIV! Jedan ce po ko zna koji put argumentovano izneti sve cinjenice,a drugi zna se: CIA,BUDZET,VUCIC,itd. Pozdrav!

СЦГРС

pre 10 godina

Овај Човић је био комуниста, па социјалиста, па демократа, па социјал демократа...

Grunf

pre 10 godina

Sve je pocelo Covicevom recenicom da ce se ziveti bolje u Srbiji kad Zvezda/FMP,bude prvak. Usdledila je rekcija Partizana i Vujosevica,za dalje znamo. Dule,objasni Delijama za koji klub navijaju u kosarci,vidis da i dalje ne znaju.

Toni

pre 10 godina

Ovo dodje kao neki reality. Uzas, samo ce jos vise da rasplamsa rivalitet, i to onaj nezdrav. Trebalo bi da drzava zabrani i jednima i drugima posjete navijaca na stadione i dvorane, pa ce za godinu dana situacija bit mnogo cistija. Posle toga bi dosli stvarno ljubitelji klubova, a ne ostrasceni toboznji navijaci, koji bi u medjuvremenu svakako nasli drugu zanimaciju.

hejter

pre 10 godina

Ma treba ti dati orden sto si prihvatio da razmenjujes bljuvotine sa njiim oci u oci, a ne posredno kao do sad, navijaci ce biti odusevljeni, kao i svi ostali koji promovisu sportski duh, zdrav zivot, zdrav nacin komunikacije, timsku igru i tome slicno...

bora

pre 10 godina

Dule,podseti ga na najveću laž,da će eventualni trofeji Fmp-a sa zakupljenim imenom Crvena Zvezda Telekom,moći da se pripišu pravoj Crvenoj Zvezdi sa Malog Kalemegdana!To po pravilnicima Fiba i Uleba NE MOŽE!!Čović to odlično zna,ali nastavlja sa manipulacijom.A navijači veselnici,žele da u to veruju!Ali NE MOŽE,NE VAŽI!!Biće posle plakanja.

Najrealnije

pre 10 godina

Dr Dule je predsednik JSD Partizan, najveceg sportskog drustva na Balkanu, a ovaj drugi je vlasnik malog kluba iz predgradja Bgd-a.
Porediti ta dva kluba je nesto kao Juventus i npr.Askoli u Italiji.
(Stanimir, 2. april 2014 17:51)
Najvece SD na Balkanu je CRVENA ZVEZDA,koje je ujedno i najtrofejnije.THE END.

Lokos

pre 10 godina

Овај Човић је био комуниста, па социјалиста, па демократа, па социјал демократа... (СЦГРС, 02. april 2014 18:29)

Kao i prosecan Srbin.

Iboudala

pre 10 godina

Dule definitivno nije cvecka, i tezak je za svariti cak i kod dosta grobara...ali da se przis na Covica, i kao klices mu jao kad dodje dr,mr,sci-med,trt-mrt Covke...pa da li ste citavi...?

Дуршлук II

pre 10 godina

Омиљени антивирус звездаша?-КАСПЕРски !!!!
Дуле-сломи га,онако у ПАРТИЗАНСКОМ ДУХУ(ЈБГ...ОПЕТ О ДУХОВИМА...)-ОД СКОПЈЕ-ДИРЕКТНО !!!!

Stanimir

pre 10 godina

Dr Dule je predsednik JSD Partizan, najveceg sportskog drustva na Balkanu, a ovaj drugi je vlasnik malog kluba iz predgradja Bgd-a.
Porediti ta dva kluba je nesto kao Juventus i npr.Askoli u Italiji.

dzozey

pre 10 godina

Je ne vidim poentu. Apsolutno nista nece da se resi. Partizan ne trazi pare od Covica, nego od drzave, tako da po tom pitanju nece nista da se resi. A ako Covic nesto mulja, to mu drzava dozvoljava i ne moze Vujosevic da ga uhapsi. Sto se tice navijaca, Zvezdini ce i dalje da pljuju svaki Partizanov uspeh i da misle da su na istom nivou kao i mi kad je kosarka u pitanju. To ce i dalje da nervira sve Partizanove navijace. Stvarno ne znam zasto neko misli da ce ovo bilo sta da resi?

Nićifor

pre 10 godina

svake noći sanjam ja da je veća Arena pa da možemo svi da stanemoooo...A zar iko misli da onsj doškolovani sakupljač slika može sa doktorom?

dex

pre 10 godina

Bespotreban duel koji nece nista resiti. I jedni i drugi ce ovde u komentarima proslavljati verbalnu pobedu svog predsednika, a ama bas nista se nece promeniti, samo ce tenzije biti jos gore. Pri tom, duel vodi osoba koja veze sa sportom nema?!?

ćao, zdravo

pre 10 godina

Gazda Čovo, samo ga pitaj šta je radio u sudijskoj svlačionici u Vršcu i koliko je para dobio od države od 2000-te do sada i naravno gde su završile te pare kada nemaju ni porez da plate?
Insistirati na odgovorima na ova pitanja do kraja emisije jer u tim odgovorima se krije takozvana "dominacija" samozvane "institucije".

realista

pre 10 godina

zaista cu uzivati da gledam dva demagoga kako se odmeravaju i pljuju. blaga prednost duletu jer smatram da je perfidniji i lukaviji. covic ce da mase papirima i nekim podacima a dule ce da vice drzite lopova. na kraju nista nece biti receno , oni ce da i dalje vedre i oblace u dva nasa najveca kluba.

marko_bgd

pre 10 godina

realno gledano,partizan u kosarci ove godine ima jaci tim od zvezde,fantastican tim...pojedinacno kvalitetnije igrace...zvezda se bori da to nadoknadi...i drago mi je sto ce covic izaci na crtu onom sto siri mrznju izmedju dva kluba i navijaca

jackie

pre 10 godina

Sada ćemo uživo gledati bravure istaknute nestranačke ličnosti, kako objašnjava da je moguće da crna krava daje crno mleko. Naravno, bez aflatoksina. Jedva čekam.

bora

pre 10 godina

Kakav mozak neko treba da nosi,pa da ikada i u bilo čemu podržava jednog Čovića!??Posle svega što je u zadnjih 20 god.uradio ovoj državi i narodu?Strašno!Ovoj zemlji pomoći nema!!!

Milan

pre 10 godina

ne spominje on VAS limenke... Nemojte da uobrazavate da se on bavi vama, vama koji ste smesni naspram institucije. On spominje drzavu koja je odlucila da vama pomaze a instituciju ukoci totalno. To sto spomene vase ime tu i tamo to je iz tog razloga. Dakle: mi se borimo sa Barsom, Pao, makabijem, lejkersima...i DRZAVOM, a vi ste treca liga. Pozdrav!

Ono... laku noć

pre 10 godina

Kakva je neverovatna glupost da taj duel vodi Olja Bećković u Utisku nedelje! Pa ona nema pojma o ovome! Još kad krene sa onim upadicama to neće ličiti na ništa. Kako će uopšte da iznose dokaze o sponzorima i pomoći države kad nemaju ni sto da ostave papire? Totalni promašaj izbor emisije i voditeljke! To bi bilo kao da ja vodim emisiju o poljoprivredi. Biće sprdnja od emisije.

milovanglisic

pre 10 godina

Prilika da se jednom za svagda ucutka Partizan i Vujosevic.Od pocetka sezone su sirili mrznju i bavili se lazima ali tome ce doci kraj u nedelju
(Ukljuci mozak citaj Rsb, 2. april 2014 16:23)

Necete ga ucutkati na tv, ni na parketu

zoran

pre 10 godina

Jugosloveni hahahaha
(markez, 2. april 2014 16:29)

Cemu se to smejes..? Svom nedostatku znanja.>??
Jugosloven = Juzni Sloven.

Sta si ti..? Afrikanac..? Azijat..? German..? Hoces da kazes da ti ne pripadas grupi Juznih Slovena..?

Knjigu u sake..bice ti bolje...

jaoj

pre 10 godina

Cekajte,stanite,polako.
Hocete da mi kazete da neko podrzava politicare u sportu?!
Ako ima neko da mi navede jednog postenog politicara u Srbiji,izvolte.

Tosic

pre 10 godina

Narode, umesto da se zgrazavate nad postupcima ove dve persone i cudite kako oni jos uvek imaju mesta u bilo kom sportu, vi im se divite i prepucavate oko toga ko je veci baja! Ne vole oni ni Zvezdu ni Partizan kao vi! Oni samo vole PARE!

Miloje

pre 10 godina

Kako volim kad ne zaboravi da navede pun naziv Partizana. On misli da je to uvreda, a meni Partizan jos drazi. Svi su se zatvorili u svoje male nacionalisticke torove, samo je Partizan bio i ostao jugoslovenski. Jos jedan kvalitet institucije. Ponosan na JSD Partizan!

Гробар 031

pre 10 godina

Ова двојица ће имати већи рејтинг од Вучића, баш ме занима како ће Оља Бећковић њима да упадне у реч хахахахахха

Pera

pre 10 godina

Sedim juče posle posla u bašti jedne kafane i slušam dva lika kako pričaju. I kaže jedan - ma baš me briga za sve...ne upuštam se...eto, kladim se na njih, kad dobiju radujem se, kad izgube srećan sam...imam otvorenih pet lažnih ciganskih naloga, i onda pišem peticije da smene Radonjića i tako to....i ja pomislim - koliko je tužan život tog dečka...

ne znam što sam vam ovo ispričao...ne može da škodi....

Pera Segedinac

pre 10 godina

Pazi sto se Covic vec sada nesto pravda... :) i kao ima uslov... :D

mdaaaj..


Sta je Vujosevic postigao u klubskoj kosarci u Srbiji skoro nece niko premasiti.

A ta prepucavanja preko TV-a je samo da potpale masu. Da imaju ljudi motiva da ih gledaju. Cast izuzecima i najvatrenijim navijacima, ali nisu samo oni navijaci i ne mogu samo od njihovih ulaznica (koje uzgred budi receno uglavnom ni ne placaju) da naplate troskove svega.

Pa do pre godinu, dve su i Partizan i Zvezda trebali da lete iz Pionira zbog neplacanja...

Mikeli

pre 10 godina

Ne kontam cemu ovo, mi istinu znamo, tastature su poput zombija i istina do njihovih mozgova ne moze doci. Tako da sve ce ostati isto. Jedino sto moze biti dobro je to sto ce mozda nihov vrhovni vodja spominjati zvezdu manje od 48 puta po konferenciji.

Misha

pre 10 godina

Samo pogledajte sta ste sve komentarisali na vesti da je Dule prihvatio poziv...Licno, mislim da ovaj duel nece doneti nista niti novo niti dobro. Medjusobno pljuvanje do u nedogled. Da sam na mestu Covica, ne bih izlazio na duel i nikada vise ne bih odgovarao na bilo koje pominjanje KK CZ, makar ga ovaj egomanija pominjao sto puta dnevno (48 je rekord, videli smo snimak, idemo dalje). Odusevljen sam bio sto do pre mesec dana nismo odgovorili ni na jedno peckanje ili lupetanje Don Hegela, medjutim sada se Covic peca redovno i to bas smara. Ajde Covke, zavrsi jednom za svagda sa ovim pa da nastavimo dalje.

G

pre 10 godina

Koja je verovatnoca da ce neko ko kuka za parama bilo sta kaze i uradi coveku koji mu je dokazao da dobijaju pare i da one nestaju...

Sta je ovo trebalo treneru strancu u Srbiji, ko zna. Samo je bitno da Danilovica kao predsednika nema nigde, a trener radi sve. Kakav klub, kakvi kadrovi...

Bojan 40+

pre 10 godina

Kojo i tvoji nisu nista bolji. Procitaj malo bolje komentare. Po vama mi nismo vas nivo. Vi i Covic ispadoste gospoda, a Dule i mi nepismena boranija. U svakom slucaju, bice nam jos gore posle ovog duela. Ali ja cu i dalje mog kuma i vecinu mojih prijatelja zvezdasa i dalje da volim najvise na svetu. To nece ni Covic ni Dule da promene.

24342 u Areni, 110000 na Marakani

pre 10 godina

Ne vidim poentu ovog duela. Nijedan nece promeniti misljenje za jotu, i sve ce se nastaviti kao i pre emisije - monolozi Vujosevica na konferencijama i novi Covini odgovori. Ocekujem da ga Cova razbuca argumentima jer ima papire i podatke. Dule samo valja jedno te isto - Zvezda x48

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Niti ce Dusko Vujosevic pobediti u navijacima Crvene zvezde, niti ce Nebojsa Covic pobediti u navijacima Partizana, ma sta god pricali, navijaci su previse ostrasceni i nabijeni mrznjom prema jednom, odnosno drugome u zavisnosti za koji klub navijaju. Pravi potez bi bio kada bi uz Covica i Vujosevica pozvali Dacica i Vucica, jer su oni na pocetku sezone imali sastanak na kome je dogovoren iznos sredstava koji treba da dobiju oba kluba od drzave. Vucic i Dacic bi sa jedne i druge strane sigurno smirili strasti kod navijaca, takodje i Covic i Vujosevic sto je najbitnije. Pobednika u tv-duelu nece biti. Po broju pluseva i minuseva cu shvatiti da li treba da se "Utisak nedelje" odrzi sa cetvoricom navedenih Dacic, Vujosevic, Vucic, Covic. Zastitite nam Olju Beckovic, molim vas :)

Milan

pre 10 godina

Klasicno spinovanje.Ovakva izjava ne doprinosi smirivanju strasti.Privatizacija je jedini nacin da se krene napred. Mozda ce Covic biti vlasnik a Dule ce biti samo trener i nece se mesati u poslove vlasnika.Cini mi se da to njemu ne odgovara nimalo.Steta,trosi se na stvari koje moraju raditi neki drugi...

veliki strumf

pre 10 godina

Predsednik JSD, ahaha. Covic ce doci sa papirima, a Dule samo sa svojom demagogijom. Covic ce iznositi argumente, a Dule ce pricati prazne price. I ubedjen sam da ce Dule biti manji od makovog zrna, da nece smeti da se kaci i da ce znacajno spustiti loptu. Evo videcete.

Ukljuci mozak citaj Rsb

pre 10 godina

Prilika da se jednom za svagda ucutka Partizan i Vujosevic.Od pocetka sezone su sirili mrznju i bavili se lazima ali tome ce doci kraj u nedelju

moram da kazem il cu da puknem

pre 10 godina

al polako da se pocne od pljuvanja na majstorici i ljuljanja kosa pp aparat kupa pa nadalje. sta je rekao djilasu i sta je djilas morao da kaze lucicu. samo istinu od duletovih psovki sudojama pa sve do covicevih igara sa zamrzavanjem i odmrzavanjem zvezde. naravno zelim da znam kakve je dule valjo slike. ja sam u stvari pre za emisiju hocu da znam.

Ivan Drago

pre 10 godina

Ih,pa ovo ce biti gledanije od finala Lige sampiona.Dajte narodu hleba i igara!Mada,posmatrajuci sa strane,nije ovo dobro ni za Zvezdu ni Partizan.Bitne utakmice su pred oba kluba,sve mimo utakmica i sporta im ne treba.

Lazar

pre 10 godina

Covic sprema dokumentaciju, a Dule ponavlja ispred ogledala "nemamo para, zvezdi drzava daje nama ne" da bi bio spreman sto vise puta to da ponovi u nedelju. U nedelju ce doktor nauka da ponizi legendu CSKA, zivi bili pa videli.

Čačanin

pre 10 godina

Problem sa emisijama ovakvog tipa je to što će svi Zvezdaši reći da je Čović razbio Vujoševića, a svi Partizanovci da je Vujošević razbio Čovića. I svak će ostati pri svojim stavovima, na svojim pozicijama. A košarka će da propada. Plašim se da će nakon ove emisije svaki normalni sponzor napustiti košarku.

Bagzi

pre 10 godina

Ajde u pivo da ce da bude po onoj narodnoj:
"Tresla se gora,rodio se mis."
Sve jo ovo izrezirano i Covic i DV su tu da se kao pomire i ucutkaju na neko vreme.

djenka snima lovernja, kako dize trofej

pre 10 godina

Uslov je da Dule ne pominje vise kk Crvenu zvezdu? Ok dogovoreno, od sad ce pominjati samo kk Crvenu zvezdu Telekom.

bane

pre 10 godina

covic je intelektualno inferniorniji u odnosu na Duleta,ali ne sumnjam da ce se drzavni aparat maksimalno ukljuciti i edukovati ovog sada nestranackog gospodina,inace clana vecine vlada od sps-a na ovamo.Dule,razbi ga!

petar

pre 10 godina

Cestitke obojci za odazivanje na poziv. Nadam se da ce razgovor biti vise produktivan nego destruktivan, mada nam je sport jos uvek na staklenim nogama.

ludinovinar

pre 10 godina

E moj Dule, zasto se spustas na nivo ovog, blago receno sumnjivog, "coveka".. Nista taj sa sportom nema, a ti si trener, nije ti ovo posao.. :-( Sve u svemu, valjda ces isterati to sto si naumio i nadam se da ce se smiriti usijane glave, koje su uspaljene upravo kada je Covic kreirao neku novu Zvezdu, i tada poceo sa neodgovornim izjavama (da ne kazem hajku) na racun Partizana i njegovih dugogodisnjih rezultata.. Sa sportskog aspekta verujem da Partizan i ove sezone odnosi oba trofeja.. Srecno Zvezdi veceras, imaju sansu da pobede Uniks i naprave veeeeliki uspeh za svoj klub.. ;-) Uzdravlje!

dominacija se nastavlja

pre 10 godina

Poreska uprava blokira racun KK Partizan za dug od 2 miliona, FK Crvena Zvezda sa dugom od 50 miliona dovodi igrace i razbacuje se drzavnim parama i naravno racun joj nije u blokadi.... Vucic i Covic!!!!

Stanimir

pre 10 godina

Dr Dule je predsednik JSD Partizan, najveceg sportskog drustva na Balkanu, a ovaj drugi je vlasnik malog kluba iz predgradja Bgd-a.
Porediti ta dva kluba je nesto kao Juventus i npr.Askoli u Italiji.

MK

pre 10 godina

Овај Човић је био комуниста, па социјалиста, па демократа, па социјал демократа...(СЦГРС, 2. april 2014 18:29)

Sve je bio nista bio nije

Ukljuci mozak citaj Rsb

pre 10 godina

Prilika da se jednom za svagda ucutka Partizan i Vujosevic.Od pocetka sezone su sirili mrznju i bavili se lazima ali tome ce doci kraj u nedelju

G

pre 10 godina

Koja je verovatnoca da ce neko ko kuka za parama bilo sta kaze i uradi coveku koji mu je dokazao da dobijaju pare i da one nestaju...

Sta je ovo trebalo treneru strancu u Srbiji, ko zna. Samo je bitno da Danilovica kao predsednika nema nigde, a trener radi sve. Kakav klub, kakvi kadrovi...

nesalomljivi7

pre 10 godina

Izuzetno cinicna izjava Covica i za razliku od DV koji je prihvatio duel bez ikakvih uslova Covic opet prica o uslovima i da je ta emisija vec dogovorena sa Oljom? Kada se nesto dogovara uvek neko mora da bude pozvan prvi. Kako mogu da budu pozvani obojica istovremeno?? I sada Covic prica da je VD imao dogovor sa Oljom? Od nijednog dogovora ne može da bude NIŠTA ako obe strane to ne prihvate? Pa o čemu onda priča Čović? Niko nikome ne može da zabrani da pominje nekoga ako za to postoje razlozi a ja se nadam da ce ti razlozi biti razjasnjeni u toku ovog duela. Takodje u poslednja dva istupa Čović DV naziva bolesnikom, pa se to provlači u komentarima navijača po forumima i u poslednjem istupu budalom. Tako Čović, čovek bez zvanične funkcije u Zvezdi daje primer smirivanju zategnutosti izmadju navijača, koja je VEĆA nego kada igramo sa hrvatskim klubovima? Čak su se te negativnosti gotovo izgubile iako je bio rat, ali ove strasti navijača ova dva kluba nisu došle samo do mržnje nego gotovo do linča?

СЦГРС

pre 10 godina

Овај Човић је био комуниста, па социјалиста, па демократа, па социјал демократа...

Grunf

pre 10 godina

Sve je pocelo Covicevom recenicom da ce se ziveti bolje u Srbiji kad Zvezda/FMP,bude prvak. Usdledila je rekcija Partizana i Vujosevica,za dalje znamo. Dule,objasni Delijama za koji klub navijaju u kosarci,vidis da i dalje ne znaju.

bora

pre 10 godina

Kakav mozak neko treba da nosi,pa da ikada i u bilo čemu podržava jednog Čovića!??Posle svega što je u zadnjih 20 god.uradio ovoj državi i narodu?Strašno!Ovoj zemlji pomoći nema!!!

Iboudala

pre 10 godina

Dule definitivno nije cvecka, i tezak je za svariti cak i kod dosta grobara...ali da se przis na Covica, i kao klices mu jao kad dodje dr,mr,sci-med,trt-mrt Covke...pa da li ste citavi...?

bane

pre 10 godina

covic je intelektualno inferniorniji u odnosu na Duleta,ali ne sumnjam da ce se drzavni aparat maksimalno ukljuciti i edukovati ovog sada nestranackog gospodina,inace clana vecine vlada od sps-a na ovamo.Dule,razbi ga!

djenka snima lovernja, kako dize trofej

pre 10 godina

Uslov je da Dule ne pominje vise kk Crvenu zvezdu? Ok dogovoreno, od sad ce pominjati samo kk Crvenu zvezdu Telekom.

dominacija se nastavlja

pre 10 godina

Poreska uprava blokira racun KK Partizan za dug od 2 miliona, FK Crvena Zvezda sa dugom od 50 miliona dovodi igrace i razbacuje se drzavnim parama i naravno racun joj nije u blokadi.... Vucic i Covic!!!!

bora

pre 10 godina

Dule,podseti ga na najveću laž,da će eventualni trofeji Fmp-a sa zakupljenim imenom Crvena Zvezda Telekom,moći da se pripišu pravoj Crvenoj Zvezdi sa Malog Kalemegdana!To po pravilnicima Fiba i Uleba NE MOŽE!!Čović to odlično zna,ali nastavlja sa manipulacijom.A navijači veselnici,žele da u to veruju!Ali NE MOŽE,NE VAŽI!!Biće posle plakanja.

grobar

pre 10 godina

4
Dr Dule je predsednik JSD Partizan, najveceg sportskog drustva na Balkanu, a ovaj drugi je vlasnik malog kluba iz predgradja Bgd-a.
Porediti ta dva kluba je nesto kao Juventus i npr.Askoli u Italiji.
(Stanimir, 2. april 2014 17:51)
Najvece SD na Balkanu je CRVENA ZVEZDA,koje je ujedno i najtrofejnije.THE END.
(Najrealnije, 02. april 2014 18:43)
nemoj da se lozis na andjusa jer su oni tada sabiraLi samo timske sportove, fali vam dobrih pedesetak trofeja da bi nas stigli a o evro titulama da ne pricam od kosarke do saha ;) partizan sampion

Mrle

pre 10 godina

Slika tzv. gospodina Čovića 1994god pored Miloševića,2004 pored Djindjića,2014 pored Vučića. Mešetari iz decenije u deceniju nikada neću podržavati takve karikature. DV je svakakav i lud i prek itd. ali nije "licimur" kao gore navedeni e zato mi se gadi ta persona. Da se razumemo kao veliki grobar ne volim Zvezdu ali ni ekipu iz FK.Partizan baš zbog njihove prošlosti, jer ako takvi ljudi plivaju i kroje nam sudbine bez obzira na navijačku pripadnost nama nikada neće biti bolje.

Klinacka posla

pre 10 godina

Najvece SD na Balkanu je CRVENA ZVEZDA,koje je ujedno i najtrofejnije.THE END.
(Najrealnije, 2. april 2014 18:43)
JSD Partizan je najvece i najtrofejnije SD na SVETU, odmah posle nas je SD Real. THE END

vlatko

pre 10 godina

Zvezda je Srbija nikad Jugoslavija! (igor, 02. april 2014 21:50)

A sve titule sto imate osvojili ste u Jugoslaviji. U Srbiji je i Hemofarm za vas institucija!!! aaaahahahahahha

Nićifor

pre 10 godina

svake noći sanjam ja da je veća Arena pa da možemo svi da stanemoooo...A zar iko misli da onsj doškolovani sakupljač slika može sa doktorom?

Klinacka posla

pre 10 godina

Jugosloveni hahahaha
(markez, 2. april 2014 16:29)
Druze ne znam kome i cemu se smejes. Partizan i Zvezda u osnovani kao YU klubovi, to ne mozes da promenis, takvi smo rodjeni. Vi ste se svojih korena odrekli, mi nasih nismo.

Miloje

pre 10 godina

Kako volim kad ne zaboravi da navede pun naziv Partizana. On misli da je to uvreda, a meni Partizan jos drazi. Svi su se zatvorili u svoje male nacionalisticke torove, samo je Partizan bio i ostao jugoslovenski. Jos jedan kvalitet institucije. Ponosan na JSD Partizan!

Baklava.

pre 10 godina

Po mom misljenju Dusko Vujosevic ce u ovom duelu vise braniti navijace Zvezde od Nebojse Covica. Samim tim sto ce im napokon (valjda) otvoriti oci kome klicu i za koga navijaju.
Koliko sam so sada mogao da shvatim 99,98 % navijaca Zvezde nije svesno da za dve ipo god od smrznute Zvezde nema nista. A ovo sto sada radi Nebojsa Covic je poslednji ekser u sanduk KK kluba clana sportskog drustva.
Savet.
Navijaci Zvezde dobro slusajte sta Dusko Vujosevic ima da vam kaze.!

dzozey

pre 10 godina

Je ne vidim poentu. Apsolutno nista nece da se resi. Partizan ne trazi pare od Covica, nego od drzave, tako da po tom pitanju nece nista da se resi. A ako Covic nesto mulja, to mu drzava dozvoljava i ne moze Vujosevic da ga uhapsi. Sto se tice navijaca, Zvezdini ce i dalje da pljuju svaki Partizanov uspeh i da misle da su na istom nivou kao i mi kad je kosarka u pitanju. To ce i dalje da nervira sve Partizanove navijace. Stvarno ne znam zasto neko misli da ce ovo bilo sta da resi?

Her Zivota

pre 10 godina

Sta je ovo trebalo treneru strancu u Srbiji, ko zna. Samo je bitno da Danilovica kao predsednika nema nigde, a trener radi sve. Kakav klub, kakvi kadrovi...
(G, 2. april 2014 16:30)
Lepo je to sto znas da je Predrag Danilovic predsednik KK Partizan, e sada jedno zanimljivo pitanje znas li ko je predsednik KK Crvena Zvezda Telekom ? Da li uopste znas kako taj covek izgleda ?

zoran

pre 10 godina

Jugosloveni hahahaha
(markez, 2. april 2014 16:29)

Cemu se to smejes..? Svom nedostatku znanja.>??
Jugosloven = Juzni Sloven.

Sta si ti..? Afrikanac..? Azijat..? German..? Hoces da kazes da ti ne pripadas grupi Juznih Slovena..?

Knjigu u sake..bice ti bolje...

milovanglisic

pre 10 godina

Prilika da se jednom za svagda ucutka Partizan i Vujosevic.Od pocetka sezone su sirili mrznju i bavili se lazima ali tome ce doci kraj u nedelju
(Ukljuci mozak citaj Rsb, 2. april 2014 16:23)

Necete ga ucutkati na tv, ni na parketu

Ono... laku noć

pre 10 godina

Kakva je neverovatna glupost da taj duel vodi Olja Bećković u Utisku nedelje! Pa ona nema pojma o ovome! Još kad krene sa onim upadicama to neće ličiti na ništa. Kako će uopšte da iznose dokaze o sponzorima i pomoći države kad nemaju ni sto da ostave papire? Totalni promašaj izbor emisije i voditeljke! To bi bilo kao da ja vodim emisiju o poljoprivredi. Biće sprdnja od emisije.

pera

pre 10 godina

Ne kontam cemu ovo, mi istinu znamo, tastature su poput zombija i istina do njihovih mozgova ne moze doci. Tako da sve ce ostati isto. Jedino sto moze biti dobro je to sto ce mozda nihov vrhovni vodja spominjati zvezdu manje od 48 puta po konferenciji.
(Mikeli, 2. april 2014 16:58)

Koju istinu znate? Da prava zvezda u stvari nije zamrznuta,a ova za koju navijate nije FMP sa promenjenim imenom?

blinkibil

pre 10 godina

Pa normalno a ne ko slepci da se prepucavate online i preko novina...Dojadilo vise, ja im ne bi ni objavljivao izjave u medijima jer su smorili zesce

marko_bgd

pre 10 godina

realno gledano,partizan u kosarci ove godine ima jaci tim od zvezde,fantastican tim...pojedinacno kvalitetnije igrace...zvezda se bori da to nadoknadi...i drago mi je sto ce covic izaci na crtu onom sto siri mrznju izmedju dva kluba i navijaca

Marko

pre 10 godina

Ajde privatizujte vec jednom ta dva nesrecna fudbalska i kosarkaska kluba da nam ne izvlace pare vise pod maskom kojekakvih sponzorstva javnih preduzeca.

Bojan 40+

pre 10 godina

Kojo i tvoji nisu nista bolji. Procitaj malo bolje komentare. Po vama mi nismo vas nivo. Vi i Covic ispadoste gospoda, a Dule i mi nepismena boranija. U svakom slucaju, bice nam jos gore posle ovog duela. Ali ja cu i dalje mog kuma i vecinu mojih prijatelja zvezdasa i dalje da volim najvise na svetu. To nece ni Covic ni Dule da promene.

Normalno

pre 10 godina

Za koga navija Olja?
(samo da pitam, 2. april 2014 16:28)
Kao i svaki normalan covek u Srbiji,navija za Zvezdu.Pa otac joj je akademik Matija Beckovic,cuveni Zvezdas,koji je nedavno ispricao,kako je Oljin sin odgovorio na pitanje,ko su najveci izdajnici srpskog roda,Vuk Brankovic i golman Stojkovic.

bobm

pre 10 godina

Kada pogledam grobrske komentare na prosloj vesti, i price kako Čovic nece prihvatiti, sada da vidim gde su tu tastaturice? Nesto se ucutkali.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koja, 2. april 2014 16:32) pa nije on prihvatio da ide u gladiatorsku arenu da se bori do smrti vec u kulturnu emisiju gde ce samo odgovarati na pitanja i to bez odgovornosti. da sam na oljinom mestu prvo pitanje bi bilo da mi dokaze tvrdnju o dogovoru nje i vujosevica, a onda odmah tuzba.

lex speciallis

pre 10 godina

Za jednu jedinu Olju- ne dozvolite da se Covic razmase "ispeglanim paiprima" i politicko-sportskom demagogijom(u ovom slucaju)..DV je sportski radnik Covic veoma iskusan politicar u svim rezimima, ne ocekujem pristrasnost, i znam da je nece biti samo da se sto bolje spremi a od Saranovica nema boljeg u tome...OLja puna podrska ne podlezite politicarima..ja jesam partizanovac ni po babi ni po stricevima..ali bice ovo za Vas teska emsija i molim Vas, uz svo saznanje da TV B92 prenosi utakcive CZV, odradi posao-ne sumnjam, sto bolje-DV je SPORSTKI RADNIK..Nebojsa Covic je politicar svih rezima i odlicno pliva, u svemu, pa zato i pisem ovo, draga Olja ne podlezite svim njegovim mogucim mogucim fiktivnim papirima, samo fer, MOLIM VAS, jer ko je manje upucen u problematiku nece shvatiti i verovace sve iskreno iskusnom politicaru-ne znaci i dobrom!P.S.Ako mi ne objavite komentar nadam se da ce ga OLJA procitati!Pozz redakciji B92 i svaka cast na ideji o suceljavanju posle cega ce nadam se medju ekstremnim navijacima da se skine bar malo neki pritisak pred sve derbije! Veliko hvala i pozzz i jos jednom B92 SVAKA VAM CAST!

Milan

pre 10 godina

ne spominje on VAS limenke... Nemojte da uobrazavate da se on bavi vama, vama koji ste smesni naspram institucije. On spominje drzavu koja je odlucila da vama pomaze a instituciju ukoci totalno. To sto spomene vase ime tu i tamo to je iz tog razloga. Dakle: mi se borimo sa Barsom, Pao, makabijem, lejkersima...i DRZAVOM, a vi ste treca liga. Pozdrav!

Lokos

pre 10 godina

Овај Човић је био комуниста, па социјалиста, па демократа, па социјал демократа... (СЦГРС, 02. april 2014 18:29)

Kao i prosecan Srbin.

cartmanx

pre 10 godina

Ovo ce biti najgledanija emisjna u zadnjih nekoliko godina na svim kanalima u Srbiji!!!S tim sto Covic ima veliko politicko iskustvo mahace kojekakvim pairima-ne kazem ispeglanim..a tu Dule slabije pliva jer je "obican" sportsi radnik..pa se plasim da manje upuceni nece shvatiti sustinu... ali ipak verujem u OLJU!!!

Čačanin

pre 10 godina

Problem sa emisijama ovakvog tipa je to što će svi Zvezdaši reći da je Čović razbio Vujoševića, a svi Partizanovci da je Vujošević razbio Čovića. I svak će ostati pri svojim stavovima, na svojim pozicijama. A košarka će da propada. Plašim se da će nakon ove emisije svaki normalni sponzor napustiti košarku.

Mare

pre 10 godina

(djenka snima lovernja, kako dize trofej, 02. april 2014 16:37) jedino sto ce lovernj da digne ove sezone je njegova frizura sa pola kile gela

jaoj

pre 10 godina

Cekajte,stanite,polako.
Hocete da mi kazete da neko podrzava politicare u sportu?!
Ako ima neko da mi navede jednog postenog politicara u Srbiji,izvolte.

Ширкан

pre 10 godina

Treba postaviti obezbedjenje u studiju :)
(hd, 2. april 2014 17:54)

Треба поставити жичану ограду у студију...

Гробар 031

pre 10 godina

Ова двојица ће имати већи рејтинг од Вучића, баш ме занима како ће Оља Бећковић њима да упадне у реч хахахахахха

Дуршлук II

pre 10 godina

Омиљени антивирус звездаша?-КАСПЕРски !!!!
Дуле-сломи га,онако у ПАРТИЗАНСКОМ ДУХУ(ЈБГ...ОПЕТ О ДУХОВИМА...)-ОД СКОПЈЕ-ДИРЕКТНО !!!!

Pera

pre 10 godina

Sedim juče posle posla u bašti jedne kafane i slušam dva lika kako pričaju. I kaže jedan - ma baš me briga za sve...ne upuštam se...eto, kladim se na njih, kad dobiju radujem se, kad izgube srećan sam...imam otvorenih pet lažnih ciganskih naloga, i onda pišem peticije da smene Radonjića i tako to....i ja pomislim - koliko je tužan život tog dečka...

ne znam što sam vam ovo ispričao...ne može da škodi....

jackie

pre 10 godina

Sada ćemo uživo gledati bravure istaknute nestranačke ličnosti, kako objašnjava da je moguće da crna krava daje crno mleko. Naravno, bez aflatoksina. Jedva čekam.

ludinovinar

pre 10 godina

E moj Dule, zasto se spustas na nivo ovog, blago receno sumnjivog, "coveka".. Nista taj sa sportom nema, a ti si trener, nije ti ovo posao.. :-( Sve u svemu, valjda ces isterati to sto si naumio i nadam se da ce se smiriti usijane glave, koje su uspaljene upravo kada je Covic kreirao neku novu Zvezdu, i tada poceo sa neodgovornim izjavama (da ne kazem hajku) na racun Partizana i njegovih dugogodisnjih rezultata.. Sa sportskog aspekta verujem da Partizan i ove sezone odnosi oba trofeja.. Srecno Zvezdi veceras, imaju sansu da pobede Uniks i naprave veeeeliki uspeh za svoj klub.. ;-) Uzdravlje!

dex

pre 10 godina

Bespotreban duel koji nece nista resiti. I jedni i drugi ce ovde u komentarima proslavljati verbalnu pobedu svog predsednika, a ama bas nista se nece promeniti, samo ce tenzije biti jos gore. Pri tom, duel vodi osoba koja veze sa sportom nema?!?

moram da kazem il cu da puknem

pre 10 godina

al polako da se pocne od pljuvanja na majstorici i ljuljanja kosa pp aparat kupa pa nadalje. sta je rekao djilasu i sta je djilas morao da kaze lucicu. samo istinu od duletovih psovki sudojama pa sve do covicevih igara sa zamrzavanjem i odmrzavanjem zvezde. naravno zelim da znam kakve je dule valjo slike. ja sam u stvari pre za emisiju hocu da znam.

Najrealnije

pre 10 godina

Dr Dule je predsednik JSD Partizan, najveceg sportskog drustva na Balkanu, a ovaj drugi je vlasnik malog kluba iz predgradja Bgd-a.
Porediti ta dva kluba je nesto kao Juventus i npr.Askoli u Italiji.
(Stanimir, 2. april 2014 17:51)
Najvece SD na Balkanu je CRVENA ZVEZDA,koje je ujedno i najtrofejnije.THE END.

nasasnjicav

pre 10 godina

Ne volim sto pojedinci i mediji generalizuju ovu dvojicu.Dule je tak koji je podizao tenziju,pominjao Zvezdu u losem kontekstu,kukao na drzavu i generalno lozio navijace Partizana i na taj nacin stvarao ovu nepodnosljivu tenziju.Covic kakav god da je-nije se oglasavao sve do pre neki dan kada je na najbezobrazniji i najnizi nacin blacen on i klub....Svejedno voleo bih da se ovo pljuvanje zavrsi i da se ovaj cirkus jednog coveka pretvori u igru na terenu...

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Niti ce Dusko Vujosevic pobediti u navijacima Crvene zvezde, niti ce Nebojsa Covic pobediti u navijacima Partizana, ma sta god pricali, navijaci su previse ostrasceni i nabijeni mrznjom prema jednom, odnosno drugome u zavisnosti za koji klub navijaju. Pravi potez bi bio kada bi uz Covica i Vujosevica pozvali Dacica i Vucica, jer su oni na pocetku sezone imali sastanak na kome je dogovoren iznos sredstava koji treba da dobiju oba kluba od drzave. Vucic i Dacic bi sa jedne i druge strane sigurno smirili strasti kod navijaca, takodje i Covic i Vujosevic sto je najbitnije. Pobednika u tv-duelu nece biti. Po broju pluseva i minuseva cu shvatiti da li treba da se "Utisak nedelje" odrzi sa cetvoricom navedenih Dacic, Vujosevic, Vucic, Covic. Zastitite nam Olju Beckovic, molim vas :)

Milan

pre 10 godina

Klasicno spinovanje.Ovakva izjava ne doprinosi smirivanju strasti.Privatizacija je jedini nacin da se krene napred. Mozda ce Covic biti vlasnik a Dule ce biti samo trener i nece se mesati u poslove vlasnika.Cini mi se da to njemu ne odgovara nimalo.Steta,trosi se na stvari koje moraju raditi neki drugi...

realista

pre 10 godina

zaista cu uzivati da gledam dva demagoga kako se odmeravaju i pljuju. blaga prednost duletu jer smatram da je perfidniji i lukaviji. covic ce da mase papirima i nekim podacima a dule ce da vice drzite lopova. na kraju nista nece biti receno , oni ce da i dalje vedre i oblace u dva nasa najveca kluba.

veliki strumf

pre 10 godina

@contradictory Slabo citas, jos slabije razumes. Covic je rekao da je dobio savete da ne razgovara sa budalom, ali je naglasio da treba razgovarati, jer ce u suprotnom budale napraviti budalastinu.

Ivan Drago

pre 10 godina

Ih,pa ovo ce biti gledanije od finala Lige sampiona.Dajte narodu hleba i igara!Mada,posmatrajuci sa strane,nije ovo dobro ni za Zvezdu ni Partizan.Bitne utakmice su pred oba kluba,sve mimo utakmica i sporta im ne treba.

Toni

pre 10 godina

Ovo dodje kao neki reality. Uzas, samo ce jos vise da rasplamsa rivalitet, i to onaj nezdrav. Trebalo bi da drzava zabrani i jednima i drugima posjete navijaca na stadione i dvorane, pa ce za godinu dana situacija bit mnogo cistija. Posle toga bi dosli stvarno ljubitelji klubova, a ne ostrasceni toboznji navijaci, koji bi u medjuvremenu svakako nasli drugu zanimaciju.

danass

pre 10 godina

Potpuno razumem motive B92,Olje,i g.Vujosevica,ali nikako al bas nikako ne mogu da razumem odluku g.Covica da u trenutku kad vodimo trku na 100m.puca sebi(nama)u obe noge na otprilike 95metru,odlukom da prihvati ucesce u ovakvoj emisiji.Voleo bi da nisam u pravu ali ubedjen sam da ce nas ovo potpuno izbaciti iz ritma sto je g.Vujosevic trazio i provocirao od pocetka sezone.Onaj ko je rekao da je- Sujeta najskuplja stvar na svetu-bio je u pravu.Dokaz -g.Covic!To o sujeti ima jako lepo objasnjeno kod velemajstora Gorana Petrovica u Opsadi Crkve Svetog Spasa!Ko razume,shvatice!!!

Misha

pre 10 godina

Samo pogledajte sta ste sve komentarisali na vesti da je Dule prihvatio poziv...Licno, mislim da ovaj duel nece doneti nista niti novo niti dobro. Medjusobno pljuvanje do u nedogled. Da sam na mestu Covica, ne bih izlazio na duel i nikada vise ne bih odgovarao na bilo koje pominjanje KK CZ, makar ga ovaj egomanija pominjao sto puta dnevno (48 je rekord, videli smo snimak, idemo dalje). Odusevljen sam bio sto do pre mesec dana nismo odgovorili ni na jedno peckanje ili lupetanje Don Hegela, medjutim sada se Covic peca redovno i to bas smara. Ajde Covke, zavrsi jednom za svagda sa ovim pa da nastavimo dalje.

Bagzi

pre 10 godina

Ajde u pivo da ce da bude po onoj narodnoj:
"Tresla se gora,rodio se mis."
Sve jo ovo izrezirano i Covic i DV su tu da se kao pomire i ucutkaju na neko vreme.

Struki

pre 10 godina

Ocekujem kao u "Beloj ladji"kad je Sojic svog protivkandidata uporno zvao"gospodin sa moju levu stranu",ha,ha,ha. Salu na stranu,ali ta emisija nista nece doprineti spustanju "tenzija",NAPROTIV! Jedan ce po ko zna koji put argumentovano izneti sve cinjenice,a drugi zna se: CIA,BUDZET,VUCIC,itd. Pozdrav!

veliki strumf

pre 10 godina

Predsednik JSD, ahaha. Covic ce doci sa papirima, a Dule samo sa svojom demagogijom. Covic ce iznositi argumente, a Dule ce pricati prazne price. I ubedjen sam da ce Dule biti manji od makovog zrna, da nece smeti da se kaci i da ce znacajno spustiti loptu. Evo videcete.

Pera Segedinac

pre 10 godina

Pazi sto se Covic vec sada nesto pravda... :) i kao ima uslov... :D

mdaaaj..


Sta je Vujosevic postigao u klubskoj kosarci u Srbiji skoro nece niko premasiti.

A ta prepucavanja preko TV-a je samo da potpale masu. Da imaju ljudi motiva da ih gledaju. Cast izuzecima i najvatrenijim navijacima, ali nisu samo oni navijaci i ne mogu samo od njihovih ulaznica (koje uzgred budi receno uglavnom ni ne placaju) da naplate troskove svega.

Pa do pre godinu, dve su i Partizan i Zvezda trebali da lete iz Pionira zbog neplacanja...

coach

pre 10 godina

Nadam se da će se ovom emisijom završiti njihov cirkus koji traje godinama. Svi ćemo zbog njih dvojice na kraju zamrzeti košarku.

Lazar

pre 10 godina

Covic sprema dokumentaciju, a Dule ponavlja ispred ogledala "nemamo para, zvezdi drzava daje nama ne" da bi bio spreman sto vise puta to da ponovi u nedelju. U nedelju ce doktor nauka da ponizi legendu CSKA, zivi bili pa videli.

ćao, zdravo

pre 10 godina

Gazda Čovo, samo ga pitaj šta je radio u sudijskoj svlačionici u Vršcu i koliko je para dobio od države od 2000-te do sada i naravno gde su završile te pare kada nemaju ni porez da plate?
Insistirati na odgovorima na ova pitanja do kraja emisije jer u tim odgovorima se krije takozvana "dominacija" samozvane "institucije".

petar

pre 10 godina

Cestitke obojci za odazivanje na poziv. Nadam se da ce razgovor biti vise produktivan nego destruktivan, mada nam je sport jos uvek na staklenim nogama.

Tosic

pre 10 godina

Narode, umesto da se zgrazavate nad postupcima ove dve persone i cudite kako oni jos uvek imaju mesta u bilo kom sportu, vi im se divite i prepucavate oko toga ko je veci baja! Ne vole oni ni Zvezdu ni Partizan kao vi! Oni samo vole PARE!

Goran76

pre 10 godina

Posto verujem da ce Covic poneti sve papire..dokumentaciju ? dokaze..bas me zanima dal ce i doticni iz jsdp poneti isto..mada cisto sumnjam da ima

24342 u Areni, 110000 na Marakani

pre 10 godina

Ne vidim poentu ovog duela. Nijedan nece promeniti misljenje za jotu, i sve ce se nastaviti kao i pre emisije - monolozi Vujosevica na konferencijama i novi Covini odgovori. Ocekujem da ga Cova razbuca argumentima jer ima papire i podatke. Dule samo valja jedno te isto - Zvezda x48

hejter

pre 10 godina

Ma treba ti dati orden sto si prihvatio da razmenjujes bljuvotine sa njiim oci u oci, a ne posredno kao do sad, navijaci ce biti odusevljeni, kao i svi ostali koji promovisu sportski duh, zdrav zivot, zdrav nacin komunikacije, timsku igru i tome slicno...

Mikeli

pre 10 godina

Ne kontam cemu ovo, mi istinu znamo, tastature su poput zombija i istina do njihovih mozgova ne moze doci. Tako da sve ce ostati isto. Jedino sto moze biti dobro je to sto ce mozda nihov vrhovni vodja spominjati zvezdu manje od 48 puta po konferenciji.

maja

pre 10 godina

Nešto mi se čini da nemožemo baš verovati u objektivnu Olju pošto su se skoro njen i sin i otac opisali kao zvezdaši. Trudiće se ona ali...

Aleksandar

pre 10 godina

Ovo je nečuveno već godinama. Ja sam poreski obaveznik, pre toga sam bio izbeglica država mi nije ništa dala. E sad jedva sam kupio stan zbog gojeg sam sad dužan i prodajem ga da izmirim porez.I piram jel mi poreski obveznici plaćamo porez da se deli nekim klincima što tamo pikaju loptu da voze kola skuplja od mog stana SRAMOTA.A dotičnoj gospodi bi reko a i vladi da im damo pare al kad prodaju nekog igrača državi pare, to niko ne spominje jedan milion dva tri bre alo vidić košta 35 milona godišnje

Ukljuci mozak citaj Rsb

pre 10 godina

Prilika da se jednom za svagda ucutka Partizan i Vujosevic.Od pocetka sezone su sirili mrznju i bavili se lazima ali tome ce doci kraj u nedelju

Nićifor

pre 10 godina

svake noći sanjam ja da je veća Arena pa da možemo svi da stanemoooo...A zar iko misli da onsj doškolovani sakupljač slika može sa doktorom?

G

pre 10 godina

Koja je verovatnoca da ce neko ko kuka za parama bilo sta kaze i uradi coveku koji mu je dokazao da dobijaju pare i da one nestaju...

Sta je ovo trebalo treneru strancu u Srbiji, ko zna. Samo je bitno da Danilovica kao predsednika nema nigde, a trener radi sve. Kakav klub, kakvi kadrovi...

marko_bgd

pre 10 godina

realno gledano,partizan u kosarci ove godine ima jaci tim od zvezde,fantastican tim...pojedinacno kvalitetnije igrace...zvezda se bori da to nadoknadi...i drago mi je sto ce covic izaci na crtu onom sto siri mrznju izmedju dva kluba i navijaca

Stanimir

pre 10 godina

Dr Dule je predsednik JSD Partizan, najveceg sportskog drustva na Balkanu, a ovaj drugi je vlasnik malog kluba iz predgradja Bgd-a.
Porediti ta dva kluba je nesto kao Juventus i npr.Askoli u Italiji.

Normalno

pre 10 godina

Za koga navija Olja?
(samo da pitam, 2. april 2014 16:28)
Kao i svaki normalan covek u Srbiji,navija za Zvezdu.Pa otac joj je akademik Matija Beckovic,cuveni Zvezdas,koji je nedavno ispricao,kako je Oljin sin odgovorio na pitanje,ko su najveci izdajnici srpskog roda,Vuk Brankovic i golman Stojkovic.

Najrealnije

pre 10 godina

Dr Dule je predsednik JSD Partizan, najveceg sportskog drustva na Balkanu, a ovaj drugi je vlasnik malog kluba iz predgradja Bgd-a.
Porediti ta dva kluba je nesto kao Juventus i npr.Askoli u Italiji.
(Stanimir, 2. april 2014 17:51)
Najvece SD na Balkanu je CRVENA ZVEZDA,koje je ujedno i najtrofejnije.THE END.

Mare

pre 10 godina

(djenka snima lovernja, kako dize trofej, 02. april 2014 16:37) jedino sto ce lovernj da digne ove sezone je njegova frizura sa pola kile gela

lex speciallis

pre 10 godina

Za jednu jedinu Olju- ne dozvolite da se Covic razmase "ispeglanim paiprima" i politicko-sportskom demagogijom(u ovom slucaju)..DV je sportski radnik Covic veoma iskusan politicar u svim rezimima, ne ocekujem pristrasnost, i znam da je nece biti samo da se sto bolje spremi a od Saranovica nema boljeg u tome...OLja puna podrska ne podlezite politicarima..ja jesam partizanovac ni po babi ni po stricevima..ali bice ovo za Vas teska emsija i molim Vas, uz svo saznanje da TV B92 prenosi utakcive CZV, odradi posao-ne sumnjam, sto bolje-DV je SPORSTKI RADNIK..Nebojsa Covic je politicar svih rezima i odlicno pliva, u svemu, pa zato i pisem ovo, draga Olja ne podlezite svim njegovim mogucim mogucim fiktivnim papirima, samo fer, MOLIM VAS, jer ko je manje upucen u problematiku nece shvatiti i verovace sve iskreno iskusnom politicaru-ne znaci i dobrom!P.S.Ako mi ne objavite komentar nadam se da ce ga OLJA procitati!Pozz redakciji B92 i svaka cast na ideji o suceljavanju posle cega ce nadam se medju ekstremnim navijacima da se skine bar malo neki pritisak pred sve derbije! Veliko hvala i pozzz i jos jednom B92 SVAKA VAM CAST!

nasasnjicav

pre 10 godina

Ne volim sto pojedinci i mediji generalizuju ovu dvojicu.Dule je tak koji je podizao tenziju,pominjao Zvezdu u losem kontekstu,kukao na drzavu i generalno lozio navijace Partizana i na taj nacin stvarao ovu nepodnosljivu tenziju.Covic kakav god da je-nije se oglasavao sve do pre neki dan kada je na najbezobrazniji i najnizi nacin blacen on i klub....Svejedno voleo bih da se ovo pljuvanje zavrsi i da se ovaj cirkus jednog coveka pretvori u igru na terenu...

Lazar

pre 10 godina

Covic sprema dokumentaciju, a Dule ponavlja ispred ogledala "nemamo para, zvezdi drzava daje nama ne" da bi bio spreman sto vise puta to da ponovi u nedelju. U nedelju ce doktor nauka da ponizi legendu CSKA, zivi bili pa videli.

veliki strumf

pre 10 godina

@contradictory Slabo citas, jos slabije razumes. Covic je rekao da je dobio savete da ne razgovara sa budalom, ali je naglasio da treba razgovarati, jer ce u suprotnom budale napraviti budalastinu.

veliki strumf

pre 10 godina

Predsednik JSD, ahaha. Covic ce doci sa papirima, a Dule samo sa svojom demagogijom. Covic ce iznositi argumente, a Dule ce pricati prazne price. I ubedjen sam da ce Dule biti manji od makovog zrna, da nece smeti da se kaci i da ce znacajno spustiti loptu. Evo videcete.

24342 u Areni, 110000 na Marakani

pre 10 godina

Ne vidim poentu ovog duela. Nijedan nece promeniti misljenje za jotu, i sve ce se nastaviti kao i pre emisije - monolozi Vujosevica na konferencijama i novi Covini odgovori. Ocekujem da ga Cova razbuca argumentima jer ima papire i podatke. Dule samo valja jedno te isto - Zvezda x48

Klinacka posla

pre 10 godina

Najvece SD na Balkanu je CRVENA ZVEZDA,koje je ujedno i najtrofejnije.THE END.
(Najrealnije, 2. april 2014 18:43)
JSD Partizan je najvece i najtrofejnije SD na SVETU, odmah posle nas je SD Real. THE END

Struki

pre 10 godina

Ocekujem kao u "Beloj ladji"kad je Sojic svog protivkandidata uporno zvao"gospodin sa moju levu stranu",ha,ha,ha. Salu na stranu,ali ta emisija nista nece doprineti spustanju "tenzija",NAPROTIV! Jedan ce po ko zna koji put argumentovano izneti sve cinjenice,a drugi zna se: CIA,BUDZET,VUCIC,itd. Pozdrav!

grobar

pre 10 godina

4
Dr Dule je predsednik JSD Partizan, najveceg sportskog drustva na Balkanu, a ovaj drugi je vlasnik malog kluba iz predgradja Bgd-a.
Porediti ta dva kluba je nesto kao Juventus i npr.Askoli u Italiji.
(Stanimir, 2. april 2014 17:51)
Najvece SD na Balkanu je CRVENA ZVEZDA,koje je ujedno i najtrofejnije.THE END.
(Najrealnije, 02. april 2014 18:43)
nemoj da se lozis na andjusa jer su oni tada sabiraLi samo timske sportove, fali vam dobrih pedesetak trofeja da bi nas stigli a o evro titulama da ne pricam od kosarke do saha ;) partizan sampion

Baklava.

pre 10 godina

Po mom misljenju Dusko Vujosevic ce u ovom duelu vise braniti navijace Zvezde od Nebojse Covica. Samim tim sto ce im napokon (valjda) otvoriti oci kome klicu i za koga navijaju.
Koliko sam so sada mogao da shvatim 99,98 % navijaca Zvezde nije svesno da za dve ipo god od smrznute Zvezde nema nista. A ovo sto sada radi Nebojsa Covic je poslednji ekser u sanduk KK kluba clana sportskog drustva.
Savet.
Navijaci Zvezde dobro slusajte sta Dusko Vujosevic ima da vam kaze.!

ćao, zdravo

pre 10 godina

Gazda Čovo, samo ga pitaj šta je radio u sudijskoj svlačionici u Vršcu i koliko je para dobio od države od 2000-te do sada i naravno gde su završile te pare kada nemaju ni porez da plate?
Insistirati na odgovorima na ova pitanja do kraja emisije jer u tim odgovorima se krije takozvana "dominacija" samozvane "institucije".

Goran76

pre 10 godina

Posto verujem da ce Covic poneti sve papire..dokumentaciju ? dokaze..bas me zanima dal ce i doticni iz jsdp poneti isto..mada cisto sumnjam da ima

Misha

pre 10 godina

Samo pogledajte sta ste sve komentarisali na vesti da je Dule prihvatio poziv...Licno, mislim da ovaj duel nece doneti nista niti novo niti dobro. Medjusobno pljuvanje do u nedogled. Da sam na mestu Covica, ne bih izlazio na duel i nikada vise ne bih odgovarao na bilo koje pominjanje KK CZ, makar ga ovaj egomanija pominjao sto puta dnevno (48 je rekord, videli smo snimak, idemo dalje). Odusevljen sam bio sto do pre mesec dana nismo odgovorili ni na jedno peckanje ili lupetanje Don Hegela, medjutim sada se Covic peca redovno i to bas smara. Ajde Covke, zavrsi jednom za svagda sa ovim pa da nastavimo dalje.

Mrle

pre 10 godina

Slika tzv. gospodina Čovića 1994god pored Miloševića,2004 pored Djindjića,2014 pored Vučića. Mešetari iz decenije u deceniju nikada neću podržavati takve karikature. DV je svakakav i lud i prek itd. ali nije "licimur" kao gore navedeni e zato mi se gadi ta persona. Da se razumemo kao veliki grobar ne volim Zvezdu ali ni ekipu iz FK.Partizan baš zbog njihove prošlosti, jer ako takvi ljudi plivaju i kroje nam sudbine bez obzira na navijačku pripadnost nama nikada neće biti bolje.

Mikeli

pre 10 godina

Ne kontam cemu ovo, mi istinu znamo, tastature su poput zombija i istina do njihovih mozgova ne moze doci. Tako da sve ce ostati isto. Jedino sto moze biti dobro je to sto ce mozda nihov vrhovni vodja spominjati zvezdu manje od 48 puta po konferenciji.

pera

pre 10 godina

Ne kontam cemu ovo, mi istinu znamo, tastature su poput zombija i istina do njihovih mozgova ne moze doci. Tako da sve ce ostati isto. Jedino sto moze biti dobro je to sto ce mozda nihov vrhovni vodja spominjati zvezdu manje od 48 puta po konferenciji.
(Mikeli, 2. april 2014 16:58)

Koju istinu znate? Da prava zvezda u stvari nije zamrznuta,a ova za koju navijate nije FMP sa promenjenim imenom?

nesalomljivi7

pre 10 godina

Izuzetno cinicna izjava Covica i za razliku od DV koji je prihvatio duel bez ikakvih uslova Covic opet prica o uslovima i da je ta emisija vec dogovorena sa Oljom? Kada se nesto dogovara uvek neko mora da bude pozvan prvi. Kako mogu da budu pozvani obojica istovremeno?? I sada Covic prica da je VD imao dogovor sa Oljom? Od nijednog dogovora ne može da bude NIŠTA ako obe strane to ne prihvate? Pa o čemu onda priča Čović? Niko nikome ne može da zabrani da pominje nekoga ako za to postoje razlozi a ja se nadam da ce ti razlozi biti razjasnjeni u toku ovog duela. Takodje u poslednja dva istupa Čović DV naziva bolesnikom, pa se to provlači u komentarima navijača po forumima i u poslednjem istupu budalom. Tako Čović, čovek bez zvanične funkcije u Zvezdi daje primer smirivanju zategnutosti izmadju navijača, koja je VEĆA nego kada igramo sa hrvatskim klubovima? Čak su se te negativnosti gotovo izgubile iako je bio rat, ali ove strasti navijača ova dva kluba nisu došle samo do mržnje nego gotovo do linča?

Klinacka posla

pre 10 godina

Jugosloveni hahahaha
(markez, 2. april 2014 16:29)
Druze ne znam kome i cemu se smejes. Partizan i Zvezda u osnovani kao YU klubovi, to ne mozes da promenis, takvi smo rodjeni. Vi ste se svojih korena odrekli, mi nasih nismo.

Ono... laku noć

pre 10 godina

Kakva je neverovatna glupost da taj duel vodi Olja Bećković u Utisku nedelje! Pa ona nema pojma o ovome! Još kad krene sa onim upadicama to neće ličiti na ništa. Kako će uopšte da iznose dokaze o sponzorima i pomoći države kad nemaju ni sto da ostave papire? Totalni promašaj izbor emisije i voditeljke! To bi bilo kao da ja vodim emisiju o poljoprivredi. Biće sprdnja od emisije.

Lokos

pre 10 godina

Овај Човић је био комуниста, па социјалиста, па демократа, па социјал демократа... (СЦГРС, 02. april 2014 18:29)

Kao i prosecan Srbin.

Her Zivota

pre 10 godina

Sta je ovo trebalo treneru strancu u Srbiji, ko zna. Samo je bitno da Danilovica kao predsednika nema nigde, a trener radi sve. Kakav klub, kakvi kadrovi...
(G, 2. april 2014 16:30)
Lepo je to sto znas da je Predrag Danilovic predsednik KK Partizan, e sada jedno zanimljivo pitanje znas li ko je predsednik KK Crvena Zvezda Telekom ? Da li uopste znas kako taj covek izgleda ?

cartmanx

pre 10 godina

Ovo ce biti najgledanija emisjna u zadnjih nekoliko godina na svim kanalima u Srbiji!!!S tim sto Covic ima veliko politicko iskustvo mahace kojekakvim pairima-ne kazem ispeglanim..a tu Dule slabije pliva jer je "obican" sportsi radnik..pa se plasim da manje upuceni nece shvatiti sustinu... ali ipak verujem u OLJU!!!

vlatko

pre 10 godina

Zvezda je Srbija nikad Jugoslavija! (igor, 02. april 2014 21:50)

A sve titule sto imate osvojili ste u Jugoslaviji. U Srbiji je i Hemofarm za vas institucija!!! aaaahahahahahha

Pera

pre 10 godina

Sedim juče posle posla u bašti jedne kafane i slušam dva lika kako pričaju. I kaže jedan - ma baš me briga za sve...ne upuštam se...eto, kladim se na njih, kad dobiju radujem se, kad izgube srećan sam...imam otvorenih pet lažnih ciganskih naloga, i onda pišem peticije da smene Radonjića i tako to....i ja pomislim - koliko je tužan život tog dečka...

ne znam što sam vam ovo ispričao...ne može da škodi....

СЦГРС

pre 10 godina

Овај Човић је био комуниста, па социјалиста, па демократа, па социјал демократа...

bane

pre 10 godina

covic je intelektualno inferniorniji u odnosu na Duleta,ali ne sumnjam da ce se drzavni aparat maksimalno ukljuciti i edukovati ovog sada nestranackog gospodina,inace clana vecine vlada od sps-a na ovamo.Dule,razbi ga!

hejter

pre 10 godina

Ma treba ti dati orden sto si prihvatio da razmenjujes bljuvotine sa njiim oci u oci, a ne posredno kao do sad, navijaci ce biti odusevljeni, kao i svi ostali koji promovisu sportski duh, zdrav zivot, zdrav nacin komunikacije, timsku igru i tome slicno...

djenka snima lovernja, kako dize trofej

pre 10 godina

Uslov je da Dule ne pominje vise kk Crvenu zvezdu? Ok dogovoreno, od sad ce pominjati samo kk Crvenu zvezdu Telekom.

bora

pre 10 godina

Dule,podseti ga na najveću laž,da će eventualni trofeji Fmp-a sa zakupljenim imenom Crvena Zvezda Telekom,moći da se pripišu pravoj Crvenoj Zvezdi sa Malog Kalemegdana!To po pravilnicima Fiba i Uleba NE MOŽE!!Čović to odlično zna,ali nastavlja sa manipulacijom.A navijači veselnici,žele da u to veruju!Ali NE MOŽE,NE VAŽI!!Biće posle plakanja.

bobm

pre 10 godina

Kada pogledam grobrske komentare na prosloj vesti, i price kako Čovic nece prihvatiti, sada da vidim gde su tu tastaturice? Nesto se ucutkali.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koja, 2. april 2014 16:32) pa nije on prihvatio da ide u gladiatorsku arenu da se bori do smrti vec u kulturnu emisiju gde ce samo odgovarati na pitanja i to bez odgovornosti. da sam na oljinom mestu prvo pitanje bi bilo da mi dokaze tvrdnju o dogovoru nje i vujosevica, a onda odmah tuzba.

milovanglisic

pre 10 godina

Prilika da se jednom za svagda ucutka Partizan i Vujosevic.Od pocetka sezone su sirili mrznju i bavili se lazima ali tome ce doci kraj u nedelju
(Ukljuci mozak citaj Rsb, 2. april 2014 16:23)

Necete ga ucutkati na tv, ni na parketu

zoran

pre 10 godina

Jugosloveni hahahaha
(markez, 2. april 2014 16:29)

Cemu se to smejes..? Svom nedostatku znanja.>??
Jugosloven = Juzni Sloven.

Sta si ti..? Afrikanac..? Azijat..? German..? Hoces da kazes da ti ne pripadas grupi Juznih Slovena..?

Knjigu u sake..bice ti bolje...

Дуршлук II

pre 10 godina

Омиљени антивирус звездаша?-КАСПЕРски !!!!
Дуле-сломи га,онако у ПАРТИЗАНСКОМ ДУХУ(ЈБГ...ОПЕТ О ДУХОВИМА...)-ОД СКОПЈЕ-ДИРЕКТНО !!!!

Grunf

pre 10 godina

Sve je pocelo Covicevom recenicom da ce se ziveti bolje u Srbiji kad Zvezda/FMP,bude prvak. Usdledila je rekcija Partizana i Vujosevica,za dalje znamo. Dule,objasni Delijama za koji klub navijaju u kosarci,vidis da i dalje ne znaju.

Miloje

pre 10 godina

Kako volim kad ne zaboravi da navede pun naziv Partizana. On misli da je to uvreda, a meni Partizan jos drazi. Svi su se zatvorili u svoje male nacionalisticke torove, samo je Partizan bio i ostao jugoslovenski. Jos jedan kvalitet institucije. Ponosan na JSD Partizan!

Marko

pre 10 godina

Ajde privatizujte vec jednom ta dva nesrecna fudbalska i kosarkaska kluba da nam ne izvlace pare vise pod maskom kojekakvih sponzorstva javnih preduzeca.

dominacija se nastavlja

pre 10 godina

Poreska uprava blokira racun KK Partizan za dug od 2 miliona, FK Crvena Zvezda sa dugom od 50 miliona dovodi igrace i razbacuje se drzavnim parama i naravno racun joj nije u blokadi.... Vucic i Covic!!!!

bora

pre 10 godina

Kakav mozak neko treba da nosi,pa da ikada i u bilo čemu podržava jednog Čovića!??Posle svega što je u zadnjih 20 god.uradio ovoj državi i narodu?Strašno!Ovoj zemlji pomoći nema!!!

Tosic

pre 10 godina

Narode, umesto da se zgrazavate nad postupcima ove dve persone i cudite kako oni jos uvek imaju mesta u bilo kom sportu, vi im se divite i prepucavate oko toga ko je veci baja! Ne vole oni ni Zvezdu ni Partizan kao vi! Oni samo vole PARE!

jackie

pre 10 godina

Sada ćemo uživo gledati bravure istaknute nestranačke ličnosti, kako objašnjava da je moguće da crna krava daje crno mleko. Naravno, bez aflatoksina. Jedva čekam.

Iboudala

pre 10 godina

Dule definitivno nije cvecka, i tezak je za svariti cak i kod dosta grobara...ali da se przis na Covica, i kao klices mu jao kad dodje dr,mr,sci-med,trt-mrt Covke...pa da li ste citavi...?

ludinovinar

pre 10 godina

E moj Dule, zasto se spustas na nivo ovog, blago receno sumnjivog, "coveka".. Nista taj sa sportom nema, a ti si trener, nije ti ovo posao.. :-( Sve u svemu, valjda ces isterati to sto si naumio i nadam se da ce se smiriti usijane glave, koje su uspaljene upravo kada je Covic kreirao neku novu Zvezdu, i tada poceo sa neodgovornim izjavama (da ne kazem hajku) na racun Partizana i njegovih dugogodisnjih rezultata.. Sa sportskog aspekta verujem da Partizan i ove sezone odnosi oba trofeja.. Srecno Zvezdi veceras, imaju sansu da pobede Uniks i naprave veeeeliki uspeh za svoj klub.. ;-) Uzdravlje!

Milan

pre 10 godina

ne spominje on VAS limenke... Nemojte da uobrazavate da se on bavi vama, vama koji ste smesni naspram institucije. On spominje drzavu koja je odlucila da vama pomaze a instituciju ukoci totalno. To sto spomene vase ime tu i tamo to je iz tog razloga. Dakle: mi se borimo sa Barsom, Pao, makabijem, lejkersima...i DRZAVOM, a vi ste treca liga. Pozdrav!

danass

pre 10 godina

Potpuno razumem motive B92,Olje,i g.Vujosevica,ali nikako al bas nikako ne mogu da razumem odluku g.Covica da u trenutku kad vodimo trku na 100m.puca sebi(nama)u obe noge na otprilike 95metru,odlukom da prihvati ucesce u ovakvoj emisiji.Voleo bi da nisam u pravu ali ubedjen sam da ce nas ovo potpuno izbaciti iz ritma sto je g.Vujosevic trazio i provocirao od pocetka sezone.Onaj ko je rekao da je- Sujeta najskuplja stvar na svetu-bio je u pravu.Dokaz -g.Covic!To o sujeti ima jako lepo objasnjeno kod velemajstora Gorana Petrovica u Opsadi Crkve Svetog Spasa!Ko razume,shvatice!!!

MK

pre 10 godina

Овај Човић је био комуниста, па социјалиста, па демократа, па социјал демократа...(СЦГРС, 2. april 2014 18:29)

Sve je bio nista bio nije

coach

pre 10 godina

Nadam se da će se ovom emisijom završiti njihov cirkus koji traje godinama. Svi ćemo zbog njih dvojice na kraju zamrzeti košarku.

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Niti ce Dusko Vujosevic pobediti u navijacima Crvene zvezde, niti ce Nebojsa Covic pobediti u navijacima Partizana, ma sta god pricali, navijaci su previse ostrasceni i nabijeni mrznjom prema jednom, odnosno drugome u zavisnosti za koji klub navijaju. Pravi potez bi bio kada bi uz Covica i Vujosevica pozvali Dacica i Vucica, jer su oni na pocetku sezone imali sastanak na kome je dogovoren iznos sredstava koji treba da dobiju oba kluba od drzave. Vucic i Dacic bi sa jedne i druge strane sigurno smirili strasti kod navijaca, takodje i Covic i Vujosevic sto je najbitnije. Pobednika u tv-duelu nece biti. Po broju pluseva i minuseva cu shvatiti da li treba da se "Utisak nedelje" odrzi sa cetvoricom navedenih Dacic, Vujosevic, Vucic, Covic. Zastitite nam Olju Beckovic, molim vas :)

Pera Segedinac

pre 10 godina

Pazi sto se Covic vec sada nesto pravda... :) i kao ima uslov... :D

mdaaaj..


Sta je Vujosevic postigao u klubskoj kosarci u Srbiji skoro nece niko premasiti.

A ta prepucavanja preko TV-a je samo da potpale masu. Da imaju ljudi motiva da ih gledaju. Cast izuzecima i najvatrenijim navijacima, ali nisu samo oni navijaci i ne mogu samo od njihovih ulaznica (koje uzgred budi receno uglavnom ni ne placaju) da naplate troskove svega.

Pa do pre godinu, dve su i Partizan i Zvezda trebali da lete iz Pionira zbog neplacanja...

Bojan 40+

pre 10 godina

Kojo i tvoji nisu nista bolji. Procitaj malo bolje komentare. Po vama mi nismo vas nivo. Vi i Covic ispadoste gospoda, a Dule i mi nepismena boranija. U svakom slucaju, bice nam jos gore posle ovog duela. Ali ja cu i dalje mog kuma i vecinu mojih prijatelja zvezdasa i dalje da volim najvise na svetu. To nece ni Covic ni Dule da promene.

dzozey

pre 10 godina

Je ne vidim poentu. Apsolutno nista nece da se resi. Partizan ne trazi pare od Covica, nego od drzave, tako da po tom pitanju nece nista da se resi. A ako Covic nesto mulja, to mu drzava dozvoljava i ne moze Vujosevic da ga uhapsi. Sto se tice navijaca, Zvezdini ce i dalje da pljuju svaki Partizanov uspeh i da misle da su na istom nivou kao i mi kad je kosarka u pitanju. To ce i dalje da nervira sve Partizanove navijace. Stvarno ne znam zasto neko misli da ce ovo bilo sta da resi?

realista

pre 10 godina

zaista cu uzivati da gledam dva demagoga kako se odmeravaju i pljuju. blaga prednost duletu jer smatram da je perfidniji i lukaviji. covic ce da mase papirima i nekim podacima a dule ce da vice drzite lopova. na kraju nista nece biti receno , oni ce da i dalje vedre i oblace u dva nasa najveca kluba.

blinkibil

pre 10 godina

Pa normalno a ne ko slepci da se prepucavate online i preko novina...Dojadilo vise, ja im ne bi ni objavljivao izjave u medijima jer su smorili zesce

dex

pre 10 godina

Bespotreban duel koji nece nista resiti. I jedni i drugi ce ovde u komentarima proslavljati verbalnu pobedu svog predsednika, a ama bas nista se nece promeniti, samo ce tenzije biti jos gore. Pri tom, duel vodi osoba koja veze sa sportom nema?!?

moram da kazem il cu da puknem

pre 10 godina

al polako da se pocne od pljuvanja na majstorici i ljuljanja kosa pp aparat kupa pa nadalje. sta je rekao djilasu i sta je djilas morao da kaze lucicu. samo istinu od duletovih psovki sudojama pa sve do covicevih igara sa zamrzavanjem i odmrzavanjem zvezde. naravno zelim da znam kakve je dule valjo slike. ja sam u stvari pre za emisiju hocu da znam.

Bagzi

pre 10 godina

Ajde u pivo da ce da bude po onoj narodnoj:
"Tresla se gora,rodio se mis."
Sve jo ovo izrezirano i Covic i DV su tu da se kao pomire i ucutkaju na neko vreme.

jaoj

pre 10 godina

Cekajte,stanite,polako.
Hocete da mi kazete da neko podrzava politicare u sportu?!
Ako ima neko da mi navede jednog postenog politicara u Srbiji,izvolte.

Čačanin

pre 10 godina

Problem sa emisijama ovakvog tipa je to što će svi Zvezdaši reći da je Čović razbio Vujoševića, a svi Partizanovci da je Vujošević razbio Čovića. I svak će ostati pri svojim stavovima, na svojim pozicijama. A košarka će da propada. Plašim se da će nakon ove emisije svaki normalni sponzor napustiti košarku.

Toni

pre 10 godina

Ovo dodje kao neki reality. Uzas, samo ce jos vise da rasplamsa rivalitet, i to onaj nezdrav. Trebalo bi da drzava zabrani i jednima i drugima posjete navijaca na stadione i dvorane, pa ce za godinu dana situacija bit mnogo cistija. Posle toga bi dosli stvarno ljubitelji klubova, a ne ostrasceni toboznji navijaci, koji bi u medjuvremenu svakako nasli drugu zanimaciju.

Ширкан

pre 10 godina

Treba postaviti obezbedjenje u studiju :)
(hd, 2. april 2014 17:54)

Треба поставити жичану ограду у студију...

Milan

pre 10 godina

Klasicno spinovanje.Ovakva izjava ne doprinosi smirivanju strasti.Privatizacija je jedini nacin da se krene napred. Mozda ce Covic biti vlasnik a Dule ce biti samo trener i nece se mesati u poslove vlasnika.Cini mi se da to njemu ne odgovara nimalo.Steta,trosi se na stvari koje moraju raditi neki drugi...

maja

pre 10 godina

Nešto mi se čini da nemožemo baš verovati u objektivnu Olju pošto su se skoro njen i sin i otac opisali kao zvezdaši. Trudiće se ona ali...

Ivan Drago

pre 10 godina

Ih,pa ovo ce biti gledanije od finala Lige sampiona.Dajte narodu hleba i igara!Mada,posmatrajuci sa strane,nije ovo dobro ni za Zvezdu ni Partizan.Bitne utakmice su pred oba kluba,sve mimo utakmica i sporta im ne treba.

Гробар 031

pre 10 godina

Ова двојица ће имати већи рејтинг од Вучића, баш ме занима како ће Оља Бећковић њима да упадне у реч хахахахахха

petar

pre 10 godina

Cestitke obojci za odazivanje na poziv. Nadam se da ce razgovor biti vise produktivan nego destruktivan, mada nam je sport jos uvek na staklenim nogama.

Aleksandar

pre 10 godina

Ovo je nečuveno već godinama. Ja sam poreski obaveznik, pre toga sam bio izbeglica država mi nije ništa dala. E sad jedva sam kupio stan zbog gojeg sam sad dužan i prodajem ga da izmirim porez.I piram jel mi poreski obveznici plaćamo porez da se deli nekim klincima što tamo pikaju loptu da voze kola skuplja od mog stana SRAMOTA.A dotičnoj gospodi bi reko a i vladi da im damo pare al kad prodaju nekog igrača državi pare, to niko ne spominje jedan milion dva tri bre alo vidić košta 35 milona godišnje