Sreda, 02.04.2014.

09:16

TVB92: Zvezda sprema novi spektakl

Košarkaši Crvene zvezde Telekom igraju večeras prvi meč polufinala Evrokupa, a novi spektakl iz Kombank Arene možete pratiti na televiziji B92 od 19 časova.

Izvor: AK

TVB92: Zvezda sprema novi spektakl IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

156 Komentari

Sortiraj po:

realno

pre 10 godina

A kao mali partizan bi vezao 18 pobeda u EK pa vi misevi ne mozete da dobijete Solnok ha ha
(brane, 2. april 2014 11:44)

Kad osvojite 13 godina za redom titulu i kad udjete na FINAL 4 EVROLIGE onda mozemo da pricamo a do tada ste samo mali fmp..

tito partija zvezdina armija

pre 10 godina

ZZZZZZZZZZZZZZZ razlika u tome je sto Dinamo nikad nije prosao u drugi krug ls isto i fmp i zvezda nikad nisu igrali top 16 kosarkaske evrolige.Partizan igra cesto top 16.

JSD iz Zagreba

pre 10 godina

HM,da vidimo da lije bolje biti Benfika u ligi evrope ili Dinamo Zagreb u ligi sampiona,teska odluka (ZZZZZZZZZZZZZ, 2. april 2014 14:17)

Hm, jos da ste vi Benfika, ili makar Zvezda odluka ne bi bila ni malo teska... (KKKKKKKKK, 02. april 2014 15:19).

Ali ste zato vi Zagreb u svakom snislu! hohoho

Zvezda ponos Srbije

pre 10 godina

Nedelju dana je prošlo a grobare još boli rekord! Juče sam pogledao meč partizan pao na kom je bio prethodni rekord i ne mogu da verujem da grobari posle pričaju o poseti protiv Budiveljnika! Pa na grobarskoj utakmici publika udaljena 10 m iza koševa i sve prazno u toj zoni. Onda jedan veliki razmak na sredini takođe potpuno prazan. Svi ulazi i sve stepenice prazni i svako ima svoje mesto! Na Zvezdinoj svi ulazi, sve stepenice i sve iza koševa prepuno! Onda su na tribini skinute stolice i ljudi stoje zalepljeni jedni uz druge, a ne sede kao grobari. U gornjem prstenu kod grobara možete da vidite prazne stolice, na Zvezdinoj bukvalno nijedno prazno mesto! Ako je na toj utakmici bilo 22.000 na Zvezdinoj je 100% bilo 30.000! Šteta što nikad to neće smeti zvanično da objave zbog kazne Uleba. Bolje ćutite grobari da ne iznervirate Čovića da objavi pravu cifru jer vam tek tad neće biti dobro. Da je moglo Zvezda bi protiv Uniksa prodala i 50.000 karata što je već brojka koju vi ni u snu ne možete da zamislite (na JNA protiv Reala došlo 28.000). Mene bi bilo stvarno užasno sramota da još pominjem neke karte kad je hiljadu puta objašnjeno i kad svako ko nije slep može na tv-u da vidi koliko je nenormalno puno. Sramotite sami sebe grobari. Ali to je vama već navika. A sad nastavite da nas podsećate da vas još boli.

Franjo osnivač i predsednik

pre 10 godina

ono kada ti navijac zamrznutog kluba koji je presao da navija za mali klub slicnog imena sa druge adrese,koji pritom nije titulu video 15 god (ma kako se zvao taj klub) kaze da si iskompleksiran-neprocenjivo
(krcun osnivac, 02. april 2014 13:18)

Ono kad te navijač kluba iz Zagreba proziva da si iz Železnika. :D

Djenka snima film grobari statisti

pre 10 godina

Vec smo napravili fantastican uspeh ulazkom u polufinale Lige Evrope.Uniks ima fenomenalnu ekipu,za top8 El sigurno.Ne treba se predavati,borba pa sta bude.Samo hrabro Zvezdo !

Milan

pre 10 godina

Samo da pitam redakciju b92 sta znaci "rasprodata Arena"? 27000? 30000? 21000? Lepo bi bilo znati sta znati rasprodata Arena, koji je kapacitet Arene i da li se neko eventualno drznuo da stampa karte preko kapaciteta hale. Hvala na odgovoru.

Drzavni privatnik

pre 10 godina

Zamislite da FK CZ ispadne iz prve lige,kako bi se vratila u prvu? Pa tako sto bi bila prvak druge lige! E sad mi recite,da li bi pravili toliku euforiju i slavili? Kvalifikovali ste se u Eurokup tako sto ste ispali iz Eurolige,znaci ispali ste iz prve u drugu ligu! Sampion Eurokupa stice pravo ucesca u Euroligi,gde je vec 31 klub! Svaka cast na uspehu!

M@rconi

pre 10 godina

Da li trebas biti toliko iskopleksiran posle toliko titula da kazes da nije bila prepuna arena.Majku mu pa imas oci valjda ako si toliko kretenski ostrascen.

Nikola_pg

pre 10 godina

Htio bih reci da pobjednik ovog kako lopatari kazu drugorazrednog takmicenja ide u EL sledece sezone. Pitajte navijace Celsija, Atl. Madrida i ostalih VELIKIH klubova da li je EL u fufbalu drugorazredno takmicenje. 12 godina nas ubijaju sa titulama a opet su isfrustrina. Pa da je obrnuto tacno bi izvrs
ili kolektivno samoubistvo. Uz vjeru u Boga, do pobjede nocas....

Ivan

pre 10 godina

Nijedan osvajac kupa sem Spanije i Grcke ne igra u EL svi su bili i ispali u eurokupu Uz sve to Himik prvi u VTB tukao CSKA dvaput Uniks prvi u drugoj grupi Banvit tukao KK pustio nas Zeljko 20 razlike ubjedljivo prvi samo 1 poraz u Turskoj Armani drugi u EL 4 u Italiji Od prvih pet iz iste svi ispali u Ulebu i jos Pamesa ubjedljivo drugi sa samo 3 poraza u ACB ligi Toliko o snagi ovog takmicenja... Ocigledno vam je tesko priznati i pomiriti se sa cinjenicom da je vama za ovo bilo potrebno 10 sezona ...

Idemo bre

pre 10 godina

Svake novi sanjam ja da je veca Arena pa da mozemo svi da stanemo,napravi nam Covo bre malo vece tribine tries hiljada stize Delija !

sasa

pre 10 godina

Ajde molim vas jednom napunite dvoranu preko 20000 i ajde danas cete i odma ste najbolji,ok jurili ste i prejurili nas rekord i sada je na nama da ga jurimo i nevidim u cemu je problem,vi ko da zaboravljate nezaboravne utakmice Partizana u Euro ligi,ne secate se raznih stranih emisija o neverovatnim navijacima,o nezaboravnim utakmicama i pobedama protiv velikih klubova,neznam koji je vas problem?

KKKKKKKKK

pre 10 godina

HM,da vidimo da lije bolje biti Benfika u ligi evrope ili Dinamo Zagreb u ligi sampiona,teska odluka
(ZZZZZZZZZZZZZ, 2. april 2014 14:17)

Hm, jos da ste vi Benfika, ili makar Zvezda odluka ne bi bila ni malo teska...

Bodibond

pre 10 godina

Najnovija vest:
Vujosevic prisustvuje vecerasnjem spektaklu, dace pidrsku kosarkasima Zvezde samo ostaje neresiva enigma na kojoj stolici ce da sedi iz bezbedonosnih razloga.

Najrealnije

pre 10 godina

Obavezno pozvato Vujosevica i sve iskompleksirane grobarcice,da broje navijace na ulazima i snimaju kamerom,jer imaju halucinacije pa jedino oni ne vide ono sto ceo svet vidi.

southfront

pre 10 godina

Jeste da sam grobar, ali danas ću biti u areni i bodriti zvezdu sa još par ortaka koji su takođe grobari. Pre svega sam veliki Srbin i mislim da treba da podržim svaki domaći klub, pa čak i najljućeg neprijatelja. Pozdrav delijama, večeras smo uz vas. Srbija!

blaf

pre 10 godina

Вјерујем у Вас, знам да то можете јер МИ смо сви Звезда и вечерас смо сви уз Вас.

bzmn

pre 10 godina

Nisam misljenja da je Uniks favorit u ovom dvomecu,Himki je mnogo jaca ekipa i veci favorit bio od njih pa su ispali,dobri jesu,ali porediti igranje sa Ankarom,Kalevom,MZT-om,Banvitom,Rigom,Stelmetom,Ostendeom,Nimburkom,i vecinom smesnih ekipa VTB lige,sa ovom ekipom Crvene Zvezde koja je izdominirala ABA ligu koja je posle ACB lige najbolja je apsurdno,sto ce se videti i veceras,Zvezda pobedjuje sa 10-15 razlike...zivi bili pa videli

the end

pre 10 godina

koliko komentara punih frustracije. smejacete se kupu lilijane ronketi kad saznate da vec sada imamo bolji koeficijent od vas i dogodine lakse protivnike u el ako se plasirate.

krcun osnivac

pre 10 godina

ono kada ti navijac zamrznutog kluba koji je presao da navija za mali klub slicnog imena sa druge adrese,koji pritom nije titulu video 15 god (ma kako se zvao taj klub) kaze da si iskompleksiran-neprocenjivo

hrvat koji voli kosarku

pre 10 godina

eurokup je isto veliko takmicenje (slicno europa ligi u nogometu) i ne moze svatko do polufinala. Ovo je velik uspjeh! Bit ce tesko, ali u sportu je uvijek sve otvoreno. I jucer su govorili da ce Bayern pocistit Man. utd. pa ih ovi skoro dobili na kraju. Sretno veceras!

25000

pre 10 godina

Kad vec poredite sa Ligom Evrope u fudbalu,uzmite primer najjaceg u LE(Sevilja-ekvivalent Uniksu) i najslabijeg u LS(Mancester-ekvivalent Partizanu). Ja sam siguran da bi Sevilja dobila Junajted,tako da psssst glodari!

Ucitelj Zvezdas

pre 10 godina

I da sam grobar danas bih navijao za Zvezdu. Kao sto sam neki dan navijao da Partizan promesa i popije Cedevitu. Napred zvezda napred Srbija !!!!!

Mare

pre 10 godina

Grobari, navikavajte se da su Delije najbrojniji navijaci na svim utakmicama u svim sportovima! Znamo da je realnost surova, ali prihvatite je kakva jeste!

cukce

pre 10 godina

idemo fmp teletabisi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (el loco, 2. april 2014 11:53)

Znaci nam podrska od vas zagrebackih trolova!

duledudule

pre 10 godina

kad vec spominjete "kup lilijane ronketi" kao drugorazredno takmicenje,uporedite ga sa ligom evrope u fudbalu.malo li je polufinale?uniks je veliki favorit ali rastereceno i samo lagano...

pa da privodimo kraju

pre 10 godina

CZT je izgubila poslednja tri gostovanja u ovom takmičenju. Protivnik je sada još jači i potrebna je ubedljiva pobeda za neku nadu u plasman u finale. Pobeda od 1 razlike nije ni pobeda već vođsvto, pošto se dvomeč završava 9. Aprila.

°24.232 Arena + °110.000 Marakana

pre 10 godina

Da se ne zaboravi,da je na današnji dan pre 40 godina,KK Crvena zvezda donela prvi evropski klupski trofej u košarci kod nas, Kup Pobednika Kupova i to jedna sjajna generacija,Moka Slavnić,Simonović,Kapidžić,Jarić,Vućinić,Rakočević ....

Vincent Vega

pre 10 godina

Crvena Zvezda ima neverovatan marketinski potencijal. Nebitan je ni sport ni takmicenje. Ona pomera granice. Stvarno je steta sto je drzava, kao u ostalom i za sve segmente zivota u jednoj zemlji, dozvolila da je mafijasi ocerupaju. Puno srece momcima veceras, neka prodje bolji. Bitno je biti dostojanstven i u pobedi i u porazu.

Miloš

pre 10 godina

Zato je Partizan institucija koja u EL ima skor od 20 pobeda i 250 poraza u zadnjih 10 godina.
(misa, 2. april 2014 11:17)

I 2 final foura-a

koshke

pre 10 godina

ako vam smeteju vesti o Crvenoj Zvezdi onda ih i ne citajte.Bilo kakva pobeda je veceras bitna.Napred Zvezdo do pobede a sledece sezone uz neka manja pojacanja idemo na evro ligu!

Marko

pre 10 godina

Nešto niste pisali ovako kada je pređašnji Refleks-FMP a sadašnja Crvena zvezda Beograd Diva Telekom i Hemofarm igrali ovo takmičenje... Napraviste od Budiveljnjika Real Madrid, a od drugorazrednog takmičenja Evroligu.

Xero

pre 10 godina

Vise je komentara internet navijaca Partizana nego navijaca Zvezde na ovoj vesti, ja mislim da je svima jasno sta je po sredi...Neki prosto pate,ljubomora ih izjeda pakost sta sve ne....Ali nastavite da jas gledate tek cete da nas gledate.

24.232 Arena + 110.000 Marakana

pre 10 godina

Kako sinoć reče Anđus u emisiji da se podseti samo,da je u dva najpopularnija sporta (fudbal,košarka) prve evropske trofeje u oba sporta `donela` KK - FK Crvena zvezda !

goxy

pre 10 godina

Stepen ostavljanja komentara na zvezdine vesti predstavlja stepen bola koji prezivljavaju grobari. (Mrtvac, 02. april 2014 09:)

Bogami, po broju njihovih komentara na ovoj vesti, stepen bola je bas veliki.Nije njima lako...vidi se da im je tesko.

Millennium

pre 10 godina

Ranije je bilo zanimljivo gledati grobare kako komentarišu naše vesti. Sada već postaje zamorno i zabrinjavajuće jer poprima epidemiološke razmere. Izgleda da su poverovali Vujoševićevim pričama da su bogom dani klub i da samo oni mogu na ovim prostorima da igraju dobru košarku. Ma šta na ovim prostorima, na svetu u univerzumu! Meni ovo više izgleda kao strah i zabrinutost što se Zvezda oporavila i u fudbalu i u košarci, a i u vaterpolu. Jedno pitanje. Kada nas pobedite u košarci, onda se hvalite da ste pobedili Zvezdu, kada izgubite kažete da ste izgubili od FMP-a. Pa ajde obucite se u jednoj pameti, Zvezda ili FMP.

Sve_sto_smo_zeleli

pre 10 godina

Uzmite za primer da igramo polufinale Lige Evrope u fudbalu...Protiv recimo Zenita iz Kazanja. Pa bilo bi 100.00 na Marakani, a ovo vam je isti rang samo u košarci, koja nam je za razliku od fudbala i donela radosti.Zato poštujte ovo što igramo, itekako je veliko.

jos ste mali

pre 10 godina

@VladaP
Kosarku pratim vec 20 godina,zadnjih 10 veoma aktivno (sva kosarkaska desavanja u Evropi)..a za tebe bas i nisam siguran?

Operacija

pre 10 godina

Grobarcici hvala vam sto nas pratite, znamo da vasim kompleksima nema mira, zato se ne ljutimo sto je vasih polovina komentara, prosto razumemo da vam nije lako.

Duško Vujošević

pre 10 godina

Zvezda,zvezda,zvezda,zvezda,zvezda,zvezda,zvezda,zvezda,zvezda, o zvezdi,crvena zvezda, pa zvezda, crvena zvezda,crvena zvezda, pa zvezda, crvena zvezda, zdezdaaaa... Moram da ponovim zvezda bar 49 puta. Prosli put samo 48.

Jer ostaje tek komsija mali

pre 10 godina

au kakve smo im frustracije nabacili a da jos nista nismo osvojili...ali zato kad pukne titula, svi kod nace macure da s prijavite

Trance

pre 10 godina

Malo što im je prodao žvaku da je FMP njihov klub, sad im prodaje priču da je KUP Lilijane Ronketi Kojić Aličić ustvari jače takmičenje od Evrolige. Ne bi me čudilo da vidim delije kako ližu banderu...
(JocaBoca, 2. april 2014 09:21)




Napred PREDJASNJI FMP !!!
(Zeka Zeleznik, 2. april 2014 09:28)



Ljudi molim vas, krenite odmah, sada dok nema nikog, da obrcete ono. Prvo sto ce na vreme obrnuti i napraviti da nas bude 25 000, drugo sto nas nece snimiti i provaliti kao prosli put.Samo hrabro.Do pobede.FMP !!!
(Panter, 2. april 2014 09:24)


Ljudi molim vas, krenite odmah, sada dok nema nikog, da obrcete ono. Prvo sto ce na vreme obrnuti i napraviti da nas bude 25 000, drugo sto nas nece snimiti i provaliti kao prosli put.Samo hrabro.Do pobede.FMP !!!
(Panter, 2. april 2014 09:24)

Spremaju se kucaci karata
(nidza, 2. april 2014 09:19)


katastrofa u najavi...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (uniks prejak, 2. april 2014 09:11)


Uz pravu KK C.Zvezdu (MB: 07024924,Adresa: Mali Kalemegdan 2, Zastupnik: Mirko Pavlovic) UVEK !!!
Uz predjasnji FMP alias KK C.Zvezdu Telekom (MB: 07078048, Adresa: Stjepana Stupanca 15a, Zastupnik: Davor Ristovic.) NIKADA !!!



*
(DELIJA SA SEVERA, 2. april 2014 09:34)


Kompleksi su neizlecivi....

Iha

pre 10 godina

Joj Partizanji nije vama lako zadnjih dana ali sto je lose po vas bice jos gore...

Ali dobro danas vam se vraca Kinzi bar malo radosti ili vas DV opet slagao?

ZVEZDA SAMPION!

pumprla

pre 10 godina

Otkucivaci karata na mestu ceka se pocetak meca da krenu da vrte rampu.Ocekujem da ce navrteti do 25 soma videcemo sta ce im reci Covic koliki rekord oce sad.

Gox

pre 10 godina

sine ovo takmicenje je jace nego ikad, pogledaj samo dokle su stigli timovi koji su ispali iz EL i dosli u EUROCUP i sve ce ti biti jasno, ako se bar malo razumes u kosarku... ;)
(vladaP, 2. april 2014 09:56)

Ti se razumeš od prošle godine.
Sine, u tom kupu pored ostalih drugorazrednih ekipa, igra par klubova koji su prvi ispali iz EL.
Šta tebi tu nije jasno?

franjo osnivac

pre 10 godina

napravise od drugorazrednog takmicenja inter-galaticki spektakl,da vas podsetim fmp igra evro kup i bori se od 17-tog do 20-tog mesta u evropi (krcun osnivac, 02. april 2014 09:58)

Zasto si tako nervozan?

Gdelije sever

pre 10 godina

Pozdrav za svih 27000 navijaca privatnog kluba sa iznajmljenim grbom nekadasnje zvezde.. Neke stvari se u zivotu ne mogu kupiti novcem...

vozdovac

pre 10 godina

Ми смо избацили две евролигашке екипе: Лијетувос и Будивељник. Уникс игра Еврокуп од почетка. Јадранска лига у којој се Звезда такмичи није много лошија од балтичке лиге. Ово је полуфинале, ту нема изразитих фаворита. Звезда реално може да победи Уникс у Београду и тамо да одигра одлично и да прође даље.

a gde je dinamit?

pre 10 godina

@u rupe!, 2. april 2014 09:27
to u rupe ti je verovatno poznato sa onog derbija kada smo vam nacrtali miseve,a pored njih rupe ili me secanje dobro ne sluzi
ajmo zvezdo u inat dusmanima!!!

Xeroes

pre 10 godina

Vidi se da tastatura grobari su vredni od ranog jutra, samo nastavite da nas pratite, znamo da ne mozete bez nas, prosto mi smo vam opsesija, cim se probudite vi cekate da vidite dal je izasla neka Zvezdina vest.

konto

pre 10 godina

Au, šta je ovo?! Kakvi su ovo komentari? Podsećaju me na situaciju pre izbora kad je određena stranka tj. određeni Veliki Vođa angažovao botove... Nećemo reći ko je to bio i nećemo reći na čiju me kuhinju ovakvo ponašanje sada podseća. Mogu vam samo reći crknite od muke! Takođe imam pitanje i za redakciju tj. administratora, šta je to u mojim komentarima što vas tera da ih cenzurišete, dugo pratim ovaj sajt i nikad nije bio na nižim granama po tom pitanju? S druge strane imamo to zadovoljstvo da na svakoj vesti čitamo brondby i sl. trolove, u čemu je fazon! TI SE SAMO BORI SEVER ĆE DA GORI!!!

Zuja

pre 10 godina

Ne sprema Zvezda spektakl nego Uniks. Veceras ima da vidimo gomilu zakucavanja, trojki, nadmoc u skoku i prelepe asistenciju igraca Ruske ekipe. Imali smo zahvaljujuci B92 u temi sve o ekipi Uniksa i posle procitanog ja da imam kartu momentalno bih je nekom prodao i ostao kuci, posto ima da razbiju Zvezdu u atome. Meni je zao sto ovako pisem ali to je surova realnost i pokazatelj je to sto su Lokomotivu dobili lagano u oba njihova meca. Po kvalitetu pripadaju top 8 ekipama u Euroligi i jaci su od Makabija, PAO, Fenera, Olimpijakosa a sa CSKA su egal. Dakle narode nemoj da upadnes u euforiju nema od toga nista.

sarajevo.ba

pre 10 godina

Neko pametan da mu kaze da li da se kladim na zvezdu?
Cudno veliki koeficijent na zvezdu:s

Pa eto ako ima neko ko bolje zna, hvala

Mixer

pre 10 godina

Pola grobarskih komentara, znaci koliko ste samo optereci Zvezdom, Trener vam 48x ponovo Zvezda na konferenciji, vidi se da vam je on idol..

Fedex

pre 10 godina

Tako tipicno jadno, tako tipicno pakosno, tako grobarski, ne idu na posao, ne idu u skolu ali zato celo jutro smisljaju , kakav provokatorski komentar ce da napisu. Eto na sta se svodi njihov zivot.Zivot tastatrura grobara.

Vanja

pre 10 godina

A zar partizan ne igra evroligu? Zašto su onda njihovi navijači toliko ljubomorni što mi igramo polufinale ovog kako oni kazu drugorazrednog takmičenja? Gledajte večeras crveno belu emociju.

ja

pre 10 godina

Spektakl po cemu? Samo zato sto dodje 24000 ljudi ne znaci da je to spektakl. Polufinale evrokupa nije nista posebno, realno posmatrano. Evo Uniksu ce doci manje od 5000 ljudi u revansu na ovaj spektakl...

DELIJA SA SEVERA

pre 10 godina

Uz pravu KK C.Zvezdu (MB: 07024924,Adresa: Mali Kalemegdan 2, Zastupnik: Mirko Pavlovic) UVEK !!!
Uz predjasnji FMP alias KK C.Zvezdu Telekom (MB: 07078048, Adresa: Stjepana Stupanca 15a, Zastupnik: Davor Ristovic.) NIKADA !!!




*

JocaBoca

pre 10 godina

Malo što im je prodao žvaku da je FMP njihov klub, sad im prodaje priču da je KUP Lilijane Ronketi Kojić Aličić ustvari jače takmičenje od Evrolige. Ne bi me čudilo da vidim delije kako ližu banderu...

krcun osnivac

pre 10 godina

napravise od drugorazrednog takmicenja inter-galaticki spektakl,da vas podsetim fmp igra evro kup i bori se od 17-tog do 20-tog mesta u evropi

Panter

pre 10 godina

Ljudi molim vas, krenite odmah, sada dok nema nikog, da obrcete ono. Prvo sto ce na vreme obrnuti i napraviti da nas bude 25 000, drugo sto nas nece snimiti i provaliti kao prosli put.Samo hrabro.Do pobede.FMP !!!

Panter

pre 10 godina

Ljudi molim vas, krenite odmah, sada dok nema nikog, da obrcete ono. Prvo sto ce na vreme obrnuti i napraviti da nas bude 25 000, drugo sto nas nece snimiti i provaliti kao prosli put.Samo hrabro.Do pobede.FMP !!!

mijamici

pre 10 godina

(ja, 2. april 2014 09:11)
Nekad u zivotu kad ne znas sta da uradis,onda bolje i nemoj to da uradis... Totalno nepotreban i glup komentar...

NIJE TEŠKO BITI FIN

pre 10 godina

Molim navijače CZ da, prilikom dolaska na spektakl u Kombak areni, u bloku 30 ne parkiraju svoje automobile po trotoarima i zelenim površinama, da ne zatvaraju pristup garažama i ne zapišavaju iste(izvinite na izrazu). Treba živet i pre i posle utakmice. Želim Vam uspeh večeras.

Srdjan Frankfurt

pre 10 godina

Toliko mrznje, zajedljivosti, sujete! Sami sebe smo unistili kao narod!!! " Ne mora meni da bude dobro, samo da tebi bude lose "... Zaista bih voleo, ali mislim da se nikada necu vratiti!

jos ste mali

pre 10 godina

Nazalost,koliko god vi to hteli da predstavite,i kakve god gluposti pisali,Kup Ljiljane Ronketi ipak nije eminentno takmicenje,vec drugorazredno kup takmicenje u kome su i hemofarm i ovaj klub pod starim imenima (refleks/fmp) stizali vec do 1/2 finala. Samo se nesto ne secam da su rad 22 teksta dnevno bila posvecena tim "istorijskim" utakmicama..

u rupe!

pre 10 godina

Kakvo udaranje na zdrav razum. Prethodnih dana pisu o MOCNOM,NEPOBEDIVOM,SAVRSENOM,NAJBOLjEM Uniksu! Stvara se slika vanzemaljskog tima,i onda idu sledeci scenariji,tj vasi naslovi,u zavisnosti od rezultata:
40 razlika- Djenka pre utakmice poklpnio dres malisanu koji ga je zagrlio
30 razlika- Nov rekord,27383 mangupa na tekmi
20 - Zvezda zaostaje samo 20 poena za najboljim timom vasione!
10 - Epska borba Zvezde,presudio sudija,Tole loppve!
Pobeda - Zvezda najbolji tim ikada, Djenka MVP planete,kosarka prestaje da se igra!

vladaP

pre 10 godina

(jos ste mali, 2. april 2014 09:37)
sine ovo takmicenje je jace nego ikad, pogledaj samo dokle su stigli timovi koji su ispali iz EL i dosli u EUROCUP i sve ce ti biti jasno, ako se bar malo razumes u kosarku... ;)

brian

pre 10 godina

Tokom cele sezone putovali smo i dolazili na gotovo sve utakmice Aba lige, Evrocupa i Evrolige...
Sad, kao sto u nas Srba uvek tako biva, kad se priblizimo nekom uspehu, svima se probudi ''ljubav i zelja'' za klubom i utakmicama.
Karte su pustene u nedelju samo u Bgu tkd da smo mi ostali juzno i severno od Bga ostali uskraceni. Sad smo primorani da jurimo karte od tapkarosa koji opusteno nude karte od 400din za 1500 i to pojedinci imaju po 50-100 karata. Stavljaju na oglase itd... Sramota!!! Iz principa necu da ih uzmem.

Bodricu Zvezdu iz sveg srca ovoga puta uz Tv.

NIJE TEŠKO BITI FIN

pre 10 godina

Molim navijače CZ da, prilikom dolaska na spektakl u Kombak areni, u bloku 30 ne parkiraju svoje automobile po trotoarima i zelenim površinama, da ne zatvaraju pristup garažama i ne zapišavaju iste(izvinite na izrazu). Treba živet i pre i posle utakmice. Želim Vam uspeh večeras.

Srdjan Frankfurt

pre 10 godina

Toliko mrznje, zajedljivosti, sujete! Sami sebe smo unistili kao narod!!! " Ne mora meni da bude dobro, samo da tebi bude lose "... Zaista bih voleo, ali mislim da se nikada necu vratiti!

Vanja

pre 10 godina

A zar partizan ne igra evroligu? Zašto su onda njihovi navijači toliko ljubomorni što mi igramo polufinale ovog kako oni kazu drugorazrednog takmičenja? Gledajte večeras crveno belu emociju.

24.232 Arena + 110.000 Marakana

pre 10 godina

Kako sinoć reče Anđus u emisiji da se podseti samo,da je u dva najpopularnija sporta (fudbal,košarka) prve evropske trofeje u oba sporta `donela` KK - FK Crvena zvezda !

u rupe!

pre 10 godina

Kakvo udaranje na zdrav razum. Prethodnih dana pisu o MOCNOM,NEPOBEDIVOM,SAVRSENOM,NAJBOLjEM Uniksu! Stvara se slika vanzemaljskog tima,i onda idu sledeci scenariji,tj vasi naslovi,u zavisnosti od rezultata:
40 razlika- Djenka pre utakmice poklpnio dres malisanu koji ga je zagrlio
30 razlika- Nov rekord,27383 mangupa na tekmi
20 - Zvezda zaostaje samo 20 poena za najboljim timom vasione!
10 - Epska borba Zvezde,presudio sudija,Tole loppve!
Pobeda - Zvezda najbolji tim ikada, Djenka MVP planete,kosarka prestaje da se igra!

vladaP

pre 10 godina

(jos ste mali, 2. april 2014 09:37)
sine ovo takmicenje je jace nego ikad, pogledaj samo dokle su stigli timovi koji su ispali iz EL i dosli u EUROCUP i sve ce ti biti jasno, ako se bar malo razumes u kosarku... ;)

southfront

pre 10 godina

Jeste da sam grobar, ali danas ću biti u areni i bodriti zvezdu sa još par ortaka koji su takođe grobari. Pre svega sam veliki Srbin i mislim da treba da podržim svaki domaći klub, pa čak i najljućeg neprijatelja. Pozdrav delijama, večeras smo uz vas. Srbija!

Trance

pre 10 godina

Malo što im je prodao žvaku da je FMP njihov klub, sad im prodaje priču da je KUP Lilijane Ronketi Kojić Aličić ustvari jače takmičenje od Evrolige. Ne bi me čudilo da vidim delije kako ližu banderu...
(JocaBoca, 2. april 2014 09:21)




Napred PREDJASNJI FMP !!!
(Zeka Zeleznik, 2. april 2014 09:28)



Ljudi molim vas, krenite odmah, sada dok nema nikog, da obrcete ono. Prvo sto ce na vreme obrnuti i napraviti da nas bude 25 000, drugo sto nas nece snimiti i provaliti kao prosli put.Samo hrabro.Do pobede.FMP !!!
(Panter, 2. april 2014 09:24)


Ljudi molim vas, krenite odmah, sada dok nema nikog, da obrcete ono. Prvo sto ce na vreme obrnuti i napraviti da nas bude 25 000, drugo sto nas nece snimiti i provaliti kao prosli put.Samo hrabro.Do pobede.FMP !!!
(Panter, 2. april 2014 09:24)

Spremaju se kucaci karata
(nidza, 2. april 2014 09:19)


katastrofa u najavi...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (uniks prejak, 2. april 2014 09:11)


Uz pravu KK C.Zvezdu (MB: 07024924,Adresa: Mali Kalemegdan 2, Zastupnik: Mirko Pavlovic) UVEK !!!
Uz predjasnji FMP alias KK C.Zvezdu Telekom (MB: 07078048, Adresa: Stjepana Stupanca 15a, Zastupnik: Davor Ristovic.) NIKADA !!!



*
(DELIJA SA SEVERA, 2. april 2014 09:34)


Kompleksi su neizlecivi....

jos ste mali

pre 10 godina

Nazalost,koliko god vi to hteli da predstavite,i kakve god gluposti pisali,Kup Ljiljane Ronketi ipak nije eminentno takmicenje,vec drugorazredno kup takmicenje u kome su i hemofarm i ovaj klub pod starim imenima (refleks/fmp) stizali vec do 1/2 finala. Samo se nesto ne secam da su rad 22 teksta dnevno bila posvecena tim "istorijskim" utakmicama..

Fedex

pre 10 godina

Tako tipicno jadno, tako tipicno pakosno, tako grobarski, ne idu na posao, ne idu u skolu ali zato celo jutro smisljaju , kakav provokatorski komentar ce da napisu. Eto na sta se svodi njihov zivot.Zivot tastatrura grobara.

Xero

pre 10 godina

Vise je komentara internet navijaca Partizana nego navijaca Zvezde na ovoj vesti, ja mislim da je svima jasno sta je po sredi...Neki prosto pate,ljubomora ih izjeda pakost sta sve ne....Ali nastavite da jas gledate tek cete da nas gledate.

Mixer

pre 10 godina

Pola grobarskih komentara, znaci koliko ste samo optereci Zvezdom, Trener vam 48x ponovo Zvezda na konferenciji, vidi se da vam je on idol..

Sve_sto_smo_zeleli

pre 10 godina

Uzmite za primer da igramo polufinale Lige Evrope u fudbalu...Protiv recimo Zenita iz Kazanja. Pa bilo bi 100.00 na Marakani, a ovo vam je isti rang samo u košarci, koja nam je za razliku od fudbala i donela radosti.Zato poštujte ovo što igramo, itekako je veliko.

goxy

pre 10 godina

Stepen ostavljanja komentara na zvezdine vesti predstavlja stepen bola koji prezivljavaju grobari. (Mrtvac, 02. april 2014 09:)

Bogami, po broju njihovih komentara na ovoj vesti, stepen bola je bas veliki.Nije njima lako...vidi se da im je tesko.

Millennium

pre 10 godina

Ranije je bilo zanimljivo gledati grobare kako komentarišu naše vesti. Sada već postaje zamorno i zabrinjavajuće jer poprima epidemiološke razmere. Izgleda da su poverovali Vujoševićevim pričama da su bogom dani klub i da samo oni mogu na ovim prostorima da igraju dobru košarku. Ma šta na ovim prostorima, na svetu u univerzumu! Meni ovo više izgleda kao strah i zabrinutost što se Zvezda oporavila i u fudbalu i u košarci, a i u vaterpolu. Jedno pitanje. Kada nas pobedite u košarci, onda se hvalite da ste pobedili Zvezdu, kada izgubite kažete da ste izgubili od FMP-a. Pa ajde obucite se u jednoj pameti, Zvezda ili FMP.

Mare

pre 10 godina

Grobari, navikavajte se da su Delije najbrojniji navijaci na svim utakmicama u svim sportovima! Znamo da je realnost surova, ali prihvatite je kakva jeste!

Jer ostaje tek komsija mali

pre 10 godina

au kakve smo im frustracije nabacili a da jos nista nismo osvojili...ali zato kad pukne titula, svi kod nace macure da s prijavite

duledudule

pre 10 godina

kad vec spominjete "kup lilijane ronketi" kao drugorazredno takmicenje,uporedite ga sa ligom evrope u fudbalu.malo li je polufinale?uniks je veliki favorit ali rastereceno i samo lagano...

Franjo osnivač i predsednik

pre 10 godina

ono kada ti navijac zamrznutog kluba koji je presao da navija za mali klub slicnog imena sa druge adrese,koji pritom nije titulu video 15 god (ma kako se zvao taj klub) kaze da si iskompleksiran-neprocenjivo
(krcun osnivac, 02. april 2014 13:18)

Ono kad te navijač kluba iz Zagreba proziva da si iz Železnika. :D

koshke

pre 10 godina

ako vam smeteju vesti o Crvenoj Zvezdi onda ih i ne citajte.Bilo kakva pobeda je veceras bitna.Napred Zvezdo do pobede a sledece sezone uz neka manja pojacanja idemo na evro ligu!

cukce

pre 10 godina

idemo fmp teletabisi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (el loco, 2. april 2014 11:53)

Znaci nam podrska od vas zagrebackih trolova!

Gdelije sever

pre 10 godina

Pozdrav za svih 27000 navijaca privatnog kluba sa iznajmljenim grbom nekadasnje zvezde.. Neke stvari se u zivotu ne mogu kupiti novcem...

Operacija

pre 10 godina

Grobarcici hvala vam sto nas pratite, znamo da vasim kompleksima nema mira, zato se ne ljutimo sto je vasih polovina komentara, prosto razumemo da vam nije lako.

Duško Vujošević

pre 10 godina

Zvezda,zvezda,zvezda,zvezda,zvezda,zvezda,zvezda,zvezda,zvezda, o zvezdi,crvena zvezda, pa zvezda, crvena zvezda,crvena zvezda, pa zvezda, crvena zvezda, zdezdaaaa... Moram da ponovim zvezda bar 49 puta. Prosli put samo 48.

Xeroes

pre 10 godina

Vidi se da tastatura grobari su vredni od ranog jutra, samo nastavite da nas pratite, znamo da ne mozete bez nas, prosto mi smo vam opsesija, cim se probudite vi cekate da vidite dal je izasla neka Zvezdina vest.

Ucitelj Zvezdas

pre 10 godina

I da sam grobar danas bih navijao za Zvezdu. Kao sto sam neki dan navijao da Partizan promesa i popije Cedevitu. Napred zvezda napred Srbija !!!!!

Najrealnije

pre 10 godina

Obavezno pozvato Vujosevica i sve iskompleksirane grobarcice,da broje navijace na ulazima i snimaju kamerom,jer imaju halucinacije pa jedino oni ne vide ono sto ceo svet vidi.

franjo osnivac

pre 10 godina

napravise od drugorazrednog takmicenja inter-galaticki spektakl,da vas podsetim fmp igra evro kup i bori se od 17-tog do 20-tog mesta u evropi (krcun osnivac, 02. april 2014 09:58)

Zasto si tako nervozan?

JocaBoca

pre 10 godina

Malo što im je prodao žvaku da je FMP njihov klub, sad im prodaje priču da je KUP Lilijane Ronketi Kojić Aličić ustvari jače takmičenje od Evrolige. Ne bi me čudilo da vidim delije kako ližu banderu...

DELIJA SA SEVERA

pre 10 godina

Uz pravu KK C.Zvezdu (MB: 07024924,Adresa: Mali Kalemegdan 2, Zastupnik: Mirko Pavlovic) UVEK !!!
Uz predjasnji FMP alias KK C.Zvezdu Telekom (MB: 07078048, Adresa: Stjepana Stupanca 15a, Zastupnik: Davor Ristovic.) NIKADA !!!




*

Iha

pre 10 godina

Joj Partizanji nije vama lako zadnjih dana ali sto je lose po vas bice jos gore...

Ali dobro danas vam se vraca Kinzi bar malo radosti ili vas DV opet slagao?

ZVEZDA SAMPION!

blaf

pre 10 godina

Вјерујем у Вас, знам да то можете јер МИ смо сви Звезда и вечерас смо сви уз Вас.

hrvat koji voli kosarku

pre 10 godina

eurokup je isto veliko takmicenje (slicno europa ligi u nogometu) i ne moze svatko do polufinala. Ovo je velik uspjeh! Bit ce tesko, ali u sportu je uvijek sve otvoreno. I jucer su govorili da ce Bayern pocistit Man. utd. pa ih ovi skoro dobili na kraju. Sretno veceras!

mijamici

pre 10 godina

(ja, 2. april 2014 09:11)
Nekad u zivotu kad ne znas sta da uradis,onda bolje i nemoj to da uradis... Totalno nepotreban i glup komentar...

bzmn

pre 10 godina

Nisam misljenja da je Uniks favorit u ovom dvomecu,Himki je mnogo jaca ekipa i veci favorit bio od njih pa su ispali,dobri jesu,ali porediti igranje sa Ankarom,Kalevom,MZT-om,Banvitom,Rigom,Stelmetom,Ostendeom,Nimburkom,i vecinom smesnih ekipa VTB lige,sa ovom ekipom Crvene Zvezde koja je izdominirala ABA ligu koja je posle ACB lige najbolja je apsurdno,sto ce se videti i veceras,Zvezda pobedjuje sa 10-15 razlike...zivi bili pa videli

a gde je dinamit?

pre 10 godina

@u rupe!, 2. april 2014 09:27
to u rupe ti je verovatno poznato sa onog derbija kada smo vam nacrtali miseve,a pored njih rupe ili me secanje dobro ne sluzi
ajmo zvezdo u inat dusmanima!!!

the end

pre 10 godina

koliko komentara punih frustracije. smejacete se kupu lilijane ronketi kad saznate da vec sada imamo bolji koeficijent od vas i dogodine lakse protivnike u el ako se plasirate.

krcun osnivac

pre 10 godina

napravise od drugorazrednog takmicenja inter-galaticki spektakl,da vas podsetim fmp igra evro kup i bori se od 17-tog do 20-tog mesta u evropi

Vincent Vega

pre 10 godina

Crvena Zvezda ima neverovatan marketinski potencijal. Nebitan je ni sport ni takmicenje. Ona pomera granice. Stvarno je steta sto je drzava, kao u ostalom i za sve segmente zivota u jednoj zemlji, dozvolila da je mafijasi ocerupaju. Puno srece momcima veceras, neka prodje bolji. Bitno je biti dostojanstven i u pobedi i u porazu.

pumprla

pre 10 godina

Otkucivaci karata na mestu ceka se pocetak meca da krenu da vrte rampu.Ocekujem da ce navrteti do 25 soma videcemo sta ce im reci Covic koliki rekord oce sad.

°24.232 Arena + °110.000 Marakana

pre 10 godina

Da se ne zaboravi,da je na današnji dan pre 40 godina,KK Crvena zvezda donela prvi evropski klupski trofej u košarci kod nas, Kup Pobednika Kupova i to jedna sjajna generacija,Moka Slavnić,Simonović,Kapidžić,Jarić,Vućinić,Rakočević ....

Panter

pre 10 godina

Ljudi molim vas, krenite odmah, sada dok nema nikog, da obrcete ono. Prvo sto ce na vreme obrnuti i napraviti da nas bude 25 000, drugo sto nas nece snimiti i provaliti kao prosli put.Samo hrabro.Do pobede.FMP !!!

brian

pre 10 godina

Tokom cele sezone putovali smo i dolazili na gotovo sve utakmice Aba lige, Evrocupa i Evrolige...
Sad, kao sto u nas Srba uvek tako biva, kad se priblizimo nekom uspehu, svima se probudi ''ljubav i zelja'' za klubom i utakmicama.
Karte su pustene u nedelju samo u Bgu tkd da smo mi ostali juzno i severno od Bga ostali uskraceni. Sad smo primorani da jurimo karte od tapkarosa koji opusteno nude karte od 400din za 1500 i to pojedinci imaju po 50-100 karata. Stavljaju na oglase itd... Sramota!!! Iz principa necu da ih uzmem.

Bodricu Zvezdu iz sveg srca ovoga puta uz Tv.

vozdovac

pre 10 godina

Ми смо избацили две евролигашке екипе: Лијетувос и Будивељник. Уникс игра Еврокуп од почетка. Јадранска лига у којој се Звезда такмичи није много лошија од балтичке лиге. Ово је полуфинале, ту нема изразитих фаворита. Звезда реално може да победи Уникс у Београду и тамо да одигра одлично и да прође даље.

Panter

pre 10 godina

Ljudi molim vas, krenite odmah, sada dok nema nikog, da obrcete ono. Prvo sto ce na vreme obrnuti i napraviti da nas bude 25 000, drugo sto nas nece snimiti i provaliti kao prosli put.Samo hrabro.Do pobede.FMP !!!

Marko

pre 10 godina

Nešto niste pisali ovako kada je pređašnji Refleks-FMP a sadašnja Crvena zvezda Beograd Diva Telekom i Hemofarm igrali ovo takmičenje... Napraviste od Budiveljnjika Real Madrid, a od drugorazrednog takmičenja Evroligu.

ja

pre 10 godina

Spektakl po cemu? Samo zato sto dodje 24000 ljudi ne znaci da je to spektakl. Polufinale evrokupa nije nista posebno, realno posmatrano. Evo Uniksu ce doci manje od 5000 ljudi u revansu na ovaj spektakl...

konto

pre 10 godina

Au, šta je ovo?! Kakvi su ovo komentari? Podsećaju me na situaciju pre izbora kad je određena stranka tj. određeni Veliki Vođa angažovao botove... Nećemo reći ko je to bio i nećemo reći na čiju me kuhinju ovakvo ponašanje sada podseća. Mogu vam samo reći crknite od muke! Takođe imam pitanje i za redakciju tj. administratora, šta je to u mojim komentarima što vas tera da ih cenzurišete, dugo pratim ovaj sajt i nikad nije bio na nižim granama po tom pitanju? S druge strane imamo to zadovoljstvo da na svakoj vesti čitamo brondby i sl. trolove, u čemu je fazon! TI SE SAMO BORI SEVER ĆE DA GORI!!!

krcun osnivac

pre 10 godina

ono kada ti navijac zamrznutog kluba koji je presao da navija za mali klub slicnog imena sa druge adrese,koji pritom nije titulu video 15 god (ma kako se zvao taj klub) kaze da si iskompleksiran-neprocenjivo

Gox

pre 10 godina

sine ovo takmicenje je jace nego ikad, pogledaj samo dokle su stigli timovi koji su ispali iz EL i dosli u EUROCUP i sve ce ti biti jasno, ako se bar malo razumes u kosarku... ;)
(vladaP, 2. april 2014 09:56)

Ti se razumeš od prošle godine.
Sine, u tom kupu pored ostalih drugorazrednih ekipa, igra par klubova koji su prvi ispali iz EL.
Šta tebi tu nije jasno?

Bodibond

pre 10 godina

Najnovija vest:
Vujosevic prisustvuje vecerasnjem spektaklu, dace pidrsku kosarkasima Zvezde samo ostaje neresiva enigma na kojoj stolici ce da sedi iz bezbedonosnih razloga.

25000

pre 10 godina

Kad vec poredite sa Ligom Evrope u fudbalu,uzmite primer najjaceg u LE(Sevilja-ekvivalent Uniksu) i najslabijeg u LS(Mancester-ekvivalent Partizanu). Ja sam siguran da bi Sevilja dobila Junajted,tako da psssst glodari!

sarajevo.ba

pre 10 godina

Neko pametan da mu kaze da li da se kladim na zvezdu?
Cudno veliki koeficijent na zvezdu:s

Pa eto ako ima neko ko bolje zna, hvala

Miloš

pre 10 godina

Zato je Partizan institucija koja u EL ima skor od 20 pobeda i 250 poraza u zadnjih 10 godina.
(misa, 2. april 2014 11:17)

I 2 final foura-a

jos ste mali

pre 10 godina

@VladaP
Kosarku pratim vec 20 godina,zadnjih 10 veoma aktivno (sva kosarkaska desavanja u Evropi)..a za tebe bas i nisam siguran?

M@rconi

pre 10 godina

Da li trebas biti toliko iskopleksiran posle toliko titula da kazes da nije bila prepuna arena.Majku mu pa imas oci valjda ako si toliko kretenski ostrascen.

Nikola_pg

pre 10 godina

Htio bih reci da pobjednik ovog kako lopatari kazu drugorazrednog takmicenja ide u EL sledece sezone. Pitajte navijace Celsija, Atl. Madrida i ostalih VELIKIH klubova da li je EL u fufbalu drugorazredno takmicenje. 12 godina nas ubijaju sa titulama a opet su isfrustrina. Pa da je obrnuto tacno bi izvrs
ili kolektivno samoubistvo. Uz vjeru u Boga, do pobjede nocas....

Djenka snima film grobari statisti

pre 10 godina

Vec smo napravili fantastican uspeh ulazkom u polufinale Lige Evrope.Uniks ima fenomenalnu ekipu,za top8 El sigurno.Ne treba se predavati,borba pa sta bude.Samo hrabro Zvezdo !

Idemo bre

pre 10 godina

Svake novi sanjam ja da je veca Arena pa da mozemo svi da stanemo,napravi nam Covo bre malo vece tribine tries hiljada stize Delija !

pa da privodimo kraju

pre 10 godina

CZT je izgubila poslednja tri gostovanja u ovom takmičenju. Protivnik je sada još jači i potrebna je ubedljiva pobeda za neku nadu u plasman u finale. Pobeda od 1 razlike nije ni pobeda već vođsvto, pošto se dvomeč završava 9. Aprila.

KKKKKKKKK

pre 10 godina

HM,da vidimo da lije bolje biti Benfika u ligi evrope ili Dinamo Zagreb u ligi sampiona,teska odluka
(ZZZZZZZZZZZZZ, 2. april 2014 14:17)

Hm, jos da ste vi Benfika, ili makar Zvezda odluka ne bi bila ni malo teska...

Zuja

pre 10 godina

Ne sprema Zvezda spektakl nego Uniks. Veceras ima da vidimo gomilu zakucavanja, trojki, nadmoc u skoku i prelepe asistenciju igraca Ruske ekipe. Imali smo zahvaljujuci B92 u temi sve o ekipi Uniksa i posle procitanog ja da imam kartu momentalno bih je nekom prodao i ostao kuci, posto ima da razbiju Zvezdu u atome. Meni je zao sto ovako pisem ali to je surova realnost i pokazatelj je to sto su Lokomotivu dobili lagano u oba njihova meca. Po kvalitetu pripadaju top 8 ekipama u Euroligi i jaci su od Makabija, PAO, Fenera, Olimpijakosa a sa CSKA su egal. Dakle narode nemoj da upadnes u euforiju nema od toga nista.

Zvezda ponos Srbije

pre 10 godina

Nedelju dana je prošlo a grobare još boli rekord! Juče sam pogledao meč partizan pao na kom je bio prethodni rekord i ne mogu da verujem da grobari posle pričaju o poseti protiv Budiveljnika! Pa na grobarskoj utakmici publika udaljena 10 m iza koševa i sve prazno u toj zoni. Onda jedan veliki razmak na sredini takođe potpuno prazan. Svi ulazi i sve stepenice prazni i svako ima svoje mesto! Na Zvezdinoj svi ulazi, sve stepenice i sve iza koševa prepuno! Onda su na tribini skinute stolice i ljudi stoje zalepljeni jedni uz druge, a ne sede kao grobari. U gornjem prstenu kod grobara možete da vidite prazne stolice, na Zvezdinoj bukvalno nijedno prazno mesto! Ako je na toj utakmici bilo 22.000 na Zvezdinoj je 100% bilo 30.000! Šteta što nikad to neće smeti zvanično da objave zbog kazne Uleba. Bolje ćutite grobari da ne iznervirate Čovića da objavi pravu cifru jer vam tek tad neće biti dobro. Da je moglo Zvezda bi protiv Uniksa prodala i 50.000 karata što je već brojka koju vi ni u snu ne možete da zamislite (na JNA protiv Reala došlo 28.000). Mene bi bilo stvarno užasno sramota da još pominjem neke karte kad je hiljadu puta objašnjeno i kad svako ko nije slep može na tv-u da vidi koliko je nenormalno puno. Sramotite sami sebe grobari. Ali to je vama već navika. A sad nastavite da nas podsećate da vas još boli.

Ivan

pre 10 godina

Nijedan osvajac kupa sem Spanije i Grcke ne igra u EL svi su bili i ispali u eurokupu Uz sve to Himik prvi u VTB tukao CSKA dvaput Uniks prvi u drugoj grupi Banvit tukao KK pustio nas Zeljko 20 razlike ubjedljivo prvi samo 1 poraz u Turskoj Armani drugi u EL 4 u Italiji Od prvih pet iz iste svi ispali u Ulebu i jos Pamesa ubjedljivo drugi sa samo 3 poraza u ACB ligi Toliko o snagi ovog takmicenja... Ocigledno vam je tesko priznati i pomiriti se sa cinjenicom da je vama za ovo bilo potrebno 10 sezona ...

JSD iz Zagreba

pre 10 godina

HM,da vidimo da lije bolje biti Benfika u ligi evrope ili Dinamo Zagreb u ligi sampiona,teska odluka (ZZZZZZZZZZZZZ, 2. april 2014 14:17)

Hm, jos da ste vi Benfika, ili makar Zvezda odluka ne bi bila ni malo teska... (KKKKKKKKK, 02. april 2014 15:19).

Ali ste zato vi Zagreb u svakom snislu! hohoho

Milan

pre 10 godina

Samo da pitam redakciju b92 sta znaci "rasprodata Arena"? 27000? 30000? 21000? Lepo bi bilo znati sta znati rasprodata Arena, koji je kapacitet Arene i da li se neko eventualno drznuo da stampa karte preko kapaciteta hale. Hvala na odgovoru.

Drzavni privatnik

pre 10 godina

Zamislite da FK CZ ispadne iz prve lige,kako bi se vratila u prvu? Pa tako sto bi bila prvak druge lige! E sad mi recite,da li bi pravili toliku euforiju i slavili? Kvalifikovali ste se u Eurokup tako sto ste ispali iz Eurolige,znaci ispali ste iz prve u drugu ligu! Sampion Eurokupa stice pravo ucesca u Euroligi,gde je vec 31 klub! Svaka cast na uspehu!

sasa

pre 10 godina

Ajde molim vas jednom napunite dvoranu preko 20000 i ajde danas cete i odma ste najbolji,ok jurili ste i prejurili nas rekord i sada je na nama da ga jurimo i nevidim u cemu je problem,vi ko da zaboravljate nezaboravne utakmice Partizana u Euro ligi,ne secate se raznih stranih emisija o neverovatnim navijacima,o nezaboravnim utakmicama i pobedama protiv velikih klubova,neznam koji je vas problem?

realno

pre 10 godina

A kao mali partizan bi vezao 18 pobeda u EK pa vi misevi ne mozete da dobijete Solnok ha ha
(brane, 2. april 2014 11:44)

Kad osvojite 13 godina za redom titulu i kad udjete na FINAL 4 EVROLIGE onda mozemo da pricamo a do tada ste samo mali fmp..

tito partija zvezdina armija

pre 10 godina

ZZZZZZZZZZZZZZZ razlika u tome je sto Dinamo nikad nije prosao u drugi krug ls isto i fmp i zvezda nikad nisu igrali top 16 kosarkaske evrolige.Partizan igra cesto top 16.

u rupe!

pre 10 godina

Kakvo udaranje na zdrav razum. Prethodnih dana pisu o MOCNOM,NEPOBEDIVOM,SAVRSENOM,NAJBOLjEM Uniksu! Stvara se slika vanzemaljskog tima,i onda idu sledeci scenariji,tj vasi naslovi,u zavisnosti od rezultata:
40 razlika- Djenka pre utakmice poklpnio dres malisanu koji ga je zagrlio
30 razlika- Nov rekord,27383 mangupa na tekmi
20 - Zvezda zaostaje samo 20 poena za najboljim timom vasione!
10 - Epska borba Zvezde,presudio sudija,Tole loppve!
Pobeda - Zvezda najbolji tim ikada, Djenka MVP planete,kosarka prestaje da se igra!

jos ste mali

pre 10 godina

Nazalost,koliko god vi to hteli da predstavite,i kakve god gluposti pisali,Kup Ljiljane Ronketi ipak nije eminentno takmicenje,vec drugorazredno kup takmicenje u kome su i hemofarm i ovaj klub pod starim imenima (refleks/fmp) stizali vec do 1/2 finala. Samo se nesto ne secam da su rad 22 teksta dnevno bila posvecena tim "istorijskim" utakmicama..

ja

pre 10 godina

Spektakl po cemu? Samo zato sto dodje 24000 ljudi ne znaci da je to spektakl. Polufinale evrokupa nije nista posebno, realno posmatrano. Evo Uniksu ce doci manje od 5000 ljudi u revansu na ovaj spektakl...

JocaBoca

pre 10 godina

Malo što im je prodao žvaku da je FMP njihov klub, sad im prodaje priču da je KUP Lilijane Ronketi Kojić Aličić ustvari jače takmičenje od Evrolige. Ne bi me čudilo da vidim delije kako ližu banderu...

Gdelije sever

pre 10 godina

Pozdrav za svih 27000 navijaca privatnog kluba sa iznajmljenim grbom nekadasnje zvezde.. Neke stvari se u zivotu ne mogu kupiti novcem...

DELIJA SA SEVERA

pre 10 godina

Uz pravu KK C.Zvezdu (MB: 07024924,Adresa: Mali Kalemegdan 2, Zastupnik: Mirko Pavlovic) UVEK !!!
Uz predjasnji FMP alias KK C.Zvezdu Telekom (MB: 07078048, Adresa: Stjepana Stupanca 15a, Zastupnik: Davor Ristovic.) NIKADA !!!




*

Panter

pre 10 godina

Ljudi molim vas, krenite odmah, sada dok nema nikog, da obrcete ono. Prvo sto ce na vreme obrnuti i napraviti da nas bude 25 000, drugo sto nas nece snimiti i provaliti kao prosli put.Samo hrabro.Do pobede.FMP !!!

Panter

pre 10 godina

Ljudi molim vas, krenite odmah, sada dok nema nikog, da obrcete ono. Prvo sto ce na vreme obrnuti i napraviti da nas bude 25 000, drugo sto nas nece snimiti i provaliti kao prosli put.Samo hrabro.Do pobede.FMP !!!

pumprla

pre 10 godina

Otkucivaci karata na mestu ceka se pocetak meca da krenu da vrte rampu.Ocekujem da ce navrteti do 25 soma videcemo sta ce im reci Covic koliki rekord oce sad.

Marko

pre 10 godina

Nešto niste pisali ovako kada je pređašnji Refleks-FMP a sadašnja Crvena zvezda Beograd Diva Telekom i Hemofarm igrali ovo takmičenje... Napraviste od Budiveljnjika Real Madrid, a od drugorazrednog takmičenja Evroligu.

krcun osnivac

pre 10 godina

napravise od drugorazrednog takmicenja inter-galaticki spektakl,da vas podsetim fmp igra evro kup i bori se od 17-tog do 20-tog mesta u evropi

krcun osnivac

pre 10 godina

ono kada ti navijac zamrznutog kluba koji je presao da navija za mali klub slicnog imena sa druge adrese,koji pritom nije titulu video 15 god (ma kako se zvao taj klub) kaze da si iskompleksiran-neprocenjivo

Gox

pre 10 godina

sine ovo takmicenje je jace nego ikad, pogledaj samo dokle su stigli timovi koji su ispali iz EL i dosli u EUROCUP i sve ce ti biti jasno, ako se bar malo razumes u kosarku... ;)
(vladaP, 2. april 2014 09:56)

Ti se razumeš od prošle godine.
Sine, u tom kupu pored ostalih drugorazrednih ekipa, igra par klubova koji su prvi ispali iz EL.
Šta tebi tu nije jasno?

NIJE TEŠKO BITI FIN

pre 10 godina

Molim navijače CZ da, prilikom dolaska na spektakl u Kombak areni, u bloku 30 ne parkiraju svoje automobile po trotoarima i zelenim površinama, da ne zatvaraju pristup garažama i ne zapišavaju iste(izvinite na izrazu). Treba živet i pre i posle utakmice. Želim Vam uspeh večeras.

Miloš

pre 10 godina

Zato je Partizan institucija koja u EL ima skor od 20 pobeda i 250 poraza u zadnjih 10 godina.
(misa, 2. april 2014 11:17)

I 2 final foura-a

Zuja

pre 10 godina

Ne sprema Zvezda spektakl nego Uniks. Veceras ima da vidimo gomilu zakucavanja, trojki, nadmoc u skoku i prelepe asistenciju igraca Ruske ekipe. Imali smo zahvaljujuci B92 u temi sve o ekipi Uniksa i posle procitanog ja da imam kartu momentalno bih je nekom prodao i ostao kuci, posto ima da razbiju Zvezdu u atome. Meni je zao sto ovako pisem ali to je surova realnost i pokazatelj je to sto su Lokomotivu dobili lagano u oba njihova meca. Po kvalitetu pripadaju top 8 ekipama u Euroligi i jaci su od Makabija, PAO, Fenera, Olimpijakosa a sa CSKA su egal. Dakle narode nemoj da upadnes u euforiju nema od toga nista.

24.232 Arena + 110.000 Marakana

pre 10 godina

Kako sinoć reče Anđus u emisiji da se podseti samo,da je u dva najpopularnija sporta (fudbal,košarka) prve evropske trofeje u oba sporta `donela` KK - FK Crvena zvezda !

vladaP

pre 10 godina

(jos ste mali, 2. april 2014 09:37)
sine ovo takmicenje je jace nego ikad, pogledaj samo dokle su stigli timovi koji su ispali iz EL i dosli u EUROCUP i sve ce ti biti jasno, ako se bar malo razumes u kosarku... ;)

Vanja

pre 10 godina

A zar partizan ne igra evroligu? Zašto su onda njihovi navijači toliko ljubomorni što mi igramo polufinale ovog kako oni kazu drugorazrednog takmičenja? Gledajte večeras crveno belu emociju.

southfront

pre 10 godina

Jeste da sam grobar, ali danas ću biti u areni i bodriti zvezdu sa još par ortaka koji su takođe grobari. Pre svega sam veliki Srbin i mislim da treba da podržim svaki domaći klub, pa čak i najljućeg neprijatelja. Pozdrav delijama, večeras smo uz vas. Srbija!

goxy

pre 10 godina

Stepen ostavljanja komentara na zvezdine vesti predstavlja stepen bola koji prezivljavaju grobari. (Mrtvac, 02. april 2014 09:)

Bogami, po broju njihovih komentara na ovoj vesti, stepen bola je bas veliki.Nije njima lako...vidi se da im je tesko.

Srdjan Frankfurt

pre 10 godina

Toliko mrznje, zajedljivosti, sujete! Sami sebe smo unistili kao narod!!! " Ne mora meni da bude dobro, samo da tebi bude lose "... Zaista bih voleo, ali mislim da se nikada necu vratiti!

Drzavni privatnik

pre 10 godina

Zamislite da FK CZ ispadne iz prve lige,kako bi se vratila u prvu? Pa tako sto bi bila prvak druge lige! E sad mi recite,da li bi pravili toliku euforiju i slavili? Kvalifikovali ste se u Eurokup tako sto ste ispali iz Eurolige,znaci ispali ste iz prve u drugu ligu! Sampion Eurokupa stice pravo ucesca u Euroligi,gde je vec 31 klub! Svaka cast na uspehu!

Xero

pre 10 godina

Vise je komentara internet navijaca Partizana nego navijaca Zvezde na ovoj vesti, ja mislim da je svima jasno sta je po sredi...Neki prosto pate,ljubomora ih izjeda pakost sta sve ne....Ali nastavite da jas gledate tek cete da nas gledate.

Franjo osnivač i predsednik

pre 10 godina

ono kada ti navijac zamrznutog kluba koji je presao da navija za mali klub slicnog imena sa druge adrese,koji pritom nije titulu video 15 god (ma kako se zvao taj klub) kaze da si iskompleksiran-neprocenjivo
(krcun osnivac, 02. april 2014 13:18)

Ono kad te navijač kluba iz Zagreba proziva da si iz Železnika. :D

duledudule

pre 10 godina

kad vec spominjete "kup lilijane ronketi" kao drugorazredno takmicenje,uporedite ga sa ligom evrope u fudbalu.malo li je polufinale?uniks je veliki favorit ali rastereceno i samo lagano...

koshke

pre 10 godina

ako vam smeteju vesti o Crvenoj Zvezdi onda ih i ne citajte.Bilo kakva pobeda je veceras bitna.Napred Zvezdo do pobede a sledece sezone uz neka manja pojacanja idemo na evro ligu!

Xeroes

pre 10 godina

Vidi se da tastatura grobari su vredni od ranog jutra, samo nastavite da nas pratite, znamo da ne mozete bez nas, prosto mi smo vam opsesija, cim se probudite vi cekate da vidite dal je izasla neka Zvezdina vest.

Millennium

pre 10 godina

Ranije je bilo zanimljivo gledati grobare kako komentarišu naše vesti. Sada već postaje zamorno i zabrinjavajuće jer poprima epidemiološke razmere. Izgleda da su poverovali Vujoševićevim pričama da su bogom dani klub i da samo oni mogu na ovim prostorima da igraju dobru košarku. Ma šta na ovim prostorima, na svetu u univerzumu! Meni ovo više izgleda kao strah i zabrinutost što se Zvezda oporavila i u fudbalu i u košarci, a i u vaterpolu. Jedno pitanje. Kada nas pobedite u košarci, onda se hvalite da ste pobedili Zvezdu, kada izgubite kažete da ste izgubili od FMP-a. Pa ajde obucite se u jednoj pameti, Zvezda ili FMP.

Najrealnije

pre 10 godina

Obavezno pozvato Vujosevica i sve iskompleksirane grobarcice,da broje navijace na ulazima i snimaju kamerom,jer imaju halucinacije pa jedino oni ne vide ono sto ceo svet vidi.

Jer ostaje tek komsija mali

pre 10 godina

au kakve smo im frustracije nabacili a da jos nista nismo osvojili...ali zato kad pukne titula, svi kod nace macure da s prijavite

franjo osnivac

pre 10 godina

napravise od drugorazrednog takmicenja inter-galaticki spektakl,da vas podsetim fmp igra evro kup i bori se od 17-tog do 20-tog mesta u evropi (krcun osnivac, 02. april 2014 09:58)

Zasto si tako nervozan?

Ucitelj Zvezdas

pre 10 godina

I da sam grobar danas bih navijao za Zvezdu. Kao sto sam neki dan navijao da Partizan promesa i popije Cedevitu. Napred zvezda napred Srbija !!!!!

sasa

pre 10 godina

Ajde molim vas jednom napunite dvoranu preko 20000 i ajde danas cete i odma ste najbolji,ok jurili ste i prejurili nas rekord i sada je na nama da ga jurimo i nevidim u cemu je problem,vi ko da zaboravljate nezaboravne utakmice Partizana u Euro ligi,ne secate se raznih stranih emisija o neverovatnim navijacima,o nezaboravnim utakmicama i pobedama protiv velikih klubova,neznam koji je vas problem?

Trance

pre 10 godina

Malo što im je prodao žvaku da je FMP njihov klub, sad im prodaje priču da je KUP Lilijane Ronketi Kojić Aličić ustvari jače takmičenje od Evrolige. Ne bi me čudilo da vidim delije kako ližu banderu...
(JocaBoca, 2. april 2014 09:21)




Napred PREDJASNJI FMP !!!
(Zeka Zeleznik, 2. april 2014 09:28)



Ljudi molim vas, krenite odmah, sada dok nema nikog, da obrcete ono. Prvo sto ce na vreme obrnuti i napraviti da nas bude 25 000, drugo sto nas nece snimiti i provaliti kao prosli put.Samo hrabro.Do pobede.FMP !!!
(Panter, 2. april 2014 09:24)


Ljudi molim vas, krenite odmah, sada dok nema nikog, da obrcete ono. Prvo sto ce na vreme obrnuti i napraviti da nas bude 25 000, drugo sto nas nece snimiti i provaliti kao prosli put.Samo hrabro.Do pobede.FMP !!!
(Panter, 2. april 2014 09:24)

Spremaju se kucaci karata
(nidza, 2. april 2014 09:19)


katastrofa u najavi...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (uniks prejak, 2. april 2014 09:11)


Uz pravu KK C.Zvezdu (MB: 07024924,Adresa: Mali Kalemegdan 2, Zastupnik: Mirko Pavlovic) UVEK !!!
Uz predjasnji FMP alias KK C.Zvezdu Telekom (MB: 07078048, Adresa: Stjepana Stupanca 15a, Zastupnik: Davor Ristovic.) NIKADA !!!



*
(DELIJA SA SEVERA, 2. april 2014 09:34)


Kompleksi su neizlecivi....

Operacija

pre 10 godina

Grobarcici hvala vam sto nas pratite, znamo da vasim kompleksima nema mira, zato se ne ljutimo sto je vasih polovina komentara, prosto razumemo da vam nije lako.

Fedex

pre 10 godina

Tako tipicno jadno, tako tipicno pakosno, tako grobarski, ne idu na posao, ne idu u skolu ali zato celo jutro smisljaju , kakav provokatorski komentar ce da napisu. Eto na sta se svodi njihov zivot.Zivot tastatrura grobara.

Sve_sto_smo_zeleli

pre 10 godina

Uzmite za primer da igramo polufinale Lige Evrope u fudbalu...Protiv recimo Zenita iz Kazanja. Pa bilo bi 100.00 na Marakani, a ovo vam je isti rang samo u košarci, koja nam je za razliku od fudbala i donela radosti.Zato poštujte ovo što igramo, itekako je veliko.

Iha

pre 10 godina

Joj Partizanji nije vama lako zadnjih dana ali sto je lose po vas bice jos gore...

Ali dobro danas vam se vraca Kinzi bar malo radosti ili vas DV opet slagao?

ZVEZDA SAMPION!

Mare

pre 10 godina

Grobari, navikavajte se da su Delije najbrojniji navijaci na svim utakmicama u svim sportovima! Znamo da je realnost surova, ali prihvatite je kakva jeste!

25000

pre 10 godina

Kad vec poredite sa Ligom Evrope u fudbalu,uzmite primer najjaceg u LE(Sevilja-ekvivalent Uniksu) i najslabijeg u LS(Mancester-ekvivalent Partizanu). Ja sam siguran da bi Sevilja dobila Junajted,tako da psssst glodari!

a gde je dinamit?

pre 10 godina

@u rupe!, 2. april 2014 09:27
to u rupe ti je verovatno poznato sa onog derbija kada smo vam nacrtali miseve,a pored njih rupe ili me secanje dobro ne sluzi
ajmo zvezdo u inat dusmanima!!!

Mixer

pre 10 godina

Pola grobarskih komentara, znaci koliko ste samo optereci Zvezdom, Trener vam 48x ponovo Zvezda na konferenciji, vidi se da vam je on idol..

cukce

pre 10 godina

idemo fmp teletabisi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (el loco, 2. april 2014 11:53)

Znaci nam podrska od vas zagrebackih trolova!

the end

pre 10 godina

koliko komentara punih frustracije. smejacete se kupu lilijane ronketi kad saznate da vec sada imamo bolji koeficijent od vas i dogodine lakse protivnike u el ako se plasirate.

blaf

pre 10 godina

Вјерујем у Вас, знам да то можете јер МИ смо сви Звезда и вечерас смо сви уз Вас.

Duško Vujošević

pre 10 godina

Zvezda,zvezda,zvezda,zvezda,zvezda,zvezda,zvezda,zvezda,zvezda, o zvezdi,crvena zvezda, pa zvezda, crvena zvezda,crvena zvezda, pa zvezda, crvena zvezda, zdezdaaaa... Moram da ponovim zvezda bar 49 puta. Prosli put samo 48.

Milan

pre 10 godina

Samo da pitam redakciju b92 sta znaci "rasprodata Arena"? 27000? 30000? 21000? Lepo bi bilo znati sta znati rasprodata Arena, koji je kapacitet Arene i da li se neko eventualno drznuo da stampa karte preko kapaciteta hale. Hvala na odgovoru.

vozdovac

pre 10 godina

Ми смо избацили две евролигашке екипе: Лијетувос и Будивељник. Уникс игра Еврокуп од почетка. Јадранска лига у којој се Звезда такмичи није много лошија од балтичке лиге. Ово је полуфинале, ту нема изразитих фаворита. Звезда реално може да победи Уникс у Београду и тамо да одигра одлично и да прође даље.

bzmn

pre 10 godina

Nisam misljenja da je Uniks favorit u ovom dvomecu,Himki je mnogo jaca ekipa i veci favorit bio od njih pa su ispali,dobri jesu,ali porediti igranje sa Ankarom,Kalevom,MZT-om,Banvitom,Rigom,Stelmetom,Ostendeom,Nimburkom,i vecinom smesnih ekipa VTB lige,sa ovom ekipom Crvene Zvezde koja je izdominirala ABA ligu koja je posle ACB lige najbolja je apsurdno,sto ce se videti i veceras,Zvezda pobedjuje sa 10-15 razlike...zivi bili pa videli

mijamici

pre 10 godina

(ja, 2. april 2014 09:11)
Nekad u zivotu kad ne znas sta da uradis,onda bolje i nemoj to da uradis... Totalno nepotreban i glup komentar...

sarajevo.ba

pre 10 godina

Neko pametan da mu kaze da li da se kladim na zvezdu?
Cudno veliki koeficijent na zvezdu:s

Pa eto ako ima neko ko bolje zna, hvala

jos ste mali

pre 10 godina

@VladaP
Kosarku pratim vec 20 godina,zadnjih 10 veoma aktivno (sva kosarkaska desavanja u Evropi)..a za tebe bas i nisam siguran?

KKKKKKKKK

pre 10 godina

HM,da vidimo da lije bolje biti Benfika u ligi evrope ili Dinamo Zagreb u ligi sampiona,teska odluka
(ZZZZZZZZZZZZZ, 2. april 2014 14:17)

Hm, jos da ste vi Benfika, ili makar Zvezda odluka ne bi bila ni malo teska...

hrvat koji voli kosarku

pre 10 godina

eurokup je isto veliko takmicenje (slicno europa ligi u nogometu) i ne moze svatko do polufinala. Ovo je velik uspjeh! Bit ce tesko, ali u sportu je uvijek sve otvoreno. I jucer su govorili da ce Bayern pocistit Man. utd. pa ih ovi skoro dobili na kraju. Sretno veceras!

Ivan

pre 10 godina

Nijedan osvajac kupa sem Spanije i Grcke ne igra u EL svi su bili i ispali u eurokupu Uz sve to Himik prvi u VTB tukao CSKA dvaput Uniks prvi u drugoj grupi Banvit tukao KK pustio nas Zeljko 20 razlike ubjedljivo prvi samo 1 poraz u Turskoj Armani drugi u EL 4 u Italiji Od prvih pet iz iste svi ispali u Ulebu i jos Pamesa ubjedljivo drugi sa samo 3 poraza u ACB ligi Toliko o snagi ovog takmicenja... Ocigledno vam je tesko priznati i pomiriti se sa cinjenicom da je vama za ovo bilo potrebno 10 sezona ...

°24.232 Arena + °110.000 Marakana

pre 10 godina

Da se ne zaboravi,da je na današnji dan pre 40 godina,KK Crvena zvezda donela prvi evropski klupski trofej u košarci kod nas, Kup Pobednika Kupova i to jedna sjajna generacija,Moka Slavnić,Simonović,Kapidžić,Jarić,Vućinić,Rakočević ....

tito partija zvezdina armija

pre 10 godina

ZZZZZZZZZZZZZZZ razlika u tome je sto Dinamo nikad nije prosao u drugi krug ls isto i fmp i zvezda nikad nisu igrali top 16 kosarkaske evrolige.Partizan igra cesto top 16.

pa da privodimo kraju

pre 10 godina

CZT je izgubila poslednja tri gostovanja u ovom takmičenju. Protivnik je sada još jači i potrebna je ubedljiva pobeda za neku nadu u plasman u finale. Pobeda od 1 razlike nije ni pobeda već vođsvto, pošto se dvomeč završava 9. Aprila.

Bodibond

pre 10 godina

Najnovija vest:
Vujosevic prisustvuje vecerasnjem spektaklu, dace pidrsku kosarkasima Zvezde samo ostaje neresiva enigma na kojoj stolici ce da sedi iz bezbedonosnih razloga.

brian

pre 10 godina

Tokom cele sezone putovali smo i dolazili na gotovo sve utakmice Aba lige, Evrocupa i Evrolige...
Sad, kao sto u nas Srba uvek tako biva, kad se priblizimo nekom uspehu, svima se probudi ''ljubav i zelja'' za klubom i utakmicama.
Karte su pustene u nedelju samo u Bgu tkd da smo mi ostali juzno i severno od Bga ostali uskraceni. Sad smo primorani da jurimo karte od tapkarosa koji opusteno nude karte od 400din za 1500 i to pojedinci imaju po 50-100 karata. Stavljaju na oglase itd... Sramota!!! Iz principa necu da ih uzmem.

Bodricu Zvezdu iz sveg srca ovoga puta uz Tv.

Vincent Vega

pre 10 godina

Crvena Zvezda ima neverovatan marketinski potencijal. Nebitan je ni sport ni takmicenje. Ona pomera granice. Stvarno je steta sto je drzava, kao u ostalom i za sve segmente zivota u jednoj zemlji, dozvolila da je mafijasi ocerupaju. Puno srece momcima veceras, neka prodje bolji. Bitno je biti dostojanstven i u pobedi i u porazu.

realno

pre 10 godina

A kao mali partizan bi vezao 18 pobeda u EK pa vi misevi ne mozete da dobijete Solnok ha ha
(brane, 2. april 2014 11:44)

Kad osvojite 13 godina za redom titulu i kad udjete na FINAL 4 EVROLIGE onda mozemo da pricamo a do tada ste samo mali fmp..

konto

pre 10 godina

Au, šta je ovo?! Kakvi su ovo komentari? Podsećaju me na situaciju pre izbora kad je određena stranka tj. određeni Veliki Vođa angažovao botove... Nećemo reći ko je to bio i nećemo reći na čiju me kuhinju ovakvo ponašanje sada podseća. Mogu vam samo reći crknite od muke! Takođe imam pitanje i za redakciju tj. administratora, šta je to u mojim komentarima što vas tera da ih cenzurišete, dugo pratim ovaj sajt i nikad nije bio na nižim granama po tom pitanju? S druge strane imamo to zadovoljstvo da na svakoj vesti čitamo brondby i sl. trolove, u čemu je fazon! TI SE SAMO BORI SEVER ĆE DA GORI!!!

Nikola_pg

pre 10 godina

Htio bih reci da pobjednik ovog kako lopatari kazu drugorazrednog takmicenja ide u EL sledece sezone. Pitajte navijace Celsija, Atl. Madrida i ostalih VELIKIH klubova da li je EL u fufbalu drugorazredno takmicenje. 12 godina nas ubijaju sa titulama a opet su isfrustrina. Pa da je obrnuto tacno bi izvrs
ili kolektivno samoubistvo. Uz vjeru u Boga, do pobjede nocas....

Djenka snima film grobari statisti

pre 10 godina

Vec smo napravili fantastican uspeh ulazkom u polufinale Lige Evrope.Uniks ima fenomenalnu ekipu,za top8 El sigurno.Ne treba se predavati,borba pa sta bude.Samo hrabro Zvezdo !

M@rconi

pre 10 godina

Da li trebas biti toliko iskopleksiran posle toliko titula da kazes da nije bila prepuna arena.Majku mu pa imas oci valjda ako si toliko kretenski ostrascen.

Idemo bre

pre 10 godina

Svake novi sanjam ja da je veca Arena pa da mozemo svi da stanemo,napravi nam Covo bre malo vece tribine tries hiljada stize Delija !

JSD iz Zagreba

pre 10 godina

HM,da vidimo da lije bolje biti Benfika u ligi evrope ili Dinamo Zagreb u ligi sampiona,teska odluka (ZZZZZZZZZZZZZ, 2. april 2014 14:17)

Hm, jos da ste vi Benfika, ili makar Zvezda odluka ne bi bila ni malo teska... (KKKKKKKKK, 02. april 2014 15:19).

Ali ste zato vi Zagreb u svakom snislu! hohoho

Zvezda ponos Srbije

pre 10 godina

Nedelju dana je prošlo a grobare još boli rekord! Juče sam pogledao meč partizan pao na kom je bio prethodni rekord i ne mogu da verujem da grobari posle pričaju o poseti protiv Budiveljnika! Pa na grobarskoj utakmici publika udaljena 10 m iza koševa i sve prazno u toj zoni. Onda jedan veliki razmak na sredini takođe potpuno prazan. Svi ulazi i sve stepenice prazni i svako ima svoje mesto! Na Zvezdinoj svi ulazi, sve stepenice i sve iza koševa prepuno! Onda su na tribini skinute stolice i ljudi stoje zalepljeni jedni uz druge, a ne sede kao grobari. U gornjem prstenu kod grobara možete da vidite prazne stolice, na Zvezdinoj bukvalno nijedno prazno mesto! Ako je na toj utakmici bilo 22.000 na Zvezdinoj je 100% bilo 30.000! Šteta što nikad to neće smeti zvanično da objave zbog kazne Uleba. Bolje ćutite grobari da ne iznervirate Čovića da objavi pravu cifru jer vam tek tad neće biti dobro. Da je moglo Zvezda bi protiv Uniksa prodala i 50.000 karata što je već brojka koju vi ni u snu ne možete da zamislite (na JNA protiv Reala došlo 28.000). Mene bi bilo stvarno užasno sramota da još pominjem neke karte kad je hiljadu puta objašnjeno i kad svako ko nije slep može na tv-u da vidi koliko je nenormalno puno. Sramotite sami sebe grobari. Ali to je vama već navika. A sad nastavite da nas podsećate da vas još boli.