Petak, 28.03.2014.

19:30

DV: U glavi nam bila Cedevita

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je posle poraza od Lokomotive sa 84:73 u 12. kolu Top16 faze Evrolige da je ruski tim zasluženo slavio.

Izvor: JT

DV: U glavi nam bila Cedevita IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

shiki

pre 10 godina

Voleo bih nevidljive u polufinalu jer nisu oni toliko jaki da nas dobiju tri puta zaredom. Bice tu panike jer ako izgube polufinale svasta ce tu da se izdesava.

glorofindril

pre 10 godina

Stvarno mi nisu jasna ova prepucavanja. Ne volim Duleta Vujoševića, jer seje mržnju između dva kluba, ali ga ovaj put savršeno razumem. Realno su bile minimalne šanse za prolaz na f4 i utakmica sa Cedevitom ima mnogo veći značaj. Nije isto da li će igrati sa Zvezdem u polufinalu ili sa Cedevitom, jer se igra u Beogradu. Objektivno je lakše dobiti Cedevitu u Beogradu. Ovo sve naročito ne znači da bi Partizan dobio utakmicu u Rusiji, jer te budalaštine (mislili smo na neki drugi meč) jesu obične budalaštine (Dule Vujošević je majstor za takva lupetanja).

Navijam za Zvezdu i ne bih voleo Partizan u polufinalu. Lakše ćemo dobiti Cibonu u polufinalu. Dobro je i za srpsku košarku da dobiju šansu i jedni i drugi da se dokopaju Evrolige.

stanko

pre 10 godina

Svi znamo o čemu legenda CSKA razmišlja kad ode u Rusiju. A naslov je trebalo da bude "Razmišljamo o Cedeviti jer želimo da pobegnemo od Zvezde u polufinalu"

20000

pre 10 godina

20000 stize DELIJAAA...Mali nam je stadion,mala nam je hala...Moraju ovi iz infrastrukture malo da se potrude,stadion recimo 100 000 a hala jedno 40 000...Realno

toliko si neupucen

pre 10 godina

A sto Cedevita,ta tekma vam nista ne odlucuje,kad zavisite od Zvezde.Ona odlucuje koga ce da bira u polufinale i bilo bi lepo da izaberu vas,pa da vas tako oderu,da ne vidite vise EL i da ucutite za sva vremena.
(Toliko, 28. mart 2014 20:44)

"Toliko"...sto vole ljudi da zavrse komentar sa "toliko",kao nesto mnogo mudro rekli. Ne bira zvezdabg protivnika nego i Partizan.Ako czbg pobedi Cibonu onda ce sa Cibonom na F4,a ako izgubi onda Partizan ima cast da bira u utakmici sa Cedevitom protivnika za F4.

pera

pre 10 godina

hahaha...opet neki izgovori.....strasnoo
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nislija, 28. mart 2014 19:55)

E pa brate ja ne znam sta covek vise treba da kaze,a da vi to ne prokomentarisete kao "izgovori". Covek prica o razlozima poraza,valjda sme nesto da kaze? Verovatno je i izgovor sto kaze da su slabo branili pik? Sta da kaze covek na konferenciji,a da budete zadovoljni?

Vojkan

pre 10 godina

miki, 28. mart 2014 21:09)
Glupo je da drzis predavanje i pridike, a goviris o nekoj odbrani 3-2-1 to je u rukometu. Sezona je bolja nego prosle godine u ovo vreme, a prosle godine smo osvojili sve sto smo realno i mogli. Imamo problema sa povredama a opet se nekako krpimo. Sledece nam utakmica nebitna, polufinale je kljucno nama. Ja sam 81god. basket pratim od 88. i kada nismo bili prvi uvek smo u tom sportu imali dobru ekipu. I samo neka nastave tako, imaju moju podrsku.

Marko

pre 10 godina

Ne mogu da verujem koliko su komentarima zastupljeni navijaci "Zvezde", ne znam stvarno cemu to, preterali ste... Da li je to neki strah od finala aba lige?!

Partizanovac

pre 10 godina

Dobro je, ništa strašno, guramo dalje... Podrška za Duleta i momke! P.S. Kad vidim ova maloumna prepucavanja pomislim da naš narod i ne zaslužuje bolje da živi.

Najrealnije

pre 10 godina

nista strasno...ispali smo 2 kola pre kraja...kao neki jos u prvoj fazi takmicenja...
dule,prvi put te molim,u ponedeljak izgubi! izgubi jer ih posle one komedije sa budivelnikom toliko zelim u polufinalu,da molim Boga da izgubimo u ponedeljak...
(fresters, 28. mart 2014 19:47)
To bi i mi Zvezdasi voleli,vise od svega,da sa vama igramo u polufinale i da vas tako iztamburamo da necete znati ko ste i odakle ste.Nazalost nista ne zavisi od vas,mozete da izgubite i opet na Cedevitu da naletite(i oni ce da vas razvale,gotovo sigurno),sve zavisi od Zvezde.Ne shvatas ,sine,koliku si glupost izjavio i kakvu katastrofu pozeleo svom timu.

Markoni

pre 10 godina

Jeste, jeste, čuvajte snagu pa da pobedite Cedevitu kako znate i umete, jer ako naletite na Zvezdu u polufinalu F4 ABA, nema Evrolige sledeće godine.

ssdjan

pre 10 godina

vujosevicu probudi sse zbog tvog rata sa covicem mi se brukamo po evropi,za prvih 5m dali smo 2 poena,primamo kos 1,2sec,pre kraja ppoluvremena i sad nam pricas o cedeviti daj boze da izgubimo i da igramo sa kk sledeca sezona u polufinalu.obrukao si nas u kupu,u evropi ako ne pobedis cigane odlazi da se lecis i povedi tvog muslija,gagica,andrica,tepica...

rosonero

pre 10 godina

najvise od svega mi se svidja sto su uprava i klub partizan shvatili gde im je mesto , i sada govore da im je cilj ulazak u finale i evroliga jer znaju ko ce biti sampion pa da se na vreme opravdaju poraza u finalu , zato se sada i bore svom snagom da izbegnu polu finale sa zvezdom, svidja mi se vas nacin razmisljanja , prilagodljivi ste , da ne kazem namazani.

Bogdan

pre 10 godina

Neka mi objasni neko kako je kljucna utakmica sa Cedevitom? Partizan i ako pobedi,i ako izgubi,nista ne resava,jer ce se samo u slucaju poraza i Zvezde i Partizana igrati nase polufinale.

deki

pre 10 godina

Taj mec nece odluciti nista,jer ce Zvezda dobiti cibonu u nedelju,i tu je vec sve odluceno,zvezda prva,cibona cetvrta i to je to,ovi ce da igraju nebitnu utakmicu,ali ok covek uvek ima neki izgovor :)

Her Zivota

pre 10 godina

Da niste razmisljali o Cedebiti, zgazili bi ste Lokomotivu, zar ne?
(trener bez rominga, 28. mart 2014 21:58)

Dule Vujosevic je trofejniji od KK Crvena Zvezda, u Evropi ima jednaki broj trofeja od KK Crvena Zvezda, u Euroligi je mnogo uspesniji od KK Crvena Zvezda, Dule Vujosevic je 2 puta vodio Partizan na F4 eurolige, KK Crvena Zvezda je za 66 godina postojanja 0 ( nula ) puta igrala F4, tako da ne znam sta znaci to ''trener bez rominga'', od koga si cuo taj naziv, mozda od coveka koga zovu mafijaska pudlica ?

Nebo

pre 10 godina

Zašto Vujošević toliko brine o meču sa Cedevitom i smatra ga bitnijim od jednog evroligaškog okršaja, kada je njegova ekipa već ispunila plan i ostvarila veliki uspeh plasmanom na fajnal-for? Šta taj meč sa Zagrepčanima znači i donosi, osim rezultatskog prestiža? Zar se decenijski šampion plaši polufinala takmičenja koje je osvajao toliko puta i nastoji li možda da izabere (čitaj: izbegne) rivala? Ništa mi tu nije jasno, jer je Partizan toliko superioran, osim u budžetu. U svakom slučaju, osvrnuo bih se na izuzetan rezultat u Evroligi i još jedan, tek mizeran poraz od svega 11 razlike, ovog puta u Krasnodaru, s obzirom da su crno-beli desetkovani povredama, i uzgred za njih nastupaju stipendisti, volonteri dobrog srca naoružani frenetičnom ljubavlju, da ne kažem amateri. Zaista za divljenje, respekt i poštovanje! Veruje li vise ijedan Partizanovac u demagogiju čoveka koji je višegodišnjom zaslepljenošću i mržnjom svoj klub uterao u klanac iz koga put vodi jedino u ambis?! Srećno protiv Cedevite i ako toliko želite, izbegnite moju Zvezdu. Nama je svejedno:-) Da bi postali šampioni moramo kad-tad uzeti skalp važećem!

Marko

pre 10 godina

(fresters, 28. mart 2014 19:47)I Zvezda dobije Cibonu i opet ne igrate protiv nas...Sto si nestrpljiv,izgubicete u finalu od nas,strpi se malo...

DoktorGrobar

pre 10 godina

Dule, obaveza prema istini određuje nas
da se ne opterećujemo obavezom prema tituli.
Mi smo pobednici, jer smo dostojni svoga imena.
Večnost nama pripada.
Volim Partizan, kao oči svoje!

zvezdas

pre 10 godina

Mojim prijateljima Partizanovcima,mojim drugarima,zelim da prvo uputim postovanje.A za one zlonamerne,nesrecne i opet nesrecne.Prastamo sve im, moji drugari i ja sa njima.
Mi cekamo uspeh i verujemo.Verujemo i sve jaci smo.
Ja i moji drugari...

Pew

pre 10 godina

Mene zanima šta je Musliju i Gagiću u glavi? Pošto Cedevita sigurno nije jer igraju tragikomično cele sezone.
A za ove ljude koji se čude zbog čega nam je bitna utakmica zato da bi opet imali dva tima u EL.

miki

pre 10 godina

Rijetko, ili gotovo nikada ne pisem komentare,ali ovo moram da kazem, mislim da doticnog gospodina terba konacno da bude sramota,navijac sam partizana i dugo pratim kosarku, zahvalan sam gaspodinu na svemu sto je uradio za partizan, ali ni u jednoj oblasti zivota se ne zivi od stare slave, a gospodin to upravo radi, s obzirom da je ovaj tim partizana izgubio svaki koncept, nema pleja, nema centra, ima dvanaest igraca od kojih njih pet zasluzuje da nosi dres partizana, dok su ostali zalutali upravo losom selekcijom gospodina vujosevica, mi smo osudjeni da tripimo njihove lose igre, a sto je najgore od svega,nakon tih i takvih igara on nalazi neka opravdnja koja nemaju veze sa kosarkom, a obican laik vidi da nam je odbrana busna kao sir, nema pomaganja uopste, ili u slucaju da ima obavezno kasni, zona tri dva jedan koju jako puno forsira ne donosi nam nista dobro, sta vise...Sto se napada tice, toliko su nam spori, da se sve kretnje jako lako citaju, unutrasnje igre gotovo i da nema, tako da se sve svodi na neku igru dva na dva, ili individalna resenja, sve u svemu jako lose sezona za zaborav...

coki

pre 10 godina

zasto cedevita? final 4 aba lige ste obezbedili, zar nije evroliga bila prioritet nad svim ostalim takmicenjima? zar se nije bezalo od pojedinih susreta kako bi se borili u evroligi? dosta lazi, dosta demagogije

milander

pre 10 godina

A zašto nam Dule ne kažeš ko je to terao Kinsija da igra povređen i zašto smo u završnici sezone ostali bez najboljeg poentera u ekipi? Njegov odlazak nikako nećemo uspeti da nadoknadimo, a čovek je pobegao jer ste ga ti i Gašić silili da igra dok nije mogao na nogama da stoji od bolova! Šta vam je to značilo aman!?

Toliko

pre 10 godina

A sto Cedevita,ta tekma vam nista ne odlucuje,kad zavisite od Zvezde.Ona odlucuje koga ce da bira u polufinale i bilo bi lepo da izaberu vas,pa da vas tako oderu,da ne vidite vise EL i da ucutite za sva vremena.

Panteri ceka vas ista sudbina !

pre 10 godina

Stvarno ne vidim u cemu je toliki znacaj utakmice sa Cedevitom, f4 je obezbedjen a sto se tice 3. mesta verovatno ce Zvezda da pobedi Cibonu a i ako ne pobedi i nije velika razlika ko je protivnik u f4 dok je ova utakmica sa Lokomotivom bila poslednji voz za cetvrtfinale. Iako je plasmanom u Top 16 Partizan ostvario zacrtani cilj sto se tice Evrope za ovu sezonu bilo bi lepo da je pobedio i produzio nadu.
U ovoj utakmici bilo je puno gresaka ali je bilo odredjenih segmenata igre koji obedjavaju pre svega igra Bertansa.
Partizan je nesumnjivo glavni favorit za osvajanje f4 Aba lige, zivi bili pa videli.

Samo Zvezda crvena

pre 10 godina

Kinzi, gde si? Kinzi, s kim si? Možda jesi? Možda nisi? Raspad sistema.

Vujošević obično priča besmislice, ali za jedno je u pravu: u Beogradu će sledeće sezone, po svemu sudeći, košarku igrati samo jedan klub.

poznavalac

pre 10 godina

Ali uvek bas uvek mu je ista retorika posle poraza.Uvek kaze da ih posle te izgubljene ocekuje vaznija utakmica, i prica vise o sledecoj utakmici nego o izgubljenoj

oposum

pre 10 godina

Čim izgubiš u EL, tebi su u glavi MZT, Solnok, Cedevita... onda nemoj da tražiš pare od države i grada zato što ih "reprezentuješ u Evropi". I nije problem valjda da nekad priznaš da je protivnik pobedio zato što je bio bolji?

Djenka lomi Tepica u kuku...

pre 10 godina

Korektna izjava. Imao je jos jednu samo, posle derbija gde se tenzija secamo se svi spustila i bar smo na dva dana zaboravili na rat izmedju Vujosevica i CZ, vlasti... Mislio sam da ce se to nastaviti ali sada je 100 x gore nego pre derbija. Partizan se zali na budzet a povredila su mu se 3 clana prve petorke koji sigurno imaju 150 000 evra + ugovore. Problem je nastao kada su trebali da krpe te rupe. Zakrpili su ih sa 2 bivsa clana NBA finaliste iz 2008 i do prosle godine standardnim reprezentativcem. To kosta... Pa.zamislite da se CZ povrede Nelson, Djenka i Marjanovic? Mislite da bi CZ mogla da.dovede 3 NBA igraca i da placa povredjene??? Naravno da ne. Najbolje se vidi po primeru Silba. Otisao je igrac koji je igrao za velike pare a dosao anonimus. Vujesevic je napravio atmosferu kao da.cemo da dovedemo Durantulu. Kada se prica o budzetu zaboravlja se da Partizan placa i povredjene igrace. Normalno da.ne mogu da se sastave. Sad drzava treba da placa zato sto Vujosevic kida prednje ukrstene sa nenormalnim treninzima.

Vlad Rad

pre 10 godina

Sta pricas bre ti, kakva Cedevita?! Mi smo se na f4 jadranske lige vec plasirali i briga nas jesmo treci ili cetvrti.. Dok sa druge strane, danas nam je bilo biti ili ne biti za prolaz u 1/4 finale i borbu za f4.. a ti pricas o nekoj tamo Cedeviti.. Nemoj nam vredjati razum i priznaj jednom kad zabrljamo. ..

ujka sa Fontane

pre 10 godina

Ali ovaj Tepić ne znam zašto igra.Kao igra odbranu.I neki drugi bi odigrao odbranu a napad sigurno.Tepke napad igra kao strina Persa.Jaja ostavio u frižideru.

ja

pre 10 godina

Dule je sigurno strucniji od mene, ali zasto onoliko forsiranje kombinovane zonske odbrane, prakticno im poklanjamo suteve za tri. Aj onaj Hrvat se ispromasivao ali ovaj Rus nas ubi. U drugom poluvremenu su pogadjali i ono sto ne bi inace pa nam se odbrana malo raspala sto nije bas karaktiresticno za Partizan. Sve u svemu, mogli smo bolje da odigramo ovu utakmicu ali sta je tu je. Raduje me da je Bertans pokazao da je u formi, Pavlovic sve bolji, samo neka svi nastave sa jakim zalaganjem. A da, nemojte vise forsirati toliko Tepica na pleju. I on se popravio ali isuvise gresi i cesto nema ideju u napadu. Nervira me da vidim na ovoj utakmici da Tepic ima najveci kredit od trenera.

Mikeli

pre 10 godina

Toliko zelite da izbegnete zvezdu da ste samo o toj utakmici razmisljali i o tome kako da dobijete cedevitu? I ja bih se plasio duela sa mocnom zvezdom, samo dzaba vam sve, ove godine uzimamo sve i krece era crvevene zvezde! A tek ce se pricati u evroligi o najdominantnijim navijacima danasnjice, navijacime crvene zvezde! Pravimo novu istoriju kluba!

dlagan

pre 10 godina

Vujosevicu, igrao si vec 11gostujucih utakmica u EL, Nanter koji je jako slab, i Fenerbahce naravno da necemo racunati...Zasto nisi pruzio uopste dostojan otpor ni u jednoj od njih? Ja mislim da je sramota.

G

pre 10 godina

Kaze Cedevita, misli Zvezda...

Jer ako nije tako, da bi se izbegla Zvezda u polufinalu, zasto je onda bitna Cedevita u trenutku kada su se otvorile teoretske sanse za prolazak u Top 8 posle rezultata ostalih utakmica.

Tesko da ce neko iz Zvezde reci da je Cibona bitnija od Uniksa.

fresters

pre 10 godina

nista strasno...ispali smo 2 kola pre kraja...kao neki jos u prvoj fazi takmicenja...
dule,prvi put te molim,u ponedeljak izgubi! izgubi jer ih posle one komedije sa budivelnikom toliko zelim u polufinalu,da molim Boga da izgubimo u ponedeljak...

grobarZR

pre 10 godina

Pa kakav si ti to trener kad nisi u stanju da pripremiš ekipu za prelomni meč za prolaz u sledeću rundu? Šta je toliko važna ta utakmica sa Cedevitom?

milander

pre 10 godina

A zašto nam Dule ne kažeš ko je to terao Kinsija da igra povređen i zašto smo u završnici sezone ostali bez najboljeg poentera u ekipi? Njegov odlazak nikako nećemo uspeti da nadoknadimo, a čovek je pobegao jer ste ga ti i Gašić silili da igra dok nije mogao na nogama da stoji od bolova! Šta vam je to značilo aman!?

Djenka lomi Tepica u kuku...

pre 10 godina

Korektna izjava. Imao je jos jednu samo, posle derbija gde se tenzija secamo se svi spustila i bar smo na dva dana zaboravili na rat izmedju Vujosevica i CZ, vlasti... Mislio sam da ce se to nastaviti ali sada je 100 x gore nego pre derbija. Partizan se zali na budzet a povredila su mu se 3 clana prve petorke koji sigurno imaju 150 000 evra + ugovore. Problem je nastao kada su trebali da krpe te rupe. Zakrpili su ih sa 2 bivsa clana NBA finaliste iz 2008 i do prosle godine standardnim reprezentativcem. To kosta... Pa.zamislite da se CZ povrede Nelson, Djenka i Marjanovic? Mislite da bi CZ mogla da.dovede 3 NBA igraca i da placa povredjene??? Naravno da ne. Najbolje se vidi po primeru Silba. Otisao je igrac koji je igrao za velike pare a dosao anonimus. Vujesevic je napravio atmosferu kao da.cemo da dovedemo Durantulu. Kada se prica o budzetu zaboravlja se da Partizan placa i povredjene igrace. Normalno da.ne mogu da se sastave. Sad drzava treba da placa zato sto Vujosevic kida prednje ukrstene sa nenormalnim treninzima.

Vlad Rad

pre 10 godina

Sta pricas bre ti, kakva Cedevita?! Mi smo se na f4 jadranske lige vec plasirali i briga nas jesmo treci ili cetvrti.. Dok sa druge strane, danas nam je bilo biti ili ne biti za prolaz u 1/4 finale i borbu za f4.. a ti pricas o nekoj tamo Cedeviti.. Nemoj nam vredjati razum i priznaj jednom kad zabrljamo. ..

oposum

pre 10 godina

Čim izgubiš u EL, tebi su u glavi MZT, Solnok, Cedevita... onda nemoj da tražiš pare od države i grada zato što ih "reprezentuješ u Evropi". I nije problem valjda da nekad priznaš da je protivnik pobedio zato što je bio bolji?

G

pre 10 godina

Kaze Cedevita, misli Zvezda...

Jer ako nije tako, da bi se izbegla Zvezda u polufinalu, zasto je onda bitna Cedevita u trenutku kada su se otvorile teoretske sanse za prolazak u Top 8 posle rezultata ostalih utakmica.

Tesko da ce neko iz Zvezde reci da je Cibona bitnija od Uniksa.

grobarZR

pre 10 godina

Pa kakav si ti to trener kad nisi u stanju da pripremiš ekipu za prelomni meč za prolaz u sledeću rundu? Šta je toliko važna ta utakmica sa Cedevitom?

Samo Zvezda crvena

pre 10 godina

Kinzi, gde si? Kinzi, s kim si? Možda jesi? Možda nisi? Raspad sistema.

Vujošević obično priča besmislice, ali za jedno je u pravu: u Beogradu će sledeće sezone, po svemu sudeći, košarku igrati samo jedan klub.

coki

pre 10 godina

zasto cedevita? final 4 aba lige ste obezbedili, zar nije evroliga bila prioritet nad svim ostalim takmicenjima? zar se nije bezalo od pojedinih susreta kako bi se borili u evroligi? dosta lazi, dosta demagogije

Mikeli

pre 10 godina

Toliko zelite da izbegnete zvezdu da ste samo o toj utakmici razmisljali i o tome kako da dobijete cedevitu? I ja bih se plasio duela sa mocnom zvezdom, samo dzaba vam sve, ove godine uzimamo sve i krece era crvevene zvezde! A tek ce se pricati u evroligi o najdominantnijim navijacima danasnjice, navijacime crvene zvezde! Pravimo novu istoriju kluba!

miki

pre 10 godina

Rijetko, ili gotovo nikada ne pisem komentare,ali ovo moram da kazem, mislim da doticnog gospodina terba konacno da bude sramota,navijac sam partizana i dugo pratim kosarku, zahvalan sam gaspodinu na svemu sto je uradio za partizan, ali ni u jednoj oblasti zivota se ne zivi od stare slave, a gospodin to upravo radi, s obzirom da je ovaj tim partizana izgubio svaki koncept, nema pleja, nema centra, ima dvanaest igraca od kojih njih pet zasluzuje da nosi dres partizana, dok su ostali zalutali upravo losom selekcijom gospodina vujosevica, mi smo osudjeni da tripimo njihove lose igre, a sto je najgore od svega,nakon tih i takvih igara on nalazi neka opravdnja koja nemaju veze sa kosarkom, a obican laik vidi da nam je odbrana busna kao sir, nema pomaganja uopste, ili u slucaju da ima obavezno kasni, zona tri dva jedan koju jako puno forsira ne donosi nam nista dobro, sta vise...Sto se napada tice, toliko su nam spori, da se sve kretnje jako lako citaju, unutrasnje igre gotovo i da nema, tako da se sve svodi na neku igru dva na dva, ili individalna resenja, sve u svemu jako lose sezona za zaborav...

Toliko

pre 10 godina

A sto Cedevita,ta tekma vam nista ne odlucuje,kad zavisite od Zvezde.Ona odlucuje koga ce da bira u polufinale i bilo bi lepo da izaberu vas,pa da vas tako oderu,da ne vidite vise EL i da ucutite za sva vremena.

poznavalac

pre 10 godina

Ali uvek bas uvek mu je ista retorika posle poraza.Uvek kaze da ih posle te izgubljene ocekuje vaznija utakmica, i prica vise o sledecoj utakmici nego o izgubljenoj

dlagan

pre 10 godina

Vujosevicu, igrao si vec 11gostujucih utakmica u EL, Nanter koji je jako slab, i Fenerbahce naravno da necemo racunati...Zasto nisi pruzio uopste dostojan otpor ni u jednoj od njih? Ja mislim da je sramota.

deki

pre 10 godina

Taj mec nece odluciti nista,jer ce Zvezda dobiti cibonu u nedelju,i tu je vec sve odluceno,zvezda prva,cibona cetvrta i to je to,ovi ce da igraju nebitnu utakmicu,ali ok covek uvek ima neki izgovor :)

Najrealnije

pre 10 godina

nista strasno...ispali smo 2 kola pre kraja...kao neki jos u prvoj fazi takmicenja...
dule,prvi put te molim,u ponedeljak izgubi! izgubi jer ih posle one komedije sa budivelnikom toliko zelim u polufinalu,da molim Boga da izgubimo u ponedeljak...
(fresters, 28. mart 2014 19:47)
To bi i mi Zvezdasi voleli,vise od svega,da sa vama igramo u polufinale i da vas tako iztamburamo da necete znati ko ste i odakle ste.Nazalost nista ne zavisi od vas,mozete da izgubite i opet na Cedevitu da naletite(i oni ce da vas razvale,gotovo sigurno),sve zavisi od Zvezde.Ne shvatas ,sine,koliku si glupost izjavio i kakvu katastrofu pozeleo svom timu.

rosonero

pre 10 godina

najvise od svega mi se svidja sto su uprava i klub partizan shvatili gde im je mesto , i sada govore da im je cilj ulazak u finale i evroliga jer znaju ko ce biti sampion pa da se na vreme opravdaju poraza u finalu , zato se sada i bore svom snagom da izbegnu polu finale sa zvezdom, svidja mi se vas nacin razmisljanja , prilagodljivi ste , da ne kazem namazani.

Partizanovac

pre 10 godina

Dobro je, ništa strašno, guramo dalje... Podrška za Duleta i momke! P.S. Kad vidim ova maloumna prepucavanja pomislim da naš narod i ne zaslužuje bolje da živi.

ujka sa Fontane

pre 10 godina

Ali ovaj Tepić ne znam zašto igra.Kao igra odbranu.I neki drugi bi odigrao odbranu a napad sigurno.Tepke napad igra kao strina Persa.Jaja ostavio u frižideru.

Marko

pre 10 godina

(fresters, 28. mart 2014 19:47)I Zvezda dobije Cibonu i opet ne igrate protiv nas...Sto si nestrpljiv,izgubicete u finalu od nas,strpi se malo...

Pew

pre 10 godina

Mene zanima šta je Musliju i Gagiću u glavi? Pošto Cedevita sigurno nije jer igraju tragikomično cele sezone.
A za ove ljude koji se čude zbog čega nam je bitna utakmica zato da bi opet imali dva tima u EL.

Markoni

pre 10 godina

Jeste, jeste, čuvajte snagu pa da pobedite Cedevitu kako znate i umete, jer ako naletite na Zvezdu u polufinalu F4 ABA, nema Evrolige sledeće godine.

Nebo

pre 10 godina

Zašto Vujošević toliko brine o meču sa Cedevitom i smatra ga bitnijim od jednog evroligaškog okršaja, kada je njegova ekipa već ispunila plan i ostvarila veliki uspeh plasmanom na fajnal-for? Šta taj meč sa Zagrepčanima znači i donosi, osim rezultatskog prestiža? Zar se decenijski šampion plaši polufinala takmičenja koje je osvajao toliko puta i nastoji li možda da izabere (čitaj: izbegne) rivala? Ništa mi tu nije jasno, jer je Partizan toliko superioran, osim u budžetu. U svakom slučaju, osvrnuo bih se na izuzetan rezultat u Evroligi i još jedan, tek mizeran poraz od svega 11 razlike, ovog puta u Krasnodaru, s obzirom da su crno-beli desetkovani povredama, i uzgred za njih nastupaju stipendisti, volonteri dobrog srca naoružani frenetičnom ljubavlju, da ne kažem amateri. Zaista za divljenje, respekt i poštovanje! Veruje li vise ijedan Partizanovac u demagogiju čoveka koji je višegodišnjom zaslepljenošću i mržnjom svoj klub uterao u klanac iz koga put vodi jedino u ambis?! Srećno protiv Cedevite i ako toliko želite, izbegnite moju Zvezdu. Nama je svejedno:-) Da bi postali šampioni moramo kad-tad uzeti skalp važećem!

zvezdas

pre 10 godina

Mojim prijateljima Partizanovcima,mojim drugarima,zelim da prvo uputim postovanje.A za one zlonamerne,nesrecne i opet nesrecne.Prastamo sve im, moji drugari i ja sa njima.
Mi cekamo uspeh i verujemo.Verujemo i sve jaci smo.
Ja i moji drugari...

ssdjan

pre 10 godina

vujosevicu probudi sse zbog tvog rata sa covicem mi se brukamo po evropi,za prvih 5m dali smo 2 poena,primamo kos 1,2sec,pre kraja ppoluvremena i sad nam pricas o cedeviti daj boze da izgubimo i da igramo sa kk sledeca sezona u polufinalu.obrukao si nas u kupu,u evropi ako ne pobedis cigane odlazi da se lecis i povedi tvog muslija,gagica,andrica,tepica...

ja

pre 10 godina

Dule je sigurno strucniji od mene, ali zasto onoliko forsiranje kombinovane zonske odbrane, prakticno im poklanjamo suteve za tri. Aj onaj Hrvat se ispromasivao ali ovaj Rus nas ubi. U drugom poluvremenu su pogadjali i ono sto ne bi inace pa nam se odbrana malo raspala sto nije bas karaktiresticno za Partizan. Sve u svemu, mogli smo bolje da odigramo ovu utakmicu ali sta je tu je. Raduje me da je Bertans pokazao da je u formi, Pavlovic sve bolji, samo neka svi nastave sa jakim zalaganjem. A da, nemojte vise forsirati toliko Tepica na pleju. I on se popravio ali isuvise gresi i cesto nema ideju u napadu. Nervira me da vidim na ovoj utakmici da Tepic ima najveci kredit od trenera.

Marko

pre 10 godina

Ne mogu da verujem koliko su komentarima zastupljeni navijaci "Zvezde", ne znam stvarno cemu to, preterali ste... Da li je to neki strah od finala aba lige?!

Her Zivota

pre 10 godina

Da niste razmisljali o Cedebiti, zgazili bi ste Lokomotivu, zar ne?
(trener bez rominga, 28. mart 2014 21:58)

Dule Vujosevic je trofejniji od KK Crvena Zvezda, u Evropi ima jednaki broj trofeja od KK Crvena Zvezda, u Euroligi je mnogo uspesniji od KK Crvena Zvezda, Dule Vujosevic je 2 puta vodio Partizan na F4 eurolige, KK Crvena Zvezda je za 66 godina postojanja 0 ( nula ) puta igrala F4, tako da ne znam sta znaci to ''trener bez rominga'', od koga si cuo taj naziv, mozda od coveka koga zovu mafijaska pudlica ?

DoktorGrobar

pre 10 godina

Dule, obaveza prema istini određuje nas
da se ne opterećujemo obavezom prema tituli.
Mi smo pobednici, jer smo dostojni svoga imena.
Večnost nama pripada.
Volim Partizan, kao oči svoje!

Vojkan

pre 10 godina

miki, 28. mart 2014 21:09)
Glupo je da drzis predavanje i pridike, a goviris o nekoj odbrani 3-2-1 to je u rukometu. Sezona je bolja nego prosle godine u ovo vreme, a prosle godine smo osvojili sve sto smo realno i mogli. Imamo problema sa povredama a opet se nekako krpimo. Sledece nam utakmica nebitna, polufinale je kljucno nama. Ja sam 81god. basket pratim od 88. i kada nismo bili prvi uvek smo u tom sportu imali dobru ekipu. I samo neka nastave tako, imaju moju podrsku.

stanko

pre 10 godina

Svi znamo o čemu legenda CSKA razmišlja kad ode u Rusiju. A naslov je trebalo da bude "Razmišljamo o Cedeviti jer želimo da pobegnemo od Zvezde u polufinalu"

glorofindril

pre 10 godina

Stvarno mi nisu jasna ova prepucavanja. Ne volim Duleta Vujoševića, jer seje mržnju između dva kluba, ali ga ovaj put savršeno razumem. Realno su bile minimalne šanse za prolaz na f4 i utakmica sa Cedevitom ima mnogo veći značaj. Nije isto da li će igrati sa Zvezdem u polufinalu ili sa Cedevitom, jer se igra u Beogradu. Objektivno je lakše dobiti Cedevitu u Beogradu. Ovo sve naročito ne znači da bi Partizan dobio utakmicu u Rusiji, jer te budalaštine (mislili smo na neki drugi meč) jesu obične budalaštine (Dule Vujošević je majstor za takva lupetanja).

Navijam za Zvezdu i ne bih voleo Partizan u polufinalu. Lakše ćemo dobiti Cibonu u polufinalu. Dobro je i za srpsku košarku da dobiju šansu i jedni i drugi da se dokopaju Evrolige.

toliko si neupucen

pre 10 godina

A sto Cedevita,ta tekma vam nista ne odlucuje,kad zavisite od Zvezde.Ona odlucuje koga ce da bira u polufinale i bilo bi lepo da izaberu vas,pa da vas tako oderu,da ne vidite vise EL i da ucutite za sva vremena.
(Toliko, 28. mart 2014 20:44)

"Toliko"...sto vole ljudi da zavrse komentar sa "toliko",kao nesto mnogo mudro rekli. Ne bira zvezdabg protivnika nego i Partizan.Ako czbg pobedi Cibonu onda ce sa Cibonom na F4,a ako izgubi onda Partizan ima cast da bira u utakmici sa Cedevitom protivnika za F4.

fresters

pre 10 godina

nista strasno...ispali smo 2 kola pre kraja...kao neki jos u prvoj fazi takmicenja...
dule,prvi put te molim,u ponedeljak izgubi! izgubi jer ih posle one komedije sa budivelnikom toliko zelim u polufinalu,da molim Boga da izgubimo u ponedeljak...

Panteri ceka vas ista sudbina !

pre 10 godina

Stvarno ne vidim u cemu je toliki znacaj utakmice sa Cedevitom, f4 je obezbedjen a sto se tice 3. mesta verovatno ce Zvezda da pobedi Cibonu a i ako ne pobedi i nije velika razlika ko je protivnik u f4 dok je ova utakmica sa Lokomotivom bila poslednji voz za cetvrtfinale. Iako je plasmanom u Top 16 Partizan ostvario zacrtani cilj sto se tice Evrope za ovu sezonu bilo bi lepo da je pobedio i produzio nadu.
U ovoj utakmici bilo je puno gresaka ali je bilo odredjenih segmenata igre koji obedjavaju pre svega igra Bertansa.
Partizan je nesumnjivo glavni favorit za osvajanje f4 Aba lige, zivi bili pa videli.

20000

pre 10 godina

20000 stize DELIJAAA...Mali nam je stadion,mala nam je hala...Moraju ovi iz infrastrukture malo da se potrude,stadion recimo 100 000 a hala jedno 40 000...Realno

Bogdan

pre 10 godina

Neka mi objasni neko kako je kljucna utakmica sa Cedevitom? Partizan i ako pobedi,i ako izgubi,nista ne resava,jer ce se samo u slucaju poraza i Zvezde i Partizana igrati nase polufinale.

pera

pre 10 godina

hahaha...opet neki izgovori.....strasnoo
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nislija, 28. mart 2014 19:55)

E pa brate ja ne znam sta covek vise treba da kaze,a da vi to ne prokomentarisete kao "izgovori". Covek prica o razlozima poraza,valjda sme nesto da kaze? Verovatno je i izgovor sto kaze da su slabo branili pik? Sta da kaze covek na konferenciji,a da budete zadovoljni?

shiki

pre 10 godina

Voleo bih nevidljive u polufinalu jer nisu oni toliko jaki da nas dobiju tri puta zaredom. Bice tu panike jer ako izgube polufinale svasta ce tu da se izdesava.

fresters

pre 10 godina

nista strasno...ispali smo 2 kola pre kraja...kao neki jos u prvoj fazi takmicenja...
dule,prvi put te molim,u ponedeljak izgubi! izgubi jer ih posle one komedije sa budivelnikom toliko zelim u polufinalu,da molim Boga da izgubimo u ponedeljak...

DoktorGrobar

pre 10 godina

Dule, obaveza prema istini određuje nas
da se ne opterećujemo obavezom prema tituli.
Mi smo pobednici, jer smo dostojni svoga imena.
Večnost nama pripada.
Volim Partizan, kao oči svoje!

Panteri ceka vas ista sudbina !

pre 10 godina

Stvarno ne vidim u cemu je toliki znacaj utakmice sa Cedevitom, f4 je obezbedjen a sto se tice 3. mesta verovatno ce Zvezda da pobedi Cibonu a i ako ne pobedi i nije velika razlika ko je protivnik u f4 dok je ova utakmica sa Lokomotivom bila poslednji voz za cetvrtfinale. Iako je plasmanom u Top 16 Partizan ostvario zacrtani cilj sto se tice Evrope za ovu sezonu bilo bi lepo da je pobedio i produzio nadu.
U ovoj utakmici bilo je puno gresaka ali je bilo odredjenih segmenata igre koji obedjavaju pre svega igra Bertansa.
Partizan je nesumnjivo glavni favorit za osvajanje f4 Aba lige, zivi bili pa videli.

Djenka lomi Tepica u kuku...

pre 10 godina

Korektna izjava. Imao je jos jednu samo, posle derbija gde se tenzija secamo se svi spustila i bar smo na dva dana zaboravili na rat izmedju Vujosevica i CZ, vlasti... Mislio sam da ce se to nastaviti ali sada je 100 x gore nego pre derbija. Partizan se zali na budzet a povredila su mu se 3 clana prve petorke koji sigurno imaju 150 000 evra + ugovore. Problem je nastao kada su trebali da krpe te rupe. Zakrpili su ih sa 2 bivsa clana NBA finaliste iz 2008 i do prosle godine standardnim reprezentativcem. To kosta... Pa.zamislite da se CZ povrede Nelson, Djenka i Marjanovic? Mislite da bi CZ mogla da.dovede 3 NBA igraca i da placa povredjene??? Naravno da ne. Najbolje se vidi po primeru Silba. Otisao je igrac koji je igrao za velike pare a dosao anonimus. Vujesevic je napravio atmosferu kao da.cemo da dovedemo Durantulu. Kada se prica o budzetu zaboravlja se da Partizan placa i povredjene igrace. Normalno da.ne mogu da se sastave. Sad drzava treba da placa zato sto Vujosevic kida prednje ukrstene sa nenormalnim treninzima.

milander

pre 10 godina

A zašto nam Dule ne kažeš ko je to terao Kinsija da igra povređen i zašto smo u završnici sezone ostali bez najboljeg poentera u ekipi? Njegov odlazak nikako nećemo uspeti da nadoknadimo, a čovek je pobegao jer ste ga ti i Gašić silili da igra dok nije mogao na nogama da stoji od bolova! Šta vam je to značilo aman!?

rosonero

pre 10 godina

najvise od svega mi se svidja sto su uprava i klub partizan shvatili gde im je mesto , i sada govore da im je cilj ulazak u finale i evroliga jer znaju ko ce biti sampion pa da se na vreme opravdaju poraza u finalu , zato se sada i bore svom snagom da izbegnu polu finale sa zvezdom, svidja mi se vas nacin razmisljanja , prilagodljivi ste , da ne kazem namazani.

Her Zivota

pre 10 godina

Da niste razmisljali o Cedebiti, zgazili bi ste Lokomotivu, zar ne?
(trener bez rominga, 28. mart 2014 21:58)

Dule Vujosevic je trofejniji od KK Crvena Zvezda, u Evropi ima jednaki broj trofeja od KK Crvena Zvezda, u Euroligi je mnogo uspesniji od KK Crvena Zvezda, Dule Vujosevic je 2 puta vodio Partizan na F4 eurolige, KK Crvena Zvezda je za 66 godina postojanja 0 ( nula ) puta igrala F4, tako da ne znam sta znaci to ''trener bez rominga'', od koga si cuo taj naziv, mozda od coveka koga zovu mafijaska pudlica ?

Marko

pre 10 godina

Ne mogu da verujem koliko su komentarima zastupljeni navijaci "Zvezde", ne znam stvarno cemu to, preterali ste... Da li je to neki strah od finala aba lige?!

Najrealnije

pre 10 godina

nista strasno...ispali smo 2 kola pre kraja...kao neki jos u prvoj fazi takmicenja...
dule,prvi put te molim,u ponedeljak izgubi! izgubi jer ih posle one komedije sa budivelnikom toliko zelim u polufinalu,da molim Boga da izgubimo u ponedeljak...
(fresters, 28. mart 2014 19:47)
To bi i mi Zvezdasi voleli,vise od svega,da sa vama igramo u polufinale i da vas tako iztamburamo da necete znati ko ste i odakle ste.Nazalost nista ne zavisi od vas,mozete da izgubite i opet na Cedevitu da naletite(i oni ce da vas razvale,gotovo sigurno),sve zavisi od Zvezde.Ne shvatas ,sine,koliku si glupost izjavio i kakvu katastrofu pozeleo svom timu.

Partizanovac

pre 10 godina

Dobro je, ništa strašno, guramo dalje... Podrška za Duleta i momke! P.S. Kad vidim ova maloumna prepucavanja pomislim da naš narod i ne zaslužuje bolje da živi.

Vlad Rad

pre 10 godina

Sta pricas bre ti, kakva Cedevita?! Mi smo se na f4 jadranske lige vec plasirali i briga nas jesmo treci ili cetvrti.. Dok sa druge strane, danas nam je bilo biti ili ne biti za prolaz u 1/4 finale i borbu za f4.. a ti pricas o nekoj tamo Cedeviti.. Nemoj nam vredjati razum i priznaj jednom kad zabrljamo. ..

grobarZR

pre 10 godina

Pa kakav si ti to trener kad nisi u stanju da pripremiš ekipu za prelomni meč za prolaz u sledeću rundu? Šta je toliko važna ta utakmica sa Cedevitom?

oposum

pre 10 godina

Čim izgubiš u EL, tebi su u glavi MZT, Solnok, Cedevita... onda nemoj da tražiš pare od države i grada zato što ih "reprezentuješ u Evropi". I nije problem valjda da nekad priznaš da je protivnik pobedio zato što je bio bolji?

Markoni

pre 10 godina

Jeste, jeste, čuvajte snagu pa da pobedite Cedevitu kako znate i umete, jer ako naletite na Zvezdu u polufinalu F4 ABA, nema Evrolige sledeće godine.

miki

pre 10 godina

Rijetko, ili gotovo nikada ne pisem komentare,ali ovo moram da kazem, mislim da doticnog gospodina terba konacno da bude sramota,navijac sam partizana i dugo pratim kosarku, zahvalan sam gaspodinu na svemu sto je uradio za partizan, ali ni u jednoj oblasti zivota se ne zivi od stare slave, a gospodin to upravo radi, s obzirom da je ovaj tim partizana izgubio svaki koncept, nema pleja, nema centra, ima dvanaest igraca od kojih njih pet zasluzuje da nosi dres partizana, dok su ostali zalutali upravo losom selekcijom gospodina vujosevica, mi smo osudjeni da tripimo njihove lose igre, a sto je najgore od svega,nakon tih i takvih igara on nalazi neka opravdnja koja nemaju veze sa kosarkom, a obican laik vidi da nam je odbrana busna kao sir, nema pomaganja uopste, ili u slucaju da ima obavezno kasni, zona tri dva jedan koju jako puno forsira ne donosi nam nista dobro, sta vise...Sto se napada tice, toliko su nam spori, da se sve kretnje jako lako citaju, unutrasnje igre gotovo i da nema, tako da se sve svodi na neku igru dva na dva, ili individalna resenja, sve u svemu jako lose sezona za zaborav...

ssdjan

pre 10 godina

vujosevicu probudi sse zbog tvog rata sa covicem mi se brukamo po evropi,za prvih 5m dali smo 2 poena,primamo kos 1,2sec,pre kraja ppoluvremena i sad nam pricas o cedeviti daj boze da izgubimo i da igramo sa kk sledeca sezona u polufinalu.obrukao si nas u kupu,u evropi ako ne pobedis cigane odlazi da se lecis i povedi tvog muslija,gagica,andrica,tepica...

G

pre 10 godina

Kaze Cedevita, misli Zvezda...

Jer ako nije tako, da bi se izbegla Zvezda u polufinalu, zasto je onda bitna Cedevita u trenutku kada su se otvorile teoretske sanse za prolazak u Top 8 posle rezultata ostalih utakmica.

Tesko da ce neko iz Zvezde reci da je Cibona bitnija od Uniksa.

Samo Zvezda crvena

pre 10 godina

Kinzi, gde si? Kinzi, s kim si? Možda jesi? Možda nisi? Raspad sistema.

Vujošević obično priča besmislice, ali za jedno je u pravu: u Beogradu će sledeće sezone, po svemu sudeći, košarku igrati samo jedan klub.

Toliko

pre 10 godina

A sto Cedevita,ta tekma vam nista ne odlucuje,kad zavisite od Zvezde.Ona odlucuje koga ce da bira u polufinale i bilo bi lepo da izaberu vas,pa da vas tako oderu,da ne vidite vise EL i da ucutite za sva vremena.

coki

pre 10 godina

zasto cedevita? final 4 aba lige ste obezbedili, zar nije evroliga bila prioritet nad svim ostalim takmicenjima? zar se nije bezalo od pojedinih susreta kako bi se borili u evroligi? dosta lazi, dosta demagogije

zvezdas

pre 10 godina

Mojim prijateljima Partizanovcima,mojim drugarima,zelim da prvo uputim postovanje.A za one zlonamerne,nesrecne i opet nesrecne.Prastamo sve im, moji drugari i ja sa njima.
Mi cekamo uspeh i verujemo.Verujemo i sve jaci smo.
Ja i moji drugari...

Nebo

pre 10 godina

Zašto Vujošević toliko brine o meču sa Cedevitom i smatra ga bitnijim od jednog evroligaškog okršaja, kada je njegova ekipa već ispunila plan i ostvarila veliki uspeh plasmanom na fajnal-for? Šta taj meč sa Zagrepčanima znači i donosi, osim rezultatskog prestiža? Zar se decenijski šampion plaši polufinala takmičenja koje je osvajao toliko puta i nastoji li možda da izabere (čitaj: izbegne) rivala? Ništa mi tu nije jasno, jer je Partizan toliko superioran, osim u budžetu. U svakom slučaju, osvrnuo bih se na izuzetan rezultat u Evroligi i još jedan, tek mizeran poraz od svega 11 razlike, ovog puta u Krasnodaru, s obzirom da su crno-beli desetkovani povredama, i uzgred za njih nastupaju stipendisti, volonteri dobrog srca naoružani frenetičnom ljubavlju, da ne kažem amateri. Zaista za divljenje, respekt i poštovanje! Veruje li vise ijedan Partizanovac u demagogiju čoveka koji je višegodišnjom zaslepljenošću i mržnjom svoj klub uterao u klanac iz koga put vodi jedino u ambis?! Srećno protiv Cedevite i ako toliko želite, izbegnite moju Zvezdu. Nama je svejedno:-) Da bi postali šampioni moramo kad-tad uzeti skalp važećem!

shiki

pre 10 godina

Voleo bih nevidljive u polufinalu jer nisu oni toliko jaki da nas dobiju tri puta zaredom. Bice tu panike jer ako izgube polufinale svasta ce tu da se izdesava.

deki

pre 10 godina

Taj mec nece odluciti nista,jer ce Zvezda dobiti cibonu u nedelju,i tu je vec sve odluceno,zvezda prva,cibona cetvrta i to je to,ovi ce da igraju nebitnu utakmicu,ali ok covek uvek ima neki izgovor :)

dlagan

pre 10 godina

Vujosevicu, igrao si vec 11gostujucih utakmica u EL, Nanter koji je jako slab, i Fenerbahce naravno da necemo racunati...Zasto nisi pruzio uopste dostojan otpor ni u jednoj od njih? Ja mislim da je sramota.

Mikeli

pre 10 godina

Toliko zelite da izbegnete zvezdu da ste samo o toj utakmici razmisljali i o tome kako da dobijete cedevitu? I ja bih se plasio duela sa mocnom zvezdom, samo dzaba vam sve, ove godine uzimamo sve i krece era crvevene zvezde! A tek ce se pricati u evroligi o najdominantnijim navijacima danasnjice, navijacime crvene zvezde! Pravimo novu istoriju kluba!

Marko

pre 10 godina

(fresters, 28. mart 2014 19:47)I Zvezda dobije Cibonu i opet ne igrate protiv nas...Sto si nestrpljiv,izgubicete u finalu od nas,strpi se malo...

Vojkan

pre 10 godina

miki, 28. mart 2014 21:09)
Glupo je da drzis predavanje i pridike, a goviris o nekoj odbrani 3-2-1 to je u rukometu. Sezona je bolja nego prosle godine u ovo vreme, a prosle godine smo osvojili sve sto smo realno i mogli. Imamo problema sa povredama a opet se nekako krpimo. Sledece nam utakmica nebitna, polufinale je kljucno nama. Ja sam 81god. basket pratim od 88. i kada nismo bili prvi uvek smo u tom sportu imali dobru ekipu. I samo neka nastave tako, imaju moju podrsku.

pera

pre 10 godina

hahaha...opet neki izgovori.....strasnoo
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nislija, 28. mart 2014 19:55)

E pa brate ja ne znam sta covek vise treba da kaze,a da vi to ne prokomentarisete kao "izgovori". Covek prica o razlozima poraza,valjda sme nesto da kaze? Verovatno je i izgovor sto kaze da su slabo branili pik? Sta da kaze covek na konferenciji,a da budete zadovoljni?

ujka sa Fontane

pre 10 godina

Ali ovaj Tepić ne znam zašto igra.Kao igra odbranu.I neki drugi bi odigrao odbranu a napad sigurno.Tepke napad igra kao strina Persa.Jaja ostavio u frižideru.

Bogdan

pre 10 godina

Neka mi objasni neko kako je kljucna utakmica sa Cedevitom? Partizan i ako pobedi,i ako izgubi,nista ne resava,jer ce se samo u slucaju poraza i Zvezde i Partizana igrati nase polufinale.

stanko

pre 10 godina

Svi znamo o čemu legenda CSKA razmišlja kad ode u Rusiju. A naslov je trebalo da bude "Razmišljamo o Cedeviti jer želimo da pobegnemo od Zvezde u polufinalu"

Pew

pre 10 godina

Mene zanima šta je Musliju i Gagiću u glavi? Pošto Cedevita sigurno nije jer igraju tragikomično cele sezone.
A za ove ljude koji se čude zbog čega nam je bitna utakmica zato da bi opet imali dva tima u EL.

20000

pre 10 godina

20000 stize DELIJAAA...Mali nam je stadion,mala nam je hala...Moraju ovi iz infrastrukture malo da se potrude,stadion recimo 100 000 a hala jedno 40 000...Realno

poznavalac

pre 10 godina

Ali uvek bas uvek mu je ista retorika posle poraza.Uvek kaze da ih posle te izgubljene ocekuje vaznija utakmica, i prica vise o sledecoj utakmici nego o izgubljenoj

toliko si neupucen

pre 10 godina

A sto Cedevita,ta tekma vam nista ne odlucuje,kad zavisite od Zvezde.Ona odlucuje koga ce da bira u polufinale i bilo bi lepo da izaberu vas,pa da vas tako oderu,da ne vidite vise EL i da ucutite za sva vremena.
(Toliko, 28. mart 2014 20:44)

"Toliko"...sto vole ljudi da zavrse komentar sa "toliko",kao nesto mnogo mudro rekli. Ne bira zvezdabg protivnika nego i Partizan.Ako czbg pobedi Cibonu onda ce sa Cibonom na F4,a ako izgubi onda Partizan ima cast da bira u utakmici sa Cedevitom protivnika za F4.

ja

pre 10 godina

Dule je sigurno strucniji od mene, ali zasto onoliko forsiranje kombinovane zonske odbrane, prakticno im poklanjamo suteve za tri. Aj onaj Hrvat se ispromasivao ali ovaj Rus nas ubi. U drugom poluvremenu su pogadjali i ono sto ne bi inace pa nam se odbrana malo raspala sto nije bas karaktiresticno za Partizan. Sve u svemu, mogli smo bolje da odigramo ovu utakmicu ali sta je tu je. Raduje me da je Bertans pokazao da je u formi, Pavlovic sve bolji, samo neka svi nastave sa jakim zalaganjem. A da, nemojte vise forsirati toliko Tepica na pleju. I on se popravio ali isuvise gresi i cesto nema ideju u napadu. Nervira me da vidim na ovoj utakmici da Tepic ima najveci kredit od trenera.

glorofindril

pre 10 godina

Stvarno mi nisu jasna ova prepucavanja. Ne volim Duleta Vujoševića, jer seje mržnju između dva kluba, ali ga ovaj put savršeno razumem. Realno su bile minimalne šanse za prolaz na f4 i utakmica sa Cedevitom ima mnogo veći značaj. Nije isto da li će igrati sa Zvezdem u polufinalu ili sa Cedevitom, jer se igra u Beogradu. Objektivno je lakše dobiti Cedevitu u Beogradu. Ovo sve naročito ne znači da bi Partizan dobio utakmicu u Rusiji, jer te budalaštine (mislili smo na neki drugi meč) jesu obične budalaštine (Dule Vujošević je majstor za takva lupetanja).

Navijam za Zvezdu i ne bih voleo Partizan u polufinalu. Lakše ćemo dobiti Cibonu u polufinalu. Dobro je i za srpsku košarku da dobiju šansu i jedni i drugi da se dokopaju Evrolige.