Sreda, 26.03.2014.

18:53

Dženkins odveo Zvezdu u polufinale!

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u polufinale Evrokupa nakon neverovatno dramatičnog duela u Kombank areni protiv Budiveljnika!

Izvor: B92

Dženkins odveo Zvezdu u polufinale! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

539 Komentari

Sortiraj po:

Realno

pre 10 godina

Joj jedva cekam da vas nalupamo i spustimo na zemlju!
(todos, 27. mart 2014 01:09)
Gotovo sigurno da ces se bas nacekati,ako si tinejdzer,sigurno ces i osedeti ili ostati bez kose.

Ivan

pre 10 godina

ja vidim da je Zvezda u polufinalu Evrokupa, a Partizan jos ima sanse za cetvrtfinale Eurolige (da nije povreda ...), kao jedina 2 kluba sa ovih prostora koja se jos uvek se takmice u Evropi. A budale se svadjaju ovde ...

vlada delija

pre 10 godina

obaramo rekorde ne samo u areni,vec i u komentarima :-) Zvezdo samo hrabro i da ove sezone osvojimo sveeeeeeee!!!
grobari mrsshh u rupu,nije vam mesto ovde.!.!.!.

#Objektivno

pre 10 godina

Budiveljnik 74:69 PAR (-5)
PAR 76:61 Budiveljnik (+15)
Ukupno(bez produzetaka): +10 za PAR
Cestitke CZT, ali Uniks ce vas poslati u borbu za 3. mesto.

Batko

pre 10 godina

@Dobro Lopatari..
Nije oboren rekord Arene !
Nismo prošli dalje !

Jel vam sada lakše, a mukice ???
(Batko, 26. mart 2014 21:48) Nama je lakse sine, al tebi nikada nece biti.
(Batkov psihijatar, 26. mart 2014 23:02

Aj priznaj, ko te je naljutio večeras ? Dečko ?

duledudule

pre 10 godina

morao sam posle regularnog toka da popijem lek za smirenje...zamalo da odepim...samo djenka prolazna,svi ostali na mahove.uniks je mnogo jaka ekipa,moramo biti realni,trebaju nam dve extra tekme da bi prosli.ali kapiten me odusevljava,prvo promasi otvoren sut,pa napravi glup faul,radonja trazi tajm aut a simon,tapse ‘‘ajmo momci ok je ajde‘‘ :D i tako celu tekmu

uros

pre 10 godina

Bio sam u areni, iskren da budem cigani nemaju veze sa kosarkaskim navijanjem. Nesto se deru potpuno nevezano sa utakmicom, lupaju u bubnjeve u kontra ritmu. prosto se vidi da dugo nisu gledali kosarku. Bre, bolje navijanje je bilo dok smo igrali u Zelezniku.

Batko

pre 10 godina

Cestitke komsije na pobedi!!Samo se ona broji!!!
Uz dosta srece,al i ona prati hrabre!!!
Volim Partizan al ne mrzim druge!!!
Pozdrav za druga Batka!!!
(ilic lugano, 26. mart 2014 22:53)

Hvala Iliću !!
Ne da smo imali sreće,nego bruka. Jako loše. Odbrana kako-tako,ali napad dno !
A za maler, probuši mi se guma,pa sam ,činimi se, poslednji otišao od Arene ;-)

urke87

pre 10 godina

Bio sam na utakmici i umalo se nisam slogirao. Odigrali smo mozda i najslaboju utakmicu u sezoni ali smo je dobili na borbenost i pobednicki mentalitet. Svaka cast igracima na borbenosti a ti Radonjicu razmisli sta radis i kako vodis utakmicu.

to je sve sto je ostalo...

pre 10 godina

@STANITE, PA ZAR partizan NE DRZI REKORD?? PA CIME CE SAD DA SE SEPURE... XD
(vericane, 26. mart 2014 22:40)

Osvojenom evroligom, 4FF, nekoliko ABA liga, 12 uzastopnih titula(za sada), nekoliko uzastopnih kupova, jos brukom nekih trofeja, pobjedom sa najvecom razlikom u kosarkaskim derbijima, pobjedama nad najvecim evropskim velikanima ove igre, itd itd.... Nastavi niz.

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Bravo Zvezdo za pobedu! Da iskreno kažemo da i nas malo pogleda sreća! Đenka razvalio večeras! Igra nije bila nikakva, ali opterećenje tj teret je učinio svoje. Ne mogu ipak da razumem da nikog sem Đenke nije "služio šut"?! Nisam siguran da je Radonjić trener za Zvezdu, ali slavimo pobedu večeras! Neznam šta mogu da promene za nedelju dana, ali ako ovako odigraju sledeću ne piše nam se dobro protiv Unicsa! Bori se Zvezdo pa šta bude!

tito partija zvezdina armija

pre 10 godina

Milivoje nama je mec protiv Budivelnika jos vise znacio za top 16 pa smo ih odrali sa 20 a ne za neki evrokup.

pametna vecina

pre 10 godina

da nisu vam bili stranci,izgubili bi mnogo razlikeKomentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mkd, 26. mart 2014 22:05)

Da znas da pises bio bi pismen...(Dax, 26. mart 2014 23:20)

Da nisi glup, shvatio bi da je covek iz Makedonije.

pametna vecina

pre 10 godina

Molim moderatora da objavi text a navijace zvezde da kliknu 2000 pluseva za mene.Zasto?Evo story....ukljucih b92 kad ono 31-21 za bud i krenuh da gledam...i zvezda poce da ih stize...5 min pred kraj rekoh tekmu ce odluciti ispustanje lopte od strane bud i gle cuda posle promasene trojke i totalno izgubljene situacije 9 sekundi pred kraj njihov bek ispusti loptu i zveda pobedi.....Ja vec znam rezultat protiv uniksa,pratite forum i sve ce te znati...sve vas volim delije.(vidovit i talican za zvezdu, 26. mart 2014 23:24)

Kupi si mozak.

slobinator

pre 10 godina

jedina radost grobarima ove godine biće ako kojim slučajem uniks izbaci zvezdu.inače sad opet putuju za rusiju.sledi im još jedno zamrzavanje na -30 ili -40

nex

pre 10 godina

Verujte,ova prepucavanja imaju svoju svrhu,ali posle Arene,sve neka saceka.Aj da uzivamo. Ostao sam bez glasa i bez majce,ali pun srece i odusevljenja.Ovo se ne dozivljava stalno.Hvala Zvezdi i svima u Areni.Ovo je bila noc za pamcenje.
Ajde da uzmemo ovaj trofej.Pustite sad sta je moglo i kako je trebalo.Pogledala nas je sreca koja nas je napustila u EL,i sad idemo dalje.Proradice i Rasko ,i Nelson i Simon,pa i Branko.

Batko

pre 10 godina

ne znma kog normalnog navijaca Partizana uopste pogadja sto ste vi prosli 1/4 finale kupa Lilijane Ronketi :)))
Samo napred,vidi se koji vam je nivo I cime se zadovoljavate...a sta reci o vezanim rukama a igrate protiv budjivelnika koga je Partizan otresao 20 razlike...
Inace I grupa vam je bila najteza svih vremena...Makabi,Budjivelnik...mi to tresemo a vi slavite minimalne poraze :))
(jhgghjghj, 26. mart 2014 22:56)

Aj ti nama lepo reci, jel' tebe neko dir'o ?!

kako moze biti ovoliko kada je sekcija prazna iznad koseva?

pre 10 godina

I u OAKA areni i u ovoj nasoj Areni je bilo vise navijaca, ali nisu smeli da kazu zbog kazne...

zvezdas

pre 10 godina

Dzenkins,Nelson,Blazic da li ce ova Diva napravi nekog srpskog reprezentativca ili ce Dule da im uvali omaz
(Sale, 26. mart 2014 21:55)
Westerman,Lovernj,Dalo,Bertans da li ce ova Vizura da napravi nekog srpskog reprezentativca ili ce Dzenkins i dalje da vas terorise

Butko

pre 10 godina

Sve ćemo da vam uzmemo i to ne samo ove godine nego narednih 10 godina.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Go Tipsa, 26. mart 2014 21:51)

Hoces da kazes da vise niste KK Sledeca Sezona nego KK Sledecih 10 sezona ?

Dabu

pre 10 godina

Zanimljiva situacija se ponavlja kod svake zvezdine utakmice. U toku utakmice javljaju se silni grobari, a posle nema nijednog. Naravno, ako si već jednom ispao glup, ne moraš i drugi put iste večeri.

Batko

pre 10 godina

Na vest o nebitnoj utakmici Partizan-Bajern 590 komentara.
Na vest o historijskoj utakmici FMPa, ni blizu toliko.
Hvala bogu da ima navijaca Crvene Zvezde koji ne pristaju da podrzavaju Covicev privatni klub sa pozajmljenim simbolima Zvezde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Budimo realni iako smo panteri, 26. mart 2014 22:01)

Razumem...teško ti je...ali ,biće to ok ...sutra je novi dan, novo saopštenje maga da su se galaksije urotile protiv vas...zato,ako mozes na spavanje, bice ti lakse

brat grobar

pre 10 godina

@Frka braćo grobari. Vidim uživate u našim mukama. Sad ćete i vi brzo da dodjete na red. Samo polako.

Sve ćemo da vam uzmemo i to ne samo ove godine nego narednih 10 godina.
(Go Tipsa, 26. mart 2014 21:51)

E, vidis, brate panteru... Razlika je u tome sto smo mi vama VEC UZELI sve sto smo mogli(i to x12 a ne 10), i jedan vas klub ugasili, dok s druge strane to sto ti kazes moze biti, a i ne mora. Zanima me samo zasto vlada ovolika euforija zbog prolaska u 1/2 finale drugorazrednog takmicenja, ako ste vec tolika institucija za nas? Zar niste vec ovo takmicenje osvajali? EL mozda? ABA ligu? Nesto?

Mоје мишљење

pre 10 godina

Bilu su po vama najgori tim u euroligu a evo zamalo da vas dobiju.Uniks ce ovo da razmontira samo opusteno nemate sta da trazize u Kazanju.
(Djenka snima film Kinzi glavni glumac, 26. mart 2014 22:28)
Иди на спавање касно је.

Nju Delhi ceka titulu

pre 10 godina

Jer je vas je malo...statisticka greska...nas ima vise i znamo da patite zbog toga. I to se nece promeniti, tako je od osnivanja i tako ce biti zauvek. Rekorde drzimo mi!!(One night in May, 26. mart 2014 22:04)

Hvala Bogu da je tako. Nema nista lepse od terora manjine nad vecinom. Pa jasi, i jasi, i jasi... A vecina je samo stoka jedna grdna, u svemu. Uvek bila, uvek bice :). Aj sad nastavi da slavis ovu vaznu pobedu :).

Brondby

pre 10 godina

Au sada doco iz arene neverovatna atmosfera izgubio sam glas od navijanja svaka cast Zvezdi. Sada se okrecem mom Brondbyu do pobede idemo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Suntavilo

pre 10 godina

Ruska zastava nije provokacija "glupani" na gornjem prstenu u isto vreme stajao je transparent "Srbija, Ukrajna, Rusija, braca..." Kad vec sedite kuci i gledate utakmici pogledajte malo bolje, a ne odma negativan komentar.....

Svako ima svoju tuznu pricu

pre 10 godina

Koliko su ljubomorni ovi grobari. Te nije puna Arena, te nebitna utakmica, te ovo, te ono... Ali sto bi se reklo, ljubomorne duse mogu samo da nam ....

Pa jeste li ???????????

pre 10 godina

Ja imam samo jedno pitanje: tamo negde pred pogotak Dženkinsa za produžetak...JESTE SE PONADALI TOPALOVIĆI ?????!!!!!!!!!!

SnagaBelogaGrada

pre 10 godina

Samo da napomenem za sve koji se zale na rusku zastavu, bio je ispisan transparent na ruskom: U slavu Rusije, Ukrajine i Srbije.
Mi smo slovenski narodi i ne treba da se delimo. Lepa poruka Delija.

slavija ceka titulu

pre 10 godina

Katic je resio mec kada je dobio 5 licnu gresku.Da nije izasao izgubili bi lagano,neverovatan tip!!! [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sabaja, 26. mart 2014 22:19)

Najtacniji opis same utakmice! Ali atmosfera je bila nestvarna...

Batkov psihijatar

pre 10 godina

@Dobro Lopatari..
Nije oboren rekord Arene !
Nismo prošli dalje !

Jel vam sada lakše, a mukice ???
(Batko, 26. mart 2014 21:48) Nama je lakse sine, al tebi nikada nece biti.

Cofi

pre 10 godina

Djenka je sampion!Kakva igracina,kakvo srce!Bravo Djenka Srbine!Bravo Zvezdo,bravo Delije!BRAVO,BRAVO,BRAVO!Isto je najvaznije-postali smo TIM!Jos kada se oporavi Mitrovic i proigra Lipovij to ce biti tim snova!Crvena Zvezda-tim snova!Osvajamo sve!SVEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Pavle

pre 10 godina

Na vest o nebitnoj utakmici Partizan-Bajern 590 komentara.
Na vest o historijskoj utakmici FMPa, ni blizu toliko.
Hvala bogu da ima navijaca Crvene Zvezde koji ne pristaju da podrzavaju Covicev privatni klub sa pozajmljenim simbolima Zvezde.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Budimo realni iako smo panteri, 26. mart 2014 22:01)
evo nas polako pristizemo iz arene ... jel si cuo koliko sad glasi rekord ARENE???

Dax

pre 10 godina

da nisu vam bili stranci,izgubili bi mnogo razlike
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mkd, 26. mart 2014 22:05)

Da znas da pises bio bi pismen...

Zoki

pre 10 godina

Nisam siguran da Radonjic moze da vodi ovo i da je on zalog za vece domete u buducnosti. Ja veceras nisam video niti jednu akciju, izgradjenu, akciju za tri poena, sve sto je bilo to je izolacija centra. Treba da kupi Dzejkinsu aito sto je dao ovo veceras, 3 trojke preko ruke, bez ikakve akcije. Samo na kvalitet igraca je izvadjena situacija kao i mnogo puta do sada. Ali iskreno ako Partizan bude protivnik u polufinalu tu su nam jako malo sanse a protiv uniksa tek. Izjava Radonjica posle meca mi govori da on nije ba skapaciteta da vodi veliki tim kakav Zvezda zeli da postane. Lokalni tip. Nista licno, samo zelim Evropsku zvezdu. Nesumnjam da je decko vredan, da radi posteno.

Milivoje

pre 10 godina

Preveliki pritisak, igranje u grču... Sreća i Dženkins na kraju. Neki igrači zaista nisu za Zvezdu. Nije mi jasno kako groblje može porediti njihovu utakmicu protiv buđavih sa ovom u kojoj nema popravnog. Smehotres.

Vuk Karadžić

pre 10 godina

Omaz!!!

Znamo da ste se ponadali, ali uzalud! Znamo da smo vam mrznju pretvorili u patnju...rekord je pao, ne drzite ga vise, hvala Bogu, NIKAD vise necete ni drzati rekord!

Jer je vas je malo...statisticka greska...nas ima vise i znamo da patite zbog toga. I to se nece promeniti, tako je od osnivanja i tako ce biti zauvek. Rekorde drzimo mi!!
(One night in May, 26. mart 2014 22:04)
Nije tebi lako sinko, ti si rekorder po broju pravopisnih grešaka. Otkud počinješ rečenicu sa slovom I na početku. Primetio sam da su ti i ranije neki dobronamerni ljudi takođe ukazivali na neznanje ali ti uopšte ne radiš na sebi! Ccccccc

zvezdas

pre 10 godina

Zvezda se provukla ovaj put,mada ne znam da li ce moci opet ovako.Mec resio jedan igrac Dzenkins te jedna izgubljena lopta ukrajinaca na kraju regularnog dela.

srbEUin

pre 10 godina

Za zadnji napad u poslednjih 8 sekundi sigurnije varijanta je bila loptu pod koš na Bobija, za zakucavanje i možda + bacanje. Darijus je bio na klupi, a ostali centri su nemoćni.

Batko

pre 10 godina

stvarno ne kontam da boban uopste nije igrao u drugom poluvremenu,zvezdas sam i ovo je veliki uspeh da je forsiranje raska moglo da nas kosta poraza...prilicno pratim kosarku vec 20 tak godine i misljenja sam da se uz dobro vodstvo ova utakmica mogla rijesiti znatno ranije...al opet pobedi se ne gleda u zube :)
(Krki, 26. mart 2014 21:56)

Bobi je spor, nema tu brzinu da bi cuvao centra kao sto je Lavrinovič,pa je igrao kada je u igri bio njihov drugi centar, manje pokretan nego Lavrinovič... Zato je igrao Katić na Lavrinoviču ,a kako je ovaj igrao skoro sve vreme , tako je Bobi bio na klupi

santa justa

pre 10 godina

Uffff, kao da sam orao njivu ceo dan. Ocajno smo odigrali 36 min, a odlicno zadnjih 9. To je odlika velikih ekipa a mi to polako postajemo.

Veliki_Zli_Vuk

pre 10 godina

Ovom ruskom zastavom ste jasno odgovorili Makabiju ko ste. Vise vas nece pitati,sad svi znaju.

Inace,zelim vam srecu na neutralnom terenu kad vas kazne.

miki

pre 10 godina

!!Znamo da ste se ponadali, ali uzalud! Znamo da smo vam mrznju pretvorili u patnju...rekord je pao, ne drzite ga vise, hvala Bogu, NIKAD vise necete ni drzati rekord!Jer je vas je malo...statisticka greska...nas ima vise i znamo da patite zbog toga. I to se nece promeniti, tako je od osnivanja i tako ce biti zauvek. Rekorde drzimo mi!!(One night in May, 26. mart 2014 22:04)

rekord eurocupa! ko drzi rekord eurolige! eurocup nas ne interesuje!!!

genije

pre 10 godina

Partizan prvak Evrope u košarci, Zvezda prvak Evrope u fudbalu. Partizan finalista kupa šampiona u fudbalu...komšinice ovo je pogrešno polufinale. O nekoliko final 4 nećemo sada. Slavite, i treba da slavite do srede.

dzaja

pre 10 godina

tamo negde 2026 mocicete da se spradate sa PARTIZANOM.jos ste mali...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (shadows, 26. mart 2014 22:19)

Kao i vi u fudbalu 2890. godine

vidovit i talican za zvezdu

pre 10 godina

Molim moderatora da objavi text a navijace zvezde da kliknu 2000 pluseva za mene.Zasto?Evo story....ukljucih b92 kad ono 31-21 za bud i krenuh da gledam...i zvezda poce da ih stize...5 min pred kraj rekoh tekmu ce odluciti ispustanje lopte od strane bud i gle cuda posle promasene trojke i totalno izgubljene situacije 9 sekundi pred kraj njihov bek ispusti loptu i zveda pobedi.....Ja vec znam rezultat protiv uniksa,pratite forum i sve ce te znati...sve vas volim delije.

Mоје мишљење

pre 10 godina

Razocaran sam igrom Zvezde veceras. Jeste da nije lopta htela u kos, da je bilo nervoze, straha, previse izgubljenih lopti, ali da se igra toliko plasljivo i bezidejno u napadu, to mi je neverovatno. Pa vezbate li vi neke akcije na treninzima? Sve se svodilo samo na to sta ce Katic ili eventualno Djenka da solo igrom urade u napadu. Srecom, jaka odbrana nam je donela ovu pobedu, ali skeptican sam prema mogucnostima tima za vece domete ako se dalje bude ovako igralo. NAPRED ZVEZDO!
(grunf, 26. mart 2014 22:26)
Замисли када би сваку утакмицу одиграли перфектно, то би било идеално.

Budimo realni iako smo panteri

pre 10 godina

Na vest o nebitnoj utakmici Partizan-Bajern 590 komentara.
Na vest o historijskoj utakmici FMPa, ni blizu toliko.
Hvala bogu da ima navijaca Crvene Zvezde koji ne pristaju da podrzavaju Covicev privatni klub sa pozajmljenim simbolima Zvezde.

Ryber Palunko

pre 10 godina

Dzenkins, Nelson, Katic, Blazic, Radenovic... Buducnost srpske kosarke!
(Bob Rock, 26. mart 2014 21:39)

Eksplozija grobarskog duha biblijskih razmjera!!! 'Stand-up' komičari širom vaseljene kidaju ligamente koljena hrleći u Humsku, ne bi li se napili nepresušnog izvora bijeločarapanske duhovitosti.

Iha

pre 10 godina

Sipajjjjj Djeenkaaaaaaa!!!!!!

kad ce grobari da shvate da je nama i arena mala!

laku noc Partizani idem da se napijem! Zvezdo cu da riknem jednog dana zbog tebe!

Bravo Delile

pre 10 godina

Neverovatan meč. Svaka čast Djenki ali ipak, po meni, najsvetiji detalj utakmice je zastava i parola na početku. Da ste dobro pogledali zapazili biste i parolu podrške ukrajinskom narodu, tako da analogija sa američkom ili nekom drugom zastavom na našem gostovanju nikako ne ide.

Nemanja

pre 10 godina

Katastrofalna utakmica ali velika pobeda! Moramo da podignemo formu inace ce nas Uniks ugaziti... Ako kojim slucajem udjemo u finale, a tamo nam Valensija bude protivnik, revans se igra u Beogradu, ne mogu da zamislim taj spektakl!

djokica

pre 10 godina

zenkins, Nelson, Katic, Blazic, Radenovic... Buducnost srpske kosarke!
(Bob Rock, 26. mart 2014 21:39)

Ti se kao brines za srpsku kosarku....weserman, dalo, bertrans, lovrenj, kinzi...sve reprazantivci...
koga bre bole za to...vidi malo man city, chelsea, barca, real....bas im stalo do podmladka...nasi ionako zapale cim su punoletni,,nedovic..andjusic..

SKIDS

pre 10 godina

TO MI RECIII !!!!!!!!NAPRED ZVEZDO TEBE VOLIM JAAAA !!!!!!!!! NAPRED ZVEZDO TI SI NAJBOLJA,TEBE VOLIM JA JER SI NAJBOLJA,JER SI MOME SRCU NAJDRAŽA!!!!!!!!NAPRED ZVEZDO ZGAZI I UNIKS!!!!!!!ZVEZDO VOLIM TE!!!!!!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CZV, 26. mart 2014 21:50)


Upalo ti je nešto u Caps Lock. Uniks će vas rastaviti na atome.

Pampur

pre 10 godina

Ljudi mi sa ovakvom igrom nemamo ni 1% šanse protiv Uniksa. Pa oni sve gaze sa po 20 razlike i jači su od ovih Ukrajinaca 10 puta. Jedino Čović da danas, sutra pronađe još dva Dženkinsa jer osim njega svi ostali su se neviđeno obrukali večeras. Pre svega sam realan. Žao mi je jer sam do večeras mnogo verovao u naš tim ali večeras smo doživeli otrežnjenje ako razumete šta hoću da kažem, pobedili smo ali ovo ništa ne valja.

Dragan

pre 10 godina

Ne mogu da se otmem utisku da je Zvezda dobila utakmicu bez igre, u stvari na suvi kvalitet pojedinaca, u ovom slučaju Dženkinsa. Setite se kada ste zadnji put videli neki izgrađeni kolektivni Zvezdin napad.

mesni narezak

pre 10 godina

@Bob Rock
Musli,Gagic,Lovernj,Bertans,Kinzi,Dali,Pavlovic,Tepic i onaj drugi Francuz,zaboravio sam ime...mislim da ce ovo biti najjaca reprezentacija Srbije u poslednjih par decenija...fala Bogu na partizanu i njegovim talentima...

PekiGrobar

pre 10 godina

Grobari, ovog puta ste stvarno zagrizli :-)
Najveca uzivancija mi je da dan nakon Zvezdine utakmice natenane ponovo otvorim stotine vasih zlobnih komentara i pokusam sebi da docaram razocarenje koje mora da ste osetili nakon novog Zvezdinog trijumfa. Nije vam lako.
Sto se nas tice, vidi se koliko nam nedostaje jos jedan igrac sa Djenkinim m_dima; neko ko ce da preuzme odgovornost kad se ostali svezu. To je trebalo da bude Shilb, ali...
Sve u svemu, uz finale ABA lige i titule u KLS, ova sezona je za pamcenje. A vi kako ste?
(prekoOkeanskeDelije, 26. mart 2014 21:49)

Ne zavidimo vam samo mi grobari, vec svi ucesnici Top 16 faze Evrolige umiru od ljubomore sto ne igraju Evrokup.

Časlav

pre 10 godina

Još nedelju dana do utakmice sa Uniksom, dovoljno da se ekipa pripremi i odigra rasterećeno protiv zaista jake ekipe. Nadam se i dovoljno za vašu redakciju da pozicionira kameru na sredinu...ovaj put sa kamermanom.

pssssst

pre 10 godina

šta je sad glodari, smeta vam zastava? kapiram da je 9 od 10 vas ostavljalo proruske komentare na vesti o Ukrajini a sad lečite komplekse i glumite tu moraliste.

Ilija

pre 10 godina

Ovaj prolaz je veoma vazan, pre svega zbog finansijske inekcije, kao i nove koja dolazi za nedelju dana. Ali vazan i zbog cinjenice da u polufinalu protiv Uniksa nismo favoriti, a kad je tako igraci ce verujem igrati mnogo lakse i rasterecenije. Ovo veceras je bio nevidjeno prevelik pritisak na njima koji ih je kocio celu utakmicu. Na kraju nas je i Bog pogledao, ona blokada Lavrinovica, pa srecno osvojena lopta, pa potom izgubljena lopta Ukrajinaca, sto nam je omogucilo napad, pa posle kosa Djenke otvoreni sut Lavrinovica koji srecno nije usao... Posle toga je bilo jasno da cemo nekako dobiti... Radujte se Zvezdasi, ovo je veliki uspeh, tugujte grobari tastaturasi isfrustrirani nakon pada rekorda i poraza vaseg favorita...

Trancer

pre 10 godina

A po cemu istorijsko? Koliko se ja secam, ovaj klub je pod starim imenima (Refleks,FMP) vec igrao polufinala ULEB Kupa? (DJAVOLI, 26. mart 2014 19:06)

Jel to najbolje sto ste tastatura grobari uspeli da smislite? Ma patite bre, tek cete da patite...

smoking Joe

pre 10 godina

Џенкинс је чудо и свака част Звезди, али ово нажалост показује да српска кошарка цркава лагано. Да није странаца, посебно америчких играча, Звезда и Партизан не би могли ни први круг у било ком европском такмичењу да прођу. Некад су наши кошаркаши имали м... а гледај сад, шоњице све, упишке се чим загусти. Амери једини имају петље. Ужас!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ЛанеБг, 26. mart 2014 21:44)..Aj sad to reci Bogdanu Bogdanovicu.Nema veze sto je Zvezdino vece,a pomenuti decko je partizanovac,on bas ima srce za ovakve stvari.

Nemanja

pre 10 godina

Da derviska muka bude veca Zvezda je prestgila Partizan na ulebovoj rang listi. http://eurokorbo.blogspot.com.es/p/ranking-uleb.html

JohnyJ

pre 10 godina

Честитке од једног Гробара, напред Србија!

ПС А Човић и сви бивши и садашњи политичари, руке к себи и што даље од нашег спорта!

REP.SRPSKA

pre 10 godina

cestitke mojoj Zvezdi.al moram opet da pisem,jer mi nije objavljen komentar jutros.ne znam zasto.samo sam se osvrnuo na natpise navijaca partizana.da vise prestanu sa prozivanjem FMP,Limenke itd.pa jednostavno udjete u sajt Eurolige i tamo lijepo pise za Zvezdu,titule,kupovi,godina osnivanja.prema tome FMP to nije osvojio prije 30 god,jednostavno jer je to Zvezda.a vi pucajte od muke.jos jednom cestitke za MOJU ZVEZDU.

Sir Oliver

pre 10 godina

Jel' ovo Delije navijaju sa Juzne tribine!? Hahahahahah, koja komedija sa vama.
Aj sto ste prvo navijali sa gornjeg prstena da ne bi kopirali grobare, pa ste na kraju to i uradili. Ali sto ste ste nacickali na jug - nije mi jasno.
(Delije SeRver, 26. mart 2014 20:09)
Da si ikada zakoračio u Arenu ili da si imao pozitivnu ocenu iz geografije znao bi da je to severna strana, tako da ne lupaš nego da se priupitaš ko je na pogrešnoj strani!!!!!!!!!!

ilic lugano

pre 10 godina

Cestitke komsije na pobedi!!Samo se ona broji!!!
Uz dosta srece,al i ona prati hrabre!!!
Volim Partizan al ne mrzim druge!!!
Pozdrav za druga Batka!!!

EEEEE

pre 10 godina

Da smo izgubili to bi bio veliki gubitak, a sad kad smo pobedili nije nista veliko. Nemoj tako grobo moj pa neeemoooj. :) Odluci se.

markony

pre 10 godina

ja koliko se sećam mi se poigramo sa Budjivelnik na našem terenu... a u ovoj antikosarkaskoj tzv utakmici, gde su obe ekipe igrale u skladu sa svojim mogućnostima, a i u skladu sa kvalitetom takmičenja, pobedila je, naravno, ekipa koja je manje bila gora. Čestitam na najvećem uspehu kluba, i ja bih se radovao da sam na vašem mestu, ali ja sam navikao na nešto mnogo više...

Liberal

pre 10 godina

Nisam bi Delija ni Grobar ali sam iz Srbije te za sve nase ekipe navijam do poslednje sekunde! Jos veceras Nole da opere ovog Skota i SRBIJA DO TOKIJA!!! PERI BRE!!!

Neko

pre 10 godina

Svaka cast komsije,igrali ste kriminalno,a opet pobedili.Kad ste ovo izvukli ne bi me cudilo da osvojite evrokup,mada su Uniks i Valensija dosta jaki.

Cir Milos

pre 10 godina

Posle vecerasnje utakmice stvari su i vise nego jasne... Partizan ce odrati Zvezdu u oba finala koja slede... Veceras se radujte draghe komsije, jer vam slede dani teske agonije...

Realno

pre 10 godina

Ceo Zeleznik u transu.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (Batko, 26. mart 2014 21:42)
Cela Srbija,sine,osim sacice jadnika,koji su pogresno zaslepljeni i zaludjeni...i ne koristi tudje nikove da se potpisujes,ispadas glup.

misa024

pre 10 godina

A po cemu istorijsko? Koliko se ja secam, ovaj klub je pod starim imenima (Refleks,FMP) vec igrao polufinala ULEB Kupa?(DJAVOLI, 26. mart 2014 19:06)

Ti se majstore slobodno prisecaj,ali Zvezda je u polufinalu...

Stefan

pre 10 godina

Lepo od grobara što su gledali utakmicu i videli gde ima par stolica praznih....a što se nas tiče, jako srećno smo prošli, izgubljena utakmica je bila da onom liku na 9sek nije ispala lopta, Bog nas je pogledao. Simonovic najslabija karika ekipe, na njegovoj poziciji je potreban jedan dobar igrač da bi zvezda sledeće sezone uradila nešto više u euroligi. Dragicevic mi nije baš kalibar za euroligu isto, nekako je trom, spor, ume pogoditi ali po mom mišljenju treba naći boljeg igrača. I naravno trenera treba promeniti on je najviše zalutao

VUKOTA

pre 10 godina

Svaka čast celoj Crveno-beloj Armiji Navijača,bio je ovo istinski spektakl,čast mi je bilo da sam bio deo toga 24232 !!! Stručnom štabu i Igračima a posebno Đenki kapa do poda !!! Braćo DELIJE uživajamo u ovom slavlju i pobedi.TO Zvezdooo breee...

tata,laza i pecko,zvezdasi

pre 10 godina

Sve,sve ali KAKO JE SAMO ADMIRAL ZALEPIO LAVRINOVICA!!!U sportu moras imati srece ali i ekipu koja ima pobednicki mentalitet.Pozdrav svim delijama!

trece polufinale za fmp

pre 10 godina

Koji Slepci. Rasprodati celu ekipu od ovih nikad nista nece biti.
(Lobotomija Svesti, 26. mart 2014 21:11)

Jedino s čim se slažem je tvoj 'nick'.
(Darkstar, 26. mart 2014 21:44)

Hehe ,a jedna poklonjena lopta u aut je presudila da mozes ovo da napises, inace bi umesto opste euforije citali brdo komentara kao onaj gore.

Neutron

pre 10 godina

AAAAUUUU!!!! Odahnuh. Bravo Zvezdo! Ono je bila izgubljena utakmica. Kakva sreca, ali i kakvo srce na kraju! Joooj, ne znam vise sta da kazem, sem da mi onaj Slovenac ponekad ide malo na zivce. U onom napadu 3 na 1 Katic mu je dobro podkresao pod brk. I treba tako. Dobar je on igrac i dobar je za Zvezdu ali u pravoj meri. Ovak Katic bi bio dobar kapiten. Smirio ga instant. No, ostavimo to sada i radujmo se neverovatnoj pobedi. BRAVO MOMCII!!

Pera

pre 10 godina

ziveo dzenkins. zivela amerika! svi u ameriku na letovanje! bravo majstore!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (global, 26. mart 2014 21:42)

Mislis u Afriku ?

One night in May

pre 10 godina

Omaz!!!

Znamo da ste se ponadali, ali uzalud! Znamo da smo vam mrznju pretvorili u patnju...rekord je pao, ne drzite ga vise, hvala Bogu, NIKAD vise necete ni drzati rekord!

Jer je vas je malo...statisticka greska...nas ima vise i znamo da patite zbog toga. I to se nece promeniti, tako je od osnivanja i tako ce biti zauvek. Rekorde drzimo mi!!

Djenka snima film Kinzi glavni glumac

pre 10 godina

Bilu su po vama najgori tim u euroligu a evo zamalo da vas dobiju.Uniks ce ovo da razmontira samo opusteno nemate sta da trazize u Kazanju.

Beogradjanin

pre 10 godina

Decko ti izgleda nikada nisi krocio u Arenu i ako si iz Beograda. Da jesi, znao bi.
(SeRver u transu, 26. mart 2014 20:36)
Druze molim te prodji sutra pored arene sa strane gde je ona velika lopta (gde su ulazili navijaci i partizana i zvezde) i vidi sta pise... Ne mislim da je to u hali uopste bitno, ali kad si se vec toga dohvatio, pise sever...a i do malocas sam sedeo na jugu i znam gde sam usao ;)

Onokao...

pre 10 godina

Koliko Budiveljnik igra zrelije sada nego u Evroligi... Jednostavno, sve što se dešava u njihovoj zemlji je probudilo neki inat i ovo je definitivno skroz druga ekipa, mnogo mnogo bolja.
(Ognjen, 26. mart 2014 19:53)

Da se napravi alibi u slucaju poraza. Sto je sigurno, siguruno je...

groblje ko groblje

pre 10 godina

Sta bi ovo limenkeeeeeeee!?!!?!
(legenda, 26. mart 2014 21:11)

Sto ne sacekas kraj utakmice ko sav normalan svet jel vis sad kolko si ispao glup!?

BLEACH

pre 10 godina

POZOVI ME KAD TI TREBAM JA
U OVOJ RUPI IZMEDJU VEKOVA
DA ZAJEDNO STIGNEMO DO SNA
SAMI NA RASKRSNICI SVETOVA
I DAJ MI ZNAKE
DOVOLJNO JAKE
DAJ MI SNAGE I HRABROSTI
STO NE MOZE NIKO MOZES TI!
SILNAAAAAAAAAAAA ZVEZDAAAA!!!!!

grunf

pre 10 godina

Razocaran sam igrom Zvezde veceras. Jeste da nije lopta htela u kos, da je bilo nervoze, straha, previse izgubljenih lopti, ali da se igra toliko plasljivo i bezidejno u napadu, to mi je neverovatno. Pa vezbate li vi neke akcije na treninzima? Sve se svodilo samo na to sta ce Katic ili eventualno Djenka da solo igrom urade u napadu. Srecom, jaka odbrana nam je donela ovu pobedu, ali skeptican sam prema mogucnostima tima za vece domete ako se dalje bude ovako igralo. NAPRED ZVEZDO!

jhgghjghj

pre 10 godina

ne znma kog normalnog navijaca Partizana uopste pogadja sto ste vi prosli 1/4 finale kupa Lilijane Ronketi :)))
Samo napred,vidi se koji vam je nivo I cime se zadovoljavate...a sta reci o vezanim rukama a igrate protiv budjivelnika koga je Partizan otresao 20 razlike...
Inace I grupa vam je bila najteza svih vremena...Makabi,Budjivelnik...mi to tresemo a vi slavite minimalne poraze :))

Trichko

pre 10 godina

Kakva utakmica, bravo Carls, bravo zvezdooo ..
idemo i u finaleee..
Sve cestitke i treneru Radonjicu na odlicnoj taktici... :)

Zvezda oOoOoOOooOOoo

Mare CZ

pre 10 godina

Za ovo se zivi ! Bravo Zvezdo ljubavi,ponosan sam na ovu ekipu.Sta reci za atmosferu?Velicanstveno i novi rekord po broju gledalaca.Idemo u polufinale i sta god da bude vec smo napravili veliki uspeh.Sever celi sada se veseli crveno beli ajmo u napad zajedno sa severa nek zapeva svako nek grmi jako Zvezda sampionnn

Бразил,нама не треба Бразил

pre 10 godina

Ђенка ме спасао инфаркта.. и шлога....Напрњд Звездоооо

sramota

pre 10 godina

Velika sreca i jako malo znanja. I velika laz o broju gledalaca. Koliko je karata stampano? Jel bezbedno da udje vise od kapaciteta?

Zvezda jedina prava institucija Srbije

pre 10 godina

Koliko paćenika večeras hahaha! U hali je bukvalno na svako mesto dolazilo po dvoje! Ne smeju iz Zvezde da kažu da ih ne bi kaznili ali bilo je sigurno 30.000 ljudi. A vi licemeri zaslepljeni mržnjom crknite od muke, tačno osećam kako ste plakali kad je Dženkins rešetao! Bravo Zvezdo!!!

vlada

pre 10 godina

strasno koliko zvezda ne zna da igra a ni ovi drugi,jedini igrac koji se nesto trudi jenkins ovi ostali jadni kao da se slucajno zadesili na teren... radonjicu odlazi u svoju crnu goru da cuvas ovce u planine mada i njih bi pogubio da toliko ne zna da smisli bilo koju akciju strasno ko sve moze biti trener

Staridz

pre 10 godina

Ljudi sta je ovooo boze hvala ti sto sam ZVEZDAS

NIKO ZVEZDO NEMA TO STO IMAS TI!

Kako divno vece hvala vam igraci treneru covicu vucicu navijaci svi smo mi jedna velika porodica zvana CRVENA ZVEZDA.

Kapetan Esid

pre 10 godina

Hahaha ne znam ko je veći Indijanac ovde hahaha. Budiveljnikovci koji puštaju Đenku na prodor, umesto faula. Pre toga lopta ispada onom caru... očaj. Uniks će vas pocepati

Uros

pre 10 godina

Dzenkins heroj. Ovi ostali posle tekme slave sa publikom, ali se vide kisele face "ono kad ti neko drugi uradi kontrolni pa dobijes 5"...

shone025

pre 10 godina

Zvezda u polufinalu evrokupa,oboren rekord gledanosti svih ulebovih
takmicenja. Lepo je veceras biti zvezdas...
Hvala ti Zvezdo,hvala vam navijaci,hvala ti majko Srbijo...

Bosko

pre 10 godina

Svaka cast za ambijent i veliki uspeh Crvene Zvezde. U preostalih 7 utakmica 1/4 eurokupa ukupno je bilo manje ljudi nego sto je veceras bilo u Areni..

Raki

pre 10 godina

Molim vas recite mi kada ce KONACNO ovi vasi komentatori da shvate da Crvena Zvezda ne postoji i kada ce prestati da povezuju uspehe Crvene Zvezde koja je ugasena sa ovim Covicevim privatnim klubom? Krajnje neprofesionalno!

Djenka snima film, a Grobari u ulozi Kristine

pre 10 godina

@Sta bi ovo limenkeeeeeeee!?!!?!
(legenda, 26. mart 2014 21:11)


Ne znam na sta tacno mislis, za nekoga polufinale, a za nekog jos jedna nesanica u najavi nestasica kompleksana u svim apotekama, i traumaticno navikavanje na godine koje dolaze!!! ;-)

lik

pre 10 godina

Neverovatno kolika mentalna blokada u ovom mecu,potpuno neobjasnjivo,verovatno jedan od najslabijih meceva Zvezde kod kuce ove sezone.Odbrana na nivou,jedini deo igre koji je funkcionisao kako treba.Svaka cast Dzenskinsu,jednostavno Ameri nikada nisu imali taj strah vaznosti meca,oni ljudi igraju pod pritiskom bolje nego u nekoj laganoj utakmici,ljudi jednostavno vole ovakve meceve i moze se slobodno reci da je upravo Dzenkins nosio Zvezdu na ledjima citav mec.Nazalost,sa ovakvom igrom,ovo polufinale je krajnji domet,Uniks je isuvise ozbiljan tim i oni ce ovakve prazne minute Zvezde surovo kazniti.U svakom slucaju,verujem da ce pritisak biti daleko manjiu polufinalu i mozda je to sansa za bolje meceve nego sto su bili sa Budiveljnikom.

mufljuz

pre 10 godina

Dzenkins, Nelson, Katic, Blazic, Radenovic... Buducnost srpske kosarke!
(Bob Rock, 26. mart 2014 21:39)

Lovernj, Vesterman, Dalo, Bertans, Kinzi... SRAMITE SE ZADNJICE KAD OBRAZA NEMATE !!!

Buhahahaha

pre 10 godina

"DZABE VAM SVE,ipak ste mali klub..Mi smo Partizan, a ko ste vi..23578, rekord, koji samo mi, grobari, mozemo..To zna ceo svet..A vi, fmpi, ko ste vi"

Polako prijatelju, uzmi casu vode

blaf

pre 10 godina

Звезда је име шампиона и дефинитивно наш највећи клуб. Игра уопште није за похвалити али разултат јесте а то је најважније. Имамо прилику да се поправимо и не сумњам да ћемо је искористити. Напријед, увијек уз Вас.

Ljudska glupost nema granice.

pre 10 godina

idemooo…oo po najvecu pobedu u istoriji srpske klupske kosarke.
(Dragan, 26. mart 2014 20:57)

Kad si se ti rodio mala limenko kad ti je ovo najveci uspeh `srpske kosarke`,....Kakve gluposti covek zna da napise majko moja.

Nemanja

pre 10 godina

Meni je drago kad Zvezda pobedjuje u Evropi, sve dok ne dodjem na ovo mesto i procitam tolke hvalsopeve njenih navijaca i pljuvanja po Partizanu... Sta sve necu procitati ovde, od toga da je oboren rekord Evrolige po posecenosti, pa do toga da je ovo najveca pobeda u istoriji nase kosarke. Znaci stvarno, svaka cast na uspehu i prolasku u polufinale, ali dajete malo realnosti...

Go Tipsa

pre 10 godina

Frka braćo grobari. Vidim uživate u našim mukama. Sad ćete i vi brzo da dodjete na red. Samo polako.

Sve ćemo da vam uzmemo i to ne samo ove godine nego narednih 10 godina.

Lošmi

pre 10 godina

E kada sad samo zamislima one koji imaju najviše pluseva zato što ostavljaju komentare za vreme utakmice. A ti kreneš iz Arene, prošli dalje, oborili im rekord po broju navijača, nisu videli zastavu Ukrajina, Rusija, Srbija...i boli te uvo za sve...a Djenka kralj...:))

Србин

pre 10 godina

@ Svim srcem navijam za Budjave :)
(velja, 26. mart 2014 19:22)

Ееее буђави Вељо, мора да си навијач оног тима што је настао у Загребу и што му је председник био Фрањо Туђман?

Patrick Ewing

pre 10 godina

Sta bi ovo limenkeeeeeeee!?!!?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (legenda, 26. mart 2014 21:11)

Nešto si rekao KK BEŽANIJO?

anti_globalista

pre 10 godina

kako nekima odgovara kad se politicari mesaju u sport, pa raznim malverzacijama dizu klub iz blata, a kad se navijaci mesaju u politiku, onda se to osudjuje...stav za rusiju je mozda pogresan, mozda ne, al je bitno da je iznet, da i dalje ima prkosa i slobodarstva

CR7

pre 10 godina

Bravoo Djenka,covek ima veliko srce i mu*a.A vi Grobari,zar imate toliko kompleksa,iskulirajte nas veceras.Ovakav Budivelnik bi vas razbio sada,jer to nije ista ekipa od pre par meseci.

Čarls

pre 10 godina

Grobari, mar* sa sajta. Ovo je Zvezdina vest. Ovo nije derbi i vaše jeftine, sramne, bezlične provokacije.
Ovo je Zvezdina veličanstvena pobeda. Ovo je jedno od najboljih navijanja na košarkaškoj utakmici. I fantastični Dženkins.
I ko nije video, gore, iznad ruske zastave (za koju inače nisam) bio je natpis "Mi Rusi, Ukrajinci i Srbi", na ruskom napisano.

veliki strumf

pre 10 godina

Neutesni grobari sve nade sada polazu u Uniks. Jadnih li pacenika! Dok mi igramo polufinale u Evropi vi se borite da ne budete poslednji u grupi. Koprcali ste se do zadnjeg kola za F4, a mi to resili pre 2 meseca. Pa sta i ako ispadnemo od Uniksa - sigurno necemo gubiti sa -42 i -32!

Banja Luka

pre 10 godina

MINUT DO KRAJA, MEC SE LOMI, PUBLIKA PEVA MORAVAC
XAXAXA…XAXA
(drogba87, 26. mart 2014 21:11)

Pa bolje i moravac nego dubrovacke trubadure!!!

prekoOkeanskeDelije

pre 10 godina

Grobari, ovog puta ste stvarno zagrizli :-)
Najveca uzivancija mi je da dan nakon Zvezdine utakmice natenane ponovo otvorim stotine vasih zlobnih komentara i pokusam sebi da docaram razocarenje koje mora da ste osetili nakon novog Zvezdinog trijumfa. Nije vam lako.
Sto se nas tice, vidi se koliko nam nedostaje jos jedan igrac sa Djenkinim m_dima; neko ko ce da preuzme odgovornost kad se ostali svezu. To je trebalo da bude Shilb, ali...
Sve u svemu, uz finale ABA lige i titule u KLS, ova sezona je za pamcenje. A vi kako ste?

Milan

pre 10 godina

Ja mislim da je bilo 34000 posto je kapacitet Arene 40000. A sta reci za igru, ukratko - smehotres. Nasla se dva indijanska kluba da bacaju debla na tablu, polomise sve zivo.

sofronije

pre 10 godina

Ovim mucenicima ispada lopta 2 puta u zadnjem, kljucnom napadu. Ukljucio sam se na zadnjih 20 sekundi i video gubljenje po terenu od strane gostiju. Cestitam na prolasku dalje ali moram priznati da ste u zadnjim sekundama imali srece vise nego Cildres 2010.

ЛанеБг

pre 10 godina

Џенкинс је чудо и свака част Звезди, али ово нажалост показује да српска кошарка цркава лагано. Да није странаца, посебно америчких играча, Звезда и Партизан не би могли ни први круг у било ком европском такмичењу да прођу. Некад су наши кошаркаши имали м... а гледај сад, шоњице све, упишке се чим загусти. Амери једини имају петље. Ужас!

Darko

pre 10 godina

24323. Uzivajte mali misevi.
(BeliAndjeo, 26. mart 2014 20:44)

Verujem da i vi uživate u "omažu" kako reče vaš gazda. Aj' pa da pređete u vođstvo na 4 do kraja, da poštedite prste malo...

Zvezda

pre 10 godina

Ovo moze samo Zvezda i niko vise na ovim prostorima.Ovakve navijace,koji su oborili rekored Arene i stici i prestici razliku i pored ocajnog napada i suta,tokom cele utakmice...a sta ce biti kad sut ide,razbicemo sve a od ovog gore ne moze.

Mister No

pre 10 godina

Idemooo…oo po najvecu pobedu u istoriji srpske klupske kosarke.
(Dragan, 26. mart 2014 20:57)
Cestitam na pobedi i plasmanu u polufinale ali za ovu glupost si zasluzio medalju. Stvarno

doktor

pre 10 godina

zasto ste toliko zli?shvatite,vase je proslo.sve i da osvojite titule i ove godine,strah i bol koji ste trpeli vam govori da je vase proslo!

zarubica

pre 10 godina

Sta bi ovo limenkeeeeeeee!?!!?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (legenda, 26. mart 2014 21:11)

Hahaha... ispala!
Utišao te Dženkins u produžetku!

Miloš_NS

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da se svaki drugi napad Zvezde zasniva na igri Raška Katića leđima. Jako slabo. Zvezda jednostavno nema "ono nešto" da bi bila kvalitetan tim za evropska takmičenja.

surova realnost

pre 10 godina

katic, radenovic katastrofa, ipak da bi bili vrhunski fali im dosta inteligencije, razmisljanja... odlucili su sudbinu zvezde!

'

pre 10 godina

@18 dana brutalne kampanje za 18000 dusa. Pa sad vi vidite gde vam je mesto.
(Duka, 26. mart 2014 19:55)

O čemu ti mučeniče zboriš? Možda o skoro 25000, srušenim SVIM(!!!) rekordima, veličanstvenoj atmosferi?
Ako je tako onda ok... ako nije žalim te. Iskreno.

CZV

pre 10 godina

TO MI RECIII !!!!!!!!NAPRED ZVEZDO TEBE VOLIM JAAAA !!!!!!!!! NAPRED ZVEZDO TI SI NAJBOLJA,TEBE VOLIM JA JER SI NAJBOLJA,JER SI MOME SRCU NAJDRAŽA!!!!!!!!NAPRED ZVEZDO ZGAZI I UNIKS!!!!!!!ZVEZDO VOLIM TE!!!!!!!!!

joca

pre 10 godina

Cestitke na pobedi,ali budimo realni ekipa Crvene Zvezde je izborila produzetke zahvaljujeci velikoj neozbiljnosti sampiona Ukrajne.Prvo,onaj ishitren sut kada je igrac Budiveljnika mislio da ima jos 2.sekunde do kraja napada,a dobili su ceo napad.I na kraju na 8 sekundi igracu Budiveljnika ispada lopta iz ruke i napad za Zvezdu.Slobodna bacanja 16-24 cini mi se. Mislim da nece osvojiti ni ABA Ligu ni ovaj Evrokup.

Mailman

pre 10 godina

Teška,teška pobeda,atmosfera je više vezala ruke našim igračima,ali se tako kali tim.
Zaista ružna-nepotrebna scena sa ruskom zastavom na početku.Nit nam je ukrajinski narod neprijatelj,nit treba zaboraviti da imamo Ukrajinca na klupi...

Jenkins Charles

pre 10 godina

Fala puno svi vi. Ja voli vas kada pljujete Zvezda. Mi sada pobedili i prosli dalje, vi tu sedeli i gledali nas. 24.300 razlog da vi ne spavate nocas. Sve lepo i sve dobro, sem vama u glava.

joca

pre 10 godina

Sta bi ovo limenkeeeeeeee!?!!?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (legenda, 26. mart 2014 21:11)
hahahahaha koliko se sad glupo i bedno osecas ti i svi oni koji ste dosli na vest o zvezdi da lecite komplekse,verujem da necete ni imati dovoljno hrabrosti da se vratite na vest al nema veze.

Bruke jedne

pre 10 godina

@hahahahaha koliko se sad glupo i bedno osecas ti i svi oni koji ste dosli na vest o zvezdi da lecite komplekse,verujem da necete ni imati dovoljno hrabrosti da se vratite na vest al nema veze.
(joca, 26. mart 2014 21:41)

Ajde, cuti tamo, bruke jedne, zamalo da se obrukate pred cijelim Zeleznikom. I to od "budjavih" koji su bili "najgora ekipa u najlaksoj grupi EL"...

Samo zvezda i niko drugi....

pre 10 godina

Svim navijacima partizana jedno pitanje:
Ako je ovo fmp,da li je onda taj klub oborio rekord po broju gledalaca za koji ste se tako dugo hvalili? I hvala sto nas pratite i sto nam gledate u ledja i u fudbalu i u kosarci..

ZVEZDA SAMPION!

Stucker

pre 10 godina

Veceras su Crvena zvezda i Budiveljnik usli u istoriju evropske kosarke.
Ovakva dramaticna utakmica,produzeci, plus rekord u broju gledalaca koji nije vidjen do sada je velicanstven utisak. Bas mi je milo veceras zbog svega.
Hvala ti Zvezdo sto postojis, vecno zaljubljen u tebe!

Black Hawk

pre 10 godina

Kad se sve sabere i oduzme...rasko katic mi dodje 4 i po godine zivota, sto danas, sto od ranije...Pravim slavlje kad ode...svi ste pozvani!

Ilija

pre 10 godina

Au, osedeo sam. Koliko su se samo usrali na ovoj tekmi, svi, svi, ali svi sem Djenke... Ali kakva atmosfera, ovo je dosad nevidjeno nestu na kosarkaskoj utakmici. Bravo Zvezdasi, ponosni smo na sve vas...

plankton

pre 10 godina

Bravo na teskoj pobedi !
U Zvezdi sem Djenke niko nema srce i pola metra nize locirane organe za hrabrost. Naravno i znanje. Bravo Djenka legendo !!!!

Simonovic, Lazic i Dagicevic sluze za protokol da ispune petorku, jer sa njma na terenu nazalost igramo sa cetri igraca.
Radonjic apsolutno neopravdano zapostavlja Bobija.

Navijaci - svaka cast zvezdasi na odazivu i podrsci !!! Delije, nikakvo izdanje, izbor pesama i balada kao za sahranu. Sporo i bez dinamike. Ovo vam kaze neko ko je napisao jednu od popularnih pesama koju pevate. Jedna od kratkih i brzih pesama iz devedesetih bi srusila krov arene, balade ostavite za druge sportove

Krki

pre 10 godina

stvarno ne kontam da boban uopste nije igrao u drugom poluvremenu,zvezdas sam i ovo je veliki uspeh da je forsiranje raska moglo da nas kosta poraza...prilicno pratim kosarku vec 20 tak godine i misljenja sam da se uz dobro vodstvo ova utakmica mogla rijesiti znatno ranije...al opet pobedi se ne gleda u zube :)

Zvezda

pre 10 godina

Ovo moze samo Zvezda i niko vise na ovim prostorima.Ovakve navijace,koji su oborili rekored Arene i stici i prestici razliku i pored ocajnog napada i suta,tokom cele utakmice...a sta ce biti kad sut ide,razbicemo sve a od ovog gore ne moze.

Mirko CZV

pre 10 godina

A grobari su ih dobili 20 razlike, a tad su bili jaci duplo sa 3 amerikanca koji su otisli. Srecan sam zbog prolaza, ali nisam optimista sto se kraja sezone tice, iskreno.

24 232

pre 10 godina

Na zvanicnom sajtu pise 16 000.Toliko
(el loco, 26. mart 2014 19:35)
http://live.euroleague.net/gamesjsuleb.aspx?ig=uleb_357&st=90&dp=JEVICF2F42FFFFF1564878762&z=0&X-Forwarded-For=93%2e87%2e149%2e157 Evo ti link pa malo bolje pogledaj sta stoji na zvanicnom sajtu. 24 232! Proveri, proveri slobodno...ne sanjate!

zex

pre 10 godina

Sta bi ovo limenkeeeeeeee!?!!?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (legenda, 26. mart 2014 21:11)
hajde objasni nam sta je bilo

All Star

pre 10 godina

Hvala ti Boze sto si veceras usrecio ovoliki broj ljudi! Neka se u svetu kosarke prica malo i o Crvenoj Zvezdi!!! Zasluzili smo..!

djole

pre 10 godina

Dokle ce ovakve vesti da vam budu u vrhu sportsih vesti?
Cemu se vi radujete? Nisam ni grobar ni delija, ali zasto uvelicavate jednu ovakvu utakmicu?
Velika utakmica? Hahaha niko je i ne pominje u Evropi,verovatno se gleda samo u Srbiji!
Kosarka...kup Evrope... velika utakmica??? A veceras igraju Barsa, Real, Juve, Liverpul itd hahaha

thunder

pre 10 godina

Rasprodata arena,a samo 16.000, ko ovde laže???
(paja, 26. mart 2014 19:47)
18 dana brutalne kampanje za 18000 dusa.
(Duka, 26. mart 2014 19:55)
Na zvanicnom sajtu pise 16 000.Toliko
(el loco, 26. mart 2014 19:35)
Pantelije,jel puna Arena?
(Kramer, 26. mart 2014 19:24)

Šta reći a ne nasmejati se na ovakve jadnosti...
Zvezdano martovsko veče!

Цоа

pre 10 godina

Непроцењиво је што су се гробари унапред понадали, а онда им Џенкинс објашњава неке ствари, а још више су пукли због обореног рекорда, Браво Звездо !!

amd

pre 10 godina

Iznad ruske zastave je bila parola:"Slava Rusiji, Ukrajini i Srbiji", tako da nema potrebe mnogo da talasate. Sve korektno, prema svima!
A Zvezda? Sta reci.... A Delije? Sta reci....

Samo ti!

Humska 1a = Zagrebačka bb

pre 10 godina

ubija vas budiveljnik, a ubiće vas i partizan na kraju sezone, u finalima; svesni ste svi valjda toga?
(ranGo Unchained, 26. mart 2014 20:52)
A ti jesi svestan koliko si glup ?

Stri le

pre 10 godina

Nas trener je potpuno nedorastao za veliko talkmicenje. On Marjanovica onoliko drzi na klupi. Ostali igraci treba malo da se opuste i igraju kosarku. Skamenili su se, napad je bio potpuno bezidejan, a onda je Dzenkins ... i buuum!

Darkstar

pre 10 godina

Koji Slepci. Rasprodati celu ekipu od ovih nikad nista nece biti.
(Lobotomija Svesti, 26. mart 2014 21:11)

Jedino s čim se slažem je tvoj 'nick'.

zarubica

pre 10 godina

Jako loše igramo večeras, mnogo promašaja, ne mogu šut da ubodu.
Njih mnogo izvlači Samers sa ofanzivnim skokovima a da ne pominjem školska protrčavanja i lake poene...
I dosta spuštanja lopti, Jaka, Nelson i Dženkins da budu zaduženi za napad!

Blokovi

pre 10 godina

Razočaran sam!!!! Sve zec do zeca, neviđeni strah... Samo Radenović nešto odigrao ostali katastrofa! Katić bruka, izblamirao se kao početnik odigrao! Trenera kao da nismo ni imali na klupi!

veliki strumf

pre 10 godina

Problem je u tvrdim, nerazradjenim obrucima i cinjenici da su nenaviknuti na tablu, od koje se lopta dalelo i neprirodno odbija, za razliku od Pionira. Zato smo i promasili brdo zicera. Sut za tri ocajan. Sve udarne igle su ocajne: Rasko i Tadija bez poena i sa brdom promasaja, Nelson sa mnogo izgubljenih lopti, i Jaka je mnogo promasio. Ne vidim nacin da ovako lose odigramo drugo poluvreme. Raspucace se glavni igraci, dici ce se publika i ovo dobijamo sa minimum 10 razlike.

dacha

pre 10 godina

Pali ste na zapadnu propagandu! Vise od 60% Ukrajinaca podrzava Ruse tako da Ruska zastava nije nikakva provokacija! Ukrajna je pred vratima rata jer zapadne zemlje tako hoce, trenutna vlada Ukrajine je dovedena na vlast pucem i nelegalno uz pomoc zapada! Jedino ako su Ukrajinci ti sa zapada...a sta su Ukrajinci sa istoka! Njima ta Ruska zastava prija! Molim vas ne nasedajte na pruce CNN-a, i BBC-a.

Admiral ce nas kostati svih titula

pre 10 godina

Cele sezone se cudim divljenju ljudi, ovde po komentarima, Nelsonu...kakve taj covek pravi greske...Pa jel vidite vi admiralovi fanovi koliko taj covek izgubi lopte, I KOJE?..Kakve njegovi igraci daju kosevi..Je vidite da u svakom napadu drzi loptu po 18 sekundi i onda neku mucak uvali nekom...O sutu za 3 i ikakvoj ideji u napadu da i ne govorim...Pa on igra 40 minuta i stalno mu je lopta u rukama, pa normalno je da skupi neke poene...A i ne broji statistika bas sve..

Dragan

pre 10 godina

Ruska zastava? Ajd sto ne znate za koga navijate ali sto ne znate u kojoj zemlji zivite... nc, nc.
Nego bitnije od svega je da igrate tu modernu napadacku kosarku, ispod 30 na poluvremenu. Pregrst uigranih akcija, bez sumanutog jurcanja i nerezonskih suteva. Treba vas prekomandovati u Top8 EL da gleda cela evropa tu svemirsku kosarku.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zuki, 26. mart 2014 20:24)

zuki, aj ne ..ri molim te.

SamoObjektivno

pre 10 godina

Greška je bila igrati u Areni, u Pioniru je intimnija, vatrenija atmosfera. Išlo se na finansije, ali to će se platiti eliminacijom...I bolje, da se ne rasipa energija, ionako protiv Himkija ne bi imali šansu. Treba se fokusirati na regionalnu ligu, tu je finale imperativ.

SeRver u transu

pre 10 godina

Jel' ovo Delije navijaju sa Juzne tribine!? Hahahahahah, koja komedija sa vama.Aj sto ste prvo navijali sa gornjeg prstena da ne bi kopirali grobare, pa ste na kraju to i uradili. Ali sto ste ste nacickali na jug - nije mi jasno.
(Delije SeRver, 26. mart 2014 20:09)
Decko jel ti znas strane sveta? Ako ne,pogledaj na ulazu u arenu,pise...
(Beogradjanin, 26. mart 2014 20:18

Decko ti izgleda nikada nisi krocio u Arenu i ako si iz Beograda. Da jesi, znao bi.

nikola

pre 10 godina

Kako god se zavrsi,setite se sta ste pricali za Budjave,najgora ekipa EL,oni i Nanter poluamateri,a eto pobedise vas na neutralnom terenu i sada vode tokom 3 cetvrtina,a Partizan je u Areni u tom periodu vec vodio 25 razlike,a utakmica je takodje bila biti ili ne biti i nama i njima.

BgHQ

pre 10 godina

Koliko smo jednodimenzionalni u napadu.Da li je sada jasno koliko nam Silb nedostaje.On je igrac sa idejom,igrac koji je pravio razliku i s njim smo bili raznovrsniji u napadu.

Goxy

pre 10 godina

Svim srcem navijam za Budjave :) (velja, 26. mart 2014 19:22)

ajd boze pomozi...budiveljnik pobedi... (rac, 26. mart 2014 19:21)


Grobarska mrznja i pakost, nista novo...

manunited

pre 10 godina

Od najavljene ludnice u areni najvise mi se svidelo "ajmo cela hala". hahahahahahahaha..... Nikad jadnije navijanje u areni. Al navijam za vas, mada ne zasluzujete, em se duvate pre meca, em ova zastava, sramno....

Je l vama prijatno kad vidite transparente gde priznaju Kosovo?

Prisutno 24.232 !!!

pre 10 godina

Igramo nervozno , u velikom grču … Arena je lepa , puna i prepuna - ali smo sagoreli , baš srljamo i žurimo !
Ovako loš šut nismo imali u poslednje 2 godine !
A promašaji zicera - NEVEROVATNO , bilo bi 15 - 20 poena više da smo ih realizovali !

Admiral Horatio Nelson

pre 10 godina

Moracemo da naucimo da igramo pod pritiiskom, odakle ovakva trema stvarno mi nije jasno, ako ovako bude protiv Partizana protiv kojeg ce biti 100 puta veci pritisak na fajnal foru, nece biti dobro

Delije SeRver

pre 10 godina

Jel' ovo Delije navijaju sa Juzne tribine!? Hahahahahah, koja komedija sa vama.
Aj sto ste prvo navijali sa gornjeg prstena da ne bi kopirali grobare, pa ste na kraju to i uradili. Ali sto ste ste nacickali na jug - nije mi jasno.

Samsung

pre 10 godina

Samo da preduhitrim dezurne pljuvace,Koji ce da polete ubrzo.Ne zaboravite da ukoliko jedan Tim odigra ocajno dva meca,i pritom prodje u narednu rundu...To je veliki i kvalitetan Tim.

Normalno

pre 10 godina

Koliko ono rekose grobarcici da ima gledalaca u Areneini?REKORD misevi,koji nece biti nikad oboren,pogotovo ne od vas,jer ste sacica placenika.Domaci zadatak za sve.

MVP

pre 10 godina

18 dana brutalne kampanje za 18000 dusa. Pa sad vi vidite gde vam je mesto.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duka, 26. mart 2014 19:55)

Kapacitet Arene? Ima li praznih mjesta?

dusan

pre 10 godina

ruskoj zastavi nije mesto na utakmici srpskog i ukrajinkog tima. nadam se da ce nas debelo kazniti. pre nego sto mi nalupate minuse razmislite sta bi ste mislili da je nama neko razvio hrvatsku ili albansku zastavu preko cele tribine. za sport bez politike!

E-one

pre 10 godina

24000 i kusur,nikad vise na evro-utakmici i ako Zvezda ovo ne predje primice na svoju dusu ogromnu sramotu...I jedni i drugi su ko zecevi poplaseni od publike...

mkrnjic

pre 10 godina

4. četvrtina ... Blažič u Kontri ide na Lavrinoviča ... Raško i Tadija ga prate ...

A Tadija se IZVLAČI na TROJKU ... smejurija od igrača

anbeast

pre 10 godina

Daj, bre, kao da ste juniori. Odsekle vam se noge... Steta...Opustena Zvezda je bolja od budjavih, ali psiha je vazan faktor u such sportu...

Mark

pre 10 godina

A ko je pritisnuo mute, mrtva tisina u areni, citavih 18 000 u najbitnijoj utakmici za FMP Zeleznik u njihovoj istoriji, sramota, pa nije taj Zeleznik preko sveta, pa da dodju u tako malom broju...

Lecite komplekse...

pre 10 godina

rasprodata arena,a samo 16.000 ko ovde laže??? (paja, 26. mart 2014 19:47)


Odakle vama da je 16.000 ljudi sta lazete? Kakve veze ima sajt pa ne broji oni navijace, smesni su vam ti omalovazavajuci komentari...

molestant

pre 10 godina

ko hoce da dobije zvezdu ove sezone treba da uradi samo tri stvari, zatvori reket, odsece Nelsona i igra agresivnije i prljavije od njih.

grobar s kartom br.23578

pre 10 godina

DZABE VAM SVE,ipak ste mali klub..Mi smo Partizan, a ko ste vi..23578, rekord, koji samo mi, grobari, mozemo..To zna ceo svet..A vi, fmpi, ko ste vi

Kolica rolam

pre 10 godina

"Puštanjem" Šilba, najboljeg napadača Zvezde, tim je izgubio ne samo njega, nego i Bobana, jer selekcijom nije stvoren plejmejker koji može obezbediti Bobanu asistenciju. Budiveljnik se mora ovde tući 20 poena, a ne deluje mi da će tako biti. Radonjić i Vukoičić?
(Rade Futog, 26. mart 2014 20:03)

Esi mi Boban?

Rade Futog

pre 10 godina

"Puštanjem" Šilba, najboljeg napadača Zvezde, tim je izgubio ne samo njega, nego i Bobana, jer selekcijom nije stvoren plejmejker koji može obezbediti Bobanu asistenciju. Budiveljnik se mora ovde tući 20 poena, a ne deluje mi da će tako biti. Radonjić i Vukoičić?

zoran

pre 10 godina

Lavrinovic - C. Zvezda = +5 za momek iz Ukrajine....ovi ostali blage veze sa ovim sportom nemaju...koja je to razlika u kvalitetu izmedju pomenutog momka i ostalih igraca...!!!!!!!!!!!

Ovaj Budeveljnik, bez Lavrinovica, nisu ni zonska ekipa...sta reci o Zvezdi..??? Horor.

mkrnjic

pre 10 godina

Kometator reče u II četvrtini "kakva CIGLA Anisimova" ... A naši "dalekomentni" Ciglaši Blažič i Tadija :-)) ...

Ljudi moji koliko god voleo Zvezdu, ali ovaj tim je retko Neinteligentan, ... sami sebe sahranjuju ... i to se ponavlja u svakoj utakmici sa jačim protivnikom ...

pobeda ili poraz mi Nije Važan .. ja tu NE VIDIM IGRU !!!!!!!!!!!

zuki

pre 10 godina

Ruska zastava? Ajd sto ne znate za koga navijate ali sto ne znate u kojoj zemlji zivite... nc, nc.
Nego bitnije od svega je da igrate tu modernu napadacku kosarku, ispod 30 na poluvremenu. Pregrst uigranih akcija, bez sumanutog jurcanja i nerezonskih suteva. Treba vas prekomandovati u Top8 EL da gleda cela evropa tu svemirsku kosarku.

bob

pre 10 godina

E rodjaci, vi se samo napalite protiv Radnickog, izginete za svaku loptu, a gde ste sad...nesto vam ne ide, udario vam pritisak u glavu. Tako ce vam biti i na F4, kakva vasa Evro liga...

Beogradjanin

pre 10 godina

Jel' ovo Delije navijaju sa Juzne tribine!? Hahahahahah, koja komedija sa vama.Aj sto ste prvo navijali sa gornjeg prstena da ne bi kopirali grobare, pa ste na kraju to i uradili. Ali sto ste ste nacickali na jug - nije mi jasno.
(Delije SeRver, 26. mart 2014 20:09)
Decko jel ti znas strane sveta? Ako ne,pogledaj na ulazu u arenu,pise...

Marić Zr

pre 10 godina

U životu nisam video preplašeniju ekipu kao da igraju finale Final4. Katić neviđena katastrofa od igre, ostali isto bruka, trenera nismo ni imali na klupi!

Petar

pre 10 godina

Svim srcem navijam za Budjave :) (velja, 26. mart 2014 19:22)


ajd boze pomozi...budiveljnik pobedi... (rac, 26. mart 2014 19:21)

Ne ocekivalo se da nesto drugo napisete? Pa vi svake nedelje navijate za drugacijeg rivala Zvezde, samo sto smo vam davali da se radujete nebitnim porazima, dace bog da i veceras tugujete..

tuga

pre 10 godina

19:25 je trenutno, i više nego očigledno je da se ovde završava naša evropska avantura. Nemamo prave igrače na pozicijama 3 i 4, i to je najveći problem, zbog kojeg ni ove sezone nećemo osvojiti ništa, kao i uvek.

braca neutralni

pre 10 godina

nisam navijac cz ali bih voleo da prodje dalje jer sam srbin!! ali vise bih verovao u to kad bi mesto radonjica na mestu trenera bio gospodin koji je samo strucni konsultant!
lane kada su ga sklonili sa mesta trenera rekao sam da ce partizan(meni simpaticniji blizanac) uzeti titulu sto tvrdim i za ovu sezonu ! MAKNITE OVOG POLUKVALIFIKOVANOG TRENERA PA DA BUDE NEIZVESNO FINALE ABA LIGE ! SRECNO ZVEZDO DO KRAJA OVE UTAKMICE!

PekiGrobar

pre 10 godina

Kakva bre crna istorija? Za istoriju bi eventualno bilo igrati 1/4 finale Evrolige. Nemojte toliko da potcenjujemo srpsku kosarku koja zna za mnogo vece rezultate pa da 1/4 finale drugorazrednog takmicenja Evrokupa nazivamo istorijom.

Skibo

pre 10 godina

Joj bre kakvu istoriju, isto ovo su vec do ovde stizali radije FMP i Hemofarm. Realno zvezdas sam ali ovo nije nikakva istorija. Cak i da osvojimo EUROCUP opet je Euroliga bitnija.

Zelenilist

pre 10 godina

Ne mogu, koliko god navijao za Partizan celog zivota, da kad nas tim igra protiv stranaca navijam protiv njega, pa makar bila i Komsinica...

Udri ih Komsinice!

Zivela Srbija!!!

Кулен

pre 10 godina

Играаај и бори се...!
Срећно момци вечерас..!
Са вама увек никад против вас..! Навијачи ЦЗ

N-P

pre 10 godina

ZVEZDA JE ZIVOT .. OSTALO ........................................................................................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jovanovic984

pre 10 godina

Sramota me je zbog ovog poteza navijaca pre utakmice. U situaciji kad su Ukrajina i Rusija prakticno gotovo u ratu, oni docekuju ukrajinski klub sa ruskom zastavom preko cele tribine!! Sramota!! Zasto politika da pokvari ovo??
Uostalom,zamislite da su nas 99. za vreme bombardovanja docekivali sa americkom zastavom! Ne bi nam bilo pravo. Potpuno nepotrebna provokacija i milion puta ruzniji gest prema gostima nego onaj Makabijev prema Zvezdi!

Trance

pre 10 godina

Ne obazirite se na provokacije tastatura/android partizanovihh navijaca,to su pakosni ljudi koji misle da ce time nesto da poremete plan, grdno se varaju, mi smo svasta prosli sa Zvezdom da bi radile vase provokacije. Samo mi da prodjemo Budivljenik to je sada najvaznije, a oni? Koga briga za njih..

Z.Stojanović

pre 10 godina

Biće teško, ova Zvezda ne zna da igra velike utakmice, još uvek ne moga da izdrže pritisak, kad to budu mogli kao Partizan biće šampioni.

vlada

pre 10 godina

zvezda za cetvrtinu dala 11, JEDANAEST poena BUDIVELJNIKU, a smejala se kada je Partizan dao 9 ali ekipi Cska iz Moskve. Od mene samo toliko, zelim vam da prodjete dalje.

Ognjen

pre 10 godina

Koliko Budiveljnik igra zrelije sada nego u Evroligi... Jednostavno, sve što se dešava u njihovoj zemlji je probudilo neki inat i ovo je definitivno skroz druga ekipa, mnogo mnogo bolja.

blaf

pre 10 godina

Навијам, стрепим али вјерујем. Срце на терен, имате га. Најјачи смо кад је најтеже. Увијек уз Вас.

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

xaxaxaxaxa ni pola arene xexe
(Nadal, 26. mart 2014 19:17)


Jesi ovo hahaha sam smislio ili ti ipak neko pomogao jer si ubedljivo vodeci kandidat za najgluplji komentar godine!

Jovanovic984

pre 10 godina

Sramota me je zbog ovog poteza navijaca pre utakmice. U situaciji kad su Ukrajina i Rusija prakticno gotovo u ratu, oni docekuju ukrajinski klub sa ruskom zastavom preko cele tribine!! Sramota!! Zasto politika da pokvari ovo??
Uostalom,zamislite da su nas 99. za vreme bombardovanja docekivali sa americkom zastavom! Ne bi nam bilo pravo. Potpuno nepotrebna provokacija i milion puta ruzniji gest prema gostima nego onaj Makabijev prema Zvezdi!

dusan

pre 10 godina

ruskoj zastavi nije mesto na utakmici srpskog i ukrajinkog tima. nadam se da ce nas debelo kazniti. pre nego sto mi nalupate minuse razmislite sta bi ste mislili da je nama neko razvio hrvatsku ili albansku zastavu preko cele tribine. za sport bez politike!

Samo zvezda i niko drugi....

pre 10 godina

Svim navijacima partizana jedno pitanje:
Ako je ovo fmp,da li je onda taj klub oborio rekord po broju gledalaca za koji ste se tako dugo hvalili? I hvala sto nas pratite i sto nam gledate u ledja i u fudbalu i u kosarci..

ZVEZDA SAMPION!

joca

pre 10 godina

Sta bi ovo limenkeeeeeeee!?!!?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (legenda, 26. mart 2014 21:11)
hahahahaha koliko se sad glupo i bedno osecas ti i svi oni koji ste dosli na vest o zvezdi da lecite komplekse,verujem da necete ni imati dovoljno hrabrosti da se vratite na vest al nema veze.

Ilija

pre 10 godina

Au, osedeo sam. Koliko su se samo usrali na ovoj tekmi, svi, svi, ali svi sem Djenke... Ali kakva atmosfera, ovo je dosad nevidjeno nestu na kosarkaskoj utakmici. Bravo Zvezdasi, ponosni smo na sve vas...

Banja Luka

pre 10 godina

MINUT DO KRAJA, MEC SE LOMI, PUBLIKA PEVA MORAVAC
XAXAXA…XAXA
(drogba87, 26. mart 2014 21:11)

Pa bolje i moravac nego dubrovacke trubadure!!!

zarubica

pre 10 godina

Sta bi ovo limenkeeeeeeee!?!!?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (legenda, 26. mart 2014 21:11)

Hahaha... ispala!
Utišao te Dženkins u produžetku!

vlada

pre 10 godina

zvezda za cetvrtinu dala 11, JEDANAEST poena BUDIVELJNIKU, a smejala se kada je Partizan dao 9 ali ekipi Cska iz Moskve. Od mene samo toliko, zelim vam da prodjete dalje.

Zvezda

pre 10 godina

Ovo moze samo Zvezda i niko vise na ovim prostorima.Ovakve navijace,koji su oborili rekored Arene i stici i prestici razliku i pored ocajnog napada i suta,tokom cele utakmice...a sta ce biti kad sut ide,razbicemo sve a od ovog gore ne moze.

Humska 1a = Zagrebačka bb

pre 10 godina

ubija vas budiveljnik, a ubiće vas i partizan na kraju sezone, u finalima; svesni ste svi valjda toga?
(ranGo Unchained, 26. mart 2014 20:52)
A ti jesi svestan koliko si glup ?

thunder

pre 10 godina

Rasprodata arena,a samo 16.000, ko ovde laže???
(paja, 26. mart 2014 19:47)
18 dana brutalne kampanje za 18000 dusa.
(Duka, 26. mart 2014 19:55)
Na zvanicnom sajtu pise 16 000.Toliko
(el loco, 26. mart 2014 19:35)
Pantelije,jel puna Arena?
(Kramer, 26. mart 2014 19:24)

Šta reći a ne nasmejati se na ovakve jadnosti...
Zvezdano martovsko veče!

Uros

pre 10 godina

Dzenkins heroj. Ovi ostali posle tekme slave sa publikom, ali se vide kisele face "ono kad ti neko drugi uradi kontrolni pa dobijes 5"...

24 232

pre 10 godina

Na zvanicnom sajtu pise 16 000.Toliko
(el loco, 26. mart 2014 19:35)
http://live.euroleague.net/gamesjsuleb.aspx?ig=uleb_357&st=90&dp=JEVICF2F42FFFFF1564878762&z=0&X-Forwarded-For=93%2e87%2e149%2e157 Evo ti link pa malo bolje pogledaj sta stoji na zvanicnom sajtu. 24 232! Proveri, proveri slobodno...ne sanjate!

lik

pre 10 godina

Neverovatno kolika mentalna blokada u ovom mecu,potpuno neobjasnjivo,verovatno jedan od najslabijih meceva Zvezde kod kuce ove sezone.Odbrana na nivou,jedini deo igre koji je funkcionisao kako treba.Svaka cast Dzenskinsu,jednostavno Ameri nikada nisu imali taj strah vaznosti meca,oni ljudi igraju pod pritiskom bolje nego u nekoj laganoj utakmici,ljudi jednostavno vole ovakve meceve i moze se slobodno reci da je upravo Dzenkins nosio Zvezdu na ledjima citav mec.Nazalost,sa ovakvom igrom,ovo polufinale je krajnji domet,Uniks je isuvise ozbiljan tim i oni ce ovakve prazne minute Zvezde surovo kazniti.U svakom slucaju,verujem da ce pritisak biti daleko manjiu polufinalu i mozda je to sansa za bolje meceve nego sto su bili sa Budiveljnikom.

Zvezda

pre 10 godina

Ovo moze samo Zvezda i niko vise na ovim prostorima.Ovakve navijace,koji su oborili rekored Arene i stici i prestici razliku i pored ocajnog napada i suta,tokom cele utakmice...a sta ce biti kad sut ide,razbicemo sve a od ovog gore ne moze.

SnagaBelogaGrada

pre 10 godina

Samo da napomenem za sve koji se zale na rusku zastavu, bio je ispisan transparent na ruskom: U slavu Rusije, Ukrajine i Srbije.
Mi smo slovenski narodi i ne treba da se delimo. Lepa poruka Delija.

Ryber Palunko

pre 10 godina

Dzenkins, Nelson, Katic, Blazic, Radenovic... Buducnost srpske kosarke!
(Bob Rock, 26. mart 2014 21:39)

Eksplozija grobarskog duha biblijskih razmjera!!! 'Stand-up' komičari širom vaseljene kidaju ligamente koljena hrleći u Humsku, ne bi li se napili nepresušnog izvora bijeločarapanske duhovitosti.

groblje ko groblje

pre 10 godina

Sta bi ovo limenkeeeeeeee!?!!?!
(legenda, 26. mart 2014 21:11)

Sto ne sacekas kraj utakmice ko sav normalan svet jel vis sad kolko si ispao glup!?

Goxy

pre 10 godina

Svim srcem navijam za Budjave :) (velja, 26. mart 2014 19:22)

ajd boze pomozi...budiveljnik pobedi... (rac, 26. mart 2014 19:21)


Grobarska mrznja i pakost, nista novo...

Sir Oliver

pre 10 godina

Jel' ovo Delije navijaju sa Juzne tribine!? Hahahahahah, koja komedija sa vama.
Aj sto ste prvo navijali sa gornjeg prstena da ne bi kopirali grobare, pa ste na kraju to i uradili. Ali sto ste ste nacickali na jug - nije mi jasno.
(Delije SeRver, 26. mart 2014 20:09)
Da si ikada zakoračio u Arenu ili da si imao pozitivnu ocenu iz geografije znao bi da je to severna strana, tako da ne lupaš nego da se priupitaš ko je na pogrešnoj strani!!!!!!!!!!

doktor

pre 10 godina

zasto ste toliko zli?shvatite,vase je proslo.sve i da osvojite titule i ove godine,strah i bol koji ste trpeli vam govori da je vase proslo!

Ilija

pre 10 godina

Ovaj prolaz je veoma vazan, pre svega zbog finansijske inekcije, kao i nove koja dolazi za nedelju dana. Ali vazan i zbog cinjenice da u polufinalu protiv Uniksa nismo favoriti, a kad je tako igraci ce verujem igrati mnogo lakse i rasterecenije. Ovo veceras je bio nevidjeno prevelik pritisak na njima koji ih je kocio celu utakmicu. Na kraju nas je i Bog pogledao, ona blokada Lavrinovica, pa srecno osvojena lopta, pa potom izgubljena lopta Ukrajinaca, sto nam je omogucilo napad, pa posle kosa Djenke otvoreni sut Lavrinovica koji srecno nije usao... Posle toga je bilo jasno da cemo nekako dobiti... Radujte se Zvezdasi, ovo je veliki uspeh, tugujte grobari tastaturasi isfrustrirani nakon pada rekorda i poraza vaseg favorita...

ЛанеБг

pre 10 godina

Џенкинс је чудо и свака част Звезди, али ово нажалост показује да српска кошарка цркава лагано. Да није странаца, посебно америчких играча, Звезда и Партизан не би могли ни први круг у било ком европском такмичењу да прођу. Некад су наши кошаркаши имали м... а гледај сад, шоњице све, упишке се чим загусти. Амери једини имају петље. Ужас!

slavija ceka titulu

pre 10 godina

Katic je resio mec kada je dobio 5 licnu gresku.Da nije izasao izgubili bi lagano,neverovatan tip!!! [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sabaja, 26. mart 2014 22:19)

Najtacniji opis same utakmice! Ali atmosfera je bila nestvarna...

Delije SeRver

pre 10 godina

Jel' ovo Delije navijaju sa Juzne tribine!? Hahahahahah, koja komedija sa vama.
Aj sto ste prvo navijali sa gornjeg prstena da ne bi kopirali grobare, pa ste na kraju to i uradili. Ali sto ste ste nacickali na jug - nije mi jasno.

E-one

pre 10 godina

24000 i kusur,nikad vise na evro-utakmici i ako Zvezda ovo ne predje primice na svoju dusu ogromnu sramotu...I jedni i drugi su ko zecevi poplaseni od publike...

One night in May

pre 10 godina

Omaz!!!

Znamo da ste se ponadali, ali uzalud! Znamo da smo vam mrznju pretvorili u patnju...rekord je pao, ne drzite ga vise, hvala Bogu, NIKAD vise necete ni drzati rekord!

Jer je vas je malo...statisticka greska...nas ima vise i znamo da patite zbog toga. I to se nece promeniti, tako je od osnivanja i tako ce biti zauvek. Rekorde drzimo mi!!

dzaja

pre 10 godina

tamo negde 2026 mocicete da se spradate sa PARTIZANOM.jos ste mali...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (shadows, 26. mart 2014 22:19)

Kao i vi u fudbalu 2890. godine

Svako ima svoju tuznu pricu

pre 10 godina

Koliko su ljubomorni ovi grobari. Te nije puna Arena, te nebitna utakmica, te ovo, te ono... Ali sto bi se reklo, ljubomorne duse mogu samo da nam ....

djokica

pre 10 godina

zenkins, Nelson, Katic, Blazic, Radenovic... Buducnost srpske kosarke!
(Bob Rock, 26. mart 2014 21:39)

Ti se kao brines za srpsku kosarku....weserman, dalo, bertrans, lovrenj, kinzi...sve reprazantivci...
koga bre bole za to...vidi malo man city, chelsea, barca, real....bas im stalo do podmladka...nasi ionako zapale cim su punoletni,,nedovic..andjusic..

santa justa

pre 10 godina

Uffff, kao da sam orao njivu ceo dan. Ocajno smo odigrali 36 min, a odlicno zadnjih 9. To je odlika velikih ekipa a mi to polako postajemo.

Prisutno 24.232 !!!

pre 10 godina

Igramo nervozno , u velikom grču … Arena je lepa , puna i prepuna - ali smo sagoreli , baš srljamo i žurimo !
Ovako loš šut nismo imali u poslednje 2 godine !
A promašaji zicera - NEVEROVATNO , bilo bi 15 - 20 poena više da smo ih realizovali !

Darkstar

pre 10 godina

Koji Slepci. Rasprodati celu ekipu od ovih nikad nista nece biti.
(Lobotomija Svesti, 26. mart 2014 21:11)

Jedino s čim se slažem je tvoj 'nick'.

manunited

pre 10 godina

Od najavljene ludnice u areni najvise mi se svidelo "ajmo cela hala". hahahahahahahaha..... Nikad jadnije navijanje u areni. Al navijam za vas, mada ne zasluzujete, em se duvate pre meca, em ova zastava, sramno....

Je l vama prijatno kad vidite transparente gde priznaju Kosovo?

Buhahahaha

pre 10 godina

"DZABE VAM SVE,ipak ste mali klub..Mi smo Partizan, a ko ste vi..23578, rekord, koji samo mi, grobari, mozemo..To zna ceo svet..A vi, fmpi, ko ste vi"

Polako prijatelju, uzmi casu vode

Pa jeste li ???????????

pre 10 godina

Ja imam samo jedno pitanje: tamo negde pred pogotak Dženkinsa za produžetak...JESTE SE PONADALI TOPALOVIĆI ?????!!!!!!!!!!

REP.SRPSKA

pre 10 godina

cestitke mojoj Zvezdi.al moram opet da pisem,jer mi nije objavljen komentar jutros.ne znam zasto.samo sam se osvrnuo na natpise navijaca partizana.da vise prestanu sa prozivanjem FMP,Limenke itd.pa jednostavno udjete u sajt Eurolige i tamo lijepo pise za Zvezdu,titule,kupovi,godina osnivanja.prema tome FMP to nije osvojio prije 30 god,jednostavno jer je to Zvezda.a vi pucajte od muke.jos jednom cestitke za MOJU ZVEZDU.

Dabu

pre 10 godina

Zanimljiva situacija se ponavlja kod svake zvezdine utakmice. U toku utakmice javljaju se silni grobari, a posle nema nijednog. Naravno, ako si već jednom ispao glup, ne moraš i drugi put iste večeri.

Zelenilist

pre 10 godina

Ne mogu, koliko god navijao za Partizan celog zivota, da kad nas tim igra protiv stranaca navijam protiv njega, pa makar bila i Komsinica...

Udri ih Komsinice!

Zivela Srbija!!!

Цоа

pre 10 godina

Непроцењиво је што су се гробари унапред понадали, а онда им Џенкинс објашњава неке ствари, а још више су пукли због обореног рекорда, Браво Звездо !!

prekoOkeanskeDelije

pre 10 godina

Grobari, ovog puta ste stvarno zagrizli :-)
Najveca uzivancija mi je da dan nakon Zvezdine utakmice natenane ponovo otvorim stotine vasih zlobnih komentara i pokusam sebi da docaram razocarenje koje mora da ste osetili nakon novog Zvezdinog trijumfa. Nije vam lako.
Sto se nas tice, vidi se koliko nam nedostaje jos jedan igrac sa Djenkinim m_dima; neko ko ce da preuzme odgovornost kad se ostali svezu. To je trebalo da bude Shilb, ali...
Sve u svemu, uz finale ABA lige i titule u KLS, ova sezona je za pamcenje. A vi kako ste?

Mоје мишљење

pre 10 godina

Razocaran sam igrom Zvezde veceras. Jeste da nije lopta htela u kos, da je bilo nervoze, straha, previse izgubljenih lopti, ali da se igra toliko plasljivo i bezidejno u napadu, to mi je neverovatno. Pa vezbate li vi neke akcije na treninzima? Sve se svodilo samo na to sta ce Katic ili eventualno Djenka da solo igrom urade u napadu. Srecom, jaka odbrana nam je donela ovu pobedu, ali skeptican sam prema mogucnostima tima za vece domete ako se dalje bude ovako igralo. NAPRED ZVEZDO!
(grunf, 26. mart 2014 22:26)
Замисли када би сваку утакмицу одиграли перфектно, то би било идеално.

Batko

pre 10 godina

Na vest o nebitnoj utakmici Partizan-Bajern 590 komentara.
Na vest o historijskoj utakmici FMPa, ni blizu toliko.
Hvala bogu da ima navijaca Crvene Zvezde koji ne pristaju da podrzavaju Covicev privatni klub sa pozajmljenim simbolima Zvezde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Budimo realni iako smo panteri, 26. mart 2014 22:01)

Razumem...teško ti je...ali ,biće to ok ...sutra je novi dan, novo saopštenje maga da su se galaksije urotile protiv vas...zato,ako mozes na spavanje, bice ti lakse

Dax

pre 10 godina

da nisu vam bili stranci,izgubili bi mnogo razlike
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mkd, 26. mart 2014 22:05)

Da znas da pises bio bi pismen...

Liberal

pre 10 godina

Nisam bi Delija ni Grobar ali sam iz Srbije te za sve nase ekipe navijam do poslednje sekunde! Jos veceras Nole da opere ovog Skota i SRBIJA DO TOKIJA!!! PERI BRE!!!

Trance

pre 10 godina

Ne obazirite se na provokacije tastatura/android partizanovihh navijaca,to su pakosni ljudi koji misle da ce time nesto da poremete plan, grdno se varaju, mi smo svasta prosli sa Zvezdom da bi radile vase provokacije. Samo mi da prodjemo Budivljenik to je sada najvaznije, a oni? Koga briga za njih..

Stri le

pre 10 godina

Nas trener je potpuno nedorastao za veliko talkmicenje. On Marjanovica onoliko drzi na klupi. Ostali igraci treba malo da se opuste i igraju kosarku. Skamenili su se, napad je bio potpuno bezidejan, a onda je Dzenkins ... i buuum!

mufljuz

pre 10 godina

Dzenkins, Nelson, Katic, Blazic, Radenovic... Buducnost srpske kosarke!
(Bob Rock, 26. mart 2014 21:39)

Lovernj, Vesterman, Dalo, Bertans, Kinzi... SRAMITE SE ZADNJICE KAD OBRAZA NEMATE !!!

tata,laza i pecko,zvezdasi

pre 10 godina

Sve,sve ali KAKO JE SAMO ADMIRAL ZALEPIO LAVRINOVICA!!!U sportu moras imati srece ali i ekipu koja ima pobednicki mentalitet.Pozdrav svim delijama!

Trancer

pre 10 godina

A po cemu istorijsko? Koliko se ja secam, ovaj klub je pod starim imenima (Refleks,FMP) vec igrao polufinala ULEB Kupa? (DJAVOLI, 26. mart 2014 19:06)

Jel to najbolje sto ste tastatura grobari uspeli da smislite? Ma patite bre, tek cete da patite...

zex

pre 10 godina

Sta bi ovo limenkeeeeeeee!?!!?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (legenda, 26. mart 2014 21:11)
hajde objasni nam sta je bilo

zvezdas

pre 10 godina

Dzenkins,Nelson,Blazic da li ce ova Diva napravi nekog srpskog reprezentativca ili ce Dule da im uvali omaz
(Sale, 26. mart 2014 21:55)
Westerman,Lovernj,Dalo,Bertans da li ce ova Vizura da napravi nekog srpskog reprezentativca ili ce Dzenkins i dalje da vas terorise

dacha

pre 10 godina

Pali ste na zapadnu propagandu! Vise od 60% Ukrajinaca podrzava Ruse tako da Ruska zastava nije nikakva provokacija! Ukrajna je pred vratima rata jer zapadne zemlje tako hoce, trenutna vlada Ukrajine je dovedena na vlast pucem i nelegalno uz pomoc zapada! Jedino ako su Ukrajinci ti sa zapada...a sta su Ukrajinci sa istoka! Njima ta Ruska zastava prija! Molim vas ne nasedajte na pruce CNN-a, i BBC-a.

All Star

pre 10 godina

Hvala ti Boze sto si veceras usrecio ovoliki broj ljudi! Neka se u svetu kosarke prica malo i o Crvenoj Zvezdi!!! Zasluzili smo..!

Србин

pre 10 godina

@ Svim srcem navijam za Budjave :)
(velja, 26. mart 2014 19:22)

Ееее буђави Вељо, мора да си навијач оног тима што је настао у Загребу и што му је председник био Фрањо Туђман?

Iha

pre 10 godina

Sipajjjjj Djeenkaaaaaaa!!!!!!

kad ce grobari da shvate da je nama i arena mala!

laku noc Partizani idem da se napijem! Zvezdo cu da riknem jednog dana zbog tebe!

Mоје мишљење

pre 10 godina

Bilu su po vama najgori tim u euroligu a evo zamalo da vas dobiju.Uniks ce ovo da razmontira samo opusteno nemate sta da trazize u Kazanju.
(Djenka snima film Kinzi glavni glumac, 26. mart 2014 22:28)
Иди на спавање касно је.

amd

pre 10 godina

Iznad ruske zastave je bila parola:"Slava Rusiji, Ukrajini i Srbiji", tako da nema potrebe mnogo da talasate. Sve korektno, prema svima!
A Zvezda? Sta reci.... A Delije? Sta reci....

Samo ti!

shone025

pre 10 godina

Zvezda u polufinalu evrokupa,oboren rekord gledanosti svih ulebovih
takmicenja. Lepo je veceras biti zvezdas...
Hvala ti Zvezdo,hvala vam navijaci,hvala ti majko Srbijo...

Patrick Ewing

pre 10 godina

Sta bi ovo limenkeeeeeeee!?!!?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (legenda, 26. mart 2014 21:11)

Nešto si rekao KK BEŽANIJO?

Бразил,нама не треба Бразил

pre 10 godina

Ђенка ме спасао инфаркта.. и шлога....Напрњд Звездоооо

Realno

pre 10 godina

Ceo Zeleznik u transu.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (Batko, 26. mart 2014 21:42)
Cela Srbija,sine,osim sacice jadnika,koji su pogresno zaslepljeni i zaludjeni...i ne koristi tudje nikove da se potpisujes,ispadas glup.

Ognjen

pre 10 godina

Koliko Budiveljnik igra zrelije sada nego u Evroligi... Jednostavno, sve što se dešava u njihovoj zemlji je probudilo neki inat i ovo je definitivno skroz druga ekipa, mnogo mnogo bolja.

Admiral Horatio Nelson

pre 10 godina

Moracemo da naucimo da igramo pod pritiiskom, odakle ovakva trema stvarno mi nije jasno, ako ovako bude protiv Partizana protiv kojeg ce biti 100 puta veci pritisak na fajnal foru, nece biti dobro

Normalno

pre 10 godina

Koliko ono rekose grobarcici da ima gledalaca u Areneini?REKORD misevi,koji nece biti nikad oboren,pogotovo ne od vas,jer ste sacica placenika.Domaci zadatak za sve.

misa024

pre 10 godina

A po cemu istorijsko? Koliko se ja secam, ovaj klub je pod starim imenima (Refleks,FMP) vec igrao polufinala ULEB Kupa?(DJAVOLI, 26. mart 2014 19:06)

Ti se majstore slobodno prisecaj,ali Zvezda je u polufinalu...

Suntavilo

pre 10 godina

Ruska zastava nije provokacija "glupani" na gornjem prstenu u isto vreme stajao je transparent "Srbija, Ukrajna, Rusija, braca..." Kad vec sedite kuci i gledate utakmici pogledajte malo bolje, a ne odma negativan komentar.....

Zvezda jedina prava institucija Srbije

pre 10 godina

Koliko paćenika večeras hahaha! U hali je bukvalno na svako mesto dolazilo po dvoje! Ne smeju iz Zvezde da kažu da ih ne bi kaznili ali bilo je sigurno 30.000 ljudi. A vi licemeri zaslepljeni mržnjom crknite od muke, tačno osećam kako ste plakali kad je Dženkins rešetao! Bravo Zvezdo!!!

Djenka snima film, a Grobari u ulozi Kristine

pre 10 godina

@Sta bi ovo limenkeeeeeeee!?!!?!
(legenda, 26. mart 2014 21:11)


Ne znam na sta tacno mislis, za nekoga polufinale, a za nekog jos jedna nesanica u najavi nestasica kompleksana u svim apotekama, i traumaticno navikavanje na godine koje dolaze!!! ;-)

Lošmi

pre 10 godina

E kada sad samo zamislima one koji imaju najviše pluseva zato što ostavljaju komentare za vreme utakmice. A ti kreneš iz Arene, prošli dalje, oborili im rekord po broju navijača, nisu videli zastavu Ukrajina, Rusija, Srbija...i boli te uvo za sve...a Djenka kralj...:))

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

xaxaxaxaxa ni pola arene xexe
(Nadal, 26. mart 2014 19:17)


Jesi ovo hahaha sam smislio ili ti ipak neko pomogao jer si ubedljivo vodeci kandidat za najgluplji komentar godine!

Nemanja

pre 10 godina

Da derviska muka bude veca Zvezda je prestgila Partizan na ulebovoj rang listi. http://eurokorbo.blogspot.com.es/p/ranking-uleb.html

Pavle

pre 10 godina

Na vest o nebitnoj utakmici Partizan-Bajern 590 komentara.
Na vest o historijskoj utakmici FMPa, ni blizu toliko.
Hvala bogu da ima navijaca Crvene Zvezde koji ne pristaju da podrzavaju Covicev privatni klub sa pozajmljenim simbolima Zvezde.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Budimo realni iako smo panteri, 26. mart 2014 22:01)
evo nas polako pristizemo iz arene ... jel si cuo koliko sad glasi rekord ARENE???

Z.Stojanović

pre 10 godina

Biće teško, ova Zvezda ne zna da igra velike utakmice, još uvek ne moga da izdrže pritisak, kad to budu mogli kao Partizan biće šampioni.

Marić Zr

pre 10 godina

U životu nisam video preplašeniju ekipu kao da igraju finale Final4. Katić neviđena katastrofa od igre, ostali isto bruka, trenera nismo ni imali na klupi!

Čarls

pre 10 godina

Grobari, mar* sa sajta. Ovo je Zvezdina vest. Ovo nije derbi i vaše jeftine, sramne, bezlične provokacije.
Ovo je Zvezdina veličanstvena pobeda. Ovo je jedno od najboljih navijanja na košarkaškoj utakmici. I fantastični Dženkins.
I ko nije video, gore, iznad ruske zastave (za koju inače nisam) bio je natpis "Mi Rusi, Ukrajinci i Srbi", na ruskom napisano.

anbeast

pre 10 godina

Daj, bre, kao da ste juniori. Odsekle vam se noge... Steta...Opustena Zvezda je bolja od budjavih, ali psiha je vazan faktor u such sportu...

JohnyJ

pre 10 godina

Честитке од једног Гробара, напред Србија!

ПС А Човић и сви бивши и садашњи политичари, руке к себи и што даље од нашег спорта!

Brondby

pre 10 godina

Au sada doco iz arene neverovatna atmosfera izgubio sam glas od navijanja svaka cast Zvezdi. Sada se okrecem mom Brondbyu do pobede idemo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

veliki strumf

pre 10 godina

Neutesni grobari sve nade sada polazu u Uniks. Jadnih li pacenika! Dok mi igramo polufinale u Evropi vi se borite da ne budete poslednji u grupi. Koprcali ste se do zadnjeg kola za F4, a mi to resili pre 2 meseca. Pa sta i ako ispadnemo od Uniksa - sigurno necemo gubiti sa -42 i -32!

ilic lugano

pre 10 godina

Cestitke komsije na pobedi!!Samo se ona broji!!!
Uz dosta srece,al i ona prati hrabre!!!
Volim Partizan al ne mrzim druge!!!
Pozdrav za druga Batka!!!

Stucker

pre 10 godina

Veceras su Crvena zvezda i Budiveljnik usli u istoriju evropske kosarke.
Ovakva dramaticna utakmica,produzeci, plus rekord u broju gledalaca koji nije vidjen do sada je velicanstven utisak. Bas mi je milo veceras zbog svega.
Hvala ti Zvezdo sto postojis, vecno zaljubljen u tebe!

CR7

pre 10 godina

Bravoo Djenka,covek ima veliko srce i mu*a.A vi Grobari,zar imate toliko kompleksa,iskulirajte nas veceras.Ovakav Budivelnik bi vas razbio sada,jer to nije ista ekipa od pre par meseci.

Nemanja

pre 10 godina

Katastrofalna utakmica ali velika pobeda! Moramo da podignemo formu inace ce nas Uniks ugaziti... Ako kojim slucajem udjemo u finale, a tamo nam Valensija bude protivnik, revans se igra u Beogradu, ne mogu da zamislim taj spektakl!

Kolica rolam

pre 10 godina

"Puštanjem" Šilba, najboljeg napadača Zvezde, tim je izgubio ne samo njega, nego i Bobana, jer selekcijom nije stvoren plejmejker koji može obezbediti Bobanu asistenciju. Budiveljnik se mora ovde tući 20 poena, a ne deluje mi da će tako biti. Radonjić i Vukoičić?
(Rade Futog, 26. mart 2014 20:03)

Esi mi Boban?

Jenkins Charles

pre 10 godina

Fala puno svi vi. Ja voli vas kada pljujete Zvezda. Mi sada pobedili i prosli dalje, vi tu sedeli i gledali nas. 24.300 razlog da vi ne spavate nocas. Sve lepo i sve dobro, sem vama u glava.

CZV

pre 10 godina

TO MI RECIII !!!!!!!!NAPRED ZVEZDO TEBE VOLIM JAAAA !!!!!!!!! NAPRED ZVEZDO TI SI NAJBOLJA,TEBE VOLIM JA JER SI NAJBOLJA,JER SI MOME SRCU NAJDRAŽA!!!!!!!!NAPRED ZVEZDO ZGAZI I UNIKS!!!!!!!ZVEZDO VOLIM TE!!!!!!!!!

'

pre 10 godina

@18 dana brutalne kampanje za 18000 dusa. Pa sad vi vidite gde vam je mesto.
(Duka, 26. mart 2014 19:55)

O čemu ti mučeniče zboriš? Možda o skoro 25000, srušenim SVIM(!!!) rekordima, veličanstvenoj atmosferi?
Ako je tako onda ok... ako nije žalim te. Iskreno.

Cofi

pre 10 godina

Djenka je sampion!Kakva igracina,kakvo srce!Bravo Djenka Srbine!Bravo Zvezdo,bravo Delije!BRAVO,BRAVO,BRAVO!Isto je najvaznije-postali smo TIM!Jos kada se oporavi Mitrovic i proigra Lipovij to ce biti tim snova!Crvena Zvezda-tim snova!Osvajamo sve!SVEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Skibo

pre 10 godina

Joj bre kakvu istoriju, isto ovo su vec do ovde stizali radije FMP i Hemofarm. Realno zvezdas sam ali ovo nije nikakva istorija. Cak i da osvojimo EUROCUP opet je Euroliga bitnija.

Pampur

pre 10 godina

Ljudi mi sa ovakvom igrom nemamo ni 1% šanse protiv Uniksa. Pa oni sve gaze sa po 20 razlike i jači su od ovih Ukrajinaca 10 puta. Jedino Čović da danas, sutra pronađe još dva Dženkinsa jer osim njega svi ostali su se neviđeno obrukali večeras. Pre svega sam realan. Žao mi je jer sam do večeras mnogo verovao u naš tim ali večeras smo doživeli otrežnjenje ako razumete šta hoću da kažem, pobedili smo ali ovo ništa ne valja.

VUKOTA

pre 10 godina

Svaka čast celoj Crveno-beloj Armiji Navijača,bio je ovo istinski spektakl,čast mi je bilo da sam bio deo toga 24232 !!! Stručnom štabu i Igračima a posebno Đenki kapa do poda !!! Braćo DELIJE uživajamo u ovom slavlju i pobedi.TO Zvezdooo breee...

Neko

pre 10 godina

Svaka cast komsije,igrali ste kriminalno,a opet pobedili.Kad ste ovo izvukli ne bi me cudilo da osvojite evrokup,mada su Uniks i Valensija dosta jaki.

plankton

pre 10 godina

Bravo na teskoj pobedi !
U Zvezdi sem Djenke niko nema srce i pola metra nize locirane organe za hrabrost. Naravno i znanje. Bravo Djenka legendo !!!!

Simonovic, Lazic i Dagicevic sluze za protokol da ispune petorku, jer sa njma na terenu nazalost igramo sa cetri igraca.
Radonjic apsolutno neopravdano zapostavlja Bobija.

Navijaci - svaka cast zvezdasi na odazivu i podrsci !!! Delije, nikakvo izdanje, izbor pesama i balada kao za sahranu. Sporo i bez dinamike. Ovo vam kaze neko ko je napisao jednu od popularnih pesama koju pevate. Jedna od kratkih i brzih pesama iz devedesetih bi srusila krov arene, balade ostavite za druge sportove

Bosko

pre 10 godina

Svaka cast za ambijent i veliki uspeh Crvene Zvezde. U preostalih 7 utakmica 1/4 eurokupa ukupno je bilo manje ljudi nego sto je veceras bilo u Areni..

mesni narezak

pre 10 godina

@Bob Rock
Musli,Gagic,Lovernj,Bertans,Kinzi,Dali,Pavlovic,Tepic i onaj drugi Francuz,zaboravio sam ime...mislim da ce ovo biti najjaca reprezentacija Srbije u poslednjih par decenija...fala Bogu na partizanu i njegovim talentima...

Darko

pre 10 godina

24323. Uzivajte mali misevi.
(BeliAndjeo, 26. mart 2014 20:44)

Verujem da i vi uživate u "omažu" kako reče vaš gazda. Aj' pa da pređete u vođstvo na 4 do kraja, da poštedite prste malo...

Milivoje

pre 10 godina

Preveliki pritisak, igranje u grču... Sreća i Dženkins na kraju. Neki igrači zaista nisu za Zvezdu. Nije mi jasno kako groblje može porediti njihovu utakmicu protiv buđavih sa ovom u kojoj nema popravnog. Smehotres.

tuga

pre 10 godina

19:25 je trenutno, i više nego očigledno je da se ovde završava naša evropska avantura. Nemamo prave igrače na pozicijama 3 i 4, i to je najveći problem, zbog kojeg ni ove sezone nećemo osvojiti ništa, kao i uvek.

Dragan

pre 10 godina

Ne mogu da se otmem utisku da je Zvezda dobila utakmicu bez igre, u stvari na suvi kvalitet pojedinaca, u ovom slučaju Dženkinsa. Setite se kada ste zadnji put videli neki izgrađeni kolektivni Zvezdin napad.

vidovit i talican za zvezdu

pre 10 godina

Molim moderatora da objavi text a navijace zvezde da kliknu 2000 pluseva za mene.Zasto?Evo story....ukljucih b92 kad ono 31-21 za bud i krenuh da gledam...i zvezda poce da ih stize...5 min pred kraj rekoh tekmu ce odluciti ispustanje lopte od strane bud i gle cuda posle promasene trojke i totalno izgubljene situacije 9 sekundi pred kraj njihov bek ispusti loptu i zveda pobedi.....Ja vec znam rezultat protiv uniksa,pratite forum i sve ce te znati...sve vas volim delije.

Mister No

pre 10 godina

Idemooo…oo po najvecu pobedu u istoriji srpske klupske kosarke.
(Dragan, 26. mart 2014 20:57)
Cestitam na pobedi i plasmanu u polufinale ali za ovu glupost si zasluzio medalju. Stvarno

EEEEE

pre 10 godina

Da smo izgubili to bi bio veliki gubitak, a sad kad smo pobedili nije nista veliko. Nemoj tako grobo moj pa neeemoooj. :) Odluci se.

Neutron

pre 10 godina

AAAAUUUU!!!! Odahnuh. Bravo Zvezdo! Ono je bila izgubljena utakmica. Kakva sreca, ali i kakvo srce na kraju! Joooj, ne znam vise sta da kazem, sem da mi onaj Slovenac ponekad ide malo na zivce. U onom napadu 3 na 1 Katic mu je dobro podkresao pod brk. I treba tako. Dobar je on igrac i dobar je za Zvezdu ali u pravoj meri. Ovak Katic bi bio dobar kapiten. Smirio ga instant. No, ostavimo to sada i radujmo se neverovatnoj pobedi. BRAVO MOMCII!!

Bravo Delile

pre 10 godina

Neverovatan meč. Svaka čast Djenki ali ipak, po meni, najsvetiji detalj utakmice je zastava i parola na početku. Da ste dobro pogledali zapazili biste i parolu podrške ukrajinskom narodu, tako da analogija sa američkom ili nekom drugom zastavom na našem gostovanju nikako ne ide.

mkrnjic

pre 10 godina

Kometator reče u II četvrtini "kakva CIGLA Anisimova" ... A naši "dalekomentni" Ciglaši Blažič i Tadija :-)) ...

Ljudi moji koliko god voleo Zvezdu, ali ovaj tim je retko Neinteligentan, ... sami sebe sahranjuju ... i to se ponavlja u svakoj utakmici sa jačim protivnikom ...

pobeda ili poraz mi Nije Važan .. ja tu NE VIDIM IGRU !!!!!!!!!!!

grunf

pre 10 godina

Razocaran sam igrom Zvezde veceras. Jeste da nije lopta htela u kos, da je bilo nervoze, straha, previse izgubljenih lopti, ali da se igra toliko plasljivo i bezidejno u napadu, to mi je neverovatno. Pa vezbate li vi neke akcije na treninzima? Sve se svodilo samo na to sta ce Katic ili eventualno Djenka da solo igrom urade u napadu. Srecom, jaka odbrana nam je donela ovu pobedu, ali skeptican sam prema mogucnostima tima za vece domete ako se dalje bude ovako igralo. NAPRED ZVEZDO!

MVP

pre 10 godina

18 dana brutalne kampanje za 18000 dusa. Pa sad vi vidite gde vam je mesto.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duka, 26. mart 2014 19:55)

Kapacitet Arene? Ima li praznih mjesta?

Go Tipsa

pre 10 godina

Frka braćo grobari. Vidim uživate u našim mukama. Sad ćete i vi brzo da dodjete na red. Samo polako.

Sve ćemo da vam uzmemo i to ne samo ove godine nego narednih 10 godina.

Krki

pre 10 godina

stvarno ne kontam da boban uopste nije igrao u drugom poluvremenu,zvezdas sam i ovo je veliki uspeh da je forsiranje raska moglo da nas kosta poraza...prilicno pratim kosarku vec 20 tak godine i misljenja sam da se uz dobro vodstvo ova utakmica mogla rijesiti znatno ranije...al opet pobedi se ne gleda u zube :)

Rade Futog

pre 10 godina

"Puštanjem" Šilba, najboljeg napadača Zvezde, tim je izgubio ne samo njega, nego i Bobana, jer selekcijom nije stvoren plejmejker koji može obezbediti Bobanu asistenciju. Budiveljnik se mora ovde tući 20 poena, a ne deluje mi da će tako biti. Radonjić i Vukoičić?

BLEACH

pre 10 godina

POZOVI ME KAD TI TREBAM JA
U OVOJ RUPI IZMEDJU VEKOVA
DA ZAJEDNO STIGNEMO DO SNA
SAMI NA RASKRSNICI SVETOVA
I DAJ MI ZNAKE
DOVOLJNO JAKE
DAJ MI SNAGE I HRABROSTI
STO NE MOZE NIKO MOZES TI!
SILNAAAAAAAAAAAA ZVEZDAAAA!!!!!

vlada delija

pre 10 godina

obaramo rekorde ne samo u areni,vec i u komentarima :-) Zvezdo samo hrabro i da ove sezone osvojimo sveeeeeeee!!!
grobari mrsshh u rupu,nije vam mesto ovde.!.!.!.

Beogradjanin

pre 10 godina

Jel' ovo Delije navijaju sa Juzne tribine!? Hahahahahah, koja komedija sa vama.Aj sto ste prvo navijali sa gornjeg prstena da ne bi kopirali grobare, pa ste na kraju to i uradili. Ali sto ste ste nacickali na jug - nije mi jasno.
(Delije SeRver, 26. mart 2014 20:09)
Decko jel ti znas strane sveta? Ako ne,pogledaj na ulazu u arenu,pise...

zuki

pre 10 godina

Ruska zastava? Ajd sto ne znate za koga navijate ali sto ne znate u kojoj zemlji zivite... nc, nc.
Nego bitnije od svega je da igrate tu modernu napadacku kosarku, ispod 30 na poluvremenu. Pregrst uigranih akcija, bez sumanutog jurcanja i nerezonskih suteva. Treba vas prekomandovati u Top8 EL da gleda cela evropa tu svemirsku kosarku.

mkrnjic

pre 10 godina

4. četvrtina ... Blažič u Kontri ide na Lavrinoviča ... Raško i Tadija ga prate ...

A Tadija se IZVLAČI na TROJKU ... smejurija od igrača

Blokovi

pre 10 godina

Razočaran sam!!!! Sve zec do zeca, neviđeni strah... Samo Radenović nešto odigrao ostali katastrofa! Katić bruka, izblamirao se kao početnik odigrao! Trenera kao da nismo ni imali na klupi!

nikola

pre 10 godina

Kako god se zavrsi,setite se sta ste pricali za Budjave,najgora ekipa EL,oni i Nanter poluamateri,a eto pobedise vas na neutralnom terenu i sada vode tokom 3 cetvrtina,a Partizan je u Areni u tom periodu vec vodio 25 razlike,a utakmica je takodje bila biti ili ne biti i nama i njima.

blaf

pre 10 godina

Звезда је име шампиона и дефинитивно наш највећи клуб. Игра уопште није за похвалити али разултат јесте а то је најважније. Имамо прилику да се поправимо и не сумњам да ћемо је искористити. Напријед, увијек уз Вас.

PekiGrobar

pre 10 godina

Kakva bre crna istorija? Za istoriju bi eventualno bilo igrati 1/4 finale Evrolige. Nemojte toliko da potcenjujemo srpsku kosarku koja zna za mnogo vece rezultate pa da 1/4 finale drugorazrednog takmicenja Evrokupa nazivamo istorijom.

Samsung

pre 10 godina

Samo da preduhitrim dezurne pljuvace,Koji ce da polete ubrzo.Ne zaboravite da ukoliko jedan Tim odigra ocajno dva meca,i pritom prodje u narednu rundu...To je veliki i kvalitetan Tim.

Staridz

pre 10 godina

Ljudi sta je ovooo boze hvala ti sto sam ZVEZDAS

NIKO ZVEZDO NEMA TO STO IMAS TI!

Kako divno vece hvala vam igraci treneru covicu vucicu navijaci svi smo mi jedna velika porodica zvana CRVENA ZVEZDA.

grobar s kartom br.23578

pre 10 godina

DZABE VAM SVE,ipak ste mali klub..Mi smo Partizan, a ko ste vi..23578, rekord, koji samo mi, grobari, mozemo..To zna ceo svet..A vi, fmpi, ko ste vi

pssssst

pre 10 godina

šta je sad glodari, smeta vam zastava? kapiram da je 9 od 10 vas ostavljalo proruske komentare na vesti o Ukrajini a sad lečite komplekse i glumite tu moraliste.

Mailman

pre 10 godina

Teška,teška pobeda,atmosfera je više vezala ruke našim igračima,ali se tako kali tim.
Zaista ružna-nepotrebna scena sa ruskom zastavom na početku.Nit nam je ukrajinski narod neprijatelj,nit treba zaboraviti da imamo Ukrajinca na klupi...

Batko

pre 10 godina

stvarno ne kontam da boban uopste nije igrao u drugom poluvremenu,zvezdas sam i ovo je veliki uspeh da je forsiranje raska moglo da nas kosta poraza...prilicno pratim kosarku vec 20 tak godine i misljenja sam da se uz dobro vodstvo ova utakmica mogla rijesiti znatno ranije...al opet pobedi se ne gleda u zube :)
(Krki, 26. mart 2014 21:56)

Bobi je spor, nema tu brzinu da bi cuvao centra kao sto je Lavrinovič,pa je igrao kada je u igri bio njihov drugi centar, manje pokretan nego Lavrinovič... Zato je igrao Katić na Lavrinoviču ,a kako je ovaj igrao skoro sve vreme , tako je Bobi bio na klupi

Ivan

pre 10 godina

ja vidim da je Zvezda u polufinalu Evrokupa, a Partizan jos ima sanse za cetvrtfinale Eurolige (da nije povreda ...), kao jedina 2 kluba sa ovih prostora koja se jos uvek se takmice u Evropi. A budale se svadjaju ovde ...

Dragan

pre 10 godina

Ruska zastava? Ajd sto ne znate za koga navijate ali sto ne znate u kojoj zemlji zivite... nc, nc.
Nego bitnije od svega je da igrate tu modernu napadacku kosarku, ispod 30 na poluvremenu. Pregrst uigranih akcija, bez sumanutog jurcanja i nerezonskih suteva. Treba vas prekomandovati u Top8 EL da gleda cela evropa tu svemirsku kosarku.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zuki, 26. mart 2014 20:24)

zuki, aj ne ..ri molim te.

Časlav

pre 10 godina

Još nedelju dana do utakmice sa Uniksom, dovoljno da se ekipa pripremi i odigra rasterećeno protiv zaista jake ekipe. Nadam se i dovoljno za vašu redakciju da pozicionira kameru na sredinu...ovaj put sa kamermanom.

Trichko

pre 10 godina

Kakva utakmica, bravo Carls, bravo zvezdooo ..
idemo i u finaleee..
Sve cestitke i treneru Radonjicu na odlicnoj taktici... :)

Zvezda oOoOoOOooOOoo

Batko

pre 10 godina

ne znma kog normalnog navijaca Partizana uopste pogadja sto ste vi prosli 1/4 finale kupa Lilijane Ronketi :)))
Samo napred,vidi se koji vam je nivo I cime se zadovoljavate...a sta reci o vezanim rukama a igrate protiv budjivelnika koga je Partizan otresao 20 razlike...
Inace I grupa vam je bila najteza svih vremena...Makabi,Budjivelnik...mi to tresemo a vi slavite minimalne poraze :))
(jhgghjghj, 26. mart 2014 22:56)

Aj ti nama lepo reci, jel' tebe neko dir'o ?!

sofronije

pre 10 godina

Ovim mucenicima ispada lopta 2 puta u zadnjem, kljucnom napadu. Ukljucio sam se na zadnjih 20 sekundi i video gubljenje po terenu od strane gostiju. Cestitam na prolasku dalje ali moram priznati da ste u zadnjim sekundama imali srece vise nego Cildres 2010.

Batko

pre 10 godina

@Dobro Lopatari..
Nije oboren rekord Arene !
Nismo prošli dalje !

Jel vam sada lakše, a mukice ???
(Batko, 26. mart 2014 21:48) Nama je lakse sine, al tebi nikada nece biti.
(Batkov psihijatar, 26. mart 2014 23:02

Aj priznaj, ko te je naljutio večeras ? Dečko ?

pametna vecina

pre 10 godina

Molim moderatora da objavi text a navijace zvezde da kliknu 2000 pluseva za mene.Zasto?Evo story....ukljucih b92 kad ono 31-21 za bud i krenuh da gledam...i zvezda poce da ih stize...5 min pred kraj rekoh tekmu ce odluciti ispustanje lopte od strane bud i gle cuda posle promasene trojke i totalno izgubljene situacije 9 sekundi pred kraj njihov bek ispusti loptu i zveda pobedi.....Ja vec znam rezultat protiv uniksa,pratite forum i sve ce te znati...sve vas volim delije.(vidovit i talican za zvezdu, 26. mart 2014 23:24)

Kupi si mozak.

Lecite komplekse...

pre 10 godina

rasprodata arena,a samo 16.000 ko ovde laže??? (paja, 26. mart 2014 19:47)


Odakle vama da je 16.000 ljudi sta lazete? Kakve veze ima sajt pa ne broji oni navijace, smesni su vam ti omalovazavajuci komentari...

Ljudska glupost nema granice.

pre 10 godina

idemooo…oo po najvecu pobedu u istoriji srpske klupske kosarke.
(Dragan, 26. mart 2014 20:57)

Kad si se ti rodio mala limenko kad ti je ovo najveci uspeh `srpske kosarke`,....Kakve gluposti covek zna da napise majko moja.

anti_globalista

pre 10 godina

kako nekima odgovara kad se politicari mesaju u sport, pa raznim malverzacijama dizu klub iz blata, a kad se navijaci mesaju u politiku, onda se to osudjuje...stav za rusiju je mozda pogresan, mozda ne, al je bitno da je iznet, da i dalje ima prkosa i slobodarstva

Petar

pre 10 godina

Svim srcem navijam za Budjave :) (velja, 26. mart 2014 19:22)


ajd boze pomozi...budiveljnik pobedi... (rac, 26. mart 2014 19:21)

Ne ocekivalo se da nesto drugo napisete? Pa vi svake nedelje navijate za drugacijeg rivala Zvezde, samo sto smo vam davali da se radujete nebitnim porazima, dace bog da i veceras tugujete..

djole

pre 10 godina

Dokle ce ovakve vesti da vam budu u vrhu sportsih vesti?
Cemu se vi radujete? Nisam ni grobar ni delija, ali zasto uvelicavate jednu ovakvu utakmicu?
Velika utakmica? Hahaha niko je i ne pominje u Evropi,verovatno se gleda samo u Srbiji!
Kosarka...kup Evrope... velika utakmica??? A veceras igraju Barsa, Real, Juve, Liverpul itd hahaha

Zoki

pre 10 godina

Nisam siguran da Radonjic moze da vodi ovo i da je on zalog za vece domete u buducnosti. Ja veceras nisam video niti jednu akciju, izgradjenu, akciju za tri poena, sve sto je bilo to je izolacija centra. Treba da kupi Dzejkinsu aito sto je dao ovo veceras, 3 trojke preko ruke, bez ikakve akcije. Samo na kvalitet igraca je izvadjena situacija kao i mnogo puta do sada. Ali iskreno ako Partizan bude protivnik u polufinalu tu su nam jako malo sanse a protiv uniksa tek. Izjava Radonjica posle meca mi govori da on nije ba skapaciteta da vodi veliki tim kakav Zvezda zeli da postane. Lokalni tip. Nista licno, samo zelim Evropsku zvezdu. Nesumnjam da je decko vredan, da radi posteno.

miki

pre 10 godina

!!Znamo da ste se ponadali, ali uzalud! Znamo da smo vam mrznju pretvorili u patnju...rekord je pao, ne drzite ga vise, hvala Bogu, NIKAD vise necete ni drzati rekord!Jer je vas je malo...statisticka greska...nas ima vise i znamo da patite zbog toga. I to se nece promeniti, tako je od osnivanja i tako ce biti zauvek. Rekorde drzimo mi!!(One night in May, 26. mart 2014 22:04)

rekord eurocupa! ko drzi rekord eurolige! eurocup nas ne interesuje!!!

blaf

pre 10 godina

Навијам, стрепим али вјерујем. Срце на терен, имате га. Најјачи смо кад је најтеже. Увијек уз Вас.

braca neutralni

pre 10 godina

nisam navijac cz ali bih voleo da prodje dalje jer sam srbin!! ali vise bih verovao u to kad bi mesto radonjica na mestu trenera bio gospodin koji je samo strucni konsultant!
lane kada su ga sklonili sa mesta trenera rekao sam da ce partizan(meni simpaticniji blizanac) uzeti titulu sto tvrdim i za ovu sezonu ! MAKNITE OVOG POLUKVALIFIKOVANOG TRENERA PA DA BUDE NEIZVESNO FINALE ABA LIGE ! SRECNO ZVEZDO DO KRAJA OVE UTAKMICE!

Beogradjanin

pre 10 godina

Decko ti izgleda nikada nisi krocio u Arenu i ako si iz Beograda. Da jesi, znao bi.
(SeRver u transu, 26. mart 2014 20:36)
Druze molim te prodji sutra pored arene sa strane gde je ona velika lopta (gde su ulazili navijaci i partizana i zvezde) i vidi sta pise... Ne mislim da je to u hali uopste bitno, ali kad si se vec toga dohvatio, pise sever...a i do malocas sam sedeo na jugu i znam gde sam usao ;)

Кулен

pre 10 godina

Играаај и бори се...!
Срећно момци вечерас..!
Са вама увек никад против вас..! Навијачи ЦЗ

SeRver u transu

pre 10 godina

Jel' ovo Delije navijaju sa Juzne tribine!? Hahahahahah, koja komedija sa vama.Aj sto ste prvo navijali sa gornjeg prstena da ne bi kopirali grobare, pa ste na kraju to i uradili. Ali sto ste ste nacickali na jug - nije mi jasno.
(Delije SeRver, 26. mart 2014 20:09)
Decko jel ti znas strane sveta? Ako ne,pogledaj na ulazu u arenu,pise...
(Beogradjanin, 26. mart 2014 20:18

Decko ti izgleda nikada nisi krocio u Arenu i ako si iz Beograda. Da jesi, znao bi.

Onokao...

pre 10 godina

Koliko Budiveljnik igra zrelije sada nego u Evroligi... Jednostavno, sve što se dešava u njihovoj zemlji je probudilo neki inat i ovo je definitivno skroz druga ekipa, mnogo mnogo bolja.
(Ognjen, 26. mart 2014 19:53)

Da se napravi alibi u slucaju poraza. Sto je sigurno, siguruno je...

zvezdas

pre 10 godina

Zvezda se provukla ovaj put,mada ne znam da li ce moci opet ovako.Mec resio jedan igrac Dzenkins te jedna izgubljena lopta ukrajinaca na kraju regularnog dela.

nex

pre 10 godina

Verujte,ova prepucavanja imaju svoju svrhu,ali posle Arene,sve neka saceka.Aj da uzivamo. Ostao sam bez glasa i bez majce,ali pun srece i odusevljenja.Ovo se ne dozivljava stalno.Hvala Zvezdi i svima u Areni.Ovo je bila noc za pamcenje.
Ajde da uzmemo ovaj trofej.Pustite sad sta je moglo i kako je trebalo.Pogledala nas je sreca koja nas je napustila u EL,i sad idemo dalje.Proradice i Rasko ,i Nelson i Simon,pa i Branko.

Black Hawk

pre 10 godina

Kad se sve sabere i oduzme...rasko katic mi dodje 4 i po godine zivota, sto danas, sto od ranije...Pravim slavlje kad ode...svi ste pozvani!

Mare CZ

pre 10 godina

Za ovo se zivi ! Bravo Zvezdo ljubavi,ponosan sam na ovu ekipu.Sta reci za atmosferu?Velicanstveno i novi rekord po broju gledalaca.Idemo u polufinale i sta god da bude vec smo napravili veliki uspeh.Sever celi sada se veseli crveno beli ajmo u napad zajedno sa severa nek zapeva svako nek grmi jako Zvezda sampionnn

srbEUin

pre 10 godina

Za zadnji napad u poslednjih 8 sekundi sigurnije varijanta je bila loptu pod koš na Bobija, za zakucavanje i možda + bacanje. Darijus je bio na klupi, a ostali centri su nemoćni.

slobinator

pre 10 godina

jedina radost grobarima ove godine biće ako kojim slučajem uniks izbaci zvezdu.inače sad opet putuju za rusiju.sledi im još jedno zamrzavanje na -30 ili -40

zarubica

pre 10 godina

Jako loše igramo večeras, mnogo promašaja, ne mogu šut da ubodu.
Njih mnogo izvlači Samers sa ofanzivnim skokovima a da ne pominjem školska protrčavanja i lake poene...
I dosta spuštanja lopti, Jaka, Nelson i Dženkins da budu zaduženi za napad!

Mirko CZV

pre 10 godina

A grobari su ih dobili 20 razlike, a tad su bili jaci duplo sa 3 amerikanca koji su otisli. Srecan sam zbog prolaza, ali nisam optimista sto se kraja sezone tice, iskreno.

Vuk Karadžić

pre 10 godina

Omaz!!!

Znamo da ste se ponadali, ali uzalud! Znamo da smo vam mrznju pretvorili u patnju...rekord je pao, ne drzite ga vise, hvala Bogu, NIKAD vise necete ni drzati rekord!

Jer je vas je malo...statisticka greska...nas ima vise i znamo da patite zbog toga. I to se nece promeniti, tako je od osnivanja i tako ce biti zauvek. Rekorde drzimo mi!!
(One night in May, 26. mart 2014 22:04)
Nije tebi lako sinko, ti si rekorder po broju pravopisnih grešaka. Otkud počinješ rečenicu sa slovom I na početku. Primetio sam da su ti i ranije neki dobronamerni ljudi takođe ukazivali na neznanje ali ti uopšte ne radiš na sebi! Ccccccc

genije

pre 10 godina

Partizan prvak Evrope u košarci, Zvezda prvak Evrope u fudbalu. Partizan finalista kupa šampiona u fudbalu...komšinice ovo je pogrešno polufinale. O nekoliko final 4 nećemo sada. Slavite, i treba da slavite do srede.

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Bravo Zvezdo za pobedu! Da iskreno kažemo da i nas malo pogleda sreća! Đenka razvalio večeras! Igra nije bila nikakva, ali opterećenje tj teret je učinio svoje. Ne mogu ipak da razumem da nikog sem Đenke nije "služio šut"?! Nisam siguran da je Radonjić trener za Zvezdu, ali slavimo pobedu večeras! Neznam šta mogu da promene za nedelju dana, ali ako ovako odigraju sledeću ne piše nam se dobro protiv Unicsa! Bori se Zvezdo pa šta bude!

zoran

pre 10 godina

Lavrinovic - C. Zvezda = +5 za momek iz Ukrajine....ovi ostali blage veze sa ovim sportom nemaju...koja je to razlika u kvalitetu izmedju pomenutog momka i ostalih igraca...!!!!!!!!!!!

Ovaj Budeveljnik, bez Lavrinovica, nisu ni zonska ekipa...sta reci o Zvezdi..??? Horor.

Nemanja

pre 10 godina

Meni je drago kad Zvezda pobedjuje u Evropi, sve dok ne dodjem na ovo mesto i procitam tolke hvalsopeve njenih navijaca i pljuvanja po Partizanu... Sta sve necu procitati ovde, od toga da je oboren rekord Evrolige po posecenosti, pa do toga da je ovo najveca pobeda u istoriji nase kosarke. Znaci stvarno, svaka cast na uspehu i prolasku u polufinale, ali dajete malo realnosti...

duledudule

pre 10 godina

morao sam posle regularnog toka da popijem lek za smirenje...zamalo da odepim...samo djenka prolazna,svi ostali na mahove.uniks je mnogo jaka ekipa,moramo biti realni,trebaju nam dve extra tekme da bi prosli.ali kapiten me odusevljava,prvo promasi otvoren sut,pa napravi glup faul,radonja trazi tajm aut a simon,tapse ‘‘ajmo momci ok je ajde‘‘ :D i tako celu tekmu

bob

pre 10 godina

E rodjaci, vi se samo napalite protiv Radnickog, izginete za svaku loptu, a gde ste sad...nesto vam ne ide, udario vam pritisak u glavu. Tako ce vam biti i na F4, kakva vasa Evro liga...

Pera

pre 10 godina

ziveo dzenkins. zivela amerika! svi u ameriku na letovanje! bravo majstore!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (global, 26. mart 2014 21:42)

Mislis u Afriku ?

Butko

pre 10 godina

Sve ćemo da vam uzmemo i to ne samo ove godine nego narednih 10 godina.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Go Tipsa, 26. mart 2014 21:51)

Hoces da kazes da vise niste KK Sledeca Sezona nego KK Sledecih 10 sezona ?

molestant

pre 10 godina

ko hoce da dobije zvezdu ove sezone treba da uradi samo tri stvari, zatvori reket, odsece Nelsona i igra agresivnije i prljavije od njih.

veliki strumf

pre 10 godina

Problem je u tvrdim, nerazradjenim obrucima i cinjenici da su nenaviknuti na tablu, od koje se lopta dalelo i neprirodno odbija, za razliku od Pionira. Zato smo i promasili brdo zicera. Sut za tri ocajan. Sve udarne igle su ocajne: Rasko i Tadija bez poena i sa brdom promasaja, Nelson sa mnogo izgubljenih lopti, i Jaka je mnogo promasio. Ne vidim nacin da ovako lose odigramo drugo poluvreme. Raspucace se glavni igraci, dici ce se publika i ovo dobijamo sa minimum 10 razlike.

BgHQ

pre 10 godina

Koliko smo jednodimenzionalni u napadu.Da li je sada jasno koliko nam Silb nedostaje.On je igrac sa idejom,igrac koji je pravio razliku i s njim smo bili raznovrsniji u napadu.

Milan

pre 10 godina

Ja mislim da je bilo 34000 posto je kapacitet Arene 40000. A sta reci za igru, ukratko - smehotres. Nasla se dva indijanska kluba da bacaju debla na tablu, polomise sve zivo.

Stefan

pre 10 godina

Lepo od grobara što su gledali utakmicu i videli gde ima par stolica praznih....a što se nas tiče, jako srećno smo prošli, izgubljena utakmica je bila da onom liku na 9sek nije ispala lopta, Bog nas je pogledao. Simonovic najslabija karika ekipe, na njegovoj poziciji je potreban jedan dobar igrač da bi zvezda sledeće sezone uradila nešto više u euroligi. Dragicevic mi nije baš kalibar za euroligu isto, nekako je trom, spor, ume pogoditi ali po mom mišljenju treba naći boljeg igrača. I naravno trenera treba promeniti on je najviše zalutao

urke87

pre 10 godina

Bio sam na utakmici i umalo se nisam slogirao. Odigrali smo mozda i najslaboju utakmicu u sezoni ali smo je dobili na borbenost i pobednicki mentalitet. Svaka cast igracima na borbenosti a ti Radonjicu razmisli sta radis i kako vodis utakmicu.

smoking Joe

pre 10 godina

Џенкинс је чудо и свака част Звезди, али ово нажалост показује да српска кошарка цркава лагано. Да није странаца, посебно америчких играча, Звезда и Партизан не би могли ни први круг у било ком европском такмичењу да прођу. Некад су наши кошаркаши имали м... а гледај сад, шоњице све, упишке се чим загусти. Амери једини имају петље. Ужас!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ЛанеБг, 26. mart 2014 21:44)..Aj sad to reci Bogdanu Bogdanovicu.Nema veze sto je Zvezdino vece,a pomenuti decko je partizanovac,on bas ima srce za ovakve stvari.

Batko

pre 10 godina

Cestitke komsije na pobedi!!Samo se ona broji!!!
Uz dosta srece,al i ona prati hrabre!!!
Volim Partizan al ne mrzim druge!!!
Pozdrav za druga Batka!!!
(ilic lugano, 26. mart 2014 22:53)

Hvala Iliću !!
Ne da smo imali sreće,nego bruka. Jako loše. Odbrana kako-tako,ali napad dno !
A za maler, probuši mi se guma,pa sam ,činimi se, poslednji otišao od Arene ;-)

Mark

pre 10 godina

A ko je pritisnuo mute, mrtva tisina u areni, citavih 18 000 u najbitnijoj utakmici za FMP Zeleznik u njihovoj istoriji, sramota, pa nije taj Zeleznik preko sveta, pa da dodju u tako malom broju...

Admiral ce nas kostati svih titula

pre 10 godina

Cele sezone se cudim divljenju ljudi, ovde po komentarima, Nelsonu...kakve taj covek pravi greske...Pa jel vidite vi admiralovi fanovi koliko taj covek izgubi lopte, I KOJE?..Kakve njegovi igraci daju kosevi..Je vidite da u svakom napadu drzi loptu po 18 sekundi i onda neku mucak uvali nekom...O sutu za 3 i ikakvoj ideji u napadu da i ne govorim...Pa on igra 40 minuta i stalno mu je lopta u rukama, pa normalno je da skupi neke poene...A i ne broji statistika bas sve..

PekiGrobar

pre 10 godina

Grobari, ovog puta ste stvarno zagrizli :-)
Najveca uzivancija mi je da dan nakon Zvezdine utakmice natenane ponovo otvorim stotine vasih zlobnih komentara i pokusam sebi da docaram razocarenje koje mora da ste osetili nakon novog Zvezdinog trijumfa. Nije vam lako.
Sto se nas tice, vidi se koliko nam nedostaje jos jedan igrac sa Djenkinim m_dima; neko ko ce da preuzme odgovornost kad se ostali svezu. To je trebalo da bude Shilb, ali...
Sve u svemu, uz finale ABA lige i titule u KLS, ova sezona je za pamcenje. A vi kako ste?
(prekoOkeanskeDelije, 26. mart 2014 21:49)

Ne zavidimo vam samo mi grobari, vec svi ucesnici Top 16 faze Evrolige umiru od ljubomore sto ne igraju Evrokup.

brat grobar

pre 10 godina

@Frka braćo grobari. Vidim uživate u našim mukama. Sad ćete i vi brzo da dodjete na red. Samo polako.

Sve ćemo da vam uzmemo i to ne samo ove godine nego narednih 10 godina.
(Go Tipsa, 26. mart 2014 21:51)

E, vidis, brate panteru... Razlika je u tome sto smo mi vama VEC UZELI sve sto smo mogli(i to x12 a ne 10), i jedan vas klub ugasili, dok s druge strane to sto ti kazes moze biti, a i ne mora. Zanima me samo zasto vlada ovolika euforija zbog prolaska u 1/2 finale drugorazrednog takmicenja, ako ste vec tolika institucija za nas? Zar niste vec ovo takmicenje osvajali? EL mozda? ABA ligu? Nesto?

Nju Delhi ceka titulu

pre 10 godina

Jer je vas je malo...statisticka greska...nas ima vise i znamo da patite zbog toga. I to se nece promeniti, tako je od osnivanja i tako ce biti zauvek. Rekorde drzimo mi!!(One night in May, 26. mart 2014 22:04)

Hvala Bogu da je tako. Nema nista lepse od terora manjine nad vecinom. Pa jasi, i jasi, i jasi... A vecina je samo stoka jedna grdna, u svemu. Uvek bila, uvek bice :). Aj sad nastavi da slavis ovu vaznu pobedu :).

N-P

pre 10 godina

ZVEZDA JE ZIVOT .. OSTALO ........................................................................................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Budimo realni iako smo panteri

pre 10 godina

Na vest o nebitnoj utakmici Partizan-Bajern 590 komentara.
Na vest o historijskoj utakmici FMPa, ni blizu toliko.
Hvala bogu da ima navijaca Crvene Zvezde koji ne pristaju da podrzavaju Covicev privatni klub sa pozajmljenim simbolima Zvezde.

markony

pre 10 godina

ja koliko se sećam mi se poigramo sa Budjivelnik na našem terenu... a u ovoj antikosarkaskoj tzv utakmici, gde su obe ekipe igrale u skladu sa svojim mogućnostima, a i u skladu sa kvalitetom takmičenja, pobedila je, naravno, ekipa koja je manje bila gora. Čestitam na najvećem uspehu kluba, i ja bih se radovao da sam na vašem mestu, ali ja sam navikao na nešto mnogo više...

joca

pre 10 godina

Cestitke na pobedi,ali budimo realni ekipa Crvene Zvezde je izborila produzetke zahvaljujeci velikoj neozbiljnosti sampiona Ukrajne.Prvo,onaj ishitren sut kada je igrac Budiveljnika mislio da ima jos 2.sekunde do kraja napada,a dobili su ceo napad.I na kraju na 8 sekundi igracu Budiveljnika ispada lopta iz ruke i napad za Zvezdu.Slobodna bacanja 16-24 cini mi se. Mislim da nece osvojiti ni ABA Ligu ni ovaj Evrokup.

trece polufinale za fmp

pre 10 godina

Koji Slepci. Rasprodati celu ekipu od ovih nikad nista nece biti.
(Lobotomija Svesti, 26. mart 2014 21:11)

Jedino s čim se slažem je tvoj 'nick'.
(Darkstar, 26. mart 2014 21:44)

Hehe ,a jedna poklonjena lopta u aut je presudila da mozes ovo da napises, inace bi umesto opste euforije citali brdo komentara kao onaj gore.

Veliki_Zli_Vuk

pre 10 godina

Ovom ruskom zastavom ste jasno odgovorili Makabiju ko ste. Vise vas nece pitati,sad svi znaju.

Inace,zelim vam srecu na neutralnom terenu kad vas kazne.

Djenka snima film Kinzi glavni glumac

pre 10 godina

Bilu su po vama najgori tim u euroligu a evo zamalo da vas dobiju.Uniks ce ovo da razmontira samo opusteno nemate sta da trazize u Kazanju.

pametna vecina

pre 10 godina

da nisu vam bili stranci,izgubili bi mnogo razlikeKomentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mkd, 26. mart 2014 22:05)

Da znas da pises bio bi pismen...(Dax, 26. mart 2014 23:20)

Da nisi glup, shvatio bi da je covek iz Makedonije.

Realno

pre 10 godina

Joj jedva cekam da vas nalupamo i spustimo na zemlju!
(todos, 27. mart 2014 01:09)
Gotovo sigurno da ces se bas nacekati,ako si tinejdzer,sigurno ces i osedeti ili ostati bez kose.

Bruke jedne

pre 10 godina

@hahahahaha koliko se sad glupo i bedno osecas ti i svi oni koji ste dosli na vest o zvezdi da lecite komplekse,verujem da necete ni imati dovoljno hrabrosti da se vratite na vest al nema veze.
(joca, 26. mart 2014 21:41)

Ajde, cuti tamo, bruke jedne, zamalo da se obrukate pred cijelim Zeleznikom. I to od "budjavih" koji su bili "najgora ekipa u najlaksoj grupi EL"...

jhgghjghj

pre 10 godina

ne znma kog normalnog navijaca Partizana uopste pogadja sto ste vi prosli 1/4 finale kupa Lilijane Ronketi :)))
Samo napred,vidi se koji vam je nivo I cime se zadovoljavate...a sta reci o vezanim rukama a igrate protiv budjivelnika koga je Partizan otresao 20 razlike...
Inace I grupa vam je bila najteza svih vremena...Makabi,Budjivelnik...mi to tresemo a vi slavite minimalne poraze :))

Batkov psihijatar

pre 10 godina

@Dobro Lopatari..
Nije oboren rekord Arene !
Nismo prošli dalje !

Jel vam sada lakše, a mukice ???
(Batko, 26. mart 2014 21:48) Nama je lakse sine, al tebi nikada nece biti.

SamoObjektivno

pre 10 godina

Greška je bila igrati u Areni, u Pioniru je intimnija, vatrenija atmosfera. Išlo se na finansije, ali to će se platiti eliminacijom...I bolje, da se ne rasipa energija, ionako protiv Himkija ne bi imali šansu. Treba se fokusirati na regionalnu ligu, tu je finale imperativ.

Cir Milos

pre 10 godina

Posle vecerasnje utakmice stvari su i vise nego jasne... Partizan ce odrati Zvezdu u oba finala koja slede... Veceras se radujte draghe komsije, jer vam slede dani teske agonije...

kako moze biti ovoliko kada je sekcija prazna iznad koseva?

pre 10 godina

I u OAKA areni i u ovoj nasoj Areni je bilo vise navijaca, ali nisu smeli da kazu zbog kazne...

SKIDS

pre 10 godina

TO MI RECIII !!!!!!!!NAPRED ZVEZDO TEBE VOLIM JAAAA !!!!!!!!! NAPRED ZVEZDO TI SI NAJBOLJA,TEBE VOLIM JA JER SI NAJBOLJA,JER SI MOME SRCU NAJDRAŽA!!!!!!!!NAPRED ZVEZDO ZGAZI I UNIKS!!!!!!!ZVEZDO VOLIM TE!!!!!!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CZV, 26. mart 2014 21:50)


Upalo ti je nešto u Caps Lock. Uniks će vas rastaviti na atome.

to je sve sto je ostalo...

pre 10 godina

@STANITE, PA ZAR partizan NE DRZI REKORD?? PA CIME CE SAD DA SE SEPURE... XD
(vericane, 26. mart 2014 22:40)

Osvojenom evroligom, 4FF, nekoliko ABA liga, 12 uzastopnih titula(za sada), nekoliko uzastopnih kupova, jos brukom nekih trofeja, pobjedom sa najvecom razlikom u kosarkaskim derbijima, pobjedama nad najvecim evropskim velikanima ove igre, itd itd.... Nastavi niz.

Kapetan Esid

pre 10 godina

Hahaha ne znam ko je veći Indijanac ovde hahaha. Budiveljnikovci koji puštaju Đenku na prodor, umesto faula. Pre toga lopta ispada onom caru... očaj. Uniks će vas pocepati

sramota

pre 10 godina

Velika sreca i jako malo znanja. I velika laz o broju gledalaca. Koliko je karata stampano? Jel bezbedno da udje vise od kapaciteta?

uros

pre 10 godina

Bio sam u areni, iskren da budem cigani nemaju veze sa kosarkaskim navijanjem. Nesto se deru potpuno nevezano sa utakmicom, lupaju u bubnjeve u kontra ritmu. prosto se vidi da dugo nisu gledali kosarku. Bre, bolje navijanje je bilo dok smo igrali u Zelezniku.

Raki

pre 10 godina

Molim vas recite mi kada ce KONACNO ovi vasi komentatori da shvate da Crvena Zvezda ne postoji i kada ce prestati da povezuju uspehe Crvene Zvezde koja je ugasena sa ovim Covicevim privatnim klubom? Krajnje neprofesionalno!

#Objektivno

pre 10 godina

Budiveljnik 74:69 PAR (-5)
PAR 76:61 Budiveljnik (+15)
Ukupno(bez produzetaka): +10 za PAR
Cestitke CZT, ali Uniks ce vas poslati u borbu za 3. mesto.

Miloš_NS

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da se svaki drugi napad Zvezde zasniva na igri Raška Katića leđima. Jako slabo. Zvezda jednostavno nema "ono nešto" da bi bila kvalitetan tim za evropska takmičenja.

surova realnost

pre 10 godina

katic, radenovic katastrofa, ipak da bi bili vrhunski fali im dosta inteligencije, razmisljanja... odlucili su sudbinu zvezde!

vlada

pre 10 godina

strasno koliko zvezda ne zna da igra a ni ovi drugi,jedini igrac koji se nesto trudi jenkins ovi ostali jadni kao da se slucajno zadesili na teren... radonjicu odlazi u svoju crnu goru da cuvas ovce u planine mada i njih bi pogubio da toliko ne zna da smisli bilo koju akciju strasno ko sve moze biti trener

tito partija zvezdina armija

pre 10 godina

Milivoje nama je mec protiv Budivelnika jos vise znacio za top 16 pa smo ih odrali sa 20 a ne za neki evrokup.

Jovanovic984

pre 10 godina

Sramota me je zbog ovog poteza navijaca pre utakmice. U situaciji kad su Ukrajina i Rusija prakticno gotovo u ratu, oni docekuju ukrajinski klub sa ruskom zastavom preko cele tribine!! Sramota!! Zasto politika da pokvari ovo??
Uostalom,zamislite da su nas 99. za vreme bombardovanja docekivali sa americkom zastavom! Ne bi nam bilo pravo. Potpuno nepotrebna provokacija i milion puta ruzniji gest prema gostima nego onaj Makabijev prema Zvezdi!

vlada

pre 10 godina

zvezda za cetvrtinu dala 11, JEDANAEST poena BUDIVELJNIKU, a smejala se kada je Partizan dao 9 ali ekipi Cska iz Moskve. Od mene samo toliko, zelim vam da prodjete dalje.

dusan

pre 10 godina

ruskoj zastavi nije mesto na utakmici srpskog i ukrajinkog tima. nadam se da ce nas debelo kazniti. pre nego sto mi nalupate minuse razmislite sta bi ste mislili da je nama neko razvio hrvatsku ili albansku zastavu preko cele tribine. za sport bez politike!

grobar s kartom br.23578

pre 10 godina

DZABE VAM SVE,ipak ste mali klub..Mi smo Partizan, a ko ste vi..23578, rekord, koji samo mi, grobari, mozemo..To zna ceo svet..A vi, fmpi, ko ste vi

djole

pre 10 godina

Dokle ce ovakve vesti da vam budu u vrhu sportsih vesti?
Cemu se vi radujete? Nisam ni grobar ni delija, ali zasto uvelicavate jednu ovakvu utakmicu?
Velika utakmica? Hahaha niko je i ne pominje u Evropi,verovatno se gleda samo u Srbiji!
Kosarka...kup Evrope... velika utakmica??? A veceras igraju Barsa, Real, Juve, Liverpul itd hahaha

Delije SeRver

pre 10 godina

Jel' ovo Delije navijaju sa Juzne tribine!? Hahahahahah, koja komedija sa vama.
Aj sto ste prvo navijali sa gornjeg prstena da ne bi kopirali grobare, pa ste na kraju to i uradili. Ali sto ste ste nacickali na jug - nije mi jasno.

Budimo realni iako smo panteri

pre 10 godina

Na vest o nebitnoj utakmici Partizan-Bajern 590 komentara.
Na vest o historijskoj utakmici FMPa, ni blizu toliko.
Hvala bogu da ima navijaca Crvene Zvezde koji ne pristaju da podrzavaju Covicev privatni klub sa pozajmljenim simbolima Zvezde.

Samo zvezda i niko drugi....

pre 10 godina

Svim navijacima partizana jedno pitanje:
Ako je ovo fmp,da li je onda taj klub oborio rekord po broju gledalaca za koji ste se tako dugo hvalili? I hvala sto nas pratite i sto nam gledate u ledja i u fudbalu i u kosarci..

ZVEZDA SAMPION!

Milan

pre 10 godina

Ja mislim da je bilo 34000 posto je kapacitet Arene 40000. A sta reci za igru, ukratko - smehotres. Nasla se dva indijanska kluba da bacaju debla na tablu, polomise sve zivo.

genije

pre 10 godina

Partizan prvak Evrope u košarci, Zvezda prvak Evrope u fudbalu. Partizan finalista kupa šampiona u fudbalu...komšinice ovo je pogrešno polufinale. O nekoliko final 4 nećemo sada. Slavite, i treba da slavite do srede.

miki

pre 10 godina

!!Znamo da ste se ponadali, ali uzalud! Znamo da smo vam mrznju pretvorili u patnju...rekord je pao, ne drzite ga vise, hvala Bogu, NIKAD vise necete ni drzati rekord!Jer je vas je malo...statisticka greska...nas ima vise i znamo da patite zbog toga. I to se nece promeniti, tako je od osnivanja i tako ce biti zauvek. Rekorde drzimo mi!!(One night in May, 26. mart 2014 22:04)

rekord eurocupa! ko drzi rekord eurolige! eurocup nas ne interesuje!!!

Bruke jedne

pre 10 godina

@hahahahaha koliko se sad glupo i bedno osecas ti i svi oni koji ste dosli na vest o zvezdi da lecite komplekse,verujem da necete ni imati dovoljno hrabrosti da se vratite na vest al nema veze.
(joca, 26. mart 2014 21:41)

Ajde, cuti tamo, bruke jedne, zamalo da se obrukate pred cijelim Zeleznikom. I to od "budjavih" koji su bili "najgora ekipa u najlaksoj grupi EL"...

Djenka snima film Kinzi glavni glumac

pre 10 godina

Bilu su po vama najgori tim u euroligu a evo zamalo da vas dobiju.Uniks ce ovo da razmontira samo opusteno nemate sta da trazize u Kazanju.

Onokao...

pre 10 godina

Koliko Budiveljnik igra zrelije sada nego u Evroligi... Jednostavno, sve što se dešava u njihovoj zemlji je probudilo neki inat i ovo je definitivno skroz druga ekipa, mnogo mnogo bolja.
(Ognjen, 26. mart 2014 19:53)

Da se napravi alibi u slucaju poraza. Sto je sigurno, siguruno je...

manunited

pre 10 godina

Od najavljene ludnice u areni najvise mi se svidelo "ajmo cela hala". hahahahahahahaha..... Nikad jadnije navijanje u areni. Al navijam za vas, mada ne zasluzujete, em se duvate pre meca, em ova zastava, sramno....

Je l vama prijatno kad vidite transparente gde priznaju Kosovo?

bob

pre 10 godina

E rodjaci, vi se samo napalite protiv Radnickog, izginete za svaku loptu, a gde ste sad...nesto vam ne ide, udario vam pritisak u glavu. Tako ce vam biti i na F4, kakva vasa Evro liga...

tuga

pre 10 godina

19:25 je trenutno, i više nego očigledno je da se ovde završava naša evropska avantura. Nemamo prave igrače na pozicijama 3 i 4, i to je najveći problem, zbog kojeg ni ove sezone nećemo osvojiti ništa, kao i uvek.

Ljudska glupost nema granice.

pre 10 godina

idemooo…oo po najvecu pobedu u istoriji srpske klupske kosarke.
(Dragan, 26. mart 2014 20:57)

Kad si se ti rodio mala limenko kad ti je ovo najveci uspeh `srpske kosarke`,....Kakve gluposti covek zna da napise majko moja.

Veliki_Zli_Vuk

pre 10 godina

Ovom ruskom zastavom ste jasno odgovorili Makabiju ko ste. Vise vas nece pitati,sad svi znaju.

Inace,zelim vam srecu na neutralnom terenu kad vas kazne.

Ognjen

pre 10 godina

Koliko Budiveljnik igra zrelije sada nego u Evroligi... Jednostavno, sve što se dešava u njihovoj zemlji je probudilo neki inat i ovo je definitivno skroz druga ekipa, mnogo mnogo bolja.

Banja Luka

pre 10 godina

MINUT DO KRAJA, MEC SE LOMI, PUBLIKA PEVA MORAVAC
XAXAXA…XAXA
(drogba87, 26. mart 2014 21:11)

Pa bolje i moravac nego dubrovacke trubadure!!!

mkrnjic

pre 10 godina

4. četvrtina ... Blažič u Kontri ide na Lavrinoviča ... Raško i Tadija ga prate ...

A Tadija se IZVLAČI na TROJKU ... smejurija od igrača

Mirko CZV

pre 10 godina

A grobari su ih dobili 20 razlike, a tad su bili jaci duplo sa 3 amerikanca koji su otisli. Srecan sam zbog prolaza, ali nisam optimista sto se kraja sezone tice, iskreno.

Raki

pre 10 godina

Molim vas recite mi kada ce KONACNO ovi vasi komentatori da shvate da Crvena Zvezda ne postoji i kada ce prestati da povezuju uspehe Crvene Zvezde koja je ugasena sa ovim Covicevim privatnim klubom? Krajnje neprofesionalno!

joca

pre 10 godina

Sta bi ovo limenkeeeeeeee!?!!?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (legenda, 26. mart 2014 21:11)
hahahahaha koliko se sad glupo i bedno osecas ti i svi oni koji ste dosli na vest o zvezdi da lecite komplekse,verujem da necete ni imati dovoljno hrabrosti da se vratite na vest al nema veze.

Nju Delhi ceka titulu

pre 10 godina

Jer je vas je malo...statisticka greska...nas ima vise i znamo da patite zbog toga. I to se nece promeniti, tako je od osnivanja i tako ce biti zauvek. Rekorde drzimo mi!!(One night in May, 26. mart 2014 22:04)

Hvala Bogu da je tako. Nema nista lepse od terora manjine nad vecinom. Pa jasi, i jasi, i jasi... A vecina je samo stoka jedna grdna, u svemu. Uvek bila, uvek bice :). Aj sad nastavi da slavis ovu vaznu pobedu :).

uros

pre 10 godina

Bio sam u areni, iskren da budem cigani nemaju veze sa kosarkaskim navijanjem. Nesto se deru potpuno nevezano sa utakmicom, lupaju u bubnjeve u kontra ritmu. prosto se vidi da dugo nisu gledali kosarku. Bre, bolje navijanje je bilo dok smo igrali u Zelezniku.

SKIDS

pre 10 godina

TO MI RECIII !!!!!!!!NAPRED ZVEZDO TEBE VOLIM JAAAA !!!!!!!!! NAPRED ZVEZDO TI SI NAJBOLJA,TEBE VOLIM JA JER SI NAJBOLJA,JER SI MOME SRCU NAJDRAŽA!!!!!!!!NAPRED ZVEZDO ZGAZI I UNIKS!!!!!!!ZVEZDO VOLIM TE!!!!!!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CZV, 26. mart 2014 21:50)


Upalo ti je nešto u Caps Lock. Uniks će vas rastaviti na atome.

#Objektivno

pre 10 godina

Budiveljnik 74:69 PAR (-5)
PAR 76:61 Budiveljnik (+15)
Ukupno(bez produzetaka): +10 za PAR
Cestitke CZT, ali Uniks ce vas poslati u borbu za 3. mesto.

Darko

pre 10 godina

24323. Uzivajte mali misevi.
(BeliAndjeo, 26. mart 2014 20:44)

Verujem da i vi uživate u "omažu" kako reče vaš gazda. Aj' pa da pređete u vođstvo na 4 do kraja, da poštedite prste malo...

jhgghjghj

pre 10 godina

ne znma kog normalnog navijaca Partizana uopste pogadja sto ste vi prosli 1/4 finale kupa Lilijane Ronketi :)))
Samo napred,vidi se koji vam je nivo I cime se zadovoljavate...a sta reci o vezanim rukama a igrate protiv budjivelnika koga je Partizan otresao 20 razlike...
Inace I grupa vam je bila najteza svih vremena...Makabi,Budjivelnik...mi to tresemo a vi slavite minimalne poraze :))

Cir Milos

pre 10 godina

Posle vecerasnje utakmice stvari su i vise nego jasne... Partizan ce odrati Zvezdu u oba finala koja slede... Veceras se radujte draghe komsije, jer vam slede dani teske agonije...

brat grobar

pre 10 godina

@Frka braćo grobari. Vidim uživate u našim mukama. Sad ćete i vi brzo da dodjete na red. Samo polako.

Sve ćemo da vam uzmemo i to ne samo ove godine nego narednih 10 godina.
(Go Tipsa, 26. mart 2014 21:51)

E, vidis, brate panteru... Razlika je u tome sto smo mi vama VEC UZELI sve sto smo mogli(i to x12 a ne 10), i jedan vas klub ugasili, dok s druge strane to sto ti kazes moze biti, a i ne mora. Zanima me samo zasto vlada ovolika euforija zbog prolaska u 1/2 finale drugorazrednog takmicenja, ako ste vec tolika institucija za nas? Zar niste vec ovo takmicenje osvajali? EL mozda? ABA ligu? Nesto?

joca

pre 10 godina

Cestitke na pobedi,ali budimo realni ekipa Crvene Zvezde je izborila produzetke zahvaljujeci velikoj neozbiljnosti sampiona Ukrajne.Prvo,onaj ishitren sut kada je igrac Budiveljnika mislio da ima jos 2.sekunde do kraja napada,a dobili su ceo napad.I na kraju na 8 sekundi igracu Budiveljnika ispada lopta iz ruke i napad za Zvezdu.Slobodna bacanja 16-24 cini mi se. Mislim da nece osvojiti ni ABA Ligu ni ovaj Evrokup.

markony

pre 10 godina

ja koliko se sećam mi se poigramo sa Budjivelnik na našem terenu... a u ovoj antikosarkaskoj tzv utakmici, gde su obe ekipe igrale u skladu sa svojim mogućnostima, a i u skladu sa kvalitetom takmičenja, pobedila je, naravno, ekipa koja je manje bila gora. Čestitam na najvećem uspehu kluba, i ja bih se radovao da sam na vašem mestu, ali ja sam navikao na nešto mnogo više...

Trance

pre 10 godina

Ne obazirite se na provokacije tastatura/android partizanovihh navijaca,to su pakosni ljudi koji misle da ce time nesto da poremete plan, grdno se varaju, mi smo svasta prosli sa Zvezdom da bi radile vase provokacije. Samo mi da prodjemo Budivljenik to je sada najvaznije, a oni? Koga briga za njih..

Ilija

pre 10 godina

Au, osedeo sam. Koliko su se samo usrali na ovoj tekmi, svi, svi, ali svi sem Djenke... Ali kakva atmosfera, ovo je dosad nevidjeno nestu na kosarkaskoj utakmici. Bravo Zvezdasi, ponosni smo na sve vas...

Goxy

pre 10 godina

Svim srcem navijam za Budjave :) (velja, 26. mart 2014 19:22)

ajd boze pomozi...budiveljnik pobedi... (rac, 26. mart 2014 19:21)


Grobarska mrznja i pakost, nista novo...

nikola

pre 10 godina

Kako god se zavrsi,setite se sta ste pricali za Budjave,najgora ekipa EL,oni i Nanter poluamateri,a eto pobedise vas na neutralnom terenu i sada vode tokom 3 cetvrtina,a Partizan je u Areni u tom periodu vec vodio 25 razlike,a utakmica je takodje bila biti ili ne biti i nama i njima.

Pera

pre 10 godina

ziveo dzenkins. zivela amerika! svi u ameriku na letovanje! bravo majstore!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (global, 26. mart 2014 21:42)

Mislis u Afriku ?

Skibo

pre 10 godina

Joj bre kakvu istoriju, isto ovo su vec do ovde stizali radije FMP i Hemofarm. Realno zvezdas sam ali ovo nije nikakva istorija. Cak i da osvojimo EUROCUP opet je Euroliga bitnija.

PekiGrobar

pre 10 godina

Grobari, ovog puta ste stvarno zagrizli :-)
Najveca uzivancija mi je da dan nakon Zvezdine utakmice natenane ponovo otvorim stotine vasih zlobnih komentara i pokusam sebi da docaram razocarenje koje mora da ste osetili nakon novog Zvezdinog trijumfa. Nije vam lako.
Sto se nas tice, vidi se koliko nam nedostaje jos jedan igrac sa Djenkinim m_dima; neko ko ce da preuzme odgovornost kad se ostali svezu. To je trebalo da bude Shilb, ali...
Sve u svemu, uz finale ABA lige i titule u KLS, ova sezona je za pamcenje. A vi kako ste?
(prekoOkeanskeDelije, 26. mart 2014 21:49)

Ne zavidimo vam samo mi grobari, vec svi ucesnici Top 16 faze Evrolige umiru od ljubomore sto ne igraju Evrokup.

Kapetan Esid

pre 10 godina

Hahaha ne znam ko je veći Indijanac ovde hahaha. Budiveljnikovci koji puštaju Đenku na prodor, umesto faula. Pre toga lopta ispada onom caru... očaj. Uniks će vas pocepati

Nemanja

pre 10 godina

Meni je drago kad Zvezda pobedjuje u Evropi, sve dok ne dodjem na ovo mesto i procitam tolke hvalsopeve njenih navijaca i pljuvanja po Partizanu... Sta sve necu procitati ovde, od toga da je oboren rekord Evrolige po posecenosti, pa do toga da je ovo najveca pobeda u istoriji nase kosarke. Znaci stvarno, svaka cast na uspehu i prolasku u polufinale, ali dajete malo realnosti...

sofronije

pre 10 godina

Ovim mucenicima ispada lopta 2 puta u zadnjem, kljucnom napadu. Ukljucio sam se na zadnjih 20 sekundi i video gubljenje po terenu od strane gostiju. Cestitam na prolasku dalje ali moram priznati da ste u zadnjim sekundama imali srece vise nego Cildres 2010.

kako moze biti ovoliko kada je sekcija prazna iznad koseva?

pre 10 godina

I u OAKA areni i u ovoj nasoj Areni je bilo vise navijaca, ali nisu smeli da kazu zbog kazne...

Mark

pre 10 godina

A ko je pritisnuo mute, mrtva tisina u areni, citavih 18 000 u najbitnijoj utakmici za FMP Zeleznik u njihovoj istoriji, sramota, pa nije taj Zeleznik preko sveta, pa da dodju u tako malom broju...

Butko

pre 10 godina

Sve ćemo da vam uzmemo i to ne samo ove godine nego narednih 10 godina.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Go Tipsa, 26. mart 2014 21:51)

Hoces da kazes da vise niste KK Sledeca Sezona nego KK Sledecih 10 sezona ?

sramota

pre 10 godina

Velika sreca i jako malo znanja. I velika laz o broju gledalaca. Koliko je karata stampano? Jel bezbedno da udje vise od kapaciteta?

zuki

pre 10 godina

Ruska zastava? Ajd sto ne znate za koga navijate ali sto ne znate u kojoj zemlji zivite... nc, nc.
Nego bitnije od svega je da igrate tu modernu napadacku kosarku, ispod 30 na poluvremenu. Pregrst uigranih akcija, bez sumanutog jurcanja i nerezonskih suteva. Treba vas prekomandovati u Top8 EL da gleda cela evropa tu svemirsku kosarku.

Batkov psihijatar

pre 10 godina

@Dobro Lopatari..
Nije oboren rekord Arene !
Nismo prošli dalje !

Jel vam sada lakše, a mukice ???
(Batko, 26. mart 2014 21:48) Nama je lakse sine, al tebi nikada nece biti.

Zvezda

pre 10 godina

Ovo moze samo Zvezda i niko vise na ovim prostorima.Ovakve navijace,koji su oborili rekored Arene i stici i prestici razliku i pored ocajnog napada i suta,tokom cele utakmice...a sta ce biti kad sut ide,razbicemo sve a od ovog gore ne moze.

trece polufinale za fmp

pre 10 godina

Koji Slepci. Rasprodati celu ekipu od ovih nikad nista nece biti.
(Lobotomija Svesti, 26. mart 2014 21:11)

Jedino s čim se slažem je tvoj 'nick'.
(Darkstar, 26. mart 2014 21:44)

Hehe ,a jedna poklonjena lopta u aut je presudila da mozes ovo da napises, inace bi umesto opste euforije citali brdo komentara kao onaj gore.

Humska 1a = Zagrebačka bb

pre 10 godina

ubija vas budiveljnik, a ubiće vas i partizan na kraju sezone, u finalima; svesni ste svi valjda toga?
(ranGo Unchained, 26. mart 2014 20:52)
A ti jesi svestan koliko si glup ?

Zoki

pre 10 godina

Nisam siguran da Radonjic moze da vodi ovo i da je on zalog za vece domete u buducnosti. Ja veceras nisam video niti jednu akciju, izgradjenu, akciju za tri poena, sve sto je bilo to je izolacija centra. Treba da kupi Dzejkinsu aito sto je dao ovo veceras, 3 trojke preko ruke, bez ikakve akcije. Samo na kvalitet igraca je izvadjena situacija kao i mnogo puta do sada. Ali iskreno ako Partizan bude protivnik u polufinalu tu su nam jako malo sanse a protiv uniksa tek. Izjava Radonjica posle meca mi govori da on nije ba skapaciteta da vodi veliki tim kakav Zvezda zeli da postane. Lokalni tip. Nista licno, samo zelim Evropsku zvezdu. Nesumnjam da je decko vredan, da radi posteno.

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

xaxaxaxaxa ni pola arene xexe
(Nadal, 26. mart 2014 19:17)


Jesi ovo hahaha sam smislio ili ti ipak neko pomogao jer si ubedljivo vodeci kandidat za najgluplji komentar godine!

tito partija zvezdina armija

pre 10 godina

Milivoje nama je mec protiv Budivelnika jos vise znacio za top 16 pa smo ih odrali sa 20 a ne za neki evrokup.

Marić Zr

pre 10 godina

U životu nisam video preplašeniju ekipu kao da igraju finale Final4. Katić neviđena katastrofa od igre, ostali isto bruka, trenera nismo ni imali na klupi!

PekiGrobar

pre 10 godina

Kakva bre crna istorija? Za istoriju bi eventualno bilo igrati 1/4 finale Evrolige. Nemojte toliko da potcenjujemo srpsku kosarku koja zna za mnogo vece rezultate pa da 1/4 finale drugorazrednog takmicenja Evrokupa nazivamo istorijom.

vlada

pre 10 godina

strasno koliko zvezda ne zna da igra a ni ovi drugi,jedini igrac koji se nesto trudi jenkins ovi ostali jadni kao da se slucajno zadesili na teren... radonjicu odlazi u svoju crnu goru da cuvas ovce u planine mada i njih bi pogubio da toliko ne zna da smisli bilo koju akciju strasno ko sve moze biti trener

Z.Stojanović

pre 10 godina

Biće teško, ova Zvezda ne zna da igra velike utakmice, još uvek ne moga da izdrže pritisak, kad to budu mogli kao Partizan biće šampioni.

Admiral ce nas kostati svih titula

pre 10 godina

Cele sezone se cudim divljenju ljudi, ovde po komentarima, Nelsonu...kakve taj covek pravi greske...Pa jel vidite vi admiralovi fanovi koliko taj covek izgubi lopte, I KOJE?..Kakve njegovi igraci daju kosevi..Je vidite da u svakom napadu drzi loptu po 18 sekundi i onda neku mucak uvali nekom...O sutu za 3 i ikakvoj ideji u napadu da i ne govorim...Pa on igra 40 minuta i stalno mu je lopta u rukama, pa normalno je da skupi neke poene...A i ne broji statistika bas sve..

Normalno

pre 10 godina

Koliko ono rekose grobarcici da ima gledalaca u Areneini?REKORD misevi,koji nece biti nikad oboren,pogotovo ne od vas,jer ste sacica placenika.Domaci zadatak za sve.

Vuk Karadžić

pre 10 godina

Omaz!!!

Znamo da ste se ponadali, ali uzalud! Znamo da smo vam mrznju pretvorili u patnju...rekord je pao, ne drzite ga vise, hvala Bogu, NIKAD vise necete ni drzati rekord!

Jer je vas je malo...statisticka greska...nas ima vise i znamo da patite zbog toga. I to se nece promeniti, tako je od osnivanja i tako ce biti zauvek. Rekorde drzimo mi!!
(One night in May, 26. mart 2014 22:04)
Nije tebi lako sinko, ti si rekorder po broju pravopisnih grešaka. Otkud počinješ rečenicu sa slovom I na početku. Primetio sam da su ti i ranije neki dobronamerni ljudi takođe ukazivali na neznanje ali ti uopšte ne radiš na sebi! Ccccccc

doktor

pre 10 godina

zasto ste toliko zli?shvatite,vase je proslo.sve i da osvojite titule i ove godine,strah i bol koji ste trpeli vam govori da je vase proslo!

Stri le

pre 10 godina

Nas trener je potpuno nedorastao za veliko talkmicenje. On Marjanovica onoliko drzi na klupi. Ostali igraci treba malo da se opuste i igraju kosarku. Skamenili su se, napad je bio potpuno bezidejan, a onda je Dzenkins ... i buuum!

dacha

pre 10 godina

Pali ste na zapadnu propagandu! Vise od 60% Ukrajinaca podrzava Ruse tako da Ruska zastava nije nikakva provokacija! Ukrajna je pred vratima rata jer zapadne zemlje tako hoce, trenutna vlada Ukrajine je dovedena na vlast pucem i nelegalno uz pomoc zapada! Jedino ako su Ukrajinci ti sa zapada...a sta su Ukrajinci sa istoka! Njima ta Ruska zastava prija! Molim vas ne nasedajte na pruce CNN-a, i BBC-a.

Pampur

pre 10 godina

Ljudi mi sa ovakvom igrom nemamo ni 1% šanse protiv Uniksa. Pa oni sve gaze sa po 20 razlike i jači su od ovih Ukrajinaca 10 puta. Jedino Čović da danas, sutra pronađe još dva Dženkinsa jer osim njega svi ostali su se neviđeno obrukali večeras. Pre svega sam realan. Žao mi je jer sam do večeras mnogo verovao u naš tim ali večeras smo doživeli otrežnjenje ako razumete šta hoću da kažem, pobedili smo ali ovo ništa ne valja.

to je sve sto je ostalo...

pre 10 godina

@STANITE, PA ZAR partizan NE DRZI REKORD?? PA CIME CE SAD DA SE SEPURE... XD
(vericane, 26. mart 2014 22:40)

Osvojenom evroligom, 4FF, nekoliko ABA liga, 12 uzastopnih titula(za sada), nekoliko uzastopnih kupova, jos brukom nekih trofeja, pobjedom sa najvecom razlikom u kosarkaskim derbijima, pobjedama nad najvecim evropskim velikanima ove igre, itd itd.... Nastavi niz.

braca neutralni

pre 10 godina

nisam navijac cz ali bih voleo da prodje dalje jer sam srbin!! ali vise bih verovao u to kad bi mesto radonjica na mestu trenera bio gospodin koji je samo strucni konsultant!
lane kada su ga sklonili sa mesta trenera rekao sam da ce partizan(meni simpaticniji blizanac) uzeti titulu sto tvrdim i za ovu sezonu ! MAKNITE OVOG POLUKVALIFIKOVANOG TRENERA PA DA BUDE NEIZVESNO FINALE ABA LIGE ! SRECNO ZVEZDO DO KRAJA OVE UTAKMICE!

Rade Futog

pre 10 godina

"Puštanjem" Šilba, najboljeg napadača Zvezde, tim je izgubio ne samo njega, nego i Bobana, jer selekcijom nije stvoren plejmejker koji može obezbediti Bobanu asistenciju. Budiveljnik se mora ovde tući 20 poena, a ne deluje mi da će tako biti. Radonjić i Vukoičić?

SamoObjektivno

pre 10 godina

Greška je bila igrati u Areni, u Pioniru je intimnija, vatrenija atmosfera. Išlo se na finansije, ali to će se platiti eliminacijom...I bolje, da se ne rasipa energija, ionako protiv Himkija ne bi imali šansu. Treba se fokusirati na regionalnu ligu, tu je finale imperativ.

ЛанеБг

pre 10 godina

Џенкинс је чудо и свака част Звезди, али ово нажалост показује да српска кошарка цркава лагано. Да није странаца, посебно америчких играча, Звезда и Партизан не би могли ни први круг у било ком европском такмичењу да прођу. Некад су наши кошаркаши имали м... а гледај сад, шоњице све, упишке се чим загусти. Амери једини имају петље. Ужас!

Mailman

pre 10 godina

Teška,teška pobeda,atmosfera je više vezala ruke našim igračima,ali se tako kali tim.
Zaista ružna-nepotrebna scena sa ruskom zastavom na početku.Nit nam je ukrajinski narod neprijatelj,nit treba zaboraviti da imamo Ukrajinca na klupi...

Ryber Palunko

pre 10 godina

Dzenkins, Nelson, Katic, Blazic, Radenovic... Buducnost srpske kosarke!
(Bob Rock, 26. mart 2014 21:39)

Eksplozija grobarskog duha biblijskih razmjera!!! 'Stand-up' komičari širom vaseljene kidaju ligamente koljena hrleći u Humsku, ne bi li se napili nepresušnog izvora bijeločarapanske duhovitosti.

SeRver u transu

pre 10 godina

Jel' ovo Delije navijaju sa Juzne tribine!? Hahahahahah, koja komedija sa vama.Aj sto ste prvo navijali sa gornjeg prstena da ne bi kopirali grobare, pa ste na kraju to i uradili. Ali sto ste ste nacickali na jug - nije mi jasno.
(Delije SeRver, 26. mart 2014 20:09)
Decko jel ti znas strane sveta? Ako ne,pogledaj na ulazu u arenu,pise...
(Beogradjanin, 26. mart 2014 20:18

Decko ti izgleda nikada nisi krocio u Arenu i ako si iz Beograda. Da jesi, znao bi.

One night in May

pre 10 godina

Omaz!!!

Znamo da ste se ponadali, ali uzalud! Znamo da smo vam mrznju pretvorili u patnju...rekord je pao, ne drzite ga vise, hvala Bogu, NIKAD vise necete ni drzati rekord!

Jer je vas je malo...statisticka greska...nas ima vise i znamo da patite zbog toga. I to se nece promeniti, tako je od osnivanja i tako ce biti zauvek. Rekorde drzimo mi!!

smoking Joe

pre 10 godina

Џенкинс је чудо и свака част Звезди, али ово нажалост показује да српска кошарка цркава лагано. Да није странаца, посебно америчких играча, Звезда и Партизан не би могли ни први круг у било ком европском такмичењу да прођу. Некад су наши кошаркаши имали м... а гледај сад, шоњице све, упишке се чим загусти. Амери једини имају петље. Ужас!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ЛанеБг, 26. mart 2014 21:44)..Aj sad to reci Bogdanu Bogdanovicu.Nema veze sto je Zvezdino vece,a pomenuti decko je partizanovac,on bas ima srce za ovakve stvari.

surova realnost

pre 10 godina

katic, radenovic katastrofa, ipak da bi bili vrhunski fali im dosta inteligencije, razmisljanja... odlucili su sudbinu zvezde!

Mister No

pre 10 godina

Idemooo…oo po najvecu pobedu u istoriji srpske klupske kosarke.
(Dragan, 26. mart 2014 20:57)
Cestitam na pobedi i plasmanu u polufinale ali za ovu glupost si zasluzio medalju. Stvarno

vidovit i talican za zvezdu

pre 10 godina

Molim moderatora da objavi text a navijace zvezde da kliknu 2000 pluseva za mene.Zasto?Evo story....ukljucih b92 kad ono 31-21 za bud i krenuh da gledam...i zvezda poce da ih stize...5 min pred kraj rekoh tekmu ce odluciti ispustanje lopte od strane bud i gle cuda posle promasene trojke i totalno izgubljene situacije 9 sekundi pred kraj njihov bek ispusti loptu i zveda pobedi.....Ja vec znam rezultat protiv uniksa,pratite forum i sve ce te znati...sve vas volim delije.

zarubica

pre 10 godina

Sta bi ovo limenkeeeeeeee!?!!?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (legenda, 26. mart 2014 21:11)

Hahaha... ispala!
Utišao te Dženkins u produžetku!

thunder

pre 10 godina

Rasprodata arena,a samo 16.000, ko ovde laže???
(paja, 26. mart 2014 19:47)
18 dana brutalne kampanje za 18000 dusa.
(Duka, 26. mart 2014 19:55)
Na zvanicnom sajtu pise 16 000.Toliko
(el loco, 26. mart 2014 19:35)
Pantelije,jel puna Arena?
(Kramer, 26. mart 2014 19:24)

Šta reći a ne nasmejati se na ovakve jadnosti...
Zvezdano martovsko veče!

dzaja

pre 10 godina

tamo negde 2026 mocicete da se spradate sa PARTIZANOM.jos ste mali...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (shadows, 26. mart 2014 22:19)

Kao i vi u fudbalu 2890. godine

pametna vecina

pre 10 godina

da nisu vam bili stranci,izgubili bi mnogo razlikeKomentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mkd, 26. mart 2014 22:05)

Da znas da pises bio bi pismen...(Dax, 26. mart 2014 23:20)

Da nisi glup, shvatio bi da je covek iz Makedonije.

molestant

pre 10 godina

ko hoce da dobije zvezdu ove sezone treba da uradi samo tri stvari, zatvori reket, odsece Nelsona i igra agresivnije i prljavije od njih.

mkrnjic

pre 10 godina

Kometator reče u II četvrtini "kakva CIGLA Anisimova" ... A naši "dalekomentni" Ciglaši Blažič i Tadija :-)) ...

Ljudi moji koliko god voleo Zvezdu, ali ovaj tim je retko Neinteligentan, ... sami sebe sahranjuju ... i to se ponavlja u svakoj utakmici sa jačim protivnikom ...

pobeda ili poraz mi Nije Važan .. ja tu NE VIDIM IGRU !!!!!!!!!!!

plankton

pre 10 godina

Bravo na teskoj pobedi !
U Zvezdi sem Djenke niko nema srce i pola metra nize locirane organe za hrabrost. Naravno i znanje. Bravo Djenka legendo !!!!

Simonovic, Lazic i Dagicevic sluze za protokol da ispune petorku, jer sa njma na terenu nazalost igramo sa cetri igraca.
Radonjic apsolutno neopravdano zapostavlja Bobija.

Navijaci - svaka cast zvezdasi na odazivu i podrsci !!! Delije, nikakvo izdanje, izbor pesama i balada kao za sahranu. Sporo i bez dinamike. Ovo vam kaze neko ko je napisao jednu od popularnih pesama koju pevate. Jedna od kratkih i brzih pesama iz devedesetih bi srusila krov arene, balade ostavite za druge sportove

santa justa

pre 10 godina

Uffff, kao da sam orao njivu ceo dan. Ocajno smo odigrali 36 min, a odlicno zadnjih 9. To je odlika velikih ekipa a mi to polako postajemo.

MVP

pre 10 godina

18 dana brutalne kampanje za 18000 dusa. Pa sad vi vidite gde vam je mesto.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Duka, 26. mart 2014 19:55)

Kapacitet Arene? Ima li praznih mjesta?

Blokovi

pre 10 godina

Razočaran sam!!!! Sve zec do zeca, neviđeni strah... Samo Radenović nešto odigrao ostali katastrofa! Katić bruka, izblamirao se kao početnik odigrao! Trenera kao da nismo ni imali na klupi!

Miloš_NS

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da se svaki drugi napad Zvezde zasniva na igri Raška Katića leđima. Jako slabo. Zvezda jednostavno nema "ono nešto" da bi bila kvalitetan tim za evropska takmičenja.

Zvezda

pre 10 godina

Ovo moze samo Zvezda i niko vise na ovim prostorima.Ovakve navijace,koji su oborili rekored Arene i stici i prestici razliku i pored ocajnog napada i suta,tokom cele utakmice...a sta ce biti kad sut ide,razbicemo sve a od ovog gore ne moze.

misa024

pre 10 godina

A po cemu istorijsko? Koliko se ja secam, ovaj klub je pod starim imenima (Refleks,FMP) vec igrao polufinala ULEB Kupa?(DJAVOLI, 26. mart 2014 19:06)

Ti se majstore slobodno prisecaj,ali Zvezda je u polufinalu...

Dragan

pre 10 godina

Ruska zastava? Ajd sto ne znate za koga navijate ali sto ne znate u kojoj zemlji zivite... nc, nc.
Nego bitnije od svega je da igrate tu modernu napadacku kosarku, ispod 30 na poluvremenu. Pregrst uigranih akcija, bez sumanutog jurcanja i nerezonskih suteva. Treba vas prekomandovati u Top8 EL da gleda cela evropa tu svemirsku kosarku.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zuki, 26. mart 2014 20:24)

zuki, aj ne ..ri molim te.

JohnyJ

pre 10 godina

Честитке од једног Гробара, напред Србија!

ПС А Човић и сви бивши и садашњи политичари, руке к себи и што даље од нашег спорта!

REP.SRPSKA

pre 10 godina

cestitke mojoj Zvezdi.al moram opet da pisem,jer mi nije objavljen komentar jutros.ne znam zasto.samo sam se osvrnuo na natpise navijaca partizana.da vise prestanu sa prozivanjem FMP,Limenke itd.pa jednostavno udjete u sajt Eurolige i tamo lijepo pise za Zvezdu,titule,kupovi,godina osnivanja.prema tome FMP to nije osvojio prije 30 god,jednostavno jer je to Zvezda.a vi pucajte od muke.jos jednom cestitke za MOJU ZVEZDU.

Stefan

pre 10 godina

Lepo od grobara što su gledali utakmicu i videli gde ima par stolica praznih....a što se nas tiče, jako srećno smo prošli, izgubljena utakmica je bila da onom liku na 9sek nije ispala lopta, Bog nas je pogledao. Simonovic najslabija karika ekipe, na njegovoj poziciji je potreban jedan dobar igrač da bi zvezda sledeće sezone uradila nešto više u euroligi. Dragicevic mi nije baš kalibar za euroligu isto, nekako je trom, spor, ume pogoditi ali po mom mišljenju treba naći boljeg igrača. I naravno trenera treba promeniti on je najviše zalutao

Mоје мишљење

pre 10 godina

Bilu su po vama najgori tim u euroligu a evo zamalo da vas dobiju.Uniks ce ovo da razmontira samo opusteno nemate sta da trazize u Kazanju.
(Djenka snima film Kinzi glavni glumac, 26. mart 2014 22:28)
Иди на спавање касно је.

Admiral Horatio Nelson

pre 10 godina

Moracemo da naucimo da igramo pod pritiiskom, odakle ovakva trema stvarno mi nije jasno, ako ovako bude protiv Partizana protiv kojeg ce biti 100 puta veci pritisak na fajnal foru, nece biti dobro

veliki strumf

pre 10 godina

Problem je u tvrdim, nerazradjenim obrucima i cinjenici da su nenaviknuti na tablu, od koje se lopta dalelo i neprirodno odbija, za razliku od Pionira. Zato smo i promasili brdo zicera. Sut za tri ocajan. Sve udarne igle su ocajne: Rasko i Tadija bez poena i sa brdom promasaja, Nelson sa mnogo izgubljenih lopti, i Jaka je mnogo promasio. Ne vidim nacin da ovako lose odigramo drugo poluvreme. Raspucace se glavni igraci, dici ce se publika i ovo dobijamo sa minimum 10 razlike.

zoran

pre 10 godina

Lavrinovic - C. Zvezda = +5 za momek iz Ukrajine....ovi ostali blage veze sa ovim sportom nemaju...koja je to razlika u kvalitetu izmedju pomenutog momka i ostalih igraca...!!!!!!!!!!!

Ovaj Budeveljnik, bez Lavrinovica, nisu ni zonska ekipa...sta reci o Zvezdi..??? Horor.

anti_globalista

pre 10 godina

kako nekima odgovara kad se politicari mesaju u sport, pa raznim malverzacijama dizu klub iz blata, a kad se navijaci mesaju u politiku, onda se to osudjuje...stav za rusiju je mozda pogresan, mozda ne, al je bitno da je iznet, da i dalje ima prkosa i slobodarstva

prekoOkeanskeDelije

pre 10 godina

Grobari, ovog puta ste stvarno zagrizli :-)
Najveca uzivancija mi je da dan nakon Zvezdine utakmice natenane ponovo otvorim stotine vasih zlobnih komentara i pokusam sebi da docaram razocarenje koje mora da ste osetili nakon novog Zvezdinog trijumfa. Nije vam lako.
Sto se nas tice, vidi se koliko nam nedostaje jos jedan igrac sa Djenkinim m_dima; neko ko ce da preuzme odgovornost kad se ostali svezu. To je trebalo da bude Shilb, ali...
Sve u svemu, uz finale ABA lige i titule u KLS, ova sezona je za pamcenje. A vi kako ste?

Krki

pre 10 godina

stvarno ne kontam da boban uopste nije igrao u drugom poluvremenu,zvezdas sam i ovo je veliki uspeh da je forsiranje raska moglo da nas kosta poraza...prilicno pratim kosarku vec 20 tak godine i misljenja sam da se uz dobro vodstvo ova utakmica mogla rijesiti znatno ranije...al opet pobedi se ne gleda u zube :)

Beogradjanin

pre 10 godina

Decko ti izgleda nikada nisi krocio u Arenu i ako si iz Beograda. Da jesi, znao bi.
(SeRver u transu, 26. mart 2014 20:36)
Druze molim te prodji sutra pored arene sa strane gde je ona velika lopta (gde su ulazili navijaci i partizana i zvezde) i vidi sta pise... Ne mislim da je to u hali uopste bitno, ali kad si se vec toga dohvatio, pise sever...a i do malocas sam sedeo na jugu i znam gde sam usao ;)

Brondby

pre 10 godina

Au sada doco iz arene neverovatna atmosfera izgubio sam glas od navijanja svaka cast Zvezdi. Sada se okrecem mom Brondbyu do pobede idemo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Zvezda jedina prava institucija Srbije

pre 10 godina

Koliko paćenika večeras hahaha! U hali je bukvalno na svako mesto dolazilo po dvoje! Ne smeju iz Zvezde da kažu da ih ne bi kaznili ali bilo je sigurno 30.000 ljudi. A vi licemeri zaslepljeni mržnjom crknite od muke, tačno osećam kako ste plakali kad je Dženkins rešetao! Bravo Zvezdo!!!

Svako ima svoju tuznu pricu

pre 10 godina

Koliko su ljubomorni ovi grobari. Te nije puna Arena, te nebitna utakmica, te ovo, te ono... Ali sto bi se reklo, ljubomorne duse mogu samo da nam ....

Zelenilist

pre 10 godina

Ne mogu, koliko god navijao za Partizan celog zivota, da kad nas tim igra protiv stranaca navijam protiv njega, pa makar bila i Komsinica...

Udri ih Komsinice!

Zivela Srbija!!!

24 232

pre 10 godina

Na zvanicnom sajtu pise 16 000.Toliko
(el loco, 26. mart 2014 19:35)
http://live.euroleague.net/gamesjsuleb.aspx?ig=uleb_357&st=90&dp=JEVICF2F42FFFFF1564878762&z=0&X-Forwarded-For=93%2e87%2e149%2e157 Evo ti link pa malo bolje pogledaj sta stoji na zvanicnom sajtu. 24 232! Proveri, proveri slobodno...ne sanjate!

Pavle

pre 10 godina

Na vest o nebitnoj utakmici Partizan-Bajern 590 komentara.
Na vest o historijskoj utakmici FMPa, ni blizu toliko.
Hvala bogu da ima navijaca Crvene Zvezde koji ne pristaju da podrzavaju Covicev privatni klub sa pozajmljenim simbolima Zvezde.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Budimo realni iako smo panteri, 26. mart 2014 22:01)
evo nas polako pristizemo iz arene ... jel si cuo koliko sad glasi rekord ARENE???

N-P

pre 10 godina

ZVEZDA JE ZIVOT .. OSTALO ........................................................................................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blaf

pre 10 godina

Звезда је име шампиона и дефинитивно наш највећи клуб. Игра уопште није за похвалити али разултат јесте а то је најважније. Имамо прилику да се поправимо и не сумњам да ћемо је искористити. Напријед, увијек уз Вас.

srbEUin

pre 10 godina

Za zadnji napad u poslednjih 8 sekundi sigurnije varijanta je bila loptu pod koš na Bobija, za zakucavanje i možda + bacanje. Darijus je bio na klupi, a ostali centri su nemoćni.

Beogradjanin

pre 10 godina

Jel' ovo Delije navijaju sa Juzne tribine!? Hahahahahah, koja komedija sa vama.Aj sto ste prvo navijali sa gornjeg prstena da ne bi kopirali grobare, pa ste na kraju to i uradili. Ali sto ste ste nacickali na jug - nije mi jasno.
(Delije SeRver, 26. mart 2014 20:09)
Decko jel ti znas strane sveta? Ako ne,pogledaj na ulazu u arenu,pise...

Buhahahaha

pre 10 godina

"DZABE VAM SVE,ipak ste mali klub..Mi smo Partizan, a ko ste vi..23578, rekord, koji samo mi, grobari, mozemo..To zna ceo svet..A vi, fmpi, ko ste vi"

Polako prijatelju, uzmi casu vode

Čarls

pre 10 godina

Grobari, mar* sa sajta. Ovo je Zvezdina vest. Ovo nije derbi i vaše jeftine, sramne, bezlične provokacije.
Ovo je Zvezdina veličanstvena pobeda. Ovo je jedno od najboljih navijanja na košarkaškoj utakmici. I fantastični Dženkins.
I ko nije video, gore, iznad ruske zastave (za koju inače nisam) bio je natpis "Mi Rusi, Ukrajinci i Srbi", na ruskom napisano.

amd

pre 10 godina

Iznad ruske zastave je bila parola:"Slava Rusiji, Ukrajini i Srbiji", tako da nema potrebe mnogo da talasate. Sve korektno, prema svima!
A Zvezda? Sta reci.... A Delije? Sta reci....

Samo ti!

Ilija

pre 10 godina

Ovaj prolaz je veoma vazan, pre svega zbog finansijske inekcije, kao i nove koja dolazi za nedelju dana. Ali vazan i zbog cinjenice da u polufinalu protiv Uniksa nismo favoriti, a kad je tako igraci ce verujem igrati mnogo lakse i rasterecenije. Ovo veceras je bio nevidjeno prevelik pritisak na njima koji ih je kocio celu utakmicu. Na kraju nas je i Bog pogledao, ona blokada Lavrinovica, pa srecno osvojena lopta, pa potom izgubljena lopta Ukrajinaca, sto nam je omogucilo napad, pa posle kosa Djenke otvoreni sut Lavrinovica koji srecno nije usao... Posle toga je bilo jasno da cemo nekako dobiti... Radujte se Zvezdasi, ovo je veliki uspeh, tugujte grobari tastaturasi isfrustrirani nakon pada rekorda i poraza vaseg favorita...

Trancer

pre 10 godina

A po cemu istorijsko? Koliko se ja secam, ovaj klub je pod starim imenima (Refleks,FMP) vec igrao polufinala ULEB Kupa? (DJAVOLI, 26. mart 2014 19:06)

Jel to najbolje sto ste tastatura grobari uspeli da smislite? Ma patite bre, tek cete da patite...

Кулен

pre 10 godina

Играаај и бори се...!
Срећно момци вечерас..!
Са вама увек никад против вас..! Навијачи ЦЗ

blaf

pre 10 godina

Навијам, стрепим али вјерујем. Срце на терен, имате га. Најјачи смо кад је најтеже. Увијек уз Вас.

CR7

pre 10 godina

Bravoo Djenka,covek ima veliko srce i mu*a.A vi Grobari,zar imate toliko kompleksa,iskulirajte nas veceras.Ovakav Budivelnik bi vas razbio sada,jer to nije ista ekipa od pre par meseci.

Србин

pre 10 godina

@ Svim srcem navijam za Budjave :)
(velja, 26. mart 2014 19:22)

Ееее буђави Вељо, мора да си навијач оног тима што је настао у Загребу и што му је председник био Фрањо Туђман?

Jenkins Charles

pre 10 godina

Fala puno svi vi. Ja voli vas kada pljujete Zvezda. Mi sada pobedili i prosli dalje, vi tu sedeli i gledali nas. 24.300 razlog da vi ne spavate nocas. Sve lepo i sve dobro, sem vama u glava.

mufljuz

pre 10 godina

Dzenkins, Nelson, Katic, Blazic, Radenovic... Buducnost srpske kosarke!
(Bob Rock, 26. mart 2014 21:39)

Lovernj, Vesterman, Dalo, Bertans, Kinzi... SRAMITE SE ZADNJICE KAD OBRAZA NEMATE !!!

mesni narezak

pre 10 godina

@Bob Rock
Musli,Gagic,Lovernj,Bertans,Kinzi,Dali,Pavlovic,Tepic i onaj drugi Francuz,zaboravio sam ime...mislim da ce ovo biti najjaca reprezentacija Srbije u poslednjih par decenija...fala Bogu na partizanu i njegovim talentima...

Suntavilo

pre 10 godina

Ruska zastava nije provokacija "glupani" na gornjem prstenu u isto vreme stajao je transparent "Srbija, Ukrajna, Rusija, braca..." Kad vec sedite kuci i gledate utakmici pogledajte malo bolje, a ne odma negativan komentar.....

Cofi

pre 10 godina

Djenka je sampion!Kakva igracina,kakvo srce!Bravo Djenka Srbine!Bravo Zvezdo,bravo Delije!BRAVO,BRAVO,BRAVO!Isto je najvaznije-postali smo TIM!Jos kada se oporavi Mitrovic i proigra Lipovij to ce biti tim snova!Crvena Zvezda-tim snova!Osvajamo sve!SVEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

vlada delija

pre 10 godina

obaramo rekorde ne samo u areni,vec i u komentarima :-) Zvezdo samo hrabro i da ove sezone osvojimo sveeeeeeee!!!
grobari mrsshh u rupu,nije vam mesto ovde.!.!.!.

Petar

pre 10 godina

Svim srcem navijam za Budjave :) (velja, 26. mart 2014 19:22)


ajd boze pomozi...budiveljnik pobedi... (rac, 26. mart 2014 19:21)

Ne ocekivalo se da nesto drugo napisete? Pa vi svake nedelje navijate za drugacijeg rivala Zvezde, samo sto smo vam davali da se radujete nebitnim porazima, dace bog da i veceras tugujete..

Samsung

pre 10 godina

Samo da preduhitrim dezurne pljuvace,Koji ce da polete ubrzo.Ne zaboravite da ukoliko jedan Tim odigra ocajno dva meca,i pritom prodje u narednu rundu...To je veliki i kvalitetan Tim.

Kolica rolam

pre 10 godina

"Puštanjem" Šilba, najboljeg napadača Zvezde, tim je izgubio ne samo njega, nego i Bobana, jer selekcijom nije stvoren plejmejker koji može obezbediti Bobanu asistenciju. Budiveljnik se mora ovde tući 20 poena, a ne deluje mi da će tako biti. Radonjić i Vukoičić?
(Rade Futog, 26. mart 2014 20:03)

Esi mi Boban?

BgHQ

pre 10 godina

Koliko smo jednodimenzionalni u napadu.Da li je sada jasno koliko nam Silb nedostaje.On je igrac sa idejom,igrac koji je pravio razliku i s njim smo bili raznovrsniji u napadu.

Darkstar

pre 10 godina

Koji Slepci. Rasprodati celu ekipu od ovih nikad nista nece biti.
(Lobotomija Svesti, 26. mart 2014 21:11)

Jedino s čim se slažem je tvoj 'nick'.

Цоа

pre 10 godina

Непроцењиво је што су се гробари унапред понадали, а онда им Џенкинс објашњава неке ствари, а још више су пукли због обореног рекорда, Браво Звездо !!

djokica

pre 10 godina

zenkins, Nelson, Katic, Blazic, Radenovic... Buducnost srpske kosarke!
(Bob Rock, 26. mart 2014 21:39)

Ti se kao brines za srpsku kosarku....weserman, dalo, bertrans, lovrenj, kinzi...sve reprazantivci...
koga bre bole za to...vidi malo man city, chelsea, barca, real....bas im stalo do podmladka...nasi ionako zapale cim su punoletni,,nedovic..andjusic..

Realno

pre 10 godina

Ceo Zeleznik u transu.
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (Batko, 26. mart 2014 21:42)
Cela Srbija,sine,osim sacice jadnika,koji su pogresno zaslepljeni i zaludjeni...i ne koristi tudje nikove da se potpisujes,ispadas glup.

Milivoje

pre 10 godina

Preveliki pritisak, igranje u grču... Sreća i Dženkins na kraju. Neki igrači zaista nisu za Zvezdu. Nije mi jasno kako groblje može porediti njihovu utakmicu protiv buđavih sa ovom u kojoj nema popravnog. Smehotres.

SnagaBelogaGrada

pre 10 godina

Samo da napomenem za sve koji se zale na rusku zastavu, bio je ispisan transparent na ruskom: U slavu Rusije, Ukrajine i Srbije.
Mi smo slovenski narodi i ne treba da se delimo. Lepa poruka Delija.

E-one

pre 10 godina

24000 i kusur,nikad vise na evro-utakmici i ako Zvezda ovo ne predje primice na svoju dusu ogromnu sramotu...I jedni i drugi su ko zecevi poplaseni od publike...

All Star

pre 10 godina

Hvala ti Boze sto si veceras usrecio ovoliki broj ljudi! Neka se u svetu kosarke prica malo i o Crvenoj Zvezdi!!! Zasluzili smo..!

Djenka snima film, a Grobari u ulozi Kristine

pre 10 godina

@Sta bi ovo limenkeeeeeeee!?!!?!
(legenda, 26. mart 2014 21:11)


Ne znam na sta tacno mislis, za nekoga polufinale, a za nekog jos jedna nesanica u najavi nestasica kompleksana u svim apotekama, i traumaticno navikavanje na godine koje dolaze!!! ;-)

zex

pre 10 godina

Sta bi ovo limenkeeeeeeee!?!!?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (legenda, 26. mart 2014 21:11)
hajde objasni nam sta je bilo

Go Tipsa

pre 10 godina

Frka braćo grobari. Vidim uživate u našim mukama. Sad ćete i vi brzo da dodjete na red. Samo polako.

Sve ćemo da vam uzmemo i to ne samo ove godine nego narednih 10 godina.

Lošmi

pre 10 godina

E kada sad samo zamislima one koji imaju najviše pluseva zato što ostavljaju komentare za vreme utakmice. A ti kreneš iz Arene, prošli dalje, oborili im rekord po broju navijača, nisu videli zastavu Ukrajina, Rusija, Srbija...i boli te uvo za sve...a Djenka kralj...:))

Bosko

pre 10 godina

Svaka cast za ambijent i veliki uspeh Crvene Zvezde. U preostalih 7 utakmica 1/4 eurokupa ukupno je bilo manje ljudi nego sto je veceras bilo u Areni..

veliki strumf

pre 10 godina

Neutesni grobari sve nade sada polazu u Uniks. Jadnih li pacenika! Dok mi igramo polufinale u Evropi vi se borite da ne budete poslednji u grupi. Koprcali ste se do zadnjeg kola za F4, a mi to resili pre 2 meseca. Pa sta i ako ispadnemo od Uniksa - sigurno necemo gubiti sa -42 i -32!

grunf

pre 10 godina

Razocaran sam igrom Zvezde veceras. Jeste da nije lopta htela u kos, da je bilo nervoze, straha, previse izgubljenih lopti, ali da se igra toliko plasljivo i bezidejno u napadu, to mi je neverovatno. Pa vezbate li vi neke akcije na treninzima? Sve se svodilo samo na to sta ce Katic ili eventualno Djenka da solo igrom urade u napadu. Srecom, jaka odbrana nam je donela ovu pobedu, ali skeptican sam prema mogucnostima tima za vece domete ako se dalje bude ovako igralo. NAPRED ZVEZDO!

Sir Oliver

pre 10 godina

Jel' ovo Delije navijaju sa Juzne tribine!? Hahahahahah, koja komedija sa vama.
Aj sto ste prvo navijali sa gornjeg prstena da ne bi kopirali grobare, pa ste na kraju to i uradili. Ali sto ste ste nacickali na jug - nije mi jasno.
(Delije SeRver, 26. mart 2014 20:09)
Da si ikada zakoračio u Arenu ili da si imao pozitivnu ocenu iz geografije znao bi da je to severna strana, tako da ne lupaš nego da se priupitaš ko je na pogrešnoj strani!!!!!!!!!!

zvezdas

pre 10 godina

Dzenkins,Nelson,Blazic da li ce ova Diva napravi nekog srpskog reprezentativca ili ce Dule da im uvali omaz
(Sale, 26. mart 2014 21:55)
Westerman,Lovernj,Dalo,Bertans da li ce ova Vizura da napravi nekog srpskog reprezentativca ili ce Dzenkins i dalje da vas terorise

Pa jeste li ???????????

pre 10 godina

Ja imam samo jedno pitanje: tamo negde pred pogotak Dženkinsa za produžetak...JESTE SE PONADALI TOPALOVIĆI ?????!!!!!!!!!!

Batko

pre 10 godina

Na vest o nebitnoj utakmici Partizan-Bajern 590 komentara.
Na vest o historijskoj utakmici FMPa, ni blizu toliko.
Hvala bogu da ima navijaca Crvene Zvezde koji ne pristaju da podrzavaju Covicev privatni klub sa pozajmljenim simbolima Zvezde.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Budimo realni iako smo panteri, 26. mart 2014 22:01)

Razumem...teško ti je...ali ,biće to ok ...sutra je novi dan, novo saopštenje maga da su se galaksije urotile protiv vas...zato,ako mozes na spavanje, bice ti lakse

Batko

pre 10 godina

ne znma kog normalnog navijaca Partizana uopste pogadja sto ste vi prosli 1/4 finale kupa Lilijane Ronketi :)))
Samo napred,vidi se koji vam je nivo I cime se zadovoljavate...a sta reci o vezanim rukama a igrate protiv budjivelnika koga je Partizan otresao 20 razlike...
Inace I grupa vam je bila najteza svih vremena...Makabi,Budjivelnik...mi to tresemo a vi slavite minimalne poraze :))
(jhgghjghj, 26. mart 2014 22:56)

Aj ti nama lepo reci, jel' tebe neko dir'o ?!

Prisutno 24.232 !!!

pre 10 godina

Igramo nervozno , u velikom grču … Arena je lepa , puna i prepuna - ali smo sagoreli , baš srljamo i žurimo !
Ovako loš šut nismo imali u poslednje 2 godine !
A promašaji zicera - NEVEROVATNO , bilo bi 15 - 20 poena više da smo ih realizovali !

Black Hawk

pre 10 godina

Kad se sve sabere i oduzme...rasko katic mi dodje 4 i po godine zivota, sto danas, sto od ranije...Pravim slavlje kad ode...svi ste pozvani!

Uros

pre 10 godina

Dzenkins heroj. Ovi ostali posle tekme slave sa publikom, ali se vide kisele face "ono kad ti neko drugi uradi kontrolni pa dobijes 5"...

shone025

pre 10 godina

Zvezda u polufinalu evrokupa,oboren rekord gledanosti svih ulebovih
takmicenja. Lepo je veceras biti zvezdas...
Hvala ti Zvezdo,hvala vam navijaci,hvala ti majko Srbijo...

EEEEE

pre 10 godina

Da smo izgubili to bi bio veliki gubitak, a sad kad smo pobedili nije nista veliko. Nemoj tako grobo moj pa neeemoooj. :) Odluci se.

groblje ko groblje

pre 10 godina

Sta bi ovo limenkeeeeeeee!?!!?!
(legenda, 26. mart 2014 21:11)

Sto ne sacekas kraj utakmice ko sav normalan svet jel vis sad kolko si ispao glup!?

Бразил,нама не треба Бразил

pre 10 godina

Ђенка ме спасао инфаркта.. и шлога....Напрњд Звездоооо

Dragan

pre 10 godina

Ne mogu da se otmem utisku da je Zvezda dobila utakmicu bez igre, u stvari na suvi kvalitet pojedinaca, u ovom slučaju Dženkinsa. Setite se kada ste zadnji put videli neki izgrađeni kolektivni Zvezdin napad.

Dabu

pre 10 godina

Zanimljiva situacija se ponavlja kod svake zvezdine utakmice. U toku utakmice javljaju se silni grobari, a posle nema nijednog. Naravno, ako si već jednom ispao glup, ne moraš i drugi put iste večeri.

slavija ceka titulu

pre 10 godina

Katic je resio mec kada je dobio 5 licnu gresku.Da nije izasao izgubili bi lagano,neverovatan tip!!! [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sabaja, 26. mart 2014 22:19)

Najtacniji opis same utakmice! Ali atmosfera je bila nestvarna...

Lecite komplekse...

pre 10 godina

rasprodata arena,a samo 16.000 ko ovde laže??? (paja, 26. mart 2014 19:47)


Odakle vama da je 16.000 ljudi sta lazete? Kakve veze ima sajt pa ne broji oni navijace, smesni su vam ti omalovazavajuci komentari...

CZV

pre 10 godina

TO MI RECIII !!!!!!!!NAPRED ZVEZDO TEBE VOLIM JAAAA !!!!!!!!! NAPRED ZVEZDO TI SI NAJBOLJA,TEBE VOLIM JA JER SI NAJBOLJA,JER SI MOME SRCU NAJDRAŽA!!!!!!!!NAPRED ZVEZDO ZGAZI I UNIKS!!!!!!!ZVEZDO VOLIM TE!!!!!!!!!

Trichko

pre 10 godina

Kakva utakmica, bravo Carls, bravo zvezdooo ..
idemo i u finaleee..
Sve cestitke i treneru Radonjicu na odlicnoj taktici... :)

Zvezda oOoOoOOooOOoo

Neutron

pre 10 godina

AAAAUUUU!!!! Odahnuh. Bravo Zvezdo! Ono je bila izgubljena utakmica. Kakva sreca, ali i kakvo srce na kraju! Joooj, ne znam vise sta da kazem, sem da mi onaj Slovenac ponekad ide malo na zivce. U onom napadu 3 na 1 Katic mu je dobro podkresao pod brk. I treba tako. Dobar je on igrac i dobar je za Zvezdu ali u pravoj meri. Ovak Katic bi bio dobar kapiten. Smirio ga instant. No, ostavimo to sada i radujmo se neverovatnoj pobedi. BRAVO MOMCII!!

tata,laza i pecko,zvezdasi

pre 10 godina

Sve,sve ali KAKO JE SAMO ADMIRAL ZALEPIO LAVRINOVICA!!!U sportu moras imati srece ali i ekipu koja ima pobednicki mentalitet.Pozdrav svim delijama!

Bravo Delile

pre 10 godina

Neverovatan meč. Svaka čast Djenki ali ipak, po meni, najsvetiji detalj utakmice je zastava i parola na početku. Da ste dobro pogledali zapazili biste i parolu podrške ukrajinskom narodu, tako da analogija sa američkom ili nekom drugom zastavom na našem gostovanju nikako ne ide.

Nemanja

pre 10 godina

Da derviska muka bude veca Zvezda je prestgila Partizan na ulebovoj rang listi. http://eurokorbo.blogspot.com.es/p/ranking-uleb.html

Batko

pre 10 godina

stvarno ne kontam da boban uopste nije igrao u drugom poluvremenu,zvezdas sam i ovo je veliki uspeh da je forsiranje raska moglo da nas kosta poraza...prilicno pratim kosarku vec 20 tak godine i misljenja sam da se uz dobro vodstvo ova utakmica mogla rijesiti znatno ranije...al opet pobedi se ne gleda u zube :)
(Krki, 26. mart 2014 21:56)

Bobi je spor, nema tu brzinu da bi cuvao centra kao sto je Lavrinovič,pa je igrao kada je u igri bio njihov drugi centar, manje pokretan nego Lavrinovič... Zato je igrao Katić na Lavrinoviču ,a kako je ovaj igrao skoro sve vreme , tako je Bobi bio na klupi

zvezdas

pre 10 godina

Zvezda se provukla ovaj put,mada ne znam da li ce moci opet ovako.Mec resio jedan igrac Dzenkins te jedna izgubljena lopta ukrajinaca na kraju regularnog dela.

Dax

pre 10 godina

da nisu vam bili stranci,izgubili bi mnogo razlike
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (mkd, 26. mart 2014 22:05)

Da znas da pises bio bi pismen...

'

pre 10 godina

@18 dana brutalne kampanje za 18000 dusa. Pa sad vi vidite gde vam je mesto.
(Duka, 26. mart 2014 19:55)

O čemu ti mučeniče zboriš? Možda o skoro 25000, srušenim SVIM(!!!) rekordima, veličanstvenoj atmosferi?
Ako je tako onda ok... ako nije žalim te. Iskreno.

lik

pre 10 godina

Neverovatno kolika mentalna blokada u ovom mecu,potpuno neobjasnjivo,verovatno jedan od najslabijih meceva Zvezde kod kuce ove sezone.Odbrana na nivou,jedini deo igre koji je funkcionisao kako treba.Svaka cast Dzenskinsu,jednostavno Ameri nikada nisu imali taj strah vaznosti meca,oni ljudi igraju pod pritiskom bolje nego u nekoj laganoj utakmici,ljudi jednostavno vole ovakve meceve i moze se slobodno reci da je upravo Dzenkins nosio Zvezdu na ledjima citav mec.Nazalost,sa ovakvom igrom,ovo polufinale je krajnji domet,Uniks je isuvise ozbiljan tim i oni ce ovakve prazne minute Zvezde surovo kazniti.U svakom slucaju,verujem da ce pritisak biti daleko manjiu polufinalu i mozda je to sansa za bolje meceve nego sto su bili sa Budiveljnikom.

Neko

pre 10 godina

Svaka cast komsije,igrali ste kriminalno,a opet pobedili.Kad ste ovo izvukli ne bi me cudilo da osvojite evrokup,mada su Uniks i Valensija dosta jaki.

Mоје мишљење

pre 10 godina

Razocaran sam igrom Zvezde veceras. Jeste da nije lopta htela u kos, da je bilo nervoze, straha, previse izgubljenih lopti, ali da se igra toliko plasljivo i bezidejno u napadu, to mi je neverovatno. Pa vezbate li vi neke akcije na treninzima? Sve se svodilo samo na to sta ce Katic ili eventualno Djenka da solo igrom urade u napadu. Srecom, jaka odbrana nam je donela ovu pobedu, ali skeptican sam prema mogucnostima tima za vece domete ako se dalje bude ovako igralo. NAPRED ZVEZDO!
(grunf, 26. mart 2014 22:26)
Замисли када би сваку утакмицу одиграли перфектно, то би било идеално.

Batko

pre 10 godina

@Dobro Lopatari..
Nije oboren rekord Arene !
Nismo prošli dalje !

Jel vam sada lakše, a mukice ???
(Batko, 26. mart 2014 21:48) Nama je lakse sine, al tebi nikada nece biti.
(Batkov psihijatar, 26. mart 2014 23:02

Aj priznaj, ko te je naljutio večeras ? Dečko ?

slobinator

pre 10 godina

jedina radost grobarima ove godine biće ako kojim slučajem uniks izbaci zvezdu.inače sad opet putuju za rusiju.sledi im još jedno zamrzavanje na -30 ili -40

duledudule

pre 10 godina

morao sam posle regularnog toka da popijem lek za smirenje...zamalo da odepim...samo djenka prolazna,svi ostali na mahove.uniks je mnogo jaka ekipa,moramo biti realni,trebaju nam dve extra tekme da bi prosli.ali kapiten me odusevljava,prvo promasi otvoren sut,pa napravi glup faul,radonja trazi tajm aut a simon,tapse ‘‘ajmo momci ok je ajde‘‘ :D i tako celu tekmu

Patrick Ewing

pre 10 godina

Sta bi ovo limenkeeeeeeee!?!!?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (legenda, 26. mart 2014 21:11)

Nešto si rekao KK BEŽANIJO?

Nemanja

pre 10 godina

Katastrofalna utakmica ali velika pobeda! Moramo da podignemo formu inace ce nas Uniks ugaziti... Ako kojim slucajem udjemo u finale, a tamo nam Valensija bude protivnik, revans se igra u Beogradu, ne mogu da zamislim taj spektakl!

BLEACH

pre 10 godina

POZOVI ME KAD TI TREBAM JA
U OVOJ RUPI IZMEDJU VEKOVA
DA ZAJEDNO STIGNEMO DO SNA
SAMI NA RASKRSNICI SVETOVA
I DAJ MI ZNAKE
DOVOLJNO JAKE
DAJ MI SNAGE I HRABROSTI
STO NE MOZE NIKO MOZES TI!
SILNAAAAAAAAAAAA ZVEZDAAAA!!!!!

Liberal

pre 10 godina

Nisam bi Delija ni Grobar ali sam iz Srbije te za sve nase ekipe navijam do poslednje sekunde! Jos veceras Nole da opere ovog Skota i SRBIJA DO TOKIJA!!! PERI BRE!!!

pssssst

pre 10 godina

šta je sad glodari, smeta vam zastava? kapiram da je 9 od 10 vas ostavljalo proruske komentare na vesti o Ukrajini a sad lečite komplekse i glumite tu moraliste.

VUKOTA

pre 10 godina

Svaka čast celoj Crveno-beloj Armiji Navijača,bio je ovo istinski spektakl,čast mi je bilo da sam bio deo toga 24232 !!! Stručnom štabu i Igračima a posebno Đenki kapa do poda !!! Braćo DELIJE uživajamo u ovom slavlju i pobedi.TO Zvezdooo breee...

ilic lugano

pre 10 godina

Cestitke komsije na pobedi!!Samo se ona broji!!!
Uz dosta srece,al i ona prati hrabre!!!
Volim Partizan al ne mrzim druge!!!
Pozdrav za druga Batka!!!

pametna vecina

pre 10 godina

Molim moderatora da objavi text a navijace zvezde da kliknu 2000 pluseva za mene.Zasto?Evo story....ukljucih b92 kad ono 31-21 za bud i krenuh da gledam...i zvezda poce da ih stize...5 min pred kraj rekoh tekmu ce odluciti ispustanje lopte od strane bud i gle cuda posle promasene trojke i totalno izgubljene situacije 9 sekundi pred kraj njihov bek ispusti loptu i zveda pobedi.....Ja vec znam rezultat protiv uniksa,pratite forum i sve ce te znati...sve vas volim delije.(vidovit i talican za zvezdu, 26. mart 2014 23:24)

Kupi si mozak.

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Bravo Zvezdo za pobedu! Da iskreno kažemo da i nas malo pogleda sreća! Đenka razvalio večeras! Igra nije bila nikakva, ali opterećenje tj teret je učinio svoje. Ne mogu ipak da razumem da nikog sem Đenke nije "služio šut"?! Nisam siguran da je Radonjić trener za Zvezdu, ali slavimo pobedu večeras! Neznam šta mogu da promene za nedelju dana, ali ako ovako odigraju sledeću ne piše nam se dobro protiv Unicsa! Bori se Zvezdo pa šta bude!

anbeast

pre 10 godina

Daj, bre, kao da ste juniori. Odsekle vam se noge... Steta...Opustena Zvezda je bolja od budjavih, ali psiha je vazan faktor u such sportu...

Stucker

pre 10 godina

Veceras su Crvena zvezda i Budiveljnik usli u istoriju evropske kosarke.
Ovakva dramaticna utakmica,produzeci, plus rekord u broju gledalaca koji nije vidjen do sada je velicanstven utisak. Bas mi je milo veceras zbog svega.
Hvala ti Zvezdo sto postojis, vecno zaljubljen u tebe!

Iha

pre 10 godina

Sipajjjjj Djeenkaaaaaaa!!!!!!

kad ce grobari da shvate da je nama i arena mala!

laku noc Partizani idem da se napijem! Zvezdo cu da riknem jednog dana zbog tebe!

Časlav

pre 10 godina

Još nedelju dana do utakmice sa Uniksom, dovoljno da se ekipa pripremi i odigra rasterećeno protiv zaista jake ekipe. Nadam se i dovoljno za vašu redakciju da pozicionira kameru na sredinu...ovaj put sa kamermanom.

urke87

pre 10 godina

Bio sam na utakmici i umalo se nisam slogirao. Odigrali smo mozda i najslaboju utakmicu u sezoni ali smo je dobili na borbenost i pobednicki mentalitet. Svaka cast igracima na borbenosti a ti Radonjicu razmisli sta radis i kako vodis utakmicu.

Batko

pre 10 godina

Cestitke komsije na pobedi!!Samo se ona broji!!!
Uz dosta srece,al i ona prati hrabre!!!
Volim Partizan al ne mrzim druge!!!
Pozdrav za druga Batka!!!
(ilic lugano, 26. mart 2014 22:53)

Hvala Iliću !!
Ne da smo imali sreće,nego bruka. Jako loše. Odbrana kako-tako,ali napad dno !
A za maler, probuši mi se guma,pa sam ,činimi se, poslednji otišao od Arene ;-)

nex

pre 10 godina

Verujte,ova prepucavanja imaju svoju svrhu,ali posle Arene,sve neka saceka.Aj da uzivamo. Ostao sam bez glasa i bez majce,ali pun srece i odusevljenja.Ovo se ne dozivljava stalno.Hvala Zvezdi i svima u Areni.Ovo je bila noc za pamcenje.
Ajde da uzmemo ovaj trofej.Pustite sad sta je moglo i kako je trebalo.Pogledala nas je sreca koja nas je napustila u EL,i sad idemo dalje.Proradice i Rasko ,i Nelson i Simon,pa i Branko.

Ivan

pre 10 godina

ja vidim da je Zvezda u polufinalu Evrokupa, a Partizan jos ima sanse za cetvrtfinale Eurolige (da nije povreda ...), kao jedina 2 kluba sa ovih prostora koja se jos uvek se takmice u Evropi. A budale se svadjaju ovde ...

Realno

pre 10 godina

Joj jedva cekam da vas nalupamo i spustimo na zemlju!
(todos, 27. mart 2014 01:09)
Gotovo sigurno da ces se bas nacekati,ako si tinejdzer,sigurno ces i osedeti ili ostati bez kose.

zarubica

pre 10 godina

Jako loše igramo večeras, mnogo promašaja, ne mogu šut da ubodu.
Njih mnogo izvlači Samers sa ofanzivnim skokovima a da ne pominjem školska protrčavanja i lake poene...
I dosta spuštanja lopti, Jaka, Nelson i Dženkins da budu zaduženi za napad!

Staridz

pre 10 godina

Ljudi sta je ovooo boze hvala ti sto sam ZVEZDAS

NIKO ZVEZDO NEMA TO STO IMAS TI!

Kako divno vece hvala vam igraci treneru covicu vucicu navijaci svi smo mi jedna velika porodica zvana CRVENA ZVEZDA.

Mare CZ

pre 10 godina

Za ovo se zivi ! Bravo Zvezdo ljubavi,ponosan sam na ovu ekipu.Sta reci za atmosferu?Velicanstveno i novi rekord po broju gledalaca.Idemo u polufinale i sta god da bude vec smo napravili veliki uspeh.Sever celi sada se veseli crveno beli ajmo u napad zajedno sa severa nek zapeva svako nek grmi jako Zvezda sampionnn