Nedelja, 09.03.2014.

19:51

DV: Loše suđenje, loš pristup

Trener Partizana Duško Vujošević istakao je nezadovoljstvo igrom svojih izabranika protiv Olimpije, ali i suđenjem na meču u Ljubljani.

Izvor: JT

DV: Loše suðenje, loš pristup IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

220 Komentari

Sortiraj po:

"Које" схватио,схватио је.

pre 10 godina

Evo ja kao grobar zelim polufinale Partizan-fmp. Ko je za to,molim plusic.
(Karabur, 09. mart 2014 21:51)

Mazohista ?!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 9. mart 2014 22:35)

Gresis taj epitet pripada vama dalje jer to ste bili i ostali.
(Koje shvatio,shvatio je., 9. mart 2014 23:00)
# Link komentara

"Koje" nepismen, nepismen je.
(Dorcol ceka titulu, 10. mart 2014 03:58)

Грешиш!Тај епитет припада вама и даље јер сте били и остали то.Толико о теби Дорћолцу.

Nemanja

pre 10 godina

Trebale su vas sudije pogurati kao prošle godine protiv Cedevite u Zagrebu, kada su njih direktno izbacili a vama omogućili F4!
Mnogo je onakva bruka dve godine zaredom, ako je i od Partizana mnogo je!

Artur Takac

pre 10 godina

Partizan ove sezone ima daleko ispod 50 odsto uspesnosti, to jest svega 20 pobeda i cak 23 poraza u svim takmicenjima. Pri tome je igra ocajna, verovatno najgora u poslednjih 20 godina, gde je odbrana cirksu, a centri ne postoje.

Objektivno, bice ogroman uspeh ako se ova rastimovana grupa igraca pojavi na F4 ABA lige.

tetak Đorđije

pre 10 godina

Imam samo jedno pitanje za navijace CZT.Da ostavimo po strani sta se desavalo prethodnih 12 godina kad smo slusali manje-vise iste pretnje.Da podjemo od toga da ove sezone imate bolji tim,ali da bolji ne pobedjuje uvek.Da li ste se bar nekada u toku ove sezone upitali sta ako slucajno ne osvojite ni ABA ligu ni domace prvenstvo,a ponovo slusamo iste pretnje u nenormalnim kolicinama?Da li to znaci da cete ispasti totalni indijanci i da do avgusta-septembra necemo morati da vas slusamo?Mislim,razumem ja veliku zelju za trofejima,ali kako se ne upitate kakvo vas tovarenje ceka ako ne ispadne sve kako ste racunali?Ovo pitam najozbiljnije,bez ikakve namere da provociram,jer ne mogu da shvatim taj nacin razmisljanja da cete da prozivate do samog kraja,uz rizik da na tom kraju ispadnete potpuno smesni(kao i prethodnih 12 godina)!

realnost

pre 10 godina

Kakvo sudjenje, kakvi bakraci... imas do sada 23 poraza u svim takmicenjima (7 u prvom delu eurolige, 7 u top 16, 8 u aba ligi i 1 u kupu radivoja koraca), a bice ih jos...

zika pereca.sluga svih gospodara

pre 10 godina

Veze vi nemate!!!! Sale Pavlovic masi dva zicera na kraju,Lovernj takodje zakucavanje. Musli dzaba ti sve ovo ti je limit.Zvezda vam nije nista kriva! I jos jedno,iskreno se nadam da ce ooba srpska kluba se plasirati u EL.

M@rconi

pre 10 godina

@nikola.Decko,ocigledno ne kapiras.U tekmi u kojoj nije bilo lose sudjenje se spominje prica o namestanju mesta za f4 od strane lige preko sudija.A jel smo mi to videli sinoc?Ja mislim,tj sigurna sam,da nismo.Sudije su bile korektne.Tako da ne razumem odakle ove teorije zavere kada je sve regularno.Mada svi znamo da je to cisto mazanje ociju ovim ovde sledbenicima.Umesto da se objasni onakva ocajna igra,glupava zona prica se o zaverama kojih ni na vidiku sem u necijem umu.E o tome se radi ovde.

Nikola

pre 10 godina

Dulence u strahu priziva pomoć sudija u eventualnim egal završnicama u mečevima sa Budućnosti,Cedevitom pa i Sonlukom, pravi pritisak na sudije!
Strah nema granica pa je mag posegao za napadom na sudije posle onakve katastrofealne igre protiv Olimpije!
Da nije žalosno bilo bi smešno!

Nik

pre 10 godina

Bogdan će da ide iz Partizana na kraju sezone kao slobodan igrač jer ga Partizan neće moći isplatiti! Da se troši sa ovako nervoznim Duletom još jednu sezonu i rizikuje kapitenovu sudbinu trebao bi biti stvarno kreten!

duh sa sekirom

pre 10 godina

...zamolio bih sve normalne koji misle dobro srpskoj kosarci, da na you tube pogledaju zavrsnicu utakmice Cibona - MZT sinoc...svakom ce biti jasno o cemu Dule prica...sudije nisu pogurale nego cisto namestile pobedu Ciboni...a realno MZT je trebao da pobedi ali su sudeije uzele stvar u svoje ruke.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 10 godina

Prvi put, a košarku Partizana gledem više od 40 godina, nisam mogao da gledam TV prenos. Jednostavno Partizna je bio očajan, za što je svakako najveći krivac Vojošević. Gubiti 20 razlike od ovakve Olimpije, koja je tnajlošija u poslednjih 30 godina, jedan Euroligaš učesnik TOP 16 faze ne sme dozvoliti. Kad ako ne na toj utakmici tebalo je dati šansu mladima - Dalou, Andruću, Bezbradici, Šaliću. Slažem se da je malo čudno da tu utakmicu sude Hrvati, ali ni to nije čudno kuhinje su svuda u svetu, osnovni moto je interes vlasnika, pa zašto bi ABA liga bila izuzetak, a i sudije (bar za sada) ne daju koševe.

MomaSRB

pre 10 godina

Pa dobro kako te bre vise nije sramota!? Ja razumem da se celu utakmicu lomi rezultat i da na kraju izgubis, pa onda i da kazes da su sudije krive, mozda na kraju utakmice donele jednu-dve pogresne odluke i izgubio si...ali ti bre celu utakmicu gubis sa 15-20 razlike...pa jel su ti za to sudije krive ili TI??? Priznaj bar jednom u zivotu kada izgubis da ste vi sami krivi za poraz, a ne sudije, budzet, Crvena Zvezda ili neko treci...do sad NI ZA JEDAN JEDINI PORAZ nisi okrivio sebe!!!

NemanjaVac8

pre 10 godina

O ovome se radi.Vi pricate Duletu da samo kuka na sudije,a vama su za sve poraze,pre svega od Partizana,iskljucivo i uvek krive sudije.Belosevic,Vojinovic,Neskovic,Jovicic,Maricic... ma svi su oni pominju u ovakvom kontekstu kao u ovom gore komentaru,svi su partizanovi ljudi,svi su kumovi,svi nas guraju.Uzgred,pricamo o sudijama koje sude redovno finala i polufinala na svim najvecim klupskim i reprezentativnim takmicenjima,a za takav status su se izborili upravo kroz sudjenje u Srbiji i ABA.
(pera, 10. mart 2014 00:25)
...
Ti si izgleda pogrešno razumeo o čemu se radi. Radi se o tome da navijači Zvezde ne napadaju sudije i Partizanov lobi u svim porazima i u svim titulama. Mnoge titule je Partizan uzeo na silu, tj. uz: pretnje, ucene, prestrašivanje i mlaćenje sudija. Na svim iole važnijim pozicijama Partizan je imao svoje ljude - počev od KK saveza, sudijskih organizacija,pa preko uticajnih političara, ministara isl... Apsolutno sve je bilo podređeno Partizanu, godinama. Oni koji su trebali da rade pošteno i neutralno, zapravo bi radili sami protiv sebe, jer su deo Partizana. Sada Zvezda vraća duplom merom i ima nameru svugde da utrpa svoje ljude, mislim na sve sportove. Dakle isto ono što je Partizan uradio pre 15-20 godina i negovao do skoro, sada Zvezda sporvodi.

Dorcol ceka titulu

pre 10 godina

Evo ja kao grobar zelim polufinale Partizan-fmp. Ko je za to,molim plusic.
(Karabur, 09. mart 2014 21:51)

Mazohista ?!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 9. mart 2014 22:35)

Gresis taj epitet pripada vama dalje jer to ste bili i ostali.
(Koje shvatio,shvatio je., 9. mart 2014 23:00)
# Link komentara

"Koje" nepismen, nepismen je.

eee

pre 10 godina

@(marko markovic, 10. mart 2014 01:22)
Samo pogledaj izjave posle svake utakmice, i shvatices zbog cega ima ovoliko (i ovakvih) komentara! Ide se po sistemu, budzet, Zvezda (Covic), sudije! I tako u krug! Svi su krivi, samo on nije...

toMi

pre 10 godina

Samo mu crveni nosic fali da bude u fulu, i da malo pusti kosu sa strane da poraste! :D Gore i da hoce da pusti, ne moze! Bas mi je postao komican! :D

marko markovic

pre 10 godina

U trenutku kad pisem ovaj komentar je 01.10h!!!!U tom trenutku je bilo 170 komentara povodom Duletove izjave!!!!!!I svih 170 sam procitao!!!!!I to polako sa paznjom!!!!!!!!!!
I ne mogu da verujem sta sve pisu i pricaju navijaci Zvezde!!!!Aloooo ljudi igrali su Olimpija-Partizan!!!!Nije igrao vas klub,vec nas!!!!!!!!
Sto se vi brinete dali cemo mi na F4 i kako cemo do kraja???Sto se vi brinete sta Dule prica,njegovo pravo da kaze sta hoce!!!!
Jeste li prvi na kraju regularnog dela ABA lige,jeste!!!!!!!!!!I sta vas briga koce biti 2,3 i 4 a mozete i u poslednjem kolu da birate sa kim cete da igrate u polufinalu!!!!!!!!!Izvolite izaberite koga hocete,imate priliku da birate,izaberite sta vam odgovara!!!!!!!!!
I pustite se nas dali cemo proci u f4 ili ne!!!!!!Nasa stvar i da ne prodjemo,nasa stvar!!!!Nemojte vi gledati nas,gledajte vas!!!!!!
Ili se mozda plasite nas,da ne budemo cetvrti???Ako je to ond avas razumem!!!!!!!!!
Dule Vujosevicu ako ne budemo cetvrti,bolje da ispadnemo,ja licno ZELIM NJIH U POLUFINALU!!!!!!!!!Jer mi nemamo sta da izgubimo,nemamo para,svi nas vec prezalili a oni imaju stabilan klub,prvi su i na njima je pritisak posle svih godina mucenja i posta da moraju a mi lagano bez optercenja!!!!Mozemo i mi jednu sezonu da odigramo lose posle 15 godina!!!!!!
HOCU NJIH U POLUFINALU DULE VUJOSEVICU SAMO NJIH I NIKOG DRUGOG!!!!!!

tito partija zvezdina armija

pre 10 godina

ODG NA MIKELI -PARTIZAN IMA VESE EVRO-TROFEJA NEGO ZVEZDA TITULA OD KAKO JE KOSARKA PRESLA U DVORANE.U SFRJ ZVEZDA IMA CETIRI TITULE DDE SU UZ NJU UCESTVOVALA JOS TRI KLUBA!POSLEDNJU TITULU U SFRJ OSVOJILA 1972.NABROJI PET IGRACA KADA STE DOMINIRALI NA SLJACI JA VAM PRIZNAJEM DA STE BOLJI.A O CRNO BELOJ INSTITUCIJI DOVOLJNO GOVORE REPREZENTATIVNE TITULE DEVEDESETIH.ZA 11GODINA KOLIKO JE KICANOVIC IGRAO U PARTIZANU IZGUBIO JE OD ZVEZDE 0 PUTA.SLOVIMA NULA PUTA.

.

pre 10 godina

Cuj ovog sto prica o 16 godina bez titule. Za 60 godina kk partizan je osvojio 4 titule prvaka i cela 2 kupa. Bio 5,6 klub lige iza zvezde, cibone, bosne i jugoplastike. Unistavanjem zemlje, a samim tim i sporta dobijamo "instituciju". Sto je drzavi i narodu bilo gore vas klub je postajo jaci, ali da ne menjam temu, pitam ove starije, kako je vama bilo 60 godina?
(Mikeli, 9. mart 2014 23:27)

Ali ste zato vi izdominirali od '45 do '55 kada kosaraka skoro da nije imala dodirnih tacaka sa danasnjom i njena popularnost bila na nivo badmintona,a posle toga do raspada juge osvojili jos ukupno 2 titule cini mi se.Mi bili 5-6 klub,ej bre, osvojili za to vreme 3 evropksa Kupa Radivoja Koraca i 2 F4 EL,od toga jedan osvoili,sve nase kosarkaske legende iz perioda SFRJ su partizanovi igraci.Hoces da kazes da su vase posleratne titule na sljaci bile znacajnije nego ove nase sada?

lodrani11

pre 10 godina

da l jos ima grobara koji veruju u teorije zavere protiv partizana? hvalite se sa 12 uzastopnih titula, a to se desilo mislim samo u srbiji i mozda u somaliji da jedna ekipa uzme 12 titula za redom. tu se odmah vidi da nesto nije kako treba. vi uzimate titule, u lozi vam predsednici srbije i grada, a ostali klubovi se gase jedan po jedan...
da l jos ima grobara koji veruju da su im igra i rezultati ove sezone losi jer je u pitanje tempiranje forme? ove sezone ste bar mogli bogdanovica da dobijete. eksplodirao je u prvom delu sezone. medjutim i njegova zvezda polako se gasi...
al ja se ne sikiram. sto se kaze napravio sam kokice i gledam kako vam se ona kofa g. koju je vujosevic punio 15tak godina sada izrucuje na glavu, a da vecina vas nije ni svesna sta se desava. i sad kad ostanete bez evrolige i kad vam sledece sezone udare katanac (jer bankrot drzava nece moci da vam pomaze, a pare koje ste zaradili od evrolige, prodaje igraca i sponzora su verovatno vec otisle na privatne racune), zanima me da li cete tada da se otreznite, ili cete i dalje da pusite vujoseviceve price koje ce da vam salje preko tegeltije sa bahama.
srecno. trebace vam.
(NBA, 9. mart 20
Sacuvao sam ovaj koment u vordu pa cu za manje od 2 meseca da ga nalepim za neku vest o osvajacu aba lige. A onda ocekujem da pojedes samoga sebe.

pera

pre 10 godina

ne brini dule kad bude stani pani belosevic stupa na scenu.
(crni_redstar, 9. mart 2014 21:14)

O ovome se radi.Vi pricate Duletu da samo kuka na sudije,a vama su za sve poraze,pre svega od Partizana,iskljucivo i uvek krive sudije.Belosevic,Vojinovic,Neskovic,Jovicic,Maricic... ma svi su oni pominju u ovakvom kontekstu kao u ovom gore komentaru,svi su partizanovi ljudi,svi su kumovi,svi nas guraju.Uzgred,pricamo o sudijama koje sude redovno finala i polufinala na svim najvecim klupskim i reprezentativnim takmicenjima,a za takav status su se izborili upravo kroz sudjenje u Srbiji i ABA.

ostap bender

pre 10 godina

dosada: pa kad je vecina sportskih redakcija occišena od novinara koji nisu partizanovci. To je obavljeno pre desetak godina...po nalogu sa vrha drzave! Od RTS do Politike i Zurnala...

Milan

pre 10 godina

Sledece kolo resava , Igokea - Cibona , Cedevita - Buducnost ! Ne mogu i jedni i drugi da dobiju ... Cedevita ne sme bas da se kocka da izgubi jer ce onda imati samo pobedu manje od Partizana a zadnje kolo gostuje bas u Pioniru , druga stvar je sto i Zvezda gostuje u Zagrebu Ciboni i pored svih sranja ako zatreba pomoci ce Partizanu , sem u slicaju da morad a bira da li ce na cetvrtog na Partizan ili bas na Cibonu , u tom slucaju ce izbeci Partizan jer ipak treba da gleda sebe , ali onako iskreno mislim da ce se sve lepo zavrsiti i mislim da ce na final 4 partizan ici kao 3 na Cedevitu !

petronije

pre 10 godina

Ovaj nivo zavera i intriga koji se vrti oko Partizana je nezapamcen u istoriji. Ne postoji kraljevstvo, carstvo ili imperija u bilo kom delu poznatog i nepoznatog svemira na cijem dvoru su se odvijale ovako orkestrirane i podmukle akcije protiv nekoga. Rimsko carstvo, francusko kraljevstvo, britansko, srpsko, rusko, kinesko ili bilo koje drugo kraljevstvo su smesni za ono sto se desava Partizanu. I to na toliko frontova.
A da ti Dule malo oladis i pobedis nekoga od koga si objektivno jaci? Ili bar da budes blizu toga? Ili bar da das vise od 25 koseva za poluvreme?

Nikola

pre 10 godina

Ljudi ja i dalje ne verujem da niste skapirali Duleta,svestan je on itekako da nema centre,da se lose sutiralo i da sam tim procentom ne moze da se dobije niko,ali on tako SKIDA PRITISAK SA IGRACA,ALOOOO 15 GOD ON TO RADI,CEO PRITISAK SVALJUJE NA SEBE,JER CETE VI SAD DA PLJUJETE PO NJEMU A NE PO MUSLIJU GAGICU TEPICU...ALOOO

M@rconi

pre 10 godina

Gledao sam utakmicu.Ja zaista nigde nisam video pristrasne sudije.Ama bas nigde.Ovo su samo jedna od opravdanja.Ocajni ste bili i to je to.Priznaj lepo jednom kao covek.

marko markovic

pre 10 godina

DUSKO VUJOSEVICU!!!!!!!!!!!!I da budete zadnji i da ispadnete iz lige i da nista ne osvojite narednih 10 godina,NIKAD TI NISTA NECU ZAMERITI!!!!!!
Jel treba da zaboravim sta si sve postigao sa KK PARTIZAN svih ovih godina i decenija zbog jedne sezone koja jos nije izgubljena,jer je jos uvek sve otvoreno!!!!!!Posle svih problema i povreda igraca,tvoje bolesti itd.itd. ne znam sta nas nije snalazilo sve u ovoj sezoni mi smo jos uvek u igri za F4 i to vrlo realnoj,igramo top 16 Evrolige imamo i tamo nekoliko pobeda,ja ne znam dali bi ko drugi sta bolje uradio u ovakvim okolnostima koje su nas zadesile u ovoj sezoni!!!!!!!!!
SAMO NAPRED DULE VUJOSEVICU,ne obaziri se ko sta prica,jer na f4 ce odlucivati jedna utakmica a ove ostale pre nje ce se sve zaboraviti ako prodjemo polufinale!!!!!!Ovo danas jeste bio ocaj i jad nase ekipe,ali nema veze desi se los dan i idemo dalje!!!!!!!!!!!!!!!!!
Plasmanom u f4 i pobedom u polufinalu sve se zaboravlja ovo sto se sad desava i sto se desavalo u ABA ligi cele sezone,jer ta jedna utakmica odlucuje celu sezonu!!!!!!!!!!!!A i da ne udjemo u f4 kojim slucajem ili u finale NIJE SMAK SVETA!!!!!!!!!Posle svih ovih godina ja ti nista ne zameram!!!!!!!!!!ZIVIO DULE VUJOSEVICU 100 GODINA!!!!!!!!!!

vlada milic

pre 10 godina

nije 12, već evo je 16. godina bez titule u basketu, od 1998. I, što neko reče, postoje deca koja se i ne sećaju kk cz, a sad su u srednjoj školi :-) Ja sam planirao da ih ispratim i na faks (waldo, 09. mart 2014 22:31) kada već toliko volite istoriju koliko vi to imate više titula od zvezde. koliko titula ste imali u prvih 46 godina od 1945-1991 dok je država ličila na nešto a koliko poslednjih 20 od kada je Ivica Dačić došao na čelo kk i Mirko Marjanović na čelo fk i od kada ova država sa državom veze nema. dok nisu došla vremena "kada pametni zacute , budale progovore a fukara se obogati" vi ste bili mali klub i u fudbalu i u košarci .

Mikeli

pre 10 godina

Cuj ovog sto prica o 16 godina bez titule. Za 60 godina kk partizan je osvojio 4 titule prvaka i cela 2 kupa. Bio 5,6 klub lige iza zvezde, cibone, bosne i jugoplastike. Unistavanjem zemlje, a samim tim i sporta dobijamo "instituciju". Sto je drzavi i narodu bilo gore vas klub je postajo jaci, ali da ne menjam temu, pitam ove starije, kako je vama bilo 60 godina?

Mikeli

pre 10 godina

Koliko inteligentan moras biti da mislis kako tvoj klub steluje zvezdu u Beogradu koja te rutinski dobija sve cesce, a mozes igrati sa cibonom. buducnosti, ili cedevitom pred 20 000 ljudi u areni. Kontam ja da trazite alibi za sramne igre cele sezone, ali nemojte da vam se obije o glavu price o stelovanju koje izmisljate. Karma je...pa znate sta kaze poslovica.

ujka sa Fontane

pre 10 godina

Ovog puta bih kritikovao centre Partizan,a onda i katastrofalan šut svih redom.Izgubljenih lopti na pretek.Partizan mora kvalitetom da amortizuje greške sudija.Smatram da je igra u napadu katastrofalna.
Vujoševiću,bruka je i nauči Tepića da uđe pod koš.Njemu jednostavno fale mu.a.

zdrav razum

pre 10 godina

NBA, 09. mart 2014 21:26)---Savrseno receno!!!
(Krang, 09. mart 2014 22:01)

i opet cemo na kraju sezone tebi i tebi slicnima da se istovarimo na glavu kao uostalom sto smo radili i prethodnih 15 godina. Pa mozes da pravis kokice do mile volje

da se NE PONOVI

pre 10 godina

Sve se urusava, igraci bojkotuju trenera, a Bogdan sa brzim sutevima za trojku Sasi pokazuje ko je tata u ekipi. Vidi se i da nema tzv. "casova ljubavi" (citaj PARA). Nadam se da ce nam Covic omoguciti (obecao je) da saznamo kako je "sistem" funkcionisao celu deceniju. Sutra nece biti "pokrivanja iz Stozica".

crno-beli

pre 10 godina

(Gojko(.)(.), 9. mart 2014 22:27)

Meni je to takođe palo na pamet, bez šale. Serija povreda kojima su igrači bili izloženi je i poljuljala poverenje u Duleta, potpuno sa razlogom. Svako od igrača misli da je realna verovatnoća da će baš on biti sledeći i očekivano je da ne zapinju nešto posebno... Valjda će Dule uspeti da ih oživi, on i jeste kriv za takav pristup, što se i vidi po tome što se stalno ograđuje od neuspeha, povreda, poraza... Ne valja ovo, ne izgleda dobro uopšte

Koje shvatio,shvatio je.

pre 10 godina

Evo ja kao grobar zelim polufinale Partizan-fmp. Ko je za to,molim plusic.
(Karabur, 09. mart 2014 21:51)

Mazohista ?!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 9. mart 2014 22:35)

Gresis taj epitet pripada vama dalje jer to ste bili i ostali.

dosada

pre 10 godina

Ne znam više na šta se ovaj čovek žali. Ja mislim da je svako moguće opravdanje ispucao bar pet puta. Ali dobro, bar je principijalan, žali se kad izgubi, a kad povremeno pobedi, pa to je gostovanje po svim mogućim informativnim, sportskim, filmskim i dečjim emisijama. Bar da nešto novo kaže, postaje dosadan kad nije tragično smešan.

nikola

pre 10 godina

Na osnovu ovih komentara ovde,iako sam i ranije to znao,sam definitivno zakljucio da ovde 98% ljudi ni ne cita vest nego samo naslov i zuri brzo da ostavi komentar.Dule je rekao da sudije nisu odlicile ali da su bile lose i tu se osvrnuo polituku ABA itd,rekao da je Olimpija izdominirala u 1. pol. Ovde masa komentara "krive ti sudije,a tvoji igrcaci promasuju zicere,vola ne mogu da ubodu...". Nigde on nije rekao da je zbog sudija izgubio.

bane

pre 10 godina

Lose sudjenje?!Nisam primetio da ste vi bili osteceni u necemu.Da li ce doci dan da ti priznas kako ste zasluzeno izgubili i to tvojim greskama?Tebi su svi drugi krivi u svemu,samo ti nikad i za nista.
(Realno, 9. mart 2014 22:51)
ostrasceni delijo, nisi ti ni procitao njegovu izjavu nego si se zakacio za naslov,pa bi te zamolio da ponovo procitas sta je covek izjavio.

4. X 1945.

pre 10 godina

Dule počinje da mi ide na živce ovim upiranjem prsta u svakoga osim u sebe. Bogdan, Kinsi, Pavlović, Lovernj - sasvim dovoljno da se pobedi Olimpija, a ljudi nas uništiše za tri četvrtine. Valjda nećemo završiti na petom mestu, a i četvrtog se pribojavam, jer Zvezda igra bolje nego mi, a to će nam biti utakmica za Evroligu...

Nase ime

pre 10 godina

Sramota je da se navijaci Partizana tako lako okrecu protiv Vujosevica koji je svih ovih godina drzao Partizan tamo gde mu je i mesto. Ovo je prva posle dugog niza godina da stvari ne funkcionisu kako treba (za sta su najveci uzrok povrede, za koje Vujosevic nikako nije kriv, jer da jeste, bilo bi ih i ranije...)i puno je vas koji ste se okrenuli protiv njega. Podrzimo klub i sve u klubu sad kad je najteze i dokazimo jos jednom da smo pravi i najbolji!

katastrofa

pre 10 godina

Nije problem izgubiti,ova utakmcia je vazila za tesko gostovanje i pre pocetka prvenstva,bez obzira stu nije nesto vruc teren,ali nacin na koji se izgubilo je zabrinjavajuci.Odbranu nisu ni igrali,hodali su po terenu,trckarali,kao da je neka revijalna utakmica.Te "cigle" u napadu gde su u prvom poluvremenu vise puta promasili ceo obruc nego dali kos cak i da zanemarim,ali toliku lezernost u odbrani odavno nisam video.Procicemo opet na F4,verujem da ce i sutra Igokea pobediti u pg,ali opet ne mogu da prihvatim ovakav pad,kada smo konacno prevazisli probleme sa povredama,konacno imamo sve igrace(ako racunamo da su Pavlovic i Tepic dosli kao zamene Leu i Draganu),cekamo samo Bertu sl. nedelje,uhvatili smo neki zalet, i onda se desi ovakva utakmcica...

Grobarcina stara

pre 10 godina

Deco Bogdan je bolji od Pavlovica i treba da mu pokaze ko je tata. Mladji je i talentovaniji. Ne znam sta je taj Pavlovic umislio kada glumi vodju na terenu kada to nije. Obican statista u nba i drzac peskira.

Miksi

pre 10 godina

Evo ja kao grobar zelim polufinale Partizan-fmp. Ko je za to,molim plusic.
(Karabur, 09. mart 2014 21:51)

A Toletove Titule iz Tole Super Lige jel se broje ?

Vopi

pre 10 godina

Molim ove moje zvezdase da se ne primaju previse na ono sto se dogadja kod komsija. Mozda mi dodjemo zbog ovoga u situaciju da biramo Cibonu za protivnika u plej ofu tako sto cemo ih morati pobediti u Zagrebu , svakako da bi nam oni bili laksi protivnik neko Partizan, a onda bi igrali i protiv sudija. Voleo bih opet da gledam dva nasa kluba u Evroligi, ipak su u Partizanu nasi momci a neki od njih i reprezentativci. Srecno komsama do finala ABA lige a onda da im pokazemo da smo ove godine bolji. A sta doticni prica bas me zabole, njemu na cast i obraz a mislim da je i mnogim pristalicama njihovog kluba dosadio.

waldo

pre 10 godina

nije 12, već evo je 16. godina bez titule u basketu, od 1998. I, što neko reče, postoje deca koja se i ne sećaju kk cz, a sad su u srednjoj školi :-) Ja sam planirao da ih ispratim i na faks

marko

pre 10 godina

Baska Partizan ganja 4. mjesto, ide Buducnosti u goste i docekuje Cedevitu (kontam dobice Solnok) i tu stimaju koji ce biti dajte ljudi ne budite smjesni... To su obe utakmice 50:50 a to nije stimanje nego u najmanju ruku kockanje. Koda su Dream team pa mogu pobjediti kad god hoce. Cibona ima najlaksi raspored ali su u losoj formi tako da ne znam mislim da ce da kiksnu, a mislim da ce Partizan i Buducnost odlucivati ko ce biti 3. odnosno 4. ako partizan izgubi ali ne preko 7 onda je 4. a ako izgubi preko mislim da ce zavrsiti 4. ili 5. a svaka pobjeda ih vodi do 3.

Krang

pre 10 godina

da l jos ima grobara koji veruju u teorije zavere protiv partizana? hvalite se sa 12 uzastopnih titula, a to se desilo mislim samo u srbiji i mozda u somaliji da jedna ekipa uzme 12 titula za redom. tu se odmah vidi da nesto nije kako treba. vi uzimate titule, u lozi vam predsednici srbije i grada, a ostali klubovi se gase jedan po jedan...da l jos ima grobara koji veruju da su im igra i rezultati ove sezone losi jer je u pitanje tempiranje forme? ove sezone ste bar mogli bogdanovica da dobijete. eksplodirao je u prvom delu sezone. medjutim i njegova zvezda polako se gasi...al ja se ne sikiram. sto se kaze napravio sam kokice i gledam kako vam se ona kofa g. koju je vujosevic punio 15tak godina sada izrucuje na glavu, a da vecina vas nije ni svesna sta se desava. i sad kad ostanete bez evrolige i kad vam sledece sezone udare katanac (jer bankrot drzava nece moci da vam pomaze, a pare koje ste zaradili od evrolige, prodaje igraca i sponzora su verovatno vec otisle na privatne racune), zanima me da li cete tada da se otreznite, ili cete i dalje da pusite vujoseviceve price koje ce da vam salje preko tegeltije sa bahama.srecno. trebace vam.
(NBA, 09. mart 2014 21:26)---Savrseno receno!!!

i tako...

pre 10 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=821591#k12129333

Ne misliš li da se sada vama lupa o glavu onoliko likovanje poslednjih desetak godina?! A?!

Sale@

pre 10 godina

Nego jel ste gledali sinoć Džilea nakon utakmice sa Zvezdom, kako daje intervju novinaru sa Arene...
Ja sam se valjao od smeha!
Pustite vi Duleta, a on neka se ugleda na mladjeg kolegu kako sinoć nonsalatno odgovara novinaru ' Oćeš ti da ih zaustavis', misleći na Zvezdine centre...

Realno

pre 10 godina

Lose sudjenje?!Nisam primetio da ste vi bili osteceni u necemu.Da li ce doci dan da ti priznas kako ste zasluzeno izgubili i to tvojim greskama?Tebi su svi drugi krivi u svemu,samo ti nikad i za nista.

Sloba

pre 10 godina

Navijač sam Partizana i mogu reći da je zaslužena pobeda Olimpije. Nikad gori Partizan nisam video. Drugo, Dule Vujošević počinje da preterava sa traženjem alibija. Možda je ovo što je izneo i istina (ne mislim na ovu utakmicu) jer svakako je nekom u interesu, a pogotovo što se liga vodi iz drugih zemalja, da u EL ne idu dva kluba iz iste zemlje.
Treće, preporučio bih navijačima Zvezde da nelikuju ovoliko jer to zna da se olupa o glavu i te kako.
Pozdrav za sve prave košarkaške navijače!

aleksandar

pre 10 godina

dok nije igrao tepic,partizan je postigao 95% koseva.centri su sprajcevi nevidjeni.ja ne bih ni biciklo prislonio uz njih.izgleda da je povreda gagija nenadoknadiv gubitak

trlababalan

pre 10 godina

Ama čoveče prestani više da zaluđuješ ovaj narod. Treniraj svoju ekipu, uživaj u košarci, budi bolji, priznaj protivniku da je bio bolji kad te pobedi, mani se više teorija zavere, izjele su ti odavno dušu, a sad ti opasno nagrizaju i telo, aman zaman više

Reporter

pre 10 godina

Kakav licemer !!! Proše mu godine Pero Obradović(Hrvat iz Čapljine)hladno svira 2+1 za Milosavljevića, u sred Zagreba protiv Cedevite i poklanja F4, u totalno izgubljenoj utakmici. Eto kum Nešković i zemljak Vojnović su svirali u porazu Cedevite u Solnoku, treba li reći da su u navijali za Solnok, ko onaj nesrećni Mažić. Paranoja, teška bolest, pacijent opasno bolestan.

SASA

pre 10 godina

Protiv Bajerna se pokazalo da kad nema Bogdanovica, Pavlovic i Kinzi igraju. Jednostavno sve se bazira na igru spolja jer kad centri dobiju loptu na 5m od kosa uopste ne gledaju ka kosu. Pored lose igre celog tima danas, mislim da Bogdanovic ima previse slobode i trosi previse lopti.

Qwerty

pre 10 godina

Dosta je bilo demagogije Dule! Zahvalni smo ti do neba na svemu, ali vreme je da pocnes da se bavis svojim poslom. Poznajem ljude koji poznaju neke igrace, nekoliko njih smatra da je Dule izgubio kompas, nazalost najvise zbog bolesti. Ove izjave su smesne i vredjaju inteligenciju. Ne zaboravimo sumanute treninge i silne povrede...

NBA

pre 10 godina

da l jos ima grobara koji veruju u teorije zavere protiv partizana? hvalite se sa 12 uzastopnih titula, a to se desilo mislim samo u srbiji i mozda u somaliji da jedna ekipa uzme 12 titula za redom. tu se odmah vidi da nesto nije kako treba. vi uzimate titule, u lozi vam predsednici srbije i grada, a ostali klubovi se gase jedan po jedan...
da l jos ima grobara koji veruju da su im igra i rezultati ove sezone losi jer je u pitanje tempiranje forme? ove sezone ste bar mogli bogdanovica da dobijete. eksplodirao je u prvom delu sezone. medjutim i njegova zvezda polako se gasi...
al ja se ne sikiram. sto se kaze napravio sam kokice i gledam kako vam se ona kofa g. koju je vujosevic punio 15tak godina sada izrucuje na glavu, a da vecina vas nije ni svesna sta se desava. i sad kad ostanete bez evrolige i kad vam sledece sezone udare katanac (jer bankrot drzava nece moci da vam pomaze, a pare koje ste zaradili od evrolige, prodaje igraca i sponzora su verovatno vec otisle na privatne racune), zanima me da li cete tada da se otreznite, ili cete i dalje da pusite vujoseviceve price koje ce da vam salje preko tegeltije sa bahama.
srecno. trebace vam.

Radomir i Milija

pre 10 godina

Kinzi na svakoj utakmici napravi bar 10-ak nosenih-duplih lopti,tu mu se prikljucuje u zadnje vreme i Bogdanovic.To je sudjeno samo jedanput za celu sezonu????Ista prica za postavljanje bloka centara i kretnje istih,na svakom mecu nesviranih 5-6 puta tri sec.To je sve ok ???

Dončavila

pre 10 godina

Definitivno pre svega loš pristup i loš procenat šuta ! Nisam u mogućnosti da gledam partizan u evroligi pa me interesuje da li i tamo Vujošević juri sudije po terenu kao u ABA ligi !

ma da bre

pre 10 godina

Naravno. Ne daj bože da kažeš "kriv sam, nisam pripremio ekipu, pobedili nas oni koji su od nas bili bolji iako smo mi bolji od njih za deset poena". Verovatno i Olimpija ima veći budžet...

aleksa

pre 10 godina

Slažem se da se igraju "igre". Tu prednjače Hrvati, a ni Crnogorci nisu naivni. To je svima nama jasno. Što se tiče sudijskih grešaka, bilo ih je, ali nisu bile toliko drastične da bi uticale na rezultat meča. Partizan je utakmicu izgubio u prvom poluvremenu i to zahvaljujući svom katastrofalnom pristupu.

Paspalj

pre 10 godina

Verovatno ce krenuti komsije da smaraju(kao sto to obicno i cine na bilo sta sto Dule izgovoti, i to masovno), ali imajte u vidu da Hrvati ocajno zele mesto u Euroligi, i da ce uciniti sve sto je u njihovoj moci da do toga dodju. Dozovimo se pameti i neka igranje 2 kluba iz Srbije u EL bude nesto uobicajeno. Inace, Muslijeve licna zbog koje je bio kos-faul, pa posle i 2 tehnicke je toliko smesna da nemam reci.

F4

pre 10 godina

Dobro Dule, nama se drma plasman na F4 a ti zapenio o sudijama, gostuješ na SOSu, baviš se Djurićem. Ajde pusti Miloja, dosta nam je više ove agonije...

deki

pre 10 godina

Ajde covece smaras vise, dali ste bre 59 koseva, ljudi sa basketa ispred zgrade bi dali vise,59 koseva sa sve NBA zvezdom Pavlovicem.Kazi lepo da ove godine imate los tim, pehove sa povredama, nemate para a konkurencija dobra

sale

pre 10 godina

Donekle se slažem sa Duletom sramota kako se sudu jer sad baš gledam Cibonu i MZT i kako guraju Cibonu sudije jer nemaju isti kriterijum suđenja Ciboni sviraju sve i svašta a Makendoncima malte ne ništa i to sudi jedan Slovenac koji vraća dug izLjubljane gde je glavnu reč vodio Hrvat

boris CZV

pre 10 godina

Ovo mu je potpuno na mestu oko plasmana u ABA-i i učešća u EL. Meni je to nedavno palo na pamet. Kome bi u ABA-i bilo u interesu da 'milionski projekat' Cedevita ostane bez EL a da recimo igra Partizan, koji non-stop kuka oko finansija. Konačno malo i patriotizma kod Vujoševića, verovatno je uvidio da mu bez Zvezdine pomoći nema ni F4 pa se počeo ulizivati Čoviću. Volio bih da na kraju ništa ne bude od ovih teorija i da finale igraju Zvezda i Partizan a Cedevita neka se oproba u kvalifikacijama.

NENAD

pre 10 godina

Ne plasi se. Vi se potrudite da dobijete Solnok i Cedevitu u Beogradu, a ZVEZDA ce da vas posalje na trece mesto pobedom nad Cibonom u sred Zagreba. Ako ih pre toga ne sredi Igokea u RS. P.S. ima nesto i do vas.

milioner

pre 10 godina

ajde bre vise,da li su sudije krive sto ste promasivali zicera,prestani vise da se samo zalis...pravi si Kalimero..to je nepravda to je nepravda...ucuti se vise sto je dosta dosta je kme kme kme

djani

pre 10 godina

slamka za koju se davljenik hvata...spasiti najlosiju sezonu jednom utakmicom na f-4 ce se tesko ponoviti jer se u sportu sve vraca i placa..dule je zaboravio kako su ga sudije prosle godine u poslednjem kolu protiv cedevite progurale na f-4 ...aca petrovic je cak i fizicki nasrnuo na sudije..

Markoni

pre 10 godina

DV indirektno potvrdio da je priča o tome da Partizan želi 4. mesto i Zvezdu u 1/2 F4 samo jedan u nizu sopstvenih spinova. Bilo je zabavno ložiti hipnotisanu masu koja sebe naziva navijačima Partizana, ali sad kad je đavo odneo šalu, kreću kuknjave i oko tog "željenog" 4. mesta.

veliki strumf

pre 10 godina

Pogodili ste 2 suta iz igre u 1/4, od toga jedan iz odbojke! Na poluvremenu sramnih 25 poena, za 3/4 jos sramnijih 39! O cemu ovaj prica? Procenti suta svih igraca jedva oko 20%. To sto vi igrate nije kosarka. Pa i Bajernu koji nije ni igrao odbramu ubacili ste prosecnih 70 poena, nego su likovi sutirali trojke 3/19, a bar u 15 situacija su bili sami kao duhovi.

Milojevic.vreme.je

pre 10 godina

Što si Dule prestao sa pričama o parama i gradu? Nije nas valjda poklopio Slavko Gak?
Ako ulaziš u te priče onda ih tuci argumentima, ali nemoj da trpe rezultati.
Izgleda da nije tačno da ovi primaju 15 puta više, nego da su sposobniji 15 puta više. Kad oni zarade 100.000 evra od jedne utakmice a mi izgleda poslujemo u minusu. Ili nam pare završavaju u nečijim dzepovima ili na plaćanje kaucije za Djurica?

eeeej breeeee

pre 10 godina

Vujoševiću, ćorav li si pa ne vidiš da ti centri neznaju šta igraju,
da u napadu igrači ne mogu da odigraju ni jednu smišljenu akciju, a u
odbrani neznaju ko koga čuva. Zar ne misliš da je za sve to tvoja
najveća odgovornost.

Hours of love

pre 10 godina

Kriviti sudije u mecu u kom:
-u prvoj cetvrtini postignes 9 POENA
-u prvoj cetvrtini promasis 7 zicera
-trojke sutiras 4 od 19
-ti centri ZAJEDNO postignu 8 poena !
-u jednom trenutku gubis 20 razlike je klasican primer:

BEZOBRAZLUKA !

Grobari, shvatite da vas ovaj covek narodski receno LAZE i OBMANJUJE !

bogdanovicnebojsa@yahoo.com

pre 10 godina

Ajde ne manipulisi navijacima vise, razbili su vas od samog pocetka, sve je u vasim rukama kada su u pitanju interesi srpskih klubova, uozbiljite se, Zvezda je uradila sta je do nje bilo

Saca

pre 10 godina

Ti si iskljucivi krivac za poraz. Pusti snimak i gledaj kakav izraz lica ima Milutinov, jel on igra kosarku iz ljubavi ili ga neko tera na silu da izadje na teren. A tvoja taktika sa pustanjem trojkasa da imaju otvorene suteve, kostace vas ispadanja iz F4. Zato bih te molio, bez obzira kako zavrsilo, idi leci se, dosta je bilo, idi sa pesmom navijaca, nemoj da te najure.

alek

pre 10 godina

a ovi tvoji grobari tvrde da si namerno pustio da bi igrao sa zvezdom...ko vele stara musterija...e pa sad sta je istina ..SUDIJE,IGRACI,NAMESTANJE ili si ti izgubio kompaks

mile

pre 10 godina

CIA, BIA, Vucic, Covic, Mali, Dzaja, debela aut linija, Ukrajina, trovac dece iz kioska kod skole, predizborna kampanja, malezijski boing 777, poraz Mancester Sitija u kupu, pretopli februar, 8. mart,jos jednom Rusi, sudija Jovanetic na Zvezda-Napredak, poraz Barse protiv Valjadolida i naravno sudije. Dopuni Vujosevicu ako sam nekog zaboravio.

rosonero

pre 10 godina

pa najlakse je tako , pobedis bajern prezadovoljan sudjenjem , izgubis od olimpije nezadovoljan sudjenjem , ovo je jedna od retkih prilika kada sam navijao za partizan , da bi imali dva predstavnika u EL i oni su razocarali , totalno podbacili , izgleda da cemo morati da vas isprasimo u polu finalu aba lige

GRoBI

pre 10 godina

A gde su pare Dule? Zašto mi nemamo profit od utakmica u Areni? Ili imamo profit a on završava u dzepovima nekih ljudi? Zasto podrzavas Djurica za koga smo morali da damo 2m evra da bi izasao iz pritvora. Jel to rade pravi grobari?
Pusti bre i sudije i sos i vučića i pare i sve, treniraj ekipu malo!

banana

pre 10 godina

Partizan zasluzeno izgubio od preslabe olimpije, ali ovo sto dule prica nije bez ikakvog osnova, gledajte utekmicu cibona-mzt sta slovenci rade mzt-u, a i ako cemo iskreno bilo je mlacenja i na utakmici u sloveniji, mada kad gubis 20 razlike ne mogu samo sudije biti krive..

realno

pre 10 godina

upravu je sve sto je rekao.
ovaj mec smo izgubili zato sto musli pavlovic lovernj masaju zicere pod kosem.
ajd otvorene suteve sa vece daljine i ne ocekujem da uvijek pogode.

dragon

pre 10 godina

Da se ne lazemo ni Zvezda ni Partizan ne zele da se sastanu u polufinalu i u pravu su zbog toga zar nije lepo da se svake nedelje igra utakmica najjace evropske lige u Beogradu.

Miloš

pre 10 godina

Za vreme utakmice Cibona - MZT proslo mi je kroz glavu kako je sudjenje generalno jako dobro ove sezone, ni na ovoj utakmici nije bilo navlacenja za Cibonu, iako je zbog vaznosti utakmice to mozda i bilo ocekivano. Hvala na svemu Dule, ja bih radije gledao Miloja od sledece sezone umesto tebe.

Nemanja

pre 10 godina

jesu li sudije sutirale na kos olimpije pa da se zalis na njihov ucinak? vola od 1000kg tvoji igraci veceras ne bi mogli da pogode, a ne obruc? kako igrate, a pogotovo kako kukas, niste ni zasluzili da odete na F4

Aleksandar

pre 10 godina

Tačno sam znao da će opet da kuka na sudije.Svaka njemu čast za pređašnje uspehe,ali ove sezone je NEPODNOŠLJIV.Pa da li će taj čovek jednom priznati poraz?Takve ljude najviše mrzim.Kada je počeo da iritira iskrene grobare,onda je sve jasno.Mogao bih još štošta da napišem,ali neću još više da se nerviram.

Extream

pre 10 godina

Obraz kao djon. Ja stvarno ne verujem koliko se ovaj covek izgubio i kako moze da se pogleda u ogledalo. Partizan ovu utakmicu nije izgubio zbog sudjenja, vec zbog KATASTROFALNE pripreme utakmice, a za to direktnu odgovornost snosi pre svega trener. Stvari koje su veceras masili kosarkasi Partizana pod kosem ne mase ni klinci amateri koji igraju u parkicu. Te dve stvari su za posledicu i imale poraz od ekipe, koju iskreno ne mogu da definisem. U zadnjih 6 minuta cinilo se da imaju samo jedan cilj a to je da trose vreme, bez ikakve ideje kako da napadnu kos i iskreno sve vreme su se nudili Partizanu, koji je uspeo da se vrati, ali ne i da ih i prelomi do kraja.
A kada se vec dotakao sudjenja, u tih zadnjih 6 minuta Partizan je igrao jako cvrstu odbranu, sa gomilom kontakta sto sudije nisu sankcionisale (Partizan je vec bio u bonusu, tako da bi vaki faul bio slobodna bacanja).
Zbog koeficijenta bih voleo da Partizan dobije 1 od zadnje 2 utakmice (mozda je i realnije Buducnost, nego Cedevita) i da se na misice uguraju u F4, pa makar i kao 4-ti. Kontam da ne bi smeli da kiksnu protiv Solnoka sledece nedelje...
P.S. Cibona dobila MZT posle produzetka, sto vam ne ide na ruku, ali bih istakao jako dobru partiju malog Cveleta koji je napokon tamo dobio minute koji su mu sve vreme i trebali (17 poena, 10 skokova, 8 asistencija i 0 izgubljenih lopti za indeks 33)...

drogba87

pre 10 godina

"ne bih voleo da je bilo čija politika, da na primer na ’fajnal foru’, ako se nađu dva kluba iz Srbije idu direktno jedan na drugog u polufinalu, da se na taj način podeli na više zemalja učešće u Evroligi sledeće godine"

ETO DULE JE PRIZNAO DA BI VOLEO DA IZBEGNE CZT U POLUFINALU, DA BI I ONA IMALA SANSE DA SE PLASIRA U EVROLIGU, A NE DA JE GAZI PO KO ZNA KOJI PUT!!!

strah je zdrav

pre 10 godina

Reci srpski da te ceo svet razume: "Strah me je da budemo četvrti pa da idemo na Zvezdu".
Kad se slavni Bajern plašio 1991. da ne izvuče Zvezdu u polufinalu kupa šampiona, možeš i ti pred polufinala ABA lige (znamo kako se sve završilo).

Stanko Marinkovic

pre 10 godina

Vujosevic za sve poraze krivi sudije a on je najveci krivac. Forsira stalno Milutinova a Musli je daleko bolji toje samo jedan primer imai vise.

sasa

pre 10 godina

Suti Dule molim te, ja sam gledao tekmu, i nikakvi greski tu nije bilo, osim one jedne licne greske Tepicu na skoku, ja nista drugo nisam nasao...
A to sto ti je ekipa sutirala ispod 30% vecinu utakmice, sto ste barem nekih 10 zicera promasili, i naravno, sto je njavaznije da je Dalo dobio minute...
A necu ni da pricam o tvom vodjenju utakmice, Musliju sto hvata sudije, pa ti sto utrces na polu terena, pa onda taspalis kako te sudije ne vide...
Pa na EL bi te za ono odma izbacili..
sramota...

Realnosti bez

pre 10 godina

Nista... Iybaciti sve sudije koje ovom bicu ne odgovaraju i ostaviti samo one sa kojima je zadovoljan, mislim da ce nam svima biti lakse! On postaje nepodnosljiv!

dzo

pre 10 godina

Grobar sam, ali mislim da Dule previse trazi izgovor na sudjenje i sve to licno shvata. Imamo odlican tim, vraca nam se Bertans, bolje da se sva ta energija preusmeri na igrace, a ne trosi na borbu sa vetrenjacama.

Mirko

pre 10 godina

Pre dve nedelje u emisiji kod Tegija,gost Misa Lakic je rekao da se prica zavijeno a on ce javno da kaze da Partizan bira da bude 4 na kraju regularnog dela ABA lige jer ne zeli da igra sa Cedevitom ciji je vlasnik Emil Tedeski jedan od najmocnijih ljudi u Evropi.Danasnja utakmica je dovoljan dokaz za to.Izgubiti od najlosije ekipe u ABA ligi koja ima 7 igraca u rotaciji.Nema tu interesa da budemo bolji u koeficijentu od Hrvata.Partizan gleda samo svoj interes.Nadam se da ce se preracunati.samo da podestim nas,navijace Zvezde na proslogodisnju kradju u Laktasima u finalnoj utakmici.Zato Zvezdo,use i u svoje kljuse i gazi redom.

Nenad

pre 10 godina

Dule, demagogu, da li si imao nesto protiv sudjenja u poslednjoj cetvrtini kada Partizanu 5 minuta nisu svirali licnu gresku iako je bilo situacija u kojima su sami igraci Partizana vec podizali ruku da sportski priznaju faul?
Da li smatras da samo tebi treba da se dozvoli da se setas po centru (!!?) terena?
Uostalom, na forumima mnogi navijaci Partizana pisu kako bi bas voleli da tvoj tim bude 4. da bi u polufinalu igrao sa Zvezdom.

la haine

pre 10 godina

Lose sudjenje? Alooo koci Dule, poslednjih 5-6min vam nijesviran niti jedan faul, masakrirali ste Olimpiju, sve ono sto je do tad bio cist faul, guranje, ruke na telu itd. odjednom niko vise ne vidi. Otud i to da ste za malo i prestigli izgubljenu Olimpiju.

Edukacija Srbije pocinje danas

pre 10 godina

On svoje tempiranje cetvrtog mesta opravdava politikom ABA lige. Nije se dzabe citao Schopenhauer i Hegel, limenke. Voleli bi da je stigao i do nihiliste Nietzsche-a, ali niste te srece, samo mnogo voli onaj njegov citat "sto vas ne ubije, to vas cini jacim". Eto nesto ste i naucili danas, hehe.

Гробар

pre 10 godina

Доста си нас лагао више! Причаш да Звезда има више пара, а онда покажу папире и докажу супротно. Сада причаш да су нас судије оштетиле а не да имамо дрвеће на центру, које си ти селектирао, које не може вола да убоде.

Престани да се бавиш демагогијом и политиком и почни да радиш, иначе ћемо да испушимо за Евролигу следеће године!!!

mile

pre 10 godina

CIA, BIA, Vucic, Covic, Mali, Dzaja, debela aut linija, Ukrajina, trovac dece iz kioska kod skole, predizborna kampanja, malezijski boing 777, poraz Mancester Sitija u kupu, pretopli februar, 8. mart,jos jednom Rusi, sudija Jovanetic na Zvezda-Napredak, poraz Barse protiv Valjadolida i naravno sudije. Dopuni Vujosevicu ako sam nekog zaboravio.

sasa

pre 10 godina

Suti Dule molim te, ja sam gledao tekmu, i nikakvi greski tu nije bilo, osim one jedne licne greske Tepicu na skoku, ja nista drugo nisam nasao...
A to sto ti je ekipa sutirala ispod 30% vecinu utakmice, sto ste barem nekih 10 zicera promasili, i naravno, sto je njavaznije da je Dalo dobio minute...
A necu ni da pricam o tvom vodjenju utakmice, Musliju sto hvata sudije, pa ti sto utrces na polu terena, pa onda taspalis kako te sudije ne vide...
Pa na EL bi te za ono odma izbacili..
sramota...

NBA

pre 10 godina

da l jos ima grobara koji veruju u teorije zavere protiv partizana? hvalite se sa 12 uzastopnih titula, a to se desilo mislim samo u srbiji i mozda u somaliji da jedna ekipa uzme 12 titula za redom. tu se odmah vidi da nesto nije kako treba. vi uzimate titule, u lozi vam predsednici srbije i grada, a ostali klubovi se gase jedan po jedan...
da l jos ima grobara koji veruju da su im igra i rezultati ove sezone losi jer je u pitanje tempiranje forme? ove sezone ste bar mogli bogdanovica da dobijete. eksplodirao je u prvom delu sezone. medjutim i njegova zvezda polako se gasi...
al ja se ne sikiram. sto se kaze napravio sam kokice i gledam kako vam se ona kofa g. koju je vujosevic punio 15tak godina sada izrucuje na glavu, a da vecina vas nije ni svesna sta se desava. i sad kad ostanete bez evrolige i kad vam sledece sezone udare katanac (jer bankrot drzava nece moci da vam pomaze, a pare koje ste zaradili od evrolige, prodaje igraca i sponzora su verovatno vec otisle na privatne racune), zanima me da li cete tada da se otreznite, ili cete i dalje da pusite vujoseviceve price koje ce da vam salje preko tegeltije sa bahama.
srecno. trebace vam.

Milojevic.vreme.je

pre 10 godina

Što si Dule prestao sa pričama o parama i gradu? Nije nas valjda poklopio Slavko Gak?
Ako ulaziš u te priče onda ih tuci argumentima, ali nemoj da trpe rezultati.
Izgleda da nije tačno da ovi primaju 15 puta više, nego da su sposobniji 15 puta više. Kad oni zarade 100.000 evra od jedne utakmice a mi izgleda poslujemo u minusu. Ili nam pare završavaju u nečijim dzepovima ili na plaćanje kaucije za Djurica?

Гробар

pre 10 godina

Доста си нас лагао више! Причаш да Звезда има више пара, а онда покажу папире и докажу супротно. Сада причаш да су нас судије оштетиле а не да имамо дрвеће на центру, које си ти селектирао, које не може вола да убоде.

Престани да се бавиш демагогијом и политиком и почни да радиш, иначе ћемо да испушимо за Евролигу следеће године!!!

Realnosti bez

pre 10 godina

Nista... Iybaciti sve sudije koje ovom bicu ne odgovaraju i ostaviti samo one sa kojima je zadovoljan, mislim da ce nam svima biti lakse! On postaje nepodnosljiv!

eeeej breeeee

pre 10 godina

Vujoševiću, ćorav li si pa ne vidiš da ti centri neznaju šta igraju,
da u napadu igrači ne mogu da odigraju ni jednu smišljenu akciju, a u
odbrani neznaju ko koga čuva. Zar ne misliš da je za sve to tvoja
najveća odgovornost.

Markoni

pre 10 godina

DV indirektno potvrdio da je priča o tome da Partizan želi 4. mesto i Zvezdu u 1/2 F4 samo jedan u nizu sopstvenih spinova. Bilo je zabavno ložiti hipnotisanu masu koja sebe naziva navijačima Partizana, ali sad kad je đavo odneo šalu, kreću kuknjave i oko tog "željenog" 4. mesta.

Hours of love

pre 10 godina

Kriviti sudije u mecu u kom:
-u prvoj cetvrtini postignes 9 POENA
-u prvoj cetvrtini promasis 7 zicera
-trojke sutiras 4 od 19
-ti centri ZAJEDNO postignu 8 poena !
-u jednom trenutku gubis 20 razlike je klasican primer:

BEZOBRAZLUKA !

Grobari, shvatite da vas ovaj covek narodski receno LAZE i OBMANJUJE !

Krang

pre 10 godina

da l jos ima grobara koji veruju u teorije zavere protiv partizana? hvalite se sa 12 uzastopnih titula, a to se desilo mislim samo u srbiji i mozda u somaliji da jedna ekipa uzme 12 titula za redom. tu se odmah vidi da nesto nije kako treba. vi uzimate titule, u lozi vam predsednici srbije i grada, a ostali klubovi se gase jedan po jedan...da l jos ima grobara koji veruju da su im igra i rezultati ove sezone losi jer je u pitanje tempiranje forme? ove sezone ste bar mogli bogdanovica da dobijete. eksplodirao je u prvom delu sezone. medjutim i njegova zvezda polako se gasi...al ja se ne sikiram. sto se kaze napravio sam kokice i gledam kako vam se ona kofa g. koju je vujosevic punio 15tak godina sada izrucuje na glavu, a da vecina vas nije ni svesna sta se desava. i sad kad ostanete bez evrolige i kad vam sledece sezone udare katanac (jer bankrot drzava nece moci da vam pomaze, a pare koje ste zaradili od evrolige, prodaje igraca i sponzora su verovatno vec otisle na privatne racune), zanima me da li cete tada da se otreznite, ili cete i dalje da pusite vujoseviceve price koje ce da vam salje preko tegeltije sa bahama.srecno. trebace vam.
(NBA, 09. mart 2014 21:26)---Savrseno receno!!!

rosonero

pre 10 godina

pa najlakse je tako , pobedis bajern prezadovoljan sudjenjem , izgubis od olimpije nezadovoljan sudjenjem , ovo je jedna od retkih prilika kada sam navijao za partizan , da bi imali dva predstavnika u EL i oni su razocarali , totalno podbacili , izgleda da cemo morati da vas isprasimo u polu finalu aba lige

GRoBI

pre 10 godina

A gde su pare Dule? Zašto mi nemamo profit od utakmica u Areni? Ili imamo profit a on završava u dzepovima nekih ljudi? Zasto podrzavas Djurica za koga smo morali da damo 2m evra da bi izasao iz pritvora. Jel to rade pravi grobari?
Pusti bre i sudije i sos i vučića i pare i sve, treniraj ekipu malo!

Saca

pre 10 godina

Ti si iskljucivi krivac za poraz. Pusti snimak i gledaj kakav izraz lica ima Milutinov, jel on igra kosarku iz ljubavi ili ga neko tera na silu da izadje na teren. A tvoja taktika sa pustanjem trojkasa da imaju otvorene suteve, kostace vas ispadanja iz F4. Zato bih te molio, bez obzira kako zavrsilo, idi leci se, dosta je bilo, idi sa pesmom navijaca, nemoj da te najure.

Reporter

pre 10 godina

Kakav licemer !!! Proše mu godine Pero Obradović(Hrvat iz Čapljine)hladno svira 2+1 za Milosavljevića, u sred Zagreba protiv Cedevite i poklanja F4, u totalno izgubljenoj utakmici. Eto kum Nešković i zemljak Vojnović su svirali u porazu Cedevite u Solnoku, treba li reći da su u navijali za Solnok, ko onaj nesrećni Mažić. Paranoja, teška bolest, pacijent opasno bolestan.

Dončavila

pre 10 godina

Definitivno pre svega loš pristup i loš procenat šuta ! Nisam u mogućnosti da gledam partizan u evroligi pa me interesuje da li i tamo Vujošević juri sudije po terenu kao u ABA ligi !

Sale@

pre 10 godina

Nego jel ste gledali sinoć Džilea nakon utakmice sa Zvezdom, kako daje intervju novinaru sa Arene...
Ja sam se valjao od smeha!
Pustite vi Duleta, a on neka se ugleda na mladjeg kolegu kako sinoć nonsalatno odgovara novinaru ' Oćeš ti da ih zaustavis', misleći na Zvezdine centre...

dzo

pre 10 godina

Grobar sam, ali mislim da Dule previse trazi izgovor na sudjenje i sve to licno shvata. Imamo odlican tim, vraca nam se Bertans, bolje da se sva ta energija preusmeri na igrace, a ne trosi na borbu sa vetrenjacama.

Mikeli

pre 10 godina

Cuj ovog sto prica o 16 godina bez titule. Za 60 godina kk partizan je osvojio 4 titule prvaka i cela 2 kupa. Bio 5,6 klub lige iza zvezde, cibone, bosne i jugoplastike. Unistavanjem zemlje, a samim tim i sporta dobijamo "instituciju". Sto je drzavi i narodu bilo gore vas klub je postajo jaci, ali da ne menjam temu, pitam ove starije, kako je vama bilo 60 godina?

ma da bre

pre 10 godina

Naravno. Ne daj bože da kažeš "kriv sam, nisam pripremio ekipu, pobedili nas oni koji su od nas bili bolji iako smo mi bolji od njih za deset poena". Verovatno i Olimpija ima veći budžet...

Sloba

pre 10 godina

Navijač sam Partizana i mogu reći da je zaslužena pobeda Olimpije. Nikad gori Partizan nisam video. Drugo, Dule Vujošević počinje da preterava sa traženjem alibija. Možda je ovo što je izneo i istina (ne mislim na ovu utakmicu) jer svakako je nekom u interesu, a pogotovo što se liga vodi iz drugih zemalja, da u EL ne idu dva kluba iz iste zemlje.
Treće, preporučio bih navijačima Zvezde da nelikuju ovoliko jer to zna da se olupa o glavu i te kako.
Pozdrav za sve prave košarkaške navijače!

Realno

pre 10 godina

Lose sudjenje?!Nisam primetio da ste vi bili osteceni u necemu.Da li ce doci dan da ti priznas kako ste zasluzeno izgubili i to tvojim greskama?Tebi su svi drugi krivi u svemu,samo ti nikad i za nista.

trlababalan

pre 10 godina

Ama čoveče prestani više da zaluđuješ ovaj narod. Treniraj svoju ekipu, uživaj u košarci, budi bolji, priznaj protivniku da je bio bolji kad te pobedi, mani se više teorija zavere, izjele su ti odavno dušu, a sad ti opasno nagrizaju i telo, aman zaman više

Radomir i Milija

pre 10 godina

Kinzi na svakoj utakmici napravi bar 10-ak nosenih-duplih lopti,tu mu se prikljucuje u zadnje vreme i Bogdanovic.To je sudjeno samo jedanput za celu sezonu????Ista prica za postavljanje bloka centara i kretnje istih,na svakom mecu nesviranih 5-6 puta tri sec.To je sve ok ???

Qwerty

pre 10 godina

Dosta je bilo demagogije Dule! Zahvalni smo ti do neba na svemu, ali vreme je da pocnes da se bavis svojim poslom. Poznajem ljude koji poznaju neke igrace, nekoliko njih smatra da je Dule izgubio kompas, nazalost najvise zbog bolesti. Ove izjave su smesne i vredjaju inteligenciju. Ne zaboravimo sumanute treninge i silne povrede...

MomaSRB

pre 10 godina

Pa dobro kako te bre vise nije sramota!? Ja razumem da se celu utakmicu lomi rezultat i da na kraju izgubis, pa onda i da kazes da su sudije krive, mozda na kraju utakmice donele jednu-dve pogresne odluke i izgubio si...ali ti bre celu utakmicu gubis sa 15-20 razlike...pa jel su ti za to sudije krive ili TI??? Priznaj bar jednom u zivotu kada izgubis da ste vi sami krivi za poraz, a ne sudije, budzet, Crvena Zvezda ili neko treci...do sad NI ZA JEDAN JEDINI PORAZ nisi okrivio sebe!!!

Mirko

pre 10 godina

Pre dve nedelje u emisiji kod Tegija,gost Misa Lakic je rekao da se prica zavijeno a on ce javno da kaze da Partizan bira da bude 4 na kraju regularnog dela ABA lige jer ne zeli da igra sa Cedevitom ciji je vlasnik Emil Tedeski jedan od najmocnijih ljudi u Evropi.Danasnja utakmica je dovoljan dokaz za to.Izgubiti od najlosije ekipe u ABA ligi koja ima 7 igraca u rotaciji.Nema tu interesa da budemo bolji u koeficijentu od Hrvata.Partizan gleda samo svoj interes.Nadam se da ce se preracunati.samo da podestim nas,navijace Zvezde na proslogodisnju kradju u Laktasima u finalnoj utakmici.Zato Zvezdo,use i u svoje kljuse i gazi redom.

Vopi

pre 10 godina

Molim ove moje zvezdase da se ne primaju previse na ono sto se dogadja kod komsija. Mozda mi dodjemo zbog ovoga u situaciju da biramo Cibonu za protivnika u plej ofu tako sto cemo ih morati pobediti u Zagrebu , svakako da bi nam oni bili laksi protivnik neko Partizan, a onda bi igrali i protiv sudija. Voleo bih opet da gledam dva nasa kluba u Evroligi, ipak su u Partizanu nasi momci a neki od njih i reprezentativci. Srecno komsama do finala ABA lige a onda da im pokazemo da smo ove godine bolji. A sta doticni prica bas me zabole, njemu na cast i obraz a mislim da je i mnogim pristalicama njihovog kluba dosadio.

Nemanja

pre 10 godina

jesu li sudije sutirale na kos olimpije pa da se zalis na njihov ucinak? vola od 1000kg tvoji igraci veceras ne bi mogli da pogode, a ne obruc? kako igrate, a pogotovo kako kukas, niste ni zasluzili da odete na F4

Extream

pre 10 godina

Obraz kao djon. Ja stvarno ne verujem koliko se ovaj covek izgubio i kako moze da se pogleda u ogledalo. Partizan ovu utakmicu nije izgubio zbog sudjenja, vec zbog KATASTROFALNE pripreme utakmice, a za to direktnu odgovornost snosi pre svega trener. Stvari koje su veceras masili kosarkasi Partizana pod kosem ne mase ni klinci amateri koji igraju u parkicu. Te dve stvari su za posledicu i imale poraz od ekipe, koju iskreno ne mogu da definisem. U zadnjih 6 minuta cinilo se da imaju samo jedan cilj a to je da trose vreme, bez ikakve ideje kako da napadnu kos i iskreno sve vreme su se nudili Partizanu, koji je uspeo da se vrati, ali ne i da ih i prelomi do kraja.
A kada se vec dotakao sudjenja, u tih zadnjih 6 minuta Partizan je igrao jako cvrstu odbranu, sa gomilom kontakta sto sudije nisu sankcionisale (Partizan je vec bio u bonusu, tako da bi vaki faul bio slobodna bacanja).
Zbog koeficijenta bih voleo da Partizan dobije 1 od zadnje 2 utakmice (mozda je i realnije Buducnost, nego Cedevita) i da se na misice uguraju u F4, pa makar i kao 4-ti. Kontam da ne bi smeli da kiksnu protiv Solnoka sledece nedelje...
P.S. Cibona dobila MZT posle produzetka, sto vam ne ide na ruku, ali bih istakao jako dobru partiju malog Cveleta koji je napokon tamo dobio minute koji su mu sve vreme i trebali (17 poena, 10 skokova, 8 asistencija i 0 izgubljenih lopti za indeks 33)...

veliki strumf

pre 10 godina

Pogodili ste 2 suta iz igre u 1/4, od toga jedan iz odbojke! Na poluvremenu sramnih 25 poena, za 3/4 jos sramnijih 39! O cemu ovaj prica? Procenti suta svih igraca jedva oko 20%. To sto vi igrate nije kosarka. Pa i Bajernu koji nije ni igrao odbramu ubacili ste prosecnih 70 poena, nego su likovi sutirali trojke 3/19, a bar u 15 situacija su bili sami kao duhovi.

Dorcol ceka titulu

pre 10 godina

Evo ja kao grobar zelim polufinale Partizan-fmp. Ko je za to,molim plusic.
(Karabur, 09. mart 2014 21:51)

Mazohista ?!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 9. mart 2014 22:35)

Gresis taj epitet pripada vama dalje jer to ste bili i ostali.
(Koje shvatio,shvatio je., 9. mart 2014 23:00)
# Link komentara

"Koje" nepismen, nepismen je.

bogdanovicnebojsa@yahoo.com

pre 10 godina

Ajde ne manipulisi navijacima vise, razbili su vas od samog pocetka, sve je u vasim rukama kada su u pitanju interesi srpskih klubova, uozbiljite se, Zvezda je uradila sta je do nje bilo

NemanjaVac8

pre 10 godina

O ovome se radi.Vi pricate Duletu da samo kuka na sudije,a vama su za sve poraze,pre svega od Partizana,iskljucivo i uvek krive sudije.Belosevic,Vojinovic,Neskovic,Jovicic,Maricic... ma svi su oni pominju u ovakvom kontekstu kao u ovom gore komentaru,svi su partizanovi ljudi,svi su kumovi,svi nas guraju.Uzgred,pricamo o sudijama koje sude redovno finala i polufinala na svim najvecim klupskim i reprezentativnim takmicenjima,a za takav status su se izborili upravo kroz sudjenje u Srbiji i ABA.
(pera, 10. mart 2014 00:25)
...
Ti si izgleda pogrešno razumeo o čemu se radi. Radi se o tome da navijači Zvezde ne napadaju sudije i Partizanov lobi u svim porazima i u svim titulama. Mnoge titule je Partizan uzeo na silu, tj. uz: pretnje, ucene, prestrašivanje i mlaćenje sudija. Na svim iole važnijim pozicijama Partizan je imao svoje ljude - počev od KK saveza, sudijskih organizacija,pa preko uticajnih političara, ministara isl... Apsolutno sve je bilo podređeno Partizanu, godinama. Oni koji su trebali da rade pošteno i neutralno, zapravo bi radili sami protiv sebe, jer su deo Partizana. Sada Zvezda vraća duplom merom i ima nameru svugde da utrpa svoje ljude, mislim na sve sportove. Dakle isto ono što je Partizan uradio pre 15-20 godina i negovao do skoro, sada Zvezda sporvodi.

da se NE PONOVI

pre 10 godina

Sve se urusava, igraci bojkotuju trenera, a Bogdan sa brzim sutevima za trojku Sasi pokazuje ko je tata u ekipi. Vidi se i da nema tzv. "casova ljubavi" (citaj PARA). Nadam se da ce nam Covic omoguciti (obecao je) da saznamo kako je "sistem" funkcionisao celu deceniju. Sutra nece biti "pokrivanja iz Stozica".

M@rconi

pre 10 godina

Gledao sam utakmicu.Ja zaista nigde nisam video pristrasne sudije.Ama bas nigde.Ovo su samo jedna od opravdanja.Ocajni ste bili i to je to.Priznaj lepo jednom kao covek.

NENAD

pre 10 godina

Ne plasi se. Vi se potrudite da dobijete Solnok i Cedevitu u Beogradu, a ZVEZDA ce da vas posalje na trece mesto pobedom nad Cibonom u sred Zagreba. Ako ih pre toga ne sredi Igokea u RS. P.S. ima nesto i do vas.

eee

pre 10 godina

@(marko markovic, 10. mart 2014 01:22)
Samo pogledaj izjave posle svake utakmice, i shvatices zbog cega ima ovoliko (i ovakvih) komentara! Ide se po sistemu, budzet, Zvezda (Covic), sudije! I tako u krug! Svi su krivi, samo on nije...

4. X 1945.

pre 10 godina

Dule počinje da mi ide na živce ovim upiranjem prsta u svakoga osim u sebe. Bogdan, Kinsi, Pavlović, Lovernj - sasvim dovoljno da se pobedi Olimpija, a ljudi nas uništiše za tri četvrtine. Valjda nećemo završiti na petom mestu, a i četvrtog se pribojavam, jer Zvezda igra bolje nego mi, a to će nam biti utakmica za Evroligu...

Nenad

pre 10 godina

Dule, demagogu, da li si imao nesto protiv sudjenja u poslednjoj cetvrtini kada Partizanu 5 minuta nisu svirali licnu gresku iako je bilo situacija u kojima su sami igraci Partizana vec podizali ruku da sportski priznaju faul?
Da li smatras da samo tebi treba da se dozvoli da se setas po centru (!!?) terena?
Uostalom, na forumima mnogi navijaci Partizana pisu kako bi bas voleli da tvoj tim bude 4. da bi u polufinalu igrao sa Zvezdom.

deki

pre 10 godina

Ajde covece smaras vise, dali ste bre 59 koseva, ljudi sa basketa ispred zgrade bi dali vise,59 koseva sa sve NBA zvezdom Pavlovicem.Kazi lepo da ove godine imate los tim, pehove sa povredama, nemate para a konkurencija dobra

dragon

pre 10 godina

Da se ne lazemo ni Zvezda ni Partizan ne zele da se sastanu u polufinalu i u pravu su zbog toga zar nije lepo da se svake nedelje igra utakmica najjace evropske lige u Beogradu.

petronije

pre 10 godina

Ovaj nivo zavera i intriga koji se vrti oko Partizana je nezapamcen u istoriji. Ne postoji kraljevstvo, carstvo ili imperija u bilo kom delu poznatog i nepoznatog svemira na cijem dvoru su se odvijale ovako orkestrirane i podmukle akcije protiv nekoga. Rimsko carstvo, francusko kraljevstvo, britansko, srpsko, rusko, kinesko ili bilo koje drugo kraljevstvo su smesni za ono sto se desava Partizanu. I to na toliko frontova.
A da ti Dule malo oladis i pobedis nekoga od koga si objektivno jaci? Ili bar da budes blizu toga? Ili bar da das vise od 25 koseva za poluvreme?

toMi

pre 10 godina

Samo mu crveni nosic fali da bude u fulu, i da malo pusti kosu sa strane da poraste! :D Gore i da hoce da pusti, ne moze! Bas mi je postao komican! :D

la haine

pre 10 godina

Lose sudjenje? Alooo koci Dule, poslednjih 5-6min vam nijesviran niti jedan faul, masakrirali ste Olimpiju, sve ono sto je do tad bio cist faul, guranje, ruke na telu itd. odjednom niko vise ne vidi. Otud i to da ste za malo i prestigli izgubljenu Olimpiju.

strah je zdrav

pre 10 godina

Reci srpski da te ceo svet razume: "Strah me je da budemo četvrti pa da idemo na Zvezdu".
Kad se slavni Bajern plašio 1991. da ne izvuče Zvezdu u polufinalu kupa šampiona, možeš i ti pred polufinala ABA lige (znamo kako se sve završilo).

Stanko Marinkovic

pre 10 godina

Vujosevic za sve poraze krivi sudije a on je najveci krivac. Forsira stalno Milutinova a Musli je daleko bolji toje samo jedan primer imai vise.

Aleksandar

pre 10 godina

Tačno sam znao da će opet da kuka na sudije.Svaka njemu čast za pređašnje uspehe,ali ove sezone je NEPODNOŠLJIV.Pa da li će taj čovek jednom priznati poraz?Takve ljude najviše mrzim.Kada je počeo da iritira iskrene grobare,onda je sve jasno.Mogao bih još štošta da napišem,ali neću još više da se nerviram.

ostap bender

pre 10 godina

dosada: pa kad je vecina sportskih redakcija occišena od novinara koji nisu partizanovci. To je obavljeno pre desetak godina...po nalogu sa vrha drzave! Od RTS do Politike i Zurnala...

boris CZV

pre 10 godina

Ovo mu je potpuno na mestu oko plasmana u ABA-i i učešća u EL. Meni je to nedavno palo na pamet. Kome bi u ABA-i bilo u interesu da 'milionski projekat' Cedevita ostane bez EL a da recimo igra Partizan, koji non-stop kuka oko finansija. Konačno malo i patriotizma kod Vujoševića, verovatno je uvidio da mu bez Zvezdine pomoći nema ni F4 pa se počeo ulizivati Čoviću. Volio bih da na kraju ništa ne bude od ovih teorija i da finale igraju Zvezda i Partizan a Cedevita neka se oproba u kvalifikacijama.

SASA

pre 10 godina

Protiv Bajerna se pokazalo da kad nema Bogdanovica, Pavlovic i Kinzi igraju. Jednostavno sve se bazira na igru spolja jer kad centri dobiju loptu na 5m od kosa uopste ne gledaju ka kosu. Pored lose igre celog tima danas, mislim da Bogdanovic ima previse slobode i trosi previse lopti.

aleksa

pre 10 godina

Slažem se da se igraju "igre". Tu prednjače Hrvati, a ni Crnogorci nisu naivni. To je svima nama jasno. Što se tiče sudijskih grešaka, bilo ih je, ali nisu bile toliko drastične da bi uticale na rezultat meča. Partizan je utakmicu izgubio u prvom poluvremenu i to zahvaljujući svom katastrofalnom pristupu.

djani

pre 10 godina

slamka za koju se davljenik hvata...spasiti najlosiju sezonu jednom utakmicom na f-4 ce se tesko ponoviti jer se u sportu sve vraca i placa..dule je zaboravio kako su ga sudije prosle godine u poslednjem kolu protiv cedevite progurale na f-4 ...aca petrovic je cak i fizicki nasrnuo na sudije..

F4

pre 10 godina

Dobro Dule, nama se drma plasman na F4 a ti zapenio o sudijama, gostuješ na SOSu, baviš se Djurićem. Ajde pusti Miloja, dosta nam je više ove agonije...

milioner

pre 10 godina

ajde bre vise,da li su sudije krive sto ste promasivali zicera,prestani vise da se samo zalis...pravi si Kalimero..to je nepravda to je nepravda...ucuti se vise sto je dosta dosta je kme kme kme

alek

pre 10 godina

a ovi tvoji grobari tvrde da si namerno pustio da bi igrao sa zvezdom...ko vele stara musterija...e pa sad sta je istina ..SUDIJE,IGRACI,NAMESTANJE ili si ti izgubio kompaks

Miloš

pre 10 godina

Za vreme utakmice Cibona - MZT proslo mi je kroz glavu kako je sudjenje generalno jako dobro ove sezone, ni na ovoj utakmici nije bilo navlacenja za Cibonu, iako je zbog vaznosti utakmice to mozda i bilo ocekivano. Hvala na svemu Dule, ja bih radije gledao Miloja od sledece sezone umesto tebe.

Mikeli

pre 10 godina

Koliko inteligentan moras biti da mislis kako tvoj klub steluje zvezdu u Beogradu koja te rutinski dobija sve cesce, a mozes igrati sa cibonom. buducnosti, ili cedevitom pred 20 000 ljudi u areni. Kontam ja da trazite alibi za sramne igre cele sezone, ali nemojte da vam se obije o glavu price o stelovanju koje izmisljate. Karma je...pa znate sta kaze poslovica.

aleksandar

pre 10 godina

dok nije igrao tepic,partizan je postigao 95% koseva.centri su sprajcevi nevidjeni.ja ne bih ni biciklo prislonio uz njih.izgleda da je povreda gagija nenadoknadiv gubitak

Miksi

pre 10 godina

Evo ja kao grobar zelim polufinale Partizan-fmp. Ko je za to,molim plusic.
(Karabur, 09. mart 2014 21:51)

A Toletove Titule iz Tole Super Lige jel se broje ?

dosada

pre 10 godina

Ne znam više na šta se ovaj čovek žali. Ja mislim da je svako moguće opravdanje ispucao bar pet puta. Ali dobro, bar je principijalan, žali se kad izgubi, a kad povremeno pobedi, pa to je gostovanje po svim mogućim informativnim, sportskim, filmskim i dečjim emisijama. Bar da nešto novo kaže, postaje dosadan kad nije tragično smešan.

Milan

pre 10 godina

Sledece kolo resava , Igokea - Cibona , Cedevita - Buducnost ! Ne mogu i jedni i drugi da dobiju ... Cedevita ne sme bas da se kocka da izgubi jer ce onda imati samo pobedu manje od Partizana a zadnje kolo gostuje bas u Pioniru , druga stvar je sto i Zvezda gostuje u Zagrebu Ciboni i pored svih sranja ako zatreba pomoci ce Partizanu , sem u slicaju da morad a bira da li ce na cetvrtog na Partizan ili bas na Cibonu , u tom slucaju ce izbeci Partizan jer ipak treba da gleda sebe , ali onako iskreno mislim da ce se sve lepo zavrsiti i mislim da ce na final 4 partizan ici kao 3 na Cedevitu !

marko markovic

pre 10 godina

U trenutku kad pisem ovaj komentar je 01.10h!!!!U tom trenutku je bilo 170 komentara povodom Duletove izjave!!!!!!I svih 170 sam procitao!!!!!I to polako sa paznjom!!!!!!!!!!
I ne mogu da verujem sta sve pisu i pricaju navijaci Zvezde!!!!Aloooo ljudi igrali su Olimpija-Partizan!!!!Nije igrao vas klub,vec nas!!!!!!!!
Sto se vi brinete dali cemo mi na F4 i kako cemo do kraja???Sto se vi brinete sta Dule prica,njegovo pravo da kaze sta hoce!!!!
Jeste li prvi na kraju regularnog dela ABA lige,jeste!!!!!!!!!!I sta vas briga koce biti 2,3 i 4 a mozete i u poslednjem kolu da birate sa kim cete da igrate u polufinalu!!!!!!!!!Izvolite izaberite koga hocete,imate priliku da birate,izaberite sta vam odgovara!!!!!!!!!
I pustite se nas dali cemo proci u f4 ili ne!!!!!!Nasa stvar i da ne prodjemo,nasa stvar!!!!Nemojte vi gledati nas,gledajte vas!!!!!!
Ili se mozda plasite nas,da ne budemo cetvrti???Ako je to ond avas razumem!!!!!!!!!
Dule Vujosevicu ako ne budemo cetvrti,bolje da ispadnemo,ja licno ZELIM NJIH U POLUFINALU!!!!!!!!!Jer mi nemamo sta da izgubimo,nemamo para,svi nas vec prezalili a oni imaju stabilan klub,prvi su i na njima je pritisak posle svih godina mucenja i posta da moraju a mi lagano bez optercenja!!!!Mozemo i mi jednu sezonu da odigramo lose posle 15 godina!!!!!!
HOCU NJIH U POLUFINALU DULE VUJOSEVICU SAMO NJIH I NIKOG DRUGOG!!!!!!

banana

pre 10 godina

Partizan zasluzeno izgubio od preslabe olimpije, ali ovo sto dule prica nije bez ikakvog osnova, gledajte utekmicu cibona-mzt sta slovenci rade mzt-u, a i ako cemo iskreno bilo je mlacenja i na utakmici u sloveniji, mada kad gubis 20 razlike ne mogu samo sudije biti krive..

Nik

pre 10 godina

Bogdan će da ide iz Partizana na kraju sezone kao slobodan igrač jer ga Partizan neće moći isplatiti! Da se troši sa ovako nervoznim Duletom još jednu sezonu i rizikuje kapitenovu sudbinu trebao bi biti stvarno kreten!

ujka sa Fontane

pre 10 godina

Ovog puta bih kritikovao centre Partizan,a onda i katastrofalan šut svih redom.Izgubljenih lopti na pretek.Partizan mora kvalitetom da amortizuje greške sudija.Smatram da je igra u napadu katastrofalna.
Vujoševiću,bruka je i nauči Tepića da uđe pod koš.Njemu jednostavno fale mu.a.

waldo

pre 10 godina

nije 12, već evo je 16. godina bez titule u basketu, od 1998. I, što neko reče, postoje deca koja se i ne sećaju kk cz, a sad su u srednjoj školi :-) Ja sam planirao da ih ispratim i na faks

crno-beli

pre 10 godina

(Gojko(.)(.), 9. mart 2014 22:27)

Meni je to takođe palo na pamet, bez šale. Serija povreda kojima su igrači bili izloženi je i poljuljala poverenje u Duleta, potpuno sa razlogom. Svako od igrača misli da je realna verovatnoća da će baš on biti sledeći i očekivano je da ne zapinju nešto posebno... Valjda će Dule uspeti da ih oživi, on i jeste kriv za takav pristup, što se i vidi po tome što se stalno ograđuje od neuspeha, povreda, poraza... Ne valja ovo, ne izgleda dobro uopšte

vlada milic

pre 10 godina

nije 12, već evo je 16. godina bez titule u basketu, od 1998. I, što neko reče, postoje deca koja se i ne sećaju kk cz, a sad su u srednjoj školi :-) Ja sam planirao da ih ispratim i na faks (waldo, 09. mart 2014 22:31) kada već toliko volite istoriju koliko vi to imate više titula od zvezde. koliko titula ste imali u prvih 46 godina od 1945-1991 dok je država ličila na nešto a koliko poslednjih 20 od kada je Ivica Dačić došao na čelo kk i Mirko Marjanović na čelo fk i od kada ova država sa državom veze nema. dok nisu došla vremena "kada pametni zacute , budale progovore a fukara se obogati" vi ste bili mali klub i u fudbalu i u košarci .

marko

pre 10 godina

Baska Partizan ganja 4. mjesto, ide Buducnosti u goste i docekuje Cedevitu (kontam dobice Solnok) i tu stimaju koji ce biti dajte ljudi ne budite smjesni... To su obe utakmice 50:50 a to nije stimanje nego u najmanju ruku kockanje. Koda su Dream team pa mogu pobjediti kad god hoce. Cibona ima najlaksi raspored ali su u losoj formi tako da ne znam mislim da ce da kiksnu, a mislim da ce Partizan i Buducnost odlucivati ko ce biti 3. odnosno 4. ako partizan izgubi ali ne preko 7 onda je 4. a ako izgubi preko mislim da ce zavrsiti 4. ili 5. a svaka pobjeda ih vodi do 3.

katastrofa

pre 10 godina

Nije problem izgubiti,ova utakmcia je vazila za tesko gostovanje i pre pocetka prvenstva,bez obzira stu nije nesto vruc teren,ali nacin na koji se izgubilo je zabrinjavajuci.Odbranu nisu ni igrali,hodali su po terenu,trckarali,kao da je neka revijalna utakmica.Te "cigle" u napadu gde su u prvom poluvremenu vise puta promasili ceo obruc nego dali kos cak i da zanemarim,ali toliku lezernost u odbrani odavno nisam video.Procicemo opet na F4,verujem da ce i sutra Igokea pobediti u pg,ali opet ne mogu da prihvatim ovakav pad,kada smo konacno prevazisli probleme sa povredama,konacno imamo sve igrace(ako racunamo da su Pavlovic i Tepic dosli kao zamene Leu i Draganu),cekamo samo Bertu sl. nedelje,uhvatili smo neki zalet, i onda se desi ovakva utakmcica...

Grobarcina stara

pre 10 godina

Deco Bogdan je bolji od Pavlovica i treba da mu pokaze ko je tata. Mladji je i talentovaniji. Ne znam sta je taj Pavlovic umislio kada glumi vodju na terenu kada to nije. Obican statista u nba i drzac peskira.

.

pre 10 godina

Cuj ovog sto prica o 16 godina bez titule. Za 60 godina kk partizan je osvojio 4 titule prvaka i cela 2 kupa. Bio 5,6 klub lige iza zvezde, cibone, bosne i jugoplastike. Unistavanjem zemlje, a samim tim i sporta dobijamo "instituciju". Sto je drzavi i narodu bilo gore vas klub je postajo jaci, ali da ne menjam temu, pitam ove starije, kako je vama bilo 60 godina?
(Mikeli, 9. mart 2014 23:27)

Ali ste zato vi izdominirali od '45 do '55 kada kosaraka skoro da nije imala dodirnih tacaka sa danasnjom i njena popularnost bila na nivo badmintona,a posle toga do raspada juge osvojili jos ukupno 2 titule cini mi se.Mi bili 5-6 klub,ej bre, osvojili za to vreme 3 evropksa Kupa Radivoja Koraca i 2 F4 EL,od toga jedan osvoili,sve nase kosarkaske legende iz perioda SFRJ su partizanovi igraci.Hoces da kazes da su vase posleratne titule na sljaci bile znacajnije nego ove nase sada?

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 10 godina

Prvi put, a košarku Partizana gledem više od 40 godina, nisam mogao da gledam TV prenos. Jednostavno Partizna je bio očajan, za što je svakako najveći krivac Vojošević. Gubiti 20 razlike od ovakve Olimpije, koja je tnajlošija u poslednjih 30 godina, jedan Euroligaš učesnik TOP 16 faze ne sme dozvoliti. Kad ako ne na toj utakmici tebalo je dati šansu mladima - Dalou, Andruću, Bezbradici, Šaliću. Slažem se da je malo čudno da tu utakmicu sude Hrvati, ali ni to nije čudno kuhinje su svuda u svetu, osnovni moto je interes vlasnika, pa zašto bi ABA liga bila izuzetak, a i sudije (bar za sada) ne daju koševe.

Nikola

pre 10 godina

Dulence u strahu priziva pomoć sudija u eventualnim egal završnicama u mečevima sa Budućnosti,Cedevitom pa i Sonlukom, pravi pritisak na sudije!
Strah nema granica pa je mag posegao za napadom na sudije posle onakve katastrofealne igre protiv Olimpije!
Da nije žalosno bilo bi smešno!

realnost

pre 10 godina

Kakvo sudjenje, kakvi bakraci... imas do sada 23 poraza u svim takmicenjima (7 u prvom delu eurolige, 7 u top 16, 8 u aba ligi i 1 u kupu radivoja koraca), a bice ih jos...

Nikola

pre 10 godina

Ljudi ja i dalje ne verujem da niste skapirali Duleta,svestan je on itekako da nema centre,da se lose sutiralo i da sam tim procentom ne moze da se dobije niko,ali on tako SKIDA PRITISAK SA IGRACA,ALOOOO 15 GOD ON TO RADI,CEO PRITISAK SVALJUJE NA SEBE,JER CETE VI SAD DA PLJUJETE PO NJEMU A NE PO MUSLIJU GAGICU TEPICU...ALOOO

realno

pre 10 godina

upravu je sve sto je rekao.
ovaj mec smo izgubili zato sto musli pavlovic lovernj masaju zicere pod kosem.
ajd otvorene suteve sa vece daljine i ne ocekujem da uvijek pogode.

drogba87

pre 10 godina

"ne bih voleo da je bilo čija politika, da na primer na ’fajnal foru’, ako se nađu dva kluba iz Srbije idu direktno jedan na drugog u polufinalu, da se na taj način podeli na više zemalja učešće u Evroligi sledeće godine"

ETO DULE JE PRIZNAO DA BI VOLEO DA IZBEGNE CZT U POLUFINALU, DA BI I ONA IMALA SANSE DA SE PLASIRA U EVROLIGU, A NE DA JE GAZI PO KO ZNA KOJI PUT!!!

tito partija zvezdina armija

pre 10 godina

ODG NA MIKELI -PARTIZAN IMA VESE EVRO-TROFEJA NEGO ZVEZDA TITULA OD KAKO JE KOSARKA PRESLA U DVORANE.U SFRJ ZVEZDA IMA CETIRI TITULE DDE SU UZ NJU UCESTVOVALA JOS TRI KLUBA!POSLEDNJU TITULU U SFRJ OSVOJILA 1972.NABROJI PET IGRACA KADA STE DOMINIRALI NA SLJACI JA VAM PRIZNAJEM DA STE BOLJI.A O CRNO BELOJ INSTITUCIJI DOVOLJNO GOVORE REPREZENTATIVNE TITULE DEVEDESETIH.ZA 11GODINA KOLIKO JE KICANOVIC IGRAO U PARTIZANU IZGUBIO JE OD ZVEZDE 0 PUTA.SLOVIMA NULA PUTA.

M@rconi

pre 10 godina

@nikola.Decko,ocigledno ne kapiras.U tekmi u kojoj nije bilo lose sudjenje se spominje prica o namestanju mesta za f4 od strane lige preko sudija.A jel smo mi to videli sinoc?Ja mislim,tj sigurna sam,da nismo.Sudije su bile korektne.Tako da ne razumem odakle ove teorije zavere kada je sve regularno.Mada svi znamo da je to cisto mazanje ociju ovim ovde sledbenicima.Umesto da se objasni onakva ocajna igra,glupava zona prica se o zaverama kojih ni na vidiku sem u necijem umu.E o tome se radi ovde.

zika pereca.sluga svih gospodara

pre 10 godina

Veze vi nemate!!!! Sale Pavlovic masi dva zicera na kraju,Lovernj takodje zakucavanje. Musli dzaba ti sve ovo ti je limit.Zvezda vam nije nista kriva! I jos jedno,iskreno se nadam da ce ooba srpska kluba se plasirati u EL.

bane

pre 10 godina

Lose sudjenje?!Nisam primetio da ste vi bili osteceni u necemu.Da li ce doci dan da ti priznas kako ste zasluzeno izgubili i to tvojim greskama?Tebi su svi drugi krivi u svemu,samo ti nikad i za nista.
(Realno, 9. mart 2014 22:51)
ostrasceni delijo, nisi ti ni procitao njegovu izjavu nego si se zakacio za naslov,pa bi te zamolio da ponovo procitas sta je covek izjavio.

lodrani11

pre 10 godina

da l jos ima grobara koji veruju u teorije zavere protiv partizana? hvalite se sa 12 uzastopnih titula, a to se desilo mislim samo u srbiji i mozda u somaliji da jedna ekipa uzme 12 titula za redom. tu se odmah vidi da nesto nije kako treba. vi uzimate titule, u lozi vam predsednici srbije i grada, a ostali klubovi se gase jedan po jedan...
da l jos ima grobara koji veruju da su im igra i rezultati ove sezone losi jer je u pitanje tempiranje forme? ove sezone ste bar mogli bogdanovica da dobijete. eksplodirao je u prvom delu sezone. medjutim i njegova zvezda polako se gasi...
al ja se ne sikiram. sto se kaze napravio sam kokice i gledam kako vam se ona kofa g. koju je vujosevic punio 15tak godina sada izrucuje na glavu, a da vecina vas nije ni svesna sta se desava. i sad kad ostanete bez evrolige i kad vam sledece sezone udare katanac (jer bankrot drzava nece moci da vam pomaze, a pare koje ste zaradili od evrolige, prodaje igraca i sponzora su verovatno vec otisle na privatne racune), zanima me da li cete tada da se otreznite, ili cete i dalje da pusite vujoseviceve price koje ce da vam salje preko tegeltije sa bahama.
srecno. trebace vam.
(NBA, 9. mart 20
Sacuvao sam ovaj koment u vordu pa cu za manje od 2 meseca da ga nalepim za neku vest o osvajacu aba lige. A onda ocekujem da pojedes samoga sebe.

i tako...

pre 10 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=821591#k12129333

Ne misliš li da se sada vama lupa o glavu onoliko likovanje poslednjih desetak godina?! A?!

marko markovic

pre 10 godina

DUSKO VUJOSEVICU!!!!!!!!!!!!I da budete zadnji i da ispadnete iz lige i da nista ne osvojite narednih 10 godina,NIKAD TI NISTA NECU ZAMERITI!!!!!!
Jel treba da zaboravim sta si sve postigao sa KK PARTIZAN svih ovih godina i decenija zbog jedne sezone koja jos nije izgubljena,jer je jos uvek sve otvoreno!!!!!!Posle svih problema i povreda igraca,tvoje bolesti itd.itd. ne znam sta nas nije snalazilo sve u ovoj sezoni mi smo jos uvek u igri za F4 i to vrlo realnoj,igramo top 16 Evrolige imamo i tamo nekoliko pobeda,ja ne znam dali bi ko drugi sta bolje uradio u ovakvim okolnostima koje su nas zadesile u ovoj sezoni!!!!!!!!!
SAMO NAPRED DULE VUJOSEVICU,ne obaziri se ko sta prica,jer na f4 ce odlucivati jedna utakmica a ove ostale pre nje ce se sve zaboraviti ako prodjemo polufinale!!!!!!Ovo danas jeste bio ocaj i jad nase ekipe,ali nema veze desi se los dan i idemo dalje!!!!!!!!!!!!!!!!!
Plasmanom u f4 i pobedom u polufinalu sve se zaboravlja ovo sto se sad desava i sto se desavalo u ABA ligi cele sezone,jer ta jedna utakmica odlucuje celu sezonu!!!!!!!!!!!!A i da ne udjemo u f4 kojim slucajem ili u finale NIJE SMAK SVETA!!!!!!!!!Posle svih ovih godina ja ti nista ne zameram!!!!!!!!!!ZIVIO DULE VUJOSEVICU 100 GODINA!!!!!!!!!!

tetak Đorđije

pre 10 godina

Imam samo jedno pitanje za navijace CZT.Da ostavimo po strani sta se desavalo prethodnih 12 godina kad smo slusali manje-vise iste pretnje.Da podjemo od toga da ove sezone imate bolji tim,ali da bolji ne pobedjuje uvek.Da li ste se bar nekada u toku ove sezone upitali sta ako slucajno ne osvojite ni ABA ligu ni domace prvenstvo,a ponovo slusamo iste pretnje u nenormalnim kolicinama?Da li to znaci da cete ispasti totalni indijanci i da do avgusta-septembra necemo morati da vas slusamo?Mislim,razumem ja veliku zelju za trofejima,ali kako se ne upitate kakvo vas tovarenje ceka ako ne ispadne sve kako ste racunali?Ovo pitam najozbiljnije,bez ikakve namere da provociram,jer ne mogu da shvatim taj nacin razmisljanja da cete da prozivate do samog kraja,uz rizik da na tom kraju ispadnete potpuno smesni(kao i prethodnih 12 godina)!

zdrav razum

pre 10 godina

NBA, 09. mart 2014 21:26)---Savrseno receno!!!
(Krang, 09. mart 2014 22:01)

i opet cemo na kraju sezone tebi i tebi slicnima da se istovarimo na glavu kao uostalom sto smo radili i prethodnih 15 godina. Pa mozes da pravis kokice do mile volje

pera

pre 10 godina

ne brini dule kad bude stani pani belosevic stupa na scenu.
(crni_redstar, 9. mart 2014 21:14)

O ovome se radi.Vi pricate Duletu da samo kuka na sudije,a vama su za sve poraze,pre svega od Partizana,iskljucivo i uvek krive sudije.Belosevic,Vojinovic,Neskovic,Jovicic,Maricic... ma svi su oni pominju u ovakvom kontekstu kao u ovom gore komentaru,svi su partizanovi ljudi,svi su kumovi,svi nas guraju.Uzgred,pricamo o sudijama koje sude redovno finala i polufinala na svim najvecim klupskim i reprezentativnim takmicenjima,a za takav status su se izborili upravo kroz sudjenje u Srbiji i ABA.

Paspalj

pre 10 godina

Verovatno ce krenuti komsije da smaraju(kao sto to obicno i cine na bilo sta sto Dule izgovoti, i to masovno), ali imajte u vidu da Hrvati ocajno zele mesto u Euroligi, i da ce uciniti sve sto je u njihovoj moci da do toga dodju. Dozovimo se pameti i neka igranje 2 kluba iz Srbije u EL bude nesto uobicajeno. Inace, Muslijeve licna zbog koje je bio kos-faul, pa posle i 2 tehnicke je toliko smesna da nemam reci.

Nase ime

pre 10 godina

Sramota je da se navijaci Partizana tako lako okrecu protiv Vujosevica koji je svih ovih godina drzao Partizan tamo gde mu je i mesto. Ovo je prva posle dugog niza godina da stvari ne funkcionisu kako treba (za sta su najveci uzrok povrede, za koje Vujosevic nikako nije kriv, jer da jeste, bilo bi ih i ranije...)i puno je vas koji ste se okrenuli protiv njega. Podrzimo klub i sve u klubu sad kad je najteze i dokazimo jos jednom da smo pravi i najbolji!

Koje shvatio,shvatio je.

pre 10 godina

Evo ja kao grobar zelim polufinale Partizan-fmp. Ko je za to,molim plusic.
(Karabur, 09. mart 2014 21:51)

Mazohista ?!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 9. mart 2014 22:35)

Gresis taj epitet pripada vama dalje jer to ste bili i ostali.

Edukacija Srbije pocinje danas

pre 10 godina

On svoje tempiranje cetvrtog mesta opravdava politikom ABA lige. Nije se dzabe citao Schopenhauer i Hegel, limenke. Voleli bi da je stigao i do nihiliste Nietzsche-a, ali niste te srece, samo mnogo voli onaj njegov citat "sto vas ne ubije, to vas cini jacim". Eto nesto ste i naucili danas, hehe.

Nemanja

pre 10 godina

Trebale su vas sudije pogurati kao prošle godine protiv Cedevite u Zagrebu, kada su njih direktno izbacili a vama omogućili F4!
Mnogo je onakva bruka dve godine zaredom, ako je i od Partizana mnogo je!

sale

pre 10 godina

Donekle se slažem sa Duletom sramota kako se sudu jer sad baš gledam Cibonu i MZT i kako guraju Cibonu sudije jer nemaju isti kriterijum suđenja Ciboni sviraju sve i svašta a Makendoncima malte ne ništa i to sudi jedan Slovenac koji vraća dug izLjubljane gde je glavnu reč vodio Hrvat

Artur Takac

pre 10 godina

Partizan ove sezone ima daleko ispod 50 odsto uspesnosti, to jest svega 20 pobeda i cak 23 poraza u svim takmicenjima. Pri tome je igra ocajna, verovatno najgora u poslednjih 20 godina, gde je odbrana cirksu, a centri ne postoje.

Objektivno, bice ogroman uspeh ako se ova rastimovana grupa igraca pojavi na F4 ABA lige.

nikola

pre 10 godina

Na osnovu ovih komentara ovde,iako sam i ranije to znao,sam definitivno zakljucio da ovde 98% ljudi ni ne cita vest nego samo naslov i zuri brzo da ostavi komentar.Dule je rekao da sudije nisu odlicile ali da su bile lose i tu se osvrnuo polituku ABA itd,rekao da je Olimpija izdominirala u 1. pol. Ovde masa komentara "krive ti sudije,a tvoji igrcaci promasuju zicere,vola ne mogu da ubodu...". Nigde on nije rekao da je zbog sudija izgubio.

duh sa sekirom

pre 10 godina

...zamolio bih sve normalne koji misle dobro srpskoj kosarci, da na you tube pogledaju zavrsnicu utakmice Cibona - MZT sinoc...svakom ce biti jasno o cemu Dule prica...sudije nisu pogurale nego cisto namestile pobedu Ciboni...a realno MZT je trebao da pobedi ali su sudeije uzele stvar u svoje ruke.

"Које" схватио,схватио је.

pre 10 godina

Evo ja kao grobar zelim polufinale Partizan-fmp. Ko je za to,molim plusic.
(Karabur, 09. mart 2014 21:51)

Mazohista ?!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 9. mart 2014 22:35)

Gresis taj epitet pripada vama dalje jer to ste bili i ostali.
(Koje shvatio,shvatio je., 9. mart 2014 23:00)
# Link komentara

"Koje" nepismen, nepismen je.
(Dorcol ceka titulu, 10. mart 2014 03:58)

Грешиш!Тај епитет припада вама и даље јер сте били и остали то.Толико о теби Дорћолцу.

waldo

pre 10 godina

nije 12, već evo je 16. godina bez titule u basketu, od 1998. I, što neko reče, postoje deca koja se i ne sećaju kk cz, a sad su u srednjoj školi :-) Ja sam planirao da ih ispratim i na faks

marko markovic

pre 10 godina

U trenutku kad pisem ovaj komentar je 01.10h!!!!U tom trenutku je bilo 170 komentara povodom Duletove izjave!!!!!!I svih 170 sam procitao!!!!!I to polako sa paznjom!!!!!!!!!!
I ne mogu da verujem sta sve pisu i pricaju navijaci Zvezde!!!!Aloooo ljudi igrali su Olimpija-Partizan!!!!Nije igrao vas klub,vec nas!!!!!!!!
Sto se vi brinete dali cemo mi na F4 i kako cemo do kraja???Sto se vi brinete sta Dule prica,njegovo pravo da kaze sta hoce!!!!
Jeste li prvi na kraju regularnog dela ABA lige,jeste!!!!!!!!!!I sta vas briga koce biti 2,3 i 4 a mozete i u poslednjem kolu da birate sa kim cete da igrate u polufinalu!!!!!!!!!Izvolite izaberite koga hocete,imate priliku da birate,izaberite sta vam odgovara!!!!!!!!!
I pustite se nas dali cemo proci u f4 ili ne!!!!!!Nasa stvar i da ne prodjemo,nasa stvar!!!!Nemojte vi gledati nas,gledajte vas!!!!!!
Ili se mozda plasite nas,da ne budemo cetvrti???Ako je to ond avas razumem!!!!!!!!!
Dule Vujosevicu ako ne budemo cetvrti,bolje da ispadnemo,ja licno ZELIM NJIH U POLUFINALU!!!!!!!!!Jer mi nemamo sta da izgubimo,nemamo para,svi nas vec prezalili a oni imaju stabilan klub,prvi su i na njima je pritisak posle svih godina mucenja i posta da moraju a mi lagano bez optercenja!!!!Mozemo i mi jednu sezonu da odigramo lose posle 15 godina!!!!!!
HOCU NJIH U POLUFINALU DULE VUJOSEVICU SAMO NJIH I NIKOG DRUGOG!!!!!!

drogba87

pre 10 godina

"ne bih voleo da je bilo čija politika, da na primer na ’fajnal foru’, ako se nađu dva kluba iz Srbije idu direktno jedan na drugog u polufinalu, da se na taj način podeli na više zemalja učešće u Evroligi sledeće godine"

ETO DULE JE PRIZNAO DA BI VOLEO DA IZBEGNE CZT U POLUFINALU, DA BI I ONA IMALA SANSE DA SE PLASIRA U EVROLIGU, A NE DA JE GAZI PO KO ZNA KOJI PUT!!!

mile

pre 10 godina

CIA, BIA, Vucic, Covic, Mali, Dzaja, debela aut linija, Ukrajina, trovac dece iz kioska kod skole, predizborna kampanja, malezijski boing 777, poraz Mancester Sitija u kupu, pretopli februar, 8. mart,jos jednom Rusi, sudija Jovanetic na Zvezda-Napredak, poraz Barse protiv Valjadolida i naravno sudije. Dopuni Vujosevicu ako sam nekog zaboravio.

marko markovic

pre 10 godina

DUSKO VUJOSEVICU!!!!!!!!!!!!I da budete zadnji i da ispadnete iz lige i da nista ne osvojite narednih 10 godina,NIKAD TI NISTA NECU ZAMERITI!!!!!!
Jel treba da zaboravim sta si sve postigao sa KK PARTIZAN svih ovih godina i decenija zbog jedne sezone koja jos nije izgubljena,jer je jos uvek sve otvoreno!!!!!!Posle svih problema i povreda igraca,tvoje bolesti itd.itd. ne znam sta nas nije snalazilo sve u ovoj sezoni mi smo jos uvek u igri za F4 i to vrlo realnoj,igramo top 16 Evrolige imamo i tamo nekoliko pobeda,ja ne znam dali bi ko drugi sta bolje uradio u ovakvim okolnostima koje su nas zadesile u ovoj sezoni!!!!!!!!!
SAMO NAPRED DULE VUJOSEVICU,ne obaziri se ko sta prica,jer na f4 ce odlucivati jedna utakmica a ove ostale pre nje ce se sve zaboraviti ako prodjemo polufinale!!!!!!Ovo danas jeste bio ocaj i jad nase ekipe,ali nema veze desi se los dan i idemo dalje!!!!!!!!!!!!!!!!!
Plasmanom u f4 i pobedom u polufinalu sve se zaboravlja ovo sto se sad desava i sto se desavalo u ABA ligi cele sezone,jer ta jedna utakmica odlucuje celu sezonu!!!!!!!!!!!!A i da ne udjemo u f4 kojim slucajem ili u finale NIJE SMAK SVETA!!!!!!!!!Posle svih ovih godina ja ti nista ne zameram!!!!!!!!!!ZIVIO DULE VUJOSEVICU 100 GODINA!!!!!!!!!!

Paspalj

pre 10 godina

Verovatno ce krenuti komsije da smaraju(kao sto to obicno i cine na bilo sta sto Dule izgovoti, i to masovno), ali imajte u vidu da Hrvati ocajno zele mesto u Euroligi, i da ce uciniti sve sto je u njihovoj moci da do toga dodju. Dozovimo se pameti i neka igranje 2 kluba iz Srbije u EL bude nesto uobicajeno. Inace, Muslijeve licna zbog koje je bio kos-faul, pa posle i 2 tehnicke je toliko smesna da nemam reci.

bane

pre 10 godina

Lose sudjenje?!Nisam primetio da ste vi bili osteceni u necemu.Da li ce doci dan da ti priznas kako ste zasluzeno izgubili i to tvojim greskama?Tebi su svi drugi krivi u svemu,samo ti nikad i za nista.
(Realno, 9. mart 2014 22:51)
ostrasceni delijo, nisi ti ni procitao njegovu izjavu nego si se zakacio za naslov,pa bi te zamolio da ponovo procitas sta je covek izjavio.

lodrani11

pre 10 godina

da l jos ima grobara koji veruju u teorije zavere protiv partizana? hvalite se sa 12 uzastopnih titula, a to se desilo mislim samo u srbiji i mozda u somaliji da jedna ekipa uzme 12 titula za redom. tu se odmah vidi da nesto nije kako treba. vi uzimate titule, u lozi vam predsednici srbije i grada, a ostali klubovi se gase jedan po jedan...
da l jos ima grobara koji veruju da su im igra i rezultati ove sezone losi jer je u pitanje tempiranje forme? ove sezone ste bar mogli bogdanovica da dobijete. eksplodirao je u prvom delu sezone. medjutim i njegova zvezda polako se gasi...
al ja se ne sikiram. sto se kaze napravio sam kokice i gledam kako vam se ona kofa g. koju je vujosevic punio 15tak godina sada izrucuje na glavu, a da vecina vas nije ni svesna sta se desava. i sad kad ostanete bez evrolige i kad vam sledece sezone udare katanac (jer bankrot drzava nece moci da vam pomaze, a pare koje ste zaradili od evrolige, prodaje igraca i sponzora su verovatno vec otisle na privatne racune), zanima me da li cete tada da se otreznite, ili cete i dalje da pusite vujoseviceve price koje ce da vam salje preko tegeltije sa bahama.
srecno. trebace vam.
(NBA, 9. mart 20
Sacuvao sam ovaj koment u vordu pa cu za manje od 2 meseca da ga nalepim za neku vest o osvajacu aba lige. A onda ocekujem da pojedes samoga sebe.

zdrav razum

pre 10 godina

NBA, 09. mart 2014 21:26)---Savrseno receno!!!
(Krang, 09. mart 2014 22:01)

i opet cemo na kraju sezone tebi i tebi slicnima da se istovarimo na glavu kao uostalom sto smo radili i prethodnih 15 godina. Pa mozes da pravis kokice do mile volje

Nikola

pre 10 godina

Ljudi ja i dalje ne verujem da niste skapirali Duleta,svestan je on itekako da nema centre,da se lose sutiralo i da sam tim procentom ne moze da se dobije niko,ali on tako SKIDA PRITISAK SA IGRACA,ALOOOO 15 GOD ON TO RADI,CEO PRITISAK SVALJUJE NA SEBE,JER CETE VI SAD DA PLJUJETE PO NJEMU A NE PO MUSLIJU GAGICU TEPICU...ALOOO

Edukacija Srbije pocinje danas

pre 10 godina

On svoje tempiranje cetvrtog mesta opravdava politikom ABA lige. Nije se dzabe citao Schopenhauer i Hegel, limenke. Voleli bi da je stigao i do nihiliste Nietzsche-a, ali niste te srece, samo mnogo voli onaj njegov citat "sto vas ne ubije, to vas cini jacim". Eto nesto ste i naucili danas, hehe.

pera

pre 10 godina

ne brini dule kad bude stani pani belosevic stupa na scenu.
(crni_redstar, 9. mart 2014 21:14)

O ovome se radi.Vi pricate Duletu da samo kuka na sudije,a vama su za sve poraze,pre svega od Partizana,iskljucivo i uvek krive sudije.Belosevic,Vojinovic,Neskovic,Jovicic,Maricic... ma svi su oni pominju u ovakvom kontekstu kao u ovom gore komentaru,svi su partizanovi ljudi,svi su kumovi,svi nas guraju.Uzgred,pricamo o sudijama koje sude redovno finala i polufinala na svim najvecim klupskim i reprezentativnim takmicenjima,a za takav status su se izborili upravo kroz sudjenje u Srbiji i ABA.

.

pre 10 godina

Cuj ovog sto prica o 16 godina bez titule. Za 60 godina kk partizan je osvojio 4 titule prvaka i cela 2 kupa. Bio 5,6 klub lige iza zvezde, cibone, bosne i jugoplastike. Unistavanjem zemlje, a samim tim i sporta dobijamo "instituciju". Sto je drzavi i narodu bilo gore vas klub je postajo jaci, ali da ne menjam temu, pitam ove starije, kako je vama bilo 60 godina?
(Mikeli, 9. mart 2014 23:27)

Ali ste zato vi izdominirali od '45 do '55 kada kosaraka skoro da nije imala dodirnih tacaka sa danasnjom i njena popularnost bila na nivo badmintona,a posle toga do raspada juge osvojili jos ukupno 2 titule cini mi se.Mi bili 5-6 klub,ej bre, osvojili za to vreme 3 evropksa Kupa Radivoja Koraca i 2 F4 EL,od toga jedan osvoili,sve nase kosarkaske legende iz perioda SFRJ su partizanovi igraci.Hoces da kazes da su vase posleratne titule na sljaci bile znacajnije nego ove nase sada?

NBA

pre 10 godina

da l jos ima grobara koji veruju u teorije zavere protiv partizana? hvalite se sa 12 uzastopnih titula, a to se desilo mislim samo u srbiji i mozda u somaliji da jedna ekipa uzme 12 titula za redom. tu se odmah vidi da nesto nije kako treba. vi uzimate titule, u lozi vam predsednici srbije i grada, a ostali klubovi se gase jedan po jedan...
da l jos ima grobara koji veruju da su im igra i rezultati ove sezone losi jer je u pitanje tempiranje forme? ove sezone ste bar mogli bogdanovica da dobijete. eksplodirao je u prvom delu sezone. medjutim i njegova zvezda polako se gasi...
al ja se ne sikiram. sto se kaze napravio sam kokice i gledam kako vam se ona kofa g. koju je vujosevic punio 15tak godina sada izrucuje na glavu, a da vecina vas nije ni svesna sta se desava. i sad kad ostanete bez evrolige i kad vam sledece sezone udare katanac (jer bankrot drzava nece moci da vam pomaze, a pare koje ste zaradili od evrolige, prodaje igraca i sponzora su verovatno vec otisle na privatne racune), zanima me da li cete tada da se otreznite, ili cete i dalje da pusite vujoseviceve price koje ce da vam salje preko tegeltije sa bahama.
srecno. trebace vam.

Koje shvatio,shvatio je.

pre 10 godina

Evo ja kao grobar zelim polufinale Partizan-fmp. Ko je za to,molim plusic.
(Karabur, 09. mart 2014 21:51)

Mazohista ?!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 9. mart 2014 22:35)

Gresis taj epitet pripada vama dalje jer to ste bili i ostali.

tito partija zvezdina armija

pre 10 godina

ODG NA MIKELI -PARTIZAN IMA VESE EVRO-TROFEJA NEGO ZVEZDA TITULA OD KAKO JE KOSARKA PRESLA U DVORANE.U SFRJ ZVEZDA IMA CETIRI TITULE DDE SU UZ NJU UCESTVOVALA JOS TRI KLUBA!POSLEDNJU TITULU U SFRJ OSVOJILA 1972.NABROJI PET IGRACA KADA STE DOMINIRALI NA SLJACI JA VAM PRIZNAJEM DA STE BOLJI.A O CRNO BELOJ INSTITUCIJI DOVOLJNO GOVORE REPREZENTATIVNE TITULE DEVEDESETIH.ZA 11GODINA KOLIKO JE KICANOVIC IGRAO U PARTIZANU IZGUBIO JE OD ZVEZDE 0 PUTA.SLOVIMA NULA PUTA.

sale

pre 10 godina

Donekle se slažem sa Duletom sramota kako se sudu jer sad baš gledam Cibonu i MZT i kako guraju Cibonu sudije jer nemaju isti kriterijum suđenja Ciboni sviraju sve i svašta a Makendoncima malte ne ništa i to sudi jedan Slovenac koji vraća dug izLjubljane gde je glavnu reč vodio Hrvat

Nase ime

pre 10 godina

Sramota je da se navijaci Partizana tako lako okrecu protiv Vujosevica koji je svih ovih godina drzao Partizan tamo gde mu je i mesto. Ovo je prva posle dugog niza godina da stvari ne funkcionisu kako treba (za sta su najveci uzrok povrede, za koje Vujosevic nikako nije kriv, jer da jeste, bilo bi ih i ranije...)i puno je vas koji ste se okrenuli protiv njega. Podrzimo klub i sve u klubu sad kad je najteze i dokazimo jos jednom da smo pravi i najbolji!

Mikeli

pre 10 godina

Cuj ovog sto prica o 16 godina bez titule. Za 60 godina kk partizan je osvojio 4 titule prvaka i cela 2 kupa. Bio 5,6 klub lige iza zvezde, cibone, bosne i jugoplastike. Unistavanjem zemlje, a samim tim i sporta dobijamo "instituciju". Sto je drzavi i narodu bilo gore vas klub je postajo jaci, ali da ne menjam temu, pitam ove starije, kako je vama bilo 60 godina?

Sloba

pre 10 godina

Navijač sam Partizana i mogu reći da je zaslužena pobeda Olimpije. Nikad gori Partizan nisam video. Drugo, Dule Vujošević počinje da preterava sa traženjem alibija. Možda je ovo što je izneo i istina (ne mislim na ovu utakmicu) jer svakako je nekom u interesu, a pogotovo što se liga vodi iz drugih zemalja, da u EL ne idu dva kluba iz iste zemlje.
Treće, preporučio bih navijačima Zvezde da nelikuju ovoliko jer to zna da se olupa o glavu i te kako.
Pozdrav za sve prave košarkaške navijače!

Гробар

pre 10 godina

Доста си нас лагао више! Причаш да Звезда има више пара, а онда покажу папире и докажу супротно. Сада причаш да су нас судије оштетиле а не да имамо дрвеће на центру, које си ти селектирао, које не може вола да убоде.

Престани да се бавиш демагогијом и политиком и почни да радиш, иначе ћемо да испушимо за Евролигу следеће године!!!

Krang

pre 10 godina

da l jos ima grobara koji veruju u teorije zavere protiv partizana? hvalite se sa 12 uzastopnih titula, a to se desilo mislim samo u srbiji i mozda u somaliji da jedna ekipa uzme 12 titula za redom. tu se odmah vidi da nesto nije kako treba. vi uzimate titule, u lozi vam predsednici srbije i grada, a ostali klubovi se gase jedan po jedan...da l jos ima grobara koji veruju da su im igra i rezultati ove sezone losi jer je u pitanje tempiranje forme? ove sezone ste bar mogli bogdanovica da dobijete. eksplodirao je u prvom delu sezone. medjutim i njegova zvezda polako se gasi...al ja se ne sikiram. sto se kaze napravio sam kokice i gledam kako vam se ona kofa g. koju je vujosevic punio 15tak godina sada izrucuje na glavu, a da vecina vas nije ni svesna sta se desava. i sad kad ostanete bez evrolige i kad vam sledece sezone udare katanac (jer bankrot drzava nece moci da vam pomaze, a pare koje ste zaradili od evrolige, prodaje igraca i sponzora su verovatno vec otisle na privatne racune), zanima me da li cete tada da se otreznite, ili cete i dalje da pusite vujoseviceve price koje ce da vam salje preko tegeltije sa bahama.srecno. trebace vam.
(NBA, 09. mart 2014 21:26)---Savrseno receno!!!

sasa

pre 10 godina

Suti Dule molim te, ja sam gledao tekmu, i nikakvi greski tu nije bilo, osim one jedne licne greske Tepicu na skoku, ja nista drugo nisam nasao...
A to sto ti je ekipa sutirala ispod 30% vecinu utakmice, sto ste barem nekih 10 zicera promasili, i naravno, sto je njavaznije da je Dalo dobio minute...
A necu ni da pricam o tvom vodjenju utakmice, Musliju sto hvata sudije, pa ti sto utrces na polu terena, pa onda taspalis kako te sudije ne vide...
Pa na EL bi te za ono odma izbacili..
sramota...

duh sa sekirom

pre 10 godina

...zamolio bih sve normalne koji misle dobro srpskoj kosarci, da na you tube pogledaju zavrsnicu utakmice Cibona - MZT sinoc...svakom ce biti jasno o cemu Dule prica...sudije nisu pogurale nego cisto namestile pobedu Ciboni...a realno MZT je trebao da pobedi ali su sudeije uzele stvar u svoje ruke.

dzo

pre 10 godina

Grobar sam, ali mislim da Dule previse trazi izgovor na sudjenje i sve to licno shvata. Imamo odlican tim, vraca nam se Bertans, bolje da se sva ta energija preusmeri na igrace, a ne trosi na borbu sa vetrenjacama.

Radomir i Milija

pre 10 godina

Kinzi na svakoj utakmici napravi bar 10-ak nosenih-duplih lopti,tu mu se prikljucuje u zadnje vreme i Bogdanovic.To je sudjeno samo jedanput za celu sezonu????Ista prica za postavljanje bloka centara i kretnje istih,na svakom mecu nesviranih 5-6 puta tri sec.To je sve ok ???

Markoni

pre 10 godina

DV indirektno potvrdio da je priča o tome da Partizan želi 4. mesto i Zvezdu u 1/2 F4 samo jedan u nizu sopstvenih spinova. Bilo je zabavno ložiti hipnotisanu masu koja sebe naziva navijačima Partizana, ali sad kad je đavo odneo šalu, kreću kuknjave i oko tog "željenog" 4. mesta.

Reporter

pre 10 godina

Kakav licemer !!! Proše mu godine Pero Obradović(Hrvat iz Čapljine)hladno svira 2+1 za Milosavljevića, u sred Zagreba protiv Cedevite i poklanja F4, u totalno izgubljenoj utakmici. Eto kum Nešković i zemljak Vojnović su svirali u porazu Cedevite u Solnoku, treba li reći da su u navijali za Solnok, ko onaj nesrećni Mažić. Paranoja, teška bolest, pacijent opasno bolestan.

crno-beli

pre 10 godina

(Gojko(.)(.), 9. mart 2014 22:27)

Meni je to takođe palo na pamet, bez šale. Serija povreda kojima su igrači bili izloženi je i poljuljala poverenje u Duleta, potpuno sa razlogom. Svako od igrača misli da je realna verovatnoća da će baš on biti sledeći i očekivano je da ne zapinju nešto posebno... Valjda će Dule uspeti da ih oživi, on i jeste kriv za takav pristup, što se i vidi po tome što se stalno ograđuje od neuspeha, povreda, poraza... Ne valja ovo, ne izgleda dobro uopšte

tetak Đorđije

pre 10 godina

Imam samo jedno pitanje za navijace CZT.Da ostavimo po strani sta se desavalo prethodnih 12 godina kad smo slusali manje-vise iste pretnje.Da podjemo od toga da ove sezone imate bolji tim,ali da bolji ne pobedjuje uvek.Da li ste se bar nekada u toku ove sezone upitali sta ako slucajno ne osvojite ni ABA ligu ni domace prvenstvo,a ponovo slusamo iste pretnje u nenormalnim kolicinama?Da li to znaci da cete ispasti totalni indijanci i da do avgusta-septembra necemo morati da vas slusamo?Mislim,razumem ja veliku zelju za trofejima,ali kako se ne upitate kakvo vas tovarenje ceka ako ne ispadne sve kako ste racunali?Ovo pitam najozbiljnije,bez ikakve namere da provociram,jer ne mogu da shvatim taj nacin razmisljanja da cete da prozivate do samog kraja,uz rizik da na tom kraju ispadnete potpuno smesni(kao i prethodnih 12 godina)!

da se NE PONOVI

pre 10 godina

Sve se urusava, igraci bojkotuju trenera, a Bogdan sa brzim sutevima za trojku Sasi pokazuje ko je tata u ekipi. Vidi se i da nema tzv. "casova ljubavi" (citaj PARA). Nadam se da ce nam Covic omoguciti (obecao je) da saznamo kako je "sistem" funkcionisao celu deceniju. Sutra nece biti "pokrivanja iz Stozica".

nikola

pre 10 godina

Na osnovu ovih komentara ovde,iako sam i ranije to znao,sam definitivno zakljucio da ovde 98% ljudi ni ne cita vest nego samo naslov i zuri brzo da ostavi komentar.Dule je rekao da sudije nisu odlicile ali da su bile lose i tu se osvrnuo polituku ABA itd,rekao da je Olimpija izdominirala u 1. pol. Ovde masa komentara "krive ti sudije,a tvoji igrcaci promasuju zicere,vola ne mogu da ubodu...". Nigde on nije rekao da je zbog sudija izgubio.

Milojevic.vreme.je

pre 10 godina

Što si Dule prestao sa pričama o parama i gradu? Nije nas valjda poklopio Slavko Gak?
Ako ulaziš u te priče onda ih tuci argumentima, ali nemoj da trpe rezultati.
Izgleda da nije tačno da ovi primaju 15 puta više, nego da su sposobniji 15 puta više. Kad oni zarade 100.000 evra od jedne utakmice a mi izgleda poslujemo u minusu. Ili nam pare završavaju u nečijim dzepovima ili na plaćanje kaucije za Djurica?

rosonero

pre 10 godina

pa najlakse je tako , pobedis bajern prezadovoljan sudjenjem , izgubis od olimpije nezadovoljan sudjenjem , ovo je jedna od retkih prilika kada sam navijao za partizan , da bi imali dva predstavnika u EL i oni su razocarali , totalno podbacili , izgleda da cemo morati da vas isprasimo u polu finalu aba lige

Dorcol ceka titulu

pre 10 godina

Evo ja kao grobar zelim polufinale Partizan-fmp. Ko je za to,molim plusic.
(Karabur, 09. mart 2014 21:51)

Mazohista ?!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 9. mart 2014 22:35)

Gresis taj epitet pripada vama dalje jer to ste bili i ostali.
(Koje shvatio,shvatio je., 9. mart 2014 23:00)
# Link komentara

"Koje" nepismen, nepismen je.

NemanjaVac8

pre 10 godina

O ovome se radi.Vi pricate Duletu da samo kuka na sudije,a vama su za sve poraze,pre svega od Partizana,iskljucivo i uvek krive sudije.Belosevic,Vojinovic,Neskovic,Jovicic,Maricic... ma svi su oni pominju u ovakvom kontekstu kao u ovom gore komentaru,svi su partizanovi ljudi,svi su kumovi,svi nas guraju.Uzgred,pricamo o sudijama koje sude redovno finala i polufinala na svim najvecim klupskim i reprezentativnim takmicenjima,a za takav status su se izborili upravo kroz sudjenje u Srbiji i ABA.
(pera, 10. mart 2014 00:25)
...
Ti si izgleda pogrešno razumeo o čemu se radi. Radi se o tome da navijači Zvezde ne napadaju sudije i Partizanov lobi u svim porazima i u svim titulama. Mnoge titule je Partizan uzeo na silu, tj. uz: pretnje, ucene, prestrašivanje i mlaćenje sudija. Na svim iole važnijim pozicijama Partizan je imao svoje ljude - počev od KK saveza, sudijskih organizacija,pa preko uticajnih političara, ministara isl... Apsolutno sve je bilo podređeno Partizanu, godinama. Oni koji su trebali da rade pošteno i neutralno, zapravo bi radili sami protiv sebe, jer su deo Partizana. Sada Zvezda vraća duplom merom i ima nameru svugde da utrpa svoje ljude, mislim na sve sportove. Dakle isto ono što je Partizan uradio pre 15-20 godina i negovao do skoro, sada Zvezda sporvodi.

eeeej breeeee

pre 10 godina

Vujoševiću, ćorav li si pa ne vidiš da ti centri neznaju šta igraju,
da u napadu igrači ne mogu da odigraju ni jednu smišljenu akciju, a u
odbrani neznaju ko koga čuva. Zar ne misliš da je za sve to tvoja
najveća odgovornost.

ostap bender

pre 10 godina

dosada: pa kad je vecina sportskih redakcija occišena od novinara koji nisu partizanovci. To je obavljeno pre desetak godina...po nalogu sa vrha drzave! Od RTS do Politike i Zurnala...

GRoBI

pre 10 godina

A gde su pare Dule? Zašto mi nemamo profit od utakmica u Areni? Ili imamo profit a on završava u dzepovima nekih ljudi? Zasto podrzavas Djurica za koga smo morali da damo 2m evra da bi izasao iz pritvora. Jel to rade pravi grobari?
Pusti bre i sudije i sos i vučića i pare i sve, treniraj ekipu malo!

Realnosti bez

pre 10 godina

Nista... Iybaciti sve sudije koje ovom bicu ne odgovaraju i ostaviti samo one sa kojima je zadovoljan, mislim da ce nam svima biti lakse! On postaje nepodnosljiv!

Mirko

pre 10 godina

Pre dve nedelje u emisiji kod Tegija,gost Misa Lakic je rekao da se prica zavijeno a on ce javno da kaze da Partizan bira da bude 4 na kraju regularnog dela ABA lige jer ne zeli da igra sa Cedevitom ciji je vlasnik Emil Tedeski jedan od najmocnijih ljudi u Evropi.Danasnja utakmica je dovoljan dokaz za to.Izgubiti od najlosije ekipe u ABA ligi koja ima 7 igraca u rotaciji.Nema tu interesa da budemo bolji u koeficijentu od Hrvata.Partizan gleda samo svoj interes.Nadam se da ce se preracunati.samo da podestim nas,navijace Zvezde na proslogodisnju kradju u Laktasima u finalnoj utakmici.Zato Zvezdo,use i u svoje kljuse i gazi redom.

Qwerty

pre 10 godina

Dosta je bilo demagogije Dule! Zahvalni smo ti do neba na svemu, ali vreme je da pocnes da se bavis svojim poslom. Poznajem ljude koji poznaju neke igrace, nekoliko njih smatra da je Dule izgubio kompas, nazalost najvise zbog bolesti. Ove izjave su smesne i vredjaju inteligenciju. Ne zaboravimo sumanute treninge i silne povrede...

veliki strumf

pre 10 godina

Pogodili ste 2 suta iz igre u 1/4, od toga jedan iz odbojke! Na poluvremenu sramnih 25 poena, za 3/4 jos sramnijih 39! O cemu ovaj prica? Procenti suta svih igraca jedva oko 20%. To sto vi igrate nije kosarka. Pa i Bajernu koji nije ni igrao odbramu ubacili ste prosecnih 70 poena, nego su likovi sutirali trojke 3/19, a bar u 15 situacija su bili sami kao duhovi.

Realno

pre 10 godina

Lose sudjenje?!Nisam primetio da ste vi bili osteceni u necemu.Da li ce doci dan da ti priznas kako ste zasluzeno izgubili i to tvojim greskama?Tebi su svi drugi krivi u svemu,samo ti nikad i za nista.

M@rconi

pre 10 godina

Gledao sam utakmicu.Ja zaista nigde nisam video pristrasne sudije.Ama bas nigde.Ovo su samo jedna od opravdanja.Ocajni ste bili i to je to.Priznaj lepo jednom kao covek.

Miloš

pre 10 godina

Za vreme utakmice Cibona - MZT proslo mi je kroz glavu kako je sudjenje generalno jako dobro ove sezone, ni na ovoj utakmici nije bilo navlacenja za Cibonu, iako je zbog vaznosti utakmice to mozda i bilo ocekivano. Hvala na svemu Dule, ja bih radije gledao Miloja od sledece sezone umesto tebe.

Vopi

pre 10 godina

Molim ove moje zvezdase da se ne primaju previse na ono sto se dogadja kod komsija. Mozda mi dodjemo zbog ovoga u situaciju da biramo Cibonu za protivnika u plej ofu tako sto cemo ih morati pobediti u Zagrebu , svakako da bi nam oni bili laksi protivnik neko Partizan, a onda bi igrali i protiv sudija. Voleo bih opet da gledam dva nasa kluba u Evroligi, ipak su u Partizanu nasi momci a neki od njih i reprezentativci. Srecno komsama do finala ABA lige a onda da im pokazemo da smo ove godine bolji. A sta doticni prica bas me zabole, njemu na cast i obraz a mislim da je i mnogim pristalicama njihovog kluba dosadio.

4. X 1945.

pre 10 godina

Dule počinje da mi ide na živce ovim upiranjem prsta u svakoga osim u sebe. Bogdan, Kinsi, Pavlović, Lovernj - sasvim dovoljno da se pobedi Olimpija, a ljudi nas uništiše za tri četvrtine. Valjda nećemo završiti na petom mestu, a i četvrtog se pribojavam, jer Zvezda igra bolje nego mi, a to će nam biti utakmica za Evroligu...

Stanko Marinkovic

pre 10 godina

Vujosevic za sve poraze krivi sudije a on je najveci krivac. Forsira stalno Milutinova a Musli je daleko bolji toje samo jedan primer imai vise.

Saca

pre 10 godina

Ti si iskljucivi krivac za poraz. Pusti snimak i gledaj kakav izraz lica ima Milutinov, jel on igra kosarku iz ljubavi ili ga neko tera na silu da izadje na teren. A tvoja taktika sa pustanjem trojkasa da imaju otvorene suteve, kostace vas ispadanja iz F4. Zato bih te molio, bez obzira kako zavrsilo, idi leci se, dosta je bilo, idi sa pesmom navijaca, nemoj da te najure.

Mikeli

pre 10 godina

Koliko inteligentan moras biti da mislis kako tvoj klub steluje zvezdu u Beogradu koja te rutinski dobija sve cesce, a mozes igrati sa cibonom. buducnosti, ili cedevitom pred 20 000 ljudi u areni. Kontam ja da trazite alibi za sramne igre cele sezone, ali nemojte da vam se obije o glavu price o stelovanju koje izmisljate. Karma je...pa znate sta kaze poslovica.

Hours of love

pre 10 godina

Kriviti sudije u mecu u kom:
-u prvoj cetvrtini postignes 9 POENA
-u prvoj cetvrtini promasis 7 zicera
-trojke sutiras 4 od 19
-ti centri ZAJEDNO postignu 8 poena !
-u jednom trenutku gubis 20 razlike je klasican primer:

BEZOBRAZLUKA !

Grobari, shvatite da vas ovaj covek narodski receno LAZE i OBMANJUJE !

strah je zdrav

pre 10 godina

Reci srpski da te ceo svet razume: "Strah me je da budemo četvrti pa da idemo na Zvezdu".
Kad se slavni Bajern plašio 1991. da ne izvuče Zvezdu u polufinalu kupa šampiona, možeš i ti pred polufinala ABA lige (znamo kako se sve završilo).

SASA

pre 10 godina

Protiv Bajerna se pokazalo da kad nema Bogdanovica, Pavlovic i Kinzi igraju. Jednostavno sve se bazira na igru spolja jer kad centri dobiju loptu na 5m od kosa uopste ne gledaju ka kosu. Pored lose igre celog tima danas, mislim da Bogdanovic ima previse slobode i trosi previse lopti.

Miksi

pre 10 godina

Evo ja kao grobar zelim polufinale Partizan-fmp. Ko je za to,molim plusic.
(Karabur, 09. mart 2014 21:51)

A Toletove Titule iz Tole Super Lige jel se broje ?

Milan

pre 10 godina

Sledece kolo resava , Igokea - Cibona , Cedevita - Buducnost ! Ne mogu i jedni i drugi da dobiju ... Cedevita ne sme bas da se kocka da izgubi jer ce onda imati samo pobedu manje od Partizana a zadnje kolo gostuje bas u Pioniru , druga stvar je sto i Zvezda gostuje u Zagrebu Ciboni i pored svih sranja ako zatreba pomoci ce Partizanu , sem u slicaju da morad a bira da li ce na cetvrtog na Partizan ili bas na Cibonu , u tom slucaju ce izbeci Partizan jer ipak treba da gleda sebe , ali onako iskreno mislim da ce se sve lepo zavrsiti i mislim da ce na final 4 partizan ici kao 3 na Cedevitu !

ma da bre

pre 10 godina

Naravno. Ne daj bože da kažeš "kriv sam, nisam pripremio ekipu, pobedili nas oni koji su od nas bili bolji iako smo mi bolji od njih za deset poena". Verovatno i Olimpija ima veći budžet...

toMi

pre 10 godina

Samo mu crveni nosic fali da bude u fulu, i da malo pusti kosu sa strane da poraste! :D Gore i da hoce da pusti, ne moze! Bas mi je postao komican! :D

Nik

pre 10 godina

Bogdan će da ide iz Partizana na kraju sezone kao slobodan igrač jer ga Partizan neće moći isplatiti! Da se troši sa ovako nervoznim Duletom još jednu sezonu i rizikuje kapitenovu sudbinu trebao bi biti stvarno kreten!

Nemanja

pre 10 godina

jesu li sudije sutirale na kos olimpije pa da se zalis na njihov ucinak? vola od 1000kg tvoji igraci veceras ne bi mogli da pogode, a ne obruc? kako igrate, a pogotovo kako kukas, niste ni zasluzili da odete na F4

djani

pre 10 godina

slamka za koju se davljenik hvata...spasiti najlosiju sezonu jednom utakmicom na f-4 ce se tesko ponoviti jer se u sportu sve vraca i placa..dule je zaboravio kako su ga sudije prosle godine u poslednjem kolu protiv cedevite progurale na f-4 ...aca petrovic je cak i fizicki nasrnuo na sudije..

aleksandar

pre 10 godina

dok nije igrao tepic,partizan je postigao 95% koseva.centri su sprajcevi nevidjeni.ja ne bih ni biciklo prislonio uz njih.izgleda da je povreda gagija nenadoknadiv gubitak

trlababalan

pre 10 godina

Ama čoveče prestani više da zaluđuješ ovaj narod. Treniraj svoju ekipu, uživaj u košarci, budi bolji, priznaj protivniku da je bio bolji kad te pobedi, mani se više teorija zavere, izjele su ti odavno dušu, a sad ti opasno nagrizaju i telo, aman zaman više

vlada milic

pre 10 godina

nije 12, već evo je 16. godina bez titule u basketu, od 1998. I, što neko reče, postoje deca koja se i ne sećaju kk cz, a sad su u srednjoj školi :-) Ja sam planirao da ih ispratim i na faks (waldo, 09. mart 2014 22:31) kada već toliko volite istoriju koliko vi to imate više titula od zvezde. koliko titula ste imali u prvih 46 godina od 1945-1991 dok je država ličila na nešto a koliko poslednjih 20 od kada je Ivica Dačić došao na čelo kk i Mirko Marjanović na čelo fk i od kada ova država sa državom veze nema. dok nisu došla vremena "kada pametni zacute , budale progovore a fukara se obogati" vi ste bili mali klub i u fudbalu i u košarci .

eee

pre 10 godina

@(marko markovic, 10. mart 2014 01:22)
Samo pogledaj izjave posle svake utakmice, i shvatices zbog cega ima ovoliko (i ovakvih) komentara! Ide se po sistemu, budzet, Zvezda (Covic), sudije! I tako u krug! Svi su krivi, samo on nije...

Nikola

pre 10 godina

Dulence u strahu priziva pomoć sudija u eventualnim egal završnicama u mečevima sa Budućnosti,Cedevitom pa i Sonlukom, pravi pritisak na sudije!
Strah nema granica pa je mag posegao za napadom na sudije posle onakve katastrofealne igre protiv Olimpije!
Da nije žalosno bilo bi smešno!

bogdanovicnebojsa@yahoo.com

pre 10 godina

Ajde ne manipulisi navijacima vise, razbili su vas od samog pocetka, sve je u vasim rukama kada su u pitanju interesi srpskih klubova, uozbiljite se, Zvezda je uradila sta je do nje bilo

F4

pre 10 godina

Dobro Dule, nama se drma plasman na F4 a ti zapenio o sudijama, gostuješ na SOSu, baviš se Djurićem. Ajde pusti Miloja, dosta nam je više ove agonije...

Dončavila

pre 10 godina

Definitivno pre svega loš pristup i loš procenat šuta ! Nisam u mogućnosti da gledam partizan u evroligi pa me interesuje da li i tamo Vujošević juri sudije po terenu kao u ABA ligi !

Sale@

pre 10 godina

Nego jel ste gledali sinoć Džilea nakon utakmice sa Zvezdom, kako daje intervju novinaru sa Arene...
Ja sam se valjao od smeha!
Pustite vi Duleta, a on neka se ugleda na mladjeg kolegu kako sinoć nonsalatno odgovara novinaru ' Oćeš ti da ih zaustavis', misleći na Zvezdine centre...

MomaSRB

pre 10 godina

Pa dobro kako te bre vise nije sramota!? Ja razumem da se celu utakmicu lomi rezultat i da na kraju izgubis, pa onda i da kazes da su sudije krive, mozda na kraju utakmice donele jednu-dve pogresne odluke i izgubio si...ali ti bre celu utakmicu gubis sa 15-20 razlike...pa jel su ti za to sudije krive ili TI??? Priznaj bar jednom u zivotu kada izgubis da ste vi sami krivi za poraz, a ne sudije, budzet, Crvena Zvezda ili neko treci...do sad NI ZA JEDAN JEDINI PORAZ nisi okrivio sebe!!!

banana

pre 10 godina

Partizan zasluzeno izgubio od preslabe olimpije, ali ovo sto dule prica nije bez ikakvog osnova, gledajte utekmicu cibona-mzt sta slovenci rade mzt-u, a i ako cemo iskreno bilo je mlacenja i na utakmici u sloveniji, mada kad gubis 20 razlike ne mogu samo sudije biti krive..

Aleksandar

pre 10 godina

Tačno sam znao da će opet da kuka na sudije.Svaka njemu čast za pređašnje uspehe,ali ove sezone je NEPODNOŠLJIV.Pa da li će taj čovek jednom priznati poraz?Takve ljude najviše mrzim.Kada je počeo da iritira iskrene grobare,onda je sve jasno.Mogao bih još štošta da napišem,ali neću još više da se nerviram.

Grobarcina stara

pre 10 godina

Deco Bogdan je bolji od Pavlovica i treba da mu pokaze ko je tata. Mladji je i talentovaniji. Ne znam sta je taj Pavlovic umislio kada glumi vodju na terenu kada to nije. Obican statista u nba i drzac peskira.

petronije

pre 10 godina

Ovaj nivo zavera i intriga koji se vrti oko Partizana je nezapamcen u istoriji. Ne postoji kraljevstvo, carstvo ili imperija u bilo kom delu poznatog i nepoznatog svemira na cijem dvoru su se odvijale ovako orkestrirane i podmukle akcije protiv nekoga. Rimsko carstvo, francusko kraljevstvo, britansko, srpsko, rusko, kinesko ili bilo koje drugo kraljevstvo su smesni za ono sto se desava Partizanu. I to na toliko frontova.
A da ti Dule malo oladis i pobedis nekoga od koga si objektivno jaci? Ili bar da budes blizu toga? Ili bar da das vise od 25 koseva za poluvreme?

realnost

pre 10 godina

Kakvo sudjenje, kakvi bakraci... imas do sada 23 poraza u svim takmicenjima (7 u prvom delu eurolige, 7 u top 16, 8 u aba ligi i 1 u kupu radivoja koraca), a bice ih jos...

aleksa

pre 10 godina

Slažem se da se igraju "igre". Tu prednjače Hrvati, a ni Crnogorci nisu naivni. To je svima nama jasno. Što se tiče sudijskih grešaka, bilo ih je, ali nisu bile toliko drastične da bi uticale na rezultat meča. Partizan je utakmicu izgubio u prvom poluvremenu i to zahvaljujući svom katastrofalnom pristupu.

Nenad

pre 10 godina

Dule, demagogu, da li si imao nesto protiv sudjenja u poslednjoj cetvrtini kada Partizanu 5 minuta nisu svirali licnu gresku iako je bilo situacija u kojima su sami igraci Partizana vec podizali ruku da sportski priznaju faul?
Da li smatras da samo tebi treba da se dozvoli da se setas po centru (!!?) terena?
Uostalom, na forumima mnogi navijaci Partizana pisu kako bi bas voleli da tvoj tim bude 4. da bi u polufinalu igrao sa Zvezdom.

i tako...

pre 10 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=821591#k12129333

Ne misliš li da se sada vama lupa o glavu onoliko likovanje poslednjih desetak godina?! A?!

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 10 godina

Prvi put, a košarku Partizana gledem više od 40 godina, nisam mogao da gledam TV prenos. Jednostavno Partizna je bio očajan, za što je svakako najveći krivac Vojošević. Gubiti 20 razlike od ovakve Olimpije, koja je tnajlošija u poslednjih 30 godina, jedan Euroligaš učesnik TOP 16 faze ne sme dozvoliti. Kad ako ne na toj utakmici tebalo je dati šansu mladima - Dalou, Andruću, Bezbradici, Šaliću. Slažem se da je malo čudno da tu utakmicu sude Hrvati, ali ni to nije čudno kuhinje su svuda u svetu, osnovni moto je interes vlasnika, pa zašto bi ABA liga bila izuzetak, a i sudije (bar za sada) ne daju koševe.

M@rconi

pre 10 godina

@nikola.Decko,ocigledno ne kapiras.U tekmi u kojoj nije bilo lose sudjenje se spominje prica o namestanju mesta za f4 od strane lige preko sudija.A jel smo mi to videli sinoc?Ja mislim,tj sigurna sam,da nismo.Sudije su bile korektne.Tako da ne razumem odakle ove teorije zavere kada je sve regularno.Mada svi znamo da je to cisto mazanje ociju ovim ovde sledbenicima.Umesto da se objasni onakva ocajna igra,glupava zona prica se o zaverama kojih ni na vidiku sem u necijem umu.E o tome se radi ovde.

Nemanja

pre 10 godina

Trebale su vas sudije pogurati kao prošle godine protiv Cedevite u Zagrebu, kada su njih direktno izbacili a vama omogućili F4!
Mnogo je onakva bruka dve godine zaredom, ako je i od Partizana mnogo je!

milioner

pre 10 godina

ajde bre vise,da li su sudije krive sto ste promasivali zicera,prestani vise da se samo zalis...pravi si Kalimero..to je nepravda to je nepravda...ucuti se vise sto je dosta dosta je kme kme kme

NENAD

pre 10 godina

Ne plasi se. Vi se potrudite da dobijete Solnok i Cedevitu u Beogradu, a ZVEZDA ce da vas posalje na trece mesto pobedom nad Cibonom u sred Zagreba. Ako ih pre toga ne sredi Igokea u RS. P.S. ima nesto i do vas.

dosada

pre 10 godina

Ne znam više na šta se ovaj čovek žali. Ja mislim da je svako moguće opravdanje ispucao bar pet puta. Ali dobro, bar je principijalan, žali se kad izgubi, a kad povremeno pobedi, pa to je gostovanje po svim mogućim informativnim, sportskim, filmskim i dečjim emisijama. Bar da nešto novo kaže, postaje dosadan kad nije tragično smešan.

"Које" схватио,схватио је.

pre 10 godina

Evo ja kao grobar zelim polufinale Partizan-fmp. Ko je za to,molim plusic.
(Karabur, 09. mart 2014 21:51)

Mazohista ?!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 9. mart 2014 22:35)

Gresis taj epitet pripada vama dalje jer to ste bili i ostali.
(Koje shvatio,shvatio je., 9. mart 2014 23:00)
# Link komentara

"Koje" nepismen, nepismen je.
(Dorcol ceka titulu, 10. mart 2014 03:58)

Грешиш!Тај епитет припада вама и даље јер сте били и остали то.Толико о теби Дорћолцу.

dragon

pre 10 godina

Da se ne lazemo ni Zvezda ni Partizan ne zele da se sastanu u polufinalu i u pravu su zbog toga zar nije lepo da se svake nedelje igra utakmica najjace evropske lige u Beogradu.

realno

pre 10 godina

upravu je sve sto je rekao.
ovaj mec smo izgubili zato sto musli pavlovic lovernj masaju zicere pod kosem.
ajd otvorene suteve sa vece daljine i ne ocekujem da uvijek pogode.

alek

pre 10 godina

a ovi tvoji grobari tvrde da si namerno pustio da bi igrao sa zvezdom...ko vele stara musterija...e pa sad sta je istina ..SUDIJE,IGRACI,NAMESTANJE ili si ti izgubio kompaks

deki

pre 10 godina

Ajde covece smaras vise, dali ste bre 59 koseva, ljudi sa basketa ispred zgrade bi dali vise,59 koseva sa sve NBA zvezdom Pavlovicem.Kazi lepo da ove godine imate los tim, pehove sa povredama, nemate para a konkurencija dobra

boris CZV

pre 10 godina

Ovo mu je potpuno na mestu oko plasmana u ABA-i i učešća u EL. Meni je to nedavno palo na pamet. Kome bi u ABA-i bilo u interesu da 'milionski projekat' Cedevita ostane bez EL a da recimo igra Partizan, koji non-stop kuka oko finansija. Konačno malo i patriotizma kod Vujoševića, verovatno je uvidio da mu bez Zvezdine pomoći nema ni F4 pa se počeo ulizivati Čoviću. Volio bih da na kraju ništa ne bude od ovih teorija i da finale igraju Zvezda i Partizan a Cedevita neka se oproba u kvalifikacijama.

Extream

pre 10 godina

Obraz kao djon. Ja stvarno ne verujem koliko se ovaj covek izgubio i kako moze da se pogleda u ogledalo. Partizan ovu utakmicu nije izgubio zbog sudjenja, vec zbog KATASTROFALNE pripreme utakmice, a za to direktnu odgovornost snosi pre svega trener. Stvari koje su veceras masili kosarkasi Partizana pod kosem ne mase ni klinci amateri koji igraju u parkicu. Te dve stvari su za posledicu i imale poraz od ekipe, koju iskreno ne mogu da definisem. U zadnjih 6 minuta cinilo se da imaju samo jedan cilj a to je da trose vreme, bez ikakve ideje kako da napadnu kos i iskreno sve vreme su se nudili Partizanu, koji je uspeo da se vrati, ali ne i da ih i prelomi do kraja.
A kada se vec dotakao sudjenja, u tih zadnjih 6 minuta Partizan je igrao jako cvrstu odbranu, sa gomilom kontakta sto sudije nisu sankcionisale (Partizan je vec bio u bonusu, tako da bi vaki faul bio slobodna bacanja).
Zbog koeficijenta bih voleo da Partizan dobije 1 od zadnje 2 utakmice (mozda je i realnije Buducnost, nego Cedevita) i da se na misice uguraju u F4, pa makar i kao 4-ti. Kontam da ne bi smeli da kiksnu protiv Solnoka sledece nedelje...
P.S. Cibona dobila MZT posle produzetka, sto vam ne ide na ruku, ali bih istakao jako dobru partiju malog Cveleta koji je napokon tamo dobio minute koji su mu sve vreme i trebali (17 poena, 10 skokova, 8 asistencija i 0 izgubljenih lopti za indeks 33)...

ujka sa Fontane

pre 10 godina

Ovog puta bih kritikovao centre Partizan,a onda i katastrofalan šut svih redom.Izgubljenih lopti na pretek.Partizan mora kvalitetom da amortizuje greške sudija.Smatram da je igra u napadu katastrofalna.
Vujoševiću,bruka je i nauči Tepića da uđe pod koš.Njemu jednostavno fale mu.a.

Artur Takac

pre 10 godina

Partizan ove sezone ima daleko ispod 50 odsto uspesnosti, to jest svega 20 pobeda i cak 23 poraza u svim takmicenjima. Pri tome je igra ocajna, verovatno najgora u poslednjih 20 godina, gde je odbrana cirksu, a centri ne postoje.

Objektivno, bice ogroman uspeh ako se ova rastimovana grupa igraca pojavi na F4 ABA lige.

la haine

pre 10 godina

Lose sudjenje? Alooo koci Dule, poslednjih 5-6min vam nijesviran niti jedan faul, masakrirali ste Olimpiju, sve ono sto je do tad bio cist faul, guranje, ruke na telu itd. odjednom niko vise ne vidi. Otud i to da ste za malo i prestigli izgubljenu Olimpiju.

katastrofa

pre 10 godina

Nije problem izgubiti,ova utakmcia je vazila za tesko gostovanje i pre pocetka prvenstva,bez obzira stu nije nesto vruc teren,ali nacin na koji se izgubilo je zabrinjavajuci.Odbranu nisu ni igrali,hodali su po terenu,trckarali,kao da je neka revijalna utakmica.Te "cigle" u napadu gde su u prvom poluvremenu vise puta promasili ceo obruc nego dali kos cak i da zanemarim,ali toliku lezernost u odbrani odavno nisam video.Procicemo opet na F4,verujem da ce i sutra Igokea pobediti u pg,ali opet ne mogu da prihvatim ovakav pad,kada smo konacno prevazisli probleme sa povredama,konacno imamo sve igrace(ako racunamo da su Pavlovic i Tepic dosli kao zamene Leu i Draganu),cekamo samo Bertu sl. nedelje,uhvatili smo neki zalet, i onda se desi ovakva utakmcica...

zika pereca.sluga svih gospodara

pre 10 godina

Veze vi nemate!!!! Sale Pavlovic masi dva zicera na kraju,Lovernj takodje zakucavanje. Musli dzaba ti sve ovo ti je limit.Zvezda vam nije nista kriva! I jos jedno,iskreno se nadam da ce ooba srpska kluba se plasirati u EL.

marko

pre 10 godina

Baska Partizan ganja 4. mjesto, ide Buducnosti u goste i docekuje Cedevitu (kontam dobice Solnok) i tu stimaju koji ce biti dajte ljudi ne budite smjesni... To su obe utakmice 50:50 a to nije stimanje nego u najmanju ruku kockanje. Koda su Dream team pa mogu pobjediti kad god hoce. Cibona ima najlaksi raspored ali su u losoj formi tako da ne znam mislim da ce da kiksnu, a mislim da ce Partizan i Buducnost odlucivati ko ce biti 3. odnosno 4. ako partizan izgubi ali ne preko 7 onda je 4. a ako izgubi preko mislim da ce zavrsiti 4. ili 5. a svaka pobjeda ih vodi do 3.