Nedelja, 23.02.2014.

16:23

Pobeda Liverpula i 7+

Nedelja u Premijer ligi otvorena je spektakularnom predstavom na Enfildu, Liverpul je savladao Svonsi uz sedam golova.

Izvor: AK

Pobeda Liverpula i 7+ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

26 Komentari

Sortiraj po:

fowler

pre 10 godina

(Gerrard, 24. februar 2014 07:57)

Glupost nije ono sto sam napisao, glupost je ono kako funkcionise sudijska organizacija u sklopu Premijer lige kao "nezavisno telo". Svaki komentar trenera na racun sudija nosi posledice, najmanje i najbezbolnije su ove novcane kazne. Nezvanicno dobijes i malo losije sudjenje u narednim mecevima, pa ti vidi da li ces da se bunis.
Ne kazem ja da je to dobro, ali moras da znas sta je najbolje za tvoju ekipu i shodno tome adekvatno reagujes.
Znas li ti da od toliko ociglednih gresaka, kardinalnih, sudije u Premijer ligi nisu priznale ni 5% istih. A od brojnih ulozenih zalbi svih timova vezanih za kartone cak 99% je odbijeno. Sto bi u prevodu znacilo, cuti tu i budi srecan ako ti ne damo jos vecu kaznu.
Vrhunac njihove demokraticnosti i liberalizma je bio detalj kada su Suarezu zapretili vecom kaznom ako ode na civilni sud u slucaju Evre. Tipa mozes ti da dokazes da nismo u pravu, ali ces dobiti vecu kaznu sto si doveo u pitanje nas integritet. Klasicna tiranija.

Gerrard

pre 10 godina

@fowler
po meni je zesca glupost to sto si napisao,znaci kad god te pokradu ti treba da cutis i nikom nista i tako te kradu iz kola u kolo ti cutis jer ako kazes nesto uzece te na zub,generalno je sudjenje ocajno u premijer ligi Suareza rasturaju decka odvaljuju od batina i jednom mu sviraju penal u pet slucajeva jeste da je i on sam kriv zbog toga ali to postaje smesno vise,nisam video da je neko Janga iz Mancestera osudio,a covek redovno simulira i opet redovno dobija penal kad god padne.

Liverpool Man

pre 10 godina

@Nwznalica
Slazem se u potpunosti.Ako pobedimo Sautempton dokazacemo pobednicki mentalitet i dobiti veliko samopouzdanje a uz nasu pobedu mozda se i kiks Celzija ili Arsenala desi,Celzi igra solidno a gostovace cini mi se na stadionu svelosti,mozda jedno od najtezih gostovanja.

fowler

pre 10 godina

To sto je sudija danas imao takve odluke na stetu Liverpula je zasluga Rodzersa. Covek jednostavno mora da prekine da komentarise sudije i njihove odluke.
Kritikovao je Veba za penal protiv Arsenala i eto sta dobije u narednom kolu. To se vec dogodilo ranije u sezoni kada je kritikovao sudiju na mecu Siti-Liverpul, narednih par kola Liverpul jedva da je faul dobijao.
Svaki put kada kritikuje sudiju na sledecoj utakmici dobije daleko gore sudjenje. Tako to funkcionise u Premijer ligi, video sam da se to desavalo i sa drugim timovima.
Zato bolje cutati, pa makar te debelo ostetili, na kraju dana tu odluku ne mozes da promenis, ali zato mozes da urotis sudije protiv sebe, a to ti ne treba moj Brendane.
Ocigledno da postoji drugi koncept u Premijer ligi kojim sudije mozes da privolis, bolje traziti taj drugi nacin nego ih javno kritikovati.

Liverpool Man

pre 10 godina

Po mom misljenju odlicni smo bili u napadu a u sredini onako a u odbrani svi osim flanagana ocaj.Skrtel pogotovo.Ali sve u svemu ostavili smo odlican utisak i borbenost na terenu.Totenhem je izgubio od Norica tako da ako pobedimo pevce na Anfieldu LS je osigurana.Borba za titulu tek sledi a bice najbitnije koliko bodova uzmemo u takozvanim malim utakmicama u gostima.Na domacem dobijamo i Siti i Celzi.

Neznalica

pre 10 godina

Mislim da je sada svima jasno da Liverpul ove godine ne može da bude ispod četvrtog mesta. Po meni, sledeća utakmica sa Sautemptonom u gostima je odlučujuća da li će crveni da budu najozbiljniji kandidati za titulu. Ako to slučajno dobiju, što će se vrlo teško desiti, uz dobre rezultate u derbijima na Enfildu sa Čelzijem i Sitijem treće mesto je minimum a uz pobede nad ova dva rivala titula je lako dostižna. Ipak, prvo skoči pa reci hop. Najviše bih želeo da se to desi zbog Žerarda. Zaslužio je da titulom zaokruži sjajnu karijeru.

Znači, samo da se u sledećoj utakmici pobedi Sautempton. Bez toga nema ništa od borbe za titulu.

Владимир

pre 10 godina

Алберто, Аспас, Илори... 20М ни за шта! +Ален иазђе на 35!
Редмонд из Норича би биоидеално појачање на левом крилу, још ако ови испадну може се довести.

Ливерпул је мало олабавио с формом. Мада ни остали из врха не узимају лако бодове. Почела грозница (притисак)
Средина одсечена од напада, одсечена од одбране... Хендо је трепало да шпарта, ал га није било. (од Алена су сви дигли руке)
Срећом па лопте иза леђа и у простор брзоногом трију још увек раде посао. Док то не прочитају у идућим колима.
Из овог кола највредније ће, како ствари стоје, за Ливерпул одрадити Тотенхем који губи од Норича.
Треба бити задовољан.

deksa

pre 10 godina

Skupljamo bodove i pobedjujemo u uzbudljivim i neizvesnim utakmicama.Rastemo kao tim i dobijamo samopouzdanje.Utakmica u Mančesteru daće nam odgovor da li možemo do borbe za titulu ili ćemo nastaviti borbu za 3 i 4 mesto.YNWA!

Hakim

pre 10 godina

i 1&3+ 1&GG3+, i iz 1-1&3+ itd itd. uz atomski fudbal. kiksaju dosta štoperi, ali nažalost problem Liverpula je što nema zadnjeg veznog, da je neko kao Matić, eh...

spicko

pre 10 godina

auuu gusta suma,mnogo je opasan za zivce zadnji red lfc...kad krenu da iznesu loptu imam utisak da ce svakog trenutka da pogrese shvatam da rodzers forsira to kreiranje napada iz zadnje linije ali za skrtela i turea je kasno da sad prihvate novu filozofju ... YNWA

Aleksandar

pre 10 godina

Liverpul je danas pobedio uprkos sudiji.Sudjenje koje ima Liverpul je skandalozno najblaze receno.Samo na ovoj utakmici TRI kardinalne sudijske "greske" i zanimljivo sve tri na stetu Liverpula.Najpre kod izjednacujuceg gola Svonsija(2:2)sudija izmislja prekrsaj Skrtela nakon cega iz slobodnog udarca Svonsi postize gol,zatim na startu drugog poluvremena svira penal za Svonsi koji ni trener Svonsija ne bi dosudio jer kontakta za divno cudo nije ni bilo iako je Skrtel poznat kao neko ko voli da povlaci za dres.A onda ne dosudjuje klasican penal za Liverpul nakon starta nad Suarezom...
Liverpul je samo ove godine zbog sudijskih gresaka ostecen za 5-6 bodova,plus ga je Hauard Veb ponovo kostao eliminacije u FA kupu.
In Rodgers we trust !

Liverul Srbija

pre 10 godina

Prosto ne mogu da poverujem kad vidim da je Liverpul koji je 4-ti dao 70 golova najvise od svih timova sto je pravi podvig,a Totenhem koji je 5-ti dao 36,a razlika je samo 3 boda(verujem da ce pevci dobiti Noric u gostima mada nikad se ne zna videcemo),Liverpul ove godine igra fudbal zbog kog ga svi i gledamo,a to je uvek na gol vise i za razliku od proslih godina poceli su da pobedjuju i kad ne odigraju dobro,Suarez je dosta pao u formi sto se odrazilo i na njegovo samopouzdanje ali ne i na rezultate Liverpula.

Kingslayer

pre 10 godina

Kad bi Liverpulu Celzi dao svoju odbranu, bili bi nezaustavljivi. Steta sto je ekipa sa takvim napadom busna kao svajcarski sir na drugoj strani terena.

Donn

pre 10 godina

Liverpul ne moze osvojiti PL jer nema uravnotezenost u ekipi.Dzaba ti sto das 2 gola u prvih 20 minuta kad u 4 primas 2.Koja god od vodecih ekipa ima 2:0 prednost kod kuce moze samo jos 3 dati a nikako uciniti utakmicu neizvesnom.I da se Hendersonu ne odbi sretno lopta izgubili bi bodove.I napokon da neko kazni to surovo ponasanje Skrtela u 16ercu,pa lik svaku utakmicu napravi bar 1 penal a niko da ga svirne,valjda ce se sad opametiti.

Gajetano

pre 10 godina

Cudna je klackalica u kojoj se trenutno nalazi ovaj mladi tim Liverpula: 4 boda ih deli od vrha tabele, a opet svega 3 da izgube mesto u LS. Najefikasniji su tim u Ligi, a opet po broju primljenih golova u sredini tabele. Ali bas takvi, sa svim svojim "decjim bolestima", neopisivo su dragi i zelim im sve najbolje!

Zbog gore opisane situacije uvukla se nesigurnost i strah u noge ove klincadije, sto je kao posledicu imalo vrlo neozbiljnu igru zadnje linije Liverpula, cak i za njihove standarde. Ipak, koliko god golova odbrana primi, napad obicno postigne barem gol vise. Svaka cast Svonziju na otvorenoj igri. Osetili su nesigurnost Liverpula, mogli su i oni do pobede, ali je danas pobedilo veliko srce Redsa.

Pozdrav,

liverpool

pre 10 godina

katasteofalno lose igra odbrana liverpula...jos kad izadje ager a udje ture..haos,on kao da igra po minskom polju,loptu covek u panici ne moze da doda...srecna pobeda,srecna..dovodite ljudi stopere i bekove,ocajni smo na tim pozicijama

Marko

pre 10 godina

Liverpul danas morao i protiv Svonsija i protiv sudije. I 21. put pogodjen okvir gola u prvenstvu. Imaju sampionsku igru i bice bas bedak ako se ne budu borili za titulu.

Nick_Cave

pre 10 godina

U poslednjih 10ak meceva najlosiji mec liverpoola.Igraci lenji,odseceni jedni od drugih,nezainteresovani,Ali jedno veliko ali,ceka nas bar jos 2 ovakva meca do kraja sezone,i ako tu uspemo da otkinemo bodove bice fenomenalno.Mnogo tezak i nervozan mec.Veliki korak napravljen u borbi za mesto koje vodi u Ligu sampiona.Liverpool i ovako rastimovan pokazao da poseduje sampionski karakter i uspeo da dobije mec.Bravo crveni
Sudije sam prestao da komentarisem...

dule

pre 10 godina

Blago onima koji ne navijaju za Liverpul, njima ovo zabava... a mi ostali zažmurimo kad je lopta kod Škrtela i molimo se da se ništa loše ne desi :)

3 boda su 3 boda, YNWA

dule

pre 10 godina

Blago onima koji ne navijaju za Liverpul, njima ovo zabava... a mi ostali zažmurimo kad je lopta kod Škrtela i molimo se da se ništa loše ne desi :)

3 boda su 3 boda, YNWA

Gajetano

pre 10 godina

Cudna je klackalica u kojoj se trenutno nalazi ovaj mladi tim Liverpula: 4 boda ih deli od vrha tabele, a opet svega 3 da izgube mesto u LS. Najefikasniji su tim u Ligi, a opet po broju primljenih golova u sredini tabele. Ali bas takvi, sa svim svojim "decjim bolestima", neopisivo su dragi i zelim im sve najbolje!

Zbog gore opisane situacije uvukla se nesigurnost i strah u noge ove klincadije, sto je kao posledicu imalo vrlo neozbiljnu igru zadnje linije Liverpula, cak i za njihove standarde. Ipak, koliko god golova odbrana primi, napad obicno postigne barem gol vise. Svaka cast Svonziju na otvorenoj igri. Osetili su nesigurnost Liverpula, mogli su i oni do pobede, ali je danas pobedilo veliko srce Redsa.

Pozdrav,

Kingslayer

pre 10 godina

Kad bi Liverpulu Celzi dao svoju odbranu, bili bi nezaustavljivi. Steta sto je ekipa sa takvim napadom busna kao svajcarski sir na drugoj strani terena.

Liverul Srbija

pre 10 godina

Prosto ne mogu da poverujem kad vidim da je Liverpul koji je 4-ti dao 70 golova najvise od svih timova sto je pravi podvig,a Totenhem koji je 5-ti dao 36,a razlika je samo 3 boda(verujem da ce pevci dobiti Noric u gostima mada nikad se ne zna videcemo),Liverpul ove godine igra fudbal zbog kog ga svi i gledamo,a to je uvek na gol vise i za razliku od proslih godina poceli su da pobedjuju i kad ne odigraju dobro,Suarez je dosta pao u formi sto se odrazilo i na njegovo samopouzdanje ali ne i na rezultate Liverpula.

Nick_Cave

pre 10 godina

U poslednjih 10ak meceva najlosiji mec liverpoola.Igraci lenji,odseceni jedni od drugih,nezainteresovani,Ali jedno veliko ali,ceka nas bar jos 2 ovakva meca do kraja sezone,i ako tu uspemo da otkinemo bodove bice fenomenalno.Mnogo tezak i nervozan mec.Veliki korak napravljen u borbi za mesto koje vodi u Ligu sampiona.Liverpool i ovako rastimovan pokazao da poseduje sampionski karakter i uspeo da dobije mec.Bravo crveni
Sudije sam prestao da komentarisem...

deksa

pre 10 godina

Skupljamo bodove i pobedjujemo u uzbudljivim i neizvesnim utakmicama.Rastemo kao tim i dobijamo samopouzdanje.Utakmica u Mančesteru daće nam odgovor da li možemo do borbe za titulu ili ćemo nastaviti borbu za 3 i 4 mesto.YNWA!

Marko

pre 10 godina

Liverpul danas morao i protiv Svonsija i protiv sudije. I 21. put pogodjen okvir gola u prvenstvu. Imaju sampionsku igru i bice bas bedak ako se ne budu borili za titulu.

Aleksandar

pre 10 godina

Liverpul je danas pobedio uprkos sudiji.Sudjenje koje ima Liverpul je skandalozno najblaze receno.Samo na ovoj utakmici TRI kardinalne sudijske "greske" i zanimljivo sve tri na stetu Liverpula.Najpre kod izjednacujuceg gola Svonsija(2:2)sudija izmislja prekrsaj Skrtela nakon cega iz slobodnog udarca Svonsi postize gol,zatim na startu drugog poluvremena svira penal za Svonsi koji ni trener Svonsija ne bi dosudio jer kontakta za divno cudo nije ni bilo iako je Skrtel poznat kao neko ko voli da povlaci za dres.A onda ne dosudjuje klasican penal za Liverpul nakon starta nad Suarezom...
Liverpul je samo ove godine zbog sudijskih gresaka ostecen za 5-6 bodova,plus ga je Hauard Veb ponovo kostao eliminacije u FA kupu.
In Rodgers we trust !

Hakim

pre 10 godina

i 1&3+ 1&GG3+, i iz 1-1&3+ itd itd. uz atomski fudbal. kiksaju dosta štoperi, ali nažalost problem Liverpula je što nema zadnjeg veznog, da je neko kao Matić, eh...

spicko

pre 10 godina

auuu gusta suma,mnogo je opasan za zivce zadnji red lfc...kad krenu da iznesu loptu imam utisak da ce svakog trenutka da pogrese shvatam da rodzers forsira to kreiranje napada iz zadnje linije ali za skrtela i turea je kasno da sad prihvate novu filozofju ... YNWA

liverpool

pre 10 godina

katasteofalno lose igra odbrana liverpula...jos kad izadje ager a udje ture..haos,on kao da igra po minskom polju,loptu covek u panici ne moze da doda...srecna pobeda,srecna..dovodite ljudi stopere i bekove,ocajni smo na tim pozicijama

Neznalica

pre 10 godina

Mislim da je sada svima jasno da Liverpul ove godine ne može da bude ispod četvrtog mesta. Po meni, sledeća utakmica sa Sautemptonom u gostima je odlučujuća da li će crveni da budu najozbiljniji kandidati za titulu. Ako to slučajno dobiju, što će se vrlo teško desiti, uz dobre rezultate u derbijima na Enfildu sa Čelzijem i Sitijem treće mesto je minimum a uz pobede nad ova dva rivala titula je lako dostižna. Ipak, prvo skoči pa reci hop. Najviše bih želeo da se to desi zbog Žerarda. Zaslužio je da titulom zaokruži sjajnu karijeru.

Znači, samo da se u sledećoj utakmici pobedi Sautempton. Bez toga nema ništa od borbe za titulu.

Liverpool Man

pre 10 godina

Po mom misljenju odlicni smo bili u napadu a u sredini onako a u odbrani svi osim flanagana ocaj.Skrtel pogotovo.Ali sve u svemu ostavili smo odlican utisak i borbenost na terenu.Totenhem je izgubio od Norica tako da ako pobedimo pevce na Anfieldu LS je osigurana.Borba za titulu tek sledi a bice najbitnije koliko bodova uzmemo u takozvanim malim utakmicama u gostima.Na domacem dobijamo i Siti i Celzi.

Donn

pre 10 godina

Liverpul ne moze osvojiti PL jer nema uravnotezenost u ekipi.Dzaba ti sto das 2 gola u prvih 20 minuta kad u 4 primas 2.Koja god od vodecih ekipa ima 2:0 prednost kod kuce moze samo jos 3 dati a nikako uciniti utakmicu neizvesnom.I da se Hendersonu ne odbi sretno lopta izgubili bi bodove.I napokon da neko kazni to surovo ponasanje Skrtela u 16ercu,pa lik svaku utakmicu napravi bar 1 penal a niko da ga svirne,valjda ce se sad opametiti.

fowler

pre 10 godina

To sto je sudija danas imao takve odluke na stetu Liverpula je zasluga Rodzersa. Covek jednostavno mora da prekine da komentarise sudije i njihove odluke.
Kritikovao je Veba za penal protiv Arsenala i eto sta dobije u narednom kolu. To se vec dogodilo ranije u sezoni kada je kritikovao sudiju na mecu Siti-Liverpul, narednih par kola Liverpul jedva da je faul dobijao.
Svaki put kada kritikuje sudiju na sledecoj utakmici dobije daleko gore sudjenje. Tako to funkcionise u Premijer ligi, video sam da se to desavalo i sa drugim timovima.
Zato bolje cutati, pa makar te debelo ostetili, na kraju dana tu odluku ne mozes da promenis, ali zato mozes da urotis sudije protiv sebe, a to ti ne treba moj Brendane.
Ocigledno da postoji drugi koncept u Premijer ligi kojim sudije mozes da privolis, bolje traziti taj drugi nacin nego ih javno kritikovati.

fowler

pre 10 godina

(Gerrard, 24. februar 2014 07:57)

Glupost nije ono sto sam napisao, glupost je ono kako funkcionise sudijska organizacija u sklopu Premijer lige kao "nezavisno telo". Svaki komentar trenera na racun sudija nosi posledice, najmanje i najbezbolnije su ove novcane kazne. Nezvanicno dobijes i malo losije sudjenje u narednim mecevima, pa ti vidi da li ces da se bunis.
Ne kazem ja da je to dobro, ali moras da znas sta je najbolje za tvoju ekipu i shodno tome adekvatno reagujes.
Znas li ti da od toliko ociglednih gresaka, kardinalnih, sudije u Premijer ligi nisu priznale ni 5% istih. A od brojnih ulozenih zalbi svih timova vezanih za kartone cak 99% je odbijeno. Sto bi u prevodu znacilo, cuti tu i budi srecan ako ti ne damo jos vecu kaznu.
Vrhunac njihove demokraticnosti i liberalizma je bio detalj kada su Suarezu zapretili vecom kaznom ako ode na civilni sud u slucaju Evre. Tipa mozes ti da dokazes da nismo u pravu, ali ces dobiti vecu kaznu sto si doveo u pitanje nas integritet. Klasicna tiranija.

Владимир

pre 10 godina

Алберто, Аспас, Илори... 20М ни за шта! +Ален иазђе на 35!
Редмонд из Норича би биоидеално појачање на левом крилу, још ако ови испадну може се довести.

Ливерпул је мало олабавио с формом. Мада ни остали из врха не узимају лако бодове. Почела грозница (притисак)
Средина одсечена од напада, одсечена од одбране... Хендо је трепало да шпарта, ал га није било. (од Алена су сви дигли руке)
Срећом па лопте иза леђа и у простор брзоногом трију још увек раде посао. Док то не прочитају у идућим колима.
Из овог кола највредније ће, како ствари стоје, за Ливерпул одрадити Тотенхем који губи од Норича.
Треба бити задовољан.

Gerrard

pre 10 godina

@fowler
po meni je zesca glupost to sto si napisao,znaci kad god te pokradu ti treba da cutis i nikom nista i tako te kradu iz kola u kolo ti cutis jer ako kazes nesto uzece te na zub,generalno je sudjenje ocajno u premijer ligi Suareza rasturaju decka odvaljuju od batina i jednom mu sviraju penal u pet slucajeva jeste da je i on sam kriv zbog toga ali to postaje smesno vise,nisam video da je neko Janga iz Mancestera osudio,a covek redovno simulira i opet redovno dobija penal kad god padne.

Liverpool Man

pre 10 godina

@Nwznalica
Slazem se u potpunosti.Ako pobedimo Sautempton dokazacemo pobednicki mentalitet i dobiti veliko samopouzdanje a uz nasu pobedu mozda se i kiks Celzija ili Arsenala desi,Celzi igra solidno a gostovace cini mi se na stadionu svelosti,mozda jedno od najtezih gostovanja.

Владимир

pre 10 godina

Алберто, Аспас, Илори... 20М ни за шта! +Ален иазђе на 35!
Редмонд из Норича би биоидеално појачање на левом крилу, још ако ови испадну може се довести.

Ливерпул је мало олабавио с формом. Мада ни остали из врха не узимају лако бодове. Почела грозница (притисак)
Средина одсечена од напада, одсечена од одбране... Хендо је трепало да шпарта, ал га није било. (од Алена су сви дигли руке)
Срећом па лопте иза леђа и у простор брзоногом трију још увек раде посао. Док то не прочитају у идућим колима.
Из овог кола највредније ће, како ствари стоје, за Ливерпул одрадити Тотенхем који губи од Норича.
Треба бити задовољан.

Donn

pre 10 godina

Liverpul ne moze osvojiti PL jer nema uravnotezenost u ekipi.Dzaba ti sto das 2 gola u prvih 20 minuta kad u 4 primas 2.Koja god od vodecih ekipa ima 2:0 prednost kod kuce moze samo jos 3 dati a nikako uciniti utakmicu neizvesnom.I da se Hendersonu ne odbi sretno lopta izgubili bi bodove.I napokon da neko kazni to surovo ponasanje Skrtela u 16ercu,pa lik svaku utakmicu napravi bar 1 penal a niko da ga svirne,valjda ce se sad opametiti.

Aleksandar

pre 10 godina

Liverpul je danas pobedio uprkos sudiji.Sudjenje koje ima Liverpul je skandalozno najblaze receno.Samo na ovoj utakmici TRI kardinalne sudijske "greske" i zanimljivo sve tri na stetu Liverpula.Najpre kod izjednacujuceg gola Svonsija(2:2)sudija izmislja prekrsaj Skrtela nakon cega iz slobodnog udarca Svonsi postize gol,zatim na startu drugog poluvremena svira penal za Svonsi koji ni trener Svonsija ne bi dosudio jer kontakta za divno cudo nije ni bilo iako je Skrtel poznat kao neko ko voli da povlaci za dres.A onda ne dosudjuje klasican penal za Liverpul nakon starta nad Suarezom...
Liverpul je samo ove godine zbog sudijskih gresaka ostecen za 5-6 bodova,plus ga je Hauard Veb ponovo kostao eliminacije u FA kupu.
In Rodgers we trust !

fowler

pre 10 godina

To sto je sudija danas imao takve odluke na stetu Liverpula je zasluga Rodzersa. Covek jednostavno mora da prekine da komentarise sudije i njihove odluke.
Kritikovao je Veba za penal protiv Arsenala i eto sta dobije u narednom kolu. To se vec dogodilo ranije u sezoni kada je kritikovao sudiju na mecu Siti-Liverpul, narednih par kola Liverpul jedva da je faul dobijao.
Svaki put kada kritikuje sudiju na sledecoj utakmici dobije daleko gore sudjenje. Tako to funkcionise u Premijer ligi, video sam da se to desavalo i sa drugim timovima.
Zato bolje cutati, pa makar te debelo ostetili, na kraju dana tu odluku ne mozes da promenis, ali zato mozes da urotis sudije protiv sebe, a to ti ne treba moj Brendane.
Ocigledno da postoji drugi koncept u Premijer ligi kojim sudije mozes da privolis, bolje traziti taj drugi nacin nego ih javno kritikovati.

Hakim

pre 10 godina

i 1&3+ 1&GG3+, i iz 1-1&3+ itd itd. uz atomski fudbal. kiksaju dosta štoperi, ali nažalost problem Liverpula je što nema zadnjeg veznog, da je neko kao Matić, eh...

Liverpool Man

pre 10 godina

Po mom misljenju odlicni smo bili u napadu a u sredini onako a u odbrani svi osim flanagana ocaj.Skrtel pogotovo.Ali sve u svemu ostavili smo odlican utisak i borbenost na terenu.Totenhem je izgubio od Norica tako da ako pobedimo pevce na Anfieldu LS je osigurana.Borba za titulu tek sledi a bice najbitnije koliko bodova uzmemo u takozvanim malim utakmicama u gostima.Na domacem dobijamo i Siti i Celzi.

Marko

pre 10 godina

Liverpul danas morao i protiv Svonsija i protiv sudije. I 21. put pogodjen okvir gola u prvenstvu. Imaju sampionsku igru i bice bas bedak ako se ne budu borili za titulu.

dule

pre 10 godina

Blago onima koji ne navijaju za Liverpul, njima ovo zabava... a mi ostali zažmurimo kad je lopta kod Škrtela i molimo se da se ništa loše ne desi :)

3 boda su 3 boda, YNWA

liverpool

pre 10 godina

katasteofalno lose igra odbrana liverpula...jos kad izadje ager a udje ture..haos,on kao da igra po minskom polju,loptu covek u panici ne moze da doda...srecna pobeda,srecna..dovodite ljudi stopere i bekove,ocajni smo na tim pozicijama

deksa

pre 10 godina

Skupljamo bodove i pobedjujemo u uzbudljivim i neizvesnim utakmicama.Rastemo kao tim i dobijamo samopouzdanje.Utakmica u Mančesteru daće nam odgovor da li možemo do borbe za titulu ili ćemo nastaviti borbu za 3 i 4 mesto.YNWA!

Nick_Cave

pre 10 godina

U poslednjih 10ak meceva najlosiji mec liverpoola.Igraci lenji,odseceni jedni od drugih,nezainteresovani,Ali jedno veliko ali,ceka nas bar jos 2 ovakva meca do kraja sezone,i ako tu uspemo da otkinemo bodove bice fenomenalno.Mnogo tezak i nervozan mec.Veliki korak napravljen u borbi za mesto koje vodi u Ligu sampiona.Liverpool i ovako rastimovan pokazao da poseduje sampionski karakter i uspeo da dobije mec.Bravo crveni
Sudije sam prestao da komentarisem...

Gerrard

pre 10 godina

@fowler
po meni je zesca glupost to sto si napisao,znaci kad god te pokradu ti treba da cutis i nikom nista i tako te kradu iz kola u kolo ti cutis jer ako kazes nesto uzece te na zub,generalno je sudjenje ocajno u premijer ligi Suareza rasturaju decka odvaljuju od batina i jednom mu sviraju penal u pet slucajeva jeste da je i on sam kriv zbog toga ali to postaje smesno vise,nisam video da je neko Janga iz Mancestera osudio,a covek redovno simulira i opet redovno dobija penal kad god padne.

Gajetano

pre 10 godina

Cudna je klackalica u kojoj se trenutno nalazi ovaj mladi tim Liverpula: 4 boda ih deli od vrha tabele, a opet svega 3 da izgube mesto u LS. Najefikasniji su tim u Ligi, a opet po broju primljenih golova u sredini tabele. Ali bas takvi, sa svim svojim "decjim bolestima", neopisivo su dragi i zelim im sve najbolje!

Zbog gore opisane situacije uvukla se nesigurnost i strah u noge ove klincadije, sto je kao posledicu imalo vrlo neozbiljnu igru zadnje linije Liverpula, cak i za njihove standarde. Ipak, koliko god golova odbrana primi, napad obicno postigne barem gol vise. Svaka cast Svonziju na otvorenoj igri. Osetili su nesigurnost Liverpula, mogli su i oni do pobede, ali je danas pobedilo veliko srce Redsa.

Pozdrav,

Liverul Srbija

pre 10 godina

Prosto ne mogu da poverujem kad vidim da je Liverpul koji je 4-ti dao 70 golova najvise od svih timova sto je pravi podvig,a Totenhem koji je 5-ti dao 36,a razlika je samo 3 boda(verujem da ce pevci dobiti Noric u gostima mada nikad se ne zna videcemo),Liverpul ove godine igra fudbal zbog kog ga svi i gledamo,a to je uvek na gol vise i za razliku od proslih godina poceli su da pobedjuju i kad ne odigraju dobro,Suarez je dosta pao u formi sto se odrazilo i na njegovo samopouzdanje ali ne i na rezultate Liverpula.

Kingslayer

pre 10 godina

Kad bi Liverpulu Celzi dao svoju odbranu, bili bi nezaustavljivi. Steta sto je ekipa sa takvim napadom busna kao svajcarski sir na drugoj strani terena.

Neznalica

pre 10 godina

Mislim da je sada svima jasno da Liverpul ove godine ne može da bude ispod četvrtog mesta. Po meni, sledeća utakmica sa Sautemptonom u gostima je odlučujuća da li će crveni da budu najozbiljniji kandidati za titulu. Ako to slučajno dobiju, što će se vrlo teško desiti, uz dobre rezultate u derbijima na Enfildu sa Čelzijem i Sitijem treće mesto je minimum a uz pobede nad ova dva rivala titula je lako dostižna. Ipak, prvo skoči pa reci hop. Najviše bih želeo da se to desi zbog Žerarda. Zaslužio je da titulom zaokruži sjajnu karijeru.

Znači, samo da se u sledećoj utakmici pobedi Sautempton. Bez toga nema ništa od borbe za titulu.

spicko

pre 10 godina

auuu gusta suma,mnogo je opasan za zivce zadnji red lfc...kad krenu da iznesu loptu imam utisak da ce svakog trenutka da pogrese shvatam da rodzers forsira to kreiranje napada iz zadnje linije ali za skrtela i turea je kasno da sad prihvate novu filozofju ... YNWA

Liverpool Man

pre 10 godina

@Nwznalica
Slazem se u potpunosti.Ako pobedimo Sautempton dokazacemo pobednicki mentalitet i dobiti veliko samopouzdanje a uz nasu pobedu mozda se i kiks Celzija ili Arsenala desi,Celzi igra solidno a gostovace cini mi se na stadionu svelosti,mozda jedno od najtezih gostovanja.

fowler

pre 10 godina

(Gerrard, 24. februar 2014 07:57)

Glupost nije ono sto sam napisao, glupost je ono kako funkcionise sudijska organizacija u sklopu Premijer lige kao "nezavisno telo". Svaki komentar trenera na racun sudija nosi posledice, najmanje i najbezbolnije su ove novcane kazne. Nezvanicno dobijes i malo losije sudjenje u narednim mecevima, pa ti vidi da li ces da se bunis.
Ne kazem ja da je to dobro, ali moras da znas sta je najbolje za tvoju ekipu i shodno tome adekvatno reagujes.
Znas li ti da od toliko ociglednih gresaka, kardinalnih, sudije u Premijer ligi nisu priznale ni 5% istih. A od brojnih ulozenih zalbi svih timova vezanih za kartone cak 99% je odbijeno. Sto bi u prevodu znacilo, cuti tu i budi srecan ako ti ne damo jos vecu kaznu.
Vrhunac njihove demokraticnosti i liberalizma je bio detalj kada su Suarezu zapretili vecom kaznom ako ode na civilni sud u slucaju Evre. Tipa mozes ti da dokazes da nismo u pravu, ali ces dobiti vecu kaznu sto si doveo u pitanje nas integritet. Klasicna tiranija.