Četvrtak, 13.02.2014.

21:27

Vujošević: Izlazimo korak po korak

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da poraz od Žalgirisa nije iznenađenje zbog situacije u kojoj je njegov tim.

Izvor: AK

Vujoševiæ: Izlazimo korak po korak IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

120 Komentari

Sortiraj po:

nemanja

pre 10 godina

Crnobelac,gde si to cuo za Vujacica? Ako nije istina, onda je bzvz da se loze navijaci bez potrebe, mada zvuci sjajno, naravno.

dr.En

pre 10 godina

citam svasta ovde...neki likovi nas vec otpisali za kls i aba ligu? Zelja mi je da igramo polufinale aba sa fmp, pobeda ne dolazi u pitanje...pa da vidim na koju mucku ce da igrate el sledece sezone?? SLEDECE SEZONE!!

commando

pre 10 godina

Sjajna analiza momak, "T od trenera tu nema"...

A koliko T ( T kao titula) ima Dule? Idi izgooglaj pa mi napisi ovde. A da, zaboravio sam, vi to pola ne priznajete (imate neke svoje alibije), veliki broj ste i zaboravili (realno dugacak je vremenski raspon), jedno 3-4 su mu sigurno i poklonili (znate svi te teorije).

Kad me vec teras da se spustam na nivo polemike...

Limeni Panter

pre 10 godina

(Dejan Jovanovic, 14. februar 2014 12:34)

Potpuno se slazem,jos Bogdan da se povredi i ima da slavim mesec dana bez prestanka!

Delija-Panter

pre 10 godina

Iskreno mogu da kazem da ovaj Radonjic veze nema ali ipak za razliku od Duska Vujosevica,to je covek koji samo cuti,radi i obavlja svoju duznost i za sada pravi rezultate. Ako Partizan ove godine ne udje na fajnal for i ne osvoji ABA ligu,to je samo zbog trenera a ne zbog "jake" zvezde. Podsetimo se da je i prosle godine zvezda u svim takmicenjima bila favorit pa nista osim kupa nije osvojila. Samo se plasim da i ove godine ne bude isto. Hocu samo da kazem,da Vujosevic je glavni krivac za povrede i za sve sto se desava u srpskoj kosarci i za toliku mrznju navijaca i u medijima. Mislim da tog coveka treba isterati uz duzno postovanje sta je sve ucinio za partizan .Jednostavno ako ali ako zvezda osvoji titule ove godine,to ce biti srcani udar za vujosevica iz kog se nece izvuci i ostati u partizanu i sledece sezone. Videcete da sam bio u pravu,samo treba sve to da se desi pa se gledamo. pozz

simboliko

pre 10 godina

Šta ste očekivali, da Partizan sa tri igrača dobija evroligaške ekipe. Po meni su ovo odlični rezultati, kad se uzme u obzir da četiri igrača iz prve petorke ne igraju. Kad se bar polovina oporavi, još sa Pavlovićem biće druga priča. CZ, ili kako god se sada zove je limitirana ekipa godinama, plafon joj je da nas pobedi ponekad sa pola koša kad nam nije dan, ili neku evropsku ekipu koja je ili prosečna, ili igra nebitnu utakmicu.

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

@sro volite da se...O cemu ti pricas?Kakve veze ima da li smo oterali Silba ili je povredjen?Sustina je da igrac fali.Mali Mitrovic je za tvoju info bio starter i igrao bolje od Radenovica.To su dva startna igraca.Cvetko veze nema pa ga ne racunam.
Sto se tice vasih igraca nije mi jasno sto toliko precenjujete Bertu.Decko je ok igrac.Protiv nas od 6tekmi odigrao samo jednu ljudski,na ostalim ispod proseka.A jos se vraca posle povrede.Pavlovic nije igrao god dana i svaki sportista zna sta to znaci za igraca.Mnogo letite ali ok,vasa stvar.Budite realni nadajte se da cete nas izbeci u polufinalu,ako se plasirate,f4.U suprotnom vam nema el sledece godine.

spurse

pre 10 godina

Da dovedemo to pojačanje i džabe ovima sto Pavlovića i Bertansa.
Prvi nije odigrao važnu utakmicu od plej ofa 2007. a drugi nije igrao skoro godinu dana.
Dolazi kraj vašeg niza rakari, mislite o tome. A i poreska je kucala na vrata...

nemanja

pre 10 godina

Nema mesta tugovanju.Specificna je situacija sa povredama,i ako je nesto dobro,onda je da se to desava u delu sezone koji je najmanje bolan.U EL samo najveci optimisti su verovali da se moze u TOP8.I kompletni,tesko bismo to uradili.Kup je takmicenje koje danas,osim prestiza i imena najveceg naseg kosarkasa Radivoja Koraca,ne donosi ama bas nista.u ABA ligi ima jos 7 kola do kraja,i tu ima vremena za ispravke,a domaca liga i i F4 ABA su jos dovoljno daleko da se ovaj tim skoro sasvim oporavi.Kazem skoro,zbog toga sto Gagi i Leo nece igrati do kraja sezone.Kad se pogleda tabela EL moze se zakljuciti da nemamo sanse,medjutim,ako Galata izgubi veceras od CSKA,a u sledecem kolu od nas,Bajern dobije Lokomotivu kod kuce,onda ce od 4-7 mesta biti jedna pobeda razlike.Samo Zalgiris bi imao 1-6,jer igra u Madridu.Dakle,oporavljeni mozemo da malo zamrsimo situaciju,a da se ne predamo,svakako.U ABA ligi nema sanse da Cibona i Buducnost od 7 utakmica tobiju 6,a da Partizan izgubi 3 od 4,i to jos sa vecom razlikom u Podgorici,nego sto je u BG.Ovo je idealan trenutak da navijaci suprotnog tabora slave,neka im,jer sad igraju zaista dobro.Ja se ne bih radovao tudjoj nesreci.Da je Partizan ovo sve gubio kompletan,moglo bi se pricati o krizi.Zasto sumnjati u rad Duleta,koji nam je bezbroj puta pokazao kako se forma dize kad je najbitnije?On najbolje zna zasto je koga doveo.Njegovo ponasanje,koje svi pominju,takvo je oduvek.Covek se ni za inc nije promenio.Ja verujem u ove momke i tim.A vi?

Tatko

pre 10 godina

Ovi Grobari ,postali navijači budućnosti ! Samo spominju nekakav maj,jun...
Izgleda da im teško pada to što služe za uveseljavanje širokih narodnih masa u halama diljem Evrope i "skidanja mraka" ekipama koje nikoga nisu pobedile ?!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 14. februar 2014 12:41)

Uvek je bolje biti bolje navijac buducnosti nego navijac proslosti !

Markoni

pre 10 godina

Neko je lepo napisao: lako je biti trener, kad imaš alibi za svaki poraz. DV je krenuo još pre početka sezone o alibijima, pa se to samo pojačavalo iz meseca u mesec. Na taj način je prabacivao pritisak i odgovrnost sa sebe na sve druge protivnike i konkurente, znane i neznane "neprijatelje". Uvek su neki drugi krivi, nikada on ili njegovi igrači. Poraz je rezultat volšebnih stvari, nikako kvaliteta protivnika.
U takvim uslovima, on je sebi stvorio jednu lagodnu poziciju, isprao mozgove navijačima njegovog kluba i sada radi šta hoće i kako hoće, niko mu neće zameriti. Ako uspe da napravi neki razultat, onda će to biti pravi podvig, herojstvo. Ako ne uspe, tu su alibiji i izgovori da "dokažu" kako je neuspeh bio očekivan i logičan usled opšte nesreće i nepravde koje su zadesile njegov klub.
Spinovanje, demagogija, brainwash... T od trenera tu nema.

Her Zivota

pre 10 godina

Realno mislim da promenite trenera i tezultati nece izostati. Moja prognoza 6 u ABA i polufinale KLS lige,ali to u slucaju samo da promenite trenera ,jer sa Vujosevicem cete ispasti u cetvrtfinalu od Crnokose i biti 8 u ABA u najvoljem slucaju.. Poz od Delije-Pantera
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Delija, 14. februar 2014 10:55)

Pa koga da menjamo ,onog koji je trofejniji od KK Crvena Zvezda ????

Batko

pre 10 godina

Ovi Grobari ,postali navijači budućnosti ! Samo spominju nekakav maj,jun...
Izgleda da im teško pada to što služe za uveseljavanje širokih narodnih masa u halama diljem Evrope i "skidanja mraka" ekipama koje nikoga nisu pobedile ?!

ziki

pre 10 godina

ziki каже:
14. фебруар 2014. у 10:13

Pedest godina imam od svoje desete navijam za Partizan zahvalan sam Duletu za sve što je uradio za KK i svu radost za ovu deceniju i po ali više ne mogu da podnesem ovaj mazohizam, nisu bitne izgubljene utakmice već način na koji pojedini kšarkaši Partizana igraju, od početka sezone isti igrači prave indetične greške, priča se da se na treninzima krvnički radi međutim na utakmicama se ništa od toga ne vidi, sinoćna izgubljena utakmica u napred i ne pruža se šansa igračima sa klupe(aranitović) nego i onako izceđenog Bogdana drži na parketu; ponavljam gledao išao na utakmice(kupljene karte) davao podršku, ali zbog očiglednog MAZOHIZMA(tajm na 2 sekunde pri onolikoj razlici) ostatak sezone će proći bez mene, voljenom klubu želim puno uspeha i manje povreda(po mom mišljenju odgovoran kondicioni trener) i šta je jedino bitno da se plasira u euro ligu sledeće sezone sve drugo bi bilo naučna fantastika.

MILAN

pre 10 godina

prvo , možda partizan i ne udje u f4 aba lige , a drugo , veliki si mi ti poznavaoc košarke sastavio si petorku sa dve 2, dve 3 i jednom 4 ta tvoja petorka ne bi mogla da pobedi nijednu profesionalnu ekipu u Srbiji .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlada milic, 14. februar 2014 09:16)

Lepi, Bogdan celu sezonu igra na kecu, Pavlovic je cista dvojka, Kinzi cista trojka, Bertans cetvorka, Lovernj cetvorka koja vise naginje ka petici nego ka trojci. Lovernj sa svojih 2.10 i snagom koju poseduje komotno moze centra da igra (visi je od vaseg Raska koji je cista petica). Dakle, moje zapazanje je vrlo realno. Ne znam sta je sporno. Uostalom, mislim da si ti taj kome manjka poznavanje kosarke. Mnogi timovi su iskakali iz sablona i igrali sa 2 pleja ili 2 beka u timu, ili bez centara i slicno. Ti si pametniji od Mesine koji pocinje sa Teom i Pargom iako su obojica pozicija 1? Ili od Zeljka kome Preldzic sa 2.06 s vremena na vreme igra na pleju, a Kleiza sinoc povremeno i na petici? Dakle, to robovanje pozicijama je davno proslo. Kad Kajl Hajns moze da bude najbolji centar Evrolige sa 1.97 ne vidim zasto bi ikoga cudilo bilo sta drugo?! Pozdrav!

Dejan Jovanovic

pre 10 godina

Citam komentare i ne verujem. Pa da li je neko od vas ikada igrao kosarku? Vi zaista verujete da ce skoro penzionisani Pavlovic koji je ok igrao pre 6-7 godina da sa svojih 30 poena po mecu vama donese titulu? Ili Bertans koji je toliko dugo povredjen. Na zalost, posle takvih situacija, igracima je dosta potrebno da se vrate u formu. Vratite se na vest kada vam se Tepic vratio, da vidite sta ste tada pisali, a sta sada. A Dule ce i Bertansa odmah po 35 min po mecu, i Pavlovica verovatno, a onda cete ponovo gledati povrede. Jer i one se u slicnim situacijama, vrlo cesto vracaju. Ne zalecite se, jer mozda i ne odete na F4, imajuci u vidu raspored do kraja. A da li ce se u medjuvremenu jos neko, poput Bogdanovica, povrediti to cemo videti. Jer, vama hitno treba plej, a ne krilo... Ali dobro...

Dejan

pre 10 godina

Privatizacija klubova pod HITNO ! !
Navijam za Zvezdu, ali sam objektivan i ne zelim da se novac gradjana Srbije, trosi na Partizan i Zvezdu ... Klubovi treba da se prodaju, pa da vlasnik vodi racuna o finansijama ...

Ovako milioni odlaze na klubove, a taj novac moze mnogo pametnije da se iskoristi, za izgradnju puteva, skola, igralista, terena ... Ova situacija odgovara mesetarima da se bogate na racun kluba ...

Zelim da znam odakle dugovanja (kome se i koliko duguje ) KK i FK crvena Zvezda, otkud tako losa situacija u Partizanu (KK,FK) iako su prodali stotine igraca ... ?

Pa ljudi stvarno, da li je moguce da niko ne vidi ... !?

ima nade za nasu momcad

pre 10 godina

Ako dobijemo galatasaraj kuci,posle kada nam dodje Pavlovic mozemo i u Madridu do pobede,pobedimo real sa vise razlike nego su oni nas u Bg-u i ako budemo imali isti skor na kraju,bolji smo... Oni ispadaju i resili smo se jednog favorita za F4,dolazi nam zalgiris,bajern,to sve dobijamo... kasnije se prikljucuje Bertrans,dobijamo CSKA u Moskvi i eto nas. Samo da u F8 neukrstamo sa Barsom oni nam bas neleze. Informacije radi,kada se igra F4 EL? Hvala

Kimi

pre 10 godina

Polako panteri, polako...što se više oduševljavate našim porazima, to će vam mesec maj teže pasti...
A da...sudije će svirati u korist Partizana...i eto razloga za gubljenje titule...mislim, tako vam je lakše...oprobani recept već 13 godina...i nikad vas pošteno nismo dobili...uvek su sudije svirale u našu korist!!!
Priznajemo, bolji ste, veći ste, lepši ste... :-)

Bodibond

pre 10 godina

Jedini krivac ali pazi sad, jedini krivac za ovu extremnu mrznju prema Partizanu snosi Dusko Vujosevic. Ovo vam veoma iskreno kazem. Njegovo ponasanje, izjave, e to treba najuriti ako mislite da se kolko tolko normalizuju odnosi.

nbt

pre 10 godina

Da l je moguće da sve cigani komentarišu O.o Ko se zadnji smeje najsladje se smeje, zapamtite to i radujte se dok možete,jer opet će da bude ''džaba vam novci moji sinovci'' ;-)

Ivan NS

pre 10 godina

Mani se više kukanja, čoveče. Bolje se zapitaj zašto ti je ekipa šutirala 16-3 za tri poena, a od toga 'ekstratalentovani' Bogdanović 10-2. Za to ti nisu krive ni povrede, niti bilo kakav alibi.

Delija

pre 10 godina

Realno mislim da promenite trenera i tezultati nece izostati. Moja prognoza 6 u ABA i polufinale KLS lige,ali to u slucaju samo da promenite trenera ,jer sa Vujosevicem cete ispasti u cetvrtfinalu od Crnokose i biti 8 u ABA u najvoljem slucaju.. Poz od Delije-Pantera

Dragan BL

pre 10 godina

Ne bih ja tek tako otpisao Partizan, dragi moji Zvezdaši.
Bogdanović, Pavlović, Kinzi, Lovernj, Bertans, uz pomoć ostalih nisu lak zalogaj. A biće oni spremni pred kraj sezone. Jedino da im izmakne F4 u ABA, onda su pukli! Ali to se još ne može znati, pa ne bi trebali mi ni likovati.
Dobro, malo zeze zbog poraza od FMP-a i Duletovih "dubokih misli" je normala.
Ima još da odigra...valjda ćemo ovaj put mi slaviti. Ali na kraju će samo JEDNA utakmica, 1/2f F4, odlučivati o čitavoj sezoni! Nemojte nam prizivati baksuz.

Realno

pre 10 godina

Naravno,cak sada niste pobegli,sto je veliki korak a verovatno cete dobiti Siroki.Medjutim,posle toga vam sledi ponovo serija poraza,Galata,Zvezda,Real,Olimpija itd.KK BEZANIJA

Povidon

pre 10 godina

Vidim sto ste jaki, svake nedelje vas gledam kako punite protivnike u top 16, pobedjujete Makabi u gostima za F4, a onda da proslavite jedete cokoladu koju je u foliju umotao mrmot!
(Neko123, 14. februar 2014 00:55)
C.Zvezda je ove sezone ostvarila 4 pobede u El, a vrlo dobro znas da je ovo debitantska sezona u El. KKP je u svojim prvim El sezonama pod vodjstvom D.V. imao 0 pobeda eventualno 1-2. Toliko.

krajisnik

pre 10 godina

hvala covicu sto vodi klub jer ga vodi kako treba,imamo sve bolji tim iz godine u godinu,titula je nikad blize !!!Duleta ce ovi njegovi na kraju otjerati

ima li koga?

pre 10 godina

zasluzujes veliko poverenje Dule, pogotovu kada je tesko. nema tima koji nije imao ovakav period...ali to nije razlog da se ne ustane i ponosno uspravi. samo napred sampioni!

vlada milic

pre 10 godina

(MILAN, 13. februar 2014 23:23)
prvo , možda partizan i ne udje u f4 aba lige , a drugo , veliki si mi ti poznavaoc košarke sastavio si petorku sa dve 2, dve 3 i jednom 4 ta tvoja petorka ne bi mogla da pobedi nijednu profesionalnu ekipu u Srbiji .

Кum Žoržo

pre 10 godina

Nema potrebe da se stalno prica o povredama bitnih igraca Partizana. Znamo mi to. Povrede ne mogu da se predvide i ne mogu, valjda, da se sprece. Ono sto je moglo da se spreci je povratak Milenka Tepica u Partizan! Pokusavam, trudim se da nadjem neku njegovu kosarkasku vrlinu ali nikako mi ne uspeva. Ako neko zna, neka mi kaze koju korist Partizan ima od Tepica. Ne pominjite budzet jer i Tepic igra za neke pare. Sve i da igra za dzabe, opet nema koristi od njega, samo stete. Pa on je sinoc, u onakvoj ekipi Partizana, bio ubedljivo najgori igrac. I da igra za pionire Partizana, i medju njima bi bio najgori. Cim Vujosevic moze da trpi njega i ona dva "centra"...onda on i nije toliko dobar trener kako se misli.

SEpePaRA

pre 10 godina

Covek pre i posle svake utakmice kuka kako nemaju para, mali budzet, a svaku utakmicu minimum jedna tehnicka, a neretko i dve za iskljucenje.. Igrao sam 1. Srpsku ligu i znam da kad tu klupa dobije tehnicku placa za 1.tehnicku 2000 din, 2. 4000, 3. 8000, i tako redom.. Pa vi onda izracunajte ako znate cenovnik u ABA i Euroleague-u..

Bertoni

pre 10 godina

Sve ređe čitam ove komentare. Niste mi jasni, kakvi ste vi pre svega ljudi, pa tek onda navijači. Ti igrači su pokretači svega, bez njih ništa, onda zamislite da ste u njihovoj koži, da nedeljama i mesecima pauzirate zbog povrede a u naponu ste snage. Svako od večitih ima "glasnogovornika" (DV i Č), ali bi i oni morali da se primire u interesu košarke i tih mladih ljudi. Znam, teško je, na takvom smo mestu u takvom vremenu... ko da amortizuje sve te pritiske na igrače, nego trener, ključni ljudi, uprava kluba. I mediji snose odgovornost, na mahove glorofikuju te jedne, te druge. Na terenu i oko njega, kada je pun Pionir ili Arena, to sve izgleda mnogo čistije i zdravije nego kada čitate neke komentare, koji odišu mržnjom. Utisak... Ne valja nam posao

Crno-beli decaci

pre 10 godina

Ko? Ti, Toša i Danilo iz kluba? Pa i vreme je da izadjete, nemate nikakav uspeh osim sto ste tamburali timove po Jadranskoj ligi

dorsey

pre 10 godina

Zamolio bih iste ove pantere koji se ovde loze i glume neko ludilo da se jave nakon finala ABA lige, ako ih ne izbacimo pre toga u polufinalu, ili nakon finala KLS ako uopste dodju do njega... Od sredine marta petorka Partizana: Bogdanović-Pavlović-Kinzi-Bertans-Lovernj... Petorka koja u rukama u startu ima 90 poena... Limenke, mislite o tome!(MILAN, 13. februar 2014 23:23) pa da ,imaju,ali nemaju cetiri lopte na terenu koliko im treba za 90 poena

kiza

pre 10 godina

Kao i do sada: kada je u problemu DV ne zna da reaguje kako treba. Razumem da je utakmica na jednu loptu, ali da gubiš sa 20+ u trećoj četvrtini, a da nam jedini potencijalni plej sedi na klupi (Aranitović) i da se besomučno "troši" Bogdanović - stvarno bi da čujem objašnjenje.
Nije problem izgubiti ako izvučeš neku korist od toga, a na ovoj utakmici nismo dobili ništa: ni mogućeg pleja, ni Daloa, ni Tepića - znači nikoga ko bi mogao da odmeni ili rastereti Bogdana.
O tome da ne znamo da igramo protiv nižih i bržih ekipa koje imaju šut, ne treba više govoriti. U tom segmentu se DV nije promenio godinama. Primer: u jednom momentu na njihovu "brzu" postavu DV "odgovara" sa postavom Bogdan, Tepić, Bezbradica, Lovernj, Gagić - najniži (i najbrži) igrač nam je Bogdan sa 198 (o tome da Tepić sa preko 2 metra brani za glavu nižeg i duplo bržeg amerikanca da i ne govorimo).
Nadam se boljem, ali ne vidim kako: Pavlović može malo da "razvuče" (ako je u formi), ali nama hitno treba jedinica, a ne trojka/četvorka.
Centre ne pominjem - to je za posebnu analizu.

molestant

pre 10 godina

sve razumem i novac i povrede i to da je svima dosta dominacije, ali ne kapiram neke kukavicke poteze partizana ove sezone, zasto guraju i uporno igraju sa igracima Gagicem, Muslijem , Tepicem....njih trojica bi se borila za prvi tim KK Tamisa a ne da igraju u Partizanu, zasto se ne presecE i ne pozdravi se sa njima ovu sezonu, ubace ti klinci pa ako ne budu znali bar znamo zasto ne znaju, a ne ovo da mucenje da gledamo, apsolutni antitalenat ma koliki trud ulagali...ispadaju im lopte iz ruku, gube lopte, muce se sa zicerima, zasto to Vujusevic trpi ne kapiram.

aca

pre 10 godina

Andriću zabraniti da šutira. Preteruje, sve što sutne pogodi. Ne uklapa se to u Partizanov sistem. Zato se i ne prave akcije za njega. Treba poneku loptu da baci u aut, da je drži kod sebe dok ne istekne napad, da mu u igri ledjima ka kosu stalno " izmiču stolicu " a da on to ne ukapira. Tako se igra u Parizanu, a ne kao Andrić, čim sutne pogodi.
I Aranitovic da se najuri, onomad umalo sam da pobedi FMP, šta će nam ga takav.

NBA

pre 10 godina

da li je moguce da grobari veruju da ce pavlovic, koji brat bratu 5 godina nije aktivno igrao kosarku, da im izvuce sezonu i donese trofeje?
pa vas nije dobio samo ko se uplasio imena "partizan" i kome je bogdan dao 40p

deki

pre 10 godina

bravo duki...
Ni ja do ove sezone nikada u evropi nisam navijao protiv partizana iako sam zvezdas... Kada igraju protiv tudjih, onda su nasi...
Medjutim kako se ponasa DV ove godine, a i ovi tastatura grobari, navijam i za Cibonu protiv partizana...
Pa iz albanije neki klub da dodje mislim da ne bih mogao za partizan da navijam...

sto volite da se pravite naivni

pre 10 godina

A sto ste vi ono bese odmarali od kupa?!
Zbogo ovoga veceras???
Ne bih ja rekao hehehe
(kukavice jedna!, 13. februar 2014 21:50)

Odmarali od kupa da se nebi povredio jos neko u situaciji kada se lomi sezona i plasman u EL dogodine.
A ovaj sto pominje kako i zvezdifmp fale Ristic,Silb,Mitrovic,Cvetkovic...koma. Silba i Cvetkovica ste sami oterali,Ristic nije ni igrao,kao i Cvetkovic,a Mitrovic igrao 10-tak minuta.Oni svi zajedno su nisu imali ulogu i znacaj za tim kao jedan Milosavljevic ili Kinsi u Partizanu.

Džoni

pre 10 godina

Ja sam Zvezdaš i ne volim Duleta ali i mi moramo da ostanemo na zemlji jer je takmičenje u ABA ligi takvo da sve što si uradio u sezoni mora da stane u tu polufinalnu utakmicu! Verujem da bi da se igra na dve ili tri dobijene dobili bilo koga i bili prvaci ali kada se igra ta jedna utakmica pa ti od nje zavisi i cela sledeća sezona to može da bude nezgodno i po meni to nije najbolji sistem za dobijanja šampiona ABA lige jer ne garantuje da će najbolji tim osvojiti!

dokle

pre 10 godina

Sve je to lepo, moze da veruje ko u sta hoce, ali ja moram da primetim jednu stvar. Aranitovic nije ulazio u igru. To mu je hvala sto je igrao kup i jedini nesto pokazao tada. Cak ga je Dule javno pohvalio, sto gotovo nikad ne cini. Tepic je proveo 35 minuta i 44 sekunde na terenu, a bio je ubedljivo najslabiji pojedinac. Ne kazem da se nije trudio i hteo, ali videlo se iz aviona da mu ne ide. Cemu onda forsiranje, pa jos na ovakvom rezultatu (sve je bilo jasno na poluvremenu)? Nasli smo kad i gde cemo da se uigravamo! Utakmica je unapred izgubljena i u situaciji u kakvoj smo cilj nam je da "rodimo", "nadjemo" jos kog igraca. Pa zar onda nije Petar mogao da udje bar 5 minuta. Treba odmeniti i odmoriti i Bogdana, opet je igrao vise od 36 minuta. Dokle ovako ?

SASA

pre 10 godina

Kao navijac Zvezde mogu reci da bi svaka ekipa u kojoj se povrede 3 startera do kraja sezone,itekako osetila to...
Veceras Partizan je izgledao kao probusena kanta, i jasno se videlo,,,
Mada opet, sa pavlovicem ce to izgledatoi drugcije, a kad se vrati i Bertans, bice to skroz ozbiljna ekipa,,,,
Mada opet, nikad slabiji Partizan pod kosem, i Gagic i Musli, kao da ne znaju gde se nalaze.... mada ni oni nisu u opste losi igraci, nesto tu ne stima sa njima...
Zasto igra onaj Dalo, to samo Dule zna....
Tepic, koliko god lose da igra, a nema sumnje u ocajnoj je formi, opet mora igrati, jer nema ko drugi....
povratko Kinsey-a u ekipu, Partizan ce vez izgledati mnogo bolje, a tek sa Pavlovicem, ce stvari doci na svoje mesto...Tako da ne brinem za Partizan...Ali mora zadrzati 3 mesto u ABA ligi, jer 4 mesto je direktan sudar sa Zvezdom, a iskreno, Zvezda je po prvi put u zadnji 10 godina, jaca ekipa... i ono sto je najcudnije, jaca je pod kosem...
Mislim da su Radenovic- Dragicevic, duplo jaci tandem od Gagic-Musli...
A Marjanovic-Katic, mnogo jaci od Lavernj-Milutinov....
A da ne spominjem da je Nelson sam bolji od dvojca Dalo-Tepic, ....
No, kad se vrati Bertans, i zajedno sa Pvalovicem, bice to jako dobar trio- Bogdanovic-Pavlovic-Bertans, i sigurno Partizan ima cemu da se nada...
Uz KInsey-a sa klupe, to jeekipa koja ce se boriti za Titulu, ali Partizan je sad toliko tanak, i svaka nova povreda, dovodi sve u pitanje...sretno bilo grobari...

marko_bgd

pre 10 godina

Zamolio bih iste ove pantere koji se ovde loze i glume neko ludilo da se jave nakon finala ABA lige, ako ih ne izbacimo pre toga u polufinalu, ili nakon finala KLS ako uopste dodju do njega... Od sredine marta petorka Partizana: Bogdanović-Pavlović-Kinzi-Bertans-Lovernj... Petorka koja u rukama u startu ima 90 poena... Limenke, mislite o tome!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (MILAN, 13. februar 2014 23:23)

a sto onda ovaj vas trener stalno kuka kako nemate para?

King James

pre 10 godina

Dokle više ova prepiranja između navijača Zvezde i Partizana. Ja navijam za Partizan i uopšte se ne bojim za titulu u Srbiji.Zvezda ne može baš preko noći postati šampion. Međutim sve je jasnije da smo svaku godinu u sve većem zaostatku za Evropom. Prije nekoliko godina smo igrali fajnal for, a sad ni pobjede ne možemo ostvariti u top 16. Zvezdini navijači ne mogu po pitanju nastupa u Evroligi ništa da kažu, jer nisu ni u top16.

optimsta

pre 10 godina

Ja i dalje mislim da vi imate sanse za top8,bez obzira sto ste zadnji na tabeli i imate kos razliku -60...i sto vam je ovo sesti poraz u nizu!

Batko

pre 10 godina

Zamolio bih iste ove pantere koji se ovde loze i glume neko ludilo da se jave nakon finala ABA lige, ako ih ne izbacimo pre toga u polufinalu, ili nakon finala KLS ako uopste dodju do njega... Od sredine marta petorka Partizana: Bogdanović-Pavlović-Kinzi-Bertans-Lovernj... Petorka koja u rukama u startu ima 90 poena... Limenke, mislite o tome!
(MILAN, 13. februar 2014 23:23)

Tačno imaju...ali na Sony-u !

Jeremija

pre 10 godina

Panteri,opusteno samo,sto se vi sekirate? Jos ima da se igra,mi smo institucija za vas,nista niste naucili za zadnjih 20 godina,jos iz vremena kad ste navijali za pravu Zvezdu..eee Panteri.

allure

pre 10 godina

Zamolio bih iste ove pantere koji se ovde loze i glume neko ludilo da se jave nakon finala ABA lige, ako ih ne izbacimo pre toga u polufinalu, ili nakon finala KLS ako uopste dodju do njega... Od sredine marta petorka Partizana: Bogdanović-Pavlović-Kinzi-Bertans-Lovernj... Petorka koja u rukama u startu ima 90 poena... Limenke, mislite o tome!
(MILAN, 13. februar 2014 23:23)
Ti si verovatno jedan od onih koji je prosle godine mislio da ce lejkersi da osvoje prstenje! Skup 4,5 odlicnih igraca ne cine TIM. Da nece mozda Lovernj da cuva Bobija? Berta i Sasa nisu aktivno igrali skoro godinu dana! Ne zaboravi da i Zvezda ocekuje jedno kvalitetno pojacanje. Koliko su mozda poleteli neki iz mog tabora toliko ste poleteli i Vi a niste se ni posteni skupili.
PS. Prvi derbi u finale KRK su jedne od najkvalitetnijih domacih utakmica u poslednjih 5 godina, nemojmo to kvariti bespotrebnim prepucavanjima!

Neko123

pre 10 godina

Izlazite..ali sa scene,dosta je bilo,raspadate se,a mi smo jaci nego sto ste vi bili za ovih 10ak godina a imali ste drzavu iza sebe,tako da dosta je bilo,red je da se oprostite od igranja EL i osvajanja titula narednih 15-20 god
(Igor 9, 13. februar 2014 22:33)

Vidim sto ste jaki, svake nedelje vas gledam kako punite protivnike u top 16, pobedjujete Makabi u gostima za F4, a onda da proslavite jedete cokoladu koju je u foliju umotao mrmot!

duki

pre 10 godina

Žalosna je činjenica da su povrede osakatile Partizan. Zvezdaš sam, ali mi je žao povređenih momaka. Ali, (uvek ima neko ali) zahvaljujući DV koji je godinama slovio za vrhunskog trenera i sportskog pedagoga, počeo sam da navijam protiv Partizana u svim utaknicama, iako sam ga bodrio u međunarodnim susretima od sveg srca.
DV je svojim ponašanjem na utakmicama i u javnosti, svojim izjavama "svi su krivi, samo ne ja", svojim pljuvanjem po medijima, protivnicima i svakome ko ne deli njegov stav, doveo do toga da Partizan posmatram kao klub do koga mi u Evropi nije ni malo stalo.
G-din Vujošević bi svakako trebalo da se zamisli kakvu negativnu energiju širi oko sebe i kako to utiče na mlade igrače. O navijačima nije potrebno trošiti reči jer oni vole svoj klub u svakom slučaju.

MILAN

pre 10 godina

Zamolio bih iste ove pantere koji se ovde loze i glume neko ludilo da se jave nakon finala ABA lige, ako ih ne izbacimo pre toga u polufinalu, ili nakon finala KLS ako uopste dodju do njega... Od sredine marta petorka Partizana: Bogdanović-Pavlović-Kinzi-Bertans-Lovernj... Petorka koja u rukama u startu ima 90 poena... Limenke, mislite o tome!

misa

pre 10 godina

Zahvali se Igokei za one produzetke i pobedu pre 6 kola u Aba ligi, sad bi Partizan institucija bio 8. u ligi , ne bi ne Evrokup igrao , a Zeljku napravi spomenik .

kad ce taj 23.

pre 10 godina

Rodenti, kol`ko ste terali Zeku i Bjeku? a Djuru? E ovog cete da terate duplo duze, on vam sedi u upravi SD, nema gde da ode, u njegovoj domovini nece ni da cuju za njega, u inostranstvu mu se smeju, ima da vam daje casove ljubavi ko zna koliko narednih godina...ali i treba, gajili ste gepek-mutanta, eto vam sad...prijatno

PartizanSampion

pre 10 godina

Najbolji trener u istoriji Srbije, Crne gore itd. Koliko god se trude da nas skinu sa vrha svih ovih godina mi se borimo i dominiramo sami protiv svih.Partizan nikad nije imao drzavu iza sebe kao crvenkapa a opet dominiramo !

sa kim izlazite?

pre 10 godina

Sta Radonjic da kaze kad mora da igra bez Silba, Bobija, Luke, Ristica, Cveleta? Skida Stojanovica '97! Ajmo dominatori malo dostojanstva. Od vas ocekujem rezultate paklenog rada, a budzet nikad niste ni imali tako d? vam ne nedostaje.

Igor 9

pre 10 godina

Izlazite..ali sa scene,dosta je bilo,raspadate se,a mi smo jaci nego sto ste vi bili za ovih 10ak godina a imali ste drzavu iza sebe,tako da dosta je bilo,red je da se oprostite od igranja EL i osvajanja titula narednih 15-20 god

Njemu se smejali, a od ovih plačemo.

pre 10 godina

Sad gledam Unikahu i Pao i moram da priznam da je Štimac, kome smo se svi grobari smejali, vrhunski centar u odnosu na Muslija i Gagića.

Miša Tumbas

pre 10 godina

Da da, ta moćna Kuča koju su FMP-ovci pobedili 2 puta i čime se hvale kao da su osvojili euroligu, sada gubi od Fenera (koji je uzgred rečeno pustio Partizan) neverovatnih 30 razlike posle 3 četvrtine. Ko visoko leti... a vi ste poleteli više nego što treba. Grubo će vam biti prizemljenje i ostaviće još jedan zarez na vašim sitnim dušama, koje se raduju porazu srpskog tima i koje omalovažavaju rad i trud ovih momaka.

Milan

pre 10 godina

Cetiri glavna igraca da se povrede,retko se desava.Sta je tu je,ali imam primedbu na strategiju da se u borbu na sto frontova ide sa 6 igraca.Normalno je da ce se neko povrediti.Nije normalno da na klupi nemas nikoga da odigra 5,6 min i da odmeni startere.Ako je novac u pitanju onda se moze naci neko opravdanje ali nema opravdanje ne vidtei da Musli,Gagic,Dalo,Andric nisu taj kalibar da iznesu klupu.Jednostavni nemaju kvalitet.

mata

pre 10 godina

nije strasno ovo,u ovakvom sastavu bi tesko dobili u gostima i polovinu timova iz ABA lige a kamoli nekog evroligasa...osetio se izostanak Kinzija,a sta tek reci za sirotog Tepica...indeks korisnosti minus beskonacno...

Novosadjanin.

pre 10 godina

Omaz Zeljku Obradovicu i njegovom startu u Top16 od 1-5, cisto da ne bude najgori.Milenko Tepic je car...Mogu da ga zamislim kada bude cuvao Djenku i Admirala. Cekaj, ne moram da zamisljam, sa njim u ekipi je ritas izgubio od CZ na svom parketu 30 razlike.
Zivo me zanima kako ce igrati covek koji nije igrao kosarku godinu dana uopste (Pavlovic).

Njemu se smejali, a od ovih plačemo.

pre 10 godina

Sad gledam Unikahu i Pao i moram da priznam da je Štimac, kome smo se svi grobari smejali, vrhunski centar u odnosu na Muslija i Gagića.

duki

pre 10 godina

Žalosna je činjenica da su povrede osakatile Partizan. Zvezdaš sam, ali mi je žao povređenih momaka. Ali, (uvek ima neko ali) zahvaljujući DV koji je godinama slovio za vrhunskog trenera i sportskog pedagoga, počeo sam da navijam protiv Partizana u svim utaknicama, iako sam ga bodrio u međunarodnim susretima od sveg srca.
DV je svojim ponašanjem na utakmicama i u javnosti, svojim izjavama "svi su krivi, samo ne ja", svojim pljuvanjem po medijima, protivnicima i svakome ko ne deli njegov stav, doveo do toga da Partizan posmatram kao klub do koga mi u Evropi nije ni malo stalo.
G-din Vujošević bi svakako trebalo da se zamisli kakvu negativnu energiju širi oko sebe i kako to utiče na mlade igrače. O navijačima nije potrebno trošiti reči jer oni vole svoj klub u svakom slučaju.

kad ce taj 23.

pre 10 godina

Rodenti, kol`ko ste terali Zeku i Bjeku? a Djuru? E ovog cete da terate duplo duze, on vam sedi u upravi SD, nema gde da ode, u njegovoj domovini nece ni da cuju za njega, u inostranstvu mu se smeju, ima da vam daje casove ljubavi ko zna koliko narednih godina...ali i treba, gajili ste gepek-mutanta, eto vam sad...prijatno

Novosadjanin.

pre 10 godina

Omaz Zeljku Obradovicu i njegovom startu u Top16 od 1-5, cisto da ne bude najgori.Milenko Tepic je car...Mogu da ga zamislim kada bude cuvao Djenku i Admirala. Cekaj, ne moram da zamisljam, sa njim u ekipi je ritas izgubio od CZ na svom parketu 30 razlike.
Zivo me zanima kako ce igrati covek koji nije igrao kosarku godinu dana uopste (Pavlovic).

mata

pre 10 godina

nije strasno ovo,u ovakvom sastavu bi tesko dobili u gostima i polovinu timova iz ABA lige a kamoli nekog evroligasa...osetio se izostanak Kinzija,a sta tek reci za sirotog Tepica...indeks korisnosti minus beskonacno...

misa

pre 10 godina

Zahvali se Igokei za one produzetke i pobedu pre 6 kola u Aba ligi, sad bi Partizan institucija bio 8. u ligi , ne bi ne Evrokup igrao , a Zeljku napravi spomenik .

sa kim izlazite?

pre 10 godina

Sta Radonjic da kaze kad mora da igra bez Silba, Bobija, Luke, Ristica, Cveleta? Skida Stojanovica '97! Ajmo dominatori malo dostojanstva. Od vas ocekujem rezultate paklenog rada, a budzet nikad niste ni imali tako d? vam ne nedostaje.

MILAN

pre 10 godina

Zamolio bih iste ove pantere koji se ovde loze i glume neko ludilo da se jave nakon finala ABA lige, ako ih ne izbacimo pre toga u polufinalu, ili nakon finala KLS ako uopste dodju do njega... Od sredine marta petorka Partizana: Bogdanović-Pavlović-Kinzi-Bertans-Lovernj... Petorka koja u rukama u startu ima 90 poena... Limenke, mislite o tome!

PartizanSampion

pre 10 godina

Najbolji trener u istoriji Srbije, Crne gore itd. Koliko god se trude da nas skinu sa vrha svih ovih godina mi se borimo i dominiramo sami protiv svih.Partizan nikad nije imao drzavu iza sebe kao crvenkapa a opet dominiramo !

Miša Tumbas

pre 10 godina

Da da, ta moćna Kuča koju su FMP-ovci pobedili 2 puta i čime se hvale kao da su osvojili euroligu, sada gubi od Fenera (koji je uzgred rečeno pustio Partizan) neverovatnih 30 razlike posle 3 četvrtine. Ko visoko leti... a vi ste poleteli više nego što treba. Grubo će vam biti prizemljenje i ostaviće još jedan zarez na vašim sitnim dušama, koje se raduju porazu srpskog tima i koje omalovažavaju rad i trud ovih momaka.

Igor 9

pre 10 godina

Izlazite..ali sa scene,dosta je bilo,raspadate se,a mi smo jaci nego sto ste vi bili za ovih 10ak godina a imali ste drzavu iza sebe,tako da dosta je bilo,red je da se oprostite od igranja EL i osvajanja titula narednih 15-20 god

Milan

pre 10 godina

Cetiri glavna igraca da se povrede,retko se desava.Sta je tu je,ali imam primedbu na strategiju da se u borbu na sto frontova ide sa 6 igraca.Normalno je da ce se neko povrediti.Nije normalno da na klupi nemas nikoga da odigra 5,6 min i da odmeni startere.Ako je novac u pitanju onda se moze naci neko opravdanje ali nema opravdanje ne vidtei da Musli,Gagic,Dalo,Andric nisu taj kalibar da iznesu klupu.Jednostavni nemaju kvalitet.

Realno

pre 10 godina

Naravno,cak sada niste pobegli,sto je veliki korak a verovatno cete dobiti Siroki.Medjutim,posle toga vam sledi ponovo serija poraza,Galata,Zvezda,Real,Olimpija itd.KK BEZANIJA

Batko

pre 10 godina

Zamolio bih iste ove pantere koji se ovde loze i glume neko ludilo da se jave nakon finala ABA lige, ako ih ne izbacimo pre toga u polufinalu, ili nakon finala KLS ako uopste dodju do njega... Od sredine marta petorka Partizana: Bogdanović-Pavlović-Kinzi-Bertans-Lovernj... Petorka koja u rukama u startu ima 90 poena... Limenke, mislite o tome!
(MILAN, 13. februar 2014 23:23)

Tačno imaju...ali na Sony-u !

SASA

pre 10 godina

Kao navijac Zvezde mogu reci da bi svaka ekipa u kojoj se povrede 3 startera do kraja sezone,itekako osetila to...
Veceras Partizan je izgledao kao probusena kanta, i jasno se videlo,,,
Mada opet, sa pavlovicem ce to izgledatoi drugcije, a kad se vrati i Bertans, bice to skroz ozbiljna ekipa,,,,
Mada opet, nikad slabiji Partizan pod kosem, i Gagic i Musli, kao da ne znaju gde se nalaze.... mada ni oni nisu u opste losi igraci, nesto tu ne stima sa njima...
Zasto igra onaj Dalo, to samo Dule zna....
Tepic, koliko god lose da igra, a nema sumnje u ocajnoj je formi, opet mora igrati, jer nema ko drugi....
povratko Kinsey-a u ekipu, Partizan ce vez izgledati mnogo bolje, a tek sa Pavlovicem, ce stvari doci na svoje mesto...Tako da ne brinem za Partizan...Ali mora zadrzati 3 mesto u ABA ligi, jer 4 mesto je direktan sudar sa Zvezdom, a iskreno, Zvezda je po prvi put u zadnji 10 godina, jaca ekipa... i ono sto je najcudnije, jaca je pod kosem...
Mislim da su Radenovic- Dragicevic, duplo jaci tandem od Gagic-Musli...
A Marjanovic-Katic, mnogo jaci od Lavernj-Milutinov....
A da ne spominjem da je Nelson sam bolji od dvojca Dalo-Tepic, ....
No, kad se vrati Bertans, i zajedno sa Pvalovicem, bice to jako dobar trio- Bogdanovic-Pavlovic-Bertans, i sigurno Partizan ima cemu da se nada...
Uz KInsey-a sa klupe, to jeekipa koja ce se boriti za Titulu, ali Partizan je sad toliko tanak, i svaka nova povreda, dovodi sve u pitanje...sretno bilo grobari...

deki

pre 10 godina

bravo duki...
Ni ja do ove sezone nikada u evropi nisam navijao protiv partizana iako sam zvezdas... Kada igraju protiv tudjih, onda su nasi...
Medjutim kako se ponasa DV ove godine, a i ovi tastatura grobari, navijam i za Cibonu protiv partizana...
Pa iz albanije neki klub da dodje mislim da ne bih mogao za partizan da navijam...

optimsta

pre 10 godina

Ja i dalje mislim da vi imate sanse za top8,bez obzira sto ste zadnji na tabeli i imate kos razliku -60...i sto vam je ovo sesti poraz u nizu!

aca

pre 10 godina

Andriću zabraniti da šutira. Preteruje, sve što sutne pogodi. Ne uklapa se to u Partizanov sistem. Zato se i ne prave akcije za njega. Treba poneku loptu da baci u aut, da je drži kod sebe dok ne istekne napad, da mu u igri ledjima ka kosu stalno " izmiču stolicu " a da on to ne ukapira. Tako se igra u Parizanu, a ne kao Andrić, čim sutne pogodi.
I Aranitovic da se najuri, onomad umalo sam da pobedi FMP, šta će nam ga takav.

dorsey

pre 10 godina

Zamolio bih iste ove pantere koji se ovde loze i glume neko ludilo da se jave nakon finala ABA lige, ako ih ne izbacimo pre toga u polufinalu, ili nakon finala KLS ako uopste dodju do njega... Od sredine marta petorka Partizana: Bogdanović-Pavlović-Kinzi-Bertans-Lovernj... Petorka koja u rukama u startu ima 90 poena... Limenke, mislite o tome!(MILAN, 13. februar 2014 23:23) pa da ,imaju,ali nemaju cetiri lopte na terenu koliko im treba za 90 poena

Кum Žoržo

pre 10 godina

Nema potrebe da se stalno prica o povredama bitnih igraca Partizana. Znamo mi to. Povrede ne mogu da se predvide i ne mogu, valjda, da se sprece. Ono sto je moglo da se spreci je povratak Milenka Tepica u Partizan! Pokusavam, trudim se da nadjem neku njegovu kosarkasku vrlinu ali nikako mi ne uspeva. Ako neko zna, neka mi kaze koju korist Partizan ima od Tepica. Ne pominjite budzet jer i Tepic igra za neke pare. Sve i da igra za dzabe, opet nema koristi od njega, samo stete. Pa on je sinoc, u onakvoj ekipi Partizana, bio ubedljivo najgori igrac. I da igra za pionire Partizana, i medju njima bi bio najgori. Cim Vujosevic moze da trpi njega i ona dva "centra"...onda on i nije toliko dobar trener kako se misli.

Ivan NS

pre 10 godina

Mani se više kukanja, čoveče. Bolje se zapitaj zašto ti je ekipa šutirala 16-3 za tri poena, a od toga 'ekstratalentovani' Bogdanović 10-2. Za to ti nisu krive ni povrede, niti bilo kakav alibi.

Džoni

pre 10 godina

Ja sam Zvezdaš i ne volim Duleta ali i mi moramo da ostanemo na zemlji jer je takmičenje u ABA ligi takvo da sve što si uradio u sezoni mora da stane u tu polufinalnu utakmicu! Verujem da bi da se igra na dve ili tri dobijene dobili bilo koga i bili prvaci ali kada se igra ta jedna utakmica pa ti od nje zavisi i cela sledeća sezona to može da bude nezgodno i po meni to nije najbolji sistem za dobijanja šampiona ABA lige jer ne garantuje da će najbolji tim osvojiti!

SEpePaRA

pre 10 godina

Covek pre i posle svake utakmice kuka kako nemaju para, mali budzet, a svaku utakmicu minimum jedna tehnicka, a neretko i dve za iskljucenje.. Igrao sam 1. Srpsku ligu i znam da kad tu klupa dobije tehnicku placa za 1.tehnicku 2000 din, 2. 4000, 3. 8000, i tako redom.. Pa vi onda izracunajte ako znate cenovnik u ABA i Euroleague-u..

Dragan BL

pre 10 godina

Ne bih ja tek tako otpisao Partizan, dragi moji Zvezdaši.
Bogdanović, Pavlović, Kinzi, Lovernj, Bertans, uz pomoć ostalih nisu lak zalogaj. A biće oni spremni pred kraj sezone. Jedino da im izmakne F4 u ABA, onda su pukli! Ali to se još ne može znati, pa ne bi trebali mi ni likovati.
Dobro, malo zeze zbog poraza od FMP-a i Duletovih "dubokih misli" je normala.
Ima još da odigra...valjda ćemo ovaj put mi slaviti. Ali na kraju će samo JEDNA utakmica, 1/2f F4, odlučivati o čitavoj sezoni! Nemojte nam prizivati baksuz.

Delija

pre 10 godina

Realno mislim da promenite trenera i tezultati nece izostati. Moja prognoza 6 u ABA i polufinale KLS lige,ali to u slucaju samo da promenite trenera ,jer sa Vujosevicem cete ispasti u cetvrtfinalu od Crnokose i biti 8 u ABA u najvoljem slucaju.. Poz od Delije-Pantera

marko_bgd

pre 10 godina

Zamolio bih iste ove pantere koji se ovde loze i glume neko ludilo da se jave nakon finala ABA lige, ako ih ne izbacimo pre toga u polufinalu, ili nakon finala KLS ako uopste dodju do njega... Od sredine marta petorka Partizana: Bogdanović-Pavlović-Kinzi-Bertans-Lovernj... Petorka koja u rukama u startu ima 90 poena... Limenke, mislite o tome!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (MILAN, 13. februar 2014 23:23)

a sto onda ovaj vas trener stalno kuka kako nemate para?

Povidon

pre 10 godina

Vidim sto ste jaki, svake nedelje vas gledam kako punite protivnike u top 16, pobedjujete Makabi u gostima za F4, a onda da proslavite jedete cokoladu koju je u foliju umotao mrmot!
(Neko123, 14. februar 2014 00:55)
C.Zvezda je ove sezone ostvarila 4 pobede u El, a vrlo dobro znas da je ovo debitantska sezona u El. KKP je u svojim prvim El sezonama pod vodjstvom D.V. imao 0 pobeda eventualno 1-2. Toliko.

NBA

pre 10 godina

da li je moguce da grobari veruju da ce pavlovic, koji brat bratu 5 godina nije aktivno igrao kosarku, da im izvuce sezonu i donese trofeje?
pa vas nije dobio samo ko se uplasio imena "partizan" i kome je bogdan dao 40p

kiza

pre 10 godina

Kao i do sada: kada je u problemu DV ne zna da reaguje kako treba. Razumem da je utakmica na jednu loptu, ali da gubiš sa 20+ u trećoj četvrtini, a da nam jedini potencijalni plej sedi na klupi (Aranitović) i da se besomučno "troši" Bogdanović - stvarno bi da čujem objašnjenje.
Nije problem izgubiti ako izvučeš neku korist od toga, a na ovoj utakmici nismo dobili ništa: ni mogućeg pleja, ni Daloa, ni Tepića - znači nikoga ko bi mogao da odmeni ili rastereti Bogdana.
O tome da ne znamo da igramo protiv nižih i bržih ekipa koje imaju šut, ne treba više govoriti. U tom segmentu se DV nije promenio godinama. Primer: u jednom momentu na njihovu "brzu" postavu DV "odgovara" sa postavom Bogdan, Tepić, Bezbradica, Lovernj, Gagić - najniži (i najbrži) igrač nam je Bogdan sa 198 (o tome da Tepić sa preko 2 metra brani za glavu nižeg i duplo bržeg amerikanca da i ne govorimo).
Nadam se boljem, ali ne vidim kako: Pavlović može malo da "razvuče" (ako je u formi), ali nama hitno treba jedinica, a ne trojka/četvorka.
Centre ne pominjem - to je za posebnu analizu.

dokle

pre 10 godina

Sve je to lepo, moze da veruje ko u sta hoce, ali ja moram da primetim jednu stvar. Aranitovic nije ulazio u igru. To mu je hvala sto je igrao kup i jedini nesto pokazao tada. Cak ga je Dule javno pohvalio, sto gotovo nikad ne cini. Tepic je proveo 35 minuta i 44 sekunde na terenu, a bio je ubedljivo najslabiji pojedinac. Ne kazem da se nije trudio i hteo, ali videlo se iz aviona da mu ne ide. Cemu onda forsiranje, pa jos na ovakvom rezultatu (sve je bilo jasno na poluvremenu)? Nasli smo kad i gde cemo da se uigravamo! Utakmica je unapred izgubljena i u situaciji u kakvoj smo cilj nam je da "rodimo", "nadjemo" jos kog igraca. Pa zar onda nije Petar mogao da udje bar 5 minuta. Treba odmeniti i odmoriti i Bogdana, opet je igrao vise od 36 minuta. Dokle ovako ?

vlada milic

pre 10 godina

(MILAN, 13. februar 2014 23:23)
prvo , možda partizan i ne udje u f4 aba lige , a drugo , veliki si mi ti poznavaoc košarke sastavio si petorku sa dve 2, dve 3 i jednom 4 ta tvoja petorka ne bi mogla da pobedi nijednu profesionalnu ekipu u Srbiji .

krajisnik

pre 10 godina

hvala covicu sto vodi klub jer ga vodi kako treba,imamo sve bolji tim iz godine u godinu,titula je nikad blize !!!Duleta ce ovi njegovi na kraju otjerati

allure

pre 10 godina

Zamolio bih iste ove pantere koji se ovde loze i glume neko ludilo da se jave nakon finala ABA lige, ako ih ne izbacimo pre toga u polufinalu, ili nakon finala KLS ako uopste dodju do njega... Od sredine marta petorka Partizana: Bogdanović-Pavlović-Kinzi-Bertans-Lovernj... Petorka koja u rukama u startu ima 90 poena... Limenke, mislite o tome!
(MILAN, 13. februar 2014 23:23)
Ti si verovatno jedan od onih koji je prosle godine mislio da ce lejkersi da osvoje prstenje! Skup 4,5 odlicnih igraca ne cine TIM. Da nece mozda Lovernj da cuva Bobija? Berta i Sasa nisu aktivno igrali skoro godinu dana! Ne zaboravi da i Zvezda ocekuje jedno kvalitetno pojacanje. Koliko su mozda poleteli neki iz mog tabora toliko ste poleteli i Vi a niste se ni posteni skupili.
PS. Prvi derbi u finale KRK su jedne od najkvalitetnijih domacih utakmica u poslednjih 5 godina, nemojmo to kvariti bespotrebnim prepucavanjima!

Bodibond

pre 10 godina

Jedini krivac ali pazi sad, jedini krivac za ovu extremnu mrznju prema Partizanu snosi Dusko Vujosevic. Ovo vam veoma iskreno kazem. Njegovo ponasanje, izjave, e to treba najuriti ako mislite da se kolko tolko normalizuju odnosi.

Bertoni

pre 10 godina

Sve ređe čitam ove komentare. Niste mi jasni, kakvi ste vi pre svega ljudi, pa tek onda navijači. Ti igrači su pokretači svega, bez njih ništa, onda zamislite da ste u njihovoj koži, da nedeljama i mesecima pauzirate zbog povrede a u naponu ste snage. Svako od večitih ima "glasnogovornika" (DV i Č), ali bi i oni morali da se primire u interesu košarke i tih mladih ljudi. Znam, teško je, na takvom smo mestu u takvom vremenu... ko da amortizuje sve te pritiske na igrače, nego trener, ključni ljudi, uprava kluba. I mediji snose odgovornost, na mahove glorofikuju te jedne, te druge. Na terenu i oko njega, kada je pun Pionir ili Arena, to sve izgleda mnogo čistije i zdravije nego kada čitate neke komentare, koji odišu mržnjom. Utisak... Ne valja nam posao

Markoni

pre 10 godina

Neko je lepo napisao: lako je biti trener, kad imaš alibi za svaki poraz. DV je krenuo još pre početka sezone o alibijima, pa se to samo pojačavalo iz meseca u mesec. Na taj način je prabacivao pritisak i odgovrnost sa sebe na sve druge protivnike i konkurente, znane i neznane "neprijatelje". Uvek su neki drugi krivi, nikada on ili njegovi igrači. Poraz je rezultat volšebnih stvari, nikako kvaliteta protivnika.
U takvim uslovima, on je sebi stvorio jednu lagodnu poziciju, isprao mozgove navijačima njegovog kluba i sada radi šta hoće i kako hoće, niko mu neće zameriti. Ako uspe da napravi neki razultat, onda će to biti pravi podvig, herojstvo. Ako ne uspe, tu su alibiji i izgovori da "dokažu" kako je neuspeh bio očekivan i logičan usled opšte nesreće i nepravde koje su zadesile njegov klub.
Spinovanje, demagogija, brainwash... T od trenera tu nema.

Batko

pre 10 godina

Ovi Grobari ,postali navijači budućnosti ! Samo spominju nekakav maj,jun...
Izgleda da im teško pada to što služe za uveseljavanje širokih narodnih masa u halama diljem Evrope i "skidanja mraka" ekipama koje nikoga nisu pobedile ?!

sto volite da se pravite naivni

pre 10 godina

A sto ste vi ono bese odmarali od kupa?!
Zbogo ovoga veceras???
Ne bih ja rekao hehehe
(kukavice jedna!, 13. februar 2014 21:50)

Odmarali od kupa da se nebi povredio jos neko u situaciji kada se lomi sezona i plasman u EL dogodine.
A ovaj sto pominje kako i zvezdifmp fale Ristic,Silb,Mitrovic,Cvetkovic...koma. Silba i Cvetkovica ste sami oterali,Ristic nije ni igrao,kao i Cvetkovic,a Mitrovic igrao 10-tak minuta.Oni svi zajedno su nisu imali ulogu i znacaj za tim kao jedan Milosavljevic ili Kinsi u Partizanu.

molestant

pre 10 godina

sve razumem i novac i povrede i to da je svima dosta dominacije, ali ne kapiram neke kukavicke poteze partizana ove sezone, zasto guraju i uporno igraju sa igracima Gagicem, Muslijem , Tepicem....njih trojica bi se borila za prvi tim KK Tamisa a ne da igraju u Partizanu, zasto se ne presecE i ne pozdravi se sa njima ovu sezonu, ubace ti klinci pa ako ne budu znali bar znamo zasto ne znaju, a ne ovo da mucenje da gledamo, apsolutni antitalenat ma koliki trud ulagali...ispadaju im lopte iz ruku, gube lopte, muce se sa zicerima, zasto to Vujusevic trpi ne kapiram.

Jeremija

pre 10 godina

Panteri,opusteno samo,sto se vi sekirate? Jos ima da se igra,mi smo institucija za vas,nista niste naucili za zadnjih 20 godina,jos iz vremena kad ste navijali za pravu Zvezdu..eee Panteri.

ima nade za nasu momcad

pre 10 godina

Ako dobijemo galatasaraj kuci,posle kada nam dodje Pavlovic mozemo i u Madridu do pobede,pobedimo real sa vise razlike nego su oni nas u Bg-u i ako budemo imali isti skor na kraju,bolji smo... Oni ispadaju i resili smo se jednog favorita za F4,dolazi nam zalgiris,bajern,to sve dobijamo... kasnije se prikljucuje Bertrans,dobijamo CSKA u Moskvi i eto nas. Samo da u F8 neukrstamo sa Barsom oni nam bas neleze. Informacije radi,kada se igra F4 EL? Hvala

nemanja

pre 10 godina

Nema mesta tugovanju.Specificna je situacija sa povredama,i ako je nesto dobro,onda je da se to desava u delu sezone koji je najmanje bolan.U EL samo najveci optimisti su verovali da se moze u TOP8.I kompletni,tesko bismo to uradili.Kup je takmicenje koje danas,osim prestiza i imena najveceg naseg kosarkasa Radivoja Koraca,ne donosi ama bas nista.u ABA ligi ima jos 7 kola do kraja,i tu ima vremena za ispravke,a domaca liga i i F4 ABA su jos dovoljno daleko da se ovaj tim skoro sasvim oporavi.Kazem skoro,zbog toga sto Gagi i Leo nece igrati do kraja sezone.Kad se pogleda tabela EL moze se zakljuciti da nemamo sanse,medjutim,ako Galata izgubi veceras od CSKA,a u sledecem kolu od nas,Bajern dobije Lokomotivu kod kuce,onda ce od 4-7 mesta biti jedna pobeda razlike.Samo Zalgiris bi imao 1-6,jer igra u Madridu.Dakle,oporavljeni mozemo da malo zamrsimo situaciju,a da se ne predamo,svakako.U ABA ligi nema sanse da Cibona i Buducnost od 7 utakmica tobiju 6,a da Partizan izgubi 3 od 4,i to jos sa vecom razlikom u Podgorici,nego sto je u BG.Ovo je idealan trenutak da navijaci suprotnog tabora slave,neka im,jer sad igraju zaista dobro.Ja se ne bih radovao tudjoj nesreci.Da je Partizan ovo sve gubio kompletan,moglo bi se pricati o krizi.Zasto sumnjati u rad Duleta,koji nam je bezbroj puta pokazao kako se forma dize kad je najbitnije?On najbolje zna zasto je koga doveo.Njegovo ponasanje,koje svi pominju,takvo je oduvek.Covek se ni za inc nije promenio.Ja verujem u ove momke i tim.A vi?

Kimi

pre 10 godina

Polako panteri, polako...što se više oduševljavate našim porazima, to će vam mesec maj teže pasti...
A da...sudije će svirati u korist Partizana...i eto razloga za gubljenje titule...mislim, tako vam je lakše...oprobani recept već 13 godina...i nikad vas pošteno nismo dobili...uvek su sudije svirale u našu korist!!!
Priznajemo, bolji ste, veći ste, lepši ste... :-)

King James

pre 10 godina

Dokle više ova prepiranja između navijača Zvezde i Partizana. Ja navijam za Partizan i uopšte se ne bojim za titulu u Srbiji.Zvezda ne može baš preko noći postati šampion. Međutim sve je jasnije da smo svaku godinu u sve većem zaostatku za Evropom. Prije nekoliko godina smo igrali fajnal for, a sad ni pobjede ne možemo ostvariti u top 16. Zvezdini navijači ne mogu po pitanju nastupa u Evroligi ništa da kažu, jer nisu ni u top16.

nbt

pre 10 godina

Da l je moguće da sve cigani komentarišu O.o Ko se zadnji smeje najsladje se smeje, zapamtite to i radujte se dok možete,jer opet će da bude ''džaba vam novci moji sinovci'' ;-)

MILAN

pre 10 godina

prvo , možda partizan i ne udje u f4 aba lige , a drugo , veliki si mi ti poznavaoc košarke sastavio si petorku sa dve 2, dve 3 i jednom 4 ta tvoja petorka ne bi mogla da pobedi nijednu profesionalnu ekipu u Srbiji .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlada milic, 14. februar 2014 09:16)

Lepi, Bogdan celu sezonu igra na kecu, Pavlovic je cista dvojka, Kinzi cista trojka, Bertans cetvorka, Lovernj cetvorka koja vise naginje ka petici nego ka trojci. Lovernj sa svojih 2.10 i snagom koju poseduje komotno moze centra da igra (visi je od vaseg Raska koji je cista petica). Dakle, moje zapazanje je vrlo realno. Ne znam sta je sporno. Uostalom, mislim da si ti taj kome manjka poznavanje kosarke. Mnogi timovi su iskakali iz sablona i igrali sa 2 pleja ili 2 beka u timu, ili bez centara i slicno. Ti si pametniji od Mesine koji pocinje sa Teom i Pargom iako su obojica pozicija 1? Ili od Zeljka kome Preldzic sa 2.06 s vremena na vreme igra na pleju, a Kleiza sinoc povremeno i na petici? Dakle, to robovanje pozicijama je davno proslo. Kad Kajl Hajns moze da bude najbolji centar Evrolige sa 1.97 ne vidim zasto bi ikoga cudilo bilo sta drugo?! Pozdrav!

ima li koga?

pre 10 godina

zasluzujes veliko poverenje Dule, pogotovu kada je tesko. nema tima koji nije imao ovakav period...ali to nije razlog da se ne ustane i ponosno uspravi. samo napred sampioni!

Dejan Jovanovic

pre 10 godina

Citam komentare i ne verujem. Pa da li je neko od vas ikada igrao kosarku? Vi zaista verujete da ce skoro penzionisani Pavlovic koji je ok igrao pre 6-7 godina da sa svojih 30 poena po mecu vama donese titulu? Ili Bertans koji je toliko dugo povredjen. Na zalost, posle takvih situacija, igracima je dosta potrebno da se vrate u formu. Vratite se na vest kada vam se Tepic vratio, da vidite sta ste tada pisali, a sta sada. A Dule ce i Bertansa odmah po 35 min po mecu, i Pavlovica verovatno, a onda cete ponovo gledati povrede. Jer i one se u slicnim situacijama, vrlo cesto vracaju. Ne zalecite se, jer mozda i ne odete na F4, imajuci u vidu raspored do kraja. A da li ce se u medjuvremenu jos neko, poput Bogdanovica, povrediti to cemo videti. Jer, vama hitno treba plej, a ne krilo... Ali dobro...

spurse

pre 10 godina

Da dovedemo to pojačanje i džabe ovima sto Pavlovića i Bertansa.
Prvi nije odigrao važnu utakmicu od plej ofa 2007. a drugi nije igrao skoro godinu dana.
Dolazi kraj vašeg niza rakari, mislite o tome. A i poreska je kucala na vrata...

Neko123

pre 10 godina

Izlazite..ali sa scene,dosta je bilo,raspadate se,a mi smo jaci nego sto ste vi bili za ovih 10ak godina a imali ste drzavu iza sebe,tako da dosta je bilo,red je da se oprostite od igranja EL i osvajanja titula narednih 15-20 god
(Igor 9, 13. februar 2014 22:33)

Vidim sto ste jaki, svake nedelje vas gledam kako punite protivnike u top 16, pobedjujete Makabi u gostima za F4, a onda da proslavite jedete cokoladu koju je u foliju umotao mrmot!

Crno-beli decaci

pre 10 godina

Ko? Ti, Toša i Danilo iz kluba? Pa i vreme je da izadjete, nemate nikakav uspeh osim sto ste tamburali timove po Jadranskoj ligi

Delija-Panter

pre 10 godina

Iskreno mogu da kazem da ovaj Radonjic veze nema ali ipak za razliku od Duska Vujosevica,to je covek koji samo cuti,radi i obavlja svoju duznost i za sada pravi rezultate. Ako Partizan ove godine ne udje na fajnal for i ne osvoji ABA ligu,to je samo zbog trenera a ne zbog "jake" zvezde. Podsetimo se da je i prosle godine zvezda u svim takmicenjima bila favorit pa nista osim kupa nije osvojila. Samo se plasim da i ove godine ne bude isto. Hocu samo da kazem,da Vujosevic je glavni krivac za povrede i za sve sto se desava u srpskoj kosarci i za toliku mrznju navijaca i u medijima. Mislim da tog coveka treba isterati uz duzno postovanje sta je sve ucinio za partizan .Jednostavno ako ali ako zvezda osvoji titule ove godine,to ce biti srcani udar za vujosevica iz kog se nece izvuci i ostati u partizanu i sledece sezone. Videcete da sam bio u pravu,samo treba sve to da se desi pa se gledamo. pozz

Tatko

pre 10 godina

Ovi Grobari ,postali navijači budućnosti ! Samo spominju nekakav maj,jun...
Izgleda da im teško pada to što služe za uveseljavanje širokih narodnih masa u halama diljem Evrope i "skidanja mraka" ekipama koje nikoga nisu pobedile ?!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 14. februar 2014 12:41)

Uvek je bolje biti bolje navijac buducnosti nego navijac proslosti !

simboliko

pre 10 godina

Šta ste očekivali, da Partizan sa tri igrača dobija evroligaške ekipe. Po meni su ovo odlični rezultati, kad se uzme u obzir da četiri igrača iz prve petorke ne igraju. Kad se bar polovina oporavi, još sa Pavlovićem biće druga priča. CZ, ili kako god se sada zove je limitirana ekipa godinama, plafon joj je da nas pobedi ponekad sa pola koša kad nam nije dan, ili neku evropsku ekipu koja je ili prosečna, ili igra nebitnu utakmicu.

ziki

pre 10 godina

ziki каже:
14. фебруар 2014. у 10:13

Pedest godina imam od svoje desete navijam za Partizan zahvalan sam Duletu za sve što je uradio za KK i svu radost za ovu deceniju i po ali više ne mogu da podnesem ovaj mazohizam, nisu bitne izgubljene utakmice već način na koji pojedini kšarkaši Partizana igraju, od početka sezone isti igrači prave indetične greške, priča se da se na treninzima krvnički radi međutim na utakmicama se ništa od toga ne vidi, sinoćna izgubljena utakmica u napred i ne pruža se šansa igračima sa klupe(aranitović) nego i onako izceđenog Bogdana drži na parketu; ponavljam gledao išao na utakmice(kupljene karte) davao podršku, ali zbog očiglednog MAZOHIZMA(tajm na 2 sekunde pri onolikoj razlici) ostatak sezone će proći bez mene, voljenom klubu želim puno uspeha i manje povreda(po mom mišljenju odgovoran kondicioni trener) i šta je jedino bitno da se plasira u euro ligu sledeće sezone sve drugo bi bilo naučna fantastika.

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

@sro volite da se...O cemu ti pricas?Kakve veze ima da li smo oterali Silba ili je povredjen?Sustina je da igrac fali.Mali Mitrovic je za tvoju info bio starter i igrao bolje od Radenovica.To su dva startna igraca.Cvetko veze nema pa ga ne racunam.
Sto se tice vasih igraca nije mi jasno sto toliko precenjujete Bertu.Decko je ok igrac.Protiv nas od 6tekmi odigrao samo jednu ljudski,na ostalim ispod proseka.A jos se vraca posle povrede.Pavlovic nije igrao god dana i svaki sportista zna sta to znaci za igraca.Mnogo letite ali ok,vasa stvar.Budite realni nadajte se da cete nas izbeci u polufinalu,ako se plasirate,f4.U suprotnom vam nema el sledece godine.

Dejan

pre 10 godina

Privatizacija klubova pod HITNO ! !
Navijam za Zvezdu, ali sam objektivan i ne zelim da se novac gradjana Srbije, trosi na Partizan i Zvezdu ... Klubovi treba da se prodaju, pa da vlasnik vodi racuna o finansijama ...

Ovako milioni odlaze na klubove, a taj novac moze mnogo pametnije da se iskoristi, za izgradnju puteva, skola, igralista, terena ... Ova situacija odgovara mesetarima da se bogate na racun kluba ...

Zelim da znam odakle dugovanja (kome se i koliko duguje ) KK i FK crvena Zvezda, otkud tako losa situacija u Partizanu (KK,FK) iako su prodali stotine igraca ... ?

Pa ljudi stvarno, da li je moguce da niko ne vidi ... !?

Her Zivota

pre 10 godina

Realno mislim da promenite trenera i tezultati nece izostati. Moja prognoza 6 u ABA i polufinale KLS lige,ali to u slucaju samo da promenite trenera ,jer sa Vujosevicem cete ispasti u cetvrtfinalu od Crnokose i biti 8 u ABA u najvoljem slucaju.. Poz od Delije-Pantera
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Delija, 14. februar 2014 10:55)

Pa koga da menjamo ,onog koji je trofejniji od KK Crvena Zvezda ????

Limeni Panter

pre 10 godina

(Dejan Jovanovic, 14. februar 2014 12:34)

Potpuno se slazem,jos Bogdan da se povredi i ima da slavim mesec dana bez prestanka!

commando

pre 10 godina

Sjajna analiza momak, "T od trenera tu nema"...

A koliko T ( T kao titula) ima Dule? Idi izgooglaj pa mi napisi ovde. A da, zaboravio sam, vi to pola ne priznajete (imate neke svoje alibije), veliki broj ste i zaboravili (realno dugacak je vremenski raspon), jedno 3-4 su mu sigurno i poklonili (znate svi te teorije).

Kad me vec teras da se spustam na nivo polemike...

dr.En

pre 10 godina

citam svasta ovde...neki likovi nas vec otpisali za kls i aba ligu? Zelja mi je da igramo polufinale aba sa fmp, pobeda ne dolazi u pitanje...pa da vidim na koju mucku ce da igrate el sledece sezone?? SLEDECE SEZONE!!

nemanja

pre 10 godina

Crnobelac,gde si to cuo za Vujacica? Ako nije istina, onda je bzvz da se loze navijaci bez potrebe, mada zvuci sjajno, naravno.

PartizanSampion

pre 10 godina

Najbolji trener u istoriji Srbije, Crne gore itd. Koliko god se trude da nas skinu sa vrha svih ovih godina mi se borimo i dominiramo sami protiv svih.Partizan nikad nije imao drzavu iza sebe kao crvenkapa a opet dominiramo !

Miša Tumbas

pre 10 godina

Da da, ta moćna Kuča koju su FMP-ovci pobedili 2 puta i čime se hvale kao da su osvojili euroligu, sada gubi od Fenera (koji je uzgred rečeno pustio Partizan) neverovatnih 30 razlike posle 3 četvrtine. Ko visoko leti... a vi ste poleteli više nego što treba. Grubo će vam biti prizemljenje i ostaviće još jedan zarez na vašim sitnim dušama, koje se raduju porazu srpskog tima i koje omalovažavaju rad i trud ovih momaka.

MILAN

pre 10 godina

Zamolio bih iste ove pantere koji se ovde loze i glume neko ludilo da se jave nakon finala ABA lige, ako ih ne izbacimo pre toga u polufinalu, ili nakon finala KLS ako uopste dodju do njega... Od sredine marta petorka Partizana: Bogdanović-Pavlović-Kinzi-Bertans-Lovernj... Petorka koja u rukama u startu ima 90 poena... Limenke, mislite o tome!

kad ce taj 23.

pre 10 godina

Rodenti, kol`ko ste terali Zeku i Bjeku? a Djuru? E ovog cete da terate duplo duze, on vam sedi u upravi SD, nema gde da ode, u njegovoj domovini nece ni da cuju za njega, u inostranstvu mu se smeju, ima da vam daje casove ljubavi ko zna koliko narednih godina...ali i treba, gajili ste gepek-mutanta, eto vam sad...prijatno

Novosadjanin.

pre 10 godina

Omaz Zeljku Obradovicu i njegovom startu u Top16 od 1-5, cisto da ne bude najgori.Milenko Tepic je car...Mogu da ga zamislim kada bude cuvao Djenku i Admirala. Cekaj, ne moram da zamisljam, sa njim u ekipi je ritas izgubio od CZ na svom parketu 30 razlike.
Zivo me zanima kako ce igrati covek koji nije igrao kosarku godinu dana uopste (Pavlovic).

misa

pre 10 godina

Zahvali se Igokei za one produzetke i pobedu pre 6 kola u Aba ligi, sad bi Partizan institucija bio 8. u ligi , ne bi ne Evrokup igrao , a Zeljku napravi spomenik .

duki

pre 10 godina

Žalosna je činjenica da su povrede osakatile Partizan. Zvezdaš sam, ali mi je žao povređenih momaka. Ali, (uvek ima neko ali) zahvaljujući DV koji je godinama slovio za vrhunskog trenera i sportskog pedagoga, počeo sam da navijam protiv Partizana u svim utaknicama, iako sam ga bodrio u međunarodnim susretima od sveg srca.
DV je svojim ponašanjem na utakmicama i u javnosti, svojim izjavama "svi su krivi, samo ne ja", svojim pljuvanjem po medijima, protivnicima i svakome ko ne deli njegov stav, doveo do toga da Partizan posmatram kao klub do koga mi u Evropi nije ni malo stalo.
G-din Vujošević bi svakako trebalo da se zamisli kakvu negativnu energiju širi oko sebe i kako to utiče na mlade igrače. O navijačima nije potrebno trošiti reči jer oni vole svoj klub u svakom slučaju.

Igor 9

pre 10 godina

Izlazite..ali sa scene,dosta je bilo,raspadate se,a mi smo jaci nego sto ste vi bili za ovih 10ak godina a imali ste drzavu iza sebe,tako da dosta je bilo,red je da se oprostite od igranja EL i osvajanja titula narednih 15-20 god

sa kim izlazite?

pre 10 godina

Sta Radonjic da kaze kad mora da igra bez Silba, Bobija, Luke, Ristica, Cveleta? Skida Stojanovica '97! Ajmo dominatori malo dostojanstva. Od vas ocekujem rezultate paklenog rada, a budzet nikad niste ni imali tako d? vam ne nedostaje.

dorsey

pre 10 godina

Zamolio bih iste ove pantere koji se ovde loze i glume neko ludilo da se jave nakon finala ABA lige, ako ih ne izbacimo pre toga u polufinalu, ili nakon finala KLS ako uopste dodju do njega... Od sredine marta petorka Partizana: Bogdanović-Pavlović-Kinzi-Bertans-Lovernj... Petorka koja u rukama u startu ima 90 poena... Limenke, mislite o tome!(MILAN, 13. februar 2014 23:23) pa da ,imaju,ali nemaju cetiri lopte na terenu koliko im treba za 90 poena

King James

pre 10 godina

Dokle više ova prepiranja između navijača Zvezde i Partizana. Ja navijam za Partizan i uopšte se ne bojim za titulu u Srbiji.Zvezda ne može baš preko noći postati šampion. Međutim sve je jasnije da smo svaku godinu u sve većem zaostatku za Evropom. Prije nekoliko godina smo igrali fajnal for, a sad ni pobjede ne možemo ostvariti u top 16. Zvezdini navijači ne mogu po pitanju nastupa u Evroligi ništa da kažu, jer nisu ni u top16.

sto volite da se pravite naivni

pre 10 godina

A sto ste vi ono bese odmarali od kupa?!
Zbogo ovoga veceras???
Ne bih ja rekao hehehe
(kukavice jedna!, 13. februar 2014 21:50)

Odmarali od kupa da se nebi povredio jos neko u situaciji kada se lomi sezona i plasman u EL dogodine.
A ovaj sto pominje kako i zvezdifmp fale Ristic,Silb,Mitrovic,Cvetkovic...koma. Silba i Cvetkovica ste sami oterali,Ristic nije ni igrao,kao i Cvetkovic,a Mitrovic igrao 10-tak minuta.Oni svi zajedno su nisu imali ulogu i znacaj za tim kao jedan Milosavljevic ili Kinsi u Partizanu.

Jeremija

pre 10 godina

Panteri,opusteno samo,sto se vi sekirate? Jos ima da se igra,mi smo institucija za vas,nista niste naucili za zadnjih 20 godina,jos iz vremena kad ste navijali za pravu Zvezdu..eee Panteri.

Realno

pre 10 godina

Naravno,cak sada niste pobegli,sto je veliki korak a verovatno cete dobiti Siroki.Medjutim,posle toga vam sledi ponovo serija poraza,Galata,Zvezda,Real,Olimpija itd.KK BEZANIJA

Neko123

pre 10 godina

Izlazite..ali sa scene,dosta je bilo,raspadate se,a mi smo jaci nego sto ste vi bili za ovih 10ak godina a imali ste drzavu iza sebe,tako da dosta je bilo,red je da se oprostite od igranja EL i osvajanja titula narednih 15-20 god
(Igor 9, 13. februar 2014 22:33)

Vidim sto ste jaki, svake nedelje vas gledam kako punite protivnike u top 16, pobedjujete Makabi u gostima za F4, a onda da proslavite jedete cokoladu koju je u foliju umotao mrmot!

Delija

pre 10 godina

Realno mislim da promenite trenera i tezultati nece izostati. Moja prognoza 6 u ABA i polufinale KLS lige,ali to u slucaju samo da promenite trenera ,jer sa Vujosevicem cete ispasti u cetvrtfinalu od Crnokose i biti 8 u ABA u najvoljem slucaju.. Poz od Delije-Pantera

deki

pre 10 godina

bravo duki...
Ni ja do ove sezone nikada u evropi nisam navijao protiv partizana iako sam zvezdas... Kada igraju protiv tudjih, onda su nasi...
Medjutim kako se ponasa DV ove godine, a i ovi tastatura grobari, navijam i za Cibonu protiv partizana...
Pa iz albanije neki klub da dodje mislim da ne bih mogao za partizan da navijam...

nbt

pre 10 godina

Da l je moguće da sve cigani komentarišu O.o Ko se zadnji smeje najsladje se smeje, zapamtite to i radujte se dok možete,jer opet će da bude ''džaba vam novci moji sinovci'' ;-)

Crno-beli decaci

pre 10 godina

Ko? Ti, Toša i Danilo iz kluba? Pa i vreme je da izadjete, nemate nikakav uspeh osim sto ste tamburali timove po Jadranskoj ligi

krajisnik

pre 10 godina

hvala covicu sto vodi klub jer ga vodi kako treba,imamo sve bolji tim iz godine u godinu,titula je nikad blize !!!Duleta ce ovi njegovi na kraju otjerati

Kimi

pre 10 godina

Polako panteri, polako...što se više oduševljavate našim porazima, to će vam mesec maj teže pasti...
A da...sudije će svirati u korist Partizana...i eto razloga za gubljenje titule...mislim, tako vam je lakše...oprobani recept već 13 godina...i nikad vas pošteno nismo dobili...uvek su sudije svirale u našu korist!!!
Priznajemo, bolji ste, veći ste, lepši ste... :-)

ima li koga?

pre 10 godina

zasluzujes veliko poverenje Dule, pogotovu kada je tesko. nema tima koji nije imao ovakav period...ali to nije razlog da se ne ustane i ponosno uspravi. samo napred sampioni!

Ivan NS

pre 10 godina

Mani se više kukanja, čoveče. Bolje se zapitaj zašto ti je ekipa šutirala 16-3 za tri poena, a od toga 'ekstratalentovani' Bogdanović 10-2. Za to ti nisu krive ni povrede, niti bilo kakav alibi.

Batko

pre 10 godina

Zamolio bih iste ove pantere koji se ovde loze i glume neko ludilo da se jave nakon finala ABA lige, ako ih ne izbacimo pre toga u polufinalu, ili nakon finala KLS ako uopste dodju do njega... Od sredine marta petorka Partizana: Bogdanović-Pavlović-Kinzi-Bertans-Lovernj... Petorka koja u rukama u startu ima 90 poena... Limenke, mislite o tome!
(MILAN, 13. februar 2014 23:23)

Tačno imaju...ali na Sony-u !

NBA

pre 10 godina

da li je moguce da grobari veruju da ce pavlovic, koji brat bratu 5 godina nije aktivno igrao kosarku, da im izvuce sezonu i donese trofeje?
pa vas nije dobio samo ko se uplasio imena "partizan" i kome je bogdan dao 40p

Batko

pre 10 godina

Ovi Grobari ,postali navijači budućnosti ! Samo spominju nekakav maj,jun...
Izgleda da im teško pada to što služe za uveseljavanje širokih narodnih masa u halama diljem Evrope i "skidanja mraka" ekipama koje nikoga nisu pobedile ?!

nemanja

pre 10 godina

Nema mesta tugovanju.Specificna je situacija sa povredama,i ako je nesto dobro,onda je da se to desava u delu sezone koji je najmanje bolan.U EL samo najveci optimisti su verovali da se moze u TOP8.I kompletni,tesko bismo to uradili.Kup je takmicenje koje danas,osim prestiza i imena najveceg naseg kosarkasa Radivoja Koraca,ne donosi ama bas nista.u ABA ligi ima jos 7 kola do kraja,i tu ima vremena za ispravke,a domaca liga i i F4 ABA su jos dovoljno daleko da se ovaj tim skoro sasvim oporavi.Kazem skoro,zbog toga sto Gagi i Leo nece igrati do kraja sezone.Kad se pogleda tabela EL moze se zakljuciti da nemamo sanse,medjutim,ako Galata izgubi veceras od CSKA,a u sledecem kolu od nas,Bajern dobije Lokomotivu kod kuce,onda ce od 4-7 mesta biti jedna pobeda razlike.Samo Zalgiris bi imao 1-6,jer igra u Madridu.Dakle,oporavljeni mozemo da malo zamrsimo situaciju,a da se ne predamo,svakako.U ABA ligi nema sanse da Cibona i Buducnost od 7 utakmica tobiju 6,a da Partizan izgubi 3 od 4,i to jos sa vecom razlikom u Podgorici,nego sto je u BG.Ovo je idealan trenutak da navijaci suprotnog tabora slave,neka im,jer sad igraju zaista dobro.Ja se ne bih radovao tudjoj nesreci.Da je Partizan ovo sve gubio kompletan,moglo bi se pricati o krizi.Zasto sumnjati u rad Duleta,koji nam je bezbroj puta pokazao kako se forma dize kad je najbitnije?On najbolje zna zasto je koga doveo.Njegovo ponasanje,koje svi pominju,takvo je oduvek.Covek se ni za inc nije promenio.Ja verujem u ove momke i tim.A vi?

simboliko

pre 10 godina

Šta ste očekivali, da Partizan sa tri igrača dobija evroligaške ekipe. Po meni su ovo odlični rezultati, kad se uzme u obzir da četiri igrača iz prve petorke ne igraju. Kad se bar polovina oporavi, još sa Pavlovićem biće druga priča. CZ, ili kako god se sada zove je limitirana ekipa godinama, plafon joj je da nas pobedi ponekad sa pola koša kad nam nije dan, ili neku evropsku ekipu koja je ili prosečna, ili igra nebitnu utakmicu.

Povidon

pre 10 godina

Vidim sto ste jaki, svake nedelje vas gledam kako punite protivnike u top 16, pobedjujete Makabi u gostima za F4, a onda da proslavite jedete cokoladu koju je u foliju umotao mrmot!
(Neko123, 14. februar 2014 00:55)
C.Zvezda je ove sezone ostvarila 4 pobede u El, a vrlo dobro znas da je ovo debitantska sezona u El. KKP je u svojim prvim El sezonama pod vodjstvom D.V. imao 0 pobeda eventualno 1-2. Toliko.

Delija-Panter

pre 10 godina

Iskreno mogu da kazem da ovaj Radonjic veze nema ali ipak za razliku od Duska Vujosevica,to je covek koji samo cuti,radi i obavlja svoju duznost i za sada pravi rezultate. Ako Partizan ove godine ne udje na fajnal for i ne osvoji ABA ligu,to je samo zbog trenera a ne zbog "jake" zvezde. Podsetimo se da je i prosle godine zvezda u svim takmicenjima bila favorit pa nista osim kupa nije osvojila. Samo se plasim da i ove godine ne bude isto. Hocu samo da kazem,da Vujosevic je glavni krivac za povrede i za sve sto se desava u srpskoj kosarci i za toliku mrznju navijaca i u medijima. Mislim da tog coveka treba isterati uz duzno postovanje sta je sve ucinio za partizan .Jednostavno ako ali ako zvezda osvoji titule ove godine,to ce biti srcani udar za vujosevica iz kog se nece izvuci i ostati u partizanu i sledece sezone. Videcete da sam bio u pravu,samo treba sve to da se desi pa se gledamo. pozz

vlada milic

pre 10 godina

(MILAN, 13. februar 2014 23:23)
prvo , možda partizan i ne udje u f4 aba lige , a drugo , veliki si mi ti poznavaoc košarke sastavio si petorku sa dve 2, dve 3 i jednom 4 ta tvoja petorka ne bi mogla da pobedi nijednu profesionalnu ekipu u Srbiji .

Bertoni

pre 10 godina

Sve ređe čitam ove komentare. Niste mi jasni, kakvi ste vi pre svega ljudi, pa tek onda navijači. Ti igrači su pokretači svega, bez njih ništa, onda zamislite da ste u njihovoj koži, da nedeljama i mesecima pauzirate zbog povrede a u naponu ste snage. Svako od večitih ima "glasnogovornika" (DV i Č), ali bi i oni morali da se primire u interesu košarke i tih mladih ljudi. Znam, teško je, na takvom smo mestu u takvom vremenu... ko da amortizuje sve te pritiske na igrače, nego trener, ključni ljudi, uprava kluba. I mediji snose odgovornost, na mahove glorofikuju te jedne, te druge. Na terenu i oko njega, kada je pun Pionir ili Arena, to sve izgleda mnogo čistije i zdravije nego kada čitate neke komentare, koji odišu mržnjom. Utisak... Ne valja nam posao

ima nade za nasu momcad

pre 10 godina

Ako dobijemo galatasaraj kuci,posle kada nam dodje Pavlovic mozemo i u Madridu do pobede,pobedimo real sa vise razlike nego su oni nas u Bg-u i ako budemo imali isti skor na kraju,bolji smo... Oni ispadaju i resili smo se jednog favorita za F4,dolazi nam zalgiris,bajern,to sve dobijamo... kasnije se prikljucuje Bertrans,dobijamo CSKA u Moskvi i eto nas. Samo da u F8 neukrstamo sa Barsom oni nam bas neleze. Informacije radi,kada se igra F4 EL? Hvala

spurse

pre 10 godina

Da dovedemo to pojačanje i džabe ovima sto Pavlovića i Bertansa.
Prvi nije odigrao važnu utakmicu od plej ofa 2007. a drugi nije igrao skoro godinu dana.
Dolazi kraj vašeg niza rakari, mislite o tome. A i poreska je kucala na vrata...

marko_bgd

pre 10 godina

Zamolio bih iste ove pantere koji se ovde loze i glume neko ludilo da se jave nakon finala ABA lige, ako ih ne izbacimo pre toga u polufinalu, ili nakon finala KLS ako uopste dodju do njega... Od sredine marta petorka Partizana: Bogdanović-Pavlović-Kinzi-Bertans-Lovernj... Petorka koja u rukama u startu ima 90 poena... Limenke, mislite o tome!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (MILAN, 13. februar 2014 23:23)

a sto onda ovaj vas trener stalno kuka kako nemate para?

mata

pre 10 godina

nije strasno ovo,u ovakvom sastavu bi tesko dobili u gostima i polovinu timova iz ABA lige a kamoli nekog evroligasa...osetio se izostanak Kinzija,a sta tek reci za sirotog Tepica...indeks korisnosti minus beskonacno...

Njemu se smejali, a od ovih plačemo.

pre 10 godina

Sad gledam Unikahu i Pao i moram da priznam da je Štimac, kome smo se svi grobari smejali, vrhunski centar u odnosu na Muslija i Gagića.

Milan

pre 10 godina

Cetiri glavna igraca da se povrede,retko se desava.Sta je tu je,ali imam primedbu na strategiju da se u borbu na sto frontova ide sa 6 igraca.Normalno je da ce se neko povrediti.Nije normalno da na klupi nemas nikoga da odigra 5,6 min i da odmeni startere.Ako je novac u pitanju onda se moze naci neko opravdanje ali nema opravdanje ne vidtei da Musli,Gagic,Dalo,Andric nisu taj kalibar da iznesu klupu.Jednostavni nemaju kvalitet.

Bodibond

pre 10 godina

Jedini krivac ali pazi sad, jedini krivac za ovu extremnu mrznju prema Partizanu snosi Dusko Vujosevic. Ovo vam veoma iskreno kazem. Njegovo ponasanje, izjave, e to treba najuriti ako mislite da se kolko tolko normalizuju odnosi.

Limeni Panter

pre 10 godina

(Dejan Jovanovic, 14. februar 2014 12:34)

Potpuno se slazem,jos Bogdan da se povredi i ima da slavim mesec dana bez prestanka!

allure

pre 10 godina

Zamolio bih iste ove pantere koji se ovde loze i glume neko ludilo da se jave nakon finala ABA lige, ako ih ne izbacimo pre toga u polufinalu, ili nakon finala KLS ako uopste dodju do njega... Od sredine marta petorka Partizana: Bogdanović-Pavlović-Kinzi-Bertans-Lovernj... Petorka koja u rukama u startu ima 90 poena... Limenke, mislite o tome!
(MILAN, 13. februar 2014 23:23)
Ti si verovatno jedan od onih koji je prosle godine mislio da ce lejkersi da osvoje prstenje! Skup 4,5 odlicnih igraca ne cine TIM. Da nece mozda Lovernj da cuva Bobija? Berta i Sasa nisu aktivno igrali skoro godinu dana! Ne zaboravi da i Zvezda ocekuje jedno kvalitetno pojacanje. Koliko su mozda poleteli neki iz mog tabora toliko ste poleteli i Vi a niste se ni posteni skupili.
PS. Prvi derbi u finale KRK su jedne od najkvalitetnijih domacih utakmica u poslednjih 5 godina, nemojmo to kvariti bespotrebnim prepucavanjima!

SEpePaRA

pre 10 godina

Covek pre i posle svake utakmice kuka kako nemaju para, mali budzet, a svaku utakmicu minimum jedna tehnicka, a neretko i dve za iskljucenje.. Igrao sam 1. Srpsku ligu i znam da kad tu klupa dobije tehnicku placa za 1.tehnicku 2000 din, 2. 4000, 3. 8000, i tako redom.. Pa vi onda izracunajte ako znate cenovnik u ABA i Euroleague-u..

MILAN

pre 10 godina

prvo , možda partizan i ne udje u f4 aba lige , a drugo , veliki si mi ti poznavaoc košarke sastavio si petorku sa dve 2, dve 3 i jednom 4 ta tvoja petorka ne bi mogla da pobedi nijednu profesionalnu ekipu u Srbiji .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlada milic, 14. februar 2014 09:16)

Lepi, Bogdan celu sezonu igra na kecu, Pavlovic je cista dvojka, Kinzi cista trojka, Bertans cetvorka, Lovernj cetvorka koja vise naginje ka petici nego ka trojci. Lovernj sa svojih 2.10 i snagom koju poseduje komotno moze centra da igra (visi je od vaseg Raska koji je cista petica). Dakle, moje zapazanje je vrlo realno. Ne znam sta je sporno. Uostalom, mislim da si ti taj kome manjka poznavanje kosarke. Mnogi timovi su iskakali iz sablona i igrali sa 2 pleja ili 2 beka u timu, ili bez centara i slicno. Ti si pametniji od Mesine koji pocinje sa Teom i Pargom iako su obojica pozicija 1? Ili od Zeljka kome Preldzic sa 2.06 s vremena na vreme igra na pleju, a Kleiza sinoc povremeno i na petici? Dakle, to robovanje pozicijama je davno proslo. Kad Kajl Hajns moze da bude najbolji centar Evrolige sa 1.97 ne vidim zasto bi ikoga cudilo bilo sta drugo?! Pozdrav!

Кum Žoržo

pre 10 godina

Nema potrebe da se stalno prica o povredama bitnih igraca Partizana. Znamo mi to. Povrede ne mogu da se predvide i ne mogu, valjda, da se sprece. Ono sto je moglo da se spreci je povratak Milenka Tepica u Partizan! Pokusavam, trudim se da nadjem neku njegovu kosarkasku vrlinu ali nikako mi ne uspeva. Ako neko zna, neka mi kaze koju korist Partizan ima od Tepica. Ne pominjite budzet jer i Tepic igra za neke pare. Sve i da igra za dzabe, opet nema koristi od njega, samo stete. Pa on je sinoc, u onakvoj ekipi Partizana, bio ubedljivo najgori igrac. I da igra za pionire Partizana, i medju njima bi bio najgori. Cim Vujosevic moze da trpi njega i ona dva "centra"...onda on i nije toliko dobar trener kako se misli.

Markoni

pre 10 godina

Neko je lepo napisao: lako je biti trener, kad imaš alibi za svaki poraz. DV je krenuo još pre početka sezone o alibijima, pa se to samo pojačavalo iz meseca u mesec. Na taj način je prabacivao pritisak i odgovrnost sa sebe na sve druge protivnike i konkurente, znane i neznane "neprijatelje". Uvek su neki drugi krivi, nikada on ili njegovi igrači. Poraz je rezultat volšebnih stvari, nikako kvaliteta protivnika.
U takvim uslovima, on je sebi stvorio jednu lagodnu poziciju, isprao mozgove navijačima njegovog kluba i sada radi šta hoće i kako hoće, niko mu neće zameriti. Ako uspe da napravi neki razultat, onda će to biti pravi podvig, herojstvo. Ako ne uspe, tu su alibiji i izgovori da "dokažu" kako je neuspeh bio očekivan i logičan usled opšte nesreće i nepravde koje su zadesile njegov klub.
Spinovanje, demagogija, brainwash... T od trenera tu nema.

Dragan BL

pre 10 godina

Ne bih ja tek tako otpisao Partizan, dragi moji Zvezdaši.
Bogdanović, Pavlović, Kinzi, Lovernj, Bertans, uz pomoć ostalih nisu lak zalogaj. A biće oni spremni pred kraj sezone. Jedino da im izmakne F4 u ABA, onda su pukli! Ali to se još ne može znati, pa ne bi trebali mi ni likovati.
Dobro, malo zeze zbog poraza od FMP-a i Duletovih "dubokih misli" je normala.
Ima još da odigra...valjda ćemo ovaj put mi slaviti. Ali na kraju će samo JEDNA utakmica, 1/2f F4, odlučivati o čitavoj sezoni! Nemojte nam prizivati baksuz.

Tatko

pre 10 godina

Ovi Grobari ,postali navijači budućnosti ! Samo spominju nekakav maj,jun...
Izgleda da im teško pada to što služe za uveseljavanje širokih narodnih masa u halama diljem Evrope i "skidanja mraka" ekipama koje nikoga nisu pobedile ?!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 14. februar 2014 12:41)

Uvek je bolje biti bolje navijac buducnosti nego navijac proslosti !

molestant

pre 10 godina

sve razumem i novac i povrede i to da je svima dosta dominacije, ali ne kapiram neke kukavicke poteze partizana ove sezone, zasto guraju i uporno igraju sa igracima Gagicem, Muslijem , Tepicem....njih trojica bi se borila za prvi tim KK Tamisa a ne da igraju u Partizanu, zasto se ne presecE i ne pozdravi se sa njima ovu sezonu, ubace ti klinci pa ako ne budu znali bar znamo zasto ne znaju, a ne ovo da mucenje da gledamo, apsolutni antitalenat ma koliki trud ulagali...ispadaju im lopte iz ruku, gube lopte, muce se sa zicerima, zasto to Vujusevic trpi ne kapiram.

Dejan Jovanovic

pre 10 godina

Citam komentare i ne verujem. Pa da li je neko od vas ikada igrao kosarku? Vi zaista verujete da ce skoro penzionisani Pavlovic koji je ok igrao pre 6-7 godina da sa svojih 30 poena po mecu vama donese titulu? Ili Bertans koji je toliko dugo povredjen. Na zalost, posle takvih situacija, igracima je dosta potrebno da se vrate u formu. Vratite se na vest kada vam se Tepic vratio, da vidite sta ste tada pisali, a sta sada. A Dule ce i Bertansa odmah po 35 min po mecu, i Pavlovica verovatno, a onda cete ponovo gledati povrede. Jer i one se u slicnim situacijama, vrlo cesto vracaju. Ne zalecite se, jer mozda i ne odete na F4, imajuci u vidu raspored do kraja. A da li ce se u medjuvremenu jos neko, poput Bogdanovica, povrediti to cemo videti. Jer, vama hitno treba plej, a ne krilo... Ali dobro...

Zagrebacka crno bela momcad

pre 10 godina

@sro volite da se...O cemu ti pricas?Kakve veze ima da li smo oterali Silba ili je povredjen?Sustina je da igrac fali.Mali Mitrovic je za tvoju info bio starter i igrao bolje od Radenovica.To su dva startna igraca.Cvetko veze nema pa ga ne racunam.
Sto se tice vasih igraca nije mi jasno sto toliko precenjujete Bertu.Decko je ok igrac.Protiv nas od 6tekmi odigrao samo jednu ljudski,na ostalim ispod proseka.A jos se vraca posle povrede.Pavlovic nije igrao god dana i svaki sportista zna sta to znaci za igraca.Mnogo letite ali ok,vasa stvar.Budite realni nadajte se da cete nas izbeci u polufinalu,ako se plasirate,f4.U suprotnom vam nema el sledece godine.

Her Zivota

pre 10 godina

Realno mislim da promenite trenera i tezultati nece izostati. Moja prognoza 6 u ABA i polufinale KLS lige,ali to u slucaju samo da promenite trenera ,jer sa Vujosevicem cete ispasti u cetvrtfinalu od Crnokose i biti 8 u ABA u najvoljem slucaju.. Poz od Delije-Pantera
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Delija, 14. februar 2014 10:55)

Pa koga da menjamo ,onog koji je trofejniji od KK Crvena Zvezda ????

Džoni

pre 10 godina

Ja sam Zvezdaš i ne volim Duleta ali i mi moramo da ostanemo na zemlji jer je takmičenje u ABA ligi takvo da sve što si uradio u sezoni mora da stane u tu polufinalnu utakmicu! Verujem da bi da se igra na dve ili tri dobijene dobili bilo koga i bili prvaci ali kada se igra ta jedna utakmica pa ti od nje zavisi i cela sledeća sezona to može da bude nezgodno i po meni to nije najbolji sistem za dobijanja šampiona ABA lige jer ne garantuje da će najbolji tim osvojiti!

optimsta

pre 10 godina

Ja i dalje mislim da vi imate sanse za top8,bez obzira sto ste zadnji na tabeli i imate kos razliku -60...i sto vam je ovo sesti poraz u nizu!

SASA

pre 10 godina

Kao navijac Zvezde mogu reci da bi svaka ekipa u kojoj se povrede 3 startera do kraja sezone,itekako osetila to...
Veceras Partizan je izgledao kao probusena kanta, i jasno se videlo,,,
Mada opet, sa pavlovicem ce to izgledatoi drugcije, a kad se vrati i Bertans, bice to skroz ozbiljna ekipa,,,,
Mada opet, nikad slabiji Partizan pod kosem, i Gagic i Musli, kao da ne znaju gde se nalaze.... mada ni oni nisu u opste losi igraci, nesto tu ne stima sa njima...
Zasto igra onaj Dalo, to samo Dule zna....
Tepic, koliko god lose da igra, a nema sumnje u ocajnoj je formi, opet mora igrati, jer nema ko drugi....
povratko Kinsey-a u ekipu, Partizan ce vez izgledati mnogo bolje, a tek sa Pavlovicem, ce stvari doci na svoje mesto...Tako da ne brinem za Partizan...Ali mora zadrzati 3 mesto u ABA ligi, jer 4 mesto je direktan sudar sa Zvezdom, a iskreno, Zvezda je po prvi put u zadnji 10 godina, jaca ekipa... i ono sto je najcudnije, jaca je pod kosem...
Mislim da su Radenovic- Dragicevic, duplo jaci tandem od Gagic-Musli...
A Marjanovic-Katic, mnogo jaci od Lavernj-Milutinov....
A da ne spominjem da je Nelson sam bolji od dvojca Dalo-Tepic, ....
No, kad se vrati Bertans, i zajedno sa Pvalovicem, bice to jako dobar trio- Bogdanovic-Pavlovic-Bertans, i sigurno Partizan ima cemu da se nada...
Uz KInsey-a sa klupe, to jeekipa koja ce se boriti za Titulu, ali Partizan je sad toliko tanak, i svaka nova povreda, dovodi sve u pitanje...sretno bilo grobari...

aca

pre 10 godina

Andriću zabraniti da šutira. Preteruje, sve što sutne pogodi. Ne uklapa se to u Partizanov sistem. Zato se i ne prave akcije za njega. Treba poneku loptu da baci u aut, da je drži kod sebe dok ne istekne napad, da mu u igri ledjima ka kosu stalno " izmiču stolicu " a da on to ne ukapira. Tako se igra u Parizanu, a ne kao Andrić, čim sutne pogodi.
I Aranitovic da se najuri, onomad umalo sam da pobedi FMP, šta će nam ga takav.

dr.En

pre 10 godina

citam svasta ovde...neki likovi nas vec otpisali za kls i aba ligu? Zelja mi je da igramo polufinale aba sa fmp, pobeda ne dolazi u pitanje...pa da vidim na koju mucku ce da igrate el sledece sezone?? SLEDECE SEZONE!!

ziki

pre 10 godina

ziki каже:
14. фебруар 2014. у 10:13

Pedest godina imam od svoje desete navijam za Partizan zahvalan sam Duletu za sve što je uradio za KK i svu radost za ovu deceniju i po ali više ne mogu da podnesem ovaj mazohizam, nisu bitne izgubljene utakmice već način na koji pojedini kšarkaši Partizana igraju, od početka sezone isti igrači prave indetične greške, priča se da se na treninzima krvnički radi međutim na utakmicama se ništa od toga ne vidi, sinoćna izgubljena utakmica u napred i ne pruža se šansa igračima sa klupe(aranitović) nego i onako izceđenog Bogdana drži na parketu; ponavljam gledao išao na utakmice(kupljene karte) davao podršku, ali zbog očiglednog MAZOHIZMA(tajm na 2 sekunde pri onolikoj razlici) ostatak sezone će proći bez mene, voljenom klubu želim puno uspeha i manje povreda(po mom mišljenju odgovoran kondicioni trener) i šta je jedino bitno da se plasira u euro ligu sledeće sezone sve drugo bi bilo naučna fantastika.

commando

pre 10 godina

Sjajna analiza momak, "T od trenera tu nema"...

A koliko T ( T kao titula) ima Dule? Idi izgooglaj pa mi napisi ovde. A da, zaboravio sam, vi to pola ne priznajete (imate neke svoje alibije), veliki broj ste i zaboravili (realno dugacak je vremenski raspon), jedno 3-4 su mu sigurno i poklonili (znate svi te teorije).

Kad me vec teras da se spustam na nivo polemike...

kiza

pre 10 godina

Kao i do sada: kada je u problemu DV ne zna da reaguje kako treba. Razumem da je utakmica na jednu loptu, ali da gubiš sa 20+ u trećoj četvrtini, a da nam jedini potencijalni plej sedi na klupi (Aranitović) i da se besomučno "troši" Bogdanović - stvarno bi da čujem objašnjenje.
Nije problem izgubiti ako izvučeš neku korist od toga, a na ovoj utakmici nismo dobili ništa: ni mogućeg pleja, ni Daloa, ni Tepića - znači nikoga ko bi mogao da odmeni ili rastereti Bogdana.
O tome da ne znamo da igramo protiv nižih i bržih ekipa koje imaju šut, ne treba više govoriti. U tom segmentu se DV nije promenio godinama. Primer: u jednom momentu na njihovu "brzu" postavu DV "odgovara" sa postavom Bogdan, Tepić, Bezbradica, Lovernj, Gagić - najniži (i najbrži) igrač nam je Bogdan sa 198 (o tome da Tepić sa preko 2 metra brani za glavu nižeg i duplo bržeg amerikanca da i ne govorimo).
Nadam se boljem, ali ne vidim kako: Pavlović može malo da "razvuče" (ako je u formi), ali nama hitno treba jedinica, a ne trojka/četvorka.
Centre ne pominjem - to je za posebnu analizu.

dokle

pre 10 godina

Sve je to lepo, moze da veruje ko u sta hoce, ali ja moram da primetim jednu stvar. Aranitovic nije ulazio u igru. To mu je hvala sto je igrao kup i jedini nesto pokazao tada. Cak ga je Dule javno pohvalio, sto gotovo nikad ne cini. Tepic je proveo 35 minuta i 44 sekunde na terenu, a bio je ubedljivo najslabiji pojedinac. Ne kazem da se nije trudio i hteo, ali videlo se iz aviona da mu ne ide. Cemu onda forsiranje, pa jos na ovakvom rezultatu (sve je bilo jasno na poluvremenu)? Nasli smo kad i gde cemo da se uigravamo! Utakmica je unapred izgubljena i u situaciji u kakvoj smo cilj nam je da "rodimo", "nadjemo" jos kog igraca. Pa zar onda nije Petar mogao da udje bar 5 minuta. Treba odmeniti i odmoriti i Bogdana, opet je igrao vise od 36 minuta. Dokle ovako ?

Dejan

pre 10 godina

Privatizacija klubova pod HITNO ! !
Navijam za Zvezdu, ali sam objektivan i ne zelim da se novac gradjana Srbije, trosi na Partizan i Zvezdu ... Klubovi treba da se prodaju, pa da vlasnik vodi racuna o finansijama ...

Ovako milioni odlaze na klubove, a taj novac moze mnogo pametnije da se iskoristi, za izgradnju puteva, skola, igralista, terena ... Ova situacija odgovara mesetarima da se bogate na racun kluba ...

Zelim da znam odakle dugovanja (kome se i koliko duguje ) KK i FK crvena Zvezda, otkud tako losa situacija u Partizanu (KK,FK) iako su prodali stotine igraca ... ?

Pa ljudi stvarno, da li je moguce da niko ne vidi ... !?

nemanja

pre 10 godina

Crnobelac,gde si to cuo za Vujacica? Ako nije istina, onda je bzvz da se loze navijaci bez potrebe, mada zvuci sjajno, naravno.