Četvrtak, 13.02.2014.

18:45

Šesti poraz Partizana u nizu

Košarkaši Partizana NIS poraženi su na gostovanju od Žalgirisa 89:77, u šestom kolu Top 16 faze Evrolige.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Šesti poraz Partizana u nizu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

460 Komentari

Sortiraj po:

spurse

pre 10 godina

A vi bi ste pobedili?
(Posmatrac, 14. februar 2014 13:04)

Kad već pitaš, ovaj Žalgiris sa Lavrinovičem je pukao od Ritasa 32 razlike, a Zvezda pobedila Ritas u Viljnusu 24, to jeste labava logika ali izvuci zaključak sam.
Pitam se, kod vas, čemu služe Tepić,Dalo, Gagić i Musli? Jel su to neki košarkaši ili šta...

Posmatrac

pre 10 godina

Sudeci po dosadasnjem toku utakmice ipak se necete ni posle 6 utakmica vise od Zvezde izjednaciti sa pobedama.
Jadno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pobegli ste!, 13. februar 2014 19:24)

A vi bi ste pobedili?

isposnik

pre 10 godina

@Ma gde pratimo, procitao sam samo naslov,malo se smejao, pa reko da vas posetim na komentarima...ne bi mi,ali prilika je tako dobra...
(Pravda za Zagreb, 14. februar 2014 07:16)

Tako je, prilika koja se pruza jednom u 12 godina, i ko zna kad opet.
(isposnik, 14. februar 2014 10:22)
# Link komentara
Preporučujem (+2)
Ne preporučujem (-11)

Obicno kad pogodim u zivac, dobijem barem 100 minusa. Hocu jos minusa, malo vas je panteri!

Batko

pre 10 godina

Ja se nisam preterano radovao ovom porazu Partizana jer sam ocekivao bar jos jednu tezu povredu...recimo Bogdanovica,da se to desilo moje srce bi bilo ispunjeno neopisivom srecom i radoscu,tako da sam jos uvek tuzan i moram da cekam sledecu utakmicu!
(Limeni Panter, 14. februar 2014 11:11)

Bože,Bože...šta su ovi Grobari spremni da napišu da bi bili "interesantni"?!
Momak ,ne prizivaj zlo !

Limeni Panter

pre 10 godina

Ja se nisam preterano radovao ovom porazu Partizana jer sam ocekivao bar jos jednu tezu povredu...recimo Bogdanovica,da se to desilo moje srce bi bilo ispunjeno neopisivom srecom i radoscu,tako da sam jos uvek tuzan i moram da cekam sledecu utakmicu!

isposnik

pre 10 godina

@Ma gde pratimo, procitao sam samo naslov,malo se smejao, pa reko da vas posetim na komentarima...ne bi mi,ali prilika je tako dobra...
(Pravda za Zagreb, 14. februar 2014 07:16)

Tako je, prilika koja se pruza jednom u 12 godina, i ko zna kad opet.

Olympiakos fan

pre 10 godina

Dobro je nisu zbrisali :))))(igor, 13. februar 2014 18:51)Au brate oplakao sam hahhaahahahahah(samork sila SLUsamrok, 13. februar 2014 
Najaci komentar ikada. Sada kad se sastanemo u ABA ocu komentar "Sta je niste imali kuda da zbrisete"

LaneeeMi

pre 10 godina

надам се да ће бити оволико на вијача малог клуба из Железника и када изгубите све трофеје на крају сезоне ! Нек веже мој Партизан и 10 пораза,будите сигурни да ће освојити све трофеје... шампиони играју кад је најважније !

Vladimir Cezar

pre 10 godina

Potpuno je bespredmetna rasprava sa ljudima koji košarku prate od juče i sa ljudima koji ne znaju da navedu dva igrača kluba za koji navijaju iz sezone 2010/11. Niko ko je u top 16 fazi nije se tu zatekao slučajno a kad bilo koji takav klub ima procenat šuta preko 60%, strašno je teško pobediti. Većina timova ima najmanje 7-8 pa i 10 igrača koji se mogu računati kao startna postava u zavisnosti od utakmice a Partizan je sinoć imao 3. Naravno da ne mogu ovakvu utakmicu da iznose Andrić, Bezbradica i Dalo a ne može ni Tepić jer je on veći deo sezone proveo na klupi. Srpska vlast je obogaljila Partizan već u startu sezone (tačnije odmah po završetku prethodne) a sve ovo što gledamo su samo posledice. Čestitao bih Partizanovim igračima i treneru na svemu postignutom jer se jedan naš drugi klub u sličnoj situaciji borio za opstanak u ABA ligi a ne u top 16 evrolige. Ako ne bude daljih sabotaža od strane vlasti, očekujem da Partizan u sledećoj sezoni ima ozbiljnu ekipu sa oporavljenim Bertansom uz Tepića i Pavlovića za koje verujem da će ih Vujošević do tada dovesti u red. Biće potrebno dovesti još jednog iskusnog centra umesto Muslija i eto tima sa kojim može nešto da se radi a da ne košta puno.

ShomyRedDevil

pre 10 godina

Mene stvarno interesuje kada cete da shvatite da je Tepic totalni raspad od igraca ,a i uvek je bio!!!Ne znam sta je Partizan ocekivao kada su sa skorom 3-7 prosli dalje i ta jedna jedina pobeda u drugoj fazi je ogroman uspeh za njih treba navijaci da shvate da je proslo vreme njihove dominacije kod nas i sad krece era CRVENE ZVEZDE!!!!

Pravda za Zagreb

pre 10 godina

Drago mi je da navijaci malog kluba iz Zeleznika u vekikom broju prate TOP 16.
(Veteran, 13. februar 2014 21:34)

Ma gde pratimo, procitao sam samo naslov,malo se smejao, pa reko da vas posetim na komentarima...ne bi mi,ali prilika je tako dobra...

muamua

pre 10 godina

nikola listajuci istoriju b92 nadjoh utakmice protiv splita na pocetku prosle sezone...u splitu 200 komentAra u beogradu 100...to je ukupno 300 od toga neka je 70 posto bilo grobarskih opet ne dolazimo ni do 200 komemtara,a ti rece 400 samo za split zvezda...

Partizan ili Srbija, pa normalno Partizan!

pre 10 godina

A jel može sad jedna brutalna iskrenost. Ne bih voleo da zvezda nestane jer ne bih imao koga da mrzim. Molim na objavu zbog iskrenosti.

stevan

pre 10 godina

Nije mi iskreno jasno zasto se stvorila tolika mrznja izmedju navijackih grupa I stalnog prepucavanja. Za to su najvise mediji krivi, pa I sami navijaci koji nemaju osnovne preduslove da prisustvuju jednom kosarkaskom mecu (mozda kad bi bili zagradjeni kavezom) Ja sam Zvezdas, ali mi je zao Partizana I njegovih poraza...ne toliko u kupu, koliko u Aba ligi I EL jer pre svega predstavlja Srbiju I donosi nam bodove kao Zvezda I Radnicki. Vise mi ide na zivce koja je to Zvezda...stara ili nova...bolja I ovakva, nego da je nema nikako. Nadam se da cemo imamo opet dva predstavnika u Evroligi jer to zasluzujemo.

Ivann

pre 10 godina

Mislim da bi neko trebao nauciti vujosevica kosarkom covek uzima time-out 5 sek pre kraja na plus 14 za Zalgiris hahahhahahahahaah

Kako dati 14 poena sa linije za 3 poena
(samork sila SLUsamrok, 13. februar 2014 20:28)

Stara ljubav zaborava nema, da li to navijas za Samrok od vremena kada je Samrok razbio Zvezdu sa 5:1 i to jos u staroj SFRJ kada je nas klupski fudbal nesto i znacio?

uaa panteri

pre 10 godina

Jel se Partizan zbog ovoga odrekao Kupa i odmarao igrace??? Da izgube utakmicu vec u prvoj cetvrtini.
(Smor, 13. februar 2014 20:26)

Odrekao se kupa da se nebi povredila i dva preostala igraca u paklenom ritmu u tri dana,a u situaciji kada se odlucuje da li cemo u EL sledece godine.

sloba

pre 10 godina

ova sezona je iagubljena za Partizan. neka se yavrsi pa da Dule ode u uparavu, neka s lci itd..dovesti Milojevica, promeniti sistem..ko veruje da se PAvlovic koji godinu dana nije odigrao utakmicu pomoci klubu - taj je u velikom problemu. Dolazak Tpica je takodje promasaj. Covek izgleda kao neko ko zavrsava karijeru - spor,nemotivisan, bez suta...o pogresnoj proceni centara, svih sem Lovenja da ne pricamo. Bogdanovic daje pola soseva sam protiv Zalgirisa. Primaju skoro 60 kosva za poluvreme. Raspad sistema. Svo vkaju Btransa kao ozeblo sunce, a njem ce trebati bat pet.sst mesci da pocne da igra priblizno onome kako je igrao do povrede. i na kraju DUletove svadje sa sudijama....ocaj.
(đura, 13. februar 2014 19:41)
Jesi li razmišljao da konkurišeš za daktilografa?To ti baš leži VEruJ mI

nex

pre 10 godina

kako vas nije sramota pocius vas busi bez srednjeg prsta
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kjffff, 13. februar 2014 22:39)

I vas Berta bez domalog. Sad ce on jos malo.

che

pre 10 godina

Zabrinjavajuće veliki broj komentara navijača CZ...Ne znam koje su realne šanse za pobedu protiv bilo kog tima iz top16 EL, ali očigledno da je takva situacija i privukla veliki broj simpatizera CZ koji se raduju nakon povrede igrača Partizana. Situacija u klubu nije zavidna, ali uskoro se na teren vraća Kinzi, u martu Bertans, a tu je i Pavlović. Tada uz Bogdanovića i Lovernja Partizan ima znatno jaču petorku. Jedini nedostatak je na poziciji centra gde Milutinov, Gagić i Musli igraju ispod proseka. Situacija bi bila još bolja da su Vesterman i Milosavljević u prilici da igraju do kraja sezone, ali nažalost nije tako. Ne isključujem mogućnost da Partizan prođe u top8, ali verovatnoća je mala. Kao navijač Partizana očekujem da se Vujošević okrene ABA ligi koja je neophodna da bi Partizan sledeće godine igrao u EL, koja održava ovaj klub na nogama. Za vas koji u velikom broju ostavljate negativne komentare, vidimo se uskoro. Napred Partizan!

LEMMI

pre 10 godina

Povrede su stvar procene uprave i strucnog staba kluba,teske se mogu lako ponoviti,lakse postaju hronicne ako se ne lece pravovremeno i strucno.Zvezdin fudbaler Savicevic 19 godina zamalo upropastio karijeru zbog bezazlene povrede clanka.Bertrans je vec imao povredu uktstenih ligamenata na toj nozi,Vesterman istu povredu na obe noge,obojica su uvek nosli kolenice koje ne prijaju u igri,Milutinov ima sumnjivo koleno,svi daju pausalne ocene treninga ,trenera ..radi se o proceni kluba cost&benefits ,ove godine je lose poslo i to bu to.Pitanje je da li ce se neko od povredjenih ikada vratiti sportu,primer najveci talenat u zadnjih 10 godina Aleksandrov.

fmp

pre 10 godina

Dosadni ste vise sa tim "bezanjem".Znam da uzalud pisem,kao i u vezi "pustanja" Zeljka gde na brdo argumenata niste imali odgovore ali ste nastavili sa tim "pustio vas",tako i sada znam da dobro znate da je na tom kupu moglo lako da se desi da i ovako preumorni Bogdanovic i Lovernj ,koji cele sezone igraju 35+ minuta 2 puta nedeljno, odigraju i u kupu 3 dana za redom sa tolikom minutazom.Posle svih povreda koje su se desavale iz dana u dan trebalo je preostala 2 igraca da ostavimo da igraju toliko ,i to 3 dana za redom?Kao vi bi uradili drugacije i nebi ih odmorili i rizikovali da ostanete i bez njih,a visite za EL dogodine?

Pavel

pre 10 godina

Čekaju vas Podgorica i Czv. Upišite ta dva poraza pa se presaberite hoćete li igrati f 4. Još ako kiksnete još negde auu. Izem ti takvog evroligaša kad ga cepaju svi. A pratim partizan jer u poslednje vreme prava je uživancija gledati kako vas deru svi .

Zdrav razum

pre 10 godina

Citajuci ove komentare, nedvosmisleno se moze zakljuciti da je 15 godina bez titule ostavilo ozbiljnog traga na psihu navijaca zlezde. Ako uzmemo da je najveci broj njih maloletan ili od skora punoletan, dolazimo do prostog zakljucka da oni ni ne znaju za drugi osecaj, do osecaja zavisti prema vecitom sampionu. Odrasli su u jadu, nemoci i cemeru.

Kerez

pre 10 godina

Šta se lože ovi limeni, pa da su zdravi Kinzi i Berta, i da je mogao da igra Saša Popović, bilo bi 20 razlike za nas !(Dare, 13. februar 2014 22:22)

Decak, idi ti gledaj tvog omiljenog lika Sasu Popovica na Ruzicastoj. To je vas nivo!

muamua

pre 10 godina

mozete li se odluciti??? pre neki dan vam je bila vest peta zvezdina pobeda u nizu,a izmedju je izgubila u eurokupu...ili zbirate sva takmicenja ili ne...svakako ocajna igra mog partizana prvenstveno tepic gagic

Nikola

pre 10 godina

Posto se grobari pitaju odakle ovoliki broj komentara, evo objasnicu vam ja. Na pocetku prosle sezone Split- Zvezda preko 300 komentara, pa protiv Zadra skoro 400. I stalno tako. Mi smo vas kulirali dok niste preterali. E sad cisto da vidite koliko nas ima i da ako hocemo bice 1000 komentara na svakoj vesti o vama. Inace strasna partija veceras.:-D

nikola

pre 10 godina

Aj ko sme u 100 eura da ce Dule izvesti juniore protiv Zvezde ???
(Pavle, 13. februar 2014 22:18)

Ja smem,ajde daj neki kontakt da se dogovorimo?

Sibilio

pre 10 godina

Pa i ovakav, desetkovan, Partizan, sa najlošijim centarskim parom u istoriji, na kraju će biti bolji od privatnog kluba Nebojše Čovića. Decenija ipo bez titule je ostavila ozbiljne posledice po navijače tog hibridnog kluba. Dokaz je broj njihovih zajedljivih komentara na vest o porazu Partizana, koji pritom nastupa bez pet najboljih igrača. I njima je jasno da im je to istorijska šansa da postanu prvaci države ili ABA lige, svejedno. Sto posto možda.

duh sa sekirom

pre 10 godina

...na jucerasnju vest o pobedi zvezde ukupno 244 komentara posle 24h od utakmice...a na poraz Partizana za samo 2h se nakupilo 400 komentara.
...klasicna definicija kompleksa.

Zvezda je ime sampiona!!

pre 10 godina

Nije bitno što smo izgubili, čitajući ove komentare shvatio sam da su retki navijači tzv.czbg koji nisu gledali utakmicu Partizana.
Hvala što pratite naš klub, ja tzv. czbg u životu ne bih gledao niti me interesuje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dragan, 13. februar 2014 21:50)

Jos malo i ne da ces nas pratiti, nego ces nas i sanjati!!

PartizanSampion

pre 10 godina

Kad se promeni vlast dominiracemo opet, i ugasicemo sve ostale klubove a zna se koji je prvi na redu. Dominacija i bez milosti ovo je vise od sporta, nije fer da mi nismo prvi neke stvari trebaju svi da znaju a to je da ne mozete da nas pobedite !

zoki

pre 10 godina

kako smaraju komentari panter-botova, ogadi mi se citanje komentara. dodjem da procitam neki komentar o utakmici, timovima, taktici a citam samo glupa prepucavanja i prozivke kao da ih pise jedan te isti 15-ogodisnjak.
(grobar, 13. februar 2014 19:59)

totalno te kapiram, tako i ja reagujem kad nas botovi poput tebe zovu panterima.

Milan Cacak

pre 10 godina

400 komentara, to moze samo moj voljeni Partizan. Lepe emocije. Istorija, ponos, ljubav, trajanje, emocija, interesovanje, tradicija, postovanje, borba, utisak, privrzenost... Voleti bez obzira na sve, hvala

Narodni sud Cacak

pre 10 godina

Onom Zelimiru treba oduzeti srpski pasos i zabraniti mu povratak u zemlju!!!On je onom namestenom utakmicom u Istanbulu omogucio raspalom KK Trubaduru iz Humske da bruka Srbiju i srpsku kosarku!!!

partizan4ever

pre 10 godina

Litvanci su u prvom delu lige igrali Prva faza 5/10, u 2. fazi docekuju na domacem terenu direktnog konkurenta u grupi posle 5 poraza. Ako tu ne daju 120%, gde ce? Sut nerealno dobar, Partizan vrlo slab. Hvala za 12 godina, jedna losija sezona nije sramota. Dajte da budemo dostojni u porazu. Jedino razocarenje Tepic. Nedostatak volje i truda i zalaganja se ne mogu pravdati.

mladici botovi devojke vrele

pre 10 godina

@Slobodno nastavite da omalovažavate Zvezdu i Eurocup. Zvezda u Evroligi ima skor 4/6, Partizan 4/12. Pametnom dosta!
(Gračanica, 13. februar 2014 22:01

Partizan osvojio EL, i od proslog milenijuma je igra u kontinuitetu, a FMP, ili ako bas hoces CZ, ove godine debitovala u EL. I pametnom i budali vise nego dosta.

limeni panter

pre 10 godina

@Aj ko sme u 100 eura da ce Dule izvesti juniore protiv Zvezde ???
(Pavle, 13. februar 2014 22:18)

Smijem ja, ali neces imati da platis, pustio Stojadinovic mjenicu.

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Da ste ovoliko energije ulozili u bodrenje svog tima mozda danas ne bi bili zamrznuti ! Zivot vam prodje u mrznji prema Partizanu i bez titule ! Ako ste vi uspeli skoro 20 godina da ostanete normalni,vala mocicemo i mi jos koju utakmicu kada kompletiramo prvu petorku ! Bogdanovic,Kinsey,Pavlovic,Bertans,Lovernj ! Plakacete,a toga niste svesni !

Metohija

pre 10 godina

Batko,dodji da popričamo muko,da ti pomognem,jer u Lazu ne primaju takve kao ti što si nesretniče. Ajde Batko,budi muško,pusti net,da te malo našminkam

The Wolf

pre 10 godina

Ne znam o kakvoj se krizi radi, Partizan je aktuelni šampion ABA lige, superlige Srbije i učesnik top 16 faze evrolige (čitaj među 16 najboljih klubova u Evropi) ! Malo li je?!

SKIDS

pre 10 godina

Evo na ovoj vesti se, po komentarima i broju +/- glasova, najbolje vidi ko su ustvari tastatura kompleksaši koji ne znaju ni za koji klub treba da navijaju. Mali izgubljeni skupljači sekundarnih sirovina.

Tužna istina

pre 10 godina

Bravo, Zvezdaši! Likujte našim porazima, ali na kraju krajeva vi igrate drugorazredno takmičenje i nećete uzeti ni ABA ligu, a ni KLS.

pan

pre 10 godina

I po ovim komentarima se vidi da nije mala stvar za tri godine postojanja kluba osvojiti dva Kupa protivpožarnog aparata.
Raduju se porazu tuđeg kluba,
a zaboravili da svoj odavno nemaju.

FMP-ovanje

pre 10 godina

Opa odigrali utakmicu, ja reko veceras ce da padne jedno bezanje. A cek ovo nije Kup ovde nema bezanja. Eto Zalgirisu nek se igraju huahuahuahuahuahua

Pedja

pre 10 godina

Zali Boze sto ovaj Bogdanovic igra u ovoj luzerskoj ekipi. On sam ne moze da pobedi celu ekipu. Dodji ti Bogdanovicu bolje u Zvezdu gde ce tvoj talenat doci do izrazaja i gde ces igrati rasterecenije.

Bodibond

pre 10 godina

Ovo niko nije primetio:
Od kako je Lovernj postao kapiten Partizai nije osetio slast pobede. Bese to davno postade on kapiten ali pobede nema , nema, nema, nema, nema, nema, nema, nema, nema ...

Dragan

pre 10 godina

Nije bitno što smo izgubili, čitajući ove komentare shvatio sam da su retki navijači tzv.czbg koji nisu gledali utakmicu Partizana.
Hvala što pratite naš klub, ja tzv. czbg u životu ne bih gledao niti me interesuje.

Gregor

pre 10 godina

Steta komsije, ali bez cele bekovske linije koja vam je povredjena, tesko mozete da dobijete bilo koga u gostima. Vidim da su ovde osuli paljbu po Bogdanu, kako je prosecan suter i trosi mnogo lopti, pa sa ovakvim saigracima u spoljnoj liniji tesko da moze bolje, 90% akcija ide na njega.

stafelaj

pre 10 godina

da li su ovi partizani otisli autobusom na ovo gostovanje?! mislim mali im je budzet ( 3.5 miliona €) a treba i porez drzavi da se plati (1,7 miliona)... a jos plus na sve to i ekonom tomasevic ima kurije oko. sad ce vujosevic to bolje da vam pojasni na konferenciji za medije...

petarczv

pre 10 godina

Grobari od ove sezone vam je ostao jos samo taj maj mesec za koji se tripujete da cete nas dobiti ali istina je da necete biti nista bolji nego samo losiji i da cemo vas odrati! a vasem velikom vodji zelim dozivotni ostanak u vasem klubu boljeg i ne zasluzujete

pasaluk

pre 10 godina

bice ovo ok,aranitovic,salic u ovakvim utakmicama a u trenutnoj situaciji moraju dobiti sansu,a vi neopredeljeni u veteran ligi psssst...opet ce biti po g..i na kraju....

ukrstamo ligamenti

pre 10 godina

Nema sta ovi partizani su bas i bukvalno postali prava TOP 16 ekipa
1.TOP = jer su topovska hrana i
2.16 = jer ne gube sa ispod 16 razlike

mandrak

pre 10 godina

Da se igralo jos 10dana partizan ne bi spustio ispo 10 poena...i jedni i drugi nemojte previse da ocekujete od bertansa i mitrovica,trebace im dosta da unormale igru

automehanicar

pre 10 godina

Ja mislim da se iza komentatora po imenu Batko, krije Milan Gurovic! Samo taj covek moze biti toliki rob svoje frustracije. 'ladno je izdominirao server!

Batko

pre 10 godina

Batko,aj ostavi neki podatak da se nadjemo i popricamo o tvojoj muci
(Metohija, 13. februar 2014 20:20)

A što si ti nervozan ?!
Sa dečacima se ne nalazim,nisam u tom fazonu...imaš ovde svojih Grobalja,pa ćeš se već smuvati sa nekim...bićeš i ti srećan jednog dana..

vlada milic

pre 10 godina

samo tako, to srce zeli..samo tako to me veseli...place jedan kosarkaski novinar, i on i njegov gost... (pumpasin, 13. februar 2014 21:15)
nemoj tako Tegi ne plače.

Bodibond

pre 10 godina

Haha najsmesnije ljudi je to kad procitam pretnje grobara za april , maj, pa dobro ajde objasnite cime cete to da pretite, jel petim ili sestim mestom, sta pobedicete nas zbog prestiza, sta nerazumem? Nadrvice vas Buducnost, a tek nama kad legnete u krevet lele majko, ima to da bude fijukanje sa svijuh strana !!!

FullHouse

pre 10 godina

3 startera nam ne igraju zbog pokidanih ukrstenih ligamenata kolena, a ovde ovoliko negativnih komentara. Ja razumem da su limenke dosle da se slade zbog nase lose serije, ali opet mi nije jasno kako vam je toliko kratkorocno pamcenje i koliko ne razumete situaciju. U sustini ovim komentarima slavite povrede mladih, talentovanih igraca.

veliki strumf

pre 10 godina

Naravno da ima mnogo vise nas Zvezdasa na vasim vestima. Vi se javljate samo kad pobedite ili Zvezda izgubi (tada vas je 90%), ali kako je i jedno i drugo postalo prava retkost, razbezali ste se i sa foruma kao sto ste pobegli i sa kupa.

Her Zivota

pre 10 godina

Znaci gledam i smejem se !!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bodibond, 13. februar 2014 20:08)

Znas li sta ce biti najsmesnije ? Kada Partizan u junu bude osvojio 13. u nizu ! Juce na Telekomovim komentarima odnos bio 98%-2% na strani pantera, danas je koliko vidim taj odnos 75%-25% za pantere, ipak je 12+ godina torture ostavilo traga !!

miša kaloperovic

pre 10 godina

Komentari iz Železnika dominiraju! Pretite instituciju bravo za vas! Musli i Milutinov dižu formu, polako ulazi u parčiće ritam! Grobari svi u Pionir protiv Sirokog!

Prevara

pre 10 godina

Mislim da je došlo vreme da se Partizan i Dule Vujošević razilaze. Ne znam šta je u pitanju, ali je očigledno da čovek nije više sposoban da se bavi košarkom. Neka se povuče u penziju, neka otvori galeriju ... ma neka radi šta hoće ali što dalje od Partizana. Pa ljudi moji Partizan nije pobedio poslednjih mesec dana. Hvala ti Dule na svemu ali, sam si to rekao, niko nije iznad Partizana pa ni tvoja sujeta (ili su to možda tvoji interesi). Ja ne želim da gledam Partizan sa nekim tamo Daloom. Pa mali Aranitović je izmislio košarku za njega (ali njegovi roditelji ne stipendiraju Duleta ... valjda). Ne želim da gledam Partizan sa Tepićem ... ovakvim Tepićem koji nema ulaz, beži od lopte, šut nikada nije ni imao, a odbrana ... hm ... šta li je to. Ne želim da gledam Partizan sa nekim tamo Gagićem. Užasava me njegova neinteligentnost i netalentovanost. Ne želim da gledam kako Milutinov postaje Gagić. Muslija ne želim da vidim ni na slici (mada, večeras i nije bio toliko loš ali ga je Dule vešto "čuvao" za buduće duele). Ne želim da gledam Partizan u kome se dva igrača poput Bogdanovića i Lovernja satiru, a ostali statiraju. Ne želim da gledam Partizan koji primi 60 koševa za poluvreme. Dosta mi je trenera koji na svakoj utakmici dobije najmanje jednu tehničku grešku. Samo mi nemojte reći, sve će doći na svoje mesto za mesec dana. To me ne zanima. Zanima me sadašnjost ... Evroliga. Dosta mi je sramoćenja protiv evroligaških ekipa druge klase...a MZT i slične ne bih ni da spominjem.

ljubitelj kosarke

pre 10 godina

Imam 2 pitanja za grobare,ali ozbiljno.O Musliju i Gagicu necu nista da pitam jer je tu sve jasno,jednostavno antitalenti!
Prvo pitanje je:sta igra Tepic,s obzirom na njegovo iskustvo?
Drugo pitanje je:sta igra Dalo,jel je moguce da on zauzima mesto nekom domacem mladom igracu?

ja

pre 10 godina

Cudno je da je Vujosevic lose procenio talenat ovog Daloa, a nisu mu valjali Miljenovic i Gordic koji su bogovi za njega. Tepic vam je oslabljenje.

Pavelski

pre 10 godina

Bicu realan. Trenutno igramo jadno, ovako vise ne moze, nama trebaju centri...i ne samo centri, Tepic i Dalo su obicni krsevi, Partizan ovako dalje ne moze. Ili ce nesto da se menja ili cemo da puknemo ovu sezonu.

A za navijace kluba nastalog 2011 godine tj kluba koji ce biti zamrznut do 2016 godine...mnogo ste iza nas.

dcvi

pre 10 godina

Kako smo igrali dobro smo i prosli.Inace,obradovao sam se poslednjem tajm-autu zbog sjajnih igracica na terenu, kad ono reklame./ona crna devojka je retko lepa/.
Nesto o utakmici.....ne znam ali onog Tepica vise ne kontam majke mi.

red night

pre 10 godina

Istina da ste uvek ispred nas. Bolji ste u bezanju

Mi i da budemo zadnji u Top 16 a vi da osvojite evrokup, mi smo ispred vas.

I zato tisina...
(ZikaGrobar, 13. februar 2014 19:43)
(speedy, 13. februar 2014 20:02)

Boze,koliko glup komentar....
Kako ti nije jasno da vam je Zeljko ucinio medvedju uslugu tak sto vas je pustio da udjete u top 16...aj iskreno reci sta je bolje :
-sramocenje u Evropi,nakantavanje,blamaza i podsmeh cele Evrope
(to sto vi radite sada)
ili
-na primer razbiti jedan Bilbao u sred Spanije...
pa neka je i u Eurocup-u...
uvek,ali uvek cete biti mali...
uzivao sam veceras da vas gledam...kao i svaki put kada vi igrate i da ne bude zabune,da,gledam vas i uzivam kad vas neko puni ovako...

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Ovaj trenutni tim Partizana večeras slab je i za ABA ligu,ali verujte u Aprilu i Junu kad se vrate povređeni igrači i uđu u formu ,Panteri će to i te kako osetiti na svojoj koži(kao i zadnjih 12 godina).Trenutno miševi kolo vode dok mačka leči rane,ali kad se vrati biće miševa svuda po rupama,a neće ih(vas) spasiti ni brzi Gonzales.

dane

pre 10 godina

Neću da komentarišem bolesne navijače koji se naslađuju porazom srpskog kluba. Ako si Litvanac, šutni iz kornera i pogodićeš. Partizan, sa ovakvom igrom centara, posebno u odbrani, nema šta da traži. Svaka čast na borbi i požrtvovanju, niko više nije ni očekivao. Glavu gore i samo napred!

crni_redstar

pre 10 godina

jedva cekam da im dodje kinzi i pavlovic,evo mi verovatno necemo biti za 10 dana kompletni,ali pobedicemo vas glat. bogdan je neko ko toloko trosi suteva,samo dabtako nastavi protiv nas. i bertans kad vam se vrati i to novo pojacanje-dzaba losi ste mnogo! nemoj tegi da vas lozi.

luda lopta

pre 10 godina

"opet smo pobegli" nizak nivo inteziteta Partizana u odbrani sto je i opravdavajuce sa obzirom na okolnosti,nismo imali dovoljno igraca za pobedu veceras... pada Galata sledece nedelje u tom sam uveren! ZIVEO PARTZAN!!!

Balavo mace

pre 10 godina

Ovo vec postaje zabrinjavajuce!Mi nemamo ni rezultat ni igru a nas "veliki strucnjak" koji je umislio da je Partizanov guru i dalje sedi na klupi mirno kao da se nista ne desava.Jedan prosecan Zalgiris nam je odrzao cas kosarke.Vujosevicu,mars iz Partizana!Zovite Dzikica,on je iskreni grobar!

Gospodin

pre 10 godina

zalgiris je prvak litvanije, a litvanija je druga u evropi, ja imam talentovanu ekipu, ona za 2 god osvaja evroligu, vucic je nama dao 3.5 mil evra, ali drzava je zvezdi dala 3.6, da smo imali mi tolike pare pa mi bi osvojili evroligu. Pavlovic, tepic i francuzi igraju zbog ljubavi za nas, njima pare nisu bitne.

speedy

pre 10 godina

Istina da ste uvek ispred nas. Bolji ste u bezanju

Mi i da budemo zadnji u Top 16 a vi da osvojite evrokup, mi smo ispred vas.

I zato tisina...
(ZikaGrobar, 13. februar 2014 19:43)

Stele

pre 10 godina

Bogdan Bogdanović možda jeste kako vi kažete biser naše košarke, ali da bi opravdao to mora da prestane da srlja, šutira trojke preko igrača i izigrava heroja, nego da bira pažljivo svoje šuteve. Nije sve u trojkama klinac...

Doktor

pre 10 godina

Basket se igra jedan na jedan. Kosarka je timska igra. Za tu igru moras imati playa, da organizuje, proigra, probije,stvori visak. Partizan nema playa,ali ima Tepica. I tu je njegov sunovrat,debakl. Nisu krivi centri. Daj Tepicu Tomica i Reyesa, a Rodrigezu Muslia i Gagica, pa da vidis. Prvi put je u Partizanu srusen sistem,pa je pojedinac ispred tima. Dzaba i tri Bogdana. Garavima je trebalo dvanaest godina da to shvate. Ostaje da vidimo kad ce to biti jasno Duletu.

TOLErantan

pre 10 godina

2 luzerska tima.
S tim sto su jedni zasluzeno u top 16, a druge pustio Zelimir.
(Dule i njegova privatna druzina, 13. februar 2014 19:00)

Za luzerske timove imislili su KUP Lilijane Ronketi!

TOOOO

pre 10 godina

hahaha vise delija na vestima o losoj igri partizana nego o pobedi zvezde u gostima, lupaju kompleksi stari 12 godina posledice nesagledive :-D.Inace ovo su vesti o sportu i euroligi a zabava i diznilend takmicenja su u drugoj rubrici :-)

ja

pre 10 godina

Ja zadovoljan. Realno sve im je polazilo za rukom u prvom poluvremenu, nama nije isao sut i to je to. Treba dobiti kuci Galatu, kako znamo i umemo, pa ce posle biti sve moguce, kad se i Pavlovic prikljuci.

strucnjak

pre 10 godina

Poraz u kupu se ne vazi,nas kup nije ni interesovao.Duleta samo liga sampiona interesuje i zasad guramo dobro.Da nije sudiskih nepravdi sigurno bi prosli u top 8.

goran

pre 10 godina

ipak je dule pametno uradio kad ih je odmarao u kupu.diziveli smo castan poraz al barem nije bilo 30 razlike.zna dule sta radi intreba voditi racuna i o casti tima i kluba.lepo odmorio igrace od onog kupa glupog i ji ovde nismo doziveli katastrofu.zato i jesmo institucija.

Puki

pre 10 godina

Ne moze se igrati ozbiljna kosarka, odnosno Top 16 faza, sa 3 igraca. Pritom je Zalgiris odigrao sjajnu napadacku utakmicu, i postigao dosta lakih poena. Sa Pavlovicem, Kinsijem i Bertansom, to ce vec biti druga prica. Za EL ce tada biti prekasno, ali za ABA i Srpsku ligu taman. Pozdrav svima koji ovde dodju da procitaju jos necije misljenje, a ne da citaju komentare klinaca koji lece frustracije. Stvarno ste preterali, bice ponovo 500 komentara, od kojih 20 "kosarkaskih".

Crnobelac

pre 10 godina

Za sve limenke ! Kada vi budete igrali Evroligu i to bez četiri igrača iz prve petorke, onda možete nešta da komentarišete. Mi sigurno osvajamo ABA Ligu i državno prvenstvo. NAPRED PARTIZAN.

ajd sad

pre 10 godina

nema se sta zameriti. fali pola tima. andric,bogdanovic,lauvergne,milutinov,tepic- startna petorka. na klupi nema dobre zamene. da igraju kinsey,vesterman,milosavljevic i bertrans...bukvalno fali startna petorka. napred partizan!

gordan

pre 10 godina

Tepic i
Dallo najgori suteri Partizana u poslednjih 10 godina a mozda i vise...Mislim da bi i Bezbradica i Milutinov imali vece procente suta za 3 od njih dvojce...

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Nemojte im zameriti ipak su jako umorni od Kupa Koraca

Inace msm da ni najverniji grobari ne pamte kad je bila zadnja pobeda

slobinator

pre 10 godina

ma kad vam kažem ovo je zavera.lepo vidim da je partizanov koš duplo veći ,a linija za trojku je na tri metra.a i zvezda je kriva.sinoć pobedila pa duletu skočio šećer.

sabre

pre 10 godina

To je taj Evroligaski tim, hahaha. Slatki ste glodari, zaista, kada se nakotite na nasim vestima da prozivate nase uspehe. Ako vam ovo nije bilo dovoljno, prizemljicemo vas jos malo kada dodje novi derbi.

tt

pre 10 godina

najsmesnija ekipa patrizana u
zadnjih 20 godina koliko pratim klub..da nismo dobili cska onaj put imali bismo trinaest poraza vezanih,ljudi da se ne lazemo

limeni panter

pre 10 godina

Zar je moguce da svaka kuca/stan u Zelezniku ima uveden internet, i zar je moguce da su upravo sada svi online? Mukice, kao "cimaju" nas.. Alo, limarijo, o basketu se radi, tu ni vi, ni vas bivsi klub zajedno ne mogu ni vodu da nam nose. Lijepo je neko danas rekao, mnogo evropskih klubova ima vise EL utakmica u Beogradu, nego CZ i FMP zajedno. Uzivajte dok traje ova nasa najslabija sezona, samo nemoj posle da bude kukanje :)

Heroes

pre 10 godina

Ma sta vas briga sto vas pune sto vas rasturaju, vama je i onako jedina radost kada se pojavi neka losa vest u fkcz i kkcz a i ostalim klubovima.Danas je takvo odusevljenje nastalo sto je Stojadin pustio menicu, pa to su takve frustracije, nemam reci.

Vizionar

pre 10 godina

Dule, sta si imao tamo da trazis nesto protiv Zalgirisa kada si izgubio I od FMP-a. Ostavka na kraju parade. Od tebe je ostalo samo ime.

Realno

pre 10 godina

pishem na poluvremenu : Pobedjujemo . zivi bili pa videli.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nik, 13. februar 2014 19:39)
Ti sto pishes a ne pises,kazi nam,jesi li normalan ili si na nekim teskim drogama?Da li je moguce da jos ima optimista medju vama,da jos veruje da mozete nekog pobediti ili cete ladno izjaviti da idete dalje,bez obzira sto se svi izivljavaju na vama.

slobos sa rodosa

pre 10 godina

pa dobro ljudi jak je žalgiris.za njega igraju sabonis,kurtinaitis ,marčuljonis,homičus i ostali.ili čekaj ,ja sam to nešto pobrkao.

CELAV SAM PA STA

pre 10 godina

Da nije bilo ovog tajmauta na kraju moglo bi da se kaze da je Partizan casno izgubio...ovako...sramota Vule...cak i za tebe

Crnobelac

pre 10 godina

Za sve limenke ! Kada vi budete igrali Evroligu i to bez četiri igrača iz prve petorke, onda možete nešta da komentarišete. Mi sigurno osvajamo ABA Ligu i državno prvenstvo. NAPRED PARTIZAN.

Stele

pre 10 godina

Pitam se samo koliko će Partizanu napada još da istekne? Jeste da su vas nadigrali, ali brate imate 24 sekunde. Napravite nešto.. za sada potpuno bezidejna igra.

Novosadjanin.

pre 10 godina

kako smaraju komentari panter-botova, ogadi mi se citanje komentara. dodjem da procitam neki komentar o utakmici, timovima, taktici a citam samo glupa prepucavanja i prozivke kao da ih pise jedan te isti 15-ogodisnjak.
(grobar, 13. februar 2014 19:59)

Idi na zvezdine vesti, tamo ces procitati komentare grobara...

don Nebojša

pre 10 godina

niz je nastavljen!!!maccabi,mzt,lokomotiva,cibona,FMP i žalgiris...nadamo se iznenađenju i nastavku niza...idemo široki brijeg pa šlag na tortu i vrhunac bežanije GAŽENJE od strane CRVENE ZVEZDE!!!

dorsey

pre 10 godina

meni ovo i nije toliko tuzno koliko su se grobari lozili kada su usli u top 16.. citiram: "dobijamo kuci galatu,zalgiris i u gostima,lokomotivu,bayern i u gostina i da iznenadimo favorita nekog kuci sto uz grobare mozemo ! " i sta sad covek da kaze ? ccc

Mikeli

pre 10 godina

Ne vredi. Ne prolazi hrkljus protiv ovih indijanaca. Hvala Zelimiru sto je pustio zagrepcane , hvala mu sto mi time ulpsava po jedno vece nedeljno. srce mi puno.

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Mislim da bi neko trebao nauciti vujosevica kosarkom covek uzima time-out 5 sek pre kraja na plus 14 za Zalgiris hahahhahahahahaah

Kako dati 14 poena sa linije za 3 poena

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Mislim da bi neko trebao nauciti vujosevica kosarkom covek uzima time-out 5 sek pre kraja na plus 14 za Zalgiris hahahhahahahahaah

Kako dati 14 poena sa linije za 3 poena

REDraspucin

pre 10 godina

eto mi pobedismo u sred spanije raspali bilbao sastavljen od bivsih igraca Reala i Barse a vas isprasi Zalgiris sastavljen od superstarova iz litvanije,mongolije i ostalih kosarkaskih zemalja. hehe...Rajka Baregro....

Luke Babbitt

pre 10 godina

Jedva cekam da im dodje kinzi i pavlovic,evo mi verovatno necemo biti za 10 dana kompletni,ali pobedicemo vas glat. bogdan je neko ko toloko trosi suteva,samo dabtako nastavi protiv nas. i bertans kad vam se vrati i to novo pojacanje-dzaba losi ste mnogo! nemoj tegi da vas lozi. (crni_redstar, 13. februar 2014 20:31)

Ha ha ladno nas se plašite i dalje

Batko

pre 10 godina

jos jednom se pokazalo da je partizan bez navijaca jedna sasvim prosecna evropska ekipa (abrakadabra, 13. februar 2014 20:05)tacno.mi smo evropski,a vi prigradski klub
(aleksandar, 13. februar 2014 20:34)

Jel' ti sada lakše za večerašnje peglanje ?!

zoran

pre 10 godina

Lepo juce napisah da ovaj tim Partizana ne mzoe dobiti niti jednu ekipu na strani. Nikoga.
Ovo je najslabija ekipa u istoriji ovog kluba. Ovde je glavni igrac jedan veoma prosecan suter. Videli ste u tom Zalgirisu koliko takvih ima. U staroj Jugi svaki tim je imao po 3-4 takva igraca koji su mogli zmureci da utrpaju 30 koseva, jos tada nije bilo trojke. Sem Bogdana ostali su nivo druga ili srpska liga. Centri na nivo zone.

aleksandar

pre 10 godina

jos jednom se pokazalo da je partizan bez navijaca jedna sasvim prosecna evropska ekipa (abrakadabra, 13. februar 2014 20:05)tacno.mi smo evropski,a vi prigradski klub

Nemanja

pre 10 godina

Nikad gori i nikada lošiji Žalgiris se doslovno igra sa njima.
Institucija koja iole ozbiljniju partiju može da pruži samo na svom terenu pod pritiskom publike, DV-a i sudija. Čim izađu van Beograda, postaju topovsko meso.

veliki strumf

pre 10 godina

58 za poluvreme!!! I to od najslabijeg tima u grupi. Stvarno ste kanta za napucavanje. Koji je ovo uzastopni poraz - pa poobaracete sve rekorde?

musketar

pre 10 godina

grobar sam ali moj partizan je spao na najnize grane.zalgiris nas ubi,ne smemo da izadjemo zvezdi,dule opet po starom...ne vidim izlaz iz ove situacije

Struki

pre 10 godina

Au,"institucija"primila 58 poena za poluvreme,a Vujosevic tehnicku! Zalosno ko sve igra u top 16,pa ovi ne bi prosli ni u eleminacionu fazu eurokupa,da nije bilo Zeljka Obradovica!

dragan

pre 10 godina

nisam hteo da komentarisem ali sam morao kad vidim 90% komentara pa i vise kritikuje igru partizana. pa stvarno ti ljudi nemaju pojma kad bi pratili situaciju u klubu i ko ne moze da nam igra ne bi bio neuspeh izgubiti 30 razlike. svaka cast momci samo da budete zdravi i oformice opet DV CAR jaku ekipu.

Glupost nema meru

pre 10 godina

Bogdan samo sut... I to problematican. A sto je sebican
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gavgalj, 13. februar 2014 19:03)
Gavalj samo glupost.... I to nije samo telefon android,ti si android

Marko iz njemacke

pre 10 godina

Partizovana igra: Sta je odbrana? A u napadu loptu bogdanu pa sta bude...smešno...ugasio sam tv...pravi amateri !!!! Haha

Jug Jug

pre 10 godina

Panteri tisina. Sramota kako igramo, Dule opet tehnicka. Bolje za klub da se Dule penzionise i posveti svom zdravlju. Ne ide vise ovako, a nemamo ni roster. Svi nas pobedjuju. Tuga.

grobar

pre 10 godina

kako smaraju komentari panter-botova, ogadi mi se citanje komentara. dodjem da procitam neki komentar o utakmici, timovima, taktici a citam samo glupa prepucavanja i prozivke kao da ih pise jedan te isti 15-ogodisnjak.

e moj Gagicu

pre 10 godina

Gagic se oznojio toliko da kolicina znoja ne bi stala u dve kofe, a ubacio 2/4 slobodnih bacanja, promasio jednom za 2, izgubio loptu jednom, a jedini nacin da on ima skok je ako mu lopta slucajno odskoci u ruku, medjutim tu je dilema.

janbo

pre 10 godina

Hoce ih šut u prvom poluvremenu def. Pitanje da li ce da traje.
Ne znam samo jel moguce normalno prokomentarisati utakmicu i procitati komentar a da neko ne leči frustracije, komplekse i svoju glupost. Partizan se ne takmici sa Zvezdom u EL. Shvatite i odj...te.

radnik

pre 10 godina

mi jedinu korist od tepica imamo ako on placa partizanu za nosenje dresa...a komentare ovih sto igraju drugu evropsku ligu a navijaju za sve u top 16 osim PARTIZANA zanemariti...blago receno

strucni komentator

pre 10 godina

Dule ne znam da li citas komentare, ali ako citas ubaci Aranitovica umesto Tepica! Molim B92 da mi sto pre objave komentar kako bi Dule procitao. Hvala.

crnobeli delija

pre 10 godina

DV strucnjak bez limita.
Moze da napravi tehnickih gresaka kao niko u Univerzumu. Vodi li neko evidenciju koliko to kosta?

Nezainteresovan

pre 10 godina

Partizan znatno oslabljen, ali bez obzira na to, previse je drugovi primiti od najslabije ekipe 50 i plus poena za poluvreme. Sto je mnogo mnogo je. Druga stvar, ocajna odbrana Partizana, ocajno ocajna odbrana. Nista ne cuvaju, nista ne pokrivaju. Uostalom niko nije kriv Vujosevicu sto je oterao Miljenovica i Andjusica a igraju mu neki Daloi i Andrici koji realno nisu jos uvek ni za Evrokup a gde vise. Timska odbrana -10 bodova, gradjenje kosa jos veci minus, odbrana od Pika klasicnog i piken popa jos ocajnija. Ponovicu jos jednom da Varda nije nimalo skup, i bio je slobodan igrac, ovi balvani pod kosem su pravi balvani i nista ne znaju ni ofanzivno ni defanzivno. Necu se ja nasladjivati ocajnoj igri Partizana, daleko bilo ali ove sezone aposlutno skoro nista ne stima. Svetla tacka je Bogdanovic, i to je jedina svetla tacka. Ponavljam roster je mali, bez obzira, sampion Srbije i s ovim sto raspolaze mora igrati ozbiljniju utakmicu protiv jako slabog Zalgirisa.

NemanjaBB

pre 10 godina

Vidim da se neki vec nasladjuju pobedom Zalgirisa. Mozda Partizan nije neki tim, ali nisu ni oni. Lopta je okrugla, mozda ih popusti sut. U obe cetvrtine po 29 poena. Partizan je pocetkom druge imao 10-0 za dva I po min.
Meni kao navijacu Zvezde smeta kada mi dodju Glodari na vesti o mom timu kad gubimo, a mi radimo to isto. Pozz

nen_k

pre 10 godina

Gledam komentare i 80% Zvezdasi! Ajde bas mi je drago da imate razloga i mogucnosti da se sladite nasim mukama jer 11 godina vas nije bilo nigde, ja sam iskreno skoro zaboravio da postojite. Vidim hvatate zadnji voz, ne bi bilo dobro da nekim slucajem ove godine budemo prvaci jer vas onda stvarno nece biti na mapi!

compleX

pre 10 godina

Sansa da predgradje prati utakmicu Evrolige, igraju je na svakih 15 godina otud i ovoliko interesovanje nemojte se cuditi.To ti je kao kad Vranjanac dodje u Beograd pa je pun komentara, a s druge strane kad Beogradjanin ode u Vranje nije nesto zainteresovan.Tako i mi juce 2,3 komentara na njihovu utakmicu dok oni rade punom parom da prebace 300 komentara na nasoj utakmici.Pratite nas i dalje....

Batko

pre 10 godina

Dobro je nisu zbrisali :))))
(igor, 13. februar 2014 18:51)

Kućo, 'esi to sam smislio?
(BaticaPFK, 13. februar 2014 19:37)

Jeste zemljače ! jel ti sad lakše pada ovo peglanje Žalgirisa??

Nolespi

pre 10 godina

Katastrofa! Na stranu odlicno sutersko vece Zalgirisa, ali je igra razocaravajuca. Odbrana najlosija u istoriji, jeziva! Zalgiris je promasio samo devet suteva, a od tih 9 promasaja uhvatili su cak PET lopti u napadu i poentirali! A mi u napadu ocajni uz SAMO SEST SKOKOVA ukupno! Nema ni skoka ni odbrane ni napada. Bogdanovix jedini igra kao i obicno. Tepic razocarao, Gagic potvrdio epitet najgoreg centra u istoriji. Taj decko nema ama bas nista kosarkasko. Osim sto visinom lici na centra.

Metohija

pre 10 godina

Samo da pozdravim poštovaoce Milenka Tepića! Najgori košarkaš u bogatoj istoriji Partizana! Pre 5 godina me je isterao iz Pionira a sada će uraditi isto! Mada nije on kriv,već onaj koji ga je doveo! Bolje imati igrača manje nego njega u timu! Dule je nažalost izgubio konce,u poslednje vreme nas svi razbijaju šutem a on uporno forsira zonu i zakopava nas svaku utakmicu! 58 poena na poluvremenu,sramota!

Владан Тегелтија

pre 10 godina

Докле више да се брукате, брукате, брукате. А да па ви сте овде залутали реално. Пустио вас Чачанин

đura

pre 10 godina

ova sezona je iagubljena za Partizan. neka se yavrsi pa da Dule ode u uparavu, neka s lci itd..dovesti Milojevica, promeniti sistem..ko veruje da se PAvlovic koji godinu dana nije odigrao utakmicu pomoci klubu - taj je u velikom problemu. Dolazak Tpica je takodje promasaj. Covek izgleda kao neko ko zavrsava karijeru - spor,nemotivisan, bez suta...o pogresnoj proceni centara, svih sem Lovenja da ne pricamo. Bogdanovic daje pola soseva sam protiv Zalgirisa. Primaju skoro 60 kosva za poluvreme. Raspad sistema. Svo vkaju Btransa kao ozeblo sunce, a njem ce trebati bat pet.sst mesci da pocne da igra priblizno onome kako je igrao do povrede. i na kraju DUletove svadje sa sudijama....ocaj.

bolje zadnji u gradu nego prvi u selu

pre 10 godina

bolje da se mi igramo sa protivnicima nego da se oni igraju sa nama kao što se igra žalgiris sa partizanima.hrkljuš

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Ovom timu Partizana fali 5 važnih igrača(Vesterman,Milosavljević,Bertans,Kinsi,Pavlović) na spoljnoj liniji,a ima 4 centra(Milutinov,Musli,Gagić,Šalić) od kojih se ne zna koji je gori od kojeg(beskorisni u napadu,odbrani,skoku).Tako da Partizan igra praktički bez 9 igrača. OČAJNIČKI NAM TREBA SAMO JEDAN SOLIDAN CENTAR!!!

vUcA

pre 10 godina

Samo da napomenem da je toliko omalovazavani Lietuvos Ritas dobio Zalgiris u sred ovog Kaunasa sa preko 30 razlike u njihovom prvenstvu. LR tim koji je u Zvezdinoj grupi imao skor 1-9. Zvezdina grupa je ocigledno bila grupa smrti i kao takva nesrecna okolnost.

kk sledeca sezona

pre 10 godina

2 luzerska tima.
S tim sto su jedni zasluzeno u top 16, a druge pustio Zelimir.
(Dule i njegova privatna druzina, 13. februar 2014 19:00)

U top16 faze ne postoje luzerski timovi, vec je to rem evropske kosarke. Luzerski timovi igraju u nekim drugim takmicenjima

X Files

pre 10 godina

Ovi ne mogu nista da promase, tako i protiv CZT i Partizana u Evroligi svi sve pogadjaju, i onda naredna utakmica ne mogu bazen da pogode. Kako su danas sutirali Lihodej i Zubkov protiv Reala?

Normalan

pre 10 godina

Gagic...sta reci za tog coveka osim da pojma nema.Ne bi mogao cak ni da igra u drugoj ligi Srbije a kamoli za Partizan koji igra ABA i Evroligu

lika

pre 10 godina

Strpimo se jos malo.Od nedelje to krece u pravom smeru.Vraca se Kinsi,debituje Pavlovic,uskoro ce i Bertans...Valjda ce i neko osim Bogdanovica i Lovernja proigrati.Neki su definitivno zreli za "kaljenje" u manjim klubovima (Dallo,Andric,Bezbradica, Šalic), dok Tepica,Muslija i Gagica treba istrpeti do kraja sezone a onda zbogom.

hrkljuš košarka

pre 10 godina

dok je Tepić bio povrijeđen govorili su fali nam Tepić a sad kad se vratio govore da je najbolji igrač Žalgirisa pa ovi grobari su stvarno smiješni.

Batko

pre 10 godina

Au,pa ví Grobari imate istorijsku ulogu u EL...Da ekipe koje nikoga nisu pobedile do tada, sa vama "skinu mrak" !!
Al dobre,barem niste furnuli ,kao po običaju :-)

Loše to izgleda

pre 10 godina

Predali smo se pre utakmice. Naša odbrana je neočekivano katastrofalna, Litvanci su imali more otvorenih šuteva. Na žalost, ni da je bolja ne bi pomoglo jer ne postoji ekipa u Evropi koja može da igra potpuno bez centara. Mi nemamo nijednog jedinog normalnog centra i zato "plaćamo" ove sezone. Šest skokova u prvom poluvremenu je objektivno strašno.

Batko

pre 10 godina

Raspadamo se,ali imam utisak da bi kidali kad bi imali jenu normalnu peticu.
(Sergio, 13. februar 2014 19:47)

Aha,kidali bi....listiće na detelini

goran

pre 10 godina

Kaze lik da fali 5 igraca u partizanu, cak I Pavlovica broje. Pa hiljadu igraca vam fali, I Divac I Djordjevic I Drobnjak a I Vujanic je prerano zavrsio karijeru znaaaaaci straaasno! Vi ste kanta za napucavanje I nista vise, koji vam je ovo poraz u nizu? Seca li se iko kad ste zadnji put pobedili???

vlajzi

pre 10 godina

Da li će Partizan ponoviti uspeh Crvene Zvezde iz Bilbaa. Teško, ali nadajte se, možda i uspete. (Aca Znalac, 13. februar 2014 18:55)

Ne daj boze da ponovimo njihov 'uspeh', jer bi to znacilo da moramo da isoadnemo iz Evrolige u neko Miki maus takmicenje.

stručnjak

pre 10 godina

Partizan je za sad solidan u napadu, ali škripi u odbrani. Treba da igra zonu i ima šanse u drugom poluvremenu. Sad je 53:36. Vidimo se na kraju! Svi u odbranu, ajmo, ajde!

REDraspucin

pre 10 godina

jaooooooo skoro 60 koseva za poluvreme, da to je ta tvrda evroligaska odbrana...hehehe...bre grobari pa vi postadoste kanta za napucavanje cim mrdnete iz Beograda......Rajka abaregro...

nex

pre 10 godina

2 luzerska tima.
S tim sto su jedni zasluzeno u top 16, a druge pustio Zelimir.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dule i njegova privatna druzina, 13. februar 2014 19:00)

Jao jao, uskoro ce biti plakanja ponovo. Resetujete mozak svake godine, ali pelcer vam ne da mira. Kako vam slede teski dani.

Mikeli

pre 10 godina

Au brate ovaj zalgiris prava indijanska ekipa! jos malo ce sutirati i sa pola terena. totalno divlja igra i tako se izivljavaju nad ovim sto su zalutali u takmicenje. lepo rece neko pre neki dan, ovo nije top 16. ovo je top 15 + 1.

strebam

pre 10 godina

Zalgiris sutira 80% iz igre i skoro 55% za tri. Partizan je previse pomagao "one pass away" i verujem da ce to ispraviti.Rezultat nije realan i procenat njihovog suta ce morati da padne, a da li ce to biti dovopjno, videcemo... A sta reci za Bogdanovica, deluje kao da nije nista posebno na terenu a sa lakocom postize poene, strasan igrac.

Stevo djubre

pre 10 godina

Dobro je nisu zbrisali :))))
(igor, 13. februar 2014 18:51)


Au brate oplakao sam hahhaahahahahah
(samork sila SLUsamrok, 13. februar 2014 19:04)

Ajd' sad smuvajte se.

zuki

pre 10 godina

A odbrana? Razumem limite u napadu ali da primis 58 poena za poluvreme od raspalog Zalgirisa!? Jeste da ove ide sut i da ce da stane u drugom ali bre sve otvoreno. Prvu cetvrtinu iz bonusa nismo izasli a primili 30 poena! Uzas od odbrane.

anbeast

pre 10 godina

Dule opet tehnicka?! Cesto to koriste iskusni treneri da promrdaju sudije i svoju ekipu (i doticni je to cesto uspesno koristio), ali mi se cini da je covek ove sezone prilicno izgubio kompas...

spale

pre 10 godina

ljudi malo mi ih je i zao..
najgora ekipa im ubaci 60 poena za poluvreme..
za vikend Siroki, tu bi se vec moglo ici i na pobedu.
Pobeda..to je ono kad postignete vise koseva od protivnika.

SASA

pre 10 godina

Parizan bez Milovsaljevica i Kinsley-A nema sta da trazi.....

Partizan je primio 60 poena na povrememnu, i iskreno, izgleda pateticno...
Odbrana ne postojeca, 16 asistencija Zalgirisa na poluvremenu, jasno govori kakva je situacija...
A o Tepicu ne treba trositi reci, zasto on igra ane Bezbradica, ili Andric, nikad mi nece biti jasno....
nadam se da ce Partizan da se trgne u drugom povremenu, jer ako ovako nastave, primice 120 poena,,,,,.
Sramota..

Sarkazam na kvadrat

pre 10 godina

Nazalost oseca se umor od igranja kupa....Nije nam trebala ta utakmica na produzetke sa ovima iz predgradja!!!
Ipak ja verujem,ako ovima ne mozemo da damo 100 poena neznam kome ce mo!!!

Prevara

pre 10 godina

Mislim da je došlo vreme da se Partizan i Dule Vujošević razilaze. Ne znam šta je u pitanju, ali je očigledno da čovek nije više sposoban da se bavi košarkom. Neka se povuče u penziju, neka otvori galeriju ... ma neka radi šta hoće ali što dalje od Partizana. Pa ljudi moji Partizan nije pobedio poslednjih mesec dana. Hvala ti Dule na svemu ali, sam si to rekao, niko nije iznad Partizana pa ni tvoja sujeta (ili su to možda tvoji interesi). Ja ne želim da gledam Partizan sa nekim tamo Daloom. Pa mali Aranitović je izmislio košarku za njega (ali njegovi roditelji ne stipendiraju Duleta ... valjda). Ne želim da gledam Partizan sa Tepićem ... ovakvim Tepićem koji nema ulaz, beži od lopte, šut nikada nije ni imao, a odbrana ... hm ... šta li je to. Ne želim da gledam Partizan sa nekim tamo Gagićem. Užasava me njegova neinteligentnost i netalentovanost. Ne želim da gledam kako Milutinov postaje Gagić. Muslija ne želim da vidim ni na slici (mada, večeras i nije bio toliko loš ali ga je Dule vešto "čuvao" za buduće duele). Ne želim da gledam Partizan u kome se dva igrača poput Bogdanovića i Lovernja satiru, a ostali statiraju. Ne želim da gledam Partizan koji primi 60 koševa za poluvreme. Dosta mi je trenera koji na svakoj utakmici dobije najmanje jednu tehničku grešku. Samo mi nemojte reći, sve će doći na svoje mesto za mesec dana. To me ne zanima. Zanima me sadašnjost ... Evroliga. Dosta mi je sramoćenja protiv evroligaških ekipa druge klase...a MZT i slične ne bih ni da spominjem.

Batko

pre 10 godina

Raspadamo se,ali imam utisak da bi kidali kad bi imali jenu normalnu peticu.
(Sergio, 13. februar 2014 19:47)

Aha,kidali bi....listiće na detelini

Batko

pre 10 godina

Dobro je nisu zbrisali :))))
(igor, 13. februar 2014 18:51)

Kućo, 'esi to sam smislio?
(BaticaPFK, 13. februar 2014 19:37)

Jeste zemljače ! jel ti sad lakše pada ovo peglanje Žalgirisa??

Novosadjanin.

pre 10 godina

kako smaraju komentari panter-botova, ogadi mi se citanje komentara. dodjem da procitam neki komentar o utakmici, timovima, taktici a citam samo glupa prepucavanja i prozivke kao da ih pise jedan te isti 15-ogodisnjak.
(grobar, 13. februar 2014 19:59)

Idi na zvezdine vesti, tamo ces procitati komentare grobara...

Nikola

pre 10 godina

Posto se grobari pitaju odakle ovoliki broj komentara, evo objasnicu vam ja. Na pocetku prosle sezone Split- Zvezda preko 300 komentara, pa protiv Zadra skoro 400. I stalno tako. Mi smo vas kulirali dok niste preterali. E sad cisto da vidite koliko nas ima i da ako hocemo bice 1000 komentara na svakoj vesti o vama. Inace strasna partija veceras.:-D

Batko

pre 10 godina

Batko,aj ostavi neki podatak da se nadjemo i popricamo o tvojoj muci
(Metohija, 13. februar 2014 20:20)

A što si ti nervozan ?!
Sa dečacima se ne nalazim,nisam u tom fazonu...imaš ovde svojih Grobalja,pa ćeš se već smuvati sa nekim...bićeš i ti srećan jednog dana..

hrkljuš košarka

pre 10 godina

dok je Tepić bio povrijeđen govorili su fali nam Tepić a sad kad se vratio govore da je najbolji igrač Žalgirisa pa ovi grobari su stvarno smiješni.

Kerez

pre 10 godina

Šta se lože ovi limeni, pa da su zdravi Kinzi i Berta, i da je mogao da igra Saša Popović, bilo bi 20 razlike za nas !(Dare, 13. februar 2014 22:22)

Decak, idi ti gledaj tvog omiljenog lika Sasu Popovica na Ruzicastoj. To je vas nivo!

Gospodin

pre 10 godina

zalgiris je prvak litvanije, a litvanija je druga u evropi, ja imam talentovanu ekipu, ona za 2 god osvaja evroligu, vucic je nama dao 3.5 mil evra, ali drzava je zvezdi dala 3.6, da smo imali mi tolike pare pa mi bi osvojili evroligu. Pavlovic, tepic i francuzi igraju zbog ljubavi za nas, njima pare nisu bitne.

ukrstamo ligamenti

pre 10 godina

Nema sta ovi partizani su bas i bukvalno postali prava TOP 16 ekipa
1.TOP = jer su topovska hrana i
2.16 = jer ne gube sa ispod 16 razlike

Владан Тегелтија

pre 10 godina

Докле више да се брукате, брукате, брукате. А да па ви сте овде залутали реално. Пустио вас Чачанин

slobinator

pre 10 godina

ma kad vam kažem ovo je zavera.lepo vidim da je partizanov koš duplo veći ,a linija za trojku je na tri metra.a i zvezda je kriva.sinoć pobedila pa duletu skočio šećer.

Batko

pre 10 godina

jos jednom se pokazalo da je partizan bez navijaca jedna sasvim prosecna evropska ekipa (abrakadabra, 13. februar 2014 20:05)tacno.mi smo evropski,a vi prigradski klub
(aleksandar, 13. februar 2014 20:34)

Jel' ti sada lakše za večerašnje peglanje ?!

strucni komentator

pre 10 godina

Dule ne znam da li citas komentare, ali ako citas ubaci Aranitovica umesto Tepica! Molim B92 da mi sto pre objave komentar kako bi Dule procitao. Hvala.

Narodni sud Cacak

pre 10 godina

Onom Zelimiru treba oduzeti srpski pasos i zabraniti mu povratak u zemlju!!!On je onom namestenom utakmicom u Istanbulu omogucio raspalom KK Trubaduru iz Humske da bruka Srbiju i srpsku kosarku!!!

Pedja

pre 10 godina

Zali Boze sto ovaj Bogdanovic igra u ovoj luzerskoj ekipi. On sam ne moze da pobedi celu ekipu. Dodji ti Bogdanovicu bolje u Zvezdu gde ce tvoj talenat doci do izrazaja i gde ces igrati rasterecenije.

Zdrav razum

pre 10 godina

Citajuci ove komentare, nedvosmisleno se moze zakljuciti da je 15 godina bez titule ostavilo ozbiljnog traga na psihu navijaca zlezde. Ako uzmemo da je najveci broj njih maloletan ili od skora punoletan, dolazimo do prostog zakljucka da oni ni ne znaju za drugi osecaj, do osecaja zavisti prema vecitom sampionu. Odrasli su u jadu, nemoci i cemeru.

stafelaj

pre 10 godina

da li su ovi partizani otisli autobusom na ovo gostovanje?! mislim mali im je budzet ( 3.5 miliona €) a treba i porez drzavi da se plati (1,7 miliona)... a jos plus na sve to i ekonom tomasevic ima kurije oko. sad ce vujosevic to bolje da vam pojasni na konferenciji za medije...

Zvezda je ime sampiona!!

pre 10 godina

Nije bitno što smo izgubili, čitajući ove komentare shvatio sam da su retki navijači tzv.czbg koji nisu gledali utakmicu Partizana.
Hvala što pratite naš klub, ja tzv. czbg u životu ne bih gledao niti me interesuje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dragan, 13. februar 2014 21:50)

Jos malo i ne da ces nas pratiti, nego ces nas i sanjati!!

FMP-ovanje

pre 10 godina

Opa odigrali utakmicu, ja reko veceras ce da padne jedno bezanje. A cek ovo nije Kup ovde nema bezanja. Eto Zalgirisu nek se igraju huahuahuahuahuahua

đura

pre 10 godina

ova sezona je iagubljena za Partizan. neka se yavrsi pa da Dule ode u uparavu, neka s lci itd..dovesti Milojevica, promeniti sistem..ko veruje da se PAvlovic koji godinu dana nije odigrao utakmicu pomoci klubu - taj je u velikom problemu. Dolazak Tpica je takodje promasaj. Covek izgleda kao neko ko zavrsava karijeru - spor,nemotivisan, bez suta...o pogresnoj proceni centara, svih sem Lovenja da ne pricamo. Bogdanovic daje pola soseva sam protiv Zalgirisa. Primaju skoro 60 kosva za poluvreme. Raspad sistema. Svo vkaju Btransa kao ozeblo sunce, a njem ce trebati bat pet.sst mesci da pocne da igra priblizno onome kako je igrao do povrede. i na kraju DUletove svadje sa sudijama....ocaj.

vUcA

pre 10 godina

Samo da napomenem da je toliko omalovazavani Lietuvos Ritas dobio Zalgiris u sred ovog Kaunasa sa preko 30 razlike u njihovom prvenstvu. LR tim koji je u Zvezdinoj grupi imao skor 1-9. Zvezdina grupa je ocigledno bila grupa smrti i kao takva nesrecna okolnost.

zoran

pre 10 godina

Lepo juce napisah da ovaj tim Partizana ne mzoe dobiti niti jednu ekipu na strani. Nikoga.
Ovo je najslabija ekipa u istoriji ovog kluba. Ovde je glavni igrac jedan veoma prosecan suter. Videli ste u tom Zalgirisu koliko takvih ima. U staroj Jugi svaki tim je imao po 3-4 takva igraca koji su mogli zmureci da utrpaju 30 koseva, jos tada nije bilo trojke. Sem Bogdana ostali su nivo druga ili srpska liga. Centri na nivo zone.

spale

pre 10 godina

ljudi malo mi ih je i zao..
najgora ekipa im ubaci 60 poena za poluvreme..
za vikend Siroki, tu bi se vec moglo ici i na pobedu.
Pobeda..to je ono kad postignete vise koseva od protivnika.

zoki

pre 10 godina

kako smaraju komentari panter-botova, ogadi mi se citanje komentara. dodjem da procitam neki komentar o utakmici, timovima, taktici a citam samo glupa prepucavanja i prozivke kao da ih pise jedan te isti 15-ogodisnjak.
(grobar, 13. februar 2014 19:59)

totalno te kapiram, tako i ja reagujem kad nas botovi poput tebe zovu panterima.

Realno

pre 10 godina

pishem na poluvremenu : Pobedjujemo . zivi bili pa videli.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nik, 13. februar 2014 19:39)
Ti sto pishes a ne pises,kazi nam,jesi li normalan ili si na nekim teskim drogama?Da li je moguce da jos ima optimista medju vama,da jos veruje da mozete nekog pobediti ili cete ladno izjaviti da idete dalje,bez obzira sto se svi izivljavaju na vama.

vlajzi

pre 10 godina

Da li će Partizan ponoviti uspeh Crvene Zvezde iz Bilbaa. Teško, ali nadajte se, možda i uspete. (Aca Znalac, 13. februar 2014 18:55)

Ne daj boze da ponovimo njihov 'uspeh', jer bi to znacilo da moramo da isoadnemo iz Evrolige u neko Miki maus takmicenje.

Stele

pre 10 godina

Bogdan Bogdanović možda jeste kako vi kažete biser naše košarke, ali da bi opravdao to mora da prestane da srlja, šutira trojke preko igrača i izigrava heroja, nego da bira pažljivo svoje šuteve. Nije sve u trojkama klinac...

Mikeli

pre 10 godina

Au brate ovaj zalgiris prava indijanska ekipa! jos malo ce sutirati i sa pola terena. totalno divlja igra i tako se izivljavaju nad ovim sto su zalutali u takmicenje. lepo rece neko pre neki dan, ovo nije top 16. ovo je top 15 + 1.

petarczv

pre 10 godina

Grobari od ove sezone vam je ostao jos samo taj maj mesec za koji se tripujete da cete nas dobiti ali istina je da necete biti nista bolji nego samo losiji i da cemo vas odrati! a vasem velikom vodji zelim dozivotni ostanak u vasem klubu boljeg i ne zasluzujete

Metohija

pre 10 godina

Samo da pozdravim poštovaoce Milenka Tepića! Najgori košarkaš u bogatoj istoriji Partizana! Pre 5 godina me je isterao iz Pionira a sada će uraditi isto! Mada nije on kriv,već onaj koji ga je doveo! Bolje imati igrača manje nego njega u timu! Dule je nažalost izgubio konce,u poslednje vreme nas svi razbijaju šutem a on uporno forsira zonu i zakopava nas svaku utakmicu! 58 poena na poluvremenu,sramota!

Stevo djubre

pre 10 godina

Dobro je nisu zbrisali :))))
(igor, 13. februar 2014 18:51)


Au brate oplakao sam hahhaahahahahah
(samork sila SLUsamrok, 13. februar 2014 19:04)

Ajd' sad smuvajte se.

Bodibond

pre 10 godina

Haha najsmesnije ljudi je to kad procitam pretnje grobara za april , maj, pa dobro ajde objasnite cime cete to da pretite, jel petim ili sestim mestom, sta pobedicete nas zbog prestiza, sta nerazumem? Nadrvice vas Buducnost, a tek nama kad legnete u krevet lele majko, ima to da bude fijukanje sa svijuh strana !!!

red night

pre 10 godina

Istina da ste uvek ispred nas. Bolji ste u bezanju

Mi i da budemo zadnji u Top 16 a vi da osvojite evrokup, mi smo ispred vas.

I zato tisina...
(ZikaGrobar, 13. februar 2014 19:43)
(speedy, 13. februar 2014 20:02)

Boze,koliko glup komentar....
Kako ti nije jasno da vam je Zeljko ucinio medvedju uslugu tak sto vas je pustio da udjete u top 16...aj iskreno reci sta je bolje :
-sramocenje u Evropi,nakantavanje,blamaza i podsmeh cele Evrope
(to sto vi radite sada)
ili
-na primer razbiti jedan Bilbao u sred Spanije...
pa neka je i u Eurocup-u...
uvek,ali uvek cete biti mali...
uzivao sam veceras da vas gledam...kao i svaki put kada vi igrate i da ne bude zabune,da,gledam vas i uzivam kad vas neko puni ovako...

crni_redstar

pre 10 godina

jedva cekam da im dodje kinzi i pavlovic,evo mi verovatno necemo biti za 10 dana kompletni,ali pobedicemo vas glat. bogdan je neko ko toloko trosi suteva,samo dabtako nastavi protiv nas. i bertans kad vam se vrati i to novo pojacanje-dzaba losi ste mnogo! nemoj tegi da vas lozi.

goran

pre 10 godina

ipak je dule pametno uradio kad ih je odmarao u kupu.diziveli smo castan poraz al barem nije bilo 30 razlike.zna dule sta radi intreba voditi racuna i o casti tima i kluba.lepo odmorio igrace od onog kupa glupog i ji ovde nismo doziveli katastrofu.zato i jesmo institucija.

nikola

pre 10 godina

Aj ko sme u 100 eura da ce Dule izvesti juniore protiv Zvezde ???
(Pavle, 13. februar 2014 22:18)

Ja smem,ajde daj neki kontakt da se dogovorimo?

veliki strumf

pre 10 godina

Naravno da ima mnogo vise nas Zvezdasa na vasim vestima. Vi se javljate samo kad pobedite ili Zvezda izgubi (tada vas je 90%), ali kako je i jedno i drugo postalo prava retkost, razbezali ste se i sa foruma kao sto ste pobegli i sa kupa.

ja

pre 10 godina

Cudno je da je Vujosevic lose procenio talenat ovog Daloa, a nisu mu valjali Miljenovic i Gordic koji su bogovi za njega. Tepic vam je oslabljenje.

Stele

pre 10 godina

Pitam se samo koliko će Partizanu napada još da istekne? Jeste da su vas nadigrali, ali brate imate 24 sekunde. Napravite nešto.. za sada potpuno bezidejna igra.

grobar

pre 10 godina

kako smaraju komentari panter-botova, ogadi mi se citanje komentara. dodjem da procitam neki komentar o utakmici, timovima, taktici a citam samo glupa prepucavanja i prozivke kao da ih pise jedan te isti 15-ogodisnjak.

Gregor

pre 10 godina

Steta komsije, ali bez cele bekovske linije koja vam je povredjena, tesko mozete da dobijete bilo koga u gostima. Vidim da su ovde osuli paljbu po Bogdanu, kako je prosecan suter i trosi mnogo lopti, pa sa ovakvim saigracima u spoljnoj liniji tesko da moze bolje, 90% akcija ide na njega.

limeni panter

pre 10 godina

Zar je moguce da svaka kuca/stan u Zelezniku ima uveden internet, i zar je moguce da su upravo sada svi online? Mukice, kao "cimaju" nas.. Alo, limarijo, o basketu se radi, tu ni vi, ni vas bivsi klub zajedno ne mogu ni vodu da nam nose. Lijepo je neko danas rekao, mnogo evropskih klubova ima vise EL utakmica u Beogradu, nego CZ i FMP zajedno. Uzivajte dok traje ova nasa najslabija sezona, samo nemoj posle da bude kukanje :)

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Da ste ovoliko energije ulozili u bodrenje svog tima mozda danas ne bi bili zamrznuti ! Zivot vam prodje u mrznji prema Partizanu i bez titule ! Ako ste vi uspeli skoro 20 godina da ostanete normalni,vala mocicemo i mi jos koju utakmicu kada kompletiramo prvu petorku ! Bogdanovic,Kinsey,Pavlovic,Bertans,Lovernj ! Plakacete,a toga niste svesni !

Batko

pre 10 godina

Au,pa ví Grobari imate istorijsku ulogu u EL...Da ekipe koje nikoga nisu pobedile do tada, sa vama "skinu mrak" !!
Al dobre,barem niste furnuli ,kao po običaju :-)

partizan4ever

pre 10 godina

Litvanci su u prvom delu lige igrali Prva faza 5/10, u 2. fazi docekuju na domacem terenu direktnog konkurenta u grupi posle 5 poraza. Ako tu ne daju 120%, gde ce? Sut nerealno dobar, Partizan vrlo slab. Hvala za 12 godina, jedna losija sezona nije sramota. Dajte da budemo dostojni u porazu. Jedino razocarenje Tepic. Nedostatak volje i truda i zalaganja se ne mogu pravdati.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Ovom timu Partizana fali 5 važnih igrača(Vesterman,Milosavljević,Bertans,Kinsi,Pavlović) na spoljnoj liniji,a ima 4 centra(Milutinov,Musli,Gagić,Šalić) od kojih se ne zna koji je gori od kojeg(beskorisni u napadu,odbrani,skoku).Tako da Partizan igra praktički bez 9 igrača. OČAJNIČKI NAM TREBA SAMO JEDAN SOLIDAN CENTAR!!!

Milan Cacak

pre 10 godina

400 komentara, to moze samo moj voljeni Partizan. Lepe emocije. Istorija, ponos, ljubav, trajanje, emocija, interesovanje, tradicija, postovanje, borba, utisak, privrzenost... Voleti bez obzira na sve, hvala

goran

pre 10 godina

Kaze lik da fali 5 igraca u partizanu, cak I Pavlovica broje. Pa hiljadu igraca vam fali, I Divac I Djordjevic I Drobnjak a I Vujanic je prerano zavrsio karijeru znaaaaaci straaasno! Vi ste kanta za napucavanje I nista vise, koji vam je ovo poraz u nizu? Seca li se iko kad ste zadnji put pobedili???

don Nebojša

pre 10 godina

niz je nastavljen!!!maccabi,mzt,lokomotiva,cibona,FMP i žalgiris...nadamo se iznenađenju i nastavku niza...idemo široki brijeg pa šlag na tortu i vrhunac bežanije GAŽENJE od strane CRVENE ZVEZDE!!!

ljubitelj kosarke

pre 10 godina

Imam 2 pitanja za grobare,ali ozbiljno.O Musliju i Gagicu necu nista da pitam jer je tu sve jasno,jednostavno antitalenti!
Prvo pitanje je:sta igra Tepic,s obzirom na njegovo iskustvo?
Drugo pitanje je:sta igra Dalo,jel je moguce da on zauzima mesto nekom domacem mladom igracu?

dorsey

pre 10 godina

meni ovo i nije toliko tuzno koliko su se grobari lozili kada su usli u top 16.. citiram: "dobijamo kuci galatu,zalgiris i u gostima,lokomotivu,bayern i u gostina i da iznenadimo favorita nekog kuci sto uz grobare mozemo ! " i sta sad covek da kaze ? ccc

bolje zadnji u gradu nego prvi u selu

pre 10 godina

bolje da se mi igramo sa protivnicima nego da se oni igraju sa nama kao što se igra žalgiris sa partizanima.hrkljuš

Her Zivota

pre 10 godina

Znaci gledam i smejem se !!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bodibond, 13. februar 2014 20:08)

Znas li sta ce biti najsmesnije ? Kada Partizan u junu bude osvojio 13. u nizu ! Juce na Telekomovim komentarima odnos bio 98%-2% na strani pantera, danas je koliko vidim taj odnos 75%-25% za pantere, ipak je 12+ godina torture ostavilo traga !!

Sarkazam na kvadrat

pre 10 godina

Nazalost oseca se umor od igranja kupa....Nije nam trebala ta utakmica na produzetke sa ovima iz predgradja!!!
Ipak ja verujem,ako ovima ne mozemo da damo 100 poena neznam kome ce mo!!!

speedy

pre 10 godina

Istina da ste uvek ispred nas. Bolji ste u bezanju

Mi i da budemo zadnji u Top 16 a vi da osvojite evrokup, mi smo ispred vas.

I zato tisina...
(ZikaGrobar, 13. februar 2014 19:43)

Bodibond

pre 10 godina

Ovo niko nije primetio:
Od kako je Lovernj postao kapiten Partizai nije osetio slast pobede. Bese to davno postade on kapiten ali pobede nema , nema, nema, nema, nema, nema, nema, nema, nema ...

zuki

pre 10 godina

A odbrana? Razumem limite u napadu ali da primis 58 poena za poluvreme od raspalog Zalgirisa!? Jeste da ove ide sut i da ce da stane u drugom ali bre sve otvoreno. Prvu cetvrtinu iz bonusa nismo izasli a primili 30 poena! Uzas od odbrane.

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Nemojte im zameriti ipak su jako umorni od Kupa Koraca

Inace msm da ni najverniji grobari ne pamte kad je bila zadnja pobeda

Struki

pre 10 godina

Au,"institucija"primila 58 poena za poluvreme,a Vujosevic tehnicku! Zalosno ko sve igra u top 16,pa ovi ne bi prosli ni u eleminacionu fazu eurokupa,da nije bilo Zeljka Obradovica!

mladici botovi devojke vrele

pre 10 godina

@Slobodno nastavite da omalovažavate Zvezdu i Eurocup. Zvezda u Evroligi ima skor 4/6, Partizan 4/12. Pametnom dosta!
(Gračanica, 13. februar 2014 22:01

Partizan osvojio EL, i od proslog milenijuma je igra u kontinuitetu, a FMP, ili ako bas hoces CZ, ove godine debitovala u EL. I pametnom i budali vise nego dosta.

Sibilio

pre 10 godina

Pa i ovakav, desetkovan, Partizan, sa najlošijim centarskim parom u istoriji, na kraju će biti bolji od privatnog kluba Nebojše Čovića. Decenija ipo bez titule je ostavila ozbiljne posledice po navijače tog hibridnog kluba. Dokaz je broj njihovih zajedljivih komentara na vest o porazu Partizana, koji pritom nastupa bez pet najboljih igrača. I njima je jasno da im je to istorijska šansa da postanu prvaci države ili ABA lige, svejedno. Sto posto možda.

sabre

pre 10 godina

To je taj Evroligaski tim, hahaha. Slatki ste glodari, zaista, kada se nakotite na nasim vestima da prozivate nase uspehe. Ako vam ovo nije bilo dovoljno, prizemljicemo vas jos malo kada dodje novi derbi.

Balavo mace

pre 10 godina

Ovo vec postaje zabrinjavajuce!Mi nemamo ni rezultat ni igru a nas "veliki strucnjak" koji je umislio da je Partizanov guru i dalje sedi na klupi mirno kao da se nista ne desava.Jedan prosecan Zalgiris nam je odrzao cas kosarke.Vujosevicu,mars iz Partizana!Zovite Dzikica,on je iskreni grobar!

limeni panter

pre 10 godina

@Aj ko sme u 100 eura da ce Dule izvesti juniore protiv Zvezde ???
(Pavle, 13. februar 2014 22:18)

Smijem ja, ali neces imati da platis, pustio Stojadinovic mjenicu.

duh sa sekirom

pre 10 godina

...na jucerasnju vest o pobedi zvezde ukupno 244 komentara posle 24h od utakmice...a na poraz Partizana za samo 2h se nakupilo 400 komentara.
...klasicna definicija kompleksa.

Nemanja

pre 10 godina

Nikad gori i nikada lošiji Žalgiris se doslovno igra sa njima.
Institucija koja iole ozbiljniju partiju može da pruži samo na svom terenu pod pritiskom publike, DV-a i sudija. Čim izađu van Beograda, postaju topovsko meso.

musketar

pre 10 godina

grobar sam ali moj partizan je spao na najnize grane.zalgiris nas ubi,ne smemo da izadjemo zvezdi,dule opet po starom...ne vidim izlaz iz ove situacije

vlada milic

pre 10 godina

samo tako, to srce zeli..samo tako to me veseli...place jedan kosarkaski novinar, i on i njegov gost... (pumpasin, 13. februar 2014 21:15)
nemoj tako Tegi ne plače.

crnobeli delija

pre 10 godina

DV strucnjak bez limita.
Moze da napravi tehnickih gresaka kao niko u Univerzumu. Vodi li neko evidenciju koliko to kosta?

veliki strumf

pre 10 godina

58 za poluvreme!!! I to od najslabijeg tima u grupi. Stvarno ste kanta za napucavanje. Koji je ovo uzastopni poraz - pa poobaracete sve rekorde?

Doktor

pre 10 godina

Basket se igra jedan na jedan. Kosarka je timska igra. Za tu igru moras imati playa, da organizuje, proigra, probije,stvori visak. Partizan nema playa,ali ima Tepica. I tu je njegov sunovrat,debakl. Nisu krivi centri. Daj Tepicu Tomica i Reyesa, a Rodrigezu Muslia i Gagica, pa da vidis. Prvi put je u Partizanu srusen sistem,pa je pojedinac ispred tima. Dzaba i tri Bogdana. Garavima je trebalo dvanaest godina da to shvate. Ostaje da vidimo kad ce to biti jasno Duletu.

Loše to izgleda

pre 10 godina

Predali smo se pre utakmice. Naša odbrana je neočekivano katastrofalna, Litvanci su imali more otvorenih šuteva. Na žalost, ni da je bolja ne bi pomoglo jer ne postoji ekipa u Evropi koja može da igra potpuno bez centara. Mi nemamo nijednog jedinog normalnog centra i zato "plaćamo" ove sezone. Šest skokova u prvom poluvremenu je objektivno strašno.

REDraspucin

pre 10 godina

eto mi pobedismo u sred spanije raspali bilbao sastavljen od bivsih igraca Reala i Barse a vas isprasi Zalgiris sastavljen od superstarova iz litvanije,mongolije i ostalih kosarkaskih zemalja. hehe...Rajka Baregro....

anbeast

pre 10 godina

Dule opet tehnicka?! Cesto to koriste iskusni treneri da promrdaju sudije i svoju ekipu (i doticni je to cesto uspesno koristio), ali mi se cini da je covek ove sezone prilicno izgubio kompas...

Vizionar

pre 10 godina

Dule, sta si imao tamo da trazis nesto protiv Zalgirisa kada si izgubio I od FMP-a. Ostavka na kraju parade. Od tebe je ostalo samo ime.

slobos sa rodosa

pre 10 godina

pa dobro ljudi jak je žalgiris.za njega igraju sabonis,kurtinaitis ,marčuljonis,homičus i ostali.ili čekaj ,ja sam to nešto pobrkao.

pan

pre 10 godina

I po ovim komentarima se vidi da nije mala stvar za tri godine postojanja kluba osvojiti dva Kupa protivpožarnog aparata.
Raduju se porazu tuđeg kluba,
a zaboravili da svoj odavno nemaju.

Mikeli

pre 10 godina

Ne vredi. Ne prolazi hrkljus protiv ovih indijanaca. Hvala Zelimiru sto je pustio zagrepcane , hvala mu sto mi time ulpsava po jedno vece nedeljno. srce mi puno.

Marko iz njemacke

pre 10 godina

Partizovana igra: Sta je odbrana? A u napadu loptu bogdanu pa sta bude...smešno...ugasio sam tv...pravi amateri !!!! Haha

strucnjak

pre 10 godina

Poraz u kupu se ne vazi,nas kup nije ni interesovao.Duleta samo liga sampiona interesuje i zasad guramo dobro.Da nije sudiskih nepravdi sigurno bi prosli u top 8.

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Mislim da bi neko trebao nauciti vujosevica kosarkom covek uzima time-out 5 sek pre kraja na plus 14 za Zalgiris hahahhahahahahaah

Kako dati 14 poena sa linije za 3 poena

gordan

pre 10 godina

Tepic i
Dallo najgori suteri Partizana u poslednjih 10 godina a mozda i vise...Mislim da bi i Bezbradica i Milutinov imali vece procente suta za 3 od njih dvojce...

Normalan

pre 10 godina

Gagic...sta reci za tog coveka osim da pojma nema.Ne bi mogao cak ni da igra u drugoj ligi Srbije a kamoli za Partizan koji igra ABA i Evroligu

REDraspucin

pre 10 godina

jaooooooo skoro 60 koseva za poluvreme, da to je ta tvrda evroligaska odbrana...hehehe...bre grobari pa vi postadoste kanta za napucavanje cim mrdnete iz Beograda......Rajka abaregro...

TOLErantan

pre 10 godina

2 luzerska tima.
S tim sto su jedni zasluzeno u top 16, a druge pustio Zelimir.
(Dule i njegova privatna druzina, 13. februar 2014 19:00)

Za luzerske timove imislili su KUP Lilijane Ronketi!

Heroes

pre 10 godina

Ma sta vas briga sto vas pune sto vas rasturaju, vama je i onako jedina radost kada se pojavi neka losa vest u fkcz i kkcz a i ostalim klubovima.Danas je takvo odusevljenje nastalo sto je Stojadin pustio menicu, pa to su takve frustracije, nemam reci.

dcvi

pre 10 godina

Kako smo igrali dobro smo i prosli.Inace,obradovao sam se poslednjem tajm-autu zbog sjajnih igracica na terenu, kad ono reklame./ona crna devojka je retko lepa/.
Nesto o utakmici.....ne znam ali onog Tepica vise ne kontam majke mi.

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Mislim da bi neko trebao nauciti vujosevica kosarkom covek uzima time-out 5 sek pre kraja na plus 14 za Zalgiris hahahhahahahahaah

Kako dati 14 poena sa linije za 3 poena

Jug Jug

pre 10 godina

Panteri tisina. Sramota kako igramo, Dule opet tehnicka. Bolje za klub da se Dule penzionise i posveti svom zdravlju. Ne ide vise ovako, a nemamo ni roster. Svi nas pobedjuju. Tuga.

pasaluk

pre 10 godina

bice ovo ok,aranitovic,salic u ovakvim utakmicama a u trenutnoj situaciji moraju dobiti sansu,a vi neopredeljeni u veteran ligi psssst...opet ce biti po g..i na kraju....

CELAV SAM PA STA

pre 10 godina

Da nije bilo ovog tajmauta na kraju moglo bi da se kaze da je Partizan casno izgubio...ovako...sramota Vule...cak i za tebe

e moj Gagicu

pre 10 godina

Gagic se oznojio toliko da kolicina znoja ne bi stala u dve kofe, a ubacio 2/4 slobodnih bacanja, promasio jednom za 2, izgubio loptu jednom, a jedini nacin da on ima skok je ako mu lopta slucajno odskoci u ruku, medjutim tu je dilema.

tt

pre 10 godina

najsmesnija ekipa patrizana u
zadnjih 20 godina koliko pratim klub..da nismo dobili cska onaj put imali bismo trinaest poraza vezanih,ljudi da se ne lazemo

The Wolf

pre 10 godina

Ne znam o kakvoj se krizi radi, Partizan je aktuelni šampion ABA lige, superlige Srbije i učesnik top 16 faze evrolige (čitaj među 16 najboljih klubova u Evropi) ! Malo li je?!

muamua

pre 10 godina

mozete li se odluciti??? pre neki dan vam je bila vest peta zvezdina pobeda u nizu,a izmedju je izgubila u eurokupu...ili zbirate sva takmicenja ili ne...svakako ocajna igra mog partizana prvenstveno tepic gagic

automehanicar

pre 10 godina

Ja mislim da se iza komentatora po imenu Batko, krije Milan Gurovic! Samo taj covek moze biti toliki rob svoje frustracije. 'ladno je izdominirao server!

Nolespi

pre 10 godina

Katastrofa! Na stranu odlicno sutersko vece Zalgirisa, ali je igra razocaravajuca. Odbrana najlosija u istoriji, jeziva! Zalgiris je promasio samo devet suteva, a od tih 9 promasaja uhvatili su cak PET lopti u napadu i poentirali! A mi u napadu ocajni uz SAMO SEST SKOKOVA ukupno! Nema ni skoka ni odbrane ni napada. Bogdanovix jedini igra kao i obicno. Tepic razocarao, Gagic potvrdio epitet najgoreg centra u istoriji. Taj decko nema ama bas nista kosarkasko. Osim sto visinom lici na centra.

ajd sad

pre 10 godina

nema se sta zameriti. fali pola tima. andric,bogdanovic,lauvergne,milutinov,tepic- startna petorka. na klupi nema dobre zamene. da igraju kinsey,vesterman,milosavljevic i bertrans...bukvalno fali startna petorka. napred partizan!

PartizanSampion

pre 10 godina

Kad se promeni vlast dominiracemo opet, i ugasicemo sve ostale klubove a zna se koji je prvi na redu. Dominacija i bez milosti ovo je vise od sporta, nije fer da mi nismo prvi neke stvari trebaju svi da znaju a to je da ne mozete da nas pobedite !

Puki

pre 10 godina

Ne moze se igrati ozbiljna kosarka, odnosno Top 16 faza, sa 3 igraca. Pritom je Zalgiris odigrao sjajnu napadacku utakmicu, i postigao dosta lakih poena. Sa Pavlovicem, Kinsijem i Bertansom, to ce vec biti druga prica. Za EL ce tada biti prekasno, ali za ABA i Srpsku ligu taman. Pozdrav svima koji ovde dodju da procitaju jos necije misljenje, a ne da citaju komentare klinaca koji lece frustracije. Stvarno ste preterali, bice ponovo 500 komentara, od kojih 20 "kosarkaskih".

miša kaloperovic

pre 10 godina

Komentari iz Železnika dominiraju! Pretite instituciju bravo za vas! Musli i Milutinov dižu formu, polako ulazi u parčiće ritam! Grobari svi u Pionir protiv Sirokog!

dane

pre 10 godina

Neću da komentarišem bolesne navijače koji se naslađuju porazom srpskog kluba. Ako si Litvanac, šutni iz kornera i pogodićeš. Partizan, sa ovakvom igrom centara, posebno u odbrani, nema šta da traži. Svaka čast na borbi i požrtvovanju, niko više nije ni očekivao. Glavu gore i samo napred!

SKIDS

pre 10 godina

Evo na ovoj vesti se, po komentarima i broju +/- glasova, najbolje vidi ko su ustvari tastatura kompleksaši koji ne znaju ni za koji klub treba da navijaju. Mali izgubljeni skupljači sekundarnih sirovina.

strebam

pre 10 godina

Zalgiris sutira 80% iz igre i skoro 55% za tri. Partizan je previse pomagao "one pass away" i verujem da ce to ispraviti.Rezultat nije realan i procenat njihovog suta ce morati da padne, a da li ce to biti dovopjno, videcemo... A sta reci za Bogdanovica, deluje kao da nije nista posebno na terenu a sa lakocom postize poene, strasan igrac.

Luke Babbitt

pre 10 godina

Jedva cekam da im dodje kinzi i pavlovic,evo mi verovatno necemo biti za 10 dana kompletni,ali pobedicemo vas glat. bogdan je neko ko toloko trosi suteva,samo dabtako nastavi protiv nas. i bertans kad vam se vrati i to novo pojacanje-dzaba losi ste mnogo! nemoj tegi da vas lozi. (crni_redstar, 13. februar 2014 20:31)

Ha ha ladno nas se plašite i dalje

mandrak

pre 10 godina

Da se igralo jos 10dana partizan ne bi spustio ispo 10 poena...i jedni i drugi nemojte previse da ocekujete od bertansa i mitrovica,trebace im dosta da unormale igru

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Ovaj trenutni tim Partizana večeras slab je i za ABA ligu,ali verujte u Aprilu i Junu kad se vrate povređeni igrači i uđu u formu ,Panteri će to i te kako osetiti na svojoj koži(kao i zadnjih 12 godina).Trenutno miševi kolo vode dok mačka leči rane,ali kad se vrati biće miševa svuda po rupama,a neće ih(vas) spasiti ni brzi Gonzales.

Nezainteresovan

pre 10 godina

Partizan znatno oslabljen, ali bez obzira na to, previse je drugovi primiti od najslabije ekipe 50 i plus poena za poluvreme. Sto je mnogo mnogo je. Druga stvar, ocajna odbrana Partizana, ocajno ocajna odbrana. Nista ne cuvaju, nista ne pokrivaju. Uostalom niko nije kriv Vujosevicu sto je oterao Miljenovica i Andjusica a igraju mu neki Daloi i Andrici koji realno nisu jos uvek ni za Evrokup a gde vise. Timska odbrana -10 bodova, gradjenje kosa jos veci minus, odbrana od Pika klasicnog i piken popa jos ocajnija. Ponovicu jos jednom da Varda nije nimalo skup, i bio je slobodan igrac, ovi balvani pod kosem su pravi balvani i nista ne znaju ni ofanzivno ni defanzivno. Necu se ja nasladjivati ocajnoj igri Partizana, daleko bilo ali ove sezone aposlutno skoro nista ne stima. Svetla tacka je Bogdanovic, i to je jedina svetla tacka. Ponavljam roster je mali, bez obzira, sampion Srbije i s ovim sto raspolaze mora igrati ozbiljniju utakmicu protiv jako slabog Zalgirisa.

lika

pre 10 godina

Strpimo se jos malo.Od nedelje to krece u pravom smeru.Vraca se Kinsi,debituje Pavlovic,uskoro ce i Bertans...Valjda ce i neko osim Bogdanovica i Lovernja proigrati.Neki su definitivno zreli za "kaljenje" u manjim klubovima (Dallo,Andric,Bezbradica, Šalic), dok Tepica,Muslija i Gagica treba istrpeti do kraja sezone a onda zbogom.

Vladimir Cezar

pre 10 godina

Potpuno je bespredmetna rasprava sa ljudima koji košarku prate od juče i sa ljudima koji ne znaju da navedu dva igrača kluba za koji navijaju iz sezone 2010/11. Niko ko je u top 16 fazi nije se tu zatekao slučajno a kad bilo koji takav klub ima procenat šuta preko 60%, strašno je teško pobediti. Većina timova ima najmanje 7-8 pa i 10 igrača koji se mogu računati kao startna postava u zavisnosti od utakmice a Partizan je sinoć imao 3. Naravno da ne mogu ovakvu utakmicu da iznose Andrić, Bezbradica i Dalo a ne može ni Tepić jer je on veći deo sezone proveo na klupi. Srpska vlast je obogaljila Partizan već u startu sezone (tačnije odmah po završetku prethodne) a sve ovo što gledamo su samo posledice. Čestitao bih Partizanovim igračima i treneru na svemu postignutom jer se jedan naš drugi klub u sličnoj situaciji borio za opstanak u ABA ligi a ne u top 16 evrolige. Ako ne bude daljih sabotaža od strane vlasti, očekujem da Partizan u sledećoj sezoni ima ozbiljnu ekipu sa oporavljenim Bertansom uz Tepića i Pavlovića za koje verujem da će ih Vujošević do tada dovesti u red. Biće potrebno dovesti još jednog iskusnog centra umesto Muslija i eto tima sa kojim može nešto da se radi a da ne košta puno.

Crnobelac

pre 10 godina

Za sve limenke ! Kada vi budete igrali Evroligu i to bez četiri igrača iz prve petorke, onda možete nešta da komentarišete. Mi sigurno osvajamo ABA Ligu i državno prvenstvo. NAPRED PARTIZAN.

Batko

pre 10 godina

Ja se nisam preterano radovao ovom porazu Partizana jer sam ocekivao bar jos jednu tezu povredu...recimo Bogdanovica,da se to desilo moje srce bi bilo ispunjeno neopisivom srecom i radoscu,tako da sam jos uvek tuzan i moram da cekam sledecu utakmicu!
(Limeni Panter, 14. februar 2014 11:11)

Bože,Bože...šta su ovi Grobari spremni da napišu da bi bili "interesantni"?!
Momak ,ne prizivaj zlo !

Dragan

pre 10 godina

Nije bitno što smo izgubili, čitajući ove komentare shvatio sam da su retki navijači tzv.czbg koji nisu gledali utakmicu Partizana.
Hvala što pratite naš klub, ja tzv. czbg u životu ne bih gledao niti me interesuje.

ja

pre 10 godina

Ja zadovoljan. Realno sve im je polazilo za rukom u prvom poluvremenu, nama nije isao sut i to je to. Treba dobiti kuci Galatu, kako znamo i umemo, pa ce posle biti sve moguce, kad se i Pavlovic prikljuci.

SASA

pre 10 godina

Parizan bez Milovsaljevica i Kinsley-A nema sta da trazi.....

Partizan je primio 60 poena na povrememnu, i iskreno, izgleda pateticno...
Odbrana ne postojeca, 16 asistencija Zalgirisa na poluvremenu, jasno govori kakva je situacija...
A o Tepicu ne treba trositi reci, zasto on igra ane Bezbradica, ili Andric, nikad mi nece biti jasno....
nadam se da ce Partizan da se trgne u drugom povremenu, jer ako ovako nastave, primice 120 poena,,,,,.
Sramota..

FullHouse

pre 10 godina

3 startera nam ne igraju zbog pokidanih ukrstenih ligamenata kolena, a ovde ovoliko negativnih komentara. Ja razumem da su limenke dosle da se slade zbog nase lose serije, ali opet mi nije jasno kako vam je toliko kratkorocno pamcenje i koliko ne razumete situaciju. U sustini ovim komentarima slavite povrede mladih, talentovanih igraca.

radnik

pre 10 godina

mi jedinu korist od tepica imamo ako on placa partizanu za nosenje dresa...a komentare ovih sto igraju drugu evropsku ligu a navijaju za sve u top 16 osim PARTIZANA zanemariti...blago receno

Pravda za Zagreb

pre 10 godina

Drago mi je da navijaci malog kluba iz Zeleznika u vekikom broju prate TOP 16.
(Veteran, 13. februar 2014 21:34)

Ma gde pratimo, procitao sam samo naslov,malo se smejao, pa reko da vas posetim na komentarima...ne bi mi,ali prilika je tako dobra...

stevan

pre 10 godina

Nije mi iskreno jasno zasto se stvorila tolika mrznja izmedju navijackih grupa I stalnog prepucavanja. Za to su najvise mediji krivi, pa I sami navijaci koji nemaju osnovne preduslove da prisustvuju jednom kosarkaskom mecu (mozda kad bi bili zagradjeni kavezom) Ja sam Zvezdas, ali mi je zao Partizana I njegovih poraza...ne toliko u kupu, koliko u Aba ligi I EL jer pre svega predstavlja Srbiju I donosi nam bodove kao Zvezda I Radnicki. Vise mi ide na zivce koja je to Zvezda...stara ili nova...bolja I ovakva, nego da je nema nikako. Nadam se da cemo imamo opet dva predstavnika u Evroligi jer to zasluzujemo.

aleksandar

pre 10 godina

jos jednom se pokazalo da je partizan bez navijaca jedna sasvim prosecna evropska ekipa (abrakadabra, 13. februar 2014 20:05)tacno.mi smo evropski,a vi prigradski klub

Crnobelac

pre 10 godina

Za sve limenke ! Kada vi budete igrali Evroligu i to bez četiri igrača iz prve petorke, onda možete nešta da komentarišete. Mi sigurno osvajamo ABA Ligu i državno prvenstvo. NAPRED PARTIZAN.

ShomyRedDevil

pre 10 godina

Mene stvarno interesuje kada cete da shvatite da je Tepic totalni raspad od igraca ,a i uvek je bio!!!Ne znam sta je Partizan ocekivao kada su sa skorom 3-7 prosli dalje i ta jedna jedina pobeda u drugoj fazi je ogroman uspeh za njih treba navijaci da shvate da je proslo vreme njihove dominacije kod nas i sad krece era CRVENE ZVEZDE!!!!

NemanjaBB

pre 10 godina

Vidim da se neki vec nasladjuju pobedom Zalgirisa. Mozda Partizan nije neki tim, ali nisu ni oni. Lopta je okrugla, mozda ih popusti sut. U obe cetvrtine po 29 poena. Partizan je pocetkom druge imao 10-0 za dva I po min.
Meni kao navijacu Zvezde smeta kada mi dodju Glodari na vesti o mom timu kad gubimo, a mi radimo to isto. Pozz

compleX

pre 10 godina

Sansa da predgradje prati utakmicu Evrolige, igraju je na svakih 15 godina otud i ovoliko interesovanje nemojte se cuditi.To ti je kao kad Vranjanac dodje u Beograd pa je pun komentara, a s druge strane kad Beogradjanin ode u Vranje nije nesto zainteresovan.Tako i mi juce 2,3 komentara na njihovu utakmicu dok oni rade punom parom da prebace 300 komentara na nasoj utakmici.Pratite nas i dalje....

Pavelski

pre 10 godina

Bicu realan. Trenutno igramo jadno, ovako vise ne moze, nama trebaju centri...i ne samo centri, Tepic i Dalo su obicni krsevi, Partizan ovako dalje ne moze. Ili ce nesto da se menja ili cemo da puknemo ovu sezonu.

A za navijace kluba nastalog 2011 godine tj kluba koji ce biti zamrznut do 2016 godine...mnogo ste iza nas.

Tužna istina

pre 10 godina

Bravo, Zvezdaši! Likujte našim porazima, ali na kraju krajeva vi igrate drugorazredno takmičenje i nećete uzeti ni ABA ligu, a ni KLS.

X Files

pre 10 godina

Ovi ne mogu nista da promase, tako i protiv CZT i Partizana u Evroligi svi sve pogadjaju, i onda naredna utakmica ne mogu bazen da pogode. Kako su danas sutirali Lihodej i Zubkov protiv Reala?

Pavel

pre 10 godina

Čekaju vas Podgorica i Czv. Upišite ta dva poraza pa se presaberite hoćete li igrati f 4. Još ako kiksnete još negde auu. Izem ti takvog evroligaša kad ga cepaju svi. A pratim partizan jer u poslednje vreme prava je uživancija gledati kako vas deru svi .

che

pre 10 godina

Zabrinjavajuće veliki broj komentara navijača CZ...Ne znam koje su realne šanse za pobedu protiv bilo kog tima iz top16 EL, ali očigledno da je takva situacija i privukla veliki broj simpatizera CZ koji se raduju nakon povrede igrača Partizana. Situacija u klubu nije zavidna, ali uskoro se na teren vraća Kinzi, u martu Bertans, a tu je i Pavlović. Tada uz Bogdanovića i Lovernja Partizan ima znatno jaču petorku. Jedini nedostatak je na poziciji centra gde Milutinov, Gagić i Musli igraju ispod proseka. Situacija bi bila još bolja da su Vesterman i Milosavljević u prilici da igraju do kraja sezone, ali nažalost nije tako. Ne isključujem mogućnost da Partizan prođe u top8, ali verovatnoća je mala. Kao navijač Partizana očekujem da se Vujošević okrene ABA ligi koja je neophodna da bi Partizan sledeće godine igrao u EL, koja održava ovaj klub na nogama. Za vas koji u velikom broju ostavljate negativne komentare, vidimo se uskoro. Napred Partizan!

LaneeeMi

pre 10 godina

надам се да ће бити оволико на вијача малог клуба из Железника и када изгубите све трофеје на крају сезоне ! Нек веже мој Партизан и 10 пораза,будите сигурни да ће освојити све трофеје... шампиони играју кад је најважније !

Glupost nema meru

pre 10 godina

Bogdan samo sut... I to problematican. A sto je sebican
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gavgalj, 13. februar 2014 19:03)
Gavalj samo glupost.... I to nije samo telefon android,ti si android

sloba

pre 10 godina

ova sezona je iagubljena za Partizan. neka se yavrsi pa da Dule ode u uparavu, neka s lci itd..dovesti Milojevica, promeniti sistem..ko veruje da se PAvlovic koji godinu dana nije odigrao utakmicu pomoci klubu - taj je u velikom problemu. Dolazak Tpica je takodje promasaj. Covek izgleda kao neko ko zavrsava karijeru - spor,nemotivisan, bez suta...o pogresnoj proceni centara, svih sem Lovenja da ne pricamo. Bogdanovic daje pola soseva sam protiv Zalgirisa. Primaju skoro 60 kosva za poluvreme. Raspad sistema. Svo vkaju Btransa kao ozeblo sunce, a njem ce trebati bat pet.sst mesci da pocne da igra priblizno onome kako je igrao do povrede. i na kraju DUletove svadje sa sudijama....ocaj.
(đura, 13. februar 2014 19:41)
Jesi li razmišljao da konkurišeš za daktilografa?To ti baš leži VEruJ mI

Ivann

pre 10 godina

Mislim da bi neko trebao nauciti vujosevica kosarkom covek uzima time-out 5 sek pre kraja na plus 14 za Zalgiris hahahhahahahahaah

Kako dati 14 poena sa linije za 3 poena
(samork sila SLUsamrok, 13. februar 2014 20:28)

Stara ljubav zaborava nema, da li to navijas za Samrok od vremena kada je Samrok razbio Zvezdu sa 5:1 i to jos u staroj SFRJ kada je nas klupski fudbal nesto i znacio?

Olympiakos fan

pre 10 godina

Dobro je nisu zbrisali :))))(igor, 13. februar 2014 18:51)Au brate oplakao sam hahhaahahahahah(samork sila SLUsamrok, 13. februar 2014 
Najaci komentar ikada. Sada kad se sastanemo u ABA ocu komentar "Sta je niste imali kuda da zbrisete"

luda lopta

pre 10 godina

"opet smo pobegli" nizak nivo inteziteta Partizana u odbrani sto je i opravdavajuce sa obzirom na okolnosti,nismo imali dovoljno igraca za pobedu veceras... pada Galata sledece nedelje u tom sam uveren! ZIVEO PARTZAN!!!

spurse

pre 10 godina

A vi bi ste pobedili?
(Posmatrac, 14. februar 2014 13:04)

Kad već pitaš, ovaj Žalgiris sa Lavrinovičem je pukao od Ritasa 32 razlike, a Zvezda pobedila Ritas u Viljnusu 24, to jeste labava logika ali izvuci zaključak sam.
Pitam se, kod vas, čemu služe Tepić,Dalo, Gagić i Musli? Jel su to neki košarkaši ili šta...

Metohija

pre 10 godina

Batko,dodji da popričamo muko,da ti pomognem,jer u Lazu ne primaju takve kao ti što si nesretniče. Ajde Batko,budi muško,pusti net,da te malo našminkam

kk sledeca sezona

pre 10 godina

2 luzerska tima.
S tim sto su jedni zasluzeno u top 16, a druge pustio Zelimir.
(Dule i njegova privatna druzina, 13. februar 2014 19:00)

U top16 faze ne postoje luzerski timovi, vec je to rem evropske kosarke. Luzerski timovi igraju u nekim drugim takmicenjima

nen_k

pre 10 godina

Gledam komentare i 80% Zvezdasi! Ajde bas mi je drago da imate razloga i mogucnosti da se sladite nasim mukama jer 11 godina vas nije bilo nigde, ja sam iskreno skoro zaboravio da postojite. Vidim hvatate zadnji voz, ne bi bilo dobro da nekim slucajem ove godine budemo prvaci jer vas onda stvarno nece biti na mapi!

janbo

pre 10 godina

Hoce ih šut u prvom poluvremenu def. Pitanje da li ce da traje.
Ne znam samo jel moguce normalno prokomentarisati utakmicu i procitati komentar a da neko ne leči frustracije, komplekse i svoju glupost. Partizan se ne takmici sa Zvezdom u EL. Shvatite i odj...te.

nex

pre 10 godina

kako vas nije sramota pocius vas busi bez srednjeg prsta
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kjffff, 13. februar 2014 22:39)

I vas Berta bez domalog. Sad ce on jos malo.

isposnik

pre 10 godina

@Ma gde pratimo, procitao sam samo naslov,malo se smejao, pa reko da vas posetim na komentarima...ne bi mi,ali prilika je tako dobra...
(Pravda za Zagreb, 14. februar 2014 07:16)

Tako je, prilika koja se pruza jednom u 12 godina, i ko zna kad opet.
(isposnik, 14. februar 2014 10:22)
# Link komentara
Preporučujem (+2)
Ne preporučujem (-11)

Obicno kad pogodim u zivac, dobijem barem 100 minusa. Hocu jos minusa, malo vas je panteri!

uaa panteri

pre 10 godina

Jel se Partizan zbog ovoga odrekao Kupa i odmarao igrace??? Da izgube utakmicu vec u prvoj cetvrtini.
(Smor, 13. februar 2014 20:26)

Odrekao se kupa da se nebi povredila i dva preostala igraca u paklenom ritmu u tri dana,a u situaciji kada se odlucuje da li cemo u EL sledece godine.

TOOOO

pre 10 godina

hahaha vise delija na vestima o losoj igri partizana nego o pobedi zvezde u gostima, lupaju kompleksi stari 12 godina posledice nesagledive :-D.Inace ovo su vesti o sportu i euroligi a zabava i diznilend takmicenja su u drugoj rubrici :-)

LEMMI

pre 10 godina

Povrede su stvar procene uprave i strucnog staba kluba,teske se mogu lako ponoviti,lakse postaju hronicne ako se ne lece pravovremeno i strucno.Zvezdin fudbaler Savicevic 19 godina zamalo upropastio karijeru zbog bezazlene povrede clanka.Bertrans je vec imao povredu uktstenih ligamenata na toj nozi,Vesterman istu povredu na obe noge,obojica su uvek nosli kolenice koje ne prijaju u igri,Milutinov ima sumnjivo koleno,svi daju pausalne ocene treninga ,trenera ..radi se o proceni kluba cost&benefits ,ove godine je lose poslo i to bu to.Pitanje je da li ce se neko od povredjenih ikada vratiti sportu,primer najveci talenat u zadnjih 10 godina Aleksandrov.

nex

pre 10 godina

2 luzerska tima.
S tim sto su jedni zasluzeno u top 16, a druge pustio Zelimir.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dule i njegova privatna druzina, 13. februar 2014 19:00)

Jao jao, uskoro ce biti plakanja ponovo. Resetujete mozak svake godine, ali pelcer vam ne da mira. Kako vam slede teski dani.

fmp

pre 10 godina

Dosadni ste vise sa tim "bezanjem".Znam da uzalud pisem,kao i u vezi "pustanja" Zeljka gde na brdo argumenata niste imali odgovore ali ste nastavili sa tim "pustio vas",tako i sada znam da dobro znate da je na tom kupu moglo lako da se desi da i ovako preumorni Bogdanovic i Lovernj ,koji cele sezone igraju 35+ minuta 2 puta nedeljno, odigraju i u kupu 3 dana za redom sa tolikom minutazom.Posle svih povreda koje su se desavale iz dana u dan trebalo je preostala 2 igraca da ostavimo da igraju toliko ,i to 3 dana za redom?Kao vi bi uradili drugacije i nebi ih odmorili i rizikovali da ostanete i bez njih,a visite za EL dogodine?

isposnik

pre 10 godina

@Ma gde pratimo, procitao sam samo naslov,malo se smejao, pa reko da vas posetim na komentarima...ne bi mi,ali prilika je tako dobra...
(Pravda za Zagreb, 14. februar 2014 07:16)

Tako je, prilika koja se pruza jednom u 12 godina, i ko zna kad opet.

Partizan ili Srbija, pa normalno Partizan!

pre 10 godina

A jel može sad jedna brutalna iskrenost. Ne bih voleo da zvezda nestane jer ne bih imao koga da mrzim. Molim na objavu zbog iskrenosti.

Posmatrac

pre 10 godina

Sudeci po dosadasnjem toku utakmice ipak se necete ni posle 6 utakmica vise od Zvezde izjednaciti sa pobedama.
Jadno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pobegli ste!, 13. februar 2014 19:24)

A vi bi ste pobedili?

dragan

pre 10 godina

nisam hteo da komentarisem ali sam morao kad vidim 90% komentara pa i vise kritikuje igru partizana. pa stvarno ti ljudi nemaju pojma kad bi pratili situaciju u klubu i ko ne moze da nam igra ne bi bio neuspeh izgubiti 30 razlike. svaka cast momci samo da budete zdravi i oformice opet DV CAR jaku ekipu.

muamua

pre 10 godina

nikola listajuci istoriju b92 nadjoh utakmice protiv splita na pocetku prosle sezone...u splitu 200 komentAra u beogradu 100...to je ukupno 300 od toga neka je 70 posto bilo grobarskih opet ne dolazimo ni do 200 komemtara,a ti rece 400 samo za split zvezda...

Limeni Panter

pre 10 godina

Ja se nisam preterano radovao ovom porazu Partizana jer sam ocekivao bar jos jednu tezu povredu...recimo Bogdanovica,da se to desilo moje srce bi bilo ispunjeno neopisivom srecom i radoscu,tako da sam jos uvek tuzan i moram da cekam sledecu utakmicu!

stručnjak

pre 10 godina

Partizan je za sad solidan u napadu, ali škripi u odbrani. Treba da igra zonu i ima šanse u drugom poluvremenu. Sad je 53:36. Vidimo se na kraju! Svi u odbranu, ajmo, ajde!

vlajzi

pre 10 godina

Da li će Partizan ponoviti uspeh Crvene Zvezde iz Bilbaa. Teško, ali nadajte se, možda i uspete. (Aca Znalac, 13. februar 2014 18:55)

Ne daj boze da ponovimo njihov 'uspeh', jer bi to znacilo da moramo da isoadnemo iz Evrolige u neko Miki maus takmicenje.

speedy

pre 10 godina

Istina da ste uvek ispred nas. Bolji ste u bezanju

Mi i da budemo zadnji u Top 16 a vi da osvojite evrokup, mi smo ispred vas.

I zato tisina...
(ZikaGrobar, 13. februar 2014 19:43)

limeni panter

pre 10 godina

Zar je moguce da svaka kuca/stan u Zelezniku ima uveden internet, i zar je moguce da su upravo sada svi online? Mukice, kao "cimaju" nas.. Alo, limarijo, o basketu se radi, tu ni vi, ni vas bivsi klub zajedno ne mogu ni vodu da nam nose. Lijepo je neko danas rekao, mnogo evropskih klubova ima vise EL utakmica u Beogradu, nego CZ i FMP zajedno. Uzivajte dok traje ova nasa najslabija sezona, samo nemoj posle da bude kukanje :)

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Da ste ovoliko energije ulozili u bodrenje svog tima mozda danas ne bi bili zamrznuti ! Zivot vam prodje u mrznji prema Partizanu i bez titule ! Ako ste vi uspeli skoro 20 godina da ostanete normalni,vala mocicemo i mi jos koju utakmicu kada kompletiramo prvu petorku ! Bogdanovic,Kinsey,Pavlovic,Bertans,Lovernj ! Plakacete,a toga niste svesni !

Zdrav razum

pre 10 godina

Citajuci ove komentare, nedvosmisleno se moze zakljuciti da je 15 godina bez titule ostavilo ozbiljnog traga na psihu navijaca zlezde. Ako uzmemo da je najveci broj njih maloletan ili od skora punoletan, dolazimo do prostog zakljucka da oni ni ne znaju za drugi osecaj, do osecaja zavisti prema vecitom sampionu. Odrasli su u jadu, nemoci i cemeru.

grobar

pre 10 godina

kako smaraju komentari panter-botova, ogadi mi se citanje komentara. dodjem da procitam neki komentar o utakmici, timovima, taktici a citam samo glupa prepucavanja i prozivke kao da ih pise jedan te isti 15-ogodisnjak.

Milan Cacak

pre 10 godina

400 komentara, to moze samo moj voljeni Partizan. Lepe emocije. Istorija, ponos, ljubav, trajanje, emocija, interesovanje, tradicija, postovanje, borba, utisak, privrzenost... Voleti bez obzira na sve, hvala

Stevo djubre

pre 10 godina

Dobro je nisu zbrisali :))))
(igor, 13. februar 2014 18:51)


Au brate oplakao sam hahhaahahahahah
(samork sila SLUsamrok, 13. februar 2014 19:04)

Ajd' sad smuvajte se.

Her Zivota

pre 10 godina

Znaci gledam i smejem se !!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bodibond, 13. februar 2014 20:08)

Znas li sta ce biti najsmesnije ? Kada Partizan u junu bude osvojio 13. u nizu ! Juce na Telekomovim komentarima odnos bio 98%-2% na strani pantera, danas je koliko vidim taj odnos 75%-25% za pantere, ipak je 12+ godina torture ostavilo traga !!

mladici botovi devojke vrele

pre 10 godina

@Slobodno nastavite da omalovažavate Zvezdu i Eurocup. Zvezda u Evroligi ima skor 4/6, Partizan 4/12. Pametnom dosta!
(Gračanica, 13. februar 2014 22:01

Partizan osvojio EL, i od proslog milenijuma je igra u kontinuitetu, a FMP, ili ako bas hoces CZ, ove godine debitovala u EL. I pametnom i budali vise nego dosta.

Sibilio

pre 10 godina

Pa i ovakav, desetkovan, Partizan, sa najlošijim centarskim parom u istoriji, na kraju će biti bolji od privatnog kluba Nebojše Čovića. Decenija ipo bez titule je ostavila ozbiljne posledice po navijače tog hibridnog kluba. Dokaz je broj njihovih zajedljivih komentara na vest o porazu Partizana, koji pritom nastupa bez pet najboljih igrača. I njima je jasno da im je to istorijska šansa da postanu prvaci države ili ABA lige, svejedno. Sto posto možda.

muamua

pre 10 godina

mozete li se odluciti??? pre neki dan vam je bila vest peta zvezdina pobeda u nizu,a izmedju je izgubila u eurokupu...ili zbirate sva takmicenja ili ne...svakako ocajna igra mog partizana prvenstveno tepic gagic

pan

pre 10 godina

I po ovim komentarima se vidi da nije mala stvar za tri godine postojanja kluba osvojiti dva Kupa protivpožarnog aparata.
Raduju se porazu tuđeg kluba,
a zaboravili da svoj odavno nemaju.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Ovom timu Partizana fali 5 važnih igrača(Vesterman,Milosavljević,Bertans,Kinsi,Pavlović) na spoljnoj liniji,a ima 4 centra(Milutinov,Musli,Gagić,Šalić) od kojih se ne zna koji je gori od kojeg(beskorisni u napadu,odbrani,skoku).Tako da Partizan igra praktički bez 9 igrača. OČAJNIČKI NAM TREBA SAMO JEDAN SOLIDAN CENTAR!!!

PartizanSampion

pre 10 godina

Kad se promeni vlast dominiracemo opet, i ugasicemo sve ostale klubove a zna se koji je prvi na redu. Dominacija i bez milosti ovo je vise od sporta, nije fer da mi nismo prvi neke stvari trebaju svi da znaju a to je da ne mozete da nas pobedite !

TOLErantan

pre 10 godina

2 luzerska tima.
S tim sto su jedni zasluzeno u top 16, a druge pustio Zelimir.
(Dule i njegova privatna druzina, 13. februar 2014 19:00)

Za luzerske timove imislili su KUP Lilijane Ronketi!

automehanicar

pre 10 godina

Ja mislim da se iza komentatora po imenu Batko, krije Milan Gurovic! Samo taj covek moze biti toliki rob svoje frustracije. 'ladno je izdominirao server!

duh sa sekirom

pre 10 godina

...na jucerasnju vest o pobedi zvezde ukupno 244 komentara posle 24h od utakmice...a na poraz Partizana za samo 2h se nakupilo 400 komentara.
...klasicna definicija kompleksa.

Crnobelac

pre 10 godina

Za sve limenke ! Kada vi budete igrali Evroligu i to bez četiri igrača iz prve petorke, onda možete nešta da komentarišete. Mi sigurno osvajamo ABA Ligu i državno prvenstvo. NAPRED PARTIZAN.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Ovaj trenutni tim Partizana večeras slab je i za ABA ligu,ali verujte u Aprilu i Junu kad se vrate povređeni igrači i uđu u formu ,Panteri će to i te kako osetiti na svojoj koži(kao i zadnjih 12 godina).Trenutno miševi kolo vode dok mačka leči rane,ali kad se vrati biće miševa svuda po rupama,a neće ih(vas) spasiti ni brzi Gonzales.

miša kaloperovic

pre 10 godina

Komentari iz Železnika dominiraju! Pretite instituciju bravo za vas! Musli i Milutinov dižu formu, polako ulazi u parčiće ritam! Grobari svi u Pionir protiv Sirokog!

limeni panter

pre 10 godina

@Aj ko sme u 100 eura da ce Dule izvesti juniore protiv Zvezde ???
(Pavle, 13. februar 2014 22:18)

Smijem ja, ali neces imati da platis, pustio Stojadinovic mjenicu.

pasaluk

pre 10 godina

bice ovo ok,aranitovic,salic u ovakvim utakmicama a u trenutnoj situaciji moraju dobiti sansu,a vi neopredeljeni u veteran ligi psssst...opet ce biti po g..i na kraju....

compleX

pre 10 godina

Sansa da predgradje prati utakmicu Evrolige, igraju je na svakih 15 godina otud i ovoliko interesovanje nemojte se cuditi.To ti je kao kad Vranjanac dodje u Beograd pa je pun komentara, a s druge strane kad Beogradjanin ode u Vranje nije nesto zainteresovan.Tako i mi juce 2,3 komentara na njihovu utakmicu dok oni rade punom parom da prebace 300 komentara na nasoj utakmici.Pratite nas i dalje....

radnik

pre 10 godina

mi jedinu korist od tepica imamo ako on placa partizanu za nosenje dresa...a komentare ovih sto igraju drugu evropsku ligu a navijaju za sve u top 16 osim PARTIZANA zanemariti...blago receno

SKIDS

pre 10 godina

Evo na ovoj vesti se, po komentarima i broju +/- glasova, najbolje vidi ko su ustvari tastatura kompleksaši koji ne znaju ni za koji klub treba da navijaju. Mali izgubljeni skupljači sekundarnih sirovina.

Crnobelac

pre 10 godina

Za sve limenke ! Kada vi budete igrali Evroligu i to bez četiri igrača iz prve petorke, onda možete nešta da komentarišete. Mi sigurno osvajamo ABA Ligu i državno prvenstvo. NAPRED PARTIZAN.

The Wolf

pre 10 godina

Ne znam o kakvoj se krizi radi, Partizan je aktuelni šampion ABA lige, superlige Srbije i učesnik top 16 faze evrolige (čitaj među 16 najboljih klubova u Evropi) ! Malo li je?!

Pavelski

pre 10 godina

Bicu realan. Trenutno igramo jadno, ovako vise ne moze, nama trebaju centri...i ne samo centri, Tepic i Dalo su obicni krsevi, Partizan ovako dalje ne moze. Ili ce nesto da se menja ili cemo da puknemo ovu sezonu.

A za navijace kluba nastalog 2011 godine tj kluba koji ce biti zamrznut do 2016 godine...mnogo ste iza nas.

Pedja

pre 10 godina

Zali Boze sto ovaj Bogdanovic igra u ovoj luzerskoj ekipi. On sam ne moze da pobedi celu ekipu. Dodji ti Bogdanovicu bolje u Zvezdu gde ce tvoj talenat doci do izrazaja i gde ces igrati rasterecenije.

kk sledeca sezona

pre 10 godina

2 luzerska tima.
S tim sto su jedni zasluzeno u top 16, a druge pustio Zelimir.
(Dule i njegova privatna druzina, 13. februar 2014 19:00)

U top16 faze ne postoje luzerski timovi, vec je to rem evropske kosarke. Luzerski timovi igraju u nekim drugim takmicenjima

Nikola

pre 10 godina

Posto se grobari pitaju odakle ovoliki broj komentara, evo objasnicu vam ja. Na pocetku prosle sezone Split- Zvezda preko 300 komentara, pa protiv Zadra skoro 400. I stalno tako. Mi smo vas kulirali dok niste preterali. E sad cisto da vidite koliko nas ima i da ako hocemo bice 1000 komentara na svakoj vesti o vama. Inace strasna partija veceras.:-D

Luke Babbitt

pre 10 godina

Jedva cekam da im dodje kinzi i pavlovic,evo mi verovatno necemo biti za 10 dana kompletni,ali pobedicemo vas glat. bogdan je neko ko toloko trosi suteva,samo dabtako nastavi protiv nas. i bertans kad vam se vrati i to novo pojacanje-dzaba losi ste mnogo! nemoj tegi da vas lozi. (crni_redstar, 13. februar 2014 20:31)

Ha ha ladno nas se plašite i dalje

Prevara

pre 10 godina

Mislim da je došlo vreme da se Partizan i Dule Vujošević razilaze. Ne znam šta je u pitanju, ali je očigledno da čovek nije više sposoban da se bavi košarkom. Neka se povuče u penziju, neka otvori galeriju ... ma neka radi šta hoće ali što dalje od Partizana. Pa ljudi moji Partizan nije pobedio poslednjih mesec dana. Hvala ti Dule na svemu ali, sam si to rekao, niko nije iznad Partizana pa ni tvoja sujeta (ili su to možda tvoji interesi). Ja ne želim da gledam Partizan sa nekim tamo Daloom. Pa mali Aranitović je izmislio košarku za njega (ali njegovi roditelji ne stipendiraju Duleta ... valjda). Ne želim da gledam Partizan sa Tepićem ... ovakvim Tepićem koji nema ulaz, beži od lopte, šut nikada nije ni imao, a odbrana ... hm ... šta li je to. Ne želim da gledam Partizan sa nekim tamo Gagićem. Užasava me njegova neinteligentnost i netalentovanost. Ne želim da gledam kako Milutinov postaje Gagić. Muslija ne želim da vidim ni na slici (mada, večeras i nije bio toliko loš ali ga je Dule vešto "čuvao" za buduće duele). Ne želim da gledam Partizan u kome se dva igrača poput Bogdanovića i Lovernja satiru, a ostali statiraju. Ne želim da gledam Partizan koji primi 60 koševa za poluvreme. Dosta mi je trenera koji na svakoj utakmici dobije najmanje jednu tehničku grešku. Samo mi nemojte reći, sve će doći na svoje mesto za mesec dana. To me ne zanima. Zanima me sadašnjost ... Evroliga. Dosta mi je sramoćenja protiv evroligaških ekipa druge klase...a MZT i slične ne bih ni da spominjem.

Tužna istina

pre 10 godina

Bravo, Zvezdaši! Likujte našim porazima, ali na kraju krajeva vi igrate drugorazredno takmičenje i nećete uzeti ni ABA ligu, a ni KLS.

Dragan

pre 10 godina

Nije bitno što smo izgubili, čitajući ove komentare shvatio sam da su retki navijači tzv.czbg koji nisu gledali utakmicu Partizana.
Hvala što pratite naš klub, ja tzv. czbg u životu ne bih gledao niti me interesuje.

aleksandar

pre 10 godina

jos jednom se pokazalo da je partizan bez navijaca jedna sasvim prosecna evropska ekipa (abrakadabra, 13. februar 2014 20:05)tacno.mi smo evropski,a vi prigradski klub

Kerez

pre 10 godina

Šta se lože ovi limeni, pa da su zdravi Kinzi i Berta, i da je mogao da igra Saša Popović, bilo bi 20 razlike za nas !(Dare, 13. februar 2014 22:22)

Decak, idi ti gledaj tvog omiljenog lika Sasu Popovica na Ruzicastoj. To je vas nivo!

ajd sad

pre 10 godina

nema se sta zameriti. fali pola tima. andric,bogdanovic,lauvergne,milutinov,tepic- startna petorka. na klupi nema dobre zamene. da igraju kinsey,vesterman,milosavljevic i bertrans...bukvalno fali startna petorka. napred partizan!

Batko

pre 10 godina

jos jednom se pokazalo da je partizan bez navijaca jedna sasvim prosecna evropska ekipa (abrakadabra, 13. februar 2014 20:05)tacno.mi smo evropski,a vi prigradski klub
(aleksandar, 13. februar 2014 20:34)

Jel' ti sada lakše za večerašnje peglanje ?!

FullHouse

pre 10 godina

3 startera nam ne igraju zbog pokidanih ukrstenih ligamenata kolena, a ovde ovoliko negativnih komentara. Ja razumem da su limenke dosle da se slade zbog nase lose serije, ali opet mi nije jasno kako vam je toliko kratkorocno pamcenje i koliko ne razumete situaciju. U sustini ovim komentarima slavite povrede mladih, talentovanih igraca.

Gospodin

pre 10 godina

zalgiris je prvak litvanije, a litvanija je druga u evropi, ja imam talentovanu ekipu, ona za 2 god osvaja evroligu, vucic je nama dao 3.5 mil evra, ali drzava je zvezdi dala 3.6, da smo imali mi tolike pare pa mi bi osvojili evroligu. Pavlovic, tepic i francuzi igraju zbog ljubavi za nas, njima pare nisu bitne.

Narodni sud Cacak

pre 10 godina

Onom Zelimiru treba oduzeti srpski pasos i zabraniti mu povratak u zemlju!!!On je onom namestenom utakmicom u Istanbulu omogucio raspalom KK Trubaduru iz Humske da bruka Srbiju i srpsku kosarku!!!

nex

pre 10 godina

2 luzerska tima.
S tim sto su jedni zasluzeno u top 16, a druge pustio Zelimir.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dule i njegova privatna druzina, 13. februar 2014 19:00)

Jao jao, uskoro ce biti plakanja ponovo. Resetujete mozak svake godine, ali pelcer vam ne da mira. Kako vam slede teski dani.

dane

pre 10 godina

Neću da komentarišem bolesne navijače koji se naslađuju porazom srpskog kluba. Ako si Litvanac, šutni iz kornera i pogodićeš. Partizan, sa ovakvom igrom centara, posebno u odbrani, nema šta da traži. Svaka čast na borbi i požrtvovanju, niko više nije ni očekivao. Glavu gore i samo napred!

Batko

pre 10 godina

Raspadamo se,ali imam utisak da bi kidali kad bi imali jenu normalnu peticu.
(Sergio, 13. februar 2014 19:47)

Aha,kidali bi....listiće na detelini

Batko

pre 10 godina

Batko,aj ostavi neki podatak da se nadjemo i popricamo o tvojoj muci
(Metohija, 13. februar 2014 20:20)

A što si ti nervozan ?!
Sa dečacima se ne nalazim,nisam u tom fazonu...imaš ovde svojih Grobalja,pa ćeš se već smuvati sa nekim...bićeš i ti srećan jednog dana..

nen_k

pre 10 godina

Gledam komentare i 80% Zvezdasi! Ajde bas mi je drago da imate razloga i mogucnosti da se sladite nasim mukama jer 11 godina vas nije bilo nigde, ja sam iskreno skoro zaboravio da postojite. Vidim hvatate zadnji voz, ne bi bilo dobro da nekim slucajem ove godine budemo prvaci jer vas onda stvarno nece biti na mapi!

TOOOO

pre 10 godina

hahaha vise delija na vestima o losoj igri partizana nego o pobedi zvezde u gostima, lupaju kompleksi stari 12 godina posledice nesagledive :-D.Inace ovo su vesti o sportu i euroligi a zabava i diznilend takmicenja su u drugoj rubrici :-)

Metohija

pre 10 godina

Batko,dodji da popričamo muko,da ti pomognem,jer u Lazu ne primaju takve kao ti što si nesretniče. Ajde Batko,budi muško,pusti net,da te malo našminkam

partizan4ever

pre 10 godina

Litvanci su u prvom delu lige igrali Prva faza 5/10, u 2. fazi docekuju na domacem terenu direktnog konkurenta u grupi posle 5 poraza. Ako tu ne daju 120%, gde ce? Sut nerealno dobar, Partizan vrlo slab. Hvala za 12 godina, jedna losija sezona nije sramota. Dajte da budemo dostojni u porazu. Jedino razocarenje Tepic. Nedostatak volje i truda i zalaganja se ne mogu pravdati.

Batko

pre 10 godina

Dobro je nisu zbrisali :))))
(igor, 13. februar 2014 18:51)

Kućo, 'esi to sam smislio?
(BaticaPFK, 13. februar 2014 19:37)

Jeste zemljače ! jel ti sad lakše pada ovo peglanje Žalgirisa??

janbo

pre 10 godina

Hoce ih šut u prvom poluvremenu def. Pitanje da li ce da traje.
Ne znam samo jel moguce normalno prokomentarisati utakmicu i procitati komentar a da neko ne leči frustracije, komplekse i svoju glupost. Partizan se ne takmici sa Zvezdom u EL. Shvatite i odj...te.

dragan

pre 10 godina

nisam hteo da komentarisem ali sam morao kad vidim 90% komentara pa i vise kritikuje igru partizana. pa stvarno ti ljudi nemaju pojma kad bi pratili situaciju u klubu i ko ne moze da nam igra ne bi bio neuspeh izgubiti 30 razlike. svaka cast momci samo da budete zdravi i oformice opet DV CAR jaku ekipu.

Zvezda je ime sampiona!!

pre 10 godina

Nije bitno što smo izgubili, čitajući ove komentare shvatio sam da su retki navijači tzv.czbg koji nisu gledali utakmicu Partizana.
Hvala što pratite naš klub, ja tzv. czbg u životu ne bih gledao niti me interesuje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dragan, 13. februar 2014 21:50)

Jos malo i ne da ces nas pratiti, nego ces nas i sanjati!!

lika

pre 10 godina

Strpimo se jos malo.Od nedelje to krece u pravom smeru.Vraca se Kinsi,debituje Pavlovic,uskoro ce i Bertans...Valjda ce i neko osim Bogdanovica i Lovernja proigrati.Neki su definitivno zreli za "kaljenje" u manjim klubovima (Dallo,Andric,Bezbradica, Šalic), dok Tepica,Muslija i Gagica treba istrpeti do kraja sezone a onda zbogom.

Владан Тегелтија

pre 10 godina

Докле више да се брукате, брукате, брукате. А да па ви сте овде залутали реално. Пустио вас Чачанин

luda lopta

pre 10 godina

"opet smo pobegli" nizak nivo inteziteta Partizana u odbrani sto je i opravdavajuce sa obzirom na okolnosti,nismo imali dovoljno igraca za pobedu veceras... pada Galata sledece nedelje u tom sam uveren! ZIVEO PARTZAN!!!

Jug Jug

pre 10 godina

Panteri tisina. Sramota kako igramo, Dule opet tehnicka. Bolje za klub da se Dule penzionise i posveti svom zdravlju. Ne ide vise ovako, a nemamo ni roster. Svi nas pobedjuju. Tuga.

Bodibond

pre 10 godina

Haha najsmesnije ljudi je to kad procitam pretnje grobara za april , maj, pa dobro ajde objasnite cime cete to da pretite, jel petim ili sestim mestom, sta pobedicete nas zbog prestiza, sta nerazumem? Nadrvice vas Buducnost, a tek nama kad legnete u krevet lele majko, ima to da bude fijukanje sa svijuh strana !!!

ja

pre 10 godina

Ja zadovoljan. Realno sve im je polazilo za rukom u prvom poluvremenu, nama nije isao sut i to je to. Treba dobiti kuci Galatu, kako znamo i umemo, pa ce posle biti sve moguce, kad se i Pavlovic prikljuci.

ukrstamo ligamenti

pre 10 godina

Nema sta ovi partizani su bas i bukvalno postali prava TOP 16 ekipa
1.TOP = jer su topovska hrana i
2.16 = jer ne gube sa ispod 16 razlike

strucnjak

pre 10 godina

Poraz u kupu se ne vazi,nas kup nije ni interesovao.Duleta samo liga sampiona interesuje i zasad guramo dobro.Da nije sudiskih nepravdi sigurno bi prosli u top 8.

Vladimir Cezar

pre 10 godina

Potpuno je bespredmetna rasprava sa ljudima koji košarku prate od juče i sa ljudima koji ne znaju da navedu dva igrača kluba za koji navijaju iz sezone 2010/11. Niko ko je u top 16 fazi nije se tu zatekao slučajno a kad bilo koji takav klub ima procenat šuta preko 60%, strašno je teško pobediti. Većina timova ima najmanje 7-8 pa i 10 igrača koji se mogu računati kao startna postava u zavisnosti od utakmice a Partizan je sinoć imao 3. Naravno da ne mogu ovakvu utakmicu da iznose Andrić, Bezbradica i Dalo a ne može ni Tepić jer je on veći deo sezone proveo na klupi. Srpska vlast je obogaljila Partizan već u startu sezone (tačnije odmah po završetku prethodne) a sve ovo što gledamo su samo posledice. Čestitao bih Partizanovim igračima i treneru na svemu postignutom jer se jedan naš drugi klub u sličnoj situaciji borio za opstanak u ABA ligi a ne u top 16 evrolige. Ako ne bude daljih sabotaža od strane vlasti, očekujem da Partizan u sledećoj sezoni ima ozbiljnu ekipu sa oporavljenim Bertansom uz Tepića i Pavlovića za koje verujem da će ih Vujošević do tada dovesti u red. Biće potrebno dovesti još jednog iskusnog centra umesto Muslija i eto tima sa kojim može nešto da se radi a da ne košta puno.

slobinator

pre 10 godina

ma kad vam kažem ovo je zavera.lepo vidim da je partizanov koš duplo veći ,a linija za trojku je na tri metra.a i zvezda je kriva.sinoć pobedila pa duletu skočio šećer.

crni_redstar

pre 10 godina

jedva cekam da im dodje kinzi i pavlovic,evo mi verovatno necemo biti za 10 dana kompletni,ali pobedicemo vas glat. bogdan je neko ko toloko trosi suteva,samo dabtako nastavi protiv nas. i bertans kad vam se vrati i to novo pojacanje-dzaba losi ste mnogo! nemoj tegi da vas lozi.

zoki

pre 10 godina

kako smaraju komentari panter-botova, ogadi mi se citanje komentara. dodjem da procitam neki komentar o utakmici, timovima, taktici a citam samo glupa prepucavanja i prozivke kao da ih pise jedan te isti 15-ogodisnjak.
(grobar, 13. februar 2014 19:59)

totalno te kapiram, tako i ja reagujem kad nas botovi poput tebe zovu panterima.

Glupost nema meru

pre 10 godina

Bogdan samo sut... I to problematican. A sto je sebican
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gavgalj, 13. februar 2014 19:03)
Gavalj samo glupost.... I to nije samo telefon android,ti si android

goran

pre 10 godina

ipak je dule pametno uradio kad ih je odmarao u kupu.diziveli smo castan poraz al barem nije bilo 30 razlike.zna dule sta radi intreba voditi racuna i o casti tima i kluba.lepo odmorio igrace od onog kupa glupog i ji ovde nismo doziveli katastrofu.zato i jesmo institucija.

Limeni Panter

pre 10 godina

Ja se nisam preterano radovao ovom porazu Partizana jer sam ocekivao bar jos jednu tezu povredu...recimo Bogdanovica,da se to desilo moje srce bi bilo ispunjeno neopisivom srecom i radoscu,tako da sam jos uvek tuzan i moram da cekam sledecu utakmicu!

Novosadjanin.

pre 10 godina

kako smaraju komentari panter-botova, ogadi mi se citanje komentara. dodjem da procitam neki komentar o utakmici, timovima, taktici a citam samo glupa prepucavanja i prozivke kao da ih pise jedan te isti 15-ogodisnjak.
(grobar, 13. februar 2014 19:59)

Idi na zvezdine vesti, tamo ces procitati komentare grobara...

LaneeeMi

pre 10 godina

надам се да ће бити оволико на вијача малог клуба из Железника и када изгубите све трофеје на крају сезоне ! Нек веже мој Партизан и 10 пораза,будите сигурни да ће освојити све трофеје... шампиони играју кад је најважније !

nikola

pre 10 godina

Aj ko sme u 100 eura da ce Dule izvesti juniore protiv Zvezde ???
(Pavle, 13. februar 2014 22:18)

Ja smem,ajde daj neki kontakt da se dogovorimo?

Puki

pre 10 godina

Ne moze se igrati ozbiljna kosarka, odnosno Top 16 faza, sa 3 igraca. Pritom je Zalgiris odigrao sjajnu napadacku utakmicu, i postigao dosta lakih poena. Sa Pavlovicem, Kinsijem i Bertansom, to ce vec biti druga prica. Za EL ce tada biti prekasno, ali za ABA i Srpsku ligu taman. Pozdrav svima koji ovde dodju da procitaju jos necije misljenje, a ne da citaju komentare klinaca koji lece frustracije. Stvarno ste preterali, bice ponovo 500 komentara, od kojih 20 "kosarkaskih".

FMP-ovanje

pre 10 godina

Opa odigrali utakmicu, ja reko veceras ce da padne jedno bezanje. A cek ovo nije Kup ovde nema bezanja. Eto Zalgirisu nek se igraju huahuahuahuahuahua

stručnjak

pre 10 godina

Partizan je za sad solidan u napadu, ali škripi u odbrani. Treba da igra zonu i ima šanse u drugom poluvremenu. Sad je 53:36. Vidimo se na kraju! Svi u odbranu, ajmo, ajde!

stafelaj

pre 10 godina

da li su ovi partizani otisli autobusom na ovo gostovanje?! mislim mali im je budzet ( 3.5 miliona €) a treba i porez drzavi da se plati (1,7 miliona)... a jos plus na sve to i ekonom tomasevic ima kurije oko. sad ce vujosevic to bolje da vam pojasni na konferenciji za medije...

NemanjaBB

pre 10 godina

Vidim da se neki vec nasladjuju pobedom Zalgirisa. Mozda Partizan nije neki tim, ali nisu ni oni. Lopta je okrugla, mozda ih popusti sut. U obe cetvrtine po 29 poena. Partizan je pocetkom druge imao 10-0 za dva I po min.
Meni kao navijacu Zvezde smeta kada mi dodju Glodari na vesti o mom timu kad gubimo, a mi radimo to isto. Pozz

strebam

pre 10 godina

Zalgiris sutira 80% iz igre i skoro 55% za tri. Partizan je previse pomagao "one pass away" i verujem da ce to ispraviti.Rezultat nije realan i procenat njihovog suta ce morati da padne, a da li ce to biti dovopjno, videcemo... A sta reci za Bogdanovica, deluje kao da nije nista posebno na terenu a sa lakocom postize poene, strasan igrac.

hrkljuš košarka

pre 10 godina

dok je Tepić bio povrijeđen govorili su fali nam Tepić a sad kad se vratio govore da je najbolji igrač Žalgirisa pa ovi grobari su stvarno smiješni.

red night

pre 10 godina

Istina da ste uvek ispred nas. Bolji ste u bezanju

Mi i da budemo zadnji u Top 16 a vi da osvojite evrokup, mi smo ispred vas.

I zato tisina...
(ZikaGrobar, 13. februar 2014 19:43)
(speedy, 13. februar 2014 20:02)

Boze,koliko glup komentar....
Kako ti nije jasno da vam je Zeljko ucinio medvedju uslugu tak sto vas je pustio da udjete u top 16...aj iskreno reci sta je bolje :
-sramocenje u Evropi,nakantavanje,blamaza i podsmeh cele Evrope
(to sto vi radite sada)
ili
-na primer razbiti jedan Bilbao u sred Spanije...
pa neka je i u Eurocup-u...
uvek,ali uvek cete biti mali...
uzivao sam veceras da vas gledam...kao i svaki put kada vi igrate i da ne bude zabune,da,gledam vas i uzivam kad vas neko puni ovako...

Partizan ili Srbija, pa normalno Partizan!

pre 10 godina

A jel može sad jedna brutalna iskrenost. Ne bih voleo da zvezda nestane jer ne bih imao koga da mrzim. Molim na objavu zbog iskrenosti.

isposnik

pre 10 godina

@Ma gde pratimo, procitao sam samo naslov,malo se smejao, pa reko da vas posetim na komentarima...ne bi mi,ali prilika je tako dobra...
(Pravda za Zagreb, 14. februar 2014 07:16)

Tako je, prilika koja se pruza jednom u 12 godina, i ko zna kad opet.

petarczv

pre 10 godina

Grobari od ove sezone vam je ostao jos samo taj maj mesec za koji se tripujete da cete nas dobiti ali istina je da necete biti nista bolji nego samo losiji i da cemo vas odrati! a vasem velikom vodji zelim dozivotni ostanak u vasem klubu boljeg i ne zasluzujete

Stele

pre 10 godina

Bogdan Bogdanović možda jeste kako vi kažete biser naše košarke, ali da bi opravdao to mora da prestane da srlja, šutira trojke preko igrača i izigrava heroja, nego da bira pažljivo svoje šuteve. Nije sve u trojkama klinac...

veliki strumf

pre 10 godina

Naravno da ima mnogo vise nas Zvezdasa na vasim vestima. Vi se javljate samo kad pobedite ili Zvezda izgubi (tada vas je 90%), ali kako je i jedno i drugo postalo prava retkost, razbezali ste se i sa foruma kao sto ste pobegli i sa kupa.

Bodibond

pre 10 godina

Ovo niko nije primetio:
Od kako je Lovernj postao kapiten Partizai nije osetio slast pobede. Bese to davno postade on kapiten ali pobede nema , nema, nema, nema, nema, nema, nema, nema, nema ...

zoran

pre 10 godina

Lepo juce napisah da ovaj tim Partizana ne mzoe dobiti niti jednu ekipu na strani. Nikoga.
Ovo je najslabija ekipa u istoriji ovog kluba. Ovde je glavni igrac jedan veoma prosecan suter. Videli ste u tom Zalgirisu koliko takvih ima. U staroj Jugi svaki tim je imao po 3-4 takva igraca koji su mogli zmureci da utrpaju 30 koseva, jos tada nije bilo trojke. Sem Bogdana ostali su nivo druga ili srpska liga. Centri na nivo zone.

don Nebojša

pre 10 godina

niz je nastavljen!!!maccabi,mzt,lokomotiva,cibona,FMP i žalgiris...nadamo se iznenađenju i nastavku niza...idemo široki brijeg pa šlag na tortu i vrhunac bežanije GAŽENJE od strane CRVENE ZVEZDE!!!

strucni komentator

pre 10 godina

Dule ne znam da li citas komentare, ali ako citas ubaci Aranitovica umesto Tepica! Molim B92 da mi sto pre objave komentar kako bi Dule procitao. Hvala.

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Mislim da bi neko trebao nauciti vujosevica kosarkom covek uzima time-out 5 sek pre kraja na plus 14 za Zalgiris hahahhahahahahaah

Kako dati 14 poena sa linije za 3 poena

Realno

pre 10 godina

pishem na poluvremenu : Pobedjujemo . zivi bili pa videli.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nik, 13. februar 2014 19:39)
Ti sto pishes a ne pises,kazi nam,jesi li normalan ili si na nekim teskim drogama?Da li je moguce da jos ima optimista medju vama,da jos veruje da mozete nekog pobediti ili cete ladno izjaviti da idete dalje,bez obzira sto se svi izivljavaju na vama.

sabre

pre 10 godina

To je taj Evroligaski tim, hahaha. Slatki ste glodari, zaista, kada se nakotite na nasim vestima da prozivate nase uspehe. Ako vam ovo nije bilo dovoljno, prizemljicemo vas jos malo kada dodje novi derbi.

Balavo mace

pre 10 godina

Ovo vec postaje zabrinjavajuce!Mi nemamo ni rezultat ni igru a nas "veliki strucnjak" koji je umislio da je Partizanov guru i dalje sedi na klupi mirno kao da se nista ne desava.Jedan prosecan Zalgiris nam je odrzao cas kosarke.Vujosevicu,mars iz Partizana!Zovite Dzikica,on je iskreni grobar!

isposnik

pre 10 godina

@Ma gde pratimo, procitao sam samo naslov,malo se smejao, pa reko da vas posetim na komentarima...ne bi mi,ali prilika je tako dobra...
(Pravda za Zagreb, 14. februar 2014 07:16)

Tako je, prilika koja se pruza jednom u 12 godina, i ko zna kad opet.
(isposnik, 14. februar 2014 10:22)
# Link komentara
Preporučujem (+2)
Ne preporučujem (-11)

Obicno kad pogodim u zivac, dobijem barem 100 minusa. Hocu jos minusa, malo vas je panteri!

Posmatrac

pre 10 godina

Sudeci po dosadasnjem toku utakmice ipak se necete ni posle 6 utakmica vise od Zvezde izjednaciti sa pobedama.
Jadno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pobegli ste!, 13. februar 2014 19:24)

A vi bi ste pobedili?

Metohija

pre 10 godina

Samo da pozdravim poštovaoce Milenka Tepića! Najgori košarkaš u bogatoj istoriji Partizana! Pre 5 godina me je isterao iz Pionira a sada će uraditi isto! Mada nije on kriv,već onaj koji ga je doveo! Bolje imati igrača manje nego njega u timu! Dule je nažalost izgubio konce,u poslednje vreme nas svi razbijaju šutem a on uporno forsira zonu i zakopava nas svaku utakmicu! 58 poena na poluvremenu,sramota!

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Mislim da bi neko trebao nauciti vujosevica kosarkom covek uzima time-out 5 sek pre kraja na plus 14 za Zalgiris hahahhahahahahaah

Kako dati 14 poena sa linije za 3 poena

Vizionar

pre 10 godina

Dule, sta si imao tamo da trazis nesto protiv Zalgirisa kada si izgubio I od FMP-a. Ostavka na kraju parade. Od tebe je ostalo samo ime.

Ivann

pre 10 godina

Mislim da bi neko trebao nauciti vujosevica kosarkom covek uzima time-out 5 sek pre kraja na plus 14 za Zalgiris hahahhahahahahaah

Kako dati 14 poena sa linije za 3 poena
(samork sila SLUsamrok, 13. februar 2014 20:28)

Stara ljubav zaborava nema, da li to navijas za Samrok od vremena kada je Samrok razbio Zvezdu sa 5:1 i to jos u staroj SFRJ kada je nas klupski fudbal nesto i znacio?

dorsey

pre 10 godina

meni ovo i nije toliko tuzno koliko su se grobari lozili kada su usli u top 16.. citiram: "dobijamo kuci galatu,zalgiris i u gostima,lokomotivu,bayern i u gostina i da iznenadimo favorita nekog kuci sto uz grobare mozemo ! " i sta sad covek da kaze ? ccc

che

pre 10 godina

Zabrinjavajuće veliki broj komentara navijača CZ...Ne znam koje su realne šanse za pobedu protiv bilo kog tima iz top16 EL, ali očigledno da je takva situacija i privukla veliki broj simpatizera CZ koji se raduju nakon povrede igrača Partizana. Situacija u klubu nije zavidna, ali uskoro se na teren vraća Kinzi, u martu Bertans, a tu je i Pavlović. Tada uz Bogdanovića i Lovernja Partizan ima znatno jaču petorku. Jedini nedostatak je na poziciji centra gde Milutinov, Gagić i Musli igraju ispod proseka. Situacija bi bila još bolja da su Vesterman i Milosavljević u prilici da igraju do kraja sezone, ali nažalost nije tako. Ne isključujem mogućnost da Partizan prođe u top8, ali verovatnoća je mala. Kao navijač Partizana očekujem da se Vujošević okrene ABA ligi koja je neophodna da bi Partizan sledeće godine igrao u EL, koja održava ovaj klub na nogama. Za vas koji u velikom broju ostavljate negativne komentare, vidimo se uskoro. Napred Partizan!

Mikeli

pre 10 godina

Au brate ovaj zalgiris prava indijanska ekipa! jos malo ce sutirati i sa pola terena. totalno divlja igra i tako se izivljavaju nad ovim sto su zalutali u takmicenje. lepo rece neko pre neki dan, ovo nije top 16. ovo je top 15 + 1.

đura

pre 10 godina

ova sezona je iagubljena za Partizan. neka se yavrsi pa da Dule ode u uparavu, neka s lci itd..dovesti Milojevica, promeniti sistem..ko veruje da se PAvlovic koji godinu dana nije odigrao utakmicu pomoci klubu - taj je u velikom problemu. Dolazak Tpica je takodje promasaj. Covek izgleda kao neko ko zavrsava karijeru - spor,nemotivisan, bez suta...o pogresnoj proceni centara, svih sem Lovenja da ne pricamo. Bogdanovic daje pola soseva sam protiv Zalgirisa. Primaju skoro 60 kosva za poluvreme. Raspad sistema. Svo vkaju Btransa kao ozeblo sunce, a njem ce trebati bat pet.sst mesci da pocne da igra priblizno onome kako je igrao do povrede. i na kraju DUletove svadje sa sudijama....ocaj.

Mikeli

pre 10 godina

Ne vredi. Ne prolazi hrkljus protiv ovih indijanaca. Hvala Zelimiru sto je pustio zagrepcane , hvala mu sto mi time ulpsava po jedno vece nedeljno. srce mi puno.

nex

pre 10 godina

kako vas nije sramota pocius vas busi bez srednjeg prsta
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kjffff, 13. februar 2014 22:39)

I vas Berta bez domalog. Sad ce on jos malo.

fmp

pre 10 godina

Dosadni ste vise sa tim "bezanjem".Znam da uzalud pisem,kao i u vezi "pustanja" Zeljka gde na brdo argumenata niste imali odgovore ali ste nastavili sa tim "pustio vas",tako i sada znam da dobro znate da je na tom kupu moglo lako da se desi da i ovako preumorni Bogdanovic i Lovernj ,koji cele sezone igraju 35+ minuta 2 puta nedeljno, odigraju i u kupu 3 dana za redom sa tolikom minutazom.Posle svih povreda koje su se desavale iz dana u dan trebalo je preostala 2 igraca da ostavimo da igraju toliko ,i to 3 dana za redom?Kao vi bi uradili drugacije i nebi ih odmorili i rizikovali da ostanete i bez njih,a visite za EL dogodine?

uaa panteri

pre 10 godina

Jel se Partizan zbog ovoga odrekao Kupa i odmarao igrace??? Da izgube utakmicu vec u prvoj cetvrtini.
(Smor, 13. februar 2014 20:26)

Odrekao se kupa da se nebi povredila i dva preostala igraca u paklenom ritmu u tri dana,a u situaciji kada se odlucuje da li cemo u EL sledece godine.

muamua

pre 10 godina

nikola listajuci istoriju b92 nadjoh utakmice protiv splita na pocetku prosle sezone...u splitu 200 komentAra u beogradu 100...to je ukupno 300 od toga neka je 70 posto bilo grobarskih opet ne dolazimo ni do 200 komemtara,a ti rece 400 samo za split zvezda...

Olympiakos fan

pre 10 godina

Dobro je nisu zbrisali :))))(igor, 13. februar 2014 18:51)Au brate oplakao sam hahhaahahahahah(samork sila SLUsamrok, 13. februar 2014 
Najaci komentar ikada. Sada kad se sastanemo u ABA ocu komentar "Sta je niste imali kuda da zbrisete"

REDraspucin

pre 10 godina

eto mi pobedismo u sred spanije raspali bilbao sastavljen od bivsih igraca Reala i Barse a vas isprasi Zalgiris sastavljen od superstarova iz litvanije,mongolije i ostalih kosarkaskih zemalja. hehe...Rajka Baregro....

Doktor

pre 10 godina

Basket se igra jedan na jedan. Kosarka je timska igra. Za tu igru moras imati playa, da organizuje, proigra, probije,stvori visak. Partizan nema playa,ali ima Tepica. I tu je njegov sunovrat,debakl. Nisu krivi centri. Daj Tepicu Tomica i Reyesa, a Rodrigezu Muslia i Gagica, pa da vidis. Prvi put je u Partizanu srusen sistem,pa je pojedinac ispred tima. Dzaba i tri Bogdana. Garavima je trebalo dvanaest godina da to shvate. Ostaje da vidimo kad ce to biti jasno Duletu.

vlada milic

pre 10 godina

samo tako, to srce zeli..samo tako to me veseli...place jedan kosarkaski novinar, i on i njegov gost... (pumpasin, 13. februar 2014 21:15)
nemoj tako Tegi ne plače.

Pavel

pre 10 godina

Čekaju vas Podgorica i Czv. Upišite ta dva poraza pa se presaberite hoćete li igrati f 4. Još ako kiksnete još negde auu. Izem ti takvog evroligaša kad ga cepaju svi. A pratim partizan jer u poslednje vreme prava je uživancija gledati kako vas deru svi .

ShomyRedDevil

pre 10 godina

Mene stvarno interesuje kada cete da shvatite da je Tepic totalni raspad od igraca ,a i uvek je bio!!!Ne znam sta je Partizan ocekivao kada su sa skorom 3-7 prosli dalje i ta jedna jedina pobeda u drugoj fazi je ogroman uspeh za njih treba navijaci da shvate da je proslo vreme njihove dominacije kod nas i sad krece era CRVENE ZVEZDE!!!!

Normalan

pre 10 godina

Gagic...sta reci za tog coveka osim da pojma nema.Ne bi mogao cak ni da igra u drugoj ligi Srbije a kamoli za Partizan koji igra ABA i Evroligu

Gregor

pre 10 godina

Steta komsije, ali bez cele bekovske linije koja vam je povredjena, tesko mozete da dobijete bilo koga u gostima. Vidim da su ovde osuli paljbu po Bogdanu, kako je prosecan suter i trosi mnogo lopti, pa sa ovakvim saigracima u spoljnoj liniji tesko da moze bolje, 90% akcija ide na njega.

mandrak

pre 10 godina

Da se igralo jos 10dana partizan ne bi spustio ispo 10 poena...i jedni i drugi nemojte previse da ocekujete od bertansa i mitrovica,trebace im dosta da unormale igru

Batko

pre 10 godina

Ja se nisam preterano radovao ovom porazu Partizana jer sam ocekivao bar jos jednu tezu povredu...recimo Bogdanovica,da se to desilo moje srce bi bilo ispunjeno neopisivom srecom i radoscu,tako da sam jos uvek tuzan i moram da cekam sledecu utakmicu!
(Limeni Panter, 14. februar 2014 11:11)

Bože,Bože...šta su ovi Grobari spremni da napišu da bi bili "interesantni"?!
Momak ,ne prizivaj zlo !

spurse

pre 10 godina

A vi bi ste pobedili?
(Posmatrac, 14. februar 2014 13:04)

Kad već pitaš, ovaj Žalgiris sa Lavrinovičem je pukao od Ritasa 32 razlike, a Zvezda pobedila Ritas u Viljnusu 24, to jeste labava logika ali izvuci zaključak sam.
Pitam se, kod vas, čemu služe Tepić,Dalo, Gagić i Musli? Jel su to neki košarkaši ili šta...

vUcA

pre 10 godina

Samo da napomenem da je toliko omalovazavani Lietuvos Ritas dobio Zalgiris u sred ovog Kaunasa sa preko 30 razlike u njihovom prvenstvu. LR tim koji je u Zvezdinoj grupi imao skor 1-9. Zvezdina grupa je ocigledno bila grupa smrti i kao takva nesrecna okolnost.

Loše to izgleda

pre 10 godina

Predali smo se pre utakmice. Naša odbrana je neočekivano katastrofalna, Litvanci su imali more otvorenih šuteva. Na žalost, ni da je bolja ne bi pomoglo jer ne postoji ekipa u Evropi koja može da igra potpuno bez centara. Mi nemamo nijednog jedinog normalnog centra i zato "plaćamo" ove sezone. Šest skokova u prvom poluvremenu je objektivno strašno.

samork sila SLUsamrok

pre 10 godina

Nemojte im zameriti ipak su jako umorni od Kupa Koraca

Inace msm da ni najverniji grobari ne pamte kad je bila zadnja pobeda

Pravda za Zagreb

pre 10 godina

Drago mi je da navijaci malog kluba iz Zeleznika u vekikom broju prate TOP 16.
(Veteran, 13. februar 2014 21:34)

Ma gde pratimo, procitao sam samo naslov,malo se smejao, pa reko da vas posetim na komentarima...ne bi mi,ali prilika je tako dobra...

Nezainteresovan

pre 10 godina

Partizan znatno oslabljen, ali bez obzira na to, previse je drugovi primiti od najslabije ekipe 50 i plus poena za poluvreme. Sto je mnogo mnogo je. Druga stvar, ocajna odbrana Partizana, ocajno ocajna odbrana. Nista ne cuvaju, nista ne pokrivaju. Uostalom niko nije kriv Vujosevicu sto je oterao Miljenovica i Andjusica a igraju mu neki Daloi i Andrici koji realno nisu jos uvek ni za Evrokup a gde vise. Timska odbrana -10 bodova, gradjenje kosa jos veci minus, odbrana od Pika klasicnog i piken popa jos ocajnija. Ponovicu jos jednom da Varda nije nimalo skup, i bio je slobodan igrac, ovi balvani pod kosem su pravi balvani i nista ne znaju ni ofanzivno ni defanzivno. Necu se ja nasladjivati ocajnoj igri Partizana, daleko bilo ali ove sezone aposlutno skoro nista ne stima. Svetla tacka je Bogdanovic, i to je jedina svetla tacka. Ponavljam roster je mali, bez obzira, sampion Srbije i s ovim sto raspolaze mora igrati ozbiljniju utakmicu protiv jako slabog Zalgirisa.

goran

pre 10 godina

Kaze lik da fali 5 igraca u partizanu, cak I Pavlovica broje. Pa hiljadu igraca vam fali, I Divac I Djordjevic I Drobnjak a I Vujanic je prerano zavrsio karijeru znaaaaaci straaasno! Vi ste kanta za napucavanje I nista vise, koji vam je ovo poraz u nizu? Seca li se iko kad ste zadnji put pobedili???

bolje zadnji u gradu nego prvi u selu

pre 10 godina

bolje da se mi igramo sa protivnicima nego da se oni igraju sa nama kao što se igra žalgiris sa partizanima.hrkljuš

ljubitelj kosarke

pre 10 godina

Imam 2 pitanja za grobare,ali ozbiljno.O Musliju i Gagicu necu nista da pitam jer je tu sve jasno,jednostavno antitalenti!
Prvo pitanje je:sta igra Tepic,s obzirom na njegovo iskustvo?
Drugo pitanje je:sta igra Dalo,jel je moguce da on zauzima mesto nekom domacem mladom igracu?

ja

pre 10 godina

Cudno je da je Vujosevic lose procenio talenat ovog Daloa, a nisu mu valjali Miljenovic i Gordic koji su bogovi za njega. Tepic vam je oslabljenje.

gordan

pre 10 godina

Tepic i
Dallo najgori suteri Partizana u poslednjih 10 godina a mozda i vise...Mislim da bi i Bezbradica i Milutinov imali vece procente suta za 3 od njih dvojce...

Nemanja

pre 10 godina

Nikad gori i nikada lošiji Žalgiris se doslovno igra sa njima.
Institucija koja iole ozbiljniju partiju može da pruži samo na svom terenu pod pritiskom publike, DV-a i sudija. Čim izađu van Beograda, postaju topovsko meso.

Batko

pre 10 godina

Au,pa ví Grobari imate istorijsku ulogu u EL...Da ekipe koje nikoga nisu pobedile do tada, sa vama "skinu mrak" !!
Al dobre,barem niste furnuli ,kao po običaju :-)

zuki

pre 10 godina

A odbrana? Razumem limite u napadu ali da primis 58 poena za poluvreme od raspalog Zalgirisa!? Jeste da ove ide sut i da ce da stane u drugom ali bre sve otvoreno. Prvu cetvrtinu iz bonusa nismo izasli a primili 30 poena! Uzas od odbrane.

Stele

pre 10 godina

Pitam se samo koliko će Partizanu napada još da istekne? Jeste da su vas nadigrali, ali brate imate 24 sekunde. Napravite nešto.. za sada potpuno bezidejna igra.

slobos sa rodosa

pre 10 godina

pa dobro ljudi jak je žalgiris.za njega igraju sabonis,kurtinaitis ,marčuljonis,homičus i ostali.ili čekaj ,ja sam to nešto pobrkao.

CELAV SAM PA STA

pre 10 godina

Da nije bilo ovog tajmauta na kraju moglo bi da se kaze da je Partizan casno izgubio...ovako...sramota Vule...cak i za tebe

X Files

pre 10 godina

Ovi ne mogu nista da promase, tako i protiv CZT i Partizana u Evroligi svi sve pogadjaju, i onda naredna utakmica ne mogu bazen da pogode. Kako su danas sutirali Lihodej i Zubkov protiv Reala?

Struki

pre 10 godina

Au,"institucija"primila 58 poena za poluvreme,a Vujosevic tehnicku! Zalosno ko sve igra u top 16,pa ovi ne bi prosli ni u eleminacionu fazu eurokupa,da nije bilo Zeljka Obradovica!

spale

pre 10 godina

ljudi malo mi ih je i zao..
najgora ekipa im ubaci 60 poena za poluvreme..
za vikend Siroki, tu bi se vec moglo ici i na pobedu.
Pobeda..to je ono kad postignete vise koseva od protivnika.

sloba

pre 10 godina

ova sezona je iagubljena za Partizan. neka se yavrsi pa da Dule ode u uparavu, neka s lci itd..dovesti Milojevica, promeniti sistem..ko veruje da se PAvlovic koji godinu dana nije odigrao utakmicu pomoci klubu - taj je u velikom problemu. Dolazak Tpica je takodje promasaj. Covek izgleda kao neko ko zavrsava karijeru - spor,nemotivisan, bez suta...o pogresnoj proceni centara, svih sem Lovenja da ne pricamo. Bogdanovic daje pola soseva sam protiv Zalgirisa. Primaju skoro 60 kosva za poluvreme. Raspad sistema. Svo vkaju Btransa kao ozeblo sunce, a njem ce trebati bat pet.sst mesci da pocne da igra priblizno onome kako je igrao do povrede. i na kraju DUletove svadje sa sudijama....ocaj.
(đura, 13. februar 2014 19:41)
Jesi li razmišljao da konkurišeš za daktilografa?To ti baš leži VEruJ mI

stevan

pre 10 godina

Nije mi iskreno jasno zasto se stvorila tolika mrznja izmedju navijackih grupa I stalnog prepucavanja. Za to su najvise mediji krivi, pa I sami navijaci koji nemaju osnovne preduslove da prisustvuju jednom kosarkaskom mecu (mozda kad bi bili zagradjeni kavezom) Ja sam Zvezdas, ali mi je zao Partizana I njegovih poraza...ne toliko u kupu, koliko u Aba ligi I EL jer pre svega predstavlja Srbiju I donosi nam bodove kao Zvezda I Radnicki. Vise mi ide na zivce koja je to Zvezda...stara ili nova...bolja I ovakva, nego da je nema nikako. Nadam se da cemo imamo opet dva predstavnika u Evroligi jer to zasluzujemo.

crnobeli delija

pre 10 godina

DV strucnjak bez limita.
Moze da napravi tehnickih gresaka kao niko u Univerzumu. Vodi li neko evidenciju koliko to kosta?

musketar

pre 10 godina

grobar sam ali moj partizan je spao na najnize grane.zalgiris nas ubi,ne smemo da izadjemo zvezdi,dule opet po starom...ne vidim izlaz iz ove situacije

Heroes

pre 10 godina

Ma sta vas briga sto vas pune sto vas rasturaju, vama je i onako jedina radost kada se pojavi neka losa vest u fkcz i kkcz a i ostalim klubovima.Danas je takvo odusevljenje nastalo sto je Stojadin pustio menicu, pa to su takve frustracije, nemam reci.

e moj Gagicu

pre 10 godina

Gagic se oznojio toliko da kolicina znoja ne bi stala u dve kofe, a ubacio 2/4 slobodnih bacanja, promasio jednom za 2, izgubio loptu jednom, a jedini nacin da on ima skok je ako mu lopta slucajno odskoci u ruku, medjutim tu je dilema.

REDraspucin

pre 10 godina

jaooooooo skoro 60 koseva za poluvreme, da to je ta tvrda evroligaska odbrana...hehehe...bre grobari pa vi postadoste kanta za napucavanje cim mrdnete iz Beograda......Rajka abaregro...

Sarkazam na kvadrat

pre 10 godina

Nazalost oseca se umor od igranja kupa....Nije nam trebala ta utakmica na produzetke sa ovima iz predgradja!!!
Ipak ja verujem,ako ovima ne mozemo da damo 100 poena neznam kome ce mo!!!

LEMMI

pre 10 godina

Povrede su stvar procene uprave i strucnog staba kluba,teske se mogu lako ponoviti,lakse postaju hronicne ako se ne lece pravovremeno i strucno.Zvezdin fudbaler Savicevic 19 godina zamalo upropastio karijeru zbog bezazlene povrede clanka.Bertrans je vec imao povredu uktstenih ligamenata na toj nozi,Vesterman istu povredu na obe noge,obojica su uvek nosli kolenice koje ne prijaju u igri,Milutinov ima sumnjivo koleno,svi daju pausalne ocene treninga ,trenera ..radi se o proceni kluba cost&benefits ,ove godine je lose poslo i to bu to.Pitanje je da li ce se neko od povredjenih ikada vratiti sportu,primer najveci talenat u zadnjih 10 godina Aleksandrov.

Marko iz njemacke

pre 10 godina

Partizovana igra: Sta je odbrana? A u napadu loptu bogdanu pa sta bude...smešno...ugasio sam tv...pravi amateri !!!! Haha

veliki strumf

pre 10 godina

58 za poluvreme!!! I to od najslabijeg tima u grupi. Stvarno ste kanta za napucavanje. Koji je ovo uzastopni poraz - pa poobaracete sve rekorde?

anbeast

pre 10 godina

Dule opet tehnicka?! Cesto to koriste iskusni treneri da promrdaju sudije i svoju ekipu (i doticni je to cesto uspesno koristio), ali mi se cini da je covek ove sezone prilicno izgubio kompas...

Nolespi

pre 10 godina

Katastrofa! Na stranu odlicno sutersko vece Zalgirisa, ali je igra razocaravajuca. Odbrana najlosija u istoriji, jeziva! Zalgiris je promasio samo devet suteva, a od tih 9 promasaja uhvatili su cak PET lopti u napadu i poentirali! A mi u napadu ocajni uz SAMO SEST SKOKOVA ukupno! Nema ni skoka ni odbrane ni napada. Bogdanovix jedini igra kao i obicno. Tepic razocarao, Gagic potvrdio epitet najgoreg centra u istoriji. Taj decko nema ama bas nista kosarkasko. Osim sto visinom lici na centra.

SASA

pre 10 godina

Parizan bez Milovsaljevica i Kinsley-A nema sta da trazi.....

Partizan je primio 60 poena na povrememnu, i iskreno, izgleda pateticno...
Odbrana ne postojeca, 16 asistencija Zalgirisa na poluvremenu, jasno govori kakva je situacija...
A o Tepicu ne treba trositi reci, zasto on igra ane Bezbradica, ili Andric, nikad mi nece biti jasno....
nadam se da ce Partizan da se trgne u drugom povremenu, jer ako ovako nastave, primice 120 poena,,,,,.
Sramota..

tt

pre 10 godina

najsmesnija ekipa patrizana u
zadnjih 20 godina koliko pratim klub..da nismo dobili cska onaj put imali bismo trinaest poraza vezanih,ljudi da se ne lazemo

dcvi

pre 10 godina

Kako smo igrali dobro smo i prosli.Inace,obradovao sam se poslednjem tajm-autu zbog sjajnih igracica na terenu, kad ono reklame./ona crna devojka je retko lepa/.
Nesto o utakmici.....ne znam ali onog Tepica vise ne kontam majke mi.