Nedelja, 09.02.2014.

23:54

Radonjić: Istrpeli sve za trofej

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegov tim izdržao sve pritiske i osvojio Kup Radivoja Koraća zato što je jako želeo trofej.

Izvor: JT

Radonjiæ: Istrpeli sve za trofej IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

FMProdjaci

pre 10 godina

"svaka čast za izjavu. Mi puni para i nikako da nađemo pojačanje, a oni kukaju a pojačanje već stiglo. Spinovanje u nedogled. Pametnom dosta. Svaka čast uz onu staru "kup je naš"!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nićifor, 10. februar 2014 01:05)"

Ako je spinovanje to sto niko nece u FMP, ni za tolike pare koje dajete igracima (Dzenkins 450 000€, Nelson 360 000€...), nego ce sto pre da potrce u Partizan, onda dobro klinjo, veruj u to, i na spavanje skoro ce 9...

FMProdjaci

pre 10 godina

"svaka čast za izjavu. Mi puni para i nikako da nađemo pojačanje, a oni kukaju a pojačanje već stiglo. Spinovanje u nedogled. Pametnom dosta. Svaka čast uz onu staru "kup je naš"!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nićifor, 10. februar 2014 01:05)"

Ako je spinovanje to sto niko nece u FMP, ni za tolike pare koje dajete igracima (Dzenkins 450 000€, Nelson 360 000€...), nego ce sto pre da potrce u Partizan, onda dobro klinjo, veruj u to, i na spavanje skoro ce 9...

Lomunac

pre 10 godina

"@smesno Prijatelju aj se sad vrati pa jos jedno 8 puta procitaj sta sam ja napisao,pa ces mozda shvatiti!!!Ja sam rekao ono sto je tacno a to je da ce Partizan od ovog trenutka pa do kraja sezone morati igrati pod pritiskom,jer imamo sad ubedljivo najskuplju ekipu i najveci budzet,ocigledno...razumes?Postoji taj pritisak da se osvoji sve,jer samo tako se mogu opravdati ove pare koje su ulozene u Partizan,i koje ce tek biti ulozene u naredne dve sedmice dovodjenjem novih igraca...Smesan si ti!Pozdrav
(danilo, 10. februar 2014 23:53)"

Pantelijo jel ti stvarno ne kapiras da si PROVALjEN, pa sigurno nisi Grobar kad tako LAZES da imamo najskuplju ekipu i najveci budzet u ligi, i laik najobicniji zna da od nas vise kinte ima FMP i to cak DUPLO, pa onda ide Cedevita, dok smo mi tu negde sa Cibonom oko 3 milke!!!

STOP CENZURI KOMENTARA BEZ IKAKVOG RAZLOGA!!!

danilo

pre 10 godina

@smesno Prijatelju aj se sad vrati pa jos jedno 8 puta procitaj sta sam ja napisao,pa ces mozda shvatiti!!!Ja sam rekao ono sto je tacno a to je da ce Partizan od ovog trenutka pa do kraja sezone morati igrati pod pritiskom,jer imamo sad ubedljivo najskuplju ekipu i najveci budzet,ocigledno...razumes?Postoji taj pritisak da se osvoji sve,jer samo tako se mogu opravdati ove pare koje su ulozene u Partizan,i koje ce tek biti ulozene u naredne dve sedmice dovodjenjem novih igraca...Smesan si ti!Pozdrav

smesno..

pre 10 godina

Danilo

U pravu je Radonjica,ali sad se situacija iz korena menja...sad ce nas Partizan biti pod konstantnim pritiskom favorita,prvo zbog igraca koji su individualno najkvalitetniji nakon pojacanja Pavlovica i povratka Bertansa...a drugi razlog zbog koga ce nas Partizan sad trpeti ogroman pritisak je veliki novac koji je ulozen u ekipu koja je sad definitivno najskuplja na ovim prostorima,a te pare treba opravdati...

I sada ti mene ubedi da ti znas nesto o kosarci?? Da su u timu, Vesterman i Milosavljevic uz Bogdana, Pavlovica, Lovernja, Kinsija, pa da pricamo ko ima veci kvalitet? Ali dva igraca prvog tima su povredjena i ti pricas da ce Partizan biti pod pritiskom? Partizan nije niti ce biti pod pritiskom jer ne postoji ni jedan razlog za to, a najmanje od nas navijaca koji odlicno shvatamo situaciju u kojoj je klub. I ovo sto je uradjeno do sada uz sve povrede, Bogdana koji izigrava pleja i 4 igraca koji igraju po 38,9 minuta je veliki uspeh. U vrhu smo ABA i u 16 u LE( zasto ne daju 10 miliona koje nam pripadaju za ulazak u 16..onako pitam uz put?)

TheObradovic

pre 10 godina

Navedi mi ko je bio na čelu CZ od 2000 do 2006? Navedi mi ko je bio na čelu CZ od 2006 do 2011??? Ako ne budeš znao imaš internet pa pogledaj,pa onda pogledaj čiji su funcioneri bila ta gospoda,i na kraju mi objasni kako smo to mi bili državni projekat,tako što Tadić navija za Partizan??? I Nikolić navija za Partizan,pa gde su milioni uloženi,u privatni klub!!! Javi mi se ,a ja ću da ti osvežim pamćenje Vesić,Andjelković,Žeželj...Braća Petrović,Drakulić,Vučičević,Beko...Čović,Vučić,Mali,Jokić...to su funkcioneri vaša dva kluba od 2000 do danas,pa vidi čiji su kadrovi i ko je bio na vlasti!!! Ne lažite sebe više nesretnici!!!
(Druže kolega, 10. februar 2014 11:19)

Kakve veze ima ko ja bio na celu kluba kad se nije davao novac. Mogao je i sam Boris Tadic da bude predsednik i opet bi se dogodio isti scenario.
Kada je Mihajlo Uvalin bio trener budzet je iznosio 300.000 evra. Ej!
Vi ste tada imali negde oko 4 miliona.
Ni ove sezone Partizan nema mnogo manji budzet,ako je uopste manji.
E sad.
To sto godinama necete da objavite iznos na jedan transparentan nacin i sto se toliko primate na spinovanja DV,to je vas problem.
I to sto vam je doticni u klubu i trener,portparol,generalni menadzer,sportski direktor,predsednik i glavni ideolog lenjinisticko/staljinosticko/marksistickog tipa je isto vasa stvar.
Samo nemoj zbog toga ovde da vrsis zamenu teza. Mi to ne `pusimo`.
I nemoj molim te da toliko lupas po tim uzvicnicima,polomices voljenu tastaturu.

Vopi

pre 10 godina

Tako je Radonja, ovde je po sredi psiholoski rat van terena. Stvara se slika kako imamo milione i kako treba svakoga da razbijemo po 20 razlike i vise a sve drugo je neuspeh i zeli se postici nezadovoljstvo i nemir medju navijacima koji ce se preneti na klub i igrace. Drago mi je sto nismo narikace koje kukaju svaki dan po novinama o svojoj zloj sudbini i kako se ceo svet obrusio na njih i ako nesta uspeju uraditi to je herojsko delo a sa druge strane imaju alibi. Molim navijace Zvezde da podrze klub i igrace ma kako se zavrsila ova sezona. Napokon imamo stabilan i dobro organizovan klub na primajte se na njihove price, samo zele da nas destabilizuju. Ono sto su momci izvukli i izdrzali u ovom kupu je fenomenalno. Igrali su 2 strasno teska meca u 2 dana protiv motivisanih i kvalitetnih ekipa sa svega 7 prvotimaca u rotaciji i izdrzali su strasan psiholoski i fizicki pritisak. Bravo Radonja bravo momci BRAVO ZVEZDO!

Druže kolega

pre 10 godina

Mandrak, 10. februar 2014 09:56) Navedi mi ko je bio na čelu CZ od 2000 do 2006? Navedi mi ko je bio na čelu CZ od 2006 do 2011??? Ako ne budeš znao imaš internet pa pogledaj,pa onda pogledaj čiji su funcioneri bila ta gospoda,i na kraju mi objasni kako smo to mi bili državni projekat,tako što Tadić navija za Partizan??? I Nikolić navija za Partizan,pa gde su milioni uloženi,u privatni klub!!! Javi mi se ,a ja ću da ti osvežim pamćenje Vesić,Andjelković,Žeželj...Braća Petrović,Drakulić,Vučičević,Beko...Čović,Vučić,Mali,Jokić...to su funkcioneri vaša dva kluba od 2000 do danas,pa vidi čiji su kadrovi i ko je bio na vlasti!!! Ne lažite sebe više nesretnici!!!

Nenad

pre 10 godina

Uzeo je PRVI trofej u karijeri, sam zna kako je tesko uzeti bilo koji trofej. Malo su ga Dule i Muta pecnuli, odnosno nisu njega direktno ali svako ceni svoj rad i ne dozvoljava nikome da mu taj rad nipodastava. Otuda ovako malo jaca izjava.

E sad zamislite kako je Duletu nakon 30 i kusur trofeja, kada se svakim danom njegov rad nipodastava. E otuda onakve izjave i ponasanje, to je samo rekacija na akciju.
(Nikola, 10. februar 2014 09:59)Pod jedan,Dule je prvi poceo da proziva Zvezdu u svojim izjavama jos pre 11 godina,tako da nije on taj koji se brani vec napada druge.Cist primer je i ova sezona,koliko je samo puta direktno ili indirektno prozvao Zvezdu?Dok se niko iz Zvezde ne javlja da mu bilo sta kaze...Sve sto je osvojio od trofeja je bilo samo u Partizanu,nigde drugde bukvalno nista osvojio nije,cak je cini mi se u Italiji sa jednim klubom ispao iz lige.Iz Cska kluba sa velikim budzetom su ga sutnuli posle 6 meseci,bilo koji drugi klub nista,sa reprezentacijama koje je vodio takodje nista uradio nije.U Partizanu je malo igraca napravio,vec su velika vecina njih dolazili kao talenti i odlicni igaci kao npr Vujanic i Bogdanovic iz Zvezde.On je samo poboljsao njihovu vec tada dobru igru,unapredio ih,ali to nije isto kao i stvoriti igraca.To sve su cinjenice a ne omalovazavanje.Nemanju Bjelicu su doveli sa ulice u Zvezdu i rekli Pesicu ako od njega ne napravis igraca,prodavace burek u pekari.E tako se stvara igrac...tako sto ga prvo ucis da vodi loptu.To je stvaranje.

danilo

pre 10 godina

U pravu je Radonjica,ali sad se situacija iz korena menja...sad ce nas Partizan biti pod konstantnim pritiskom favorita,prvo zbog igraca koji su individualno najkvalitetniji nakon pojacanja Pavlovica i povratka Bertansa...a drugi razlog zbog koga ce nas Partizan sad trpeti ogroman pritisak je veliki novac koji je ulozen u ekipu koja je sad definitivno najskuplja na ovim prostorima,a te pare treba opravdati...jedan trofej smo vec izgubili,ali ostale moramo,jednostavno moramooo osvojiti,jer ova ekipa je preskupa da bi ostala bez trofeja...pa mi bukvalno placamo 20-ak igraca,6 povredjenjih i jos 14 koji se rotiraju(od toga 2 pojacanja ce tek doci po recima Todorica)...Ne prija mi taj novi pritisak najskuplje ekipe i sto moramo to opravdati,ali idemo napred jer mi smo PARTIZAN!!!

Panzer

pre 10 godina

Čestitke Zvezdi na osvojenom Kupu. Bilo je očekivano da će ga uzeti, s druge strane Mega je zaista prijatno iznenadila. Utakmica dobra za naše uslove, imalo se šta videti. U principu, pokazalo se da u sistemu takmičenja gde se igra jedna utakmica skoro svako može da dobije svakoga. Međutim, moje mišljenje je da u takmičenju gde se igra na dve ili tri dobijene utakmice, Partizan ukoliko bude u najjačem sastavu ne može niko da dobije. Zvezda igra pomalo divlju košarku sa dosta ispucavanja za tri poena i silovanja lopte, a mekšu odbranu tako da teško može da veže dve ili tri pobede u seriji protiv kompletnog Partizana.

petarczv

pre 10 godina

@grobar
ako za kosarku nisu bitne pare sto ne prodje jedan dan a da vi na celu sa vasim idejnim vodjom ne kmecite o vasem malom budzetu i budzetu ostalih ekipa. Zasto se samo prica o hendikepu i povredama vasih igraca a niko ne spominje da zvezdi hvali barem isti broj igraca koliko i partizanu. Marijanovic,Lazic,Mitrovic,Silb ova cetri igraca su bila u prvoj petorci na vecini utakmica ove sezone a niko to ne pominje ni novinari ni mas trener i niko nije odustao od takmicenja koji mora biti uvek bitan a pogotovo zato sto nosi ime jednog srpskog velikana ove prelepe igre...

duh sa sekirom

pre 10 godina

Mi puni para i nikako da nađemo pojačanje, a oni kukaju a pojačanje već stiglo. Spinovanje u nedogled. Pametnom dosta. Svaka čast uz onu staru "kup je naš"!!!
@Nićifor

...kao prvo vi treba da isplatite Silba za celu ovu sezonu 650k...isti slucaj je bio i Braun prosle godine i sve do zadnje pare je dobio na sudu...kad pogledas koliko su vam je koristili a koliko su uzeli, brzo skapiras gde odose vase pare tj. kako dodslo tako i otislo.
...a nas Pavlovic je dosao iz ljubavi i to ne krije tj. za 10k mesecno, znaci do kraja sezone ima da primi jos 3.5 mesecne plate ili ako to obracunamo po Silbovom kosu koji vas je kostao 1750eu ispada da je Pavlovic placen citavih 20 Silbovih koseva.
...jel` si razumeo ovo?

a gde je dinamit?

pre 10 godina

ijao sta je miseva...ljudi ispali ste od fmpa aahhahaha, povukli ste ekipu sa parketa ODAKLE VAMA PRAVO DA KOMENTARISETE NASU IGRU.,...ZNAMO ZNAMO KUP KORACA JE NEBITAN KAZE GEBELS I SVI POVIKASE U GLAS ZAJEDNO SA NJIM...odakle vama pare? niste bre za struju imali, kad odjednom pavlovic...jugosloveni bili, jugosloveni ostali

sa vama uvek komedija

pre 10 godina

@otom potom, 10. februar 2014 08:09
Cim si ti poceo toliko duboko da ulazis u razmisljanje nase igre, nase postavke na terenu, treneru...TO SE ZOVE STRAH SINE A ZAPAMTI DA MI NIKADA NECEMO POBECI SA PARKETA KAO VI!!!
ps. samo napred Radonja...kup je specificno takmicenje, svi su napaljeni a videcete ubrzo uSmederevu 20 razlike za zvezdu..

Mandrak

pre 10 godina

ma nemate pare, vi ste sirotinja... dovodite igrace za ugovore od po pola miliona evra, covic ima pare (sviznaju odakle) brajanta da dovede sutra... ali dzaba vam novci moji sinovci, 12 godina nikako da shvatite da ne igraju kosarku pare.
(grobar, 10. februar 2014 00:30)
Ma vi ste imali sve 12 godina,mada u pravu si,kad se igralo bez para i iz ciste ljubavi Zvezda je bila sampion 10 godina za redom,ovo je slika i prilika vase "vladavine" poslednjih godina,samo bahato sa sve zavrnutim rukavima,ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine?..tad si cutao a?sve je bilo potaman?
http://youtu.be/cnCEMe1QEvI

zvezdas onaj novi

pre 10 godina

Ovakvo finale su prizeljkivali svi ljubitelji kosarke!Odlicna utakmica sa puno preokreta,dobri potezi sa obe strane,utakmica na jednu loptu,atmosfera u hali gotovo zapaljiva!
TO JE PRAVO FINALE!

Nebojsa

pre 10 godina

Trener gospodin: Pritisak od prvog dana, nipodastavanje rezultata, zlonamerno i netacno isticanje u prvi plan prikazivanje ogromnih finansijskih mogucnosti, igranje bez Marijanovica i sa cetiri juniora na klupi (finale prakticno sa 7 igraca u rotaciji, uz minimalne minute Lazica) sto se nigde ne pominje kao kad protivnici igraju sa smanjenom rotacijom i juniorima...
Sve u svemu covek za pametne i normalne sve rekao.Bravo!!!

Boban

pre 10 godina

Mislim da Radonjic dobro radi svoj posao, i ne razumem navijace koji traze njegovu ostavku. Pretpostavljam da su instruirani od ovog ili onog menadzera koji nije zadovoljan statusom i minutazom svojih igraca.

Ali, Radonjicev intervju nakon utakmice pokazuje da je neke crte njegovog karaktera koje nisu za pohvalu. Govorio je otprilike pet puta duze od Milojevica, a do poslednje recenice nije pomenuo protivnika, i u toj poslednjoj pod prinudom novinara. Milojevic, sa druge strane, ljudina - prva recenica o zasluzenoj pobedi i boljem protivniku, pa tek onda o svo timu.

Travis

pre 10 godina

Kup nema nikakav značaj kao ni prvenstvo Srbije, to je samo stvar prestiža. Jedino je bitno ući u finale ABA lige i izboriti euroligu, eto na šta nam je spala košarka

Nikola

pre 10 godina

Uzeo je PRVI trofej u karijeri, sam zna kako je tesko uzeti bilo koji trofej. Malo su ga Dule i Muta pecnuli, odnosno nisu njega direktno ali svako ceni svoj rad i ne dozvoljava nikome da mu taj rad nipodastava. Otuda ovako malo jaca izjava.

E sad zamislite kako je Duletu nakon 30 i kusur trofeja, kada se svakim danom njegov rad nipodastava. E otuda onakve izjave i ponasanje, to je samo rekacija na akciju.

Danubewalker

pre 10 godina

Sve cestitke ovom mladom klubu,koji je uspeo da igra finale ABA lige,da debituje u Evroligi i da osvoji cak 2 kupa Srbije.Za nekoliko decenija ce mozda i dostici sve trofeje kluba cije su ime,grb i navijace dobili za dinar.

Sokolj Kusta

pre 10 godina

Ma bravo Radonjiću, vi ste naši heroji! Igrali ste protiv iskusnije ekipe pune stranaca. Publika, sudije i ceo drzavni vrh su bili na njihovoj strani, ali vas nista nije omelo! Red bi bio da vam i predsednik uruci ordenje za ovaj uspeh!
(Pudlo, 10. februar 2014 00:29)
Ajde bre kako te nije sramota,vi nama pricate o necemu,evo vam ga vas Dzek sa sve zavrnutim rukavima!ajde da neko od politicara dodje na tekmu,mozda voli sport ali da se ovako otvoreno stavi na jednu stranu?cekaj bre Pudlo o cemu ti onda pricas i ko ti drma kavez?
http://youtu.be/cnCEMe1QEvI

neobavesten

pre 10 godina

Zna li neko kom klubu se racuna jucerasnji trofej....Da li
1.KK Crvena Zvezda, MB: 07024924,
Adresa: Mali Kalemegdan 2, Zastupnik: Mirko Pavlovic

ili

2.KK Crvena Zvezda Telekom, MB: 07078048, Adresa: Stjepana Stupanca 15a, Zastupnik: Davor Ristovic.

One night in May

pre 10 godina

ma nemate pare, vi ste sirotinja... dovodite igrace za ugovore od po pola miliona evra, covic ima pare (svi znaju odakle) brajanta da dovede sutra... ali dzaba vam novci moji sinovci, 12 godina nikako da shvatite da ne igraju kosarku pare.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (grobar, 10. februar 2014 00:30)

Kapiram, Pavlovic se zesce smorio sa milionima iz NBA, pa je sad dosao kod dervisa da ustaje u 4 ujutru na trening i lomi kolena za stipendiju. 'Oce to tako...Dalo, Vesterman i Lovernj nisu imali sta da jedu u presiromasnoj Francuskoj, pa su dosli u Srbiju na semenke i kikiriki, hoce ljudi da uce, da se zrtvuju, onako isposnicki, isusovski, nije im vazan novac, Francuska je poznata po dugoj proleterskoj tradiciji!! Jos od revolucije...

Sasa

pre 10 godina

Ko ce tvoje neznanje da istrpi??? Kad te vidim kako skakuces pored terena, i kad na tajm autu ne znas sta da im kazes, muka me uhvati. Strasno...

Vračar

pre 10 godina

Kao navajač Zvezde, srećan sam zbog rezultata ali i kada smo gubili sa 40 i igrali sa juniorima, znali smo kako da se ponašamo.Podsetiću vas da ni igrači ni trener kkcz ne komentarišu nikoga osim svoje igre. Takav nivo je za mene kao navijača važan jer je društveno odgovoran. Što se tiče Partizana, možda će opet osvojiti titulu i Aba ligu jer sve je moguće ali sam siguran da ako se to ne desi i Zvezda uzme sve, njima preti rasulo. Pored toliko osovjenih trofeja niko očima ne može da ih vidi od sponzora i investitora. Zapitajte se zašto?Gde su časovi ljubavi?...S druge strana Zvezda će se svakako vratiti jača sledeće godine a ničija nije do zore gorela.

otom potom

pre 10 godina

1.Radonjic odlicno zna da je ostao ziv i kako je njegov tim igrao ocajno i to dve utakmice za redom.
2.Spasao je zivu glavu i tesi sebe jer je osvojio kup.
3.Sam se pita, kako njegov tim dve utakmice za redom prima po 30 koseva u jednoj cetvrtini? Odbrana..ocaj.
4.Zna da je igrao protiv neiskusnih klinaca i da je to razlog promasenog suta za pobedu.
5.Na kraju je srecan jer ste VI navijaci toliko zatupaveli da ne vidite stvarnost.
Njegova prica da ste pod pritiskom ( a ko nije i tek ce te da budete), o tome da plivate u parama ( zar nije, imate dugove, mesecima neisplacene plate, 6 povredjenih igraca, potpuno stabilan klub na svim nivoima) ne pije vodu. Covek pojma nema i to ce vam dokazati veoma brzo. I na kraju, ovakve igre su za mene pad forme a ne IGRA. Cisto vadjenje na kvalitet a u ovom slucaju na neiskustvo kod zavrsnog kosa za pobedu. Ja toliko a vi..kako te? Malo prst na celo jer Nelson SVE to zna i zato prica bez euforije. Mislite da je to rekao slucajno? Ne jer vidi kakva je igra i da je srecno dobijena utakmica.

Legal Alien

pre 10 godina

Dejane imas punu podrsku. Fokusiraj je na tim i zanemari glasine. Ekipa koja stalno pobedjuje mora da oscilira, to je normalno. Izrastas polako u trenersko ime i voleo bih da se kockice poklope i da dovedemo tog igraca. Idemo dalje, sledeci Bilbao. A gospodin koji ne vadi rec budzet iz usta, zeleo bih da mi neko objasni, da li Pavlovic igra za stipendiju ili volontira u klubu, posto je valjda cekao unosni NBA ponudu?

pedja_71

pre 10 godina

Samo gurajte. To, prošetaće se Zvezda, klasične su DV fore i dobro je što ste toga svesni. Vidi se po reakcijama igrača koliko žele pobedu u svakoj utakmici i to je dovoljno svakom navijaču. Još ćemo se radovati peharima.

Riblja čorba

pre 10 godina

Radonja (nadam se da čitaš komentare):
- gurate dobro za sada, čestitam
- dolaze teške utakmice, spremni ste? Meni se čini da forma pada.
- pojačanje? Iz aviona se vidi da treba.
- na Duleta i njegove strategije obezređivanja se ne obaziri.
- protivnici nam često prave duge serije, jednostavno padnemo. Smišljaj rešenje! Tajm-aut, izmene, taktika...
- opusti Tadiju i Simonovića za važne utakmice! Stegne im se ruka, a to je zbog treme. Mehanika šuta im je drugačija u odnosu na onu kad su opušteniji.
- imali smo dovoljno sreće ove sezone, izvukli smo se puno puta. Sad moramo da gazimo kad se lomi, neće uvek nas sreća pogledati. Sinoć povedemo 9 razlike, i umesto da održavamo ili povećavamo mi se Bogu molimo da im ne uđe šut.
Ima vas u stručnom štabu dovoljno, sedite i osmislite!
EL i trofej u KLS bi bilo sasvim dovoljno.
Srećno i pametno!

Borko

pre 10 godina

Svaka čast za izjavu! I sve je u metu... Da li je moguće da se sluša onaj raspirivač vatre? Od svake normalne situacije diže tenziju. I na kraju mi "puni ko brod" a ne možemo da dođemo do pojačanja, a on kuka li kuka i op cup eto pojačanja. Pametnom dosta! Bravo Radonja!

Gavrilo Iz Principa

pre 10 godina

Radonjić je apsolutno u pravu.Dok je izvesni klub ovde deset godina imao finansijsku nadmoć koja mu je omogućavala da igra bez ikakve konkurencije,onda je svaki uspeh istog proglašavan posledicom genijalnosti jednog čoveka..danas kada po prvi put više nije tako,taj isti "genijalac" omalovažava takmičenje koje ne može da osvoji čime iskazuje nepoštovanje prema Žućku,koji u našem sportu,pa rekao bih i u urbanoj kulturi ima mesto o kome on može samo da sanja..dok mediji stvaraju sramno lažnu sliku o materijalnoj neravnopravnosti Zvezde i Partizana..pa taj isti Partizan plaća plate jednom povredjenom timu koji ne igra i drugom koji je na parketu..čime plaća-kikirikijem?!.i zato čestitke svim ostalim klubovima koji su nam priredili spektakularan turnir i fantastičnom borbom odali zasluženu počast velikom Radivoju Koraću..a "maga" neka je stid svojih reči

ivansd

pre 10 godina

Sezona jos nije pri kraju, ali vise nema mastovitosti. Ovo se desava kada se igra zasniva na jednom coveku i on igrom slucaja bude izbacen iz stroja. Definitivno, prosla dva dana nismo imali odgovor na zonu, a skok(pogotovu u odbrani) je tek neka posebna tema. Ako se nesto ne ispravi uskoro, mrka kapa.

Struki

pre 10 godina

Naravno da smo sve istrpeli,od pocetka sezone slusamo samo "kukumakanje i zapomaganje"od komsija,spinovanja i razna podmetanja. Ali ostali smo pribrani i smireni,prvi trofej je tu,u ABA ligi "guramo"po planu,kao i u eurokupu. Vraca se Mitrovic,stize i pojacanje(verovatno na 2-3),tako da u nastavak sezone ulazimo jos jaci! Radonjicu puna podrska,i samo tako nastavite!

Vladimir Cezar

pre 10 godina

Istrpeli pritiske? Hahahaha, država vam kupila najskuplji tim u istoriji košarke na ovim prostorima, finansijski blokirala najbolji klub sa ovih prostora pa ste na jedvite jade u poslednjoj sekundi pobedili juniore Mega Vizure čiji je kompletan budžet manji od polugodišnjeg Nelsonovog ugovora. Svi vas guraju i podilaze vam, banke, političari, sudije, direktori javnih preduzeća, uprava lige, sve samo da "veliki vođa" bude srećan. Ovako je isto bilo i prošle sezone, sve je izgledalo super do finala kupa a tu ste se slomili iako ste ga prljavom igrom dobili. Posle je sve krenulo nizbrdo i znamo kako se završilo a tako će biti i ove godine.

zvezdas

pre 10 godina

od poslednjih 14 utakmica, sa prakticno 8 igraca u rotaciji (muceni lazic vise smeta nego sto koristi, nesto u stilu rebica i tejica - al potonja dvojica su barem deca) mi smo dobili 13 i uzeli kup. i opet je radonjic los trener, jer "skida sako da bi delovao uzbudjeno", "dozvoljava drugima da govore tokom tajmauta" isl.
ovo za budzet je smesna prica, to je jasno. partizan na poziciji pleja ima 3 reprezentativca (francuz senior i junior i srbin), a mi 2 amera. partizan na beku ima dva domaca reprezentativca, mi jednog slovenackog. partizan na krilu ima prakticno dva nba igraca (pavlovic, kinzi) i jednog reprezentativca sa nba potencijalom (bertrans), mi simonovica itd. i posle treba da slusam o nasem budzetu. da, veci nam je, ali budzet nije.

Светлана

pre 10 godina

Браво тренеру! Не види се то, али кад се погледа ситуација за овај наш куп, без митровића, без бобија, без шилба и 4 јуниора, са огрооомним притиском. Браво! И још једном, хвала ти што си културан, џек, и не користиш вокабулар неких после утакмица. Хвала.

Dusan

pre 10 godina

Zao mi je Zvezdinih navijaca. Ostali bez svog kluba, pa sad navijaju za klub iz Zejleznika, samo zato sto ima slicno ime kao i njihov bivsi klub!

Stele

pre 10 godina

A šta je sa trojkom Radonjiću?! Nemamo trojku.. mislim imamo, ali ne može Simon sam do kraja, a nije on neka klasa pa da bude dovoljan.

Nićifor

pre 10 godina

svaka čast za izjavu. Mi puni para i nikako da nađemo pojačanje, a oni kukaju a pojačanje već stiglo. Spinovanje u nedogled. Pametnom dosta. Svaka čast uz onu staru "kup je naš"!!!

Zvezda je ime sampiona!!

pre 10 godina

Jao jao jao pa dokle, kakva bre Mega odigrala dobar mec, pa tvoj tim nije mogao da se sastavi ! Igrao si protiv decurlije bre! Ama covece skloni se sam dok je vreme, unistavas nas ! Pojma nemas o poslu kojim se bavis , ne mogu da verujem da to iz uprave niko ne vidi. Igra nam je ocajna i svodi se na individualni kvalitet pojedinaca. Sve ide na silu nema tu nicega. Ako sada odes ovaj tim ce lagano osvojiti i Aba i nasu ligu jer je po imenima sigurno najaci, ali ako ostanes potpisujem da cemo svaki vazniji mec izgubiti, kao sto je to danas moglo biti. Neznalica si i to ne mozes da sakrijes! Zao mi je sto ovo moram da kazem ali mozda je danas i bilo bolje da smo izgubili ovaj mec a da smo tebi videli ledja , ovako agonija ce samo da se nastavi!

Vuk Samotnjak

pre 10 godina

Gomila ljudi koji veze nemaju sa kosarkom ocekuje da Zvezda dobije sve utakmice sa 20 razlike i nije zadovoljna trenerom ako je drugacije. Ipak, cinjenica je da pod Radonjicevom komandom Zvezda suvereno drzi prvo mesto u ABA ligi (a pobedila je i sve direktne konkurente), te odigrala sasvim dobro u Evroligi, zabelezivsi 4 pobede (2 vise od komsija) uz koje je falilo malo srece i mozda iskustva da ostvarimo jos tu jednu pobedu (a moglo je i vise) i plasiramo se u Top 16. Sada smo osvojili kup potpuno zasluzeno, imamo dobar ucinak u Evrokupu i veliku priliku da idemo dalje.
Nije mi jasno ljudi sta bre vise hocete? Ne valja vam Radonjic? A koga biste vi, Fila Dzeksona? Pa i ako smo igrali tesno sa Radnickim i Megom ne moze Radonjic da se skine u trenerku i zaigra kada mi sutiramo trojke ispod 20% (a iz vise od 20 suteva), i to veliku vecinu otvorenih. Neka, uci ce ti sutevi kada bude trebalo :-)

Pudlo

pre 10 godina

Ma bravo Radonjiću, vi ste naši heroji! Igrali ste protiv iskusnije ekipe pune stranaca. Publika, sudije i ceo drzavni vrh su bili na njihovoj strani, ali vas nista nije omelo! Red bi bio da vam i predsednik uruci ordenje za ovaj uspeh!

grobar

pre 10 godina

ma nemate pare, vi ste sirotinja... dovodite igrace za ugovore od po pola miliona evra, covic ima pare (svi znaju odakle) brajanta da dovede sutra... ali dzaba vam novci moji sinovci, 12 godina nikako da shvatite da ne igraju kosarku pare.

drmr

pre 10 godina

Cestitam na trofeju idemo dalje! Prvi put da je Radonjic odgovorio na prozivke, ali na gospodski nacin. Niko ne prica o tome da smo igrali sa jednim centrom i polu finale i finale. Sada nam je preko potrebno pojačanje, uz Mitrovića koji se vraća, biće to jedna odlična ekipa. Aba liga 18-3 porazi na jednu loptu, Evrokup drzimo stvari u nasim rukama i EL gde imamo isti broj pobeda kao "neki" koji su odigrali 5 utakmica vise.
Bilo bi lepo da objavite komentar.
NAPRED ZVEZDO!

Floro Flores

pre 10 godina

Radonjic ako ostane ovo je nas prvi i polednji trofej! Sad kada treba da se vidi najveca snaga mi padamo. Protivnik nam bezi 18 razlike,a Radnicki juce dobija 3. cetvrtinu isto 18 razlike.Covek od njih izvlaci minimum!

Vuk Samotnjak

pre 10 godina

Gomila ljudi koji veze nemaju sa kosarkom ocekuje da Zvezda dobije sve utakmice sa 20 razlike i nije zadovoljna trenerom ako je drugacije. Ipak, cinjenica je da pod Radonjicevom komandom Zvezda suvereno drzi prvo mesto u ABA ligi (a pobedila je i sve direktne konkurente), te odigrala sasvim dobro u Evroligi, zabelezivsi 4 pobede (2 vise od komsija) uz koje je falilo malo srece i mozda iskustva da ostvarimo jos tu jednu pobedu (a moglo je i vise) i plasiramo se u Top 16. Sada smo osvojili kup potpuno zasluzeno, imamo dobar ucinak u Evrokupu i veliku priliku da idemo dalje.
Nije mi jasno ljudi sta bre vise hocete? Ne valja vam Radonjic? A koga biste vi, Fila Dzeksona? Pa i ako smo igrali tesno sa Radnickim i Megom ne moze Radonjic da se skine u trenerku i zaigra kada mi sutiramo trojke ispod 20% (a iz vise od 20 suteva), i to veliku vecinu otvorenih. Neka, uci ce ti sutevi kada bude trebalo :-)

zvezdas

pre 10 godina

od poslednjih 14 utakmica, sa prakticno 8 igraca u rotaciji (muceni lazic vise smeta nego sto koristi, nesto u stilu rebica i tejica - al potonja dvojica su barem deca) mi smo dobili 13 i uzeli kup. i opet je radonjic los trener, jer "skida sako da bi delovao uzbudjeno", "dozvoljava drugima da govore tokom tajmauta" isl.
ovo za budzet je smesna prica, to je jasno. partizan na poziciji pleja ima 3 reprezentativca (francuz senior i junior i srbin), a mi 2 amera. partizan na beku ima dva domaca reprezentativca, mi jednog slovenackog. partizan na krilu ima prakticno dva nba igraca (pavlovic, kinzi) i jednog reprezentativca sa nba potencijalom (bertrans), mi simonovica itd. i posle treba da slusam o nasem budzetu. da, veci nam je, ali budzet nije.

Светлана

pre 10 godina

Браво тренеру! Не види се то, али кад се погледа ситуација за овај наш куп, без митровића, без бобија, без шилба и 4 јуниора, са огрооомним притиском. Браво! И још једном, хвала ти што си културан, џек, и не користиш вокабулар неких после утакмица. Хвала.

Nićifor

pre 10 godina

svaka čast za izjavu. Mi puni para i nikako da nađemo pojačanje, a oni kukaju a pojačanje već stiglo. Spinovanje u nedogled. Pametnom dosta. Svaka čast uz onu staru "kup je naš"!!!

drmr

pre 10 godina

Cestitam na trofeju idemo dalje! Prvi put da je Radonjic odgovorio na prozivke, ali na gospodski nacin. Niko ne prica o tome da smo igrali sa jednim centrom i polu finale i finale. Sada nam je preko potrebno pojačanje, uz Mitrovića koji se vraća, biće to jedna odlična ekipa. Aba liga 18-3 porazi na jednu loptu, Evrokup drzimo stvari u nasim rukama i EL gde imamo isti broj pobeda kao "neki" koji su odigrali 5 utakmica vise.
Bilo bi lepo da objavite komentar.
NAPRED ZVEZDO!

Gavrilo Iz Principa

pre 10 godina

Radonjić je apsolutno u pravu.Dok je izvesni klub ovde deset godina imao finansijsku nadmoć koja mu je omogućavala da igra bez ikakve konkurencije,onda je svaki uspeh istog proglašavan posledicom genijalnosti jednog čoveka..danas kada po prvi put više nije tako,taj isti "genijalac" omalovažava takmičenje koje ne može da osvoji čime iskazuje nepoštovanje prema Žućku,koji u našem sportu,pa rekao bih i u urbanoj kulturi ima mesto o kome on može samo da sanja..dok mediji stvaraju sramno lažnu sliku o materijalnoj neravnopravnosti Zvezde i Partizana..pa taj isti Partizan plaća plate jednom povredjenom timu koji ne igra i drugom koji je na parketu..čime plaća-kikirikijem?!.i zato čestitke svim ostalim klubovima koji su nam priredili spektakularan turnir i fantastičnom borbom odali zasluženu počast velikom Radivoju Koraću..a "maga" neka je stid svojih reči

One night in May

pre 10 godina

ma nemate pare, vi ste sirotinja... dovodite igrace za ugovore od po pola miliona evra, covic ima pare (svi znaju odakle) brajanta da dovede sutra... ali dzaba vam novci moji sinovci, 12 godina nikako da shvatite da ne igraju kosarku pare.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (grobar, 10. februar 2014 00:30)

Kapiram, Pavlovic se zesce smorio sa milionima iz NBA, pa je sad dosao kod dervisa da ustaje u 4 ujutru na trening i lomi kolena za stipendiju. 'Oce to tako...Dalo, Vesterman i Lovernj nisu imali sta da jedu u presiromasnoj Francuskoj, pa su dosli u Srbiju na semenke i kikiriki, hoce ljudi da uce, da se zrtvuju, onako isposnicki, isusovski, nije im vazan novac, Francuska je poznata po dugoj proleterskoj tradiciji!! Jos od revolucije...

a gde je dinamit?

pre 10 godina

ijao sta je miseva...ljudi ispali ste od fmpa aahhahaha, povukli ste ekipu sa parketa ODAKLE VAMA PRAVO DA KOMENTARISETE NASU IGRU.,...ZNAMO ZNAMO KUP KORACA JE NEBITAN KAZE GEBELS I SVI POVIKASE U GLAS ZAJEDNO SA NJIM...odakle vama pare? niste bre za struju imali, kad odjednom pavlovic...jugosloveni bili, jugosloveni ostali

Riblja čorba

pre 10 godina

Radonja (nadam se da čitaš komentare):
- gurate dobro za sada, čestitam
- dolaze teške utakmice, spremni ste? Meni se čini da forma pada.
- pojačanje? Iz aviona se vidi da treba.
- na Duleta i njegove strategije obezređivanja se ne obaziri.
- protivnici nam često prave duge serije, jednostavno padnemo. Smišljaj rešenje! Tajm-aut, izmene, taktika...
- opusti Tadiju i Simonovića za važne utakmice! Stegne im se ruka, a to je zbog treme. Mehanika šuta im je drugačija u odnosu na onu kad su opušteniji.
- imali smo dovoljno sreće ove sezone, izvukli smo se puno puta. Sad moramo da gazimo kad se lomi, neće uvek nas sreća pogledati. Sinoć povedemo 9 razlike, i umesto da održavamo ili povećavamo mi se Bogu molimo da im ne uđe šut.
Ima vas u stručnom štabu dovoljno, sedite i osmislite!
EL i trofej u KLS bi bilo sasvim dovoljno.
Srećno i pametno!

Legal Alien

pre 10 godina

Dejane imas punu podrsku. Fokusiraj je na tim i zanemari glasine. Ekipa koja stalno pobedjuje mora da oscilira, to je normalno. Izrastas polako u trenersko ime i voleo bih da se kockice poklope i da dovedemo tog igraca. Idemo dalje, sledeci Bilbao. A gospodin koji ne vadi rec budzet iz usta, zeleo bih da mi neko objasni, da li Pavlovic igra za stipendiju ili volontira u klubu, posto je valjda cekao unosni NBA ponudu?

Vračar

pre 10 godina

Kao navajač Zvezde, srećan sam zbog rezultata ali i kada smo gubili sa 40 i igrali sa juniorima, znali smo kako da se ponašamo.Podsetiću vas da ni igrači ni trener kkcz ne komentarišu nikoga osim svoje igre. Takav nivo je za mene kao navijača važan jer je društveno odgovoran. Što se tiče Partizana, možda će opet osvojiti titulu i Aba ligu jer sve je moguće ali sam siguran da ako se to ne desi i Zvezda uzme sve, njima preti rasulo. Pored toliko osovjenih trofeja niko očima ne može da ih vidi od sponzora i investitora. Zapitajte se zašto?Gde su časovi ljubavi?...S druge strana Zvezda će se svakako vratiti jača sledeće godine a ničija nije do zore gorela.

Vopi

pre 10 godina

Tako je Radonja, ovde je po sredi psiholoski rat van terena. Stvara se slika kako imamo milione i kako treba svakoga da razbijemo po 20 razlike i vise a sve drugo je neuspeh i zeli se postici nezadovoljstvo i nemir medju navijacima koji ce se preneti na klub i igrace. Drago mi je sto nismo narikace koje kukaju svaki dan po novinama o svojoj zloj sudbini i kako se ceo svet obrusio na njih i ako nesta uspeju uraditi to je herojsko delo a sa druge strane imaju alibi. Molim navijace Zvezde da podrze klub i igrace ma kako se zavrsila ova sezona. Napokon imamo stabilan i dobro organizovan klub na primajte se na njihove price, samo zele da nas destabilizuju. Ono sto su momci izvukli i izdrzali u ovom kupu je fenomenalno. Igrali su 2 strasno teska meca u 2 dana protiv motivisanih i kvalitetnih ekipa sa svega 7 prvotimaca u rotaciji i izdrzali su strasan psiholoski i fizicki pritisak. Bravo Radonja bravo momci BRAVO ZVEZDO!

Nebojsa

pre 10 godina

Trener gospodin: Pritisak od prvog dana, nipodastavanje rezultata, zlonamerno i netacno isticanje u prvi plan prikazivanje ogromnih finansijskih mogucnosti, igranje bez Marijanovica i sa cetiri juniora na klupi (finale prakticno sa 7 igraca u rotaciji, uz minimalne minute Lazica) sto se nigde ne pominje kao kad protivnici igraju sa smanjenom rotacijom i juniorima...
Sve u svemu covek za pametne i normalne sve rekao.Bravo!!!

Stele

pre 10 godina

A šta je sa trojkom Radonjiću?! Nemamo trojku.. mislim imamo, ali ne može Simon sam do kraja, a nije on neka klasa pa da bude dovoljan.

Pudlo

pre 10 godina

Ma bravo Radonjiću, vi ste naši heroji! Igrali ste protiv iskusnije ekipe pune stranaca. Publika, sudije i ceo drzavni vrh su bili na njihovoj strani, ali vas nista nije omelo! Red bi bio da vam i predsednik uruci ordenje za ovaj uspeh!

Borko

pre 10 godina

Svaka čast za izjavu! I sve je u metu... Da li je moguće da se sluša onaj raspirivač vatre? Od svake normalne situacije diže tenziju. I na kraju mi "puni ko brod" a ne možemo da dođemo do pojačanja, a on kuka li kuka i op cup eto pojačanja. Pametnom dosta! Bravo Radonja!

zvezdas onaj novi

pre 10 godina

Ovakvo finale su prizeljkivali svi ljubitelji kosarke!Odlicna utakmica sa puno preokreta,dobri potezi sa obe strane,utakmica na jednu loptu,atmosfera u hali gotovo zapaljiva!
TO JE PRAVO FINALE!

Struki

pre 10 godina

Naravno da smo sve istrpeli,od pocetka sezone slusamo samo "kukumakanje i zapomaganje"od komsija,spinovanja i razna podmetanja. Ali ostali smo pribrani i smireni,prvi trofej je tu,u ABA ligi "guramo"po planu,kao i u eurokupu. Vraca se Mitrovic,stize i pojacanje(verovatno na 2-3),tako da u nastavak sezone ulazimo jos jaci! Radonjicu puna podrska,i samo tako nastavite!

Nenad

pre 10 godina

Uzeo je PRVI trofej u karijeri, sam zna kako je tesko uzeti bilo koji trofej. Malo su ga Dule i Muta pecnuli, odnosno nisu njega direktno ali svako ceni svoj rad i ne dozvoljava nikome da mu taj rad nipodastava. Otuda ovako malo jaca izjava.

E sad zamislite kako je Duletu nakon 30 i kusur trofeja, kada se svakim danom njegov rad nipodastava. E otuda onakve izjave i ponasanje, to je samo rekacija na akciju.
(Nikola, 10. februar 2014 09:59)Pod jedan,Dule je prvi poceo da proziva Zvezdu u svojim izjavama jos pre 11 godina,tako da nije on taj koji se brani vec napada druge.Cist primer je i ova sezona,koliko je samo puta direktno ili indirektno prozvao Zvezdu?Dok se niko iz Zvezde ne javlja da mu bilo sta kaze...Sve sto je osvojio od trofeja je bilo samo u Partizanu,nigde drugde bukvalno nista osvojio nije,cak je cini mi se u Italiji sa jednim klubom ispao iz lige.Iz Cska kluba sa velikim budzetom su ga sutnuli posle 6 meseci,bilo koji drugi klub nista,sa reprezentacijama koje je vodio takodje nista uradio nije.U Partizanu je malo igraca napravio,vec su velika vecina njih dolazili kao talenti i odlicni igaci kao npr Vujanic i Bogdanovic iz Zvezde.On je samo poboljsao njihovu vec tada dobru igru,unapredio ih,ali to nije isto kao i stvoriti igraca.To sve su cinjenice a ne omalovazavanje.Nemanju Bjelicu su doveli sa ulice u Zvezdu i rekli Pesicu ako od njega ne napravis igraca,prodavace burek u pekari.E tako se stvara igrac...tako sto ga prvo ucis da vodi loptu.To je stvaranje.

Mandrak

pre 10 godina

ma nemate pare, vi ste sirotinja... dovodite igrace za ugovore od po pola miliona evra, covic ima pare (sviznaju odakle) brajanta da dovede sutra... ali dzaba vam novci moji sinovci, 12 godina nikako da shvatite da ne igraju kosarku pare.
(grobar, 10. februar 2014 00:30)
Ma vi ste imali sve 12 godina,mada u pravu si,kad se igralo bez para i iz ciste ljubavi Zvezda je bila sampion 10 godina za redom,ovo je slika i prilika vase "vladavine" poslednjih godina,samo bahato sa sve zavrnutim rukavima,ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine?..tad si cutao a?sve je bilo potaman?
http://youtu.be/cnCEMe1QEvI

otom potom

pre 10 godina

1.Radonjic odlicno zna da je ostao ziv i kako je njegov tim igrao ocajno i to dve utakmice za redom.
2.Spasao je zivu glavu i tesi sebe jer je osvojio kup.
3.Sam se pita, kako njegov tim dve utakmice za redom prima po 30 koseva u jednoj cetvrtini? Odbrana..ocaj.
4.Zna da je igrao protiv neiskusnih klinaca i da je to razlog promasenog suta za pobedu.
5.Na kraju je srecan jer ste VI navijaci toliko zatupaveli da ne vidite stvarnost.
Njegova prica da ste pod pritiskom ( a ko nije i tek ce te da budete), o tome da plivate u parama ( zar nije, imate dugove, mesecima neisplacene plate, 6 povredjenih igraca, potpuno stabilan klub na svim nivoima) ne pije vodu. Covek pojma nema i to ce vam dokazati veoma brzo. I na kraju, ovakve igre su za mene pad forme a ne IGRA. Cisto vadjenje na kvalitet a u ovom slucaju na neiskustvo kod zavrsnog kosa za pobedu. Ja toliko a vi..kako te? Malo prst na celo jer Nelson SVE to zna i zato prica bez euforije. Mislite da je to rekao slucajno? Ne jer vidi kakva je igra i da je srecno dobijena utakmica.

sa vama uvek komedija

pre 10 godina

@otom potom, 10. februar 2014 08:09
Cim si ti poceo toliko duboko da ulazis u razmisljanje nase igre, nase postavke na terenu, treneru...TO SE ZOVE STRAH SINE A ZAPAMTI DA MI NIKADA NECEMO POBECI SA PARKETA KAO VI!!!
ps. samo napred Radonja...kup je specificno takmicenje, svi su napaljeni a videcete ubrzo uSmederevu 20 razlike za zvezdu..

pedja_71

pre 10 godina

Samo gurajte. To, prošetaće se Zvezda, klasične su DV fore i dobro je što ste toga svesni. Vidi se po reakcijama igrača koliko žele pobedu u svakoj utakmici i to je dovoljno svakom navijaču. Još ćemo se radovati peharima.

petarczv

pre 10 godina

@grobar
ako za kosarku nisu bitne pare sto ne prodje jedan dan a da vi na celu sa vasim idejnim vodjom ne kmecite o vasem malom budzetu i budzetu ostalih ekipa. Zasto se samo prica o hendikepu i povredama vasih igraca a niko ne spominje da zvezdi hvali barem isti broj igraca koliko i partizanu. Marijanovic,Lazic,Mitrovic,Silb ova cetri igraca su bila u prvoj petorci na vecini utakmica ove sezone a niko to ne pominje ni novinari ni mas trener i niko nije odustao od takmicenja koji mora biti uvek bitan a pogotovo zato sto nosi ime jednog srpskog velikana ove prelepe igre...

neobavesten

pre 10 godina

Zna li neko kom klubu se racuna jucerasnji trofej....Da li
1.KK Crvena Zvezda, MB: 07024924,
Adresa: Mali Kalemegdan 2, Zastupnik: Mirko Pavlovic

ili

2.KK Crvena Zvezda Telekom, MB: 07078048, Adresa: Stjepana Stupanca 15a, Zastupnik: Davor Ristovic.

grobar

pre 10 godina

ma nemate pare, vi ste sirotinja... dovodite igrace za ugovore od po pola miliona evra, covic ima pare (svi znaju odakle) brajanta da dovede sutra... ali dzaba vam novci moji sinovci, 12 godina nikako da shvatite da ne igraju kosarku pare.

duh sa sekirom

pre 10 godina

Mi puni para i nikako da nađemo pojačanje, a oni kukaju a pojačanje već stiglo. Spinovanje u nedogled. Pametnom dosta. Svaka čast uz onu staru "kup je naš"!!!
@Nićifor

...kao prvo vi treba da isplatite Silba za celu ovu sezonu 650k...isti slucaj je bio i Braun prosle godine i sve do zadnje pare je dobio na sudu...kad pogledas koliko su vam je koristili a koliko su uzeli, brzo skapiras gde odose vase pare tj. kako dodslo tako i otislo.
...a nas Pavlovic je dosao iz ljubavi i to ne krije tj. za 10k mesecno, znaci do kraja sezone ima da primi jos 3.5 mesecne plate ili ako to obracunamo po Silbovom kosu koji vas je kostao 1750eu ispada da je Pavlovic placen citavih 20 Silbovih koseva.
...jel` si razumeo ovo?

Floro Flores

pre 10 godina

Radonjic ako ostane ovo je nas prvi i polednji trofej! Sad kada treba da se vidi najveca snaga mi padamo. Protivnik nam bezi 18 razlike,a Radnicki juce dobija 3. cetvrtinu isto 18 razlike.Covek od njih izvlaci minimum!

Dusan

pre 10 godina

Zao mi je Zvezdinih navijaca. Ostali bez svog kluba, pa sad navijaju za klub iz Zejleznika, samo zato sto ima slicno ime kao i njihov bivsi klub!

TheObradovic

pre 10 godina

Navedi mi ko je bio na čelu CZ od 2000 do 2006? Navedi mi ko je bio na čelu CZ od 2006 do 2011??? Ako ne budeš znao imaš internet pa pogledaj,pa onda pogledaj čiji su funcioneri bila ta gospoda,i na kraju mi objasni kako smo to mi bili državni projekat,tako što Tadić navija za Partizan??? I Nikolić navija za Partizan,pa gde su milioni uloženi,u privatni klub!!! Javi mi se ,a ja ću da ti osvežim pamćenje Vesić,Andjelković,Žeželj...Braća Petrović,Drakulić,Vučičević,Beko...Čović,Vučić,Mali,Jokić...to su funkcioneri vaša dva kluba od 2000 do danas,pa vidi čiji su kadrovi i ko je bio na vlasti!!! Ne lažite sebe više nesretnici!!!
(Druže kolega, 10. februar 2014 11:19)

Kakve veze ima ko ja bio na celu kluba kad se nije davao novac. Mogao je i sam Boris Tadic da bude predsednik i opet bi se dogodio isti scenario.
Kada je Mihajlo Uvalin bio trener budzet je iznosio 300.000 evra. Ej!
Vi ste tada imali negde oko 4 miliona.
Ni ove sezone Partizan nema mnogo manji budzet,ako je uopste manji.
E sad.
To sto godinama necete da objavite iznos na jedan transparentan nacin i sto se toliko primate na spinovanja DV,to je vas problem.
I to sto vam je doticni u klubu i trener,portparol,generalni menadzer,sportski direktor,predsednik i glavni ideolog lenjinisticko/staljinosticko/marksistickog tipa je isto vasa stvar.
Samo nemoj zbog toga ovde da vrsis zamenu teza. Mi to ne `pusimo`.
I nemoj molim te da toliko lupas po tim uzvicnicima,polomices voljenu tastaturu.

Sasa

pre 10 godina

Ko ce tvoje neznanje da istrpi??? Kad te vidim kako skakuces pored terena, i kad na tajm autu ne znas sta da im kazes, muka me uhvati. Strasno...

danilo

pre 10 godina

U pravu je Radonjica,ali sad se situacija iz korena menja...sad ce nas Partizan biti pod konstantnim pritiskom favorita,prvo zbog igraca koji su individualno najkvalitetniji nakon pojacanja Pavlovica i povratka Bertansa...a drugi razlog zbog koga ce nas Partizan sad trpeti ogroman pritisak je veliki novac koji je ulozen u ekipu koja je sad definitivno najskuplja na ovim prostorima,a te pare treba opravdati...jedan trofej smo vec izgubili,ali ostale moramo,jednostavno moramooo osvojiti,jer ova ekipa je preskupa da bi ostala bez trofeja...pa mi bukvalno placamo 20-ak igraca,6 povredjenjih i jos 14 koji se rotiraju(od toga 2 pojacanja ce tek doci po recima Todorica)...Ne prija mi taj novi pritisak najskuplje ekipe i sto moramo to opravdati,ali idemo napred jer mi smo PARTIZAN!!!

Zvezda je ime sampiona!!

pre 10 godina

Jao jao jao pa dokle, kakva bre Mega odigrala dobar mec, pa tvoj tim nije mogao da se sastavi ! Igrao si protiv decurlije bre! Ama covece skloni se sam dok je vreme, unistavas nas ! Pojma nemas o poslu kojim se bavis , ne mogu da verujem da to iz uprave niko ne vidi. Igra nam je ocajna i svodi se na individualni kvalitet pojedinaca. Sve ide na silu nema tu nicega. Ako sada odes ovaj tim ce lagano osvojiti i Aba i nasu ligu jer je po imenima sigurno najaci, ali ako ostanes potpisujem da cemo svaki vazniji mec izgubiti, kao sto je to danas moglo biti. Neznalica si i to ne mozes da sakrijes! Zao mi je sto ovo moram da kazem ali mozda je danas i bilo bolje da smo izgubili ovaj mec a da smo tebi videli ledja , ovako agonija ce samo da se nastavi!

Vladimir Cezar

pre 10 godina

Istrpeli pritiske? Hahahaha, država vam kupila najskuplji tim u istoriji košarke na ovim prostorima, finansijski blokirala najbolji klub sa ovih prostora pa ste na jedvite jade u poslednjoj sekundi pobedili juniore Mega Vizure čiji je kompletan budžet manji od polugodišnjeg Nelsonovog ugovora. Svi vas guraju i podilaze vam, banke, političari, sudije, direktori javnih preduzeća, uprava lige, sve samo da "veliki vođa" bude srećan. Ovako je isto bilo i prošle sezone, sve je izgledalo super do finala kupa a tu ste se slomili iako ste ga prljavom igrom dobili. Posle je sve krenulo nizbrdo i znamo kako se završilo a tako će biti i ove godine.

Travis

pre 10 godina

Kup nema nikakav značaj kao ni prvenstvo Srbije, to je samo stvar prestiža. Jedino je bitno ući u finale ABA lige i izboriti euroligu, eto na šta nam je spala košarka

Boban

pre 10 godina

Mislim da Radonjic dobro radi svoj posao, i ne razumem navijace koji traze njegovu ostavku. Pretpostavljam da su instruirani od ovog ili onog menadzera koji nije zadovoljan statusom i minutazom svojih igraca.

Ali, Radonjicev intervju nakon utakmice pokazuje da je neke crte njegovog karaktera koje nisu za pohvalu. Govorio je otprilike pet puta duze od Milojevica, a do poslednje recenice nije pomenuo protivnika, i u toj poslednjoj pod prinudom novinara. Milojevic, sa druge strane, ljudina - prva recenica o zasluzenoj pobedi i boljem protivniku, pa tek onda o svo timu.

Sokolj Kusta

pre 10 godina

Ma bravo Radonjiću, vi ste naši heroji! Igrali ste protiv iskusnije ekipe pune stranaca. Publika, sudije i ceo drzavni vrh su bili na njihovoj strani, ali vas nista nije omelo! Red bi bio da vam i predsednik uruci ordenje za ovaj uspeh!
(Pudlo, 10. februar 2014 00:29)
Ajde bre kako te nije sramota,vi nama pricate o necemu,evo vam ga vas Dzek sa sve zavrnutim rukavima!ajde da neko od politicara dodje na tekmu,mozda voli sport ali da se ovako otvoreno stavi na jednu stranu?cekaj bre Pudlo o cemu ti onda pricas i ko ti drma kavez?
http://youtu.be/cnCEMe1QEvI

Druže kolega

pre 10 godina

Mandrak, 10. februar 2014 09:56) Navedi mi ko je bio na čelu CZ od 2000 do 2006? Navedi mi ko je bio na čelu CZ od 2006 do 2011??? Ako ne budeš znao imaš internet pa pogledaj,pa onda pogledaj čiji su funcioneri bila ta gospoda,i na kraju mi objasni kako smo to mi bili državni projekat,tako što Tadić navija za Partizan??? I Nikolić navija za Partizan,pa gde su milioni uloženi,u privatni klub!!! Javi mi se ,a ja ću da ti osvežim pamćenje Vesić,Andjelković,Žeželj...Braća Petrović,Drakulić,Vučičević,Beko...Čović,Vučić,Mali,Jokić...to su funkcioneri vaša dva kluba od 2000 do danas,pa vidi čiji su kadrovi i ko je bio na vlasti!!! Ne lažite sebe više nesretnici!!!

Nikola

pre 10 godina

Uzeo je PRVI trofej u karijeri, sam zna kako je tesko uzeti bilo koji trofej. Malo su ga Dule i Muta pecnuli, odnosno nisu njega direktno ali svako ceni svoj rad i ne dozvoljava nikome da mu taj rad nipodastava. Otuda ovako malo jaca izjava.

E sad zamislite kako je Duletu nakon 30 i kusur trofeja, kada se svakim danom njegov rad nipodastava. E otuda onakve izjave i ponasanje, to je samo rekacija na akciju.

Danubewalker

pre 10 godina

Sve cestitke ovom mladom klubu,koji je uspeo da igra finale ABA lige,da debituje u Evroligi i da osvoji cak 2 kupa Srbije.Za nekoliko decenija ce mozda i dostici sve trofeje kluba cije su ime,grb i navijace dobili za dinar.

Panzer

pre 10 godina

Čestitke Zvezdi na osvojenom Kupu. Bilo je očekivano da će ga uzeti, s druge strane Mega je zaista prijatno iznenadila. Utakmica dobra za naše uslove, imalo se šta videti. U principu, pokazalo se da u sistemu takmičenja gde se igra jedna utakmica skoro svako može da dobije svakoga. Međutim, moje mišljenje je da u takmičenju gde se igra na dve ili tri dobijene utakmice, Partizan ukoliko bude u najjačem sastavu ne može niko da dobije. Zvezda igra pomalo divlju košarku sa dosta ispucavanja za tri poena i silovanja lopte, a mekšu odbranu tako da teško može da veže dve ili tri pobede u seriji protiv kompletnog Partizana.

smesno..

pre 10 godina

Danilo

U pravu je Radonjica,ali sad se situacija iz korena menja...sad ce nas Partizan biti pod konstantnim pritiskom favorita,prvo zbog igraca koji su individualno najkvalitetniji nakon pojacanja Pavlovica i povratka Bertansa...a drugi razlog zbog koga ce nas Partizan sad trpeti ogroman pritisak je veliki novac koji je ulozen u ekipu koja je sad definitivno najskuplja na ovim prostorima,a te pare treba opravdati...

I sada ti mene ubedi da ti znas nesto o kosarci?? Da su u timu, Vesterman i Milosavljevic uz Bogdana, Pavlovica, Lovernja, Kinsija, pa da pricamo ko ima veci kvalitet? Ali dva igraca prvog tima su povredjena i ti pricas da ce Partizan biti pod pritiskom? Partizan nije niti ce biti pod pritiskom jer ne postoji ni jedan razlog za to, a najmanje od nas navijaca koji odlicno shvatamo situaciju u kojoj je klub. I ovo sto je uradjeno do sada uz sve povrede, Bogdana koji izigrava pleja i 4 igraca koji igraju po 38,9 minuta je veliki uspeh. U vrhu smo ABA i u 16 u LE( zasto ne daju 10 miliona koje nam pripadaju za ulazak u 16..onako pitam uz put?)

ivansd

pre 10 godina

Sezona jos nije pri kraju, ali vise nema mastovitosti. Ovo se desava kada se igra zasniva na jednom coveku i on igrom slucaja bude izbacen iz stroja. Definitivno, prosla dva dana nismo imali odgovor na zonu, a skok(pogotovu u odbrani) je tek neka posebna tema. Ako se nesto ne ispravi uskoro, mrka kapa.

danilo

pre 10 godina

@smesno Prijatelju aj se sad vrati pa jos jedno 8 puta procitaj sta sam ja napisao,pa ces mozda shvatiti!!!Ja sam rekao ono sto je tacno a to je da ce Partizan od ovog trenutka pa do kraja sezone morati igrati pod pritiskom,jer imamo sad ubedljivo najskuplju ekipu i najveci budzet,ocigledno...razumes?Postoji taj pritisak da se osvoji sve,jer samo tako se mogu opravdati ove pare koje su ulozene u Partizan,i koje ce tek biti ulozene u naredne dve sedmice dovodjenjem novih igraca...Smesan si ti!Pozdrav

Lomunac

pre 10 godina

"@smesno Prijatelju aj se sad vrati pa jos jedno 8 puta procitaj sta sam ja napisao,pa ces mozda shvatiti!!!Ja sam rekao ono sto je tacno a to je da ce Partizan od ovog trenutka pa do kraja sezone morati igrati pod pritiskom,jer imamo sad ubedljivo najskuplju ekipu i najveci budzet,ocigledno...razumes?Postoji taj pritisak da se osvoji sve,jer samo tako se mogu opravdati ove pare koje su ulozene u Partizan,i koje ce tek biti ulozene u naredne dve sedmice dovodjenjem novih igraca...Smesan si ti!Pozdrav
(danilo, 10. februar 2014 23:53)"

Pantelijo jel ti stvarno ne kapiras da si PROVALjEN, pa sigurno nisi Grobar kad tako LAZES da imamo najskuplju ekipu i najveci budzet u ligi, i laik najobicniji zna da od nas vise kinte ima FMP i to cak DUPLO, pa onda ide Cedevita, dok smo mi tu negde sa Cibonom oko 3 milke!!!

STOP CENZURI KOMENTARA BEZ IKAKVOG RAZLOGA!!!

FMProdjaci

pre 10 godina

"svaka čast za izjavu. Mi puni para i nikako da nađemo pojačanje, a oni kukaju a pojačanje već stiglo. Spinovanje u nedogled. Pametnom dosta. Svaka čast uz onu staru "kup je naš"!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nićifor, 10. februar 2014 01:05)"

Ako je spinovanje to sto niko nece u FMP, ni za tolike pare koje dajete igracima (Dzenkins 450 000€, Nelson 360 000€...), nego ce sto pre da potrce u Partizan, onda dobro klinjo, veruj u to, i na spavanje skoro ce 9...

FMProdjaci

pre 10 godina

"svaka čast za izjavu. Mi puni para i nikako da nađemo pojačanje, a oni kukaju a pojačanje već stiglo. Spinovanje u nedogled. Pametnom dosta. Svaka čast uz onu staru "kup je naš"!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nićifor, 10. februar 2014 01:05)"

Ako je spinovanje to sto niko nece u FMP, ni za tolike pare koje dajete igracima (Dzenkins 450 000€, Nelson 360 000€...), nego ce sto pre da potrce u Partizan, onda dobro klinjo, veruj u to, i na spavanje skoro ce 9...

grobar

pre 10 godina

ma nemate pare, vi ste sirotinja... dovodite igrace za ugovore od po pola miliona evra, covic ima pare (svi znaju odakle) brajanta da dovede sutra... ali dzaba vam novci moji sinovci, 12 godina nikako da shvatite da ne igraju kosarku pare.

Pudlo

pre 10 godina

Ma bravo Radonjiću, vi ste naši heroji! Igrali ste protiv iskusnije ekipe pune stranaca. Publika, sudije i ceo drzavni vrh su bili na njihovoj strani, ali vas nista nije omelo! Red bi bio da vam i predsednik uruci ordenje za ovaj uspeh!

otom potom

pre 10 godina

1.Radonjic odlicno zna da je ostao ziv i kako je njegov tim igrao ocajno i to dve utakmice za redom.
2.Spasao je zivu glavu i tesi sebe jer je osvojio kup.
3.Sam se pita, kako njegov tim dve utakmice za redom prima po 30 koseva u jednoj cetvrtini? Odbrana..ocaj.
4.Zna da je igrao protiv neiskusnih klinaca i da je to razlog promasenog suta za pobedu.
5.Na kraju je srecan jer ste VI navijaci toliko zatupaveli da ne vidite stvarnost.
Njegova prica da ste pod pritiskom ( a ko nije i tek ce te da budete), o tome da plivate u parama ( zar nije, imate dugove, mesecima neisplacene plate, 6 povredjenih igraca, potpuno stabilan klub na svim nivoima) ne pije vodu. Covek pojma nema i to ce vam dokazati veoma brzo. I na kraju, ovakve igre su za mene pad forme a ne IGRA. Cisto vadjenje na kvalitet a u ovom slucaju na neiskustvo kod zavrsnog kosa za pobedu. Ja toliko a vi..kako te? Malo prst na celo jer Nelson SVE to zna i zato prica bez euforije. Mislite da je to rekao slucajno? Ne jer vidi kakva je igra i da je srecno dobijena utakmica.

Zvezda je ime sampiona!!

pre 10 godina

Jao jao jao pa dokle, kakva bre Mega odigrala dobar mec, pa tvoj tim nije mogao da se sastavi ! Igrao si protiv decurlije bre! Ama covece skloni se sam dok je vreme, unistavas nas ! Pojma nemas o poslu kojim se bavis , ne mogu da verujem da to iz uprave niko ne vidi. Igra nam je ocajna i svodi se na individualni kvalitet pojedinaca. Sve ide na silu nema tu nicega. Ako sada odes ovaj tim ce lagano osvojiti i Aba i nasu ligu jer je po imenima sigurno najaci, ali ako ostanes potpisujem da cemo svaki vazniji mec izgubiti, kao sto je to danas moglo biti. Neznalica si i to ne mozes da sakrijes! Zao mi je sto ovo moram da kazem ali mozda je danas i bilo bolje da smo izgubili ovaj mec a da smo tebi videli ledja , ovako agonija ce samo da se nastavi!

Dusan

pre 10 godina

Zao mi je Zvezdinih navijaca. Ostali bez svog kluba, pa sad navijaju za klub iz Zejleznika, samo zato sto ima slicno ime kao i njihov bivsi klub!

Floro Flores

pre 10 godina

Radonjic ako ostane ovo je nas prvi i polednji trofej! Sad kada treba da se vidi najveca snaga mi padamo. Protivnik nam bezi 18 razlike,a Radnicki juce dobija 3. cetvrtinu isto 18 razlike.Covek od njih izvlaci minimum!

Vladimir Cezar

pre 10 godina

Istrpeli pritiske? Hahahaha, država vam kupila najskuplji tim u istoriji košarke na ovim prostorima, finansijski blokirala najbolji klub sa ovih prostora pa ste na jedvite jade u poslednjoj sekundi pobedili juniore Mega Vizure čiji je kompletan budžet manji od polugodišnjeg Nelsonovog ugovora. Svi vas guraju i podilaze vam, banke, političari, sudije, direktori javnih preduzeća, uprava lige, sve samo da "veliki vođa" bude srećan. Ovako je isto bilo i prošle sezone, sve je izgledalo super do finala kupa a tu ste se slomili iako ste ga prljavom igrom dobili. Posle je sve krenulo nizbrdo i znamo kako se završilo a tako će biti i ove godine.

duh sa sekirom

pre 10 godina

Mi puni para i nikako da nađemo pojačanje, a oni kukaju a pojačanje već stiglo. Spinovanje u nedogled. Pametnom dosta. Svaka čast uz onu staru "kup je naš"!!!
@Nićifor

...kao prvo vi treba da isplatite Silba za celu ovu sezonu 650k...isti slucaj je bio i Braun prosle godine i sve do zadnje pare je dobio na sudu...kad pogledas koliko su vam je koristili a koliko su uzeli, brzo skapiras gde odose vase pare tj. kako dodslo tako i otislo.
...a nas Pavlovic je dosao iz ljubavi i to ne krije tj. za 10k mesecno, znaci do kraja sezone ima da primi jos 3.5 mesecne plate ili ako to obracunamo po Silbovom kosu koji vas je kostao 1750eu ispada da je Pavlovic placen citavih 20 Silbovih koseva.
...jel` si razumeo ovo?

Sasa

pre 10 godina

Ko ce tvoje neznanje da istrpi??? Kad te vidim kako skakuces pored terena, i kad na tajm autu ne znas sta da im kazes, muka me uhvati. Strasno...

neobavesten

pre 10 godina

Zna li neko kom klubu se racuna jucerasnji trofej....Da li
1.KK Crvena Zvezda, MB: 07024924,
Adresa: Mali Kalemegdan 2, Zastupnik: Mirko Pavlovic

ili

2.KK Crvena Zvezda Telekom, MB: 07078048, Adresa: Stjepana Stupanca 15a, Zastupnik: Davor Ristovic.

Boban

pre 10 godina

Mislim da Radonjic dobro radi svoj posao, i ne razumem navijace koji traze njegovu ostavku. Pretpostavljam da su instruirani od ovog ili onog menadzera koji nije zadovoljan statusom i minutazom svojih igraca.

Ali, Radonjicev intervju nakon utakmice pokazuje da je neke crte njegovog karaktera koje nisu za pohvalu. Govorio je otprilike pet puta duze od Milojevica, a do poslednje recenice nije pomenuo protivnika, i u toj poslednjoj pod prinudom novinara. Milojevic, sa druge strane, ljudina - prva recenica o zasluzenoj pobedi i boljem protivniku, pa tek onda o svo timu.

Vuk Samotnjak

pre 10 godina

Gomila ljudi koji veze nemaju sa kosarkom ocekuje da Zvezda dobije sve utakmice sa 20 razlike i nije zadovoljna trenerom ako je drugacije. Ipak, cinjenica je da pod Radonjicevom komandom Zvezda suvereno drzi prvo mesto u ABA ligi (a pobedila je i sve direktne konkurente), te odigrala sasvim dobro u Evroligi, zabelezivsi 4 pobede (2 vise od komsija) uz koje je falilo malo srece i mozda iskustva da ostvarimo jos tu jednu pobedu (a moglo je i vise) i plasiramo se u Top 16. Sada smo osvojili kup potpuno zasluzeno, imamo dobar ucinak u Evrokupu i veliku priliku da idemo dalje.
Nije mi jasno ljudi sta bre vise hocete? Ne valja vam Radonjic? A koga biste vi, Fila Dzeksona? Pa i ako smo igrali tesno sa Radnickim i Megom ne moze Radonjic da se skine u trenerku i zaigra kada mi sutiramo trojke ispod 20% (a iz vise od 20 suteva), i to veliku vecinu otvorenih. Neka, uci ce ti sutevi kada bude trebalo :-)

Nikola

pre 10 godina

Uzeo je PRVI trofej u karijeri, sam zna kako je tesko uzeti bilo koji trofej. Malo su ga Dule i Muta pecnuli, odnosno nisu njega direktno ali svako ceni svoj rad i ne dozvoljava nikome da mu taj rad nipodastava. Otuda ovako malo jaca izjava.

E sad zamislite kako je Duletu nakon 30 i kusur trofeja, kada se svakim danom njegov rad nipodastava. E otuda onakve izjave i ponasanje, to je samo rekacija na akciju.

zvezdas

pre 10 godina

od poslednjih 14 utakmica, sa prakticno 8 igraca u rotaciji (muceni lazic vise smeta nego sto koristi, nesto u stilu rebica i tejica - al potonja dvojica su barem deca) mi smo dobili 13 i uzeli kup. i opet je radonjic los trener, jer "skida sako da bi delovao uzbudjeno", "dozvoljava drugima da govore tokom tajmauta" isl.
ovo za budzet je smesna prica, to je jasno. partizan na poziciji pleja ima 3 reprezentativca (francuz senior i junior i srbin), a mi 2 amera. partizan na beku ima dva domaca reprezentativca, mi jednog slovenackog. partizan na krilu ima prakticno dva nba igraca (pavlovic, kinzi) i jednog reprezentativca sa nba potencijalom (bertrans), mi simonovica itd. i posle treba da slusam o nasem budzetu. da, veci nam je, ali budzet nije.

Светлана

pre 10 godina

Браво тренеру! Не види се то, али кад се погледа ситуација за овај наш куп, без митровића, без бобија, без шилба и 4 јуниора, са огрооомним притиском. Браво! И још једном, хвала ти што си културан, џек, и не користиш вокабулар неких после утакмица. Хвала.

Danubewalker

pre 10 godina

Sve cestitke ovom mladom klubu,koji je uspeo da igra finale ABA lige,da debituje u Evroligi i da osvoji cak 2 kupa Srbije.Za nekoliko decenija ce mozda i dostici sve trofeje kluba cije su ime,grb i navijace dobili za dinar.

Druže kolega

pre 10 godina

Mandrak, 10. februar 2014 09:56) Navedi mi ko je bio na čelu CZ od 2000 do 2006? Navedi mi ko je bio na čelu CZ od 2006 do 2011??? Ako ne budeš znao imaš internet pa pogledaj,pa onda pogledaj čiji su funcioneri bila ta gospoda,i na kraju mi objasni kako smo to mi bili državni projekat,tako što Tadić navija za Partizan??? I Nikolić navija za Partizan,pa gde su milioni uloženi,u privatni klub!!! Javi mi se ,a ja ću da ti osvežim pamćenje Vesić,Andjelković,Žeželj...Braća Petrović,Drakulić,Vučičević,Beko...Čović,Vučić,Mali,Jokić...to su funkcioneri vaša dva kluba od 2000 do danas,pa vidi čiji su kadrovi i ko je bio na vlasti!!! Ne lažite sebe više nesretnici!!!

Panzer

pre 10 godina

Čestitke Zvezdi na osvojenom Kupu. Bilo je očekivano da će ga uzeti, s druge strane Mega je zaista prijatno iznenadila. Utakmica dobra za naše uslove, imalo se šta videti. U principu, pokazalo se da u sistemu takmičenja gde se igra jedna utakmica skoro svako može da dobije svakoga. Međutim, moje mišljenje je da u takmičenju gde se igra na dve ili tri dobijene utakmice, Partizan ukoliko bude u najjačem sastavu ne može niko da dobije. Zvezda igra pomalo divlju košarku sa dosta ispucavanja za tri poena i silovanja lopte, a mekšu odbranu tako da teško može da veže dve ili tri pobede u seriji protiv kompletnog Partizana.

Nićifor

pre 10 godina

svaka čast za izjavu. Mi puni para i nikako da nađemo pojačanje, a oni kukaju a pojačanje već stiglo. Spinovanje u nedogled. Pametnom dosta. Svaka čast uz onu staru "kup je naš"!!!

drmr

pre 10 godina

Cestitam na trofeju idemo dalje! Prvi put da je Radonjic odgovorio na prozivke, ali na gospodski nacin. Niko ne prica o tome da smo igrali sa jednim centrom i polu finale i finale. Sada nam je preko potrebno pojačanje, uz Mitrovića koji se vraća, biće to jedna odlična ekipa. Aba liga 18-3 porazi na jednu loptu, Evrokup drzimo stvari u nasim rukama i EL gde imamo isti broj pobeda kao "neki" koji su odigrali 5 utakmica vise.
Bilo bi lepo da objavite komentar.
NAPRED ZVEZDO!

petarczv

pre 10 godina

@grobar
ako za kosarku nisu bitne pare sto ne prodje jedan dan a da vi na celu sa vasim idejnim vodjom ne kmecite o vasem malom budzetu i budzetu ostalih ekipa. Zasto se samo prica o hendikepu i povredama vasih igraca a niko ne spominje da zvezdi hvali barem isti broj igraca koliko i partizanu. Marijanovic,Lazic,Mitrovic,Silb ova cetri igraca su bila u prvoj petorci na vecini utakmica ove sezone a niko to ne pominje ni novinari ni mas trener i niko nije odustao od takmicenja koji mora biti uvek bitan a pogotovo zato sto nosi ime jednog srpskog velikana ove prelepe igre...

Gavrilo Iz Principa

pre 10 godina

Radonjić je apsolutno u pravu.Dok je izvesni klub ovde deset godina imao finansijsku nadmoć koja mu je omogućavala da igra bez ikakve konkurencije,onda je svaki uspeh istog proglašavan posledicom genijalnosti jednog čoveka..danas kada po prvi put više nije tako,taj isti "genijalac" omalovažava takmičenje koje ne može da osvoji čime iskazuje nepoštovanje prema Žućku,koji u našem sportu,pa rekao bih i u urbanoj kulturi ima mesto o kome on može samo da sanja..dok mediji stvaraju sramno lažnu sliku o materijalnoj neravnopravnosti Zvezde i Partizana..pa taj isti Partizan plaća plate jednom povredjenom timu koji ne igra i drugom koji je na parketu..čime plaća-kikirikijem?!.i zato čestitke svim ostalim klubovima koji su nam priredili spektakularan turnir i fantastičnom borbom odali zasluženu počast velikom Radivoju Koraću..a "maga" neka je stid svojih reči

One night in May

pre 10 godina

ma nemate pare, vi ste sirotinja... dovodite igrace za ugovore od po pola miliona evra, covic ima pare (svi znaju odakle) brajanta da dovede sutra... ali dzaba vam novci moji sinovci, 12 godina nikako da shvatite da ne igraju kosarku pare.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (grobar, 10. februar 2014 00:30)

Kapiram, Pavlovic se zesce smorio sa milionima iz NBA, pa je sad dosao kod dervisa da ustaje u 4 ujutru na trening i lomi kolena za stipendiju. 'Oce to tako...Dalo, Vesterman i Lovernj nisu imali sta da jedu u presiromasnoj Francuskoj, pa su dosli u Srbiju na semenke i kikiriki, hoce ljudi da uce, da se zrtvuju, onako isposnicki, isusovski, nije im vazan novac, Francuska je poznata po dugoj proleterskoj tradiciji!! Jos od revolucije...

Mandrak

pre 10 godina

ma nemate pare, vi ste sirotinja... dovodite igrace za ugovore od po pola miliona evra, covic ima pare (sviznaju odakle) brajanta da dovede sutra... ali dzaba vam novci moji sinovci, 12 godina nikako da shvatite da ne igraju kosarku pare.
(grobar, 10. februar 2014 00:30)
Ma vi ste imali sve 12 godina,mada u pravu si,kad se igralo bez para i iz ciste ljubavi Zvezda je bila sampion 10 godina za redom,ovo je slika i prilika vase "vladavine" poslednjih godina,samo bahato sa sve zavrnutim rukavima,ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine?..tad si cutao a?sve je bilo potaman?
http://youtu.be/cnCEMe1QEvI

Borko

pre 10 godina

Svaka čast za izjavu! I sve je u metu... Da li je moguće da se sluša onaj raspirivač vatre? Od svake normalne situacije diže tenziju. I na kraju mi "puni ko brod" a ne možemo da dođemo do pojačanja, a on kuka li kuka i op cup eto pojačanja. Pametnom dosta! Bravo Radonja!

Travis

pre 10 godina

Kup nema nikakav značaj kao ni prvenstvo Srbije, to je samo stvar prestiža. Jedino je bitno ući u finale ABA lige i izboriti euroligu, eto na šta nam je spala košarka

a gde je dinamit?

pre 10 godina

ijao sta je miseva...ljudi ispali ste od fmpa aahhahaha, povukli ste ekipu sa parketa ODAKLE VAMA PRAVO DA KOMENTARISETE NASU IGRU.,...ZNAMO ZNAMO KUP KORACA JE NEBITAN KAZE GEBELS I SVI POVIKASE U GLAS ZAJEDNO SA NJIM...odakle vama pare? niste bre za struju imali, kad odjednom pavlovic...jugosloveni bili, jugosloveni ostali

Nebojsa

pre 10 godina

Trener gospodin: Pritisak od prvog dana, nipodastavanje rezultata, zlonamerno i netacno isticanje u prvi plan prikazivanje ogromnih finansijskih mogucnosti, igranje bez Marijanovica i sa cetiri juniora na klupi (finale prakticno sa 7 igraca u rotaciji, uz minimalne minute Lazica) sto se nigde ne pominje kao kad protivnici igraju sa smanjenom rotacijom i juniorima...
Sve u svemu covek za pametne i normalne sve rekao.Bravo!!!

Sokolj Kusta

pre 10 godina

Ma bravo Radonjiću, vi ste naši heroji! Igrali ste protiv iskusnije ekipe pune stranaca. Publika, sudije i ceo drzavni vrh su bili na njihovoj strani, ali vas nista nije omelo! Red bi bio da vam i predsednik uruci ordenje za ovaj uspeh!
(Pudlo, 10. februar 2014 00:29)
Ajde bre kako te nije sramota,vi nama pricate o necemu,evo vam ga vas Dzek sa sve zavrnutim rukavima!ajde da neko od politicara dodje na tekmu,mozda voli sport ali da se ovako otvoreno stavi na jednu stranu?cekaj bre Pudlo o cemu ti onda pricas i ko ti drma kavez?
http://youtu.be/cnCEMe1QEvI

danilo

pre 10 godina

U pravu je Radonjica,ali sad se situacija iz korena menja...sad ce nas Partizan biti pod konstantnim pritiskom favorita,prvo zbog igraca koji su individualno najkvalitetniji nakon pojacanja Pavlovica i povratka Bertansa...a drugi razlog zbog koga ce nas Partizan sad trpeti ogroman pritisak je veliki novac koji je ulozen u ekipu koja je sad definitivno najskuplja na ovim prostorima,a te pare treba opravdati...jedan trofej smo vec izgubili,ali ostale moramo,jednostavno moramooo osvojiti,jer ova ekipa je preskupa da bi ostala bez trofeja...pa mi bukvalno placamo 20-ak igraca,6 povredjenjih i jos 14 koji se rotiraju(od toga 2 pojacanja ce tek doci po recima Todorica)...Ne prija mi taj novi pritisak najskuplje ekipe i sto moramo to opravdati,ali idemo napred jer mi smo PARTIZAN!!!

Legal Alien

pre 10 godina

Dejane imas punu podrsku. Fokusiraj je na tim i zanemari glasine. Ekipa koja stalno pobedjuje mora da oscilira, to je normalno. Izrastas polako u trenersko ime i voleo bih da se kockice poklope i da dovedemo tog igraca. Idemo dalje, sledeci Bilbao. A gospodin koji ne vadi rec budzet iz usta, zeleo bih da mi neko objasni, da li Pavlovic igra za stipendiju ili volontira u klubu, posto je valjda cekao unosni NBA ponudu?

TheObradovic

pre 10 godina

Navedi mi ko je bio na čelu CZ od 2000 do 2006? Navedi mi ko je bio na čelu CZ od 2006 do 2011??? Ako ne budeš znao imaš internet pa pogledaj,pa onda pogledaj čiji su funcioneri bila ta gospoda,i na kraju mi objasni kako smo to mi bili državni projekat,tako što Tadić navija za Partizan??? I Nikolić navija za Partizan,pa gde su milioni uloženi,u privatni klub!!! Javi mi se ,a ja ću da ti osvežim pamćenje Vesić,Andjelković,Žeželj...Braća Petrović,Drakulić,Vučičević,Beko...Čović,Vučić,Mali,Jokić...to su funkcioneri vaša dva kluba od 2000 do danas,pa vidi čiji su kadrovi i ko je bio na vlasti!!! Ne lažite sebe više nesretnici!!!
(Druže kolega, 10. februar 2014 11:19)

Kakve veze ima ko ja bio na celu kluba kad se nije davao novac. Mogao je i sam Boris Tadic da bude predsednik i opet bi se dogodio isti scenario.
Kada je Mihajlo Uvalin bio trener budzet je iznosio 300.000 evra. Ej!
Vi ste tada imali negde oko 4 miliona.
Ni ove sezone Partizan nema mnogo manji budzet,ako je uopste manji.
E sad.
To sto godinama necete da objavite iznos na jedan transparentan nacin i sto se toliko primate na spinovanja DV,to je vas problem.
I to sto vam je doticni u klubu i trener,portparol,generalni menadzer,sportski direktor,predsednik i glavni ideolog lenjinisticko/staljinosticko/marksistickog tipa je isto vasa stvar.
Samo nemoj zbog toga ovde da vrsis zamenu teza. Mi to ne `pusimo`.
I nemoj molim te da toliko lupas po tim uzvicnicima,polomices voljenu tastaturu.

FMProdjaci

pre 10 godina

"svaka čast za izjavu. Mi puni para i nikako da nađemo pojačanje, a oni kukaju a pojačanje već stiglo. Spinovanje u nedogled. Pametnom dosta. Svaka čast uz onu staru "kup je naš"!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nićifor, 10. februar 2014 01:05)"

Ako je spinovanje to sto niko nece u FMP, ni za tolike pare koje dajete igracima (Dzenkins 450 000€, Nelson 360 000€...), nego ce sto pre da potrce u Partizan, onda dobro klinjo, veruj u to, i na spavanje skoro ce 9...

Vračar

pre 10 godina

Kao navajač Zvezde, srećan sam zbog rezultata ali i kada smo gubili sa 40 i igrali sa juniorima, znali smo kako da se ponašamo.Podsetiću vas da ni igrači ni trener kkcz ne komentarišu nikoga osim svoje igre. Takav nivo je za mene kao navijača važan jer je društveno odgovoran. Što se tiče Partizana, možda će opet osvojiti titulu i Aba ligu jer sve je moguće ali sam siguran da ako se to ne desi i Zvezda uzme sve, njima preti rasulo. Pored toliko osovjenih trofeja niko očima ne može da ih vidi od sponzora i investitora. Zapitajte se zašto?Gde su časovi ljubavi?...S druge strana Zvezda će se svakako vratiti jača sledeće godine a ničija nije do zore gorela.

sa vama uvek komedija

pre 10 godina

@otom potom, 10. februar 2014 08:09
Cim si ti poceo toliko duboko da ulazis u razmisljanje nase igre, nase postavke na terenu, treneru...TO SE ZOVE STRAH SINE A ZAPAMTI DA MI NIKADA NECEMO POBECI SA PARKETA KAO VI!!!
ps. samo napred Radonja...kup je specificno takmicenje, svi su napaljeni a videcete ubrzo uSmederevu 20 razlike za zvezdu..

smesno..

pre 10 godina

Danilo

U pravu je Radonjica,ali sad se situacija iz korena menja...sad ce nas Partizan biti pod konstantnim pritiskom favorita,prvo zbog igraca koji su individualno najkvalitetniji nakon pojacanja Pavlovica i povratka Bertansa...a drugi razlog zbog koga ce nas Partizan sad trpeti ogroman pritisak je veliki novac koji je ulozen u ekipu koja je sad definitivno najskuplja na ovim prostorima,a te pare treba opravdati...

I sada ti mene ubedi da ti znas nesto o kosarci?? Da su u timu, Vesterman i Milosavljevic uz Bogdana, Pavlovica, Lovernja, Kinsija, pa da pricamo ko ima veci kvalitet? Ali dva igraca prvog tima su povredjena i ti pricas da ce Partizan biti pod pritiskom? Partizan nije niti ce biti pod pritiskom jer ne postoji ni jedan razlog za to, a najmanje od nas navijaca koji odlicno shvatamo situaciju u kojoj je klub. I ovo sto je uradjeno do sada uz sve povrede, Bogdana koji izigrava pleja i 4 igraca koji igraju po 38,9 minuta je veliki uspeh. U vrhu smo ABA i u 16 u LE( zasto ne daju 10 miliona koje nam pripadaju za ulazak u 16..onako pitam uz put?)

FMProdjaci

pre 10 godina

"svaka čast za izjavu. Mi puni para i nikako da nađemo pojačanje, a oni kukaju a pojačanje već stiglo. Spinovanje u nedogled. Pametnom dosta. Svaka čast uz onu staru "kup je naš"!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nićifor, 10. februar 2014 01:05)"

Ako je spinovanje to sto niko nece u FMP, ni za tolike pare koje dajete igracima (Dzenkins 450 000€, Nelson 360 000€...), nego ce sto pre da potrce u Partizan, onda dobro klinjo, veruj u to, i na spavanje skoro ce 9...

Stele

pre 10 godina

A šta je sa trojkom Radonjiću?! Nemamo trojku.. mislim imamo, ali ne može Simon sam do kraja, a nije on neka klasa pa da bude dovoljan.

Riblja čorba

pre 10 godina

Radonja (nadam se da čitaš komentare):
- gurate dobro za sada, čestitam
- dolaze teške utakmice, spremni ste? Meni se čini da forma pada.
- pojačanje? Iz aviona se vidi da treba.
- na Duleta i njegove strategije obezređivanja se ne obaziri.
- protivnici nam često prave duge serije, jednostavno padnemo. Smišljaj rešenje! Tajm-aut, izmene, taktika...
- opusti Tadiju i Simonovića za važne utakmice! Stegne im se ruka, a to je zbog treme. Mehanika šuta im je drugačija u odnosu na onu kad su opušteniji.
- imali smo dovoljno sreće ove sezone, izvukli smo se puno puta. Sad moramo da gazimo kad se lomi, neće uvek nas sreća pogledati. Sinoć povedemo 9 razlike, i umesto da održavamo ili povećavamo mi se Bogu molimo da im ne uđe šut.
Ima vas u stručnom štabu dovoljno, sedite i osmislite!
EL i trofej u KLS bi bilo sasvim dovoljno.
Srećno i pametno!

ivansd

pre 10 godina

Sezona jos nije pri kraju, ali vise nema mastovitosti. Ovo se desava kada se igra zasniva na jednom coveku i on igrom slucaja bude izbacen iz stroja. Definitivno, prosla dva dana nismo imali odgovor na zonu, a skok(pogotovu u odbrani) je tek neka posebna tema. Ako se nesto ne ispravi uskoro, mrka kapa.

Vopi

pre 10 godina

Tako je Radonja, ovde je po sredi psiholoski rat van terena. Stvara se slika kako imamo milione i kako treba svakoga da razbijemo po 20 razlike i vise a sve drugo je neuspeh i zeli se postici nezadovoljstvo i nemir medju navijacima koji ce se preneti na klub i igrace. Drago mi je sto nismo narikace koje kukaju svaki dan po novinama o svojoj zloj sudbini i kako se ceo svet obrusio na njih i ako nesta uspeju uraditi to je herojsko delo a sa druge strane imaju alibi. Molim navijace Zvezde da podrze klub i igrace ma kako se zavrsila ova sezona. Napokon imamo stabilan i dobro organizovan klub na primajte se na njihove price, samo zele da nas destabilizuju. Ono sto su momci izvukli i izdrzali u ovom kupu je fenomenalno. Igrali su 2 strasno teska meca u 2 dana protiv motivisanih i kvalitetnih ekipa sa svega 7 prvotimaca u rotaciji i izdrzali su strasan psiholoski i fizicki pritisak. Bravo Radonja bravo momci BRAVO ZVEZDO!

Nenad

pre 10 godina

Uzeo je PRVI trofej u karijeri, sam zna kako je tesko uzeti bilo koji trofej. Malo su ga Dule i Muta pecnuli, odnosno nisu njega direktno ali svako ceni svoj rad i ne dozvoljava nikome da mu taj rad nipodastava. Otuda ovako malo jaca izjava.

E sad zamislite kako je Duletu nakon 30 i kusur trofeja, kada se svakim danom njegov rad nipodastava. E otuda onakve izjave i ponasanje, to je samo rekacija na akciju.
(Nikola, 10. februar 2014 09:59)Pod jedan,Dule je prvi poceo da proziva Zvezdu u svojim izjavama jos pre 11 godina,tako da nije on taj koji se brani vec napada druge.Cist primer je i ova sezona,koliko je samo puta direktno ili indirektno prozvao Zvezdu?Dok se niko iz Zvezde ne javlja da mu bilo sta kaze...Sve sto je osvojio od trofeja je bilo samo u Partizanu,nigde drugde bukvalno nista osvojio nije,cak je cini mi se u Italiji sa jednim klubom ispao iz lige.Iz Cska kluba sa velikim budzetom su ga sutnuli posle 6 meseci,bilo koji drugi klub nista,sa reprezentacijama koje je vodio takodje nista uradio nije.U Partizanu je malo igraca napravio,vec su velika vecina njih dolazili kao talenti i odlicni igaci kao npr Vujanic i Bogdanovic iz Zvezde.On je samo poboljsao njihovu vec tada dobru igru,unapredio ih,ali to nije isto kao i stvoriti igraca.To sve su cinjenice a ne omalovazavanje.Nemanju Bjelicu su doveli sa ulice u Zvezdu i rekli Pesicu ako od njega ne napravis igraca,prodavace burek u pekari.E tako se stvara igrac...tako sto ga prvo ucis da vodi loptu.To je stvaranje.

Struki

pre 10 godina

Naravno da smo sve istrpeli,od pocetka sezone slusamo samo "kukumakanje i zapomaganje"od komsija,spinovanja i razna podmetanja. Ali ostali smo pribrani i smireni,prvi trofej je tu,u ABA ligi "guramo"po planu,kao i u eurokupu. Vraca se Mitrovic,stize i pojacanje(verovatno na 2-3),tako da u nastavak sezone ulazimo jos jaci! Radonjicu puna podrska,i samo tako nastavite!

pedja_71

pre 10 godina

Samo gurajte. To, prošetaće se Zvezda, klasične su DV fore i dobro je što ste toga svesni. Vidi se po reakcijama igrača koliko žele pobedu u svakoj utakmici i to je dovoljno svakom navijaču. Još ćemo se radovati peharima.

Lomunac

pre 10 godina

"@smesno Prijatelju aj se sad vrati pa jos jedno 8 puta procitaj sta sam ja napisao,pa ces mozda shvatiti!!!Ja sam rekao ono sto je tacno a to je da ce Partizan od ovog trenutka pa do kraja sezone morati igrati pod pritiskom,jer imamo sad ubedljivo najskuplju ekipu i najveci budzet,ocigledno...razumes?Postoji taj pritisak da se osvoji sve,jer samo tako se mogu opravdati ove pare koje su ulozene u Partizan,i koje ce tek biti ulozene u naredne dve sedmice dovodjenjem novih igraca...Smesan si ti!Pozdrav
(danilo, 10. februar 2014 23:53)"

Pantelijo jel ti stvarno ne kapiras da si PROVALjEN, pa sigurno nisi Grobar kad tako LAZES da imamo najskuplju ekipu i najveci budzet u ligi, i laik najobicniji zna da od nas vise kinte ima FMP i to cak DUPLO, pa onda ide Cedevita, dok smo mi tu negde sa Cibonom oko 3 milke!!!

STOP CENZURI KOMENTARA BEZ IKAKVOG RAZLOGA!!!

zvezdas onaj novi

pre 10 godina

Ovakvo finale su prizeljkivali svi ljubitelji kosarke!Odlicna utakmica sa puno preokreta,dobri potezi sa obe strane,utakmica na jednu loptu,atmosfera u hali gotovo zapaljiva!
TO JE PRAVO FINALE!

danilo

pre 10 godina

@smesno Prijatelju aj se sad vrati pa jos jedno 8 puta procitaj sta sam ja napisao,pa ces mozda shvatiti!!!Ja sam rekao ono sto je tacno a to je da ce Partizan od ovog trenutka pa do kraja sezone morati igrati pod pritiskom,jer imamo sad ubedljivo najskuplju ekipu i najveci budzet,ocigledno...razumes?Postoji taj pritisak da se osvoji sve,jer samo tako se mogu opravdati ove pare koje su ulozene u Partizan,i koje ce tek biti ulozene u naredne dve sedmice dovodjenjem novih igraca...Smesan si ti!Pozdrav