Četvrtak, 30.01.2014.

08:12

NBA: I Majami pao pred Durentom

Odigrano je 11 mečeva u NBA ligi, a u derbiju dana Oklahoma Siti pobedila je Majami u gostima 112:95, uz 33 poena Kevina Durenta.

Izvor: SO

NBA: I Majami pao pred Durentom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

vince carter

pre 10 godina

jos nesto persono liverpul fc nadam se da ces procitati ovo..zasto bi se neko ko je ziveo u doba komunizma potpisao vince carter hahaha logicnije jerry west jel :))) kao drugo posto si hteo da me impresioniras igracima koji danas igraju i pored imena ovih novih zvezda naveo i brajanta,dankana,garneta,kartera,pirsa,novickog,alena,djinobilija skoro svi oni su igrali dok je jordan jos bio broj 1 pa sad ti zamisli tu ligu uz sve te igrace i one koje sam ja naveo..uzgred duel jamesa i duranta bacio u senku fenomenalnu partiju novickog 38p 17sk!!

brooklyn

pre 10 godina

Sledeci mec OKC igra u Bruklinu i tu ce im biti teze sigurno nego protiv moram priznati loseg Majamija. Netsi su u naletu 10 pobeda u 11 poslednjih tekmi, imali su pobedu protiv Toronta prosli mec ali ispustili na kraju.Svakako jos jedan dobar mec za gledanje i uzivanje u najavi.

Jovance

pre 10 godina

Ja retko ostavljam komentar,ali sada moram...Miami sa Lebronom ce i ove godine biti sampion jer niko ne moze da zaustavi kinga u plejofu...KD mvp jer to zasluzuje,ali on sam ne moze da donese titulu jer nijedan igrac u istoriji nije sam doneo titulu svojoj fransizi Jordan je imao Pipena i Rodmana,Dankan Robinsona,Parker,Shaq Kobe-a,a Lebron Wade-a i Bosa...Jednostavno Westbrook nije igrac koj moze da donese titulu Durentu...Pozdrav svim fanovima NBA

strebam

pre 10 godina

@marko Wetbrook uzima mnogo suteva, ali samo zato sto niko drugi nece, ta teorija da gube jer on previse sutira je pala u vodu od kada se povredio. Videli smo u proslom playoffu, a i sada bi da Durant nije eksplodirao...

Dz

pre 10 godina

nadam se da ce se Westbrook oporaviti sto pre i da ce OKC u punom sastavu uci u play-off, posto ne verujem da ce Durent moci sam da ih vodi u ovom ludackom ritmu do finala i prstena, mada kako je krenuo ne bi me cudilo. :)

sinoc su nadigrali Majami i u napadu i odbrani... tri stvari su bila na OKC strani, a dve od tri su ujedno i najjaca oruzija Majamija koji je osvajao titule:

1 - odnos ukradene/izgubljene lopte okc 13/12 - heat 3/20(Majami je prosle sezone bio ubedljivo najbolji tim lige kad je u pitanju forsiranje protivnika u greske iz kojih su davali sijaset lakih poena na kontre preko LBJ i Vejda)

2 - ucinak sa klupe, Majamijeva iskusna i po imenima veoma solidna klupa koja je prosle sezone pravila razliku nije napravila nista sinoc dok su Tanderove rezerve razbile tekmu.

3 - procenat suta za tri 59% - 15%

Lamb, Redzi Dzekson, Dzons i ostali rezervisti OKC koriste odlicno priliku koja im se ukazla povredom Rasela i uz proslogodisnje iskustvo iz play-offa, stvarno su uznapredovali kao tim u odnosu na proslu sezonu. nadam se da ce ih povratak Rasela gurnuti kao prstenu jer igrac kao sto je Durent to stvarno sazluzuje da osvoji...

vince carter

pre 10 godina

imam 27 godina i juce sam komentarisao na vest sa nba meceva kako je konkurencija u ligi nekad bila jaca,pogotovo sa visokim igracima i dodje lik koji se potpisuje kao liverpul fc i rece kako je nama matorcima sve nekad bilo bolje,da nam je komunizam bio dobar.gde sam pukooo totalno od smeha,da su nam pele i maradona bolji od mesija i ronalda a ja poceo nba da pratim 97 98 uhvativsi poslednju jordanovu sezonu,nebitno ko kolko ima godina valjda moze da razmisli malo dublje jer ronaldo i mesi nebi mogli da budu teleportovani u maradonino vreme a da su rodjeni tada bili bi fizicki spremni kao i tadasnji igraci i pitanje dal bi uopste culi za njih..ali niko o tome ne razmislja..isto bi maradona bio fizicki kao danasnji igraci tako da vremena ne mogu da se porede,ono sto ja znam sigurno je da su lejkersi i kingsi bili mnogo jaci nego majami!!!

zec

pre 10 godina

@novosadjanin
tvoj tim u odnosu na moj se razlikuje za djedovica.
djedovic je glavni igrac bayerna i odigrao je strasno na evropskom i klasicna je dvojka i ima mjesta.
a eto i da nema mjesta, opet je razlika samo on, a moj je tim kao najgori ikada, sve ostalo si isto napisao kao i ja

Dragička

pre 10 godina

Zanimljivo kako samo pričaju o svim stranim igračima a Goran Dragić pravi legendu iz sebe.

30 poena, 6 asistencija, opet lagano sportski, za samo 24 minuta!

dj_bakica

pre 10 godina

svaka cast Durentu i Oklahomi i mnogo mi je drago sto su oduvali "vrelinu", ali mora da se naglasi i sjajna partija sa perfektnom odbranom Cikago Bulsa. Konacno prvi suter ekipe Dzimi Batler, koji i dalje nije onaj stari od pre povrede, ali se nadam da ce kako sezona prolazi biti sve bolji i bolji.

zeljko

pre 10 godina

Kao ljubitelj Lebron i neko ko ga ovde brani od smesni hejtera, da bacim koju rec :)
Durent je sjajan, neverovatan januar. Odlicni procenti uz velike brojeve, skandalozno veliki PER.(rejting efikasnosti). Ako se nesto drasticno ne promeni, on je apsolutno mvp, mozda ne ubedljivo kao Lebron prosle godine (1 glas za Mela), ali sigurno mvp. Inace, sinoc je Oklahoma pobedila Majami, ne Durent Lebrona. Lebron je svoje radio (oni sutevi Durenta se ne brane), ali trojke Fisera i Lemba dok je KD na klupi zbog licnih je veliki x faktor.

I samo bih dodao da ako neko moze bolje od Durentovov januara... to je Lebron. Poslogodisnji februar mu je bio bolji...

zeca

pre 10 godina

Sta imas protiv Micica decko je eksra talemat i zavrsice u NBA. Vi sto patite za jugoslavijom dzabe sastavljate virtuelne petorke Spanija i Francuska bi nas pobedili sve zajedno jer imaju bolje ekipe i rad sa mladim igracima nego ceo nas region. Problem je u nasoj kosarci sto glavni talenti nedobijaju sansu kao Ristic u zvezdi i Bogdan koji je cekao dve godine da igra. Sad bi bio u NBA da je igrao te dve godine kao i Nedovic koji je propustio godinu u zvezdi.

Marko

pre 10 godina

Ok,sve je meni jasno,i ta euforija i pobeda posle 6 vezanih poraza,i to ubedljiva u sred Majamija! Ali ljudi,lakse malo,toliko potcenjivackih komentara,tipa niko nista ne moze Durentu i Tanderima... Lerbon je dokazani sampion,Durent to jos nije! Mnogo je vise razloga za verovati da ce Lebron biti pravi kad bude trebalo u plej ofu u seriji do 4 pobede,jer je dokazao vise puta,nego Durentu! A najbolji su mi komentari samo da Rasel ne pokvari sve... Zar stvarno mislite da je ovo Oklahomina realnost ili realnost bilo koje ekipe,60%trojke,5-5 treci plej(?!),4-6 lamb i da klupa rasturi klupu Majamija?! Samo polako,videlo se prosle godine gde su bez Rasela kad svi zategnu!

Juve

pre 10 godina

Sjajni Durant, razbio je Kinga vcrs, ovo sto radi je neverovatno, Lowry ponovo sjajan ne oseca se odsustvo DeRozana, Phoenix ocekivano Dragic zasluzio All Star, kao i Al Jefferson koji je sam dobio Denver, Memphis odlicno igra otkad se vratio Marc, Clippersi ocekivano, Griffin na nivou, Love sjajan u pobedi Minesote, teksaski obracun pripao Hjustonu, Dirk ne moze sam, Spursi u kontra ritmu, dosta povredjenih igraca i to je Chicago iskoristio i opet sjajnom timskom igrom dobio vaznu utakmicu, Boston nazalost izgubio dobijenu utakmicu, Target nije mogao nista da pogodi i na kraju ispade game winner. pozz NBA fanovima.

dw

pre 10 godina

Milina je bila gledati kako Durent daje koseve preko Lebrona..

Lebron je za razliku od Duranta skoro cijelu utakmicu njega čuvao,dok je na Lebronu bio i Sefolosha i Jones čini mi se.James se malo zanio u obračunu 1 na 1 gdje je najviše patila njegova momčad jer James kao glavni playmaker Miamia jučer je manje pokretao i tu dužnost ostavio Chalmersu,Coleu koji su imali brdo izgubljenih lopti.Durant zaslužuje MVP za prvi dio lige,ali ima još druga polovica.Za Miami bi bilo najbolje da ih otpišu kao glavne favorite za naslov i to prpišu Indiani,OKC-u jer sve je u očekivanjima,zadnje 3 sezone Miami se tim očekivanjima prilično dobro nosio,a ako ovu sezonu uđu playoff bez toga i kako Ameri kažu "with chip on a shoulder" bit će jednako opasni,Jer nije isto pobijediti nekoga u playoff seriji kada se to od tebe očekuje i kada je poraz veliki podbačaj ili kad kao "underdog" pobijediš,to Indiana mora dokazat, da kao favoriti mogu pobijediti.

Ralemvp

pre 10 godina

Ne mogu da verujem kako se preokrenulo sve posle onakvog starta Majamija.Evo opet gledam reprizu,pravo je uzivanje gledati Durenta kako sa lakocom poentira,odlicna igra klupe Tandera,matori Fiser objasnio neke stvari mladjima.Jeste Lebron postigao vise poena,ali je KD uvek kad je trebalo pogadjao da ostavi sigurnu prednost i udalji Majami od eventualnog preokreta.Bas sam bio skeptican otkad se povredio Vestbruk ali ovo sto radi KD je neverovatno.Zbog ovakvih igraca se ostaje budan nocu i pravo je uzivanje gledati majstora na delu.Zasluzio je MVP tofej ove godine,bez konkurencije.

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Vidim da svi hvale Duranta i njegovu seriju 30+ koja nema kraja, ali bih primetio samo jednu stvar! U poslednjih 10 utakmica od kada Durant rešeta protivnike Oklahoma ima skor 9-1 !!! Jedan jedini poraz imaju znate li od koga???
Pa naravno,

Od Mike i drugara!!! 87-90!!! Mika junior je penicilin za Oklahomu i Duranta a to se pokazalo i u plej ofu prošle godine!!!
Memfis je izgleda jedini koji može da zaustavi Oklahomu i Duranta, a serijom 10-2 u zadnjih 12 utakmica Memfis se opasno približava 8.mestu i plej offu a onda je sve moguće u duelu prvog i osmog, bio to San Antonio ili Oklahoma, Mika će morati da napravi iznenađenje i pobedi prvoplasiranog!!! Go Go Memphisssss

Parker Tony

pre 10 godina

e moj majami da vidiš kako je kad sve ulazi ,treći poraz u nizu poslednjih par godina nesrećam se da se to desilo ,povrede nas mnogo kolju drzte te se mamuze

mekoca

pre 10 godina

Lebron je apsolutno sjajan igrac kompletan, ali mi nikada nije bio zanimljiv kao Durant. To je nekako kao porediti svojevremeno Radju i Divca, obojica sjajni, ali Divac nekako meksi i zanimljiviji. Ili porediti nekad davno ostali reprezentativne centre sa Kresom Cosicem - Kresa je bio kao umetnik...
Ja sam Duranta gledao uzivo na svetskom prvenstvu u Turskom (nadajuci se da cemo mi biti u finalu) i covek je absolutni kosarkaski umetnik.

Novosadjanin.

pre 10 godina

(zec, 30. januar 2014 10:14)

Volim i ja da pravim virtualne sastave SFRJ ali ova tvoja je najgora koju sam ikada video... Djedovic? Muric? Nedovic je dobar ali nema ni minut po utakmici...

PG Dragic, Teodosic, Udrih
SG Bogdanovic,Bogdanovic,Micov
SF Teletovic, Bjelica, Saric
PF Vucevic, Antic, Mirotic
C Pekovic, Krstic, Tomic

Zamislite selektora koji bi morao da se odrekne Antica ili Tomica jer ne moze da vodi toliko visokih igraca. Nije ni cudo st smo pre 20 godina dominirali, da smo i dalje zajedno mi bi se zezali na svakom takmicenju. I ovako osakaceni pojedinacno stizemo do polufinala uz gomilu otkaza.
Pa Gagic, Kalinic, Micic, Markovic da postoji SFRJ ne bi bili ni u desetoj petorci.

miami heat

pre 10 godina

Nije mogao ni Durent da zaustavi Lebrona.
Odlucilo je 5-5 za tri starog majstora Fisera, i 4-6 za tri Lamba, s druge strane Alen 0-2.
U ovo trenutku bolji tim je pobedio, videcemo u pljeofu sta ce biti.

Vule

pre 10 godina

Svaka čast Durantu!!!
Samo da odgovorim na jedan komentar koji sam video dole u vezi selekcije SFRJ, po kojoj logici vam je Bogdan ispred Bojana Bogdanovića? Ja navijam za Partizan ali Hrvat je daleko kompletniji igrač, najbolji je napadač u evropi. Samo sam to hteo da kažem.
Pozdrav!!!

Marko

pre 10 godina

Evo,upamtite,OKC,na zalost,nece osvojiti titulu... Vratice se Rasel,uzimati 20+ suteva, Kevin ce smanjiti svoje suteve,procente,i opet nista...

elnino

pre 10 godina

Fišer izdominirao 5/5 za tri plus ona luda trojak sa zvukom sirene !!!
Durantu nista drugo nego kapa dolje , nisam pozalio sto sam ostao budan ...

zec

pre 10 godina

malo je off topic, ali eto kako sam vidio ovo sfrj-sssr, pade mi na pamet:
prva petorka: dragic, bogdan b., teletovic, antic, pekovic
druga petroka: teodosic, djedovic, bojan b., mirotic, vucevic
preostala dva mjesta rezervisana za mlade: nedovic, muric, marjanovic, hezonja, saric, todorovic, neko iz mega vizure, pa proberi:)
slektor
zeljko ili duda ili kari ili dusko ivanovic ili debeli dule
pomocnici
dzikic, kokoskov, repesa, spahija, pipan, perasovic
u slucaju otkaza, zapeti ko puske cekaju:
pg: ukic, udrih
sg: paunic, vujacic, simon, z. dragic
sf: nachbar, bjelica, keselj, micov
pf: lorbek, erceg
c: tomic, krstic, vidmar

kakvi su igraci samo ovi sto nisu u 12 navedeni, burazeri gasol i kumovi parker-diaw bi imali grdnih problema:)

Ne volem NBA

pre 10 godina

Bre...pokusao sam da gledam nocas ovu utakmicu,ali nisam mogao.Ono je sve samo nije kosarka.Bar za moje shvatanje kosarke.Trci i sutiraj u nedogled.Takmicenje u sutiranju.

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Na zapadu ništa novo. Mikailo Konlej je opet izdominirao sa 27 poena i 10 asistencija,kao što je njegov imenjak i najavio!!! Pozdrav za zmiju iz Moštanice, nadam se da je uzeo pare taj mali zmijuljak jer ga u Velikoj Moštanici niko na zna ( mora da je iz Male, definitivno ).

PS: Jel zna neko šta je sa "Obrvom" Davisom, zašto se nije suprostavio Kevinu Lovu sinoć? Jel zbog prsta koji je povredio u prethodnom meču?

NastyB

pre 10 godina

Volim LeBrona, ali je gledati KD-a prava milina, sva elegancija i lepota košarke u jednom čoveku. Koliki majstor treba biti da kad napravi rolling (dribling okretanja od 360 stepeni) pošalje LBJ-a (jednog od najboljih čuvara) po burek, a onda se elgantno vrati korak nazad i šutira neometano. Pa tek onih 4-5 trojki direktno preko Kinga...
Srećom, Oklahoma nema centra (Perkinsa i Tabita ne računam) inače bi NBA bila nezanimljiva sa kakvom lakoćom bi se Tanderi prošetali kroz ligu.

Bojan

pre 10 godina

ovo nije normalno sta je sve ulazilo Oklahomi nakon sporog starta, KD manje vise, LBJ nije mogao da ga zaustavi, ali to nije razlog za ubedljivu pobedu. Bukvalno sve sto je Oklahoma bacila je uslo u kos.
KD definitivno MVP, u direktnom duelu je dobio Lebrona. To se statisticki i ne vidi toliko, ali efektivno igrom jeste. KD je u ovom trenutku najbolji igrac u ligi, i to daleko ispred svih.

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Jedino sneg je mogao da spreči Brendona da ne pocepa mrežicu Atlante i da im ne natrpa koš do vrha, iz malog broja šuteva koji uzima i nastavi seriju 20+ poena koju je vezao na 4 uzastopna meča!!! Da uzima broj šuteva kao Durant i Brendon bi vezao seriju 30+ a ne 20+!!! Zamislite da Durant igra sa Monroe-om, Josh Smithom i Drumondom u istom timu da li bi imao ovoliki prosek ili bi im trebale više od 1 lopte ?

jorgovan

pre 10 godina

jao koje razbijanje! ruku na srce pogodise za tri sta su bacili. Ajde za Durantulu i ne cudi ali ostali nisu masili. Sve u svemu Majami konfuzno,bezidejno na momente,brdo pogresnih dodavanja i izgubljenih lopti. Vejd nije mogao da se sastavi,ali Calmers je uzasno los, mislim da im treba neka dobra akvzicija ili nisa od titule.
Sudije su isto iseckale u drugoj i trecoj cetvrtini, nije mogao napad da se odigra bez sudiske pistaljke.Da li je neko zapazio Durenta u 3,4 cetvrtini,snimise prvo Dzeksona covek pred kolapsom, kace infuziju pored terena,Durantula se nije oznojio a ganja se sa Lebronom napad za napadom.
Da li neko moze zaustaviti OKC,da li ce Rasel poremetiti ovu hemiju ostaje da vidimo.
Dragic 30 poena za 23min,gospode! Mislim nije neko iznenadjenje,godinama igra ali konacno mu i tim pravi vrhunske rezultate.

дурантула окц

pre 10 godina

#KDisnotnice #MVP, kao što T-Mac kaže: Štern može na ol staru da da Durantu MVP nagradu i da ode u penziju...najbolje je što su durantula i lebron ovako dobro odigrali, a to im je prosek! potez dana: KD drops 3-pointer in Lebrons face! planirao sam da idem da spavam posle MONSTRUOZNOG početka majamija, dobro je što sam se predomislio...kad je durant ubacio njegove poslednje poene, bio je u seriji od 8 poena, i ja kazem: lakše malo, sine! kao da sam ga izbaksuzirao, od tad nije ubacio ni jedan poen ...Pozz

jorgovan

pre 10 godina

jao koje razbijanje! ruku na srce pogodise za tri sta su bacili. Ajde za Durantulu i ne cudi ali ostali nisu masili. Sve u svemu Majami konfuzno,bezidejno na momente,brdo pogresnih dodavanja i izgubljenih lopti. Vejd nije mogao da se sastavi,ali Calmers je uzasno los, mislim da im treba neka dobra akvzicija ili nisa od titule.
Sudije su isto iseckale u drugoj i trecoj cetvrtini, nije mogao napad da se odigra bez sudiske pistaljke.Da li je neko zapazio Durenta u 3,4 cetvrtini,snimise prvo Dzeksona covek pred kolapsom, kace infuziju pored terena,Durantula se nije oznojio a ganja se sa Lebronom napad za napadom.
Da li neko moze zaustaviti OKC,da li ce Rasel poremetiti ovu hemiju ostaje da vidimo.
Dragic 30 poena za 23min,gospode! Mislim nije neko iznenadjenje,godinama igra ali konacno mu i tim pravi vrhunske rezultate.

miami heat

pre 10 godina

Nije mogao ni Durent da zaustavi Lebrona.
Odlucilo je 5-5 za tri starog majstora Fisera, i 4-6 za tri Lamba, s druge strane Alen 0-2.
U ovo trenutku bolji tim je pobedio, videcemo u pljeofu sta ce biti.

NastyB

pre 10 godina

Volim LeBrona, ali je gledati KD-a prava milina, sva elegancija i lepota košarke u jednom čoveku. Koliki majstor treba biti da kad napravi rolling (dribling okretanja od 360 stepeni) pošalje LBJ-a (jednog od najboljih čuvara) po burek, a onda se elgantno vrati korak nazad i šutira neometano. Pa tek onih 4-5 trojki direktno preko Kinga...
Srećom, Oklahoma nema centra (Perkinsa i Tabita ne računam) inače bi NBA bila nezanimljiva sa kakvom lakoćom bi se Tanderi prošetali kroz ligu.

elnino

pre 10 godina

Fišer izdominirao 5/5 za tri plus ona luda trojak sa zvukom sirene !!!
Durantu nista drugo nego kapa dolje , nisam pozalio sto sam ostao budan ...

дурантула окц

pre 10 godina

#KDisnotnice #MVP, kao što T-Mac kaže: Štern može na ol staru da da Durantu MVP nagradu i da ode u penziju...najbolje je što su durantula i lebron ovako dobro odigrali, a to im je prosek! potez dana: KD drops 3-pointer in Lebrons face! planirao sam da idem da spavam posle MONSTRUOZNOG početka majamija, dobro je što sam se predomislio...kad je durant ubacio njegove poslednje poene, bio je u seriji od 8 poena, i ja kazem: lakše malo, sine! kao da sam ga izbaksuzirao, od tad nije ubacio ni jedan poen ...Pozz

Bojan

pre 10 godina

ovo nije normalno sta je sve ulazilo Oklahomi nakon sporog starta, KD manje vise, LBJ nije mogao da ga zaustavi, ali to nije razlog za ubedljivu pobedu. Bukvalno sve sto je Oklahoma bacila je uslo u kos.
KD definitivno MVP, u direktnom duelu je dobio Lebrona. To se statisticki i ne vidi toliko, ali efektivno igrom jeste. KD je u ovom trenutku najbolji igrac u ligi, i to daleko ispred svih.

Ralemvp

pre 10 godina

Ne mogu da verujem kako se preokrenulo sve posle onakvog starta Majamija.Evo opet gledam reprizu,pravo je uzivanje gledati Durenta kako sa lakocom poentira,odlicna igra klupe Tandera,matori Fiser objasnio neke stvari mladjima.Jeste Lebron postigao vise poena,ali je KD uvek kad je trebalo pogadjao da ostavi sigurnu prednost i udalji Majami od eventualnog preokreta.Bas sam bio skeptican otkad se povredio Vestbruk ali ovo sto radi KD je neverovatno.Zbog ovakvih igraca se ostaje budan nocu i pravo je uzivanje gledati majstora na delu.Zasluzio je MVP tofej ove godine,bez konkurencije.

mekoca

pre 10 godina

Lebron je apsolutno sjajan igrac kompletan, ali mi nikada nije bio zanimljiv kao Durant. To je nekako kao porediti svojevremeno Radju i Divca, obojica sjajni, ali Divac nekako meksi i zanimljiviji. Ili porediti nekad davno ostali reprezentativne centre sa Kresom Cosicem - Kresa je bio kao umetnik...
Ja sam Duranta gledao uzivo na svetskom prvenstvu u Turskom (nadajuci se da cemo mi biti u finalu) i covek je absolutni kosarkaski umetnik.

Dragička

pre 10 godina

Zanimljivo kako samo pričaju o svim stranim igračima a Goran Dragić pravi legendu iz sebe.

30 poena, 6 asistencija, opet lagano sportski, za samo 24 minuta!

Vule

pre 10 godina

Svaka čast Durantu!!!
Samo da odgovorim na jedan komentar koji sam video dole u vezi selekcije SFRJ, po kojoj logici vam je Bogdan ispred Bojana Bogdanovića? Ja navijam za Partizan ali Hrvat je daleko kompletniji igrač, najbolji je napadač u evropi. Samo sam to hteo da kažem.
Pozdrav!!!

Marko

pre 10 godina

Evo,upamtite,OKC,na zalost,nece osvojiti titulu... Vratice se Rasel,uzimati 20+ suteva, Kevin ce smanjiti svoje suteve,procente,i opet nista...

Novosadjanin.

pre 10 godina

(zec, 30. januar 2014 10:14)

Volim i ja da pravim virtualne sastave SFRJ ali ova tvoja je najgora koju sam ikada video... Djedovic? Muric? Nedovic je dobar ali nema ni minut po utakmici...

PG Dragic, Teodosic, Udrih
SG Bogdanovic,Bogdanovic,Micov
SF Teletovic, Bjelica, Saric
PF Vucevic, Antic, Mirotic
C Pekovic, Krstic, Tomic

Zamislite selektora koji bi morao da se odrekne Antica ili Tomica jer ne moze da vodi toliko visokih igraca. Nije ni cudo st smo pre 20 godina dominirali, da smo i dalje zajedno mi bi se zezali na svakom takmicenju. I ovako osakaceni pojedinacno stizemo do polufinala uz gomilu otkaza.
Pa Gagic, Kalinic, Micic, Markovic da postoji SFRJ ne bi bili ni u desetoj petorci.

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Vidim da svi hvale Duranta i njegovu seriju 30+ koja nema kraja, ali bih primetio samo jednu stvar! U poslednjih 10 utakmica od kada Durant rešeta protivnike Oklahoma ima skor 9-1 !!! Jedan jedini poraz imaju znate li od koga???
Pa naravno,

Od Mike i drugara!!! 87-90!!! Mika junior je penicilin za Oklahomu i Duranta a to se pokazalo i u plej ofu prošle godine!!!
Memfis je izgleda jedini koji može da zaustavi Oklahomu i Duranta, a serijom 10-2 u zadnjih 12 utakmica Memfis se opasno približava 8.mestu i plej offu a onda je sve moguće u duelu prvog i osmog, bio to San Antonio ili Oklahoma, Mika će morati da napravi iznenađenje i pobedi prvoplasiranog!!! Go Go Memphisssss

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Na zapadu ništa novo. Mikailo Konlej je opet izdominirao sa 27 poena i 10 asistencija,kao što je njegov imenjak i najavio!!! Pozdrav za zmiju iz Moštanice, nadam se da je uzeo pare taj mali zmijuljak jer ga u Velikoj Moštanici niko na zna ( mora da je iz Male, definitivno ).

PS: Jel zna neko šta je sa "Obrvom" Davisom, zašto se nije suprostavio Kevinu Lovu sinoć? Jel zbog prsta koji je povredio u prethodnom meču?

Marko

pre 10 godina

Ok,sve je meni jasno,i ta euforija i pobeda posle 6 vezanih poraza,i to ubedljiva u sred Majamija! Ali ljudi,lakse malo,toliko potcenjivackih komentara,tipa niko nista ne moze Durentu i Tanderima... Lerbon je dokazani sampion,Durent to jos nije! Mnogo je vise razloga za verovati da ce Lebron biti pravi kad bude trebalo u plej ofu u seriji do 4 pobede,jer je dokazao vise puta,nego Durentu! A najbolji su mi komentari samo da Rasel ne pokvari sve... Zar stvarno mislite da je ovo Oklahomina realnost ili realnost bilo koje ekipe,60%trojke,5-5 treci plej(?!),4-6 lamb i da klupa rasturi klupu Majamija?! Samo polako,videlo se prosle godine gde su bez Rasela kad svi zategnu!

zeljko

pre 10 godina

Kao ljubitelj Lebron i neko ko ga ovde brani od smesni hejtera, da bacim koju rec :)
Durent je sjajan, neverovatan januar. Odlicni procenti uz velike brojeve, skandalozno veliki PER.(rejting efikasnosti). Ako se nesto drasticno ne promeni, on je apsolutno mvp, mozda ne ubedljivo kao Lebron prosle godine (1 glas za Mela), ali sigurno mvp. Inace, sinoc je Oklahoma pobedila Majami, ne Durent Lebrona. Lebron je svoje radio (oni sutevi Durenta se ne brane), ali trojke Fisera i Lemba dok je KD na klupi zbog licnih je veliki x faktor.

I samo bih dodao da ako neko moze bolje od Durentovov januara... to je Lebron. Poslogodisnji februar mu je bio bolji...

Juve

pre 10 godina

Sjajni Durant, razbio je Kinga vcrs, ovo sto radi je neverovatno, Lowry ponovo sjajan ne oseca se odsustvo DeRozana, Phoenix ocekivano Dragic zasluzio All Star, kao i Al Jefferson koji je sam dobio Denver, Memphis odlicno igra otkad se vratio Marc, Clippersi ocekivano, Griffin na nivou, Love sjajan u pobedi Minesote, teksaski obracun pripao Hjustonu, Dirk ne moze sam, Spursi u kontra ritmu, dosta povredjenih igraca i to je Chicago iskoristio i opet sjajnom timskom igrom dobio vaznu utakmicu, Boston nazalost izgubio dobijenu utakmicu, Target nije mogao nista da pogodi i na kraju ispade game winner. pozz NBA fanovima.

Dz

pre 10 godina

nadam se da ce se Westbrook oporaviti sto pre i da ce OKC u punom sastavu uci u play-off, posto ne verujem da ce Durent moci sam da ih vodi u ovom ludackom ritmu do finala i prstena, mada kako je krenuo ne bi me cudilo. :)

sinoc su nadigrali Majami i u napadu i odbrani... tri stvari su bila na OKC strani, a dve od tri su ujedno i najjaca oruzija Majamija koji je osvajao titule:

1 - odnos ukradene/izgubljene lopte okc 13/12 - heat 3/20(Majami je prosle sezone bio ubedljivo najbolji tim lige kad je u pitanju forsiranje protivnika u greske iz kojih su davali sijaset lakih poena na kontre preko LBJ i Vejda)

2 - ucinak sa klupe, Majamijeva iskusna i po imenima veoma solidna klupa koja je prosle sezone pravila razliku nije napravila nista sinoc dok su Tanderove rezerve razbile tekmu.

3 - procenat suta za tri 59% - 15%

Lamb, Redzi Dzekson, Dzons i ostali rezervisti OKC koriste odlicno priliku koja im se ukazla povredom Rasela i uz proslogodisnje iskustvo iz play-offa, stvarno su uznapredovali kao tim u odnosu na proslu sezonu. nadam se da ce ih povratak Rasela gurnuti kao prstenu jer igrac kao sto je Durent to stvarno sazluzuje da osvoji...

vince carter

pre 10 godina

imam 27 godina i juce sam komentarisao na vest sa nba meceva kako je konkurencija u ligi nekad bila jaca,pogotovo sa visokim igracima i dodje lik koji se potpisuje kao liverpul fc i rece kako je nama matorcima sve nekad bilo bolje,da nam je komunizam bio dobar.gde sam pukooo totalno od smeha,da su nam pele i maradona bolji od mesija i ronalda a ja poceo nba da pratim 97 98 uhvativsi poslednju jordanovu sezonu,nebitno ko kolko ima godina valjda moze da razmisli malo dublje jer ronaldo i mesi nebi mogli da budu teleportovani u maradonino vreme a da su rodjeni tada bili bi fizicki spremni kao i tadasnji igraci i pitanje dal bi uopste culi za njih..ali niko o tome ne razmislja..isto bi maradona bio fizicki kao danasnji igraci tako da vremena ne mogu da se porede,ono sto ja znam sigurno je da su lejkersi i kingsi bili mnogo jaci nego majami!!!

dj_bakica

pre 10 godina

svaka cast Durentu i Oklahomi i mnogo mi je drago sto su oduvali "vrelinu", ali mora da se naglasi i sjajna partija sa perfektnom odbranom Cikago Bulsa. Konacno prvi suter ekipe Dzimi Batler, koji i dalje nije onaj stari od pre povrede, ali se nadam da ce kako sezona prolazi biti sve bolji i bolji.

Parker Tony

pre 10 godina

e moj majami da vidiš kako je kad sve ulazi ,treći poraz u nizu poslednjih par godina nesrećam se da se to desilo ,povrede nas mnogo kolju drzte te se mamuze

dw

pre 10 godina

Milina je bila gledati kako Durent daje koseve preko Lebrona..

Lebron je za razliku od Duranta skoro cijelu utakmicu njega čuvao,dok je na Lebronu bio i Sefolosha i Jones čini mi se.James se malo zanio u obračunu 1 na 1 gdje je najviše patila njegova momčad jer James kao glavni playmaker Miamia jučer je manje pokretao i tu dužnost ostavio Chalmersu,Coleu koji su imali brdo izgubljenih lopti.Durant zaslužuje MVP za prvi dio lige,ali ima još druga polovica.Za Miami bi bilo najbolje da ih otpišu kao glavne favorite za naslov i to prpišu Indiani,OKC-u jer sve je u očekivanjima,zadnje 3 sezone Miami se tim očekivanjima prilično dobro nosio,a ako ovu sezonu uđu playoff bez toga i kako Ameri kažu "with chip on a shoulder" bit će jednako opasni,Jer nije isto pobijediti nekoga u playoff seriji kada se to od tebe očekuje i kada je poraz veliki podbačaj ili kad kao "underdog" pobijediš,to Indiana mora dokazat, da kao favoriti mogu pobijediti.

strebam

pre 10 godina

@marko Wetbrook uzima mnogo suteva, ali samo zato sto niko drugi nece, ta teorija da gube jer on previse sutira je pala u vodu od kada se povredio. Videli smo u proslom playoffu, a i sada bi da Durant nije eksplodirao...

zec

pre 10 godina

malo je off topic, ali eto kako sam vidio ovo sfrj-sssr, pade mi na pamet:
prva petorka: dragic, bogdan b., teletovic, antic, pekovic
druga petroka: teodosic, djedovic, bojan b., mirotic, vucevic
preostala dva mjesta rezervisana za mlade: nedovic, muric, marjanovic, hezonja, saric, todorovic, neko iz mega vizure, pa proberi:)
slektor
zeljko ili duda ili kari ili dusko ivanovic ili debeli dule
pomocnici
dzikic, kokoskov, repesa, spahija, pipan, perasovic
u slucaju otkaza, zapeti ko puske cekaju:
pg: ukic, udrih
sg: paunic, vujacic, simon, z. dragic
sf: nachbar, bjelica, keselj, micov
pf: lorbek, erceg
c: tomic, krstic, vidmar

kakvi su igraci samo ovi sto nisu u 12 navedeni, burazeri gasol i kumovi parker-diaw bi imali grdnih problema:)

vince carter

pre 10 godina

jos nesto persono liverpul fc nadam se da ces procitati ovo..zasto bi se neko ko je ziveo u doba komunizma potpisao vince carter hahaha logicnije jerry west jel :))) kao drugo posto si hteo da me impresioniras igracima koji danas igraju i pored imena ovih novih zvezda naveo i brajanta,dankana,garneta,kartera,pirsa,novickog,alena,djinobilija skoro svi oni su igrali dok je jordan jos bio broj 1 pa sad ti zamisli tu ligu uz sve te igrace i one koje sam ja naveo..uzgred duel jamesa i duranta bacio u senku fenomenalnu partiju novickog 38p 17sk!!

zeca

pre 10 godina

Sta imas protiv Micica decko je eksra talemat i zavrsice u NBA. Vi sto patite za jugoslavijom dzabe sastavljate virtuelne petorke Spanija i Francuska bi nas pobedili sve zajedno jer imaju bolje ekipe i rad sa mladim igracima nego ceo nas region. Problem je u nasoj kosarci sto glavni talenti nedobijaju sansu kao Ristic u zvezdi i Bogdan koji je cekao dve godine da igra. Sad bi bio u NBA da je igrao te dve godine kao i Nedovic koji je propustio godinu u zvezdi.

Jovance

pre 10 godina

Ja retko ostavljam komentar,ali sada moram...Miami sa Lebronom ce i ove godine biti sampion jer niko ne moze da zaustavi kinga u plejofu...KD mvp jer to zasluzuje,ali on sam ne moze da donese titulu jer nijedan igrac u istoriji nije sam doneo titulu svojoj fransizi Jordan je imao Pipena i Rodmana,Dankan Robinsona,Parker,Shaq Kobe-a,a Lebron Wade-a i Bosa...Jednostavno Westbrook nije igrac koj moze da donese titulu Durentu...Pozdrav svim fanovima NBA

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Jedino sneg je mogao da spreči Brendona da ne pocepa mrežicu Atlante i da im ne natrpa koš do vrha, iz malog broja šuteva koji uzima i nastavi seriju 20+ poena koju je vezao na 4 uzastopna meča!!! Da uzima broj šuteva kao Durant i Brendon bi vezao seriju 30+ a ne 20+!!! Zamislite da Durant igra sa Monroe-om, Josh Smithom i Drumondom u istom timu da li bi imao ovoliki prosek ili bi im trebale više od 1 lopte ?

Ne volem NBA

pre 10 godina

Bre...pokusao sam da gledam nocas ovu utakmicu,ali nisam mogao.Ono je sve samo nije kosarka.Bar za moje shvatanje kosarke.Trci i sutiraj u nedogled.Takmicenje u sutiranju.

brooklyn

pre 10 godina

Sledeci mec OKC igra u Bruklinu i tu ce im biti teze sigurno nego protiv moram priznati loseg Majamija. Netsi su u naletu 10 pobeda u 11 poslednjih tekmi, imali su pobedu protiv Toronta prosli mec ali ispustili na kraju.Svakako jos jedan dobar mec za gledanje i uzivanje u najavi.

zec

pre 10 godina

@novosadjanin
tvoj tim u odnosu na moj se razlikuje za djedovica.
djedovic je glavni igrac bayerna i odigrao je strasno na evropskom i klasicna je dvojka i ima mjesta.
a eto i da nema mjesta, opet je razlika samo on, a moj je tim kao najgori ikada, sve ostalo si isto napisao kao i ja

Ne volem NBA

pre 10 godina

Bre...pokusao sam da gledam nocas ovu utakmicu,ali nisam mogao.Ono je sve samo nije kosarka.Bar za moje shvatanje kosarke.Trci i sutiraj u nedogled.Takmicenje u sutiranju.

zec

pre 10 godina

malo je off topic, ali eto kako sam vidio ovo sfrj-sssr, pade mi na pamet:
prva petorka: dragic, bogdan b., teletovic, antic, pekovic
druga petroka: teodosic, djedovic, bojan b., mirotic, vucevic
preostala dva mjesta rezervisana za mlade: nedovic, muric, marjanovic, hezonja, saric, todorovic, neko iz mega vizure, pa proberi:)
slektor
zeljko ili duda ili kari ili dusko ivanovic ili debeli dule
pomocnici
dzikic, kokoskov, repesa, spahija, pipan, perasovic
u slucaju otkaza, zapeti ko puske cekaju:
pg: ukic, udrih
sg: paunic, vujacic, simon, z. dragic
sf: nachbar, bjelica, keselj, micov
pf: lorbek, erceg
c: tomic, krstic, vidmar

kakvi su igraci samo ovi sto nisu u 12 navedeni, burazeri gasol i kumovi parker-diaw bi imali grdnih problema:)

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Jedino sneg je mogao da spreči Brendona da ne pocepa mrežicu Atlante i da im ne natrpa koš do vrha, iz malog broja šuteva koji uzima i nastavi seriju 20+ poena koju je vezao na 4 uzastopna meča!!! Da uzima broj šuteva kao Durant i Brendon bi vezao seriju 30+ a ne 20+!!! Zamislite da Durant igra sa Monroe-om, Josh Smithom i Drumondom u istom timu da li bi imao ovoliki prosek ili bi im trebale više od 1 lopte ?

Jovance

pre 10 godina

Ja retko ostavljam komentar,ali sada moram...Miami sa Lebronom ce i ove godine biti sampion jer niko ne moze da zaustavi kinga u plejofu...KD mvp jer to zasluzuje,ali on sam ne moze da donese titulu jer nijedan igrac u istoriji nije sam doneo titulu svojoj fransizi Jordan je imao Pipena i Rodmana,Dankan Robinsona,Parker,Shaq Kobe-a,a Lebron Wade-a i Bosa...Jednostavno Westbrook nije igrac koj moze da donese titulu Durentu...Pozdrav svim fanovima NBA

zeljko

pre 10 godina

Kao ljubitelj Lebron i neko ko ga ovde brani od smesni hejtera, da bacim koju rec :)
Durent je sjajan, neverovatan januar. Odlicni procenti uz velike brojeve, skandalozno veliki PER.(rejting efikasnosti). Ako se nesto drasticno ne promeni, on je apsolutno mvp, mozda ne ubedljivo kao Lebron prosle godine (1 glas za Mela), ali sigurno mvp. Inace, sinoc je Oklahoma pobedila Majami, ne Durent Lebrona. Lebron je svoje radio (oni sutevi Durenta se ne brane), ali trojke Fisera i Lemba dok je KD na klupi zbog licnih je veliki x faktor.

I samo bih dodao da ako neko moze bolje od Durentovov januara... to je Lebron. Poslogodisnji februar mu je bio bolji...

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Vidim da svi hvale Duranta i njegovu seriju 30+ koja nema kraja, ali bih primetio samo jednu stvar! U poslednjih 10 utakmica od kada Durant rešeta protivnike Oklahoma ima skor 9-1 !!! Jedan jedini poraz imaju znate li od koga???
Pa naravno,

Od Mike i drugara!!! 87-90!!! Mika junior je penicilin za Oklahomu i Duranta a to se pokazalo i u plej ofu prošle godine!!!
Memfis je izgleda jedini koji može da zaustavi Oklahomu i Duranta, a serijom 10-2 u zadnjih 12 utakmica Memfis se opasno približava 8.mestu i plej offu a onda je sve moguće u duelu prvog i osmog, bio to San Antonio ili Oklahoma, Mika će morati da napravi iznenađenje i pobedi prvoplasiranog!!! Go Go Memphisssss

Mika Guster iz Ritopeka

pre 10 godina

Na zapadu ništa novo. Mikailo Konlej je opet izdominirao sa 27 poena i 10 asistencija,kao što je njegov imenjak i najavio!!! Pozdrav za zmiju iz Moštanice, nadam se da je uzeo pare taj mali zmijuljak jer ga u Velikoj Moštanici niko na zna ( mora da je iz Male, definitivno ).

PS: Jel zna neko šta je sa "Obrvom" Davisom, zašto se nije suprostavio Kevinu Lovu sinoć? Jel zbog prsta koji je povredio u prethodnom meču?

zeca

pre 10 godina

Sta imas protiv Micica decko je eksra talemat i zavrsice u NBA. Vi sto patite za jugoslavijom dzabe sastavljate virtuelne petorke Spanija i Francuska bi nas pobedili sve zajedno jer imaju bolje ekipe i rad sa mladim igracima nego ceo nas region. Problem je u nasoj kosarci sto glavni talenti nedobijaju sansu kao Ristic u zvezdi i Bogdan koji je cekao dve godine da igra. Sad bi bio u NBA da je igrao te dve godine kao i Nedovic koji je propustio godinu u zvezdi.

miami heat

pre 10 godina

Nije mogao ni Durent da zaustavi Lebrona.
Odlucilo je 5-5 za tri starog majstora Fisera, i 4-6 za tri Lamba, s druge strane Alen 0-2.
U ovo trenutku bolji tim je pobedio, videcemo u pljeofu sta ce biti.

Marko

pre 10 godina

Ok,sve je meni jasno,i ta euforija i pobeda posle 6 vezanih poraza,i to ubedljiva u sred Majamija! Ali ljudi,lakse malo,toliko potcenjivackih komentara,tipa niko nista ne moze Durentu i Tanderima... Lerbon je dokazani sampion,Durent to jos nije! Mnogo je vise razloga za verovati da ce Lebron biti pravi kad bude trebalo u plej ofu u seriji do 4 pobede,jer je dokazao vise puta,nego Durentu! A najbolji su mi komentari samo da Rasel ne pokvari sve... Zar stvarno mislite da je ovo Oklahomina realnost ili realnost bilo koje ekipe,60%trojke,5-5 treci plej(?!),4-6 lamb i da klupa rasturi klupu Majamija?! Samo polako,videlo se prosle godine gde su bez Rasela kad svi zategnu!

Vule

pre 10 godina

Svaka čast Durantu!!!
Samo da odgovorim na jedan komentar koji sam video dole u vezi selekcije SFRJ, po kojoj logici vam je Bogdan ispred Bojana Bogdanovića? Ja navijam za Partizan ali Hrvat je daleko kompletniji igrač, najbolji je napadač u evropi. Samo sam to hteo da kažem.
Pozdrav!!!

Bojan

pre 10 godina

ovo nije normalno sta je sve ulazilo Oklahomi nakon sporog starta, KD manje vise, LBJ nije mogao da ga zaustavi, ali to nije razlog za ubedljivu pobedu. Bukvalno sve sto je Oklahoma bacila je uslo u kos.
KD definitivno MVP, u direktnom duelu je dobio Lebrona. To se statisticki i ne vidi toliko, ali efektivno igrom jeste. KD je u ovom trenutku najbolji igrac u ligi, i to daleko ispred svih.

vince carter

pre 10 godina

imam 27 godina i juce sam komentarisao na vest sa nba meceva kako je konkurencija u ligi nekad bila jaca,pogotovo sa visokim igracima i dodje lik koji se potpisuje kao liverpul fc i rece kako je nama matorcima sve nekad bilo bolje,da nam je komunizam bio dobar.gde sam pukooo totalno od smeha,da su nam pele i maradona bolji od mesija i ronalda a ja poceo nba da pratim 97 98 uhvativsi poslednju jordanovu sezonu,nebitno ko kolko ima godina valjda moze da razmisli malo dublje jer ronaldo i mesi nebi mogli da budu teleportovani u maradonino vreme a da su rodjeni tada bili bi fizicki spremni kao i tadasnji igraci i pitanje dal bi uopste culi za njih..ali niko o tome ne razmislja..isto bi maradona bio fizicki kao danasnji igraci tako da vremena ne mogu da se porede,ono sto ja znam sigurno je da su lejkersi i kingsi bili mnogo jaci nego majami!!!

Marko

pre 10 godina

Evo,upamtite,OKC,na zalost,nece osvojiti titulu... Vratice se Rasel,uzimati 20+ suteva, Kevin ce smanjiti svoje suteve,procente,i opet nista...

Juve

pre 10 godina

Sjajni Durant, razbio je Kinga vcrs, ovo sto radi je neverovatno, Lowry ponovo sjajan ne oseca se odsustvo DeRozana, Phoenix ocekivano Dragic zasluzio All Star, kao i Al Jefferson koji je sam dobio Denver, Memphis odlicno igra otkad se vratio Marc, Clippersi ocekivano, Griffin na nivou, Love sjajan u pobedi Minesote, teksaski obracun pripao Hjustonu, Dirk ne moze sam, Spursi u kontra ritmu, dosta povredjenih igraca i to je Chicago iskoristio i opet sjajnom timskom igrom dobio vaznu utakmicu, Boston nazalost izgubio dobijenu utakmicu, Target nije mogao nista da pogodi i na kraju ispade game winner. pozz NBA fanovima.

zec

pre 10 godina

@novosadjanin
tvoj tim u odnosu na moj se razlikuje za djedovica.
djedovic je glavni igrac bayerna i odigrao je strasno na evropskom i klasicna je dvojka i ima mjesta.
a eto i da nema mjesta, opet je razlika samo on, a moj je tim kao najgori ikada, sve ostalo si isto napisao kao i ja

дурантула окц

pre 10 godina

#KDisnotnice #MVP, kao što T-Mac kaže: Štern može na ol staru da da Durantu MVP nagradu i da ode u penziju...najbolje je što su durantula i lebron ovako dobro odigrali, a to im je prosek! potez dana: KD drops 3-pointer in Lebrons face! planirao sam da idem da spavam posle MONSTRUOZNOG početka majamija, dobro je što sam se predomislio...kad je durant ubacio njegove poslednje poene, bio je u seriji od 8 poena, i ja kazem: lakše malo, sine! kao da sam ga izbaksuzirao, od tad nije ubacio ni jedan poen ...Pozz

dw

pre 10 godina

Milina je bila gledati kako Durent daje koseve preko Lebrona..

Lebron je za razliku od Duranta skoro cijelu utakmicu njega čuvao,dok je na Lebronu bio i Sefolosha i Jones čini mi se.James se malo zanio u obračunu 1 na 1 gdje je najviše patila njegova momčad jer James kao glavni playmaker Miamia jučer je manje pokretao i tu dužnost ostavio Chalmersu,Coleu koji su imali brdo izgubljenih lopti.Durant zaslužuje MVP za prvi dio lige,ali ima još druga polovica.Za Miami bi bilo najbolje da ih otpišu kao glavne favorite za naslov i to prpišu Indiani,OKC-u jer sve je u očekivanjima,zadnje 3 sezone Miami se tim očekivanjima prilično dobro nosio,a ako ovu sezonu uđu playoff bez toga i kako Ameri kažu "with chip on a shoulder" bit će jednako opasni,Jer nije isto pobijediti nekoga u playoff seriji kada se to od tebe očekuje i kada je poraz veliki podbačaj ili kad kao "underdog" pobijediš,to Indiana mora dokazat, da kao favoriti mogu pobijediti.

dj_bakica

pre 10 godina

svaka cast Durentu i Oklahomi i mnogo mi je drago sto su oduvali "vrelinu", ali mora da se naglasi i sjajna partija sa perfektnom odbranom Cikago Bulsa. Konacno prvi suter ekipe Dzimi Batler, koji i dalje nije onaj stari od pre povrede, ali se nadam da ce kako sezona prolazi biti sve bolji i bolji.

NastyB

pre 10 godina

Volim LeBrona, ali je gledati KD-a prava milina, sva elegancija i lepota košarke u jednom čoveku. Koliki majstor treba biti da kad napravi rolling (dribling okretanja od 360 stepeni) pošalje LBJ-a (jednog od najboljih čuvara) po burek, a onda se elgantno vrati korak nazad i šutira neometano. Pa tek onih 4-5 trojki direktno preko Kinga...
Srećom, Oklahoma nema centra (Perkinsa i Tabita ne računam) inače bi NBA bila nezanimljiva sa kakvom lakoćom bi se Tanderi prošetali kroz ligu.

strebam

pre 10 godina

@marko Wetbrook uzima mnogo suteva, ali samo zato sto niko drugi nece, ta teorija da gube jer on previse sutira je pala u vodu od kada se povredio. Videli smo u proslom playoffu, a i sada bi da Durant nije eksplodirao...

Parker Tony

pre 10 godina

e moj majami da vidiš kako je kad sve ulazi ,treći poraz u nizu poslednjih par godina nesrećam se da se to desilo ,povrede nas mnogo kolju drzte te se mamuze

Novosadjanin.

pre 10 godina

(zec, 30. januar 2014 10:14)

Volim i ja da pravim virtualne sastave SFRJ ali ova tvoja je najgora koju sam ikada video... Djedovic? Muric? Nedovic je dobar ali nema ni minut po utakmici...

PG Dragic, Teodosic, Udrih
SG Bogdanovic,Bogdanovic,Micov
SF Teletovic, Bjelica, Saric
PF Vucevic, Antic, Mirotic
C Pekovic, Krstic, Tomic

Zamislite selektora koji bi morao da se odrekne Antica ili Tomica jer ne moze da vodi toliko visokih igraca. Nije ni cudo st smo pre 20 godina dominirali, da smo i dalje zajedno mi bi se zezali na svakom takmicenju. I ovako osakaceni pojedinacno stizemo do polufinala uz gomilu otkaza.
Pa Gagic, Kalinic, Micic, Markovic da postoji SFRJ ne bi bili ni u desetoj petorci.

brooklyn

pre 10 godina

Sledeci mec OKC igra u Bruklinu i tu ce im biti teze sigurno nego protiv moram priznati loseg Majamija. Netsi su u naletu 10 pobeda u 11 poslednjih tekmi, imali su pobedu protiv Toronta prosli mec ali ispustili na kraju.Svakako jos jedan dobar mec za gledanje i uzivanje u najavi.

jorgovan

pre 10 godina

jao koje razbijanje! ruku na srce pogodise za tri sta su bacili. Ajde za Durantulu i ne cudi ali ostali nisu masili. Sve u svemu Majami konfuzno,bezidejno na momente,brdo pogresnih dodavanja i izgubljenih lopti. Vejd nije mogao da se sastavi,ali Calmers je uzasno los, mislim da im treba neka dobra akvzicija ili nisa od titule.
Sudije su isto iseckale u drugoj i trecoj cetvrtini, nije mogao napad da se odigra bez sudiske pistaljke.Da li je neko zapazio Durenta u 3,4 cetvrtini,snimise prvo Dzeksona covek pred kolapsom, kace infuziju pored terena,Durantula se nije oznojio a ganja se sa Lebronom napad za napadom.
Da li neko moze zaustaviti OKC,da li ce Rasel poremetiti ovu hemiju ostaje da vidimo.
Dragic 30 poena za 23min,gospode! Mislim nije neko iznenadjenje,godinama igra ali konacno mu i tim pravi vrhunske rezultate.

Dragička

pre 10 godina

Zanimljivo kako samo pričaju o svim stranim igračima a Goran Dragić pravi legendu iz sebe.

30 poena, 6 asistencija, opet lagano sportski, za samo 24 minuta!

elnino

pre 10 godina

Fišer izdominirao 5/5 za tri plus ona luda trojak sa zvukom sirene !!!
Durantu nista drugo nego kapa dolje , nisam pozalio sto sam ostao budan ...

Ralemvp

pre 10 godina

Ne mogu da verujem kako se preokrenulo sve posle onakvog starta Majamija.Evo opet gledam reprizu,pravo je uzivanje gledati Durenta kako sa lakocom poentira,odlicna igra klupe Tandera,matori Fiser objasnio neke stvari mladjima.Jeste Lebron postigao vise poena,ali je KD uvek kad je trebalo pogadjao da ostavi sigurnu prednost i udalji Majami od eventualnog preokreta.Bas sam bio skeptican otkad se povredio Vestbruk ali ovo sto radi KD je neverovatno.Zbog ovakvih igraca se ostaje budan nocu i pravo je uzivanje gledati majstora na delu.Zasluzio je MVP tofej ove godine,bez konkurencije.

mekoca

pre 10 godina

Lebron je apsolutno sjajan igrac kompletan, ali mi nikada nije bio zanimljiv kao Durant. To je nekako kao porediti svojevremeno Radju i Divca, obojica sjajni, ali Divac nekako meksi i zanimljiviji. Ili porediti nekad davno ostali reprezentativne centre sa Kresom Cosicem - Kresa je bio kao umetnik...
Ja sam Duranta gledao uzivo na svetskom prvenstvu u Turskom (nadajuci se da cemo mi biti u finalu) i covek je absolutni kosarkaski umetnik.

Dz

pre 10 godina

nadam se da ce se Westbrook oporaviti sto pre i da ce OKC u punom sastavu uci u play-off, posto ne verujem da ce Durent moci sam da ih vodi u ovom ludackom ritmu do finala i prstena, mada kako je krenuo ne bi me cudilo. :)

sinoc su nadigrali Majami i u napadu i odbrani... tri stvari su bila na OKC strani, a dve od tri su ujedno i najjaca oruzija Majamija koji je osvajao titule:

1 - odnos ukradene/izgubljene lopte okc 13/12 - heat 3/20(Majami je prosle sezone bio ubedljivo najbolji tim lige kad je u pitanju forsiranje protivnika u greske iz kojih su davali sijaset lakih poena na kontre preko LBJ i Vejda)

2 - ucinak sa klupe, Majamijeva iskusna i po imenima veoma solidna klupa koja je prosle sezone pravila razliku nije napravila nista sinoc dok su Tanderove rezerve razbile tekmu.

3 - procenat suta za tri 59% - 15%

Lamb, Redzi Dzekson, Dzons i ostali rezervisti OKC koriste odlicno priliku koja im se ukazla povredom Rasela i uz proslogodisnje iskustvo iz play-offa, stvarno su uznapredovali kao tim u odnosu na proslu sezonu. nadam se da ce ih povratak Rasela gurnuti kao prstenu jer igrac kao sto je Durent to stvarno sazluzuje da osvoji...

vince carter

pre 10 godina

jos nesto persono liverpul fc nadam se da ces procitati ovo..zasto bi se neko ko je ziveo u doba komunizma potpisao vince carter hahaha logicnije jerry west jel :))) kao drugo posto si hteo da me impresioniras igracima koji danas igraju i pored imena ovih novih zvezda naveo i brajanta,dankana,garneta,kartera,pirsa,novickog,alena,djinobilija skoro svi oni su igrali dok je jordan jos bio broj 1 pa sad ti zamisli tu ligu uz sve te igrace i one koje sam ja naveo..uzgred duel jamesa i duranta bacio u senku fenomenalnu partiju novickog 38p 17sk!!