Petak, 17.01.2014.

20:15

EL: Bogdanović srušio CSKA!

Košarkaši Partizana pobedili su CSKA u Kombank areni sa 73:72 u trećem kolu F grupe Top 16 faze Evrolige.

Izvor: SO

EL: Bogdanoviæ srušio CSKA! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

482 Komentari

Sortiraj po:

PesicX

pre 10 godina

Pricam caletu na 24s do kraja, kako ce Dule da napravi faul da bi imao poslednji napad. Jako me je iznenadio, a i CSKA, totalno su se pogubili kad su videli zonu. Cestitam voljenom klubu za ovu radost koju pruzaju godinama, i nadam se da ce ovih pobeda biti jos mnogo!

deadHero

pre 10 godina

@kayser soze Bravo za komentar. Bilo bi odlicno kada bi mogla nekako da se napravi kategorizacija komentara, podela na sekcije po godistu rodjenja komentatora. Da se lepo isfrustrirana i nezrela decurlija (sa obe strane) do mile volje vredja i lupeta gluposti, a da normalni navijaci mogu da ostavljaju pametne komentare i razmenjuju misljenja. Hvala :) NAPRED PARTIZAN!!!

markenting je cudo

pre 10 godina

prijatelju ja ne bih gledao ovog muslija gagića pa ni onog francuza ni ispred moje zgrade kada bi igrali basket a ne da idem u arenu i urlam dva sata...zar vam nije jasno da je od ozbiljnog i lepog sporta ostala samo bleda senka-liga evrope u košarci je provinciska zabava- za razliku od fudbala koji je stvarno maximalno ozbiljna stvar u ligi šampiona
(osvaldo 2, 18. januar 2014 00:59)
A ipak si gledao, jos i komentarises.Pa, gledaj Bogdanovica, Krstica, Teodosica, Vimsa, Kinzija, ko ti brani...Jeste,za tebe bi pravi spektakl i superkosarka bila kada bi u EL igrali "virtuozi" poput Marjanovića,Raska, Šilba, Simonovića, Radenovića, Laze... Ništa, nemoj ni gledati košarkašku EL...uživaj u utakmicama Austrije (Beč), Plzena, Bate Borisova, Kluža, Mitjilanda,Apoela,Kopenhagena, Dinama (Zg), Andrlehta, Brage i sličnih atraktivnih ekipa koje se godinama muvaju po fudbalskoj LŠ.

keyser soze

pre 10 godina

Sjecam se prethodnih godina kada Zvezda nije igrala Evroligu kakvo je zadovoljstvo bilo citati komentare posle nasih pobjeda u istoj,jer bi se javljali pravi poznavaoci kosarke sa analizama utakmice..Ovo sad je zalosno..500 komentara koji se svode na klinacka prepucavanja..govori se stalno da je nas rivalitet nesto cim treba da se ponosimo,medjutim ovakav animozitet je presao sve granice dobrog ukusa i sportskog nadmetanja..pozdrav svim ljubiteljima kosarke..bravo crno-bijeli,Bogdane doktore..

Jack Sparrow

pre 10 godina

@Geronimo

evo posto niko nece,ja cu dati odgovor na tvoj komentar o navijanju,posto sam bio na utakmici(mislim da je to ipak merodavniji kriterijum nego gledanje utakmice na tv-u).Navijanje je bilo VRHUNSKO!Sto se objektivno ne bi moglo reci za npr.navijanje protiv Reala(takodje bio na utakmici).Tako da bih ti predlozio da svratis do Arene za 2 nedelje,pa da posle mozemo ravnopravno da komentarisemo.Ovako,samo ispadas smesan!Za razliku od vas,mi ne patimo od manije velicine da je sve nase najbolje i najvece!Tako da mislim da je potpuno normalno da navijanje nekad bude bolje,a nekad losije.

@Gavgalj

momcino,posto ocigledno ne kapiras neke stvari,a izgleda nema ko da ti objasni, u kosarkaskom timu postoji pozicija bek-suter(poznatija i kao pozicija 2).Vec u samom nazivu ona sadrzi opis zaduzenja tog igraca (u ovom slucaju Bogdanovica).Tako da bih te molio da nas ubuduce postedis svojih strucnih komentara.Pa i Stojakoviceva igra se svodila uglavnom samo na sut,a bio je vrhunski NBA igrac!Nego,evo ti jedan mali savet.Ako se vec toliko divis Bogdanu(sto je ocigledno),mislim da ti je pogresan pristup da ga stalno prozivas po netu.Bolje skupi hrabrost,idi na neki trening i pitaj ga da li bi ti ucinio cast da se rukuje i slika sa tobom!

zvezdas

pre 10 godina

svaka cast na energiji timskom duhu,pa kad to covic bude ukapirao mozemo necem da se nadamo,a dotle vama sve pohvale i sjajnom bogdanovicu. realni zvezdas.cekamo kao i uvek sledecu sezonu.

LondonCalling

pre 10 godina

prijatelju ja ne bih gledao ovog muslija gagića pa ni onog francuza ni ispred moje zgrade kada bi igrali basket a ne da idem u arenu i urlam dva sata...zar vam nije jasno da je od ozbiljnog i lepog sporta ostala samo bleda senka-liga evrope u košarci je provinciska zabava- za razliku od fudbala koji je stvarno maximalno ozbiljna stvar u ligi šampiona
(osvaldo 2, 18. januar 2014 00:59)

Au brate ala je vama krivo....neprocenjivo!!

berija

pre 10 godina

@Jos jedan biser Partizabove skole BOGdan BOGdanpvic.(Samo PFC, 18. januar 2014 00:39)

Bogdanović je počeo u KK Zvezdara, nastavio u Žitku i igrao za juniorski tim FMP.
U partizan je doveden sa 18 godina, najviše i napredovao.

Svaka čast, Zvezdin je Nedović, eto naših budućih igračina...

Miki

pre 10 godina

Pratio sam utakmicu na Radio BG1 jer sam bio na putu i na 30sec pri kraju meca, oni iskljuce prenos jer treba poceti emisija koja pocinje u 10.30h, a tako se i zove.

Frole

pre 10 godina

Svaka cast Bogdanu ali moram da pomenem Milutinova decko igra srcem bori se i kida za svaku loptu! Musli i Gagicu ugledajte se na njega!!!

dukaPPS

pre 10 godina

i corava koka ubode neko jaje...a ovo je vase prvo ovogodisnje i jedino.U zdravlje.(Dzeronimo, 18. januar 2014 00:14)

.....zar se ne kaze:"I corav kok ubode s'nekim jajetom"?

Sima Strahota

pre 10 godina

@Jos jedan biser Partizabove skole BOGdan BOGdanpvic.(Samo PFC, 18. januar 2014 00:39)

Bogdanovic kao ni vecina kosarkasa u istoriji Partizana nije biser njihove skole. Ponikao u ka-ka Zvezdara

Nije bitno

pre 10 godina

Ajde ne palte se previše. CSKA redovno pušta Partizan, već godinama unazad, baš kao i Željko Obradović. Pre neku godinu sam uzeo dobru lovu na tu nameštaljku. Partizan je gostovao i dobio, kvota 7.00!

Miki

pre 10 godina

E tek sadi je krivo sto nisu dobili dobijenu utakmicu sa Bajernom, sad se vidi razlika sa Duletom i bez njega.Ovaj Krstic vecito puni Partizan, jeste on profesionalac ali ovo kao da namerno radi, igra covek svim srcem i uvek ima sjajnu motivaciju protiv Partizana. Nije mogo da promasi par puta i da Sasa Kaun odigra malo vise. xD
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (blinkibil, 17. januar 2014 23:35)

Krle je tek veceras nazalost prvi put odigrao protiv Partizana kako ume..

sasa

pre 10 godina

sto volim ove random navijace ili ti navijaci za dinar,das im dinar i oni navijaju za bilo koji klub koji igra protiv partizana,nekad su turcini nekad rusi ili spanci pa nemci cudni su cudni fmpeovci.

Djorgo zvezdas

pre 10 godina

Bogdane Bogdanovicu, alal ti sve. Igrao je sjano i protiv bajerna, ali ...

ne vidim kako ce Parizan moci da ga zadrzi na kraju sezone. Sve cestitke njemu i celoj ekipi Partizana. Posle one katastrofe od rukometa, lepa pobeda za sve ljubitelej sporta i kosarke kod nas.
Ajmo i Zvezda napred, pa da se u finalu ABA lige vidi ko je bolji!

Delija

pre 10 godina

Bravo Boćane,dobro te je Duda pročitao i sa razlogom stavio u reprezentaciju dajući ti prednost nad nekim iskusnijim igračima. Prosto je:dečko igra košarku srcem a ne novčanikom!

DzoHusafet

pre 10 godina

Krstic nas pustio a dao nam 27 poena,Mesina nas pustio jer ceni Vujosevica i Partizan,Cska nas pustio jer nam je bratski klub hvala...
(Nenad Nesa Pirocanac, 17. januar 2014 22:37)

Tako je brate... Pozdravi Putica... Tancha Pirocanac

Kide

pre 10 godina

Svaka cast,posle toliko pokusaja morali ste i vi jednom da pobedite nekog.Jos jedna pobeda i moci cete da kazete da ste imali vise pobeda od nas u EL za ovu sezonu.
(Zvezda, 17. januar 2014 22:43)
Sto bi rekao DULE, na osnovu tvoje tvrdnje, ja tvrdim da da bi i vi posle 11 godina mogli da osvojite titulu!

Izvini molim te, ne slažem se sa tvojim komentarom. NIJE POSLE 11 GODINA, NEGO POSLE 12 GODINA!!!
(rastamanxxx, 18. januar 2014 00:01)

Vidi se da ste mladi momci,niste vi krivi sto se ne secate...15 godina,Pre nego je krenula serija Partizana verovatno je Buducnost osvajala prvenstvo par puta,sto je najludje ni ja se vishe ne secam hehhe davno bese...

aleksandar

pre 10 godina

Ovaj Bogdanovic veze nama, jedino zna da postize poene i igra odbranu, ostalo nista. U pravu su ovi "strucnjaci" iz predgradja kada kazu da je prevara od igraca. (pustiJo Teo, a i Krle, 18. januar 2014 00:47)i da frustrira navijace dive

Dusko

pre 10 godina

Svaka cast, ali ova euforija ce da traje dok ne dodje do duela sa kaznenom ekspedicijom koja vas je rutinski pobedila sa pola snage 83:86.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pedja, 17. januar 2014 22:55)

Rutinski,sa pola snage, posle produzetka koji ste izvukli preokretom pred kraj regularnog toka?Ovo prvi put cujem da se utakmice rutinski i sa pola snage dobijaju u produzetku sa 3 poena razlike i to tako sto veci deo utakmice gubis 10-tak razlike...

Nemanja

pre 10 godina

Svaka cast momci, joj Bogdane slatna ti ruka bila. Sta reci veoma sam srecan sto partizan pobedio iako sam zvezdas. Nadam se da ce Bogdan ostat bar jos jednu godinu u partizanu da ne propadne kao Nedovic. Od Gagica i Mulia samo glava da zaboli, sva srecom nisu ni jedan igrali zadnjog napada Cska.

Bojan

pre 10 godina

Au brate,pobedili ste Cska i vi trubite o Zvezdi i panterima.Vujosevic posle utakmice umesto da slavi on prica o Rts,Zvezdi,Sportklubu,budzetu.Pustite vi nas,uzivajte u pobedi.

CoaCZV

pre 10 godina

Gledao sam utakmicu i iako sam delija navijao sam za partizan i zaista svaka cast na ovoj pobedi. Gledao sam celu utakmicu sve dok dule nije poceo sa svojom izjavom onda mi se smucilo.Nisu mi jasni ovi grobari koji komentarisu na ovakvu vest poraz Zvezde od Nizneg zar ne bi trebalo da komentarisete pobedu svog tima...

Max

pre 10 godina

Koji bre Bogdanovic! Samo sut ima. Nula kosarkas
(Gavgalj, 17. januar 2014 22:44)

Ma da bre, nije normalan lik. Umesto da sedi na klupi kao Silb.

Rumpel Stickin

pre 10 godina

brrrrm brrrrm brrrrm brrrrrrrrrrrrrrm Dule zagreva masinu!!!Svaka cast momci veceras ste pokazali koliko srce imate...NA SVETU NISTA VECE...

Tottenham

pre 10 godina

Ne vidim cemu ovoliko prepucavanje, u komentarima, i cemu ovolika mrznja, i cemu to da Vujosevic mora da pomene Zvezdu, ja sam navijao i uvek cu navijati za Partizan protiv stranih klubova ako ti strani klubovi nisu Olimpijakos ili Spartak, cestitke komsije stvarno, i ljudi gledajte stvari sa pozitivnije strane, imamo dva jaka srpska kluba, samim tim jacu i reprezentaciju, Bogdanovicu posebno svaka cast jer je decko neverovatan a i evo jos jednom bravo komsije

keki79

pre 10 godina

BRAVO!
Jel neko primjetio kako su na kraju Bogdan I Gagic otisli do Dude Ivkovica I izljubili se sa njim a duda ih po glavi kao unucice...
Suze su mi krenule...
E kako mi je srce puno!
Idemo dalje, parni valjak nabija radnu temperature, a kad nabije... nek neko stane ispred :)

AK47

pre 10 godina

Majke mi rekao sam kada je se tek pojavio Bogdanovic da je on najbolji igrac partizana. Kada ste svi vi redom hvalili Lucica i Milosavljevica ja sam znao za samo jedno ime BOGDANOVIC.

Bilo kako bilo sada mi je jos vise zao za onaj mec protiv Bayerna, bas steta.... Ali

osvaldo 2

pre 10 godina

prijatelju ja ne bih gledao ovog muslija gagića pa ni onog francuza ni ispred moje zgrade kada bi igrali basket a ne da idem u arenu i urlam dva sata...zar vam nije jasno da je od ozbiljnog i lepog sporta ostala samo bleda senka-liga evrope u košarci je provinciska zabava- za razliku od fudbala koji je stvarno maximalno ozbiljna stvar u ligi šampiona

glup u drustvu

pre 10 godina

I corava koka ubode neko jaje...a ovo je vase prvo ovogodisnje i jedino.U zdravlje.(Dzeronimo, 18. januar 2014 00:14)

Jaje!? Ahahahahah! Pa majstore! Ahahahaha

dan zalosti u zelezniku

pre 10 godina

Cska veze nema. Krstic namerno masi sve ma providno bre, Zvezda Zvezda Zvezda.....
(Zvezdas, 17. januar 2014 23:39)


...ili ima 7 godina ili je lud,
treceg nema

Bradilko

pre 10 godina

košarka je postala totalna glupost i smaračina(kao i vaterpolo npr.)-jedino je još koriste navijači partizana da leče komplekse
(osvaldo, 17. januar 2014 23:38)
Osvanuces Osvaldo. Pa kad je glupost i smaracina a ti je gledas I jos komentarises , sta si onda ti , glup , smoren .....

Vojislav YVR_BGD

pre 10 godina

naravno da vas je Želimir pustio. ovo ste pobedili slučajno, kao što je zvezda tri svoje izgubila. pa zar treba tri za redom da vas deru? o navijanju ni reči. podvite repove i psssssst.. bruka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (rale, 17. januar 2014 23:45)

A da vi napisete jedno saopstenje? A?

vojkan

pre 10 godina

Cisto gubljenje vremena sa nekim klincima u raspravljanju.Na moj komentar o navijanju dobijam par odgobora u vidu pustanja utakmica od Zeljka.Blago vama.Uzivajte jos malo.Ionako se raspadate.I corava koka ubode neko jaje...a ovo je vase prvo ovogodisnje i jedino.U zdravlje. (Dzeronimo, 18. januar 2014 00:14)

Jedino vi nikako da 'ubodete' neku titulu! Kakva ste vi to koka???

Slobodan

pre 10 godina

јесам радостан што победисмо,ал сам тужан због оног несрећника што је ставио ауто на победу цска

tornjevi blizanci-Gagic-Musli

pre 10 godina

Krstic je igrao kao pravi profesionalac,a i bilo mu je lako pored ove dve babe od centra .Pa njega nisu mogli ni Dankan i Robinson da cuvaju ponekad ,a kamoli ova dvojica.U svetu kosarke ko prati,Krstic vazi za jednog pd inteligetnijih centara.

rastamanxxx

pre 10 godina

Svaka cast,posle toliko pokusaja morali ste i vi jednom da pobedite nekog.Jos jedna pobeda i moci cete da kazete da ste imali vise pobeda od nas u EL za ovu sezonu.
(Zvezda, 17. januar 2014 22:43)
Sto bi rekao DULE, na osnovu tvoje tvrdnje, ja tvrdim da da bi i vi posle 11 godina mogli da osvojite titulu!

Izvini molim te, ne slažem se sa tvojim komentarom. NIJE POSLE 11 GODINA, NEGO POSLE 12 GODINA!!!

Dzeronimo

pre 10 godina

Cisto gubljenje vremena sa nekim klincima u raspravljanju.Na moj komentar o navijanju dobijam par odgobora u vidu pustanja utakmica od Zeljka.Blago vama.Uzivajte jos malo.Ionako se raspadate.I corava koka ubode neko jaje...a ovo je vase prvo ovogodisnje i jedino.U zdravlje.

duledudule

pre 10 godina

ja sam cigan,nisam gledao tekmu,ali sam procitao sad vesti i skapirao da ovaj mali Bogdanovic mora da se cuva i neguje i da bude okosnica nase reprezentacije u narednih 10 godina.decko je igrac za nba.nadam se da ce protiv nas imati slabe dane...cestitke partizanu

sale dorcol

pre 10 godina

jakovljevicu nisi ti izmislio Bogdana!nego Dule!ti si samo mali trener malog kluba iz predgradja!!a ponikao je u SKK Zvezdari gde je zavoleo kosarku i tamo su ga naucili da postuje prave ljude i da takav i sam postane!!Boco majstore svaka cast!!!

pustiJo Teo, a i Krle

pre 10 godina

Ovaj Bogdanovic veze nama, jedino zna da postize poene i igra odbranu, ostalo nista. U pravu su ovi "strucnjaci" iz predgradja kada kazu da je prevara od igraca.

Vladimir

pre 10 godina

Svaka cast,posle toliko pokusaja morali ste i vi jednom da pobedite nekog.Jos jedna pobeda i moci cete da kazete da ste imali vise pobeda od nas u EL za ovu sezonu.
(Zvezda, 17. januar 2014 22:43)

Od tih utakmica koje ste vi pobedili dve su bile prijateljske, bez ikakvog uticaja na prolazak u TOP16. A u prijateljskim utakmicama ste neprevaziđeni. Šampioni.

Milos

pre 10 godina

Bravo grobari. Svaka cast! Dobiti CSKA ovako je za svako postovanje! Znao sam da ako dobijete mozete sa kos ili dva.. Joj Bajern da ste dobili bilo bi ekstra! Zvezdas.

Partizan - šampion, ostali neka se poredjaju kako im je volja

pre 10 godina

Dobra stvar za nas je bila što su zadnji napad svi izašli iz reketa i pustili pleja da rešava ulazom, pa Krle nas je ubio, niko ga nije mogao čuvati a pametni Mesina ne ide na njega zadnji napad. Sreća naša, a možda nas je i Mesina pustio. Sad će odmah radi karme da izgubi i od Reala

777

pre 10 godina

Ovaj Bogdanovic ima samo sut za 3. HAHAHAHA. 6-8 za dva, 12 poena a ima samo sut za tri?? Natrpao
im 27 kosa. Ranije sam rekao, samo cekam utakmicu gde ce da razbije nekog i ona je veceras dosla.Care ti si jedina svetlos u ovom mracnom tunelu srpske kosarke. To je Partizan, tako se pobedjuju veliki i timovi sa ogromnim BUDZETOM, BUDZETOM, BUDZETOM! Rec za nerviranje onih koji su puni para! BRAVO...

who the f.ck are you

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50) ipak si ti DZERONIMO... pustio Krstic i Mesina

Veljko

pre 10 godina

Svaka cast,posle toliko pokusaja morali ste i vi jednom da pobedite nekog.Jos jedna pobeda i moci cete da kazete da ste imali vise pobeda od nas u EL za ovu sezonu.
(Zvezda, 17. januar 2014 22:43)
Sto bi rekao DULE, na osnovu tvoje tvrdnje, ja tvrdim da da bi i vi posle 11 godina mogli da osvojite titulu!

wer

pre 10 godina

nekako sam navikao na ovakve ratnicke pobede, pa se previse i ne uzbudim..

ali kako se fanovi mafijaske pudlice uzbude, prosto uvek se obradujem..

post rodjaci, POST!! 12+1
el jasno???

raskorak

pre 10 godina

lepa noć za sve navijače Partizana. da nije Milutinov pravio neke početničke greške, čime je lako ušao u problem sa faulovima, stvarno katastrofalni Gagić se ne bi toliko naigrao. sve što saigrači dobro urade, on je upropastio, pa se ušlo u neizvesnu završnicu. ovog puta se odigralo pametnije, jer se čitava utakmica igrala sa čvrstim odbranama, te je i bilo logično da se brani poslednji napad CSKA. Bogdanović je ponovo briljantno odigrao meč, verovatno kao omaž Gavgalju, koji je opet pomešao košarkaške vesti sa b92/superžena. Tepić je pametno odigrao meč, iako ni večeras nije uzimao puno šuteva, ali je jedan jako bitan pred kraj meča pogodio. Kinsi je već posebna priča. sa koliko pozitivne drskosti igra, to je neverovatno. ne preza da se zaleti na 10cm više od sebe u oba pravca. jednostavno, svuda je bio na terenu. Lovernj je takođe bio siguran, dok se Milosavljević dosta trošio u odbrani, ali je i imao dobre momente u napadu. odlična timska igra u odbrani, dobro građenje koša i Bogdanović u napadu, kada izgleda kao da Partizan ne zna šta će sa loptom.

pozdrav za sve koji prate šampione. Dule polako pali mašinu!

Dalibor

pre 10 godina

Sta reci,20 min posle utakmice jos se tresem,nemogu da verujem da smo ih dobili iako sam duboko u sebi verovao da ovi momci to mogu.Bogdan-novi Danilovic,neverovatan talenat,covek mec,ma ukratko-hvala ti Bogdane za ovu neverovatnu pobedu.Kingsi-jedan od 3 najbolja strana igraca koji su ikada igrali za Partizan,jos jedna njegova sjajna utakmica,covek igra sa velikom lakocom,bravo majstore.Lovernj-standardno dobar,gine za svaku loptu,bice od njega veliki Evropski igrac u to sam siguran.Gagi-kapitenski,borio se za svaku loptu,dosta se trosi u odbrani,jesnostavno pravi vodja ovoga tima,Milutinov-dobar,sjajno koristi svoju sansu,Tepic-ona pogodjene dvojka pred kraj dosta nam je znacila,nadam se da ce opet biti onaj stari Tepic.Gagic-neznam sta bi rekao,da smo izgubili,jedan od glavnih krivaca,dosta pocetnickih gresaka,stvarno neznam sta se desava sa njim,umesto da napreduje on vec neko duze vreme stagnira.Musli-kao da je Dule vec digao ruke od njega,ako se ne varam,ukupno je igrao 7-8min.Mozda sam preveliki optimista ali verujem u ovaj tim da moze nesto vise uraditi ove sezone u EL.Jos jednom,hvala vam momci i puno srece u nastavku takmicenja.ZA POBEDE ZA MIRAN SAN ZA TITULE ZA PARTIZAN.

Znao sam

pre 10 godina

Rekao sam da ćemo protiv Bajerna pobediti samo ako mučeni i preplašeni Tepić da neki koš. I evo sad se to obistinilo dade ih Tepić taman koliko treba za pobedu.

igokeac

pre 10 godina

Partizan se iz 15. pokušaja izjednačio sa Zvezdom po pobedama u Evroligi hahaha! 12 godina neograničenog finansiranja od države za takav rezultat. Bar su Vujošević i Danilović videli neku korist od toga. P. S. Što ne pišete o tome da je država dala i Telekom partizan Igokei i da sada ima najveći budžet u zemlji?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (igokejci spavaju u dvorani, 17. januar 2014 22:41)

I ti bi trebalo da si odavno na spavanju. Opet si mazn'o telefon caletu?

rale

pre 10 godina

naravno da vas je Želimir pustio. ovo ste pobedili slučajno, kao što je zvezda tri svoje izgubila. pa zar treba tri za redom da vas deru? o navijanju ni reči. podvite repove i psssssst.. bruka.

prc

pre 10 godina

Koji bre Bogdanovic! Samo sut ima. Nula kosarkas
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gavgalj, 17. januar 2014 22:44)
Koji bre Silb samo sut ima i to kad se plati. Bogdanov sut je free love!!!

Miks

pre 10 godina

Zasto i sada ta netrpeljivost i prepucavanja u komentarima..strasno kakvi smo mi srbi ljudi..Ja sam zvezdas i iskreno sam navijao veceras za partizan jer je to srpska kosarka.Duleta bi zamolio da manje truje,cisto zbog ovih mladjih generacija,ipak je on uzor mnogima,a cesto unosi zlu krv..malo vise sportskog duha,postovanja i tolerancije..
Sportski pozdrav i sve cestitke na velikoj pobedi!

Veljko

pre 10 godina

BOGdane BOGdanovicu sta da ti kazem!? Ovo sto ti radis nije realno, pomeras granice kosarke. Ljudi budite srecni sto imate priliku da ga gledate i da mu se (krisom) divite!

Max

pre 10 godina

Svaka cast,posle toliko pokusaja morali ste i vi jednom da pobedite nekog.Jos jedna pobeda i moci cete da kazete da ste imali vise pobeda od nas u EL za ovu sezonu.
(Zvezda, 17. januar 2014 22:43)

Pa tako nekako s tim sto ova jedna pobeda vredi vise od svake zvezdine. Ili ako ti je lakse, zvezda ima 4-5 pobeda ove sezone i time se hvalite, a zamisli kada bi se mi hvalili svim pobedama iz prethodnih godina? Ko onda ima vise pitam ja tebe? Ove godine ste na silu u EL, nas narod voli da kaze "i corava koka ubode neko zrno". Toliko od mene i zahvalio bih ti se sto pratis moj klub i u ovom delu takmicenja, zaista imponuje kada te svi postuju i prate.

la belva

pre 10 godina

Da imamo centre kao sto imamo bekove,auuu,gde vi nam kraj bio...a za Bogdanovica sta reci osim da se zahvalimo Duletu sto je stvorio jos jednu igracinu...bravo momci,svaka cast...

vujin

pre 10 godina

Ooooooo...Partizane Volimo te srcem svim .....!!!!
ovako se Maticu bori za svoj tim i publiku a ne tvoje babe i ti sa njima zajedno .

prc

pre 10 godina

Koji bre Bogdanovic! Samo sut ima. Nula kosarkas
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gavgalj, 17. januar 2014 22:44)
Tepic ima sve sto Bogdanu moze da fali. On i Tepic vrede zy trojicu .

Stefan97

pre 10 godina

Bravo momci, zbog ovakvih momenata se živi. Bogdan srce ekipe, kada je počeo da sipa trojke kao Kari i to iz svih pozicija i daljina. Naravno i ostali su bili odlični počevši od Kinzija,Žoa,Dragana i mladog Milutinova. Ali onaj osećaj kad su ona deca izašla na kraju... stvarno predivno. Samo naporno radite momci kao što ste i do sada i idemo u Top 8 :D

DBZ

pre 10 godina

Molim izvesnog Gileta da nas pocasti jos jednim zamisljenim dijalogom kao posle prosle utakmice sa CSKA kad je Zeljko pobedio u Parizu, naravno kad sabere utiske nocas... (Ako ne pobedim nece me puste da vidim zena, deca za Bozic i tako)

Vlada

pre 10 godina

Pustio Mesina, ne znam da li ste videli kako se izljubio sa Vujosevicem. A i Krstic promasi ona dva bacanja. Stvarno nema vise smisla:-)

Milan

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.

Tipicno svetsko a nase"zloba ,zavist i pakost. Kaze se"cestitam nasem sampionu na pobedi i zelim im mnogo srece u narednim utakmicama"Dokle bre ljudi,dokle rusimo sami sebe......Ljudska glupost je bezgranicna.

dragao

pre 10 godina

Vodimo pola koša, zadnji napad za CSKA, 24 sekunde do kraja. Konačno da je Dule odlučio da se brani zadnji napad, a ne da se pravi faul i protivniku dozvole laki poeni iz slobodnih bacanja, pa da mi pokušavamo da dođemo do koša u našem zadnjem napadu.

Brani Dule uvek zadnji napad u takvim situacijama. Žoc to stalno radi.

Idemo.

Dushan

pre 10 godina

Svaka cast na pobedi Partizanu. Bogdanu svaka cast, najbolji je bio kad se lomilo.
Ono sto je problem, to je citanje komentara. Jer to vise nisu peckanja, nego mucna vredjanja, kako nas Delija, tako i vas Grobara. Umesto da kao Srbi, ne navijamo, ali bar simpatisemo vecitog protivnika u Evropi, mnogi su da li od mucnog zivota, ili cega vec, mnogo zastranili. Iskkulirajte malo, nekad je bilo zanimljivo zezanje, sad se plasim da ne predje u gradjanski rat.

Kinez

pre 10 godina

Ajmo grobar. Radost par dana, pa u nove poraze! Ipak ste vi mali klub (Kerez, 17. januar 2014 22:50)

Kolikoli je tebi zivot tuzan, kad uz sav trud da ovde nekoga isprovociras, svi te kuliraju... hahahahahahahahagahah

sasa

pre 10 godina

partizan je zakljucao reket, i osim Krstica, niko se tu od Rusa nije naigrao, sto se jasno i vidi na sutu za 2, gde je Partizan imao gotovo duplo vise suteva, i procenat od 50%...a kad imas takav procenat, i bolji skok, ,,,tesko je izgubiti, mada se vidi kako jak CSKA stvarno jeste, za dlaku da dobise... da je ludi Mesina zadnji napad dao Teodosicu, bilo bi skroz druga pesma...
Kakav igrac Bogdnaovic, majko moja, ovakvog beka nismo imali jos od 1946.... (:-))...
Uh, sam je odneo Partizan, jer kako je otovrio sa suetm sa spoljem, naslo se prostora i za Lavernja...
Ali pricajte sta god, ali Tepic sa svoja 4 poena je prelomio utakmicu!(;-))...
Odlicni Milutinov... KLinac je dobio lekciju od Krstica koji ga je sopao , i trpao, i vozao, i radio... Za ovo da mu zahvali, jer takcu lekciju ne dobijas svaki dan... Stata za Muslija, covek se i ne vidi...
gagic je super, ne znam zasto ga mrze, on nije napadac, ali moze puno bolje u odbrani, i odlicno skace.... Treba mu vremena, jos sezona u partizanu i bice odlican odbrambeni igrac, dok za MUslija nemam nikakvu nadu...
Bravo Partizan, napokon.....

nikola

pre 10 godina

Lose navijanje opet,ne znam sta se desava ove sezone,kao da su se ljudi zasitili.Nisu ovde problem zabranjebi,dozvoljeni,alkatrazi i ostali,oni ljudi pevaju,ali problem je sto na ostalim tribinama nema tog zara kao prethodnih godina.Isto je i u Pioniru.
P.S. Greota je na ovakvu spoljnu liniju imati ovako lose centre.Ne znam kada cemo sledeci put upariti ovakve igrace spolja,plus Lovernj.A samo da je jedan solidan centar mi bi jurili F4 ove godine. Ili da je tu Bertans na 4.,a Lovernj da se presalta na cetra sto mu je prirodnija pozicija,pa jos Berta siri svojim sutem spolja...,place mi se kada pomislim koliko nemamo srece,ali uvek nesto fali,pre smo uvek imali dobre centre,a spolja niko nema sut.

blinkibil

pre 10 godina

E tek sadi je krivo sto nisu dobili dobijenu utakmicu sa Bajernom, sad se vidi razlika sa Duletom i bez njega.Ovaj Krstic vecito puni Partizan, jeste on profesionalac ali ovo kao da namerno radi, igra covek svim srcem i uvek ima sjajnu motivaciju protiv Partizana. Nije mogo da promasi par puta i da Sasa Kaun odigra malo vise. xD

Слоба Гробар Сента

pre 10 godina

Upravo pokusaj loma table sa 6.75 od strane Lovernja. Bacanje kamena s ramena. A Bogdan i dalje samo sut ima. Kakva prevara od kosarkasa
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Gavgalj, 17. januar 2014 20:57)
Ово рече стручњак из ЛИМЕНКЕ! Ћути и газирај се!
Богдановић је нешто најбоље шта се појавило у српској кошарци последњих десет година (од Крстића и Теодосића)!
Богдан је рођени победник, а ово је гаранција да ће "Арена" грмети још пар следећих недеља!
само да се доведе један добар плеј и пева ће се :"Џаба вам труд, узалуд све,..."!!!
Момцима честитке, већ су много урадили!!!

dorsey!

pre 10 godina

mogli bi ovi iz arene da stave nesto protiv musica,zujale su celu utakmicu,cuo sam ih ,a mogu nesto i za parket ,posto se cuje skripanje patika

Nikola

pre 10 godina

Radim ceo dan, ustajem u 4i20, ceo dan stres, pa naravno da ne mogu da dodjem na utakmicu i da aktivno navijam. Veceras od uzbudjenja necu ni spavati, nisam mamin sin, fenser,itd. Samo me izrabljuju poslodavci!!!
MGM samo da se skoncentrisu i prolazimo u top 8.

prc

pre 10 godina

Koji bre Bogdanovic! Samo sut ima. Nula kosarkas
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gavgalj, 17. januar 2014 22:44)
Mladiću, u košarkaškoj igri je cilj dati koš, Mesi i Ronaldo samo daju golove, Djoković samo prebacuje mrežicu i poentira..

sofronije

pre 10 godina

Bogdanovicu, nemoj slucajno, ali slucajno da si pomislio da odes na draft! Slucajno! Mozes da odes tamo i propadnes, a mozes da ostanes ovde kao Bodiroga i postanes najbolji bek evrope (i sveta sto da ne).

nemablama

pre 10 godina

Svaka cast,posle toliko pokusaja morali ste i vi jednom da pobedite nekog.Jos jedna pobeda i moci cete da kazete da ste imali vise pobeda od nas u EL za ovu sezonu.
(Zvezda, 17. januar 2014 22:43)

kako ti nije glupo da se javljas....ali navikli ste ....neko gubi od Niznjeg a neko dobija Cska...ajde sad reci da uzimate sve trofeje i da je Niznji bolja ekipa

grobar

pre 10 godina

Spanulis,Bogdan Bogdanovic .... pa jedna praznina dva najbolja igraca u EL a pre svega igraci koji imaju onu stvar do parketa
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (PFC, 17. januar 2014 23:02)
Spanulis je vrhunski igrac, Bogdan je nas i vanserijski je igrac ali Navaro je Navaro.
"Po sistemu velikih brojeva neko bi posle 11 puta trebao da bude sampion"
Dr Dusan Vujosevic
Napred Partizan!!!

Ilija

pre 10 godina

Iako navijac Crvene Zvezde, od srca cestitam Partizanu na pobedi. Sto vise uspeha nasih sportista, bolje je i za nasu zemlju. I pozivam sve navijace, i Partizana i Zvezde da prihvate nacelo VOLIM SVOJ KLUB I POSTUJEM DRUGE a ne MRZIM DRUGE PA TEK ONDA VOLIM SVOJE.

тужни човек, пријатељски

pre 10 godina

Још једном желим да поручим индивидуи која се на вестима о Партизановим успесима или неуспесима представља именом Шамрок сила, слуШамрок; Погледај, ако нигде другде, на вашем сајту који је највећи резултат и против кога остварио тај Шамрок. Да се не мучиш, против Црвене Звезде, победивши иx 5:1, о чему имаш податке на следећем линку http://www.redstarbelgrade.info/forum/index.php?topic=5372.5;wap2 (само кажем, 17. januar 2014 21:37)

Tuzni covece pa to je prijateljska u americi i bilo je pre pola veka..Sta ti uporedjujes ccc nije tebi lako.
(Marko, 17. januar 2014 22:50)

И ви сте освојили КЕШ пре скоро пола века, па га не вадите из уста.

Amsterdam

pre 10 godina

Gledao sam utakmicu na Holandskom Sport 1,komentator navija za Bogdanovica i Partizan kao da je pravi Srbin jos vice kada je dao zadnji kos sa slobodnih bacanja YES.Partizan ponos Srbije.

Partizan Forever

pre 10 godina

Bravo!!!

Dosta vise sa tim ko i kakav dolazi u Arenu! Hvala svima koji su dosli jer time se pomaze klub koji je u teskoj situaciji.
Napred Partizan!

Spale

pre 10 godina

Ooooooo pa navijaci fmp prate top16........sad mi je jos draze.......samo im fali malo objektivnosti da bi ih pohvalio........kako vama ide u evro kupu....moram da vas pitam jer ne pratim ta slabija takmicenja.

Jazz

pre 10 godina

Mesina rekao Nenadu da iskulira i promaši oba bacanja,a onda od sreće što je Vims promašio poslednji šut otišao i poljubio Dukija triput po naški. Etore Srbine!
Volim ga,k'o oka dva!

radna grupa

pre 10 godina

@Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)

Sta da ti kazem, care... Ladno s pola navijacke snage dobijemo CSKA, a neko s "najvjernijom i najboljom armijom navijaca u kosmosu", moze da se okiti pobjedom nad kucom laboral, i to je otprilike to. Jel i to ima veze sa karmom? Posto ste postali strucnjaci za istu od kako nas je "pustio" zeljko...

berija

pre 10 godina

neko gubi od Niznjeg,a neko dobija CSKA...
(Djordje Gagic, 17. januar 2014 23:07)

Neko sa Panatinaikosom a neko sa Nanterom, šta kažeš na to?
A iskreno, ne vidim zašto je sramota kad protivnički igrač Babit šutira 6/7 trojke i da 20 poena za 2 četvrtine, skoro ko Bogdan večeras.Sve je to košarka, najlepša igra na planeti, gde svako ima šanse protiv svakoga.

Idi i proslavljaj veliku pobedu umesto što prozivaš Zvezdu, dobro znaš sa kim je bila u grupi...

Apache

pre 10 godina

Svaka cast, ali ova euforija ce da traje dok ne dodje do duela sa kaznenom ekspedicijom koja vas je rutinski pobedila sa pola snage 83:86.
(Pedja, 17. januar 2014 22:55)
Kaznena ekspedicija, rutinski?????

Bosko

pre 10 godina

Jesmo dosadni svi sa kukanjem, ali kako vidim da srpski ne vredi pričati, probaću "matematički" da izrazim ono što svi vide:
1/2 Lovrenj >> Musli + Gagić + Milutinov
(Aman!!!, 17. januar 2014 22:01)

Iskreno, Milutinov je po meni bolje odigrao veceras od Lovernja, a i u jos nekoliko utakmicama je bio bolji. Kvalitet Lovernja je neosporiv ali i Milutinov za godinu, dve bice bar u rangu Lovernja ako ne i bolji...

Space Jam

pre 10 godina

Sve čestitke za herojsku pobedu Partizana. Samo bih dodao par opservacija: Da je Partizan pravio faul u poslednjem napadu CSK ko zna šta bi se desilo po zakonu velikih brojeva, dalje, da Musli nije onako dobro odigrao pitanje je ko bi zaustavio Krstića i treće, da se Tepić nije vratio u Partizan umesto povredjenog Vestermana i pomagao umornom Bogdanoviću opet je pitanje da li bi Partizan uspeo da pobedi ;)

Ivan_Djuric

pre 10 godina

ad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)

Care, neko od tvojih ukucana je ukljucio MUTE dok je gledao rukomet a ti zaboravio da iskljucis kada si prebacio na basket...razumem, izgubio si se od silnih Bogdanovicevih trojki iz Humske 1...

Marko

pre 10 godina

Још једном желим да поручим индивидуи која се на вестима о Партизановим успесима или неуспесима представља именом Шамрок сила, слуШамрок; Погледај, ако нигде другде, на вашем сајту који је највећи резултат и против кога остварио тај Шамрок. Да се не мучиш, против Црвене Звезде, победивши иx 5:1, о чему имаш податке на следећем линку http://www.redstarbelgrade.info/forum/index.php?topic=5372.5;wap2 (само кажем, 17. januar 2014 21:37)

Tuzni covece pa to je prijateljska u americi i bilo je pre pola veka..Sta ti uporedjujes ccc nije tebi lako.

navijac partizana iz hrvatske

pre 10 godina

evo, gledam partizan koji igra odlicno i sad vidim suci sviraju prekrsaj u napadu milotinovu koji uopce nije bio prekrsaj. i to u situaciji kad se lomi mec i 3 razlike za partizan. mogucih pet, i evo sad trica cska i dodatno. sramota za suca da ovako utjece na rezultat. a dosad je dosta ok sudio. sramota. au bogdan bogdanovic, kakav igrac. drzite ga se srbi...svako dobro

wer

pre 10 godina

(Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)

ne verujem, si ti vec dugo bez terapije??!?!??
:))))))))))
nemoj se roknes kad saznas krajnji rezultat...

utisci

pre 10 godina

Sada mi je tek krivo za Bajern i sada mi je tek krivo sto i na drugim utakmicama nismo branili zadnji napad nego poklanjali bacanja i pobedu. Posle bacanja Bogdanovica za vodjstvo prvo sam se obradovao,a onda sam se setio da ce Dule praviti faul da bi imali zadnji napad...sva sreca nije se to desilo.Inace bio sam veliki pesimista i bio siguran da gubimo,cak i kada smo pravili serije i vodili 4 pred kraj,bio sam siguran i da cemo primiti kos u zadnjem napadu.Eto,stidim se sada...

zoran fr

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)


jer cujes sad navijace na kraju?
kompleks dug 11 godina
a mozda je ovo mesina namestio tj.pustio namerno da partizan pobedi, a sta kazes?

Ferdinand Porsche

pre 10 godina

@I ja zelim porsea........
(samork sila SLUsamrok, 17. januar 2014 20:42)

Mozda ga i dobijes, kuco. Vidis kako se moze.
Hvala sto si nas pratio, legendo.

DBZ

pre 10 godina

A Bogdanu cena samo raste iz utakmice u utakmicu! Bravo care, svaka cast i ostalima za zalaganje i pribranost u poslednjim sekundama. Sreca prati hrabre, a mi drugog izbora nemamo...

Neko

pre 10 godina

Pusti Bogdana da igra 40 min pa ako mu se posreci junak je ako ne gubitnik .Vidwcemo kada ga prodaju grejace klupu jer gdw ode nece moci da radi sta hoce.......Bogdaneeeel

Ernesto

pre 10 godina

\Dugo nisam bio odusevljen mladim igracem , jos od Teodosica, kao sada Bogdanovicem. Cak je sad Bogdanovic u istom rangu sa Teodosicem, tako da mu zelim sve najbolje, pokidace basket.

realan

pre 10 godina

mnogo volim partizan, ali bolje da nismo prosli u top 16. ovo je frustrirajuce slabo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Brankucije, 17. januar 2014 21:00)

Sta rece?

Zvezda

pre 10 godina

Svaka cast,posle toliko pokusaja morali ste i vi jednom da pobedite nekog.Jos jedna pobeda i moci cete da kazete da ste imali vise pobeda od nas u EL za ovu sezonu.

bokema

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)

PSSSSSSSSSSSSSST

Nenad Nesa Pirocanac

pre 10 godina

Krstic nas pustio a dao nam 27 poena,Mesina nas pustio jer ceni Vujosevica i Partizan,Cska nas pustio jer nam je bratski klub hvala...

Partizan - šampion, ostali neka se poredjaju kako im je volja

pre 10 godina

Jedan čovek stavio kola na pobedu CSKA - sad mu ja mogu dati moj... auto... da se voza

Pravi-navijac-zvezde

pre 10 godina

Bravo za Partizan!! Odlicno su odigrali celu utakmicu i na kraju zasluzeno dobili. Mozda i veci dobitak od pobede nad Cska je Bogdanovic koji iz nedelje u nedelju pokazuje napredak i pokazuje da izjava Pesica mozda
I nije daleko od istine. Nazalost, Zvezdi fali ono sto Partizan ima vec godinama, konstantnost i strpljenje, i vec sad izgleda kao da je Zvezda samoj sebi odsekla noge i ove godine... Pozdrav za prave navijace!!

zoran

pre 10 godina

Partizanovi centri su horor...kako je moguce da sva trojica se nadju u jednom timu...sa njima dobiti utakmicu je ravno cudu...kada su oni u igri to je kao da tim igra s aigrachme ili dva manje...
Evo ga bas Musli koji faulira coveka na 7 metara i ovaj dade trojku i slobodno bacanje...ma, neverovatno koliko ne razmishljaju, a plus ne znaju ovaj sport...

Stefan DE

pre 10 godina

Ajd sad da cujem komentare od limenkica, pustio nas CSKA???
Da li znate kolika je razlika izmedju CSKA i Niznjeg isto kao Partizan i CZFMP

outsider

pre 10 godina

Jutros rekoh kolegi da dobijamo veceras pola kosa... To je onaj osecaj kad jednostavno "znas" rezultat pre nego sto utakmica pocne! I feel devotion!

zvezdas

pre 10 godina

Cestitke komsijama i ovom sjajnom igracu! Zaista je momak zasluzio i napredovao.A mislim da ce i dalje da napreduje, tako da nam se otvaraju nove stranice knjige koja se zove srpska kosarka.
Davno je ta knjiga napisana, ali je pokrila prasina.Skidaj tu prasinu Bogdane i napisi nove stranice...cekaju te.
Zdravlja momak i neka ti je ostro pero !

Mister No

pre 10 godina

Bravo momci. Vi ste nas ponos! Imamo strasnu bekovsku liniju sto se ne moze reci za centre. Bas zbog toga ovo je pravi podvig. I da ne zaboravim da na kraju jos kazem "pustio nas Mesina" :D

montoya

pre 10 godina

I kako pored ovako divnog momenta za Partizan ne osvrnuti se na tuzne i razocarane navijace komsinice? Da nas opet Zeljko nije pustio? Da nas nisu Krstic i Teodosic pustili? Aj sad nazad u rupe misevi i cekajte sledeci EVROLIGASKI mec. Pozz

cartmanx

pre 10 godina

Sta reci osim institucija,predvodjena DV..BRAVO MOMCI! A ovim sto ne znaju ni kako im se klub zove a javljaju se ovde..pa javljajte se briga me..kao sto rece DV "kako se zvase ono drugo takmicenje"

srdjan

pre 10 godina

Gledam i ne verujem da mi suze krecu od srece. Sta je to samnom da toliko volim kk Partizan. p.s. U proslom mecu u Nemackoj bi takodje pobedili da je Dule bio na klupi.

Aman!!!

pre 10 godina

Jesmo dosadni svi sa kukanjem, ali kako vidim da srpski ne vredi pričati, probaću "matematički" da izrazim ono što svi vide:
1/2 Lovrenj >> Musli + Gagić + Milutinov

drmam koseve po svadbama

pre 10 godina

Eto, sad kad nas je i CSKA pustio, i oni ce uci u niz od najmanje 3 poraza kao i zeljko, bog gvozdja ce da se osveti za sportsku nepravdu.

Grobar iz Pirota

pre 10 godina

Hvala ti Partizane,pobedicemo m iovde najmanje jos onaj Bajern,mozd ai Galatu nemoramo ni da prodjemo za mene je to isto kao prolaz,bitno je da smo opet dokazali da vredimo i da nisu sve pare uvek bitne,Bogdan zasluzuje veliku karijeru daje decko sve za Partizan, on je gotovo sam pobedio Cska kao i Kinzi,hvala vam sto ste nas obradovali opet,velika pobeda!!!

komlekssssssssssss

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzeronimo,

Dzeronimo brate,ne valja ti tv!U areni je ludnica a mi smo pobedili!

Partizan iznad Svih

pre 10 godina

Jel nas opet nesko pustio jel Krstic sto nam je dao 27 poena ili Mesina,ili Cska sto nam je bratski klub,a kazite navijaci kluba koji ne postoji,sto je Fmp prekrsteni u Zvezdu Beograd,gde vam je prava Zvezda..?

veliki strumf

pre 10 godina

Svaka cast! CSKA je odigrao sramno, ni po cemu nisu zasluzili da dobiju srcani Partizan. Izgledali su kao da su se skupili na basket, sa izuzetkom Tea i Krstica. Plus Vims ceka da krene na kos do 4 sekundi do kraja - to ni Dzordan nije radio. Bogdan je svetska klasa, alal mu vera. CSKA je trebao samo njega da zaustavi, on je kljuc, ali staviti Tea (jednog od najgorih odbrambenih igraca) da ga cuva - to je samoubistvo. Hrijapa covek u totalnom autu, Fridzon prodao 2 kljucne lopte, promasili su brdo cistih suteva. Partizan u svom stilu, uz dobar skok u napadu. Bogdan je 80%, ostali su vodonose.

igokejci spavaju u dvorani

pre 10 godina

Partizan se iz 15. pokušaja izjednačio sa Zvezdom po pobedama u Evroligi hahaha! 12 godina neograničenog finansiranja od države za takav rezultat. Bar su Vujošević i Danilović videli neku korist od toga. P. S. Što ne pišete o tome da je država dala i Telekom partizan Igokei i da sada ima najveći budžet u zemlji?

Hici

pre 10 godina

Neverovatno! Posle Zeljka pustio nas i Krsic.. Da je dao 29 poena dobio bi ovo CSKA. Sramota sta Nenad uradi.. heheh ajmo panteri kme, kme...

Jan Zelezni(k)

pre 10 godina

Ma gazi bre CSKA!!! Gazi malog Teodosica sto hoce trojkama da srusi veliki Partizan. Hove covek da bude junak u Areni, ali ne zna da Grobari kad grunu, noge se odsecaju!!!!

djordjevic

pre 10 godina

@Dzeronimo,

si cuo sine kako se na tih -7 dize Arena na noge, kako tribine nose momke na terenu, kako momci na terenu pale tribine, si vido, a? Jel trese, a?

Neuporedivi

pre 10 godina

Čudno je to koliko je malo potrebno čoveku da bi bio srećan... A još čudnije kako to malo nama Grobarima nikada ne nedostaje...

only fools and horses

pre 10 godina

Voleo bih da barem jednom gledam utakmicu u Beogradu, gde smo ravnopravni ili malo bolji, a da sudije ne navlače za protivnike. Barem jednom. Ovo je bruka šta radi evroliga, niko ne može da me ubedi da je to slučajno.

LondonCalling

pre 10 godina

Carevi...legende....majstori...ulepsali ste mi dan!!
I cak sta vise...upropastili ste vece nasim komsijama iz Zeleznika..

A vi, kako te??? buhahahahahbuhahahahahabuhahaha..

Goran

pre 10 godina

Pustio nas Mesina! Ljudi moji, da imamo centra bili bi prvaci evrope! Molim moje grobare da ne spominju i ne zbijaju sale na racun fmp-a, ovo je predivno vece za sve prave Srbe, ne dobija se svaki dan cska(doduse mi ih dobijamo svako malo)!

Жeца

pre 10 godina

Потeз мeча, Гагић скачe и закуцава кад сам то доживeо знао сам да ћe мо побeдити.

ovo je sramota

pre 10 godina

Zadnjih 5 minuta CSK ili ce dati kos iz igre ili ce biti faul Partizanu za slobodna bacanja Rusima, ova euroliga mi se gadi sve vise i vise

Sale

pre 10 godina

Kapa dole Partizanu na pobedi! Jesam Zvezdaš ali moram priznati da je ovo velika pobeda Partizana. Pobeda koja verovatno neće puno značiti Partizanu u Evroligi ali hoće u ostalim takmičenjima. Plašim se scenarija od prošle godine kad je Zvezda dominirala u prvom delu sezone a onda, kad je bilo najvažnije, Partizan završio posao u velikom stilu. Partizan lagano ulazi u formu a Zvezda stagnira što nije neočekivano s obzirom kakvog trenera imamo. Bogdanović je još jednom potvrdio kakva je klasa od igrača! Takvog Srbija skoro nije imala!

Миле

pre 10 godina

Браво, браво, браво.
Штета што је Милосављевић у паду форме.
Плашим се за Богдановића, овакви напори
неминовно доносе повреде. Далеко било.

crnobeli delija

pre 10 godina

Evo, javno se izvinjavam.
danas sam na pitanje "Moze li Partizan do senzacije", napisao "NE".

Prestacu da gledam kosarku, sport u kojem poslednja 3 minuta traju 15. Nije to dobro za moje zdravlje.

pedja

pre 10 godina

Neka mi nemamo navijanje, neka "oni" imaju. Neka mi dobijamo po Evropi velikane i dobijamo samo pohvale o svemu, "oni" ce da hvale sami sebe, a gubice od raznih. Pozdrav za njih

Ђоле

pre 10 godina

Питам се што се наши рукометаши не жртвују овако за репрезентацију као да су играли неки тренинг меч?
Напред ПАРТИЗАН

AHA

pre 10 godina

Milos Teodosic, kao vatreni navijac partizana, je jos jednom pokazao koliko voli svoj klub i odigrao je losu utakmicu.

HVALA TEO STO SI NAS PUSTIO !!!

lik

pre 10 godina

E ovo je razlika izmedju Zvezde i Partizana,jednostavno Zvezda nema sanse da bi ista uradila u top 16 cak i da su prosli,videlo se protiv Niznjeg da su u padu forme,jedva su i Radnicki dobili,jednostavno,bez odbrane nema sta da se trazi protiv najjacih kao sto su CSKA,Real,Barsa i sl.Zvezda bi pukla od svih tih ekipa laganica,15-ak razilke dok Partizan zahvaljujuci svojoj odbrani uvek moze da se nada egal mecevima sa najjacim ekipama ako ih bar malo ide sut.Da je Vujosevic bio u Minhenu,verujem da bi sada Partizan imao 2-1,Gasic je izgubio taj mec.Da su Bertans i Vesterman zdravi,tek bi bilo veselo,dva mnogo vazna igraca koja fale.

Grobar-España

pre 10 godina

Pustio nas Teodosic, a i Krle je namerno lose odigrao. Zezam se. Veeeeeeliiiiika pobeda, jos kad bi imali dva normalna centra isli bi na F4. Nemam nista protiv Gagica i Muslija, ali dajte bre ljudi, neka im neko objasni da su momci od 2,10+. Hebote pa ja bi pojeo onu loptu pred 20000 ljudi a oni ko da nisu jeli ni spavali tri dana. Tako su anemicni. Ajde da se nadamo da ce se probuditi. Sta reci za malog Bogdana? Zver ce da bude. Gagi bi mogao malo vise da se isprsi na vaznim utakmicama. Aj pomozi Boze da ovo bude prekretnica i da klinci stvarno pocnu da veruju u sebe.

wer

pre 10 godina

sta je reci sa gagicem lik je totalno izgubio samopouzdanje ,sasvim solidno je igrao proslu sezonu kao i euro al ovo sad...kao da je evropsko njemu i rasku isisalo sve iz njih
(nikola, 17. januar 2014 21:44)

ma ti si nesto progutao pa ti se prividja?
Gagic NIKADA nije odigrao solidono i generalno je bruka i partizana i srpske kosarke...

nego ne moze Gagic toliko da prospe koliko Bogdan ume da utera :)))

Konza

pre 10 godina

Partizan ima tri igraca ( Bogdanovic, Kinzi i Lovernj ), fali jos da se moze igrati na visem nivou.
(Lord Lo, 17. januar 2014 21:44)

Da ima jos jednog, igrao bi u NBA!
Pozdrav i vama u Železniku!

CJ

pre 10 godina

@samo kazem Tu isto pise da je Zvezda dobila Paok u Solunu 8-1,Espanjol 7-2 i Petah Tikvu(zvuci poznato) 7-0...PA? to su pripremne utakmice,ko to jos racuna.Inace,cestitke Partizanu,svaka cast Bogdanovicu,stvarno je momak postao vrhunski igrac.

Sasa

pre 10 godina

Veliki mpozdrav za "Gavgalja","Dzeronima","Marka","Realno", "Samrok Silu", Teks Vilera, "Xerox" i ostale koji ce nocas imati "miran san".

Bley

pre 10 godina

Panters 3,2,1 GO!

Hahaha vidi ih sad im navijanje lose, pa vi niste u zivotu imali ovakvo navijanje, osporite nam sad i ovu pobedu kao protiv Fenera, neko pobedjuje fener i cska neko ostale aba ligase :)

sasa

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj
navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas
prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
(Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)

Koooompleeeksiiiiiii....

Ajde pravac Zeleznik,tamo je vasa hala

PARTIZAN SAMPION

Delija UE

pre 10 godina

Najbolji bek suter u Evropi Bogdan Bogdanovic! Konacno je nakon Stojakovica, Srbija docekala da ima ovako strasnog sutera. Decko svaka cast! Joj pa jedva cekam svetsko prvenstvo. I da dodam, cestitam na pobedi Grobari.

Dzoni

pre 10 godina

Bogdanovic srusio CSKA?? Na dajte ljudi, uozbiljite se, pustio nas Mesina! Buahahaaahgaha

PS a panteri svi u glas: "kmeeeee kmeeeeee kmeeeeeeee"

el loco

pre 10 godina

Po zavrsetku utakmice komsija kuca na vrata i pita jeli sve u redu,a ja vristim koliko god mogu.Suze mi idu dok ovo pisem,volim partizan vise od sebe....

deki

pre 10 godina

Ovdje u Spaniji kazu da bolju atmosferu na jednoj kosarkaskoj utakmici nisu vidjeli u zivotu.Izgleda da ce Partizan da nastavi svoj pohod na 20 titula za redom,da sam Zvezdas,bilo bi me stid da navijam za klub koji 13 godina nije bio prvak svoje zemlje.Zamislimo djecaka koji navija za Zvezdu,i koji je krenuo u 7 razred osnovne skole,jos nikada za zivota nije dozivio da je klub za koji navija prvak njegove drzave,neprocjenjivo.

Nenad

pre 10 godina

Bogdanovic je doneo pobedi,a odmah posle njega Kinzi,pa sta da se kaze drugo,jos jednom hvala Partizane,volim te najvise na svetu,nemorate vise da pobedjujete dovoljna je ova velika pobeda nas Cska,hvala!!!

qapeiron

pre 10 godina

Ko je sada pustio? Zeljko, Krle, Mesina, Tole, Mažić , Belošević, Šutulović?
Mozda BIA, FBI, CIA ima prste u ovome veceras? (o, zaboravih,Covic nije reagovao, pa ne mozete da komenatrisete da ne ispadne nesto mimo stranke). Jel imate obraza da se javite veceras?
PS: Ko da je prvi put da pricate uz vetar!!!

zeleznik ceo crn je i beo

pre 10 godina

@Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)

Lazes da si se sad ukljucio u utakmicu, viris od samog pocetka. Veceras je cijeli zeleznik bio uz male ekrane, ne bi li se docekao kiks onog kluba "koji vas uopste ne zanima". Kad ne lezi vraze....

Srdjan, Ceska

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)

Kada će ljudi shvatiti da je nekada bolje da ćute i da gledaju svoje dvorište!! Bez imalo pakosti i znam da to sada veze nema, ali nadam se da si odgledao utakmicu do kraja... Ako si mazohista da si uživao do kraja!

drmam koseve po svadbama

pre 10 godina

Eto, sad kad nas je i CSKA pustio, i oni ce uci u niz od najmanje 3 poraza kao i zeljko, bog gvozdja ce da se osveti za sportsku nepravdu.

dukaPPS

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)

Gutas li knedle mali covece?

autostoper

pre 10 godina

Vidim Dule se bas oporavio.Vujosevic:"Evo gledam juce na RTS-u komentator kaze Partizan je izgubio vec dve utakmice u TOP 16",a sta je trebao da kaze?Partizan je dobio dve utakmice do sada?!Covece idi raduj se,jer je ovo stvarno ogroman uspeh,a ne on opet pominje Zvezdu,budzet,blokadu,povrede.Nije Pesic lud kad je rekao da Bogdan najbolji bek Evrope,msm da je trenutno najbolji poenter TOP 16 faze.

PS.Ocekujem od sada na portalima da na kraju vesti gde se pominje Vujosevic pise SLICNI TAGOVI #zvezda #budzet #blokada

Као да чујем глас из предграђа

pre 10 godina

Пустио нас Месина. Воли човек да пушта Партизан:-)

gremlin

pre 10 godina

POOOOOOBEDDDAAAA!!!!Pustio Mesina,xaxaxa...kako je u Zelezniku nocas?!p.s.Bogdan covek sa karakterom...pps.volim vas sve...i Muslija i Gagica...

obozavatelj kosarke iz rijeke

pre 10 godina

gledao sam utakmicu i navijao za partizan kao da je hrvatski klub. jako mi je drago da su pobijedili. bogdanovic strasan igrac. steta radi propustene ciste pobjede protiv bajerna, sad bi bile dvije pobjede. ali ni ovako nije lose. puno samopouzdanja su igraci ovime dobili. naprijed partizan i dalje! Pozdrav svim ljubiteljima kosarke !

kk sledeca sezona

pre 10 godina

Oboren rekord u tišini u Areni! Nije ni čudo što pokazuju onog kako spava hahaha!(usnuli jsd, 17. januar 2014 20:47)

Znam ja da ste vi najglasniji i najbucniji navijaci, e sad sto vas nisu izabrali ni u prvih 5 to je vec neka druga prica.

само кажем

pre 10 godina

Још једном желим да поручим индивидуи која се на вестима о Партизановим успесима или неуспесима представља именом Шамрок сила, слуШамрок; Погледај, ако нигде другде, на вашем сајту који је највећи резултат и против кога остварио тај Шамрок. Да се не мучиш, против Црвене Звезде, победивши иx 5:1, о чему имаш податке на следећем линку http://www.redstarbelgrade.info/forum/index.php?topic=5372.5;wap2

Idol

pre 10 godina

Upravo pokusaj loma table sa 6.75 od strane Lovernja. Bacanje kamena s ramena. A Bogdan i dalje samo sut ima. Kakva prevara od kosarkasa (Gavgalj, 17. januar 2014 20:57

Dajte bre neko neka upozna ovog klovna sa Bogdanom, da nam vise ne dosadjuje ovde. Razumem ja sve i da nekoga obozavas, ali ovaj Galjgav... ili kako vec... poceo covek da smara.

Dzeronimo

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.

Budimo realni

pre 10 godina

Partizan na zalost nema kvaliteta da se nosi sa najjacim evropskim timovima.
Da bi Partizan bio ponovo jak potrebna je jaka Zvezda. Dakle dobar sparing partner. Sa ugasenim klubom ne mozes da se nadmeces.
O FMPu ne bih trosio reci. Ionako ce taj klub da traje jos par godina, dok ne odmrznu Zvezdu.

Goran

pre 10 godina

Napred Srbija.Uvek sam za Partyzan ako je to dobro za Zvezdu i nasu klubsku kosarku.Samo dobri rezultati donose A licecu.Napred Partyzan i Zvezda,napred nasi!!!

Petar

pre 10 godina

I jos nije ni puna hala,a danima se pričalo kako su svi kompleti rasprodati..znači sve je podeljeno,samo što pozerima nakon dva poraza više nije toliko zanimljivo..

Vlada

pre 10 godina

Panteri, mi se nismo javljali na vest o vasem porazu u onom nebitnom kupu od svevisnjeg njiznjeg tako da ne suzdrzite se iskopleksiranih komentara. Komentarisete broj navijaca? Vi, kojih je u istoj ovoj dvorani bilo 3000 protiv laborala?! Najsmesnije mi je kad kukate sto protivnik masi trojke, isto je bilo i protiv Bajerna. Pa namesta Tole, ukapirajte to vec jednom.

Petar

pre 10 godina

Bruka i sramota kako se dolazilo do karata za ovu utakmicu,tatini i mamini sinovi,samo da mogu da kazu da su bili da gledaju top 16..zato vise i nemamo domaci teren,vatrenija je atmosfera u pozoristu..uzas.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Kakve centre imamo,bolje da ih nemamo.Jednostavno ne možemo preko njih organizirat neki napad,jer nemaju kvalitet,a to Rusi dobro znaju i zato je našim bekovima još teže!

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Da smo imamo jednog centra tipa Alex Maric,a da uz njega razigravamo Milutinova i Salica,gde bi nam bio kraj ! Gagic i Musli su definitivno najgori centri u istoriji Partizana !

Dzeronimo

pre 10 godina

Evo javljaju se navijaci kad tim pridje samo.Aaaaa, navijanje traje samo dok je dobar rezultat.Sad kapiram.Svaka vam cast najbolji navijaci!I budite realni pa recite sami.Uostalom imate prenos a i snimak pa gledajte.

rale

pre 10 godina

šta bi vizurasi? i sa cenom od 500 din. :) , stolice prazne ispod koševa, takodje i delovi gornjeg prstena!?
osipanje počelo. ajde bre navijajte, ali stvarno ovo je smešno!!

Dragan Torbica

pre 10 godina

samrok tebe pustili ranije pre zavrsetka terapije :) .Ako Partizan veceras izgubi bar je izgubio od CSK u Euroligi a ne kao neki od Nizih u Diznilend takmicenju :)

Bog gvozdja

pre 10 godina

Gledate li Panteri sta znaci navijanje?!?!? Gledate gledate... sta ce tte drugo. Jos jedan domaci zadatak iz navijanja za evropske klubove, a za ove iz predgradja - omaz! buaaaahahahhahhhhahah

Pavel Datsyuk 13

pre 10 godina

Bruka i sramota kako se dolazilo do karata za ovu utakmicu,tatini i mamini sinovi,samo da mogu da kazu da su bili da gledaju top 16..zato vise i nemamo domaci teren,vatrenija je atmosfera u pozoristu..uzas.
(Petar, 17. januar 2014 21:02)

Bravo. Tacno tako. Da ne govorimo o sponzorusama.

nikola

pre 10 godina

sta je reci sa gagicem lik je totalno izgubio samopouzdanje ,sasvim solidno je igrao proslu sezonu kao i euro al ovo sad...kao da je evropsko njemu i rasku isisalo sve iz njih

veliki strumf

pre 10 godina

CSKA je u prvoj cetvrtini sutirao trojke 0-7, ne racunajuci poslednji sut sa svoje polovine. Od toga su 6 suta bila potpuno cista, nigde ni blizu igraca Partizana, koji kao da je pustao da sutiraju trojke. Da su igrali protiv Zvezde dali bi bar 5 od 7. Zaista sraman sut ekipe koja je favorit za osvajanje EL. Ni u sutu za dva nisu nsta bolji. Krstic je jedini sto igra.

Pavel Datsyuk 13

pre 10 godina

Terajte vise Gagica iz Partizana, unistice nas, taman napravimo mini seriju, eto ga Gagic pravki faul nad Krsticem koji daje kos. Naravno i Muslija.

Delija UE

pre 10 godina

Au sta radi Krstic centrima Partizana! Krle ih oduci od kosarke. Crni Gagic ne ume ni da zakuca, a Bogdan mu asistirao za deset. Video Mesina da su tanaki pod kosem i to obilato koristi. Mada za sada se Partizan dobro drzi jer ga nose bekovi.

usnuli jsd

pre 10 godina

Oboren rekord u tišini u Areni! Nije ni čudo što pokazuju onog kako spava hahaha! E sad ni oni kojima je najviše ispran mozak ne mogu da kažu da ovo uopšte i liči na navijanje. Grobari postaju ono što su oduvek i bili - navijačka sprdnja!

Amortizacija

pre 10 godina

Ipak je Arena veliki zalogaj, u redu je nekoliko utakmica da se igra tu, ali mnogo je 7 i jos svaka ulaznica je skupa, pogotovu za nas obicne navijace, nema se para ljudi, tako je, nema to veze sa ljubavlju...meni iz unutrasnjosti treba 2000 za kartu za bus, i plus za tekmu, mnogo je 7 puta...

kk sledeca sezona

pre 10 godina

Oboren rekord u tišini u Areni! Nije ni čudo što pokazuju onog kako spava hahaha!(usnuli jsd, 17. januar 2014 20:47)

Znam ja da ste vi najglasniji i najbucniji navijaci, e sad sto vas nisu izabrali ni u prvih 5 to je vec neka druga prica.

Dragan Torbica

pre 10 godina

samrok tebe pustili ranije pre zavrsetka terapije :) .Ako Partizan veceras izgubi bar je izgubio od CSK u Euroligi a ne kao neki od Nizih u Diznilend takmicenju :)

Delija UE

pre 10 godina

Najbolji bek suter u Evropi Bogdan Bogdanovic! Konacno je nakon Stojakovica, Srbija docekala da ima ovako strasnog sutera. Decko svaka cast! Joj pa jedva cekam svetsko prvenstvo. I da dodam, cestitam na pobedi Grobari.

Pavel Datsyuk 13

pre 10 godina

Bruka i sramota kako se dolazilo do karata za ovu utakmicu,tatini i mamini sinovi,samo da mogu da kazu da su bili da gledaju top 16..zato vise i nemamo domaci teren,vatrenija je atmosfera u pozoristu..uzas.
(Petar, 17. januar 2014 21:02)

Bravo. Tacno tako. Da ne govorimo o sponzorusama.

само кажем

pre 10 godina

Још једном желим да поручим индивидуи која се на вестима о Партизановим успесима или неуспесима представља именом Шамрок сила, слуШамрок; Погледај, ако нигде другде, на вашем сајту који је највећи резултат и против кога остварио тај Шамрок. Да се не мучиш, против Црвене Звезде, победивши иx 5:1, о чему имаш податке на следећем линку http://www.redstarbelgrade.info/forum/index.php?topic=5372.5;wap2

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Da smo imamo jednog centra tipa Alex Maric,a da uz njega razigravamo Milutinova i Salica,gde bi nam bio kraj ! Gagic i Musli su definitivno najgori centri u istoriji Partizana !

obozavatelj kosarke iz rijeke

pre 10 godina

gledao sam utakmicu i navijao za partizan kao da je hrvatski klub. jako mi je drago da su pobijedili. bogdanovic strasan igrac. steta radi propustene ciste pobjede protiv bajerna, sad bi bile dvije pobjede. ali ni ovako nije lose. puno samopouzdanja su igraci ovime dobili. naprijed partizan i dalje! Pozdrav svim ljubiteljima kosarke !

Idol

pre 10 godina

Upravo pokusaj loma table sa 6.75 od strane Lovernja. Bacanje kamena s ramena. A Bogdan i dalje samo sut ima. Kakva prevara od kosarkasa (Gavgalj, 17. januar 2014 20:57

Dajte bre neko neka upozna ovog klovna sa Bogdanom, da nam vise ne dosadjuje ovde. Razumem ja sve i da nekoga obozavas, ali ovaj Galjgav... ili kako vec... poceo covek da smara.

nemablama

pre 10 godina

Svaka cast,posle toliko pokusaja morali ste i vi jednom da pobedite nekog.Jos jedna pobeda i moci cete da kazete da ste imali vise pobeda od nas u EL za ovu sezonu.
(Zvezda, 17. januar 2014 22:43)

kako ti nije glupo da se javljas....ali navikli ste ....neko gubi od Niznjeg a neko dobija Cska...ajde sad reci da uzimate sve trofeje i da je Niznji bolja ekipa

Dalibor

pre 10 godina

Sta reci,20 min posle utakmice jos se tresem,nemogu da verujem da smo ih dobili iako sam duboko u sebi verovao da ovi momci to mogu.Bogdan-novi Danilovic,neverovatan talenat,covek mec,ma ukratko-hvala ti Bogdane za ovu neverovatnu pobedu.Kingsi-jedan od 3 najbolja strana igraca koji su ikada igrali za Partizan,jos jedna njegova sjajna utakmica,covek igra sa velikom lakocom,bravo majstore.Lovernj-standardno dobar,gine za svaku loptu,bice od njega veliki Evropski igrac u to sam siguran.Gagi-kapitenski,borio se za svaku loptu,dosta se trosi u odbrani,jesnostavno pravi vodja ovoga tima,Milutinov-dobar,sjajno koristi svoju sansu,Tepic-ona pogodjene dvojka pred kraj dosta nam je znacila,nadam se da ce opet biti onaj stari Tepic.Gagic-neznam sta bi rekao,da smo izgubili,jedan od glavnih krivaca,dosta pocetnickih gresaka,stvarno neznam sta se desava sa njim,umesto da napreduje on vec neko duze vreme stagnira.Musli-kao da je Dule vec digao ruke od njega,ako se ne varam,ukupno je igrao 7-8min.Mozda sam preveliki optimista ali verujem u ovaj tim da moze nesto vise uraditi ove sezone u EL.Jos jednom,hvala vam momci i puno srece u nastavku takmicenja.ZA POBEDE ZA MIRAN SAN ZA TITULE ZA PARTIZAN.

dan zalosti u zelezniku

pre 10 godina

Cska veze nema. Krstic namerno masi sve ma providno bre, Zvezda Zvezda Zvezda.....
(Zvezdas, 17. januar 2014 23:39)


...ili ima 7 godina ili je lud,
treceg nema

nikola

pre 10 godina

sta je reci sa gagicem lik je totalno izgubio samopouzdanje ,sasvim solidno je igrao proslu sezonu kao i euro al ovo sad...kao da je evropsko njemu i rasku isisalo sve iz njih

Vladimir

pre 10 godina

Svaka cast,posle toliko pokusaja morali ste i vi jednom da pobedite nekog.Jos jedna pobeda i moci cete da kazete da ste imali vise pobeda od nas u EL za ovu sezonu.
(Zvezda, 17. januar 2014 22:43)

Od tih utakmica koje ste vi pobedili dve su bile prijateljske, bez ikakvog uticaja na prolazak u TOP16. A u prijateljskim utakmicama ste neprevaziđeni. Šampioni.

Dushan

pre 10 godina

Svaka cast na pobedi Partizanu. Bogdanu svaka cast, najbolji je bio kad se lomilo.
Ono sto je problem, to je citanje komentara. Jer to vise nisu peckanja, nego mucna vredjanja, kako nas Delija, tako i vas Grobara. Umesto da kao Srbi, ne navijamo, ali bar simpatisemo vecitog protivnika u Evropi, mnogi su da li od mucnog zivota, ili cega vec, mnogo zastranili. Iskkulirajte malo, nekad je bilo zanimljivo zezanje, sad se plasim da ne predje u gradjanski rat.

Max

pre 10 godina

Koji bre Bogdanovic! Samo sut ima. Nula kosarkas
(Gavgalj, 17. januar 2014 22:44)

Ma da bre, nije normalan lik. Umesto da sedi na klupi kao Silb.

Delija UE

pre 10 godina

Au sta radi Krstic centrima Partizana! Krle ih oduci od kosarke. Crni Gagic ne ume ni da zakuca, a Bogdan mu asistirao za deset. Video Mesina da su tanaki pod kosem i to obilato koristi. Mada za sada se Partizan dobro drzi jer ga nose bekovi.

Vojislav YVR_BGD

pre 10 godina

naravno da vas je Želimir pustio. ovo ste pobedili slučajno, kao što je zvezda tri svoje izgubila. pa zar treba tri za redom da vas deru? o navijanju ni reči. podvite repove i psssssst.. bruka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (rale, 17. januar 2014 23:45)

A da vi napisete jedno saopstenje? A?

Petar

pre 10 godina

Bruka i sramota kako se dolazilo do karata za ovu utakmicu,tatini i mamini sinovi,samo da mogu da kazu da su bili da gledaju top 16..zato vise i nemamo domaci teren,vatrenija je atmosfera u pozoristu..uzas.

navijac partizana iz hrvatske

pre 10 godina

evo, gledam partizan koji igra odlicno i sad vidim suci sviraju prekrsaj u napadu milotinovu koji uopce nije bio prekrsaj. i to u situaciji kad se lomi mec i 3 razlike za partizan. mogucih pet, i evo sad trica cska i dodatno. sramota za suca da ovako utjece na rezultat. a dosad je dosta ok sudio. sramota. au bogdan bogdanovic, kakav igrac. drzite ga se srbi...svako dobro

Apache

pre 10 godina

Svaka cast, ali ova euforija ce da traje dok ne dodje do duela sa kaznenom ekspedicijom koja vas je rutinski pobedila sa pola snage 83:86.
(Pedja, 17. januar 2014 22:55)
Kaznena ekspedicija, rutinski?????

glup u drustvu

pre 10 godina

I corava koka ubode neko jaje...a ovo je vase prvo ovogodisnje i jedino.U zdravlje.(Dzeronimo, 18. januar 2014 00:14)

Jaje!? Ahahahahah! Pa majstore! Ahahahaha

Bradilko

pre 10 godina

košarka je postala totalna glupost i smaračina(kao i vaterpolo npr.)-jedino je još koriste navijači partizana da leče komplekse
(osvaldo, 17. januar 2014 23:38)
Osvanuces Osvaldo. Pa kad je glupost i smaracina a ti je gledas I jos komentarises , sta si onda ti , glup , smoren .....

Nikola

pre 10 godina

Radim ceo dan, ustajem u 4i20, ceo dan stres, pa naravno da ne mogu da dodjem na utakmicu i da aktivno navijam. Veceras od uzbudjenja necu ni spavati, nisam mamin sin, fenser,itd. Samo me izrabljuju poslodavci!!!
MGM samo da se skoncentrisu i prolazimo u top 8.

vojkan

pre 10 godina

Cisto gubljenje vremena sa nekim klincima u raspravljanju.Na moj komentar o navijanju dobijam par odgobora u vidu pustanja utakmica od Zeljka.Blago vama.Uzivajte jos malo.Ionako se raspadate.I corava koka ubode neko jaje...a ovo je vase prvo ovogodisnje i jedino.U zdravlje. (Dzeronimo, 18. januar 2014 00:14)

Jedino vi nikako da 'ubodete' neku titulu! Kakva ste vi to koka???

Amsterdam

pre 10 godina

Gledao sam utakmicu na Holandskom Sport 1,komentator navija za Bogdanovica i Partizan kao da je pravi Srbin jos vice kada je dao zadnji kos sa slobodnih bacanja YES.Partizan ponos Srbije.

la belva

pre 10 godina

Da imamo centre kao sto imamo bekove,auuu,gde vi nam kraj bio...a za Bogdanovica sta reci osim da se zahvalimo Duletu sto je stvorio jos jednu igracinu...bravo momci,svaka cast...

Kide

pre 10 godina

Svaka cast,posle toliko pokusaja morali ste i vi jednom da pobedite nekog.Jos jedna pobeda i moci cete da kazete da ste imali vise pobeda od nas u EL za ovu sezonu.
(Zvezda, 17. januar 2014 22:43)
Sto bi rekao DULE, na osnovu tvoje tvrdnje, ja tvrdim da da bi i vi posle 11 godina mogli da osvojite titulu!

Izvini molim te, ne slažem se sa tvojim komentarom. NIJE POSLE 11 GODINA, NEGO POSLE 12 GODINA!!!
(rastamanxxx, 18. januar 2014 00:01)

Vidi se da ste mladi momci,niste vi krivi sto se ne secate...15 godina,Pre nego je krenula serija Partizana verovatno je Buducnost osvajala prvenstvo par puta,sto je najludje ni ja se vishe ne secam hehhe davno bese...

srdjan

pre 10 godina

Gledam i ne verujem da mi suze krecu od srece. Sta je to samnom da toliko volim kk Partizan. p.s. U proslom mecu u Nemackoj bi takodje pobedili da je Dule bio na klupi.

Bog gvozdja

pre 10 godina

Gledate li Panteri sta znaci navijanje?!?!? Gledate gledate... sta ce tte drugo. Jos jedan domaci zadatak iz navijanja za evropske klubove, a za ove iz predgradja - omaz! buaaaahahahhahhhhahah

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Kakve centre imamo,bolje da ih nemamo.Jednostavno ne možemo preko njih organizirat neki napad,jer nemaju kvalitet,a to Rusi dobro znaju i zato je našim bekovima još teže!

pustiJo Teo, a i Krle

pre 10 godina

Ovaj Bogdanovic veze nama, jedino zna da postize poene i igra odbranu, ostalo nista. U pravu su ovi "strucnjaci" iz predgradja kada kazu da je prevara od igraca.

Veljko

pre 10 godina

Svaka cast,posle toliko pokusaja morali ste i vi jednom da pobedite nekog.Jos jedna pobeda i moci cete da kazete da ste imali vise pobeda od nas u EL za ovu sezonu.
(Zvezda, 17. januar 2014 22:43)
Sto bi rekao DULE, na osnovu tvoje tvrdnje, ja tvrdim da da bi i vi posle 11 godina mogli da osvojite titulu!

Sale

pre 10 godina

Kapa dole Partizanu na pobedi! Jesam Zvezdaš ali moram priznati da je ovo velika pobeda Partizana. Pobeda koja verovatno neće puno značiti Partizanu u Evroligi ali hoće u ostalim takmičenjima. Plašim se scenarija od prošle godine kad je Zvezda dominirala u prvom delu sezone a onda, kad je bilo najvažnije, Partizan završio posao u velikom stilu. Partizan lagano ulazi u formu a Zvezda stagnira što nije neočekivano s obzirom kakvog trenera imamo. Bogdanović je još jednom potvrdio kakva je klasa od igrača! Takvog Srbija skoro nije imala!

duledudule

pre 10 godina

ja sam cigan,nisam gledao tekmu,ali sam procitao sad vesti i skapirao da ovaj mali Bogdanovic mora da se cuva i neguje i da bude okosnica nase reprezentacije u narednih 10 godina.decko je igrac za nba.nadam se da ce protiv nas imati slabe dane...cestitke partizanu

el loco

pre 10 godina

Po zavrsetku utakmice komsija kuca na vrata i pita jeli sve u redu,a ja vristim koliko god mogu.Suze mi idu dok ovo pisem,volim partizan vise od sebe....

Spale

pre 10 godina

Ooooooo pa navijaci fmp prate top16........sad mi je jos draze.......samo im fali malo objektivnosti da bi ih pohvalio........kako vama ide u evro kupu....moram da vas pitam jer ne pratim ta slabija takmicenja.

Milos

pre 10 godina

Bravo grobari. Svaka cast! Dobiti CSKA ovako je za svako postovanje! Znao sam da ako dobijete mozete sa kos ili dva.. Joj Bajern da ste dobili bilo bi ekstra! Zvezdas.

sale dorcol

pre 10 godina

jakovljevicu nisi ti izmislio Bogdana!nego Dule!ti si samo mali trener malog kluba iz predgradja!!a ponikao je u SKK Zvezdari gde je zavoleo kosarku i tamo su ga naucili da postuje prave ljude i da takav i sam postane!!Boco majstore svaka cast!!!

Neuporedivi

pre 10 godina

Čudno je to koliko je malo potrebno čoveku da bi bio srećan... A još čudnije kako to malo nama Grobarima nikada ne nedostaje...

Slobodan

pre 10 godina

јесам радостан што победисмо,ал сам тужан због оног несрећника што је ставио ауто на победу цска

sasa

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj
navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas
prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
(Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)

Koooompleeeksiiiiiii....

Ajde pravac Zeleznik,tamo je vasa hala

PARTIZAN SAMPION

Pravi-navijac-zvezde

pre 10 godina

Bravo za Partizan!! Odlicno su odigrali celu utakmicu i na kraju zasluzeno dobili. Mozda i veci dobitak od pobede nad Cska je Bogdanovic koji iz nedelje u nedelju pokazuje napredak i pokazuje da izjava Pesica mozda
I nije daleko od istine. Nazalost, Zvezdi fali ono sto Partizan ima vec godinama, konstantnost i strpljenje, i vec sad izgleda kao da je Zvezda samoj sebi odsekla noge i ove godine... Pozdrav za prave navijace!!

igokeac

pre 10 godina

Partizan se iz 15. pokušaja izjednačio sa Zvezdom po pobedama u Evroligi hahaha! 12 godina neograničenog finansiranja od države za takav rezultat. Bar su Vujošević i Danilović videli neku korist od toga. P. S. Što ne pišete o tome da je država dala i Telekom partizan Igokei i da sada ima najveći budžet u zemlji?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (igokejci spavaju u dvorani, 17. januar 2014 22:41)

I ti bi trebalo da si odavno na spavanju. Opet si mazn'o telefon caletu?

Nenad Nesa Pirocanac

pre 10 godina

Krstic nas pustio a dao nam 27 poena,Mesina nas pustio jer ceni Vujosevica i Partizan,Cska nas pustio jer nam je bratski klub hvala...

Partizan - šampion, ostali neka se poredjaju kako im je volja

pre 10 godina

Dobra stvar za nas je bila što su zadnji napad svi izašli iz reketa i pustili pleja da rešava ulazom, pa Krle nas je ubio, niko ga nije mogao čuvati a pametni Mesina ne ide na njega zadnji napad. Sreća naša, a možda nas je i Mesina pustio. Sad će odmah radi karme da izgubi i od Reala

AHA

pre 10 godina

Milos Teodosic, kao vatreni navijac partizana, je jos jednom pokazao koliko voli svoj klub i odigrao je losu utakmicu.

HVALA TEO STO SI NAS PUSTIO !!!

deki

pre 10 godina

Ovdje u Spaniji kazu da bolju atmosferu na jednoj kosarkaskoj utakmici nisu vidjeli u zivotu.Izgleda da ce Partizan da nastavi svoj pohod na 20 titula za redom,da sam Zvezdas,bilo bi me stid da navijam za klub koji 13 godina nije bio prvak svoje zemlje.Zamislimo djecaka koji navija za Zvezdu,i koji je krenuo u 7 razred osnovne skole,jos nikada za zivota nije dozivio da je klub za koji navija prvak njegove drzave,neprocjenjivo.

raskorak

pre 10 godina

lepa noć za sve navijače Partizana. da nije Milutinov pravio neke početničke greške, čime je lako ušao u problem sa faulovima, stvarno katastrofalni Gagić se ne bi toliko naigrao. sve što saigrači dobro urade, on je upropastio, pa se ušlo u neizvesnu završnicu. ovog puta se odigralo pametnije, jer se čitava utakmica igrala sa čvrstim odbranama, te je i bilo logično da se brani poslednji napad CSKA. Bogdanović je ponovo briljantno odigrao meč, verovatno kao omaž Gavgalju, koji je opet pomešao košarkaške vesti sa b92/superžena. Tepić je pametno odigrao meč, iako ni večeras nije uzimao puno šuteva, ali je jedan jako bitan pred kraj meča pogodio. Kinsi je već posebna priča. sa koliko pozitivne drskosti igra, to je neverovatno. ne preza da se zaleti na 10cm više od sebe u oba pravca. jednostavno, svuda je bio na terenu. Lovernj je takođe bio siguran, dok se Milosavljević dosta trošio u odbrani, ali je i imao dobre momente u napadu. odlična timska igra u odbrani, dobro građenje koša i Bogdanović u napadu, kada izgleda kao da Partizan ne zna šta će sa loptom.

pozdrav za sve koji prate šampione. Dule polako pali mašinu!

dragao

pre 10 godina

Vodimo pola koša, zadnji napad za CSKA, 24 sekunde do kraja. Konačno da je Dule odlučio da se brani zadnji napad, a ne da se pravi faul i protivniku dozvole laki poeni iz slobodnih bacanja, pa da mi pokušavamo da dođemo do koša u našem zadnjem napadu.

Brani Dule uvek zadnji napad u takvim situacijama. Žoc to stalno radi.

Idemo.

Sasa

pre 10 godina

Veliki mpozdrav za "Gavgalja","Dzeronima","Marka","Realno", "Samrok Silu", Teks Vilera, "Xerox" i ostale koji ce nocas imati "miran san".

djordjevic

pre 10 godina

@Dzeronimo,

si cuo sine kako se na tih -7 dize Arena na noge, kako tribine nose momke na terenu, kako momci na terenu pale tribine, si vido, a? Jel trese, a?

zvezdas

pre 10 godina

Cestitke komsijama i ovom sjajnom igracu! Zaista je momak zasluzio i napredovao.A mislim da ce i dalje da napreduje, tako da nam se otvaraju nove stranice knjige koja se zove srpska kosarka.
Davno je ta knjiga napisana, ali je pokrila prasina.Skidaj tu prasinu Bogdane i napisi nove stranice...cekaju te.
Zdravlja momak i neka ti je ostro pero !

тужни човек, пријатељски

pre 10 godina

Још једном желим да поручим индивидуи која се на вестима о Партизановим успесима или неуспесима представља именом Шамрок сила, слуШамрок; Погледај, ако нигде другде, на вашем сајту који је највећи резултат и против кога остварио тај Шамрок. Да се не мучиш, против Црвене Звезде, победивши иx 5:1, о чему имаш податке на следећем линку http://www.redstarbelgrade.info/forum/index.php?topic=5372.5;wap2 (само кажем, 17. januar 2014 21:37)

Tuzni covece pa to je prijateljska u americi i bilo je pre pola veka..Sta ti uporedjujes ccc nije tebi lako.
(Marko, 17. januar 2014 22:50)

И ви сте освојили КЕШ пре скоро пола века, па га не вадите из уста.

tornjevi blizanci-Gagic-Musli

pre 10 godina

Krstic je igrao kao pravi profesionalac,a i bilo mu je lako pored ove dve babe od centra .Pa njega nisu mogli ni Dankan i Robinson da cuvaju ponekad ,a kamoli ova dvojica.U svetu kosarke ko prati,Krstic vazi za jednog pd inteligetnijih centara.

keki79

pre 10 godina

BRAVO!
Jel neko primjetio kako su na kraju Bogdan I Gagic otisli do Dude Ivkovica I izljubili se sa njim a duda ih po glavi kao unucice...
Suze su mi krenule...
E kako mi je srce puno!
Idemo dalje, parni valjak nabija radnu temperature, a kad nabije... nek neko stane ispred :)

LondonCalling

pre 10 godina

Carevi...legende....majstori...ulepsali ste mi dan!!
I cak sta vise...upropastili ste vece nasim komsijama iz Zeleznika..

A vi, kako te??? buhahahahahbuhahahahahabuhahaha..

Dusko

pre 10 godina

Svaka cast, ali ova euforija ce da traje dok ne dodje do duela sa kaznenom ekspedicijom koja vas je rutinski pobedila sa pola snage 83:86.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pedja, 17. januar 2014 22:55)

Rutinski,sa pola snage, posle produzetka koji ste izvukli preokretom pred kraj regularnog toka?Ovo prvi put cujem da se utakmice rutinski i sa pola snage dobijaju u produzetku sa 3 poena razlike i to tako sto veci deo utakmice gubis 10-tak razlike...

Слоба Гробар Сента

pre 10 godina

Upravo pokusaj loma table sa 6.75 od strane Lovernja. Bacanje kamena s ramena. A Bogdan i dalje samo sut ima. Kakva prevara od kosarkasa
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Gavgalj, 17. januar 2014 20:57)
Ово рече стручњак из ЛИМЕНКЕ! Ћути и газирај се!
Богдановић је нешто најбоље шта се појавило у српској кошарци последњих десет година (од Крстића и Теодосића)!
Богдан је рођени победник, а ово је гаранција да ће "Арена" грмети још пар следећих недеља!
само да се доведе један добар плеј и пева ће се :"Џаба вам труд, узалуд све,..."!!!
Момцима честитке, већ су много урадили!!!

Goran

pre 10 godina

Pustio nas Mesina! Ljudi moji, da imamo centra bili bi prvaci evrope! Molim moje grobare da ne spominju i ne zbijaju sale na racun fmp-a, ovo je predivno vece za sve prave Srbe, ne dobija se svaki dan cska(doduse mi ih dobijamo svako malo)!

Stefan DE

pre 10 godina

Ajd sad da cujem komentare od limenkica, pustio nas CSKA???
Da li znate kolika je razlika izmedju CSKA i Niznjeg isto kao Partizan i CZFMP

Miki

pre 10 godina

Pratio sam utakmicu na Radio BG1 jer sam bio na putu i na 30sec pri kraju meca, oni iskljuce prenos jer treba poceti emisija koja pocinje u 10.30h, a tako se i zove.

aleksandar

pre 10 godina

Ovaj Bogdanovic veze nama, jedino zna da postize poene i igra odbranu, ostalo nista. U pravu su ovi "strucnjaci" iz predgradja kada kazu da je prevara od igraca. (pustiJo Teo, a i Krle, 18. januar 2014 00:47)i da frustrira navijace dive

Grobar-España

pre 10 godina

Pustio nas Teodosic, a i Krle je namerno lose odigrao. Zezam se. Veeeeeeliiiiika pobeda, jos kad bi imali dva normalna centra isli bi na F4. Nemam nista protiv Gagica i Muslija, ali dajte bre ljudi, neka im neko objasni da su momci od 2,10+. Hebote pa ja bi pojeo onu loptu pred 20000 ljudi a oni ko da nisu jeli ni spavali tri dana. Tako su anemicni. Ajde da se nadamo da ce se probuditi. Sta reci za malog Bogdana? Zver ce da bude. Gagi bi mogao malo vise da se isprsi na vaznim utakmicama. Aj pomozi Boze da ovo bude prekretnica i da klinci stvarno pocnu da veruju u sebe.

radna grupa

pre 10 godina

@Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)

Sta da ti kazem, care... Ladno s pola navijacke snage dobijemo CSKA, a neko s "najvjernijom i najboljom armijom navijaca u kosmosu", moze da se okiti pobjedom nad kucom laboral, i to je otprilike to. Jel i to ima veze sa karmom? Posto ste postali strucnjaci za istu od kako nas je "pustio" zeljko...

Ivan_Djuric

pre 10 godina

ad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)

Care, neko od tvojih ukucana je ukljucio MUTE dok je gledao rukomet a ti zaboravio da iskljucis kada si prebacio na basket...razumem, izgubio si se od silnih Bogdanovicevih trojki iz Humske 1...

Goran

pre 10 godina

Napred Srbija.Uvek sam za Partyzan ako je to dobro za Zvezdu i nasu klubsku kosarku.Samo dobri rezultati donose A licecu.Napred Partyzan i Zvezda,napred nasi!!!

wer

pre 10 godina

nekako sam navikao na ovakve ratnicke pobede, pa se previse i ne uzbudim..

ali kako se fanovi mafijaske pudlice uzbude, prosto uvek se obradujem..

post rodjaci, POST!! 12+1
el jasno???

drmam koseve po svadbama

pre 10 godina

Eto, sad kad nas je i CSKA pustio, i oni ce uci u niz od najmanje 3 poraza kao i zeljko, bog gvozdja ce da se osveti za sportsku nepravdu.

Hici

pre 10 godina

Neverovatno! Posle Zeljka pustio nas i Krsic.. Da je dao 29 poena dobio bi ovo CSKA. Sramota sta Nenad uradi.. heheh ajmo panteri kme, kme...

Znao sam

pre 10 godina

Rekao sam da ćemo protiv Bajerna pobediti samo ako mučeni i preplašeni Tepić da neki koš. I evo sad se to obistinilo dade ih Tepić taman koliko treba za pobedu.

rastamanxxx

pre 10 godina

Svaka cast,posle toliko pokusaja morali ste i vi jednom da pobedite nekog.Jos jedna pobeda i moci cete da kazete da ste imali vise pobeda od nas u EL za ovu sezonu.
(Zvezda, 17. januar 2014 22:43)
Sto bi rekao DULE, na osnovu tvoje tvrdnje, ja tvrdim da da bi i vi posle 11 godina mogli da osvojite titulu!

Izvini molim te, ne slažem se sa tvojim komentarom. NIJE POSLE 11 GODINA, NEGO POSLE 12 GODINA!!!

who the f.ck are you

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50) ipak si ti DZERONIMO... pustio Krstic i Mesina

realan

pre 10 godina

mnogo volim partizan, ali bolje da nismo prosli u top 16. ovo je frustrirajuce slabo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Brankucije, 17. januar 2014 21:00)

Sta rece?

cartmanx

pre 10 godina

Sta reci osim institucija,predvodjena DV..BRAVO MOMCI! A ovim sto ne znaju ni kako im se klub zove a javljaju se ovde..pa javljajte se briga me..kao sto rece DV "kako se zvase ono drugo takmicenje"

zeleznik ceo crn je i beo

pre 10 godina

@Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)

Lazes da si se sad ukljucio u utakmicu, viris od samog pocetka. Veceras je cijeli zeleznik bio uz male ekrane, ne bi li se docekao kiks onog kluba "koji vas uopste ne zanima". Kad ne lezi vraze....

sasa

pre 10 godina

sto volim ove random navijace ili ti navijaci za dinar,das im dinar i oni navijaju za bilo koji klub koji igra protiv partizana,nekad su turcini nekad rusi ili spanci pa nemci cudni su cudni fmpeovci.

Ernesto

pre 10 godina

\Dugo nisam bio odusevljen mladim igracem , jos od Teodosica, kao sada Bogdanovicem. Cak je sad Bogdanovic u istom rangu sa Teodosicem, tako da mu zelim sve najbolje, pokidace basket.

pedja

pre 10 godina

Neka mi nemamo navijanje, neka "oni" imaju. Neka mi dobijamo po Evropi velikane i dobijamo samo pohvale o svemu, "oni" ce da hvale sami sebe, a gubice od raznih. Pozdrav za njih

Tottenham

pre 10 godina

Ne vidim cemu ovoliko prepucavanje, u komentarima, i cemu ovolika mrznja, i cemu to da Vujosevic mora da pomene Zvezdu, ja sam navijao i uvek cu navijati za Partizan protiv stranih klubova ako ti strani klubovi nisu Olimpijakos ili Spartak, cestitke komsije stvarno, i ljudi gledajte stvari sa pozitivnije strane, imamo dva jaka srpska kluba, samim tim jacu i reprezentaciju, Bogdanovicu posebno svaka cast jer je decko neverovatan a i evo jos jednom bravo komsije

Delija

pre 10 godina

Bravo Boćane,dobro te je Duda pročitao i sa razlogom stavio u reprezentaciju dajući ti prednost nad nekim iskusnijim igračima. Prosto je:dečko igra košarku srcem a ne novčanikom!

prc

pre 10 godina

Koji bre Bogdanovic! Samo sut ima. Nula kosarkas
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gavgalj, 17. januar 2014 22:44)
Mladiću, u košarkaškoj igri je cilj dati koš, Mesi i Ronaldo samo daju golove, Djoković samo prebacuje mrežicu i poentira..

gremlin

pre 10 godina

POOOOOOBEDDDAAAA!!!!Pustio Mesina,xaxaxa...kako je u Zelezniku nocas?!p.s.Bogdan covek sa karakterom...pps.volim vas sve...i Muslija i Gagica...

Milan

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.

Tipicno svetsko a nase"zloba ,zavist i pakost. Kaze se"cestitam nasem sampionu na pobedi i zelim im mnogo srece u narednim utakmicama"Dokle bre ljudi,dokle rusimo sami sebe......Ljudska glupost je bezgranicna.

Partizan Forever

pre 10 godina

Bravo!!!

Dosta vise sa tim ko i kakav dolazi u Arenu! Hvala svima koji su dosli jer time se pomaze klub koji je u teskoj situaciji.
Napred Partizan!

Konza

pre 10 godina

Partizan ima tri igraca ( Bogdanovic, Kinzi i Lovernj ), fali jos da se moze igrati na visem nivou.
(Lord Lo, 17. januar 2014 21:44)

Da ima jos jednog, igrao bi u NBA!
Pozdrav i vama u Železniku!

Jan Zelezni(k)

pre 10 godina

Ma gazi bre CSKA!!! Gazi malog Teodosica sto hoce trojkama da srusi veliki Partizan. Hove covek da bude junak u Areni, ali ne zna da Grobari kad grunu, noge se odsecaju!!!!

Ferdinand Porsche

pre 10 godina

@I ja zelim porsea........
(samork sila SLUsamrok, 17. januar 2014 20:42)

Mozda ga i dobijes, kuco. Vidis kako se moze.
Hvala sto si nas pratio, legendo.

sofronije

pre 10 godina

Bogdanovicu, nemoj slucajno, ali slucajno da si pomislio da odes na draft! Slucajno! Mozes da odes tamo i propadnes, a mozes da ostanes ovde kao Bodiroga i postanes najbolji bek evrope (i sveta sto da ne).

zoran fr

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)


jer cujes sad navijace na kraju?
kompleks dug 11 godina
a mozda je ovo mesina namestio tj.pustio namerno da partizan pobedi, a sta kazes?

qapeiron

pre 10 godina

Ko je sada pustio? Zeljko, Krle, Mesina, Tole, Mažić , Belošević, Šutulović?
Mozda BIA, FBI, CIA ima prste u ovome veceras? (o, zaboravih,Covic nije reagovao, pa ne mozete da komenatrisete da ne ispadne nesto mimo stranke). Jel imate obraza da se javite veceras?
PS: Ko da je prvi put da pricate uz vetar!!!

wer

pre 10 godina

sta je reci sa gagicem lik je totalno izgubio samopouzdanje ,sasvim solidno je igrao proslu sezonu kao i euro al ovo sad...kao da je evropsko njemu i rasku isisalo sve iz njih
(nikola, 17. januar 2014 21:44)

ma ti si nesto progutao pa ti se prividja?
Gagic NIKADA nije odigrao solidono i generalno je bruka i partizana i srpske kosarke...

nego ne moze Gagic toliko da prospe koliko Bogdan ume da utera :)))

Djorgo zvezdas

pre 10 godina

Bogdane Bogdanovicu, alal ti sve. Igrao je sjano i protiv bajerna, ali ...

ne vidim kako ce Parizan moci da ga zadrzi na kraju sezone. Sve cestitke njemu i celoj ekipi Partizana. Posle one katastrofe od rukometa, lepa pobeda za sve ljubitelej sporta i kosarke kod nas.
Ajmo i Zvezda napred, pa da se u finalu ABA lige vidi ko je bolji!

Жeца

pre 10 godina

Потeз мeча, Гагић скачe и закуцава кад сам то доживeо знао сам да ћe мо побeдити.

Pavel Datsyuk 13

pre 10 godina

Terajte vise Gagica iz Partizana, unistice nas, taman napravimo mini seriju, eto ga Gagic pravki faul nad Krsticem koji daje kos. Naravno i Muslija.

only fools and horses

pre 10 godina

Voleo bih da barem jednom gledam utakmicu u Beogradu, gde smo ravnopravni ili malo bolji, a da sudije ne navlače za protivnike. Barem jednom. Ovo je bruka šta radi evroliga, niko ne može da me ubedi da je to slučajno.

777

pre 10 godina

Ovaj Bogdanovic ima samo sut za 3. HAHAHAHA. 6-8 za dva, 12 poena a ima samo sut za tri?? Natrpao
im 27 kosa. Ranije sam rekao, samo cekam utakmicu gde ce da razbije nekog i ona je veceras dosla.Care ti si jedina svetlos u ovom mracnom tunelu srpske kosarke. To je Partizan, tako se pobedjuju veliki i timovi sa ogromnim BUDZETOM, BUDZETOM, BUDZETOM! Rec za nerviranje onih koji su puni para! BRAVO...

Kinez

pre 10 godina

Ajmo grobar. Radost par dana, pa u nove poraze! Ipak ste vi mali klub (Kerez, 17. januar 2014 22:50)

Kolikoli je tebi zivot tuzan, kad uz sav trud da ovde nekoga isprovociras, svi te kuliraju... hahahahahahahahagahah

drmam koseve po svadbama

pre 10 godina

Eto, sad kad nas je i CSKA pustio, i oni ce uci u niz od najmanje 3 poraza kao i zeljko, bog gvozdja ce da se osveti za sportsku nepravdu.

Srdjan, Ceska

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)

Kada će ljudi shvatiti da je nekada bolje da ćute i da gledaju svoje dvorište!! Bez imalo pakosti i znam da to sada veze nema, ali nadam se da si odgledao utakmicu do kraja... Ako si mazohista da si uživao do kraja!

montoya

pre 10 godina

I kako pored ovako divnog momenta za Partizan ne osvrnuti se na tuzne i razocarane navijace komsinice? Da nas opet Zeljko nije pustio? Da nas nisu Krstic i Teodosic pustili? Aj sad nazad u rupe misevi i cekajte sledeci EVROLIGASKI mec. Pozz

Stefan97

pre 10 godina

Bravo momci, zbog ovakvih momenata se živi. Bogdan srce ekipe, kada je počeo da sipa trojke kao Kari i to iz svih pozicija i daljina. Naravno i ostali su bili odlični počevši od Kinzija,Žoa,Dragana i mladog Milutinova. Ali onaj osećaj kad su ona deca izašla na kraju... stvarno predivno. Samo naporno radite momci kao što ste i do sada i idemo u Top 8 :D

Amortizacija

pre 10 godina

Ipak je Arena veliki zalogaj, u redu je nekoliko utakmica da se igra tu, ali mnogo je 7 i jos svaka ulaznica je skupa, pogotovu za nas obicne navijace, nema se para ljudi, tako je, nema to veze sa ljubavlju...meni iz unutrasnjosti treba 2000 za kartu za bus, i plus za tekmu, mnogo je 7 puta...

Partizan - šampion, ostali neka se poredjaju kako im je volja

pre 10 godina

Jedan čovek stavio kola na pobedu CSKA - sad mu ja mogu dati moj... auto... da se voza

bokema

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)

PSSSSSSSSSSSSSST

Као да чујем глас из предграђа

pre 10 godina

Пустио нас Месина. Воли човек да пушта Партизан:-)

Miks

pre 10 godina

Zasto i sada ta netrpeljivost i prepucavanja u komentarima..strasno kakvi smo mi srbi ljudi..Ja sam zvezdas i iskreno sam navijao veceras za partizan jer je to srpska kosarka.Duleta bi zamolio da manje truje,cisto zbog ovih mladjih generacija,ipak je on uzor mnogima,a cesto unosi zlu krv..malo vise sportskog duha,postovanja i tolerancije..
Sportski pozdrav i sve cestitke na velikoj pobedi!

Bley

pre 10 godina

Panters 3,2,1 GO!

Hahaha vidi ih sad im navijanje lose, pa vi niste u zivotu imali ovakvo navijanje, osporite nam sad i ovu pobedu kao protiv Fenera, neko pobedjuje fener i cska neko ostale aba ligase :)

Ilija

pre 10 godina

Iako navijac Crvene Zvezde, od srca cestitam Partizanu na pobedi. Sto vise uspeha nasih sportista, bolje je i za nasu zemlju. I pozivam sve navijace, i Partizana i Zvezde da prihvate nacelo VOLIM SVOJ KLUB I POSTUJEM DRUGE a ne MRZIM DRUGE PA TEK ONDA VOLIM SVOJE.

Rumpel Stickin

pre 10 godina

brrrrm brrrrm brrrrm brrrrrrrrrrrrrrm Dule zagreva masinu!!!Svaka cast momci veceras ste pokazali koliko srce imate...NA SVETU NISTA VECE...

crnobeli delija

pre 10 godina

Evo, javno se izvinjavam.
danas sam na pitanje "Moze li Partizan do senzacije", napisao "NE".

Prestacu da gledam kosarku, sport u kojem poslednja 3 minuta traju 15. Nije to dobro za moje zdravlje.

utisci

pre 10 godina

Sada mi je tek krivo za Bajern i sada mi je tek krivo sto i na drugim utakmicama nismo branili zadnji napad nego poklanjali bacanja i pobedu. Posle bacanja Bogdanovica za vodjstvo prvo sam se obradovao,a onda sam se setio da ce Dule praviti faul da bi imali zadnji napad...sva sreca nije se to desilo.Inace bio sam veliki pesimista i bio siguran da gubimo,cak i kada smo pravili serije i vodili 4 pred kraj,bio sam siguran i da cemo primiti kos u zadnjem napadu.Eto,stidim se sada...

Veljko

pre 10 godina

BOGdane BOGdanovicu sta da ti kazem!? Ovo sto ti radis nije realno, pomeras granice kosarke. Ljudi budite srecni sto imate priliku da ga gledate i da mu se (krisom) divite!

sasa

pre 10 godina

partizan je zakljucao reket, i osim Krstica, niko se tu od Rusa nije naigrao, sto se jasno i vidi na sutu za 2, gde je Partizan imao gotovo duplo vise suteva, i procenat od 50%...a kad imas takav procenat, i bolji skok, ,,,tesko je izgubiti, mada se vidi kako jak CSKA stvarno jeste, za dlaku da dobise... da je ludi Mesina zadnji napad dao Teodosicu, bilo bi skroz druga pesma...
Kakav igrac Bogdnaovic, majko moja, ovakvog beka nismo imali jos od 1946.... (:-))...
Uh, sam je odneo Partizan, jer kako je otovrio sa suetm sa spoljem, naslo se prostora i za Lavernja...
Ali pricajte sta god, ali Tepic sa svoja 4 poena je prelomio utakmicu!(;-))...
Odlicni Milutinov... KLinac je dobio lekciju od Krstica koji ga je sopao , i trpao, i vozao, i radio... Za ovo da mu zahvali, jer takcu lekciju ne dobijas svaki dan... Stata za Muslija, covek se i ne vidi...
gagic je super, ne znam zasto ga mrze, on nije napadac, ali moze puno bolje u odbrani, i odlicno skace.... Treba mu vremena, jos sezona u partizanu i bice odlican odbrambeni igrac, dok za MUslija nemam nikakvu nadu...
Bravo Partizan, napokon.....

Mister No

pre 10 godina

Bravo momci. Vi ste nas ponos! Imamo strasnu bekovsku liniju sto se ne moze reci za centre. Bas zbog toga ovo je pravi podvig. I da ne zaboravim da na kraju jos kazem "pustio nas Mesina" :D

dukaPPS

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)

Gutas li knedle mali covece?

Jazz

pre 10 godina

Mesina rekao Nenadu da iskulira i promaši oba bacanja,a onda od sreće što je Vims promašio poslednji šut otišao i poljubio Dukija triput po naški. Etore Srbine!
Volim ga,k'o oka dva!

komlekssssssssssss

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzeronimo,

Dzeronimo brate,ne valja ti tv!U areni je ludnica a mi smo pobedili!

Max

pre 10 godina

Svaka cast,posle toliko pokusaja morali ste i vi jednom da pobedite nekog.Jos jedna pobeda i moci cete da kazete da ste imali vise pobeda od nas u EL za ovu sezonu.
(Zvezda, 17. januar 2014 22:43)

Pa tako nekako s tim sto ova jedna pobeda vredi vise od svake zvezdine. Ili ako ti je lakse, zvezda ima 4-5 pobeda ove sezone i time se hvalite, a zamisli kada bi se mi hvalili svim pobedama iz prethodnih godina? Ko onda ima vise pitam ja tebe? Ove godine ste na silu u EL, nas narod voli da kaze "i corava koka ubode neko zrno". Toliko od mene i zahvalio bih ti se sto pratis moj klub i u ovom delu takmicenja, zaista imponuje kada te svi postuju i prate.

AK47

pre 10 godina

Majke mi rekao sam kada je se tek pojavio Bogdanovic da je on najbolji igrac partizana. Kada ste svi vi redom hvalili Lucica i Milosavljevica ja sam znao za samo jedno ime BOGDANOVIC.

Bilo kako bilo sada mi je jos vise zao za onaj mec protiv Bayerna, bas steta.... Ali

Nenad

pre 10 godina

Bogdanovic je doneo pobedi,a odmah posle njega Kinzi,pa sta da se kaze drugo,jos jednom hvala Partizane,volim te najvise na svetu,nemorate vise da pobedjujete dovoljna je ova velika pobeda nas Cska,hvala!!!

lik

pre 10 godina

E ovo je razlika izmedju Zvezde i Partizana,jednostavno Zvezda nema sanse da bi ista uradila u top 16 cak i da su prosli,videlo se protiv Niznjeg da su u padu forme,jedva su i Radnicki dobili,jednostavno,bez odbrane nema sta da se trazi protiv najjacih kao sto su CSKA,Real,Barsa i sl.Zvezda bi pukla od svih tih ekipa laganica,15-ak razilke dok Partizan zahvaljujuci svojoj odbrani uvek moze da se nada egal mecevima sa najjacim ekipama ako ih bar malo ide sut.Da je Vujosevic bio u Minhenu,verujem da bi sada Partizan imao 2-1,Gasic je izgubio taj mec.Da su Bertans i Vesterman zdravi,tek bi bilo veselo,dva mnogo vazna igraca koja fale.

wer

pre 10 godina

(Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)

ne verujem, si ti vec dugo bez terapije??!?!??
:))))))))))
nemoj se roknes kad saznas krajnji rezultat...

Ђоле

pre 10 godina

Питам се што се наши рукометаши не жртвују овако за репрезентацију као да су играли неки тренинг меч?
Напред ПАРТИЗАН

outsider

pre 10 godina

Jutros rekoh kolegi da dobijamo veceras pola kosa... To je onaj osecaj kad jednostavno "znas" rezultat pre nego sto utakmica pocne! I feel devotion!

prc

pre 10 godina

Koji bre Bogdanovic! Samo sut ima. Nula kosarkas
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gavgalj, 17. januar 2014 22:44)
Koji bre Silb samo sut ima i to kad se plati. Bogdanov sut je free love!!!

Nemanja

pre 10 godina

Svaka cast momci, joj Bogdane slatna ti ruka bila. Sta reci veoma sam srecan sto partizan pobedio iako sam zvezdas. Nadam se da ce Bogdan ostat bar jos jednu godinu u partizanu da ne propadne kao Nedovic. Od Gagica i Mulia samo glava da zaboli, sva srecom nisu ni jedan igrali zadnjog napada Cska.

dukaPPS

pre 10 godina

i corava koka ubode neko jaje...a ovo je vase prvo ovogodisnje i jedino.U zdravlje.(Dzeronimo, 18. januar 2014 00:14)

.....zar se ne kaze:"I corav kok ubode s'nekim jajetom"?

Dzoni

pre 10 godina

Bogdanovic srusio CSKA?? Na dajte ljudi, uozbiljite se, pustio nas Mesina! Buahahaaahgaha

PS a panteri svi u glas: "kmeeeee kmeeeeee kmeeeeeeee"

Bosko

pre 10 godina

Jesmo dosadni svi sa kukanjem, ali kako vidim da srpski ne vredi pričati, probaću "matematički" da izrazim ono što svi vide:
1/2 Lovrenj >> Musli + Gagić + Milutinov
(Aman!!!, 17. januar 2014 22:01)

Iskreno, Milutinov je po meni bolje odigrao veceras od Lovernja, a i u jos nekoliko utakmicama je bio bolji. Kvalitet Lovernja je neosporiv ali i Milutinov za godinu, dve bice bar u rangu Lovernja ako ne i bolji...

Partizan iznad Svih

pre 10 godina

Jel nas opet nesko pustio jel Krstic sto nam je dao 27 poena ili Mesina,ili Cska sto nam je bratski klub,a kazite navijaci kluba koji ne postoji,sto je Fmp prekrsteni u Zvezdu Beograd,gde vam je prava Zvezda..?

DzoHusafet

pre 10 godina

Krstic nas pustio a dao nam 27 poena,Mesina nas pustio jer ceni Vujosevica i Partizan,Cska nas pustio jer nam je bratski klub hvala...
(Nenad Nesa Pirocanac, 17. januar 2014 22:37)

Tako je brate... Pozdravi Putica... Tancha Pirocanac

Vlada

pre 10 godina

Panteri, mi se nismo javljali na vest o vasem porazu u onom nebitnom kupu od svevisnjeg njiznjeg tako da ne suzdrzite se iskopleksiranih komentara. Komentarisete broj navijaca? Vi, kojih je u istoj ovoj dvorani bilo 3000 protiv laborala?! Najsmesnije mi je kad kukate sto protivnik masi trojke, isto je bilo i protiv Bajerna. Pa namesta Tole, ukapirajte to vec jednom.

Vlada

pre 10 godina

Pustio Mesina, ne znam da li ste videli kako se izljubio sa Vujosevicem. A i Krstic promasi ona dva bacanja. Stvarno nema vise smisla:-)

Миле

pre 10 godina

Браво, браво, браво.
Штета што је Милосављевић у паду форме.
Плашим се за Богдановића, овакви напори
неминовно доносе повреде. Далеко било.

Miki

pre 10 godina

E tek sadi je krivo sto nisu dobili dobijenu utakmicu sa Bajernom, sad se vidi razlika sa Duletom i bez njega.Ovaj Krstic vecito puni Partizan, jeste on profesionalac ali ovo kao da namerno radi, igra covek svim srcem i uvek ima sjajnu motivaciju protiv Partizana. Nije mogo da promasi par puta i da Sasa Kaun odigra malo vise. xD
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (blinkibil, 17. januar 2014 23:35)

Krle je tek veceras nazalost prvi put odigrao protiv Partizana kako ume..

grobar

pre 10 godina

Spanulis,Bogdan Bogdanovic .... pa jedna praznina dva najbolja igraca u EL a pre svega igraci koji imaju onu stvar do parketa
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (PFC, 17. januar 2014 23:02)
Spanulis je vrhunski igrac, Bogdan je nas i vanserijski je igrac ali Navaro je Navaro.
"Po sistemu velikih brojeva neko bi posle 11 puta trebao da bude sampion"
Dr Dusan Vujosevic
Napred Partizan!!!

Dzeronimo

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.

Grobar iz Pirota

pre 10 godina

Hvala ti Partizane,pobedicemo m iovde najmanje jos onaj Bajern,mozd ai Galatu nemoramo ni da prodjemo za mene je to isto kao prolaz,bitno je da smo opet dokazali da vredimo i da nisu sve pare uvek bitne,Bogdan zasluzuje veliku karijeru daje decko sve za Partizan, on je gotovo sam pobedio Cska kao i Kinzi,hvala vam sto ste nas obradovali opet,velika pobeda!!!

blinkibil

pre 10 godina

E tek sadi je krivo sto nisu dobili dobijenu utakmicu sa Bajernom, sad se vidi razlika sa Duletom i bez njega.Ovaj Krstic vecito puni Partizan, jeste on profesionalac ali ovo kao da namerno radi, igra covek svim srcem i uvek ima sjajnu motivaciju protiv Partizana. Nije mogo da promasi par puta i da Sasa Kaun odigra malo vise. xD

Frole

pre 10 godina

Svaka cast Bogdanu ali moram da pomenem Milutinova decko igra srcem bori se i kida za svaku loptu! Musli i Gagicu ugledajte se na njega!!!

Budimo realni

pre 10 godina

Partizan na zalost nema kvaliteta da se nosi sa najjacim evropskim timovima.
Da bi Partizan bio ponovo jak potrebna je jaka Zvezda. Dakle dobar sparing partner. Sa ugasenim klubom ne mozes da se nadmeces.
O FMPu ne bih trosio reci. Ionako ce taj klub da traje jos par godina, dok ne odmrznu Zvezdu.

LondonCalling

pre 10 godina

prijatelju ja ne bih gledao ovog muslija gagića pa ni onog francuza ni ispred moje zgrade kada bi igrali basket a ne da idem u arenu i urlam dva sata...zar vam nije jasno da je od ozbiljnog i lepog sporta ostala samo bleda senka-liga evrope u košarci je provinciska zabava- za razliku od fudbala koji je stvarno maximalno ozbiljna stvar u ligi šampiona
(osvaldo 2, 18. januar 2014 00:59)

Au brate ala je vama krivo....neprocenjivo!!

DBZ

pre 10 godina

A Bogdanu cena samo raste iz utakmice u utakmicu! Bravo care, svaka cast i ostalima za zalaganje i pribranost u poslednjim sekundama. Sreca prati hrabre, a mi drugog izbora nemamo...

zoran

pre 10 godina

Partizanovi centri su horor...kako je moguce da sva trojica se nadju u jednom timu...sa njima dobiti utakmicu je ravno cudu...kada su oni u igri to je kao da tim igra s aigrachme ili dva manje...
Evo ga bas Musli koji faulira coveka na 7 metara i ovaj dade trojku i slobodno bacanje...ma, neverovatno koliko ne razmishljaju, a plus ne znaju ovaj sport...

vujin

pre 10 godina

Ooooooo...Partizane Volimo te srcem svim .....!!!!
ovako se Maticu bori za svoj tim i publiku a ne tvoje babe i ti sa njima zajedno .

ovo je sramota

pre 10 godina

Zadnjih 5 minuta CSK ili ce dati kos iz igre ili ce biti faul Partizanu za slobodna bacanja Rusima, ova euroliga mi se gadi sve vise i vise

zvezdas

pre 10 godina

svaka cast na energiji timskom duhu,pa kad to covic bude ukapirao mozemo necem da se nadamo,a dotle vama sve pohvale i sjajnom bogdanovicu. realni zvezdas.cekamo kao i uvek sledecu sezonu.

nikola

pre 10 godina

Lose navijanje opet,ne znam sta se desava ove sezone,kao da su se ljudi zasitili.Nisu ovde problem zabranjebi,dozvoljeni,alkatrazi i ostali,oni ljudi pevaju,ali problem je sto na ostalim tribinama nema tog zara kao prethodnih godina.Isto je i u Pioniru.
P.S. Greota je na ovakvu spoljnu liniju imati ovako lose centre.Ne znam kada cemo sledeci put upariti ovakve igrace spolja,plus Lovernj.A samo da je jedan solidan centar mi bi jurili F4 ove godine. Ili da je tu Bertans na 4.,a Lovernj da se presalta na cetra sto mu je prirodnija pozicija,pa jos Berta siri svojim sutem spolja...,place mi se kada pomislim koliko nemamo srece,ali uvek nesto fali,pre smo uvek imali dobre centre,a spolja niko nema sut.

Aman!!!

pre 10 godina

Jesmo dosadni svi sa kukanjem, ali kako vidim da srpski ne vredi pričati, probaću "matematički" da izrazim ono što svi vide:
1/2 Lovrenj >> Musli + Gagić + Milutinov

usnuli jsd

pre 10 godina

Oboren rekord u tišini u Areni! Nije ni čudo što pokazuju onog kako spava hahaha! E sad ni oni kojima je najviše ispran mozak ne mogu da kažu da ovo uopšte i liči na navijanje. Grobari postaju ono što su oduvek i bili - navijačka sprdnja!

Space Jam

pre 10 godina

Sve čestitke za herojsku pobedu Partizana. Samo bih dodao par opservacija: Da je Partizan pravio faul u poslednjem napadu CSK ko zna šta bi se desilo po zakonu velikih brojeva, dalje, da Musli nije onako dobro odigrao pitanje je ko bi zaustavio Krstića i treće, da se Tepić nije vratio u Partizan umesto povredjenog Vestermana i pomagao umornom Bogdanoviću opet je pitanje da li bi Partizan uspeo da pobedi ;)

Jack Sparrow

pre 10 godina

@Geronimo

evo posto niko nece,ja cu dati odgovor na tvoj komentar o navijanju,posto sam bio na utakmici(mislim da je to ipak merodavniji kriterijum nego gledanje utakmice na tv-u).Navijanje je bilo VRHUNSKO!Sto se objektivno ne bi moglo reci za npr.navijanje protiv Reala(takodje bio na utakmici).Tako da bih ti predlozio da svratis do Arene za 2 nedelje,pa da posle mozemo ravnopravno da komentarisemo.Ovako,samo ispadas smesan!Za razliku od vas,mi ne patimo od manije velicine da je sve nase najbolje i najvece!Tako da mislim da je potpuno normalno da navijanje nekad bude bolje,a nekad losije.

@Gavgalj

momcino,posto ocigledno ne kapiras neke stvari,a izgleda nema ko da ti objasni, u kosarkaskom timu postoji pozicija bek-suter(poznatija i kao pozicija 2).Vec u samom nazivu ona sadrzi opis zaduzenja tog igraca (u ovom slucaju Bogdanovica).Tako da bih te molio da nas ubuduce postedis svojih strucnih komentara.Pa i Stojakoviceva igra se svodila uglavnom samo na sut,a bio je vrhunski NBA igrac!Nego,evo ti jedan mali savet.Ako se vec toliko divis Bogdanu(sto je ocigledno),mislim da ti je pogresan pristup da ga stalno prozivas po netu.Bolje skupi hrabrost,idi na neki trening i pitaj ga da li bi ti ucinio cast da se rukuje i slika sa tobom!

keyser soze

pre 10 godina

Sjecam se prethodnih godina kada Zvezda nije igrala Evroligu kakvo je zadovoljstvo bilo citati komentare posle nasih pobjeda u istoj,jer bi se javljali pravi poznavaoci kosarke sa analizama utakmice..Ovo sad je zalosno..500 komentara koji se svode na klinacka prepucavanja..govori se stalno da je nas rivalitet nesto cim treba da se ponosimo,medjutim ovakav animozitet je presao sve granice dobrog ukusa i sportskog nadmetanja..pozdrav svim ljubiteljima kosarke..bravo crno-bijeli,Bogdane doktore..

CoaCZV

pre 10 godina

Gledao sam utakmicu i iako sam delija navijao sam za partizan i zaista svaka cast na ovoj pobedi. Gledao sam celu utakmicu sve dok dule nije poceo sa svojom izjavom onda mi se smucilo.Nisu mi jasni ovi grobari koji komentarisu na ovakvu vest poraz Zvezde od Nizneg zar ne bi trebalo da komentarisete pobedu svog tima...

Petar

pre 10 godina

I jos nije ni puna hala,a danima se pričalo kako su svi kompleti rasprodati..znači sve je podeljeno,samo što pozerima nakon dva poraza više nije toliko zanimljivo..

prc

pre 10 godina

Koji bre Bogdanovic! Samo sut ima. Nula kosarkas
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gavgalj, 17. januar 2014 22:44)
Tepic ima sve sto Bogdanu moze da fali. On i Tepic vrede zy trojicu .

DBZ

pre 10 godina

Molim izvesnog Gileta da nas pocasti jos jednim zamisljenim dijalogom kao posle prosle utakmice sa CSKA kad je Zeljko pobedio u Parizu, naravno kad sabere utiske nocas... (Ako ne pobedim nece me puste da vidim zena, deca za Bozic i tako)

rale

pre 10 godina

šta bi vizurasi? i sa cenom od 500 din. :) , stolice prazne ispod koševa, takodje i delovi gornjeg prstena!?
osipanje počelo. ajde bre navijajte, ali stvarno ovo je smešno!!

markenting je cudo

pre 10 godina

prijatelju ja ne bih gledao ovog muslija gagića pa ni onog francuza ni ispred moje zgrade kada bi igrali basket a ne da idem u arenu i urlam dva sata...zar vam nije jasno da je od ozbiljnog i lepog sporta ostala samo bleda senka-liga evrope u košarci je provinciska zabava- za razliku od fudbala koji je stvarno maximalno ozbiljna stvar u ligi šampiona
(osvaldo 2, 18. januar 2014 00:59)
A ipak si gledao, jos i komentarises.Pa, gledaj Bogdanovica, Krstica, Teodosica, Vimsa, Kinzija, ko ti brani...Jeste,za tebe bi pravi spektakl i superkosarka bila kada bi u EL igrali "virtuozi" poput Marjanovića,Raska, Šilba, Simonovića, Radenovića, Laze... Ništa, nemoj ni gledati košarkašku EL...uživaj u utakmicama Austrije (Beč), Plzena, Bate Borisova, Kluža, Mitjilanda,Apoela,Kopenhagena, Dinama (Zg), Andrlehta, Brage i sličnih atraktivnih ekipa koje se godinama muvaju po fudbalskoj LŠ.

deadHero

pre 10 godina

@kayser soze Bravo za komentar. Bilo bi odlicno kada bi mogla nekako da se napravi kategorizacija komentara, podela na sekcije po godistu rodjenja komentatora. Da se lepo isfrustrirana i nezrela decurlija (sa obe strane) do mile volje vredja i lupeta gluposti, a da normalni navijaci mogu da ostavljaju pametne komentare i razmenjuju misljenja. Hvala :) NAPRED PARTIZAN!!!

veliki strumf

pre 10 godina

CSKA je u prvoj cetvrtini sutirao trojke 0-7, ne racunajuci poslednji sut sa svoje polovine. Od toga su 6 suta bila potpuno cista, nigde ni blizu igraca Partizana, koji kao da je pustao da sutiraju trojke. Da su igrali protiv Zvezde dali bi bar 5 od 7. Zaista sraman sut ekipe koja je favorit za osvajanje EL. Ni u sutu za dva nisu nsta bolji. Krstic je jedini sto igra.

CJ

pre 10 godina

@samo kazem Tu isto pise da je Zvezda dobila Paok u Solunu 8-1,Espanjol 7-2 i Petah Tikvu(zvuci poznato) 7-0...PA? to su pripremne utakmice,ko to jos racuna.Inace,cestitke Partizanu,svaka cast Bogdanovicu,stvarno je momak postao vrhunski igrac.

berija

pre 10 godina

neko gubi od Niznjeg,a neko dobija CSKA...
(Djordje Gagic, 17. januar 2014 23:07)

Neko sa Panatinaikosom a neko sa Nanterom, šta kažeš na to?
A iskreno, ne vidim zašto je sramota kad protivnički igrač Babit šutira 6/7 trojke i da 20 poena za 2 četvrtine, skoro ko Bogdan večeras.Sve je to košarka, najlepša igra na planeti, gde svako ima šanse protiv svakoga.

Idi i proslavljaj veliku pobedu umesto što prozivaš Zvezdu, dobro znaš sa kim je bila u grupi...

Bojan

pre 10 godina

Au brate,pobedili ste Cska i vi trubite o Zvezdi i panterima.Vujosevic posle utakmice umesto da slavi on prica o Rts,Zvezdi,Sportklubu,budzetu.Pustite vi nas,uzivajte u pobedi.

Zvezda

pre 10 godina

Svaka cast,posle toliko pokusaja morali ste i vi jednom da pobedite nekog.Jos jedna pobeda i moci cete da kazete da ste imali vise pobeda od nas u EL za ovu sezonu.

Sima Strahota

pre 10 godina

@Jos jedan biser Partizabove skole BOGdan BOGdanpvic.(Samo PFC, 18. januar 2014 00:39)

Bogdanovic kao ni vecina kosarkasa u istoriji Partizana nije biser njihove skole. Ponikao u ka-ka Zvezdara

veliki strumf

pre 10 godina

Svaka cast! CSKA je odigrao sramno, ni po cemu nisu zasluzili da dobiju srcani Partizan. Izgledali su kao da su se skupili na basket, sa izuzetkom Tea i Krstica. Plus Vims ceka da krene na kos do 4 sekundi do kraja - to ni Dzordan nije radio. Bogdan je svetska klasa, alal mu vera. CSKA je trebao samo njega da zaustavi, on je kljuc, ali staviti Tea (jednog od najgorih odbrambenih igraca) da ga cuva - to je samoubistvo. Hrijapa covek u totalnom autu, Fridzon prodao 2 kljucne lopte, promasili su brdo cistih suteva. Partizan u svom stilu, uz dobar skok u napadu. Bogdan je 80%, ostali su vodonose.

Nije bitno

pre 10 godina

Ajde ne palte se previše. CSKA redovno pušta Partizan, već godinama unazad, baš kao i Željko Obradović. Pre neku godinu sam uzeo dobru lovu na tu nameštaljku. Partizan je gostovao i dobio, kvota 7.00!

PesicX

pre 10 godina

Pricam caletu na 24s do kraja, kako ce Dule da napravi faul da bi imao poslednji napad. Jako me je iznenadio, a i CSKA, totalno su se pogubili kad su videli zonu. Cestitam voljenom klubu za ovu radost koju pruzaju godinama, i nadam se da ce ovih pobeda biti jos mnogo!

dorsey!

pre 10 godina

mogli bi ovi iz arene da stave nesto protiv musica,zujale su celu utakmicu,cuo sam ih ,a mogu nesto i za parket ,posto se cuje skripanje patika

autostoper

pre 10 godina

Vidim Dule se bas oporavio.Vujosevic:"Evo gledam juce na RTS-u komentator kaze Partizan je izgubio vec dve utakmice u TOP 16",a sta je trebao da kaze?Partizan je dobio dve utakmice do sada?!Covece idi raduj se,jer je ovo stvarno ogroman uspeh,a ne on opet pominje Zvezdu,budzet,blokadu,povrede.Nije Pesic lud kad je rekao da Bogdan najbolji bek Evrope,msm da je trenutno najbolji poenter TOP 16 faze.

PS.Ocekujem od sada na portalima da na kraju vesti gde se pominje Vujosevic pise SLICNI TAGOVI #zvezda #budzet #blokada

igokejci spavaju u dvorani

pre 10 godina

Partizan se iz 15. pokušaja izjednačio sa Zvezdom po pobedama u Evroligi hahaha! 12 godina neograničenog finansiranja od države za takav rezultat. Bar su Vujošević i Danilović videli neku korist od toga. P. S. Što ne pišete o tome da je država dala i Telekom partizan Igokei i da sada ima najveći budžet u zemlji?

Dzeronimo

pre 10 godina

Cisto gubljenje vremena sa nekim klincima u raspravljanju.Na moj komentar o navijanju dobijam par odgobora u vidu pustanja utakmica od Zeljka.Blago vama.Uzivajte jos malo.Ionako se raspadate.I corava koka ubode neko jaje...a ovo je vase prvo ovogodisnje i jedino.U zdravlje.

Dzeronimo

pre 10 godina

Evo javljaju se navijaci kad tim pridje samo.Aaaaa, navijanje traje samo dok je dobar rezultat.Sad kapiram.Svaka vam cast najbolji navijaci!I budite realni pa recite sami.Uostalom imate prenos a i snimak pa gledajte.

Marko

pre 10 godina

Још једном желим да поручим индивидуи која се на вестима о Партизановим успесима или неуспесима представља именом Шамрок сила, слуШамрок; Погледај, ако нигде другде, на вашем сајту који је највећи резултат и против кога остварио тај Шамрок. Да се не мучиш, против Црвене Звезде, победивши иx 5:1, о чему имаш податке на следећем линку http://www.redstarbelgrade.info/forum/index.php?topic=5372.5;wap2 (само кажем, 17. januar 2014 21:37)

Tuzni covece pa to je prijateljska u americi i bilo je pre pola veka..Sta ti uporedjujes ccc nije tebi lako.

Neko

pre 10 godina

Pusti Bogdana da igra 40 min pa ako mu se posreci junak je ako ne gubitnik .Vidwcemo kada ga prodaju grejace klupu jer gdw ode nece moci da radi sta hoce.......Bogdaneeeel

rale

pre 10 godina

naravno da vas je Želimir pustio. ovo ste pobedili slučajno, kao što je zvezda tri svoje izgubila. pa zar treba tri za redom da vas deru? o navijanju ni reči. podvite repove i psssssst.. bruka.

berija

pre 10 godina

@Jos jedan biser Partizabove skole BOGdan BOGdanpvic.(Samo PFC, 18. januar 2014 00:39)

Bogdanović je počeo u KK Zvezdara, nastavio u Žitku i igrao za juniorski tim FMP.
U partizan je doveden sa 18 godina, najviše i napredovao.

Svaka čast, Zvezdin je Nedović, eto naših budućih igračina...

osvaldo 2

pre 10 godina

prijatelju ja ne bih gledao ovog muslija gagića pa ni onog francuza ni ispred moje zgrade kada bi igrali basket a ne da idem u arenu i urlam dva sata...zar vam nije jasno da je od ozbiljnog i lepog sporta ostala samo bleda senka-liga evrope u košarci je provinciska zabava- za razliku od fudbala koji je stvarno maximalno ozbiljna stvar u ligi šampiona

Dzeronimo

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.

usnuli jsd

pre 10 godina

Oboren rekord u tišini u Areni! Nije ni čudo što pokazuju onog kako spava hahaha! E sad ni oni kojima je najviše ispran mozak ne mogu da kažu da ovo uopšte i liči na navijanje. Grobari postaju ono što su oduvek i bili - navijačka sprdnja!

igokejci spavaju u dvorani

pre 10 godina

Partizan se iz 15. pokušaja izjednačio sa Zvezdom po pobedama u Evroligi hahaha! 12 godina neograničenog finansiranja od države za takav rezultat. Bar su Vujošević i Danilović videli neku korist od toga. P. S. Što ne pišete o tome da je država dala i Telekom partizan Igokei i da sada ima najveći budžet u zemlji?

osvaldo 2

pre 10 godina

prijatelju ja ne bih gledao ovog muslija gagića pa ni onog francuza ni ispred moje zgrade kada bi igrali basket a ne da idem u arenu i urlam dva sata...zar vam nije jasno da je od ozbiljnog i lepog sporta ostala samo bleda senka-liga evrope u košarci je provinciska zabava- za razliku od fudbala koji je stvarno maximalno ozbiljna stvar u ligi šampiona

Zvezda

pre 10 godina

Svaka cast,posle toliko pokusaja morali ste i vi jednom da pobedite nekog.Jos jedna pobeda i moci cete da kazete da ste imali vise pobeda od nas u EL za ovu sezonu.

Nije bitno

pre 10 godina

Ajde ne palte se previše. CSKA redovno pušta Partizan, već godinama unazad, baš kao i Željko Obradović. Pre neku godinu sam uzeo dobru lovu na tu nameštaljku. Partizan je gostovao i dobio, kvota 7.00!

rale

pre 10 godina

šta bi vizurasi? i sa cenom od 500 din. :) , stolice prazne ispod koševa, takodje i delovi gornjeg prstena!?
osipanje počelo. ajde bre navijajte, ali stvarno ovo je smešno!!

rale

pre 10 godina

naravno da vas je Želimir pustio. ovo ste pobedili slučajno, kao što je zvezda tri svoje izgubila. pa zar treba tri za redom da vas deru? o navijanju ni reči. podvite repove i psssssst.. bruka.

dorsey!

pre 10 godina

mogli bi ovi iz arene da stave nesto protiv musica,zujale su celu utakmicu,cuo sam ih ,a mogu nesto i za parket ,posto se cuje skripanje patika

Sima Strahota

pre 10 godina

@Jos jedan biser Partizabove skole BOGdan BOGdanpvic.(Samo PFC, 18. januar 2014 00:39)

Bogdanovic kao ni vecina kosarkasa u istoriji Partizana nije biser njihove skole. Ponikao u ka-ka Zvezdara

veliki strumf

pre 10 godina

CSKA je u prvoj cetvrtini sutirao trojke 0-7, ne racunajuci poslednji sut sa svoje polovine. Od toga su 6 suta bila potpuno cista, nigde ni blizu igraca Partizana, koji kao da je pustao da sutiraju trojke. Da su igrali protiv Zvezde dali bi bar 5 od 7. Zaista sraman sut ekipe koja je favorit za osvajanje EL. Ni u sutu za dva nisu nsta bolji. Krstic je jedini sto igra.

Dzeronimo

pre 10 godina

Cisto gubljenje vremena sa nekim klincima u raspravljanju.Na moj komentar o navijanju dobijam par odgobora u vidu pustanja utakmica od Zeljka.Blago vama.Uzivajte jos malo.Ionako se raspadate.I corava koka ubode neko jaje...a ovo je vase prvo ovogodisnje i jedino.U zdravlje.

Bojan

pre 10 godina

Au brate,pobedili ste Cska i vi trubite o Zvezdi i panterima.Vujosevic posle utakmice umesto da slavi on prica o Rts,Zvezdi,Sportklubu,budzetu.Pustite vi nas,uzivajte u pobedi.

Neko

pre 10 godina

Pusti Bogdana da igra 40 min pa ako mu se posreci junak je ako ne gubitnik .Vidwcemo kada ga prodaju grejace klupu jer gdw ode nece moci da radi sta hoce.......Bogdaneeeel

Petar

pre 10 godina

I jos nije ni puna hala,a danima se pričalo kako su svi kompleti rasprodati..znači sve je podeljeno,samo što pozerima nakon dva poraza više nije toliko zanimljivo..

Marko

pre 10 godina

Још једном желим да поручим индивидуи која се на вестима о Партизановим успесима или неуспесима представља именом Шамрок сила, слуШамрок; Погледај, ако нигде другде, на вашем сајту који је највећи резултат и против кога остварио тај Шамрок. Да се не мучиш, против Црвене Звезде, победивши иx 5:1, о чему имаш податке на следећем линку http://www.redstarbelgrade.info/forum/index.php?topic=5372.5;wap2 (само кажем, 17. januar 2014 21:37)

Tuzni covece pa to je prijateljska u americi i bilo je pre pola veka..Sta ti uporedjujes ccc nije tebi lako.

Dzeronimo

pre 10 godina

Evo javljaju se navijaci kad tim pridje samo.Aaaaa, navijanje traje samo dok je dobar rezultat.Sad kapiram.Svaka vam cast najbolji navijaci!I budite realni pa recite sami.Uostalom imate prenos a i snimak pa gledajte.

CoaCZV

pre 10 godina

Gledao sam utakmicu i iako sam delija navijao sam za partizan i zaista svaka cast na ovoj pobedi. Gledao sam celu utakmicu sve dok dule nije poceo sa svojom izjavom onda mi se smucilo.Nisu mi jasni ovi grobari koji komentarisu na ovakvu vest poraz Zvezde od Nizneg zar ne bi trebalo da komentarisete pobedu svog tima...

autostoper

pre 10 godina

Vidim Dule se bas oporavio.Vujosevic:"Evo gledam juce na RTS-u komentator kaze Partizan je izgubio vec dve utakmice u TOP 16",a sta je trebao da kaze?Partizan je dobio dve utakmice do sada?!Covece idi raduj se,jer je ovo stvarno ogroman uspeh,a ne on opet pominje Zvezdu,budzet,blokadu,povrede.Nije Pesic lud kad je rekao da Bogdan najbolji bek Evrope,msm da je trenutno najbolji poenter TOP 16 faze.

PS.Ocekujem od sada na portalima da na kraju vesti gde se pominje Vujosevic pise SLICNI TAGOVI #zvezda #budzet #blokada

berija

pre 10 godina

neko gubi od Niznjeg,a neko dobija CSKA...
(Djordje Gagic, 17. januar 2014 23:07)

Neko sa Panatinaikosom a neko sa Nanterom, šta kažeš na to?
A iskreno, ne vidim zašto je sramota kad protivnički igrač Babit šutira 6/7 trojke i da 20 poena za 2 četvrtine, skoro ko Bogdan večeras.Sve je to košarka, najlepša igra na planeti, gde svako ima šanse protiv svakoga.

Idi i proslavljaj veliku pobedu umesto što prozivaš Zvezdu, dobro znaš sa kim je bila u grupi...

Dragan Torbica

pre 10 godina

samrok tebe pustili ranije pre zavrsetka terapije :) .Ako Partizan veceras izgubi bar je izgubio od CSK u Euroligi a ne kao neki od Nizih u Diznilend takmicenju :)

veliki strumf

pre 10 godina

Svaka cast! CSKA je odigrao sramno, ni po cemu nisu zasluzili da dobiju srcani Partizan. Izgledali su kao da su se skupili na basket, sa izuzetkom Tea i Krstica. Plus Vims ceka da krene na kos do 4 sekundi do kraja - to ni Dzordan nije radio. Bogdan je svetska klasa, alal mu vera. CSKA je trebao samo njega da zaustavi, on je kljuc, ali staviti Tea (jednog od najgorih odbrambenih igraca) da ga cuva - to je samoubistvo. Hrijapa covek u totalnom autu, Fridzon prodao 2 kljucne lopte, promasili su brdo cistih suteva. Partizan u svom stilu, uz dobar skok u napadu. Bogdan je 80%, ostali su vodonose.

Petar

pre 10 godina

Bruka i sramota kako se dolazilo do karata za ovu utakmicu,tatini i mamini sinovi,samo da mogu da kazu da su bili da gledaju top 16..zato vise i nemamo domaci teren,vatrenija je atmosfera u pozoristu..uzas.

Bog gvozdja

pre 10 godina

Gledate li Panteri sta znaci navijanje?!?!? Gledate gledate... sta ce tte drugo. Jos jedan domaci zadatak iz navijanja za evropske klubove, a za ove iz predgradja - omaz! buaaaahahahhahhhhahah

kk sledeca sezona

pre 10 godina

Oboren rekord u tišini u Areni! Nije ni čudo što pokazuju onog kako spava hahaha!(usnuli jsd, 17. januar 2014 20:47)

Znam ja da ste vi najglasniji i najbucniji navijaci, e sad sto vas nisu izabrali ni u prvih 5 to je vec neka druga prica.

Pavel Datsyuk 13

pre 10 godina

Bruka i sramota kako se dolazilo do karata za ovu utakmicu,tatini i mamini sinovi,samo da mogu da kazu da su bili da gledaju top 16..zato vise i nemamo domaci teren,vatrenija je atmosfera u pozoristu..uzas.
(Petar, 17. januar 2014 21:02)

Bravo. Tacno tako. Da ne govorimo o sponzorusama.

Amortizacija

pre 10 godina

Ipak je Arena veliki zalogaj, u redu je nekoliko utakmica da se igra tu, ali mnogo je 7 i jos svaka ulaznica je skupa, pogotovu za nas obicne navijace, nema se para ljudi, tako je, nema to veze sa ljubavlju...meni iz unutrasnjosti treba 2000 za kartu za bus, i plus za tekmu, mnogo je 7 puta...

Миле

pre 10 godina

Браво, браво, браво.
Штета што је Милосављевић у паду форме.
Плашим се за Богдановића, овакви напори
неминовно доносе повреде. Далеко било.

само кажем

pre 10 godina

Још једном желим да поручим индивидуи која се на вестима о Партизановим успесима или неуспесима представља именом Шамрок сила, слуШамрок; Погледај, ако нигде другде, на вашем сајту који је највећи резултат и против кога остварио тај Шамрок. Да се не мучиш, против Црвене Звезде, победивши иx 5:1, о чему имаш податке на следећем линку http://www.redstarbelgrade.info/forum/index.php?topic=5372.5;wap2

berija

pre 10 godina

@Jos jedan biser Partizabove skole BOGdan BOGdanpvic.(Samo PFC, 18. januar 2014 00:39)

Bogdanović je počeo u KK Zvezdara, nastavio u Žitku i igrao za juniorski tim FMP.
U partizan je doveden sa 18 godina, najviše i napredovao.

Svaka čast, Zvezdin je Nedović, eto naših budućih igračina...

Idol

pre 10 godina

Upravo pokusaj loma table sa 6.75 od strane Lovernja. Bacanje kamena s ramena. A Bogdan i dalje samo sut ima. Kakva prevara od kosarkasa (Gavgalj, 17. januar 2014 20:57

Dajte bre neko neka upozna ovog klovna sa Bogdanom, da nam vise ne dosadjuje ovde. Razumem ja sve i da nekoga obozavas, ali ovaj Galjgav... ili kako vec... poceo covek da smara.

Pavel Datsyuk 13

pre 10 godina

Terajte vise Gagica iz Partizana, unistice nas, taman napravimo mini seriju, eto ga Gagic pravki faul nad Krsticem koji daje kos. Naravno i Muslija.

Budimo realni

pre 10 godina

Partizan na zalost nema kvaliteta da se nosi sa najjacim evropskim timovima.
Da bi Partizan bio ponovo jak potrebna je jaka Zvezda. Dakle dobar sparing partner. Sa ugasenim klubom ne mozes da se nadmeces.
O FMPu ne bih trosio reci. Ionako ce taj klub da traje jos par godina, dok ne odmrznu Zvezdu.

Goran

pre 10 godina

Napred Srbija.Uvek sam za Partyzan ako je to dobro za Zvezdu i nasu klubsku kosarku.Samo dobri rezultati donose A licecu.Napred Partyzan i Zvezda,napred nasi!!!

wer

pre 10 godina

sta je reci sa gagicem lik je totalno izgubio samopouzdanje ,sasvim solidno je igrao proslu sezonu kao i euro al ovo sad...kao da je evropsko njemu i rasku isisalo sve iz njih
(nikola, 17. januar 2014 21:44)

ma ti si nesto progutao pa ti se prividja?
Gagic NIKADA nije odigrao solidono i generalno je bruka i partizana i srpske kosarke...

nego ne moze Gagic toliko da prospe koliko Bogdan ume da utera :)))

nemablama

pre 10 godina

Svaka cast,posle toliko pokusaja morali ste i vi jednom da pobedite nekog.Jos jedna pobeda i moci cete da kazete da ste imali vise pobeda od nas u EL za ovu sezonu.
(Zvezda, 17. januar 2014 22:43)

kako ti nije glupo da se javljas....ali navikli ste ....neko gubi od Niznjeg a neko dobija Cska...ajde sad reci da uzimate sve trofeje i da je Niznji bolja ekipa

Tottenham

pre 10 godina

Ne vidim cemu ovoliko prepucavanje, u komentarima, i cemu ovolika mrznja, i cemu to da Vujosevic mora da pomene Zvezdu, ja sam navijao i uvek cu navijati za Partizan protiv stranih klubova ako ti strani klubovi nisu Olimpijakos ili Spartak, cestitke komsije stvarno, i ljudi gledajte stvari sa pozitivnije strane, imamo dva jaka srpska kluba, samim tim jacu i reprezentaciju, Bogdanovicu posebno svaka cast jer je decko neverovatan a i evo jos jednom bravo komsije

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Da smo imamo jednog centra tipa Alex Maric,a da uz njega razigravamo Milutinova i Salica,gde bi nam bio kraj ! Gagic i Musli su definitivno najgori centri u istoriji Partizana !

CJ

pre 10 godina

@samo kazem Tu isto pise da je Zvezda dobila Paok u Solunu 8-1,Espanjol 7-2 i Petah Tikvu(zvuci poznato) 7-0...PA? to su pripremne utakmice,ko to jos racuna.Inace,cestitke Partizanu,svaka cast Bogdanovicu,stvarno je momak postao vrhunski igrac.

Dalibor

pre 10 godina

Sta reci,20 min posle utakmice jos se tresem,nemogu da verujem da smo ih dobili iako sam duboko u sebi verovao da ovi momci to mogu.Bogdan-novi Danilovic,neverovatan talenat,covek mec,ma ukratko-hvala ti Bogdane za ovu neverovatnu pobedu.Kingsi-jedan od 3 najbolja strana igraca koji su ikada igrali za Partizan,jos jedna njegova sjajna utakmica,covek igra sa velikom lakocom,bravo majstore.Lovernj-standardno dobar,gine za svaku loptu,bice od njega veliki Evropski igrac u to sam siguran.Gagi-kapitenski,borio se za svaku loptu,dosta se trosi u odbrani,jesnostavno pravi vodja ovoga tima,Milutinov-dobar,sjajno koristi svoju sansu,Tepic-ona pogodjene dvojka pred kraj dosta nam je znacila,nadam se da ce opet biti onaj stari Tepic.Gagic-neznam sta bi rekao,da smo izgubili,jedan od glavnih krivaca,dosta pocetnickih gresaka,stvarno neznam sta se desava sa njim,umesto da napreduje on vec neko duze vreme stagnira.Musli-kao da je Dule vec digao ruke od njega,ako se ne varam,ukupno je igrao 7-8min.Mozda sam preveliki optimista ali verujem u ovaj tim da moze nesto vise uraditi ove sezone u EL.Jos jednom,hvala vam momci i puno srece u nastavku takmicenja.ZA POBEDE ZA MIRAN SAN ZA TITULE ZA PARTIZAN.

nikola

pre 10 godina

Lose navijanje opet,ne znam sta se desava ove sezone,kao da su se ljudi zasitili.Nisu ovde problem zabranjebi,dozvoljeni,alkatrazi i ostali,oni ljudi pevaju,ali problem je sto na ostalim tribinama nema tog zara kao prethodnih godina.Isto je i u Pioniru.
P.S. Greota je na ovakvu spoljnu liniju imati ovako lose centre.Ne znam kada cemo sledeci put upariti ovakve igrace spolja,plus Lovernj.A samo da je jedan solidan centar mi bi jurili F4 ove godine. Ili da je tu Bertans na 4.,a Lovernj da se presalta na cetra sto mu je prirodnija pozicija,pa jos Berta siri svojim sutem spolja...,place mi se kada pomislim koliko nemamo srece,ali uvek nesto fali,pre smo uvek imali dobre centre,a spolja niko nema sut.

Miki

pre 10 godina

E tek sadi je krivo sto nisu dobili dobijenu utakmicu sa Bajernom, sad se vidi razlika sa Duletom i bez njega.Ovaj Krstic vecito puni Partizan, jeste on profesionalac ali ovo kao da namerno radi, igra covek svim srcem i uvek ima sjajnu motivaciju protiv Partizana. Nije mogo da promasi par puta i da Sasa Kaun odigra malo vise. xD
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (blinkibil, 17. januar 2014 23:35)

Krle je tek veceras nazalost prvi put odigrao protiv Partizana kako ume..

Apache

pre 10 godina

Svaka cast, ali ova euforija ce da traje dok ne dodje do duela sa kaznenom ekspedicijom koja vas je rutinski pobedila sa pola snage 83:86.
(Pedja, 17. januar 2014 22:55)
Kaznena ekspedicija, rutinski?????

Space Jam

pre 10 godina

Sve čestitke za herojsku pobedu Partizana. Samo bih dodao par opservacija: Da je Partizan pravio faul u poslednjem napadu CSK ko zna šta bi se desilo po zakonu velikih brojeva, dalje, da Musli nije onako dobro odigrao pitanje je ko bi zaustavio Krstića i treće, da se Tepić nije vratio u Partizan umesto povredjenog Vestermana i pomagao umornom Bogdanoviću opet je pitanje da li bi Partizan uspeo da pobedi ;)

nikola

pre 10 godina

sta je reci sa gagicem lik je totalno izgubio samopouzdanje ,sasvim solidno je igrao proslu sezonu kao i euro al ovo sad...kao da je evropsko njemu i rasku isisalo sve iz njih

тужни човек, пријатељски

pre 10 godina

Још једном желим да поручим индивидуи која се на вестима о Партизановим успесима или неуспесима представља именом Шамрок сила, слуШамрок; Погледај, ако нигде другде, на вашем сајту који је највећи резултат и против кога остварио тај Шамрок. Да се не мучиш, против Црвене Звезде, победивши иx 5:1, о чему имаш податке на следећем линку http://www.redstarbelgrade.info/forum/index.php?topic=5372.5;wap2 (само кажем, 17. januar 2014 21:37)

Tuzni covece pa to je prijateljska u americi i bilo je pre pola veka..Sta ti uporedjujes ccc nije tebi lako.
(Marko, 17. januar 2014 22:50)

И ви сте освојили КЕШ пре скоро пола века, па га не вадите из уста.

Delija UE

pre 10 godina

Au sta radi Krstic centrima Partizana! Krle ih oduci od kosarke. Crni Gagic ne ume ni da zakuca, a Bogdan mu asistirao za deset. Video Mesina da su tanaki pod kosem i to obilato koristi. Mada za sada se Partizan dobro drzi jer ga nose bekovi.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Kakve centre imamo,bolje da ih nemamo.Jednostavno ne možemo preko njih organizirat neki napad,jer nemaju kvalitet,a to Rusi dobro znaju i zato je našim bekovima još teže!

LondonCalling

pre 10 godina

Carevi...legende....majstori...ulepsali ste mi dan!!
I cak sta vise...upropastili ste vece nasim komsijama iz Zeleznika..

A vi, kako te??? buhahahahahbuhahahahahabuhahaha..

Delija UE

pre 10 godina

Najbolji bek suter u Evropi Bogdan Bogdanovic! Konacno je nakon Stojakovica, Srbija docekala da ima ovako strasnog sutera. Decko svaka cast! Joj pa jedva cekam svetsko prvenstvo. I da dodam, cestitam na pobedi Grobari.

igokeac

pre 10 godina

Partizan se iz 15. pokušaja izjednačio sa Zvezdom po pobedama u Evroligi hahaha! 12 godina neograničenog finansiranja od države za takav rezultat. Bar su Vujošević i Danilović videli neku korist od toga. P. S. Što ne pišete o tome da je država dala i Telekom partizan Igokei i da sada ima najveći budžet u zemlji?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (igokejci spavaju u dvorani, 17. januar 2014 22:41)

I ti bi trebalo da si odavno na spavanju. Opet si mazn'o telefon caletu?

Max

pre 10 godina

Koji bre Bogdanovic! Samo sut ima. Nula kosarkas
(Gavgalj, 17. januar 2014 22:44)

Ma da bre, nije normalan lik. Umesto da sedi na klupi kao Silb.

Aman!!!

pre 10 godina

Jesmo dosadni svi sa kukanjem, ali kako vidim da srpski ne vredi pričati, probaću "matematički" da izrazim ono što svi vide:
1/2 Lovrenj >> Musli + Gagić + Milutinov

who the f.ck are you

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50) ipak si ti DZERONIMO... pustio Krstic i Mesina

Partizan - šampion, ostali neka se poredjaju kako im je volja

pre 10 godina

Dobra stvar za nas je bila što su zadnji napad svi izašli iz reketa i pustili pleja da rešava ulazom, pa Krle nas je ubio, niko ga nije mogao čuvati a pametni Mesina ne ide na njega zadnji napad. Sreća naša, a možda nas je i Mesina pustio. Sad će odmah radi karme da izgubi i od Reala

Miks

pre 10 godina

Zasto i sada ta netrpeljivost i prepucavanja u komentarima..strasno kakvi smo mi srbi ljudi..Ja sam zvezdas i iskreno sam navijao veceras za partizan jer je to srpska kosarka.Duleta bi zamolio da manje truje,cisto zbog ovih mladjih generacija,ipak je on uzor mnogima,a cesto unosi zlu krv..malo vise sportskog duha,postovanja i tolerancije..
Sportski pozdrav i sve cestitke na velikoj pobedi!

deki

pre 10 godina

Ovdje u Spaniji kazu da bolju atmosferu na jednoj kosarkaskoj utakmici nisu vidjeli u zivotu.Izgleda da ce Partizan da nastavi svoj pohod na 20 titula za redom,da sam Zvezdas,bilo bi me stid da navijam za klub koji 13 godina nije bio prvak svoje zemlje.Zamislimo djecaka koji navija za Zvezdu,i koji je krenuo u 7 razred osnovne skole,jos nikada za zivota nije dozivio da je klub za koji navija prvak njegove drzave,neprocjenjivo.

Veljko

pre 10 godina

Svaka cast,posle toliko pokusaja morali ste i vi jednom da pobedite nekog.Jos jedna pobeda i moci cete da kazete da ste imali vise pobeda od nas u EL za ovu sezonu.
(Zvezda, 17. januar 2014 22:43)
Sto bi rekao DULE, na osnovu tvoje tvrdnje, ja tvrdim da da bi i vi posle 11 godina mogli da osvojite titulu!

Vladimir

pre 10 godina

Svaka cast,posle toliko pokusaja morali ste i vi jednom da pobedite nekog.Jos jedna pobeda i moci cete da kazete da ste imali vise pobeda od nas u EL za ovu sezonu.
(Zvezda, 17. januar 2014 22:43)

Od tih utakmica koje ste vi pobedili dve su bile prijateljske, bez ikakvog uticaja na prolazak u TOP16. A u prijateljskim utakmicama ste neprevaziđeni. Šampioni.

Vojislav YVR_BGD

pre 10 godina

naravno da vas je Želimir pustio. ovo ste pobedili slučajno, kao što je zvezda tri svoje izgubila. pa zar treba tri za redom da vas deru? o navijanju ni reči. podvite repove i psssssst.. bruka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (rale, 17. januar 2014 23:45)

A da vi napisete jedno saopstenje? A?

dan zalosti u zelezniku

pre 10 godina

Cska veze nema. Krstic namerno masi sve ma providno bre, Zvezda Zvezda Zvezda.....
(Zvezdas, 17. januar 2014 23:39)


...ili ima 7 godina ili je lud,
treceg nema

sasa

pre 10 godina

sto volim ove random navijace ili ti navijaci za dinar,das im dinar i oni navijaju za bilo koji klub koji igra protiv partizana,nekad su turcini nekad rusi ili spanci pa nemci cudni su cudni fmpeovci.

zoran

pre 10 godina

Partizanovi centri su horor...kako je moguce da sva trojica se nadju u jednom timu...sa njima dobiti utakmicu je ravno cudu...kada su oni u igri to je kao da tim igra s aigrachme ili dva manje...
Evo ga bas Musli koji faulira coveka na 7 metara i ovaj dade trojku i slobodno bacanje...ma, neverovatno koliko ne razmishljaju, a plus ne znaju ovaj sport...

AHA

pre 10 godina

Milos Teodosic, kao vatreni navijac partizana, je jos jednom pokazao koliko voli svoj klub i odigrao je losu utakmicu.

HVALA TEO STO SI NAS PUSTIO !!!

Vlada

pre 10 godina

Pustio Mesina, ne znam da li ste videli kako se izljubio sa Vujosevicem. A i Krstic promasi ona dva bacanja. Stvarno nema vise smisla:-)

pustiJo Teo, a i Krle

pre 10 godina

Ovaj Bogdanovic veze nama, jedino zna da postize poene i igra odbranu, ostalo nista. U pravu su ovi "strucnjaci" iz predgradja kada kazu da je prevara od igraca.

srdjan

pre 10 godina

Gledam i ne verujem da mi suze krecu od srece. Sta je to samnom da toliko volim kk Partizan. p.s. U proslom mecu u Nemackoj bi takodje pobedili da je Dule bio na klupi.

prc

pre 10 godina

Koji bre Bogdanovic! Samo sut ima. Nula kosarkas
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gavgalj, 17. januar 2014 22:44)
Tepic ima sve sto Bogdanu moze da fali. On i Tepic vrede zy trojicu .

ovo je sramota

pre 10 godina

Zadnjih 5 minuta CSK ili ce dati kos iz igre ili ce biti faul Partizanu za slobodna bacanja Rusima, ova euroliga mi se gadi sve vise i vise

Sale

pre 10 godina

Kapa dole Partizanu na pobedi! Jesam Zvezdaš ali moram priznati da je ovo velika pobeda Partizana. Pobeda koja verovatno neće puno značiti Partizanu u Evroligi ali hoće u ostalim takmičenjima. Plašim se scenarija od prošle godine kad je Zvezda dominirala u prvom delu sezone a onda, kad je bilo najvažnije, Partizan završio posao u velikom stilu. Partizan lagano ulazi u formu a Zvezda stagnira što nije neočekivano s obzirom kakvog trenera imamo. Bogdanović je još jednom potvrdio kakva je klasa od igrača! Takvog Srbija skoro nije imala!

Nikola

pre 10 godina

Radim ceo dan, ustajem u 4i20, ceo dan stres, pa naravno da ne mogu da dodjem na utakmicu i da aktivno navijam. Veceras od uzbudjenja necu ni spavati, nisam mamin sin, fenser,itd. Samo me izrabljuju poslodavci!!!
MGM samo da se skoncentrisu i prolazimo u top 8.

Dushan

pre 10 godina

Svaka cast na pobedi Partizanu. Bogdanu svaka cast, najbolji je bio kad se lomilo.
Ono sto je problem, to je citanje komentara. Jer to vise nisu peckanja, nego mucna vredjanja, kako nas Delija, tako i vas Grobara. Umesto da kao Srbi, ne navijamo, ali bar simpatisemo vecitog protivnika u Evropi, mnogi su da li od mucnog zivota, ili cega vec, mnogo zastranili. Iskkulirajte malo, nekad je bilo zanimljivo zezanje, sad se plasim da ne predje u gradjanski rat.

sasa

pre 10 godina

partizan je zakljucao reket, i osim Krstica, niko se tu od Rusa nije naigrao, sto se jasno i vidi na sutu za 2, gde je Partizan imao gotovo duplo vise suteva, i procenat od 50%...a kad imas takav procenat, i bolji skok, ,,,tesko je izgubiti, mada se vidi kako jak CSKA stvarno jeste, za dlaku da dobise... da je ludi Mesina zadnji napad dao Teodosicu, bilo bi skroz druga pesma...
Kakav igrac Bogdnaovic, majko moja, ovakvog beka nismo imali jos od 1946.... (:-))...
Uh, sam je odneo Partizan, jer kako je otovrio sa suetm sa spoljem, naslo se prostora i za Lavernja...
Ali pricajte sta god, ali Tepic sa svoja 4 poena je prelomio utakmicu!(;-))...
Odlicni Milutinov... KLinac je dobio lekciju od Krstica koji ga je sopao , i trpao, i vozao, i radio... Za ovo da mu zahvali, jer takcu lekciju ne dobijas svaki dan... Stata za Muslija, covek se i ne vidi...
gagic je super, ne znam zasto ga mrze, on nije napadac, ali moze puno bolje u odbrani, i odlicno skace.... Treba mu vremena, jos sezona u partizanu i bice odlican odbrambeni igrac, dok za MUslija nemam nikakvu nadu...
Bravo Partizan, napokon.....

vojkan

pre 10 godina

Cisto gubljenje vremena sa nekim klincima u raspravljanju.Na moj komentar o navijanju dobijam par odgobora u vidu pustanja utakmica od Zeljka.Blago vama.Uzivajte jos malo.Ionako se raspadate.I corava koka ubode neko jaje...a ovo je vase prvo ovogodisnje i jedino.U zdravlje. (Dzeronimo, 18. januar 2014 00:14)

Jedino vi nikako da 'ubodete' neku titulu! Kakva ste vi to koka???

el loco

pre 10 godina

Po zavrsetku utakmice komsija kuca na vrata i pita jeli sve u redu,a ja vristim koliko god mogu.Suze mi idu dok ovo pisem,volim partizan vise od sebe....

raskorak

pre 10 godina

lepa noć za sve navijače Partizana. da nije Milutinov pravio neke početničke greške, čime je lako ušao u problem sa faulovima, stvarno katastrofalni Gagić se ne bi toliko naigrao. sve što saigrači dobro urade, on je upropastio, pa se ušlo u neizvesnu završnicu. ovog puta se odigralo pametnije, jer se čitava utakmica igrala sa čvrstim odbranama, te je i bilo logično da se brani poslednji napad CSKA. Bogdanović je ponovo briljantno odigrao meč, verovatno kao omaž Gavgalju, koji je opet pomešao košarkaške vesti sa b92/superžena. Tepić je pametno odigrao meč, iako ni večeras nije uzimao puno šuteva, ali je jedan jako bitan pred kraj meča pogodio. Kinsi je već posebna priča. sa koliko pozitivne drskosti igra, to je neverovatno. ne preza da se zaleti na 10cm više od sebe u oba pravca. jednostavno, svuda je bio na terenu. Lovernj je takođe bio siguran, dok se Milosavljević dosta trošio u odbrani, ali je i imao dobre momente u napadu. odlična timska igra u odbrani, dobro građenje koša i Bogdanović u napadu, kada izgleda kao da Partizan ne zna šta će sa loptom.

pozdrav za sve koji prate šampione. Dule polako pali mašinu!

prc

pre 10 godina

Koji bre Bogdanovic! Samo sut ima. Nula kosarkas
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gavgalj, 17. januar 2014 22:44)
Mladiću, u košarkaškoj igri je cilj dati koš, Mesi i Ronaldo samo daju golove, Djoković samo prebacuje mrežicu i poentira..

sale dorcol

pre 10 godina

jakovljevicu nisi ti izmislio Bogdana!nego Dule!ti si samo mali trener malog kluba iz predgradja!!a ponikao je u SKK Zvezdari gde je zavoleo kosarku i tamo su ga naucili da postuje prave ljude i da takav i sam postane!!Boco majstore svaka cast!!!

only fools and horses

pre 10 godina

Voleo bih da barem jednom gledam utakmicu u Beogradu, gde smo ravnopravni ili malo bolji, a da sudije ne navlače za protivnike. Barem jednom. Ovo je bruka šta radi evroliga, niko ne može da me ubedi da je to slučajno.

sasa

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj
navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas
prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
(Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)

Koooompleeeksiiiiiii....

Ajde pravac Zeleznik,tamo je vasa hala

PARTIZAN SAMPION

Као да чујем глас из предграђа

pre 10 godina

Пустио нас Месина. Воли човек да пушта Партизан:-)

Слоба Гробар Сента

pre 10 godina

Upravo pokusaj loma table sa 6.75 od strane Lovernja. Bacanje kamena s ramena. A Bogdan i dalje samo sut ima. Kakva prevara od kosarkasa
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Gavgalj, 17. januar 2014 20:57)
Ово рече стручњак из ЛИМЕНКЕ! Ћути и газирај се!
Богдановић је нешто најбоље шта се појавило у српској кошарци последњих десет година (од Крстића и Теодосића)!
Богдан је рођени победник, а ово је гаранција да ће "Арена" грмети још пар следећих недеља!
само да се доведе један добар плеј и пева ће се :"Џаба вам труд, узалуд све,..."!!!
Момцима честитке, већ су много урадили!!!

wer

pre 10 godina

nekako sam navikao na ovakve ratnicke pobede, pa se previse i ne uzbudim..

ali kako se fanovi mafijaske pudlice uzbude, prosto uvek se obradujem..

post rodjaci, POST!! 12+1
el jasno???

Spale

pre 10 godina

Ooooooo pa navijaci fmp prate top16........sad mi je jos draze.......samo im fali malo objektivnosti da bi ih pohvalio........kako vama ide u evro kupu....moram da vas pitam jer ne pratim ta slabija takmicenja.

AK47

pre 10 godina

Majke mi rekao sam kada je se tek pojavio Bogdanovic da je on najbolji igrac partizana. Kada ste svi vi redom hvalili Lucica i Milosavljevica ja sam znao za samo jedno ime BOGDANOVIC.

Bilo kako bilo sada mi je jos vise zao za onaj mec protiv Bayerna, bas steta.... Ali

glup u drustvu

pre 10 godina

I corava koka ubode neko jaje...a ovo je vase prvo ovogodisnje i jedino.U zdravlje.(Dzeronimo, 18. januar 2014 00:14)

Jaje!? Ahahahahah! Pa majstore! Ahahahaha

Bradilko

pre 10 godina

košarka je postala totalna glupost i smaračina(kao i vaterpolo npr.)-jedino je još koriste navijači partizana da leče komplekse
(osvaldo, 17. januar 2014 23:38)
Osvanuces Osvaldo. Pa kad je glupost i smaracina a ti je gledas I jos komentarises , sta si onda ti , glup , smoren .....

Kide

pre 10 godina

Svaka cast,posle toliko pokusaja morali ste i vi jednom da pobedite nekog.Jos jedna pobeda i moci cete da kazete da ste imali vise pobeda od nas u EL za ovu sezonu.
(Zvezda, 17. januar 2014 22:43)
Sto bi rekao DULE, na osnovu tvoje tvrdnje, ja tvrdim da da bi i vi posle 11 godina mogli da osvojite titulu!

Izvini molim te, ne slažem se sa tvojim komentarom. NIJE POSLE 11 GODINA, NEGO POSLE 12 GODINA!!!
(rastamanxxx, 18. januar 2014 00:01)

Vidi se da ste mladi momci,niste vi krivi sto se ne secate...15 godina,Pre nego je krenula serija Partizana verovatno je Buducnost osvajala prvenstvo par puta,sto je najludje ni ja se vishe ne secam hehhe davno bese...

qapeiron

pre 10 godina

Ko je sada pustio? Zeljko, Krle, Mesina, Tole, Mažić , Belošević, Šutulović?
Mozda BIA, FBI, CIA ima prste u ovome veceras? (o, zaboravih,Covic nije reagovao, pa ne mozete da komenatrisete da ne ispadne nesto mimo stranke). Jel imate obraza da se javite veceras?
PS: Ko da je prvi put da pricate uz vetar!!!

Neuporedivi

pre 10 godina

Čudno je to koliko je malo potrebno čoveku da bi bio srećan... A još čudnije kako to malo nama Grobarima nikada ne nedostaje...

radna grupa

pre 10 godina

@Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)

Sta da ti kazem, care... Ladno s pola navijacke snage dobijemo CSKA, a neko s "najvjernijom i najboljom armijom navijaca u kosmosu", moze da se okiti pobjedom nad kucom laboral, i to je otprilike to. Jel i to ima veze sa karmom? Posto ste postali strucnjaci za istu od kako nas je "pustio" zeljko...

dragao

pre 10 godina

Vodimo pola koša, zadnji napad za CSKA, 24 sekunde do kraja. Konačno da je Dule odlučio da se brani zadnji napad, a ne da se pravi faul i protivniku dozvole laki poeni iz slobodnih bacanja, pa da mi pokušavamo da dođemo do koša u našem zadnjem napadu.

Brani Dule uvek zadnji napad u takvim situacijama. Žoc to stalno radi.

Idemo.

la belva

pre 10 godina

Da imamo centre kao sto imamo bekove,auuu,gde vi nam kraj bio...a za Bogdanovica sta reci osim da se zahvalimo Duletu sto je stvorio jos jednu igracinu...bravo momci,svaka cast...

Max

pre 10 godina

Svaka cast,posle toliko pokusaja morali ste i vi jednom da pobedite nekog.Jos jedna pobeda i moci cete da kazete da ste imali vise pobeda od nas u EL za ovu sezonu.
(Zvezda, 17. januar 2014 22:43)

Pa tako nekako s tim sto ova jedna pobeda vredi vise od svake zvezdine. Ili ako ti je lakse, zvezda ima 4-5 pobeda ove sezone i time se hvalite, a zamisli kada bi se mi hvalili svim pobedama iz prethodnih godina? Ko onda ima vise pitam ja tebe? Ove godine ste na silu u EL, nas narod voli da kaze "i corava koka ubode neko zrno". Toliko od mene i zahvalio bih ti se sto pratis moj klub i u ovom delu takmicenja, zaista imponuje kada te svi postuju i prate.

sofronije

pre 10 godina

Bogdanovicu, nemoj slucajno, ali slucajno da si pomislio da odes na draft! Slucajno! Mozes da odes tamo i propadnes, a mozes da ostanes ovde kao Bodiroga i postanes najbolji bek evrope (i sveta sto da ne).

blinkibil

pre 10 godina

E tek sadi je krivo sto nisu dobili dobijenu utakmicu sa Bajernom, sad se vidi razlika sa Duletom i bez njega.Ovaj Krstic vecito puni Partizan, jeste on profesionalac ali ovo kao da namerno radi, igra covek svim srcem i uvek ima sjajnu motivaciju protiv Partizana. Nije mogo da promasi par puta i da Sasa Kaun odigra malo vise. xD

Veljko

pre 10 godina

BOGdane BOGdanovicu sta da ti kazem!? Ovo sto ti radis nije realno, pomeras granice kosarke. Ljudi budite srecni sto imate priliku da ga gledate i da mu se (krisom) divite!

Djorgo zvezdas

pre 10 godina

Bogdane Bogdanovicu, alal ti sve. Igrao je sjano i protiv bajerna, ali ...

ne vidim kako ce Parizan moci da ga zadrzi na kraju sezone. Sve cestitke njemu i celoj ekipi Partizana. Posle one katastrofe od rukometa, lepa pobeda za sve ljubitelej sporta i kosarke kod nas.
Ajmo i Zvezda napred, pa da se u finalu ABA lige vidi ko je bolji!

navijac partizana iz hrvatske

pre 10 godina

evo, gledam partizan koji igra odlicno i sad vidim suci sviraju prekrsaj u napadu milotinovu koji uopce nije bio prekrsaj. i to u situaciji kad se lomi mec i 3 razlike za partizan. mogucih pet, i evo sad trica cska i dodatno. sramota za suca da ovako utjece na rezultat. a dosad je dosta ok sudio. sramota. au bogdan bogdanovic, kakav igrac. drzite ga se srbi...svako dobro

Jan Zelezni(k)

pre 10 godina

Ma gazi bre CSKA!!! Gazi malog Teodosica sto hoce trojkama da srusi veliki Partizan. Hove covek da bude junak u Areni, ali ne zna da Grobari kad grunu, noge se odsecaju!!!!

zoran fr

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)


jer cujes sad navijace na kraju?
kompleks dug 11 godina
a mozda je ovo mesina namestio tj.pustio namerno da partizan pobedi, a sta kazes?

bokema

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)

PSSSSSSSSSSSSSST

Grobar-España

pre 10 godina

Pustio nas Teodosic, a i Krle je namerno lose odigrao. Zezam se. Veeeeeeliiiiika pobeda, jos kad bi imali dva normalna centra isli bi na F4. Nemam nista protiv Gagica i Muslija, ali dajte bre ljudi, neka im neko objasni da su momci od 2,10+. Hebote pa ja bi pojeo onu loptu pred 20000 ljudi a oni ko da nisu jeli ni spavali tri dana. Tako su anemicni. Ajde da se nadamo da ce se probuditi. Sta reci za malog Bogdana? Zver ce da bude. Gagi bi mogao malo vise da se isprsi na vaznim utakmicama. Aj pomozi Boze da ovo bude prekretnica i da klinci stvarno pocnu da veruju u sebe.

crnobeli delija

pre 10 godina

Evo, javno se izvinjavam.
danas sam na pitanje "Moze li Partizan do senzacije", napisao "NE".

Prestacu da gledam kosarku, sport u kojem poslednja 3 minuta traju 15. Nije to dobro za moje zdravlje.

Stefan DE

pre 10 godina

Ajd sad da cujem komentare od limenkica, pustio nas CSKA???
Da li znate kolika je razlika izmedju CSKA i Niznjeg isto kao Partizan i CZFMP

lik

pre 10 godina

E ovo je razlika izmedju Zvezde i Partizana,jednostavno Zvezda nema sanse da bi ista uradila u top 16 cak i da su prosli,videlo se protiv Niznjeg da su u padu forme,jedva su i Radnicki dobili,jednostavno,bez odbrane nema sta da se trazi protiv najjacih kao sto su CSKA,Real,Barsa i sl.Zvezda bi pukla od svih tih ekipa laganica,15-ak razilke dok Partizan zahvaljujuci svojoj odbrani uvek moze da se nada egal mecevima sa najjacim ekipama ako ih bar malo ide sut.Da je Vujosevic bio u Minhenu,verujem da bi sada Partizan imao 2-1,Gasic je izgubio taj mec.Da su Bertans i Vesterman zdravi,tek bi bilo veselo,dva mnogo vazna igraca koja fale.

Hici

pre 10 godina

Neverovatno! Posle Zeljka pustio nas i Krsic.. Da je dao 29 poena dobio bi ovo CSKA. Sramota sta Nenad uradi.. heheh ajmo panteri kme, kme...

Pravi-navijac-zvezde

pre 10 godina

Bravo za Partizan!! Odlicno su odigrali celu utakmicu i na kraju zasluzeno dobili. Mozda i veci dobitak od pobede nad Cska je Bogdanovic koji iz nedelje u nedelju pokazuje napredak i pokazuje da izjava Pesica mozda
I nije daleko od istine. Nazalost, Zvezdi fali ono sto Partizan ima vec godinama, konstantnost i strpljenje, i vec sad izgleda kao da je Zvezda samoj sebi odsekla noge i ove godine... Pozdrav za prave navijace!!

Milan

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.

Tipicno svetsko a nase"zloba ,zavist i pakost. Kaze se"cestitam nasem sampionu na pobedi i zelim im mnogo srece u narednim utakmicama"Dokle bre ljudi,dokle rusimo sami sebe......Ljudska glupost je bezgranicna.

prc

pre 10 godina

Koji bre Bogdanovic! Samo sut ima. Nula kosarkas
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gavgalj, 17. januar 2014 22:44)
Koji bre Silb samo sut ima i to kad se plati. Bogdanov sut je free love!!!

grobar

pre 10 godina

Spanulis,Bogdan Bogdanovic .... pa jedna praznina dva najbolja igraca u EL a pre svega igraci koji imaju onu stvar do parketa
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (PFC, 17. januar 2014 23:02)
Spanulis je vrhunski igrac, Bogdan je nas i vanserijski je igrac ali Navaro je Navaro.
"Po sistemu velikih brojeva neko bi posle 11 puta trebao da bude sampion"
Dr Dusan Vujosevic
Napred Partizan!!!

777

pre 10 godina

Ovaj Bogdanovic ima samo sut za 3. HAHAHAHA. 6-8 za dva, 12 poena a ima samo sut za tri?? Natrpao
im 27 kosa. Ranije sam rekao, samo cekam utakmicu gde ce da razbije nekog i ona je veceras dosla.Care ti si jedina svetlos u ovom mracnom tunelu srpske kosarke. To je Partizan, tako se pobedjuju veliki i timovi sa ogromnim BUDZETOM, BUDZETOM, BUDZETOM! Rec za nerviranje onih koji su puni para! BRAVO...

Rumpel Stickin

pre 10 godina

brrrrm brrrrm brrrrm brrrrrrrrrrrrrrm Dule zagreva masinu!!!Svaka cast momci veceras ste pokazali koliko srce imate...NA SVETU NISTA VECE...

Delija

pre 10 godina

Bravo Boćane,dobro te je Duda pročitao i sa razlogom stavio u reprezentaciju dajući ti prednost nad nekim iskusnijim igračima. Prosto je:dečko igra košarku srcem a ne novčanikom!

DzoHusafet

pre 10 godina

Krstic nas pustio a dao nam 27 poena,Mesina nas pustio jer ceni Vujosevica i Partizan,Cska nas pustio jer nam je bratski klub hvala...
(Nenad Nesa Pirocanac, 17. januar 2014 22:37)

Tako je brate... Pozdravi Putica... Tancha Pirocanac

dukaPPS

pre 10 godina

i corava koka ubode neko jaje...a ovo je vase prvo ovogodisnje i jedino.U zdravlje.(Dzeronimo, 18. januar 2014 00:14)

.....zar se ne kaze:"I corav kok ubode s'nekim jajetom"?

Vlada

pre 10 godina

Panteri, mi se nismo javljali na vest o vasem porazu u onom nebitnom kupu od svevisnjeg njiznjeg tako da ne suzdrzite se iskopleksiranih komentara. Komentarisete broj navijaca? Vi, kojih je u istoj ovoj dvorani bilo 3000 protiv laborala?! Najsmesnije mi je kad kukate sto protivnik masi trojke, isto je bilo i protiv Bajerna. Pa namesta Tole, ukapirajte to vec jednom.

Bley

pre 10 godina

Panters 3,2,1 GO!

Hahaha vidi ih sad im navijanje lose, pa vi niste u zivotu imali ovakvo navijanje, osporite nam sad i ovu pobedu kao protiv Fenera, neko pobedjuje fener i cska neko ostale aba ligase :)

obozavatelj kosarke iz rijeke

pre 10 godina

gledao sam utakmicu i navijao za partizan kao da je hrvatski klub. jako mi je drago da su pobijedili. bogdanovic strasan igrac. steta radi propustene ciste pobjede protiv bajerna, sad bi bile dvije pobjede. ali ni ovako nije lose. puno samopouzdanja su igraci ovime dobili. naprijed partizan i dalje! Pozdrav svim ljubiteljima kosarke !

Srdjan, Ceska

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)

Kada će ljudi shvatiti da je nekada bolje da ćute i da gledaju svoje dvorište!! Bez imalo pakosti i znam da to sada veze nema, ali nadam se da si odgledao utakmicu do kraja... Ako si mazohista da si uživao do kraja!

zeleznik ceo crn je i beo

pre 10 godina

@Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)

Lazes da si se sad ukljucio u utakmicu, viris od samog pocetka. Veceras je cijeli zeleznik bio uz male ekrane, ne bi li se docekao kiks onog kluba "koji vas uopste ne zanima". Kad ne lezi vraze....

Konza

pre 10 godina

Partizan ima tri igraca ( Bogdanovic, Kinzi i Lovernj ), fali jos da se moze igrati na visem nivou.
(Lord Lo, 17. januar 2014 21:44)

Da ima jos jednog, igrao bi u NBA!
Pozdrav i vama u Železniku!

outsider

pre 10 godina

Jutros rekoh kolegi da dobijamo veceras pola kosa... To je onaj osecaj kad jednostavno "znas" rezultat pre nego sto utakmica pocne! I feel devotion!

utisci

pre 10 godina

Sada mi je tek krivo za Bajern i sada mi je tek krivo sto i na drugim utakmicama nismo branili zadnji napad nego poklanjali bacanja i pobedu. Posle bacanja Bogdanovica za vodjstvo prvo sam se obradovao,a onda sam se setio da ce Dule praviti faul da bi imali zadnji napad...sva sreca nije se to desilo.Inace bio sam veliki pesimista i bio siguran da gubimo,cak i kada smo pravili serije i vodili 4 pred kraj,bio sam siguran i da cemo primiti kos u zadnjem napadu.Eto,stidim se sada...

Ferdinand Porsche

pre 10 godina

@I ja zelim porsea........
(samork sila SLUsamrok, 17. januar 2014 20:42)

Mozda ga i dobijes, kuco. Vidis kako se moze.
Hvala sto si nas pratio, legendo.

Sasa

pre 10 godina

Veliki mpozdrav za "Gavgalja","Dzeronima","Marka","Realno", "Samrok Silu", Teks Vilera, "Xerox" i ostale koji ce nocas imati "miran san".

montoya

pre 10 godina

I kako pored ovako divnog momenta za Partizan ne osvrnuti se na tuzne i razocarane navijace komsinice? Da nas opet Zeljko nije pustio? Da nas nisu Krstic i Teodosic pustili? Aj sad nazad u rupe misevi i cekajte sledeci EVROLIGASKI mec. Pozz

pedja

pre 10 godina

Neka mi nemamo navijanje, neka "oni" imaju. Neka mi dobijamo po Evropi velikane i dobijamo samo pohvale o svemu, "oni" ce da hvale sami sebe, a gubice od raznih. Pozdrav za njih

Znao sam

pre 10 godina

Rekao sam da ćemo protiv Bajerna pobediti samo ako mučeni i preplašeni Tepić da neki koš. I evo sad se to obistinilo dade ih Tepić taman koliko treba za pobedu.

Kinez

pre 10 godina

Ajmo grobar. Radost par dana, pa u nove poraze! Ipak ste vi mali klub (Kerez, 17. januar 2014 22:50)

Kolikoli je tebi zivot tuzan, kad uz sav trud da ovde nekoga isprovociras, svi te kuliraju... hahahahahahahahagahah

Amsterdam

pre 10 godina

Gledao sam utakmicu na Holandskom Sport 1,komentator navija za Bogdanovica i Partizan kao da je pravi Srbin jos vice kada je dao zadnji kos sa slobodnih bacanja YES.Partizan ponos Srbije.

zvezdas

pre 10 godina

svaka cast na energiji timskom duhu,pa kad to covic bude ukapirao mozemo necem da se nadamo,a dotle vama sve pohvale i sjajnom bogdanovicu. realni zvezdas.cekamo kao i uvek sledecu sezonu.

Ernesto

pre 10 godina

\Dugo nisam bio odusevljen mladim igracem , jos od Teodosica, kao sada Bogdanovicem. Cak je sad Bogdanovic u istom rangu sa Teodosicem, tako da mu zelim sve najbolje, pokidace basket.

Goran

pre 10 godina

Pustio nas Mesina! Ljudi moji, da imamo centra bili bi prvaci evrope! Molim moje grobare da ne spominju i ne zbijaju sale na racun fmp-a, ovo je predivno vece za sve prave Srbe, ne dobija se svaki dan cska(doduse mi ih dobijamo svako malo)!

Nenad

pre 10 godina

Bogdanovic je doneo pobedi,a odmah posle njega Kinzi,pa sta da se kaze drugo,jos jednom hvala Partizane,volim te najvise na svetu,nemorate vise da pobedjujete dovoljna je ova velika pobeda nas Cska,hvala!!!

djordjevic

pre 10 godina

@Dzeronimo,

si cuo sine kako se na tih -7 dize Arena na noge, kako tribine nose momke na terenu, kako momci na terenu pale tribine, si vido, a? Jel trese, a?

Dzoni

pre 10 godina

Bogdanovic srusio CSKA?? Na dajte ljudi, uozbiljite se, pustio nas Mesina! Buahahaaahgaha

PS a panteri svi u glas: "kmeeeee kmeeeeee kmeeeeeeee"

zvezdas

pre 10 godina

Cestitke komsijama i ovom sjajnom igracu! Zaista je momak zasluzio i napredovao.A mislim da ce i dalje da napreduje, tako da nam se otvaraju nove stranice knjige koja se zove srpska kosarka.
Davno je ta knjiga napisana, ali je pokrila prasina.Skidaj tu prasinu Bogdane i napisi nove stranice...cekaju te.
Zdravlja momak i neka ti je ostro pero !

Ivan_Djuric

pre 10 godina

ad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)

Care, neko od tvojih ukucana je ukljucio MUTE dok je gledao rukomet a ti zaboravio da iskljucis kada si prebacio na basket...razumem, izgubio si se od silnih Bogdanovicevih trojki iz Humske 1...

Milos

pre 10 godina

Bravo grobari. Svaka cast! Dobiti CSKA ovako je za svako postovanje! Znao sam da ako dobijete mozete sa kos ili dva.. Joj Bajern da ste dobili bilo bi ekstra! Zvezdas.

vujin

pre 10 godina

Ooooooo...Partizane Volimo te srcem svim .....!!!!
ovako se Maticu bori za svoj tim i publiku a ne tvoje babe i ti sa njima zajedno .

Slobodan

pre 10 godina

јесам радостан што победисмо,ал сам тужан због оног несрећника што је ставио ауто на победу цска

Nemanja

pre 10 godina

Svaka cast momci, joj Bogdane slatna ti ruka bila. Sta reci veoma sam srecan sto partizan pobedio iako sam zvezdas. Nadam se da ce Bogdan ostat bar jos jednu godinu u partizanu da ne propadne kao Nedovic. Od Gagica i Mulia samo glava da zaboli, sva srecom nisu ni jedan igrali zadnjog napada Cska.

tornjevi blizanci-Gagic-Musli

pre 10 godina

Krstic je igrao kao pravi profesionalac,a i bilo mu je lako pored ove dve babe od centra .Pa njega nisu mogli ni Dankan i Robinson da cuvaju ponekad ,a kamoli ova dvojica.U svetu kosarke ko prati,Krstic vazi za jednog pd inteligetnijih centara.

keki79

pre 10 godina

BRAVO!
Jel neko primjetio kako su na kraju Bogdan I Gagic otisli do Dude Ivkovica I izljubili se sa njim a duda ih po glavi kao unucice...
Suze su mi krenule...
E kako mi je srce puno!
Idemo dalje, parni valjak nabija radnu temperature, a kad nabije... nek neko stane ispred :)

Dusko

pre 10 godina

Svaka cast, ali ova euforija ce da traje dok ne dodje do duela sa kaznenom ekspedicijom koja vas je rutinski pobedila sa pola snage 83:86.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pedja, 17. januar 2014 22:55)

Rutinski,sa pola snage, posle produzetka koji ste izvukli preokretom pred kraj regularnog toka?Ovo prvi put cujem da se utakmice rutinski i sa pola snage dobijaju u produzetku sa 3 poena razlike i to tako sto veci deo utakmice gubis 10-tak razlike...

Nenad Nesa Pirocanac

pre 10 godina

Krstic nas pustio a dao nam 27 poena,Mesina nas pustio jer ceni Vujosevica i Partizan,Cska nas pustio jer nam je bratski klub hvala...

Ђоле

pre 10 godina

Питам се што се наши рукометаши не жртвују овако за репрезентацију као да су играли неки тренинг меч?
Напред ПАРТИЗАН

drmam koseve po svadbama

pre 10 godina

Eto, sad kad nas je i CSKA pustio, i oni ce uci u niz od najmanje 3 poraza kao i zeljko, bog gvozdja ce da se osveti za sportsku nepravdu.

realan

pre 10 godina

mnogo volim partizan, ali bolje da nismo prosli u top 16. ovo je frustrirajuce slabo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Brankucije, 17. januar 2014 21:00)

Sta rece?

cartmanx

pre 10 godina

Sta reci osim institucija,predvodjena DV..BRAVO MOMCI! A ovim sto ne znaju ni kako im se klub zove a javljaju se ovde..pa javljajte se briga me..kao sto rece DV "kako se zvase ono drugo takmicenje"

komlekssssssssssss

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzeronimo,

Dzeronimo brate,ne valja ti tv!U areni je ludnica a mi smo pobedili!

DBZ

pre 10 godina

A Bogdanu cena samo raste iz utakmice u utakmicu! Bravo care, svaka cast i ostalima za zalaganje i pribranost u poslednjim sekundama. Sreca prati hrabre, a mi drugog izbora nemamo...

dukaPPS

pre 10 godina

Sad sam se ukljucio na tekmu.Gubite 7p u trecoj cetvrtini a navijace ne cujem UOPSTE!Pa jel su ovo naj navijaci Evrope u kosarci?Pitam bez imalo pakosti!Pa ovo nema veze sa zivotom.Prati vas samo glas prethodnih godina.Ovo sad veze nema.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)

Gutas li knedle mali covece?

Жeца

pre 10 godina

Потeз мeча, Гагић скачe и закуцава кад сам то доживeо знао сам да ћe мо побeдити.

Partizan iznad Svih

pre 10 godina

Jel nas opet nesko pustio jel Krstic sto nam je dao 27 poena ili Mesina,ili Cska sto nam je bratski klub,a kazite navijaci kluba koji ne postoji,sto je Fmp prekrsteni u Zvezdu Beograd,gde vam je prava Zvezda..?

Partizan - šampion, ostali neka se poredjaju kako im je volja

pre 10 godina

Jedan čovek stavio kola na pobedu CSKA - sad mu ja mogu dati moj... auto... da se voza

wer

pre 10 godina

(Dzeronimo, 17. januar 2014 21:50)

ne verujem, si ti vec dugo bez terapije??!?!??
:))))))))))
nemoj se roknes kad saznas krajnji rezultat...

Bosko

pre 10 godina

Jesmo dosadni svi sa kukanjem, ali kako vidim da srpski ne vredi pričati, probaću "matematički" da izrazim ono što svi vide:
1/2 Lovrenj >> Musli + Gagić + Milutinov
(Aman!!!, 17. januar 2014 22:01)

Iskreno, Milutinov je po meni bolje odigrao veceras od Lovernja, a i u jos nekoliko utakmicama je bio bolji. Kvalitet Lovernja je neosporiv ali i Milutinov za godinu, dve bice bar u rangu Lovernja ako ne i bolji...

DBZ

pre 10 godina

Molim izvesnog Gileta da nas pocasti jos jednim zamisljenim dijalogom kao posle prosle utakmice sa CSKA kad je Zeljko pobedio u Parizu, naravno kad sabere utiske nocas... (Ako ne pobedim nece me puste da vidim zena, deca za Bozic i tako)

Jazz

pre 10 godina

Mesina rekao Nenadu da iskulira i promaši oba bacanja,a onda od sreće što je Vims promašio poslednji šut otišao i poljubio Dukija triput po naški. Etore Srbine!
Volim ga,k'o oka dva!

Ilija

pre 10 godina

Iako navijac Crvene Zvezde, od srca cestitam Partizanu na pobedi. Sto vise uspeha nasih sportista, bolje je i za nasu zemlju. I pozivam sve navijace, i Partizana i Zvezde da prihvate nacelo VOLIM SVOJ KLUB I POSTUJEM DRUGE a ne MRZIM DRUGE PA TEK ONDA VOLIM SVOJE.

Partizan Forever

pre 10 godina

Bravo!!!

Dosta vise sa tim ko i kakav dolazi u Arenu! Hvala svima koji su dosli jer time se pomaze klub koji je u teskoj situaciji.
Napred Partizan!

rastamanxxx

pre 10 godina

Svaka cast,posle toliko pokusaja morali ste i vi jednom da pobedite nekog.Jos jedna pobeda i moci cete da kazete da ste imali vise pobeda od nas u EL za ovu sezonu.
(Zvezda, 17. januar 2014 22:43)
Sto bi rekao DULE, na osnovu tvoje tvrdnje, ja tvrdim da da bi i vi posle 11 godina mogli da osvojite titulu!

Izvini molim te, ne slažem se sa tvojim komentarom. NIJE POSLE 11 GODINA, NEGO POSLE 12 GODINA!!!

duledudule

pre 10 godina

ja sam cigan,nisam gledao tekmu,ali sam procitao sad vesti i skapirao da ovaj mali Bogdanovic mora da se cuva i neguje i da bude okosnica nase reprezentacije u narednih 10 godina.decko je igrac za nba.nadam se da ce protiv nas imati slabe dane...cestitke partizanu

aleksandar

pre 10 godina

Ovaj Bogdanovic veze nama, jedino zna da postize poene i igra odbranu, ostalo nista. U pravu su ovi "strucnjaci" iz predgradja kada kazu da je prevara od igraca. (pustiJo Teo, a i Krle, 18. januar 2014 00:47)i da frustrira navijace dive

Miki

pre 10 godina

Pratio sam utakmicu na Radio BG1 jer sam bio na putu i na 30sec pri kraju meca, oni iskljuce prenos jer treba poceti emisija koja pocinje u 10.30h, a tako se i zove.

Frole

pre 10 godina

Svaka cast Bogdanu ali moram da pomenem Milutinova decko igra srcem bori se i kida za svaku loptu! Musli i Gagicu ugledajte se na njega!!!

LondonCalling

pre 10 godina

prijatelju ja ne bih gledao ovog muslija gagića pa ni onog francuza ni ispred moje zgrade kada bi igrali basket a ne da idem u arenu i urlam dva sata...zar vam nije jasno da je od ozbiljnog i lepog sporta ostala samo bleda senka-liga evrope u košarci je provinciska zabava- za razliku od fudbala koji je stvarno maximalno ozbiljna stvar u ligi šampiona
(osvaldo 2, 18. januar 2014 00:59)

Au brate ala je vama krivo....neprocenjivo!!

Mister No

pre 10 godina

Bravo momci. Vi ste nas ponos! Imamo strasnu bekovsku liniju sto se ne moze reci za centre. Bas zbog toga ovo je pravi podvig. I da ne zaboravim da na kraju jos kazem "pustio nas Mesina" :D

gremlin

pre 10 godina

POOOOOOBEDDDAAAA!!!!Pustio Mesina,xaxaxa...kako je u Zelezniku nocas?!p.s.Bogdan covek sa karakterom...pps.volim vas sve...i Muslija i Gagica...

drmam koseve po svadbama

pre 10 godina

Eto, sad kad nas je i CSKA pustio, i oni ce uci u niz od najmanje 3 poraza kao i zeljko, bog gvozdja ce da se osveti za sportsku nepravdu.

Grobar iz Pirota

pre 10 godina

Hvala ti Partizane,pobedicemo m iovde najmanje jos onaj Bajern,mozd ai Galatu nemoramo ni da prodjemo za mene je to isto kao prolaz,bitno je da smo opet dokazali da vredimo i da nisu sve pare uvek bitne,Bogdan zasluzuje veliku karijeru daje decko sve za Partizan, on je gotovo sam pobedio Cska kao i Kinzi,hvala vam sto ste nas obradovali opet,velika pobeda!!!

Jack Sparrow

pre 10 godina

@Geronimo

evo posto niko nece,ja cu dati odgovor na tvoj komentar o navijanju,posto sam bio na utakmici(mislim da je to ipak merodavniji kriterijum nego gledanje utakmice na tv-u).Navijanje je bilo VRHUNSKO!Sto se objektivno ne bi moglo reci za npr.navijanje protiv Reala(takodje bio na utakmici).Tako da bih ti predlozio da svratis do Arene za 2 nedelje,pa da posle mozemo ravnopravno da komentarisemo.Ovako,samo ispadas smesan!Za razliku od vas,mi ne patimo od manije velicine da je sve nase najbolje i najvece!Tako da mislim da je potpuno normalno da navijanje nekad bude bolje,a nekad losije.

@Gavgalj

momcino,posto ocigledno ne kapiras neke stvari,a izgleda nema ko da ti objasni, u kosarkaskom timu postoji pozicija bek-suter(poznatija i kao pozicija 2).Vec u samom nazivu ona sadrzi opis zaduzenja tog igraca (u ovom slucaju Bogdanovica).Tako da bih te molio da nas ubuduce postedis svojih strucnih komentara.Pa i Stojakoviceva igra se svodila uglavnom samo na sut,a bio je vrhunski NBA igrac!Nego,evo ti jedan mali savet.Ako se vec toliko divis Bogdanu(sto je ocigledno),mislim da ti je pogresan pristup da ga stalno prozivas po netu.Bolje skupi hrabrost,idi na neki trening i pitaj ga da li bi ti ucinio cast da se rukuje i slika sa tobom!

markenting je cudo

pre 10 godina

prijatelju ja ne bih gledao ovog muslija gagića pa ni onog francuza ni ispred moje zgrade kada bi igrali basket a ne da idem u arenu i urlam dva sata...zar vam nije jasno da je od ozbiljnog i lepog sporta ostala samo bleda senka-liga evrope u košarci je provinciska zabava- za razliku od fudbala koji je stvarno maximalno ozbiljna stvar u ligi šampiona
(osvaldo 2, 18. januar 2014 00:59)
A ipak si gledao, jos i komentarises.Pa, gledaj Bogdanovica, Krstica, Teodosica, Vimsa, Kinzija, ko ti brani...Jeste,za tebe bi pravi spektakl i superkosarka bila kada bi u EL igrali "virtuozi" poput Marjanovića,Raska, Šilba, Simonovića, Radenovića, Laze... Ništa, nemoj ni gledati košarkašku EL...uživaj u utakmicama Austrije (Beč), Plzena, Bate Borisova, Kluža, Mitjilanda,Apoela,Kopenhagena, Dinama (Zg), Andrlehta, Brage i sličnih atraktivnih ekipa koje se godinama muvaju po fudbalskoj LŠ.

deadHero

pre 10 godina

@kayser soze Bravo za komentar. Bilo bi odlicno kada bi mogla nekako da se napravi kategorizacija komentara, podela na sekcije po godistu rodjenja komentatora. Da se lepo isfrustrirana i nezrela decurlija (sa obe strane) do mile volje vredja i lupeta gluposti, a da normalni navijaci mogu da ostavljaju pametne komentare i razmenjuju misljenja. Hvala :) NAPRED PARTIZAN!!!

Stefan97

pre 10 godina

Bravo momci, zbog ovakvih momenata se živi. Bogdan srce ekipe, kada je počeo da sipa trojke kao Kari i to iz svih pozicija i daljina. Naravno i ostali su bili odlični počevši od Kinzija,Žoa,Dragana i mladog Milutinova. Ali onaj osećaj kad su ona deca izašla na kraju... stvarno predivno. Samo naporno radite momci kao što ste i do sada i idemo u Top 8 :D

keyser soze

pre 10 godina

Sjecam se prethodnih godina kada Zvezda nije igrala Evroligu kakvo je zadovoljstvo bilo citati komentare posle nasih pobjeda u istoj,jer bi se javljali pravi poznavaoci kosarke sa analizama utakmice..Ovo sad je zalosno..500 komentara koji se svode na klinacka prepucavanja..govori se stalno da je nas rivalitet nesto cim treba da se ponosimo,medjutim ovakav animozitet je presao sve granice dobrog ukusa i sportskog nadmetanja..pozdrav svim ljubiteljima kosarke..bravo crno-bijeli,Bogdane doktore..

PesicX

pre 10 godina

Pricam caletu na 24s do kraja, kako ce Dule da napravi faul da bi imao poslednji napad. Jako me je iznenadio, a i CSKA, totalno su se pogubili kad su videli zonu. Cestitam voljenom klubu za ovu radost koju pruzaju godinama, i nadam se da ce ovih pobeda biti jos mnogo!