Subota, 11.01.2014.

12:04

B92: Miladinović prvo pojačanje CZ

Štoper Bojan Miladinović vratiće se u Crvenu zvezdu, pošto je postigao dogovor sa upravom kluba, saznaje B92.

Izvor: B92

B92: Miladinoviæ prvo pojaèanje CZ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

129 Komentari

Sortiraj po:

Ista meta, isto odstojanje - propaganda

pre 10 godina

U aprilu imaće punih 32 godine. Toliko o pojačanju. Ali, palo je 120 "komentara"! Čudesna moć manipulisanja masama. Zašto niste objavili moje mišljenje - neće on ni igrati, nego je samo poslužio "upravi" da, posle Partizanovih pojačanja, kažu - evo, i mi se pojačavamo, i još ćemo, i pored poreskog duga od četiri miliona evra (onaj "ogromniji" još raste, ne smanjuje se). Niko ozbiljan u ovo više ne veruje. Ne može se ništa postići klupskom propagandom ni novinarskim ćutanjem, dug je dug i kad para nema ničega nema.

Nikson

pre 10 godina

Od kada su ga abolirali Džaja opet počeo da se tali sa " pojačanjima". Miladinović je sigurno napredovao , prošao je čuvenu Uzbekistansku školu fudbala, a na njihovom univerzitetu je Džaja završio menadžment.

Ivan

pre 10 godina

Ovaj se uopste ne moze nazvati pojacanjem. Tacnije pitanje je dal ce uopste i imati pravo nastupa s obzirom na vrlo izvesnu blokadu zbog neizmirenih obaveza.

Sergej

pre 10 godina

Ovaj je gori od Omege i Martinovica a Krneta , Arauho i Lazic su bogovi fudbala za njega . Savic ili Lukovic ili bilo koji igrac koji je bolji od onih koje imas , a ne da dovodimo gore .

Ilija

pre 10 godina

Dzabe sve, ovaj je vec potpisao na godinu ipo. Da mi je da mogu samo jedno pitanje da postavim onom ko je odgovoran za ovaj potpis. Po cemu je ovaj bolji od Krnete i Milutinovica, po meni je bar tri puta veca rupa....

rajk

pre 10 godina

Pa dobro ljudi ne vraca se u premijer ligu ili spansku ligu nego u ovu nasu jelen ligicu i pokazalo se da ti povratnici ipak budu najbolji u njoj jer ako ovaj momak nije naucio do 31 godine da igra nece nikad imamo tu i Martinovica isto iskusan i ako dodje jos neki iskusan stoper bice nam najiskusnija odbrana u ligi kojoj osim Partizana i jos nekog kluba iz vrha ne bi trebalo da prave vece probleme protivnicki napadaci. Partizan je uradio odlican prelazni rok ali po meni Skuletic im nece mnogo golova doneti osim ako bude imao pomoc brzog napadaca kojeg nemaju(Fofanu niko i ne pominje).

Kontraš

pre 10 godina

Visok, stamen, iskusan... Da nije dobar ne bi ga jedan Pahtakor držao tolike godine...

Da li on igra na mestu levog ili desnog kiksera? Da li je dešnjak ili je levak?

@realno

pre 10 godina

Da vredi ne bi igrao u Uzbekistanu. Posle tog EP postao je rupa teska, nije on kiksao samo protiv Zenita, kiksao je celu sezonu... Nije mi dobro od kako sam procitao ovu vest...

jos jedan

pre 10 godina

Pa mislim da je vama bolje da vam stopiraju registraciju igraca zbog dugovanja i da kukate na Toleta nego da dovodite ovakva pojacanja.

Mare

pre 10 godina

To je to,zadnja vest iz Rusije,Luković potpisuje 17.januara.Pustio ga zenit.p.s.to je to za nas je prelazni rok završen.Bajko-Petković,Luković,Miladinović,Mijailović-Kovačević-Ninković,Milijaš-Lazović,Pečnik-Mrđa . . . I to bi bilo to.Duplo bolja odbrana nego u prvom delu sezone.

Realno

pre 10 godina

Jedan od najperspektivnijih igraca mlade reprezentacije Jugoslavije,koja je igrala finale EP.Za onog Trajkovica,sto je otiso kog grobarcica(Hvala Bogu da nije kod nas)je IGRACINA,po svemu,videcete i uvericete se.Imao je kikseve protiv Zenita,posle kojih su ga razapeli na krst i morao je napustiti Zvezdu ali sada ima i iskustvo i bice mnogo bolja opcija od Krnete i ostalih.

Vlada

pre 10 godina

Ajde bice bolje, do kraja dana i neki Gasic potpisuje za Zvezdu. Dzajo, vole te Grobari, ziv nam bio jos 100 godina na funkciji predsednika!

Imamo sreće aboliran je

pre 10 godina

Ljudi, srećom da imamo ledžendu Džaju. Koji je to genija, koji je to stručnjak? Pa Zvezda bi bez njega bila druga VEČITO! I zaslužila je!

Vlada

pre 10 godina

Ovaj se moze nazvati povratnikom u tim ali nikako pojacanjem. Nego, kako mogu nekog da dovedu pored duga od 5 miliona evra samo na ime poreza? To je ta neselektivna borba protiv korupcije i zalaganje za postovanje zakona. Srbijo, banana drzavo!

silvester

pre 10 godina

Džajiću,mislio sam da te je vreme pregazilo,ali se pokazalo da si se sasvim lepo uklopio u kombinatoriku. Platio si Onjila 400.000 +25%,a grobari dva odlična igrača za 500.000. Posle kaži kriv Tole. Sa takvim vašim poslovnim potezima,partizan može da uzme titulu i sa omladincima. Dovodite polu retarde koji ne mogu nigde da produže ugovor pa ih vi u Zvezdi vraćate u život. Ako ćete već da izgubite titulu,izgubite je sa naœom decom. Nepravite koncept,već funkcionišete od danas do sutra. Za nijednog igrača ne možete da dobijete obeštećenje veće od 700.000,ej pa za tolike pare Javor daje igrače. Uzmite se u pamet.

mixo

pre 10 godina

Kako su poceli pisati o njegovom povratku prije par dana poceo sam ostavljati komentare na ovog covjeka,nemogu da ga nazovem fudbalerom.Na zvanicnom sajtu transfermerkt stoji podatak da je za 4 god odigrao 9 utakmica, u maju 2013 zadnji put je sjedio na klupi na prvenstvenoj utakmici,poslije toga ga nema ni u protokolu.On prica price da je bio tamo i kapiten cak,nemogu vjerovati da su ovi pali na tu pricu.Strasno da je ovo pojacanje,a jos gore sto ce kao povratnik uzimati 10000 evra mjesecno.Ja cak mislim da je on i prestao igrati,al mu se sad ukazala prilika da uzme jos koji dinar od ovih naivaca.Ko mu da ugovor,treba odgovarati na ljeto kad se vidi kako ce ovaj amater odigrati par utakmica.STRASNO,STRASNO!!!!!

Neće se sete!

pre 10 godina

@ Ne znam samo zasto gubim vreme objasnjvajuci ovo raznim neznalicama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 11. januar 2014 13:51)

a za Dan Barija ako me se sete, sete.

dule

pre 10 godina

Strasno, svakim danom se sve vose pokazuje nesposobnost uprave. Poturaju price o Lukovicu i Bisevcu i onda se pojavi ovaj 'igrac'?! Ajde sad nema Stojadinovica, pa me interesuje KO je zavrsio ovaj genijalni transfer?

decko ili veca

pre 10 godina

Cujem da su Miletovic i Jurisic slobodni, treba ih dovesti da se pojaca bedem pred golom. Treba im par treninga da se vrate u formu....

drFeelgood

pre 10 godina

Htedoh nesto duhovito, e da bih zezao Grobare, da napisem na vest da je Trajkovic potpisao za "najveci klub" pa reko` daj da prvo vidim sta jos ima. I tako nadjem ovu vest...
Grobari: duboko postovanje od Ciganina sa clanskom kartom od `75. Mi se raspadamo kao i vi, samo sto mi to znamo za razliku od vas pa se sami sebi smejemo, a vi se radujete 7-oj u nizu.

Nikson

pre 10 godina

Džajo legendo, hvala na sedmoj tituli. Dragi zvezdaši , pa ova vaša legenda nikada nije pronašla i znala da dovede dobrog fudbalera ni sa parama a kamoli sada.

Srki

pre 10 godina

Ljudi, posto ova vest nije zanimljiva, preporucujem vam drugu vest. Naime, cuo sam da je izvesni Trajkovic izjavio da ga je Zvezda zvala, a on je ipak izabrao Partizan jer je najveci klub. Verujem da se 'mnogi' ne bi slozili sa tim.

Merkur

pre 10 godina

Nakon prvobitnih loših igara dugo vremena nije dobio šansu, pa mi je bilo pomalo i žao - jer svakome treba dati priliku da popravi greške. Ali kad sam, nakon svega - po ko zna koji put, video http://www.youtube.com/watch?v=FcLr1-fY_so i mom strpljenju je došao kraj!

ceda

pre 10 godina

Mene ovi vasi podsecaju na Jesica i njegovih 15 pojacanj u letnjem prelaznom roku od kojih je valjalo 0... nego od vas rece i u pravu je skroz - cemu 35 nesposobnih igraca?

veliki strumf

pre 10 godina

@sportista Ti da nesto znas ne bi bio sportista i pricao kojesta. Zvezda NIJE kupila Miladinovica, coveku je ISTEKAO ugovor i dosao je kao SLOBODAN igrac. Dakle, nije nista placeno. Ne znam samo zasto gubim vreme objasnjvajuci ovo raznim neznalicama.

русвај

pre 10 godina

Сећам се први пут кад је долазио у Звезду како су познаваоци коментарисали "нови Видић". Хахахахахахаха :)

Лео Бокерија

pre 10 godina

Овог су избацили из поставе тада Аршавин и Кержаков ,а сада ће Којић и Фофана...

Marko

pre 10 godina

Voleo bih da vidim reakciju nase uprave kada vidi da ne postoji nijedan pozitivan komentar na ovog igraca. Je l oni stvarno misle da smo zaboravili Bojana Miladinovica ?! Ako nema novca, nemojte bar dovoditi losije od postojecih...igracu od 30 god ne zelim da dajem podrsku na stadionu kada gresi, klincu DA!!!

Džipovi i mobiteli, limenkeeeee

pre 10 godina

Jeste da nezna ništa al' bio jeftin, skoro pa džabe. Naši aduti nisu na terenu, važna je rotacija i veze.

mikser

pre 10 godina

Molio bih redakciju da ispravi naslov. Miladinović ipak nije pojačanje, već novi lik koji će da skaće po živcima nama Zvezdašima.

iv13

pre 10 godina

Nakon prvobitnih loših igara dugo vremena nije dobio šansu, pa mi je bilo pomalo i žao - jer svakome treba dati priliku da popravi greške. Ali kad sam, nakon svega - po ko zna koji put, video [link] i mom strpljenju je došao kraj!
(Merkur, 11. januar 2014 13:11)

Sjajno!!


Jos jedan "vrhunski" stoper, da Krneta ima od koga da uci.

kuku i lele

pre 10 godina

Ovi su skroz odlepili, dovode nam nekog novog Krnetu, ostaje nam samo jos da se zavaravamo s tim da nam je ekipa pa i kvalitet cele lige bio neuporedivo bolji ranije dok nam je ovaj jos igrao nego sto nam je to mozda danas pa da onda eto zato nije ni bilo mesta za njega u prvoj postavici.

Vuk

pre 10 godina

Koliko nas je puta upropastio i sada ga vraćaju!!! To valjda samo u Srbiji postoji, da neuspešni i neznalice dolaze na mesto neuspeha i u klub koji je više puta kao namerno upropastio!

ne moze gore

pre 10 godina

Zvezda ne gubi bodove, sa ovakvim stoperima, ona ih poklanja.
1.Lazic poklon gol Vozdovcu -3 boda
2.Omega poklon gol Cuki -3 boda
3.Arauho poklon 2 gola Vosi za ispadanje iz kupa
i tata za sve njih
4.Krneta poklon golovi i sanse za sve ostale NEPROCENJIVO

Lord_Sarma

pre 10 godina

Sećam se da je bio solidan ali ne nešto posebno kvalitetan. Samo da ne ponovi "uspehe" predhodnog povratnika na njegovoj poziciji - Slavoljuba Djordjevića!

Miodrag

pre 10 godina

Dati coveku sansu. Zvezdas je, bivsi mladi reprezentativac u jakoj konkurenciji, igrao je u kontinuitetu, visok za skok, a i sigurno je da ce se truditi i nece izdati svoj klub. Ako se upari sa kumom Lunetom, dobar je to posao.

JA original

pre 10 godina

Secam se da sam hteo organizovati prikupljenje novca da poklonimo klubu koji ce ga kupiti samo da ode iz Zvezde... Ali ajde, valjda je nesto naucio u svojoj karijeri i valjda nije kiksara kao sto je bio. Samo ne razumem gomilanje igraca na istim pozicijama a para nema... Sada imamo nekih 6-7 stopera sto nemaju ni real ni m city...

sportista

pre 10 godina

Znaci, doveli su proverenu kiksaru da bi zamenio kiksare koje se tek dokazuju, ili ja nesto propustam?

Za pripadnike teorije zavere... Videsmo nedavno da je samo poreski dug Zvezde pozamasna sumica, a oni dovode pojacanja. Jel taj racun nije blokiran kao racun KK Partizanu letos (za mnogo manju sumicu) bas u vreme kada je trebalo dovoditi pojacanja?

uruk hai

pre 10 godina

Ma da li je moguce??????
Pa mi goreg stopera nismo imali 10 godina, cast kapitenu Slavoljubu Djordjevicu!!! Daj i njega da vratimo.....
Ko je ovde lud?

noob

pre 10 godina

Citam naslov pa se razmisljam sto nesto ne mogu da se setim koji nam to bese igrac, kad ono dalje u tekstu:

"Došao je kao veliki talenat iz Napretka, ali su ga greške na meču sa Zenitom u Sankt Peterburgu, kao i još neki kiksevi, koštali mesta u postavi, tako da se nije naigrao u crveno-belom dresu."

Sudeci po prilozenom bice to novo Zvezdino nepojacanje i cist proasaj,
ALO BRE, JEL NAS ZEZATE?
PS.zna li neko kakav je napadac ovaj Rakic vrlo malo moze da se nadje o njemu?

BoracX

pre 10 godina

Da doguramo do 50 igraca, od toga 15 stopera koje mozeo prodati na kilo..
Dzajicu, da li nas zezas, ili ``samo`` zelis da dokusuris Zvezdu?

Ilija

pre 10 godina

Taman mi se u ovoj pauzi izmedju dve polusezone stabilizovao pritisak. A od danas opet u porastu..a gde je maj mesec? Ajme ti je meni.

afrogipsy

pre 10 godina

Razumem sto smo doveli stopera, nemamo stopere. Razumem i sto je rec o prosecnom fudbaleru , nemamo para za bolje. Jedino sto ne razumem zasto imamo 35 fudbalera, a bez para smo. One nakoje ne racunamo ni u jednoj kombinaciji, a nisu mladi, ako ne mozete da prodate, poklonite ih nekome, samo da ne trosimo to malo para na njih.

JOhn

pre 10 godina

Bice da je ovo ipak pojacanje za Partizan..Jos da vrate Tutorica, Slavoljuba Djordjevica i uz Krnetu, grobari ne moraju da brinu za titulu i narednih 6 godina..

pfaih

pre 10 godina

U to vreme najgori štoper Zvezde, a imali smo nešto kasnije bisere poput Slavoljuba Đorđevića i Đorđa Tutorića. Nadam se da je bar malo manja kiksara sada, jer ako nije Krneta je bar duplo bolji. Bez Lukovića, Biševca ili nekog sličnog kvaliteta ništa nismo uradili.

Erolko

pre 10 godina

E kad bi svaki transfer bio pojacanje onda bi svaki tim bio jaci iz godine u godinu, a CZ najjaca na svetu koliko je 'pojacanja' dovela u poslednih 3-4 god.

JOhn

pre 10 godina

Bice da je ovo ipak pojacanje za Partizan..Jos da vrate Tutorica, Slavoljuba Djordjevica i uz Krnetu, grobari ne moraju da brinu za titulu i narednih 6 godina..

ne moze gore

pre 10 godina

Zvezda ne gubi bodove, sa ovakvim stoperima, ona ih poklanja.
1.Lazic poklon gol Vozdovcu -3 boda
2.Omega poklon gol Cuki -3 boda
3.Arauho poklon 2 gola Vosi za ispadanje iz kupa
i tata za sve njih
4.Krneta poklon golovi i sanse za sve ostale NEPROCENJIVO

mikser

pre 10 godina

Molio bih redakciju da ispravi naslov. Miladinović ipak nije pojačanje, već novi lik koji će da skaće po živcima nama Zvezdašima.

uruk hai

pre 10 godina

Ma da li je moguce??????
Pa mi goreg stopera nismo imali 10 godina, cast kapitenu Slavoljubu Djordjevicu!!! Daj i njega da vratimo.....
Ko je ovde lud?

Marko

pre 10 godina

Voleo bih da vidim reakciju nase uprave kada vidi da ne postoji nijedan pozitivan komentar na ovog igraca. Je l oni stvarno misle da smo zaboravili Bojana Miladinovica ?! Ako nema novca, nemojte bar dovoditi losije od postojecih...igracu od 30 god ne zelim da dajem podrsku na stadionu kada gresi, klincu DA!!!

sportista

pre 10 godina

Znaci, doveli su proverenu kiksaru da bi zamenio kiksare koje se tek dokazuju, ili ja nesto propustam?

Za pripadnike teorije zavere... Videsmo nedavno da je samo poreski dug Zvezde pozamasna sumica, a oni dovode pojacanja. Jel taj racun nije blokiran kao racun KK Partizanu letos (za mnogo manju sumicu) bas u vreme kada je trebalo dovoditi pojacanja?

русвај

pre 10 godina

Сећам се први пут кад је долазио у Звезду како су познаваоци коментарисали "нови Видић". Хахахахахахаха :)

JA original

pre 10 godina

Secam se da sam hteo organizovati prikupljenje novca da poklonimo klubu koji ce ga kupiti samo da ode iz Zvezde... Ali ajde, valjda je nesto naucio u svojoj karijeri i valjda nije kiksara kao sto je bio. Samo ne razumem gomilanje igraca na istim pozicijama a para nema... Sada imamo nekih 6-7 stopera sto nemaju ni real ni m city...

BoracX

pre 10 godina

Da doguramo do 50 igraca, od toga 15 stopera koje mozeo prodati na kilo..
Dzajicu, da li nas zezas, ili ``samo`` zelis da dokusuris Zvezdu?

Vuk

pre 10 godina

Koliko nas je puta upropastio i sada ga vraćaju!!! To valjda samo u Srbiji postoji, da neuspešni i neznalice dolaze na mesto neuspeha i u klub koji je više puta kao namerno upropastio!

pfaih

pre 10 godina

U to vreme najgori štoper Zvezde, a imali smo nešto kasnije bisere poput Slavoljuba Đorđevića i Đorđa Tutorića. Nadam se da je bar malo manja kiksara sada, jer ako nije Krneta je bar duplo bolji. Bez Lukovića, Biševca ili nekog sličnog kvaliteta ništa nismo uradili.

noob

pre 10 godina

Citam naslov pa se razmisljam sto nesto ne mogu da se setim koji nam to bese igrac, kad ono dalje u tekstu:

"Došao je kao veliki talenat iz Napretka, ali su ga greške na meču sa Zenitom u Sankt Peterburgu, kao i još neki kiksevi, koštali mesta u postavi, tako da se nije naigrao u crveno-belom dresu."

Sudeci po prilozenom bice to novo Zvezdino nepojacanje i cist proasaj,
ALO BRE, JEL NAS ZEZATE?
PS.zna li neko kakav je napadac ovaj Rakic vrlo malo moze da se nadje o njemu?

silvester

pre 10 godina

Džajiću,mislio sam da te je vreme pregazilo,ali se pokazalo da si se sasvim lepo uklopio u kombinatoriku. Platio si Onjila 400.000 +25%,a grobari dva odlična igrača za 500.000. Posle kaži kriv Tole. Sa takvim vašim poslovnim potezima,partizan može da uzme titulu i sa omladincima. Dovodite polu retarde koji ne mogu nigde da produže ugovor pa ih vi u Zvezdi vraćate u život. Ako ćete već da izgubite titulu,izgubite je sa naœom decom. Nepravite koncept,već funkcionišete od danas do sutra. Za nijednog igrača ne možete da dobijete obeštećenje veće od 700.000,ej pa za tolike pare Javor daje igrače. Uzmite se u pamet.

Srki

pre 10 godina

Ljudi, posto ova vest nije zanimljiva, preporucujem vam drugu vest. Naime, cuo sam da je izvesni Trajkovic izjavio da ga je Zvezda zvala, a on je ipak izabrao Partizan jer je najveci klub. Verujem da se 'mnogi' ne bi slozili sa tim.

Lord_Sarma

pre 10 godina

Sećam se da je bio solidan ali ne nešto posebno kvalitetan. Samo da ne ponovi "uspehe" predhodnog povratnika na njegovoj poziciji - Slavoljuba Djordjevića!

afrogipsy

pre 10 godina

Razumem sto smo doveli stopera, nemamo stopere. Razumem i sto je rec o prosecnom fudbaleru , nemamo para za bolje. Jedino sto ne razumem zasto imamo 35 fudbalera, a bez para smo. One nakoje ne racunamo ni u jednoj kombinaciji, a nisu mladi, ako ne mozete da prodate, poklonite ih nekome, samo da ne trosimo to malo para na njih.

Erolko

pre 10 godina

E kad bi svaki transfer bio pojacanje onda bi svaki tim bio jaci iz godine u godinu, a CZ najjaca na svetu koliko je 'pojacanja' dovela u poslednih 3-4 god.

Kontraš

pre 10 godina

Visok, stamen, iskusan... Da nije dobar ne bi ga jedan Pahtakor držao tolike godine...

Da li on igra na mestu levog ili desnog kiksera? Da li je dešnjak ili je levak?

dule

pre 10 godina

Strasno, svakim danom se sve vose pokazuje nesposobnost uprave. Poturaju price o Lukovicu i Bisevcu i onda se pojavi ovaj 'igrac'?! Ajde sad nema Stojadinovica, pa me interesuje KO je zavrsio ovaj genijalni transfer?

Nikson

pre 10 godina

Džajo legendo, hvala na sedmoj tituli. Dragi zvezdaši , pa ova vaša legenda nikada nije pronašla i znala da dovede dobrog fudbalera ni sa parama a kamoli sada.

iv13

pre 10 godina

Nakon prvobitnih loših igara dugo vremena nije dobio šansu, pa mi je bilo pomalo i žao - jer svakome treba dati priliku da popravi greške. Ali kad sam, nakon svega - po ko zna koji put, video [link] i mom strpljenju je došao kraj!
(Merkur, 11. januar 2014 13:11)

Sjajno!!


Jos jedan "vrhunski" stoper, da Krneta ima od koga da uci.

mixo

pre 10 godina

Kako su poceli pisati o njegovom povratku prije par dana poceo sam ostavljati komentare na ovog covjeka,nemogu da ga nazovem fudbalerom.Na zvanicnom sajtu transfermerkt stoji podatak da je za 4 god odigrao 9 utakmica, u maju 2013 zadnji put je sjedio na klupi na prvenstvenoj utakmici,poslije toga ga nema ni u protokolu.On prica price da je bio tamo i kapiten cak,nemogu vjerovati da su ovi pali na tu pricu.Strasno da je ovo pojacanje,a jos gore sto ce kao povratnik uzimati 10000 evra mjesecno.Ja cak mislim da je on i prestao igrati,al mu se sad ukazala prilika da uzme jos koji dinar od ovih naivaca.Ko mu da ugovor,treba odgovarati na ljeto kad se vidi kako ce ovaj amater odigrati par utakmica.STRASNO,STRASNO!!!!!

Ilija

pre 10 godina

Taman mi se u ovoj pauzi izmedju dve polusezone stabilizovao pritisak. A od danas opet u porastu..a gde je maj mesec? Ajme ti je meni.

Vlada

pre 10 godina

Ajde bice bolje, do kraja dana i neki Gasic potpisuje za Zvezdu. Dzajo, vole te Grobari, ziv nam bio jos 100 godina na funkciji predsednika!

ceda

pre 10 godina

Mene ovi vasi podsecaju na Jesica i njegovih 15 pojacanj u letnjem prelaznom roku od kojih je valjalo 0... nego od vas rece i u pravu je skroz - cemu 35 nesposobnih igraca?

Merkur

pre 10 godina

Nakon prvobitnih loših igara dugo vremena nije dobio šansu, pa mi je bilo pomalo i žao - jer svakome treba dati priliku da popravi greške. Ali kad sam, nakon svega - po ko zna koji put, video http://www.youtube.com/watch?v=FcLr1-fY_so i mom strpljenju je došao kraj!

Лео Бокерија

pre 10 godina

Овог су избацили из поставе тада Аршавин и Кержаков ,а сада ће Којић и Фофана...

Džipovi i mobiteli, limenkeeeee

pre 10 godina

Jeste da nezna ništa al' bio jeftin, skoro pa džabe. Naši aduti nisu na terenu, važna je rotacija i veze.

veliki strumf

pre 10 godina

@sportista Ti da nesto znas ne bi bio sportista i pricao kojesta. Zvezda NIJE kupila Miladinovica, coveku je ISTEKAO ugovor i dosao je kao SLOBODAN igrac. Dakle, nije nista placeno. Ne znam samo zasto gubim vreme objasnjvajuci ovo raznim neznalicama.

Nikson

pre 10 godina

Od kada su ga abolirali Džaja opet počeo da se tali sa " pojačanjima". Miladinović je sigurno napredovao , prošao je čuvenu Uzbekistansku školu fudbala, a na njihovom univerzitetu je Džaja završio menadžment.

kuku i lele

pre 10 godina

Ovi su skroz odlepili, dovode nam nekog novog Krnetu, ostaje nam samo jos da se zavaravamo s tim da nam je ekipa pa i kvalitet cele lige bio neuporedivo bolji ranije dok nam je ovaj jos igrao nego sto nam je to mozda danas pa da onda eto zato nije ni bilo mesta za njega u prvoj postavici.

Neće se sete!

pre 10 godina

@ Ne znam samo zasto gubim vreme objasnjvajuci ovo raznim neznalicama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 11. januar 2014 13:51)

a za Dan Barija ako me se sete, sete.

decko ili veca

pre 10 godina

Cujem da su Miletovic i Jurisic slobodni, treba ih dovesti da se pojaca bedem pred golom. Treba im par treninga da se vrate u formu....

jos jedan

pre 10 godina

Pa mislim da je vama bolje da vam stopiraju registraciju igraca zbog dugovanja i da kukate na Toleta nego da dovodite ovakva pojacanja.

Mare

pre 10 godina

To je to,zadnja vest iz Rusije,Luković potpisuje 17.januara.Pustio ga zenit.p.s.to je to za nas je prelazni rok završen.Bajko-Petković,Luković,Miladinović,Mijailović-Kovačević-Ninković,Milijaš-Lazović,Pečnik-Mrđa . . . I to bi bilo to.Duplo bolja odbrana nego u prvom delu sezone.

@realno

pre 10 godina

Da vredi ne bi igrao u Uzbekistanu. Posle tog EP postao je rupa teska, nije on kiksao samo protiv Zenita, kiksao je celu sezonu... Nije mi dobro od kako sam procitao ovu vest...

Sergej

pre 10 godina

Ovaj je gori od Omege i Martinovica a Krneta , Arauho i Lazic su bogovi fudbala za njega . Savic ili Lukovic ili bilo koji igrac koji je bolji od onih koje imas , a ne da dovodimo gore .

Ilija

pre 10 godina

Dzabe sve, ovaj je vec potpisao na godinu ipo. Da mi je da mogu samo jedno pitanje da postavim onom ko je odgovoran za ovaj potpis. Po cemu je ovaj bolji od Krnete i Milutinovica, po meni je bar tri puta veca rupa....

Miodrag

pre 10 godina

Dati coveku sansu. Zvezdas je, bivsi mladi reprezentativac u jakoj konkurenciji, igrao je u kontinuitetu, visok za skok, a i sigurno je da ce se truditi i nece izdati svoj klub. Ako se upari sa kumom Lunetom, dobar je to posao.

Vlada

pre 10 godina

Ovaj se moze nazvati povratnikom u tim ali nikako pojacanjem. Nego, kako mogu nekog da dovedu pored duga od 5 miliona evra samo na ime poreza? To je ta neselektivna borba protiv korupcije i zalaganje za postovanje zakona. Srbijo, banana drzavo!

drFeelgood

pre 10 godina

Htedoh nesto duhovito, e da bih zezao Grobare, da napisem na vest da je Trajkovic potpisao za "najveci klub" pa reko` daj da prvo vidim sta jos ima. I tako nadjem ovu vest...
Grobari: duboko postovanje od Ciganina sa clanskom kartom od `75. Mi se raspadamo kao i vi, samo sto mi to znamo za razliku od vas pa se sami sebi smejemo, a vi se radujete 7-oj u nizu.

Realno

pre 10 godina

Jedan od najperspektivnijih igraca mlade reprezentacije Jugoslavije,koja je igrala finale EP.Za onog Trajkovica,sto je otiso kog grobarcica(Hvala Bogu da nije kod nas)je IGRACINA,po svemu,videcete i uvericete se.Imao je kikseve protiv Zenita,posle kojih su ga razapeli na krst i morao je napustiti Zvezdu ali sada ima i iskustvo i bice mnogo bolja opcija od Krnete i ostalih.

Ista meta, isto odstojanje - propaganda

pre 10 godina

U aprilu imaće punih 32 godine. Toliko o pojačanju. Ali, palo je 120 "komentara"! Čudesna moć manipulisanja masama. Zašto niste objavili moje mišljenje - neće on ni igrati, nego je samo poslužio "upravi" da, posle Partizanovih pojačanja, kažu - evo, i mi se pojačavamo, i još ćemo, i pored poreskog duga od četiri miliona evra (onaj "ogromniji" još raste, ne smanjuje se). Niko ozbiljan u ovo više ne veruje. Ne može se ništa postići klupskom propagandom ni novinarskim ćutanjem, dug je dug i kad para nema ničega nema.

Imamo sreće aboliran je

pre 10 godina

Ljudi, srećom da imamo ledžendu Džaju. Koji je to genija, koji je to stručnjak? Pa Zvezda bi bez njega bila druga VEČITO! I zaslužila je!

Ivan

pre 10 godina

Ovaj se uopste ne moze nazvati pojacanjem. Tacnije pitanje je dal ce uopste i imati pravo nastupa s obzirom na vrlo izvesnu blokadu zbog neizmirenih obaveza.

rajk

pre 10 godina

Pa dobro ljudi ne vraca se u premijer ligu ili spansku ligu nego u ovu nasu jelen ligicu i pokazalo se da ti povratnici ipak budu najbolji u njoj jer ako ovaj momak nije naucio do 31 godine da igra nece nikad imamo tu i Martinovica isto iskusan i ako dodje jos neki iskusan stoper bice nam najiskusnija odbrana u ligi kojoj osim Partizana i jos nekog kluba iz vrha ne bi trebalo da prave vece probleme protivnicki napadaci. Partizan je uradio odlican prelazni rok ali po meni Skuletic im nece mnogo golova doneti osim ako bude imao pomoc brzog napadaca kojeg nemaju(Fofanu niko i ne pominje).

Miodrag

pre 10 godina

Dati coveku sansu. Zvezdas je, bivsi mladi reprezentativac u jakoj konkurenciji, igrao je u kontinuitetu, visok za skok, a i sigurno je da ce se truditi i nece izdati svoj klub. Ako se upari sa kumom Lunetom, dobar je to posao.

Realno

pre 10 godina

Jedan od najperspektivnijih igraca mlade reprezentacije Jugoslavije,koja je igrala finale EP.Za onog Trajkovica,sto je otiso kog grobarcica(Hvala Bogu da nije kod nas)je IGRACINA,po svemu,videcete i uvericete se.Imao je kikseve protiv Zenita,posle kojih su ga razapeli na krst i morao je napustiti Zvezdu ali sada ima i iskustvo i bice mnogo bolja opcija od Krnete i ostalih.

Mare

pre 10 godina

To je to,zadnja vest iz Rusije,Luković potpisuje 17.januara.Pustio ga zenit.p.s.to je to za nas je prelazni rok završen.Bajko-Petković,Luković,Miladinović,Mijailović-Kovačević-Ninković,Milijaš-Lazović,Pečnik-Mrđa . . . I to bi bilo to.Duplo bolja odbrana nego u prvom delu sezone.

Srki

pre 10 godina

Ljudi, posto ova vest nije zanimljiva, preporucujem vam drugu vest. Naime, cuo sam da je izvesni Trajkovic izjavio da ga je Zvezda zvala, a on je ipak izabrao Partizan jer je najveci klub. Verujem da se 'mnogi' ne bi slozili sa tim.

sportista

pre 10 godina

Znaci, doveli su proverenu kiksaru da bi zamenio kiksare koje se tek dokazuju, ili ja nesto propustam?

Za pripadnike teorije zavere... Videsmo nedavno da je samo poreski dug Zvezde pozamasna sumica, a oni dovode pojacanja. Jel taj racun nije blokiran kao racun KK Partizanu letos (za mnogo manju sumicu) bas u vreme kada je trebalo dovoditi pojacanja?

veliki strumf

pre 10 godina

@sportista Ti da nesto znas ne bi bio sportista i pricao kojesta. Zvezda NIJE kupila Miladinovica, coveku je ISTEKAO ugovor i dosao je kao SLOBODAN igrac. Dakle, nije nista placeno. Ne znam samo zasto gubim vreme objasnjvajuci ovo raznim neznalicama.

Лео Бокерија

pre 10 godina

Овог су избацили из поставе тада Аршавин и Кержаков ,а сада ће Којић и Фофана...

Nikson

pre 10 godina

Džajo legendo, hvala na sedmoj tituli. Dragi zvezdaši , pa ova vaša legenda nikada nije pronašla i znala da dovede dobrog fudbalera ni sa parama a kamoli sada.

rajk

pre 10 godina

Pa dobro ljudi ne vraca se u premijer ligu ili spansku ligu nego u ovu nasu jelen ligicu i pokazalo se da ti povratnici ipak budu najbolji u njoj jer ako ovaj momak nije naucio do 31 godine da igra nece nikad imamo tu i Martinovica isto iskusan i ako dodje jos neki iskusan stoper bice nam najiskusnija odbrana u ligi kojoj osim Partizana i jos nekog kluba iz vrha ne bi trebalo da prave vece probleme protivnicki napadaci. Partizan je uradio odlican prelazni rok ali po meni Skuletic im nece mnogo golova doneti osim ako bude imao pomoc brzog napadaca kojeg nemaju(Fofanu niko i ne pominje).

drFeelgood

pre 10 godina

Htedoh nesto duhovito, e da bih zezao Grobare, da napisem na vest da je Trajkovic potpisao za "najveci klub" pa reko` daj da prvo vidim sta jos ima. I tako nadjem ovu vest...
Grobari: duboko postovanje od Ciganina sa clanskom kartom od `75. Mi se raspadamo kao i vi, samo sto mi to znamo za razliku od vas pa se sami sebi smejemo, a vi se radujete 7-oj u nizu.

JOhn

pre 10 godina

Bice da je ovo ipak pojacanje za Partizan..Jos da vrate Tutorica, Slavoljuba Djordjevica i uz Krnetu, grobari ne moraju da brinu za titulu i narednih 6 godina..

Lord_Sarma

pre 10 godina

Sećam se da je bio solidan ali ne nešto posebno kvalitetan. Samo da ne ponovi "uspehe" predhodnog povratnika na njegovoj poziciji - Slavoljuba Djordjevića!

Vuk

pre 10 godina

Koliko nas je puta upropastio i sada ga vraćaju!!! To valjda samo u Srbiji postoji, da neuspešni i neznalice dolaze na mesto neuspeha i u klub koji je više puta kao namerno upropastio!

pfaih

pre 10 godina

U to vreme najgori štoper Zvezde, a imali smo nešto kasnije bisere poput Slavoljuba Đorđevića i Đorđa Tutorića. Nadam se da je bar malo manja kiksara sada, jer ako nije Krneta je bar duplo bolji. Bez Lukovića, Biševca ili nekog sličnog kvaliteta ništa nismo uradili.

Džipovi i mobiteli, limenkeeeee

pre 10 godina

Jeste da nezna ništa al' bio jeftin, skoro pa džabe. Naši aduti nisu na terenu, važna je rotacija i veze.

Vlada

pre 10 godina

Ajde bice bolje, do kraja dana i neki Gasic potpisuje za Zvezdu. Dzajo, vole te Grobari, ziv nam bio jos 100 godina na funkciji predsednika!

silvester

pre 10 godina

Džajiću,mislio sam da te je vreme pregazilo,ali se pokazalo da si se sasvim lepo uklopio u kombinatoriku. Platio si Onjila 400.000 +25%,a grobari dva odlična igrača za 500.000. Posle kaži kriv Tole. Sa takvim vašim poslovnim potezima,partizan može da uzme titulu i sa omladincima. Dovodite polu retarde koji ne mogu nigde da produže ugovor pa ih vi u Zvezdi vraćate u život. Ako ćete već da izgubite titulu,izgubite je sa naœom decom. Nepravite koncept,već funkcionišete od danas do sutra. Za nijednog igrača ne možete da dobijete obeštećenje veće od 700.000,ej pa za tolike pare Javor daje igrače. Uzmite se u pamet.

Ilija

pre 10 godina

Dzabe sve, ovaj je vec potpisao na godinu ipo. Da mi je da mogu samo jedno pitanje da postavim onom ko je odgovoran za ovaj potpis. Po cemu je ovaj bolji od Krnete i Milutinovica, po meni je bar tri puta veca rupa....

uruk hai

pre 10 godina

Ma da li je moguce??????
Pa mi goreg stopera nismo imali 10 godina, cast kapitenu Slavoljubu Djordjevicu!!! Daj i njega da vratimo.....
Ko je ovde lud?

kuku i lele

pre 10 godina

Ovi su skroz odlepili, dovode nam nekog novog Krnetu, ostaje nam samo jos da se zavaravamo s tim da nam je ekipa pa i kvalitet cele lige bio neuporedivo bolji ranije dok nam je ovaj jos igrao nego sto nam je to mozda danas pa da onda eto zato nije ni bilo mesta za njega u prvoj postavici.

русвај

pre 10 godina

Сећам се први пут кад је долазио у Звезду како су познаваоци коментарисали "нови Видић". Хахахахахахаха :)

decko ili veca

pre 10 godina

Cujem da su Miletovic i Jurisic slobodni, treba ih dovesti da se pojaca bedem pred golom. Treba im par treninga da se vrate u formu....

jos jedan

pre 10 godina

Pa mislim da je vama bolje da vam stopiraju registraciju igraca zbog dugovanja i da kukate na Toleta nego da dovodite ovakva pojacanja.

@realno

pre 10 godina

Da vredi ne bi igrao u Uzbekistanu. Posle tog EP postao je rupa teska, nije on kiksao samo protiv Zenita, kiksao je celu sezonu... Nije mi dobro od kako sam procitao ovu vest...

Ivan

pre 10 godina

Ovaj se uopste ne moze nazvati pojacanjem. Tacnije pitanje je dal ce uopste i imati pravo nastupa s obzirom na vrlo izvesnu blokadu zbog neizmirenih obaveza.

JA original

pre 10 godina

Secam se da sam hteo organizovati prikupljenje novca da poklonimo klubu koji ce ga kupiti samo da ode iz Zvezde... Ali ajde, valjda je nesto naucio u svojoj karijeri i valjda nije kiksara kao sto je bio. Samo ne razumem gomilanje igraca na istim pozicijama a para nema... Sada imamo nekih 6-7 stopera sto nemaju ni real ni m city...

noob

pre 10 godina

Citam naslov pa se razmisljam sto nesto ne mogu da se setim koji nam to bese igrac, kad ono dalje u tekstu:

"Došao je kao veliki talenat iz Napretka, ali su ga greške na meču sa Zenitom u Sankt Peterburgu, kao i još neki kiksevi, koštali mesta u postavi, tako da se nije naigrao u crveno-belom dresu."

Sudeci po prilozenom bice to novo Zvezdino nepojacanje i cist proasaj,
ALO BRE, JEL NAS ZEZATE?
PS.zna li neko kakav je napadac ovaj Rakic vrlo malo moze da se nadje o njemu?

Erolko

pre 10 godina

E kad bi svaki transfer bio pojacanje onda bi svaki tim bio jaci iz godine u godinu, a CZ najjaca na svetu koliko je 'pojacanja' dovela u poslednih 3-4 god.

ceda

pre 10 godina

Mene ovi vasi podsecaju na Jesica i njegovih 15 pojacanj u letnjem prelaznom roku od kojih je valjalo 0... nego od vas rece i u pravu je skroz - cemu 35 nesposobnih igraca?

Vlada

pre 10 godina

Ovaj se moze nazvati povratnikom u tim ali nikako pojacanjem. Nego, kako mogu nekog da dovedu pored duga od 5 miliona evra samo na ime poreza? To je ta neselektivna borba protiv korupcije i zalaganje za postovanje zakona. Srbijo, banana drzavo!

ne moze gore

pre 10 godina

Zvezda ne gubi bodove, sa ovakvim stoperima, ona ih poklanja.
1.Lazic poklon gol Vozdovcu -3 boda
2.Omega poklon gol Cuki -3 boda
3.Arauho poklon 2 gola Vosi za ispadanje iz kupa
i tata za sve njih
4.Krneta poklon golovi i sanse za sve ostale NEPROCENJIVO

mikser

pre 10 godina

Molio bih redakciju da ispravi naslov. Miladinović ipak nije pojačanje, već novi lik koji će da skaće po živcima nama Zvezdašima.

Nikson

pre 10 godina

Od kada su ga abolirali Džaja opet počeo da se tali sa " pojačanjima". Miladinović je sigurno napredovao , prošao je čuvenu Uzbekistansku školu fudbala, a na njihovom univerzitetu je Džaja završio menadžment.

afrogipsy

pre 10 godina

Razumem sto smo doveli stopera, nemamo stopere. Razumem i sto je rec o prosecnom fudbaleru , nemamo para za bolje. Jedino sto ne razumem zasto imamo 35 fudbalera, a bez para smo. One nakoje ne racunamo ni u jednoj kombinaciji, a nisu mladi, ako ne mozete da prodate, poklonite ih nekome, samo da ne trosimo to malo para na njih.

BoracX

pre 10 godina

Da doguramo do 50 igraca, od toga 15 stopera koje mozeo prodati na kilo..
Dzajicu, da li nas zezas, ili ``samo`` zelis da dokusuris Zvezdu?

Marko

pre 10 godina

Voleo bih da vidim reakciju nase uprave kada vidi da ne postoji nijedan pozitivan komentar na ovog igraca. Je l oni stvarno misle da smo zaboravili Bojana Miladinovica ?! Ako nema novca, nemojte bar dovoditi losije od postojecih...igracu od 30 god ne zelim da dajem podrsku na stadionu kada gresi, klincu DA!!!

Merkur

pre 10 godina

Nakon prvobitnih loših igara dugo vremena nije dobio šansu, pa mi je bilo pomalo i žao - jer svakome treba dati priliku da popravi greške. Ali kad sam, nakon svega - po ko zna koji put, video http://www.youtube.com/watch?v=FcLr1-fY_so i mom strpljenju je došao kraj!

iv13

pre 10 godina

Nakon prvobitnih loših igara dugo vremena nije dobio šansu, pa mi je bilo pomalo i žao - jer svakome treba dati priliku da popravi greške. Ali kad sam, nakon svega - po ko zna koji put, video [link] i mom strpljenju je došao kraj!
(Merkur, 11. januar 2014 13:11)

Sjajno!!


Jos jedan "vrhunski" stoper, da Krneta ima od koga da uci.

Imamo sreće aboliran je

pre 10 godina

Ljudi, srećom da imamo ledžendu Džaju. Koji je to genija, koji je to stručnjak? Pa Zvezda bi bez njega bila druga VEČITO! I zaslužila je!

mixo

pre 10 godina

Kako su poceli pisati o njegovom povratku prije par dana poceo sam ostavljati komentare na ovog covjeka,nemogu da ga nazovem fudbalerom.Na zvanicnom sajtu transfermerkt stoji podatak da je za 4 god odigrao 9 utakmica, u maju 2013 zadnji put je sjedio na klupi na prvenstvenoj utakmici,poslije toga ga nema ni u protokolu.On prica price da je bio tamo i kapiten cak,nemogu vjerovati da su ovi pali na tu pricu.Strasno da je ovo pojacanje,a jos gore sto ce kao povratnik uzimati 10000 evra mjesecno.Ja cak mislim da je on i prestao igrati,al mu se sad ukazala prilika da uzme jos koji dinar od ovih naivaca.Ko mu da ugovor,treba odgovarati na ljeto kad se vidi kako ce ovaj amater odigrati par utakmica.STRASNO,STRASNO!!!!!

dule

pre 10 godina

Strasno, svakim danom se sve vose pokazuje nesposobnost uprave. Poturaju price o Lukovicu i Bisevcu i onda se pojavi ovaj 'igrac'?! Ajde sad nema Stojadinovica, pa me interesuje KO je zavrsio ovaj genijalni transfer?

Sergej

pre 10 godina

Ovaj je gori od Omege i Martinovica a Krneta , Arauho i Lazic su bogovi fudbala za njega . Savic ili Lukovic ili bilo koji igrac koji je bolji od onih koje imas , a ne da dovodimo gore .

Ilija

pre 10 godina

Taman mi se u ovoj pauzi izmedju dve polusezone stabilizovao pritisak. A od danas opet u porastu..a gde je maj mesec? Ajme ti je meni.

Kontraš

pre 10 godina

Visok, stamen, iskusan... Da nije dobar ne bi ga jedan Pahtakor držao tolike godine...

Da li on igra na mestu levog ili desnog kiksera? Da li je dešnjak ili je levak?

Neće se sete!

pre 10 godina

@ Ne znam samo zasto gubim vreme objasnjvajuci ovo raznim neznalicama.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 11. januar 2014 13:51)

a za Dan Barija ako me se sete, sete.

Ista meta, isto odstojanje - propaganda

pre 10 godina

U aprilu imaće punih 32 godine. Toliko o pojačanju. Ali, palo je 120 "komentara"! Čudesna moć manipulisanja masama. Zašto niste objavili moje mišljenje - neće on ni igrati, nego je samo poslužio "upravi" da, posle Partizanovih pojačanja, kažu - evo, i mi se pojačavamo, i još ćemo, i pored poreskog duga od četiri miliona evra (onaj "ogromniji" još raste, ne smanjuje se). Niko ozbiljan u ovo više ne veruje. Ne može se ništa postići klupskom propagandom ni novinarskim ćutanjem, dug je dug i kad para nema ničega nema.