Subota, 30.11.2013.

15:00

Jojić iz prekida srušio Spartak

Fudbaleri Partizana savladali su Spartak Zlatibor vodu 2:0 (0:0) u meču 14. kola Jelen Superlige koji je odigran pred praznim tribinama stadiona u Humskoj.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Jojiæ iz prekida srušio Spartak IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

89 Komentari

Sortiraj po:

Surda

pre 10 godina

Ako navijacima zvezde ocigledno igranje rukom u sesnaestercu nije penal, onda ne vredi bilo sta dalje objasnjavati. Pritom, ako je Jojic prekinuo igru a sudija je procenio da ne postoji razlog za prekid, mogao je da mu da zuti karton i kraj price. I jos nesto, to sto je za nas sviran postojeci penal, ne znaci da cete time opravdati sumnjiv penal koji je dosudjen za vas, i ne tvrdim da vas penal nije postojao posto se ne vidi dovoljno dobro ali ono sto je svakako sumnjivo je sto deluje kao da mrdja povlaci odbranbenog igraca, pritom nije ni blizu do toga da dodje do lopte.

Zdravo zivo!

so

pre 10 godina

E ako ovo nije bio penal?Namerno uradanja rukom.Lepo se vidi na ponovljenom snimku kako lopta menja pravac.Prvo pogledajte utakmicu pa onda šaljite komentare.
(milan, 30. novembar 2013 17:01)

Posle samo nedelju dana potpuno drugaciji pogled na igranje rukom u sesnaestercu, proslog vikenda lopta nije promenila pravac, prosla je kroz ruku igraca Partizana.

Fonko

pre 10 godina

Niko da pomene odlicnu igru debitanta Saponjica? Vidi se da je jako talentovan.
Neka ga u karijeri zaobiđu povrede, uz dobar rad i trud, ostalo ce doci samo od sebe.

4wq2

pre 10 godina

Igrač Spartaka igra rukom a pre toga igrač partizana 26 udara po licu igrača Spartaka koji je išao da glavom izbije loptu. Znači da je ispravna odluka - slobodan udarac za Subotičane.

Netolerantni na laktozu

pre 10 godina

Pitanje za navijace czv (fk stub srpstva prim.aut.) kao i one koji se ovde lazno predstavljaju kao navijaci Partizana - gde vam je na danasnjoj koreografiji cetvrti sudija sa fantomkom? Pa nema ga, naravno, taj vam je danas i doneo pobedu na sramoto odobrenje onog glavnog! Da imate i malo obraza pokrili biste se usima! PS. Pisem ovde jer vas ipak na Partizanovim vestima ima vise, a na vase mi ne pada na pamet da ulazim, paranoja je prenosiva.

Partizanovac

pre 10 godina

@(so, 30. novembar 2013 18:05)
Prosle nedelje je isto bio penal, ne znam ko to nije video. Samo sto tada to sudija nije video. E tako je i sada ovo penal...

a inace ih ne zanima

pre 10 godina

@Netolerantni na laktozu, 30. novembar 2013 18:05

Pogledaj komentare na vest o Zvezdinoj pobedi, ko ih pise i koliko vas je, pa onda pricaj o obrazu.

Delija

pre 10 godina

Ono sto je postavljeno pocetkom devedesetih da Partizan mora da stigne Zvezdu po broju titula nastavlja se i dalje.Prosli put sudija stoji na tri metra i ne svira penal.Sada odlucuje sudija iza gola.Kako god okrenes neki sudija odlucuje u korist Partizana

Nikola

pre 10 godina

Bio je za Partizan penal, nema dileme, ali Grobari morate proznati da je bila gotovo identicna situacija prosle nedelje protiv Vozdovca!

realno

pre 10 godina

Skroz pravilno dosudjen penal za Partizan. Igranje RUKOM i to se veoma dobro vidi i mislim da nema potrebe za bilo kakvom diskusijom oko toga!

Mystogan

pre 10 godina

Braco Delije, bunili ste se prosle nedelje kad nije sviran penal za igranje rukom, sad se bunite sto jeste. Ajd dogovorite se koje je zvanicno misljenje pa nam se obratite saopstenjem.

fudbal je umro

pre 10 godina

Počinjem da se sramotim mog kluba i mojih navijača. Gledao sam obe utakmice i Zvezdi je bio čist penal, a ovo ovde... nemam reči. Čemu sve ovo? Ko se raduje ovakvim titulama? Ja bih voleo da moji grobari više ne dozvoljavaju da im razni Đurići i Vujoševići ispiraju mozak jer ovo je više sramota šta se radi. I šta imamo od ovakvih titula kad će nas opet izbaciti Tun, Šamrok i slični? Neverovatno šta je u ovoj zemlji sve moguće pa i da se pored živih Toleta, Ružića, Đurića, Bjekovića, Zečevića... Džajić proglasi za kriminalca. Nisam nikad imao problem da kažem istinu bez obzira što navijam za partizan i preporučujem i ostalima da malo gledaju svojim očima.

milan

pre 10 godina

E ako ovo nije bio penal?Namerno uradanja rukom.Lepo se vidi na ponovljenom snimku kako lopta menja pravac.Prvo pogledajte utakmicu pa onda šaljite komentare.

navijac

pre 10 godina

@Koliko ja znam, penal je kad odbrambeni fudbaler igra rukom, ili faulira protivničkog u 16 metara. Molim nekog od ovih poštenih grobara da mi objasni, ako i sam zna, šta je ovo za njih svirano!? (Samo Bgd, samo Czv, 30. novembar 2013 16:42)

Vidim da pravila znas, lepo si naveo igranje rukom, a sad stavi naocare i jos jednom pazljivo pogledaj snimak.

Fuzbal

pre 10 godina

Profesionalni fudbal nam je na nivou najnižih opštinkih liga. Partizanovac sam, ali sam se prekrstio kad Jojić, dok još sudija nije ništa dosudio, 'ladno prekida igru, uzima loptu u ruke i traži penal. Kao da smo na utakmici petlića Potiske lige.

Libelula

pre 10 godina

Partizanovi igraci sami dosudili penal.Igrac lepo uzeo loptu u ruke...,pa sta sudija da radi, morao je da svira.Mrdja je povucen, mozda sumnjiv penal.Za partizan-nema sumnje penal nije postojao.

Sajonac

pre 10 godina

Sudija najpre ne svira penal za Partizan, onda igraci prilaze i napadaju ga i on menja odluku pod pritiskom. Komentator izjavljuje da ne zna zasto je sudija uopste svirao penal. Toliko o regularnom i postenom prvenstvu Srbije.

Neko

pre 10 godina

Posle onog penala na Zvezda-Banat u kupu pre dve godine u 96. minutu za 1-0 i posle penala kad je Rnica lopta pogodila u butinu mislim da zvezdasi nemaju pravo nista da kazu.

Zivco

pre 10 godina

Komentator Arene: penal za Partizan, ruka ruka... ustvari bio je faul u skoku...bilo je tu povlacenja...a da ipak je rukom igrao jedan igrac Spartaka, evo sad se vidi...
U prevodu sviran je penal za Partizan a sad cemo da nadjemo zbog cega bi mogli da ga sviramo....Cirkus se nastavlja...
Mogao bi i komentator na hladjenje, svaku utakmicu navlaci za Partizan vise od sudija

Webber

pre 10 godina

jako me zanima koliko ce se sad mediji baviti sramotom na karaburmi,kakav penal,pa krmpotic,cuveni zvezdas umire od smeha,cak je i 5 minuta pre toga izveo dva najbolja igraca koja su haos pravila,cisto da pomogne,al nije trebalo,tu su momci u zutom... (djembardjemba, 30. novembar 2013 15:35)

Ti posle ovakvog penala za Partizan govoris o penalu na Karaburmi, pa vi stvarno nemate morala nikakvog...ko o cemu grobari o postenju.

Tuse

pre 10 godina

1-1 je najrealniji rezultat
(PFC, 30. novembar 2013 15:41)
Za partizan navijam od kad pamtim za sebe.Ko ce da da gol za Partizan??:((
Daj boze da gresim.

srbin

pre 10 godina

"Uživo: Aleksić čuva Spartak na JNA"
Nema veze, ce se svira penal u 94. minutu, ako odbrani jos jedan u 96. Pa i taj ako ne prodje, bice prekid meca uz sluzben rezultat 3:0 za Partizan zbog... hmmm... zbog krive korner zastavice.

Samo je u tome razlika

pre 10 godina

Kradu i jedni i drugi isto!

Grobari su zadovoljni jer su zahvaljujuci tim kradjama prvaci vec 6 godina zaredom!

Cigani su besni jer i pored tolikih kradja ne mogu da budu prvaci vec 6 godina zaredom!

dex

pre 10 godina

Penal po meni nije sporan, iako sam jedva docekao da vidim reprizu, pa da opletem po PFC. Dakle, penal cist kao i za Vozdovac u proslom kolu... Medjutim, ono sto mi je neverovatno je da sudija prvo ne svira penal, i tek onda kada igrac Partizana kao na poljancetu uzima loptu u ruke i trazi penal (ili valjda nosi loptu kuci), sudija se onda okrece ka sestom sudiji?! Gde to ima?!

Libelula

pre 10 godina

Ruku sam mu držao na grudima, malo i povukao", kaže defantivac OFK Beograda.Toliko , da se ne pravi uravnilovka.Jadno Partizan stize do bodova. Nece imati dovoljno sudija ako ovako nastave.

goran

pre 10 godina

Eto posto je sviran nepostojeci penal za zvezdu , isto tako se sad svira i za partizan cisto da bude mira u kuci FSS-a koja se odavno rusi ...sramota velika, zato nam i fudbal kako klubaski tako i reprezentativni stoji na margini bez nade na oporavak vec duze vreme, ove blizance treba izbaciti iz srbske lige zbog svih neregularnosti koje godinama cine !!!

Aca

pre 10 godina

Penal izmisljen, faul na 19 m od gola takodje zbog Jojica iz kojeg je pao drugi gol, igrac Spartaka sa gol linije promasuje prazan gol, kao nesto se baca i pusta loptu, nece da da gol covek isto kao i onaj iz Vozdovca, doduse on je udario loptu.. Ovo je smesno vise sta se radi.

Samo Bgd, samo Czv

pre 10 godina

Koliko ja znam, penal je kad odbrambeni fudbaler igra rukom, ili faulira protivničkog u 16 metara. Molim nekog od ovih poštenih grobara da mi objasni, ako i sam zna, šta je ovo za njih svirano!?

gogi

pre 10 godina

"50′ Penal za Partizan…neko je igrao rukom, a žuti karton za Noskovića."

ajde da vas cujemo sad postenjacine? zasto sudija "nije video" ocigledno igranje rukom zivkovica u proslom kolu protiv vozdovca?

nego ste odmah odvalili udarati komentare na zvezdin opravdano dosudjeni penal, samo da se ne bi pricalo o sudjenju na vasim utakmicama?

Ljubisa_livac

pre 10 godina

Sta je sad Grobari? Kukali ste za cist penal Zvezdi, a sta je sad ovo? Lakrdija. Protiv vas se ne svira igranje rukom ali zato za vas svakako. I, opet suspenzija sudiji.. Opet namesteno kolo.. Psi laju, karavani prolaze..

LudZbunjenNormalan

pre 10 godina

kad malo bolje razmislim sudije su svirale penal po istom scenariju: nakon konsultacije sa pomocnikom... da nije informacija o tome kako svirati penal otisla na pogresnu stranu :-)

Partizanovac

pre 10 godina

@Ljubiša Livac
Nemoj da me zoveš grobarom, nemaš prava na to, ti si za mene zvezdaš, i mislim da ti ne razumeš prave navijače: zlo je kad se poklanjaju penali i jednima i drugima ili kad se ne sude penali protiv CZ i P, podjednako. O tome je reč, pokušaj tako da gledaš na fzdbal i život: suština je u tome da sve bude pošteno a ne da gledamo samo šta je za nas korisno, makar bilo i nečasno.

Samo Bgd, samo Czv

pre 10 godina

Daj Boze da Partizan pobedi u 94. minutu iz nepostojeceg penala. Nisam ironican.
(Captain Cally, 30. novembar 2013 15:38) naravno da nisi ironičan, vi ste tako i navikli da dobijate, a posle se još tome i radujete

Dddd

pre 10 godina

Mislim da bi najbolje bilo da do kraja sezone kao i naredne evropske utakmic e igramo pred praznim tribinama, izgleda da ima tako vise prija.

Heroes

pre 10 godina

Daj Boze da Partizan pobedi u 94. minutu iz nepostojeceg penala. Nisam ironican. (Captain Cally, 30. novembar 2013 15:38)

Nemoj biti ironican znamo da se vi nicega ne stidite a onda kritikujete druge , kao Zvezda krade a posteni Partizan uz sve nedace uspeva da osvoji titulu...Vi zivite u bajci.

tataHAHAHA

pre 10 godina

HAHAHA PENALTIZAN, a Dzaja nevera, pritisak skocio ne moze ni dan na prvom mestu da veze, ajmo sada saopstenje, MOOOOLIM VAS! Bolji scenario ne bi ni Majkl Bej smislio... OLE OLE SAOPSTENJE!

kabasti

pre 10 godina

Alo bre, pa sta cekaju ostali klubovi iz JSl, svi istupite iz lige, dokle da vas kradu blizanci vise??!? Inace, penal je bio cist za Partizan, igra rukom je bila ocigledna. Ali je problem sto isti ovakav penal nije sviran za Vozdovac proslo kolo!! Ugasite vise ta dva zla Srbije!!

djembardjemba

pre 10 godina

jako me zanima koliko ce se sad mediji baviti sramotom na karaburmi,kakav penal,pa krmpotic,cuveni zvezdas umire od smeha,cak je i 5 minuta pre toga izveo dva najbolja igraca koja su haos pravila,cisto da pomogne,al nije trebalo,tu su momci u zutom...

Vozdovac,Pazar,Radnickli KG.

pre 10 godina

Tastatura Grobari svi ostali kuci zbog spektakularnog otkrica vatre na stadionu Zvezde i rukovode se dobro poznatim: napad je najbolja odbrana,udri po tastaturi.
Svi skocice zbog penala nad Mrdjom i eto salve komentara i pluseva , a kad su igrali rukomet u sesnestercu prosli vikend lupaju minuse lopovluku. Bravo Licemeri, bravo

ujka sa Fontane

pre 10 godina

Jadni Partizan,bezidejan,bezličan,bezvezan,bez igrača,bez taktike,bez forme,bez trenera,bez kondicije.Ne pamtim ovakvo nešto.

Ljubisa_livac

pre 10 godina

Sta je sad Grobari? Kukali ste za cist penal Zvezdi, a sta je sad ovo? Lakrdija. Protiv vas se ne svira igranje rukom ali zato za vas svakako. I, opet suspenzija sudiji.. Opet namesteno kolo.. Psi laju, karavani prolaze..

Samo Bgd, samo Czv

pre 10 godina

Daj Boze da Partizan pobedi u 94. minutu iz nepostojeceg penala. Nisam ironican.
(Captain Cally, 30. novembar 2013 15:38) naravno da nisi ironičan, vi ste tako i navikli da dobijate, a posle se još tome i radujete

Libelula

pre 10 godina

Partizanovi igraci sami dosudili penal.Igrac lepo uzeo loptu u ruke...,pa sta sudija da radi, morao je da svira.Mrdja je povucen, mozda sumnjiv penal.Za partizan-nema sumnje penal nije postojao.

gogi

pre 10 godina

"50′ Penal za Partizan…neko je igrao rukom, a žuti karton za Noskovića."

ajde da vas cujemo sad postenjacine? zasto sudija "nije video" ocigledno igranje rukom zivkovica u proslom kolu protiv vozdovca?

nego ste odmah odvalili udarati komentare na zvezdin opravdano dosudjeni penal, samo da se ne bi pricalo o sudjenju na vasim utakmicama?

ujka sa Fontane

pre 10 godina

Jadni Partizan,bezidejan,bezličan,bezvezan,bez igrača,bez taktike,bez forme,bez trenera,bez kondicije.Ne pamtim ovakvo nešto.

djembardjemba

pre 10 godina

jako me zanima koliko ce se sad mediji baviti sramotom na karaburmi,kakav penal,pa krmpotic,cuveni zvezdas umire od smeha,cak je i 5 minuta pre toga izveo dva najbolja igraca koja su haos pravila,cisto da pomogne,al nije trebalo,tu su momci u zutom...

Mystogan

pre 10 godina

Braco Delije, bunili ste se prosle nedelje kad nije sviran penal za igranje rukom, sad se bunite sto jeste. Ajd dogovorite se koje je zvanicno misljenje pa nam se obratite saopstenjem.

tataHAHAHA

pre 10 godina

HAHAHA PENALTIZAN, a Dzaja nevera, pritisak skocio ne moze ni dan na prvom mestu da veze, ajmo sada saopstenje, MOOOOLIM VAS! Bolji scenario ne bi ni Majkl Bej smislio... OLE OLE SAOPSTENJE!

goran

pre 10 godina

Eto posto je sviran nepostojeci penal za zvezdu , isto tako se sad svira i za partizan cisto da bude mira u kuci FSS-a koja se odavno rusi ...sramota velika, zato nam i fudbal kako klubaski tako i reprezentativni stoji na margini bez nade na oporavak vec duze vreme, ove blizance treba izbaciti iz srbske lige zbog svih neregularnosti koje godinama cine !!!

fudbal je umro

pre 10 godina

Počinjem da se sramotim mog kluba i mojih navijača. Gledao sam obe utakmice i Zvezdi je bio čist penal, a ovo ovde... nemam reči. Čemu sve ovo? Ko se raduje ovakvim titulama? Ja bih voleo da moji grobari više ne dozvoljavaju da im razni Đurići i Vujoševići ispiraju mozak jer ovo je više sramota šta se radi. I šta imamo od ovakvih titula kad će nas opet izbaciti Tun, Šamrok i slični? Neverovatno šta je u ovoj zemlji sve moguće pa i da se pored živih Toleta, Ružića, Đurića, Bjekovića, Zečevića... Džajić proglasi za kriminalca. Nisam nikad imao problem da kažem istinu bez obzira što navijam za partizan i preporučujem i ostalima da malo gledaju svojim očima.

milan

pre 10 godina

E ako ovo nije bio penal?Namerno uradanja rukom.Lepo se vidi na ponovljenom snimku kako lopta menja pravac.Prvo pogledajte utakmicu pa onda šaljite komentare.

Samo je u tome razlika

pre 10 godina

Kradu i jedni i drugi isto!

Grobari su zadovoljni jer su zahvaljujuci tim kradjama prvaci vec 6 godina zaredom!

Cigani su besni jer i pored tolikih kradja ne mogu da budu prvaci vec 6 godina zaredom!

srbin

pre 10 godina

"Uživo: Aleksić čuva Spartak na JNA"
Nema veze, ce se svira penal u 94. minutu, ako odbrani jos jedan u 96. Pa i taj ako ne prodje, bice prekid meca uz sluzben rezultat 3:0 za Partizan zbog... hmmm... zbog krive korner zastavice.

so

pre 10 godina

E ako ovo nije bio penal?Namerno uradanja rukom.Lepo se vidi na ponovljenom snimku kako lopta menja pravac.Prvo pogledajte utakmicu pa onda šaljite komentare.
(milan, 30. novembar 2013 17:01)

Posle samo nedelju dana potpuno drugaciji pogled na igranje rukom u sesnaestercu, proslog vikenda lopta nije promenila pravac, prosla je kroz ruku igraca Partizana.

Zivco

pre 10 godina

Komentator Arene: penal za Partizan, ruka ruka... ustvari bio je faul u skoku...bilo je tu povlacenja...a da ipak je rukom igrao jedan igrac Spartaka, evo sad se vidi...
U prevodu sviran je penal za Partizan a sad cemo da nadjemo zbog cega bi mogli da ga sviramo....Cirkus se nastavlja...
Mogao bi i komentator na hladjenje, svaku utakmicu navlaci za Partizan vise od sudija

Neko

pre 10 godina

Posle onog penala na Zvezda-Banat u kupu pre dve godine u 96. minutu za 1-0 i posle penala kad je Rnica lopta pogodila u butinu mislim da zvezdasi nemaju pravo nista da kazu.

dex

pre 10 godina

Penal po meni nije sporan, iako sam jedva docekao da vidim reprizu, pa da opletem po PFC. Dakle, penal cist kao i za Vozdovac u proslom kolu... Medjutim, ono sto mi je neverovatno je da sudija prvo ne svira penal, i tek onda kada igrac Partizana kao na poljancetu uzima loptu u ruke i trazi penal (ili valjda nosi loptu kuci), sudija se onda okrece ka sestom sudiji?! Gde to ima?!

realno

pre 10 godina

Skroz pravilno dosudjen penal za Partizan. Igranje RUKOM i to se veoma dobro vidi i mislim da nema potrebe za bilo kakvom diskusijom oko toga!

Netolerantni na laktozu

pre 10 godina

Pitanje za navijace czv (fk stub srpstva prim.aut.) kao i one koji se ovde lazno predstavljaju kao navijaci Partizana - gde vam je na danasnjoj koreografiji cetvrti sudija sa fantomkom? Pa nema ga, naravno, taj vam je danas i doneo pobedu na sramoto odobrenje onog glavnog! Da imate i malo obraza pokrili biste se usima! PS. Pisem ovde jer vas ipak na Partizanovim vestima ima vise, a na vase mi ne pada na pamet da ulazim, paranoja je prenosiva.

Nikola

pre 10 godina

Bio je za Partizan penal, nema dileme, ali Grobari morate proznati da je bila gotovo identicna situacija prosle nedelje protiv Vozdovca!

Fuzbal

pre 10 godina

Profesionalni fudbal nam je na nivou najnižih opštinkih liga. Partizanovac sam, ali sam se prekrstio kad Jojić, dok još sudija nije ništa dosudio, 'ladno prekida igru, uzima loptu u ruke i traži penal. Kao da smo na utakmici petlića Potiske lige.

navijac

pre 10 godina

@Koliko ja znam, penal je kad odbrambeni fudbaler igra rukom, ili faulira protivničkog u 16 metara. Molim nekog od ovih poštenih grobara da mi objasni, ako i sam zna, šta je ovo za njih svirano!? (Samo Bgd, samo Czv, 30. novembar 2013 16:42)

Vidim da pravila znas, lepo si naveo igranje rukom, a sad stavi naocare i jos jednom pazljivo pogledaj snimak.

Partizanovac

pre 10 godina

@Ljubiša Livac
Nemoj da me zoveš grobarom, nemaš prava na to, ti si za mene zvezdaš, i mislim da ti ne razumeš prave navijače: zlo je kad se poklanjaju penali i jednima i drugima ili kad se ne sude penali protiv CZ i P, podjednako. O tome je reč, pokušaj tako da gledaš na fzdbal i život: suština je u tome da sve bude pošteno a ne da gledamo samo šta je za nas korisno, makar bilo i nečasno.

kabasti

pre 10 godina

Alo bre, pa sta cekaju ostali klubovi iz JSl, svi istupite iz lige, dokle da vas kradu blizanci vise??!? Inace, penal je bio cist za Partizan, igra rukom je bila ocigledna. Ali je problem sto isti ovakav penal nije sviran za Vozdovac proslo kolo!! Ugasite vise ta dva zla Srbije!!

Libelula

pre 10 godina

Ruku sam mu držao na grudima, malo i povukao", kaže defantivac OFK Beograda.Toliko , da se ne pravi uravnilovka.Jadno Partizan stize do bodova. Nece imati dovoljno sudija ako ovako nastave.

Samo Bgd, samo Czv

pre 10 godina

Koliko ja znam, penal je kad odbrambeni fudbaler igra rukom, ili faulira protivničkog u 16 metara. Molim nekog od ovih poštenih grobara da mi objasni, ako i sam zna, šta je ovo za njih svirano!?

Webber

pre 10 godina

jako me zanima koliko ce se sad mediji baviti sramotom na karaburmi,kakav penal,pa krmpotic,cuveni zvezdas umire od smeha,cak je i 5 minuta pre toga izveo dva najbolja igraca koja su haos pravila,cisto da pomogne,al nije trebalo,tu su momci u zutom... (djembardjemba, 30. novembar 2013 15:35)

Ti posle ovakvog penala za Partizan govoris o penalu na Karaburmi, pa vi stvarno nemate morala nikakvog...ko o cemu grobari o postenju.

Fonko

pre 10 godina

Niko da pomene odlicnu igru debitanta Saponjica? Vidi se da je jako talentovan.
Neka ga u karijeri zaobiđu povrede, uz dobar rad i trud, ostalo ce doci samo od sebe.

Tuse

pre 10 godina

1-1 je najrealniji rezultat
(PFC, 30. novembar 2013 15:41)
Za partizan navijam od kad pamtim za sebe.Ko ce da da gol za Partizan??:((
Daj boze da gresim.

Sajonac

pre 10 godina

Sudija najpre ne svira penal za Partizan, onda igraci prilaze i napadaju ga i on menja odluku pod pritiskom. Komentator izjavljuje da ne zna zasto je sudija uopste svirao penal. Toliko o regularnom i postenom prvenstvu Srbije.

Aca

pre 10 godina

Penal izmisljen, faul na 19 m od gola takodje zbog Jojica iz kojeg je pao drugi gol, igrac Spartaka sa gol linije promasuje prazan gol, kao nesto se baca i pusta loptu, nece da da gol covek isto kao i onaj iz Vozdovca, doduse on je udario loptu.. Ovo je smesno vise sta se radi.

Heroes

pre 10 godina

Daj Boze da Partizan pobedi u 94. minutu iz nepostojeceg penala. Nisam ironican. (Captain Cally, 30. novembar 2013 15:38)

Nemoj biti ironican znamo da se vi nicega ne stidite a onda kritikujete druge , kao Zvezda krade a posteni Partizan uz sve nedace uspeva da osvoji titulu...Vi zivite u bajci.

Delija

pre 10 godina

Ono sto je postavljeno pocetkom devedesetih da Partizan mora da stigne Zvezdu po broju titula nastavlja se i dalje.Prosli put sudija stoji na tri metra i ne svira penal.Sada odlucuje sudija iza gola.Kako god okrenes neki sudija odlucuje u korist Partizana

Surda

pre 10 godina

Ako navijacima zvezde ocigledno igranje rukom u sesnaestercu nije penal, onda ne vredi bilo sta dalje objasnjavati. Pritom, ako je Jojic prekinuo igru a sudija je procenio da ne postoji razlog za prekid, mogao je da mu da zuti karton i kraj price. I jos nesto, to sto je za nas sviran postojeci penal, ne znaci da cete time opravdati sumnjiv penal koji je dosudjen za vas, i ne tvrdim da vas penal nije postojao posto se ne vidi dovoljno dobro ali ono sto je svakako sumnjivo je sto deluje kao da mrdja povlaci odbranbenog igraca, pritom nije ni blizu do toga da dodje do lopte.

Zdravo zivo!

Vozdovac,Pazar,Radnickli KG.

pre 10 godina

Tastatura Grobari svi ostali kuci zbog spektakularnog otkrica vatre na stadionu Zvezde i rukovode se dobro poznatim: napad je najbolja odbrana,udri po tastaturi.
Svi skocice zbog penala nad Mrdjom i eto salve komentara i pluseva , a kad su igrali rukomet u sesnestercu prosli vikend lupaju minuse lopovluku. Bravo Licemeri, bravo

4wq2

pre 10 godina

Igrač Spartaka igra rukom a pre toga igrač partizana 26 udara po licu igrača Spartaka koji je išao da glavom izbije loptu. Znači da je ispravna odluka - slobodan udarac za Subotičane.

Partizanovac

pre 10 godina

@(so, 30. novembar 2013 18:05)
Prosle nedelje je isto bio penal, ne znam ko to nije video. Samo sto tada to sudija nije video. E tako je i sada ovo penal...

Dddd

pre 10 godina

Mislim da bi najbolje bilo da do kraja sezone kao i naredne evropske utakmic e igramo pred praznim tribinama, izgleda da ima tako vise prija.

LudZbunjenNormalan

pre 10 godina

kad malo bolje razmislim sudije su svirale penal po istom scenariju: nakon konsultacije sa pomocnikom... da nije informacija o tome kako svirati penal otisla na pogresnu stranu :-)

a inace ih ne zanima

pre 10 godina

@Netolerantni na laktozu, 30. novembar 2013 18:05

Pogledaj komentare na vest o Zvezdinoj pobedi, ko ih pise i koliko vas je, pa onda pricaj o obrazu.

Ljubisa_livac

pre 10 godina

Sta je sad Grobari? Kukali ste za cist penal Zvezdi, a sta je sad ovo? Lakrdija. Protiv vas se ne svira igranje rukom ali zato za vas svakako. I, opet suspenzija sudiji.. Opet namesteno kolo.. Psi laju, karavani prolaze..

Samo Bgd, samo Czv

pre 10 godina

Daj Boze da Partizan pobedi u 94. minutu iz nepostojeceg penala. Nisam ironican.
(Captain Cally, 30. novembar 2013 15:38) naravno da nisi ironičan, vi ste tako i navikli da dobijate, a posle se još tome i radujete

fudbal je umro

pre 10 godina

Počinjem da se sramotim mog kluba i mojih navijača. Gledao sam obe utakmice i Zvezdi je bio čist penal, a ovo ovde... nemam reči. Čemu sve ovo? Ko se raduje ovakvim titulama? Ja bih voleo da moji grobari više ne dozvoljavaju da im razni Đurići i Vujoševići ispiraju mozak jer ovo je više sramota šta se radi. I šta imamo od ovakvih titula kad će nas opet izbaciti Tun, Šamrok i slični? Neverovatno šta je u ovoj zemlji sve moguće pa i da se pored živih Toleta, Ružića, Đurića, Bjekovića, Zečevića... Džajić proglasi za kriminalca. Nisam nikad imao problem da kažem istinu bez obzira što navijam za partizan i preporučujem i ostalima da malo gledaju svojim očima.

Libelula

pre 10 godina

Partizanovi igraci sami dosudili penal.Igrac lepo uzeo loptu u ruke...,pa sta sudija da radi, morao je da svira.Mrdja je povucen, mozda sumnjiv penal.Za partizan-nema sumnje penal nije postojao.

tataHAHAHA

pre 10 godina

HAHAHA PENALTIZAN, a Dzaja nevera, pritisak skocio ne moze ni dan na prvom mestu da veze, ajmo sada saopstenje, MOOOOLIM VAS! Bolji scenario ne bi ni Majkl Bej smislio... OLE OLE SAOPSTENJE!

djembardjemba

pre 10 godina

jako me zanima koliko ce se sad mediji baviti sramotom na karaburmi,kakav penal,pa krmpotic,cuveni zvezdas umire od smeha,cak je i 5 minuta pre toga izveo dva najbolja igraca koja su haos pravila,cisto da pomogne,al nije trebalo,tu su momci u zutom...

gogi

pre 10 godina

"50′ Penal za Partizan…neko je igrao rukom, a žuti karton za Noskovića."

ajde da vas cujemo sad postenjacine? zasto sudija "nije video" ocigledno igranje rukom zivkovica u proslom kolu protiv vozdovca?

nego ste odmah odvalili udarati komentare na zvezdin opravdano dosudjeni penal, samo da se ne bi pricalo o sudjenju na vasim utakmicama?

goran

pre 10 godina

Eto posto je sviran nepostojeci penal za zvezdu , isto tako se sad svira i za partizan cisto da bude mira u kuci FSS-a koja se odavno rusi ...sramota velika, zato nam i fudbal kako klubaski tako i reprezentativni stoji na margini bez nade na oporavak vec duze vreme, ove blizance treba izbaciti iz srbske lige zbog svih neregularnosti koje godinama cine !!!

ujka sa Fontane

pre 10 godina

Jadni Partizan,bezidejan,bezličan,bezvezan,bez igrača,bez taktike,bez forme,bez trenera,bez kondicije.Ne pamtim ovakvo nešto.

Samo Bgd, samo Czv

pre 10 godina

Koliko ja znam, penal je kad odbrambeni fudbaler igra rukom, ili faulira protivničkog u 16 metara. Molim nekog od ovih poštenih grobara da mi objasni, ako i sam zna, šta je ovo za njih svirano!?

Zivco

pre 10 godina

Komentator Arene: penal za Partizan, ruka ruka... ustvari bio je faul u skoku...bilo je tu povlacenja...a da ipak je rukom igrao jedan igrac Spartaka, evo sad se vidi...
U prevodu sviran je penal za Partizan a sad cemo da nadjemo zbog cega bi mogli da ga sviramo....Cirkus se nastavlja...
Mogao bi i komentator na hladjenje, svaku utakmicu navlaci za Partizan vise od sudija

srbin

pre 10 godina

"Uživo: Aleksić čuva Spartak na JNA"
Nema veze, ce se svira penal u 94. minutu, ako odbrani jos jedan u 96. Pa i taj ako ne prodje, bice prekid meca uz sluzben rezultat 3:0 za Partizan zbog... hmmm... zbog krive korner zastavice.

Samo je u tome razlika

pre 10 godina

Kradu i jedni i drugi isto!

Grobari su zadovoljni jer su zahvaljujuci tim kradjama prvaci vec 6 godina zaredom!

Cigani su besni jer i pored tolikih kradja ne mogu da budu prvaci vec 6 godina zaredom!

Webber

pre 10 godina

jako me zanima koliko ce se sad mediji baviti sramotom na karaburmi,kakav penal,pa krmpotic,cuveni zvezdas umire od smeha,cak je i 5 minuta pre toga izveo dva najbolja igraca koja su haos pravila,cisto da pomogne,al nije trebalo,tu su momci u zutom... (djembardjemba, 30. novembar 2013 15:35)

Ti posle ovakvog penala za Partizan govoris o penalu na Karaburmi, pa vi stvarno nemate morala nikakvog...ko o cemu grobari o postenju.

Aca

pre 10 godina

Penal izmisljen, faul na 19 m od gola takodje zbog Jojica iz kojeg je pao drugi gol, igrac Spartaka sa gol linije promasuje prazan gol, kao nesto se baca i pusta loptu, nece da da gol covek isto kao i onaj iz Vozdovca, doduse on je udario loptu.. Ovo je smesno vise sta se radi.

Sajonac

pre 10 godina

Sudija najpre ne svira penal za Partizan, onda igraci prilaze i napadaju ga i on menja odluku pod pritiskom. Komentator izjavljuje da ne zna zasto je sudija uopste svirao penal. Toliko o regularnom i postenom prvenstvu Srbije.

Libelula

pre 10 godina

Ruku sam mu držao na grudima, malo i povukao", kaže defantivac OFK Beograda.Toliko , da se ne pravi uravnilovka.Jadno Partizan stize do bodova. Nece imati dovoljno sudija ako ovako nastave.

Mystogan

pre 10 godina

Braco Delije, bunili ste se prosle nedelje kad nije sviran penal za igranje rukom, sad se bunite sto jeste. Ajd dogovorite se koje je zvanicno misljenje pa nam se obratite saopstenjem.

Heroes

pre 10 godina

Daj Boze da Partizan pobedi u 94. minutu iz nepostojeceg penala. Nisam ironican. (Captain Cally, 30. novembar 2013 15:38)

Nemoj biti ironican znamo da se vi nicega ne stidite a onda kritikujete druge , kao Zvezda krade a posteni Partizan uz sve nedace uspeva da osvoji titulu...Vi zivite u bajci.

Netolerantni na laktozu

pre 10 godina

Pitanje za navijace czv (fk stub srpstva prim.aut.) kao i one koji se ovde lazno predstavljaju kao navijaci Partizana - gde vam je na danasnjoj koreografiji cetvrti sudija sa fantomkom? Pa nema ga, naravno, taj vam je danas i doneo pobedu na sramoto odobrenje onog glavnog! Da imate i malo obraza pokrili biste se usima! PS. Pisem ovde jer vas ipak na Partizanovim vestima ima vise, a na vase mi ne pada na pamet da ulazim, paranoja je prenosiva.

Neko

pre 10 godina

Posle onog penala na Zvezda-Banat u kupu pre dve godine u 96. minutu za 1-0 i posle penala kad je Rnica lopta pogodila u butinu mislim da zvezdasi nemaju pravo nista da kazu.

realno

pre 10 godina

Skroz pravilno dosudjen penal za Partizan. Igranje RUKOM i to se veoma dobro vidi i mislim da nema potrebe za bilo kakvom diskusijom oko toga!

so

pre 10 godina

E ako ovo nije bio penal?Namerno uradanja rukom.Lepo se vidi na ponovljenom snimku kako lopta menja pravac.Prvo pogledajte utakmicu pa onda šaljite komentare.
(milan, 30. novembar 2013 17:01)

Posle samo nedelju dana potpuno drugaciji pogled na igranje rukom u sesnaestercu, proslog vikenda lopta nije promenila pravac, prosla je kroz ruku igraca Partizana.

milan

pre 10 godina

E ako ovo nije bio penal?Namerno uradanja rukom.Lepo se vidi na ponovljenom snimku kako lopta menja pravac.Prvo pogledajte utakmicu pa onda šaljite komentare.

Tuse

pre 10 godina

1-1 je najrealniji rezultat
(PFC, 30. novembar 2013 15:41)
Za partizan navijam od kad pamtim za sebe.Ko ce da da gol za Partizan??:((
Daj boze da gresim.

Delija

pre 10 godina

Ono sto je postavljeno pocetkom devedesetih da Partizan mora da stigne Zvezdu po broju titula nastavlja se i dalje.Prosli put sudija stoji na tri metra i ne svira penal.Sada odlucuje sudija iza gola.Kako god okrenes neki sudija odlucuje u korist Partizana

4wq2

pre 10 godina

Igrač Spartaka igra rukom a pre toga igrač partizana 26 udara po licu igrača Spartaka koji je išao da glavom izbije loptu. Znači da je ispravna odluka - slobodan udarac za Subotičane.

Vozdovac,Pazar,Radnickli KG.

pre 10 godina

Tastatura Grobari svi ostali kuci zbog spektakularnog otkrica vatre na stadionu Zvezde i rukovode se dobro poznatim: napad je najbolja odbrana,udri po tastaturi.
Svi skocice zbog penala nad Mrdjom i eto salve komentara i pluseva , a kad su igrali rukomet u sesnestercu prosli vikend lupaju minuse lopovluku. Bravo Licemeri, bravo

Fuzbal

pre 10 godina

Profesionalni fudbal nam je na nivou najnižih opštinkih liga. Partizanovac sam, ali sam se prekrstio kad Jojić, dok još sudija nije ništa dosudio, 'ladno prekida igru, uzima loptu u ruke i traži penal. Kao da smo na utakmici petlića Potiske lige.

navijac

pre 10 godina

@Koliko ja znam, penal je kad odbrambeni fudbaler igra rukom, ili faulira protivničkog u 16 metara. Molim nekog od ovih poštenih grobara da mi objasni, ako i sam zna, šta je ovo za njih svirano!? (Samo Bgd, samo Czv, 30. novembar 2013 16:42)

Vidim da pravila znas, lepo si naveo igranje rukom, a sad stavi naocare i jos jednom pazljivo pogledaj snimak.

dex

pre 10 godina

Penal po meni nije sporan, iako sam jedva docekao da vidim reprizu, pa da opletem po PFC. Dakle, penal cist kao i za Vozdovac u proslom kolu... Medjutim, ono sto mi je neverovatno je da sudija prvo ne svira penal, i tek onda kada igrac Partizana kao na poljancetu uzima loptu u ruke i trazi penal (ili valjda nosi loptu kuci), sudija se onda okrece ka sestom sudiji?! Gde to ima?!

a inace ih ne zanima

pre 10 godina

@Netolerantni na laktozu, 30. novembar 2013 18:05

Pogledaj komentare na vest o Zvezdinoj pobedi, ko ih pise i koliko vas je, pa onda pricaj o obrazu.

kabasti

pre 10 godina

Alo bre, pa sta cekaju ostali klubovi iz JSl, svi istupite iz lige, dokle da vas kradu blizanci vise??!? Inace, penal je bio cist za Partizan, igra rukom je bila ocigledna. Ali je problem sto isti ovakav penal nije sviran za Vozdovac proslo kolo!! Ugasite vise ta dva zla Srbije!!

Dddd

pre 10 godina

Mislim da bi najbolje bilo da do kraja sezone kao i naredne evropske utakmic e igramo pred praznim tribinama, izgleda da ima tako vise prija.

LudZbunjenNormalan

pre 10 godina

kad malo bolje razmislim sudije su svirale penal po istom scenariju: nakon konsultacije sa pomocnikom... da nije informacija o tome kako svirati penal otisla na pogresnu stranu :-)

Fonko

pre 10 godina

Niko da pomene odlicnu igru debitanta Saponjica? Vidi se da je jako talentovan.
Neka ga u karijeri zaobiđu povrede, uz dobar rad i trud, ostalo ce doci samo od sebe.

Nikola

pre 10 godina

Bio je za Partizan penal, nema dileme, ali Grobari morate proznati da je bila gotovo identicna situacija prosle nedelje protiv Vozdovca!

Surda

pre 10 godina

Ako navijacima zvezde ocigledno igranje rukom u sesnaestercu nije penal, onda ne vredi bilo sta dalje objasnjavati. Pritom, ako je Jojic prekinuo igru a sudija je procenio da ne postoji razlog za prekid, mogao je da mu da zuti karton i kraj price. I jos nesto, to sto je za nas sviran postojeci penal, ne znaci da cete time opravdati sumnjiv penal koji je dosudjen za vas, i ne tvrdim da vas penal nije postojao posto se ne vidi dovoljno dobro ali ono sto je svakako sumnjivo je sto deluje kao da mrdja povlaci odbranbenog igraca, pritom nije ni blizu do toga da dodje do lopte.

Zdravo zivo!

Partizanovac

pre 10 godina

@Ljubiša Livac
Nemoj da me zoveš grobarom, nemaš prava na to, ti si za mene zvezdaš, i mislim da ti ne razumeš prave navijače: zlo je kad se poklanjaju penali i jednima i drugima ili kad se ne sude penali protiv CZ i P, podjednako. O tome je reč, pokušaj tako da gledaš na fzdbal i život: suština je u tome da sve bude pošteno a ne da gledamo samo šta je za nas korisno, makar bilo i nečasno.

Partizanovac

pre 10 godina

@(so, 30. novembar 2013 18:05)
Prosle nedelje je isto bio penal, ne znam ko to nije video. Samo sto tada to sudija nije video. E tako je i sada ovo penal...