Utorak, 10.09.2013.

20:34

Laganih 3:0 za Srbiju u Kardifu

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Vels u Kardifu sa 3:0 u pretposlednjem meču kvalifikacija za SP 2013. godine.

Izvor: B92

Laganih 3:0 za Srbiju u Kardifu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

169 Komentari

Sortiraj po:

James Woods

pre 10 godina

Ih? A, ti si neki nadlezni organ koji odredjuje ko ce za koga navijati?
(Banja Luka, 10. septembar 2013 21:30)

Budi navijac i Mozambika, koga briga..? Ali trebas da znas da je tvoja zemlja BiH, tamo si se rodio, tamo zivis, pricas bosanski... Kao sto nase Sandzaklije, Kosovari i "Madjari" treba da znaju da je Srbija njihova zemlja a ne Madjarska, BiH, Albanija, Kosovo i Turska! Ako mi ne verujes, izvadi pasos i pogledaj sta pise na njemu.

Milivoje

pre 10 godina

Ih? A, ti si neki nadlezni organ koji odredjuje ko ce za koga navijati?
(Banja Luka, 10. septembar 2013 21:30)

E nek' si mu rek'o :)

Nemanja ★

pre 10 godina

Sve u svemu pozitivan septembar za Srbiju.

Prvo je na Marakani hrvatska saterana u mišju rupu, a zaslužen poraz su sprečili pokušajem ubistva Mikija Sulejmanija.
Usledila je totalna dominacija Srbije u Kardifu za konačan trijumf nad Velsom od 9:1 u dva meča.

Ono što je jasno, to je da su neophodne manje korekcije u našem timu. Na desno krilo ide Sulejmani, na levo Ljajić, Tadić ide u sredinu, kao i Lazar Marković, koji bi procvetao kada bi bio centralni napadač kao kod Stanojevića.

Boba

pre 10 godina

@draza kg
Jel ti sad lakše kad si onoliki tekst sročio
pa sam sebe tešiš što se nismo plasirali na SP ,
u stvari razotkrio si zaveru protiv nas.
Koja paranoja, opet nam kriva, CIA, BIA....

Srbinjo

pre 10 godina

malo ce vam biti komotnije na kaucu ali vise i ne :D
(Croatinho, 10. septembar 2013 22:55) Super ce nam biti.Dogji kod mene na kauc da zajedno gledamo.

s

pre 10 godina

jedino gde smo konstantno losi su zadnji vezni, u redu Matic je van zbog kartona ali Fejsa I Radovanovic pa katastrofa, Luka kad je usao bio je korisniji od obojice zajedno sto se nezove mali Pavlovski iz Porta neznam ustvari nezna ni Miha on je definitivno izgubljen selektor...

NastyB

pre 10 godina

Gledajući po Novaku Đokoviću, da naša fudbalska reprezentacija osvoji sledeće evropsko prvenstvo, osvoji sledeći mundijal i postane prva reprezentacija na FIFA listi, ovde bi bilo bar tri puta više pljuvača i mrzitelja reprezentacije nego sad.
Ako ste navijači, navijajte, šta god da je, ne treba da se bude selektor, ima ko je plaćen za to. Ako ne valja, zna se kako se to radi, mržnjom prema selektoru, igračima i samoj reprezentaciji se stvara kontra efekat. Razmislite malo, upšotrebite mozak koji Vam je priroda dala.

aca Umc

pre 10 godina

Stojke i Bejl me podsetise na nac. klasu kad Mile rent a bubrega kad kaze Floydu: jesi vid'o kako sam usao u krivinu kod mostara? A Floyd u fazonu: to care, najbolji si :)

odosmo svi..

pre 10 godina

umisljeni ljubitelji fudbala (mislim na igrace) glume neku visinu i lakocu igre protiv ove nejaci.. za cije babe zdavlje je emitovana ova utakmica??? toliko paznje dati ljudima koji narednih 3 god. nece igrate ni jednu utakmicu vrednu pomena..

medo

pre 10 godina

Tehnicki nadmocno odigrana utakmica, i de facto solidno odigrane kvalifilacije (osim one veceri u Skoplju). Spustimo se na zemlju! Zemlja od 7-8miliona stanovnika, ekonomski na dnu- gdje pise da se moramo kvalifikovati??

inace, vi sto volite Bosnu- kolektivno se preselite u Sarajevo i Zenicu, uzivajte u njihovoj ljubavi

hh

pre 10 godina

stojke,kao Ćirković kada je Bekamu uklizao sto puta da bi se samo rukovao,posle je Bekama faulirao neko drugi,a Milivoje leganda trci da mu pomogne da ustane.hahahaha

Dejo

pre 10 godina

Koliko je providno kako se selektivno pljuju igraci na osnovu kluba u kome su potekli...Hteli vi to ili ne, KO GOD da nam dodje za selektora, osnovu reprezentacije (uz Baneta i Kolarova) ce ciniti Nastasa, Markec i Mitrovic. Pa se pojedite zivi ako vam to tolko smeta. Pazi molim te, neko rece Filip Djordjevic bolji od Mitrovica, GOSPODE BOZE. Sreca pa Murinjo rece ono za Mitra...

Mene UOPSTE ne zanima ko je gde igrao, ali preterujete...Ma nemoj, Fejsa nema pojma?! Hocete Ninkovica umesto njega? Pa taj Fejsa, KAKAV TAKAV, vredi trenutno vise od Ninkovica (izvot je transfermkt). Pljujete po Bambiju ko da je najgore nesto sto je snaslo reprezentaciju. Markeca (dete od 19 godina) ste stavili pod lupu ko da je Mesi. Mitrovica ste spremni da popljujete ako nije sa jedva 19 godina vec ko Mandzukic. Da ne pominjemo sto ste zbog coveka na golu opsti haos napravili koji je jedan od glavnih razloga sto se nismo plasirali na proslo evropsko.

Ali ako se neko zapita i ko je uopste Luka Milivojevic i sta je to pa on uradio u karijeri, krecu OPSTI minusi.
(mare, 10. septembar 2013 22:53)

Ali, zato iz tebe isijava obektivnost :-)

mrshe

pre 10 godina

Nemojmo pljuvati pa lizati.Mihajlović je imao na raspolaganju 16 utakmica, eksperimentisao, brljao, srljao, pljuvao pa lizao itd.Jedan od najgorih selektora u istoriji srpskog fudbala.Dobio "VELS" i treba mu produžiti ugovor???Mi smo veoma pametni, samo što nam je pamet kratka.
Da je vodio trećeligaša iz Italije,posle ovih rezultata davno bi bio najuren.

aca Umc

pre 10 godina

Izgleda da je Miha ove kvalifikacije koristio kao uigravanje za naredne kvalifikacije. Ne mogu da kazem da me covek nervira, ali nije jos za selektora.

Vodolija

pre 10 godina

Kolarovu svaka cast na postignutom pogodtku. Respect! I ako nisam bas nesto navijao za nase, ja znam iz kog razloga. Ali kad sam video kome trci u zagrljaj smucilo mi se. Odmah mi je nesto osmeh sa lica. Mislim da posle ove pobede tek sada necemo lako isterati ubice naseg fudbala iz fotelja.

...

pre 10 godina

Nazalost necemo u Brazil, ali ova vecerasnja ekipa uz Matica i Kuzmanovica na sredini umesto Fejse i Radovanovica i kada se tu dodaju Basta, Subotic, Mitrovic pa i Bosko Jankovic to bi bila jako dobra i perspektivna ekipa.

daj bombona da sisamo

pre 10 godina

@Banja Luka, 10. septembar 2013 20:42)

Vas nacionalni tim igra u Slovackoj a za to ima prenos :)
(James Woods, 10. septembar 2013 21:07)

Jeste, a posebno je "nas" onaj sa zelenom beretkom na glavi, na tribinama, i sve one zastave s ljiljanima...
Eto ih tebi, vodi ih kuci...

Novi Sad

pre 10 godina

Jel stvarno mislite da je stojkovic majstor i da je ono fenomenalna odbrana kod bejlovog slobodnjaka pa ljudi zamalo da ga lobuje po sred srede gola alooo i jos napusava masuu kao los skupljen zivi zid a lopta prosla metar pored zivog i direkt u njega i posle se uvlaci bejlu objasnjava mu kako je propala pa taj decko nema gram mozga breee !

cofi

pre 10 godina

Mora da se trazi od Uefe da u sledecim kvalifikacijama Srbija igra samo sa Velsom... ajde moze i Skotska da bude zanimljivije.Onda verujem 100 % u plasman i tu niko nemoze da me razuveri :-).

Brat Grimm

pre 10 godina

@(Zrenjaninac, 10. septembar 2013 23:06)
Nikad bolji komentator na TV-u! Covek je sve lepo ispratio, ima prijatnu boju glasa i dikciju, bio je fer prema protivniku i stvarno je odlicno uradio posao!


Je l' ste se smuvali?

king

pre 10 godina

@mare

Decko, ti si izgleda bas opterecen. Ja sam veliki navijac Zvezde, ali mislim da su Markovic i Mitrovic buducnost reprezentacije, a Nastasic ce za koju godinu sigurno biti kapiten i nas glavni igrac. Ali za Fejsu niko ne moze da mi kaze da je dobar igrac ili da je bolji od recimo Matica ili Kuzmanovica. Tosic je ranije stvarno bio dobar, ali ne igra na visokom nivou vec vise od godinu dana. Bilo bi logicnije da igra Tadic koji u Tventeu pocinje svaku utakmicu, daje golove i asistira. A Luka Milivojevic mozda nije neki fudbaler, ali je za Radovanovica Makelele. Ti si izgleda prvi koji ne shvata da se ovde radi o reprezentaciji, ne o klubovima.

Zrenjaninac

pre 10 godina

Nikad bolji komentator na TV-u! Covek je sve lepo ispratio, ima prijatnu boju glasa i dikciju, bio je fer prema protivniku i stvarno je odlicno uradio posao!

ljbitelj fudbala

pre 10 godina

uh sto je lepo videti da su partizanovi igraci nosioci igre cisto za ove pljuvace sto kazu da su titule namestene a cela armija partizanovih igraca igra u najboljim klubovima evrope
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (zt, 10. septembar 2013 22:56)

kakvi nosioci takav i rezultat u kvalifikacijama

sunstone

pre 10 godina

Priznajte da naši igraju 2. poluvreme (3:0 za nas) totalno opušteno i rasterećeno i konačno pokazuju svoj kvalitet i kreativnost. Sjajni igrači, grzona uprava i selektor.

vidi se klasa

pre 10 godina

Bane, Bane, Bane!!! Nase lane. Lane bez mane...
Wels (Bejl, 100 miliona) vs Srbija = 0:3 (za sada) :D
(Miky, 10. septembar 2013 22:21)
Jes djavola taj Bejl za 20 minuta pokazao vise nego obe ekipe za 90 minuta.Da nije bilo Stojkovica bilo bi 3 3.

filip

pre 10 godina

Hahahaha,ali Stojke nas mi je najjaci na kraju kad se pozdravlja sa Bejlom, fazon "A, jel si vido sto sam ti je skino,a? A malo je lelujala majku joj, ali uspeo sam" Sjajna scena! :D

doktor

pre 10 godina

FEJSA je ekstremni antitalenat,decko je ogranicen!Mihajlovic zbog njega treba da dobije 4 otkaza! Benfika ce ga najuriti na polusezoni! P.S.Evo ga i Krsticic0prvi put vidim njegovo lice,ne poznajem ga!

Billy Piton

pre 10 godina

Molim vas da mi neko odgovori, ko su Luka Milivojevic i Ivan Radovanovic. Hvala puno. (Farmaceut, 10. septembar 2013 22:19)Luka Milivojević ti je sadašnji igrač Anderlehta,a nekadašnji igrač Crvene zvezde,postigao je i onaj gol PAR TI ZAI-u gol sa 30+metara,dok je ovaj drugi standardan prvotimac Sampdorije.

Necke24

pre 10 godina

Pa jel treba sad da spomenem da kad je Pižon bio selektor, svi ste bili u fazonu "Dovedite Mihu, on će odradi posao kako treba" a sad ga pljujete k'o konjušari! Treba lepo da damo Mihi još jednu šansu pa ako ne napravi uspeh u narednim kvalifikacijama, neka ide! Pošteno

Veliki brat

pre 10 godina

Mihajlovic da produzi ugovor! Da se vrati Ljajic, i mi cemo da izuvamo u buduce! Zadnja linija je extra, sredina terena Matic, Ljajic, i Petrovic a u napadu ima par kombinacija(bokovi Markovic Tadic, ili Tosic i Sulejmani) a tu je i Mitrovic koji ce biti pravi spic, samo da malo iskustva "nabaci". (savio, 10. septembar 2013 21:32) jaoo eto kakav smo mi narod, toliko ga pljuvali a sad kad smo pobedili velesilu (vels) pravimo od njega Murinja i zaboravljamo Scepakadabru, Matica, Ljajica i katastrofalne utakmice. Objabite mi jedan komentar. Hvala

cemer jad

pre 10 godina

Ovo mi sada jos teze.Tacno bih plakao od muke.
Na vestima ide ovaj naslov "Srbija vodi 3-0", a odmah ispod...."Bosna sve bliza mundijalu."
Sta uradismo? I jos gore,sta sve dopustismo coveku da nam uradi od reprezentacije? Bruka i tuga.

sunstone

pre 10 godina

Priznajte da naši igraju 2. poluvreme (3:0 za nas) totalno opušteno i rasterećeno i konačno pokazuju svoj kvalitet i kreativnost. Sjajni igrači, grzona uprava i selektor.

Gale

pre 10 godina

Kada ih vidim kako trče jedan drugome u zagrljaj i kako se raduju posle svakog postignutog gola (uključujući i Mihajlovića), skoro da sam spreman da im sve oprostim.....

mare

pre 10 godina

Koliko je providno kako se selektivno pljuju igraci na osnovu kluba u kome su potekli...Hteli vi to ili ne, KO GOD da nam dodje za selektora, osnovu reprezentacije (uz Baneta i Kolarova) ce ciniti Nastasa, Markec i Mitrovic. Pa se pojedite zivi ako vam to tolko smeta. Pazi molim te, neko rece Filip Djordjevic bolji od Mitrovica, GOSPODE BOZE. Sreca pa Murinjo rece ono za Mitra...

Mene UOPSTE ne zanima ko je gde igrao, ali preterujete...Ma nemoj, Fejsa nema pojma?! Hocete Ninkovica umesto njega? Pa taj Fejsa, KAKAV TAKAV, vredi trenutno vise od Ninkovica (izvot je transfermkt). Pljujete po Bambiju ko da je najgore nesto sto je snaslo reprezentaciju. Markeca (dete od 19 godina) ste stavili pod lupu ko da je Mesi. Mitrovica ste spremni da popljujete ako nije sa jedva 19 godina vec ko Mandzukic. Da ne pominjemo sto ste zbog coveka na golu opsti haos napravili koji je jedan od glavnih razloga sto se nismo plasirali na proslo evropsko.

Ali ako se neko zapita i ko je uopste Luka Milivojevic i sta je to pa on uradio u karijeri, krecu OPSTI minusi.

maksa

pre 10 godina

samo vi prozivajte. ne znate nista drugo naravno, podrska se pruzi samo kad je sve savrseno. zato smo i tu gde jesmo. realno imamo buducnost, ali ako se nastavi pritisak navijaca, ode sve u propast.

surfer

pre 10 godina

dobro odigrana utakmica,svaka cast! imam utisak da stvarno pocinju da se "kapiraju"-ali kasno za ove kvalifikacije.. mihajlovic nije tako los (bilo je mnogo gorih),igraci ga respektuju i vidi se da sa njim ozbiljno rade,ali.. mislim da bi najbolje resenje bio djukic a mozda i pixi! oni bi jos vise pomogli ovim klincima da razvale sledece kvalifikacije i udju napokon medju 15 repki na svetu! a umalo da zaboravim, TOLE ODLAZI,TERZICU OSTANI DALEKO!!!

Sinan Sakic

pre 10 godina

Sve vi znate i ko treba da bude trener i koji igraci trebaju da igraju i koja stanica treba da prenosi i koji komentator... Verovatno ste svi odlicni fubaleri... Jedino vas okolnosti sprecili da pokazete sav svoj talenat u svim sferama zivota. Pravda za vas! Srecan sam sto zivim sa tako pametetnim naradom.

grunf

pre 10 godina

(Lumia, 10. septembar 2013 21:16)

Kakva selektivna memorija i žal za Antićem? Jeste, pobjedili smo Njemačku, sretno, braneći se i strahujući, primali glupe golove i skupljali crvene kartone, izgubili od Gane i Australije(!?)..., kukavičku igru protiv Francuske u kvalifikacijama da i nespominjem, u po Beograda jedva odbranili bod sa igračem više. Bio je i poraz protiv N.Zelanda u pripremamam za SP i još nekih gafova, tako da mi ne pričate više i ne širite mit o Antiću... Imali smo nekoliko igrača na vrhuncu karijere (Stanković, Vidić, Žigić, Pantelić, Jovanović...), relativno laganu grupu u kvalifikacijama za SP i to je to.

metall

pre 10 godina

Ako se izuzme golcina Kolarova, za mene je najpozitivniji utisak zuti karton Fejse zbog kojeg ce propustiti naredni mec, Bogu hvala. Sta taj covek igra i ko ga je tome 'naucio' pitam se i dalje...

Iggi

pre 10 godina

Setio se Mihailovic da izbaci ono drvo, pa ljudi da li smo mi imali ikada sporija dva defanzivna vezna, ovo je smesno, Mihailovic nije normalan koga gura.

Zujalica

pre 10 godina

možda ih pobedimo ubedljivo, ali sa ovako tromom igrom mi nemamo šta da radimo sa nekom malo jačom reprezentacijom. Ponovo hiljadu vraćenih lopti u nazad bez potrebe. O pojedincima koji igraju, a ne zaslužuju državni dres je posebna priča.

zt

pre 10 godina

uh sto je lepo videti da su partizanovi igraci nosioci igre cisto za ove pljuvace sto kazu da su titule namestene a cela armija partizanovih igraca igra u najboljim klubovima evrope

okocha

pre 10 godina

Ali zasto Mihajlovic ima potrebu da pri tri nula vrsi dve izmene u 88. i 92. minutu? To mi vise lici na neku zafrkanciju igraca nego na sansu. Nigde logike

posmatrac

pre 10 godina

Ajde na stranu sve sporno, tole, miha, ljajic, matic, ugovor, menadzerski igraci itd itd itd. Imam jedno, gle cuda, fudbalsko pitanje.

Da li sam samo ja, ili Lazar Markovic ima glupu poziciju kod nas u repki ili ti kod naseg selektora. Cini mi se da je svaki put kada krenemo u napad, pogotovu polu kontru on jednostavno daleko od gola i da drugi igraci mnogo vise tada i lopte i proatora imaju.

On je definitivno neko ko ima bolestan talenat, ali mi se cini da ga ovde nedovoljno koristimo ili timna pogresan nacin.

Pedja

pre 10 godina

Jel primetio neko na kraju utakmice kako Stojkovic dolazi do Bejla i objasnjava mu za slobodnjak koji je ovaj izveo? U fazonu, brate, odbranio sam 100 miliona!

mica

pre 10 godina

Бога питај одакле је Михајловић ископао ову тоталну незналицу Радовановића, брука. Класичан менаџерски играч, нажалост није једини нити први ни последњи.

Goran

pre 10 godina

Sta reci za reprezentaciju u kojoj igraju Luka Milivojevic, Ljubo Fejsa... tragedija. Ivanovic i Kolarov sve vise lice na Vidica dok je igrao za reprezentaciju, glume zvezde i totalno neizanteresovano igraju! Dok god menadzeri budu odlucivali ko ce igrati i dok budemo imali nabedjene likove poput pomenute dvojice zvezda nema nam napretka!

Fanatico

pre 10 godina

Брате гледај Словачку,са уживањем.Воде 1:0 :)
(Зворник, 10. septembar 2013 21:10)
Nadam se da ste uživali u utakmici svoje reprezentacije.

Mentalitet seljačke ekipe

pre 10 godina

Kakva je ovo igra? Kakvo mrcvarenje protiv potpuno nezainteresovanog Velsa… Celo poluvreme loptu do centra, pa nazad golmanu. Potpuni anti-fudbal i pored tri gola, a moglo je da bude i 6:0

goxys

pre 10 godina

Mi smo dobili Vels sa Bejlom 6:1 pa smo gubili utakmice, cisto da ako ste zaboravili...Jer ocigledno sad je Mihajlovic dobar jer kad dobije najlosije reprezentacije sveta...

Kastro

pre 10 godina

Al ovaj Fejsa i Radovanovic bodu oci. Ne vidim sta pametujete ovom liku banja luka,covek u pravu 100%. Kao Srbija nije njegova reprezentacija, e pa Srbija na evrobasketu u Sloveniji ima vecu podrsku iz Republike Srpske nego iz Srbije i mi smo pre svega jedan narod

savio

pre 10 godina

Mihajlovic da produzi ugovor! Da se vrati Ljajic, i mi cemo da izuvamo u buduce! Zadnja linija je extra, sredina terena Matic, Ljajic, i Petrovic a u napadu ima par kombinacija(bokovi Markovic Tadic, ili Tosic i Sulejmani) a tu je i Mitrovic koji ce biti pravi spic, samo da malo iskustva "nabaci".

veliki strumf

pre 10 godina

Ama da li je ovaj komentator slep? Rece covek bio ofsajd. A onaj igrac dole kod kornera, koji je pokusao da blokira centarsut Kolarova koji je bio na samoj liniji? Posle toga Ivanovic spasi Velsu cist gol, posle suta Tadica, a on kaze da je to jos bila sansa za Ivanovica. Komentatori su nam katastrofa. Ako Prva hoce da prenosi mec, mora da angazuje profesionalca da prenosi, kao sto je to ucinila sa Boskovicem za tenis.

zoa

pre 10 godina

Po meni je Djuricic jos zelen za A reprezentaciju. Mozda bi to bolje izgledalo sa Ninkovicem. A za vezu Fejsa - Radovanovic nemam reci... Sreca pa ce se Matic ubuduce odazivati.

salatic veroljub

pre 10 godina

sramota sto nema prenosa.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bozo, 10. septembar 2013 21:08)
Ima TV PRVA sta lupas.

pivljanin

pre 10 godina

Prije nego sto krenete sa pricom da je bio ofsajd, zamislite gdje se mogao nalaziti igrac koji je pokusao da blokira centarsut Kolarova. Ne znam zasto sam ovo rekao...

smejem se od muke

pre 10 godina

Sad stegni Miha, sada je najvaznije...:)
Sada se radi o tebi, Srbija je odavno smenjena sa SP-a. Sada stegni opusteno i patriotski, vizionarski. Pesma momci, pesma...Samo za tebe i Toleta da se igra ova igra:)

doktor

pre 10 godina

Sta je sada ste svi za Mihajlovica? A,ako do kraja utakmice primimo 2 gola-onda cete biti protiv.E,gospodo forumasi ne moze to tako! Zato nam se i desavaju ovakve stvari! Ovako bi veceras igrali i da je na klupi bilo ko

Зворник

pre 10 godina

(Banja Luka, 10. septembar 2013 20:42)

Брате гледај Словачку,са уживањем.Воде 1:0 :)
Наши Срби свеједно нису занимљиви,пошто је изгубљена шанса да се оде на СП.
Поздрав.

DRAŽA KG

pre 10 godina

Znači ne da su prodali plasman na SP nego se vidi iz aviona!!!Normalno ja običan smrtnik to dokazati ne mogu ali da pođemo redom:
1)Nerešeno sa Škotskom ,promašismo sve što je moglo da se promaši...
2)Odrali Vels sa 6:1 znači znamo ali šta ćemo mi na SP....
3)Belgija nas razvalila usred Beograda ,već tada mi neke stvari postaju jasne...
4)Izgubili od Makedonije!?Znači nemam komentar tu i u Zagrebu je neko dobio debelu lovu!??
5)Hrvati nam dali dva vrlo smešna gola posle dva RKSTRA SMEŠNA I ČUDNA kiksa ''svetskih'' igrača,inače ništa naročito nisu Hrvati do tada imali od igre(veća frka je njima bila nego našim igračima)??Tole davao nagrade Hrvatskim fudbalerima,kao bratstvo jedinstvo ,šta li...???
6)Odmah posle dva dana razvalimo Škote i bude samo 2:0..kako se probudismo za dva dana i naučismo da igramo fudbal????
7)Belgiji dajemo gol,lepo odigramo ali izgubimo...OK ajde kao Belgija je favorit grupe,ali tu je već sve jasno mada ostaje tračak nade...
8)Nerešeno sa Hrvatima u Bg-u ,da ne bi bilo sumnjvo Hrvati povedu sa 1:0,hehe smešno zar ne???
Sada kada nam apsolutno ništa ne treba vodimo sa 2:0 protiv Velsa,igramo kao da smo na steroidima,bore se kao da ako ne pobede lete im glave šta li već??Verovatno ćemo dati bar još neki gol ali čemu????
Neko je uzeo debelu lovu i prodao naš odlazak na SP jer je mnogo konroverznih rezultata,glavu dajem samo ne znam ko je,da li neko od fudbalera,Miha,Tole ili kompletan FSS sa sve igračima!

SS

pre 10 godina

Pa zar je moguce da ovde jos uvek ima entuzijasta koji komentarisu reprezentaciju Srbije u fudbalu? Idite bre ljudi radite nesto korisno za sebe, od fudbala u ovoj drzavi nikada u proslosti nije bilo vajde, a tako ce bi ti i u buduce! Svako dobro vam zelim!

SKIDS

pre 10 godina

@(Banja Luka, 10. septembar 2013 20:42)

Evo ti link, sa našim komentatorom, da ne ivljaš više. :D


http://tvsvuda.vektor.net/televizija/prva-tv-uzivo

Pozdrav.

Jure

pre 10 godina

Ovo je skandalozno, nevjerovatno, zalosno! U 21. vijeku mi u Republici Srpskoj nemamo gdje da gledamo utakmicu naseg nacionalnog tima. Skandalozno je sto nacionalni javni servis ne prenosi utakmicu! Nevjerovatno jer i prije 30 godina si mogao da gledas utakmice reprezentacije na tv. Zalosno jer je 21. vijek, era tehnologije i stalnog tehnoloskog napretka a ja nemam gdje da gledam utakmicu. Boze sacuvaj.
(Banja Luka, 10. septembar 2013 20:42)

Što, ne prenose utakmicu BiH?

Milos Stanojevic

pre 10 godina

" Bosna ide u baraz a i tamo koga god dobije gubi jer nemaju srece u sporu to je jasno kao dan . (davud, 10. septembar 2013 21:13)" Brate ti si pogresio vesti ;)

belodedic

pre 10 godina

U najavi utakmice govorio je Miroslav Tanjga,ja zbunjenijeg coveka nisam cuo :-) Kum je izgleda zaboravio da daje intervijue :-)

boj@n

pre 10 godina

Sad ce pljuvaci da kažu da je igrao Bejl od pocetka nebi to tako bilo,il da je gol iz ofsajda,a nije jer je igrac bio kod korner zastavice..Cestitke za raketu Kolarova

neven luledzija

pre 10 godina

Hvala Bogu, samo, bojim se da je kasno. Nema veze, pobjeda uvijek valja. S ponosom u sljedeći ciklus, da pokažemo šta možemo i znamo

Banja Luka

pre 10 godina

Banja Luka, 10. septembar 2013 20:42)
Vas nacionalni tim igra u Slovackoj a za to ima prenos :)
(James Woods, 10. septembar 2013 21:07)

Ih? A, ti si neki nadlezni organ koji odredjuje ko ce za koga navijati?

Pop

pre 10 godina

Komentator je vise nego korektan. Ako nista drugo ima prijatnu boju glasa i dobru dikciju tako da ga nije mucenje slusati kao neke. Ne znam koji komentator nikada ne gresi, probajte vi da komentarisete utakmicu, makar u svojoj glavi, pa cete se pogubiti. Zamislite da prenos rade Mijaljevic, Strajnic ili Miljan Milicevic.

Lumia

pre 10 godina

Sta nam Karadzic uradi od reprezentacije... Pa i prije smo nekada lose igrali, ali za reprezentaciju se zivilo, mjesecima ranije se pratilo, cekalo kada ce utakmica... Veceras reprezentacija igra, a ja se po netu smaram jer sam potpuno izgubio zelju da ih gledam, sve dok igramo sa igracima koje treba prodati, a ne sa najboljim sto imamo. Kada je Antic bio igarali smo sa najboljim igracima i pobjedili jednu Njemacku !!! Covjece kada se sjetim samo euforije i putovanja u Beograd na utakmicu sa Francuskom preko 500 kilometara u jednom pravcu... Sta se danas desava - igramo sa jednom Hrvatskom heeej Hrvatskom u sred Beograda i niko apsolutno niko od drustva nije spomenuo da organizovano gledamo utakmicu, a kamoli da idemo u Beograd... Hvala ti Karadzicu sto si kult reprezentacije unistio i srozao je na najnizu mogucu mjeru...

gabriel-BANJA LUKA

pre 10 godina

Mozda sam i ponajvise pljuvao Mihu...kajem se...Puna podrska Sinisi.problem je u nama sto hocemo za noc da budemo svijetski prvaci...I Antica smo pljuvali...nama niko nevalja...Miha nije bio bas upucen u nase igrace,sada je poceo ozbiljno da slaze kockice...Sledece kvalifikacije koga god da dobijemo siguran sam da cemo se prosetati kroz grupu...Tole napolje...Sinisa ostani...

Bachvan

pre 10 godina

@Ovo je skandalozno, nevjerovatno, zalosno! U 21. vijeku mi u Republici Srpskoj nemamo gdje da gledamo utakmicu naseg nacionalnog tima. Skandalozno je sto nacionalni javni servis ne prenosi utakmicu! Nevjerovatno jer i prije 30 godina si mogao da gledas utakmice reprezentacije na tv. Zalosno jer je 21. vijek, era tehnologije i stalnog tehnoloskog napretka a ja nemam gdje da gledam utakmicu. Boze sacuvaj. (Banja Luka, 10. septembar 2013 20:42)>>>> a jesi li platio tv pretplatu?

Milan

pre 10 godina

Sta reci? Da Mihajlovic ostane je li to? Pa Milivojevic ponovo na klupi a decko rastura u Anderlehtu, ili asistencija ili u timu kola a kod Mihe igra Radovanovic koji je odigrao 2 utakmice ove sezone i Fejsa koji je odigrao 19.8. zadnji put za Olimpijakos, a prije toga nije igrao godinu dana. Stavio bi Miha Tosica ponovo prije Tadica ili Markovica, ali sva sreca pa ga nema u sastavu. MIhajlovicu odlazi!

veliki strumf

pre 10 godina

Nije mi jasno zasto Djordjevic tako malo igra. Kad god je bio u timu ili je dao gol ili asistirao. Uvek je bio opasan po gol protivnika, a i u Nantu konstantno daje golove.

Banja Luka

pre 10 godina

Ovo je skandalozno, nevjerovatno, zalosno! U 21. vijeku mi u Republici Srpskoj nemamo gdje da gledamo utakmicu naseg nacionalnog tima. Skandalozno je sto nacionalni javni servis ne prenosi utakmicu! Nevjerovatno jer i prije 30 godina si mogao da gledas utakmice reprezentacije na tv. Zalosno jer je 21. vijek, era tehnologije i stalnog tehnoloskog napretka a ja nemam gdje da gledam utakmicu. Boze sacuvaj.

gabriel-BANJA LUKA

pre 10 godina

Upravo gledam utakmicu.Markovic promasio zicer.Djordjevic rutinski glavom dao gol.Po meni ovaj Djordjevic je "trenutno"bolji od Mitrovica...Al dzaba kada je u toku kvalifikacija Scepovic imao sansu prije obojice...

manje vise ocekivano

pre 10 godina

Sve osim Radovanovica ocekivano mada mozda iznenadi Italijan ali ne bih voleo da se okurazi pa da posle zove Tomovica.Fejsa jeste menadzerski igrac ali covek je u Benfici valjda je nesto naucio tamo.Treba zvati Raovica iz Legije igra covek u zivotnoj formi,Ljajic kad bude mogao isto vazi Lazovica Danka,Marko Lomic je u 3 najbolja leva beka u Rusiji zajedno sa Grofom Bozovicem ga veoma cene,Karleusa Tosic ne znam kakva je situacija sa njim ako neko moze da napise,Kacar kada se ozdravi i vrati se u formu,Ignjovski kada pocne da igra,mozda i Rajkovic ako se smiri,bolje od toga nemamo.

Banja Luka

pre 10 godina

Ovo je skandalozno, nevjerovatno, zalosno! U 21. vijeku mi u Republici Srpskoj nemamo gdje da gledamo utakmicu naseg nacionalnog tima. Skandalozno je sto nacionalni javni servis ne prenosi utakmicu! Nevjerovatno jer i prije 30 godina si mogao da gledas utakmice reprezentacije na tv. Zalosno jer je 21. vijek, era tehnologije i stalnog tehnoloskog napretka a ja nemam gdje da gledam utakmicu. Boze sacuvaj.

Banja Luka

pre 10 godina

Banja Luka, 10. septembar 2013 20:42)
Vas nacionalni tim igra u Slovackoj a za to ima prenos :)
(James Woods, 10. septembar 2013 21:07)

Ih? A, ti si neki nadlezni organ koji odredjuje ko ce za koga navijati?

Kastro

pre 10 godina

Al ovaj Fejsa i Radovanovic bodu oci. Ne vidim sta pametujete ovom liku banja luka,covek u pravu 100%. Kao Srbija nije njegova reprezentacija, e pa Srbija na evrobasketu u Sloveniji ima vecu podrsku iz Republike Srpske nego iz Srbije i mi smo pre svega jedan narod

gabriel-BANJA LUKA

pre 10 godina

Upravo gledam utakmicu.Markovic promasio zicer.Djordjevic rutinski glavom dao gol.Po meni ovaj Djordjevic je "trenutno"bolji od Mitrovica...Al dzaba kada je u toku kvalifikacija Scepovic imao sansu prije obojice...

mrshe

pre 10 godina

Nemojmo pljuvati pa lizati.Mihajlović je imao na raspolaganju 16 utakmica, eksperimentisao, brljao, srljao, pljuvao pa lizao itd.Jedan od najgorih selektora u istoriji srpskog fudbala.Dobio "VELS" i treba mu produžiti ugovor???Mi smo veoma pametni, samo što nam je pamet kratka.
Da je vodio trećeligaša iz Italije,posle ovih rezultata davno bi bio najuren.

filip

pre 10 godina

Hahahaha,ali Stojke nas mi je najjaci na kraju kad se pozdravlja sa Bejlom, fazon "A, jel si vido sto sam ti je skino,a? A malo je lelujala majku joj, ali uspeo sam" Sjajna scena! :D

veliki strumf

pre 10 godina

Ama da li je ovaj komentator slep? Rece covek bio ofsajd. A onaj igrac dole kod kornera, koji je pokusao da blokira centarsut Kolarova koji je bio na samoj liniji? Posle toga Ivanovic spasi Velsu cist gol, posle suta Tadica, a on kaze da je to jos bila sansa za Ivanovica. Komentatori su nam katastrofa. Ako Prva hoce da prenosi mec, mora da angazuje profesionalca da prenosi, kao sto je to ucinila sa Boskovicem za tenis.

daj bombona da sisamo

pre 10 godina

@Banja Luka, 10. septembar 2013 20:42)

Vas nacionalni tim igra u Slovackoj a za to ima prenos :)
(James Woods, 10. septembar 2013 21:07)

Jeste, a posebno je "nas" onaj sa zelenom beretkom na glavi, na tribinama, i sve one zastave s ljiljanima...
Eto ih tebi, vodi ih kuci...

smejem se od muke

pre 10 godina

Sad stegni Miha, sada je najvaznije...:)
Sada se radi o tebi, Srbija je odavno smenjena sa SP-a. Sada stegni opusteno i patriotski, vizionarski. Pesma momci, pesma...Samo za tebe i Toleta da se igra ova igra:)

aca Umc

pre 10 godina

Stojke i Bejl me podsetise na nac. klasu kad Mile rent a bubrega kad kaze Floydu: jesi vid'o kako sam usao u krivinu kod mostara? A Floyd u fazonu: to care, najbolji si :)

Lumia

pre 10 godina

Sta nam Karadzic uradi od reprezentacije... Pa i prije smo nekada lose igrali, ali za reprezentaciju se zivilo, mjesecima ranije se pratilo, cekalo kada ce utakmica... Veceras reprezentacija igra, a ja se po netu smaram jer sam potpuno izgubio zelju da ih gledam, sve dok igramo sa igracima koje treba prodati, a ne sa najboljim sto imamo. Kada je Antic bio igarali smo sa najboljim igracima i pobjedili jednu Njemacku !!! Covjece kada se sjetim samo euforije i putovanja u Beograd na utakmicu sa Francuskom preko 500 kilometara u jednom pravcu... Sta se danas desava - igramo sa jednom Hrvatskom heeej Hrvatskom u sred Beograda i niko apsolutno niko od drustva nije spomenuo da organizovano gledamo utakmicu, a kamoli da idemo u Beograd... Hvala ti Karadzicu sto si kult reprezentacije unistio i srozao je na najnizu mogucu mjeru...

Pedja

pre 10 godina

Jel primetio neko na kraju utakmice kako Stojkovic dolazi do Bejla i objasnjava mu za slobodnjak koji je ovaj izveo? U fazonu, brate, odbranio sam 100 miliona!

zoa

pre 10 godina

Po meni je Djuricic jos zelen za A reprezentaciju. Mozda bi to bolje izgledalo sa Ninkovicem. A za vezu Fejsa - Radovanovic nemam reci... Sreca pa ce se Matic ubuduce odazivati.

king

pre 10 godina

@mare

Decko, ti si izgleda bas opterecen. Ja sam veliki navijac Zvezde, ali mislim da su Markovic i Mitrovic buducnost reprezentacije, a Nastasic ce za koju godinu sigurno biti kapiten i nas glavni igrac. Ali za Fejsu niko ne moze da mi kaze da je dobar igrac ili da je bolji od recimo Matica ili Kuzmanovica. Tosic je ranije stvarno bio dobar, ali ne igra na visokom nivou vec vise od godinu dana. Bilo bi logicnije da igra Tadic koji u Tventeu pocinje svaku utakmicu, daje golove i asistira. A Luka Milivojevic mozda nije neki fudbaler, ali je za Radovanovica Makelele. Ti si izgleda prvi koji ne shvata da se ovde radi o reprezentaciji, ne o klubovima.

boj@n

pre 10 godina

Sad ce pljuvaci da kažu da je igrao Bejl od pocetka nebi to tako bilo,il da je gol iz ofsajda,a nije jer je igrac bio kod korner zastavice..Cestitke za raketu Kolarova

NastyB

pre 10 godina

Gledajući po Novaku Đokoviću, da naša fudbalska reprezentacija osvoji sledeće evropsko prvenstvo, osvoji sledeći mundijal i postane prva reprezentacija na FIFA listi, ovde bi bilo bar tri puta više pljuvača i mrzitelja reprezentacije nego sad.
Ako ste navijači, navijajte, šta god da je, ne treba da se bude selektor, ima ko je plaćen za to. Ako ne valja, zna se kako se to radi, mržnjom prema selektoru, igračima i samoj reprezentaciji se stvara kontra efekat. Razmislite malo, upšotrebite mozak koji Vam je priroda dala.

Zrenjaninac

pre 10 godina

Nikad bolji komentator na TV-u! Covek je sve lepo ispratio, ima prijatnu boju glasa i dikciju, bio je fer prema protivniku i stvarno je odlicno uradio posao!

Veliki brat

pre 10 godina

Mihajlovic da produzi ugovor! Da se vrati Ljajic, i mi cemo da izuvamo u buduce! Zadnja linija je extra, sredina terena Matic, Ljajic, i Petrovic a u napadu ima par kombinacija(bokovi Markovic Tadic, ili Tosic i Sulejmani) a tu je i Mitrovic koji ce biti pravi spic, samo da malo iskustva "nabaci". (savio, 10. septembar 2013 21:32) jaoo eto kakav smo mi narod, toliko ga pljuvali a sad kad smo pobedili velesilu (vels) pravimo od njega Murinja i zaboravljamo Scepakadabru, Matica, Ljajica i katastrofalne utakmice. Objabite mi jedan komentar. Hvala

metall

pre 10 godina

Ako se izuzme golcina Kolarova, za mene je najpozitivniji utisak zuti karton Fejse zbog kojeg ce propustiti naredni mec, Bogu hvala. Sta taj covek igra i ko ga je tome 'naucio' pitam se i dalje...

medo

pre 10 godina

Tehnicki nadmocno odigrana utakmica, i de facto solidno odigrane kvalifilacije (osim one veceri u Skoplju). Spustimo se na zemlju! Zemlja od 7-8miliona stanovnika, ekonomski na dnu- gdje pise da se moramo kvalifikovati??

inace, vi sto volite Bosnu- kolektivno se preselite u Sarajevo i Zenicu, uzivajte u njihovoj ljubavi

mare

pre 10 godina

Koliko je providno kako se selektivno pljuju igraci na osnovu kluba u kome su potekli...Hteli vi to ili ne, KO GOD da nam dodje za selektora, osnovu reprezentacije (uz Baneta i Kolarova) ce ciniti Nastasa, Markec i Mitrovic. Pa se pojedite zivi ako vam to tolko smeta. Pazi molim te, neko rece Filip Djordjevic bolji od Mitrovica, GOSPODE BOZE. Sreca pa Murinjo rece ono za Mitra...

Mene UOPSTE ne zanima ko je gde igrao, ali preterujete...Ma nemoj, Fejsa nema pojma?! Hocete Ninkovica umesto njega? Pa taj Fejsa, KAKAV TAKAV, vredi trenutno vise od Ninkovica (izvot je transfermkt). Pljujete po Bambiju ko da je najgore nesto sto je snaslo reprezentaciju. Markeca (dete od 19 godina) ste stavili pod lupu ko da je Mesi. Mitrovica ste spremni da popljujete ako nije sa jedva 19 godina vec ko Mandzukic. Da ne pominjemo sto ste zbog coveka na golu opsti haos napravili koji je jedan od glavnih razloga sto se nismo plasirali na proslo evropsko.

Ali ako se neko zapita i ko je uopste Luka Milivojevic i sta je to pa on uradio u karijeri, krecu OPSTI minusi.

Milos Stanojevic

pre 10 godina

" Bosna ide u baraz a i tamo koga god dobije gubi jer nemaju srece u sporu to je jasno kao dan . (davud, 10. septembar 2013 21:13)" Brate ti si pogresio vesti ;)

Brat Grimm

pre 10 godina

@(Zrenjaninac, 10. septembar 2013 23:06)
Nikad bolji komentator na TV-u! Covek je sve lepo ispratio, ima prijatnu boju glasa i dikciju, bio je fer prema protivniku i stvarno je odlicno uradio posao!


Je l' ste se smuvali?

Nemanja ★

pre 10 godina

Sve u svemu pozitivan septembar za Srbiju.

Prvo je na Marakani hrvatska saterana u mišju rupu, a zaslužen poraz su sprečili pokušajem ubistva Mikija Sulejmanija.
Usledila je totalna dominacija Srbije u Kardifu za konačan trijumf nad Velsom od 9:1 u dva meča.

Ono što je jasno, to je da su neophodne manje korekcije u našem timu. Na desno krilo ide Sulejmani, na levo Ljajić, Tadić ide u sredinu, kao i Lazar Marković, koji bi procvetao kada bi bio centralni napadač kao kod Stanojevića.

Srbinjo

pre 10 godina

malo ce vam biti komotnije na kaucu ali vise i ne :D
(Croatinho, 10. septembar 2013 22:55) Super ce nam biti.Dogji kod mene na kauc da zajedno gledamo.

...

pre 10 godina

Nazalost necemo u Brazil, ali ova vecerasnja ekipa uz Matica i Kuzmanovica na sredini umesto Fejse i Radovanovica i kada se tu dodaju Basta, Subotic, Mitrovic pa i Bosko Jankovic to bi bila jako dobra i perspektivna ekipa.

mica

pre 10 godina

Бога питај одакле је Михајловић ископао ову тоталну незналицу Радовановића, брука. Класичан менаџерски играч, нажалост није једини нити први ни последњи.

grunf

pre 10 godina

(Lumia, 10. septembar 2013 21:16)

Kakva selektivna memorija i žal za Antićem? Jeste, pobjedili smo Njemačku, sretno, braneći se i strahujući, primali glupe golove i skupljali crvene kartone, izgubili od Gane i Australije(!?)..., kukavičku igru protiv Francuske u kvalifikacijama da i nespominjem, u po Beograda jedva odbranili bod sa igračem više. Bio je i poraz protiv N.Zelanda u pripremamam za SP i još nekih gafova, tako da mi ne pričate više i ne širite mit o Antiću... Imali smo nekoliko igrača na vrhuncu karijere (Stanković, Vidić, Žigić, Pantelić, Jovanović...), relativno laganu grupu u kvalifikacijama za SP i to je to.

Jure

pre 10 godina

Ovo je skandalozno, nevjerovatno, zalosno! U 21. vijeku mi u Republici Srpskoj nemamo gdje da gledamo utakmicu naseg nacionalnog tima. Skandalozno je sto nacionalni javni servis ne prenosi utakmicu! Nevjerovatno jer i prije 30 godina si mogao da gledas utakmice reprezentacije na tv. Zalosno jer je 21. vijek, era tehnologije i stalnog tehnoloskog napretka a ja nemam gdje da gledam utakmicu. Boze sacuvaj.
(Banja Luka, 10. septembar 2013 20:42)

Što, ne prenose utakmicu BiH?

cofi

pre 10 godina

Mora da se trazi od Uefe da u sledecim kvalifikacijama Srbija igra samo sa Velsom... ajde moze i Skotska da bude zanimljivije.Onda verujem 100 % u plasman i tu niko nemoze da me razuveri :-).

Dejo

pre 10 godina

Koliko je providno kako se selektivno pljuju igraci na osnovu kluba u kome su potekli...Hteli vi to ili ne, KO GOD da nam dodje za selektora, osnovu reprezentacije (uz Baneta i Kolarova) ce ciniti Nastasa, Markec i Mitrovic. Pa se pojedite zivi ako vam to tolko smeta. Pazi molim te, neko rece Filip Djordjevic bolji od Mitrovica, GOSPODE BOZE. Sreca pa Murinjo rece ono za Mitra...

Mene UOPSTE ne zanima ko je gde igrao, ali preterujete...Ma nemoj, Fejsa nema pojma?! Hocete Ninkovica umesto njega? Pa taj Fejsa, KAKAV TAKAV, vredi trenutno vise od Ninkovica (izvot je transfermkt). Pljujete po Bambiju ko da je najgore nesto sto je snaslo reprezentaciju. Markeca (dete od 19 godina) ste stavili pod lupu ko da je Mesi. Mitrovica ste spremni da popljujete ako nije sa jedva 19 godina vec ko Mandzukic. Da ne pominjemo sto ste zbog coveka na golu opsti haos napravili koji je jedan od glavnih razloga sto se nismo plasirali na proslo evropsko.

Ali ako se neko zapita i ko je uopste Luka Milivojevic i sta je to pa on uradio u karijeri, krecu OPSTI minusi.
(mare, 10. septembar 2013 22:53)

Ali, zato iz tebe isijava obektivnost :-)

hh

pre 10 godina

stojke,kao Ćirković kada je Bekamu uklizao sto puta da bi se samo rukovao,posle je Bekama faulirao neko drugi,a Milivoje leganda trci da mu pomogne da ustane.hahahaha

posmatrac

pre 10 godina

Ajde na stranu sve sporno, tole, miha, ljajic, matic, ugovor, menadzerski igraci itd itd itd. Imam jedno, gle cuda, fudbalsko pitanje.

Da li sam samo ja, ili Lazar Markovic ima glupu poziciju kod nas u repki ili ti kod naseg selektora. Cini mi se da je svaki put kada krenemo u napad, pogotovu polu kontru on jednostavno daleko od gola i da drugi igraci mnogo vise tada i lopte i proatora imaju.

On je definitivno neko ko ima bolestan talenat, ali mi se cini da ga ovde nedovoljno koristimo ili timna pogresan nacin.

Necke24

pre 10 godina

Pa jel treba sad da spomenem da kad je Pižon bio selektor, svi ste bili u fazonu "Dovedite Mihu, on će odradi posao kako treba" a sad ga pljujete k'o konjušari! Treba lepo da damo Mihi još jednu šansu pa ako ne napravi uspeh u narednim kvalifikacijama, neka ide! Pošteno

sunstone

pre 10 godina

Priznajte da naši igraju 2. poluvreme (3:0 za nas) totalno opušteno i rasterećeno i konačno pokazuju svoj kvalitet i kreativnost. Sjajni igrači, grzona uprava i selektor.

Milan

pre 10 godina

Sta reci? Da Mihajlovic ostane je li to? Pa Milivojevic ponovo na klupi a decko rastura u Anderlehtu, ili asistencija ili u timu kola a kod Mihe igra Radovanovic koji je odigrao 2 utakmice ove sezone i Fejsa koji je odigrao 19.8. zadnji put za Olimpijakos, a prije toga nije igrao godinu dana. Stavio bi Miha Tosica ponovo prije Tadica ili Markovica, ali sva sreca pa ga nema u sastavu. MIhajlovicu odlazi!

Pop

pre 10 godina

Komentator je vise nego korektan. Ako nista drugo ima prijatnu boju glasa i dobru dikciju tako da ga nije mucenje slusati kao neke. Ne znam koji komentator nikada ne gresi, probajte vi da komentarisete utakmicu, makar u svojoj glavi, pa cete se pogubiti. Zamislite da prenos rade Mijaljevic, Strajnic ili Miljan Milicevic.

zt

pre 10 godina

uh sto je lepo videti da su partizanovi igraci nosioci igre cisto za ove pljuvace sto kazu da su titule namestene a cela armija partizanovih igraca igra u najboljim klubovima evrope

surfer

pre 10 godina

dobro odigrana utakmica,svaka cast! imam utisak da stvarno pocinju da se "kapiraju"-ali kasno za ove kvalifikacije.. mihajlovic nije tako los (bilo je mnogo gorih),igraci ga respektuju i vidi se da sa njim ozbiljno rade,ali.. mislim da bi najbolje resenje bio djukic a mozda i pixi! oni bi jos vise pomogli ovim klincima da razvale sledece kvalifikacije i udju napokon medju 15 repki na svetu! a umalo da zaboravim, TOLE ODLAZI,TERZICU OSTANI DALEKO!!!

veliki strumf

pre 10 godina

Nije mi jasno zasto Djordjevic tako malo igra. Kad god je bio u timu ili je dao gol ili asistirao. Uvek je bio opasan po gol protivnika, a i u Nantu konstantno daje golove.

Vodolija

pre 10 godina

Kolarovu svaka cast na postignutom pogodtku. Respect! I ako nisam bas nesto navijao za nase, ja znam iz kog razloga. Ali kad sam video kome trci u zagrljaj smucilo mi se. Odmah mi je nesto osmeh sa lica. Mislim da posle ove pobede tek sada necemo lako isterati ubice naseg fudbala iz fotelja.

Iggi

pre 10 godina

Setio se Mihailovic da izbaci ono drvo, pa ljudi da li smo mi imali ikada sporija dva defanzivna vezna, ovo je smesno, Mihailovic nije normalan koga gura.

Зворник

pre 10 godina

(Banja Luka, 10. septembar 2013 20:42)

Брате гледај Словачку,са уживањем.Воде 1:0 :)
Наши Срби свеједно нису занимљиви,пошто је изгубљена шанса да се оде на СП.
Поздрав.

doktor

pre 10 godina

FEJSA je ekstremni antitalenat,decko je ogranicen!Mihajlovic zbog njega treba da dobije 4 otkaza! Benfika ce ga najuriti na polusezoni! P.S.Evo ga i Krsticic0prvi put vidim njegovo lice,ne poznajem ga!

cemer jad

pre 10 godina

Ovo mi sada jos teze.Tacno bih plakao od muke.
Na vestima ide ovaj naslov "Srbija vodi 3-0", a odmah ispod...."Bosna sve bliza mundijalu."
Sta uradismo? I jos gore,sta sve dopustismo coveku da nam uradi od reprezentacije? Bruka i tuga.

Sinan Sakic

pre 10 godina

Sve vi znate i ko treba da bude trener i koji igraci trebaju da igraju i koja stanica treba da prenosi i koji komentator... Verovatno ste svi odlicni fubaleri... Jedino vas okolnosti sprecili da pokazete sav svoj talenat u svim sferama zivota. Pravda za vas! Srecan sam sto zivim sa tako pametetnim naradom.

aca Umc

pre 10 godina

Izgleda da je Miha ove kvalifikacije koristio kao uigravanje za naredne kvalifikacije. Ne mogu da kazem da me covek nervira, ali nije jos za selektora.

vidi se klasa

pre 10 godina

Bane, Bane, Bane!!! Nase lane. Lane bez mane...
Wels (Bejl, 100 miliona) vs Srbija = 0:3 (za sada) :D
(Miky, 10. septembar 2013 22:21)
Jes djavola taj Bejl za 20 minuta pokazao vise nego obe ekipe za 90 minuta.Da nije bilo Stojkovica bilo bi 3 3.

salatic veroljub

pre 10 godina

sramota sto nema prenosa.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bozo, 10. septembar 2013 21:08)
Ima TV PRVA sta lupas.

Billy Piton

pre 10 godina

Molim vas da mi neko odgovori, ko su Luka Milivojevic i Ivan Radovanovic. Hvala puno. (Farmaceut, 10. septembar 2013 22:19)Luka Milivojević ti je sadašnji igrač Anderlehta,a nekadašnji igrač Crvene zvezde,postigao je i onaj gol PAR TI ZAI-u gol sa 30+metara,dok je ovaj drugi standardan prvotimac Sampdorije.

Gale

pre 10 godina

Kada ih vidim kako trče jedan drugome u zagrljaj i kako se raduju posle svakog postignutog gola (uključujući i Mihajlovića), skoro da sam spreman da im sve oprostim.....

okocha

pre 10 godina

Ali zasto Mihajlovic ima potrebu da pri tri nula vrsi dve izmene u 88. i 92. minutu? To mi vise lici na neku zafrkanciju igraca nego na sansu. Nigde logike

s

pre 10 godina

jedino gde smo konstantno losi su zadnji vezni, u redu Matic je van zbog kartona ali Fejsa I Radovanovic pa katastrofa, Luka kad je usao bio je korisniji od obojice zajedno sto se nezove mali Pavlovski iz Porta neznam ustvari nezna ni Miha on je definitivno izgubljen selektor...

belodedic

pre 10 godina

U najavi utakmice govorio je Miroslav Tanjga,ja zbunjenijeg coveka nisam cuo :-) Kum je izgleda zaboravio da daje intervijue :-)

maksa

pre 10 godina

samo vi prozivajte. ne znate nista drugo naravno, podrska se pruzi samo kad je sve savrseno. zato smo i tu gde jesmo. realno imamo buducnost, ali ako se nastavi pritisak navijaca, ode sve u propast.

goxys

pre 10 godina

Mi smo dobili Vels sa Bejlom 6:1 pa smo gubili utakmice, cisto da ako ste zaboravili...Jer ocigledno sad je Mihajlovic dobar jer kad dobije najlosije reprezentacije sveta...

Zujalica

pre 10 godina

možda ih pobedimo ubedljivo, ali sa ovako tromom igrom mi nemamo šta da radimo sa nekom malo jačom reprezentacijom. Ponovo hiljadu vraćenih lopti u nazad bez potrebe. O pojedincima koji igraju, a ne zaslužuju državni dres je posebna priča.

Novi Sad

pre 10 godina

Jel stvarno mislite da je stojkovic majstor i da je ono fenomenalna odbrana kod bejlovog slobodnjaka pa ljudi zamalo da ga lobuje po sred srede gola alooo i jos napusava masuu kao los skupljen zivi zid a lopta prosla metar pored zivog i direkt u njega i posle se uvlaci bejlu objasnjava mu kako je propala pa taj decko nema gram mozga breee !

pivljanin

pre 10 godina

Prije nego sto krenete sa pricom da je bio ofsajd, zamislite gdje se mogao nalaziti igrac koji je pokusao da blokira centarsut Kolarova. Ne znam zasto sam ovo rekao...

savio

pre 10 godina

Mihajlovic da produzi ugovor! Da se vrati Ljajic, i mi cemo da izuvamo u buduce! Zadnja linija je extra, sredina terena Matic, Ljajic, i Petrovic a u napadu ima par kombinacija(bokovi Markovic Tadic, ili Tosic i Sulejmani) a tu je i Mitrovic koji ce biti pravi spic, samo da malo iskustva "nabaci".

doktor

pre 10 godina

Sta je sada ste svi za Mihajlovica? A,ako do kraja utakmice primimo 2 gola-onda cete biti protiv.E,gospodo forumasi ne moze to tako! Zato nam se i desavaju ovakve stvari! Ovako bi veceras igrali i da je na klupi bilo ko

Boba

pre 10 godina

@draza kg
Jel ti sad lakše kad si onoliki tekst sročio
pa sam sebe tešiš što se nismo plasirali na SP ,
u stvari razotkrio si zaveru protiv nas.
Koja paranoja, opet nam kriva, CIA, BIA....

DRAŽA KG

pre 10 godina

Znači ne da su prodali plasman na SP nego se vidi iz aviona!!!Normalno ja običan smrtnik to dokazati ne mogu ali da pođemo redom:
1)Nerešeno sa Škotskom ,promašismo sve što je moglo da se promaši...
2)Odrali Vels sa 6:1 znači znamo ali šta ćemo mi na SP....
3)Belgija nas razvalila usred Beograda ,već tada mi neke stvari postaju jasne...
4)Izgubili od Makedonije!?Znači nemam komentar tu i u Zagrebu je neko dobio debelu lovu!??
5)Hrvati nam dali dva vrlo smešna gola posle dva RKSTRA SMEŠNA I ČUDNA kiksa ''svetskih'' igrača,inače ništa naročito nisu Hrvati do tada imali od igre(veća frka je njima bila nego našim igračima)??Tole davao nagrade Hrvatskim fudbalerima,kao bratstvo jedinstvo ,šta li...???
6)Odmah posle dva dana razvalimo Škote i bude samo 2:0..kako se probudismo za dva dana i naučismo da igramo fudbal????
7)Belgiji dajemo gol,lepo odigramo ali izgubimo...OK ajde kao Belgija je favorit grupe,ali tu je već sve jasno mada ostaje tračak nade...
8)Nerešeno sa Hrvatima u Bg-u ,da ne bi bilo sumnjvo Hrvati povedu sa 1:0,hehe smešno zar ne???
Sada kada nam apsolutno ništa ne treba vodimo sa 2:0 protiv Velsa,igramo kao da smo na steroidima,bore se kao da ako ne pobede lete im glave šta li već??Verovatno ćemo dati bar još neki gol ali čemu????
Neko je uzeo debelu lovu i prodao naš odlazak na SP jer je mnogo konroverznih rezultata,glavu dajem samo ne znam ko je,da li neko od fudbalera,Miha,Tole ili kompletan FSS sa sve igračima!

Mentalitet seljačke ekipe

pre 10 godina

Kakva je ovo igra? Kakvo mrcvarenje protiv potpuno nezainteresovanog Velsa… Celo poluvreme loptu do centra, pa nazad golmanu. Potpuni anti-fudbal i pored tri gola, a moglo je da bude i 6:0

neven luledzija

pre 10 godina

Hvala Bogu, samo, bojim se da je kasno. Nema veze, pobjeda uvijek valja. S ponosom u sljedeći ciklus, da pokažemo šta možemo i znamo

Bachvan

pre 10 godina

@Ovo je skandalozno, nevjerovatno, zalosno! U 21. vijeku mi u Republici Srpskoj nemamo gdje da gledamo utakmicu naseg nacionalnog tima. Skandalozno je sto nacionalni javni servis ne prenosi utakmicu! Nevjerovatno jer i prije 30 godina si mogao da gledas utakmice reprezentacije na tv. Zalosno jer je 21. vijek, era tehnologije i stalnog tehnoloskog napretka a ja nemam gdje da gledam utakmicu. Boze sacuvaj. (Banja Luka, 10. septembar 2013 20:42)>>>> a jesi li platio tv pretplatu?

sunstone

pre 10 godina

Priznajte da naši igraju 2. poluvreme (3:0 za nas) totalno opušteno i rasterećeno i konačno pokazuju svoj kvalitet i kreativnost. Sjajni igrači, grzona uprava i selektor.

odosmo svi..

pre 10 godina

umisljeni ljubitelji fudbala (mislim na igrace) glume neku visinu i lakocu igre protiv ove nejaci.. za cije babe zdavlje je emitovana ova utakmica??? toliko paznje dati ljudima koji narednih 3 god. nece igrate ni jednu utakmicu vrednu pomena..

SKIDS

pre 10 godina

@(Banja Luka, 10. septembar 2013 20:42)

Evo ti link, sa našim komentatorom, da ne ivljaš više. :D


http://tvsvuda.vektor.net/televizija/prva-tv-uzivo

Pozdrav.

gabriel-BANJA LUKA

pre 10 godina

Mozda sam i ponajvise pljuvao Mihu...kajem se...Puna podrska Sinisi.problem je u nama sto hocemo za noc da budemo svijetski prvaci...I Antica smo pljuvali...nama niko nevalja...Miha nije bio bas upucen u nase igrace,sada je poceo ozbiljno da slaze kockice...Sledece kvalifikacije koga god da dobijemo siguran sam da cemo se prosetati kroz grupu...Tole napolje...Sinisa ostani...

SS

pre 10 godina

Pa zar je moguce da ovde jos uvek ima entuzijasta koji komentarisu reprezentaciju Srbije u fudbalu? Idite bre ljudi radite nesto korisno za sebe, od fudbala u ovoj drzavi nikada u proslosti nije bilo vajde, a tako ce bi ti i u buduce! Svako dobro vam zelim!

Goran

pre 10 godina

Sta reci za reprezentaciju u kojoj igraju Luka Milivojevic, Ljubo Fejsa... tragedija. Ivanovic i Kolarov sve vise lice na Vidica dok je igrao za reprezentaciju, glume zvezde i totalno neizanteresovano igraju! Dok god menadzeri budu odlucivali ko ce igrati i dok budemo imali nabedjene likove poput pomenute dvojice zvezda nema nam napretka!

Fanatico

pre 10 godina

Брате гледај Словачку,са уживањем.Воде 1:0 :)
(Зворник, 10. septembar 2013 21:10)
Nadam se da ste uživali u utakmici svoje reprezentacije.

Milivoje

pre 10 godina

Ih? A, ti si neki nadlezni organ koji odredjuje ko ce za koga navijati?
(Banja Luka, 10. septembar 2013 21:30)

E nek' si mu rek'o :)

manje vise ocekivano

pre 10 godina

Sve osim Radovanovica ocekivano mada mozda iznenadi Italijan ali ne bih voleo da se okurazi pa da posle zove Tomovica.Fejsa jeste menadzerski igrac ali covek je u Benfici valjda je nesto naucio tamo.Treba zvati Raovica iz Legije igra covek u zivotnoj formi,Ljajic kad bude mogao isto vazi Lazovica Danka,Marko Lomic je u 3 najbolja leva beka u Rusiji zajedno sa Grofom Bozovicem ga veoma cene,Karleusa Tosic ne znam kakva je situacija sa njim ako neko moze da napise,Kacar kada se ozdravi i vrati se u formu,Ignjovski kada pocne da igra,mozda i Rajkovic ako se smiri,bolje od toga nemamo.

James Woods

pre 10 godina

Ih? A, ti si neki nadlezni organ koji odredjuje ko ce za koga navijati?
(Banja Luka, 10. septembar 2013 21:30)

Budi navijac i Mozambika, koga briga..? Ali trebas da znas da je tvoja zemlja BiH, tamo si se rodio, tamo zivis, pricas bosanski... Kao sto nase Sandzaklije, Kosovari i "Madjari" treba da znaju da je Srbija njihova zemlja a ne Madjarska, BiH, Albanija, Kosovo i Turska! Ako mi ne verujes, izvadi pasos i pogledaj sta pise na njemu.

ljbitelj fudbala

pre 10 godina

uh sto je lepo videti da su partizanovi igraci nosioci igre cisto za ove pljuvace sto kazu da su titule namestene a cela armija partizanovih igraca igra u najboljim klubovima evrope
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (zt, 10. septembar 2013 22:56)

kakvi nosioci takav i rezultat u kvalifikacijama

Jure

pre 10 godina

Ovo je skandalozno, nevjerovatno, zalosno! U 21. vijeku mi u Republici Srpskoj nemamo gdje da gledamo utakmicu naseg nacionalnog tima. Skandalozno je sto nacionalni javni servis ne prenosi utakmicu! Nevjerovatno jer i prije 30 godina si mogao da gledas utakmice reprezentacije na tv. Zalosno jer je 21. vijek, era tehnologije i stalnog tehnoloskog napretka a ja nemam gdje da gledam utakmicu. Boze sacuvaj.
(Banja Luka, 10. septembar 2013 20:42)

Što, ne prenose utakmicu BiH?

DRAŽA KG

pre 10 godina

Znači ne da su prodali plasman na SP nego se vidi iz aviona!!!Normalno ja običan smrtnik to dokazati ne mogu ali da pođemo redom:
1)Nerešeno sa Škotskom ,promašismo sve što je moglo da se promaši...
2)Odrali Vels sa 6:1 znači znamo ali šta ćemo mi na SP....
3)Belgija nas razvalila usred Beograda ,već tada mi neke stvari postaju jasne...
4)Izgubili od Makedonije!?Znači nemam komentar tu i u Zagrebu je neko dobio debelu lovu!??
5)Hrvati nam dali dva vrlo smešna gola posle dva RKSTRA SMEŠNA I ČUDNA kiksa ''svetskih'' igrača,inače ništa naročito nisu Hrvati do tada imali od igre(veća frka je njima bila nego našim igračima)??Tole davao nagrade Hrvatskim fudbalerima,kao bratstvo jedinstvo ,šta li...???
6)Odmah posle dva dana razvalimo Škote i bude samo 2:0..kako se probudismo za dva dana i naučismo da igramo fudbal????
7)Belgiji dajemo gol,lepo odigramo ali izgubimo...OK ajde kao Belgija je favorit grupe,ali tu je već sve jasno mada ostaje tračak nade...
8)Nerešeno sa Hrvatima u Bg-u ,da ne bi bilo sumnjvo Hrvati povedu sa 1:0,hehe smešno zar ne???
Sada kada nam apsolutno ništa ne treba vodimo sa 2:0 protiv Velsa,igramo kao da smo na steroidima,bore se kao da ako ne pobede lete im glave šta li već??Verovatno ćemo dati bar još neki gol ali čemu????
Neko je uzeo debelu lovu i prodao naš odlazak na SP jer je mnogo konroverznih rezultata,glavu dajem samo ne znam ko je,da li neko od fudbalera,Miha,Tole ili kompletan FSS sa sve igračima!

Banja Luka

pre 10 godina

Ovo je skandalozno, nevjerovatno, zalosno! U 21. vijeku mi u Republici Srpskoj nemamo gdje da gledamo utakmicu naseg nacionalnog tima. Skandalozno je sto nacionalni javni servis ne prenosi utakmicu! Nevjerovatno jer i prije 30 godina si mogao da gledas utakmice reprezentacije na tv. Zalosno jer je 21. vijek, era tehnologije i stalnog tehnoloskog napretka a ja nemam gdje da gledam utakmicu. Boze sacuvaj.

Goran

pre 10 godina

Sta reci za reprezentaciju u kojoj igraju Luka Milivojevic, Ljubo Fejsa... tragedija. Ivanovic i Kolarov sve vise lice na Vidica dok je igrao za reprezentaciju, glume zvezde i totalno neizanteresovano igraju! Dok god menadzeri budu odlucivali ko ce igrati i dok budemo imali nabedjene likove poput pomenute dvojice zvezda nema nam napretka!

Necke24

pre 10 godina

Pa jel treba sad da spomenem da kad je Pižon bio selektor, svi ste bili u fazonu "Dovedite Mihu, on će odradi posao kako treba" a sad ga pljujete k'o konjušari! Treba lepo da damo Mihi još jednu šansu pa ako ne napravi uspeh u narednim kvalifikacijama, neka ide! Pošteno

Banja Luka

pre 10 godina

Banja Luka, 10. septembar 2013 20:42)
Vas nacionalni tim igra u Slovackoj a za to ima prenos :)
(James Woods, 10. septembar 2013 21:07)

Ih? A, ti si neki nadlezni organ koji odredjuje ko ce za koga navijati?

Bachvan

pre 10 godina

@Ovo je skandalozno, nevjerovatno, zalosno! U 21. vijeku mi u Republici Srpskoj nemamo gdje da gledamo utakmicu naseg nacionalnog tima. Skandalozno je sto nacionalni javni servis ne prenosi utakmicu! Nevjerovatno jer i prije 30 godina si mogao da gledas utakmice reprezentacije na tv. Zalosno jer je 21. vijek, era tehnologije i stalnog tehnoloskog napretka a ja nemam gdje da gledam utakmicu. Boze sacuvaj. (Banja Luka, 10. septembar 2013 20:42)>>>> a jesi li platio tv pretplatu?

savio

pre 10 godina

Mihajlovic da produzi ugovor! Da se vrati Ljajic, i mi cemo da izuvamo u buduce! Zadnja linija je extra, sredina terena Matic, Ljajic, i Petrovic a u napadu ima par kombinacija(bokovi Markovic Tadic, ili Tosic i Sulejmani) a tu je i Mitrovic koji ce biti pravi spic, samo da malo iskustva "nabaci".

mare

pre 10 godina

Koliko je providno kako se selektivno pljuju igraci na osnovu kluba u kome su potekli...Hteli vi to ili ne, KO GOD da nam dodje za selektora, osnovu reprezentacije (uz Baneta i Kolarova) ce ciniti Nastasa, Markec i Mitrovic. Pa se pojedite zivi ako vam to tolko smeta. Pazi molim te, neko rece Filip Djordjevic bolji od Mitrovica, GOSPODE BOZE. Sreca pa Murinjo rece ono za Mitra...

Mene UOPSTE ne zanima ko je gde igrao, ali preterujete...Ma nemoj, Fejsa nema pojma?! Hocete Ninkovica umesto njega? Pa taj Fejsa, KAKAV TAKAV, vredi trenutno vise od Ninkovica (izvot je transfermkt). Pljujete po Bambiju ko da je najgore nesto sto je snaslo reprezentaciju. Markeca (dete od 19 godina) ste stavili pod lupu ko da je Mesi. Mitrovica ste spremni da popljujete ako nije sa jedva 19 godina vec ko Mandzukic. Da ne pominjemo sto ste zbog coveka na golu opsti haos napravili koji je jedan od glavnih razloga sto se nismo plasirali na proslo evropsko.

Ali ako se neko zapita i ko je uopste Luka Milivojevic i sta je to pa on uradio u karijeri, krecu OPSTI minusi.

Novi Sad

pre 10 godina

Jel stvarno mislite da je stojkovic majstor i da je ono fenomenalna odbrana kod bejlovog slobodnjaka pa ljudi zamalo da ga lobuje po sred srede gola alooo i jos napusava masuu kao los skupljen zivi zid a lopta prosla metar pored zivog i direkt u njega i posle se uvlaci bejlu objasnjava mu kako je propala pa taj decko nema gram mozga breee !

Dejo

pre 10 godina

Koliko je providno kako se selektivno pljuju igraci na osnovu kluba u kome su potekli...Hteli vi to ili ne, KO GOD da nam dodje za selektora, osnovu reprezentacije (uz Baneta i Kolarova) ce ciniti Nastasa, Markec i Mitrovic. Pa se pojedite zivi ako vam to tolko smeta. Pazi molim te, neko rece Filip Djordjevic bolji od Mitrovica, GOSPODE BOZE. Sreca pa Murinjo rece ono za Mitra...

Mene UOPSTE ne zanima ko je gde igrao, ali preterujete...Ma nemoj, Fejsa nema pojma?! Hocete Ninkovica umesto njega? Pa taj Fejsa, KAKAV TAKAV, vredi trenutno vise od Ninkovica (izvot je transfermkt). Pljujete po Bambiju ko da je najgore nesto sto je snaslo reprezentaciju. Markeca (dete od 19 godina) ste stavili pod lupu ko da je Mesi. Mitrovica ste spremni da popljujete ako nije sa jedva 19 godina vec ko Mandzukic. Da ne pominjemo sto ste zbog coveka na golu opsti haos napravili koji je jedan od glavnih razloga sto se nismo plasirali na proslo evropsko.

Ali ako se neko zapita i ko je uopste Luka Milivojevic i sta je to pa on uradio u karijeri, krecu OPSTI minusi.
(mare, 10. septembar 2013 22:53)

Ali, zato iz tebe isijava obektivnost :-)

zt

pre 10 godina

uh sto je lepo videti da su partizanovi igraci nosioci igre cisto za ove pljuvace sto kazu da su titule namestene a cela armija partizanovih igraca igra u najboljim klubovima evrope

Billy Piton

pre 10 godina

Molim vas da mi neko odgovori, ko su Luka Milivojevic i Ivan Radovanovic. Hvala puno. (Farmaceut, 10. septembar 2013 22:19)Luka Milivojević ti je sadašnji igrač Anderlehta,a nekadašnji igrač Crvene zvezde,postigao je i onaj gol PAR TI ZAI-u gol sa 30+metara,dok je ovaj drugi standardan prvotimac Sampdorije.

Vodolija

pre 10 godina

Kolarovu svaka cast na postignutom pogodtku. Respect! I ako nisam bas nesto navijao za nase, ja znam iz kog razloga. Ali kad sam video kome trci u zagrljaj smucilo mi se. Odmah mi je nesto osmeh sa lica. Mislim da posle ove pobede tek sada necemo lako isterati ubice naseg fudbala iz fotelja.

gabriel-BANJA LUKA

pre 10 godina

Upravo gledam utakmicu.Markovic promasio zicer.Djordjevic rutinski glavom dao gol.Po meni ovaj Djordjevic je "trenutno"bolji od Mitrovica...Al dzaba kada je u toku kvalifikacija Scepovic imao sansu prije obojice...

Зворник

pre 10 godina

(Banja Luka, 10. septembar 2013 20:42)

Брате гледај Словачку,са уживањем.Воде 1:0 :)
Наши Срби свеједно нису занимљиви,пошто је изгубљена шанса да се оде на СП.
Поздрав.

Zrenjaninac

pre 10 godina

Nikad bolji komentator na TV-u! Covek je sve lepo ispratio, ima prijatnu boju glasa i dikciju, bio je fer prema protivniku i stvarno je odlicno uradio posao!

odosmo svi..

pre 10 godina

umisljeni ljubitelji fudbala (mislim na igrace) glume neku visinu i lakocu igre protiv ove nejaci.. za cije babe zdavlje je emitovana ova utakmica??? toliko paznje dati ljudima koji narednih 3 god. nece igrate ni jednu utakmicu vrednu pomena..

vidi se klasa

pre 10 godina

Bane, Bane, Bane!!! Nase lane. Lane bez mane...
Wels (Bejl, 100 miliona) vs Srbija = 0:3 (za sada) :D
(Miky, 10. septembar 2013 22:21)
Jes djavola taj Bejl za 20 minuta pokazao vise nego obe ekipe za 90 minuta.Da nije bilo Stojkovica bilo bi 3 3.

Mentalitet seljačke ekipe

pre 10 godina

Kakva je ovo igra? Kakvo mrcvarenje protiv potpuno nezainteresovanog Velsa… Celo poluvreme loptu do centra, pa nazad golmanu. Potpuni anti-fudbal i pored tri gola, a moglo je da bude i 6:0

NastyB

pre 10 godina

Gledajući po Novaku Đokoviću, da naša fudbalska reprezentacija osvoji sledeće evropsko prvenstvo, osvoji sledeći mundijal i postane prva reprezentacija na FIFA listi, ovde bi bilo bar tri puta više pljuvača i mrzitelja reprezentacije nego sad.
Ako ste navijači, navijajte, šta god da je, ne treba da se bude selektor, ima ko je plaćen za to. Ako ne valja, zna se kako se to radi, mržnjom prema selektoru, igračima i samoj reprezentaciji se stvara kontra efekat. Razmislite malo, upšotrebite mozak koji Vam je priroda dala.

Lumia

pre 10 godina

Sta nam Karadzic uradi od reprezentacije... Pa i prije smo nekada lose igrali, ali za reprezentaciju se zivilo, mjesecima ranije se pratilo, cekalo kada ce utakmica... Veceras reprezentacija igra, a ja se po netu smaram jer sam potpuno izgubio zelju da ih gledam, sve dok igramo sa igracima koje treba prodati, a ne sa najboljim sto imamo. Kada je Antic bio igarali smo sa najboljim igracima i pobjedili jednu Njemacku !!! Covjece kada se sjetim samo euforije i putovanja u Beograd na utakmicu sa Francuskom preko 500 kilometara u jednom pravcu... Sta se danas desava - igramo sa jednom Hrvatskom heeej Hrvatskom u sred Beograda i niko apsolutno niko od drustva nije spomenuo da organizovano gledamo utakmicu, a kamoli da idemo u Beograd... Hvala ti Karadzicu sto si kult reprezentacije unistio i srozao je na najnizu mogucu mjeru...

manje vise ocekivano

pre 10 godina

Sve osim Radovanovica ocekivano mada mozda iznenadi Italijan ali ne bih voleo da se okurazi pa da posle zove Tomovica.Fejsa jeste menadzerski igrac ali covek je u Benfici valjda je nesto naucio tamo.Treba zvati Raovica iz Legije igra covek u zivotnoj formi,Ljajic kad bude mogao isto vazi Lazovica Danka,Marko Lomic je u 3 najbolja leva beka u Rusiji zajedno sa Grofom Bozovicem ga veoma cene,Karleusa Tosic ne znam kakva je situacija sa njim ako neko moze da napise,Kacar kada se ozdravi i vrati se u formu,Ignjovski kada pocne da igra,mozda i Rajkovic ako se smiri,bolje od toga nemamo.

mrshe

pre 10 godina

Nemojmo pljuvati pa lizati.Mihajlović je imao na raspolaganju 16 utakmica, eksperimentisao, brljao, srljao, pljuvao pa lizao itd.Jedan od najgorih selektora u istoriji srpskog fudbala.Dobio "VELS" i treba mu produžiti ugovor???Mi smo veoma pametni, samo što nam je pamet kratka.
Da je vodio trećeligaša iz Italije,posle ovih rezultata davno bi bio najuren.

Veliki brat

pre 10 godina

Mihajlovic da produzi ugovor! Da se vrati Ljajic, i mi cemo da izuvamo u buduce! Zadnja linija je extra, sredina terena Matic, Ljajic, i Petrovic a u napadu ima par kombinacija(bokovi Markovic Tadic, ili Tosic i Sulejmani) a tu je i Mitrovic koji ce biti pravi spic, samo da malo iskustva "nabaci". (savio, 10. septembar 2013 21:32) jaoo eto kakav smo mi narod, toliko ga pljuvali a sad kad smo pobedili velesilu (vels) pravimo od njega Murinja i zaboravljamo Scepakadabru, Matica, Ljajica i katastrofalne utakmice. Objabite mi jedan komentar. Hvala

medo

pre 10 godina

Tehnicki nadmocno odigrana utakmica, i de facto solidno odigrane kvalifilacije (osim one veceri u Skoplju). Spustimo se na zemlju! Zemlja od 7-8miliona stanovnika, ekonomski na dnu- gdje pise da se moramo kvalifikovati??

inace, vi sto volite Bosnu- kolektivno se preselite u Sarajevo i Zenicu, uzivajte u njihovoj ljubavi

gabriel-BANJA LUKA

pre 10 godina

Mozda sam i ponajvise pljuvao Mihu...kajem se...Puna podrska Sinisi.problem je u nama sto hocemo za noc da budemo svijetski prvaci...I Antica smo pljuvali...nama niko nevalja...Miha nije bio bas upucen u nase igrace,sada je poceo ozbiljno da slaze kockice...Sledece kvalifikacije koga god da dobijemo siguran sam da cemo se prosetati kroz grupu...Tole napolje...Sinisa ostani...

SS

pre 10 godina

Pa zar je moguce da ovde jos uvek ima entuzijasta koji komentarisu reprezentaciju Srbije u fudbalu? Idite bre ljudi radite nesto korisno za sebe, od fudbala u ovoj drzavi nikada u proslosti nije bilo vajde, a tako ce bi ti i u buduce! Svako dobro vam zelim!

Nemanja ★

pre 10 godina

Sve u svemu pozitivan septembar za Srbiju.

Prvo je na Marakani hrvatska saterana u mišju rupu, a zaslužen poraz su sprečili pokušajem ubistva Mikija Sulejmanija.
Usledila je totalna dominacija Srbije u Kardifu za konačan trijumf nad Velsom od 9:1 u dva meča.

Ono što je jasno, to je da su neophodne manje korekcije u našem timu. Na desno krilo ide Sulejmani, na levo Ljajić, Tadić ide u sredinu, kao i Lazar Marković, koji bi procvetao kada bi bio centralni napadač kao kod Stanojevića.

Kastro

pre 10 godina

Al ovaj Fejsa i Radovanovic bodu oci. Ne vidim sta pametujete ovom liku banja luka,covek u pravu 100%. Kao Srbija nije njegova reprezentacija, e pa Srbija na evrobasketu u Sloveniji ima vecu podrsku iz Republike Srpske nego iz Srbije i mi smo pre svega jedan narod

grunf

pre 10 godina

(Lumia, 10. septembar 2013 21:16)

Kakva selektivna memorija i žal za Antićem? Jeste, pobjedili smo Njemačku, sretno, braneći se i strahujući, primali glupe golove i skupljali crvene kartone, izgubili od Gane i Australije(!?)..., kukavičku igru protiv Francuske u kvalifikacijama da i nespominjem, u po Beograda jedva odbranili bod sa igračem više. Bio je i poraz protiv N.Zelanda u pripremamam za SP i još nekih gafova, tako da mi ne pričate više i ne širite mit o Antiću... Imali smo nekoliko igrača na vrhuncu karijere (Stanković, Vidić, Žigić, Pantelić, Jovanović...), relativno laganu grupu u kvalifikacijama za SP i to je to.

Pop

pre 10 godina

Komentator je vise nego korektan. Ako nista drugo ima prijatnu boju glasa i dobru dikciju tako da ga nije mucenje slusati kao neke. Ne znam koji komentator nikada ne gresi, probajte vi da komentarisete utakmicu, makar u svojoj glavi, pa cete se pogubiti. Zamislite da prenos rade Mijaljevic, Strajnic ili Miljan Milicevic.

Fanatico

pre 10 godina

Брате гледај Словачку,са уживањем.Воде 1:0 :)
(Зворник, 10. septembar 2013 21:10)
Nadam se da ste uživali u utakmici svoje reprezentacije.

okocha

pre 10 godina

Ali zasto Mihajlovic ima potrebu da pri tri nula vrsi dve izmene u 88. i 92. minutu? To mi vise lici na neku zafrkanciju igraca nego na sansu. Nigde logike

metall

pre 10 godina

Ako se izuzme golcina Kolarova, za mene je najpozitivniji utisak zuti karton Fejse zbog kojeg ce propustiti naredni mec, Bogu hvala. Sta taj covek igra i ko ga je tome 'naucio' pitam se i dalje...

daj bombona da sisamo

pre 10 godina

@Banja Luka, 10. septembar 2013 20:42)

Vas nacionalni tim igra u Slovackoj a za to ima prenos :)
(James Woods, 10. septembar 2013 21:07)

Jeste, a posebno je "nas" onaj sa zelenom beretkom na glavi, na tribinama, i sve one zastave s ljiljanima...
Eto ih tebi, vodi ih kuci...

surfer

pre 10 godina

dobro odigrana utakmica,svaka cast! imam utisak da stvarno pocinju da se "kapiraju"-ali kasno za ove kvalifikacije.. mihajlovic nije tako los (bilo je mnogo gorih),igraci ga respektuju i vidi se da sa njim ozbiljno rade,ali.. mislim da bi najbolje resenje bio djukic a mozda i pixi! oni bi jos vise pomogli ovim klincima da razvale sledece kvalifikacije i udju napokon medju 15 repki na svetu! a umalo da zaboravim, TOLE ODLAZI,TERZICU OSTANI DALEKO!!!

Sinan Sakic

pre 10 godina

Sve vi znate i ko treba da bude trener i koji igraci trebaju da igraju i koja stanica treba da prenosi i koji komentator... Verovatno ste svi odlicni fubaleri... Jedino vas okolnosti sprecili da pokazete sav svoj talenat u svim sferama zivota. Pravda za vas! Srecan sam sto zivim sa tako pametetnim naradom.

doktor

pre 10 godina

Sta je sada ste svi za Mihajlovica? A,ako do kraja utakmice primimo 2 gola-onda cete biti protiv.E,gospodo forumasi ne moze to tako! Zato nam se i desavaju ovakve stvari! Ovako bi veceras igrali i da je na klupi bilo ko

Milan

pre 10 godina

Sta reci? Da Mihajlovic ostane je li to? Pa Milivojevic ponovo na klupi a decko rastura u Anderlehtu, ili asistencija ili u timu kola a kod Mihe igra Radovanovic koji je odigrao 2 utakmice ove sezone i Fejsa koji je odigrao 19.8. zadnji put za Olimpijakos, a prije toga nije igrao godinu dana. Stavio bi Miha Tosica ponovo prije Tadica ili Markovica, ali sva sreca pa ga nema u sastavu. MIhajlovicu odlazi!

smejem se od muke

pre 10 godina

Sad stegni Miha, sada je najvaznije...:)
Sada se radi o tebi, Srbija je odavno smenjena sa SP-a. Sada stegni opusteno i patriotski, vizionarski. Pesma momci, pesma...Samo za tebe i Toleta da se igra ova igra:)

mica

pre 10 godina

Бога питај одакле је Михајловић ископао ову тоталну незналицу Радовановића, брука. Класичан менаџерски играч, нажалост није једини нити први ни последњи.

zoa

pre 10 godina

Po meni je Djuricic jos zelen za A reprezentaciju. Mozda bi to bolje izgledalo sa Ninkovicem. A za vezu Fejsa - Radovanovic nemam reci... Sreca pa ce se Matic ubuduce odazivati.

aca Umc

pre 10 godina

Izgleda da je Miha ove kvalifikacije koristio kao uigravanje za naredne kvalifikacije. Ne mogu da kazem da me covek nervira, ali nije jos za selektora.

sunstone

pre 10 godina

Priznajte da naši igraju 2. poluvreme (3:0 za nas) totalno opušteno i rasterećeno i konačno pokazuju svoj kvalitet i kreativnost. Sjajni igrači, grzona uprava i selektor.

cemer jad

pre 10 godina

Ovo mi sada jos teze.Tacno bih plakao od muke.
Na vestima ide ovaj naslov "Srbija vodi 3-0", a odmah ispod...."Bosna sve bliza mundijalu."
Sta uradismo? I jos gore,sta sve dopustismo coveku da nam uradi od reprezentacije? Bruka i tuga.

s

pre 10 godina

jedino gde smo konstantno losi su zadnji vezni, u redu Matic je van zbog kartona ali Fejsa I Radovanovic pa katastrofa, Luka kad je usao bio je korisniji od obojice zajedno sto se nezove mali Pavlovski iz Porta neznam ustvari nezna ni Miha on je definitivno izgubljen selektor...

maksa

pre 10 godina

samo vi prozivajte. ne znate nista drugo naravno, podrska se pruzi samo kad je sve savrseno. zato smo i tu gde jesmo. realno imamo buducnost, ali ako se nastavi pritisak navijaca, ode sve u propast.

Brat Grimm

pre 10 godina

@(Zrenjaninac, 10. septembar 2013 23:06)
Nikad bolji komentator na TV-u! Covek je sve lepo ispratio, ima prijatnu boju glasa i dikciju, bio je fer prema protivniku i stvarno je odlicno uradio posao!


Je l' ste se smuvali?

doktor

pre 10 godina

FEJSA je ekstremni antitalenat,decko je ogranicen!Mihajlovic zbog njega treba da dobije 4 otkaza! Benfika ce ga najuriti na polusezoni! P.S.Evo ga i Krsticic0prvi put vidim njegovo lice,ne poznajem ga!

goxys

pre 10 godina

Mi smo dobili Vels sa Bejlom 6:1 pa smo gubili utakmice, cisto da ako ste zaboravili...Jer ocigledno sad je Mihajlovic dobar jer kad dobije najlosije reprezentacije sveta...

veliki strumf

pre 10 godina

Ama da li je ovaj komentator slep? Rece covek bio ofsajd. A onaj igrac dole kod kornera, koji je pokusao da blokira centarsut Kolarova koji je bio na samoj liniji? Posle toga Ivanovic spasi Velsu cist gol, posle suta Tadica, a on kaze da je to jos bila sansa za Ivanovica. Komentatori su nam katastrofa. Ako Prva hoce da prenosi mec, mora da angazuje profesionalca da prenosi, kao sto je to ucinila sa Boskovicem za tenis.

Iggi

pre 10 godina

Setio se Mihailovic da izbaci ono drvo, pa ljudi da li smo mi imali ikada sporija dva defanzivna vezna, ovo je smesno, Mihailovic nije normalan koga gura.

posmatrac

pre 10 godina

Ajde na stranu sve sporno, tole, miha, ljajic, matic, ugovor, menadzerski igraci itd itd itd. Imam jedno, gle cuda, fudbalsko pitanje.

Da li sam samo ja, ili Lazar Markovic ima glupu poziciju kod nas u repki ili ti kod naseg selektora. Cini mi se da je svaki put kada krenemo u napad, pogotovu polu kontru on jednostavno daleko od gola i da drugi igraci mnogo vise tada i lopte i proatora imaju.

On je definitivno neko ko ima bolestan talenat, ali mi se cini da ga ovde nedovoljno koristimo ili timna pogresan nacin.

boj@n

pre 10 godina

Sad ce pljuvaci da kažu da je igrao Bejl od pocetka nebi to tako bilo,il da je gol iz ofsajda,a nije jer je igrac bio kod korner zastavice..Cestitke za raketu Kolarova

sunstone

pre 10 godina

Priznajte da naši igraju 2. poluvreme (3:0 za nas) totalno opušteno i rasterećeno i konačno pokazuju svoj kvalitet i kreativnost. Sjajni igrači, grzona uprava i selektor.

aca Umc

pre 10 godina

Stojke i Bejl me podsetise na nac. klasu kad Mile rent a bubrega kad kaze Floydu: jesi vid'o kako sam usao u krivinu kod mostara? A Floyd u fazonu: to care, najbolji si :)

Milos Stanojevic

pre 10 godina

" Bosna ide u baraz a i tamo koga god dobije gubi jer nemaju srece u sporu to je jasno kao dan . (davud, 10. septembar 2013 21:13)" Brate ti si pogresio vesti ;)

James Woods

pre 10 godina

Ih? A, ti si neki nadlezni organ koji odredjuje ko ce za koga navijati?
(Banja Luka, 10. septembar 2013 21:30)

Budi navijac i Mozambika, koga briga..? Ali trebas da znas da je tvoja zemlja BiH, tamo si se rodio, tamo zivis, pricas bosanski... Kao sto nase Sandzaklije, Kosovari i "Madjari" treba da znaju da je Srbija njihova zemlja a ne Madjarska, BiH, Albanija, Kosovo i Turska! Ako mi ne verujes, izvadi pasos i pogledaj sta pise na njemu.

Gale

pre 10 godina

Kada ih vidim kako trče jedan drugome u zagrljaj i kako se raduju posle svakog postignutog gola (uključujući i Mihajlovića), skoro da sam spreman da im sve oprostim.....

...

pre 10 godina

Nazalost necemo u Brazil, ali ova vecerasnja ekipa uz Matica i Kuzmanovica na sredini umesto Fejse i Radovanovica i kada se tu dodaju Basta, Subotic, Mitrovic pa i Bosko Jankovic to bi bila jako dobra i perspektivna ekipa.

king

pre 10 godina

@mare

Decko, ti si izgleda bas opterecen. Ja sam veliki navijac Zvezde, ali mislim da su Markovic i Mitrovic buducnost reprezentacije, a Nastasic ce za koju godinu sigurno biti kapiten i nas glavni igrac. Ali za Fejsu niko ne moze da mi kaze da je dobar igrac ili da je bolji od recimo Matica ili Kuzmanovica. Tosic je ranije stvarno bio dobar, ali ne igra na visokom nivou vec vise od godinu dana. Bilo bi logicnije da igra Tadic koji u Tventeu pocinje svaku utakmicu, daje golove i asistira. A Luka Milivojevic mozda nije neki fudbaler, ali je za Radovanovica Makelele. Ti si izgleda prvi koji ne shvata da se ovde radi o reprezentaciji, ne o klubovima.

cofi

pre 10 godina

Mora da se trazi od Uefe da u sledecim kvalifikacijama Srbija igra samo sa Velsom... ajde moze i Skotska da bude zanimljivije.Onda verujem 100 % u plasman i tu niko nemoze da me razuveri :-).

Srbinjo

pre 10 godina

malo ce vam biti komotnije na kaucu ali vise i ne :D
(Croatinho, 10. septembar 2013 22:55) Super ce nam biti.Dogji kod mene na kauc da zajedno gledamo.

Zujalica

pre 10 godina

možda ih pobedimo ubedljivo, ali sa ovako tromom igrom mi nemamo šta da radimo sa nekom malo jačom reprezentacijom. Ponovo hiljadu vraćenih lopti u nazad bez potrebe. O pojedincima koji igraju, a ne zaslužuju državni dres je posebna priča.

hh

pre 10 godina

stojke,kao Ćirković kada je Bekamu uklizao sto puta da bi se samo rukovao,posle je Bekama faulirao neko drugi,a Milivoje leganda trci da mu pomogne da ustane.hahahaha

veliki strumf

pre 10 godina

Nije mi jasno zasto Djordjevic tako malo igra. Kad god je bio u timu ili je dao gol ili asistirao. Uvek je bio opasan po gol protivnika, a i u Nantu konstantno daje golove.

filip

pre 10 godina

Hahahaha,ali Stojke nas mi je najjaci na kraju kad se pozdravlja sa Bejlom, fazon "A, jel si vido sto sam ti je skino,a? A malo je lelujala majku joj, ali uspeo sam" Sjajna scena! :D

Pedja

pre 10 godina

Jel primetio neko na kraju utakmice kako Stojkovic dolazi do Bejla i objasnjava mu za slobodnjak koji je ovaj izveo? U fazonu, brate, odbranio sam 100 miliona!

belodedic

pre 10 godina

U najavi utakmice govorio je Miroslav Tanjga,ja zbunjenijeg coveka nisam cuo :-) Kum je izgleda zaboravio da daje intervijue :-)

neven luledzija

pre 10 godina

Hvala Bogu, samo, bojim se da je kasno. Nema veze, pobjeda uvijek valja. S ponosom u sljedeći ciklus, da pokažemo šta možemo i znamo

Boba

pre 10 godina

@draza kg
Jel ti sad lakše kad si onoliki tekst sročio
pa sam sebe tešiš što se nismo plasirali na SP ,
u stvari razotkrio si zaveru protiv nas.
Koja paranoja, opet nam kriva, CIA, BIA....

ljbitelj fudbala

pre 10 godina

uh sto je lepo videti da su partizanovi igraci nosioci igre cisto za ove pljuvace sto kazu da su titule namestene a cela armija partizanovih igraca igra u najboljim klubovima evrope
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (zt, 10. septembar 2013 22:56)

kakvi nosioci takav i rezultat u kvalifikacijama

pivljanin

pre 10 godina

Prije nego sto krenete sa pricom da je bio ofsajd, zamislite gdje se mogao nalaziti igrac koji je pokusao da blokira centarsut Kolarova. Ne znam zasto sam ovo rekao...

Milivoje

pre 10 godina

Ih? A, ti si neki nadlezni organ koji odredjuje ko ce za koga navijati?
(Banja Luka, 10. septembar 2013 21:30)

E nek' si mu rek'o :)

SKIDS

pre 10 godina

@(Banja Luka, 10. septembar 2013 20:42)

Evo ti link, sa našim komentatorom, da ne ivljaš više. :D


http://tvsvuda.vektor.net/televizija/prva-tv-uzivo

Pozdrav.

salatic veroljub

pre 10 godina

sramota sto nema prenosa.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bozo, 10. septembar 2013 21:08)
Ima TV PRVA sta lupas.