Petak, 06.09.2013.

23:26

Mihajlović: Dobro igrali kao ekipa

Selektor Srbije Siniša Mihajlović zadovoljan je timskom igrom, ali ne i rezultatom meča sa Hrvatskom.

Izvor: B92

Mihajloviæ: Dobro igrali kao ekipa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Kastro

pre 10 godina

Neko se dole pravio pametan pa je opet dalio reprezentaciju na Zvezdase i partizanovce i napisao kako Zvezda nije imala predstavnika u mecu protiv Hrvata, pa Stojkovic je igrao u Zvezdi, Kolarov je prosao Zvezdinu skolu, Djuricic isto, pa i Nemanja Matic. Cisto da se zna

Zašto bi ostao do nove godine?

pre 10 godina

Ako si hteo da ostaneš do decembra, trebalo je da OPSTANEŠ do decembra a ti ispao u septembru. Jel' te nije sramota da budeš tu još jedan dan? Tebi su na pameti samo pare pa zato nisi ni uspeo. Tole je pogrešio ako ga je on birao, mada sumnjam.

Troml

pre 10 godina

Mihajlović: Dobro igrali kao ekipa??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Koja dobra igra? Beskrajno, bezidejno,
beskrvno, beskorisno trčanje, napucavanje
i dodavanje, a tako se ne igra na svom
terenu. No dobro, Mihajloviću ionako
krajnji rezultat nije bitan (tako je
prigovorio novinarima), bitne su mu
šanse i polušanse, a ja prvi put čuje
da se nogomet igra za šanse. Mislio sam
da se nogomet igra radi bodova. ah

crnac

pre 10 godina

Selektore dragi, zasto ne vidis da si TI jedini krivac za los plasman u grupi??? Suvise defanzivno protiv Skota u gostima, pa onda protiv Belgije drzis Tosica ceo mec na terenu a covek vola nije mogao da ubode, umesto da tu odigras defanzivnije i pokusas da izvuces jedan bod, ti protiv njih naredis ofanzivu od prvog minuta i dobijes tri komada. Protiv Makedonije si ti krivac takodje, zato sto si svalio krivicu na Baneta i Kolarova za poraz od belgije i tako stvorio losu atmosferu u ekipi, izostavio Ivanovica iz prve postave i onda taj igrac koji je menjao Baneta kiksne i napravi penal. U Zagrebu je bilo mnogo gresaka, da se ne nabraja. Najveca tvoja greska je to sto nisi pustio Matica da igra prvu postavu i sto si se inatio sa njim! Sinoc ti je pokazao momak kako se igra i kako igra na sredini terena izgleda kada tamo igraju vrhunski igraci koje mi imamo, ali ne mogu da igraju od Fejsi, Radovanovica, Stevanovica, Tosica i slicnih! Uveren sam da bi Bosko Jankovic sinoc dao bar dva komada, naravno da je pozvan u reprezentaciju... Lako se odrices igraca koji su klasa Sinisa, to je tvoj problem i zato moras otici...

Леонардо

pre 10 godina

Све је то лепо и сјајно. А сада,да те не видим више на месту селектора. Упропастио си читаве квалификације. Одлази већ једном.

Zeljko

pre 10 godina

Slusajte dobro, miha je dosta greski napravio ali netreba zaboravit da je mladi trener i ima smisla kako radi i sta prica i pored svega ja napravijo mladu i veoma dobru ekipu koja ima perspektivu i talenat. Ako ga otjerate doce opet neki novi koji ce pocet iz pocetka tako da se opet more bacit reprezentacija..
A bolji trenera nemamo osim djukica ali sigurno in sada nebi preuzeo rep..
Takticki nisu bolje ni igrali sa anticem samo i samapouzdanje vali da krenu kako treba. Treba podrzavat kao navijac i nista vise i nemozemo osim biti uz ekipu i u teskim vremenima.

Gerov

pre 10 godina

Ako neko zna kako se zaista menja selektor reprezentacije - neka mi odgovori!
1. Da sam ode - to nece da se dogodi.
2. Da istekne ugovor - ko zna kad je to.
3. ?????

Da ne bude zabune - navijam za Zvezdu, ali Mihajlovic zaista nemoze da od, mogu slobodno da kazem, odlicnih igraca napravi ekipu. Ako ostane - mozda se i plasiramo 2016 na EP, ali covek ce u kljucnim trenucima da odradi los sastav ili losu zamenu i nikada necemo postici nesto sto ovi momci stvarno mogu!

Ako neko zna ko mennja selektora - neka napise. Hvala!

Mozemo bolje

pre 10 godina

8 utakmica = 2 pobede. 2 neresene. 4 PORAZA
Samo 8 bodova.

Daj bre neka selektor bude neko ko zna sta, koga i kada. Inace - cekacemo 2018, kao sot sada moram oda cekamo 2016.
Eeeeeeejjjj... zna li ovaj moj Mihajlovic koji me je skroz razocarao GDE JE 2016 godinaaaaa????

marko

pre 10 godina

Matic je odigrao vrhunski i definitivno je karika koja je nedostajala ovom timu - kontola lopte, pas, dugi pas, odbrambeni zadatci, pokrivanje terena, jednostavno igrac utakmice. Mitrovic je takodje bio odlican- jak, odlicno je primao lopte pod pritiskom i iznudjivao faulove od corluke - pravi centrarforki gol, divno - cini mi se da konacno dobijamo centarfora koji nam je takodje falio. Na zalost danas je podbacio Djuricic koji ruku na srce ne igra standardno u benfici, komentator je pomenuo da je pod odredjenim rezimom (nabijanje mase jer je lagan) pa se nadam da ce za jedno 6 mecevi opet da kida. Trenutno nam fali plejmeker i bilo bi sjajno da igra Ljajic. Tosic pokazao dosta manje od ocekivanog (pogotovo iritanto je bilo lose izvodjenje prekida), mislim da na ovoj poziciji treba da trazimo drugo resenje (basta, tadic, sulejmani). Sulejmani odlican - odlicno izvodi prekide i centrira (kada je na svojoj levoj strani), nadam se da ce dobijati vecu minutazu u benfici, kvalitetan igrac. Markovic se trudio ali nije imao prostora u prvom poluvremenu a ocigledno nema snage za celu utakmicu, moze mnogo vise, bice nas najbolji igrac i dzoker u reprezentaciji uskoro, jeziv talenat. Fejsa obavio zadatak u odbrani, bez previse rizika u predaji lopte, delimicno kriv za gol, mislim da imamo bolje resenje za ovo mesto (moj pik Kuzma kad igra i mali Ignjovski). Petrovic solidan kad je usao. Odbrana sem kod gola veoma dobra, Ivanovic je uz Matica i Mitrovica bio nas najbolji pojedinac.

Zlatko Todorović

pre 10 godina

Još bi bilo bolnije, da smo pobedili a da se ne plasiramo na svetsko prvenstvo. Ovako je bolje. "Kroz trnje do zvezda". Ne nije bilo vrhunski, ali nije bilo ni loše. Bilo je loših momenata, ali više je bilo dobrih. Uz par izmena, sazrevanja nekih igrača, biće to dobar kostur ekipe. Žalosno je to što smo propustili mnogo godina da uradimo ovo što sada radi Mihajlović. Ajde jednom da se ujedinimo i damo podršku nekom dobrom projektu.

Mita

pre 10 godina

Kakav bre Miha...On je direktan krivac sto ne idemo na svetsko prvenstvo.Igraca,kao sto je Matic,koji je za klasu bolji od svih,da ne zove,jer misli da je najpametniji,sada nam se osvetilo.Da je Nemanja igrao od pocetka kvalifikacija,mi bi vec bili u Brazilu!!Plus Ljajic i imali bi fantasticnu ekipu,a on opet tvrdi da je u pravu.Odlazi!!

macak

pre 10 godina

@( ivke, 07. septembar 2013 00:20)

-Tadic kad je usao nije nista dobro pokazao
-Tosic je pogodio okvir gola, Pletikosa je spasio u korner, ali kornera nije bilo
- ne pada mi na pamet da branim Mihajlovica, ali trazis dlaku u jajetu, uvek se moze naci nesto za kritikovati

alen

pre 10 godina

Bio je crveni karton sto posto, ovom prigodom ispričavam se Mikiju Sulejmaniju s kojim sam dobar prijatelj. Morao sam to napraviti, da se to sutra dogodi opet bih isto napravio. Uh, dobro sam ga pomeo - rekao je Šimunić.

Kada je izlazio s terena, sjever je poludio, prema Šimuniću su letjele boce, stolci... Ne lazite svoj narod zapalili ste nasu zastavu, sramota da o tome ne pise. Sto se tice utakmice bili ste odlicni, Mihajlović doktor za Stimca! Ja kad slušam Stimca,uopće neznam koju sam ja to utakmicu gledao

masterkg

pre 10 godina

LJajica, Matica, Boska Jankovica, a posebno Scepovica ti sigurno necu oprostiti ......
Zadrzi bar malo dostojanstva pri odlasku ......

krle - dron

pre 10 godina

Tesko ce Miha ikom objasniti zasto Tadic i Sulejmani nisu bili u prvoj postavi,forsira Tosica iz njemu samo poznatih razloga a o Ljajicu da netrosimo reci.Danas je potvrdio koliko je nestrucan jer Matic bi da je igrao sve utakmice dao veliki doprinos,sve u svemu on jos nema ni moralnog stida i kaze da ostaje na plati do decembra a posle videcemo,kao da je nezamenljiv,mentalitet je cudo.

ilija obradovic

pre 10 godina

Mihajlovic je jos uvek selektor? Nula od coveka i strucnjaka. Prekini agoniju i odlazi. Unazadio je reprezantaciju koja je bila uzdrmana kada je on dosao. Idi i ne okreci se. Ne ponovilo se.

djordjevic

pre 10 godina

E moj Miho, da nisi tvrdoglav i da se nisi primio sa pevanjem himne, a igrao sa Ljajicem i Maticem sve vreme niko ti A ne bi rekao. Ma cak bi ti i Scepakadabre oprostili jer realno nisi imao MNOGO bolje od njih...Ovako, MORAS da ides, MORAS da platis za greske.

Cinjenica je da smo kiksnuli protiv Makedonije, da protiv Belgije nismo imali srece, ali sve bi to bilo nebitno da nisi ispao napaljenko.

DuffNS

pre 10 godina

Citam ovde neke komentare i dolazim do zakljucka da smo mi Srbi stvarno mnogo zaboravan narod. Ko normalan moze da pozeli da Miha ostane, pa upravo zbog njega koji je cele kvalifikacije forsirao, Radovanovica, Stevanovica, Racu, Bisevca itd. mi zaostajemo 9 bodova za Hrvatima, veceras su odigrali sjajno ali to ne menja stvari jer se popularni strucnjak Miha tek veceras pod ogromnim pritiskom javnosti udostojio da izvede na teren igrace koji zasluzuju da igraju. Mada opet mi nije jasno da Sulejmani i Tadic sede na klupi umesto Tosica i Djuricica ali ajde... sta je sve radio ove kvalifikacije to jos mogu i da svarim. I eto na kraju ipak je istina da je javnost najbolji selektor u Srbiji koliko god oni ismevali to da je ovde svako selektor, prvi put tim koji smo prizeljkivali dugo i odma se video ogroman napredak. Matic-ocena 10+

veliki strumf

pre 10 godina

Bio sam na stadionu (sa koga se sve mnogo bolje vidi nego na tv-u) i sto se samo nekih nasih igraca tice mogu da kazem sledece: Fejsa je dao 1, najvise 2 pasa napred i bezbroj nazad. Totalni promasaj, nicemu nije sluzio. Matic je za njega izmislio fudbal. Tosic slab, bas kao i u ranijim mecevima, Tadic bi bio mnogo bolje resenje. Djuricic imao nedefinisanu poziciju, igrao poluspica, odigrao nista. To je Ljajiceva pozicija, bas kao sto je Matic dao drugu dimenziju timu, to bi i Adem ucinio. Lazar malo upotrebljiv, njemu treba prostor, a prostor mu treba napraviti trener svojom postavkom na terenu. Kolarov veci deo meca nezapazen. Nastasic, kao i u Zg lose postavljen kod prvog gola. Sudija sraman - obavio je povereni mu zadatak.

nesa

pre 10 godina

(Milutin Nebeski---KOMENTAR na KOMENTAR-Surova realnost, Zbog takvih kao sto si ti mi i propadamo kao drzava. Kakav smo to narod ne verujem. Uvek cemo da se delimo i vredjamo, nikad da se slozimo. Necu da ti spominjem ko je igrao za reprezentaciju od 1900 god pa do 2009/2010, jer se ne delim. Drzavni tim je skupina srba!

delija

pre 10 godina

ja sam zadovoljan igrom,rezultatom ne.ali ovo veceras je bila prava podmladjena ekipa koja me je odusevila i da je ova postava bila u svim utakmicama i da su ovako igrali,ja bi podrzao mihu i opet da ne prodjemo zato sto bih znao da je to danak neiskustva.ali to nije slucaj i ja kazem mihi CAO!

Floro Flores

pre 10 godina

Da si imao Ljajica umesto Djuricica veceras i da uopste pratis fudbal pa znao da Tosic ima i vanterenskih problema,a i onako je u losoj formi-sad bi te srpska nacija slavila! Zbogo Mihajlovicu.Antic je za 2 nedelj slozio reprezentaciju kadru za SP,a ti lutas godinu dana!

LAZNI TALENTI

pre 10 godina

TADIC i DjURICIC Lazni Talenti...kada budemo imali selektora kao sto je Murinjo koji ce znati da prepozna i da napraviti razliku izmedju lazi i istine onda cemo igrati jak i moderan fudbal.Igraci kao sto su ovo dvoje su nekompletni psihicki,prvi je narcis koji je nabedjen da je extra fudbaler a drugi je nezreo i sa takvima nema napred...to je ono sto koci srpski fudbal...to je odgovor na neuspehe...takvi su stetni toliko da je to strasno,,,

Lan

pre 10 godina

Molim neznalice koji uvek kratkotrajno razmisljaju i vecitim nezadovoljcima da ne komenrarisu, ni slucajno, da im se zabrani stvaranje glasa vecine, jer ponovo ce nesto upropastiti. Podrska Mihajlovicu!!!

stanko

pre 10 godina

sulejmani je kasno usao, a decko odlicno igra i sjajno izvodi prekide sa svih strana, treba da bude strater.,djuricic i tosic mogu samo izmene da budu

Srdjan, N. Sad

pre 10 godina

Uvek će biti komentatora koji će svoje frustracije istresati po treneru, ma ko on bio i kako se zvao. Meni se ovakva Srbija sve više svidja, još fali samo malo iskustva i to je to. Igramo hrabro i napadački. Pre samo dve godine naši bi posle primljenog gola popili još 3, tada uopšte nismo imali sredinu, davali smo jedan gol u tri utakmice, a tim nam je bio isuviše mator. Ovo je dobra ekipa. Uigranu fintu poput one iz 6. minte izveli smo poslednji put pre 20 godina. Ne bih se tako lako odrekao Mihajlovića.

enrike

pre 10 godina

stojkovic,ivanovic,nastasic,subotic,kolarov,matic, ignjovski,ljajic,sulejmani,markovic,mitrovic...(tadic,basta,jankovic,bisevac,tosic,djuricic...)ne mora bas tako ali ovde vec imas izbor...to su samo 3,4 ozbiljna igraca u prvom timu umesto tvojih rekreativaca koje si zvao mihajlovicu i normalan pristup bez tvojih glupih pravila i demagogije...to nam je trebalo i druga bi prica danas bila...ovako, samo si dokazao svima koji su te kritikovali da su bili u pravu!

Milutin Nebeski---KOMENTAR na KOMENTAR-Surova realnost

pre 10 godina

SRAMOTA da ZVEZDA nocas nije imala u igri ama nijednog fudbalera koji bi je reprezentovao protiv Hrvatske.To govori o tome koliko je Zvezda unistena zadnjih godina i da sem Stojkovica ama bas niko nije prezentovao zvezdinu skolu.eto to je taj nedostatak koji fali reprezentaciji i srpskom fudbalu.Partizan,OFK-a i ostatak iz dijaspore je nedovoljan bio bar za nocas...MITROVIC,MARKOVIC,MATIC,SULEJMANI,TOSIC,MATIC,PETROVIC,NASTASIC,pa i STOJKOVIC Reprezentacija PARTIZAN u malon,IVANCE i KOLAROV OFK-a.a gde je Zvezda da ponudi nesto od svog kvaliteta,jednostavno ga nema,a ocigledno fali,zato nam je i liga slaba,zato su i Partizan i Vojvodina tek toliko bolji od zvezde da ni titulu nemoze da uzme godinama a posle se svi cude...to je surova realnost...

sasa jokic

pre 10 godina

Sta znaci, igrali su kao ekipa? Ja nisam video tri pasa na utakmici, samo solo prodori, i jedan go iz prekida. Katastrofa kao i uvek.

Vlada

pre 10 godina

1 ( jedna ) šansa iz igre i dobro smo igrali??? Da budem iskren, prvo poluvreme je i bilo ok, al drugo baš baš loše. Matić je definitivno igračina!

ivke

pre 10 godina

Sreću treba zaslužiti, Mihajlović je ničime nije zaslužio. Ova utakmica je potvrda da je on jedini krivac za loše rezultate u ovim kvalifikacija. Matića koga nije zvao ranije, večeras bez konkurencije ubedljivo najbolji igrač na terenu. Pored Ivanovića i Kolarova je jedini igrač svetske klase u našem timu. Ostavljanje Tadića na klupi za ovakav meč je glupost u rangu skandala. Ako je Tošić koji nije pogodio okvir gola godinu ipo dana igrač za prvih 11 ja sam okat slep. Filip Đuričić je budućnost srpskog fudbala, ali je preforsiran od strane Mihajlovica i još uvek je samo budućnost, ovo je bio preveliki zalogaj za njega i njegovom direktnom greškom je primjlen gol. Igrač profila Ninkovića iz Zvezde bi bio idelan za ovakav derbi, dokazao je znanjem i iskutvom da mu je mesto u reprezentaciji. I na kraju da se ogradim da nisam navijač ni Zvezde ni Partizana.

bojan

pre 10 godina

Ostani Mihajloviću i radi sa ovim mladim momcima... Ovo je naša realnost, imamo perspektivan tim i samo radom možemo nešto uraditi.Miha da ostane OBAVEZNOO!!!!
Pozdrav

pera

pre 10 godina

apsolutno tacno, dodao bih i da u skorije vreme nismo imali bolju igru i sa mnogo zvucnijim imenima u ekipi i ako bi nastavili ovako stigli bi i rezultati.. e sad ako oped bude po volji dezurnih pljuvaca koji nikad nisu nista uradili ne gine nam neki Djoric ili njemu slican

inter milano

pre 10 godina

bravo mihajlovicu,srbija je u prvom poluvremenu izgledala kao barcelona u najboljim danima,totalni nogomet..... trebas ostat i nastavit ovaj posao i u sljedecim kvalifikacijama srbija ce doci krova europe...podrska mihajlovicu

stanislav

pre 10 godina

Iskreno ja sam uvijek uzivao da te gledam dok igras i uvijek cu da te gotivim i kao trenera. Volio bih da ti se da jos jedna sansa,ali ako si ti rekao da odlazis ako se ne plasiramo na SP ne znam zasto bi cekao decembar da odlucis da li ostajes ili ne

Marko

pre 10 godina

Samo ti da odes i ovo ce biti FENOMENALAN tim, makar ga vodila i moja pokojna baba Vidosava. Svaka cast svim igracima na fantasticnoj igri i zalaganju.

njaVa

pre 10 godina

Steta sto nije ovakva ekipa bila na pocetku, a tebe Mihajlovicu molim da se opametis i zoves Ljajica u tim. Zahvaljujem ti na timu sto gradis za buducnost, ali opet mislim da ima boljih trenera od tebe.

Konzerva

pre 10 godina

cekaj, cekaj, ti ces da ostanes tri meseca na klupi iako su kvalifikacije zavrsene i nisi uspeo da odvedes reprezentaciju u Brazil? Izvini velika Srbendo, ali tebi je vise stalo da para iz ugovora nego do Srbije. Vise volis lovu od domovine.

ziher

pre 10 godina

ja ne znam o kojem ne pravednom suđenju vi srbi govorite???suđenje je bilo ne loše i za jednu i drugu stranu a oba crvena kartona su zasluzena kako simunicu tako i maticu...

nex

pre 10 godina

Gresio si sa pojedinim igracima kroz kvalifikacije. Sa druge strane, neki su i bili povredjeni. Ali tebi idu sve zasluge za podmladjivanje ekipe. Dosta je bilo vise kumova i prijatelja. Srbija za poslednjih 20 godina nije ovako drzala nekog u saci i ja sam srecan zbog takvog pristupa. Nadam se da ces ostati, jer u suprotnom cela ova ideja ide u vodu.

Cirkus

pre 10 godina

Nigde ne procitah da smo pokazali KARAKTER, jel se to podrazumeva? Uglavnom,toliko sam navikao i oguglao na sve ruzne stvari u nasem fudbalu da me ovaj remi protiv HRVATSKE na DOMACEM terenu uopste ne boli. E za to hvala Sinisi i celoj ekipi,zivci su mi toliko ojacali pored vas da vise nista ne moze da me iznervira.

357

pre 10 godina

Trebao si da zamenis Tosica na poluvremenu, nije imano ni jedan jedini centarsut a da valja, izvodi korner ne moze do sesnaesterca da dobaci. Sulejmani je izmislio fudbal za njega. Sulejmani na levo krilo, iza njega Kolarov, mnogo su problema pravili hrvatima, Markovic treba da igra na desnom krilu a iza njega Ivanovic.

...

pre 10 godina

A zasto iskljuci Matica a Lovrenu nikako karton da pokaze, a covek kao da ragbi igra. Mitrovic je doneo bod, ali i dve odlicne prilike promasio, mogli smo do pobede. Fejsa da igra celi mec, malo smesno pored Milivojevica i Ignjovskog, ali sta da se radi.Pokazali su da mogu, i da je Matic dosta nedostajao ovoj ekipi. Odlican vezni igrac

SIniša idi, ali sad, odmah

pre 10 godina

"Ne mogu da kažem ništa negativno u vezi sa utakmicom"- reče naš selektor.
Ajde Siniša, gubi se. Sramota je da si danas izveo u prvi tim igrače koji nisu to zasluživali. Tošić ti igra od početka, a Sulejmani sedi na klupi??? Genije Mihajlović.
Žao mi je što si seo na klupu reprezentacije, ova ekipa je mogla da se nosi sa Belgijom i Hrvatskom ali su ipak Tole i Siniša bili preteški protivnici.

SIniša idi, ali sad, odmah

pre 10 godina

"Ne mogu da kažem ništa negativno u vezi sa utakmicom"- reče naš selektor.
Ajde Siniša, gubi se. Sramota je da si danas izveo u prvi tim igrače koji nisu to zasluživali. Tošić ti igra od početka, a Sulejmani sedi na klupi??? Genije Mihajlović.
Žao mi je što si seo na klupu reprezentacije, ova ekipa je mogla da se nosi sa Belgijom i Hrvatskom ali su ipak Tole i Siniša bili preteški protivnici.

Konzerva

pre 10 godina

cekaj, cekaj, ti ces da ostanes tri meseca na klupi iako su kvalifikacije zavrsene i nisi uspeo da odvedes reprezentaciju u Brazil? Izvini velika Srbendo, ali tebi je vise stalo da para iz ugovora nego do Srbije. Vise volis lovu od domovine.

njaVa

pre 10 godina

Steta sto nije ovakva ekipa bila na pocetku, a tebe Mihajlovicu molim da se opametis i zoves Ljajica u tim. Zahvaljujem ti na timu sto gradis za buducnost, ali opet mislim da ima boljih trenera od tebe.

...

pre 10 godina

A zasto iskljuci Matica a Lovrenu nikako karton da pokaze, a covek kao da ragbi igra. Mitrovic je doneo bod, ali i dve odlicne prilike promasio, mogli smo do pobede. Fejsa da igra celi mec, malo smesno pored Milivojevica i Ignjovskog, ali sta da se radi.Pokazali su da mogu, i da je Matic dosta nedostajao ovoj ekipi. Odlican vezni igrac

ivke

pre 10 godina

Sreću treba zaslužiti, Mihajlović je ničime nije zaslužio. Ova utakmica je potvrda da je on jedini krivac za loše rezultate u ovim kvalifikacija. Matića koga nije zvao ranije, večeras bez konkurencije ubedljivo najbolji igrač na terenu. Pored Ivanovića i Kolarova je jedini igrač svetske klase u našem timu. Ostavljanje Tadića na klupi za ovakav meč je glupost u rangu skandala. Ako je Tošić koji nije pogodio okvir gola godinu ipo dana igrač za prvih 11 ja sam okat slep. Filip Đuričić je budućnost srpskog fudbala, ali je preforsiran od strane Mihajlovica i još uvek je samo budućnost, ovo je bio preveliki zalogaj za njega i njegovom direktnom greškom je primjlen gol. Igrač profila Ninkovića iz Zvezde bi bio idelan za ovakav derbi, dokazao je znanjem i iskutvom da mu je mesto u reprezentaciji. I na kraju da se ogradim da nisam navijač ni Zvezde ni Partizana.

Floro Flores

pre 10 godina

Da si imao Ljajica umesto Djuricica veceras i da uopste pratis fudbal pa znao da Tosic ima i vanterenskih problema,a i onako je u losoj formi-sad bi te srpska nacija slavila! Zbogo Mihajlovicu.Antic je za 2 nedelj slozio reprezentaciju kadru za SP,a ti lutas godinu dana!

Marko

pre 10 godina

Samo ti da odes i ovo ce biti FENOMENALAN tim, makar ga vodila i moja pokojna baba Vidosava. Svaka cast svim igracima na fantasticnoj igri i zalaganju.

Vlada

pre 10 godina

1 ( jedna ) šansa iz igre i dobro smo igrali??? Da budem iskren, prvo poluvreme je i bilo ok, al drugo baš baš loše. Matić je definitivno igračina!

delija

pre 10 godina

ja sam zadovoljan igrom,rezultatom ne.ali ovo veceras je bila prava podmladjena ekipa koja me je odusevila i da je ova postava bila u svim utakmicama i da su ovako igrali,ja bi podrzao mihu i opet da ne prodjemo zato sto bih znao da je to danak neiskustva.ali to nije slucaj i ja kazem mihi CAO!

stanislav

pre 10 godina

Iskreno ja sam uvijek uzivao da te gledam dok igras i uvijek cu da te gotivim i kao trenera. Volio bih da ti se da jos jedna sansa,ali ako si ti rekao da odlazis ako se ne plasiramo na SP ne znam zasto bi cekao decembar da odlucis da li ostajes ili ne

nex

pre 10 godina

Gresio si sa pojedinim igracima kroz kvalifikacije. Sa druge strane, neki su i bili povredjeni. Ali tebi idu sve zasluge za podmladjivanje ekipe. Dosta je bilo vise kumova i prijatelja. Srbija za poslednjih 20 godina nije ovako drzala nekog u saci i ja sam srecan zbog takvog pristupa. Nadam se da ces ostati, jer u suprotnom cela ova ideja ide u vodu.

stanko

pre 10 godina

sulejmani je kasno usao, a decko odlicno igra i sjajno izvodi prekide sa svih strana, treba da bude strater.,djuricic i tosic mogu samo izmene da budu

sasa jokic

pre 10 godina

Sta znaci, igrali su kao ekipa? Ja nisam video tri pasa na utakmici, samo solo prodori, i jedan go iz prekida. Katastrofa kao i uvek.

357

pre 10 godina

Trebao si da zamenis Tosica na poluvremenu, nije imano ni jedan jedini centarsut a da valja, izvodi korner ne moze do sesnaesterca da dobaci. Sulejmani je izmislio fudbal za njega. Sulejmani na levo krilo, iza njega Kolarov, mnogo su problema pravili hrvatima, Markovic treba da igra na desnom krilu a iza njega Ivanovic.

bojan

pre 10 godina

Ostani Mihajloviću i radi sa ovim mladim momcima... Ovo je naša realnost, imamo perspektivan tim i samo radom možemo nešto uraditi.Miha da ostane OBAVEZNOO!!!!
Pozdrav

inter milano

pre 10 godina

bravo mihajlovicu,srbija je u prvom poluvremenu izgledala kao barcelona u najboljim danima,totalni nogomet..... trebas ostat i nastavit ovaj posao i u sljedecim kvalifikacijama srbija ce doci krova europe...podrska mihajlovicu

Lan

pre 10 godina

Molim neznalice koji uvek kratkotrajno razmisljaju i vecitim nezadovoljcima da ne komenrarisu, ni slucajno, da im se zabrani stvaranje glasa vecine, jer ponovo ce nesto upropastiti. Podrska Mihajlovicu!!!

Milutin Nebeski---KOMENTAR na KOMENTAR-Surova realnost

pre 10 godina

SRAMOTA da ZVEZDA nocas nije imala u igri ama nijednog fudbalera koji bi je reprezentovao protiv Hrvatske.To govori o tome koliko je Zvezda unistena zadnjih godina i da sem Stojkovica ama bas niko nije prezentovao zvezdinu skolu.eto to je taj nedostatak koji fali reprezentaciji i srpskom fudbalu.Partizan,OFK-a i ostatak iz dijaspore je nedovoljan bio bar za nocas...MITROVIC,MARKOVIC,MATIC,SULEJMANI,TOSIC,MATIC,PETROVIC,NASTASIC,pa i STOJKOVIC Reprezentacija PARTIZAN u malon,IVANCE i KOLAROV OFK-a.a gde je Zvezda da ponudi nesto od svog kvaliteta,jednostavno ga nema,a ocigledno fali,zato nam je i liga slaba,zato su i Partizan i Vojvodina tek toliko bolji od zvezde da ni titulu nemoze da uzme godinama a posle se svi cude...to je surova realnost...

Cirkus

pre 10 godina

Nigde ne procitah da smo pokazali KARAKTER, jel se to podrazumeva? Uglavnom,toliko sam navikao i oguglao na sve ruzne stvari u nasem fudbalu da me ovaj remi protiv HRVATSKE na DOMACEM terenu uopste ne boli. E za to hvala Sinisi i celoj ekipi,zivci su mi toliko ojacali pored vas da vise nista ne moze da me iznervira.

Srdjan, N. Sad

pre 10 godina

Uvek će biti komentatora koji će svoje frustracije istresati po treneru, ma ko on bio i kako se zvao. Meni se ovakva Srbija sve više svidja, još fali samo malo iskustva i to je to. Igramo hrabro i napadački. Pre samo dve godine naši bi posle primljenog gola popili još 3, tada uopšte nismo imali sredinu, davali smo jedan gol u tri utakmice, a tim nam je bio isuviše mator. Ovo je dobra ekipa. Uigranu fintu poput one iz 6. minte izveli smo poslednji put pre 20 godina. Ne bih se tako lako odrekao Mihajlovića.

pera

pre 10 godina

apsolutno tacno, dodao bih i da u skorije vreme nismo imali bolju igru i sa mnogo zvucnijim imenima u ekipi i ako bi nastavili ovako stigli bi i rezultati.. e sad ako oped bude po volji dezurnih pljuvaca koji nikad nisu nista uradili ne gine nam neki Djoric ili njemu slican

enrike

pre 10 godina

stojkovic,ivanovic,nastasic,subotic,kolarov,matic, ignjovski,ljajic,sulejmani,markovic,mitrovic...(tadic,basta,jankovic,bisevac,tosic,djuricic...)ne mora bas tako ali ovde vec imas izbor...to su samo 3,4 ozbiljna igraca u prvom timu umesto tvojih rekreativaca koje si zvao mihajlovicu i normalan pristup bez tvojih glupih pravila i demagogije...to nam je trebalo i druga bi prica danas bila...ovako, samo si dokazao svima koji su te kritikovali da su bili u pravu!

veliki strumf

pre 10 godina

Bio sam na stadionu (sa koga se sve mnogo bolje vidi nego na tv-u) i sto se samo nekih nasih igraca tice mogu da kazem sledece: Fejsa je dao 1, najvise 2 pasa napred i bezbroj nazad. Totalni promasaj, nicemu nije sluzio. Matic je za njega izmislio fudbal. Tosic slab, bas kao i u ranijim mecevima, Tadic bi bio mnogo bolje resenje. Djuricic imao nedefinisanu poziciju, igrao poluspica, odigrao nista. To je Ljajiceva pozicija, bas kao sto je Matic dao drugu dimenziju timu, to bi i Adem ucinio. Lazar malo upotrebljiv, njemu treba prostor, a prostor mu treba napraviti trener svojom postavkom na terenu. Kolarov veci deo meca nezapazen. Nastasic, kao i u Zg lose postavljen kod prvog gola. Sudija sraman - obavio je povereni mu zadatak.

LAZNI TALENTI

pre 10 godina

TADIC i DjURICIC Lazni Talenti...kada budemo imali selektora kao sto je Murinjo koji ce znati da prepozna i da napraviti razliku izmedju lazi i istine onda cemo igrati jak i moderan fudbal.Igraci kao sto su ovo dvoje su nekompletni psihicki,prvi je narcis koji je nabedjen da je extra fudbaler a drugi je nezreo i sa takvima nema napred...to je ono sto koci srpski fudbal...to je odgovor na neuspehe...takvi su stetni toliko da je to strasno,,,

djordjevic

pre 10 godina

E moj Miho, da nisi tvrdoglav i da se nisi primio sa pevanjem himne, a igrao sa Ljajicem i Maticem sve vreme niko ti A ne bi rekao. Ma cak bi ti i Scepakadabre oprostili jer realno nisi imao MNOGO bolje od njih...Ovako, MORAS da ides, MORAS da platis za greske.

Cinjenica je da smo kiksnuli protiv Makedonije, da protiv Belgije nismo imali srece, ali sve bi to bilo nebitno da nisi ispao napaljenko.

krle - dron

pre 10 godina

Tesko ce Miha ikom objasniti zasto Tadic i Sulejmani nisu bili u prvoj postavi,forsira Tosica iz njemu samo poznatih razloga a o Ljajicu da netrosimo reci.Danas je potvrdio koliko je nestrucan jer Matic bi da je igrao sve utakmice dao veliki doprinos,sve u svemu on jos nema ni moralnog stida i kaze da ostaje na plati do decembra a posle videcemo,kao da je nezamenljiv,mentalitet je cudo.

alen

pre 10 godina

Bio je crveni karton sto posto, ovom prigodom ispričavam se Mikiju Sulejmaniju s kojim sam dobar prijatelj. Morao sam to napraviti, da se to sutra dogodi opet bih isto napravio. Uh, dobro sam ga pomeo - rekao je Šimunić.

Kada je izlazio s terena, sjever je poludio, prema Šimuniću su letjele boce, stolci... Ne lazite svoj narod zapalili ste nasu zastavu, sramota da o tome ne pise. Sto se tice utakmice bili ste odlicni, Mihajlović doktor za Stimca! Ja kad slušam Stimca,uopće neznam koju sam ja to utakmicu gledao

ziher

pre 10 godina

ja ne znam o kojem ne pravednom suđenju vi srbi govorite???suđenje je bilo ne loše i za jednu i drugu stranu a oba crvena kartona su zasluzena kako simunicu tako i maticu...

masterkg

pre 10 godina

LJajica, Matica, Boska Jankovica, a posebno Scepovica ti sigurno necu oprostiti ......
Zadrzi bar malo dostojanstva pri odlasku ......

nesa

pre 10 godina

(Milutin Nebeski---KOMENTAR na KOMENTAR-Surova realnost, Zbog takvih kao sto si ti mi i propadamo kao drzava. Kakav smo to narod ne verujem. Uvek cemo da se delimo i vredjamo, nikad da se slozimo. Necu da ti spominjem ko je igrao za reprezentaciju od 1900 god pa do 2009/2010, jer se ne delim. Drzavni tim je skupina srba!

Mita

pre 10 godina

Kakav bre Miha...On je direktan krivac sto ne idemo na svetsko prvenstvo.Igraca,kao sto je Matic,koji je za klasu bolji od svih,da ne zove,jer misli da je najpametniji,sada nam se osvetilo.Da je Nemanja igrao od pocetka kvalifikacija,mi bi vec bili u Brazilu!!Plus Ljajic i imali bi fantasticnu ekipu,a on opet tvrdi da je u pravu.Odlazi!!

marko

pre 10 godina

Matic je odigrao vrhunski i definitivno je karika koja je nedostajala ovom timu - kontola lopte, pas, dugi pas, odbrambeni zadatci, pokrivanje terena, jednostavno igrac utakmice. Mitrovic je takodje bio odlican- jak, odlicno je primao lopte pod pritiskom i iznudjivao faulove od corluke - pravi centrarforki gol, divno - cini mi se da konacno dobijamo centarfora koji nam je takodje falio. Na zalost danas je podbacio Djuricic koji ruku na srce ne igra standardno u benfici, komentator je pomenuo da je pod odredjenim rezimom (nabijanje mase jer je lagan) pa se nadam da ce za jedno 6 mecevi opet da kida. Trenutno nam fali plejmeker i bilo bi sjajno da igra Ljajic. Tosic pokazao dosta manje od ocekivanog (pogotovo iritanto je bilo lose izvodjenje prekida), mislim da na ovoj poziciji treba da trazimo drugo resenje (basta, tadic, sulejmani). Sulejmani odlican - odlicno izvodi prekide i centrira (kada je na svojoj levoj strani), nadam se da ce dobijati vecu minutazu u benfici, kvalitetan igrac. Markovic se trudio ali nije imao prostora u prvom poluvremenu a ocigledno nema snage za celu utakmicu, moze mnogo vise, bice nas najbolji igrac i dzoker u reprezentaciji uskoro, jeziv talenat. Fejsa obavio zadatak u odbrani, bez previse rizika u predaji lopte, delimicno kriv za gol, mislim da imamo bolje resenje za ovo mesto (moj pik Kuzma kad igra i mali Ignjovski). Petrovic solidan kad je usao. Odbrana sem kod gola veoma dobra, Ivanovic je uz Matica i Mitrovica bio nas najbolji pojedinac.

DuffNS

pre 10 godina

Citam ovde neke komentare i dolazim do zakljucka da smo mi Srbi stvarno mnogo zaboravan narod. Ko normalan moze da pozeli da Miha ostane, pa upravo zbog njega koji je cele kvalifikacije forsirao, Radovanovica, Stevanovica, Racu, Bisevca itd. mi zaostajemo 9 bodova za Hrvatima, veceras su odigrali sjajno ali to ne menja stvari jer se popularni strucnjak Miha tek veceras pod ogromnim pritiskom javnosti udostojio da izvede na teren igrace koji zasluzuju da igraju. Mada opet mi nije jasno da Sulejmani i Tadic sede na klupi umesto Tosica i Djuricica ali ajde... sta je sve radio ove kvalifikacije to jos mogu i da svarim. I eto na kraju ipak je istina da je javnost najbolji selektor u Srbiji koliko god oni ismevali to da je ovde svako selektor, prvi put tim koji smo prizeljkivali dugo i odma se video ogroman napredak. Matic-ocena 10+

Zlatko Todorović

pre 10 godina

Još bi bilo bolnije, da smo pobedili a da se ne plasiramo na svetsko prvenstvo. Ovako je bolje. "Kroz trnje do zvezda". Ne nije bilo vrhunski, ali nije bilo ni loše. Bilo je loših momenata, ali više je bilo dobrih. Uz par izmena, sazrevanja nekih igrača, biće to dobar kostur ekipe. Žalosno je to što smo propustili mnogo godina da uradimo ovo što sada radi Mihajlović. Ajde jednom da se ujedinimo i damo podršku nekom dobrom projektu.

ilija obradovic

pre 10 godina

Mihajlovic je jos uvek selektor? Nula od coveka i strucnjaka. Prekini agoniju i odlazi. Unazadio je reprezantaciju koja je bila uzdrmana kada je on dosao. Idi i ne okreci se. Ne ponovilo se.

Mozemo bolje

pre 10 godina

8 utakmica = 2 pobede. 2 neresene. 4 PORAZA
Samo 8 bodova.

Daj bre neka selektor bude neko ko zna sta, koga i kada. Inace - cekacemo 2018, kao sot sada moram oda cekamo 2016.
Eeeeeeejjjj... zna li ovaj moj Mihajlovic koji me je skroz razocarao GDE JE 2016 godinaaaaa????

Леонардо

pre 10 godina

Све је то лепо и сјајно. А сада,да те не видим више на месту селектора. Упропастио си читаве квалификације. Одлази већ једном.

macak

pre 10 godina

@( ivke, 07. septembar 2013 00:20)

-Tadic kad je usao nije nista dobro pokazao
-Tosic je pogodio okvir gola, Pletikosa je spasio u korner, ali kornera nije bilo
- ne pada mi na pamet da branim Mihajlovica, ali trazis dlaku u jajetu, uvek se moze naci nesto za kritikovati

Zeljko

pre 10 godina

Slusajte dobro, miha je dosta greski napravio ali netreba zaboravit da je mladi trener i ima smisla kako radi i sta prica i pored svega ja napravijo mladu i veoma dobru ekipu koja ima perspektivu i talenat. Ako ga otjerate doce opet neki novi koji ce pocet iz pocetka tako da se opet more bacit reprezentacija..
A bolji trenera nemamo osim djukica ali sigurno in sada nebi preuzeo rep..
Takticki nisu bolje ni igrali sa anticem samo i samapouzdanje vali da krenu kako treba. Treba podrzavat kao navijac i nista vise i nemozemo osim biti uz ekipu i u teskim vremenima.

Gerov

pre 10 godina

Ako neko zna kako se zaista menja selektor reprezentacije - neka mi odgovori!
1. Da sam ode - to nece da se dogodi.
2. Da istekne ugovor - ko zna kad je to.
3. ?????

Da ne bude zabune - navijam za Zvezdu, ali Mihajlovic zaista nemoze da od, mogu slobodno da kazem, odlicnih igraca napravi ekipu. Ako ostane - mozda se i plasiramo 2016 na EP, ali covek ce u kljucnim trenucima da odradi los sastav ili losu zamenu i nikada necemo postici nesto sto ovi momci stvarno mogu!

Ako neko zna ko mennja selektora - neka napise. Hvala!

crnac

pre 10 godina

Selektore dragi, zasto ne vidis da si TI jedini krivac za los plasman u grupi??? Suvise defanzivno protiv Skota u gostima, pa onda protiv Belgije drzis Tosica ceo mec na terenu a covek vola nije mogao da ubode, umesto da tu odigras defanzivnije i pokusas da izvuces jedan bod, ti protiv njih naredis ofanzivu od prvog minuta i dobijes tri komada. Protiv Makedonije si ti krivac takodje, zato sto si svalio krivicu na Baneta i Kolarova za poraz od belgije i tako stvorio losu atmosferu u ekipi, izostavio Ivanovica iz prve postave i onda taj igrac koji je menjao Baneta kiksne i napravi penal. U Zagrebu je bilo mnogo gresaka, da se ne nabraja. Najveca tvoja greska je to sto nisi pustio Matica da igra prvu postavu i sto si se inatio sa njim! Sinoc ti je pokazao momak kako se igra i kako igra na sredini terena izgleda kada tamo igraju vrhunski igraci koje mi imamo, ali ne mogu da igraju od Fejsi, Radovanovica, Stevanovica, Tosica i slicnih! Uveren sam da bi Bosko Jankovic sinoc dao bar dva komada, naravno da je pozvan u reprezentaciju... Lako se odrices igraca koji su klasa Sinisa, to je tvoj problem i zato moras otici...

Zašto bi ostao do nove godine?

pre 10 godina

Ako si hteo da ostaneš do decembra, trebalo je da OPSTANEŠ do decembra a ti ispao u septembru. Jel' te nije sramota da budeš tu još jedan dan? Tebi su na pameti samo pare pa zato nisi ni uspeo. Tole je pogrešio ako ga je on birao, mada sumnjam.

Kastro

pre 10 godina

Neko se dole pravio pametan pa je opet dalio reprezentaciju na Zvezdase i partizanovce i napisao kako Zvezda nije imala predstavnika u mecu protiv Hrvata, pa Stojkovic je igrao u Zvezdi, Kolarov je prosao Zvezdinu skolu, Djuricic isto, pa i Nemanja Matic. Cisto da se zna

Troml

pre 10 godina

Mihajlović: Dobro igrali kao ekipa??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Koja dobra igra? Beskrajno, bezidejno,
beskrvno, beskorisno trčanje, napucavanje
i dodavanje, a tako se ne igra na svom
terenu. No dobro, Mihajloviću ionako
krajnji rezultat nije bitan (tako je
prigovorio novinarima), bitne su mu
šanse i polušanse, a ja prvi put čuje
da se nogomet igra za šanse. Mislio sam
da se nogomet igra radi bodova. ah

nex

pre 10 godina

Gresio si sa pojedinim igracima kroz kvalifikacije. Sa druge strane, neki su i bili povredjeni. Ali tebi idu sve zasluge za podmladjivanje ekipe. Dosta je bilo vise kumova i prijatelja. Srbija za poslednjih 20 godina nije ovako drzala nekog u saci i ja sam srecan zbog takvog pristupa. Nadam se da ces ostati, jer u suprotnom cela ova ideja ide u vodu.

bojan

pre 10 godina

Ostani Mihajloviću i radi sa ovim mladim momcima... Ovo je naša realnost, imamo perspektivan tim i samo radom možemo nešto uraditi.Miha da ostane OBAVEZNOO!!!!
Pozdrav

inter milano

pre 10 godina

bravo mihajlovicu,srbija je u prvom poluvremenu izgledala kao barcelona u najboljim danima,totalni nogomet..... trebas ostat i nastavit ovaj posao i u sljedecim kvalifikacijama srbija ce doci krova europe...podrska mihajlovicu

SIniša idi, ali sad, odmah

pre 10 godina

"Ne mogu da kažem ništa negativno u vezi sa utakmicom"- reče naš selektor.
Ajde Siniša, gubi se. Sramota je da si danas izveo u prvi tim igrače koji nisu to zasluživali. Tošić ti igra od početka, a Sulejmani sedi na klupi??? Genije Mihajlović.
Žao mi je što si seo na klupu reprezentacije, ova ekipa je mogla da se nosi sa Belgijom i Hrvatskom ali su ipak Tole i Siniša bili preteški protivnici.

Lan

pre 10 godina

Molim neznalice koji uvek kratkotrajno razmisljaju i vecitim nezadovoljcima da ne komenrarisu, ni slucajno, da im se zabrani stvaranje glasa vecine, jer ponovo ce nesto upropastiti. Podrska Mihajlovicu!!!

sasa jokic

pre 10 godina

Sta znaci, igrali su kao ekipa? Ja nisam video tri pasa na utakmici, samo solo prodori, i jedan go iz prekida. Katastrofa kao i uvek.

LAZNI TALENTI

pre 10 godina

TADIC i DjURICIC Lazni Talenti...kada budemo imali selektora kao sto je Murinjo koji ce znati da prepozna i da napraviti razliku izmedju lazi i istine onda cemo igrati jak i moderan fudbal.Igraci kao sto su ovo dvoje su nekompletni psihicki,prvi je narcis koji je nabedjen da je extra fudbaler a drugi je nezreo i sa takvima nema napred...to je ono sto koci srpski fudbal...to je odgovor na neuspehe...takvi su stetni toliko da je to strasno,,,

Konzerva

pre 10 godina

cekaj, cekaj, ti ces da ostanes tri meseca na klupi iako su kvalifikacije zavrsene i nisi uspeo da odvedes reprezentaciju u Brazil? Izvini velika Srbendo, ali tebi je vise stalo da para iz ugovora nego do Srbije. Vise volis lovu od domovine.

ziher

pre 10 godina

ja ne znam o kojem ne pravednom suđenju vi srbi govorite???suđenje je bilo ne loše i za jednu i drugu stranu a oba crvena kartona su zasluzena kako simunicu tako i maticu...

Srdjan, N. Sad

pre 10 godina

Uvek će biti komentatora koji će svoje frustracije istresati po treneru, ma ko on bio i kako se zvao. Meni se ovakva Srbija sve više svidja, još fali samo malo iskustva i to je to. Igramo hrabro i napadački. Pre samo dve godine naši bi posle primljenog gola popili još 3, tada uopšte nismo imali sredinu, davali smo jedan gol u tri utakmice, a tim nam je bio isuviše mator. Ovo je dobra ekipa. Uigranu fintu poput one iz 6. minte izveli smo poslednji put pre 20 godina. Ne bih se tako lako odrekao Mihajlovića.

stanislav

pre 10 godina

Iskreno ja sam uvijek uzivao da te gledam dok igras i uvijek cu da te gotivim i kao trenera. Volio bih da ti se da jos jedna sansa,ali ako si ti rekao da odlazis ako se ne plasiramo na SP ne znam zasto bi cekao decembar da odlucis da li ostajes ili ne

Milutin Nebeski---KOMENTAR na KOMENTAR-Surova realnost

pre 10 godina

SRAMOTA da ZVEZDA nocas nije imala u igri ama nijednog fudbalera koji bi je reprezentovao protiv Hrvatske.To govori o tome koliko je Zvezda unistena zadnjih godina i da sem Stojkovica ama bas niko nije prezentovao zvezdinu skolu.eto to je taj nedostatak koji fali reprezentaciji i srpskom fudbalu.Partizan,OFK-a i ostatak iz dijaspore je nedovoljan bio bar za nocas...MITROVIC,MARKOVIC,MATIC,SULEJMANI,TOSIC,MATIC,PETROVIC,NASTASIC,pa i STOJKOVIC Reprezentacija PARTIZAN u malon,IVANCE i KOLAROV OFK-a.a gde je Zvezda da ponudi nesto od svog kvaliteta,jednostavno ga nema,a ocigledno fali,zato nam je i liga slaba,zato su i Partizan i Vojvodina tek toliko bolji od zvezde da ni titulu nemoze da uzme godinama a posle se svi cude...to je surova realnost...

Marko

pre 10 godina

Samo ti da odes i ovo ce biti FENOMENALAN tim, makar ga vodila i moja pokojna baba Vidosava. Svaka cast svim igracima na fantasticnoj igri i zalaganju.

njaVa

pre 10 godina

Steta sto nije ovakva ekipa bila na pocetku, a tebe Mihajlovicu molim da se opametis i zoves Ljajica u tim. Zahvaljujem ti na timu sto gradis za buducnost, ali opet mislim da ima boljih trenera od tebe.

...

pre 10 godina

A zasto iskljuci Matica a Lovrenu nikako karton da pokaze, a covek kao da ragbi igra. Mitrovic je doneo bod, ali i dve odlicne prilike promasio, mogli smo do pobede. Fejsa da igra celi mec, malo smesno pored Milivojevica i Ignjovskog, ali sta da se radi.Pokazali su da mogu, i da je Matic dosta nedostajao ovoj ekipi. Odlican vezni igrac

ivke

pre 10 godina

Sreću treba zaslužiti, Mihajlović je ničime nije zaslužio. Ova utakmica je potvrda da je on jedini krivac za loše rezultate u ovim kvalifikacija. Matića koga nije zvao ranije, večeras bez konkurencije ubedljivo najbolji igrač na terenu. Pored Ivanovića i Kolarova je jedini igrač svetske klase u našem timu. Ostavljanje Tadića na klupi za ovakav meč je glupost u rangu skandala. Ako je Tošić koji nije pogodio okvir gola godinu ipo dana igrač za prvih 11 ja sam okat slep. Filip Đuričić je budućnost srpskog fudbala, ali je preforsiran od strane Mihajlovica i još uvek je samo budućnost, ovo je bio preveliki zalogaj za njega i njegovom direktnom greškom je primjlen gol. Igrač profila Ninkovića iz Zvezde bi bio idelan za ovakav derbi, dokazao je znanjem i iskutvom da mu je mesto u reprezentaciji. I na kraju da se ogradim da nisam navijač ni Zvezde ni Partizana.

Vlada

pre 10 godina

1 ( jedna ) šansa iz igre i dobro smo igrali??? Da budem iskren, prvo poluvreme je i bilo ok, al drugo baš baš loše. Matić je definitivno igračina!

Floro Flores

pre 10 godina

Da si imao Ljajica umesto Djuricica veceras i da uopste pratis fudbal pa znao da Tosic ima i vanterenskih problema,a i onako je u losoj formi-sad bi te srpska nacija slavila! Zbogo Mihajlovicu.Antic je za 2 nedelj slozio reprezentaciju kadru za SP,a ti lutas godinu dana!

nesa

pre 10 godina

(Milutin Nebeski---KOMENTAR na KOMENTAR-Surova realnost, Zbog takvih kao sto si ti mi i propadamo kao drzava. Kakav smo to narod ne verujem. Uvek cemo da se delimo i vredjamo, nikad da se slozimo. Necu da ti spominjem ko je igrao za reprezentaciju od 1900 god pa do 2009/2010, jer se ne delim. Drzavni tim je skupina srba!

delija

pre 10 godina

ja sam zadovoljan igrom,rezultatom ne.ali ovo veceras je bila prava podmladjena ekipa koja me je odusevila i da je ova postava bila u svim utakmicama i da su ovako igrali,ja bi podrzao mihu i opet da ne prodjemo zato sto bih znao da je to danak neiskustva.ali to nije slucaj i ja kazem mihi CAO!

enrike

pre 10 godina

stojkovic,ivanovic,nastasic,subotic,kolarov,matic, ignjovski,ljajic,sulejmani,markovic,mitrovic...(tadic,basta,jankovic,bisevac,tosic,djuricic...)ne mora bas tako ali ovde vec imas izbor...to su samo 3,4 ozbiljna igraca u prvom timu umesto tvojih rekreativaca koje si zvao mihajlovicu i normalan pristup bez tvojih glupih pravila i demagogije...to nam je trebalo i druga bi prica danas bila...ovako, samo si dokazao svima koji su te kritikovali da su bili u pravu!

pera

pre 10 godina

apsolutno tacno, dodao bih i da u skorije vreme nismo imali bolju igru i sa mnogo zvucnijim imenima u ekipi i ako bi nastavili ovako stigli bi i rezultati.. e sad ako oped bude po volji dezurnih pljuvaca koji nikad nisu nista uradili ne gine nam neki Djoric ili njemu slican

macak

pre 10 godina

@( ivke, 07. septembar 2013 00:20)

-Tadic kad je usao nije nista dobro pokazao
-Tosic je pogodio okvir gola, Pletikosa je spasio u korner, ali kornera nije bilo
- ne pada mi na pamet da branim Mihajlovica, ali trazis dlaku u jajetu, uvek se moze naci nesto za kritikovati

Zeljko

pre 10 godina

Slusajte dobro, miha je dosta greski napravio ali netreba zaboravit da je mladi trener i ima smisla kako radi i sta prica i pored svega ja napravijo mladu i veoma dobru ekipu koja ima perspektivu i talenat. Ako ga otjerate doce opet neki novi koji ce pocet iz pocetka tako da se opet more bacit reprezentacija..
A bolji trenera nemamo osim djukica ali sigurno in sada nebi preuzeo rep..
Takticki nisu bolje ni igrali sa anticem samo i samapouzdanje vali da krenu kako treba. Treba podrzavat kao navijac i nista vise i nemozemo osim biti uz ekipu i u teskim vremenima.

stanko

pre 10 godina

sulejmani je kasno usao, a decko odlicno igra i sjajno izvodi prekide sa svih strana, treba da bude strater.,djuricic i tosic mogu samo izmene da budu

DuffNS

pre 10 godina

Citam ovde neke komentare i dolazim do zakljucka da smo mi Srbi stvarno mnogo zaboravan narod. Ko normalan moze da pozeli da Miha ostane, pa upravo zbog njega koji je cele kvalifikacije forsirao, Radovanovica, Stevanovica, Racu, Bisevca itd. mi zaostajemo 9 bodova za Hrvatima, veceras su odigrali sjajno ali to ne menja stvari jer se popularni strucnjak Miha tek veceras pod ogromnim pritiskom javnosti udostojio da izvede na teren igrace koji zasluzuju da igraju. Mada opet mi nije jasno da Sulejmani i Tadic sede na klupi umesto Tosica i Djuricica ali ajde... sta je sve radio ove kvalifikacije to jos mogu i da svarim. I eto na kraju ipak je istina da je javnost najbolji selektor u Srbiji koliko god oni ismevali to da je ovde svako selektor, prvi put tim koji smo prizeljkivali dugo i odma se video ogroman napredak. Matic-ocena 10+

ilija obradovic

pre 10 godina

Mihajlovic je jos uvek selektor? Nula od coveka i strucnjaka. Prekini agoniju i odlazi. Unazadio je reprezantaciju koja je bila uzdrmana kada je on dosao. Idi i ne okreci se. Ne ponovilo se.

veliki strumf

pre 10 godina

Bio sam na stadionu (sa koga se sve mnogo bolje vidi nego na tv-u) i sto se samo nekih nasih igraca tice mogu da kazem sledece: Fejsa je dao 1, najvise 2 pasa napred i bezbroj nazad. Totalni promasaj, nicemu nije sluzio. Matic je za njega izmislio fudbal. Tosic slab, bas kao i u ranijim mecevima, Tadic bi bio mnogo bolje resenje. Djuricic imao nedefinisanu poziciju, igrao poluspica, odigrao nista. To je Ljajiceva pozicija, bas kao sto je Matic dao drugu dimenziju timu, to bi i Adem ucinio. Lazar malo upotrebljiv, njemu treba prostor, a prostor mu treba napraviti trener svojom postavkom na terenu. Kolarov veci deo meca nezapazen. Nastasic, kao i u Zg lose postavljen kod prvog gola. Sudija sraman - obavio je povereni mu zadatak.

alen

pre 10 godina

Bio je crveni karton sto posto, ovom prigodom ispričavam se Mikiju Sulejmaniju s kojim sam dobar prijatelj. Morao sam to napraviti, da se to sutra dogodi opet bih isto napravio. Uh, dobro sam ga pomeo - rekao je Šimunić.

Kada je izlazio s terena, sjever je poludio, prema Šimuniću su letjele boce, stolci... Ne lazite svoj narod zapalili ste nasu zastavu, sramota da o tome ne pise. Sto se tice utakmice bili ste odlicni, Mihajlović doktor za Stimca! Ja kad slušam Stimca,uopće neznam koju sam ja to utakmicu gledao

Mita

pre 10 godina

Kakav bre Miha...On je direktan krivac sto ne idemo na svetsko prvenstvo.Igraca,kao sto je Matic,koji je za klasu bolji od svih,da ne zove,jer misli da je najpametniji,sada nam se osvetilo.Da je Nemanja igrao od pocetka kvalifikacija,mi bi vec bili u Brazilu!!Plus Ljajic i imali bi fantasticnu ekipu,a on opet tvrdi da je u pravu.Odlazi!!

Леонардо

pre 10 godina

Све је то лепо и сјајно. А сада,да те не видим више на месту селектора. Упропастио си читаве квалификације. Одлази већ једном.

crnac

pre 10 godina

Selektore dragi, zasto ne vidis da si TI jedini krivac za los plasman u grupi??? Suvise defanzivno protiv Skota u gostima, pa onda protiv Belgije drzis Tosica ceo mec na terenu a covek vola nije mogao da ubode, umesto da tu odigras defanzivnije i pokusas da izvuces jedan bod, ti protiv njih naredis ofanzivu od prvog minuta i dobijes tri komada. Protiv Makedonije si ti krivac takodje, zato sto si svalio krivicu na Baneta i Kolarova za poraz od belgije i tako stvorio losu atmosferu u ekipi, izostavio Ivanovica iz prve postave i onda taj igrac koji je menjao Baneta kiksne i napravi penal. U Zagrebu je bilo mnogo gresaka, da se ne nabraja. Najveca tvoja greska je to sto nisi pustio Matica da igra prvu postavu i sto si se inatio sa njim! Sinoc ti je pokazao momak kako se igra i kako igra na sredini terena izgleda kada tamo igraju vrhunski igraci koje mi imamo, ali ne mogu da igraju od Fejsi, Radovanovica, Stevanovica, Tosica i slicnih! Uveren sam da bi Bosko Jankovic sinoc dao bar dva komada, naravno da je pozvan u reprezentaciju... Lako se odrices igraca koji su klasa Sinisa, to je tvoj problem i zato moras otici...

357

pre 10 godina

Trebao si da zamenis Tosica na poluvremenu, nije imano ni jedan jedini centarsut a da valja, izvodi korner ne moze do sesnaesterca da dobaci. Sulejmani je izmislio fudbal za njega. Sulejmani na levo krilo, iza njega Kolarov, mnogo su problema pravili hrvatima, Markovic treba da igra na desnom krilu a iza njega Ivanovic.

Cirkus

pre 10 godina

Nigde ne procitah da smo pokazali KARAKTER, jel se to podrazumeva? Uglavnom,toliko sam navikao i oguglao na sve ruzne stvari u nasem fudbalu da me ovaj remi protiv HRVATSKE na DOMACEM terenu uopste ne boli. E za to hvala Sinisi i celoj ekipi,zivci su mi toliko ojacali pored vas da vise nista ne moze da me iznervira.

djordjevic

pre 10 godina

E moj Miho, da nisi tvrdoglav i da se nisi primio sa pevanjem himne, a igrao sa Ljajicem i Maticem sve vreme niko ti A ne bi rekao. Ma cak bi ti i Scepakadabre oprostili jer realno nisi imao MNOGO bolje od njih...Ovako, MORAS da ides, MORAS da platis za greske.

Cinjenica je da smo kiksnuli protiv Makedonije, da protiv Belgije nismo imali srece, ali sve bi to bilo nebitno da nisi ispao napaljenko.

masterkg

pre 10 godina

LJajica, Matica, Boska Jankovica, a posebno Scepovica ti sigurno necu oprostiti ......
Zadrzi bar malo dostojanstva pri odlasku ......

Zlatko Todorović

pre 10 godina

Još bi bilo bolnije, da smo pobedili a da se ne plasiramo na svetsko prvenstvo. Ovako je bolje. "Kroz trnje do zvezda". Ne nije bilo vrhunski, ali nije bilo ni loše. Bilo je loših momenata, ali više je bilo dobrih. Uz par izmena, sazrevanja nekih igrača, biće to dobar kostur ekipe. Žalosno je to što smo propustili mnogo godina da uradimo ovo što sada radi Mihajlović. Ajde jednom da se ujedinimo i damo podršku nekom dobrom projektu.

Troml

pre 10 godina

Mihajlović: Dobro igrali kao ekipa??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Koja dobra igra? Beskrajno, bezidejno,
beskrvno, beskorisno trčanje, napucavanje
i dodavanje, a tako se ne igra na svom
terenu. No dobro, Mihajloviću ionako
krajnji rezultat nije bitan (tako je
prigovorio novinarima), bitne su mu
šanse i polušanse, a ja prvi put čuje
da se nogomet igra za šanse. Mislio sam
da se nogomet igra radi bodova. ah

Zašto bi ostao do nove godine?

pre 10 godina

Ako si hteo da ostaneš do decembra, trebalo je da OPSTANEŠ do decembra a ti ispao u septembru. Jel' te nije sramota da budeš tu još jedan dan? Tebi su na pameti samo pare pa zato nisi ni uspeo. Tole je pogrešio ako ga je on birao, mada sumnjam.

krle - dron

pre 10 godina

Tesko ce Miha ikom objasniti zasto Tadic i Sulejmani nisu bili u prvoj postavi,forsira Tosica iz njemu samo poznatih razloga a o Ljajicu da netrosimo reci.Danas je potvrdio koliko je nestrucan jer Matic bi da je igrao sve utakmice dao veliki doprinos,sve u svemu on jos nema ni moralnog stida i kaze da ostaje na plati do decembra a posle videcemo,kao da je nezamenljiv,mentalitet je cudo.

marko

pre 10 godina

Matic je odigrao vrhunski i definitivno je karika koja je nedostajala ovom timu - kontola lopte, pas, dugi pas, odbrambeni zadatci, pokrivanje terena, jednostavno igrac utakmice. Mitrovic je takodje bio odlican- jak, odlicno je primao lopte pod pritiskom i iznudjivao faulove od corluke - pravi centrarforki gol, divno - cini mi se da konacno dobijamo centarfora koji nam je takodje falio. Na zalost danas je podbacio Djuricic koji ruku na srce ne igra standardno u benfici, komentator je pomenuo da je pod odredjenim rezimom (nabijanje mase jer je lagan) pa se nadam da ce za jedno 6 mecevi opet da kida. Trenutno nam fali plejmeker i bilo bi sjajno da igra Ljajic. Tosic pokazao dosta manje od ocekivanog (pogotovo iritanto je bilo lose izvodjenje prekida), mislim da na ovoj poziciji treba da trazimo drugo resenje (basta, tadic, sulejmani). Sulejmani odlican - odlicno izvodi prekide i centrira (kada je na svojoj levoj strani), nadam se da ce dobijati vecu minutazu u benfici, kvalitetan igrac. Markovic se trudio ali nije imao prostora u prvom poluvremenu a ocigledno nema snage za celu utakmicu, moze mnogo vise, bice nas najbolji igrac i dzoker u reprezentaciji uskoro, jeziv talenat. Fejsa obavio zadatak u odbrani, bez previse rizika u predaji lopte, delimicno kriv za gol, mislim da imamo bolje resenje za ovo mesto (moj pik Kuzma kad igra i mali Ignjovski). Petrovic solidan kad je usao. Odbrana sem kod gola veoma dobra, Ivanovic je uz Matica i Mitrovica bio nas najbolji pojedinac.

Mozemo bolje

pre 10 godina

8 utakmica = 2 pobede. 2 neresene. 4 PORAZA
Samo 8 bodova.

Daj bre neka selektor bude neko ko zna sta, koga i kada. Inace - cekacemo 2018, kao sot sada moram oda cekamo 2016.
Eeeeeeejjjj... zna li ovaj moj Mihajlovic koji me je skroz razocarao GDE JE 2016 godinaaaaa????

Kastro

pre 10 godina

Neko se dole pravio pametan pa je opet dalio reprezentaciju na Zvezdase i partizanovce i napisao kako Zvezda nije imala predstavnika u mecu protiv Hrvata, pa Stojkovic je igrao u Zvezdi, Kolarov je prosao Zvezdinu skolu, Djuricic isto, pa i Nemanja Matic. Cisto da se zna

Gerov

pre 10 godina

Ako neko zna kako se zaista menja selektor reprezentacije - neka mi odgovori!
1. Da sam ode - to nece da se dogodi.
2. Da istekne ugovor - ko zna kad je to.
3. ?????

Da ne bude zabune - navijam za Zvezdu, ali Mihajlovic zaista nemoze da od, mogu slobodno da kazem, odlicnih igraca napravi ekipu. Ako ostane - mozda se i plasiramo 2016 na EP, ali covek ce u kljucnim trenucima da odradi los sastav ili losu zamenu i nikada necemo postici nesto sto ovi momci stvarno mogu!

Ako neko zna ko mennja selektora - neka napise. Hvala!