Petak, 06.09.2013.

08:57

Srbija–Hrvatska, prestiž pre svega

Fudbalska reprezentacija Srbije igra protiv Hrvatske u petak od 20 časova i 45 minuta na "Marakani", osmi meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Izvor: AK

Srbija–Hrvatska, prestiž pre svega IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Vladimir Pula

pre 10 godina

@3:1 za hrvatsku i pobjeda Slovačke u Bosni donose koficijent od 150 !!! Ko voli nek izvoli :-))
(Doktor, 06. septembar 2013 15:24)
Super dodaj još Eduardo zabija oba poluvremena kvota postaje 7500, stavis 150€ i milijunaš si. Sretno ! :p

Goran Matić -Split

pre 10 godina

Uh... Danas mi rođendan, ne zanimaju me bogzna kakvi pokloni... samo neka Hrvatska pobijedi! :) Ne mora bit ni 0:3... nećemo sad pretjerivat. 0:1 je više nego dovoljno. ;)

Pozdrav iz EU

pre 10 godina

Uocimo da ih na obje strane ima puno koji se nadaju porazu, jer zele da im treneri izgube posao. Koji pacijenti!

Pregledati glavu, kolektivno.

Maro.HR

pre 10 godina

Hrvatska je u prednosti,ako izgubi igrat će dodatne kvalifikacije u kojima će bit nositelj,a Srbija je u grču jer u slučaju poraza prijeti im kaos u gradu i savezu!

Vanzemaljac

pre 10 godina

Nije mi jasno,sta spremaju Hrvati uoci,tokom,i posle utakmice kad je bilo dogovoreno da se igra bez gostujucih navijaca!!??

Agram

pre 10 godina

I zato braćo pimega, dok ne pukne zora, to je stara navada hrvatskog naroda- I nikom nije lepše neg je nam, samo da je vako svaki dan!

Branko

pre 10 godina

E moj Miho. Prestiz = pucanje u prazno. Sad vam je doslo u glavu da se iskupite za one poraze koji nas nisu doveli u situaciju da se ova utakmica ima nekog znacaja za kvalifikacije ze SP. Dosta Kasnite!!!
Branko

realno

pre 10 godina

Kako mi smiješni i jedni i drugi, potpisali bi unaprijed da se ne plasiramo nigdje samo pobjedimo u medjusobnom omjeru! Ja cu na kladi stavit 20€ na Srbiju, da ubijem maler :p ako puknemo barem mogu pit na vas račun ! :p
(Vladimir Pula, 6. septembar 2013 09:21)

Pametno ti je to....samo sto moze da bude i nereseno :D haha

Rale

pre 10 godina

Strah u Srbiji se osjeca u gotovo svakom komentaru.
Kako li je tek igračima Srbije?
Hrvatska od osamostaljenja nije izgubila nijednu utakmicu od susjeda, a igrala ih je 30.

boj@n

pre 10 godina

Hocu da idu mihajlovic and co pa da vidim ovu EKIPU: StojkovicBasta-natasic-subotic-kolarov Kuzmanovic Markovic-ljajic-tadic Sulejmani (mitrovic)KO SE SLAZE NEK LUPA + :-) (Deki-pariz, 06. septembar 2013 11:01) I jos nesto sto sam zaboravio,ti si očigledno neko dijete koje veze sa fudbalom nema,dao bih ti hiljadu minusa da mogu

vlado

pre 10 godina

Zapravo, visoka pobjeda Srbije odgovara Hrvatskoj (možda se makne Štimac, a Hrvatska ionako ostaje druga). I obrnuto, Srbiji odgovara visoka pobjeda Hrvatske jer Miha besramno traži zadnju slamku spasa da ostane. Nismo se baš ni jedni ni drugi usrećili s trenerom.

jale

pre 10 godina

Sramota je da dva ovakva tima vode dvojica totalnih budala, ali tako je kad se biraju podobni ,a ne sposobni....Da srbi na klupi imaju Dudu Ivkovića satrali bi nas, a isto bi bilo da je na našoj klupi. Ovako je realno teško prognozirat išta, ali tko zabije prvi taj će i pobijedit...Štimac i Mihajlović su najbolji za kidat karte na ulazu i redarit na ulazu u diskoteku....

Moze biti a i ne mora

pre 10 godina

Danas moze lako da se desi pocetak preporoda srpskog fudbala, a to bi bio sledeci scenario: izgubimo od hrvata - Mihajlovic i Tole odmah odu, huligani naprave incident - UEFA nas izbaci iz svih takmicenja (i klupskih) bar 3 god i na sve to kad bi nam jos zabranili ino transfere u tom periodu - odose mafija, kriminalci, menadzeri pa lepo od nule na zdrave noge, taman da orlici iz Litvanije steknu iskustvo i svi u A tim sa sve Drulovicem! E tako..

emirTZ

pre 10 godina

Patriotski kec na Bosnu i Hercegovinu i objektivno posmatrački 1x na Srbiju. Gledao sam u ovim kvalifikacijama sve utakmice Hrvatske, ni u jednoj nisu odigrali : lijepo, tečno i maštovito... Srbija je imala boljih partija i kad je gubila - kao protiv Belgije kući npr.

ShoneVa

pre 10 godina

Bitno je da svaki igrac i clan strucnog staba otpeva himnu,i izaplaudira gostujucoj,a retultat je manje vazan.Kodeks ponasanja se nesto sto se pamti celog zivota,za razliku od plasmana.

Davor

pre 10 godina

Hocu da idu mihajlovic and co pa da vidim ovu EKIPU:
… Stojkovic
Basta-natasic-subotic-kolarov
… Kuzmanovic
Markovic-ljajic-tadic
Sulejmani (mitrovic)

KO SE SLAZE NEK LUPA + :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deki-pariz, 6. septembar 2013 11:01)

Svaka cast na upucenosti posto je Basta otisao pre 2-3 dana nazad u Italiju zbog povrede...Obozavam ovakve internet selektore...

NS

pre 10 godina

Za nas bi neresen rezultat bio vredan podviga. Tako da tako treba i igrati a ne ocekivati nemoguce, Nas narod kaze Cuti gdi si ni za gdisi nisi, Setite se samo na kom smo mestu i koliko vredimo i toliko i ocekujte..........

purger

pre 10 godina

gospodo nebojte se,veceras treba igrati 1x na kladi,zasto? zato sto ekipa pod stimcem ne igra nikako,zato sto ce igrat balvan vukojevic,zato sto ce nas ivanovic ubiti po desnoj strani i zato sto eduardo nece igrat od prve minute u spici.

ogi.cg

pre 10 godina

danas cemo u cg navijati za vas protiv hrvatske.jer ste nam sto puta miliji od njih.iako vidim po komentarima za kosarku,da nas strasno mrzite,moj odgovor na to-ajde veceras 3-o za srbiju.pozdrav od crnogorca i to MIlovog Cg.

AHTUNG DIHTUNG

pre 10 godina

Prestiž pre svega- jer smo još davno izgubili sve šanse za prolaz pa nam ništa drugo nije preostalo.

Po prvi put fudbalska rep više nikog ne zanima, što će pokazati i broj publike i atmosfera na stadionu.

Da neki ljudi nisu uspeli da zgade reprezentaciju "Marakana" bi bila puna i navijači bi nosili igrače do pobede, a da danas ne gostuju Hrvati nego npr Makedonci na stadionu bi bilo više redara nego publike.

Deki-pariz

pre 10 godina

Hocu da idu mihajlovic and co pa da vidim ovu EKIPU:
Stojkovic
Basta-natasic-subotic-kolarov
Kuzmanovic
Markovic-ljajic-tadic
Sulejmani (mitrovic)

KO SE SLAZE NEK LUPA + :-)

Sta je tu je , nema predaje!

pre 10 godina

Ovaj nas nesposobnjakovic na klupi mora da leti to je svima jasno , ali ajde sad kad je jos uvek tu da ga danas istrpimo i pruzimo podrsku nasim momcima koji danas mora da izgaraju na terenu jer ne smeju da dozvole poraz od Hrvata u sred BGa. Srecno momci a tebi Mihajlovicu daleko lepa kuca, nadam se da necu jos dugo morati da slusam tvoja lupetanja i trpim tvoje neznanje!!

repetitor

pre 10 godina

Necu gledati jadni srpski fudbal, no cu gledati sve bolju srpsku kosarku. Zasto poklanjati paznju gubitnicima? Sto se tice onih sto bi da prave nerede s obe strane, znajte, barem, kome cinite uslugu svojim divljanjem. Hrvatska ce se izvesno plasirati na Mundijal gde ce ispasti u prvom krugu. Pay no atention!

rock bottom terapija HR

pre 10 godina

Sta se mene tice slobodno uzmite 3 boda danas pa se proveselite malo. U baraz idemo najvjerojatnije i to na neke balvane tipa Albance ili Bugare (zbog rankinga). Mada bi vam dugorocno bilo bolje da se obrukate danas pa da napokon otjerate vise i Mihu i Tolu pa mozda i vama jednog dana svane.

Rale

pre 10 godina

Hrvatska od osamostaljenja nije izgubila nogometnu utakmicu od bilo kojeg susjeda.
Italija, SLovenija, BIH, Srbija, Mađarska. S Crnom Gorom još nismo igrali.

Slovenija - 6 pobjeda, 3 neriješene
Srbija (Jugoslavija) - 1 pobjeda, 2 neriješene
BIH - 4 pobjede
Italija - 3 pobjede, 3 neriješene
Mađarska - 3 pobjede, 5 neriješenih

Ukupno - 17 pobjeda, 13 neriješenih

Imate čast biti prvi koji će to učiniti iako će to biti jako teško jer je Hrvatska bolja.

djape pajdolone

pre 10 godina

ljudi, veceras se na marakani srbija na 2 godine oprasta od ucesca u takmicenjima fifa i uefa. huligani su vec dobili novac da naprave haos na tribinama. nece to biti nista veliko, par baklji ka golu hrvata, kratka tuca na tribinama, upad zandarmerije i gotovo. zivi bili pa videli!

crni

pre 10 godina

Nije mi jasno iz kog razloga vicepremijer pred igračima pominje policajce, konjice, helihoptere...
Valjda treba da kaže vi radite svoj posao (na terenu) a država će uraditi svoj da sve bude kako treba.Pa nismo mi neka tamo Afrička zemlja...

boris

pre 10 godina

Kao sto neko rece tuzno je docekati ovaj mec u ovakvoj situaciji za nasu reprezentaciju. Nebitan je rezultat a ako vec mozemo ajde bar i komsije da pobedimo i Belgiju posaljemo u Brazil!

Vladimir Pula

pre 10 godina

Kako mi smiješni i jedni i drugi, potpisali bi unaprijed da se ne plasiramo nigdje samo pobjedimo u medjusobnom omjeru! Ja cu na kladi stavit 20€ na Srbiju, da ubijem maler :p ako puknemo barem mogu pit na vas račun ! :p

pukovnici ili pokojnici

pre 10 godina

Samo pobeda može da ostavi Karadžića i selektora da rade u FSS. Ukoliko ne pobede, moraju momentalno da podnesu ostavke!

MikaMustikla

pre 10 godina

Večeras nek sve prođe u sportskoj atmosferi na terenu i tribinama, pa ko bude bolji nek pobijedi.
Ako vi bolje prođete bolje ja ću vam prvi čestitati, a volio bih da bude i obrnuto.
Trolovi s jedne i druge strane znaju u slučaju poraza znaju obezvrijeđivati pobijedu suparnika, tako da pronalaze razloge u pojedinim igračima, treneru , rukovodstvu , državi, govore da nije ni bitno, da su to zapravo i htijeli, da je namješteno, prodano.... To nije lijepo.
Pozdrav iz Slavonije!

wlado

pre 10 godina

bice nereseno, verovatno 0-0, slavicemo kao pobedu, hrvati idu u brazil a mi pivo pa pred tv...ali to je srbin, zadovoljan time sto ima, a nema bas mnogo...

razum

pre 10 godina

Mihajlovic je trenerskom 'karijerom' zasrao sve sto je kao igrac uradio. Niko ga vise ne postuje i nije mi samo jasno da li on ima djonove umesto obraza... Pokupi zenu i decu i milione i idi negde gde te niko ne zna!

ZLOBEX

pre 10 godina

Sve je spremno za spektakl, još samo postoji dilema da li će Njegovo Božanstvo Prvi podpredsednik da stane na gol, kao juče na treningu, ili će na krilo umesto Tadića?

Kenac

pre 10 godina

E moji Hrvati,kakvi ste vi to ljudi i Patroliote kad ste dozvolili da vam na svakom fudbalskom terenu(na centru) u Hrvatskoj stoji veliko slovo SRPSKE CIRILICE :-))
Dokaz da su Srbi najstariji narod!!!
:-p

MikaMustikla

pre 10 godina

Večeras nek sve prođe u sportskoj atmosferi na terenu i tribinama, pa ko bude bolji nek pobijedi.
Ako vi bolje prođete bolje ja ću vam prvi čestitati, a volio bih da bude i obrnuto.
Trolovi s jedne i druge strane znaju u slučaju poraza znaju obezvrijeđivati pobijedu suparnika, tako da pronalaze razloge u pojedinim igračima, treneru , rukovodstvu , državi, govore da nije ni bitno, da su to zapravo i htijeli, da je namješteno, prodano.... To nije lijepo.
Pozdrav iz Slavonije!

razum

pre 10 godina

Mihajlovic je trenerskom 'karijerom' zasrao sve sto je kao igrac uradio. Niko ga vise ne postuje i nije mi samo jasno da li on ima djonove umesto obraza... Pokupi zenu i decu i milione i idi negde gde te niko ne zna!

Vladimir Pula

pre 10 godina

Kako mi smiješni i jedni i drugi, potpisali bi unaprijed da se ne plasiramo nigdje samo pobjedimo u medjusobnom omjeru! Ja cu na kladi stavit 20€ na Srbiju, da ubijem maler :p ako puknemo barem mogu pit na vas račun ! :p

wlado

pre 10 godina

bice nereseno, verovatno 0-0, slavicemo kao pobedu, hrvati idu u brazil a mi pivo pa pred tv...ali to je srbin, zadovoljan time sto ima, a nema bas mnogo...

Rale

pre 10 godina

Hrvatska od osamostaljenja nije izgubila nogometnu utakmicu od bilo kojeg susjeda.
Italija, SLovenija, BIH, Srbija, Mađarska. S Crnom Gorom još nismo igrali.

Slovenija - 6 pobjeda, 3 neriješene
Srbija (Jugoslavija) - 1 pobjeda, 2 neriješene
BIH - 4 pobjede
Italija - 3 pobjede, 3 neriješene
Mađarska - 3 pobjede, 5 neriješenih

Ukupno - 17 pobjeda, 13 neriješenih

Imate čast biti prvi koji će to učiniti iako će to biti jako teško jer je Hrvatska bolja.

ZLOBEX

pre 10 godina

Sve je spremno za spektakl, još samo postoji dilema da li će Njegovo Božanstvo Prvi podpredsednik da stane na gol, kao juče na treningu, ili će na krilo umesto Tadića?

rock bottom terapija HR

pre 10 godina

Sta se mene tice slobodno uzmite 3 boda danas pa se proveselite malo. U baraz idemo najvjerojatnije i to na neke balvane tipa Albance ili Bugare (zbog rankinga). Mada bi vam dugorocno bilo bolje da se obrukate danas pa da napokon otjerate vise i Mihu i Tolu pa mozda i vama jednog dana svane.

jale

pre 10 godina

Sramota je da dva ovakva tima vode dvojica totalnih budala, ali tako je kad se biraju podobni ,a ne sposobni....Da srbi na klupi imaju Dudu Ivkovića satrali bi nas, a isto bi bilo da je na našoj klupi. Ovako je realno teško prognozirat išta, ali tko zabije prvi taj će i pobijedit...Štimac i Mihajlović su najbolji za kidat karte na ulazu i redarit na ulazu u diskoteku....

crni

pre 10 godina

Nije mi jasno iz kog razloga vicepremijer pred igračima pominje policajce, konjice, helihoptere...
Valjda treba da kaže vi radite svoj posao (na terenu) a država će uraditi svoj da sve bude kako treba.Pa nismo mi neka tamo Afrička zemlja...

vlado

pre 10 godina

Zapravo, visoka pobjeda Srbije odgovara Hrvatskoj (možda se makne Štimac, a Hrvatska ionako ostaje druga). I obrnuto, Srbiji odgovara visoka pobjeda Hrvatske jer Miha besramno traži zadnju slamku spasa da ostane. Nismo se baš ni jedni ni drugi usrećili s trenerom.

Moze biti a i ne mora

pre 10 godina

Danas moze lako da se desi pocetak preporoda srpskog fudbala, a to bi bio sledeci scenario: izgubimo od hrvata - Mihajlovic i Tole odmah odu, huligani naprave incident - UEFA nas izbaci iz svih takmicenja (i klupskih) bar 3 god i na sve to kad bi nam jos zabranili ino transfere u tom periodu - odose mafija, kriminalci, menadzeri pa lepo od nule na zdrave noge, taman da orlici iz Litvanije steknu iskustvo i svi u A tim sa sve Drulovicem! E tako..

djape pajdolone

pre 10 godina

ljudi, veceras se na marakani srbija na 2 godine oprasta od ucesca u takmicenjima fifa i uefa. huligani su vec dobili novac da naprave haos na tribinama. nece to biti nista veliko, par baklji ka golu hrvata, kratka tuca na tribinama, upad zandarmerije i gotovo. zivi bili pa videli!

Kenac

pre 10 godina

E moji Hrvati,kakvi ste vi to ljudi i Patroliote kad ste dozvolili da vam na svakom fudbalskom terenu(na centru) u Hrvatskoj stoji veliko slovo SRPSKE CIRILICE :-))
Dokaz da su Srbi najstariji narod!!!
:-p

Davor

pre 10 godina

Hocu da idu mihajlovic and co pa da vidim ovu EKIPU:
… Stojkovic
Basta-natasic-subotic-kolarov
… Kuzmanovic
Markovic-ljajic-tadic
Sulejmani (mitrovic)

KO SE SLAZE NEK LUPA + :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deki-pariz, 6. septembar 2013 11:01)

Svaka cast na upucenosti posto je Basta otisao pre 2-3 dana nazad u Italiju zbog povrede...Obozavam ovakve internet selektore...

ShoneVa

pre 10 godina

Bitno je da svaki igrac i clan strucnog staba otpeva himnu,i izaplaudira gostujucoj,a retultat je manje vazan.Kodeks ponasanja se nesto sto se pamti celog zivota,za razliku od plasmana.

Rale

pre 10 godina

Strah u Srbiji se osjeca u gotovo svakom komentaru.
Kako li je tek igračima Srbije?
Hrvatska od osamostaljenja nije izgubila nijednu utakmicu od susjeda, a igrala ih je 30.

Maro.HR

pre 10 godina

Hrvatska je u prednosti,ako izgubi igrat će dodatne kvalifikacije u kojima će bit nositelj,a Srbija je u grču jer u slučaju poraza prijeti im kaos u gradu i savezu!

boris

pre 10 godina

Kao sto neko rece tuzno je docekati ovaj mec u ovakvoj situaciji za nasu reprezentaciju. Nebitan je rezultat a ako vec mozemo ajde bar i komsije da pobedimo i Belgiju posaljemo u Brazil!

AHTUNG DIHTUNG

pre 10 godina

Prestiž pre svega- jer smo još davno izgubili sve šanse za prolaz pa nam ništa drugo nije preostalo.

Po prvi put fudbalska rep više nikog ne zanima, što će pokazati i broj publike i atmosfera na stadionu.

Da neki ljudi nisu uspeli da zgade reprezentaciju "Marakana" bi bila puna i navijači bi nosili igrače do pobede, a da danas ne gostuju Hrvati nego npr Makedonci na stadionu bi bilo više redara nego publike.

ogi.cg

pre 10 godina

danas cemo u cg navijati za vas protiv hrvatske.jer ste nam sto puta miliji od njih.iako vidim po komentarima za kosarku,da nas strasno mrzite,moj odgovor na to-ajde veceras 3-o za srbiju.pozdrav od crnogorca i to MIlovog Cg.

Agram

pre 10 godina

I zato braćo pimega, dok ne pukne zora, to je stara navada hrvatskog naroda- I nikom nije lepše neg je nam, samo da je vako svaki dan!

pukovnici ili pokojnici

pre 10 godina

Samo pobeda može da ostavi Karadžića i selektora da rade u FSS. Ukoliko ne pobede, moraju momentalno da podnesu ostavke!

purger

pre 10 godina

gospodo nebojte se,veceras treba igrati 1x na kladi,zasto? zato sto ekipa pod stimcem ne igra nikako,zato sto ce igrat balvan vukojevic,zato sto ce nas ivanovic ubiti po desnoj strani i zato sto eduardo nece igrat od prve minute u spici.

realno

pre 10 godina

Kako mi smiješni i jedni i drugi, potpisali bi unaprijed da se ne plasiramo nigdje samo pobjedimo u medjusobnom omjeru! Ja cu na kladi stavit 20€ na Srbiju, da ubijem maler :p ako puknemo barem mogu pit na vas račun ! :p
(Vladimir Pula, 6. septembar 2013 09:21)

Pametno ti je to....samo sto moze da bude i nereseno :D haha

emirTZ

pre 10 godina

Patriotski kec na Bosnu i Hercegovinu i objektivno posmatrački 1x na Srbiju. Gledao sam u ovim kvalifikacijama sve utakmice Hrvatske, ni u jednoj nisu odigrali : lijepo, tečno i maštovito... Srbija je imala boljih partija i kad je gubila - kao protiv Belgije kući npr.

repetitor

pre 10 godina

Necu gledati jadni srpski fudbal, no cu gledati sve bolju srpsku kosarku. Zasto poklanjati paznju gubitnicima? Sto se tice onih sto bi da prave nerede s obe strane, znajte, barem, kome cinite uslugu svojim divljanjem. Hrvatska ce se izvesno plasirati na Mundijal gde ce ispasti u prvom krugu. Pay no atention!

NS

pre 10 godina

Za nas bi neresen rezultat bio vredan podviga. Tako da tako treba i igrati a ne ocekivati nemoguce, Nas narod kaze Cuti gdi si ni za gdisi nisi, Setite se samo na kom smo mestu i koliko vredimo i toliko i ocekujte..........

Goran Matić -Split

pre 10 godina

Uh... Danas mi rođendan, ne zanimaju me bogzna kakvi pokloni... samo neka Hrvatska pobijedi! :) Ne mora bit ni 0:3... nećemo sad pretjerivat. 0:1 je više nego dovoljno. ;)

Deki-pariz

pre 10 godina

Hocu da idu mihajlovic and co pa da vidim ovu EKIPU:
Stojkovic
Basta-natasic-subotic-kolarov
Kuzmanovic
Markovic-ljajic-tadic
Sulejmani (mitrovic)

KO SE SLAZE NEK LUPA + :-)

Vanzemaljac

pre 10 godina

Nije mi jasno,sta spremaju Hrvati uoci,tokom,i posle utakmice kad je bilo dogovoreno da se igra bez gostujucih navijaca!!??

boj@n

pre 10 godina

Hocu da idu mihajlovic and co pa da vidim ovu EKIPU: StojkovicBasta-natasic-subotic-kolarov Kuzmanovic Markovic-ljajic-tadic Sulejmani (mitrovic)KO SE SLAZE NEK LUPA + :-) (Deki-pariz, 06. septembar 2013 11:01) I jos nesto sto sam zaboravio,ti si očigledno neko dijete koje veze sa fudbalom nema,dao bih ti hiljadu minusa da mogu

Sta je tu je , nema predaje!

pre 10 godina

Ovaj nas nesposobnjakovic na klupi mora da leti to je svima jasno , ali ajde sad kad je jos uvek tu da ga danas istrpimo i pruzimo podrsku nasim momcima koji danas mora da izgaraju na terenu jer ne smeju da dozvole poraz od Hrvata u sred BGa. Srecno momci a tebi Mihajlovicu daleko lepa kuca, nadam se da necu jos dugo morati da slusam tvoja lupetanja i trpim tvoje neznanje!!

Branko

pre 10 godina

E moj Miho. Prestiz = pucanje u prazno. Sad vam je doslo u glavu da se iskupite za one poraze koji nas nisu doveli u situaciju da se ova utakmica ima nekog znacaja za kvalifikacije ze SP. Dosta Kasnite!!!
Branko

Pozdrav iz EU

pre 10 godina

Uocimo da ih na obje strane ima puno koji se nadaju porazu, jer zele da im treneri izgube posao. Koji pacijenti!

Pregledati glavu, kolektivno.

Vladimir Pula

pre 10 godina

@3:1 za hrvatsku i pobjeda Slovačke u Bosni donose koficijent od 150 !!! Ko voli nek izvoli :-))
(Doktor, 06. septembar 2013 15:24)
Super dodaj još Eduardo zabija oba poluvremena kvota postaje 7500, stavis 150€ i milijunaš si. Sretno ! :p

Kenac

pre 10 godina

E moji Hrvati,kakvi ste vi to ljudi i Patroliote kad ste dozvolili da vam na svakom fudbalskom terenu(na centru) u Hrvatskoj stoji veliko slovo SRPSKE CIRILICE :-))
Dokaz da su Srbi najstariji narod!!!
:-p

Deki-pariz

pre 10 godina

Hocu da idu mihajlovic and co pa da vidim ovu EKIPU:
Stojkovic
Basta-natasic-subotic-kolarov
Kuzmanovic
Markovic-ljajic-tadic
Sulejmani (mitrovic)

KO SE SLAZE NEK LUPA + :-)

ogi.cg

pre 10 godina

danas cemo u cg navijati za vas protiv hrvatske.jer ste nam sto puta miliji od njih.iako vidim po komentarima za kosarku,da nas strasno mrzite,moj odgovor na to-ajde veceras 3-o za srbiju.pozdrav od crnogorca i to MIlovog Cg.

boris

pre 10 godina

Kao sto neko rece tuzno je docekati ovaj mec u ovakvoj situaciji za nasu reprezentaciju. Nebitan je rezultat a ako vec mozemo ajde bar i komsije da pobedimo i Belgiju posaljemo u Brazil!

pukovnici ili pokojnici

pre 10 godina

Samo pobeda može da ostavi Karadžića i selektora da rade u FSS. Ukoliko ne pobede, moraju momentalno da podnesu ostavke!

Goran Matić -Split

pre 10 godina

Uh... Danas mi rođendan, ne zanimaju me bogzna kakvi pokloni... samo neka Hrvatska pobijedi! :) Ne mora bit ni 0:3... nećemo sad pretjerivat. 0:1 je više nego dovoljno. ;)

djape pajdolone

pre 10 godina

ljudi, veceras se na marakani srbija na 2 godine oprasta od ucesca u takmicenjima fifa i uefa. huligani su vec dobili novac da naprave haos na tribinama. nece to biti nista veliko, par baklji ka golu hrvata, kratka tuca na tribinama, upad zandarmerije i gotovo. zivi bili pa videli!

purger

pre 10 godina

gospodo nebojte se,veceras treba igrati 1x na kladi,zasto? zato sto ekipa pod stimcem ne igra nikako,zato sto ce igrat balvan vukojevic,zato sto ce nas ivanovic ubiti po desnoj strani i zato sto eduardo nece igrat od prve minute u spici.

Rale

pre 10 godina

Hrvatska od osamostaljenja nije izgubila nogometnu utakmicu od bilo kojeg susjeda.
Italija, SLovenija, BIH, Srbija, Mađarska. S Crnom Gorom još nismo igrali.

Slovenija - 6 pobjeda, 3 neriješene
Srbija (Jugoslavija) - 1 pobjeda, 2 neriješene
BIH - 4 pobjede
Italija - 3 pobjede, 3 neriješene
Mađarska - 3 pobjede, 5 neriješenih

Ukupno - 17 pobjeda, 13 neriješenih

Imate čast biti prvi koji će to učiniti iako će to biti jako teško jer je Hrvatska bolja.

repetitor

pre 10 godina

Necu gledati jadni srpski fudbal, no cu gledati sve bolju srpsku kosarku. Zasto poklanjati paznju gubitnicima? Sto se tice onih sto bi da prave nerede s obe strane, znajte, barem, kome cinite uslugu svojim divljanjem. Hrvatska ce se izvesno plasirati na Mundijal gde ce ispasti u prvom krugu. Pay no atention!

boj@n

pre 10 godina

Hocu da idu mihajlovic and co pa da vidim ovu EKIPU: StojkovicBasta-natasic-subotic-kolarov Kuzmanovic Markovic-ljajic-tadic Sulejmani (mitrovic)KO SE SLAZE NEK LUPA + :-) (Deki-pariz, 06. septembar 2013 11:01) I jos nesto sto sam zaboravio,ti si očigledno neko dijete koje veze sa fudbalom nema,dao bih ti hiljadu minusa da mogu

Rale

pre 10 godina

Strah u Srbiji se osjeca u gotovo svakom komentaru.
Kako li je tek igračima Srbije?
Hrvatska od osamostaljenja nije izgubila nijednu utakmicu od susjeda, a igrala ih je 30.

Vladimir Pula

pre 10 godina

Kako mi smiješni i jedni i drugi, potpisali bi unaprijed da se ne plasiramo nigdje samo pobjedimo u medjusobnom omjeru! Ja cu na kladi stavit 20€ na Srbiju, da ubijem maler :p ako puknemo barem mogu pit na vas račun ! :p

emirTZ

pre 10 godina

Patriotski kec na Bosnu i Hercegovinu i objektivno posmatrački 1x na Srbiju. Gledao sam u ovim kvalifikacijama sve utakmice Hrvatske, ni u jednoj nisu odigrali : lijepo, tečno i maštovito... Srbija je imala boljih partija i kad je gubila - kao protiv Belgije kući npr.

Vanzemaljac

pre 10 godina

Nije mi jasno,sta spremaju Hrvati uoci,tokom,i posle utakmice kad je bilo dogovoreno da se igra bez gostujucih navijaca!!??

Maro.HR

pre 10 godina

Hrvatska je u prednosti,ako izgubi igrat će dodatne kvalifikacije u kojima će bit nositelj,a Srbija je u grču jer u slučaju poraza prijeti im kaos u gradu i savezu!

rock bottom terapija HR

pre 10 godina

Sta se mene tice slobodno uzmite 3 boda danas pa se proveselite malo. U baraz idemo najvjerojatnije i to na neke balvane tipa Albance ili Bugare (zbog rankinga). Mada bi vam dugorocno bilo bolje da se obrukate danas pa da napokon otjerate vise i Mihu i Tolu pa mozda i vama jednog dana svane.

Pozdrav iz EU

pre 10 godina

Uocimo da ih na obje strane ima puno koji se nadaju porazu, jer zele da im treneri izgube posao. Koji pacijenti!

Pregledati glavu, kolektivno.

razum

pre 10 godina

Mihajlovic je trenerskom 'karijerom' zasrao sve sto je kao igrac uradio. Niko ga vise ne postuje i nije mi samo jasno da li on ima djonove umesto obraza... Pokupi zenu i decu i milione i idi negde gde te niko ne zna!

wlado

pre 10 godina

bice nereseno, verovatno 0-0, slavicemo kao pobedu, hrvati idu u brazil a mi pivo pa pred tv...ali to je srbin, zadovoljan time sto ima, a nema bas mnogo...

ShoneVa

pre 10 godina

Bitno je da svaki igrac i clan strucnog staba otpeva himnu,i izaplaudira gostujucoj,a retultat je manje vazan.Kodeks ponasanja se nesto sto se pamti celog zivota,za razliku od plasmana.

crni

pre 10 godina

Nije mi jasno iz kog razloga vicepremijer pred igračima pominje policajce, konjice, helihoptere...
Valjda treba da kaže vi radite svoj posao (na terenu) a država će uraditi svoj da sve bude kako treba.Pa nismo mi neka tamo Afrička zemlja...

MikaMustikla

pre 10 godina

Večeras nek sve prođe u sportskoj atmosferi na terenu i tribinama, pa ko bude bolji nek pobijedi.
Ako vi bolje prođete bolje ja ću vam prvi čestitati, a volio bih da bude i obrnuto.
Trolovi s jedne i druge strane znaju u slučaju poraza znaju obezvrijeđivati pobijedu suparnika, tako da pronalaze razloge u pojedinim igračima, treneru , rukovodstvu , državi, govore da nije ni bitno, da su to zapravo i htijeli, da je namješteno, prodano.... To nije lijepo.
Pozdrav iz Slavonije!

jale

pre 10 godina

Sramota je da dva ovakva tima vode dvojica totalnih budala, ali tako je kad se biraju podobni ,a ne sposobni....Da srbi na klupi imaju Dudu Ivkovića satrali bi nas, a isto bi bilo da je na našoj klupi. Ovako je realno teško prognozirat išta, ali tko zabije prvi taj će i pobijedit...Štimac i Mihajlović su najbolji za kidat karte na ulazu i redarit na ulazu u diskoteku....

ZLOBEX

pre 10 godina

Sve je spremno za spektakl, još samo postoji dilema da li će Njegovo Božanstvo Prvi podpredsednik da stane na gol, kao juče na treningu, ili će na krilo umesto Tadića?

Davor

pre 10 godina

Hocu da idu mihajlovic and co pa da vidim ovu EKIPU:
… Stojkovic
Basta-natasic-subotic-kolarov
… Kuzmanovic
Markovic-ljajic-tadic
Sulejmani (mitrovic)

KO SE SLAZE NEK LUPA + :-)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deki-pariz, 6. septembar 2013 11:01)

Svaka cast na upucenosti posto je Basta otisao pre 2-3 dana nazad u Italiju zbog povrede...Obozavam ovakve internet selektore...

Moze biti a i ne mora

pre 10 godina

Danas moze lako da se desi pocetak preporoda srpskog fudbala, a to bi bio sledeci scenario: izgubimo od hrvata - Mihajlovic i Tole odmah odu, huligani naprave incident - UEFA nas izbaci iz svih takmicenja (i klupskih) bar 3 god i na sve to kad bi nam jos zabranili ino transfere u tom periodu - odose mafija, kriminalci, menadzeri pa lepo od nule na zdrave noge, taman da orlici iz Litvanije steknu iskustvo i svi u A tim sa sve Drulovicem! E tako..

Sta je tu je , nema predaje!

pre 10 godina

Ovaj nas nesposobnjakovic na klupi mora da leti to je svima jasno , ali ajde sad kad je jos uvek tu da ga danas istrpimo i pruzimo podrsku nasim momcima koji danas mora da izgaraju na terenu jer ne smeju da dozvole poraz od Hrvata u sred BGa. Srecno momci a tebi Mihajlovicu daleko lepa kuca, nadam se da necu jos dugo morati da slusam tvoja lupetanja i trpim tvoje neznanje!!

NS

pre 10 godina

Za nas bi neresen rezultat bio vredan podviga. Tako da tako treba i igrati a ne ocekivati nemoguce, Nas narod kaze Cuti gdi si ni za gdisi nisi, Setite se samo na kom smo mestu i koliko vredimo i toliko i ocekujte..........

Agram

pre 10 godina

I zato braćo pimega, dok ne pukne zora, to je stara navada hrvatskog naroda- I nikom nije lepše neg je nam, samo da je vako svaki dan!

realno

pre 10 godina

Kako mi smiješni i jedni i drugi, potpisali bi unaprijed da se ne plasiramo nigdje samo pobjedimo u medjusobnom omjeru! Ja cu na kladi stavit 20€ na Srbiju, da ubijem maler :p ako puknemo barem mogu pit na vas račun ! :p
(Vladimir Pula, 6. septembar 2013 09:21)

Pametno ti je to....samo sto moze da bude i nereseno :D haha

AHTUNG DIHTUNG

pre 10 godina

Prestiž pre svega- jer smo još davno izgubili sve šanse za prolaz pa nam ništa drugo nije preostalo.

Po prvi put fudbalska rep više nikog ne zanima, što će pokazati i broj publike i atmosfera na stadionu.

Da neki ljudi nisu uspeli da zgade reprezentaciju "Marakana" bi bila puna i navijači bi nosili igrače do pobede, a da danas ne gostuju Hrvati nego npr Makedonci na stadionu bi bilo više redara nego publike.

vlado

pre 10 godina

Zapravo, visoka pobjeda Srbije odgovara Hrvatskoj (možda se makne Štimac, a Hrvatska ionako ostaje druga). I obrnuto, Srbiji odgovara visoka pobjeda Hrvatske jer Miha besramno traži zadnju slamku spasa da ostane. Nismo se baš ni jedni ni drugi usrećili s trenerom.

Branko

pre 10 godina

E moj Miho. Prestiz = pucanje u prazno. Sad vam je doslo u glavu da se iskupite za one poraze koji nas nisu doveli u situaciju da se ova utakmica ima nekog znacaja za kvalifikacije ze SP. Dosta Kasnite!!!
Branko

Vladimir Pula

pre 10 godina

@3:1 za hrvatsku i pobjeda Slovačke u Bosni donose koficijent od 150 !!! Ko voli nek izvoli :-))
(Doktor, 06. septembar 2013 15:24)
Super dodaj još Eduardo zabija oba poluvremena kvota postaje 7500, stavis 150€ i milijunaš si. Sretno ! :p