Četvrtak, 29.08.2013.

21:55

Tun deklasirao očajni Partizan

Fudbaleri Partizana doživeli su debakl u Švajcarskoj, poraženi su 3:0 od Tuna i tako završili svoj nastup u Evropi za ovu sezonu.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Tun deklasirao oèajni Partizan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

223 Komentari

Sortiraj po:

Lazar

pre 10 godina

Koja je razlika između šampiona Farskih Ostrva,San Marina,Irske,Velsa i šampiona Srbije? Oni su "simpatični fudbalski amateri", a mi nismo ni simpatični...

SRBIJA pre zvezde i partizana

pre 10 godina

E moj partizane, TU(z)Na je tvoja prica, netreba vi da vodite igrace na pripreme u TUNis, njihov nivo je TUNdra...

oliver k.

pre 10 godina

Razocaran sam. Nula bodova za borbu,zelju,pozrtvovanje..... Sve igrace u vojsku poslati....naravno u Severnu Koreju..... To je za njih.

magic

pre 10 godina

Ne pljujmo igrace,nisu oni krivi,ne znaju,pa ne znaju,vise od toga ne mogu,toliko im je znanje,zna se ko ovde treba da se pljuje.Ajmo totalni bojkot

Privatizacija!!!

pre 10 godina

Ljudi moji ispade Zvezda a ja zeni naduvao slauf i kazem joj da je sezona kupanja posle ispadanja C.Z.,zapamtila ona to i sinoc kad sam se vratio sa posla ceka me tunjevina i poruka prijatno ljubavi. Rugala se ruga pa joj postala druga! Eto na sta se svodi prepucavanje izmedju nekog ko voli Zvezdu ko moja zena i ja koji volim Partizan. Dok se mi prepucavamo klubovi nam propadaju a neko mlati debelu lovu,more MARS LOPOVI IZ NASIH KLUBOVA!

Pex

pre 10 godina

Vanja ajde privatizuj sve ovo. Partizan Etihadu,Zvezdu Kinezima i da gledamo normalan fudbal i gledamo kako nasi voljeni klubovi pobedjuju.Sta fali Ludogorecu ,Serifu,Cernomorecu -nigde ni jedan Bugarin,Moldavac ni Ukrajinac.Sutra izvlace Partizan umesto Fenera!Mnogo ih _enja!

slobinator

pre 10 godina

šta je gore od ispadanja iz evrope u sezoni kupanja?odgovor:dva ispadanja iz evrope u sezoni kupanja.p.s.za zajedljive grobare:černomorec se plasirao u ligu evrope na penale.propade vam i taj štos.

Kovac

pre 10 godina

Pazite kad nas sutra izvuku iz bubnja kao lake luzere, izgleda jedino tako mozemo da prodjemo u tu grupnu fazu,pa to bi bio vrhunac ove tragikomedije srpskog fudbala :)

Borky

pre 10 godina

Toletovi sampinjoni. Eh kad se setim Coviceve procene da je Zvezda ostala bez 10-15 miliona eura jer nije osvojila titulu.A realno sa 5 mil. mozes sastaviti fin tim i uci u ls.Strasne stvari se desavaju u partizanu a svi gledaju samo u Zvezdino dvoriste.

Kockasta glava

pre 10 godina

Srbija u Uefa natjecanjima ima isto predstavnika ko Malta,Luxemburg,Estonija,Latvija,Lithensajn, pricajte vi sta hocete ,izmislili smo nogomet za vas!!! bar tako kazu rezultati u zadnjih 5-6 godina!!

Monarhista

pre 10 godina

Видећеш призоре потресне
видећеш Ђуриће и Кокезе
видећеш чемер ,смрт и јад
Анђелееееееееее

Djape

pre 10 godina

Kad je Partizan izvukao Tun,Zvezda izvukla Cernomorec,Vojvodina izvukla Serif,a u novinama danima pljuste izjave srpski klubovi imali srece u zrebu.Smesno,sta bi tek bilo da je bio nepovoljan zreb.E moj Rasovicu,trebao si jos za vreme priprema da podneses ostavku kad si video sta radi uprava.Pa i Velika Mostanica kada igra prijateljsku protiv Donjeg Virovca povede dva spica.Trebao si da ubacis Gavrana ekonoma,mozda bi on umuvao neki gol.

jeste, da!

pre 10 godina

sledi i lagana zabrana za sledecu sezonu igranja UEFA meceva, a izborice partizan kvalifikacije kroz domaci SAMPIONAT! nepravda, pa to ti je!

Srbija

pre 10 godina

Da li ce kapiten da brani u Evropi ove sezone?Prvo je Djura izjavljivao da ne racuna na njega i cim se povredio Lukac,doveo ga sa plaze da brani,ali ne pomaze poturica ni protiv poluamatera iz Tuna.

Mrkoslav

pre 10 godina

Onaj Malbasic nema sta da trazi na terenu, ne secam se kada je zadnji put zatresao mrezu..pa Vladimir Stimac, koji ne zna da ubaci loptu u kos bi veceras dao 2 gola!!!

Navijam protiv žreba

pre 10 godina

Zašto ZVEZDA ne učestvuje u izvlačenju? Nije pošteno da Partizan
Opet prođe a zvezda ne može. Nije valjda zbog bahatosti.

Jugguja

pre 10 godina

E, nije najstrasnije izgubiti. Strasnije je u sred ciklusa prodati sve linije ekipe uzeti pare, ne uloziti nista, a dogodine nema para ponovo. Jedino sto je dobro, je to sto smo dobili zivkovica, prosle godine sam rekao da i slijepac vidi ko je prva opcija u napadu kada sam vidio mitrovica, e pa to je isto i sa zivkovicem. Nemoj otici mladi covjece jos 3 sezone, bices vrhunski fudbaler vrhunskog kluba.

D u s k o V u j o s e v i c

pre 10 godina

Dominantni sampion iz Humske,sest uzastopnih,ali uzastopnih sampionskih titula,najaci dominator svih dominantnih igara,koji svojom dominacijom dominira i dominirace,zato sto ima dominantne igrace sa dominantnim manirima i koji svojim dominantnim pristupom dominantno pokazuje dominaciju. Tek kada krene najdominantnije takmicenje u dominantnoj igri pod obrucima pokazacemo Dominaciju i dominantno cemo pokoriti Evropu kao nas brat dominator.

Bogdan

pre 10 godina

Rasovicu podnesi ostavku ako volis Partizan.Djuric ce ostati jer lesinari odlaze samo kad ostanu kosti.Krajnje je vreme da se uprava srusi kao nekad protiv Zeke i Bjeke!!!

Mikele

pre 10 godina

Sale, dokle više?!! Da li je toliko teško reći, DOSTA JE... Na ovim našim pašnjacima možeš i peške da igraš, ali za evropu treba snaga, a ti je bato nikad nisi imao... O ostatku neću trošiti tastaturu, ali ipak su to klinci kojima i ne zameram (obzirom ko im je direktor).

Pop

pre 10 godina

Ceo zivot navijam za Partizan,morao sam i ovo da ispostujem.Igra nije postojala,gol nema ko da da,odbranu kao da su doveli iz Banatske lige.Posle svega sta reci,zao mi Vose a ova dva sata zivota nazalost ne mogu da vratim...

Saša

pre 10 godina

Turizam muzika turizam nezna se ko je gori od učitelja do pulena 40 godina sam u fudbalu a gori tim nikad nismo imali. Da nije smešno bilo bi žalosno.

zvone

pre 10 godina

Sad cemo da se koncentrisemo na sampionat jer ipak je to nas prioritet.Gle ako imamo srece i zdreb nas odvede u grupnu fazu to bi bilo zaista fino.Pravi ste LUZERI isramota za fudbal u Srbiji.

spale

pre 10 godina

Tole obezbedi titulu, obezbedi lake protivnike, obezbedi nastup u mecu za prolaz u grupnu fazu iako si sve meceve izgubio, ali onda dodje neugodni Shamrock, Thun...i dzaba. Rece na kraju jednu pametnu i Strajnic: "petoplasirani tim iz Svajcarske, a trenutno osmi na tabeli lagano eliminisao šest(6)ostrukog sampiona nase zemlje"! Valjda vam je jasno kakve su vam titule!?

Pablo Neruda

pre 10 godina

Sta je fudbal nego igra, radost? Partizan je doneo veceras neizmernu radost jednoj pitomoj svajcarskoj varosici i treba biti veseo zbog toga. Hvala vam sto ste nas podsetili da fudbal nije samo trka za novcem nego nesto mnogo vece. Ukoliko ostane ova ekipa na okupu vec sledece sezone mozemo racunati na, sto to ne reci, velike domete u Evropi.

zeljko

pre 10 godina

partizan godinama ima srece u zrebu a provlace se kao kroz iglene usi ali zato redovno obrukaju celu srbiju.zvezda je ispala od boljeg tima.Zvezda nema srece godinama.prvo ren pa bordo pa cernomorac ali bar se nisu obrukali a ovaj tun je razbio partizan

ACA

pre 10 godina

Prodali ste sve sto valja a ostavili ste i doveli krs od igraca.Ovo je definitivno NAJGORI TIM PARTIZANAu zadnjih 30 godina.DJURICU OSTAVKA POD HITNO.

Bednici

pre 10 godina

Ako su slabi i Partizan i Zvezda i Vojvodina, zasto je Partizan osvajao titule nezasluzeno? Penali su t toku u Tirani. Skenderbeg ili Černomorec,drama u toku.

Darko

pre 10 godina

Kleov i Stanojev Partizan,od pre par godina,unistio bi ove nesrecnike kao od sale!Najgora generacija u poslednjih deset godina ako ne i vise!

ko se boji vuka jos?

pre 10 godina

Katastrofa. Onaj ko je doneo fudbalsku loptu u Srbiju, dzabe je bacao pare. Bolje da je kupio protivgradnu raketu! Ovako se nisam smorio od kad sam nasao izgreban auto u garazi trzdog centra (ne zelim da reklamiram ikog).

Realno

pre 10 godina

ZAMALO DA PRODJU!Neznam stvarno,otkud im onoliki optimizam cele nedelje,kad se jos os Siraka vidi da nemaju pojma i da su totalno nekvalitetna ekipa.

milos

pre 10 godina

totalni štrajk,demonstracije,protesti ! dok svi ne odu iz Partizana,ali svi. I ovi koji vode i ovi koji su sada u upravi a za lično namirivanje učestvuju u razbijanju Partizana. ! desetine i desetine miliona eura nije bilo dovoljno da se skrca neki tim na pocetku priprema.Trener ne zna da li će igrač početi tekmu ili biti prodat EJ BREEEEEEEEEEE ! NAPOLJE VIŠE LOPOVI I PROBISVETI !

klikovceto

pre 10 godina

ne mogoh od navijača komšinice i od likovanja da ostavim komentar na predhodnoj vesti, samo me interesuje u kojoj je grupi zvezda igrala u poslednjih 10 godina, sledi nagrada

Černomorec & Ludogorec

pre 10 godina

Mislim da bi posle ovakvih evropskih izdanja svih naših klubova i ,,sjajnih izdanja'' reprezentacije u kvalifikacijama za SP bio sadomazohizam pratiti dešavanja u ovoj našoj bednoj ligi!

veliki strumf

pre 10 godina

Nesto nisam primetio, jesu li posle meca opet otisli na jug da pevaju i skacu sa Grobarima: 3 komada, 3 komada, to je nasa nada...

Realan

pre 10 godina

Treba li jos nesto reci??? Ponisten regularan gol, penal, a tek crveni karton, cirkus... Sudija je direktno uticao na igru i rezultat, jer da je bilo 1:1 utakmica bi otisla u drugom pravcu... SRAMOTA!!! Medjutim, i pored kradje Partizan je odigrao skandalozno lose, da se ne lazemo...

drobnjak iz auta ... gepekovanje

pre 10 godina

samo vi nastavite da kupujete domace prvenstvo, pomislite samo od koga iz godine u godinu ispadate ... bruka i sramota ...

shumadinac

pre 10 godina

3 stvari:
- Mitrovic moze da igra prodat a kadabra (NE MISLIM DA TREBA DA IGRA) ne moze! Poenta je da je kimi rekao dok je skidao traku da on vise nece igrati... Znaci kimi je predsednik, sekretar, sportski direktor, trener i kapiten!
- Zivkovic da se proda za bud zasto jer ne pripada ovoj druzini - ne zanima ga frizura vec fudbal, a u partizanu to nije na prvom mestu
- Sale idi brate u penziju - dosta je, zelim da te pamtim po dobru! Zao mi je da se brukas!
Meni je utisak trener ovih Svajcaraca koji ne moze da veruje... A nas "trener" ce pricati o one 2 jadne sanse i "zaboraviti" njihovih bar 5! Kraj!!!!

InterpolNamaTreba

pre 10 godina

Meni ovo deluje kao protiv Petah Tikve...nije im se isplatilo da igraju LE, pa su svesno izgubili.. Nemoguće je onako mlitavo odigrati i primati onakve golove, čak i za onako slab Partizan. Bruka je kakve se mutljavine rade u našim klubovima, kakvi političari sede u upravama i kakvi sve sumnjivi likovi vode naše najpoznatije klubove. Zato smo ovako propali.

navijac

pre 10 godina

Sramota! Od postavke igre do navijača na tribinama. Rasovicu ne igra dzemba a igra S.Markovic. Strašno! Stanković je bio rupa i na beku a stoper, Bože sačuvaj! Ilic kapiten već odavno zreo za penziju i ne znam što se bruka. Pola ekipe u 20-toj minuti širi ruke jer se igra raspala. Nema potrebe da spominjem navijače, oni iskreni navijali od srca, oni navijači "zaposleni" ponovo prave gluposti o dogovoru sa svojim šefom. Ponovo sam zažalio što kupih sezonsku. sve je interes da li djurin ili nekog drugog, zar je važno?

Dendza

pre 10 godina

Kao i svake godine vidimo rezultate kupovine titula u domacem prvenstvu. No ne brinite se, brzo ce utakmice sa filijalama u kojima se dize moral kvazi igraca partijskog kluba, pasce petarda protiv nekog od klubova ciji p[rdsednici sede u UO Partizana ili koje vodite na gostovanja u evropu.

Borkes

pre 10 godina

Bilo mi je tesko gledati ovakav Partizan. Spali smo na najnize grane. Niti igre,niti zelje,niti trcanja. Ocigledno je trener taj koji je odgovoran. Ne ume da ih motivise,niti ih je uigrao. Nema autoritet. Rasovicu odlazi!

shalala

pre 10 godina

Prvo, simpatizer sam Crno belih, i kao takav, svako od nas koji vole klub treba da se pozabave upravom i pojedinim igracima. Drugo, Ilicu kapitenu nas, ako si pravi, sam idi povedi Djurica i Rasovica i sve kompletne secikese.Bruka i sramota i za Nas i Za Komsije, steta za Vosu.

rade

pre 10 godina

Partizan nema trenera. Ne moze pocetnik da vodi Partizan. Decko je ocigledno zbunjen i nije dorastao da vodi i nizerazredni tim. Za njega je Limeni trenercina. Ilic hitno da zavrsi karijeru a Stankovic, Malbasic i Markovic neka potraze novi klub. Ovo je velika bruka.

Da ali

pre 10 godina

Ne, ipak je najsmešnija situacija kad Aksentijević dobija crveni. Čovek njemu lakat u glavu a ovaj rukom da li ga je pipnuo. I na to švajcarac pada ko pokošen. Ovo je sve postalo besmisleno.

Boban

pre 10 godina

Rasovicu, idi molim te i sa sobom povedi tvoje ljubimce Markovica, Aksentijevica, Ostojica, Jojica, Malbasica.... poredjao sam ti ih po pozicijama na terenu posto verovatno ne znas gde koji stoji, a kada kazem stoji mislim na bukvalno STOJI... hvala..

Predrag

pre 10 godina

Grobari, imate sutra sansu na lutriji, pa da zamenite turke.Pa ako nemate ni tu srece, onda svi na splavove pa sa parama od prodatih saigraca i sa sponzorusama udrite brigu na veselje. Bar ste tu u svom elementu.

cartmanx

pre 10 godina

Ako sad ne ode olos iz kluba nikad nece! I sta sledi , sunovrat posle ovoga u domacoj ligi, raspad sistema, samo ako kao sto rekoh ne ode bagra!

veliki strumf

pre 10 godina

A sezona kupanja jos traje... Ima li tima na svetu koji se moze vise obrukati od namestenog sampiona Partizana? Petarde od Tikve, Kroacije, Slavije, pa Samrok, Ael, Ludogorec i ko zna ko jos, mnogih se ne mogu ni setiti. Kad se brukaju-bas se brukaju. Lakse protivnike nije mogao imati, a u 6 utakmica jedva 1 pobeda, uz ukupno 3 data gola. Ali zato u Tole SL u 2 utakmice 9 golova...

TOMISLAV POSTENI

pre 10 godina

Partizan u evropi- 12 utakmica - 1 pobeda. Partizan u Tole ligi, 12 utakmica - 12 pobeda. A to sto nam "sampiona" gaze razni Samroci, Tikve, Tunovi, Siraci i ostali nema veze....bitno je da oni skandiraju svom vodji Toletu i da pokradu Pazar, koji je dosao u BG sa samo 11 igraca!

Realno

pre 10 godina

Ako ova ekipa,nedaj Boze,osvoji opet titulu,ja prestajem da pratim nas fudbal dozivotno.Sa ovim igracima i nekvalitetom,nezasluzuju da budu ni 4.na kraju.Cim ode Tole,nastace potop za njih,ocigledno.

Emil, Tutin

pre 10 godina

Sram da vas bude. nasladjujete se mukama mojega partizana!
Dobro znajete da smo najbolji i da je nas Tolo Karadzic pravi djentlmen i mozete samo da puknete od muke. nekada i izgubimo ali smo opet najveci jugoslovenski klub i nemozete da nam ni pljunete pod prozora! Moj Partizan ce uvijek biti najbolji a JNA jedini hram fudbala...A uskoro xcemo se i ovijeh huligana ratosiljati pa cete vidjeti sta su navijaci nasega partizana!
Puna podrska predsjednicima Djuricu i Karadzicu. Njiha podrzavaju svi pravi grobari!

aleksandar

pre 10 godina

krajnje je vreme da u upravi stave prst na čelo i kažu dosta bre više mi smo nesposobni !!!! e moj đuriću đuriću dokle si doveo klub i da te svi grobari linčuju malo je!!!!

Nikola

pre 10 godina

rasovic nadam se odlazi vec ujutro, ali vece pitanje je kako oterati djuru. Dok uzima procente, verovatno nikako. Nadao sam se da ce da ga hapse ali sad sa Ruzicem ministrom...

Krang

pre 10 godina

Po meni, Stojkoviceva dva gola. Svojim nerezonskim istrcavanjima mogao primiti jos 3, ali ga sreca pogledala. Igra Partizana je bila uzasna! Jojic, Volkov, Ostojic i Mitrovic nesto pokusavali, ostali truba. Ovaj Thun odlicno igrao! Toliko tacnih pasova i ubacivanja su napravili koliko se kod nas ne vidi u citavom kolu JSL.

Ferrero

pre 10 godina

"...Partizan ima očajnu odbranu, nemoćan vezni red, a odlaskom Aleksandra Mitrovića napad više ne postoji." Samo jos da nekome ovo dodje iz dupeta u glavu.

TheObradovic

pre 10 godina

KAKO ŽIVI ANTUNTUN

U desetom selu
Živi Antuntun.
U njega je malko
Neobičan um.

On posao svaki
Na svoj način radi:
Jaja za leženje
On u vrtu sadi.

Kad se jako smrači,
On mrak grabi loncem.
Razlupano jaje
On zašiva koncem.

Da l' je jelo slano,
On to uhom sluša.
A ribu da pjeva
Naučiti kuša.

Na livadu tjera
Bicikl da pase.
Da mu miše lovi,
On zatvori prase.

Guske sijenom hrani,
Snijegom soli ovce.
A nasadi kvočku
Da mu leže novce.

Kad kroz žito ide
On sjeda u čun.
Sasvim na svoj način
Živi Antutun.

rumenko

pre 10 godina

daj vucicu covece, stavi zvezdu i partizan na aukciju. po 1euro cena sa preuzetim dugovima i zemljistem. pa jel vi vidite da nas sampion ne moze u godinu dana da izvojeva 1 pobedu igrajuci protiv prvaka jermenije, azerbejdzana, bugarske, kipra i donedavno drugoligasa tuna.. daj uvedite zakonski minimum da se pre 21. ne sme prodati igrac van zemlje, ovo vise nema smisla..

Rolex

pre 10 godina

Nemam vise snage ni volje da ih gledam.Osnove fudbala nemaju,nemaju volju,zelju,snagu.Trener koji ne ume da motivise igrace, drzi jedinog koji zna nesto na klupi,mislim na Djembu,a igra Markovic koji ne zna NISTA ,NISTA ,NISTA, NISTA.STRASNO.Tako nam i treba.

mitar

pre 10 godina

Partizan je u velikom problemu,pocev prvo od nazovi navijaca,(huligana),koji brukaju ovu jadnu Srbiju,preko konplet uprave kojima Nadj dovodi igrace i vedri i oblaci u klubu,covek bez obraza,neznalica,igraci su zadnji u tom nizu ,Rasovic odveo Teleoptik u nizi rang pa ga nagradili,nije on mucenik za trenera isforsirase ga pojedinci a vecina zna da on nije za prvog trenera,pojacanja Djemba Dj...Fonfana,i koga im Stojic uvali preko Nadja ,glavni krivac Je Nadj ljudi,samo i Scepovic je veceras opet lose odigrao,Kimi je bio super,katastrofa ,

Mijagi

pre 10 godina

Ovo je stvarno sramota za sve nas prave partizanovce...Ja koji i dan danas zaplacem kad pomislim na Dragana Mancea gledao sam gomilu bezobraznih neznalica u dresu koji je svetinja pravim grobarima...Stvarno ste jadni i bedni sa sve upravom koja mora da nestane posle ovog...Partizan ostaje samo nek oni nestanu...

Shecky

pre 10 godina

Ocaj.. Zivkovic svetla tacka.. Mozda nam neko objasni zasto Brasanac sedi na klupi.. Ostalo TUGA!!!
Inace navijam za komsije i za dorucak je TUNjevina ;) ...mora malo

Hahahahaha

pre 10 godina

Hahehahahahahahahahaaaaaa veliki shampion FK Partizan. Zalim svaki neuspeh nashih klubova, ali Partizan je svakako za podsmeh!!! Iz godine u godinu, iz decenije u deceniju. Vrlo mali klub.

Pera

pre 10 godina

Hahahaha.....pogledajte prvih 50 komentara na najavu utakmice....u vise od pola je Crvena Zvezda....heroji na tribinama, kradu zastave nadaleko poznatim svajcarskim huliganima, heroji na travi gube 3:0...a heroji preko neta lupetaju gluposti.....mali partizan....

Tony S

pre 10 godina

E lepo. A sad nek vas gledaju mame, tate, ujaci i ostali menageri. Nama ostaju tenis , vaterpolo i atletika gde se ljudi posteno znoje za svoju drzavu.

David

pre 10 godina

Ma super su prosli jos da slave. !!! Dosta bajki ajmo na livdu pa cuvanje ovci. Vecerast ste videli koliko vredite ko ste i sta ste mislim kakav ste tim. Najgore sto ta istina ce vas buditi svakoga jutra pred ogledalom i vas i one sto su otisli da vas gledaju.

ja ja

pre 10 godina

Ruzicu,pa zar nije Tole to zavrsio?Ali komentatori su nam super,moje misljenje je da je red da vec jednom stane neko pred ogledalo,istina nam moze samo pomoci,

Istina

pre 10 godina

Ovo je sve posledica prijateljse utakmice protiv Radnickog, zamislite molim vas oni kao rasture Radnicki a ovde ih ponize, pa jel to logicno? Pa naravno da nije logicno, oni imaju takvih utakmica u Srbiji koliko hocete.

partizanov vijesnik

pre 10 godina

Ajde ajde grobari,glava gore,imali ste i vecih blamova, sta je jedna tunjevina u odnosu na Samrok,Kroaciju i Flamurtari!

Milan

pre 10 godina

Od pocetka sezone nisu odigrali ni poluvreme da kazes dobro je.Ni poluvreme.Sta treba da se promeni trener a mozda i sportski direktor a mozda i uprava.Sta treba da se desi.Igra nikakva,pomasanje ocajno,zalaganje nikakvo.Taktike nema,strategija ne postoji.Duplo golo.Covek nema autoritet ni znanje.Jer da ima ne bi dozvolio da mu rasprodaju tim u pola kvalifikacija.Znaci svesno je pristao na to i jos da ga zalim.Zalim nas idiote koji to sve pratimo i gledamo.

realan

pre 10 godina

kad bi se od sutra desavale samo pozitivne stvari u nasem fudbalu, tek 2018-e godine bi imali 2-3 solidna kluba u evropskim okvirima!toliko smo u zaostatku za trecom ligom evropskih klubova

Partizan uber alles

pre 10 godina

Raspali fudbal u raspalom sistemu.Spas je u privatizaciji a ovi iz uprave u bajbok,ja ovo vise necu gledati.Ko ovakav fudbal gleda i dalje poslednja je ovca.

Da ali

pre 10 godina

Da ali nama nije priznat gol zbog navodnog ofsajda, nije sviran penal, ali najsmešnija situacija kad Volkov dobija žuti. Čovek njega obuhvatio levom rukom, gura ga i pada i Volkovu žuti. Bez obzira, poenta je PRIVATIZACIJA POD HITNO. Komentator, kojem bi inače trebalo dati otkaz, je bar u jednoj stvari u pravu, a to je da su naši klubovi postali preduzeća za kupoprodaju igrača.

slobos sa rodosa

pre 10 godina

reče rašović"partizan ne ume da igra defanzivno"posle večerašnje utakmice sasvim je jasno da ne ume da igra ni ofanzivno,u stvari ne ume da igra nikako.ume da igra jedino utakmice u jsl ligi koje unapred dogovori.e tu je "šestostruki šampion"

Na čelu sa trenerom.

pre 10 godina

A ja naivno mislio da su nam glavni problem bili Miljković, Lazevski, Šćepović, Pauljević, Ostojić...Dok konačno večeras ne shvatih da u sadašnjem igračkom kadru, bilo ko da igra, BLAGE VEZE NEMA !!!

rade

pre 10 godina

Dovesti za trenera Golca ili nekog iskusnog trenera. Ovo je bruka. Ne moze trener pocetnik da vodi Partizan. Rasovic je tatin sin kao i bivsi trener Zvezde Aleksandar Jankovic.

kiza

pre 10 godina

da nemamo neke igrace,nemamo ali postavka igre NULA...volim Sasu Ilica ali njegovo vreme je proslo..s Rasovicem pod ruku pa na tribine...s jednim napadacem...uh

Chicago

pre 10 godina

Malo je falilo da popijete petardu!I meni vise nije do zezanja grobara ovo je brate rasulo,a niko nije kriv opet...jedino možda nesrećni trener.

Слоба Гробар Сента

pre 10 godina

Било је и пре овог пораза бламирања, али је ово вечерас било ПОНИЖАВАЊЕ!!!
1. Стојковић, солидан, небитан је трећи гол, спасао нас од петарде,
2. Аксентијевић, и оно мало што је знао, заборавио
3. Волков, пренервозан, има жељу, али не иде,
4. Станковић, физички инфериоран у дуелима, није габарит за Партизан,
5. Обрадовић, у складу са својим могућностима, немоћан са оваквим саиграчима,
6. Марковић, боже мој, ово се зове фудбалером,
7. Нинковић, има материјала, али арогантно себичан,
8. Јојић, спор, слаб у дуелима, неинвентиван, лак за читање,
9. Илић, легендо, повуци се, доста је било,
10. Малбашић, хоће дечко, али једноставно не зна,
11. Митровић, оде
12. Рашовић, Вучино, био си фајтер као играч, али знање и ауторитет су ти танки.
Једини добитак у вечерашњем понижавању је сјајан наговештај младог Андрије Живковића, само да га задржимо макар следеће 3-4 године!!!
Предуслов за то је ОДЛАЗАК ове банде са Ђуром на челу!!!
БОЈКОТ до ОСТАВКЕ руководства!!!

kapiten kapitenski

pre 10 godina

ali kad se strucnjak bacio iz sve snage kod treceg a ona udje po sredini,gde je stajao? i precka u prvom puce a on ni pogledom da je stigne. da mu ne bese ruzne proslosti, pamtili bi ga...,?

tole odlazi

pre 10 godina

Šestoplasirani tim švajcarske lige dobio uzastopno šestostrukog šampiona Srbije samo sa 3-0. Zaista su upitne Partizanove titule, ove godine se otvara istina o udruženju u sportu...

Srbin

pre 10 godina

Sta reci a ne zaplakati, iz godine u godinu sve gore i gore tako da sledece sezona ocekujem ispadanje vec u drugom kolu svih nasih predstavnika pa nek nam menadzeri vode klubove i guraju svoje pulene....

djidji

pre 10 godina

Niko od ovih igraca ne zasluzuje da nosi dres Partizana,sramota,treba ih sve otpustit,i poslat kuci!Neka nadju neko drugo zanimanje!!!

muamua

pre 10 godina

...izgleda da smo trebali da ispadnemo u prvom kolu pa da se smejemo zvezdasima kad ispadnu u drugom...znaci partizan je postalo mucno gledati i umesto da publika dolazi da gleda mitrovica markovica itd sada morA da se navikava na druge pa opet na prolece da partizan napuste ninkovic jojic volkov itd itd

Majkl

pre 10 godina

Dominiraj!!!...a cek,cek,nema vasih sudija-izvinjavam se,nisam znao da igrate u tako neregularnim uslovima..sta cete-nepravda pa to ti je

dzukis

pre 10 godina

A Djura taman milsio sutra da kupi dva igraca, nemoj Djuro da se cimas, nemoj molim te, nema potrebe, sedi kuci i uzivaj, ide Jelen super liga, tamo moze i Varga da se skine i igra, sve je regularno, najaci smo, bez brige... Vuce, sto si uopste i vrsio izmene?

drobnjak iz auta ... gepekovanje

pre 10 godina

samo vi nastavite da kupujete domace prvenstvo, pomislite samo od koga iz godine u godinu ispadate ... bruka i sramota ...

veliki strumf

pre 10 godina

A sezona kupanja jos traje... Ima li tima na svetu koji se moze vise obrukati od namestenog sampiona Partizana? Petarde od Tikve, Kroacije, Slavije, pa Samrok, Ael, Ludogorec i ko zna ko jos, mnogih se ne mogu ni setiti. Kad se brukaju-bas se brukaju. Lakse protivnike nije mogao imati, a u 6 utakmica jedva 1 pobeda, uz ukupno 3 data gola. Ali zato u Tole SL u 2 utakmice 9 golova...

Realno

pre 10 godina

ZAMALO DA PRODJU!Neznam stvarno,otkud im onoliki optimizam cele nedelje,kad se jos os Siraka vidi da nemaju pojma i da su totalno nekvalitetna ekipa.

kiza

pre 10 godina

da nemamo neke igrace,nemamo ali postavka igre NULA...volim Sasu Ilica ali njegovo vreme je proslo..s Rasovicem pod ruku pa na tribine...s jednim napadacem...uh

Hahahahaha

pre 10 godina

Hahehahahahahahahahaaaaaa veliki shampion FK Partizan. Zalim svaki neuspeh nashih klubova, ali Partizan je svakako za podsmeh!!! Iz godine u godinu, iz decenije u deceniju. Vrlo mali klub.

Privatizacija!!!

pre 10 godina

Ljudi moji ispade Zvezda a ja zeni naduvao slauf i kazem joj da je sezona kupanja posle ispadanja C.Z.,zapamtila ona to i sinoc kad sam se vratio sa posla ceka me tunjevina i poruka prijatno ljubavi. Rugala se ruga pa joj postala druga! Eto na sta se svodi prepucavanje izmedju nekog ko voli Zvezdu ko moja zena i ja koji volim Partizan. Dok se mi prepucavamo klubovi nam propadaju a neko mlati debelu lovu,more MARS LOPOVI IZ NASIH KLUBOVA!

Darko

pre 10 godina

Kleov i Stanojev Partizan,od pre par godina,unistio bi ove nesrecnike kao od sale!Najgora generacija u poslednjih deset godina ako ne i vise!

Djape

pre 10 godina

Kad je Partizan izvukao Tun,Zvezda izvukla Cernomorec,Vojvodina izvukla Serif,a u novinama danima pljuste izjave srpski klubovi imali srece u zrebu.Smesno,sta bi tek bilo da je bio nepovoljan zreb.E moj Rasovicu,trebao si jos za vreme priprema da podneses ostavku kad si video sta radi uprava.Pa i Velika Mostanica kada igra prijateljsku protiv Donjeg Virovca povede dva spica.Trebao si da ubacis Gavrana ekonoma,mozda bi on umuvao neki gol.

Srbin

pre 10 godina

Sta reci a ne zaplakati, iz godine u godinu sve gore i gore tako da sledece sezona ocekujem ispadanje vec u drugom kolu svih nasih predstavnika pa nek nam menadzeri vode klubove i guraju svoje pulene....

Srbija

pre 10 godina

Da li ce kapiten da brani u Evropi ove sezone?Prvo je Djura izjavljivao da ne racuna na njega i cim se povredio Lukac,doveo ga sa plaze da brani,ali ne pomaze poturica ni protiv poluamatera iz Tuna.

Monarhista

pre 10 godina

Видећеш призоре потресне
видећеш Ђуриће и Кокезе
видећеш чемер ,смрт и јад
Анђелееееееееее

Istina

pre 10 godina

Ovo je sve posledica prijateljse utakmice protiv Radnickog, zamislite molim vas oni kao rasture Radnicki a ovde ih ponize, pa jel to logicno? Pa naravno da nije logicno, oni imaju takvih utakmica u Srbiji koliko hocete.

Realno

pre 10 godina

Ako ova ekipa,nedaj Boze,osvoji opet titulu,ja prestajem da pratim nas fudbal dozivotno.Sa ovim igracima i nekvalitetom,nezasluzuju da budu ni 4.na kraju.Cim ode Tole,nastace potop za njih,ocigledno.

Partizan uber alles

pre 10 godina

Raspali fudbal u raspalom sistemu.Spas je u privatizaciji a ovi iz uprave u bajbok,ja ovo vise necu gledati.Ko ovakav fudbal gleda i dalje poslednja je ovca.

shumadinac

pre 10 godina

3 stvari:
- Mitrovic moze da igra prodat a kadabra (NE MISLIM DA TREBA DA IGRA) ne moze! Poenta je da je kimi rekao dok je skidao traku da on vise nece igrati... Znaci kimi je predsednik, sekretar, sportski direktor, trener i kapiten!
- Zivkovic da se proda za bud zasto jer ne pripada ovoj druzini - ne zanima ga frizura vec fudbal, a u partizanu to nije na prvom mestu
- Sale idi brate u penziju - dosta je, zelim da te pamtim po dobru! Zao mi je da se brukas!
Meni je utisak trener ovih Svajcaraca koji ne moze da veruje... A nas "trener" ce pricati o one 2 jadne sanse i "zaboraviti" njihovih bar 5! Kraj!!!!

zeljko

pre 10 godina

partizan godinama ima srece u zrebu a provlace se kao kroz iglene usi ali zato redovno obrukaju celu srbiju.zvezda je ispala od boljeg tima.Zvezda nema srece godinama.prvo ren pa bordo pa cernomorac ali bar se nisu obrukali a ovaj tun je razbio partizan

Dendza

pre 10 godina

Kao i svake godine vidimo rezultate kupovine titula u domacem prvenstvu. No ne brinite se, brzo ce utakmice sa filijalama u kojima se dize moral kvazi igraca partijskog kluba, pasce petarda protiv nekog od klubova ciji p[rdsednici sede u UO Partizana ili koje vodite na gostovanja u evropu.

Borky

pre 10 godina

Toletovi sampinjoni. Eh kad se setim Coviceve procene da je Zvezda ostala bez 10-15 miliona eura jer nije osvojila titulu.A realno sa 5 mil. mozes sastaviti fin tim i uci u ls.Strasne stvari se desavaju u partizanu a svi gledaju samo u Zvezdino dvoriste.

Predrag

pre 10 godina

Grobari, imate sutra sansu na lutriji, pa da zamenite turke.Pa ako nemate ni tu srece, onda svi na splavove pa sa parama od prodatih saigraca i sa sponzorusama udrite brigu na veselje. Bar ste tu u svom elementu.

Majkl

pre 10 godina

Dominiraj!!!...a cek,cek,nema vasih sudija-izvinjavam se,nisam znao da igrate u tako neregularnim uslovima..sta cete-nepravda pa to ti je

Chicago

pre 10 godina

Malo je falilo da popijete petardu!I meni vise nije do zezanja grobara ovo je brate rasulo,a niko nije kriv opet...jedino možda nesrećni trener.

spale

pre 10 godina

Tole obezbedi titulu, obezbedi lake protivnike, obezbedi nastup u mecu za prolaz u grupnu fazu iako si sve meceve izgubio, ali onda dodje neugodni Shamrock, Thun...i dzaba. Rece na kraju jednu pametnu i Strajnic: "petoplasirani tim iz Svajcarske, a trenutno osmi na tabeli lagano eliminisao šest(6)ostrukog sampiona nase zemlje"! Valjda vam je jasno kakve su vam titule!?

dzukis

pre 10 godina

A Djura taman milsio sutra da kupi dva igraca, nemoj Djuro da se cimas, nemoj molim te, nema potrebe, sedi kuci i uzivaj, ide Jelen super liga, tamo moze i Varga da se skine i igra, sve je regularno, najaci smo, bez brige... Vuce, sto si uopste i vrsio izmene?

veliki strumf

pre 10 godina

Nesto nisam primetio, jesu li posle meca opet otisli na jug da pevaju i skacu sa Grobarima: 3 komada, 3 komada, to je nasa nada...

shalala

pre 10 godina

Prvo, simpatizer sam Crno belih, i kao takav, svako od nas koji vole klub treba da se pozabave upravom i pojedinim igracima. Drugo, Ilicu kapitenu nas, ako si pravi, sam idi povedi Djurica i Rasovica i sve kompletne secikese.Bruka i sramota i za Nas i Za Komsije, steta za Vosu.

Kockasta glava

pre 10 godina

Srbija u Uefa natjecanjima ima isto predstavnika ko Malta,Luxemburg,Estonija,Latvija,Lithensajn, pricajte vi sta hocete ,izmislili smo nogomet za vas!!! bar tako kazu rezultati u zadnjih 5-6 godina!!

TheObradovic

pre 10 godina

KAKO ŽIVI ANTUNTUN

U desetom selu
Živi Antuntun.
U njega je malko
Neobičan um.

On posao svaki
Na svoj način radi:
Jaja za leženje
On u vrtu sadi.

Kad se jako smrači,
On mrak grabi loncem.
Razlupano jaje
On zašiva koncem.

Da l' je jelo slano,
On to uhom sluša.
A ribu da pjeva
Naučiti kuša.

Na livadu tjera
Bicikl da pase.
Da mu miše lovi,
On zatvori prase.

Guske sijenom hrani,
Snijegom soli ovce.
A nasadi kvočku
Da mu leže novce.

Kad kroz žito ide
On sjeda u čun.
Sasvim na svoj način
Živi Antutun.

Černomorec & Ludogorec

pre 10 godina

Mislim da bi posle ovakvih evropskih izdanja svih naših klubova i ,,sjajnih izdanja'' reprezentacije u kvalifikacijama za SP bio sadomazohizam pratiti dešavanja u ovoj našoj bednoj ligi!

tole odlazi

pre 10 godina

Šestoplasirani tim švajcarske lige dobio uzastopno šestostrukog šampiona Srbije samo sa 3-0. Zaista su upitne Partizanove titule, ove godine se otvara istina o udruženju u sportu...

partizanov vijesnik

pre 10 godina

Ajde ajde grobari,glava gore,imali ste i vecih blamova, sta je jedna tunjevina u odnosu na Samrok,Kroaciju i Flamurtari!

TOMISLAV POSTENI

pre 10 godina

Partizan u evropi- 12 utakmica - 1 pobeda. Partizan u Tole ligi, 12 utakmica - 12 pobeda. A to sto nam "sampiona" gaze razni Samroci, Tikve, Tunovi, Siraci i ostali nema veze....bitno je da oni skandiraju svom vodji Toletu i da pokradu Pazar, koji je dosao u BG sa samo 11 igraca!

Bednici

pre 10 godina

Ako su slabi i Partizan i Zvezda i Vojvodina, zasto je Partizan osvajao titule nezasluzeno? Penali su t toku u Tirani. Skenderbeg ili Černomorec,drama u toku.

Ferrero

pre 10 godina

"...Partizan ima očajnu odbranu, nemoćan vezni red, a odlaskom Aleksandra Mitrovića napad više ne postoji." Samo jos da nekome ovo dodje iz dupeta u glavu.

Jugguja

pre 10 godina

E, nije najstrasnije izgubiti. Strasnije je u sred ciklusa prodati sve linije ekipe uzeti pare, ne uloziti nista, a dogodine nema para ponovo. Jedino sto je dobro, je to sto smo dobili zivkovica, prosle godine sam rekao da i slijepac vidi ko je prva opcija u napadu kada sam vidio mitrovica, e pa to je isto i sa zivkovicem. Nemoj otici mladi covjece jos 3 sezone, bices vrhunski fudbaler vrhunskog kluba.

milos

pre 10 godina

totalni štrajk,demonstracije,protesti ! dok svi ne odu iz Partizana,ali svi. I ovi koji vode i ovi koji su sada u upravi a za lično namirivanje učestvuju u razbijanju Partizana. ! desetine i desetine miliona eura nije bilo dovoljno da se skrca neki tim na pocetku priprema.Trener ne zna da li će igrač početi tekmu ili biti prodat EJ BREEEEEEEEEEE ! NAPOLJE VIŠE LOPOVI I PROBISVETI !

jeste, da!

pre 10 godina

sledi i lagana zabrana za sledecu sezonu igranja UEFA meceva, a izborice partizan kvalifikacije kroz domaci SAMPIONAT! nepravda, pa to ti je!

muamua

pre 10 godina

...izgleda da smo trebali da ispadnemo u prvom kolu pa da se smejemo zvezdasima kad ispadnu u drugom...znaci partizan je postalo mucno gledati i umesto da publika dolazi da gleda mitrovica markovica itd sada morA da se navikava na druge pa opet na prolece da partizan napuste ninkovic jojic volkov itd itd

David

pre 10 godina

Ma super su prosli jos da slave. !!! Dosta bajki ajmo na livdu pa cuvanje ovci. Vecerast ste videli koliko vredite ko ste i sta ste mislim kakav ste tim. Najgore sto ta istina ce vas buditi svakoga jutra pred ogledalom i vas i one sto su otisli da vas gledaju.

Mrkoslav

pre 10 godina

Onaj Malbasic nema sta da trazi na terenu, ne secam se kada je zadnji put zatresao mrezu..pa Vladimir Stimac, koji ne zna da ubaci loptu u kos bi veceras dao 2 gola!!!

kapiten kapitenski

pre 10 godina

ali kad se strucnjak bacio iz sve snage kod treceg a ona udje po sredini,gde je stajao? i precka u prvom puce a on ni pogledom da je stigne. da mu ne bese ruzne proslosti, pamtili bi ga...,?

Pablo Neruda

pre 10 godina

Sta je fudbal nego igra, radost? Partizan je doneo veceras neizmernu radost jednoj pitomoj svajcarskoj varosici i treba biti veseo zbog toga. Hvala vam sto ste nas podsetili da fudbal nije samo trka za novcem nego nesto mnogo vece. Ukoliko ostane ova ekipa na okupu vec sledece sezone mozemo racunati na, sto to ne reci, velike domete u Evropi.

ja ja

pre 10 godina

Ruzicu,pa zar nije Tole to zavrsio?Ali komentatori su nam super,moje misljenje je da je red da vec jednom stane neko pred ogledalo,istina nam moze samo pomoci,

Boban

pre 10 godina

Rasovicu, idi molim te i sa sobom povedi tvoje ljubimce Markovica, Aksentijevica, Ostojica, Jojica, Malbasica.... poredjao sam ti ih po pozicijama na terenu posto verovatno ne znas gde koji stoji, a kada kazem stoji mislim na bukvalno STOJI... hvala..

rade

pre 10 godina

Dovesti za trenera Golca ili nekog iskusnog trenera. Ovo je bruka. Ne moze trener pocetnik da vodi Partizan. Rasovic je tatin sin kao i bivsi trener Zvezde Aleksandar Jankovic.

Слоба Гробар Сента

pre 10 godina

Било је и пре овог пораза бламирања, али је ово вечерас било ПОНИЖАВАЊЕ!!!
1. Стојковић, солидан, небитан је трећи гол, спасао нас од петарде,
2. Аксентијевић, и оно мало што је знао, заборавио
3. Волков, пренервозан, има жељу, али не иде,
4. Станковић, физички инфериоран у дуелима, није габарит за Партизан,
5. Обрадовић, у складу са својим могућностима, немоћан са оваквим саиграчима,
6. Марковић, боже мој, ово се зове фудбалером,
7. Нинковић, има материјала, али арогантно себичан,
8. Јојић, спор, слаб у дуелима, неинвентиван, лак за читање,
9. Илић, легендо, повуци се, доста је било,
10. Малбашић, хоће дечко, али једноставно не зна,
11. Митровић, оде
12. Рашовић, Вучино, био си фајтер као играч, али знање и ауторитет су ти танки.
Једини добитак у вечерашњем понижавању је сјајан наговештај младог Андрије Живковића, само да га задржимо макар следеће 3-4 године!!!
Предуслов за то је ОДЛАЗАК ове банде са Ђуром на челу!!!
БОЈКОТ до ОСТАВКЕ руководства!!!

D u s k o V u j o s e v i c

pre 10 godina

Dominantni sampion iz Humske,sest uzastopnih,ali uzastopnih sampionskih titula,najaci dominator svih dominantnih igara,koji svojom dominacijom dominira i dominirace,zato sto ima dominantne igrace sa dominantnim manirima i koji svojim dominantnim pristupom dominantno pokazuje dominaciju. Tek kada krene najdominantnije takmicenje u dominantnoj igri pod obrucima pokazacemo Dominaciju i dominantno cemo pokoriti Evropu kao nas brat dominator.

realan

pre 10 godina

kad bi se od sutra desavale samo pozitivne stvari u nasem fudbalu, tek 2018-e godine bi imali 2-3 solidna kluba u evropskim okvirima!toliko smo u zaostatku za trecom ligom evropskih klubova

ACA

pre 10 godina

Prodali ste sve sto valja a ostavili ste i doveli krs od igraca.Ovo je definitivno NAJGORI TIM PARTIZANAu zadnjih 30 godina.DJURICU OSTAVKA POD HITNO.

Pop

pre 10 godina

Ceo zivot navijam za Partizan,morao sam i ovo da ispostujem.Igra nije postojala,gol nema ko da da,odbranu kao da su doveli iz Banatske lige.Posle svega sta reci,zao mi Vose a ova dva sata zivota nazalost ne mogu da vratim...

mitar

pre 10 godina

Partizan je u velikom problemu,pocev prvo od nazovi navijaca,(huligana),koji brukaju ovu jadnu Srbiju,preko konplet uprave kojima Nadj dovodi igrace i vedri i oblaci u klubu,covek bez obraza,neznalica,igraci su zadnji u tom nizu ,Rasovic odveo Teleoptik u nizi rang pa ga nagradili,nije on mucenik za trenera isforsirase ga pojedinci a vecina zna da on nije za prvog trenera,pojacanja Djemba Dj...Fonfana,i koga im Stojic uvali preko Nadja ,glavni krivac Je Nadj ljudi,samo i Scepovic je veceras opet lose odigrao,Kimi je bio super,katastrofa ,

cartmanx

pre 10 godina

Ako sad ne ode olos iz kluba nikad nece! I sta sledi , sunovrat posle ovoga u domacoj ligi, raspad sistema, samo ako kao sto rekoh ne ode bagra!

Na čelu sa trenerom.

pre 10 godina

A ja naivno mislio da su nam glavni problem bili Miljković, Lazevski, Šćepović, Pauljević, Ostojić...Dok konačno večeras ne shvatih da u sadašnjem igračkom kadru, bilo ko da igra, BLAGE VEZE NEMA !!!

Navijam protiv žreba

pre 10 godina

Zašto ZVEZDA ne učestvuje u izvlačenju? Nije pošteno da Partizan
Opet prođe a zvezda ne može. Nije valjda zbog bahatosti.

Nikola

pre 10 godina

rasovic nadam se odlazi vec ujutro, ali vece pitanje je kako oterati djuru. Dok uzima procente, verovatno nikako. Nadao sam se da ce da ga hapse ali sad sa Ruzicem ministrom...

Pera

pre 10 godina

Hahahaha.....pogledajte prvih 50 komentara na najavu utakmice....u vise od pola je Crvena Zvezda....heroji na tribinama, kradu zastave nadaleko poznatim svajcarskim huliganima, heroji na travi gube 3:0...a heroji preko neta lupetaju gluposti.....mali partizan....

Tony S

pre 10 godina

E lepo. A sad nek vas gledaju mame, tate, ujaci i ostali menageri. Nama ostaju tenis , vaterpolo i atletika gde se ljudi posteno znoje za svoju drzavu.

slobos sa rodosa

pre 10 godina

reče rašović"partizan ne ume da igra defanzivno"posle večerašnje utakmice sasvim je jasno da ne ume da igra ni ofanzivno,u stvari ne ume da igra nikako.ume da igra jedino utakmice u jsl ligi koje unapred dogovori.e tu je "šestostruki šampion"

Emil, Tutin

pre 10 godina

Sram da vas bude. nasladjujete se mukama mojega partizana!
Dobro znajete da smo najbolji i da je nas Tolo Karadzic pravi djentlmen i mozete samo da puknete od muke. nekada i izgubimo ali smo opet najveci jugoslovenski klub i nemozete da nam ni pljunete pod prozora! Moj Partizan ce uvijek biti najbolji a JNA jedini hram fudbala...A uskoro xcemo se i ovijeh huligana ratosiljati pa cete vidjeti sta su navijaci nasega partizana!
Puna podrska predsjednicima Djuricu i Karadzicu. Njiha podrzavaju svi pravi grobari!

ko se boji vuka jos?

pre 10 godina

Katastrofa. Onaj ko je doneo fudbalsku loptu u Srbiju, dzabe je bacao pare. Bolje da je kupio protivgradnu raketu! Ovako se nisam smorio od kad sam nasao izgreban auto u garazi trzdog centra (ne zelim da reklamiram ikog).

Mijagi

pre 10 godina

Ovo je stvarno sramota za sve nas prave partizanovce...Ja koji i dan danas zaplacem kad pomislim na Dragana Mancea gledao sam gomilu bezobraznih neznalica u dresu koji je svetinja pravim grobarima...Stvarno ste jadni i bedni sa sve upravom koja mora da nestane posle ovog...Partizan ostaje samo nek oni nestanu...

Mikele

pre 10 godina

Sale, dokle više?!! Da li je toliko teško reći, DOSTA JE... Na ovim našim pašnjacima možeš i peške da igraš, ali za evropu treba snaga, a ti je bato nikad nisi imao... O ostatku neću trošiti tastaturu, ali ipak su to klinci kojima i ne zameram (obzirom ko im je direktor).

oliver k.

pre 10 godina

Razocaran sam. Nula bodova za borbu,zelju,pozrtvovanje..... Sve igrace u vojsku poslati....naravno u Severnu Koreju..... To je za njih.

rade

pre 10 godina

Partizan nema trenera. Ne moze pocetnik da vodi Partizan. Decko je ocigledno zbunjen i nije dorastao da vodi i nizerazredni tim. Za njega je Limeni trenercina. Ilic hitno da zavrsi karijeru a Stankovic, Malbasic i Markovic neka potraze novi klub. Ovo je velika bruka.

Rolex

pre 10 godina

Nemam vise snage ni volje da ih gledam.Osnove fudbala nemaju,nemaju volju,zelju,snagu.Trener koji ne ume da motivise igrace, drzi jedinog koji zna nesto na klupi,mislim na Djembu,a igra Markovic koji ne zna NISTA ,NISTA ,NISTA, NISTA.STRASNO.Tako nam i treba.

Shecky

pre 10 godina

Ocaj.. Zivkovic svetla tacka.. Mozda nam neko objasni zasto Brasanac sedi na klupi.. Ostalo TUGA!!!
Inace navijam za komsije i za dorucak je TUNjevina ;) ...mora malo

Milan

pre 10 godina

Od pocetka sezone nisu odigrali ni poluvreme da kazes dobro je.Ni poluvreme.Sta treba da se promeni trener a mozda i sportski direktor a mozda i uprava.Sta treba da se desi.Igra nikakva,pomasanje ocajno,zalaganje nikakvo.Taktike nema,strategija ne postoji.Duplo golo.Covek nema autoritet ni znanje.Jer da ima ne bi dozvolio da mu rasprodaju tim u pola kvalifikacija.Znaci svesno je pristao na to i jos da ga zalim.Zalim nas idiote koji to sve pratimo i gledamo.

zvone

pre 10 godina

Sad cemo da se koncentrisemo na sampionat jer ipak je to nas prioritet.Gle ako imamo srece i zdreb nas odvede u grupnu fazu to bi bilo zaista fino.Pravi ste LUZERI isramota za fudbal u Srbiji.

SRBIJA pre zvezde i partizana

pre 10 godina

E moj partizane, TU(z)Na je tvoja prica, netreba vi da vodite igrace na pripreme u TUNis, njihov nivo je TUNdra...

Lazar

pre 10 godina

Koja je razlika između šampiona Farskih Ostrva,San Marina,Irske,Velsa i šampiona Srbije? Oni su "simpatični fudbalski amateri", a mi nismo ni simpatični...

Bogdan

pre 10 godina

Rasovicu podnesi ostavku ako volis Partizan.Djuric ce ostati jer lesinari odlaze samo kad ostanu kosti.Krajnje je vreme da se uprava srusi kao nekad protiv Zeke i Bjeke!!!

djidji

pre 10 godina

Niko od ovih igraca ne zasluzuje da nosi dres Partizana,sramota,treba ih sve otpustit,i poslat kuci!Neka nadju neko drugo zanimanje!!!

Krang

pre 10 godina

Po meni, Stojkoviceva dva gola. Svojim nerezonskim istrcavanjima mogao primiti jos 3, ali ga sreca pogledala. Igra Partizana je bila uzasna! Jojic, Volkov, Ostojic i Mitrovic nesto pokusavali, ostali truba. Ovaj Thun odlicno igrao! Toliko tacnih pasova i ubacivanja su napravili koliko se kod nas ne vidi u citavom kolu JSL.

Saša

pre 10 godina

Turizam muzika turizam nezna se ko je gori od učitelja do pulena 40 godina sam u fudbalu a gori tim nikad nismo imali. Da nije smešno bilo bi žalosno.

navijac

pre 10 godina

Sramota! Od postavke igre do navijača na tribinama. Rasovicu ne igra dzemba a igra S.Markovic. Strašno! Stanković je bio rupa i na beku a stoper, Bože sačuvaj! Ilic kapiten već odavno zreo za penziju i ne znam što se bruka. Pola ekipe u 20-toj minuti širi ruke jer se igra raspala. Nema potrebe da spominjem navijače, oni iskreni navijali od srca, oni navijači "zaposleni" ponovo prave gluposti o dogovoru sa svojim šefom. Ponovo sam zažalio što kupih sezonsku. sve je interes da li djurin ili nekog drugog, zar je važno?

Da ali

pre 10 godina

Ne, ipak je najsmešnija situacija kad Aksentijević dobija crveni. Čovek njemu lakat u glavu a ovaj rukom da li ga je pipnuo. I na to švajcarac pada ko pokošen. Ovo je sve postalo besmisleno.

aleksandar

pre 10 godina

krajnje je vreme da u upravi stave prst na čelo i kažu dosta bre više mi smo nesposobni !!!! e moj đuriću đuriću dokle si doveo klub i da te svi grobari linčuju malo je!!!!

Da ali

pre 10 godina

Da ali nama nije priznat gol zbog navodnog ofsajda, nije sviran penal, ali najsmešnija situacija kad Volkov dobija žuti. Čovek njega obuhvatio levom rukom, gura ga i pada i Volkovu žuti. Bez obzira, poenta je PRIVATIZACIJA POD HITNO. Komentator, kojem bi inače trebalo dati otkaz, je bar u jednoj stvari u pravu, a to je da su naši klubovi postali preduzeća za kupoprodaju igrača.

rumenko

pre 10 godina

daj vucicu covece, stavi zvezdu i partizan na aukciju. po 1euro cena sa preuzetim dugovima i zemljistem. pa jel vi vidite da nas sampion ne moze u godinu dana da izvojeva 1 pobedu igrajuci protiv prvaka jermenije, azerbejdzana, bugarske, kipra i donedavno drugoligasa tuna.. daj uvedite zakonski minimum da se pre 21. ne sme prodati igrac van zemlje, ovo vise nema smisla..

Borkes

pre 10 godina

Bilo mi je tesko gledati ovakav Partizan. Spali smo na najnize grane. Niti igre,niti zelje,niti trcanja. Ocigledno je trener taj koji je odgovoran. Ne ume da ih motivise,niti ih je uigrao. Nema autoritet. Rasovicu odlazi!

Realan

pre 10 godina

Treba li jos nesto reci??? Ponisten regularan gol, penal, a tek crveni karton, cirkus... Sudija je direktno uticao na igru i rezultat, jer da je bilo 1:1 utakmica bi otisla u drugom pravcu... SRAMOTA!!! Medjutim, i pored kradje Partizan je odigrao skandalozno lose, da se ne lazemo...

slobinator

pre 10 godina

šta je gore od ispadanja iz evrope u sezoni kupanja?odgovor:dva ispadanja iz evrope u sezoni kupanja.p.s.za zajedljive grobare:černomorec se plasirao u ligu evrope na penale.propade vam i taj štos.

magic

pre 10 godina

Ne pljujmo igrace,nisu oni krivi,ne znaju,pa ne znaju,vise od toga ne mogu,toliko im je znanje,zna se ko ovde treba da se pljuje.Ajmo totalni bojkot

InterpolNamaTreba

pre 10 godina

Meni ovo deluje kao protiv Petah Tikve...nije im se isplatilo da igraju LE, pa su svesno izgubili.. Nemoguće je onako mlitavo odigrati i primati onakve golove, čak i za onako slab Partizan. Bruka je kakve se mutljavine rade u našim klubovima, kakvi političari sede u upravama i kakvi sve sumnjivi likovi vode naše najpoznatije klubove. Zato smo ovako propali.

klikovceto

pre 10 godina

ne mogoh od navijača komšinice i od likovanja da ostavim komentar na predhodnoj vesti, samo me interesuje u kojoj je grupi zvezda igrala u poslednjih 10 godina, sledi nagrada

Pex

pre 10 godina

Vanja ajde privatizuj sve ovo. Partizan Etihadu,Zvezdu Kinezima i da gledamo normalan fudbal i gledamo kako nasi voljeni klubovi pobedjuju.Sta fali Ludogorecu ,Serifu,Cernomorecu -nigde ni jedan Bugarin,Moldavac ni Ukrajinac.Sutra izvlace Partizan umesto Fenera!Mnogo ih _enja!

Kovac

pre 10 godina

Pazite kad nas sutra izvuku iz bubnja kao lake luzere, izgleda jedino tako mozemo da prodjemo u tu grupnu fazu,pa to bi bio vrhunac ove tragikomedije srpskog fudbala :)

drobnjak iz auta ... gepekovanje

pre 10 godina

samo vi nastavite da kupujete domace prvenstvo, pomislite samo od koga iz godine u godinu ispadate ... bruka i sramota ...

Kockasta glava

pre 10 godina

Srbija u Uefa natjecanjima ima isto predstavnika ko Malta,Luxemburg,Estonija,Latvija,Lithensajn, pricajte vi sta hocete ,izmislili smo nogomet za vas!!! bar tako kazu rezultati u zadnjih 5-6 godina!!

veliki strumf

pre 10 godina

A sezona kupanja jos traje... Ima li tima na svetu koji se moze vise obrukati od namestenog sampiona Partizana? Petarde od Tikve, Kroacije, Slavije, pa Samrok, Ael, Ludogorec i ko zna ko jos, mnogih se ne mogu ni setiti. Kad se brukaju-bas se brukaju. Lakse protivnike nije mogao imati, a u 6 utakmica jedva 1 pobeda, uz ukupno 3 data gola. Ali zato u Tole SL u 2 utakmice 9 golova...

zeljko

pre 10 godina

partizan godinama ima srece u zrebu a provlace se kao kroz iglene usi ali zato redovno obrukaju celu srbiju.zvezda je ispala od boljeg tima.Zvezda nema srece godinama.prvo ren pa bordo pa cernomorac ali bar se nisu obrukali a ovaj tun je razbio partizan

Hahahahaha

pre 10 godina

Hahehahahahahahahahaaaaaa veliki shampion FK Partizan. Zalim svaki neuspeh nashih klubova, ali Partizan je svakako za podsmeh!!! Iz godine u godinu, iz decenije u deceniju. Vrlo mali klub.

Srbija

pre 10 godina

Da li ce kapiten da brani u Evropi ove sezone?Prvo je Djura izjavljivao da ne racuna na njega i cim se povredio Lukac,doveo ga sa plaze da brani,ali ne pomaze poturica ni protiv poluamatera iz Tuna.

Navijam protiv žreba

pre 10 godina

Zašto ZVEZDA ne učestvuje u izvlačenju? Nije pošteno da Partizan
Opet prođe a zvezda ne može. Nije valjda zbog bahatosti.

Emil, Tutin

pre 10 godina

Sram da vas bude. nasladjujete se mukama mojega partizana!
Dobro znajete da smo najbolji i da je nas Tolo Karadzic pravi djentlmen i mozete samo da puknete od muke. nekada i izgubimo ali smo opet najveci jugoslovenski klub i nemozete da nam ni pljunete pod prozora! Moj Partizan ce uvijek biti najbolji a JNA jedini hram fudbala...A uskoro xcemo se i ovijeh huligana ratosiljati pa cete vidjeti sta su navijaci nasega partizana!
Puna podrska predsjednicima Djuricu i Karadzicu. Njiha podrzavaju svi pravi grobari!

Da ali

pre 10 godina

Da ali nama nije priznat gol zbog navodnog ofsajda, nije sviran penal, ali najsmešnija situacija kad Volkov dobija žuti. Čovek njega obuhvatio levom rukom, gura ga i pada i Volkovu žuti. Bez obzira, poenta je PRIVATIZACIJA POD HITNO. Komentator, kojem bi inače trebalo dati otkaz, je bar u jednoj stvari u pravu, a to je da su naši klubovi postali preduzeća za kupoprodaju igrača.

Realan

pre 10 godina

Treba li jos nesto reci??? Ponisten regularan gol, penal, a tek crveni karton, cirkus... Sudija je direktno uticao na igru i rezultat, jer da je bilo 1:1 utakmica bi otisla u drugom pravcu... SRAMOTA!!! Medjutim, i pored kradje Partizan je odigrao skandalozno lose, da se ne lazemo...

klikovceto

pre 10 godina

ne mogoh od navijača komšinice i od likovanja da ostavim komentar na predhodnoj vesti, samo me interesuje u kojoj je grupi zvezda igrala u poslednjih 10 godina, sledi nagrada

kiza

pre 10 godina

da nemamo neke igrace,nemamo ali postavka igre NULA...volim Sasu Ilica ali njegovo vreme je proslo..s Rasovicem pod ruku pa na tribine...s jednim napadacem...uh

Realno

pre 10 godina

Ako ova ekipa,nedaj Boze,osvoji opet titulu,ja prestajem da pratim nas fudbal dozivotno.Sa ovim igracima i nekvalitetom,nezasluzuju da budu ni 4.na kraju.Cim ode Tole,nastace potop za njih,ocigledno.

Bednici

pre 10 godina

Ako su slabi i Partizan i Zvezda i Vojvodina, zasto je Partizan osvajao titule nezasluzeno? Penali su t toku u Tirani. Skenderbeg ili Černomorec,drama u toku.

InterpolNamaTreba

pre 10 godina

Meni ovo deluje kao protiv Petah Tikve...nije im se isplatilo da igraju LE, pa su svesno izgubili.. Nemoguće je onako mlitavo odigrati i primati onakve golove, čak i za onako slab Partizan. Bruka je kakve se mutljavine rade u našim klubovima, kakvi političari sede u upravama i kakvi sve sumnjivi likovi vode naše najpoznatije klubove. Zato smo ovako propali.

Jugguja

pre 10 godina

E, nije najstrasnije izgubiti. Strasnije je u sred ciklusa prodati sve linije ekipe uzeti pare, ne uloziti nista, a dogodine nema para ponovo. Jedino sto je dobro, je to sto smo dobili zivkovica, prosle godine sam rekao da i slijepac vidi ko je prva opcija u napadu kada sam vidio mitrovica, e pa to je isto i sa zivkovicem. Nemoj otici mladi covjece jos 3 sezone, bices vrhunski fudbaler vrhunskog kluba.

Darko

pre 10 godina

Kleov i Stanojev Partizan,od pre par godina,unistio bi ove nesrecnike kao od sale!Najgora generacija u poslednjih deset godina ako ne i vise!

Dendza

pre 10 godina

Kao i svake godine vidimo rezultate kupovine titula u domacem prvenstvu. No ne brinite se, brzo ce utakmice sa filijalama u kojima se dize moral kvazi igraca partijskog kluba, pasce petarda protiv nekog od klubova ciji p[rdsednici sede u UO Partizana ili koje vodite na gostovanja u evropu.

spale

pre 10 godina

Tole obezbedi titulu, obezbedi lake protivnike, obezbedi nastup u mecu za prolaz u grupnu fazu iako si sve meceve izgubio, ali onda dodje neugodni Shamrock, Thun...i dzaba. Rece na kraju jednu pametnu i Strajnic: "petoplasirani tim iz Svajcarske, a trenutno osmi na tabeli lagano eliminisao šest(6)ostrukog sampiona nase zemlje"! Valjda vam je jasno kakve su vam titule!?

TheObradovic

pre 10 godina

KAKO ŽIVI ANTUNTUN

U desetom selu
Živi Antuntun.
U njega je malko
Neobičan um.

On posao svaki
Na svoj način radi:
Jaja za leženje
On u vrtu sadi.

Kad se jako smrači,
On mrak grabi loncem.
Razlupano jaje
On zašiva koncem.

Da l' je jelo slano,
On to uhom sluša.
A ribu da pjeva
Naučiti kuša.

Na livadu tjera
Bicikl da pase.
Da mu miše lovi,
On zatvori prase.

Guske sijenom hrani,
Snijegom soli ovce.
A nasadi kvočku
Da mu leže novce.

Kad kroz žito ide
On sjeda u čun.
Sasvim na svoj način
Živi Antutun.

Da ali

pre 10 godina

Ne, ipak je najsmešnija situacija kad Aksentijević dobija crveni. Čovek njemu lakat u glavu a ovaj rukom da li ga je pipnuo. I na to švajcarac pada ko pokošen. Ovo je sve postalo besmisleno.

rade

pre 10 godina

Dovesti za trenera Golca ili nekog iskusnog trenera. Ovo je bruka. Ne moze trener pocetnik da vodi Partizan. Rasovic je tatin sin kao i bivsi trener Zvezde Aleksandar Jankovic.

Realno

pre 10 godina

ZAMALO DA PRODJU!Neznam stvarno,otkud im onoliki optimizam cele nedelje,kad se jos os Siraka vidi da nemaju pojma i da su totalno nekvalitetna ekipa.

Majkl

pre 10 godina

Dominiraj!!!...a cek,cek,nema vasih sudija-izvinjavam se,nisam znao da igrate u tako neregularnim uslovima..sta cete-nepravda pa to ti je

veliki strumf

pre 10 godina

Nesto nisam primetio, jesu li posle meca opet otisli na jug da pevaju i skacu sa Grobarima: 3 komada, 3 komada, to je nasa nada...

Mrkoslav

pre 10 godina

Onaj Malbasic nema sta da trazi na terenu, ne secam se kada je zadnji put zatresao mrezu..pa Vladimir Stimac, koji ne zna da ubaci loptu u kos bi veceras dao 2 gola!!!

Istina

pre 10 godina

Ovo je sve posledica prijateljse utakmice protiv Radnickog, zamislite molim vas oni kao rasture Radnicki a ovde ih ponize, pa jel to logicno? Pa naravno da nije logicno, oni imaju takvih utakmica u Srbiji koliko hocete.

jeste, da!

pre 10 godina

sledi i lagana zabrana za sledecu sezonu igranja UEFA meceva, a izborice partizan kvalifikacije kroz domaci SAMPIONAT! nepravda, pa to ti je!

Borky

pre 10 godina

Toletovi sampinjoni. Eh kad se setim Coviceve procene da je Zvezda ostala bez 10-15 miliona eura jer nije osvojila titulu.A realno sa 5 mil. mozes sastaviti fin tim i uci u ls.Strasne stvari se desavaju u partizanu a svi gledaju samo u Zvezdino dvoriste.

milos

pre 10 godina

totalni štrajk,demonstracije,protesti ! dok svi ne odu iz Partizana,ali svi. I ovi koji vode i ovi koji su sada u upravi a za lično namirivanje učestvuju u razbijanju Partizana. ! desetine i desetine miliona eura nije bilo dovoljno da se skrca neki tim na pocetku priprema.Trener ne zna da li će igrač početi tekmu ili biti prodat EJ BREEEEEEEEEEE ! NAPOLJE VIŠE LOPOVI I PROBISVETI !

partizanov vijesnik

pre 10 godina

Ajde ajde grobari,glava gore,imali ste i vecih blamova, sta je jedna tunjevina u odnosu na Samrok,Kroaciju i Flamurtari!

D u s k o V u j o s e v i c

pre 10 godina

Dominantni sampion iz Humske,sest uzastopnih,ali uzastopnih sampionskih titula,najaci dominator svih dominantnih igara,koji svojom dominacijom dominira i dominirace,zato sto ima dominantne igrace sa dominantnim manirima i koji svojim dominantnim pristupom dominantno pokazuje dominaciju. Tek kada krene najdominantnije takmicenje u dominantnoj igri pod obrucima pokazacemo Dominaciju i dominantno cemo pokoriti Evropu kao nas brat dominator.

tole odlazi

pre 10 godina

Šestoplasirani tim švajcarske lige dobio uzastopno šestostrukog šampiona Srbije samo sa 3-0. Zaista su upitne Partizanove titule, ove godine se otvara istina o udruženju u sportu...

Černomorec & Ludogorec

pre 10 godina

Mislim da bi posle ovakvih evropskih izdanja svih naših klubova i ,,sjajnih izdanja'' reprezentacije u kvalifikacijama za SP bio sadomazohizam pratiti dešavanja u ovoj našoj bednoj ligi!

shalala

pre 10 godina

Prvo, simpatizer sam Crno belih, i kao takav, svako od nas koji vole klub treba da se pozabave upravom i pojedinim igracima. Drugo, Ilicu kapitenu nas, ako si pravi, sam idi povedi Djurica i Rasovica i sve kompletne secikese.Bruka i sramota i za Nas i Za Komsije, steta za Vosu.

Monarhista

pre 10 godina

Видећеш призоре потресне
видећеш Ђуриће и Кокезе
видећеш чемер ,смрт и јад
Анђелееееееееее

kapiten kapitenski

pre 10 godina

ali kad se strucnjak bacio iz sve snage kod treceg a ona udje po sredini,gde je stajao? i precka u prvom puce a on ni pogledom da je stigne. da mu ne bese ruzne proslosti, pamtili bi ga...,?

Chicago

pre 10 godina

Malo je falilo da popijete petardu!I meni vise nije do zezanja grobara ovo je brate rasulo,a niko nije kriv opet...jedino možda nesrećni trener.

Partizan uber alles

pre 10 godina

Raspali fudbal u raspalom sistemu.Spas je u privatizaciji a ovi iz uprave u bajbok,ja ovo vise necu gledati.Ko ovakav fudbal gleda i dalje poslednja je ovca.

Srbin

pre 10 godina

Sta reci a ne zaplakati, iz godine u godinu sve gore i gore tako da sledece sezona ocekujem ispadanje vec u drugom kolu svih nasih predstavnika pa nek nam menadzeri vode klubove i guraju svoje pulene....

Privatizacija!!!

pre 10 godina

Ljudi moji ispade Zvezda a ja zeni naduvao slauf i kazem joj da je sezona kupanja posle ispadanja C.Z.,zapamtila ona to i sinoc kad sam se vratio sa posla ceka me tunjevina i poruka prijatno ljubavi. Rugala se ruga pa joj postala druga! Eto na sta se svodi prepucavanje izmedju nekog ko voli Zvezdu ko moja zena i ja koji volim Partizan. Dok se mi prepucavamo klubovi nam propadaju a neko mlati debelu lovu,more MARS LOPOVI IZ NASIH KLUBOVA!

dzukis

pre 10 godina

A Djura taman milsio sutra da kupi dva igraca, nemoj Djuro da se cimas, nemoj molim te, nema potrebe, sedi kuci i uzivaj, ide Jelen super liga, tamo moze i Varga da se skine i igra, sve je regularno, najaci smo, bez brige... Vuce, sto si uopste i vrsio izmene?

ja ja

pre 10 godina

Ruzicu,pa zar nije Tole to zavrsio?Ali komentatori su nam super,moje misljenje je da je red da vec jednom stane neko pred ogledalo,istina nam moze samo pomoci,

TOMISLAV POSTENI

pre 10 godina

Partizan u evropi- 12 utakmica - 1 pobeda. Partizan u Tole ligi, 12 utakmica - 12 pobeda. A to sto nam "sampiona" gaze razni Samroci, Tikve, Tunovi, Siraci i ostali nema veze....bitno je da oni skandiraju svom vodji Toletu i da pokradu Pazar, koji je dosao u BG sa samo 11 igraca!

Pera

pre 10 godina

Hahahaha.....pogledajte prvih 50 komentara na najavu utakmice....u vise od pola je Crvena Zvezda....heroji na tribinama, kradu zastave nadaleko poznatim svajcarskim huliganima, heroji na travi gube 3:0...a heroji preko neta lupetaju gluposti.....mali partizan....

Krang

pre 10 godina

Po meni, Stojkoviceva dva gola. Svojim nerezonskim istrcavanjima mogao primiti jos 3, ali ga sreca pogledala. Igra Partizana je bila uzasna! Jojic, Volkov, Ostojic i Mitrovic nesto pokusavali, ostali truba. Ovaj Thun odlicno igrao! Toliko tacnih pasova i ubacivanja su napravili koliko se kod nas ne vidi u citavom kolu JSL.

muamua

pre 10 godina

...izgleda da smo trebali da ispadnemo u prvom kolu pa da se smejemo zvezdasima kad ispadnu u drugom...znaci partizan je postalo mucno gledati i umesto da publika dolazi da gleda mitrovica markovica itd sada morA da se navikava na druge pa opet na prolece da partizan napuste ninkovic jojic volkov itd itd

cartmanx

pre 10 godina

Ako sad ne ode olos iz kluba nikad nece! I sta sledi , sunovrat posle ovoga u domacoj ligi, raspad sistema, samo ako kao sto rekoh ne ode bagra!

Nikola

pre 10 godina

rasovic nadam se odlazi vec ujutro, ali vece pitanje je kako oterati djuru. Dok uzima procente, verovatno nikako. Nadao sam se da ce da ga hapse ali sad sa Ruzicem ministrom...

rumenko

pre 10 godina

daj vucicu covece, stavi zvezdu i partizan na aukciju. po 1euro cena sa preuzetim dugovima i zemljistem. pa jel vi vidite da nas sampion ne moze u godinu dana da izvojeva 1 pobedu igrajuci protiv prvaka jermenije, azerbejdzana, bugarske, kipra i donedavno drugoligasa tuna.. daj uvedite zakonski minimum da se pre 21. ne sme prodati igrac van zemlje, ovo vise nema smisla..

Mijagi

pre 10 godina

Ovo je stvarno sramota za sve nas prave partizanovce...Ja koji i dan danas zaplacem kad pomislim na Dragana Mancea gledao sam gomilu bezobraznih neznalica u dresu koji je svetinja pravim grobarima...Stvarno ste jadni i bedni sa sve upravom koja mora da nestane posle ovog...Partizan ostaje samo nek oni nestanu...

slobinator

pre 10 godina

šta je gore od ispadanja iz evrope u sezoni kupanja?odgovor:dva ispadanja iz evrope u sezoni kupanja.p.s.za zajedljive grobare:černomorec se plasirao u ligu evrope na penale.propade vam i taj štos.

SRBIJA pre zvezde i partizana

pre 10 godina

E moj partizane, TU(z)Na je tvoja prica, netreba vi da vodite igrace na pripreme u TUNis, njihov nivo je TUNdra...

navijac

pre 10 godina

Sramota! Od postavke igre do navijača na tribinama. Rasovicu ne igra dzemba a igra S.Markovic. Strašno! Stanković je bio rupa i na beku a stoper, Bože sačuvaj! Ilic kapiten već odavno zreo za penziju i ne znam što se bruka. Pola ekipe u 20-toj minuti širi ruke jer se igra raspala. Nema potrebe da spominjem navijače, oni iskreni navijali od srca, oni navijači "zaposleni" ponovo prave gluposti o dogovoru sa svojim šefom. Ponovo sam zažalio što kupih sezonsku. sve je interes da li djurin ili nekog drugog, zar je važno?

slobos sa rodosa

pre 10 godina

reče rašović"partizan ne ume da igra defanzivno"posle večerašnje utakmice sasvim je jasno da ne ume da igra ni ofanzivno,u stvari ne ume da igra nikako.ume da igra jedino utakmice u jsl ligi koje unapred dogovori.e tu je "šestostruki šampion"

Слоба Гробар Сента

pre 10 godina

Било је и пре овог пораза бламирања, али је ово вечерас било ПОНИЖАВАЊЕ!!!
1. Стојковић, солидан, небитан је трећи гол, спасао нас од петарде,
2. Аксентијевић, и оно мало што је знао, заборавио
3. Волков, пренервозан, има жељу, али не иде,
4. Станковић, физички инфериоран у дуелима, није габарит за Партизан,
5. Обрадовић, у складу са својим могућностима, немоћан са оваквим саиграчима,
6. Марковић, боже мој, ово се зове фудбалером,
7. Нинковић, има материјала, али арогантно себичан,
8. Јојић, спор, слаб у дуелима, неинвентиван, лак за читање,
9. Илић, легендо, повуци се, доста је било,
10. Малбашић, хоће дечко, али једноставно не зна,
11. Митровић, оде
12. Рашовић, Вучино, био си фајтер као играч, али знање и ауторитет су ти танки.
Једини добитак у вечерашњем понижавању је сјајан наговештај младог Андрије Живковића, само да га задржимо макар следеће 3-4 године!!!
Предуслов за то је ОДЛАЗАК ове банде са Ђуром на челу!!!
БОЈКОТ до ОСТАВКЕ руководства!!!

rade

pre 10 godina

Partizan nema trenera. Ne moze pocetnik da vodi Partizan. Decko je ocigledno zbunjen i nije dorastao da vodi i nizerazredni tim. Za njega je Limeni trenercina. Ilic hitno da zavrsi karijeru a Stankovic, Malbasic i Markovic neka potraze novi klub. Ovo je velika bruka.

Borkes

pre 10 godina

Bilo mi je tesko gledati ovakav Partizan. Spali smo na najnize grane. Niti igre,niti zelje,niti trcanja. Ocigledno je trener taj koji je odgovoran. Ne ume da ih motivise,niti ih je uigrao. Nema autoritet. Rasovicu odlazi!

Rolex

pre 10 godina

Nemam vise snage ni volje da ih gledam.Osnove fudbala nemaju,nemaju volju,zelju,snagu.Trener koji ne ume da motivise igrace, drzi jedinog koji zna nesto na klupi,mislim na Djembu,a igra Markovic koji ne zna NISTA ,NISTA ,NISTA, NISTA.STRASNO.Tako nam i treba.

Boban

pre 10 godina

Rasovicu, idi molim te i sa sobom povedi tvoje ljubimce Markovica, Aksentijevica, Ostojica, Jojica, Malbasica.... poredjao sam ti ih po pozicijama na terenu posto verovatno ne znas gde koji stoji, a kada kazem stoji mislim na bukvalno STOJI... hvala..

mitar

pre 10 godina

Partizan je u velikom problemu,pocev prvo od nazovi navijaca,(huligana),koji brukaju ovu jadnu Srbiju,preko konplet uprave kojima Nadj dovodi igrace i vedri i oblaci u klubu,covek bez obraza,neznalica,igraci su zadnji u tom nizu ,Rasovic odveo Teleoptik u nizi rang pa ga nagradili,nije on mucenik za trenera isforsirase ga pojedinci a vecina zna da on nije za prvog trenera,pojacanja Djemba Dj...Fonfana,i koga im Stojic uvali preko Nadja ,glavni krivac Je Nadj ljudi,samo i Scepovic je veceras opet lose odigrao,Kimi je bio super,katastrofa ,

Predrag

pre 10 godina

Grobari, imate sutra sansu na lutriji, pa da zamenite turke.Pa ako nemate ni tu srece, onda svi na splavove pa sa parama od prodatih saigraca i sa sponzorusama udrite brigu na veselje. Bar ste tu u svom elementu.

Pablo Neruda

pre 10 godina

Sta je fudbal nego igra, radost? Partizan je doneo veceras neizmernu radost jednoj pitomoj svajcarskoj varosici i treba biti veseo zbog toga. Hvala vam sto ste nas podsetili da fudbal nije samo trka za novcem nego nesto mnogo vece. Ukoliko ostane ova ekipa na okupu vec sledece sezone mozemo racunati na, sto to ne reci, velike domete u Evropi.

Djape

pre 10 godina

Kad je Partizan izvukao Tun,Zvezda izvukla Cernomorec,Vojvodina izvukla Serif,a u novinama danima pljuste izjave srpski klubovi imali srece u zrebu.Smesno,sta bi tek bilo da je bio nepovoljan zreb.E moj Rasovicu,trebao si jos za vreme priprema da podneses ostavku kad si video sta radi uprava.Pa i Velika Mostanica kada igra prijateljsku protiv Donjeg Virovca povede dva spica.Trebao si da ubacis Gavrana ekonoma,mozda bi on umuvao neki gol.

Kovac

pre 10 godina

Pazite kad nas sutra izvuku iz bubnja kao lake luzere, izgleda jedino tako mozemo da prodjemo u tu grupnu fazu,pa to bi bio vrhunac ove tragikomedije srpskog fudbala :)

oliver k.

pre 10 godina

Razocaran sam. Nula bodova za borbu,zelju,pozrtvovanje..... Sve igrace u vojsku poslati....naravno u Severnu Koreju..... To je za njih.

Lazar

pre 10 godina

Koja je razlika između šampiona Farskih Ostrva,San Marina,Irske,Velsa i šampiona Srbije? Oni su "simpatični fudbalski amateri", a mi nismo ni simpatični...

ACA

pre 10 godina

Prodali ste sve sto valja a ostavili ste i doveli krs od igraca.Ovo je definitivno NAJGORI TIM PARTIZANAu zadnjih 30 godina.DJURICU OSTAVKA POD HITNO.

ko se boji vuka jos?

pre 10 godina

Katastrofa. Onaj ko je doneo fudbalsku loptu u Srbiju, dzabe je bacao pare. Bolje da je kupio protivgradnu raketu! Ovako se nisam smorio od kad sam nasao izgreban auto u garazi trzdog centra (ne zelim da reklamiram ikog).

Bogdan

pre 10 godina

Rasovicu podnesi ostavku ako volis Partizan.Djuric ce ostati jer lesinari odlaze samo kad ostanu kosti.Krajnje je vreme da se uprava srusi kao nekad protiv Zeke i Bjeke!!!

Shecky

pre 10 godina

Ocaj.. Zivkovic svetla tacka.. Mozda nam neko objasni zasto Brasanac sedi na klupi.. Ostalo TUGA!!!
Inace navijam za komsije i za dorucak je TUNjevina ;) ...mora malo

Na čelu sa trenerom.

pre 10 godina

A ja naivno mislio da su nam glavni problem bili Miljković, Lazevski, Šćepović, Pauljević, Ostojić...Dok konačno večeras ne shvatih da u sadašnjem igračkom kadru, bilo ko da igra, BLAGE VEZE NEMA !!!

Saša

pre 10 godina

Turizam muzika turizam nezna se ko je gori od učitelja do pulena 40 godina sam u fudbalu a gori tim nikad nismo imali. Da nije smešno bilo bi žalosno.

aleksandar

pre 10 godina

krajnje je vreme da u upravi stave prst na čelo i kažu dosta bre više mi smo nesposobni !!!! e moj đuriću đuriću dokle si doveo klub i da te svi grobari linčuju malo je!!!!

Milan

pre 10 godina

Od pocetka sezone nisu odigrali ni poluvreme da kazes dobro je.Ni poluvreme.Sta treba da se promeni trener a mozda i sportski direktor a mozda i uprava.Sta treba da se desi.Igra nikakva,pomasanje ocajno,zalaganje nikakvo.Taktike nema,strategija ne postoji.Duplo golo.Covek nema autoritet ni znanje.Jer da ima ne bi dozvolio da mu rasprodaju tim u pola kvalifikacija.Znaci svesno je pristao na to i jos da ga zalim.Zalim nas idiote koji to sve pratimo i gledamo.

zvone

pre 10 godina

Sad cemo da se koncentrisemo na sampionat jer ipak je to nas prioritet.Gle ako imamo srece i zdreb nas odvede u grupnu fazu to bi bilo zaista fino.Pravi ste LUZERI isramota za fudbal u Srbiji.

Mikele

pre 10 godina

Sale, dokle više?!! Da li je toliko teško reći, DOSTA JE... Na ovim našim pašnjacima možeš i peške da igraš, ali za evropu treba snaga, a ti je bato nikad nisi imao... O ostatku neću trošiti tastaturu, ali ipak su to klinci kojima i ne zameram (obzirom ko im je direktor).

djidji

pre 10 godina

Niko od ovih igraca ne zasluzuje da nosi dres Partizana,sramota,treba ih sve otpustit,i poslat kuci!Neka nadju neko drugo zanimanje!!!

Tony S

pre 10 godina

E lepo. A sad nek vas gledaju mame, tate, ujaci i ostali menageri. Nama ostaju tenis , vaterpolo i atletika gde se ljudi posteno znoje za svoju drzavu.

Pop

pre 10 godina

Ceo zivot navijam za Partizan,morao sam i ovo da ispostujem.Igra nije postojala,gol nema ko da da,odbranu kao da su doveli iz Banatske lige.Posle svega sta reci,zao mi Vose a ova dva sata zivota nazalost ne mogu da vratim...

Ferrero

pre 10 godina

"...Partizan ima očajnu odbranu, nemoćan vezni red, a odlaskom Aleksandra Mitrovića napad više ne postoji." Samo jos da nekome ovo dodje iz dupeta u glavu.

shumadinac

pre 10 godina

3 stvari:
- Mitrovic moze da igra prodat a kadabra (NE MISLIM DA TREBA DA IGRA) ne moze! Poenta je da je kimi rekao dok je skidao traku da on vise nece igrati... Znaci kimi je predsednik, sekretar, sportski direktor, trener i kapiten!
- Zivkovic da se proda za bud zasto jer ne pripada ovoj druzini - ne zanima ga frizura vec fudbal, a u partizanu to nije na prvom mestu
- Sale idi brate u penziju - dosta je, zelim da te pamtim po dobru! Zao mi je da se brukas!
Meni je utisak trener ovih Svajcaraca koji ne moze da veruje... A nas "trener" ce pricati o one 2 jadne sanse i "zaboraviti" njihovih bar 5! Kraj!!!!

realan

pre 10 godina

kad bi se od sutra desavale samo pozitivne stvari u nasem fudbalu, tek 2018-e godine bi imali 2-3 solidna kluba u evropskim okvirima!toliko smo u zaostatku za trecom ligom evropskih klubova

David

pre 10 godina

Ma super su prosli jos da slave. !!! Dosta bajki ajmo na livdu pa cuvanje ovci. Vecerast ste videli koliko vredite ko ste i sta ste mislim kakav ste tim. Najgore sto ta istina ce vas buditi svakoga jutra pred ogledalom i vas i one sto su otisli da vas gledaju.

Pex

pre 10 godina

Vanja ajde privatizuj sve ovo. Partizan Etihadu,Zvezdu Kinezima i da gledamo normalan fudbal i gledamo kako nasi voljeni klubovi pobedjuju.Sta fali Ludogorecu ,Serifu,Cernomorecu -nigde ni jedan Bugarin,Moldavac ni Ukrajinac.Sutra izvlace Partizan umesto Fenera!Mnogo ih _enja!

magic

pre 10 godina

Ne pljujmo igrace,nisu oni krivi,ne znaju,pa ne znaju,vise od toga ne mogu,toliko im je znanje,zna se ko ovde treba da se pljuje.Ajmo totalni bojkot