Utorak, 20.08.2013.

14:19

Teo: Realno je da zaigram na EP

Srpski košarkaš Miloš Teodosić rekao je za B92 da postoji realna šansa da se nađe na Evropskom prvenstvu u Sloveniji.

Izvor: JT

Teo: Realno je da zaigram na EP IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

morales

pre 10 godina

teo zelim ti da se oporavis ,ali ti isto tako zelim da ne ides na prvenstvo sa ovim momcima koji su se uigrali i koji super funkcionisu,realno samo ces da smetas (janja, 20. avgust 2013 17:17)Realno Teodosić je najbolji igrač u reprezentaciji zadnjih godina.Najzaslužniji za srebro sa Evropskog i polufinale na svetskom prvenstvu.Ali zbog nekoliko loših poteza mi počinjemo da ga pljujemo.Otprilike da su nam Krstić i Teo glavne uzdanice u napadu,a možda i jedine.

realno

pre 10 godina

teo je majstor kosarke,jedan od najkreativnih i najpametnih igraca ikad vidjenih.odbrana losa,jednostavno toliko da je u napadu da ni ne mora da je igra.svi uvek ocekuju od njega da sve zavrsava sam,pa nije covek robot,danas su sve ekipe dobre,ne moze se ocekivati od njega da sam sve resava,zato se i desavaju sve te njegove greske koje je imao.ali mnogo vise je dao,i daje.covek je legenda i dragulj srpske i evropske kosarke,milina ga je gledati!!!

petar

pre 10 godina

Svaka cast majstore
Imas sve osobine velikih igraca a ovi kompleksasi koji te vredjaju i osporavaju mogu samo da u svojoj frustraciji lupaju po tastaturi jer u zivotu nisu igrali bilo koji sport
Zato samo napred

ivcha

pre 10 godina

kad Teo, Nedovic i Micic raspodele minutazu dobijamo odlican pregled igre i osecaj za asistenciju, prodor, eksplozivnost i iznad prosecan sut! ijaoooo majcice savrsen bekovski trojac, nemamo bolje u ovom trenutnku, to sam zeleo da vidim ! odbrana ce biti mali problem, ali resice to vec duda timskom odbranom :) napred majstori !!!!!

šeki

pre 10 godina

Teo je fenomenalan igrač i još veči patriota. On promoviše moralne vrednosti koje ovi polupismeni košarkaši sa plaže, ne mogu da razumeju. Što se mene tiče ne mora nikad više da postigne koš za Srbiju, svojim primerom je pokazao da je najveći igrač svoje generacije. Ponosan sam što je ovaj dečko Srbin.

MariannaMihailidi

pre 10 godina

A mogli smo komotno da imamo boljeg,bez zelje a ni najmanje namere da zvucim rasisticki,crnca pleja od svih u regionu koji su se lepo posluzili na stolu zvanom,ne svedski vec USA. Jbg-a..to nije Duletov stil pa sad nek se cesa de ga ne svrbi..

janja

pre 10 godina

teo zelim ti da se oporavis ,ali ti isto tako zelim da ne ides na prvenstvo sa ovim momcima koji su se uigrali i koji super funkcionisu,realno samo ces da smetas

forgadsejk

pre 10 godina

@Jedan veliki respekt za tebe i tvoj odnos prema reprezentaciji !!! Imao si tezu povredu od svih ovih "povredjenih" (sto su otkazali) zajedno i zelis da igras. I da ne igras dobro (a igras fantasticno) zasluzujes da igras zbog svog odnosa !!!
(k, 20. avgust 2013 15:03)
Samo sto se kosarka ne igra zbog odnosa nego da se pobedi. A i odnos je vrlo problematican, tipa "sada se ja malo zabavljam jer zelim da mi se svi dive, a vi ostali trcite i gladajte".

CBS

pre 10 godina

Za"laike" nije. Taman toliko je plej kao i Teidosic. Kad nememo igrace tipa Djordjevica i Vujanica ili Sase Obradovica,Nedovic to igra bez problema. Izvinjenje samo Micicu njega sam zaboravio. Decko ce biti vrh,samo mu fali sezona kod Duleta

Sasa

pre 10 godina

Strucnjacima koji loptu u zivotu videli nisu, samo toliko da je Nedovic vise za popziciju 2, a ne za 1. Moze da odigra ako je potrebno. Ako imas pleja kao sto je Teo, Nedovic ima vise prostora za sut i prodor. I Teodosicu ce biti lakse igrati ako na poziciji 2 igra pored njega igrac koji ume da sutne, ima prodor, ili eventualno doda, a do sada smo imali igrace na toj poziciji koji znaju od tih stvari najvise jednu. P.S. Jer vi mislite da spanci ovako pljulju po navaru ili gasolu kao vi po teu ili nekom drugom REPREZENTATIVCU vase drzave. Sram vas bilo

Alba Greaca

pre 10 godina

@Na SP u Spaniji si igrao super... posle toga si se povampirio i ne igras ni odbranu ni akcije u napadu (kako treba). Treba razirati saigrace a ne da prime loptu u svakom 4 napadu. Trenutno su Nedovic i Micic vanserijski igraci za tebe. I muka mi je vise od toga sto Duda jedino tebi ne sme nista da kaze na time-out-u i ne izbaci te napolje kad sutnes 3 nerezonska suta. Jer to pravilo vazi samo za tebe.
(ee Milose..., 20. avgust 2013 14:32)

Nekada su i jednom od najvecih igraca sa ovih prostora, Kresimiru Cosicu, zamerili sto kao selektor jedino Drazenu Petrovicu nikada nista ne prebacuje i jedino njemu nista ne objasnjava na tajm autu, na sta je on odgovorio:

"A sta da mu kazem? Kada god je gusto i pozovem taj aut, on kaze JA CU i tu se sve zavrsi"!!!

Mozda Teo nije Drazen, ali je svakako ubedljivo najblizi njemu od svih nasih igraca!

Svima onima koji ga ne vole, a znamo da je to uglavnom zbog boje dresa, mogu samo da porucim da pored danonocnog sedenja ispred tastature, ponekad i pogledaju neku utakmicu pre nego sto nesto napisu, jer je jako glupo da neko ko je podrzavao i velicao igre u reprezentaciji Tepica, Tripkovica, Kecmana, Avdalovica......kaze nesto lose o Teodosicu!

Sto je mnogo mnogo je, ali izgleda jedino ljudska glupost nema granice!!!

CBS

pre 10 godina

Neka te odmori. Prvi plej Srbije nikada do tebe nije gubio 16 lopti,a pogotovo ne na kljucnim utakmicama. Nedovic je vec dovoljno bolji da se ne treba brinuti za tu poziciju. Markovic ga dopunjuje,a na dvojci su momci koji em igraju odbranu em lopte trose samo kad treba. Jos da se Lucic oporavi i prve tri pozicije mirne.

k

pre 10 godina

Jedan veliki respekt za tebe i tvoj odnos prema reprezentaciji !!! Imao si tezu povredu od svih ovih "povredjenih" (sto su otkazali) zajedno i zelis da igras. I da ne igras dobro (a igras fantasticno) zasluzujes da igras zbog svog odnosa !!!

bojan

pre 10 godina

mogu i da ga ne vole i da ga pljuju kad gresi,ali covek je legenda. umesto da ode na plazu celo leto,i da se onda lagano spremi za sezonu,on mesec i po dana trenira individualno da bi se oporavio i igrao za srbiju. a ima sve,ovo moze samo jos vise da mu iskomplikuje povredu i dalju karijeru. za svako postovanje i naklon,ma sta uradi na prvenstvu. da ne spominjem macvana i ekipu,koje sam vidjao na splavovima,mali ljudi.

DonPatRoN

pre 10 godina

Bravo Teo!Pokazi Savanu,Macvanu,Ercegu,Micovu i Velickovicu kako se voli svoja zemlja!Teo kralju!
(kralj, 20. avgust 2013 14:54)

Pa ako sae Savan nije borio za Srbiju nzm ko je...
Za Macvana se slazem, Novica nemam pojma, ostali nebitni.

Rabotnicki

pre 10 godina

U Makedoniji se sa veliko interesovanje prati zdrastveno stanje Milosa, svi znaju koja je to kosarkaska velicina i pored svih nedostataka u njegovoj igri. Pick n roll Teo-Krle je jedan od najubitacniji u Evropi.

Djordje

pre 10 godina

Bravo Teo kralju moj...Iz sveg srca ti zelim da se oporavis i da igras bar 15-20min na prvenstvu,to bi bilo od neprocjenljive vaznosti za ovaj mlad tim!
A vi pljuvatori sto cete ga sada izspljuvati,prije nego sta napisete,pokrijte se po usima :)
Teo je majstor!!!

forgadsejk

pre 10 godina

Da li je moguce da ce on ici u Sloveniju da sedi na klupi i udje na nekoliko minuta da sutne po neku trojku sa pola terena, a da ce se neko od ove dece koja su jedina buducnost srpske kosarke vratiti kuci?

ee Milose...

pre 10 godina

Na SP u Spaniji si igrao super... posle toga si se povampirio i ne igras ni odbranu ni akcije u napadu (kako treba). Treba razirati saigrace a ne da prime loptu u svakom 4 napadu. Trenutno su Nedovic i Micic vanserijski igraci za tebe. I muka mi je vise od toga sto Duda jedino tebi ne sme nista da kaze na time-out-u i ne izbaci te napolje kad sutnes 3 nerezonska suta. Jer to pravilo vazi samo za tebe.

Nikola

pre 10 godina

Treba Nam Miloš Teodosić.On je naš najbolji plej i izvanredan šuter.Svi pravi fanovi košarke i reprezentacije se nadamo,da če Miloš zaigrati na prvenstu u Sloveniji.Ima nekih koji su za to, da Teodosić ne zaigra.Meni to jednostavno nije jasno.Možda zaboravljaju prvenstvo Evrope 2009 u Poljskoj u polufinalu protiv Slovenije.Svetsko prvenstvo u Turskoj,četvrtfinale protiv Španije.
Teodosić uvek igra sa maksimalnim zalaganjem za tim Srbije.
On je pravi lider na terenu.

TOŠA

pre 10 godina

Ohrabrujuće vesti. Njegovo prisustvo i u ovakvom stanju za reprezentaciju znači puno. Ne mora on mnogo da igra, ali u situacijama kada se lomi rezultat on je od neprocenjivog značaja. Mislim da se ovakve oscilacije u pripremnim utakmicama ne bi dešavala da je on bio u igri. Zna da stane na loptu, da iznudi faul, da pronađe najbolje postavljenog igrača da poentira. Setimo se samo Svetskog prvenstva u Atini 1998.godine, kada je Sale Djordjević igrao posle operacije kolena. Igrao je u najvažnijim trenucima, postigao je ključne poene, razigavao sve saigrače, a provodio mnogo manje vremena nego kada je bio potpuno spreman. Teo je pametan momak, sjajan playmaker, zna kako se igraju ovakve utakmice i velika je pomoć ovakvoj mladoj reprezentaciji. Sa dobro postavljenom odbranom cele ekipe može se nadomestiti njegova fizička nespremnost u odbrani.
O njegovoj velikoj želji da igra za Srbiju posle ozbiljne povrede ne treba ni pričati. Veliki patriota i čovek. Samo napred.

Nikola

pre 10 godina

Treba Nam Miloš Teodosić.On je naš najbolji plej i izvanredan šuter.Svi pravi fanovi košarke i reprezentacije se nadamo,da če Miloš zaigrati na prvenstu u Sloveniji.Ima nekih koji su za to, da Teodosić ne zaigra.Meni to jednostavno nije jasno.Možda zaboravljaju prvenstvo Evrope 2009 u Poljskoj u polufinalu protiv Slovenije.Svetsko prvenstvo u Turskoj,četvrtfinale protiv Španije.
Teodosić uvek igra sa maksimalnim zalaganjem za tim Srbije.
On je pravi lider na terenu.

Djordje

pre 10 godina

Bravo Teo kralju moj...Iz sveg srca ti zelim da se oporavis i da igras bar 15-20min na prvenstvu,to bi bilo od neprocjenljive vaznosti za ovaj mlad tim!
A vi pljuvatori sto cete ga sada izspljuvati,prije nego sta napisete,pokrijte se po usima :)
Teo je majstor!!!

Rabotnicki

pre 10 godina

U Makedoniji se sa veliko interesovanje prati zdrastveno stanje Milosa, svi znaju koja je to kosarkaska velicina i pored svih nedostataka u njegovoj igri. Pick n roll Teo-Krle je jedan od najubitacniji u Evropi.

k

pre 10 godina

Jedan veliki respekt za tebe i tvoj odnos prema reprezentaciji !!! Imao si tezu povredu od svih ovih "povredjenih" (sto su otkazali) zajedno i zelis da igras. I da ne igras dobro (a igras fantasticno) zasluzujes da igras zbog svog odnosa !!!

bojan

pre 10 godina

mogu i da ga ne vole i da ga pljuju kad gresi,ali covek je legenda. umesto da ode na plazu celo leto,i da se onda lagano spremi za sezonu,on mesec i po dana trenira individualno da bi se oporavio i igrao za srbiju. a ima sve,ovo moze samo jos vise da mu iskomplikuje povredu i dalju karijeru. za svako postovanje i naklon,ma sta uradi na prvenstvu. da ne spominjem macvana i ekipu,koje sam vidjao na splavovima,mali ljudi.

TOŠA

pre 10 godina

Ohrabrujuće vesti. Njegovo prisustvo i u ovakvom stanju za reprezentaciju znači puno. Ne mora on mnogo da igra, ali u situacijama kada se lomi rezultat on je od neprocenjivog značaja. Mislim da se ovakve oscilacije u pripremnim utakmicama ne bi dešavala da je on bio u igri. Zna da stane na loptu, da iznudi faul, da pronađe najbolje postavljenog igrača da poentira. Setimo se samo Svetskog prvenstva u Atini 1998.godine, kada je Sale Djordjević igrao posle operacije kolena. Igrao je u najvažnijim trenucima, postigao je ključne poene, razigavao sve saigrače, a provodio mnogo manje vremena nego kada je bio potpuno spreman. Teo je pametan momak, sjajan playmaker, zna kako se igraju ovakve utakmice i velika je pomoć ovakvoj mladoj reprezentaciji. Sa dobro postavljenom odbranom cele ekipe može se nadomestiti njegova fizička nespremnost u odbrani.
O njegovoj velikoj želji da igra za Srbiju posle ozbiljne povrede ne treba ni pričati. Veliki patriota i čovek. Samo napred.

Sasa

pre 10 godina

Strucnjacima koji loptu u zivotu videli nisu, samo toliko da je Nedovic vise za popziciju 2, a ne za 1. Moze da odigra ako je potrebno. Ako imas pleja kao sto je Teo, Nedovic ima vise prostora za sut i prodor. I Teodosicu ce biti lakse igrati ako na poziciji 2 igra pored njega igrac koji ume da sutne, ima prodor, ili eventualno doda, a do sada smo imali igrace na toj poziciji koji znaju od tih stvari najvise jednu. P.S. Jer vi mislite da spanci ovako pljulju po navaru ili gasolu kao vi po teu ili nekom drugom REPREZENTATIVCU vase drzave. Sram vas bilo

Alba Greaca

pre 10 godina

@Na SP u Spaniji si igrao super... posle toga si se povampirio i ne igras ni odbranu ni akcije u napadu (kako treba). Treba razirati saigrace a ne da prime loptu u svakom 4 napadu. Trenutno su Nedovic i Micic vanserijski igraci za tebe. I muka mi je vise od toga sto Duda jedino tebi ne sme nista da kaze na time-out-u i ne izbaci te napolje kad sutnes 3 nerezonska suta. Jer to pravilo vazi samo za tebe.
(ee Milose..., 20. avgust 2013 14:32)

Nekada su i jednom od najvecih igraca sa ovih prostora, Kresimiru Cosicu, zamerili sto kao selektor jedino Drazenu Petrovicu nikada nista ne prebacuje i jedino njemu nista ne objasnjava na tajm autu, na sta je on odgovorio:

"A sta da mu kazem? Kada god je gusto i pozovem taj aut, on kaze JA CU i tu se sve zavrsi"!!!

Mozda Teo nije Drazen, ali je svakako ubedljivo najblizi njemu od svih nasih igraca!

Svima onima koji ga ne vole, a znamo da je to uglavnom zbog boje dresa, mogu samo da porucim da pored danonocnog sedenja ispred tastature, ponekad i pogledaju neku utakmicu pre nego sto nesto napisu, jer je jako glupo da neko ko je podrzavao i velicao igre u reprezentaciji Tepica, Tripkovica, Kecmana, Avdalovica......kaze nesto lose o Teodosicu!

Sto je mnogo mnogo je, ali izgleda jedino ljudska glupost nema granice!!!

DonPatRoN

pre 10 godina

Bravo Teo!Pokazi Savanu,Macvanu,Ercegu,Micovu i Velickovicu kako se voli svoja zemlja!Teo kralju!
(kralj, 20. avgust 2013 14:54)

Pa ako sae Savan nije borio za Srbiju nzm ko je...
Za Macvana se slazem, Novica nemam pojma, ostali nebitni.

šeki

pre 10 godina

Teo je fenomenalan igrač i još veči patriota. On promoviše moralne vrednosti koje ovi polupismeni košarkaši sa plaže, ne mogu da razumeju. Što se mene tiče ne mora nikad više da postigne koš za Srbiju, svojim primerom je pokazao da je najveći igrač svoje generacije. Ponosan sam što je ovaj dečko Srbin.

petar

pre 10 godina

Svaka cast majstore
Imas sve osobine velikih igraca a ovi kompleksasi koji te vredjaju i osporavaju mogu samo da u svojoj frustraciji lupaju po tastaturi jer u zivotu nisu igrali bilo koji sport
Zato samo napred

ivcha

pre 10 godina

kad Teo, Nedovic i Micic raspodele minutazu dobijamo odlican pregled igre i osecaj za asistenciju, prodor, eksplozivnost i iznad prosecan sut! ijaoooo majcice savrsen bekovski trojac, nemamo bolje u ovom trenutnku, to sam zeleo da vidim ! odbrana ce biti mali problem, ali resice to vec duda timskom odbranom :) napred majstori !!!!!

realno

pre 10 godina

teo je majstor kosarke,jedan od najkreativnih i najpametnih igraca ikad vidjenih.odbrana losa,jednostavno toliko da je u napadu da ni ne mora da je igra.svi uvek ocekuju od njega da sve zavrsava sam,pa nije covek robot,danas su sve ekipe dobre,ne moze se ocekivati od njega da sam sve resava,zato se i desavaju sve te njegove greske koje je imao.ali mnogo vise je dao,i daje.covek je legenda i dragulj srpske i evropske kosarke,milina ga je gledati!!!

ee Milose...

pre 10 godina

Na SP u Spaniji si igrao super... posle toga si se povampirio i ne igras ni odbranu ni akcije u napadu (kako treba). Treba razirati saigrace a ne da prime loptu u svakom 4 napadu. Trenutno su Nedovic i Micic vanserijski igraci za tebe. I muka mi je vise od toga sto Duda jedino tebi ne sme nista da kaze na time-out-u i ne izbaci te napolje kad sutnes 3 nerezonska suta. Jer to pravilo vazi samo za tebe.

forgadsejk

pre 10 godina

Da li je moguce da ce on ici u Sloveniju da sedi na klupi i udje na nekoliko minuta da sutne po neku trojku sa pola terena, a da ce se neko od ove dece koja su jedina buducnost srpske kosarke vratiti kuci?

janja

pre 10 godina

teo zelim ti da se oporavis ,ali ti isto tako zelim da ne ides na prvenstvo sa ovim momcima koji su se uigrali i koji super funkcionisu,realno samo ces da smetas

CBS

pre 10 godina

Neka te odmori. Prvi plej Srbije nikada do tebe nije gubio 16 lopti,a pogotovo ne na kljucnim utakmicama. Nedovic je vec dovoljno bolji da se ne treba brinuti za tu poziciju. Markovic ga dopunjuje,a na dvojci su momci koji em igraju odbranu em lopte trose samo kad treba. Jos da se Lucic oporavi i prve tri pozicije mirne.

forgadsejk

pre 10 godina

@Jedan veliki respekt za tebe i tvoj odnos prema reprezentaciji !!! Imao si tezu povredu od svih ovih "povredjenih" (sto su otkazali) zajedno i zelis da igras. I da ne igras dobro (a igras fantasticno) zasluzujes da igras zbog svog odnosa !!!
(k, 20. avgust 2013 15:03)
Samo sto se kosarka ne igra zbog odnosa nego da se pobedi. A i odnos je vrlo problematican, tipa "sada se ja malo zabavljam jer zelim da mi se svi dive, a vi ostali trcite i gladajte".

CBS

pre 10 godina

Za"laike" nije. Taman toliko je plej kao i Teidosic. Kad nememo igrace tipa Djordjevica i Vujanica ili Sase Obradovica,Nedovic to igra bez problema. Izvinjenje samo Micicu njega sam zaboravio. Decko ce biti vrh,samo mu fali sezona kod Duleta

morales

pre 10 godina

teo zelim ti da se oporavis ,ali ti isto tako zelim da ne ides na prvenstvo sa ovim momcima koji su se uigrali i koji super funkcionisu,realno samo ces da smetas (janja, 20. avgust 2013 17:17)Realno Teodosić je najbolji igrač u reprezentaciji zadnjih godina.Najzaslužniji za srebro sa Evropskog i polufinale na svetskom prvenstvu.Ali zbog nekoliko loših poteza mi počinjemo da ga pljujemo.Otprilike da su nam Krstić i Teo glavne uzdanice u napadu,a možda i jedine.

MariannaMihailidi

pre 10 godina

A mogli smo komotno da imamo boljeg,bez zelje a ni najmanje namere da zvucim rasisticki,crnca pleja od svih u regionu koji su se lepo posluzili na stolu zvanom,ne svedski vec USA. Jbg-a..to nije Duletov stil pa sad nek se cesa de ga ne svrbi..

forgadsejk

pre 10 godina

Da li je moguce da ce on ici u Sloveniju da sedi na klupi i udje na nekoliko minuta da sutne po neku trojku sa pola terena, a da ce se neko od ove dece koja su jedina buducnost srpske kosarke vratiti kuci?

ee Milose...

pre 10 godina

Na SP u Spaniji si igrao super... posle toga si se povampirio i ne igras ni odbranu ni akcije u napadu (kako treba). Treba razirati saigrace a ne da prime loptu u svakom 4 napadu. Trenutno su Nedovic i Micic vanserijski igraci za tebe. I muka mi je vise od toga sto Duda jedino tebi ne sme nista da kaze na time-out-u i ne izbaci te napolje kad sutnes 3 nerezonska suta. Jer to pravilo vazi samo za tebe.

CBS

pre 10 godina

Neka te odmori. Prvi plej Srbije nikada do tebe nije gubio 16 lopti,a pogotovo ne na kljucnim utakmicama. Nedovic je vec dovoljno bolji da se ne treba brinuti za tu poziciju. Markovic ga dopunjuje,a na dvojci su momci koji em igraju odbranu em lopte trose samo kad treba. Jos da se Lucic oporavi i prve tri pozicije mirne.

forgadsejk

pre 10 godina

@Jedan veliki respekt za tebe i tvoj odnos prema reprezentaciji !!! Imao si tezu povredu od svih ovih "povredjenih" (sto su otkazali) zajedno i zelis da igras. I da ne igras dobro (a igras fantasticno) zasluzujes da igras zbog svog odnosa !!!
(k, 20. avgust 2013 15:03)
Samo sto se kosarka ne igra zbog odnosa nego da se pobedi. A i odnos je vrlo problematican, tipa "sada se ja malo zabavljam jer zelim da mi se svi dive, a vi ostali trcite i gladajte".

janja

pre 10 godina

teo zelim ti da se oporavis ,ali ti isto tako zelim da ne ides na prvenstvo sa ovim momcima koji su se uigrali i koji super funkcionisu,realno samo ces da smetas

MariannaMihailidi

pre 10 godina

A mogli smo komotno da imamo boljeg,bez zelje a ni najmanje namere da zvucim rasisticki,crnca pleja od svih u regionu koji su se lepo posluzili na stolu zvanom,ne svedski vec USA. Jbg-a..to nije Duletov stil pa sad nek se cesa de ga ne svrbi..

CBS

pre 10 godina

Za"laike" nije. Taman toliko je plej kao i Teidosic. Kad nememo igrace tipa Djordjevica i Vujanica ili Sase Obradovica,Nedovic to igra bez problema. Izvinjenje samo Micicu njega sam zaboravio. Decko ce biti vrh,samo mu fali sezona kod Duleta

Djordje

pre 10 godina

Bravo Teo kralju moj...Iz sveg srca ti zelim da se oporavis i da igras bar 15-20min na prvenstvu,to bi bilo od neprocjenljive vaznosti za ovaj mlad tim!
A vi pljuvatori sto cete ga sada izspljuvati,prije nego sta napisete,pokrijte se po usima :)
Teo je majstor!!!

Nikola

pre 10 godina

Treba Nam Miloš Teodosić.On je naš najbolji plej i izvanredan šuter.Svi pravi fanovi košarke i reprezentacije se nadamo,da če Miloš zaigrati na prvenstu u Sloveniji.Ima nekih koji su za to, da Teodosić ne zaigra.Meni to jednostavno nije jasno.Možda zaboravljaju prvenstvo Evrope 2009 u Poljskoj u polufinalu protiv Slovenije.Svetsko prvenstvo u Turskoj,četvrtfinale protiv Španije.
Teodosić uvek igra sa maksimalnim zalaganjem za tim Srbije.
On je pravi lider na terenu.

Alba Greaca

pre 10 godina

@Na SP u Spaniji si igrao super... posle toga si se povampirio i ne igras ni odbranu ni akcije u napadu (kako treba). Treba razirati saigrace a ne da prime loptu u svakom 4 napadu. Trenutno su Nedovic i Micic vanserijski igraci za tebe. I muka mi je vise od toga sto Duda jedino tebi ne sme nista da kaze na time-out-u i ne izbaci te napolje kad sutnes 3 nerezonska suta. Jer to pravilo vazi samo za tebe.
(ee Milose..., 20. avgust 2013 14:32)

Nekada su i jednom od najvecih igraca sa ovih prostora, Kresimiru Cosicu, zamerili sto kao selektor jedino Drazenu Petrovicu nikada nista ne prebacuje i jedino njemu nista ne objasnjava na tajm autu, na sta je on odgovorio:

"A sta da mu kazem? Kada god je gusto i pozovem taj aut, on kaze JA CU i tu se sve zavrsi"!!!

Mozda Teo nije Drazen, ali je svakako ubedljivo najblizi njemu od svih nasih igraca!

Svima onima koji ga ne vole, a znamo da je to uglavnom zbog boje dresa, mogu samo da porucim da pored danonocnog sedenja ispred tastature, ponekad i pogledaju neku utakmicu pre nego sto nesto napisu, jer je jako glupo da neko ko je podrzavao i velicao igre u reprezentaciji Tepica, Tripkovica, Kecmana, Avdalovica......kaze nesto lose o Teodosicu!

Sto je mnogo mnogo je, ali izgleda jedino ljudska glupost nema granice!!!

šeki

pre 10 godina

Teo je fenomenalan igrač i još veči patriota. On promoviše moralne vrednosti koje ovi polupismeni košarkaši sa plaže, ne mogu da razumeju. Što se mene tiče ne mora nikad više da postigne koš za Srbiju, svojim primerom je pokazao da je najveći igrač svoje generacije. Ponosan sam što je ovaj dečko Srbin.

k

pre 10 godina

Jedan veliki respekt za tebe i tvoj odnos prema reprezentaciji !!! Imao si tezu povredu od svih ovih "povredjenih" (sto su otkazali) zajedno i zelis da igras. I da ne igras dobro (a igras fantasticno) zasluzujes da igras zbog svog odnosa !!!

Rabotnicki

pre 10 godina

U Makedoniji se sa veliko interesovanje prati zdrastveno stanje Milosa, svi znaju koja je to kosarkaska velicina i pored svih nedostataka u njegovoj igri. Pick n roll Teo-Krle je jedan od najubitacniji u Evropi.

petar

pre 10 godina

Svaka cast majstore
Imas sve osobine velikih igraca a ovi kompleksasi koji te vredjaju i osporavaju mogu samo da u svojoj frustraciji lupaju po tastaturi jer u zivotu nisu igrali bilo koji sport
Zato samo napred

ivcha

pre 10 godina

kad Teo, Nedovic i Micic raspodele minutazu dobijamo odlican pregled igre i osecaj za asistenciju, prodor, eksplozivnost i iznad prosecan sut! ijaoooo majcice savrsen bekovski trojac, nemamo bolje u ovom trenutnku, to sam zeleo da vidim ! odbrana ce biti mali problem, ali resice to vec duda timskom odbranom :) napred majstori !!!!!

TOŠA

pre 10 godina

Ohrabrujuće vesti. Njegovo prisustvo i u ovakvom stanju za reprezentaciju znači puno. Ne mora on mnogo da igra, ali u situacijama kada se lomi rezultat on je od neprocenjivog značaja. Mislim da se ovakve oscilacije u pripremnim utakmicama ne bi dešavala da je on bio u igri. Zna da stane na loptu, da iznudi faul, da pronađe najbolje postavljenog igrača da poentira. Setimo se samo Svetskog prvenstva u Atini 1998.godine, kada je Sale Djordjević igrao posle operacije kolena. Igrao je u najvažnijim trenucima, postigao je ključne poene, razigavao sve saigrače, a provodio mnogo manje vremena nego kada je bio potpuno spreman. Teo je pametan momak, sjajan playmaker, zna kako se igraju ovakve utakmice i velika je pomoć ovakvoj mladoj reprezentaciji. Sa dobro postavljenom odbranom cele ekipe može se nadomestiti njegova fizička nespremnost u odbrani.
O njegovoj velikoj želji da igra za Srbiju posle ozbiljne povrede ne treba ni pričati. Veliki patriota i čovek. Samo napred.

bojan

pre 10 godina

mogu i da ga ne vole i da ga pljuju kad gresi,ali covek je legenda. umesto da ode na plazu celo leto,i da se onda lagano spremi za sezonu,on mesec i po dana trenira individualno da bi se oporavio i igrao za srbiju. a ima sve,ovo moze samo jos vise da mu iskomplikuje povredu i dalju karijeru. za svako postovanje i naklon,ma sta uradi na prvenstvu. da ne spominjem macvana i ekipu,koje sam vidjao na splavovima,mali ljudi.

DonPatRoN

pre 10 godina

Bravo Teo!Pokazi Savanu,Macvanu,Ercegu,Micovu i Velickovicu kako se voli svoja zemlja!Teo kralju!
(kralj, 20. avgust 2013 14:54)

Pa ako sae Savan nije borio za Srbiju nzm ko je...
Za Macvana se slazem, Novica nemam pojma, ostali nebitni.

Sasa

pre 10 godina

Strucnjacima koji loptu u zivotu videli nisu, samo toliko da je Nedovic vise za popziciju 2, a ne za 1. Moze da odigra ako je potrebno. Ako imas pleja kao sto je Teo, Nedovic ima vise prostora za sut i prodor. I Teodosicu ce biti lakse igrati ako na poziciji 2 igra pored njega igrac koji ume da sutne, ima prodor, ili eventualno doda, a do sada smo imali igrace na toj poziciji koji znaju od tih stvari najvise jednu. P.S. Jer vi mislite da spanci ovako pljulju po navaru ili gasolu kao vi po teu ili nekom drugom REPREZENTATIVCU vase drzave. Sram vas bilo

realno

pre 10 godina

teo je majstor kosarke,jedan od najkreativnih i najpametnih igraca ikad vidjenih.odbrana losa,jednostavno toliko da je u napadu da ni ne mora da je igra.svi uvek ocekuju od njega da sve zavrsava sam,pa nije covek robot,danas su sve ekipe dobre,ne moze se ocekivati od njega da sam sve resava,zato se i desavaju sve te njegove greske koje je imao.ali mnogo vise je dao,i daje.covek je legenda i dragulj srpske i evropske kosarke,milina ga je gledati!!!

morales

pre 10 godina

teo zelim ti da se oporavis ,ali ti isto tako zelim da ne ides na prvenstvo sa ovim momcima koji su se uigrali i koji super funkcionisu,realno samo ces da smetas (janja, 20. avgust 2013 17:17)Realno Teodosić je najbolji igrač u reprezentaciji zadnjih godina.Najzaslužniji za srebro sa Evropskog i polufinale na svetskom prvenstvu.Ali zbog nekoliko loših poteza mi počinjemo da ga pljujemo.Otprilike da su nam Krstić i Teo glavne uzdanice u napadu,a možda i jedine.