Četvrtak, 15.08.2013.

21:31

Zvezdin petominutni protest

Utakmica drugog kola Jelen Superlige Crvena zvezda – Jagodina počeće sa pet minuta zakašnjenja, u znak protesta zbog stanja u srpskom fudbalu.

Izvor: B92

Zvezdin petominutni protest IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

navijač

pre 10 godina

pa ako je Tole toliko loš kako to da nije imao protivkandidata na izborima u fss,zašto fk crvena zvezda nije i neće da predloži nekog drugog,nego za svoju lošu igru krivi druge kao da sama nije kriva.Slažem se da Tole treba da ode,samo neznam ko želi da se prihvati tog mesta

fk saopstenje

pre 10 godina

pa dobro 5 min kasnjenja,a onda 90 min oducavanje od fudbala od strane momaka iz jagodine,pa licemeri jedni,a vi prvi ne bi uzeli 20 bodova u regularnom prvenstu

Danilo

pre 10 godina

Za sve ste u pravu, sve znate u detalje, valjda zato što ste se u tome ispraksovali do detalja. I vi, ali i ostali klubovi, jedni plaćaju, drugi uzimaju pare i stavljaju u džep

DraganO

pre 10 godina

Da,da, Tole vam je napravio 60 miliona duga...
(tnttrme@gmail.com, 16. avgust 2013 00:54)

Nije Tole, mi smo sami sebi, a vama je napravio dug od 106 mil eur od 2003, stecaj za 5 preduzeca koje su finansirale partizan ( Optika, Zekstra, itd) steta oko 250 mil eur.
E to su dugovi, ali drugovi iz JSD partizan ne smeju to da objave, ali bez brige policija ce.

SFRJ

pre 10 godina

Podjeliti FSS na dva dijela Partizanov dio a tako i Zvezdin. Isto uraditi i sa ligom kao i sudijama. Dva prvenstva , dva kupa i problem rijesen. Pozdrav!

saša

pre 10 godina

Čovek bi i mogao da se složi sa ovima kad bi mogao da im veruje makar malo. Sve je ovo farsa da se sakriju blamaže na početku sezone i da se pripreme za sledeće.Svi su prepošteni, naročito tamo gde je Čović...

Labud

pre 10 godina

Nema sta taj Babarogic vam je nabio postene komplekse, secam se perioda kada je on sudio i nikad nisam procitao da se neko iz Partizana zalio na njega setili ste se njega 10 godina kasnije kao i Miljanica da imate opravdanje za vase titule, a ooravdanja su vam smesna....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koja, 15. avgust 2013 23:48)

Po svemu ovome sto si napisao i kako si napisao da se naslutiti da si se ti mozda tek rodio (ako i to) u vreme Babarogica i Miljanica. Sine, da se ne lazemo, ti si vitezova generacija. I to pionirce.

ima li koga?

pre 10 godina

...tekoh...ima li koga? nije problem jedan covek. problem je sistem koji se samostiti i razvija iznova ako ostane i jedna cestica za regeneraciju. citaj - riba se cisti od glave al cisti se cela!

Nenad

pre 10 godina

Alo ljudi da li ste vi slepi, zar ne vidite da nam je Tole skroz upropastio fudbal, meni licno ne smeta da partizan osvoji titule jos 100 god, samo da taj covek ode, ubio mi je zelju da gledam fudbal. Jel vam svima lepo da gledate da nam se reprezentacija raspada, da igraju Scepovici, Radovanovici i ostali vrhunski igraci, jel vam lepo da nam timovi ispadaju od cernomoreca, da ne mogu da pobede sirak ludogorec i takve svetske velesile, ja mislim da je dosta toga. Radio je dosta dugo i to veoma lose, jedina svetla tacka za vreme toleta je Antic, i to je uspeo da upropasti. Ko god voli fudbal misli isto kao i ja, bez obzira za koga navija

Cvarkov g-din Djordje

pre 10 godina

U Novom Sadu je fudbal praznik, sport kojim se ponosimo još od 1914., igra koju želimo da igraju naša deca i koju volimo da igramo sa prijateljima. Svesni smo činjenice da nam je domaća liga sve slabija i sve manje gledana, ali mi nismo krivci za to. Mi igramo Evro Ligu i to je jedini način da se dokažemo koliko vredimo pošto je u tzv. Super Ligi to nemoguća misija. Dobijamo sve više jakih sponzora, klub nam je sve jači, više ne gubimo od prosečnih ekipa iz malo poznatih zemalja Evrope. Jest da nam je reprezentacija doživela krah, ali glavnu odgovornost za ovakvo stanje isključivo snose fk partizan i fk crvena zvezda sa njihovim tzv. predsednicima FSS poput Tomislava Karadžića, Miljana Miljanića, Zvezdana Terzića i sl.

Nick

pre 10 godina

Ne mogu Zvezdu da uzmem ozbiljno zato sto nisu od sebe poceli! Pa gospodo, imali ste SRAMNE pobede u najmanju ruku u prosloj sezoni u kojoj ste imali slicni KANTA tim. Zasto ne pocnete od sebe?? Vodite primerom, a ne pokazivanjima prstom.

MomaSRB

pre 10 godina

Protiv pravilnika je u celom Svetu pa tako i kod nas da klub pomera start utakmice (makar i minut) bez saglasnosti Saveza. Posto sumnjam da ce se FSS sloziti sa akcijom gde se poziva na smenu svog Predsednika ne preostaje im nista drugo nego da ukoliko utakmica zaista pocne u 18:05:1. Registruju utakmicu 3:0 protiv domacina2. Dodatno novcano kazne istog zbog nepostovanja pravilnikaSlazem se da Fudbalu u Srbiji treba ozdravljene. Postovanje pravilnika i gorepomenutih mera bi bio korak u
dobrom pravcu. (Neznije Brijanje, 15. avgust 2013 23:31) Pogledaj i procitaj u tom istom pravilniku kojeg spominjes, DA LI MEC MOZE DA SE ODIGRA AKO JEDAN TIM NEMA REZERVNE IGRACE...??? To ni u igricama nema tj ne moze poceti utakmica ako nemas odredjen broj rezervnih igraca...samo u Toletovom FSS...i o kojim pravilima i kaznama onda pricas????

Heroes

pre 10 godina

Ma sve stoji što su napisali, čak bih i podržao da nisu totalno licemerni. Nije Zvezdi cilj smeniti Toleta zbog pravde i oporavka našeg fudbala, već dovesti na njegovo mesto svog poslušnika, novog Piksija ili Terzića pa da opet Babarogići i Mrakići kroje drugima sudbinu. A sve što su napisali važi i za njihov klub i upravu i to još više. A pogledajte šta Čović radi u KSS, od 5 glasova koji odlučuju, FMP (Zvezda) ima 3, uostalom zadnjih 10 g Zvezdini kadrovi vode našu košarku i vidite dokle smo stigli. (only fools and horses, 15. avgust 2013 22:41)

Nikad nisam cuo da se Partizan zalio na Pixija i Terzica , to ste vi sad izmislili da bi imali protivtezu a da smo mi sad krivi zbog stanja u kosarci, to je jos jedna izmisljotina.

Hero

pre 10 godina

Najaci su ovi grobari sto kao kukanje za Toleta govore da je alibi a onda iz cista mira spominju Babarogica!? Otkud sad toliki kompleks?!Pa to je isti alibi. Pa dok je taj sudio Partizan je osvajao titule...Ali ipak pola ovih sto pisu komentare nemaju veze ali eto spominju ga bez razloga...

Neznije Brijanje

pre 10 godina

Protiv pravilnika je u celom Svetu pa tako i kod nas da klub pomera start utakmice (makar i minut) bez saglasnosti Saveza. Posto sumnjam da ce se FSS sloziti sa akcijom gde se poziva na smenu svog Predsednika ne preostaje im nista drugo nego da ukoliko utakmica zaista pocne u 18:05:

1. Registruju utakmicu 3:0 protiv domacina
2. Dodatno novcano kazne istog zbog nepostovanja pravilnika

Slazem se da Fudbalu u Srbiji treba ozdravljene. Postovanje pravilnika i gorepomenutih mera bi bio korak u dobrom pravcu.

Dzeronimo

pre 10 godina

@crash.Pa ti si loza bata Toleta i Bata Mihe.Sramote nigde.A cega da nas bude sramota?Izgubili pa sta.A tebe nije sramota one bruke...11igraca,penal,crveni...svi se smeju a ti prozivas zvezdu zbog poraza od javora.Boze kakve gluposti citam ovde svakog dana od pojedinaca.

Dani

pre 10 godina

@Zoran
Tačno je prijatelju, od kada su u Španiji titule počeli da osvajaju Rajo, Sporting Hihon i Kompostela, u ITA Kremoneze, Kaljari i Ćezena, u ENG Vigan, Sanderlend i neprikosnoveni Notingem, oni su počeli da igraju fudbal i osvajaju evropske titule. Da ne dužim, PSV, Ajax, potom Porto i Benfika, Lion (a drugi se je..te), Bajern(smešni ste ostali, može jednom na 10 leta)... Važno je da si ti objasnio. Pozdrav.

blokovi

pre 10 godina

Sve je ovo obmana navijaca Crvene Zvezde. Da li ce neko odgovarati zbog ranog ispadanja u evropi? tj da preformulisem da li ce Tole odgovarati za poraz Zvezde protiv Cernomoreca i za blamazu u Ivanjici?
(prst na celo, 15. avgust 2013 22:16)

Nema ovo veze sa ispadanjem iz Evrope!! Svaki navijac zna da klub trenutno nema vece mogucnosti ali su svi uz nju!!

Koja

pre 10 godina

I da Babarogic izvede pocetni udarac sa centra. (sajber, 15. avgust 2013 23:40)

Nema sta taj Babarogic vam je nabio postene komplekse, secam se perioda kada je on sudio i nikad nisam procitao da se neko iz Partizana zalio na njega setili ste se njega 10 godina kasnije kao i Miljanica da imate opravdanje za vase titule, a ooravdanja su vam smesna....

zvezdas od malena

pre 10 godina

Ja sam Zvezdas od svoje treće godine života kad me je otac prvi put odveo na marakanu, a to je bilo 1978 godine.Sada imam 38 godina i ne mogu da verujem kakva su ovo saopštenja.Prvo i osnovno, kakve veze ima FSS sa kvalitetom igrača?Po mom nikakve ili jako male.Loša ekonomija u jednoj državi proizvodi i loš kvalitet u sportu jer se malo ulaže u njega, jer nema para.A igrači stasavaju u klubovima a savez samo ima ulogu da ih selektira tj.odabere najbolje.Prema tome, KLUBOVI su najveću krivci za loš fudbal koji se igra u Srbiji jer nema boljih igrača od onih koji su trenutno u reprezetnaciji Srbije. Navedite mi npr. nekog boljeg napadača koji nije u reprezentaciji? Jednostavno ga nema.Sa druge strane mi imamo Savez, bar koliko sam ja upoznat,koji nije u gubicima.Što je opet pozitivno.Sagrađen je taj centar u Pazovi i to je takođe pozitivna stvar.Nekoliko terena je napravljeno po Srbiji, stavljaju se polako reflektori, što je opet pozitivno.I šta je problem? Problem su klubovi koji su gubitaši i koji su ušli u kandže menadžera,a opet mi nije jasno šta je tu savez kriv. kao i igrači i sudije su nam loše. ja mislim da sudije ne uzimaju pare ali da imaju strah kada sude Zvezdi i Partizanu i iz tog straha prave kardinalne greške kao na utakmici Partizan-Novi Pazar.Naravno treba uvek biti kritičar i sa te strane je savez trebao da uradi mnogo više, ali sa druge strane ko je alternativa Karadžiću.Ja je barem ne vidim.Da nije Terić protiv koga se još uvek vodi krivični postupak?

Ryber Palunko

pre 10 godina

Sve je ovo obmana navijaca Crvene Zvezde. Da li ce neko odgovarati zbog ranog ispadanja u evropi? tj da preformulisem da li ce Tole odgovarati za poraz Zvezde protiv Cernomoreca i za blamazu u Ivanjici?
(prst na celo, 15. avgust 2013 22:16)

Pošten poraz jedne i pobjeda druge ekipe, ti nazivaš blamaža? Mislim da ti i ostali treba da stavite, ne jedan, već svih deset prstiju na čelo.
Nije sramota izgubiti, nego ne smjeti izgubiti. Bar nekom.

Dejan

pre 10 godina

Zasto grobarima smeta ovo, zar ste toliko za Toleta?! Sta je pogresno napisano ovde? Tole mora da ide, fudbal se raspada.

Smeta im prijatelju,kako ne smeta,ako Tomislav ode kada ce ponovo biti prvaci!

vasa

pre 10 godina

"Posledica toga je da nam je domaća liga sve slabija i manje gledana, da iz fudbala beže sponzori, da su nam klubovi sve slabiji..."

Pa valjda je vasa greska sto vam je klub sve slabiji i ispada u sezoni kupanja... Nece FSS da vam vodi klub... Svasta!

mafijaska pudlica

pre 10 godina

svi zaposleni u FSS ce svoj radni dan u ponedeljak zapoceti sa 5 min.zakasnjenja u znak protesta zbog toga sto nas zvezda godinama blamira u julu mesecu prilikom igranja euro utakmica cime drasticno srozava ugled domaceg fudbala tj. svi nam se smeju dok traje sezona kupanja.TOLE KARADZIC

milan

pre 10 godina

kakav 5-ominutni protest?!treba ih izbaciti iz lige..ponasaju se kao da su Vlast...treva im katanac koliko su duzni...ovo je sramota za Srbiju...

only fools and horses

pre 10 godina

Ma sve stoji što su napisali, čak bih i podržao da nisu totalno licemerni. Nije Zvezdi cilj smeniti Toleta zbog pravde i oporavka našeg fudbala, već dovesti na njegovo mesto svog poslušnika, novog Piksija ili Terzića pa da opet Babarogići i Mrakići kroje drugima sudbinu. A sve što su napisali važi i za njihov klub i upravu i to još više. A pogledajte šta Čović radi u KSS, od 5 glasova koji odlučuju, FMP (Zvezda) ima 3, uostalom zadnjih 10 g Zvezdini kadrovi vode našu košarku i vidite dokle smo stigli.

prst na celo

pre 10 godina

Sve je ovo obmana navijaca Crvene Zvezde. Da li ce neko odgovarati zbog ranog ispadanja u evropi? tj da preformulisem da li ce Tole odgovarati za poraz Zvezde protiv Cernomoreca i za blamazu u Ivanjici?

nex

pre 10 godina

Ako drage moje komsije . Po meni je bolje da ne igrate uopste . Ionako veze nemate kao i mi . Jedino sto mi to za nas vidimo i pored titula a vi se lozite da ste mala Barsa .

Bob Rock

pre 10 godina

A da probate za tih 5 minuta (ili bilo kojih 5 minuta na bilo kojoj utakmici) da povezete 3-4 dobra pasa i napravite neku smislenu akciju?

I ako vecina od vas to ne zna, probajte da igrate fudbal!!!

John Johnson The Dragon

pre 10 godina

Ако сте докони
прочитајте ово:
стари патак украј баре
држао је слово.

Слушале га жабе
велике и мале,
слатке су му речи
једва дочекале.

Говорио патак
о врлини мира
и да нико никог
не треба да дира.

Свако има права
да слободно живи,
не сме тлачит’ оне
што му нису криви.

Слога, мир и љубав
благослов је прави,
зато нека нико
никога не гњави.

Слушале су жабе
ово красно слово,
кад патак ућута,
десило се ово:

Један жабац мали
поближе је стао, -
а патак га зграби,
па га прогутао.

Из овог се нешто
и научит’ даде:
хуље лепо зборе,
ал’ нитковски раде.

Heroes

pre 10 godina

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSHXxuNHIXw4j4cbYGSRv0weVEI-eco-WehyS4ul7j-fR0PydEq_A

Nekada su i grobari bili kao i Delije pa su govorili za predsednika FSS i ceo FSS sve najgore, izgleda da su to svi zaboravili?

Drobnjak iz auta

pre 10 godina

Takticki, da ne primite gol u prvih pet minuta kao prosli put. Ako opet budete gubili da se prekine pa sutra pred Covicem da se igra - tako je najregularnije.

leSa barGro

pre 10 godina

Sudiji reci da da znak za pocetak utakmice u zakazanom terminu,a ako ovi indijanci nece da pocnu svirati kraj utakmice i registrovati je 3:0 za Jagodinu,hvala lepo,dovidjenja!

fudbalski radnik

pre 10 godina

FSS, je paravan za legalnu pljacku, namestanje i svaki drugi fudbalski kriminal..
Na zalost, isti su nam i klubovi..
Bojkot svih utakmica, svih liga i reprezentacije..sve ostalo je kozmetika..

Vlada

pre 10 godina

A kad ce protest zbog stanja u vasem klubu? Mogli bi na sledecoj utakmici navijaci da dodju 10 minuta kasnije u znak protesta zbog nesposobne uprave i amaterskih igraca.

banat uber alles

pre 10 godina

"Odgovornost za ovakvo stanje skoro isključivo snosi predsednik FSS, Tomislav Karadžić”.

pa da, svi pošteni a moje brise nema...

Vojislav

pre 10 godina

...nekad veliki klub spao je na nivo ponasanja dece od 12 godina... umesto da se bave sportom, bave se nalazenjem alibija za neznanje i neuspeh... jad i beda...

zoran

pre 10 godina

jesam Verovatno lud....ali pošto sam realan navijač cz...mislim da bi ovo bilo precrtano u suprotnom taboru...alo jedno je sigurno
dok nam je neprikosnoveni prvak partizan ili cZ, Ovako ćemo prolaziti u fudbalu i bićemo nakantano od belorusa bugara moldavaca....e kad nam npr Vojvodina, Spartak, Niški Radnički bili prvaci, ili se do kraja borili za šampiona...drugačije bi se pričalo pa čak i na ulici.....

milan

pre 10 godina

kakav 5-ominutni protest?!treba ih izbaciti iz lige..ponasaju se kao da su Vlast...treva im katanac koliko su duzni...ovo je sramota za Srbiju...

Vojislav

pre 10 godina

...nekad veliki klub spao je na nivo ponasanja dece od 12 godina... umesto da se bave sportom, bave se nalazenjem alibija za neznanje i neuspeh... jad i beda...

prst na celo

pre 10 godina

Sve je ovo obmana navijaca Crvene Zvezde. Da li ce neko odgovarati zbog ranog ispadanja u evropi? tj da preformulisem da li ce Tole odgovarati za poraz Zvezde protiv Cernomoreca i za blamazu u Ivanjici?

John Johnson The Dragon

pre 10 godina

Ако сте докони
прочитајте ово:
стари патак украј баре
држао је слово.

Слушале га жабе
велике и мале,
слатке су му речи
једва дочекале.

Говорио патак
о врлини мира
и да нико никог
не треба да дира.

Свако има права
да слободно живи,
не сме тлачит’ оне
што му нису криви.

Слога, мир и љубав
благослов је прави,
зато нека нико
никога не гњави.

Слушале су жабе
ово красно слово,
кад патак ућута,
десило се ово:

Један жабац мали
поближе је стао, -
а патак га зграби,
па га прогутао.

Из овог се нешто
и научит’ даде:
хуље лепо зборе,
ал’ нитковски раде.

leSa barGro

pre 10 godina

Sudiji reci da da znak za pocetak utakmice u zakazanom terminu,a ako ovi indijanci nece da pocnu svirati kraj utakmice i registrovati je 3:0 za Jagodinu,hvala lepo,dovidjenja!

zvezdas od malena

pre 10 godina

Ja sam Zvezdas od svoje treće godine života kad me je otac prvi put odveo na marakanu, a to je bilo 1978 godine.Sada imam 38 godina i ne mogu da verujem kakva su ovo saopštenja.Prvo i osnovno, kakve veze ima FSS sa kvalitetom igrača?Po mom nikakve ili jako male.Loša ekonomija u jednoj državi proizvodi i loš kvalitet u sportu jer se malo ulaže u njega, jer nema para.A igrači stasavaju u klubovima a savez samo ima ulogu da ih selektira tj.odabere najbolje.Prema tome, KLUBOVI su najveću krivci za loš fudbal koji se igra u Srbiji jer nema boljih igrača od onih koji su trenutno u reprezetnaciji Srbije. Navedite mi npr. nekog boljeg napadača koji nije u reprezentaciji? Jednostavno ga nema.Sa druge strane mi imamo Savez, bar koliko sam ja upoznat,koji nije u gubicima.Što je opet pozitivno.Sagrađen je taj centar u Pazovi i to je takođe pozitivna stvar.Nekoliko terena je napravljeno po Srbiji, stavljaju se polako reflektori, što je opet pozitivno.I šta je problem? Problem su klubovi koji su gubitaši i koji su ušli u kandže menadžera,a opet mi nije jasno šta je tu savez kriv. kao i igrači i sudije su nam loše. ja mislim da sudije ne uzimaju pare ali da imaju strah kada sude Zvezdi i Partizanu i iz tog straha prave kardinalne greške kao na utakmici Partizan-Novi Pazar.Naravno treba uvek biti kritičar i sa te strane je savez trebao da uradi mnogo više, ali sa druge strane ko je alternativa Karadžiću.Ja je barem ne vidim.Da nije Terić protiv koga se još uvek vodi krivični postupak?

banat uber alles

pre 10 godina

"Odgovornost za ovakvo stanje skoro isključivo snosi predsednik FSS, Tomislav Karadžić”.

pa da, svi pošteni a moje brise nema...

fudbalski radnik

pre 10 godina

FSS, je paravan za legalnu pljacku, namestanje i svaki drugi fudbalski kriminal..
Na zalost, isti su nam i klubovi..
Bojkot svih utakmica, svih liga i reprezentacije..sve ostalo je kozmetika..

only fools and horses

pre 10 godina

Ma sve stoji što su napisali, čak bih i podržao da nisu totalno licemerni. Nije Zvezdi cilj smeniti Toleta zbog pravde i oporavka našeg fudbala, već dovesti na njegovo mesto svog poslušnika, novog Piksija ili Terzića pa da opet Babarogići i Mrakići kroje drugima sudbinu. A sve što su napisali važi i za njihov klub i upravu i to još više. A pogledajte šta Čović radi u KSS, od 5 glasova koji odlučuju, FMP (Zvezda) ima 3, uostalom zadnjih 10 g Zvezdini kadrovi vode našu košarku i vidite dokle smo stigli.

zoran

pre 10 godina

jesam Verovatno lud....ali pošto sam realan navijač cz...mislim da bi ovo bilo precrtano u suprotnom taboru...alo jedno je sigurno
dok nam je neprikosnoveni prvak partizan ili cZ, Ovako ćemo prolaziti u fudbalu i bićemo nakantano od belorusa bugara moldavaca....e kad nam npr Vojvodina, Spartak, Niški Radnički bili prvaci, ili se do kraja borili za šampiona...drugačije bi se pričalo pa čak i na ulici.....

Vlada

pre 10 godina

A kad ce protest zbog stanja u vasem klubu? Mogli bi na sledecoj utakmici navijaci da dodju 10 minuta kasnije u znak protesta zbog nesposobne uprave i amaterskih igraca.

Drobnjak iz auta

pre 10 godina

Takticki, da ne primite gol u prvih pet minuta kao prosli put. Ako opet budete gubili da se prekine pa sutra pred Covicem da se igra - tako je najregularnije.

mafijaska pudlica

pre 10 godina

svi zaposleni u FSS ce svoj radni dan u ponedeljak zapoceti sa 5 min.zakasnjenja u znak protesta zbog toga sto nas zvezda godinama blamira u julu mesecu prilikom igranja euro utakmica cime drasticno srozava ugled domaceg fudbala tj. svi nam se smeju dok traje sezona kupanja.TOLE KARADZIC

Neznije Brijanje

pre 10 godina

Protiv pravilnika je u celom Svetu pa tako i kod nas da klub pomera start utakmice (makar i minut) bez saglasnosti Saveza. Posto sumnjam da ce se FSS sloziti sa akcijom gde se poziva na smenu svog Predsednika ne preostaje im nista drugo nego da ukoliko utakmica zaista pocne u 18:05:

1. Registruju utakmicu 3:0 protiv domacina
2. Dodatno novcano kazne istog zbog nepostovanja pravilnika

Slazem se da Fudbalu u Srbiji treba ozdravljene. Postovanje pravilnika i gorepomenutih mera bi bio korak u dobrom pravcu.

vasa

pre 10 godina

"Posledica toga je da nam je domaća liga sve slabija i manje gledana, da iz fudbala beže sponzori, da su nam klubovi sve slabiji..."

Pa valjda je vasa greska sto vam je klub sve slabiji i ispada u sezoni kupanja... Nece FSS da vam vodi klub... Svasta!

Bob Rock

pre 10 godina

A da probate za tih 5 minuta (ili bilo kojih 5 minuta na bilo kojoj utakmici) da povezete 3-4 dobra pasa i napravite neku smislenu akciju?

I ako vecina od vas to ne zna, probajte da igrate fudbal!!!

Nick

pre 10 godina

Ne mogu Zvezdu da uzmem ozbiljno zato sto nisu od sebe poceli! Pa gospodo, imali ste SRAMNE pobede u najmanju ruku u prosloj sezoni u kojoj ste imali slicni KANTA tim. Zasto ne pocnete od sebe?? Vodite primerom, a ne pokazivanjima prstom.

nex

pre 10 godina

Ako drage moje komsije . Po meni je bolje da ne igrate uopste . Ionako veze nemate kao i mi . Jedino sto mi to za nas vidimo i pored titula a vi se lozite da ste mala Barsa .

Heroes

pre 10 godina

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSHXxuNHIXw4j4cbYGSRv0weVEI-eco-WehyS4ul7j-fR0PydEq_A

Nekada su i grobari bili kao i Delije pa su govorili za predsednika FSS i ceo FSS sve najgore, izgleda da su to svi zaboravili?

Ryber Palunko

pre 10 godina

Sve je ovo obmana navijaca Crvene Zvezde. Da li ce neko odgovarati zbog ranog ispadanja u evropi? tj da preformulisem da li ce Tole odgovarati za poraz Zvezde protiv Cernomoreca i za blamazu u Ivanjici?
(prst na celo, 15. avgust 2013 22:16)

Pošten poraz jedne i pobjeda druge ekipe, ti nazivaš blamaža? Mislim da ti i ostali treba da stavite, ne jedan, već svih deset prstiju na čelo.
Nije sramota izgubiti, nego ne smjeti izgubiti. Bar nekom.

Labud

pre 10 godina

Nema sta taj Babarogic vam je nabio postene komplekse, secam se perioda kada je on sudio i nikad nisam procitao da se neko iz Partizana zalio na njega setili ste se njega 10 godina kasnije kao i Miljanica da imate opravdanje za vase titule, a ooravdanja su vam smesna....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koja, 15. avgust 2013 23:48)

Po svemu ovome sto si napisao i kako si napisao da se naslutiti da si se ti mozda tek rodio (ako i to) u vreme Babarogica i Miljanica. Sine, da se ne lazemo, ti si vitezova generacija. I to pionirce.

Dani

pre 10 godina

@Zoran
Tačno je prijatelju, od kada su u Španiji titule počeli da osvajaju Rajo, Sporting Hihon i Kompostela, u ITA Kremoneze, Kaljari i Ćezena, u ENG Vigan, Sanderlend i neprikosnoveni Notingem, oni su počeli da igraju fudbal i osvajaju evropske titule. Da ne dužim, PSV, Ajax, potom Porto i Benfika, Lion (a drugi se je..te), Bajern(smešni ste ostali, može jednom na 10 leta)... Važno je da si ti objasnio. Pozdrav.

blokovi

pre 10 godina

Sve je ovo obmana navijaca Crvene Zvezde. Da li ce neko odgovarati zbog ranog ispadanja u evropi? tj da preformulisem da li ce Tole odgovarati za poraz Zvezde protiv Cernomoreca i za blamazu u Ivanjici?
(prst na celo, 15. avgust 2013 22:16)

Nema ovo veze sa ispadanjem iz Evrope!! Svaki navijac zna da klub trenutno nema vece mogucnosti ali su svi uz nju!!

Cvarkov g-din Djordje

pre 10 godina

U Novom Sadu je fudbal praznik, sport kojim se ponosimo još od 1914., igra koju želimo da igraju naša deca i koju volimo da igramo sa prijateljima. Svesni smo činjenice da nam je domaća liga sve slabija i sve manje gledana, ali mi nismo krivci za to. Mi igramo Evro Ligu i to je jedini način da se dokažemo koliko vredimo pošto je u tzv. Super Ligi to nemoguća misija. Dobijamo sve više jakih sponzora, klub nam je sve jači, više ne gubimo od prosečnih ekipa iz malo poznatih zemalja Evrope. Jest da nam je reprezentacija doživela krah, ali glavnu odgovornost za ovakvo stanje isključivo snose fk partizan i fk crvena zvezda sa njihovim tzv. predsednicima FSS poput Tomislava Karadžića, Miljana Miljanića, Zvezdana Terzića i sl.

fk saopstenje

pre 10 godina

pa dobro 5 min kasnjenja,a onda 90 min oducavanje od fudbala od strane momaka iz jagodine,pa licemeri jedni,a vi prvi ne bi uzeli 20 bodova u regularnom prvenstu

Dzeronimo

pre 10 godina

@crash.Pa ti si loza bata Toleta i Bata Mihe.Sramote nigde.A cega da nas bude sramota?Izgubili pa sta.A tebe nije sramota one bruke...11igraca,penal,crveni...svi se smeju a ti prozivas zvezdu zbog poraza od javora.Boze kakve gluposti citam ovde svakog dana od pojedinaca.

navijač

pre 10 godina

pa ako je Tole toliko loš kako to da nije imao protivkandidata na izborima u fss,zašto fk crvena zvezda nije i neće da predloži nekog drugog,nego za svoju lošu igru krivi druge kao da sama nije kriva.Slažem se da Tole treba da ode,samo neznam ko želi da se prihvati tog mesta

Nenad

pre 10 godina

Alo ljudi da li ste vi slepi, zar ne vidite da nam je Tole skroz upropastio fudbal, meni licno ne smeta da partizan osvoji titule jos 100 god, samo da taj covek ode, ubio mi je zelju da gledam fudbal. Jel vam svima lepo da gledate da nam se reprezentacija raspada, da igraju Scepovici, Radovanovici i ostali vrhunski igraci, jel vam lepo da nam timovi ispadaju od cernomoreca, da ne mogu da pobede sirak ludogorec i takve svetske velesile, ja mislim da je dosta toga. Radio je dosta dugo i to veoma lose, jedina svetla tacka za vreme toleta je Antic, i to je uspeo da upropasti. Ko god voli fudbal misli isto kao i ja, bez obzira za koga navija

Koja

pre 10 godina

I da Babarogic izvede pocetni udarac sa centra. (sajber, 15. avgust 2013 23:40)

Nema sta taj Babarogic vam je nabio postene komplekse, secam se perioda kada je on sudio i nikad nisam procitao da se neko iz Partizana zalio na njega setili ste se njega 10 godina kasnije kao i Miljanica da imate opravdanje za vase titule, a ooravdanja su vam smesna....

SFRJ

pre 10 godina

Podjeliti FSS na dva dijela Partizanov dio a tako i Zvezdin. Isto uraditi i sa ligom kao i sudijama. Dva prvenstva , dva kupa i problem rijesen. Pozdrav!

Dejan

pre 10 godina

Zasto grobarima smeta ovo, zar ste toliko za Toleta?! Sta je pogresno napisano ovde? Tole mora da ide, fudbal se raspada.

Smeta im prijatelju,kako ne smeta,ako Tomislav ode kada ce ponovo biti prvaci!

Heroes

pre 10 godina

Ma sve stoji što su napisali, čak bih i podržao da nisu totalno licemerni. Nije Zvezdi cilj smeniti Toleta zbog pravde i oporavka našeg fudbala, već dovesti na njegovo mesto svog poslušnika, novog Piksija ili Terzića pa da opet Babarogići i Mrakići kroje drugima sudbinu. A sve što su napisali važi i za njihov klub i upravu i to još više. A pogledajte šta Čović radi u KSS, od 5 glasova koji odlučuju, FMP (Zvezda) ima 3, uostalom zadnjih 10 g Zvezdini kadrovi vode našu košarku i vidite dokle smo stigli. (only fools and horses, 15. avgust 2013 22:41)

Nikad nisam cuo da se Partizan zalio na Pixija i Terzica , to ste vi sad izmislili da bi imali protivtezu a da smo mi sad krivi zbog stanja u kosarci, to je jos jedna izmisljotina.

ima li koga?

pre 10 godina

...tekoh...ima li koga? nije problem jedan covek. problem je sistem koji se samostiti i razvija iznova ako ostane i jedna cestica za regeneraciju. citaj - riba se cisti od glave al cisti se cela!

Hero

pre 10 godina

Najaci su ovi grobari sto kao kukanje za Toleta govore da je alibi a onda iz cista mira spominju Babarogica!? Otkud sad toliki kompleks?!Pa to je isti alibi. Pa dok je taj sudio Partizan je osvajao titule...Ali ipak pola ovih sto pisu komentare nemaju veze ali eto spominju ga bez razloga...

saša

pre 10 godina

Čovek bi i mogao da se složi sa ovima kad bi mogao da im veruje makar malo. Sve je ovo farsa da se sakriju blamaže na početku sezone i da se pripreme za sledeće.Svi su prepošteni, naročito tamo gde je Čović...

MomaSRB

pre 10 godina

Protiv pravilnika je u celom Svetu pa tako i kod nas da klub pomera start utakmice (makar i minut) bez saglasnosti Saveza. Posto sumnjam da ce se FSS sloziti sa akcijom gde se poziva na smenu svog Predsednika ne preostaje im nista drugo nego da ukoliko utakmica zaista pocne u 18:05:1. Registruju utakmicu 3:0 protiv domacina2. Dodatno novcano kazne istog zbog nepostovanja pravilnikaSlazem se da Fudbalu u Srbiji treba ozdravljene. Postovanje pravilnika i gorepomenutih mera bi bio korak u
dobrom pravcu. (Neznije Brijanje, 15. avgust 2013 23:31) Pogledaj i procitaj u tom istom pravilniku kojeg spominjes, DA LI MEC MOZE DA SE ODIGRA AKO JEDAN TIM NEMA REZERVNE IGRACE...??? To ni u igricama nema tj ne moze poceti utakmica ako nemas odredjen broj rezervnih igraca...samo u Toletovom FSS...i o kojim pravilima i kaznama onda pricas????

Danilo

pre 10 godina

Za sve ste u pravu, sve znate u detalje, valjda zato što ste se u tome ispraksovali do detalja. I vi, ali i ostali klubovi, jedni plaćaju, drugi uzimaju pare i stavljaju u džep

DraganO

pre 10 godina

Da,da, Tole vam je napravio 60 miliona duga...
(tnttrme@gmail.com, 16. avgust 2013 00:54)

Nije Tole, mi smo sami sebi, a vama je napravio dug od 106 mil eur od 2003, stecaj za 5 preduzeca koje su finansirale partizan ( Optika, Zekstra, itd) steta oko 250 mil eur.
E to su dugovi, ali drugovi iz JSD partizan ne smeju to da objave, ali bez brige policija ce.

milan

pre 10 godina

kakav 5-ominutni protest?!treba ih izbaciti iz lige..ponasaju se kao da su Vlast...treva im katanac koliko su duzni...ovo je sramota za Srbiju...

Vojislav

pre 10 godina

...nekad veliki klub spao je na nivo ponasanja dece od 12 godina... umesto da se bave sportom, bave se nalazenjem alibija za neznanje i neuspeh... jad i beda...

prst na celo

pre 10 godina

Sve je ovo obmana navijaca Crvene Zvezde. Da li ce neko odgovarati zbog ranog ispadanja u evropi? tj da preformulisem da li ce Tole odgovarati za poraz Zvezde protiv Cernomoreca i za blamazu u Ivanjici?

Heroes

pre 10 godina

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSHXxuNHIXw4j4cbYGSRv0weVEI-eco-WehyS4ul7j-fR0PydEq_A

Nekada su i grobari bili kao i Delije pa su govorili za predsednika FSS i ceo FSS sve najgore, izgleda da su to svi zaboravili?

Ryber Palunko

pre 10 godina

Sve je ovo obmana navijaca Crvene Zvezde. Da li ce neko odgovarati zbog ranog ispadanja u evropi? tj da preformulisem da li ce Tole odgovarati za poraz Zvezde protiv Cernomoreca i za blamazu u Ivanjici?
(prst na celo, 15. avgust 2013 22:16)

Pošten poraz jedne i pobjeda druge ekipe, ti nazivaš blamaža? Mislim da ti i ostali treba da stavite, ne jedan, već svih deset prstiju na čelo.
Nije sramota izgubiti, nego ne smjeti izgubiti. Bar nekom.

leSa barGro

pre 10 godina

Sudiji reci da da znak za pocetak utakmice u zakazanom terminu,a ako ovi indijanci nece da pocnu svirati kraj utakmice i registrovati je 3:0 za Jagodinu,hvala lepo,dovidjenja!

blokovi

pre 10 godina

Sve je ovo obmana navijaca Crvene Zvezde. Da li ce neko odgovarati zbog ranog ispadanja u evropi? tj da preformulisem da li ce Tole odgovarati za poraz Zvezde protiv Cernomoreca i za blamazu u Ivanjici?
(prst na celo, 15. avgust 2013 22:16)

Nema ovo veze sa ispadanjem iz Evrope!! Svaki navijac zna da klub trenutno nema vece mogucnosti ali su svi uz nju!!

Koja

pre 10 godina

I da Babarogic izvede pocetni udarac sa centra. (sajber, 15. avgust 2013 23:40)

Nema sta taj Babarogic vam je nabio postene komplekse, secam se perioda kada je on sudio i nikad nisam procitao da se neko iz Partizana zalio na njega setili ste se njega 10 godina kasnije kao i Miljanica da imate opravdanje za vase titule, a ooravdanja su vam smesna....

John Johnson The Dragon

pre 10 godina

Ако сте докони
прочитајте ово:
стари патак украј баре
држао је слово.

Слушале га жабе
велике и мале,
слатке су му речи
једва дочекале.

Говорио патак
о врлини мира
и да нико никог
не треба да дира.

Свако има права
да слободно живи,
не сме тлачит’ оне
што му нису криви.

Слога, мир и љубав
благослов је прави,
зато нека нико
никога не гњави.

Слушале су жабе
ово красно слово,
кад патак ућута,
десило се ово:

Један жабац мали
поближе је стао, -
а патак га зграби,
па га прогутао.

Из овог се нешто
и научит’ даде:
хуље лепо зборе,
ал’ нитковски раде.

Dejan

pre 10 godina

Zasto grobarima smeta ovo, zar ste toliko za Toleta?! Sta je pogresno napisano ovde? Tole mora da ide, fudbal se raspada.

Smeta im prijatelju,kako ne smeta,ako Tomislav ode kada ce ponovo biti prvaci!

Hero

pre 10 godina

Najaci su ovi grobari sto kao kukanje za Toleta govore da je alibi a onda iz cista mira spominju Babarogica!? Otkud sad toliki kompleks?!Pa to je isti alibi. Pa dok je taj sudio Partizan je osvajao titule...Ali ipak pola ovih sto pisu komentare nemaju veze ali eto spominju ga bez razloga...

Dzeronimo

pre 10 godina

@crash.Pa ti si loza bata Toleta i Bata Mihe.Sramote nigde.A cega da nas bude sramota?Izgubili pa sta.A tebe nije sramota one bruke...11igraca,penal,crveni...svi se smeju a ti prozivas zvezdu zbog poraza od javora.Boze kakve gluposti citam ovde svakog dana od pojedinaca.

Heroes

pre 10 godina

Ma sve stoji što su napisali, čak bih i podržao da nisu totalno licemerni. Nije Zvezdi cilj smeniti Toleta zbog pravde i oporavka našeg fudbala, već dovesti na njegovo mesto svog poslušnika, novog Piksija ili Terzića pa da opet Babarogići i Mrakići kroje drugima sudbinu. A sve što su napisali važi i za njihov klub i upravu i to još više. A pogledajte šta Čović radi u KSS, od 5 glasova koji odlučuju, FMP (Zvezda) ima 3, uostalom zadnjih 10 g Zvezdini kadrovi vode našu košarku i vidite dokle smo stigli. (only fools and horses, 15. avgust 2013 22:41)

Nikad nisam cuo da se Partizan zalio na Pixija i Terzica , to ste vi sad izmislili da bi imali protivtezu a da smo mi sad krivi zbog stanja u kosarci, to je jos jedna izmisljotina.

banat uber alles

pre 10 godina

"Odgovornost za ovakvo stanje skoro isključivo snosi predsednik FSS, Tomislav Karadžić”.

pa da, svi pošteni a moje brise nema...

zvezdas od malena

pre 10 godina

Ja sam Zvezdas od svoje treće godine života kad me je otac prvi put odveo na marakanu, a to je bilo 1978 godine.Sada imam 38 godina i ne mogu da verujem kakva su ovo saopštenja.Prvo i osnovno, kakve veze ima FSS sa kvalitetom igrača?Po mom nikakve ili jako male.Loša ekonomija u jednoj državi proizvodi i loš kvalitet u sportu jer se malo ulaže u njega, jer nema para.A igrači stasavaju u klubovima a savez samo ima ulogu da ih selektira tj.odabere najbolje.Prema tome, KLUBOVI su najveću krivci za loš fudbal koji se igra u Srbiji jer nema boljih igrača od onih koji su trenutno u reprezetnaciji Srbije. Navedite mi npr. nekog boljeg napadača koji nije u reprezentaciji? Jednostavno ga nema.Sa druge strane mi imamo Savez, bar koliko sam ja upoznat,koji nije u gubicima.Što je opet pozitivno.Sagrađen je taj centar u Pazovi i to je takođe pozitivna stvar.Nekoliko terena je napravljeno po Srbiji, stavljaju se polako reflektori, što je opet pozitivno.I šta je problem? Problem su klubovi koji su gubitaši i koji su ušli u kandže menadžera,a opet mi nije jasno šta je tu savez kriv. kao i igrači i sudije su nam loše. ja mislim da sudije ne uzimaju pare ali da imaju strah kada sude Zvezdi i Partizanu i iz tog straha prave kardinalne greške kao na utakmici Partizan-Novi Pazar.Naravno treba uvek biti kritičar i sa te strane je savez trebao da uradi mnogo više, ali sa druge strane ko je alternativa Karadžiću.Ja je barem ne vidim.Da nije Terić protiv koga se još uvek vodi krivični postupak?

MomaSRB

pre 10 godina

Protiv pravilnika je u celom Svetu pa tako i kod nas da klub pomera start utakmice (makar i minut) bez saglasnosti Saveza. Posto sumnjam da ce se FSS sloziti sa akcijom gde se poziva na smenu svog Predsednika ne preostaje im nista drugo nego da ukoliko utakmica zaista pocne u 18:05:1. Registruju utakmicu 3:0 protiv domacina2. Dodatno novcano kazne istog zbog nepostovanja pravilnikaSlazem se da Fudbalu u Srbiji treba ozdravljene. Postovanje pravilnika i gorepomenutih mera bi bio korak u
dobrom pravcu. (Neznije Brijanje, 15. avgust 2013 23:31) Pogledaj i procitaj u tom istom pravilniku kojeg spominjes, DA LI MEC MOZE DA SE ODIGRA AKO JEDAN TIM NEMA REZERVNE IGRACE...??? To ni u igricama nema tj ne moze poceti utakmica ako nemas odredjen broj rezervnih igraca...samo u Toletovom FSS...i o kojim pravilima i kaznama onda pricas????

Neznije Brijanje

pre 10 godina

Protiv pravilnika je u celom Svetu pa tako i kod nas da klub pomera start utakmice (makar i minut) bez saglasnosti Saveza. Posto sumnjam da ce se FSS sloziti sa akcijom gde se poziva na smenu svog Predsednika ne preostaje im nista drugo nego da ukoliko utakmica zaista pocne u 18:05:

1. Registruju utakmicu 3:0 protiv domacina
2. Dodatno novcano kazne istog zbog nepostovanja pravilnika

Slazem se da Fudbalu u Srbiji treba ozdravljene. Postovanje pravilnika i gorepomenutih mera bi bio korak u dobrom pravcu.

zoran

pre 10 godina

jesam Verovatno lud....ali pošto sam realan navijač cz...mislim da bi ovo bilo precrtano u suprotnom taboru...alo jedno je sigurno
dok nam je neprikosnoveni prvak partizan ili cZ, Ovako ćemo prolaziti u fudbalu i bićemo nakantano od belorusa bugara moldavaca....e kad nam npr Vojvodina, Spartak, Niški Radnički bili prvaci, ili se do kraja borili za šampiona...drugačije bi se pričalo pa čak i na ulici.....

fudbalski radnik

pre 10 godina

FSS, je paravan za legalnu pljacku, namestanje i svaki drugi fudbalski kriminal..
Na zalost, isti su nam i klubovi..
Bojkot svih utakmica, svih liga i reprezentacije..sve ostalo je kozmetika..

only fools and horses

pre 10 godina

Ma sve stoji što su napisali, čak bih i podržao da nisu totalno licemerni. Nije Zvezdi cilj smeniti Toleta zbog pravde i oporavka našeg fudbala, već dovesti na njegovo mesto svog poslušnika, novog Piksija ili Terzića pa da opet Babarogići i Mrakići kroje drugima sudbinu. A sve što su napisali važi i za njihov klub i upravu i to još više. A pogledajte šta Čović radi u KSS, od 5 glasova koji odlučuju, FMP (Zvezda) ima 3, uostalom zadnjih 10 g Zvezdini kadrovi vode našu košarku i vidite dokle smo stigli.

DraganO

pre 10 godina

Da,da, Tole vam je napravio 60 miliona duga...
(tnttrme@gmail.com, 16. avgust 2013 00:54)

Nije Tole, mi smo sami sebi, a vama je napravio dug od 106 mil eur od 2003, stecaj za 5 preduzeca koje su finansirale partizan ( Optika, Zekstra, itd) steta oko 250 mil eur.
E to su dugovi, ali drugovi iz JSD partizan ne smeju to da objave, ali bez brige policija ce.

Cvarkov g-din Djordje

pre 10 godina

U Novom Sadu je fudbal praznik, sport kojim se ponosimo još od 1914., igra koju želimo da igraju naša deca i koju volimo da igramo sa prijateljima. Svesni smo činjenice da nam je domaća liga sve slabija i sve manje gledana, ali mi nismo krivci za to. Mi igramo Evro Ligu i to je jedini način da se dokažemo koliko vredimo pošto je u tzv. Super Ligi to nemoguća misija. Dobijamo sve više jakih sponzora, klub nam je sve jači, više ne gubimo od prosečnih ekipa iz malo poznatih zemalja Evrope. Jest da nam je reprezentacija doživela krah, ali glavnu odgovornost za ovakvo stanje isključivo snose fk partizan i fk crvena zvezda sa njihovim tzv. predsednicima FSS poput Tomislava Karadžića, Miljana Miljanića, Zvezdana Terzića i sl.

Nenad

pre 10 godina

Alo ljudi da li ste vi slepi, zar ne vidite da nam je Tole skroz upropastio fudbal, meni licno ne smeta da partizan osvoji titule jos 100 god, samo da taj covek ode, ubio mi je zelju da gledam fudbal. Jel vam svima lepo da gledate da nam se reprezentacija raspada, da igraju Scepovici, Radovanovici i ostali vrhunski igraci, jel vam lepo da nam timovi ispadaju od cernomoreca, da ne mogu da pobede sirak ludogorec i takve svetske velesile, ja mislim da je dosta toga. Radio je dosta dugo i to veoma lose, jedina svetla tacka za vreme toleta je Antic, i to je uspeo da upropasti. Ko god voli fudbal misli isto kao i ja, bez obzira za koga navija

vasa

pre 10 godina

"Posledica toga je da nam je domaća liga sve slabija i manje gledana, da iz fudbala beže sponzori, da su nam klubovi sve slabiji..."

Pa valjda je vasa greska sto vam je klub sve slabiji i ispada u sezoni kupanja... Nece FSS da vam vodi klub... Svasta!

Drobnjak iz auta

pre 10 godina

Takticki, da ne primite gol u prvih pet minuta kao prosli put. Ako opet budete gubili da se prekine pa sutra pred Covicem da se igra - tako je najregularnije.

mafijaska pudlica

pre 10 godina

svi zaposleni u FSS ce svoj radni dan u ponedeljak zapoceti sa 5 min.zakasnjenja u znak protesta zbog toga sto nas zvezda godinama blamira u julu mesecu prilikom igranja euro utakmica cime drasticno srozava ugled domaceg fudbala tj. svi nam se smeju dok traje sezona kupanja.TOLE KARADZIC

Nick

pre 10 godina

Ne mogu Zvezdu da uzmem ozbiljno zato sto nisu od sebe poceli! Pa gospodo, imali ste SRAMNE pobede u najmanju ruku u prosloj sezoni u kojoj ste imali slicni KANTA tim. Zasto ne pocnete od sebe?? Vodite primerom, a ne pokazivanjima prstom.

Vlada

pre 10 godina

A kad ce protest zbog stanja u vasem klubu? Mogli bi na sledecoj utakmici navijaci da dodju 10 minuta kasnije u znak protesta zbog nesposobne uprave i amaterskih igraca.

Bob Rock

pre 10 godina

A da probate za tih 5 minuta (ili bilo kojih 5 minuta na bilo kojoj utakmici) da povezete 3-4 dobra pasa i napravite neku smislenu akciju?

I ako vecina od vas to ne zna, probajte da igrate fudbal!!!

nex

pre 10 godina

Ako drage moje komsije . Po meni je bolje da ne igrate uopste . Ionako veze nemate kao i mi . Jedino sto mi to za nas vidimo i pored titula a vi se lozite da ste mala Barsa .

Labud

pre 10 godina

Nema sta taj Babarogic vam je nabio postene komplekse, secam se perioda kada je on sudio i nikad nisam procitao da se neko iz Partizana zalio na njega setili ste se njega 10 godina kasnije kao i Miljanica da imate opravdanje za vase titule, a ooravdanja su vam smesna....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koja, 15. avgust 2013 23:48)

Po svemu ovome sto si napisao i kako si napisao da se naslutiti da si se ti mozda tek rodio (ako i to) u vreme Babarogica i Miljanica. Sine, da se ne lazemo, ti si vitezova generacija. I to pionirce.

Dani

pre 10 godina

@Zoran
Tačno je prijatelju, od kada su u Španiji titule počeli da osvajaju Rajo, Sporting Hihon i Kompostela, u ITA Kremoneze, Kaljari i Ćezena, u ENG Vigan, Sanderlend i neprikosnoveni Notingem, oni su počeli da igraju fudbal i osvajaju evropske titule. Da ne dužim, PSV, Ajax, potom Porto i Benfika, Lion (a drugi se je..te), Bajern(smešni ste ostali, može jednom na 10 leta)... Važno je da si ti objasnio. Pozdrav.

fk saopstenje

pre 10 godina

pa dobro 5 min kasnjenja,a onda 90 min oducavanje od fudbala od strane momaka iz jagodine,pa licemeri jedni,a vi prvi ne bi uzeli 20 bodova u regularnom prvenstu

Danilo

pre 10 godina

Za sve ste u pravu, sve znate u detalje, valjda zato što ste se u tome ispraksovali do detalja. I vi, ali i ostali klubovi, jedni plaćaju, drugi uzimaju pare i stavljaju u džep

ima li koga?

pre 10 godina

...tekoh...ima li koga? nije problem jedan covek. problem je sistem koji se samostiti i razvija iznova ako ostane i jedna cestica za regeneraciju. citaj - riba se cisti od glave al cisti se cela!

saša

pre 10 godina

Čovek bi i mogao da se složi sa ovima kad bi mogao da im veruje makar malo. Sve je ovo farsa da se sakriju blamaže na početku sezone i da se pripreme za sledeće.Svi su prepošteni, naročito tamo gde je Čović...

SFRJ

pre 10 godina

Podjeliti FSS na dva dijela Partizanov dio a tako i Zvezdin. Isto uraditi i sa ligom kao i sudijama. Dva prvenstva , dva kupa i problem rijesen. Pozdrav!

navijač

pre 10 godina

pa ako je Tole toliko loš kako to da nije imao protivkandidata na izborima u fss,zašto fk crvena zvezda nije i neće da predloži nekog drugog,nego za svoju lošu igru krivi druge kao da sama nije kriva.Slažem se da Tole treba da ode,samo neznam ko želi da se prihvati tog mesta