Četvrtak, 01.08.2013.

18:06

Poraz Zvezde u Odesi 3:1

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Černomoreca u Odesi 3:1 u prvom meču treće runde kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: B92

Poraz Zvezde u Odesi 3:1 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

311 Komentari

Sortiraj po:

objektiv

pre 10 godina

Zvezda je za razliku od partizana i igrala nesto, napadala, stvarala sanse, u pojedinim periodima bila bolja, penal mi je muka i da komentarisem, kompleksi grobarski.
(Aca, 1. avgust 2013 20:36)

Koju si ti utakmicu gledao da mi je znati? Ovaj rezultat u Odesi, za Zvedu je još i dobar,u odnosu kako će tek da nadrlja u revanšu. Teško će izbeći katatsrofu, jer ovaj tim Zvezde i jeste katastrofalno loš.

...al tri put je tri put

pre 10 godina

Imam rešeniiiijeeeee!!! Zvezda da kupi onog Đađađu. to valjda nikakav problem nije i tri stvari rešavamo: Mi imamo Đađađu, oni nemaju Đađađu i bolji smo od Partizana: Oni imaju Đamba Đambu a mi imamo Đa Đa Đu. Prosto i genijalno.

nnidza

pre 10 godina

Možda pitam na pogrešnom mestu... Navedi barem jednu prednost Volkova, Vešovića u odnosu na Antića i Golubovića. Em stranci, em koštaju više...

slobos sa rodosa

pre 10 godina

(Miodrag, 1. avgust 2013 22:08)
kako ćeš se glupo osećati kad isprašimo ove ribare sa 4-0 idućeg četvrtka.doduše možeš da zadržiš prvi deo imena za svoju firmu"divlja šuma d.o.o"

Kenny Dalglish

pre 10 godina

Znam da je Bajkovic linijas i da su u strahu velike oci ali je trebao da izleti i pokupi onu dubinsku loptu pre gola. Jedino neki penal u revansu moze da ga izvadi.

Nemanja

pre 10 godina

Nisu ovi neka ekipa.pojedinci su dobri ali mislim da u revansu mogu da se napune samo da ostro krenemo i iskoristimo sanse.i ovde smo imali 4-5 gol sansi ali jbg...samo da ne dobijemo 2 na marakani,a 3 mozemo dati realno

z0

pre 10 godina

Nisam stigao da odgledam celu utakmicu, ali jesam od penala pa do kraja. Podatak da Zvezda nakon penala za poslednjih 20 min utakmice nije uspela vise od jednom da poveze vise od 3 uspesna dodavanja za redom govori o kakvom kvalitetu fudbala se radi. Ono je mucenje za gledati. "Profesionalni" igraci koji em nemaju kondicije, em ne poseduju elementarne fudbalske vestine. Bez pritiska, u zadnjem redu lik dodaje loptu pravo u aut nekim nonsalantnim lobom. Ko da je dosao sa ortacima malo da pika u balonu.

luka delija

pre 10 godina

formula za uspjeh
Moraju da se kupe kvalitetni igraci i da se tim napravi bukvalno u prvim danima prelaznog roka.Uigrani tim ce za sezonu ili dvije donjeti Evropu kroz koju ce vam se ulaganje u igrace isplatiti 5 puta.
Nista u revansu srce na teren i neka GORI MARAKANA

Bolje idi spavaj

pre 10 godina

Ludogorec & Černomorec d.o.o. Internacionalna kompanija u razvoju, specijalizovana u uklanjanju amaterizma iz fudbalskih evropskih takmičenja. (Miodrag, 01. avgust 2013 22:08)
Tako bilo i prosle sezone pa Partizan u Ligi Evrope a Zvezda nesrecno ispadne!!!

king

pre 10 godina

Kao prvo, mislim da Zvezda uopste nije toliko lose odigrala kao sto svi pricaju. Mnogi su potcenili Cernomorec. Zvezda je pruzila solidnu partiju. Po ko zna koji put primljeni su golovi u najgorim mogucim trenucima. Taman kada je igra krenula da lici na nesto, desila se ona neshvatljiva greska odbrane i prvi gol. Posle toga Zvezda u soku prima drugi gol od sada vec rasterecenih Ukrajinaca. Posle Zvezdinog gola kada igra ponovo krece da lici na nesto, pravi se penal ni iz cega. E sad, da li je bio penal, tesko je reci. Ja ipak mislim da jeste, ali sigurno zavisi i od sudije.
Naravno da i ja moram da postavim pitanje otkud to da nakon dovodjenja tri nova stopera ponovo igra neiskusni stoperski tandem koji se vec mucio sa Islandjanima?!
Primetio sam dve stvari. Prvo da je Vukan Savicevic veliki talenat. Trebalo bi vise pruzati sansu ovom momku kako bi se jos bolje razvio. Drugo da Ninkovicu nekako nije mesto u Zvezdi. On se svojim potezima (nazalost) ne uklapa u cesto traljavu i ne elegantnu igru Zvezde. Veliki sam Zvezdas i radovao sam se kao malo dete kad je potpisao, ali mislim da je Milosu zaista bilo bolje da pronadje neki veci klub, a ne da trosi vreme ovde kod nas.
Mislim da Zvezda 90% ne prolazi ovo. Tesko je dati dva gola a ne primiti nijedan. Pogotovo ako se primi gol odmah na pocetku, ovo postaje skoro nemoguca misija. Ipak se nadam da ce se nekako doci do plej-ofa, pa da ugostimo bar jos nekog velikana (o ulasku u Ligu Evrope se za sada samo moze mastati.)

slobinator

pre 10 godina

miki, 1. avgust 2013 22:42)
partizanovcima je jedina radost punih 50 godina bila kad zvezda izgubi uglavnom od nekog evropskog velikana,pošto tim za koji navijaju nije postojao na mapi evrope od 1966 do 2003.i dolaska lotara mateusa,a u večitim derbijima je pio gorke pilule.ne brini se ti za nas.pred 50 hiljada ljudi smo znali da isprašimo i mnogo veće ribe od ovih crnomorskih.brini se ti kako će te vi da nađete izlaz iz divlje šume

Srđan

pre 10 godina

Bajkovic - nije kriv ni za jedan gol,
Vesovic - radilica, ubedjen sam da pretrci vise od svih (zadovoljio),
Krneta - solidan, ali neiskusan,
Lazic - solidan, ali jos manje iskusan,
Mijailovic - neprimetan,
Kovacevic - odradio svoj deo posla,
Milijas - blagi uzas, usporava igru i salje neprecizne pasove,
Ninkovic - dobar, ali nema s kim da igra,
Pecnik - promasena investicija, nije igrac za TOP 5 klubova nase lige,
Kasalica - borben, nedostajece nam u revansu, nije zasluzio zuti karton,
Savicevic - ubedljiv,
Dauda - bez upotrebljivih lopti ni Drogba ne bi bolje odigrao,
Mladenovic - solidan, ali svi znamo da moze bolje,
Milunovic - neprimetan.
Uprava - valjda sad vidi zasto je kasnila sa dovodjenjem iskusnih stopera, jer je to najosetljivije mesto u timu,
Sudija - na strani domacina, ali to se mora i ocekivati u napred,
Cernomorec - osrednja ekipa, nista vise od toga,
Sanse za prolaz dalje - 20 %. Pozdrav.

rambo

pre 10 godina

Ninkovic prima 40 hiljada eura mesecno a nije nista bolji od igraca koji igraju kod mene u balonu.On ozbiljan fudbal nije igrao godinama a za zvezdu je najbolje pojacanje.Zao mi je ovih sto moraju da ga finansiraju.

Miodrag

pre 10 godina

Ludogorec & Černomorec d.o.o. Internacionalna kompanija u razvoju, specijalizovana u uklanjanju amaterizma iz fudbalskih evropskih takmičenja.

Navijac Partizana

pre 10 godina

Kao navijac Partizana mogu samo da kazem da mi je zao i zalosno je kakav se fudbal igra u Srbiji i kakvi su nam klubski rezultati!
Naravno voleo bih da prodje i Partizan i Zvezda dalje to je ludost navijati za neki strani klub kad igraju nasi klubovi!
Ovo pisem zato sto citam komentare i jos ne kapiram koliko su pojedinci bolesni???
Naravno da navijam za Partizan i da volim da pobedimo kad igra protiv zvezde ali isto tako navijam i za zvezdu i za partizan kad promovisu nasu zemlju i sport u nasoj drzavi da uvek pobedi tim iz moje Srbije!

Dragan

pre 10 godina

Igrače Zvezde treba da je sramota za onakvu neozbiljnu igru. Kukaju da nisu primili platu, sa onakvim znanjem i igrom plata se i ne prima jer to je igra nekog opštinskog ranga.

miki

pre 10 godina

nisam srecan zbog ovakvog poraza cz, presrecan sam, jedino mi krivo sto vas svi redom pune, samo vas Partizan dobije sa 1:0, umesto i mi da vas napunimo sa tri cetiri komada...

Slobodan Jovanovic

pre 10 godina

Po svemu vidjenom bolje od prosle sezone ali nedovoljno za Evropska takmicenja.Cernomorec jaka,fizicki spremna ekipa,iskusna,sa par dobrih pojedinaca.Nista posebno ali znatno vise od naseg tima. Bajkovic nije sto posto skoncentrisan,sto znaci nedovoljno pripremljen bilo u fizickom ili psihickom smislu. Zadnja linija u grcu odigrala,sa previse krutosti i obazrivosti.Bez rutine u potezima,dodavanjima,dosta nicijih lopti nisu uzeli.Dosta jeftinih faulova prave,i lose se krecu kod dubinskih lopti,dosta im igraci utrcavaju iza ledja. Srednji red dobar,iskusan,ali SPOR. Ninkovic odlican sa par gresaka, Milijas spor,ne preuzima odgovornost. Kovacevic mnogo bolji u prvoj utakmici protiv ibv,Pecnik mora brze i da se krece i da razmislja. Kasalica los,i ponavlja iste greske, i po ponasanju i po igri. Dauda van forme,Mladenovic prevelika zelja a male sposobnosti. Mislim da se dosta gresi sa njegovom pozicijom i ulogom.Savicevic odlican,ali mora jaci sut,jaci u duelu..Imamo sanse u finisu ali sve mora biti brze i preciznije.

kibla

pre 10 godina

ovo nam je braco moja realnost nazalost... nama neki tamo ludogorec, vama neki tamo cernomorec... ispadose ti neki tamo barsa i mancester za nas, eto dokle je doslo... a ispade i vojvodina klasa, sta reci a ne zaplakati...

neka i komšiji crkne krava

pre 10 godina

Ovaj rezultat me raduje iz čistog inata! Toliko je više bilo medijske propagande Zvezdino kvalifikacionog meča za LE U odnosu na Partizanov za LŠ, da je to prosto sramota. Normalan redosled je: najveće interesovanje za LŠ, pa tek posle toga za LE, bez obzira koji timovi su u igri. E pa sad imate 1:3 pa se slikajte!

cvexi

pre 10 godina

Milijas je ocigledno batalio fudbal, jednostavno momak nema vise motiv da igra, treba mu izaci u susret i poslati ga nekom trece ligaskom timu

Piksi iza Kontejnera

pre 10 godina

Ajde sto je sudija svirao penal i nekako ali sto je UEFA pokazala izuzetno nepostovanje prema onome sto se desilo u Bariju pre 20+ godina je, brale moj, prevrsilo svaku meru. Pa Zvezda je ovu utakmicu trebala da pocne sa prednoscu od minimum dva gola. Minimum!

Ocekujem da Predsednik Dzajic uz pomoc velikog sportskog radnika Nebojse Covica posalje pismo protesta.

Dokle bre vise ovako?

Ivan

pre 10 godina

Realno smo losiji i realno je i da izgubimo i u Beogradu. Ova odbrana nije dovoljno dobra ni za nasu ligu, sto se toliko cekalo sa pojacanjima? Oni su prosecna ekipa ali i kao takva imaju duplo vise snage od nas. Ne moze profesionalni fudbaler da ulazi u duel onako mlako kao Savicevic, ne moze profesionalnoj ekipi onako 2 puta u 5 minuta da lobuju odbranu. Ispadamo smesni. Voleo bi da trener izadje i kaze kako zeli da mi igramo, ja ne vidim neku ideju u svemu tome. Kako smo cekali drugo kolo sa jednim prosecnim napadacem, a onda ni on ne igra?

cus jadan

pre 10 godina

Krneta???Ko li je ovom coveku rekao da je talenat za fudbal??Svake godine nas stoperi ugrobare,Djordjevic,Tutoric,Maksimovic,Krneta...Meni nije jasno da mi godinama ne mozemo da uparimo 2 stopera...O Vesovicu da ne govorim,39 kg i dribling u desnu stranu,Milijas kao kornjaca sa povredom misica...Mislim komedija.

zoran

pre 10 godina

Da li je Milijash igrao danas..??

Pechnik, Ninkovic....prosek koji ne mzoe da donese nishta posebno.

Krneta, po ko zna koji put u centru paznje....nasi ne znaju da igraju bez lopte, pa to ti je....sudije nam stalno krive, jer nasi igraju u Jad ligi pa su navikli da im se nishta ne svira...ma, amateri sa visokim platama...

Miša, Bgd

pre 10 godina

Šta vi uopšte očekujete od našeg fudbala? Nađite mi tim koji je u Srbiji odigrao 2 sezone u istom sastavu. Šta više, nađite mi tim koji je odigrao jednu sezonu u istom sastavu. Ovde tim koji započne pripreme pred sezonu, njih 2% je i završi u istom klubu. Kao na pokretnoj traci, fudbalski "fast food" princip. Prodaj, menjaj, procenat... Zvezda i partizan mu dođu kao PR agencije pošto su im prva dva mesta u takmičenju zagarantovana. I ovo je ralnost našeg fudbala... klubovi koji izvuku naše klubove za protivnike se raduju.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

potpuno zasluzena pobeda ukrajinaca.ne znam gde zive ovi koji smatraju da je katastrofa izgubiti od cernomoretsa?nikakvu kritiku nemam na primljena tri gola(mozda je krneta kod prvog mogao da izbaci loptu malo bolje),zvezda je probala nesto ali nije islo jer je imao protivnika koji je uigraniji ,cije prvenstvo vec traje 3 runde i koji imaju bolje ofanzivne spoljnje igrace.na zalost nisam video iz kojeg to razloga je ninkovic najbolje pojacanje ??njegova igra danas je bila 0 eto to je jedina kritika koju imam;)

Miki

pre 10 godina

Od nekad velike četvorke, najlošiji tada, Dinamo, zadnjih 10 godina najbolji..gubi Zvezda, gubi Partizan, evo Hajduk gubi protiv Gruzijaca ( jedva prošli selo od 900 stanovnika u 2.pret.)...što južnije, to tužnije

schmilo

pre 10 godina

Ja ne mogu da verujem da se opravdanja i dalje traze u sudjenju a ne u bezidejnoj igri ekipe. Od profesionalnih fudbalera se trazi za pocetak da samo znaju da prime loptu i da je precizno dodaju. Izgleda da mi stancujemo klince koji to ne znaju pa to uce na kaljenju dok ne napune 25god. O fizickoj spremi ne treba trositi redove texta

Tata kupi mi štopera

pre 10 godina

(webber, 1. avgust 2013 20:23)

U pravu si ali to se već desilo onim komentatorima od sinoć. I to debelo u sezoni kupanja, kao što i priliči.

Razuman

pre 10 godina

Bravo Zvezo!!! Igrala si iznad svojih mogućnosti, još i u revanšu da odigraš ovako i oni nemaju šanse! Taktika,igrači i navijači čista 10-ka.

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Da je neko drugi sudio bilo bi bar 2:2 i to je realno! Nije neko opravdanje ali uništi nas sudija! U BG Zvezda da da sve od sebe i da se nadamo da će suđenje biti ok i moguće je svašta! NAPRED ZVEZDO

Vizionar

pre 10 godina

Ajmo mi lepo da preoremo nasa igralista i posadimo psenicu, kukuruz.. Bilo sta.. I izvozimo, bar i drzava ima neku korist, napravimo radna mesta, zaposlene placamo mnogo manje od 350.000e koliko prima Kapiten Zvezde za trckaranje u krugu centra.. Plus se i ne brukamo u Evropi.. I ne nabijamo kompleks da nas sudija mrzi. Ovako, svake godine se ponizavamo.. Lepo taj novac sto ostane posle ulozimo u vaterpolo (izgradimo bazene, plivalista), Odbojku, Kosarku, i Obrazovanje u cemu smo 32. od 50. zemalja.. Ovako omladina ide na nazovi utakmicu napije se nadrogira ne zna ni ko igra ni koji je rezultat i plus nas bruka po Svetu ili lomi rusi i krade i ono malo sto imamo u nasoj zemlji..
Srdacan pozdrav od pravog Patriote..

ms

pre 10 godina

vise mi je dosta i zvezde i partizana koja bruka trebaju da se ugledaju na omladince budimo veceras uz omladince i da nas veveras obraduju

rokosovski

pre 10 godina

ljudi realno nije zvezda losa bila.ovi ukrajinci su slabiji od zvezde.druga je stvar sto je krneta nazalost jako neiskusan mada je i kvalitet u pitanju,vesovic nije za beka a ni za zvezdu milijas slab,a sudija je definitivno zalutao.ako je ovo maksimum ukrajinaca uz punu marakanu prolazimo dalje 100%.

Dare

pre 10 godina

Treba brojati koliko puta ovaj Kasalica(Padalica) padne u toku meca.Dobice se sigurno zavidna statistika.Vesovic nula,Milijas samo jedno dobro dodavanje.Sve u svemu potpuna dezorijentisanost i nepreciznost u igri.

djavo

pre 10 godina

Mislili smo da je ono sinoc bilo dno dna, a sta tek reci za ovu izvedbu u Odesi. Bruka nad brukama, pogotovo sto niti ovi ukrajinski "mornari" pojma nemaju. Nisu slucajno 13. u ukrajinskom prvenstvu.

Tottenham

pre 10 godina

ne vidim zasto toliko pljuvati,opusteno prolazimo,dobijamo na Marakani,isto tako mislim da i Partizan prolazi,tako da ljudi opusteno,Zvezda ce imati drugaciju odbranu,valjda cemo dovesti nekog napadaca

ZaphodBeeblebrox

pre 10 godina

Sinoć Partizan protiv mnogo boljeg tima izlazi sa dva špica i dva igrača koji prvi put igraju. I gube nesrećno.
Večeras Zvezda izlazi na teren bez ijednog špica, Od trojice novajlija, zadnjih defanzivaca, iskusnijih i borbenijih, ne igra nijedan, već su Krneta i Lazić (dokazano loši) i dalje u timu.
Jesam li ja jedini koji vidi da ovde nešto nije u redu??

vlada

pre 10 godina

kako nas sudije vole..Kasalici zuti(nije bio penal,nije ga ni on trazio),nepostojeci penal,Cernomorec bez zutog kartona..Partizanu Volkov na cak tri meca suspendovan..da vidimo sta ce Vosi da urade.Sto se igre tice,mora se brze oslobadjati lopte,a to znaci i vise otvaranja.Rezultat bas i nije realan,da je ostalo 2:1 bilo bi daleko bolje.Stoperi neiskusni,na momente dobri.1000 losih paseva,ali opet mi se cini da bolje igramo iz meca u mec

N-P

pre 10 godina

ma gde bre na stoperu mogu deca igrati ... al sta da se radi ... oporavak je takav bolan i mukotrpan !!!
ajd kad si u bunaru pa sta i da ocekujes al kad klub zadnjih 5 god proda igraca za 50 miliona a, ne igra nista onda bi ja malo cutao gospodo iz "susjedstva" !!!
...

Sajmon

pre 10 godina

Koja glupost vesovica..amaterizam+glupost sta da se ocekuje onda.. iako cernomorec nije bolji tim ali je profesionalniji i pametniji...

Vlada

pre 10 godina

Imamo bolje igrače od Lazića i Krnete u odbrani u kojoj imamo problema. Ipak, najveći problem je samopouzdanje. Ako na Marakani krenemo sa ubeđenjem da smo mnogo bolji od njih proći ćemo. Koliko nemamo samopouzdanja govori izjava Ninkovića koji je rekao da je Černomorec favorit.

Tottenham

pre 10 godina

ne zasluzena pobeda Cernomoreca od 3-1,penal je bio,ako su trebali da pobede trebali su 2-1,inace Zvezda prolazi,na Marakani ih dobijamo sa 2-0

Jokic Dejan PFC Skopje

pre 10 godina

Ranije bih likovao i provocirao ortake,pogotovo posle jucerasnjih pecki i komentara,(jbg stvar folklora),ali danas mi je zao i Vas i Nas.
Braco,dotakli smo dno.

Zeljko Karamarkovic

pre 10 godina

Osnovna razlika izmedju nasih i inostranih timova je fizicka pripremljenost tj. nepripremljenost. Partizan je juce samo malo vise imao snage nego protiv Siraka, a danas Zvezda nije imala ni toliko. Gledam Vojvodinu (20. minut) i izgledaju minimalno kompetentnije od beogradskog dvojca iskljucivo sto su fizicki spremniji, mada ni oni nisu ni prineti ozbiljnijim timovima iz drugih zemalja. Danas svi umeju da igraju fudbal, svi nastupaju sa po 5-6 stranaca minimum, i dok kod nas ne bude isto, i dok ne budu nasi fudbaleri nabildovani da trce 500 minuta bez prestanka, tek onda ce nasi timovi biti u mogucnosti da imaju minimalne sanse protiv velikana iz Jermenije, Ukrajine, Bugarske, Turske, itd, itd, itd...

nenadks

pre 10 godina

sramota bruka ovakvu losu igru nisam video do sad jos gore primil 3gola od slabseg tima zvezda mora da igra ko englezi i nemci do zadnjeg minuta cvrsto a ne da se plase ko misevi

Sajmon

pre 10 godina

I ko je ovaj Ninkovic..koji je toliko jedva cekan vec nekolko godina..pa on ne vredi ni prebijenog dinara..amaterizam i kod dovodjenja igraca..nepodnosljivo..sta neznalice na pozicijama uradise od Zvezde!

lesa_77

pre 10 godina

dragi ljubitelji fudbala u Srbiji.....jeste li videli ko je predvodio navijace C.Zvezde u Odesi.....? Okoreli huligan i necovek Ivan Bogdanov!!!!! Covek koji je nas reprezentativni fudbal yavio u crno!!!

Aca

pre 10 godina

Zvezda je za razliku od partizana i igrala nesto, napadala, stvarala sanse, u pojedinim periodima bila bolja, penal mi je muka i da komentarisem, kompleksi grobarski.

Grobar81

pre 10 godina

Nemam obicaj da komentarisem Zvezdine vesti ali sada moram. Jos jednom se videlo da je nas fudbal u rangi sa Luksemburgskim i ostalim daleko poznatim ligama. Nema tu kvaliteta a sto je najgore nema ni zelje a bome ni snage. Neverovatno je koliko su Zvezdini igraci nespremni, pa toliko povreda nije normalno. Kasalica stari foler, i neka je dobio zuti posto je to jedni igrac u Zvezdi koji me nervira ali samo iz razloga sto nije covek i sto je veliki folirant i provokator. Mali Savicevic ce biti zmaj ako mu budu redovno davali sansu. A za komentatora nemam reci, pa covece ponovio si 1000 puta kako je sudija naklonjen Cernomorecu, reci jednom do dva puta i dosta. Juce je Partizan dobio 7 zutih i crveni pa niko nije kukao. Inace, Zvezda ima sanse u revansu ali ako promeni odbrano i daju sve od sebe. Ja vam zelim sve najbolje!!!

my way

pre 10 godina

Steta, lako je pljuvati, ali nije Zvezda zasluzila ovakav poraz, koji je mnogo gori od njene igre i odnosa snaga na terenu. Direktan razlog za to je penal, kakav videli smo svi.

Necu zvaku ocu kusur

pre 10 godina

Strasno...Kakve smo mi golove primili to nije normalno.Kod prva dva ulecu Lazicu i Krneti iza ledja,fora iz vrtica al ajde oni su neiskuni (mada nisu nikakvi talenti da bi igrali)ali iskusni coban mijailovic,njegov krilni igrac na 30 m od gola,a on decko cuva ovce na 20 m od gola umesto da izadje da napravi ofsajd kao svaki normalan bek.Treci gol necu da komentarisem,objasnio komentator lepo da nasi klubovi nemaju kredibilitet u evropskim takmicanjima i da moze da im svira ko sta hoce.Vukan Savicevic svetla tacka sve cestitke,ne zbog gola nego vidi se da decko ima znanje.

Marko

pre 10 godina

Ljudi nama su bekovi gori čak i od Krnete,prva dva gola su od Mijalijović,nije izašao na vreme,a treći Vešovic pravi glup faul,tj. penal...

Savićević najmladji i najbolji u ekipi,verovatno i najmanja plata u ekipi
...

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Prosto neverovatno sta sudije rade.Na Islandu madjar sudi smesan penal a ovaj ovde je cirkus. Zvezdi deli zute zbog simuliranja aovi padaju posle svakog duela.Ali to je vec odraz naseg fudbala. I sudije prema tome imaju kriterijum. Ali sve to na stranu. Vec trecu sezonu Zvezda nema odbranu. Kupuju se razni veznjaci ali nista vredno u odbrani.A onda problem sa napadom. jedna normalna ekipa bi ove ukrajince bez problema razbucala.Ali Zvezda i ostali nasi vise nisu normalne ekipe. Cista sirotinja. Svake sezone se stvara novi tim. Daj boze da ostane 3;1 tj da ne bude veca razlika,onda postoji sansa za revans

ma dokle vise!!!

pre 10 godina

igranjem Milijasa u I poluvremenu,imali smo igraca manje,a ulaskom Daude u II,imali smo cak 2 igraca manje na terenu! toliko...

Nikola

pre 10 godina

Odnos prema igri mnogo bolji nego prethodnih godina...Odbrana najgora u poslednjih 10-ak godina,na nivou nase 2.lige.
2 stopera po hitno ako ocemo titulu ove godine

Dule M

pre 10 godina

Zvezda bez ideje.Fali ovde jos pojacanja pogotovu u napadu i odbrani.Kasalica jedini zavredeo moju paznju kao i Savicevic u pojedinim trenucima.Cernomorec ima par dobrih igraca,nista spektakularno ali nije to losa ekipa kao sto mi mislimo.Rezultati koje su pruzali zadnjih meseci su ispod njihovog nivoa.Nisam ni razocaran ali ni preterani optimista pred revans.Nasa slaba liga cini svoje i dok svi u Evropi grabe napred mi idemo u nazad.Ko je kriv pokazace vreme.

Fiziolog

pre 10 godina

E moj Krneta,inače igra u Zvezdi jer je dao dva stana i 50,000€,evo Pečnik glumi Piksija,i to loše... (Mrva živeli!, 01. avgust 2013 18:49) To je istina samo da se zna...

Xin Zhao

pre 10 godina

Krneta standardno katastrofalno, Lazic nekako i da prodje zbog godina, a Milijas cist igrac manje. Nezasluzen penal je odlucio ovaj dvomec, a Zvezda je izgubila od tima koji nije bolji od nje. Svetla tacka Zvezde je svakako Savicevic koji je odigrao odlican mec i da su njega bolje ispratili saigraci bilo bi znatno bolje...

Neutron

pre 10 godina

Pa nije Zvezda lose igrala. Imala je i kontrolu u dobrom delu meca i opasno prilazila golu. Nego su sitnice presudile, kao onaj glupi, cist penal. Kako moze igrac, onako, kao mulac da srlja na protivnickog igraca, kada nijeni bila neka prilika za gol. Poklonio gol. Igracima bi trebalo pre potpisvanja ugovora, osim fizicke spreme i tehnike, da se testira koeficijent inteligencije. Nije jos sve gotovo. Ako ovako budu igrali u Beogradu s tim da mulceve dovedu u red, moze Zvezda 2-0 ili 3-1 pa na produzetke. Srecno i samo hrabro u borbu!

Radovan84

pre 10 godina

Hahaha, toliko je Zvezda zanimljiva da nece da prikazuju drugo poluvreme nego pustaju slagalicu! Hahaha, koliko ste smesan klub, nikada se nije desilo da nekom srpskom klubu otkazu prenos drugog poluvremena kako bi pustali slagalicu!!! Phahahahaha
(kgb, 1. avgust 2013 19:06)
hhahaha bas si luckast. Na kojem programu si ti sinoc gledao drugo poluvrijeme? Na istom, kao i prvo?
A za sve ove sto ne prate Zvezdu i pisu ko jos normalan prati: nadam se da ne gledate u pasulj pa tako znate tok utakmice.
Jesam navijac Zvezde i jesam gledao sinoc Partizan i neznam cemu ta prica ko jos gleda tu u ti utakmicu. A vidim da vecina ljudi zivi od ovih pluseva i minusa, pa rekoh da i ja nesto napisem, mozda se prosvijetlim.
Jedan jedini komentar sam procitao da je Zvezda dobro odigrala, mnogo bolje nego Partizan sinoc, da je sudija svirao smijesan penal, da je navlacio za protivnika? ( a ja sinoc kad nisam razbio tv zbog onako primljenog drugog gola ) E moji Srbi, Srbijanci, kako hocete,razmislite malo o svome pristupu svemu, ne samo o ovoj temi ( kamo srece da samo u sportu ovako razmisljate, al' cisto sumljam kad vidim gdje smo i sta smo u svijetu ). Toliko od navijaca Zvezde i Partizana a Boga mi i Vojvodine i Jagodine, iz Republike Srpske.

Mario

pre 10 godina

Ukrajinci agresivniji i bolji, ali ako je ono penal za njih, onda je bio i penal za Zvezdu a ne zuti za Kasalicu.
O ostalom sudjenju, diplomatski, bez komentara...

aaaaaaa

pre 10 godina

Čuvamo Martinovića i Omegu, samo ne znam za sta...
:(
(Igor, 1. avgust 2013 19:18)

Kako za sta, pa da ih iznenadimo u revansu. Znas li koji ce to sok biti za njih kad vide nove stopere, ima da predaju utakmicu, nece ni igrati.

webber

pre 10 godina

Pa zar opet u sezoni kupanja....strasno.
Sreca pa cemo navijati za FMP u EL inace ne bi videli Evrope ni ove godine...
(Delije Sever FMP forever, 1. avgust 2013 19:30)

Pazi kompleksasu sta zelis drugima, lako se moze desiti da ostanete bez evrope uopste u svim sportovima, samo polako.

Banja Luka

pre 10 godina

Dovoljno je reci da je sudija Danac. Nikad, ali nikad nam nisu sudili fer i posteno. Cak i u vrijeme SFRJ su uvijek gledali kako da nas ostete i pokradu. Komican penal! Naravno, to nije opravdanje za blijedu partiju CZ.
Cernomerec je ozbiljniji klub. Bolju odbranu igramo ja i drustvo na rekreaciji nego Zvezda u ovim kvalifikacijama. Promaja duva na sve strane.

Floro Flores

pre 10 godina

Koliko god da su nasi klubovi losi ,cini mi se da postoji direktiva iz UEFA da nas sudije sto pre poizbacuju iz Evrope. Ej,kakvi penali protiv Zvezde?Partizan svaku utamicu sa igracem manje!

od daaavno svi igraju fudbal

pre 10 godina

Samo bez zgrazanja molim. Ovo je realnost srpskog klupskog "fudbala". To sto je pola nas prvi put culo za ovu ekipu prije koji dan njima znaci koliko i cinjenica da je Zvezda nekad daaavno bila neko i nesto: apsolutno nista. Broje se samo golovi

Bradonja

pre 10 godina

@ Černomorec, Ludogorec, voleh te i suviše...al takvi kao ti me dušo u-bi-še!(Heighway, 1. avgust 2013 18:40) Po tvom muzičkom ukusu, rekao bih da si autentični srpski junak... (BojsiMetalika, 01. avgust 2013 19:21)

A ti da si neki sa pravim istancanim ukusom za muziku napisao bi Metallica a ne Metalika.

veliki strumf

pre 10 godina

I u prvom i u drugom, kada smo preuzeli inicijativu i potpuno se otvorili, iskoristili su slobodan prostor u odbrani i dali nam golove. Penal ne moze biti smesniji (ono odgurivanje Kasalice za koje je dobio zuti, i start na Savicevicu je bilo mnogo pre za penak), ali moze li nas nesto cuditi od Danca! Medjutim, kako je doslo do penala? Tako sto su Ukrajinci potpuno sami primali i predavali lopte jedan drugom, dok su nasi igraci statirali predaleko od njih. Odbrana je zaista presmesna.

Banja Luka

pre 10 godina

Bravo Vukane majstore! Da je imalo objektivnosti i postenja ti bi bio sad sa U19 reprezentacijom u Litvaniji i igrao finale sa Francuzima, jer svojim kvalitetom svakako zasluzujes da budes medju 20 igraca. Ali drago mi je sada sto te Drulovic nije pozvao i sto si postigao gol i pokazao svoj kvalitet. Samo naprijed majstore, idemo!

nemanja

pre 10 godina

I sad ce u Zvezdi, nakon debakla, pricati kako su ovi mnogo ozbiljniji klub od Ludogoreca?! Alo, kakve to veze ima?! Ne zavaravajmo se, ne zna se ko je gori od nasa dva "velikana". Pocinjem da vjerujem u onu "jaca Zvezda-jaci Partizan", samo je ovdje situacija "slab Partizan-jos slabija Zvezda". Tuga.

Aca

pre 10 godina

(ivan, 01. avgust 2013 18:29)Tebi je bitno da li su bolja ekipa od Bugara a nije ti bitno sto tvoja ekipa nema odbranu.Ukrajinci veze nemaju ali vi ste katastrofa.

kompa

pre 10 godina

Ruku na srce cist penal. Nema veze sto nije mogao da stigne loptu, ali je oboren nepropisno i da se nastavila akcija ne bi mogao da ucestvuje. Kazneni udarac bez sumnje. Meni vise bodu oci sad ovi huligani koji ne znam ni ja sta pokusavaju sa divljanjem!?!? Ali imate sanse da date jos jedan gol pa vas i 1-0 na Marakani vodi dalje..sto i ne bi bilo toliko tesko..

brainiac

pre 10 godina

Znam da cete mi davati minuse,ali igraci nisu krivi ni za prvi,ni drugi gol. Prva akciju su odigrali stvarno dobro,nisu mogli da sprece ono na dva metra od gola, a drugi gol je cista (ne)sreca,onakvo dodavanje je totalno slucajno ispalo idealno.
Neka oni krenu da daju gol,pa ako mogu-mogu, bar su dali sve od sebe. Bolje nego da gnjave loptu kao Partizan sinoc. Inace,ja sam navijac Partizana,ali to nema veze.

OGNJAN

pre 10 godina

Ja kao GROBAR do koske, sledece nedelje ima SVIM SRCEM da budem uz Zvezdu protiv Ukrajinaca. Pa nije moguce sta nam rade sudije. Sinoc Bugarski tajkun platio sudiju da daje zute kartone za popreki pogled, a danas kakav penal za Cernomorec - BRUKA!! Sto nas toliko mrze... Pa jes da smo slabi, ali nemorate bas i da nas ponizavate!!! NAPRED NASI!!!

Lektor

pre 10 godina

Počeli ste da učite ove egzotične jezike "đe đe " . pa u mreži je!! Šta će svama biti tek kad naučite još malo dužu reč " Đejeba - đejeba " pa će biti .. pa eno je ba u mreži opet!!

Rasa

pre 10 godina

To smo mi. Bila nekad Jugoslavija, jaka liga pa najveci Evropski timovi nisu bili bauk. Sada kada su kriminalci i hostapleri razbili zemlju i ovaj ostatak u kome zivimo opljackali, ne mozemo vise da ocekujemo Mnogo smo slabi i to je to!

Pokojni Toza - Retro

pre 10 godina

Pa ovi amateri vas ubise, sad ce u drugom da vam uvale jos 2-3 komada i ima da bude veselo. Ludogorec je Barsa za ove indijance. Koji ste vi raspad od kluba.

Ratko

pre 10 godina

Jos Vojvodina da ga veceras zaokruzi i toliko o nasima u Evropi. Ovaj Cernomorac jak kao zemlja to je vrhunsku fudbal u odnosu na nas.

quit

pre 10 godina

Jos su oni zeleni za evropski fudbal. Slabo skroz, ali to je nasa realnost.
Procice jos mnogo vode Dunavom dok se nas fudbal oporavi.

djole

pre 10 godina

Samo totalni nepoznavaoci fudbala i "optimisti bez pokrica" mogu da se nadaju uspesima nasih klubova u Evropi. Ne mozemo da prodjemo ni drugo PREDKOLO kvalifikacija!

BojsiMetalika

pre 10 godina

Černomorec, Ludogorec, voleh te i suviše...al takvi kao ti me dušo u-bi-še!
(Heighway, 1. avgust 2013 18:40)

Po tvom muzičkom ukusu, rekao bih da si autentični srpski junak...

Delije Sever FMP forever

pre 10 godina

Pa zar opet u sezoni kupanja....strasno.
Sreca pa cemo navijati za FMP u EL inace ne bi videli Evrope ni ove godine...

Sajmon

pre 10 godina

Amateri..sta je trebo kasalici onaj zuti kad je zbog protesta dobio na islandu..sad se vidi..dauda kakva asistencija za gol..a vama ne valja dauda..ccc

Nemogu da ih gledam vise

pre 10 godina

Pa sta smo drugo i ocekivali sa Krnetom u odbrani, a i ovaj Pecnik hm pojacanje? ako neprimimo jos koji do kraja treba da skacemo do plafona od srece.

amateri

pre 10 godina

kako i može biti rezultata kad se proda sve što valja. to je kao kad sečeš šumu brže nego što raste drveće i na kraju više nema drveća. Tako i sa fudbalom više ne možemo ni sa drugorazrednim ekipama da se nosimo. Svake godine je sve lošiji i lošiji srpski fudbal čist amaterizam

Mica

pre 10 godina

Pa i treba tako i Zvezdi i Partizanu, kad su prelazni periodi oni se uvek fokusiraju na neke starije igrace mahom strance koji bas i nedaju neke rezultate. A nasi klinci u Finalu EP veceras (BLAGO koje ce nazalost da ode u neke strane klubove)kad ih ovi iz Zvezde i Partizane ne primecuju na vreme.

Кембо Екоко

pre 10 godina

Бајковић: "Мијајловићу, изађи, имаш играча који није у офсајду."
Мијајловић: "ЂЕ, ЂЕ"

kgb

pre 10 godina

Hahaha, toliko je Zvezda zanimljiva da nece da prikazuju drugo poluvreme nego pustaju slagalicu! Hahaha, koliko ste smesan klub, nikada se nije desilo da nekom srpskom klubu otkazu prenos drugog poluvremena kako bi pustali slagalicu!!! Phahahahaha

Mc 991

pre 10 godina

Potencijalna situacija za dobru organizaciju napada, mnogo Zvezdinih igraca u napadu, i umjesto da rasiri loptu do krila Milijas suta 30m preko gola?????

crni

pre 10 godina

Pošto su za poraze uvek krivi treneri (ovo pišem na poluvremenu), a mi ćemo ovo izgubiti što je evidentno jasno je da je trener kriv. Nije kriv zato što to tako treba već zato što je kukavica i neznalica. Protiv ovakvih indijanaca kao što su ovi jadnici igrati sa samo jednim špicem tipa Padalice je više nego bedno i sramotno. O centarhalfovima neću ni da pričam, ali sve ovo govori da je ovaj čovek koji je naš trener najobičnija kukavica i ziheraš. Drži Milijaša i onog padavičara Vešovića u timu sve vreme bez da ima petlju i nešto promeni, jer da oni valjaju Zvezda bi bila prvak, a ne oni nesrećnici. Apsolutno nikakvog pomaka nema u igri Zvezde u odnosu na prošlu godinu - jadni smo i bedni u ovom momentu da je to ravno katastrofi. Međutim, biće bolje - jer gore od ovoga ne može!!!!!

Aleksandar

pre 10 godina

Juce singlirao Ludogorec, danas sav dobitak stavio na Cernomorec, stizem i da ovaj dobitak singliram na Bursu, lupajte minuse ja uzeh dobre pare. Ove poklone od bukmejkera nisam mogao da odbijen! Pozz...

Bojkot

pre 10 godina

Koliko volimo Fudbal, ja mislim da je vreme za bojkot celokupnog prvenstva, dok ne dobijemo ono sto zelimo a to je kvalitetan fudbal.

Goxy

pre 10 godina

Ovakva odbrana je samo rezultat amaterizma uprave i kasnjenje sa pojacanjima na mestu stopera, znalo se odma da smo ostali bez njih potpuno a zamene nigde...

NastyB

pre 10 godina

Svaki put kad Zvezda zaigra u evropi se zaprepastim kakvih klubova se mi plašimo. Ali kad vidim kako naši igrači nemaju blage veze sa osnovama fudbala kao što su dodavanje, pokrivanje, štopovanje iole jače lopte, a o trčanju i trudu da ne govorim, prosto mi dođe da plačem.
Evo, 2:0 za neki Černomorec, Zvezda deluje kao da su pokupili neke likove sa poljančeta i prvi put se sastali na terenu. Tuga, jad i beda.
Grobari, čestitam vam novu titulu, sa ovakvom Zvezdom može vaš drugi tim da se zeza.

pablo

pre 10 godina

niko vise ovako lako ne gubi, ni albanski timovi, ni timovi sa farskih ostrva, niko osim timova iz srbije. proslo je vrijeme kad je zvezda bila odlicno organizovan klub, klub za primjer. sad je to raspustena banda na nivou seoskih amatera.

Uros Grobar

pre 10 godina

Znaci grobar sam ali stvarno zelim da prodjete.

Ne kapiram trenera koji se pojaca odlicno u odbrani, nagomilaste igrace u toj liniji i onda utakmicu pocnu dvojica koji su se pokazali kao vezare.

Stvarno vise ne razumem nas fudbal!

Ajde, glavu gore i zabite im 2 gola u drugom poluvremenu!

Milos

pre 10 godina

1-1 kvota 2.5. Sta ces lepse ?! Vec par godina igram protiv ekipa sa balkana i mogu vam reci da sam do sad uzeo dobre pare. Malo mi je zao sto je tako, ali nema vise snage da se nerviram. Samo bez emocija!!! Ovo je surova realnost!

Stefan Bg

pre 10 godina

U cemu je problem pa nasi(Zvezda i Partizan) ne mogu da nadju spica?? Ne trazim da on bude neki neverovatan igrac,ali makar da pogodi prazan gol bilo bi korisno.Ovi promasaji Scepovica iz 90. i danas Kasalice ce verovarno kostati prolaska dalje nase ekipe!1

Sezona kupanja!!

pre 10 godina

Posle samo par minuta mislim da su ovo mnogo ozbiljnija ekipa od onih bugara od sinoc, nadam se da gresim i da ce zvezda odigati dobro
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ivan, 1. avgust 2013 18:29) Bas su ozbiljna ekipa ,u zadnjih petnaest utakmica pobedili jednu.

Buda Baba

pre 10 godina

Neverovatno,na evropskoj utakmici uigravamo par stopera koji su zeleni da ne mogu biti zeleniji(a pri tom tanki znanjem) i hocemo nekakav rezultat?!

Placamo danak trenerskoj gluposti,jer bukvalno bez igre,Ukrajinci dubinskim loptama (koje iskusni stoperi beru kao zrele kruske) na krajnje jeftin nacin dolaze do 2 : 0 uzas.

Imamo Omegu i iskusnog Martinovica na raspolaganju,ali,nasa(trenerska) glupost uvek mora maksimalno da izadje do izrazaja.

Ovo je verovatno kraj u Evropi,daj Boze da gresim.

De Niro

pre 10 godina

Kako ovog milijaša nije sramota da uzme platu!Slovenac neda loptu nikome,kasalica brzi panj!Koliko god da je Dauda nezaiteresovan za ovoga je Nejmar lično.Mora Miško i Andjus da objasne za 10% treneru da 2 klinca na štiperima nemogu da igraju ovako važnu tekmu!

pes

pre 10 godina

ovo je sve zbog tretmana zvezde i partizana u srpskoj ligi.oni ne shvataju da rade protiv sebe,time sto im sudije pomazu.dodju u evropu i cisti penal komentator govori da nije,sta ce navikao je .navijaci huligani samo cekaju da zvezdu izbace.i ne znam zasto evropa ceka sto nas ne izbaca,samo prolongiraju,a pitanje je vremena

"Sta se sve svira protiv bivseg sampiona sveta i Evrope"-sedi jedan

pre 10 godina

Ne mogu vise da slusam ovog komentatora!!! Druze ako ono nije penal ja ne znam sta jeste? Ako je glup da se svom snagom zaleti laktom i ramenom u coveka koji glavom prima loptu, onda cuti i ne pravdaj ga. Penal cist kao suza.

Кривокапић

pre 10 godina

Од наших клубова, једино Војводина има шанси да прође у следећу рунду. Играју најбољи фудбал у Србији. Звезда испада данас , а ?партизан после 0:0 у Београду.
Мислимо да смо нешто, али нисмо. То нам доказује сениорска репка и наши јадни клубови.
Можда да сачекамо да ови клинци који играју данас финале порасту. Биће нешто од њих ако их не упропасте родитељи и менаџери.

МАНЕКЕНИ

pre 10 godina

ФУЈ!!!
Срам вас било момака који су отишли у Украјину да вас бодре.....

Miloš

pre 10 godina

Ok, to je to. Sve je jasno. Ja sam iskreno očekivao da će biti 2:0 za njih, ali izgleda da sam pogrešio. Biće i više. A šta drugo i da se očekuje? I juče i danas? Kada naši najbolji timovi dolaze iz kukuruz lige, u kojoj se klubovi gase, da bi drugi koji su više platili igrali u "elitnom" takmičenju. Gde je polovina lige filijala jednog, a druga polovina filijala drugog kluba. Gde talenti ne mogu da se probiju jer nemaju menadžera, bogate roditelje ili političare iza sebe. Još živimo u iluziji i ne možemo da verujemo kada nas pobeđuju Ludogores i Černomorec. Pa jeste li vi videli kako ti timovi igraju fudbal? Za klasu bolji od nas. Černomorec ima stadion kao da igraju u Premijer ligi. Mi smo društvo šibicara i sitniš duša, i klubovi nam ne mogu biti drugačiji. Gledam kako u krupnom kadru juče i danas naši fudbalerčići nameštaju šiškice. Ne daj Bože da im se frizura pokvari. Naviknimo se da ćemo u buduće ispadati odmah na početku. A onda možemo da se vratimo u svoju rupu i hvalimo se sa šest uzastopnih titula i titulom evropskog šampiona.

..anje

pre 10 godina

mislim stvarno hvala Milijasu sto je dosao u najtezem trenutku,ali on je katastrofa iz utakmice u utakmicu RUPA.Evo neka me demantuje u drugom,ali to bi bio samo trenutak.

eee

pre 10 godina

Ma ajde bre, sa Milijasem u ekipi ne mozemo da igramo fudbal... Zato se i ne nerviram... Dovedena 3 stopera, ni jedan ne igra... Pa za sta ih cuvate... Bice ovo jos jedna mucna sezona...

marko

pre 10 godina

ipak je Odesa prestonica nocnog zivota ukrajine :) Ovo je bila zivotna prilika da lupe recku sa ukrajinkom, nema trenera, kako to da se propusti...nego ko li je platio put za onih 500-600 navijaca tamo? a da, poreski obaveznici...

zvezda do groba

pre 10 godina

kasalica nije za klasicnog napadaca kako sada igra, on je za prodore po strani, a kriv je onaj koji ga je tu postavio sada. em sto imamo problem u napadu, isto tako je i u odbrani. ovi klinci mogu da izdrze napade nekog tamo IBV-a, al malo teze napade boljih klubova. trenutno mozemo samo da se nadamo da ce se neko od novopridoslih stopera uigrati do revansa, i da na marakani napravimo neko cudo

Grobar-España

pre 10 godina

I vi imate svog Scepovica, jes malo manje iritantan, al isto fudbalercina ko Scepakadabra. E moj Kasalice, pa ono ne sme da se promasi kod 0:0. Posle se desava sto se desava, umesto da das gol u gostima i vodis 1:0, primis dva komada za pet minuta.
Ja sam mislio da je nasa odbrana najlosija u evropi, sad vidim da ima ozbiljnu konkurenciju. Od srpskih igraca lopte se uglavnom odbijaju kao od kamena, niko ne zna da brani prostor, svi gledaju coveka. Drugi gol je isto tako glupo primljen kao i partizanov juce, covek izbije loptu napred, nasi stoje i gledaju a protivnicki igrac SAM utrcava i daje gol. Uzas. Nek nam je Bog u pomoci, jer kolko vidim nema ko drugi.

VatreniNavijacIntelektualac

pre 10 godina

Brate, šta igraju ovi, brate..Kao moji ortaci iz parkica brate..Ovo brate jeste 4 evro klasa , brate..Znači brate ispadanje već u avgustu , bratee..Amaterski je brate ovo fudbal.

kosarka,vaterpolo,odbojka....

pre 10 godina

No comment.Ljudi ja bih zamolio sve vas da ako moze potpisemo neku peticiju da se gasi vise ovaj fudbal u Srbiji.Ovo je jad i tuga

Are

pre 10 godina

Za oba gola kriv nestrucan trener. Ako imas spore stopere, a protivnik brze spiceve, ne sme odbrana da ti stoji na 30 metara od gola. Dva pasa u prazno kroz sredinu i dva gola, previse lako.

ko se boji vuka jos?

pre 10 godina

Posle samo par minuta mislim da su ovo mnogo ozbiljnija ekipa od onih bugara od sinoc, nadam se da gresim i da ce zvezda odigati dobro

(ivan, 1. avgust 2013 18:29)

Nisu kvalitetniji nego je vasa odbrana mnogo komicnija od onih nasih amatera od sinoc.

Emko.76

pre 10 godina

Sta reci kad kasalica cist zicer promasuje Savicevic mu centrira a treba samo da polozi da lopta sklizne u gol pa prcnik ide sam i kad je trebo da sutura ili asistenciju ka Kasalici on odigra potez vise i eto kazne Krneta napolje ovo se znalo ako u drugom ne daju gol prime jos jedan ond zdravo Evropo sramota tolika dovodjenja i opet nista prosle godine protiv Bordoa su igrali klasa u uporedimo Bordo i Cernomerac kolko je Bordo jaci a Zvezda slaba svakw godine sve slapsa pa cemu vise da se nadamo lijepo izadjite iz lige kao Hahduk i zdravo a ovo vise nemoze ovako

boris

pre 10 godina

Dzaja molim Te preuzmi stvari u svoje ruke i izbaci ovog Stojadinovica. Dovodi sve polupovredjene igrace. Pustite decu da igraju pa se ne nerviramo... ovo je sramota... eto jedina akcija Savicevic-Kasalica, kakve cre Daude, Mijailovici, Ninkovici, Milijasi, Pecnici.. oje niko nece u Evropi pa ih gospodin menadzer doveo u nasu Zvezdu da zauzimaju mesto nasoj deci

nikola

pre 10 godina

Isti ovakvi ne postojeci penali se sude u Jelen ligi za Zvezdu i Partizan, tako da kako su usli u kfalifikacije tako ce i da ispadnu. Karma je cudo.

Milan

pre 10 godina

Pa ovo je prosto nevjerovatno. Da li postoji na svijetu ijedna ekipa koja nesrecnije prima golove od Zvezde u evropskim takmicenjima? Bordo u 93em i to na kakav nacin? Evo danas 3 gola ne znas koji je nevjerovatniji.
Kod prvog "Zvezdin Scepovic" - Krneta promasi loptu i baca se za loptom umjesto da trci za njom, ocigledno nema pregled igre. Kod drugog gola iz uklizivanja dolazi do Djedjea i treci gol kod izmisljenog penala. Nevjerovatno.

PS Krneta se za razliku od Scepovica trudi ali ocigledno mnu ne ide i nema kvalitet

nebitno

pre 10 godina

Poluvreme 2-0....Martinović na klupi, a Omega koji je sa ekipom mesec dana nije ni na klupi!! Čist bezobrazluk i jadne odluke, moj "stručnjače" iz Slovenije. Eto ti ta "Zvezdina deca", nadam se da si srećan sad. Spremite se za još neki gol u II poluvremenu.

aNOnymous

pre 10 godina

Pocetak utakmice, pa do 30og minuta gledam i prezadovoljan sam igrom Zvezde, medjutim jos jednom se pokazalo da Krneta nije ni za 6. ligu a kamoli Zvezdu, a kod drugog gola Cernomorec je imao nevjerovatno srecu da se onako lopta odbije do Djedjea. Steta, mislim da ce igraci sad psihicki pasti, i mozda prime jos koji gol, ali do prvog gola sve je odlicno izgledalo. Odbrana daleko najveci problem.

Sajmon

pre 10 godina

Pod hitno sve ,,slovence'' oterati..sta radi on na tribinama..dobija crveni protiv amatera sa islanda bespotrebno..jos tad ga je trebalo oterati..a dauda je dobar igrac i nije istina da se ne trudi..on je takav tip igraca koji cuva snagu i brzinu za pravu sansu..ali dzaba kad to slabo ko vidi..

3D

pre 10 godina

Cilj igre se postize davanjem gola. Obzirom da u nasoj ekipi niko ne ume da da gol, mi cilj nikada necemo ispuniti ... Bajko ima vrhunska istrcavanja... Krneta & co ne mogu da se sastave... Lik koji ni na treningu ne moze nikome da da gol busi nam mrezu... I neka im neko kaze da ovo nije inter nego cernomorec...

Beli

pre 10 godina

Kad je sinoć Partizan izgubio pisali ste sve najgore za nas a sad kad vi gubite onda je srpski fudbal u rasulu itd. Molim bez toga.. Sami ste krivi što nemate 2 krštena igrača.

Saxxx

pre 10 godina

Pa ovi amateri vas ubise, sad ce u drugom da vam uvale jos 2-3 komada i ima da bude veselo. Ludogorec je Barsa za ove indijance. Koji ste vi raspad od kluba.
(Pokojni Toza - Retro, 1. avgust 2013 19:18)
Ajde bre komentarisi mec svog tima,mici se odavde.
Neko slavi Tokio i Bari,nego Timok i Fljamuntari !

Whitesnake

pre 10 godina

Fudbal nam je zabrinjavajuci! Price kako su nam klinci talentovani macku o rep kad i Bugari od sinoc kako i Ukr i Tur od danas u timovima imaju desetine stranaca pa ti Tole ogranicavaj broj stranaca kod nas u ligi, sve smo gori i gori... A cinjenica je da Djemba Djemba koji je sa par treninga i bez uigravanja sa ekipom bio najbolji na terenu sinoc...

Ilija

pre 10 godina

Kad napadac promasi onakvu priliku on meni nema sta da trazi vise. Covek mu baci na tacnu loptu on ne ume sa 3m gol dug 7m. Vazno je da je simulant opasan, a sto ne zna nista nema veze

GS

pre 10 godina

Kako Partizan nema problem da ubaci novog igrača u tim ako je kvalitetniji od postojećih!? Savić,pre par sezona,ove godine ovaj Obradović i niz primera. Zašto Zvezdini priučeni treneri sebi daju važnost i ne pustaju u tim boljeg igrača , nego glume neku veličinu ,jer jbg ne može neko da dodje i igra pa da je Mesi , treba se uklopiti u taj čuveni sistem. Zašto Zvezdini priučeni treneri leče svoje stručne komplekse i mi moramo da gledamo razne Krnete!?

Hero

pre 10 godina

Ajmo plavo-crni! (kekec, 01. avgust 2013 18:17)

Ja ne poznajem nikoga ko je juce navijao za Bugare, a i videlo se juce po komentarima da niko od Zvezdasa nije navijao, ali vidim vi grobari bas pokazujete patriotizam i lecite frustracije od juce...

Dzeronimo

pre 10 godina

Igra nije losa ali centralni defanzivci su ocajni zato i primismo kretenski 2gola.Nije mi jasno zasto nisu igtali Omega i Martinovic.

Drakce

pre 10 godina

Pisem u 40.minutu... Jedino resenje je PRIVATIZACIJA. Komsije dok i jedni i drugi ne oteramo ljude iz uprava i dok nam se klubovi ne privatizuju kao i svi drugi klubovi po Evropi brukacemo se protiv raznih Ludoreca,Cernomeraca,Siraka...Ovakav nacin vodjenja klubova ne vodi nicemu dobrom osim sto puni dzepove ljudima u upravi,dok se ne udruzimo zajedno i rasteramo ljude koji nam unistavaju sport godinama necemo da se nagledamo ni fudbala,ni kosarke,ni ostalih sportova...

Sale

pre 10 godina

I, koja je svrha ovog Ninkovića? Kao da je Mesi došao, tako su ga najavljivali, dve godine ga zovu i vuku za rukav. Čovek dođe i ne vidi se na terenu ni protiv onih mučenika sa Islanda ni sad.

milan

pre 10 godina

haaha
obilo vam se ono grobari primicete 5 komada
ovaj smesni tim sto nije pobedio u 13 kola svog sampionata vas je rasturio za pola sata

FilipNYC

pre 10 godina

Od koliko sam ja gledao... i ako trenutno je 1-0 za Ukrajnci, Zvezda ne moze da se uporedi sa Partizanom. Zvezdina igra lici na dosta dobar fudbal a o Partizan necu ni da trosim reci.

marko

pre 10 godina

ipak je Odesa prestonica nocnog zivota ukrajine :) Ovo je bila zivotna prilika da lupe recku sa ukrajinkom, nema trenera, kako to da se propusti...nego ko li je platio put za onih 500-600 navijaca tamo? a da, poreski obaveznici...

Drakce

pre 10 godina

Pisem u 40.minutu... Jedino resenje je PRIVATIZACIJA. Komsije dok i jedni i drugi ne oteramo ljude iz uprava i dok nam se klubovi ne privatizuju kao i svi drugi klubovi po Evropi brukacemo se protiv raznih Ludoreca,Cernomeraca,Siraka...Ovakav nacin vodjenja klubova ne vodi nicemu dobrom osim sto puni dzepove ljudima u upravi,dok se ne udruzimo zajedno i rasteramo ljude koji nam unistavaju sport godinama necemo da se nagledamo ni fudbala,ni kosarke,ni ostalih sportova...

Miodrag

pre 10 godina

Ludogorec & Černomorec d.o.o. Internacionalna kompanija u razvoju, specijalizovana u uklanjanju amaterizma iz fudbalskih evropskih takmičenja.

Navijac Partizana

pre 10 godina

Kao navijac Partizana mogu samo da kazem da mi je zao i zalosno je kakav se fudbal igra u Srbiji i kakvi su nam klubski rezultati!
Naravno voleo bih da prodje i Partizan i Zvezda dalje to je ludost navijati za neki strani klub kad igraju nasi klubovi!
Ovo pisem zato sto citam komentare i jos ne kapiram koliko su pojedinci bolesni???
Naravno da navijam za Partizan i da volim da pobedimo kad igra protiv zvezde ali isto tako navijam i za zvezdu i za partizan kad promovisu nasu zemlju i sport u nasoj drzavi da uvek pobedi tim iz moje Srbije!

Beli

pre 10 godina

Kad je sinoć Partizan izgubio pisali ste sve najgore za nas a sad kad vi gubite onda je srpski fudbal u rasulu itd. Molim bez toga.. Sami ste krivi što nemate 2 krštena igrača.

neka i komšiji crkne krava

pre 10 godina

Ovaj rezultat me raduje iz čistog inata! Toliko je više bilo medijske propagande Zvezdino kvalifikacionog meča za LE U odnosu na Partizanov za LŠ, da je to prosto sramota. Normalan redosled je: najveće interesovanje za LŠ, pa tek posle toga za LE, bez obzira koji timovi su u igri. E pa sad imate 1:3 pa se slikajte!

Fiziolog

pre 10 godina

E moj Krneta,inače igra u Zvezdi jer je dao dva stana i 50,000€,evo Pečnik glumi Piksija,i to loše... (Mrva živeli!, 01. avgust 2013 18:49) To je istina samo da se zna...

od daaavno svi igraju fudbal

pre 10 godina

Samo bez zgrazanja molim. Ovo je realnost srpskog klupskog "fudbala". To sto je pola nas prvi put culo za ovu ekipu prije koji dan njima znaci koliko i cinjenica da je Zvezda nekad daaavno bila neko i nesto: apsolutno nista. Broje se samo golovi

lesa_77

pre 10 godina

dragi ljubitelji fudbala u Srbiji.....jeste li videli ko je predvodio navijace C.Zvezde u Odesi.....? Okoreli huligan i necovek Ivan Bogdanov!!!!! Covek koji je nas reprezentativni fudbal yavio u crno!!!

Ilija

pre 10 godina

Kad napadac promasi onakvu priliku on meni nema sta da trazi vise. Covek mu baci na tacnu loptu on ne ume sa 3m gol dug 7m. Vazno je da je simulant opasan, a sto ne zna nista nema veze

ma dokle vise!!!

pre 10 godina

igranjem Milijasa u I poluvremenu,imali smo igraca manje,a ulaskom Daude u II,imali smo cak 2 igraca manje na terenu! toliko...

schmilo

pre 10 godina

Ja ne mogu da verujem da se opravdanja i dalje traze u sudjenju a ne u bezidejnoj igri ekipe. Od profesionalnih fudbalera se trazi za pocetak da samo znaju da prime loptu i da je precizno dodaju. Izgleda da mi stancujemo klince koji to ne znaju pa to uce na kaljenju dok ne napune 25god. O fizickoj spremi ne treba trositi redove texta

ZaphodBeeblebrox

pre 10 godina

Sinoć Partizan protiv mnogo boljeg tima izlazi sa dva špica i dva igrača koji prvi put igraju. I gube nesrećno.
Večeras Zvezda izlazi na teren bez ijednog špica, Od trojice novajlija, zadnjih defanzivaca, iskusnijih i borbenijih, ne igra nijedan, već su Krneta i Lazić (dokazano loši) i dalje u timu.
Jesam li ja jedini koji vidi da ovde nešto nije u redu??

Sajmon

pre 10 godina

Koja glupost vesovica..amaterizam+glupost sta da se ocekuje onda.. iako cernomorec nije bolji tim ali je profesionalniji i pametniji...

Dare

pre 10 godina

Treba brojati koliko puta ovaj Kasalica(Padalica) padne u toku meca.Dobice se sigurno zavidna statistika.Vesovic nula,Milijas samo jedno dobro dodavanje.Sve u svemu potpuna dezorijentisanost i nepreciznost u igri.

miki

pre 10 godina

nisam srecan zbog ovakvog poraza cz, presrecan sam, jedino mi krivo sto vas svi redom pune, samo vas Partizan dobije sa 1:0, umesto i mi da vas napunimo sa tri cetiri komada...

Rasa

pre 10 godina

To smo mi. Bila nekad Jugoslavija, jaka liga pa najveci Evropski timovi nisu bili bauk. Sada kada su kriminalci i hostapleri razbili zemlju i ovaj ostatak u kome zivimo opljackali, ne mozemo vise da ocekujemo Mnogo smo slabi i to je to!

Pokojni Toza - Retro

pre 10 godina

Pa ovi amateri vas ubise, sad ce u drugom da vam uvale jos 2-3 komada i ima da bude veselo. Ludogorec je Barsa za ove indijance. Koji ste vi raspad od kluba.

Necu zvaku ocu kusur

pre 10 godina

Strasno...Kakve smo mi golove primili to nije normalno.Kod prva dva ulecu Lazicu i Krneti iza ledja,fora iz vrtica al ajde oni su neiskuni (mada nisu nikakvi talenti da bi igrali)ali iskusni coban mijailovic,njegov krilni igrac na 30 m od gola,a on decko cuva ovce na 20 m od gola umesto da izadje da napravi ofsajd kao svaki normalan bek.Treci gol necu da komentarisem,objasnio komentator lepo da nasi klubovi nemaju kredibilitet u evropskim takmicanjima i da moze da im svira ko sta hoce.Vukan Savicevic svetla tacka sve cestitke,ne zbog gola nego vidi se da decko ima znanje.

Xin Zhao

pre 10 godina

Krneta standardno katastrofalno, Lazic nekako i da prodje zbog godina, a Milijas cist igrac manje. Nezasluzen penal je odlucio ovaj dvomec, a Zvezda je izgubila od tima koji nije bolji od nje. Svetla tacka Zvezde je svakako Savicevic koji je odigrao odlican mec i da su njega bolje ispratili saigraci bilo bi znatno bolje...

Delije Sever FMP forever

pre 10 godina

Pa zar opet u sezoni kupanja....strasno.
Sreca pa cemo navijati za FMP u EL inace ne bi videli Evrope ni ove godine...

Sajmon

pre 10 godina

I ko je ovaj Ninkovic..koji je toliko jedva cekan vec nekolko godina..pa on ne vredi ni prebijenog dinara..amaterizam i kod dovodjenja igraca..nepodnosljivo..sta neznalice na pozicijama uradise od Zvezde!

Jokic Dejan PFC Skopje

pre 10 godina

Ranije bih likovao i provocirao ortake,pogotovo posle jucerasnjih pecki i komentara,(jbg stvar folklora),ali danas mi je zao i Vas i Nas.
Braco,dotakli smo dno.

Grobar81

pre 10 godina

Nemam obicaj da komentarisem Zvezdine vesti ali sada moram. Jos jednom se videlo da je nas fudbal u rangi sa Luksemburgskim i ostalim daleko poznatim ligama. Nema tu kvaliteta a sto je najgore nema ni zelje a bome ni snage. Neverovatno je koliko su Zvezdini igraci nespremni, pa toliko povreda nije normalno. Kasalica stari foler, i neka je dobio zuti posto je to jedni igrac u Zvezdi koji me nervira ali samo iz razloga sto nije covek i sto je veliki folirant i provokator. Mali Savicevic ce biti zmaj ako mu budu redovno davali sansu. A za komentatora nemam reci, pa covece ponovio si 1000 puta kako je sudija naklonjen Cernomorecu, reci jednom do dva puta i dosta. Juce je Partizan dobio 7 zutih i crveni pa niko nije kukao. Inace, Zvezda ima sanse u revansu ali ako promeni odbrano i daju sve od sebe. Ja vam zelim sve najbolje!!!

"Sta se sve svira protiv bivseg sampiona sveta i Evrope"-sedi jedan

pre 10 godina

Ne mogu vise da slusam ovog komentatora!!! Druze ako ono nije penal ja ne znam sta jeste? Ako je glup da se svom snagom zaleti laktom i ramenom u coveka koji glavom prima loptu, onda cuti i ne pravdaj ga. Penal cist kao suza.

Miloš

pre 10 godina

Ok, to je to. Sve je jasno. Ja sam iskreno očekivao da će biti 2:0 za njih, ali izgleda da sam pogrešio. Biće i više. A šta drugo i da se očekuje? I juče i danas? Kada naši najbolji timovi dolaze iz kukuruz lige, u kojoj se klubovi gase, da bi drugi koji su više platili igrali u "elitnom" takmičenju. Gde je polovina lige filijala jednog, a druga polovina filijala drugog kluba. Gde talenti ne mogu da se probiju jer nemaju menadžera, bogate roditelje ili političare iza sebe. Još živimo u iluziji i ne možemo da verujemo kada nas pobeđuju Ludogores i Černomorec. Pa jeste li vi videli kako ti timovi igraju fudbal? Za klasu bolji od nas. Černomorec ima stadion kao da igraju u Premijer ligi. Mi smo društvo šibicara i sitniš duša, i klubovi nam ne mogu biti drugačiji. Gledam kako u krupnom kadru juče i danas naši fudbalerčići nameštaju šiškice. Ne daj Bože da im se frizura pokvari. Naviknimo se da ćemo u buduće ispadati odmah na početku. A onda možemo da se vratimo u svoju rupu i hvalimo se sa šest uzastopnih titula i titulom evropskog šampiona.

Nikola

pre 10 godina

Odnos prema igri mnogo bolji nego prethodnih godina...Odbrana najgora u poslednjih 10-ak godina,na nivou nase 2.lige.
2 stopera po hitno ako ocemo titulu ove godine

nemanja

pre 10 godina

I sad ce u Zvezdi, nakon debakla, pricati kako su ovi mnogo ozbiljniji klub od Ludogoreca?! Alo, kakve to veze ima?! Ne zavaravajmo se, ne zna se ko je gori od nasa dva "velikana". Pocinjem da vjerujem u onu "jaca Zvezda-jaci Partizan", samo je ovdje situacija "slab Partizan-jos slabija Zvezda". Tuga.

OGNJAN

pre 10 godina

Ja kao GROBAR do koske, sledece nedelje ima SVIM SRCEM da budem uz Zvezdu protiv Ukrajinaca. Pa nije moguce sta nam rade sudije. Sinoc Bugarski tajkun platio sudiju da daje zute kartone za popreki pogled, a danas kakav penal za Cernomorec - BRUKA!! Sto nas toliko mrze... Pa jes da smo slabi, ali nemorate bas i da nas ponizavate!!! NAPRED NASI!!!

kibla

pre 10 godina

ovo nam je braco moja realnost nazalost... nama neki tamo ludogorec, vama neki tamo cernomorec... ispadose ti neki tamo barsa i mancester za nas, eto dokle je doslo... a ispade i vojvodina klasa, sta reci a ne zaplakati...

Sale

pre 10 godina

I, koja je svrha ovog Ninkovića? Kao da je Mesi došao, tako su ga najavljivali, dve godine ga zovu i vuku za rukav. Čovek dođe i ne vidi se na terenu ni protiv onih mučenika sa Islanda ni sad.

Uros Grobar

pre 10 godina

Znaci grobar sam ali stvarno zelim da prodjete.

Ne kapiram trenera koji se pojaca odlicno u odbrani, nagomilaste igrace u toj liniji i onda utakmicu pocnu dvojica koji su se pokazali kao vezare.

Stvarno vise ne razumem nas fudbal!

Ajde, glavu gore i zabite im 2 gola u drugom poluvremenu!

Dragan

pre 10 godina

Igrače Zvezde treba da je sramota za onakvu neozbiljnu igru. Kukaju da nisu primili platu, sa onakvim znanjem i igrom plata se i ne prima jer to je igra nekog opštinskog ranga.

Vlada

pre 10 godina

Imamo bolje igrače od Lazića i Krnete u odbrani u kojoj imamo problema. Ipak, najveći problem je samopouzdanje. Ako na Marakani krenemo sa ubeđenjem da smo mnogo bolji od njih proći ćemo. Koliko nemamo samopouzdanja govori izjava Ninkovića koji je rekao da je Černomorec favorit.

aaaaaaa

pre 10 godina

Čuvamo Martinovića i Omegu, samo ne znam za sta...
:(
(Igor, 1. avgust 2013 19:18)

Kako za sta, pa da ih iznenadimo u revansu. Znas li koji ce to sok biti za njih kad vide nove stopere, ima da predaju utakmicu, nece ni igrati.

Dzeronimo

pre 10 godina

Igra nije losa ali centralni defanzivci su ocajni zato i primismo kretenski 2gola.Nije mi jasno zasto nisu igtali Omega i Martinovic.

nikola

pre 10 godina

Isti ovakvi ne postojeci penali se sude u Jelen ligi za Zvezdu i Partizan, tako da kako su usli u kfalifikacije tako ce i da ispadnu. Karma je cudo.

Mario

pre 10 godina

Ukrajinci agresivniji i bolji, ali ako je ono penal za njih, onda je bio i penal za Zvezdu a ne zuti za Kasalicu.
O ostalom sudjenju, diplomatski, bez komentara...

Grobar-España

pre 10 godina

I vi imate svog Scepovica, jes malo manje iritantan, al isto fudbalercina ko Scepakadabra. E moj Kasalice, pa ono ne sme da se promasi kod 0:0. Posle se desava sto se desava, umesto da das gol u gostima i vodis 1:0, primis dva komada za pet minuta.
Ja sam mislio da je nasa odbrana najlosija u evropi, sad vidim da ima ozbiljnu konkurenciju. Od srpskih igraca lopte se uglavnom odbijaju kao od kamena, niko ne zna da brani prostor, svi gledaju coveka. Drugi gol je isto tako glupo primljen kao i partizanov juce, covek izbije loptu napred, nasi stoje i gledaju a protivnicki igrac SAM utrcava i daje gol. Uzas. Nek nam je Bog u pomoci, jer kolko vidim nema ko drugi.

Marko

pre 10 godina

Ljudi nama su bekovi gori čak i od Krnete,prva dva gola su od Mijalijović,nije izašao na vreme,a treći Vešovic pravi glup faul,tj. penal...

Savićević najmladji i najbolji u ekipi,verovatno i najmanja plata u ekipi
...

Radovan84

pre 10 godina

Hahaha, toliko je Zvezda zanimljiva da nece da prikazuju drugo poluvreme nego pustaju slagalicu! Hahaha, koliko ste smesan klub, nikada se nije desilo da nekom srpskom klubu otkazu prenos drugog poluvremena kako bi pustali slagalicu!!! Phahahahaha
(kgb, 1. avgust 2013 19:06)
hhahaha bas si luckast. Na kojem programu si ti sinoc gledao drugo poluvrijeme? Na istom, kao i prvo?
A za sve ove sto ne prate Zvezdu i pisu ko jos normalan prati: nadam se da ne gledate u pasulj pa tako znate tok utakmice.
Jesam navijac Zvezde i jesam gledao sinoc Partizan i neznam cemu ta prica ko jos gleda tu u ti utakmicu. A vidim da vecina ljudi zivi od ovih pluseva i minusa, pa rekoh da i ja nesto napisem, mozda se prosvijetlim.
Jedan jedini komentar sam procitao da je Zvezda dobro odigrala, mnogo bolje nego Partizan sinoc, da je sudija svirao smijesan penal, da je navlacio za protivnika? ( a ja sinoc kad nisam razbio tv zbog onako primljenog drugog gola ) E moji Srbi, Srbijanci, kako hocete,razmislite malo o svome pristupu svemu, ne samo o ovoj temi ( kamo srece da samo u sportu ovako razmisljate, al' cisto sumljam kad vidim gdje smo i sta smo u svijetu ). Toliko od navijaca Zvezde i Partizana a Boga mi i Vojvodine i Jagodine, iz Republike Srpske.

veliki strumf

pre 10 godina

I u prvom i u drugom, kada smo preuzeli inicijativu i potpuno se otvorili, iskoristili su slobodan prostor u odbrani i dali nam golove. Penal ne moze biti smesniji (ono odgurivanje Kasalice za koje je dobio zuti, i start na Savicevicu je bilo mnogo pre za penak), ali moze li nas nesto cuditi od Danca! Medjutim, kako je doslo do penala? Tako sto su Ukrajinci potpuno sami primali i predavali lopte jedan drugom, dok su nasi igraci statirali predaleko od njih. Odbrana je zaista presmesna.

Кембо Екоко

pre 10 godina

Бајковић: "Мијајловићу, изађи, имаш играча који није у офсајду."
Мијајловић: "ЂЕ, ЂЕ"

Tottenham

pre 10 godina

ne zasluzena pobeda Cernomoreca od 3-1,penal je bio,ako su trebali da pobede trebali su 2-1,inace Zvezda prolazi,na Marakani ih dobijamo sa 2-0

ko se boji vuka jos?

pre 10 godina

Posle samo par minuta mislim da su ovo mnogo ozbiljnija ekipa od onih bugara od sinoc, nadam se da gresim i da ce zvezda odigati dobro

(ivan, 1. avgust 2013 18:29)

Nisu kvalitetniji nego je vasa odbrana mnogo komicnija od onih nasih amatera od sinoc.

Banja Luka

pre 10 godina

Dovoljno je reci da je sudija Danac. Nikad, ali nikad nam nisu sudili fer i posteno. Cak i u vrijeme SFRJ su uvijek gledali kako da nas ostete i pokradu. Komican penal! Naravno, to nije opravdanje za blijedu partiju CZ.
Cernomerec je ozbiljniji klub. Bolju odbranu igramo ja i drustvo na rekreaciji nego Zvezda u ovim kvalifikacijama. Promaja duva na sve strane.

milan

pre 10 godina

haaha
obilo vam se ono grobari primicete 5 komada
ovaj smesni tim sto nije pobedio u 13 kola svog sampionata vas je rasturio za pola sata

pes

pre 10 godina

ovo je sve zbog tretmana zvezde i partizana u srpskoj ligi.oni ne shvataju da rade protiv sebe,time sto im sudije pomazu.dodju u evropu i cisti penal komentator govori da nije,sta ce navikao je .navijaci huligani samo cekaju da zvezdu izbace.i ne znam zasto evropa ceka sto nas ne izbaca,samo prolongiraju,a pitanje je vremena

Neutron

pre 10 godina

Pa nije Zvezda lose igrala. Imala je i kontrolu u dobrom delu meca i opasno prilazila golu. Nego su sitnice presudile, kao onaj glupi, cist penal. Kako moze igrac, onako, kao mulac da srlja na protivnickog igraca, kada nijeni bila neka prilika za gol. Poklonio gol. Igracima bi trebalo pre potpisvanja ugovora, osim fizicke spreme i tehnike, da se testira koeficijent inteligencije. Nije jos sve gotovo. Ako ovako budu igrali u Beogradu s tim da mulceve dovedu u red, moze Zvezda 2-0 ili 3-1 pa na produzetke. Srecno i samo hrabro u borbu!

De Niro

pre 10 godina

Kako ovog milijaša nije sramota da uzme platu!Slovenac neda loptu nikome,kasalica brzi panj!Koliko god da je Dauda nezaiteresovan za ovoga je Nejmar lično.Mora Miško i Andjus da objasne za 10% treneru da 2 klinca na štiperima nemogu da igraju ovako važnu tekmu!

BojsiMetalika

pre 10 godina

Černomorec, Ludogorec, voleh te i suviše...al takvi kao ti me dušo u-bi-še!
(Heighway, 1. avgust 2013 18:40)

Po tvom muzičkom ukusu, rekao bih da si autentični srpski junak...

VatreniNavijacIntelektualac

pre 10 godina

Brate, šta igraju ovi, brate..Kao moji ortaci iz parkica brate..Ovo brate jeste 4 evro klasa , brate..Znači brate ispadanje već u avgustu , bratee..Amaterski je brate ovo fudbal.

Slobodan Jovanovic

pre 10 godina

Po svemu vidjenom bolje od prosle sezone ali nedovoljno za Evropska takmicenja.Cernomorec jaka,fizicki spremna ekipa,iskusna,sa par dobrih pojedinaca.Nista posebno ali znatno vise od naseg tima. Bajkovic nije sto posto skoncentrisan,sto znaci nedovoljno pripremljen bilo u fizickom ili psihickom smislu. Zadnja linija u grcu odigrala,sa previse krutosti i obazrivosti.Bez rutine u potezima,dodavanjima,dosta nicijih lopti nisu uzeli.Dosta jeftinih faulova prave,i lose se krecu kod dubinskih lopti,dosta im igraci utrcavaju iza ledja. Srednji red dobar,iskusan,ali SPOR. Ninkovic odlican sa par gresaka, Milijas spor,ne preuzima odgovornost. Kovacevic mnogo bolji u prvoj utakmici protiv ibv,Pecnik mora brze i da se krece i da razmislja. Kasalica los,i ponavlja iste greske, i po ponasanju i po igri. Dauda van forme,Mladenovic prevelika zelja a male sposobnosti. Mislim da se dosta gresi sa njegovom pozicijom i ulogom.Savicevic odlican,ali mora jaci sut,jaci u duelu..Imamo sanse u finisu ali sve mora biti brze i preciznije.

Bojkot

pre 10 godina

Koliko volimo Fudbal, ja mislim da je vreme za bojkot celokupnog prvenstva, dok ne dobijemo ono sto zelimo a to je kvalitetan fudbal.

Miki

pre 10 godina

Od nekad velike četvorke, najlošiji tada, Dinamo, zadnjih 10 godina najbolji..gubi Zvezda, gubi Partizan, evo Hajduk gubi protiv Gruzijaca ( jedva prošli selo od 900 stanovnika u 2.pret.)...što južnije, to tužnije

Zeljko Karamarkovic

pre 10 godina

Osnovna razlika izmedju nasih i inostranih timova je fizicka pripremljenost tj. nepripremljenost. Partizan je juce samo malo vise imao snage nego protiv Siraka, a danas Zvezda nije imala ni toliko. Gledam Vojvodinu (20. minut) i izgledaju minimalno kompetentnije od beogradskog dvojca iskljucivo sto su fizicki spremniji, mada ni oni nisu ni prineti ozbiljnijim timovima iz drugih zemalja. Danas svi umeju da igraju fudbal, svi nastupaju sa po 5-6 stranaca minimum, i dok kod nas ne bude isto, i dok ne budu nasi fudbaleri nabildovani da trce 500 minuta bez prestanka, tek onda ce nasi timovi biti u mogucnosti da imaju minimalne sanse protiv velikana iz Jermenije, Ukrajine, Bugarske, Turske, itd, itd, itd...

rambo

pre 10 godina

Ninkovic prima 40 hiljada eura mesecno a nije nista bolji od igraca koji igraju kod mene u balonu.On ozbiljan fudbal nije igrao godinama a za zvezdu je najbolje pojacanje.Zao mi je ovih sto moraju da ga finansiraju.

Milos

pre 10 godina

1-1 kvota 2.5. Sta ces lepse ?! Vec par godina igram protiv ekipa sa balkana i mogu vam reci da sam do sad uzeo dobre pare. Malo mi je zao sto je tako, ali nema vise snage da se nerviram. Samo bez emocija!!! Ovo je surova realnost!

pablo

pre 10 godina

niko vise ovako lako ne gubi, ni albanski timovi, ni timovi sa farskih ostrva, niko osim timova iz srbije. proslo je vrijeme kad je zvezda bila odlicno organizovan klub, klub za primjer. sad je to raspustena banda na nivou seoskih amatera.

Srđan

pre 10 godina

Bajkovic - nije kriv ni za jedan gol,
Vesovic - radilica, ubedjen sam da pretrci vise od svih (zadovoljio),
Krneta - solidan, ali neiskusan,
Lazic - solidan, ali jos manje iskusan,
Mijailovic - neprimetan,
Kovacevic - odradio svoj deo posla,
Milijas - blagi uzas, usporava igru i salje neprecizne pasove,
Ninkovic - dobar, ali nema s kim da igra,
Pecnik - promasena investicija, nije igrac za TOP 5 klubova nase lige,
Kasalica - borben, nedostajece nam u revansu, nije zasluzio zuti karton,
Savicevic - ubedljiv,
Dauda - bez upotrebljivih lopti ni Drogba ne bi bolje odigrao,
Mladenovic - solidan, ali svi znamo da moze bolje,
Milunovic - neprimetan.
Uprava - valjda sad vidi zasto je kasnila sa dovodjenjem iskusnih stopera, jer je to najosetljivije mesto u timu,
Sudija - na strani domacina, ali to se mora i ocekivati u napred,
Cernomorec - osrednja ekipa, nista vise od toga,
Sanse za prolaz dalje - 20 %. Pozdrav.

crni

pre 10 godina

Pošto su za poraze uvek krivi treneri (ovo pišem na poluvremenu), a mi ćemo ovo izgubiti što je evidentno jasno je da je trener kriv. Nije kriv zato što to tako treba već zato što je kukavica i neznalica. Protiv ovakvih indijanaca kao što su ovi jadnici igrati sa samo jednim špicem tipa Padalice je više nego bedno i sramotno. O centarhalfovima neću ni da pričam, ali sve ovo govori da je ovaj čovek koji je naš trener najobičnija kukavica i ziheraš. Drži Milijaša i onog padavičara Vešovića u timu sve vreme bez da ima petlju i nešto promeni, jer da oni valjaju Zvezda bi bila prvak, a ne oni nesrećnici. Apsolutno nikakvog pomaka nema u igri Zvezde u odnosu na prošlu godinu - jadni smo i bedni u ovom momentu da je to ravno katastrofi. Međutim, biće bolje - jer gore od ovoga ne može!!!!!

amateri

pre 10 godina

kako i može biti rezultata kad se proda sve što valja. to je kao kad sečeš šumu brže nego što raste drveće i na kraju više nema drveća. Tako i sa fudbalom više ne možemo ni sa drugorazrednim ekipama da se nosimo. Svake godine je sve lošiji i lošiji srpski fudbal čist amaterizam

king

pre 10 godina

Kao prvo, mislim da Zvezda uopste nije toliko lose odigrala kao sto svi pricaju. Mnogi su potcenili Cernomorec. Zvezda je pruzila solidnu partiju. Po ko zna koji put primljeni su golovi u najgorim mogucim trenucima. Taman kada je igra krenula da lici na nesto, desila se ona neshvatljiva greska odbrane i prvi gol. Posle toga Zvezda u soku prima drugi gol od sada vec rasterecenih Ukrajinaca. Posle Zvezdinog gola kada igra ponovo krece da lici na nesto, pravi se penal ni iz cega. E sad, da li je bio penal, tesko je reci. Ja ipak mislim da jeste, ali sigurno zavisi i od sudije.
Naravno da i ja moram da postavim pitanje otkud to da nakon dovodjenja tri nova stopera ponovo igra neiskusni stoperski tandem koji se vec mucio sa Islandjanima?!
Primetio sam dve stvari. Prvo da je Vukan Savicevic veliki talenat. Trebalo bi vise pruzati sansu ovom momku kako bi se jos bolje razvio. Drugo da Ninkovicu nekako nije mesto u Zvezdi. On se svojim potezima (nazalost) ne uklapa u cesto traljavu i ne elegantnu igru Zvezde. Veliki sam Zvezdas i radovao sam se kao malo dete kad je potpisao, ali mislim da je Milosu zaista bilo bolje da pronadje neki veci klub, a ne da trosi vreme ovde kod nas.
Mislim da Zvezda 90% ne prolazi ovo. Tesko je dati dva gola a ne primiti nijedan. Pogotovo ako se primi gol odmah na pocetku, ovo postaje skoro nemoguca misija. Ipak se nadam da ce se nekako doci do plej-ofa, pa da ugostimo bar jos nekog velikana (o ulasku u Ligu Evrope se za sada samo moze mastati.)

Are

pre 10 godina

Za oba gola kriv nestrucan trener. Ako imas spore stopere, a protivnik brze spiceve, ne sme odbrana da ti stoji na 30 metara od gola. Dva pasa u prazno kroz sredinu i dva gola, previse lako.

djole

pre 10 godina

Samo totalni nepoznavaoci fudbala i "optimisti bez pokrica" mogu da se nadaju uspesima nasih klubova u Evropi. Ne mozemo da prodjemo ni drugo PREDKOLO kvalifikacija!

kompa

pre 10 godina

Ruku na srce cist penal. Nema veze sto nije mogao da stigne loptu, ali je oboren nepropisno i da se nastavila akcija ne bi mogao da ucestvuje. Kazneni udarac bez sumnje. Meni vise bodu oci sad ovi huligani koji ne znam ni ja sta pokusavaju sa divljanjem!?!? Ali imate sanse da date jos jedan gol pa vas i 1-0 na Marakani vodi dalje..sto i ne bi bilo toliko tesko..

..anje

pre 10 godina

mislim stvarno hvala Milijasu sto je dosao u najtezem trenutku,ali on je katastrofa iz utakmice u utakmicu RUPA.Evo neka me demantuje u drugom,ali to bi bio samo trenutak.

NastyB

pre 10 godina

Svaki put kad Zvezda zaigra u evropi se zaprepastim kakvih klubova se mi plašimo. Ali kad vidim kako naši igrači nemaju blage veze sa osnovama fudbala kao što su dodavanje, pokrivanje, štopovanje iole jače lopte, a o trčanju i trudu da ne govorim, prosto mi dođe da plačem.
Evo, 2:0 za neki Černomorec, Zvezda deluje kao da su pokupili neke likove sa poljančeta i prvi put se sastali na terenu. Tuga, jad i beda.
Grobari, čestitam vam novu titulu, sa ovakvom Zvezdom može vaš drugi tim da se zeza.

ms

pre 10 godina

vise mi je dosta i zvezde i partizana koja bruka trebaju da se ugledaju na omladince budimo veceras uz omladince i da nas veveras obraduju

eee

pre 10 godina

Ma ajde bre, sa Milijasem u ekipi ne mozemo da igramo fudbal... Zato se i ne nerviram... Dovedena 3 stopera, ni jedan ne igra... Pa za sta ih cuvate... Bice ovo jos jedna mucna sezona...

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

potpuno zasluzena pobeda ukrajinaca.ne znam gde zive ovi koji smatraju da je katastrofa izgubiti od cernomoretsa?nikakvu kritiku nemam na primljena tri gola(mozda je krneta kod prvog mogao da izbaci loptu malo bolje),zvezda je probala nesto ali nije islo jer je imao protivnika koji je uigraniji ,cije prvenstvo vec traje 3 runde i koji imaju bolje ofanzivne spoljnje igrace.na zalost nisam video iz kojeg to razloga je ninkovic najbolje pojacanje ??njegova igra danas je bila 0 eto to je jedina kritika koju imam;)

Bolje idi spavaj

pre 10 godina

Ludogorec & Černomorec d.o.o. Internacionalna kompanija u razvoju, specijalizovana u uklanjanju amaterizma iz fudbalskih evropskih takmičenja. (Miodrag, 01. avgust 2013 22:08)
Tako bilo i prosle sezone pa Partizan u Ligi Evrope a Zvezda nesrecno ispadne!!!

Lektor

pre 10 godina

Počeli ste da učite ove egzotične jezike "đe đe " . pa u mreži je!! Šta će svama biti tek kad naučite još malo dužu reč " Đejeba - đejeba " pa će biti .. pa eno je ba u mreži opet!!

GS

pre 10 godina

Kako Partizan nema problem da ubaci novog igrača u tim ako je kvalitetniji od postojećih!? Savić,pre par sezona,ove godine ovaj Obradović i niz primera. Zašto Zvezdini priučeni treneri sebi daju važnost i ne pustaju u tim boljeg igrača , nego glume neku veličinu ,jer jbg ne može neko da dodje i igra pa da je Mesi , treba se uklopiti u taj čuveni sistem. Zašto Zvezdini priučeni treneri leče svoje stručne komplekse i mi moramo da gledamo razne Krnete!?

Milan

pre 10 godina

Pa ovo je prosto nevjerovatno. Da li postoji na svijetu ijedna ekipa koja nesrecnije prima golove od Zvezde u evropskim takmicenjima? Bordo u 93em i to na kakav nacin? Evo danas 3 gola ne znas koji je nevjerovatniji.
Kod prvog "Zvezdin Scepovic" - Krneta promasi loptu i baca se za loptom umjesto da trci za njom, ocigledno nema pregled igre. Kod drugog gola iz uklizivanja dolazi do Djedjea i treci gol kod izmisljenog penala. Nevjerovatno.

PS Krneta se za razliku od Scepovica trudi ali ocigledno mnu ne ide i nema kvalitet

МАНЕКЕНИ

pre 10 godina

ФУЈ!!!
Срам вас било момака који су отишли у Украјину да вас бодре.....

Goxy

pre 10 godina

Ovakva odbrana je samo rezultat amaterizma uprave i kasnjenje sa pojacanjima na mestu stopera, znalo se odma da smo ostali bez njih potpuno a zamene nigde...

nebitno

pre 10 godina

Poluvreme 2-0....Martinović na klupi, a Omega koji je sa ekipom mesec dana nije ni na klupi!! Čist bezobrazluk i jadne odluke, moj "stručnjače" iz Slovenije. Eto ti ta "Zvezdina deca", nadam se da si srećan sad. Spremite se za još neki gol u II poluvremenu.

Buda Baba

pre 10 godina

Neverovatno,na evropskoj utakmici uigravamo par stopera koji su zeleni da ne mogu biti zeleniji(a pri tom tanki znanjem) i hocemo nekakav rezultat?!

Placamo danak trenerskoj gluposti,jer bukvalno bez igre,Ukrajinci dubinskim loptama (koje iskusni stoperi beru kao zrele kruske) na krajnje jeftin nacin dolaze do 2 : 0 uzas.

Imamo Omegu i iskusnog Martinovica na raspolaganju,ali,nasa(trenerska) glupost uvek mora maksimalno da izadje do izrazaja.

Ovo je verovatno kraj u Evropi,daj Boze da gresim.

zvezda do groba

pre 10 godina

kasalica nije za klasicnog napadaca kako sada igra, on je za prodore po strani, a kriv je onaj koji ga je tu postavio sada. em sto imamo problem u napadu, isto tako je i u odbrani. ovi klinci mogu da izdrze napade nekog tamo IBV-a, al malo teze napade boljih klubova. trenutno mozemo samo da se nadamo da ce se neko od novopridoslih stopera uigrati do revansa, i da na marakani napravimo neko cudo

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Prosto neverovatno sta sudije rade.Na Islandu madjar sudi smesan penal a ovaj ovde je cirkus. Zvezdi deli zute zbog simuliranja aovi padaju posle svakog duela.Ali to je vec odraz naseg fudbala. I sudije prema tome imaju kriterijum. Ali sve to na stranu. Vec trecu sezonu Zvezda nema odbranu. Kupuju se razni veznjaci ali nista vredno u odbrani.A onda problem sa napadom. jedna normalna ekipa bi ove ukrajince bez problema razbucala.Ali Zvezda i ostali nasi vise nisu normalne ekipe. Cista sirotinja. Svake sezone se stvara novi tim. Daj boze da ostane 3;1 tj da ne bude veca razlika,onda postoji sansa za revans

Sezona kupanja!!

pre 10 godina

Posle samo par minuta mislim da su ovo mnogo ozbiljnija ekipa od onih bugara od sinoc, nadam se da gresim i da ce zvezda odigati dobro
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ivan, 1. avgust 2013 18:29) Bas su ozbiljna ekipa ,u zadnjih petnaest utakmica pobedili jednu.

Mc 991

pre 10 godina

Potencijalna situacija za dobru organizaciju napada, mnogo Zvezdinih igraca u napadu, i umjesto da rasiri loptu do krila Milijas suta 30m preko gola?????

Dule M

pre 10 godina

Zvezda bez ideje.Fali ovde jos pojacanja pogotovu u napadu i odbrani.Kasalica jedini zavredeo moju paznju kao i Savicevic u pojedinim trenucima.Cernomorec ima par dobrih igraca,nista spektakularno ali nije to losa ekipa kao sto mi mislimo.Rezultati koje su pruzali zadnjih meseci su ispod njihovog nivoa.Nisam ni razocaran ali ni preterani optimista pred revans.Nasa slaba liga cini svoje i dok svi u Evropi grabe napred mi idemo u nazad.Ko je kriv pokazace vreme.

Piksi iza Kontejnera

pre 10 godina

Ajde sto je sudija svirao penal i nekako ali sto je UEFA pokazala izuzetno nepostovanje prema onome sto se desilo u Bariju pre 20+ godina je, brale moj, prevrsilo svaku meru. Pa Zvezda je ovu utakmicu trebala da pocne sa prednoscu od minimum dva gola. Minimum!

Ocekujem da Predsednik Dzajic uz pomoc velikog sportskog radnika Nebojse Covica posalje pismo protesta.

Dokle bre vise ovako?

Whitesnake

pre 10 godina

Fudbal nam je zabrinjavajuci! Price kako su nam klinci talentovani macku o rep kad i Bugari od sinoc kako i Ukr i Tur od danas u timovima imaju desetine stranaca pa ti Tole ogranicavaj broj stranaca kod nas u ligi, sve smo gori i gori... A cinjenica je da Djemba Djemba koji je sa par treninga i bez uigravanja sa ekipom bio najbolji na terenu sinoc...

brainiac

pre 10 godina

Znam da cete mi davati minuse,ali igraci nisu krivi ni za prvi,ni drugi gol. Prva akciju su odigrali stvarno dobro,nisu mogli da sprece ono na dva metra od gola, a drugi gol je cista (ne)sreca,onakvo dodavanje je totalno slucajno ispalo idealno.
Neka oni krenu da daju gol,pa ako mogu-mogu, bar su dali sve od sebe. Bolje nego da gnjave loptu kao Partizan sinoc. Inace,ja sam navijac Partizana,ali to nema veze.

cvexi

pre 10 godina

Milijas je ocigledno batalio fudbal, jednostavno momak nema vise motiv da igra, treba mu izaci u susret i poslati ga nekom trece ligaskom timu

Кривокапић

pre 10 godina

Од наших клубова, једино Војводина има шанси да прође у следећу рунду. Играју најбољи фудбал у Србији. Звезда испада данас , а ?партизан после 0:0 у Београду.
Мислимо да смо нешто, али нисмо. То нам доказује сениорска репка и наши јадни клубови.
Можда да сачекамо да ови клинци који играју данас финале порасту. Биће нешто од њих ако их не упропасте родитељи и менаџери.

kosarka,vaterpolo,odbojka....

pre 10 godina

No comment.Ljudi ja bih zamolio sve vas da ako moze potpisemo neku peticiju da se gasi vise ovaj fudbal u Srbiji.Ovo je jad i tuga

aNOnymous

pre 10 godina

Pocetak utakmice, pa do 30og minuta gledam i prezadovoljan sam igrom Zvezde, medjutim jos jednom se pokazalo da Krneta nije ni za 6. ligu a kamoli Zvezdu, a kod drugog gola Cernomorec je imao nevjerovatno srecu da se onako lopta odbije do Djedjea. Steta, mislim da ce igraci sad psihicki pasti, i mozda prime jos koji gol, ali do prvog gola sve je odlicno izgledalo. Odbrana daleko najveci problem.

Saxxx

pre 10 godina

Pa ovi amateri vas ubise, sad ce u drugom da vam uvale jos 2-3 komada i ima da bude veselo. Ludogorec je Barsa za ove indijance. Koji ste vi raspad od kluba.
(Pokojni Toza - Retro, 1. avgust 2013 19:18)
Ajde bre komentarisi mec svog tima,mici se odavde.
Neko slavi Tokio i Bari,nego Timok i Fljamuntari !

Aleksandar

pre 10 godina

Juce singlirao Ludogorec, danas sav dobitak stavio na Cernomorec, stizem i da ovaj dobitak singliram na Bursu, lupajte minuse ja uzeh dobre pare. Ove poklone od bukmejkera nisam mogao da odbijen! Pozz...

Aca

pre 10 godina

(ivan, 01. avgust 2013 18:29)Tebi je bitno da li su bolja ekipa od Bugara a nije ti bitno sto tvoja ekipa nema odbranu.Ukrajinci veze nemaju ali vi ste katastrofa.

Stefan Bg

pre 10 godina

U cemu je problem pa nasi(Zvezda i Partizan) ne mogu da nadju spica?? Ne trazim da on bude neki neverovatan igrac,ali makar da pogodi prazan gol bilo bi korisno.Ovi promasaji Scepovica iz 90. i danas Kasalice ce verovarno kostati prolaska dalje nase ekipe!1

z0

pre 10 godina

Nisam stigao da odgledam celu utakmicu, ali jesam od penala pa do kraja. Podatak da Zvezda nakon penala za poslednjih 20 min utakmice nije uspela vise od jednom da poveze vise od 3 uspesna dodavanja za redom govori o kakvom kvalitetu fudbala se radi. Ono je mucenje za gledati. "Profesionalni" igraci koji em nemaju kondicije, em ne poseduju elementarne fudbalske vestine. Bez pritiska, u zadnjem redu lik dodaje loptu pravo u aut nekim nonsalantnim lobom. Ko da je dosao sa ortacima malo da pika u balonu.

Ratko

pre 10 godina

Jos Vojvodina da ga veceras zaokruzi i toliko o nasima u Evropi. Ovaj Cernomorac jak kao zemlja to je vrhunsku fudbal u odnosu na nas.

webber

pre 10 godina

Pa zar opet u sezoni kupanja....strasno.
Sreca pa cemo navijati za FMP u EL inace ne bi videli Evrope ni ove godine...
(Delije Sever FMP forever, 1. avgust 2013 19:30)

Pazi kompleksasu sta zelis drugima, lako se moze desiti da ostanete bez evrope uopste u svim sportovima, samo polako.

Tata kupi mi štopera

pre 10 godina

(webber, 1. avgust 2013 20:23)

U pravu si ali to se već desilo onim komentatorima od sinoć. I to debelo u sezoni kupanja, kao što i priliči.

Sajmon

pre 10 godina

Pod hitno sve ,,slovence'' oterati..sta radi on na tribinama..dobija crveni protiv amatera sa islanda bespotrebno..jos tad ga je trebalo oterati..a dauda je dobar igrac i nije istina da se ne trudi..on je takav tip igraca koji cuva snagu i brzinu za pravu sansu..ali dzaba kad to slabo ko vidi..

my way

pre 10 godina

Steta, lako je pljuvati, ali nije Zvezda zasluzila ovakav poraz, koji je mnogo gori od njene igre i odnosa snaga na terenu. Direktan razlog za to je penal, kakav videli smo svi.

Floro Flores

pre 10 godina

Koliko god da su nasi klubovi losi ,cini mi se da postoji direktiva iz UEFA da nas sudije sto pre poizbacuju iz Evrope. Ej,kakvi penali protiv Zvezde?Partizan svaku utamicu sa igracem manje!

3D

pre 10 godina

Cilj igre se postize davanjem gola. Obzirom da u nasoj ekipi niko ne ume da da gol, mi cilj nikada necemo ispuniti ... Bajko ima vrhunska istrcavanja... Krneta & co ne mogu da se sastave... Lik koji ni na treningu ne moze nikome da da gol busi nam mrezu... I neka im neko kaze da ovo nije inter nego cernomorec...

Emko.76

pre 10 godina

Sta reci kad kasalica cist zicer promasuje Savicevic mu centrira a treba samo da polozi da lopta sklizne u gol pa prcnik ide sam i kad je trebo da sutura ili asistenciju ka Kasalici on odigra potez vise i eto kazne Krneta napolje ovo se znalo ako u drugom ne daju gol prime jos jedan ond zdravo Evropo sramota tolika dovodjenja i opet nista prosle godine protiv Bordoa su igrali klasa u uporedimo Bordo i Cernomerac kolko je Bordo jaci a Zvezda slaba svakw godine sve slapsa pa cemu vise da se nadamo lijepo izadjite iz lige kao Hahduk i zdravo a ovo vise nemoze ovako

kgb

pre 10 godina

Hahaha, toliko je Zvezda zanimljiva da nece da prikazuju drugo poluvreme nego pustaju slagalicu! Hahaha, koliko ste smesan klub, nikada se nije desilo da nekom srpskom klubu otkazu prenos drugog poluvremena kako bi pustali slagalicu!!! Phahahahaha

Banja Luka

pre 10 godina

Bravo Vukane majstore! Da je imalo objektivnosti i postenja ti bi bio sad sa U19 reprezentacijom u Litvaniji i igrao finale sa Francuzima, jer svojim kvalitetom svakako zasluzujes da budes medju 20 igraca. Ali drago mi je sada sto te Drulovic nije pozvao i sto si postigao gol i pokazao svoj kvalitet. Samo naprijed majstore, idemo!

Bradonja

pre 10 godina

@ Černomorec, Ludogorec, voleh te i suviše...al takvi kao ti me dušo u-bi-še!(Heighway, 1. avgust 2013 18:40) Po tvom muzičkom ukusu, rekao bih da si autentični srpski junak... (BojsiMetalika, 01. avgust 2013 19:21)

A ti da si neki sa pravim istancanim ukusom za muziku napisao bi Metallica a ne Metalika.

nenadks

pre 10 godina

sramota bruka ovakvu losu igru nisam video do sad jos gore primil 3gola od slabseg tima zvezda mora da igra ko englezi i nemci do zadnjeg minuta cvrsto a ne da se plase ko misevi

Hero

pre 10 godina

Ajmo plavo-crni! (kekec, 01. avgust 2013 18:17)

Ja ne poznajem nikoga ko je juce navijao za Bugare, a i videlo se juce po komentarima da niko od Zvezdasa nije navijao, ali vidim vi grobari bas pokazujete patriotizam i lecite frustracije od juce...

FilipNYC

pre 10 godina

Od koliko sam ja gledao... i ako trenutno je 1-0 za Ukrajnci, Zvezda ne moze da se uporedi sa Partizanom. Zvezdina igra lici na dosta dobar fudbal a o Partizan necu ni da trosim reci.

vlada

pre 10 godina

kako nas sudije vole..Kasalici zuti(nije bio penal,nije ga ni on trazio),nepostojeci penal,Cernomorec bez zutog kartona..Partizanu Volkov na cak tri meca suspendovan..da vidimo sta ce Vosi da urade.Sto se igre tice,mora se brze oslobadjati lopte,a to znaci i vise otvaranja.Rezultat bas i nije realan,da je ostalo 2:1 bilo bi daleko bolje.Stoperi neiskusni,na momente dobri.1000 losih paseva,ali opet mi se cini da bolje igramo iz meca u mec

Aca

pre 10 godina

Zvezda je za razliku od partizana i igrala nesto, napadala, stvarala sanse, u pojedinim periodima bila bolja, penal mi je muka i da komentarisem, kompleksi grobarski.

Miša, Bgd

pre 10 godina

Šta vi uopšte očekujete od našeg fudbala? Nađite mi tim koji je u Srbiji odigrao 2 sezone u istom sastavu. Šta više, nađite mi tim koji je odigrao jednu sezonu u istom sastavu. Ovde tim koji započne pripreme pred sezonu, njih 2% je i završi u istom klubu. Kao na pokretnoj traci, fudbalski "fast food" princip. Prodaj, menjaj, procenat... Zvezda i partizan mu dođu kao PR agencije pošto su im prva dva mesta u takmičenju zagarantovana. I ovo je ralnost našeg fudbala... klubovi koji izvuku naše klubove za protivnike se raduju.

Nemogu da ih gledam vise

pre 10 godina

Pa sta smo drugo i ocekivali sa Krnetom u odbrani, a i ovaj Pecnik hm pojacanje? ako neprimimo jos koji do kraja treba da skacemo do plafona od srece.

Mica

pre 10 godina

Pa i treba tako i Zvezdi i Partizanu, kad su prelazni periodi oni se uvek fokusiraju na neke starije igrace mahom strance koji bas i nedaju neke rezultate. A nasi klinci u Finalu EP veceras (BLAGO koje ce nazalost da ode u neke strane klubove)kad ih ovi iz Zvezde i Partizane ne primecuju na vreme.

N-P

pre 10 godina

ma gde bre na stoperu mogu deca igrati ... al sta da se radi ... oporavak je takav bolan i mukotrpan !!!
ajd kad si u bunaru pa sta i da ocekujes al kad klub zadnjih 5 god proda igraca za 50 miliona a, ne igra nista onda bi ja malo cutao gospodo iz "susjedstva" !!!
...

Vizionar

pre 10 godina

Ajmo mi lepo da preoremo nasa igralista i posadimo psenicu, kukuruz.. Bilo sta.. I izvozimo, bar i drzava ima neku korist, napravimo radna mesta, zaposlene placamo mnogo manje od 350.000e koliko prima Kapiten Zvezde za trckaranje u krugu centra.. Plus se i ne brukamo u Evropi.. I ne nabijamo kompleks da nas sudija mrzi. Ovako, svake godine se ponizavamo.. Lepo taj novac sto ostane posle ulozimo u vaterpolo (izgradimo bazene, plivalista), Odbojku, Kosarku, i Obrazovanje u cemu smo 32. od 50. zemalja.. Ovako omladina ide na nazovi utakmicu napije se nadrogira ne zna ni ko igra ni koji je rezultat i plus nas bruka po Svetu ili lomi rusi i krade i ono malo sto imamo u nasoj zemlji..
Srdacan pozdrav od pravog Patriote..

slobinator

pre 10 godina

miki, 1. avgust 2013 22:42)
partizanovcima je jedina radost punih 50 godina bila kad zvezda izgubi uglavnom od nekog evropskog velikana,pošto tim za koji navijaju nije postojao na mapi evrope od 1966 do 2003.i dolaska lotara mateusa,a u večitim derbijima je pio gorke pilule.ne brini se ti za nas.pred 50 hiljada ljudi smo znali da isprašimo i mnogo veće ribe od ovih crnomorskih.brini se ti kako će te vi da nađete izlaz iz divlje šume

Sajmon

pre 10 godina

Amateri..sta je trebo kasalici onaj zuti kad je zbog protesta dobio na islandu..sad se vidi..dauda kakva asistencija za gol..a vama ne valja dauda..ccc

zoran

pre 10 godina

Da li je Milijash igrao danas..??

Pechnik, Ninkovic....prosek koji ne mzoe da donese nishta posebno.

Krneta, po ko zna koji put u centru paznje....nasi ne znaju da igraju bez lopte, pa to ti je....sudije nam stalno krive, jer nasi igraju u Jad ligi pa su navikli da im se nishta ne svira...ma, amateri sa visokim platama...

Ivan

pre 10 godina

Realno smo losiji i realno je i da izgubimo i u Beogradu. Ova odbrana nije dovoljno dobra ni za nasu ligu, sto se toliko cekalo sa pojacanjima? Oni su prosecna ekipa ali i kao takva imaju duplo vise snage od nas. Ne moze profesionalni fudbaler da ulazi u duel onako mlako kao Savicevic, ne moze profesionalnoj ekipi onako 2 puta u 5 minuta da lobuju odbranu. Ispadamo smesni. Voleo bi da trener izadje i kaze kako zeli da mi igramo, ja ne vidim neku ideju u svemu tome. Kako smo cekali drugo kolo sa jednim prosecnim napadacem, a onda ni on ne igra?

boris

pre 10 godina

Dzaja molim Te preuzmi stvari u svoje ruke i izbaci ovog Stojadinovica. Dovodi sve polupovredjene igrace. Pustite decu da igraju pa se ne nerviramo... ovo je sramota... eto jedina akcija Savicevic-Kasalica, kakve cre Daude, Mijailovici, Ninkovici, Milijasi, Pecnici.. oje niko nece u Evropi pa ih gospodin menadzer doveo u nasu Zvezdu da zauzimaju mesto nasoj deci

cus jadan

pre 10 godina

Krneta???Ko li je ovom coveku rekao da je talenat za fudbal??Svake godine nas stoperi ugrobare,Djordjevic,Tutoric,Maksimovic,Krneta...Meni nije jasno da mi godinama ne mozemo da uparimo 2 stopera...O Vesovicu da ne govorim,39 kg i dribling u desnu stranu,Milijas kao kornjaca sa povredom misica...Mislim komedija.

quit

pre 10 godina

Jos su oni zeleni za evropski fudbal. Slabo skroz, ali to je nasa realnost.
Procice jos mnogo vode Dunavom dok se nas fudbal oporavi.

luka delija

pre 10 godina

formula za uspjeh
Moraju da se kupe kvalitetni igraci i da se tim napravi bukvalno u prvim danima prelaznog roka.Uigrani tim ce za sezonu ili dvije donjeti Evropu kroz koju ce vam se ulaganje u igrace isplatiti 5 puta.
Nista u revansu srce na teren i neka GORI MARAKANA

Tottenham

pre 10 godina

ne vidim zasto toliko pljuvati,opusteno prolazimo,dobijamo na Marakani,isto tako mislim da i Partizan prolazi,tako da ljudi opusteno,Zvezda ce imati drugaciju odbranu,valjda cemo dovesti nekog napadaca

djavo

pre 10 godina

Mislili smo da je ono sinoc bilo dno dna, a sta tek reci za ovu izvedbu u Odesi. Bruka nad brukama, pogotovo sto niti ovi ukrajinski "mornari" pojma nemaju. Nisu slucajno 13. u ukrajinskom prvenstvu.

Razuman

pre 10 godina

Bravo Zvezo!!! Igrala si iznad svojih mogućnosti, još i u revanšu da odigraš ovako i oni nemaju šanse! Taktika,igrači i navijači čista 10-ka.

rokosovski

pre 10 godina

ljudi realno nije zvezda losa bila.ovi ukrajinci su slabiji od zvezde.druga je stvar sto je krneta nazalost jako neiskusan mada je i kvalitet u pitanju,vesovic nije za beka a ni za zvezdu milijas slab,a sudija je definitivno zalutao.ako je ovo maksimum ukrajinaca uz punu marakanu prolazimo dalje 100%.

Kenny Dalglish

pre 10 godina

Znam da je Bajkovic linijas i da su u strahu velike oci ali je trebao da izleti i pokupi onu dubinsku loptu pre gola. Jedino neki penal u revansu moze da ga izvadi.

Nemanja

pre 10 godina

Nisu ovi neka ekipa.pojedinci su dobri ali mislim da u revansu mogu da se napune samo da ostro krenemo i iskoristimo sanse.i ovde smo imali 4-5 gol sansi ali jbg...samo da ne dobijemo 2 na marakani,a 3 mozemo dati realno

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Da je neko drugi sudio bilo bi bar 2:2 i to je realno! Nije neko opravdanje ali uništi nas sudija! U BG Zvezda da da sve od sebe i da se nadamo da će suđenje biti ok i moguće je svašta! NAPRED ZVEZDO

slobos sa rodosa

pre 10 godina

(Miodrag, 1. avgust 2013 22:08)
kako ćeš se glupo osećati kad isprašimo ove ribare sa 4-0 idućeg četvrtka.doduše možeš da zadržiš prvi deo imena za svoju firmu"divlja šuma d.o.o"

nnidza

pre 10 godina

Možda pitam na pogrešnom mestu... Navedi barem jednu prednost Volkova, Vešovića u odnosu na Antića i Golubovića. Em stranci, em koštaju više...

...al tri put je tri put

pre 10 godina

Imam rešeniiiijeeeee!!! Zvezda da kupi onog Đađađu. to valjda nikakav problem nije i tri stvari rešavamo: Mi imamo Đađađu, oni nemaju Đađađu i bolji smo od Partizana: Oni imaju Đamba Đambu a mi imamo Đa Đa Đu. Prosto i genijalno.

objektiv

pre 10 godina

Zvezda je za razliku od partizana i igrala nesto, napadala, stvarala sanse, u pojedinim periodima bila bolja, penal mi je muka i da komentarisem, kompleksi grobarski.
(Aca, 1. avgust 2013 20:36)

Koju si ti utakmicu gledao da mi je znati? Ovaj rezultat u Odesi, za Zvedu je još i dobar,u odnosu kako će tek da nadrlja u revanšu. Teško će izbeći katatsrofu, jer ovaj tim Zvezde i jeste katastrofalno loš.

neka i komšiji crkne krava

pre 10 godina

Ovaj rezultat me raduje iz čistog inata! Toliko je više bilo medijske propagande Zvezdino kvalifikacionog meča za LE U odnosu na Partizanov za LŠ, da je to prosto sramota. Normalan redosled je: najveće interesovanje za LŠ, pa tek posle toga za LE, bez obzira koji timovi su u igri. E pa sad imate 1:3 pa se slikajte!

Sajmon

pre 10 godina

I ko je ovaj Ninkovic..koji je toliko jedva cekan vec nekolko godina..pa on ne vredi ni prebijenog dinara..amaterizam i kod dovodjenja igraca..nepodnosljivo..sta neznalice na pozicijama uradise od Zvezde!

Pokojni Toza - Retro

pre 10 godina

Pa ovi amateri vas ubise, sad ce u drugom da vam uvale jos 2-3 komada i ima da bude veselo. Ludogorec je Barsa za ove indijance. Koji ste vi raspad od kluba.

miki

pre 10 godina

nisam srecan zbog ovakvog poraza cz, presrecan sam, jedino mi krivo sto vas svi redom pune, samo vas Partizan dobije sa 1:0, umesto i mi da vas napunimo sa tri cetiri komada...

Tottenham

pre 10 godina

ne zasluzena pobeda Cernomoreca od 3-1,penal je bio,ako su trebali da pobede trebali su 2-1,inace Zvezda prolazi,na Marakani ih dobijamo sa 2-0

Delije Sever FMP forever

pre 10 godina

Pa zar opet u sezoni kupanja....strasno.
Sreca pa cemo navijati za FMP u EL inace ne bi videli Evrope ni ove godine...

slobinator

pre 10 godina

miki, 1. avgust 2013 22:42)
partizanovcima je jedina radost punih 50 godina bila kad zvezda izgubi uglavnom od nekog evropskog velikana,pošto tim za koji navijaju nije postojao na mapi evrope od 1966 do 2003.i dolaska lotara mateusa,a u večitim derbijima je pio gorke pilule.ne brini se ti za nas.pred 50 hiljada ljudi smo znali da isprašimo i mnogo veće ribe od ovih crnomorskih.brini se ti kako će te vi da nađete izlaz iz divlje šume

Saxxx

pre 10 godina

Pa ovi amateri vas ubise, sad ce u drugom da vam uvale jos 2-3 komada i ima da bude veselo. Ludogorec je Barsa za ove indijance. Koji ste vi raspad od kluba.
(Pokojni Toza - Retro, 1. avgust 2013 19:18)
Ajde bre komentarisi mec svog tima,mici se odavde.
Neko slavi Tokio i Bari,nego Timok i Fljamuntari !

webber

pre 10 godina

Pa zar opet u sezoni kupanja....strasno.
Sreca pa cemo navijati za FMP u EL inace ne bi videli Evrope ni ove godine...
(Delije Sever FMP forever, 1. avgust 2013 19:30)

Pazi kompleksasu sta zelis drugima, lako se moze desiti da ostanete bez evrope uopste u svim sportovima, samo polako.

marko

pre 10 godina

ipak je Odesa prestonica nocnog zivota ukrajine :) Ovo je bila zivotna prilika da lupe recku sa ukrajinkom, nema trenera, kako to da se propusti...nego ko li je platio put za onih 500-600 navijaca tamo? a da, poreski obaveznici...

OGNJAN

pre 10 godina

Ja kao GROBAR do koske, sledece nedelje ima SVIM SRCEM da budem uz Zvezdu protiv Ukrajinaca. Pa nije moguce sta nam rade sudije. Sinoc Bugarski tajkun platio sudiju da daje zute kartone za popreki pogled, a danas kakav penal za Cernomorec - BRUKA!! Sto nas toliko mrze... Pa jes da smo slabi, ali nemorate bas i da nas ponizavate!!! NAPRED NASI!!!

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Prosto neverovatno sta sudije rade.Na Islandu madjar sudi smesan penal a ovaj ovde je cirkus. Zvezdi deli zute zbog simuliranja aovi padaju posle svakog duela.Ali to je vec odraz naseg fudbala. I sudije prema tome imaju kriterijum. Ali sve to na stranu. Vec trecu sezonu Zvezda nema odbranu. Kupuju se razni veznjaci ali nista vredno u odbrani.A onda problem sa napadom. jedna normalna ekipa bi ove ukrajince bez problema razbucala.Ali Zvezda i ostali nasi vise nisu normalne ekipe. Cista sirotinja. Svake sezone se stvara novi tim. Daj boze da ostane 3;1 tj da ne bude veca razlika,onda postoji sansa za revans

Hero

pre 10 godina

Ajmo plavo-crni! (kekec, 01. avgust 2013 18:17)

Ja ne poznajem nikoga ko je juce navijao za Bugare, a i videlo se juce po komentarima da niko od Zvezdasa nije navijao, ali vidim vi grobari bas pokazujete patriotizam i lecite frustracije od juce...

FilipNYC

pre 10 godina

Od koliko sam ja gledao... i ako trenutno je 1-0 za Ukrajnci, Zvezda ne moze da se uporedi sa Partizanom. Zvezdina igra lici na dosta dobar fudbal a o Partizan necu ni da trosim reci.

Floro Flores

pre 10 godina

Koliko god da su nasi klubovi losi ,cini mi se da postoji direktiva iz UEFA da nas sudije sto pre poizbacuju iz Evrope. Ej,kakvi penali protiv Zvezde?Partizan svaku utamicu sa igracem manje!

Srđan

pre 10 godina

Bajkovic - nije kriv ni za jedan gol,
Vesovic - radilica, ubedjen sam da pretrci vise od svih (zadovoljio),
Krneta - solidan, ali neiskusan,
Lazic - solidan, ali jos manje iskusan,
Mijailovic - neprimetan,
Kovacevic - odradio svoj deo posla,
Milijas - blagi uzas, usporava igru i salje neprecizne pasove,
Ninkovic - dobar, ali nema s kim da igra,
Pecnik - promasena investicija, nije igrac za TOP 5 klubova nase lige,
Kasalica - borben, nedostajece nam u revansu, nije zasluzio zuti karton,
Savicevic - ubedljiv,
Dauda - bez upotrebljivih lopti ni Drogba ne bi bolje odigrao,
Mladenovic - solidan, ali svi znamo da moze bolje,
Milunovic - neprimetan.
Uprava - valjda sad vidi zasto je kasnila sa dovodjenjem iskusnih stopera, jer je to najosetljivije mesto u timu,
Sudija - na strani domacina, ali to se mora i ocekivati u napred,
Cernomorec - osrednja ekipa, nista vise od toga,
Sanse za prolaz dalje - 20 %. Pozdrav.

Tottenham

pre 10 godina

ne vidim zasto toliko pljuvati,opusteno prolazimo,dobijamo na Marakani,isto tako mislim da i Partizan prolazi,tako da ljudi opusteno,Zvezda ce imati drugaciju odbranu,valjda cemo dovesti nekog napadaca

Beli

pre 10 godina

Kad je sinoć Partizan izgubio pisali ste sve najgore za nas a sad kad vi gubite onda je srpski fudbal u rasulu itd. Molim bez toga.. Sami ste krivi što nemate 2 krštena igrača.

"Sta se sve svira protiv bivseg sampiona sveta i Evrope"-sedi jedan

pre 10 godina

Ne mogu vise da slusam ovog komentatora!!! Druze ako ono nije penal ja ne znam sta jeste? Ako je glup da se svom snagom zaleti laktom i ramenom u coveka koji glavom prima loptu, onda cuti i ne pravdaj ga. Penal cist kao suza.

Mario

pre 10 godina

Ukrajinci agresivniji i bolji, ali ako je ono penal za njih, onda je bio i penal za Zvezdu a ne zuti za Kasalicu.
O ostalom sudjenju, diplomatski, bez komentara...

Banja Luka

pre 10 godina

Dovoljno je reci da je sudija Danac. Nikad, ali nikad nam nisu sudili fer i posteno. Cak i u vrijeme SFRJ su uvijek gledali kako da nas ostete i pokradu. Komican penal! Naravno, to nije opravdanje za blijedu partiju CZ.
Cernomerec je ozbiljniji klub. Bolju odbranu igramo ja i drustvo na rekreaciji nego Zvezda u ovim kvalifikacijama. Promaja duva na sve strane.

Xin Zhao

pre 10 godina

Krneta standardno katastrofalno, Lazic nekako i da prodje zbog godina, a Milijas cist igrac manje. Nezasluzen penal je odlucio ovaj dvomec, a Zvezda je izgubila od tima koji nije bolji od nje. Svetla tacka Zvezde je svakako Savicevic koji je odigrao odlican mec i da su njega bolje ispratili saigraci bilo bi znatno bolje...

my way

pre 10 godina

Steta, lako je pljuvati, ali nije Zvezda zasluzila ovakav poraz, koji je mnogo gori od njene igre i odnosa snaga na terenu. Direktan razlog za to je penal, kakav videli smo svi.

brainiac

pre 10 godina

Znam da cete mi davati minuse,ali igraci nisu krivi ni za prvi,ni drugi gol. Prva akciju su odigrali stvarno dobro,nisu mogli da sprece ono na dva metra od gola, a drugi gol je cista (ne)sreca,onakvo dodavanje je totalno slucajno ispalo idealno.
Neka oni krenu da daju gol,pa ako mogu-mogu, bar su dali sve od sebe. Bolje nego da gnjave loptu kao Partizan sinoc. Inace,ja sam navijac Partizana,ali to nema veze.

Bradonja

pre 10 godina

@ Černomorec, Ludogorec, voleh te i suviše...al takvi kao ti me dušo u-bi-še!(Heighway, 1. avgust 2013 18:40) Po tvom muzičkom ukusu, rekao bih da si autentični srpski junak... (BojsiMetalika, 01. avgust 2013 19:21)

A ti da si neki sa pravim istancanim ukusom za muziku napisao bi Metallica a ne Metalika.

kgb

pre 10 godina

Hahaha, toliko je Zvezda zanimljiva da nece da prikazuju drugo poluvreme nego pustaju slagalicu! Hahaha, koliko ste smesan klub, nikada se nije desilo da nekom srpskom klubu otkazu prenos drugog poluvremena kako bi pustali slagalicu!!! Phahahahaha

Milan

pre 10 godina

Pa ovo je prosto nevjerovatno. Da li postoji na svijetu ijedna ekipa koja nesrecnije prima golove od Zvezde u evropskim takmicenjima? Bordo u 93em i to na kakav nacin? Evo danas 3 gola ne znas koji je nevjerovatniji.
Kod prvog "Zvezdin Scepovic" - Krneta promasi loptu i baca se za loptom umjesto da trci za njom, ocigledno nema pregled igre. Kod drugog gola iz uklizivanja dolazi do Djedjea i treci gol kod izmisljenog penala. Nevjerovatno.

PS Krneta se za razliku od Scepovica trudi ali ocigledno mnu ne ide i nema kvalitet

Sale

pre 10 godina

I, koja je svrha ovog Ninkovića? Kao da je Mesi došao, tako su ga najavljivali, dve godine ga zovu i vuku za rukav. Čovek dođe i ne vidi se na terenu ni protiv onih mučenika sa Islanda ni sad.

Navijac Partizana

pre 10 godina

Kao navijac Partizana mogu samo da kazem da mi je zao i zalosno je kakav se fudbal igra u Srbiji i kakvi su nam klubski rezultati!
Naravno voleo bih da prodje i Partizan i Zvezda dalje to je ludost navijati za neki strani klub kad igraju nasi klubovi!
Ovo pisem zato sto citam komentare i jos ne kapiram koliko su pojedinci bolesni???
Naravno da navijam za Partizan i da volim da pobedimo kad igra protiv zvezde ali isto tako navijam i za zvezdu i za partizan kad promovisu nasu zemlju i sport u nasoj drzavi da uvek pobedi tim iz moje Srbije!

Dragan

pre 10 godina

Igrače Zvezde treba da je sramota za onakvu neozbiljnu igru. Kukaju da nisu primili platu, sa onakvim znanjem i igrom plata se i ne prima jer to je igra nekog opštinskog ranga.

veliki strumf

pre 10 godina

I u prvom i u drugom, kada smo preuzeli inicijativu i potpuno se otvorili, iskoristili su slobodan prostor u odbrani i dali nam golove. Penal ne moze biti smesniji (ono odgurivanje Kasalice za koje je dobio zuti, i start na Savicevicu je bilo mnogo pre za penak), ali moze li nas nesto cuditi od Danca! Medjutim, kako je doslo do penala? Tako sto su Ukrajinci potpuno sami primali i predavali lopte jedan drugom, dok su nasi igraci statirali predaleko od njih. Odbrana je zaista presmesna.

vlada

pre 10 godina

kako nas sudije vole..Kasalici zuti(nije bio penal,nije ga ni on trazio),nepostojeci penal,Cernomorec bez zutog kartona..Partizanu Volkov na cak tri meca suspendovan..da vidimo sta ce Vosi da urade.Sto se igre tice,mora se brze oslobadjati lopte,a to znaci i vise otvaranja.Rezultat bas i nije realan,da je ostalo 2:1 bilo bi daleko bolje.Stoperi neiskusni,na momente dobri.1000 losih paseva,ali opet mi se cini da bolje igramo iz meca u mec

Uros Grobar

pre 10 godina

Znaci grobar sam ali stvarno zelim da prodjete.

Ne kapiram trenera koji se pojaca odlicno u odbrani, nagomilaste igrace u toj liniji i onda utakmicu pocnu dvojica koji su se pokazali kao vezare.

Stvarno vise ne razumem nas fudbal!

Ajde, glavu gore i zabite im 2 gola u drugom poluvremenu!

BojsiMetalika

pre 10 godina

Černomorec, Ludogorec, voleh te i suviše...al takvi kao ti me dušo u-bi-še!
(Heighway, 1. avgust 2013 18:40)

Po tvom muzičkom ukusu, rekao bih da si autentični srpski junak...

Neutron

pre 10 godina

Pa nije Zvezda lose igrala. Imala je i kontrolu u dobrom delu meca i opasno prilazila golu. Nego su sitnice presudile, kao onaj glupi, cist penal. Kako moze igrac, onako, kao mulac da srlja na protivnickog igraca, kada nijeni bila neka prilika za gol. Poklonio gol. Igracima bi trebalo pre potpisvanja ugovora, osim fizicke spreme i tehnike, da se testira koeficijent inteligencije. Nije jos sve gotovo. Ako ovako budu igrali u Beogradu s tim da mulceve dovedu u red, moze Zvezda 2-0 ili 3-1 pa na produzetke. Srecno i samo hrabro u borbu!

Radovan84

pre 10 godina

Hahaha, toliko je Zvezda zanimljiva da nece da prikazuju drugo poluvreme nego pustaju slagalicu! Hahaha, koliko ste smesan klub, nikada se nije desilo da nekom srpskom klubu otkazu prenos drugog poluvremena kako bi pustali slagalicu!!! Phahahahaha
(kgb, 1. avgust 2013 19:06)
hhahaha bas si luckast. Na kojem programu si ti sinoc gledao drugo poluvrijeme? Na istom, kao i prvo?
A za sve ove sto ne prate Zvezdu i pisu ko jos normalan prati: nadam se da ne gledate u pasulj pa tako znate tok utakmice.
Jesam navijac Zvezde i jesam gledao sinoc Partizan i neznam cemu ta prica ko jos gleda tu u ti utakmicu. A vidim da vecina ljudi zivi od ovih pluseva i minusa, pa rekoh da i ja nesto napisem, mozda se prosvijetlim.
Jedan jedini komentar sam procitao da je Zvezda dobro odigrala, mnogo bolje nego Partizan sinoc, da je sudija svirao smijesan penal, da je navlacio za protivnika? ( a ja sinoc kad nisam razbio tv zbog onako primljenog drugog gola ) E moji Srbi, Srbijanci, kako hocete,razmislite malo o svome pristupu svemu, ne samo o ovoj temi ( kamo srece da samo u sportu ovako razmisljate, al' cisto sumljam kad vidim gdje smo i sta smo u svijetu ). Toliko od navijaca Zvezde i Partizana a Boga mi i Vojvodine i Jagodine, iz Republike Srpske.

Aca

pre 10 godina

Zvezda je za razliku od partizana i igrala nesto, napadala, stvarala sanse, u pojedinim periodima bila bolja, penal mi je muka i da komentarisem, kompleksi grobarski.

ZaphodBeeblebrox

pre 10 godina

Sinoć Partizan protiv mnogo boljeg tima izlazi sa dva špica i dva igrača koji prvi put igraju. I gube nesrećno.
Večeras Zvezda izlazi na teren bez ijednog špica, Od trojice novajlija, zadnjih defanzivaca, iskusnijih i borbenijih, ne igra nijedan, već su Krneta i Lazić (dokazano loši) i dalje u timu.
Jesam li ja jedini koji vidi da ovde nešto nije u redu??

rokosovski

pre 10 godina

ljudi realno nije zvezda losa bila.ovi ukrajinci su slabiji od zvezde.druga je stvar sto je krneta nazalost jako neiskusan mada je i kvalitet u pitanju,vesovic nije za beka a ni za zvezdu milijas slab,a sudija je definitivno zalutao.ako je ovo maksimum ukrajinaca uz punu marakanu prolazimo dalje 100%.

Banja Luka

pre 10 godina

Bravo Vukane majstore! Da je imalo objektivnosti i postenja ti bi bio sad sa U19 reprezentacijom u Litvaniji i igrao finale sa Francuzima, jer svojim kvalitetom svakako zasluzujes da budes medju 20 igraca. Ali drago mi je sada sto te Drulovic nije pozvao i sto si postigao gol i pokazao svoj kvalitet. Samo naprijed majstore, idemo!

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Da je neko drugi sudio bilo bi bar 2:2 i to je realno! Nije neko opravdanje ali uništi nas sudija! U BG Zvezda da da sve od sebe i da se nadamo da će suđenje biti ok i moguće je svašta! NAPRED ZVEZDO

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

potpuno zasluzena pobeda ukrajinaca.ne znam gde zive ovi koji smatraju da je katastrofa izgubiti od cernomoretsa?nikakvu kritiku nemam na primljena tri gola(mozda je krneta kod prvog mogao da izbaci loptu malo bolje),zvezda je probala nesto ali nije islo jer je imao protivnika koji je uigraniji ,cije prvenstvo vec traje 3 runde i koji imaju bolje ofanzivne spoljnje igrace.na zalost nisam video iz kojeg to razloga je ninkovic najbolje pojacanje ??njegova igra danas je bila 0 eto to je jedina kritika koju imam;)

slobos sa rodosa

pre 10 godina

(Miodrag, 1. avgust 2013 22:08)
kako ćeš se glupo osećati kad isprašimo ove ribare sa 4-0 idućeg četvrtka.doduše možeš da zadržiš prvi deo imena za svoju firmu"divlja šuma d.o.o"

Drakce

pre 10 godina

Pisem u 40.minutu... Jedino resenje je PRIVATIZACIJA. Komsije dok i jedni i drugi ne oteramo ljude iz uprava i dok nam se klubovi ne privatizuju kao i svi drugi klubovi po Evropi brukacemo se protiv raznih Ludoreca,Cernomeraca,Siraka...Ovakav nacin vodjenja klubova ne vodi nicemu dobrom osim sto puni dzepove ljudima u upravi,dok se ne udruzimo zajedno i rasteramo ljude koji nam unistavaju sport godinama necemo da se nagledamo ni fudbala,ni kosarke,ni ostalih sportova...

Aleksandar

pre 10 godina

Juce singlirao Ludogorec, danas sav dobitak stavio na Cernomorec, stizem i da ovaj dobitak singliram na Bursu, lupajte minuse ja uzeh dobre pare. Ove poklone od bukmejkera nisam mogao da odbijen! Pozz...

boris

pre 10 godina

Dzaja molim Te preuzmi stvari u svoje ruke i izbaci ovog Stojadinovica. Dovodi sve polupovredjene igrace. Pustite decu da igraju pa se ne nerviramo... ovo je sramota... eto jedina akcija Savicevic-Kasalica, kakve cre Daude, Mijailovici, Ninkovici, Milijasi, Pecnici.. oje niko nece u Evropi pa ih gospodin menadzer doveo u nasu Zvezdu da zauzimaju mesto nasoj deci

Sajmon

pre 10 godina

Pod hitno sve ,,slovence'' oterati..sta radi on na tribinama..dobija crveni protiv amatera sa islanda bespotrebno..jos tad ga je trebalo oterati..a dauda je dobar igrac i nije istina da se ne trudi..on je takav tip igraca koji cuva snagu i brzinu za pravu sansu..ali dzaba kad to slabo ko vidi..

kompa

pre 10 godina

Ruku na srce cist penal. Nema veze sto nije mogao da stigne loptu, ali je oboren nepropisno i da se nastavila akcija ne bi mogao da ucestvuje. Kazneni udarac bez sumnje. Meni vise bodu oci sad ovi huligani koji ne znam ni ja sta pokusavaju sa divljanjem!?!? Ali imate sanse da date jos jedan gol pa vas i 1-0 na Marakani vodi dalje..sto i ne bi bilo toliko tesko..

VatreniNavijacIntelektualac

pre 10 godina

Brate, šta igraju ovi, brate..Kao moji ortaci iz parkica brate..Ovo brate jeste 4 evro klasa , brate..Znači brate ispadanje već u avgustu , bratee..Amaterski je brate ovo fudbal.

Vlada

pre 10 godina

Imamo bolje igrače od Lazića i Krnete u odbrani u kojoj imamo problema. Ipak, najveći problem je samopouzdanje. Ako na Marakani krenemo sa ubeđenjem da smo mnogo bolji od njih proći ćemo. Koliko nemamo samopouzdanja govori izjava Ninkovića koji je rekao da je Černomorec favorit.

Piksi iza Kontejnera

pre 10 godina

Ajde sto je sudija svirao penal i nekako ali sto je UEFA pokazala izuzetno nepostovanje prema onome sto se desilo u Bariju pre 20+ godina je, brale moj, prevrsilo svaku meru. Pa Zvezda je ovu utakmicu trebala da pocne sa prednoscu od minimum dva gola. Minimum!

Ocekujem da Predsednik Dzajic uz pomoc velikog sportskog radnika Nebojse Covica posalje pismo protesta.

Dokle bre vise ovako?

ma dokle vise!!!

pre 10 godina

igranjem Milijasa u I poluvremenu,imali smo igraca manje,a ulaskom Daude u II,imali smo cak 2 igraca manje na terenu! toliko...

N-P

pre 10 godina

ma gde bre na stoperu mogu deca igrati ... al sta da se radi ... oporavak je takav bolan i mukotrpan !!!
ajd kad si u bunaru pa sta i da ocekujes al kad klub zadnjih 5 god proda igraca za 50 miliona a, ne igra nista onda bi ja malo cutao gospodo iz "susjedstva" !!!
...

Miodrag

pre 10 godina

Ludogorec & Černomorec d.o.o. Internacionalna kompanija u razvoju, specijalizovana u uklanjanju amaterizma iz fudbalskih evropskih takmičenja.

rambo

pre 10 godina

Ninkovic prima 40 hiljada eura mesecno a nije nista bolji od igraca koji igraju kod mene u balonu.On ozbiljan fudbal nije igrao godinama a za zvezdu je najbolje pojacanje.Zao mi je ovih sto moraju da ga finansiraju.

МАНЕКЕНИ

pre 10 godina

ФУЈ!!!
Срам вас било момака који су отишли у Украјину да вас бодре.....

kosarka,vaterpolo,odbojka....

pre 10 godina

No comment.Ljudi ja bih zamolio sve vas da ako moze potpisemo neku peticiju da se gasi vise ovaj fudbal u Srbiji.Ovo je jad i tuga

Dare

pre 10 godina

Treba brojati koliko puta ovaj Kasalica(Padalica) padne u toku meca.Dobice se sigurno zavidna statistika.Vesovic nula,Milijas samo jedno dobro dodavanje.Sve u svemu potpuna dezorijentisanost i nepreciznost u igri.

Necu zvaku ocu kusur

pre 10 godina

Strasno...Kakve smo mi golove primili to nije normalno.Kod prva dva ulecu Lazicu i Krneti iza ledja,fora iz vrtica al ajde oni su neiskuni (mada nisu nikakvi talenti da bi igrali)ali iskusni coban mijailovic,njegov krilni igrac na 30 m od gola,a on decko cuva ovce na 20 m od gola umesto da izadje da napravi ofsajd kao svaki normalan bek.Treci gol necu da komentarisem,objasnio komentator lepo da nasi klubovi nemaju kredibilitet u evropskim takmicanjima i da moze da im svira ko sta hoce.Vukan Savicevic svetla tacka sve cestitke,ne zbog gola nego vidi se da decko ima znanje.

kibla

pre 10 godina

ovo nam je braco moja realnost nazalost... nama neki tamo ludogorec, vama neki tamo cernomorec... ispadose ti neki tamo barsa i mancester za nas, eto dokle je doslo... a ispade i vojvodina klasa, sta reci a ne zaplakati...

Кривокапић

pre 10 godina

Од наших клубова, једино Војводина има шанси да прође у следећу рунду. Играју најбољи фудбал у Србији. Звезда испада данас , а ?партизан после 0:0 у Београду.
Мислимо да смо нешто, али нисмо. То нам доказује сениорска репка и наши јадни клубови.
Можда да сачекамо да ови клинци који играју данас финале порасту. Биће нешто од њих ако их не упропасте родитељи и менаџери.

Bojkot

pre 10 godina

Koliko volimo Fudbal, ja mislim da je vreme za bojkot celokupnog prvenstva, dok ne dobijemo ono sto zelimo a to je kvalitetan fudbal.

aNOnymous

pre 10 godina

Pocetak utakmice, pa do 30og minuta gledam i prezadovoljan sam igrom Zvezde, medjutim jos jednom se pokazalo da Krneta nije ni za 6. ligu a kamoli Zvezdu, a kod drugog gola Cernomorec je imao nevjerovatno srecu da se onako lopta odbije do Djedjea. Steta, mislim da ce igraci sad psihicki pasti, i mozda prime jos koji gol, ali do prvog gola sve je odlicno izgledalo. Odbrana daleko najveci problem.

ms

pre 10 godina

vise mi je dosta i zvezde i partizana koja bruka trebaju da se ugledaju na omladince budimo veceras uz omladince i da nas veveras obraduju

Nemanja

pre 10 godina

Nisu ovi neka ekipa.pojedinci su dobri ali mislim da u revansu mogu da se napune samo da ostro krenemo i iskoristimo sanse.i ovde smo imali 4-5 gol sansi ali jbg...samo da ne dobijemo 2 na marakani,a 3 mozemo dati realno

Rasa

pre 10 godina

To smo mi. Bila nekad Jugoslavija, jaka liga pa najveci Evropski timovi nisu bili bauk. Sada kada su kriminalci i hostapleri razbili zemlju i ovaj ostatak u kome zivimo opljackali, ne mozemo vise da ocekujemo Mnogo smo slabi i to je to!

Fiziolog

pre 10 godina

E moj Krneta,inače igra u Zvezdi jer je dao dva stana i 50,000€,evo Pečnik glumi Piksija,i to loše... (Mrva živeli!, 01. avgust 2013 18:49) To je istina samo da se zna...

lesa_77

pre 10 godina

dragi ljubitelji fudbala u Srbiji.....jeste li videli ko je predvodio navijace C.Zvezde u Odesi.....? Okoreli huligan i necovek Ivan Bogdanov!!!!! Covek koji je nas reprezentativni fudbal yavio u crno!!!

Grobar81

pre 10 godina

Nemam obicaj da komentarisem Zvezdine vesti ali sada moram. Jos jednom se videlo da je nas fudbal u rangi sa Luksemburgskim i ostalim daleko poznatim ligama. Nema tu kvaliteta a sto je najgore nema ni zelje a bome ni snage. Neverovatno je koliko su Zvezdini igraci nespremni, pa toliko povreda nije normalno. Kasalica stari foler, i neka je dobio zuti posto je to jedni igrac u Zvezdi koji me nervira ali samo iz razloga sto nije covek i sto je veliki folirant i provokator. Mali Savicevic ce biti zmaj ako mu budu redovno davali sansu. A za komentatora nemam reci, pa covece ponovio si 1000 puta kako je sudija naklonjen Cernomorecu, reci jednom do dva puta i dosta. Juce je Partizan dobio 7 zutih i crveni pa niko nije kukao. Inace, Zvezda ima sanse u revansu ali ako promeni odbrano i daju sve od sebe. Ja vam zelim sve najbolje!!!

nenadks

pre 10 godina

sramota bruka ovakvu losu igru nisam video do sad jos gore primil 3gola od slabseg tima zvezda mora da igra ko englezi i nemci do zadnjeg minuta cvrsto a ne da se plase ko misevi

schmilo

pre 10 godina

Ja ne mogu da verujem da se opravdanja i dalje traze u sudjenju a ne u bezidejnoj igri ekipe. Od profesionalnih fudbalera se trazi za pocetak da samo znaju da prime loptu i da je precizno dodaju. Izgleda da mi stancujemo klince koji to ne znaju pa to uce na kaljenju dok ne napune 25god. O fizickoj spremi ne treba trositi redove texta

luka delija

pre 10 godina

formula za uspjeh
Moraju da se kupe kvalitetni igraci i da se tim napravi bukvalno u prvim danima prelaznog roka.Uigrani tim ce za sezonu ili dvije donjeti Evropu kroz koju ce vam se ulaganje u igrace isplatiti 5 puta.
Nista u revansu srce na teren i neka GORI MARAKANA

king

pre 10 godina

Kao prvo, mislim da Zvezda uopste nije toliko lose odigrala kao sto svi pricaju. Mnogi su potcenili Cernomorec. Zvezda je pruzila solidnu partiju. Po ko zna koji put primljeni su golovi u najgorim mogucim trenucima. Taman kada je igra krenula da lici na nesto, desila se ona neshvatljiva greska odbrane i prvi gol. Posle toga Zvezda u soku prima drugi gol od sada vec rasterecenih Ukrajinaca. Posle Zvezdinog gola kada igra ponovo krece da lici na nesto, pravi se penal ni iz cega. E sad, da li je bio penal, tesko je reci. Ja ipak mislim da jeste, ali sigurno zavisi i od sudije.
Naravno da i ja moram da postavim pitanje otkud to da nakon dovodjenja tri nova stopera ponovo igra neiskusni stoperski tandem koji se vec mucio sa Islandjanima?!
Primetio sam dve stvari. Prvo da je Vukan Savicevic veliki talenat. Trebalo bi vise pruzati sansu ovom momku kako bi se jos bolje razvio. Drugo da Ninkovicu nekako nije mesto u Zvezdi. On se svojim potezima (nazalost) ne uklapa u cesto traljavu i ne elegantnu igru Zvezde. Veliki sam Zvezdas i radovao sam se kao malo dete kad je potpisao, ali mislim da je Milosu zaista bilo bolje da pronadje neki veci klub, a ne da trosi vreme ovde kod nas.
Mislim da Zvezda 90% ne prolazi ovo. Tesko je dati dva gola a ne primiti nijedan. Pogotovo ako se primi gol odmah na pocetku, ovo postaje skoro nemoguca misija. Ipak se nadam da ce se nekako doci do plej-ofa, pa da ugostimo bar jos nekog velikana (o ulasku u Ligu Evrope se za sada samo moze mastati.)

nnidza

pre 10 godina

Možda pitam na pogrešnom mestu... Navedi barem jednu prednost Volkova, Vešovića u odnosu na Antića i Golubovića. Em stranci, em koštaju više...

Ilija

pre 10 godina

Kad napadac promasi onakvu priliku on meni nema sta da trazi vise. Covek mu baci na tacnu loptu on ne ume sa 3m gol dug 7m. Vazno je da je simulant opasan, a sto ne zna nista nema veze

Lektor

pre 10 godina

Počeli ste da učite ove egzotične jezike "đe đe " . pa u mreži je!! Šta će svama biti tek kad naučite još malo dužu reč " Đejeba - đejeba " pa će biti .. pa eno je ba u mreži opet!!

crni

pre 10 godina

Pošto su za poraze uvek krivi treneri (ovo pišem na poluvremenu), a mi ćemo ovo izgubiti što je evidentno jasno je da je trener kriv. Nije kriv zato što to tako treba već zato što je kukavica i neznalica. Protiv ovakvih indijanaca kao što su ovi jadnici igrati sa samo jednim špicem tipa Padalice je više nego bedno i sramotno. O centarhalfovima neću ni da pričam, ali sve ovo govori da je ovaj čovek koji je naš trener najobičnija kukavica i ziheraš. Drži Milijaša i onog padavičara Vešovića u timu sve vreme bez da ima petlju i nešto promeni, jer da oni valjaju Zvezda bi bila prvak, a ne oni nesrećnici. Apsolutno nikakvog pomaka nema u igri Zvezde u odnosu na prošlu godinu - jadni smo i bedni u ovom momentu da je to ravno katastrofi. Međutim, biće bolje - jer gore od ovoga ne može!!!!!

De Niro

pre 10 godina

Kako ovog milijaša nije sramota da uzme platu!Slovenac neda loptu nikome,kasalica brzi panj!Koliko god da je Dauda nezaiteresovan za ovoga je Nejmar lično.Mora Miško i Andjus da objasne za 10% treneru da 2 klinca na štiperima nemogu da igraju ovako važnu tekmu!

pes

pre 10 godina

ovo je sve zbog tretmana zvezde i partizana u srpskoj ligi.oni ne shvataju da rade protiv sebe,time sto im sudije pomazu.dodju u evropu i cisti penal komentator govori da nije,sta ce navikao je .navijaci huligani samo cekaju da zvezdu izbace.i ne znam zasto evropa ceka sto nas ne izbaca,samo prolongiraju,a pitanje je vremena

Nikola

pre 10 godina

Odnos prema igri mnogo bolji nego prethodnih godina...Odbrana najgora u poslednjih 10-ak godina,na nivou nase 2.lige.
2 stopera po hitno ako ocemo titulu ove godine

Miki

pre 10 godina

Od nekad velike četvorke, najlošiji tada, Dinamo, zadnjih 10 godina najbolji..gubi Zvezda, gubi Partizan, evo Hajduk gubi protiv Gruzijaca ( jedva prošli selo od 900 stanovnika u 2.pret.)...što južnije, to tužnije

zvezda do groba

pre 10 godina

kasalica nije za klasicnog napadaca kako sada igra, on je za prodore po strani, a kriv je onaj koji ga je tu postavio sada. em sto imamo problem u napadu, isto tako je i u odbrani. ovi klinci mogu da izdrze napade nekog tamo IBV-a, al malo teze napade boljih klubova. trenutno mozemo samo da se nadamo da ce se neko od novopridoslih stopera uigrati do revansa, i da na marakani napravimo neko cudo

nikola

pre 10 godina

Isti ovakvi ne postojeci penali se sude u Jelen ligi za Zvezdu i Partizan, tako da kako su usli u kfalifikacije tako ce i da ispadnu. Karma je cudo.

Sajmon

pre 10 godina

Koja glupost vesovica..amaterizam+glupost sta da se ocekuje onda.. iako cernomorec nije bolji tim ali je profesionalniji i pametniji...

aaaaaaa

pre 10 godina

Čuvamo Martinovića i Omegu, samo ne znam za sta...
:(
(Igor, 1. avgust 2013 19:18)

Kako za sta, pa da ih iznenadimo u revansu. Znas li koji ce to sok biti za njih kad vide nove stopere, ima da predaju utakmicu, nece ni igrati.

Jokic Dejan PFC Skopje

pre 10 godina

Ranije bih likovao i provocirao ortake,pogotovo posle jucerasnjih pecki i komentara,(jbg stvar folklora),ali danas mi je zao i Vas i Nas.
Braco,dotakli smo dno.

Dule M

pre 10 godina

Zvezda bez ideje.Fali ovde jos pojacanja pogotovu u napadu i odbrani.Kasalica jedini zavredeo moju paznju kao i Savicevic u pojedinim trenucima.Cernomorec ima par dobrih igraca,nista spektakularno ali nije to losa ekipa kao sto mi mislimo.Rezultati koje su pruzali zadnjih meseci su ispod njihovog nivoa.Nisam ni razocaran ali ni preterani optimista pred revans.Nasa slaba liga cini svoje i dok svi u Evropi grabe napred mi idemo u nazad.Ko je kriv pokazace vreme.

...al tri put je tri put

pre 10 godina

Imam rešeniiiijeeeee!!! Zvezda da kupi onog Đađađu. to valjda nikakav problem nije i tri stvari rešavamo: Mi imamo Đađađu, oni nemaju Đađađu i bolji smo od Partizana: Oni imaju Đamba Đambu a mi imamo Đa Đa Đu. Prosto i genijalno.

milan

pre 10 godina

haaha
obilo vam se ono grobari primicete 5 komada
ovaj smesni tim sto nije pobedio u 13 kola svog sampionata vas je rasturio za pola sata

Milos

pre 10 godina

1-1 kvota 2.5. Sta ces lepse ?! Vec par godina igram protiv ekipa sa balkana i mogu vam reci da sam do sad uzeo dobre pare. Malo mi je zao sto je tako, ali nema vise snage da se nerviram. Samo bez emocija!!! Ovo je surova realnost!

Miloš

pre 10 godina

Ok, to je to. Sve je jasno. Ja sam iskreno očekivao da će biti 2:0 za njih, ali izgleda da sam pogrešio. Biće i više. A šta drugo i da se očekuje? I juče i danas? Kada naši najbolji timovi dolaze iz kukuruz lige, u kojoj se klubovi gase, da bi drugi koji su više platili igrali u "elitnom" takmičenju. Gde je polovina lige filijala jednog, a druga polovina filijala drugog kluba. Gde talenti ne mogu da se probiju jer nemaju menadžera, bogate roditelje ili političare iza sebe. Još živimo u iluziji i ne možemo da verujemo kada nas pobeđuju Ludogores i Černomorec. Pa jeste li vi videli kako ti timovi igraju fudbal? Za klasu bolji od nas. Černomorec ima stadion kao da igraju u Premijer ligi. Mi smo društvo šibicara i sitniš duša, i klubovi nam ne mogu biti drugačiji. Gledam kako u krupnom kadru juče i danas naši fudbalerčići nameštaju šiškice. Ne daj Bože da im se frizura pokvari. Naviknimo se da ćemo u buduće ispadati odmah na početku. A onda možemo da se vratimo u svoju rupu i hvalimo se sa šest uzastopnih titula i titulom evropskog šampiona.

Ratko

pre 10 godina

Jos Vojvodina da ga veceras zaokruzi i toliko o nasima u Evropi. Ovaj Cernomorac jak kao zemlja to je vrhunsku fudbal u odnosu na nas.

Mica

pre 10 godina

Pa i treba tako i Zvezdi i Partizanu, kad su prelazni periodi oni se uvek fokusiraju na neke starije igrace mahom strance koji bas i nedaju neke rezultate. A nasi klinci u Finalu EP veceras (BLAGO koje ce nazalost da ode u neke strane klubove)kad ih ovi iz Zvezde i Partizane ne primecuju na vreme.

amateri

pre 10 godina

kako i može biti rezultata kad se proda sve što valja. to je kao kad sečeš šumu brže nego što raste drveće i na kraju više nema drveća. Tako i sa fudbalom više ne možemo ni sa drugorazrednim ekipama da se nosimo. Svake godine je sve lošiji i lošiji srpski fudbal čist amaterizam

Sajmon

pre 10 godina

Amateri..sta je trebo kasalici onaj zuti kad je zbog protesta dobio na islandu..sad se vidi..dauda kakva asistencija za gol..a vama ne valja dauda..ccc

Zeljko Karamarkovic

pre 10 godina

Osnovna razlika izmedju nasih i inostranih timova je fizicka pripremljenost tj. nepripremljenost. Partizan je juce samo malo vise imao snage nego protiv Siraka, a danas Zvezda nije imala ni toliko. Gledam Vojvodinu (20. minut) i izgledaju minimalno kompetentnije od beogradskog dvojca iskljucivo sto su fizicki spremniji, mada ni oni nisu ni prineti ozbiljnijim timovima iz drugih zemalja. Danas svi umeju da igraju fudbal, svi nastupaju sa po 5-6 stranaca minimum, i dok kod nas ne bude isto, i dok ne budu nasi fudbaleri nabildovani da trce 500 minuta bez prestanka, tek onda ce nasi timovi biti u mogucnosti da imaju minimalne sanse protiv velikana iz Jermenije, Ukrajine, Bugarske, Turske, itd, itd, itd...

Marko

pre 10 godina

Ljudi nama su bekovi gori čak i od Krnete,prva dva gola su od Mijalijović,nije izašao na vreme,a treći Vešovic pravi glup faul,tj. penal...

Savićević najmladji i najbolji u ekipi,verovatno i najmanja plata u ekipi
...

Razuman

pre 10 godina

Bravo Zvezo!!! Igrala si iznad svojih mogućnosti, još i u revanšu da odigraš ovako i oni nemaju šanse! Taktika,igrači i navijači čista 10-ka.

Tata kupi mi štopera

pre 10 godina

(webber, 1. avgust 2013 20:23)

U pravu si ali to se već desilo onim komentatorima od sinoć. I to debelo u sezoni kupanja, kao što i priliči.

Slobodan Jovanovic

pre 10 godina

Po svemu vidjenom bolje od prosle sezone ali nedovoljno za Evropska takmicenja.Cernomorec jaka,fizicki spremna ekipa,iskusna,sa par dobrih pojedinaca.Nista posebno ali znatno vise od naseg tima. Bajkovic nije sto posto skoncentrisan,sto znaci nedovoljno pripremljen bilo u fizickom ili psihickom smislu. Zadnja linija u grcu odigrala,sa previse krutosti i obazrivosti.Bez rutine u potezima,dodavanjima,dosta nicijih lopti nisu uzeli.Dosta jeftinih faulova prave,i lose se krecu kod dubinskih lopti,dosta im igraci utrcavaju iza ledja. Srednji red dobar,iskusan,ali SPOR. Ninkovic odlican sa par gresaka, Milijas spor,ne preuzima odgovornost. Kovacevic mnogo bolji u prvoj utakmici protiv ibv,Pecnik mora brze i da se krece i da razmislja. Kasalica los,i ponavlja iste greske, i po ponasanju i po igri. Dauda van forme,Mladenovic prevelika zelja a male sposobnosti. Mislim da se dosta gresi sa njegovom pozicijom i ulogom.Savicevic odlican,ali mora jaci sut,jaci u duelu..Imamo sanse u finisu ali sve mora biti brze i preciznije.

Dzeronimo

pre 10 godina

Igra nije losa ali centralni defanzivci su ocajni zato i primismo kretenski 2gola.Nije mi jasno zasto nisu igtali Omega i Martinovic.

GS

pre 10 godina

Kako Partizan nema problem da ubaci novog igrača u tim ako je kvalitetniji od postojećih!? Savić,pre par sezona,ove godine ovaj Obradović i niz primera. Zašto Zvezdini priučeni treneri sebi daju važnost i ne pustaju u tim boljeg igrača , nego glume neku veličinu ,jer jbg ne može neko da dodje i igra pa da je Mesi , treba se uklopiti u taj čuveni sistem. Zašto Zvezdini priučeni treneri leče svoje stručne komplekse i mi moramo da gledamo razne Krnete!?

Sezona kupanja!!

pre 10 godina

Posle samo par minuta mislim da su ovo mnogo ozbiljnija ekipa od onih bugara od sinoc, nadam se da gresim i da ce zvezda odigati dobro
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ivan, 1. avgust 2013 18:29) Bas su ozbiljna ekipa ,u zadnjih petnaest utakmica pobedili jednu.

Are

pre 10 godina

Za oba gola kriv nestrucan trener. Ako imas spore stopere, a protivnik brze spiceve, ne sme odbrana da ti stoji na 30 metara od gola. Dva pasa u prazno kroz sredinu i dva gola, previse lako.

Buda Baba

pre 10 godina

Neverovatno,na evropskoj utakmici uigravamo par stopera koji su zeleni da ne mogu biti zeleniji(a pri tom tanki znanjem) i hocemo nekakav rezultat?!

Placamo danak trenerskoj gluposti,jer bukvalno bez igre,Ukrajinci dubinskim loptama (koje iskusni stoperi beru kao zrele kruske) na krajnje jeftin nacin dolaze do 2 : 0 uzas.

Imamo Omegu i iskusnog Martinovica na raspolaganju,ali,nasa(trenerska) glupost uvek mora maksimalno da izadje do izrazaja.

Ovo je verovatno kraj u Evropi,daj Boze da gresim.

Aca

pre 10 godina

(ivan, 01. avgust 2013 18:29)Tebi je bitno da li su bolja ekipa od Bugara a nije ti bitno sto tvoja ekipa nema odbranu.Ukrajinci veze nemaju ali vi ste katastrofa.

Stefan Bg

pre 10 godina

U cemu je problem pa nasi(Zvezda i Partizan) ne mogu da nadju spica?? Ne trazim da on bude neki neverovatan igrac,ali makar da pogodi prazan gol bilo bi korisno.Ovi promasaji Scepovica iz 90. i danas Kasalice ce verovarno kostati prolaska dalje nase ekipe!1

Nemogu da ih gledam vise

pre 10 godina

Pa sta smo drugo i ocekivali sa Krnetom u odbrani, a i ovaj Pecnik hm pojacanje? ako neprimimo jos koji do kraja treba da skacemo do plafona od srece.

cus jadan

pre 10 godina

Krneta???Ko li je ovom coveku rekao da je talenat za fudbal??Svake godine nas stoperi ugrobare,Djordjevic,Tutoric,Maksimovic,Krneta...Meni nije jasno da mi godinama ne mozemo da uparimo 2 stopera...O Vesovicu da ne govorim,39 kg i dribling u desnu stranu,Milijas kao kornjaca sa povredom misica...Mislim komedija.

Bolje idi spavaj

pre 10 godina

Ludogorec & Černomorec d.o.o. Internacionalna kompanija u razvoju, specijalizovana u uklanjanju amaterizma iz fudbalskih evropskih takmičenja. (Miodrag, 01. avgust 2013 22:08)
Tako bilo i prosle sezone pa Partizan u Ligi Evrope a Zvezda nesrecno ispadne!!!

z0

pre 10 godina

Nisam stigao da odgledam celu utakmicu, ali jesam od penala pa do kraja. Podatak da Zvezda nakon penala za poslednjih 20 min utakmice nije uspela vise od jednom da poveze vise od 3 uspesna dodavanja za redom govori o kakvom kvalitetu fudbala se radi. Ono je mucenje za gledati. "Profesionalni" igraci koji em nemaju kondicije, em ne poseduju elementarne fudbalske vestine. Bez pritiska, u zadnjem redu lik dodaje loptu pravo u aut nekim nonsalantnim lobom. Ko da je dosao sa ortacima malo da pika u balonu.

Kenny Dalglish

pre 10 godina

Znam da je Bajkovic linijas i da su u strahu velike oci ali je trebao da izleti i pokupi onu dubinsku loptu pre gola. Jedino neki penal u revansu moze da ga izvadi.

Whitesnake

pre 10 godina

Fudbal nam je zabrinjavajuci! Price kako su nam klinci talentovani macku o rep kad i Bugari od sinoc kako i Ukr i Tur od danas u timovima imaju desetine stranaca pa ti Tole ogranicavaj broj stranaca kod nas u ligi, sve smo gori i gori... A cinjenica je da Djemba Djemba koji je sa par treninga i bez uigravanja sa ekipom bio najbolji na terenu sinoc...

nebitno

pre 10 godina

Poluvreme 2-0....Martinović na klupi, a Omega koji je sa ekipom mesec dana nije ni na klupi!! Čist bezobrazluk i jadne odluke, moj "stručnjače" iz Slovenije. Eto ti ta "Zvezdina deca", nadam se da si srećan sad. Spremite se za još neki gol u II poluvremenu.

Кембо Екоко

pre 10 godina

Бајковић: "Мијајловићу, изађи, имаш играча који није у офсајду."
Мијајловић: "ЂЕ, ЂЕ"

..anje

pre 10 godina

mislim stvarno hvala Milijasu sto je dosao u najtezem trenutku,ali on je katastrofa iz utakmice u utakmicu RUPA.Evo neka me demantuje u drugom,ali to bi bio samo trenutak.

3D

pre 10 godina

Cilj igre se postize davanjem gola. Obzirom da u nasoj ekipi niko ne ume da da gol, mi cilj nikada necemo ispuniti ... Bajko ima vrhunska istrcavanja... Krneta & co ne mogu da se sastave... Lik koji ni na treningu ne moze nikome da da gol busi nam mrezu... I neka im neko kaze da ovo nije inter nego cernomorec...

pablo

pre 10 godina

niko vise ovako lako ne gubi, ni albanski timovi, ni timovi sa farskih ostrva, niko osim timova iz srbije. proslo je vrijeme kad je zvezda bila odlicno organizovan klub, klub za primjer. sad je to raspustena banda na nivou seoskih amatera.

ko se boji vuka jos?

pre 10 godina

Posle samo par minuta mislim da su ovo mnogo ozbiljnija ekipa od onih bugara od sinoc, nadam se da gresim i da ce zvezda odigati dobro

(ivan, 1. avgust 2013 18:29)

Nisu kvalitetniji nego je vasa odbrana mnogo komicnija od onih nasih amatera od sinoc.

djole

pre 10 godina

Samo totalni nepoznavaoci fudbala i "optimisti bez pokrica" mogu da se nadaju uspesima nasih klubova u Evropi. Ne mozemo da prodjemo ni drugo PREDKOLO kvalifikacija!

Emko.76

pre 10 godina

Sta reci kad kasalica cist zicer promasuje Savicevic mu centrira a treba samo da polozi da lopta sklizne u gol pa prcnik ide sam i kad je trebo da sutura ili asistenciju ka Kasalici on odigra potez vise i eto kazne Krneta napolje ovo se znalo ako u drugom ne daju gol prime jos jedan ond zdravo Evropo sramota tolika dovodjenja i opet nista prosle godine protiv Bordoa su igrali klasa u uporedimo Bordo i Cernomerac kolko je Bordo jaci a Zvezda slaba svakw godine sve slapsa pa cemu vise da se nadamo lijepo izadjite iz lige kao Hahduk i zdravo a ovo vise nemoze ovako

Grobar-España

pre 10 godina

I vi imate svog Scepovica, jes malo manje iritantan, al isto fudbalercina ko Scepakadabra. E moj Kasalice, pa ono ne sme da se promasi kod 0:0. Posle se desava sto se desava, umesto da das gol u gostima i vodis 1:0, primis dva komada za pet minuta.
Ja sam mislio da je nasa odbrana najlosija u evropi, sad vidim da ima ozbiljnu konkurenciju. Od srpskih igraca lopte se uglavnom odbijaju kao od kamena, niko ne zna da brani prostor, svi gledaju coveka. Drugi gol je isto tako glupo primljen kao i partizanov juce, covek izbije loptu napred, nasi stoje i gledaju a protivnicki igrac SAM utrcava i daje gol. Uzas. Nek nam je Bog u pomoci, jer kolko vidim nema ko drugi.

Goxy

pre 10 godina

Ovakva odbrana je samo rezultat amaterizma uprave i kasnjenje sa pojacanjima na mestu stopera, znalo se odma da smo ostali bez njih potpuno a zamene nigde...

nemanja

pre 10 godina

I sad ce u Zvezdi, nakon debakla, pricati kako su ovi mnogo ozbiljniji klub od Ludogoreca?! Alo, kakve to veze ima?! Ne zavaravajmo se, ne zna se ko je gori od nasa dva "velikana". Pocinjem da vjerujem u onu "jaca Zvezda-jaci Partizan", samo je ovdje situacija "slab Partizan-jos slabija Zvezda". Tuga.

od daaavno svi igraju fudbal

pre 10 godina

Samo bez zgrazanja molim. Ovo je realnost srpskog klupskog "fudbala". To sto je pola nas prvi put culo za ovu ekipu prije koji dan njima znaci koliko i cinjenica da je Zvezda nekad daaavno bila neko i nesto: apsolutno nista. Broje se samo golovi

Miša, Bgd

pre 10 godina

Šta vi uopšte očekujete od našeg fudbala? Nađite mi tim koji je u Srbiji odigrao 2 sezone u istom sastavu. Šta više, nađite mi tim koji je odigrao jednu sezonu u istom sastavu. Ovde tim koji započne pripreme pred sezonu, njih 2% je i završi u istom klubu. Kao na pokretnoj traci, fudbalski "fast food" princip. Prodaj, menjaj, procenat... Zvezda i partizan mu dođu kao PR agencije pošto su im prva dva mesta u takmičenju zagarantovana. I ovo je ralnost našeg fudbala... klubovi koji izvuku naše klubove za protivnike se raduju.

Ivan

pre 10 godina

Realno smo losiji i realno je i da izgubimo i u Beogradu. Ova odbrana nije dovoljno dobra ni za nasu ligu, sto se toliko cekalo sa pojacanjima? Oni su prosecna ekipa ali i kao takva imaju duplo vise snage od nas. Ne moze profesionalni fudbaler da ulazi u duel onako mlako kao Savicevic, ne moze profesionalnoj ekipi onako 2 puta u 5 minuta da lobuju odbranu. Ispadamo smesni. Voleo bi da trener izadje i kaze kako zeli da mi igramo, ja ne vidim neku ideju u svemu tome. Kako smo cekali drugo kolo sa jednim prosecnim napadacem, a onda ni on ne igra?

objektiv

pre 10 godina

Zvezda je za razliku od partizana i igrala nesto, napadala, stvarala sanse, u pojedinim periodima bila bolja, penal mi je muka i da komentarisem, kompleksi grobarski.
(Aca, 1. avgust 2013 20:36)

Koju si ti utakmicu gledao da mi je znati? Ovaj rezultat u Odesi, za Zvedu je još i dobar,u odnosu kako će tek da nadrlja u revanšu. Teško će izbeći katatsrofu, jer ovaj tim Zvezde i jeste katastrofalno loš.

NastyB

pre 10 godina

Svaki put kad Zvezda zaigra u evropi se zaprepastim kakvih klubova se mi plašimo. Ali kad vidim kako naši igrači nemaju blage veze sa osnovama fudbala kao što su dodavanje, pokrivanje, štopovanje iole jače lopte, a o trčanju i trudu da ne govorim, prosto mi dođe da plačem.
Evo, 2:0 za neki Černomorec, Zvezda deluje kao da su pokupili neke likove sa poljančeta i prvi put se sastali na terenu. Tuga, jad i beda.
Grobari, čestitam vam novu titulu, sa ovakvom Zvezdom može vaš drugi tim da se zeza.

quit

pre 10 godina

Jos su oni zeleni za evropski fudbal. Slabo skroz, ali to je nasa realnost.
Procice jos mnogo vode Dunavom dok se nas fudbal oporavi.

eee

pre 10 godina

Ma ajde bre, sa Milijasem u ekipi ne mozemo da igramo fudbal... Zato se i ne nerviram... Dovedena 3 stopera, ni jedan ne igra... Pa za sta ih cuvate... Bice ovo jos jedna mucna sezona...

Mc 991

pre 10 godina

Potencijalna situacija za dobru organizaciju napada, mnogo Zvezdinih igraca u napadu, i umjesto da rasiri loptu do krila Milijas suta 30m preko gola?????

djavo

pre 10 godina

Mislili smo da je ono sinoc bilo dno dna, a sta tek reci za ovu izvedbu u Odesi. Bruka nad brukama, pogotovo sto niti ovi ukrajinski "mornari" pojma nemaju. Nisu slucajno 13. u ukrajinskom prvenstvu.

Vizionar

pre 10 godina

Ajmo mi lepo da preoremo nasa igralista i posadimo psenicu, kukuruz.. Bilo sta.. I izvozimo, bar i drzava ima neku korist, napravimo radna mesta, zaposlene placamo mnogo manje od 350.000e koliko prima Kapiten Zvezde za trckaranje u krugu centra.. Plus se i ne brukamo u Evropi.. I ne nabijamo kompleks da nas sudija mrzi. Ovako, svake godine se ponizavamo.. Lepo taj novac sto ostane posle ulozimo u vaterpolo (izgradimo bazene, plivalista), Odbojku, Kosarku, i Obrazovanje u cemu smo 32. od 50. zemalja.. Ovako omladina ide na nazovi utakmicu napije se nadrogira ne zna ni ko igra ni koji je rezultat i plus nas bruka po Svetu ili lomi rusi i krade i ono malo sto imamo u nasoj zemlji..
Srdacan pozdrav od pravog Patriote..

zoran

pre 10 godina

Da li je Milijash igrao danas..??

Pechnik, Ninkovic....prosek koji ne mzoe da donese nishta posebno.

Krneta, po ko zna koji put u centru paznje....nasi ne znaju da igraju bez lopte, pa to ti je....sudije nam stalno krive, jer nasi igraju u Jad ligi pa su navikli da im se nishta ne svira...ma, amateri sa visokim platama...

cvexi

pre 10 godina

Milijas je ocigledno batalio fudbal, jednostavno momak nema vise motiv da igra, treba mu izaci u susret i poslati ga nekom trece ligaskom timu