Sreda, 17.07.2013.

11:18

CZ bez Rakočevića naredne sezone

Igor Rakočević sledeće sezone neće igrati za Crvenu zvezdu Telekom, već će postati sportski direktor kluba.

Izvor: B92

CZ bez Rakoèeviæa naredne sezone IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

175 Komentari

Sortiraj po:

Ivan

pre 10 godina

Kako ga Covic majstorski otera.Sa svim Zvezdasima ce biti tako.Prvo Gurovic,sada Rakocevic sutra Ilic.Da se vidi da to nije prava Zvezda.A navijaci misle da navijaju za pravi klub.

darko1311

pre 10 godina

170 i kusur komentara o odlasku kapitena Crvene Zvezde od toga jedno 120 komentara zagrebcana stvarno neprocenjivo,dok o odbijanju njihovog igraca da igra danas utakmicu citavih 30 a o igri njihovog malog zagrebackog kluba(naravno da je Dinamo veci) citavih 70 pa sami ocenite koja je to bolest

rade

pre 10 godina

E moji mali grobarcici, pa nikad ti vaši Lucici Kučići i Bogdanovići neće biti ni blizu Igora. smešni ste mnogo..
(dario88888, 17. jul 2013 20:03)

mora da imas 12 godna kad ne znas ko su legende PARTIZANA. Pitaj tatu onda

Brat Rakoc

pre 10 godina

Rakoc je imao po sezoni 300000evra.Tako da su u klubu jaci za gore pomenutu cifru.Treba pametno utrositi taj novac.Treba dovesti nasa 2,3 igraca reprezentativnog nivoa za taj novac.A to se moze.A sto se Igora tice,igrao protiv njega,vrhinski igrac...

qqlele

pre 10 godina

Dres je povučen iz upotrebe za naredne dve sezone koliko po slovu ugovora ovaj i ovakav KK postoji, a onda se raspada na sastavne delove FMP i Crvenu Zvezdu, ili se dres sa ovim brojem neće koristiti u FMP-u u sezoni 2015?

goran

pre 10 godina

Jesam Partizanovac ali Igoru skidam kapu i kao igracu i kao coveku ,uvek je inace stisavao ponekad previse uzavrele strasti u derbijima , i uvek bi sportski i korektno cestitao partizanu pobedu...mislim da je steta sto nije na reprezentativnom spisku njegovo iskustvo bi nam puno znacilo na EP u sloveniji

rondo

pre 10 godina

Uh, ovo treba da je udarna vest! Rakoch je i u 35-oj godini extra igrao.... Bek kakvog skoro necemo imati.... Rakoche, MNOGO
SRECE I HVALA !!!

spale

pre 10 godina

kad vidim koliko minusa ima jedan komentar tipa 'hvala ti Igore i srecno', odmah mi je jasno da su franjevci opet okupirali vest.. Bas mi nisu jasni?

milos brcko

pre 10 godina

Navijam za Partizan, sigurno necu biti objektivan. Covic bas misli da sve moze I zna, ovakva velicina od igraca nije zasluzio da se oprosti od kluba na ovaj nacin. Valjao mu je u ovoj sezoni, a sad ce u euroligi da igra neki stranac. Mogali su mu platiti ugovor I da odigra 10 minuta.

Kosta

pre 10 godina

Komentar kako je Igor Rakocevic svoju jedinu titulu sa Zvezdom osvojio kada se pojedini komentatori nisu ni rodili govori sam za sebe. Premalo za onolika ocekivanja od njegove karijere. U reprezentaciji 2001. i 2002 maltene nije ni ustajao sa klupe ali ju je zato predvodio 2004. i 2005.

AHA

pre 10 godina

SAD JE I DEFINITIVNO. STIZE TEODOSIC !!!…!! #!##
(sax, 17. jul 2013 14:12)

Najlepse od svega je sto cak i znas na kojim pozicijama igraju Rakocevic i Teodosic.
Idi prati zensku odbojku.

wer

pre 10 godina

Igore hvala ti za sve majstore ! Ceka te fotelja sportskog direktora pa da se zajedno i dalje radujemo buducim uspesima kluba.
(Zvezda_institucija, 17. jul 2013 14:43)

I dalje radujemo ???!!?
Cemu si se ti radovao sine?
Ah da... dva kupa i jedan DVD

Niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove

pre 10 godina

Ekstra igrač,Evropski krem,naš najbolji bek kojeg smo imali posle Danilovića,nije imao sreće sa reprezentacijom kada je postao nosilac 2004/2005/2006...Nemojte Grobari da ga pljujemo,bar ne sad kad završava karijeru,Igor je veliki igrač i čovek,to što navija za pogrešan klub(ove) je sporedno,pogreši čovek...

Hvala

pre 10 godina

@dominacija O čemu čoveče pričaš? Kakve sedamdesete? Pa, vi ste do 1990 osvojili 3 prvenstva i dva kupa. Vaša dominacija počinje dolaskom sps-a na vlast, a tu podršku su nastavili i ovi što su došli posle 2000. A, Rakoču sve najbolje i hvala za sve legendo.

Mirko

pre 10 godina

@batko grobarska frustracija od? osvojenih trojefa mozda?sa 0€? neeeee,vi ste ti koji su isfrustrirani
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bertans, 17. jul 2013 13:17)

Naravno 0€ svojih para, uglavnom ižicanih od države i sponzora koji su bili prinuđeni da finansiraju "nacionalni ponos" i koji su pobegli glavom bez obzira kad više nisu "morali" da vas finansiraju.
A stranci su dolazili džabe verovatno... A i DV nije mogao ispod 400k evra da radi komotno. A i moralo je još da se potplaćuju navijačke grupe, sudije, političari i ostali. Pa posle nema para, naravno da nema.

Mirko

pre 10 godina

Da li je Rakočević igrao za Fabriku Metalnih Proizvoda? Odgovor je dao Čović izjavom; "Niko ne može odrediti FMP-u kako će se zvati".
(istina boli, 17. jul 2013 14:54)

Samo treba da vidim Franjevce na komentarima i odmah znam da se radi o Zvezdi. Ne zanima vas FMP, vi kidišete na Zvezdu, svrbi vas i boli jer ona pokazuje koliko ste mali i kao navijači i kao ljudi, a i kao klub.

Zvezda_institucija

pre 10 godina

Igore hvala ti za sve majstore ! Ceka te fotelja sportskog direktora pa da se zajedno i dalje radujemo buducim uspesima kluba.

Dovla

pre 10 godina

Rakoč: "Imao sam želju da igram i sledeće sezone". Znači, nateran je da ne igra, oteran iz kluba. Kakvo podmlađivanje, kresanje budžeta, ko još veruje u to? Ova konferencija je čista farsa. Smanjiti budžet preko leđa najboljeg igrača prošle sezone, koji je najzaslužniji za izborenu EL, sprečiti ga da istu igra ove sezone, strašno.Veliki minus Čoviću, ovako se ne postupa sa legendama Zvezde.

@ Pip 33

pre 10 godina

Pip 33, kladim se da ni ti nisi znao šta je Lliga Valenciana...
Copy paste sa wikija je pao?

Kada se sve oduzme, jasno je da je reč o igraču koji je uvek bio među najboljima, ali koji izgleda nije shvatio da košarka nije isto što i tenis.

Mirko

pre 10 godina

(milan nislija, 17. jul 2013 13:07)

Komšija Rakoč nikad nije igrao u FMP-u. A ni Igokei, pa ni MTS-u, nije ni u SIMODU, Vizuri i timovima takve klase, igrao je u Zvezdi, Timberwolfsima, Tau Keramici itd.

vasa

pre 10 godina

Igor Rakocevic je sa Crvenom Zvezdom osvojio titulu 98. godine, kada pojedinci koji pametuju nisu bili rodjeni! Ili su bili deca u pelenama! Covek je legenda Crvene Zvezde i zasluzuje da bude u klubu posle karijere...
(djole, 17. jul 2013 12:26)

Legenda kluba sa jednom jedinom osvojenom titulom? Ha, ha, ha, ha... Odavno se nisam ovako slatko ismejao?

istina boli

pre 10 godina

@Mirko

Da li je Rakočević igrao za Fabriku Metalnih Proizvoda? Odgovor je dao Čović izjavom; "Niko ne može odrediti FMP-u kako će se zvati".

vladica

pre 10 godina

@STOJKO: Bogdanovic moze da dodje kod vas jedino u nocnim morama,da vas jos vise terorise. Kao sto je terorisao taze penzionera u utakmici broj 4...

dominacija

pre 10 godina

pametan potez. ko moze da podnese godine onakve partizanove dominacije, i jos da se mali bogdan poigrava sa njim na onakav nacin, kao sto se svojevremeno kicanovic poigravao sa njegovim tatom na derbijima sedamdesetih.

Sergio

pre 10 godina

Ti si sportsmen i žao mi je što ći ovo da kažem, ali činjenice su: Obećao si, a nisi doneo titulu, ti si , kažu, bio "garant" za to,,,
Sad su te i pored tvoje žrtve oduvali i rekli da si mator, samo na Čovića liči.
I na kraju, koja čast, bio si kapiten FMP-a, Crvena Zvezda je u drugoj ligi.

Mikele

pre 10 godina

Čović majstor...
Ovako sam i ja dobio pre par godina otkaz, šef kaže: ti si najbolji, menjamo politiku firme, ali ako budeš hteo mogu te prebaciti u vozače ili magacin...
Igore svaka čast i puno sreće, ali ovaj put si izigran.

Goran

pre 10 godina

Ako vam je najbolja sezona u zadnjih 15 godina sezona u kojoj niste osvojili titulu, onda si sve rekao o Crvenoj Zvezdi. Reci slobodno da je taj faktor saplitanja koji spominjes - Partizan. Plasim se da ce taj faktor saplitanja nastaviti da vas saplice trajno.

Igor = Rambo

pre 10 godina

Meni ovi komentari o Rakocevicevom buducem funkcionerskom radu u Klubu mnogo lice na one kada je Rambo zavrsio karijeru u Brazilu. Bilo je:"Dodji, Rambo, pomazi! Dovedi prava pojacanja!... itd. Kad, ono, ... cvrc! Znamo kako je bilo.

Marko

pre 10 godina

To je jedna od ocekivanih stvari. Covek je ostao bez dahu u finalu, jednostavno, ne moze da se juri sa mladjim igracima. Mali Bogdanovic, je pokazao, kako izgleda skolovan igrac u ranoj fazi!! Kao ide u penziju? Jednostavno, rekli su mu, ne trebas nam sledece sezone. Pa, zasto da ne. To je nesto posteno. Ponudili su mu mesto direktora. Ali njemu se izgleda jos igra?! Jedina istina je, odigrano lose finale! Definitivno je za fotelju!! On ne moze da bude prevaga u Euroligi, istina boli!!!

Batko

pre 10 godina

@bertans

Vi imate frustracije od samog imena Zvezda ! pa makar i bila Fmp,Zvezda Beograd ili kako je već vi zovete ! Razmisli, da li ti u stvari ne voliš CZ ? E ,PA TO JE TA FRUSTRACIJA !

Konan-BG

pre 10 godina

Veliki sam groba,ali nije mi jasan ovaj potez zvezde,Rakocevic je bio alfa i omega ovog tima i ubedljivo najkvalitetniji pojedinac bez obzira na godine.Tesko ce nadomestiti takvog kosgetera,bio je potreban timu jos,pogotovo u EL.

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

@Batko! Decko uzeli smo vam sa decom ABA i domacu ligu,tukli vas opet sa 30 razlike,u dve tekme vas spustili ispod 60 poena! O kakvim frustracijama ti pricas?Za razliku od vas nas klub je klub sa vizijom,a igraci su nam za vase muskarcine i znalci.Dok je Partizana bice te i ostati KK Sledeca sezona!

StefanStefan

pre 10 godina

Zao mi je sto je otisao, bio je pokretacka snaga, covek koga su se protivnicki igraci pribojavali. Nadam se da ce Nebojsa uskoro dovesti neko kvalitetno pojacanje. Ocekivao sam i prizeljkivao da Igor odigra i ovu sezonu...ali nazalost...

Blaža

pre 10 godina

@kad se samo setim njegove izjave kad je odlazio u NBA "dostici cu Jordana" i slika sa tompusom u ustima AHAHAHAHAHAH! !!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Fisherman, 17. jul 2013 11:58)
Ko počinje da igra u NBA a ne nada se da će dostići Jordana nije trebao ni da se prijavljuje na draft!A gde beše ti igraš Fushermane koga dostiže svojim zlobnim komentarima!??

NEDJA

pre 10 godina

I ode poslednji aktivni igrac u penziju iz Zvezdine generacije koja je osvojila zadnju titulu drzavnog prvaka.Ej,15 godina bez titule,kakve vam je samo Dule nabio komplekse,nije ni cudo da ga toliko mrzite.Trener bez rominga nocna mora delija i pantera.Igor Lečkov je strasan napadac,imao je veoma dobru karijeru ali je ostao nedorecen i u Nba,i reprezentaciji pa i u Evroligi bez obzira na sva priznanja jer nikad nije igrao ni finale.Neko pomenu da je Teodosic legenda kluba a posle se ljutite na nas kad vas zovemo Fmp.

as

pre 10 godina

A vidi navijačku grupu "grobari tastatura"..letnja frustracija na delu !!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 17. jul 2013 12:51)

Bolje i letnja nego na proleće sledeće godine, to je termin rezervisan za vaše frustracije. U stvari one traju već 12 godina

Миле

pre 10 godina

Немам намеру ништа лоше да кажем о Ракочевићу (иако нисам поборник његовог лика и дела), али ово је сасвим добар и логичан потез управе Звезде. Не могу да га држе на клупи већи део утакмице, а још мање на терену.
Е сада, да би Звездаши били издашнији у делењу минуса, још би био логичан потез ослободити се велике кошаркашке заблуде - Савовића.

Nislija

pre 10 godina

Igore,to ti sta si osvojio,nije ni bitno toliko. Najbitnije - uvek bio pravi sportista i covek,na terenu. Pravi primer mladjim generacijama. Verujem da ces takav i sportski direktor biti.

luka stanisavljevic

pre 10 godina

e moja zvezdo, ne mogu da verujem da vidim ovoliko negativnih komenntara....pa dzaba vam svi igraci i sva pojacanja: navedeno je: ili ce postati direktor ili ce jednu u inostranstvu, a stoo ne jednu u zvezdi u evroligi, stooo bre?? ne mogu da gledam vise kako se spCZV ovako raspada bre. objavite ovo

milan nislija

pre 10 godina

Iako sam grobar moram da priznam da se radi o odlicnom igracu i velikom sportsmenu i zelim mu svu srecu.uvek sam strepeo kada je on igrao u dresu cz ili buducnosti jer je odlican poenter.mozda je mogao jos jednu sezonu u Fmp-u zato sto su usli u euroligu,ali dobro ,ipak covek ima i godine i naigrao se basketa.Logicno bi bilo da uprava Fmp-a angazuje umesto njega nekog iskusnog igraca... videcemo...

Pip 33

pre 10 godina

Koliko je trofeja u karijeri osvojio Igor Rakočević?
(Pitanje, 17. jul 2013 12:40) Stvarno nikad do sada nisam nekome odgovara na komentare, ali tebi moram. Red Star Belgrade
Yugoslav Basketball League championship (1): 1998
Serbia and Montenegro Cup (1): 2004
Budućnost Podgorica
Serbia and Montenegro Cup (1): 2001
Valencia BC
Lliga Valenciana (1): 2005
Real Madrid
Community of Madrid Tournament (1): 2006
TAU Cerámica
Spanish Championship (1): 2008
Spanish Cup (2): 2006, 2009
Spanish Supercup (3): 2006, 2007, 2008
Montepaschi Siena
Italian League championship (1): 2012
Italian Cup (1): 2012
Italian Supercup (1): 2012
Individual[edit]
Yugoslavian League Most Improved Player (1998)
Adriatic League Final Four MVP (2004)
Led the Adriatic League in scoring (2004)
Won the Spanish ACB League 3 Point Shootout Contest 2007
3x Alphonso Ford Trophy 2007, 2009, 2011[11]
All-Euroleague Second Team (2007)
All-Euroleague First Team (2009)
Yugoslavian national team[edit]
Won the bronze medal at the FIBA Europe Under-18 Championship (1996)
Won the bronze medal at the FIBA Under-21 World Championship (1997)
Won the gold medal at the FIBA Europe Under-20 Championship (1998)
FIBA Europe Under-20 Championship MVP (1998)
Won gold medal at EuroBasket 2001
Won the gold medal at the 2002 FIBA World Championship

lj_kv

pre 10 godina

Evo za ove što ne znaju šta je Igor Rakočević osvojio
Pro career[edit]
Red Star Belgrade
Yugoslav Basketball League championship (1): 1998
Serbia and Montenegro Cup (1): 2004
Budućnost Podgorica
Serbia and Montenegro Cup (1): 2001
Valencia BC
Lliga Valenciana (1): 2005
Real Madrid
Community of Madrid Tournament (1): 2006
TAU Cerámica
Spanish Championship (1): 2008
Spanish Cup (2): 2006, 2009
Spanish Supercup (3): 2006, 2007, 2008
Montepaschi Siena
Italian League championship (1): 2012
Italian Cup (1): 2012
Italian Supercup (1): 2012
Individual[edit]
Yugoslavian League Most Improved Player (1998)
Adriatic League Final Four MVP (2004)
Led the Adriatic League in scoring (2004)
Won the Spanish ACB League 3 Point Shootout Contest 2007
3x Alphonso Ford Trophy 2007, 2009, 2011[11]
All-Euroleague Second Team (2007)
All-Euroleague First Team (2009)
Yugoslavian national team[edit]
Won the bronze medal at the FIBA Europe Under-18 Championship (1996)
Won the bronze medal at the FIBA Under-21 World Championship (1997)
Won the gold medal at the FIBA Europe Under-20 Championship (1998)
FIBA Europe Under-20 Championship MVP (1998)
Won gold medal at EuroBasket 2001
Won the gold medal at the 2002 FIBA World Championship

Shvatili je na vreme. U JULU

pre 10 godina

@ Mogao si batice da probas jos Sledecu Sezonu!
(Bogdanovic, 17. jul 2013 12:42)

Kako da proba, kad ni oni vise ne veruju u tu famoznu SLEDECU SEZONU.

L

pre 10 godina

ALO FIRE neka taj Bogdan Bogranovic i bilo koji drugi igrac sa nasih prostora bude 3X najbolji strelac evrope pa se javi.To ne moze niko da ponovi.I bilo koji od tih novih "dobrih" igraca ako budu u 35toj godini znali da hodaju..isto mi javi!Hvala Rakoce legendo !!!

HM

pre 10 godina

e nek si se povukao.. dosta je bilo tvog mucenja lopti..
covek ima 1000 suta po mecu... nezna za rec dodavanje
a sad kad je i radivojevic otisao, mozda i pocnemo da licimo na nesto..
uz katica fale jos dva dobra pojacanja i eto lepe ekipe

Mirko

pre 10 godina

Zlato u Indijanapolisu, koje ja nikad neću zaboraviti, tri puta najbolji šuter Evrolige, NBA karijera, i još što šta. Malo li je?

Video sam po poslednjem intervju-u da nešto nije u redu, kao da se ne zna da li će igrati. Malo izaziva nesigurnost njegov odlazak, ali vidim kol'ko je sati. Pravi se ozbiljna ekipa u kojoj svako mora da igra 120% i da kida. Ko dolazi stvarno ne znam.
Ja bih voleo da je ostao i ove sezone i da se vratio u formu koju je imao do povrede. Ne znam koliko je to bilo moguće, ali izgleda da je procena bila da ne bi mogao. Moguće je da se oslobađa lova za neko novo pojačanje.
Želim mu sreću u budućoj karijeri, kako god da je nastavi, a posebno kao sportskom direktoru. Mislim da će tu mnogo postići.
Puno sreće majstore! Hvala ti za sve!

NiksickoPivo

pre 10 godina

Rakocevic ima 35 god i 500 000e za sezonu... budzet smo i te kako rasteretili, za te pare mozemo dovesti mnogo dobrog mladjeg igraca...

samo partizan

pre 10 godina

ednu rečenicu sam ipak zapamtio. "ili će odigrati još jednu godinu u inostranstvu". Zar ti nije dovoljno para??? A koliko si puta samo rekao da bi želeo da igraš euroligu sa Zvezdom????
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deni Krejn, 17. jul 2013 11:55)


njega penzionisu decko,citaj malo!
nece ga,on se ne pita!


ps. vredjali smo te,kad igras za crvene,tako je to:),
ali sada,
puno srece,sta god da odlucis!
bice jedan normalan u upravi :)

Milos BG

pre 10 godina

Ode i u penziju a ne doceka titulu, ni sa CZ a ni sad sa FMP-om. Sve u svemu, hvala ti, jer sve ove pobede su nam bile mnogo sladje, kada si ti bio u protivnickom timu.
(KODAR78, 17. jul 2013 11:25)
Vidim da si vrsnjak sa Igorom, a on je za razliku od tebe kojem je najveci uspeh u zivotu kad ostavis komentar u vezi Zvezde, osvojio titulu sa Zvezdom, sto znas i sam. Izadji nekad u grad, provedi se, a ne samo da siris neistinite informacije.
Inace zestoko sam se smorio zbog odlaska Rakocevica.

koja

pre 10 godina

Ode i u penziju a ne doceka titulu, ni sa CZ a ni sad sa FMP-om. Sve u svemu, hvala ti, jer sve ove pobede su nam bile mnogo sladje, kada si ti bio u protivnickom timu. (KODAR78, 17. jul 2013 11:25)

Ne mozes ti bez kompleksa....

cc

pre 10 godina

Ako cemo realno, sjajan je kosarkas, ima kosarku u malom prstu, ali je velika kiksara, svaku kontru koju on povuce se spetlja i izgubi loptu.. Godine cine svoje..iako mislim da bi opet u EL ove godine bio jedan od najboljih igraca..

my way

pre 10 godina

Ne znam, koliko shvatam iz recenog Igor je zeleo da igra naredne sezone. Mislim da nije trbealo da sada kad igramo Evroligu, zasta je on najvise zasluzan, bude odstranjen sa pricom o podmladjivanju.

aca_bg

pre 10 godina

Veliki sam navijac Partizana, ali ovom coveku kapa dole...Toliko puta je igrao protiv nas, toliko puta gubio ili pobedjivao, toliko puta ispljuvan od grobara a ja nikada nisam od njega ruznu rec cuo o Partizanu i njegovim navijacima. To sto prosle sezone nije dao maksimum, nije njegova krivica jer jednostavno nije normalno traziti da vam covek od 35,sam, godina nosi igru kroz celu sezonu u tri takmicenja. Ove sezone ce Zvezda biti slabija za velikog majstora. Sve najbolje Igore i zelim ti da kao sportski direktor CZBGD budes jos monogo puta drugi u nasim takmicenjima.

devil him self

pre 10 godina

strasno bi bilo da na ovakav nacin zavrsis karijeru, bez titule u zvezdinom dresu, mene licno ne interesuju tvoje titule sa buducnoscu ni trofeji alfonsa forda, legenda kluba se ne postaje zbog osvojenih trofeja u tudjim dresovima.sa zvezdom nikada nisi nista uradio i za mene ti nikada neces biti legenda naseg kluba, jer u suprotnom u fudbalu bi trebalo da imamo 1000 legendi kluba koji su bar jednom osvojili nacionalni kup.sada kada imas priliku da igras u najjacem zvezdinom timu u pos. 15 god. uzmes titulu, i da budes lider u evro ligi ti odlazis najverovatnije u inostranstvo.to bi bilo sramno i tragicno, ako to uradis opravdaces sve prozivke grobara u zadnjih 10 god.

devil him self

pre 10 godina

molim admina da pusti poruku jer je rec o proverenoj inf.i isece ovo moje obracanje njemu.
IGOR RAKOCEVIC se jos pred kraj sezone sve dogovorio sa KUTXA LABORALOM i provereno predvodi napad spanaca ove godine protiv zvezde u evroligi.inf. je 1.000.000% proverena, pa vi povlacite dres sa brojem 8 LEGENDI KLUBA!procitajte njegove intervjue pred kraj sezone, videcete da je vec tada pricao da ce videti da li igra i sledece sezoni u zvezdi.

Patrick Ewing

pre 10 godina

Evo zašto je Zvezda veliki klub, Igor veliki igrač i čovek! Partizan je svog dugogodinjeg kapitena oterao ili je on otišao, sve jedno je, mi to radimo drugačije.

Igor LEGENDA!

Fire

pre 10 godina

U toku ove sezone Igor apsolutno ništa nije pokazao u bitnim utakmicama osim one treće utakmice u finalu sa Partizanom. Imao je dobre partije protiv nekih nebitnih timova u ABA ligi. On je pre svega fizički nespreman da igra. Primetio sam da voli da se oslobadja odgovrnosti u trenutku kad se lomi utakmica. Jedan Bogdan Bogdanović je mnogo bolje igrao od njega i pokazao više hrabrosti. Ipak on ima 35 godina,Igor ne igra ozbiljnu košarku još od 2007 godine. Posle Reala iz Madrida 2005-2006 on je u padu forme.

Floro Flores

pre 10 godina

Treba biti realan.. Rakocevic je u godinama i ne bi mogao u kontinuitetu da igra dobro u EL! Sve najbolje u direktorskoj fotelji!

Vratiće se rode...

pre 10 godina

Ha, ha, ha kakva logika! Čovek koji vam je doneo Evroligu sad će da ide da se batrga u tamo nekoj "šklj" ligi po stare dane. Gani, da vas nije trebalo bi vas izmislitI. Podmađujete ekipu? Da vidimo koji će to klinci biti nosioci igre Zvezde u Evroligi. Imate dvojicu, Cvetkovića i Mitrovića... daj Bože da zajedno skupe jedno poluvreme u Evroligi. Šala, šala ali Zvezda bez Rakoča je u play-offu je pokazala koliko joj znači. I ko god da ga zameni biće hendikep, tako da ja predviđam da ćete ga do Nove godine vratiti, ne pitajući za cenu. Od vas smo svašta naučili, tako da "živi bili pa videli"!

Boki

pre 10 godina

strasno bi bilo da na ovakav nacin zavrsis karijeru, bez titule u zvezdinom dresu, mene licno ne interesuju tvoje titule sa buducnoscu ni trofeji alfonsa forda, legenda kluba se ne postaje zbog osvojenih trofeja u tudjim dresovima.sa zvezdom nikada nisi nista uradio i za mene ti nikada neces biti legenda naseg kluba, jer u suprotnom u fudbalu bi trebalo da imamo 1000 legendi kluba koji su bar jednom osvojili nacionalni kup.sada kada imas priliku da igras u najjacem zvezdinom timu u pos. 15 god. uzmes titulu, i da budes lider u evro ligi ti odlazis najverovatnije u inostranstvo.to bi bilo sramno i tragicno, ako to uradis opravdaces sve prozivke grobara u zadnjih 10 god.
(devil him self, 17. jul 2013 12:04)
Prijatelju, za tvoju informaciju Igor je bio prvak SRJ sa Zvezdom '98, tako da ti ta primedba nikako nije na mestu.

Mirko

pre 10 godina

Igor je legenda, vrhunski sportista i profesionalac. Sa zadovoljstvom cu prisustvovati oprostajnoj utakmici!
Cinjenica je da ne bi mogao da odigra odbranu na vecini igraca na pozicijama 1/2 u Evroligi pa ova odluka ima smisla. Ko je pratio proslu sezonu, zna o cemu pricam. Da ne pricamo o finansijskom momentu koji nije zanemarljiv.

@G:
Batalite molim vas Branka Lazica. Covek je los napadac i to je tacno, ali ako je iko prosle godine svaku odbranu odigrao do poslednjem kontakta i koraka, to je on. A ruku na srce, dosta je popravio sut.

trol troluje moj jaran

pre 10 godina

Naravno da ce odigrati jos neku sezonu. Ovo je samo paravan, covek bezi glavom bez obzira kad je video ko vedri i oblaci u srpskom sportu. Od menadzera ne moze da se zivi.

sklop

pre 10 godina

@Ode i u penziju a ne doceka titulu, ni sa CZ a ni sad sa FMP-om. Sve u svemu, hvala ti, jer sve ove pobede su nam bile mnogo sladje, kada si ti bio u protivnickom timu.
(KODAR78, 17. jul 2013 11:25)
Jadno, bedno, tužno...sve u jednom komentaru. Ali i očekivano.

Zlatko

pre 10 godina

Kao sto sam i najavio ovo znaci da u klub stize najveca bomba u poslednjih 15 god...Svi znamo ko je to.
(novosadjanin, 17. jul 2013 11:34)

Ne znamo, prosvetli nas. Nije šala, stvarno ne znam na koga misliš.

prle

pre 10 godina

Ocigledno je da se ukazala prilika za mladjim i veoma kvalitetnim igracem koja nije smela da se propusti,a Igoru svaka cast zna on dobro sta je najbolje za Zvezdu i njega.

markopfc

pre 10 godina

uaooo,povlace dres iz upotrebe....mi bi morali da uvedemo cetvorocifrene kad bi to tako radili...a jel se koriste povuceni bojevi askrabica,nikolica i gorana boskovica danas?

Cahill

pre 10 godina

sad da bi unucima pricao o tituli mora da obuce crno beli dres i popne se na jug. mazace ga unuci ako bude pricao o osvojenom kupu sa prekidom u kragujevcu
(smallville boys, 17. jul 2013 11:50)
Он ће итекако имати о чему да им прича, а ти ћеш својима причати како ти је највећи успех био што си оставио овакав коментар. Велико хвала Игору на свему.

djole

pre 10 godina

Igor Rakocevic je sa Crvenom Zvezdom osvojio titulu 98. godine, kada pojedinci koji pametuju nisu bili rodjeni! Ili su bili deca u pelenama! Covek je legenda Crvene Zvezde i zasluzuje da bude u klubu posle karijere. Osvojice on sa Zvezdom dosta titula ako se vrati kao sportski direktor. Ova sezona sluzi za preokret i pocetak Zvezdine dominacije. Sve najbolje Igore ti zelim. Posto smo vrsnjaci nekoliko puta sam te branio kada si dolazio i odlazio iz Zvezde, kao i kada je cela generacija juniora Zvezde bila podredjena tebi. Sve se isplatilo, svaka godina Zvezde posvecena tebi. Sve najbolje majstore i vrati se kao direktor!

koja

pre 10 godina

Napustise pored Rakocevica ,Braun,Samardziski, Subotic,Radivojevic...To su svi sa vecim platama, pitam se odakle nekima logika da eto plivamo u parama pa mi cemo imati i manji budzet nego prosle godine...

Miki

pre 10 godina

Očekivana vest,već neko vreme se pričalo da Igor neće igrati u novoj sezoni.
Objektivno,njega ne bi zadovoljilo 15ak minuta po meču na parketu...a za intenzivnu igru u napadu i odbrani svakako da,nažalost,nije za više od toga.
Legenda kluba,želim mu sve najboolje i nadam se da će preuzeti neku funkciju u klubu i to bi bio najbolji epilog za sve.

nn

pre 10 godina

Gledam Andjusa sto je trazio 12 hiljada eura. A pametni navijaci zvezde ne mogu da skontaju da covek samo govori kako se pare uzimaju u klubu. Njemu nije stalo do para nego ako tako svi rade hoce i on svoj deo.. A dole citam komentare kako ga navijaci zvezde pljuju i hvale Covica koji uzme svaki euro kada nesto uradi. A Andjus se samo zezao sa njima i otkrio kako posluju oba kluba i kako se iznose pare..

KODAR78

pre 10 godina

Ode i u penziju a ne doceka titulu, ni sa CZ a ni sad sa FMP-om. Sve u svemu, hvala ti, jer sve ove pobede su nam bile mnogo sladje, kada si ti bio u protivnickom timu.

Stefan

pre 10 godina

Ovo je odlicno, vrh. Igor ce mnogo korisniji biti u fotelji sa 36 godina nego na parketu. Tako treba, samo da skupljamo nase legende u klubu, prvo Gurovic pa Igor, nadam se jednog dana i Teo, Pero Antic, Bjelica...Sad jos 3 odlicna pojacanja da dodju, na 1,2 i 4 pa da haramo!

NNN

pre 10 godina

Oko Igora su uvek bila podeljena mišljenja,
ali ja sam ga uvek voleo.
Volim tip igrača koji može da eksplodira
i zatrpa koš protivnika (i da se ne zna kada će se to desiti).
Ima ona utakmica Evrolige dok je još igrao u Baskoniji (tad je bio na vrhuncu),
kad je u prvoj četvrtini dao preko 30 peona!
Sigurno naš najbolji bek-šuter (iako su ga često gurali na pleja) posle penzionisanja Danilovića.

Ivan

pre 10 godina

..konacno ..decko nije nikada odigrao veliku utakmicu kako treba ..hvala na svemu i srecno ..problemi u glavi koje sam primecivao dok je bio mlad igrac sa godinama nisu nestali ..na zalost ..treba nam ozbiljan play

Dejan69

pre 10 godina

Prvi put sam ga gledao u Smederevu, imao je 16 godina I tek poceo u prvom timu. U jednom trenutku je ukrao loptu i krenuo u kontru, nije mogao da zakuca nego se uhvatio za mrezicu i jzdigao iznad kosa I zakucao, kos je bio ponisten ali je cela hala ustala na noge I aplaudirala.Od tada do danas je postao LEGENDA, HVALA majstore na svemu

THE CITIZEN

pre 10 godina

Можда је тако и нај боље, доста је дао доприноса прошле сезоне, али се у доста утакмица видело да полако године узимају своје, неизмерно му хвала на свему што је учинио за Звезду и можда је и ово и прави тренутак за повлачење јер нај бољи знају када је крај, све најбоље и пуно успеха на новој позицији, да донесе пуно радости и себи, а и нама!!!

samo 1 klub

pre 10 godina

Kako je Čović saopštio, Rakočević će sâm odlučiti da li će sportski direktor postati sada ili će odigrati još jednu sezonu u inostranstvu

kakvi majstori obmane...ali ovce ce opet nasesti. stavljam kviska da ce teska srca ipak odigrati jos jednu sezonu u inostranstvu, a sledece godine ce cak i ovce zaboraviti na ovu pricu...

danilo

pre 10 godina

Koliko god mišljenja oko Igora bila podeljenja, posebno u njegovom podbacivanju kod najvažnijih utakmica, neporeciva je činjenica da je igra Zvezde prošle godine bila bazirana na njemu.
Ovo je u ovom prelaznom roku prva problematična odluka Čovića i ekipe a kao partizanovac se nadam da neće naći nekog boljeg od Igora jer što da nam taj komplikuje život više nego što treba.

Nebojsa

pre 10 godina

Ja nisam iznenadjen. Igor ima vec 35 godina, imace sledece godine 36, a to je za njegovu poziciju i njegov nacin igre malo previse. Hvala mu za ovu sezonu!!!

smallville boys

pre 10 godina

sad da bi unucima pricao o tituli mora da obuce crno beli dres i popne se na jug. mazace ga unuci ako bude pricao o osvojenom kupu sa prekidom u kragujevcu

Djole

pre 10 godina

Veliki igrac i veliki covek!Mislim da je ovo dobar potez posto je Igor vec dosao u godine kada ne moze da izgura celu sezonu, odradio je veliki posao za nas u prosloj sezoni, ali videlo se da ga je stigao umor i da nije mogao da izdrzi vise.Nadam se da ce prihvatiti ulogu sportskog direktora jer zasluzuje to :)

ecor

pre 10 godina

fer.
u narednih brdo godina ova zemlja nece izbaciti ovakvog kosgetera. da li mozete zamisliti naseg igraca kako postaje najbolji strelac evrolige ili kako daje 80 i nesto bacanja za redom u istoj toj evroligi...?
rakoceva pozicija i stil igre su takvi da je tesko sa 35 godina boriti se na najvisem potrebnom nivou.
prosle sezone je cini mi se na 4 solidno jake utakmice dao preko 30 poena. Srbija trenutno nema takvog igraca.
hvala i srecno u dovodjenju dobrih igraca.

kk sledeca sezona

pre 10 godina

Pojacavaju se za sledecu sezonu. ako opet nista ne urade, sledeca je njiova 100 %. Ako pak ni tada nista ne urade sledece osvajaju sve i tako u krug. A Igor je trebao da se penzionise a ne da se bruka sa ocajnim igrama pred kraj sezone.

Pip 33

pre 10 godina

Povlacenjen Igora Rakocevic, sprska kosarka ostala je i bez poslednjeg aktivnog kosarkasa, koji je nesto veliko znacio evropskoj i svetskoj kosarci. Igore, legendo!

Podgoricanin

pre 10 godina

Podgorica ga je docekala kako je zasluzio ! S dresom i aplauzom !! Hvala na dvije nevjerovatne godine, na dvije titule na dvije sezone Evrolige u plavo-bijelom dresu veliki sampione !

Deni Krejn

pre 10 godina

Jednu rečenicu sam ipak zapamtio. "ili će odigrati još jednu godinu u inostranstvu". Zar ti nije dovoljno para??? A koliko si puta samo rekao da bi želeo da igraš euroligu sa Zvezdom????

LFC

pre 10 godina

Ne razumem uopste situaciju. Valjda je hteo da dodje i da odigra oprostajnu sezonu, a ne sada da bega u inostranstvo. I pitanje je dal ce ga uopste hteti neko jer je mator mnogo. Mogao je da izgura jos jednu sezonu, a ovo je bas zbunjujuce...

G

pre 10 godina

Jos uvek se ne zna razlog zbog kojeg odlazi, ako odlazi...
Ako su sportski, ceka se Rakoceva izjava.

Jednu stvar Covic i ostatak KK treba da znaju.
Ukoliko vam Branko Lazic ostane u prvom timu, treba da budete svesni, da u novoj sezoni ne trebate da imate nikakve ambicije, a i navijaci ocekivanja. Takav igrac ne zasluzuje da igra niti za ovakav prvi tim, a kamoli u Evroligi. Na stranu to sto covek ucestvuje u Drinskoj regati, ali igracki mu nije mesto u Zvezdi, prvom od svih.


Rakoc da kaze zbog cega nece igrati...

srki

pre 10 godina

Moj omiljeni igrac.Jedan od najboljih napadaca u Evropi u poslednjih 15 godina.Hvala ti za sve Igore, vole te tvoji cigani.
Uzas koliko sam se smorio sad.:(

Stiven Džerard

pre 10 godina

Hvala ti Igore za sve i srećno na drugoj funkciji.Bio si i ostao legenda Crvene Zvezde,nadam se da ćeš nam pomoći na funkciji sportskog direktora i da ćeš imati njuh za kvalitetne igrače.

Pip 33

pre 10 godina

Povlacenjen Igora Rakocevic, sprska kosarka ostala je i bez poslednjeg aktivnog kosarkasa, koji je nesto veliko znacio evropskoj i svetskoj kosarci. Igore, legendo!

aca_bg

pre 10 godina

Veliki sam navijac Partizana, ali ovom coveku kapa dole...Toliko puta je igrao protiv nas, toliko puta gubio ili pobedjivao, toliko puta ispljuvan od grobara a ja nikada nisam od njega ruznu rec cuo o Partizanu i njegovim navijacima. To sto prosle sezone nije dao maksimum, nije njegova krivica jer jednostavno nije normalno traziti da vam covek od 35,sam, godina nosi igru kroz celu sezonu u tri takmicenja. Ove sezone ce Zvezda biti slabija za velikog majstora. Sve najbolje Igore i zelim ti da kao sportski direktor CZBGD budes jos monogo puta drugi u nasim takmicenjima.

Podgoricanin

pre 10 godina

Podgorica ga je docekala kako je zasluzio ! S dresom i aplauzom !! Hvala na dvije nevjerovatne godine, na dvije titule na dvije sezone Evrolige u plavo-bijelom dresu veliki sampione !

KODAR78

pre 10 godina

Ode i u penziju a ne doceka titulu, ni sa CZ a ni sad sa FMP-om. Sve u svemu, hvala ti, jer sve ove pobede su nam bile mnogo sladje, kada si ti bio u protivnickom timu.

srki

pre 10 godina

Moj omiljeni igrac.Jedan od najboljih napadaca u Evropi u poslednjih 15 godina.Hvala ti za sve Igore, vole te tvoji cigani.
Uzas koliko sam se smorio sad.:(

markopfc

pre 10 godina

uaooo,povlace dres iz upotrebe....mi bi morali da uvedemo cetvorocifrene kad bi to tako radili...a jel se koriste povuceni bojevi askrabica,nikolica i gorana boskovica danas?

AHA

pre 10 godina

SAD JE I DEFINITIVNO. STIZE TEODOSIC !!!…!! #!##
(sax, 17. jul 2013 14:12)

Najlepse od svega je sto cak i znas na kojim pozicijama igraju Rakocevic i Teodosic.
Idi prati zensku odbojku.

Mikele

pre 10 godina

Čović majstor...
Ovako sam i ja dobio pre par godina otkaz, šef kaže: ti si najbolji, menjamo politiku firme, ali ako budeš hteo mogu te prebaciti u vozače ili magacin...
Igore svaka čast i puno sreće, ali ovaj put si izigran.

milos brcko

pre 10 godina

Navijam za Partizan, sigurno necu biti objektivan. Covic bas misli da sve moze I zna, ovakva velicina od igraca nije zasluzio da se oprosti od kluba na ovaj nacin. Valjao mu je u ovoj sezoni, a sad ce u euroligi da igra neki stranac. Mogali su mu platiti ugovor I da odigra 10 minuta.

Dovla

pre 10 godina

Rakoč: "Imao sam želju da igram i sledeće sezone". Znači, nateran je da ne igra, oteran iz kluba. Kakvo podmlađivanje, kresanje budžeta, ko još veruje u to? Ova konferencija je čista farsa. Smanjiti budžet preko leđa najboljeg igrača prošle sezone, koji je najzaslužniji za izborenu EL, sprečiti ga da istu igra ove sezone, strašno.Veliki minus Čoviću, ovako se ne postupa sa legendama Zvezde.

vasa

pre 10 godina

Igor Rakocevic je sa Crvenom Zvezdom osvojio titulu 98. godine, kada pojedinci koji pametuju nisu bili rodjeni! Ili su bili deca u pelenama! Covek je legenda Crvene Zvezde i zasluzuje da bude u klubu posle karijere...
(djole, 17. jul 2013 12:26)

Legenda kluba sa jednom jedinom osvojenom titulom? Ha, ha, ha, ha... Odavno se nisam ovako slatko ismejao?

spale

pre 10 godina

kad vidim koliko minusa ima jedan komentar tipa 'hvala ti Igore i srecno', odmah mi je jasno da su franjevci opet okupirali vest.. Bas mi nisu jasni?

devil him self

pre 10 godina

strasno bi bilo da na ovakav nacin zavrsis karijeru, bez titule u zvezdinom dresu, mene licno ne interesuju tvoje titule sa buducnoscu ni trofeji alfonsa forda, legenda kluba se ne postaje zbog osvojenih trofeja u tudjim dresovima.sa zvezdom nikada nisi nista uradio i za mene ti nikada neces biti legenda naseg kluba, jer u suprotnom u fudbalu bi trebalo da imamo 1000 legendi kluba koji su bar jednom osvojili nacionalni kup.sada kada imas priliku da igras u najjacem zvezdinom timu u pos. 15 god. uzmes titulu, i da budes lider u evro ligi ti odlazis najverovatnije u inostranstvo.to bi bilo sramno i tragicno, ako to uradis opravdaces sve prozivke grobara u zadnjih 10 god.

rade

pre 10 godina

E moji mali grobarcici, pa nikad ti vaši Lucici Kučići i Bogdanovići neće biti ni blizu Igora. smešni ste mnogo..
(dario88888, 17. jul 2013 20:03)

mora da imas 12 godna kad ne znas ko su legende PARTIZANA. Pitaj tatu onda

dominacija

pre 10 godina

pametan potez. ko moze da podnese godine onakve partizanove dominacije, i jos da se mali bogdan poigrava sa njim na onakav nacin, kao sto se svojevremeno kicanovic poigravao sa njegovim tatom na derbijima sedamdesetih.

wer

pre 10 godina

Igore hvala ti za sve majstore ! Ceka te fotelja sportskog direktora pa da se zajedno i dalje radujemo buducim uspesima kluba.
(Zvezda_institucija, 17. jul 2013 14:43)

I dalje radujemo ???!!?
Cemu si se ti radovao sine?
Ah da... dva kupa i jedan DVD

Miki

pre 10 godina

Očekivana vest,već neko vreme se pričalo da Igor neće igrati u novoj sezoni.
Objektivno,njega ne bi zadovoljilo 15ak minuta po meču na parketu...a za intenzivnu igru u napadu i odbrani svakako da,nažalost,nije za više od toga.
Legenda kluba,želim mu sve najboolje i nadam se da će preuzeti neku funkciju u klubu i to bi bio najbolji epilog za sve.

istina boli

pre 10 godina

@Mirko

Da li je Rakočević igrao za Fabriku Metalnih Proizvoda? Odgovor je dao Čović izjavom; "Niko ne može odrediti FMP-u kako će se zvati".

samo 1 klub

pre 10 godina

Kako je Čović saopštio, Rakočević će sâm odlučiti da li će sportski direktor postati sada ili će odigrati još jednu sezonu u inostranstvu

kakvi majstori obmane...ali ovce ce opet nasesti. stavljam kviska da ce teska srca ipak odigrati jos jednu sezonu u inostranstvu, a sledece godine ce cak i ovce zaboraviti na ovu pricu...

Sergio

pre 10 godina

Ti si sportsmen i žao mi je što ći ovo da kažem, ali činjenice su: Obećao si, a nisi doneo titulu, ti si , kažu, bio "garant" za to,,,
Sad su te i pored tvoje žrtve oduvali i rekli da si mator, samo na Čovića liči.
I na kraju, koja čast, bio si kapiten FMP-a, Crvena Zvezda je u drugoj ligi.

Dejan69

pre 10 godina

Prvi put sam ga gledao u Smederevu, imao je 16 godina I tek poceo u prvom timu. U jednom trenutku je ukrao loptu i krenuo u kontru, nije mogao da zakuca nego se uhvatio za mrezicu i jzdigao iznad kosa I zakucao, kos je bio ponisten ali je cela hala ustala na noge I aplaudirala.Od tada do danas je postao LEGENDA, HVALA majstore na svemu

Zlatko

pre 10 godina

Kao sto sam i najavio ovo znaci da u klub stize najveca bomba u poslednjih 15 god...Svi znamo ko je to.
(novosadjanin, 17. jul 2013 11:34)

Ne znamo, prosvetli nas. Nije šala, stvarno ne znam na koga misliš.

goran

pre 10 godina

Jesam Partizanovac ali Igoru skidam kapu i kao igracu i kao coveku ,uvek je inace stisavao ponekad previse uzavrele strasti u derbijima , i uvek bi sportski i korektno cestitao partizanu pobedu...mislim da je steta sto nije na reprezentativnom spisku njegovo iskustvo bi nam puno znacilo na EP u sloveniji

Konan-BG

pre 10 godina

Veliki sam groba,ali nije mi jasan ovaj potez zvezde,Rakocevic je bio alfa i omega ovog tima i ubedljivo najkvalitetniji pojedinac bez obzira na godine.Tesko ce nadomestiti takvog kosgetera,bio je potreban timu jos,pogotovo u EL.

vladica

pre 10 godina

@STOJKO: Bogdanovic moze da dodje kod vas jedino u nocnim morama,da vas jos vise terorise. Kao sto je terorisao taze penzionera u utakmici broj 4...

Goran

pre 10 godina

Ako vam je najbolja sezona u zadnjih 15 godina sezona u kojoj niste osvojili titulu, onda si sve rekao o Crvenoj Zvezdi. Reci slobodno da je taj faktor saplitanja koji spominjes - Partizan. Plasim se da ce taj faktor saplitanja nastaviti da vas saplice trajno.

NNN

pre 10 godina

Oko Igora su uvek bila podeljena mišljenja,
ali ja sam ga uvek voleo.
Volim tip igrača koji može da eksplodira
i zatrpa koš protivnika (i da se ne zna kada će se to desiti).
Ima ona utakmica Evrolige dok je još igrao u Baskoniji (tad je bio na vrhuncu),
kad je u prvoj četvrtini dao preko 30 peona!
Sigurno naš najbolji bek-šuter (iako su ga često gurali na pleja) posle penzionisanja Danilovića.

as

pre 10 godina

A vidi navijačku grupu "grobari tastatura"..letnja frustracija na delu !!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 17. jul 2013 12:51)

Bolje i letnja nego na proleće sledeće godine, to je termin rezervisan za vaše frustracije. U stvari one traju već 12 godina

Vratiće se rode...

pre 10 godina

Ha, ha, ha kakva logika! Čovek koji vam je doneo Evroligu sad će da ide da se batrga u tamo nekoj "šklj" ligi po stare dane. Gani, da vas nije trebalo bi vas izmislitI. Podmađujete ekipu? Da vidimo koji će to klinci biti nosioci igre Zvezde u Evroligi. Imate dvojicu, Cvetkovića i Mitrovića... daj Bože da zajedno skupe jedno poluvreme u Evroligi. Šala, šala ali Zvezda bez Rakoča je u play-offu je pokazala koliko joj znači. I ko god da ga zameni biće hendikep, tako da ja predviđam da ćete ga do Nove godine vratiti, ne pitajući za cenu. Od vas smo svašta naučili, tako da "živi bili pa videli"!

qqlele

pre 10 godina

Dres je povučen iz upotrebe za naredne dve sezone koliko po slovu ugovora ovaj i ovakav KK postoji, a onda se raspada na sastavne delove FMP i Crvenu Zvezdu, ili se dres sa ovim brojem neće koristiti u FMP-u u sezoni 2015?

rondo

pre 10 godina

Uh, ovo treba da je udarna vest! Rakoch je i u 35-oj godini extra igrao.... Bek kakvog skoro necemo imati.... Rakoche, MNOGO
SRECE I HVALA !!!

Shvatili je na vreme. U JULU

pre 10 godina

@ Mogao si batice da probas jos Sledecu Sezonu!
(Bogdanovic, 17. jul 2013 12:42)

Kako da proba, kad ni oni vise ne veruju u tu famoznu SLEDECU SEZONU.

my way

pre 10 godina

Ne znam, koliko shvatam iz recenog Igor je zeleo da igra naredne sezone. Mislim da nije trbealo da sada kad igramo Evroligu, zasta je on najvise zasluzan, bude odstranjen sa pricom o podmladjivanju.

Kosta

pre 10 godina

Komentar kako je Igor Rakocevic svoju jedinu titulu sa Zvezdom osvojio kada se pojedini komentatori nisu ni rodili govori sam za sebe. Premalo za onolika ocekivanja od njegove karijere. U reprezentaciji 2001. i 2002 maltene nije ni ustajao sa klupe ali ju je zato predvodio 2004. i 2005.

Deni Krejn

pre 10 godina

Jednu rečenicu sam ipak zapamtio. "ili će odigrati još jednu godinu u inostranstvu". Zar ti nije dovoljno para??? A koliko si puta samo rekao da bi želeo da igraš euroligu sa Zvezdom????

Niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove

pre 10 godina

Ekstra igrač,Evropski krem,naš najbolji bek kojeg smo imali posle Danilovića,nije imao sreće sa reprezentacijom kada je postao nosilac 2004/2005/2006...Nemojte Grobari da ga pljujemo,bar ne sad kad završava karijeru,Igor je veliki igrač i čovek,to što navija za pogrešan klub(ove) je sporedno,pogreši čovek...

Djole

pre 10 godina

Veliki igrac i veliki covek!Mislim da je ovo dobar potez posto je Igor vec dosao u godine kada ne moze da izgura celu sezonu, odradio je veliki posao za nas u prosloj sezoni, ali videlo se da ga je stigao umor i da nije mogao da izdrzi vise.Nadam se da ce prihvatiti ulogu sportskog direktora jer zasluzuje to :)

cc

pre 10 godina

Ako cemo realno, sjajan je kosarkas, ima kosarku u malom prstu, ali je velika kiksara, svaku kontru koju on povuce se spetlja i izgubi loptu.. Godine cine svoje..iako mislim da bi opet u EL ove godine bio jedan od najboljih igraca..

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

@Batko! Decko uzeli smo vam sa decom ABA i domacu ligu,tukli vas opet sa 30 razlike,u dve tekme vas spustili ispod 60 poena! O kakvim frustracijama ti pricas?Za razliku od vas nas klub je klub sa vizijom,a igraci su nam za vase muskarcine i znalci.Dok je Partizana bice te i ostati KK Sledeca sezona!

Mirko

pre 10 godina

Da li je Rakočević igrao za Fabriku Metalnih Proizvoda? Odgovor je dao Čović izjavom; "Niko ne može odrediti FMP-u kako će se zvati".
(istina boli, 17. jul 2013 14:54)

Samo treba da vidim Franjevce na komentarima i odmah znam da se radi o Zvezdi. Ne zanima vas FMP, vi kidišete na Zvezdu, svrbi vas i boli jer ona pokazuje koliko ste mali i kao navijači i kao ljudi, a i kao klub.

Stiven Džerard

pre 10 godina

Hvala ti Igore za sve i srećno na drugoj funkciji.Bio si i ostao legenda Crvene Zvezde,nadam se da ćeš nam pomoći na funkciji sportskog direktora i da ćeš imati njuh za kvalitetne igrače.

smallville boys

pre 10 godina

sad da bi unucima pricao o tituli mora da obuce crno beli dres i popne se na jug. mazace ga unuci ako bude pricao o osvojenom kupu sa prekidom u kragujevcu

Hvala

pre 10 godina

@dominacija O čemu čoveče pričaš? Kakve sedamdesete? Pa, vi ste do 1990 osvojili 3 prvenstva i dva kupa. Vaša dominacija počinje dolaskom sps-a na vlast, a tu podršku su nastavili i ovi što su došli posle 2000. A, Rakoču sve najbolje i hvala za sve legendo.

ecor

pre 10 godina

fer.
u narednih brdo godina ova zemlja nece izbaciti ovakvog kosgetera. da li mozete zamisliti naseg igraca kako postaje najbolji strelac evrolige ili kako daje 80 i nesto bacanja za redom u istoj toj evroligi...?
rakoceva pozicija i stil igre su takvi da je tesko sa 35 godina boriti se na najvisem potrebnom nivou.
prosle sezone je cini mi se na 4 solidno jake utakmice dao preko 30 poena. Srbija trenutno nema takvog igraca.
hvala i srecno u dovodjenju dobrih igraca.

Stefan

pre 10 godina

Ovo je odlicno, vrh. Igor ce mnogo korisniji biti u fotelji sa 36 godina nego na parketu. Tako treba, samo da skupljamo nase legende u klubu, prvo Gurovic pa Igor, nadam se jednog dana i Teo, Pero Antic, Bjelica...Sad jos 3 odlicna pojacanja da dodju, na 1,2 i 4 pa da haramo!

danilo

pre 10 godina

Koliko god mišljenja oko Igora bila podeljenja, posebno u njegovom podbacivanju kod najvažnijih utakmica, neporeciva je činjenica da je igra Zvezde prošle godine bila bazirana na njemu.
Ovo je u ovom prelaznom roku prva problematična odluka Čovića i ekipe a kao partizanovac se nadam da neće naći nekog boljeg od Igora jer što da nam taj komplikuje život više nego što treba.

G

pre 10 godina

Jos uvek se ne zna razlog zbog kojeg odlazi, ako odlazi...
Ako su sportski, ceka se Rakoceva izjava.

Jednu stvar Covic i ostatak KK treba da znaju.
Ukoliko vam Branko Lazic ostane u prvom timu, treba da budete svesni, da u novoj sezoni ne trebate da imate nikakve ambicije, a i navijaci ocekivanja. Takav igrac ne zasluzuje da igra niti za ovakav prvi tim, a kamoli u Evroligi. Na stranu to sto covek ucestvuje u Drinskoj regati, ali igracki mu nije mesto u Zvezdi, prvom od svih.


Rakoc da kaze zbog cega nece igrati...

Milos BG

pre 10 godina

Ode i u penziju a ne doceka titulu, ni sa CZ a ni sad sa FMP-om. Sve u svemu, hvala ti, jer sve ove pobede su nam bile mnogo sladje, kada si ti bio u protivnickom timu.
(KODAR78, 17. jul 2013 11:25)
Vidim da si vrsnjak sa Igorom, a on je za razliku od tebe kojem je najveci uspeh u zivotu kad ostavis komentar u vezi Zvezde, osvojio titulu sa Zvezdom, sto znas i sam. Izadji nekad u grad, provedi se, a ne samo da siris neistinite informacije.
Inace zestoko sam se smorio zbog odlaska Rakocevica.

kk sledeca sezona

pre 10 godina

Pojacavaju se za sledecu sezonu. ako opet nista ne urade, sledeca je njiova 100 %. Ako pak ni tada nista ne urade sledece osvajaju sve i tako u krug. A Igor je trebao da se penzionise a ne da se bruka sa ocajnim igrama pred kraj sezone.

trol troluje moj jaran

pre 10 godina

Naravno da ce odigrati jos neku sezonu. Ovo je samo paravan, covek bezi glavom bez obzira kad je video ko vedri i oblaci u srpskom sportu. Od menadzera ne moze da se zivi.

Igor = Rambo

pre 10 godina

Meni ovi komentari o Rakocevicevom buducem funkcionerskom radu u Klubu mnogo lice na one kada je Rambo zavrsio karijeru u Brazilu. Bilo je:"Dodji, Rambo, pomazi! Dovedi prava pojacanja!... itd. Kad, ono, ... cvrc! Znamo kako je bilo.

NEDJA

pre 10 godina

I ode poslednji aktivni igrac u penziju iz Zvezdine generacije koja je osvojila zadnju titulu drzavnog prvaka.Ej,15 godina bez titule,kakve vam je samo Dule nabio komplekse,nije ni cudo da ga toliko mrzite.Trener bez rominga nocna mora delija i pantera.Igor Lečkov je strasan napadac,imao je veoma dobru karijeru ali je ostao nedorecen i u Nba,i reprezentaciji pa i u Evroligi bez obzira na sva priznanja jer nikad nije igrao ni finale.Neko pomenu da je Teodosic legenda kluba a posle se ljutite na nas kad vas zovemo Fmp.

koja

pre 10 godina

Napustise pored Rakocevica ,Braun,Samardziski, Subotic,Radivojevic...To su svi sa vecim platama, pitam se odakle nekima logika da eto plivamo u parama pa mi cemo imati i manji budzet nego prosle godine...

samo partizan

pre 10 godina

ednu rečenicu sam ipak zapamtio. "ili će odigrati još jednu godinu u inostranstvu". Zar ti nije dovoljno para??? A koliko si puta samo rekao da bi želeo da igraš euroligu sa Zvezdom????
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deni Krejn, 17. jul 2013 11:55)


njega penzionisu decko,citaj malo!
nece ga,on se ne pita!


ps. vredjali smo te,kad igras za crvene,tako je to:),
ali sada,
puno srece,sta god da odlucis!
bice jedan normalan u upravi :)

Pip 33

pre 10 godina

Koliko je trofeja u karijeri osvojio Igor Rakočević?
(Pitanje, 17. jul 2013 12:40) Stvarno nikad do sada nisam nekome odgovara na komentare, ali tebi moram. Red Star Belgrade
Yugoslav Basketball League championship (1): 1998
Serbia and Montenegro Cup (1): 2004
Budućnost Podgorica
Serbia and Montenegro Cup (1): 2001
Valencia BC
Lliga Valenciana (1): 2005
Real Madrid
Community of Madrid Tournament (1): 2006
TAU Cerámica
Spanish Championship (1): 2008
Spanish Cup (2): 2006, 2009
Spanish Supercup (3): 2006, 2007, 2008
Montepaschi Siena
Italian League championship (1): 2012
Italian Cup (1): 2012
Italian Supercup (1): 2012
Individual[edit]
Yugoslavian League Most Improved Player (1998)
Adriatic League Final Four MVP (2004)
Led the Adriatic League in scoring (2004)
Won the Spanish ACB League 3 Point Shootout Contest 2007
3x Alphonso Ford Trophy 2007, 2009, 2011[11]
All-Euroleague Second Team (2007)
All-Euroleague First Team (2009)
Yugoslavian national team[edit]
Won the bronze medal at the FIBA Europe Under-18 Championship (1996)
Won the bronze medal at the FIBA Under-21 World Championship (1997)
Won the gold medal at the FIBA Europe Under-20 Championship (1998)
FIBA Europe Under-20 Championship MVP (1998)
Won gold medal at EuroBasket 2001
Won the gold medal at the 2002 FIBA World Championship

Cahill

pre 10 godina

sad da bi unucima pricao o tituli mora da obuce crno beli dres i popne se na jug. mazace ga unuci ako bude pricao o osvojenom kupu sa prekidom u kragujevcu
(smallville boys, 17. jul 2013 11:50)
Он ће итекако имати о чему да им прича, а ти ћеш својима причати како ти је највећи успех био што си оставио овакав коментар. Велико хвала Игору на свему.

Mirko

pre 10 godina

(milan nislija, 17. jul 2013 13:07)

Komšija Rakoč nikad nije igrao u FMP-u. A ni Igokei, pa ni MTS-u, nije ni u SIMODU, Vizuri i timovima takve klase, igrao je u Zvezdi, Timberwolfsima, Tau Keramici itd.

Brat Rakoc

pre 10 godina

Rakoc je imao po sezoni 300000evra.Tako da su u klubu jaci za gore pomenutu cifru.Treba pametno utrositi taj novac.Treba dovesti nasa 2,3 igraca reprezentativnog nivoa za taj novac.A to se moze.A sto se Igora tice,igrao protiv njega,vrhinski igrac...

nn

pre 10 godina

Gledam Andjusa sto je trazio 12 hiljada eura. A pametni navijaci zvezde ne mogu da skontaju da covek samo govori kako se pare uzimaju u klubu. Njemu nije stalo do para nego ako tako svi rade hoce i on svoj deo.. A dole citam komentare kako ga navijaci zvezde pljuju i hvale Covica koji uzme svaki euro kada nesto uradi. A Andjus se samo zezao sa njima i otkrio kako posluju oba kluba i kako se iznose pare..

Floro Flores

pre 10 godina

Treba biti realan.. Rakocevic je u godinama i ne bi mogao u kontinuitetu da igra dobro u EL! Sve najbolje u direktorskoj fotelji!

Fire

pre 10 godina

U toku ove sezone Igor apsolutno ništa nije pokazao u bitnim utakmicama osim one treće utakmice u finalu sa Partizanom. Imao je dobre partije protiv nekih nebitnih timova u ABA ligi. On je pre svega fizički nespreman da igra. Primetio sam da voli da se oslobadja odgovrnosti u trenutku kad se lomi utakmica. Jedan Bogdan Bogdanović je mnogo bolje igrao od njega i pokazao više hrabrosti. Ipak on ima 35 godina,Igor ne igra ozbiljnu košarku još od 2007 godine. Posle Reala iz Madrida 2005-2006 on je u padu forme.

devil him self

pre 10 godina

molim admina da pusti poruku jer je rec o proverenoj inf.i isece ovo moje obracanje njemu.
IGOR RAKOCEVIC se jos pred kraj sezone sve dogovorio sa KUTXA LABORALOM i provereno predvodi napad spanaca ove godine protiv zvezde u evroligi.inf. je 1.000.000% proverena, pa vi povlacite dres sa brojem 8 LEGENDI KLUBA!procitajte njegove intervjue pred kraj sezone, videcete da je vec tada pricao da ce videti da li igra i sledece sezoni u zvezdi.

Nebojsa

pre 10 godina

Ja nisam iznenadjen. Igor ima vec 35 godina, imace sledece godine 36, a to je za njegovu poziciju i njegov nacin igre malo previse. Hvala mu za ovu sezonu!!!

lj_kv

pre 10 godina

Evo za ove što ne znaju šta je Igor Rakočević osvojio
Pro career[edit]
Red Star Belgrade
Yugoslav Basketball League championship (1): 1998
Serbia and Montenegro Cup (1): 2004
Budućnost Podgorica
Serbia and Montenegro Cup (1): 2001
Valencia BC
Lliga Valenciana (1): 2005
Real Madrid
Community of Madrid Tournament (1): 2006
TAU Cerámica
Spanish Championship (1): 2008
Spanish Cup (2): 2006, 2009
Spanish Supercup (3): 2006, 2007, 2008
Montepaschi Siena
Italian League championship (1): 2012
Italian Cup (1): 2012
Italian Supercup (1): 2012
Individual[edit]
Yugoslavian League Most Improved Player (1998)
Adriatic League Final Four MVP (2004)
Led the Adriatic League in scoring (2004)
Won the Spanish ACB League 3 Point Shootout Contest 2007
3x Alphonso Ford Trophy 2007, 2009, 2011[11]
All-Euroleague Second Team (2007)
All-Euroleague First Team (2009)
Yugoslavian national team[edit]
Won the bronze medal at the FIBA Europe Under-18 Championship (1996)
Won the bronze medal at the FIBA Under-21 World Championship (1997)
Won the gold medal at the FIBA Europe Under-20 Championship (1998)
FIBA Europe Under-20 Championship MVP (1998)
Won gold medal at EuroBasket 2001
Won the gold medal at the 2002 FIBA World Championship

Marko

pre 10 godina

To je jedna od ocekivanih stvari. Covek je ostao bez dahu u finalu, jednostavno, ne moze da se juri sa mladjim igracima. Mali Bogdanovic, je pokazao, kako izgleda skolovan igrac u ranoj fazi!! Kao ide u penziju? Jednostavno, rekli su mu, ne trebas nam sledece sezone. Pa, zasto da ne. To je nesto posteno. Ponudili su mu mesto direktora. Ali njemu se izgleda jos igra?! Jedina istina je, odigrano lose finale! Definitivno je za fotelju!! On ne moze da bude prevaga u Euroligi, istina boli!!!

Zvezda_institucija

pre 10 godina

Igore hvala ti za sve majstore ! Ceka te fotelja sportskog direktora pa da se zajedno i dalje radujemo buducim uspesima kluba.

Mirko

pre 10 godina

@batko grobarska frustracija od? osvojenih trojefa mozda?sa 0€? neeeee,vi ste ti koji su isfrustrirani
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bertans, 17. jul 2013 13:17)

Naravno 0€ svojih para, uglavnom ižicanih od države i sponzora koji su bili prinuđeni da finansiraju "nacionalni ponos" i koji su pobegli glavom bez obzira kad više nisu "morali" da vas finansiraju.
A stranci su dolazili džabe verovatno... A i DV nije mogao ispod 400k evra da radi komotno. A i moralo je još da se potplaćuju navijačke grupe, sudije, političari i ostali. Pa posle nema para, naravno da nema.

Boki

pre 10 godina

strasno bi bilo da na ovakav nacin zavrsis karijeru, bez titule u zvezdinom dresu, mene licno ne interesuju tvoje titule sa buducnoscu ni trofeji alfonsa forda, legenda kluba se ne postaje zbog osvojenih trofeja u tudjim dresovima.sa zvezdom nikada nisi nista uradio i za mene ti nikada neces biti legenda naseg kluba, jer u suprotnom u fudbalu bi trebalo da imamo 1000 legendi kluba koji su bar jednom osvojili nacionalni kup.sada kada imas priliku da igras u najjacem zvezdinom timu u pos. 15 god. uzmes titulu, i da budes lider u evro ligi ti odlazis najverovatnije u inostranstvo.to bi bilo sramno i tragicno, ako to uradis opravdaces sve prozivke grobara u zadnjih 10 god.
(devil him self, 17. jul 2013 12:04)
Prijatelju, za tvoju informaciju Igor je bio prvak SRJ sa Zvezdom '98, tako da ti ta primedba nikako nije na mestu.

milan nislija

pre 10 godina

Iako sam grobar moram da priznam da se radi o odlicnom igracu i velikom sportsmenu i zelim mu svu srecu.uvek sam strepeo kada je on igrao u dresu cz ili buducnosti jer je odlican poenter.mozda je mogao jos jednu sezonu u Fmp-u zato sto su usli u euroligu,ali dobro ,ipak covek ima i godine i naigrao se basketa.Logicno bi bilo da uprava Fmp-a angazuje umesto njega nekog iskusnog igraca... videcemo...

LFC

pre 10 godina

Ne razumem uopste situaciju. Valjda je hteo da dodje i da odigra oprostajnu sezonu, a ne sada da bega u inostranstvo. I pitanje je dal ce ga uopste hteti neko jer je mator mnogo. Mogao je da izgura jos jednu sezonu, a ovo je bas zbunjujuce...

luka stanisavljevic

pre 10 godina

e moja zvezdo, ne mogu da verujem da vidim ovoliko negativnih komenntara....pa dzaba vam svi igraci i sva pojacanja: navedeno je: ili ce postati direktor ili ce jednu u inostranstvu, a stoo ne jednu u zvezdi u evroligi, stooo bre?? ne mogu da gledam vise kako se spCZV ovako raspada bre. objavite ovo

L

pre 10 godina

ALO FIRE neka taj Bogdan Bogranovic i bilo koji drugi igrac sa nasih prostora bude 3X najbolji strelac evrope pa se javi.To ne moze niko da ponovi.I bilo koji od tih novih "dobrih" igraca ako budu u 35toj godini znali da hodaju..isto mi javi!Hvala Rakoce legendo !!!

Blaža

pre 10 godina

@kad se samo setim njegove izjave kad je odlazio u NBA "dostici cu Jordana" i slika sa tompusom u ustima AHAHAHAHAHAH! !!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Fisherman, 17. jul 2013 11:58)
Ko počinje da igra u NBA a ne nada se da će dostići Jordana nije trebao ni da se prijavljuje na draft!A gde beše ti igraš Fushermane koga dostiže svojim zlobnim komentarima!??

@ Pip 33

pre 10 godina

Pip 33, kladim se da ni ti nisi znao šta je Lliga Valenciana...
Copy paste sa wikija je pao?

Kada se sve oduzme, jasno je da je reč o igraču koji je uvek bio među najboljima, ali koji izgleda nije shvatio da košarka nije isto što i tenis.

Mirko

pre 10 godina

Igor je legenda, vrhunski sportista i profesionalac. Sa zadovoljstvom cu prisustvovati oprostajnoj utakmici!
Cinjenica je da ne bi mogao da odigra odbranu na vecini igraca na pozicijama 1/2 u Evroligi pa ova odluka ima smisla. Ko je pratio proslu sezonu, zna o cemu pricam. Da ne pricamo o finansijskom momentu koji nije zanemarljiv.

@G:
Batalite molim vas Branka Lazica. Covek je los napadac i to je tacno, ali ako je iko prosle godine svaku odbranu odigrao do poslednjem kontakta i koraka, to je on. A ruku na srce, dosta je popravio sut.

Patrick Ewing

pre 10 godina

Evo zašto je Zvezda veliki klub, Igor veliki igrač i čovek! Partizan je svog dugogodinjeg kapitena oterao ili je on otišao, sve jedno je, mi to radimo drugačije.

Igor LEGENDA!

THE CITIZEN

pre 10 godina

Можда је тако и нај боље, доста је дао доприноса прошле сезоне, али се у доста утакмица видело да полако године узимају своје, неизмерно му хвала на свему што је учинио за Звезду и можда је и ово и прави тренутак за повлачење јер нај бољи знају када је крај, све најбоље и пуно успеха на новој позицији, да донесе пуно радости и себи, а и нама!!!

sklop

pre 10 godina

@Ode i u penziju a ne doceka titulu, ni sa CZ a ni sad sa FMP-om. Sve u svemu, hvala ti, jer sve ove pobede su nam bile mnogo sladje, kada si ti bio u protivnickom timu.
(KODAR78, 17. jul 2013 11:25)
Jadno, bedno, tužno...sve u jednom komentaru. Ali i očekivano.

djole

pre 10 godina

Igor Rakocevic je sa Crvenom Zvezdom osvojio titulu 98. godine, kada pojedinci koji pametuju nisu bili rodjeni! Ili su bili deca u pelenama! Covek je legenda Crvene Zvezde i zasluzuje da bude u klubu posle karijere. Osvojice on sa Zvezdom dosta titula ako se vrati kao sportski direktor. Ova sezona sluzi za preokret i pocetak Zvezdine dominacije. Sve najbolje Igore ti zelim. Posto smo vrsnjaci nekoliko puta sam te branio kada si dolazio i odlazio iz Zvezde, kao i kada je cela generacija juniora Zvezde bila podredjena tebi. Sve se isplatilo, svaka godina Zvezde posvecena tebi. Sve najbolje majstore i vrati se kao direktor!

Ivan

pre 10 godina

..konacno ..decko nije nikada odigrao veliku utakmicu kako treba ..hvala na svemu i srecno ..problemi u glavi koje sam primecivao dok je bio mlad igrac sa godinama nisu nestali ..na zalost ..treba nam ozbiljan play

prle

pre 10 godina

Ocigledno je da se ukazala prilika za mladjim i veoma kvalitetnim igracem koja nije smela da se propusti,a Igoru svaka cast zna on dobro sta je najbolje za Zvezdu i njega.

Nislija

pre 10 godina

Igore,to ti sta si osvojio,nije ni bitno toliko. Najbitnije - uvek bio pravi sportista i covek,na terenu. Pravi primer mladjim generacijama. Verujem da ces takav i sportski direktor biti.

koja

pre 10 godina

Ode i u penziju a ne doceka titulu, ni sa CZ a ni sad sa FMP-om. Sve u svemu, hvala ti, jer sve ove pobede su nam bile mnogo sladje, kada si ti bio u protivnickom timu. (KODAR78, 17. jul 2013 11:25)

Ne mozes ti bez kompleksa....

darko1311

pre 10 godina

170 i kusur komentara o odlasku kapitena Crvene Zvezde od toga jedno 120 komentara zagrebcana stvarno neprocenjivo,dok o odbijanju njihovog igraca da igra danas utakmicu citavih 30 a o igri njihovog malog zagrebackog kluba(naravno da je Dinamo veci) citavih 70 pa sami ocenite koja je to bolest

Ivan

pre 10 godina

Kako ga Covic majstorski otera.Sa svim Zvezdasima ce biti tako.Prvo Gurovic,sada Rakocevic sutra Ilic.Da se vidi da to nije prava Zvezda.A navijaci misle da navijaju za pravi klub.

Миле

pre 10 godina

Немам намеру ништа лоше да кажем о Ракочевићу (иако нисам поборник његовог лика и дела), али ово је сасвим добар и логичан потез управе Звезде. Не могу да га држе на клупи већи део утакмице, а још мање на терену.
Е сада, да би Звездаши били издашнији у делењу минуса, још би био логичан потез ослободити се велике кошаркашке заблуде - Савовића.

Mirko

pre 10 godina

Zlato u Indijanapolisu, koje ja nikad neću zaboraviti, tri puta najbolji šuter Evrolige, NBA karijera, i još što šta. Malo li je?

Video sam po poslednjem intervju-u da nešto nije u redu, kao da se ne zna da li će igrati. Malo izaziva nesigurnost njegov odlazak, ali vidim kol'ko je sati. Pravi se ozbiljna ekipa u kojoj svako mora da igra 120% i da kida. Ko dolazi stvarno ne znam.
Ja bih voleo da je ostao i ove sezone i da se vratio u formu koju je imao do povrede. Ne znam koliko je to bilo moguće, ali izgleda da je procena bila da ne bi mogao. Moguće je da se oslobađa lova za neko novo pojačanje.
Želim mu sreću u budućoj karijeri, kako god da je nastavi, a posebno kao sportskom direktoru. Mislim da će tu mnogo postići.
Puno sreće majstore! Hvala ti za sve!

Batko

pre 10 godina

@bertans

Vi imate frustracije od samog imena Zvezda ! pa makar i bila Fmp,Zvezda Beograd ili kako je već vi zovete ! Razmisli, da li ti u stvari ne voliš CZ ? E ,PA TO JE TA FRUSTRACIJA !

StefanStefan

pre 10 godina

Zao mi je sto je otisao, bio je pokretacka snaga, covek koga su se protivnicki igraci pribojavali. Nadam se da ce Nebojsa uskoro dovesti neko kvalitetno pojacanje. Ocekivao sam i prizeljkivao da Igor odigra i ovu sezonu...ali nazalost...

HM

pre 10 godina

e nek si se povukao.. dosta je bilo tvog mucenja lopti..
covek ima 1000 suta po mecu... nezna za rec dodavanje
a sad kad je i radivojevic otisao, mozda i pocnemo da licimo na nesto..
uz katica fale jos dva dobra pojacanja i eto lepe ekipe

NiksickoPivo

pre 10 godina

Rakocevic ima 35 god i 500 000e za sezonu... budzet smo i te kako rasteretili, za te pare mozemo dovesti mnogo dobrog mladjeg igraca...

KODAR78

pre 10 godina

Ode i u penziju a ne doceka titulu, ni sa CZ a ni sad sa FMP-om. Sve u svemu, hvala ti, jer sve ove pobede su nam bile mnogo sladje, kada si ti bio u protivnickom timu.

Pip 33

pre 10 godina

Povlacenjen Igora Rakocevic, sprska kosarka ostala je i bez poslednjeg aktivnog kosarkasa, koji je nesto veliko znacio evropskoj i svetskoj kosarci. Igore, legendo!

Mirko

pre 10 godina

Da li je Rakočević igrao za Fabriku Metalnih Proizvoda? Odgovor je dao Čović izjavom; "Niko ne može odrediti FMP-u kako će se zvati".
(istina boli, 17. jul 2013 14:54)

Samo treba da vidim Franjevce na komentarima i odmah znam da se radi o Zvezdi. Ne zanima vas FMP, vi kidišete na Zvezdu, svrbi vas i boli jer ona pokazuje koliko ste mali i kao navijači i kao ljudi, a i kao klub.

spale

pre 10 godina

kad vidim koliko minusa ima jedan komentar tipa 'hvala ti Igore i srecno', odmah mi je jasno da su franjevci opet okupirali vest.. Bas mi nisu jasni?

Patrick Ewing

pre 10 godina

Evo zašto je Zvezda veliki klub, Igor veliki igrač i čovek! Partizan je svog dugogodinjeg kapitena oterao ili je on otišao, sve jedno je, mi to radimo drugačije.

Igor LEGENDA!

Mirko

pre 10 godina

(milan nislija, 17. jul 2013 13:07)

Komšija Rakoč nikad nije igrao u FMP-u. A ni Igokei, pa ni MTS-u, nije ni u SIMODU, Vizuri i timovima takve klase, igrao je u Zvezdi, Timberwolfsima, Tau Keramici itd.

markopfc

pre 10 godina

uaooo,povlace dres iz upotrebe....mi bi morali da uvedemo cetvorocifrene kad bi to tako radili...a jel se koriste povuceni bojevi askrabica,nikolica i gorana boskovica danas?

Hvala

pre 10 godina

@dominacija O čemu čoveče pričaš? Kakve sedamdesete? Pa, vi ste do 1990 osvojili 3 prvenstva i dva kupa. Vaša dominacija počinje dolaskom sps-a na vlast, a tu podršku su nastavili i ovi što su došli posle 2000. A, Rakoču sve najbolje i hvala za sve legendo.

Stefan

pre 10 godina

Ovo je odlicno, vrh. Igor ce mnogo korisniji biti u fotelji sa 36 godina nego na parketu. Tako treba, samo da skupljamo nase legende u klubu, prvo Gurovic pa Igor, nadam se jednog dana i Teo, Pero Antic, Bjelica...Sad jos 3 odlicna pojacanja da dodju, na 1,2 i 4 pa da haramo!

devil him self

pre 10 godina

strasno bi bilo da na ovakav nacin zavrsis karijeru, bez titule u zvezdinom dresu, mene licno ne interesuju tvoje titule sa buducnoscu ni trofeji alfonsa forda, legenda kluba se ne postaje zbog osvojenih trofeja u tudjim dresovima.sa zvezdom nikada nisi nista uradio i za mene ti nikada neces biti legenda naseg kluba, jer u suprotnom u fudbalu bi trebalo da imamo 1000 legendi kluba koji su bar jednom osvojili nacionalni kup.sada kada imas priliku da igras u najjacem zvezdinom timu u pos. 15 god. uzmes titulu, i da budes lider u evro ligi ti odlazis najverovatnije u inostranstvo.to bi bilo sramno i tragicno, ako to uradis opravdaces sve prozivke grobara u zadnjih 10 god.

Mirko

pre 10 godina

@batko grobarska frustracija od? osvojenih trojefa mozda?sa 0€? neeeee,vi ste ti koji su isfrustrirani
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bertans, 17. jul 2013 13:17)

Naravno 0€ svojih para, uglavnom ižicanih od države i sponzora koji su bili prinuđeni da finansiraju "nacionalni ponos" i koji su pobegli glavom bez obzira kad više nisu "morali" da vas finansiraju.
A stranci su dolazili džabe verovatno... A i DV nije mogao ispod 400k evra da radi komotno. A i moralo je još da se potplaćuju navijačke grupe, sudije, političari i ostali. Pa posle nema para, naravno da nema.

Batko

pre 10 godina

@bertans

Vi imate frustracije od samog imena Zvezda ! pa makar i bila Fmp,Zvezda Beograd ili kako je već vi zovete ! Razmisli, da li ti u stvari ne voliš CZ ? E ,PA TO JE TA FRUSTRACIJA !

vasa

pre 10 godina

Igor Rakocevic je sa Crvenom Zvezdom osvojio titulu 98. godine, kada pojedinci koji pametuju nisu bili rodjeni! Ili su bili deca u pelenama! Covek je legenda Crvene Zvezde i zasluzuje da bude u klubu posle karijere...
(djole, 17. jul 2013 12:26)

Legenda kluba sa jednom jedinom osvojenom titulom? Ha, ha, ha, ha... Odavno se nisam ovako slatko ismejao?

Zvezda_institucija

pre 10 godina

Igore hvala ti za sve majstore ! Ceka te fotelja sportskog direktora pa da se zajedno i dalje radujemo buducim uspesima kluba.

Milos BG

pre 10 godina

Ode i u penziju a ne doceka titulu, ni sa CZ a ni sad sa FMP-om. Sve u svemu, hvala ti, jer sve ove pobede su nam bile mnogo sladje, kada si ti bio u protivnickom timu.
(KODAR78, 17. jul 2013 11:25)
Vidim da si vrsnjak sa Igorom, a on je za razliku od tebe kojem je najveci uspeh u zivotu kad ostavis komentar u vezi Zvezde, osvojio titulu sa Zvezdom, sto znas i sam. Izadji nekad u grad, provedi se, a ne samo da siris neistinite informacije.
Inace zestoko sam se smorio zbog odlaska Rakocevica.

koja

pre 10 godina

Napustise pored Rakocevica ,Braun,Samardziski, Subotic,Radivojevic...To su svi sa vecim platama, pitam se odakle nekima logika da eto plivamo u parama pa mi cemo imati i manji budzet nego prosle godine...

kk sledeca sezona

pre 10 godina

Pojacavaju se za sledecu sezonu. ako opet nista ne urade, sledeca je njiova 100 %. Ako pak ni tada nista ne urade sledece osvajaju sve i tako u krug. A Igor je trebao da se penzionise a ne da se bruka sa ocajnim igrama pred kraj sezone.

Cahill

pre 10 godina

sad da bi unucima pricao o tituli mora da obuce crno beli dres i popne se na jug. mazace ga unuci ako bude pricao o osvojenom kupu sa prekidom u kragujevcu
(smallville boys, 17. jul 2013 11:50)
Он ће итекако имати о чему да им прича, а ти ћеш својима причати како ти је највећи успех био што си оставио овакав коментар. Велико хвала Игору на свему.

sklop

pre 10 godina

@Ode i u penziju a ne doceka titulu, ni sa CZ a ni sad sa FMP-om. Sve u svemu, hvala ti, jer sve ove pobede su nam bile mnogo sladje, kada si ti bio u protivnickom timu.
(KODAR78, 17. jul 2013 11:25)
Jadno, bedno, tužno...sve u jednom komentaru. Ali i očekivano.

dominacija

pre 10 godina

pametan potez. ko moze da podnese godine onakve partizanove dominacije, i jos da se mali bogdan poigrava sa njim na onakav nacin, kao sto se svojevremeno kicanovic poigravao sa njegovim tatom na derbijima sedamdesetih.

Sergio

pre 10 godina

Ti si sportsmen i žao mi je što ći ovo da kažem, ali činjenice su: Obećao si, a nisi doneo titulu, ti si , kažu, bio "garant" za to,,,
Sad su te i pored tvoje žrtve oduvali i rekli da si mator, samo na Čovića liči.
I na kraju, koja čast, bio si kapiten FMP-a, Crvena Zvezda je u drugoj ligi.

srki

pre 10 godina

Moj omiljeni igrac.Jedan od najboljih napadaca u Evropi u poslednjih 15 godina.Hvala ti za sve Igore, vole te tvoji cigani.
Uzas koliko sam se smorio sad.:(

qqlele

pre 10 godina

Dres je povučen iz upotrebe za naredne dve sezone koliko po slovu ugovora ovaj i ovakav KK postoji, a onda se raspada na sastavne delove FMP i Crvenu Zvezdu, ili se dres sa ovim brojem neće koristiti u FMP-u u sezoni 2015?

aca_bg

pre 10 godina

Veliki sam navijac Partizana, ali ovom coveku kapa dole...Toliko puta je igrao protiv nas, toliko puta gubio ili pobedjivao, toliko puta ispljuvan od grobara a ja nikada nisam od njega ruznu rec cuo o Partizanu i njegovim navijacima. To sto prosle sezone nije dao maksimum, nije njegova krivica jer jednostavno nije normalno traziti da vam covek od 35,sam, godina nosi igru kroz celu sezonu u tri takmicenja. Ove sezone ce Zvezda biti slabija za velikog majstora. Sve najbolje Igore i zelim ti da kao sportski direktor CZBGD budes jos monogo puta drugi u nasim takmicenjima.

Podgoricanin

pre 10 godina

Podgorica ga je docekala kako je zasluzio ! S dresom i aplauzom !! Hvala na dvije nevjerovatne godine, na dvije titule na dvije sezone Evrolige u plavo-bijelom dresu veliki sampione !

Ivan

pre 10 godina

..konacno ..decko nije nikada odigrao veliku utakmicu kako treba ..hvala na svemu i srecno ..problemi u glavi koje sam primecivao dok je bio mlad igrac sa godinama nisu nestali ..na zalost ..treba nam ozbiljan play

rade

pre 10 godina

E moji mali grobarcici, pa nikad ti vaši Lucici Kučići i Bogdanovići neće biti ni blizu Igora. smešni ste mnogo..
(dario88888, 17. jul 2013 20:03)

mora da imas 12 godna kad ne znas ko su legende PARTIZANA. Pitaj tatu onda

istina boli

pre 10 godina

@Mirko

Da li je Rakočević igrao za Fabriku Metalnih Proizvoda? Odgovor je dao Čović izjavom; "Niko ne može odrediti FMP-u kako će se zvati".

Fire

pre 10 godina

U toku ove sezone Igor apsolutno ništa nije pokazao u bitnim utakmicama osim one treće utakmice u finalu sa Partizanom. Imao je dobre partije protiv nekih nebitnih timova u ABA ligi. On je pre svega fizički nespreman da igra. Primetio sam da voli da se oslobadja odgovrnosti u trenutku kad se lomi utakmica. Jedan Bogdan Bogdanović je mnogo bolje igrao od njega i pokazao više hrabrosti. Ipak on ima 35 godina,Igor ne igra ozbiljnu košarku još od 2007 godine. Posle Reala iz Madrida 2005-2006 on je u padu forme.

darko1311

pre 10 godina

170 i kusur komentara o odlasku kapitena Crvene Zvezde od toga jedno 120 komentara zagrebcana stvarno neprocenjivo,dok o odbijanju njihovog igraca da igra danas utakmicu citavih 30 a o igri njihovog malog zagrebackog kluba(naravno da je Dinamo veci) citavih 70 pa sami ocenite koja je to bolest

djole

pre 10 godina

Igor Rakocevic je sa Crvenom Zvezdom osvojio titulu 98. godine, kada pojedinci koji pametuju nisu bili rodjeni! Ili su bili deca u pelenama! Covek je legenda Crvene Zvezde i zasluzuje da bude u klubu posle karijere. Osvojice on sa Zvezdom dosta titula ako se vrati kao sportski direktor. Ova sezona sluzi za preokret i pocetak Zvezdine dominacije. Sve najbolje Igore ti zelim. Posto smo vrsnjaci nekoliko puta sam te branio kada si dolazio i odlazio iz Zvezde, kao i kada je cela generacija juniora Zvezde bila podredjena tebi. Sve se isplatilo, svaka godina Zvezde posvecena tebi. Sve najbolje majstore i vrati se kao direktor!

Vratiće se rode...

pre 10 godina

Ha, ha, ha kakva logika! Čovek koji vam je doneo Evroligu sad će da ide da se batrga u tamo nekoj "šklj" ligi po stare dane. Gani, da vas nije trebalo bi vas izmislitI. Podmađujete ekipu? Da vidimo koji će to klinci biti nosioci igre Zvezde u Evroligi. Imate dvojicu, Cvetkovića i Mitrovića... daj Bože da zajedno skupe jedno poluvreme u Evroligi. Šala, šala ali Zvezda bez Rakoča je u play-offu je pokazala koliko joj znači. I ko god da ga zameni biće hendikep, tako da ja predviđam da ćete ga do Nove godine vratiti, ne pitajući za cenu. Od vas smo svašta naučili, tako da "živi bili pa videli"!

wer

pre 10 godina

Igore hvala ti za sve majstore ! Ceka te fotelja sportskog direktora pa da se zajedno i dalje radujemo buducim uspesima kluba.
(Zvezda_institucija, 17. jul 2013 14:43)

I dalje radujemo ???!!?
Cemu si se ti radovao sine?
Ah da... dva kupa i jedan DVD

Goran

pre 10 godina

Ako vam je najbolja sezona u zadnjih 15 godina sezona u kojoj niste osvojili titulu, onda si sve rekao o Crvenoj Zvezdi. Reci slobodno da je taj faktor saplitanja koji spominjes - Partizan. Plasim se da ce taj faktor saplitanja nastaviti da vas saplice trajno.

Pip 33

pre 10 godina

Koliko je trofeja u karijeri osvojio Igor Rakočević?
(Pitanje, 17. jul 2013 12:40) Stvarno nikad do sada nisam nekome odgovara na komentare, ali tebi moram. Red Star Belgrade
Yugoslav Basketball League championship (1): 1998
Serbia and Montenegro Cup (1): 2004
Budućnost Podgorica
Serbia and Montenegro Cup (1): 2001
Valencia BC
Lliga Valenciana (1): 2005
Real Madrid
Community of Madrid Tournament (1): 2006
TAU Cerámica
Spanish Championship (1): 2008
Spanish Cup (2): 2006, 2009
Spanish Supercup (3): 2006, 2007, 2008
Montepaschi Siena
Italian League championship (1): 2012
Italian Cup (1): 2012
Italian Supercup (1): 2012
Individual[edit]
Yugoslavian League Most Improved Player (1998)
Adriatic League Final Four MVP (2004)
Led the Adriatic League in scoring (2004)
Won the Spanish ACB League 3 Point Shootout Contest 2007
3x Alphonso Ford Trophy 2007, 2009, 2011[11]
All-Euroleague Second Team (2007)
All-Euroleague First Team (2009)
Yugoslavian national team[edit]
Won the bronze medal at the FIBA Europe Under-18 Championship (1996)
Won the bronze medal at the FIBA Under-21 World Championship (1997)
Won the gold medal at the FIBA Europe Under-20 Championship (1998)
FIBA Europe Under-20 Championship MVP (1998)
Won gold medal at EuroBasket 2001
Won the gold medal at the 2002 FIBA World Championship

G

pre 10 godina

Jos uvek se ne zna razlog zbog kojeg odlazi, ako odlazi...
Ako su sportski, ceka se Rakoceva izjava.

Jednu stvar Covic i ostatak KK treba da znaju.
Ukoliko vam Branko Lazic ostane u prvom timu, treba da budete svesni, da u novoj sezoni ne trebate da imate nikakve ambicije, a i navijaci ocekivanja. Takav igrac ne zasluzuje da igra niti za ovakav prvi tim, a kamoli u Evroligi. Na stranu to sto covek ucestvuje u Drinskoj regati, ali igracki mu nije mesto u Zvezdi, prvom od svih.


Rakoc da kaze zbog cega nece igrati...

L

pre 10 godina

ALO FIRE neka taj Bogdan Bogranovic i bilo koji drugi igrac sa nasih prostora bude 3X najbolji strelac evrope pa se javi.To ne moze niko da ponovi.I bilo koji od tih novih "dobrih" igraca ako budu u 35toj godini znali da hodaju..isto mi javi!Hvala Rakoce legendo !!!

Niko ne može da zabrani FMP-u kako će da se zove

pre 10 godina

Ekstra igrač,Evropski krem,naš najbolji bek kojeg smo imali posle Danilovića,nije imao sreće sa reprezentacijom kada je postao nosilac 2004/2005/2006...Nemojte Grobari da ga pljujemo,bar ne sad kad završava karijeru,Igor je veliki igrač i čovek,to što navija za pogrešan klub(ove) je sporedno,pogreši čovek...

lj_kv

pre 10 godina

Evo za ove što ne znaju šta je Igor Rakočević osvojio
Pro career[edit]
Red Star Belgrade
Yugoslav Basketball League championship (1): 1998
Serbia and Montenegro Cup (1): 2004
Budućnost Podgorica
Serbia and Montenegro Cup (1): 2001
Valencia BC
Lliga Valenciana (1): 2005
Real Madrid
Community of Madrid Tournament (1): 2006
TAU Cerámica
Spanish Championship (1): 2008
Spanish Cup (2): 2006, 2009
Spanish Supercup (3): 2006, 2007, 2008
Montepaschi Siena
Italian League championship (1): 2012
Italian Cup (1): 2012
Italian Supercup (1): 2012
Individual[edit]
Yugoslavian League Most Improved Player (1998)
Adriatic League Final Four MVP (2004)
Led the Adriatic League in scoring (2004)
Won the Spanish ACB League 3 Point Shootout Contest 2007
3x Alphonso Ford Trophy 2007, 2009, 2011[11]
All-Euroleague Second Team (2007)
All-Euroleague First Team (2009)
Yugoslavian national team[edit]
Won the bronze medal at the FIBA Europe Under-18 Championship (1996)
Won the bronze medal at the FIBA Under-21 World Championship (1997)
Won the gold medal at the FIBA Europe Under-20 Championship (1998)
FIBA Europe Under-20 Championship MVP (1998)
Won gold medal at EuroBasket 2001
Won the gold medal at the 2002 FIBA World Championship

Blaža

pre 10 godina

@kad se samo setim njegove izjave kad je odlazio u NBA "dostici cu Jordana" i slika sa tompusom u ustima AHAHAHAHAHAH! !!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Fisherman, 17. jul 2013 11:58)
Ko počinje da igra u NBA a ne nada se da će dostići Jordana nije trebao ni da se prijavljuje na draft!A gde beše ti igraš Fushermane koga dostiže svojim zlobnim komentarima!??

smallville boys

pre 10 godina

sad da bi unucima pricao o tituli mora da obuce crno beli dres i popne se na jug. mazace ga unuci ako bude pricao o osvojenom kupu sa prekidom u kragujevcu

prle

pre 10 godina

Ocigledno je da se ukazala prilika za mladjim i veoma kvalitetnim igracem koja nije smela da se propusti,a Igoru svaka cast zna on dobro sta je najbolje za Zvezdu i njega.

koja

pre 10 godina

Ode i u penziju a ne doceka titulu, ni sa CZ a ni sad sa FMP-om. Sve u svemu, hvala ti, jer sve ove pobede su nam bile mnogo sladje, kada si ti bio u protivnickom timu. (KODAR78, 17. jul 2013 11:25)

Ne mozes ti bez kompleksa....

trol troluje moj jaran

pre 10 godina

Naravno da ce odigrati jos neku sezonu. Ovo je samo paravan, covek bezi glavom bez obzira kad je video ko vedri i oblaci u srpskom sportu. Od menadzera ne moze da se zivi.

Boki

pre 10 godina

strasno bi bilo da na ovakav nacin zavrsis karijeru, bez titule u zvezdinom dresu, mene licno ne interesuju tvoje titule sa buducnoscu ni trofeji alfonsa forda, legenda kluba se ne postaje zbog osvojenih trofeja u tudjim dresovima.sa zvezdom nikada nisi nista uradio i za mene ti nikada neces biti legenda naseg kluba, jer u suprotnom u fudbalu bi trebalo da imamo 1000 legendi kluba koji su bar jednom osvojili nacionalni kup.sada kada imas priliku da igras u najjacem zvezdinom timu u pos. 15 god. uzmes titulu, i da budes lider u evro ligi ti odlazis najverovatnije u inostranstvo.to bi bilo sramno i tragicno, ako to uradis opravdaces sve prozivke grobara u zadnjih 10 god.
(devil him self, 17. jul 2013 12:04)
Prijatelju, za tvoju informaciju Igor je bio prvak SRJ sa Zvezdom '98, tako da ti ta primedba nikako nije na mestu.

as

pre 10 godina

A vidi navijačku grupu "grobari tastatura"..letnja frustracija na delu !!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 17. jul 2013 12:51)

Bolje i letnja nego na proleće sledeće godine, to je termin rezervisan za vaše frustracije. U stvari one traju već 12 godina

NNN

pre 10 godina

Oko Igora su uvek bila podeljena mišljenja,
ali ja sam ga uvek voleo.
Volim tip igrača koji može da eksplodira
i zatrpa koš protivnika (i da se ne zna kada će se to desiti).
Ima ona utakmica Evrolige dok je još igrao u Baskoniji (tad je bio na vrhuncu),
kad je u prvoj četvrtini dao preko 30 peona!
Sigurno naš najbolji bek-šuter (iako su ga često gurali na pleja) posle penzionisanja Danilovića.

HM

pre 10 godina

e nek si se povukao.. dosta je bilo tvog mucenja lopti..
covek ima 1000 suta po mecu... nezna za rec dodavanje
a sad kad je i radivojevic otisao, mozda i pocnemo da licimo na nesto..
uz katica fale jos dva dobra pojacanja i eto lepe ekipe

samo 1 klub

pre 10 godina

Kako je Čović saopštio, Rakočević će sâm odlučiti da li će sportski direktor postati sada ili će odigrati još jednu sezonu u inostranstvu

kakvi majstori obmane...ali ovce ce opet nasesti. stavljam kviska da ce teska srca ipak odigrati jos jednu sezonu u inostranstvu, a sledece godine ce cak i ovce zaboraviti na ovu pricu...

Shvatili je na vreme. U JULU

pre 10 godina

@ Mogao si batice da probas jos Sledecu Sezonu!
(Bogdanovic, 17. jul 2013 12:42)

Kako da proba, kad ni oni vise ne veruju u tu famoznu SLEDECU SEZONU.

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

@Batko! Decko uzeli smo vam sa decom ABA i domacu ligu,tukli vas opet sa 30 razlike,u dve tekme vas spustili ispod 60 poena! O kakvim frustracijama ti pricas?Za razliku od vas nas klub je klub sa vizijom,a igraci su nam za vase muskarcine i znalci.Dok je Partizana bice te i ostati KK Sledeca sezona!

Dejan69

pre 10 godina

Prvi put sam ga gledao u Smederevu, imao je 16 godina I tek poceo u prvom timu. U jednom trenutku je ukrao loptu i krenuo u kontru, nije mogao da zakuca nego se uhvatio za mrezicu i jzdigao iznad kosa I zakucao, kos je bio ponisten ali je cela hala ustala na noge I aplaudirala.Od tada do danas je postao LEGENDA, HVALA majstore na svemu

Stiven Džerard

pre 10 godina

Hvala ti Igore za sve i srećno na drugoj funkciji.Bio si i ostao legenda Crvene Zvezde,nadam se da ćeš nam pomoći na funkciji sportskog direktora i da ćeš imati njuh za kvalitetne igrače.

nn

pre 10 godina

Gledam Andjusa sto je trazio 12 hiljada eura. A pametni navijaci zvezde ne mogu da skontaju da covek samo govori kako se pare uzimaju u klubu. Njemu nije stalo do para nego ako tako svi rade hoce i on svoj deo.. A dole citam komentare kako ga navijaci zvezde pljuju i hvale Covica koji uzme svaki euro kada nesto uradi. A Andjus se samo zezao sa njima i otkrio kako posluju oba kluba i kako se iznose pare..

Floro Flores

pre 10 godina

Treba biti realan.. Rakocevic je u godinama i ne bi mogao u kontinuitetu da igra dobro u EL! Sve najbolje u direktorskoj fotelji!

NiksickoPivo

pre 10 godina

Rakocevic ima 35 god i 500 000e za sezonu... budzet smo i te kako rasteretili, za te pare mozemo dovesti mnogo dobrog mladjeg igraca...

AHA

pre 10 godina

SAD JE I DEFINITIVNO. STIZE TEODOSIC !!!…!! #!##
(sax, 17. jul 2013 14:12)

Najlepse od svega je sto cak i znas na kojim pozicijama igraju Rakocevic i Teodosic.
Idi prati zensku odbojku.

goran

pre 10 godina

Jesam Partizanovac ali Igoru skidam kapu i kao igracu i kao coveku ,uvek je inace stisavao ponekad previse uzavrele strasti u derbijima , i uvek bi sportski i korektno cestitao partizanu pobedu...mislim da je steta sto nije na reprezentativnom spisku njegovo iskustvo bi nam puno znacilo na EP u sloveniji

devil him self

pre 10 godina

molim admina da pusti poruku jer je rec o proverenoj inf.i isece ovo moje obracanje njemu.
IGOR RAKOCEVIC se jos pred kraj sezone sve dogovorio sa KUTXA LABORALOM i provereno predvodi napad spanaca ove godine protiv zvezde u evroligi.inf. je 1.000.000% proverena, pa vi povlacite dres sa brojem 8 LEGENDI KLUBA!procitajte njegove intervjue pred kraj sezone, videcete da je vec tada pricao da ce videti da li igra i sledece sezoni u zvezdi.

Miki

pre 10 godina

Očekivana vest,već neko vreme se pričalo da Igor neće igrati u novoj sezoni.
Objektivno,njega ne bi zadovoljilo 15ak minuta po meču na parketu...a za intenzivnu igru u napadu i odbrani svakako da,nažalost,nije za više od toga.
Legenda kluba,želim mu sve najboolje i nadam se da će preuzeti neku funkciju u klubu i to bi bio najbolji epilog za sve.

cc

pre 10 godina

Ako cemo realno, sjajan je kosarkas, ima kosarku u malom prstu, ali je velika kiksara, svaku kontru koju on povuce se spetlja i izgubi loptu.. Godine cine svoje..iako mislim da bi opet u EL ove godine bio jedan od najboljih igraca..

vladica

pre 10 godina

@STOJKO: Bogdanovic moze da dodje kod vas jedino u nocnim morama,da vas jos vise terorise. Kao sto je terorisao taze penzionera u utakmici broj 4...

Kosta

pre 10 godina

Komentar kako je Igor Rakocevic svoju jedinu titulu sa Zvezdom osvojio kada se pojedini komentatori nisu ni rodili govori sam za sebe. Premalo za onolika ocekivanja od njegove karijere. U reprezentaciji 2001. i 2002 maltene nije ni ustajao sa klupe ali ju je zato predvodio 2004. i 2005.

rondo

pre 10 godina

Uh, ovo treba da je udarna vest! Rakoch je i u 35-oj godini extra igrao.... Bek kakvog skoro necemo imati.... Rakoche, MNOGO
SRECE I HVALA !!!

Миле

pre 10 godina

Немам намеру ништа лоше да кажем о Ракочевићу (иако нисам поборник његовог лика и дела), али ово је сасвим добар и логичан потез управе Звезде. Не могу да га држе на клупи већи део утакмице, а још мање на терену.
Е сада, да би Звездаши били издашнији у делењу минуса, још би био логичан потез ослободити се велике кошаркашке заблуде - Савовића.

Djole

pre 10 godina

Veliki igrac i veliki covek!Mislim da je ovo dobar potez posto je Igor vec dosao u godine kada ne moze da izgura celu sezonu, odradio je veliki posao za nas u prosloj sezoni, ali videlo se da ga je stigao umor i da nije mogao da izdrzi vise.Nadam se da ce prihvatiti ulogu sportskog direktora jer zasluzuje to :)

milan nislija

pre 10 godina

Iako sam grobar moram da priznam da se radi o odlicnom igracu i velikom sportsmenu i zelim mu svu srecu.uvek sam strepeo kada je on igrao u dresu cz ili buducnosti jer je odlican poenter.mozda je mogao jos jednu sezonu u Fmp-u zato sto su usli u euroligu,ali dobro ,ipak covek ima i godine i naigrao se basketa.Logicno bi bilo da uprava Fmp-a angazuje umesto njega nekog iskusnog igraca... videcemo...

NEDJA

pre 10 godina

I ode poslednji aktivni igrac u penziju iz Zvezdine generacije koja je osvojila zadnju titulu drzavnog prvaka.Ej,15 godina bez titule,kakve vam je samo Dule nabio komplekse,nije ni cudo da ga toliko mrzite.Trener bez rominga nocna mora delija i pantera.Igor Lečkov je strasan napadac,imao je veoma dobru karijeru ali je ostao nedorecen i u Nba,i reprezentaciji pa i u Evroligi bez obzira na sva priznanja jer nikad nije igrao ni finale.Neko pomenu da je Teodosic legenda kluba a posle se ljutite na nas kad vas zovemo Fmp.

Brat Rakoc

pre 10 godina

Rakoc je imao po sezoni 300000evra.Tako da su u klubu jaci za gore pomenutu cifru.Treba pametno utrositi taj novac.Treba dovesti nasa 2,3 igraca reprezentativnog nivoa za taj novac.A to se moze.A sto se Igora tice,igrao protiv njega,vrhinski igrac...

ecor

pre 10 godina

fer.
u narednih brdo godina ova zemlja nece izbaciti ovakvog kosgetera. da li mozete zamisliti naseg igraca kako postaje najbolji strelac evrolige ili kako daje 80 i nesto bacanja za redom u istoj toj evroligi...?
rakoceva pozicija i stil igre su takvi da je tesko sa 35 godina boriti se na najvisem potrebnom nivou.
prosle sezone je cini mi se na 4 solidno jake utakmice dao preko 30 poena. Srbija trenutno nema takvog igraca.
hvala i srecno u dovodjenju dobrih igraca.

Marko

pre 10 godina

To je jedna od ocekivanih stvari. Covek je ostao bez dahu u finalu, jednostavno, ne moze da se juri sa mladjim igracima. Mali Bogdanovic, je pokazao, kako izgleda skolovan igrac u ranoj fazi!! Kao ide u penziju? Jednostavno, rekli su mu, ne trebas nam sledece sezone. Pa, zasto da ne. To je nesto posteno. Ponudili su mu mesto direktora. Ali njemu se izgleda jos igra?! Jedina istina je, odigrano lose finale! Definitivno je za fotelju!! On ne moze da bude prevaga u Euroligi, istina boli!!!

Dovla

pre 10 godina

Rakoč: "Imao sam želju da igram i sledeće sezone". Znači, nateran je da ne igra, oteran iz kluba. Kakvo podmlađivanje, kresanje budžeta, ko još veruje u to? Ova konferencija je čista farsa. Smanjiti budžet preko leđa najboljeg igrača prošle sezone, koji je najzaslužniji za izborenu EL, sprečiti ga da istu igra ove sezone, strašno.Veliki minus Čoviću, ovako se ne postupa sa legendama Zvezde.

Deni Krejn

pre 10 godina

Jednu rečenicu sam ipak zapamtio. "ili će odigrati još jednu godinu u inostranstvu". Zar ti nije dovoljno para??? A koliko si puta samo rekao da bi želeo da igraš euroligu sa Zvezdom????

Mikele

pre 10 godina

Čović majstor...
Ovako sam i ja dobio pre par godina otkaz, šef kaže: ti si najbolji, menjamo politiku firme, ali ako budeš hteo mogu te prebaciti u vozače ili magacin...
Igore svaka čast i puno sreće, ali ovaj put si izigran.

THE CITIZEN

pre 10 godina

Можда је тако и нај боље, доста је дао доприноса прошле сезоне, али се у доста утакмица видело да полако године узимају своје, неизмерно му хвала на свему што је учинио за Звезду и можда је и ово и прави тренутак за повлачење јер нај бољи знају када је крај, све најбоље и пуно успеха на новој позицији, да донесе пуно радости и себи, а и нама!!!

Mirko

pre 10 godina

Zlato u Indijanapolisu, koje ja nikad neću zaboraviti, tri puta najbolji šuter Evrolige, NBA karijera, i još što šta. Malo li je?

Video sam po poslednjem intervju-u da nešto nije u redu, kao da se ne zna da li će igrati. Malo izaziva nesigurnost njegov odlazak, ali vidim kol'ko je sati. Pravi se ozbiljna ekipa u kojoj svako mora da igra 120% i da kida. Ko dolazi stvarno ne znam.
Ja bih voleo da je ostao i ove sezone i da se vratio u formu koju je imao do povrede. Ne znam koliko je to bilo moguće, ali izgleda da je procena bila da ne bi mogao. Moguće je da se oslobađa lova za neko novo pojačanje.
Želim mu sreću u budućoj karijeri, kako god da je nastavi, a posebno kao sportskom direktoru. Mislim da će tu mnogo postići.
Puno sreće majstore! Hvala ti za sve!

milos brcko

pre 10 godina

Navijam za Partizan, sigurno necu biti objektivan. Covic bas misli da sve moze I zna, ovakva velicina od igraca nije zasluzio da se oprosti od kluba na ovaj nacin. Valjao mu je u ovoj sezoni, a sad ce u euroligi da igra neki stranac. Mogali su mu platiti ugovor I da odigra 10 minuta.

LFC

pre 10 godina

Ne razumem uopste situaciju. Valjda je hteo da dodje i da odigra oprostajnu sezonu, a ne sada da bega u inostranstvo. I pitanje je dal ce ga uopste hteti neko jer je mator mnogo. Mogao je da izgura jos jednu sezonu, a ovo je bas zbunjujuce...

Nislija

pre 10 godina

Igore,to ti sta si osvojio,nije ni bitno toliko. Najbitnije - uvek bio pravi sportista i covek,na terenu. Pravi primer mladjim generacijama. Verujem da ces takav i sportski direktor biti.

danilo

pre 10 godina

Koliko god mišljenja oko Igora bila podeljenja, posebno u njegovom podbacivanju kod najvažnijih utakmica, neporeciva je činjenica da je igra Zvezde prošle godine bila bazirana na njemu.
Ovo je u ovom prelaznom roku prva problematična odluka Čovića i ekipe a kao partizanovac se nadam da neće naći nekog boljeg od Igora jer što da nam taj komplikuje život više nego što treba.

my way

pre 10 godina

Ne znam, koliko shvatam iz recenog Igor je zeleo da igra naredne sezone. Mislim da nije trbealo da sada kad igramo Evroligu, zasta je on najvise zasluzan, bude odstranjen sa pricom o podmladjivanju.

Nebojsa

pre 10 godina

Ja nisam iznenadjen. Igor ima vec 35 godina, imace sledece godine 36, a to je za njegovu poziciju i njegov nacin igre malo previse. Hvala mu za ovu sezonu!!!

@ Pip 33

pre 10 godina

Pip 33, kladim se da ni ti nisi znao šta je Lliga Valenciana...
Copy paste sa wikija je pao?

Kada se sve oduzme, jasno je da je reč o igraču koji je uvek bio među najboljima, ali koji izgleda nije shvatio da košarka nije isto što i tenis.

luka stanisavljevic

pre 10 godina

e moja zvezdo, ne mogu da verujem da vidim ovoliko negativnih komenntara....pa dzaba vam svi igraci i sva pojacanja: navedeno je: ili ce postati direktor ili ce jednu u inostranstvu, a stoo ne jednu u zvezdi u evroligi, stooo bre?? ne mogu da gledam vise kako se spCZV ovako raspada bre. objavite ovo

samo partizan

pre 10 godina

ednu rečenicu sam ipak zapamtio. "ili će odigrati još jednu godinu u inostranstvu". Zar ti nije dovoljno para??? A koliko si puta samo rekao da bi želeo da igraš euroligu sa Zvezdom????
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Deni Krejn, 17. jul 2013 11:55)


njega penzionisu decko,citaj malo!
nece ga,on se ne pita!


ps. vredjali smo te,kad igras za crvene,tako je to:),
ali sada,
puno srece,sta god da odlucis!
bice jedan normalan u upravi :)

Zlatko

pre 10 godina

Kao sto sam i najavio ovo znaci da u klub stize najveca bomba u poslednjih 15 god...Svi znamo ko je to.
(novosadjanin, 17. jul 2013 11:34)

Ne znamo, prosvetli nas. Nije šala, stvarno ne znam na koga misliš.

Mirko

pre 10 godina

Igor je legenda, vrhunski sportista i profesionalac. Sa zadovoljstvom cu prisustvovati oprostajnoj utakmici!
Cinjenica je da ne bi mogao da odigra odbranu na vecini igraca na pozicijama 1/2 u Evroligi pa ova odluka ima smisla. Ko je pratio proslu sezonu, zna o cemu pricam. Da ne pricamo o finansijskom momentu koji nije zanemarljiv.

@G:
Batalite molim vas Branka Lazica. Covek je los napadac i to je tacno, ali ako je iko prosle godine svaku odbranu odigrao do poslednjem kontakta i koraka, to je on. A ruku na srce, dosta je popravio sut.

StefanStefan

pre 10 godina

Zao mi je sto je otisao, bio je pokretacka snaga, covek koga su se protivnicki igraci pribojavali. Nadam se da ce Nebojsa uskoro dovesti neko kvalitetno pojacanje. Ocekivao sam i prizeljkivao da Igor odigra i ovu sezonu...ali nazalost...

Igor = Rambo

pre 10 godina

Meni ovi komentari o Rakocevicevom buducem funkcionerskom radu u Klubu mnogo lice na one kada je Rambo zavrsio karijeru u Brazilu. Bilo je:"Dodji, Rambo, pomazi! Dovedi prava pojacanja!... itd. Kad, ono, ... cvrc! Znamo kako je bilo.

Konan-BG

pre 10 godina

Veliki sam groba,ali nije mi jasan ovaj potez zvezde,Rakocevic je bio alfa i omega ovog tima i ubedljivo najkvalitetniji pojedinac bez obzira na godine.Tesko ce nadomestiti takvog kosgetera,bio je potreban timu jos,pogotovo u EL.

Ivan

pre 10 godina

Kako ga Covic majstorski otera.Sa svim Zvezdasima ce biti tako.Prvo Gurovic,sada Rakocevic sutra Ilic.Da se vidi da to nije prava Zvezda.A navijaci misle da navijaju za pravi klub.