Utorak, 09.07.2013.

12:18

Đilas: Grad pomaže ’večitima’

Na inicijativu gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa u Starom dvoru je održan sastanak predstavnika sportskih društava Crvene zvezde i Partizana.

Izvor: JT

Ðilas: Grad pomaže ’veèitima’ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

FRUSKA - GORA

pre 10 godina

Sad ste nasli da pomazete Zvezdi kada polako ali sigurno staje na svoje noge, bez pomoci drzave, dok druga strana JSD puca po svim savovima i zreli su za katanac. Zasto niste pomagali Zvezdi pre dve godine kad je Nebojisa Covic ulozio svoje pare, drzavno ljubimce JSD se baskarilo na drzavnim jaslama. Nema veze drzava ne sme dozvoliti da dvagiganta propadnu, ali ovde je politika ipak ucinila svoje, doprinela je ovom stanju.

Joshe

pre 10 godina

Vo Skopje nema pari za Vardar i Rabotnicki.Al svi se voze u novim klimatiziranim autobusima gradskim prevozom..Cak i dvospratnim.Naravno,ima i panoramske autobuse koje na drugom katu nemaju klimu :) .Vi se svadjajte oko loptanja dok se kao kuvani kompiri vozite niz Beograd..Aj produzite sa svadjom,a ja odoh na posao u rashladjenom autobusu kojim sofer ne sme da pusta sta mu je volja na radiju(muzika ide iz centrale),a ne daj boze da zapali cigaretu... :)

Plavusa s mozgom

pre 10 godina

Dragi Djiki, ti se ovim potezom ponosis? Ja bih se stidela da pored tolikog broja bolesne dece kojima zivot zbog prokletih para visi o koncu ja dajem pare Zvezdi i Partizanu. Zar su vam sportski klubovi veci prioritet od dece kojima su potrebne transplatacije i skupe terapije za lecenje?

NemanjaVac8

pre 10 godina

Za pismene na APR-u,pise i na sajtu narodne banke mozete naci da je KK Crvena Zvezda telekom privatni klub,videti koja je adresa sedista,i ko je vlasnik,takodje mozete videti,da su novi PIB i maticni broj firme, ada Kk Crvena Zvezda nije vratila dugove,nego je ugasena,a Covic,je dobio grb i ime na koriscenje od poverioca,kao sto su Beko,Drakulic i slicni...Za pismene sve pise,a ko ne cita slusa kojesta.
(Nemanja)
...
Evo ja imam firmu i vrlo dobro znam šta sve može da se vidi iz APR-a.Bilo je nešto što je moglo do skoro da se vidi šta piše na sličnom sajtu u Češkoj.Najbolje bi bilo da nam Đilas objasni šta je sve to tamo pisalo.A još nešto,firma može da se stavi na mirovanje i to ne znači da je ugašena,bankrotirala ili slično.Dakle,ako imaš firmu veoma jednostavno kada ne želiš više da radiš možeš da zamrzneš firmu.Taj prekid poslovanja može biti na određeno vremena ili na neodređeno vreme.To je jedan prilično jednosatvan postupak.Takođe, u danu se ponovo aktiviraš.Dakle,nije isto ugasiti firmu i preći u status mirovanja.Dalje,grb je jako važna stvar i to nije tek tako neki simbol.Prosto taj simbol ne sme da koristi bilo ko.Čitao sam sve detaljno što je Čović uradio i nisam video ništa što nije legalno a isto je skoro potvrdio i onaj Vladan sa SOS kanala.Najkraće rečeno Čović je spasao ime kluba.To izgleda nekome smeta,jer bi voleo da Zvezda ima 0 trofeja.NPR.Istorijat Pivare Čelarevo kompanija Carlsberg računa iako je od 2003 to nova firma.Razne saradnje postoje...

Rale PFC

pre 10 godina

Ovako, stari sam Partizanovac (bukvalno sa 48 godina) ali ljudi ako moj klub dominira 12 godina a dužan je za porez preko 1M evra, onda to nije normalno i treba da se sve ispita pre bilo kakve pomoći. Šta treba da kažu klubovi koji nisu imali nikakav uspeh decenijama i još su iz provincije, mogu li oni ostati dužni na ime poreza. Ove iz Zvezde da i ne komentarišem.

Miki

pre 10 godina

Komentari tipa pomozite ovm ili onom, manjim sportovima i slično su čista glupost. Ko živi u Beogradu zna šta je sve urađeno, koliko je grad dobio sa malim budžetom, a priča o dugovima je smešna. Ako ja uzmem kredit i kupim kuću ja sam objektivno u dugu, a ako ja u njoj živim i izdajem stan dugove polako vraćam. Voleo bih da očima vidim šta su uradili drugi pre njega.

Vlada

pre 10 godina

Bravo!!! Ovaj čovek je sredio grad, ojačao košarkaški savez, pomogao mnogim ljudima, pružio pomoć VK C.Zvezda i sportistima "manjih" sportova, a sada želi da pomogne Zvezdi i Partizanu. Siguran sam da ovo nije politička odluka.

spurs19

pre 10 godina

I tako, prolazi vreme, završiš osnovnu, završiš gimnaziju, upišeš faks, kk partizan dobija pomoć od države...
Kako vas bre nije sramota?
Dokle ćete više uzimati pare svih poreskih obveznika da bi dovodili Francuze,Letonce,Amere za "jeftine pare" osvajali sve živo a onda došli na ivicu bankrota i tražili još od države kojoj ne plaćate porez!!!
Danilovićeve reči su defintivno potvrdile - partizan je državno dete!!!

Nemanja

pre 10 godina

@Jovan, 9. jul 2013 16:12)
Za pismene na APR-u, pise i na sajtu narodne banke mozete naci da je KK Crvena Zvezda telekom privatni klub, videti koja je adresa sedista, i ko je vlasnik, takodje mozete videti, da su novi PIB i maticni broj firme, ada Kk Crvena Zvezda nije vratila dugove, nego je ugasena, a Covic, je dobio grb i ime na koriscenje od poverioca, kao sto su Beko, Drakulic i slicni..... Za pismene sve pise, a ko ne cita slusa kojesta.

dearest

pre 10 godina

beograd ima za sport, beograd ima za pomoć penzionerima, beograd ima za pomoć trudnicama, beograd ima za mostove, beograd ima za.... a ostatak Srbije...!? BEOPOLIS

djordjevic

pre 10 godina

@Nislijaa,

naravno da nije tako. Beograd participira u budzetu Srbije daleko vise od svih ostalih gradova i po apsolutnoj kolicini novca (sto je i logicno), ali i prosecan Boegradjanin procentualno da vise para u budzet Srbije nego prosecni gradjanin van Beograda (deo taksi grada ide u drzavni budzet).

Da je vecina poslova u BGu- jeste. Da se gomila mladih sliva u BG- sliva se. Ali to su sve problemi sa kojima se bore sve drzave ovoga sveta jer vecina hoce da zivi u velikim gradovima. Sve to stoji, ali reci da pare koje se zarade u Nisu idu u BG je jednostavno neistina. Istina je sasvim suprotna od toga i to bi svako trebao da zna. Ali ja PRVI kazem da Beograd treba da pomaze manje gradove kao sto ih i pomaze i nemam nista protiv toga. Isto tako mislim da ostali gradovi treba da cute i da ne razmisljaju o tome kako Beograd trosi svoj novac, to je stvar nas Beogradjana i nikoga drugog. Nece Nislija da mi odlucuje da li hoce ili nece BG da gradi most, da li ce BG da daje pare za klubove, da li ce BG da pravi park, da li ce BG da otvori nove terene na Adi, koliki budzet treba da bude za gradsku cistocu...Kao sto se ja ne mesam u to kako izgleda Cair, kako se renovirala hala, da li ce ili nece da se odrzi Nisvil, itd, itd...

Borky

pre 10 godina

Kako to tek sad pomoc?Pa Zvezda u svim sportovima treba pomoc vec 5god a vi se sad setili kad je patlidzanu zagustilo.Ok daj svima isto al daj i ono sto dugujete dok ste jedne punili drugi su crkavali od gladi.Fino na papir pa da vidimo ko je sta dobijao i koliko je to!Svima jednako a ako ne moze onda fino privatizacija i cao problem resen.Ja licno ne bih dao nikome nista pa radite i potrosite koliko zaradite a ne da trosim ko sumanut i onda daj drzavo da jedem to je smesno i pateticno a onda se jos hvalis ja uradio ovo ja uradio ono.

emirati

pre 10 godina

A zasto su nastali ti dugovi,to niko ne trazi ? Funkcioneri oba kluba imaju astronomska primanja i to unapred- redovno!
Nemaju para a dovode strane igrace i prave velike ugovore. Kako mogu nesto da trose- unapred ! Nebi ja njima ni dinara dao.
Ili se izdrzavaj sam i trosi koliko imas,ili tavori.
Koji bre " brendovi ?"
Pa da si brendovi,sami bi se izdrzavali ?!

НТТ Ни

pre 10 godina

Čekajte, Partizan se ravnopravno borio sa evropskim gigantima, stvorio mnogo kvalitetnih igrača, vratio narodu veru u sopstvene mogućnosti i divljenje širom Evrope i sveta. Zemlje koje žele da imaju takav efekat, ulažu po 10-15 miliona po sezoni. Kao nagradu, blokirale su ga lihvarske državne kamate na poreski dug. Na drugoj strani, Zvezda je napravila ogroman dug, nije napravila nikakav rezultat, napunila džepove raznoraznih mešetara i samo potvrdila destrukciju i haos koji vlada u društvu. Prema tome, Partizan i Zvezda ne mogu biti u istom košu, niti se problemi mogu na isti način rešavati.
(Parni valjak, 9. jul 2013 14:08)

По логици која је у цитираном коментару препознатљива управљају се правне државе света, државе које држе до себе, а Србистан у такве не спада. Да несрећа буде већа у нашој банана републици не уважава се никакав успех, тако да и не чуди што се у медијима прво наводи СДЦЗ, па онда СДП, мање успешно, а затим успешније друштво. Ово је један од разлога што нам овако и иде у овој пропалој држави, где успех изазива завист и није на цени.

Jovan

pre 10 godina

@Zoran,
Grobaru, da nisi malo pobrkao loncice? Pozivas se na velikog Vuka Karadzica, a sam ga ne postujes, jer ne znas tacno da citas moj tekst. Za pismene sam jasno i glasno napisao da Zvezda polako, ali sigurno staje na svoje noge bez pomoci drzave (nisam napisao da je FK Zvezda stala na svoje noge, ako shvatas razliku mog i tvog teksta). Sta mislis da li bi KK i FK Zvezda bili u onakvoj krizi da ih je drzava pomagala? Naravno da ne bi, to nije jasno samo ostrascenim mrziteljima Zvezde. Normalnim ljudima i navijacima je jasno da je Covic ulozio svoje pare u KK Zvezda i svojim znanjem i umecem ucinio da KK Zvezda izadje iz finansijske krize. Tvoj problem je sto taj klub nazivas privatnim Covicevim klubom, jer, nazalost, mrzis sve sto nosi ime Zvezda, vise nego sto volis svoj JSD. I nemoj zloupotrebljavati velikog Vuka, mnogo je daleko njegovo delo od tebe da bi ga razumeo.

Sasho

pre 10 godina

Dodao bih jos nesto za sve one koje komentarisu da bg placa od svog poreza ova dva kluba!Aj da se sav prihod od poreza slije u kasu Kraljeva,Nisa,Kragujevca i dr. gradova pa da vidimo koliko ko dobija i zasto su nam timovi u Srbiji slabi!Od prodaje cigareta,goriva,fijat,gradovi neverujem da vide bilo kakav novac nego im BG odlucuje koliki ce budzet da imaju ti gradovi,e zato za nase klubove nema dovoljno para!

mrmlj

pre 10 godina

a sta ti mislis, gde idu pare koje se zarade u Nisu?tj. iz cele Srbije? U BG naravno...
(Nislijaa, 9. jul 2013 15:03)

to vi vidite sa svojim lokalnim vlastodrscima, ne mesajte beograd i beogradjane u tu pricu.

mrmlj

pre 10 godina

Tako je Nislija, kad nam traze pare da grade po beogradu metroe, mostove I sve ostalo, onda muk. sad Su pametni da mi objasne odakle Su zvezda I partizan, ponos nacije.
(sumadinac, 9. jul 2013 15:25)

za most (inace prvi posle 40 godina) se zaduzio grad beograd, ne drzava i grad ce ga otplacivati.
mnogo vise je para dao beograd za npr. most na beskoj nego sto ce cela srbija (osim beograda, naravno) dati za most na adi.
metro ce takodje finansirati grad beograd, i taj metro ce se kad-tad izgraditi a ti tada slobodno dodji pa se provozaj i gledaj da se ne izjedas mnogo oko toga.

BWA

pre 10 godina

Sad ste nasli da pomazete kad Zvezda polako ali sigurno staje na svoje noge, bez pomoci drzave, a JSD puca po svim savovima i zreli su za katanac. Zasto niste pomagali Zvezdi pre dve godine kad je Covic ulozio svoje pare, a drzavno ljubimce JSD se baskarilo na drzavnim jaslama.
(Jovan, 9. jul 2013 13:31)

Staje na svoje noge? Tako sto je FMP uzeo ime Czv kako bi Covic svom klubu dao drzavne pare a zvezda zamrznuta jos uvek sa onim dugom? JSD se baskarilo prodajuci Krstica,Pekovica i slicne vanserijske kosarkase koje je samo napravilo od juniora gospodine Neznalico!

Nislijaa

pre 10 godina

@Nislija,

vidis valjda da se prica o finansiranju Partizana i zvezde iz kase Beograda. Pa neka Nis pomaze Radnickom, NS Vojvodini, itd, itd...Ok je da se bunis da je u pitanju drzavna kasa, tu bih i ja bio uz tebe, ali kakve to veze ima sa BGom? Procitaj vest, razmisli, pa onda reci nesto...
(djordjevic, 9. jul 2013 14:20)

a sta ti mislis, gde idu pare koje se zarade u Nisu?tj. iz cele Srbije? U BG naravno...

s t v

pre 10 godina

Kao partizanovac i stanovnik Beograda mogu reći samo sledeće:
Nisam za to da se pomogne Partizan dok javnost ne sazna finansijsko poslovanje kluba, a POSEBNO nisam za to da pomažem PRIVATAN klub Čovića bez obzira kako se on zvao.
Ako Đilas, ispred grada, hoće nekom da pomogne onda predlažem URK Studentski Grad koji ima najbrojniju i najbolju Školu rukometa u Beogradu po oceni RSB. Pare za nedeljni trening košarkaških klubova u Pioniru nama bi bile dovoljne skoro za celu godinu.

Strasno...

pre 10 godina

Sad ste nasli da pomazete kad Zvezda polako ali sigurno staje na svoje noge, bez pomoci drzave, a JSD puca po svim savovima i zreli su za katanac. Zasto niste pomagali Zvezdi pre dve godine kad je Covic ulozio svoje pare, a drzavno ljubimce JSD se baskarilo na drzavnim jaslama.
(Jovan, 9. jul 2013 13:31)

Da li ti stvarno verujes u ovo sto si napisao? Pa Covic ni sve sto ima nije kupio svojim parama, sta lupate ljudi? Potrazi neke tekstove o njemu i njegovom poslovanju u poslednjih dvadesetak godina pa ce ti sve biti jasno...

NekoIzMase

pre 10 godina

Kada su istog pitali zasto grad ne obnovi Omladinski Stadion on je rekao da citiram "Beograd nece davati pare u fudbal posto ga vode kriminalci" Nije ni jednog trenutka rekao da OFK Beograd vode kriminalci vec da FUDBAL vode kriminalci. Ni jedna uprava se nije promenila, a opet blizanci sa Topcidera dobijaju novac dok Omladinski Stadion koji je u vlasnistvu Grada Beograda nastavlja da truli?

I zasto bi samo ta dva kluba dobijala pomoc od Grada? Njima je pomoc najmanje potrebna, oni imaju najvise navijaca i najbolje sponzorske ugovore. Realno pomoc zasluzuju OFK Beograd, Rad, Radnicki sa Novog Beograda pa i Zemun.... svi ovi zasluzuju pomoc pre zvezde i partizana u bilo kom sportu!

sumadinac

pre 10 godina

Tako je Nislija, kad nam traze pare da grade po beogradu metroe, mostove I sve ostalo, onda muk. sad Su pametni da mi objasne odakle Su zvezda I partizan, ponos nacije.

Realno

pre 10 godina

@budimo raelni
Budimo realni, sa neogranicenim budzetom prvaci svemira bi moglo da bude Gornje Crniljevo (uz pomoc kisele vode, naravno) i Partizan. FMP/Zvezda I Donje Crniljevo to ne mogu, bez obzira na visinu budzeta, za ove prve vec je dokazano,a za ove druge ce se tek dokazati.

Nemanja

pre 10 godina

Bravo Dragane! Pravi potez, iako si do sada vec pomagao, svaka nova pomoc je dobrodosla. Red bi bio da se grad Beograd oduzi, pa ako ne najvecim, onda medju najvecim reklamama i pozitivne slike o sebi u svetu.

Labud

pre 10 godina

Najgore moguce resenje. Gladnom ne daj ribu, vec ga nauci da peca. Ova jednokratna pomoc ce da 'izgine' i pre nego sto stigne na odrediste. Djilas, ako je pametan, trazice po 2 dokaza gde su pare otisle, znajuci kako banda ume da izgistrira i izdaje lazne menice, odnosno proguta novac kao crna rupa.

Aki

pre 10 godina

Ma da, a to sto grad ima milion neresenih sustinskih problema to cete sutra.
Vozimo se kao stoka na primer, autobus sa klimom je misaona imenica.

Parni valjak

pre 10 godina

Čekajte, Partizan se ravnopravno borio sa evropskim gigantima, stvorio mnogo kvalitetnih igrača, vratio narodu veru u sopstvene mogućnosti i divljenje širom Evrope i sveta. Zemlje koje žele da imaju takav efekat, ulažu po 10-15 miliona po sezoni. Kao nagradu, blokirale su ga lihvarske državne kamate na poreski dug. Na drugoj strani, Zvezda je napravila ogroman dug, nije napravila nikakav rezultat, napunila džepove raznoraznih mešetara i samo potvrdila destrukciju i haos koji vlada u društvu. Prema tome, Partizan i Zvezda ne mogu biti u istom košu, niti se problemi mogu na isti način rešavati.

MihajloZ

pre 10 godina

Gradonačelniče, zašto plaćate ove klubove iz džepa građana? Ako ste već toliki prijatelj sporta, finansirajte ih iz sopstvenog džepa! A ne da se razbacujete narodnim parama! A za ove klubove, jedino dugoročno rešenje je - privatizacija!

Antidervis

pre 10 godina

Đilas je svojom "istorijskom" odlukom u Kragujevcu pokazao svoju pripadnost zvezdaštvu i borbi za ubijanje monotonije koju u srpsku košarku donosi već 12 godina dosadni šampion. Sad bi on da pomogne iz iste vreće jedan državni klub i jednog privatnog mutanta za koji navija iz sve snage. Na stranu to što privatni kupuje sve živo i finansijska pomoć mu i ne treba. Đikiju bi bolje bilo da agituje među partizanovcima da pojačaju Zvezdu i oslabe Partizana kao što je Lučića u Kragujevcu ubedio: I tvoji su se složili. Vaterpolo sistem u sve sportove radi "BOLJEG ŽIVOTA". Rodiće se valjda nešto.
(Iz fonda za porodilje, 9. jul 2013 12:46)

A da procitas vest, pre nego sto se nalupetas gluposti?! Niko nije ni spomenuo KK, niti je KK imao svoje predstavnike na sastanku, niti je trazena pomoc za KK... Prividjaju ti se stvari. Na sastanku su bili predstavnici SD Crvena zvezda, nijedna jedina rec ne pise o KK.

Druga je stvar to sto ti izmisljas sta god ti padne na pamet... Sa druge strane, lepo je sto si svojim recima potvrdio da ste drzavni klub.

Zoran

pre 10 godina

@Jovan
Da slavis Vuka Karadzica, objasnice ti zasto. Covic je ulozio svoje pare u svoj klub.KK Zvezdu je drzava dugo pomogala, ali nije islo.Ako mislis da je FK Zcezda stala na svoje noge, uprkos svoj pomoci koju joj je drzava pruzila, omogucivsi joj sponzore, kao uostalom sto pomaze i Covicevoj 'Zvezdi', onda imas probelm koji ni Vuk Karadzic ne moze da resi. Mogao je da te nauci da umes da procitas sto je napisano, ali vise od toga ne.

velimir popovic

pre 10 godina

Mislim da je to pravi put ,a ovi iz Nisa i drugih mesta neka se dogovaraju sa svojim lokalnim samoupravama ,a ne da kukaju(primer Jagodina). Covek je bice koje se bavi sportom,kulturom,hobijima a ovi koji bi da zive na nivou zivotinje neka razmisle malo.Bio sam na Rodosu bar petoro Grka zna za KK Partizan,zahvaljujuci rezultatima,igri,Zeljku Obradovicu.

Carapan

pre 10 godina

U kojim sportovima? Ili pomazu cela Sportska drustva? Pitam, jer nekim klubovima u okviru tih SD-a pomoc nije potrebna (npr. FK Partizanu i KK C.Zvezdi), dok su neki klubovi na ivici gasenja (uglavnom u manjim sportovima), a neki su se vec i ugasili.

Interesantno, samo su zvezdaši realni

pre 10 godina

# (budimo realni, 9. jul 2013 14:01)

Bićeš realan kad ne budeš ostrašćen i zamoliš nekog starijeg (pametnijeg) da ti objasni razliku između privatnog i državnog kluba.

budimo realni

pre 10 godina

"Sad bi on da pomogne iz iste vreće jedan državni klub i jednog privatnog mutanta za koji navija iz sve snage. Na stranu to što privatni kupuje sve živo i finansijska pomoć mu i ne treba."
(Iz fonda za porodilje, 9. jul 2013 12:46)

Pa eka se i JSD privatizuje, pa neka i on ZA SVOJE PARE kupuje sve što poželi, i onda za njegovo finansiranje neće biti ni zakonske ni moralne ni socijalne obaveze lokalne samouprave. Ali to JSD neće, nego uzmi pare iz budžeta, ili kupuj na recku (pa posle traži još iz budžeta) preskupe Crne Gorce, Amere, Francuze, Letonce, Poljake... Da i ti sirotani iz tih propalih zemalja imaju vajde od našeg prepunog budžeta.
Kako je lepo živeti raskalašno od tuđih para, bez ikakave finansijske odgovornosti, kad i koliko ti zatreba, samo uzmeš od države, i stalno kukaš i tražiš još.
Donje Crnjiljevo bi sa neograničenim budžetom bilo prvak Mlečnog puta, a možda i svemira!

djordjevic

pre 10 godina

@Nislija,

vidis valjda da se prica o finansiranju Partizana i zvezde iz kase Beograda. Pa neka Nis pomaze Radnickom, NS Vojvodini, itd, itd...Ok je da se bunis da je u pitanju drzavna kasa, tu bih i ja bio uz tebe, ali kakve to veze ima sa BGom? Procitaj vest, razmisli, pa onda reci nesto...

zoran

pre 10 godina

Hajmo svi zajedno da pomazemo lopove...nema veze shto narod jede iz kontejnera, ali pomognimo gubitase..!!!
Koja je ovo debilna, horor drzava.
Atletiko Madrid bankrotirao, ali ne Titova cheda. Sad ce Djilas da pokrade sirotinju i pravo u ova dva gubitasha.

Hajde da pitam...a OFK..??? Smederevo..??? Radnichki Nish..??? Pazar ????

More da nam je kinesko sudstvo ne bi vas bilo, paraziti.

bulik

pre 10 godina

nišlija,pa da li si ti uopste pročitao tekst,ili ti je samo u krvi da odmah napadaš...
zar ne pise lepo za sve pismene,da ce grad beograd pomoći večite iz gradskog budžeta? ja nisam beograđanin,ali nervirate vi koji stalno nesto hejtujete i prigovarate...

Analiticar

pre 10 godina

Iz fonda za porodilje

A ko vama stoji na putu da se privatizujete.Sto vase vedete ne zavuku ruku u dzep i privatizuju KK Partizan. Nece.Lakse je ziveti na drzavnom budzetu. Drzava ne pomaze ni CSKA,Real, Barsu,PAO, OLY. Vi bi hteli da drzava pomaze a da vi zaradjujete na prodaji igraca i jos da se tu debelo ocesu i Danilovic i Vujosevic i Todoric. Kako je mogao Misa babic da izdrzava hemofarm, kako Covic moze da drzi KK Crvenu Zvezdu. Vreme socijalizma je odavno proslo

Miodrag Janicijevic

pre 10 godina

A Radnicki iz Nisa?A Vojvodina?A Zdravlje Leskovac?A Becej? Predlog: da u svim sportovima ucestvuju samo dva kluba partizan i zvezda a ostali da istupe ili da se ugase posto se sve vrti samo oko njih.
(Nislija, 9. jul 2013 12:32)

Matori ako znate gde vam je skupstina grada onda tamo idete i kukate niko vam nije kriv sto su ova dva kluba iz Bgda.

Demagogija

pre 10 godina

Zbog čega se Gradonačelnik nije zauzeo da zemljište oko Marakane ne padne u ruke Miškoviću ili da grad obezbedi povoljnije halu KK Partizan i hoće li našim novcem finansirati ova SD?

Beogradjanin

pre 10 godina

@Nislija
AJde malo da procitas, pa da probas da shvatis. Navedi nam i jedan razlog zasto bi grad Beogard pomagao klubove iz Nisa ili SVrljiga, pa i oni tj. vi imate loikalnu samoupravu pa pomazite vase klubove, meni ne bi palo na pamet ni da komentarisem , sem mozda da pohvalim sluh grada Nisa, ako bi se za to odlucio.

kristina

pre 10 godina

Pa ovo je vrhunac... da ste se setili ranije da im pružite bilo kakvu pomoć ne bi došlo do ovoga, u pitanj je ustvari samo vaš interes. Koga briga za puteve i ostalo kad nema ko da nam igra.

Vladan R

pre 10 godina

@ nislija

Zasto bi GRAD BEOGRAD pomagao sportske kolektive iz drugih gradova. Jaki ili bar solidni veciti rivali garantovali bi u Evro takmicenjima intresantne sportske dogadjaje u gradu, na taj nacin u odredjenoj meri reklamirali grad, dovodili odredjen broj navijaca-turista a i kroz povecanje prihoda od ulaznica, reklama, tv prava itd, preko poreza u vecoj meri punili gradski budzet i tako i vratili deo novca.

Sasho

pre 10 godina

KK SLOGA!Nova hala pri kraju,a para za klub nema na vidiku!Privatizacija jedini spas u buducnosti ovako samo prezivljavanje od godine do godine i dobijanje 2% nekih glasova na izborima!Djilasu ipak hvala na pomoci.Grobar u potpisu!

Krang

pre 10 godina

Pomozite im tako sto ce se kontrolisati gdje je otisla svaka para! Da vidite onda kako ce u SDCZ i JSDP da bude novca. Samo im pomozite tako sto ce se zaustaviti kradja i da odgovorni iz prethodnih uprava odgovaraju.

Dusan

pre 10 godina

@"A Radnicki iz Nisa?A Vojvodina?A Zdravlje Leskovac?A Becej?
(Nislija, 9. jul 2013 12:32)"

nijedan od navedenih klubova nije iz Beograda.

ccc

pre 10 godina

A Radnicki iz Nisa?A Vojvodina?A Zdravlje Leskovac?A Becej? Predlog: da u svim sportovima ucestvuju samo dva kluba partizan i zvezda a ostali da istupe ili da se ugase posto se sve vrti samo oko njih.
(Nislija, 9. jul 2013 12:32)

A onda lepo procitas vest i vidis da pise da BEOGRAD pomaze vecite jelte.. dakle, grad Beograd, mesto prebivalista ova dva kluba. Kako Beograd da pomaze Radnicki iz Nisa ili Zdravlje Leskovac? Zalite se, bojkotujte, pokrenite nesto a ne samo da sedite i pljujete komentare kao navijeni i hocete da se nesto promeni.

Joker

pre 10 godina

Gospodine Đilas, iako sam veliki Zvezdaš i vaš glasač ovim potezom ste moj glas izgubili. Opšte je poznato koliko se u pomenutim SD kralo i pljačkalo i sada građani Beograda treba to da nadomeste. Može ali tek kad sadašnja rukovodstva podnesu krivičnu prijavu protiv svojih predhodnika (konkretno u FK CZ). Čović je na sva usta pričao o nedomaćinskom poslovanju i krađi predhodne uprave ali niko da podnese krivičnu prijavu. Isto kao i u KKCZ. (Što je mnogo - mnogo je, 09. jul 2013 12:42)

Tastatura grobaru nisi ti nikakav Zvezdas...

ja

pre 10 godina

Ne pomaže "grad" niti Đilas iz svog džepa, već poreski obveznici, tj. građani Beograda iz Srbije, koji inače jedva sastavljaju kraj s krajem

Jovan

pre 10 godina

Sad ste nasli da pomazete kad Zvezda polako ali sigurno staje na svoje noge, bez pomoci drzave, a JSD puca po svim savovima i zreli su za katanac. Zasto niste pomagali Zvezdi pre dve godine kad je Covic ulozio svoje pare, a drzavno ljubimce JSD se baskarilo na drzavnim jaslama.

NekoIzMase

pre 10 godina

A Radnicki iz Nisa?A Vojvodina?A Zdravlje Leskovac?A Becej? Predlog: da u svim sportovima ucestvuju samo dva kluba partizan i zvezda a ostali da istupe ili da se ugase posto se sve vrti samo oko njih.
(Nislija, 12:32)

Zato što navedene klubove treba da pomažu površni ljudi kao što si ti ...
da si čitao tekst, video bi da je ovo pomoć iz budžeta Grada Beograda, i valjda shvatio da Radnički iz Niša, Vojvodina, Zdravlje, Bečej treba da se obrate gradskim / opštinskim upravama Niša, Novog Sada, Leskovca ili Bečeja ... Ako si već preuzeo ulogu drvenog advokata, potrudi se pa sroči jedan pismen dopis navedenim telima, i izloži probleme tih klubova, i koji vrstu pomoći oni trebaju, te navedi njihova sportska dostignuća u državnim i lokalnim takmičenjima.

Elem, nisam na stanovištu da ovim klubovima treba davati bilo kakvu pomoć, jer oni od prodaje igrača, isto tako ne daju sredstva u budžet ... Navijam za Partizan, voleo bih da ovaj tim ostane na okupu dugo vremena, ali ako su nesposobni da nađu sponzora, da urade bilo kakvu marketinšku akciju gde bi navijači dali po 200-300 dinara za potpis igrača na nekom suveniru (koji bi takođe kupili od kluba), gde ne mogu da misle na redovne kupce sezonskih karata i sl, onda neka sami plivaju u tom talogu ... Inače strasno navijam za Partizan, planiram da idem na bar dva gostovanja u EL, ne sa navijačima već u sopstvenoj režiji, obratiću se klubu za pomoć da mi trebuju karte (od Barselone i Nantera), koje ću sam platiti ...

mrmlj

pre 10 godina

ovo je klasican bezobrazluk!
grad kuka kako od drzave ne dobija novac koji mu pripada po osnovu poreza na zarade, kako zbog toga nece moci da funkcionise kako treba, kukaju kako dotiraju gsp i kako je to eto grozno a ovamo hoce da se slikaju kako daju pare zvezdi i partizanu, sto mu dodje isto kao da ih bacaju u bure bez dna.
kome normalnom je bitnije da li ce zvezda i/ili partizan da se ugase od toga u kakav mu vrtic idu deca, kakvi su autobusi/tramvaji/trolejbusi kojima ide na posao, u kakvom domu zdravlja se leci i jos bezbroj stvarnih problema?

samo za kraj, moram da prokomentarisem i ovo:
@(Nislija, 9. jul 2013 12:32)

to pitaj gradonacelnike nisa, novog sada, leskovca, beceja...
nije valjda da ocekujes da grad beograd finansira te klubove?
mislis da nam je malo ovih nasih sto samo zele gradske jasle, pa nam trebaju jos i klubovi iz drugih gradova?

Nislija

pre 10 godina

A Radnicki iz Nisa?A Vojvodina?A Zdravlje Leskovac?A Becej? Predlog: da u svim sportovima ucestvuju samo dva kluba partizan i zvezda a ostali da istupe ili da se ugase posto se sve vrti samo oko njih.

mille grobar

pre 10 godina

...makar ih poreza oslobodite ali uz strogu kontrolu poslovanja! Ipak su Partizan i Zvezda blago ove zemlje, posebno KK Partizan po kojem nas u celom svetu znaju!

Samo pitam

pre 10 godina

Sve je ovo OK.Ali Zasto pomoc velikima.Veliki klubovi veliki problemi. Sta je sa omladinskim stadionom na Karaburmi koji je u vlasnistvu grada i koji jadno izgleda.Zasto se ne prenese na OFK Beograd koji bi nasao sredstva za rekonstukciju,uveo reflektore

Iz fonda za porodilje

pre 10 godina

Đilas je svojom "istorijskom" odlukom u Kragujevcu pokazao svoju pripadnost zvezdaštvu i borbi za ubijanje monotonije koju u srpsku košarku donosi već 12 godina dosadni šampion. Sad bi on da pomogne iz iste vreće jedan državni klub i jednog privatnog mutanta za koji navija iz sve snage. Na stranu to što privatni kupuje sve živo i finansijska pomoć mu i ne treba. Đikiju bi bolje bilo da agituje među partizanovcima da pojačaju Zvezdu i oslabe Partizana kao što je Lučića u Kragujevcu ubedio: I tvoji su se složili. Vaterpolo sistem u sve sportove radi "BOLJEG ŽIVOTA". Rodiće se valjda nešto.

Što je mnogo - mnogo je

pre 10 godina

Gospodine Đilas, iako sam veliki Zvezdaš i vaš glasač ovim potezom ste moj glas izgubili. Opšte je poznato koliko se u pomenutim SD kralo i pljačkalo i sada građani Beograda treba to da nadomeste. Može ali tek kad sadašnja rukovodstva podnesu krivičnu prijavu protiv svojih predhodnika (konkretno u FK CZ). Čović je na sva usta pričao o nedomaćinskom poslovanju i krađi predhodne uprave ali niko da podnese krivičnu prijavu. Isto kao i u KKCZ.

Andrej77

pre 10 godina

Potpuno se slazem da moj grad finansira ova dva sportska drustva s uslovom da oba porade na javnom nastupu i predstavljaju dostojno sport a ne neke druge vrednosti..

Što je mnogo - mnogo je

pre 10 godina

Gospodine Đilas, iako sam veliki Zvezdaš i vaš glasač ovim potezom ste moj glas izgubili. Opšte je poznato koliko se u pomenutim SD kralo i pljačkalo i sada građani Beograda treba to da nadomeste. Može ali tek kad sadašnja rukovodstva podnesu krivičnu prijavu protiv svojih predhodnika (konkretno u FK CZ). Čović je na sva usta pričao o nedomaćinskom poslovanju i krađi predhodne uprave ali niko da podnese krivičnu prijavu. Isto kao i u KKCZ.

mille grobar

pre 10 godina

...makar ih poreza oslobodite ali uz strogu kontrolu poslovanja! Ipak su Partizan i Zvezda blago ove zemlje, posebno KK Partizan po kojem nas u celom svetu znaju!

Samo pitam

pre 10 godina

Sve je ovo OK.Ali Zasto pomoc velikima.Veliki klubovi veliki problemi. Sta je sa omladinskim stadionom na Karaburmi koji je u vlasnistvu grada i koji jadno izgleda.Zasto se ne prenese na OFK Beograd koji bi nasao sredstva za rekonstukciju,uveo reflektore

Dusan

pre 10 godina

@"A Radnicki iz Nisa?A Vojvodina?A Zdravlje Leskovac?A Becej?
(Nislija, 9. jul 2013 12:32)"

nijedan od navedenih klubova nije iz Beograda.

Iz fonda za porodilje

pre 10 godina

Đilas je svojom "istorijskom" odlukom u Kragujevcu pokazao svoju pripadnost zvezdaštvu i borbi za ubijanje monotonije koju u srpsku košarku donosi već 12 godina dosadni šampion. Sad bi on da pomogne iz iste vreće jedan državni klub i jednog privatnog mutanta za koji navija iz sve snage. Na stranu to što privatni kupuje sve živo i finansijska pomoć mu i ne treba. Đikiju bi bolje bilo da agituje među partizanovcima da pojačaju Zvezdu i oslabe Partizana kao što je Lučića u Kragujevcu ubedio: I tvoji su se složili. Vaterpolo sistem u sve sportove radi "BOLJEG ŽIVOTA". Rodiće se valjda nešto.

Nislija

pre 10 godina

A Radnicki iz Nisa?A Vojvodina?A Zdravlje Leskovac?A Becej? Predlog: da u svim sportovima ucestvuju samo dva kluba partizan i zvezda a ostali da istupe ili da se ugase posto se sve vrti samo oko njih.

Beogradjanin

pre 10 godina

@Nislija
AJde malo da procitas, pa da probas da shvatis. Navedi nam i jedan razlog zasto bi grad Beogard pomagao klubove iz Nisa ili SVrljiga, pa i oni tj. vi imate loikalnu samoupravu pa pomazite vase klubove, meni ne bi palo na pamet ni da komentarisem , sem mozda da pohvalim sluh grada Nisa, ako bi se za to odlucio.

Strasno...

pre 10 godina

Sad ste nasli da pomazete kad Zvezda polako ali sigurno staje na svoje noge, bez pomoci drzave, a JSD puca po svim savovima i zreli su za katanac. Zasto niste pomagali Zvezdi pre dve godine kad je Covic ulozio svoje pare, a drzavno ljubimce JSD se baskarilo na drzavnim jaslama.
(Jovan, 9. jul 2013 13:31)

Da li ti stvarno verujes u ovo sto si napisao? Pa Covic ni sve sto ima nije kupio svojim parama, sta lupate ljudi? Potrazi neke tekstove o njemu i njegovom poslovanju u poslednjih dvadesetak godina pa ce ti sve biti jasno...

Parni valjak

pre 10 godina

Čekajte, Partizan se ravnopravno borio sa evropskim gigantima, stvorio mnogo kvalitetnih igrača, vratio narodu veru u sopstvene mogućnosti i divljenje širom Evrope i sveta. Zemlje koje žele da imaju takav efekat, ulažu po 10-15 miliona po sezoni. Kao nagradu, blokirale su ga lihvarske državne kamate na poreski dug. Na drugoj strani, Zvezda je napravila ogroman dug, nije napravila nikakav rezultat, napunila džepove raznoraznih mešetara i samo potvrdila destrukciju i haos koji vlada u društvu. Prema tome, Partizan i Zvezda ne mogu biti u istom košu, niti se problemi mogu na isti način rešavati.

ja

pre 10 godina

Ne pomaže "grad" niti Đilas iz svog džepa, već poreski obveznici, tj. građani Beograda iz Srbije, koji inače jedva sastavljaju kraj s krajem

NekoIzMase

pre 10 godina

A Radnicki iz Nisa?A Vojvodina?A Zdravlje Leskovac?A Becej? Predlog: da u svim sportovima ucestvuju samo dva kluba partizan i zvezda a ostali da istupe ili da se ugase posto se sve vrti samo oko njih.
(Nislija, 12:32)

Zato što navedene klubove treba da pomažu površni ljudi kao što si ti ...
da si čitao tekst, video bi da je ovo pomoć iz budžeta Grada Beograda, i valjda shvatio da Radnički iz Niša, Vojvodina, Zdravlje, Bečej treba da se obrate gradskim / opštinskim upravama Niša, Novog Sada, Leskovca ili Bečeja ... Ako si već preuzeo ulogu drvenog advokata, potrudi se pa sroči jedan pismen dopis navedenim telima, i izloži probleme tih klubova, i koji vrstu pomoći oni trebaju, te navedi njihova sportska dostignuća u državnim i lokalnim takmičenjima.

Elem, nisam na stanovištu da ovim klubovima treba davati bilo kakvu pomoć, jer oni od prodaje igrača, isto tako ne daju sredstva u budžet ... Navijam za Partizan, voleo bih da ovaj tim ostane na okupu dugo vremena, ali ako su nesposobni da nađu sponzora, da urade bilo kakvu marketinšku akciju gde bi navijači dali po 200-300 dinara za potpis igrača na nekom suveniru (koji bi takođe kupili od kluba), gde ne mogu da misle na redovne kupce sezonskih karata i sl, onda neka sami plivaju u tom talogu ... Inače strasno navijam za Partizan, planiram da idem na bar dva gostovanja u EL, ne sa navijačima već u sopstvenoj režiji, obratiću se klubu za pomoć da mi trebuju karte (od Barselone i Nantera), koje ću sam platiti ...

BWA

pre 10 godina

Sad ste nasli da pomazete kad Zvezda polako ali sigurno staje na svoje noge, bez pomoci drzave, a JSD puca po svim savovima i zreli su za katanac. Zasto niste pomagali Zvezdi pre dve godine kad je Covic ulozio svoje pare, a drzavno ljubimce JSD se baskarilo na drzavnim jaslama.
(Jovan, 9. jul 2013 13:31)

Staje na svoje noge? Tako sto je FMP uzeo ime Czv kako bi Covic svom klubu dao drzavne pare a zvezda zamrznuta jos uvek sa onim dugom? JSD se baskarilo prodajuci Krstica,Pekovica i slicne vanserijske kosarkase koje je samo napravilo od juniora gospodine Neznalico!

Krang

pre 10 godina

Pomozite im tako sto ce se kontrolisati gdje je otisla svaka para! Da vidite onda kako ce u SDCZ i JSDP da bude novca. Samo im pomozite tako sto ce se zaustaviti kradja i da odgovorni iz prethodnih uprava odgovaraju.

Miodrag Janicijevic

pre 10 godina

A Radnicki iz Nisa?A Vojvodina?A Zdravlje Leskovac?A Becej? Predlog: da u svim sportovima ucestvuju samo dva kluba partizan i zvezda a ostali da istupe ili da se ugase posto se sve vrti samo oko njih.
(Nislija, 9. jul 2013 12:32)

Matori ako znate gde vam je skupstina grada onda tamo idete i kukate niko vam nije kriv sto su ova dva kluba iz Bgda.

Nemanja

pre 10 godina

@Jovan, 9. jul 2013 16:12)
Za pismene na APR-u, pise i na sajtu narodne banke mozete naci da je KK Crvena Zvezda telekom privatni klub, videti koja je adresa sedista, i ko je vlasnik, takodje mozete videti, da su novi PIB i maticni broj firme, ada Kk Crvena Zvezda nije vratila dugove, nego je ugasena, a Covic, je dobio grb i ime na koriscenje od poverioca, kao sto su Beko, Drakulic i slicni..... Za pismene sve pise, a ko ne cita slusa kojesta.

ccc

pre 10 godina

A Radnicki iz Nisa?A Vojvodina?A Zdravlje Leskovac?A Becej? Predlog: da u svim sportovima ucestvuju samo dva kluba partizan i zvezda a ostali da istupe ili da se ugase posto se sve vrti samo oko njih.
(Nislija, 9. jul 2013 12:32)

A onda lepo procitas vest i vidis da pise da BEOGRAD pomaze vecite jelte.. dakle, grad Beograd, mesto prebivalista ova dva kluba. Kako Beograd da pomaze Radnicki iz Nisa ili Zdravlje Leskovac? Zalite se, bojkotujte, pokrenite nesto a ne samo da sedite i pljujete komentare kao navijeni i hocete da se nesto promeni.

mrmlj

pre 10 godina

ovo je klasican bezobrazluk!
grad kuka kako od drzave ne dobija novac koji mu pripada po osnovu poreza na zarade, kako zbog toga nece moci da funkcionise kako treba, kukaju kako dotiraju gsp i kako je to eto grozno a ovamo hoce da se slikaju kako daju pare zvezdi i partizanu, sto mu dodje isto kao da ih bacaju u bure bez dna.
kome normalnom je bitnije da li ce zvezda i/ili partizan da se ugase od toga u kakav mu vrtic idu deca, kakvi su autobusi/tramvaji/trolejbusi kojima ide na posao, u kakvom domu zdravlja se leci i jos bezbroj stvarnih problema?

samo za kraj, moram da prokomentarisem i ovo:
@(Nislija, 9. jul 2013 12:32)

to pitaj gradonacelnike nisa, novog sada, leskovca, beceja...
nije valjda da ocekujes da grad beograd finansira te klubove?
mislis da nam je malo ovih nasih sto samo zele gradske jasle, pa nam trebaju jos i klubovi iz drugih gradova?

bulik

pre 10 godina

nišlija,pa da li si ti uopste pročitao tekst,ili ti je samo u krvi da odmah napadaš...
zar ne pise lepo za sve pismene,da ce grad beograd pomoći večite iz gradskog budžeta? ja nisam beograđanin,ali nervirate vi koji stalno nesto hejtujete i prigovarate...

Aki

pre 10 godina

Ma da, a to sto grad ima milion neresenih sustinskih problema to cete sutra.
Vozimo se kao stoka na primer, autobus sa klimom je misaona imenica.

MihajloZ

pre 10 godina

Gradonačelniče, zašto plaćate ove klubove iz džepa građana? Ako ste već toliki prijatelj sporta, finansirajte ih iz sopstvenog džepa! A ne da se razbacujete narodnim parama! A za ove klubove, jedino dugoročno rešenje je - privatizacija!

zoran

pre 10 godina

Hajmo svi zajedno da pomazemo lopove...nema veze shto narod jede iz kontejnera, ali pomognimo gubitase..!!!
Koja je ovo debilna, horor drzava.
Atletiko Madrid bankrotirao, ali ne Titova cheda. Sad ce Djilas da pokrade sirotinju i pravo u ova dva gubitasha.

Hajde da pitam...a OFK..??? Smederevo..??? Radnichki Nish..??? Pazar ????

More da nam je kinesko sudstvo ne bi vas bilo, paraziti.

Demagogija

pre 10 godina

Zbog čega se Gradonačelnik nije zauzeo da zemljište oko Marakane ne padne u ruke Miškoviću ili da grad obezbedi povoljnije halu KK Partizan i hoće li našim novcem finansirati ova SD?

Andrej77

pre 10 godina

Potpuno se slazem da moj grad finansira ova dva sportska drustva s uslovom da oba porade na javnom nastupu i predstavljaju dostojno sport a ne neke druge vrednosti..

Jovan

pre 10 godina

Sad ste nasli da pomazete kad Zvezda polako ali sigurno staje na svoje noge, bez pomoci drzave, a JSD puca po svim savovima i zreli su za katanac. Zasto niste pomagali Zvezdi pre dve godine kad je Covic ulozio svoje pare, a drzavno ljubimce JSD se baskarilo na drzavnim jaslama.

Interesantno, samo su zvezdaši realni

pre 10 godina

# (budimo realni, 9. jul 2013 14:01)

Bićeš realan kad ne budeš ostrašćen i zamoliš nekog starijeg (pametnijeg) da ti objasni razliku između privatnog i državnog kluba.

Vladan R

pre 10 godina

@ nislija

Zasto bi GRAD BEOGRAD pomagao sportske kolektive iz drugih gradova. Jaki ili bar solidni veciti rivali garantovali bi u Evro takmicenjima intresantne sportske dogadjaje u gradu, na taj nacin u odredjenoj meri reklamirali grad, dovodili odredjen broj navijaca-turista a i kroz povecanje prihoda od ulaznica, reklama, tv prava itd, preko poreza u vecoj meri punili gradski budzet i tako i vratili deo novca.

dearest

pre 10 godina

beograd ima za sport, beograd ima za pomoć penzionerima, beograd ima za pomoć trudnicama, beograd ima za mostove, beograd ima za.... a ostatak Srbije...!? BEOPOLIS

Zoran

pre 10 godina

@Jovan
Da slavis Vuka Karadzica, objasnice ti zasto. Covic je ulozio svoje pare u svoj klub.KK Zvezdu je drzava dugo pomogala, ali nije islo.Ako mislis da je FK Zcezda stala na svoje noge, uprkos svoj pomoci koju joj je drzava pruzila, omogucivsi joj sponzore, kao uostalom sto pomaze i Covicevoj 'Zvezdi', onda imas probelm koji ni Vuk Karadzic ne moze da resi. Mogao je da te nauci da umes da procitas sto je napisano, ali vise od toga ne.

mrmlj

pre 10 godina

Tako je Nislija, kad nam traze pare da grade po beogradu metroe, mostove I sve ostalo, onda muk. sad Su pametni da mi objasne odakle Su zvezda I partizan, ponos nacije.
(sumadinac, 9. jul 2013 15:25)

za most (inace prvi posle 40 godina) se zaduzio grad beograd, ne drzava i grad ce ga otplacivati.
mnogo vise je para dao beograd za npr. most na beskoj nego sto ce cela srbija (osim beograda, naravno) dati za most na adi.
metro ce takodje finansirati grad beograd, i taj metro ce se kad-tad izgraditi a ti tada slobodno dodji pa se provozaj i gledaj da se ne izjedas mnogo oko toga.

Labud

pre 10 godina

Najgore moguce resenje. Gladnom ne daj ribu, vec ga nauci da peca. Ova jednokratna pomoc ce da 'izgine' i pre nego sto stigne na odrediste. Djilas, ako je pametan, trazice po 2 dokaza gde su pare otisle, znajuci kako banda ume da izgistrira i izdaje lazne menice, odnosno proguta novac kao crna rupa.

Nislijaa

pre 10 godina

@Nislija,

vidis valjda da se prica o finansiranju Partizana i zvezde iz kase Beograda. Pa neka Nis pomaze Radnickom, NS Vojvodini, itd, itd...Ok je da se bunis da je u pitanju drzavna kasa, tu bih i ja bio uz tebe, ali kakve to veze ima sa BGom? Procitaj vest, razmisli, pa onda reci nesto...
(djordjevic, 9. jul 2013 14:20)

a sta ti mislis, gde idu pare koje se zarade u Nisu?tj. iz cele Srbije? U BG naravno...

Rale PFC

pre 10 godina

Ovako, stari sam Partizanovac (bukvalno sa 48 godina) ali ljudi ako moj klub dominira 12 godina a dužan je za porez preko 1M evra, onda to nije normalno i treba da se sve ispita pre bilo kakve pomoći. Šta treba da kažu klubovi koji nisu imali nikakav uspeh decenijama i još su iz provincije, mogu li oni ostati dužni na ime poreza. Ove iz Zvezde da i ne komentarišem.

Joker

pre 10 godina

Gospodine Đilas, iako sam veliki Zvezdaš i vaš glasač ovim potezom ste moj glas izgubili. Opšte je poznato koliko se u pomenutim SD kralo i pljačkalo i sada građani Beograda treba to da nadomeste. Može ali tek kad sadašnja rukovodstva podnesu krivičnu prijavu protiv svojih predhodnika (konkretno u FK CZ). Čović je na sva usta pričao o nedomaćinskom poslovanju i krađi predhodne uprave ali niko da podnese krivičnu prijavu. Isto kao i u KKCZ. (Što je mnogo - mnogo je, 09. jul 2013 12:42)

Tastatura grobaru nisi ti nikakav Zvezdas...

Analiticar

pre 10 godina

Iz fonda za porodilje

A ko vama stoji na putu da se privatizujete.Sto vase vedete ne zavuku ruku u dzep i privatizuju KK Partizan. Nece.Lakse je ziveti na drzavnom budzetu. Drzava ne pomaze ni CSKA,Real, Barsu,PAO, OLY. Vi bi hteli da drzava pomaze a da vi zaradjujete na prodaji igraca i jos da se tu debelo ocesu i Danilovic i Vujosevic i Todoric. Kako je mogao Misa babic da izdrzava hemofarm, kako Covic moze da drzi KK Crvenu Zvezdu. Vreme socijalizma je odavno proslo

NekoIzMase

pre 10 godina

Kada su istog pitali zasto grad ne obnovi Omladinski Stadion on je rekao da citiram "Beograd nece davati pare u fudbal posto ga vode kriminalci" Nije ni jednog trenutka rekao da OFK Beograd vode kriminalci vec da FUDBAL vode kriminalci. Ni jedna uprava se nije promenila, a opet blizanci sa Topcidera dobijaju novac dok Omladinski Stadion koji je u vlasnistvu Grada Beograda nastavlja da truli?

I zasto bi samo ta dva kluba dobijala pomoc od Grada? Njima je pomoc najmanje potrebna, oni imaju najvise navijaca i najbolje sponzorske ugovore. Realno pomoc zasluzuju OFK Beograd, Rad, Radnicki sa Novog Beograda pa i Zemun.... svi ovi zasluzuju pomoc pre zvezde i partizana u bilo kom sportu!

НТТ Ни

pre 10 godina

Čekajte, Partizan se ravnopravno borio sa evropskim gigantima, stvorio mnogo kvalitetnih igrača, vratio narodu veru u sopstvene mogućnosti i divljenje širom Evrope i sveta. Zemlje koje žele da imaju takav efekat, ulažu po 10-15 miliona po sezoni. Kao nagradu, blokirale su ga lihvarske državne kamate na poreski dug. Na drugoj strani, Zvezda je napravila ogroman dug, nije napravila nikakav rezultat, napunila džepove raznoraznih mešetara i samo potvrdila destrukciju i haos koji vlada u društvu. Prema tome, Partizan i Zvezda ne mogu biti u istom košu, niti se problemi mogu na isti način rešavati.
(Parni valjak, 9. jul 2013 14:08)

По логици која је у цитираном коментару препознатљива управљају се правне државе света, државе које држе до себе, а Србистан у такве не спада. Да несрећа буде већа у нашој банана републици не уважава се никакав успех, тако да и не чуди што се у медијима прво наводи СДЦЗ, па онда СДП, мање успешно, а затим успешније друштво. Ово је један од разлога што нам овако и иде у овој пропалој држави, где успех изазива завист и није на цени.

djordjevic

pre 10 godina

@Nislija,

vidis valjda da se prica o finansiranju Partizana i zvezde iz kase Beograda. Pa neka Nis pomaze Radnickom, NS Vojvodini, itd, itd...Ok je da se bunis da je u pitanju drzavna kasa, tu bih i ja bio uz tebe, ali kakve to veze ima sa BGom? Procitaj vest, razmisli, pa onda reci nesto...

djordjevic

pre 10 godina

@Nislijaa,

naravno da nije tako. Beograd participira u budzetu Srbije daleko vise od svih ostalih gradova i po apsolutnoj kolicini novca (sto je i logicno), ali i prosecan Boegradjanin procentualno da vise para u budzet Srbije nego prosecni gradjanin van Beograda (deo taksi grada ide u drzavni budzet).

Da je vecina poslova u BGu- jeste. Da se gomila mladih sliva u BG- sliva se. Ali to su sve problemi sa kojima se bore sve drzave ovoga sveta jer vecina hoce da zivi u velikim gradovima. Sve to stoji, ali reci da pare koje se zarade u Nisu idu u BG je jednostavno neistina. Istina je sasvim suprotna od toga i to bi svako trebao da zna. Ali ja PRVI kazem da Beograd treba da pomaze manje gradove kao sto ih i pomaze i nemam nista protiv toga. Isto tako mislim da ostali gradovi treba da cute i da ne razmisljaju o tome kako Beograd trosi svoj novac, to je stvar nas Beogradjana i nikoga drugog. Nece Nislija da mi odlucuje da li hoce ili nece BG da gradi most, da li ce BG da daje pare za klubove, da li ce BG da pravi park, da li ce BG da otvori nove terene na Adi, koliki budzet treba da bude za gradsku cistocu...Kao sto se ja ne mesam u to kako izgleda Cair, kako se renovirala hala, da li ce ili nece da se odrzi Nisvil, itd, itd...

spurs19

pre 10 godina

I tako, prolazi vreme, završiš osnovnu, završiš gimnaziju, upišeš faks, kk partizan dobija pomoć od države...
Kako vas bre nije sramota?
Dokle ćete više uzimati pare svih poreskih obveznika da bi dovodili Francuze,Letonce,Amere za "jeftine pare" osvajali sve živo a onda došli na ivicu bankrota i tražili još od države kojoj ne plaćate porez!!!
Danilovićeve reči su defintivno potvrdile - partizan je državno dete!!!

Antidervis

pre 10 godina

Đilas je svojom "istorijskom" odlukom u Kragujevcu pokazao svoju pripadnost zvezdaštvu i borbi za ubijanje monotonije koju u srpsku košarku donosi već 12 godina dosadni šampion. Sad bi on da pomogne iz iste vreće jedan državni klub i jednog privatnog mutanta za koji navija iz sve snage. Na stranu to što privatni kupuje sve živo i finansijska pomoć mu i ne treba. Đikiju bi bolje bilo da agituje među partizanovcima da pojačaju Zvezdu i oslabe Partizana kao što je Lučića u Kragujevcu ubedio: I tvoji su se složili. Vaterpolo sistem u sve sportove radi "BOLJEG ŽIVOTA". Rodiće se valjda nešto.
(Iz fonda za porodilje, 9. jul 2013 12:46)

A da procitas vest, pre nego sto se nalupetas gluposti?! Niko nije ni spomenuo KK, niti je KK imao svoje predstavnike na sastanku, niti je trazena pomoc za KK... Prividjaju ti se stvari. Na sastanku su bili predstavnici SD Crvena zvezda, nijedna jedina rec ne pise o KK.

Druga je stvar to sto ti izmisljas sta god ti padne na pamet... Sa druge strane, lepo je sto si svojim recima potvrdio da ste drzavni klub.

velimir popovic

pre 10 godina

Mislim da je to pravi put ,a ovi iz Nisa i drugih mesta neka se dogovaraju sa svojim lokalnim samoupravama ,a ne da kukaju(primer Jagodina). Covek je bice koje se bavi sportom,kulturom,hobijima a ovi koji bi da zive na nivou zivotinje neka razmisle malo.Bio sam na Rodosu bar petoro Grka zna za KK Partizan,zahvaljujuci rezultatima,igri,Zeljku Obradovicu.

Carapan

pre 10 godina

U kojim sportovima? Ili pomazu cela Sportska drustva? Pitam, jer nekim klubovima u okviru tih SD-a pomoc nije potrebna (npr. FK Partizanu i KK C.Zvezdi), dok su neki klubovi na ivici gasenja (uglavnom u manjim sportovima), a neki su se vec i ugasili.

mrmlj

pre 10 godina

a sta ti mislis, gde idu pare koje se zarade u Nisu?tj. iz cele Srbije? U BG naravno...
(Nislijaa, 9. jul 2013 15:03)

to vi vidite sa svojim lokalnim vlastodrscima, ne mesajte beograd i beogradjane u tu pricu.

Borky

pre 10 godina

Kako to tek sad pomoc?Pa Zvezda u svim sportovima treba pomoc vec 5god a vi se sad setili kad je patlidzanu zagustilo.Ok daj svima isto al daj i ono sto dugujete dok ste jedne punili drugi su crkavali od gladi.Fino na papir pa da vidimo ko je sta dobijao i koliko je to!Svima jednako a ako ne moze onda fino privatizacija i cao problem resen.Ja licno ne bih dao nikome nista pa radite i potrosite koliko zaradite a ne da trosim ko sumanut i onda daj drzavo da jedem to je smesno i pateticno a onda se jos hvalis ja uradio ovo ja uradio ono.

Vlada

pre 10 godina

Bravo!!! Ovaj čovek je sredio grad, ojačao košarkaški savez, pomogao mnogim ljudima, pružio pomoć VK C.Zvezda i sportistima "manjih" sportova, a sada želi da pomogne Zvezdi i Partizanu. Siguran sam da ovo nije politička odluka.

kristina

pre 10 godina

Pa ovo je vrhunac... da ste se setili ranije da im pružite bilo kakvu pomoć ne bi došlo do ovoga, u pitanj je ustvari samo vaš interes. Koga briga za puteve i ostalo kad nema ko da nam igra.

budimo realni

pre 10 godina

"Sad bi on da pomogne iz iste vreće jedan državni klub i jednog privatnog mutanta za koji navija iz sve snage. Na stranu to što privatni kupuje sve živo i finansijska pomoć mu i ne treba."
(Iz fonda za porodilje, 9. jul 2013 12:46)

Pa eka se i JSD privatizuje, pa neka i on ZA SVOJE PARE kupuje sve što poželi, i onda za njegovo finansiranje neće biti ni zakonske ni moralne ni socijalne obaveze lokalne samouprave. Ali to JSD neće, nego uzmi pare iz budžeta, ili kupuj na recku (pa posle traži još iz budžeta) preskupe Crne Gorce, Amere, Francuze, Letonce, Poljake... Da i ti sirotani iz tih propalih zemalja imaju vajde od našeg prepunog budžeta.
Kako je lepo živeti raskalašno od tuđih para, bez ikakave finansijske odgovornosti, kad i koliko ti zatreba, samo uzmeš od države, i stalno kukaš i tražiš još.
Donje Crnjiljevo bi sa neograničenim budžetom bilo prvak Mlečnog puta, a možda i svemira!

emirati

pre 10 godina

A zasto su nastali ti dugovi,to niko ne trazi ? Funkcioneri oba kluba imaju astronomska primanja i to unapred- redovno!
Nemaju para a dovode strane igrace i prave velike ugovore. Kako mogu nesto da trose- unapred ! Nebi ja njima ni dinara dao.
Ili se izdrzavaj sam i trosi koliko imas,ili tavori.
Koji bre " brendovi ?"
Pa da si brendovi,sami bi se izdrzavali ?!

Plavusa s mozgom

pre 10 godina

Dragi Djiki, ti se ovim potezom ponosis? Ja bih se stidela da pored tolikog broja bolesne dece kojima zivot zbog prokletih para visi o koncu ja dajem pare Zvezdi i Partizanu. Zar su vam sportski klubovi veci prioritet od dece kojima su potrebne transplatacije i skupe terapije za lecenje?

Sasho

pre 10 godina

KK SLOGA!Nova hala pri kraju,a para za klub nema na vidiku!Privatizacija jedini spas u buducnosti ovako samo prezivljavanje od godine do godine i dobijanje 2% nekih glasova na izborima!Djilasu ipak hvala na pomoci.Grobar u potpisu!

Nemanja

pre 10 godina

Bravo Dragane! Pravi potez, iako si do sada vec pomagao, svaka nova pomoc je dobrodosla. Red bi bio da se grad Beograd oduzi, pa ako ne najvecim, onda medju najvecim reklamama i pozitivne slike o sebi u svetu.

Sasho

pre 10 godina

Dodao bih jos nesto za sve one koje komentarisu da bg placa od svog poreza ova dva kluba!Aj da se sav prihod od poreza slije u kasu Kraljeva,Nisa,Kragujevca i dr. gradova pa da vidimo koliko ko dobija i zasto su nam timovi u Srbiji slabi!Od prodaje cigareta,goriva,fijat,gradovi neverujem da vide bilo kakav novac nego im BG odlucuje koliki ce budzet da imaju ti gradovi,e zato za nase klubove nema dovoljno para!

s t v

pre 10 godina

Kao partizanovac i stanovnik Beograda mogu reći samo sledeće:
Nisam za to da se pomogne Partizan dok javnost ne sazna finansijsko poslovanje kluba, a POSEBNO nisam za to da pomažem PRIVATAN klub Čovića bez obzira kako se on zvao.
Ako Đilas, ispred grada, hoće nekom da pomogne onda predlažem URK Studentski Grad koji ima najbrojniju i najbolju Školu rukometa u Beogradu po oceni RSB. Pare za nedeljni trening košarkaških klubova u Pioniru nama bi bile dovoljne skoro za celu godinu.

Realno

pre 10 godina

@budimo raelni
Budimo realni, sa neogranicenim budzetom prvaci svemira bi moglo da bude Gornje Crniljevo (uz pomoc kisele vode, naravno) i Partizan. FMP/Zvezda I Donje Crniljevo to ne mogu, bez obzira na visinu budzeta, za ove prve vec je dokazano,a za ove druge ce se tek dokazati.

sumadinac

pre 10 godina

Tako je Nislija, kad nam traze pare da grade po beogradu metroe, mostove I sve ostalo, onda muk. sad Su pametni da mi objasne odakle Su zvezda I partizan, ponos nacije.

Miki

pre 10 godina

Komentari tipa pomozite ovm ili onom, manjim sportovima i slično su čista glupost. Ko živi u Beogradu zna šta je sve urađeno, koliko je grad dobio sa malim budžetom, a priča o dugovima je smešna. Ako ja uzmem kredit i kupim kuću ja sam objektivno u dugu, a ako ja u njoj živim i izdajem stan dugove polako vraćam. Voleo bih da očima vidim šta su uradili drugi pre njega.

Jovan

pre 10 godina

@Zoran,
Grobaru, da nisi malo pobrkao loncice? Pozivas se na velikog Vuka Karadzica, a sam ga ne postujes, jer ne znas tacno da citas moj tekst. Za pismene sam jasno i glasno napisao da Zvezda polako, ali sigurno staje na svoje noge bez pomoci drzave (nisam napisao da je FK Zvezda stala na svoje noge, ako shvatas razliku mog i tvog teksta). Sta mislis da li bi KK i FK Zvezda bili u onakvoj krizi da ih je drzava pomagala? Naravno da ne bi, to nije jasno samo ostrascenim mrziteljima Zvezde. Normalnim ljudima i navijacima je jasno da je Covic ulozio svoje pare u KK Zvezda i svojim znanjem i umecem ucinio da KK Zvezda izadje iz finansijske krize. Tvoj problem je sto taj klub nazivas privatnim Covicevim klubom, jer, nazalost, mrzis sve sto nosi ime Zvezda, vise nego sto volis svoj JSD. I nemoj zloupotrebljavati velikog Vuka, mnogo je daleko njegovo delo od tebe da bi ga razumeo.

Joshe

pre 10 godina

Vo Skopje nema pari za Vardar i Rabotnicki.Al svi se voze u novim klimatiziranim autobusima gradskim prevozom..Cak i dvospratnim.Naravno,ima i panoramske autobuse koje na drugom katu nemaju klimu :) .Vi se svadjajte oko loptanja dok se kao kuvani kompiri vozite niz Beograd..Aj produzite sa svadjom,a ja odoh na posao u rashladjenom autobusu kojim sofer ne sme da pusta sta mu je volja na radiju(muzika ide iz centrale),a ne daj boze da zapali cigaretu... :)

NemanjaVac8

pre 10 godina

Za pismene na APR-u,pise i na sajtu narodne banke mozete naci da je KK Crvena Zvezda telekom privatni klub,videti koja je adresa sedista,i ko je vlasnik,takodje mozete videti,da su novi PIB i maticni broj firme, ada Kk Crvena Zvezda nije vratila dugove,nego je ugasena,a Covic,je dobio grb i ime na koriscenje od poverioca,kao sto su Beko,Drakulic i slicni...Za pismene sve pise,a ko ne cita slusa kojesta.
(Nemanja)
...
Evo ja imam firmu i vrlo dobro znam šta sve može da se vidi iz APR-a.Bilo je nešto što je moglo do skoro da se vidi šta piše na sličnom sajtu u Češkoj.Najbolje bi bilo da nam Đilas objasni šta je sve to tamo pisalo.A još nešto,firma može da se stavi na mirovanje i to ne znači da je ugašena,bankrotirala ili slično.Dakle,ako imaš firmu veoma jednostavno kada ne želiš više da radiš možeš da zamrzneš firmu.Taj prekid poslovanja može biti na određeno vremena ili na neodređeno vreme.To je jedan prilično jednosatvan postupak.Takođe, u danu se ponovo aktiviraš.Dakle,nije isto ugasiti firmu i preći u status mirovanja.Dalje,grb je jako važna stvar i to nije tek tako neki simbol.Prosto taj simbol ne sme da koristi bilo ko.Čitao sam sve detaljno što je Čović uradio i nisam video ništa što nije legalno a isto je skoro potvrdio i onaj Vladan sa SOS kanala.Najkraće rečeno Čović je spasao ime kluba.To izgleda nekome smeta,jer bi voleo da Zvezda ima 0 trofeja.NPR.Istorijat Pivare Čelarevo kompanija Carlsberg računa iako je od 2003 to nova firma.Razne saradnje postoje...

FRUSKA - GORA

pre 10 godina

Sad ste nasli da pomazete Zvezdi kada polako ali sigurno staje na svoje noge, bez pomoci drzave, dok druga strana JSD puca po svim savovima i zreli su za katanac. Zasto niste pomagali Zvezdi pre dve godine kad je Nebojisa Covic ulozio svoje pare, drzavno ljubimce JSD se baskarilo na drzavnim jaslama. Nema veze drzava ne sme dozvoliti da dvagiganta propadnu, ali ovde je politika ipak ucinila svoje, doprinela je ovom stanju.

mille grobar

pre 10 godina

...makar ih poreza oslobodite ali uz strogu kontrolu poslovanja! Ipak su Partizan i Zvezda blago ove zemlje, posebno KK Partizan po kojem nas u celom svetu znaju!

Nislija

pre 10 godina

A Radnicki iz Nisa?A Vojvodina?A Zdravlje Leskovac?A Becej? Predlog: da u svim sportovima ucestvuju samo dva kluba partizan i zvezda a ostali da istupe ili da se ugase posto se sve vrti samo oko njih.

Iz fonda za porodilje

pre 10 godina

Đilas je svojom "istorijskom" odlukom u Kragujevcu pokazao svoju pripadnost zvezdaštvu i borbi za ubijanje monotonije koju u srpsku košarku donosi već 12 godina dosadni šampion. Sad bi on da pomogne iz iste vreće jedan državni klub i jednog privatnog mutanta za koji navija iz sve snage. Na stranu to što privatni kupuje sve živo i finansijska pomoć mu i ne treba. Đikiju bi bolje bilo da agituje među partizanovcima da pojačaju Zvezdu i oslabe Partizana kao što je Lučića u Kragujevcu ubedio: I tvoji su se složili. Vaterpolo sistem u sve sportove radi "BOLJEG ŽIVOTA". Rodiće se valjda nešto.

Jovan

pre 10 godina

Sad ste nasli da pomazete kad Zvezda polako ali sigurno staje na svoje noge, bez pomoci drzave, a JSD puca po svim savovima i zreli su za katanac. Zasto niste pomagali Zvezdi pre dve godine kad je Covic ulozio svoje pare, a drzavno ljubimce JSD se baskarilo na drzavnim jaslama.

Joker

pre 10 godina

Gospodine Đilas, iako sam veliki Zvezdaš i vaš glasač ovim potezom ste moj glas izgubili. Opšte je poznato koliko se u pomenutim SD kralo i pljačkalo i sada građani Beograda treba to da nadomeste. Može ali tek kad sadašnja rukovodstva podnesu krivičnu prijavu protiv svojih predhodnika (konkretno u FK CZ). Čović je na sva usta pričao o nedomaćinskom poslovanju i krađi predhodne uprave ali niko da podnese krivičnu prijavu. Isto kao i u KKCZ. (Što je mnogo - mnogo je, 09. jul 2013 12:42)

Tastatura grobaru nisi ti nikakav Zvezdas...

spurs19

pre 10 godina

I tako, prolazi vreme, završiš osnovnu, završiš gimnaziju, upišeš faks, kk partizan dobija pomoć od države...
Kako vas bre nije sramota?
Dokle ćete više uzimati pare svih poreskih obveznika da bi dovodili Francuze,Letonce,Amere za "jeftine pare" osvajali sve živo a onda došli na ivicu bankrota i tražili još od države kojoj ne plaćate porez!!!
Danilovićeve reči su defintivno potvrdile - partizan je državno dete!!!

Parni valjak

pre 10 godina

Čekajte, Partizan se ravnopravno borio sa evropskim gigantima, stvorio mnogo kvalitetnih igrača, vratio narodu veru u sopstvene mogućnosti i divljenje širom Evrope i sveta. Zemlje koje žele da imaju takav efekat, ulažu po 10-15 miliona po sezoni. Kao nagradu, blokirale su ga lihvarske državne kamate na poreski dug. Na drugoj strani, Zvezda je napravila ogroman dug, nije napravila nikakav rezultat, napunila džepove raznoraznih mešetara i samo potvrdila destrukciju i haos koji vlada u društvu. Prema tome, Partizan i Zvezda ne mogu biti u istom košu, niti se problemi mogu na isti način rešavati.

Jovan

pre 10 godina

@Zoran,
Grobaru, da nisi malo pobrkao loncice? Pozivas se na velikog Vuka Karadzica, a sam ga ne postujes, jer ne znas tacno da citas moj tekst. Za pismene sam jasno i glasno napisao da Zvezda polako, ali sigurno staje na svoje noge bez pomoci drzave (nisam napisao da je FK Zvezda stala na svoje noge, ako shvatas razliku mog i tvog teksta). Sta mislis da li bi KK i FK Zvezda bili u onakvoj krizi da ih je drzava pomagala? Naravno da ne bi, to nije jasno samo ostrascenim mrziteljima Zvezde. Normalnim ljudima i navijacima je jasno da je Covic ulozio svoje pare u KK Zvezda i svojim znanjem i umecem ucinio da KK Zvezda izadje iz finansijske krize. Tvoj problem je sto taj klub nazivas privatnim Covicevim klubom, jer, nazalost, mrzis sve sto nosi ime Zvezda, vise nego sto volis svoj JSD. I nemoj zloupotrebljavati velikog Vuka, mnogo je daleko njegovo delo od tebe da bi ga razumeo.

Nislijaa

pre 10 godina

@Nislija,

vidis valjda da se prica o finansiranju Partizana i zvezde iz kase Beograda. Pa neka Nis pomaze Radnickom, NS Vojvodini, itd, itd...Ok je da se bunis da je u pitanju drzavna kasa, tu bih i ja bio uz tebe, ali kakve to veze ima sa BGom? Procitaj vest, razmisli, pa onda reci nesto...
(djordjevic, 9. jul 2013 14:20)

a sta ti mislis, gde idu pare koje se zarade u Nisu?tj. iz cele Srbije? U BG naravno...

Što je mnogo - mnogo je

pre 10 godina

Gospodine Đilas, iako sam veliki Zvezdaš i vaš glasač ovim potezom ste moj glas izgubili. Opšte je poznato koliko se u pomenutim SD kralo i pljačkalo i sada građani Beograda treba to da nadomeste. Može ali tek kad sadašnja rukovodstva podnesu krivičnu prijavu protiv svojih predhodnika (konkretno u FK CZ). Čović je na sva usta pričao o nedomaćinskom poslovanju i krađi predhodne uprave ali niko da podnese krivičnu prijavu. Isto kao i u KKCZ.

budimo realni

pre 10 godina

"Sad bi on da pomogne iz iste vreće jedan državni klub i jednog privatnog mutanta za koji navija iz sve snage. Na stranu to što privatni kupuje sve živo i finansijska pomoć mu i ne treba."
(Iz fonda za porodilje, 9. jul 2013 12:46)

Pa eka se i JSD privatizuje, pa neka i on ZA SVOJE PARE kupuje sve što poželi, i onda za njegovo finansiranje neće biti ni zakonske ni moralne ni socijalne obaveze lokalne samouprave. Ali to JSD neće, nego uzmi pare iz budžeta, ili kupuj na recku (pa posle traži još iz budžeta) preskupe Crne Gorce, Amere, Francuze, Letonce, Poljake... Da i ti sirotani iz tih propalih zemalja imaju vajde od našeg prepunog budžeta.
Kako je lepo živeti raskalašno od tuđih para, bez ikakave finansijske odgovornosti, kad i koliko ti zatreba, samo uzmeš od države, i stalno kukaš i tražiš još.
Donje Crnjiljevo bi sa neograničenim budžetom bilo prvak Mlečnog puta, a možda i svemira!

Analiticar

pre 10 godina

Iz fonda za porodilje

A ko vama stoji na putu da se privatizujete.Sto vase vedete ne zavuku ruku u dzep i privatizuju KK Partizan. Nece.Lakse je ziveti na drzavnom budzetu. Drzava ne pomaze ni CSKA,Real, Barsu,PAO, OLY. Vi bi hteli da drzava pomaze a da vi zaradjujete na prodaji igraca i jos da se tu debelo ocesu i Danilovic i Vujosevic i Todoric. Kako je mogao Misa babic da izdrzava hemofarm, kako Covic moze da drzi KK Crvenu Zvezdu. Vreme socijalizma je odavno proslo

Antidervis

pre 10 godina

Đilas je svojom "istorijskom" odlukom u Kragujevcu pokazao svoju pripadnost zvezdaštvu i borbi za ubijanje monotonije koju u srpsku košarku donosi već 12 godina dosadni šampion. Sad bi on da pomogne iz iste vreće jedan državni klub i jednog privatnog mutanta za koji navija iz sve snage. Na stranu to što privatni kupuje sve živo i finansijska pomoć mu i ne treba. Đikiju bi bolje bilo da agituje među partizanovcima da pojačaju Zvezdu i oslabe Partizana kao što je Lučića u Kragujevcu ubedio: I tvoji su se složili. Vaterpolo sistem u sve sportove radi "BOLJEG ŽIVOTA". Rodiće se valjda nešto.
(Iz fonda za porodilje, 9. jul 2013 12:46)

A da procitas vest, pre nego sto se nalupetas gluposti?! Niko nije ni spomenuo KK, niti je KK imao svoje predstavnike na sastanku, niti je trazena pomoc za KK... Prividjaju ti se stvari. Na sastanku su bili predstavnici SD Crvena zvezda, nijedna jedina rec ne pise o KK.

Druga je stvar to sto ti izmisljas sta god ti padne na pamet... Sa druge strane, lepo je sto si svojim recima potvrdio da ste drzavni klub.

Strasno...

pre 10 godina

Sad ste nasli da pomazete kad Zvezda polako ali sigurno staje na svoje noge, bez pomoci drzave, a JSD puca po svim savovima i zreli su za katanac. Zasto niste pomagali Zvezdi pre dve godine kad je Covic ulozio svoje pare, a drzavno ljubimce JSD se baskarilo na drzavnim jaslama.
(Jovan, 9. jul 2013 13:31)

Da li ti stvarno verujes u ovo sto si napisao? Pa Covic ni sve sto ima nije kupio svojim parama, sta lupate ljudi? Potrazi neke tekstove o njemu i njegovom poslovanju u poslednjih dvadesetak godina pa ce ti sve biti jasno...

Nemanja

pre 10 godina

Bravo Dragane! Pravi potez, iako si do sada vec pomagao, svaka nova pomoc je dobrodosla. Red bi bio da se grad Beograd oduzi, pa ako ne najvecim, onda medju najvecim reklamama i pozitivne slike o sebi u svetu.

Zoran

pre 10 godina

@Jovan
Da slavis Vuka Karadzica, objasnice ti zasto. Covic je ulozio svoje pare u svoj klub.KK Zvezdu je drzava dugo pomogala, ali nije islo.Ako mislis da je FK Zcezda stala na svoje noge, uprkos svoj pomoci koju joj je drzava pruzila, omogucivsi joj sponzore, kao uostalom sto pomaze i Covicevoj 'Zvezdi', onda imas probelm koji ni Vuk Karadzic ne moze da resi. Mogao je da te nauci da umes da procitas sto je napisano, ali vise od toga ne.

Samo pitam

pre 10 godina

Sve je ovo OK.Ali Zasto pomoc velikima.Veliki klubovi veliki problemi. Sta je sa omladinskim stadionom na Karaburmi koji je u vlasnistvu grada i koji jadno izgleda.Zasto se ne prenese na OFK Beograd koji bi nasao sredstva za rekonstukciju,uveo reflektore

NemanjaVac8

pre 10 godina

Za pismene na APR-u,pise i na sajtu narodne banke mozete naci da je KK Crvena Zvezda telekom privatni klub,videti koja je adresa sedista,i ko je vlasnik,takodje mozete videti,da su novi PIB i maticni broj firme, ada Kk Crvena Zvezda nije vratila dugove,nego je ugasena,a Covic,je dobio grb i ime na koriscenje od poverioca,kao sto su Beko,Drakulic i slicni...Za pismene sve pise,a ko ne cita slusa kojesta.
(Nemanja)
...
Evo ja imam firmu i vrlo dobro znam šta sve može da se vidi iz APR-a.Bilo je nešto što je moglo do skoro da se vidi šta piše na sličnom sajtu u Češkoj.Najbolje bi bilo da nam Đilas objasni šta je sve to tamo pisalo.A još nešto,firma može da se stavi na mirovanje i to ne znači da je ugašena,bankrotirala ili slično.Dakle,ako imaš firmu veoma jednostavno kada ne želiš više da radiš možeš da zamrzneš firmu.Taj prekid poslovanja može biti na određeno vremena ili na neodređeno vreme.To je jedan prilično jednosatvan postupak.Takođe, u danu se ponovo aktiviraš.Dakle,nije isto ugasiti firmu i preći u status mirovanja.Dalje,grb je jako važna stvar i to nije tek tako neki simbol.Prosto taj simbol ne sme da koristi bilo ko.Čitao sam sve detaljno što je Čović uradio i nisam video ništa što nije legalno a isto je skoro potvrdio i onaj Vladan sa SOS kanala.Najkraće rečeno Čović je spasao ime kluba.To izgleda nekome smeta,jer bi voleo da Zvezda ima 0 trofeja.NPR.Istorijat Pivare Čelarevo kompanija Carlsberg računa iako je od 2003 to nova firma.Razne saradnje postoje...

Andrej77

pre 10 godina

Potpuno se slazem da moj grad finansira ova dva sportska drustva s uslovom da oba porade na javnom nastupu i predstavljaju dostojno sport a ne neke druge vrednosti..

ja

pre 10 godina

Ne pomaže "grad" niti Đilas iz svog džepa, već poreski obveznici, tj. građani Beograda iz Srbije, koji inače jedva sastavljaju kraj s krajem

sumadinac

pre 10 godina

Tako je Nislija, kad nam traze pare da grade po beogradu metroe, mostove I sve ostalo, onda muk. sad Su pametni da mi objasne odakle Su zvezda I partizan, ponos nacije.

mrmlj

pre 10 godina

a sta ti mislis, gde idu pare koje se zarade u Nisu?tj. iz cele Srbije? U BG naravno...
(Nislijaa, 9. jul 2013 15:03)

to vi vidite sa svojim lokalnim vlastodrscima, ne mesajte beograd i beogradjane u tu pricu.

Vlada

pre 10 godina

Bravo!!! Ovaj čovek je sredio grad, ojačao košarkaški savez, pomogao mnogim ljudima, pružio pomoć VK C.Zvezda i sportistima "manjih" sportova, a sada želi da pomogne Zvezdi i Partizanu. Siguran sam da ovo nije politička odluka.

Beogradjanin

pre 10 godina

@Nislija
AJde malo da procitas, pa da probas da shvatis. Navedi nam i jedan razlog zasto bi grad Beogard pomagao klubove iz Nisa ili SVrljiga, pa i oni tj. vi imate loikalnu samoupravu pa pomazite vase klubove, meni ne bi palo na pamet ni da komentarisem , sem mozda da pohvalim sluh grada Nisa, ako bi se za to odlucio.

BWA

pre 10 godina

Sad ste nasli da pomazete kad Zvezda polako ali sigurno staje na svoje noge, bez pomoci drzave, a JSD puca po svim savovima i zreli su za katanac. Zasto niste pomagali Zvezdi pre dve godine kad je Covic ulozio svoje pare, a drzavno ljubimce JSD se baskarilo na drzavnim jaslama.
(Jovan, 9. jul 2013 13:31)

Staje na svoje noge? Tako sto je FMP uzeo ime Czv kako bi Covic svom klubu dao drzavne pare a zvezda zamrznuta jos uvek sa onim dugom? JSD se baskarilo prodajuci Krstica,Pekovica i slicne vanserijske kosarkase koje je samo napravilo od juniora gospodine Neznalico!

Borky

pre 10 godina

Kako to tek sad pomoc?Pa Zvezda u svim sportovima treba pomoc vec 5god a vi se sad setili kad je patlidzanu zagustilo.Ok daj svima isto al daj i ono sto dugujete dok ste jedne punili drugi su crkavali od gladi.Fino na papir pa da vidimo ko je sta dobijao i koliko je to!Svima jednako a ako ne moze onda fino privatizacija i cao problem resen.Ja licno ne bih dao nikome nista pa radite i potrosite koliko zaradite a ne da trosim ko sumanut i onda daj drzavo da jedem to je smesno i pateticno a onda se jos hvalis ja uradio ovo ja uradio ono.

Sasho

pre 10 godina

Dodao bih jos nesto za sve one koje komentarisu da bg placa od svog poreza ova dva kluba!Aj da se sav prihod od poreza slije u kasu Kraljeva,Nisa,Kragujevca i dr. gradova pa da vidimo koliko ko dobija i zasto su nam timovi u Srbiji slabi!Od prodaje cigareta,goriva,fijat,gradovi neverujem da vide bilo kakav novac nego im BG odlucuje koliki ce budzet da imaju ti gradovi,e zato za nase klubove nema dovoljno para!

zoran

pre 10 godina

Hajmo svi zajedno da pomazemo lopove...nema veze shto narod jede iz kontejnera, ali pomognimo gubitase..!!!
Koja je ovo debilna, horor drzava.
Atletiko Madrid bankrotirao, ali ne Titova cheda. Sad ce Djilas da pokrade sirotinju i pravo u ova dva gubitasha.

Hajde da pitam...a OFK..??? Smederevo..??? Radnichki Nish..??? Pazar ????

More da nam je kinesko sudstvo ne bi vas bilo, paraziti.

velimir popovic

pre 10 godina

Mislim da je to pravi put ,a ovi iz Nisa i drugih mesta neka se dogovaraju sa svojim lokalnim samoupravama ,a ne da kukaju(primer Jagodina). Covek je bice koje se bavi sportom,kulturom,hobijima a ovi koji bi da zive na nivou zivotinje neka razmisle malo.Bio sam na Rodosu bar petoro Grka zna za KK Partizan,zahvaljujuci rezultatima,igri,Zeljku Obradovicu.

kristina

pre 10 godina

Pa ovo je vrhunac... da ste se setili ranije da im pružite bilo kakvu pomoć ne bi došlo do ovoga, u pitanj je ustvari samo vaš interes. Koga briga za puteve i ostalo kad nema ko da nam igra.

dearest

pre 10 godina

beograd ima za sport, beograd ima za pomoć penzionerima, beograd ima za pomoć trudnicama, beograd ima za mostove, beograd ima za.... a ostatak Srbije...!? BEOPOLIS

mrmlj

pre 10 godina

Tako je Nislija, kad nam traze pare da grade po beogradu metroe, mostove I sve ostalo, onda muk. sad Su pametni da mi objasne odakle Su zvezda I partizan, ponos nacije.
(sumadinac, 9. jul 2013 15:25)

za most (inace prvi posle 40 godina) se zaduzio grad beograd, ne drzava i grad ce ga otplacivati.
mnogo vise je para dao beograd za npr. most na beskoj nego sto ce cela srbija (osim beograda, naravno) dati za most na adi.
metro ce takodje finansirati grad beograd, i taj metro ce se kad-tad izgraditi a ti tada slobodno dodji pa se provozaj i gledaj da se ne izjedas mnogo oko toga.

MihajloZ

pre 10 godina

Gradonačelniče, zašto plaćate ove klubove iz džepa građana? Ako ste već toliki prijatelj sporta, finansirajte ih iz sopstvenog džepa! A ne da se razbacujete narodnim parama! A za ove klubove, jedino dugoročno rešenje je - privatizacija!

Aki

pre 10 godina

Ma da, a to sto grad ima milion neresenih sustinskih problema to cete sutra.
Vozimo se kao stoka na primer, autobus sa klimom je misaona imenica.

Plavusa s mozgom

pre 10 godina

Dragi Djiki, ti se ovim potezom ponosis? Ja bih se stidela da pored tolikog broja bolesne dece kojima zivot zbog prokletih para visi o koncu ja dajem pare Zvezdi i Partizanu. Zar su vam sportski klubovi veci prioritet od dece kojima su potrebne transplatacije i skupe terapije za lecenje?

Miodrag Janicijevic

pre 10 godina

A Radnicki iz Nisa?A Vojvodina?A Zdravlje Leskovac?A Becej? Predlog: da u svim sportovima ucestvuju samo dva kluba partizan i zvezda a ostali da istupe ili da se ugase posto se sve vrti samo oko njih.
(Nislija, 9. jul 2013 12:32)

Matori ako znate gde vam je skupstina grada onda tamo idete i kukate niko vam nije kriv sto su ova dva kluba iz Bgda.

NekoIzMase

pre 10 godina

A Radnicki iz Nisa?A Vojvodina?A Zdravlje Leskovac?A Becej? Predlog: da u svim sportovima ucestvuju samo dva kluba partizan i zvezda a ostali da istupe ili da se ugase posto se sve vrti samo oko njih.
(Nislija, 12:32)

Zato što navedene klubove treba da pomažu površni ljudi kao što si ti ...
da si čitao tekst, video bi da je ovo pomoć iz budžeta Grada Beograda, i valjda shvatio da Radnički iz Niša, Vojvodina, Zdravlje, Bečej treba da se obrate gradskim / opštinskim upravama Niša, Novog Sada, Leskovca ili Bečeja ... Ako si već preuzeo ulogu drvenog advokata, potrudi se pa sroči jedan pismen dopis navedenim telima, i izloži probleme tih klubova, i koji vrstu pomoći oni trebaju, te navedi njihova sportska dostignuća u državnim i lokalnim takmičenjima.

Elem, nisam na stanovištu da ovim klubovima treba davati bilo kakvu pomoć, jer oni od prodaje igrača, isto tako ne daju sredstva u budžet ... Navijam za Partizan, voleo bih da ovaj tim ostane na okupu dugo vremena, ali ako su nesposobni da nađu sponzora, da urade bilo kakvu marketinšku akciju gde bi navijači dali po 200-300 dinara za potpis igrača na nekom suveniru (koji bi takođe kupili od kluba), gde ne mogu da misle na redovne kupce sezonskih karata i sl, onda neka sami plivaju u tom talogu ... Inače strasno navijam za Partizan, planiram da idem na bar dva gostovanja u EL, ne sa navijačima već u sopstvenoj režiji, obratiću se klubu za pomoć da mi trebuju karte (od Barselone i Nantera), koje ću sam platiti ...

s t v

pre 10 godina

Kao partizanovac i stanovnik Beograda mogu reći samo sledeće:
Nisam za to da se pomogne Partizan dok javnost ne sazna finansijsko poslovanje kluba, a POSEBNO nisam za to da pomažem PRIVATAN klub Čovića bez obzira kako se on zvao.
Ako Đilas, ispred grada, hoće nekom da pomogne onda predlažem URK Studentski Grad koji ima najbrojniju i najbolju Školu rukometa u Beogradu po oceni RSB. Pare za nedeljni trening košarkaških klubova u Pioniru nama bi bile dovoljne skoro za celu godinu.

НТТ Ни

pre 10 godina

Čekajte, Partizan se ravnopravno borio sa evropskim gigantima, stvorio mnogo kvalitetnih igrača, vratio narodu veru u sopstvene mogućnosti i divljenje širom Evrope i sveta. Zemlje koje žele da imaju takav efekat, ulažu po 10-15 miliona po sezoni. Kao nagradu, blokirale su ga lihvarske državne kamate na poreski dug. Na drugoj strani, Zvezda je napravila ogroman dug, nije napravila nikakav rezultat, napunila džepove raznoraznih mešetara i samo potvrdila destrukciju i haos koji vlada u društvu. Prema tome, Partizan i Zvezda ne mogu biti u istom košu, niti se problemi mogu na isti način rešavati.
(Parni valjak, 9. jul 2013 14:08)

По логици која је у цитираном коментару препознатљива управљају се правне државе света, државе које држе до себе, а Србистан у такве не спада. Да несрећа буде већа у нашој банана републици не уважава се никакав успех, тако да и не чуди што се у медијима прво наводи СДЦЗ, па онда СДП, мање успешно, а затим успешније друштво. Ово је један од разлога што нам овако и иде у овој пропалој држави, где успех изазива завист и није на цени.

Nemanja

pre 10 godina

@Jovan, 9. jul 2013 16:12)
Za pismene na APR-u, pise i na sajtu narodne banke mozete naci da je KK Crvena Zvezda telekom privatni klub, videti koja je adresa sedista, i ko je vlasnik, takodje mozete videti, da su novi PIB i maticni broj firme, ada Kk Crvena Zvezda nije vratila dugove, nego je ugasena, a Covic, je dobio grb i ime na koriscenje od poverioca, kao sto su Beko, Drakulic i slicni..... Za pismene sve pise, a ko ne cita slusa kojesta.

Rale PFC

pre 10 godina

Ovako, stari sam Partizanovac (bukvalno sa 48 godina) ali ljudi ako moj klub dominira 12 godina a dužan je za porez preko 1M evra, onda to nije normalno i treba da se sve ispita pre bilo kakve pomoći. Šta treba da kažu klubovi koji nisu imali nikakav uspeh decenijama i još su iz provincije, mogu li oni ostati dužni na ime poreza. Ove iz Zvezde da i ne komentarišem.

Vladan R

pre 10 godina

@ nislija

Zasto bi GRAD BEOGRAD pomagao sportske kolektive iz drugih gradova. Jaki ili bar solidni veciti rivali garantovali bi u Evro takmicenjima intresantne sportske dogadjaje u gradu, na taj nacin u odredjenoj meri reklamirali grad, dovodili odredjen broj navijaca-turista a i kroz povecanje prihoda od ulaznica, reklama, tv prava itd, preko poreza u vecoj meri punili gradski budzet i tako i vratili deo novca.

mrmlj

pre 10 godina

ovo je klasican bezobrazluk!
grad kuka kako od drzave ne dobija novac koji mu pripada po osnovu poreza na zarade, kako zbog toga nece moci da funkcionise kako treba, kukaju kako dotiraju gsp i kako je to eto grozno a ovamo hoce da se slikaju kako daju pare zvezdi i partizanu, sto mu dodje isto kao da ih bacaju u bure bez dna.
kome normalnom je bitnije da li ce zvezda i/ili partizan da se ugase od toga u kakav mu vrtic idu deca, kakvi su autobusi/tramvaji/trolejbusi kojima ide na posao, u kakvom domu zdravlja se leci i jos bezbroj stvarnih problema?

samo za kraj, moram da prokomentarisem i ovo:
@(Nislija, 9. jul 2013 12:32)

to pitaj gradonacelnike nisa, novog sada, leskovca, beceja...
nije valjda da ocekujes da grad beograd finansira te klubove?
mislis da nam je malo ovih nasih sto samo zele gradske jasle, pa nam trebaju jos i klubovi iz drugih gradova?

djordjevic

pre 10 godina

@Nislija,

vidis valjda da se prica o finansiranju Partizana i zvezde iz kase Beograda. Pa neka Nis pomaze Radnickom, NS Vojvodini, itd, itd...Ok je da se bunis da je u pitanju drzavna kasa, tu bih i ja bio uz tebe, ali kakve to veze ima sa BGom? Procitaj vest, razmisli, pa onda reci nesto...

Interesantno, samo su zvezdaši realni

pre 10 godina

# (budimo realni, 9. jul 2013 14:01)

Bićeš realan kad ne budeš ostrašćen i zamoliš nekog starijeg (pametnijeg) da ti objasni razliku između privatnog i državnog kluba.

djordjevic

pre 10 godina

@Nislijaa,

naravno da nije tako. Beograd participira u budzetu Srbije daleko vise od svih ostalih gradova i po apsolutnoj kolicini novca (sto je i logicno), ali i prosecan Boegradjanin procentualno da vise para u budzet Srbije nego prosecni gradjanin van Beograda (deo taksi grada ide u drzavni budzet).

Da je vecina poslova u BGu- jeste. Da se gomila mladih sliva u BG- sliva se. Ali to su sve problemi sa kojima se bore sve drzave ovoga sveta jer vecina hoce da zivi u velikim gradovima. Sve to stoji, ali reci da pare koje se zarade u Nisu idu u BG je jednostavno neistina. Istina je sasvim suprotna od toga i to bi svako trebao da zna. Ali ja PRVI kazem da Beograd treba da pomaze manje gradove kao sto ih i pomaze i nemam nista protiv toga. Isto tako mislim da ostali gradovi treba da cute i da ne razmisljaju o tome kako Beograd trosi svoj novac, to je stvar nas Beogradjana i nikoga drugog. Nece Nislija da mi odlucuje da li hoce ili nece BG da gradi most, da li ce BG da daje pare za klubove, da li ce BG da pravi park, da li ce BG da otvori nove terene na Adi, koliki budzet treba da bude za gradsku cistocu...Kao sto se ja ne mesam u to kako izgleda Cair, kako se renovirala hala, da li ce ili nece da se odrzi Nisvil, itd, itd...

Sasho

pre 10 godina

KK SLOGA!Nova hala pri kraju,a para za klub nema na vidiku!Privatizacija jedini spas u buducnosti ovako samo prezivljavanje od godine do godine i dobijanje 2% nekih glasova na izborima!Djilasu ipak hvala na pomoci.Grobar u potpisu!

ccc

pre 10 godina

A Radnicki iz Nisa?A Vojvodina?A Zdravlje Leskovac?A Becej? Predlog: da u svim sportovima ucestvuju samo dva kluba partizan i zvezda a ostali da istupe ili da se ugase posto se sve vrti samo oko njih.
(Nislija, 9. jul 2013 12:32)

A onda lepo procitas vest i vidis da pise da BEOGRAD pomaze vecite jelte.. dakle, grad Beograd, mesto prebivalista ova dva kluba. Kako Beograd da pomaze Radnicki iz Nisa ili Zdravlje Leskovac? Zalite se, bojkotujte, pokrenite nesto a ne samo da sedite i pljujete komentare kao navijeni i hocete da se nesto promeni.

bulik

pre 10 godina

nišlija,pa da li si ti uopste pročitao tekst,ili ti je samo u krvi da odmah napadaš...
zar ne pise lepo za sve pismene,da ce grad beograd pomoći večite iz gradskog budžeta? ja nisam beograđanin,ali nervirate vi koji stalno nesto hejtujete i prigovarate...

Realno

pre 10 godina

@budimo raelni
Budimo realni, sa neogranicenim budzetom prvaci svemira bi moglo da bude Gornje Crniljevo (uz pomoc kisele vode, naravno) i Partizan. FMP/Zvezda I Donje Crniljevo to ne mogu, bez obzira na visinu budzeta, za ove prve vec je dokazano,a za ove druge ce se tek dokazati.

Dusan

pre 10 godina

@"A Radnicki iz Nisa?A Vojvodina?A Zdravlje Leskovac?A Becej?
(Nislija, 9. jul 2013 12:32)"

nijedan od navedenih klubova nije iz Beograda.

Labud

pre 10 godina

Najgore moguce resenje. Gladnom ne daj ribu, vec ga nauci da peca. Ova jednokratna pomoc ce da 'izgine' i pre nego sto stigne na odrediste. Djilas, ako je pametan, trazice po 2 dokaza gde su pare otisle, znajuci kako banda ume da izgistrira i izdaje lazne menice, odnosno proguta novac kao crna rupa.

NekoIzMase

pre 10 godina

Kada su istog pitali zasto grad ne obnovi Omladinski Stadion on je rekao da citiram "Beograd nece davati pare u fudbal posto ga vode kriminalci" Nije ni jednog trenutka rekao da OFK Beograd vode kriminalci vec da FUDBAL vode kriminalci. Ni jedna uprava se nije promenila, a opet blizanci sa Topcidera dobijaju novac dok Omladinski Stadion koji je u vlasnistvu Grada Beograda nastavlja da truli?

I zasto bi samo ta dva kluba dobijala pomoc od Grada? Njima je pomoc najmanje potrebna, oni imaju najvise navijaca i najbolje sponzorske ugovore. Realno pomoc zasluzuju OFK Beograd, Rad, Radnicki sa Novog Beograda pa i Zemun.... svi ovi zasluzuju pomoc pre zvezde i partizana u bilo kom sportu!

emirati

pre 10 godina

A zasto su nastali ti dugovi,to niko ne trazi ? Funkcioneri oba kluba imaju astronomska primanja i to unapred- redovno!
Nemaju para a dovode strane igrace i prave velike ugovore. Kako mogu nesto da trose- unapred ! Nebi ja njima ni dinara dao.
Ili se izdrzavaj sam i trosi koliko imas,ili tavori.
Koji bre " brendovi ?"
Pa da si brendovi,sami bi se izdrzavali ?!

Krang

pre 10 godina

Pomozite im tako sto ce se kontrolisati gdje je otisla svaka para! Da vidite onda kako ce u SDCZ i JSDP da bude novca. Samo im pomozite tako sto ce se zaustaviti kradja i da odgovorni iz prethodnih uprava odgovaraju.

Miki

pre 10 godina

Komentari tipa pomozite ovm ili onom, manjim sportovima i slično su čista glupost. Ko živi u Beogradu zna šta je sve urađeno, koliko je grad dobio sa malim budžetom, a priča o dugovima je smešna. Ako ja uzmem kredit i kupim kuću ja sam objektivno u dugu, a ako ja u njoj živim i izdajem stan dugove polako vraćam. Voleo bih da očima vidim šta su uradili drugi pre njega.

Demagogija

pre 10 godina

Zbog čega se Gradonačelnik nije zauzeo da zemljište oko Marakane ne padne u ruke Miškoviću ili da grad obezbedi povoljnije halu KK Partizan i hoće li našim novcem finansirati ova SD?

Carapan

pre 10 godina

U kojim sportovima? Ili pomazu cela Sportska drustva? Pitam, jer nekim klubovima u okviru tih SD-a pomoc nije potrebna (npr. FK Partizanu i KK C.Zvezdi), dok su neki klubovi na ivici gasenja (uglavnom u manjim sportovima), a neki su se vec i ugasili.

Joshe

pre 10 godina

Vo Skopje nema pari za Vardar i Rabotnicki.Al svi se voze u novim klimatiziranim autobusima gradskim prevozom..Cak i dvospratnim.Naravno,ima i panoramske autobuse koje na drugom katu nemaju klimu :) .Vi se svadjajte oko loptanja dok se kao kuvani kompiri vozite niz Beograd..Aj produzite sa svadjom,a ja odoh na posao u rashladjenom autobusu kojim sofer ne sme da pusta sta mu je volja na radiju(muzika ide iz centrale),a ne daj boze da zapali cigaretu... :)

FRUSKA - GORA

pre 10 godina

Sad ste nasli da pomazete Zvezdi kada polako ali sigurno staje na svoje noge, bez pomoci drzave, dok druga strana JSD puca po svim savovima i zreli su za katanac. Zasto niste pomagali Zvezdi pre dve godine kad je Nebojisa Covic ulozio svoje pare, drzavno ljubimce JSD se baskarilo na drzavnim jaslama. Nema veze drzava ne sme dozvoliti da dvagiganta propadnu, ali ovde je politika ipak ucinila svoje, doprinela je ovom stanju.