Ponedeljak, 08.07.2013.

16:46

Mudrinski u Grojteru za milion evra

Dosadašnji napadač Crvene zvezde Ognjen Mudrinski novi je član nemačkog Grojter Firta.

Izvor: B92

Mudrinski u Grojteru za milion evra IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

LEMAC

pre 10 godina

Sretno mudri bilo je momenata kada si nas jako znao obradovati das taj gol za pobjedu za sve sto si uradio za kratak boravak u nasoj i tvojoj zvezdi sretno u daljoj karijeri

kolodin

pre 10 godina

Nece nama puno ostati od tog transvera, pdv na 650 000 eura je oko 100 000 eura,menadzerska agencija koja je nasla angazman uzima oko 50 000 eura,Nismo Jagodini platili 300 000 eura za njegov transver nego smo im izdali 3 menice od po 100 000 i tek je jedna stigla na naplatu,to sve kad saberes ostace nam oko 200 000 eura,

Kupujem meso u mesari

pre 10 godina

Dovedite Pantelu. Video sam ga danas na Slaviji, pije kafu u kaficu.
(zvezda padalica, 8. jul 2013 18:55)

Pa normalno, neće valjda da je pije u pekari.

johan b. stulic

pre 10 godina

Taman da se pokriju troskovi tuzbi dvojice trojice (M. Dimitrijevic, S. Mijailovic, Evandro, Cedomir Janevski, Ivan Adzic, Filip Jankovic, itd.) onih kojima smo duzni pa da eventualno mozemo da registrujemo Milosa Ninkovica ili povredjenog Djordja Rakica, pa da krenemo u pohod na grupu Lige Evrope ako nam UEFA odobri da igramo na stadionu koji ne ispunjava osnovne bezbedonosne i tehnicke uslove.

Butthole Surfer

pre 10 godina

Sudeći po komentarima, ispada da je svaki centarfor CZ vrhunski igrač.
Po meni, ovaj nema pojma sa fudbalom. Sećam se njegovih igara u mladoj reprezentaciji, pogotovo sa Engleskom. Uspeo je da me iznervira svojim neznanjem da sam se pitao kako ovaj može da igra u Zvezdi. Milion evra je premija!

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

bilo bi smesno kad bi mudrinski bio pun pogoak za greuter fürt a za zvezdu ne valja;)) zelim mu sve najbolje ,katastrofalno vodjenje kluba se i dalje nastavlja..sta je sa maksimovicem?? on je jedini stoper sto valja jos u zvezdi ,i dalje se vodi kao zvezdin igrac a niko ga za nista ne pita?? titus bramble ,tikito ,yordan iliev bla bla bla ..nadam se da ce jedan mudrinski ,pantic ,spajic ,jankovic itd uspeti u karijeri samo da pokazu zvezdinoj ne sposobnoj upravi( draganu dzajicu isto ) da su pogresili

emirati

pre 10 godina

@ joca / pa dragi Joco,golovi su vazni za centarfora ! Mi partizanovci smo cvikali od njega,i molili Boga da ga trener ne startuje. Opasan i nogom i glavom ! Hvala Zvezdi sto ga je pustila !!

mix

pre 10 godina

Mudrinski je par puta ugurao loptu u mrezu i to je to...
Za to NEIZMERNO HVALA!
Al' to nije igrac koji nam sada treba.
Nemamo mi para da bi on nama sedeo na klupi.
KO god sta mislio,Dauda je milion puta bolji napadac.Pa on ume da sutne sa preko 20 metara sto izgleda nasi treneri nisu rekli domacim igracima da je u fudbalu dozvoljeno!
Druga stvar,ume da se gradi i da predribla a Bogami ima i fin osecaj za utrcavanje u prostor za razliku od Mudrog.
Sve u svemu,zasluzeno prvi izbor.Ko god da je gledao uzivo Zvezdu a sutnuo je loptu vise puta od svog dede mora to da prizna.
Zato nam Mudrinski ne treba.
Ove godine bi grejao klupi i dobijao na kasicicu sansu,cena bi padala a na kraju bi otisao za dzabe.
Plus procenat koliki dajemo Jagodini je kriminalan.
Sto se Daude tice,on je makar bez procenta od nekog drugog kluba tu.Ima Evropsko drzavljanstvo i za godinu dana ce vredeti vise od tri miliona.
Znaci Dauda i imamo malog Mihailovica da bude rezerva i to je super.
Drugi napadac nam ni ne treba.
Tako da super.

Nenad Grobar

pre 10 godina

http://www.oleoletv.me/watch/live/streaming/online/free/diretta/1/91404/july-8-2013/basel-vs-crvena-zvezda-soccer-football-europe-uhren-cup.html,evo iskpirajte ovo pa ga udarite gore paste i izlazi vam link vec znate kako,ovo je za Bazel.Zvezda link...

FRAUD

pre 10 godina

Daš 11 golova na 20 utakmica u očajnoj ligi i na kraju odeš za milion evra u Bundesligu? Da li ti timovi znaju šta kupuju....fudbalska mafija je čudo.

realno brate

pre 10 godina

Ko god je ovog igraca gledao uzivo video je da je on jedno tesko drvo i da sanse koje je on imao mogao je da iskoristi i Piksi iz Knez Mihajlove. Svaka cast upravi na ovom potezu.

dr mr prof

pre 10 godina

Људи ми преко новина сазнамо можда 30% шта се све ради,за колико је продат играч и готово.Ко зна када је Звезда њега продала овој екипи и када је постигнит договор.Вероватно су већ постигли договор са неким нападачем па су га због тога продали.

ssssss

pre 10 godina

Zvezda traga za novim spicem? Jel su oni normalni? pa mi ne znamo sta cemo vise sa spicevima.

Igracemo sa jednim a imamo Daudu, Mihajlovica, po potrebi i Kasalicu, Ozegovica, Milunovica pa i Pecnika a i Rakica kad se oporavi.

Mi ko da cemo igrati u formaciji 1-1-8 majke mi...

joca

pre 10 godina

molim ove sto govore da je ovo loš potez da pogledaju nekad neku zvezdinu utakmicu pa da onda komentarišu! Statistika ne igra fudbal, dzaba mu njegovi golovi na dvadesetak utakmica kad je drvo od igrača. Imali smo sreće ako je stvarno prodat za milion. Grojter je nasamaren kao i mi prethodnih godina, youtube igrač :-)

slobinator

pre 10 godina

veoma neozbiljno od uprave zvezde.narocito me iznenadjuje sto sve to aminuje dzajic.ako nema nikakakav uticaj na vodjenje kluba onda treba to da kaze i da se povuce.evo bili smo svedoci da je jedini stoper u timu koji nesto vredi spajic prodat,a sad pokusavaju da kupe nekakav otpad.prodaju igraca koji im je prosle jeseni postigao polovinu golova za sitne pare,a sad kao idu nekakvu potragu.isti slucaj ce biti i sa milivojevicem.ljudi morate shvatiti jednu stvar.ako fudbalski klub posmatramo kao jednu fabriku,onda su fudbaleri njene masine bez koje nema proizvodnje i zarade.znam da se nema jer je neko pokrao grdan novac,ali se iz krize zvezda nece izvuci tako sto ce imati nekakvu krs ekipu,vec sa kvalitetnim fudbalerima koji ce doneti uspeha i u evropi,pa ce onda pohrliti i publika i sponzori i eto novca.znaci logika mora biti potpuno obrnuta od ove naopake

Sale

pre 10 godina

Mudrinski je pobegao glavom bez obzira. Ščepao je prvu šansu koja mu se ukazala da ode iz Zvezde. Samo on zna kroz šta je prolazio poslednjih nekoliko meseci, samo neka se spasio.

zex86

pre 10 godina

Super. Neverovatno koliko limitiran igrac,ne znam jednu stvar u kojoj je dominantan,osim sto je dobar momak,voli klub i zbog toga mu zelim srecu u nastavku. Trenutno je visak,a milonce lepo dodje,tj ovaj deo sto ide zvezde,da se vrate dugovi po malo,jer samo prodajom je to moguce,a od Gasproma sto dobijamo je skoro dovoljno za plate,koliko-toliko redovne,jer ne moze za dzabe da se igra.

srki

pre 10 godina

Velika steta za ovog momka!!! Mislim da je on daleko bolji od Rakica i da je trebalo da igra u tandemu sa Mihajlovicem. Mnogo mi je zao sto u drugom delu prvenstva maltene nije poceo ni 1 utakmicu (mozda protiv Rada koliko se secam), a u prvom delu sezone, decko dao 9 ili 10 golova. On je posle tog dela sezone vredeo oko 1.5 - 2 miliona eur. Ovo je za njega mala cifra i mislim da ce vreme pokazati da je Zvezda o5 pogresila. Ako su i hteli da zarade pare, trebali su da prodaju Miljasa (pricali su da je bilo ponuda za njega). Koliko sam cuo i video sta se pise, ovaj mali Kovacevic je dobar, tu je Luka M. (ubedljivo najbolji igrac u ligi) Vukan S. i treba da puste Marka Grujica da se razigrava po malo i da sld sezone bude spreman za prvu postavu. Djordje rakic je 90% promasaj sto se mene tice. Secam ga se jos dok je igrao za mladu reprezentaciju i mislim da nema kvalitet za Zvezdu. Mozda je za OFK-u ili Jagodinu... Mudrinski bi se idealno uklopio u ovaj mladi tim i zajedno sa Milunovicem, Lazovicem (kad se oporavi) i Kasalicom po krilima, imao bi dosta prostora za ubacivanja i skok igru... Steta!

Coa

pre 10 godina

Najbolji kad je najteze bilo,davao golove i glavom i nogom u 90-tom minutu,a druga stvar je sto se trenerima nije dodvoravao vec su ga tlacili Sa Pinto i Stojadinovic i to bez para ga ponizavali davali da igra po 10-tak minuta a Daudu sa 200 hiljada i 26 godina forsirali 90 minuta.

Ljubisa livac

pre 10 godina

Kakva steta, mnogo smo se ogresili i o ovog momka. Gurnut u drugi plan zbog Stojadinovicevog Daude, a realno Ognjen je mnogo bolji igrac prema svemu vidjenom.

Mirko

pre 10 godina

Ja jesam polu-laik za fudbal, ali ako neko da 11 golova na 20 utakmica, zar takav igrač nema mesta u ekipi? Pa sad traže drugog.. Kol'ko taj drugi treba da daje golova? Verovatno da pitaju Mesija, možda bi došo, on će da daje po jedan najmanje na svakoj. Jel to tražimo?

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Ne razumem kakva je logika doveli Rakića(povredi se čovek odma a da ni jednu oficijelnu utakmicu nije odigrao) i sad tražimo napadača?! Ili neko ima računicu...

CostaK

pre 10 godina

Glup potez Zvezde, sada moramo da vijamo napadaca za koga pojma nemamo da li ce se uklopiti i prilagoditi a imali smo sasvim zadovoljavajuceg kojeg smo dali ispod cene.
Ova prodaja se moze ispeglati ako zadrzimo Kasalicu i polako pocnemo uvoditi omladince koje posle dosta godina imamo na poziciji napadaca...u tom slucaju smo uzeli 650.000 a za te novce realno tesko da cemo dovesti napadaca boljeg od Mudrinskog.

Sve najjj u nastavku karijere i da nam se vratis kada stanemo na noge a ti napolju ispeces zanat...

aleks

pre 10 godina

Znam da mnogi nemaju neko misljenje o njemu i da misle da smo odlicno prosli, ali ja mislim da je Mudrinski dobar spic za nase uslove i nasu ligu i da je steta sto ide. Bio je najbolji strelac prvog dela prvestva, sto Zvezda nije imala od tandema Pantelic-Zigic. I mislim da nismo imali boljes spica, od tog perioda. Bio bi prvi strelac prvenstva, sigurno, da Stojadinovic nije resio da gura svog igraca, gde sigurno ima procenat. Solidno je koristo sanse i mislim da bi nam vise znacilo njegovih 20 golova nego sto nam znaci tih 500-600.000 koliko ce nam ostati na kraju od transfera. Drugo, decko je mlad, i sigurno bi mu skocila cena posle ove sezone, a mi dovodimo istrosene spiceve.. Smatram da je ovo velika greska i da ovime Stojadinovic pravi prostor Daudi.

.

pre 10 godina

Nije Mudrinski za Zvezdu,to je svima jasno.Samo mislim da smo bar "na ime" morali da uzmemo malo vise para za njega.Sad me zanima ko ce biti konkurencija Daudi s obzirom da je Kasalica krilni napadac a mali Mihajlovic je jos jedan u nizu dece mocnih oceva koji opstaju u klubu iako nemaju kvalitet za isti.Ali dobro,bar mu je cale igrao za Bajern.E moja Zvezdo...

marko

pre 10 godina

Ovi su gori od Den Tane,Toplice Spasojevica i Vladana Lukica zajedno.Ovi ce rasprodati sve zivo za minimalne pare,e moj Dzajicu staje ostalo od tebe ni bleda senka nekadasnjeg Dzaje,tebi neke Kokeze,Toncevi i Spasojevici vode klub,bezi odatle ne brukaj se vise.ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE.

Cedo

pre 10 godina

Ovo je katastrofa iz dva razloga...Zvezda nema resenje adekvatno da ga zameni, Dauda se nije pokazao kao resenje i ma sta ko mislio o Mudrinskom on je Zvezdin najbolji napadac, pred malim Mihajlovicem i Ozegovicem je tak sezona da se dokazu. Prodati igraca a ne obezbediti zamenu je ocajan potez uprave u situaciji kad je Rakic povredjen na duze...

Cifra za koju je prodat je u najmanju ruku smesna, nas sportski direktor je menadzer ako se ne varam a najbolje sto je mogao da izvuce je milion?? I od toga trecina ide Jagodini..Blagi uzas, pa radije platite Mamicu 5 miliona da vam odrzi neku lekciju iz prodaje igraca, sad neku balavurdiju prodaje za 10 milki...I jos nesto nije vezano za temu ali moram istaci..pustite ljudi istrosene strance, gurajte nasu decu koja su daleko bolja od njih, zadrzite ih da ne idu iz Zvezde to ce se vratiti vise nego duplo, a i daleko su jeftiniji. p.s. Isto vazi za Partizan, talenti samo beze :( pozdrav

Coa

pre 10 godina

Najbolji kad je najteze bilo,davao golove i glavom i nogom u 90-tom minutu,a druga stvar je sto se trenerima nije dodvoravao vec su ga tlacili Sa Pinto i Stojadinovic i to bez para ga ponizavali davali da igra po 10-tak minuta a Daudu sa 200 hiljada i 26 godina forsirali 90 minuta.

aleks

pre 10 godina

Znam da mnogi nemaju neko misljenje o njemu i da misle da smo odlicno prosli, ali ja mislim da je Mudrinski dobar spic za nase uslove i nasu ligu i da je steta sto ide. Bio je najbolji strelac prvog dela prvestva, sto Zvezda nije imala od tandema Pantelic-Zigic. I mislim da nismo imali boljes spica, od tog perioda. Bio bi prvi strelac prvenstva, sigurno, da Stojadinovic nije resio da gura svog igraca, gde sigurno ima procenat. Solidno je koristo sanse i mislim da bi nam vise znacilo njegovih 20 golova nego sto nam znaci tih 500-600.000 koliko ce nam ostati na kraju od transfera. Drugo, decko je mlad, i sigurno bi mu skocila cena posle ove sezone, a mi dovodimo istrosene spiceve.. Smatram da je ovo velika greska i da ovime Stojadinovic pravi prostor Daudi.

Kupujem meso u mesari

pre 10 godina

Dovedite Pantelu. Video sam ga danas na Slaviji, pije kafu u kaficu.
(zvezda padalica, 8. jul 2013 18:55)

Pa normalno, neće valjda da je pije u pekari.

Sale

pre 10 godina

Mudrinski je pobegao glavom bez obzira. Ščepao je prvu šansu koja mu se ukazala da ode iz Zvezde. Samo on zna kroz šta je prolazio poslednjih nekoliko meseci, samo neka se spasio.

ssssss

pre 10 godina

Zvezda traga za novim spicem? Jel su oni normalni? pa mi ne znamo sta cemo vise sa spicevima.

Igracemo sa jednim a imamo Daudu, Mihajlovica, po potrebi i Kasalicu, Ozegovica, Milunovica pa i Pecnika a i Rakica kad se oporavi.

Mi ko da cemo igrati u formaciji 1-1-8 majke mi...

Mirko

pre 10 godina

Ja jesam polu-laik za fudbal, ali ako neko da 11 golova na 20 utakmica, zar takav igrač nema mesta u ekipi? Pa sad traže drugog.. Kol'ko taj drugi treba da daje golova? Verovatno da pitaju Mesija, možda bi došo, on će da daje po jedan najmanje na svakoj. Jel to tražimo?

realno brate

pre 10 godina

Ko god je ovog igraca gledao uzivo video je da je on jedno tesko drvo i da sanse koje je on imao mogao je da iskoristi i Piksi iz Knez Mihajlove. Svaka cast upravi na ovom potezu.

joca

pre 10 godina

molim ove sto govore da je ovo loš potez da pogledaju nekad neku zvezdinu utakmicu pa da onda komentarišu! Statistika ne igra fudbal, dzaba mu njegovi golovi na dvadesetak utakmica kad je drvo od igrača. Imali smo sreće ako je stvarno prodat za milion. Grojter je nasamaren kao i mi prethodnih godina, youtube igrač :-)

zex86

pre 10 godina

Super. Neverovatno koliko limitiran igrac,ne znam jednu stvar u kojoj je dominantan,osim sto je dobar momak,voli klub i zbog toga mu zelim srecu u nastavku. Trenutno je visak,a milonce lepo dodje,tj ovaj deo sto ide zvezde,da se vrate dugovi po malo,jer samo prodajom je to moguce,a od Gasproma sto dobijamo je skoro dovoljno za plate,koliko-toliko redovne,jer ne moze za dzabe da se igra.

slobinator

pre 10 godina

veoma neozbiljno od uprave zvezde.narocito me iznenadjuje sto sve to aminuje dzajic.ako nema nikakakav uticaj na vodjenje kluba onda treba to da kaze i da se povuce.evo bili smo svedoci da je jedini stoper u timu koji nesto vredi spajic prodat,a sad pokusavaju da kupe nekakav otpad.prodaju igraca koji im je prosle jeseni postigao polovinu golova za sitne pare,a sad kao idu nekakvu potragu.isti slucaj ce biti i sa milivojevicem.ljudi morate shvatiti jednu stvar.ako fudbalski klub posmatramo kao jednu fabriku,onda su fudbaleri njene masine bez koje nema proizvodnje i zarade.znam da se nema jer je neko pokrao grdan novac,ali se iz krize zvezda nece izvuci tako sto ce imati nekakvu krs ekipu,vec sa kvalitetnim fudbalerima koji ce doneti uspeha i u evropi,pa ce onda pohrliti i publika i sponzori i eto novca.znaci logika mora biti potpuno obrnuta od ove naopake

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Ne razumem kakva je logika doveli Rakića(povredi se čovek odma a da ni jednu oficijelnu utakmicu nije odigrao) i sad tražimo napadača?! Ili neko ima računicu...

FRAUD

pre 10 godina

Daš 11 golova na 20 utakmica u očajnoj ligi i na kraju odeš za milion evra u Bundesligu? Da li ti timovi znaju šta kupuju....fudbalska mafija je čudo.

.

pre 10 godina

Nije Mudrinski za Zvezdu,to je svima jasno.Samo mislim da smo bar "na ime" morali da uzmemo malo vise para za njega.Sad me zanima ko ce biti konkurencija Daudi s obzirom da je Kasalica krilni napadac a mali Mihajlovic je jos jedan u nizu dece mocnih oceva koji opstaju u klubu iako nemaju kvalitet za isti.Ali dobro,bar mu je cale igrao za Bajern.E moja Zvezdo...

Ljubisa livac

pre 10 godina

Kakva steta, mnogo smo se ogresili i o ovog momka. Gurnut u drugi plan zbog Stojadinovicevog Daude, a realno Ognjen je mnogo bolji igrac prema svemu vidjenom.

kolodin

pre 10 godina

Nece nama puno ostati od tog transvera, pdv na 650 000 eura je oko 100 000 eura,menadzerska agencija koja je nasla angazman uzima oko 50 000 eura,Nismo Jagodini platili 300 000 eura za njegov transver nego smo im izdali 3 menice od po 100 000 i tek je jedna stigla na naplatu,to sve kad saberes ostace nam oko 200 000 eura,

srki

pre 10 godina

Velika steta za ovog momka!!! Mislim da je on daleko bolji od Rakica i da je trebalo da igra u tandemu sa Mihajlovicem. Mnogo mi je zao sto u drugom delu prvenstva maltene nije poceo ni 1 utakmicu (mozda protiv Rada koliko se secam), a u prvom delu sezone, decko dao 9 ili 10 golova. On je posle tog dela sezone vredeo oko 1.5 - 2 miliona eur. Ovo je za njega mala cifra i mislim da ce vreme pokazati da je Zvezda o5 pogresila. Ako su i hteli da zarade pare, trebali su da prodaju Miljasa (pricali su da je bilo ponuda za njega). Koliko sam cuo i video sta se pise, ovaj mali Kovacevic je dobar, tu je Luka M. (ubedljivo najbolji igrac u ligi) Vukan S. i treba da puste Marka Grujica da se razigrava po malo i da sld sezone bude spreman za prvu postavu. Djordje rakic je 90% promasaj sto se mene tice. Secam ga se jos dok je igrao za mladu reprezentaciju i mislim da nema kvalitet za Zvezdu. Mozda je za OFK-u ili Jagodinu... Mudrinski bi se idealno uklopio u ovaj mladi tim i zajedno sa Milunovicem, Lazovicem (kad se oporavi) i Kasalicom po krilima, imao bi dosta prostora za ubacivanja i skok igru... Steta!

Cedo

pre 10 godina

Ovo je katastrofa iz dva razloga...Zvezda nema resenje adekvatno da ga zameni, Dauda se nije pokazao kao resenje i ma sta ko mislio o Mudrinskom on je Zvezdin najbolji napadac, pred malim Mihajlovicem i Ozegovicem je tak sezona da se dokazu. Prodati igraca a ne obezbediti zamenu je ocajan potez uprave u situaciji kad je Rakic povredjen na duze...

Cifra za koju je prodat je u najmanju ruku smesna, nas sportski direktor je menadzer ako se ne varam a najbolje sto je mogao da izvuce je milion?? I od toga trecina ide Jagodini..Blagi uzas, pa radije platite Mamicu 5 miliona da vam odrzi neku lekciju iz prodaje igraca, sad neku balavurdiju prodaje za 10 milki...I jos nesto nije vezano za temu ali moram istaci..pustite ljudi istrosene strance, gurajte nasu decu koja su daleko bolja od njih, zadrzite ih da ne idu iz Zvezde to ce se vratiti vise nego duplo, a i daleko su jeftiniji. p.s. Isto vazi za Partizan, talenti samo beze :( pozdrav

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

bilo bi smesno kad bi mudrinski bio pun pogoak za greuter fürt a za zvezdu ne valja;)) zelim mu sve najbolje ,katastrofalno vodjenje kluba se i dalje nastavlja..sta je sa maksimovicem?? on je jedini stoper sto valja jos u zvezdi ,i dalje se vodi kao zvezdin igrac a niko ga za nista ne pita?? titus bramble ,tikito ,yordan iliev bla bla bla ..nadam se da ce jedan mudrinski ,pantic ,spajic ,jankovic itd uspeti u karijeri samo da pokazu zvezdinoj ne sposobnoj upravi( draganu dzajicu isto ) da su pogresili

marko

pre 10 godina

Ovi su gori od Den Tane,Toplice Spasojevica i Vladana Lukica zajedno.Ovi ce rasprodati sve zivo za minimalne pare,e moj Dzajicu staje ostalo od tebe ni bleda senka nekadasnjeg Dzaje,tebi neke Kokeze,Toncevi i Spasojevici vode klub,bezi odatle ne brukaj se vise.ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE.

dr mr prof

pre 10 godina

Људи ми преко новина сазнамо можда 30% шта се све ради,за колико је продат играч и готово.Ко зна када је Звезда њега продала овој екипи и када је постигнит договор.Вероватно су већ постигли договор са неким нападачем па су га због тога продали.

Butthole Surfer

pre 10 godina

Sudeći po komentarima, ispada da je svaki centarfor CZ vrhunski igrač.
Po meni, ovaj nema pojma sa fudbalom. Sećam se njegovih igara u mladoj reprezentaciji, pogotovo sa Engleskom. Uspeo je da me iznervira svojim neznanjem da sam se pitao kako ovaj može da igra u Zvezdi. Milion evra je premija!

johan b. stulic

pre 10 godina

Taman da se pokriju troskovi tuzbi dvojice trojice (M. Dimitrijevic, S. Mijailovic, Evandro, Cedomir Janevski, Ivan Adzic, Filip Jankovic, itd.) onih kojima smo duzni pa da eventualno mozemo da registrujemo Milosa Ninkovica ili povredjenog Djordja Rakica, pa da krenemo u pohod na grupu Lige Evrope ako nam UEFA odobri da igramo na stadionu koji ne ispunjava osnovne bezbedonosne i tehnicke uslove.

CostaK

pre 10 godina

Glup potez Zvezde, sada moramo da vijamo napadaca za koga pojma nemamo da li ce se uklopiti i prilagoditi a imali smo sasvim zadovoljavajuceg kojeg smo dali ispod cene.
Ova prodaja se moze ispeglati ako zadrzimo Kasalicu i polako pocnemo uvoditi omladince koje posle dosta godina imamo na poziciji napadaca...u tom slucaju smo uzeli 650.000 a za te novce realno tesko da cemo dovesti napadaca boljeg od Mudrinskog.

Sve najjj u nastavku karijere i da nam se vratis kada stanemo na noge a ti napolju ispeces zanat...

LEMAC

pre 10 godina

Sretno mudri bilo je momenata kada si nas jako znao obradovati das taj gol za pobjedu za sve sto si uradio za kratak boravak u nasoj i tvojoj zvezdi sretno u daljoj karijeri

mix

pre 10 godina

Mudrinski je par puta ugurao loptu u mrezu i to je to...
Za to NEIZMERNO HVALA!
Al' to nije igrac koji nam sada treba.
Nemamo mi para da bi on nama sedeo na klupi.
KO god sta mislio,Dauda je milion puta bolji napadac.Pa on ume da sutne sa preko 20 metara sto izgleda nasi treneri nisu rekli domacim igracima da je u fudbalu dozvoljeno!
Druga stvar,ume da se gradi i da predribla a Bogami ima i fin osecaj za utrcavanje u prostor za razliku od Mudrog.
Sve u svemu,zasluzeno prvi izbor.Ko god da je gledao uzivo Zvezdu a sutnuo je loptu vise puta od svog dede mora to da prizna.
Zato nam Mudrinski ne treba.
Ove godine bi grejao klupi i dobijao na kasicicu sansu,cena bi padala a na kraju bi otisao za dzabe.
Plus procenat koliki dajemo Jagodini je kriminalan.
Sto se Daude tice,on je makar bez procenta od nekog drugog kluba tu.Ima Evropsko drzavljanstvo i za godinu dana ce vredeti vise od tri miliona.
Znaci Dauda i imamo malog Mihailovica da bude rezerva i to je super.
Drugi napadac nam ni ne treba.
Tako da super.

Nenad Grobar

pre 10 godina

http://www.oleoletv.me/watch/live/streaming/online/free/diretta/1/91404/july-8-2013/basel-vs-crvena-zvezda-soccer-football-europe-uhren-cup.html,evo iskpirajte ovo pa ga udarite gore paste i izlazi vam link vec znate kako,ovo je za Bazel.Zvezda link...

emirati

pre 10 godina

@ joca / pa dragi Joco,golovi su vazni za centarfora ! Mi partizanovci smo cvikali od njega,i molili Boga da ga trener ne startuje. Opasan i nogom i glavom ! Hvala Zvezdi sto ga je pustila !!

.

pre 10 godina

Nije Mudrinski za Zvezdu,to je svima jasno.Samo mislim da smo bar "na ime" morali da uzmemo malo vise para za njega.Sad me zanima ko ce biti konkurencija Daudi s obzirom da je Kasalica krilni napadac a mali Mihajlovic je jos jedan u nizu dece mocnih oceva koji opstaju u klubu iako nemaju kvalitet za isti.Ali dobro,bar mu je cale igrao za Bajern.E moja Zvezdo...

Coa

pre 10 godina

Najbolji kad je najteze bilo,davao golove i glavom i nogom u 90-tom minutu,a druga stvar je sto se trenerima nije dodvoravao vec su ga tlacili Sa Pinto i Stojadinovic i to bez para ga ponizavali davali da igra po 10-tak minuta a Daudu sa 200 hiljada i 26 godina forsirali 90 minuta.

realno brate

pre 10 godina

Ko god je ovog igraca gledao uzivo video je da je on jedno tesko drvo i da sanse koje je on imao mogao je da iskoristi i Piksi iz Knez Mihajlove. Svaka cast upravi na ovom potezu.

marko

pre 10 godina

Ovi su gori od Den Tane,Toplice Spasojevica i Vladana Lukica zajedno.Ovi ce rasprodati sve zivo za minimalne pare,e moj Dzajicu staje ostalo od tebe ni bleda senka nekadasnjeg Dzaje,tebi neke Kokeze,Toncevi i Spasojevici vode klub,bezi odatle ne brukaj se vise.ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE.

Ljubisa livac

pre 10 godina

Kakva steta, mnogo smo se ogresili i o ovog momka. Gurnut u drugi plan zbog Stojadinovicevog Daude, a realno Ognjen je mnogo bolji igrac prema svemu vidjenom.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

bilo bi smesno kad bi mudrinski bio pun pogoak za greuter fürt a za zvezdu ne valja;)) zelim mu sve najbolje ,katastrofalno vodjenje kluba se i dalje nastavlja..sta je sa maksimovicem?? on je jedini stoper sto valja jos u zvezdi ,i dalje se vodi kao zvezdin igrac a niko ga za nista ne pita?? titus bramble ,tikito ,yordan iliev bla bla bla ..nadam se da ce jedan mudrinski ,pantic ,spajic ,jankovic itd uspeti u karijeri samo da pokazu zvezdinoj ne sposobnoj upravi( draganu dzajicu isto ) da su pogresili

zex86

pre 10 godina

Super. Neverovatno koliko limitiran igrac,ne znam jednu stvar u kojoj je dominantan,osim sto je dobar momak,voli klub i zbog toga mu zelim srecu u nastavku. Trenutno je visak,a milonce lepo dodje,tj ovaj deo sto ide zvezde,da se vrate dugovi po malo,jer samo prodajom je to moguce,a od Gasproma sto dobijamo je skoro dovoljno za plate,koliko-toliko redovne,jer ne moze za dzabe da se igra.

FRAUD

pre 10 godina

Daš 11 golova na 20 utakmica u očajnoj ligi i na kraju odeš za milion evra u Bundesligu? Da li ti timovi znaju šta kupuju....fudbalska mafija je čudo.

joca

pre 10 godina

molim ove sto govore da je ovo loš potez da pogledaju nekad neku zvezdinu utakmicu pa da onda komentarišu! Statistika ne igra fudbal, dzaba mu njegovi golovi na dvadesetak utakmica kad je drvo od igrača. Imali smo sreće ako je stvarno prodat za milion. Grojter je nasamaren kao i mi prethodnih godina, youtube igrač :-)

srki

pre 10 godina

Velika steta za ovog momka!!! Mislim da je on daleko bolji od Rakica i da je trebalo da igra u tandemu sa Mihajlovicem. Mnogo mi je zao sto u drugom delu prvenstva maltene nije poceo ni 1 utakmicu (mozda protiv Rada koliko se secam), a u prvom delu sezone, decko dao 9 ili 10 golova. On je posle tog dela sezone vredeo oko 1.5 - 2 miliona eur. Ovo je za njega mala cifra i mislim da ce vreme pokazati da je Zvezda o5 pogresila. Ako su i hteli da zarade pare, trebali su da prodaju Miljasa (pricali su da je bilo ponuda za njega). Koliko sam cuo i video sta se pise, ovaj mali Kovacevic je dobar, tu je Luka M. (ubedljivo najbolji igrac u ligi) Vukan S. i treba da puste Marka Grujica da se razigrava po malo i da sld sezone bude spreman za prvu postavu. Djordje rakic je 90% promasaj sto se mene tice. Secam ga se jos dok je igrao za mladu reprezentaciju i mislim da nema kvalitet za Zvezdu. Mozda je za OFK-u ili Jagodinu... Mudrinski bi se idealno uklopio u ovaj mladi tim i zajedno sa Milunovicem, Lazovicem (kad se oporavi) i Kasalicom po krilima, imao bi dosta prostora za ubacivanja i skok igru... Steta!

aleks

pre 10 godina

Znam da mnogi nemaju neko misljenje o njemu i da misle da smo odlicno prosli, ali ja mislim da je Mudrinski dobar spic za nase uslove i nasu ligu i da je steta sto ide. Bio je najbolji strelac prvog dela prvestva, sto Zvezda nije imala od tandema Pantelic-Zigic. I mislim da nismo imali boljes spica, od tog perioda. Bio bi prvi strelac prvenstva, sigurno, da Stojadinovic nije resio da gura svog igraca, gde sigurno ima procenat. Solidno je koristo sanse i mislim da bi nam vise znacilo njegovih 20 golova nego sto nam znaci tih 500-600.000 koliko ce nam ostati na kraju od transfera. Drugo, decko je mlad, i sigurno bi mu skocila cena posle ove sezone, a mi dovodimo istrosene spiceve.. Smatram da je ovo velika greska i da ovime Stojadinovic pravi prostor Daudi.

Cedo

pre 10 godina

Ovo je katastrofa iz dva razloga...Zvezda nema resenje adekvatno da ga zameni, Dauda se nije pokazao kao resenje i ma sta ko mislio o Mudrinskom on je Zvezdin najbolji napadac, pred malim Mihajlovicem i Ozegovicem je tak sezona da se dokazu. Prodati igraca a ne obezbediti zamenu je ocajan potez uprave u situaciji kad je Rakic povredjen na duze...

Cifra za koju je prodat je u najmanju ruku smesna, nas sportski direktor je menadzer ako se ne varam a najbolje sto je mogao da izvuce je milion?? I od toga trecina ide Jagodini..Blagi uzas, pa radije platite Mamicu 5 miliona da vam odrzi neku lekciju iz prodaje igraca, sad neku balavurdiju prodaje za 10 milki...I jos nesto nije vezano za temu ali moram istaci..pustite ljudi istrosene strance, gurajte nasu decu koja su daleko bolja od njih, zadrzite ih da ne idu iz Zvezde to ce se vratiti vise nego duplo, a i daleko su jeftiniji. p.s. Isto vazi za Partizan, talenti samo beze :( pozdrav

CostaK

pre 10 godina

Glup potez Zvezde, sada moramo da vijamo napadaca za koga pojma nemamo da li ce se uklopiti i prilagoditi a imali smo sasvim zadovoljavajuceg kojeg smo dali ispod cene.
Ova prodaja se moze ispeglati ako zadrzimo Kasalicu i polako pocnemo uvoditi omladince koje posle dosta godina imamo na poziciji napadaca...u tom slucaju smo uzeli 650.000 a za te novce realno tesko da cemo dovesti napadaca boljeg od Mudrinskog.

Sve najjj u nastavku karijere i da nam se vratis kada stanemo na noge a ti napolju ispeces zanat...

Sale

pre 10 godina

Mudrinski je pobegao glavom bez obzira. Ščepao je prvu šansu koja mu se ukazala da ode iz Zvezde. Samo on zna kroz šta je prolazio poslednjih nekoliko meseci, samo neka se spasio.

Mirko

pre 10 godina

Ja jesam polu-laik za fudbal, ali ako neko da 11 golova na 20 utakmica, zar takav igrač nema mesta u ekipi? Pa sad traže drugog.. Kol'ko taj drugi treba da daje golova? Verovatno da pitaju Mesija, možda bi došo, on će da daje po jedan najmanje na svakoj. Jel to tražimo?

slobinator

pre 10 godina

veoma neozbiljno od uprave zvezde.narocito me iznenadjuje sto sve to aminuje dzajic.ako nema nikakakav uticaj na vodjenje kluba onda treba to da kaze i da se povuce.evo bili smo svedoci da je jedini stoper u timu koji nesto vredi spajic prodat,a sad pokusavaju da kupe nekakav otpad.prodaju igraca koji im je prosle jeseni postigao polovinu golova za sitne pare,a sad kao idu nekakvu potragu.isti slucaj ce biti i sa milivojevicem.ljudi morate shvatiti jednu stvar.ako fudbalski klub posmatramo kao jednu fabriku,onda su fudbaleri njene masine bez koje nema proizvodnje i zarade.znam da se nema jer je neko pokrao grdan novac,ali se iz krize zvezda nece izvuci tako sto ce imati nekakvu krs ekipu,vec sa kvalitetnim fudbalerima koji ce doneti uspeha i u evropi,pa ce onda pohrliti i publika i sponzori i eto novca.znaci logika mora biti potpuno obrnuta od ove naopake

mix

pre 10 godina

Mudrinski je par puta ugurao loptu u mrezu i to je to...
Za to NEIZMERNO HVALA!
Al' to nije igrac koji nam sada treba.
Nemamo mi para da bi on nama sedeo na klupi.
KO god sta mislio,Dauda je milion puta bolji napadac.Pa on ume da sutne sa preko 20 metara sto izgleda nasi treneri nisu rekli domacim igracima da je u fudbalu dozvoljeno!
Druga stvar,ume da se gradi i da predribla a Bogami ima i fin osecaj za utrcavanje u prostor za razliku od Mudrog.
Sve u svemu,zasluzeno prvi izbor.Ko god da je gledao uzivo Zvezdu a sutnuo je loptu vise puta od svog dede mora to da prizna.
Zato nam Mudrinski ne treba.
Ove godine bi grejao klupi i dobijao na kasicicu sansu,cena bi padala a na kraju bi otisao za dzabe.
Plus procenat koliki dajemo Jagodini je kriminalan.
Sto se Daude tice,on je makar bez procenta od nekog drugog kluba tu.Ima Evropsko drzavljanstvo i za godinu dana ce vredeti vise od tri miliona.
Znaci Dauda i imamo malog Mihailovica da bude rezerva i to je super.
Drugi napadac nam ni ne treba.
Tako da super.

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Ne razumem kakva je logika doveli Rakića(povredi se čovek odma a da ni jednu oficijelnu utakmicu nije odigrao) i sad tražimo napadača?! Ili neko ima računicu...

ssssss

pre 10 godina

Zvezda traga za novim spicem? Jel su oni normalni? pa mi ne znamo sta cemo vise sa spicevima.

Igracemo sa jednim a imamo Daudu, Mihajlovica, po potrebi i Kasalicu, Ozegovica, Milunovica pa i Pecnika a i Rakica kad se oporavi.

Mi ko da cemo igrati u formaciji 1-1-8 majke mi...

johan b. stulic

pre 10 godina

Taman da se pokriju troskovi tuzbi dvojice trojice (M. Dimitrijevic, S. Mijailovic, Evandro, Cedomir Janevski, Ivan Adzic, Filip Jankovic, itd.) onih kojima smo duzni pa da eventualno mozemo da registrujemo Milosa Ninkovica ili povredjenog Djordja Rakica, pa da krenemo u pohod na grupu Lige Evrope ako nam UEFA odobri da igramo na stadionu koji ne ispunjava osnovne bezbedonosne i tehnicke uslove.

emirati

pre 10 godina

@ joca / pa dragi Joco,golovi su vazni za centarfora ! Mi partizanovci smo cvikali od njega,i molili Boga da ga trener ne startuje. Opasan i nogom i glavom ! Hvala Zvezdi sto ga je pustila !!

Nenad Grobar

pre 10 godina

http://www.oleoletv.me/watch/live/streaming/online/free/diretta/1/91404/july-8-2013/basel-vs-crvena-zvezda-soccer-football-europe-uhren-cup.html,evo iskpirajte ovo pa ga udarite gore paste i izlazi vam link vec znate kako,ovo je za Bazel.Zvezda link...

Butthole Surfer

pre 10 godina

Sudeći po komentarima, ispada da je svaki centarfor CZ vrhunski igrač.
Po meni, ovaj nema pojma sa fudbalom. Sećam se njegovih igara u mladoj reprezentaciji, pogotovo sa Engleskom. Uspeo je da me iznervira svojim neznanjem da sam se pitao kako ovaj može da igra u Zvezdi. Milion evra je premija!

dr mr prof

pre 10 godina

Људи ми преко новина сазнамо можда 30% шта се све ради,за колико је продат играч и готово.Ко зна када је Звезда њега продала овој екипи и када је постигнит договор.Вероватно су већ постигли договор са неким нападачем па су га због тога продали.

Kupujem meso u mesari

pre 10 godina

Dovedite Pantelu. Video sam ga danas na Slaviji, pije kafu u kaficu.
(zvezda padalica, 8. jul 2013 18:55)

Pa normalno, neće valjda da je pije u pekari.

LEMAC

pre 10 godina

Sretno mudri bilo je momenata kada si nas jako znao obradovati das taj gol za pobjedu za sve sto si uradio za kratak boravak u nasoj i tvojoj zvezdi sretno u daljoj karijeri

kolodin

pre 10 godina

Nece nama puno ostati od tog transvera, pdv na 650 000 eura je oko 100 000 eura,menadzerska agencija koja je nasla angazman uzima oko 50 000 eura,Nismo Jagodini platili 300 000 eura za njegov transver nego smo im izdali 3 menice od po 100 000 i tek je jedna stigla na naplatu,to sve kad saberes ostace nam oko 200 000 eura,