Petak, 28.06.2013.

08:47

Nedović: Ludnica, hvala svima!

Srpski košarkaš Nemanja Nedović bio je oduševljen nakon NBA drafta na kojem je izabran u prvoj rundi.

Izvor: AG

Nedoviæ: Ludnica, hvala svima! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

koki

pre 10 godina

iz crvene zvezde na draft su direktno izasla trojica igraca. mislite o ovome. kakav raj za razvoj mladih igraca ! hvalite se momcima koji su kod vas igrali sa 15 , 16 godina , prakticno bez znacajnije minutaze...

budimo malo realni

pre 10 godina

Smesno je spominjati Radmanovica, Stojakovica i Jarica kao Zvezdine igrace. Ajde prebrojte koliko su ukupno utakmica odigrali za Zvezdu (na njihovu srecu, verovatno). Pa i Nedovic, imao je po par minuta na utakmici. Svi oni, nisu ostavili nikakav trag u Zvezdi, jos manje u domacoj ligi.
Ne moze se to porediti sa Divcom, Paspaljem, Danilovicem ili Djordjevicem. Iako nisu ponikli u Partizanu, tu su stasali i postali veliki kosarkasi i kao vec formirani igraci i zvezde otisli iz kluba. Ogromna je to razlika.

Eto

pre 10 godina

@zaista U Zvezdi su ponikli u novijoj istoriji- Rakocevic, Tarlac, Stojakovic, Jaric, Radmanovic, Nedovic (sve NBA igraci), a uz njih u NBA je igrao i Cvetkovic samo je on bio klasicno drvo... Zvezda je jos izbacila i Vujanica koji zbog povrede nikad nije zaigrao u NBA, dok ce Bjelica i Aleksandrov mozda vec od sledeće sezone zaigrati preko bare...

thunder

pre 10 godina

Jesam Grobar, ali mi je zaista drago što ćemo, nadam se opet imati našeg igrača u NBA. Pod našim mislim na srpskog. Ali ajde svega ti, molim te, mi nabroj, par igrača koje je izbacila zvezda... Ne podbadam, samo pitam!
(Zaista, 28. jun 2013 14:16)

Evo. U novijoj istoriji igrači čija su imena poznata u Evropi a nekih i u svetu (da ne računamo ona stara vremena).
Predrag Stojaković, Vladimir Radmanović, Marko Jarić, Igor Rakočević, Marko Kešelj, Nemanja Bjelica, Tadija Dragićević, Milko Bjelica, Nemanja Nedović (ovi su ponikli u Zvezdi a većina su draftovani).
Ovo su najpoznatiji, verujem. Sigurno ih ima još koji su igrali za reprezentaciju ali neka me neko dopuni ako hoće.

Aman ljudi, pa niste samo vi davali igrače svuda, utuvite to u glave.
Niste samo vi postojali u košarci prethodnih 15 godina, postojali smo i mi samo što nismo osvajali ništa (3 kupa).
Na kraju krajeva, vaših i nema mnogo više (ako ih uopšte i ima više...

Peca

pre 10 godina

1. Svaka čast dečku, odličan je i zaslužio je ovo svojim talentom, radom i ponašanjem.
2. Da je Nedović ostao u Zvezdi propao bi kao i mnogi igrači pre njega.
3. Da je Nedović proveo makar jednu sezonu u Partizanu postao bi još bolji igrač.
4. Koliko je lepo čuti i videti kako se igrači iz Partizana i Zvezde slažu i podržavaju jedni druge, za razliku od članova uprave koji bi po godinama trebalo da im služe za primer. Još jedan dokaz da sport treba ostaviti sportistima, a ako neko hoće da pomogne - dobro je, ali neka se ne eksponira u javnosti.

Vlada

pre 10 godina

Velika stvar za srpsku kosarku Zvezdu, posle Stojakovica legende,l da jedno zvezdino dete bude ovako visoko kotirano.
Ali ne zaboravite, dobrim delom je ovo i zato sto NBA trazi belce, a u USA su deficitarni u vrhunskoj kosarci.

konfučije

pre 10 godina

sasvim dovoljno za sledeću statistiku: prosek poena 0,4, skokova 0,2, izgubljene lopte 1.... ostani u evropi i igraj košarku ni puno bolji od tebe se tamo nisu naigrali

my way

pre 10 godina

To kralju, cestitam! Sve najbolje ti zelim u NBA karijeri! Odmah mi je pao na pamet Nemanja Aleksandrov, neverovatan talenat. Decko se povredio pre drafta, a bio bi najverovatnije prvi pik. Jos je mlad, ima vremena i za njega. Bolje bi mojoj Zvezdi bilo da delic para kojim je zelela da dovede Milicica iskoristi i dovede njega, tim mu je ispao iz spanske ACB lige i verujem da bi to bio pravi potez. A i Duda bi trebao odmah da ga zove u reprezentaciju, trebao je i pre nego sto su mu 3 krilna centra otkazala, a sad tu nema sta ni da se razmislja.

daj boze da ne vidimo

pre 10 godina

@Nedovic, Lucic , Bogdanovic mladi iz Partizan buducnost i sadasnjost nase kosarke reprezentivne.Kad bi jos nasli centra , i jos jedno tri cetri igraca ovakvog ili slicnog kvaliteta, mogli bi smo opet na krov sveta.Videcemo.
(Dragan, 28. jun 2013 10:56)

1. Kakve veze Nedovic ima sa Partizanom?
2. Imamo i 2 centra, na zna se ko je bolji, Gagic ili Musli
3. Lucic ni u Partizanu nije bio dominanta, pa ne znam kako mislis da ce u reprezentaciji
4. Ako su Partizanovi igraci, ne mislim jedino na Bogdanovica, buducnost nase kosarke lepo nam se pise!

Lafayette

pre 10 godina

Nije mi jasno ,strasan igrac a Pesic mu davao na kasicicu da igra ! Sva sreca Duda nije tako mislio.Ko i svi mladi igraci igra promenljivo sto je normalno ...ali se zato iz aviona vidi da je bek za buducnost ,snaga ,brzina ,ulaz,sut...samo da ga zaobidju povrede i imacemo beka za naredne 10god. ! Nije mala stvar u NBA biti draftovan u prvoj rundi i to da nisi krilni centar ili centar !

kkpp

pre 10 godina

Navijam za Partizan oduvek,ali ovaj decko je legenda,i kao igrac i kao covek.Iako navija za Zvezdu,nikad nista ruzno za Partizan nije rekao.Drago mi je sto je pozvan u reprezentaciju,ali mi je isto toliko zao sto nikad nece igrati u Partizanu..Kazem,mnogo veliki potencijal,ali i covek! Cestitke

Zaista

pre 10 godina

Nema ovde mrvica sira, potraži ih negde drugde.
Nedović je ponos KK Crvena Zvezda, još jedan u nizu igrača koje je CZ napravila za Evroligu,reprezentaciju a izgleda i za NBA.
Bravo za Nemanju, GSW je idealan tim za njega.
Srećno, majstore a jednog dana tamo neke otprilike 2025. godine da nam se vratiš kao Rakočević.CZ je uz tebe.
(thunder, 28. jun 2013 09:49)

Jesam Grobar, ali mi je zaista drago što ćemo, nadam se opet imati našeg igrača u NBA. Pod našim mislim na srpskog. Ali ajde svega ti, molim te, mi nabroj, par igrača koje je izbacila zvezda... Ne podbadam, samo pitam!

FMP konzerva

pre 10 godina

Posle Divca, drugi zvezdas u prvoj rundi :)

Voleo bih da uspe jer mislim ima 'zicu' tj. nesto bezobrazno u njegovoj igri - slicno kao Rubio. Nisam siguran koliko je Golden State pravi tim za njega i vise bi mu odgovarala Istocna konferencija (Orlando, Toronto,...)

Djuro

pre 10 godina

Svaka cast.Nisam ga ispratio u Ritasu il gde je vec bio.Nznm samo da li je fizicki spreman za nba al svakako ce napredovati.Igraju tu neki jj Redik i Barea koji su smesni...

zvezda mi je sve...

pre 10 godina

Hvala svima sem Pesicu sa kojim smo se svadjali da te ne drzi na klupi i tako podize autoritet. Da si tu godinu imao minutazu kao Bjelica daleko bi dogurao. Hvala sto nisi presao kod komsija.

Milos

pre 10 godina

Ako je neko gledao sinoc emisiju gde je gostovao njegov agent Misko Raznatovic,mogao je da cuje da su se oni nadali da ce biti izabran u 2. rundi jer to garantuje mnogo bolji ugovor i tada bi isao vise sanse da se odmah od ove sezone nadje u NBA!

spree 15

pre 10 godina

Ovaj momak ima nevidjene atletske sposobnosti i veliki potencijal,iz zdravom razumu nepoznatih razloga u Zvezdi je igrao na kasicicu,da je bilo hrabrog trenera koji bi ga bacio u vatru kad je trebalo sinoc bi bio biran u prvih 10.Steta sto ide u GSW,tamo su Curry i Thompson,ako ostane Jack videce nece se nagledati terena.
Sto se tice samog drafta po meni je Orlando najbolje pazario,Victor Oladipo ce biti zver od igraca i svidja mi se Oto Porter koji ce verujem da kida uz Walla i Beala,Jazz konacno ima pleja.

posmatrac

pre 10 godina

Navijac sam Partizana, ali sam ponosan na svakog naseg igraca koji dostigne nivo NBA - igrao u njoj ili ne - a Nemanja Nedovic je svakako dostigao taj nivo. Iskrene cestitke. Mislim da ima jos mladih igraca koje cemo videti u ovoij poziciji za nekoliko godina. I u Zvezdi i u Partizanu, a cini mi se i u Megi...

salEZY

pre 10 godina

Igranje sa karijem i pod mark dzeksonom ce mu sigurno pomoci dosta,nadam se da ce ici sto pre tamo,jer nece imati toliki pritisak kao vecina ostalih nasih igraca,sobzirom da su tu kari i tomson.

phill

pre 10 godina

svaka cast zasluzio je to,veliki uspeh za njega sto je izabran u prvoj rundi.trebalo bi da se dobro snadje u brzoj igri i tranziciji golden stata,samo da mu se pruzi sansa da igra bar po 15 min.da pokaze sta zna a ne samo da popuni roster...sve najbolje nemanja!!!

Aceman

pre 10 godina

Golden State. They bought their way No. 26 with Minnesota’s pick, traded with Oklahoma City to go down to 29, traded down again with Phoenix to 30. Then they picked Nemanja Nedovic, who they will stash in Europe for a couple of years.
U prevodu, toliko o Nedoviću i njegovoj NBA karijeri. On ide u Evropu.

Lokalac

pre 10 godina

Interesantno je da je prava na Nedovica, tj pika iz prve runde na cijem mestu je izbran Nemanja, prvo imao Majami. Oni su to pravo prsledili Klivlendu, ovi Lejkersima a ovi Finiksu. Finiks je izabrao njega kao 30. pika i odmah su ga trejdovali u Golden Stejt. Tako da se moze reci da je vec bio u pet NBA klubova. :)
Nek mu je sa srecom.

Vesko Karaulac

pre 10 godina

Сложио бих се са свиме што кажу о њему. Има велики потенцијал, од њега и од сплета околности зависи да ли ће га искористити. Гледао сам га двапут уживо у Виљнусу, где живим, од самоувереног вође и атрактивног скакача, асистента и шутера понекад постане збуњен и изгубљен, али сигуран сам да са добрим и стрпљивим тренером може постати понос Србије и Европе у Америци.

Darko, Pedja, Radman, Igor, Nemanja...

pre 10 godina

pre njega Milicic, a izmedju njih dvojice 10 god dominacija institucije i puna usta "proizvodnje talenata ". Od svih ucesnika nase kosarke u tom periodu jedino je Belosevic dotakao vrh. Mozda je resenje za nas basket ta brava pa da opet progledamo

Heroes

pre 10 godina

Bravo Nemanja. Zelim ti mnogo srece kad odes u NBA ,i da se jednog dana vraris u klub koji najvise volis.(skevin, 28. jun 2013 08:55) U FMP? Mislim, iz FMP-a je otišao :) (Borko, 28. jun 2013 09:0)

Drmaju kompleksi? Znas iz cije skole je Nemanja?

Mungos

pre 10 godina

Samo da budes uporan i ima da od tebe izbruse profi kosarkasa. Mozemo da pricamo sta hocemo ali sa njihovim uslovima od tebe naprave zver ma fizikalije i sut postaju duplo bolji. Konacno da imamo kosarkasa u NBA a da to nije krilo ili centar. Veoma bitna stvar jos kada bi i Bjelicu uzeli pod svoje to bi nam bas leglo.

PFC

pre 10 godina

Bravo Nemanja,zasluzio si.Posebno mi je drago sto je to Golden State,ekipa koja je licno moj favorit i igra prelepu kosarku.Nadam se da ces naci svoje mesto pod suncem i da ces se sjajno uklopiti u tim,pored Karija,Tompsona,Barnsa i drugih odlicnih mladih igraca GS.Srecno i samo napred sa verom u sebe i svoje mogucnosti...Cestitke i Lovernju... I molim vas da ovu temu zaobidjete sa pricama o Covicu i Vujosevicu.

Dragan

pre 10 godina

Nedovic, Lucic , Bogdanovic mladi iz Partizan buducnost i sadasnjost nase kosarke reprezentivne.Kad bi jos nasli centra , i jos jedno tri cetri igraca ovakvog ili slicnog kvaliteta, mogli bi smo opet na krov sveta.Videcemo.

Ratko

pre 10 godina

Bravo Nedovicu i puno srece u NBA! Voleo bih da reprezentacija konacno dobije jednog NBA pleja sutera. Samo napred i vredno treniraj ovo je veliki uspeh za nasu kosarku.

Goran

pre 10 godina

pa ovo ne znači da će ići sledeće sezone u nba ili uopšte
mada dečko ima potencijala
čestitke
(boki, 28. jun 2013 09:32)
Izabran je u prvom krugu. On sigurno ide u NBA. Jedino ako on sam kaže da ne želi da ide. To se sigurno neće desiti.

spurs19

pre 10 godina

Ljudi lepo je Stern rekao Phoenix Suns, odakle sad Golden State??
(Baghdatis, 28. jun 2013 09:42)

Izabrao ga je Phoenix ali ga je momentalno prosledio u Golden State Warriors-e, kao deo nekog trejda ili čega već...

Dragutin

pre 10 godina

Svaka cast za izbor mada treba jos mnogo da radi na svojoj igri da bi opstao u NBA.Malo reprezentacije malo Letnja liga pa da vidimo sta ce biti.Meni licno je on sjajna opcija da se izbaci nepredvidljivi Teodosic iz prve postave covek ne moze da vodi ekipu to je evidentno.

thunder

pre 10 godina

U FMP? Mislim, iz FMP-a je otišao.
(Borko, 28. jun 2013 09:08)

Nema ovde mrvica sira, potraži ih negde drugde.
Nedović je ponos KK Crvena Zvezda, još jedan u nizu igrača koje je CZ napravila za Evroligu,reprezentaciju a izgleda i za NBA.
Bravo za Nemanju, GSW je idealan tim za njega.
Srećno, majstore a jednog dana tamo neke otprilike 2025. godine da nam se vratiš kao Rakočević.CZ je uz tebe.

Borko

pre 10 godina

Bravo Nemanja. Zelim ti mnogo srece kad odes u NBA , i da se jednog dana vraris u klub koji najvise volis.
(skevin, 28. jun 2013 08:55)

U FMP? Mislim, iz FMP-a je otišao :)

Nedo majstore

pre 10 godina

Bravo majstore !!! Sve najbolje nadam se da cu uskoro imati razlog da se budim nocu kao za vreme kingsa (2003god) !!! Pokazi da je srpski basket jos uvek ziv !!

Nikoo

pre 10 godina

Odlicno za Nedovicijusa!
Osvrt na strucni komentar, ne znam zasto je problem sto je napravljeno porednjenje "European D Rose"? Pa i Bodirogu i za Bodirogu su pricali da je Beli Magic, ne vidim problem.

dralle

pre 10 godina

Bravo Nemanja. Zelim ti mnogo srece kad odes u NBA , i da se jednog dana vraris u klub koji najvise volis.
(skevin, 28. jun 2013 08:55)

U FMP? Mislim, iz FMP-a je otišao :)
(Borko, 28. jun 2013 09:08)

Borko,kliko si slep od mržnje da ne vidiš da partizan nema nijednog
košarkaša u NBA, koji je ponikao u Partizanu.LOvrenj,veterman,onaj čeh ili divac cvi su naučili košarku van partizana - jugoslovenskog kluba osnovanog
u Zagrebu. u

Nedo majstore

pre 10 godina

Bravo majstore !!! Sve najbolje nadam se da cu uskoro imati razlog da se budim nocu kao za vreme kingsa (2003god) !!! Pokazi da je srpski basket jos uvek ziv !!

Nikoo

pre 10 godina

Odlicno za Nedovicijusa!
Osvrt na strucni komentar, ne znam zasto je problem sto je napravljeno porednjenje "European D Rose"? Pa i Bodirogu i za Bodirogu su pricali da je Beli Magic, ne vidim problem.

thunder

pre 10 godina

U FMP? Mislim, iz FMP-a je otišao.
(Borko, 28. jun 2013 09:08)

Nema ovde mrvica sira, potraži ih negde drugde.
Nedović je ponos KK Crvena Zvezda, još jedan u nizu igrača koje je CZ napravila za Evroligu,reprezentaciju a izgleda i za NBA.
Bravo za Nemanju, GSW je idealan tim za njega.
Srećno, majstore a jednog dana tamo neke otprilike 2025. godine da nam se vratiš kao Rakočević.CZ je uz tebe.

dralle

pre 10 godina

Bravo Nemanja. Zelim ti mnogo srece kad odes u NBA , i da se jednog dana vraris u klub koji najvise volis.
(skevin, 28. jun 2013 08:55)

U FMP? Mislim, iz FMP-a je otišao :)
(Borko, 28. jun 2013 09:08)

Borko,kliko si slep od mržnje da ne vidiš da partizan nema nijednog
košarkaša u NBA, koji je ponikao u Partizanu.LOvrenj,veterman,onaj čeh ili divac cvi su naučili košarku van partizana - jugoslovenskog kluba osnovanog
u Zagrebu. u

Goran

pre 10 godina

pa ovo ne znači da će ići sledeće sezone u nba ili uopšte
mada dečko ima potencijala
čestitke
(boki, 28. jun 2013 09:32)
Izabran je u prvom krugu. On sigurno ide u NBA. Jedino ako on sam kaže da ne želi da ide. To se sigurno neće desiti.

Borko

pre 10 godina

Bravo Nemanja. Zelim ti mnogo srece kad odes u NBA , i da se jednog dana vraris u klub koji najvise volis.
(skevin, 28. jun 2013 08:55)

U FMP? Mislim, iz FMP-a je otišao :)

spurs19

pre 10 godina

Ljudi lepo je Stern rekao Phoenix Suns, odakle sad Golden State??
(Baghdatis, 28. jun 2013 09:42)

Izabrao ga je Phoenix ali ga je momentalno prosledio u Golden State Warriors-e, kao deo nekog trejda ili čega već...

Lokalac

pre 10 godina

Interesantno je da je prava na Nedovica, tj pika iz prve runde na cijem mestu je izbran Nemanja, prvo imao Majami. Oni su to pravo prsledili Klivlendu, ovi Lejkersima a ovi Finiksu. Finiks je izabrao njega kao 30. pika i odmah su ga trejdovali u Golden Stejt. Tako da se moze reci da je vec bio u pet NBA klubova. :)
Nek mu je sa srecom.

posmatrac

pre 10 godina

Navijac sam Partizana, ali sam ponosan na svakog naseg igraca koji dostigne nivo NBA - igrao u njoj ili ne - a Nemanja Nedovic je svakako dostigao taj nivo. Iskrene cestitke. Mislim da ima jos mladih igraca koje cemo videti u ovoij poziciji za nekoliko godina. I u Zvezdi i u Partizanu, a cini mi se i u Megi...

zvezda mi je sve...

pre 10 godina

Hvala svima sem Pesicu sa kojim smo se svadjali da te ne drzi na klupi i tako podize autoritet. Da si tu godinu imao minutazu kao Bjelica daleko bi dogurao. Hvala sto nisi presao kod komsija.

Vesko Karaulac

pre 10 godina

Сложио бих се са свиме што кажу о њему. Има велики потенцијал, од њега и од сплета околности зависи да ли ће га искористити. Гледао сам га двапут уживо у Виљнусу, где живим, од самоувереног вође и атрактивног скакача, асистента и шутера понекад постане збуњен и изгубљен, али сигуран сам да са добрим и стрпљивим тренером може постати понос Србије и Европе у Америци.

Mungos

pre 10 godina

Samo da budes uporan i ima da od tebe izbruse profi kosarkasa. Mozemo da pricamo sta hocemo ali sa njihovim uslovima od tebe naprave zver ma fizikalije i sut postaju duplo bolji. Konacno da imamo kosarkasa u NBA a da to nije krilo ili centar. Veoma bitna stvar jos kada bi i Bjelicu uzeli pod svoje to bi nam bas leglo.

Heroes

pre 10 godina

Bravo Nemanja. Zelim ti mnogo srece kad odes u NBA ,i da se jednog dana vraris u klub koji najvise volis.(skevin, 28. jun 2013 08:55) U FMP? Mislim, iz FMP-a je otišao :) (Borko, 28. jun 2013 09:0)

Drmaju kompleksi? Znas iz cije skole je Nemanja?

Ratko

pre 10 godina

Bravo Nedovicu i puno srece u NBA! Voleo bih da reprezentacija konacno dobije jednog NBA pleja sutera. Samo napred i vredno treniraj ovo je veliki uspeh za nasu kosarku.

Dragutin

pre 10 godina

Svaka cast za izbor mada treba jos mnogo da radi na svojoj igri da bi opstao u NBA.Malo reprezentacije malo Letnja liga pa da vidimo sta ce biti.Meni licno je on sjajna opcija da se izbaci nepredvidljivi Teodosic iz prve postave covek ne moze da vodi ekipu to je evidentno.

spree 15

pre 10 godina

Ovaj momak ima nevidjene atletske sposobnosti i veliki potencijal,iz zdravom razumu nepoznatih razloga u Zvezdi je igrao na kasicicu,da je bilo hrabrog trenera koji bi ga bacio u vatru kad je trebalo sinoc bi bio biran u prvih 10.Steta sto ide u GSW,tamo su Curry i Thompson,ako ostane Jack videce nece se nagledati terena.
Sto se tice samog drafta po meni je Orlando najbolje pazario,Victor Oladipo ce biti zver od igraca i svidja mi se Oto Porter koji ce verujem da kida uz Walla i Beala,Jazz konacno ima pleja.

PFC

pre 10 godina

Bravo Nemanja,zasluzio si.Posebno mi je drago sto je to Golden State,ekipa koja je licno moj favorit i igra prelepu kosarku.Nadam se da ces naci svoje mesto pod suncem i da ces se sjajno uklopiti u tim,pored Karija,Tompsona,Barnsa i drugih odlicnih mladih igraca GS.Srecno i samo napred sa verom u sebe i svoje mogucnosti...Cestitke i Lovernju... I molim vas da ovu temu zaobidjete sa pricama o Covicu i Vujosevicu.

Darko, Pedja, Radman, Igor, Nemanja...

pre 10 godina

pre njega Milicic, a izmedju njih dvojice 10 god dominacija institucije i puna usta "proizvodnje talenata ". Od svih ucesnika nase kosarke u tom periodu jedino je Belosevic dotakao vrh. Mozda je resenje za nas basket ta brava pa da opet progledamo

Dragan

pre 10 godina

Nedovic, Lucic , Bogdanovic mladi iz Partizan buducnost i sadasnjost nase kosarke reprezentivne.Kad bi jos nasli centra , i jos jedno tri cetri igraca ovakvog ili slicnog kvaliteta, mogli bi smo opet na krov sveta.Videcemo.

salEZY

pre 10 godina

Igranje sa karijem i pod mark dzeksonom ce mu sigurno pomoci dosta,nadam se da ce ici sto pre tamo,jer nece imati toliki pritisak kao vecina ostalih nasih igraca,sobzirom da su tu kari i tomson.

kkpp

pre 10 godina

Navijam za Partizan oduvek,ali ovaj decko je legenda,i kao igrac i kao covek.Iako navija za Zvezdu,nikad nista ruzno za Partizan nije rekao.Drago mi je sto je pozvan u reprezentaciju,ali mi je isto toliko zao sto nikad nece igrati u Partizanu..Kazem,mnogo veliki potencijal,ali i covek! Cestitke

Vlada

pre 10 godina

Velika stvar za srpsku kosarku Zvezdu, posle Stojakovica legende,l da jedno zvezdino dete bude ovako visoko kotirano.
Ali ne zaboravite, dobrim delom je ovo i zato sto NBA trazi belce, a u USA su deficitarni u vrhunskoj kosarci.

phill

pre 10 godina

svaka cast zasluzio je to,veliki uspeh za njega sto je izabran u prvoj rundi.trebalo bi da se dobro snadje u brzoj igri i tranziciji golden stata,samo da mu se pruzi sansa da igra bar po 15 min.da pokaze sta zna a ne samo da popuni roster...sve najbolje nemanja!!!

my way

pre 10 godina

To kralju, cestitam! Sve najbolje ti zelim u NBA karijeri! Odmah mi je pao na pamet Nemanja Aleksandrov, neverovatan talenat. Decko se povredio pre drafta, a bio bi najverovatnije prvi pik. Jos je mlad, ima vremena i za njega. Bolje bi mojoj Zvezdi bilo da delic para kojim je zelela da dovede Milicica iskoristi i dovede njega, tim mu je ispao iz spanske ACB lige i verujem da bi to bio pravi potez. A i Duda bi trebao odmah da ga zove u reprezentaciju, trebao je i pre nego sto su mu 3 krilna centra otkazala, a sad tu nema sta ni da se razmislja.

Lafayette

pre 10 godina

Nije mi jasno ,strasan igrac a Pesic mu davao na kasicicu da igra ! Sva sreca Duda nije tako mislio.Ko i svi mladi igraci igra promenljivo sto je normalno ...ali se zato iz aviona vidi da je bek za buducnost ,snaga ,brzina ,ulaz,sut...samo da ga zaobidju povrede i imacemo beka za naredne 10god. ! Nije mala stvar u NBA biti draftovan u prvoj rundi i to da nisi krilni centar ili centar !

FMP konzerva

pre 10 godina

Posle Divca, drugi zvezdas u prvoj rundi :)

Voleo bih da uspe jer mislim ima 'zicu' tj. nesto bezobrazno u njegovoj igri - slicno kao Rubio. Nisam siguran koliko je Golden State pravi tim za njega i vise bi mu odgovarala Istocna konferencija (Orlando, Toronto,...)

daj boze da ne vidimo

pre 10 godina

@Nedovic, Lucic , Bogdanovic mladi iz Partizan buducnost i sadasnjost nase kosarke reprezentivne.Kad bi jos nasli centra , i jos jedno tri cetri igraca ovakvog ili slicnog kvaliteta, mogli bi smo opet na krov sveta.Videcemo.
(Dragan, 28. jun 2013 10:56)

1. Kakve veze Nedovic ima sa Partizanom?
2. Imamo i 2 centra, na zna se ko je bolji, Gagic ili Musli
3. Lucic ni u Partizanu nije bio dominanta, pa ne znam kako mislis da ce u reprezentaciji
4. Ako su Partizanovi igraci, ne mislim jedino na Bogdanovica, buducnost nase kosarke lepo nam se pise!

Eto

pre 10 godina

@zaista U Zvezdi su ponikli u novijoj istoriji- Rakocevic, Tarlac, Stojakovic, Jaric, Radmanovic, Nedovic (sve NBA igraci), a uz njih u NBA je igrao i Cvetkovic samo je on bio klasicno drvo... Zvezda je jos izbacila i Vujanica koji zbog povrede nikad nije zaigrao u NBA, dok ce Bjelica i Aleksandrov mozda vec od sledeće sezone zaigrati preko bare...

budimo malo realni

pre 10 godina

Smesno je spominjati Radmanovica, Stojakovica i Jarica kao Zvezdine igrace. Ajde prebrojte koliko su ukupno utakmica odigrali za Zvezdu (na njihovu srecu, verovatno). Pa i Nedovic, imao je po par minuta na utakmici. Svi oni, nisu ostavili nikakav trag u Zvezdi, jos manje u domacoj ligi.
Ne moze se to porediti sa Divcom, Paspaljem, Danilovicem ili Djordjevicem. Iako nisu ponikli u Partizanu, tu su stasali i postali veliki kosarkasi i kao vec formirani igraci i zvezde otisli iz kluba. Ogromna je to razlika.

konfučije

pre 10 godina

sasvim dovoljno za sledeću statistiku: prosek poena 0,4, skokova 0,2, izgubljene lopte 1.... ostani u evropi i igraj košarku ni puno bolji od tebe se tamo nisu naigrali

Peca

pre 10 godina

1. Svaka čast dečku, odličan je i zaslužio je ovo svojim talentom, radom i ponašanjem.
2. Da je Nedović ostao u Zvezdi propao bi kao i mnogi igrači pre njega.
3. Da je Nedović proveo makar jednu sezonu u Partizanu postao bi još bolji igrač.
4. Koliko je lepo čuti i videti kako se igrači iz Partizana i Zvezde slažu i podržavaju jedni druge, za razliku od članova uprave koji bi po godinama trebalo da im služe za primer. Još jedan dokaz da sport treba ostaviti sportistima, a ako neko hoće da pomogne - dobro je, ali neka se ne eksponira u javnosti.

Aceman

pre 10 godina

Golden State. They bought their way No. 26 with Minnesota’s pick, traded with Oklahoma City to go down to 29, traded down again with Phoenix to 30. Then they picked Nemanja Nedovic, who they will stash in Europe for a couple of years.
U prevodu, toliko o Nedoviću i njegovoj NBA karijeri. On ide u Evropu.

thunder

pre 10 godina

Jesam Grobar, ali mi je zaista drago što ćemo, nadam se opet imati našeg igrača u NBA. Pod našim mislim na srpskog. Ali ajde svega ti, molim te, mi nabroj, par igrača koje je izbacila zvezda... Ne podbadam, samo pitam!
(Zaista, 28. jun 2013 14:16)

Evo. U novijoj istoriji igrači čija su imena poznata u Evropi a nekih i u svetu (da ne računamo ona stara vremena).
Predrag Stojaković, Vladimir Radmanović, Marko Jarić, Igor Rakočević, Marko Kešelj, Nemanja Bjelica, Tadija Dragićević, Milko Bjelica, Nemanja Nedović (ovi su ponikli u Zvezdi a većina su draftovani).
Ovo su najpoznatiji, verujem. Sigurno ih ima još koji su igrali za reprezentaciju ali neka me neko dopuni ako hoće.

Aman ljudi, pa niste samo vi davali igrače svuda, utuvite to u glave.
Niste samo vi postojali u košarci prethodnih 15 godina, postojali smo i mi samo što nismo osvajali ništa (3 kupa).
Na kraju krajeva, vaših i nema mnogo više (ako ih uopšte i ima više...

Zaista

pre 10 godina

Nema ovde mrvica sira, potraži ih negde drugde.
Nedović je ponos KK Crvena Zvezda, još jedan u nizu igrača koje je CZ napravila za Evroligu,reprezentaciju a izgleda i za NBA.
Bravo za Nemanju, GSW je idealan tim za njega.
Srećno, majstore a jednog dana tamo neke otprilike 2025. godine da nam se vratiš kao Rakočević.CZ je uz tebe.
(thunder, 28. jun 2013 09:49)

Jesam Grobar, ali mi je zaista drago što ćemo, nadam se opet imati našeg igrača u NBA. Pod našim mislim na srpskog. Ali ajde svega ti, molim te, mi nabroj, par igrača koje je izbacila zvezda... Ne podbadam, samo pitam!

koki

pre 10 godina

iz crvene zvezde na draft su direktno izasla trojica igraca. mislite o ovome. kakav raj za razvoj mladih igraca ! hvalite se momcima koji su kod vas igrali sa 15 , 16 godina , prakticno bez znacajnije minutaze...

Djuro

pre 10 godina

Svaka cast.Nisam ga ispratio u Ritasu il gde je vec bio.Nznm samo da li je fizicki spreman za nba al svakako ce napredovati.Igraju tu neki jj Redik i Barea koji su smesni...

Milos

pre 10 godina

Ako je neko gledao sinoc emisiju gde je gostovao njegov agent Misko Raznatovic,mogao je da cuje da su se oni nadali da ce biti izabran u 2. rundi jer to garantuje mnogo bolji ugovor i tada bi isao vise sanse da se odmah od ove sezone nadje u NBA!

Borko

pre 10 godina

Bravo Nemanja. Zelim ti mnogo srece kad odes u NBA , i da se jednog dana vraris u klub koji najvise volis.
(skevin, 28. jun 2013 08:55)

U FMP? Mislim, iz FMP-a je otišao :)

dralle

pre 10 godina

Bravo Nemanja. Zelim ti mnogo srece kad odes u NBA , i da se jednog dana vraris u klub koji najvise volis.
(skevin, 28. jun 2013 08:55)

U FMP? Mislim, iz FMP-a je otišao :)
(Borko, 28. jun 2013 09:08)

Borko,kliko si slep od mržnje da ne vidiš da partizan nema nijednog
košarkaša u NBA, koji je ponikao u Partizanu.LOvrenj,veterman,onaj čeh ili divac cvi su naučili košarku van partizana - jugoslovenskog kluba osnovanog
u Zagrebu. u

konfučije

pre 10 godina

sasvim dovoljno za sledeću statistiku: prosek poena 0,4, skokova 0,2, izgubljene lopte 1.... ostani u evropi i igraj košarku ni puno bolji od tebe se tamo nisu naigrali

Dragutin

pre 10 godina

Svaka cast za izbor mada treba jos mnogo da radi na svojoj igri da bi opstao u NBA.Malo reprezentacije malo Letnja liga pa da vidimo sta ce biti.Meni licno je on sjajna opcija da se izbaci nepredvidljivi Teodosic iz prve postave covek ne moze da vodi ekipu to je evidentno.

thunder

pre 10 godina

U FMP? Mislim, iz FMP-a je otišao.
(Borko, 28. jun 2013 09:08)

Nema ovde mrvica sira, potraži ih negde drugde.
Nedović je ponos KK Crvena Zvezda, još jedan u nizu igrača koje je CZ napravila za Evroligu,reprezentaciju a izgleda i za NBA.
Bravo za Nemanju, GSW je idealan tim za njega.
Srećno, majstore a jednog dana tamo neke otprilike 2025. godine da nam se vratiš kao Rakočević.CZ je uz tebe.

Darko, Pedja, Radman, Igor, Nemanja...

pre 10 godina

pre njega Milicic, a izmedju njih dvojice 10 god dominacija institucije i puna usta "proizvodnje talenata ". Od svih ucesnika nase kosarke u tom periodu jedino je Belosevic dotakao vrh. Mozda je resenje za nas basket ta brava pa da opet progledamo

Aceman

pre 10 godina

Golden State. They bought their way No. 26 with Minnesota’s pick, traded with Oklahoma City to go down to 29, traded down again with Phoenix to 30. Then they picked Nemanja Nedovic, who they will stash in Europe for a couple of years.
U prevodu, toliko o Nedoviću i njegovoj NBA karijeri. On ide u Evropu.

Milos

pre 10 godina

Ako je neko gledao sinoc emisiju gde je gostovao njegov agent Misko Raznatovic,mogao je da cuje da su se oni nadali da ce biti izabran u 2. rundi jer to garantuje mnogo bolji ugovor i tada bi isao vise sanse da se odmah od ove sezone nadje u NBA!

FMP konzerva

pre 10 godina

Posle Divca, drugi zvezdas u prvoj rundi :)

Voleo bih da uspe jer mislim ima 'zicu' tj. nesto bezobrazno u njegovoj igri - slicno kao Rubio. Nisam siguran koliko je Golden State pravi tim za njega i vise bi mu odgovarala Istocna konferencija (Orlando, Toronto,...)

daj boze da ne vidimo

pre 10 godina

@Nedovic, Lucic , Bogdanovic mladi iz Partizan buducnost i sadasnjost nase kosarke reprezentivne.Kad bi jos nasli centra , i jos jedno tri cetri igraca ovakvog ili slicnog kvaliteta, mogli bi smo opet na krov sveta.Videcemo.
(Dragan, 28. jun 2013 10:56)

1. Kakve veze Nedovic ima sa Partizanom?
2. Imamo i 2 centra, na zna se ko je bolji, Gagic ili Musli
3. Lucic ni u Partizanu nije bio dominanta, pa ne znam kako mislis da ce u reprezentaciji
4. Ako su Partizanovi igraci, ne mislim jedino na Bogdanovica, buducnost nase kosarke lepo nam se pise!

Dragan

pre 10 godina

Nedovic, Lucic , Bogdanovic mladi iz Partizan buducnost i sadasnjost nase kosarke reprezentivne.Kad bi jos nasli centra , i jos jedno tri cetri igraca ovakvog ili slicnog kvaliteta, mogli bi smo opet na krov sveta.Videcemo.

Heroes

pre 10 godina

Bravo Nemanja. Zelim ti mnogo srece kad odes u NBA ,i da se jednog dana vraris u klub koji najvise volis.(skevin, 28. jun 2013 08:55) U FMP? Mislim, iz FMP-a je otišao :) (Borko, 28. jun 2013 09:0)

Drmaju kompleksi? Znas iz cije skole je Nemanja?

budimo malo realni

pre 10 godina

Smesno je spominjati Radmanovica, Stojakovica i Jarica kao Zvezdine igrace. Ajde prebrojte koliko su ukupno utakmica odigrali za Zvezdu (na njihovu srecu, verovatno). Pa i Nedovic, imao je po par minuta na utakmici. Svi oni, nisu ostavili nikakav trag u Zvezdi, jos manje u domacoj ligi.
Ne moze se to porediti sa Divcom, Paspaljem, Danilovicem ili Djordjevicem. Iako nisu ponikli u Partizanu, tu su stasali i postali veliki kosarkasi i kao vec formirani igraci i zvezde otisli iz kluba. Ogromna je to razlika.

zvezda mi je sve...

pre 10 godina

Hvala svima sem Pesicu sa kojim smo se svadjali da te ne drzi na klupi i tako podize autoritet. Da si tu godinu imao minutazu kao Bjelica daleko bi dogurao. Hvala sto nisi presao kod komsija.

Zaista

pre 10 godina

Nema ovde mrvica sira, potraži ih negde drugde.
Nedović je ponos KK Crvena Zvezda, još jedan u nizu igrača koje je CZ napravila za Evroligu,reprezentaciju a izgleda i za NBA.
Bravo za Nemanju, GSW je idealan tim za njega.
Srećno, majstore a jednog dana tamo neke otprilike 2025. godine da nam se vratiš kao Rakočević.CZ je uz tebe.
(thunder, 28. jun 2013 09:49)

Jesam Grobar, ali mi je zaista drago što ćemo, nadam se opet imati našeg igrača u NBA. Pod našim mislim na srpskog. Ali ajde svega ti, molim te, mi nabroj, par igrača koje je izbacila zvezda... Ne podbadam, samo pitam!

Nedo majstore

pre 10 godina

Bravo majstore !!! Sve najbolje nadam se da cu uskoro imati razlog da se budim nocu kao za vreme kingsa (2003god) !!! Pokazi da je srpski basket jos uvek ziv !!

Nikoo

pre 10 godina

Odlicno za Nedovicijusa!
Osvrt na strucni komentar, ne znam zasto je problem sto je napravljeno porednjenje "European D Rose"? Pa i Bodirogu i za Bodirogu su pricali da je Beli Magic, ne vidim problem.

thunder

pre 10 godina

Jesam Grobar, ali mi je zaista drago što ćemo, nadam se opet imati našeg igrača u NBA. Pod našim mislim na srpskog. Ali ajde svega ti, molim te, mi nabroj, par igrača koje je izbacila zvezda... Ne podbadam, samo pitam!
(Zaista, 28. jun 2013 14:16)

Evo. U novijoj istoriji igrači čija su imena poznata u Evropi a nekih i u svetu (da ne računamo ona stara vremena).
Predrag Stojaković, Vladimir Radmanović, Marko Jarić, Igor Rakočević, Marko Kešelj, Nemanja Bjelica, Tadija Dragićević, Milko Bjelica, Nemanja Nedović (ovi su ponikli u Zvezdi a većina su draftovani).
Ovo su najpoznatiji, verujem. Sigurno ih ima još koji su igrali za reprezentaciju ali neka me neko dopuni ako hoće.

Aman ljudi, pa niste samo vi davali igrače svuda, utuvite to u glave.
Niste samo vi postojali u košarci prethodnih 15 godina, postojali smo i mi samo što nismo osvajali ništa (3 kupa).
Na kraju krajeva, vaših i nema mnogo više (ako ih uopšte i ima više...

Djuro

pre 10 godina

Svaka cast.Nisam ga ispratio u Ritasu il gde je vec bio.Nznm samo da li je fizicki spreman za nba al svakako ce napredovati.Igraju tu neki jj Redik i Barea koji su smesni...

Peca

pre 10 godina

1. Svaka čast dečku, odličan je i zaslužio je ovo svojim talentom, radom i ponašanjem.
2. Da je Nedović ostao u Zvezdi propao bi kao i mnogi igrači pre njega.
3. Da je Nedović proveo makar jednu sezonu u Partizanu postao bi još bolji igrač.
4. Koliko je lepo čuti i videti kako se igrači iz Partizana i Zvezde slažu i podržavaju jedni druge, za razliku od članova uprave koji bi po godinama trebalo da im služe za primer. Još jedan dokaz da sport treba ostaviti sportistima, a ako neko hoće da pomogne - dobro je, ali neka se ne eksponira u javnosti.

Eto

pre 10 godina

@zaista U Zvezdi su ponikli u novijoj istoriji- Rakocevic, Tarlac, Stojakovic, Jaric, Radmanovic, Nedovic (sve NBA igraci), a uz njih u NBA je igrao i Cvetkovic samo je on bio klasicno drvo... Zvezda je jos izbacila i Vujanica koji zbog povrede nikad nije zaigrao u NBA, dok ce Bjelica i Aleksandrov mozda vec od sledeće sezone zaigrati preko bare...

Goran

pre 10 godina

pa ovo ne znači da će ići sledeće sezone u nba ili uopšte
mada dečko ima potencijala
čestitke
(boki, 28. jun 2013 09:32)
Izabran je u prvom krugu. On sigurno ide u NBA. Jedino ako on sam kaže da ne želi da ide. To se sigurno neće desiti.

Lokalac

pre 10 godina

Interesantno je da je prava na Nedovica, tj pika iz prve runde na cijem mestu je izbran Nemanja, prvo imao Majami. Oni su to pravo prsledili Klivlendu, ovi Lejkersima a ovi Finiksu. Finiks je izabrao njega kao 30. pika i odmah su ga trejdovali u Golden Stejt. Tako da se moze reci da je vec bio u pet NBA klubova. :)
Nek mu je sa srecom.

Vlada

pre 10 godina

Velika stvar za srpsku kosarku Zvezdu, posle Stojakovica legende,l da jedno zvezdino dete bude ovako visoko kotirano.
Ali ne zaboravite, dobrim delom je ovo i zato sto NBA trazi belce, a u USA su deficitarni u vrhunskoj kosarci.

spurs19

pre 10 godina

Ljudi lepo je Stern rekao Phoenix Suns, odakle sad Golden State??
(Baghdatis, 28. jun 2013 09:42)

Izabrao ga je Phoenix ali ga je momentalno prosledio u Golden State Warriors-e, kao deo nekog trejda ili čega već...

my way

pre 10 godina

To kralju, cestitam! Sve najbolje ti zelim u NBA karijeri! Odmah mi je pao na pamet Nemanja Aleksandrov, neverovatan talenat. Decko se povredio pre drafta, a bio bi najverovatnije prvi pik. Jos je mlad, ima vremena i za njega. Bolje bi mojoj Zvezdi bilo da delic para kojim je zelela da dovede Milicica iskoristi i dovede njega, tim mu je ispao iz spanske ACB lige i verujem da bi to bio pravi potez. A i Duda bi trebao odmah da ga zove u reprezentaciju, trebao je i pre nego sto su mu 3 krilna centra otkazala, a sad tu nema sta ni da se razmislja.

spree 15

pre 10 godina

Ovaj momak ima nevidjene atletske sposobnosti i veliki potencijal,iz zdravom razumu nepoznatih razloga u Zvezdi je igrao na kasicicu,da je bilo hrabrog trenera koji bi ga bacio u vatru kad je trebalo sinoc bi bio biran u prvih 10.Steta sto ide u GSW,tamo su Curry i Thompson,ako ostane Jack videce nece se nagledati terena.
Sto se tice samog drafta po meni je Orlando najbolje pazario,Victor Oladipo ce biti zver od igraca i svidja mi se Oto Porter koji ce verujem da kida uz Walla i Beala,Jazz konacno ima pleja.

koki

pre 10 godina

iz crvene zvezde na draft su direktno izasla trojica igraca. mislite o ovome. kakav raj za razvoj mladih igraca ! hvalite se momcima koji su kod vas igrali sa 15 , 16 godina , prakticno bez znacajnije minutaze...

kkpp

pre 10 godina

Navijam za Partizan oduvek,ali ovaj decko je legenda,i kao igrac i kao covek.Iako navija za Zvezdu,nikad nista ruzno za Partizan nije rekao.Drago mi je sto je pozvan u reprezentaciju,ali mi je isto toliko zao sto nikad nece igrati u Partizanu..Kazem,mnogo veliki potencijal,ali i covek! Cestitke

Ratko

pre 10 godina

Bravo Nedovicu i puno srece u NBA! Voleo bih da reprezentacija konacno dobije jednog NBA pleja sutera. Samo napred i vredno treniraj ovo je veliki uspeh za nasu kosarku.

Mungos

pre 10 godina

Samo da budes uporan i ima da od tebe izbruse profi kosarkasa. Mozemo da pricamo sta hocemo ali sa njihovim uslovima od tebe naprave zver ma fizikalije i sut postaju duplo bolji. Konacno da imamo kosarkasa u NBA a da to nije krilo ili centar. Veoma bitna stvar jos kada bi i Bjelicu uzeli pod svoje to bi nam bas leglo.

Vesko Karaulac

pre 10 godina

Сложио бих се са свиме што кажу о њему. Има велики потенцијал, од њега и од сплета околности зависи да ли ће га искористити. Гледао сам га двапут уживо у Виљнусу, где живим, од самоувереног вође и атрактивног скакача, асистента и шутера понекад постане збуњен и изгубљен, али сигуран сам да са добрим и стрпљивим тренером може постати понос Србије и Европе у Америци.

posmatrac

pre 10 godina

Navijac sam Partizana, ali sam ponosan na svakog naseg igraca koji dostigne nivo NBA - igrao u njoj ili ne - a Nemanja Nedovic je svakako dostigao taj nivo. Iskrene cestitke. Mislim da ima jos mladih igraca koje cemo videti u ovoij poziciji za nekoliko godina. I u Zvezdi i u Partizanu, a cini mi se i u Megi...

salEZY

pre 10 godina

Igranje sa karijem i pod mark dzeksonom ce mu sigurno pomoci dosta,nadam se da ce ici sto pre tamo,jer nece imati toliki pritisak kao vecina ostalih nasih igraca,sobzirom da su tu kari i tomson.

Lafayette

pre 10 godina

Nije mi jasno ,strasan igrac a Pesic mu davao na kasicicu da igra ! Sva sreca Duda nije tako mislio.Ko i svi mladi igraci igra promenljivo sto je normalno ...ali se zato iz aviona vidi da je bek za buducnost ,snaga ,brzina ,ulaz,sut...samo da ga zaobidju povrede i imacemo beka za naredne 10god. ! Nije mala stvar u NBA biti draftovan u prvoj rundi i to da nisi krilni centar ili centar !

PFC

pre 10 godina

Bravo Nemanja,zasluzio si.Posebno mi je drago sto je to Golden State,ekipa koja je licno moj favorit i igra prelepu kosarku.Nadam se da ces naci svoje mesto pod suncem i da ces se sjajno uklopiti u tim,pored Karija,Tompsona,Barnsa i drugih odlicnih mladih igraca GS.Srecno i samo napred sa verom u sebe i svoje mogucnosti...Cestitke i Lovernju... I molim vas da ovu temu zaobidjete sa pricama o Covicu i Vujosevicu.

phill

pre 10 godina

svaka cast zasluzio je to,veliki uspeh za njega sto je izabran u prvoj rundi.trebalo bi da se dobro snadje u brzoj igri i tranziciji golden stata,samo da mu se pruzi sansa da igra bar po 15 min.da pokaze sta zna a ne samo da popuni roster...sve najbolje nemanja!!!