Ponedeljak, 24.06.2013.

22:32

Novi Amer u Zvezdi – Malkom Dilejni

Crvena zvezda Telekom blizu je dovođenja novog pojačanja za predstojeću sezonu, očekuje se dolazak još jednog Amerikanca, plejmejkera Malkoma Dilejnija (191cm).

Izvor: B92

Novi Amer u Zvezdi – Malkom Dilejni IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

206 Komentari

Sortiraj po:

Istina

pre 10 godina

Nadam se da Partizan, neće staviti ključ u bravu, samo da bi smo im pokazali, da smo bolji.. Jer, žalosno je, sa kakvim sve timovima i igračima, oni osvajaju 12 godina za redom, titule.. Ne zato što je Zvezda bila bolja, pa nepravedno gubila (taman posla, bila je još gora) već zato što su imali sreće da su najbolji među lošima.. A rezultate Partizanove dominacije smo videli.. Od kako Partizan dominira, naša reprezentacija je počela da gubi i od Nigerije, Irana, Kine.. Kako od tolike silne dominacije, taj klub nije dao bar dvojicu reprezentativaca za primer? Čast Novici Veličkoviću, kao izuzetku.. Koju korist, srpska košarka ima od te dominacije?

Juzni Front VR

pre 10 godina

Zalosno... Partizan kao "vecni prvak" treba da proda kapitena da bi klub preziveo, a drugi dovode pojacanja kao od sale... Srbijo, Srbijo...

Fanatik

pre 10 godina

Predlažem Čokiju da Zvezdine
klince ( pogotovo Cvetkovića i Mitrovića) prosledi Duletu u Partizan. Rešiće se evidentnog viška igrača a i klinci će naučiti da igraju i osvajaju trofeje na kraju sezone. Dobro Zvezdi, dobro Partizanu a Za Srbiju super.

svake sezone isto

pre 10 godina

hmm super 3 "jaka" pojačanja koja neće ništa uraditi..da to smo kod vas navikli..i odoše pare u pm :)

pa vas opet pitam : ČEMU SE NADATE?

oooooo

pre 10 godina

(werp690) u 9:30
Потпуно се слажем са тобом, Боби нам је преко и насушно потребан! Још нам треба једна права 5-ца и једна висока четворка типа Бјелице или Александрова да може да игра на смену са Савовићем. Али, да ли ће ова управа ,која то није схватала све ове године прихватити, остаје да видимо. Партизан влада свих ових година само зато што имају знатно доминантније високе играче и то је све.
(Неша Србин, 25. jun 2013 11:27

Kada ćete da shvatite da u Zvezdu ne idu dobri igrači? nego oni koji nemjau gde..to se vidi i iz rezultata

Mile

pre 10 godina

Haha dok na klupi sedi veciti gubitnik Nebojsa Ilic ja ne brinem,steta samo sto sedi na klupi reptezentacije nista necemo napraviti u Sloveniji

KIZAI

pre 10 godina

spurs19, 25. jun 2013 13:01)
Samo ti laži sam sebe pa sve bi dali da ste uspeli da osvojite tu "nevažnu" titulu; JEDINI PRVACI SRBIJE KK PARTIZAN!!!!!

Muzički koordinator

pre 10 godina

Ala su se popalili ko da su Gagića doveli. Koje su to paljevine samo Nebojša zna. U najmanju ruku kao da im je lično MUSLIJA doveo. Biće i to za neku godinu kad odmrznemo babu. Onda prevodimo vaterpolo sistem u košarku, a SLEDEĆE SEZONE u fudbal u Zvezdu EKV!

Kako drugacije

pre 10 godina

A gde je sad ona cuvena "kukavica": A od domacih igraca niko...koja je tu koristi Srpske kosarke!?

Retorika navijaca Zvezde iz prethodnih godina... :D

spurs19

pre 10 godina

...nekog domaceg igraca ( Markovic ) koga bi mogli na kraju sezone da koristimo i u domacem prvenstvu i kupu, nego da gomilamo strance koje necemo mocu do kraja da iskoristimo...
Cak iako dovedemo jos jednog stranca, bilo bi pametnije da dovedemo jednog na poziciji 4 ili 5, jel nam je trenutno mnogo potrebniji igrac u reketu, nego da nagomilavamo spoljne igrace.
(Ranke, 25. jun 2013 09:06)

Jeste. Treba dovesti dobru peticu, po mogućnosti Miličića ako ne onda bilo koga ko bi stvarno pomogao Katiću.
Za Agroživ Super Ligu Srbije me uopšte nije briga, ta liga je obezvređena, nema nikakav značaj, a trofej je puka prestižnost.
Bitnije je da dobro igramo u ABA ligi i da time postanemo konstantni u Evroligi jer tako tim napreduje u svim segmentima pa i u finansijama.
Za Agroživ ligu neka zadrže strance koji su se najbolje pokazali u toku sezone i neka ta liga bude poligon za testiranje naše mlađarije.
Što se mene tiče mogu komotno da izgube Agroživ ligu ako osvoje ABA odnosno prođu grupnu fazu Evrolige.

Nebojsa

pre 10 godina

Sto Grobari i njihov Vujosevic kada citiraju Balasevica "Dzaba vam novci moji sinovci" ne zavrse stih do kraja "Ja ipak varam malo bolje"

Seljak građanin

pre 10 godina

@Seljak
Da li ti znaš kako se privatnici odlučuju da budu sponzori? Tako što im neko javi da će to za njih biti bolje, a ako neće onda... itd. A onima koji bi hteli da budu sponzori konkurentu neko javi - ne bih vam to savetovao, odustanite...itd. Šta misliš koje televizije danas dobijaju reklame? One kojima padne na um da budu nezavisne i kritikuju vlast preti preživljavanje. Ne budi uvek neobavešten i naivan.

777

pre 10 godina

Bice zanimljivo kada prodje ovaj "stecaj" pa kada se budu talili FMP i Zvezda. Pa gde ce koj igrac, pa ko je kupio Covic ili Zvezda igrace...cekam da gledam taj crtani film...

Ivan

pre 10 godina

Ako je za verovati Covicu "legendi", Partizan i Zvezda su izjednaceni po pitanju finansija(za to se Covic zalagao na konferencijama za stampu tokom ove dve godine), zasto onda Partizan nema novca za skupe igrace!?
ili je ipak ovo dokaz da je Zvezda privatni klub?
Da li Drzava dotira, koliko kosta dovodjenje igraca-to nigde nije objavljeno, a navodno je sve transparentno..
Naravno, opet ce drugi biti krivi, kad se budu svodili racuni na kraju...ako ne bude rezultata...
I naravno, srecno Zvezdi i Partizanu u Evropskim takmicenjima..

seljak.

pre 10 godina

Ja lično slušao Vujoševića na SOS kanalu pre neki dan kako kaže da je davanje državi Partizanu zbog rezultata bilo za oko 20 procenata veće nego Zvezdi u toku prošle sezone, ali je sporno odakle Zvezdi toliki privatni kapital. I sad se grobari ovde blamiraju izjavama kako se Zvezdi daju pare iz budzeta. Ko nije u pravu, Vujošević ili grobari? Snadjite se, nadjite sponzore, nije to ništa zabranjeno... (****, 25. jun 2013 09:37)....u toku prosle sezone....a predhodnih god..je bio 100%..veci...to nezeli da kaze..dok su on i drzava pokusavali da ugase sve druge klubove..kao i zvezdu...e zao mi ih je sad nisu uspeli...sada je vreme da vas drzava polako gasi......

Nikola

pre 10 godina

Dovesti tri ovakva igraca na visegodisnje ugovore kosta bar jedno 5 miliona evra, sto je ogromna suma i nezamislivo za bilo koji manji klub (ili da kazem manje bogat klub).
(utzo, 25. jun 2013 06:43)

Igraci koje je Zvezda dovela su prosecni i nista vise, jedino Jaka za koju sezonu ako nastavi da napreduje moze da bude vrhunski i skup igrac. Pa o cemu ti pricas kakvih bar 5 miliona za trogodisnje ugovore??? Pa jesi li svestan s obzirom na trenutnu finansijsku situaciju u koja je u kosarci kakve je igrace moguce dovesti za 600-700.00 eura godisnje? Zvezda je dovela Silba kome je Salom vrhunac karijere i ima 29 godina. On je samo solidan igrac i ne kosta vise od 200 hiljada po sezoni. Blazic je kao sto rekoh igrac koji tek treba da se dokazuje i ne moze sada da ima ogroman ugovor. Ovaj Amer koji se spominje je igrao u Ukrajini i imao dobru sezonu, ne radi se ni o kakvoj zvezdi da bi imao ogroman ugovor. Dakle, sve su ovo igraci koji kostaju 200-300.000 eura po sezoni, samo su prosecni i nista vise od toga.

cigan, a ne rom

pre 10 godina

A da dovedemo 2, 3 naša klinca pa da malo i oni igraju evro ligu, da i oni nešto nauče pa zaradimo na njima nešto kad se prodaju. Da i Zvezda ima reprezentativca Srbije. Nemojte me pogrešno razumeti, ali ovo je projekat za jednu sezonu, nama treba plan za sledećih 5 a to bez naših klinaca (dobri a jeftini) nije moguće

frenky simao

pre 10 godina

@ Figo

Mi ne prozivamo nikoga bez razloga, sve vreme se samo branimo od raznoraznih napada i pritisaka...! Ako ste mislili da ćemo da spustimo gard kao klub i kao navijači prevarili ste se mnogo...! Vidim da te je moj komentar pogodio, to i jeste bio cilj...! To što sam napisao je činjenica...!

Неша Србин

pre 10 godina

(werp690) u 9:30
Потпуно се слажем са тобом, Боби нам је преко и насушно потребан! Још нам треба једна права 5-ца и једна висока четворка типа Бјелице или Александрова да може да игра на смену са Савовићем. Али, да ли ће ова управа ,која то није схватала све ове године прихватити, остаје да видимо. Партизан влада свих ових година само зато што имају знатно доминантније високе играче и то је све.

Неша Србин

pre 10 godina

Нама је преко потребан центар типа Бобија М. и још једна права доминантна петица. Такође, треба нам и једна висока четворка типа Бјелице или Александрова да може на смену да игра са Савовићем и тек онда ћемо моћи равноправно да се супротстављамо Партизану и да играмо на сва 4 фронта.

E

pre 10 godina

Stvarno mi nisu jasni mnogi komentari pa mi smo igrali dosta sezona sa mladim poluperspektivnim domacim igracima i nista, pa zar ne mislite da ima domaci kvalitetan igrac za evroligu da bi bio doveden, sto ce mene tice i petorka stranaca samo da bude rezultata

goc21

pre 10 godina

@leclear dao si tacan odgovor na pitanje zasto u Partizanu nema para "Marketing" kako Danilovic kaze sta ce to Partizanu zato sada i duguju Macvanu,Radujici, Katicu verovatno i jos nekom

mladja87

pre 10 godina

jesam zvezdas ali ono sto mi se ne svidja je sto do sada dovodimo samo strance i to individualce i dobre napadace, a sta cemo sa odbranom, defanzivnim skokom...tu je najvise skripalo prethodne sezone

novio

pre 10 godina

Moracu da snimim ovu stranicu sa komentarima, da bi mogao da je objavim na kraju sezone... To sam ranijih godina propustao... Uvek ista prica, na pocetku je dominacija, kompleksi, grobari se usrali, 5 trofeja uzimamo, dovodimo Lebrona, itd... a na kraju... Svi vi dobro znate sta UVEK bude na kraju...

Darko, centar ovdašnji

pre 10 godina

Da li su Mega, Radnički i Vojvodina stvarno toliko jaki? Koliko je vrhunskih igrača potrebno i koliko para potrošiti da bi se u Srbiji bio drugi?

frenky simao

pre 10 godina

Plakacu sada ;(
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Frenky Simao, 24. jun 2013 23:10)

Još jedan dokaz nemoći i frustracije...!
Ne možete Vi nikada biti mi, a znam da bih voleli...!

THE CITIZEN

pre 10 godina

Nisam gledao ovog lika, ali ako je ovaj video najbolje od njega onda nam ne treba, po ovome sto vidimo nije bolji ni od osrednjeg Nelsona, a nama treba PRVI plejmejker!

NBA

pre 10 godina

Vrhunski napadac. Bilo bi lepo da ga dovedemo. Bilo bi jos lepse da prvom timu prikljucimo nekog decaka iz naseg podmlatka, koji ce odmah moci da ucestvuje u igri, da ne kazem nekog dobrog rukija (ili vise njih). Super je sto Zvezda juri i ostvaruje rezultate, ali ako postanemo legija stranaca, to onda vise nije ono sto svi zelimo i volimo da gledamo.
U prevodu, pored svih ovih igraca koje dovodite, sto je za postovanje, dovedite i nekoliko mladih, ali kvalitetnih i talentovanih trenera i za prvi tim i za juniore.

****

pre 10 godina

Ja lično slušao Vujoševića na SOS kanalu pre neki dan kako kaže da je davanje državi Partizanu zbog rezultata bilo za oko 20 procenata veće nego Zvezdi u toku prošle sezone, ali je sporno odakle Zvezdi toliki privatni kapital. I sad se grobari ovde blamiraju izjavama kako se Zvezdi daju pare iz budzeta. Ko nije u pravu, Vujošević ili grobari? Snadjite se, nadjite sponzore, nije to ništa zabranjeno...

smeker

pre 10 godina

Sve ili nista.Kupujete solidno,cak vrlo solidno,ali da li je mogice da niste ukapirali da se stranci sada nekupuju.Jedino ako novac ima falinku pa ga treba sto pre oprati.Bice vrlo zanimljivo kako ce sve ispasti na kraju,iskustvo govori...

Werp690

pre 10 godina

Sada nam treba jos jedan dobar centar.Licno bih voleo da to bude Bobi Marijanovic,mlad,perspektivan,napreduje iz sezone u sezonu,dominantan u reketu..
Sa druge strane Milicic na zalasku karijere,u Nba je bio najveci promasaj u istoriji,2 pik na draftu,a prvi je bio Lebron,ima iskustva ali sedenje na klupi i nije neko iskustvo...Ako Partizan dovede tandem Mege,Marijanovic-Vasilije Micic i jedno kvalitetno krilo umesto Lucica opet ce imati strasan tim,mozda cak i bolji nego prosle sezone.Znaci Zvezdi treba ozbiljan centar jer je Katic dobar samo za rezervnog centra,covek ne moze da zagradi skok,jedva da moze i da zakuca...Pod hitno nam treba kvalitetna 5...

Ranke

pre 10 godina

Ja sam po malo skeptican sto se ove vesti tice...
Ali ako je istina mislim da to nije bas pametan potez uprave, posto vec imamo 4 stranca. Mislim da je bilo bolje da platimo cak i malo vise nekog domaceg igraca ( Markovic ) koga bi mogli na kraju sezone da koristimo i u domacem prvenstvu i kupu, nego da gomilamo strance koje necemo mocu do kraja da iskoristimo...
Cak iako dovedemo jos jednog stranca, bilo bi pametnije da dovedemo jednog na poziciji 4 ili 5, jel nam je trenutno mnogo potrebniji igrac u reketu, nego da nagomilavamo spoljne igrace.

kokoko

pre 10 godina

Znam da moj komentar nece bite popularan, ali ipak moram to da napisem, zato sto volim Zvezdu. Ova euforija uopste niji dobra za nas, jel ne postoji zbog rezultata, nego samo zbog dovodjenja igraca. Slicno je bilo pred pocetak prosle zezone. I onda sam napisao komentar, da su tadasnje najave od strane Covica in Rakoca ("Idemo na sva 4 trofeja") samo stetne za nas klub. Jel su ta prevelika ocekivanja i nerealna euforija vodila do velikih promasaja nase uprave (3 trenera u jednoj zezoni, farca oko Browna i Samadjirskog; Ali Traore koga nismo doveli zato sto nam januar!!! bio vazan mesec, itd.). Dakle ako smo ista naucili iz prosle zezone, onda trebamo smanit euforiju (izjave tipa Ristovic kako cemo se jos pojacati, kako napadamo drugi krug euroligu su glupe), napravit sistem igre i po tom sistemu dovodit igrace Onda ce doci i uspeh i onda cemo imati pravo na euforiju. A mi kao navijaci tek kada osvojimo trofeje i pri tome nismo napravili dugove, tek onda trebamo pohvaliti rad uprave.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Mi smo u Evro i NLB ligi takve instant klubove,prepune skupih Američkih crnih igrača trpali i sa našim skromnim buđetom,a i opet će mo jer mi smo INSTITUCIJA! A ne može čak ni Makabi(u Izraelu) da se poredi sa našom dominacijom u regionu! Đaba vam sve...
VOLIM GA KO OKA DVA!

alzc

pre 10 godina

Volim ovo, volim, volim što se ovako pojačavate, volim što titule osvajate dok se mi odmaramo. Tako je svake godine. Vi titule osvajate u julu i avgustu i neka tako uvek ostane. I tako će uvek biti dok igrače dovodi gazda a ne trener, dok se treneri menjaju kao čarape. Šta ćete da radite sa tolikim igračima koji žele da budu nosioci igre i košgeteri. Nelson, Blažić, Šild, pa sad ovaj. A centar??? Imena ne osvajaju titule (npr. LA Lakers. Potreban je kontinuitet i sistem. Volim što će te biti jaki jer će ovi naši klinci samo više gristi.

seljak.

pre 10 godina

Zvezda trenutno ima 5 stranaca u timu:DilejniNelsonBlazicSilbSavovic.A jos se ocekuje pojacanje na centarskoj poziciji. Za evroligu i jadransku ligu to je ok. A kako ce Zvezda igrati nase lige? (nije mi jasno, 25. jun 2013 00:04).....ma daj..koga jos interesuje nasa liga...neka agroziv..kao da je nesto vazna..vazno je ostaviti dobar utisak u evroligi,i kroz aba izboriti opet evroligu...tu su pare,a ne u agroziv ligi.

Danilovic ???

pre 10 godina

@dmjn neka KK Partizan makar jednom otvori finansijske knjige za javnost? Vi nemate prava da pricate o novcu! Napravili ste toliko sjajnih igraca,i svaka cast na tome,ali nikada u zadnjih bar 10 godina niste izasli u javnost sa finansijskim izvestajem? Pa samo me interesuje koliko je Lucic placen Partizanu? Ja da sam grobar,zestoko bi napao postenjacinu Danilovica da objasni navijacima gde su pare,i gde pare idu??? Pa racun u Marfin banci vam je blokiran a vi posle toga igrate euroligu,kako,odakle? Znaci da to nije nikada bio jedini racun,a vama pricaju da nemaju ni za plate? Nemojte biti naivni...

odalinjo

pre 10 godina

Grobar Bogdanović je profesor za sve ove polu igrače. Ukoliko tim ne bude vodio Pešić, možemo već polako da stajemo u red da čestitamo Vujoševiću. Iskreno, mislim da čak ni Pešić ne ni mogao ništa da uradi.

xMADx

pre 10 godina

(zlatko, 24. jun 2013 23:49) mi smo imali rezultate pravili prihode pa samim tim smo i mogli da dovodimo igrcace a zvezda ko moj komsija nista ne radi sedi kuci a svakih 3 meseca novi auto lol

utzo

pre 10 godina

Sad će ovi što prose pare da dobiju nervni slalom ovde, na licu mesta...
(auh, 24. jun 2013 22:45)

I eto tako mi dobijamo nervni slom vec 13. godinu za redom...

Nije ovo prvi put da Zvezda menja ceo tim na kraju sezone i da se ulazu velika sredstva u pojacanja. To je i dovelo do duga koji se sada vraca. Bode oci to sto klub koji grca u dugovima ovako dobro pazari u ovom i prethodnom prelaznom roku. Dovesti tri ovakva igraca na visegodisnje ugovore kosta bar jedno 5 miliona evra, sto je ogromna suma i nezamislivo za bilo koji manji klub (ili da kazem manje bogat klub). Sa sportskog aspekta mi je drago sto dobijamo jedan jak klub, pa neka to bilo uz ciju god pomoc (to nije ni bitno na kraju), samo da ne bude ovo neka igra Covica and co. koji ce na kraju izvuci korist i otici glavom bez obzira a svi vi koji se preterano radujete sada ostanete da se cesete poglavi pitajuci se: Sta ovo bi? Niko vise ni ne pita sta se desava sa pravim KKCZ i kada ce se stvari vratiti na staro, posto je ovo sa FMP-om bio kratkorocni projekat ako sam dobro razumeo.
Sve u svemu Zezda pravi vrlo respektabilan tim i definitivno je da ce tu biti solidnih rezultata u EL ove godine. Bice tesko parirati ovakvom timu, ali Partizan jos nije ni poceo prelazni rok, ako se nadju adekvatne zamene za Lucica i Milosavljevica uz 2 iskusna igraca eto nas na tronu ponovo.

Bole

pre 10 godina

A sta cemo sa Cvetkovicem, Djokicem, Smiljanicem, Lazicem, Lukom Mitrovicem, Milivanovicem, Rebicem, Risticem, Tejicem, Guduricem, Djukanovicem, ......? Sta ce biti sa tim nasim fenomenalnim klincima koji su vec seniori ?

ko te nezna skupo ce te platiti.

pre 10 godina

Vreme je da se zapitamo gde odlazi i to malo para iz fudbalskog kluba i da li je finansiranje kluba iz zeleznika vredno toga.

milko djurovski

pre 10 godina

@navijacima Zvezde i Partizana je to da su obe strane opsednute Zvezdom@
Obicno ne komentarisem ovakve klinacke komentare, a ima ih ovde podosta. Dete uzmi Vujakliju, procitaj objasnjenje reci kompleks, pogledaj deceniju u nazad pa donesi zakljucke. Pametan si momak.

uh,uh,uh

pre 10 godina

Nisam pesimista i volim ZVEZDU vise od svega ali mi se cini da pretrpavamo ekipu.Pravimo tim bez koncepta,pa nije sve u tome dovesti skupog i dobrog igraca.Rakocevic,Blazic,Silb a i ovaj Dilejni su igraci koji traze loptu,vlast u timu a jos ako dodje i Milicic...Trebace nam tri lopte.A uz to se postavlja i pitanje (ne)igranja odbane,hemije u timu(ipak su to neke zvezde),autoriteta trenera nad njima itd.Samo je bitno da nema euforije kao prethodnih sezona a na kraju nista.Sad ce i navijaci da ocekuju top8,F4 sto je naucna-fantastika.SAMO HRABRO I STRPLJIVO ZVEZDO

stiv

pre 10 godina

Za vas koji pitate odakle para Zvezdi evo informacije: Od naredne sezone glavni sponzor kluba je ETIHAD, arapi koji imaju mnogo para, i koji ce nas sponzorisati vise godina sa konstantnim povecanjem budzeta iz sezone u sezonu.

Ma idi

pre 10 godina

Oce li se iko ikad dohvatiti rada sa nasom djecom?najlakse je kupiti crnca...posle se svi pitaju sta nam je sa kosarkom...potjeraju miljenovica,nedovica I onda kao dovedu nekog afroamerikanca da nam glumi kosarkasa...

KAL-EL

pre 10 godina

Nemam nista protiv sto se Zvezda pojacava sto se mene tice i Dzejmsa nek dovedu
Ali ne volim te price da je i Partizan dovodio skupe strance, a zna se da su to vecinom bili anonimusi
Slib najbolji strelac Francuske lige
Dilejni najbolja petorka Eurokupa
Braunu ponudjeno vise para od Partizana
Nelson i Skot su ipak dosta jeftiniji
A poslednjih godina u Partizanu ja mislim da je jedino skuplji bio Palasio, Lafajet i mozda Dzerels ostalu su sve anonimusi
Sve u svemu Zvezda ove sezone bas pravi drim tim ako jos dovedu po jednu cetvorku i peticu( ovakvog kvaliteta) ovaj tim ce biti prejak
Ali opet ja kazem mogli ste vi i ove sezone da uzbete Aba ligu a posle ko zna sta bi bilo i u nasoj ligi da Covic iz svog hira nije oterao Vukoicica
Tako da ako se on ne bude mnogo mesao u trenerski posao ova ekipa uz 2 pojacanja ima kvalitet za top 8
Pozdrav svim ljubiteljima kosarke

InferioR

pre 10 godina

Kad bi zvezdin tim naredne sezone ovako izgledao ja bih bio najsrecniji covek na svetu a i to bi bio savrsen tim evo kako ja to zamisljam



plejmajker:
DeMarcus Nelson,Malkom Dilejni,Aleksandar Cvetkovic
bek:
Igor Rakocevic,Jaka Blazic,Vuk Radivojevic,Branko Lazic
krilo:
Blejk Šilb,Marko Simonovic,Michael Scott
krilni centar:
Vladimir Radmanovic,Boris Savovic,Bojan Subotic
centar:
Darko Milicic,Rasko Katic

Kad bi dosli Radmanovic i Milicic kao i trener Svetislav Pesic kao i neki kasvetan bek koji bi mogao da pomogne Rakocevicu...

Figo

pre 10 godina

Prisetimo se... Nikada se neće naučiti pameti...!
(frenky simao, 24. jun 2013 23:02)

Prisetili smo se. I? I nikada se necemo nauciti pameti. I? Sto je to tvoj problem? Ne moze covek da procita normalne komentare od Grobara na vestima o Zvezdi i od Zvezdasa na vestima o Partizanu. Ako ne zelite da ostavite normalan komentar o vesti koju citate, onda ne morate ni da prozivate drugu stranu bez ikakvog razloga. Kad prozivas nekoga bez razloga, to vec nije zdravo... A posle se ljutite kad vam kazu da imate neku mrznju ili kompleks ili sta vec...

Radovan III

pre 10 godina

Svi kukate gde su naši igrači, a niko neko ime da pomene, kog našeg igrača da dovedemo npr za pleja, da može da odigra evroligu i aba ligu na visokom nivou, osim Teodosića na žalost nema ih (na ostalim pozicijama ih ima), a što se tiče para, pa sponzori se prosto lepe za velike klubove u evroligi, ali na vašu žalist vi to nikada nećete osetiti!

magic

pre 10 godina

Grobari, predinfaktno stanje, a?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (veliki strumf,

U pravu si,evo ja vec lekove pijem,vidim doveli ste Kobija,Lebrona i Durenta,pa nije da smo se uplasili,ali i svu tu trojicu da ste doveli,jedno nemate i nikad necete imati,a koji vise trpa i od njih zajedno,a narocito voli vama to da radi.DULE VUJOSEVIC SA LA LA LA LA

vUcA

pre 10 godina

Ljudi shvatite da nikome nije obaveza da osvaja trofeje. Mnogo veci klubovi nego sto je CZ nisu dugo osvojili trofej. Pa Split (po meni najvece ime kosarke na ovim prostorima) nije uzeo trofej vec 12-13 godina, a u zadnjih 20 ima svega 1, i to u dosta slabijoj Hrvatskoj ligi. Problem nase kosarke je sto niko osim Partizana i Zvezde ne moze da uzme trofej. HF je imao ubedljivo najbolji tim od 2002-2007, ali mu nije dozvoljeno da osvoji nista, da igra EL i naravno da se ugasio. Coviceve frustracije dolaze od FMP-a kome isto kao HF nije bilo dozvoljeno da ide u EL. CZV je najmanje bila konkurent za titulu u odnosu na ova tri tima (poslednjih 12 godina). Sada kada je konacno stala na noge treba podrzati ovaj projekat.

LecleaR

pre 10 godina

Dojadilo mi da slusam vise iako sam samo prosecni navijac koji ne deli boje bas narocito ni crno ni crveno.Upecatljivo zaljenje i kukanje partizana treba da se vrate malo u proalost lepo je bilo imati macvana i raduljicu prosle godine tada dva reprezentativca koji su dovedeni a kostaju prilicno a ocigledno placeni nisu i todoslo sada red na placanje i kukaju nema se para...zvezda seaonu pre toga imala budzet za plate 190 k ona prica nikolic nedovic cvele taman toliko koliko sam kecman tada...pare zvezda trosi ociglwdno da ima sponzori su tu jer zvezda nije dugo imala uspeh i zato sada daju partizan ocigledno ne odladjuje marketing i ne naplacujw svoje uapehe...srecno oboma navijac dobrog sporta

speedy

pre 10 godina

pitanje koje hiljade grobara pise po raznim portalima "odakle vam pare ?".Nemojte da placete,nego uplacujte novce za partizan,da bi mogli da platite Raska!Evo ja sam danas uplatio 8000 eura,da ima dule za 4-5 tehnickih!kako ide prosjacenje?ko izadje zadnji nek ugasi svetlo!katanac na jsd!

Arapi,VUCIC,pomoc drzave

pre 10 godina

kome vi da nabijate komplekse? stvarno zelim da budete jaki ali nmg da verujem da je neko u stanju da kaze da nam nabijate komplekse?pa vi tek treba da osvojite ovo sto smo mi u poslednja 2 meseca..dovoljno je reci 12+6! srecno u evroligi a u prvenstvu da budete drugi. poz za normalne zvezdase a ne za one isfrustrirane

frenky simao

pre 10 godina

Za dve godine postojanja CzvBgTelekom kroz taj klub su prošli Pešić, Lazić, Vukojičić, Radonjić, Bojan i Petar Popović, Morison, Tomas, Mile Ilić, Nedović, Milutinović, Rakočević, Nelson, Almond, Braun, Skot, Samardžiski, Katić, Savović, Simonović, Blažić, Šilb...!
Eto kako se stvaraju dugovi, a pritom rezultata nigde...!

djomlston

pre 10 godina

A kako Partizan gradi srpsku kosarku? Unazad X sezona su stranci nosioci igre (McCaleb, Lasme, Maric, Gist, Jawai, Bertans, Lovernj, Westerman...)... Bogdanovic ce jedini pomoci reprezentaciji, ostali tesko.

Parni valjak

pre 10 godina

Dosta tih pitanja odakle Zvezdi pare. Srbija je takva zemlja, jedina u svetu. Plate u državnim prebukiranim firmama i opštinama za sedenje, duplo veće nego u proizvodnom i privatnom sektoru za celodnevno rmbanje. A pritom teški gubitaši. Imaju mesec dana godišnjeg odmora, dok je kod privatnika zakonski minimum 20 dana. Onom ko radi i proizvodi na grbači dva parazita iz birokratije, jedan nezaposleni i jedan penzioner. Tako je i u košarci, samo tamo ipak postoji teren kao objektivno merilo. U ovakvom muljatorskom vremenu, Zvezdin način stvaranja kluba i tima je možda lakši, ali Partizanov metod je jedini pravi i zbog našeg sistema vrednosti, koji traje od osnivanja, jedini moguć.

Mungos

pre 10 godina

Kao neko ko navija za Zvezdu, moram da se zapitam da li je nasa zemlja toliko deficitarna kad su kosarkaski talenti u pitanju da prvu petorku moraju da cine stranci (ili rventualno jedan nas igrac)? Zar je moguce da ne dovodimo nikoga iz Srbije ili da ne ubacujemo nekog klinca koji ce sticati iskustvo? Pa bre, partizan napravio tim od klinaca i igrao ok... Zasto mi ne ukombinujemo iskustvo koje imamo sa mladoscu? Ovo mi lici na isti put zbog kojeg je prethodni klub imao onoliki dug... Ali dobro, valjda ce pomoci da napadnemo i uzmemo makar jednu titulu i sto duze ostanemo u Evropi. Ako ni ove sezone ne uspemo, onda treba bataliti strance osim nekih ekstra kvalitetnih i krenuti sa klincima. To vazi i za FK, jer stvarno ne mogu da shvatim kako to jedan Je to jedan Dauda bolji od Mudrinskog, a covek sve zajedno dao 2 gola...

Mitar

pre 10 godina

Ajde bre Grobari ne pametujte ovde. Koliko kosta ovaj? Od svih pojacanja jedino sam gledao Blazica koji je sasvim solidan kosarkas sa tedencijom da ce napredovati. Koji bre Dilejn i ovaj drugi zaboravih mu ime majke mi. Ovi igraci vrede po 100-200 hiljada eura. O cemu vi pisete? Poceli ste da pisete kako je budzet osrednji za Euroligu? Budzet od 4-5 miliona eura je vama osrednji budzet za tako jako takmicenje? Pa neki igraci u tim Eurolugaskim klubovima toliko vrede. Igraci koji se dovode su sasvim pristojni i nisu nikakva zvucna imena od kojih se dize kosa na glavi. Pa sta ste vi ocekivali da se necemo pojacati? Ne razumem? Nije valjda da ocekujete da dovedemo neke igrace iz KLS za tako jako takmicenje kao sto je Euroliga? Kupuju se igraci iz ABA i igraci iz Evrope koji su igrali Euroligu bar nekad u zivotu. Kao da smo doveli Spanulisa i Teodosica tako se ponasate.

zoran

pre 10 godina

..kako nam je propala domaca kosharka...ne mozes da sastavis 3 Srbina u Zvezdi ili Partizanu...tuga...
(zoran, 24. jun 2013 23:02)

U svoje ime govori delijo...u Partizanu je 9 srba + Gordić a kod vas???
(Ja, 24. jun 2013 23:08)


Prvo, anvijam za Partizan.

Drugo: petorka Partizana...Vesterman,Lovernj,Bertans, + 2. nashih......nema shta...super za nashu kosharku.

Onako, cisto da znas... Da se ne brukas pred drugarima...

pre 10 godina

(dj, 24. jun 2013 23:19)

Prijatelju, kosarkaska ekipa broji 12 igraca... Ti ocigledno ocekujes da ih zvezda ima 15? Dobro, ajde da vam oprostimo, za par sezona cete znati osnovna pravila, ako se ne raspadnete ponovo do tad... I retko koja ekipa u sastavu ima tri pleja i tri beka, znaci Cvele adio i najverovatnije Rakocevic... Ma bicete ponovo solidni, kao i ove sezone... Nista jaci od toga...

Ova sezona ce vam biti gora od prosle... A onda pravac na led...

pre 10 godina

Bicete kao Prokom npr. ili oni neki Belgijanci, ili Francuzi (mislim da ste protiv nekih igrali ove sezone)... puna ekipa solidnih crnaca, a nabija ih ko stigne... Znaci sigurna propast je gomilanje crnih igraca... Videcete i sami... Inace, nisam cuo nikakvu vest da smo dali Arapima desetinu hiljada hektara zemlje da sade kokos, pa mi iskreno nije jasno odakle pare da se u tri sezone promeni dvadesetak igraca? Ali ovo je ozbiljno pitanje, bez ikakvog cinizma... Cisto zbog transparentnosti, na koju se toliko pozivate...

Crkvinac

pre 10 godina

1. Nelson,Dilejni, Cvetkovic
2. Rakocevic, Blazic, Lazic
3. Silb, Simonovic, (Keselj)
4. Savovic, Mitrovic, (Radenovic)
5. Katic,(Milicic ili Rakovic)

trener. (Dusko Ivanovic)

Marko

pre 10 godina

A zasto navijaci Limenki, nikad, ali bas nikad ne komentarisu Partizan!!:-))) Je l' tako, izgleda da su to navijaci "prave Zvezde ili FMP-a, ne znam, naucicu, mlad sam!:-))

my way

pre 10 godina

Odlicno pojacanje!!!Bice tu mrtva trka izedju njega i Nelsona za prvog pleja.I jedva cekam da vidim nadmetanje dva odlicna Amera.Posto se ovim pojacanjem prekoracio limit broja stranaca(Nelson,Dilejni,Silb,Blazic,Savovic,Skot)ocekujem da ce Skot otici a da ce uprava srediti papire za Savovica.Sada ocekujte domaca pojacanja na pozicijama 5,4 i eventualno 3.U najboljem slucaju to ce biti:Milicic,Keselj(zaboravio sam treceg).Obavezno prikljuciti mladog centra Ristica u tim dosta toga bi mogao da nauci od Raska.Ekipa bi izgledala ovako:
1.Nelson,Dilejni,Cvetkovic
2.Rakocevic,Blazic,Lazic
3.Silb,Simonovic, ?
4.Savovic,Mitrovic, ?
5.Katic,Ristic, ?
Na saradnji se zahvaliti Skotu,Radivojevicu,Suboticu.
Realno ovo ce biti odlicna ekipa ali videcemo kako ce ih Radonjic uklopiti i kakve ce rezultate imati.
(dj, 24. jun 2013 23:19)

Na cetvorku dovesti Nemanju Aleksandrova, ciji tim je ispao iz ACB lige!

nije mi jasno

pre 10 godina

Zvezda trenutno ima 5 stranaca u timu:
Dilejni
Nelson
Blazic
Silb
Savovic.
A jos se ocekuje pojacanje na centarskoj poziciji. Za evroligu i jadransku ligu to je ok.
A kako ce Zvezda igrati nase lige?

Moravac

pre 10 godina

Ovo im je omiljeni deo godine. Cim se zavrsi ciscenje u play off-u, ne prodje ni par dana od teske depresije, krene euforija sa pojacanjima, ludilom za sl. sezonom i tako godinama. Da li stvarno mislite da se neko plasi vaseg silnog pojacavanja? Mozda i ima takvih, ali ja sam miran dok je vasa nocna mora na nasoj klupi!

Pantelic A.

pre 10 godina

Sudeci po komentarima navijaca Partizana mi nikako ne bi smeli da se pojacamo a ako bi se oni pitali trebalo bi da sklapamo ugovore sa igracima iz Srpske lige. Dovodimo igrace za koje niko nije cuo nikada, igrali u solidnim klubovima i imaju Euroligaskog iskustva. Ako su crnci onda su od po pola miliona slicni Lebronu i Parkeru po vama. Pa onaj Vesterman, Lovrenj, Bertans su dovedeni isto tako pa niste ih vi uzeli iz jaslica. Koliko su oni placeni? Pa Cakarevic i Milosavljevic dva najveca talenta u regionu su dosla kod vas a nama tu pricate o Blazicu kao da je Bodiroga. Polako ima jos dosta do pocetka sezone ovo sto je Zvezda dovela je cist prosek za sada, cekajte vas da vidimo. Pa vi ste godinama dovodili proverene strane igrace i neki se uklope a neki ne kao onaj Lafajet.

Glupi sinovci

pre 10 godina

Igrači vam nisu ni bili problem, NE UMETE DA NAPRAVITE TIM! Zato vam treba Dule ili bolji ali njega ne smete ni da pitate. Sa Radonjićem - piši propalo!

Rasejani

pre 10 godina

Izvin' te moliću lepo. A od čijih novaca vi sve to?

I verovatno očekujete da se dogodine menjaju pravila za Kup i Superligu?

Plače mi se, a ni suza više nemam, a kamo li novaca!!!

koja

pre 10 godina

Tako ste poceli i predhodnu sezonu sa 4 Amera + Rakocevic ,Savovic , Katic , Simonovic .
Ne zaboravite da je na terenu jedna lopta :)
Neko mora i odbranu da igra a sujeta je cudo

samuel

pre 10 godina

Jedino ali jedino zajednicko navijacima Zvezde i Partizana je to da su obe strane opsednute Zvezdom....idemo Delije...nabijamo komplexe...tako je bilo tako ce i biti...

Goxy

pre 10 godina

Partizan je dovodio igrace iz Golden State, iz Makabija,Menjao 3 veoma Dobra plejmejkera dovodio jake igrace a sad je problem sto je Zvezda mozda dovela igraca iz Ukrajine i Francuske?? Sta je nemate vise toliko para? Frka?

MI OSTVARUJEMO VAŠE SNOVE

pre 10 godina

Na terenu ih je 5 na 5. Naša snaga je na klupi. Bolje razmišljajte koga staviti na klupu. Radonjić je 27. trener (neki su probali i po nekoliko puta) koji pokušava da nadmudri JEDNOG.

NEDJA

pre 10 godina

Nemaju nikakve uspehe,nijedan izvor prihoda od prodaje igraca,ulaznica,sezonskih karata,tv prava,nisu nikad igrali Evroligu a imaju budzet bez limita koji ce biti medju vecim cak i u Evroligi.Znaci stvari su jasne ili je drzava grunula velike pare ili cu ovo Cokijevi licni novci a najpre bih rekao da je i jedno i drugo al mi onda ne ulazi u glavu kako privatan klub moze imati toliku pomoc drzavnih preduzeca.Mnogo me podsecate na Fenerbahce i nadam se da cete i proci isto kao oni proslu sezonu.

zlatko

pre 10 godina

Ne razumem zasto se navijaci partizana pale na Zvezdina pojacanja,koje doso i koliko je placen. Koliko znam milion stranaca je proslo kroz partizan i to debelo placeni pa nisam procito komentare Zvezdinih navijaca da se pitaju koliko kostaju. I ne pojacavamo se mi zbog vas,igramo EL pa ko se bolje pokaze.

sajber_kurajber

pre 10 godina

Bože, koliko ćete samo da budete razočarani na kraju SLEDEĆE sezone !!!
Ovima će da trebaju pet lopte u isto vreme.
Grupa dobrih i skupih igrača ne pravi automatski dobar TIM.
Džaba vam novci ...

frenky simao

pre 10 godina

Potvrđuju epitet najsrBskijeg kluba...!
"Džaba Vam novci moji sinovci...!"
Opet će biti "Ko visoko leti, nisko pada...!"
"Neki misle da je naše vreme prošlo, ali ja mislim da njihovo još nije došlo...!"
Podsećaju me na Fenerbahče Ulker - veliki budžet a rezultat nikakav...!
Ala će Ivković imati koristi od ovih...!
Ne leče se frustracije parama...!
I nastavite da lažete kako Partizan ima veći budžet...!
Uzalud trud, džaba Vam sve...!

dmjn

pre 10 godina

Odakle vam pare? Neka covic objasni poreklo ovog novca jer rezultate nije imao,samim tim ni prihode...a ovaj igrac vredi bar 500 000e...sve se ovo iz budzeta placa,dakle i mi grobari ovo placamo...uzas!

ma

pre 10 godina

ovo govorim kao neutralni navijac, oba nasa najpoznatija kluba su cista misterija
kk Zvezda ili kako se vec zove se pojavi posle kolko godina i odmah sve hoce, a misterija odakle tolke pare dolaze, i na kraju ce kao u vaterpolu fk i bivsoj zvezdi nastanu enormni dugovi, jer se ispostavi da se sve vreme zaduzujui onda se gase ili rade ovo sto radi FK zvezda trenutno

Partizan stvara igrace, prodaje igrace(za sasvim lepe svote) osvaja silne titule i o5 nema novca i uvek govore kako jedva sklapaju kraj sa krajem totalna misterija kako se niko ne zapita od vlasti gde to odlazi jer cistom racunicom dobijes da su prihodi mnogo veci od rashoda(pogotovo Fk partizan)

Nadam se jednom da cu doziveti da se ne prica o parama da postanu vise klubovi stabilni(svaki drugi dan citam kako neki klub nije nesto platio, ali kakva drzava takvi i klubovi

who, me?

pre 10 godina

/Sarcasm ON. Jos jedan potencijalni reprezantetivac Srbije. Dobro je pa imamo CZV da nas redovno snabdeva mladim, a dobrim igracima za razliku od onih grobara nase kosarke. /Sarcasm OFF

realan

pre 10 godina

Lepo pise na sajtu Euroleague,Crvena zvezda Telekom sprema se za svoj debi u u EL.Istina boli. A pojacanja dobra,samo nemoj posle nas da prozivate za strance,imate ih vise od Nemacke reprezentacije u fudbalu

Karaburac

pre 10 godina

araburacSad će ovi što prose pare da dobiju nervni slalom ovde, na licu mesta...
(auh, 24. jun 2013 22:45)
Ti si vec imao nervni slom jer prosite jos uvek. A ovo sto radi Covic je zbog nervnog sloma. Klasican primer kompleksasa.

Matija94

pre 10 godina

Super pojacanje,voleo bih jos na 4 Dragovic ili Aleksandrov,na 5 naravno Milicic sad ce doci ili nece nikad,poslednja prilika da ozivi karijeru,inace sto se stranaca tice ovo nam je poslednji,Skot ide verovatno,a Savovic vise nece biti stranac. . .

djole

pre 10 godina

Sad će ovi što prose pare da dobiju nervni slalom ovde, na licu mesta...
(auh, 24. jun 2013 22:45)

Ma slogiracemo se isto kao i prosle godine sa SILNIM pojacanjima sto ste na prestrasili i dobili tolike titule...

Nego, je li, sta je to nervni slalom? Bas me interesuje.

frenky simao

pre 10 godina

Prisetimo se prošlog leta, prisetimo se prelaznog roka pred prošlu sezonu, prisetimo se prvog "derbija" u sezoni... A onda se prisetimo aprila i f4 ABA lige, pa se prisetimo juna i finala superlige Srbije...! I tako već 12 godina unazad...! Nikada se neće naučiti pameti...!

kalcokera

pre 10 godina

mozda je i u pravu grobar koji kaze da idemo na sve ili nista ove seyone sto ce nabiti veliki pritisak.yadovoljan sam pojacanjima ali uigravanje moze da bude veci problem.samo trazim da igraci pogadjaju dojadilo mi da gledam promasivace slobodnih bacanja i zicera

bahatost

pre 10 godina

Kakva smo mi zemlja?! Niko nije odgovarao za dug nastao u KK Zvezda,niko nije objasnio kako je taj dug reprogramiran ili cak vrace za godinu dana(!), niko ne zna od koje se love uopste placaju igraci, a sada gledamo kako tri respektabilna igraca dolaze za sigurno pristojnu lovu. A najvaljuju se i nova pojacanja. Od cega? Ovo je zemlja u kojoj politika koristi klubove kao svoje loviste. Dođu, navuku kredite, zabave narod a onda kada odu ostane groblje. Ili neko misli da Covic daje lovu iz svog dzepa? gde je ta lova uopste zarađena. Odakle se placaju novi kosatkasi, a da stare niko ne kupuje niti vrede iole znacajniju paru? Pere li ovde iko lovu - evo da ja pitam kada niko nece. I da se razumemo, nisam Partizanovac. Samo mi se sve smucilo.

XXL Grobar

pre 10 godina

Sad će ovi što prose pare da dobiju nervni slalom ovde, na licu mesta...
(auh, 24. jun 2013 22:45)


A ti po obicaju u vreme dodele pehara sampionu............XXL Grobar

fuzija ce biti opet aaa bateee

pre 10 godina

smesni su mi ovi pantercici obojeni u crveno,i pored tolikih para koje vam je investitor sa kosova obezbedio ipak postoji strah sta li ce nam Dr.Dule spremiti ove godine...sve me ovo podseca na pocetak prosle sezone fmp dovodi pojacanja to zvone sva zvona a partizan klince anonimuse pa na kraju PLJUSSSS...ili jel se secate ono Katic-Bertans-BENGGGG...bice opet DZaba vam novci,i tole namestio,sudije kme kme...

Pantelija

pre 10 godina

Na poziciji centra pogodite ko stize? MILOVAN RAKOVIC ! Iskusan Euroligaski kalibar a nesudjeni reprezentativac. Katic i Rakovic je strava za nase uslove.

goxy

pre 10 godina

Dobri igrači nema šta? Samo još da budu i dobar tim, a to zavisi od discipline u igri, potrošnje lopti, odbrane....a toga nema u ovim podacima. Daleko je do dobrog tima za standarde Evrolige.

zvezdas_rajvoSa

pre 10 godina

Ma kakvi Ameri, kakvi bakraci. Nikako Covicu da sine u glavi da mora da dovede Milicica. Mora neko i sudije da lema dobro, jer tako se u Srbiji osvajaju trofeji. Znaci, samo Milicic, pa da vidimo posle junaka Belosevica i Neskovica kako sude :)

istorija se ponavlja

pre 10 godina

I posle se pitamo kako je crvena zvezda napravila dug od 16 miliona,od 2000 do 2008 god.,zvezda je uvek imala veci budzet od partizana,kupovala razne skupe igrace i trenere,a uspeha nigde.Sada ista prica,za 2 godine postojanja novog kluba dovedena su 10-12 novih(izuzetno skupih)igraca,rezultata verovatno opet nece biti i za koju godinu ostace opet neki milionski dug koji ce DRZAVA opet da oprosti.I jos nesto,mladi Cvetkovic i Mitrovic mogu slobodno da pakuju kofere,ove godine su dobijali priliku na kasicu,a sledecu nece imati nikakvu minutazu

PAOK

pre 10 godina

Sad će ovi što prose pare da dobiju nervni slalom ovde, na licu mesta...
(auh, 24. jun 2013 22:45)

I posle 12 godina imate smisla za humor.A sto se prosenja tice,mi ne zakidamo drzavu kao vi za 20 miliona evra.Samo dovodite strance,ionako ne mozete da napravite kasfetnog domaceg igraca

Duca

pre 10 godina

Osovina srpske reprezentacije,igrači Partizana 4(5).Osovina reprezentacije Francuske: San Antonio+Partizan=5! Tu smo malo omanuli,San Antonio ima jednog više! Ipak su bolji.Realno.

Pigošević iz svinjca

pre 10 godina

ja ne verujem šta im radi Čović - mi kupujemo, oni prose. ako, zaslužili su svojim "gospodskim" ponašanjem. udri, Ćoki, do kraja

Ja

pre 10 godina

...kako nam je propala domaca kosharka...ne mozes da sastavis 3 Srbina u Zvezdi ili Partizanu...tuga...
(zoran, 24. jun 2013 23:02)

U svoje ime govori delijo...u Partizanu je 9 srba + Gordić a kod vas???

Ratko

pre 10 godina

Sta ce nam toliki Afro Amerikanci? Ok ovaj je mozda bolji i od Nelsona ali sta sa Cvetkovicem? Nije da se sad tu nesto palim ali ovo ce biti vrlo jak tim a u ABA nema ogranicenja za broj stranaca. Trebalo bi napraviti i B format ABA lige kad vec domace lige nista ne donose. Ekipa ce nam uci u KLS bez pola tima kao i sad sto smo bili bez drugog centra pa kad nas Partizan isprasi bice dominacija. Verujem da cemo biti medju cetiri u ABA i nadam se da cemo uspeti da prodjemo u drugo kolo Eurolige. Takodje mi ne pada na pamet ni jedan domaci centar a da nije Marjanovic i Milicic koji bi mogli da igraju a obojica su mi losi tako da cemo sigurno imati celu petorku od stranaca ako ne i 7 igraca.

Spremajte jos jedan zamrzivac, na vreme, dok ima para...

pre 10 godina

Ovo su potezi ocajnika, posle ove sezone vise se niko i secati da su ikad postojali....

dj

pre 10 godina

Odlicno pojacanje!!!Bice tu mrtva trka izedju njega i Nelsona za prvog pleja.I jedva cekam da vidim nadmetanje dva odlicna Amera.Posto se ovim pojacanjem prekoracio limit broja stranaca(Nelson,Dilejni,Silb,Blazic,Savovic,Skot)ocekujem da ce Skot otici a da ce uprava srediti papire za Savovica.Sada ocekujte domaca pojacanja na pozicijama 5,4 i eventualno 3.U najboljem slucaju to ce biti:Milicic,Keselj(zaboravio sam treceg).Obavezno prikljuciti mladog centra Ristica u tim dosta toga bi mogao da nauci od Raska.Ekipa bi izgledala ovako:
1.Nelson,Dilejni,Cvetkovic
2.Rakocevic,Blazic,Lazic
3.Silb,Simonovic, ?
4.Savovic,Mitrovic, ?
5.Katic,Ristic, ?
Na saradnji se zahvaliti Skotu,Radivojevicu,Suboticu.
Realno ovo ce biti odlicna ekipa ali videcemo kako ce ih Radonjic uklopiti i kakve ce rezultate imati.

dzozey

pre 10 godina

Zvezda srpski klub? :) ... ispadnes iz lige, pa osvojis samo Kup, pa dovedes tri amerikanca...Srbija brale...ne mogu svi da nemaju...za svakog ko posteno radi a nema, dodje po jedan koji ne radi posteno a ima. Ako rezultata nema, zna se ko finansira...onaj sto radi na kasi, onaj sto naplacuje kartu u autobusu, onaj sto cisti ulice...

Ja

pre 10 godina

nelson dileja skot savovic blazic...mladjani rakočević, katić i radivojević, drvoseče lazić i subotić...kako ono vi kazete o budućnosti srpske košarke...hahaha...DZABA VAM NOVCI MOJI SINOVCI!

Марко

pre 10 godina

"Нису нас сломиле ове тешке године,
још нас сада има више због тебе..."
5 милиона синова и кћери је уз тебе!
СРБИЈА ЖИВИ ЗА ЗВЕЗДУ!!!

Saša Nbg

pre 10 godina

Kao medij trebalo bi da budete precizni. Crvena Zvezda Beograd nikada nije nastupala u Evroligi. Crvena Zvezda jeste. Ovo je jedna pravno upitna pirueta Čovića ali poštujem navijače Zvezde koji navijaju za ovaj privatni klub koji je dobio pravo na korišćenje grba Crvene Zvezde. Sve je kod nas lažno pa što ne bi bila i Zvezda. Klub se odlično pojačava što ja kao Partizanovac podržavam, čak i volim. To samo znači jedno, treninzi če biti još jači, zbog Čovića i njegovih marifetluka ovo je postalo više od igre.

dragan

pre 10 godina

Ima se, može se...A sad će opet neko da pita odakle pare...Pa imamo pare, sledi dovođenje još dva adekvatna pojačanja za Evroligu!
Čoviću, majstore, doktore!!!

RubyRed

pre 10 godina

Pa čekaj, koliko ćemo to stranaca da imamo.
OK, Evroliga i ABA liga nemaju ograničenja koja mi možemo da prekoračimo, ali domaća takmičenja dozvoljavaju samo ČETVORICU.
Nelson i Savović od minule sezone (onaj Skot ne ostaje), Blažič, Šilb i sad ovaj. To su PETORICA (zasad9

Dajbabe

pre 10 godina

Previse stranaca..Sve vuce na to da ce centar biti domaci igrac ili da Savovic dobije nase drzavljanstvo...Rakovic se ne bi lose uklopio u ovaj tim..Vanjska linija sada zaista jaka...Na svakoj poziciji po dva dobra igraca..

Марко

pre 10 godina

"Нису нас сломиле ове тешке године,
још нас сада има више због тебе..."
ЗВЕЗДА, СРБИЈА, никад југославија!
ИМПЕРИЈА УЗВРАЋА УДАРАЦ!!!

Blago Srbije iz predgradja

pre 10 godina

Sve Srbin do Srbina u srpskom klubu sa periferije srpskog glavnog grada. Sve u inat jednom gospodskom srpskom klubu iz Humske ulice. I na kraju, kao po starom srpskom obicaju, srpski mucak.

Марко

pre 10 godina

"Нису нас сломиле ове тешке године,
још нас сада има више због тебе..."
5 милиона синова и кћери је уз тебе!
СРБИЈА ЖИВИ ЗА ЗВЕЗДУ!!!

Марко

pre 10 godina

"Нису нас сломиле ове тешке године,
још нас сада има више због тебе..."
5 милиона синова и кћери је уз тебе!
СРБИЈА ЖИВИ ЗА ЗВЕЗДУ!!!

JA original

pre 10 godina

Realno bez stranaca nema uspeha u evropi ali malo preteruju sada, vise bih voleo jednog kvalitetnog stranog centra a pored Nelsona je mogao doci i neki domaci plej koji moze biti kvalitetna rezerva.

grobari ns

pre 10 godina

Tesko da cemo dobiti od vas nervni slom. Ne znam ko vec 12 god pije pilule za smirenje. Svaki put se pred pocetak sezone busate u grudi,obecavate kule i gradove a onda po njenom zavrsetku usledi veliki sok i opet Jovo nanovo.

Šilb za 3

pre 10 godina

Ma tako je!!!!!!!! Dilejni dođi, dobrodošao si, trebaš nam!
Dođi kod nas care, tu je tvoj saigrač iz 2011/12 iz Šalona, Blejk Šilb!!!
Nelson,Blažič,Šilb,Dilejni, još Čoviću, još!!!
Ajmo sada nekog centra ili krilnog centra!
Ajde da nateramo one crne prepotentne komšije da kukaju ko strine i tetke zajedno jer ovo je još na nivou domaćice...

Packy

pre 10 godina

bilo je tako i prošle sezone. Uzmi Dule 13. titulu sa još mlađim klincima. Nabij doživotne komplekse Vučiću i Čoviću! Shvatite da se u Srbiji neće živeti bolje, možete da kradete koliko hoćete, ali pravda na kraju uvek pobedi!

sremac

pre 10 godina

Ljudi volim ja da nasi klubovi budu jaki ali volim i da u nasim klubovima igraju Srbi, a ne tamo neki crnci, Crnogorci, Bosanci, Makedonci...Pravimo svima reprezentacije a nasi klinci propadaju.

Марко

pre 10 godina

"Нису нас сломиле ове тешке године,
још нас сада има више због тебе..."
5 милиона синова и кћери је уз тебе!
СРБИЈА ЖИВИ ЗА ЗВЕЗДУ!!!

Uki

pre 10 godina

Znam da jos nije dosao, ali nekako mi se cini da uprava dovodi igrace po broju postignutih poena. Ipak njegove poene treba pripisati nekom ko mu je asistirao i nekom ko je uhvatio pre toga skok. Znam da moje misljenje nije bitno, ali ipak Zvezdi trebaju dobri asistenti i skakaci, a ne samo poenteri, primer Moris Almond. Savovic je doveden jedini kao skakac i pogledajte sta je napravio prosle sezone, jedini na utakmicama koji moze da uhvati skok. Asistente nemamo, prvi je Rasko Katic i on jeste sjajan ali to je posao za plejmejkera. I jos samo da dodam da mislim da nam je mnogo 2 pleja kao stranca, osecam da ce Slib biti pravi nosilac ekipe i po tom pitanju svaka cast upravi!

Марко

pre 10 godina

"Нису нас сломиле ове тешке године,
још нас сада има више због тебе..."
5 милиона синова и кћери је уз тебе!
СРБИЈА ЖИВИ ЗА ЗВЕЗДУ!!!

Petak 13

pre 10 godina

Sad će ovi što prose pare da dobiju nervni slalom ovde, na licu mesta...
(auh, 24. jun 2013 22:45)

Mi možda, a vi sigurno na kraju sezone, kad vas parkiramo tamo gde vam je mesto već decenijama.

dexa

pre 10 godina

Evo da cestitam privatniku Nebojsi Covicu jer ovakvi potezi su stvarno neverovatni u kosarci,debitujes u Evroligi(slobodno mozete da odete na sajt euroleague.net tamo pise da je ovo prva sezona) i dovodis takve igrace.Samo me zanima gore pomenuti privatnik je rekao na kraju sezone ce izaci u javnost i reci koliki je budzet za narednu godinu(sad ce da skoce ovi sto navijaju za novoformirani klub kako Partizan vec 10 godina nista ne pokazuje sto NIJE ok),podsecam da su to njegove reci da ce oni raditi transparentno bez obzira na Partizan,pa me stvarno zanima da li to ide preko grbace naroda.DA SE NAGLASI NISAM NAVIJAC NI JEDNOG BEOGRADSKOG KLUBA VEC ZALJUBLJENIK U KOSARKU VELIKI POZDRAV IZ NOVOG SADA

dragan

pre 10 godina

Ima se, može se...A sad će opet neko da pita odakle pare...Pa imamo pare, sledi dovođenje još dva adekvatna pojačanja za Evroligu!
Čoviću, majstore, doktore!!!

samuel

pre 10 godina

Jedino ali jedino zajednicko navijacima Zvezde i Partizana je to da su obe strane opsednute Zvezdom....idemo Delije...nabijamo komplexe...tako je bilo tako ce i biti...

Марко

pre 10 godina

"Нису нас сломиле ове тешке године,
још нас сада има више због тебе..."
ЗВЕЗДА, СРБИЈА, никад југославија!
ИМПЕРИЈА УЗВРАЋА УДАРАЦ!!!

Pigošević iz svinjca

pre 10 godina

ja ne verujem šta im radi Čović - mi kupujemo, oni prose. ako, zaslužili su svojim "gospodskim" ponašanjem. udri, Ćoki, do kraja

Saša Nbg

pre 10 godina

Kao medij trebalo bi da budete precizni. Crvena Zvezda Beograd nikada nije nastupala u Evroligi. Crvena Zvezda jeste. Ovo je jedna pravno upitna pirueta Čovića ali poštujem navijače Zvezde koji navijaju za ovaj privatni klub koji je dobio pravo na korišćenje grba Crvene Zvezde. Sve je kod nas lažno pa što ne bi bila i Zvezda. Klub se odlično pojačava što ja kao Partizanovac podržavam, čak i volim. To samo znači jedno, treninzi če biti još jači, zbog Čovića i njegovih marifetluka ovo je postalo više od igre.

zlatko

pre 10 godina

Ne razumem zasto se navijaci partizana pale na Zvezdina pojacanja,koje doso i koliko je placen. Koliko znam milion stranaca je proslo kroz partizan i to debelo placeni pa nisam procito komentare Zvezdinih navijaca da se pitaju koliko kostaju. I ne pojacavamo se mi zbog vas,igramo EL pa ko se bolje pokaze.

bahatost

pre 10 godina

Kakva smo mi zemlja?! Niko nije odgovarao za dug nastao u KK Zvezda,niko nije objasnio kako je taj dug reprogramiran ili cak vrace za godinu dana(!), niko ne zna od koje se love uopste placaju igraci, a sada gledamo kako tri respektabilna igraca dolaze za sigurno pristojnu lovu. A najvaljuju se i nova pojacanja. Od cega? Ovo je zemlja u kojoj politika koristi klubove kao svoje loviste. Dođu, navuku kredite, zabave narod a onda kada odu ostane groblje. Ili neko misli da Covic daje lovu iz svog dzepa? gde je ta lova uopste zarađena. Odakle se placaju novi kosatkasi, a da stare niko ne kupuje niti vrede iole znacajniju paru? Pere li ovde iko lovu - evo da ja pitam kada niko nece. I da se razumemo, nisam Partizanovac. Samo mi se sve smucilo.

koja

pre 10 godina

Tako ste poceli i predhodnu sezonu sa 4 Amera + Rakocevic ,Savovic , Katic , Simonovic .
Ne zaboravite da je na terenu jedna lopta :)
Neko mora i odbranu da igra a sujeta je cudo

Марко

pre 10 godina

"Нису нас сломиле ове тешке године,
још нас сада има више због тебе..."
5 милиона синова и кћери је уз тебе!
СРБИЈА ЖИВИ ЗА ЗВЕЗДУ!!!

frenky simao

pre 10 godina

Prisetimo se prošlog leta, prisetimo se prelaznog roka pred prošlu sezonu, prisetimo se prvog "derbija" u sezoni... A onda se prisetimo aprila i f4 ABA lige, pa se prisetimo juna i finala superlige Srbije...! I tako već 12 godina unazad...! Nikada se neće naučiti pameti...!

Goxy

pre 10 godina

Partizan je dovodio igrace iz Golden State, iz Makabija,Menjao 3 veoma Dobra plejmejkera dovodio jake igrace a sad je problem sto je Zvezda mozda dovela igraca iz Ukrajine i Francuske?? Sta je nemate vise toliko para? Frka?

Matija94

pre 10 godina

Super pojacanje,voleo bih jos na 4 Dragovic ili Aleksandrov,na 5 naravno Milicic sad ce doci ili nece nikad,poslednja prilika da ozivi karijeru,inace sto se stranaca tice ovo nam je poslednji,Skot ide verovatno,a Savovic vise nece biti stranac. . .

istorija se ponavlja

pre 10 godina

I posle se pitamo kako je crvena zvezda napravila dug od 16 miliona,od 2000 do 2008 god.,zvezda je uvek imala veci budzet od partizana,kupovala razne skupe igrace i trenere,a uspeha nigde.Sada ista prica,za 2 godine postojanja novog kluba dovedena su 10-12 novih(izuzetno skupih)igraca,rezultata verovatno opet nece biti i za koju godinu ostace opet neki milionski dug koji ce DRZAVA opet da oprosti.I jos nesto,mladi Cvetkovic i Mitrovic mogu slobodno da pakuju kofere,ove godine su dobijali priliku na kasicu,a sledecu nece imati nikakvu minutazu

Šilb za 3

pre 10 godina

Ma tako je!!!!!!!! Dilejni dođi, dobrodošao si, trebaš nam!
Dođi kod nas care, tu je tvoj saigrač iz 2011/12 iz Šalona, Blejk Šilb!!!
Nelson,Blažič,Šilb,Dilejni, još Čoviću, još!!!
Ajmo sada nekog centra ili krilnog centra!
Ajde da nateramo one crne prepotentne komšije da kukaju ko strine i tetke zajedno jer ovo je još na nivou domaćice...

fuzija ce biti opet aaa bateee

pre 10 godina

smesni su mi ovi pantercici obojeni u crveno,i pored tolikih para koje vam je investitor sa kosova obezbedio ipak postoji strah sta li ce nam Dr.Dule spremiti ove godine...sve me ovo podseca na pocetak prosle sezone fmp dovodi pojacanja to zvone sva zvona a partizan klince anonimuse pa na kraju PLJUSSSS...ili jel se secate ono Katic-Bertans-BENGGGG...bice opet DZaba vam novci,i tole namestio,sudije kme kme...

Blago Srbije iz predgradja

pre 10 godina

Sve Srbin do Srbina u srpskom klubu sa periferije srpskog glavnog grada. Sve u inat jednom gospodskom srpskom klubu iz Humske ulice. I na kraju, kao po starom srpskom obicaju, srpski mucak.

sajber_kurajber

pre 10 godina

Bože, koliko ćete samo da budete razočarani na kraju SLEDEĆE sezone !!!
Ovima će da trebaju pet lopte u isto vreme.
Grupa dobrih i skupih igrača ne pravi automatski dobar TIM.
Džaba vam novci ...

Ja

pre 10 godina

nelson dileja skot savovic blazic...mladjani rakočević, katić i radivojević, drvoseče lazić i subotić...kako ono vi kazete o budućnosti srpske košarke...hahaha...DZABA VAM NOVCI MOJI SINOVCI!

dmjn

pre 10 godina

Odakle vam pare? Neka covic objasni poreklo ovog novca jer rezultate nije imao,samim tim ni prihode...a ovaj igrac vredi bar 500 000e...sve se ovo iz budzeta placa,dakle i mi grobari ovo placamo...uzas!

Petak 13

pre 10 godina

Sad će ovi što prose pare da dobiju nervni slalom ovde, na licu mesta...
(auh, 24. jun 2013 22:45)

Mi možda, a vi sigurno na kraju sezone, kad vas parkiramo tamo gde vam je mesto već decenijama.

Pantelija

pre 10 godina

Na poziciji centra pogodite ko stize? MILOVAN RAKOVIC ! Iskusan Euroligaski kalibar a nesudjeni reprezentativac. Katic i Rakovic je strava za nase uslove.

frenky simao

pre 10 godina

Potvrđuju epitet najsrBskijeg kluba...!
"Džaba Vam novci moji sinovci...!"
Opet će biti "Ko visoko leti, nisko pada...!"
"Neki misle da je naše vreme prošlo, ali ja mislim da njihovo još nije došlo...!"
Podsećaju me na Fenerbahče Ulker - veliki budžet a rezultat nikakav...!
Ala će Ivković imati koristi od ovih...!
Ne leče se frustracije parama...!
I nastavite da lažete kako Partizan ima veći budžet...!
Uzalud trud, džaba Vam sve...!

Packy

pre 10 godina

bilo je tako i prošle sezone. Uzmi Dule 13. titulu sa još mlađim klincima. Nabij doživotne komplekse Vučiću i Čoviću! Shvatite da se u Srbiji neće živeti bolje, možete da kradete koliko hoćete, ali pravda na kraju uvek pobedi!

zvezdas_rajvoSa

pre 10 godina

Ma kakvi Ameri, kakvi bakraci. Nikako Covicu da sine u glavi da mora da dovede Milicica. Mora neko i sudije da lema dobro, jer tako se u Srbiji osvajaju trofeji. Znaci, samo Milicic, pa da vidimo posle junaka Belosevica i Neskovica kako sude :)

ma

pre 10 godina

ovo govorim kao neutralni navijac, oba nasa najpoznatija kluba su cista misterija
kk Zvezda ili kako se vec zove se pojavi posle kolko godina i odmah sve hoce, a misterija odakle tolke pare dolaze, i na kraju ce kao u vaterpolu fk i bivsoj zvezdi nastanu enormni dugovi, jer se ispostavi da se sve vreme zaduzujui onda se gase ili rade ovo sto radi FK zvezda trenutno

Partizan stvara igrace, prodaje igrace(za sasvim lepe svote) osvaja silne titule i o5 nema novca i uvek govore kako jedva sklapaju kraj sa krajem totalna misterija kako se niko ne zapita od vlasti gde to odlazi jer cistom racunicom dobijes da su prihodi mnogo veci od rashoda(pogotovo Fk partizan)

Nadam se jednom da cu doziveti da se ne prica o parama da postanu vise klubovi stabilni(svaki drugi dan citam kako neki klub nije nesto platio, ali kakva drzava takvi i klubovi

NEDJA

pre 10 godina

Nemaju nikakve uspehe,nijedan izvor prihoda od prodaje igraca,ulaznica,sezonskih karata,tv prava,nisu nikad igrali Evroligu a imaju budzet bez limita koji ce biti medju vecim cak i u Evroligi.Znaci stvari su jasne ili je drzava grunula velike pare ili cu ovo Cokijevi licni novci a najpre bih rekao da je i jedno i drugo al mi onda ne ulazi u glavu kako privatan klub moze imati toliku pomoc drzavnih preduzeca.Mnogo me podsecate na Fenerbahce i nadam se da cete i proci isto kao oni proslu sezonu.

Марко

pre 10 godina

"Нису нас сломиле ове тешке године,
још нас сада има више због тебе..."
5 милиона синова и кћери је уз тебе!
СРБИЈА ЖИВИ ЗА ЗВЕЗДУ!!!

grobari ns

pre 10 godina

Tesko da cemo dobiti od vas nervni slom. Ne znam ko vec 12 god pije pilule za smirenje. Svaki put se pred pocetak sezone busate u grudi,obecavate kule i gradove a onda po njenom zavrsetku usledi veliki sok i opet Jovo nanovo.

Марко

pre 10 godina

"Нису нас сломиле ове тешке године,
још нас сада има више због тебе..."
5 милиона синова и кћери је уз тебе!
СРБИЈА ЖИВИ ЗА ЗВЕЗДУ!!!

kalcokera

pre 10 godina

mozda je i u pravu grobar koji kaze da idemo na sve ili nista ove seyone sto ce nabiti veliki pritisak.yadovoljan sam pojacanjima ali uigravanje moze da bude veci problem.samo trazim da igraci pogadjaju dojadilo mi da gledam promasivace slobodnih bacanja i zicera

dexa

pre 10 godina

Evo da cestitam privatniku Nebojsi Covicu jer ovakvi potezi su stvarno neverovatni u kosarci,debitujes u Evroligi(slobodno mozete da odete na sajt euroleague.net tamo pise da je ovo prva sezona) i dovodis takve igrace.Samo me zanima gore pomenuti privatnik je rekao na kraju sezone ce izaci u javnost i reci koliki je budzet za narednu godinu(sad ce da skoce ovi sto navijaju za novoformirani klub kako Partizan vec 10 godina nista ne pokazuje sto NIJE ok),podsecam da su to njegove reci da ce oni raditi transparentno bez obzira na Partizan,pa me stvarno zanima da li to ide preko grbace naroda.DA SE NAGLASI NISAM NAVIJAC NI JEDNOG BEOGRADSKOG KLUBA VEC ZALJUBLJENIK U KOSARKU VELIKI POZDRAV IZ NOVOG SADA

dj

pre 10 godina

Odlicno pojacanje!!!Bice tu mrtva trka izedju njega i Nelsona za prvog pleja.I jedva cekam da vidim nadmetanje dva odlicna Amera.Posto se ovim pojacanjem prekoracio limit broja stranaca(Nelson,Dilejni,Silb,Blazic,Savovic,Skot)ocekujem da ce Skot otici a da ce uprava srediti papire za Savovica.Sada ocekujte domaca pojacanja na pozicijama 5,4 i eventualno 3.U najboljem slucaju to ce biti:Milicic,Keselj(zaboravio sam treceg).Obavezno prikljuciti mladog centra Ristica u tim dosta toga bi mogao da nauci od Raska.Ekipa bi izgledala ovako:
1.Nelson,Dilejni,Cvetkovic
2.Rakocevic,Blazic,Lazic
3.Silb,Simonovic, ?
4.Savovic,Mitrovic, ?
5.Katic,Ristic, ?
Na saradnji se zahvaliti Skotu,Radivojevicu,Suboticu.
Realno ovo ce biti odlicna ekipa ali videcemo kako ce ih Radonjic uklopiti i kakve ce rezultate imati.

PAOK

pre 10 godina

Sad će ovi što prose pare da dobiju nervni slalom ovde, na licu mesta...
(auh, 24. jun 2013 22:45)

I posle 12 godina imate smisla za humor.A sto se prosenja tice,mi ne zakidamo drzavu kao vi za 20 miliona evra.Samo dovodite strance,ionako ne mozete da napravite kasfetnog domaceg igraca

Dajbabe

pre 10 godina

Previse stranaca..Sve vuce na to da ce centar biti domaci igrac ili da Savovic dobije nase drzavljanstvo...Rakovic se ne bi lose uklopio u ovaj tim..Vanjska linija sada zaista jaka...Na svakoj poziciji po dva dobra igraca..

MI OSTVARUJEMO VAŠE SNOVE

pre 10 godina

Na terenu ih je 5 na 5. Naša snaga je na klupi. Bolje razmišljajte koga staviti na klupu. Radonjić je 27. trener (neki su probali i po nekoliko puta) koji pokušava da nadmudri JEDNOG.

Ja

pre 10 godina

...kako nam je propala domaca kosharka...ne mozes da sastavis 3 Srbina u Zvezdi ili Partizanu...tuga...
(zoran, 24. jun 2013 23:02)

U svoje ime govori delijo...u Partizanu je 9 srba + Gordić a kod vas???

Duca

pre 10 godina

Osovina srpske reprezentacije,igrači Partizana 4(5).Osovina reprezentacije Francuske: San Antonio+Partizan=5! Tu smo malo omanuli,San Antonio ima jednog više! Ipak su bolji.Realno.

dzozey

pre 10 godina

Zvezda srpski klub? :) ... ispadnes iz lige, pa osvojis samo Kup, pa dovedes tri amerikanca...Srbija brale...ne mogu svi da nemaju...za svakog ko posteno radi a nema, dodje po jedan koji ne radi posteno a ima. Ako rezultata nema, zna se ko finansira...onaj sto radi na kasi, onaj sto naplacuje kartu u autobusu, onaj sto cisti ulice...

Марко

pre 10 godina

"Нису нас сломиле ове тешке године,
још нас сада има више због тебе..."
5 милиона синова и кћери је уз тебе!
СРБИЈА ЖИВИ ЗА ЗВЕЗДУ!!!

Марко

pre 10 godina

"Нису нас сломиле ове тешке године,
још нас сада има више због тебе..."
5 милиона синова и кћери је уз тебе!
СРБИЈА ЖИВИ ЗА ЗВЕЗДУ!!!

realan

pre 10 godina

Lepo pise na sajtu Euroleague,Crvena zvezda Telekom sprema se za svoj debi u u EL.Istina boli. A pojacanja dobra,samo nemoj posle nas da prozivate za strance,imate ih vise od Nemacke reprezentacije u fudbalu

JA original

pre 10 godina

Realno bez stranaca nema uspeha u evropi ali malo preteruju sada, vise bih voleo jednog kvalitetnog stranog centra a pored Nelsona je mogao doci i neki domaci plej koji moze biti kvalitetna rezerva.

Uki

pre 10 godina

Znam da jos nije dosao, ali nekako mi se cini da uprava dovodi igrace po broju postignutih poena. Ipak njegove poene treba pripisati nekom ko mu je asistirao i nekom ko je uhvatio pre toga skok. Znam da moje misljenje nije bitno, ali ipak Zvezdi trebaju dobri asistenti i skakaci, a ne samo poenteri, primer Moris Almond. Savovic je doveden jedini kao skakac i pogledajte sta je napravio prosle sezone, jedini na utakmicama koji moze da uhvati skok. Asistente nemamo, prvi je Rasko Katic i on jeste sjajan ali to je posao za plejmejkera. I jos samo da dodam da mislim da nam je mnogo 2 pleja kao stranca, osecam da ce Slib biti pravi nosilac ekipe i po tom pitanju svaka cast upravi!

XXL Grobar

pre 10 godina

Sad će ovi što prose pare da dobiju nervni slalom ovde, na licu mesta...
(auh, 24. jun 2013 22:45)


A ti po obicaju u vreme dodele pehara sampionu............XXL Grobar

Spremajte jos jedan zamrzivac, na vreme, dok ima para...

pre 10 godina

Ovo su potezi ocajnika, posle ove sezone vise se niko i secati da su ikad postojali....

djole

pre 10 godina

Sad će ovi što prose pare da dobiju nervni slalom ovde, na licu mesta...
(auh, 24. jun 2013 22:45)

Ma slogiracemo se isto kao i prosle godine sa SILNIM pojacanjima sto ste na prestrasili i dobili tolike titule...

Nego, je li, sta je to nervni slalom? Bas me interesuje.

nije mi jasno

pre 10 godina

Zvezda trenutno ima 5 stranaca u timu:
Dilejni
Nelson
Blazic
Silb
Savovic.
A jos se ocekuje pojacanje na centarskoj poziciji. Za evroligu i jadransku ligu to je ok.
A kako ce Zvezda igrati nase lige?

goxy

pre 10 godina

Dobri igrači nema šta? Samo još da budu i dobar tim, a to zavisi od discipline u igri, potrošnje lopti, odbrane....a toga nema u ovim podacima. Daleko je do dobrog tima za standarde Evrolige.

Karaburac

pre 10 godina

araburacSad će ovi što prose pare da dobiju nervni slalom ovde, na licu mesta...
(auh, 24. jun 2013 22:45)
Ti si vec imao nervni slom jer prosite jos uvek. A ovo sto radi Covic je zbog nervnog sloma. Klasican primer kompleksasa.

****

pre 10 godina

Ja lično slušao Vujoševića na SOS kanalu pre neki dan kako kaže da je davanje državi Partizanu zbog rezultata bilo za oko 20 procenata veće nego Zvezdi u toku prošle sezone, ali je sporno odakle Zvezdi toliki privatni kapital. I sad se grobari ovde blamiraju izjavama kako se Zvezdi daju pare iz budzeta. Ko nije u pravu, Vujošević ili grobari? Snadjite se, nadjite sponzore, nije to ništa zabranjeno...

who, me?

pre 10 godina

/Sarcasm ON. Jos jedan potencijalni reprezantetivac Srbije. Dobro je pa imamo CZV da nas redovno snabdeva mladim, a dobrim igracima za razliku od onih grobara nase kosarke. /Sarcasm OFF

Glupi sinovci

pre 10 godina

Igrači vam nisu ni bili problem, NE UMETE DA NAPRAVITE TIM! Zato vam treba Dule ili bolji ali njega ne smete ni da pitate. Sa Radonjićem - piši propalo!

Rasejani

pre 10 godina

Izvin' te moliću lepo. A od čijih novaca vi sve to?

I verovatno očekujete da se dogodine menjaju pravila za Kup i Superligu?

Plače mi se, a ni suza više nemam, a kamo li novaca!!!

kokoko

pre 10 godina

Znam da moj komentar nece bite popularan, ali ipak moram to da napisem, zato sto volim Zvezdu. Ova euforija uopste niji dobra za nas, jel ne postoji zbog rezultata, nego samo zbog dovodjenja igraca. Slicno je bilo pred pocetak prosle zezone. I onda sam napisao komentar, da su tadasnje najave od strane Covica in Rakoca ("Idemo na sva 4 trofeja") samo stetne za nas klub. Jel su ta prevelika ocekivanja i nerealna euforija vodila do velikih promasaja nase uprave (3 trenera u jednoj zezoni, farca oko Browna i Samadjirskog; Ali Traore koga nismo doveli zato sto nam januar!!! bio vazan mesec, itd.). Dakle ako smo ista naucili iz prosle zezone, onda trebamo smanit euforiju (izjave tipa Ristovic kako cemo se jos pojacati, kako napadamo drugi krug euroligu su glupe), napravit sistem igre i po tom sistemu dovodit igrace Onda ce doci i uspeh i onda cemo imati pravo na euforiju. A mi kao navijaci tek kada osvojimo trofeje i pri tome nismo napravili dugove, tek onda trebamo pohvaliti rad uprave.

RubyRed

pre 10 godina

Pa čekaj, koliko ćemo to stranaca da imamo.
OK, Evroliga i ABA liga nemaju ograničenja koja mi možemo da prekoračimo, ali domaća takmičenja dozvoljavaju samo ČETVORICU.
Nelson i Savović od minule sezone (onaj Skot ne ostaje), Blažič, Šilb i sad ovaj. To su PETORICA (zasad9

sremac

pre 10 godina

Ljudi volim ja da nasi klubovi budu jaki ali volim i da u nasim klubovima igraju Srbi, a ne tamo neki crnci, Crnogorci, Bosanci, Makedonci...Pravimo svima reprezentacije a nasi klinci propadaju.

novio

pre 10 godina

Moracu da snimim ovu stranicu sa komentarima, da bi mogao da je objavim na kraju sezone... To sam ranijih godina propustao... Uvek ista prica, na pocetku je dominacija, kompleksi, grobari se usrali, 5 trofeja uzimamo, dovodimo Lebrona, itd... a na kraju... Svi vi dobro znate sta UVEK bude na kraju...

stiv

pre 10 godina

Za vas koji pitate odakle para Zvezdi evo informacije: Od naredne sezone glavni sponzor kluba je ETIHAD, arapi koji imaju mnogo para, i koji ce nas sponzorisati vise godina sa konstantnim povecanjem budzeta iz sezone u sezonu.

Danilovic ???

pre 10 godina

@dmjn neka KK Partizan makar jednom otvori finansijske knjige za javnost? Vi nemate prava da pricate o novcu! Napravili ste toliko sjajnih igraca,i svaka cast na tome,ali nikada u zadnjih bar 10 godina niste izasli u javnost sa finansijskim izvestajem? Pa samo me interesuje koliko je Lucic placen Partizanu? Ja da sam grobar,zestoko bi napao postenjacinu Danilovica da objasni navijacima gde su pare,i gde pare idu??? Pa racun u Marfin banci vam je blokiran a vi posle toga igrate euroligu,kako,odakle? Znaci da to nije nikada bio jedini racun,a vama pricaju da nemaju ni za plate? Nemojte biti naivni...

seljak.

pre 10 godina

Zvezda trenutno ima 5 stranaca u timu:DilejniNelsonBlazicSilbSavovic.A jos se ocekuje pojacanje na centarskoj poziciji. Za evroligu i jadransku ligu to je ok. A kako ce Zvezda igrati nase lige? (nije mi jasno, 25. jun 2013 00:04).....ma daj..koga jos interesuje nasa liga...neka agroziv..kao da je nesto vazna..vazno je ostaviti dobar utisak u evroligi,i kroz aba izboriti opet evroligu...tu su pare,a ne u agroziv ligi.

Bole

pre 10 godina

A sta cemo sa Cvetkovicem, Djokicem, Smiljanicem, Lazicem, Lukom Mitrovicem, Milivanovicem, Rebicem, Risticem, Tejicem, Guduricem, Djukanovicem, ......? Sta ce biti sa tim nasim fenomenalnim klincima koji su vec seniori ?

Nebojsa

pre 10 godina

Sto Grobari i njihov Vujosevic kada citiraju Balasevica "Dzaba vam novci moji sinovci" ne zavrse stih do kraja "Ja ipak varam malo bolje"

Ratko

pre 10 godina

Sta ce nam toliki Afro Amerikanci? Ok ovaj je mozda bolji i od Nelsona ali sta sa Cvetkovicem? Nije da se sad tu nesto palim ali ovo ce biti vrlo jak tim a u ABA nema ogranicenja za broj stranaca. Trebalo bi napraviti i B format ABA lige kad vec domace lige nista ne donose. Ekipa ce nam uci u KLS bez pola tima kao i sad sto smo bili bez drugog centra pa kad nas Partizan isprasi bice dominacija. Verujem da cemo biti medju cetiri u ABA i nadam se da cemo uspeti da prodjemo u drugo kolo Eurolige. Takodje mi ne pada na pamet ni jedan domaci centar a da nije Marjanovic i Milicic koji bi mogli da igraju a obojica su mi losi tako da cemo sigurno imati celu petorku od stranaca ako ne i 7 igraca.

Werp690

pre 10 godina

Sada nam treba jos jedan dobar centar.Licno bih voleo da to bude Bobi Marijanovic,mlad,perspektivan,napreduje iz sezone u sezonu,dominantan u reketu..
Sa druge strane Milicic na zalasku karijere,u Nba je bio najveci promasaj u istoriji,2 pik na draftu,a prvi je bio Lebron,ima iskustva ali sedenje na klupi i nije neko iskustvo...Ako Partizan dovede tandem Mege,Marijanovic-Vasilije Micic i jedno kvalitetno krilo umesto Lucica opet ce imati strasan tim,mozda cak i bolji nego prosle sezone.Znaci Zvezdi treba ozbiljan centar jer je Katic dobar samo za rezervnog centra,covek ne moze da zagradi skok,jedva da moze i da zakuca...Pod hitno nam treba kvalitetna 5...

djomlston

pre 10 godina

A kako Partizan gradi srpsku kosarku? Unazad X sezona su stranci nosioci igre (McCaleb, Lasme, Maric, Gist, Jawai, Bertans, Lovernj, Westerman...)... Bogdanovic ce jedini pomoci reprezentaciji, ostali tesko.

seljak.

pre 10 godina

Ja lično slušao Vujoševića na SOS kanalu pre neki dan kako kaže da je davanje državi Partizanu zbog rezultata bilo za oko 20 procenata veće nego Zvezdi u toku prošle sezone, ali je sporno odakle Zvezdi toliki privatni kapital. I sad se grobari ovde blamiraju izjavama kako se Zvezdi daju pare iz budzeta. Ko nije u pravu, Vujošević ili grobari? Snadjite se, nadjite sponzore, nije to ništa zabranjeno... (****, 25. jun 2013 09:37)....u toku prosle sezone....a predhodnih god..je bio 100%..veci...to nezeli da kaze..dok su on i drzava pokusavali da ugase sve druge klubove..kao i zvezdu...e zao mi ih je sad nisu uspeli...sada je vreme da vas drzava polako gasi......

Nikola

pre 10 godina

Dovesti tri ovakva igraca na visegodisnje ugovore kosta bar jedno 5 miliona evra, sto je ogromna suma i nezamislivo za bilo koji manji klub (ili da kazem manje bogat klub).
(utzo, 25. jun 2013 06:43)

Igraci koje je Zvezda dovela su prosecni i nista vise, jedino Jaka za koju sezonu ako nastavi da napreduje moze da bude vrhunski i skup igrac. Pa o cemu ti pricas kakvih bar 5 miliona za trogodisnje ugovore??? Pa jesi li svestan s obzirom na trenutnu finansijsku situaciju u koja je u kosarci kakve je igrace moguce dovesti za 600-700.00 eura godisnje? Zvezda je dovela Silba kome je Salom vrhunac karijere i ima 29 godina. On je samo solidan igrac i ne kosta vise od 200 hiljada po sezoni. Blazic je kao sto rekoh igrac koji tek treba da se dokazuje i ne moze sada da ima ogroman ugovor. Ovaj Amer koji se spominje je igrao u Ukrajini i imao dobru sezonu, ne radi se ni o kakvoj zvezdi da bi imao ogroman ugovor. Dakle, sve su ovo igraci koji kostaju 200-300.000 eura po sezoni, samo su prosecni i nista vise od toga.

speedy

pre 10 godina

pitanje koje hiljade grobara pise po raznim portalima "odakle vam pare ?".Nemojte da placete,nego uplacujte novce za partizan,da bi mogli da platite Raska!Evo ja sam danas uplatio 8000 eura,da ima dule za 4-5 tehnickih!kako ide prosjacenje?ko izadje zadnji nek ugasi svetlo!katanac na jsd!

vUcA

pre 10 godina

Ljudi shvatite da nikome nije obaveza da osvaja trofeje. Mnogo veci klubovi nego sto je CZ nisu dugo osvojili trofej. Pa Split (po meni najvece ime kosarke na ovim prostorima) nije uzeo trofej vec 12-13 godina, a u zadnjih 20 ima svega 1, i to u dosta slabijoj Hrvatskoj ligi. Problem nase kosarke je sto niko osim Partizana i Zvezde ne moze da uzme trofej. HF je imao ubedljivo najbolji tim od 2002-2007, ali mu nije dozvoljeno da osvoji nista, da igra EL i naravno da se ugasio. Coviceve frustracije dolaze od FMP-a kome isto kao HF nije bilo dozvoljeno da ide u EL. CZV je najmanje bila konkurent za titulu u odnosu na ova tri tima (poslednjih 12 godina). Sada kada je konacno stala na noge treba podrzati ovaj projekat.

magic

pre 10 godina

Grobari, predinfaktno stanje, a?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (veliki strumf,

U pravu si,evo ja vec lekove pijem,vidim doveli ste Kobija,Lebrona i Durenta,pa nije da smo se uplasili,ali i svu tu trojicu da ste doveli,jedno nemate i nikad necete imati,a koji vise trpa i od njih zajedno,a narocito voli vama to da radi.DULE VUJOSEVIC SA LA LA LA LA

KAL-EL

pre 10 godina

Nemam nista protiv sto se Zvezda pojacava sto se mene tice i Dzejmsa nek dovedu
Ali ne volim te price da je i Partizan dovodio skupe strance, a zna se da su to vecinom bili anonimusi
Slib najbolji strelac Francuske lige
Dilejni najbolja petorka Eurokupa
Braunu ponudjeno vise para od Partizana
Nelson i Skot su ipak dosta jeftiniji
A poslednjih godina u Partizanu ja mislim da je jedino skuplji bio Palasio, Lafajet i mozda Dzerels ostalu su sve anonimusi
Sve u svemu Zvezda ove sezone bas pravi drim tim ako jos dovedu po jednu cetvorku i peticu( ovakvog kvaliteta) ovaj tim ce biti prejak
Ali opet ja kazem mogli ste vi i ove sezone da uzbete Aba ligu a posle ko zna sta bi bilo i u nasoj ligi da Covic iz svog hira nije oterao Vukoicica
Tako da ako se on ne bude mnogo mesao u trenerski posao ova ekipa uz 2 pojacanja ima kvalitet za top 8
Pozdrav svim ljubiteljima kosarke

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Mi smo u Evro i NLB ligi takve instant klubove,prepune skupih Američkih crnih igrača trpali i sa našim skromnim buđetom,a i opet će mo jer mi smo INSTITUCIJA! A ne može čak ni Makabi(u Izraelu) da se poredi sa našom dominacijom u regionu! Đaba vam sve...
VOLIM GA KO OKA DVA!

Mitar

pre 10 godina

Ajde bre Grobari ne pametujte ovde. Koliko kosta ovaj? Od svih pojacanja jedino sam gledao Blazica koji je sasvim solidan kosarkas sa tedencijom da ce napredovati. Koji bre Dilejn i ovaj drugi zaboravih mu ime majke mi. Ovi igraci vrede po 100-200 hiljada eura. O cemu vi pisete? Poceli ste da pisete kako je budzet osrednji za Euroligu? Budzet od 4-5 miliona eura je vama osrednji budzet za tako jako takmicenje? Pa neki igraci u tim Eurolugaskim klubovima toliko vrede. Igraci koji se dovode su sasvim pristojni i nisu nikakva zvucna imena od kojih se dize kosa na glavi. Pa sta ste vi ocekivali da se necemo pojacati? Ne razumem? Nije valjda da ocekujete da dovedemo neke igrace iz KLS za tako jako takmicenje kao sto je Euroliga? Kupuju se igraci iz ABA i igraci iz Evrope koji su igrali Euroligu bar nekad u zivotu. Kao da smo doveli Spanulisa i Teodosica tako se ponasate.

alzc

pre 10 godina

Volim ovo, volim, volim što se ovako pojačavate, volim što titule osvajate dok se mi odmaramo. Tako je svake godine. Vi titule osvajate u julu i avgustu i neka tako uvek ostane. I tako će uvek biti dok igrače dovodi gazda a ne trener, dok se treneri menjaju kao čarape. Šta ćete da radite sa tolikim igračima koji žele da budu nosioci igre i košgeteri. Nelson, Blažić, Šild, pa sad ovaj. A centar??? Imena ne osvajaju titule (npr. LA Lakers. Potreban je kontinuitet i sistem. Volim što će te biti jaki jer će ovi naši klinci samo više gristi.

frenky simao

pre 10 godina

Za dve godine postojanja CzvBgTelekom kroz taj klub su prošli Pešić, Lazić, Vukojičić, Radonjić, Bojan i Petar Popović, Morison, Tomas, Mile Ilić, Nedović, Milutinović, Rakočević, Nelson, Almond, Braun, Skot, Samardžiski, Katić, Savović, Simonović, Blažić, Šilb...!
Eto kako se stvaraju dugovi, a pritom rezultata nigde...!

Moravac

pre 10 godina

Ovo im je omiljeni deo godine. Cim se zavrsi ciscenje u play off-u, ne prodje ni par dana od teske depresije, krene euforija sa pojacanjima, ludilom za sl. sezonom i tako godinama. Da li stvarno mislite da se neko plasi vaseg silnog pojacavanja? Mozda i ima takvih, ali ja sam miran dok je vasa nocna mora na nasoj klupi!

Pantelic A.

pre 10 godina

Sudeci po komentarima navijaca Partizana mi nikako ne bi smeli da se pojacamo a ako bi se oni pitali trebalo bi da sklapamo ugovore sa igracima iz Srpske lige. Dovodimo igrace za koje niko nije cuo nikada, igrali u solidnim klubovima i imaju Euroligaskog iskustva. Ako su crnci onda su od po pola miliona slicni Lebronu i Parkeru po vama. Pa onaj Vesterman, Lovrenj, Bertans su dovedeni isto tako pa niste ih vi uzeli iz jaslica. Koliko su oni placeni? Pa Cakarevic i Milosavljevic dva najveca talenta u regionu su dosla kod vas a nama tu pricate o Blazicu kao da je Bodiroga. Polako ima jos dosta do pocetka sezone ovo sto je Zvezda dovela je cist prosek za sada, cekajte vas da vidimo. Pa vi ste godinama dovodili proverene strane igrace i neki se uklope a neki ne kao onaj Lafajet.

Darko, centar ovdašnji

pre 10 godina

Da li su Mega, Radnički i Vojvodina stvarno toliko jaki? Koliko je vrhunskih igrača potrebno i koliko para potrošiti da bi se u Srbiji bio drugi?

goc21

pre 10 godina

@leclear dao si tacan odgovor na pitanje zasto u Partizanu nema para "Marketing" kako Danilovic kaze sta ce to Partizanu zato sada i duguju Macvanu,Radujici, Katicu verovatno i jos nekom

odalinjo

pre 10 godina

Grobar Bogdanović je profesor za sve ove polu igrače. Ukoliko tim ne bude vodio Pešić, možemo već polako da stajemo u red da čestitamo Vujoševiću. Iskreno, mislim da čak ni Pešić ne ni mogao ništa da uradi.

Ma idi

pre 10 godina

Oce li se iko ikad dohvatiti rada sa nasom djecom?najlakse je kupiti crnca...posle se svi pitaju sta nam je sa kosarkom...potjeraju miljenovica,nedovica I onda kao dovedu nekog afroamerikanca da nam glumi kosarkasa...

Kako drugacije

pre 10 godina

A gde je sad ona cuvena "kukavica": A od domacih igraca niko...koja je tu koristi Srpske kosarke!?

Retorika navijaca Zvezde iz prethodnih godina... :D

Figo

pre 10 godina

Prisetimo se... Nikada se neće naučiti pameti...!
(frenky simao, 24. jun 2013 23:02)

Prisetili smo se. I? I nikada se necemo nauciti pameti. I? Sto je to tvoj problem? Ne moze covek da procita normalne komentare od Grobara na vestima o Zvezdi i od Zvezdasa na vestima o Partizanu. Ako ne zelite da ostavite normalan komentar o vesti koju citate, onda ne morate ni da prozivate drugu stranu bez ikakvog razloga. Kad prozivas nekoga bez razloga, to vec nije zdravo... A posle se ljutite kad vam kazu da imate neku mrznju ili kompleks ili sta vec...

cigan, a ne rom

pre 10 godina

A da dovedemo 2, 3 naša klinca pa da malo i oni igraju evro ligu, da i oni nešto nauče pa zaradimo na njima nešto kad se prodaju. Da i Zvezda ima reprezentativca Srbije. Nemojte me pogrešno razumeti, ali ovo je projekat za jednu sezonu, nama treba plan za sledećih 5 a to bez naših klinaca (dobri a jeftini) nije moguće

777

pre 10 godina

Bice zanimljivo kada prodje ovaj "stecaj" pa kada se budu talili FMP i Zvezda. Pa gde ce koj igrac, pa ko je kupio Covic ili Zvezda igrace...cekam da gledam taj crtani film...

milko djurovski

pre 10 godina

@navijacima Zvezde i Partizana je to da su obe strane opsednute Zvezdom@
Obicno ne komentarisem ovakve klinacke komentare, a ima ih ovde podosta. Dete uzmi Vujakliju, procitaj objasnjenje reci kompleks, pogledaj deceniju u nazad pa donesi zakljucke. Pametan si momak.

mladja87

pre 10 godina

jesam zvezdas ali ono sto mi se ne svidja je sto do sada dovodimo samo strance i to individualce i dobre napadace, a sta cemo sa odbranom, defanzivnim skokom...tu je najvise skripalo prethodne sezone

Fanatik

pre 10 godina

Predlažem Čokiju da Zvezdine
klince ( pogotovo Cvetkovića i Mitrovića) prosledi Duletu u Partizan. Rešiće se evidentnog viška igrača a i klinci će naučiti da igraju i osvajaju trofeje na kraju sezone. Dobro Zvezdi, dobro Partizanu a Za Srbiju super.

my way

pre 10 godina

Odlicno pojacanje!!!Bice tu mrtva trka izedju njega i Nelsona za prvog pleja.I jedva cekam da vidim nadmetanje dva odlicna Amera.Posto se ovim pojacanjem prekoracio limit broja stranaca(Nelson,Dilejni,Silb,Blazic,Savovic,Skot)ocekujem da ce Skot otici a da ce uprava srediti papire za Savovica.Sada ocekujte domaca pojacanja na pozicijama 5,4 i eventualno 3.U najboljem slucaju to ce biti:Milicic,Keselj(zaboravio sam treceg).Obavezno prikljuciti mladog centra Ristica u tim dosta toga bi mogao da nauci od Raska.Ekipa bi izgledala ovako:
1.Nelson,Dilejni,Cvetkovic
2.Rakocevic,Blazic,Lazic
3.Silb,Simonovic, ?
4.Savovic,Mitrovic, ?
5.Katic,Ristic, ?
Na saradnji se zahvaliti Skotu,Radivojevicu,Suboticu.
Realno ovo ce biti odlicna ekipa ali videcemo kako ce ih Radonjic uklopiti i kakve ce rezultate imati.
(dj, 24. jun 2013 23:19)

Na cetvorku dovesti Nemanju Aleksandrova, ciji tim je ispao iz ACB lige!

LecleaR

pre 10 godina

Dojadilo mi da slusam vise iako sam samo prosecni navijac koji ne deli boje bas narocito ni crno ni crveno.Upecatljivo zaljenje i kukanje partizana treba da se vrate malo u proalost lepo je bilo imati macvana i raduljicu prosle godine tada dva reprezentativca koji su dovedeni a kostaju prilicno a ocigledno placeni nisu i todoslo sada red na placanje i kukaju nema se para...zvezda seaonu pre toga imala budzet za plate 190 k ona prica nikolic nedovic cvele taman toliko koliko sam kecman tada...pare zvezda trosi ociglwdno da ima sponzori su tu jer zvezda nije dugo imala uspeh i zato sada daju partizan ocigledno ne odladjuje marketing i ne naplacujw svoje uapehe...srecno oboma navijac dobrog sporta

uh,uh,uh

pre 10 godina

Nisam pesimista i volim ZVEZDU vise od svega ali mi se cini da pretrpavamo ekipu.Pravimo tim bez koncepta,pa nije sve u tome dovesti skupog i dobrog igraca.Rakocevic,Blazic,Silb a i ovaj Dilejni su igraci koji traze loptu,vlast u timu a jos ako dodje i Milicic...Trebace nam tri lopte.A uz to se postavlja i pitanje (ne)igranja odbane,hemije u timu(ipak su to neke zvezde),autoriteta trenera nad njima itd.Samo je bitno da nema euforije kao prethodnih sezona a na kraju nista.Sad ce i navijaci da ocekuju top8,F4 sto je naucna-fantastika.SAMO HRABRO I STRPLJIVO ZVEZDO

utzo

pre 10 godina

Sad će ovi što prose pare da dobiju nervni slalom ovde, na licu mesta...
(auh, 24. jun 2013 22:45)

I eto tako mi dobijamo nervni slom vec 13. godinu za redom...

Nije ovo prvi put da Zvezda menja ceo tim na kraju sezone i da se ulazu velika sredstva u pojacanja. To je i dovelo do duga koji se sada vraca. Bode oci to sto klub koji grca u dugovima ovako dobro pazari u ovom i prethodnom prelaznom roku. Dovesti tri ovakva igraca na visegodisnje ugovore kosta bar jedno 5 miliona evra, sto je ogromna suma i nezamislivo za bilo koji manji klub (ili da kazem manje bogat klub). Sa sportskog aspekta mi je drago sto dobijamo jedan jak klub, pa neka to bilo uz ciju god pomoc (to nije ni bitno na kraju), samo da ne bude ovo neka igra Covica and co. koji ce na kraju izvuci korist i otici glavom bez obzira a svi vi koji se preterano radujete sada ostanete da se cesete poglavi pitajuci se: Sta ovo bi? Niko vise ni ne pita sta se desava sa pravim KKCZ i kada ce se stvari vratiti na staro, posto je ovo sa FMP-om bio kratkorocni projekat ako sam dobro razumeo.
Sve u svemu Zezda pravi vrlo respektabilan tim i definitivno je da ce tu biti solidnih rezultata u EL ove godine. Bice tesko parirati ovakvom timu, ali Partizan jos nije ni poceo prelazni rok, ako se nadju adekvatne zamene za Lucica i Milosavljevica uz 2 iskusna igraca eto nas na tronu ponovo.

NBA

pre 10 godina

Vrhunski napadac. Bilo bi lepo da ga dovedemo. Bilo bi jos lepse da prvom timu prikljucimo nekog decaka iz naseg podmlatka, koji ce odmah moci da ucestvuje u igri, da ne kazem nekog dobrog rukija (ili vise njih). Super je sto Zvezda juri i ostvaruje rezultate, ali ako postanemo legija stranaca, to onda vise nije ono sto svi zelimo i volimo da gledamo.
U prevodu, pored svih ovih igraca koje dovodite, sto je za postovanje, dovedite i nekoliko mladih, ali kvalitetnih i talentovanih trenera i za prvi tim i za juniore.

Неша Србин

pre 10 godina

Нама је преко потребан центар типа Бобија М. и још једна права доминантна петица. Такође, треба нам и једна висока четворка типа Бјелице или Александрова да може на смену да игра са Савовићем и тек онда ћемо моћи равноправно да се супротстављамо Партизану и да играмо на сва 4 фронта.

Ivan

pre 10 godina

Ako je za verovati Covicu "legendi", Partizan i Zvezda su izjednaceni po pitanju finansija(za to se Covic zalagao na konferencijama za stampu tokom ove dve godine), zasto onda Partizan nema novca za skupe igrace!?
ili je ipak ovo dokaz da je Zvezda privatni klub?
Da li Drzava dotira, koliko kosta dovodjenje igraca-to nigde nije objavljeno, a navodno je sve transparentno..
Naravno, opet ce drugi biti krivi, kad se budu svodili racuni na kraju...ako ne bude rezultata...
I naravno, srecno Zvezdi i Partizanu u Evropskim takmicenjima..

Onako, cisto da znas... Da se ne brukas pred drugarima...

pre 10 godina

(dj, 24. jun 2013 23:19)

Prijatelju, kosarkaska ekipa broji 12 igraca... Ti ocigledno ocekujes da ih zvezda ima 15? Dobro, ajde da vam oprostimo, za par sezona cete znati osnovna pravila, ako se ne raspadnete ponovo do tad... I retko koja ekipa u sastavu ima tri pleja i tri beka, znaci Cvele adio i najverovatnije Rakocevic... Ma bicete ponovo solidni, kao i ove sezone... Nista jaci od toga...

Ova sezona ce vam biti gora od prosle... A onda pravac na led...

pre 10 godina

Bicete kao Prokom npr. ili oni neki Belgijanci, ili Francuzi (mislim da ste protiv nekih igrali ove sezone)... puna ekipa solidnih crnaca, a nabija ih ko stigne... Znaci sigurna propast je gomilanje crnih igraca... Videcete i sami... Inace, nisam cuo nikakvu vest da smo dali Arapima desetinu hiljada hektara zemlje da sade kokos, pa mi iskreno nije jasno odakle pare da se u tri sezone promeni dvadesetak igraca? Ali ovo je ozbiljno pitanje, bez ikakvog cinizma... Cisto zbog transparentnosti, na koju se toliko pozivate...

Arapi,VUCIC,pomoc drzave

pre 10 godina

kome vi da nabijate komplekse? stvarno zelim da budete jaki ali nmg da verujem da je neko u stanju da kaze da nam nabijate komplekse?pa vi tek treba da osvojite ovo sto smo mi u poslednja 2 meseca..dovoljno je reci 12+6! srecno u evroligi a u prvenstvu da budete drugi. poz za normalne zvezdase a ne za one isfrustrirane

Неша Србин

pre 10 godina

(werp690) u 9:30
Потпуно се слажем са тобом, Боби нам је преко и насушно потребан! Још нам треба једна права 5-ца и једна висока четворка типа Бјелице или Александрова да може да игра на смену са Савовићем. Али, да ли ће ова управа ,која то није схватала све ове године прихватити, остаје да видимо. Партизан влада свих ових година само зато што имају знатно доминантније високе играче и то је све.

Parni valjak

pre 10 godina

Dosta tih pitanja odakle Zvezdi pare. Srbija je takva zemlja, jedina u svetu. Plate u državnim prebukiranim firmama i opštinama za sedenje, duplo veće nego u proizvodnom i privatnom sektoru za celodnevno rmbanje. A pritom teški gubitaši. Imaju mesec dana godišnjeg odmora, dok je kod privatnika zakonski minimum 20 dana. Onom ko radi i proizvodi na grbači dva parazita iz birokratije, jedan nezaposleni i jedan penzioner. Tako je i u košarci, samo tamo ipak postoji teren kao objektivno merilo. U ovakvom muljatorskom vremenu, Zvezdin način stvaranja kluba i tima je možda lakši, ali Partizanov metod je jedini pravi i zbog našeg sistema vrednosti, koji traje od osnivanja, jedini moguć.

InferioR

pre 10 godina

Kad bi zvezdin tim naredne sezone ovako izgledao ja bih bio najsrecniji covek na svetu a i to bi bio savrsen tim evo kako ja to zamisljam



plejmajker:
DeMarcus Nelson,Malkom Dilejni,Aleksandar Cvetkovic
bek:
Igor Rakocevic,Jaka Blazic,Vuk Radivojevic,Branko Lazic
krilo:
Blejk Šilb,Marko Simonovic,Michael Scott
krilni centar:
Vladimir Radmanovic,Boris Savovic,Bojan Subotic
centar:
Darko Milicic,Rasko Katic

Kad bi dosli Radmanovic i Milicic kao i trener Svetislav Pesic kao i neki kasvetan bek koji bi mogao da pomogne Rakocevicu...

Mungos

pre 10 godina

Kao neko ko navija za Zvezdu, moram da se zapitam da li je nasa zemlja toliko deficitarna kad su kosarkaski talenti u pitanju da prvu petorku moraju da cine stranci (ili rventualno jedan nas igrac)? Zar je moguce da ne dovodimo nikoga iz Srbije ili da ne ubacujemo nekog klinca koji ce sticati iskustvo? Pa bre, partizan napravio tim od klinaca i igrao ok... Zasto mi ne ukombinujemo iskustvo koje imamo sa mladoscu? Ovo mi lici na isti put zbog kojeg je prethodni klub imao onoliki dug... Ali dobro, valjda ce pomoci da napadnemo i uzmemo makar jednu titulu i sto duze ostanemo u Evropi. Ako ni ove sezone ne uspemo, onda treba bataliti strance osim nekih ekstra kvalitetnih i krenuti sa klincima. To vazi i za FK, jer stvarno ne mogu da shvatim kako to jedan Je to jedan Dauda bolji od Mudrinskog, a covek sve zajedno dao 2 gola...

Radovan III

pre 10 godina

Svi kukate gde su naši igrači, a niko neko ime da pomene, kog našeg igrača da dovedemo npr za pleja, da može da odigra evroligu i aba ligu na visokom nivou, osim Teodosića na žalost nema ih (na ostalim pozicijama ih ima), a što se tiče para, pa sponzori se prosto lepe za velike klubove u evroligi, ali na vašu žalist vi to nikada nećete osetiti!

Seljak građanin

pre 10 godina

@Seljak
Da li ti znaš kako se privatnici odlučuju da budu sponzori? Tako što im neko javi da će to za njih biti bolje, a ako neće onda... itd. A onima koji bi hteli da budu sponzori konkurentu neko javi - ne bih vam to savetovao, odustanite...itd. Šta misliš koje televizije danas dobijaju reklame? One kojima padne na um da budu nezavisne i kritikuju vlast preti preživljavanje. Ne budi uvek neobavešten i naivan.

ko te nezna skupo ce te platiti.

pre 10 godina

Vreme je da se zapitamo gde odlazi i to malo para iz fudbalskog kluba i da li je finansiranje kluba iz zeleznika vredno toga.

smeker

pre 10 godina

Sve ili nista.Kupujete solidno,cak vrlo solidno,ali da li je mogice da niste ukapirali da se stranci sada nekupuju.Jedino ako novac ima falinku pa ga treba sto pre oprati.Bice vrlo zanimljivo kako ce sve ispasti na kraju,iskustvo govori...

THE CITIZEN

pre 10 godina

Nisam gledao ovog lika, ali ako je ovaj video najbolje od njega onda nam ne treba, po ovome sto vidimo nije bolji ni od osrednjeg Nelsona, a nama treba PRVI plejmejker!

Mile

pre 10 godina

Haha dok na klupi sedi veciti gubitnik Nebojsa Ilic ja ne brinem,steta samo sto sedi na klupi reptezentacije nista necemo napraviti u Sloveniji

spurs19

pre 10 godina

...nekog domaceg igraca ( Markovic ) koga bi mogli na kraju sezone da koristimo i u domacem prvenstvu i kupu, nego da gomilamo strance koje necemo mocu do kraja da iskoristimo...
Cak iako dovedemo jos jednog stranca, bilo bi pametnije da dovedemo jednog na poziciji 4 ili 5, jel nam je trenutno mnogo potrebniji igrac u reketu, nego da nagomilavamo spoljne igrace.
(Ranke, 25. jun 2013 09:06)

Jeste. Treba dovesti dobru peticu, po mogućnosti Miličića ako ne onda bilo koga ko bi stvarno pomogao Katiću.
Za Agroživ Super Ligu Srbije me uopšte nije briga, ta liga je obezvređena, nema nikakav značaj, a trofej je puka prestižnost.
Bitnije je da dobro igramo u ABA ligi i da time postanemo konstantni u Evroligi jer tako tim napreduje u svim segmentima pa i u finansijama.
Za Agroživ ligu neka zadrže strance koji su se najbolje pokazali u toku sezone i neka ta liga bude poligon za testiranje naše mlađarije.
Što se mene tiče mogu komotno da izgube Agroživ ligu ako osvoje ABA odnosno prođu grupnu fazu Evrolige.

zoran

pre 10 godina

..kako nam je propala domaca kosharka...ne mozes da sastavis 3 Srbina u Zvezdi ili Partizanu...tuga...
(zoran, 24. jun 2013 23:02)

U svoje ime govori delijo...u Partizanu je 9 srba + Gordić a kod vas???
(Ja, 24. jun 2013 23:08)


Prvo, anvijam za Partizan.

Drugo: petorka Partizana...Vesterman,Lovernj,Bertans, + 2. nashih......nema shta...super za nashu kosharku.

xMADx

pre 10 godina

(zlatko, 24. jun 2013 23:49) mi smo imali rezultate pravili prihode pa samim tim smo i mogli da dovodimo igrcace a zvezda ko moj komsija nista ne radi sedi kuci a svakih 3 meseca novi auto lol

frenky simao

pre 10 godina

Plakacu sada ;(
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Frenky Simao, 24. jun 2013 23:10)

Još jedan dokaz nemoći i frustracije...!
Ne možete Vi nikada biti mi, a znam da bih voleli...!

E

pre 10 godina

Stvarno mi nisu jasni mnogi komentari pa mi smo igrali dosta sezona sa mladim poluperspektivnim domacim igracima i nista, pa zar ne mislite da ima domaci kvalitetan igrac za evroligu da bi bio doveden, sto ce mene tice i petorka stranaca samo da bude rezultata

KIZAI

pre 10 godina

spurs19, 25. jun 2013 13:01)
Samo ti laži sam sebe pa sve bi dali da ste uspeli da osvojite tu "nevažnu" titulu; JEDINI PRVACI SRBIJE KK PARTIZAN!!!!!

svake sezone isto

pre 10 godina

hmm super 3 "jaka" pojačanja koja neće ništa uraditi..da to smo kod vas navikli..i odoše pare u pm :)

pa vas opet pitam : ČEMU SE NADATE?

Marko

pre 10 godina

A zasto navijaci Limenki, nikad, ali bas nikad ne komentarisu Partizan!!:-))) Je l' tako, izgleda da su to navijaci "prave Zvezde ili FMP-a, ne znam, naucicu, mlad sam!:-))

Crkvinac

pre 10 godina

1. Nelson,Dilejni, Cvetkovic
2. Rakocevic, Blazic, Lazic
3. Silb, Simonovic, (Keselj)
4. Savovic, Mitrovic, (Radenovic)
5. Katic,(Milicic ili Rakovic)

trener. (Dusko Ivanovic)

Muzički koordinator

pre 10 godina

Ala su se popalili ko da su Gagića doveli. Koje su to paljevine samo Nebojša zna. U najmanju ruku kao da im je lično MUSLIJA doveo. Biće i to za neku godinu kad odmrznemo babu. Onda prevodimo vaterpolo sistem u košarku, a SLEDEĆE SEZONE u fudbal u Zvezdu EKV!

Ranke

pre 10 godina

Ja sam po malo skeptican sto se ove vesti tice...
Ali ako je istina mislim da to nije bas pametan potez uprave, posto vec imamo 4 stranca. Mislim da je bilo bolje da platimo cak i malo vise nekog domaceg igraca ( Markovic ) koga bi mogli na kraju sezone da koristimo i u domacem prvenstvu i kupu, nego da gomilamo strance koje necemo mocu do kraja da iskoristimo...
Cak iako dovedemo jos jednog stranca, bilo bi pametnije da dovedemo jednog na poziciji 4 ili 5, jel nam je trenutno mnogo potrebniji igrac u reketu, nego da nagomilavamo spoljne igrace.

oooooo

pre 10 godina

(werp690) u 9:30
Потпуно се слажем са тобом, Боби нам је преко и насушно потребан! Још нам треба једна права 5-ца и једна висока четворка типа Бјелице или Александрова да може да игра на смену са Савовићем. Али, да ли ће ова управа ,која то није схватала све ове године прихватити, остаје да видимо. Партизан влада свих ових година само зато што имају знатно доминантније високе играче и то је све.
(Неша Србин, 25. jun 2013 11:27

Kada ćete da shvatite da u Zvezdu ne idu dobri igrači? nego oni koji nemjau gde..to se vidi i iz rezultata

frenky simao

pre 10 godina

@ Figo

Mi ne prozivamo nikoga bez razloga, sve vreme se samo branimo od raznoraznih napada i pritisaka...! Ako ste mislili da ćemo da spustimo gard kao klub i kao navijači prevarili ste se mnogo...! Vidim da te je moj komentar pogodio, to i jeste bio cilj...! To što sam napisao je činjenica...!

Juzni Front VR

pre 10 godina

Zalosno... Partizan kao "vecni prvak" treba da proda kapitena da bi klub preziveo, a drugi dovode pojacanja kao od sale... Srbijo, Srbijo...

Istina

pre 10 godina

Nadam se da Partizan, neće staviti ključ u bravu, samo da bi smo im pokazali, da smo bolji.. Jer, žalosno je, sa kakvim sve timovima i igračima, oni osvajaju 12 godina za redom, titule.. Ne zato što je Zvezda bila bolja, pa nepravedno gubila (taman posla, bila je još gora) već zato što su imali sreće da su najbolji među lošima.. A rezultate Partizanove dominacije smo videli.. Od kako Partizan dominira, naša reprezentacija je počela da gubi i od Nigerije, Irana, Kine.. Kako od tolike silne dominacije, taj klub nije dao bar dvojicu reprezentativaca za primer? Čast Novici Veličkoviću, kao izuzetku.. Koju korist, srpska košarka ima od te dominacije?

Saša Nbg

pre 10 godina

Kao medij trebalo bi da budete precizni. Crvena Zvezda Beograd nikada nije nastupala u Evroligi. Crvena Zvezda jeste. Ovo je jedna pravno upitna pirueta Čovića ali poštujem navijače Zvezde koji navijaju za ovaj privatni klub koji je dobio pravo na korišćenje grba Crvene Zvezde. Sve je kod nas lažno pa što ne bi bila i Zvezda. Klub se odlično pojačava što ja kao Partizanovac podržavam, čak i volim. To samo znači jedno, treninzi če biti još jači, zbog Čovića i njegovih marifetluka ovo je postalo više od igre.

dmjn

pre 10 godina

Odakle vam pare? Neka covic objasni poreklo ovog novca jer rezultate nije imao,samim tim ni prihode...a ovaj igrac vredi bar 500 000e...sve se ovo iz budzeta placa,dakle i mi grobari ovo placamo...uzas!

Марко

pre 10 godina

"Нису нас сломиле ове тешке године,
још нас сада има више због тебе..."
ЗВЕЗДА, СРБИЈА, никад југославија!
ИМПЕРИЈА УЗВРАЋА УДАРАЦ!!!

Ja

pre 10 godina

nelson dileja skot savovic blazic...mladjani rakočević, katić i radivojević, drvoseče lazić i subotić...kako ono vi kazete o budućnosti srpske košarke...hahaha...DZABA VAM NOVCI MOJI SINOVCI!

dragan

pre 10 godina

Ima se, može se...A sad će opet neko da pita odakle pare...Pa imamo pare, sledi dovođenje još dva adekvatna pojačanja za Evroligu!
Čoviću, majstore, doktore!!!

sajber_kurajber

pre 10 godina

Bože, koliko ćete samo da budete razočarani na kraju SLEDEĆE sezone !!!
Ovima će da trebaju pet lopte u isto vreme.
Grupa dobrih i skupih igrača ne pravi automatski dobar TIM.
Džaba vam novci ...

fuzija ce biti opet aaa bateee

pre 10 godina

smesni su mi ovi pantercici obojeni u crveno,i pored tolikih para koje vam je investitor sa kosova obezbedio ipak postoji strah sta li ce nam Dr.Dule spremiti ove godine...sve me ovo podseca na pocetak prosle sezone fmp dovodi pojacanja to zvone sva zvona a partizan klince anonimuse pa na kraju PLJUSSSS...ili jel se secate ono Katic-Bertans-BENGGGG...bice opet DZaba vam novci,i tole namestio,sudije kme kme...

dzozey

pre 10 godina

Zvezda srpski klub? :) ... ispadnes iz lige, pa osvojis samo Kup, pa dovedes tri amerikanca...Srbija brale...ne mogu svi da nemaju...za svakog ko posteno radi a nema, dodje po jedan koji ne radi posteno a ima. Ako rezultata nema, zna se ko finansira...onaj sto radi na kasi, onaj sto naplacuje kartu u autobusu, onaj sto cisti ulice...

Марко

pre 10 godina

"Нису нас сломиле ове тешке године,
још нас сада има више због тебе..."
5 милиона синова и кћери је уз тебе!
СРБИЈА ЖИВИ ЗА ЗВЕЗДУ!!!

frenky simao

pre 10 godina

Prisetimo se prošlog leta, prisetimo se prelaznog roka pred prošlu sezonu, prisetimo se prvog "derbija" u sezoni... A onda se prisetimo aprila i f4 ABA lige, pa se prisetimo juna i finala superlige Srbije...! I tako već 12 godina unazad...! Nikada se neće naučiti pameti...!

istorija se ponavlja

pre 10 godina

I posle se pitamo kako je crvena zvezda napravila dug od 16 miliona,od 2000 do 2008 god.,zvezda je uvek imala veci budzet od partizana,kupovala razne skupe igrace i trenere,a uspeha nigde.Sada ista prica,za 2 godine postojanja novog kluba dovedena su 10-12 novih(izuzetno skupih)igraca,rezultata verovatno opet nece biti i za koju godinu ostace opet neki milionski dug koji ce DRZAVA opet da oprosti.I jos nesto,mladi Cvetkovic i Mitrovic mogu slobodno da pakuju kofere,ove godine su dobijali priliku na kasicu,a sledecu nece imati nikakvu minutazu

bahatost

pre 10 godina

Kakva smo mi zemlja?! Niko nije odgovarao za dug nastao u KK Zvezda,niko nije objasnio kako je taj dug reprogramiran ili cak vrace za godinu dana(!), niko ne zna od koje se love uopste placaju igraci, a sada gledamo kako tri respektabilna igraca dolaze za sigurno pristojnu lovu. A najvaljuju se i nova pojacanja. Od cega? Ovo je zemlja u kojoj politika koristi klubove kao svoje loviste. Dođu, navuku kredite, zabave narod a onda kada odu ostane groblje. Ili neko misli da Covic daje lovu iz svog dzepa? gde je ta lova uopste zarađena. Odakle se placaju novi kosatkasi, a da stare niko ne kupuje niti vrede iole znacajniju paru? Pere li ovde iko lovu - evo da ja pitam kada niko nece. I da se razumemo, nisam Partizanovac. Samo mi se sve smucilo.

samuel

pre 10 godina

Jedino ali jedino zajednicko navijacima Zvezde i Partizana je to da su obe strane opsednute Zvezdom....idemo Delije...nabijamo komplexe...tako je bilo tako ce i biti...

Packy

pre 10 godina

bilo je tako i prošle sezone. Uzmi Dule 13. titulu sa još mlađim klincima. Nabij doživotne komplekse Vučiću i Čoviću! Shvatite da se u Srbiji neće živeti bolje, možete da kradete koliko hoćete, ali pravda na kraju uvek pobedi!

koja

pre 10 godina

Tako ste poceli i predhodnu sezonu sa 4 Amera + Rakocevic ,Savovic , Katic , Simonovic .
Ne zaboravite da je na terenu jedna lopta :)
Neko mora i odbranu da igra a sujeta je cudo

Blago Srbije iz predgradja

pre 10 godina

Sve Srbin do Srbina u srpskom klubu sa periferije srpskog glavnog grada. Sve u inat jednom gospodskom srpskom klubu iz Humske ulice. I na kraju, kao po starom srpskom obicaju, srpski mucak.

Pigošević iz svinjca

pre 10 godina

ja ne verujem šta im radi Čović - mi kupujemo, oni prose. ako, zaslužili su svojim "gospodskim" ponašanjem. udri, Ćoki, do kraja

NEDJA

pre 10 godina

Nemaju nikakve uspehe,nijedan izvor prihoda od prodaje igraca,ulaznica,sezonskih karata,tv prava,nisu nikad igrali Evroligu a imaju budzet bez limita koji ce biti medju vecim cak i u Evroligi.Znaci stvari su jasne ili je drzava grunula velike pare ili cu ovo Cokijevi licni novci a najpre bih rekao da je i jedno i drugo al mi onda ne ulazi u glavu kako privatan klub moze imati toliku pomoc drzavnih preduzeca.Mnogo me podsecate na Fenerbahce i nadam se da cete i proci isto kao oni proslu sezonu.

frenky simao

pre 10 godina

Potvrđuju epitet najsrBskijeg kluba...!
"Džaba Vam novci moji sinovci...!"
Opet će biti "Ko visoko leti, nisko pada...!"
"Neki misle da je naše vreme prošlo, ali ja mislim da njihovo još nije došlo...!"
Podsećaju me na Fenerbahče Ulker - veliki budžet a rezultat nikakav...!
Ala će Ivković imati koristi od ovih...!
Ne leče se frustracije parama...!
I nastavite da lažete kako Partizan ima veći budžet...!
Uzalud trud, džaba Vam sve...!

dexa

pre 10 godina

Evo da cestitam privatniku Nebojsi Covicu jer ovakvi potezi su stvarno neverovatni u kosarci,debitujes u Evroligi(slobodno mozete da odete na sajt euroleague.net tamo pise da je ovo prva sezona) i dovodis takve igrace.Samo me zanima gore pomenuti privatnik je rekao na kraju sezone ce izaci u javnost i reci koliki je budzet za narednu godinu(sad ce da skoce ovi sto navijaju za novoformirani klub kako Partizan vec 10 godina nista ne pokazuje sto NIJE ok),podsecam da su to njegove reci da ce oni raditi transparentno bez obzira na Partizan,pa me stvarno zanima da li to ide preko grbace naroda.DA SE NAGLASI NISAM NAVIJAC NI JEDNOG BEOGRADSKOG KLUBA VEC ZALJUBLJENIK U KOSARKU VELIKI POZDRAV IZ NOVOG SADA

Марко

pre 10 godina

"Нису нас сломиле ове тешке године,
још нас сада има више због тебе..."
5 милиона синова и кћери је уз тебе!
СРБИЈА ЖИВИ ЗА ЗВЕЗДУ!!!

Марко

pre 10 godina

"Нису нас сломиле ове тешке године,
још нас сада има више због тебе..."
5 милиона синова и кћери је уз тебе!
СРБИЈА ЖИВИ ЗА ЗВЕЗДУ!!!

Марко

pre 10 godina

"Нису нас сломиле ове тешке године,
још нас сада има више због тебе..."
5 милиона синова и кћери је уз тебе!
СРБИЈА ЖИВИ ЗА ЗВЕЗДУ!!!

Марко

pre 10 godina

"Нису нас сломиле ове тешке године,
још нас сада има више због тебе..."
5 милиона синова и кћери је уз тебе!
СРБИЈА ЖИВИ ЗА ЗВЕЗДУ!!!

PAOK

pre 10 godina

Sad će ovi što prose pare da dobiju nervni slalom ovde, na licu mesta...
(auh, 24. jun 2013 22:45)

I posle 12 godina imate smisla za humor.A sto se prosenja tice,mi ne zakidamo drzavu kao vi za 20 miliona evra.Samo dovodite strance,ionako ne mozete da napravite kasfetnog domaceg igraca

Petak 13

pre 10 godina

Sad će ovi što prose pare da dobiju nervni slalom ovde, na licu mesta...
(auh, 24. jun 2013 22:45)

Mi možda, a vi sigurno na kraju sezone, kad vas parkiramo tamo gde vam je mesto već decenijama.

Rasejani

pre 10 godina

Izvin' te moliću lepo. A od čijih novaca vi sve to?

I verovatno očekujete da se dogodine menjaju pravila za Kup i Superligu?

Plače mi se, a ni suza više nemam, a kamo li novaca!!!

Šilb za 3

pre 10 godina

Ma tako je!!!!!!!! Dilejni dođi, dobrodošao si, trebaš nam!
Dođi kod nas care, tu je tvoj saigrač iz 2011/12 iz Šalona, Blejk Šilb!!!
Nelson,Blažič,Šilb,Dilejni, još Čoviću, još!!!
Ajmo sada nekog centra ili krilnog centra!
Ajde da nateramo one crne prepotentne komšije da kukaju ko strine i tetke zajedno jer ovo je još na nivou domaćice...

nije mi jasno

pre 10 godina

Zvezda trenutno ima 5 stranaca u timu:
Dilejni
Nelson
Blazic
Silb
Savovic.
A jos se ocekuje pojacanje na centarskoj poziciji. Za evroligu i jadransku ligu to je ok.
A kako ce Zvezda igrati nase lige?

zlatko

pre 10 godina

Ne razumem zasto se navijaci partizana pale na Zvezdina pojacanja,koje doso i koliko je placen. Koliko znam milion stranaca je proslo kroz partizan i to debelo placeni pa nisam procito komentare Zvezdinih navijaca da se pitaju koliko kostaju. I ne pojacavamo se mi zbog vas,igramo EL pa ko se bolje pokaze.

Duca

pre 10 godina

Osovina srpske reprezentacije,igrači Partizana 4(5).Osovina reprezentacije Francuske: San Antonio+Partizan=5! Tu smo malo omanuli,San Antonio ima jednog više! Ipak su bolji.Realno.

sremac

pre 10 godina

Ljudi volim ja da nasi klubovi budu jaki ali volim i da u nasim klubovima igraju Srbi, a ne tamo neki crnci, Crnogorci, Bosanci, Makedonci...Pravimo svima reprezentacije a nasi klinci propadaju.

Ja

pre 10 godina

...kako nam je propala domaca kosharka...ne mozes da sastavis 3 Srbina u Zvezdi ili Partizanu...tuga...
(zoran, 24. jun 2013 23:02)

U svoje ime govori delijo...u Partizanu je 9 srba + Gordić a kod vas???

Spremajte jos jedan zamrzivac, na vreme, dok ima para...

pre 10 godina

Ovo su potezi ocajnika, posle ove sezone vise se niko i secati da su ikad postojali....

grobari ns

pre 10 godina

Tesko da cemo dobiti od vas nervni slom. Ne znam ko vec 12 god pije pilule za smirenje. Svaki put se pred pocetak sezone busate u grudi,obecavate kule i gradove a onda po njenom zavrsetku usledi veliki sok i opet Jovo nanovo.

Goxy

pre 10 godina

Partizan je dovodio igrace iz Golden State, iz Makabija,Menjao 3 veoma Dobra plejmejkera dovodio jake igrace a sad je problem sto je Zvezda mozda dovela igraca iz Ukrajine i Francuske?? Sta je nemate vise toliko para? Frka?

realan

pre 10 godina

Lepo pise na sajtu Euroleague,Crvena zvezda Telekom sprema se za svoj debi u u EL.Istina boli. A pojacanja dobra,samo nemoj posle nas da prozivate za strance,imate ih vise od Nemacke reprezentacije u fudbalu

MI OSTVARUJEMO VAŠE SNOVE

pre 10 godina

Na terenu ih je 5 na 5. Naša snaga je na klupi. Bolje razmišljajte koga staviti na klupu. Radonjić je 27. trener (neki su probali i po nekoliko puta) koji pokušava da nadmudri JEDNOG.

Glupi sinovci

pre 10 godina

Igrači vam nisu ni bili problem, NE UMETE DA NAPRAVITE TIM! Zato vam treba Dule ili bolji ali njega ne smete ni da pitate. Sa Radonjićem - piši propalo!

novio

pre 10 godina

Moracu da snimim ovu stranicu sa komentarima, da bi mogao da je objavim na kraju sezone... To sam ranijih godina propustao... Uvek ista prica, na pocetku je dominacija, kompleksi, grobari se usrali, 5 trofeja uzimamo, dovodimo Lebrona, itd... a na kraju... Svi vi dobro znate sta UVEK bude na kraju...

XXL Grobar

pre 10 godina

Sad će ovi što prose pare da dobiju nervni slalom ovde, na licu mesta...
(auh, 24. jun 2013 22:45)


A ti po obicaju u vreme dodele pehara sampionu............XXL Grobar

zvezdas_rajvoSa

pre 10 godina

Ma kakvi Ameri, kakvi bakraci. Nikako Covicu da sine u glavi da mora da dovede Milicica. Mora neko i sudije da lema dobro, jer tako se u Srbiji osvajaju trofeji. Znaci, samo Milicic, pa da vidimo posle junaka Belosevica i Neskovica kako sude :)

Pantelija

pre 10 godina

Na poziciji centra pogodite ko stize? MILOVAN RAKOVIC ! Iskusan Euroligaski kalibar a nesudjeni reprezentativac. Katic i Rakovic je strava za nase uslove.

djole

pre 10 godina

Sad će ovi što prose pare da dobiju nervni slalom ovde, na licu mesta...
(auh, 24. jun 2013 22:45)

Ma slogiracemo se isto kao i prosle godine sa SILNIM pojacanjima sto ste na prestrasili i dobili tolike titule...

Nego, je li, sta je to nervni slalom? Bas me interesuje.

who, me?

pre 10 godina

/Sarcasm ON. Jos jedan potencijalni reprezantetivac Srbije. Dobro je pa imamo CZV da nas redovno snabdeva mladim, a dobrim igracima za razliku od onih grobara nase kosarke. /Sarcasm OFF

Karaburac

pre 10 godina

araburacSad će ovi što prose pare da dobiju nervni slalom ovde, na licu mesta...
(auh, 24. jun 2013 22:45)
Ti si vec imao nervni slom jer prosite jos uvek. A ovo sto radi Covic je zbog nervnog sloma. Klasican primer kompleksasa.

Ratko

pre 10 godina

Sta ce nam toliki Afro Amerikanci? Ok ovaj je mozda bolji i od Nelsona ali sta sa Cvetkovicem? Nije da se sad tu nesto palim ali ovo ce biti vrlo jak tim a u ABA nema ogranicenja za broj stranaca. Trebalo bi napraviti i B format ABA lige kad vec domace lige nista ne donose. Ekipa ce nam uci u KLS bez pola tima kao i sad sto smo bili bez drugog centra pa kad nas Partizan isprasi bice dominacija. Verujem da cemo biti medju cetiri u ABA i nadam se da cemo uspeti da prodjemo u drugo kolo Eurolige. Takodje mi ne pada na pamet ni jedan domaci centar a da nije Marjanovic i Milicic koji bi mogli da igraju a obojica su mi losi tako da cemo sigurno imati celu petorku od stranaca ako ne i 7 igraca.

dj

pre 10 godina

Odlicno pojacanje!!!Bice tu mrtva trka izedju njega i Nelsona za prvog pleja.I jedva cekam da vidim nadmetanje dva odlicna Amera.Posto se ovim pojacanjem prekoracio limit broja stranaca(Nelson,Dilejni,Silb,Blazic,Savovic,Skot)ocekujem da ce Skot otici a da ce uprava srediti papire za Savovica.Sada ocekujte domaca pojacanja na pozicijama 5,4 i eventualno 3.U najboljem slucaju to ce biti:Milicic,Keselj(zaboravio sam treceg).Obavezno prikljuciti mladog centra Ristica u tim dosta toga bi mogao da nauci od Raska.Ekipa bi izgledala ovako:
1.Nelson,Dilejni,Cvetkovic
2.Rakocevic,Blazic,Lazic
3.Silb,Simonovic, ?
4.Savovic,Mitrovic, ?
5.Katic,Ristic, ?
Na saradnji se zahvaliti Skotu,Radivojevicu,Suboticu.
Realno ovo ce biti odlicna ekipa ali videcemo kako ce ih Radonjic uklopiti i kakve ce rezultate imati.

Matija94

pre 10 godina

Super pojacanje,voleo bih jos na 4 Dragovic ili Aleksandrov,na 5 naravno Milicic sad ce doci ili nece nikad,poslednja prilika da ozivi karijeru,inace sto se stranaca tice ovo nam je poslednji,Skot ide verovatno,a Savovic vise nece biti stranac. . .

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Mi smo u Evro i NLB ligi takve instant klubove,prepune skupih Američkih crnih igrača trpali i sa našim skromnim buđetom,a i opet će mo jer mi smo INSTITUCIJA! A ne može čak ni Makabi(u Izraelu) da se poredi sa našom dominacijom u regionu! Đaba vam sve...
VOLIM GA KO OKA DVA!

ma

pre 10 godina

ovo govorim kao neutralni navijac, oba nasa najpoznatija kluba su cista misterija
kk Zvezda ili kako se vec zove se pojavi posle kolko godina i odmah sve hoce, a misterija odakle tolke pare dolaze, i na kraju ce kao u vaterpolu fk i bivsoj zvezdi nastanu enormni dugovi, jer se ispostavi da se sve vreme zaduzujui onda se gase ili rade ovo sto radi FK zvezda trenutno

Partizan stvara igrace, prodaje igrace(za sasvim lepe svote) osvaja silne titule i o5 nema novca i uvek govore kako jedva sklapaju kraj sa krajem totalna misterija kako se niko ne zapita od vlasti gde to odlazi jer cistom racunicom dobijes da su prihodi mnogo veci od rashoda(pogotovo Fk partizan)

Nadam se jednom da cu doziveti da se ne prica o parama da postanu vise klubovi stabilni(svaki drugi dan citam kako neki klub nije nesto platio, ali kakva drzava takvi i klubovi

odalinjo

pre 10 godina

Grobar Bogdanović je profesor za sve ove polu igrače. Ukoliko tim ne bude vodio Pešić, možemo već polako da stajemo u red da čestitamo Vujoševiću. Iskreno, mislim da čak ni Pešić ne ni mogao ništa da uradi.

Muzički koordinator

pre 10 godina

Ala su se popalili ko da su Gagića doveli. Koje su to paljevine samo Nebojša zna. U najmanju ruku kao da im je lično MUSLIJA doveo. Biće i to za neku godinu kad odmrznemo babu. Onda prevodimo vaterpolo sistem u košarku, a SLEDEĆE SEZONE u fudbal u Zvezdu EKV!

Uki

pre 10 godina

Znam da jos nije dosao, ali nekako mi se cini da uprava dovodi igrace po broju postignutih poena. Ipak njegove poene treba pripisati nekom ko mu je asistirao i nekom ko je uhvatio pre toga skok. Znam da moje misljenje nije bitno, ali ipak Zvezdi trebaju dobri asistenti i skakaci, a ne samo poenteri, primer Moris Almond. Savovic je doveden jedini kao skakac i pogledajte sta je napravio prosle sezone, jedini na utakmicama koji moze da uhvati skok. Asistente nemamo, prvi je Rasko Katic i on jeste sjajan ali to je posao za plejmejkera. I jos samo da dodam da mislim da nam je mnogo 2 pleja kao stranca, osecam da ce Slib biti pravi nosilac ekipe i po tom pitanju svaka cast upravi!

goxy

pre 10 godina

Dobri igrači nema šta? Samo još da budu i dobar tim, a to zavisi od discipline u igri, potrošnje lopti, odbrane....a toga nema u ovim podacima. Daleko je do dobrog tima za standarde Evrolige.

Dajbabe

pre 10 godina

Previse stranaca..Sve vuce na to da ce centar biti domaci igrac ili da Savovic dobije nase drzavljanstvo...Rakovic se ne bi lose uklopio u ovaj tim..Vanjska linija sada zaista jaka...Na svakoj poziciji po dva dobra igraca..

frenky simao

pre 10 godina

Plakacu sada ;(
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Frenky Simao, 24. jun 2013 23:10)

Još jedan dokaz nemoći i frustracije...!
Ne možete Vi nikada biti mi, a znam da bih voleli...!

magic

pre 10 godina

Grobari, predinfaktno stanje, a?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (veliki strumf,

U pravu si,evo ja vec lekove pijem,vidim doveli ste Kobija,Lebrona i Durenta,pa nije da smo se uplasili,ali i svu tu trojicu da ste doveli,jedno nemate i nikad necete imati,a koji vise trpa i od njih zajedno,a narocito voli vama to da radi.DULE VUJOSEVIC SA LA LA LA LA

Juzni Front VR

pre 10 godina

Zalosno... Partizan kao "vecni prvak" treba da proda kapitena da bi klub preziveo, a drugi dovode pojacanja kao od sale... Srbijo, Srbijo...

RubyRed

pre 10 godina

Pa čekaj, koliko ćemo to stranaca da imamo.
OK, Evroliga i ABA liga nemaju ograničenja koja mi možemo da prekoračimo, ali domaća takmičenja dozvoljavaju samo ČETVORICU.
Nelson i Savović od minule sezone (onaj Skot ne ostaje), Blažič, Šilb i sad ovaj. To su PETORICA (zasad9

THE CITIZEN

pre 10 godina

Nisam gledao ovog lika, ali ako je ovaj video najbolje od njega onda nam ne treba, po ovome sto vidimo nije bolji ni od osrednjeg Nelsona, a nama treba PRVI plejmejker!

777

pre 10 godina

Bice zanimljivo kada prodje ovaj "stecaj" pa kada se budu talili FMP i Zvezda. Pa gde ce koj igrac, pa ko je kupio Covic ili Zvezda igrace...cekam da gledam taj crtani film...

utzo

pre 10 godina

Sad će ovi što prose pare da dobiju nervni slalom ovde, na licu mesta...
(auh, 24. jun 2013 22:45)

I eto tako mi dobijamo nervni slom vec 13. godinu za redom...

Nije ovo prvi put da Zvezda menja ceo tim na kraju sezone i da se ulazu velika sredstva u pojacanja. To je i dovelo do duga koji se sada vraca. Bode oci to sto klub koji grca u dugovima ovako dobro pazari u ovom i prethodnom prelaznom roku. Dovesti tri ovakva igraca na visegodisnje ugovore kosta bar jedno 5 miliona evra, sto je ogromna suma i nezamislivo za bilo koji manji klub (ili da kazem manje bogat klub). Sa sportskog aspekta mi je drago sto dobijamo jedan jak klub, pa neka to bilo uz ciju god pomoc (to nije ni bitno na kraju), samo da ne bude ovo neka igra Covica and co. koji ce na kraju izvuci korist i otici glavom bez obzira a svi vi koji se preterano radujete sada ostanete da se cesete poglavi pitajuci se: Sta ovo bi? Niko vise ni ne pita sta se desava sa pravim KKCZ i kada ce se stvari vratiti na staro, posto je ovo sa FMP-om bio kratkorocni projekat ako sam dobro razumeo.
Sve u svemu Zezda pravi vrlo respektabilan tim i definitivno je da ce tu biti solidnih rezultata u EL ove godine. Bice tesko parirati ovakvom timu, ali Partizan jos nije ni poceo prelazni rok, ako se nadju adekvatne zamene za Lucica i Milosavljevica uz 2 iskusna igraca eto nas na tronu ponovo.

seljak.

pre 10 godina

Ja lično slušao Vujoševića na SOS kanalu pre neki dan kako kaže da je davanje državi Partizanu zbog rezultata bilo za oko 20 procenata veće nego Zvezdi u toku prošle sezone, ali je sporno odakle Zvezdi toliki privatni kapital. I sad se grobari ovde blamiraju izjavama kako se Zvezdi daju pare iz budzeta. Ko nije u pravu, Vujošević ili grobari? Snadjite se, nadjite sponzore, nije to ništa zabranjeno... (****, 25. jun 2013 09:37)....u toku prosle sezone....a predhodnih god..je bio 100%..veci...to nezeli da kaze..dok su on i drzava pokusavali da ugase sve druge klubove..kao i zvezdu...e zao mi ih je sad nisu uspeli...sada je vreme da vas drzava polako gasi......

Arapi,VUCIC,pomoc drzave

pre 10 godina

kome vi da nabijate komplekse? stvarno zelim da budete jaki ali nmg da verujem da je neko u stanju da kaze da nam nabijate komplekse?pa vi tek treba da osvojite ovo sto smo mi u poslednja 2 meseca..dovoljno je reci 12+6! srecno u evroligi a u prvenstvu da budete drugi. poz za normalne zvezdase a ne za one isfrustrirane

ko te nezna skupo ce te platiti.

pre 10 godina

Vreme je da se zapitamo gde odlazi i to malo para iz fudbalskog kluba i da li je finansiranje kluba iz zeleznika vredno toga.

alzc

pre 10 godina

Volim ovo, volim, volim što se ovako pojačavate, volim što titule osvajate dok se mi odmaramo. Tako je svake godine. Vi titule osvajate u julu i avgustu i neka tako uvek ostane. I tako će uvek biti dok igrače dovodi gazda a ne trener, dok se treneri menjaju kao čarape. Šta ćete da radite sa tolikim igračima koji žele da budu nosioci igre i košgeteri. Nelson, Blažić, Šild, pa sad ovaj. A centar??? Imena ne osvajaju titule (npr. LA Lakers. Potreban je kontinuitet i sistem. Volim što će te biti jaki jer će ovi naši klinci samo više gristi.

JA original

pre 10 godina

Realno bez stranaca nema uspeha u evropi ali malo preteruju sada, vise bih voleo jednog kvalitetnog stranog centra a pored Nelsona je mogao doci i neki domaci plej koji moze biti kvalitetna rezerva.

zoran

pre 10 godina

..kako nam je propala domaca kosharka...ne mozes da sastavis 3 Srbina u Zvezdi ili Partizanu...tuga...
(zoran, 24. jun 2013 23:02)

U svoje ime govori delijo...u Partizanu je 9 srba + Gordić a kod vas???
(Ja, 24. jun 2013 23:08)


Prvo, anvijam za Partizan.

Drugo: petorka Partizana...Vesterman,Lovernj,Bertans, + 2. nashih......nema shta...super za nashu kosharku.

speedy

pre 10 godina

pitanje koje hiljade grobara pise po raznim portalima "odakle vam pare ?".Nemojte da placete,nego uplacujte novce za partizan,da bi mogli da platite Raska!Evo ja sam danas uplatio 8000 eura,da ima dule za 4-5 tehnickih!kako ide prosjacenje?ko izadje zadnji nek ugasi svetlo!katanac na jsd!

xMADx

pre 10 godina

(zlatko, 24. jun 2013 23:49) mi smo imali rezultate pravili prihode pa samim tim smo i mogli da dovodimo igrcace a zvezda ko moj komsija nista ne radi sedi kuci a svakih 3 meseca novi auto lol

smeker

pre 10 godina

Sve ili nista.Kupujete solidno,cak vrlo solidno,ali da li je mogice da niste ukapirali da se stranci sada nekupuju.Jedino ako novac ima falinku pa ga treba sto pre oprati.Bice vrlo zanimljivo kako ce sve ispasti na kraju,iskustvo govori...

oooooo

pre 10 godina

(werp690) u 9:30
Потпуно се слажем са тобом, Боби нам је преко и насушно потребан! Још нам треба једна права 5-ца и једна висока четворка типа Бјелице или Александрова да може да игра на смену са Савовићем. Али, да ли ће ова управа ,која то није схватала све ове године прихватити, остаје да видимо. Партизан влада свих ових година само зато што имају знатно доминантније високе играче и то је све.
(Неша Србин, 25. jun 2013 11:27

Kada ćete da shvatite da u Zvezdu ne idu dobri igrači? nego oni koji nemjau gde..to se vidi i iz rezultata

Ova sezona ce vam biti gora od prosle... A onda pravac na led...

pre 10 godina

Bicete kao Prokom npr. ili oni neki Belgijanci, ili Francuzi (mislim da ste protiv nekih igrali ove sezone)... puna ekipa solidnih crnaca, a nabija ih ko stigne... Znaci sigurna propast je gomilanje crnih igraca... Videcete i sami... Inace, nisam cuo nikakvu vest da smo dali Arapima desetinu hiljada hektara zemlje da sade kokos, pa mi iskreno nije jasno odakle pare da se u tri sezone promeni dvadesetak igraca? Ali ovo je ozbiljno pitanje, bez ikakvog cinizma... Cisto zbog transparentnosti, na koju se toliko pozivate...

****

pre 10 godina

Ja lično slušao Vujoševića na SOS kanalu pre neki dan kako kaže da je davanje državi Partizanu zbog rezultata bilo za oko 20 procenata veće nego Zvezdi u toku prošle sezone, ali je sporno odakle Zvezdi toliki privatni kapital. I sad se grobari ovde blamiraju izjavama kako se Zvezdi daju pare iz budzeta. Ko nije u pravu, Vujošević ili grobari? Snadjite se, nadjite sponzore, nije to ništa zabranjeno...

Werp690

pre 10 godina

Sada nam treba jos jedan dobar centar.Licno bih voleo da to bude Bobi Marijanovic,mlad,perspektivan,napreduje iz sezone u sezonu,dominantan u reketu..
Sa druge strane Milicic na zalasku karijere,u Nba je bio najveci promasaj u istoriji,2 pik na draftu,a prvi je bio Lebron,ima iskustva ali sedenje na klupi i nije neko iskustvo...Ako Partizan dovede tandem Mege,Marijanovic-Vasilije Micic i jedno kvalitetno krilo umesto Lucica opet ce imati strasan tim,mozda cak i bolji nego prosle sezone.Znaci Zvezdi treba ozbiljan centar jer je Katic dobar samo za rezervnog centra,covek ne moze da zagradi skok,jedva da moze i da zakuca...Pod hitno nam treba kvalitetna 5...

Onako, cisto da znas... Da se ne brukas pred drugarima...

pre 10 godina

(dj, 24. jun 2013 23:19)

Prijatelju, kosarkaska ekipa broji 12 igraca... Ti ocigledno ocekujes da ih zvezda ima 15? Dobro, ajde da vam oprostimo, za par sezona cete znati osnovna pravila, ako se ne raspadnete ponovo do tad... I retko koja ekipa u sastavu ima tri pleja i tri beka, znaci Cvele adio i najverovatnije Rakocevic... Ma bicete ponovo solidni, kao i ove sezone... Nista jaci od toga...

Crkvinac

pre 10 godina

1. Nelson,Dilejni, Cvetkovic
2. Rakocevic, Blazic, Lazic
3. Silb, Simonovic, (Keselj)
4. Savovic, Mitrovic, (Radenovic)
5. Katic,(Milicic ili Rakovic)

trener. (Dusko Ivanovic)

Danilovic ???

pre 10 godina

@dmjn neka KK Partizan makar jednom otvori finansijske knjige za javnost? Vi nemate prava da pricate o novcu! Napravili ste toliko sjajnih igraca,i svaka cast na tome,ali nikada u zadnjih bar 10 godina niste izasli u javnost sa finansijskim izvestajem? Pa samo me interesuje koliko je Lucic placen Partizanu? Ja da sam grobar,zestoko bi napao postenjacinu Danilovica da objasni navijacima gde su pare,i gde pare idu??? Pa racun u Marfin banci vam je blokiran a vi posle toga igrate euroligu,kako,odakle? Znaci da to nije nikada bio jedini racun,a vama pricaju da nemaju ni za plate? Nemojte biti naivni...

vUcA

pre 10 godina

Ljudi shvatite da nikome nije obaveza da osvaja trofeje. Mnogo veci klubovi nego sto je CZ nisu dugo osvojili trofej. Pa Split (po meni najvece ime kosarke na ovim prostorima) nije uzeo trofej vec 12-13 godina, a u zadnjih 20 ima svega 1, i to u dosta slabijoj Hrvatskoj ligi. Problem nase kosarke je sto niko osim Partizana i Zvezde ne moze da uzme trofej. HF je imao ubedljivo najbolji tim od 2002-2007, ali mu nije dozvoljeno da osvoji nista, da igra EL i naravno da se ugasio. Coviceve frustracije dolaze od FMP-a kome isto kao HF nije bilo dozvoljeno da ide u EL. CZV je najmanje bila konkurent za titulu u odnosu na ova tri tima (poslednjih 12 godina). Sada kada je konacno stala na noge treba podrzati ovaj projekat.

InferioR

pre 10 godina

Kad bi zvezdin tim naredne sezone ovako izgledao ja bih bio najsrecniji covek na svetu a i to bi bio savrsen tim evo kako ja to zamisljam



plejmajker:
DeMarcus Nelson,Malkom Dilejni,Aleksandar Cvetkovic
bek:
Igor Rakocevic,Jaka Blazic,Vuk Radivojevic,Branko Lazic
krilo:
Blejk Šilb,Marko Simonovic,Michael Scott
krilni centar:
Vladimir Radmanovic,Boris Savovic,Bojan Subotic
centar:
Darko Milicic,Rasko Katic

Kad bi dosli Radmanovic i Milicic kao i trener Svetislav Pesic kao i neki kasvetan bek koji bi mogao da pomogne Rakocevicu...

milko djurovski

pre 10 godina

@navijacima Zvezde i Partizana je to da su obe strane opsednute Zvezdom@
Obicno ne komentarisem ovakve klinacke komentare, a ima ih ovde podosta. Dete uzmi Vujakliju, procitaj objasnjenje reci kompleks, pogledaj deceniju u nazad pa donesi zakljucke. Pametan si momak.

Darko, centar ovdašnji

pre 10 godina

Da li su Mega, Radnički i Vojvodina stvarno toliko jaki? Koliko je vrhunskih igrača potrebno i koliko para potrošiti da bi se u Srbiji bio drugi?

Неша Србин

pre 10 godina

Нама је преко потребан центар типа Бобија М. и још једна права доминантна петица. Такође, треба нам и једна висока четворка типа Бјелице или Александрова да може на смену да игра са Савовићем и тек онда ћемо моћи равноправно да се супротстављамо Партизану и да играмо на сва 4 фронта.

KIZAI

pre 10 godina

spurs19, 25. jun 2013 13:01)
Samo ti laži sam sebe pa sve bi dali da ste uspeli da osvojite tu "nevažnu" titulu; JEDINI PRVACI SRBIJE KK PARTIZAN!!!!!

djomlston

pre 10 godina

A kako Partizan gradi srpsku kosarku? Unazad X sezona su stranci nosioci igre (McCaleb, Lasme, Maric, Gist, Jawai, Bertans, Lovernj, Westerman...)... Bogdanovic ce jedini pomoci reprezentaciji, ostali tesko.

kokoko

pre 10 godina

Znam da moj komentar nece bite popularan, ali ipak moram to da napisem, zato sto volim Zvezdu. Ova euforija uopste niji dobra za nas, jel ne postoji zbog rezultata, nego samo zbog dovodjenja igraca. Slicno je bilo pred pocetak prosle zezone. I onda sam napisao komentar, da su tadasnje najave od strane Covica in Rakoca ("Idemo na sva 4 trofeja") samo stetne za nas klub. Jel su ta prevelika ocekivanja i nerealna euforija vodila do velikih promasaja nase uprave (3 trenera u jednoj zezoni, farca oko Browna i Samadjirskog; Ali Traore koga nismo doveli zato sto nam januar!!! bio vazan mesec, itd.). Dakle ako smo ista naucili iz prosle zezone, onda trebamo smanit euforiju (izjave tipa Ristovic kako cemo se jos pojacati, kako napadamo drugi krug euroligu su glupe), napravit sistem igre i po tom sistemu dovodit igrace Onda ce doci i uspeh i onda cemo imati pravo na euforiju. A mi kao navijaci tek kada osvojimo trofeje i pri tome nismo napravili dugove, tek onda trebamo pohvaliti rad uprave.

Kako drugacije

pre 10 godina

A gde je sad ona cuvena "kukavica": A od domacih igraca niko...koja je tu koristi Srpske kosarke!?

Retorika navijaca Zvezde iz prethodnih godina... :D

svake sezone isto

pre 10 godina

hmm super 3 "jaka" pojačanja koja neće ništa uraditi..da to smo kod vas navikli..i odoše pare u pm :)

pa vas opet pitam : ČEMU SE NADATE?

kalcokera

pre 10 godina

mozda je i u pravu grobar koji kaze da idemo na sve ili nista ove seyone sto ce nabiti veliki pritisak.yadovoljan sam pojacanjima ali uigravanje moze da bude veci problem.samo trazim da igraci pogadjaju dojadilo mi da gledam promasivace slobodnih bacanja i zicera

stiv

pre 10 godina

Za vas koji pitate odakle para Zvezdi evo informacije: Od naredne sezone glavni sponzor kluba je ETIHAD, arapi koji imaju mnogo para, i koji ce nas sponzorisati vise godina sa konstantnim povecanjem budzeta iz sezone u sezonu.

Pantelic A.

pre 10 godina

Sudeci po komentarima navijaca Partizana mi nikako ne bi smeli da se pojacamo a ako bi se oni pitali trebalo bi da sklapamo ugovore sa igracima iz Srpske lige. Dovodimo igrace za koje niko nije cuo nikada, igrali u solidnim klubovima i imaju Euroligaskog iskustva. Ako su crnci onda su od po pola miliona slicni Lebronu i Parkeru po vama. Pa onaj Vesterman, Lovrenj, Bertans su dovedeni isto tako pa niste ih vi uzeli iz jaslica. Koliko su oni placeni? Pa Cakarevic i Milosavljevic dva najveca talenta u regionu su dosla kod vas a nama tu pricate o Blazicu kao da je Bodiroga. Polako ima jos dosta do pocetka sezone ovo sto je Zvezda dovela je cist prosek za sada, cekajte vas da vidimo. Pa vi ste godinama dovodili proverene strane igrace i neki se uklope a neki ne kao onaj Lafajet.

Bole

pre 10 godina

A sta cemo sa Cvetkovicem, Djokicem, Smiljanicem, Lazicem, Lukom Mitrovicem, Milivanovicem, Rebicem, Risticem, Tejicem, Guduricem, Djukanovicem, ......? Sta ce biti sa tim nasim fenomenalnim klincima koji su vec seniori ?

Nebojsa

pre 10 godina

Sto Grobari i njihov Vujosevic kada citiraju Balasevica "Dzaba vam novci moji sinovci" ne zavrse stih do kraja "Ja ipak varam malo bolje"

Ivan

pre 10 godina

Ako je za verovati Covicu "legendi", Partizan i Zvezda su izjednaceni po pitanju finansija(za to se Covic zalagao na konferencijama za stampu tokom ove dve godine), zasto onda Partizan nema novca za skupe igrace!?
ili je ipak ovo dokaz da je Zvezda privatni klub?
Da li Drzava dotira, koliko kosta dovodjenje igraca-to nigde nije objavljeno, a navodno je sve transparentno..
Naravno, opet ce drugi biti krivi, kad se budu svodili racuni na kraju...ako ne bude rezultata...
I naravno, srecno Zvezdi i Partizanu u Evropskim takmicenjima..

Fanatik

pre 10 godina

Predlažem Čokiju da Zvezdine
klince ( pogotovo Cvetkovića i Mitrovića) prosledi Duletu u Partizan. Rešiće se evidentnog viška igrača a i klinci će naučiti da igraju i osvajaju trofeje na kraju sezone. Dobro Zvezdi, dobro Partizanu a Za Srbiju super.

frenky simao

pre 10 godina

Za dve godine postojanja CzvBgTelekom kroz taj klub su prošli Pešić, Lazić, Vukojičić, Radonjić, Bojan i Petar Popović, Morison, Tomas, Mile Ilić, Nedović, Milutinović, Rakočević, Nelson, Almond, Braun, Skot, Samardžiski, Katić, Savović, Simonović, Blažić, Šilb...!
Eto kako se stvaraju dugovi, a pritom rezultata nigde...!

Mitar

pre 10 godina

Ajde bre Grobari ne pametujte ovde. Koliko kosta ovaj? Od svih pojacanja jedino sam gledao Blazica koji je sasvim solidan kosarkas sa tedencijom da ce napredovati. Koji bre Dilejn i ovaj drugi zaboravih mu ime majke mi. Ovi igraci vrede po 100-200 hiljada eura. O cemu vi pisete? Poceli ste da pisete kako je budzet osrednji za Euroligu? Budzet od 4-5 miliona eura je vama osrednji budzet za tako jako takmicenje? Pa neki igraci u tim Eurolugaskim klubovima toliko vrede. Igraci koji se dovode su sasvim pristojni i nisu nikakva zvucna imena od kojih se dize kosa na glavi. Pa sta ste vi ocekivali da se necemo pojacati? Ne razumem? Nije valjda da ocekujete da dovedemo neke igrace iz KLS za tako jako takmicenje kao sto je Euroliga? Kupuju se igraci iz ABA i igraci iz Evrope koji su igrali Euroligu bar nekad u zivotu. Kao da smo doveli Spanulisa i Teodosica tako se ponasate.

LecleaR

pre 10 godina

Dojadilo mi da slusam vise iako sam samo prosecni navijac koji ne deli boje bas narocito ni crno ni crveno.Upecatljivo zaljenje i kukanje partizana treba da se vrate malo u proalost lepo je bilo imati macvana i raduljicu prosle godine tada dva reprezentativca koji su dovedeni a kostaju prilicno a ocigledno placeni nisu i todoslo sada red na placanje i kukaju nema se para...zvezda seaonu pre toga imala budzet za plate 190 k ona prica nikolic nedovic cvele taman toliko koliko sam kecman tada...pare zvezda trosi ociglwdno da ima sponzori su tu jer zvezda nije dugo imala uspeh i zato sada daju partizan ocigledno ne odladjuje marketing i ne naplacujw svoje uapehe...srecno oboma navijac dobrog sporta

Figo

pre 10 godina

Prisetimo se... Nikada se neće naučiti pameti...!
(frenky simao, 24. jun 2013 23:02)

Prisetili smo se. I? I nikada se necemo nauciti pameti. I? Sto je to tvoj problem? Ne moze covek da procita normalne komentare od Grobara na vestima o Zvezdi i od Zvezdasa na vestima o Partizanu. Ako ne zelite da ostavite normalan komentar o vesti koju citate, onda ne morate ni da prozivate drugu stranu bez ikakvog razloga. Kad prozivas nekoga bez razloga, to vec nije zdravo... A posle se ljutite kad vam kazu da imate neku mrznju ili kompleks ili sta vec...

Nikola

pre 10 godina

Dovesti tri ovakva igraca na visegodisnje ugovore kosta bar jedno 5 miliona evra, sto je ogromna suma i nezamislivo za bilo koji manji klub (ili da kazem manje bogat klub).
(utzo, 25. jun 2013 06:43)

Igraci koje je Zvezda dovela su prosecni i nista vise, jedino Jaka za koju sezonu ako nastavi da napreduje moze da bude vrhunski i skup igrac. Pa o cemu ti pricas kakvih bar 5 miliona za trogodisnje ugovore??? Pa jesi li svestan s obzirom na trenutnu finansijsku situaciju u koja je u kosarci kakve je igrace moguce dovesti za 600-700.00 eura godisnje? Zvezda je dovela Silba kome je Salom vrhunac karijere i ima 29 godina. On je samo solidan igrac i ne kosta vise od 200 hiljada po sezoni. Blazic je kao sto rekoh igrac koji tek treba da se dokazuje i ne moze sada da ima ogroman ugovor. Ovaj Amer koji se spominje je igrao u Ukrajini i imao dobru sezonu, ne radi se ni o kakvoj zvezdi da bi imao ogroman ugovor. Dakle, sve su ovo igraci koji kostaju 200-300.000 eura po sezoni, samo su prosecni i nista vise od toga.

Mile

pre 10 godina

Haha dok na klupi sedi veciti gubitnik Nebojsa Ilic ja ne brinem,steta samo sto sedi na klupi reptezentacije nista necemo napraviti u Sloveniji

Marko

pre 10 godina

A zasto navijaci Limenki, nikad, ali bas nikad ne komentarisu Partizan!!:-))) Je l' tako, izgleda da su to navijaci "prave Zvezde ili FMP-a, ne znam, naucicu, mlad sam!:-))

Moravac

pre 10 godina

Ovo im je omiljeni deo godine. Cim se zavrsi ciscenje u play off-u, ne prodje ni par dana od teske depresije, krene euforija sa pojacanjima, ludilom za sl. sezonom i tako godinama. Da li stvarno mislite da se neko plasi vaseg silnog pojacavanja? Mozda i ima takvih, ali ja sam miran dok je vasa nocna mora na nasoj klupi!

KAL-EL

pre 10 godina

Nemam nista protiv sto se Zvezda pojacava sto se mene tice i Dzejmsa nek dovedu
Ali ne volim te price da je i Partizan dovodio skupe strance, a zna se da su to vecinom bili anonimusi
Slib najbolji strelac Francuske lige
Dilejni najbolja petorka Eurokupa
Braunu ponudjeno vise para od Partizana
Nelson i Skot su ipak dosta jeftiniji
A poslednjih godina u Partizanu ja mislim da je jedino skuplji bio Palasio, Lafajet i mozda Dzerels ostalu su sve anonimusi
Sve u svemu Zvezda ove sezone bas pravi drim tim ako jos dovedu po jednu cetvorku i peticu( ovakvog kvaliteta) ovaj tim ce biti prejak
Ali opet ja kazem mogli ste vi i ove sezone da uzbete Aba ligu a posle ko zna sta bi bilo i u nasoj ligi da Covic iz svog hira nije oterao Vukoicica
Tako da ako se on ne bude mnogo mesao u trenerski posao ova ekipa uz 2 pojacanja ima kvalitet za top 8
Pozdrav svim ljubiteljima kosarke

frenky simao

pre 10 godina

@ Figo

Mi ne prozivamo nikoga bez razloga, sve vreme se samo branimo od raznoraznih napada i pritisaka...! Ako ste mislili da ćemo da spustimo gard kao klub i kao navijači prevarili ste se mnogo...! Vidim da te je moj komentar pogodio, to i jeste bio cilj...! To što sam napisao je činjenica...!

Parni valjak

pre 10 godina

Dosta tih pitanja odakle Zvezdi pare. Srbija je takva zemlja, jedina u svetu. Plate u državnim prebukiranim firmama i opštinama za sedenje, duplo veće nego u proizvodnom i privatnom sektoru za celodnevno rmbanje. A pritom teški gubitaši. Imaju mesec dana godišnjeg odmora, dok je kod privatnika zakonski minimum 20 dana. Onom ko radi i proizvodi na grbači dva parazita iz birokratije, jedan nezaposleni i jedan penzioner. Tako je i u košarci, samo tamo ipak postoji teren kao objektivno merilo. U ovakvom muljatorskom vremenu, Zvezdin način stvaranja kluba i tima je možda lakši, ali Partizanov metod je jedini pravi i zbog našeg sistema vrednosti, koji traje od osnivanja, jedini moguć.

Mungos

pre 10 godina

Kao neko ko navija za Zvezdu, moram da se zapitam da li je nasa zemlja toliko deficitarna kad su kosarkaski talenti u pitanju da prvu petorku moraju da cine stranci (ili rventualno jedan nas igrac)? Zar je moguce da ne dovodimo nikoga iz Srbije ili da ne ubacujemo nekog klinca koji ce sticati iskustvo? Pa bre, partizan napravio tim od klinaca i igrao ok... Zasto mi ne ukombinujemo iskustvo koje imamo sa mladoscu? Ovo mi lici na isti put zbog kojeg je prethodni klub imao onoliki dug... Ali dobro, valjda ce pomoci da napadnemo i uzmemo makar jednu titulu i sto duze ostanemo u Evropi. Ako ni ove sezone ne uspemo, onda treba bataliti strance osim nekih ekstra kvalitetnih i krenuti sa klincima. To vazi i za FK, jer stvarno ne mogu da shvatim kako to jedan Je to jedan Dauda bolji od Mudrinskog, a covek sve zajedno dao 2 gola...

seljak.

pre 10 godina

Zvezda trenutno ima 5 stranaca u timu:DilejniNelsonBlazicSilbSavovic.A jos se ocekuje pojacanje na centarskoj poziciji. Za evroligu i jadransku ligu to je ok. A kako ce Zvezda igrati nase lige? (nije mi jasno, 25. jun 2013 00:04).....ma daj..koga jos interesuje nasa liga...neka agroziv..kao da je nesto vazna..vazno je ostaviti dobar utisak u evroligi,i kroz aba izboriti opet evroligu...tu su pare,a ne u agroziv ligi.

Radovan III

pre 10 godina

Svi kukate gde su naši igrači, a niko neko ime da pomene, kog našeg igrača da dovedemo npr za pleja, da može da odigra evroligu i aba ligu na visokom nivou, osim Teodosića na žalost nema ih (na ostalim pozicijama ih ima), a što se tiče para, pa sponzori se prosto lepe za velike klubove u evroligi, ali na vašu žalist vi to nikada nećete osetiti!

Ma idi

pre 10 godina

Oce li se iko ikad dohvatiti rada sa nasom djecom?najlakse je kupiti crnca...posle se svi pitaju sta nam je sa kosarkom...potjeraju miljenovica,nedovica I onda kao dovedu nekog afroamerikanca da nam glumi kosarkasa...

spurs19

pre 10 godina

...nekog domaceg igraca ( Markovic ) koga bi mogli na kraju sezone da koristimo i u domacem prvenstvu i kupu, nego da gomilamo strance koje necemo mocu do kraja da iskoristimo...
Cak iako dovedemo jos jednog stranca, bilo bi pametnije da dovedemo jednog na poziciji 4 ili 5, jel nam je trenutno mnogo potrebniji igrac u reketu, nego da nagomilavamo spoljne igrace.
(Ranke, 25. jun 2013 09:06)

Jeste. Treba dovesti dobru peticu, po mogućnosti Miličića ako ne onda bilo koga ko bi stvarno pomogao Katiću.
Za Agroživ Super Ligu Srbije me uopšte nije briga, ta liga je obezvređena, nema nikakav značaj, a trofej je puka prestižnost.
Bitnije je da dobro igramo u ABA ligi i da time postanemo konstantni u Evroligi jer tako tim napreduje u svim segmentima pa i u finansijama.
Za Agroživ ligu neka zadrže strance koji su se najbolje pokazali u toku sezone i neka ta liga bude poligon za testiranje naše mlađarije.
Što se mene tiče mogu komotno da izgube Agroživ ligu ako osvoje ABA odnosno prođu grupnu fazu Evrolige.

cigan, a ne rom

pre 10 godina

A da dovedemo 2, 3 naša klinca pa da malo i oni igraju evro ligu, da i oni nešto nauče pa zaradimo na njima nešto kad se prodaju. Da i Zvezda ima reprezentativca Srbije. Nemojte me pogrešno razumeti, ali ovo je projekat za jednu sezonu, nama treba plan za sledećih 5 a to bez naših klinaca (dobri a jeftini) nije moguće

uh,uh,uh

pre 10 godina

Nisam pesimista i volim ZVEZDU vise od svega ali mi se cini da pretrpavamo ekipu.Pravimo tim bez koncepta,pa nije sve u tome dovesti skupog i dobrog igraca.Rakocevic,Blazic,Silb a i ovaj Dilejni su igraci koji traze loptu,vlast u timu a jos ako dodje i Milicic...Trebace nam tri lopte.A uz to se postavlja i pitanje (ne)igranja odbane,hemije u timu(ipak su to neke zvezde),autoriteta trenera nad njima itd.Samo je bitno da nema euforije kao prethodnih sezona a na kraju nista.Sad ce i navijaci da ocekuju top8,F4 sto je naucna-fantastika.SAMO HRABRO I STRPLJIVO ZVEZDO

Ranke

pre 10 godina

Ja sam po malo skeptican sto se ove vesti tice...
Ali ako je istina mislim da to nije bas pametan potez uprave, posto vec imamo 4 stranca. Mislim da je bilo bolje da platimo cak i malo vise nekog domaceg igraca ( Markovic ) koga bi mogli na kraju sezone da koristimo i u domacem prvenstvu i kupu, nego da gomilamo strance koje necemo mocu do kraja da iskoristimo...
Cak iako dovedemo jos jednog stranca, bilo bi pametnije da dovedemo jednog na poziciji 4 ili 5, jel nam je trenutno mnogo potrebniji igrac u reketu, nego da nagomilavamo spoljne igrace.

my way

pre 10 godina

Odlicno pojacanje!!!Bice tu mrtva trka izedju njega i Nelsona za prvog pleja.I jedva cekam da vidim nadmetanje dva odlicna Amera.Posto se ovim pojacanjem prekoracio limit broja stranaca(Nelson,Dilejni,Silb,Blazic,Savovic,Skot)ocekujem da ce Skot otici a da ce uprava srediti papire za Savovica.Sada ocekujte domaca pojacanja na pozicijama 5,4 i eventualno 3.U najboljem slucaju to ce biti:Milicic,Keselj(zaboravio sam treceg).Obavezno prikljuciti mladog centra Ristica u tim dosta toga bi mogao da nauci od Raska.Ekipa bi izgledala ovako:
1.Nelson,Dilejni,Cvetkovic
2.Rakocevic,Blazic,Lazic
3.Silb,Simonovic, ?
4.Savovic,Mitrovic, ?
5.Katic,Ristic, ?
Na saradnji se zahvaliti Skotu,Radivojevicu,Suboticu.
Realno ovo ce biti odlicna ekipa ali videcemo kako ce ih Radonjic uklopiti i kakve ce rezultate imati.
(dj, 24. jun 2013 23:19)

Na cetvorku dovesti Nemanju Aleksandrova, ciji tim je ispao iz ACB lige!

NBA

pre 10 godina

Vrhunski napadac. Bilo bi lepo da ga dovedemo. Bilo bi jos lepse da prvom timu prikljucimo nekog decaka iz naseg podmlatka, koji ce odmah moci da ucestvuje u igri, da ne kazem nekog dobrog rukija (ili vise njih). Super je sto Zvezda juri i ostvaruje rezultate, ali ako postanemo legija stranaca, to onda vise nije ono sto svi zelimo i volimo da gledamo.
U prevodu, pored svih ovih igraca koje dovodite, sto je za postovanje, dovedite i nekoliko mladih, ali kvalitetnih i talentovanih trenera i za prvi tim i za juniore.

mladja87

pre 10 godina

jesam zvezdas ali ono sto mi se ne svidja je sto do sada dovodimo samo strance i to individualce i dobre napadace, a sta cemo sa odbranom, defanzivnim skokom...tu je najvise skripalo prethodne sezone

E

pre 10 godina

Stvarno mi nisu jasni mnogi komentari pa mi smo igrali dosta sezona sa mladim poluperspektivnim domacim igracima i nista, pa zar ne mislite da ima domaci kvalitetan igrac za evroligu da bi bio doveden, sto ce mene tice i petorka stranaca samo da bude rezultata

Неша Србин

pre 10 godina

(werp690) u 9:30
Потпуно се слажем са тобом, Боби нам је преко и насушно потребан! Још нам треба једна права 5-ца и једна висока четворка типа Бјелице или Александрова да може да игра на смену са Савовићем. Али, да ли ће ова управа ,која то није схватала све ове године прихватити, остаје да видимо. Партизан влада свих ових година само зато што имају знатно доминантније високе играче и то је све.

goc21

pre 10 godina

@leclear dao si tacan odgovor na pitanje zasto u Partizanu nema para "Marketing" kako Danilovic kaze sta ce to Partizanu zato sada i duguju Macvanu,Radujici, Katicu verovatno i jos nekom

Seljak građanin

pre 10 godina

@Seljak
Da li ti znaš kako se privatnici odlučuju da budu sponzori? Tako što im neko javi da će to za njih biti bolje, a ako neće onda... itd. A onima koji bi hteli da budu sponzori konkurentu neko javi - ne bih vam to savetovao, odustanite...itd. Šta misliš koje televizije danas dobijaju reklame? One kojima padne na um da budu nezavisne i kritikuju vlast preti preživljavanje. Ne budi uvek neobavešten i naivan.

Istina

pre 10 godina

Nadam se da Partizan, neće staviti ključ u bravu, samo da bi smo im pokazali, da smo bolji.. Jer, žalosno je, sa kakvim sve timovima i igračima, oni osvajaju 12 godina za redom, titule.. Ne zato što je Zvezda bila bolja, pa nepravedno gubila (taman posla, bila je još gora) već zato što su imali sreće da su najbolji među lošima.. A rezultate Partizanove dominacije smo videli.. Od kako Partizan dominira, naša reprezentacija je počela da gubi i od Nigerije, Irana, Kine.. Kako od tolike silne dominacije, taj klub nije dao bar dvojicu reprezentativaca za primer? Čast Novici Veličkoviću, kao izuzetku.. Koju korist, srpska košarka ima od te dominacije?