Ponedeljak, 17.06.2013.

11:22

Jaka Blažič stiže u Zvezdu?

Slovenački košarkaš Jaka Blažič blizu je potpisa ugovora sa Crvenom zvezdom.

Izvor: JT

Jaka Blažiè stiže u Zvezdu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Bora

pre 10 godina

Pa da li je moguće,da ovdašnje pamćenje ne doseže ni 10 meseci?!! Pa kao juče (pre 9 meseci),isto ludilo,egzaltiranost,bahatost,veselje.. Braun! Savović! Simonović! Mitrović! Almond! Katić! Nelson! Rakočević!!kasnije Skot! Samardžijski! 10!!? Igrača! Što igrali u Nba,što navodni 'Nba potencijali'! Iiii?? 9 meseci kasnije,raznela ih dečurlija od 20-ak godina, od kojih su 9-orica prvi put igrala u Aba ligi!! Da l' možete jednom, da se više dozovete pameti,pobogu? Zar vam nije jasno posle 15 godina o čemu se radi? Da će recimo,mali Krstić iz Mege,ako se Dule odluči za njega (ili neki drugi) dogodine u ovo vreme biti 2 klase iznad Blažića!

Libelula

pre 10 godina

Олимпији је за Блажића плаћено 150.000 евра, а талентовани бек потписаће вишегодишњи уговор са Црвеном звездом, која је овим потписом почела да ствара тим за Евролигу.

strelac

pre 10 godina

Moze li neko ponovo da okaci one faze, jer je izgleda krenula sledeca sezona:)
(East Clintwood, 17. jun 2013 13:57)
Ja nešto otprilike znam,ono prva faza dovode neka NBA pojačanja da bi nas kao ponizili,drugu nešto ne znam,treća je valjda kad u decembru jure igrače po aerodromima,ma najbolja je ona zadnja videćete sledeće sezone,ma tu su carevi,neprevaziđeni su. Tu količinu frustracije ne videh nigde,čak ni Makabi Tel Aviv nije prvak u Izraelu,već je uspeo neko da ih skine,al ovi nikad neće. Doživotna sledeća sezona!

broz

pre 10 godina

bravo,odlično pojačanje,ako dođe...ali ne razumem što se ložite toliko,zar do sada niste ništa naučili,kada je košarka u pitanju? nije to fudbal,gde pokupiš zvezde i eto titula(čelzi,city,psž,...). da je tako u košarci final four bi igrali svake godine real,barsa,cska i efes,a ne bi olimpijakos dve godine za redom uzimao titulu...ne može se skoro ništa na silu,pogledajte cedevitu. sve i da dovedete kešelja,miličića i kog god,to ne garantuje uspeh. pročitajte svoje komentare od prošle godine u ovo vreme,videćete isto što i sada,kao tripla kruna,gotova dominacija...svi znamo kako se završilo

ratnici u rat, kosarkasi na teren

pre 10 godina

@ 23:47 u 28.minutu utakmice, Upravo nam zbog toga reprezentacija propada, kada su nam to reprezentativci,sve sami fizikalci sa malo kosarkaske inteligencije. Da bi postao top igrac,mora "malo" vise od dobre odbrane.Godinama otimate sve talentovane mlade igrace iz zemlje. Tako da se moze reci da ste vise njih upropastili,nego sto su napredovali.Niste godinama napravili ozbiljnog igraca na spoljnim pozicijama,svakog talenta ste ugusili,ali zato stancujete "ratnike" pa ih jos i gurate u reprezentaciju.Zbog evrolige ste bili magnet za mlade igrace, ali posto vise niste jedini,krecu bolji dani za nasu reprezentaciju.

Марко

pre 10 godina

Чему ложење људи? Кад ниједан играч још није потписао званично за Црвену звезду..
Значи то су само нагађања још увек ,ништа више.

milos.k

pre 10 godina

jel to znaci da Vuk Radivojevic legenda zvezde nema mesta u timu...jao Covicu sta uradi :-D...ja zivim za potpis Milicica, kako ce taj da vam razbuca ekipu i opet ce ostati sledeca sezona :-D

seljak.

pre 10 godina

ako je ovo sastavljanje drim tima... razmislite, ako ovaj slovenac zauzima mesto jednom strancu koga vi onda jos planirate da dovedete? Keselja? juce rodjaci! dobar igrac ali je ovo za vas los potez. videcete na kraju sezone... (kobaz1987, 17. jun 2013 12:57)....negde si se zabrojao..u evroligi i ABA ligi nema ogranicenja sa strancima.samo u agroziv superligi...a ona ne donosi nista...cisti da znas pre komentara,procitas pravila...

23:47 u 28.minutu utakmice

pre 10 godina

Partizan nije doveo Francuze zato sto je zeleo vec zato sto kod nas nema kvalitetnih mladih igraca na tim pozicijama..uostalom vi prozivate Partizan a imate dva tridesetpetogodisnjaka i 4 stranca,jedini talenti u ekipi vam ne igraju..dok Partizan u reprezentaciji Srbije pored francuskih reprezentativaca,letonskog i bosanskog ima Gagica Muslija Lucica Bogdanovica i Milosavljevica koji je naknadno uvrsten dakle 5 od 17 reprezentativaca je nase..o cemu mi pricamo?

muka nas naterala...

pre 10 godina

Razigravaju slovenačku reprezentaciju... ccc...!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (frenky simao, 17. jun 2013 12:19)

omladinskim selekcija Crvene Zvezde igra zavrsnice evro kupova i drpia po neku evro titulicu(ono kao slucajno).Nama treba samo da premostimo jos koju godinu, a onda nemoras da se brines za NASU reprezentaciju! Pozdrav!

Marko

pre 10 godina

@Trebao je da predje u Valensiju i mislim da je izabrao mnogo bolji potez. Bolje da dovodimo igrace sa naseg podneblja jer ce se mnogo brze uklopiti i shvatiti vaznost igranja u CZ. Samo napred majstore!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Pantelic A, 17. jun 2013 12:04)

Vaznost igranja u CZ? Ne razumem, kakva vaznost igranja u CZ?

Stavra

pre 10 godina

Odlicno, tako se koristi plasman u LŠ , treba pokupiti mlade i talentovane klince iz regiona jer su se samo nasa dva kluba plasirala u LŠ . Partizan to radi godnama koristi svoj plasman u elitnom takmicenju i daje priliku igracima koji ne mogu u svojim zemljama ili klubovima da osete jako takmičenje u mladosti kada im je najpotrebnije a dolaze za normalne svote novca. Odatle u Partizanu i Veseli , Bertans, Vesterman , Lovernj, pa i Pekovic, jedino Sinovec nije opravdao poverenje ali je prosek odlican. TO nisu nasi reprezentativci ali nasi klubovi bez velikog novca nisu u mogucnosti da cekaju godinama na talentovanu nasu generaciju.
Oba kluba su poznata po odličnom radu sa mladjim kosarkasima i izbacili su pregršt talenata kao oformljene košarkaše što im je lepa preporuka, i treba u buducnosti ocekivati jos ovakvih transfera.

as

pre 10 godina

Da li je to onaj sto bocka trojke kao lud?
Lepo, lepo.
Ocekujem novu vanrednu pres konferenciju Duleta Vujosevica sa radnom temom:
Zvezda ne sme da se pojacava jer to nije u interesu Partizana.
(Mile, 17. jun 2013 11:50)

sine jel tebi pred očima samo vujošević i niko više?

kobaz1987

pre 10 godina

ako je ovo sastavljanje drim tima... razmislite, ako ovaj slovenac zauzima mesto jednom strancu koga vi onda jos planirate da dovedete? Keselja? juce rodjaci! dobar igrac ali je ovo za vas los potez. videcete na kraju sezone...

Mungos

pre 10 godina

Uh dobro pojacanje za nase uslove. Taman da rastereti Rakocevica jer to nam je bila rak rana. Meni najvise smeta ovaj Radonjic nije on trener za visoke domete ali jos ne znam sta da mislim posto je suvise kratko na klupi Zvezde. Treba nam jos minimum 4 pojacanja na preostalim pozicijama da bi igrali Euroligu.

sale

pre 10 godina

Kako se "suska",jos 3-4 "bombe" od igraca ce doci na "Kalis"!
(struki, 17. jun 2013 12:21)

Valjda u stjepana stupanca 15a, zeleznik? To je adresa kluba o kome se u ovoj vesti govori...

stecky

pre 10 godina

Ovo se najavljuje već danima, najbolje pojačanje koje su mogli dovesti iz ABA lige! Treba nam još plej uz Nelsona, 2ke su popunjene teba nam i 3, 4, 5, a imamo mesta za 1 stranca. pozdrav svim iskrenim ljubiteljima košarke.

srem@c

pre 10 godina

Odlican igrac,bice od velike pomoci ako dodje...ali ,kod nas uvek ima ali...Ako Savovic nema nase kosarkasje papire,nelson,Skot,Blazic...i veorvatno jos jedan stranac... puno stranaca,trebaju nam nasi...zar su sada zvezdi skupi Keselj,Tadija Dragicevic,Dragovic,Stefan Markovic?

dobro

pre 10 godina

@ (Heroes, 17. jun 2013 12:19)

a kaži nam kog je to mladog igrača ta tvoja ekipa prošle sezone uigravala!?
pogledaj samo spisak reprezentacije.

struki

pre 10 godina

Bravo za g.Covica,poceo je sa sastavljanjem "drim-tima"! Kao sto je i obecao pre 2 godine,Zvezda mora biti svake godine ucesnik evrolige,zato sada sto pre mora sastaviti respektabilan sastav za predstojecu sezonu! Kako se "suska",jos 3-4 "bombe" od igraca ce doci na "Kalis"! Bez jake Zvezde,nema ni jake srpske kosarke!

dzozey

pre 10 godina

Da li je to onaj sto bocka trojke kao lud?
Lepo, lepo.
Ocekujem novu vanrednu pres konferenciju Duleta Vujosevica sa radnom temom:
Zvezda ne sme da se pojacava jer to nije u interesu Partizana.
(Mile, 17. jun 2013 11:50)
Mozda si u pravu, a mozda i nisi. Ali ako zelis da definitivno budes u pravu, onda ocekuj novu titulu Partizana.

Heroes

pre 10 godina

sad će sigurno da se jave oni što prozivaše partizan kako drugim reprezentacijama razigravaju igrače...a možda i neće...moral je kod njih promenjljiva kategorija ;) (bobo, 17. jun 2013 11:37)

Ti nesto mesas pojmove, drugo je kad se neko dovede kao blazic koji ima 23 godine koji je stranas poput Amerikanca a drugo je kad se dovode stranci mladi igraci koji zauzimaju mesto Srpskim igracima.

U.T.

pre 10 godina

Ajmo, kreći:
Ostao Nelson, stiže Blažić, dolaze Miličić, Kešelj, ... Braun, Almond, Samardžiski, za našu ligu stiže Kibu, buuuu grobari, pukli ste, sigurno osvajamo sve titule + Final 4 u EL. Bravo Čoviću, spasioče sopstvenog kluba.

Pantelic A

pre 10 godina

Trebao je da predje u Valensiju i mislim da je izabrao mnogo bolji potez. Bolje da dovodimo igrace sa naseg podneblja jer ce se mnogo brze uklopiti i shvatiti vaznost igranja u CZ. Samo napred majstore!

Reptile Pope

pre 10 godina

Sa Simonovića na Blažiča bi bio upgrade kao sa... ne znam... Bajkovića na Neuera. Već sada odličan igrač i nevezano za to fenomenalan prospect, stvarno bih se iskreno pozitivno iznenadio kada bi uspeli da ga dovedu.

super

pre 10 godina

Odlican igrac, taman smo bili deficitarni na poziciji dva, posto Rakoc def. ne treba da igra preko 20 minuta na utakmici. Fali nam jedna dominantna petica, krilni centar, koji moze da odigra i trojku po potrebi i jedan klasican plej. :)

Brane Lj

pre 10 godina

Odličan igrač,pratio sam sve tekme Olimpije kod kuće u zadnje dve godine i mali je sve bolji i bolji,Jedan od najboljih ako ne i najbolji potez Zvezde u zadnjim godinama,siguran sam da je Blažič među 3 najtalentovanijih mladih igrača u Evropi,zna sve,nekada još malo naivan ali iskustvom će i to da prođe,odličan potez Zvezde.

Неша Србин

pre 10 godina

Невероватно је шта људи који су задужени за одабир тима раде из године у годину?! Ту где имамо иоле добре играче и где смо попуњени (Вук и Игор) њима је приоритет да доведу прво појачање. А прави центри петице су опет на другом месту а ту смо из године у годину у дефициту. И после се ми, верни Звездаши, питамо (ево већ 15 година) шта је са врхунским резултатима, где су више те титуле.

Jovan

pre 10 godina

idemooooo, ovo je odlican igrac bek suter bas ono sto nam treba, prvi je strelac Olimpije a s druge strane je i mlad..

Gledao sam ga i protiv Partizana i Zvezde, ima odlican sut a i ulaz. Realno bi on bio prvi bek, a Rakoc zbog godina moze da da pravi doprinos za 15tak minuta igre.. Cekamo Keselja!

Ratko

pre 10 godina

Veliki potencijal i odlican igrac. Oni koji ocekuju Vejda i Lebrona odmah da kazem da od toga nema nista. Mi nemamo milione. Mora se napraviti tim sa dve jake postave jer ce biti paklen ritam ABA i Euroliga. Jos 4-5 igraca nam treba za taj poduhvat.

Stefan

pre 10 godina

Mali ima 21 godinu a prosle sezone trpao PAO, Fener, Kantu i ostale u EL a u ABA da ne pricam kakvih je partija imao! Ajde neka ti je sa srecom, nadam se da je ugovor makar na 2 godine..Cova pravi dream team!

bobo

pre 10 godina

sad će sigurno da se jave oni što prozivaše partizan kako drugim reprezentacijama razigravaju igrače...
a možda i neće...
moral je kod njih promenjljiva kategorija ;)

Saša nbg

pre 10 godina

Partizanovac sam ali ću reći samo jedno, dečko je ubica od igrača. Veliko pojačanje i smem reći za klasu bolji od svih koji trenutno igraju u Zvezdi.

Reservoir dog

pre 10 godina

Mnogi preferiraju iskusnog igrača kao pojačanje iz inostranstva, neretko i ja (a da se "bace u vatru" domaće mlade snage - Cvetković i Mitrović), ipak mislim da će Zvezda dovođenjem Blažiča biti na dobitku, tj. da je njegova cena svakako manja od kvaliteta kojim raspolaže. Ovo mi uliva nadu da će biti dovedeni neki već najavljeni iskusni domaći igrači.

delija

pre 10 godina

ja ne mogu da verujem...ljudi,pa on je extra,on nam treba...jos nam fale capin,keselj,milicic,ili neki drugi dobar centar...i mozda bi mogla jedna trojka,cetvorka sa dobrim sutem za 3 poena...i mislim da je to to...f4 zagarantovan...

Mile

pre 10 godina

Da li je to onaj sto bocka trojke kao lud?
Lepo, lepo.
Ocekujem novu vanrednu pres konferenciju Duleta Vujosevica sa radnom temom:
Zvezda ne sme da se pojacava jer to nije u interesu Partizana.

Saša nbg

pre 10 godina

Partizanovac sam ali ću reći samo jedno, dečko je ubica od igrača. Veliko pojačanje i smem reći za klasu bolji od svih koji trenutno igraju u Zvezdi.

Mile

pre 10 godina

Da li je to onaj sto bocka trojke kao lud?
Lepo, lepo.
Ocekujem novu vanrednu pres konferenciju Duleta Vujosevica sa radnom temom:
Zvezda ne sme da se pojacava jer to nije u interesu Partizana.

bobo

pre 10 godina

sad će sigurno da se jave oni što prozivaše partizan kako drugim reprezentacijama razigravaju igrače...
a možda i neće...
moral je kod njih promenjljiva kategorija ;)

Jovan

pre 10 godina

idemooooo, ovo je odlican igrac bek suter bas ono sto nam treba, prvi je strelac Olimpije a s druge strane je i mlad..

Gledao sam ga i protiv Partizana i Zvezde, ima odlican sut a i ulaz. Realno bi on bio prvi bek, a Rakoc zbog godina moze da da pravi doprinos za 15tak minuta igre.. Cekamo Keselja!

Stefan

pre 10 godina

Mali ima 21 godinu a prosle sezone trpao PAO, Fener, Kantu i ostale u EL a u ABA da ne pricam kakvih je partija imao! Ajde neka ti je sa srecom, nadam se da je ugovor makar na 2 godine..Cova pravi dream team!

struki

pre 10 godina

Bravo za g.Covica,poceo je sa sastavljanjem "drim-tima"! Kao sto je i obecao pre 2 godine,Zvezda mora biti svake godine ucesnik evrolige,zato sada sto pre mora sastaviti respektabilan sastav za predstojecu sezonu! Kako se "suska",jos 3-4 "bombe" od igraca ce doci na "Kalis"! Bez jake Zvezde,nema ni jake srpske kosarke!

sale

pre 10 godina

Kako se "suska",jos 3-4 "bombe" od igraca ce doci na "Kalis"!
(struki, 17. jun 2013 12:21)

Valjda u stjepana stupanca 15a, zeleznik? To je adresa kluba o kome se u ovoj vesti govori...

as

pre 10 godina

Da li je to onaj sto bocka trojke kao lud?
Lepo, lepo.
Ocekujem novu vanrednu pres konferenciju Duleta Vujosevica sa radnom temom:
Zvezda ne sme da se pojacava jer to nije u interesu Partizana.
(Mile, 17. jun 2013 11:50)

sine jel tebi pred očima samo vujošević i niko više?

dzozey

pre 10 godina

Da li je to onaj sto bocka trojke kao lud?
Lepo, lepo.
Ocekujem novu vanrednu pres konferenciju Duleta Vujosevica sa radnom temom:
Zvezda ne sme da se pojacava jer to nije u interesu Partizana.
(Mile, 17. jun 2013 11:50)
Mozda si u pravu, a mozda i nisi. Ali ako zelis da definitivno budes u pravu, onda ocekuj novu titulu Partizana.

Brane Lj

pre 10 godina

Odličan igrač,pratio sam sve tekme Olimpije kod kuće u zadnje dve godine i mali je sve bolji i bolji,Jedan od najboljih ako ne i najbolji potez Zvezde u zadnjim godinama,siguran sam da je Blažič među 3 najtalentovanijih mladih igrača u Evropi,zna sve,nekada još malo naivan ali iskustvom će i to da prođe,odličan potez Zvezde.

super

pre 10 godina

Odlican igrac, taman smo bili deficitarni na poziciji dva, posto Rakoc def. ne treba da igra preko 20 minuta na utakmici. Fali nam jedna dominantna petica, krilni centar, koji moze da odigra i trojku po potrebi i jedan klasican plej. :)

Reptile Pope

pre 10 godina

Sa Simonovića na Blažiča bi bio upgrade kao sa... ne znam... Bajkovića na Neuera. Već sada odličan igrač i nevezano za to fenomenalan prospect, stvarno bih se iskreno pozitivno iznenadio kada bi uspeli da ga dovedu.

Pantelic A

pre 10 godina

Trebao je da predje u Valensiju i mislim da je izabrao mnogo bolji potez. Bolje da dovodimo igrace sa naseg podneblja jer ce se mnogo brze uklopiti i shvatiti vaznost igranja u CZ. Samo napred majstore!

Reservoir dog

pre 10 godina

Mnogi preferiraju iskusnog igrača kao pojačanje iz inostranstva, neretko i ja (a da se "bace u vatru" domaće mlade snage - Cvetković i Mitrović), ipak mislim da će Zvezda dovođenjem Blažiča biti na dobitku, tj. da je njegova cena svakako manja od kvaliteta kojim raspolaže. Ovo mi uliva nadu da će biti dovedeni neki već najavljeni iskusni domaći igrači.

Ratko

pre 10 godina

Veliki potencijal i odlican igrac. Oni koji ocekuju Vejda i Lebrona odmah da kazem da od toga nema nista. Mi nemamo milione. Mora se napraviti tim sa dve jake postave jer ce biti paklen ritam ABA i Euroliga. Jos 4-5 igraca nam treba za taj poduhvat.

muka nas naterala...

pre 10 godina

Razigravaju slovenačku reprezentaciju... ccc...!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (frenky simao, 17. jun 2013 12:19)

omladinskim selekcija Crvene Zvezde igra zavrsnice evro kupova i drpia po neku evro titulicu(ono kao slucajno).Nama treba samo da premostimo jos koju godinu, a onda nemoras da se brines za NASU reprezentaciju! Pozdrav!

milos.k

pre 10 godina

jel to znaci da Vuk Radivojevic legenda zvezde nema mesta u timu...jao Covicu sta uradi :-D...ja zivim za potpis Milicica, kako ce taj da vam razbuca ekipu i opet ce ostati sledeca sezona :-D

stecky

pre 10 godina

Ovo se najavljuje već danima, najbolje pojačanje koje su mogli dovesti iz ABA lige! Treba nam još plej uz Nelsona, 2ke su popunjene teba nam i 3, 4, 5, a imamo mesta za 1 stranca. pozdrav svim iskrenim ljubiteljima košarke.

delija

pre 10 godina

ja ne mogu da verujem...ljudi,pa on je extra,on nam treba...jos nam fale capin,keselj,milicic,ili neki drugi dobar centar...i mozda bi mogla jedna trojka,cetvorka sa dobrim sutem za 3 poena...i mislim da je to to...f4 zagarantovan...

U.T.

pre 10 godina

Ajmo, kreći:
Ostao Nelson, stiže Blažić, dolaze Miličić, Kešelj, ... Braun, Almond, Samardžiski, za našu ligu stiže Kibu, buuuu grobari, pukli ste, sigurno osvajamo sve titule + Final 4 u EL. Bravo Čoviću, spasioče sopstvenog kluba.

23:47 u 28.minutu utakmice

pre 10 godina

Partizan nije doveo Francuze zato sto je zeleo vec zato sto kod nas nema kvalitetnih mladih igraca na tim pozicijama..uostalom vi prozivate Partizan a imate dva tridesetpetogodisnjaka i 4 stranca,jedini talenti u ekipi vam ne igraju..dok Partizan u reprezentaciji Srbije pored francuskih reprezentativaca,letonskog i bosanskog ima Gagica Muslija Lucica Bogdanovica i Milosavljevica koji je naknadno uvrsten dakle 5 od 17 reprezentativaca je nase..o cemu mi pricamo?

Marko

pre 10 godina

@Trebao je da predje u Valensiju i mislim da je izabrao mnogo bolji potez. Bolje da dovodimo igrace sa naseg podneblja jer ce se mnogo brze uklopiti i shvatiti vaznost igranja u CZ. Samo napred majstore!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Pantelic A, 17. jun 2013 12:04)

Vaznost igranja u CZ? Ne razumem, kakva vaznost igranja u CZ?

Mungos

pre 10 godina

Uh dobro pojacanje za nase uslove. Taman da rastereti Rakocevica jer to nam je bila rak rana. Meni najvise smeta ovaj Radonjic nije on trener za visoke domete ali jos ne znam sta da mislim posto je suvise kratko na klupi Zvezde. Treba nam jos minimum 4 pojacanja na preostalim pozicijama da bi igrali Euroligu.

Марко

pre 10 godina

Чему ложење људи? Кад ниједан играч још није потписао званично за Црвену звезду..
Значи то су само нагађања још увек ,ништа више.

Heroes

pre 10 godina

sad će sigurno da se jave oni što prozivaše partizan kako drugim reprezentacijama razigravaju igrače...a možda i neće...moral je kod njih promenjljiva kategorija ;) (bobo, 17. jun 2013 11:37)

Ti nesto mesas pojmove, drugo je kad se neko dovede kao blazic koji ima 23 godine koji je stranas poput Amerikanca a drugo je kad se dovode stranci mladi igraci koji zauzimaju mesto Srpskim igracima.

Stavra

pre 10 godina

Odlicno, tako se koristi plasman u LŠ , treba pokupiti mlade i talentovane klince iz regiona jer su se samo nasa dva kluba plasirala u LŠ . Partizan to radi godnama koristi svoj plasman u elitnom takmicenju i daje priliku igracima koji ne mogu u svojim zemljama ili klubovima da osete jako takmičenje u mladosti kada im je najpotrebnije a dolaze za normalne svote novca. Odatle u Partizanu i Veseli , Bertans, Vesterman , Lovernj, pa i Pekovic, jedino Sinovec nije opravdao poverenje ali je prosek odlican. TO nisu nasi reprezentativci ali nasi klubovi bez velikog novca nisu u mogucnosti da cekaju godinama na talentovanu nasu generaciju.
Oba kluba su poznata po odličnom radu sa mladjim kosarkasima i izbacili su pregršt talenata kao oformljene košarkaše što im je lepa preporuka, i treba u buducnosti ocekivati jos ovakvih transfera.

dobro

pre 10 godina

@ (Heroes, 17. jun 2013 12:19)

a kaži nam kog je to mladog igrača ta tvoja ekipa prošle sezone uigravala!?
pogledaj samo spisak reprezentacije.

Неша Србин

pre 10 godina

Невероватно је шта људи који су задужени за одабир тима раде из године у годину?! Ту где имамо иоле добре играче и где смо попуњени (Вук и Игор) њима је приоритет да доведу прво појачање. А прави центри петице су опет на другом месту а ту смо из године у годину у дефициту. И после се ми, верни Звездаши, питамо (ево већ 15 година) шта је са врхунским резултатима, где су више те титуле.

srem@c

pre 10 godina

Odlican igrac,bice od velike pomoci ako dodje...ali ,kod nas uvek ima ali...Ako Savovic nema nase kosarkasje papire,nelson,Skot,Blazic...i veorvatno jos jedan stranac... puno stranaca,trebaju nam nasi...zar su sada zvezdi skupi Keselj,Tadija Dragicevic,Dragovic,Stefan Markovic?

seljak.

pre 10 godina

ako je ovo sastavljanje drim tima... razmislite, ako ovaj slovenac zauzima mesto jednom strancu koga vi onda jos planirate da dovedete? Keselja? juce rodjaci! dobar igrac ali je ovo za vas los potez. videcete na kraju sezone... (kobaz1987, 17. jun 2013 12:57)....negde si se zabrojao..u evroligi i ABA ligi nema ogranicenja sa strancima.samo u agroziv superligi...a ona ne donosi nista...cisti da znas pre komentara,procitas pravila...

broz

pre 10 godina

bravo,odlično pojačanje,ako dođe...ali ne razumem što se ložite toliko,zar do sada niste ništa naučili,kada je košarka u pitanju? nije to fudbal,gde pokupiš zvezde i eto titula(čelzi,city,psž,...). da je tako u košarci final four bi igrali svake godine real,barsa,cska i efes,a ne bi olimpijakos dve godine za redom uzimao titulu...ne može se skoro ništa na silu,pogledajte cedevitu. sve i da dovedete kešelja,miličića i kog god,to ne garantuje uspeh. pročitajte svoje komentare od prošle godine u ovo vreme,videćete isto što i sada,kao tripla kruna,gotova dominacija...svi znamo kako se završilo

ratnici u rat, kosarkasi na teren

pre 10 godina

@ 23:47 u 28.minutu utakmice, Upravo nam zbog toga reprezentacija propada, kada su nam to reprezentativci,sve sami fizikalci sa malo kosarkaske inteligencije. Da bi postao top igrac,mora "malo" vise od dobre odbrane.Godinama otimate sve talentovane mlade igrace iz zemlje. Tako da se moze reci da ste vise njih upropastili,nego sto su napredovali.Niste godinama napravili ozbiljnog igraca na spoljnim pozicijama,svakog talenta ste ugusili,ali zato stancujete "ratnike" pa ih jos i gurate u reprezentaciju.Zbog evrolige ste bili magnet za mlade igrace, ali posto vise niste jedini,krecu bolji dani za nasu reprezentaciju.

kobaz1987

pre 10 godina

ako je ovo sastavljanje drim tima... razmislite, ako ovaj slovenac zauzima mesto jednom strancu koga vi onda jos planirate da dovedete? Keselja? juce rodjaci! dobar igrac ali je ovo za vas los potez. videcete na kraju sezone...

strelac

pre 10 godina

Moze li neko ponovo da okaci one faze, jer je izgleda krenula sledeca sezona:)
(East Clintwood, 17. jun 2013 13:57)
Ja nešto otprilike znam,ono prva faza dovode neka NBA pojačanja da bi nas kao ponizili,drugu nešto ne znam,treća je valjda kad u decembru jure igrače po aerodromima,ma najbolja je ona zadnja videćete sledeće sezone,ma tu su carevi,neprevaziđeni su. Tu količinu frustracije ne videh nigde,čak ni Makabi Tel Aviv nije prvak u Izraelu,već je uspeo neko da ih skine,al ovi nikad neće. Doživotna sledeća sezona!

Libelula

pre 10 godina

Олимпији је за Блажића плаћено 150.000 евра, а талентовани бек потписаће вишегодишњи уговор са Црвеном звездом, која је овим потписом почела да ствара тим за Евролигу.

Bora

pre 10 godina

Pa da li je moguće,da ovdašnje pamćenje ne doseže ni 10 meseci?!! Pa kao juče (pre 9 meseci),isto ludilo,egzaltiranost,bahatost,veselje.. Braun! Savović! Simonović! Mitrović! Almond! Katić! Nelson! Rakočević!!kasnije Skot! Samardžijski! 10!!? Igrača! Što igrali u Nba,što navodni 'Nba potencijali'! Iiii?? 9 meseci kasnije,raznela ih dečurlija od 20-ak godina, od kojih su 9-orica prvi put igrala u Aba ligi!! Da l' možete jednom, da se više dozovete pameti,pobogu? Zar vam nije jasno posle 15 godina o čemu se radi? Da će recimo,mali Krstić iz Mege,ako se Dule odluči za njega (ili neki drugi) dogodine u ovo vreme biti 2 klase iznad Blažića!

Mile

pre 10 godina

Da li je to onaj sto bocka trojke kao lud?
Lepo, lepo.
Ocekujem novu vanrednu pres konferenciju Duleta Vujosevica sa radnom temom:
Zvezda ne sme da se pojacava jer to nije u interesu Partizana.

bobo

pre 10 godina

sad će sigurno da se jave oni što prozivaše partizan kako drugim reprezentacijama razigravaju igrače...
a možda i neće...
moral je kod njih promenjljiva kategorija ;)

U.T.

pre 10 godina

Ajmo, kreći:
Ostao Nelson, stiže Blažić, dolaze Miličić, Kešelj, ... Braun, Almond, Samardžiski, za našu ligu stiže Kibu, buuuu grobari, pukli ste, sigurno osvajamo sve titule + Final 4 u EL. Bravo Čoviću, spasioče sopstvenog kluba.

sale

pre 10 godina

Kako se "suska",jos 3-4 "bombe" od igraca ce doci na "Kalis"!
(struki, 17. jun 2013 12:21)

Valjda u stjepana stupanca 15a, zeleznik? To je adresa kluba o kome se u ovoj vesti govori...

Неша Србин

pre 10 godina

Невероватно је шта људи који су задужени за одабир тима раде из године у годину?! Ту где имамо иоле добре играче и где смо попуњени (Вук и Игор) њима је приоритет да доведу прво појачање. А прави центри петице су опет на другом месту а ту смо из године у годину у дефициту. И после се ми, верни Звездаши, питамо (ево већ 15 година) шта је са врхунским резултатима, где су више те титуле.

as

pre 10 godina

Da li je to onaj sto bocka trojke kao lud?
Lepo, lepo.
Ocekujem novu vanrednu pres konferenciju Duleta Vujosevica sa radnom temom:
Zvezda ne sme da se pojacava jer to nije u interesu Partizana.
(Mile, 17. jun 2013 11:50)

sine jel tebi pred očima samo vujošević i niko više?

struki

pre 10 godina

Bravo za g.Covica,poceo je sa sastavljanjem "drim-tima"! Kao sto je i obecao pre 2 godine,Zvezda mora biti svake godine ucesnik evrolige,zato sada sto pre mora sastaviti respektabilan sastav za predstojecu sezonu! Kako se "suska",jos 3-4 "bombe" od igraca ce doci na "Kalis"! Bez jake Zvezde,nema ni jake srpske kosarke!

Heroes

pre 10 godina

sad će sigurno da se jave oni što prozivaše partizan kako drugim reprezentacijama razigravaju igrače...a možda i neće...moral je kod njih promenjljiva kategorija ;) (bobo, 17. jun 2013 11:37)

Ti nesto mesas pojmove, drugo je kad se neko dovede kao blazic koji ima 23 godine koji je stranas poput Amerikanca a drugo je kad se dovode stranci mladi igraci koji zauzimaju mesto Srpskim igracima.

dzozey

pre 10 godina

Da li je to onaj sto bocka trojke kao lud?
Lepo, lepo.
Ocekujem novu vanrednu pres konferenciju Duleta Vujosevica sa radnom temom:
Zvezda ne sme da se pojacava jer to nije u interesu Partizana.
(Mile, 17. jun 2013 11:50)
Mozda si u pravu, a mozda i nisi. Ali ako zelis da definitivno budes u pravu, onda ocekuj novu titulu Partizana.

kobaz1987

pre 10 godina

ako je ovo sastavljanje drim tima... razmislite, ako ovaj slovenac zauzima mesto jednom strancu koga vi onda jos planirate da dovedete? Keselja? juce rodjaci! dobar igrac ali je ovo za vas los potez. videcete na kraju sezone...

delija

pre 10 godina

ja ne mogu da verujem...ljudi,pa on je extra,on nam treba...jos nam fale capin,keselj,milicic,ili neki drugi dobar centar...i mozda bi mogla jedna trojka,cetvorka sa dobrim sutem za 3 poena...i mislim da je to to...f4 zagarantovan...

milos.k

pre 10 godina

jel to znaci da Vuk Radivojevic legenda zvezde nema mesta u timu...jao Covicu sta uradi :-D...ja zivim za potpis Milicica, kako ce taj da vam razbuca ekipu i opet ce ostati sledeca sezona :-D

Stefan

pre 10 godina

Mali ima 21 godinu a prosle sezone trpao PAO, Fener, Kantu i ostale u EL a u ABA da ne pricam kakvih je partija imao! Ajde neka ti je sa srecom, nadam se da je ugovor makar na 2 godine..Cova pravi dream team!

muka nas naterala...

pre 10 godina

Razigravaju slovenačku reprezentaciju... ccc...!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (frenky simao, 17. jun 2013 12:19)

omladinskim selekcija Crvene Zvezde igra zavrsnice evro kupova i drpia po neku evro titulicu(ono kao slucajno).Nama treba samo da premostimo jos koju godinu, a onda nemoras da se brines za NASU reprezentaciju! Pozdrav!

Marko

pre 10 godina

@Trebao je da predje u Valensiju i mislim da je izabrao mnogo bolji potez. Bolje da dovodimo igrace sa naseg podneblja jer ce se mnogo brze uklopiti i shvatiti vaznost igranja u CZ. Samo napred majstore!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Pantelic A, 17. jun 2013 12:04)

Vaznost igranja u CZ? Ne razumem, kakva vaznost igranja u CZ?

23:47 u 28.minutu utakmice

pre 10 godina

Partizan nije doveo Francuze zato sto je zeleo vec zato sto kod nas nema kvalitetnih mladih igraca na tim pozicijama..uostalom vi prozivate Partizan a imate dva tridesetpetogodisnjaka i 4 stranca,jedini talenti u ekipi vam ne igraju..dok Partizan u reprezentaciji Srbije pored francuskih reprezentativaca,letonskog i bosanskog ima Gagica Muslija Lucica Bogdanovica i Milosavljevica koji je naknadno uvrsten dakle 5 od 17 reprezentativaca je nase..o cemu mi pricamo?

ratnici u rat, kosarkasi na teren

pre 10 godina

@ 23:47 u 28.minutu utakmice, Upravo nam zbog toga reprezentacija propada, kada su nam to reprezentativci,sve sami fizikalci sa malo kosarkaske inteligencije. Da bi postao top igrac,mora "malo" vise od dobre odbrane.Godinama otimate sve talentovane mlade igrace iz zemlje. Tako da se moze reci da ste vise njih upropastili,nego sto su napredovali.Niste godinama napravili ozbiljnog igraca na spoljnim pozicijama,svakog talenta ste ugusili,ali zato stancujete "ratnike" pa ih jos i gurate u reprezentaciju.Zbog evrolige ste bili magnet za mlade igrace, ali posto vise niste jedini,krecu bolji dani za nasu reprezentaciju.

Saša nbg

pre 10 godina

Partizanovac sam ali ću reći samo jedno, dečko je ubica od igrača. Veliko pojačanje i smem reći za klasu bolji od svih koji trenutno igraju u Zvezdi.

Jovan

pre 10 godina

idemooooo, ovo je odlican igrac bek suter bas ono sto nam treba, prvi je strelac Olimpije a s druge strane je i mlad..

Gledao sam ga i protiv Partizana i Zvezde, ima odlican sut a i ulaz. Realno bi on bio prvi bek, a Rakoc zbog godina moze da da pravi doprinos za 15tak minuta igre.. Cekamo Keselja!

Pantelic A

pre 10 godina

Trebao je da predje u Valensiju i mislim da je izabrao mnogo bolji potez. Bolje da dovodimo igrace sa naseg podneblja jer ce se mnogo brze uklopiti i shvatiti vaznost igranja u CZ. Samo napred majstore!

Brane Lj

pre 10 godina

Odličan igrač,pratio sam sve tekme Olimpije kod kuće u zadnje dve godine i mali je sve bolji i bolji,Jedan od najboljih ako ne i najbolji potez Zvezde u zadnjim godinama,siguran sam da je Blažič među 3 najtalentovanijih mladih igrača u Evropi,zna sve,nekada još malo naivan ali iskustvom će i to da prođe,odličan potez Zvezde.

stecky

pre 10 godina

Ovo se najavljuje već danima, najbolje pojačanje koje su mogli dovesti iz ABA lige! Treba nam još plej uz Nelsona, 2ke su popunjene teba nam i 3, 4, 5, a imamo mesta za 1 stranca. pozdrav svim iskrenim ljubiteljima košarke.

seljak.

pre 10 godina

ako je ovo sastavljanje drim tima... razmislite, ako ovaj slovenac zauzima mesto jednom strancu koga vi onda jos planirate da dovedete? Keselja? juce rodjaci! dobar igrac ali je ovo za vas los potez. videcete na kraju sezone... (kobaz1987, 17. jun 2013 12:57)....negde si se zabrojao..u evroligi i ABA ligi nema ogranicenja sa strancima.samo u agroziv superligi...a ona ne donosi nista...cisti da znas pre komentara,procitas pravila...

dobro

pre 10 godina

@ (Heroes, 17. jun 2013 12:19)

a kaži nam kog je to mladog igrača ta tvoja ekipa prošle sezone uigravala!?
pogledaj samo spisak reprezentacije.

super

pre 10 godina

Odlican igrac, taman smo bili deficitarni na poziciji dva, posto Rakoc def. ne treba da igra preko 20 minuta na utakmici. Fali nam jedna dominantna petica, krilni centar, koji moze da odigra i trojku po potrebi i jedan klasican plej. :)

Ratko

pre 10 godina

Veliki potencijal i odlican igrac. Oni koji ocekuju Vejda i Lebrona odmah da kazem da od toga nema nista. Mi nemamo milione. Mora se napraviti tim sa dve jake postave jer ce biti paklen ritam ABA i Euroliga. Jos 4-5 igraca nam treba za taj poduhvat.

broz

pre 10 godina

bravo,odlično pojačanje,ako dođe...ali ne razumem što se ložite toliko,zar do sada niste ništa naučili,kada je košarka u pitanju? nije to fudbal,gde pokupiš zvezde i eto titula(čelzi,city,psž,...). da je tako u košarci final four bi igrali svake godine real,barsa,cska i efes,a ne bi olimpijakos dve godine za redom uzimao titulu...ne može se skoro ništa na silu,pogledajte cedevitu. sve i da dovedete kešelja,miličića i kog god,to ne garantuje uspeh. pročitajte svoje komentare od prošle godine u ovo vreme,videćete isto što i sada,kao tripla kruna,gotova dominacija...svi znamo kako se završilo

Марко

pre 10 godina

Чему ложење људи? Кад ниједан играч још није потписао званично за Црвену звезду..
Значи то су само нагађања још увек ,ништа више.

Bora

pre 10 godina

Pa da li je moguće,da ovdašnje pamćenje ne doseže ni 10 meseci?!! Pa kao juče (pre 9 meseci),isto ludilo,egzaltiranost,bahatost,veselje.. Braun! Savović! Simonović! Mitrović! Almond! Katić! Nelson! Rakočević!!kasnije Skot! Samardžijski! 10!!? Igrača! Što igrali u Nba,što navodni 'Nba potencijali'! Iiii?? 9 meseci kasnije,raznela ih dečurlija od 20-ak godina, od kojih su 9-orica prvi put igrala u Aba ligi!! Da l' možete jednom, da se više dozovete pameti,pobogu? Zar vam nije jasno posle 15 godina o čemu se radi? Da će recimo,mali Krstić iz Mege,ako se Dule odluči za njega (ili neki drugi) dogodine u ovo vreme biti 2 klase iznad Blažića!

Reservoir dog

pre 10 godina

Mnogi preferiraju iskusnog igrača kao pojačanje iz inostranstva, neretko i ja (a da se "bace u vatru" domaće mlade snage - Cvetković i Mitrović), ipak mislim da će Zvezda dovođenjem Blažiča biti na dobitku, tj. da je njegova cena svakako manja od kvaliteta kojim raspolaže. Ovo mi uliva nadu da će biti dovedeni neki već najavljeni iskusni domaći igrači.

srem@c

pre 10 godina

Odlican igrac,bice od velike pomoci ako dodje...ali ,kod nas uvek ima ali...Ako Savovic nema nase kosarkasje papire,nelson,Skot,Blazic...i veorvatno jos jedan stranac... puno stranaca,trebaju nam nasi...zar su sada zvezdi skupi Keselj,Tadija Dragicevic,Dragovic,Stefan Markovic?

Mungos

pre 10 godina

Uh dobro pojacanje za nase uslove. Taman da rastereti Rakocevica jer to nam je bila rak rana. Meni najvise smeta ovaj Radonjic nije on trener za visoke domete ali jos ne znam sta da mislim posto je suvise kratko na klupi Zvezde. Treba nam jos minimum 4 pojacanja na preostalim pozicijama da bi igrali Euroligu.

Stavra

pre 10 godina

Odlicno, tako se koristi plasman u LŠ , treba pokupiti mlade i talentovane klince iz regiona jer su se samo nasa dva kluba plasirala u LŠ . Partizan to radi godnama koristi svoj plasman u elitnom takmicenju i daje priliku igracima koji ne mogu u svojim zemljama ili klubovima da osete jako takmičenje u mladosti kada im je najpotrebnije a dolaze za normalne svote novca. Odatle u Partizanu i Veseli , Bertans, Vesterman , Lovernj, pa i Pekovic, jedino Sinovec nije opravdao poverenje ali je prosek odlican. TO nisu nasi reprezentativci ali nasi klubovi bez velikog novca nisu u mogucnosti da cekaju godinama na talentovanu nasu generaciju.
Oba kluba su poznata po odličnom radu sa mladjim kosarkasima i izbacili su pregršt talenata kao oformljene košarkaše što im je lepa preporuka, i treba u buducnosti ocekivati jos ovakvih transfera.

strelac

pre 10 godina

Moze li neko ponovo da okaci one faze, jer je izgleda krenula sledeca sezona:)
(East Clintwood, 17. jun 2013 13:57)
Ja nešto otprilike znam,ono prva faza dovode neka NBA pojačanja da bi nas kao ponizili,drugu nešto ne znam,treća je valjda kad u decembru jure igrače po aerodromima,ma najbolja je ona zadnja videćete sledeće sezone,ma tu su carevi,neprevaziđeni su. Tu količinu frustracije ne videh nigde,čak ni Makabi Tel Aviv nije prvak u Izraelu,već je uspeo neko da ih skine,al ovi nikad neće. Doživotna sledeća sezona!

Reptile Pope

pre 10 godina

Sa Simonovića na Blažiča bi bio upgrade kao sa... ne znam... Bajkovića na Neuera. Već sada odličan igrač i nevezano za to fenomenalan prospect, stvarno bih se iskreno pozitivno iznenadio kada bi uspeli da ga dovedu.

Libelula

pre 10 godina

Олимпији је за Блажића плаћено 150.000 евра, а талентовани бек потписаће вишегодишњи уговор са Црвеном звездом, која је овим потписом почела да ствара тим за Евролигу.