Sreda, 12.06.2013.

20:56

Partizanu 12. titula u nizu!

Košarkaši Partizana osvojili su 12. uzastopnu titulu, pošto su u četvrtom meču bili bolji od Crvene zvezde 68:52(34:21) i tako slavili sa 3-1 u seriji.

Izvor:

Partizanu 12. titula u nizu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

659 Komentari

Sortiraj po:

Milivoje

pre 10 godina

Sremac,mi imamo Istanbul i istu tu vaterpolo krunu koju ste vi osvojili sa nasim igracima.Uzgred,mi smo tu krunu osvajali 7 puta.Kada i vi uradite to isto onda se javite.Dotle tisina

Lomunac

pre 10 godina

"jedino ako su vesterman i bertans buducnost srpske kosarke ili mozda musli..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (., 13. jun 2013 09:17)"

Jedino ako si ti "slep kod ociju" pa nisi video kako Lucic od 23 godine igra duplo bolje od vase legende Rakocevica od 36, kako Bogdanovic od 19 godina uci vase sutere kako se gadjaju trojke, kako Milutinov od 18 godina stavlja Katica od 33 u DzEP!!!! A buducnost nase kosarke iz FMP-a? Rakoc, Katic, Nelson, Skot, Savovic?

Lomunac

pre 10 godina

""Volim zvezdu za sve pare, ako Čovke plati više ima za FMP da se diše!!! A ti Čedo ne škrtari ako voliš prave stvari, para vrti gde burgija neće, uz delije ti BVK sam ostat neće"!!!
(frenky simao, 12. jun 2013 23:44)"

Mogao si bar mene da potpises u zagradi, posto sam autor doticnih stihova, zna svako ko je ove nedelje citao komentare vesti...
Ima i dopunjena verzija da se lepse rimuje:
"Volim zvezdu za sve pare, mi smo vojska zvezde prave, samo Covke plati vise i za FMP ce da se dise!! A ti Cedo ne skrtari ako volis prave stvari, para vrti gde burgija nece, uz delije ti BVK sam ostat nece!!"

brog

pre 10 godina

Gledajući snimak ove tekme prilično je jasno da je CZV-FMP ovu utakmicu odigrala rezervisano i u svrhu "višeg interesa". Taj interes, znači, pretpostavlja da u košarci treba da vlada savršena jednoličnost iz razloga kontrole širokih narodnih masa koje ne bi trebalo da se navikavaju na spontane promene i životnu raznovrsnost.Zvezdaši su se već navikli da budu "večiti gubitnici" a partizanovci kao nastavljači svetlih košarkaških tradicija. Sukobi, Duletovi ispadi i sl. su samo zanimljiv dekor koji košarkašku svakidašnjicu čini zanimljivijom.

SP

pre 10 godina

Ovo je najjači tim Zvezde u poslednjih 12 godina koji se suprotstavio Partizanu pa opet slaba vajda. Dovedite Kobija, Lebrona, Vejda pa možda sledeće sezone izborite majstoricu. Nikad se ne zna.

wer

pre 10 godina

nikola, zvezda je promenila ime, samo Partizan opstaje
(grobar, 13. jun 2013 01:48)

ccc, nije tacno!
FMP je promenio ime, a Zvezda je ostala 'na ledu'

srele

pre 10 godina

vidno sam razocaran.....na pocetku sezone kupio sam sezonsku verujuci da imamo dobar tim i dacemo napokon nesto uraditi....a inace nisam isao cetri sezone na utakmice

Grofvlad

pre 10 godina

Samo cu reći, a to svako zna, da najbolje igra PARTIZAN! I poruka mladim naraštajima: "Deco, navijajte za Partizan da bi imali srećno detinjstvo!" PARTIZAN ŠAMPION!!!

Aca Stojanovic

pre 10 godina

Titule posle raspada sfrj f.k Partizan 14 - f.k Crvena Zvezda 6 , k.k Partizan 15 - k.k Crvena Zvezda 3!Ovo je jubilarna 90-ta titula za s.d Partizan(fudbal-25,vaterpolo-25,kosarka-20,odbojka-11,rukomet-9)

Zenica

pre 10 godina

Šta god ko rekao o kontroverznom ponašanju trenera Vujoševića,ne može se osporiti njegova genijalnost i sposobnost da izvuče maksimum od (naročito) mladih igrača... Iskrene čestitke...
I da,na kraju,kako kažu vatreni navijači novog (starog) šampiona... Napred "Partizan !!

Lemi

pre 10 godina

I dvanestu godinu za redom gledam kako moj klub igra predivnu i pozrtvovanu kosarku! Titula nije bila pod imperativom a osvojili smo dve i to ne moze biti bolje! Molim zlobnike da se ne javljaju osim ako upucuju cestitke jer je Partizan pokazao bolju igru i zasluzeno pobedio! Moj prijatelj delija mi.je bas lepo cestitao na uspehu mog kluba...tj. naseg kluba ! Napred momci,pravi ste!!!

xMADx

pre 10 godina

covic krivi druge a sam je kriv zvezda lepo kreula taman mi derbi poceo iti opet zasnimljiv a on promeni trenere.... aj lepo delije izbacite covica spojite se sa megavizurom i da nam derbi bude zanimljiv

Lomunac

pre 10 godina

""Volim zvezdu za sve pare, ako Čovke plati više ima za FMP da se diše!!! A ti Čedo ne škrtari ako voliš prave stvari, para vrti gde burgija neće, uz delije ti BVK sam ostat neće"!!!
(frenky simao, 12. jun 2013 23:44)"

Mogao si bar mene da potpises u zagradi, posto sam autor doticnih stihova, zna svako ko je ove nedelje citao komentare vesti...

mix

pre 10 godina

Vece puno simbolike 12.0
6.2013 (12 uzastopnih titula u basketu+6 uzastopnih titula u fudbalu+20 titula prvaka u basketu+13 titula kupa u basketu). Daleko od toga da sam numerolog ali ovde se nesto "sasvim slucajno" poklopilo! Srecno punoletstvo uzastopnoj dominaciji (12+6)!!!!!!

Kadu

pre 10 godina

Partizan!!! Zasluzeno smo sampioni! Bez dileme, bez pomoci bilo koga... U fer i korektnoj utakmici, sa par nepotrebnih, nesportskih poteza, ali nije vazno i treba razumjeti igrace Zvezde... vjerujem da bi svako postupio na taj nacin kada igra pred svojom publikom koja mnogo ocekuje. Ne tako lijepa utakmica za oci, ali je Partizan dominirao u odbrani, sutu, skoku, izvodjenju slobodnih bacanja... sve u svemu bolji je pobjedio i osvojio titulu. Samo da se Bertans brzo oporavi... nadam se da nije neka ozbiljnija povreda u pitanju. Trebace nam njegove blokade i u Evropi. :-)

Volim Partizan i pozdravljam sve ljubitelje kosarke!

Gajger

pre 10 godina

Neznam zašto bih se radovao.Pa ovo je sve toliko uobičajeno kao zube kad perem ujutru...
(vlada, 12. jun 2013 23:08)
Aiiii,zakuni se da peres zube.

???

pre 10 godina

Hhahahah pa ljudi ovo je zalosno, zar svaki napad partizana mora biti zavrsen faulom zvezdinih igraca. Otac moj koji gleda ovu utakmicu koji nije navijac ni jednih ni drugih pita mene, sto stalno ovi izvode slobodna bacanja (misli na partizan). Pa cemu su oni zasluzili da imaju toliku pomoc drzave. Najbolje da svi radimo za partizan da bi oni mogli da osvoje sve i da se igra samo za njih. ZVEZDO NAPUSTI TEREN I TAKMICENJE, PA NEK IGRAJU SAMI. TO JE JADNO I SRAMNO STA ONI RADE
(qui, 12. jun 2013 21:55)..... Ipak si povukao na tatu :D

Grobar_do_groba

pre 10 godina

Nije se Covic nervirao celu utakmicu zbog igraca jer zna da su vecina rupe. Ovog puta se nervirao zbog navijaca - sve vreme drmali koseve na pogresnom delu terena...buahhahahaha. cek jos jednom buahahaha

VOLIM GA KO OKA DVA!!!...

Zmaj od Pozege

pre 10 godina

ovo je labudova pesma,partizan je na izdisaju,nema vise para,nema vise pomoc drzave i to svi znaju,Zvezda ce imati budzet preko 10 miliona i osam novih igraca za top 8 Evrolige,pozdrav

alan ford

pre 10 godina

Vidim da je bilo dosta proroka, koji su vjerovali u ovu nasu djecu i kada su gubili od Szolnoka. Pa, evo, ja nisam vjerovao. Poslije onih nekih poraza sam mislio da nam je maksimalni domet ako se plasiramo na F4 ABA.
Ali i tada sam se cudio navijacima Partizana koji su pljuvali po DV i ovom timu. To su djeca, a DV i uprava su nas toliko zaduzili proslih sezona, da sam im ja unaprijed oprostio neuspjehe.
Zato mi je ovo sve sladje. I ne razumijem komentare, koji kazu veceras Zvezda losa, a Partizan prosjecan. Ovo veceras je bila jedna od najboljih odbrana koju sam ja u zivotu vidio (a, vjerujte, pamtim dosta toga). Tako zestoka odbrana je uticala na koncentraciju u napadu, pa je bilo dosta izgubljenih lopti, ali i tako je bio napad dosta raznovrstan. Ukratko, evroligasko izdanje Partizana. A toj djeci je 20 godina...
I dalje mislim da su Zvezdine 1, 2 i 5 (Nelson, Rakocevic i Katic) pojedinacno bolje, tj u svom najboljem izdanju su bolji od najboljeg izdanja Partizanovih igraca na ovim pozicijama. Na 3 i 4 malu prednost ima Partizan. Eh, ali onda dolazi na to kako izvuci to najbolje izdanje od igraca i prilagoditi ga timu? A tu je DV neprikosnoven. Uz to, Partizanova klupa je neuporedivo duza od Zvezdine.
Ne zelim da provociram, zaista, ali me cudi kako Zvezdasi ne vide da je najveci krivac njihovog neuspjeha Covic, tj. uprava. Pljuju po svojim igracima, a ti isti igraci su prvi dio sezone odigrali maestralno. A onda promjene trenera, izbacivanje igraca, i ode carolija...

GRO

pre 10 godina

Pre početka sezone, Dule je rekao: možda zvezda nešto i osvoji ove sezone, a MOŽDA JE I ZEMLJA SAMO RAVNA PLOČA! Pogrešio je... Kup je vaš!

frenky simao

pre 10 godina

U prvoj utakmici nam dali 54 poena, drugoj 69,četvrtoj 52, finalu ABA lige 63... Jel to taj čuveni Miami Heat...? Izvinjavam se na greškama prilikom kuckanja, dešava se, niko nije savršen - osim Duleta Vujoševića...!

slobinator

pre 10 godina

čović da podnese momentalnu ostavku.on je direktni krivac za sramotno izdanje zvezde u finišu sezone.nerazumna odluka da se smeni trener vukoičić vratila je partizan u život i omogućila ovom smešnom sastavu da se na kraju još iživljava na terenu.radonjić je nula od trenera.ja bih bolje vodio ekipu.šta se dogodilo sa timom koji je pre tri meseca ubacivao po 90,100 poena,a večeras za trideset minuta svega 30,uz šut za 3 poena 18-0?jedino što je ovaj diletant od trenera večeras radio bilo je da se teatralno hvata za glavu.i na kraju sa ovakvim timom ,trenerom i upravom nemamo šta da tražimo u evro-ligi.a izvinjenje ne primamo!

Nikola

pre 10 godina

Savovic? Simonovic? Subotic? Lazic? Sta su ti ljudi,kosarkasi kao? Partizan nas je pocepao,zasluzeno! Sut za 3 poena 3/25 na kraju. U toju utakmice taj isti sut 0/15 i oni i dalje siluju tu trojku? Slobodna bacanja su naucna fantastika,plaganje isto,a sut sa distance da ne spominjem. Koliko god mi Vujosevic bio antipatican i nekulturan,odlican je trener,to se mora priznati,a o njegovom karakteru drugi put. Pesica smo pustili, Vukoicica oterali - jedini treneri koji su nesto vredili. Covicu,stavi prst na celo i zapitaj se malo,ti i Dule ostavite svoje vruce price za spavacu sobu. Jedino me raduje sto stasavaju ovi igraci koji ce biti buducnost Srbije ako Bog da (Lucic,Musli,Bogdanovic,Mitrovic,Cvetkovic iako je povredjen,itd.)

MARE

pre 10 godina

Ajde panteri šta se ložite, pa Dule vas je pustio da dobijete treću tekmu, da bi većina navijača fmp-a videla uživo kako izgleda trofej namenjen prvaku države.

Doktor

pre 10 godina

Januar, Februar, Mart, April, Maj, Jun, Jul, Avgust, Septembar, Oktobar, Novembar, Decembar.
Svaki mesec predstavlja jednu titulu.
Hmmm... Bice to dobar kalendar. ;)
Ajmo sada iz pocetka... :)
Dominiraj!

SrbaBg

pre 10 godina

Navijac sam zvezde i zeleo bi samo ovom prilikom da zamolim one koji ostavljaju komentare na vesti o Dudinom spisku, da ne pisu vise ne buloze tipa gde su Rakocevic i Savovic, cestitke partizanu na tituli, njihovi igraci imali su mnogo vise zelje i srca u ovom finalu, mada i kad pogledam sa kim je to zvezda mogla da ima, ovakav tim je jako smesan za takmicenje kakvo je evroliga, pozdrav!

Boban Grobar

pre 10 godina

Dominacijaaaa u svakom pogledu. Institucija je institucija i pored svih mogucih guranja i novca. Apsolutno se vidi da se zvezda favorizuje u svim sportovima ali dominacija sportskog drustva Partizan je ocigledna. 2/3 zemlje je protiv Partizana i pored toga deca s pokazala kako se bori i igra.

Бане

pre 10 godina

Нема шта заслужено смо освојили поново титулу у овој нашој лиги,па каква год да је наша је.
Браво још једном црно бели!

Vase ime

pre 10 godina

Ubiše nas :) Sinoć San Antonio šutirao trojke 16/32, ovi u Zvezdi ne mogu večeras da pogode ništa osim slobodnog bacanja..
(AHTUNG DIHTUNG, 12. jun 2013)

Vi se i dalje poredite sa NBA klubovima?
(ahahahaaha, 12. jun 2013 23:02)

Sta ce oni jadni se i dalje trkaju sa brzim vozom a gazi ih i lokalni!!!

nikola

pre 10 godina

u ovoj drzavi samo postoji partizan i zvezda,sramota.drzava je tri naziva promenila za 20 godina,rasprodala preduzeca,ekonomija grca ali partizan i zvezda opstaju to je cudo.

Nodzi

pre 10 godina

Sad ozbiljno. Ja rekoh da Doktor Vujošević gradi ekipu koja će uzeti ABA ligu i našu domaću. Dobio sam komentare da nemaju pojma. Dule momci su sjajni ja sam realan. Sačuvajte ekipu pa da se igramo sa ozbiljnim timovima u evroligi. Jači smo nego što smo svesni, A o ovima što pokušaše da uprljaju košarku koju smo mi održavali na vrhunskom nivou neću da komentarišem. Neka igraju sa Dinamom sa Sicilije. To je njihov nivo.
Hvala vam još jednom za sve ove lepe trenutke. Svaka čast Vujoševiću, Dogodine Evrotitula

bra nik

pre 10 godina

"Ono što me čini zabrinutim je situacija oko Bertansovog kolena, ako nema ozbiljnijih problemašto ćemo sutra znati, onda ću dozvoliti da osetim i veliku sreću, ovog momenta i zbog pristisaka, sreća ne može da izbije na površinu."

Duletova izjava... Eto zbog čega je on car... Veliki teret je na njemu... sačuvati tim, vaspitati momke, uliti timski duh u njih, i na kraju, obezbediti im svima budućnost.

Kapa dole majstore...

anbeast

pre 10 godina

Partizan je bio bolji! Ako je u nekim proslim slucajevima i moglo da se spekulise o sudjenju i slicno, ovoga puta je sve bilo savrseno jasno na terenu. Evidentno je da Zvezdi trebaju bar jedan cist suter i pravi plejmejker. Radonjic je pravio dobar posao sa Buducnoscu i dobar je trener, ali stvarno pojma nemam zasto je Vukoicic smenjen na pola sezone?!?! Valjda ce neko u Zvezdi shvatiti da je sistem ono sto pravi rezultate. Radonjic mora ostati bar jos jednu CELU sezonu, kao i jezgro tima. Nema leba od smene trenera ko na traci (ponekad upali, ali retko) i promene celokupnog tima i filozofije igre posle svake sezone.... Cestitke PArtizanu na tituli!

Illmatic

pre 10 godina

A najjaca scena na kraju na dodeli medalja, igraci mutanta su svi skinuli medalje sa vrata osim jednog... Pogadjajte ko? :D Pomoc: hiperbaricna komora... ocigledno uziva u najvrednijoj medalji u zivotu...

jigsaw

pre 10 godina

Te godine kad je Zvezda poslednji put uzela titulu zavrsio sam cetvrti razred,oprastao se od ucitelja i drugara.Zavrsio sam srednju,gimnaziju,masinski fakultet,zaposlio se...Kolko vidim stici cu i da se ozenim..Ono sto se od tada promenilo,u odeljenju je bilo 12 partizanovaca i 18 zvezdasa,a sestric mi dolazi iz skole i kaze ujko,ima nas 25grobara i 7 zvezdasa...NASE SNAGE JACAJU SVAKIM NOVIM DANOM...

dzaba vam novci moji sinovci

pre 10 godina

ČOVKE, pa od ovih bi i Filip bolje pogadjao, trebao si ga zadrzati!
Ma ne, ne... sudije su krive sto nisu umesto tvojih pulena ubacivali loptu u kos!
Ne gubite nadu, ko zna kako ce biti SLEDECE SEZONE!

Prlainović

pre 10 godina

& Komenantator na Areni

"Vise bi dali da su sutirali nogom" :)

A nece da pohvali napredak od prosle sezone kada su koseve samo ljuljali....????
(jo-jo, 12. jun 2013 23:21)

Nogom su još gori, jedino da probaju da nose kapice!

Boca Bogdanovic

pre 10 godina

@Sinisu za trenera CZBGFMPDIVAMIRIJEVO. Igrati ih, nauciti ne moze niko, ali ih on moze nauciti da pevaju. A onda gostovanja Aci Lukasu, Ljubi Alicicu, Ceci i ostalim Pantersima. Sreci nikad kraja. (Doktor, 12. jun 2013 23:57) Ne znam sto prozivas Mirijevo, stvarno mi nije jasno. Ok da si napisao Zeleznik. Inace, u Mirijevu ima mozda i vise Partizanovaca nego Zvezdasa.

Mora da mnogo boli...

pre 10 godina

Grobari će u Srbiji i dalje da žive lepo!

Jojić 90ti minut pa ovo.

A da zaboravio sam, vi ste prvaci sveta u vaterpolu :):):)

Da vas nema trebalo bi vas izmisliti.

aNOnymous

pre 10 godina

Simptomaticno je to da u periodima Partizanove "dominacije" u vecini sportova, svi sportski klubovi najveceg konkurenta su za isto vreme dotakli dno. FK CZ je u najvecoj krizi u istoriji, KK CZ je bio gotovo pred gasenjem i tretutno je "zamrznut", RK CZ je u najvecoj krizi u istoriji, VK CZ gotovo da nije ni postojao do ove sezone. To su cinjenice koje su sasvim realne i tcne. Ja ne kazem i ne prejudiciram nista. Ali o kakvim vi drzavnim projektima pricate? Kako je moguce da drzavni projekti dodju do tacke gdje vise skoro da nema povratka? Zasto Partizan ne prezentuje svoje poslovanje i novac koji je dobio od drzave ako nije tajna? Dosta je vise tebe ivoje demagogije, i manipulacije javnoscu Vujosevicu...

@ gui

pre 10 godina

Odnos u faulovima je bio izjednacen,a cini mi se da je Partizan izveo 2 ili 3 slobodna bacanja vise.Proveri da li si gledao pravu utakmicu.

dksla

pre 10 godina

Zbog psihologije Bogdanovic nikad nece postati veliki igrac.
(The doctor 46, 12. jun 2013 23:37)

Bas zbog toga ce biti igracina.
Decko me podseca mnogo na Danilovica.
Radujem se tandemu Lucic, Bogdanovic u reprezentaciji.
Auuuuuuuu: Lucic, Bogdanovic, Velickovic. Ima da tresti.

Deer Beer

pre 10 godina

@
Koji razred ide dete od 12 godina?
(Samo tebi verni..., 12. jun 2013 23:56)

- Ako je dobar djak ide u 6. razred!
12 (košarka) godina = 6. (fudbal) razred.

@
Danas je 12.6.
12 - košarkaši znaju zašto ... 6 - fudbaleri znaju zašto
(zzbz, 12. jun 2013 23:52)

- Lepa igra brojki braćo GROBARI!!!

Šone

pre 10 godina

Svaka čast igračima i treneru na tituli. Ako ova ekipa ostane na okupu i sledeće godine, u Pioniru u Evroligi će padati velike ekipe. Kakva borba, kakva energičnost, tako mladi a TAKO JAKI. Samo jedno ime znam PARTIZAN BEOGRAD...

Grobari Krnjača

pre 10 godina

Ako se uyme u obzir da se čovek seća događaja od svoje šeste godine, to znači da većina onih na zvezdinoj tribini i ne pamti proslavu titule, pa zbog toga i ostadoše duže u hali. DOMINACIJA.....

Majstori sljake

pre 10 godina

Uvek bih se zapitao koji je moj problem ako bih u nekom trenutku u Srbiji pripadao vecini.

U svakom slucaju, nastavlja se teror manjine nad vecinom, ima li sta sladje :).

Desperate Housewives

pre 10 godina

Zvezda na svom terenu priredila prigodno sampionsko slavlje Partizanu! Ispitati ko je Covica sprecio da dodeljuje medalje.

dominacija

pre 10 godina

Pita uciteljica Pericu: Je l volis tatu? Ne, on me tuce! Volis li mamu? Ne, i oname tuce! Pa, koga volis Perice? Volim zvezdu, ona nikog ne tuce!

Boban

pre 10 godina

Partizan je zasluženo osvojio titulu, uglavnom zbog talenta igrača koji su rasli tokom sezone. Ipak, igrači koji su bili ključni tokom cele sezone (Vesterman i Bertans) su podbacili, a jedan se i povredio. To otuda što je sezona preduga, sa mnogo utakmica u ABA ligi, evrokupovima, domaćem kupu i domaćoj ligi. Priprema za sezonu je takođe duga, sa napornim treninzima, ima malo odmora tokom sezone i većina igrača nije u stanju fizički da izdrži taj napor. U NBA su utakmice svaki drugi dan, ali skoro bez treninga između i sa dugom sezonom odmora. Da je finale bilo pre 2 meseca, verujem da bi rezultat bio drugačiji. Zvezda ima kvalitet u Savoviću, Rakočeviću, Katiću, Simonoviću i Nelsonu, svi ostali će verovatno napustiti tim, eventualno Mitrović ostaje, ali iz razloga koje sam gore naveo nijedan trener ne može održati vrhunsku formu tima. Partizan za narednu sezonu ima Lučića, Bogdanovića, Milosavljevića, Bertansa i Vestermana i Lavernja, ostali su takođe bez talenta. Neophodan je fizički dominantan igrač u reketu i ozbiljan plejmejker, ali ne dopuna Vestermanu nego neko ko će ga zameniti kada je ovaj van forme, kao što je nekad bio slučaj sa Đorđevićem i Obradovićem. Napred Partizan

grobarkahahaha

pre 10 godina

Groobari uzimajte titule u svim sportovima dok sam ja ziv bez i jedne sezone prekida, ponizavajte nas ogromnom razlikom, cinjenica je u svakom sportu u kome dominirate strucni rad, reprezentacija i kadrovi nam opasno nazaduju. Fudbal nam je na dnu, kosarka mu se pridrizuje, rukomet je odavno tu negde samo se jos vaterpolo drzi
(Veliki ZVEZDAS, 12. jun 2013 22:32)
ee jadan ti pa ko ti je kriv sto ti volis da gledas samo sportove u kome czv dominiura/sto je 1 godina...pa nismo mi krivi sto ste vi nesposobni da osvojite titulu za dobrobit zemlje srbije i reprezentacij...idi gledaj vaterpolo ili tako nesto posto smo vas pustili ove sezone dajuci vam sve nase igrace cisto da srbija NE BI PALA U GRCKU KRIZU...AJD U ZDRAVLJE I PUSTI NAS DA SLAVIMO

Praja

pre 10 godina

Partizan-Zeleznik,Reflex,Fmp,Crvena Zvezda Diva Beograd
I naravno KK Sledeca Sezona
Dominacija se nastavlja a da boli, boli da traje ,traje
nije lako brojati do 12,ali zato uvijek postoji Sledeca Sezona.
Gdje su sad svi ti pametni strucnjaci i Savovic i Rakocevic i ostali
sto su govorili da cesve osvojiti ali kosarka poznaje samo teren i rad.
Sve cestitke sampionima i strucnom stabu sa prof. Duskom Vujosevicem na celu.

Ne može Đilas tako, on je predsednik KSS, Kapičić je znao red

pre 10 godina

I baš nećete da objavite kako Đilas ni prošle a ni ove godine nije uručio pehar KSS Partizanu? U Kragujevcu je sve vreme kontrolisao teren, prekinuo utakmicu i uručio pehar Kupa RK igračima Čovićevog privatnog kluba.

Vlada

pre 10 godina

Druze Dule
Molim vas da ovaj pehar u ime Partizana dodelite Lejkersima.Vidim da neki klubovi trofeje poklanjaju klubovima koji se nisu ni takmicili pa Vam zato predlazem da i mi to pravo iskoristimo.
A Vama,Ce Gevari svetske kosarke zelim jos mnogo uspeha u borbi protiv svetskog imperijalizma i drzavnog intervencionalizma.
Smrt fasizmu- ziveo Partizan!

frenky simao

pre 10 godina

Partizan mt:s: Andrić, Lovernj 15 (11sk), Milutinov 1, Vesterman 3, Gordić 2, Lučić 14 (5sk), Milosavljević 10 (7sk), Bogdanović 17, Gagić 2, Musli 1, Đekić, Bertans 3. Trener: Duško Vujošević

Prosek godina 21,08...!
Šampioni ABA lige i šampioni Srbije...!

Sremac

pre 10 godina

Kad pročitam komentare nekih naših navijača pomislim da smo zaboravili ne samo da igramo košarku, nego i pravila igre.
Koliko malo moraš znati o sportu da bi nakon ovakvog poraza krivca tražio u sudijama. Mi nemamo ekipu, nemamo igru, a nemamo, što je najgore, ni ideju kako da do toga stignemo.
Čestitke Partizanu.

Rampi

pre 10 godina

Čović,da bi uzeo titulu,mora da uradi jednu jedinu stvar koja mu to može omogućiti,ono isto što je i Real uradio kada ih je Dražen uništavao pa su ga kupili-znači mora da kupi Duleta i rešiće problem!Nego,sad sam se setio,Dule nešto i nije na prodaju...e onda ipak ništa... :)

kako da mu objasnim

pre 10 godina

od kada mi se naj stariji sin rodio nikada nije bilo da titulu nije partizan osvojio. kako mu objasniti da je za jedno dvadeset godina moze i poraz da nas snadje.

Partizan Forever

pre 10 godina

Cestitke svima u klubu na jos jednoj tituli u nizu. Ovu bi trebalo posebno proslaviti s obzirom da je jubilarna 20 i nek upisu i drugu zvezdicu iznad grba, mada ne znam koliko se to praktikuje u kosarci.
Jos nesto, dok su u klubu Vujosevic,Todoric i Danilovic ja se ne brinem za Partizan. Dule Vujosevic je za nas kao Ferguson u Mancesteru :)

zvzdan

pre 10 godina

Ja neznam kako se odgovara pojedinim komentatorima ali za carlija ("a veliki sportsmen rakocevic u izjavi za rts ne rece bili su bolji pobedili su zasluzeno cestitam toliko o sportskoj kulturi fmp-a") pa Rakočević je jedini zvezdaš u ekipi (i osvajač titule).A kulturu fmp-a predstavlja onaj što je i došao iz železnika.

zagor te nej

pre 10 godina

Premisljam se ja veceras nesto ovako.Secam se ja i Kice i Praje i Moke i Moce i Dzaje i Savica,velikih dana naseg sporta.Pa se razmisljam...Jel’ sam ja imao srecu da gledam takve majstore,ili sam to zasluzio? Srecu jesam sigurno imao.Ali cime li sam to zasluzio i kako? Mislim se ja.
A onda se setih,da sam kao decak u onom vremenu bez interneta i mobilne telefonije,svakoga dana ustajao tacno u 6 izjutra.Do 7 sam gledao svoj album sa slicicama fudbalera i kosarkasa,a onda isao u skolu. A voleo sam skolu,bio sam odlican,isao ja i subotom. A voleo sam i svoje albume.Pa posle skole odmah na livadu,udri po lopti dok se vidi.A kad malo porastoh uvece odem do grada,drustvo uzme gitaru u parku,kad eto i devojki pa pevamo...
Kad ono dodje leto,a ja na selo.Pa sa popnem sa dedom u ona seljacka kola.A krave spregnute.Moji imali "stojadina" pa mi vele... ajde sa nama to trese...A ja necu, nego sa dedom. A deda nakrivio sajkacu,zagrlio,pa mi veli: "Da ucis velike skole lale moje, da postujes i da volis."
Pa zastade i rece: "I da zasluzis !"
Hvala ti deda.
(Zvezdas, 12. jun 2013 21:01)

fenomenalan komentar..brate rasplakao si me..kao da sam ja ovo pisao a izgleda da smo i vrsnjaci samo sto sam ja navijach partizana!ziv bio!!!

Grobar sa Vracara

pre 10 godina

Hvala ti CRNO BELA LJUBAVI !!!! Bravo za igrace i majstora Duleta Vujosevica.Koliko je mocno biti Partizanovac!!!Zivi bili !!!

duledudule

pre 10 godina

kakva kriminalna partija nasih kosarkasa.3-25 za tri,to je 12 od 100!znaci ja bi dao 15 od 100minimum,da me probude i stave na liniju za tri.skokovi 22 44 za partizan,strasno.sut ukupno,strasno.kakva anemicnost u igri,ocaj.zasluzena pobeda partizana bez ikakvog pogovora.mora da menjamo 4 5 igraca ako mislimo da odigramo nesto u e l.cestitke partizanu(klincima ne vujosevicu :) ) i nadam se da se ovaj mali bertans nije ozbiljnije povredio.

DG

pre 10 godina

Podjes u prvi razred osnovne, zavrsis 4. razred kod ucitelja, zavrsis malu maturu, upises srednju skolu, maturiras, upises fax, postanes brucos, a partizan jos uvek prvak

Sremac

pre 10 godina

Da smo mi uzeli 12 uyastopnih titula u kosarci i pride jos 6 u fudbalu grobari bi poludeli!
A mi... hladni kao spricer. Da li to znaci da smo se vec navikli?
Uostalom sta nas briga, imamo Bari, a sad i vaterpolo krunu!
#@>> %:*(

ciganin

pre 10 godina

moja jedina uteha je čitanje ovih partizanskih komentara.. jako ste neduhoviti, skoro kao vaš omiljeni sportski radnik dule vujošević.
ja odoh da se napijem da utolim tugu, a vi nastavite da pišete, da sutra imam čime da lečim mamurluk.

misa tumbas

pre 10 godina

te 2002 godine u Hagu je zapocelo sudjenje Slobodanu Milosevicu, postignut je dogovor o uspostavljanju Drzavne zajednice Srbija i C. Gora, cecenski teroristi zauzeli pozoriste Dubrovka u Moskvi, Brazil je osvojio SP u J. Koreji i Japanu, a KK PARTIZAN je zapoceo niz koji traje evo vec 11 godina i ne nazire se kraj...mozda sledece sezone, da mozda...

kecman

pre 10 godina

Al sam se slatko nasmejao. Kako je dobra ona pesmica "Vrapcica" 12 godina. Egal sa "Dzaba vam novci moji sinovci". Vidimo se u "Areni".

grobar 11070

pre 10 godina

Kakva je ovo jadna drzava kad ne moze da se izbori sa jednim kosarkaskim klubom
koji dominira vec 12 godina. Ne mogu jos da poverujem da se nece ziveti bolje

Rasko Katic

pre 10 godina

Gledam ovu medalju i mislim se Boze pa do prosle godine je bila zlatna.I pomislim da li sam ja jedini glupan koji je zamenio zlato za srebro.

Atropin

pre 10 godina

Hahahahaha, ali najjači momenat je kada u četvrtoj četvrtini rakoč udara onako "sportski" Bogdanovića dok sudija ne gleda, a ovaj ga 3 sekunde nakon toga časti trojkom! E tu se vidi razlika, ko je luzer, a ko rođeni pobednik!!! Plači rakoče, mnogo si mali!!

Markoni

pre 10 godina

Cekaj ko je bio domacin,znaci nisu trebali da puste grobare,ali nije izgovor,nadam se da ce da skoro sve zamene a ovi nasi navijaju kao na fudbalskoj utakmici

slavko licno

pre 10 godina

Od 20 i nešto igrača prodefilovalih na parketu,sem Bogdana Bogdanovića,Lučića i donekle Milosavljevića kao i rutinskog Katića,ovde nisam video košarkaša!!!!!ZZABRINJAVA ite kakao!!!!!

Milton

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da najbolji napadački tip u Europi a i šire da samo 52 poena na odlučujućoj utakmici. Sada bi Čović trebalo da tuži igrače Partizana zbog toga što ne poštuju "evropskog velikana".
I saopštenjce molim.

spale

pre 10 godina

Aj sad tuzbe,obavestenja,saopstenja,konferencije sa televizorom......brukaste 33poena u tri cetvrtine,zali boze promene trenera,,,,,,,,,,,,

Valjevac

pre 10 godina

Ne znam da li je iko obratio pažnju na to sto je tokom cele ove finalne serije toliko jadna i bedna atmosfera (izuzev navijača), nimalo svečano manifestacijski paradno kako i dolikuje velikom finalu jednog takmičenja, a najbednije od svega je tzv. ceremonija dodele priznanja. Stvarno smo dotakli dno!

zvezdincetnik

pre 10 godina

svaka cast grobari zasluzeno!na kraju barem lepa slika sportski pozdravi medju igracima
a sto se tice zvezde pola tima nema sta da trazi u profesionalnoj kosarci.

Delija

pre 10 godina

Sta me natera moj Zvezdo . Da se nadam da je bolje sto smo se ugasili,i da se ovo sve desava FMP-u. Da u fudbalu pocinjem da navijam za Jedinstvo s Uba . Ugasimo citavo SD CZ i onda sve nanovo . Barem deca u buducnosti da imaju srecno detinstvo ... A ne ko mi ,tugu i bol ...

Pravoslavni Srbin iz Srbije

pre 10 godina

ima leka protiv Partizana- a to je : fuzija -fmp+czv+mega vizira+radnički i dobiće se ravnopravan protivnik Velikom Partizanu. Uh to bi bile jake utamkmice ...

Aleksandar Veliki

pre 10 godina

Hhahahah pa ljudi ovo je zalosno, zar svaki napad partizana mora biti zavrsen faulom zvezdinih igraca. Otac moj koji gleda ovu utakmicu koji nije navijac ni jednih ni drugih pita mene, sto stalno ovi izvode slobodna bacanja (misli na partizan). Pa cemu su oni zasluzili da imaju toliku pomoc drzave. Najbolje da svi radimo za partizan da bi oni mogli da osvoje sve i da se igra samo za njih. ZVEZDO NAPUSTI TEREN I TAKMICENJE, PA NEK IGRAJU SAMI. TO JE JADNO I SRAMNO STA ONI RADE
(qui, 12. jun 2013 21:55)

Izgleda da tvoj tata ne vidi dobro.

djordjevic

pre 10 godina

Odo da citam komentare koji su ovde ostavili navijaci FMPa posle trece tekme...Prvo tamo da se smejem, a onda ovde dolazim. Braco Grobari, hocu da vidim bar 500 komentara do tada.

HVALA TI PARTIZANE!

djole

pre 10 godina

Veceras se proslavlja titula, nemozete nam nista, partizan ostaje sampijon jos dugo.
(Mirkopfc, 12. jun 2013 22:04)...jos da se u skolu islo pa naucilo pisati,ih puna kapa!
(opanajke, 12. jun 2013 22:34)

Nije ovo cas iz maternjeg jezika nego sportski forum.

Delija UE

pre 10 godina

Igraci Zvezde nemaju kvaliteta za titulu i to je to. Kao da ih je Sekil ucio da sutiraju trojke i slobodna bacanja. Partizan osvojio zasluzeno. Sudije kakvom su pritisku bile izlozene dobro su ikako sudile celu ovu finalnu seriju. Mali Bogdanovic je pojeo Zvezdu, a grimase koje pravi su za ilustraciju knjiga strave i uzasa.

Selanne

pre 10 godina

Zemlja, 12. jun 2013 22:57)

Alo zemljace, on se nervirao zato sto je bio kos faul, prigovarao je Milosavljevicu posle toga...nema sta, Coviceva skola si.

Preko vode do slobode

pre 10 godina

Sve čestitke našem PARTIZANU na dvanaestoj uzastopnoj tituli i pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili, želi grupa navijača PARTIZANA iz Zagreba. FORZA PARTIZAN.

Molle

pre 10 godina

U moru odvratnih tenzija ovih dana, niko, ali baš niko, pa čak ni iz ijedne medijske kuće, nije se bavio činjenicom da ćemo imati dva predstavnika u EL. Sve će se uraditi da se tenzije održe, zarad 'klikova' i novca. E to je strašno. Iskrene čestitke od velikog Zvezdaša.

Kenac

pre 10 godina

Pita sin cigan tatu cigana....
Cale bre kad smo mi bili sampiJoni u nasu drzavu u kosarKi?
Tata odgovara....
Ma nema poJima sine...IDI PITAJ DEDU!

:-)

Još da dobijemo A LICENCU, koju zaslužujemo

pre 10 godina

Rakoćević čovek koji odigra najbolje samo one episodne sporedne utakmice.

A onda je ušao BOGDANOVIĆ.

frenky simao

pre 10 godina

12 puta uzastopno šampion države
6 puta osvajač nacionalnog kupa
6 puta osvajač ABA lige
Od 9 sezona koliko učestvuje u ABA ligi, 8 puta je igrao finale i jedanput polufinale
5 puta učesnik top16 faze evrolige
2 puta četvrtfinalista evrolige u sezonama 2007/2008 i 2008/2009
Učesnik F4 evrolige u sezoni 2009/2010
Četiri sezone uzastopno osvajač triple krune: ABA liga, kup Radivoja Koraća i prvenstvo Srbije – 07/08, 08/09, 09/10 i 10/11
Partizan je u tom periodu uspeo da pobedi: Real Madrid, Panathinaikos, Khimki, Maccabi, Unicaju, Montepaschi, Asseco Prokom, Zalgiris, Olympiacos, Anadolu Efes, Emporio Armani, Caju Laboral, Barcelonu, CSKA, Besiktas, Brose Baskets, Lietuvos Rytas, Unics Kazan, Joventut, Romu, Kinder, Skipper Bolognu…
Najbolji strelac evrolige 2003. godine - Miloš Vujanić
Najbolji mladi igrač Evrope po izboru FIBA 2010. godine - Jan Vesely
Član prve petorke evrolige 2010. godine - Aleks Marić
Članovi druge petorke evrolige - Miloš Vujanić (2003), Nikola Peković (2008), Bo McCalebb (2010)
Najbolji mladi igrač evrolige 2009. godine - Novica Veličković
Najbolji trener evrolige 2009. godine - Duško Vujošević
MVP i najbolji strelac ABA lige 2005. i 2006. godine - Dejan Milojević
Rekord evrolige po broju gledalaca protiv Panathinaikosa 2009. godine – 22 567 gledalaca
Nenad Krstić, Kosta Perović i Jan Vesely su direktno iz Partizana otišli u NBA ligu
Utakmice sa Phoenixom i Denverom 2009. godine

miki

pre 10 godina

Odgovorno tvrdim da je Dule pustio zvezdu proslu utakmicu da bi ovu slavio pred njihovim navijacima.
Ponovicu-odgovorno tvrdim.
Sampion je opet PARTIZAN!!!

Elmer

pre 10 godina

Cestitke partizanu i duletu. Ja iako verni navijac nisam verovao na pola sezone u ovakav finis. Najsrecniji sam sto su najbolji u finalu bili lucic,boca i sin dragan nasi momci. Lovernj i bertanjs su suvo blago takodje.

Vlada

pre 10 godina

Zamolio bih Danilovica i Todorica da naprave u subotu neku proslavu, moze prijateljska sa omladincima i da se proslavi titula pred pravim navijacima u Pioniru. A i utakmica bi bila neiyvesnija verujem nego sa FMP-om.

RASHA

pre 10 godina

Kako saznajemo,za sutra je zakazana vanredna sednica vlade Srbije na kojoj će se raspravljati o ukidanju penzija do kraja godine.Taj novac će se preusmeriti KK Crvena Zvezda u cilju svrgavanja sa trona KK Partizan.

milos.k

pre 10 godina

"Neki misle da je naše vreme prošlo, a ja mislim sa njihovo još nije došlo..."
(frenky simao, 12. jun 2013 23:09)
care imas najjace kometare, ne mislim na ovaj, ovaj je izrekao veliki covek DV

nesa80

pre 10 godina

ako na ovakvo sudjenje niste dobili utakmicu,nemojte vise da se bavite ovim sportom jer je to za vas ajnstajnova neresiva matematika,cuj da dobiju pa ni blizu nisu bili

Ekonomac.

pre 10 godina

Ljeta 2002, bio sam klinac koji je završio osnovnu i upisao gimnaziju. Partizan je osvojio prvu titulu u nizu. Od tada se toliko toga promijenilo, da je nemoguće nabrojati... Jedino Mađarska i dalje nema more i Partizan je i dalje prvak... A kako je Dunav krenuo, prije će se ovo prvo promijeniti.
(Shoma_BL, 12. jun 2013 23:02)
Da evociram i sherujem i ja uspomene.Te 2002. godine,zavrsio srednju skolu i upisao Ekonomski fakultet.Evo sada posao u struci,porodica,a moj Partizan i dalje suvereno vlada kakvim-takvim,ali pre svega nasim domacim sportom.Srce puno.Pozdrav za sve prave i iskrene ljubitelje sportskog drustva Partizan!

CIVIJAS

pre 10 godina

Dobili biste ovu utakmicu samo da je Covic sedeo na konstrukciji kosa i ubacivao u kos a ne u prvom redu, a to ce se desiti malo sutra.

Radivoj

pre 10 godina

Cestitam Partizanu, zasluzena titula, za razliku od one u ABA gde su igrarije oko EL izbacile Igokeu. Zvezda ocajna na kraju sezone, ali opet je napravila ogroman pomak, izborila EL, osvojila kup. Partizan je podigao formu kad je izborio F4 u ABA a CZ neobjasnjivo pala. Nadam se da sledece sezone necemo slusati dva demagoga nego gledati kvalitetniju kosarku od ove prilicno lose. Pozdrav svima koji vole kosarku!

stefan231212

pre 10 godina

Cekamo sad sta ce da kaze Covic koji sad ima argument ili razlog???
Samo je jedan razlog a to on I navijaci nikako ne mogu da razumeju: Vujosevic-sistem!

Bob Rock

pre 10 godina

OK, bolji ste sve je to lepo i fino. Ono što treba da vas zabrine je mržnja sa kojom igraju vaši igrači, posebno umišljeni Lučić i Bogdanović. Ako su ovakvi likovi budućnost naše košarke teško nama.
(Beloved, 12. jun 2013 22:34)

Opste je poznato da su buducnost srpske kosarke rakocevic, katic, nelson, braun, skot, radivojevic, savovic i trener radonjic...

gagic, musli, bogdanovic, lucic, milosavljevic i milutinov su zapravo spijuni, unajmljeni od strane amerike, a finansirani od vatikana i iluminata sa ciljem da uniste srpsku kosarku...

Farčić i Beravs

pre 10 godina

Teška srca moram napisati - zasluženo !
Zvezda je odavno izgubila " hemiju " - još pre Laktaša je to bilo očigledno ....
A nasuprot nas " crno i ružno pače = KKP = ekipa koja je više ličila na propale džudiste,drvoseče i ljubitelje hrkljuša " se polako uobličila i počela da igra košarku ... i sada već počinje da liči na košarkaški tim ;
I dalje mislim da je veći problem u Zvezdinom padu , ali .... čestitam !

Delija

pre 10 godina

Imamo bolji tim ali smo sve uništili promenama trenera. Promena trenera na početku sezone je možda i dobar potez, ali je velika greška kada promeniš trenera koji je imao solidne rezultate zbog nekoliko poraza u nizu.

Vladika

pre 10 godina

Kosarkaski klub Crvena zvezda Beograd Telekom Durmitorska izvorska voda Fabrika metalnih proizvoda Zeleznik mozda osvoji titulu SLEDECE SEZONE!

oce stoka

pre 10 godina

Dobro rece Covic presudio je pritisak na sudije od kojeg igraci FMP-a nisu mogli ni tablu da pogode. Vidimo se sledece sezone sa fuzijom ili bez.

Salji iz Frankfurta

pre 10 godina

Treba podhitno nekim igračima se zahvaliti i dovesti dobra, proverena pojačanja pa koštali šta koštaju! Inače ne gine nam "kanta za napucavanja"!
(SAŠA FRANKFURT, 12. jun 2013 22:28)

Ti to, kanda, racunas da ce Vucic da odresi drzavnu kesu?

Vaša Zvezda druga ponovo

pre 10 godina

Ponadali ste se, priznajte.
Ipak, jedan je Partizan-šampion.
Kako ono reče Radonjić, nadam se da ćemo imati malo manje tendenciozno suđenje na našu štetu ili nešto slično.
Pozdrav za Radonjića, neka se spremi Klipa.

fer plej

pre 10 godina

Bravo majstori. Najlepsa slika ovog finala je pozdrav kosarkasa oba tima nakon utakmice. DV je naravmo najzasluzniji za uspeanu sezonu , ali je odvratno kad psuje sudije. Sa druge strane nista bolji nazalost nije ni Covic. Ugledajte se obojica na vase kosarkase. Imajte na umu da vas gledaju klinci

trica

pre 10 godina

Spremao sam se da napišem komentarčinu ali više nemam snage.Samo ovo moram da kažem svi si krivi , pa Čović smeni tri trenera u sezoni (samo u košarci) a njegove tri funkcije ostaju i sve u svemu jedan kup, da su bar tri titule.

Džoni

pre 10 godina

Čestitke Partizanu! Odgovorno tvrdim da bi klinci ispred zgrade pogodili više nego Zvezda za poluvreme! Tačno se čovek zapita kako je to moguće da profesionalci koji treniraju dva puta dnevno promaše osamnaest šuteva za 3 poena za redom a i sijaset šuteva za dva i većinu sl. bacanja! Pa ljudi kad toliko lopti baciš prema košu postoji velika mogućnost da se bar slučajno nešto ubode! Ali ovi ni slučajno! Pratim košarku preko dvadeset i kusur godina i ne pamtim da je neko imao tako loš šut! Do duše odgledao sam samo prvo poluvreme i bilo mi je dosta! Bruka i sramota!

miki

pre 10 godina

Vi ste samo mali FMP :)
Hvala navijacima zamrznute Zvezde sto su prisustvovali jos jednom blamiranju FMP-a i proslavi titule u CRNO-BELOJ boji :)
Vi dogodine opet bacite 5-6 drzavnih miliona da napravite dream-team. Mi vec takav tim imamo. To je razlika izmedju nas i vas iz predgradja :)
A Gurke nevera! :D

dovla

pre 10 godina

objasnili nam kako se igra srcem!svaka cast na tituli ZASLUZENOJ!a nasi igraci smesni,sve do jednog.imaju extra navijanje,redovne plate a bez mrvice zelje!radonjica ne bi da komentarisem jer trener koji ne trazi time out dok protivnik pravi 15+ i ne menja nikog to ne zasluzuje!mislim da ima covek vise poraza nego pobeda

šumadinac

pre 10 godina

15 miliona vracenog duga,4 miliona budžet,sve prljave radnje ćovića, i ništa im nije pomoglo,...razbili su ih, naročito je Bogdanović ispratio Rakočevića u zasluženu penziju,Lučić i Lovrenj dominirali,...posle ovoga najbolje je da se ovaj ćoki,najvece zlo srpske košarke dekretom ukloni iz ovog sporta,...pošto imajuci sve ovo nije ništa uradila,Zvezda teško ima čemu da se nada u budućim godinama jer će ovaj Partizan sa manjim promenama sigurno da vlada sledecih godina,..iako često nije simpatičan svaka čast Duletu za rad sa ovim igračima, pokazalo se da rad ipak pobeđuje,šteta samo što ovi stranci nece moci da igraju za Srbiju, jos jednom čestitke Partizanu

Doktor

pre 10 godina

Sinisu za trenera CZBGFMPDIVAMIRIJEVO. Igrati ih, nauciti ne moze niko, ali ih on moze nauciti da pevaju. A onda gostovanja Aci Lukasu, Ljubi Alicicu, Ceci i ostalim Pantersima. Sreci nikad kraja.

ja

pre 10 godina

@Boro...zato ces ti morat gledat tekme u euroligi preko telke , ne ?...idi bre bezi nigde u regionu nema kluba da prismrdi jednu cetvrtinu a ne celu utakmicu ili takmicenje Partizanu i Zvezdi

Mladići borovi devojke jele

pre 10 godina

Grobari slave kao da su pobedili Zvezdu, a mi smo navijali za FMP samo njima uz inat. Kada se odhiberniramo za tri godine, pitaću ih ondak el će tako lako da im bide. Ima da vidu od koje se drvo kašike delju!

MaxMad

pre 10 godina

+ (plus), zivim bolje, gledam fudbal, kosarku i ostale sportove.
- (minus), zivim gore, gledam samo vaterpolo jednu godinu, nesrecnik sam od malena, joj ojoj, joj ojoj…

Legal Alien

pre 10 godina

Cestitke Partizanu na tituli. Zasluzeno i lepa slika na kraju kad se igraci pozdravljaju. Ne igra se kosarka zbog Vujosevica i Covica. Zvezdas.

veliki strumf

pre 10 godina

Iz ove ekipe ostaviti samo Katica, Nelsona i Rakocevica, kako bi zavrsio karijeru. Sve ostale najuriti, ovim redom: Subotic, Skot, Vuk, Lazic, Simonovic, Savovic... ostali nisu vazni. Dakle, ova sestorica koji su verovatno enormno placeni su sramota za kosarku. Poslednja dvojica ponekad i odigraju, ali dzaba kad nemaju herca da pogode kad je najbitnije.

Jenoruki Krstivoje

pre 10 godina

Kakva jadna i bedna igra FMP-a, pa kako sa ovakvom igrom da se iko pobedi? 1. i 4. utakmica u kojima je klub iz predgradja deklasiran su surova realnost u kojima se pokazalo ko je ko!

Nenad

pre 10 godina

Partizan je bio bolji i zasluzeno pobedio.Vujosevic taktikom i postavkom nije nadmudrio Radonjica jer kada neko kao Zvezda veceras promasi vise od 15 cistih zicera za trojku,to znaci da njen trener nije imao losu taktiku jer su cesto bili sami,ali da je doziveo totalni poraz u psiholoskoj pripremi tima.Sudjenje nije uticalo na ishod meca ali je ipak bilo na strani Partizana jer ako Zvezda dobije 5 namernih i tehnickih a Partizan 1,onda je valjda jasno da je to ipak preterano.

misko

pre 10 godina

Hhahahah pa ljudi ovo je zalosno, zar svaki napad partizana mora biti zavrsen faulom zvezdinih igraca. Otac moj koji gleda ovu utakmicu koji nije navijac ni jednih ni drugih pita mene, sto stalno ovi izvode slobodna bacanja (misli na partizan). Pa cemu su oni zasluzili da imaju toliku pomoc drzave. Najbolje da svi radimo za partizan da bi oni mogli da osvoje sve i da se igra samo za njih. ZVEZDO NAPUSTI TEREN I TAKMICENJE, PA NEK IGRAJU SAMI. TO JE JADNO I SRAMNO STA ONI RADE
(qui, 12. jun 2013 21:55)

Prijatelju, prijateljski savet: idi blamiraj sebe, nemoj da blamiras nas Delije. Mi smo napravili 32, a Partizan 31 faul. To sto ste ti i cale gledali, verovatno je neka druga utakmica... imao si prenos na RTS1, trebao si da prebacis kanal.

Neprocenjivo

pre 10 godina

Prvo se dodeljuje mali pehar koji ide u trajno vlasništvo KK Partizan, a onda ovaj prelazni koji je u trajnom vlasništvu KK Partizan! :)

DzoniGrobar

pre 10 godina

Samo ću reći ovo:

Jaaaaaaa volim Crno-bele, ponosno kazem svima, volim to Slavno iiiiiiiiiime, divim se samo njima..........

Što bi reko čika Dule ... džaba vam novci moji sinovci........

Sale

pre 10 godina

Šta je Dule govorio igračima Partizana tokom tajm auta u Kragujevcu, na sekund pre kraja utakmice: ''Glavu gore momci, prvo ćemo ovu Zvezdu pobediti na Jadranu, a zatim je poniziti u Srbiji''!

Чикаго

pre 10 godina

Нисмо ни сумњали :) Честитке нашим момцима и надам се да Берта није озбиљно повређен.

ZvizzzzAgain

pre 10 godina

2002 - PARTIZAN CHAMPION
2003 - PARTIZAN CHAMPION
2004 - PARTIZAN CHAMPION
2005 - PARTIZAN CHAMPION
2006 - PARTIZAN CHAMPION
2007 - PARTIZAN CHAMPION
2008 - PARTIZAN CHAMPION
2009 - PARTIZAN CHAMPION
2010 - PARTIZAN CHAMPION
2011 - PARTIZAN CHAMPION
2012 - PARTIZAN CHAMPION
2013 - PARTIZAN CHAMPION

nekadašnji kapiten univerziteta Djuk

pre 10 godina

te 1998 Bogdanovic je ucio da cita,Lucic ucio sta su x i y,a Dule tek proucio Barok! Sadasnji kapiten fmp-a vec je igrao kosarku i osvojio titulu sa tadasnjim klubom Crvenom Zvezdom.sad se vratio po titulu...al ova deca porasla..:)

https://www.youtube.com/watch?v=jQnOfdSBCVc

vagabundo borracho

pre 10 godina

Ostali da gledaju dodelu pehara, i ujedno da vide kako izgleda... Gubitnici stoje sa strane i gledaju kako GIGANT SRPSKOG SPORTA slavi titulu - NEPROCENLJIVO!!!

PinballWizard.T

pre 10 godina

Kak vi srbijanci uopće morete gledat tak lošu košarku?
Baš se palite a nikaki su vam klubov
(Boro, 12. jun 2013 22:38)

Vi ste svoje pokazali u ABA ligi!

goc21

pre 10 godina

najzasluzniji za titulu Partizana je Covic. Jedinu ekipu u ABA ligi koju je Partizan razbio ove sezone je bila Buducnost a on dovodi trenera te Buducnosti u Zvezdu

jo-jo

pre 10 godina

Komenantator na Areni

"Vise bi dali da su sutirali nogom" :)

A nece da pohvali napredak od prosle sezone kada su koseve samo ljuljali....????

Nikal

pre 10 godina

Kosarkasi Zvezde ne zasluziju ni topli obrok , a ne hiljade eura koje primaju za igranje amaterske kosarke pred svojom publikom. Ljudi dobacuju jedni drugima loptu po principu " da sutne onaj drugi, posto cu ja promasiti". Raspustiti ovaj tim i dovesti ljude kojima se igra kosarka.

Stiven Dzerard

pre 10 godina

Ovde mi je jedino žao L.Mitrovića jer dečko voli Zvezdu više nego svi ostali zajedno a ne dobija šansu zbog majstora "Subotića i Savovića" od kojih nemamo nikakve koristi a on samo nek vežba,nekih 5-10 kg mišićne mase da nabaci i ima da ujeda.

Mrgud

pre 10 godina

"Kad je gusto Čović!" Seća li se neko te izborne parole? Posle priče o krađi Zvezde, favorizovanju Partizana, izgleda da jedino ostaje da se Čova skine, obuče dres, izađe na teren i sam pobedi Partizan. Ako to nije u stanju i ako ima obraza, morao bi da se izvini košarkaškoj Srbiji za bljuvotine koje je kazao na SOS kanalu!

Vozi Misko

pre 10 godina

Divim se koliko ima sretnih i radosnih ljudi koji nemaju nikakvih problema u zivotu.Kojima su jedini problem Zvezda i Partizan.A sve ostalo im super.Blago Srbiji.

frenky simao

pre 10 godina

KK CzvBgTelekom je poslednju titulu šampiona države osvojila davne 1998. godine! Od tada je uspela da osvoji samo 3 trofeja i to sva 3 u nacionalnom Kupu... Za to vreme Partizan je osvojio 26 trofeja - 12 titula prvaka države, 8 nacionalnih kupova i 6 puta ABA ligu, takođe dva puta je igrano četvrtfinale evrolige , jedanput f4 evrolige i pobeđeni su svi najjači klubovi u Evropi...! Dakle, bilans u poslednjih 15 godina u trofejima je 26 - 3 u korist Partizana...! Čemu dalja polemika, Partizan je jednostavno košarkaška institucija...!

d

pre 10 godina

Hhahahah pa ljudi ovo je zalosno, zar svaki napad partizana mora biti zavrsen faulom zvezdinih igraca. Otac moj koji gleda ovu utakmicu koji nije navijac ni jednih ni drugih pita mene, sto stalno ovi izvode slobodna bacanja (misli na partizan). Pa cemu su oni zasluzili da imaju toliku pomoc drzave. Najbolje da svi radimo za partizan da bi oni mogli da osvoje sve i da se igra samo za njih. ZVEZDO NAPUSTI TEREN I TAKMICENJE, PA NEK IGRAJU SAMI. TO JE JADNO I SRAMNO STA ONI RADE
(qui, 12. jun 2013 21:55)

Prijatelju, prijateljski savet: idi blamiraj sebe, nemoj da blamiras nas Delije. Mi smo napravili 32, a Partizan 31 faul. To sto ste ti i cale gledali, verovatno je neka druga utakmica... imao si prenos na RTS1, trebao si da prebacis kanal.
(misko, 12. jun 2013 23:12)
Miško care, ovo je komentar nedelje. Predji, bre, u naš tabor , tamo si kao bela vrana!

KK Sledeca Sezona

pre 10 godina

Nista sledece sezone dovedite Radmanovica, Milicica, Keselja i Elmedina Kikanovica bicete bolji... Koliko ste smesni vidi se iz druge utakmice kada Nelson treba da promasi bacanje on ga daje (a kad treba ne moze)... Zauvek ce biti ona...

Dik Tu Kava

pre 10 godina

Kraj ipak nezaboravan: kakav horski izliv frustracije, patnje i traume. Ko bi rekao pre dvanaest godina, sve je isto, samo nema naše Zvezde bez grba, koševa, sa četiri igrača na kraju sezone, ali sa kakvom-takvom istorijom, ponosom i dostojanstvom. Ostala je samo Diva... Nikad draža titula, mislio sam da to nikad neću reći posle prošlogodišnjeg spektakla u onoj simpatičnoj školskoj sali. Nikad draža titula, živeli majstori!

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 10 godina

Čović uporno tvrdi da je Fića bolji auto od BMW-ja. Divim se navijačima KK Crvena Zvezda. Toliko su brojni i strasni uprkos činjanici da Partizan razbija Zvezdu već decenijama i da praktično ovi navijače za uspehe Zvezde moraju da pitaju svoje dedove, jer ih očevi nisu doživeli ili su bili u pelenama.
Partizan je škola, tradicija, ime, instutucija, Zvezda, nažalost, to nije.
Kraj priče.

sasa

pre 10 godina

Cestitam Partizanu na tituli,
potpuno su je zasluzeno osvojili.

Zvezda je veceras katastrofalno odigrala, potpuno u kontra ritmu.
Na zalost pojedini igraci Zvezde su potpuno limitirani,
pozicija br. 1 je najkriticinije mesto u timu zvezde,
koliko god hvalili Demarkusa Nelsona on je po meni vrlo problematican i nesiguran i i nosi veliku odgovornost za slabu igru zvezde, on apsolutno ne poseduje kreativnost nema osecaj za pas, sutira na kos samo kada je primoran na to, tajming u organizaciji mu je katastrofalan, a pritom ima veliki broj nedopustivih gresaka po utakmici. On je pomeni pre rezervni plej nego prva opcija.Generalno jako los skauting za strane igrace mislim da su svi koji su dovedeni potpuni promasaj. Sta je tu je Zvezda ima sansu da igra evroligu sledece sezone i to je velika mogucnost da se neke stavri koriguju u timu. Mislim da mogu da zadrze svega 4-5 igraca iz ove sezone to je maksimum, a sa ostalima se treba pozdraviti.

zoran

pre 10 godina

Auuuu...12 godina bez titule..to mu dodje kao osnovna + srednja shkola...dugo, majku mu ...dugo...no valja im ovaj trening , jer u fudbalu je tek 6 godina...

saf

pre 10 godina

Kako saznajemo,za sutra je zakazana vanredna sednica vlade Srbije na kojoj će se raspravljati o ukidanju penzija do kraja godine.Taj novac će se preusmeriti KK Crvena Zvezda u cilju svrgavanja sa trona KK Partizan.
(RASHA, 12. jun 2013 23:08)
Takođe trebalo bi da se nađe i predlog da i sredstva za dečiji dodatak preusmere u "stub srpstva" mada se o tome zasad samo još šuška po kuolarima...

Milan

pre 10 godina

Cim ih je zvezda stigla odma' tehnicka i naravno partizan se opet odlepio, bruka i sramota!(Defo, 12. jun 2013 22:52)

Druze, dobio si plus od mene jer titula nije kompletna bez vaseg kmecanja :). Obrisi suze mala moja...

frenky simao

pre 10 godina

"Volim zvezdu za sve pare, ako Čovke plati više ima za FMP da se diše!!! A ti Čedo ne škrtari ako voliš prave stvari, para vrti gde burgija neće, uz delije ti BVK sam ostat neće"!!!

kalimero

pre 10 godina

Ljudi, ništa još nije gotovo. Čeka se Čovićevo saopštenje.
Iz dobro obaveštenih krugova, saznao sam da noćas zaseda bord Agroživ super lige i da se uvodi pravilo da je šampion onaj ko prvi dođe do 4 pobede. Pravilo važi od početka finalne serije, retroaktivno...

profa

pre 10 godina

(Zvezdas, 12. jun 2013 21:01)
Po komentaru zaključujem da smo tu negde sa godinama.
Odavno bolji tekst na bilo kom forumu nisam pročitao.Svaka Vam čast!!!

QQLELE

pre 10 godina

Hajde da budemo realni na trenutak i stvari sagledamo objektivno. FMP je užasno napredovao u poslednje dve sezone! Nekada ih je Partizan dobijao 40 razlike u jednoj utakmici, sada za postizanje te razlike moramo da igramo 4 tekme :). HVAL TI CRNO-BELA LJUBAVI !

ahahahaaha

pre 10 godina

Ubiše nas :) Sinoć San Antonio šutirao trojke 16/32, ovi u Zvezdi ne mogu večeras da pogode ništa osim slobodnog bacanja..
(AHTUNG DIHTUNG, 12. jun 2013)

Vi se i dalje poredite sa NBA klubovima?

srki boj

pre 10 godina

Ovo veceras je bio susret dva sveta.
Prvog kome je vazan vrednosni sistem, izradjene akcije, vredno treniranje, navijaci sa znanjem i poznavanjem onoga sta gledaju na parketu i dobrim trenerom.
I Drugog cija su odlika sila,nepoznavanje igre , umesanost politicara pre sportskih radnika, neznanje uz sistem trci i pucaj , nedostatak svesti o tome ko su u stvari i kako se zovu.
Pobedio je prvi i to je vazno za buducnost svih nas!

Pop PFC

pre 10 godina

Ovaj Dule bas bezobrazan.. Osladilo mu se da uzima titule pred Covicem! Prosle godine u Zelezniku a ove u Pioniru...pa nije ni cudo sto ce da ga tuze!

Vlado

pre 10 godina

Cudni neki navijaci, FMP na parketu, a oni pjevaju o ugasenoj Zvezdi. Za pohvalu je sto su ti navijaci ostali da pozdrave novog-starog sampiona.

Shoma_BL

pre 10 godina

Ljeta 2002, bio sam klinac koji je završio osnovnu i upisao gimnaziju. Partizan je osvojio prvu titulu u nizu. Od tada se toliko toga promijenilo, da je nemoguće nabrojati... Jedino Mađarska i dalje nema more i Partizan je i dalje prvak... A kako je Dunav krenuo, prije će se ovo prvo promijeniti.

milos

pre 10 godina

Nezvanicno: KK FMP ulozio zalbu iz jos uvek nepoznatih razloga lopta je bila veca od rupe na obrucu,jos cudnije igracima Partizana je uspevalo nekako da provuku loptu kroz obruc.MAGIJA,MAGIJA......

NEDJA

pre 10 godina

He,he pa ne moze sladje.Kakva samarcina za Covica i njegove saborce.Hvala ti Tole što si im pomerao koš,dovoljno je bilo što si umešao prste kod njihovih 17 pokušaja za trojku,kasnije si se smekerski povukao.Igor Lečkov i dalje ostaje jedini aktivni kosarkas od zadnje Zvezdine titule.12. u nizu.Nastaviće se...VOLIM GA KO OKA DVA...

Petar

pre 10 godina

@Igrac partizana udara Katica po ruci i Vujosevic skace i pita se da li je moguce da je to svirano kao faul, ne znam stvarno kakav to problem ima u glavi i jedini je koji je kriv za sve ruzno sto se desava na tribinama, treba mu stati na put! (Zemlja, 12. jun 2013 22:57) Ako nisi primetio, skocio je i drao se na svog igraca sto je napravio faul a jos minut do kraja. To se moglo videti ali samo ako nisi zaslepljen.

Goran

pre 10 godina

OLvo je najdraza titula! Koliko samo politickih pritisaka, pretnji, uticaja na sudije(Coki unapred napadao sudije), i na kraju ih nabijemo 30 razlike! Svaka vam cast momci, ovo evropa nema sto ima Partizan! Gazi gane!

GrobaR

pre 10 godina

Par izjava koje su obelezile sezonu:
Coki legenda.
Samo bahato.
Toma navija za Partizan.
Nema DS-a na vlasti, nema titule.
Vucic je konsternira.
U Srbiji ce se ziveti bolje.
Dule psuje.
Rakoc i Katic buducnost srpske kosarke.
Radivojevic napada titulu.
Nesa Ilic.
p.s. Dule nije igrao zonu, zato smo dobili.

Звездаш онај стари

pre 10 godina

Јако ружна кошарка којој су највише допринели играчи Звезде са невероватним промашајима.
Честитам компијама на заслуженој победи.

Aleksandar

pre 10 godina

http://www.youtube.com/watch?v=KsMfHbBC-nc

Toplo preporučujem ovo svima da pogledaju. I ne, ovo nije o Vestermanu, ovo je o Partizanu, prilika da navijači FMP-a vide ko je i šta je Duško Vujošević (uz sve psovke sudijama). Prilika da vide kako se krvavo radi u tom klubu. Kada budete radili ovako možda i uzmete titulu, ne može se ništa na silu uraditi!

Neko123

pre 10 godina

Ovo je moj komentar od 16. decembra kada niko nije verovao u nas jer smo upravo izgubili od Solnoka. Ja sam imao +43, -111, a “Mikeli” je imao +64, -6. Da vidimo sada!

Jedina pozitivna stvar u nasem danasnjem porazu je to sto ce FMPovci (koji ce verovatno sada ciniti 99% komentara) da se potpuno napale da konacno osvajaju sve trofeje, sto znaci da ce jos vise da se ubedace kada na kraju sezone vide isto ono sto su gledali poslednjih 11 godina.
(Neko123, 16. decembar 2012 18:57)

Nek neka,samo ti nama budi optimista! mi nema sta da se palimo,razvalili smo vas 15 razlika,onda smo gledali sta vam rade nemci pa ovi iz republiek srpske,a za slag na tortu videli smo i sta vam rade madari! Najlepse od svega ce biti doci an ove komentare da slusamo vase tuzne price koje i dalje sada pricate!
Sta li ce vam zadar uraditi,on je ove gigante pokidao 30 razlike!
(Mikeli, 16. decembar 2012 19:10)

rondo

pre 10 godina

Uhh ... Partizan bi sa ovakvom igrom dobio i NBA tim ... Sve je funkcionisalo perfektno ... Sudije su maestralno vodile utakmicu ... sankicionisale sudjenjem faulova ragbi (koji je Partizan vecim delom sezone igrao) i pustili da se igra normalna Kosarka ... Navijao sam za Zvezdu, ali bez pravog kreativnog pleja , kontri , dobrog suta, probijanja , ma svega ... NISU MOGLI NISTA OVAKVOM PARTIZANU ! Zvezdi sledi, renoviranje strucnog staba , ekipe, i pohod na Evroligu ! Navijaci su napravili extra atmosferu, ali Partizan...... Respect !

History

pre 10 godina

Da se zna ko je ko,sve je jasno,ovo je realnost,stanje normalno i redovno a Zvezda mora da se vrati u po nju surovu i bolnu realnost. Titula više nego čista!Bravo za Partizan!!!

Drobnjak iz auta

pre 10 godina

Eto komsije, videste i vi uživo kako izgleda osvajanje titule. Gledajte to sa vedrije strane, pošto je ovo jubilarna dvadeseta sada ća nam se na grbu nalaziti još jedna zvezdica pored one u grbu i one za prvih deset titula. Živeli.

PS. Džaba vam novci moji sinovci.

limenka

pre 10 godina

U toku večeri se očekuje koferencija za štampu Čovića,na njoj će prezentovati snimke utakmice na kojoj se vidi očigledna kradja i na koju će se primiti potpuno objektivna publika FMP-a!!!!A mi i dalje krademo,krademo,nameštamo,gepekujemo,iživljavamo,silujemo,nadimamo,razvaljujemo,ubijamo u pojam!!!Ipak ima nade i "boljeg zivota", ali na RTS-u!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

bubi

pre 10 godina

Ja prosto ne mogu da se nacudim, zasto i zbog cega je Zvezda oterala Vladu Vukoicica!?! Pa da je covek ostao, pre svega podigao je Zvezdu iz pepela, prosetali bi se i Jadranskom ligom i lagano uzeli titulu. Ko je ovaj Radonjic, koga je on trenirao, kakvo on trenersko znanje i reputaciju ima?! Kakva kardinalna i katastrofalna greska zvezdine uprave ili koga vec, kad su dozvolili da onakav trener bude oteran, valja Dudi i reprezentaciji, ali ne valja Zvezdi, oj Srbijo medj' sljivama...

Nebojisa

pre 10 godina

(Zvezdas, 12. jun 2013 21:01)
odlican komentar, slazem se 94% sa tobom, medjutim, ulazim u 42. godinu zivota i jako se lepo osecam, vezano za novu titulu, razumes? ;)

Peppino PFC

pre 10 godina

Skoro pa mi je krivo... zbog rodjaka, prijatelja, kolega... Kada se setim samo kako su svi bili samouvereni pre nekoliko meseci, ovo je gore nego da nisu ni usli u play-off, bar bi znali na cemu su. Kup je Vas!!! Hehheheeh

DzoHusafet

pre 10 godina

Cim ih je zvezda stigla odma' tehnicka i naravno partizan se opet odlepio, bruka i sramota!
(Defo, 12. jun 2013 22:52)

Nisam siguran da si uopste pratio utakmicu... Posle tehniceke Partizan pogadja bacanja, ali u napadu koji je usledio sudije kompenzuju sviranu tehnicku gresku nepostojecim faulom u napadu, a zatim i faulom od odbrane gde CZ dobija dva bacanja... Toliko...

Ivan_Nis

pre 10 godina

Denda je izdominirao kada se zavrsio mec, u fazonu mogli bi da ispratimo ceremoniju dodele pehara sampionu, kao da je u pitanju neki strani klub koji je pobedio domaci klub pa da ga cisto ispostujemo! Razumem da je covek Zvezdas ali ovo nema smisla! Zasto Sarenac nije prenosio mec?! Meni se spava, mrak na oci, kuvam trecu kafu za redom, cekam Cokijevo saopstenje!!

prekoOkeanskeDelije

pre 10 godina

Sve čestitke Partizanu na zasluženoj tituli. Ovog puta su je zaslužili i više nego prošle godine; pošteno su nas izdominirali u prvoj i poslednjoj tekmi.
Šta reći za Zvezdinu sezonu? Pa vidljiv je pomak u odnosu na prošlu godinu, ali prvenstveno finansijski. Na sportskom nivou očigledno i dalje fali dugoročni plan. Dovedeno je nekoliko zvučnih pojačanja da zapuše rupe za jednu sezonu. Izdržali su 2/3 iste. Smeniti dva trenera u istoj sezoni takođe oslikava nedostatak vizije. Radonjić nije toliko loš trener koliko nije imao vremena ni materijala da "izvaja" skladan tim.
Savet Čovketu: ostaviti trenera na klupi makar 2-3 godine, dati mu odrešene ruke da stvori prepoznatljiv stil uz naravno limitirani budžet. U međuvremenu samo ciljati jedno od prva 3 mesta u ABA. Kad smo trpeli 12 godina, trepećemo još 2-3 sezone, ali da se već jednom stvori nekekav sistem. I manje izjava, ako Boga znaš!

frenky simao

pre 10 godina

Ne može se silom protiv magije...! A magija je kada sa timom koji je jedva nešto stariji od 21 godine u proseku osvojiš ABA ligu i tituli šampiona Srbije...!

Vladimir

pre 10 godina

Jedva čekam da se opet aktivira KK Crvena Zvezda. Sa njima je ovo takmičenje barem bilo zanimljivo. Ponekad i neizvesno. U svakom slučaju bili su mi simpatični. Ovo sada nema smisla ...čista prezentacija sile. Mislim nemam ja ništa protiv ovih malih timova ali nisu oni za finale ...

samo partizan

pre 10 godina

Najveći utisak je na mene ostavio rakočević. Čovek za koga sam tokom sezone čitao samo reči hvale ispao najgori na terenu u svakom smislu te reči. Kao najiskusniji, legenda naše košarke, on umesto da se ponaša za primer pred mnogobrojnim mladim igračima, on bude najglasniji u protestima, iako je dobijao mnogo neposojećih faula. Na kraju kad je davao intervju nije se udostojio ni da čestita protivniku. Ispalo je na kraju da je zaslužio ona skandiranja od pre dva meseca...

Dzeronimo

pre 10 godina

SUMA SUMARUM SEZONE:Nelson prosecan,Rakoc odlican vecim delom,Katic uz Rakoca najbolji,Simonovic imao bljeskove na momente,Subotic NULA NAD NULAMA,ne znam cime je zasluzio da igra ni za metalac a kamoli zvezdu,Lazic kako kad-nije kvalitet za zvezdu,Braun nikakav kao i Samardzinski,cvetkovicu hvala sto se povredio,Savovic u prvom delu sezone odlican a u drugom ocajan,Radivojevic nikakav standardno.Sustina je da treba mnogo boljih igraca,ovima se zahvaliti odmah!Ubaciti i neke klince koji su se pokazali u mladjim kategorijama kao sto to partizan radi i imati ih dogodine.

roki

pre 10 godina

pa gde ste sad usiljene zvezdice? A Čova? ahahhaa Da se nisu i sad sudije izgubile u masi? Pa dokle da vas deremo više? Ima li kraja? ahahaha

zoran

pre 10 godina

čestitke za istinske navijače partizana....a vašeg dv bi trebalo izbaciti iz kss!!! jer budite realni i iskreni šta bi VI uradili kad bi cz ili npr hemofarm imao takvog trenera? prvenstveno mislim na. njegovo ponašanje i gestikulaciju...da ne spominjem psovke....puno bi bilo....
pozdrav i još jednom čestitke najboljem koš.timu na ovim prostorima!!!

jednoruki krstivoje

pre 10 godina

Svaka cast momci!Bio sam ubedjen da ce se igrati 5 utakmica i da tamo pobedimo pred svojom publikom ali ovako je sladje pred punim pionirom zvezdasa sa ovakvom razlikom samo se pozeleti moze!Cestitam pa da dogodine slavimo opet!
BOR VOLI PARTIZAN!!!

ljubiteljsporta

pre 10 godina

Kao bivsem sportisti, jadno mi je bilo kada su na dodeli medalja zvezdini igraci odmah skidali iste. Mozda su kao kosarkasi postigli vece uspehe od mene, ali to nikada nece biti pravi sportisti, cast izuzecima. Zasluzena popeda.

Pedja

pre 10 godina

Sad će Čović da kaže da je linija za 3 poena bila dalja za Zvezdine igrače!!!! Zvezda je opravdala svoje ime. SLEDEĆA SEZONA!!!

santa justa

pre 10 godina

1. pol 8p iz igre a 13 iz bacanja. Šut za 2: 4/14 a za 3: 0/12. Još smo i dobro prošli. Partizan ništa posebno ali na žalost i to je bilo dovoljno.

leader

pre 10 godina

PARTIZANE LJUBAVI MOJA.
Pravda i ponos drzave su pobedili, a Srbija danas slavi. Boze hvala ti sto sam grobarcina. DOMINIRAJ BREEEEEEEE. Unistili smo ih, zgazili. Ipak fuzionisani klub ne moze protiv institucije.
Prof dr VUJOSEVIC ZA PREDSEDNIKA. DULE U SRCU SI SVAKOG SRBINA. KAPA DOLE LEGENDO. pokazao si kako se boranija unistava

Zoran Todorovic

pre 10 godina

Cestitam nasim kosarkasima, ruku na srce ocekivao sam 3:0 ali ajde...P.S. UEFA-Sektoru cestitam "ulaz" na teren i smal-talk sa Duletom ii Todoricem. DP-MG1

Mile

pre 10 godina

Hvala Bogu da je zavrseno.Samo da ne slusamo vise onoga iz frizidera.Hajde,mozda ce jos sutra biti jedno saopstenje,pa gotovo.Bravo za Sampiona.

muamia

pre 10 godina

veliki zvezdasu...objasni mi u kojim sportovima smo mi dominirali kao reprezentacija dok ste vi bili prvaci...ako si veliki zvezdas zvezda srbija nikad jugoslavija...ako razumes shvatices ...

Dac

pre 10 godina

bruka i sramota,ovu zvezdanu treba ugasit vec jednom za svagda 1-18 trojke?

1/18 ALOOOOOOOO pa sljepac bi imo bolji postotak HAHAAHHAHAH samo se sramote

12

pre 10 godina

Ovo za sada odlicno izgleda. nadan se da Bertans nije ozbiljnije povredjen. Gledam onog Covica nesto odmahuje rukom, glumi neku zrtvu...Sudjenje za sada ok. Napred Partizan do titule broj

Johnny

pre 10 godina

Ubi nas to što su nam igrači matori. ne mogu da izdrže ovaj tempo + ne može se samo sa Raskom. Ovo smo izgubili zbog klupe. Duda greši što ne zove Milosavljevića, on je novi Danilović, ali Bogdanović i Lučić su bolesnici. Prava škola DV.

Veliki ZVEZDAS

pre 10 godina

Groobari uzimajte titule u svim sportovima dok sam ja ziv bez i jedne sezone prekida, ponizavajte nas ogromnom razlikom, cinjenica je u svakom sportu u kome dominirate strucni rad, reprezentacija i kadrovi nam opasno nazaduju. Fudbal nam je na dnu, kosarka mu se pridrizuje, rukomet je odavno tu negde samo se jos vaterpolo drzi

krompir-pire

pre 10 godina

Jedan jedini podatak....Za 20min osim Rakocevica ej bre NIJEDAN igrac nije dao kos iz igre....Ovo ulazi u anale kosarke!!!Mozeli gore od ovoga...A sa tribina se cuje j.... grobare!!!Dal ta publika uopste gleda utakmicu,umesto da teraju nase da se bore oni pevaju i kad Partizan da trojku sa osam metara!!!Svaka cast na tituli grobari!!!Mi imamo jos da ucimo,al sve od pocetka!!!

delija ali stvarno

pre 10 godina

radonjicu odlazi...samo 6 poena iz igre za polivreme,nema tvoje prepoznatljive jake odbrane...ma tvoje nema nista,unazadio si nas...jednostavno lose igramo,a bili smo mnogo bolji-odlazi molim te...

Crno-belac

pre 10 godina

Kakva čista banana Bertansa na Katićevom kucanju, a Radonjić ljut na sudije, jer nesviraju faul Bertansu.Neprocenjivo.NAPRED DO NOVE TITULE.

macoprda

pre 10 godina

Jedno pitanje za igrace Zvezde: Sta igrate vi??? koga vi mislite da pobedite tako? jos je i rezultat super kako vi pokusavate da igrate ne igrate nego pokusavate da igrate kosarku... sram vas i stid bilo tako bih i ja mogao da igram! treba vam cudou drugom poluvremenu...

Brzi

pre 10 godina

Jel se seca neko kakvi su bili komentari delija pre pocetka meca? :DDD
bese majstorica i na kraju 3:2 za Zvezdu? Mora da je sad veci deo Srbije "tuzan"...

Dovlanu

pre 10 godina

Da vam mozda sudije nisu krive za ovo sjajno sutersko vece. Alo bre, pa vi 10 puta pogadjate prvi obruc. Vasa je sreca da mi imamo Muslija i Gagica koji pojma nemaju.

ovo nije humano

pre 10 godina

Na tereno dominacija, ali ono na tribinama nije humano kakvo ponizavanje trpe navijaci Zvezde. Pa 800 Grobara im se podsmeva i sprda se sa 6000 navijaca ovog crvenog tima. Ja posle ovoga ne bi smeo da kazem da sam bio na utakmici.

Atropin

pre 10 godina

Nažalost, onaj Vesterman je jedna beskoristna masa!! Čovek dao za 3 utakmice i jedno poluvreme sveukupno DESET poena! To što on igra može svako! Onaj Gordić jes' da ne zna, ali makar ima hrabrosti pa preuzme odgovornost!

Dzoniboj90

pre 10 godina

Zadnji put kad je zvezda uzela titulu, ucio sam kod uciteljice godisnja doba i kad medved ide na zimski san, a sad imam 23 god. Kad je to bilo...

savant

pre 10 godina

Tokom poluvremena pomocni trener zvezde je zvao Milana Tarota da ga pita sta je potrebno da urade da pobede Partizan....Tarot im je rekao da ubace jos jednog igraca i jednog patuljka - zadatak patuljka je da svim igracima Partizana vezuje pertle da ne bi mogli da trce,a igrac mora da se popne na konstrukciju i stane na obruc,tako da kad sutiraju igraci Partizana on moze da izbacuje lopte.

KODAR78

pre 10 godina

Mora im se priznati, da su dobri matematicari, godine im prolaze a titule ne dolaze i stalno broje poraze. Bogdanovicu ti si buduci vodja ovog naseg mladog tima, vidi se sta ti znaci Partizan. Grobari ce znati da vam se oduze. Hvala vam svima a posebno DV.

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Evo čestitam Partizanu na Tituli, jer OVO što Zvezda "IGRA" večeras veze nema s košarkom(1 od 18 trojki) jel treba nešto reći, dodati?! Neznam je li su oni Profesionalci ili šta su?! Pa ovo je BRUKA!! Bolje bi odigrala grupa građana iz ulice od Zvezde! Treba podhitno nekim igračima se zahvaliti i dovesti dobra, proverena pojačanja pa koštali šta koštaju! Inače ne gine nam "kanta za napucavanja"!

Zemlja

pre 10 godina

Igrac partizana udara Katica po ruci i Vujosevic skace i pita se da li je moguce da je to svirano kao faul, ne znam stvarno kakav to problem ima u glavi i jedini je koji je kriv za sve ruzno sto se desava na tribinama, treba mu stati na put!

shvatate ?

pre 10 godina

22. minut
Lučić polaže za dva poena, Savoviću nesportska, Lučić pogađa slobodnjak i daje trojku odmah posle toga.

eh baš zato je Duda pozvao njega u reprezentaciju a ne Rakočevića

stefan231212

pre 10 godina

Zao mi je sto ne mogu da gledam, zivim u inostranstvu, samo pratim statistiku preko kls.rs I mogu da zakljucim sledece: zvezda se puno ispromasivala i pod velikim je pritiskom a partizan to nije dovoljno kaznio vec je gubio lopte I napade jako bzvz! Naravno voleo bih da Partizan pobedi ali bice tesko u nastavku ne verujem da ce zvezda idalje toliko da ima los sut iz igre I za tri poena!

grobar dok sam živ

pre 10 godina

U Srbiji se od večeras neće živeti bolje ali će se sigurno živeti lepše, još kad prođe tvoje saopštenje biće prava milina živeti u Srbiji!

Beloved

pre 10 godina

OK, bolji ste sve je to lepo i fino. Ono što treba da vas zabrine je mržnja sa kojom igraju vaši igrači, posebno umišljeni Lučić i Bogdanović. Ako su ovakvi likovi budućnost naše košarke teško nama.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Veoma loše suđenje na štetu Partizana u prvom poluvremenu,ali i pored toga vodimo +13! U drugom će biti sigurno još veće navlačenje za FMP,ali nadam se da će mo izdržati i pored nepravde i odigrati još bolje zbog Bertansa u inat svima za 12-tu titulu u nizu!
VOLIM GA KO OKA DVA!

Miki

pre 10 godina

Vidio sam svakakvih čuda, ali čudo neviđeno je svakako podatak da za 20 min igre od 12 igrača samo jedan pogodi iz igre. E moj Čoviću gde li si ih samo pokupio. Ovo je bruka nad brukama. Nadam se da će u drugom poluvremenu bar još jedan od njih uspeti da pogodi bar jednom iz igre. Biće to veliki podvig ako uspeju. Strašno, strašno, strašno....

expert

pre 10 godina

Tragikomicna Zvezda. Za 20 minuta 21 poen, trojke 14:0, bacanja ocaj, smesne gluposti u napadu. Da su se skupili ispred solitera, bolje bi odigrali

opanajke

pre 10 godina

Veceras se proslavlja titula, nemozete nam nista, partizan ostaje sampijon jos dugo.
(Mirkopfc, 12. jun 2013 22:04)...jos da se u skolu islo pa naucilo pisati,ih puna kapa!

Dzeronimo

pre 10 godina

Toliko nesamopouzdanja u najvaznijim utakmicama poput f4 aba lige i sad i nemanja mu#a nisam video u zivotu!NIJEDAN NE ZASLUZUJE DA IGRA ZA ZVEZDU...NIJEDAN OD VAS ZENE NAD ZENAMA!

aleale

pre 10 godina

Pisem na nekih 6min do kraja, glavno pitanje za mene je bilo hoce li fmp uspeti da prebaci 50 koseva, vidim da su blizu i verovatno ce uspeti, tako da im cestitam na tome. Sta reci sto vec nije receno, sve stane u jednu rec: Institucija.

Aleksandar

pre 10 godina

Ljudi,ovo je skandalozno!!! Lopta je više odgovarala Partizanu,bila je okrugla pa naši igrači nisu mogli ništa da pogode!!! Da je bila kockasta pitao bi ja Vujoševića!!!

Burke

pre 10 godina

A najbolji su navijaci fmp-a koji kada gube komentarisu kvalitet utakmice,igraca,agroziv superlige a kada pobedjuju onda prete Barsi,Panati,Makabiju.. Pa to mozda vi nemate mlade i perspektivne, ali nas tim ima najstarijeg igraca od 24 godine talo da shhhh

drvobradi

pre 10 godina

DV me iznenadio ponašanjem do sada. Nije vršio preteran pritisak na sudije, ne psuje puno, poprilično smiren. Partizan nametnuo čvršću igru sa dosta faulova na početku, ali ko je Zvezdi kriv kad ne znaju da šutiraju. Radonjić skroz pogubljen, uopšte ne oseća kada mu se lomi meč, koji je po svemu sudeći izgubio početkom 2ge četvrtine. Imao bih milion stvari da kažem o kvalitetu Zvezdinih igrača ali mrzi me da kucam.

Bojan

pre 10 godina

Hhahahah pa ljudi ovo je zalosno, zar svaki napad partizana mora biti zavrsen faulom zvezdinih igraca. Otac moj koji gleda ovu utakmicu koji nije navijac ni jednih ni drugih pita mene, sto stalno ovi izvode slobodna bacanja (misli na partizan). Pa cemu su oni zasluzili da imaju toliku pomoc drzave. Najbolje da svi radimo za partizan da bi oni mogli da osvoje sve i da se igra samo za njih. ZVEZDO NAPUSTI TEREN I TAKMICENJE, PA NEK IGRAJU SAMI. TO JE JADNO I SRAMNO STA ONI RADE
(qui, 12. jun 2013 21:55)

A da ti i ćale prebacite program na utakmicu?

Cvijo

pre 10 godina

Slobodna bacanja 12 domaćin, gost 0; Licne greske 4 domaćin, gost 10.. To se zove domaćinsko suđenje. Nadam se da je Čović zadovoljan.

Dusan

pre 10 godina

Ovo nije kosarka, vise lici na rvanje. Neverovatno kakve glupe faulove prave igraci Zvezde, koji u napadu nista ne mogu da pogode, sut za tri 0/12! Radonjic je upopastio sve sto je Vukoicic dobro napravio.

jovica

pre 10 godina

Poznata ves-masina Partizana je pocela da melje. Momentalna brzina je centrifuga, A Coki je stavljen na program vrienje ili kako vec. Veliki pozdrav za sve grobare iz Makedonije.

Sale@

pre 10 godina

Koliko ovi tzv. igrači naše Zvezde igraju loše, prosto se ne vredi nervirati, ili udarati po sudijama, tudjem treneru i navijačima...
Nikad goru Zvezde nisam video, nego sad!!!
Igrači koji ne mogu izdržati pritisak svojih navijača, se i ne smeju nazivati tim imenom...
I da... neka B92 objavi koliki je Indeks korisnosti Zvezde na poluvremenu. Verujem da je u minusu!!!

Bojan

pre 10 godina

Kaže Čović, treba Zvezda da napravi 20 razlike da bi pobedila...a Zvezda za 15 minuta ubacila 12 poena. Pa ne možete vi da napravite 20 razlike da igramo do početka sledeće sezone.

veliki strumf

pre 10 godina

A kad je Vukoicic bio trener davali smo 60 koseva za poluvreme. Sa ovim velikim magom Radonjicem koji je maksimalno usporio i upropastio prelepu igru i tranziciju - jedva do 20 dodjemo. Sram vas sve bilo, i tebe Savovicu (ti da igras za Srbiju?), i Simonovica koji nema herca nista da ubaci kad je bitno, i ocajne Nelsona, Katica, o Vuku necu ni da pricam. Savovic nas je forsiranim sutevima na pocetku upropastio i uneo nesigurnost. Ej, ovakva suterska ekipa nijednu trojku da ne ubaci, i deset bacanja da promasi. Za Evroligu isterati sve do jednog, ali sve!

bratanac

pre 10 godina

Bojim se da je Bertans završio sezonu, a pitanje je da li će igrati i sledeću...Ovo ne miriše na dobro.Nadam se da nisu pokudani ukršteni ligamenti.

Mislilac

pre 10 godina

8 poena fmpa iz igre za 20 minuta!? Plasim se da cemo mi izgubiti uopste pravo da se takmicimo za ulazak u EL zbog ove nazovi ga ekipe!

Vladimir

pre 10 godina

Stvarno glupe faulove smo napravili u prvoj cetvrtini, nadam se da necu videti komentare Partizanovaca da nas sudije kradu jer hoce da izbace igrace, svaki faul je bio na mestu i sami smo krivi.

dksla

pre 10 godina

Prva cetvrtina.
Partizan izasao iz bonusa na 4min do kraja.
Zvezda nije izasla iz bonusa.
Partizan 0 slobodnih bacanja.
Zvezda 12 slobonih bacanja.

Tottenham

pre 10 godina

ako Zvezda ovako nastavi izgubi ce zbog suta,sutirali su desetak puta za 3 i nista nisu pogodili,ako nesto pod hitno ne promene nemaju cemo da se nadamo

Zvezdas

pre 10 godina

Premisljam se ja veceras nesto ovako.Secam se ja i Kice i Praje i Moke i Moce i Dzaje i Savica,velikih dana naseg sporta.Pa se razmisljam...Jel’ sam ja imao srecu da gledam takve majstore,ili sam to zasluzio? Srecu jesam sigurno imao.Ali cime li sam to zasluzio i kako? Mislim se ja.
A onda se setih,da sam kao decak u onom vremenu bez interneta i mobilne telefonije,svakoga dana ustajao tacno u 6 izjutra.Do 7 sam gledao svoj album sa slicicama fudbalera i kosarkasa,a onda isao u skolu. A voleo sam skolu,bio sam odlican,isao ja i subotom. A voleo sam i svoje albume.Pa posle skole odmah na livadu,udri po lopti dok se vidi.A kad malo porastoh uvece odem do grada,drustvo uzme gitaru u parku,kad eto i devojki pa pevamo...
Kad ono dodje leto,a ja na selo.Pa sa popnem sa dedom u ona seljacka kola.A krave spregnute.Moji imali "stojadina" pa mi vele... ajde sa nama to trese...A ja necu, nego sa dedom. A deda nakrivio sajkacu,zagrlio,pa mi veli: "Da ucis velike skole lale moje, da postujes i da volis."
Pa zastade i rece: "I da zasluzis !"
Hvala ti deda.

Ljubisa livac

pre 10 godina

Priznajem, kao Zvezdasu mi je mucno gledati ovu 2. cetvrtinu. Ja bih sa ortacima ovo raznovrsnije odigrao. Kakva bezidejnost u napadu, samo neki individualni pokusaji na istu foru.

Hvala Vam!!!

pre 10 godina

Hvala sto ste u ovolikom broju dosli da zajedno proslavimo 12. uzastopnu titulu!!! Bilo je krajnje vreme da i vi uzivo vidite pehar sampiona!

uf

pre 10 godina

Gagić- onakva reakcija a snimku se jasno vidi udarac po ruci, a ne lopti

Denda- ne samo da po glasu ostavlja dojam da spava nego i ne vidi da je Katić promašio oba bacanja nego priča o tome kako je "Zvezda ovim jednim poenom smanjila na 6:3"

mladen pv

pre 10 godina

postovana braco Grobari,

nama je ovaj covic dragocjeniji od Lukica,iako nisam tako mislio na pocetku

...em trosi pare,em srecnija Srbija,em sudije,em teorije zavjere,em SAOPSTENJA!!!

neka ostane sto duze!

P.S.

neka nam je srecna titula

bagzi

pre 10 godina

Cestitam Partizanu titulu. Veceras su mnogo bolji,mada im to i nije tesko. Sut 0-11 za tri. Sa ovim procentima ne moze ni neka lokalna ekipa da se pobedi.

Covke hocemo saopstenje

pre 10 godina

Sad tek razumem zasto su nam dali one 2 trojke od tablu u prosloj utakmici. Sad je Bogdan objasnio lepo. Napred Partizan!

Laki Bg

pre 10 godina

Gledam i razmisljam kakva smo mi nacija i kako smo spremni da prihvatimo gluposti.Niko ne prica da se na derbiju pojavio neki klinac u Zvezdi ili Partizanu.Dve najpoznatije face su Vujosevic i Covic, pa kako cemo da imamo kvalitet kosarke.Dakle navijaci ne dolaze zbog igraca i kosarke nego zbog dvojice primitivaca

Mj

pre 10 godina

Ne znam za Vas, ali toliko se prljavo igra, da bih radio samo cuo rezultat. A ni kosarka nije nesto. Ne znam, ko god da osvoji ovo, svaka cast ali sve ovo ne vodi nicemu... Sutra ti momci trebaju zajedno u repki...
Gdin predsednik lige ceka kraj serije da kazni... Navijam za Partizan, al i Dule i Covic zasluzuju zabranu...
Spprtski pozdrav...

as

pre 10 godina

boze koja antikosarka od prvih 15 napada 8 izgubljeih lopti, bacanje ne umeju da pogode ,organizacja napada ne postoji totalno odgovaraju imenu lige AGROZIV SUPER LIGA :(

qui

pre 10 godina

Hhahahah pa ljudi ovo je zalosno, zar svaki napad partizana mora biti zavrsen faulom zvezdinih igraca. Otac moj koji gleda ovu utakmicu koji nije navijac ni jednih ni drugih pita mene, sto stalno ovi izvode slobodna bacanja (misli na partizan). Pa cemu su oni zasluzili da imaju toliku pomoc drzave. Najbolje da svi radimo za partizan da bi oni mogli da osvoje sve i da se igra samo za njih. ZVEZDO NAPUSTI TEREN I TAKMICENJE, PA NEK IGRAJU SAMI. TO JE JADNO I SRAMNO STA ONI RADE

milan

pre 10 godina

Zvezdas sam ali sa ovom igrom samo mogu da cestitam Partizanu na titulu, meni nije jasno da bre mi trojku nismo pogodili od preko deset suteva to pocetnik bi ubo jednu isto sut za dva katastrofa a Radonjica bi pitao zasto je to tako SRAMOTA LJUDI.

Žare

pre 10 godina

Mnogo bolje sudjenje za Zvezdu, ali džabe kad niko osim Rakoča koš iz igre nije dao, a prošlo je 12 minuta! Ne sluti na dobro zasad…:(

Zvezdas

pre 10 godina

Premisljam se ja veceras nesto ovako.Secam se ja i Kice i Praje i Moke i Moce i Dzaje i Savica,velikih dana naseg sporta.Pa se razmisljam...Jel’ sam ja imao srecu da gledam takve majstore,ili sam to zasluzio? Srecu jesam sigurno imao.Ali cime li sam to zasluzio i kako? Mislim se ja.
A onda se setih,da sam kao decak u onom vremenu bez interneta i mobilne telefonije,svakoga dana ustajao tacno u 6 izjutra.Do 7 sam gledao svoj album sa slicicama fudbalera i kosarkasa,a onda isao u skolu. A voleo sam skolu,bio sam odlican,isao ja i subotom. A voleo sam i svoje albume.Pa posle skole odmah na livadu,udri po lopti dok se vidi.A kad malo porastoh uvece odem do grada,drustvo uzme gitaru u parku,kad eto i devojki pa pevamo...
Kad ono dodje leto,a ja na selo.Pa sa popnem sa dedom u ona seljacka kola.A krave spregnute.Moji imali "stojadina" pa mi vele... ajde sa nama to trese...A ja necu, nego sa dedom. A deda nakrivio sajkacu,zagrlio,pa mi veli: "Da ucis velike skole lale moje, da postujes i da volis."
Pa zastade i rece: "I da zasluzis !"
Hvala ti deda.

Shoma_BL

pre 10 godina

Ljeta 2002, bio sam klinac koji je završio osnovnu i upisao gimnaziju. Partizan je osvojio prvu titulu u nizu. Od tada se toliko toga promijenilo, da je nemoguće nabrojati... Jedino Mađarska i dalje nema more i Partizan je i dalje prvak... A kako je Dunav krenuo, prije će se ovo prvo promijeniti.

Bojan

pre 10 godina

Hhahahah pa ljudi ovo je zalosno, zar svaki napad partizana mora biti zavrsen faulom zvezdinih igraca. Otac moj koji gleda ovu utakmicu koji nije navijac ni jednih ni drugih pita mene, sto stalno ovi izvode slobodna bacanja (misli na partizan). Pa cemu su oni zasluzili da imaju toliku pomoc drzave. Najbolje da svi radimo za partizan da bi oni mogli da osvoje sve i da se igra samo za njih. ZVEZDO NAPUSTI TEREN I TAKMICENJE, PA NEK IGRAJU SAMI. TO JE JADNO I SRAMNO STA ONI RADE
(qui, 12. jun 2013 21:55)

A da ti i ćale prebacite program na utakmicu?

Aleksandar

pre 10 godina

Ljudi,ovo je skandalozno!!! Lopta je više odgovarala Partizanu,bila je okrugla pa naši igrači nisu mogli ništa da pogode!!! Da je bila kockasta pitao bi ja Vujoševića!!!

Atropin

pre 10 godina

Hahahahaha, ali najjači momenat je kada u četvrtoj četvrtini rakoč udara onako "sportski" Bogdanovića dok sudija ne gleda, a ovaj ga 3 sekunde nakon toga časti trojkom! E tu se vidi razlika, ko je luzer, a ko rođeni pobednik!!! Plači rakoče, mnogo si mali!!

ahahahaaha

pre 10 godina

Ubiše nas :) Sinoć San Antonio šutirao trojke 16/32, ovi u Zvezdi ne mogu večeras da pogode ništa osim slobodnog bacanja..
(AHTUNG DIHTUNG, 12. jun 2013)

Vi se i dalje poredite sa NBA klubovima?

Milton

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da najbolji napadački tip u Europi a i šire da samo 52 poena na odlučujućoj utakmici. Sada bi Čović trebalo da tuži igrače Partizana zbog toga što ne poštuju "evropskog velikana".
I saopštenjce molim.

RASHA

pre 10 godina

Kako saznajemo,za sutra je zakazana vanredna sednica vlade Srbije na kojoj će se raspravljati o ukidanju penzija do kraja godine.Taj novac će se preusmeriti KK Crvena Zvezda u cilju svrgavanja sa trona KK Partizan.

KK Sledeca Sezona

pre 10 godina

Nista sledece sezone dovedite Radmanovica, Milicica, Keselja i Elmedina Kikanovica bicete bolji... Koliko ste smesni vidi se iz druge utakmice kada Nelson treba da promasi bacanje on ga daje (a kad treba ne moze)... Zauvek ce biti ona...

Dzoniboj90

pre 10 godina

Zadnji put kad je zvezda uzela titulu, ucio sam kod uciteljice godisnja doba i kad medved ide na zimski san, a sad imam 23 god. Kad je to bilo...

miki

pre 10 godina

Odgovorno tvrdim da je Dule pustio zvezdu proslu utakmicu da bi ovu slavio pred njihovim navijacima.
Ponovicu-odgovorno tvrdim.
Sampion je opet PARTIZAN!!!

aleale

pre 10 godina

Pisem na nekih 6min do kraja, glavno pitanje za mene je bilo hoce li fmp uspeti da prebaci 50 koseva, vidim da su blizu i verovatno ce uspeti, tako da im cestitam na tome. Sta reci sto vec nije receno, sve stane u jednu rec: Institucija.

frenky simao

pre 10 godina

12 puta uzastopno šampion države
6 puta osvajač nacionalnog kupa
6 puta osvajač ABA lige
Od 9 sezona koliko učestvuje u ABA ligi, 8 puta je igrao finale i jedanput polufinale
5 puta učesnik top16 faze evrolige
2 puta četvrtfinalista evrolige u sezonama 2007/2008 i 2008/2009
Učesnik F4 evrolige u sezoni 2009/2010
Četiri sezone uzastopno osvajač triple krune: ABA liga, kup Radivoja Koraća i prvenstvo Srbije – 07/08, 08/09, 09/10 i 10/11
Partizan je u tom periodu uspeo da pobedi: Real Madrid, Panathinaikos, Khimki, Maccabi, Unicaju, Montepaschi, Asseco Prokom, Zalgiris, Olympiacos, Anadolu Efes, Emporio Armani, Caju Laboral, Barcelonu, CSKA, Besiktas, Brose Baskets, Lietuvos Rytas, Unics Kazan, Joventut, Romu, Kinder, Skipper Bolognu…
Najbolji strelac evrolige 2003. godine - Miloš Vujanić
Najbolji mladi igrač Evrope po izboru FIBA 2010. godine - Jan Vesely
Član prve petorke evrolige 2010. godine - Aleks Marić
Članovi druge petorke evrolige - Miloš Vujanić (2003), Nikola Peković (2008), Bo McCalebb (2010)
Najbolji mladi igrač evrolige 2009. godine - Novica Veličković
Najbolji trener evrolige 2009. godine - Duško Vujošević
MVP i najbolji strelac ABA lige 2005. i 2006. godine - Dejan Milojević
Rekord evrolige po broju gledalaca protiv Panathinaikosa 2009. godine – 22 567 gledalaca
Nenad Krstić, Kosta Perović i Jan Vesely su direktno iz Partizana otišli u NBA ligu
Utakmice sa Phoenixom i Denverom 2009. godine

zvezdincetnik

pre 10 godina

svaka cast grobari zasluzeno!na kraju barem lepa slika sportski pozdravi medju igracima
a sto se tice zvezde pola tima nema sta da trazi u profesionalnoj kosarci.

nekadašnji kapiten univerziteta Djuk

pre 10 godina

te 1998 Bogdanovic je ucio da cita,Lucic ucio sta su x i y,a Dule tek proucio Barok! Sadasnji kapiten fmp-a vec je igrao kosarku i osvojio titulu sa tadasnjim klubom Crvenom Zvezdom.sad se vratio po titulu...al ova deca porasla..:)

https://www.youtube.com/watch?v=jQnOfdSBCVc

Neprocenjivo

pre 10 godina

Prvo se dodeljuje mali pehar koji ide u trajno vlasništvo KK Partizan, a onda ovaj prelazni koji je u trajnom vlasništvu KK Partizan! :)

shvatate ?

pre 10 godina

22. minut
Lučić polaže za dva poena, Savoviću nesportska, Lučić pogađa slobodnjak i daje trojku odmah posle toga.

eh baš zato je Duda pozvao njega u reprezentaciju a ne Rakočevića

d

pre 10 godina

Hhahahah pa ljudi ovo je zalosno, zar svaki napad partizana mora biti zavrsen faulom zvezdinih igraca. Otac moj koji gleda ovu utakmicu koji nije navijac ni jednih ni drugih pita mene, sto stalno ovi izvode slobodna bacanja (misli na partizan). Pa cemu su oni zasluzili da imaju toliku pomoc drzave. Najbolje da svi radimo za partizan da bi oni mogli da osvoje sve i da se igra samo za njih. ZVEZDO NAPUSTI TEREN I TAKMICENJE, PA NEK IGRAJU SAMI. TO JE JADNO I SRAMNO STA ONI RADE
(qui, 12. jun 2013 21:55)

Prijatelju, prijateljski savet: idi blamiraj sebe, nemoj da blamiras nas Delije. Mi smo napravili 32, a Partizan 31 faul. To sto ste ti i cale gledali, verovatno je neka druga utakmica... imao si prenos na RTS1, trebao si da prebacis kanal.
(misko, 12. jun 2013 23:12)
Miško care, ovo je komentar nedelje. Predji, bre, u naš tabor , tamo si kao bela vrana!

KODAR78

pre 10 godina

Mora im se priznati, da su dobri matematicari, godine im prolaze a titule ne dolaze i stalno broje poraze. Bogdanovicu ti si buduci vodja ovog naseg mladog tima, vidi se sta ti znaci Partizan. Grobari ce znati da vam se oduze. Hvala vam svima a posebno DV.

ovo nije humano

pre 10 godina

Na tereno dominacija, ali ono na tribinama nije humano kakvo ponizavanje trpe navijaci Zvezde. Pa 800 Grobara im se podsmeva i sprda se sa 6000 navijaca ovog crvenog tima. Ja posle ovoga ne bi smeo da kazem da sam bio na utakmici.

Delija UE

pre 10 godina

Igraci Zvezde nemaju kvaliteta za titulu i to je to. Kao da ih je Sekil ucio da sutiraju trojke i slobodna bacanja. Partizan osvojio zasluzeno. Sudije kakvom su pritisku bile izlozene dobro su ikako sudile celu ovu finalnu seriju. Mali Bogdanovic je pojeo Zvezdu, a grimase koje pravi su za ilustraciju knjiga strave i uzasa.

Crno-belac

pre 10 godina

Kakva čista banana Bertansa na Katićevom kucanju, a Radonjić ljut na sudije, jer nesviraju faul Bertansu.Neprocenjivo.NAPRED DO NOVE TITULE.

djordjevic

pre 10 godina

Odo da citam komentare koji su ovde ostavili navijaci FMPa posle trece tekme...Prvo tamo da se smejem, a onda ovde dolazim. Braco Grobari, hocu da vidim bar 500 komentara do tada.

HVALA TI PARTIZANE!

PinballWizard.T

pre 10 godina

Kak vi srbijanci uopće morete gledat tak lošu košarku?
Baš se palite a nikaki su vam klubov
(Boro, 12. jun 2013 22:38)

Vi ste svoje pokazali u ABA ligi!

Brzi

pre 10 godina

Jel se seca neko kakvi su bili komentari delija pre pocetka meca? :DDD
bese majstorica i na kraju 3:2 za Zvezdu? Mora da je sad veci deo Srbije "tuzan"...

Žare

pre 10 godina

Mnogo bolje sudjenje za Zvezdu, ali džabe kad niko osim Rakoča koš iz igre nije dao, a prošlo je 12 minuta! Ne sluti na dobro zasad…:(

krompir-pire

pre 10 godina

Jedan jedini podatak....Za 20min osim Rakocevica ej bre NIJEDAN igrac nije dao kos iz igre....Ovo ulazi u anale kosarke!!!Mozeli gore od ovoga...A sa tribina se cuje j.... grobare!!!Dal ta publika uopste gleda utakmicu,umesto da teraju nase da se bore oni pevaju i kad Partizan da trojku sa osam metara!!!Svaka cast na tituli grobari!!!Mi imamo jos da ucimo,al sve od pocetka!!!

jo-jo

pre 10 godina

Komenantator na Areni

"Vise bi dali da su sutirali nogom" :)

A nece da pohvali napredak od prosle sezone kada su koseve samo ljuljali....????

Hvala Vam!!!

pre 10 godina

Hvala sto ste u ovolikom broju dosli da zajedno proslavimo 12. uzastopnu titulu!!! Bilo je krajnje vreme da i vi uzivo vidite pehar sampiona!

Kenac

pre 10 godina

Pita sin cigan tatu cigana....
Cale bre kad smo mi bili sampiJoni u nasu drzavu u kosarKi?
Tata odgovara....
Ma nema poJima sine...IDI PITAJ DEDU!

:-)

DzoHusafet

pre 10 godina

Cim ih je zvezda stigla odma' tehnicka i naravno partizan se opet odlepio, bruka i sramota!
(Defo, 12. jun 2013 22:52)

Nisam siguran da si uopste pratio utakmicu... Posle tehniceke Partizan pogadja bacanja, ali u napadu koji je usledio sudije kompenzuju sviranu tehnicku gresku nepostojecim faulom u napadu, a zatim i faulom od odbrane gde CZ dobija dva bacanja... Toliko...

Bob Rock

pre 10 godina

OK, bolji ste sve je to lepo i fino. Ono što treba da vas zabrine je mržnja sa kojom igraju vaši igrači, posebno umišljeni Lučić i Bogdanović. Ako su ovakvi likovi budućnost naše košarke teško nama.
(Beloved, 12. jun 2013 22:34)

Opste je poznato da su buducnost srpske kosarke rakocevic, katic, nelson, braun, skot, radivojevic, savovic i trener radonjic...

gagic, musli, bogdanovic, lucic, milosavljevic i milutinov su zapravo spijuni, unajmljeni od strane amerike, a finansirani od vatikana i iluminata sa ciljem da uniste srpsku kosarku...

nesa80

pre 10 godina

ako na ovakvo sudjenje niste dobili utakmicu,nemojte vise da se bavite ovim sportom jer je to za vas ajnstajnova neresiva matematika,cuj da dobiju pa ni blizu nisu bili

Ivan_Nis

pre 10 godina

Denda je izdominirao kada se zavrsio mec, u fazonu mogli bi da ispratimo ceremoniju dodele pehara sampionu, kao da je u pitanju neki strani klub koji je pobedio domaci klub pa da ga cisto ispostujemo! Razumem da je covek Zvezdas ali ovo nema smisla! Zasto Sarenac nije prenosio mec?! Meni se spava, mrak na oci, kuvam trecu kafu za redom, cekam Cokijevo saopstenje!!

Legal Alien

pre 10 godina

Cestitke Partizanu na tituli. Zasluzeno i lepa slika na kraju kad se igraci pozdravljaju. Ne igra se kosarka zbog Vujosevica i Covica. Zvezdas.

MARE

pre 10 godina

Ajde panteri šta se ložite, pa Dule vas je pustio da dobijete treću tekmu, da bi većina navijača fmp-a videla uživo kako izgleda trofej namenjen prvaku države.

muamia

pre 10 godina

veliki zvezdasu...objasni mi u kojim sportovima smo mi dominirali kao reprezentacija dok ste vi bili prvaci...ako si veliki zvezdas zvezda srbija nikad jugoslavija...ako razumes shvatices ...

GRO

pre 10 godina

Pre početka sezone, Dule je rekao: možda zvezda nešto i osvoji ove sezone, a MOŽDA JE I ZEMLJA SAMO RAVNA PLOČA! Pogrešio je... Kup je vaš!

Vlada

pre 10 godina

Zamolio bih Danilovica i Todorica da naprave u subotu neku proslavu, moze prijateljska sa omladincima i da se proslavi titula pred pravim navijacima u Pioniru. A i utakmica bi bila neiyvesnija verujem nego sa FMP-om.

mladen pv

pre 10 godina

postovana braco Grobari,

nama je ovaj covic dragocjeniji od Lukica,iako nisam tako mislio na pocetku

...em trosi pare,em srecnija Srbija,em sudije,em teorije zavjere,em SAOPSTENJA!!!

neka ostane sto duze!

P.S.

neka nam je srecna titula

mix

pre 10 godina

Vece puno simbolike 12.0
6.2013 (12 uzastopnih titula u basketu+6 uzastopnih titula u fudbalu+20 titula prvaka u basketu+13 titula kupa u basketu). Daleko od toga da sam numerolog ali ovde se nesto "sasvim slucajno" poklopilo! Srecno punoletstvo uzastopnoj dominaciji (12+6)!!!!!!

misko

pre 10 godina

Hhahahah pa ljudi ovo je zalosno, zar svaki napad partizana mora biti zavrsen faulom zvezdinih igraca. Otac moj koji gleda ovu utakmicu koji nije navijac ni jednih ni drugih pita mene, sto stalno ovi izvode slobodna bacanja (misli na partizan). Pa cemu su oni zasluzili da imaju toliku pomoc drzave. Najbolje da svi radimo za partizan da bi oni mogli da osvoje sve i da se igra samo za njih. ZVEZDO NAPUSTI TEREN I TAKMICENJE, PA NEK IGRAJU SAMI. TO JE JADNO I SRAMNO STA ONI RADE
(qui, 12. jun 2013 21:55)

Prijatelju, prijateljski savet: idi blamiraj sebe, nemoj da blamiras nas Delije. Mi smo napravili 32, a Partizan 31 faul. To sto ste ti i cale gledali, verovatno je neka druga utakmica... imao si prenos na RTS1, trebao si da prebacis kanal.

Preko vode do slobode

pre 10 godina

Sve čestitke našem PARTIZANU na dvanaestoj uzastopnoj tituli i pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili, želi grupa navijača PARTIZANA iz Zagreba. FORZA PARTIZAN.

drvobradi

pre 10 godina

DV me iznenadio ponašanjem do sada. Nije vršio preteran pritisak na sudije, ne psuje puno, poprilično smiren. Partizan nametnuo čvršću igru sa dosta faulova na početku, ali ko je Zvezdi kriv kad ne znaju da šutiraju. Radonjić skroz pogubljen, uopšte ne oseća kada mu se lomi meč, koji je po svemu sudeći izgubio početkom 2ge četvrtine. Imao bih milion stvari da kažem o kvalitetu Zvezdinih igrača ali mrzi me da kucam.

Rasko Katic

pre 10 godina

Gledam ovu medalju i mislim se Boze pa do prosle godine je bila zlatna.I pomislim da li sam ja jedini glupan koji je zamenio zlato za srebro.

Drobnjak iz auta

pre 10 godina

Eto komsije, videste i vi uživo kako izgleda osvajanje titule. Gledajte to sa vedrije strane, pošto je ovo jubilarna dvadeseta sada ća nam se na grbu nalaziti još jedna zvezdica pored one u grbu i one za prvih deset titula. Živeli.

PS. Džaba vam novci moji sinovci.

limenka

pre 10 godina

U toku večeri se očekuje koferencija za štampu Čovića,na njoj će prezentovati snimke utakmice na kojoj se vidi očigledna kradja i na koju će se primiti potpuno objektivna publika FMP-a!!!!A mi i dalje krademo,krademo,nameštamo,gepekujemo,iživljavamo,silujemo,nadimamo,razvaljujemo,ubijamo u pojam!!!Ipak ima nade i "boljeg zivota", ali na RTS-u!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Milan

pre 10 godina

Cim ih je zvezda stigla odma' tehnicka i naravno partizan se opet odlepio, bruka i sramota!(Defo, 12. jun 2013 22:52)

Druze, dobio si plus od mene jer titula nije kompletna bez vaseg kmecanja :). Obrisi suze mala moja...

NEDJA

pre 10 godina

He,he pa ne moze sladje.Kakva samarcina za Covica i njegove saborce.Hvala ti Tole što si im pomerao koš,dovoljno je bilo što si umešao prste kod njihovih 17 pokušaja za trojku,kasnije si se smekerski povukao.Igor Lečkov i dalje ostaje jedini aktivni kosarkas od zadnje Zvezdine titule.12. u nizu.Nastaviće se...VOLIM GA KO OKA DVA...

Pop PFC

pre 10 godina

Ovaj Dule bas bezobrazan.. Osladilo mu se da uzima titule pred Covicem! Prosle godine u Zelezniku a ove u Pioniru...pa nije ni cudo sto ce da ga tuze!

Dovlanu

pre 10 godina

Da vam mozda sudije nisu krive za ovo sjajno sutersko vece. Alo bre, pa vi 10 puta pogadjate prvi obruc. Vasa je sreca da mi imamo Muslija i Gagica koji pojma nemaju.

Doktor

pre 10 godina

Sinisu za trenera CZBGFMPDIVAMIRIJEVO. Igrati ih, nauciti ne moze niko, ali ih on moze nauciti da pevaju. A onda gostovanja Aci Lukasu, Ljubi Alicicu, Ceci i ostalim Pantersima. Sreci nikad kraja.

savant

pre 10 godina

Tokom poluvremena pomocni trener zvezde je zvao Milana Tarota da ga pita sta je potrebno da urade da pobede Partizan....Tarot im je rekao da ubace jos jednog igraca i jednog patuljka - zadatak patuljka je da svim igracima Partizana vezuje pertle da ne bi mogli da trce,a igrac mora da se popne na konstrukciju i stane na obruc,tako da kad sutiraju igraci Partizana on moze da izbacuje lopte.

uf

pre 10 godina

Gagić- onakva reakcija a snimku se jasno vidi udarac po ruci, a ne lopti

Denda- ne samo da po glasu ostavlja dojam da spava nego i ne vidi da je Katić promašio oba bacanja nego priča o tome kako je "Zvezda ovim jednim poenom smanjila na 6:3"

GrobaR

pre 10 godina

Par izjava koje su obelezile sezonu:
Coki legenda.
Samo bahato.
Toma navija za Partizan.
Nema DS-a na vlasti, nema titule.
Vucic je konsternira.
U Srbiji ce se ziveti bolje.
Dule psuje.
Rakoc i Katic buducnost srpske kosarke.
Radivojevic napada titulu.
Nesa Ilic.
p.s. Dule nije igrao zonu, zato smo dobili.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 10 godina

Čović uporno tvrdi da je Fića bolji auto od BMW-ja. Divim se navijačima KK Crvena Zvezda. Toliko su brojni i strasni uprkos činjanici da Partizan razbija Zvezdu već decenijama i da praktično ovi navijače za uspehe Zvezde moraju da pitaju svoje dedove, jer ih očevi nisu doživeli ili su bili u pelenama.
Partizan je škola, tradicija, ime, instutucija, Zvezda, nažalost, to nije.
Kraj priče.

fer plej

pre 10 godina

Bravo majstori. Najlepsa slika ovog finala je pozdrav kosarkasa oba tima nakon utakmice. DV je naravmo najzasluzniji za uspeanu sezonu , ali je odvratno kad psuje sudije. Sa druge strane nista bolji nazalost nije ni Covic. Ugledajte se obojica na vase kosarkase. Imajte na umu da vas gledaju klinci

Još da dobijemo A LICENCU, koju zaslužujemo

pre 10 godina

Rakoćević čovek koji odigra najbolje samo one episodne sporedne utakmice.

A onda je ušao BOGDANOVIĆ.

grobar dok sam živ

pre 10 godina

U Srbiji se od večeras neće živeti bolje ali će se sigurno živeti lepše, još kad prođe tvoje saopštenje biće prava milina živeti u Srbiji!

Sale

pre 10 godina

Šta je Dule govorio igračima Partizana tokom tajm auta u Kragujevcu, na sekund pre kraja utakmice: ''Glavu gore momci, prvo ćemo ovu Zvezdu pobediti na Jadranu, a zatim je poniziti u Srbiji''!

Grobar_do_groba

pre 10 godina

Nije se Covic nervirao celu utakmicu zbog igraca jer zna da su vecina rupe. Ovog puta se nervirao zbog navijaca - sve vreme drmali koseve na pogresnom delu terena...buahhahahaha. cek jos jednom buahahaha

VOLIM GA KO OKA DVA!!!...

frenky simao

pre 10 godina

U prvoj utakmici nam dali 54 poena, drugoj 69,četvrtoj 52, finalu ABA lige 63... Jel to taj čuveni Miami Heat...? Izvinjavam se na greškama prilikom kuckanja, dešava se, niko nije savršen - osim Duleta Vujoševića...!

dominacija

pre 10 godina

Pita uciteljica Pericu: Je l volis tatu? Ne, on me tuce! Volis li mamu? Ne, i oname tuce! Pa, koga volis Perice? Volim zvezdu, ona nikog ne tuce!

alan ford

pre 10 godina

Vidim da je bilo dosta proroka, koji su vjerovali u ovu nasu djecu i kada su gubili od Szolnoka. Pa, evo, ja nisam vjerovao. Poslije onih nekih poraza sam mislio da nam je maksimalni domet ako se plasiramo na F4 ABA.
Ali i tada sam se cudio navijacima Partizana koji su pljuvali po DV i ovom timu. To su djeca, a DV i uprava su nas toliko zaduzili proslih sezona, da sam im ja unaprijed oprostio neuspjehe.
Zato mi je ovo sve sladje. I ne razumijem komentare, koji kazu veceras Zvezda losa, a Partizan prosjecan. Ovo veceras je bila jedna od najboljih odbrana koju sam ja u zivotu vidio (a, vjerujte, pamtim dosta toga). Tako zestoka odbrana je uticala na koncentraciju u napadu, pa je bilo dosta izgubljenih lopti, ali i tako je bio napad dosta raznovrstan. Ukratko, evroligasko izdanje Partizana. A toj djeci je 20 godina...
I dalje mislim da su Zvezdine 1, 2 i 5 (Nelson, Rakocevic i Katic) pojedinacno bolje, tj u svom najboljem izdanju su bolji od najboljeg izdanja Partizanovih igraca na ovim pozicijama. Na 3 i 4 malu prednost ima Partizan. Eh, ali onda dolazi na to kako izvuci to najbolje izdanje od igraca i prilagoditi ga timu? A tu je DV neprikosnoven. Uz to, Partizanova klupa je neuporedivo duza od Zvezdine.
Ne zelim da provociram, zaista, ali me cudi kako Zvezdasi ne vide da je najveci krivac njihovog neuspjeha Covic, tj. uprava. Pljuju po svojim igracima, a ti isti igraci su prvi dio sezone odigrali maestralno. A onda promjene trenera, izbacivanje igraca, i ode carolija...

Johnny

pre 10 godina

Ubi nas to što su nam igrači matori. ne mogu da izdrže ovaj tempo + ne može se samo sa Raskom. Ovo smo izgubili zbog klupe. Duda greši što ne zove Milosavljevića, on je novi Danilović, ali Bogdanović i Lučić su bolesnici. Prava škola DV.

Petar

pre 10 godina

@Igrac partizana udara Katica po ruci i Vujosevic skace i pita se da li je moguce da je to svirano kao faul, ne znam stvarno kakav to problem ima u glavi i jedini je koji je kriv za sve ruzno sto se desava na tribinama, treba mu stati na put! (Zemlja, 12. jun 2013 22:57) Ako nisi primetio, skocio je i drao se na svog igraca sto je napravio faul a jos minut do kraja. To se moglo videti ali samo ako nisi zaslepljen.

Bojan

pre 10 godina

Kaže Čović, treba Zvezda da napravi 20 razlike da bi pobedila...a Zvezda za 15 minuta ubacila 12 poena. Pa ne možete vi da napravite 20 razlike da igramo do početka sledeće sezone.

Laki Bg

pre 10 godina

Gledam i razmisljam kakva smo mi nacija i kako smo spremni da prihvatimo gluposti.Niko ne prica da se na derbiju pojavio neki klinac u Zvezdi ili Partizanu.Dve najpoznatije face su Vujosevic i Covic, pa kako cemo da imamo kvalitet kosarke.Dakle navijaci ne dolaze zbog igraca i kosarke nego zbog dvojice primitivaca

jigsaw

pre 10 godina

Te godine kad je Zvezda poslednji put uzela titulu zavrsio sam cetvrti razred,oprastao se od ucitelja i drugara.Zavrsio sam srednju,gimnaziju,masinski fakultet,zaposlio se...Kolko vidim stici cu i da se ozenim..Ono sto se od tada promenilo,u odeljenju je bilo 12 partizanovaca i 18 zvezdasa,a sestric mi dolazi iz skole i kaze ujko,ima nas 25grobara i 7 zvezdasa...NASE SNAGE JACAJU SVAKIM NOVIM DANOM...

jednoruki krstivoje

pre 10 godina

Svaka cast momci!Bio sam ubedjen da ce se igrati 5 utakmica i da tamo pobedimo pred svojom publikom ali ovako je sladje pred punim pionirom zvezdasa sa ovakvom razlikom samo se pozeleti moze!Cestitam pa da dogodine slavimo opet!
BOR VOLI PARTIZAN!!!

ljubiteljsporta

pre 10 godina

Kao bivsem sportisti, jadno mi je bilo kada su na dodeli medalja zvezdini igraci odmah skidali iste. Mozda su kao kosarkasi postigli vece uspehe od mene, ali to nikada nece biti pravi sportisti, cast izuzecima. Zasluzena popeda.

Vladimir

pre 10 godina

Jedva čekam da se opet aktivira KK Crvena Zvezda. Sa njima je ovo takmičenje barem bilo zanimljivo. Ponekad i neizvesno. U svakom slučaju bili su mi simpatični. Ovo sada nema smisla ...čista prezentacija sile. Mislim nemam ja ništa protiv ovih malih timova ali nisu oni za finale ...

samo partizan

pre 10 godina

Najveći utisak je na mene ostavio rakočević. Čovek za koga sam tokom sezone čitao samo reči hvale ispao najgori na terenu u svakom smislu te reči. Kao najiskusniji, legenda naše košarke, on umesto da se ponaša za primer pred mnogobrojnim mladim igračima, on bude najglasniji u protestima, iako je dobijao mnogo neposojećih faula. Na kraju kad je davao intervju nije se udostojio ni da čestita protivniku. Ispalo je na kraju da je zaslužio ona skandiranja od pre dva meseca...

???

pre 10 godina

Hhahahah pa ljudi ovo je zalosno, zar svaki napad partizana mora biti zavrsen faulom zvezdinih igraca. Otac moj koji gleda ovu utakmicu koji nije navijac ni jednih ni drugih pita mene, sto stalno ovi izvode slobodna bacanja (misli na partizan). Pa cemu su oni zasluzili da imaju toliku pomoc drzave. Najbolje da svi radimo za partizan da bi oni mogli da osvoje sve i da se igra samo za njih. ZVEZDO NAPUSTI TEREN I TAKMICENJE, PA NEK IGRAJU SAMI. TO JE JADNO I SRAMNO STA ONI RADE
(qui, 12. jun 2013 21:55)..... Ipak si povukao na tatu :D

Dac

pre 10 godina

bruka i sramota,ovu zvezdanu treba ugasit vec jednom za svagda 1-18 trojke?

1/18 ALOOOOOOOO pa sljepac bi imo bolji postotak HAHAAHHAHAH samo se sramote

MaxMad

pre 10 godina

+ (plus), zivim bolje, gledam fudbal, kosarku i ostale sportove.
- (minus), zivim gore, gledam samo vaterpolo jednu godinu, nesrecnik sam od malena, joj ojoj, joj ojoj…

Kadu

pre 10 godina

Partizan!!! Zasluzeno smo sampioni! Bez dileme, bez pomoci bilo koga... U fer i korektnoj utakmici, sa par nepotrebnih, nesportskih poteza, ali nije vazno i treba razumjeti igrace Zvezde... vjerujem da bi svako postupio na taj nacin kada igra pred svojom publikom koja mnogo ocekuje. Ne tako lijepa utakmica za oci, ali je Partizan dominirao u odbrani, sutu, skoku, izvodjenju slobodnih bacanja... sve u svemu bolji je pobjedio i osvojio titulu. Samo da se Bertans brzo oporavi... nadam se da nije neka ozbiljnija povreda u pitanju. Trebace nam njegove blokade i u Evropi. :-)

Volim Partizan i pozdravljam sve ljubitelje kosarke!

Neko123

pre 10 godina

Ovo je moj komentar od 16. decembra kada niko nije verovao u nas jer smo upravo izgubili od Solnoka. Ja sam imao +43, -111, a “Mikeli” je imao +64, -6. Da vidimo sada!

Jedina pozitivna stvar u nasem danasnjem porazu je to sto ce FMPovci (koji ce verovatno sada ciniti 99% komentara) da se potpuno napale da konacno osvajaju sve trofeje, sto znaci da ce jos vise da se ubedace kada na kraju sezone vide isto ono sto su gledali poslednjih 11 godina.
(Neko123, 16. decembar 2012 18:57)

Nek neka,samo ti nama budi optimista! mi nema sta da se palimo,razvalili smo vas 15 razlika,onda smo gledali sta vam rade nemci pa ovi iz republiek srpske,a za slag na tortu videli smo i sta vam rade madari! Najlepse od svega ce biti doci an ove komentare da slusamo vase tuzne price koje i dalje sada pricate!
Sta li ce vam zadar uraditi,on je ove gigante pokidao 30 razlike!
(Mikeli, 16. decembar 2012 19:10)

Burke

pre 10 godina

A najbolji su navijaci fmp-a koji kada gube komentarisu kvalitet utakmice,igraca,agroziv superlige a kada pobedjuju onda prete Barsi,Panati,Makabiju.. Pa to mozda vi nemate mlade i perspektivne, ali nas tim ima najstarijeg igraca od 24 godine talo da shhhh

Cvijo

pre 10 godina

Slobodna bacanja 12 domaćin, gost 0; Licne greske 4 domaćin, gost 10.. To se zove domaćinsko suđenje. Nadam se da je Čović zadovoljan.

šumadinac

pre 10 godina

15 miliona vracenog duga,4 miliona budžet,sve prljave radnje ćovića, i ništa im nije pomoglo,...razbili su ih, naročito je Bogdanović ispratio Rakočevića u zasluženu penziju,Lučić i Lovrenj dominirali,...posle ovoga najbolje je da se ovaj ćoki,najvece zlo srpske košarke dekretom ukloni iz ovog sporta,...pošto imajuci sve ovo nije ništa uradila,Zvezda teško ima čemu da se nada u budućim godinama jer će ovaj Partizan sa manjim promenama sigurno da vlada sledecih godina,..iako često nije simpatičan svaka čast Duletu za rad sa ovim igračima, pokazalo se da rad ipak pobeđuje,šteta samo što ovi stranci nece moci da igraju za Srbiju, jos jednom čestitke Partizanu

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Veoma loše suđenje na štetu Partizana u prvom poluvremenu,ali i pored toga vodimo +13! U drugom će biti sigurno još veće navlačenje za FMP,ali nadam se da će mo izdržati i pored nepravde i odigrati još bolje zbog Bertansa u inat svima za 12-tu titulu u nizu!
VOLIM GA KO OKA DVA!

Vlado

pre 10 godina

Cudni neki navijaci, FMP na parketu, a oni pjevaju o ugasenoj Zvezdi. Za pohvalu je sto su ti navijaci ostali da pozdrave novog-starog sampiona.

Prlainović

pre 10 godina

& Komenantator na Areni

"Vise bi dali da su sutirali nogom" :)

A nece da pohvali napredak od prosle sezone kada su koseve samo ljuljali....????
(jo-jo, 12. jun 2013 23:21)

Nogom su još gori, jedino da probaju da nose kapice!

Aleksandar Veliki

pre 10 godina

Hhahahah pa ljudi ovo je zalosno, zar svaki napad partizana mora biti zavrsen faulom zvezdinih igraca. Otac moj koji gleda ovu utakmicu koji nije navijac ni jednih ni drugih pita mene, sto stalno ovi izvode slobodna bacanja (misli na partizan). Pa cemu su oni zasluzili da imaju toliku pomoc drzave. Najbolje da svi radimo za partizan da bi oni mogli da osvoje sve i da se igra samo za njih. ZVEZDO NAPUSTI TEREN I TAKMICENJE, PA NEK IGRAJU SAMI. TO JE JADNO I SRAMNO STA ONI RADE
(qui, 12. jun 2013 21:55)

Izgleda da tvoj tata ne vidi dobro.

goc21

pre 10 godina

najzasluzniji za titulu Partizana je Covic. Jedinu ekipu u ABA ligi koju je Partizan razbio ove sezone je bila Buducnost a on dovodi trenera te Buducnosti u Zvezdu

milos.k

pre 10 godina

"Neki misle da je naše vreme prošlo, a ja mislim sa njihovo još nije došlo..."
(frenky simao, 12. jun 2013 23:09)
care imas najjace kometare, ne mislim na ovaj, ovaj je izrekao veliki covek DV

Dik Tu Kava

pre 10 godina

Kraj ipak nezaboravan: kakav horski izliv frustracije, patnje i traume. Ko bi rekao pre dvanaest godina, sve je isto, samo nema naše Zvezde bez grba, koševa, sa četiri igrača na kraju sezone, ali sa kakvom-takvom istorijom, ponosom i dostojanstvom. Ostala je samo Diva... Nikad draža titula, mislio sam da to nikad neću reći posle prošlogodišnjeg spektakla u onoj simpatičnoj školskoj sali. Nikad draža titula, živeli majstori!

Vladika

pre 10 godina

Kosarkaski klub Crvena zvezda Beograd Telekom Durmitorska izvorska voda Fabrika metalnih proizvoda Zeleznik mozda osvoji titulu SLEDECE SEZONE!

macoprda

pre 10 godina

Jedno pitanje za igrace Zvezde: Sta igrate vi??? koga vi mislite da pobedite tako? jos je i rezultat super kako vi pokusavate da igrate ne igrate nego pokusavate da igrate kosarku... sram vas i stid bilo tako bih i ja mogao da igram! treba vam cudou drugom poluvremenu...

Nikola

pre 10 godina

Savovic? Simonovic? Subotic? Lazic? Sta su ti ljudi,kosarkasi kao? Partizan nas je pocepao,zasluzeno! Sut za 3 poena 3/25 na kraju. U toju utakmice taj isti sut 0/15 i oni i dalje siluju tu trojku? Slobodna bacanja su naucna fantastika,plaganje isto,a sut sa distance da ne spominjem. Koliko god mi Vujosevic bio antipatican i nekulturan,odlican je trener,to se mora priznati,a o njegovom karakteru drugi put. Pesica smo pustili, Vukoicica oterali - jedini treneri koji su nesto vredili. Covicu,stavi prst na celo i zapitaj se malo,ti i Dule ostavite svoje vruce price za spavacu sobu. Jedino me raduje sto stasavaju ovi igraci koji ce biti buducnost Srbije ako Bog da (Lucic,Musli,Bogdanovic,Mitrovic,Cvetkovic iako je povredjen,itd.)

miki

pre 10 godina

Vi ste samo mali FMP :)
Hvala navijacima zamrznute Zvezde sto su prisustvovali jos jednom blamiranju FMP-a i proslavi titule u CRNO-BELOJ boji :)
Vi dogodine opet bacite 5-6 drzavnih miliona da napravite dream-team. Mi vec takav tim imamo. To je razlika izmedju nas i vas iz predgradja :)
A Gurke nevera! :D

Mrgud

pre 10 godina

"Kad je gusto Čović!" Seća li se neko te izborne parole? Posle priče o krađi Zvezde, favorizovanju Partizana, izgleda da jedino ostaje da se Čova skine, obuče dres, izađe na teren i sam pobedi Partizan. Ako to nije u stanju i ako ima obraza, morao bi da se izvini košarkaškoj Srbiji za bljuvotine koje je kazao na SOS kanalu!

Doktor

pre 10 godina

Januar, Februar, Mart, April, Maj, Jun, Jul, Avgust, Septembar, Oktobar, Novembar, Decembar.
Svaki mesec predstavlja jednu titulu.
Hmmm... Bice to dobar kalendar. ;)
Ajmo sada iz pocetka... :)
Dominiraj!

ZvizzzzAgain

pre 10 godina

2002 - PARTIZAN CHAMPION
2003 - PARTIZAN CHAMPION
2004 - PARTIZAN CHAMPION
2005 - PARTIZAN CHAMPION
2006 - PARTIZAN CHAMPION
2007 - PARTIZAN CHAMPION
2008 - PARTIZAN CHAMPION
2009 - PARTIZAN CHAMPION
2010 - PARTIZAN CHAMPION
2011 - PARTIZAN CHAMPION
2012 - PARTIZAN CHAMPION
2013 - PARTIZAN CHAMPION

jovica

pre 10 godina

Poznata ves-masina Partizana je pocela da melje. Momentalna brzina je centrifuga, A Coki je stavljen na program vrienje ili kako vec. Veliki pozdrav za sve grobare iz Makedonije.

srki boj

pre 10 godina

Ovo veceras je bio susret dva sveta.
Prvog kome je vazan vrednosni sistem, izradjene akcije, vredno treniranje, navijaci sa znanjem i poznavanjem onoga sta gledaju na parketu i dobrim trenerom.
I Drugog cija su odlika sila,nepoznavanje igre , umesanost politicara pre sportskih radnika, neznanje uz sistem trci i pucaj , nedostatak svesti o tome ko su u stvari i kako se zovu.
Pobedio je prvi i to je vazno za buducnost svih nas!

frenky simao

pre 10 godina

Ne može se silom protiv magije...! A magija je kada sa timom koji je jedva nešto stariji od 21 godine u proseku osvojiš ABA ligu i tituli šampiona Srbije...!

frenky simao

pre 10 godina

KK CzvBgTelekom je poslednju titulu šampiona države osvojila davne 1998. godine! Od tada je uspela da osvoji samo 3 trofeja i to sva 3 u nacionalnom Kupu... Za to vreme Partizan je osvojio 26 trofeja - 12 titula prvaka države, 8 nacionalnih kupova i 6 puta ABA ligu, takođe dva puta je igrano četvrtfinale evrolige , jedanput f4 evrolige i pobeđeni su svi najjači klubovi u Evropi...! Dakle, bilans u poslednjih 15 godina u trofejima je 26 - 3 u korist Partizana...! Čemu dalja polemika, Partizan je jednostavno košarkaška institucija...!

dksla

pre 10 godina

Prva cetvrtina.
Partizan izasao iz bonusa na 4min do kraja.
Zvezda nije izasla iz bonusa.
Partizan 0 slobodnih bacanja.
Zvezda 12 slobonih bacanja.

oce stoka

pre 10 godina

Dobro rece Covic presudio je pritisak na sudije od kojeg igraci FMP-a nisu mogli ni tablu da pogode. Vidimo se sledece sezone sa fuzijom ili bez.

Aleksandar

pre 10 godina

http://www.youtube.com/watch?v=KsMfHbBC-nc

Toplo preporučujem ovo svima da pogledaju. I ne, ovo nije o Vestermanu, ovo je o Partizanu, prilika da navijači FMP-a vide ko je i šta je Duško Vujošević (uz sve psovke sudijama). Prilika da vide kako se krvavo radi u tom klubu. Kada budete radili ovako možda i uzmete titulu, ne može se ništa na silu uraditi!

zagor te nej

pre 10 godina

Premisljam se ja veceras nesto ovako.Secam se ja i Kice i Praje i Moke i Moce i Dzaje i Savica,velikih dana naseg sporta.Pa se razmisljam...Jel’ sam ja imao srecu da gledam takve majstore,ili sam to zasluzio? Srecu jesam sigurno imao.Ali cime li sam to zasluzio i kako? Mislim se ja.
A onda se setih,da sam kao decak u onom vremenu bez interneta i mobilne telefonije,svakoga dana ustajao tacno u 6 izjutra.Do 7 sam gledao svoj album sa slicicama fudbalera i kosarkasa,a onda isao u skolu. A voleo sam skolu,bio sam odlican,isao ja i subotom. A voleo sam i svoje albume.Pa posle skole odmah na livadu,udri po lopti dok se vidi.A kad malo porastoh uvece odem do grada,drustvo uzme gitaru u parku,kad eto i devojki pa pevamo...
Kad ono dodje leto,a ja na selo.Pa sa popnem sa dedom u ona seljacka kola.A krave spregnute.Moji imali "stojadina" pa mi vele... ajde sa nama to trese...A ja necu, nego sa dedom. A deda nakrivio sajkacu,zagrlio,pa mi veli: "Da ucis velike skole lale moje, da postujes i da volis."
Pa zastade i rece: "I da zasluzis !"
Hvala ti deda.
(Zvezdas, 12. jun 2013 21:01)

fenomenalan komentar..brate rasplakao si me..kao da sam ja ovo pisao a izgleda da smo i vrsnjaci samo sto sam ja navijach partizana!ziv bio!!!

saf

pre 10 godina

Kako saznajemo,za sutra je zakazana vanredna sednica vlade Srbije na kojoj će se raspravljati o ukidanju penzija do kraja godine.Taj novac će se preusmeriti KK Crvena Zvezda u cilju svrgavanja sa trona KK Partizan.
(RASHA, 12. jun 2013 23:08)
Takođe trebalo bi da se nađe i predlog da i sredstva za dečiji dodatak preusmere u "stub srpstva" mada se o tome zasad samo još šuška po kuolarima...

Miki

pre 10 godina

Vidio sam svakakvih čuda, ali čudo neviđeno je svakako podatak da za 20 min igre od 12 igrača samo jedan pogodi iz igre. E moj Čoviću gde li si ih samo pokupio. Ovo je bruka nad brukama. Nadam se da će u drugom poluvremenu bar još jedan od njih uspeti da pogodi bar jednom iz igre. Biće to veliki podvig ako uspeju. Strašno, strašno, strašno....

Pravoslavni Srbin iz Srbije

pre 10 godina

ima leka protiv Partizana- a to je : fuzija -fmp+czv+mega vizira+radnički i dobiće se ravnopravan protivnik Velikom Partizanu. Uh to bi bile jake utamkmice ...

Vaša Zvezda druga ponovo

pre 10 godina

Ponadali ste se, priznajte.
Ipak, jedan je Partizan-šampion.
Kako ono reče Radonjić, nadam se da ćemo imati malo manje tendenciozno suđenje na našu štetu ili nešto slično.
Pozdrav za Radonjića, neka se spremi Klipa.

Sremac

pre 10 godina

Kad pročitam komentare nekih naših navijača pomislim da smo zaboravili ne samo da igramo košarku, nego i pravila igre.
Koliko malo moraš znati o sportu da bi nakon ovakvog poraza krivca tražio u sudijama. Mi nemamo ekipu, nemamo igru, a nemamo, što je najgore, ni ideju kako da do toga stignemo.
Čestitke Partizanu.

Mislilac

pre 10 godina

8 poena fmpa iz igre za 20 minuta!? Plasim se da cemo mi izgubiti uopste pravo da se takmicimo za ulazak u EL zbog ove nazovi ga ekipe!

Goran

pre 10 godina

OLvo je najdraza titula! Koliko samo politickih pritisaka, pretnji, uticaja na sudije(Coki unapred napadao sudije), i na kraju ih nabijemo 30 razlike! Svaka vam cast momci, ovo evropa nema sto ima Partizan! Gazi gane!

Ne može Đilas tako, on je predsednik KSS, Kapičić je znao red

pre 10 godina

I baš nećete da objavite kako Đilas ni prošle a ni ove godine nije uručio pehar KSS Partizanu? U Kragujevcu je sve vreme kontrolisao teren, prekinuo utakmicu i uručio pehar Kupa RK igračima Čovićevog privatnog kluba.

vagabundo borracho

pre 10 godina

Ostali da gledaju dodelu pehara, i ujedno da vide kako izgleda... Gubitnici stoje sa strane i gledaju kako GIGANT SRPSKOG SPORTA slavi titulu - NEPROCENLJIVO!!!

bra nik

pre 10 godina

"Ono što me čini zabrinutim je situacija oko Bertansovog kolena, ako nema ozbiljnijih problemašto ćemo sutra znati, onda ću dozvoliti da osetim i veliku sreću, ovog momenta i zbog pristisaka, sreća ne može da izbije na površinu."

Duletova izjava... Eto zbog čega je on car... Veliki teret je na njemu... sačuvati tim, vaspitati momke, uliti timski duh u njih, i na kraju, obezbediti im svima budućnost.

Kapa dole majstore...

Rampi

pre 10 godina

Čović,da bi uzeo titulu,mora da uradi jednu jedinu stvar koja mu to može omogućiti,ono isto što je i Real uradio kada ih je Dražen uništavao pa su ga kupili-znači mora da kupi Duleta i rešiće problem!Nego,sad sam se setio,Dule nešto i nije na prodaju...e onda ipak ništa... :)

expert

pre 10 godina

Tragikomicna Zvezda. Za 20 minuta 21 poen, trojke 14:0, bacanja ocaj, smesne gluposti u napadu. Da su se skupili ispred solitera, bolje bi odigrali

Elmer

pre 10 godina

Cestitke partizanu i duletu. Ja iako verni navijac nisam verovao na pola sezone u ovakav finis. Najsrecniji sam sto su najbolji u finalu bili lucic,boca i sin dragan nasi momci. Lovernj i bertanjs su suvo blago takodje.

Ekonomac.

pre 10 godina

Ljeta 2002, bio sam klinac koji je završio osnovnu i upisao gimnaziju. Partizan je osvojio prvu titulu u nizu. Od tada se toliko toga promijenilo, da je nemoguće nabrojati... Jedino Mađarska i dalje nema more i Partizan je i dalje prvak... A kako je Dunav krenuo, prije će se ovo prvo promijeniti.
(Shoma_BL, 12. jun 2013 23:02)
Da evociram i sherujem i ja uspomene.Te 2002. godine,zavrsio srednju skolu i upisao Ekonomski fakultet.Evo sada posao u struci,porodica,a moj Partizan i dalje suvereno vlada kakvim-takvim,ali pre svega nasim domacim sportom.Srce puno.Pozdrav za sve prave i iskrene ljubitelje sportskog drustva Partizan!

Covke hocemo saopstenje

pre 10 godina

Sad tek razumem zasto su nam dali one 2 trojke od tablu u prosloj utakmici. Sad je Bogdan objasnio lepo. Napred Partizan!

rondo

pre 10 godina

Uhh ... Partizan bi sa ovakvom igrom dobio i NBA tim ... Sve je funkcionisalo perfektno ... Sudije su maestralno vodile utakmicu ... sankicionisale sudjenjem faulova ragbi (koji je Partizan vecim delom sezone igrao) i pustili da se igra normalna Kosarka ... Navijao sam za Zvezdu, ali bez pravog kreativnog pleja , kontri , dobrog suta, probijanja , ma svega ... NISU MOGLI NISTA OVAKVOM PARTIZANU ! Zvezdi sledi, renoviranje strucnog staba , ekipe, i pohod na Evroligu ! Navijaci su napravili extra atmosferu, ali Partizan...... Respect !

Чикаго

pre 10 godina

Нисмо ни сумњали :) Честитке нашим момцима и надам се да Берта није озбиљно повређен.

misa tumbas

pre 10 godina

te 2002 godine u Hagu je zapocelo sudjenje Slobodanu Milosevicu, postignut je dogovor o uspostavljanju Drzavne zajednice Srbija i C. Gora, cecenski teroristi zauzeli pozoriste Dubrovka u Moskvi, Brazil je osvojio SP u J. Koreji i Japanu, a KK PARTIZAN je zapoceo niz koji traje evo vec 11 godina i ne nazire se kraj...mozda sledece sezone, da mozda...

Dzeronimo

pre 10 godina

Toliko nesamopouzdanja u najvaznijim utakmicama poput f4 aba lige i sad i nemanja mu#a nisam video u zivotu!NIJEDAN NE ZASLUZUJE DA IGRA ZA ZVEZDU...NIJEDAN OD VAS ZENE NAD ZENAMA!

Salji iz Frankfurta

pre 10 godina

Treba podhitno nekim igračima se zahvaliti i dovesti dobra, proverena pojačanja pa koštali šta koštaju! Inače ne gine nam "kanta za napucavanja"!
(SAŠA FRANKFURT, 12. jun 2013 22:28)

Ti to, kanda, racunas da ce Vucic da odresi drzavnu kesu?

12

pre 10 godina

Ovo za sada odlicno izgleda. nadan se da Bertans nije ozbiljnije povredjen. Gledam onog Covica nesto odmahuje rukom, glumi neku zrtvu...Sudjenje za sada ok. Napred Partizan do titule broj

Mora da mnogo boli...

pre 10 godina

Grobari će u Srbiji i dalje da žive lepo!

Jojić 90ti minut pa ovo.

A da zaboravio sam, vi ste prvaci sveta u vaterpolu :):):)

Da vas nema trebalo bi vas izmisliti.

Jenoruki Krstivoje

pre 10 godina

Kakva jadna i bedna igra FMP-a, pa kako sa ovakvom igrom da se iko pobedi? 1. i 4. utakmica u kojima je klub iz predgradja deklasiran su surova realnost u kojima se pokazalo ko je ko!

kako da mu objasnim

pre 10 godina

od kada mi se naj stariji sin rodio nikada nije bilo da titulu nije partizan osvojio. kako mu objasniti da je za jedno dvadeset godina moze i poraz da nas snadje.

milan

pre 10 godina

Zvezdas sam ali sa ovom igrom samo mogu da cestitam Partizanu na titulu, meni nije jasno da bre mi trojku nismo pogodili od preko deset suteva to pocetnik bi ubo jednu isto sut za dva katastrofa a Radonjica bi pitao zasto je to tako SRAMOTA LJUDI.

djole

pre 10 godina

Veceras se proslavlja titula, nemozete nam nista, partizan ostaje sampijon jos dugo.
(Mirkopfc, 12. jun 2013 22:04)...jos da se u skolu islo pa naucilo pisati,ih puna kapa!
(opanajke, 12. jun 2013 22:34)

Nije ovo cas iz maternjeg jezika nego sportski forum.

Molle

pre 10 godina

U moru odvratnih tenzija ovih dana, niko, ali baš niko, pa čak ni iz ijedne medijske kuće, nije se bavio činjenicom da ćemo imati dva predstavnika u EL. Sve će se uraditi da se tenzije održe, zarad 'klikova' i novca. E to je strašno. Iskrene čestitke od velikog Zvezdaša.

DG

pre 10 godina

Podjes u prvi razred osnovne, zavrsis 4. razred kod ucitelja, zavrsis malu maturu, upises srednju skolu, maturiras, upises fax, postanes brucos, a partizan jos uvek prvak

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Evo čestitam Partizanu na Tituli, jer OVO što Zvezda "IGRA" večeras veze nema s košarkom(1 od 18 trojki) jel treba nešto reći, dodati?! Neznam je li su oni Profesionalci ili šta su?! Pa ovo je BRUKA!! Bolje bi odigrala grupa građana iz ulice od Zvezde! Treba podhitno nekim igračima se zahvaliti i dovesti dobra, proverena pojačanja pa koštali šta koštaju! Inače ne gine nam "kanta za napucavanja"!

santa justa

pre 10 godina

1. pol 8p iz igre a 13 iz bacanja. Šut za 2: 4/14 a za 3: 0/12. Još smo i dobro prošli. Partizan ništa posebno ali na žalost i to je bilo dovoljno.

roki

pre 10 godina

pa gde ste sad usiljene zvezdice? A Čova? ahahhaa Da se nisu i sad sudije izgubile u masi? Pa dokle da vas deremo više? Ima li kraja? ahahaha

dksla

pre 10 godina

Zbog psihologije Bogdanovic nikad nece postati veliki igrac.
(The doctor 46, 12. jun 2013 23:37)

Bas zbog toga ce biti igracina.
Decko me podseca mnogo na Danilovica.
Radujem se tandemu Lucic, Bogdanovic u reprezentaciji.
Auuuuuuuu: Lucic, Bogdanovic, Velickovic. Ima da tresti.

Deer Beer

pre 10 godina

@
Koji razred ide dete od 12 godina?
(Samo tebi verni..., 12. jun 2013 23:56)

- Ako je dobar djak ide u 6. razred!
12 (košarka) godina = 6. (fudbal) razred.

@
Danas je 12.6.
12 - košarkaši znaju zašto ... 6 - fudbaleri znaju zašto
(zzbz, 12. jun 2013 23:52)

- Lepa igra brojki braćo GROBARI!!!

Ljubisa livac

pre 10 godina

Priznajem, kao Zvezdasu mi je mucno gledati ovu 2. cetvrtinu. Ja bih sa ortacima ovo raznovrsnije odigrao. Kakva bezidejnost u napadu, samo neki individualni pokusaji na istu foru.

zoran

pre 10 godina

Auuuu...12 godina bez titule..to mu dodje kao osnovna + srednja shkola...dugo, majku mu ...dugo...no valja im ovaj trening , jer u fudbalu je tek 6 godina...

Majstori sljake

pre 10 godina

Uvek bih se zapitao koji je moj problem ako bih u nekom trenutku u Srbiji pripadao vecini.

U svakom slucaju, nastavlja se teror manjine nad vecinom, ima li sta sladje :).

CIVIJAS

pre 10 godina

Dobili biste ovu utakmicu samo da je Covic sedeo na konstrukciji kosa i ubacivao u kos a ne u prvom redu, a to ce se desiti malo sutra.

slobinator

pre 10 godina

čović da podnese momentalnu ostavku.on je direktni krivac za sramotno izdanje zvezde u finišu sezone.nerazumna odluka da se smeni trener vukoičić vratila je partizan u život i omogućila ovom smešnom sastavu da se na kraju još iživljava na terenu.radonjić je nula od trenera.ja bih bolje vodio ekipu.šta se dogodilo sa timom koji je pre tri meseca ubacivao po 90,100 poena,a večeras za trideset minuta svega 30,uz šut za 3 poena 18-0?jedino što je ovaj diletant od trenera večeras radio bilo je da se teatralno hvata za glavu.i na kraju sa ovakvim timom ,trenerom i upravom nemamo šta da tražimo u evro-ligi.a izvinjenje ne primamo!

frenky simao

pre 10 godina

Partizan mt:s: Andrić, Lovernj 15 (11sk), Milutinov 1, Vesterman 3, Gordić 2, Lučić 14 (5sk), Milosavljević 10 (7sk), Bogdanović 17, Gagić 2, Musli 1, Đekić, Bertans 3. Trener: Duško Vujošević

Prosek godina 21,08...!
Šampioni ABA lige i šampioni Srbije...!

spale

pre 10 godina

Aj sad tuzbe,obavestenja,saopstenja,konferencije sa televizorom......brukaste 33poena u tri cetvrtine,zali boze promene trenera,,,,,,,,,,,,

Aca Stojanovic

pre 10 godina

Titule posle raspada sfrj f.k Partizan 14 - f.k Crvena Zvezda 6 , k.k Partizan 15 - k.k Crvena Zvezda 3!Ovo je jubilarna 90-ta titula za s.d Partizan(fudbal-25,vaterpolo-25,kosarka-20,odbojka-11,rukomet-9)

milos

pre 10 godina

Nezvanicno: KK FMP ulozio zalbu iz jos uvek nepoznatih razloga lopta je bila veca od rupe na obrucu,jos cudnije igracima Partizana je uspevalo nekako da provuku loptu kroz obruc.MAGIJA,MAGIJA......

Vase ime

pre 10 godina

Ubiše nas :) Sinoć San Antonio šutirao trojke 16/32, ovi u Zvezdi ne mogu večeras da pogode ništa osim slobodnog bacanja..
(AHTUNG DIHTUNG, 12. jun 2013)

Vi se i dalje poredite sa NBA klubovima?
(ahahahaaha, 12. jun 2013 23:02)

Sta ce oni jadni se i dalje trkaju sa brzim vozom a gazi ih i lokalni!!!

grobar 11070

pre 10 godina

Kakva je ovo jadna drzava kad ne moze da se izbori sa jednim kosarkaskim klubom
koji dominira vec 12 godina. Ne mogu jos da poverujem da se nece ziveti bolje

Selanne

pre 10 godina

Zemlja, 12. jun 2013 22:57)

Alo zemljace, on se nervirao zato sto je bio kos faul, prigovarao je Milosavljevicu posle toga...nema sta, Coviceva skola si.

QQLELE

pre 10 godina

Hajde da budemo realni na trenutak i stvari sagledamo objektivno. FMP je užasno napredovao u poslednje dve sezone! Nekada ih je Partizan dobijao 40 razlike u jednoj utakmici, sada za postizanje te razlike moramo da igramo 4 tekme :). HVAL TI CRNO-BELA LJUBAVI !

Mile

pre 10 godina

Hvala Bogu da je zavrseno.Samo da ne slusamo vise onoga iz frizidera.Hajde,mozda ce jos sutra biti jedno saopstenje,pa gotovo.Bravo za Sampiona.

leader

pre 10 godina

PARTIZANE LJUBAVI MOJA.
Pravda i ponos drzave su pobedili, a Srbija danas slavi. Boze hvala ti sto sam grobarcina. DOMINIRAJ BREEEEEEEE. Unistili smo ih, zgazili. Ipak fuzionisani klub ne moze protiv institucije.
Prof dr VUJOSEVIC ZA PREDSEDNIKA. DULE U SRCU SI SVAKOG SRBINA. KAPA DOLE LEGENDO. pokazao si kako se boranija unistava

Nikal

pre 10 godina

Kosarkasi Zvezde ne zasluziju ni topli obrok , a ne hiljade eura koje primaju za igranje amaterske kosarke pred svojom publikom. Ljudi dobacuju jedni drugima loptu po principu " da sutne onaj drugi, posto cu ja promasiti". Raspustiti ovaj tim i dovesti ljude kojima se igra kosarka.

prekoOkeanskeDelije

pre 10 godina

Sve čestitke Partizanu na zasluženoj tituli. Ovog puta su je zaslužili i više nego prošle godine; pošteno su nas izdominirali u prvoj i poslednjoj tekmi.
Šta reći za Zvezdinu sezonu? Pa vidljiv je pomak u odnosu na prošlu godinu, ali prvenstveno finansijski. Na sportskom nivou očigledno i dalje fali dugoročni plan. Dovedeno je nekoliko zvučnih pojačanja da zapuše rupe za jednu sezonu. Izdržali su 2/3 iste. Smeniti dva trenera u istoj sezoni takođe oslikava nedostatak vizije. Radonjić nije toliko loš trener koliko nije imao vremena ni materijala da "izvaja" skladan tim.
Savet Čovketu: ostaviti trenera na klupi makar 2-3 godine, dati mu odrešene ruke da stvori prepoznatljiv stil uz naravno limitirani budžet. U međuvremenu samo ciljati jedno od prva 3 mesta u ABA. Kad smo trpeli 12 godina, trepećemo još 2-3 sezone, ali da se već jednom stvori nekekav sistem. I manje izjava, ako Boga znaš!

DzoniGrobar

pre 10 godina

Samo ću reći ovo:

Jaaaaaaa volim Crno-bele, ponosno kazem svima, volim to Slavno iiiiiiiiiime, divim se samo njima..........

Što bi reko čika Dule ... džaba vam novci moji sinovci........

Grobar sa Vracara

pre 10 godina

Hvala ti CRNO BELA LJUBAVI !!!! Bravo za igrace i majstora Duleta Vujosevica.Koliko je mocno biti Partizanovac!!!Zivi bili !!!

Gajger

pre 10 godina

Neznam zašto bih se radovao.Pa ovo je sve toliko uobičajeno kao zube kad perem ujutru...
(vlada, 12. jun 2013 23:08)
Aiiii,zakuni se da peres zube.

Zenica

pre 10 godina

Šta god ko rekao o kontroverznom ponašanju trenera Vujoševića,ne može se osporiti njegova genijalnost i sposobnost da izvuče maksimum od (naročito) mladih igrača... Iskrene čestitke...
I da,na kraju,kako kažu vatreni navijači novog (starog) šampiona... Napred "Partizan !!

stefan231212

pre 10 godina

Cekamo sad sta ce da kaze Covic koji sad ima argument ili razlog???
Samo je jedan razlog a to on I navijaci nikako ne mogu da razumeju: Vujosevic-sistem!

grobarkahahaha

pre 10 godina

Groobari uzimajte titule u svim sportovima dok sam ja ziv bez i jedne sezone prekida, ponizavajte nas ogromnom razlikom, cinjenica je u svakom sportu u kome dominirate strucni rad, reprezentacija i kadrovi nam opasno nazaduju. Fudbal nam je na dnu, kosarka mu se pridrizuje, rukomet je odavno tu negde samo se jos vaterpolo drzi
(Veliki ZVEZDAS, 12. jun 2013 22:32)
ee jadan ti pa ko ti je kriv sto ti volis da gledas samo sportove u kome czv dominiura/sto je 1 godina...pa nismo mi krivi sto ste vi nesposobni da osvojite titulu za dobrobit zemlje srbije i reprezentacij...idi gledaj vaterpolo ili tako nesto posto smo vas pustili ove sezone dajuci vam sve nase igrace cisto da srbija NE BI PALA U GRCKU KRIZU...AJD U ZDRAVLJE I PUSTI NAS DA SLAVIMO

History

pre 10 godina

Da se zna ko je ko,sve je jasno,ovo je realnost,stanje normalno i redovno a Zvezda mora da se vrati u po nju surovu i bolnu realnost. Titula više nego čista!Bravo za Partizan!!!

dovla

pre 10 godina

objasnili nam kako se igra srcem!svaka cast na tituli ZASLUZENOJ!a nasi igraci smesni,sve do jednog.imaju extra navijanje,redovne plate a bez mrvice zelje!radonjica ne bi da komentarisem jer trener koji ne trazi time out dok protivnik pravi 15+ i ne menja nikog to ne zasluzuje!mislim da ima covek vise poraza nego pobeda

Peppino PFC

pre 10 godina

Skoro pa mi je krivo... zbog rodjaka, prijatelja, kolega... Kada se setim samo kako su svi bili samouvereni pre nekoliko meseci, ovo je gore nego da nisu ni usli u play-off, bar bi znali na cemu su. Kup je Vas!!! Hehheheeh

Vlada

pre 10 godina

Druze Dule
Molim vas da ovaj pehar u ime Partizana dodelite Lejkersima.Vidim da neki klubovi trofeje poklanjaju klubovima koji se nisu ni takmicili pa Vam zato predlazem da i mi to pravo iskoristimo.
A Vama,Ce Gevari svetske kosarke zelim jos mnogo uspeha u borbi protiv svetskog imperijalizma i drzavnog intervencionalizma.
Smrt fasizmu- ziveo Partizan!

kalimero

pre 10 godina

Ljudi, ništa još nije gotovo. Čeka se Čovićevo saopštenje.
Iz dobro obaveštenih krugova, saznao sam da noćas zaseda bord Agroživ super lige i da se uvodi pravilo da je šampion onaj ko prvi dođe do 4 pobede. Pravilo važi od početka finalne serije, retroaktivno...

bubi

pre 10 godina

Ja prosto ne mogu da se nacudim, zasto i zbog cega je Zvezda oterala Vladu Vukoicica!?! Pa da je covek ostao, pre svega podigao je Zvezdu iz pepela, prosetali bi se i Jadranskom ligom i lagano uzeli titulu. Ko je ovaj Radonjic, koga je on trenirao, kakvo on trenersko znanje i reputaciju ima?! Kakva kardinalna i katastrofalna greska zvezdine uprave ili koga vec, kad su dozvolili da onakav trener bude oteran, valja Dudi i reprezentaciji, ali ne valja Zvezdi, oj Srbijo medj' sljivama...

Partizan Forever

pre 10 godina

Cestitke svima u klubu na jos jednoj tituli u nizu. Ovu bi trebalo posebno proslaviti s obzirom da je jubilarna 20 i nek upisu i drugu zvezdicu iznad grba, mada ne znam koliko se to praktikuje u kosarci.
Jos nesto, dok su u klubu Vujosevic,Todoric i Danilovic ja se ne brinem za Partizan. Dule Vujosevic je za nas kao Ferguson u Mancesteru :)

Grofvlad

pre 10 godina

Samo cu reći, a to svako zna, da najbolje igra PARTIZAN! I poruka mladim naraštajima: "Deco, navijajte za Partizan da bi imali srećno detinjstvo!" PARTIZAN ŠAMPION!!!

Sale@

pre 10 godina

Koliko ovi tzv. igrači naše Zvezde igraju loše, prosto se ne vredi nervirati, ili udarati po sudijama, tudjem treneru i navijačima...
Nikad goru Zvezde nisam video, nego sad!!!
Igrači koji ne mogu izdržati pritisak svojih navijača, se i ne smeju nazivati tim imenom...
I da... neka B92 objavi koliki je Indeks korisnosti Zvezde na poluvremenu. Verujem da je u minusu!!!

Nebojisa

pre 10 godina

(Zvezdas, 12. jun 2013 21:01)
odlican komentar, slazem se 94% sa tobom, medjutim, ulazim u 42. godinu zivota i jako se lepo osecam, vezano za novu titulu, razumes? ;)

Pedja

pre 10 godina

Sad će Čović da kaže da je linija za 3 poena bila dalja za Zvezdine igrače!!!! Zvezda je opravdala svoje ime. SLEDEĆA SEZONA!!!

ja

pre 10 godina

@Boro...zato ces ti morat gledat tekme u euroligi preko telke , ne ?...idi bre bezi nigde u regionu nema kluba da prismrdi jednu cetvrtinu a ne celu utakmicu ili takmicenje Partizanu i Zvezdi

Nodzi

pre 10 godina

Sad ozbiljno. Ja rekoh da Doktor Vujošević gradi ekipu koja će uzeti ABA ligu i našu domaću. Dobio sam komentare da nemaju pojma. Dule momci su sjajni ja sam realan. Sačuvajte ekipu pa da se igramo sa ozbiljnim timovima u evroligi. Jači smo nego što smo svesni, A o ovima što pokušaše da uprljaju košarku koju smo mi održavali na vrhunskom nivou neću da komentarišem. Neka igraju sa Dinamom sa Sicilije. To je njihov nivo.
Hvala vam još jednom za sve ove lepe trenutke. Svaka čast Vujoševiću, Dogodine Evrotitula

Valjevac

pre 10 godina

Ne znam da li je iko obratio pažnju na to sto je tokom cele ove finalne serije toliko jadna i bedna atmosfera (izuzev navijača), nimalo svečano manifestacijski paradno kako i dolikuje velikom finalu jednog takmičenja, a najbednije od svega je tzv. ceremonija dodele priznanja. Stvarno smo dotakli dno!

trica

pre 10 godina

Spremao sam se da napišem komentarčinu ali više nemam snage.Samo ovo moram da kažem svi si krivi , pa Čović smeni tri trenera u sezoni (samo u košarci) a njegove tri funkcije ostaju i sve u svemu jedan kup, da su bar tri titule.

duledudule

pre 10 godina

kakva kriminalna partija nasih kosarkasa.3-25 za tri,to je 12 od 100!znaci ja bi dao 15 od 100minimum,da me probude i stave na liniju za tri.skokovi 22 44 za partizan,strasno.sut ukupno,strasno.kakva anemicnost u igri,ocaj.zasluzena pobeda partizana bez ikakvog pogovora.mora da menjamo 4 5 igraca ako mislimo da odigramo nesto u e l.cestitke partizanu(klincima ne vujosevicu :) ) i nadam se da se ovaj mali bertans nije ozbiljnije povredio.

Sremac

pre 10 godina

Da smo mi uzeli 12 uyastopnih titula u kosarci i pride jos 6 u fudbalu grobari bi poludeli!
A mi... hladni kao spricer. Da li to znaci da smo se vec navikli?
Uostalom sta nas briga, imamo Bari, a sad i vaterpolo krunu!
#@>> %:*(

Praja

pre 10 godina

Partizan-Zeleznik,Reflex,Fmp,Crvena Zvezda Diva Beograd
I naravno KK Sledeca Sezona
Dominacija se nastavlja a da boli, boli da traje ,traje
nije lako brojati do 12,ali zato uvijek postoji Sledeca Sezona.
Gdje su sad svi ti pametni strucnjaci i Savovic i Rakocevic i ostali
sto su govorili da cesve osvojiti ali kosarka poznaje samo teren i rad.
Sve cestitke sampionima i strucnom stabu sa prof. Duskom Vujosevicem na celu.

as

pre 10 godina

boze koja antikosarka od prvih 15 napada 8 izgubljeih lopti, bacanje ne umeju da pogode ,organizacja napada ne postoji totalno odgovaraju imenu lige AGROZIV SUPER LIGA :(

SrbaBg

pre 10 godina

Navijac sam zvezde i zeleo bi samo ovom prilikom da zamolim one koji ostavljaju komentare na vesti o Dudinom spisku, da ne pisu vise ne buloze tipa gde su Rakocevic i Savovic, cestitke partizanu na tituli, njihovi igraci imali su mnogo vise zelje i srca u ovom finalu, mada i kad pogledam sa kim je to zvezda mogla da ima, ovakav tim je jako smesan za takmicenje kakvo je evroliga, pozdrav!

zvzdan

pre 10 godina

Ja neznam kako se odgovara pojedinim komentatorima ali za carlija ("a veliki sportsmen rakocevic u izjavi za rts ne rece bili su bolji pobedili su zasluzeno cestitam toliko o sportskoj kulturi fmp-a") pa Rakočević je jedini zvezdaš u ekipi (i osvajač titule).A kulturu fmp-a predstavlja onaj što je i došao iz železnika.

Džoni

pre 10 godina

Čestitke Partizanu! Odgovorno tvrdim da bi klinci ispred zgrade pogodili više nego Zvezda za poluvreme! Tačno se čovek zapita kako je to moguće da profesionalci koji treniraju dva puta dnevno promaše osamnaest šuteva za 3 poena za redom a i sijaset šuteva za dva i većinu sl. bacanja! Pa ljudi kad toliko lopti baciš prema košu postoji velika mogućnost da se bar slučajno nešto ubode! Ali ovi ni slučajno! Pratim košarku preko dvadeset i kusur godina i ne pamtim da je neko imao tako loš šut! Do duše odgledao sam samo prvo poluvreme i bilo mi je dosta! Bruka i sramota!

Delija

pre 10 godina

Sta me natera moj Zvezdo . Da se nadam da je bolje sto smo se ugasili,i da se ovo sve desava FMP-u. Da u fudbalu pocinjem da navijam za Jedinstvo s Uba . Ugasimo citavo SD CZ i onda sve nanovo . Barem deca u buducnosti da imaju srecno detinstvo ... A ne ko mi ,tugu i bol ...

frenky simao

pre 10 godina

"Volim zvezdu za sve pare, ako Čovke plati više ima za FMP da se diše!!! A ti Čedo ne škrtari ako voliš prave stvari, para vrti gde burgija neće, uz delije ti BVK sam ostat neće"!!!

kecman

pre 10 godina

Al sam se slatko nasmejao. Kako je dobra ona pesmica "Vrapcica" 12 godina. Egal sa "Dzaba vam novci moji sinovci". Vidimo se u "Areni".

Illmatic

pre 10 godina

A najjaca scena na kraju na dodeli medalja, igraci mutanta su svi skinuli medalje sa vrata osim jednog... Pogadjajte ko? :D Pomoc: hiperbaricna komora... ocigledno uziva u najvrednijoj medalji u zivotu...

bagzi

pre 10 godina

Cestitam Partizanu titulu. Veceras su mnogo bolji,mada im to i nije tesko. Sut 0-11 za tri. Sa ovim procentima ne moze ni neka lokalna ekipa da se pobedi.

dzaba vam novci moji sinovci

pre 10 godina

ČOVKE, pa od ovih bi i Filip bolje pogadjao, trebao si ga zadrzati!
Ma ne, ne... sudije su krive sto nisu umesto tvojih pulena ubacivali loptu u kos!
Ne gubite nadu, ko zna kako ce biti SLEDECE SEZONE!

Lemi

pre 10 godina

I dvanestu godinu za redom gledam kako moj klub igra predivnu i pozrtvovanu kosarku! Titula nije bila pod imperativom a osvojili smo dve i to ne moze biti bolje! Molim zlobnike da se ne javljaju osim ako upucuju cestitke jer je Partizan pokazao bolju igru i zasluzeno pobedio! Moj prijatelj delija mi.je bas lepo cestitao na uspehu mog kluba...tj. naseg kluba ! Napred momci,pravi ste!!!

Šone

pre 10 godina

Svaka čast igračima i treneru na tituli. Ako ova ekipa ostane na okupu i sledeće godine, u Pioniru u Evroligi će padati velike ekipe. Kakva borba, kakva energičnost, tako mladi a TAKO JAKI. Samo jedno ime znam PARTIZAN BEOGRAD...

veliki strumf

pre 10 godina

A kad je Vukoicic bio trener davali smo 60 koseva za poluvreme. Sa ovim velikim magom Radonjicem koji je maksimalno usporio i upropastio prelepu igru i tranziciju - jedva do 20 dodjemo. Sram vas sve bilo, i tebe Savovicu (ti da igras za Srbiju?), i Simonovica koji nema herca nista da ubaci kad je bitno, i ocajne Nelsona, Katica, o Vuku necu ni da pricam. Savovic nas je forsiranim sutevima na pocetku upropastio i uneo nesigurnost. Ej, ovakva suterska ekipa nijednu trojku da ne ubaci, i deset bacanja da promasi. Za Evroligu isterati sve do jednog, ali sve!

Desperate Housewives

pre 10 godina

Zvezda na svom terenu priredila prigodno sampionsko slavlje Partizanu! Ispitati ko je Covica sprecio da dodeljuje medalje.

Grobari Krnjača

pre 10 godina

Ako se uyme u obzir da se čovek seća događaja od svoje šeste godine, to znači da većina onih na zvezdinoj tribini i ne pamti proslavu titule, pa zbog toga i ostadoše duže u hali. DOMINACIJA.....

profa

pre 10 godina

(Zvezdas, 12. jun 2013 21:01)
Po komentaru zaključujem da smo tu negde sa godinama.
Odavno bolji tekst na bilo kom forumu nisam pročitao.Svaka Vam čast!!!

Boban Grobar

pre 10 godina

Dominacijaaaa u svakom pogledu. Institucija je institucija i pored svih mogucih guranja i novca. Apsolutno se vidi da se zvezda favorizuje u svim sportovima ali dominacija sportskog drustva Partizan je ocigledna. 2/3 zemlje je protiv Partizana i pored toga deca s pokazala kako se bori i igra.

Mladići borovi devojke jele

pre 10 godina

Grobari slave kao da su pobedili Zvezdu, a mi smo navijali za FMP samo njima uz inat. Kada se odhiberniramo za tri godine, pitaću ih ondak el će tako lako da im bide. Ima da vidu od koje se drvo kašike delju!

delija ali stvarno

pre 10 godina

radonjicu odlazi...samo 6 poena iz igre za polivreme,nema tvoje prepoznatljive jake odbrane...ma tvoje nema nista,unazadio si nas...jednostavno lose igramo,a bili smo mnogo bolji-odlazi molim te...

Dzeronimo

pre 10 godina

SUMA SUMARUM SEZONE:Nelson prosecan,Rakoc odlican vecim delom,Katic uz Rakoca najbolji,Simonovic imao bljeskove na momente,Subotic NULA NAD NULAMA,ne znam cime je zasluzio da igra ni za metalac a kamoli zvezdu,Lazic kako kad-nije kvalitet za zvezdu,Braun nikakav kao i Samardzinski,cvetkovicu hvala sto se povredio,Savovic u prvom delu sezone odlican a u drugom ocajan,Radivojevic nikakav standardno.Sustina je da treba mnogo boljih igraca,ovima se zahvaliti odmah!Ubaciti i neke klince koji su se pokazali u mladjim kategorijama kao sto to partizan radi i imati ih dogodine.

Boban

pre 10 godina

Partizan je zasluženo osvojio titulu, uglavnom zbog talenta igrača koji su rasli tokom sezone. Ipak, igrači koji su bili ključni tokom cele sezone (Vesterman i Bertans) su podbacili, a jedan se i povredio. To otuda što je sezona preduga, sa mnogo utakmica u ABA ligi, evrokupovima, domaćem kupu i domaćoj ligi. Priprema za sezonu je takođe duga, sa napornim treninzima, ima malo odmora tokom sezone i većina igrača nije u stanju fizički da izdrži taj napor. U NBA su utakmice svaki drugi dan, ali skoro bez treninga između i sa dugom sezonom odmora. Da je finale bilo pre 2 meseca, verujem da bi rezultat bio drugačiji. Zvezda ima kvalitet u Savoviću, Rakočeviću, Katiću, Simonoviću i Nelsonu, svi ostali će verovatno napustiti tim, eventualno Mitrović ostaje, ali iz razloga koje sam gore naveo nijedan trener ne može održati vrhunsku formu tima. Partizan za narednu sezonu ima Lučića, Bogdanovića, Milosavljevića, Bertansa i Vestermana i Lavernja, ostali su takođe bez talenta. Neophodan je fizički dominantan igrač u reketu i ozbiljan plejmejker, ali ne dopuna Vestermanu nego neko ko će ga zameniti kada je ovaj van forme, kao što je nekad bio slučaj sa Đorđevićem i Obradovićem. Napred Partizan

Boca Bogdanovic

pre 10 godina

@Sinisu za trenera CZBGFMPDIVAMIRIJEVO. Igrati ih, nauciti ne moze niko, ali ih on moze nauciti da pevaju. A onda gostovanja Aci Lukasu, Ljubi Alicicu, Ceci i ostalim Pantersima. Sreci nikad kraja. (Doktor, 12. jun 2013 23:57) Ne znam sto prozivas Mirijevo, stvarno mi nije jasno. Ok da si napisao Zeleznik. Inace, u Mirijevu ima mozda i vise Partizanovaca nego Zvezdasa.

Dusan

pre 10 godina

Ovo nije kosarka, vise lici na rvanje. Neverovatno kakve glupe faulove prave igraci Zvezde, koji u napadu nista ne mogu da pogode, sut za tri 0/12! Radonjic je upopastio sve sto je Vukoicic dobro napravio.

Zoran Todorovic

pre 10 godina

Cestitam nasim kosarkasima, ruku na srce ocekivao sam 3:0 ali ajde...P.S. UEFA-Sektoru cestitam "ulaz" na teren i smal-talk sa Duletom ii Todoricem. DP-MG1

Бане

pre 10 godina

Нема шта заслужено смо освојили поново титулу у овој нашој лиги,па каква год да је наша је.
Браво још једном црно бели!

anbeast

pre 10 godina

Partizan je bio bolji! Ako je u nekim proslim slucajevima i moglo da se spekulise o sudjenju i slicno, ovoga puta je sve bilo savrseno jasno na terenu. Evidentno je da Zvezdi trebaju bar jedan cist suter i pravi plejmejker. Radonjic je pravio dobar posao sa Buducnoscu i dobar je trener, ali stvarno pojma nemam zasto je Vukoicic smenjen na pola sezone?!?! Valjda ce neko u Zvezdi shvatiti da je sistem ono sto pravi rezultate. Radonjic mora ostati bar jos jednu CELU sezonu, kao i jezgro tima. Nema leba od smene trenera ko na traci (ponekad upali, ali retko) i promene celokupnog tima i filozofije igre posle svake sezone.... Cestitke PArtizanu na tituli!

bratanac

pre 10 godina

Bojim se da je Bertans završio sezonu, a pitanje je da li će igrati i sledeću...Ovo ne miriše na dobro.Nadam se da nisu pokudani ukršteni ligamenti.

@ gui

pre 10 godina

Odnos u faulovima je bio izjednacen,a cini mi se da je Partizan izveo 2 ili 3 slobodna bacanja vise.Proveri da li si gledao pravu utakmicu.

sasa

pre 10 godina

Cestitam Partizanu na tituli,
potpuno su je zasluzeno osvojili.

Zvezda je veceras katastrofalno odigrala, potpuno u kontra ritmu.
Na zalost pojedini igraci Zvezde su potpuno limitirani,
pozicija br. 1 je najkriticinije mesto u timu zvezde,
koliko god hvalili Demarkusa Nelsona on je po meni vrlo problematican i nesiguran i i nosi veliku odgovornost za slabu igru zvezde, on apsolutno ne poseduje kreativnost nema osecaj za pas, sutira na kos samo kada je primoran na to, tajming u organizaciji mu je katastrofalan, a pritom ima veliki broj nedopustivih gresaka po utakmici. On je pomeni pre rezervni plej nego prva opcija.Generalno jako los skauting za strane igrace mislim da su svi koji su dovedeni potpuni promasaj. Sta je tu je Zvezda ima sansu da igra evroligu sledece sezone i to je velika mogucnost da se neke stavri koriguju u timu. Mislim da mogu da zadrze svega 4-5 igraca iz ove sezone to je maksimum, a sa ostalima se treba pozdraviti.

Beloved

pre 10 godina

OK, bolji ste sve je to lepo i fino. Ono što treba da vas zabrine je mržnja sa kojom igraju vaši igrači, posebno umišljeni Lučić i Bogdanović. Ako su ovakvi likovi budućnost naše košarke teško nama.

Radivoj

pre 10 godina

Cestitam Partizanu, zasluzena titula, za razliku od one u ABA gde su igrarije oko EL izbacile Igokeu. Zvezda ocajna na kraju sezone, ali opet je napravila ogroman pomak, izborila EL, osvojila kup. Partizan je podigao formu kad je izborio F4 u ABA a CZ neobjasnjivo pala. Nadam se da sledece sezone necemo slusati dva demagoga nego gledati kvalitetniju kosarku od ove prilicno lose. Pozdrav svima koji vole kosarku!

xMADx

pre 10 godina

covic krivi druge a sam je kriv zvezda lepo kreula taman mi derbi poceo iti opet zasnimljiv a on promeni trenere.... aj lepo delije izbacite covica spojite se sa megavizurom i da nam derbi bude zanimljiv

wer

pre 10 godina

nikola, zvezda je promenila ime, samo Partizan opstaje
(grobar, 13. jun 2013 01:48)

ccc, nije tacno!
FMP je promenio ime, a Zvezda je ostala 'na ledu'

srele

pre 10 godina

vidno sam razocaran.....na pocetku sezone kupio sam sezonsku verujuci da imamo dobar tim i dacemo napokon nesto uraditi....a inace nisam isao cetri sezone na utakmice

Звездаш онај стари

pre 10 godina

Јако ружна кошарка којој су највише допринели играчи Звезде са невероватним промашајима.
Честитам компијама на заслуженој победи.

SP

pre 10 godina

Ovo je najjači tim Zvezde u poslednjih 12 godina koji se suprotstavio Partizanu pa opet slaba vajda. Dovedite Kobija, Lebrona, Vejda pa možda sledeće sezone izborite majstoricu. Nikad se ne zna.

Vladimir

pre 10 godina

Stvarno glupe faulove smo napravili u prvoj cetvrtini, nadam se da necu videti komentare Partizanovaca da nas sudije kradu jer hoce da izbace igrace, svaki faul je bio na mestu i sami smo krivi.

opanajke

pre 10 godina

Veceras se proslavlja titula, nemozete nam nista, partizan ostaje sampijon jos dugo.
(Mirkopfc, 12. jun 2013 22:04)...jos da se u skolu islo pa naucilo pisati,ih puna kapa!

Stiven Dzerard

pre 10 godina

Ovde mi je jedino žao L.Mitrovića jer dečko voli Zvezdu više nego svi ostali zajedno a ne dobija šansu zbog majstora "Subotića i Savovića" od kojih nemamo nikakve koristi a on samo nek vežba,nekih 5-10 kg mišićne mase da nabaci i ima da ujeda.

Veliki ZVEZDAS

pre 10 godina

Groobari uzimajte titule u svim sportovima dok sam ja ziv bez i jedne sezone prekida, ponizavajte nas ogromnom razlikom, cinjenica je u svakom sportu u kome dominirate strucni rad, reprezentacija i kadrovi nam opasno nazaduju. Fudbal nam je na dnu, kosarka mu se pridrizuje, rukomet je odavno tu negde samo se jos vaterpolo drzi

Tottenham

pre 10 godina

ako Zvezda ovako nastavi izgubi ce zbog suta,sutirali su desetak puta za 3 i nista nisu pogodili,ako nesto pod hitno ne promene nemaju cemo da se nadamo

Farčić i Beravs

pre 10 godina

Teška srca moram napisati - zasluženo !
Zvezda je odavno izgubila " hemiju " - još pre Laktaša je to bilo očigledno ....
A nasuprot nas " crno i ružno pače = KKP = ekipa koja je više ličila na propale džudiste,drvoseče i ljubitelje hrkljuša " se polako uobličila i počela da igra košarku ... i sada već počinje da liči na košarkaški tim ;
I dalje mislim da je veći problem u Zvezdinom padu , ali .... čestitam !

zoran

pre 10 godina

čestitke za istinske navijače partizana....a vašeg dv bi trebalo izbaciti iz kss!!! jer budite realni i iskreni šta bi VI uradili kad bi cz ili npr hemofarm imao takvog trenera? prvenstveno mislim na. njegovo ponašanje i gestikulaciju...da ne spominjem psovke....puno bi bilo....
pozdrav i još jednom čestitke najboljem koš.timu na ovim prostorima!!!

Markoni

pre 10 godina

Cekaj ko je bio domacin,znaci nisu trebali da puste grobare,ali nije izgovor,nadam se da ce da skoro sve zamene a ovi nasi navijaju kao na fudbalskoj utakmici

Lomunac

pre 10 godina

""Volim zvezdu za sve pare, ako Čovke plati više ima za FMP da se diše!!! A ti Čedo ne škrtari ako voliš prave stvari, para vrti gde burgija neće, uz delije ti BVK sam ostat neće"!!!
(frenky simao, 12. jun 2013 23:44)"

Mogao si bar mene da potpises u zagradi, posto sam autor doticnih stihova, zna svako ko je ove nedelje citao komentare vesti...

Zemlja

pre 10 godina

Igrac partizana udara Katica po ruci i Vujosevic skace i pita se da li je moguce da je to svirano kao faul, ne znam stvarno kakav to problem ima u glavi i jedini je koji je kriv za sve ruzno sto se desava na tribinama, treba mu stati na put!

veliki strumf

pre 10 godina

Iz ove ekipe ostaviti samo Katica, Nelsona i Rakocevica, kako bi zavrsio karijeru. Sve ostale najuriti, ovim redom: Subotic, Skot, Vuk, Lazic, Simonovic, Savovic... ostali nisu vazni. Dakle, ova sestorica koji su verovatno enormno placeni su sramota za kosarku. Poslednja dvojica ponekad i odigraju, ali dzaba kad nemaju herca da pogode kad je najbitnije.

Atropin

pre 10 godina

Nažalost, onaj Vesterman je jedna beskoristna masa!! Čovek dao za 3 utakmice i jedno poluvreme sveukupno DESET poena! To što on igra može svako! Onaj Gordić jes' da ne zna, ali makar ima hrabrosti pa preuzme odgovornost!

Lomunac

pre 10 godina

"jedino ako su vesterman i bertans buducnost srpske kosarke ili mozda musli..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (., 13. jun 2013 09:17)"

Jedino ako si ti "slep kod ociju" pa nisi video kako Lucic od 23 godine igra duplo bolje od vase legende Rakocevica od 36, kako Bogdanovic od 19 godina uci vase sutere kako se gadjaju trojke, kako Milutinov od 18 godina stavlja Katica od 33 u DzEP!!!! A buducnost nase kosarke iz FMP-a? Rakoc, Katic, Nelson, Skot, Savovic?

stefan231212

pre 10 godina

Zao mi je sto ne mogu da gledam, zivim u inostranstvu, samo pratim statistiku preko kls.rs I mogu da zakljucim sledece: zvezda se puno ispromasivala i pod velikim je pritiskom a partizan to nije dovoljno kaznio vec je gubio lopte I napade jako bzvz! Naravno voleo bih da Partizan pobedi ali bice tesko u nastavku ne verujem da ce zvezda idalje toliko da ima los sut iz igre I za tri poena!

slavko licno

pre 10 godina

Od 20 i nešto igrača prodefilovalih na parketu,sem Bogdana Bogdanovića,Lučića i donekle Milosavljevića kao i rutinskog Katića,ovde nisam video košarkaša!!!!!ZZABRINJAVA ite kakao!!!!!

Delija

pre 10 godina

Imamo bolji tim ali smo sve uništili promenama trenera. Promena trenera na početku sezone je možda i dobar potez, ali je velika greška kada promeniš trenera koji je imao solidne rezultate zbog nekoliko poraza u nizu.

Mj

pre 10 godina

Ne znam za Vas, ali toliko se prljavo igra, da bih radio samo cuo rezultat. A ni kosarka nije nesto. Ne znam, ko god da osvoji ovo, svaka cast ali sve ovo ne vodi nicemu... Sutra ti momci trebaju zajedno u repki...
Gdin predsednik lige ceka kraj serije da kazni... Navijam za Partizan, al i Dule i Covic zasluzuju zabranu...
Spprtski pozdrav...

Milivoje

pre 10 godina

Sremac,mi imamo Istanbul i istu tu vaterpolo krunu koju ste vi osvojili sa nasim igracima.Uzgred,mi smo tu krunu osvajali 7 puta.Kada i vi uradite to isto onda se javite.Dotle tisina

Vozi Misko

pre 10 godina

Divim se koliko ima sretnih i radosnih ljudi koji nemaju nikakvih problema u zivotu.Kojima su jedini problem Zvezda i Partizan.A sve ostalo im super.Blago Srbiji.

nikola

pre 10 godina

u ovoj drzavi samo postoji partizan i zvezda,sramota.drzava je tri naziva promenila za 20 godina,rasprodala preduzeca,ekonomija grca ali partizan i zvezda opstaju to je cudo.

qui

pre 10 godina

Hhahahah pa ljudi ovo je zalosno, zar svaki napad partizana mora biti zavrsen faulom zvezdinih igraca. Otac moj koji gleda ovu utakmicu koji nije navijac ni jednih ni drugih pita mene, sto stalno ovi izvode slobodna bacanja (misli na partizan). Pa cemu su oni zasluzili da imaju toliku pomoc drzave. Najbolje da svi radimo za partizan da bi oni mogli da osvoje sve i da se igra samo za njih. ZVEZDO NAPUSTI TEREN I TAKMICENJE, PA NEK IGRAJU SAMI. TO JE JADNO I SRAMNO STA ONI RADE

ciganin

pre 10 godina

moja jedina uteha je čitanje ovih partizanskih komentara.. jako ste neduhoviti, skoro kao vaš omiljeni sportski radnik dule vujošević.
ja odoh da se napijem da utolim tugu, a vi nastavite da pišete, da sutra imam čime da lečim mamurluk.

aNOnymous

pre 10 godina

Simptomaticno je to da u periodima Partizanove "dominacije" u vecini sportova, svi sportski klubovi najveceg konkurenta su za isto vreme dotakli dno. FK CZ je u najvecoj krizi u istoriji, KK CZ je bio gotovo pred gasenjem i tretutno je "zamrznut", RK CZ je u najvecoj krizi u istoriji, VK CZ gotovo da nije ni postojao do ove sezone. To su cinjenice koje su sasvim realne i tcne. Ja ne kazem i ne prejudiciram nista. Ali o kakvim vi drzavnim projektima pricate? Kako je moguce da drzavni projekti dodju do tacke gdje vise skoro da nema povratka? Zasto Partizan ne prezentuje svoje poslovanje i novac koji je dobio od drzave ako nije tajna? Dosta je vise tebe ivoje demagogije, i manipulacije javnoscu Vujosevicu...

Nenad

pre 10 godina

Partizan je bio bolji i zasluzeno pobedio.Vujosevic taktikom i postavkom nije nadmudrio Radonjica jer kada neko kao Zvezda veceras promasi vise od 15 cistih zicera za trojku,to znaci da njen trener nije imao losu taktiku jer su cesto bili sami,ali da je doziveo totalni poraz u psiholoskoj pripremi tima.Sudjenje nije uticalo na ishod meca ali je ipak bilo na strani Partizana jer ako Zvezda dobije 5 namernih i tehnickih a Partizan 1,onda je valjda jasno da je to ipak preterano.

brog

pre 10 godina

Gledajući snimak ove tekme prilično je jasno da je CZV-FMP ovu utakmicu odigrala rezervisano i u svrhu "višeg interesa". Taj interes, znači, pretpostavlja da u košarci treba da vlada savršena jednoličnost iz razloga kontrole širokih narodnih masa koje ne bi trebalo da se navikavaju na spontane promene i životnu raznovrsnost.Zvezdaši su se već navikli da budu "večiti gubitnici" a partizanovci kao nastavljači svetlih košarkaških tradicija. Sukobi, Duletovi ispadi i sl. su samo zanimljiv dekor koji košarkašku svakidašnjicu čini zanimljivijom.

Lomunac

pre 10 godina

""Volim zvezdu za sve pare, ako Čovke plati više ima za FMP da se diše!!! A ti Čedo ne škrtari ako voliš prave stvari, para vrti gde burgija neće, uz delije ti BVK sam ostat neće"!!!
(frenky simao, 12. jun 2013 23:44)"

Mogao si bar mene da potpises u zagradi, posto sam autor doticnih stihova, zna svako ko je ove nedelje citao komentare vesti...
Ima i dopunjena verzija da se lepse rimuje:
"Volim zvezdu za sve pare, mi smo vojska zvezde prave, samo Covke plati vise i za FMP ce da se dise!! A ti Cedo ne skrtari ako volis prave stvari, para vrti gde burgija nece, uz delije ti BVK sam ostat nece!!"

Zmaj od Pozege

pre 10 godina

ovo je labudova pesma,partizan je na izdisaju,nema vise para,nema vise pomoc drzave i to svi znaju,Zvezda ce imati budzet preko 10 miliona i osam novih igraca za top 8 Evrolige,pozdrav

Zemlja

pre 10 godina

Igrac partizana udara Katica po ruci i Vujosevic skace i pita se da li je moguce da je to svirano kao faul, ne znam stvarno kakav to problem ima u glavi i jedini je koji je kriv za sve ruzno sto se desava na tribinama, treba mu stati na put!

Veliki ZVEZDAS

pre 10 godina

Groobari uzimajte titule u svim sportovima dok sam ja ziv bez i jedne sezone prekida, ponizavajte nas ogromnom razlikom, cinjenica je u svakom sportu u kome dominirate strucni rad, reprezentacija i kadrovi nam opasno nazaduju. Fudbal nam je na dnu, kosarka mu se pridrizuje, rukomet je odavno tu negde samo se jos vaterpolo drzi

Beloved

pre 10 godina

OK, bolji ste sve je to lepo i fino. Ono što treba da vas zabrine je mržnja sa kojom igraju vaši igrači, posebno umišljeni Lučić i Bogdanović. Ako su ovakvi likovi budućnost naše košarke teško nama.

qui

pre 10 godina

Hhahahah pa ljudi ovo je zalosno, zar svaki napad partizana mora biti zavrsen faulom zvezdinih igraca. Otac moj koji gleda ovu utakmicu koji nije navijac ni jednih ni drugih pita mene, sto stalno ovi izvode slobodna bacanja (misli na partizan). Pa cemu su oni zasluzili da imaju toliku pomoc drzave. Najbolje da svi radimo za partizan da bi oni mogli da osvoje sve i da se igra samo za njih. ZVEZDO NAPUSTI TEREN I TAKMICENJE, PA NEK IGRAJU SAMI. TO JE JADNO I SRAMNO STA ONI RADE

Zmaj od Pozege

pre 10 godina

ovo je labudova pesma,partizan je na izdisaju,nema vise para,nema vise pomoc drzave i to svi znaju,Zvezda ce imati budzet preko 10 miliona i osam novih igraca za top 8 Evrolige,pozdrav

zoran

pre 10 godina

čestitke za istinske navijače partizana....a vašeg dv bi trebalo izbaciti iz kss!!! jer budite realni i iskreni šta bi VI uradili kad bi cz ili npr hemofarm imao takvog trenera? prvenstveno mislim na. njegovo ponašanje i gestikulaciju...da ne spominjem psovke....puno bi bilo....
pozdrav i još jednom čestitke najboljem koš.timu na ovim prostorima!!!

aNOnymous

pre 10 godina

Simptomaticno je to da u periodima Partizanove "dominacije" u vecini sportova, svi sportski klubovi najveceg konkurenta su za isto vreme dotakli dno. FK CZ je u najvecoj krizi u istoriji, KK CZ je bio gotovo pred gasenjem i tretutno je "zamrznut", RK CZ je u najvecoj krizi u istoriji, VK CZ gotovo da nije ni postojao do ove sezone. To su cinjenice koje su sasvim realne i tcne. Ja ne kazem i ne prejudiciram nista. Ali o kakvim vi drzavnim projektima pricate? Kako je moguce da drzavni projekti dodju do tacke gdje vise skoro da nema povratka? Zasto Partizan ne prezentuje svoje poslovanje i novac koji je dobio od drzave ako nije tajna? Dosta je vise tebe ivoje demagogije, i manipulacije javnoscu Vujosevicu...

Nenad

pre 10 godina

Partizan je bio bolji i zasluzeno pobedio.Vujosevic taktikom i postavkom nije nadmudrio Radonjica jer kada neko kao Zvezda veceras promasi vise od 15 cistih zicera za trojku,to znaci da njen trener nije imao losu taktiku jer su cesto bili sami,ali da je doziveo totalni poraz u psiholoskoj pripremi tima.Sudjenje nije uticalo na ishod meca ali je ipak bilo na strani Partizana jer ako Zvezda dobije 5 namernih i tehnickih a Partizan 1,onda je valjda jasno da je to ipak preterano.

Zvezdas

pre 10 godina

Premisljam se ja veceras nesto ovako.Secam se ja i Kice i Praje i Moke i Moce i Dzaje i Savica,velikih dana naseg sporta.Pa se razmisljam...Jel’ sam ja imao srecu da gledam takve majstore,ili sam to zasluzio? Srecu jesam sigurno imao.Ali cime li sam to zasluzio i kako? Mislim se ja.
A onda se setih,da sam kao decak u onom vremenu bez interneta i mobilne telefonije,svakoga dana ustajao tacno u 6 izjutra.Do 7 sam gledao svoj album sa slicicama fudbalera i kosarkasa,a onda isao u skolu. A voleo sam skolu,bio sam odlican,isao ja i subotom. A voleo sam i svoje albume.Pa posle skole odmah na livadu,udri po lopti dok se vidi.A kad malo porastoh uvece odem do grada,drustvo uzme gitaru u parku,kad eto i devojki pa pevamo...
Kad ono dodje leto,a ja na selo.Pa sa popnem sa dedom u ona seljacka kola.A krave spregnute.Moji imali "stojadina" pa mi vele... ajde sa nama to trese...A ja necu, nego sa dedom. A deda nakrivio sajkacu,zagrlio,pa mi veli: "Da ucis velike skole lale moje, da postujes i da volis."
Pa zastade i rece: "I da zasluzis !"
Hvala ti deda.

opanajke

pre 10 godina

Veceras se proslavlja titula, nemozete nam nista, partizan ostaje sampijon jos dugo.
(Mirkopfc, 12. jun 2013 22:04)...jos da se u skolu islo pa naucilo pisati,ih puna kapa!

Atropin

pre 10 godina

Nažalost, onaj Vesterman je jedna beskoristna masa!! Čovek dao za 3 utakmice i jedno poluvreme sveukupno DESET poena! To što on igra može svako! Onaj Gordić jes' da ne zna, ali makar ima hrabrosti pa preuzme odgovornost!

Johnny

pre 10 godina

Ubi nas to što su nam igrači matori. ne mogu da izdrže ovaj tempo + ne može se samo sa Raskom. Ovo smo izgubili zbog klupe. Duda greši što ne zove Milosavljevića, on je novi Danilović, ali Bogdanović i Lučić su bolesnici. Prava škola DV.

ciganin

pre 10 godina

moja jedina uteha je čitanje ovih partizanskih komentara.. jako ste neduhoviti, skoro kao vaš omiljeni sportski radnik dule vujošević.
ja odoh da se napijem da utolim tugu, a vi nastavite da pišete, da sutra imam čime da lečim mamurluk.

slavko licno

pre 10 godina

Od 20 i nešto igrača prodefilovalih na parketu,sem Bogdana Bogdanovića,Lučića i donekle Milosavljevića kao i rutinskog Katića,ovde nisam video košarkaša!!!!!ZZABRINJAVA ite kakao!!!!!

Bojan

pre 10 godina

Hhahahah pa ljudi ovo je zalosno, zar svaki napad partizana mora biti zavrsen faulom zvezdinih igraca. Otac moj koji gleda ovu utakmicu koji nije navijac ni jednih ni drugih pita mene, sto stalno ovi izvode slobodna bacanja (misli na partizan). Pa cemu su oni zasluzili da imaju toliku pomoc drzave. Najbolje da svi radimo za partizan da bi oni mogli da osvoje sve i da se igra samo za njih. ZVEZDO NAPUSTI TEREN I TAKMICENJE, PA NEK IGRAJU SAMI. TO JE JADNO I SRAMNO STA ONI RADE
(qui, 12. jun 2013 21:55)

A da ti i ćale prebacite program na utakmicu?

Vladimir

pre 10 godina

Stvarno glupe faulove smo napravili u prvoj cetvrtini, nadam se da necu videti komentare Partizanovaca da nas sudije kradu jer hoce da izbace igrace, svaki faul je bio na mestu i sami smo krivi.

???

pre 10 godina

Hhahahah pa ljudi ovo je zalosno, zar svaki napad partizana mora biti zavrsen faulom zvezdinih igraca. Otac moj koji gleda ovu utakmicu koji nije navijac ni jednih ni drugih pita mene, sto stalno ovi izvode slobodna bacanja (misli na partizan). Pa cemu su oni zasluzili da imaju toliku pomoc drzave. Najbolje da svi radimo za partizan da bi oni mogli da osvoje sve i da se igra samo za njih. ZVEZDO NAPUSTI TEREN I TAKMICENJE, PA NEK IGRAJU SAMI. TO JE JADNO I SRAMNO STA ONI RADE
(qui, 12. jun 2013 21:55)..... Ipak si povukao na tatu :D

Vozi Misko

pre 10 godina

Divim se koliko ima sretnih i radosnih ljudi koji nemaju nikakvih problema u zivotu.Kojima su jedini problem Zvezda i Partizan.A sve ostalo im super.Blago Srbiji.

Delija

pre 10 godina

Imamo bolji tim ali smo sve uništili promenama trenera. Promena trenera na početku sezone je možda i dobar potez, ali je velika greška kada promeniš trenera koji je imao solidne rezultate zbog nekoliko poraza u nizu.

Mj

pre 10 godina

Ne znam za Vas, ali toliko se prljavo igra, da bih radio samo cuo rezultat. A ni kosarka nije nesto. Ne znam, ko god da osvoji ovo, svaka cast ali sve ovo ne vodi nicemu... Sutra ti momci trebaju zajedno u repki...
Gdin predsednik lige ceka kraj serije da kazni... Navijam za Partizan, al i Dule i Covic zasluzuju zabranu...
Spprtski pozdrav...

bubi

pre 10 godina

Ja prosto ne mogu da se nacudim, zasto i zbog cega je Zvezda oterala Vladu Vukoicica!?! Pa da je covek ostao, pre svega podigao je Zvezdu iz pepela, prosetali bi se i Jadranskom ligom i lagano uzeli titulu. Ko je ovaj Radonjic, koga je on trenirao, kakvo on trenersko znanje i reputaciju ima?! Kakva kardinalna i katastrofalna greska zvezdine uprave ili koga vec, kad su dozvolili da onakav trener bude oteran, valja Dudi i reprezentaciji, ali ne valja Zvezdi, oj Srbijo medj' sljivama...

Farčić i Beravs

pre 10 godina

Teška srca moram napisati - zasluženo !
Zvezda je odavno izgubila " hemiju " - još pre Laktaša je to bilo očigledno ....
A nasuprot nas " crno i ružno pače = KKP = ekipa koja je više ličila na propale džudiste,drvoseče i ljubitelje hrkljuša " se polako uobličila i počela da igra košarku ... i sada već počinje da liči na košarkaški tim ;
I dalje mislim da je veći problem u Zvezdinom padu , ali .... čestitam !

as

pre 10 godina

boze koja antikosarka od prvih 15 napada 8 izgubljeih lopti, bacanje ne umeju da pogode ,organizacja napada ne postoji totalno odgovaraju imenu lige AGROZIV SUPER LIGA :(

brog

pre 10 godina

Gledajući snimak ove tekme prilično je jasno da je CZV-FMP ovu utakmicu odigrala rezervisano i u svrhu "višeg interesa". Taj interes, znači, pretpostavlja da u košarci treba da vlada savršena jednoličnost iz razloga kontrole širokih narodnih masa koje ne bi trebalo da se navikavaju na spontane promene i životnu raznovrsnost.Zvezdaši su se već navikli da budu "večiti gubitnici" a partizanovci kao nastavljači svetlih košarkaških tradicija. Sukobi, Duletovi ispadi i sl. su samo zanimljiv dekor koji košarkašku svakidašnjicu čini zanimljivijom.

Laki Bg

pre 10 godina

Gledam i razmisljam kakva smo mi nacija i kako smo spremni da prihvatimo gluposti.Niko ne prica da se na derbiju pojavio neki klinac u Zvezdi ili Partizanu.Dve najpoznatije face su Vujosevic i Covic, pa kako cemo da imamo kvalitet kosarke.Dakle navijaci ne dolaze zbog igraca i kosarke nego zbog dvojice primitivaca

Radivoj

pre 10 godina

Cestitam Partizanu, zasluzena titula, za razliku od one u ABA gde su igrarije oko EL izbacile Igokeu. Zvezda ocajna na kraju sezone, ali opet je napravila ogroman pomak, izborila EL, osvojila kup. Partizan je podigao formu kad je izborio F4 u ABA a CZ neobjasnjivo pala. Nadam se da sledece sezone necemo slusati dva demagoga nego gledati kvalitetniju kosarku od ove prilicno lose. Pozdrav svima koji vole kosarku!

Shoma_BL

pre 10 godina

Ljeta 2002, bio sam klinac koji je završio osnovnu i upisao gimnaziju. Partizan je osvojio prvu titulu u nizu. Od tada se toliko toga promijenilo, da je nemoguće nabrojati... Jedino Mađarska i dalje nema more i Partizan je i dalje prvak... A kako je Dunav krenuo, prije će se ovo prvo promijeniti.

Atropin

pre 10 godina

Hahahahaha, ali najjači momenat je kada u četvrtoj četvrtini rakoč udara onako "sportski" Bogdanovića dok sudija ne gleda, a ovaj ga 3 sekunde nakon toga časti trojkom! E tu se vidi razlika, ko je luzer, a ko rođeni pobednik!!! Plači rakoče, mnogo si mali!!

nikola

pre 10 godina

u ovoj drzavi samo postoji partizan i zvezda,sramota.drzava je tri naziva promenila za 20 godina,rasprodala preduzeca,ekonomija grca ali partizan i zvezda opstaju to je cudo.

slobinator

pre 10 godina

čović da podnese momentalnu ostavku.on je direktni krivac za sramotno izdanje zvezde u finišu sezone.nerazumna odluka da se smeni trener vukoičić vratila je partizan u život i omogućila ovom smešnom sastavu da se na kraju još iživljava na terenu.radonjić je nula od trenera.ja bih bolje vodio ekipu.šta se dogodilo sa timom koji je pre tri meseca ubacivao po 90,100 poena,a večeras za trideset minuta svega 30,uz šut za 3 poena 18-0?jedino što je ovaj diletant od trenera večeras radio bilo je da se teatralno hvata za glavu.i na kraju sa ovakvim timom ,trenerom i upravom nemamo šta da tražimo u evro-ligi.a izvinjenje ne primamo!

Dzeronimo

pre 10 godina

SUMA SUMARUM SEZONE:Nelson prosecan,Rakoc odlican vecim delom,Katic uz Rakoca najbolji,Simonovic imao bljeskove na momente,Subotic NULA NAD NULAMA,ne znam cime je zasluzio da igra ni za metalac a kamoli zvezdu,Lazic kako kad-nije kvalitet za zvezdu,Braun nikakav kao i Samardzinski,cvetkovicu hvala sto se povredio,Savovic u prvom delu sezone odlican a u drugom ocajan,Radivojevic nikakav standardno.Sustina je da treba mnogo boljih igraca,ovima se zahvaliti odmah!Ubaciti i neke klince koji su se pokazali u mladjim kategorijama kao sto to partizan radi i imati ih dogodine.

stefan231212

pre 10 godina

Zao mi je sto ne mogu da gledam, zivim u inostranstvu, samo pratim statistiku preko kls.rs I mogu da zakljucim sledece: zvezda se puno ispromasivala i pod velikim je pritiskom a partizan to nije dovoljno kaznio vec je gubio lopte I napade jako bzvz! Naravno voleo bih da Partizan pobedi ali bice tesko u nastavku ne verujem da ce zvezda idalje toliko da ima los sut iz igre I za tri poena!

miki

pre 10 godina

Odgovorno tvrdim da je Dule pustio zvezdu proslu utakmicu da bi ovu slavio pred njihovim navijacima.
Ponovicu-odgovorno tvrdim.
Sampion je opet PARTIZAN!!!

ovo nije humano

pre 10 godina

Na tereno dominacija, ali ono na tribinama nije humano kakvo ponizavanje trpe navijaci Zvezde. Pa 800 Grobara im se podsmeva i sprda se sa 6000 navijaca ovog crvenog tima. Ja posle ovoga ne bi smeo da kazem da sam bio na utakmici.

ahahahaaha

pre 10 godina

Ubiše nas :) Sinoć San Antonio šutirao trojke 16/32, ovi u Zvezdi ne mogu večeras da pogode ništa osim slobodnog bacanja..
(AHTUNG DIHTUNG, 12. jun 2013)

Vi se i dalje poredite sa NBA klubovima?

Aleksandar

pre 10 godina

Ljudi,ovo je skandalozno!!! Lopta je više odgovarala Partizanu,bila je okrugla pa naši igrači nisu mogli ništa da pogode!!! Da je bila kockasta pitao bi ja Vujoševića!!!

muamia

pre 10 godina

veliki zvezdasu...objasni mi u kojim sportovima smo mi dominirali kao reprezentacija dok ste vi bili prvaci...ako si veliki zvezdas zvezda srbija nikad jugoslavija...ako razumes shvatices ...

Sremac

pre 10 godina

Da smo mi uzeli 12 uyastopnih titula u kosarci i pride jos 6 u fudbalu grobari bi poludeli!
A mi... hladni kao spricer. Da li to znaci da smo se vec navikli?
Uostalom sta nas briga, imamo Bari, a sad i vaterpolo krunu!
#@>> %:*(

Dzoniboj90

pre 10 godina

Zadnji put kad je zvezda uzela titulu, ucio sam kod uciteljice godisnja doba i kad medved ide na zimski san, a sad imam 23 god. Kad je to bilo...

bratanac

pre 10 godina

Bojim se da je Bertans završio sezonu, a pitanje je da li će igrati i sledeću...Ovo ne miriše na dobro.Nadam se da nisu pokudani ukršteni ligamenti.

Žare

pre 10 godina

Mnogo bolje sudjenje za Zvezdu, ali džabe kad niko osim Rakoča koš iz igre nije dao, a prošlo je 12 minuta! Ne sluti na dobro zasad…:(

Dzeronimo

pre 10 godina

Toliko nesamopouzdanja u najvaznijim utakmicama poput f4 aba lige i sad i nemanja mu#a nisam video u zivotu!NIJEDAN NE ZASLUZUJE DA IGRA ZA ZVEZDU...NIJEDAN OD VAS ZENE NAD ZENAMA!

aleale

pre 10 godina

Pisem na nekih 6min do kraja, glavno pitanje za mene je bilo hoce li fmp uspeti da prebaci 50 koseva, vidim da su blizu i verovatno ce uspeti, tako da im cestitam na tome. Sta reci sto vec nije receno, sve stane u jednu rec: Institucija.

Milton

pre 10 godina

Ne mogu da verujem da najbolji napadački tip u Europi a i šire da samo 52 poena na odlučujućoj utakmici. Sada bi Čović trebalo da tuži igrače Partizana zbog toga što ne poštuju "evropskog velikana".
I saopštenjce molim.

veliki strumf

pre 10 godina

Iz ove ekipe ostaviti samo Katica, Nelsona i Rakocevica, kako bi zavrsio karijeru. Sve ostale najuriti, ovim redom: Subotic, Skot, Vuk, Lazic, Simonovic, Savovic... ostali nisu vazni. Dakle, ova sestorica koji su verovatno enormno placeni su sramota za kosarku. Poslednja dvojica ponekad i odigraju, ali dzaba kad nemaju herca da pogode kad je najbitnije.

rondo

pre 10 godina

Uhh ... Partizan bi sa ovakvom igrom dobio i NBA tim ... Sve je funkcionisalo perfektno ... Sudije su maestralno vodile utakmicu ... sankicionisale sudjenjem faulova ragbi (koji je Partizan vecim delom sezone igrao) i pustili da se igra normalna Kosarka ... Navijao sam za Zvezdu, ali bez pravog kreativnog pleja , kontri , dobrog suta, probijanja , ma svega ... NISU MOGLI NISTA OVAKVOM PARTIZANU ! Zvezdi sledi, renoviranje strucnog staba , ekipe, i pohod na Evroligu ! Navijaci su napravili extra atmosferu, ali Partizan...... Respect !

Звездаш онај стари

pre 10 godina

Јако ружна кошарка којој су највише допринели играчи Звезде са невероватним промашајима.
Честитам компијама на заслуженој победи.

Delija UE

pre 10 godina

Igraci Zvezde nemaju kvaliteta za titulu i to je to. Kao da ih je Sekil ucio da sutiraju trojke i slobodna bacanja. Partizan osvojio zasluzeno. Sudije kakvom su pritisku bile izlozene dobro su ikako sudile celu ovu finalnu seriju. Mali Bogdanovic je pojeo Zvezdu, a grimase koje pravi su za ilustraciju knjiga strave i uzasa.

Kenac

pre 10 godina

Pita sin cigan tatu cigana....
Cale bre kad smo mi bili sampiJoni u nasu drzavu u kosarKi?
Tata odgovara....
Ma nema poJima sine...IDI PITAJ DEDU!

:-)

veliki strumf

pre 10 godina

A kad je Vukoicic bio trener davali smo 60 koseva za poluvreme. Sa ovim velikim magom Radonjicem koji je maksimalno usporio i upropastio prelepu igru i tranziciju - jedva do 20 dodjemo. Sram vas sve bilo, i tebe Savovicu (ti da igras za Srbiju?), i Simonovica koji nema herca nista da ubaci kad je bitno, i ocajne Nelsona, Katica, o Vuku necu ni da pricam. Savovic nas je forsiranim sutevima na pocetku upropastio i uneo nesigurnost. Ej, ovakva suterska ekipa nijednu trojku da ne ubaci, i deset bacanja da promasi. Za Evroligu isterati sve do jednog, ali sve!

Crno-belac

pre 10 godina

Kakva čista banana Bertansa na Katićevom kucanju, a Radonjić ljut na sudije, jer nesviraju faul Bertansu.Neprocenjivo.NAPRED DO NOVE TITULE.

Dovlanu

pre 10 godina

Da vam mozda sudije nisu krive za ovo sjajno sutersko vece. Alo bre, pa vi 10 puta pogadjate prvi obruc. Vasa je sreca da mi imamo Muslija i Gagica koji pojma nemaju.

KODAR78

pre 10 godina

Mora im se priznati, da su dobri matematicari, godine im prolaze a titule ne dolaze i stalno broje poraze. Bogdanovicu ti si buduci vodja ovog naseg mladog tima, vidi se sta ti znaci Partizan. Grobari ce znati da vam se oduze. Hvala vam svima a posebno DV.

santa justa

pre 10 godina

1. pol 8p iz igre a 13 iz bacanja. Šut za 2: 4/14 a za 3: 0/12. Još smo i dobro prošli. Partizan ništa posebno ali na žalost i to je bilo dovoljno.

Mladići borovi devojke jele

pre 10 godina

Grobari slave kao da su pobedili Zvezdu, a mi smo navijali za FMP samo njima uz inat. Kada se odhiberniramo za tri godine, pitaću ih ondak el će tako lako da im bide. Ima da vidu od koje se drvo kašike delju!

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Veoma loše suđenje na štetu Partizana u prvom poluvremenu,ali i pored toga vodimo +13! U drugom će biti sigurno još veće navlačenje za FMP,ali nadam se da će mo izdržati i pored nepravde i odigrati još bolje zbog Bertansa u inat svima za 12-tu titulu u nizu!
VOLIM GA KO OKA DVA!

Valjevac

pre 10 godina

Ne znam da li je iko obratio pažnju na to sto je tokom cele ove finalne serije toliko jadna i bedna atmosfera (izuzev navijača), nimalo svečano manifestacijski paradno kako i dolikuje velikom finalu jednog takmičenja, a najbednije od svega je tzv. ceremonija dodele priznanja. Stvarno smo dotakli dno!

delija ali stvarno

pre 10 godina

radonjicu odlazi...samo 6 poena iz igre za polivreme,nema tvoje prepoznatljive jake odbrane...ma tvoje nema nista,unazadio si nas...jednostavno lose igramo,a bili smo mnogo bolji-odlazi molim te...

savant

pre 10 godina

Tokom poluvremena pomocni trener zvezde je zvao Milana Tarota da ga pita sta je potrebno da urade da pobede Partizan....Tarot im je rekao da ubace jos jednog igraca i jednog patuljka - zadatak patuljka je da svim igracima Partizana vezuje pertle da ne bi mogli da trce,a igrac mora da se popne na konstrukciju i stane na obruc,tako da kad sutiraju igraci Partizana on moze da izbacuje lopte.

sasa

pre 10 godina

Cestitam Partizanu na tituli,
potpuno su je zasluzeno osvojili.

Zvezda je veceras katastrofalno odigrala, potpuno u kontra ritmu.
Na zalost pojedini igraci Zvezde su potpuno limitirani,
pozicija br. 1 je najkriticinije mesto u timu zvezde,
koliko god hvalili Demarkusa Nelsona on je po meni vrlo problematican i nesiguran i i nosi veliku odgovornost za slabu igru zvezde, on apsolutno ne poseduje kreativnost nema osecaj za pas, sutira na kos samo kada je primoran na to, tajming u organizaciji mu je katastrofalan, a pritom ima veliki broj nedopustivih gresaka po utakmici. On je pomeni pre rezervni plej nego prva opcija.Generalno jako los skauting za strane igrace mislim da su svi koji su dovedeni potpuni promasaj. Sta je tu je Zvezda ima sansu da igra evroligu sledece sezone i to je velika mogucnost da se neke stavri koriguju u timu. Mislim da mogu da zadrze svega 4-5 igraca iz ove sezone to je maksimum, a sa ostalima se treba pozdraviti.

Molle

pre 10 godina

U moru odvratnih tenzija ovih dana, niko, ali baš niko, pa čak ni iz ijedne medijske kuće, nije se bavio činjenicom da ćemo imati dva predstavnika u EL. Sve će se uraditi da se tenzije održe, zarad 'klikova' i novca. E to je strašno. Iskrene čestitke od velikog Zvezdaša.

Gajger

pre 10 godina

Neznam zašto bih se radovao.Pa ovo je sve toliko uobičajeno kao zube kad perem ujutru...
(vlada, 12. jun 2013 23:08)
Aiiii,zakuni se da peres zube.

mix

pre 10 godina

Vece puno simbolike 12.0
6.2013 (12 uzastopnih titula u basketu+6 uzastopnih titula u fudbalu+20 titula prvaka u basketu+13 titula kupa u basketu). Daleko od toga da sam numerolog ali ovde se nesto "sasvim slucajno" poklopilo! Srecno punoletstvo uzastopnoj dominaciji (12+6)!!!!!!

mladen pv

pre 10 godina

postovana braco Grobari,

nama je ovaj covic dragocjeniji od Lukica,iako nisam tako mislio na pocetku

...em trosi pare,em srecnija Srbija,em sudije,em teorije zavjere,em SAOPSTENJA!!!

neka ostane sto duze!

P.S.

neka nam je srecna titula

Hvala Vam!!!

pre 10 godina

Hvala sto ste u ovolikom broju dosli da zajedno proslavimo 12. uzastopnu titulu!!! Bilo je krajnje vreme da i vi uzivo vidite pehar sampiona!

Burke

pre 10 godina

A najbolji su navijaci fmp-a koji kada gube komentarisu kvalitet utakmice,igraca,agroziv superlige a kada pobedjuju onda prete Barsi,Panati,Makabiju.. Pa to mozda vi nemate mlade i perspektivne, ali nas tim ima najstarijeg igraca od 24 godine talo da shhhh

djordjevic

pre 10 godina

Odo da citam komentare koji su ovde ostavili navijaci FMPa posle trece tekme...Prvo tamo da se smejem, a onda ovde dolazim. Braco Grobari, hocu da vidim bar 500 komentara do tada.

HVALA TI PARTIZANE!

KK Sledeca Sezona

pre 10 godina

Nista sledece sezone dovedite Radmanovica, Milicica, Keselja i Elmedina Kikanovica bicete bolji... Koliko ste smesni vidi se iz druge utakmice kada Nelson treba da promasi bacanje on ga daje (a kad treba ne moze)... Zauvek ce biti ona...

Stiven Dzerard

pre 10 godina

Ovde mi je jedino žao L.Mitrovića jer dečko voli Zvezdu više nego svi ostali zajedno a ne dobija šansu zbog majstora "Subotića i Savovića" od kojih nemamo nikakve koristi a on samo nek vežba,nekih 5-10 kg mišićne mase da nabaci i ima da ujeda.

Markoni

pre 10 godina

Cekaj ko je bio domacin,znaci nisu trebali da puste grobare,ali nije izgovor,nadam se da ce da skoro sve zamene a ovi nasi navijaju kao na fudbalskoj utakmici

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 10 godina

Čović uporno tvrdi da je Fića bolji auto od BMW-ja. Divim se navijačima KK Crvena Zvezda. Toliko su brojni i strasni uprkos činjanici da Partizan razbija Zvezdu već decenijama i da praktično ovi navijače za uspehe Zvezde moraju da pitaju svoje dedove, jer ih očevi nisu doživeli ili su bili u pelenama.
Partizan je škola, tradicija, ime, instutucija, Zvezda, nažalost, to nije.
Kraj priče.

Bob Rock

pre 10 godina

OK, bolji ste sve je to lepo i fino. Ono što treba da vas zabrine je mržnja sa kojom igraju vaši igrači, posebno umišljeni Lučić i Bogdanović. Ako su ovakvi likovi budućnost naše košarke teško nama.
(Beloved, 12. jun 2013 22:34)

Opste je poznato da su buducnost srpske kosarke rakocevic, katic, nelson, braun, skot, radivojevic, savovic i trener radonjic...

gagic, musli, bogdanovic, lucic, milosavljevic i milutinov su zapravo spijuni, unajmljeni od strane amerike, a finansirani od vatikana i iluminata sa ciljem da uniste srpsku kosarku...

uf

pre 10 godina

Gagić- onakva reakcija a snimku se jasno vidi udarac po ruci, a ne lopti

Denda- ne samo da po glasu ostavlja dojam da spava nego i ne vidi da je Katić promašio oba bacanja nego priča o tome kako je "Zvezda ovim jednim poenom smanjila na 6:3"

Dusan

pre 10 godina

Ovo nije kosarka, vise lici na rvanje. Neverovatno kakve glupe faulove prave igraci Zvezde, koji u napadu nista ne mogu da pogode, sut za tri 0/12! Radonjic je upopastio sve sto je Vukoicic dobro napravio.

shvatate ?

pre 10 godina

22. minut
Lučić polaže za dva poena, Savoviću nesportska, Lučić pogađa slobodnjak i daje trojku odmah posle toga.

eh baš zato je Duda pozvao njega u reprezentaciju a ne Rakočevića

fer plej

pre 10 godina

Bravo majstori. Najlepsa slika ovog finala je pozdrav kosarkasa oba tima nakon utakmice. DV je naravmo najzasluzniji za uspeanu sezonu , ali je odvratno kad psuje sudije. Sa druge strane nista bolji nazalost nije ni Covic. Ugledajte se obojica na vase kosarkase. Imajte na umu da vas gledaju klinci

goc21

pre 10 godina

najzasluzniji za titulu Partizana je Covic. Jedinu ekipu u ABA ligi koju je Partizan razbio ove sezone je bila Buducnost a on dovodi trenera te Buducnosti u Zvezdu

Ivan_Nis

pre 10 godina

Denda je izdominirao kada se zavrsio mec, u fazonu mogli bi da ispratimo ceremoniju dodele pehara sampionu, kao da je u pitanju neki strani klub koji je pobedio domaci klub pa da ga cisto ispostujemo! Razumem da je covek Zvezdas ali ovo nema smisla! Zasto Sarenac nije prenosio mec?! Meni se spava, mrak na oci, kuvam trecu kafu za redom, cekam Cokijevo saopstenje!!

GRO

pre 10 godina

Pre početka sezone, Dule je rekao: možda zvezda nešto i osvoji ove sezone, a MOŽDA JE I ZEMLJA SAMO RAVNA PLOČA! Pogrešio je... Kup je vaš!

Grofvlad

pre 10 godina

Samo cu reći, a to svako zna, da najbolje igra PARTIZAN! I poruka mladim naraštajima: "Deco, navijajte za Partizan da bi imali srećno detinjstvo!" PARTIZAN ŠAMPION!!!

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Evo čestitam Partizanu na Tituli, jer OVO što Zvezda "IGRA" večeras veze nema s košarkom(1 od 18 trojki) jel treba nešto reći, dodati?! Neznam je li su oni Profesionalci ili šta su?! Pa ovo je BRUKA!! Bolje bi odigrala grupa građana iz ulice od Zvezde! Treba podhitno nekim igračima se zahvaliti i dovesti dobra, proverena pojačanja pa koštali šta koštaju! Inače ne gine nam "kanta za napucavanja"!

Brzi

pre 10 godina

Jel se seca neko kakvi su bili komentari delija pre pocetka meca? :DDD
bese majstorica i na kraju 3:2 za Zvezdu? Mora da je sad veci deo Srbije "tuzan"...

Legal Alien

pre 10 godina

Cestitke Partizanu na tituli. Zasluzeno i lepa slika na kraju kad se igraci pozdravljaju. Ne igra se kosarka zbog Vujosevica i Covica. Zvezdas.

RASHA

pre 10 godina

Kako saznajemo,za sutra je zakazana vanredna sednica vlade Srbije na kojoj će se raspravljati o ukidanju penzija do kraja godine.Taj novac će se preusmeriti KK Crvena Zvezda u cilju svrgavanja sa trona KK Partizan.

leader

pre 10 godina

PARTIZANE LJUBAVI MOJA.
Pravda i ponos drzave su pobedili, a Srbija danas slavi. Boze hvala ti sto sam grobarcina. DOMINIRAJ BREEEEEEEE. Unistili smo ih, zgazili. Ipak fuzionisani klub ne moze protiv institucije.
Prof dr VUJOSEVIC ZA PREDSEDNIKA. DULE U SRCU SI SVAKOG SRBINA. KAPA DOLE LEGENDO. pokazao si kako se boranija unistava

vagabundo borracho

pre 10 godina

Ostali da gledaju dodelu pehara, i ujedno da vide kako izgleda... Gubitnici stoje sa strane i gledaju kako GIGANT SRPSKOG SPORTA slavi titulu - NEPROCENLJIVO!!!

samo partizan

pre 10 godina

Najveći utisak je na mene ostavio rakočević. Čovek za koga sam tokom sezone čitao samo reči hvale ispao najgori na terenu u svakom smislu te reči. Kao najiskusniji, legenda naše košarke, on umesto da se ponaša za primer pred mnogobrojnim mladim igračima, on bude najglasniji u protestima, iako je dobijao mnogo neposojećih faula. Na kraju kad je davao intervju nije se udostojio ni da čestita protivniku. Ispalo je na kraju da je zaslužio ona skandiranja od pre dva meseca...

frenky simao

pre 10 godina

"Volim zvezdu za sve pare, ako Čovke plati više ima za FMP da se diše!!! A ti Čedo ne škrtari ako voliš prave stvari, para vrti gde burgija neće, uz delije ti BVK sam ostat neće"!!!

srki boj

pre 10 godina

Ovo veceras je bio susret dva sveta.
Prvog kome je vazan vrednosni sistem, izradjene akcije, vredno treniranje, navijaci sa znanjem i poznavanjem onoga sta gledaju na parketu i dobrim trenerom.
I Drugog cija su odlika sila,nepoznavanje igre , umesanost politicara pre sportskih radnika, neznanje uz sistem trci i pucaj , nedostatak svesti o tome ko su u stvari i kako se zovu.
Pobedio je prvi i to je vazno za buducnost svih nas!

d

pre 10 godina

Hhahahah pa ljudi ovo je zalosno, zar svaki napad partizana mora biti zavrsen faulom zvezdinih igraca. Otac moj koji gleda ovu utakmicu koji nije navijac ni jednih ni drugih pita mene, sto stalno ovi izvode slobodna bacanja (misli na partizan). Pa cemu su oni zasluzili da imaju toliku pomoc drzave. Najbolje da svi radimo za partizan da bi oni mogli da osvoje sve i da se igra samo za njih. ZVEZDO NAPUSTI TEREN I TAKMICENJE, PA NEK IGRAJU SAMI. TO JE JADNO I SRAMNO STA ONI RADE
(qui, 12. jun 2013 21:55)

Prijatelju, prijateljski savet: idi blamiraj sebe, nemoj da blamiras nas Delije. Mi smo napravili 32, a Partizan 31 faul. To sto ste ti i cale gledali, verovatno je neka druga utakmica... imao si prenos na RTS1, trebao si da prebacis kanal.
(misko, 12. jun 2013 23:12)
Miško care, ovo je komentar nedelje. Predji, bre, u naš tabor , tamo si kao bela vrana!

misa tumbas

pre 10 godina

te 2002 godine u Hagu je zapocelo sudjenje Slobodanu Milosevicu, postignut je dogovor o uspostavljanju Drzavne zajednice Srbija i C. Gora, cecenski teroristi zauzeli pozoriste Dubrovka u Moskvi, Brazil je osvojio SP u J. Koreji i Japanu, a KK PARTIZAN je zapoceo niz koji traje evo vec 11 godina i ne nazire se kraj...mozda sledece sezone, da mozda...

dksla

pre 10 godina

Prva cetvrtina.
Partizan izasao iz bonusa na 4min do kraja.
Zvezda nije izasla iz bonusa.
Partizan 0 slobodnih bacanja.
Zvezda 12 slobonih bacanja.

nekadašnji kapiten univerziteta Djuk

pre 10 godina

te 1998 Bogdanovic je ucio da cita,Lucic ucio sta su x i y,a Dule tek proucio Barok! Sadasnji kapiten fmp-a vec je igrao kosarku i osvojio titulu sa tadasnjim klubom Crvenom Zvezdom.sad se vratio po titulu...al ova deca porasla..:)

https://www.youtube.com/watch?v=jQnOfdSBCVc

Pop PFC

pre 10 godina

Ovaj Dule bas bezobrazan.. Osladilo mu se da uzima titule pred Covicem! Prosle godine u Zelezniku a ove u Pioniru...pa nije ni cudo sto ce da ga tuze!

Salji iz Frankfurta

pre 10 godina

Treba podhitno nekim igračima se zahvaliti i dovesti dobra, proverena pojačanja pa koštali šta koštaju! Inače ne gine nam "kanta za napucavanja"!
(SAŠA FRANKFURT, 12. jun 2013 22:28)

Ti to, kanda, racunas da ce Vucic da odresi drzavnu kesu?

prekoOkeanskeDelije

pre 10 godina

Sve čestitke Partizanu na zasluženoj tituli. Ovog puta su je zaslužili i više nego prošle godine; pošteno su nas izdominirali u prvoj i poslednjoj tekmi.
Šta reći za Zvezdinu sezonu? Pa vidljiv je pomak u odnosu na prošlu godinu, ali prvenstveno finansijski. Na sportskom nivou očigledno i dalje fali dugoročni plan. Dovedeno je nekoliko zvučnih pojačanja da zapuše rupe za jednu sezonu. Izdržali su 2/3 iste. Smeniti dva trenera u istoj sezoni takođe oslikava nedostatak vizije. Radonjić nije toliko loš trener koliko nije imao vremena ni materijala da "izvaja" skladan tim.
Savet Čovketu: ostaviti trenera na klupi makar 2-3 godine, dati mu odrešene ruke da stvori prepoznatljiv stil uz naravno limitirani budžet. U međuvremenu samo ciljati jedno od prva 3 mesta u ABA. Kad smo trpeli 12 godina, trepećemo još 2-3 sezone, ali da se već jednom stvori nekekav sistem. I manje izjava, ako Boga znaš!

QQLELE

pre 10 godina

Hajde da budemo realni na trenutak i stvari sagledamo objektivno. FMP je užasno napredovao u poslednje dve sezone! Nekada ih je Partizan dobijao 40 razlike u jednoj utakmici, sada za postizanje te razlike moramo da igramo 4 tekme :). HVAL TI CRNO-BELA LJUBAVI !

Vladika

pre 10 godina

Kosarkaski klub Crvena zvezda Beograd Telekom Durmitorska izvorska voda Fabrika metalnih proizvoda Zeleznik mozda osvoji titulu SLEDECE SEZONE!

Doktor

pre 10 godina

Sinisu za trenera CZBGFMPDIVAMIRIJEVO. Igrati ih, nauciti ne moze niko, ali ih on moze nauciti da pevaju. A onda gostovanja Aci Lukasu, Ljubi Alicicu, Ceci i ostalim Pantersima. Sreci nikad kraja.

nesa80

pre 10 godina

ako na ovakvo sudjenje niste dobili utakmicu,nemojte vise da se bavite ovim sportom jer je to za vas ajnstajnova neresiva matematika,cuj da dobiju pa ni blizu nisu bili

Mora da mnogo boli...

pre 10 godina

Grobari će u Srbiji i dalje da žive lepo!

Jojić 90ti minut pa ovo.

A da zaboravio sam, vi ste prvaci sveta u vaterpolu :):):)

Da vas nema trebalo bi vas izmisliti.

grobarkahahaha

pre 10 godina

Groobari uzimajte titule u svim sportovima dok sam ja ziv bez i jedne sezone prekida, ponizavajte nas ogromnom razlikom, cinjenica je u svakom sportu u kome dominirate strucni rad, reprezentacija i kadrovi nam opasno nazaduju. Fudbal nam je na dnu, kosarka mu se pridrizuje, rukomet je odavno tu negde samo se jos vaterpolo drzi
(Veliki ZVEZDAS, 12. jun 2013 22:32)
ee jadan ti pa ko ti je kriv sto ti volis da gledas samo sportove u kome czv dominiura/sto je 1 godina...pa nismo mi krivi sto ste vi nesposobni da osvojite titulu za dobrobit zemlje srbije i reprezentacij...idi gledaj vaterpolo ili tako nesto posto smo vas pustili ove sezone dajuci vam sve nase igrace cisto da srbija NE BI PALA U GRCKU KRIZU...AJD U ZDRAVLJE I PUSTI NAS DA SLAVIMO

Deer Beer

pre 10 godina

@
Koji razred ide dete od 12 godina?
(Samo tebi verni..., 12. jun 2013 23:56)

- Ako je dobar djak ide u 6. razred!
12 (košarka) godina = 6. (fudbal) razred.

@
Danas je 12.6.
12 - košarkaši znaju zašto ... 6 - fudbaleri znaju zašto
(zzbz, 12. jun 2013 23:52)

- Lepa igra brojki braćo GROBARI!!!

@ gui

pre 10 godina

Odnos u faulovima je bio izjednacen,a cini mi se da je Partizan izveo 2 ili 3 slobodna bacanja vise.Proveri da li si gledao pravu utakmicu.

Cvijo

pre 10 godina

Slobodna bacanja 12 domaćin, gost 0; Licne greske 4 domaćin, gost 10.. To se zove domaćinsko suđenje. Nadam se da je Čović zadovoljan.

grobar dok sam živ

pre 10 godina

U Srbiji se od večeras neće živeti bolje ali će se sigurno živeti lepše, još kad prođe tvoje saopštenje biće prava milina živeti u Srbiji!

DzoniGrobar

pre 10 godina

Samo ću reći ovo:

Jaaaaaaa volim Crno-bele, ponosno kazem svima, volim to Slavno iiiiiiiiiime, divim se samo njima..........

Što bi reko čika Dule ... džaba vam novci moji sinovci........

Zoran Todorovic

pre 10 godina

Cestitam nasim kosarkasima, ruku na srce ocekivao sam 3:0 ali ajde...P.S. UEFA-Sektoru cestitam "ulaz" na teren i smal-talk sa Duletom ii Todoricem. DP-MG1

Nikal

pre 10 godina

Kosarkasi Zvezde ne zasluziju ni topli obrok , a ne hiljade eura koje primaju za igranje amaterske kosarke pred svojom publikom. Ljudi dobacuju jedni drugima loptu po principu " da sutne onaj drugi, posto cu ja promasiti". Raspustiti ovaj tim i dovesti ljude kojima se igra kosarka.

frenky simao

pre 10 godina

12 puta uzastopno šampion države
6 puta osvajač nacionalnog kupa
6 puta osvajač ABA lige
Od 9 sezona koliko učestvuje u ABA ligi, 8 puta je igrao finale i jedanput polufinale
5 puta učesnik top16 faze evrolige
2 puta četvrtfinalista evrolige u sezonama 2007/2008 i 2008/2009
Učesnik F4 evrolige u sezoni 2009/2010
Četiri sezone uzastopno osvajač triple krune: ABA liga, kup Radivoja Koraća i prvenstvo Srbije – 07/08, 08/09, 09/10 i 10/11
Partizan je u tom periodu uspeo da pobedi: Real Madrid, Panathinaikos, Khimki, Maccabi, Unicaju, Montepaschi, Asseco Prokom, Zalgiris, Olympiacos, Anadolu Efes, Emporio Armani, Caju Laboral, Barcelonu, CSKA, Besiktas, Brose Baskets, Lietuvos Rytas, Unics Kazan, Joventut, Romu, Kinder, Skipper Bolognu…
Najbolji strelac evrolige 2003. godine - Miloš Vujanić
Najbolji mladi igrač Evrope po izboru FIBA 2010. godine - Jan Vesely
Član prve petorke evrolige 2010. godine - Aleks Marić
Članovi druge petorke evrolige - Miloš Vujanić (2003), Nikola Peković (2008), Bo McCalebb (2010)
Najbolji mladi igrač evrolige 2009. godine - Novica Veličković
Najbolji trener evrolige 2009. godine - Duško Vujošević
MVP i najbolji strelac ABA lige 2005. i 2006. godine - Dejan Milojević
Rekord evrolige po broju gledalaca protiv Panathinaikosa 2009. godine – 22 567 gledalaca
Nenad Krstić, Kosta Perović i Jan Vesely su direktno iz Partizana otišli u NBA ligu
Utakmice sa Phoenixom i Denverom 2009. godine

saf

pre 10 godina

Kako saznajemo,za sutra je zakazana vanredna sednica vlade Srbije na kojoj će se raspravljati o ukidanju penzija do kraja godine.Taj novac će se preusmeriti KK Crvena Zvezda u cilju svrgavanja sa trona KK Partizan.
(RASHA, 12. jun 2013 23:08)
Takođe trebalo bi da se nađe i predlog da i sredstva za dečiji dodatak preusmere u "stub srpstva" mada se o tome zasad samo još šuška po kuolarima...

Rasko Katic

pre 10 godina

Gledam ovu medalju i mislim se Boze pa do prosle godine je bila zlatna.I pomislim da li sam ja jedini glupan koji je zamenio zlato za srebro.

frenky simao

pre 10 godina

Partizan mt:s: Andrić, Lovernj 15 (11sk), Milutinov 1, Vesterman 3, Gordić 2, Lučić 14 (5sk), Milosavljević 10 (7sk), Bogdanović 17, Gagić 2, Musli 1, Đekić, Bertans 3. Trener: Duško Vujošević

Prosek godina 21,08...!
Šampioni ABA lige i šampioni Srbije...!

DG

pre 10 godina

Podjes u prvi razred osnovne, zavrsis 4. razred kod ucitelja, zavrsis malu maturu, upises srednju skolu, maturiras, upises fax, postanes brucos, a partizan jos uvek prvak

kako da mu objasnim

pre 10 godina

od kada mi se naj stariji sin rodio nikada nije bilo da titulu nije partizan osvojio. kako mu objasniti da je za jedno dvadeset godina moze i poraz da nas snadje.

Boban Grobar

pre 10 godina

Dominacijaaaa u svakom pogledu. Institucija je institucija i pored svih mogucih guranja i novca. Apsolutno se vidi da se zvezda favorizuje u svim sportovima ali dominacija sportskog drustva Partizan je ocigledna. 2/3 zemlje je protiv Partizana i pored toga deca s pokazala kako se bori i igra.

Grobar sa Vracara

pre 10 godina

Hvala ti CRNO BELA LJUBAVI !!!! Bravo za igrace i majstora Duleta Vujosevica.Koliko je mocno biti Partizanovac!!!Zivi bili !!!

MARE

pre 10 godina

Ajde panteri šta se ložite, pa Dule vas je pustio da dobijete treću tekmu, da bi većina navijača fmp-a videla uživo kako izgleda trofej namenjen prvaku države.

frenky simao

pre 10 godina

U prvoj utakmici nam dali 54 poena, drugoj 69,četvrtoj 52, finalu ABA lige 63... Jel to taj čuveni Miami Heat...? Izvinjavam se na greškama prilikom kuckanja, dešava se, niko nije savršen - osim Duleta Vujoševića...!

jovica

pre 10 godina

Poznata ves-masina Partizana je pocela da melje. Momentalna brzina je centrifuga, A Coki je stavljen na program vrienje ili kako vec. Veliki pozdrav za sve grobare iz Makedonije.

milan

pre 10 godina

Zvezdas sam ali sa ovom igrom samo mogu da cestitam Partizanu na titulu, meni nije jasno da bre mi trojku nismo pogodili od preko deset suteva to pocetnik bi ubo jednu isto sut za dva katastrofa a Radonjica bi pitao zasto je to tako SRAMOTA LJUDI.

Mislilac

pre 10 godina

8 poena fmpa iz igre za 20 minuta!? Plasim se da cemo mi izgubiti uopste pravo da se takmicimo za ulazak u EL zbog ove nazovi ga ekipe!

expert

pre 10 godina

Tragikomicna Zvezda. Za 20 minuta 21 poen, trojke 14:0, bacanja ocaj, smesne gluposti u napadu. Da su se skupili ispred solitera, bolje bi odigrali

Dac

pre 10 godina

bruka i sramota,ovu zvezdanu treba ugasit vec jednom za svagda 1-18 trojke?

1/18 ALOOOOOOOO pa sljepac bi imo bolji postotak HAHAAHHAHAH samo se sramote

zvezdincetnik

pre 10 godina

svaka cast grobari zasluzeno!na kraju barem lepa slika sportski pozdravi medju igracima
a sto se tice zvezde pola tima nema sta da trazi u profesionalnoj kosarci.

misko

pre 10 godina

Hhahahah pa ljudi ovo je zalosno, zar svaki napad partizana mora biti zavrsen faulom zvezdinih igraca. Otac moj koji gleda ovu utakmicu koji nije navijac ni jednih ni drugih pita mene, sto stalno ovi izvode slobodna bacanja (misli na partizan). Pa cemu su oni zasluzili da imaju toliku pomoc drzave. Najbolje da svi radimo za partizan da bi oni mogli da osvoje sve i da se igra samo za njih. ZVEZDO NAPUSTI TEREN I TAKMICENJE, PA NEK IGRAJU SAMI. TO JE JADNO I SRAMNO STA ONI RADE
(qui, 12. jun 2013 21:55)

Prijatelju, prijateljski savet: idi blamiraj sebe, nemoj da blamiras nas Delije. Mi smo napravili 32, a Partizan 31 faul. To sto ste ti i cale gledali, verovatno je neka druga utakmica... imao si prenos na RTS1, trebao si da prebacis kanal.

roki

pre 10 godina

pa gde ste sad usiljene zvezdice? A Čova? ahahhaa Da se nisu i sad sudije izgubile u masi? Pa dokle da vas deremo više? Ima li kraja? ahahaha

šumadinac

pre 10 godina

15 miliona vracenog duga,4 miliona budžet,sve prljave radnje ćovića, i ništa im nije pomoglo,...razbili su ih, naročito je Bogdanović ispratio Rakočevića u zasluženu penziju,Lučić i Lovrenj dominirali,...posle ovoga najbolje je da se ovaj ćoki,najvece zlo srpske košarke dekretom ukloni iz ovog sporta,...pošto imajuci sve ovo nije ništa uradila,Zvezda teško ima čemu da se nada u budućim godinama jer će ovaj Partizan sa manjim promenama sigurno da vlada sledecih godina,..iako često nije simpatičan svaka čast Duletu za rad sa ovim igračima, pokazalo se da rad ipak pobeđuje,šteta samo što ovi stranci nece moci da igraju za Srbiju, jos jednom čestitke Partizanu

Vladimir

pre 10 godina

Jedva čekam da se opet aktivira KK Crvena Zvezda. Sa njima je ovo takmičenje barem bilo zanimljivo. Ponekad i neizvesno. U svakom slučaju bili su mi simpatični. Ovo sada nema smisla ...čista prezentacija sile. Mislim nemam ja ništa protiv ovih malih timova ali nisu oni za finale ...

Goran

pre 10 godina

OLvo je najdraza titula! Koliko samo politickih pritisaka, pretnji, uticaja na sudije(Coki unapred napadao sudije), i na kraju ih nabijemo 30 razlike! Svaka vam cast momci, ovo evropa nema sto ima Partizan! Gazi gane!

Sale

pre 10 godina

Šta je Dule govorio igračima Partizana tokom tajm auta u Kragujevcu, na sekund pre kraja utakmice: ''Glavu gore momci, prvo ćemo ovu Zvezdu pobediti na Jadranu, a zatim je poniziti u Srbiji''!

stefan231212

pre 10 godina

Cekamo sad sta ce da kaze Covic koji sad ima argument ili razlog???
Samo je jedan razlog a to on I navijaci nikako ne mogu da razumeju: Vujosevic-sistem!

MaxMad

pre 10 godina

+ (plus), zivim bolje, gledam fudbal, kosarku i ostale sportove.
- (minus), zivim gore, gledam samo vaterpolo jednu godinu, nesrecnik sam od malena, joj ojoj, joj ojoj…

profa

pre 10 godina

(Zvezdas, 12. jun 2013 21:01)
Po komentaru zaključujem da smo tu negde sa godinama.
Odavno bolji tekst na bilo kom forumu nisam pročitao.Svaka Vam čast!!!

frenky simao

pre 10 godina

KK CzvBgTelekom je poslednju titulu šampiona države osvojila davne 1998. godine! Od tada je uspela da osvoji samo 3 trofeja i to sva 3 u nacionalnom Kupu... Za to vreme Partizan je osvojio 26 trofeja - 12 titula prvaka države, 8 nacionalnih kupova i 6 puta ABA ligu, takođe dva puta je igrano četvrtfinale evrolige , jedanput f4 evrolige i pobeđeni su svi najjači klubovi u Evropi...! Dakle, bilans u poslednjih 15 godina u trofejima je 26 - 3 u korist Partizana...! Čemu dalja polemika, Partizan je jednostavno košarkaška institucija...!

Mile

pre 10 godina

Hvala Bogu da je zavrseno.Samo da ne slusamo vise onoga iz frizidera.Hajde,mozda ce jos sutra biti jedno saopstenje,pa gotovo.Bravo za Sampiona.

milos.k

pre 10 godina

"Neki misle da je naše vreme prošlo, a ja mislim sa njihovo još nije došlo..."
(frenky simao, 12. jun 2013 23:09)
care imas najjace kometare, ne mislim na ovaj, ovaj je izrekao veliki covek DV

Drobnjak iz auta

pre 10 godina

Eto komsije, videste i vi uživo kako izgleda osvajanje titule. Gledajte to sa vedrije strane, pošto je ovo jubilarna dvadeseta sada ća nam se na grbu nalaziti još jedna zvezdica pored one u grbu i one za prvih deset titula. Živeli.

PS. Džaba vam novci moji sinovci.

limenka

pre 10 godina

U toku večeri se očekuje koferencija za štampu Čovića,na njoj će prezentovati snimke utakmice na kojoj se vidi očigledna kradja i na koju će se primiti potpuno objektivna publika FMP-a!!!!A mi i dalje krademo,krademo,nameštamo,gepekujemo,iživljavamo,silujemo,nadimamo,razvaljujemo,ubijamo u pojam!!!Ipak ima nade i "boljeg zivota", ali na RTS-u!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Boban

pre 10 godina

Partizan je zasluženo osvojio titulu, uglavnom zbog talenta igrača koji su rasli tokom sezone. Ipak, igrači koji su bili ključni tokom cele sezone (Vesterman i Bertans) su podbacili, a jedan se i povredio. To otuda što je sezona preduga, sa mnogo utakmica u ABA ligi, evrokupovima, domaćem kupu i domaćoj ligi. Priprema za sezonu je takođe duga, sa napornim treninzima, ima malo odmora tokom sezone i većina igrača nije u stanju fizički da izdrži taj napor. U NBA su utakmice svaki drugi dan, ali skoro bez treninga između i sa dugom sezonom odmora. Da je finale bilo pre 2 meseca, verujem da bi rezultat bio drugačiji. Zvezda ima kvalitet u Savoviću, Rakočeviću, Katiću, Simonoviću i Nelsonu, svi ostali će verovatno napustiti tim, eventualno Mitrović ostaje, ali iz razloga koje sam gore naveo nijedan trener ne može održati vrhunsku formu tima. Partizan za narednu sezonu ima Lučića, Bogdanovića, Milosavljevića, Bertansa i Vestermana i Lavernja, ostali su takođe bez talenta. Neophodan je fizički dominantan igrač u reketu i ozbiljan plejmejker, ali ne dopuna Vestermanu nego neko ko će ga zameniti kada je ovaj van forme, kao što je nekad bio slučaj sa Đorđevićem i Obradovićem. Napred Partizan

duledudule

pre 10 godina

kakva kriminalna partija nasih kosarkasa.3-25 za tri,to je 12 od 100!znaci ja bi dao 15 od 100minimum,da me probude i stave na liniju za tri.skokovi 22 44 za partizan,strasno.sut ukupno,strasno.kakva anemicnost u igri,ocaj.zasluzena pobeda partizana bez ikakvog pogovora.mora da menjamo 4 5 igraca ako mislimo da odigramo nesto u e l.cestitke partizanu(klincima ne vujosevicu :) ) i nadam se da se ovaj mali bertans nije ozbiljnije povredio.

Šone

pre 10 godina

Svaka čast igračima i treneru na tituli. Ako ova ekipa ostane na okupu i sledeće godine, u Pioniru u Evroligi će padati velike ekipe. Kakva borba, kakva energičnost, tako mladi a TAKO JAKI. Samo jedno ime znam PARTIZAN BEOGRAD...

jigsaw

pre 10 godina

Te godine kad je Zvezda poslednji put uzela titulu zavrsio sam cetvrti razred,oprastao se od ucitelja i drugara.Zavrsio sam srednju,gimnaziju,masinski fakultet,zaposlio se...Kolko vidim stici cu i da se ozenim..Ono sto se od tada promenilo,u odeljenju je bilo 12 partizanovaca i 18 zvezdasa,a sestric mi dolazi iz skole i kaze ujko,ima nas 25grobara i 7 zvezdasa...NASE SNAGE JACAJU SVAKIM NOVIM DANOM...

Majstori sljake

pre 10 godina

Uvek bih se zapitao koji je moj problem ako bih u nekom trenutku u Srbiji pripadao vecini.

U svakom slucaju, nastavlja se teror manjine nad vecinom, ima li sta sladje :).

Rampi

pre 10 godina

Čović,da bi uzeo titulu,mora da uradi jednu jedinu stvar koja mu to može omogućiti,ono isto što je i Real uradio kada ih je Dražen uništavao pa su ga kupili-znači mora da kupi Duleta i rešiće problem!Nego,sad sam se setio,Dule nešto i nije na prodaju...e onda ipak ništa... :)

Grobar_do_groba

pre 10 godina

Nije se Covic nervirao celu utakmicu zbog igraca jer zna da su vecina rupe. Ovog puta se nervirao zbog navijaca - sve vreme drmali koseve na pogresnom delu terena...buahhahahaha. cek jos jednom buahahaha

VOLIM GA KO OKA DVA!!!...

Kadu

pre 10 godina

Partizan!!! Zasluzeno smo sampioni! Bez dileme, bez pomoci bilo koga... U fer i korektnoj utakmici, sa par nepotrebnih, nesportskih poteza, ali nije vazno i treba razumjeti igrace Zvezde... vjerujem da bi svako postupio na taj nacin kada igra pred svojom publikom koja mnogo ocekuje. Ne tako lijepa utakmica za oci, ali je Partizan dominirao u odbrani, sutu, skoku, izvodjenju slobodnih bacanja... sve u svemu bolji je pobjedio i osvojio titulu. Samo da se Bertans brzo oporavi... nadam se da nije neka ozbiljnija povreda u pitanju. Trebace nam njegove blokade i u Evropi. :-)

Volim Partizan i pozdravljam sve ljubitelje kosarke!

SP

pre 10 godina

Ovo je najjači tim Zvezde u poslednjih 12 godina koji se suprotstavio Partizanu pa opet slaba vajda. Dovedite Kobija, Lebrona, Vejda pa možda sledeće sezone izborite majstoricu. Nikad se ne zna.

Ljubisa livac

pre 10 godina

Priznajem, kao Zvezdasu mi je mucno gledati ovu 2. cetvrtinu. Ja bih sa ortacima ovo raznovrsnije odigrao. Kakva bezidejnost u napadu, samo neki individualni pokusaji na istu foru.

Sale@

pre 10 godina

Koliko ovi tzv. igrači naše Zvezde igraju loše, prosto se ne vredi nervirati, ili udarati po sudijama, tudjem treneru i navijačima...
Nikad goru Zvezde nisam video, nego sad!!!
Igrači koji ne mogu izdržati pritisak svojih navijača, se i ne smeju nazivati tim imenom...
I da... neka B92 objavi koliki je Indeks korisnosti Zvezde na poluvremenu. Verujem da je u minusu!!!

Miki

pre 10 godina

Vidio sam svakakvih čuda, ali čudo neviđeno je svakako podatak da za 20 min igre od 12 igrača samo jedan pogodi iz igre. E moj Čoviću gde li si ih samo pokupio. Ovo je bruka nad brukama. Nadam se da će u drugom poluvremenu bar još jedan od njih uspeti da pogodi bar jednom iz igre. Biće to veliki podvig ako uspeju. Strašno, strašno, strašno....

12

pre 10 godina

Ovo za sada odlicno izgleda. nadan se da Bertans nije ozbiljnije povredjen. Gledam onog Covica nesto odmahuje rukom, glumi neku zrtvu...Sudjenje za sada ok. Napred Partizan do titule broj

macoprda

pre 10 godina

Jedno pitanje za igrace Zvezde: Sta igrate vi??? koga vi mislite da pobedite tako? jos je i rezultat super kako vi pokusavate da igrate ne igrate nego pokusavate da igrate kosarku... sram vas i stid bilo tako bih i ja mogao da igram! treba vam cudou drugom poluvremenu...

drvobradi

pre 10 godina

DV me iznenadio ponašanjem do sada. Nije vršio preteran pritisak na sudije, ne psuje puno, poprilično smiren. Partizan nametnuo čvršću igru sa dosta faulova na početku, ali ko je Zvezdi kriv kad ne znaju da šutiraju. Radonjić skroz pogubljen, uopšte ne oseća kada mu se lomi meč, koji je po svemu sudeći izgubio početkom 2ge četvrtine. Imao bih milion stvari da kažem o kvalitetu Zvezdinih igrača ali mrzi me da kucam.

Vlada

pre 10 godina

Zamolio bih Danilovica i Todorica da naprave u subotu neku proslavu, moze prijateljska sa omladincima i da se proslavi titula pred pravim navijacima u Pioniru. A i utakmica bi bila neiyvesnija verujem nego sa FMP-om.

ja

pre 10 godina

@Boro...zato ces ti morat gledat tekme u euroligi preko telke , ne ?...idi bre bezi nigde u regionu nema kluba da prismrdi jednu cetvrtinu a ne celu utakmicu ili takmicenje Partizanu i Zvezdi

djole

pre 10 godina

Veceras se proslavlja titula, nemozete nam nista, partizan ostaje sampijon jos dugo.
(Mirkopfc, 12. jun 2013 22:04)...jos da se u skolu islo pa naucilo pisati,ih puna kapa!
(opanajke, 12. jun 2013 22:34)

Nije ovo cas iz maternjeg jezika nego sportski forum.

ljubiteljsporta

pre 10 godina

Kao bivsem sportisti, jadno mi je bilo kada su na dodeli medalja zvezdini igraci odmah skidali iste. Mozda su kao kosarkasi postigli vece uspehe od mene, ali to nikada nece biti pravi sportisti, cast izuzecima. Zasluzena popeda.

Neprocenjivo

pre 10 godina

Prvo se dodeljuje mali pehar koji ide u trajno vlasništvo KK Partizan, a onda ovaj prelazni koji je u trajnom vlasništvu KK Partizan! :)

Vlado

pre 10 godina

Cudni neki navijaci, FMP na parketu, a oni pjevaju o ugasenoj Zvezdi. Za pohvalu je sto su ti navijaci ostali da pozdrave novog-starog sampiona.

GrobaR

pre 10 godina

Par izjava koje su obelezile sezonu:
Coki legenda.
Samo bahato.
Toma navija za Partizan.
Nema DS-a na vlasti, nema titule.
Vucic je konsternira.
U Srbiji ce se ziveti bolje.
Dule psuje.
Rakoc i Katic buducnost srpske kosarke.
Radivojevic napada titulu.
Nesa Ilic.
p.s. Dule nije igrao zonu, zato smo dobili.

zoran

pre 10 godina

Auuuu...12 godina bez titule..to mu dodje kao osnovna + srednja shkola...dugo, majku mu ...dugo...no valja im ovaj trening , jer u fudbalu je tek 6 godina...

Delija

pre 10 godina

Sta me natera moj Zvezdo . Da se nadam da je bolje sto smo se ugasili,i da se ovo sve desava FMP-u. Da u fudbalu pocinjem da navijam za Jedinstvo s Uba . Ugasimo citavo SD CZ i onda sve nanovo . Barem deca u buducnosti da imaju srecno detinstvo ... A ne ko mi ,tugu i bol ...

Milan

pre 10 godina

Cim ih je zvezda stigla odma' tehnicka i naravno partizan se opet odlepio, bruka i sramota!(Defo, 12. jun 2013 22:52)

Druze, dobio si plus od mene jer titula nije kompletna bez vaseg kmecanja :). Obrisi suze mala moja...

Neko123

pre 10 godina

Ovo je moj komentar od 16. decembra kada niko nije verovao u nas jer smo upravo izgubili od Solnoka. Ja sam imao +43, -111, a “Mikeli” je imao +64, -6. Da vidimo sada!

Jedina pozitivna stvar u nasem danasnjem porazu je to sto ce FMPovci (koji ce verovatno sada ciniti 99% komentara) da se potpuno napale da konacno osvajaju sve trofeje, sto znaci da ce jos vise da se ubedace kada na kraju sezone vide isto ono sto su gledali poslednjih 11 godina.
(Neko123, 16. decembar 2012 18:57)

Nek neka,samo ti nama budi optimista! mi nema sta da se palimo,razvalili smo vas 15 razlika,onda smo gledali sta vam rade nemci pa ovi iz republiek srpske,a za slag na tortu videli smo i sta vam rade madari! Najlepse od svega ce biti doci an ove komentare da slusamo vase tuzne price koje i dalje sada pricate!
Sta li ce vam zadar uraditi,on je ove gigante pokidao 30 razlike!
(Mikeli, 16. decembar 2012 19:10)

Ekonomac.

pre 10 godina

Ljeta 2002, bio sam klinac koji je završio osnovnu i upisao gimnaziju. Partizan je osvojio prvu titulu u nizu. Od tada se toliko toga promijenilo, da je nemoguće nabrojati... Jedino Mađarska i dalje nema more i Partizan je i dalje prvak... A kako je Dunav krenuo, prije će se ovo prvo promijeniti.
(Shoma_BL, 12. jun 2013 23:02)
Da evociram i sherujem i ja uspomene.Te 2002. godine,zavrsio srednju skolu i upisao Ekonomski fakultet.Evo sada posao u struci,porodica,a moj Partizan i dalje suvereno vlada kakvim-takvim,ali pre svega nasim domacim sportom.Srce puno.Pozdrav za sve prave i iskrene ljubitelje sportskog drustva Partizan!

Džoni

pre 10 godina

Čestitke Partizanu! Odgovorno tvrdim da bi klinci ispred zgrade pogodili više nego Zvezda za poluvreme! Tačno se čovek zapita kako je to moguće da profesionalci koji treniraju dva puta dnevno promaše osamnaest šuteva za 3 poena za redom a i sijaset šuteva za dva i većinu sl. bacanja! Pa ljudi kad toliko lopti baciš prema košu postoji velika mogućnost da se bar slučajno nešto ubode! Ali ovi ni slučajno! Pratim košarku preko dvadeset i kusur godina i ne pamtim da je neko imao tako loš šut! Do duše odgledao sam samo prvo poluvreme i bilo mi je dosta! Bruka i sramota!

DzoHusafet

pre 10 godina

Cim ih je zvezda stigla odma' tehnicka i naravno partizan se opet odlepio, bruka i sramota!
(Defo, 12. jun 2013 22:52)

Nisam siguran da si uopste pratio utakmicu... Posle tehniceke Partizan pogadja bacanja, ali u napadu koji je usledio sudije kompenzuju sviranu tehnicku gresku nepostojecim faulom u napadu, a zatim i faulom od odbrane gde CZ dobija dva bacanja... Toliko...

dzaba vam novci moji sinovci

pre 10 godina

ČOVKE, pa od ovih bi i Filip bolje pogadjao, trebao si ga zadrzati!
Ma ne, ne... sudije su krive sto nisu umesto tvojih pulena ubacivali loptu u kos!
Ne gubite nadu, ko zna kako ce biti SLEDECE SEZONE!

Prlainović

pre 10 godina

& Komenantator na Areni

"Vise bi dali da su sutirali nogom" :)

A nece da pohvali napredak od prosle sezone kada su koseve samo ljuljali....????
(jo-jo, 12. jun 2013 23:21)

Nogom su još gori, jedino da probaju da nose kapice!

Desperate Housewives

pre 10 godina

Zvezda na svom terenu priredila prigodno sampionsko slavlje Partizanu! Ispitati ko je Covica sprecio da dodeljuje medalje.

Praja

pre 10 godina

Partizan-Zeleznik,Reflex,Fmp,Crvena Zvezda Diva Beograd
I naravno KK Sledeca Sezona
Dominacija se nastavlja a da boli, boli da traje ,traje
nije lako brojati do 12,ali zato uvijek postoji Sledeca Sezona.
Gdje su sad svi ti pametni strucnjaci i Savovic i Rakocevic i ostali
sto su govorili da cesve osvojiti ali kosarka poznaje samo teren i rad.
Sve cestitke sampionima i strucnom stabu sa prof. Duskom Vujosevicem na celu.

dominacija

pre 10 godina

Pita uciteljica Pericu: Je l volis tatu? Ne, on me tuce! Volis li mamu? Ne, i oname tuce! Pa, koga volis Perice? Volim zvezdu, ona nikog ne tuce!

Ne može Đilas tako, on je predsednik KSS, Kapičić je znao red

pre 10 godina

I baš nećete da objavite kako Đilas ni prošle a ni ove godine nije uručio pehar KSS Partizanu? U Kragujevcu je sve vreme kontrolisao teren, prekinuo utakmicu i uručio pehar Kupa RK igračima Čovićevog privatnog kluba.

kecman

pre 10 godina

Al sam se slatko nasmejao. Kako je dobra ona pesmica "Vrapcica" 12 godina. Egal sa "Dzaba vam novci moji sinovci". Vidimo se u "Areni".

Doktor

pre 10 godina

Januar, Februar, Mart, April, Maj, Jun, Jul, Avgust, Septembar, Oktobar, Novembar, Decembar.
Svaki mesec predstavlja jednu titulu.
Hmmm... Bice to dobar kalendar. ;)
Ajmo sada iz pocetka... :)
Dominiraj!

Lomunac

pre 10 godina

""Volim zvezdu za sve pare, ako Čovke plati više ima za FMP da se diše!!! A ti Čedo ne škrtari ako voliš prave stvari, para vrti gde burgija neće, uz delije ti BVK sam ostat neće"!!!
(frenky simao, 12. jun 2013 23:44)"

Mogao si bar mene da potpises u zagradi, posto sam autor doticnih stihova, zna svako ko je ove nedelje citao komentare vesti...

Zenica

pre 10 godina

Šta god ko rekao o kontroverznom ponašanju trenera Vujoševića,ne može se osporiti njegova genijalnost i sposobnost da izvuče maksimum od (naročito) mladih igrača... Iskrene čestitke...
I da,na kraju,kako kažu vatreni navijači novog (starog) šampiona... Napred "Partizan !!

Aca Stojanovic

pre 10 godina

Titule posle raspada sfrj f.k Partizan 14 - f.k Crvena Zvezda 6 , k.k Partizan 15 - k.k Crvena Zvezda 3!Ovo je jubilarna 90-ta titula za s.d Partizan(fudbal-25,vaterpolo-25,kosarka-20,odbojka-11,rukomet-9)

Lomunac

pre 10 godina

""Volim zvezdu za sve pare, ako Čovke plati više ima za FMP da se diše!!! A ti Čedo ne škrtari ako voliš prave stvari, para vrti gde burgija neće, uz delije ti BVK sam ostat neće"!!!
(frenky simao, 12. jun 2013 23:44)"

Mogao si bar mene da potpises u zagradi, posto sam autor doticnih stihova, zna svako ko je ove nedelje citao komentare vesti...
Ima i dopunjena verzija da se lepse rimuje:
"Volim zvezdu za sve pare, mi smo vojska zvezde prave, samo Covke plati vise i za FMP ce da se dise!! A ti Cedo ne skrtari ako volis prave stvari, para vrti gde burgija nece, uz delije ti BVK sam ostat nece!!"

Bojan

pre 10 godina

Kaže Čović, treba Zvezda da napravi 20 razlike da bi pobedila...a Zvezda za 15 minuta ubacila 12 poena. Pa ne možete vi da napravite 20 razlike da igramo do početka sledeće sezone.

Covke hocemo saopstenje

pre 10 godina

Sad tek razumem zasto su nam dali one 2 trojke od tablu u prosloj utakmici. Sad je Bogdan objasnio lepo. Napred Partizan!

Tottenham

pre 10 godina

ako Zvezda ovako nastavi izgubi ce zbog suta,sutirali su desetak puta za 3 i nista nisu pogodili,ako nesto pod hitno ne promene nemaju cemo da se nadamo

NEDJA

pre 10 godina

He,he pa ne moze sladje.Kakva samarcina za Covica i njegove saborce.Hvala ti Tole što si im pomerao koš,dovoljno je bilo što si umešao prste kod njihovih 17 pokušaja za trojku,kasnije si se smekerski povukao.Igor Lečkov i dalje ostaje jedini aktivni kosarkas od zadnje Zvezdine titule.12. u nizu.Nastaviće se...VOLIM GA KO OKA DVA...

jednoruki krstivoje

pre 10 godina

Svaka cast momci!Bio sam ubedjen da ce se igrati 5 utakmica i da tamo pobedimo pred svojom publikom ali ovako je sladje pred punim pionirom zvezdasa sa ovakvom razlikom samo se pozeleti moze!Cestitam pa da dogodine slavimo opet!
BOR VOLI PARTIZAN!!!

miki

pre 10 godina

Vi ste samo mali FMP :)
Hvala navijacima zamrznute Zvezde sto su prisustvovali jos jednom blamiranju FMP-a i proslavi titule u CRNO-BELOJ boji :)
Vi dogodine opet bacite 5-6 drzavnih miliona da napravite dream-team. Mi vec takav tim imamo. To je razlika izmedju nas i vas iz predgradja :)
A Gurke nevera! :D

Selanne

pre 10 godina

Zemlja, 12. jun 2013 22:57)

Alo zemljace, on se nervirao zato sto je bio kos faul, prigovarao je Milosavljevicu posle toga...nema sta, Coviceva skola si.

History

pre 10 godina

Da se zna ko je ko,sve je jasno,ovo je realnost,stanje normalno i redovno a Zvezda mora da se vrati u po nju surovu i bolnu realnost. Titula više nego čista!Bravo za Partizan!!!

Preko vode do slobode

pre 10 godina

Sve čestitke našem PARTIZANU na dvanaestoj uzastopnoj tituli i pozdrav za sve grobarke i grobare ma gdje bili, želi grupa navijača PARTIZANA iz Zagreba. FORZA PARTIZAN.

Чикаго

pre 10 godina

Нисмо ни сумњали :) Честитке нашим момцима и надам се да Берта није озбиљно повређен.

oce stoka

pre 10 godina

Dobro rece Covic presudio je pritisak na sudije od kojeg igraci FMP-a nisu mogli ni tablu da pogode. Vidimo se sledece sezone sa fuzijom ili bez.

Pedja

pre 10 godina

Sad će Čović da kaže da je linija za 3 poena bila dalja za Zvezdine igrače!!!! Zvezda je opravdala svoje ime. SLEDEĆA SEZONA!!!

Još da dobijemo A LICENCU, koju zaslužujemo

pre 10 godina

Rakoćević čovek koji odigra najbolje samo one episodne sporedne utakmice.

A onda je ušao BOGDANOVIĆ.

CIVIJAS

pre 10 godina

Dobili biste ovu utakmicu samo da je Covic sedeo na konstrukciji kosa i ubacivao u kos a ne u prvom redu, a to ce se desiti malo sutra.

ZvizzzzAgain

pre 10 godina

2002 - PARTIZAN CHAMPION
2003 - PARTIZAN CHAMPION
2004 - PARTIZAN CHAMPION
2005 - PARTIZAN CHAMPION
2006 - PARTIZAN CHAMPION
2007 - PARTIZAN CHAMPION
2008 - PARTIZAN CHAMPION
2009 - PARTIZAN CHAMPION
2010 - PARTIZAN CHAMPION
2011 - PARTIZAN CHAMPION
2012 - PARTIZAN CHAMPION
2013 - PARTIZAN CHAMPION

Aleksandar

pre 10 godina

http://www.youtube.com/watch?v=KsMfHbBC-nc

Toplo preporučujem ovo svima da pogledaju. I ne, ovo nije o Vestermanu, ovo je o Partizanu, prilika da navijači FMP-a vide ko je i šta je Duško Vujošević (uz sve psovke sudijama). Prilika da vide kako se krvavo radi u tom klubu. Kada budete radili ovako možda i uzmete titulu, ne može se ništa na silu uraditi!

trica

pre 10 godina

Spremao sam se da napišem komentarčinu ali više nemam snage.Samo ovo moram da kažem svi si krivi , pa Čović smeni tri trenera u sezoni (samo u košarci) a njegove tri funkcije ostaju i sve u svemu jedan kup, da su bar tri titule.

Partizan Forever

pre 10 godina

Cestitke svima u klubu na jos jednoj tituli u nizu. Ovu bi trebalo posebno proslaviti s obzirom da je jubilarna 20 i nek upisu i drugu zvezdicu iznad grba, mada ne znam koliko se to praktikuje u kosarci.
Jos nesto, dok su u klubu Vujosevic,Todoric i Danilovic ja se ne brinem za Partizan. Dule Vujosevic je za nas kao Ferguson u Mancesteru :)

Grobari Krnjača

pre 10 godina

Ako se uyme u obzir da se čovek seća događaja od svoje šeste godine, to znači da većina onih na zvezdinoj tribini i ne pamti proslavu titule, pa zbog toga i ostadoše duže u hali. DOMINACIJA.....

Бане

pre 10 godina

Нема шта заслужено смо освојили поново титулу у овој нашој лиги,па каква год да је наша је.
Браво још једном црно бели!

bra nik

pre 10 godina

"Ono što me čini zabrinutim je situacija oko Bertansovog kolena, ako nema ozbiljnijih problemašto ćemo sutra znati, onda ću dozvoliti da osetim i veliku sreću, ovog momenta i zbog pristisaka, sreća ne može da izbije na površinu."

Duletova izjava... Eto zbog čega je on car... Veliki teret je na njemu... sačuvati tim, vaspitati momke, uliti timski duh u njih, i na kraju, obezbediti im svima budućnost.

Kapa dole majstore...

Vlada

pre 10 godina

Druze Dule
Molim vas da ovaj pehar u ime Partizana dodelite Lejkersima.Vidim da neki klubovi trofeje poklanjaju klubovima koji se nisu ni takmicili pa Vam zato predlazem da i mi to pravo iskoristimo.
A Vama,Ce Gevari svetske kosarke zelim jos mnogo uspeha u borbi protiv svetskog imperijalizma i drzavnog intervencionalizma.
Smrt fasizmu- ziveo Partizan!

dksla

pre 10 godina

Zbog psihologije Bogdanovic nikad nece postati veliki igrac.
(The doctor 46, 12. jun 2013 23:37)

Bas zbog toga ce biti igracina.
Decko me podseca mnogo na Danilovica.
Radujem se tandemu Lucic, Bogdanovic u reprezentaciji.
Auuuuuuuu: Lucic, Bogdanovic, Velickovic. Ima da tresti.

Nodzi

pre 10 godina

Sad ozbiljno. Ja rekoh da Doktor Vujošević gradi ekipu koja će uzeti ABA ligu i našu domaću. Dobio sam komentare da nemaju pojma. Dule momci su sjajni ja sam realan. Sačuvajte ekipu pa da se igramo sa ozbiljnim timovima u evroligi. Jači smo nego što smo svesni, A o ovima što pokušaše da uprljaju košarku koju smo mi održavali na vrhunskom nivou neću da komentarišem. Neka igraju sa Dinamom sa Sicilije. To je njihov nivo.
Hvala vam još jednom za sve ove lepe trenutke. Svaka čast Vujoševiću, Dogodine Evrotitula

SrbaBg

pre 10 godina

Navijac sam zvezde i zeleo bi samo ovom prilikom da zamolim one koji ostavljaju komentare na vesti o Dudinom spisku, da ne pisu vise ne buloze tipa gde su Rakocevic i Savovic, cestitke partizanu na tituli, njihovi igraci imali su mnogo vise zelje i srca u ovom finalu, mada i kad pogledam sa kim je to zvezda mogla da ima, ovakav tim je jako smesan za takmicenje kakvo je evroliga, pozdrav!

Vase ime

pre 10 godina

Ubiše nas :) Sinoć San Antonio šutirao trojke 16/32, ovi u Zvezdi ne mogu večeras da pogode ništa osim slobodnog bacanja..
(AHTUNG DIHTUNG, 12. jun 2013)

Vi se i dalje poredite sa NBA klubovima?
(ahahahaaha, 12. jun 2013 23:02)

Sta ce oni jadni se i dalje trkaju sa brzim vozom a gazi ih i lokalni!!!

grobar 11070

pre 10 godina

Kakva je ovo jadna drzava kad ne moze da se izbori sa jednim kosarkaskim klubom
koji dominira vec 12 godina. Ne mogu jos da poverujem da se nece ziveti bolje

Illmatic

pre 10 godina

A najjaca scena na kraju na dodeli medalja, igraci mutanta su svi skinuli medalje sa vrata osim jednog... Pogadjajte ko? :D Pomoc: hiperbaricna komora... ocigledno uziva u najvrednijoj medalji u zivotu...

zvzdan

pre 10 godina

Ja neznam kako se odgovara pojedinim komentatorima ali za carlija ("a veliki sportsmen rakocevic u izjavi za rts ne rece bili su bolji pobedili su zasluzeno cestitam toliko o sportskoj kulturi fmp-a") pa Rakočević je jedini zvezdaš u ekipi (i osvajač titule).A kulturu fmp-a predstavlja onaj što je i došao iz železnika.

xMADx

pre 10 godina

covic krivi druge a sam je kriv zvezda lepo kreula taman mi derbi poceo iti opet zasnimljiv a on promeni trenere.... aj lepo delije izbacite covica spojite se sa megavizurom i da nam derbi bude zanimljiv

Lemi

pre 10 godina

I dvanestu godinu za redom gledam kako moj klub igra predivnu i pozrtvovanu kosarku! Titula nije bila pod imperativom a osvojili smo dve i to ne moze biti bolje! Molim zlobnike da se ne javljaju osim ako upucuju cestitke jer je Partizan pokazao bolju igru i zasluzeno pobedio! Moj prijatelj delija mi.je bas lepo cestitao na uspehu mog kluba...tj. naseg kluba ! Napred momci,pravi ste!!!

Milivoje

pre 10 godina

Sremac,mi imamo Istanbul i istu tu vaterpolo krunu koju ste vi osvojili sa nasim igracima.Uzgred,mi smo tu krunu osvajali 7 puta.Kada i vi uradite to isto onda se javite.Dotle tisina

spale

pre 10 godina

Aj sad tuzbe,obavestenja,saopstenja,konferencije sa televizorom......brukaste 33poena u tri cetvrtine,zali boze promene trenera,,,,,,,,,,,,

dovla

pre 10 godina

objasnili nam kako se igra srcem!svaka cast na tituli ZASLUZENOJ!a nasi igraci smesni,sve do jednog.imaju extra navijanje,redovne plate a bez mrvice zelje!radonjica ne bi da komentarisem jer trener koji ne trazi time out dok protivnik pravi 15+ i ne menja nikog to ne zasluzuje!mislim da ima covek vise poraza nego pobeda

jo-jo

pre 10 godina

Komenantator na Areni

"Vise bi dali da su sutirali nogom" :)

A nece da pohvali napredak od prosle sezone kada su koseve samo ljuljali....????

Jenoruki Krstivoje

pre 10 godina

Kakva jadna i bedna igra FMP-a, pa kako sa ovakvom igrom da se iko pobedi? 1. i 4. utakmica u kojima je klub iz predgradja deklasiran su surova realnost u kojima se pokazalo ko je ko!

Nebojisa

pre 10 godina

(Zvezdas, 12. jun 2013 21:01)
odlican komentar, slazem se 94% sa tobom, medjutim, ulazim u 42. godinu zivota i jako se lepo osecam, vezano za novu titulu, razumes? ;)

Peppino PFC

pre 10 godina

Skoro pa mi je krivo... zbog rodjaka, prijatelja, kolega... Kada se setim samo kako su svi bili samouvereni pre nekoliko meseci, ovo je gore nego da nisu ni usli u play-off, bar bi znali na cemu su. Kup je Vas!!! Hehheheeh

Dik Tu Kava

pre 10 godina

Kraj ipak nezaboravan: kakav horski izliv frustracije, patnje i traume. Ko bi rekao pre dvanaest godina, sve je isto, samo nema naše Zvezde bez grba, koševa, sa četiri igrača na kraju sezone, ali sa kakvom-takvom istorijom, ponosom i dostojanstvom. Ostala je samo Diva... Nikad draža titula, mislio sam da to nikad neću reći posle prošlogodišnjeg spektakla u onoj simpatičnoj školskoj sali. Nikad draža titula, živeli majstori!

kalimero

pre 10 godina

Ljudi, ništa još nije gotovo. Čeka se Čovićevo saopštenje.
Iz dobro obaveštenih krugova, saznao sam da noćas zaseda bord Agroživ super lige i da se uvodi pravilo da je šampion onaj ko prvi dođe do 4 pobede. Pravilo važi od početka finalne serije, retroaktivno...

milos

pre 10 godina

Nezvanicno: KK FMP ulozio zalbu iz jos uvek nepoznatih razloga lopta je bila veca od rupe na obrucu,jos cudnije igracima Partizana je uspevalo nekako da provuku loptu kroz obruc.MAGIJA,MAGIJA......

Mrgud

pre 10 godina

"Kad je gusto Čović!" Seća li se neko te izborne parole? Posle priče o krađi Zvezde, favorizovanju Partizana, izgleda da jedino ostaje da se Čova skine, obuče dres, izađe na teren i sam pobedi Partizan. Ako to nije u stanju i ako ima obraza, morao bi da se izvini košarkaškoj Srbiji za bljuvotine koje je kazao na SOS kanalu!

Pravoslavni Srbin iz Srbije

pre 10 godina

ima leka protiv Partizana- a to je : fuzija -fmp+czv+mega vizira+radnički i dobiće se ravnopravan protivnik Velikom Partizanu. Uh to bi bile jake utamkmice ...

Aleksandar Veliki

pre 10 godina

Hhahahah pa ljudi ovo je zalosno, zar svaki napad partizana mora biti zavrsen faulom zvezdinih igraca. Otac moj koji gleda ovu utakmicu koji nije navijac ni jednih ni drugih pita mene, sto stalno ovi izvode slobodna bacanja (misli na partizan). Pa cemu su oni zasluzili da imaju toliku pomoc drzave. Najbolje da svi radimo za partizan da bi oni mogli da osvoje sve i da se igra samo za njih. ZVEZDO NAPUSTI TEREN I TAKMICENJE, PA NEK IGRAJU SAMI. TO JE JADNO I SRAMNO STA ONI RADE
(qui, 12. jun 2013 21:55)

Izgleda da tvoj tata ne vidi dobro.

Elmer

pre 10 godina

Cestitke partizanu i duletu. Ja iako verni navijac nisam verovao na pola sezone u ovakav finis. Najsrecniji sam sto su najbolji u finalu bili lucic,boca i sin dragan nasi momci. Lovernj i bertanjs su suvo blago takodje.

Boca Bogdanovic

pre 10 godina

@Sinisu za trenera CZBGFMPDIVAMIRIJEVO. Igrati ih, nauciti ne moze niko, ali ih on moze nauciti da pevaju. A onda gostovanja Aci Lukasu, Ljubi Alicicu, Ceci i ostalim Pantersima. Sreci nikad kraja. (Doktor, 12. jun 2013 23:57) Ne znam sto prozivas Mirijevo, stvarno mi nije jasno. Ok da si napisao Zeleznik. Inace, u Mirijevu ima mozda i vise Partizanovaca nego Zvezdasa.

anbeast

pre 10 godina

Partizan je bio bolji! Ako je u nekim proslim slucajevima i moglo da se spekulise o sudjenju i slicno, ovoga puta je sve bilo savrseno jasno na terenu. Evidentno je da Zvezdi trebaju bar jedan cist suter i pravi plejmejker. Radonjic je pravio dobar posao sa Buducnoscu i dobar je trener, ali stvarno pojma nemam zasto je Vukoicic smenjen na pola sezone?!?! Valjda ce neko u Zvezdi shvatiti da je sistem ono sto pravi rezultate. Radonjic mora ostati bar jos jednu CELU sezonu, kao i jezgro tima. Nema leba od smene trenera ko na traci (ponekad upali, ali retko) i promene celokupnog tima i filozofije igre posle svake sezone.... Cestitke PArtizanu na tituli!

zagor te nej

pre 10 godina

Premisljam se ja veceras nesto ovako.Secam se ja i Kice i Praje i Moke i Moce i Dzaje i Savica,velikih dana naseg sporta.Pa se razmisljam...Jel’ sam ja imao srecu da gledam takve majstore,ili sam to zasluzio? Srecu jesam sigurno imao.Ali cime li sam to zasluzio i kako? Mislim se ja.
A onda se setih,da sam kao decak u onom vremenu bez interneta i mobilne telefonije,svakoga dana ustajao tacno u 6 izjutra.Do 7 sam gledao svoj album sa slicicama fudbalera i kosarkasa,a onda isao u skolu. A voleo sam skolu,bio sam odlican,isao ja i subotom. A voleo sam i svoje albume.Pa posle skole odmah na livadu,udri po lopti dok se vidi.A kad malo porastoh uvece odem do grada,drustvo uzme gitaru u parku,kad eto i devojki pa pevamo...
Kad ono dodje leto,a ja na selo.Pa sa popnem sa dedom u ona seljacka kola.A krave spregnute.Moji imali "stojadina" pa mi vele... ajde sa nama to trese...A ja necu, nego sa dedom. A deda nakrivio sajkacu,zagrlio,pa mi veli: "Da ucis velike skole lale moje, da postujes i da volis."
Pa zastade i rece: "I da zasluzis !"
Hvala ti deda.
(Zvezdas, 12. jun 2013 21:01)

fenomenalan komentar..brate rasplakao si me..kao da sam ja ovo pisao a izgleda da smo i vrsnjaci samo sto sam ja navijach partizana!ziv bio!!!

alan ford

pre 10 godina

Vidim da je bilo dosta proroka, koji su vjerovali u ovu nasu djecu i kada su gubili od Szolnoka. Pa, evo, ja nisam vjerovao. Poslije onih nekih poraza sam mislio da nam je maksimalni domet ako se plasiramo na F4 ABA.
Ali i tada sam se cudio navijacima Partizana koji su pljuvali po DV i ovom timu. To su djeca, a DV i uprava su nas toliko zaduzili proslih sezona, da sam im ja unaprijed oprostio neuspjehe.
Zato mi je ovo sve sladje. I ne razumijem komentare, koji kazu veceras Zvezda losa, a Partizan prosjecan. Ovo veceras je bila jedna od najboljih odbrana koju sam ja u zivotu vidio (a, vjerujte, pamtim dosta toga). Tako zestoka odbrana je uticala na koncentraciju u napadu, pa je bilo dosta izgubljenih lopti, ali i tako je bio napad dosta raznovrstan. Ukratko, evroligasko izdanje Partizana. A toj djeci je 20 godina...
I dalje mislim da su Zvezdine 1, 2 i 5 (Nelson, Rakocevic i Katic) pojedinacno bolje, tj u svom najboljem izdanju su bolji od najboljeg izdanja Partizanovih igraca na ovim pozicijama. Na 3 i 4 malu prednost ima Partizan. Eh, ali onda dolazi na to kako izvuci to najbolje izdanje od igraca i prilagoditi ga timu? A tu je DV neprikosnoven. Uz to, Partizanova klupa je neuporedivo duza od Zvezdine.
Ne zelim da provociram, zaista, ali me cudi kako Zvezdasi ne vide da je najveci krivac njihovog neuspjeha Covic, tj. uprava. Pljuju po svojim igracima, a ti isti igraci su prvi dio sezone odigrali maestralno. A onda promjene trenera, izbacivanje igraca, i ode carolija...

Nikola

pre 10 godina

Savovic? Simonovic? Subotic? Lazic? Sta su ti ljudi,kosarkasi kao? Partizan nas je pocepao,zasluzeno! Sut za 3 poena 3/25 na kraju. U toju utakmice taj isti sut 0/15 i oni i dalje siluju tu trojku? Slobodna bacanja su naucna fantastika,plaganje isto,a sut sa distance da ne spominjem. Koliko god mi Vujosevic bio antipatican i nekulturan,odlican je trener,to se mora priznati,a o njegovom karakteru drugi put. Pesica smo pustili, Vukoicica oterali - jedini treneri koji su nesto vredili. Covicu,stavi prst na celo i zapitaj se malo,ti i Dule ostavite svoje vruce price za spavacu sobu. Jedino me raduje sto stasavaju ovi igraci koji ce biti buducnost Srbije ako Bog da (Lucic,Musli,Bogdanovic,Mitrovic,Cvetkovic iako je povredjen,itd.)

srele

pre 10 godina

vidno sam razocaran.....na pocetku sezone kupio sam sezonsku verujuci da imamo dobar tim i dacemo napokon nesto uraditi....a inace nisam isao cetri sezone na utakmice

wer

pre 10 godina

nikola, zvezda je promenila ime, samo Partizan opstaje
(grobar, 13. jun 2013 01:48)

ccc, nije tacno!
FMP je promenio ime, a Zvezda je ostala 'na ledu'

bagzi

pre 10 godina

Cestitam Partizanu titulu. Veceras su mnogo bolji,mada im to i nije tesko. Sut 0-11 za tri. Sa ovim procentima ne moze ni neka lokalna ekipa da se pobedi.

krompir-pire

pre 10 godina

Jedan jedini podatak....Za 20min osim Rakocevica ej bre NIJEDAN igrac nije dao kos iz igre....Ovo ulazi u anale kosarke!!!Mozeli gore od ovoga...A sa tribina se cuje j.... grobare!!!Dal ta publika uopste gleda utakmicu,umesto da teraju nase da se bore oni pevaju i kad Partizan da trojku sa osam metara!!!Svaka cast na tituli grobari!!!Mi imamo jos da ucimo,al sve od pocetka!!!

Vaša Zvezda druga ponovo

pre 10 godina

Ponadali ste se, priznajte.
Ipak, jedan je Partizan-šampion.
Kako ono reče Radonjić, nadam se da ćemo imati malo manje tendenciozno suđenje na našu štetu ili nešto slično.
Pozdrav za Radonjića, neka se spremi Klipa.

frenky simao

pre 10 godina

Ne može se silom protiv magije...! A magija je kada sa timom koji je jedva nešto stariji od 21 godine u proseku osvojiš ABA ligu i tituli šampiona Srbije...!

PinballWizard.T

pre 10 godina

Kak vi srbijanci uopće morete gledat tak lošu košarku?
Baš se palite a nikaki su vam klubov
(Boro, 12. jun 2013 22:38)

Vi ste svoje pokazali u ABA ligi!

Petar

pre 10 godina

@Igrac partizana udara Katica po ruci i Vujosevic skace i pita se da li je moguce da je to svirano kao faul, ne znam stvarno kakav to problem ima u glavi i jedini je koji je kriv za sve ruzno sto se desava na tribinama, treba mu stati na put! (Zemlja, 12. jun 2013 22:57) Ako nisi primetio, skocio je i drao se na svog igraca sto je napravio faul a jos minut do kraja. To se moglo videti ali samo ako nisi zaslepljen.

Sremac

pre 10 godina

Kad pročitam komentare nekih naših navijača pomislim da smo zaboravili ne samo da igramo košarku, nego i pravila igre.
Koliko malo moraš znati o sportu da bi nakon ovakvog poraza krivca tražio u sudijama. Mi nemamo ekipu, nemamo igru, a nemamo, što je najgore, ni ideju kako da do toga stignemo.
Čestitke Partizanu.

Lomunac

pre 10 godina

"jedino ako su vesterman i bertans buducnost srpske kosarke ili mozda musli..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (., 13. jun 2013 09:17)"

Jedino ako si ti "slep kod ociju" pa nisi video kako Lucic od 23 godine igra duplo bolje od vase legende Rakocevica od 36, kako Bogdanovic od 19 godina uci vase sutere kako se gadjaju trojke, kako Milutinov od 18 godina stavlja Katica od 33 u DzEP!!!! A buducnost nase kosarke iz FMP-a? Rakoc, Katic, Nelson, Skot, Savovic?