Subota, 08.06.2013.

23:42

"Svestan sam kako će me pamtiti..."

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je, gostujući u emisiji "Ljudi" na B92, da je svestan da ga ljudi neće pamtiti kao selektora.

Izvor:

"Svestan sam kako æe me pamtiti..." IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

155 Komentari

Sortiraj po:

Vladimir Stojanovic

pre 10 godina

Mihajlovic je bas cinican,, Kao pamtice me po zlu, ali za deset godina pricace o meni kao vizionaru, koji je imao hrabrosti da ove momke baci u vatru i ispasce da je to bio super potez.. Po meni, nije nam bila potrebna ovakva, duboka smena generacije, a ako je morao da bude ovakav rez, svakako Mihajlovic nije covek, za tako nesto.. Znaci, Mihajlovic je mozda i vizionar, ali ne i covek za takva VELIKA dela..

beni

pre 10 godina

prena novim kalkulacijama
Srbija: Current Points 723
Possible Ranking Points 661

Albanija:Current Points 690
Possible Ranking Points 689
ovaj vas selektor je Awesome

vlada

pre 10 godina

Ti si veliki srbin?!Pa sto si decu krstio u katolickoj crkvi?!Jer mozda zato sto ti je zena Italijanka....Sramoto.....pa svi to znaju a ovamo si nasao jadan srpski narod da foliras i da na pricas o kodeksima...

Milan Krusevac

pre 10 godina

Nažalost po lošem,ništa nisi napravio niti je tačno da si podmladio reprezentaciju jer si ubacio neke dečake,već je razlog tome bio da se oni prodaju.Odbacivanje Matića,Kuzmanovića ,Ljajića ,Sulejmanija zaboleće nas letos dok budemo gledali SP u Brazilu.A mogli smo da budemo veoma ozbiljna reprezentacija tamo sa timom u punoj snazi.Brkić,Ivanović,Kolarov,Nastasić,Subotić,Matić,Kuzmanović,Marković,Ljajić,Tošić,Đuričić,to bi bio tim vrlo atraktivan sa igračima koji igraju u najvećim klubovima.

Dejan

pre 10 godina

Svi pricamo kako volimo srbiju,ali kada treba da se odigra.
Secam se kada si na vrhu karijere izjavio,kako su nase devojke najlepse na svetu,pa kada si trebao da se ozenis ono kvrc,italijanka.Deca ti ne govore srpski i zivis u italiji.
Posle svega ovoga ti trazis Ljajicu da peva himnu.Sta si ti to novo uveo u reprezentaciji?
Konstantno si menjao sastav iz meca u mec,nije ni cudo sto nisi tim napravio.Ja licno neverujem da si ti toliko glup da pravis greske koje vidi cela nacija.Tebi su drugi diktirali koga moras da stavis u tim iz finansijskih razloga.Pristao si na to za 30 000 mesecno.NJIMA si ispunio zelje,sebi stavio lovu u dzep,nama si prodavao pricu kako himna mora da se peva i da podmladjujes ekipu.
I na kraju da te pitam, ko je najvise izgubio na kraju i ispasta zbog svega,patrijoto i srbine Mihajlovicu????

hijena

pre 10 godina

Ako nemamo bolje igrace od Mijailovica, Fejse, R. Petrovica, Milivojevica, Radovanovica, Stevanovica, Scepovica itd. onda nam je najbolje da ugasimo repeezentaciju. Pita se od g. ne pravi.

Goran

pre 10 godina

Francuska nije postojala kada je fudbal u pitanju izmedju 1987 i 1995-te,pa je onda dosao jedan covek koji je imao viziju,fudbalsku struku,iskustvo,harizmu,dobar takticar,karakter,mudrost,dobro je poznavao svakog fudbalera iz domace lige i one koji su onda igrali po Italiji,Engleskoj...bio je dobar psiholog,imao je petlju da se odrekne Erika Kantone,Zan Pijer Papena,Zinole,zvao je najbolje Trezege-a i Anrija(tada Juniori),Vratio Blana,Desampa(matorci,jel?)i dodao nepoznatog Zidana koji je tada presao u Bordo,Turama iz Monaka,Ljudozdera iz Milana:Marsel Desaji,prosecnog Dugarija,Petija,i Piresa u ono vreme kada su ih svi pljuvali..na kraju su ti momci osvojili Mondijal 1998..napravio je od njih ratknike koji su trcali i borili se do 95-tog minuta..
Ako su Hrvati,Cesi,Rusi,Grci,Portugalci pronasli talente..onda se zaista pitam sta je problem u ovoj drzavi.

bosanac

pre 10 godina

grehota sta si napravio za Srpski narod!ja sam musliman ali se stidim kad vidim da gubite od belgije i hrvatske!i to sto posto tvojom greskom,a imas na raspolaganju igrace da napravis ekipu da pojede i hrv. i bel.zajedno u jednoj utakmici!pasa moj ti treba da das ostavku i na tvoje mjesto ko god dodje i ima imalo sportskog duha napravice bolje rezultate od tebe!pa zapocetak moze pobjeda na arongantnim hrvatima!dogovoreno?

asteriks

pre 10 godina

pameticemo ga kao komercijalnog nacionalistu, hiljadu puta vidjenu pojavu na ovim prostorima, koji prosipa desnicarske kvazimotivacione fraze kad god progovori dok iza ledja "radi posao".

riječanin

pre 10 godina

Sva dešavanja oko reprezentacije nebi bila moguća da narod voli i navija za reprezentaciju kao i za klubove jer imam osjećaj da vi još ne shvaćate da igra Srbija.Zamislite da recimo u hrvatskoj ne igraju u prvom sastavu Modrić i Mandžukić,selektoru bi život bio ugrožen a kod vas par kritičnih komentara i to je sve.Otići će i Mihajlović i doći će nove zvijezde ali sumnjam da će se narod ili navijači promijeniti i to nikako ne mogu da shvatim.

riječanin

pre 10 godina

Ako ne podneseš ostavku upitno je i EP u Francuskoj,mislite o tome.Ima li reprezentacija Srbije službenu navijačku organizaciju ili grupu i zašto ako postoji ne organizira prosvjed protiv FSS.

Marko

pre 10 godina

Ja cu pamtiti da smo pod tvojim vodjstvom u vecini utakmica igrali borbeno,moderno,brzo sa puno sansi. Pogotovo sa Velsom, Skotskom i Belgijom kuci. Realizacija je bila ocajna jer nemamo napadaca, ali krivica je bila Mihajloviceva jer je morao zvati Zigica kada vec nemamo adekvatnog mladog napadaca da ga zameni. Zatim golove koje smo uglavnom primali su bili uglavnom smesni zbog amaterskih reakcija nasih golmana i pojedinih igraca odbrane. Za to Mihajlovicu nisi kriv, ali si kriv za izostanak Ivanovica u Skoplju, sto se kasnije ispostavilo kobnim za nas. Imao si nesrecu da konkurent Hrvatska jako srecno dobije par utakmica tako da se bodovno odlepi, sve to stoji. Ja sam za to da selektor mora da odgovara za rezultate, a tvoji rezultati su losi i to je ono sto se pise. A gresaka sa Mihajloviceve strane je bilo i definitivno je dosta sujetan i tvrdoglav a to nas je kostalo sigurno bodova. Ko god da dodje umesto tebe imace iste probleme, golman(ovo je najvaznije), levi bek i napadac, dok to ne resimo nemamo se cemu nadati osim prolaska kfalifikacija. Uvek cemo biti kao sto su nas navikli decenijama tuzna fudbalska reprezentacija..

Oche Makarije

pre 10 godina

Pa koliki je bio prosjek godina reprezentacije Belgije, moj Mihajlovicu... Dokle vise, dokle vise da se vadimo na godine... To je pitanje i za Karadzica vise nego za Mihajlovica. Bruka

slav_onac_

pre 10 godina

Pošto se Miha praktički obruko u kvalifikacijama, posljednje što mu ostaje je dobiti Hrvatsku usred Beograda, pa da cijela Srbija kaže ''ti si Miha srpski heroj'',vidljivo je da neće da ode dok se ne odigra uzvrat s Hrvatskom.

zoran

pre 10 godina

Mihajlovicu da si ti svestan bilo chega, odavno bi podneo ostavku. U tvom sluchaju svest je velika nepoznanica.
Tu si , jer nashe drushtvo je kriminalno-korumpirano i doveden si preko veze. Niti u jendoj normalnoj drzavi ti ne bi mogao da vodish reprezentaciju , ali Srbija (zemlja treceg sveta) ti je omogucila da pokazes raskoshni talenat u unishtavanju fudbala. Redak si po tome, to ti se mora priznati.

Bum tras

pre 10 godina

I Moku su svi pljuvali kad je odveo klince u Japan i drasticno podmladio reprezentaciju. posle ti isti mladici 2god kasnije uzese srebro sa Dudom, ako i ovi tvoji klinci urade nesto,ja cu te pamtiti po dobru.

Raci

pre 10 godina

Sramotno Mihajlovicu, sramotno.
Podmladio si reprezentaciju, tako sto si izbacio starce Matica, Ljajica, Sulejmanija...
Drsko, neodgovorno ponasanje za nekad legendu u mojim ocima.

gu

pre 10 godina

nisi ti kriv, ti jednostavno ne znaš. to možemo da vidimo na primeru fiorentine, gde je sada, a gde je bila kada si je ti vodio. imaju skori isti sastav kao i prošle god. kriv je onaj koji te je doveo. zbog svog ega nećeš postati dobar trener.

Nenad

pre 10 godina

Bice upamcen kao i svi ostali iskljucivo po rezultatima koje je imao. Reprezentacija ne sluzi za stvaranje igraca vec za predstavljanje drzave sa najboljim sto ona u tom trenutku poseduje. Mladi igraci se stvaraju u klubovima a u reprezentaciju se pozivaju najbolji bez obzira na godine. Da li znate i jednu reprezentaciju na svetu u kojoj najbolji fudbaleri nisu pozvani ili sede na klupi a igraju mladi i neafirmisani? Na Mihajlovicu je bilo da rezultat ostvari sa himnom ako misli da treba i sa neafirmisanim igracima ako misli da moze. Rezultata nema te su opravdanja besmislena i nepotrebna. Krivaca naravno ima vise ali je sva odgovornost na selektoru. Stanje svakako nije tragicno posto se i bivsoj SFRJ cesto desavalo da se ne kvalifikuje na velika takmicenja. Iskreno mislim da je bolje ne otici nego dozivljavati poraze sa pet ili sest golova razlike. Mihajloviceva generacija sa najvecim zvezdama u timu je 2000. godine na prvenstvu Evrope izgubila od Holandije 6-1. Na SP 2006. poraz od Argentine 6-0, 2010. SP u J.Africi i poslednje mesto u grupi iza Gane i Australije. Nije ovo danas katastrofa kakvu vec nismo videli a bice ih jos sve dok ne postanemo normalno drustvo cime ce se i stanje u fudbalu dovesti u red.

zvezdincetnik

pre 10 godina

"Kad sam došao za selektora prvo sam rekao kako hoću da podmladim reprezentaciju, jer sam ubeđen da će Srbija imati tim koji će u narednih sedam do deset godina biti jedan od najboljih u Evropi", ozbiljan je bio Mihajlović.nema dalje.

joker

pre 10 godina

a ti pokazuješ koliko voliš srbiju visinom ugovora i (najgorim u istoriji) plasmanom u kvalifikacijama. e da nam je manje takvih što vole srbiju, bolje bi nam bilo.

ma

pre 10 godina

sve je to lepo al ti mladi kad se ufuraj uu neki strani klub nema sanse da dodju da igraj uza repku. uzmi za primer sve dobre igrace evo vidic mzoe da igra za svoj klub a za repku ne moze? a i svi ostali toliko o patriotizmu

Dejan

pre 10 godina

Nas problem je sto smatramo da nas fudbal moze da bude konkurentan sa ostalim evropskim bez mnogo rada i znoja . Danas je ovo amaterski fudbal u zemlji prepunoj fudbalskih strucnjaka .Podrska za Mihu i nek ostane da radi svoj posao bez sufliranja nas "strucnjaka" .

banana republika

pre 10 godina

Svestan sam kako ce me pamtiti,i znam da me niko ne voli,ali ja sam i dalje tu jer je ovo Srbija i ovde moze svako da radi sta hoce!!!Jel to vasa poruka za nas gospodine "selektore"?

niko

pre 10 godina

A ne pamticemo mi tebe veomaaaaaaaa dugo. No svakako ne kao selektora vec kao piona Faljija Ramadanija i posast domaceg fudbala!
(Komsija, 9. jun 2013 08:17)
BRAVO!

darko

pre 10 godina

Ne dokazuje se patriotizam pjevanjem himne, nije to pjevacko drustvo, nego na terenu. Sklonio si Ljajica zbog tvojih kompleksa. Time nijesi dokazao da si patriota, nego obrnuto.

baka

pre 10 godina

I neka je uveo. Nije selektor kriv sto vedetice nece da igraju 100% jer se boje povrede pa da im ne propadnu milionski ugovori sa stranim klubovima. Do sada SAMO U FUDBALU nisam vidio da momci ginu 100% za svoju reprezentaciju. Pogledajte rukometase, odbojkase, vatetpiliste i muske i zenske pa ucite od njih. Ne vrijedis vise jer ti je plata veca

čovek

pre 10 godina

I na kraju balade, opet slušamo...Ja, pa Ja...
Promašio je Karadžić a ne Vi, Mihajloviću. Ne dovodi se selektor koji se sviđa meni lično ili narodu. Dovodi se čovek iz struke koji je dokazanih kvaliteta i sa rezultatima iza sebe.
Možda mi i nememo bolje fudbalere, možda bi neko drugi još gore prošao ali ima jedna stvar koja će se, ipak pamtiti selektrore:

Cela reprezentacija je bila podređena Vama i Vašem poigravanju s njom. A mora biti obrnuto.

I ko zna, zašto je ovo dobro. Kad dođemo na dno, više se skače u vis.

Mrki

pre 10 godina

Može da bude ovakav ili onakav ja ga volim zbog gola Bajernu i centaršuta posle kog je Augentaler dao autogol,a u suštini mislim da je Siniša dobar čovek sa velikim egom,i siguran sam da sve što radi radi jer misli da je u pravu i zato mu se nema šta zameriti,ima svoje principe kojih se drži pa ako se to nekome sviđa ili ne,ne podilazi nikome i ja lično bi voleo da ostane selektor,jer u pravu je kad kaže mi smo narod koji hoće sve odma,a ne ide to tako lako i brzo,ova reprezentacija ima potencijal i bilo bi dobro da ih on vodi i dalje.Na stranu Matić i Ljajić,koji imaju kvalitet za reprezentaciju ali dali imaju i karakter???

Mita

pre 10 godina

Nema napadaca; jednostavno nema; sredina terena - vrlo blizu nuli; godinama! Sredina je brzo prenosila loptu napred jedino za vreme Antica; tada je bio problem sto mora da se doda Pantelicu ili Zigicu od kojih je ovaj drugi imao trenutke...Ni tada nije bilo napadaca. Golgetera. Nece ih ni biti - napadac mora da se trenira od malena; da mu se usadi u glavu da kako dodje na trening - ubaci loptu u gol; kakvi god da su odbrambeni i golman; i sta god da se desi. Ibrahimovic je napadac; Dzeko je napadac; Suker i Mijatovic. Toga nema! Mozes sada da stavis na mesto selektora Harija Potera - mi golove davati necemo...Zvezda i Partizan su odavno masine za unistavanje napadaca. Zato sto su dominantni u ligi i napadaci igraju kao ispred zgrade- kampovanje i laki golovi; napadaci sluze da ne smetaju dok im neko ne da loptu na zicer.

Aca motka

pre 10 godina

Stojkovic-ivanovic,subotic,nastasic,kolarov-kuzmanovic,matic,markec,basta-ljajic,djuricic .klupa-brkic,tomovic,rajkovic,bisevac,ignjovski,milivojevic,tosic,tadic,mitrovic,sulejmani

madagascar

pre 10 godina

Ne stvara se kult reprezentacije tako sto ces nekoga naterati da peva himnu,vec svojim radom i autoritetom izazoves taj osecaj kod igraca i oni to svojevoljno rade...

miha

pre 10 godina

Ostani Mihajlovicu molim te! Da se ove neverne tome sakriju u rupicu,kad se peske plasiramo na euro2016! Svi ste vi strucnjaci,al on je trener a mi komentarisemo vesti. Krivi su svi samo ne Miha,on je morao da trazi tim i jos ga trazi,samo nije imao vremena za to,jer je odmah upao u kvAlifikacije. Da je pre preuzeo Rep.sve bi u grupi nabubali.
(M.K., 9. jun 2013 09:50)
# Link komentara
Decko ne znam da li si obavesten da na euru 2016 nece igrati samo onaj ko ne bude hteo!

Gane

pre 10 godina

Ostani Mihajlovicu molim te! Da se ove neverne tome sakriju u rupicu,kad se peske plasiramo na euro2016! Svi ste vi strucnjaci,al on je trener a mi komentarisemo vesti. Krivi su svi samo ne Miha,on je morao da trazi tim i jos ga trazi,samo nije imao vremena za to,jer je odmah upao u kvAlifikacije. Da je pre preuzeo Rep.sve bi u grupi nabubali. (M.K., 09. jun 2013 09:50)
A to si ti Siniša??? :))

doktor

pre 10 godina

@brka Tvoj komentar je ravan osmogodišnjem detetu. Ničija prava on nije kršio, već je samo uveo glupo pravilo. Nemoj da mešaš babe i žabe!!!

Stevan

pre 10 godina

Alo bre covece, ti si promasio temu... Niko tebe nije pozvao da eksperimentises i da podmaladjujes tim vec da postizes rezultate. Reprezentacija se podmladjuje postepeno... ili taj tim uigravaj na prijateljskim utakmicama a u ovom slucaju se ocekivali rezultati oje ti nisi ni blizu ostvario. Drugo, niko te nije pozvao da pravis hor i da ti propagiras Srpstvo. Zato, ajde ti polako, ustvari te nije ni briga kako ce te ko pamtiti, napunio si dzepove za ovu tvoju avanturu a za to smo krivi mi, a ne ti, ti si za sebe uradio dobar posao. Srecan ti put, ali budi castan pa idi sto pre.

СРБИНКО 036

pre 10 godina

михо пусти злораде коментаре........одушевио си ме и дао си пример другима како се воли своја земља........а у игри никад не знаш како пролази ко.......михо ми те волимо

Werp690

pre 10 godina

Pamticu te kao jednog od najboljih izvodjaca slobodnih udaraca u istoriji fudbala,pamticu te po golu protiv Bayerna u polu finalu kupa sampiona,pamticu te po bacanju Klinsmana u nesvest,pamticu te po pljuvanju Jeremisa u usta...Sve su to istorijski momenti naj vaznije sporedne stvari na svetu...ali te kao trenera Srbije necu pamtiti,kao sto te sigurno ne pamte ni navijaci Fiorentine..

djordjevic

pre 10 godina

Pamticu te po tome sto si jednog (istina IZGUBLjENOG) decaka koji kida na terenu izbacio iz reprezentacije umesto da mu das sansu i podrsku da kida za Srbiju i da Srbi na tribinama kidaju za njega. Mali Ljaja je nase dete, tu je rasto, tu je igro fudbal, pogubio se, a ti si imao sansu da ga vratis u normalu- resi si da ga sutnes. Jel moze neko da mi kaze koja je to Ljajina domovina ako nije Srbija?

Deki

pre 10 godina

Ne podmladjuje se ekipa tako naglo!Uvek je potreban u timu neko i iskusan.Ne igra Ilić u Partizanu jer je na nivou Mesija.I kakav je to kodeks koji se uslovljava potpisivanjem nekog papira?Škotska dobila Hrvate u Zagrebu a mi ne možemo?I šta ako ovi igrači ne naprave ništa u sledećim kvalifikacijama što je moguće?Treba neko da ih uklopi u celinu,samo sumnjam da si to ti!

M.K.

pre 10 godina

Ostani Mihajlovicu molim te! Da se ove neverne tome sakriju u rupicu,kad se peske plasiramo na euro2016! Svi ste vi strucnjaci,al on je trener a mi komentarisemo vesti. Krivi su svi samo ne Miha,on je morao da trazi tim i jos ga trazi,samo nije imao vremena za to,jer je odmah upao u kvAlifikacije. Da je pre preuzeo Rep.sve bi u grupi nabubali.

iggyspeed

pre 10 godina

Reprezentacija Srbije poražena je u petak od selekcije Belgije i GOTOVO SIGURNO neće biti na spisku putnika za Brazil.

Tko je ovde lud ????

RF

pre 10 godina

sa ovim sto je napravio prosuo je sve,da je zvao najbolje igrace repke i da su izgubili niko mu ne bi zamerio,ali previse fantazira,nije mi jasno ,sta kao tadic i matic nisu mladi igraci,ovde nesto smrdi.

nnidza

pre 10 godina

Mislim da je ovaj tim morao da pojača iskusnim igračima na pozicijama gde škripi i rezultatima drži moral mladog tima. Tim se oformio, postoji 7-8 igrača koji startuju mada mislim da je do sad morao da pronađe i ovu četvoricu. Mislim da tim ima budućnost. Samo nije moralo baš ovako...

lenovo

pre 10 godina

g. Mihajloviću, sad imate mogućnost da se pokažete kao pravi patriota, i da ustajući sa klupe reprezentacije načinite jedan gest, i da se odreknete plate i premije u korist, recimo bolesne dece u Srbiji, smatram da biste time izgladili jedan deo ogromne štete koju ste naneli celoj Srbiji preko vođenja fudbalske reprezentacije.

Aleksandar

pre 10 godina

Super Siniša, sad idi u Italiju i prati narednih sedam do deset godina šta se dešava sa reprezentacijom koju si upropastio! Ekipa se ne podmlađuje tako što se odmah u vatru ubaci 22 nova igrača, nego se to radi postepeno, iz utakmice u utakmicu, zavisno od toga ko je rival i kakav rezultat želi da se ostvari. Nije trebalo praviti tako radikalne rezove, trebalo je sačuvati kostur tima, a postepeno ubacivati talentovane mlade igrače i to proverene, a ne neke anonimuse, za koje niko do tada nije ni čuo. Ako si već imao nameru da eksperimentišeš, mogli smo lepo da kažemo da nećemo da igramo ovaj ciklus kvalifikacija, pa da igramo samo prijateljske i revijalne utakmice i stvaramo tim čije će glavne uzdanice biti Radovanović, Ignjovski, Alen Stevanović i slični anonimusi. Šta bi se desilo da se Van Gal odrekao Robena, Kujta, Heitinge? Pa i oni su u neku ruku matori! A u njihovom timu, s druge strane, ima i 10 godina mlađih od njih. Smešan si Siniša!

Kole

pre 10 godina

Mislim da Mihajlovica pljuju samo oni koji i inace imaju malo od zivota..
A takvih je puno koji zivotne frustracije lece na pogresan nacin.
Nista dobro u zivotu ne dolazi odmah i treba puno rada i znoja. Mi smo mala zemlja sa unistenim sistemom i da on nije uradio sto je uradio za 3 godine ne bi imao ko da igra za reprezentaciju. Imamo mlade igrace koji nikada ne bi ni odigrali medjunarodnu utakmicu da ih on nije pozvao. A kako da se napravi dobar igrac bez iskustva.
Pikanjem lopte po poljancetu?

lenovo

pre 10 godina

Stvarno preteruje više sa ovom pevanjom himne, mi kad pričamo o rezultatima reprezentacije, on ne pominje stručne aspekte igre i poraza nego priča o pevanju himne ( što smatram da treba pustiti igračima da odluče da li će da ga pevaju ili ne) a pevanje himne ne znači automatski i izliv patriotizma, pošto je najveći patriotizam učiniti nešto pozitivno za svoju državu, a ovo zadnje kao trener Mihajlović nije uspeo, iako je , moramo priznati u pevanju odličan, ali za vođenje fudbalske reprezentacije je potrebno još dosta-dosta vrlina i sposobnosti, što nemaju ama baš nikakve veze sa pevanjem, i pevačkim umećem.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

"nasa reprezentacija je najmljada u evropi" zbog cega laze selektor sinisa mihajlovic?? ispravnije bi bilo reci " nas ofanzivni vezni red je jedan od najmladjih u evropi" svi ostalo su vec sredinom dvadesetih (osim nastasica u odbrani) tako da mihajlovic valjda veruje da u srbiji ljudi nemaju internet da provere dali smo zaista tolko mladi.belgija je mlada srbija je standardno po godinama.uveo je neke igraca kojima jos nije mesto tu (lazar markovic,srdjan mijajlovic) a oterao lidere i vodje (milan jovanovic. nikola zigic).ne zamerim mu ja zbog poraza protiv belgije jer objektivno i ja bi postavio isti defanzivni red(protiv skotske obadva igrali super)istu odbranu( kolarov,bisevac,subotic u zadnje tri utakmice obavezno na klupu) samo mihajlovic je greske napravio daleko pre toga.vara narod to mu je problem a prica oko "najmladje repke u evropi" je jeftin izgovor..nazalost ,voleo sam ga kao igraca dao je on mnogo radosti srbima radost koju nam sada u 2013 godini oduzima..R.I.P SERBIA!!

xMADx

pre 10 godina

nadam se samo da si uspeo da prodas te mlade igrace koje si forsirao da ne bude da nismo otisli na sp a ti nista nisi uspeo da prodas... da ne propadne...

Patrijarh.

pre 10 godina

ne brini, mislim da za dve godine niko neće ni znati da si bio selektor, a za 5 te možda opet postave na to mesto. Srbi smo, a mi imamo izuzetno slabo pamćenje.

samo partizan

pre 10 godina

osima antica, koji je dobro radio dok nas ''buducnost'' svetskog fudbala,australija nije izbacila,
ja i ne znam nekog naseg trenera koji je nesto napravio?

tako da je trenerski rad prosecan :)

zato ne razumem toliku galamu oko mihe,
licno mi se svidja sto ima harizmu i drzi do sebe...
iako je igrao u pogresnom klubu:)

pfcpanta

pre 10 godina

Veliki sam i nepopravljivi Grobar.Navijao sam za Lacio pa za Inter zbog tebe i Stankovica.Jedini si fudbaler koga sam se plasio dok si igrao u zvezdi.Mogao si nam dati gol sa bilo kog dela terena.A kao selektor i kao covek si nula.Uhvatio si se podmladjivanja reprezentacije kao pijan plota.Sa scepocicem bi ti da podmaladis?Sa milivojevicem?Pa ti ne da nemas oci nego si i gluv kada ne cujes sta ti narod govori.

danguba

pre 10 godina

Realno, niste mu ni dali šansu. Hajka i pljuvanje je počelo od momenta kada se čulo da preuzima reprezentaciju, što je donekle opravdano revoltom prema FSS-u.
Stvorena je loša atmosfera u javnosti, previše je negativne energije usmjereno prema selektoru i toj mladoj ekipi od početka kvalifikacija i bilo bi pravo čudo da su uspjeli napraviti neki rezultat. Samo se zbrajaju minusi i kao da se svi raduju neuspjesima reprezentacije.
Po mom mišljenju, prekretnica je bila utakmica protiv Belgije u BG i sve bi izgledalo mnogo drugačije da smo pobjedili ili uzeli barem bod, a prema prikazanoj igri nismo bili daleko. Nakon toga bi puni samopuzdanja razbili Makedoniju i do kraja bi se ravnospravno borili sa Hrvatima i Belgijom za odlazak na SP. Moglo se odigrati hrabrije i u Škotskoj, ići na pobjedu, umjesto zadovoljavati se bodom, ali...
Činjenica je da nas niko nije nadigrao u kvalifikacijama, nismo iskoristili gomilu šansi, a golove smo primali iz katastrofalnih grešaka odbrane. Pokazalo se da smo najslabiji, tamo gdje bi morali biti najjači, odnosno zakazili su najbolji i najiskusni igrači.
Ja sam ubijeđen da bi se sa ovim timom i Sinišom na korimilu prošetalu kroz sljedeće kvalifikacije.

precanin

pre 10 godina

A ti volis Srbiju ? Kada budes vodio svoju privatnu reprezentaciju mozes uzeti koga hoces, ali kada vodis srbijansku reprezentaciju MORAS uzeti najbolje !!! Uostalom vidim nosis znacku , cini mi se srpsku, sa cetiri oscila, koja su navodno sinonim Srpstva, da li ces je nositi i kada ne budes vise selektor ? Posto zdravo puno "volis" Srbiju nadam se da hoces !?

wroom1975

pre 10 godina

Koga bre ovaj laze, koje podmladjivanje, i koji prosek 21, 22, i za kojih 10 godina u vrhu Evrope? Sa ovom postavom i sa ovim igracima i sa ovim selektorom?!? NIKAD!!! Jedino sto mozemo je da dotaknemo dno, polako ali sigurno. Eno Pro Verceli, Groseto svi ispali iz Serije B, pa neka ide tamo neka se uci malo trenerskom zanatu, nego nisu ni oni ludi da zovu ovog pa da ih otera u C2/B ligu. Kako ga nije sramota da i dalje drzi sebi stranu i govori kako je u pravu.

soka

pre 10 godina

Ovi naši "TALENTOVANI POJEDINCI " , pogubljeni na poljančetu ...Nikad ih niko nije video u timskom radu ,POJEDINCI BRE ! Dal HORSKA ili DRAMSKA sekcija ? Ostavio si pečat lončića i poklopčića !" DRUM'S TIM " bez nota ?!
Umesto "ONI" da budu svesni, pa timski zaigraju , igrali bi tamo za sume a ne za cenu (par karata i džeparac za ferije ),jer se većina nije snašla ?
Nije pored njih "tata" i "sponzor uprava", da ZABLISTAJU u NAMEŠTALJKI ...
Sedmocifreni ljubimci ( imaće za Kadet - Suzu ,moped , ... s potkrovljem i dva ara i 75 metara placa)? A ne računaš trafiku ?
P.S. TRAFIKING LIGA ! GEATLUK UPRAVE !

Komisjina Krava

pre 10 godina

"po meni se nista nece zvati
zablude sam evo prestao da brojim
nemam kome da se vratim kuci
dokle pjevam dotle i postojim
prijatelji bivsi prijatelji buduci
prijatelji bivsi
pamtite me po pjesmama mojim" - Bijelo Dugme

Кривокапић

pre 10 godina

Памтим те по добрим играма у Звезди, Лавију и Интеру.
Памтим те по лошим играма за репрезентацију и ароганцији коју си тада испољава и намосио штету својим саограчима.
Памтим те по ротацији од 50 играча на 4 квалификационе утакмице.
Памтим да си избачен из свих италијанских екипа које си тренирао.
Памтим те по лажном патриотизму, као и оне у чију си се странку уписао деведесетих.
Памтим те по томе што си само причао о свом односу са Штимцем пре наше утакмице у Загребу.
Али сама чињеница да се ти бринеш како ће тебе неко да памти говори да си заљубљен у себе.

Wlada

pre 10 godina

Postujem sve ranije sto je uradio za nas fudbal ali da je za trenera, nije...ne znam gde je on video da se na taj nacin podmladjuje ekipa, valjda ako hoces da podmladis tim zoves nekoliko mladih igraca i ostavis trojicu cetvoricu iskusnih da drze tim a ne odma' cela postava 21. god, i znam zbog cega je to uradio, on ne moze da trpi da njega neko ne slusa hteo je da zavede red i zato je zvao sve balavce da se tako izrazim dok starijima ne bi mogao da komanduje u toj meri...realno kad bi dosao neki pravi trener i kad ne bi morao da gura mamine i tatine sinove iz saveza, mi bi imali reprezentaciju za polufinale svetskog prvenstva bez zezanja, samo pogledajte odbranu mozda i najjaca u evropi Ivanovic-Vidic-Nastasic-Subotic... POZDRAV

mozak

pre 10 godina

Niko tebi ne zamera na podmladjivanju samo se ljudi pitaju gde je medju najboljim DMF-DMC (moze i AMC ) igraca na planeti Nemanja Matic i gde je medju najboljikm AMF igracima ITALIJE Adem Ljajic! Sve ostao je marginalno cak i broj bodova i sve ,ali ova 2 igraca mozda ne bi promenila tok kvalifikacija ali za ostale bi bili reano maradone.

A

pre 10 godina

nece te pamtiti kao selektora vec kao coveka koji je do zadnjeg dana ugovora primao selektorsku platu a to je nesto zar ne, zato cemo pamtiti da posle svih zaradjenih miliona i odskocne daske Crvene Zvezde ni trepnuo nisi kad si odbio da uplatis koju desetinu hiljada dolara (na Zvezda donacije)svom bivsem klubu u nevolji, pamticemo to i tvojim unucima, don't wary!!!

Smislov

pre 10 godina

Ne treba ga kriviti za neuspeh. Pa nije on nikakav trenerski stručnjak sa iskustvom.Kako može onda nešto i da napravi? Stručnjak je za slobodni sa 25-30m.
A sad,nešto sasvim drugačije.
Zamislite da u KUD Abrašević može da igra samo onaj koji napravi dobar dribling.
Da li bi Srbija bila srećnija plasmanom,dobrom igrom a da niko ne peva himnu,ili nam je sada lepše,svi pevaju,loše dodaju,malo trče,ne driblaju,ali zato pevaju.
Nisam siguran da su svi francuski fudbaleri 1998.znali reči Marseljeze,ali koga je to zanimalo?Bili su "samo" prvaci sveta.Igrali su fudbal a narod se veselio.
Pesma nas je održala,njojzi hvala.

Pedja

pre 10 godina

Ja ci te pamtiti kao coveka koji je uspeo da se otarasi zigica,srankovica,vidica,karasica,jovanovica.Samo napred.Doci ce vteme kada ce i nasi fidbaleri dokazato kololo vrede.Pozdrav od okorelog grobara. Pedja iz Šapca.

Predrag

pre 10 godina

Да ли можеш да набројиш чланове тог подмлађеног тима? Било их је између 45 и 49.
Може ли ико? Који тим ће да игра у квалификацијама за ЕП?
Све је почело када је Ђукић отјеран и доведен Антић који није много бољи од Караџића.

istina

pre 10 godina

Covek napravio ovakav katastrofalan rezultat, a i dalje nesto svira o himni! Ja mislim da je selektor odmah hteo da se pokaze kao veliki patriota i tako stekne popularnost kod navijaca, jer je sam znao da je kao trener velika 0! Nazalost, zrtvovao je igraca koji je ove sezone bio u dobroj formi i koji bi sigurno mogao nesto da doprinese u napadu. Kraj price je da se verovatno ni jedan ni drugi vise nece pojaviti u reprezentaciji.

divac72

pre 10 godina

E "moj" Sinisa zemljace...Umesto da posteno kazes,ljudi nismo nista napravili,otisli na SP,izvinite zbog toga...ti uporno drzis svoju stranu,ccccc! Kao antic recimo,uspeh nam je kad odemo na SP i nista ne uradimo,strasno...A bio sam se poradovao kad je dosao na mesto selektora... Kad ce bre da dodje jednom neko ko ce raditi POSAO kako treba, posteno i odgovorno...verovatno nikad,dodji juce,hehehe Pozdrav svima...

bobo mk

pre 10 godina

Pamtim te kada si iz slobodnjaka u dresu Vojvodine brutalno zabijao sa preko 30 metara, kasnije si u dresu Zvezde pakovao majstorima iz napada a bogami znao si da pošalješ po neki projektil al onako brušeno. U Zvezdi si osvojio sve što igrač može da osvoji, i bogami period u Zvezdi si dobro unovčio ali na žalost takav uspeh više nisi mogao da ponoviš. Posle toga sledi solidna karijera u kalču iz koje rado se sećam kada si Milanu zabio tri komada iz prekida. Nažalost trenjerska kariera za sada očajna!

nex

pre 10 godina

Zameram ti na par resenja u ekipi, pogotovo protiv Hrvata. Zameram ti i sto nisi ipak inicirao pokusaj nekog dogovora sa Ljajicem i Maticem. Slazem se da moraju da te postuju, kao i zemlju za koju igraju, ali mogao se naci neki zajednicki jezik. Za podmladjivanje svaka cast, godinama smo robovali kumovskim vezama koje su nas proslavile u utakmicama protiv velesila Gane i Australije. Zbog tih istih dva najbolja nasa vezna igraca u poslednjih 20 godina, Sasa Ilic i Rambo Petkovic nisu nikad dobili sansku kakvu bi bilo gde u svetu dobili. Svaki put ista prica, kvalifikacije se odrade ziheraski, na srecu ode na prvenstvo i onda blamaza. Bolje je i ovako, verovatno necemo otici, ali treba uvek verovati zasto da ne. U pravu si, niko nas nije nadigrao, nismo imali ni srece, izgubili smo od Belgije dva puta i od Hrvata, a mogli smo sve 3 dobiti, jedina slaba utakmica je protiv Makedonije bila i to je posledica Belgije. Setim se samo proslih kvalifikacija za Juznu Afriku, dolazi nam Francuska i pobedom bi obezbedili plasman odmah, ali ne, sa 10 igraca Francuzi nas napadaju i osvajamo bod kuci. ISto i sa Nemcima na prvenstvu, pobedili, a trebali smo 3 komada da primimo. Ljudi ovde ne prate igru, oni kao zaslepljeni samo rezultat gledaju. Zato bih, iako sam Partizanovac, ali pre svega Srbin, zeleo da se cudo dogodi i da odemo u baraz, bas zbog tebe i toga sto imas hrabrosti da se suprotstavis ovdasnjem trulom poimanju fudbalske igre. Velika podrska! Igrajte, pa sta bude, samo igrajte!

danilo

pre 10 godina

Pamtićemo te kao čoveka koji je pored desetine milon963bma evra koje je pošteno zaradio kao fudbaler, zbog bedne love ušao u igru sa Toletom i ispao nevidjeni prevarant.
A nekada si delovao ponosno...

Gerov

pre 10 godina

Tu gresis!!!!!

Samo cu po selektorskom pozivu i da te pamtim!
Igracki period sam zbog ove gluposti totalno zaboravio!

Zvezdas od rodjenja i zauvek!

Blagoje

pre 10 godina

Nije problem u podmladjivanju reprezentacije i nije problem sto necemo otici na svetsko, problem je sto nema igre. Reprezentacija ne moze da da gol iz igre, to je najveci problem.
A pamticemo te kao selektora, u to budi siguran. Jos malo pa ces po procentu pobeda na utakmicama da negativno nadmasis i trenersku gromadu kao sto je Dejan Savicevic.

Savicevic: 17 utakmica, 4 pobede, 3 neresene, 10 poraza
Mihajlovic: 13 utakmica, 4 pobede, 2 neresene, 7 poraza

Rade

pre 10 godina

Zaboravicemo te brzo. Pomozi nas molim te, dok brojis pare koje dobijas od Toleta i Ramadanija, da to ucinimo sto pre. Koliko para gubi fudbalski savez izostankom sa svetskom prvenstva, koliko bi se u pravilnoj raspodeli moglo skolovati mladih igraca od tih sredstva, koliko, ... koliko? Koliko si bezobrazan i sebican to vec znamo, a takodje i to koliko cemo te pamtiti. Samo neznamo kada ces ti, Tole i vama slicni nestati iz nasih zivota. Veruj da nemozemo da vas gledamo i da smo jako nesrecni sto ste pripali nama i sto moramo da vas trpimo.

Biohazard

pre 10 godina

Čovječe zašto ne odeš ? Niko te ne želi za selektora više. Bio si odličan igrač ali nisi takav kao i trener.

Prva momčad Srbije vrijedi iznad 100 miliona evra i nakon samo 50 % kvalifikacija (!!!) Srbija gubi svaku šansu da ode u Brazil. I ti ostaješ selektor. Treneri jedne Austrije ili Slovačke bi dali ostavke u takvom slučaju iako im momčadi nisu tako skupe.

Zašto mi Srbi moramo uvoditi "novitete" u svemu ?

Srbija ništa neće bolja biti ni za Euro 2016, čak i da odemo tamo ništa nećemo napraviti. To svako u Srbiji zna.

Uki

pre 10 godina

Pre godinu dana sam te na casu psihologije velicao u intervjuu koji smo imali za domaci... Zamisli pored Djokovica, Divca, Tesle, Andrica ja sam izabrao bas tebe... A onda si dosao u reprezentaciju...

Turin Turambar

pre 10 godina

A, ne, gresis Bratance!

Upravo cemo te kao selektora i upamtiti. Doduse i kao nekog ko je pljuvao protivnicke igrace, unosio se sudiji u lice i ostavio drugove da "izginu" stizuci do 3:3 (od 0:3) protiv Slovenije, po zastavi-pozdravu Arkanu-drugu na utakmici tvog tima, po golu "Peruancima" (sto rece ludi Milojko) protiv Irana na SP i jos po koje cemu.

Ali zapamti i zapamti dobro: Najvise cemo te pamtiti po timu koji si izveo u Zagrebu, pljujuci i smejuci se u lice jednoj celoj naciji kojoj je, ako ne fudbal generalno, ono bar ta utakmica bila jako vazna. Treba da se lepo skupis, odes negde daleko, sakrijes se i nikada, ali nikada vise ne pojavis u srpskoj javnosti. Neka te je sramota, ako uopste znas sta ta rec znaci. Ne sto ne znas posao koga si se prihvatio, ne sto si tvrdoglav "teras" neki kvazi-patriotizam u surovom fudbalskom profesionalizmu, vec sto si LAGAO i LAZES nas i dalje. Dalje od utakmice sa Belgijom i ne moramo ici da bi to videli. Pozdravi Ramadanija i onog vaseg ortaka Jevreja i daleko vam svima lepa kuca...

Brzzi Gonzzalles

pre 10 godina

e moj Sinisa,sta si sebi dozvolio!!Bio si NAS ponos,legenda,idol ..a sad te svi pljuju,ko najveceg izdajnika!!Nije ti ovo trebalo!!

pantani40

pre 10 godina

Svi Srbi pamtice te kao coveka koji je bio najzasluzniji za najveci uspeh srpskog klupskog fudbala,sjajnog fudbalera,coveka . . .
Jedni ce da te mrze zato sto si zvezdas,drugi zato sto im se ne ulizujes u svakom slucaju mrzece te mnogi,i zavideti ti naravno jer nisu ni blizu tebi kao coveku,al ovo je ipak Srbija i ovde je to normalna pojava !
Spusti uspesnijeg od sebe,ipak je to lakse nego izdici se iznad njega a ti si ipak na vrhu tako da ne mogu ni da ti pridju a to ih tek boli...
Meni licno doneo si mnogo tuge,pogotovo na utakmici Partizan - Lacio,a imali smo vas ...
Puno srece u daljem zivotu zeli ti grobar,srbin i covek koji ceni ljude koji se ne uvlace nikome ma koliko ih ima . To sto ih ima mnogo ne znaci da su u pravu . . .

žarko

pre 10 godina

ne trabunjaj o tom podmlađivanju, nisi napravio ekipu za sledeće kvalifikacije, a napravio si najlošiji rezultat u istoriji, jednostavno rečeno - nisi uradio apsolutno ništa.

Arhimed

pre 10 godina

Kamo srece da te sto pre zaboravimo. A pamticemo te kao likam kome je sve drugo bilo bitno osim da ta reprezentacija zaista igra fudbal. Pametan je koliko i uspesan....

joca

pre 10 godina

Aj da remiziramo.Sto se tice toga da ocemo rezultate odma tu se slazem.Istina je.Podmladjivanje ekipe podrzavam.I to je ok.Pa i Belgija je dugo pravila reprezentaciju pa su sad u top formi.Sto se tice himne to nit prihvatam nit odbacujem.Da je cudno jeste.Kapiram da ti imas bolji uvid u kakvoj su formi igraci,na treningu,zalaganje,borbenost na treninzima,ponasanje u karantinu,konsultacije sa lekarima itd.Ali siguran sam da velikoj vecini ljudi najvise smetaju izostanci iz postave nekih zaista top igraca i ubacivanje pa da ne uvredim nikog ali igrace koji nemaju taj kvalitet.Marko Scepovic.Zameram:Izostanak fenomenalnog stopera Nevena Subotica,Pritisak stavljen na Markovica koji ima dal 18,19 godina da je vec vrhunski igrac sto naravno jos nije i velika uloga u reprezentaciji,nisi zvao Nikolu DJurdjica i(ili)Filipa DJordjevica iako su obojica imali odlicne sezone i bili u sjajnoj GOLGETERSKOJ FORMI,a na njihovoj poziciji igra Scepovic koji verujem jos nije pokazao pun potencijal ali nije impresionirao igrama u JSL.Takodje nisi ubacivao ni Nemanju Matica kao zadnjeg veznog(msm da je umesto njega igrao neki klinac iz CZ)NE treba spominjati kolko je dobar igrac. Sto se tice odnosa sa navijacima istina je da mi ponekad kao trazimo dlaku u jajetu ali u nekim situacijama mi se cini da ne dajes korektne izjave u vezi sa navijanjem i bodrenjem reprezentacije i moguce odvlacis neke navijace od stadiona.Ali ti si takav covek,ne los,al kao selektor bi mogao da ne dizes tenziju.Pozdrav

adje

pre 10 godina

mihajlovicu ne radi se o tome da cemo da te pamtimo po losem sto si podmladio igrace to je trebalo da se uradi i vreme je bilo.ali ce narod da te pamti po losem za himnu i nacionalnu mrznju, himna je bila izgovor da ne igraju bosnjaci i nesrbi, mi te pamtimo kao igraca iz slobodnjaka, a bogami i po losoj naravi i prgavoscu.

Pasic

pre 10 godina

Miha ko nasa skupstina.Ostvarivanje glavnog cilja i izlazak u Evropu se odlaze,jer ce uskoro izbori.Treba podmladiti kadrove,napisati programe i pravila ponasanja...

Igor_NS

pre 10 godina

Još jedan koji je srpskom fudbalu ukrao dve godine.
Putuj "selektore" i ne okreći se.
Sad ćeš imati vremena, savetujem ti da svoju decu naučiš srpski kad si već toliki rodoljub.
Ako budeš imao vremena ponovo se skreni i u Međugorje i u Vatikan.
Da si bio pametan a ne arogantan pustio bi Ljajića i Matića da igraju, bolje da su dali po gol Hrvatima da se nisi silio, taman nikad ne zapevali "Bože Pravde".

Piksi

pre 10 godina

1. Fejsa, Raća Petrović, Šćepović, Radovanović...itd.
2. Vidić, Luković, Ninković, Matić...itd.
Neka je on zadovoljio Ramadanija i Toleta, a sebi stavio 30.000 € mesečno.

Turin Turambar

pre 10 godina

A, ne, gresis Bratance!

Upravo cemo te kao selektora i upamtiti. Doduse i kao nekog ko je pljuvao protivnicke igrace, unosio se sudiji u lice i ostavio drugove da "izginu" stizuci do 3:3 (od 0:3) protiv Slovenije, po zastavi-pozdravu Arkanu-drugu na utakmici tvog tima, po golu "Peruancima" (sto rece ludi Milojko) protiv Irana na SP i jos po koje cemu.

Ali zapamti i zapamti dobro: Najvise cemo te pamtiti po timu koji si izveo u Zagrebu, pljujuci i smejuci se u lice jednoj celoj naciji kojoj je, ako ne fudbal generalno, ono bar ta utakmica bila jako vazna. Treba da se lepo skupis, odes negde daleko, sakrijes se i nikada, ali nikada vise ne pojavis u srpskoj javnosti. Neka te je sramota, ako uopste znas sta ta rec znaci. Ne sto ne znas posao koga si se prihvatio, ne sto si tvrdoglav "teras" neki kvazi-patriotizam u surovom fudbalskom profesionalizmu, vec sto si LAGAO i LAZES nas i dalje. Dalje od utakmice sa Belgijom i ne moramo ici da bi to videli. Pozdravi Ramadanija i onog vaseg ortaka Jevreja i daleko vam svima lepa kuca...

danilo

pre 10 godina

Pamtićemo te kao čoveka koji je pored desetine milon963bma evra koje je pošteno zaradio kao fudbaler, zbog bedne love ušao u igru sa Toletom i ispao nevidjeni prevarant.
A nekada si delovao ponosno...

Uki

pre 10 godina

Pre godinu dana sam te na casu psihologije velicao u intervjuu koji smo imali za domaci... Zamisli pored Djokovica, Divca, Tesle, Andrica ja sam izabrao bas tebe... A onda si dosao u reprezentaciju...

Gerov

pre 10 godina

Tu gresis!!!!!

Samo cu po selektorskom pozivu i da te pamtim!
Igracki period sam zbog ove gluposti totalno zaboravio!

Zvezdas od rodjenja i zauvek!

žarko

pre 10 godina

ne trabunjaj o tom podmlađivanju, nisi napravio ekipu za sledeće kvalifikacije, a napravio si najlošiji rezultat u istoriji, jednostavno rečeno - nisi uradio apsolutno ništa.

Igor_NS

pre 10 godina

Još jedan koji je srpskom fudbalu ukrao dve godine.
Putuj "selektore" i ne okreći se.
Sad ćeš imati vremena, savetujem ti da svoju decu naučiš srpski kad si već toliki rodoljub.
Ako budeš imao vremena ponovo se skreni i u Međugorje i u Vatikan.
Da si bio pametan a ne arogantan pustio bi Ljajića i Matića da igraju, bolje da su dali po gol Hrvatima da se nisi silio, taman nikad ne zapevali "Bože Pravde".

Piksi

pre 10 godina

1. Fejsa, Raća Petrović, Šćepović, Radovanović...itd.
2. Vidić, Luković, Ninković, Matić...itd.
Neka je on zadovoljio Ramadanija i Toleta, a sebi stavio 30.000 € mesečno.

Brzzi Gonzzalles

pre 10 godina

e moj Sinisa,sta si sebi dozvolio!!Bio si NAS ponos,legenda,idol ..a sad te svi pljuju,ko najveceg izdajnika!!Nije ti ovo trebalo!!

adje

pre 10 godina

mihajlovicu ne radi se o tome da cemo da te pamtimo po losem sto si podmladio igrace to je trebalo da se uradi i vreme je bilo.ali ce narod da te pamti po losem za himnu i nacionalnu mrznju, himna je bila izgovor da ne igraju bosnjaci i nesrbi, mi te pamtimo kao igraca iz slobodnjaka, a bogami i po losoj naravi i prgavoscu.

Blagoje

pre 10 godina

Nije problem u podmladjivanju reprezentacije i nije problem sto necemo otici na svetsko, problem je sto nema igre. Reprezentacija ne moze da da gol iz igre, to je najveci problem.
A pamticemo te kao selektora, u to budi siguran. Jos malo pa ces po procentu pobeda na utakmicama da negativno nadmasis i trenersku gromadu kao sto je Dejan Savicevic.

Savicevic: 17 utakmica, 4 pobede, 3 neresene, 10 poraza
Mihajlovic: 13 utakmica, 4 pobede, 2 neresene, 7 poraza

Biohazard

pre 10 godina

Čovječe zašto ne odeš ? Niko te ne želi za selektora više. Bio si odličan igrač ali nisi takav kao i trener.

Prva momčad Srbije vrijedi iznad 100 miliona evra i nakon samo 50 % kvalifikacija (!!!) Srbija gubi svaku šansu da ode u Brazil. I ti ostaješ selektor. Treneri jedne Austrije ili Slovačke bi dali ostavke u takvom slučaju iako im momčadi nisu tako skupe.

Zašto mi Srbi moramo uvoditi "novitete" u svemu ?

Srbija ništa neće bolja biti ni za Euro 2016, čak i da odemo tamo ništa nećemo napraviti. To svako u Srbiji zna.

Rade

pre 10 godina

Zaboravicemo te brzo. Pomozi nas molim te, dok brojis pare koje dobijas od Toleta i Ramadanija, da to ucinimo sto pre. Koliko para gubi fudbalski savez izostankom sa svetskom prvenstva, koliko bi se u pravilnoj raspodeli moglo skolovati mladih igraca od tih sredstva, koliko, ... koliko? Koliko si bezobrazan i sebican to vec znamo, a takodje i to koliko cemo te pamtiti. Samo neznamo kada ces ti, Tole i vama slicni nestati iz nasih zivota. Veruj da nemozemo da vas gledamo i da smo jako nesrecni sto ste pripali nama i sto moramo da vas trpimo.

Aleksandar

pre 10 godina

Super Siniša, sad idi u Italiju i prati narednih sedam do deset godina šta se dešava sa reprezentacijom koju si upropastio! Ekipa se ne podmlađuje tako što se odmah u vatru ubaci 22 nova igrača, nego se to radi postepeno, iz utakmice u utakmicu, zavisno od toga ko je rival i kakav rezultat želi da se ostvari. Nije trebalo praviti tako radikalne rezove, trebalo je sačuvati kostur tima, a postepeno ubacivati talentovane mlade igrače i to proverene, a ne neke anonimuse, za koje niko do tada nije ni čuo. Ako si već imao nameru da eksperimentišeš, mogli smo lepo da kažemo da nećemo da igramo ovaj ciklus kvalifikacija, pa da igramo samo prijateljske i revijalne utakmice i stvaramo tim čije će glavne uzdanice biti Radovanović, Ignjovski, Alen Stevanović i slični anonimusi. Šta bi se desilo da se Van Gal odrekao Robena, Kujta, Heitinge? Pa i oni su u neku ruku matori! A u njihovom timu, s druge strane, ima i 10 godina mlađih od njih. Smešan si Siniša!

Arhimed

pre 10 godina

Kamo srece da te sto pre zaboravimo. A pamticemo te kao likam kome je sve drugo bilo bitno osim da ta reprezentacija zaista igra fudbal. Pametan je koliko i uspesan....

asteriks

pre 10 godina

pameticemo ga kao komercijalnog nacionalistu, hiljadu puta vidjenu pojavu na ovim prostorima, koji prosipa desnicarske kvazimotivacione fraze kad god progovori dok iza ledja "radi posao".

divac72

pre 10 godina

E "moj" Sinisa zemljace...Umesto da posteno kazes,ljudi nismo nista napravili,otisli na SP,izvinite zbog toga...ti uporno drzis svoju stranu,ccccc! Kao antic recimo,uspeh nam je kad odemo na SP i nista ne uradimo,strasno...A bio sam se poradovao kad je dosao na mesto selektora... Kad ce bre da dodje jednom neko ko ce raditi POSAO kako treba, posteno i odgovorno...verovatno nikad,dodji juce,hehehe Pozdrav svima...

Raci

pre 10 godina

Sramotno Mihajlovicu, sramotno.
Podmladio si reprezentaciju, tako sto si izbacio starce Matica, Ljajica, Sulejmanija...
Drsko, neodgovorno ponasanje za nekad legendu u mojim ocima.

Nenad

pre 10 godina

Bice upamcen kao i svi ostali iskljucivo po rezultatima koje je imao. Reprezentacija ne sluzi za stvaranje igraca vec za predstavljanje drzave sa najboljim sto ona u tom trenutku poseduje. Mladi igraci se stvaraju u klubovima a u reprezentaciju se pozivaju najbolji bez obzira na godine. Da li znate i jednu reprezentaciju na svetu u kojoj najbolji fudbaleri nisu pozvani ili sede na klupi a igraju mladi i neafirmisani? Na Mihajlovicu je bilo da rezultat ostvari sa himnom ako misli da treba i sa neafirmisanim igracima ako misli da moze. Rezultata nema te su opravdanja besmislena i nepotrebna. Krivaca naravno ima vise ali je sva odgovornost na selektoru. Stanje svakako nije tragicno posto se i bivsoj SFRJ cesto desavalo da se ne kvalifikuje na velika takmicenja. Iskreno mislim da je bolje ne otici nego dozivljavati poraze sa pet ili sest golova razlike. Mihajloviceva generacija sa najvecim zvezdama u timu je 2000. godine na prvenstvu Evrope izgubila od Holandije 6-1. Na SP 2006. poraz od Argentine 6-0, 2010. SP u J.Africi i poslednje mesto u grupi iza Gane i Australije. Nije ovo danas katastrofa kakvu vec nismo videli a bice ih jos sve dok ne postanemo normalno drustvo cime ce se i stanje u fudbalu dovesti u red.

Pasic

pre 10 godina

Miha ko nasa skupstina.Ostvarivanje glavnog cilja i izlazak u Evropu se odlaze,jer ce uskoro izbori.Treba podmladiti kadrove,napisati programe i pravila ponasanja...

pantani40

pre 10 godina

Svi Srbi pamtice te kao coveka koji je bio najzasluzniji za najveci uspeh srpskog klupskog fudbala,sjajnog fudbalera,coveka . . .
Jedni ce da te mrze zato sto si zvezdas,drugi zato sto im se ne ulizujes u svakom slucaju mrzece te mnogi,i zavideti ti naravno jer nisu ni blizu tebi kao coveku,al ovo je ipak Srbija i ovde je to normalna pojava !
Spusti uspesnijeg od sebe,ipak je to lakse nego izdici se iznad njega a ti si ipak na vrhu tako da ne mogu ni da ti pridju a to ih tek boli...
Meni licno doneo si mnogo tuge,pogotovo na utakmici Partizan - Lacio,a imali smo vas ...
Puno srece u daljem zivotu zeli ti grobar,srbin i covek koji ceni ljude koji se ne uvlace nikome ma koliko ih ima . To sto ih ima mnogo ne znaci da su u pravu . . .

gu

pre 10 godina

nisi ti kriv, ti jednostavno ne znaš. to možemo da vidimo na primeru fiorentine, gde je sada, a gde je bila kada si je ti vodio. imaju skori isti sastav kao i prošle god. kriv je onaj koji te je doveo. zbog svog ega nećeš postati dobar trener.

pfcpanta

pre 10 godina

Veliki sam i nepopravljivi Grobar.Navijao sam za Lacio pa za Inter zbog tebe i Stankovica.Jedini si fudbaler koga sam se plasio dok si igrao u zvezdi.Mogao si nam dati gol sa bilo kog dela terena.A kao selektor i kao covek si nula.Uhvatio si se podmladjivanja reprezentacije kao pijan plota.Sa scepocicem bi ti da podmaladis?Sa milivojevicem?Pa ti ne da nemas oci nego si i gluv kada ne cujes sta ti narod govori.

joker

pre 10 godina

a ti pokazuješ koliko voliš srbiju visinom ugovora i (najgorim u istoriji) plasmanom u kvalifikacijama. e da nam je manje takvih što vole srbiju, bolje bi nam bilo.

joca

pre 10 godina

Aj da remiziramo.Sto se tice toga da ocemo rezultate odma tu se slazem.Istina je.Podmladjivanje ekipe podrzavam.I to je ok.Pa i Belgija je dugo pravila reprezentaciju pa su sad u top formi.Sto se tice himne to nit prihvatam nit odbacujem.Da je cudno jeste.Kapiram da ti imas bolji uvid u kakvoj su formi igraci,na treningu,zalaganje,borbenost na treninzima,ponasanje u karantinu,konsultacije sa lekarima itd.Ali siguran sam da velikoj vecini ljudi najvise smetaju izostanci iz postave nekih zaista top igraca i ubacivanje pa da ne uvredim nikog ali igrace koji nemaju taj kvalitet.Marko Scepovic.Zameram:Izostanak fenomenalnog stopera Nevena Subotica,Pritisak stavljen na Markovica koji ima dal 18,19 godina da je vec vrhunski igrac sto naravno jos nije i velika uloga u reprezentaciji,nisi zvao Nikolu DJurdjica i(ili)Filipa DJordjevica iako su obojica imali odlicne sezone i bili u sjajnoj GOLGETERSKOJ FORMI,a na njihovoj poziciji igra Scepovic koji verujem jos nije pokazao pun potencijal ali nije impresionirao igrama u JSL.Takodje nisi ubacivao ni Nemanju Matica kao zadnjeg veznog(msm da je umesto njega igrao neki klinac iz CZ)NE treba spominjati kolko je dobar igrac. Sto se tice odnosa sa navijacima istina je da mi ponekad kao trazimo dlaku u jajetu ali u nekim situacijama mi se cini da ne dajes korektne izjave u vezi sa navijanjem i bodrenjem reprezentacije i moguce odvlacis neke navijace od stadiona.Ali ti si takav covek,ne los,al kao selektor bi mogao da ne dizes tenziju.Pozdrav

darko

pre 10 godina

Ne dokazuje se patriotizam pjevanjem himne, nije to pjevacko drustvo, nego na terenu. Sklonio si Ljajica zbog tvojih kompleksa. Time nijesi dokazao da si patriota, nego obrnuto.

lenovo

pre 10 godina

g. Mihajloviću, sad imate mogućnost da se pokažete kao pravi patriota, i da ustajući sa klupe reprezentacije načinite jedan gest, i da se odreknete plate i premije u korist, recimo bolesne dece u Srbiji, smatram da biste time izgladili jedan deo ogromne štete koju ste naneli celoj Srbiji preko vođenja fudbalske reprezentacije.

Dejan

pre 10 godina

Svi pricamo kako volimo srbiju,ali kada treba da se odigra.
Secam se kada si na vrhu karijere izjavio,kako su nase devojke najlepse na svetu,pa kada si trebao da se ozenis ono kvrc,italijanka.Deca ti ne govore srpski i zivis u italiji.
Posle svega ovoga ti trazis Ljajicu da peva himnu.Sta si ti to novo uveo u reprezentaciji?
Konstantno si menjao sastav iz meca u mec,nije ni cudo sto nisi tim napravio.Ja licno neverujem da si ti toliko glup da pravis greske koje vidi cela nacija.Tebi su drugi diktirali koga moras da stavis u tim iz finansijskih razloga.Pristao si na to za 30 000 mesecno.NJIMA si ispunio zelje,sebi stavio lovu u dzep,nama si prodavao pricu kako himna mora da se peva i da podmladjujes ekipu.
I na kraju da te pitam, ko je najvise izgubio na kraju i ispasta zbog svega,patrijoto i srbine Mihajlovicu????

iggyspeed

pre 10 godina

Reprezentacija Srbije poražena je u petak od selekcije Belgije i GOTOVO SIGURNO neće biti na spisku putnika za Brazil.

Tko je ovde lud ????

lenovo

pre 10 godina

Stvarno preteruje više sa ovom pevanjom himne, mi kad pričamo o rezultatima reprezentacije, on ne pominje stručne aspekte igre i poraza nego priča o pevanju himne ( što smatram da treba pustiti igračima da odluče da li će da ga pevaju ili ne) a pevanje himne ne znači automatski i izliv patriotizma, pošto je najveći patriotizam učiniti nešto pozitivno za svoju državu, a ovo zadnje kao trener Mihajlović nije uspeo, iako je , moramo priznati u pevanju odličan, ali za vođenje fudbalske reprezentacije je potrebno još dosta-dosta vrlina i sposobnosti, što nemaju ama baš nikakve veze sa pevanjem, i pevačkim umećem.

bosanac

pre 10 godina

grehota sta si napravio za Srpski narod!ja sam musliman ali se stidim kad vidim da gubite od belgije i hrvatske!i to sto posto tvojom greskom,a imas na raspolaganju igrace da napravis ekipu da pojede i hrv. i bel.zajedno u jednoj utakmici!pasa moj ti treba da das ostavku i na tvoje mjesto ko god dodje i ima imalo sportskog duha napravice bolje rezultate od tebe!pa zapocetak moze pobjeda na arongantnim hrvatima!dogovoreno?

Patrijarh.

pre 10 godina

ne brini, mislim da za dve godine niko neće ni znati da si bio selektor, a za 5 te možda opet postave na to mesto. Srbi smo, a mi imamo izuzetno slabo pamćenje.

Deki

pre 10 godina

Ne podmladjuje se ekipa tako naglo!Uvek je potreban u timu neko i iskusan.Ne igra Ilić u Partizanu jer je na nivou Mesija.I kakav je to kodeks koji se uslovljava potpisivanjem nekog papira?Škotska dobila Hrvate u Zagrebu a mi ne možemo?I šta ako ovi igrači ne naprave ništa u sledećim kvalifikacijama što je moguće?Treba neko da ih uklopi u celinu,samo sumnjam da si to ti!

madagascar

pre 10 godina

Ne stvara se kult reprezentacije tako sto ces nekoga naterati da peva himnu,vec svojim radom i autoritetom izazoves taj osecaj kod igraca i oni to svojevoljno rade...

Кривокапић

pre 10 godina

Памтим те по добрим играма у Звезди, Лавију и Интеру.
Памтим те по лошим играма за репрезентацију и ароганцији коју си тада испољава и намосио штету својим саограчима.
Памтим те по ротацији од 50 играча на 4 квалификационе утакмице.
Памтим да си избачен из свих италијанских екипа које си тренирао.
Памтим те по лажном патриотизму, као и оне у чију си се странку уписао деведесетих.
Памтим те по томе што си само причао о свом односу са Штимцем пре наше утакмице у Загребу.
Али сама чињеница да се ти бринеш како ће тебе неко да памти говори да си заљубљен у себе.

zvezdincetnik

pre 10 godina

"Kad sam došao za selektora prvo sam rekao kako hoću da podmladim reprezentaciju, jer sam ubeđen da će Srbija imati tim koji će u narednih sedam do deset godina biti jedan od najboljih u Evropi", ozbiljan je bio Mihajlović.nema dalje.

slav_onac_

pre 10 godina

Pošto se Miha praktički obruko u kvalifikacijama, posljednje što mu ostaje je dobiti Hrvatsku usred Beograda, pa da cijela Srbija kaže ''ti si Miha srpski heroj'',vidljivo je da neće da ode dok se ne odigra uzvrat s Hrvatskom.

xMADx

pre 10 godina

nadam se samo da si uspeo da prodas te mlade igrace koje si forsirao da ne bude da nismo otisli na sp a ti nista nisi uspeo da prodas... da ne propadne...

hijena

pre 10 godina

Ako nemamo bolje igrace od Mijailovica, Fejse, R. Petrovica, Milivojevica, Radovanovica, Stevanovica, Scepovica itd. onda nam je najbolje da ugasimo repeezentaciju. Pita se od g. ne pravi.

Oche Makarije

pre 10 godina

Pa koliki je bio prosjek godina reprezentacije Belgije, moj Mihajlovicu... Dokle vise, dokle vise da se vadimo na godine... To je pitanje i za Karadzica vise nego za Mihajlovica. Bruka

Mita

pre 10 godina

Nema napadaca; jednostavno nema; sredina terena - vrlo blizu nuli; godinama! Sredina je brzo prenosila loptu napred jedino za vreme Antica; tada je bio problem sto mora da se doda Pantelicu ili Zigicu od kojih je ovaj drugi imao trenutke...Ni tada nije bilo napadaca. Golgetera. Nece ih ni biti - napadac mora da se trenira od malena; da mu se usadi u glavu da kako dodje na trening - ubaci loptu u gol; kakvi god da su odbrambeni i golman; i sta god da se desi. Ibrahimovic je napadac; Dzeko je napadac; Suker i Mijatovic. Toga nema! Mozes sada da stavis na mesto selektora Harija Potera - mi golove davati necemo...Zvezda i Partizan su odavno masine za unistavanje napadaca. Zato sto su dominantni u ligi i napadaci igraju kao ispred zgrade- kampovanje i laki golovi; napadaci sluze da ne smetaju dok im neko ne da loptu na zicer.

RF

pre 10 godina

sa ovim sto je napravio prosuo je sve,da je zvao najbolje igrace repke i da su izgubili niko mu ne bi zamerio,ali previse fantazira,nije mi jasno ,sta kao tadic i matic nisu mladi igraci,ovde nesto smrdi.

zoran

pre 10 godina

Mihajlovicu da si ti svestan bilo chega, odavno bi podneo ostavku. U tvom sluchaju svest je velika nepoznanica.
Tu si , jer nashe drushtvo je kriminalno-korumpirano i doveden si preko veze. Niti u jendoj normalnoj drzavi ti ne bi mogao da vodish reprezentaciju , ali Srbija (zemlja treceg sveta) ti je omogucila da pokazes raskoshni talenat u unishtavanju fudbala. Redak si po tome, to ti se mora priznati.

mozak

pre 10 godina

Niko tebi ne zamera na podmladjivanju samo se ljudi pitaju gde je medju najboljim DMF-DMC (moze i AMC ) igraca na planeti Nemanja Matic i gde je medju najboljikm AMF igracima ITALIJE Adem Ljajic! Sve ostao je marginalno cak i broj bodova i sve ,ali ova 2 igraca mozda ne bi promenila tok kvalifikacija ali za ostale bi bili reano maradone.

Smislov

pre 10 godina

Ne treba ga kriviti za neuspeh. Pa nije on nikakav trenerski stručnjak sa iskustvom.Kako može onda nešto i da napravi? Stručnjak je za slobodni sa 25-30m.
A sad,nešto sasvim drugačije.
Zamislite da u KUD Abrašević može da igra samo onaj koji napravi dobar dribling.
Da li bi Srbija bila srećnija plasmanom,dobrom igrom a da niko ne peva himnu,ili nam je sada lepše,svi pevaju,loše dodaju,malo trče,ne driblaju,ali zato pevaju.
Nisam siguran da su svi francuski fudbaleri 1998.znali reči Marseljeze,ali koga je to zanimalo?Bili su "samo" prvaci sveta.Igrali su fudbal a narod se veselio.
Pesma nas je održala,njojzi hvala.

riječanin

pre 10 godina

Ako ne podneseš ostavku upitno je i EP u Francuskoj,mislite o tome.Ima li reprezentacija Srbije službenu navijačku organizaciju ili grupu i zašto ako postoji ne organizira prosvjed protiv FSS.

djordjevic

pre 10 godina

Pamticu te po tome sto si jednog (istina IZGUBLjENOG) decaka koji kida na terenu izbacio iz reprezentacije umesto da mu das sansu i podrsku da kida za Srbiju i da Srbi na tribinama kidaju za njega. Mali Ljaja je nase dete, tu je rasto, tu je igro fudbal, pogubio se, a ti si imao sansu da ga vratis u normalu- resi si da ga sutnes. Jel moze neko da mi kaze koja je to Ljajina domovina ako nije Srbija?

nex

pre 10 godina

Zameram ti na par resenja u ekipi, pogotovo protiv Hrvata. Zameram ti i sto nisi ipak inicirao pokusaj nekog dogovora sa Ljajicem i Maticem. Slazem se da moraju da te postuju, kao i zemlju za koju igraju, ali mogao se naci neki zajednicki jezik. Za podmladjivanje svaka cast, godinama smo robovali kumovskim vezama koje su nas proslavile u utakmicama protiv velesila Gane i Australije. Zbog tih istih dva najbolja nasa vezna igraca u poslednjih 20 godina, Sasa Ilic i Rambo Petkovic nisu nikad dobili sansku kakvu bi bilo gde u svetu dobili. Svaki put ista prica, kvalifikacije se odrade ziheraski, na srecu ode na prvenstvo i onda blamaza. Bolje je i ovako, verovatno necemo otici, ali treba uvek verovati zasto da ne. U pravu si, niko nas nije nadigrao, nismo imali ni srece, izgubili smo od Belgije dva puta i od Hrvata, a mogli smo sve 3 dobiti, jedina slaba utakmica je protiv Makedonije bila i to je posledica Belgije. Setim se samo proslih kvalifikacija za Juznu Afriku, dolazi nam Francuska i pobedom bi obezbedili plasman odmah, ali ne, sa 10 igraca Francuzi nas napadaju i osvajamo bod kuci. ISto i sa Nemcima na prvenstvu, pobedili, a trebali smo 3 komada da primimo. Ljudi ovde ne prate igru, oni kao zaslepljeni samo rezultat gledaju. Zato bih, iako sam Partizanovac, ali pre svega Srbin, zeleo da se cudo dogodi i da odemo u baraz, bas zbog tebe i toga sto imas hrabrosti da se suprotstavis ovdasnjem trulom poimanju fudbalske igre. Velika podrska! Igrajte, pa sta bude, samo igrajte!

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

"nasa reprezentacija je najmljada u evropi" zbog cega laze selektor sinisa mihajlovic?? ispravnije bi bilo reci " nas ofanzivni vezni red je jedan od najmladjih u evropi" svi ostalo su vec sredinom dvadesetih (osim nastasica u odbrani) tako da mihajlovic valjda veruje da u srbiji ljudi nemaju internet da provere dali smo zaista tolko mladi.belgija je mlada srbija je standardno po godinama.uveo je neke igraca kojima jos nije mesto tu (lazar markovic,srdjan mijajlovic) a oterao lidere i vodje (milan jovanovic. nikola zigic).ne zamerim mu ja zbog poraza protiv belgije jer objektivno i ja bi postavio isti defanzivni red(protiv skotske obadva igrali super)istu odbranu( kolarov,bisevac,subotic u zadnje tri utakmice obavezno na klupu) samo mihajlovic je greske napravio daleko pre toga.vara narod to mu je problem a prica oko "najmladje repke u evropi" je jeftin izgovor..nazalost ,voleo sam ga kao igraca dao je on mnogo radosti srbima radost koju nam sada u 2013 godini oduzima..R.I.P SERBIA!!

Goran

pre 10 godina

Francuska nije postojala kada je fudbal u pitanju izmedju 1987 i 1995-te,pa je onda dosao jedan covek koji je imao viziju,fudbalsku struku,iskustvo,harizmu,dobar takticar,karakter,mudrost,dobro je poznavao svakog fudbalera iz domace lige i one koji su onda igrali po Italiji,Engleskoj...bio je dobar psiholog,imao je petlju da se odrekne Erika Kantone,Zan Pijer Papena,Zinole,zvao je najbolje Trezege-a i Anrija(tada Juniori),Vratio Blana,Desampa(matorci,jel?)i dodao nepoznatog Zidana koji je tada presao u Bordo,Turama iz Monaka,Ljudozdera iz Milana:Marsel Desaji,prosecnog Dugarija,Petija,i Piresa u ono vreme kada su ih svi pljuvali..na kraju su ti momci osvojili Mondijal 1998..napravio je od njih ratknike koji su trcali i borili se do 95-tog minuta..
Ako su Hrvati,Cesi,Rusi,Grci,Portugalci pronasli talente..onda se zaista pitam sta je problem u ovoj drzavi.

precanin

pre 10 godina

A ti volis Srbiju ? Kada budes vodio svoju privatnu reprezentaciju mozes uzeti koga hoces, ali kada vodis srbijansku reprezentaciju MORAS uzeti najbolje !!! Uostalom vidim nosis znacku , cini mi se srpsku, sa cetiri oscila, koja su navodno sinonim Srpstva, da li ces je nositi i kada ne budes vise selektor ? Posto zdravo puno "volis" Srbiju nadam se da hoces !?

samo partizan

pre 10 godina

osima antica, koji je dobro radio dok nas ''buducnost'' svetskog fudbala,australija nije izbacila,
ja i ne znam nekog naseg trenera koji je nesto napravio?

tako da je trenerski rad prosecan :)

zato ne razumem toliku galamu oko mihe,
licno mi se svidja sto ima harizmu i drzi do sebe...
iako je igrao u pogresnom klubu:)

Kole

pre 10 godina

Mislim da Mihajlovica pljuju samo oni koji i inace imaju malo od zivota..
A takvih je puno koji zivotne frustracije lece na pogresan nacin.
Nista dobro u zivotu ne dolazi odmah i treba puno rada i znoja. Mi smo mala zemlja sa unistenim sistemom i da on nije uradio sto je uradio za 3 godine ne bi imao ko da igra za reprezentaciju. Imamo mlade igrace koji nikada ne bi ni odigrali medjunarodnu utakmicu da ih on nije pozvao. A kako da se napravi dobar igrac bez iskustva.
Pikanjem lopte po poljancetu?

wroom1975

pre 10 godina

Koga bre ovaj laze, koje podmladjivanje, i koji prosek 21, 22, i za kojih 10 godina u vrhu Evrope? Sa ovom postavom i sa ovim igracima i sa ovim selektorom?!? NIKAD!!! Jedino sto mozemo je da dotaknemo dno, polako ali sigurno. Eno Pro Verceli, Groseto svi ispali iz Serije B, pa neka ide tamo neka se uci malo trenerskom zanatu, nego nisu ni oni ludi da zovu ovog pa da ih otera u C2/B ligu. Kako ga nije sramota da i dalje drzi sebi stranu i govori kako je u pravu.

Marko

pre 10 godina

Ja cu pamtiti da smo pod tvojim vodjstvom u vecini utakmica igrali borbeno,moderno,brzo sa puno sansi. Pogotovo sa Velsom, Skotskom i Belgijom kuci. Realizacija je bila ocajna jer nemamo napadaca, ali krivica je bila Mihajloviceva jer je morao zvati Zigica kada vec nemamo adekvatnog mladog napadaca da ga zameni. Zatim golove koje smo uglavnom primali su bili uglavnom smesni zbog amaterskih reakcija nasih golmana i pojedinih igraca odbrane. Za to Mihajlovicu nisi kriv, ali si kriv za izostanak Ivanovica u Skoplju, sto se kasnije ispostavilo kobnim za nas. Imao si nesrecu da konkurent Hrvatska jako srecno dobije par utakmica tako da se bodovno odlepi, sve to stoji. Ja sam za to da selektor mora da odgovara za rezultate, a tvoji rezultati su losi i to je ono sto se pise. A gresaka sa Mihajloviceve strane je bilo i definitivno je dosta sujetan i tvrdoglav a to nas je kostalo sigurno bodova. Ko god da dodje umesto tebe imace iste probleme, golman(ovo je najvaznije), levi bek i napadac, dok to ne resimo nemamo se cemu nadati osim prolaska kfalifikacija. Uvek cemo biti kao sto su nas navikli decenijama tuzna fudbalska reprezentacija..

riječanin

pre 10 godina

Sva dešavanja oko reprezentacije nebi bila moguća da narod voli i navija za reprezentaciju kao i za klubove jer imam osjećaj da vi još ne shvaćate da igra Srbija.Zamislite da recimo u hrvatskoj ne igraju u prvom sastavu Modrić i Mandžukić,selektoru bi život bio ugrožen a kod vas par kritičnih komentara i to je sve.Otići će i Mihajlović i doći će nove zvijezde ali sumnjam da će se narod ili navijači promijeniti i to nikako ne mogu da shvatim.

A

pre 10 godina

nece te pamtiti kao selektora vec kao coveka koji je do zadnjeg dana ugovora primao selektorsku platu a to je nesto zar ne, zato cemo pamtiti da posle svih zaradjenih miliona i odskocne daske Crvene Zvezde ni trepnuo nisi kad si odbio da uplatis koju desetinu hiljada dolara (na Zvezda donacije)svom bivsem klubu u nevolji, pamticemo to i tvojim unucima, don't wary!!!

nnidza

pre 10 godina

Mislim da je ovaj tim morao da pojača iskusnim igračima na pozicijama gde škripi i rezultatima drži moral mladog tima. Tim se oformio, postoji 7-8 igrača koji startuju mada mislim da je do sad morao da pronađe i ovu četvoricu. Mislim da tim ima budućnost. Samo nije moralo baš ovako...

vlada

pre 10 godina

Ti si veliki srbin?!Pa sto si decu krstio u katolickoj crkvi?!Jer mozda zato sto ti je zena Italijanka....Sramoto.....pa svi to znaju a ovamo si nasao jadan srpski narod da foliras i da na pricas o kodeksima...

Predrag

pre 10 godina

Да ли можеш да набројиш чланове тог подмлађеног тима? Било их је између 45 и 49.
Може ли ико? Који тим ће да игра у квалификацијама за ЕП?
Све је почело када је Ђукић отјеран и доведен Антић који није много бољи од Караџића.

Werp690

pre 10 godina

Pamticu te kao jednog od najboljih izvodjaca slobodnih udaraca u istoriji fudbala,pamticu te po golu protiv Bayerna u polu finalu kupa sampiona,pamticu te po bacanju Klinsmana u nesvest,pamticu te po pljuvanju Jeremisa u usta...Sve su to istorijski momenti naj vaznije sporedne stvari na svetu...ali te kao trenera Srbije necu pamtiti,kao sto te sigurno ne pamte ni navijaci Fiorentine..

bobo mk

pre 10 godina

Pamtim te kada si iz slobodnjaka u dresu Vojvodine brutalno zabijao sa preko 30 metara, kasnije si u dresu Zvezde pakovao majstorima iz napada a bogami znao si da pošalješ po neki projektil al onako brušeno. U Zvezdi si osvojio sve što igrač može da osvoji, i bogami period u Zvezdi si dobro unovčio ali na žalost takav uspeh više nisi mogao da ponoviš. Posle toga sledi solidna karijera u kalču iz koje rado se sećam kada si Milanu zabio tri komada iz prekida. Nažalost trenjerska kariera za sada očajna!

niko

pre 10 godina

A ne pamticemo mi tebe veomaaaaaaaa dugo. No svakako ne kao selektora vec kao piona Faljija Ramadanija i posast domaceg fudbala!
(Komsija, 9. jun 2013 08:17)
BRAVO!

Komisjina Krava

pre 10 godina

"po meni se nista nece zvati
zablude sam evo prestao da brojim
nemam kome da se vratim kuci
dokle pjevam dotle i postojim
prijatelji bivsi prijatelji buduci
prijatelji bivsi
pamtite me po pjesmama mojim" - Bijelo Dugme

danguba

pre 10 godina

Realno, niste mu ni dali šansu. Hajka i pljuvanje je počelo od momenta kada se čulo da preuzima reprezentaciju, što je donekle opravdano revoltom prema FSS-u.
Stvorena je loša atmosfera u javnosti, previše je negativne energije usmjereno prema selektoru i toj mladoj ekipi od početka kvalifikacija i bilo bi pravo čudo da su uspjeli napraviti neki rezultat. Samo se zbrajaju minusi i kao da se svi raduju neuspjesima reprezentacije.
Po mom mišljenju, prekretnica je bila utakmica protiv Belgije u BG i sve bi izgledalo mnogo drugačije da smo pobjedili ili uzeli barem bod, a prema prikazanoj igri nismo bili daleko. Nakon toga bi puni samopuzdanja razbili Makedoniju i do kraja bi se ravnospravno borili sa Hrvatima i Belgijom za odlazak na SP. Moglo se odigrati hrabrije i u Škotskoj, ići na pobjedu, umjesto zadovoljavati se bodom, ali...
Činjenica je da nas niko nije nadigrao u kvalifikacijama, nismo iskoristili gomilu šansi, a golove smo primali iz katastrofalnih grešaka odbrane. Pokazalo se da smo najslabiji, tamo gdje bi morali biti najjači, odnosno zakazili su najbolji i najiskusni igrači.
Ja sam ubijeđen da bi se sa ovim timom i Sinišom na korimilu prošetalu kroz sljedeće kvalifikacije.

Gane

pre 10 godina

Ostani Mihajlovicu molim te! Da se ove neverne tome sakriju u rupicu,kad se peske plasiramo na euro2016! Svi ste vi strucnjaci,al on je trener a mi komentarisemo vesti. Krivi su svi samo ne Miha,on je morao da trazi tim i jos ga trazi,samo nije imao vremena za to,jer je odmah upao u kvAlifikacije. Da je pre preuzeo Rep.sve bi u grupi nabubali. (M.K., 09. jun 2013 09:50)
A to si ti Siniša??? :))

miha

pre 10 godina

Ostani Mihajlovicu molim te! Da se ove neverne tome sakriju u rupicu,kad se peske plasiramo na euro2016! Svi ste vi strucnjaci,al on je trener a mi komentarisemo vesti. Krivi su svi samo ne Miha,on je morao da trazi tim i jos ga trazi,samo nije imao vremena za to,jer je odmah upao u kvAlifikacije. Da je pre preuzeo Rep.sve bi u grupi nabubali.
(M.K., 9. jun 2013 09:50)
# Link komentara
Decko ne znam da li si obavesten da na euru 2016 nece igrati samo onaj ko ne bude hteo!

banana republika

pre 10 godina

Svestan sam kako ce me pamtiti,i znam da me niko ne voli,ali ja sam i dalje tu jer je ovo Srbija i ovde moze svako da radi sta hoce!!!Jel to vasa poruka za nas gospodine "selektore"?

istina

pre 10 godina

Covek napravio ovakav katastrofalan rezultat, a i dalje nesto svira o himni! Ja mislim da je selektor odmah hteo da se pokaze kao veliki patriota i tako stekne popularnost kod navijaca, jer je sam znao da je kao trener velika 0! Nazalost, zrtvovao je igraca koji je ove sezone bio u dobroj formi i koji bi sigurno mogao nesto da doprinese u napadu. Kraj price je da se verovatno ni jedan ni drugi vise nece pojaviti u reprezentaciji.

M.K.

pre 10 godina

Ostani Mihajlovicu molim te! Da se ove neverne tome sakriju u rupicu,kad se peske plasiramo na euro2016! Svi ste vi strucnjaci,al on je trener a mi komentarisemo vesti. Krivi su svi samo ne Miha,on je morao da trazi tim i jos ga trazi,samo nije imao vremena za to,jer je odmah upao u kvAlifikacije. Da je pre preuzeo Rep.sve bi u grupi nabubali.

čovek

pre 10 godina

I na kraju balade, opet slušamo...Ja, pa Ja...
Promašio je Karadžić a ne Vi, Mihajloviću. Ne dovodi se selektor koji se sviđa meni lično ili narodu. Dovodi se čovek iz struke koji je dokazanih kvaliteta i sa rezultatima iza sebe.
Možda mi i nememo bolje fudbalere, možda bi neko drugi još gore prošao ali ima jedna stvar koja će se, ipak pamtiti selektrore:

Cela reprezentacija je bila podređena Vama i Vašem poigravanju s njom. A mora biti obrnuto.

I ko zna, zašto je ovo dobro. Kad dođemo na dno, više se skače u vis.

soka

pre 10 godina

Ovi naši "TALENTOVANI POJEDINCI " , pogubljeni na poljančetu ...Nikad ih niko nije video u timskom radu ,POJEDINCI BRE ! Dal HORSKA ili DRAMSKA sekcija ? Ostavio si pečat lončića i poklopčića !" DRUM'S TIM " bez nota ?!
Umesto "ONI" da budu svesni, pa timski zaigraju , igrali bi tamo za sume a ne za cenu (par karata i džeparac za ferije ),jer se većina nije snašla ?
Nije pored njih "tata" i "sponzor uprava", da ZABLISTAJU u NAMEŠTALJKI ...
Sedmocifreni ljubimci ( imaće za Kadet - Suzu ,moped , ... s potkrovljem i dva ara i 75 metara placa)? A ne računaš trafiku ?
P.S. TRAFIKING LIGA ! GEATLUK UPRAVE !

Stevan

pre 10 godina

Alo bre covece, ti si promasio temu... Niko tebe nije pozvao da eksperimentises i da podmaladjujes tim vec da postizes rezultate. Reprezentacija se podmladjuje postepeno... ili taj tim uigravaj na prijateljskim utakmicama a u ovom slucaju se ocekivali rezultati oje ti nisi ni blizu ostvario. Drugo, niko te nije pozvao da pravis hor i da ti propagiras Srpstvo. Zato, ajde ti polako, ustvari te nije ni briga kako ce te ko pamtiti, napunio si dzepove za ovu tvoju avanturu a za to smo krivi mi, a ne ti, ti si za sebe uradio dobar posao. Srecan ti put, ali budi castan pa idi sto pre.

Mrki

pre 10 godina

Može da bude ovakav ili onakav ja ga volim zbog gola Bajernu i centaršuta posle kog je Augentaler dao autogol,a u suštini mislim da je Siniša dobar čovek sa velikim egom,i siguran sam da sve što radi radi jer misli da je u pravu i zato mu se nema šta zameriti,ima svoje principe kojih se drži pa ako se to nekome sviđa ili ne,ne podilazi nikome i ja lično bi voleo da ostane selektor,jer u pravu je kad kaže mi smo narod koji hoće sve odma,a ne ide to tako lako i brzo,ova reprezentacija ima potencijal i bilo bi dobro da ih on vodi i dalje.Na stranu Matić i Ljajić,koji imaju kvalitet za reprezentaciju ali dali imaju i karakter???

Pedja

pre 10 godina

Ja ci te pamtiti kao coveka koji je uspeo da se otarasi zigica,srankovica,vidica,karasica,jovanovica.Samo napred.Doci ce vteme kada ce i nasi fidbaleri dokazato kololo vrede.Pozdrav od okorelog grobara. Pedja iz Šapca.

ma

pre 10 godina

sve je to lepo al ti mladi kad se ufuraj uu neki strani klub nema sanse da dodju da igraj uza repku. uzmi za primer sve dobre igrace evo vidic mzoe da igra za svoj klub a za repku ne moze? a i svi ostali toliko o patriotizmu

baka

pre 10 godina

I neka je uveo. Nije selektor kriv sto vedetice nece da igraju 100% jer se boje povrede pa da im ne propadnu milionski ugovori sa stranim klubovima. Do sada SAMO U FUDBALU nisam vidio da momci ginu 100% za svoju reprezentaciju. Pogledajte rukometase, odbojkase, vatetpiliste i muske i zenske pa ucite od njih. Ne vrijedis vise jer ti je plata veca

Bum tras

pre 10 godina

I Moku su svi pljuvali kad je odveo klince u Japan i drasticno podmladio reprezentaciju. posle ti isti mladici 2god kasnije uzese srebro sa Dudom, ako i ovi tvoji klinci urade nesto,ja cu te pamtiti po dobru.

Dejan

pre 10 godina

Nas problem je sto smatramo da nas fudbal moze da bude konkurentan sa ostalim evropskim bez mnogo rada i znoja . Danas je ovo amaterski fudbal u zemlji prepunoj fudbalskih strucnjaka .Podrska za Mihu i nek ostane da radi svoj posao bez sufliranja nas "strucnjaka" .

Wlada

pre 10 godina

Postujem sve ranije sto je uradio za nas fudbal ali da je za trenera, nije...ne znam gde je on video da se na taj nacin podmladjuje ekipa, valjda ako hoces da podmladis tim zoves nekoliko mladih igraca i ostavis trojicu cetvoricu iskusnih da drze tim a ne odma' cela postava 21. god, i znam zbog cega je to uradio, on ne moze da trpi da njega neko ne slusa hteo je da zavede red i zato je zvao sve balavce da se tako izrazim dok starijima ne bi mogao da komanduje u toj meri...realno kad bi dosao neki pravi trener i kad ne bi morao da gura mamine i tatine sinove iz saveza, mi bi imali reprezentaciju za polufinale svetskog prvenstva bez zezanja, samo pogledajte odbranu mozda i najjaca u evropi Ivanovic-Vidic-Nastasic-Subotic... POZDRAV

Milan Krusevac

pre 10 godina

Nažalost po lošem,ništa nisi napravio niti je tačno da si podmladio reprezentaciju jer si ubacio neke dečake,već je razlog tome bio da se oni prodaju.Odbacivanje Matića,Kuzmanovića ,Ljajića ,Sulejmanija zaboleće nas letos dok budemo gledali SP u Brazilu.A mogli smo da budemo veoma ozbiljna reprezentacija tamo sa timom u punoj snazi.Brkić,Ivanović,Kolarov,Nastasić,Subotić,Matić,Kuzmanović,Marković,Ljajić,Tošić,Đuričić,to bi bio tim vrlo atraktivan sa igračima koji igraju u najvećim klubovima.

СРБИНКО 036

pre 10 godina

михо пусти злораде коментаре........одушевио си ме и дао си пример другима како се воли своја земља........а у игри никад не знаш како пролази ко.......михо ми те волимо

Aca motka

pre 10 godina

Stojkovic-ivanovic,subotic,nastasic,kolarov-kuzmanovic,matic,markec,basta-ljajic,djuricic .klupa-brkic,tomovic,rajkovic,bisevac,ignjovski,milivojevic,tosic,tadic,mitrovic,sulejmani

doktor

pre 10 godina

@brka Tvoj komentar je ravan osmogodišnjem detetu. Ničija prava on nije kršio, već je samo uveo glupo pravilo. Nemoj da mešaš babe i žabe!!!

beni

pre 10 godina

prena novim kalkulacijama
Srbija: Current Points 723
Possible Ranking Points 661

Albanija:Current Points 690
Possible Ranking Points 689
ovaj vas selektor je Awesome

Vladimir Stojanovic

pre 10 godina

Mihajlovic je bas cinican,, Kao pamtice me po zlu, ali za deset godina pricace o meni kao vizionaru, koji je imao hrabrosti da ove momke baci u vatru i ispasce da je to bio super potez.. Po meni, nije nam bila potrebna ovakva, duboka smena generacije, a ako je morao da bude ovakav rez, svakako Mihajlovic nije covek, za tako nesto.. Znaci, Mihajlovic je mozda i vizionar, ali ne i covek za takva VELIKA dela..

pantani40

pre 10 godina

Svi Srbi pamtice te kao coveka koji je bio najzasluzniji za najveci uspeh srpskog klupskog fudbala,sjajnog fudbalera,coveka . . .
Jedni ce da te mrze zato sto si zvezdas,drugi zato sto im se ne ulizujes u svakom slucaju mrzece te mnogi,i zavideti ti naravno jer nisu ni blizu tebi kao coveku,al ovo je ipak Srbija i ovde je to normalna pojava !
Spusti uspesnijeg od sebe,ipak je to lakse nego izdici se iznad njega a ti si ipak na vrhu tako da ne mogu ni da ti pridju a to ih tek boli...
Meni licno doneo si mnogo tuge,pogotovo na utakmici Partizan - Lacio,a imali smo vas ...
Puno srece u daljem zivotu zeli ti grobar,srbin i covek koji ceni ljude koji se ne uvlace nikome ma koliko ih ima . To sto ih ima mnogo ne znaci da su u pravu . . .

M.K.

pre 10 godina

Ostani Mihajlovicu molim te! Da se ove neverne tome sakriju u rupicu,kad se peske plasiramo na euro2016! Svi ste vi strucnjaci,al on je trener a mi komentarisemo vesti. Krivi su svi samo ne Miha,on je morao da trazi tim i jos ga trazi,samo nije imao vremena za to,jer je odmah upao u kvAlifikacije. Da je pre preuzeo Rep.sve bi u grupi nabubali.

Kole

pre 10 godina

Mislim da Mihajlovica pljuju samo oni koji i inace imaju malo od zivota..
A takvih je puno koji zivotne frustracije lece na pogresan nacin.
Nista dobro u zivotu ne dolazi odmah i treba puno rada i znoja. Mi smo mala zemlja sa unistenim sistemom i da on nije uradio sto je uradio za 3 godine ne bi imao ko da igra za reprezentaciju. Imamo mlade igrace koji nikada ne bi ni odigrali medjunarodnu utakmicu da ih on nije pozvao. A kako da se napravi dobar igrac bez iskustva.
Pikanjem lopte po poljancetu?

danguba

pre 10 godina

Realno, niste mu ni dali šansu. Hajka i pljuvanje je počelo od momenta kada se čulo da preuzima reprezentaciju, što je donekle opravdano revoltom prema FSS-u.
Stvorena je loša atmosfera u javnosti, previše je negativne energije usmjereno prema selektoru i toj mladoj ekipi od početka kvalifikacija i bilo bi pravo čudo da su uspjeli napraviti neki rezultat. Samo se zbrajaju minusi i kao da se svi raduju neuspjesima reprezentacije.
Po mom mišljenju, prekretnica je bila utakmica protiv Belgije u BG i sve bi izgledalo mnogo drugačije da smo pobjedili ili uzeli barem bod, a prema prikazanoj igri nismo bili daleko. Nakon toga bi puni samopuzdanja razbili Makedoniju i do kraja bi se ravnospravno borili sa Hrvatima i Belgijom za odlazak na SP. Moglo se odigrati hrabrije i u Škotskoj, ići na pobjedu, umjesto zadovoljavati se bodom, ali...
Činjenica je da nas niko nije nadigrao u kvalifikacijama, nismo iskoristili gomilu šansi, a golove smo primali iz katastrofalnih grešaka odbrane. Pokazalo se da smo najslabiji, tamo gdje bi morali biti najjači, odnosno zakazili su najbolji i najiskusni igrači.
Ja sam ubijeđen da bi se sa ovim timom i Sinišom na korimilu prošetalu kroz sljedeće kvalifikacije.

Turin Turambar

pre 10 godina

A, ne, gresis Bratance!

Upravo cemo te kao selektora i upamtiti. Doduse i kao nekog ko je pljuvao protivnicke igrace, unosio se sudiji u lice i ostavio drugove da "izginu" stizuci do 3:3 (od 0:3) protiv Slovenije, po zastavi-pozdravu Arkanu-drugu na utakmici tvog tima, po golu "Peruancima" (sto rece ludi Milojko) protiv Irana na SP i jos po koje cemu.

Ali zapamti i zapamti dobro: Najvise cemo te pamtiti po timu koji si izveo u Zagrebu, pljujuci i smejuci se u lice jednoj celoj naciji kojoj je, ako ne fudbal generalno, ono bar ta utakmica bila jako vazna. Treba da se lepo skupis, odes negde daleko, sakrijes se i nikada, ali nikada vise ne pojavis u srpskoj javnosti. Neka te je sramota, ako uopste znas sta ta rec znaci. Ne sto ne znas posao koga si se prihvatio, ne sto si tvrdoglav "teras" neki kvazi-patriotizam u surovom fudbalskom profesionalizmu, vec sto si LAGAO i LAZES nas i dalje. Dalje od utakmice sa Belgijom i ne moramo ici da bi to videli. Pozdravi Ramadanija i onog vaseg ortaka Jevreja i daleko vam svima lepa kuca...

Dejan

pre 10 godina

Nas problem je sto smatramo da nas fudbal moze da bude konkurentan sa ostalim evropskim bez mnogo rada i znoja . Danas je ovo amaterski fudbal u zemlji prepunoj fudbalskih strucnjaka .Podrska za Mihu i nek ostane da radi svoj posao bez sufliranja nas "strucnjaka" .

СРБИНКО 036

pre 10 godina

михо пусти злораде коментаре........одушевио си ме и дао си пример другима како се воли своја земља........а у игри никад не знаш како пролази ко.......михо ми те волимо

Bum tras

pre 10 godina

I Moku su svi pljuvali kad je odveo klince u Japan i drasticno podmladio reprezentaciju. posle ti isti mladici 2god kasnije uzese srebro sa Dudom, ako i ovi tvoji klinci urade nesto,ja cu te pamtiti po dobru.

Mrki

pre 10 godina

Može da bude ovakav ili onakav ja ga volim zbog gola Bajernu i centaršuta posle kog je Augentaler dao autogol,a u suštini mislim da je Siniša dobar čovek sa velikim egom,i siguran sam da sve što radi radi jer misli da je u pravu i zato mu se nema šta zameriti,ima svoje principe kojih se drži pa ako se to nekome sviđa ili ne,ne podilazi nikome i ja lično bi voleo da ostane selektor,jer u pravu je kad kaže mi smo narod koji hoće sve odma,a ne ide to tako lako i brzo,ova reprezentacija ima potencijal i bilo bi dobro da ih on vodi i dalje.Na stranu Matić i Ljajić,koji imaju kvalitet za reprezentaciju ali dali imaju i karakter???

Marko

pre 10 godina

Ja cu pamtiti da smo pod tvojim vodjstvom u vecini utakmica igrali borbeno,moderno,brzo sa puno sansi. Pogotovo sa Velsom, Skotskom i Belgijom kuci. Realizacija je bila ocajna jer nemamo napadaca, ali krivica je bila Mihajloviceva jer je morao zvati Zigica kada vec nemamo adekvatnog mladog napadaca da ga zameni. Zatim golove koje smo uglavnom primali su bili uglavnom smesni zbog amaterskih reakcija nasih golmana i pojedinih igraca odbrane. Za to Mihajlovicu nisi kriv, ali si kriv za izostanak Ivanovica u Skoplju, sto se kasnije ispostavilo kobnim za nas. Imao si nesrecu da konkurent Hrvatska jako srecno dobije par utakmica tako da se bodovno odlepi, sve to stoji. Ja sam za to da selektor mora da odgovara za rezultate, a tvoji rezultati su losi i to je ono sto se pise. A gresaka sa Mihajloviceve strane je bilo i definitivno je dosta sujetan i tvrdoglav a to nas je kostalo sigurno bodova. Ko god da dodje umesto tebe imace iste probleme, golman(ovo je najvaznije), levi bek i napadac, dok to ne resimo nemamo se cemu nadati osim prolaska kfalifikacija. Uvek cemo biti kao sto su nas navikli decenijama tuzna fudbalska reprezentacija..

adje

pre 10 godina

mihajlovicu ne radi se o tome da cemo da te pamtimo po losem sto si podmladio igrace to je trebalo da se uradi i vreme je bilo.ali ce narod da te pamti po losem za himnu i nacionalnu mrznju, himna je bila izgovor da ne igraju bosnjaci i nesrbi, mi te pamtimo kao igraca iz slobodnjaka, a bogami i po losoj naravi i prgavoscu.

joca

pre 10 godina

Aj da remiziramo.Sto se tice toga da ocemo rezultate odma tu se slazem.Istina je.Podmladjivanje ekipe podrzavam.I to je ok.Pa i Belgija je dugo pravila reprezentaciju pa su sad u top formi.Sto se tice himne to nit prihvatam nit odbacujem.Da je cudno jeste.Kapiram da ti imas bolji uvid u kakvoj su formi igraci,na treningu,zalaganje,borbenost na treninzima,ponasanje u karantinu,konsultacije sa lekarima itd.Ali siguran sam da velikoj vecini ljudi najvise smetaju izostanci iz postave nekih zaista top igraca i ubacivanje pa da ne uvredim nikog ali igrace koji nemaju taj kvalitet.Marko Scepovic.Zameram:Izostanak fenomenalnog stopera Nevena Subotica,Pritisak stavljen na Markovica koji ima dal 18,19 godina da je vec vrhunski igrac sto naravno jos nije i velika uloga u reprezentaciji,nisi zvao Nikolu DJurdjica i(ili)Filipa DJordjevica iako su obojica imali odlicne sezone i bili u sjajnoj GOLGETERSKOJ FORMI,a na njihovoj poziciji igra Scepovic koji verujem jos nije pokazao pun potencijal ali nije impresionirao igrama u JSL.Takodje nisi ubacivao ni Nemanju Matica kao zadnjeg veznog(msm da je umesto njega igrao neki klinac iz CZ)NE treba spominjati kolko je dobar igrac. Sto se tice odnosa sa navijacima istina je da mi ponekad kao trazimo dlaku u jajetu ali u nekim situacijama mi se cini da ne dajes korektne izjave u vezi sa navijanjem i bodrenjem reprezentacije i moguce odvlacis neke navijace od stadiona.Ali ti si takav covek,ne los,al kao selektor bi mogao da ne dizes tenziju.Pozdrav

samo partizan

pre 10 godina

osima antica, koji je dobro radio dok nas ''buducnost'' svetskog fudbala,australija nije izbacila,
ja i ne znam nekog naseg trenera koji je nesto napravio?

tako da je trenerski rad prosecan :)

zato ne razumem toliku galamu oko mihe,
licno mi se svidja sto ima harizmu i drzi do sebe...
iako je igrao u pogresnom klubu:)

Uki

pre 10 godina

Pre godinu dana sam te na casu psihologije velicao u intervjuu koji smo imali za domaci... Zamisli pored Djokovica, Divca, Tesle, Andrica ja sam izabrao bas tebe... A onda si dosao u reprezentaciju...

danilo

pre 10 godina

Pamtićemo te kao čoveka koji je pored desetine milon963bma evra koje je pošteno zaradio kao fudbaler, zbog bedne love ušao u igru sa Toletom i ispao nevidjeni prevarant.
A nekada si delovao ponosno...

Igor_NS

pre 10 godina

Još jedan koji je srpskom fudbalu ukrao dve godine.
Putuj "selektore" i ne okreći se.
Sad ćeš imati vremena, savetujem ti da svoju decu naučiš srpski kad si već toliki rodoljub.
Ako budeš imao vremena ponovo se skreni i u Međugorje i u Vatikan.
Da si bio pametan a ne arogantan pustio bi Ljajića i Matića da igraju, bolje da su dali po gol Hrvatima da se nisi silio, taman nikad ne zapevali "Bože Pravde".

Gerov

pre 10 godina

Tu gresis!!!!!

Samo cu po selektorskom pozivu i da te pamtim!
Igracki period sam zbog ove gluposti totalno zaboravio!

Zvezdas od rodjenja i zauvek!

divac72

pre 10 godina

E "moj" Sinisa zemljace...Umesto da posteno kazes,ljudi nismo nista napravili,otisli na SP,izvinite zbog toga...ti uporno drzis svoju stranu,ccccc! Kao antic recimo,uspeh nam je kad odemo na SP i nista ne uradimo,strasno...A bio sam se poradovao kad je dosao na mesto selektora... Kad ce bre da dodje jednom neko ko ce raditi POSAO kako treba, posteno i odgovorno...verovatno nikad,dodji juce,hehehe Pozdrav svima...

Aca motka

pre 10 godina

Stojkovic-ivanovic,subotic,nastasic,kolarov-kuzmanovic,matic,markec,basta-ljajic,djuricic .klupa-brkic,tomovic,rajkovic,bisevac,ignjovski,milivojevic,tosic,tadic,mitrovic,sulejmani

baka

pre 10 godina

I neka je uveo. Nije selektor kriv sto vedetice nece da igraju 100% jer se boje povrede pa da im ne propadnu milionski ugovori sa stranim klubovima. Do sada SAMO U FUDBALU nisam vidio da momci ginu 100% za svoju reprezentaciju. Pogledajte rukometase, odbojkase, vatetpiliste i muske i zenske pa ucite od njih. Ne vrijedis vise jer ti je plata veca

Piksi

pre 10 godina

1. Fejsa, Raća Petrović, Šćepović, Radovanović...itd.
2. Vidić, Luković, Ninković, Matić...itd.
Neka je on zadovoljio Ramadanija i Toleta, a sebi stavio 30.000 € mesečno.

Biohazard

pre 10 godina

Čovječe zašto ne odeš ? Niko te ne želi za selektora više. Bio si odličan igrač ali nisi takav kao i trener.

Prva momčad Srbije vrijedi iznad 100 miliona evra i nakon samo 50 % kvalifikacija (!!!) Srbija gubi svaku šansu da ode u Brazil. I ti ostaješ selektor. Treneri jedne Austrije ili Slovačke bi dali ostavke u takvom slučaju iako im momčadi nisu tako skupe.

Zašto mi Srbi moramo uvoditi "novitete" u svemu ?

Srbija ništa neće bolja biti ni za Euro 2016, čak i da odemo tamo ništa nećemo napraviti. To svako u Srbiji zna.

Brzzi Gonzzalles

pre 10 godina

e moj Sinisa,sta si sebi dozvolio!!Bio si NAS ponos,legenda,idol ..a sad te svi pljuju,ko najveceg izdajnika!!Nije ti ovo trebalo!!

nex

pre 10 godina

Zameram ti na par resenja u ekipi, pogotovo protiv Hrvata. Zameram ti i sto nisi ipak inicirao pokusaj nekog dogovora sa Ljajicem i Maticem. Slazem se da moraju da te postuju, kao i zemlju za koju igraju, ali mogao se naci neki zajednicki jezik. Za podmladjivanje svaka cast, godinama smo robovali kumovskim vezama koje su nas proslavile u utakmicama protiv velesila Gane i Australije. Zbog tih istih dva najbolja nasa vezna igraca u poslednjih 20 godina, Sasa Ilic i Rambo Petkovic nisu nikad dobili sansku kakvu bi bilo gde u svetu dobili. Svaki put ista prica, kvalifikacije se odrade ziheraski, na srecu ode na prvenstvo i onda blamaza. Bolje je i ovako, verovatno necemo otici, ali treba uvek verovati zasto da ne. U pravu si, niko nas nije nadigrao, nismo imali ni srece, izgubili smo od Belgije dva puta i od Hrvata, a mogli smo sve 3 dobiti, jedina slaba utakmica je protiv Makedonije bila i to je posledica Belgije. Setim se samo proslih kvalifikacija za Juznu Afriku, dolazi nam Francuska i pobedom bi obezbedili plasman odmah, ali ne, sa 10 igraca Francuzi nas napadaju i osvajamo bod kuci. ISto i sa Nemcima na prvenstvu, pobedili, a trebali smo 3 komada da primimo. Ljudi ovde ne prate igru, oni kao zaslepljeni samo rezultat gledaju. Zato bih, iako sam Partizanovac, ali pre svega Srbin, zeleo da se cudo dogodi i da odemo u baraz, bas zbog tebe i toga sto imas hrabrosti da se suprotstavis ovdasnjem trulom poimanju fudbalske igre. Velika podrska! Igrajte, pa sta bude, samo igrajte!

miha

pre 10 godina

Ostani Mihajlovicu molim te! Da se ove neverne tome sakriju u rupicu,kad se peske plasiramo na euro2016! Svi ste vi strucnjaci,al on je trener a mi komentarisemo vesti. Krivi su svi samo ne Miha,on je morao da trazi tim i jos ga trazi,samo nije imao vremena za to,jer je odmah upao u kvAlifikacije. Da je pre preuzeo Rep.sve bi u grupi nabubali.
(M.K., 9. jun 2013 09:50)
# Link komentara
Decko ne znam da li si obavesten da na euru 2016 nece igrati samo onaj ko ne bude hteo!

žarko

pre 10 godina

ne trabunjaj o tom podmlađivanju, nisi napravio ekipu za sledeće kvalifikacije, a napravio si najlošiji rezultat u istoriji, jednostavno rečeno - nisi uradio apsolutno ništa.

precanin

pre 10 godina

A ti volis Srbiju ? Kada budes vodio svoju privatnu reprezentaciju mozes uzeti koga hoces, ali kada vodis srbijansku reprezentaciju MORAS uzeti najbolje !!! Uostalom vidim nosis znacku , cini mi se srpsku, sa cetiri oscila, koja su navodno sinonim Srpstva, da li ces je nositi i kada ne budes vise selektor ? Posto zdravo puno "volis" Srbiju nadam se da hoces !?

darko

pre 10 godina

Ne dokazuje se patriotizam pjevanjem himne, nije to pjevacko drustvo, nego na terenu. Sklonio si Ljajica zbog tvojih kompleksa. Time nijesi dokazao da si patriota, nego obrnuto.

ma

pre 10 godina

sve je to lepo al ti mladi kad se ufuraj uu neki strani klub nema sanse da dodju da igraj uza repku. uzmi za primer sve dobre igrace evo vidic mzoe da igra za svoj klub a za repku ne moze? a i svi ostali toliko o patriotizmu

slav_onac_

pre 10 godina

Pošto se Miha praktički obruko u kvalifikacijama, posljednje što mu ostaje je dobiti Hrvatsku usred Beograda, pa da cijela Srbija kaže ''ti si Miha srpski heroj'',vidljivo je da neće da ode dok se ne odigra uzvrat s Hrvatskom.

iggyspeed

pre 10 godina

Reprezentacija Srbije poražena je u petak od selekcije Belgije i GOTOVO SIGURNO neće biti na spisku putnika za Brazil.

Tko je ovde lud ????

Gane

pre 10 godina

Ostani Mihajlovicu molim te! Da se ove neverne tome sakriju u rupicu,kad se peske plasiramo na euro2016! Svi ste vi strucnjaci,al on je trener a mi komentarisemo vesti. Krivi su svi samo ne Miha,on je morao da trazi tim i jos ga trazi,samo nije imao vremena za to,jer je odmah upao u kvAlifikacije. Da je pre preuzeo Rep.sve bi u grupi nabubali. (M.K., 09. jun 2013 09:50)
A to si ti Siniša??? :))

asteriks

pre 10 godina

pameticemo ga kao komercijalnog nacionalistu, hiljadu puta vidjenu pojavu na ovim prostorima, koji prosipa desnicarske kvazimotivacione fraze kad god progovori dok iza ledja "radi posao".

Arhimed

pre 10 godina

Kamo srece da te sto pre zaboravimo. A pamticemo te kao likam kome je sve drugo bilo bitno osim da ta reprezentacija zaista igra fudbal. Pametan je koliko i uspesan....

Predrag

pre 10 godina

Да ли можеш да набројиш чланове тог подмлађеног тима? Било их је између 45 и 49.
Може ли ико? Који тим ће да игра у квалификацијама за ЕП?
Све је почело када је Ђукић отјеран и доведен Антић који није много бољи од Караџића.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

"nasa reprezentacija je najmljada u evropi" zbog cega laze selektor sinisa mihajlovic?? ispravnije bi bilo reci " nas ofanzivni vezni red je jedan od najmladjih u evropi" svi ostalo su vec sredinom dvadesetih (osim nastasica u odbrani) tako da mihajlovic valjda veruje da u srbiji ljudi nemaju internet da provere dali smo zaista tolko mladi.belgija je mlada srbija je standardno po godinama.uveo je neke igraca kojima jos nije mesto tu (lazar markovic,srdjan mijajlovic) a oterao lidere i vodje (milan jovanovic. nikola zigic).ne zamerim mu ja zbog poraza protiv belgije jer objektivno i ja bi postavio isti defanzivni red(protiv skotske obadva igrali super)istu odbranu( kolarov,bisevac,subotic u zadnje tri utakmice obavezno na klupu) samo mihajlovic je greske napravio daleko pre toga.vara narod to mu je problem a prica oko "najmladje repke u evropi" je jeftin izgovor..nazalost ,voleo sam ga kao igraca dao je on mnogo radosti srbima radost koju nam sada u 2013 godini oduzima..R.I.P SERBIA!!

Rade

pre 10 godina

Zaboravicemo te brzo. Pomozi nas molim te, dok brojis pare koje dobijas od Toleta i Ramadanija, da to ucinimo sto pre. Koliko para gubi fudbalski savez izostankom sa svetskom prvenstva, koliko bi se u pravilnoj raspodeli moglo skolovati mladih igraca od tih sredstva, koliko, ... koliko? Koliko si bezobrazan i sebican to vec znamo, a takodje i to koliko cemo te pamtiti. Samo neznamo kada ces ti, Tole i vama slicni nestati iz nasih zivota. Veruj da nemozemo da vas gledamo i da smo jako nesrecni sto ste pripali nama i sto moramo da vas trpimo.

Pedja

pre 10 godina

Ja ci te pamtiti kao coveka koji je uspeo da se otarasi zigica,srankovica,vidica,karasica,jovanovica.Samo napred.Doci ce vteme kada ce i nasi fidbaleri dokazato kololo vrede.Pozdrav od okorelog grobara. Pedja iz Šapca.

A

pre 10 godina

nece te pamtiti kao selektora vec kao coveka koji je do zadnjeg dana ugovora primao selektorsku platu a to je nesto zar ne, zato cemo pamtiti da posle svih zaradjenih miliona i odskocne daske Crvene Zvezde ni trepnuo nisi kad si odbio da uplatis koju desetinu hiljada dolara (na Zvezda donacije)svom bivsem klubu u nevolji, pamticemo to i tvojim unucima, don't wary!!!

lenovo

pre 10 godina

Stvarno preteruje više sa ovom pevanjom himne, mi kad pričamo o rezultatima reprezentacije, on ne pominje stručne aspekte igre i poraza nego priča o pevanju himne ( što smatram da treba pustiti igračima da odluče da li će da ga pevaju ili ne) a pevanje himne ne znači automatski i izliv patriotizma, pošto je najveći patriotizam učiniti nešto pozitivno za svoju državu, a ovo zadnje kao trener Mihajlović nije uspeo, iako je , moramo priznati u pevanju odličan, ali za vođenje fudbalske reprezentacije je potrebno još dosta-dosta vrlina i sposobnosti, što nemaju ama baš nikakve veze sa pevanjem, i pevačkim umećem.

lenovo

pre 10 godina

g. Mihajloviću, sad imate mogućnost da se pokažete kao pravi patriota, i da ustajući sa klupe reprezentacije načinite jedan gest, i da se odreknete plate i premije u korist, recimo bolesne dece u Srbiji, smatram da biste time izgladili jedan deo ogromne štete koju ste naneli celoj Srbiji preko vođenja fudbalske reprezentacije.

Aleksandar

pre 10 godina

Super Siniša, sad idi u Italiju i prati narednih sedam do deset godina šta se dešava sa reprezentacijom koju si upropastio! Ekipa se ne podmlađuje tako što se odmah u vatru ubaci 22 nova igrača, nego se to radi postepeno, iz utakmice u utakmicu, zavisno od toga ko je rival i kakav rezultat želi da se ostvari. Nije trebalo praviti tako radikalne rezove, trebalo je sačuvati kostur tima, a postepeno ubacivati talentovane mlade igrače i to proverene, a ne neke anonimuse, za koje niko do tada nije ni čuo. Ako si već imao nameru da eksperimentišeš, mogli smo lepo da kažemo da nećemo da igramo ovaj ciklus kvalifikacija, pa da igramo samo prijateljske i revijalne utakmice i stvaramo tim čije će glavne uzdanice biti Radovanović, Ignjovski, Alen Stevanović i slični anonimusi. Šta bi se desilo da se Van Gal odrekao Robena, Kujta, Heitinge? Pa i oni su u neku ruku matori! A u njihovom timu, s druge strane, ima i 10 godina mlađih od njih. Smešan si Siniša!

Pasic

pre 10 godina

Miha ko nasa skupstina.Ostvarivanje glavnog cilja i izlazak u Evropu se odlaze,jer ce uskoro izbori.Treba podmladiti kadrove,napisati programe i pravila ponasanja...

Blagoje

pre 10 godina

Nije problem u podmladjivanju reprezentacije i nije problem sto necemo otici na svetsko, problem je sto nema igre. Reprezentacija ne moze da da gol iz igre, to je najveci problem.
A pamticemo te kao selektora, u to budi siguran. Jos malo pa ces po procentu pobeda na utakmicama da negativno nadmasis i trenersku gromadu kao sto je Dejan Savicevic.

Savicevic: 17 utakmica, 4 pobede, 3 neresene, 10 poraza
Mihajlovic: 13 utakmica, 4 pobede, 2 neresene, 7 poraza

mozak

pre 10 godina

Niko tebi ne zamera na podmladjivanju samo se ljudi pitaju gde je medju najboljim DMF-DMC (moze i AMC ) igraca na planeti Nemanja Matic i gde je medju najboljikm AMF igracima ITALIJE Adem Ljajic! Sve ostao je marginalno cak i broj bodova i sve ,ali ova 2 igraca mozda ne bi promenila tok kvalifikacija ali za ostale bi bili reano maradone.

wroom1975

pre 10 godina

Koga bre ovaj laze, koje podmladjivanje, i koji prosek 21, 22, i za kojih 10 godina u vrhu Evrope? Sa ovom postavom i sa ovim igracima i sa ovim selektorom?!? NIKAD!!! Jedino sto mozemo je da dotaknemo dno, polako ali sigurno. Eno Pro Verceli, Groseto svi ispali iz Serije B, pa neka ide tamo neka se uci malo trenerskom zanatu, nego nisu ni oni ludi da zovu ovog pa da ih otera u C2/B ligu. Kako ga nije sramota da i dalje drzi sebi stranu i govori kako je u pravu.

pfcpanta

pre 10 godina

Veliki sam i nepopravljivi Grobar.Navijao sam za Lacio pa za Inter zbog tebe i Stankovica.Jedini si fudbaler koga sam se plasio dok si igrao u zvezdi.Mogao si nam dati gol sa bilo kog dela terena.A kao selektor i kao covek si nula.Uhvatio si se podmladjivanja reprezentacije kao pijan plota.Sa scepocicem bi ti da podmaladis?Sa milivojevicem?Pa ti ne da nemas oci nego si i gluv kada ne cujes sta ti narod govori.

Deki

pre 10 godina

Ne podmladjuje se ekipa tako naglo!Uvek je potreban u timu neko i iskusan.Ne igra Ilić u Partizanu jer je na nivou Mesija.I kakav je to kodeks koji se uslovljava potpisivanjem nekog papira?Škotska dobila Hrvate u Zagrebu a mi ne možemo?I šta ako ovi igrači ne naprave ništa u sledećim kvalifikacijama što je moguće?Treba neko da ih uklopi u celinu,samo sumnjam da si to ti!

nnidza

pre 10 godina

Mislim da je ovaj tim morao da pojača iskusnim igračima na pozicijama gde škripi i rezultatima drži moral mladog tima. Tim se oformio, postoji 7-8 igrača koji startuju mada mislim da je do sad morao da pronađe i ovu četvoricu. Mislim da tim ima budućnost. Samo nije moralo baš ovako...

niko

pre 10 godina

A ne pamticemo mi tebe veomaaaaaaaa dugo. No svakako ne kao selektora vec kao piona Faljija Ramadanija i posast domaceg fudbala!
(Komsija, 9. jun 2013 08:17)
BRAVO!

madagascar

pre 10 godina

Ne stvara se kult reprezentacije tako sto ces nekoga naterati da peva himnu,vec svojim radom i autoritetom izazoves taj osecaj kod igraca i oni to svojevoljno rade...

zoran

pre 10 godina

Mihajlovicu da si ti svestan bilo chega, odavno bi podneo ostavku. U tvom sluchaju svest je velika nepoznanica.
Tu si , jer nashe drushtvo je kriminalno-korumpirano i doveden si preko veze. Niti u jendoj normalnoj drzavi ti ne bi mogao da vodish reprezentaciju , ali Srbija (zemlja treceg sveta) ti je omogucila da pokazes raskoshni talenat u unishtavanju fudbala. Redak si po tome, to ti se mora priznati.

vlada

pre 10 godina

Ti si veliki srbin?!Pa sto si decu krstio u katolickoj crkvi?!Jer mozda zato sto ti je zena Italijanka....Sramoto.....pa svi to znaju a ovamo si nasao jadan srpski narod da foliras i da na pricas o kodeksima...

RF

pre 10 godina

sa ovim sto je napravio prosuo je sve,da je zvao najbolje igrace repke i da su izgubili niko mu ne bi zamerio,ali previse fantazira,nije mi jasno ,sta kao tadic i matic nisu mladi igraci,ovde nesto smrdi.

čovek

pre 10 godina

I na kraju balade, opet slušamo...Ja, pa Ja...
Promašio je Karadžić a ne Vi, Mihajloviću. Ne dovodi se selektor koji se sviđa meni lično ili narodu. Dovodi se čovek iz struke koji je dokazanih kvaliteta i sa rezultatima iza sebe.
Možda mi i nememo bolje fudbalere, možda bi neko drugi još gore prošao ali ima jedna stvar koja će se, ipak pamtiti selektrore:

Cela reprezentacija je bila podređena Vama i Vašem poigravanju s njom. A mora biti obrnuto.

I ko zna, zašto je ovo dobro. Kad dođemo na dno, više se skače u vis.

joker

pre 10 godina

a ti pokazuješ koliko voliš srbiju visinom ugovora i (najgorim u istoriji) plasmanom u kvalifikacijama. e da nam je manje takvih što vole srbiju, bolje bi nam bilo.

Dejan

pre 10 godina

Svi pricamo kako volimo srbiju,ali kada treba da se odigra.
Secam se kada si na vrhu karijere izjavio,kako su nase devojke najlepse na svetu,pa kada si trebao da se ozenis ono kvrc,italijanka.Deca ti ne govore srpski i zivis u italiji.
Posle svega ovoga ti trazis Ljajicu da peva himnu.Sta si ti to novo uveo u reprezentaciji?
Konstantno si menjao sastav iz meca u mec,nije ni cudo sto nisi tim napravio.Ja licno neverujem da si ti toliko glup da pravis greske koje vidi cela nacija.Tebi su drugi diktirali koga moras da stavis u tim iz finansijskih razloga.Pristao si na to za 30 000 mesecno.NJIMA si ispunio zelje,sebi stavio lovu u dzep,nama si prodavao pricu kako himna mora da se peva i da podmladjujes ekipu.
I na kraju da te pitam, ko je najvise izgubio na kraju i ispasta zbog svega,patrijoto i srbine Mihajlovicu????

Milan Krusevac

pre 10 godina

Nažalost po lošem,ništa nisi napravio niti je tačno da si podmladio reprezentaciju jer si ubacio neke dečake,već je razlog tome bio da se oni prodaju.Odbacivanje Matića,Kuzmanovića ,Ljajića ,Sulejmanija zaboleće nas letos dok budemo gledali SP u Brazilu.A mogli smo da budemo veoma ozbiljna reprezentacija tamo sa timom u punoj snazi.Brkić,Ivanović,Kolarov,Nastasić,Subotić,Matić,Kuzmanović,Marković,Ljajić,Tošić,Đuričić,to bi bio tim vrlo atraktivan sa igračima koji igraju u najvećim klubovima.

istina

pre 10 godina

Covek napravio ovakav katastrofalan rezultat, a i dalje nesto svira o himni! Ja mislim da je selektor odmah hteo da se pokaze kao veliki patriota i tako stekne popularnost kod navijaca, jer je sam znao da je kao trener velika 0! Nazalost, zrtvovao je igraca koji je ove sezone bio u dobroj formi i koji bi sigurno mogao nesto da doprinese u napadu. Kraj price je da se verovatno ni jedan ni drugi vise nece pojaviti u reprezentaciji.

Wlada

pre 10 godina

Postujem sve ranije sto je uradio za nas fudbal ali da je za trenera, nije...ne znam gde je on video da se na taj nacin podmladjuje ekipa, valjda ako hoces da podmladis tim zoves nekoliko mladih igraca i ostavis trojicu cetvoricu iskusnih da drze tim a ne odma' cela postava 21. god, i znam zbog cega je to uradio, on ne moze da trpi da njega neko ne slusa hteo je da zavede red i zato je zvao sve balavce da se tako izrazim dok starijima ne bi mogao da komanduje u toj meri...realno kad bi dosao neki pravi trener i kad ne bi morao da gura mamine i tatine sinove iz saveza, mi bi imali reprezentaciju za polufinale svetskog prvenstva bez zezanja, samo pogledajte odbranu mozda i najjaca u evropi Ivanovic-Vidic-Nastasic-Subotic... POZDRAV

doktor

pre 10 godina

@brka Tvoj komentar je ravan osmogodišnjem detetu. Ničija prava on nije kršio, već je samo uveo glupo pravilo. Nemoj da mešaš babe i žabe!!!

djordjevic

pre 10 godina

Pamticu te po tome sto si jednog (istina IZGUBLjENOG) decaka koji kida na terenu izbacio iz reprezentacije umesto da mu das sansu i podrsku da kida za Srbiju i da Srbi na tribinama kidaju za njega. Mali Ljaja je nase dete, tu je rasto, tu je igro fudbal, pogubio se, a ti si imao sansu da ga vratis u normalu- resi si da ga sutnes. Jel moze neko da mi kaze koja je to Ljajina domovina ako nije Srbija?

banana republika

pre 10 godina

Svestan sam kako ce me pamtiti,i znam da me niko ne voli,ali ja sam i dalje tu jer je ovo Srbija i ovde moze svako da radi sta hoce!!!Jel to vasa poruka za nas gospodine "selektore"?

zvezdincetnik

pre 10 godina

"Kad sam došao za selektora prvo sam rekao kako hoću da podmladim reprezentaciju, jer sam ubeđen da će Srbija imati tim koji će u narednih sedam do deset godina biti jedan od najboljih u Evropi", ozbiljan je bio Mihajlović.nema dalje.

gu

pre 10 godina

nisi ti kriv, ti jednostavno ne znaš. to možemo da vidimo na primeru fiorentine, gde je sada, a gde je bila kada si je ti vodio. imaju skori isti sastav kao i prošle god. kriv je onaj koji te je doveo. zbog svog ega nećeš postati dobar trener.

riječanin

pre 10 godina

Sva dešavanja oko reprezentacije nebi bila moguća da narod voli i navija za reprezentaciju kao i za klubove jer imam osjećaj da vi još ne shvaćate da igra Srbija.Zamislite da recimo u hrvatskoj ne igraju u prvom sastavu Modrić i Mandžukić,selektoru bi život bio ugrožen a kod vas par kritičnih komentara i to je sve.Otići će i Mihajlović i doći će nove zvijezde ali sumnjam da će se narod ili navijači promijeniti i to nikako ne mogu da shvatim.

riječanin

pre 10 godina

Ako ne podneseš ostavku upitno je i EP u Francuskoj,mislite o tome.Ima li reprezentacija Srbije službenu navijačku organizaciju ili grupu i zašto ako postoji ne organizira prosvjed protiv FSS.

bobo mk

pre 10 godina

Pamtim te kada si iz slobodnjaka u dresu Vojvodine brutalno zabijao sa preko 30 metara, kasnije si u dresu Zvezde pakovao majstorima iz napada a bogami znao si da pošalješ po neki projektil al onako brušeno. U Zvezdi si osvojio sve što igrač može da osvoji, i bogami period u Zvezdi si dobro unovčio ali na žalost takav uspeh više nisi mogao da ponoviš. Posle toga sledi solidna karijera u kalču iz koje rado se sećam kada si Milanu zabio tri komada iz prekida. Nažalost trenjerska kariera za sada očajna!

Smislov

pre 10 godina

Ne treba ga kriviti za neuspeh. Pa nije on nikakav trenerski stručnjak sa iskustvom.Kako može onda nešto i da napravi? Stručnjak je za slobodni sa 25-30m.
A sad,nešto sasvim drugačije.
Zamislite da u KUD Abrašević može da igra samo onaj koji napravi dobar dribling.
Da li bi Srbija bila srećnija plasmanom,dobrom igrom a da niko ne peva himnu,ili nam je sada lepše,svi pevaju,loše dodaju,malo trče,ne driblaju,ali zato pevaju.
Nisam siguran da su svi francuski fudbaleri 1998.znali reči Marseljeze,ali koga je to zanimalo?Bili su "samo" prvaci sveta.Igrali su fudbal a narod se veselio.
Pesma nas je održala,njojzi hvala.

soka

pre 10 godina

Ovi naši "TALENTOVANI POJEDINCI " , pogubljeni na poljančetu ...Nikad ih niko nije video u timskom radu ,POJEDINCI BRE ! Dal HORSKA ili DRAMSKA sekcija ? Ostavio si pečat lončića i poklopčića !" DRUM'S TIM " bez nota ?!
Umesto "ONI" da budu svesni, pa timski zaigraju , igrali bi tamo za sume a ne za cenu (par karata i džeparac za ferije ),jer se većina nije snašla ?
Nije pored njih "tata" i "sponzor uprava", da ZABLISTAJU u NAMEŠTALJKI ...
Sedmocifreni ljubimci ( imaće za Kadet - Suzu ,moped , ... s potkrovljem i dva ara i 75 metara placa)? A ne računaš trafiku ?
P.S. TRAFIKING LIGA ! GEATLUK UPRAVE !

xMADx

pre 10 godina

nadam se samo da si uspeo da prodas te mlade igrace koje si forsirao da ne bude da nismo otisli na sp a ti nista nisi uspeo da prodas... da ne propadne...

Mita

pre 10 godina

Nema napadaca; jednostavno nema; sredina terena - vrlo blizu nuli; godinama! Sredina je brzo prenosila loptu napred jedino za vreme Antica; tada je bio problem sto mora da se doda Pantelicu ili Zigicu od kojih je ovaj drugi imao trenutke...Ni tada nije bilo napadaca. Golgetera. Nece ih ni biti - napadac mora da se trenira od malena; da mu se usadi u glavu da kako dodje na trening - ubaci loptu u gol; kakvi god da su odbrambeni i golman; i sta god da se desi. Ibrahimovic je napadac; Dzeko je napadac; Suker i Mijatovic. Toga nema! Mozes sada da stavis na mesto selektora Harija Potera - mi golove davati necemo...Zvezda i Partizan su odavno masine za unistavanje napadaca. Zato sto su dominantni u ligi i napadaci igraju kao ispred zgrade- kampovanje i laki golovi; napadaci sluze da ne smetaju dok im neko ne da loptu na zicer.

Raci

pre 10 godina

Sramotno Mihajlovicu, sramotno.
Podmladio si reprezentaciju, tako sto si izbacio starce Matica, Ljajica, Sulejmanija...
Drsko, neodgovorno ponasanje za nekad legendu u mojim ocima.

Кривокапић

pre 10 godina

Памтим те по добрим играма у Звезди, Лавију и Интеру.
Памтим те по лошим играма за репрезентацију и ароганцији коју си тада испољава и намосио штету својим саограчима.
Памтим те по ротацији од 50 играча на 4 квалификационе утакмице.
Памтим да си избачен из свих италијанских екипа које си тренирао.
Памтим те по лажном патриотизму, као и оне у чију си се странку уписао деведесетих.
Памтим те по томе што си само причао о свом односу са Штимцем пре наше утакмице у Загребу.
Али сама чињеница да се ти бринеш како ће тебе неко да памти говори да си заљубљен у себе.

Komisjina Krava

pre 10 godina

"po meni se nista nece zvati
zablude sam evo prestao da brojim
nemam kome da se vratim kuci
dokle pjevam dotle i postojim
prijatelji bivsi prijatelji buduci
prijatelji bivsi
pamtite me po pjesmama mojim" - Bijelo Dugme

Stevan

pre 10 godina

Alo bre covece, ti si promasio temu... Niko tebe nije pozvao da eksperimentises i da podmaladjujes tim vec da postizes rezultate. Reprezentacija se podmladjuje postepeno... ili taj tim uigravaj na prijateljskim utakmicama a u ovom slucaju se ocekivali rezultati oje ti nisi ni blizu ostvario. Drugo, niko te nije pozvao da pravis hor i da ti propagiras Srpstvo. Zato, ajde ti polako, ustvari te nije ni briga kako ce te ko pamtiti, napunio si dzepove za ovu tvoju avanturu a za to smo krivi mi, a ne ti, ti si za sebe uradio dobar posao. Srecan ti put, ali budi castan pa idi sto pre.

Werp690

pre 10 godina

Pamticu te kao jednog od najboljih izvodjaca slobodnih udaraca u istoriji fudbala,pamticu te po golu protiv Bayerna u polu finalu kupa sampiona,pamticu te po bacanju Klinsmana u nesvest,pamticu te po pljuvanju Jeremisa u usta...Sve su to istorijski momenti naj vaznije sporedne stvari na svetu...ali te kao trenera Srbije necu pamtiti,kao sto te sigurno ne pamte ni navijaci Fiorentine..

Nenad

pre 10 godina

Bice upamcen kao i svi ostali iskljucivo po rezultatima koje je imao. Reprezentacija ne sluzi za stvaranje igraca vec za predstavljanje drzave sa najboljim sto ona u tom trenutku poseduje. Mladi igraci se stvaraju u klubovima a u reprezentaciju se pozivaju najbolji bez obzira na godine. Da li znate i jednu reprezentaciju na svetu u kojoj najbolji fudbaleri nisu pozvani ili sede na klupi a igraju mladi i neafirmisani? Na Mihajlovicu je bilo da rezultat ostvari sa himnom ako misli da treba i sa neafirmisanim igracima ako misli da moze. Rezultata nema te su opravdanja besmislena i nepotrebna. Krivaca naravno ima vise ali je sva odgovornost na selektoru. Stanje svakako nije tragicno posto se i bivsoj SFRJ cesto desavalo da se ne kvalifikuje na velika takmicenja. Iskreno mislim da je bolje ne otici nego dozivljavati poraze sa pet ili sest golova razlike. Mihajloviceva generacija sa najvecim zvezdama u timu je 2000. godine na prvenstvu Evrope izgubila od Holandije 6-1. Na SP 2006. poraz od Argentine 6-0, 2010. SP u J.Africi i poslednje mesto u grupi iza Gane i Australije. Nije ovo danas katastrofa kakvu vec nismo videli a bice ih jos sve dok ne postanemo normalno drustvo cime ce se i stanje u fudbalu dovesti u red.

bosanac

pre 10 godina

grehota sta si napravio za Srpski narod!ja sam musliman ali se stidim kad vidim da gubite od belgije i hrvatske!i to sto posto tvojom greskom,a imas na raspolaganju igrace da napravis ekipu da pojede i hrv. i bel.zajedno u jednoj utakmici!pasa moj ti treba da das ostavku i na tvoje mjesto ko god dodje i ima imalo sportskog duha napravice bolje rezultate od tebe!pa zapocetak moze pobjeda na arongantnim hrvatima!dogovoreno?

hijena

pre 10 godina

Ako nemamo bolje igrace od Mijailovica, Fejse, R. Petrovica, Milivojevica, Radovanovica, Stevanovica, Scepovica itd. onda nam je najbolje da ugasimo repeezentaciju. Pita se od g. ne pravi.

Patrijarh.

pre 10 godina

ne brini, mislim da za dve godine niko neće ni znati da si bio selektor, a za 5 te možda opet postave na to mesto. Srbi smo, a mi imamo izuzetno slabo pamćenje.

Oche Makarije

pre 10 godina

Pa koliki je bio prosjek godina reprezentacije Belgije, moj Mihajlovicu... Dokle vise, dokle vise da se vadimo na godine... To je pitanje i za Karadzica vise nego za Mihajlovica. Bruka

Goran

pre 10 godina

Francuska nije postojala kada je fudbal u pitanju izmedju 1987 i 1995-te,pa je onda dosao jedan covek koji je imao viziju,fudbalsku struku,iskustvo,harizmu,dobar takticar,karakter,mudrost,dobro je poznavao svakog fudbalera iz domace lige i one koji su onda igrali po Italiji,Engleskoj...bio je dobar psiholog,imao je petlju da se odrekne Erika Kantone,Zan Pijer Papena,Zinole,zvao je najbolje Trezege-a i Anrija(tada Juniori),Vratio Blana,Desampa(matorci,jel?)i dodao nepoznatog Zidana koji je tada presao u Bordo,Turama iz Monaka,Ljudozdera iz Milana:Marsel Desaji,prosecnog Dugarija,Petija,i Piresa u ono vreme kada su ih svi pljuvali..na kraju su ti momci osvojili Mondijal 1998..napravio je od njih ratknike koji su trcali i borili se do 95-tog minuta..
Ako su Hrvati,Cesi,Rusi,Grci,Portugalci pronasli talente..onda se zaista pitam sta je problem u ovoj drzavi.

beni

pre 10 godina

prena novim kalkulacijama
Srbija: Current Points 723
Possible Ranking Points 661

Albanija:Current Points 690
Possible Ranking Points 689
ovaj vas selektor je Awesome

Vladimir Stojanovic

pre 10 godina

Mihajlovic je bas cinican,, Kao pamtice me po zlu, ali za deset godina pricace o meni kao vizionaru, koji je imao hrabrosti da ove momke baci u vatru i ispasce da je to bio super potez.. Po meni, nije nam bila potrebna ovakva, duboka smena generacije, a ako je morao da bude ovakav rez, svakako Mihajlovic nije covek, za tako nesto.. Znaci, Mihajlovic je mozda i vizionar, ali ne i covek za takva VELIKA dela..