Petak, 07.06.2013.

20:49

Poraz Srbije, Belgija prva

Fudbaleri Belgije pobedili su Srbiju u Briselu sa 2:1 i tako se popeli na prvo mesto na tabeli A grupe kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Izvor: MN

Poraz Srbije, Belgija prva IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

283 Komentari

Sortiraj po:

Malina

pre 10 godina

Hrvatska je prošla do sada sve dodatne kvalifikacije, 4 od 4.
I sada ćemo biti nositelji i teško da će nas bilo tko od ovih nenositelja izbaciti.
Moguće, ali jako teško :-)

Apache

pre 10 godina

Ako,bre,ako! Zato sto Partizan pobedjuje,Srbija stalno gubi!
(Остајем овде, 08. jun 2013 10:47)
Zato dok je zvezda pobedjivala mi smo u fudbalu bili stalno prvaci sveta i evrope.

SrbaBg

pre 10 godina

@cofi Zamena igraca, za Belgiju ulaze Lukaku, Dembele, Azar a za Srbiju Marko Scepovic i Petrovic. Neprocenjivo!!!
Meni je to isto bio najbolji momenat utakmice, gledam iz koje lige njihovi igraci, a nasa turska i jsl, sve zajedno 4 jake utakmice u sezoni, kakvo ponizavanje reprezentacije od strane Sinise, da nije kao fudbaler donosio dosta radosti nasoj zemlji ispljuvao bi ga najstrasnije, ovako cu samo cutati ...

Kenny Dalglish

pre 10 godina

Ponovo primamo gol sa par metara a golmana nigde. Slicno je bilo u Zagrebu kod drugogog gola Hrvata i kiksa Brkica. U ovim kvalifikacijama forsiramo linijase na golu, dok je u proslim Jorgancevic u Ljubljani primio gol iz Austrije.
Da nadjemo nekog mladog golmana u inostranstvu pa da stekne uslove da brani za nekoliko godina posto se ovde ocigledno nemamo trenera golmana.

iv13

pre 10 godina

Nikad u zivotu nisam bio ravnodusniji kad igra reprezentacija nego sad... Ovaj nam prica o nekom kultu reprezentacije... Toliko ne razmisljam o repki da to nije normalno, ranije sam svaku utakmicu 3 nedelje pre jedva cekao... Sada?... Nisam ni prvo poluvreme gledao.

Dzigibau

pre 10 godina

(mihaikovic mile, 08. jun 2013 08:04)
Ne bih bio bas siguran sa obzirom na to da je Lihtenstein odigrao 1-1 sa Slovackom. Jedino ako bi Mihini momci pokazali karakter i ostavili srce na terenu bilo bi mozda jedva 0-0.

petronas bzvz

pre 10 godina

stojkovic ocajan...glavni krivac za drugi gol,pa kako moze golman da dobije takav gol sa tri metra?!ajde ko prvog su ostavili lika samog i onda neka neko kaze da je on bolji od brkica,uostalom videli smo sve danas

mihaikovic mile

pre 10 godina

U zadnjih 5-6 godina nista nam se lepo nije desilo.
Onaj ko hoce da unisti jedan klub unistio je i reprezentaciju.
Ima sanse da u narednih par godina pobedimo bar Lihtenstain

Ljubitelj sporta iz Jagodine

pre 10 godina

Nije problem samo u saveznom kapitenu.Veći je problem u samoj fudbalskoj organizaciji i stanju fudbala u Srbiji.Valjda će se to jednom shvatiti.

Misha Amerika

pre 10 godina

Boze sa kakvim sastavom on izlazi u utakmici svih utakmica protiv mocnog rivala. Milosavljevic, Mijailovic, Scepovic, Mitrovic, Bisevac, Fejsa...mislim stvarno bre...mazohisticki trener! Fejsa igra zadnjeg veznog, mislim da je imao 5 dodira sa loptom. A tek Scepakadabra, prvi dodir 9 min po ulasku kao dzoker. Jezivo.

Бане

pre 10 godina

Искрен човек да bude не треба ни очекивати ништа од ове назовимо квази фудбалске репрезентације.
Пошто се зна да ће се увек обрукати , kao и што чине стално.

Владо Бања Лука

pre 10 godina

Ја сам задовољан. Побједа или неријешено Србији не би донијела ништа, а овако је (уз пораз Хрвата на Максимиру) Хрватску гурнула у неизвјестан бараж! Није да ми је Белгија дража него Хрватска, него једноставно Штимчева екипа ни у којем случају не заслужује да иде у Бразил... БиХ да, али Хрватска и Милова Црна Гора НЕ.

MI6

pre 10 godina

Zar je moguce da smo izgubili? :D
Dokle nas je doterao ovaj nas Miha, sad vise niko ni ne ocekuje da pobedimo bilo koga.
A mogli bismo da budemo reprezentacija u prvih 15...

darko1311

pre 10 godina

Covek dole napise da belgijanci nisu nista narocito i da nemaju pojma i na to dobije preko 80 lajkova,definitivno cu prestati da citam komentare STRASNO

Markiza

pre 10 godina

Nije selektor problem. Izabrace nekog drugog i on ce isto da prodje kao ovaj. Karadzic i njegovi pomocnici su problem. Oni moraju da odgovaraju za propast srpskog fudbala. Pa jel vidite da njima nista nije sveto. Njima nije problem ako Srbija ne prodje kvalifikacije. Samo im je bitno da uzmu sto vise para sebi. Jeste li toliko slepi kod ociju da to ne vidite?

pero

pre 10 godina

Ne bi da pametujem ali ljudi, vi koji prizivate Radomira Antica ( ili je to samo nekolicina koji se potpisuju razlicitim imenima) tada je reprezentacija igrala ultra-kukavicki fudbal. Ja razumijem da za Mihajlovica svaki covjek u trenerci izgleda srucnjak, ali Radomir, cccccZar vam svima nije jasno da sljedeci trener mora biti Njemac ili slicne sorte. Nasi ljudi su previse korumpirani da odlucuju o vaznijim stvarima.

Dok se nekom ne smrkne....

pre 10 godina

Da je Cro pobedila Skote Senisa bi vec bio preko bare ali njegovi zemljaci su mu pruzili sansu da nas ukopa a jos koj mesec

sheki

pre 10 godina

Za srpski fudbal je značajnije da ode, predsednik fss-a (ime ne želim ni da mu spominjem), i ostali koje je vreme odavno pregazilo, nego ovaj kvazi trener. Trener ne zna pa ne zna, ali onaj ko ga je doveo na to mesto, je to učinio da bi uništio srpski fudbal. U Srbiji hara negativna selekcija.Antiću majstore.

mr.key

pre 10 godina

Nadam se da je ovo kraj za Mihajlovica. Sto se tice same igre nama je nominalno najbolji deo ekipe, odbrana, odigrao ocajno. Ivanovic katastrofalno, nekako mi se cini da on ipak nije desni bek vec centralni. Kolarov bi bolje igrao kao levo krilo, kao bek je ocajan. Naravno istakao se i Stojkovic. Jedino su Bisevac i Stojkovic bili prosecni. Ostali: Tadic slabo, Fejsa salbo, Milivojevic prosecno, Basta odlicno, Markovic je trebao da da bar jedan gol, a Mitrovic nije ni dobijao lopte. Izmene... Da su igrali Matic, Ljajic i mozda Kuzmanovic bilo bi sigurno bolje.

Aleksandar

pre 10 godina

Bar nas je komentator nasmejao za vreme ocajne utakmice. Nadam se kao i cela nacija verovatno da ce posle ovoga Mihajlovic napustiti reprezentaciju kao i Karadzic, ne znam kako ga nije sramota. Mozda i cela generacija treba da se promeni.

Davud

pre 10 godina

Bosna i Hercegovina od večeras je najefikasnija reprezentacija u Evropi!

Nakon petarde u Rigi Zmajevi su gol-razliku dodatno popravili i ona sada iznosi 23:3, odnosno 3,83 gola po utakmici.

Ovim su pretekli Njemačku, koja je do danas imala prosjek od 3,7 golova po utakmici.

Treća po efikasnosti je reprezentacija Engleske (3,5).

Slijede: Holandija (3,3), Austrija (2,6), Izrael (2,5), Italija (2,4), Crna Gora (2,3), Mađarska (2,2), Poljska (2,2)…

Mad4Red

pre 10 godina

Sve je veceras pocelo kako treba, Skoti poveli, umesto da zgazimo mi njih sa pola snageispadne ovako, bez ideje, kvaliteta, brzine, svezine, sa igracima da nije Mihajlovica nikad ne bi zaigrali za reprezentaciju bolje i ne mozemo!!! Sad vidim kako se osecaju navijaci Andore, Lihenstajna, Farskih Ostrva...

Marko

pre 10 godina

Prvi gol Kolarov ostavio samog igraca Stojkovic prima u blizi ugao, drugi gol primamo iz peterca gde je golman BOG i mora svaku ili da hvata ili da boksuje. Promasujemo puno sansi,nemamo napadaca. I sta tu selektor moze da uradi. Ista prica i sa utakmicom u Zagrebu. Isti akteri. Kolarov gresi, golman gresi napadaci promasuju. Sta je selektor ktiv sto mi nemamo golmana levog beka i napadaca. Bez tih igraca nemamo mi sta traziti na nekom takmicenju,ajde sve ali golman je u nekim ekipama pola tima a mi kuburimo sa golmanom vec decenijama.

Nataeos

pre 10 godina

Подршка Михајловићу! Прави потез је подмлађивање екипе и то ће се кад тад вратити резултатима. Екипа изгледа одлично, без обзира на данашњи резултат убедљиво најмлађе екипе у квалификацијама.
(Дијаспора, 07. jun 2013 21:42)
Miho jesi'l to ti???

Vlado

pre 10 godina

Ja mislim da se i Fejsa pita zasto igra kod Mihajlovica kad se ni sam ne sjeca kad je zadnji put odigrao i sekund za Olimpijakos. Mihajlovic je uradio ono sto niko drugi nije mogao, okrenuo je narod da navija protiv sopstvene reprezentacije, svaka mu cast.

alejandro

pre 10 godina

Mihajloviću odlazi!! Bilans: 7 utakmica - 4 poraza!! Nisi pronašao igru, igrače na sredini terena kao ni one koji trebaju da daju gol!!

sofronije

pre 10 godina

(shame boner, 7. jun 2013 21:15)

Ja bas mislim da se stanovnici Andore cimaju oko fudbala kao mi. To nikada nije bio nas sport, shvatimo vec jednom. Jeste, imali smo svetlih trenutaka, 1 klubski i skoro nijedan reprezentativni, ali to je sve bila Juga. Pogledajmo druge sportove gde smo i kao Srbija harali.

ultrasrbin

pre 10 godina

inter milano, 7. jun 2013 21:10

Pokusava da ga otera kao i Matica. Evo ekipe od momaka koje Miha nece:
Aleksic(Kujovic, Jorgacevic,Cican Stanković)-Rukavina(Ninkov,vasilic), Rajkovic,Lukovic(Radakovic,Pejcinovic,Stefan Mitrović,Danijel Mihajlovic)Obradovic(Josimov)-Sulejmani,Matic,Ljajic,Krasic,Jovanovic( Krstičić,Jankovic,Radovic )- Djurdjic(Zigic,Erkić).

tnt

pre 10 godina

Sta je, Bertans vas nadrndao pa sad ajmo svi na Stojkovica?Samo da vam Mitrovic ne upropasti vece nekim golom....
(Tolle, 7. jun 2013 22:07)

Koju srednju skolu upisujes?

zunasasa

pre 10 godina

Ja mislim da ima nekih problema u svlacionici o kojima se suti. Vezano za odnos igraca koji nisi preko Ramadanija dosli u reprezentaciju sa Mihajlovicem.

Lazar

pre 10 godina

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović zatražio je da se zabrani ulazak na stadion navijačima koji ne znaju reči himne Bože pravde. Naime,večeras protiv Belgije snimljeni su navijači koji nisu otvarali usta u skladu sa muzikom. Mihajlović je odmah nakon utakmice oštro reagovao i napomenuo da će,ako se to ponovi,sledeći put igrače povući sa terena!

beha mahalac

pre 10 godina

Ako ce Vam biti lakse, mi smo tu istu Belgiju pobijedili 4-2 usred Brisela uz podrsku 15.000 beha navijaca.
Neko ce reci oni su tada bili mladi. Mi smo bili jos mladji. :)

Smarač_Smoreni

pre 10 godina

Ja sam siguran da Antić svaki put kada gleda utakmicu pomisli isto što je sigurno mislio i prilikom raskida ugovora "Pravićete me od blata!"

cofi

pre 10 godina

Hrvatska - Škotska 0:1, Crna gora - Ukrajina 0:4....mi smo još i dobro prošli,dali smo gol!(Lazar, 07. jun 2013 22:52).Tacno stim sto mi ovako uvek "dobro" prolazimo.

страшно

pre 10 godina

Сећам се Пиксија и Деја када су почињали у репрезентацији и сада гледам неке нове клинце. Мајко моја ко да смо променули спорт...

Sinisa Kardashian

pre 10 godina

Ajde sad lepo, pakuj kofere i pravac Italija da te vise ne gledamo ovde. A sutra emisija sa Sinisom...ha smejurija potpuna!

Vox

pre 10 godina

@Shame Boner - Dobro je pa se nisi ispalio i uporedio nas sa Luksemburgom, Lichtenstajnom ili Maltom. Oni veceras svi neporazeni, a Malta, Boga mi, juri da nas presisa pobedom nad Jermenijom.

Stari Vujadin

pre 10 godina

Odete na http://en.wikipedia.org/wiki/Serbia_national_football_team, i onda pod head coaches pogledate statistiku i vidite koji je od selektora bio najuspesniji.

NovakPFC

pre 10 godina

2:1 je nerealan rezultat. Taj rezultat je bio u finalu Lige Shampiona i Lige Evrope... Pa procenite fudbal. Realan rezultat izmedju fudbalera i gledaoca serije Branka Kockice trebao je da bude 10:0....

SrbIN

pre 10 godina

Nekako je lakše zbog poraza Noleta i fudbalera kad znamo da su i Hrvati izgubili sve šanse da se direktno plasiraju na SP u Brazilu ...

radamelfalcao

pre 10 godina

prvo golmana nemamo, drugo bane i kolarov nula, stoperi onako mada fali nastasic, par zadnjih veznih ne bih komentarisao, u stvari reci cu samo tuga njih dvojica zajedno, tadica nije bilo, basta i lazar mozda najbolji pojedinci, mitrovica ne mogu da komentarisem zato sto nije ni imao lopti realno. da jedan fejsa igra prije matica, milivojevic prije kuzmanovica, da za boska jankovica nema mjesta u reprezentaciji, smjesno,zbog ovog nazovimo ga selktora, 80 posto ljudi ne gleda reprezentaciju, gleda neku drugu utakmicu, ovo je tuga samo to mogu reci. pozdrav svim srbima

cofi

pre 10 godina

Inace u prestonici Evrope (nekoj kao civilizaciji) ceo stadion zvizdi himni Srbije?! Mi smo jos i dobri...(AleksandarL, 07. jun 2013 21:48).Da bre mi smo za primer, masemo kod makedonaca grckom zastavom i ocekujemo aplauze, Belgiju zaboravio sam kako smo docekali ne secam se bas ali sigurno nije bilo lepo...tako da zamerka ti uopste nije ok!Gledaj bolje ovaj nas fudbal kako se raspada a sve ostalo je ogledalo nase zemlje i trenutno stanje koje je jadno.

Markovic

pre 10 godina

Gde ono bese je trebao da ide markovic ? Ti brate mili dok ne pogodis (2 puta !!!) prazan gol nisi ni za fk prishtinu a o drugim stvarima da ne pricam

Aj blago meni

pre 10 godina

Pa ne moze Mihajlovic samo tek tako da ode, pa cekaj bre u ovoj zemlji svi dodju na neke pozicije, primaju dobre plate i zeznu sve pa odu...pa ne moze bre to tako, mora malo da se odgovara, pare da se vrate, da se dokaze povezanost sa menadzerima pa onda malo Mihajlovic u zatvor...p.s. I ja sam zvezdas ali mora bre red da se uvede...Dozivljujemo Madjarizaciju fudbala (proci cemo isto kao i Madjarska)

inter milano

pre 10 godina

rezultat i nije los,tijesan poraz je ok,ali je sramota da najbolji igraci sjede na klupi a nekakvi fejse su konstantno u prvih 11....

Bojan J.

pre 10 godina

Odbrana ocajna, Mitrovic smesan, ulazak u igru Scepovica i Petrovica necu ni da komentarisem.

Basta je bio svetla tacka veceras.

Ipak nasa dva glavna neprijatelja su mentalitet i jako los selektor. Nema taktike, nema uigrane igre ...

OxyMoron

pre 10 godina

Mozda sam seljak ali bi meni igrali i Matic i Ljajic. Ovako bezidejno mozemo da igramo sto utakmica i sve ce se zvrsiti nekim bunarima ka udvojenom/utrojenom Markovicu ili Mitrovicu. Sta reci za reprezentaciju kojoj Raca Petrovic ulazi kao dzoker. Bre muka je ovo vise gledati. Odoh da vozim bajs

Markovic

pre 10 godina

Gde ono bese je trebao da ide markovic ? Ti brate mili dok ne pogodis (2 puta !!!) prazan gol nisi ni za fk prishtinu a o drugim stvarima da ne pricam

boban,nis

pre 10 godina

Za nas se odavno zna da smo dotakli dno,ali ovi Belgijanci nista narocito,da ne kazem da nemaju pojma.
Malo ozbiljnija reprezentacija ima da ih rasturi!

NikolaASR

pre 10 godina

Bar smo dokazali da lepse pevamo himnu od njih,sigurno su Belgijanci ocarani nasim glasovnim sposobnostima.A nema veze sto smo izgubili od Belgije,i nije toliko bitno,mi smo pobedili Dunav,sledeca je Turbina iz Vreoca...

nr.13

pre 10 godina

sada mi je pao kamen sa srca, ulazi Rasa i Scepovic.....uuuaaaauuu
Mihajlovicu svaka ti cast imao si dosta bisera ali matori ovo je bomba

Derter

pre 10 godina

Pozdrav za KUD (kulturno-umetnicko drustvo) "Ansambl Serbija", narocito za dirigenta Sinisu Mihajlovica.
Svaka cast, momci, odlicno otpevana himna!

ppp

pre 10 godina

Mihajlovicu, ti kao veliki "patriota" daj ostavku pre utakmice sa Hrvatskom i postedi nas jos vece bruke i sramote. Vrati se u Italiju i povedi sa sobom svoje tj.Ramadanijeve pulene pa igrajte tamo fudbal ako vas budu negde hteli, vrati se zeni i idi kuci i uci decu srpski da pricaju ,posto nema smislsa da toliki patriota prica italijanski u kuci a ne srpski!!!

Marko

pre 10 godina

koliko utakmica trebamo da izgubimo da Mihajlobic ode? Sem sto je kao "cvrsta ruka" trebao da sredi reprezentaciju, trebao je malo da se razume i u trenerski posao ali i u psihologiju. Zao mi je ali da se prema meni onako drsko ponasa i ja bi ga ignorisao.

Mudrac

pre 10 godina

Dakle,moramo da pobedimo sve do kraja,Hrvatsku u Beogradu sa 3:0,stim da Hrvati izgube još 2.Ja verujem,ako dovedemo novog selektora,koji će pozvati prave igrače da je to moguće!

ForeverSRB

pre 10 godina

Verovatno se ovako osecaju stanovnici Andore kad gledaju svoju repr. (shame boner, 07. jun 2013 21:15)

Oni nemaju Ljajica, Matica, Kolarova, Baneta, Kuzmu, Bastu, Lazara, Djuricica, Tadica, ali, opet, na njihovu srecu, nemaju ni mihajlovica, pa smo samim tim podjednaki.

Neko iz mase

pre 10 godina

...bravo...napred Belgijanci, rasturite ovaj hor bečkih dečaka, dajte im bar još 3 gola, valjda će tada Karadžić i Mihajlović da podnesu ostavke i prepuste srpski fudbal nekome ko se razume u svoj posao i kome je stalo do reprezentacije...a što se tiče komentatora...pa morao sam da isključim ton ne mogu da slušam ono lupetanje

Milorad

pre 10 godina

Busiiii, hahahahaha, busiiii, hahahahaha!!! Bravo Miha, naveo si mene koji sam 10 dana plakao i bio u depresiji posle poraza od Australije da NAVIJAM protiv nase reprezentacije, eeee sta sam docekao, ne mogu sam sebi da verujem da sam se obradovao drugom golu. Kakva katastrofa od tima, sacuvaj Boze!

AZagor

pre 10 godina

Umrecu od smeha ako mi krenu sa izjavama...igrali smo dobro ali nismo imali srece...da je usla ona...sve bi bilo drugacije...PA STO NIJE USLA?????

kao pratim

pre 10 godina

Miho uzmi kadete i podmladi ekipu i niko neće da ti zamera kada izgubimo. Svi će da kažu još su deca ;) a najbolje je da se konačno oprostiš od trenerske karijere jer nekada ne ide nešto uopšte čoveka, a na silu ne može.

Serdjo

pre 10 godina

Malo je reci da me je sramota sto nas uopste ima na fudbalskoj sceni! Ovo vise nije ni za najizdrzljivije stomake, ovo ne moze da se vari!

Boban, KG

pre 10 godina

93.minut i Šćepović posle pola sata u igri prvi kontakt sa loptom! Bravo majstore! Navijam za Zvezdu, ali Mitrović je za njega izmislio fudbal! Zašto Mitrović i Milivojević zamenjeni? Ej, Šćepovič... Mihajloviću molim te, odlazi! Filozofu jedan sa 50 igrača u 5 utakmica! Upropastio si kvalifikacije i sada ćeš da odeš, a da nikom ne odgovaraš za tvoje "uspehe". Vrati pare!!!!!!!!!!!!

Pomalo nezainteresovan

pre 10 godina

Igramo dobro, nemamo srece, odbrana uvek najjaca, a zapravo igraju najslabije. Belgija sa ovakvom igrom ce na svetskom od nekog Urugvaja, Nemacke, Spanije, Holandije, Gane da bude raskantana. Igraju bezidejno i samo cekaju kontre, koje im mi dozvoljavamo.

Bojan

pre 10 godina

Možda je komentator dosadan, ali je čovek sve u pravu što je rekao: Zašto nema odgovornosti selektora? Zašto ne kalimo mlade do 21 g. u njihovom rangu, a ne kroz Prvi tim? Zašto ne igraju Matić, Ljajić i Kuzmanović?...

Vreme je da se rastera savez i selektor.

nikola1992

pre 10 godina

Gledaj sada kad mihajlovic kaze da je zadovoljan igrom i da smo dobro odigrali i ponosno istakne da smo dali gol. Uz neizbezno da nismo imali srece, da smo promasili par dobrih sansi, a da su oni svoje iskoristili i ostale gluposti. I naravno ne ode, jer je na dobrom putu.

navijac

pre 10 godina

Ko su bre ovi Bisevac, Milivojevic,Fejsa, Petrovic, Scepovic, Mitrovic
koju oni igru igraju...i ko je ovaj selektor sta je ikad uspeo kao trener da bi bio selektor jedne drzave.

pa ja sam

pre 10 godina

Onog sto je napisao da ekipa izgleda odlicno pitam koju je to utakmicu gledao? jer 2 suta u gol za 90 minuta izgledaju odlicno samo jos u Jelen Superligi !

Marko

pre 10 godina

Nema sta narod da bude nezadovoljan nasom igrom, pa nama ne igra ni priblizno najjaci sastav, mi bismo lako mogli da sastavimo ekipu jacu od ove nase koja igra veceras od igraca koje nas veliki mag nije pozvao: npr. A. Djuricic- Vidic, V. Savic, Lukovic, Ninkov- Matic, Kacar, Ljajic, Krasic, Jankovic- Zigara, ne kazem da bas svih navedenih 11 zasluzuju startnu postavu (pogotovu u odbrani), ali bi ovu nasu ekipu oduvali bez vecih problema.

anonymus

pre 10 godina

Nadamo se samo da izgubimo i da ne odemo na SP jer tako ne bi reprezentacija dobila nikakav novac koji bi Karadzic stavio u dzep.

Ja onako

pre 10 godina

Ne gledam utakmicu, ali mi upaljen TV. Radim nesto na kompu. Bacim pogled na TV - 2:0. Opet se vratim kompu. Posle 15 minuta opet bacim pogled i dalje 2:0 i vidim, ma dosadno bre ovo i nastavim da derem Spider Solitaire. Preporucujem...

Ratko

pre 10 godina

Dobro nije lose. Eno cetvrta nogometna sila Hrvatska izgubi od Skotske koja je dosla bez 13 standardnih momcadi! Toliko o toj sili koja je pobedila ekipu Srbije zbog onog Mihajlovica. Cestitke Belgiji na plasmanu u Brazil i odmah da vam kazem Hrvatska pre svega nece pobediti Srbiju u gostima i kraj je vec sledece kolo. Toliko o Mihajlovicu i njegovom umecu a sad odlazi sramoto.

Bradonja

pre 10 godina

I on uvede u igru Scepovica i Petrovica. Pa Mihajlovicu ne samo na celu reprezentacije, nego bih voleo da te vise nikad nigde ne vidim ni ne cujem u zivotu. Voleo bih samo da znam da li te je sramota?

Neznalica

pre 10 godina

Tačno se zapitam koja je poenta fudbala kad gledam našu reprezentaciju....
Još nisu shvatili da se mora trčati bez lopte i ulaziti u prazan prostor.
Božeeeeeeeeee

Sven Goran

pre 10 godina

Moj tiket (konacni rezultati)

Lihtenstajn - Slovacka 2 (1:1)
Hrvatska - Skotska 1-1 (o:1)
Crna Gora - Ukrajna 1 (0:4)
Belgija - Srbija 1i3+ (2:1)

Ocigledno sam strucnjak samo za ocekivano

Bitno.je.da.mi.imamo.kucu.fudbala!

pre 10 godina

LAZAR MARKOVIC - komletan igrac: Ima brzinu ima i...ustvari to je sve, ima samo brzinu! Nema tehniku da iskoristi tu brzinu, nema sut levom, nema sut desnom nogom(videlo se kad nije uspeo da zakuca loptu u mrezu sa 5ma imao je prakticno prazan gol), nema sut levom nogom, nema igru glavom (opet sa 5m promasio, odnosno pogodio golmana), nema pas igru...itd.

pop

pre 10 godina

Molimo se za pokoj duse nama mile, drage i nikad prezaljene reprezentacije Srbije. Sada uvek i u vek vekova. Aaamin!!!

Ozalosceni: Tole, Ramadani i Sinisa Mihajlovic.

Corleone

pre 10 godina

Neverovatno koliko staromodno igramo i koliko smo jadni. Ja prosto ne mogu da verujem da nikom, ali nikom, ne mozemo da damo bar jedan gol. Pa fudbal se igra zbog golova, gade mi se.

Macak

pre 10 godina

Selektore jel sad dajete ostavku?

Molim vas,pa ne..imamo jos sansi...evo ako Hrvatska odustane a u Belgiji na primjer ne daj boze pocnu sukobi pa se drzava raspadne onda smo mi i Vels favoriti u grupi...znaci nema predaje a bogami ni ostavke dok god kinta koja kaplje..

Serdjo

pre 10 godina

Mislili ste da nema goreg selektora od Pizona, a sad vidite da ima, a lidilo tek predstoji, stize novi jos gori! Mislite da ne moze da bude gori, e moze! Srbija je to moj brale! Zivi bili pa videli!

dar mar

pre 10 godina

Ala nasi igraci imaju odnos,stav, prema igri...mislim da moze da udje u psihologiju ta vrsta ponasanja kao recimo - aktivno neprisustvovanje..

Bagzi

pre 10 godina

CZ1991
Vala bas. Ja jos psujem po kuci od kako onaj nas uprska dobijen mec. Kosarkasi me dotukli mada ruku na srce sa povredjenim Rakocom i sa samo 1 centrom nismo imali ni cemu da se nadamo. Sto se ovih slepaca tice ne sekiram se ni malo. Jasno mi je da su nam napad i veza na nivou Farskih ostrva( nek izvinu Farani) ali imamo ovakve igrace u odbrani i primamo neke fus golove. E to mi nije jasno. O golmanu-ima ne treba trositi reci. Na kraju trener, sta reci osim da se uklopio u ekipu i da zasluzuju jedni druge.

CrvenaZvezda1991

pre 10 godina

E moj ti Lazare MArkovicu ... desni bek ti daje go glavom na daljoj stativi a ti cekas kontru na centru ... Nije ti ovo JSL ...

Ja uopste ne krivim Mihajlovica (mada je i on mnogo kriv) - nasi tzv. fudbaleri, a u stvari posetioci splavova, veze nemaju ....

Evo i Grobari nas dobise.
Mislim da je moja casa mazohizma za danas popunjena

mirko

pre 10 godina

Mitrovic kao panj,pa nije to Dunav iz starih Banovaca,eto novinari Mihajlovic vam je sastavio po vasoj zelji,Stojkovic nula ,Kolarov isto krivza go,Tadic jeli igrao neznam

Драган Стојковић Пиксе Белгијанац

pre 10 godina

Докле ћемо више да звиждимо другим химнама??? То само ми радимо!!!

cale

pre 10 godina

Stalno citam vesti o nekim nasim mladim igracima kako privlace paznju ili pak vec igraju dobro u nekim jakim evropskim klubovima, a sada na utakmici ih nigde nema...sramota! Kad vec trenutno nemamo tim za neki veci rezultat, pustite decu da grade buducnost.

inter milano

pre 10 godina

fejsa i milivojevic u prvih 11 a kuzmanovic i ignjovski na klupi....bez komentara sam....sinisa ako izgubis,trebas dati ostavku....nerazumijem zasto je kuzmanovic stalno na klupi ???

Кривокапић

pre 10 godina

Фелини није певао химну. Примили смо врло јефтин гол. Играмо безидејно. Овај резултат никако не одговара Хрватима.

Clyde

pre 10 godina

Eto vam ga Kolarov! Bitno da Velike Srbende pljuju Mancinija jer ga je zakucao za klupu. 'Kako je moguce da Srbin ne igra?!'. Eto vam ga sad, De Bruyne sam k'o duh na drugoj stativi!

Blagi užas

pre 10 godina

Totalni amaterizam naše reprezentacije, bez individualnih ideja, potpuno dezorijentisani na terenu i pored svega toga još nemaju ni sreće. Ovi Belgijanci nemaju veze s mozgom ali su spretniji da nam uvale gol iz čitava tri napada za prvo poluvreme. Verovatno bi košarkaši Partizana i vaterpolisti Zvezde predvođeni Noletom bolje i smislenije odigrali ovu utakmicu.

Mirko

pre 10 godina

Kaze komentator pre pocetka.."nije nam problem odbrana"...nije nikad nibio vec je problem napad....a mi imamo ne vidjene rupe u odbrani...imamo dobre igrace pozadi ali im nesto fali.

Danubewalker

pre 10 godina

Belgija je jako ozbiljna ekipa.Oni su takodje pre nekog vremena radikalno podmladili tim da bi sada bili ono sto jesu,sve sa namerom da budu na SP u Brazilu.Nadam se da ce i nasi momci biti takvi u bliskoh buducnosti.

Wolfy

pre 10 godina

Hahaha, pa ovu ekipu bi i Jagodina dobila. Dobro, bar ce ova deca da se malo bolje prodaju(satro reprezentativci), malo menadzeri ovo-ono i uspece da zarade neku kintu. Zna Sinisa sta radi, iskusna je to lisica. Ovaj mali Mitrovic i Milivojevic sliku treba da mu urame!

pazarac

pre 10 godina

Safet Sušić nakon "petarde" u Rigi: "Milina je raditi s ovim momcima"
Litvanija-BiH 0:5.
A ne pevaju himnu jer nemaju tekst.
AJMO BOSNA,AJMO HERCEGOVINA...PRAVAC BRAZIL

Hansolo

pre 10 godina

Ma koju teoriju.. Naši srpski treneri nemaju pojma o modernom fudbalu.. Pa mi igramo naj stariji fudbal u evropi.. Mi smo još malo srećni kad pobedimo Papua novu gineu.. Jadni smo ali na papiru nemamo tako lošu reprezentacije, ali šta to vredi kad igrači igraju bez borbenosti i bez poćasta..

runner

pre 10 godina

Sva nam je odbrana klimava i raštimovana al' onaj Kolarov je bruka i sramota od igrača. Što ga, bre više pozivaju u reprezentaciju!?

crni_redstar

pre 10 godina

ovaj mitrovic da nauci da hoda,a dati gol nece do penzije. tek sad mi je zao sto nam ne daju dusmani da igraju najbolji. imamo odlicne igrace samo nemamo spica,ali vidic,ivanovic,subotic,kolarov,matic,kuzmanovic,djuricic,tadic,basta,markovic,jankovic... idi mihajlovicu sa toletom i ramadanijem i pustite nas vise ,zar vam nije dosta brukanja i ponizavanja?

Миле

pre 10 godina

Да није било оног глупог гола, није лоше.
Баста расположен, недостаје игра Тадића на коју смо навикли.
Бане Ивановић пуно петља у нападу. Коларов виси у одбрани повремено.
Дај Боже да Митровић не заради искључење у наставку.
Недостаје добар плејмејкер, а њега српски фудбал нема, већ дуго.

Ne znam

pre 10 godina

Evo gledam utakmicu i ne mogu da ne kazem.Ovi momci imaju kvalitet i znanje.Sta je to sta cini razliku izmedju ovih momaka i rezultata ,to je za mene vecno pitanje. Sta je to?

Дијаспора

pre 10 godina

Подршка Михајловићу! Прави потез је подмлађивање екипе и то ће се кад тад вратити резултатима. Екипа изгледа одлично, без обзира на данашњи резултат убедљиво најмлађе екипе у квалификацијама.

Ja

pre 10 godina

Mihajlovic je cudo od coveka. Neverovatan covek. Naterao me je da navijam protiv svoje Srbije. Da mi je to neko pricao da ce me ikad iko na tako nesto naterati nikad mu verovao nebih.

Mihailo

pre 10 godina

Toooooo bre!!! Ajmo Belgijanci, još bar dva gola.
I u Kroasanlendu je odličan rezultat, Hrvati sve bliži baražu.

Mihu oterati i opet napraviti nešto od ove naše reprezentacije, kao u Antićevo vreme.

Драган Стојковић Пиксе

pre 10 godina

Сећам се кад је Пижон био селектор. Гледао сам како губимо од Естоније и мислио да не може горе.

Годину до две касније схватам да је Пижон за Миху Сер Алекс Фергусон, са њим смо бар до последњег кола имали шансе за пласман, са овим тренерским архидудуком смо квалификације завршили после пола утакмица одиграних.

Михо, Толе, идите ако имате образа. Огадисте овој земљи фудбал. Није нам ваљао Антић...

Veseli Bosanac

pre 10 godina

Ipak smo ex-YU globalno u plusu:
Bosna/Hrvatska/Srbija - Latvija/Škotska/Belgija 5:2
Možete vi i Hrvati primiti još po jedan slobodno :)

fransoa

pre 10 godina

Zamisljam jednu situaciju-ostane 1:0 do kraja za Belgiju, mi stvorio 5-6 dobrih prilika,neiskoristimo ih i ide izjava Mihajlovica: Eto,od svih utakmica do sada,mi smo unistili Vels,odigrali drugo poluvreme protiv Belgije slago,odigrali protiv Hrvata prvo poluvreme slabo...jedino ta Makedonija :)

Marko

pre 10 godina

Da Mihajlovic malo vise prati nase igrace znao bi da Kolarov jako malo igra na poziciji levog beka u sitiju zato jer je ocajan u odbrani. U pocetku se rotirao sa Klisijem ali posel losijih partija mancini je poceo d aga stvlja na krilo dok je Klisi postao standardan na beku. Pogotovo je pogubno stavljati ga protiv jacih i brzih ekipa.

Traxdate

pre 10 godina

Hrvati nam nude teoriju,a MIhajlović kult. Nadam se da ces otici sa svojim milionima iz Srbije. Nebitan si za ovu zemlju ko semafori u GTA-u.

voja

pre 10 godina

Toliko je nas fudbal postao popularan da nisam ni znao da danas igramo, a kako stvari stoje otice skroz u zaborav,a tako nam i treba kada nam timove sastavljaju ljudi iz senke,i dalje tvrdim da polako postajemo evropsa Kolumbija a nas fudbal reprezentativni i klubski je pravi primer.Toliko.

novosadjanin

pre 10 godina

Najbogatiji klubovi na svetu zele Matića i onda shvatiš da ti zadnjeg veznog igra Ljubomir Fejsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ugasiš TV i ne nerviraš se.

novosadjanin

pre 10 godina

Najbogatiji klubovi na svetu zele Matića i onda shvatiš da ti zadnjeg veznog igra Ljubomir Fejsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ugasiš TV i ne nerviraš se.

Драган Стојковић Пиксе

pre 10 godina

Сећам се кад је Пижон био селектор. Гледао сам како губимо од Естоније и мислио да не може горе.

Годину до две касније схватам да је Пижон за Миху Сер Алекс Фергусон, са њим смо бар до последњег кола имали шансе за пласман, са овим тренерским архидудуком смо квалификације завршили после пола утакмица одиграних.

Михо, Толе, идите ако имате образа. Огадисте овој земљи фудбал. Није нам ваљао Антић...

Драган Стојковић Пиксе Белгијанац

pre 10 godina

Докле ћемо више да звиждимо другим химнама??? То само ми радимо!!!

pazarac

pre 10 godina

Safet Sušić nakon "petarde" u Rigi: "Milina je raditi s ovim momcima"
Litvanija-BiH 0:5.
A ne pevaju himnu jer nemaju tekst.
AJMO BOSNA,AJMO HERCEGOVINA...PRAVAC BRAZIL

Derter

pre 10 godina

Pozdrav za KUD (kulturno-umetnicko drustvo) "Ansambl Serbija", narocito za dirigenta Sinisu Mihajlovica.
Svaka cast, momci, odlicno otpevana himna!

Кривокапић

pre 10 godina

Фелини није певао химну. Примили смо врло јефтин гол. Играмо безидејно. Овај резултат никако не одговара Хрватима.

Vlado

pre 10 godina

Ja mislim da se i Fejsa pita zasto igra kod Mihajlovica kad se ni sam ne sjeca kad je zadnji put odigrao i sekund za Olimpijakos. Mihajlovic je uradio ono sto niko drugi nije mogao, okrenuo je narod da navija protiv sopstvene reprezentacije, svaka mu cast.

Ja

pre 10 godina

Mihajlovic je cudo od coveka. Neverovatan covek. Naterao me je da navijam protiv svoje Srbije. Da mi je to neko pricao da ce me ikad iko na tako nesto naterati nikad mu verovao nebih.

CrvenaZvezda1991

pre 10 godina

E moj ti Lazare MArkovicu ... desni bek ti daje go glavom na daljoj stativi a ti cekas kontru na centru ... Nije ti ovo JSL ...

Ja uopste ne krivim Mihajlovica (mada je i on mnogo kriv) - nasi tzv. fudbaleri, a u stvari posetioci splavova, veze nemaju ....

Evo i Grobari nas dobise.
Mislim da je moja casa mazohizma za danas popunjena

Clyde

pre 10 godina

Eto vam ga Kolarov! Bitno da Velike Srbende pljuju Mancinija jer ga je zakucao za klupu. 'Kako je moguce da Srbin ne igra?!'. Eto vam ga sad, De Bruyne sam k'o duh na drugoj stativi!

inter milano

pre 10 godina

fejsa i milivojevic u prvih 11 a kuzmanovic i ignjovski na klupi....bez komentara sam....sinisa ako izgubis,trebas dati ostavku....nerazumijem zasto je kuzmanovic stalno na klupi ???

boban,nis

pre 10 godina

Za nas se odavno zna da smo dotakli dno,ali ovi Belgijanci nista narocito,da ne kazem da nemaju pojma.
Malo ozbiljnija reprezentacija ima da ih rasturi!

ForeverSRB

pre 10 godina

Verovatno se ovako osecaju stanovnici Andore kad gledaju svoju repr. (shame boner, 07. jun 2013 21:15)

Oni nemaju Ljajica, Matica, Kolarova, Baneta, Kuzmu, Bastu, Lazara, Djuricica, Tadica, ali, opet, na njihovu srecu, nemaju ni mihajlovica, pa smo samim tim podjednaki.

NikolaASR

pre 10 godina

Bar smo dokazali da lepse pevamo himnu od njih,sigurno su Belgijanci ocarani nasim glasovnim sposobnostima.A nema veze sto smo izgubili od Belgije,i nije toliko bitno,mi smo pobedili Dunav,sledeca je Turbina iz Vreoca...

Macak

pre 10 godina

Selektore jel sad dajete ostavku?

Molim vas,pa ne..imamo jos sansi...evo ako Hrvatska odustane a u Belgiji na primjer ne daj boze pocnu sukobi pa se drzava raspadne onda smo mi i Vels favoriti u grupi...znaci nema predaje a bogami ni ostavke dok god kinta koja kaplje..

Veseli Bosanac

pre 10 godina

Ipak smo ex-YU globalno u plusu:
Bosna/Hrvatska/Srbija - Latvija/Škotska/Belgija 5:2
Možete vi i Hrvati primiti još po jedan slobodno :)

radamelfalcao

pre 10 godina

prvo golmana nemamo, drugo bane i kolarov nula, stoperi onako mada fali nastasic, par zadnjih veznih ne bih komentarisao, u stvari reci cu samo tuga njih dvojica zajedno, tadica nije bilo, basta i lazar mozda najbolji pojedinci, mitrovica ne mogu da komentarisem zato sto nije ni imao lopti realno. da jedan fejsa igra prije matica, milivojevic prije kuzmanovica, da za boska jankovica nema mjesta u reprezentaciji, smjesno,zbog ovog nazovimo ga selktora, 80 posto ljudi ne gleda reprezentaciju, gleda neku drugu utakmicu, ovo je tuga samo to mogu reci. pozdrav svim srbima

Nataeos

pre 10 godina

Подршка Михајловићу! Прави потез је подмлађивање екипе и то ће се кад тад вратити резултатима. Екипа изгледа одлично, без обзира на данашњи резултат убедљиво најмлађе екипе у квалификацијама.
(Дијаспора, 07. jun 2013 21:42)
Miho jesi'l to ti???

Boban, KG

pre 10 godina

93.minut i Šćepović posle pola sata u igri prvi kontakt sa loptom! Bravo majstore! Navijam za Zvezdu, ali Mitrović je za njega izmislio fudbal! Zašto Mitrović i Milivojević zamenjeni? Ej, Šćepovič... Mihajloviću molim te, odlazi! Filozofu jedan sa 50 igrača u 5 utakmica! Upropastio si kvalifikacije i sada ćeš da odeš, a da nikom ne odgovaraš za tvoje "uspehe". Vrati pare!!!!!!!!!!!!

AZagor

pre 10 godina

Umrecu od smeha ako mi krenu sa izjavama...igrali smo dobro ali nismo imali srece...da je usla ona...sve bi bilo drugacije...PA STO NIJE USLA?????

pa ja sam

pre 10 godina

Onog sto je napisao da ekipa izgleda odlicno pitam koju je to utakmicu gledao? jer 2 suta u gol za 90 minuta izgledaju odlicno samo jos u Jelen Superligi !

Smarač_Smoreni

pre 10 godina

Ja sam siguran da Antić svaki put kada gleda utakmicu pomisli isto što je sigurno mislio i prilikom raskida ugovora "Pravićete me od blata!"

Blagi užas

pre 10 godina

Totalni amaterizam naše reprezentacije, bez individualnih ideja, potpuno dezorijentisani na terenu i pored svega toga još nemaju ni sreće. Ovi Belgijanci nemaju veze s mozgom ali su spretniji da nam uvale gol iz čitava tri napada za prvo poluvreme. Verovatno bi košarkaši Partizana i vaterpolisti Zvezde predvođeni Noletom bolje i smislenije odigrali ovu utakmicu.

navijac

pre 10 godina

Ko su bre ovi Bisevac, Milivojevic,Fejsa, Petrovic, Scepovic, Mitrovic
koju oni igru igraju...i ko je ovaj selektor sta je ikad uspeo kao trener da bi bio selektor jedne drzave.

OxyMoron

pre 10 godina

Mozda sam seljak ali bi meni igrali i Matic i Ljajic. Ovako bezidejno mozemo da igramo sto utakmica i sve ce se zvrsiti nekim bunarima ka udvojenom/utrojenom Markovicu ili Mitrovicu. Sta reci za reprezentaciju kojoj Raca Petrovic ulazi kao dzoker. Bre muka je ovo vise gledati. Odoh da vozim bajs

Misha Amerika

pre 10 godina

Boze sa kakvim sastavom on izlazi u utakmici svih utakmica protiv mocnog rivala. Milosavljevic, Mijailovic, Scepovic, Mitrovic, Bisevac, Fejsa...mislim stvarno bre...mazohisticki trener! Fejsa igra zadnjeg veznog, mislim da je imao 5 dodira sa loptom. A tek Scepakadabra, prvi dodir 9 min po ulasku kao dzoker. Jezivo.

Traxdate

pre 10 godina

Hrvati nam nude teoriju,a MIhajlović kult. Nadam se da ces otici sa svojim milionima iz Srbije. Nebitan si za ovu zemlju ko semafori u GTA-u.

Serdjo

pre 10 godina

Mislili ste da nema goreg selektora od Pizona, a sad vidite da ima, a lidilo tek predstoji, stize novi jos gori! Mislite da ne moze da bude gori, e moze! Srbija je to moj brale! Zivi bili pa videli!

tnt

pre 10 godina

Sta je, Bertans vas nadrndao pa sad ajmo svi na Stojkovica?Samo da vam Mitrovic ne upropasti vece nekim golom....
(Tolle, 7. jun 2013 22:07)

Koju srednju skolu upisujes?

Davud

pre 10 godina

Bosna i Hercegovina od večeras je najefikasnija reprezentacija u Evropi!

Nakon petarde u Rigi Zmajevi su gol-razliku dodatno popravili i ona sada iznosi 23:3, odnosno 3,83 gola po utakmici.

Ovim su pretekli Njemačku, koja je do danas imala prosjek od 3,7 golova po utakmici.

Treća po efikasnosti je reprezentacija Engleske (3,5).

Slijede: Holandija (3,3), Austrija (2,6), Izrael (2,5), Italija (2,4), Crna Gora (2,3), Mađarska (2,2), Poljska (2,2)…

nikola1992

pre 10 godina

Gledaj sada kad mihajlovic kaze da je zadovoljan igrom i da smo dobro odigrali i ponosno istakne da smo dali gol. Uz neizbezno da nismo imali srece, da smo promasili par dobrih sansi, a da su oni svoje iskoristili i ostale gluposti. I naravno ne ode, jer je na dobrom putu.

Sven Goran

pre 10 godina

Moj tiket (konacni rezultati)

Lihtenstajn - Slovacka 2 (1:1)
Hrvatska - Skotska 1-1 (o:1)
Crna Gora - Ukrajna 1 (0:4)
Belgija - Srbija 1i3+ (2:1)

Ocigledno sam strucnjak samo za ocekivano

Mirko

pre 10 godina

Kaze komentator pre pocetka.."nije nam problem odbrana"...nije nikad nibio vec je problem napad....a mi imamo ne vidjene rupe u odbrani...imamo dobre igrace pozadi ali im nesto fali.

Владо Бања Лука

pre 10 godina

Ја сам задовољан. Побједа или неријешено Србији не би донијела ништа, а овако је (уз пораз Хрвата на Максимиру) Хрватску гурнула у неизвјестан бараж! Није да ми је Белгија дража него Хрватска, него једноставно Штимчева екипа ни у којем случају не заслужује да иде у Бразил... БиХ да, али Хрватска и Милова Црна Гора НЕ.

crni_redstar

pre 10 godina

ovaj mitrovic da nauci da hoda,a dati gol nece do penzije. tek sad mi je zao sto nam ne daju dusmani da igraju najbolji. imamo odlicne igrace samo nemamo spica,ali vidic,ivanovic,subotic,kolarov,matic,kuzmanovic,djuricic,tadic,basta,markovic,jankovic... idi mihajlovicu sa toletom i ramadanijem i pustite nas vise ,zar vam nije dosta brukanja i ponizavanja?

sheki

pre 10 godina

Za srpski fudbal je značajnije da ode, predsednik fss-a (ime ne želim ni da mu spominjem), i ostali koje je vreme odavno pregazilo, nego ovaj kvazi trener. Trener ne zna pa ne zna, ali onaj ko ga je doveo na to mesto, je to učinio da bi uništio srpski fudbal. U Srbiji hara negativna selekcija.Antiću majstore.

Ja onako

pre 10 godina

Ne gledam utakmicu, ali mi upaljen TV. Radim nesto na kompu. Bacim pogled na TV - 2:0. Opet se vratim kompu. Posle 15 minuta opet bacim pogled i dalje 2:0 i vidim, ma dosadno bre ovo i nastavim da derem Spider Solitaire. Preporucujem...

Corleone

pre 10 godina

Neverovatno koliko staromodno igramo i koliko smo jadni. Ja prosto ne mogu da verujem da nikom, ali nikom, ne mozemo da damo bar jedan gol. Pa fudbal se igra zbog golova, gade mi se.

pero

pre 10 godina

Ne bi da pametujem ali ljudi, vi koji prizivate Radomira Antica ( ili je to samo nekolicina koji se potpisuju razlicitim imenima) tada je reprezentacija igrala ultra-kukavicki fudbal. Ja razumijem da za Mihajlovica svaki covjek u trenerci izgleda srucnjak, ali Radomir, cccccZar vam svima nije jasno da sljedeci trener mora biti Njemac ili slicne sorte. Nasi ljudi su previse korumpirani da odlucuju o vaznijim stvarima.

ppp

pre 10 godina

Mihajlovicu, ti kao veliki "patriota" daj ostavku pre utakmice sa Hrvatskom i postedi nas jos vece bruke i sramote. Vrati se u Italiju i povedi sa sobom svoje tj.Ramadanijeve pulene pa igrajte tamo fudbal ako vas budu negde hteli, vrati se zeni i idi kuci i uci decu srpski da pricaju ,posto nema smislsa da toliki patriota prica italijanski u kuci a ne srpski!!!

cofi

pre 10 godina

Hrvatska - Škotska 0:1, Crna gora - Ukrajina 0:4....mi smo još i dobro prošli,dali smo gol!(Lazar, 07. jun 2013 22:52).Tacno stim sto mi ovako uvek "dobro" prolazimo.

runner

pre 10 godina

Sva nam je odbrana klimava i raštimovana al' onaj Kolarov je bruka i sramota od igrača. Što ga, bre više pozivaju u reprezentaciju!?

Bradonja

pre 10 godina

I on uvede u igru Scepovica i Petrovica. Pa Mihajlovicu ne samo na celu reprezentacije, nego bih voleo da te vise nikad nigde ne vidim ni ne cujem u zivotu. Voleo bih samo da znam da li te je sramota?

Sinisa Kardashian

pre 10 godina

Ajde sad lepo, pakuj kofere i pravac Italija da te vise ne gledamo ovde. A sutra emisija sa Sinisom...ha smejurija potpuna!

Bojan

pre 10 godina

Možda je komentator dosadan, ali je čovek sve u pravu što je rekao: Zašto nema odgovornosti selektora? Zašto ne kalimo mlade do 21 g. u njihovom rangu, a ne kroz Prvi tim? Zašto ne igraju Matić, Ljajić i Kuzmanović?...

Vreme je da se rastera savez i selektor.

alejandro

pre 10 godina

Mihajloviću odlazi!! Bilans: 7 utakmica - 4 poraza!! Nisi pronašao igru, igrače na sredini terena kao ni one koji trebaju da daju gol!!

Milorad

pre 10 godina

Busiiii, hahahahaha, busiiii, hahahahaha!!! Bravo Miha, naveo si mene koji sam 10 dana plakao i bio u depresiji posle poraza od Australije da NAVIJAM protiv nase reprezentacije, eeee sta sam docekao, ne mogu sam sebi da verujem da sam se obradovao drugom golu. Kakva katastrofa od tima, sacuvaj Boze!

Dok se nekom ne smrkne....

pre 10 godina

Da je Cro pobedila Skote Senisa bi vec bio preko bare ali njegovi zemljaci su mu pruzili sansu da nas ukopa a jos koj mesec

beha mahalac

pre 10 godina

Ako ce Vam biti lakse, mi smo tu istu Belgiju pobijedili 4-2 usred Brisela uz podrsku 15.000 beha navijaca.
Neko ce reci oni su tada bili mladi. Mi smo bili jos mladji. :)

страшно

pre 10 godina

Сећам се Пиксија и Деја када су почињали у репрезентацији и сада гледам неке нове клинце. Мајко моја ко да смо променули спорт...

voja

pre 10 godina

Toliko je nas fudbal postao popularan da nisam ni znao da danas igramo, a kako stvari stoje otice skroz u zaborav,a tako nam i treba kada nam timove sastavljaju ljudi iz senke,i dalje tvrdim da polako postajemo evropsa Kolumbija a nas fudbal reprezentativni i klubski je pravi primer.Toliko.

Lazar

pre 10 godina

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović zatražio je da se zabrani ulazak na stadion navijačima koji ne znaju reči himne Bože pravde. Naime,večeras protiv Belgije snimljeni su navijači koji nisu otvarali usta u skladu sa muzikom. Mihajlović je odmah nakon utakmice oštro reagovao i napomenuo da će,ako se to ponovi,sledeći put igrače povući sa terena!

darko1311

pre 10 godina

Covek dole napise da belgijanci nisu nista narocito i da nemaju pojma i na to dobije preko 80 lajkova,definitivno cu prestati da citam komentare STRASNO

Bitno.je.da.mi.imamo.kucu.fudbala!

pre 10 godina

LAZAR MARKOVIC - komletan igrac: Ima brzinu ima i...ustvari to je sve, ima samo brzinu! Nema tehniku da iskoristi tu brzinu, nema sut levom, nema sut desnom nogom(videlo se kad nije uspeo da zakuca loptu u mrezu sa 5ma imao je prakticno prazan gol), nema sut levom nogom, nema igru glavom (opet sa 5m promasio, odnosno pogodio golmana), nema pas igru...itd.

Ratko

pre 10 godina

Dobro nije lose. Eno cetvrta nogometna sila Hrvatska izgubi od Skotske koja je dosla bez 13 standardnih momcadi! Toliko o toj sili koja je pobedila ekipu Srbije zbog onog Mihajlovica. Cestitke Belgiji na plasmanu u Brazil i odmah da vam kazem Hrvatska pre svega nece pobediti Srbiju u gostima i kraj je vec sledece kolo. Toliko o Mihajlovicu i njegovom umecu a sad odlazi sramoto.

dar mar

pre 10 godina

Ala nasi igraci imaju odnos,stav, prema igri...mislim da moze da udje u psihologiju ta vrsta ponasanja kao recimo - aktivno neprisustvovanje..

Bojan J.

pre 10 godina

Odbrana ocajna, Mitrovic smesan, ulazak u igru Scepovica i Petrovica necu ni da komentarisem.

Basta je bio svetla tacka veceras.

Ipak nasa dva glavna neprijatelja su mentalitet i jako los selektor. Nema taktike, nema uigrane igre ...

Aj blago meni

pre 10 godina

Pa ne moze Mihajlovic samo tek tako da ode, pa cekaj bre u ovoj zemlji svi dodju na neke pozicije, primaju dobre plate i zeznu sve pa odu...pa ne moze bre to tako, mora malo da se odgovara, pare da se vrate, da se dokaze povezanost sa menadzerima pa onda malo Mihajlovic u zatvor...p.s. I ja sam zvezdas ali mora bre red da se uvede...Dozivljujemo Madjarizaciju fudbala (proci cemo isto kao i Madjarska)

Aleksandar

pre 10 godina

Bar nas je komentator nasmejao za vreme ocajne utakmice. Nadam se kao i cela nacija verovatno da ce posle ovoga Mihajlovic napustiti reprezentaciju kao i Karadzic, ne znam kako ga nije sramota. Mozda i cela generacija treba da se promeni.

cofi

pre 10 godina

Inace u prestonici Evrope (nekoj kao civilizaciji) ceo stadion zvizdi himni Srbije?! Mi smo jos i dobri...(AleksandarL, 07. jun 2013 21:48).Da bre mi smo za primer, masemo kod makedonaca grckom zastavom i ocekujemo aplauze, Belgiju zaboravio sam kako smo docekali ne secam se bas ali sigurno nije bilo lepo...tako da zamerka ti uopste nije ok!Gledaj bolje ovaj nas fudbal kako se raspada a sve ostalo je ogledalo nase zemlje i trenutno stanje koje je jadno.

MI6

pre 10 godina

Zar je moguce da smo izgubili? :D
Dokle nas je doterao ovaj nas Miha, sad vise niko ni ne ocekuje da pobedimo bilo koga.
A mogli bismo da budemo reprezentacija u prvih 15...

Marko

pre 10 godina

Da Mihajlovic malo vise prati nase igrace znao bi da Kolarov jako malo igra na poziciji levog beka u sitiju zato jer je ocajan u odbrani. U pocetku se rotirao sa Klisijem ali posel losijih partija mancini je poceo d aga stvlja na krilo dok je Klisi postao standardan na beku. Pogotovo je pogubno stavljati ga protiv jacih i brzih ekipa.

Marko

pre 10 godina

Prvi gol Kolarov ostavio samog igraca Stojkovic prima u blizi ugao, drugi gol primamo iz peterca gde je golman BOG i mora svaku ili da hvata ili da boksuje. Promasujemo puno sansi,nemamo napadaca. I sta tu selektor moze da uradi. Ista prica i sa utakmicom u Zagrebu. Isti akteri. Kolarov gresi, golman gresi napadaci promasuju. Sta je selektor ktiv sto mi nemamo golmana levog beka i napadaca. Bez tih igraca nemamo mi sta traziti na nekom takmicenju,ajde sve ali golman je u nekim ekipama pola tima a mi kuburimo sa golmanom vec decenijama.

Danubewalker

pre 10 godina

Belgija je jako ozbiljna ekipa.Oni su takodje pre nekog vremena radikalno podmladili tim da bi sada bili ono sto jesu,sve sa namerom da budu na SP u Brazilu.Nadam se da ce i nasi momci biti takvi u bliskoh buducnosti.

Wolfy

pre 10 godina

Hahaha, pa ovu ekipu bi i Jagodina dobila. Dobro, bar ce ova deca da se malo bolje prodaju(satro reprezentativci), malo menadzeri ovo-ono i uspece da zarade neku kintu. Zna Sinisa sta radi, iskusna je to lisica. Ovaj mali Mitrovic i Milivojevic sliku treba da mu urame!

nr.13

pre 10 godina

sada mi je pao kamen sa srca, ulazi Rasa i Scepovic.....uuuaaaauuu
Mihajlovicu svaka ti cast imao si dosta bisera ali matori ovo je bomba

mirko

pre 10 godina

Mitrovic kao panj,pa nije to Dunav iz starih Banovaca,eto novinari Mihajlovic vam je sastavio po vasoj zelji,Stojkovic nula ,Kolarov isto krivza go,Tadic jeli igrao neznam

fransoa

pre 10 godina

Zamisljam jednu situaciju-ostane 1:0 do kraja za Belgiju, mi stvorio 5-6 dobrih prilika,neiskoristimo ih i ide izjava Mihajlovica: Eto,od svih utakmica do sada,mi smo unistili Vels,odigrali drugo poluvreme protiv Belgije slago,odigrali protiv Hrvata prvo poluvreme slabo...jedino ta Makedonija :)

Markiza

pre 10 godina

Nije selektor problem. Izabrace nekog drugog i on ce isto da prodje kao ovaj. Karadzic i njegovi pomocnici su problem. Oni moraju da odgovaraju za propast srpskog fudbala. Pa jel vidite da njima nista nije sveto. Njima nije problem ako Srbija ne prodje kvalifikacije. Samo im je bitno da uzmu sto vise para sebi. Jeste li toliko slepi kod ociju da to ne vidite?

pop

pre 10 godina

Molimo se za pokoj duse nama mile, drage i nikad prezaljene reprezentacije Srbije. Sada uvek i u vek vekova. Aaamin!!!

Ozalosceni: Tole, Ramadani i Sinisa Mihajlovic.

Mihailo

pre 10 godina

Toooooo bre!!! Ajmo Belgijanci, još bar dva gola.
I u Kroasanlendu je odličan rezultat, Hrvati sve bliži baražu.

Mihu oterati i opet napraviti nešto od ove naše reprezentacije, kao u Antićevo vreme.

Ne znam

pre 10 godina

Evo gledam utakmicu i ne mogu da ne kazem.Ovi momci imaju kvalitet i znanje.Sta je to sta cini razliku izmedju ovih momaka i rezultata ,to je za mene vecno pitanje. Sta je to?

Mad4Red

pre 10 godina

Sve je veceras pocelo kako treba, Skoti poveli, umesto da zgazimo mi njih sa pola snageispadne ovako, bez ideje, kvaliteta, brzine, svezine, sa igracima da nije Mihajlovica nikad ne bi zaigrali za reprezentaciju bolje i ne mozemo!!! Sad vidim kako se osecaju navijaci Andore, Lihenstajna, Farskih Ostrva...

Дијаспора

pre 10 godina

Подршка Михајловићу! Прави потез је подмлађивање екипе и то ће се кад тад вратити резултатима. Екипа изгледа одлично, без обзира на данашњи резултат убедљиво најмлађе екипе у квалификацијама.

anonymus

pre 10 godina

Nadamo se samo da izgubimo i da ne odemo na SP jer tako ne bi reprezentacija dobila nikakav novac koji bi Karadzic stavio u dzep.

kao pratim

pre 10 godina

Miho uzmi kadete i podmladi ekipu i niko neće da ti zamera kada izgubimo. Svi će da kažu još su deca ;) a najbolje je da se konačno oprostiš od trenerske karijere jer nekada ne ide nešto uopšte čoveka, a na silu ne može.

Vox

pre 10 godina

@Shame Boner - Dobro je pa se nisi ispalio i uporedio nas sa Luksemburgom, Lichtenstajnom ili Maltom. Oni veceras svi neporazeni, a Malta, Boga mi, juri da nas presisa pobedom nad Jermenijom.

sofronije

pre 10 godina

(shame boner, 7. jun 2013 21:15)

Ja bas mislim da se stanovnici Andore cimaju oko fudbala kao mi. To nikada nije bio nas sport, shvatimo vec jednom. Jeste, imali smo svetlih trenutaka, 1 klubski i skoro nijedan reprezentativni, ali to je sve bila Juga. Pogledajmo druge sportove gde smo i kao Srbija harali.

zunasasa

pre 10 godina

Ja mislim da ima nekih problema u svlacionici o kojima se suti. Vezano za odnos igraca koji nisi preko Ramadanija dosli u reprezentaciju sa Mihajlovicem.

Neko iz mase

pre 10 godina

...bravo...napred Belgijanci, rasturite ovaj hor bečkih dečaka, dajte im bar još 3 gola, valjda će tada Karadžić i Mihajlović da podnesu ostavke i prepuste srpski fudbal nekome ko se razume u svoj posao i kome je stalo do reprezentacije...a što se tiče komentatora...pa morao sam da isključim ton ne mogu da slušam ono lupetanje

Marko

pre 10 godina

Nema sta narod da bude nezadovoljan nasom igrom, pa nama ne igra ni priblizno najjaci sastav, mi bismo lako mogli da sastavimo ekipu jacu od ove nase koja igra veceras od igraca koje nas veliki mag nije pozvao: npr. A. Djuricic- Vidic, V. Savic, Lukovic, Ninkov- Matic, Kacar, Ljajic, Krasic, Jankovic- Zigara, ne kazem da bas svih navedenih 11 zasluzuju startnu postavu (pogotovu u odbrani), ali bi ovu nasu ekipu oduvali bez vecih problema.

Mudrac

pre 10 godina

Dakle,moramo da pobedimo sve do kraja,Hrvatsku u Beogradu sa 3:0,stim da Hrvati izgube još 2.Ja verujem,ako dovedemo novog selektora,koji će pozvati prave igrače da je to moguće!

Бане

pre 10 godina

Искрен човек да bude не треба ни очекивати ништа од ове назовимо квази фудбалске репрезентације.
Пошто се зна да ће се увек обрукати , kao и што чине стално.

Hansolo

pre 10 godina

Ma koju teoriju.. Naši srpski treneri nemaju pojma o modernom fudbalu.. Pa mi igramo naj stariji fudbal u evropi.. Mi smo još malo srećni kad pobedimo Papua novu gineu.. Jadni smo ali na papiru nemamo tako lošu reprezentacije, ali šta to vredi kad igrači igraju bez borbenosti i bez poćasta..

Миле

pre 10 godina

Да није било оног глупог гола, није лоше.
Баста расположен, недостаје игра Тадића на коју смо навикли.
Бане Ивановић пуно петља у нападу. Коларов виси у одбрани повремено.
Дај Боже да Митровић не заради искључење у наставку.
Недостаје добар плејмејкер, а њега српски фудбал нема, већ дуго.

inter milano

pre 10 godina

rezultat i nije los,tijesan poraz je ok,ali je sramota da najbolji igraci sjede na klupi a nekakvi fejse su konstantno u prvih 11....

mr.key

pre 10 godina

Nadam se da je ovo kraj za Mihajlovica. Sto se tice same igre nama je nominalno najbolji deo ekipe, odbrana, odigrao ocajno. Ivanovic katastrofalno, nekako mi se cini da on ipak nije desni bek vec centralni. Kolarov bi bolje igrao kao levo krilo, kao bek je ocajan. Naravno istakao se i Stojkovic. Jedino su Bisevac i Stojkovic bili prosecni. Ostali: Tadic slabo, Fejsa salbo, Milivojevic prosecno, Basta odlicno, Markovic je trebao da da bar jedan gol, a Mitrovic nije ni dobijao lopte. Izmene... Da su igrali Matic, Ljajic i mozda Kuzmanovic bilo bi sigurno bolje.

Markovic

pre 10 godina

Gde ono bese je trebao da ide markovic ? Ti brate mili dok ne pogodis (2 puta !!!) prazan gol nisi ni za fk prishtinu a o drugim stvarima da ne pricam

iv13

pre 10 godina

Nikad u zivotu nisam bio ravnodusniji kad igra reprezentacija nego sad... Ovaj nam prica o nekom kultu reprezentacije... Toliko ne razmisljam o repki da to nije normalno, ranije sam svaku utakmicu 3 nedelje pre jedva cekao... Sada?... Nisam ni prvo poluvreme gledao.

Serdjo

pre 10 godina

Malo je reci da me je sramota sto nas uopste ima na fudbalskoj sceni! Ovo vise nije ni za najizdrzljivije stomake, ovo ne moze da se vari!

Bagzi

pre 10 godina

CZ1991
Vala bas. Ja jos psujem po kuci od kako onaj nas uprska dobijen mec. Kosarkasi me dotukli mada ruku na srce sa povredjenim Rakocom i sa samo 1 centrom nismo imali ni cemu da se nadamo. Sto se ovih slepaca tice ne sekiram se ni malo. Jasno mi je da su nam napad i veza na nivou Farskih ostrva( nek izvinu Farani) ali imamo ovakve igrace u odbrani i primamo neke fus golove. E to mi nije jasno. O golmanu-ima ne treba trositi reci. Na kraju trener, sta reci osim da se uklopio u ekipu i da zasluzuju jedni druge.

NovakPFC

pre 10 godina

2:1 je nerealan rezultat. Taj rezultat je bio u finalu Lige Shampiona i Lige Evrope... Pa procenite fudbal. Realan rezultat izmedju fudbalera i gledaoca serije Branka Kockice trebao je da bude 10:0....

Markovic

pre 10 godina

Gde ono bese je trebao da ide markovic ? Ti brate mili dok ne pogodis (2 puta !!!) prazan gol nisi ni za fk prishtinu a o drugim stvarima da ne pricam

Neznalica

pre 10 godina

Tačno se zapitam koja je poenta fudbala kad gledam našu reprezentaciju....
Još nisu shvatili da se mora trčati bez lopte i ulaziti u prazan prostor.
Božeeeeeeeeee

Marko

pre 10 godina

koliko utakmica trebamo da izgubimo da Mihajlobic ode? Sem sto je kao "cvrsta ruka" trebao da sredi reprezentaciju, trebao je malo da se razume i u trenerski posao ali i u psihologiju. Zao mi je ali da se prema meni onako drsko ponasa i ja bi ga ignorisao.

SrbIN

pre 10 godina

Nekako je lakše zbog poraza Noleta i fudbalera kad znamo da su i Hrvati izgubili sve šanse da se direktno plasiraju na SP u Brazilu ...

Ljubitelj sporta iz Jagodine

pre 10 godina

Nije problem samo u saveznom kapitenu.Veći je problem u samoj fudbalskoj organizaciji i stanju fudbala u Srbiji.Valjda će se to jednom shvatiti.

cale

pre 10 godina

Stalno citam vesti o nekim nasim mladim igracima kako privlace paznju ili pak vec igraju dobro u nekim jakim evropskim klubovima, a sada na utakmici ih nigde nema...sramota! Kad vec trenutno nemamo tim za neki veci rezultat, pustite decu da grade buducnost.

Pomalo nezainteresovan

pre 10 godina

Igramo dobro, nemamo srece, odbrana uvek najjaca, a zapravo igraju najslabije. Belgija sa ovakvom igrom ce na svetskom od nekog Urugvaja, Nemacke, Spanije, Holandije, Gane da bude raskantana. Igraju bezidejno i samo cekaju kontre, koje im mi dozvoljavamo.

mihaikovic mile

pre 10 godina

U zadnjih 5-6 godina nista nam se lepo nije desilo.
Onaj ko hoce da unisti jedan klub unistio je i reprezentaciju.
Ima sanse da u narednih par godina pobedimo bar Lihtenstain

Stari Vujadin

pre 10 godina

Odete na http://en.wikipedia.org/wiki/Serbia_national_football_team, i onda pod head coaches pogledate statistiku i vidite koji je od selektora bio najuspesniji.

ultrasrbin

pre 10 godina

inter milano, 7. jun 2013 21:10

Pokusava da ga otera kao i Matica. Evo ekipe od momaka koje Miha nece:
Aleksic(Kujovic, Jorgacevic,Cican Stanković)-Rukavina(Ninkov,vasilic), Rajkovic,Lukovic(Radakovic,Pejcinovic,Stefan Mitrović,Danijel Mihajlovic)Obradovic(Josimov)-Sulejmani,Matic,Ljajic,Krasic,Jovanovic( Krstičić,Jankovic,Radovic )- Djurdjic(Zigic,Erkić).

Kenny Dalglish

pre 10 godina

Ponovo primamo gol sa par metara a golmana nigde. Slicno je bilo u Zagrebu kod drugogog gola Hrvata i kiksa Brkica. U ovim kvalifikacijama forsiramo linijase na golu, dok je u proslim Jorgancevic u Ljubljani primio gol iz Austrije.
Da nadjemo nekog mladog golmana u inostranstvu pa da stekne uslove da brani za nekoliko godina posto se ovde ocigledno nemamo trenera golmana.

petronas bzvz

pre 10 godina

stojkovic ocajan...glavni krivac za drugi gol,pa kako moze golman da dobije takav gol sa tri metra?!ajde ko prvog su ostavili lika samog i onda neka neko kaze da je on bolji od brkica,uostalom videli smo sve danas

SrbaBg

pre 10 godina

@cofi Zamena igraca, za Belgiju ulaze Lukaku, Dembele, Azar a za Srbiju Marko Scepovic i Petrovic. Neprocenjivo!!!
Meni je to isto bio najbolji momenat utakmice, gledam iz koje lige njihovi igraci, a nasa turska i jsl, sve zajedno 4 jake utakmice u sezoni, kakvo ponizavanje reprezentacije od strane Sinise, da nije kao fudbaler donosio dosta radosti nasoj zemlji ispljuvao bi ga najstrasnije, ovako cu samo cutati ...

Dzigibau

pre 10 godina

(mihaikovic mile, 08. jun 2013 08:04)
Ne bih bio bas siguran sa obzirom na to da je Lihtenstein odigrao 1-1 sa Slovackom. Jedino ako bi Mihini momci pokazali karakter i ostavili srce na terenu bilo bi mozda jedva 0-0.

Apache

pre 10 godina

Ako,bre,ako! Zato sto Partizan pobedjuje,Srbija stalno gubi!
(Остајем овде, 08. jun 2013 10:47)
Zato dok je zvezda pobedjivala mi smo u fudbalu bili stalno prvaci sveta i evrope.

Malina

pre 10 godina

Hrvatska je prošla do sada sve dodatne kvalifikacije, 4 od 4.
I sada ćemo biti nositelji i teško da će nas bilo tko od ovih nenositelja izbaciti.
Moguće, ali jako teško :-)

Дијаспора

pre 10 godina

Подршка Михајловићу! Прави потез је подмлађивање екипе и то ће се кад тад вратити резултатима. Екипа изгледа одлично, без обзира на данашњи резултат убедљиво најмлађе екипе у квалификацијама.

CrvenaZvezda1991

pre 10 godina

E moj ti Lazare MArkovicu ... desni bek ti daje go glavom na daljoj stativi a ti cekas kontru na centru ... Nije ti ovo JSL ...

Ja uopste ne krivim Mihajlovica (mada je i on mnogo kriv) - nasi tzv. fudbaleri, a u stvari posetioci splavova, veze nemaju ....

Evo i Grobari nas dobise.
Mislim da je moja casa mazohizma za danas popunjena

pero

pre 10 godina

Ne bi da pametujem ali ljudi, vi koji prizivate Radomira Antica ( ili je to samo nekolicina koji se potpisuju razlicitim imenima) tada je reprezentacija igrala ultra-kukavicki fudbal. Ja razumijem da za Mihajlovica svaki covjek u trenerci izgleda srucnjak, ali Radomir, cccccZar vam svima nije jasno da sljedeci trener mora biti Njemac ili slicne sorte. Nasi ljudi su previse korumpirani da odlucuju o vaznijim stvarima.

SrbIN

pre 10 godina

Nekako je lakše zbog poraza Noleta i fudbalera kad znamo da su i Hrvati izgubili sve šanse da se direktno plasiraju na SP u Brazilu ...

cofi

pre 10 godina

Inace u prestonici Evrope (nekoj kao civilizaciji) ceo stadion zvizdi himni Srbije?! Mi smo jos i dobri...(AleksandarL, 07. jun 2013 21:48).Da bre mi smo za primer, masemo kod makedonaca grckom zastavom i ocekujemo aplauze, Belgiju zaboravio sam kako smo docekali ne secam se bas ali sigurno nije bilo lepo...tako da zamerka ti uopste nije ok!Gledaj bolje ovaj nas fudbal kako se raspada a sve ostalo je ogledalo nase zemlje i trenutno stanje koje je jadno.

Mudrac

pre 10 godina

Dakle,moramo da pobedimo sve do kraja,Hrvatsku u Beogradu sa 3:0,stim da Hrvati izgube još 2.Ja verujem,ako dovedemo novog selektora,koji će pozvati prave igrače da je to moguće!

ultrasrbin

pre 10 godina

inter milano, 7. jun 2013 21:10

Pokusava da ga otera kao i Matica. Evo ekipe od momaka koje Miha nece:
Aleksic(Kujovic, Jorgacevic,Cican Stanković)-Rukavina(Ninkov,vasilic), Rajkovic,Lukovic(Radakovic,Pejcinovic,Stefan Mitrović,Danijel Mihajlovic)Obradovic(Josimov)-Sulejmani,Matic,Ljajic,Krasic,Jovanovic( Krstičić,Jankovic,Radovic )- Djurdjic(Zigic,Erkić).

Danubewalker

pre 10 godina

Belgija je jako ozbiljna ekipa.Oni su takodje pre nekog vremena radikalno podmladili tim da bi sada bili ono sto jesu,sve sa namerom da budu na SP u Brazilu.Nadam se da ce i nasi momci biti takvi u bliskoh buducnosti.

Clyde

pre 10 godina

Eto vam ga Kolarov! Bitno da Velike Srbende pljuju Mancinija jer ga je zakucao za klupu. 'Kako je moguce da Srbin ne igra?!'. Eto vam ga sad, De Bruyne sam k'o duh na drugoj stativi!

runner

pre 10 godina

Sva nam je odbrana klimava i raštimovana al' onaj Kolarov je bruka i sramota od igrača. Što ga, bre više pozivaju u reprezentaciju!?

pazarac

pre 10 godina

Safet Sušić nakon "petarde" u Rigi: "Milina je raditi s ovim momcima"
Litvanija-BiH 0:5.
A ne pevaju himnu jer nemaju tekst.
AJMO BOSNA,AJMO HERCEGOVINA...PRAVAC BRAZIL

Владо Бања Лука

pre 10 godina

Ја сам задовољан. Побједа или неријешено Србији не би донијела ништа, а овако је (уз пораз Хрвата на Максимиру) Хрватску гурнула у неизвјестан бараж! Није да ми је Белгија дража него Хрватска, него једноставно Штимчева екипа ни у којем случају не заслужује да иде у Бразил... БиХ да, али Хрватска и Милова Црна Гора НЕ.

beha mahalac

pre 10 godina

Ako ce Vam biti lakse, mi smo tu istu Belgiju pobijedili 4-2 usred Brisela uz podrsku 15.000 beha navijaca.
Neko ce reci oni su tada bili mladi. Mi smo bili jos mladji. :)

mirko

pre 10 godina

Mitrovic kao panj,pa nije to Dunav iz starih Banovaca,eto novinari Mihajlovic vam je sastavio po vasoj zelji,Stojkovic nula ,Kolarov isto krivza go,Tadic jeli igrao neznam

Davud

pre 10 godina

Bosna i Hercegovina od večeras je najefikasnija reprezentacija u Evropi!

Nakon petarde u Rigi Zmajevi su gol-razliku dodatno popravili i ona sada iznosi 23:3, odnosno 3,83 gola po utakmici.

Ovim su pretekli Njemačku, koja je do danas imala prosjek od 3,7 golova po utakmici.

Treća po efikasnosti je reprezentacija Engleske (3,5).

Slijede: Holandija (3,3), Austrija (2,6), Izrael (2,5), Italija (2,4), Crna Gora (2,3), Mađarska (2,2), Poljska (2,2)…

boban,nis

pre 10 godina

Za nas se odavno zna da smo dotakli dno,ali ovi Belgijanci nista narocito,da ne kazem da nemaju pojma.
Malo ozbiljnija reprezentacija ima da ih rasturi!

Nataeos

pre 10 godina

Подршка Михајловићу! Прави потез је подмлађивање екипе и то ће се кад тад вратити резултатима. Екипа изгледа одлично, без обзира на данашњи резултат убедљиво најмлађе екипе у квалификацијама.
(Дијаспора, 07. jun 2013 21:42)
Miho jesi'l to ti???

crni_redstar

pre 10 godina

ovaj mitrovic da nauci da hoda,a dati gol nece do penzije. tek sad mi je zao sto nam ne daju dusmani da igraju najbolji. imamo odlicne igrace samo nemamo spica,ali vidic,ivanovic,subotic,kolarov,matic,kuzmanovic,djuricic,tadic,basta,markovic,jankovic... idi mihajlovicu sa toletom i ramadanijem i pustite nas vise ,zar vam nije dosta brukanja i ponizavanja?

navijac

pre 10 godina

Ko su bre ovi Bisevac, Milivojevic,Fejsa, Petrovic, Scepovic, Mitrovic
koju oni igru igraju...i ko je ovaj selektor sta je ikad uspeo kao trener da bi bio selektor jedne drzave.

Marko

pre 10 godina

Prvi gol Kolarov ostavio samog igraca Stojkovic prima u blizi ugao, drugi gol primamo iz peterca gde je golman BOG i mora svaku ili da hvata ili da boksuje. Promasujemo puno sansi,nemamo napadaca. I sta tu selektor moze da uradi. Ista prica i sa utakmicom u Zagrebu. Isti akteri. Kolarov gresi, golman gresi napadaci promasuju. Sta je selektor ktiv sto mi nemamo golmana levog beka i napadaca. Bez tih igraca nemamo mi sta traziti na nekom takmicenju,ajde sve ali golman je u nekim ekipama pola tima a mi kuburimo sa golmanom vec decenijama.

Драган Стојковић Пиксе Белгијанац

pre 10 godina

Докле ћемо више да звиждимо другим химнама??? То само ми радимо!!!

NovakPFC

pre 10 godina

2:1 je nerealan rezultat. Taj rezultat je bio u finalu Lige Shampiona i Lige Evrope... Pa procenite fudbal. Realan rezultat izmedju fudbalera i gledaoca serije Branka Kockice trebao je da bude 10:0....

Миле

pre 10 godina

Да није било оног глупог гола, није лоше.
Баста расположен, недостаје игра Тадића на коју смо навикли.
Бане Ивановић пуно петља у нападу. Коларов виси у одбрани повремено.
Дај Боже да Митровић не заради искључење у наставку.
Недостаје добар плејмејкер, а њега српски фудбал нема, већ дуго.

Marko

pre 10 godina

Nema sta narod da bude nezadovoljan nasom igrom, pa nama ne igra ni priblizno najjaci sastav, mi bismo lako mogli da sastavimo ekipu jacu od ove nase koja igra veceras od igraca koje nas veliki mag nije pozvao: npr. A. Djuricic- Vidic, V. Savic, Lukovic, Ninkov- Matic, Kacar, Ljajic, Krasic, Jankovic- Zigara, ne kazem da bas svih navedenih 11 zasluzuju startnu postavu (pogotovu u odbrani), ali bi ovu nasu ekipu oduvali bez vecih problema.

darko1311

pre 10 godina

Covek dole napise da belgijanci nisu nista narocito i da nemaju pojma i na to dobije preko 80 lajkova,definitivno cu prestati da citam komentare STRASNO

tnt

pre 10 godina

Sta je, Bertans vas nadrndao pa sad ajmo svi na Stojkovica?Samo da vam Mitrovic ne upropasti vece nekim golom....
(Tolle, 7. jun 2013 22:07)

Koju srednju skolu upisujes?

Smarač_Smoreni

pre 10 godina

Ja sam siguran da Antić svaki put kada gleda utakmicu pomisli isto što je sigurno mislio i prilikom raskida ugovora "Pravićete me od blata!"

Veseli Bosanac

pre 10 godina

Ipak smo ex-YU globalno u plusu:
Bosna/Hrvatska/Srbija - Latvija/Škotska/Belgija 5:2
Možete vi i Hrvati primiti još po jedan slobodno :)

Bitno.je.da.mi.imamo.kucu.fudbala!

pre 10 godina

LAZAR MARKOVIC - komletan igrac: Ima brzinu ima i...ustvari to je sve, ima samo brzinu! Nema tehniku da iskoristi tu brzinu, nema sut levom, nema sut desnom nogom(videlo se kad nije uspeo da zakuca loptu u mrezu sa 5ma imao je prakticno prazan gol), nema sut levom nogom, nema igru glavom (opet sa 5m promasio, odnosno pogodio golmana), nema pas igru...itd.

Ne znam

pre 10 godina

Evo gledam utakmicu i ne mogu da ne kazem.Ovi momci imaju kvalitet i znanje.Sta je to sta cini razliku izmedju ovih momaka i rezultata ,to je za mene vecno pitanje. Sta je to?

Ja

pre 10 godina

Mihajlovic je cudo od coveka. Neverovatan covek. Naterao me je da navijam protiv svoje Srbije. Da mi je to neko pricao da ce me ikad iko na tako nesto naterati nikad mu verovao nebih.

Ratko

pre 10 godina

Dobro nije lose. Eno cetvrta nogometna sila Hrvatska izgubi od Skotske koja je dosla bez 13 standardnih momcadi! Toliko o toj sili koja je pobedila ekipu Srbije zbog onog Mihajlovica. Cestitke Belgiji na plasmanu u Brazil i odmah da vam kazem Hrvatska pre svega nece pobediti Srbiju u gostima i kraj je vec sledece kolo. Toliko o Mihajlovicu i njegovom umecu a sad odlazi sramoto.

Ja onako

pre 10 godina

Ne gledam utakmicu, ali mi upaljen TV. Radim nesto na kompu. Bacim pogled na TV - 2:0. Opet se vratim kompu. Posle 15 minuta opet bacim pogled i dalje 2:0 i vidim, ma dosadno bre ovo i nastavim da derem Spider Solitaire. Preporucujem...

Bojan J.

pre 10 godina

Odbrana ocajna, Mitrovic smesan, ulazak u igru Scepovica i Petrovica necu ni da komentarisem.

Basta je bio svetla tacka veceras.

Ipak nasa dva glavna neprijatelja su mentalitet i jako los selektor. Nema taktike, nema uigrane igre ...

sofronije

pre 10 godina

(shame boner, 7. jun 2013 21:15)

Ja bas mislim da se stanovnici Andore cimaju oko fudbala kao mi. To nikada nije bio nas sport, shvatimo vec jednom. Jeste, imali smo svetlih trenutaka, 1 klubski i skoro nijedan reprezentativni, ali to je sve bila Juga. Pogledajmo druge sportove gde smo i kao Srbija harali.

novosadjanin

pre 10 godina

Najbogatiji klubovi na svetu zele Matića i onda shvatiš da ti zadnjeg veznog igra Ljubomir Fejsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ugasiš TV i ne nerviraš se.

pa ja sam

pre 10 godina

Onog sto je napisao da ekipa izgleda odlicno pitam koju je to utakmicu gledao? jer 2 suta u gol za 90 minuta izgledaju odlicno samo jos u Jelen Superligi !

radamelfalcao

pre 10 godina

prvo golmana nemamo, drugo bane i kolarov nula, stoperi onako mada fali nastasic, par zadnjih veznih ne bih komentarisao, u stvari reci cu samo tuga njih dvojica zajedno, tadica nije bilo, basta i lazar mozda najbolji pojedinci, mitrovica ne mogu da komentarisem zato sto nije ni imao lopti realno. da jedan fejsa igra prije matica, milivojevic prije kuzmanovica, da za boska jankovica nema mjesta u reprezentaciji, smjesno,zbog ovog nazovimo ga selktora, 80 posto ljudi ne gleda reprezentaciju, gleda neku drugu utakmicu, ovo je tuga samo to mogu reci. pozdrav svim srbima

Lazar

pre 10 godina

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović zatražio je da se zabrani ulazak na stadion navijačima koji ne znaju reči himne Bože pravde. Naime,večeras protiv Belgije snimljeni su navijači koji nisu otvarali usta u skladu sa muzikom. Mihajlović je odmah nakon utakmice oštro reagovao i napomenuo da će,ako se to ponovi,sledeći put igrače povući sa terena!

cale

pre 10 godina

Stalno citam vesti o nekim nasim mladim igracima kako privlace paznju ili pak vec igraju dobro u nekim jakim evropskim klubovima, a sada na utakmici ih nigde nema...sramota! Kad vec trenutno nemamo tim za neki veci rezultat, pustite decu da grade buducnost.

Boban, KG

pre 10 godina

93.minut i Šćepović posle pola sata u igri prvi kontakt sa loptom! Bravo majstore! Navijam za Zvezdu, ali Mitrović je za njega izmislio fudbal! Zašto Mitrović i Milivojević zamenjeni? Ej, Šćepovič... Mihajloviću molim te, odlazi! Filozofu jedan sa 50 igrača u 5 utakmica! Upropastio si kvalifikacije i sada ćeš da odeš, a da nikom ne odgovaraš za tvoje "uspehe". Vrati pare!!!!!!!!!!!!

mr.key

pre 10 godina

Nadam se da je ovo kraj za Mihajlovica. Sto se tice same igre nama je nominalno najbolji deo ekipe, odbrana, odigrao ocajno. Ivanovic katastrofalno, nekako mi se cini da on ipak nije desni bek vec centralni. Kolarov bi bolje igrao kao levo krilo, kao bek je ocajan. Naravno istakao se i Stojkovic. Jedino su Bisevac i Stojkovic bili prosecni. Ostali: Tadic slabo, Fejsa salbo, Milivojevic prosecno, Basta odlicno, Markovic je trebao da da bar jedan gol, a Mitrovic nije ni dobijao lopte. Izmene... Da su igrali Matic, Ljajic i mozda Kuzmanovic bilo bi sigurno bolje.

MI6

pre 10 godina

Zar je moguce da smo izgubili? :D
Dokle nas je doterao ovaj nas Miha, sad vise niko ni ne ocekuje da pobedimo bilo koga.
A mogli bismo da budemo reprezentacija u prvih 15...

sheki

pre 10 godina

Za srpski fudbal je značajnije da ode, predsednik fss-a (ime ne želim ni da mu spominjem), i ostali koje je vreme odavno pregazilo, nego ovaj kvazi trener. Trener ne zna pa ne zna, ali onaj ko ga je doveo na to mesto, je to učinio da bi uništio srpski fudbal. U Srbiji hara negativna selekcija.Antiću majstore.

Dok se nekom ne smrkne....

pre 10 godina

Da je Cro pobedila Skote Senisa bi vec bio preko bare ali njegovi zemljaci su mu pruzili sansu da nas ukopa a jos koj mesec

inter milano

pre 10 godina

fejsa i milivojevic u prvih 11 a kuzmanovic i ignjovski na klupi....bez komentara sam....sinisa ako izgubis,trebas dati ostavku....nerazumijem zasto je kuzmanovic stalno na klupi ???

Mihailo

pre 10 godina

Toooooo bre!!! Ajmo Belgijanci, još bar dva gola.
I u Kroasanlendu je odličan rezultat, Hrvati sve bliži baražu.

Mihu oterati i opet napraviti nešto od ove naše reprezentacije, kao u Antićevo vreme.

ForeverSRB

pre 10 godina

Verovatno se ovako osecaju stanovnici Andore kad gledaju svoju repr. (shame boner, 07. jun 2013 21:15)

Oni nemaju Ljajica, Matica, Kolarova, Baneta, Kuzmu, Bastu, Lazara, Djuricica, Tadica, ali, opet, na njihovu srecu, nemaju ni mihajlovica, pa smo samim tim podjednaki.

Sven Goran

pre 10 godina

Moj tiket (konacni rezultati)

Lihtenstajn - Slovacka 2 (1:1)
Hrvatska - Skotska 1-1 (o:1)
Crna Gora - Ukrajna 1 (0:4)
Belgija - Srbija 1i3+ (2:1)

Ocigledno sam strucnjak samo za ocekivano

NikolaASR

pre 10 godina

Bar smo dokazali da lepse pevamo himnu od njih,sigurno su Belgijanci ocarani nasim glasovnim sposobnostima.A nema veze sto smo izgubili od Belgije,i nije toliko bitno,mi smo pobedili Dunav,sledeca je Turbina iz Vreoca...

Markiza

pre 10 godina

Nije selektor problem. Izabrace nekog drugog i on ce isto da prodje kao ovaj. Karadzic i njegovi pomocnici su problem. Oni moraju da odgovaraju za propast srpskog fudbala. Pa jel vidite da njima nista nije sveto. Njima nije problem ako Srbija ne prodje kvalifikacije. Samo im je bitno da uzmu sto vise para sebi. Jeste li toliko slepi kod ociju da to ne vidite?

Misha Amerika

pre 10 godina

Boze sa kakvim sastavom on izlazi u utakmici svih utakmica protiv mocnog rivala. Milosavljevic, Mijailovic, Scepovic, Mitrovic, Bisevac, Fejsa...mislim stvarno bre...mazohisticki trener! Fejsa igra zadnjeg veznog, mislim da je imao 5 dodira sa loptom. A tek Scepakadabra, prvi dodir 9 min po ulasku kao dzoker. Jezivo.

Marko

pre 10 godina

Da Mihajlovic malo vise prati nase igrace znao bi da Kolarov jako malo igra na poziciji levog beka u sitiju zato jer je ocajan u odbrani. U pocetku se rotirao sa Klisijem ali posel losijih partija mancini je poceo d aga stvlja na krilo dok je Klisi postao standardan na beku. Pogotovo je pogubno stavljati ga protiv jacih i brzih ekipa.

Pomalo nezainteresovan

pre 10 godina

Igramo dobro, nemamo srece, odbrana uvek najjaca, a zapravo igraju najslabije. Belgija sa ovakvom igrom ce na svetskom od nekog Urugvaja, Nemacke, Spanije, Holandije, Gane da bude raskantana. Igraju bezidejno i samo cekaju kontre, koje im mi dozvoljavamo.

Markovic

pre 10 godina

Gde ono bese je trebao da ide markovic ? Ti brate mili dok ne pogodis (2 puta !!!) prazan gol nisi ni za fk prishtinu a o drugim stvarima da ne pricam

Serdjo

pre 10 godina

Mislili ste da nema goreg selektora od Pizona, a sad vidite da ima, a lidilo tek predstoji, stize novi jos gori! Mislite da ne moze da bude gori, e moze! Srbija je to moj brale! Zivi bili pa videli!

Derter

pre 10 godina

Pozdrav za KUD (kulturno-umetnicko drustvo) "Ansambl Serbija", narocito za dirigenta Sinisu Mihajlovica.
Svaka cast, momci, odlicno otpevana himna!

cofi

pre 10 godina

Hrvatska - Škotska 0:1, Crna gora - Ukrajina 0:4....mi smo još i dobro prošli,dali smo gol!(Lazar, 07. jun 2013 22:52).Tacno stim sto mi ovako uvek "dobro" prolazimo.

Blagi užas

pre 10 godina

Totalni amaterizam naše reprezentacije, bez individualnih ideja, potpuno dezorijentisani na terenu i pored svega toga još nemaju ni sreće. Ovi Belgijanci nemaju veze s mozgom ali su spretniji da nam uvale gol iz čitava tri napada za prvo poluvreme. Verovatno bi košarkaši Partizana i vaterpolisti Zvezde predvođeni Noletom bolje i smislenije odigrali ovu utakmicu.

Traxdate

pre 10 godina

Hrvati nam nude teoriju,a MIhajlović kult. Nadam se da ces otici sa svojim milionima iz Srbije. Nebitan si za ovu zemlju ko semafori u GTA-u.

Bradonja

pre 10 godina

I on uvede u igru Scepovica i Petrovica. Pa Mihajlovicu ne samo na celu reprezentacije, nego bih voleo da te vise nikad nigde ne vidim ni ne cujem u zivotu. Voleo bih samo da znam da li te je sramota?

anonymus

pre 10 godina

Nadamo se samo da izgubimo i da ne odemo na SP jer tako ne bi reprezentacija dobila nikakav novac koji bi Karadzic stavio u dzep.

Corleone

pre 10 godina

Neverovatno koliko staromodno igramo i koliko smo jadni. Ja prosto ne mogu da verujem da nikom, ali nikom, ne mozemo da damo bar jedan gol. Pa fudbal se igra zbog golova, gade mi se.

mihaikovic mile

pre 10 godina

U zadnjih 5-6 godina nista nam se lepo nije desilo.
Onaj ko hoce da unisti jedan klub unistio je i reprezentaciju.
Ima sanse da u narednih par godina pobedimo bar Lihtenstain

Драган Стојковић Пиксе

pre 10 godina

Сећам се кад је Пижон био селектор. Гледао сам како губимо од Естоније и мислио да не може горе.

Годину до две касније схватам да је Пижон за Миху Сер Алекс Фергусон, са њим смо бар до последњег кола имали шансе за пласман, са овим тренерским архидудуком смо квалификације завршили после пола утакмица одиграних.

Михо, Толе, идите ако имате образа. Огадисте овој земљи фудбал. Није нам ваљао Антић...

Кривокапић

pre 10 godina

Фелини није певао химну. Примили смо врло јефтин гол. Играмо безидејно. Овај резултат никако не одговара Хрватима.

Wolfy

pre 10 godina

Hahaha, pa ovu ekipu bi i Jagodina dobila. Dobro, bar ce ova deca da se malo bolje prodaju(satro reprezentativci), malo menadzeri ovo-ono i uspece da zarade neku kintu. Zna Sinisa sta radi, iskusna je to lisica. Ovaj mali Mitrovic i Milivojevic sliku treba da mu urame!

Neko iz mase

pre 10 godina

...bravo...napred Belgijanci, rasturite ovaj hor bečkih dečaka, dajte im bar još 3 gola, valjda će tada Karadžić i Mihajlović da podnesu ostavke i prepuste srpski fudbal nekome ko se razume u svoj posao i kome je stalo do reprezentacije...a što se tiče komentatora...pa morao sam da isključim ton ne mogu da slušam ono lupetanje

Bagzi

pre 10 godina

CZ1991
Vala bas. Ja jos psujem po kuci od kako onaj nas uprska dobijen mec. Kosarkasi me dotukli mada ruku na srce sa povredjenim Rakocom i sa samo 1 centrom nismo imali ni cemu da se nadamo. Sto se ovih slepaca tice ne sekiram se ni malo. Jasno mi je da su nam napad i veza na nivou Farskih ostrva( nek izvinu Farani) ali imamo ovakve igrace u odbrani i primamo neke fus golove. E to mi nije jasno. O golmanu-ima ne treba trositi reci. Na kraju trener, sta reci osim da se uklopio u ekipu i da zasluzuju jedni druge.

Markovic

pre 10 godina

Gde ono bese je trebao da ide markovic ? Ti brate mili dok ne pogodis (2 puta !!!) prazan gol nisi ni za fk prishtinu a o drugim stvarima da ne pricam

OxyMoron

pre 10 godina

Mozda sam seljak ali bi meni igrali i Matic i Ljajic. Ovako bezidejno mozemo da igramo sto utakmica i sve ce se zvrsiti nekim bunarima ka udvojenom/utrojenom Markovicu ili Mitrovicu. Sta reci za reprezentaciju kojoj Raca Petrovic ulazi kao dzoker. Bre muka je ovo vise gledati. Odoh da vozim bajs

nikola1992

pre 10 godina

Gledaj sada kad mihajlovic kaze da je zadovoljan igrom i da smo dobro odigrali i ponosno istakne da smo dali gol. Uz neizbezno da nismo imali srece, da smo promasili par dobrih sansi, a da su oni svoje iskoristili i ostale gluposti. I naravno ne ode, jer je na dobrom putu.

kao pratim

pre 10 godina

Miho uzmi kadete i podmladi ekipu i niko neće da ti zamera kada izgubimo. Svi će da kažu još su deca ;) a najbolje je da se konačno oprostiš od trenerske karijere jer nekada ne ide nešto uopšte čoveka, a na silu ne može.

Macak

pre 10 godina

Selektore jel sad dajete ostavku?

Molim vas,pa ne..imamo jos sansi...evo ako Hrvatska odustane a u Belgiji na primjer ne daj boze pocnu sukobi pa se drzava raspadne onda smo mi i Vels favoriti u grupi...znaci nema predaje a bogami ni ostavke dok god kinta koja kaplje..

Mirko

pre 10 godina

Kaze komentator pre pocetka.."nije nam problem odbrana"...nije nikad nibio vec je problem napad....a mi imamo ne vidjene rupe u odbrani...imamo dobre igrace pozadi ali im nesto fali.

Hansolo

pre 10 godina

Ma koju teoriju.. Naši srpski treneri nemaju pojma o modernom fudbalu.. Pa mi igramo naj stariji fudbal u evropi.. Mi smo još malo srećni kad pobedimo Papua novu gineu.. Jadni smo ali na papiru nemamo tako lošu reprezentacije, ali šta to vredi kad igrači igraju bez borbenosti i bez poćasta..

Milorad

pre 10 godina

Busiiii, hahahahaha, busiiii, hahahahaha!!! Bravo Miha, naveo si mene koji sam 10 dana plakao i bio u depresiji posle poraza od Australije da NAVIJAM protiv nase reprezentacije, eeee sta sam docekao, ne mogu sam sebi da verujem da sam se obradovao drugom golu. Kakva katastrofa od tima, sacuvaj Boze!

pop

pre 10 godina

Molimo se za pokoj duse nama mile, drage i nikad prezaljene reprezentacije Srbije. Sada uvek i u vek vekova. Aaamin!!!

Ozalosceni: Tole, Ramadani i Sinisa Mihajlovic.

dar mar

pre 10 godina

Ala nasi igraci imaju odnos,stav, prema igri...mislim da moze da udje u psihologiju ta vrsta ponasanja kao recimo - aktivno neprisustvovanje..

nr.13

pre 10 godina

sada mi je pao kamen sa srca, ulazi Rasa i Scepovic.....uuuaaaauuu
Mihajlovicu svaka ti cast imao si dosta bisera ali matori ovo je bomba

Bojan

pre 10 godina

Možda je komentator dosadan, ali je čovek sve u pravu što je rekao: Zašto nema odgovornosti selektora? Zašto ne kalimo mlade do 21 g. u njihovom rangu, a ne kroz Prvi tim? Zašto ne igraju Matić, Ljajić i Kuzmanović?...

Vreme je da se rastera savez i selektor.

AZagor

pre 10 godina

Umrecu od smeha ako mi krenu sa izjavama...igrali smo dobro ali nismo imali srece...da je usla ona...sve bi bilo drugacije...PA STO NIJE USLA?????

inter milano

pre 10 godina

rezultat i nije los,tijesan poraz je ok,ali je sramota da najbolji igraci sjede na klupi a nekakvi fejse su konstantno u prvih 11....

Vox

pre 10 godina

@Shame Boner - Dobro je pa se nisi ispalio i uporedio nas sa Luksemburgom, Lichtenstajnom ili Maltom. Oni veceras svi neporazeni, a Malta, Boga mi, juri da nas presisa pobedom nad Jermenijom.

страшно

pre 10 godina

Сећам се Пиксија и Деја када су почињали у репрезентацији и сада гледам неке нове клинце. Мајко моја ко да смо променули спорт...

alejandro

pre 10 godina

Mihajloviću odlazi!! Bilans: 7 utakmica - 4 poraza!! Nisi pronašao igru, igrače na sredini terena kao ni one koji trebaju da daju gol!!

Vlado

pre 10 godina

Ja mislim da se i Fejsa pita zasto igra kod Mihajlovica kad se ni sam ne sjeca kad je zadnji put odigrao i sekund za Olimpijakos. Mihajlovic je uradio ono sto niko drugi nije mogao, okrenuo je narod da navija protiv sopstvene reprezentacije, svaka mu cast.

Aleksandar

pre 10 godina

Bar nas je komentator nasmejao za vreme ocajne utakmice. Nadam se kao i cela nacija verovatno da ce posle ovoga Mihajlovic napustiti reprezentaciju kao i Karadzic, ne znam kako ga nije sramota. Mozda i cela generacija treba da se promeni.

Stari Vujadin

pre 10 godina

Odete na http://en.wikipedia.org/wiki/Serbia_national_football_team, i onda pod head coaches pogledate statistiku i vidite koji je od selektora bio najuspesniji.

Ljubitelj sporta iz Jagodine

pre 10 godina

Nije problem samo u saveznom kapitenu.Veći je problem u samoj fudbalskoj organizaciji i stanju fudbala u Srbiji.Valjda će se to jednom shvatiti.

Marko

pre 10 godina

koliko utakmica trebamo da izgubimo da Mihajlobic ode? Sem sto je kao "cvrsta ruka" trebao da sredi reprezentaciju, trebao je malo da se razume i u trenerski posao ali i u psihologiju. Zao mi je ali da se prema meni onako drsko ponasa i ja bi ga ignorisao.

Aj blago meni

pre 10 godina

Pa ne moze Mihajlovic samo tek tako da ode, pa cekaj bre u ovoj zemlji svi dodju na neke pozicije, primaju dobre plate i zeznu sve pa odu...pa ne moze bre to tako, mora malo da se odgovara, pare da se vrate, da se dokaze povezanost sa menadzerima pa onda malo Mihajlovic u zatvor...p.s. I ja sam zvezdas ali mora bre red da se uvede...Dozivljujemo Madjarizaciju fudbala (proci cemo isto kao i Madjarska)

ppp

pre 10 godina

Mihajlovicu, ti kao veliki "patriota" daj ostavku pre utakmice sa Hrvatskom i postedi nas jos vece bruke i sramote. Vrati se u Italiju i povedi sa sobom svoje tj.Ramadanijeve pulene pa igrajte tamo fudbal ako vas budu negde hteli, vrati se zeni i idi kuci i uci decu srpski da pricaju ,posto nema smislsa da toliki patriota prica italijanski u kuci a ne srpski!!!

zunasasa

pre 10 godina

Ja mislim da ima nekih problema u svlacionici o kojima se suti. Vezano za odnos igraca koji nisi preko Ramadanija dosli u reprezentaciju sa Mihajlovicem.

Sinisa Kardashian

pre 10 godina

Ajde sad lepo, pakuj kofere i pravac Italija da te vise ne gledamo ovde. A sutra emisija sa Sinisom...ha smejurija potpuna!

Бане

pre 10 godina

Искрен човек да bude не треба ни очекивати ништа од ове назовимо квази фудбалске репрезентације.
Пошто се зна да ће се увек обрукати , kao и што чине стално.

petronas bzvz

pre 10 godina

stojkovic ocajan...glavni krivac za drugi gol,pa kako moze golman da dobije takav gol sa tri metra?!ajde ko prvog su ostavili lika samog i onda neka neko kaze da je on bolji od brkica,uostalom videli smo sve danas

Kenny Dalglish

pre 10 godina

Ponovo primamo gol sa par metara a golmana nigde. Slicno je bilo u Zagrebu kod drugogog gola Hrvata i kiksa Brkica. U ovim kvalifikacijama forsiramo linijase na golu, dok je u proslim Jorgancevic u Ljubljani primio gol iz Austrije.
Da nadjemo nekog mladog golmana u inostranstvu pa da stekne uslove da brani za nekoliko godina posto se ovde ocigledno nemamo trenera golmana.

voja

pre 10 godina

Toliko je nas fudbal postao popularan da nisam ni znao da danas igramo, a kako stvari stoje otice skroz u zaborav,a tako nam i treba kada nam timove sastavljaju ljudi iz senke,i dalje tvrdim da polako postajemo evropsa Kolumbija a nas fudbal reprezentativni i klubski je pravi primer.Toliko.

fransoa

pre 10 godina

Zamisljam jednu situaciju-ostane 1:0 do kraja za Belgiju, mi stvorio 5-6 dobrih prilika,neiskoristimo ih i ide izjava Mihajlovica: Eto,od svih utakmica do sada,mi smo unistili Vels,odigrali drugo poluvreme protiv Belgije slago,odigrali protiv Hrvata prvo poluvreme slabo...jedino ta Makedonija :)

Serdjo

pre 10 godina

Malo je reci da me je sramota sto nas uopste ima na fudbalskoj sceni! Ovo vise nije ni za najizdrzljivije stomake, ovo ne moze da se vari!

Neznalica

pre 10 godina

Tačno se zapitam koja je poenta fudbala kad gledam našu reprezentaciju....
Još nisu shvatili da se mora trčati bez lopte i ulaziti u prazan prostor.
Božeeeeeeeeee

Mad4Red

pre 10 godina

Sve je veceras pocelo kako treba, Skoti poveli, umesto da zgazimo mi njih sa pola snageispadne ovako, bez ideje, kvaliteta, brzine, svezine, sa igracima da nije Mihajlovica nikad ne bi zaigrali za reprezentaciju bolje i ne mozemo!!! Sad vidim kako se osecaju navijaci Andore, Lihenstajna, Farskih Ostrva...

iv13

pre 10 godina

Nikad u zivotu nisam bio ravnodusniji kad igra reprezentacija nego sad... Ovaj nam prica o nekom kultu reprezentacije... Toliko ne razmisljam o repki da to nije normalno, ranije sam svaku utakmicu 3 nedelje pre jedva cekao... Sada?... Nisam ni prvo poluvreme gledao.

Dzigibau

pre 10 godina

(mihaikovic mile, 08. jun 2013 08:04)
Ne bih bio bas siguran sa obzirom na to da je Lihtenstein odigrao 1-1 sa Slovackom. Jedino ako bi Mihini momci pokazali karakter i ostavili srce na terenu bilo bi mozda jedva 0-0.

SrbaBg

pre 10 godina

@cofi Zamena igraca, za Belgiju ulaze Lukaku, Dembele, Azar a za Srbiju Marko Scepovic i Petrovic. Neprocenjivo!!!
Meni je to isto bio najbolji momenat utakmice, gledam iz koje lige njihovi igraci, a nasa turska i jsl, sve zajedno 4 jake utakmice u sezoni, kakvo ponizavanje reprezentacije od strane Sinise, da nije kao fudbaler donosio dosta radosti nasoj zemlji ispljuvao bi ga najstrasnije, ovako cu samo cutati ...

Apache

pre 10 godina

Ako,bre,ako! Zato sto Partizan pobedjuje,Srbija stalno gubi!
(Остајем овде, 08. jun 2013 10:47)
Zato dok je zvezda pobedjivala mi smo u fudbalu bili stalno prvaci sveta i evrope.

Malina

pre 10 godina

Hrvatska je prošla do sada sve dodatne kvalifikacije, 4 od 4.
I sada ćemo biti nositelji i teško da će nas bilo tko od ovih nenositelja izbaciti.
Moguće, ali jako teško :-)